Lediga jobb som Militärt arbete i Helsingborg

Se lediga jobb som Militärt arbete i Helsingborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Helsingborg som finns hos arbetsgivaren.

Utbildningsofficer vid Skånska gruppen MR S

Ansök    Feb 7    Försvarsmakten    Specialistofficer
Skånska gruppen söker utbildningsofficer i Helsingborg. Skånska gruppen ingår i Södra militärregionen (MR S) och ansvarar för fyra Hemvärnsbataljoner. Skånska gruppen består av drygt 30 anställda och Du kommer arbeta med några av oss med placering i Helsingborg. Befattningen erbjuder Du kommer att jobba i ett litet team med självständiga arbetsuppgifter. Ditt jobb kommer vara växlande med förbandsövningar, utbildning samt lokal stöd till hemvärnsförbande... Visa mer
Skånska gruppen söker utbildningsofficer i Helsingborg. Skånska gruppen ingår i Södra militärregionen (MR S) och ansvarar för fyra Hemvärnsbataljoner. Skånska gruppen består av drygt 30 anställda och Du kommer arbeta med några av oss med placering i Helsingborg.

Befattningen erbjuder

Du kommer att jobba i ett litet team med självständiga arbetsuppgifter. Ditt jobb kommer vara växlande med förbandsövningar, utbildning samt lokal stöd till hemvärnsförbandet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Deltar i introduktionsutbildningen av nyantagen personal till Hemvärnet.

Deltar i kursverksamhet.

Deltar i bataljonens verksamhet/möte på uppdrag av platsansvarig.

Deltar i Skånska gruppens övriga förbandsutbildning.

Ansvarar för utbildningsstöd till 48 Hv Bataljon och 485 Hv Undkomp.

Kvalifikationer
Officer (lägst SO 6 - 7)
God förmåga att planera, förbereda, leda och samordna verksamhet.
Erfarenhet avseende trupputbildning och truppföring (grp/plut/komp).

B-körkort

Meriterande
Kunskap om Hemvärnet och de frivilliga försvarsorganisationerna.
Erfarenhet från kompani- och bataljonsstab.
SUSA/FUSA kompetens.
Plutonchefserfarenhet.

Personliga egenskaper
Du har goda ledaregenskaper. Du har en hög arbetskapacitet. God förmåga att arbeta i grupp.
Utåtriktad samt har lätt att samarbeta med andra människor. God förmåga att kommunicera, i såväl tal som skrift. Du är en god representant för Försvarsmakten och ett föredöme som person och ledare. Du bygger ditt ledarskap på Försvarsmaktens värdegrund.

 

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).


Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Nivå/Befattning: SO 6-7.
Arbetsort: Helsingborg
Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse.

Anställningen är en tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas för den som idag inte är anställd i Försvarsmakten.
Befattningen innebär periodvis kvälls- och helgtjänstgöring.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Upplysningar om tjänsten

Lt Mikael Nilsson, 0705-837715.

HR Handläggare: Adena Nilsson, [email protected], 046-368000

Fackliga representanter:
Seko: [email protected]

OFR/S: [email protected]
OFR/O: [email protected]
Saco: [email protected]
Samtliga nås via växeln: 046-368000

 

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2023-03-07  Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev.

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra Militärregionen (MR S) är ett krigsförband och en Organisationsenhet där Chef och Stab är lokaliserad till Revingehed. Organisationen består av Chef med stab, fem utbildningsgrupper för utbildning och stöd av hemvärn samt ca 7000 hemvärnssoldater organiserade i elva bataljoner och ett antal fristående enheter. C MR S med regional stab leder underställda förband, samverkar med regionala och lokala aktörer, leder säkerhets- och underrättelsetjänsten samt stödjer operativ- och taktisk chef som löser uppgift inom regionen.

Södra Militärregionens organisation och verksamhetsområde omfattar länen Östergötland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Blekinge och Skåne. Läs mer om Södra militärregionen här.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Stf Gruppchef

Military Work levererar tjänster som stärker samhällsviktiga funktioner. Våra kunder verkar huvudsakligen inom försvars-, säkerhets- och industrisektorn. Vi förser våra kunder med tjänster där alla våra medarbetares säkerhetsuppfattning tillsammans med deras områdeskompetens och en god ledning utgör vår konkurrensfördel. Vi finner en drivkraft i att skapa och underhålla det som är viktigt för vårt samhälle och vi förstår vikten av att både system och meda... Visa mer
Military Work levererar tjänster som stärker samhällsviktiga funktioner. Våra kunder verkar huvudsakligen inom försvars-, säkerhets- och industrisektorn.

Vi förser våra kunder med tjänster där alla våra medarbetares säkerhetsuppfattning tillsammans med deras områdeskompetens och en god ledning utgör vår konkurrensfördel. Vi finner en drivkraft i att skapa och underhålla det som är viktigt för vårt samhälle och vi förstår vikten av att både system och medarbetare är robusta.

En stor andel av våra medarbetare växeltjänstgör i de nordiska försvarsmakterna, vilket skapar ett fortsatt lärande och bidrar till en god förmågenivå över tid med internationella perspektiv.

Vem är du?

Vi söker individer med bakgrund från svenska Försvarsmakten med rätt inställning och attityd. Personer med drivet att leverera effekt och utvecklas på arbetsplatsen. Att vara flexibel och självgående är viktiga förmågor som eftersöks i näringslivet. Det ställer krav på den enskilde att både kunna leda sig själv och andra, samtidigt som det kräver förmåga att kunna bli ledd på ett bra sätt.För att du ska lyckas med denna tjänsten bör du vara självgående, initiativtagande och viljan att utvecklas som chef och ledare.

Arbetsbeskrivning

Du kommer bli anställd på Military Work för att tjänstgöra som stf gruppchef hos en av våra större kunder i Helsingborg.
Du som ställföreträdare ska understödja första linjens chefs arbete på terminalen. Tillse att arbetet flyter på och uppkomna situationer löses på ett så smidigt sätt som möjligt. Du bistår i att leda och fördela arbete och tar ansvar för att din grupp levererar ett bra resultat. Du kommer få träning i arbetet på plats och kommer lösa arbetsuppgifter som spänner över hela terminalens ansvarsområde.

För att bli anställd på Military Work förväntas du ha en stark soldattidentitet på så vis att du lever upp till de grundläggande militära värdena så som rätt tid, rätt plats, rätt utrustning. Vi förväntar oss att du är arbetsam, driven och kommunikativ både gentemot kollegor på arbetsplatsen och gentemot chefer. Du har en naturlig initiativförmåga och arbetar alltid i chefens anda.

Krav

• Bakgrund från Försvarsmakten.
• Truck-kort A+B

Meriterande

• Ledarskapserfarenhet.
• Erfarenhet från lagerarbete.
• Deltidstjänstgörande i Försvarsmakten så som GSS/T, Hemvärn eller reservofficer. 

Anställd medarbetare på Military Work

Du kommer att anställas på Military Work.

Beroende på befattning kommer du att anställas som antingen arbetare eller tjänsteman och detta enligt gällande kollektivavtal. Din anställning kommer att inledas med 6 månaders provanställning som sedan efter goda prestationer kommer att övergå i en tillsvidareanställning. Under hela din anställning på Military Work kommer du att ha en konsultchef som är ansvarig för din anställning, lön, understöd vid behov, din arbetsmiljö och din fortsatta karriärsutveckling. Utbildning och kompetensutveckling sker det löpande under din anställning i syfte att skapa bättre och bättre förutsättningar för dig i ditt tjänsteutövande och din personliga utveckling.

Påbörja din Military Work-karriär, sök nu och komplettera sedan!

Ansökan tas ej emot via e-post. Visa mindre

Utbildningsofficer vid MR S Skånska gruppen (Helsingborg)

Ansök    Maj 26    Försvarsmakten    Specialistofficer
Utbildningsofficer vid MR S Skånska gruppen Helsingborg  Skånska gruppen söker utbildningsofficer i Helsingborg. Skånska gruppen ingår i Södra militärregionen (MR S) och ansvarar för fyra Hemvärnsbataljoner. Skånska gruppen består av drygt 30 anställda och Du kommer arbeta med några av oss med placering i Helsingborg. Befattningen erbjuder Du kommer att jobba i ett litet team med självständiga arbetsuppgifter. Ditt jobb kommer vara växlande med förbands... Visa mer
Utbildningsofficer vid MR S Skånska gruppen Helsingborg 

Skånska gruppen söker utbildningsofficer i Helsingborg. Skånska gruppen ingår i Södra militärregionen (MR S) och ansvarar för fyra Hemvärnsbataljoner. Skånska gruppen består av drygt 30 anställda och Du kommer arbeta med några av oss med placering i Helsingborg.

Befattningen erbjuder

Du kommer att jobba i ett litet team med självständiga arbetsuppgifter. Ditt jobb kommer vara växlande med förbandsövningar, utbildning samt lokal stöd till hemvärnsförbandet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Deltar i introduktionsutbildningen av nyantagen personal till Hemvärnet.

Deltar i kursverksamhet.

Deltar i bataljonens verksamhet/möte på uppdrag av platsansvarig.

Deltar i Skånska gruppens övriga förbandsutbildning.

Ansvarar för utbildningsstöd till 48 Hv Bataljon och 485 Hv Undkomp.

Kvalifikationer
Officer (OR 6 - 7)
God förmåga att planera, förbereda, leda och samordna verksamhet.
Erfarenhet avseende trupputbildning och truppföring (grp/plut/komp).

B-körkort

Meriterande
Kunskap om Hemvärnet och de frivilliga försvarsorganisationerna.
Erfarenhet från kompani- och bataljonsstab.
SUSA/FUSA kompetens.
Plutonchefserfarenhet.

Personliga egenskaper
Du har goda ledaregenskaper. Du har en hög arbetskapacitet. God förmåga att arbeta i grupp.
Utåtriktad samt har lätt att samarbeta med andra människor. God förmåga att kommunicera, i såväl tal som skrift. Du är en god representant för Försvarsmakten och ett föredöme som person och ledare. Du bygger ditt ledarskap på Försvarsmaktens värdegrund.Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Nivå/Befattning: OR 6-7.
Arbetsort: Helsingborg
Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse.

Anställningen är en tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas för den som idag inte är anställd i Försvarsmakten.
Befattningen innebär periodvis kvälls- och helgtjänstgöring.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Upplysningar om tjänsten och rekryteringsprocessen:

Lt Mikael Nilsson, 0705-837715.

HR Handläggare: Adena Nilsson, [email protected], 046-368000

Fackliga representanter:
Seko: [email protected]

OFR/S: [email protected]
OFR/O: [email protected]
Saco: [email protected]
Samtliga nås via växeln: 046-368000

 

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2023-08-13  Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev.

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra Militärregionen (MR S) är ett krigsförband och en Organisationsenhet där Chef och Stab är lokaliserad till Revingehed. Organisationen består av Chef med stab, fem utbildningsgrupper för utbildning och stöd av hemvärn samt ca 7000 hemvärnssoldater organiserade i elva bataljoner och ett antal fristående enheter. C MR S med regional stab leder underställda förband, samverkar med regionala och lokala aktörer, leder säkerhets- och underrättelsetjänsten samt stödjer operativ- och taktisk chef som löser uppgift inom regionen.

Södra Militärregionens organisation och verksamhetsområde omfattar länen Östergötland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Blekinge och Skåne. Läs mer om Södra militärregionen här.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Utbildningsofficer/Platschef vid Skånska gruppen MR S

Ansök    Feb 11    Försvarsmakten    Officer
Skånska gruppen söker platschef i Helsingborg. Skånska gruppen ingår i Södra militärregionen (MR S) och ansvarar för fyra Hemvärnsbataljoner. Skånska gruppen består av drygt 30 anställda och Du kommer arbeta med några av oss med placering i Helsingborg. Huvudsakliga arbetsuppgifter • Arbetsleder personalen • Samordnar infrastrukturen på arbetsplatsen • Samordnar frivilligorganisationerna/förbanden på arbetsplatsen • Deltar i Skånska gruppens ... Visa mer
Skånska gruppen söker platschef i Helsingborg.

Skånska gruppen ingår i Södra militärregionen (MR S) och ansvarar för fyra Hemvärnsbataljoner. Skånska gruppen består av drygt 30 anställda och Du kommer arbeta med några av oss med placering i Helsingborg.

Huvudsakliga arbetsuppgifterArbetsleder personalenSamordnar infrastrukturen på arbetsplatsenSamordnar frivilligorganisationerna/förbanden på arbetsplatsenDeltar i Skånska gruppens övriga förbandsutbildningStödjer Hemvärnsbataljonen i HelsingborgKravSvensk medborgareOfficersexamen OFF/K, tjänsten är kravsatt OF-2God datorvanaB-körkortMeriterandeGoda kunskaper om markstridGod förmåga i att utrycka sig i tal och skrift både i svenska och i engelskaErfarenhet från att arbeta i militär stabVi lägger stor vikt vid personliga egenskaper

Du har god förmåga att arbeta självständigt med mandat. Du är noggrann och har mycket god förmåga att arbeta med flera projekt parallellt. Du har hög social kompetens och delar Försvarsmaktens värdegrund. Du har en mycket god samarbetsförmåga och är resultatinriktad. Du har en hög personlig integritet och förmåga att skapa och bibehålla förtroende. Du skall ha en god förmåga att kommunicera och samverka med såväl civila och militära aktörer.

Övrig information

Tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning.

Arbetet förläggs delvis till helger och kvällar. Periodplanerad arbetstid.

Arbetsort är Helsingborg

Upplysningar om befattningen kan lämnas av:[email protected][email protected] 

Sista datum för ansökan: 2020-03-15

Fackliga representanter nås via mail:

Johan Sjökvist (OF); [email protected]
Senadin Sela (OFRS); [email protected]
Johan Kullman (SACO); [email protected]


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra Militärregionen (MR S) är ett krigsförband och en Organisationsenhet där Chef och Stab är lokaliserad till Revingehed. Organisationen består av Chef med stab, fem utbildningsgrupper för utbildning och stöd av hemvärn samt ca 7000 hemvärnssoldater organiserade i elva bataljoner och ett antal fristående enheter.

Chefen för Södra Militärregionen med regional stab leder underställda förband, samverkar med regionala och lokala aktörer, leder säkerhets- och underrättelsetjänsten samt stödjer operativ- och taktisk chef som löser uppgift inom regionen. Militärregionen löser uppgifter i fred, kris och krig.

Södra Militärregionens organisation och verksamhetsområde omfattar de geografiska länen Östergötland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Blekinge och Skåne. Utbildningsgrupp och hemvärn finns i varje län.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Fältprojektör - Fiber

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Military Work söker dig med solda... Visa mer
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Military Work söker dig med soldatbakgrund med erfarenhet från fiberbranschen!

Vem är du?

Nu söker vi dig med erfarenhet från fiberbranschen! Har du projektlett, projekterat, blåst eller svetsat fiber. Eller så har du kanske tjänstgjort som maskinist eller anläggare. Oavsett vilket så är vi högst intresserade av att komma i kontakt med dig.

Givetvis har du tjänstgöringsbakgrund som soldat/gruppchef/officer i svenska Försvarsmakten och trivs med att arbeta praktiskt. Att ta initiativ och vara lojal mot ställd uppgift är något du anser vara viktigt och du strävar efter att bli lite bättre varje dag.

Vi har stort behov av personal med fiberkompetens och skulle det vara så att du INTE är intresserad av just denna tjänsten ber vi dig skicka in en ansökan ändå då behovet just nu är mycket stort.

Vad är uppgiften?

Din uppgift som fältprojektör är att vara projektledarens förlängda arm. Stor del av din tid är du ute i terrängen och samverkar, samordnar och styr upp verksamheten. Din arbetsdag kommer vara väldigt varierande och kommer generellt genomsyras av:

- Samverkan med underentreprenörer och uppföljning av dessa. 

- Samverkan med markägare

- Uppföljning av ÄTA-hantering. 

- Beslutsfattare vid friktioner och hinder. Agera brandsläckare.

- Säkerställa framdrift.

- Dokumentation

 

Krav

- Genomfört en militär grundutbildning från Svenska, Danska eller Finska Försvarsmakten

- Körkort för personbil

- Erfarenhet från fiberbranschen

- Hög personlig integritet och professionalism

 

Meriterande

- Erfarenhet av arbete inom ramen för AB04.

- Erfarenhet av att arbeta med EBR.

- Erfarenhet av schakt/entreprenad. Visa mindre

Service & Support - Helsingborgs IF

Military Work levererar tjänster som stärker samhällsviktiga funktioner. Våra kunder verkar huvudsakligen inom försvars-, säkerhets- och industrisektorn. Vi förser våra kunder med tjänster där alla våra medarbetares säkerhetsuppfattning tillsammans med deras områdeskompetens och en god ledning utgör vår konkurrensfördel. Vi finner en drivkraft i att skapa och underhålla det som är viktigt för vårt samhälle och vi förstår vikten av att både system och meda... Visa mer
Military Work levererar tjänster som stärker samhällsviktiga funktioner. Våra kunder verkar huvudsakligen inom försvars-, säkerhets- och industrisektorn.

Vi förser våra kunder med tjänster där alla våra medarbetares säkerhetsuppfattning tillsammans med deras områdeskompetens och en god ledning utgör vår konkurrensfördel. Vi finner en drivkraft i att skapa och underhålla det som är viktigt för vårt samhälle och vi förstår vikten av att både system och medarbetare är robusta.

En stor andel av våra medarbetare växeltjänstgör i de nordiska försvarsmakterna, vilket skapar ett fortsatt lärande och bidrar till en god förmågenivå över tid med internationella perspektiv.

Bli en i laget!

Military Work anställer personer som har någon form av bakgrund i svenska Försvarsmakten.
Vi vill vara din karriärpartner oavsett vad du har för drivkraft och mål. Vi erbjuder individanpassade möjligheter med extrajobb, karriärväxling och utveckling. Oavsett vad din vilja och behov är uppmanar jag dig att göra en spontanansökan för att boka in ett förutsättningslöst karriärplaneringsmöte.

Gör du värnplikten? Vad ska du göra efter muck? Vi kan understödja med heltidsarbete eller extrajobb vid sidan av studierna.

Hemvärn/ GSS/T och vill ta nästa steg i karriären? Förstår din civila arbetsgivare inte din kapacitet? Vi kan understödja dig att ta nästa steg i karriären! Dina erfarenheter från Hemvärnet och/eller utlandstjänst är av stort värde.

GSS/K i slutet av kontraktet? Kontakta oss i god tid för att boka in ett karriärplaneringsmöte så kan vi understödja dig med karriärväxlingen. Funderar du på att söka till reservofficer? - Låt oss övertyga dig om varför du bör göra det.

Oavsett om nedanstående tjänst lockar dig eller inte uppmanar jag dig att göra en spontanansökan för att bli kontaktad av en rekryterare.

Service & Support

Military Work söker nu noggrann och professionell personal för att genomföra funktions och servicearbete i samband med Helsingsborgs IF hemmamatcher. 

Detta är att betrakta som en intresseanmälan och du komme bli kontaktad av Military Work för kompletterande frågor/intervju efter din ansökan.

Vad är arbetsuppgiften?

Du kommer att ingå i Military Works eventgrupp.
Det är önskvärt om du har ambitionen att delta under huvuddelen av matcherna under säsongen. Exempel på arbetsuppgifter:

- Biljettkontroll
- Visitation
- Arenavisitation

Din profil

Firm - Fair - Friendly

Du har tjänstgöringsbakgrund från svenska Försvarsmakten.
Du är lyhörd och har lätt för att samverka med folk på alla nivåer.
Du är prestigelös och respektfull.
Du blir inte lätt irriterad.
Du är noggrann.

Krav

Genomfört minst militär grundutbildning.

Annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% studier eller arbete.

Utrustning

Mörk klädsel. Visa mindre

Visitatör till HIF-BK Häcken 19/10

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Bli en i laget! Military Work an... Visa mer
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Bli en i laget!

Military Work anställer personer som har någon form av bakgrund i svenska Försvarsmakten.
Vi vill vara din karriärpartner oavsett vad du har för drivkraft och mål. Vi erbjuder individanpassade möjligheter med extrajobb, karriärväxling och utveckling. Oavsett vad din vilja och behov är uppmanar jag dig att göra en spontanansökan för att boka in ett förutsättningslöst karriärplaneringsmöte.

Gör du värnplikten? Vad ska du göra efter muck? Vi kan understödja med heltidsarbete eller extrajobb vid sidan av studierna.

Hemvärn/ GSS/T och vill ta nästa steg i karriären? Förstår din civila arbetsgivare inte din kapacitet? Vi kan understödja dig att ta nästa steg i karriären! Dina erfarenheter från Hemvärnet och/eller utlandstjänst är av stort värde.

GSS/K i slutet av kontraktet? Kontakta oss i god tid för att boka in ett karriärplaneringsmöte så kan vi understödja dig med karriärväxlingen. Funderar du på att söka till reservofficer? - Låt oss övertyga dig om varför du bör göra det.

Oavsett om nedanstående tjänst lockar dig eller inte uppmanar jag dig att göra en spontanansökan för att bli kontaktad av en rekryterare.

Visitationsvärd

HIF söker nu noggrann och professionell personal för att genomföra visitationer av publik vid matchevenemang på hemmaplan. Nästa tillfälle är Lördag 19/10 11:45-13:45

Vad är arbetsuppgiften?

Du kommer vara del av den utsedda tropp från Military Work som har till uppgift att visitera individer så att icke tillåten materiel förs in på arenan.

Din profil

Firm - Fair - Friendly

Du har tjänstgöringsbakgrund från svenska Försvarsmakten.
Du har en annan huvudsaklig sysselsättning - se kommentar nedan.
Du är lyhörd och har lätt för att samverka med folk på alla nivåer.
Du är prestigelös och respektfull.
Du blir inte lätt irriterad.
Du är noggrann.

På grund av svensk lagstiftning får vi inte behovsanställa en individ som EJ har en annan huvudsaklig sysselsättning.
Det är av den anledningen vi frågar om det i samband med att du skickar in en ansökan.
Med "annan huvudsaklig sysselsättning" menas studier eller arbete om minst 50% alt. att man är pensionär.

Utrustning

Svart/mörka kläder och skor. Reflexväst och handskar tilldelas på plats.

Önskar du arbetskläder från Military Work? Anmäl i samband med ansökan så löser vi det. Visa mindre

Måltidsutvecklare

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi... Visa mer
Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare - från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Nytt år, nya utmaningar. Är du redo för ett nytt uppdrag?

Vård- och omsorgsförvaltningens måltidsorganisation MatOmsorg ansvarar för leverans av måltider till stadens vårdboenden, träffpunkter, korttidsenhet samt ett antal andra verksamheter. Enheten leds av kostchef och det är ca 30 medarbetare fördelade på fyra tillagningskök.

Vi söker en engagerad person som gillar mat, människor och utmaningar. Du får möjlighet att vara med i utvecklingen av måltidsorganisationens kvalitetsarbete och bidra till att öka kompetensen för och medvetandegöra måltidsfrågornas betydelse för hälsa inom våra verksamheter.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Som måltidsutvecklare har du ett initialt ansvar för uppbyggande av Mashie kostdataprogram och implementering av programmet i den dagliga driften samt i fortsättningen underhålla kostdatasystemet (vi avvecklar nuvarande system under året). Du ska inspirera, utveckla och införa arbetsmetoder för att höja kvaliteten på maten som lagas och serveras i MatOmsorgs kök. Det handlar om måltider levererade till boenden och restauranger på våra mötesplatser.

Du ska också tillämpa och genomsyra måltidsarbetet med stadens miljömål för hållbar utveckling och för att minska vårt matsvinn. Vidare ska du ha en helhetssyn för stadens, förvaltningens, och matgästens bästa i utvecklings- och förändringsarbetet. Du kommer också att ingå arbete med HACCP och egenkontrollprogram i dina arbetsuppgifter, genom att stötta och utbilda personal inom alla våra verksamheter.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år samt tillgång till en förmånsportal fylld med förmåner och erbjudanden. Vi tillämpar önskad sysselsättningsgrad, vilket innebär att du bestämmer hur många procent du vill arbeta. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en kandidatexamen som kostekonom (eller kostvetare), har läst gastronomiprogram på yrkeshögskola eller annan likvärdig utbildning. Du måste också ha med dig en utbildning inom livsmedelssäkerhet i bagaget. B-körkort är ett krav.

Vi behöver dig som är kunnig inom anpassade måltider och som har erfarenhet samt förståelse för samband mellan teoretisk måltidsplanering och praktiskt genomförande. Du har goda IT-kunskaper och arbetar på ett systematiskt och metodiskt sätt.

Du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och har kunskap om måltiden och dess betydelse i större sammanhang. Du har lätt för att samarbeta, är lösningsfokuserad samt har förmåga att möta andra och anpassa dig till olika situationer. Du är en duktig kommunikatör och kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Du är bra på att skapa goda relationer till kunder och personal på olika nivåer i förvaltningens organisation. Du bygger även effektiva kontaktnätverk inom och utanför organisationen. Du söker möjligheter till förbättring av organisationen och är inte rädd att presentera och uppfinna effektiva förändringsinitiativ. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i storkök och av kostdataprogrammet Mashie samt projektledning.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
Sista ansökningsdag: 2020-01-21

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse. Provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas.

Antal tjänster: 1


Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Innan anställning kommer vi att begära att du lämnar utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister 9 §, enskild person, PM 442.3 (15-11-16) i oöppnat kuvert. Denna ska tas med till intervju.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Visitatör till HIF-Elfsborg 2/11

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Bli en i laget! Military Work an... Visa mer
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Bli en i laget!

Military Work anställer personer som har någon form av bakgrund i svenska Försvarsmakten.
Vi vill vara din karriärpartner oavsett vad du har för drivkraft och mål. Vi erbjuder individanpassade möjligheter med extrajobb, karriärväxling och utveckling. Oavsett vad din vilja och behov är uppmanar jag dig att göra en spontanansökan för att boka in ett förutsättningslöst karriärplaneringsmöte.

Gör du värnplikten? Vad ska du göra efter muck? Vi kan understödja med heltidsarbete eller extrajobb vid sidan av studierna.

Hemvärn/ GSS/T och vill ta nästa steg i karriären? Förstår din civila arbetsgivare inte din kapacitet? Vi kan understödja dig att ta nästa steg i karriären! Dina erfarenheter från Hemvärnet och/eller utlandstjänst är av stort värde.

GSS/K i slutet av kontraktet? Kontakta oss i god tid för att boka in ett karriärplaneringsmöte så kan vi understödja dig med karriärväxlingen. Funderar du på att söka till reservofficer? - Låt oss övertyga dig om varför du bör göra det.

Oavsett om nedanstående tjänst lockar dig eller inte uppmanar jag dig att göra en spontanansökan för att bli kontaktad av en rekryterare.

Visitationsvärd

HIF söker nu noggrann och professionell personal för att genomföra visitationer av publik vid matchevenemang på hemmaplan. Nästa tillfälle är Lördag den 2/11 kl 11:15-13:15

Vad är arbetsuppgiften?

Du kommer vara del av den utsedda tropp från Military Work som har till uppgift att visitera individer så att icke tillåten materiel förs in på arenan.

Din profil

Firm - Fair - Friendly

Du har tjänstgöringsbakgrund från svenska Försvarsmakten.
Du har en annan huvudsaklig sysselsättning - se kommentar nedan.
Du är lyhörd och har lätt för att samverka med folk på alla nivåer.
Du är prestigelös och respektfull.
Du blir inte lätt irriterad.
Du är noggrann.

På grund av svensk lagstiftning får vi inte behovsanställa en individ som EJ har en annan huvudsaklig sysselsättning.
Det är av den anledningen vi frågar om det i samband med att du skickar in en ansökan.
Med "annan huvudsaklig sysselsättning" menas studier eller arbete om minst 50% alt. att man är pensionär.

Utrustning

Svart/mörka kläder och skor. Reflexväst och handskar tilldelas på plats.

Önskar du arbetskläder från Military Work? Anmäl i samband med ansökan så löser vi det. Visa mindre

Vi behöver fler kollegor som rivningsarbetare i Helsingborg!

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Military Work har under en längre... Visa mer
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Military Work har under en längre tid levererat mycket bra personal till ett rivningsföretag i Helsingborg.
Nu behövs det ytterligare kollegor!
Vi söker lojal, driven och målmedveten personal som vill utvecklas med oss.
Starta din Military Work karriär nu!

Vem är du?

Du har tjänstgöringsbakgrund som soldat eller gruppchef i svenska Försvarsmakten och trivs med att arbeta fysiskt i varierande miljö och väder. Du är en person som är noggrann och alltid strävar mot att uppnå uppsatta mål. Du har lätt för att tempoväxla, hugger i och tar tag i uppkomna situationer samt tycker det är stimulerande att se resultatet av ditt arbete när dagen är slut. Du tycker att mantrat: "rätt tid, rätt plats, rätt utrustning" är något självklart samt är driven att lära dig något nytt varje dag. Du är social, håller ett högt stridsvärde och är van att rapportera positivt.

Vad är arbetsuppgiften?

Du kommer att arbeta som rivningsarbetare inom byggbranschen. Du ingår i ett rivnings-team som arbetar på byggarbetsplatser med att genomföra och förbereda rivningsarbeten. Du kommer i huvudsak jobba utomhus, med kroppen, i alla väder men på sikt även med diverse maskiner och även inomhus. Arbetsplatserna ligger runtom i Helsingborgstrakten och består av byggnader som ska renoveras eller rivas helt, storlek på byggnaderna och projekten varierar. Tack vare arbetets varierande natur är det av stor vikt att du snabbt förstår, tar för dig, kommer in i arbetet. Din precision och förståelse för hur en åtgärd kan påverka en senare process är också en nyckel till framgång.

Det är i befattningen inte nödvändigt med formell erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen men är självfallet ingen nackdel. Den personliga lämpligheten kopplat till inställning och attityd är dock det som kommer vara avgörande. Du kommer få lära dig arbetet och branschen på plats. Det kommer även beredas tid för mer formella utbildningar i samband med arbetsstarten.

Krav:

• Bakgrund i Försvarsmakten
• B-körkort

Meriterande:

• Engagemang eller tidvis anställning i Försvarsmakten, tex GSS/T eller Hemvärnet 
• Erfarenhet från branschen. Visa mindre

Visitatör till HIF-AFC Eskilstuna 22/9

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Bli en i laget! Military Work an... Visa mer
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Bli en i laget!

Military Work anställer personer som har någon form av bakgrund i svenska Försvarsmakten.
Vi vill vara din karriärpartner oavsett vad du har för drivkraft och mål. Vi erbjuder individanpassade möjligheter med extrajobb, karriärväxling och utveckling. Oavsett vad din vilja och behov är uppmanar jag dig att göra en spontanansökan för att boka in ett förutsättningslöst karriärplaneringsmöte.

Gör du värnplikten? Vad ska du göra efter muck? Vi kan understödja med heltidsarbete eller extrajobb vid sidan av studierna.

Hemvärn/ GSS/T och vill ta nästa steg i karriären? Förstår din civila arbetsgivare inte din kapacitet? Vi kan understödja dig att ta nästa steg i karriären! Dina erfarenheter från Hemvärnet och/eller utlandstjänst är av stort värde.

GSS/K i slutet av kontraktet? Kontakta oss i god tid för att boka in ett karriärplaneringsmöte så kan vi understödja dig med karriärväxlingen. Funderar du på att söka till reservofficer? - Låt oss övertyga dig om varför du bör göra det.

Oavsett om nedanstående tjänst lockar dig eller inte uppmanar jag dig att göra en spontanansökan för att bli kontaktad av en rekryterare.

Visitationsvärd

HIF söker nu noggrann och professionell personal för att genomföra visitationer av publik vid matchevenemang på hemmaplan. Nästa tillfälle är Söndag 22/9 kl 15:45-17.45

Vad är arbetsuppgiften?

Du kommer vara del av den utsedda tropp från Military Work som har till uppgift att visitera individer så att icke tillåten materiel förs in på arenan.

Din profil

Firm - Fair - Friendly

Du har tjänstgöringsbakgrund från svenska Försvarsmakten.
Du har en annan huvudsaklig sysselsättning - se kommentar nedan.
Du är lyhörd och har lätt för att samverka med folk på alla nivåer.
Du är prestigelös och respektfull.
Du blir inte lätt irriterad.
Du är noggrann.

På grund av svensk lagstiftning får vi inte behovsanställa en individ som EJ har en annan huvudsaklig sysselsättning.
Det är av den anledningen vi frågar om det i samband med att du skickar in en ansökan.
Med "annan huvudsaklig sysselsättning" menas studier eller arbete om minst 50% alt. att man är pensionär.

Utrustning

Svart/mörka kläder och skor. Reflexväst och handskar tilldelas på plats.

Önskar du arbetskläder från Military Work? Anmäl i samband med ansökan så löser vi det. Visa mindre

Visitatör till HIF-Kalmar FF 30/9

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Bli en i laget! Military Work an... Visa mer
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Bli en i laget!

Military Work anställer personer som har någon form av bakgrund i svenska Försvarsmakten.
Vi vill vara din karriärpartner oavsett vad du har för drivkraft och mål. Vi erbjuder individanpassade möjligheter med extrajobb, karriärväxling och utveckling. Oavsett vad din vilja och behov är uppmanar jag dig att göra en spontanansökan för att boka in ett förutsättningslöst karriärplaneringsmöte.

Gör du värnplikten? Vad ska du göra efter muck? Vi kan understödja med heltidsarbete eller extrajobb vid sidan av studierna.

Hemvärn/ GSS/T och vill ta nästa steg i karriären? Förstår din civila arbetsgivare inte din kapacitet? Vi kan understödja dig att ta nästa steg i karriären! Dina erfarenheter från Hemvärnet och/eller utlandstjänst är av stort värde.

GSS/K i slutet av kontraktet? Kontakta oss i god tid för att boka in ett karriärplaneringsmöte så kan vi understödja dig med karriärväxlingen. Funderar du på att söka till reservofficer? - Låt oss övertyga dig om varför du bör göra det.

Oavsett om nedanstående tjänst lockar dig eller inte uppmanar jag dig att göra en spontanansökan för att bli kontaktad av en rekryterare.

Visitationsvärd

HIF söker nu noggrann och professionell personal för att genomföra visitationer av publik vid matchevenemang på hemmaplan. Nästa tillfälle är Måndag 30/9 kl 17:15

Vad är arbetsuppgiften?

Du kommer vara del av den utsedda tropp från Military Work som har till uppgift att visitera individer så att icke tillåten materiel förs in på arenan.

Din profil

Firm - Fair - Friendly

Du har tjänstgöringsbakgrund från svenska Försvarsmakten.
Du har en annan huvudsaklig sysselsättning - se kommentar nedan.
Du är lyhörd och har lätt för att samverka med folk på alla nivåer.
Du är prestigelös och respektfull.
Du blir inte lätt irriterad.
Du är noggrann.

På grund av svensk lagstiftning får vi inte behovsanställa en individ som EJ har en annan huvudsaklig sysselsättning.
Det är av den anledningen vi frågar om det i samband med att du skickar in en ansökan.
Med "annan huvudsaklig sysselsättning" menas studier eller arbete om minst 50% alt. att man är pensionär.

Utrustning

Svart/mörka kläder och skor. Reflexväst och handskar tilldelas på plats.

Önskar du arbetskläder från Military Work? Anmäl i samband med ansökan så löser vi det. Visa mindre

Visitatör till HIF - IFK Göteborg 19 / 8

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Bli en i laget! Military Work an... Visa mer
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Bli en i laget!

Military Work anställer personer som har någon form av bakgrund i svenska Försvarsmakten.
Vi vill vara din karriärpartner oavsett vad du har för drivkraft och mål. Vi erbjuder individanpassade möjligheter med extrajobb, karriärväxling och utveckling. Oavsett vad din vilja och behov är uppmanar jag dig att göra en spontanansökan för att boka in ett förutsättningslöst karriärplaneringsmöte.

Gör du värnplikten? Vad ska du göra efter muck? Vi kan understödja med heltidsarbete eller extrajobb vid sidan av studierna.

Hemvärn/ GSS/T och vill ta nästa steg i karriären? Förstår din civila arbetsgivare inte din kapacitet? Vi kan understödja dig att ta nästa steg i karriären! Dina erfarenheter från Hemvärnet och/eller utlandstjänst är av stort värde.

GSS/K i slutet av kontraktet? Kontakta oss i god tid för att boka in ett karriärplaneringsmöte så kan vi understödja dig med karriärväxlingen. Funderar du på att söka till reservofficer? - Låt oss övertyga dig om varför du bör göra det.

Oavsett om nedanstående tjänst lockar dig eller inte uppmanar jag dig att göra en spontanansökan för att bli kontaktad av en rekryterare.

Visitationsvärd

HIF söker nu noggrann och professionell personal för att genomföra visitationer av publik vid matchevenemang på hemmaplan. Nästa tillfälle är  måndag 19/8 kl:  1715-19:15.

Vad är arbetsuppgiften?

Du kommer vara del av den utsedda tropp från Military Work som har till uppgift att visitera individer så att icke tillåten materiel förs in på arenan.

Din profil

Firm - Fair - Friendly

Du har tjänstgöringsbakgrund från svenska Försvarsmakten.
Du har en annan huvudsaklig sysselsättning - se kommentar nedan.
Du är lyhörd och har lätt för att samverka med folk på alla nivåer.
Du är prestigelös och respektfull.
Du blir inte lätt irriterad.
Du är noggrann.

På grund av svensk lagstiftning får vi inte behovsanställa en individ som EJ har en annan huvudsaklig sysselsättning.
Det är av den anledningen vi frågar om det i samband med att du skickar in en ansökan.
Med "annan huvudsaklig sysselsättning" menas studier eller arbete om minst 50% alt. att man är pensionär.

Utrustning

Svart/mörka kläder och skor. Reflexväst och handskar tilldelas på plats.

Önskar du arbetskläder från Military Work? Anmäl i samband med ansökan så löser vi det. Visa mindre

Visitatör till HIF - Östersund 30 / 8

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Bli en i laget! Military Work an... Visa mer
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Bli en i laget!

Military Work anställer personer som har någon form av bakgrund i svenska Försvarsmakten.
Vi vill vara din karriärpartner oavsett vad du har för drivkraft och mål. Vi erbjuder individanpassade möjligheter med extrajobb, karriärväxling och utveckling. Oavsett vad din vilja och behov är uppmanar jag dig att göra en spontanansökan för att boka in ett förutsättningslöst karriärplaneringsmöte.

Gör du värnplikten? Vad ska du göra efter muck? Vi kan understödja med heltidsarbete eller extrajobb vid sidan av studierna.

Hemvärn/ GSS/T och vill ta nästa steg i karriären? Förstår din civila arbetsgivare inte din kapacitet? Vi kan understödja dig att ta nästa steg i karriären! Dina erfarenheter från Hemvärnet och/eller utlandstjänst är av stort värde.

GSS/K i slutet av kontraktet? Kontakta oss i god tid för att boka in ett karriärplaneringsmöte så kan vi understödja dig med karriärväxlingen. Funderar du på att söka till reservofficer? - Låt oss övertyga dig om varför du bör göra det.

Oavsett om nedanstående tjänst lockar dig eller inte uppmanar jag dig att göra en spontanansökan för att bli kontaktad av en rekryterare.

Visitationsvärd

HIF söker nu noggrann och professionell personal för att genomföra visitationer av publik vid matchevenemang på hemmaplan. Nästa tillfälle är  Fredag 30/8 kl: 1715-19:15.

Vad är arbetsuppgiften?

Du kommer vara del av den utsedda tropp från Military Work som har till uppgift att visitera individer så att icke tillåten materiel förs in på arenan.

Din profil

Firm - Fair - Friendly

Du har tjänstgöringsbakgrund från svenska Försvarsmakten.
Du har en annan huvudsaklig sysselsättning - se kommentar nedan.
Du är lyhörd och har lätt för att samverka med folk på alla nivåer.
Du är prestigelös och respektfull.
Du blir inte lätt irriterad.
Du är noggrann.

På grund av svensk lagstiftning får vi inte behovsanställa en individ som EJ har en annan huvudsaklig sysselsättning.
Det är av den anledningen vi frågar om det i samband med att du skickar in en ansökan.
Med "annan huvudsaklig sysselsättning" menas studier eller arbete om minst 50% alt. att man är pensionär.

Utrustning

Svart/mörka kläder och skor. Reflexväst och handskar tilldelas på plats.

Önskar du arbetskläder från Military Work? Anmäl i samband med ansökan så löser vi det. Visa mindre

Vi behöver fler kollegor som rivningsarbetare i Helsingborg!

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Military Work har under en längre... Visa mer
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Military Work har under en längre tid levererat mycket bra personal till ett rivningsföretag i Helsingborg.
Nu behövs det ytterligare kollegor!
Vi söker lojal, driven och målmedveten personal som vill utvecklas med oss.
Starta din Military Work karriär nu!

Vem är du?

Du har tjänstgöringsbakgrund som soldat eller gruppchef i svenska Försvarsmakten och trivs med att arbeta fysiskt i varierande miljö och väder. Du är en person som är noggrann och alltid strävar mot att uppnå uppsatta mål. Du har lätt för att tempoväxla, hugger i och tar tag i uppkomna situationer samt tycker det är stimulerande att se resultatet av ditt arbete när dagen är slut. Du tycker att mantrat: "rätt tid, rätt plats, rätt utrustning" är något självklart samt är driven att lära dig något nytt varje dag. Du är social, håller ett högt stridsvärde och är van att rapportera positivt.

Vad är arbetsuppgiften?

Du kommer att arbeta som rivningsarbetare inom byggbranschen. Du ingår i ett rivnings-team som arbetar på byggarbetsplatser med att genomföra och förbereda rivningsarbeten. Du kommer i huvudsak jobba utomhus, med kroppen, i alla väder men på sikt även med diverse maskiner och även inomhus. Arbetsplatserna ligger runtom i Helsingborgstrakten och består av byggnader som ska renoveras eller rivas helt, storlek på byggnaderna och projekten varierar. Tack vare arbetets varierande natur är det av stor vikt att du snabbt förstår, tar för dig, kommer in i arbetet. Din precision och förståelse för hur en åtgärd kan påverka en senare process är också en nyckel till framgång.

Det är i befattningen inte nödvändigt med formell erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen men är självfallet ingen nackdel. Den personliga lämpligheten kopplat till inställning och attityd är dock det som kommer vara avgörande. Du kommer få lära dig arbetet och branschen på plats. Det kommer även beredas tid för mer formella utbildningar i samband med arbetsstarten.

Krav:

• Bakgrund i Försvarsmakten
• B-körkort

Meriterande:

• Engagemang eller tidvis anställning i Försvarsmakten, tex GSS/T eller Hemvärnet 
• Erfarenhet från branschen. Visa mindre

Vi behöver fler kollegor som rivningsarbetare i Helsingborg!

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Military Work har under en längre... Visa mer
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Military Work har under en längre tid levererat mycket bra personal till ett rivningsföretag i Helsingborg.
Nu behövs det ytterligare kollegor!
Vi söker lojal, driven och målmedveten personal som vill utvecklas med oss.
Starta din Military Work karriär nu!

Vem är du?

Du har tjänstgöringsbakgrund som soldat eller gruppchef i svenska Försvarsmakten och trivs med att arbeta fysiskt i varierande miljö och väder. Du är en person som är noggrann och alltid strävar mot att uppnå uppsatta mål. Du har lätt för att tempoväxla, hugger i och tar tag i uppkomna situationer samt tycker det är stimulerande att se resultatet av ditt arbete när dagen är slut. Du tycker att mantrat: "rätt tid, rätt plats, rätt utrustning" är något självklart samt är driven att lära dig något nytt varje dag. Du är social, håller ett högt stridsvärde och är van att rapportera positivt.

Vad är arbetsuppgiften?

Du kommer att arbeta som rivningsarbetare inom byggbranschen. Du ingår i ett rivnings-team som arbetar på byggarbetsplatser med att genomföra och förbereda rivningsarbeten. Du kommer i huvudsak jobba utomhus, med kroppen, i alla väder men på sikt även med diverse maskiner och även inomhus. Arbetsplatserna ligger runtom i Helsingborgstrakten och består av byggnader som ska renoveras eller rivas helt, storlek på byggnaderna och projekten varierar. Tack vare arbetets varierande natur är det av stor vikt att du snabbt förstår, tar för dig, kommer in i arbetet. Din precision och förståelse för hur en åtgärd kan påverka en senare process är också en nyckel till framgång.

Det är i befattningen inte nödvändigt med formell erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen men är självfallet ingen nackdel. Den personliga lämpligheten kopplat till inställning och attityd är dock det som kommer vara avgörande. Du kommer få lära dig arbetet och branschen på plats. Det kommer även beredas tid för mer formella utbildningar i samband med arbetsstarten.

Krav:

• Bakgrund i Försvarsmakten
• B-körkort

Meriterande:

• Engagemang eller tidvis anställning i Försvarsmakten, tex GSS/T eller Hemvärnet 
• Erfarenhet från branschen. Visa mindre

Visitatör till HIF - Örebro SK 29 / 7

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Bli en i laget! Military Work an... Visa mer
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Bli en i laget!

Military Work anställer personer som har någon form av bakgrund i svenska Försvarsmakten.
Vi vill vara din karriärpartner oavsett vad du har för drivkraft och mål. Vi erbjuder individanpassade möjligheter med extrajobb, karriärväxling och utveckling. Oavsett vad din vilja och behov är uppmanar jag dig att göra en spontanansökan för att boka in ett förutsättningslöst karriärplaneringsmöte.

Gör du värnplikten? Vad ska du göra efter muck? Vi kan understödja med heltidsarbete eller extrajobb vid sidan av studierna.

Hemvärn/ GSS/T och vill ta nästa steg i karriären? Förstår din civila arbetsgivare inte din kapacitet? Vi kan understödja dig att ta nästa steg i karriären! Dina erfarenheter från Hemvärnet och/eller utlandstjänst är av stort värde.

GSS/K i slutet av kontraktet? Kontakta oss i god tid för att boka in ett karriärplaneringsmöte så kan vi understödja dig med karriärväxlingen. Funderar du på att söka till reservofficer? - Låt oss övertyga dig om varför du bör göra det.

Oavsett om nedanstående tjänst lockar dig eller inte uppmanar jag dig att göra en spontanansökan för att bli kontaktad av en rekryterare.

Visitationsvärd

HIF söker nu noggrann och professionell personal för att genomföra visitationer av publik vid matchevenemang på hemmaplan. Nästa tillfälle är  måndag 29/7 kl:  1715-19:15.

Vad är arbetsuppgiften?

Du kommer vara del av den utsedda tropp från Military Work som har till uppgift att visitera individer så att icke tillåten materiel förs in på arenan.

Din profil

Firm - Fair - Friendly

Du har tjänstgöringsbakgrund från svenska Försvarsmakten.
Du har en annan huvudsaklig sysselsättning - se kommentar nedan.
Du är lyhörd och har lätt för att samverka med folk på alla nivåer.
Du är prestigelös och respektfull.
Du blir inte lätt irriterad.
Du är noggrann.

På grund av svensk lagstiftning får vi inte behovsanställa en individ som EJ har en annan huvudsaklig sysselsättning.
Det är av den anledningen vi frågar om det i samband med att du skickar in en ansökan.
Med "annan huvudsaklig sysselsättning" menas studier eller arbete om minst 50% alt. att man är pensionär.

Utrustning

Svart/mörka kläder och skor. Reflexväst och handskar tilldelas på plats.

Önskar du arbetskläder från Military Work? Anmäl i samband med ansökan så löser vi det. Visa mindre

Servicepersonal till stor industrianläggning sökes!

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Har du genomfört GMU eller värnpl... Visa mer
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Har du genomfört GMU eller värnplikt?

Då skall du fortsätta din karriär på Military Work!

 

Nu söker vi servicepersonal för att drifta, felsöka och vårda en stor industrianläggning.
Du kommer anställas på Military Work för att tjänstgöra på ett företag vars uppgift är att hålla en stor industrianläggning i Helsingborg operativt.

Exempel; En anställd på industrin observerar ett dörrlås som ej fungerar som det skall. Denne anmäler det till sin närmsta chef. Därefter beställer chefen en åtgärd och du är del av styrkan som åtgärdar felet. Felens art kan variera, allt från trasiga staket till komplexa larmsystem och maskiner. Uppgifterna löses antingen i teams eller enskilt. 

Tjänsten ställer mycket höga krav på säkerhetsmedvetenhet och attityden att vilja lära sig nya saker. Här ges stora möjligheter till utveckling både genom internutbildningar och överspridning av kunskaper på arbetsplatsen.

Vi ser framför oss att du är ödmjuk och hungrig på att lära dig nya saker. Du bör vara tekniskt lagd eller så kallat är "händig".
Där serviceinriktad, uppfinningsrik och lösningsorienterad. Du har god förmåga att samverka med dina kollegor och chefer samt e lugn och trygg personlighet. Finns det inte fler delgivna uppgifter söker du nya eller agerar i chefens anda. 

Du uppvisar god arbetsmoral och efterlever de militära grundreglerna;

• Kom inte med problem, kom med lösningar.
• Rätt mental inställning.
• Gilla läget, var positiv.
• Inga allergier då tjänsten är i en industrimiljö. 

Du skall ha B-körkort.

Det är synnerligen meriterande om du har erfarenhet av elarbeten.
Det är meriterande om du har jämförbara erfarenheter.

 Uppdraget tillsätts löpande, sök omedelbart! Visa mindre

Visitatör till HIF - MFF 2 / 6

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Bli en i laget! Military Work an... Visa mer
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Bli en i laget!

Military Work anställer personer som har någon form av bakgrund i svenska Försvarsmakten.
Vi vill vara din karriärpartner oavsett vad du har för drivkraft och mål. Vi erbjuder individanpassade möjligheter med extrajobb, karriärväxling och utveckling. Oavsett vad din vilja och behov är uppmanar jag dig att göra en spontanansökan för att boka in ett förutsättningslöst karriärplaneringsmöte.

Gör du värnplikten? Vad ska du göra efter muck? Vi kan understödja med heltidsarbete eller extrajobb vid sidan av studierna.

Hemvärn/ GSS/T och vill ta nästa steg i karriären? Förstår din civila arbetsgivare inte din kapacitet? Vi kan understödja dig att ta nästa steg i karriären! Dina erfarenheter från Hemvärnet och/eller utlandstjänst är av stort värde.

GSS/K i slutet av kontraktet? Kontakta oss i god tid för att boka in ett karriärplaneringsmöte så kan vi understödja dig med karriärväxlingen. Funderar du på att söka till reservofficer? - Låt oss övertyga dig om varför du bör göra det.

Oavsett om nedanstående tjänst lockar dig eller inte uppmanar jag dig att göra en spontanansökan för att bli kontaktad av en rekryterare.

Visitationsvärd

HIF söker nu noggrann och professionell personal för att genomföra visitationer av publik vid matchevenemang på hemmaplan. Nästa tillfälle är Skånederbyt söndag 2/6 kl: 15:45-17:45.

Vad är arbetsuppgiften?

Du kommer vara del av den utsedda tropp från Military Work som har till uppgift att visitera individer så att icke tillåten materiel förs in på arenan.

Din profil

Firm - Fair - Friendly

Du har tjänstgöringsbakgrund från svenska Försvarsmakten.
Du har en annan huvudsaklig sysselsättning - se kommentar nedan.
Du är lyhörd och har lätt för att samverka med folk på alla nivåer.
Du är prestigelös och respektfull.
Du blir inte lätt irriterad.
Du är noggrann.

På grund av svensk lagstiftning får vi inte behovsanställa en individ som EJ har en annan huvudsaklig sysselsättning.
Det är av den anledningen vi frågar om det i samband med att du skickar in en ansökan.
Med "annan huvudsaklig sysselsättning" menas studier eller arbete om minst 50% alt. att man är pensionär.

Utrustning

Svart/mörka kläder och skor. Reflexväst och handskar tilldelas på plats.

Önskar du arbetskläder från Military Work? Anmäl i samband med ansökan så löser vi det. Visa mindre

Visitatör till HIF - Sirius 15 / 7

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Bli en i laget! Military Work an... Visa mer
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Bli en i laget!

Military Work anställer personer som har någon form av bakgrund i svenska Försvarsmakten.
Vi vill vara din karriärpartner oavsett vad du har för drivkraft och mål. Vi erbjuder individanpassade möjligheter med extrajobb, karriärväxling och utveckling. Oavsett vad din vilja och behov är uppmanar jag dig att göra en spontanansökan för att boka in ett förutsättningslöst karriärplaneringsmöte.

Gör du värnplikten? Vad ska du göra efter muck? Vi kan understödja med heltidsarbete eller extrajobb vid sidan av studierna.

Hemvärn/ GSS/T och vill ta nästa steg i karriären? Förstår din civila arbetsgivare inte din kapacitet? Vi kan understödja dig att ta nästa steg i karriären! Dina erfarenheter från Hemvärnet och/eller utlandstjänst är av stort värde.

GSS/K i slutet av kontraktet? Kontakta oss i god tid för att boka in ett karriärplaneringsmöte så kan vi understödja dig med karriärväxlingen. Funderar du på att söka till reservofficer? - Låt oss övertyga dig om varför du bör göra det.

Oavsett om nedanstående tjänst lockar dig eller inte uppmanar jag dig att göra en spontanansökan för att bli kontaktad av en rekryterare.

Visitationsvärd

HIF söker nu noggrann och professionell personal för att genomföra visitationer av publik vid matchevenemang på hemmaplan. Nästa tillfälle är  måndag 15/7 kl:  1715-19:15.

Vad är arbetsuppgiften?

Du kommer vara del av den utsedda tropp från Military Work som har till uppgift att visitera individer så att icke tillåten materiel förs in på arenan.

Din profil

Firm - Fair - Friendly

Du har tjänstgöringsbakgrund från svenska Försvarsmakten.
Du har en annan huvudsaklig sysselsättning - se kommentar nedan.
Du är lyhörd och har lätt för att samverka med folk på alla nivåer.
Du är prestigelös och respektfull.
Du blir inte lätt irriterad.
Du är noggrann.

På grund av svensk lagstiftning får vi inte behovsanställa en individ som EJ har en annan huvudsaklig sysselsättning.
Det är av den anledningen vi frågar om det i samband med att du skickar in en ansökan.
Med "annan huvudsaklig sysselsättning" menas studier eller arbete om minst 50% alt. att man är pensionär.

Utrustning

Svart/mörka kläder och skor. Reflexväst och handskar tilldelas på plats.

Önskar du arbetskläder från Military Work? Anmäl i samband med ansökan så löser vi det. Visa mindre

Gruppchef (Helsingborg)

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Vem är du? Vi söker individer me... Visa mer
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Vem är du?

Vi söker individer med bakgrund från svenska Försvarsmakten med rätt inställning och attityd. Personer med drivet att leverera effekt och utvecklas på arbetsplatsen. Att vara flexibel och självgående är viktiga förmågor som eftersöks i näringslivet. Det ställer krav på den enskilde att både kunna leda sig själv och andra, samtidigt som det kräver förmåga att kunna bli ledd på ett bra sätt.För att du ska lyckas med denna tjänsten bör du vara självgående, initiativtagande och viljan att utvecklas som chef och ledare.

Arbetsbeskrivning

Du kommer bli anställd på Military Work för att tjänstgöra som gruppchef hos en av våra större kunder i Helsingborg.
Du ansvarar i egenskap av första linjens chef för att arbetet på terminalen flyter på och uppkomna situationer löses på ett så smidigt sätt som möjligt. Du leder och fördelar arbete och tar ansvar för att din grupp levererar ett bra resultat.

För att bli anställd på Military Work förväntas du ha en stark soldattidentitet på så vis att du lever upp till de grundläggande militära värdena så som rätt tid, rätt plats, rätt utrustning. Vi förväntar oss att du är arbetsam, driven och kommunikativ både gentemot kollegor på arbetsplatsen och gentemot chefer. Du har en naturlig initiativförmåga och arbetar alltid i chefens anda.

Krav

• Bakgrund från Försvarsmakten.

Meriterande

• Ledarskapserfarenhet.
• Erfarenhet från lagerarbete.
• Truckkort.
• Deltidstjänstgörande i Försvarsmakten så som GSS/T, Hemvärn eller reservofficer. 

Anställd medarbetare på Military Work

Du kommer att anställas på Military Work.

Beroende på befattning kommer du att anställas som antingen arbetare eller tjänsteman och detta enligt gällande kollektivavtal. Din anställning kommer att inledas med 6 månaders provanställning som sedan efter goda prestationer kommer att övergå i en tillsvidareanställning. Under hela din anställning på Military Work kommer du att ha en konsultchef som är ansvarig för din anställning, lön, understöd vid behov, din arbetsmiljö och din fortsatta karriärsutveckling. Utbildning och kompetensutveckling sker det löpande under din anställning i syfte att skapa bättre och bättre förutsättningar för dig i ditt tjänsteutövande och din personliga utveckling.

Påbörja din Military Work-karriär, sök nu och komplettera sedan!

Ansökan tas ej emot via e-post. Visa mindre

Vi behöver fler kollegor som rivningsarbetare i Helsingborg!

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Military Work har under en längre... Visa mer
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Military Work har under en längre tid levererat mycket bra personal till ett rivningsföretag i Helsingborg.
Nu behövs det ytterligare kollegor!
Vi söker lojal, driven och målmedveten personal som vill utvecklas med oss.
Starta din Military Work karriär nu!

Vem är du?

Du har tjänstgöringsbakgrund som soldat eller gruppchef i svenska Försvarsmakten och trivs med att arbeta fysiskt i varierande miljö och väder. Du är en person som är noggrann och alltid strävar mot att uppnå uppsatta mål. Du har lätt för att tempoväxla, hugger i och tar tag i uppkomna situationer samt tycker det är stimulerande att se resultatet av ditt arbete när dagen är slut. Du tycker att mantrat: "rätt tid, rätt plats, rätt utrustning" är något självklart samt är driven att lära dig något nytt varje dag. Du är social, håller ett högt stridsvärde och är van att rapportera positivt.

Vad är arbetsuppgiften?

Du kommer att arbeta som rivningsarbetare inom byggbranschen. Du ingår i ett rivnings-team som arbetar på byggarbetsplatser med att genomföra och förbereda rivningsarbeten. Du kommer i huvudsak jobba utomhus, med kroppen, i alla väder men på sikt även med diverse maskiner och även inomhus. Arbetsplatserna ligger runtom i Helsingborgstrakten och består av byggnader som ska renoveras eller rivas helt, storlek på byggnaderna och projekten varierar. Tack vare arbetets varierande natur är det av stor vikt att du snabbt förstår, tar för dig, kommer in i arbetet. Din precision och förståelse för hur en åtgärd kan påverka en senare process är också en nyckel till framgång.

Det är i befattningen inte nödvändigt med formell erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen men är självfallet ingen nackdel. Den personliga lämpligheten kopplat till inställning och attityd är dock det som kommer vara avgörande. Du kommer få lära dig arbetet och branschen på plats. Det kommer även beredas tid för mer formella utbildningar i samband med arbetsstarten.

Krav:

• Bakgrund i Försvarsmakten
• B-körkort

Meriterande:

• Engagemang eller tidvis anställning i Försvarsmakten, tex GSS/T eller Hemvärnet 
• Erfarenhet från branschen. Visa mindre

Visitatör till HIF - Falkenberg 25 / 5

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Bli en i laget! Military Work an... Visa mer
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Bli en i laget!

Military Work anställer personer som har någon form av bakgrund i svenska Försvarsmakten.
Vi vill vara din karriärpartner oavsett vad du har för drivkraft och mål. Vi erbjuder individanpassade möjligheter med extrajobb, karriärväxling och utveckling. Oavsett vad din vilja och behov är uppmanar jag dig att göra en spontanansökan för att boka in ett förutsättningslöst karriärplaneringsmöte.

Gör du värnplikten? Vad ska du göra efter muck? Vi kan understödja med heltidsarbete eller extrajobb vid sidan av studierna.

Hemvärn/ GSS/T och vill ta nästa steg i karriären? Förstår din civila arbetsgivare inte din kapacitet? Vi kan understödja dig att ta nästa steg i karriären! Dina erfarenheter från Hemvärnet och/eller utlandstjänst är av stort värde.

GSS/K i slutet av kontraktet? Kontakta oss i god tid för att boka in ett karriärplaneringsmöte så kan vi understödja dig med karriärväxlingen. Funderar du på att söka till reservofficer? - Låt oss övertyga dig om varför du bör göra det.

Oavsett om nedanstående tjänst lockar dig eller inte uppmanar jag dig att göra en spontanansökan för att bli kontaktad av en rekryterare.

Visitationsvärd

HIF söker nu noggrann och professionell personal för att genomföra visitationer av publik vid matchevenemang på hemmaplan. Nästa tillfälle är Lördag 25/5 HIF-Hammarby 16:15-18:15

Vad är arbetsuppgiften?

Du kommer vara del av den utsedda tropp från Military Work som har till uppgift att visitera individer så att icke tillåten materiel förs in på arenan.

Din profil

Firm - Fair - Friendly

Du har tjänstgöringsbakgrund från svenska Försvarsmakten.
Du har en annan huvudsaklig sysselsättning - se kommentar nedan.
Du är lyhörd och har lätt för att samverka med folk på alla nivåer.
Du är prestigelös och respektfull.
Du blir inte lätt irriterad.
Du är noggrann.

På grund av svensk lagstiftning får vi inte behovsanställa en individ som EJ har en annan huvudsaklig sysselsättning.
Det är av den anledningen vi frågar om det i samband med att du skickar in en ansökan.
Med "annan huvudsaklig sysselsättning" menas studier eller arbete om minst 50% alt. att man är pensionär.

Utrustning

Svart/mörka kläder och skor. Reflexväst och handskar tilldelas på plats.

Önskar du arbetskläder från Military Work? Anmäl i samband med ansökan så löser vi det. Visa mindre

Visitatör till HIF - AIK 15 / 5

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Bli en i laget! Military Work an... Visa mer
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Bli en i laget!

Military Work anställer personer som har någon form av bakgrund i svenska Försvarsmakten.
Vi vill vara din karriärpartner oavsett vad du har för drivkraft och mål. Vi erbjuder individanpassade möjligheter med extrajobb, karriärväxling och utveckling. Oavsett vad din vilja och behov är uppmanar jag dig att göra en spontanansökan för att boka in ett förutsättningslöst karriärplaneringsmöte.

Gör du värnplikten? Vad ska du göra efter muck? Vi kan understödja med heltidsarbete eller extrajobb vid sidan av studierna.

Hemvärn/ GSS/T och vill ta nästa steg i karriären? Förstår din civila arbetsgivare inte din kapacitet? Vi kan understödja dig att ta nästa steg i karriären! Dina erfarenheter från Hemvärnet och/eller utlandstjänst är av stort värde.

GSS/K i slutet av kontraktet? Kontakta oss i god tid för att boka in ett karriärplaneringsmöte så kan vi understödja dig med karriärväxlingen. Funderar du på att söka till reservofficer? - Låt oss övertyga dig om varför du bör göra det.

Oavsett om nedanstående tjänst lockar dig eller inte uppmanar jag dig att göra en spontanansökan för att bli kontaktad av en rekryterare.

Visitationsvärd

HIF söker nu noggrann och professionell personal för att genomföra visitationer av publik vid matchevenemang på hemmaplan. Nästa tillfälle är onsdag 15/5 HIF-Hammarby 17:15-19:15

Vad är arbetsuppgiften?

Du kommer vara del av den utsedda tropp från Military Work som har till uppgift att visitera individer så att icke tillåten materiel förs in på arenan.

Din profil

Firm - Fair - Friendly

Du har tjänstgöringsbakgrund från svenska Försvarsmakten.
Du har en annan huvudsaklig sysselsättning - se kommentar nedan.
Du är lyhörd och har lätt för att samverka med folk på alla nivåer.
Du är prestigelös och respektfull.
Du blir inte lätt irriterad.
Du är noggrann.

På grund av svensk lagstiftning får vi inte behovsanställa en individ som EJ har en annan huvudsaklig sysselsättning.
Det är av den anledningen vi frågar om det i samband med att du skickar in en ansökan.
Med "annan huvudsaklig sysselsättning" menas studier eller arbete om minst 50% alt. att man är pensionär.

Utrustning

Svart/mörka kläder och skor. Reflexväst och handskar tilldelas på plats.

Önskar du arbetskläder från Military Work? Anmäl i samband med ansökan så löser vi det. Visa mindre

Visitatör till HIF - Sundsvall 6 / 5

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Bli en i laget! Military Work an... Visa mer
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Bli en i laget!

Military Work anställer personer som har någon form av bakgrund i svenska Försvarsmakten.
Vi vill vara din karriärpartner oavsett vad du har för drivkraft och mål. Vi erbjuder individanpassade möjligheter med extrajobb, karriärväxling och utveckling. Oavsett vad din vilja och behov är uppmanar jag dig att göra en spontanansökan för att boka in ett förutsättningslöst karriärplaneringsmöte.

Gör du värnplikten? Vad ska du göra efter muck? Vi kan understödja med heltidsarbete eller extrajobb vid sidan av studierna.

Hemvärn/ GSS/T och vill ta nästa steg i karriären? Förstår din civila arbetsgivare inte din kapacitet? Vi kan understödja dig att ta nästa steg i karriären! Dina erfarenheter från Hemvärnet och/eller utlandstjänst är av stort värde.

GSS/K i slutet av kontraktet? Kontakta oss i god tid för att boka in ett karriärplaneringsmöte så kan vi understödja dig med karriärväxlingen. Funderar du på att söka till reservofficer? - Låt oss övertyga dig om varför du bör göra det.

Oavsett om nedanstående tjänst lockar dig eller inte uppmanar jag dig att göra en spontanansökan för att bli kontaktad av en rekryterare.

Visitationsvärd

HIF söker nu noggrann och professionell personal för att genomföra visitationer av publik vid matchevenemang på hemmaplan. Nästa tillfälle är måndag 6/5 HIF-Hammarby 17:15-19:15

Vad är arbetsuppgiften?

Du kommer vara del av den utsedda tropp från Military Work som har till uppgift att visitera individer så att icke tillåten materiel förs in på arenan.

Din profil

Firm - Fair - Friendly

Du har tjänstgöringsbakgrund från svenska Försvarsmakten.
Du har en annan huvudsaklig sysselsättning - se kommentar nedan.
Du är lyhörd och har lätt för att samverka med folk på alla nivåer.
Du är prestigelös och respektfull.
Du blir inte lätt irriterad.
Du är noggrann.

På grund av svensk lagstiftning får vi inte behovsanställa en individ som EJ har en annan huvudsaklig sysselsättning.
Det är av den anledningen vi frågar om det i samband med att du skickar in en ansökan.
Med "annan huvudsaklig sysselsättning" menas studier eller arbete om minst 50% alt. att man är pensionär.

Utrustning

Svart/mörka kläder och skor. Reflexväst och handskar tilldelas på plats.

Önskar du arbetskläder från Military Work? Anmäl i samband med ansökan så löser vi det. Visa mindre

Extrajobb på lager i Helsingborg

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Militär bakgrund? Vill du jobba ... Visa mer
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Militär bakgrund?

Vill du jobba extra utöver din huvudsakliga sysselsättning?

Fortsätt läs!

 

 

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer blir anställd på Military Work för att tjänstgöra som lagerarbetare ute hos en av våra större kunder i Helsingborg.

För att bli anställd på Military Work förväntas att du har en stark soldattidentitet på så vis att du lever upp till de grundläggande militära värdena så som rätt tid, rätt plats, rätt utrustning. Vi förväntar oss att du är arbetsam, driven och kommunikativ både gentemot kollegor på arbetsplatsen och gentemot chefer. Du har en naturlig initiativförmåga och arbetar alltid i chefens anda.

Krav
- Bakgrund från Försvarsmakten.
- Annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% så som studier, eller annat arbete.
- Rätt mental inställning.

Meriterade
- Erfarehet från lagerarbete.
- Truckkort.
- Deltidstjänstgörande i Försvarsmakten så som GSS/T, Hemvärn eller reservofficer.

Military Work rekryterar stolta medarbetare med hög förmåga att leverera effekt på arbetsplatser. Vi vill att vår personal utvecklas med oss. Våra chefer, som givetvis också har militär bakgrund, är noggranna med att alla anställda ska få den utvecklingsmöjlighet som de förtjänar.

Påbörja din MW-karriär, sök nu!

Ansökan tas ej emot via e-post. Visa mindre

Vi behöver fler kollegor som rivningsarbetare i Helsingborg!

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Military Work har under en längre... Visa mer
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Military Work har under en längre tid levererat mycket bra personal till ett rivningsföretag i Helsingborg.
Nu behövs det ytterligare kollegor!
Vi söker lojal, driven och målmedveten personal som vill utvecklas med oss.
Starta din Military Work karriär nu!

Vem är du?

Du har tjänstgöringsbakgrund som soldat eller gruppchef i svenska Försvarsmakten och trivs med att arbeta fysiskt i varierande miljö och väder. Du är en person som är noggrann och alltid strävar mot att uppnå uppsatta mål. Du har lätt för att tempoväxla, hugger i och tar tag i uppkomna situationer samt tycker det är stimulerande att se resultatet av ditt arbete när dagen är slut. Du tycker att mantrat: "rätt tid, rätt plats, rätt utrustning" är något självklart samt är driven att lära dig något nytt varje dag. Du är social, håller ett högt stridsvärde och är van att rapportera positivt.

Vad är arbetsuppgiften?

Du kommer att arbeta som rivningsarbetare inom byggbranschen. Du ingår i ett rivnings-team som arbetar på byggarbetsplatser med att genomföra och förbereda rivningsarbeten. Du kommer i huvudsak jobba utomhus, med kroppen, i alla väder men på sikt även med diverse maskiner och även inomhus. Arbetsplatserna ligger runtom i Helsingborgstrakten och består av byggnader som ska renoveras eller rivas helt, storlek på byggnaderna och projekten varierar. Tack vare arbetets varierande natur är det av stor vikt att du snabbt förstår, tar för dig, kommer in i arbetet. Din precision och förståelse för hur en åtgärd kan påverka en senare process är också en nyckel till framgång.

Det är i befattningen inte nödvändigt med formell erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen men är självfallet ingen nackdel. Den personliga lämpligheten kopplat till inställning och attityd är dock det som kommer vara avgörande. Du kommer få lära dig arbetet och branschen på plats. Det kommer även beredas tid för mer formella utbildningar i samband med arbetsstarten.

Krav:

• Bakgrund i Försvarsmakten
• B-körkort

Meriterande:

• Engagemang eller tidvis anställning i Försvarsmakten, tex GSS/T eller Hemvärnet 
• Erfarenhet från branschen. Visa mindre

Vi behöver fler kollegor som rivningsarbetare i Helsingborg!

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal. Military Work har under en längre... Visa mer
Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

Military Work har under en längre tid levererat mycket bra personal till ett rivningsföretag i Helsingborg.
Nu behövs det ytterligare kollegor!
Vi söker lojal, driven och målmedveten personal som vill utvecklas med oss.
Starta din Military Work karriär nu!

Vem är du?

Du har tjänstgöringsbakgrund som soldat eller gruppchef i svenska Försvarsmakten och trivs med att arbeta fysiskt i varierande miljö och väder. Du är en person som är noggrann och alltid strävar mot att uppnå uppsatta mål. Du har lätt för att tempoväxla, hugger i och tar tag i uppkomna situationer samt tycker det är stimulerande att se resultatet av ditt arbete när dagen är slut. Du tycker att mantrat: "rätt tid, rätt plats, rätt utrustning" är något självklart samt är driven att lära dig något nytt varje dag. Du är social, håller ett högt stridsvärde och är van att rapportera positivt.

Vad är arbetsuppgiften?

Du kommer att arbeta som rivningsarbetare inom byggbranschen. Du ingår i ett rivnings-team som arbetar på byggarbetsplatser med att genomföra och förbereda rivningsarbeten. Du kommer i huvudsak jobba utomhus, med kroppen, i alla väder men på sikt även med diverse maskiner och även inomhus. Arbetsplatserna ligger runtom i Helsingborgstrakten och består av byggnader som ska renoveras eller rivas helt, storlek på byggnaderna och projekten varierar. Tack vare arbetets varierande natur är det av stor vikt att du snabbt förstår, tar för dig, kommer in i arbetet. Din precision och förståelse för hur en åtgärd kan påverka en senare process är också en nyckel till framgång.

Det är i befattningen inte nödvändigt med formell erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen men är självfallet ingen nackdel. Den personliga lämpligheten kopplat till inställning och attityd är dock det som kommer vara avgörande. Du kommer få lära dig arbetet och branschen på plats. Det kommer även beredas tid för mer formella utbildningar i samband med arbetsstarten.

Krav:

• Bakgrund i Försvarsmakten
• B-körkort

Meriterande:

• Engagemang eller tidvis anställning i Försvarsmakten, tex GSS/T eller Hemvärnet 
• Erfarenhet från branschen. Visa mindre