Lediga jobb som Kvalitetschef i Helsingborg

Se lediga jobb som Kvalitetschef i Helsingborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Helsingborg som finns hos arbetsgivaren.

Quality Manager till RKW Sweden

Ansök    Jun 5    Performiq AB    Kvalitetschef
Tjänstebeskrivning & erbjudande Har du tidigare erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete? Är du en operativ och aktivt engagerad person som trivs i en avgörande roll? RKW söker nu en kvalitets- och miljöansvarig och vill ha dig som har god kompetens och erfarenheter av att förbättra processer inom en producerande verksamhet! Som kvalitets- och miljöansvarig kommer du att spela en avgörande roll i att övervaka, utveckla och säkerställa standarder och ruti... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du tidigare erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete? Är du en operativ och aktivt engagerad person som trivs i en avgörande roll? RKW söker nu en kvalitets- och miljöansvarig och vill ha dig som har god kompetens och erfarenheter av att förbättra processer inom en producerande verksamhet!

Som kvalitets- och miljöansvarig kommer du att spela en avgörande roll i att övervaka, utveckla och säkerställa standarder och rutiner inom våra kvalitetssystem. Din expertis inom kvalitetssystem och processhantering kommer att driva utveckling och förbättring, vilket säkerställer att våra produkter uppfyller lagkrav och kundens förväntningar.

I tjänsten kommer du till exempel att:
• Hantera ISO och utveckla ISO 9001, 14001, FSSC 22000-standarder samt genomföra både interna och externa revisioner.
• Utveckla rutiner, riktlinjer och policys inom arbetsmiljöområdet.
• Verka i compliance-frågor för att säkerställa att RKW:s produkter uppfyller lagkrav, interna krav och kundkrav.
• Skapa och upprätthålla dokumentation och system gällande lagenlighet och annan compliance.
• Kommunicera och koordinera i analysen av kundens claims.

I rollen som Kvalitets- och miljöansvarig kommer du att ha en central roll i att följa upp och föreslå åtgärder för att förbättra och upprätta hålla våra kvalitetssystemsprocesser, hantera reklamationer, för att på så sätt säkerställa att våra produkter och processer håller hög kvalitet. Dessutom kommer du att ansvara för kemiregistret och inspektionen, arbeta enligt HACCP, samtidigt som du noggrant övervakar efterlevnaden av alla relevanta regler och initiativ, till exempel det viktiga Zero Pellet Loss-initiativet.

Personprofil
Vi söker dig som har minst 5-års erfarenhet av en liknande roll och kvalitetsarbete, med fördel inom processindustrin, samtidigt som du kommunicerar väl i både engelska och svenska i såväl tal som skrift.

För att lyckas i rollen som kvalitets- och miljöansvarig söker vi dig som stämmer in på följande:
• Har en examen inom kemiteknik, livsmedel eller annan likvärdig utbildning.
• Erfarenhet av ISO 14001 och 9001.
• Färdigheter inom projektledning.
• Kunskap och erfarenhet av GMP.

För att lyckas i rollen är du välorganiserad, analytisk och har en god förmåga att kunna prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du har ett starkt engagemang, ett naturligt driv och en nyfikenhet i vad du och dina kollegor tillsammans kan uppnå. Vidare är du även en god kommunikatör och har förmågan att samarbeta och bygga relationer med dina kollegor.

Som person har du stor teknisk förståelse för tillverkningsindustrin samt ett starkt intresse för att etablera nya processer och rutiner.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Helsingborg – möjlighet till distansarbete erbjuds

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Jesper Wahlgren på [email protected]. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
The RKW Group is an independent private company headquartered in Mannheim, Germany, and is one of the world's leading manufacturers of excellent film solutions. RKW is the market leader in the areas of hygiene and agricultural films, films for the beverage industry and packaging for powdery goods. Moreover, the company also supplies films and nonwovens for medical applications, for the chemical and processing industries as well as for the construction sector. The RKW Group's sustainable plastic-based films enable its customers to improve the daily lives of consumers worldwide.

RKW employs approximately 3,000 people at 18 locations worldwide. In line with the company's slogan "When excellence matters", the company, founded in 1957, focuses on excellence in quality and service. Respect and reliability are RKW's core values and form the basis of the company's success. Visa mindre

QA Manager Medical Device

Ansök    Jun 11    Skånestor AB    Kvalitetschef
QA Manager Medical Device Vill du jobba i ett världsledande AI-team och ta banbrytande strålbehandlingsteknologi till nya marknader? Spectronic Medical AB söker en operativ QA Manager. Spectronic Medical är ett medicinteknikbolag som utvecklar AI-baserade bildanalysprodukter som möjliggör träffsäkrare strålbehandling med färre livslånga biverkningar för patienten. Företaget är baserat i Helsingborg och har utsetts till ett av Sveriges 33 ledande unga ... Visa mer
QA Manager Medical Device

Vill du jobba i ett världsledande AI-team och ta banbrytande strålbehandlingsteknologi till nya marknader?

Spectronic Medical AB söker en operativ QA Manager.

Spectronic Medical är ett medicinteknikbolag som utvecklar AI-baserade bildanalysprodukter som möjliggör träffsäkrare strålbehandling med färre livslånga biverkningar för patienten. Företaget är baserat i Helsingborg och har utsetts till ett av Sveriges 33 ledande unga teknikföretag två år i rad. Spectronic säljer idag sina produkter i bland annat Europa och USA, med pågående arbete för att nå ut över hela världen. Bolaget står därför inför en snabb uppskalning av sin verksamhet.

Som Operativ QA Manager på Spectronic Medical blir du en viktig spelare i ett världsledande team inom medtech och AI. Du kommer att vara en del i en organisation med snabba beslutsvägar och flera parallella projekt och involverad i bolagets produktutveckling och marknadsstrategi med rapporteringsansvar direkt till bolagets VD. Du får även möjlighet att forma och utveckla din roll tillsammans med företaget.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som Operativ QA Manager på Spectronic Medical kommer du att arbeta med och dela ansvar för, regulatoriska godkännanden för Spectronics produkter på ett flertal olika marknader. Du kommer vara processansvarig och ansvara för att förnya kvalitetsledningssystemet så att det passar den växande verksamheten och anpassa det mot MDR och QSR. I din roll ingår framtagning, implementering och uppdatering av processdokument (SOP:ar), samt arbete med befintliga och kommande produkters tekniska dokumentation. Du kommer vara involverad i företagets kommande MDR-certifiering och vara drivande i att se till att gällande regelverk och standarder uppfylls för de europeiska och amerikanska marknaderna, och även för framtida marknader.

Vi förutsätter att du har kunskap inom medicintekniska standarder som ISO 13485, IEC 62304, IEC 82304-1, ISO 14971. Erfarenhet av MDR, QSR, FDA 510(k) och/eller kliniska utvärderingar är meriterande. Teknisk utbildningsbakgrund samt erfarenhet inom MR, CT eller strålterapi är också fördelaktigt.

För att lyckas och trivas i rollen

För att trivas i rollen tycker du att det är stimulerande att arbeta med dokumentation och text, samt att du kan uttrycka dig obehindrat och koncist i tal och skrift på både svenska och engelska. Vi förutsätter att du har mycket god teknisk förståelse. Som person är du logisk, målmedveten och välorganiserad med god förmåga att hantera komplexa uppgifter. Du tar dig an och driver projekt självständigt och kommunicerar tydligt både internt och externt. Du är nyfiken och uppskattar att få använda din kreativitet för att ta dig förbi hinder och utmaningar. Du är en doer med en pragmatisk inställning.

Rekryteringsprocessen

I denna process använder vi oss av löpande urval vilket innebär att vi fortlöpande går igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi att kontakta dig för en intervju. I samband med detta får du information om upplägget för intervjun samt övriga steg i processen. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten.

Start: Enligt överenskommelse.
Plats: Helsingborg (Hybrid).

För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Maria Gren, Rekryteringsansvarig på SKÅNESTOR, telefon 072 451 58 72 eller via mail: [email protected] Visa mindre

QHSE Manager

Ansök    Jun 11    AB Benzlers    Kvalitetschef
AB Benzlers är en ledande producent och leverantör av transmissionsutrustning för industrin. Produktprogrammet omfattar olika typer av växlar, motorer och domkrafter. Benzlers har en 80-årig kompetens inom detta område och har en stark position i Skandinavien, tack vare dess höga kvalitet och lokala produktion. Benzlers marknadsför sina produkter och tjänster i Norden, Benelux, Tyskland och Italien. Benzlers befinner sig på en spännande tillväxtresa och ... Visa mer
AB Benzlers är en ledande producent och leverantör av transmissionsutrustning för industrin. Produktprogrammet omfattar olika typer av växlar, motorer och domkrafter. Benzlers har en 80-årig kompetens inom detta område och har en stark position i Skandinavien, tack vare dess höga kvalitet och lokala produktion. Benzlers marknadsför sina produkter och tjänster i Norden, Benelux, Tyskland och Italien.


Benzlers befinner sig på en spännande tillväxtresa och söker en
QHSE Manager
Benzlers befinner sig just nu på en spännande utvecklingsresa. 2023 påbörjades ett nytt kulturarbete inom samtliga bolag inom Benzlers Group och bolaget planerar för en stark tillväxt framöver. Har du kvalitetsbakgrund, ett stort intresse av hälsa och säkerhet och drivs av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? Brinner du för hållbarhetsfrågor och vill leda och utveckla vårt hållbarhetsarbete?
Vill du vara med på vår resa?
Sök då tjänsten som QHSE Manager till vårt team på Benzlers!


Tjänsten
Som QHSE Manager på Benzlers kommer du att leda och driva arbetet med kvalitet, säkerhet, hälsa och miljö. Du leder vårt arbete inom vårt kvalitets- och miljöledningssystem och driver och utvecklar vårt hållbarhetsarbete.
Du blir nyckelperson i vårt kvalitetsarbete och säkerställer att företagets produkter upprätthåller högsta kvalitetsstandard, samt säkerställer efterlevnad av relevanta kvalitetsregler och rutiner. Du koordinerar arbetet med kundreklamationer, kommunikation med kund/sälj/leverantör, och ser till att de utreds samt initierar förbättringar. Du supporterar kollegor inom bl a inköp, produktion, teknik och sälj för att ta fram bästa kvalitet på våra produkter.
Gällande arbetsmiljö stöttar du verksamheten kring riskbedömningar, skyddsronder och rapportering/utredning av arbetsmiljöhändelser. På miljösidan ansvarar du bl a för vår kemikalielista, med uppdaterade säkerhets-datablad, samt avfall. Du driver och utvecklar vårt hållbarhetsarbete. Du håller i utbildning och uppdateringar till personalen. Till din hjälp har du i organisationen en miljötekniker.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
· Leda och driva arbetet med ledningssystem för ISO 9001 och 14001
· Stötta verksamheten för att uppfylla mål och lagkrav
· Ta fram samt analysera och rapportera data kring QHSE-frågor som t ex reklamationer, interna avvikelser och arbetsmiljöhändelser.
· Internrevisioner
· Representera avdelningen på interna möten
· Driva Benzlers hållbarhetsarbete
· Uppföljning i produktion
· Driva arbetet med ständiga förbättringar

Din profil
Du är engagerad, strukturerad och driven och har ett stort intresse för kvalitet och teknik. På Benzlers är kunden i fokus, och vi värdesätter teamwork för att tillsammans nå våra gemensamma mål. Tjänsten innebär många kontaktytor internt och externt, vilket ställer krav på hög social kompetens och förmåga att bygga professionella långsiktiga relationer. Du är noggrann och strukturerad med en god analytisk förmåga. Vidare är du utvecklingsorienterad och ser gärna möjligheter att förbättra processer och produkter.
Du har teknisk utbildning och några års erfarenhet av kvalitetsarbete inom tillverkningsindustrin. Erfarenhet inom mekanisk transmission eller liknande bransch är starkt meriterande.
Kompetenskrav
Högskoleingenjörsexamen eller motsvarande
3 - 5 års erfarenhet av liknande roll i tillverkande industri
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Erfarenhet i affärssystem, har du erfarenhet i Oracle är detta ett plus
Mycket goda kunskaper i Excel
B-körkort

Meriterande:
Erfarenhet inom transmissionsbranschen
Kunskaper och erfarenhet inom LEANBenzlers huvudkontor finns i fräscha moderna lokaler i Helsingborg, med fri parkering. Vi har kollektivavtal och erbjuder vår personal bland annat flextid, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra personalförmåner.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sänd därför gärna in din ansökan med CV + personligt brev redan idag.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Avdelningschef inom Energi till Malmö & Helsingborg

Ansök    Maj 13    Futuria People AB    Kvalitetschef
Är du en passionerad ledare med gedigen erfarenhet inom energibranschen? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Kundsöker en dynamisk individ som trivs med att leda och som har erfarenhet inom energisektorn. Om du brinner för att driva förändring och vill vara en del av ett familjärt Team, är detta jobbet skräddarsytt för dig! · Här finns möjligheter att påverka på riktigt i ett medelstort bolag med varm och omsorgsfull kultur där varje medarbetare är... Visa mer
Är du en passionerad ledare med gedigen erfarenhet inom energibranschen? Då har vi en spännande möjlighet för dig!

Kundsöker en dynamisk individ som trivs med att leda och som har erfarenhet inom energisektorn. Om du brinner för att driva förändring och vill vara en del av ett familjärt Team, är detta jobbet skräddarsytt för dig!
· Här finns möjligheter att påverka på riktigt i ett medelstort bolag med varm och omsorgsfull kultur där varje medarbetare är viktig.
· Du kommer genom ditt unika ledarskap fortsätta forma en avdelning som består av mycket kompetenta och härligt engagerade medarbetare.Kund är stolta över att vara en av branschens mest respekterade företag inom samhällsbyggnad. Här ärHelthetssyn, engageman och mod inte bara ord - de är deras värderingar som driver dom framåt.
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Futuria People men du kommer anställas direkt hos kund.
Om tjänstenSom avdelningschef kommer du att ha ansvar för i nuläget 8 medarbetare fördelat på orterna Malmö och Helsingborg. Du kommer att ha ett stort ansvar att genom ditt ledarskap, genom att inspirera och engagera, bidra till vårt bolags fortsatta utveckling och framgång. Viktigt för oss är att du uppnår våra strategiskt satta mål samtidigt som du verkligen värnar om och förstärker den familjära kulturen som vi är kända för. Du kommer bland annat att:
Utföra konsultarbete i samarbete med kollegor, hantera kundkontakter och genomföra säljarbete.
Utveckla och implementera strategier för att förbättra verksamheten.
Ingår i ledningsgruppen tillsammans med fyra andra avdelningschefer.
Direktrapporterar till VD:n på Bolaget.


Du erbjuds
Möjligheter att växa: Här finns möjligheter att påverka på riktigt i ett medelstort bolag med varm och omsorgsfull kultur där varje medarbetare är viktig.
Medarbetarskap: Du kommer genom ditt unika ledarskap fortsätta forma en avdelning som består av mycket kompetenta och härligt engagerade medarbetare.
Stöd: Vi kollegor är vår styrka. Vi tror på att dela kunskap och stötta varandra. Tillsammans lyckas vi.


Vi söker dig som
Som är genuint affärsdriven med förståelse för både människan och affären i samhällsbyggnadsprojekt och förmåga att driva verksamheten mot målen.
Har erfarenhet inom energi och hållbarhet inom bygg- eller industrisektorn och har jobbat med exempelvis miljöcertifieringar, beräkningar, energiutredningar eller annan typ av hållbarhetsarbete inom byggsektorn som breddar vårt tjänsteutbud.
Har en stark förmåga att bygga och underhålla relationer med kunder och medarbetare. Förmåga att kommunicera och leda avdelningen. Du har i dina tidigare uppdrag som ledare/chef fått återkoppling på att du kommunicerar tydligt samt att du har förmågan att ha ett coachande förhållningssätt i ditt ledarskap.
Har ett utvecklat självledarskap. Vi vill att du med god livskvalité hanterar balansen i livet med ett högt egenvärde och en vilja att vara en närvarande chef på våra två kontor.


Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Malmö & Helsingborg
Eventuella frågor besvaras av rekryterare Elin Harju
076 028 35 03 / [email protected]


Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Futuria Peopleär rekryteringsföretaget som hjälper individer att ta nästa steg i sin karriär och företag att attrahera nya medarbetare. Genom uppsökande rekrytering och kvalitativ annonsering har vi hjälpt hundratals kandidater till ett nytt jobb och en mer stimulerande vardag. Visa mindre

QA/RA Manager Medical Device

Ansök    Apr 15    Skånestor AB    Kvalitetschef
QA/RA Manager Medical Device Vill du jobba i ett världsledande AI-team och ta banbrytande strålbehandlingsteknologi till nya marknader? Spectronic Medical AB söker en operativ QA/RA Manager. Spectronic Medical är ett medicinteknikbolag som utvecklar AI-baserade bildanalysprodukter som möjliggör träffsäkrare strålbehandling med färre livslånga biverkningar för patienten. Företaget är baserat i Helsingborg och har utsetts till ett av Sveriges 33 ledande... Visa mer
QA/RA Manager Medical Device

Vill du jobba i ett världsledande AI-team och ta banbrytande strålbehandlingsteknologi till nya marknader?

Spectronic Medical AB söker en operativ QA/RA Manager.

Spectronic Medical är ett medicinteknikbolag som utvecklar AI-baserade bildanalysprodukter som möjliggör träffsäkrare strålbehandling med färre livslånga biverkningar för patienten. Företaget är baserat i Helsingborg och har utsetts till ett av Sveriges 33 ledande unga teknikföretag två år i rad. Spectronic säljer idag sina produkter i bland annat Europa och USA, med pågående arbete för att nå ut över hela världen. Bolaget står därför inför en snabb uppskalning av sin verksamhet.

Som Operativ QA/RA manager på Spectronic Medical blir du en viktig spelare i ett världsledande team inom medtech och AI. Du kommer att vara en del i en organisation med snabba beslutsvägar och flera parallella projekt och involverad i bolagets produktutveckling och marknadsstrategi med rapporteringsansvar direkt till bolagets VD. Du får även möjlighet att forma och utveckla din roll tillsammans med företaget.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som Operativ QA/RA manager på Spectronic Medical kommer du att arbeta med och dela ansvar för, regulatoriska godkännanden för Spectronics produkter på ett flertal olika marknader. Du kommer vara processansvarig och ansvara för att förnya kvalitetsledningssystemet så att det passar den växande verksamheten och anpassa det mot MDR och QSR. I din roll ingår framtagning, implementering och uppdatering av processdokument (SOP:ar), samt arbete med befintliga och kommande produkters tekniska dokumentation. Du kommer vara involverad i företagets kommande MDR-certifiering och vara drivande i att se till att gällande regelverk och standarder uppfylls för de europeiska och amerikanska marknaderna, och även för framtida marknader.

Vi förutsätter att du har kunskap inom medicintekniska standarder som ISO 13485, IEC 62304, IEC 82304-1, ISO 14971, samt att du är förtrogen med utveckling av medicintekniska mjukvaruprodukter (SaMD). Erfarenhet av MDR, QSR, FDA 510(k) och/eller kliniska utvärderingar är meriterande. Teknisk utbildningsbakgrund samt erfarenhet inom MR, CT eller strålterapi är också fördelaktigt. Du har kunskap och förståelse kring mjukvaruprojekt och kanske har jobbat som projektledare.

För att lyckas och trivas i rollen

För att trivas i rollen tycker du att det är stimulerande att arbeta med dokumentation och text, samt att du kan uttrycka dig obehindrat och koncist i tal och skrift på både svenska och engelska. Vi förutsätter att du har mycket god teknisk förståelse. Som person är du logisk, målmedveten och välorganiserad med god förmåga att hantera komplexa uppgifter. Du tar dig an och driver projekt självständigt och kommunicerar tydligt både internt och externt. Du är nyfiken och uppskattar att få använda din kreativitet för att ta dig förbi hinder och utmaningar. Du är en doer med en pragmatisk inställning.

Rekryteringsprocessen

I denna process använder vi oss av löpande urval vilket innebär att vi fortlöpande går igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi att kontakta dig för en intervju. I samband med detta får du information om upplägget för intervjun samt övriga steg i processen. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten.

Start: Enligt överenskommelse.
Plats: Helsingborg.

För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Maria Gren, Rekryteringsansvarig på SKÅNESTOR, telefon 072 451 58 72 eller via mail: [email protected] Visa mindre

Chef med brinnande intresse för kvalitet

Ansök    Apr 16    Helsingborgs kommun    Kvalitetschef
Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något. Vår kvalitetschef går i pension och nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta ut... Visa mer
Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något. Vår kvalitetschef går i pension och nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta utveckla vårt systematiska kvalitetsarbete.

Om arbetsplatsen
På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3650 medarbetare - från undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv. 

Hur ser uppdraget ut
Som kvalitetschef leder du kvalitetsavdelningen med 16 kompetenta medarbetare. Avdelningen är vård- och omsorgsnämndens förlängda arm med ansvar att följa upp och säkerställa att våra verksamheter uppnår god kvalitet och arbetar systematiskt med förbättringar.

Avdelningen ansvarar för att det finns tydliga och ändamålsenliga riktlinjer som hjälper medarbetarna att göra rätt. Ni ger faktabaserad vägledning och professionellt stöd utifrån kontinuerligt analysarbete av verksamhetens resultat. Här ingår handläggning av Lex Maria och Lex Sara och rapportering till Inspektionen för vård och omsorg (IVO). På avdelningen ligger också ansvar för omvärldsbevakning och ansvar för vårt verksamhetssystem och det digitala systemstödet till ledningsstödet.

Omställningen till Nära vård är ett av förvaltningens prioriterade områden, som kräver engagemang och samarbete både inom och utanför förvaltningen.   

Du rapporterar till omsorgsdirektören och ingår tillsammans med administrativ chef och marknad- och kommunikationschef kansliets ledningsgrupp.

Vi behöver dina kvalifikationer
Dina ledaregenskaper är goda och innefattar även analytisk- och problemlösningsförmåga. Det strategiska tänket och långsiktighet med fokus på mål och resultat är naturligt för dig. Du är kommunikativ och har lätt för att summera stora utredningar och analyser på ett enkelt sätt både i tal och skrift. Din vilja och förmåga att samarbeta brett inom och utanför förvaltningen med fokus på våra invånares behov av personcentrerad vård och omsorg är stor.

I rollen behöver du ha god kunskap om Socialstyrelsens föreskrifter och regler kring kvalitet. Även din kunskap om de lagar som styr våra verksamheter ska vara god. Din drivkraft för ständiga förbättringar och förståelse för hur du och dina medarbetare kan bidra till att göra skillnad för de medarbetare som möter våra kunder i vardagen är hög. Ditt mod när det gäller att identifiera och påtala brister gör att vi tillsammans kan vara en del av lösningen framåt.

Du har relevant högskoleexamen. För dig är ett aktivt och nära ledarskap en självklarhet. Du har genuint intresse för vård- och omsorgsverksamhet och stort kundfokus. Vi behöver dig som vågar tänka nytt. Innovativa lösningar inom förvaltningen bidrar till att vi kan frigöra viktig tid för våra kunder.

Var vänlig och ange löneanspråk och eventuell startdag i din ansökan.

Sök nu, urval och intervjuer pågår under ansökningstiden.

Vad erbjuder vi
Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande uppdrag med möjligheter till egen utveckling. Du kommer att bli en nyckelperson i vår viktiga utvecklingsresa där dagarna kommer att fyllas av möjligheter och utmaningar. En utvecklingsresa som vi gör tillsammans med chefer, medarbetare, övriga förvaltningar, kommuner och regioner, invånare, föreningar, näringsliv och akademi.

Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år. 

Övrig information
Vi planerar att genomföra slutintervjuer den 22 maj, på eftermiddagen.

Sista ansökningsdag: 2024 05 07


Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.

Innan en anställning på vård- och omsorgsförvaltningen begär vi att du visar upp ett giltigt utdrag i oöppnat kuvert från polisens belastningsregister. Du kan redan nu beställa ett belastningsregister för att påskynda rekryteringsprocessen: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Innan anställning kommer vi göra en kontroll av medborgarskap. Du kommer behöva uppvisa pass, nationellt ID-kort eller personbevis. Är du inte medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du även styrka ett giltigt arbetstillstånd eller att du är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd enligt Utlänningsförordningen 6 kap. §13a.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Quality/R&D Manager

Ansök    Mar 25    Zafari Life AB    Kvalitetschef
We are looking for a smart and talented Quality and R&D Manager who can perform several important roles within our organization. You will be responsible for Quality, research, planning, and implementing new programs and protocols into our company. You will also be required to oversee the entire development process of new products and programs within the organization. Your active participation will be required from the initial planning phase to implementati... Visa mer
We are looking for a smart and talented Quality and R&D Manager who can perform several important roles within our organization. You will be responsible for Quality, research, planning, and implementing new programs and protocols into our company. You will also be required to oversee the entire development process of new products and programs within the organization. Your active participation will be required from the initial planning phase to implementation and production. Additionally, you are required to keep track of all the costs related to the creation of these new products and decide what ideas are worth pursuing. You should also stay informed on what is happening in the research and development field at large to make sure the company is up-to-date and current with the most advanced R&D developments. Visa mindre

Kvalitetschef till Arbetsmarknadsförvaltningen i Helsingborgs stad

Ansök    Feb 13    Helsingborgs kommun    Kvalitetschef
Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.Om arbetsplatsen Framtidens välfärd är vår stora utmaning. För att klara den har vi på ... Visa mer
Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.Om arbetsplatsen
Framtidens välfärd är vår stora utmaning. För att klara den har vi på arbetsmarknadsförvaltningen ett mycket viktigt uppdrag: Vi ska göra det möjligt för invånare med ekonomiskt bistånd att bli självförsörjande så snabbt som möjligt, men även bidra till att arbetsgivare hittar rätt kompetens. 

Vi möter utmaningen med ett brett utbud av vuxenutbildningar och arbetsmarknadsinsatser – och provar nya sätt att arbeta tillsammans med näringslivet, andra förvaltningar, myndigheter och civilsamhället. För att lyckas måste vi våga, testa nytt och hitta smarta lösningar. 

Vi är cirka 400 kollegor på förvaltningen, och vår roll är att ge invånare de rätta verktygen så att de kan ta ansvar för sin egen utveckling och försörjning. Dessutom samordnar vi stadens arbete med migrations- och etableringsfrågor.

För oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare för dig som chef. Det finns goda möjligheter att lära och utvecklas tillsammans med andra ledare i organisationen men också ta del av återkommande utvecklingssatsningar som staden gör för att främja gott ledarskap.

Arbetsuppgifter
I uppdraget ingår att skapa goda förutsättningar för ett gott samarbete med politiska företrädare samt att genom olika utredningar presentera beslutsunderlag och information till förvaltningens politiska nämnd och stödja förvaltningens verksamhetschefer med analysunderlag. Du är också förvaltningens representant i stadens nätverk för styrning och samspelar med förvaltningens övriga stödfunktioner.

I uppdraget som kvalitetschef har du fullt ledningsansvar vilket innebär ansvar för personal, verksamhet, ekonomi och arbetsmiljö och du har för närvarande 10 medarbetare med olika specialistuppdrag. I ditt uppdrag ingår att driva utveckling, kvalitetsarbete och resultatuppföljning samt omvärldsanalys för att förvaltningen ska klara sitt uppdrag och visa resultat för de medborgare vi är till för. Du leder stödfunktioner inom digital utveckling och förvaltning, samt strategisk IT med målet att öka kvalitén och effektiviteten i förvaltningens arbete.

Övergripande ansvar för förvaltningens kvalitetsledningssystem är en del av ditt uppdrag, vilket kräver förmåga att leda processorienterat och se helheten. Digitaliseringsarbete samt förvaltningsövergripande samordnarfunktioner ingår i enheten via medarbetare som samordnare för stadsövergripande processer.

I ditt uppdrag ingår att sätta dig in i olika övergripande frågor och föreslå lämplig hantering, vilket kräver att du har lätt för att ta till dig texter och sammanfatta innehåll för dig själv och andra. God kunskap i svenska i tal och skrift är en förutsättning. Kvalitetsenhetens uppdrag är att genom styrning, stöd, service och samordning ge förvaltningen och verksamheterna förutsättningar att klara sina uppdrag för kommunmedborgarna. Enheten arbetar med att skapa strukturer i förvaltningens gemensamma processer inom kvalitet och digitala stödmiljöer. Övergripande omvärldsbevakning och metodutveckling i samverkan med verksamheterna sker i enheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har engagemang och vilja att driva utvecklingsprocesser och har god förmåga till att samverka med olika typer av yrkeskategorier, både internt och externt. Du ska vara nyfiken att i samspel med andra skapa nya arbetssätt och jobba mot gemensamma mål. Du är engagerad, prestigelös, lyhörd, har god kommunikationsförmåga och är självgående. Du är van vid att hantera en mångfald av ärenden i periodvis högt tempo. Det är meriterande med erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation.

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ett för uppdraget relevant område och har erfarenhet av arbete med styrning och kvalité. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att navigera i en komplex miljö med flera intressenter. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med projekt-/processledning. 

Uppdraget kräver att du utöver ovan har en god förståelse för digital utveckling och dess betydelse för både verksamhetsutveckling men också samhällsutveckling.

Som chef och ledare jobbar du med att visa riktning och ta tillvara medarbetarens kompetens och agerar möjliggörare för den utvecklingen som kvalitetsenheten har påbörjat tillsammans med förvaltningens övriga stödfunktioner.

Övrig information
Sista ansökningsdag:  2024-03-04

Anställningsform: Tillsvidareanställning  

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.

Antal tjänster: 1


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Fackliga företrädare
https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

QHSE Manager

Ansök    Apr 12    AB Benzlers    Kvalitetschef
AB Benzlers är en ledande producent och leverantör av transmissionsutrustning för industrin. Produktprogrammet omfattar olika typer av växlar, motorer och domkrafter. Benzlers har en 80-årig kompetens inom detta område och har en stark position i Skandinavien, tack vare dess höga kvalitet och lokala produktion. Benzlers marknadsför sina produkter och tjänster i Norden, Benelux, Tyskland och Italien. Benzlers befinner sig på en spännande tillväxtresa och ... Visa mer
AB Benzlers är en ledande producent och leverantör av transmissionsutrustning för industrin. Produktprogrammet omfattar olika typer av växlar, motorer och domkrafter. Benzlers har en 80-årig kompetens inom detta område och har en stark position i Skandinavien, tack vare dess höga kvalitet och lokala produktion. Benzlers marknadsför sina produkter och tjänster i Norden, Benelux, Tyskland och Italien.


Benzlers befinner sig på en spännande tillväxtresa och söker en
QHSE Manager
Benzlers befinner sig just nu på en spännande utvecklingsresa. 2023 påbörjades ett nytt kulturarbete inom samtliga bolag inom Benzlers Group och bolaget planerar för en stark tillväxt framöver. Har du kvalitetsbakgrund, ett stort intresse av hälsa och säkerhet och drivs av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? Brinner du för hållbarhetsfrågor och vill leda och utveckla vårt hållbarhetsarbete?
Vill du vara med på vår resa?
Sök då tjänsten som QHSE Manager till vårt team på Benzlers!


Tjänsten
Som QHSE Manager på Benzlers kommer du att leda och driva arbetet med kvalitet, säkerhet, hälsa och miljö. Du leder vårt arbete inom vårt kvalitets- och miljöledningssystem och driver och utvecklar vårt hållbarhetsarbete.
Du blir nyckelperson i vårt kvalitetsarbete och säkerställer att företagets produkter upprätthåller högsta kvalitetsstandard, samt säkerställer efterlevnad av relevanta kvalitetsregler och rutiner. Du koordinerar arbetet med kundreklamationer, kommunikation med kund/sälj/leverantör, och ser till att de utreds samt initierar förbättringar. Du supporterar kollegor inom bl a inköp, produktion, teknik och sälj för att ta fram bästa kvalitet på våra produkter.
Gällande arbetsmiljö stöttar du verksamheten kring riskbedömningar, skyddsronder och rapportering/utredning av arbetsmiljöhändelser. På miljösidan ansvarar du bl a för vår kemikalielista, med uppdaterade säkerhets-datablad, samt avfall. Du driver och utvecklar vårt hållbarhetsarbete. Du håller i utbildning och uppdateringar till personalen. Till din hjälp har du i organisationen en miljötekniker.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
· Leda och driva arbetet med ledningssystem för ISO 9001 och 14001
· Stötta verksamheten för att uppfylla mål och lagkrav
· Ta fram samt analysera och rapportera data kring QHSE-frågor som t ex reklamationer, interna avvikelser och arbetsmiljöhändelser.
· Internrevisioner
· Representera avdelningen på interna möten
· Driva Benzlers hållbarhetsarbete
· Uppföljning i produktion
· Driva arbetet med ständiga förbättringar

Din profil
Du är engagerad, strukturerad och driven och har ett stort intresse för kvalitet och teknik. På Benzlers är kunden i fokus, och vi värdesätter teamwork för att tillsammans nå våra gemensamma mål. Tjänsten innebär många kontaktytor internt och externt, vilket ställer krav på hög social kompetens och förmåga att bygga professionella långsiktiga relationer. Du är noggrann och strukturerad med en god analytisk förmåga. Vidare är du utvecklingsorienterad och ser gärna möjligheter att förbättra processer och produkter.
Du har teknisk utbildning och några års erfarenhet av kvalitetsarbete inom tillverkningsindustrin. Erfarenhet inom mekanisk transmission eller liknande bransch är starkt meriterande.
Kompetenskrav
Högskoleingenjörsexamen eller motsvarande
3 - 5 års erfarenhet av liknande roll i tillverkande industri
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Erfarenhet i affärssystem, har du erfarenhet i Oracle är detta ett plus
Mycket goda kunskaper i Excel
B-körkort

Meriterande:
Erfarenhet inom transmissionsbranschen
Kunskaper och erfarenhet inom LEANBenzlers huvudkontor finns i fräscha moderna lokaler i Helsingborg, med fri parkering. Vi har kollektivavtal och erbjuder vår personal bland annat flextid, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra personalförmåner.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sänd därför gärna in din ansökan med CV + personligt brev redan idag.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvalitetsansvarig inom livsmedel

Ansök    Jan 1    Scania Bemanning AB    Kvalitetschef
Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation. -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- Vill du arbeta med en spännande och utvecklande roll? Har du genomgått utbildning inom HACCP samt har ett intresse för livsmedel och kvalitetsarbete? Då kan det... Visa mer
Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Vill du arbeta med en spännande och utvecklande roll? Har du genomgått utbildning inom HACCP samt har ett intresse för livsmedel och kvalitetsarbete?

Då kan detta vara din nästa drömroll!

Om kundföretaget
Vår samarbetspartner är ett familjärt bolag som främst arbetar med försäljning av livsmedelsprodukter. De behöver nu stärka upp sitt produktionsteam med en kvalitetsansvarig och vi assisterar dem i deras rekrytering.

Arbetsuppgifter
Som kvalitetsansvarig arbetar man med kvalitetsarbetet och de generella regelverk som förekommer inom livsmedel (märkning) på företaget. Det är en bred och varierad roll där man bland annat kommer arbeta med att:
Säkerställa att gällande kvalitetsrutiner följs
Utbilda produktionspersonal inom kvalitets- och miljöfrågor
Aktivt bidra med problemlösning vid kvalitetsproblem i produktion
Leda företagets arbete med HACCP
Driva utveckling och förbättringsarbete av kvalitetsprocesser

Krav
Genomgått HACCP kurs
Kunskap inom generella regelverk, främst inom märkning
Goda administrativa kunskaper
Goda kunskaper i Svenska. både i tal och skrift

Meriterande
Arbetat efter ISO 22000
Utbildning som livsmedelsingenjör eller likvärdig utbildning inom livsmedelskemi/-teknik
B-körkort och tillgång till bil

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Helsingborg
Arbetstider: 7-16 alt. 8-17
Omfattning: Heltid

Din profil
För att vara aktuell till denna tjänst behöver du vara en engagerad person som trivs med att driva ditt arbete framåt. Du är nyfiken, noggrann och motiveras av att se resultat av ditt arbete. Du skall ha ett stort intresse för kvalitets- och utvecklingsarbete samt livsmedel. Du klarar av att driva olika processer och projekt parallellt i ditt arbete. Då du samverkar med andra personer i denna roll ser vi gärna att du har god social kompetens. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna roll.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvalitetsansvarig inom livsmedel

Ansök    Dec 6    Scania Bemanning AB    Kvalitetschef
Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation. -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- Vill du arbeta med en spännande och utvecklande roll? Har du genomgått utbildning inom HACCP samt har ett intresse för livsmedel och kvalitetsarbete? Då kan det... Visa mer
Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Vill du arbeta med en spännande och utvecklande roll? Har du genomgått utbildning inom HACCP samt har ett intresse för livsmedel och kvalitetsarbete?

Då kan detta vara din nästa drömroll!

Om kundföretaget
Vår samarbetspartner är ett familjärt bolag som främst arbetar med försäljning av livsmedelsprodukter. De behöver nu stärka upp sitt produktionsteam med en kvalitetsansvarig och vi assisterar dem i deras rekrytering.

Arbetsuppgifter
Som kvalitetsansvarig arbetar man med kvalitetsarbetet och de generella regelverk som förekommer inom livsmedel (märkning) på företaget. Det är en bred och varierad roll där man bland annat kommer arbeta med att:
Säkerställa att gällande kvalitetsrutiner följs
Utbilda produktionspersonal inom kvalitets- och miljöfrågor
Aktivt bidra med problemlösning vid kvalitetsproblem i produktion
Leda företagets arbete med HACCP
Driva utveckling och förbättringsarbete av kvalitetsprocesser

Krav
Genomgått HACCP kurs
Kunskap inom generella regelverk, främst inom märkning
Goda administrativa kunskaper
Goda kunskaper i Svenska. både i tal och skrift

Meriterande
Arbetat efter ISO 22000
Utbildning som livsmedelsingenjör eller likvärdig utbildning inom livsmedelskemi/-teknik
B-körkort och tillgång till bil

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Helsingborg
Arbetstider: 7-16 alt. 8-17
Omfattning: Heltid

Din profil
För att vara aktuell till denna tjänst behöver du vara en engagerad person som trivs med att driva ditt arbete framåt. Du är nyfiken, noggrann och motiveras av att se resultat av ditt arbete. Du skall ha ett stort intresse för kvalitets- och utvecklingsarbete samt livsmedel. Du klarar av att driva olika processer och projekt parallellt i ditt arbete. Då du samverkar med andra personer i denna roll ser vi gärna att du har god social kompetens. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna roll.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvalitetsansvarig inom livsmedel

Ansök    Feb 1    Scania Bemanning AB    Kvalitetschef
Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation. -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- Vill du arbeta med en spännande och utvecklande roll? Har du genomgått utbildning inom HACCP samt har ett intresse för livsmedel och kvalitetsarbete? Då kan det... Visa mer
Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Vill du arbeta med en spännande och utvecklande roll? Har du genomgått utbildning inom HACCP samt har ett intresse för livsmedel och kvalitetsarbete?

Då kan detta vara din nästa drömroll!

Om kundföretaget
Vår samarbetspartner är ett familjärt bolag som främst arbetar med försäljning av livsmedelsprodukter. De behöver nu stärka upp sitt produktionsteam med en kvalitetsansvarig och vi assisterar dem i deras rekrytering.

Arbetsuppgifter
Som kvalitetsansvarig arbetar man med kvalitetsarbetet och de generella regelverk som förekommer inom livsmedel (märkning) på företaget. Det är en bred och varierad roll där man bland annat kommer arbeta med att:
Säkerställa att gällande kvalitetsrutiner följs
Utbilda produktionspersonal inom kvalitets- och miljöfrågor
Aktivt bidra med problemlösning vid kvalitetsproblem i produktion
Leda företagets arbete med HACCP
Driva utveckling och förbättringsarbete av kvalitetsprocesser

Krav
Genomgått HACCP kurs
Kunskap inom generella regelverk, främst inom märkning
Goda administrativa kunskaper
Goda kunskaper i Svenska. både i tal och skrift

Meriterande
Arbetat efter ISO 22000
Utbildning som livsmedelsingenjör eller likvärdig utbildning inom livsmedelskemi/-teknik
B-körkort och tillgång till bil

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Helsingborg
Arbetstider: 7-16 alt. 8-17
Omfattning: Heltid

Din profil
För att vara aktuell till denna tjänst behöver du vara en engagerad person som trivs med att driva ditt arbete framåt. Du är nyfiken, noggrann och motiveras av att se resultat av ditt arbete. Du skall ha ett stort intresse för kvalitets- och utvecklingsarbete samt livsmedel. Du klarar av att driva olika processer och projekt parallellt i ditt arbete. Då du samverkar med andra personer i denna roll ser vi gärna att du har god social kompetens. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna roll.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

QA Manager till Rollco AB

Rollco grundades 1999 och är idag en internationell koncern med huvudkontor och verkstad i Helsingborg. Gruppen har totalt 75 anställda och vi finns i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Taiwan. Omsättningen i gruppen uppgår till ca 170 miljoner. Rollco är specialist på komponenter och lösningar inom området linjära rörelser. Sedan januari 2012 ingår Rollco i Addtech AB, www.addtech.se, en svensk företagsgrupp med över 2600 anställda. Gruppens inriktning ... Visa mer
Rollco grundades 1999 och är idag en internationell koncern med huvudkontor och verkstad i Helsingborg. Gruppen har totalt 75 anställda och vi finns i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Taiwan. Omsättningen i gruppen uppgår till ca 170 miljoner. Rollco är specialist på komponenter och lösningar inom området linjära rörelser. Sedan januari 2012 ingår Rollco i Addtech AB, www.addtech.se, en svensk företagsgrupp med över 2600 anställda. Gruppens inriktning är fortsatt expansion bl.a. genom att utökning av antalet produkter och etablering på nya marknader. Läs gärna mer om bolaget på www.rollco.se.

Om tjänsten:
Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som QA Manager på Rollco AB med inledande fokus på implementering av ISO 9001. Du kommer arbeta på kvalitetsavdelningen tillsammans med en annan medarbetare och där kommer du ha ansvar för att leda kvalitetsarbetet framåt. Ena delen av arbetet kommer innebära att ta fram ett kvalitetssystem där det kommer krävas ett omfattande arbete med dokumentation och granskning av arbetssätt internt. Den andra delen av arbetet kommer innebära diverse kvalitetsarbete och kvalitetsfrågor kopplade till produktionen.
Arbetet är förlagd på dagtid och tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Vem är du?
Personliga egenskaper som efterfrågas är ansvarstagande, samarbetsvillig och driven. Du är ansvarig för att driva igenom ISO implementeringen så det krävs att du har förmågan att arbeta strukturerat och kunna engagera andra kollegor i projektet.
Du har med fördel tidigare erfarenhet av att implementera ett nytt kvalitetssystem eller är van att driva projekt med ett helhetsansvar. Du är en nyfiken och väldigt noggrann person som tycker om ordning och reda. För att kunna ta ansvar för kvalitetsarbetet på Rollco krävs att du har erfarenhet och stort intresse av tekniska processer och system.
 
Vad erbjuder Rollco?
Rollco är ett familjärt och välmående bolag som lägger stor vikt vid sina medarbetare och deras välmående. De erbjuder friskvårdsbidrag och även massage på arbetstid. Du får möjligheten att vara med i en stor och betydelsefull resa för bolaget samt möjligheter att påverka din egen utveckling.

Krav för tjänsten är:
- Relevant högskoleexamen, motsvarande lägst kandidatnivå
- SiS utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet
- Tekniskt intresse för aktuell verksamhet
- Har god erfarenhet av att arbeta med verksamhetssystem och granskning
- Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av automationslösningar eller tillverkande bolag

Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.Ansök
I denna rekryteringsprocess samarbetar Rollco AB med Processbemanning AB. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Johanna Holmberg på tel.070-310 3192. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Vi tillämpar löpande rekryteringsprocess och omber dig att söka omgående. Ansök via länk nedan. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

QA Manager till Rollco AB

Rollco grundades 1999 och är idag en internationell koncern med huvudkontor och verkstad i Helsingborg. Gruppen har totalt 75 anställda och vi finns i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Taiwan. Omsättningen i gruppen uppgår till ca 170 miljoner. Rollco är specialist på komponenter och lösningar inom området linjära rörelser. Sedan januari 2012 ingår Rollco i Addtech AB, www.addtech.se, en svensk företagsgrupp med över 2600 anställda. Gruppens inriktning ... Visa mer
Rollco grundades 1999 och är idag en internationell koncern med huvudkontor och verkstad i Helsingborg. Gruppen har totalt 75 anställda och vi finns i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Taiwan. Omsättningen i gruppen uppgår till ca 170 miljoner. Rollco är specialist på komponenter och lösningar inom området linjära rörelser. Sedan januari 2012 ingår Rollco i Addtech AB, www.addtech.se, en svensk företagsgrupp med över 2600 anställda. Gruppens inriktning är fortsatt expansion bl.a. genom att utökning av antalet produkter och etablering på nya marknader. Läs gärna mer om bolaget på www.rollco.se.

Om tjänsten:
Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som QA Manager på Rollco AB med inledande fokus på implementering av ISO 9001. Du kommer arbeta på kvalitetsavdelningen tillsammans med en annan medarbetare och där kommer du ha ansvar för att leda kvalitetsarbetet framåt. Ena delen av arbetet kommer innebära att ta fram ett kvalitetssystem där det kommer krävas ett omfattande arbete med dokumentation och granskning av arbetssätt internt. Den andra delen av arbetet kommer innebära diverse kvalitetsarbete och kvalitetsfrågor kopplade till produktionen.
Arbetet är förlagd på dagtid och tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Vem är du?
Personliga egenskaper som efterfrågas är ansvarstagande, samarbetsvillig och driven. Du är ansvarig för att driva igenom ISO implementeringen så det krävs att du har förmågan att arbeta strukturerat och kunna engagera andra kollegor i projektet.
Du har med fördel tidigare erfarenhet av att implementera ett nytt kvalitetssystem eller är van att driva projekt med ett helhetsansvar. Du är en nyfiken och väldigt noggrann person som tycker om ordning och reda. För att kunna ta ansvar för kvalitetsarbetet på Rollco krävs att du har erfarenhet och stort intresse av tekniska processer och system.
 
Vad erbjuder Rollco?
Rollco är ett familjärt och välmående bolag som lägger stor vikt vid sina medarbetare och deras välmående. De erbjuder friskvårdsbidrag och även massage på arbetstid. Du får möjligheten att vara med i en stor och betydelsefull resa för bolaget samt möjligheter att påverka din egen utveckling.

Krav för tjänsten är:
- Relevant högskoleexamen, motsvarande lägst kandidatnivå
- SiS utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet
- Tekniskt intresse för aktuell verksamhet
- Har god erfarenhet av att arbeta med verksamhetssystem och granskning
- Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av automationslösningar eller tillverkande bolag

Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.Ansök
I denna rekryteringsprocess samarbetar Rollco AB med Processbemanning AB. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Johanna Holmberg på tel.070-310 3192. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Vi tillämpar löpande rekryteringsprocess och omber dig att söka omgående. Ansök via länk nedan. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

QEHS Manager till CG Drives & Automation

Ansök    Maj 15    Macavoy AB    Kvalitetschef
Ligger din spets inom kvalitet och ledarskap? Är du pragmatisk och har lätt för att skapa goda relationer internt och externt? Är du duktig på att utmana och driva igenom processer som adderar mervärde i nära samarbeta med verksamheten? Om företaget CG Drives & Automation är ett green tech företag som utvecklar produkter och lösningar för att styra och övervaka elmotorer för energieffektiva och säkra processer. Vi erbjuder kompletta drivsystem baserade p... Visa mer
Ligger din spets inom kvalitet och ledarskap? Är du pragmatisk och har lätt för att skapa goda relationer internt och externt? Är du duktig på att utmana och driva igenom processer som adderar mervärde i nära samarbeta med verksamheten?

Om företaget

CG Drives & Automation är ett green tech företag som utvecklar produkter och lösningar för att styra och övervaka elmotorer för energieffektiva och säkra processer. Vi erbjuder kompletta drivsystem baserade på ett sortiment av standardprodukter och dedikerade lösningar, inklusive frekvensomriktare och mjukstartare. Våra målbranscher är kraftproduktion & energilagring, vatten & avlopp, material hanterings industri, olja & gas och marin. Våra marknadskanaler är slutanvändare, systemintegratörer, OEM och distributörer. CG Drives & Automation har 240 medarbetare i Sverige, Tyskland, Nederländerna, Indien och Dubai. Vårt huvudkontor ligger i Helsingborg, och vi har en omsättning på ca 600 MSEK.

Övergripande ansvar

QEHS Manager har det övergripande ansvaret för bolagets Kvalitets- och miljöledningssystem (ISO 9001 & 14001) samt systematiskt arbete för hälsa- och säkerhet. Du ansvarar för att leda och utveckla bolagets QEHS arbete på produktions siten i Helsingborg samt för försäljningskontoren i Tyskland och Holland. Som QEHS Manager är du såväl kravställare som proaktivt och operativt stöd. I nära samarbete med verksamheten ansvarar du för att leda, inspirera och utveckla så bolaget arbetar med effektiva processer och att QEHS blir ett integrerat tanke- och arbetssätt för alla i vardagen.

Mer om rollen

Fördelning och fokus kring QEHS är ca 80 % på kvalitet och ca 20 % på EHS. Du ansvarar för att:

- Säkerställa att vi upprätthåller certifieringarna enl ISO 9001 och 14001 samt att vi följer lagar och regler, standarder och krav inom dina ansvarsområden
- Ansvara för att avvikelser och reklamationer behandlas och att beslutade åtgärder är effektiva
- Inventera och utveckla interna processer och rutiner. Hur kan vi effektivt integrera (nya) processer i vardagliga rutiner/ständiga förbättringar?
- Planera och prioritera för att möta utmaningar och nya krav framöver
- Involvera och lyssna på avdelningschefer och medarbetare så de känner delaktighet och förståelse för att nå accept och efterlevnad
- Ansvara för att interna och externa revisioner genomförs enligt fastställd plan
- Vara företagets representant vid externa revisioner genomförda av kunder och myndigheter
- Att mäta, dokumentera och följa upp företagets QEHS mål som du är delaktig i att definiera
- Verka för att hitta synergier med QEHS Manager på CG Drives & Automation i Indien

Du har personalansvar för två medarbetare i Helsingborg samt indirekt ansvar för två medarbetare i Tyskland/Holland. Du ingår i Operations ledningsgrupp och rapporterar själv till Operations Manager.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har relevant akademisk utbildning, flera års erfarenhet motsvarande Kvalitetschef/QEHS chef med dokumenterat gott ledarskap inom tillverkande industri. Du har goda kunskaper kring tillverkningsprocesser och projektledning. Tack vare att du arbetat nära operations har du fått en god överblick och förståelse kring de olika processerna och hur de hänger samman. Du förstår vad som ger mervärde till verksamheten och kan navigera mellan krav och önskemål genom ett pragmatiskt förhållningssätt. Det är starkt meriterande om du har vana av att arbeta enligt LEAN/WCM metodik för att organisera och utveckla arbetsprocesser.

Rollen har en operativ prägel. Vi arbetar mycket hands on vilket betyder dels att tiden från idé till genomförande är kort samt att du själv blir involverad i mycket av det dagliga och i implementering. Du ska därmed gilla att arbeta i den vardagliga hetluften nära R&D, inköp och produktion med ex problemlösning och hur uppföljning ska se ut.

Som person är du strukturerad och drivande. Din kommunikativa förmåga är helt avgörande för din framgång och du har lätt för att skapa goda relationer. Som ledare har du förmågan och intresset av att få ut det mesta av dina medarbetare. Vi söker dig som är ödmjuk, nyfiken, och förtroendeingivande. Du kan balansera mellan att också vara ettrig, ihärdig och kravställande. Du har integritet och markerar tydligt när du behöver det, såväl internt som mot kund.

Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat.

Låter det intressant? Ta kontakt eller sök direkt!

I denna rekrytering har CG Drives & Automation tagit hjälp av Macavoy AB och du ansöker med ett uppdaterat CV på www.macavoy.se. Vi arbetar med löpande urval. Därför uppmuntrar vi dig att inte vänta för länge med att skicka in din ansökan. Om du har frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Markus Holmgren på Macavoy, 0735-195481.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vem är Macavoy?

Macavoy AB är den lilla rekryteringsbyrån med de stora kompetenserna. Macavoy är specialiserad på rekrytering av chefer, projektledare och specialister med teknisk bakgrund. Läs mer om Macavoy på www.macavoy.se och följ oss gärna på LinkedIn för att ta del av aktuella tjänster: http://linkedin.com/company/macavoy-ab/ Visa mindre

Compliance Manager

Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Bilvård, Båt, Bygg, Verktyg, Fritid, Hem och Kontor/Teknik. Biltema är ett starkt varumärke med fler än 150 butiker runt om i Norden och som nu är inne i en spännande expansionsfas med målsättning att inom de närmsta åren öppna ett drygt 50-tal nya varuhus i Norden. Biltema Nordic Services AB är ett servicebolag inom Biltema med olika avdelningar som tillsammans levererar en... Visa mer
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Bilvård, Båt, Bygg, Verktyg, Fritid, Hem och Kontor/Teknik.
Biltema är ett starkt varumärke med fler än 150 butiker runt om i Norden och som nu är inne i en spännande expansionsfas med målsättning att inom de närmsta åren öppna ett drygt 50-tal nya varuhus i Norden.

Biltema Nordic Services AB är ett servicebolag inom Biltema med olika avdelningar som tillsammans levererar en helhetslösning för varuhusens sortiment och drift.
Stora delar av Biltemas sortiment är produkter som lanseras under det egna varumärket "Biltema". Detta sätter en prägel på arbetsuppgifterna då företaget i och med det blir juridiskt klassat som tillverkare och därmed ansvarig för säkerhet och funktion.
Produktavdelningen tar fram sortimentet. Kvalitétsavdelningen säkerställer att de produkter Biltema sätter på marknaden uppfyller gällande lagkrav. Grafiska avdelningen sköter den grafiska produktionen vilket innefattar texter, förpackningar, katalog och marknadsföring av Biltemas produkter. IT avdelningen hanterar supporten åt varuhusen och backoffice funktioner.

- ta nästa steg i karriären som chef på Biltema Nordic Services

  Nu har du en unik möjlighet att bli en del av ett av Nordens starkaste varumärken! I rollen som Compliance Manager på Biltema Nordic Services blir du ansvarig för din egen avdelning med målet att säkerställa att våra produkter håller absolut toppklass.

Nyfiken på vilka möjligheter du kan få hos Biltema? Tveka då inte att läsa vidare!

Biltema Nordic Services - en arbetsplats att trivas på!

Innan vi går in på din framtida roll som Compliance Manager tänkte vi börja med att ge dig tre starka anledningar till varför Biltema Nordic Services ska bli din nästa arbetsgivare!

? Trevlig stämning och härliga kollegor
Som Compliance Manager blir du chef över ett sammansvetsat team om åtta personer, samt en avdelning i Linköping med ytterligare två medarbetare. Du blir en del av ett glatt och positivt gäng som hjälps åt och värnar om att tillsammans skapa en arbetsplats som man går till med lätta steg.

? Var med och påverka framtiden i tekniska kommittéer
Som Compliance Manager på Biltema Nordic Services får du möjligheten att sitta med i tekniska kommittéer inom ditt expertområde och på sikt påverka framtidens lagstiftning.

? Konkurrenskraftiga karriärmöjligheter
För dig som drömmer om en internationell karriär så har du goda möjligheter på Biltema Nordic Services - hos oss finns spännande tjänster i hela Norden! Vi ser positivt på att folk rör sig inom företaget och kommer att anstränga oss för att du ska få en spännande och tillfredsställande karriär i vårt bolag!

 

Compliance Manager - utveckla både medarbetare och Biltemas egna produkter!

Inom Biltema koncernen finns Biltema Nordic Service, en organisation bestående av fem avdelningar som tillsammans levererar en helhetslösning för varuhusens sortiment och drift. Merparten av vårt sortiment består av produkter som lanseras under vårt eget varumärke vilket innebär att vi tar över det juridiska tillverkningsansvaret. Således måste vi ha stenkoll på att produkterna uppfyller givna EU-direktiv vad gäller kemi, material, etcetera - och det är här du som Compliance Manager kommer in i bilden! Det blir nämligen din uppgift att säkerställa att de produkter som Biltema säljer alltid håller hög standard!

Som Compliance Manager blir du chef för avdelningen Compliance, med huvudsaklig arbetsuppgift att säkerställa att avdelningen levererar hög produktsäkerhet.

Den här rollen är perfekt för dig som trivs bäst när du får utveckla både personal och verksamhet! Som chef är det nämligen ditt ansvar att förbättra och effektivisera avdelningens arbetsprocesser, samt se till att personalen trivs och har de bästa av förutsättningar för att göra ett bra jobb!


Du - en trygg ledare med erfarenhet av produktsäkerhetsarbete

För att axla den här rollen med bravur krävs det att du har ett genuint intresse av produktsäkerhetsarbete. Vi vet att du kan ha skaffat dig kompetens på många olika håll och därför vill vi heller inte diktera exakt vilken bakgrund du har. Lämpligt kan dock vara relevant eftergymnasial utbildning inom na, maskin, bygg-vvs el eller kemi. Vidare ser vi att du har erfarenhet som chef samt tidigare erfarenhet av myndighetskontakter och provningsanstalter inom området. Du är väl förtrogen med CE märkningsprocessen och något eller några av EU-direktiven EMC, LVD, WEEE, Reach, RoHS, EMI, RED,PPE eller MD. Rollen kräver goda kunskaper i engelska. Kunskaper i de nordiska språken är meriterande.

Inte helt säker på huruvida den här tjänsten är rätt för dig? Då kanske några ord från Mikael, din framtida kollega på Compliance, får dig att bli helt säker!

Mikael Solkvint

Product Compliance Specialist

“Jag är själv kemiingenjör i botten, men vi har allt från VVS:are till byggingenjörer i teamet. Det som är avgörande är att du är van att läsa och analysera rapporter och förstå lagkrav. Det krävs en viss form av logiskt tänkande för att lyckas i den här rollen. Jag hade sysslat med testrapporter innan vilket gjorde att jag ganska snabbt kunde sätta mig in i den här rollen.” Visa mindre

QA Manager till Rollco AB

Rollco grundades 1999 och är idag en internationell koncern med huvudkontor och verkstad i Helsingborg. Gruppen har totalt 75 anställda och vi finns i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Taiwan. Omsättningen i gruppen uppgår till ca 170 miljoner. Rollco är specialist på komponenter och lösningar inom området linjära rörelser. Sedan januari 2012 ingår Rollco i Addtech AB, www.addtech.se, en svensk företagsgrupp med över 2600 anställda. Gruppens inriktning ... Visa mer
Rollco grundades 1999 och är idag en internationell koncern med huvudkontor och verkstad i Helsingborg. Gruppen har totalt 75 anställda och vi finns i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Taiwan. Omsättningen i gruppen uppgår till ca 170 miljoner. Rollco är specialist på komponenter och lösningar inom området linjära rörelser. Sedan januari 2012 ingår Rollco i Addtech AB, www.addtech.se, en svensk företagsgrupp med över 2600 anställda. Gruppens inriktning är fortsatt expansion bl.a. genom att utökning av antalet produkter och etablering på nya marknader. Läs gärna mer om bolaget på www.rollco.se.

Om tjänsten:
Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som QA Manager på Rollco AB med inledande fokus på implementering av ISO 9001. Du kommer arbeta på kvalitetsavdelningen tillsammans med en annan medarbetare och där kommer du ha ansvar för att leda kvalitetsarbetet framåt. Ena delen av arbetet kommer innebära att ta fram ett kvalitetssystem där det kommer krävas ett omfattande arbete med dokumentation och granskning av arbetssätt internt. Den andra delen av arbetet kommer innebära diverse kvalitetsarbete och kvalitetsfrågor kopplade till produktionen.
Arbetet är förlagd på dagtid och tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Vem är du?
Personliga egenskaper som efterfrågas är ansvarstagande, samarbetsvillig och driven. Du är ansvarig för att driva igenom ISO implementeringen så det krävs att du har förmågan att arbeta strukturerat och kunna engagera andra kollegor i projektet.
Du har med fördel tidigare erfarenhet av att implementera ett nytt kvalitetssystem eller är van att driva projekt med ett helhetsansvar. Du är en nyfiken och väldigt noggrann person som tycker om ordning och reda. För att kunna ta ansvar för kvalitetsarbetet på Rollco krävs att du har erfarenhet och stort intresse av tekniska processer och system.
 
Vad erbjuder Rollco?
Rollco är ett familjärt och välmående bolag som lägger stor vikt vid sina medarbetare och deras välmående. De erbjuder friskvårdsbidrag och även massage på arbetstid. Du får möjligheten att vara med i en stor och betydelsefull resa för bolaget samt möjligheter att påverka din egen utveckling.

Krav för tjänsten är:
- Relevant högskoleexamen, motsvarande lägst kandidatnivå
- SiS utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet
- Tekniskt intresse för aktuell verksamhet
- Har god erfarenhet av att arbeta med verksamhetssystem och granskning
- Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av automationslösningar eller tillverkande bolag

Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.Ansök
I denna rekryteringsprocess samarbetar Rollco AB med Processbemanning AB. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Johanna Holmberg på tel.070-310 3192. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Vi tillämpar löpande rekryteringsprocess och omber dig att söka omgående. Ansök via länk nedan. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Manager till QSHE-avdelningen på producerande företag

Ansök    Jul 28    Performiq AB    Kvalitetschef
Tjänstebeskrivning & erbjudande Har du tidigare erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete? Är du en operativ och kommunikativ person som trivs i en ledande roll? RKW söker nu en manager för QSHE-avdelningen och vill ha dig som drivs av att genomdriva förändringar och utveckla organisationen! I rollen som manager för QSHE-avdelningen kommer du att leda kvalitets- och miljöarbetet, ta hand om compliance-frågor, jobba tätt med produktionen samt på ett systema... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du tidigare erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete? Är du en operativ och kommunikativ person som trivs i en ledande roll? RKW söker nu en manager för QSHE-avdelningen och vill ha dig som drivs av att genomdriva förändringar och utveckla organisationen!

I rollen som manager för QSHE-avdelningen kommer du att leda kvalitets- och miljöarbetet, ta hand om compliance-frågor, jobba tätt med produktionen samt på ett systematiskt sätt utveckla och ta fram nya rutiner och processer inom hela QSHE-området. I ditt team ingår två medarbetare - en i rollen som Quality Coordinator och en inom området Health and Safety.

I tjänsten kommer du till exempel att:
• Leda och utveckla rutiner, riktlinjer och policys inom arbetsmiljöområdet
• Leda och hantera compliance-frågor för att säkerställa att RKW:s produkter uppfyller lagkrav, interna krav och kundkrav
• Skapa och upprätthålla dokumentation och system gällande lagenlighet och annan compliance
• Kommunikation med kund gällande olika lag- och kundkrav
• Följa upp riskobservationer, LTAs, MTCs och utföra riskanalyser
• Upprätthålla och utveckla ISO 9001 samt ISO 14001-certifieringen
• Leda interna och externa audits (ISO, HACCP, kunder)
• Följa upp samt föreslå åtgärder gällande rutiner, reklamationer osv
• Upprätthålla och genomföra skyddsronder, inspektioner och riskbedömning
• Hålla företaget uppdaterad kring säkerhets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor


Personprofil
Vi söker dig som trivs med att arbeta i en operativ roll och genom din kommunikativa förmåga samt sociala kompetens skapar du förtroende ut i hela organisationen. Vidare är du en ansvarstagande och väldigt självgående person som motiveras av att få ta egna initiativ och bidra till förändring. För att lyckas i rollen är du väl organiserad och har en mycket god förmåga att förstå den operativa verksamheten och våra produkter och sätta upp nya och utveckla befintliga rutiner.

För att lyckas i rollen som manager för QSHE-avdelningen på RKW söker vi dig som stämmer in på följande:
• Minst 5 års erfarenhet av arbete inom QSHE – kvalitet, säkerhet, hälsa och miljö
• God kunskap om kvalitets- och lagkrav inom livsmedelstillverkning
• Branschvana och tidigare erfarenhet av processindustri
• Tidigare erfarenhet av projektledning och ledaregenskaper
• Utbildning och arbetslivserfarenhet inom ISO 9001 och ISO 14001 samt HACCP
• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• God kännedom om arbetsmiljölagen

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som QSHE-manager. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Helsingborg

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sara Lindmark på 073-353 75 21. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
The RKW Group is an independent, privately owned company headquartered in Mannheim, Germany and one of the world’s foremost manufacturers of excellent film solutions. RKW is the market leader in the areas of hygiene and agricultural films, films for the beverage industry and packaging for powdery goods. In addition, the company makes films and nonwovens for medical applications, for the chemical and converting industries as well as for the construction sector. RKW’s sustainable films enable its customers to improve the daily life of consumers all over the world.

In the fiscal year 2020, RKW generated total sales of EUR 784 million. About 3,000 employees process 349,000 metric tons of plastic materials at 19 locations around the world. True to the corporate slogan “When excellence matters”, the company, which was founded in 1957, offers outstanding performance in terms of quality and service. Respect and reliability are the core values of RKW and form the basis of the company’s success. Visa mindre

Kvalitets- och Miljöchef till Ekamant i Markaryd

Ansök    Maj 25    Empleo Ljungby AB    Kvalitetschef
Till vårt kundföretag Ekamant i Markaryd söker vi en Kvalitets- och Miljöchef! Ekamant är en av världens mest erfarna tillverkare av slipmaterial och erbjuder en innovativ och kompetent arbetsmiljö på global nivå! Ekamant erbjuder ett intressant och utmanande jobb i en positiv tillväxtfas och kompetent arbetsmiljö.  Som Kvalitets- och Miljöchef på Ekamant kommer du främst att arbeta med verksamhetsfrågor inom kvalitet, miljö samt certifiering. Läs gärna m... Visa mer
Till vårt kundföretag Ekamant i Markaryd söker vi en Kvalitets- och Miljöchef!
Ekamant är en av världens mest erfarna tillverkare av slipmaterial och erbjuder en innovativ och kompetent arbetsmiljö på global nivå!
Ekamant erbjuder ett intressant och utmanande jobb i en positiv tillväxtfas och kompetent arbetsmiljö. 

Som Kvalitets- och Miljöchef på Ekamant kommer du främst att arbeta med verksamhetsfrågor inom kvalitet, miljö samt certifiering.
Läs gärna mer om Ekamant på https://www.ekamant.com/

Ansvar
I rollen som Kvalitets- och Miljöchef ansvarar du för avdelningens totala resurser och att optimera dessa för bolaget som helhet. Du verkar för ständiga förbättringar inom området Kvalitet och yttre miljö i enlighet med Ekamants mål och visioner. Du underhåller och utvecklar företagets Ledningssystem och ansvarar för att arbetet sker enligt ISO-standard. Du styr, driver, samordnar och stödjer linjeverksamheten i frågor som avser Kvalitets- och miljöledning. 
Du ges en unik möjlighet att vara med och påverka din professionella och personliga utveckling och inte minst ditt arbetsinnehåll som även innebär koncerngemensamma uppdrag.

Arbetsuppgifter:
Utarbeta kvalitets- och miljömål och policy gemensamt med företagsledningen.
Att tillsammans med företagets ledning verka för att medarbetare motiveras och engageras i kvalitets- och miljöarbetet.
Rapportera och vara föredragande i kvalitets- och miljöfrågor i ledningsgruppen.
Ansvara för intern och extern revision gällande kvalitet och miljö.
Ansvara för att följa upp efterlevnad av kvalitets- och miljöarbetet och rapportera till ledningsgruppen.
Vara företagets samordnare vid kontakt med kunder, leverantörer och myndigheter gällande kvalitets- och miljöfrågor.
Assistera inköp vid leverantörsbedömningar. 
Ta fram revisionsplaner, genomföra revisioner såväl internt som externt och rapportera resultatet till berörda parter. 
Genomföra alternativt samordna provtagningar och dokumentation av utsläpp, enligt gällande kontrollprogram avseende yttre miljö.
Som kemikalieansvarig deltaga i skyddskommittén.
Rapportera till tillsynsmyndighet och till VD om yttre miljövillkoren ej uppfylles.
Samordna företagets arbete avseende egenkontroll.
Ansvara för upprättande av miljörapporter.
Ansvara för reklamationshantering.  


Din profil

Vi söker dig som har akademisk teknisk utbildning, erfarenhet av produktkvalitetsarbete, gärna från tillverkande bolag med en internationell koncernstruktur samt goda kunskaper inom ISO 9001 och ISO 14001. Du har ett genuint intresse för verksamhetsutveckling och trivs med att arbeta med koncernens övergripande mål och strategier. Rollen som Kvalitets- och Miljöchef kräver väldigt goda ledarskapsegenskaper med tydlig kommunikativ förmåga.
Som person är du engagerad med stark vilja att arbeta för att förbättra och utveckla företagets processer. Du är lösningsorienterad, strukturerad, metodisk samt en god lagspelare som gillar att samarbeta och innehar förmågan att entusiasmera och engagera människor i din omgivning. 
Du är mån om att sätta dig in i och förstå helheten i verksamheten och arbetar med hög noggrannhet. För att lyckas i rollen som Kvalitets- och Miljöchef är du självklart en kreativ och pedagogisk person, du ställer dig positiv till förändringar och har ett flexibelt synsätt. 

I rollen som ledare bidrar du med stort engagemang och ett gott samarbete samt är förtroendeingivande, trygg och lyhörd till din omgivning.   
Självklart talar och skriver du såväl svenska som engelska.
Resor i tjänsten är en naturlig del av arbetet eftersom Ekamant har nio internationella dotterbolag.

Uppdraget är en direktrekrytering till Ekamant AB som erbjuder en tillsvidareanställning.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se


Uppstart: Enligt överenskommelse
Ort/Placering: Markaryd
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: Senast 13 juni Visa mindre

Helsingborg: Kvalitets- och miljöchef

Ansök    Jun 11    Jobbakuten Väst AB    Kvalitetschef
Sundplast söker Kvalitets- och miljöchef Vill du vara med och göra skillnad inom kvalitet och miljö? Sundplast är sedan 1995 certifierat enligt ISO 9001 och sedan 1999 miljöcertifierat enligt ISO 14001. Vi söker nu dig som vill engagera och motivera vår organisation så att vårt ledningssystem är en fortsatt självklar del av vår vardag och våra processer. Arbetsbeskrivning Som kvalitets- och miljöchef ansvarar du för kvalitets-, miljö och arbetsmiljöarbe... Visa mer
Sundplast söker Kvalitets- och miljöchef

Vill du vara med och göra skillnad inom kvalitet och miljö? Sundplast är sedan 1995 certifierat enligt ISO 9001 och sedan 1999 miljöcertifierat enligt ISO 14001. Vi söker nu dig som vill engagera och motivera vår organisation så att vårt ledningssystem är en fortsatt självklar del av vår vardag och våra processer.

Arbetsbeskrivning

Som kvalitets- och miljöchef ansvarar du för kvalitets-, miljö och arbetsmiljöarbetet. Du leder och utvecklar det strategiska och det operativa arbetet för att nå de övergripande målen. Rollen innebär att du är kontaktperson för området mot tredje part. Du arbetar aktivt med riskanalyser, riskbedömningar, avvikelser samt övrig dokumentation. Som en del av ledningsgruppen rapporterar du löpande direkt till VD om hur verksamheten utvecklas.

Om dig

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbetserfarenhet. Du har goda kunskaper inom ISO 9001 och 14001. Vidare talar och skriver du på obehindrat på både svenska och engelska. Det är meriterande om du har goda kunskaper inom tillverkning i allmänhet och plastindustrin i synnerhet. Du är en kommunikativ och målinriktad organisatör som gillar att arbeta operativt i den dagliga verksamheten.  

Om Sundplast

Sundplast är ett svenskt företag som är specialiserat på tillverkning av högkvalitativa formsprutade plastdetaljer. Vi började arbeta med formsprutning på 1970-talet och har sedan dess byggt upp en gedigen kunskap inom teknik, material och design. Vi kan erbjuda kompletta lösningar från idé till färdig produkt, inklusive efterbehandling och förpackning. Vi har tre affärsområden varav två med egna varumärken och produkter. Vi är också en underleverantör tillverkningsindustrin i Europa.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken ”Skicka ansökan”. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Johan Sundin via telefon på 042-383908 eller e-post på [email protected] . Visa mindre

Manager till QSHE-avdelningen på producerande företag

Ansök    Jun 17    Performiq AB    Kvalitetschef
Tjänstebeskrivning & erbjudande Har du tidigare erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete? Är du en operativ och kommunikativ person som trivs i en ledande roll? RKW söker nu en manager för QSHE-avdelningen och vill ha dig som drivs av att genomdriva förändringar och utveckla organisationen! I rollen som manager för QSHE-avdelningen kommer du att leda kvalitets- och miljöarbetet, ta hand om compliance-frågor, jobba tätt med produktionen samt på ett systema... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du tidigare erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete? Är du en operativ och kommunikativ person som trivs i en ledande roll? RKW söker nu en manager för QSHE-avdelningen och vill ha dig som drivs av att genomdriva förändringar och utveckla organisationen!

I rollen som manager för QSHE-avdelningen kommer du att leda kvalitets- och miljöarbetet, ta hand om compliance-frågor, jobba tätt med produktionen samt på ett systematiskt sätt utveckla och ta fram nya rutiner och processer inom hela QSHE-området. I ditt team ingår två medarbetare - en i rollen som Quality Coordinator och en inom området Health and Safety.

I tjänsten kommer du till exempel att:
• Leda och utveckla rutiner, riktlinjer och policys inom arbetsmiljöområdet
• Leda och hantera compliance-frågor för att säkerställa att RKW:s produkter uppfyller lagkrav, interna krav och kundkrav
• Skapa och upprätthålla dokumentation och system gällande lagenlighet och annan compliance
• Kommunikation med kund gällande olika lag- och kundkrav
• Följa upp riskobservationer, LTAs, MTCs och utföra riskanalyser
• Upprätthålla och utveckla ISO 9001 samt ISO 14001-certifieringen
• Leda interna och externa audits (ISO, HACCP, kunder)
• Följa upp samt föreslå åtgärder gällande rutiner, reklamationer osv
• Upprätthålla och genomföra skyddsronder, inspektioner och riskbedömning
• Hålla företaget uppdaterad kring säkerhets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor


Personprofil
Vi söker dig som trivs med att arbeta i en operativ roll och genom din kommunikativa förmåga samt sociala kompetens skapar du förtroende ut i hela organisationen. Vidare är du en ansvarstagande och väldigt självgående person som motiveras av att få ta egna initiativ och bidra till förändring. För att lyckas i rollen är du väl organiserad och har en mycket god förmåga att förstå den operativa verksamheten och våra produkter och sätta upp nya och utveckla befintliga rutiner.

För att lyckas i rollen som manager för OSHE-avdelningen på RKW söker vi dig som stämmer in på följande:
• Minst 5 års erfarenhet av arbete inom QSHE – kvalitet, säkerhet, hälsa och miljö
• God kunskap om kvalitets- och lagkrav inom livsmedelstillverkning
• Branschvana och tidigare erfarenhet av processindustri
• Tidigare erfarenhet av projektledning och ledaregenskaper
• Utbildning och arbetslivserfarenhet inom ISO 9001 och ISO 14001 samt HACCP
• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• God kännedom om arbetsmiljölagen
• Erfarenhet av att jobba med ISO 10001-10005

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som QSHE-manager. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Helsingborg

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sara Lindmark på 073-353 75 21. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
The RKW Group is an independent, privately owned company headquartered in Mannheim, Germany and one of the world’s foremost manufacturers of excellent film solutions. RKW is the market leader in the areas of hygiene and agricultural films, films for the beverage industry and packaging for powdery goods. In addition, the company makes films and nonwovens for medical applications, for the chemical and converting industries as well as for the construction sector. RKW’s sustainable films enable its customers to improve the daily life of consumers all over the world.

In the fiscal year 2020, RKW generated total sales of EUR 784 million. About 3,000 employees process 349,000 metric tons of plastic materials at 19 locations around the world. True to the corporate slogan “When excellence matters”, the company, which was founded in 1957, offers outstanding performance in terms of quality and service. Respect and reliability are the core values of RKW and form the basis of the company’s success. Visa mindre

Manager till QSHE-avdelningen på producerande företag

Ansök    Apr 21    Performiq AB    Kvalitetschef
Tjänstebeskrivning Har du tidigare erfarenhet av en liknande roll inom kvalitets- och miljöarbete? Är du en operativ och kommunikativ person med ledarpotential? RKW söker nu för QSHE-avdelningen och vill ha dig som är med och påverka, utveckla och genomdriva förändringar inom alla områden. I rollen som Kvalitets- och Miljöansvarig kommer du att leda kvalitets- och miljöarbetet, tar hand om compliance frågor, jobbar tätt med produktionen samt på ett syst... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Har du tidigare erfarenhet av en liknande roll inom kvalitets- och miljöarbete? Är du en operativ och kommunikativ person med ledarpotential? RKW söker nu för QSHE-avdelningen och vill ha dig som är med och påverka, utveckla och genomdriva förändringar inom alla områden.

I rollen som Kvalitets- och Miljöansvarig kommer du att leda kvalitets- och miljöarbetet, tar hand om compliance frågor, jobbar tätt med produktionen samt på ett systematiskt sätt utveckla och ta fram nya rutiner och processer inom hela QSHE-området. I ditt team ingår två medarbetare, en i rollen som Quality Coordinator och en inom området Health and Safety, som driver säkerhets- och hälsofrågor i det dagliga arbetet.

I tjänsten som Kvalitets- och Miljöansvarig kommer du till exempel att:

• Leda och utveckla rutiner, riktlinjer och policys inom arbetsmiljöområdet
• Leda och hantera compliance-frågor för att säkerställa att RKWs produkter uppfyller lagkrav, interna krav och kundkrav
• Skapa och upprätthålla dokumentation och system gällande lagenlighet och annan compliance
• Kommunikation med kund gällande olika lag- och kundkrav
• Följa upp riskobservationer, LTAs, MTCs och utföra riskanalyser
• Upprätthålla och utveckla ISO 9001 samt ISO 14001-certifieringen
• Leda interna och externa audits (ISO, HACCP, kunder)
• Följa upp samt föreslå åtgärder gällande rutiner, reklamationer osv
• Upprätthålla och genomföra skyddsronder, inspektioner och riskbedömning
• Hålla företaget uppdaterad kring säkerhets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor


Krav på person
Vi söker dig som trivs med att arbeta i en operativ roll och genom din kommunikativa förmåga samt sociala kompetens skapar du förtroende ut i hela organisationen. Vidare är du en ansvarstagande och väldigt självgående person som motiveras av att få ta egna initiativ och bidra till förändring. För att lyckas i rollen är du väl organiserad och har en mycket god förmåga att förstår den operativa verksamheten och våra produkter och sätta upp nya och utveckla befintliga rutiner.
För att lyckas i rollen som Kvalitets- och Miljöansvarig inom RKW söker vi dig som stämmer in på följande:

• Minst 5 års erfarenhet av arbete inom QSHE – kvalitet, säkerhet, hälsa och miljö
• Branschvana och tidigare erfarenhet av processindustri
• Tidigare erfarenhet av projektledning och ledaregenskaper
• Utbildning och arbetslivserfarenhet inom ISO 9001 och ISO 14001 samt HACCP
• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• God kännedom om arbetsmiljölagen
• Erfarenhet av att jobba med ISO 10001-10005


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Helsingborg

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Karolina Björkander på 0733 537 539. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Företagspresentation
The RKW Group is an independent, privately owned company headquartered in Mannheim, Germany and one of the world’s foremost manufacturers of excellent film solutions. RKW is the market leader in the areas of hygiene and agricultural films, films for the beverage industry and packaging for powdery goods. In addition, the company makes films and nonwovens for medical applications, for the chemical and converting industries as well as for the construction sector. RKW’s sustainable films enable its customers to improve the daily life of consumers all over the world.

In the fiscal year 2020, RKW generated total sales of EUR 784 million. About 3,000 employees process 349,000 metric tons of plastic materials at 19 locations around the world. True to the corporate slogan “When excellence matters”, the company, which was founded in 1957, offers outstanding performance in terms of quality and service. Respect and reliability are the core values of RKW and form the basis of the company’s success. Visa mindre

Quality and Compliance Manager

Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Bilvård, Båt, Bygg, Verktyg, Fritid, Hem och Kontor/Teknik. Biltema är ett starkt varumärke med snart 150 butiker runt om i Norden och som nu är inne i en spännande expansionsfas med målsättning att inom de närmsta åren öppna ett drygt 50-tal nya varuhus i Norden. Biltema Nordic Services AB är ett servicebolag inom Biltema med olika avdelningar som tillsammans levererar en h... Visa mer
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Bilvård, Båt, Bygg, Verktyg, Fritid, Hem och Kontor/Teknik.
Biltema är ett starkt varumärke med snart 150 butiker runt om i Norden och som nu är inne i en spännande expansionsfas med målsättning att inom de närmsta åren öppna ett drygt 50-tal nya varuhus i Norden.

Biltema Nordic Services AB är ett servicebolag inom Biltema med olika avdelningar som tillsammans levererar en helhetslösning för varuhusens sortiment och drift.
Stora delar av Biltemas sortiment är produkter som lanseras under det egna varumärket "Biltema". Detta sätter en prägel på arbetsuppgifterna då företaget i och med det blir juridiskt klassat som tillverkare och därmed ansvarig för säkerhet och funktion.
Produktavdelningen tar fram sortimentet. Kvalitétsavdelningen säkerställer att de produkter Biltema sätter på marknaden uppfyller gällande lagkrav. Den Grafiska avdelningen sköter den grafiska produktionen vilket innefattar texter, förpackningar, katalog och marknadsföring av Biltemas produkter. IT avdelningen hanterar supporten åt varuhusen och backoffice funktioner.

Stora delar av Biltemas sortiment är produkter som lanseras med det egna varumärket. Detta sätter en prägel då företaget i och med det blir juridiskt klassat som tillverkare och därmed ansvarig för säkerhet och funktion.
Kvalitétsavdelningen säkerställer att de produkter Biltema sätter på marknaden uppfyller gällande lagkrav.

 

Arbetsuppgifter

Som chef kommer du att leda arbetet på avdelningen med ett personalansvar för nio medarbetare. Dina arbetsuppgifter består av ett ansvar för utveckling och effektivisering av avdelningens rutiner och processer samt att leda och fördela arbetet och utveckla personalens dagliga arbete. Följa med i utvecklingen när det gäller nya lagkrav, direktiv och standarder. I rollen förväntas det att du ansvarar för hela området av personalfrågorna som exempelvis personalutvecklings- och lönesamtal, rekrytering och arbetsmiljö.

  

Din kompetens

Relevant eftergymnasial utbildning inom na/maskin/bygg-vvs/el/kemi.
Minst 3-5 års dokumenterad erfarenhet som chef.
Tidigare produktsäkerhetsarbete minst 5 år.
Tidigare erfarenhet av myndighetskontakter.
Goda kunskaper i Svenska och Engelska i såväl tal som skrift.
Kunskaper i de Nordiska språken är meriterande.
 

Arbetsplats/ placering:  Helsingborg

Anställningsform:  Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, heltid

Lön:  Enligt överenskommelse

Har du frågor kring tjänsten kontakta:  Susanne Stigsson e-post:[email protected]

 

Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev via vår hemsida. Urval kommer att ske löpande, vilket innebär att anställning kan ske innan annonsens slutdatum. Vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan omgående.

Biltema har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Entreprenadchef

Ansök    Mar 12    Lambertsson Sverige AB    Kvalitetschef
Vill du vara med på vår fortsatta resa? Vi söker nu en entreprenadchef till Helsingborg! Om rollen - Du har ett huvudansvar för våra entreprenadprojekt och att dessa genomförs på ett professionellt sätt och med en god kvalité genom att ha en kontinuerlig uppföljning med dina medarbetare och kunder. - I din roll ingår ett övergripande ansvar för att lämna offerter och planera för kommande projekt. - Du är tillsammans med arbetsledare ansvarig för att leda... Visa mer
Vill du vara med på vår fortsatta resa? Vi söker nu en entreprenadchef till Helsingborg!

Om rollen

- Du har ett huvudansvar för våra entreprenadprojekt och att dessa genomförs på ett professionellt sätt och med en god kvalité genom att ha en kontinuerlig uppföljning med dina medarbetare och kunder.
- I din roll ingår ett övergripande ansvar för att lämna offerter och planera för kommande projekt.
- Du är tillsammans med arbetsledare ansvarig för att leda, motivera och utveckla personalen.
- I ditt team ingår runt 7 kompetenta och självständiga medarbetare som består av arbetsledare, elektriker, montörer och vägdriftsarbetare.
- Du har ett kvalitets- och arbetsmiljöansvar.
- Du rapporterar till filialchefen.

Om dig

Har du arbetat som chef på en entreprenadavdelning inom närliggande bransch är du mycket intressant för oss. Som person är du förtroendeingivande och har tidigare erfarenhet av att leda personal. Du är kommunikativ och strävar efter att skapa goda och långsiktiga relationer . Då du kommer att ha ansvar för en bred verksamhet är det viktigt att du har förmågan att se helheten och ett ekonomiskt sinne med hög grad av kostnadsmedvetenhet.

Du trivs i en roll där du får möjlighet att utveckla verksamheten mot uppsatta mål samt utveckla vårt marknadserbjudande. Genom att involvera och engagera underställd personal är du duktig på att skapa samsyn och bidrar till att alla samarbetar för att nå gemensamma mål.

Om företaget

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter. Visa mindre

Manager Quality System and Compliance, Helsingborg - Johnson & Johnson

Ansök    Aug 25    Johnson & Johnson AB    Kvalitetschef
About Johnson & Johnson Caring for the world, one person at a time has inspired and united the people of Johnson & Johnson for over 130 years. We embrace research and science - bringing innovative ideas, products and services to advance the health and well-being of people. With $81.6 billion in 2018 sales, Johnson & Johnson is the world's most comprehensive and broadly-based manufacturer of health care products, as well as a provider of related services,... Visa mer
About Johnson & Johnson
Caring for the world, one person at a time has inspired and united the people of Johnson & Johnson for over 130 years. We embrace research and science - bringing innovative ideas, products and services to advance the health and well-being of people.

With $81.6 billion in 2018 sales, Johnson & Johnson is the world's most comprehensive and broadly-based manufacturer of health care products, as well as a provider of related services, for the consumer, pharmaceutical, and medical devices markets. There are more than 250 Johnson & Johnson operating companies employing over 125,000 people and with products touching the lives of over a billion people every day, throughout the world.

At Johnson & Johnson Consumer Nordic, we have a truly unrivalled brand portfolio, with power brands across multiple categories, including Neutrogena, Natusan, Piz Buin, o.b, Imodium, Ipren, Livostin and Nicorette. In Helsingborg we manufacture Nicorette and Rhinocort products for the global market. Our Nicorette products - found in over 80 countries - help people around the world to quit tobacco and live healthier lives. In addition to manufacturing, we also have a global research and development unit working in three areas: Smoking Cessation, Digestive Health and Cough & Cold. With around 650 employees we are one of the region's largest companies.

Introduction and Overview
Products manufactured in Helsingborg are mostly over-the-counter pharmaceuticals and are produced, tested and released according to good manufacturing practices (GMP). The Quality department is responsible for the quality management system that ensures that the requirements set by health authorities worldwide are followed to assure save and compliant products. Furthermore, the team, which consists of 10 experienced and knowledgeable colleagues, is responsible for critical GMP systems at the manufacturing site.

Manager Quality Systems & Compliance
The Manager for Quality System (QS) and Compliance reports to the Director of Quality. The Manager is responsible for coaching the QS and Compliance team, which is responsible for several areas, such as; validation, training, self-inspection and liaison with external customers.
Objectives of the Position
Manages a team of 10 highly specialized associates.
Leading the continuous improvement of processes in order to meet future needs.
Responsible for assuring that the resources match the responsibilities and workload of the team.
Responsible for recruitment, training, employee development and the work environment.
Participates in internal and external inspections.
Approves GMP documents, such as; SOPs, specifications, methods, validation documents and rationales.
Financial responsibility for the cost center of the QS & Compliance team.Qualifications
Preferably a Masters’ degree. (E.g. in Chemistry, Pharmacy or equivalent subjects)
Experience in Pharmaceutical manufacturing (>5 yrs)
Good knowledge of computerized systems
Good understanding of GMP
Proficient written and spoken Swedish and English


What you will need to succeed
To succeed in this role, it is important to be able to coach, lead and set directions for the team to excel in compliance and meet future needs. Furthermore, extensive experience, knowledge of GMP environment and hands on experience of pharmaceutical manufacturing and related quality attributes would contribute highly in succeeding in this role.

Application
If you are interested in this position, please apply with an updated CV and Cover letter. The selection process will start during the standard 30-days posting period, please send in your application as soon as possible. We reserve the rights to close the advert earlier. All applicants can expect feedback on the application.
We are an equal opportunity employer and value diversity at our company. We do not discriminate on the basis of race, religion, color, national origin, gender, sexual orientation, age, marital status, veteran status, or disability status.
For union related questions please contact either Susanne Svensson: IF Metall on 042-88331, Maria J Persson: Unionen on 042-288228 or Ulrika Lindstrand, AF on 042-288462 Visa mindre

Kvalitetschef till Råå S

Ansök    Sep 11    Macavoy AB    Kvalitetschef
Vill du vara med och driva och utveckla kvalitetsarbete på ett bolag i kraftig tillväxt? Om företaget RÅÅ S AB tillhör Altria och BS Group och grundades 2011. Från början agerade RÅÅ S AB som ett innovationscenter och utvecklade nya produkter som innehöll nikotin. Idag är det även produktionsanläggning för snuset Al Capone samt On! nikotinpåsar. Idag arbetar ca 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa pr... Visa mer
Vill du vara med och driva och utveckla kvalitetsarbete på ett bolag i kraftig tillväxt?Om företaget

RÅÅ S AB tillhör Altria och BS Group och grundades 2011. Från början agerade RÅÅ S AB som ett innovationscenter och utvecklade nya produkter som innehöll nikotin. Idag är det även produktionsanläggning för snuset Al Capone samt On! nikotinpåsar. Idag arbetar ca 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter.I Helsingborg producerar vi Al Capone snus? en av företagets innovationer. Al Capone snus var globalt sett det första torra miniportionssnuset som innehöll renad tobak. Idag finns Al Capone på både den svenska och japanska marknaden. Vår senaste innovation är On! Det är ett helt tobaksfritt portions-snus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. On! växer snabbt och finns idag tillgängligt i USA, Sverige, Japan och Österrike.Bakgrund

Efterfrågan på vårt tobaksfria snus är väldigt hög. I slutet av 2018 flyttades tillverkningen till större lokaler på Berga i Helsingborg och produktionen gick från en till fyra linjer. Det innebar också en ökning under 2019 från 30 till idag ca 100 anställda, från 2-skift till 5-skift. Med denna kraftiga och snabba tillväxt finns ett behov av tydliga och effektiva strukturer och processer, för såväl produktion som kvalitetsarbetet. Här finns en hel del roligt och utmanande arbete att göra!Uppdraget

På kort sikt fokuserar du på att skapa struktur inom dokumentation och implementering av det QMS system som redan finns inom Altria och omsätta/översätta detta till Råå S verksamhet och produktion. Du kommer att ansvara för såväl QA som QC vilket innebär att rollen är bred. Det är viktigt att du trivs med det operationsnära då mycket handlar om att utbilda personal, få ut budskap kring varför och hur vi ”arbetar rätt” med våra rutiner i det dagliga arbetet.Mer om rollen

Råå S följer FDA:s regler. Ditt ansvar blir således att se till så att ledningssystemet och verksamheten uppfyller de lagkrav och regler som gäller enl. FDA. Du ansvarar för att planera, leda, fördela och följa upp arbetet så att Råå S uppnår sina kvalitetsmål. Till din hjälp ut i verksamheten har du en kvalitetskoordinator samt fyra kvalitetsoperatörer. Dessa fem har du det fulla personalansvaret för. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.I din funktion kommer du att arbeta löpande med kontroll, förbättringar och effektiviseringar i nära samarbete med övriga funktioner på bolaget. Vi befinner oss i ett läge där vi satsar på fortsatt tillväxt och ökad produktivitet vilket berör kvalitetsteamets arbete på ett spännande och utvecklande sätt.Vem är du?

Vi ser gärna att du har relevant akademisk utbildning samt minst ett par års erfarenhet av ledarskap inom QA/QC i läkemedels- eller livsmedelsindustri. Du har goda kunskaper i tillverkningsprocesser samt projektledning. Genom att du arbetat nära operations har du fått en bred överblick och förståelse kring de olika processerna och hur de hänger samman. Med din erfarenhet kan du även stödja verksamheten med specialistkunskap inom allergener, märkning, lagstiftning och certifieringar.Du har god administrativ förmåga när det kommer till såväl ledningssystem som att utveckla och tillämpa tydliga, enkla och bra instruktioner/rutiner/SOP´s. Erfarenhet av verktygen kring Lean, SixSigma, WCM är meriterande.Då vi är på en förändringsresa är dina personliga egenskaper otroligt viktiga. Förutom en gedigen kompetens och erfarenhet inom QA/QC som ger trygghet till organisationen agerar du som en förebild för personalen. Du skapar en miljö av tillit och förtroende genom tydlighet och inkluderande ledarskap. Som person är du självständig, engagerad och ansvarstagande. Du har en god analytisk förmåga och kan fatta egna beslut baserat på tydliga resultat eller avvikelser i produktionen.För tjänsten krävs goda IT-kunskaper samt flytande engelska och svenska, i tal och skrift.Hur ansöker jag då denna spännande tjänst?

I denna rekrytering har Råå S tagit hjälp av Macavoy AB och du ansöker med ett uppdaterat CV och ansökningsbrev på www.macavoy.se. Vi arbetar med löpande urval. Därför uppmuntrar vi dig att inte vänta för länge med att skicka in din ansökan. Om du har frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta Markus Holmgren på Macavoy, 0735-19 54 81.Vi ser fram emot din ansökan!Vem är Macavoy?

Macavoy AB är den lilla rekryteringsbyrån med de stora kompetenserna inom Engineering. Macavoy är specialiserad på rekrytering av chefer, projektledare och specialister med ingenjörsbakgrund. Läs mer om Macavoy på www.macavoy.se (http://www.macavoy.se) och följ oss gärna på LinkedIn för att ta del av vad som händer. Visa mindre

Quality Team Lead/Manager/Kvalitetschef

We can now offer you an exciting role as Quality Team Lead at our Quality department in Ramlösa. As Quality Team Lead, you are manager for two quality engineers and are leading them through the daily laboratory operations. You are ensuring that all legislative requirements associated with Food Safety and all applicable Quality and Food Safety Standards (including ISO and GSFI standards) are being met throughout the Supply Chain. You will monitor legislatio... Visa mer
We can now offer you an exciting role as Quality Team Lead at our Quality department in Ramlösa. As Quality Team Lead, you are manager for two quality engineers and are leading them through the daily laboratory operations. You are ensuring that all legislative requirements associated with Food Safety and all applicable Quality and Food Safety Standards (including ISO and GSFI standards) are being met throughout the Supply Chain. You will monitor legislation concerning foodstuff and inform the organization when foodstuff legislation affecting the organization is changed as well as drive the communication with national Food Administration (Livsmedelsverket). As Quality Team Lead you are responsible for the legislation concerning drinking water and natural mineral water, for IMS (Integrated Management System) in the plant and for COM (Carlsberg Operational System) in the plant. This is a permanent full-time employment based at our production site in Ramlösa.

Other important responsibility areas as Quality Team Lead:
Drive improvement opportunities and ensure full RCA is determined
Drive internal audits and manage hygiene programs in the area and ensure non-conformances are completed to agreed timescales
Drive improvement plans vs nonconformances and close out of corrective actions
Complaints management; tracking, reporting, evaluation and providing answers
Support production department on a daily basis as part of the production team
Support innovation plans and trials (from a food safety and quality perspective) and ensure performance and acceptance criteria are clearly defined
Validate and interpret quality data, trend analysis and escalate on time
Ensure SOPs and training is completed for operators performing quality checks and any new work related to qualityWhy choose Carlsberg?
Carlsberg is a company in constant change and as Quality Team Lead you end up in a managerial position within a team based and development-oriented company. You are in a role with great ability to influence and see the effect of it in a short period. The working climate within the company is characterized by high pace and great commitment. If you are the right person, you are of course behind Carlsberg's three value words "Alignment, Accountability, Action.

What do we expect from you?
You have technical education with high school degree and at least 3 years’ experience in Quality and Food Safety systems (benefitable ISO and GFSI). You have a good knowledge of foodstuff legislation and legal requirements and are expert on groundwater composition, chemistry and/or microbiology. We are looking for you who likes challenges and looks with positive eyes on change and improvements. To be the perfect match for this role it is an advantage with experience in beverage industry and that you have great knowledge within SAP.
As a person you are a strong leader with a proven track record of change management and in driving quality improvements. You are result oriented with a highly structured and systematic work function. To be the right person for this role you are a great team player with good communication skills, both in English and Swedish. We also think that you have the capability to make risk assessment based on decisions.

Is this something for you? Don’t wait with sending your application!
For questions or more information about the position, please contact our Talent Specialist, Jenny Molander via mail: [email protected]. The position might be filled before last application date so please send your application to us as soon as possible, latest: 2020-12-14. Please note that you need to mark your application as “open for all recruiters in the company” so that we can proceed with your profile the hole recruitment process.


#jobbjustnu Visa mindre

Kvalitets- Miljö- och Arbetsmiljöchef (KMA) till GDL i Helsingborg

Kort om tjänsten Vi söker KMA-chef till ett av Sveriges ledande företag inom transport-, maskin- och logistiktjänster. Din roll är central och du har ett övergripande ansvar för kvalitets- och arbetsmiljöfrågor samt är ytterst ansvarig för efterlevnad av certifieringar, lagar och förordningar. Du rapporterar till CFO och är adjungerad i ledningsgruppen. I din roll har du personalansvar för funktionen bestående av två personer. Tjänsten är placerad på huvu... Visa mer
Kort om tjänsten
Vi söker KMA-chef till ett av Sveriges ledande företag inom transport-, maskin- och logistiktjänster. Din roll är central och du har ett övergripande ansvar för kvalitets- och arbetsmiljöfrågor samt är ytterst ansvarig för efterlevnad av certifieringar, lagar och förordningar. Du rapporterar till CFO och är adjungerad i ledningsgruppen. I din roll har du personalansvar för funktionen bestående av två personer.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Helsingborg.


Om verksamheten
GDL arbetar både lokalt och rikstäckande efter devisen – Trygg hela vägen. Verksamheten består av ett starkt koncept med erbjudande inom transport-, maskin- och logistiktjänster. GDL är etablerat på 22 orter i Sverige och omsätter över 3,6 miljarder SEK. Huvudkontoret finns i Helsingborg.
Våra värdeord Professionell, Engagerad, Pålitlig samt Värdeskapande ska genomsyra hela vår verksamhet.
Läs gärna mer om oss på www.gdl.se


Mer om tjänsten
För att lyckas i rollen som KMA-chef behöver du vara noggrann, systematisk, analytisk samt trivs att arbeta i en ledande befattning där din ledarstil präglas av engagemang, driv och prestigelöshet. I rollen kommer du arbeta nära organisationens chefer gällande KMA-frågor, samt säkerställa att verksamheten är uppdaterad och uppfyller de lagar och krav som GDL omfattas av. Du behöver vara kravställande och ha hög kunskap inom området. Tillika är du företagets kontaktperson mot kunder, myndigheter och tillsynsorgan.

Din profil
Vi söker dig som har akademisk utbildning inom kvalitet, arbetsmiljö och miljö eller motsvarande. Det är en fördel om du har erfarenhet från arbete inom transportsektorn men inget krav. Vi ser gärna att du som söker har flera års erfarenhet av KMA-arbete på strategisk och operativ nivå samt har erfarenhet av ISO 9001, 14001, GDP samt HACCP. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Visa mindre

Interim Kvalitetschef / Kvalitetsingenjör #jobbjustnu

Ansök    Apr 23    Standby Workteam AB    Kvalitetschef
Interim Kvalitetschef / Kvalitetsingenjör - omgående Arbetstid / varaktighet Uthyrning på heltid - ca. 6 månader Kort beskrivning Till en av våra kunder inom tillverkande industrin i Helsingborgsregionen söker vi nu en kvalitetschef för att leda och utveckla företagets kvalitetsarbete. Har du jobbat med kvalitetsstyrning och är van vid hantering av kvalitetsärenden från kund, leverantör och intern produktion? Är du tillgänglig omgående och intresser... Visa mer
Interim Kvalitetschef / Kvalitetsingenjör - omgående


Arbetstid / varaktighet
Uthyrning på heltid - ca. 6 månader


Kort beskrivning
Till en av våra kunder inom tillverkande industrin i Helsingborgsregionen söker vi nu en kvalitetschef för att leda och utveckla företagets kvalitetsarbete.


Har du jobbat med kvalitetsstyrning och är van vid hantering av kvalitetsärenden från kund, leverantör och intern produktion? Är du tillgänglig omgående och intresserad av ett interimsuppdrag? Hör då genast av dig! För rätt kandidat kan det finnas möjlighet till fortsatt anställning efter inhyrningen.


Vi rekryterar löpande och du är välkommen med din ansökan snarast via vår hemsida. För mer information kontakta gärna Kristian Berglund på 0709 – 605 372 eller [email protected] Visa mindre

QHSE-ansvarig

Ansök    Aug 14    Ohlssons i Landskrona AB    Kvalitetschef
Rollen I rollen som i QHSE hos oss kommer ditt arbete att vara inriktat på kvalitet, hälsa, säkerhet och miljö. Du kommer arbeta med att upprätthålla och utveckla våra ledningssystem ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001 i koncernen. Vid externa och interna revisioner tar du rollen som lagkapten och lotsar organisationen med trygg hand igenom processen. I uppgifterna ingår även att driva vårt preventiva skyddsarbete, genomföra risk- olycks- och tillbudsanal... Visa mer
Rollen
I rollen som i QHSE hos oss kommer ditt arbete att vara inriktat på kvalitet, hälsa, säkerhet och miljö.
Du kommer arbeta med att upprätthålla och utveckla våra ledningssystem ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001 i koncernen. Vid externa och interna revisioner tar du rollen som lagkapten och lotsar organisationen med trygg hand igenom processen.


I uppgifterna ingår även att driva vårt preventiva skyddsarbete, genomföra risk- olycks- och tillbudsanalyser samt utbilda och tillhandahålla kunskap till övriga i organisationen. Du kommer också att hantera myndighetskontakter, tillståndsärenden, tillsyn och besiktningar som berör verksamhetsområdet.

Din bakgrund
Troligen har du minst 5 års erfarenhet av en liknande roll.
Någon form av akademisk bakgrund påbyggt med arbetslivserfarenhet.

Personliga egenskaper
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i uppdraget behöver du en stor passion för kvalitet och säkerhet samt en förmåga att inspirera. Vidare är du analytisk och har lätt för att prioritera och får saker gjorda genom att arbeta mål- och resultatfokuserat.


Tjänsten är ett föräldravikariat under minst 12 månader med start i oktober och är placerad på vårt kontor i Helsingborg.

Frågor kring tjänsten ställs till Thomas Svanberg, HR-chef, via telefon 010-45 00 246 eller Annie Lundin, QHSE-ansvarig via telefon 010-45 00 226


Ohlssons AB är en färgstark partner med ett globalt miljöansvar. Företaget erbjuder helhetslösningar inom miljö- och avfallshantering, spol- och rörteknik, entreprenad och transport. Med ödmjukhet och jäklar anamma har vi vuxit från ett litet familjeföretag till en lönsam och stark koncern med strax över 500 anställda. Visa mindre

Kvalitets- och Miljöansvarig sökes till RKW

Ansök    Feb 5    PerformIQ Work AB    Kvalitetschef
Tjänstebeskrivning Har du tidigare erfarenhet av en liknande roll inom kvalitets- och miljöarbete? Är du en initiativtagande och kommunikativ person med ledarpotential? RKW utökar nu QSHE-avdelningen och söker dig som vill vara med och påverka, utveckla och genomdriva förändringar inom alla områden. I rollen som Kvalitets- och Miljöansvarig kommer du att leda kvalitets- och miljöarbetet, samt på ett systematiskt sätt utveckla och ta fram nya rutiner och... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Har du tidigare erfarenhet av en liknande roll inom kvalitets- och miljöarbete? Är du en initiativtagande och kommunikativ person med ledarpotential? RKW utökar nu QSHE-avdelningen och söker dig som vill vara med och påverka, utveckla och genomdriva förändringar inom alla områden.

I rollen som Kvalitets- och Miljöansvarig kommer du att leda kvalitets- och miljöarbetet, samt på ett systematiskt sätt utveckla och ta fram nya rutiner och processer inom hela QSHE-området. I ditt team ingår två medarbetare, en i rollen som Quality Coordinator och en inom området Health and Safety, som driver säkerhets- och hälsofrågor i det dagliga arbetet.
I tjänsten som Kvalitets- och Miljöansvarig kommer du till exempel att:

• Leda och utveckla rutiner, riktlinjer och policys inom arbetsmiljöområdet

• Upprätthålla och utveckla ISO 9001 samt ISO 14001-certifieringen

• Leda interna och externa audits (ISO, HACCP, kunder)

• Följa upp riskobservationer, LTAs, MTCs och utföra riskanalyser

• Leda och hantera compliance-frågor för att säkerställa att RKWs produkter uppfyller lagkrav, interna krav och kundkrav

• Skapa och upprätthålla dokumentation och system gällande lagenlighet och annan compliance

• Kommunikation med kund gällande olika lag- och kundkrav

• Följa upp samt föreslå åtgärder gällande rutiner, reklamationer osv

• Upprätthålla och genomföra skyddsronder, inspektioner och riskbedömning

• Hålla företaget uppdaterad kring säkerhets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor


Krav på person
Vi söker dig som trivs med att arbeta i en operativ roll och genom din kommunikativa förmåga samt sociala kompetens skapar du förtroende ut i hela organisationen. Vidare är du en ansvarstagande och självgående person som motiveras av att få ta egna initiativ och bidra till förändring. För att lyckas i rollen är du väl organiserad och har en mycket god förmåga att sätta upp nya rutiner och processer, likväl som att utveckla befintliga.
För att lyckas i rollen som Kvalitets- och Miljöansvarig inom RKW söker vi dig som stämmer in på följande:
• Minst 5 års erfarenhet av arbete inom QSHE – kvalitet, säkerhet, hälsa och miljö
• Utbildning och arbetslivserfarenhet inom ISO 9001 och ISO 14001 samt HACCP
• Tidigare erfarenhet av projektledning och ledaregenskaper
• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• God kännedom om arbetsmiljölagen
• Erfarenhet av att jobba med ISO 10001-10005
• Branschvana och tidigare erfarenhet av processindustri

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Helsingborg

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Carolin Ericsson på 073-353 75 04. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation
The RKW Group is an independent, privately owned company headquartered in Frankenthal, Germany, and one of the world’s foremost manufacturers of excellent film solutions. RKW is the market leader in the areas of hygiene and agricultural films, films for the beverage industry and packaging for powdery goods. In addition, the company makes films and nonwovens for medical applications, for the chemical and converting industries as well as for the construction sector. RKW’s sustainable films enable its customers to improve the daily life of consumers all over the world.
In the 2018 fiscal year, RKW generated total sales of EUR 878 million. About 3,000 employees process 367,000 tons of plastic materials at 20 locations around the world. Visa mindre

QA- Officer till Upfield i Helsingborg!

Ansök    Jan 17    Poolia Malmö AB    Kvalitetschef
Upfield är global ledare inom växtbaserad näring med en lång historia och en bred portfölj av ikoniska varumärken som människor har använt i generationer. Detta inkluderar bland annat Flora, Milda, Lätta, Becel, Blue Band, Creme Bonjour och ProActiv. Vi är ett globalt livsmedelsföretag med olika affärsenheter som verkar på 95 marknader. Vi har ett ständigt entreprenörstänk. Detta gör oss snabba, smidiga, kostnadsmedvetna och ansvariga för våra produkter -... Visa mer
Upfield är global ledare inom växtbaserad näring med en lång historia och en bred portfölj av ikoniska varumärken som människor har använt i generationer. Detta inkluderar bland annat Flora, Milda, Lätta, Becel, Blue Band, Creme Bonjour och ProActiv. Vi är ett globalt livsmedelsföretag med olika affärsenheter som verkar på 95 marknader. Vi har ett ständigt entreprenörstänk. Detta gör oss snabba, smidiga, kostnadsmedvetna och ansvariga för våra produkter - från frö till servering vid frukost, lunch eller middagsbord.
Om tjänsten
Vi söker nu en driven QA-Officer till vår produktionsanläggning i Helsingborg. Tjänsten inleds med ett konsultuppdrag på 6 månader via Poolia som sedan leder till en anställning direkt hos Upfield, om ni trivs tillsammans. Som QA-Officer kommer du vara delaktig i att utveckla verksamheten inom kvalitét på vår fabrik för att uppnå och ständigt förbättra fabrikens målsättningar. Även supportera fabrikens KPIs (produktivitet, kvalitet).

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Supportera och leda implementeringen av Upfields Quality Management Systems, för att säkerställa våra konsumenters säkerhet och en generell hög kvalitét av de produkter vi framställer
• Förbereder och skapar relevanta lokala kvalitétsprocesser och arbetsbeskrivningar allt i förhållande till Upfields standarder
• Koordinering och support för att upprätthålla externa audits och certifieringar
• Vara med och koordinera implementeringen av uppföljnings certifieringar och HACCP-planer
• Supportera implementeringen och verifieringen av kategori/teknologi GMP
• I samarbete med andra avdelningar inom fabriken utveckla och förbättra kvaliteten på våra produkter. Detta inkluderar ett ansvar för minskning av kvalitetsdefekter och konsumentreklamationer, samt hantering av kvalitetsincidenter och blockeringsprocesser.
• Ta en ledande roll när det kommer till hygienronder, revisioner, produktionsmöte samt blockeringsmöten.
• Vara med och utveckla ett förebyggande kvalitetsarbete och kvalitetskontroller inom produktion
• Utveckla och implementera diverse egenkontrollprogram
• Agera ställföreträdare för kvalitétschefen
• Att ständigt arbeta med att förbättra, och minimera risker när det kommer till livsmedelssäkerhet
• Stötta och arbeta med chefer när det kommer till incidenter och utredning av dessa
• Resultat i kvalitetsrelaterade revisioner (BRC, RSPO, FSSC 22000)
• Konsumentreklamationer (CCPMU, främmande föremål)Vem är du?
• Högskoleutbildning i livsmedelsteknik- ingenjörsutbildning eller liknande
• 3-4 års erfarenhet av kvalitetsarbete inom tillverkning
• Erfarenhet av tillverkningsprocesser inom livsmedels- eller läkemedelsindustrin
• Förståelse för processen kring produktkvalitet- och standarder
• Bra kommunikationsförmåga, både i tal och skrift på svenska och engelska
• Bra samarbetsförmåga med människor inom olika nivåer inom organisationen
• Kunskap inom livsmedelssäkerhet
• Erfarenhet från FMCG- är ett stort plus


Om verksamheten
Upfield är ett företag med en entrepenöriell anda, vi finns globalt på marknader i över 60+ länder med en mentalitet av ett start-up företag. Detta är en spännande heltidstjänst som inleds med en 6 månaders lång provanställning på vår fabrik i Helsingborg.

Om du vill vara med och påverka där det behövs för en mer hållbar framtid, ansök idag! Visa mindre

Quality Manager till Upfield - Helsingborg

Ansök    Feb 14    Processbemanning AB    Kvalitetschef
. Upfield en av världens ledande leverantörer inom växtbaserade livsmedel med en lång historia och en bred portfölj av ikoniska varumärken som människor har använt i generationer. Detta inkluderar bland annat Flora, Milda, Becel, Lätta och Creme Bonjour. Upfield är ett globalt livsmedelsföretag med 27 affärsenheter som verkar på 95 marknader. Upfiled söker en person till kvalitetsäkringsteamet i rollen som Quality Manager för direkt anställning på deras... Visa mer
.

Upfield en av världens ledande leverantörer inom växtbaserade livsmedel med en lång historia och en bred portfölj av ikoniska varumärken som människor har använt i generationer. Detta inkluderar bland annat Flora, Milda, Becel, Lätta och Creme Bonjour. Upfield är ett globalt livsmedelsföretag med 27 affärsenheter som verkar på 95 marknader. Upfiled söker en person till kvalitetsäkringsteamet i rollen som Quality Manager för direkt anställning på deras produktionsanläggning i Helsingborg.Har du tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete i en producerande verksamhet? Har du även tidigare haft en ledande roll där du ansvarar för personal inom livsmedelsproduktion? Då kan detta vara en tjänst för dig! 

Om tjänsten:
För kunds räkning med direkt anställning på Upfield söker vi just nu en driven och framåt person i rollen som Quality Manager. Tjänsten innebär att du är ansvarig för kvalitetssäkringen i företagets fabrik i Helsingborg. I rollen som Quality Manager har du ett personalansvar för teamet på plats. Du har även ett ansvar att säkerställa att alla förändringar i fabrikens tillverkningsprocess går i linje med utsatta standarder för företaget och branschen. Det inkluderar kvalitetssäkring i hela produktionskedjan från fabrik till konsumenter i hela den nordiska regionen.

Huvudsakliga arbetsmoment innefattar:

* Att säkerställa att kvalitet och livsmedelstandarder överensstämmer i fabrikens tillverkningsprocess.
* Att ansvara för att tillverkning och underhållsarbetet följer standarder och krav för livsmedelstillverkning vilket inkluderar hela kedjan från säljprocessen, internrevisioner, GMP-standarder samt framställning av nya produkter.
* Att säkerställa att kvalitetsarbetet genomsyrar samtliga delar i produktionsflödet så som introduktion av ny personal, utbildningar samt vid förbättringsarbete och underhåll i fabriken.
* Ansvarig för kvalitetskontroller.
* Ansvarig för att leda HACCP-teamet.
* Ingå i ledningsgruppen samt i det globala kvalitetsteamet.


Vem är du?
För att trivas i rollen behöver du som person ha ett stort driv och gilla att arbeta med högt tempo samt ha vana av att hantera en bred tjänst. Upfield genomsyras av en hög entreprenörsanda med mycket högt tempo som ständigt vill förändras och förbättras till konsumenternas och medarbetarnas fördel. Det är på så vis viktigt att du som ledare axlar det i rollen och formar tjänsten framåt.
Du behöver även ha god kommunikationsförmåga så väl externt som internt då tjänsten innefattar mycket kommunikation med företagets olika medarbetare på alla nivåer i organisationen. Rätt person kan genom sin goda kommunikation och driv både motivera och engagera personal samt implementera rätt kvalitetsarbete för att ta företaget och produkterna framåt.

Kompetens:
* Högskoleutbildning på mastersnivå inom industriteknik/processteknik med inriktning mot process, biologi, kemi eller liknande områden.
* 5-10 års erfarenhet med arbete av kvalitetssäkring gärna inom läkemedels eller livsmedelssektorn.
* Tidigare erfarenhet eller förståelse för process och kvalitetssäkringsarbete samt tillhörande program.
* Tidigare ledarerfarenheter från tillverkande miljö.
* Förståelse för GMP produktion och allergenhantering.
* Meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsproduktion inom mejeri.
* Språk: Svenska och engelska i tal och skrift.


 Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Quality Manager till Upfield - Helsingborg

Ansök    Jan 10    Processbemanning AB    Kvalitetschef
. Upfield en av världens ledande leverantörer inom växtbaserade livsmedel med en lång historia och en bred portfölj av ikoniska varumärken som människor har använt i generationer. Detta inkluderar bland annat Flora, Milda, Becel, Lätta och Creme Bonjour. Upfield är ett globalt livsmedelsföretag med 27 affärsenheter som verkar på 95 marknader. Upfiled söker en person till kvalitetsäkringsteamet i rollen som Quality Manager för direkt anställning på deras... Visa mer
.

Upfield en av världens ledande leverantörer inom växtbaserade livsmedel med en lång historia och en bred portfölj av ikoniska varumärken som människor har använt i generationer. Detta inkluderar bland annat Flora, Milda, Becel, Lätta och Creme Bonjour. Upfield är ett globalt livsmedelsföretag med 27 affärsenheter som verkar på 95 marknader. Upfiled söker en person till kvalitetsäkringsteamet i rollen som Quality Manager för direkt anställning på deras produktionsanläggning i Helsingborg.Har du tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete i en producerande verksamhet? Har du även tidigare haft en ledande roll där du ansvarar för personal inom livsmedelsproduktion? Då kan detta vara en tjänst för dig! 

Om tjänsten:
För kunds räkning med direkt anställning på Upfield söker vi just nu en driven och framåt person i rollen som Quality Manager. Tjänsten innebär att du är ansvarig för kvalitetssäkringen i företagets fabrik i Helsingborg. I rollen som Quality Manager har du ett personalansvar för teamet på plats. Du har även ett ansvar att säkerställa att alla förändringar i fabrikens tillverkningsprocess går i linje med utsatta standarder för företaget och branschen. Det inkluderar kvalitetssäkring i hela produktionskedjan från fabrik till konsumenter i hela den nordiska regionen.

Huvudsakliga arbetsmoment innefattar:

* Att säkerställa att kvalitet och livsmedelstandarder överensstämmer i fabrikens tillverkningsprocess.
* Att ansvara för att tillverkning och underhållsarbetet följer standarder och krav för livsmedelstillverkning vilket inkluderar hela kedjan från säljprocessen, internrevisioner, GMP-standarder samt framställning av nya produkter.
* Att säkerställa att kvalitetsarbetet genomsyrar samtliga delar i produktionsflödet så som introduktion av ny personal, utbildningar samt vid förbättringsarbete och underhåll i fabriken.
* Ansvarig för kvalitetskontroller.
* Ansvarig för att leda HACCP-teamet.
* Ingå i ledningsgruppen samt i det globala kvalitetsteamet.


Vem är du?
För att trivas i rollen behöver du som person ha ett stort driv och gilla att arbeta med högt tempo samt ha vana av att hantera en bred tjänst. Upfield genomsyras av en hög entreprenörsanda med mycket högt tempo som ständigt vill förändras och förbättras till konsumenternas och medarbetarnas fördel. Det är på så vis viktigt att du som ledare axlar det i rollen och formar tjänsten framåt.
Du behöver även ha god kommunikationsförmåga så väl externt som internt då tjänsten innefattar mycket kommunikation med företagets olika medarbetare på alla nivåer i organisationen. Rätt person kan genom sin goda kommunikation och driv både motivera och engagera personal samt implementera rätt kvalitetsarbete för att ta företaget och produkterna framåt.

Kompetens:
* Högskoleutbildning på mastersnivå inom industriteknik/processteknik med inriktning mot process, biologi, kemi eller liknande områden.
* 5-10 års erfarenhet med arbete av kvalitetssäkring gärna inom läkemedels eller livsmedelssektorn.
* Tidigare erfarenhet eller förståelse för process och kvalitetssäkringsarbete samt tillhörande program.
* Tidigare ledarerfarenheter från tillverkande miljö.
* Förståelse för GMP produktion och allergenhantering.
* Meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsproduktion inom mejeri.
* Språk: Svenska och engelska i tal och skrift.


 Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Quality Manager till Upfield - Helsingborg

Ansök    Dec 20    Processbemanning AB    Kvalitetschef
. Upfield en av världens ledande leverantörer inom växtbaserade livsmedel med en lång historia och en bred portfölj av ikoniska varumärken som människor har använt i generationer. Detta inkluderar bland annat Flora, Milda, Becel, Lätta och Creme Bonjour. Upfield är ett globalt livsmedelsföretag med 27 affärsenheter som verkar på 95 marknader. Upfiled söker en person till kvalitetsäkringsteamet i rollen som Quality Manager för direkt anställning på deras... Visa mer
.

Upfield en av världens ledande leverantörer inom växtbaserade livsmedel med en lång historia och en bred portfölj av ikoniska varumärken som människor har använt i generationer. Detta inkluderar bland annat Flora, Milda, Becel, Lätta och Creme Bonjour. Upfield är ett globalt livsmedelsföretag med 27 affärsenheter som verkar på 95 marknader. Upfiled söker en person till kvalitetsäkringsteamet i rollen som Quality Manager för direkt anställning på deras produktionsanläggning i Helsingborg.Har du tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete i en producerande verksamhet? Har du även tidigare haft en ledande roll där du ansvarar för personal inom livsmedelsproduktion? Då kan detta vara en tjänst för dig! 

Om tjänsten:
För kunds räkning med direkt anställning på Upfield söker vi just nu en driven och framåt person i rollen som Quality Manager. Tjänsten innebär att du är ansvarig för kvalitetssäkringen i företagets fabrik i Helsingborg. I rollen som Quality Manager har du ett personalansvar för teamet på plats. Du har även ett ansvar att säkerställa att alla förändringar i fabrikens tillverkningsprocess går i linje med utsatta standarder för företaget och branschen. Det inkluderar kvalitetssäkring i hela produktionskedjan från fabrik till konsumenter i hela den nordiska regionen.

Huvudsakliga arbetsmoment innefattar:

* Att säkerställa att kvalitet och livsmedelstandarder överensstämmer i fabrikens tillverkningsprocess.
* Att ansvara för att tillverkning och underhållsarbetet följer standarder och krav för livsmedelstillverkning vilket inkluderar hela kedjan från säljprocessen, internrevisioner, GMP-standarder samt framställning av nya produkter.
* Att säkerställa att kvalitetsarbetet genomsyrar samtliga delar i produktionsflödet så som introduktion av ny personal, utbildningar samt vid förbättringsarbete och underhåll i fabriken.
* Ansvarig för kvalitetskontroller.
* Ansvarig för att leda HACCP-teamet.
* Ingå i ledningsgruppen samt i det globala kvalitetsteamet.


Vem är du?
För att trivas i rollen behöver du som person ha ett stort driv och gilla att arbeta med högt tempo samt ha vana av att hantera en bred tjänst. Upfield genomsyras av en hög entreprenörsanda med mycket högt tempo som ständigt vill förändras och förbättras till konsumenternas och medarbetarnas fördel. Det är på så vis viktigt att du som ledare axlar det i rollen och formar tjänsten framåt.
Du behöver även ha god kommunikationsförmåga så väl externt som internt då tjänsten innefattar mycket kommunikation med företagets olika medarbetare på alla nivåer i organisationen. Rätt person kan genom sin goda kommunikation och driv både motivera och engagera personal samt implementera rätt kvalitetsarbete för att ta företaget och produkterna framåt.

Kompetens:
* Högskoleutbildning på mastersnivå inom industriteknik/processteknik med inriktning mot process, biologi, kemi eller liknande områden.
* 5-10 års erfarenhet med arbete av kvalitetssäkring gärna inom läkemedels eller livsmedelssektorn.
* Tidigare erfarenhet eller förståelse för process och kvalitetssäkringsarbete samt tillhörande program.
* Tidigare ledarerfarenheter från tillverkande miljö.
* Förståelse för GMP produktion och allergenhantering.
* Meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsproduktion inom mejeri.
* Språk: Svenska och engelska i tal och skrift.


 Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Quality Manager till Upfield - Helsingborg

Ansök    Jan 3    Processbemanning AB    Kvalitetschef
. Upfield en av världens ledande leverantörer inom växtbaserade livsmedel med en lång historia och en bred portfölj av ikoniska varumärken som människor har använt i generationer. Detta inkluderar bland annat Flora, Milda, Becel, Lätta och Creme Bonjour. Upfield är ett globalt livsmedelsföretag med 27 affärsenheter som verkar på 95 marknader. Upfiled söker en person till kvalitetsäkringsteamet i rollen som Quality Manager för direkt anställning på deras... Visa mer
.

Upfield en av världens ledande leverantörer inom växtbaserade livsmedel med en lång historia och en bred portfölj av ikoniska varumärken som människor har använt i generationer. Detta inkluderar bland annat Flora, Milda, Becel, Lätta och Creme Bonjour. Upfield är ett globalt livsmedelsföretag med 27 affärsenheter som verkar på 95 marknader. Upfiled söker en person till kvalitetsäkringsteamet i rollen som Quality Manager för direkt anställning på deras produktionsanläggning i Helsingborg.Har du tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete i en producerande verksamhet? Har du även tidigare haft en ledande roll där du ansvarar för personal inom livsmedelsproduktion? Då kan detta vara en tjänst för dig! 

Om tjänsten:
För kunds räkning med direkt anställning på Upfield söker vi just nu en driven och framåt person i rollen som Quality Manager. Tjänsten innebär att du är ansvarig för kvalitetssäkringen i företagets fabrik i Helsingborg. I rollen som Quality Manager har du ett personalansvar för teamet på plats. Du har även ett ansvar att säkerställa att alla förändringar i fabrikens tillverkningsprocess går i linje med utsatta standarder för företaget och branschen. Det inkluderar kvalitetssäkring i hela produktionskedjan från fabrik till konsumenter i hela den nordiska regionen.

Huvudsakliga arbetsmoment innefattar:

* Att säkerställa att kvalitet och livsmedelstandarder överensstämmer i fabrikens tillverkningsprocess.
* Att ansvara för att tillverkning och underhållsarbetet följer standarder och krav för livsmedelstillverkning vilket inkluderar hela kedjan från säljprocessen, internrevisioner, GMP-standarder samt framställning av nya produkter.
* Att säkerställa att kvalitetsarbetet genomsyrar samtliga delar i produktionsflödet så som introduktion av ny personal, utbildningar samt vid förbättringsarbete och underhåll i fabriken.
* Ansvarig för kvalitetskontroller.
* Ansvarig för att leda HACCP-teamet.
* Ingå i ledningsgruppen samt i det globala kvalitetsteamet.


Vem är du?
För att trivas i rollen behöver du som person ha ett stort driv och gilla att arbeta med högt tempo samt ha vana av att hantera en bred tjänst. Upfield genomsyras av en hög entreprenörsanda med mycket högt tempo som ständigt vill förändras och förbättras till konsumenternas och medarbetarnas fördel. Det är på så vis viktigt att du som ledare axlar det i rollen och formar tjänsten framåt.
Du behöver även ha god kommunikationsförmåga så väl externt som internt då tjänsten innefattar mycket kommunikation med företagets olika medarbetare på alla nivåer i organisationen. Rätt person kan genom sin goda kommunikation och driv både motivera och engagera personal samt implementera rätt kvalitetsarbete för att ta företaget och produkterna framåt.

Kompetens:
* Högskoleutbildning på mastersnivå inom industriteknik/processteknik med inriktning mot process, biologi, kemi eller liknande områden.
* 5-10 års erfarenhet med arbete av kvalitetssäkring gärna inom läkemedels eller livsmedelssektorn.
* Tidigare erfarenhet eller förståelse för process och kvalitetssäkringsarbete samt tillhörande program.
* Tidigare ledarerfarenheter från tillverkande miljö.
* Förståelse för GMP produktion och allergenhantering.
* Meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsproduktion inom mejeri.
* Språk: Svenska och engelska i tal och skrift.


 Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Kvalitets- och hållbarhetschef

Kort om tjänsten Som Kvalitets- och hållbarhetschef ansvarar du för att driva och utveckla frågor inom kvalité och hållbarhet. Kvalitetsfrågorna på Abdon Food är centrala och Du har till uppgift att sätta mål inom dina områden samtidigt som Du ser till så företaget efterlever certifieringar, lagar och förordningar. I rollen är du ytterst ansvarig för stop and go. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp. I din roll ingår personalansvar ... Visa mer
Kort om tjänsten
Som Kvalitets- och hållbarhetschef ansvarar du för att driva och utveckla frågor inom kvalité och hållbarhet. Kvalitetsfrågorna på Abdon Food är centrala och Du har till uppgift att sätta mål inom dina områden samtidigt som Du ser till så företaget efterlever certifieringar, lagar och förordningar. I rollen är du ytterst ansvarig för stop and go. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp. I din roll ingår personalansvar för kvalitetsfunktionen bestående av tre personer.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Helsingborg.


Om verksamheten
Abdon Food har cirka 150 medarbetare och omsätter 550 mkr/år. Abdon Food förädlar växtbaserade råvaror till sunda och goda produkter främst på den nordiska marknaden. Vårt motto lyder ”vi tillverkar bara produkter vi vill ge till våra egna barn”
Abdon Food ingår i en familjeägd företagsgrupp som bedriver verksamhet över hela världen. Företagen omsätter tillsammans drygt 7,5 miljarder kronor och har ca 1500 anställda. Koncernen har idag produktionsenheter i USA, Kanada, Danmark och Sverige.

Läs gärna mer om företagets produkter på: www.finax.se

Mer om tjänsten
Din roll är bred, du är ytterst ansvarig för företags kvalitets och hållbarhetsfrågor. Du säkerställer så krav uppfylls gentemot livsmedelslagstiftning, kunder samt standarder kopplat till kvalitet och livsmedelssäkerhet. Du utvecklar, förbättrar, leder och följer upp företagets interna kontrollverksamhet inom hygien och kvalitetssäkring på total nivå. Du har ett antal resor varje månad till företags produktionsanläggningar i Höganäs, Trelleborg, Sölvesborg och Svalöv.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
• Stöd till verksamheten – säkerställa uppfyllnad av våra egna samt våra kunders högt ställda krav på kvalitet, livsmedelssäkerhet samt hygien
• Driva företagets hållbarhetsarbete
• Leda företagets krisgrupp
• Kontaktperson för externa certifieringsorgan samt kunder
• Myndighetskontakt vid företagsövergripande frågor
• Ansvarig för den övergripande livsmedelssäkerhetsgruppen samt stöd till lokala grupper
• Ansvarig för märkningscertifiering
• LeverantörsbedömningarDin profil
Du har minst 3-5 års erfarenhet från en liknande roll. Har erfarenhet från livsmedelsbranschen samt är van att arbeta mot kunder, leverantörer och myndigheter. Du har eftergymnasial utbildning från högskola, universitet inom kemiteknik eller livsmedelsteknik. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Visa mindre

Quality Manager till Upfield - Helsingborg

Ansök    Dec 3    Processbemanning AB    Kvalitetschef
. Upfield en av världens ledande leverantörer inom växtbaserade livsmedel med en lång historia och en bred portfölj av ikoniska varumärken som människor har använt i generationer. Detta inkluderar bland annat Flora, Milda, Becel, Lätta och Creme Bonjour. Upfield är ett globalt livsmedelsföretag med 27 affärsenheter som verkar på 95 marknader. Upfiled söker en person till kvalitetsäkringsteamet i rollen som Quality Manager för direkt anställning på deras... Visa mer
.

Upfield en av världens ledande leverantörer inom växtbaserade livsmedel med en lång historia och en bred portfölj av ikoniska varumärken som människor har använt i generationer. Detta inkluderar bland annat Flora, Milda, Becel, Lätta och Creme Bonjour. Upfield är ett globalt livsmedelsföretag med 27 affärsenheter som verkar på 95 marknader. Upfiled söker en person till kvalitetsäkringsteamet i rollen som Quality Manager för direkt anställning på deras produktionsanläggning i Helsingborg.Har du tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete i en producerande verksamhet? Har du även tidigare haft en ledande roll där du ansvarar för personal inom livsmedelsproduktion? Då kan detta vara en tjänst för dig! 

Om tjänsten:
För kunds räkning med direkt anställning på Upfield söker vi just nu en driven och framåt person i rollen som Quality Manager. Tjänsten innebär att du är ansvarig för kvalitetssäkringen i företagets fabrik i Helsingborg. I rollen som Quality Manager har du ett personalansvar för teamet på plats. Du har även ett ansvar att säkerställa att alla förändringar i fabrikens tillverkningsprocess går i linje med utsatta standarder för företaget och branschen. Det inkluderar kvalitetssäkring i hela produktionskedjan från fabrik till konsumenter i hela den nordiska regionen.

Huvudsakliga arbetsmoment innefattar:

* Att säkerställa att kvalitet och livsmedelstandarder överensstämmer i fabrikens tillverkningsprocess.
* Att ansvara för att tillverkning och underhållsarbetet följer standarder och krav för livsmedelstillverkning vilket inkluderar hela kedjan från säljprocessen, internrevisioner, GMP-standarder samt framställning av nya produkter.
* Att säkerställa att kvalitetsarbetet genomsyrar samtliga delar i produktionsflödet så som introduktion av ny personal, utbildningar samt vid förbättringsarbete och underhåll i fabriken.
* Ansvarig för kvalitetskontroller.
* Ansvarig för att leda HACCP-teamet.
* Ingå i ledningsgruppen samt i det globala kvalitetsteamet.


Vem är du?
För att trivas i rollen behöver du som person ha ett stort driv och gilla att arbeta med högt tempo samt ha vana av att hantera en bred tjänst. Upfield genomsyras av en hög entreprenörsanda med mycket högt tempo som ständigt vill förändras och förbättras till konsumenternas och medarbetarnas fördel. Det är på så vis viktigt att du som ledare axlar det i rollen och formar tjänsten framåt.
Du behöver även ha god kommunikationsförmåga så väl externt som internt då tjänsten innefattar mycket kommunikation med företagets olika medarbetare på alla nivåer i organisationen. Rätt person kan genom sin goda kommunikation och driv både motivera och engagera personal samt implementera rätt kvalitetsarbete för att ta företaget och produkterna framåt.

Kompetens:
* Högskoleutbildning på mastersnivå inom industriteknik/processteknik med inriktning mot process, biologi, kemi eller liknande områden.
* 5-10 års erfarenhet med arbete av kvalitetssäkring gärna inom läkemedels eller livsmedelssektorn.
* Tidigare erfarenhet eller förståelse för process och kvalitetssäkringsarbete samt tillhörande program.
* Tidigare ledarerfarenheter från tillverkande miljö.
* Förståelse för GMP produktion och allergenhantering.
* Meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsproduktion inom mejeri.
* Språk: Svenska och engelska i tal och skrift.


 Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Quality Manager till Upfield - Helsingborg

Ansök    Dec 10    Processbemanning AB    Kvalitetschef
. Upfield en av världens ledande leverantörer inom växtbaserade livsmedel med en lång historia och en bred portfölj av ikoniska varumärken som människor har använt i generationer. Detta inkluderar bland annat Flora, Milda, Becel, Lätta och Creme Bonjour. Upfield är ett globalt livsmedelsföretag med 27 affärsenheter som verkar på 95 marknader. Upfiled söker en person till kvalitetsäkringsteamet i rollen som Quality Manager för direkt anställning på deras... Visa mer
.

Upfield en av världens ledande leverantörer inom växtbaserade livsmedel med en lång historia och en bred portfölj av ikoniska varumärken som människor har använt i generationer. Detta inkluderar bland annat Flora, Milda, Becel, Lätta och Creme Bonjour. Upfield är ett globalt livsmedelsföretag med 27 affärsenheter som verkar på 95 marknader. Upfiled söker en person till kvalitetsäkringsteamet i rollen som Quality Manager för direkt anställning på deras produktionsanläggning i Helsingborg.Har du tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete i en producerande verksamhet? Har du även tidigare haft en ledande roll där du ansvarar för personal inom livsmedelsproduktion? Då kan detta vara en tjänst för dig! 

Om tjänsten:
För kunds räkning med direkt anställning på Upfield söker vi just nu en driven och framåt person i rollen som Quality Manager. Tjänsten innebär att du är ansvarig för kvalitetssäkringen i företagets fabrik i Helsingborg. I rollen som Quality Manager har du ett personalansvar för teamet på plats. Du har även ett ansvar att säkerställa att alla förändringar i fabrikens tillverkningsprocess går i linje med utsatta standarder för företaget och branschen. Det inkluderar kvalitetssäkring i hela produktionskedjan från fabrik till konsumenter i hela den nordiska regionen.

Huvudsakliga arbetsmoment innefattar:

* Att säkerställa att kvalitet och livsmedelstandarder överensstämmer i fabrikens tillverkningsprocess.
* Att ansvara för att tillverkning och underhållsarbetet följer standarder och krav för livsmedelstillverkning vilket inkluderar hela kedjan från säljprocessen, internrevisioner, GMP-standarder samt framställning av nya produkter.
* Att säkerställa att kvalitetsarbetet genomsyrar samtliga delar i produktionsflödet så som introduktion av ny personal, utbildningar samt vid förbättringsarbete och underhåll i fabriken.
* Ansvarig för kvalitetskontroller.
* Ansvarig för att leda HACCP-teamet.
* Ingå i ledningsgruppen samt i det globala kvalitetsteamet.


Vem är du?
För att trivas i rollen behöver du som person ha ett stort driv och gilla att arbeta med högt tempo samt ha vana av att hantera en bred tjänst. Upfield genomsyras av en hög entreprenörsanda med mycket högt tempo som ständigt vill förändras och förbättras till konsumenternas och medarbetarnas fördel. Det är på så vis viktigt att du som ledare axlar det i rollen och formar tjänsten framåt.
Du behöver även ha god kommunikationsförmåga så väl externt som internt då tjänsten innefattar mycket kommunikation med företagets olika medarbetare på alla nivåer i organisationen. Rätt person kan genom sin goda kommunikation och driv både motivera och engagera personal samt implementera rätt kvalitetsarbete för att ta företaget och produkterna framåt.

Kompetens:
* Högskoleutbildning på mastersnivå inom industriteknik/processteknik med inriktning mot process, biologi, kemi eller liknande områden.
* 5-10 års erfarenhet med arbete av kvalitetssäkring gärna inom läkemedels eller livsmedelssektorn.
* Tidigare erfarenhet eller förståelse för process och kvalitetssäkringsarbete samt tillhörande program.
* Tidigare ledarerfarenheter från tillverkande miljö.
* Förståelse för GMP produktion och allergenhantering.
* Meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsproduktion inom mejeri.
* Språk: Svenska och engelska i tal och skrift.


 Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Quality Manager till Upfield - Helsingborg

Ansök    Nov 22    Processbemanning AB    Kvalitetschef
. Upfield en av världens ledande leverantörer inom växtbaserade livsmedel med en lång historia och en bred portfölj av ikoniska varumärken som människor har använt i generationer. Detta inkluderar bland annat Flora, Milda, Becel, Lätta och Creme Bonjour. Upfield är ett globalt livsmedelsföretag med 27 affärsenheter som verkar på 95 marknader. Upfiled söker en person till kvalitetsäkringsteamet i rollen som Quality Manager för direkt anställning på deras... Visa mer
.

Upfield en av världens ledande leverantörer inom växtbaserade livsmedel med en lång historia och en bred portfölj av ikoniska varumärken som människor har använt i generationer. Detta inkluderar bland annat Flora, Milda, Becel, Lätta och Creme Bonjour. Upfield är ett globalt livsmedelsföretag med 27 affärsenheter som verkar på 95 marknader. Upfiled söker en person till kvalitetsäkringsteamet i rollen som Quality Manager för direkt anställning på deras produktionsanläggning i Helsingborg.Har du tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete i en producerande verksamhet? Har du även tidigare haft en ledande roll där du ansvarar för personal inom livsmedelsproduktion? Då kan detta vara en tjänst för dig! 

Om tjänsten:
För kunds räkning med direkt anställning på Upfield söker vi just nu en driven och framåt person i rollen som Quality Manager. Tjänsten innebär att du är ansvarig för kvalitetssäkringen i företagets fabrik i Helsingborg. I rollen som Quality Manager har du ett personalansvar för teamet på plats. Du har även ett ansvar att säkerställa att alla förändringar i fabrikens tillverkningsprocess går i linje med utsatta standarder för företaget och branschen. Det inkluderar kvalitetssäkring i hela produktionskedjan från fabrik till konsumenter i hela den nordiska regionen.

Huvudsakliga arbetsmoment innefattar:

* Att säkerställa att kvalitet och livsmedelstandarder överensstämmer i fabrikens tillverkningsprocess.
* Att ansvara för att tillverkning och underhållsarbetet följer standarder och krav för livsmedelstillverkning vilket inkluderar hela kedjan från säljprocessen, internrevisioner, GMP-standarder samt framställning av nya produkter.
* Att säkerställa att kvalitetsarbetet genomsyrar samtliga delar i produktionsflödet så som introduktion av ny personal, utbildningar samt vid förbättringsarbete och underhåll i fabriken.
* Ansvarig för kvalitetskontroller.
* Ansvarig för att leda HACCP-teamet.
* Ingå i ledningsgruppen samt i det globala kvalitetsteamet.


Vem är du?
För att trivas i rollen behöver du som person ha ett stort driv och gilla att arbeta med högt tempo samt ha vana av att hantera en bred tjänst. Upfield genomsyras av en hög entreprenörsanda med mycket högt tempo som ständigt vill förändras och förbättras till konsumenternas och medarbetarnas fördel. Det är på så vis viktigt att du som ledare axlar det i rollen och formar tjänsten framåt.
Du behöver även ha god kommunikationsförmåga så väl externt som internt då tjänsten innefattar mycket kommunikation med företagets olika medarbetare på alla nivåer i organisationen. Rätt person kan genom sin goda kommunikation och driv både motivera och engagera personal samt implementera rätt kvalitetsarbete för att ta företaget och produkterna framåt.

Kompetens:
* Högskoleutbildning på mastersnivå inom industriteknik/processteknik med inriktning mot process, biologi, kemi eller liknande områden.
* 5-10 års erfarenhet med arbete av kvalitetssäkring gärna inom läkemedels eller livsmedelssektorn.
* Tidigare erfarenhet eller förståelse för process och kvalitetssäkringsarbete samt tillhörande program.
* Tidigare ledarerfarenheter från tillverkande miljö.
* Förståelse för GMP produktion och allergenhantering.
* Meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsproduktion inom mejeri.
* Språk: Svenska och engelska i tal och skrift.


 Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Quality Manager till Upfield – Helsingborg

Ansök    Nov 14    Processbemanning AB    Kvalitetschef
. Upfield en av världens ledande leverantörer inom växtbaserade livsmedel med en lång historia och en bred portfölj av ikoniska varumärken som människor har använt i generationer. Detta inkluderar bland annat Flora, Milda, Becel, Lätta och Creme Bonjour. Upfield är ett globalt livsmedelsföretag med 27 affärsenheter som verkar på 95 marknader. Upfiled söker en person till kvalitetsäkringsteamet i rollen som Quality Manager för direkt anställning på deras... Visa mer
.

Upfield en av världens ledande leverantörer inom växtbaserade livsmedel med en lång historia och en bred portfölj av ikoniska varumärken som människor har använt i generationer. Detta inkluderar bland annat Flora, Milda, Becel, Lätta och Creme Bonjour. Upfield är ett globalt livsmedelsföretag med 27 affärsenheter som verkar på 95 marknader. Upfiled söker en person till kvalitetsäkringsteamet i rollen som Quality Manager för direkt anställning på deras produktionsanläggning i Helsingborg.Har du tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete i en producerande verksamhet? Har du även tidigare haft en ledande roll där du ansvarar för personal inom livsmedelsproduktion? Då kan detta vara en tjänst för dig! 

Om tjänsten:
För kunds räkning med direkt anställning på Upfield söker vi just nu en driven och framåt person i rollen som Quality Manager. Tjänsten innebär att du är ansvarig för kvalitetssäkringen i företagets fabrik i Helsingborg. I rollen som Quality Manager har du ett personalansvar för teamet på plats. Du har även ett ansvar att säkerställa att alla förändringar i fabrikens tillverkningsprocess går i linje med utsatta standarder för företaget och branschen. Det inkluderar kvalitetssäkring i hela produktionskedjan från fabrik till konsumenter i hela den nordiska regionen.

Huvudsakliga arbetsmoment innefattar:

* Att säkerställa att kvalitet och livsmedelstandarder överensstämmer i fabrikens tillverkningsprocess.
* Att ansvara för att tillverkning och underhållsarbetet följer standarder och krav för livsmedelstillverkning vilket inkluderar hela kedjan från säljprocessen, internrevisioner, GMP-standarder samt framställning av nya produkter.
* Att säkerställa att kvalitetsarbetet genomsyrar samtliga delar i produktionsflödet så som introduktion av ny personal, utbildningar samt vid förbättringsarbete och underhåll i fabriken.
* Ansvarig för kvalitetskontroller.
* Ansvarig för att leda HACCP-teamet.
* Ingå i ledningsgruppen samt i det globala kvalitetsteamet.


Vem är du?
För att trivas i rollen behöver du som person ha ett stort driv och gilla att arbeta med högt tempo samt ha vana av att hantera en bred tjänst. Upfield genomsyras av en hög entreprenörsanda med mycket högt tempo som ständigt vill förändras och förbättras till konsumenternas och medarbetarnas fördel. Det är på så vis viktigt att du som ledare axlar det i rollen och formar tjänsten framåt.
Du behöver även ha god kommunikationsförmåga så väl externt som internt då tjänsten innefattar mycket kommunikation med företagets olika medarbetare på alla nivåer i organisationen. Rätt person kan genom sin goda kommunikation och driv både motivera och engagera personal samt implementera rätt kvalitetsarbete för att ta företaget och produkterna framåt.

Kompetens:
* Högskoleutbildning på mastersnivå inom industriteknik/processteknik med inriktning mot process, biologi, kemi eller liknande områden.
* 5-10 års erfarenhet med arbete av kvalitetssäkring gärna inom läkemedels eller livsmedelssektorn.
* Tidigare erfarenhet eller förståelse för process och kvalitetssäkringsarbete samt tillhörande program.
* Tidigare ledarerfarenheter från tillverkande miljö.
* Förståelse för GMP produktion och allergenhantering.
* Meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsproduktion inom mejeri.
* Språk: Svenska och engelska i tal och skrift.


 Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Quality Manager till Upfield - Helsingborg

Ansök    Nov 26    Processbemanning AB    Kvalitetschef
. Upfield en av världens ledande leverantörer inom växtbaserade livsmedel med en lång historia och en bred portfölj av ikoniska varumärken som människor har använt i generationer. Detta inkluderar bland annat Flora, Milda, Becel, Lätta och Creme Bonjour. Upfield är ett globalt livsmedelsföretag med 27 affärsenheter som verkar på 95 marknader. Upfiled söker en person till kvalitetsäkringsteamet i rollen som Quality Manager för direkt anställning på deras... Visa mer
.

Upfield en av världens ledande leverantörer inom växtbaserade livsmedel med en lång historia och en bred portfölj av ikoniska varumärken som människor har använt i generationer. Detta inkluderar bland annat Flora, Milda, Becel, Lätta och Creme Bonjour. Upfield är ett globalt livsmedelsföretag med 27 affärsenheter som verkar på 95 marknader. Upfiled söker en person till kvalitetsäkringsteamet i rollen som Quality Manager för direkt anställning på deras produktionsanläggning i Helsingborg.Har du tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete i en producerande verksamhet? Har du även tidigare haft en ledande roll där du ansvarar för personal inom livsmedelsproduktion? Då kan detta vara en tjänst för dig! 

Om tjänsten:
För kunds räkning med direkt anställning på Upfield söker vi just nu en driven och framåt person i rollen som Quality Manager. Tjänsten innebär att du är ansvarig för kvalitetssäkringen i företagets fabrik i Helsingborg. I rollen som Quality Manager har du ett personalansvar för teamet på plats. Du har även ett ansvar att säkerställa att alla förändringar i fabrikens tillverkningsprocess går i linje med utsatta standarder för företaget och branschen. Det inkluderar kvalitetssäkring i hela produktionskedjan från fabrik till konsumenter i hela den nordiska regionen.

Huvudsakliga arbetsmoment innefattar:

* Att säkerställa att kvalitet och livsmedelstandarder överensstämmer i fabrikens tillverkningsprocess.
* Att ansvara för att tillverkning och underhållsarbetet följer standarder och krav för livsmedelstillverkning vilket inkluderar hela kedjan från säljprocessen, internrevisioner, GMP-standarder samt framställning av nya produkter.
* Att säkerställa att kvalitetsarbetet genomsyrar samtliga delar i produktionsflödet så som introduktion av ny personal, utbildningar samt vid förbättringsarbete och underhåll i fabriken.
* Ansvarig för kvalitetskontroller.
* Ansvarig för att leda HACCP-teamet.
* Ingå i ledningsgruppen samt i det globala kvalitetsteamet.


Vem är du?
För att trivas i rollen behöver du som person ha ett stort driv och gilla att arbeta med högt tempo samt ha vana av att hantera en bred tjänst. Upfield genomsyras av en hög entreprenörsanda med mycket högt tempo som ständigt vill förändras och förbättras till konsumenternas och medarbetarnas fördel. Det är på så vis viktigt att du som ledare axlar det i rollen och formar tjänsten framåt.
Du behöver även ha god kommunikationsförmåga så väl externt som internt då tjänsten innefattar mycket kommunikation med företagets olika medarbetare på alla nivåer i organisationen. Rätt person kan genom sin goda kommunikation och driv både motivera och engagera personal samt implementera rätt kvalitetsarbete för att ta företaget och produkterna framåt.

Kompetens:
* Högskoleutbildning på mastersnivå inom industriteknik/processteknik med inriktning mot process, biologi, kemi eller liknande områden.
* 5-10 års erfarenhet med arbete av kvalitetssäkring gärna inom läkemedels eller livsmedelssektorn.
* Tidigare erfarenhet eller förståelse för process och kvalitetssäkringsarbete samt tillhörande program.
* Tidigare ledarerfarenheter från tillverkande miljö.
* Förståelse för GMP produktion och allergenhantering.
* Meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsproduktion inom mejeri.
* Språk: Svenska och engelska i tal och skrift.


 Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

QUALITY AND ENVIRONMENTAL DIRECTOR

Ansök    Sep 19    ALLERGON AKTIEBOLAG    Kvalitetschef
QUALITY AND ENVIRONMENTAL DIRECTORTHERMO FISHER SCIENTIFIC - ALLERGON, ÄNGELHOLM, SKÅNEDIVISION OCH INTRODUKTIONAllergon är en del av Thermo Fisher Scientific’s ImmunoDiagnostics Division (IDD), som utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta blodprovsystem för att stödja klinisk diagnos och övervakning av allergier, astma och autoimmuna sjukdomar. Med 1,700 anställda världen över är IDD världsledande inom in-vitro allergitester och också ledande i Eur... Visa mer
QUALITY AND ENVIRONMENTAL DIRECTORTHERMO FISHER SCIENTIFIC - ALLERGON, ÄNGELHOLM, SKÅNEDIVISION OCH INTRODUKTIONAllergon är en del av Thermo Fisher Scientific’s ImmunoDiagnostics Division (IDD), som utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta blodprovsystem för att stödja klinisk diagnos och övervakning av allergier, astma och autoimmuna sjukdomar. Med 1,700 anställda världen över är IDD världsledande inom in-vitro allergitester och också ledande i Europa inom diagnostik för autoimmunitet.HUR KOMMER DU KUNNA PÅVERKA?Arbetet som Director Quality Management & EHS är spännande, utmanande och varierat. Du kommer att arbeta med dedikerade människor med gedigen kompetens och med produkter inom Healthcare och Allergi.MER OM JOBBET:På Allergon i Ängelholm är vi cirka 50 personer som tillsammans arbetar med att förse moderbolaget IDD i Uppsala med högkvalitativa allergena råvaror och vetenskapligt stöd för allergiverksamheten. Som en världsledande producent av allergena råvaror är Allergon även leverantör till många externa globala kunder som tillverkar läkemedel för behandling av allergier. Dessutom tillverkar Allergon pollenextrakt, vilket ingår som API i olika Healthcare produkter.Du kommer att arbeta som chef för en grupp på 9 personer inom QA, QC och EHS och verka både strategiskt, operativt, internt och externt. Du kommer att ingå i Allergon’s ledningsgrupp som ansvarar för den övergripande ledningen av bolaget och utarbetning av Allergon’s strategiska plan.VEM SÖKER VI?Detta är en spännande utmaning för dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning inom Quality Management. Vi söker dig som är affärsorienterad och har erfarenhet av regulatoriskt styrd verksamhet, gärna från läkemedelsindustrin. Du har förmåga att se helheten, är kvalitetsmedveten, drivande och har ett stort intresse för att leda och utveckla människor.För att lyckas i rollen bör du:Ha en relevant naturvetenskaplig eller teknisk högskole-/universitetsutbildning och minst 10 års erfarenhet från en liknande roll.Ha förmåga och ambition att coacha din arbetsgrupp att inom givna ramar självständigt verka och utvecklas.Ha ett intresse för internationellt arbete då vi har kunder och leverantörer världen över.Tala flytande svenska och engelska.Tänka kommersiellt och strategiskt.Ha erfarenhet av att arbeta i en LedningsgruppHa tillräcklig kunskap och erfarenhet att kvalitetsmedvetet och pragmatiskt kunna tolka kvalitetsrelaterade krav och regelverk.Vara van vid att arbeta enligt GMP, ISO 9001:2015 och European Pharmacopeia monographs.Erfarenhet av interna och externa inspektioner.Helst motsvara Läkemedelsverkets krav för en Qualified Person (QP)Som person hoppas vi att du har mycket energi, är positivt inställd till vardagen och är drivande i ditt arbete!Viktigt att du inte är allergisk, eftersom du kommer ha daglig kontakt med allergenerÄR DU INTRESSERAD?Letar du efter ett meningsfullt jobb på ett internationellt företag som har starka värderingar? Vill du använda dina kunskaper inom kvalitet och miljö och jobba i en spännande roll, där du verkligen kan göra en skillnad i människors vardag? Om detta låter intressant så kan du vara den person vi söker!Har du frågor kontaktar du:Director Quality Management 0721426570 [email protected] Johansson, Recruiter Nordics [email protected]ÖK NU på https://jobs.thermofisher.com/Sista ansökningsdatum: 7e oktober 2019 Visa mindre

Quality Manager till Upfield – Helsingborg

Ansök    Nov 14    Processbemanning AB    Kvalitetschef
. Upfield en av världens ledande leverantörer inom växtbaserade livsmedel med en lång historia och en bred portfölj av ikoniska varumärken som människor har använt i generationer. Detta inkluderar bland annat Flora, Milda, Becel, Lätta och Creme Bonjour. Upfield är ett globalt livsmedelsföretag med 27 affärsenheter som verkar på 95 marknader. Upfiled söker en person till kvalitetsäkringsteamet i rollen som Quality Manager för direkt anställning på deras... Visa mer
.

Upfield en av världens ledande leverantörer inom växtbaserade livsmedel med en lång historia och en bred portfölj av ikoniska varumärken som människor har använt i generationer. Detta inkluderar bland annat Flora, Milda, Becel, Lätta och Creme Bonjour. Upfield är ett globalt livsmedelsföretag med 27 affärsenheter som verkar på 95 marknader. Upfiled söker en person till kvalitetsäkringsteamet i rollen som Quality Manager för direkt anställning på deras produktionsanläggning i Helsingborg.Har du tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete i en producerande verksamhet? Har du även tidigare haft en ledande roll där du ansvarar för personal inom livsmedelsproduktion? Då kan detta vara en tjänst för dig! 

Om tjänsten:
För kunds räkning med direkt anställning på Upfield söker vi just nu en driven och framåt person i rollen som Quality Manager. Tjänsten innebär att du är ansvarig för kvalitetssäkringen i företagets fabrik i Helsingborg. I rollen som Quality Manager har du ett personalansvar för teamet på plats. Du har även ett ansvar att säkerställa att alla förändringar i fabrikens tillverkningsprocess går i linje med utsatta standarder för företaget och branschen. Det inkluderar kvalitetssäkring i hela produktionskedjan från fabrik till konsumenter i hela den nordiska regionen.

Huvudsakliga arbetsmoment innefattar:

* Att säkerställa att kvalitet och livsmedelstandarder överensstämmer i fabrikens tillverkningsprocess.
* Att ansvara för att tillverkning och underhållsarbetet följer standarder och krav för livsmedelstillverkning vilket inkluderar hela kedjan från säljprocessen, internrevisioner, GMP-standarder samt framställning av nya produkter.
* Att säkerställa att kvalitetsarbetet genomsyrar samtliga delar i produktionsflödet så som introduktion av ny personal, utbildningar samt vid förbättringsarbete och underhåll i fabriken.
* Ansvarig för kvalitetskontroller.
* Ansvarig för att leda HACCP-teamet.
* Ingå i ledningsgruppen samt i det globala kvalitetsteamet.


Vem är du?
För att trivas i rollen behöver du som person ha ett stort driv och gilla att arbeta med högt tempo samt ha vana av att hantera en bred tjänst. Upfield genomsyras av en hög entreprenörsanda med mycket högt tempo som ständigt vill förändras och förbättras till konsumenternas och medarbetarnas fördel. Det är på så vis viktigt att du som ledare axlar det i rollen och formar tjänsten framåt.
Du behöver även ha god kommunikationsförmåga så väl externt som internt då tjänsten innefattar mycket kommunikation med företagets olika medarbetare på alla nivåer i organisationen. Rätt person kan genom sin goda kommunikation och driv både motivera och engagera personal samt implementera rätt kvalitetsarbete för att ta företaget och produkterna framåt.

Kompetens:
* Högskoleutbildning på mastersnivå inom industriteknik/processteknik med inriktning mot process, biologi, kemi eller liknande områden.
* 5-10 års erfarenhet med arbete av kvalitetssäkring gärna inom läkemedels eller livsmedelssektorn.
* Tidigare erfarenhet eller förståelse för process och kvalitetssäkringsarbete samt tillhörande program.
* Tidigare ledarerfarenheter från tillverkande miljö.
* Förståelse för GMP produktion och allergenhantering.
* Meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsproduktion inom mejeri.
* Språk: Svenska och engelska i tal och skrift.


 Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Kvalitétschef

Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Bilvård, Båt, Bygg, Verktyg, Fritid, Hem och Kontor/Teknik. Biltema är ett starkt varumärke med snart 150 butiker runt om i Norden och som nu är inne i en spännande expansionsfas med målsättning att inom de närmsta åren öppna ett drygt 50-tal nya varuhus i Norden. Biltema Nordic Services AB är ett servicebolag inom Biltema med fem olika avdelningar som tillsammans levererar... Visa mer
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Bilvård, Båt, Bygg, Verktyg, Fritid, Hem och Kontor/Teknik.
Biltema är ett starkt varumärke med snart 150 butiker runt om i Norden och som nu är inne i en spännande expansionsfas med målsättning att inom de närmsta åren öppna ett drygt 50-tal nya varuhus i Norden.


Biltema Nordic Services AB är ett servicebolag inom Biltema med fem olika avdelningar som tillsammans levererar en helhetslösning för varuhusens sortiment och drift.
Stora delar av Biltemas sortiment är produkter som lanseras under det egna varumärket "Biltema". Detta sätter en prägel på arbetsuppgifterna då företaget i och med det blir juridiskt klassat som tillverkare och därmed ansvarig för säkerhet och funktion.
Kvalitétsavdelningen säkerställer att de produkter Biltema sätter på marknaden uppfyller gällande lagkrav. Den Grafiska avdelningen sköter den grafiska produktionen vilket innefattar texter, förpackningar, katalog och marknadsföring av Biltemas produkter. IT avdelningen hanterar supporten åt varuhusen och backoffice funktioner.


Arbetsuppgifter
Din arbetsuppgift är att verka både som chef för arbetslaget samt att som en del av laget arbeta med de arbetsuppgifter som omfattar hela produktionscykeln. Där ingår det att säkerställa produktsäkerhet genom att analysera och tolka gällande standarder, förordningar och direktiv på såväl Nationell- som EU nivå.
Du är med i ett tidigt produktidéstadie och sätter kravspecifikationen för produkter och granskar testrapporter. Samt analyserar resultatet som bildar underlag för den tekniska dokumentationen där du är med och säkerställer att vi har rätt information på våra produkter.
Det är också din uppgift att besvara och rapportera vid myndighetsärenden.
Du kommer även att fungera som rådgivare såväl internt som externt och förväntas arbeta självständigt med stort eget ansvar.
Som chef kommer du att leda arbetet på Kvalitétsavdelningen med ett personalansvar för åtta medarbetare. Dina arbetsuppgifter består av ett ansvar för utveckling och effektivisering av avdelningens rutiner och processer samt att leda och fördela arbetet och utveckla personalens dagliga arbete mot uppställda mål. I rollen förväntas det att du ansvarar för hela området av personalfrågorna som exempelvis personalutvecklings- och lönesamtal samt rekrytering och arbetsmiljö.
Du avrapporterar till Birgma Quality Manager
Din kompetens
Lägst gymnasieutbildning inom na/maskin/bygg-vvs/el/kemi.
Minst 5 års dokumenterad erfarenhet som chef.
Tidigare produktsäkerhetsarbete minst 5 år.
Tidigare erfarenhet av myndighetskontakter och provningsanstalter inom området.
Goda kunskaper i Svenska och Engelska i såväl tal som skrift.
Kunskaper i de Nordiska språken är meriterande.Övrigt
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Visa mindre

Aviko Norden - Kvalitetschef

Ansök    Aug 13    Kandidathuset AB    Kvalitetschef
Aviko Norden är Skandinaviens ledande leverantör av potatis och rotfrukter - direkt från jorden eller förädlade med smak och finess. Med högsta produktkvalitet och säker hygienkontroll levererar vi råvarorna till storkök och dagligvaruhandel. Vi erbjuder allt från potatis med skal på till behandlad och tillagad potatis i alla former - från skivad/tärnad rå potatis till gratänger, matiga potatisbakelser och kroketter. Pommes frites finns både med och utan s... Visa mer
Aviko Norden är Skandinaviens ledande leverantör av potatis och rotfrukter - direkt från jorden eller förädlade med smak och finess. Med högsta produktkvalitet och säker hygienkontroll levererar vi råvarorna till storkök och dagligvaruhandel. Vi erbjuder allt från potatis med skal på till behandlad och tillagad potatis i alla former - från skivad/tärnad rå potatis till gratänger, matiga potatisbakelser och kroketter. Pommes frites finns både med och utan skal, färska och frysta. Dessutom ett stort sortiment ekologiska och KRAV-märkta produkter.Aviko Norden är ett samlingsnamn för leverantörerna och varumärkena 3N Produkter och Skal-mans Potatis i Helsingborg och Smålands Rotfrukter i Jönköping. Tillsammans kan vi erbjuda våra kunder Sveriges bredaste sortiment av potatis, lök och rotfrukter. Vi samarbetar med ledande odlare och leverantörer från främst Sydsverige och Danmark. Under varumärket Aviko finns dessutom ett fryst sortiment som innefattar allt från pommes frites till potatisbakelser och aptitretare. Läs mer på: http://www.avikonorden.se

Bakgrund

Aviko Norden har 90 anställda och omsätter ca SEK 450 miljoner. Företaget ingår i den holländska koncernen Aviko, grundad år 1962. Med 2000 anställda och en omsättning på € 730 miljoner, är Aviko en av världens ledande potatisförädlare. Aviko Nordens affärsidé är att med passion, innovation samt hög servicegrad förenklar och skapa mervärde för Nordens kök. Vi arbetar ständigt med innovation och produktutveckling. Våra anläggningar håller hög standard och vi har investerat i moderna maskiner. Eftersom Aviko Norden består av olika företag förekommer förstås skillnader, men bästa möjliga råvaror och noggrann kvalitetssäkring är genomgående i koncernen. Verksamheten i Helsingborg expanderar och just nu pågår investeringar i nya lokaler och utrustning. Även organisationen förändras och vi söker nu en kvalitetschef!


Rollen

Som Kvalitetschef ansvarar du för att leda och utveckla kvalitets- och miljöarbetet inom Aviko Norden. I rollen arbetar du både strategiskt och operativt i en omväxlande och dynamisk miljö. Kvaliteten på Avikos produkter är central för företaget och påverkar resultatet väsentligt. Miljöhänsyn är en självklar del av verksamheten. Avikos produktion ligger i den industriella framkanten i miljöhänseende och är certifierade för KRAV-produktion. Det finns ett långtgående samarbete med återvinningsindustrin. Restavfall från produktionen blir exempelvis djurfoder eller används till framställning av biogas och biogas används för uppvärmning av produktionsanläggningen i Helsingborg. El kommer ifrån vattenkraft.

Som kvalitetschef kommer du därför att bli en viktig del i företaget där du har möjlighet till ett utvecklande och roligt arbete tillsammans med övriga kollegor. Du rapporterar till fabrikschef och har personalansvar för en person.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:

* Driva utvecklingen och de strategiska besluten kring kvalitets- och miljöarbetet
* Ansvara för interna och externa standarder och se till att detta är kommunicerat och implementerat i organisationen.
* Ansvara för interna och externa revisioner och myndighetskontakt
* HACCP- och livsmedelssäkerhetsgruppsledare
* Hålla dig uppdaterad inom livsmedelslagstiftningen
* Uppföljning av mikrobiologiska analyser, avvikelser och reklamationerDin profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom livsmedel/kemi eller annan likvärdig kompetens. Du har praktisk erfarenhet av att implementera rutiner och system samt kunskap om kvalitets- och miljöarbete, mikrobiologi och livsmedelsproduktion. Avikos verksamhet är certifierad enligt FSSC22000 samt KRAV/EU-ekologiskt. Erfarenhet från tidigare chefs-/ledaruppdrag ser vi som meriterande men inte ett krav.

Till din natur är du initiativtagande, självgående och har ett strukturerat arbetssätt. Du har en förmåga att engagera dina arbetskollegor och är van att initiera och driva nya arbetssätt och rutiner. Du motiveras av utmaningar och trivs i en miljö med högt tempo och ständig förändring.


Övrigt

Placering: Helsingborg

Ansökningarna behandlas löpande, varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Aviko Norden med Kandidathuset AB. För frågor om tjänsten, kontakta ansvarig konsult Frida Eklund, [email protected] Visa mindre

Kvalitetsansvarig till Salico AB - Helsingborg

Ansök    Jul 26    Processbemanning AB    Kvalitetschef
Vi söker vi en Kvalitetsansvarig för direkt rekrytering till Salico AB´s huvudkontor i Helsingborg. Salico AB processar färska skurna grönsaker, frukt och producerar färdiga måltidslösningar för detaljhandeln och storhushåll i Norden. Produktionen bedrivs i Helsingborg och Hässleholm och är certifierade enligt BRC, FSSC 22000, ISO 14001, Ekologisk produktion, MSC/ASC samt kundstandarder. Salico har ca 150 anställda och ingår i GreenFood Koncernen .   Tjän... Visa mer
Vi söker vi en Kvalitetsansvarig för direkt rekrytering till Salico AB´s huvudkontor i Helsingborg.

Salico AB processar färska skurna grönsaker, frukt och producerar färdiga måltidslösningar för detaljhandeln och storhushåll i Norden. Produktionen bedrivs i Helsingborg och Hässleholm och är certifierade enligt BRC, FSSC 22000, ISO 14001, Ekologisk produktion, MSC/ASC samt kundstandarder. Salico har ca 150 anställda och ingår i GreenFood Koncernen .
 
Tjänstebeskrivning:
Som Kvalitetsansvarig ingår man i kvalitetsavdelningen och arbetar nära kvalitetschefen. För rätt person kommer det under perioder finnas möjlighet att  agera ställföreträdande kvalitetschef. Avdelningen består i dagsläget av 6 personer med varierande roller och ansvar. I tjänsten ingår operativt kvalitetsansvar för en del av företagets nyckelkunder, upprätthållande av kvalitetssystemet, kund och myndighetskontakter, certifieringsarbete samt efterlevnad av lagstiftning och kontrollronder. Arbetet innebär dokumentation och kommunikation i tal och skrift på svenska och engelska. Vidare ställer tjänsten krav på tidigare arbetslivserfarenhet i en snarlik roll inom exempelvis livsmedelsindustrin eller annan verksamhet med högt ställda regulatoriska krav.

Personliga egenskaper:
Då verksamheten är kundstyrd ställs det stora krav på flexibilitet, god samarbetsförmåga samt en god kommunikativ förmåga såväl internt som externt. Under perioder kan tjänsten uppleva hög arbetsbelastning varför det krävs en hög stresstålighet samt en god förmåga att prioritera.

Utbildningsbakgrund:
Lämplig utbildningsbakgrund är livsmedelsagronom, livsmedelsingenjör eller snarlik högskoleutbildning.

Erfarenhetskrav:
Erfarenhet av kvalitetsarbete inom livsmedelsbranschen alt. snarlik bransch och praktisk arbetslivserfarenhet av kvalificerat kvalitetsarbete. Erfarenhet och kunskap inom BRC och andra kvalitetsstandarder är meriterande.   Vi ser gärna att aktuell kandidat har kunskap om grönsaksodling och odlingsfrågor. Det är meriterande med körkort då vissa resor sker med bil i tjänsten.
Tillträde: snarast enligt överenskommelse 

 I denna rekryteringsprocess samarbetar Salico AB med Processbemanning och eventuella frågor besvaras av Processbemanning. Du når oss lättast på 042-210 200.  Är detta en tjänst du finner intressant omber vi dig att söka omgående via länk nedan. Vi tillämpar löpande rekrytering och din ansökan behandlas självklart konfidentiellt. Visa mindre

Kvalitetschef till Telair International i Lund

Ansök    Aug 6    Mero Rekrytering AB    Kvalitetschef
Mero söker nu en kvalitetschef till Telair International i Lund. Bolaget är verksamt inom flygplansindustrin och som anställd får du chansen att fortsätta din karriär i en utmanande roll i en organisation som jobbar för att utveckla sina medarbetare. Låter detta intressant? Ansök om tjänsten redan idag, urvalet sker löpande! Dina arbetsuppgifter Som kvalitetschef på Telair International får du en nyckelposition med ansvar över organisationens kvalitetsarb... Visa mer
Mero söker nu en kvalitetschef till Telair International i Lund. Bolaget är verksamt inom flygplansindustrin och som anställd får du chansen att fortsätta din karriär i en utmanande roll i en organisation som jobbar för att utveckla sina medarbetare. Låter detta intressant? Ansök om tjänsten redan idag, urvalet sker löpande!

Dina arbetsuppgifter
Som kvalitetschef på Telair International får du en nyckelposition med ansvar över organisationens kvalitetsarbete. Du blir erbjuden en mycket viktig och intressant roll där struktur, ordning och reda är några av grundstenarna för att kunna axla rollen. Ansvaret ligger i att säkerställa att organisationen möter flygbranschens högt ställda regelverk, lagar och förordningar, en ekvation som även ska balansera med en fortsatt smidig, effektiv och säker verksamhet.

Du har ett nära samarbete med Operations Manager och rollen innebär mycket kontakt med ex leverantörer och Transportstyrelsen. Du ingår i organisationens ledningsgrupp och reser vanligtvis ett par dagar i månaden. Som anställd på Telair får du arbeta i en roll med stort ansvar som delegeras med frihet i ett företag som satsar på att utveckla sin personal.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Ansvar över att organisationens arbete sker enligt rådande lagar, regelverk och certifieringar (AS9100, EASA Part 21, EASA Part 145)
- Externa och interna auditeringar
- Avvikelse- och kvalitetsrapportering
- Förberedelser inför organisationens egna granskningar
- Ansvar över organisationens handböcker
- Planering och genomförande av regelbundna revisioner

Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för kvalitet och som vill arbeta i en utmanande och spännande tjänst på Telair International. I ditt arbete är du självgående och du trivs med att arbeta i en roll där struktur, ordning och noggrannhet har hög prioritet. Du arbetar lösningsorienterat och har en god förmåga att kunna se saker ur ett helhetsperspektiv. Slutligen söker vi dig som har en hög social kompetens och som är duktig på att förmedla vikten av att följa de rutiner som implementeras i verksamheten.

Krav
- Erfarenhet av en liknande roll alternativt som ex flygtekniker
- Erfarenhet från flyg-, livsmedel- eller läkemedelbranschen
- Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Om företaget
Telair International AB är ett helägt dotterbolag till Telair International som ingår i Transdigm Group Inc. Företaget är kreativt och spännande med hög innovationsnivå. Företaget är världsledande inom ombordutrustning för bagagehantering på flygplan och levererar direkt till Boeing och Airbus samt flygbolag över hela världen. Med ett trettiotal medarbetare utvecklar, marknadsför och producerar vi Cargo Loading Systems som används inom luftfarten. Arbetsfältet är mycket internationellt. Vi har höga krav på kvalitet och är certifierade av såväl svenska som utländska luftfartsmyndigheter samt Boeing och Airbus.

Om oss
Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Arbetstider: Dagtid.
Omfattning: Heltid.
Ort: Lund.
Start: Enligt överenskommelse.
Urval: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Visa mindre

Kvalitetsansvarig till Salico AB - Helsingborg

Ansök    Jul 8    Processbemanning AB    Kvalitetschef
Vi söker för direktrekrytering 1 st Kvalitetsansvarig till Salico AB´s huvudkontor i Helsingborg  Salico AB processar färska skurna grönsaker, frukt och producerar färdiga måltidslösningar för detaljhandeln och storhushåll i Norden. Produktionen bedrivs i Helsingborg och Hässleholm och är certifierade enligt BRC, FSSC 22000, ISO 14001, Ekologisk produktion, MSC/ASC samt kundstandarder. Salico har ca 150 anställda och ingår i GreenFood Koncernen   Tjänst... Visa mer
Vi söker för direktrekrytering 1 st Kvalitetsansvarig till Salico AB´s huvudkontor i Helsingborg 

Salico AB processar färska skurna grönsaker, frukt och producerar färdiga måltidslösningar för detaljhandeln och storhushåll i Norden. Produktionen bedrivs i Helsingborg och Hässleholm och är certifierade enligt BRC, FSSC 22000, ISO 14001, Ekologisk produktion, MSC/ASC samt kundstandarder. Salico har ca 150 anställda och ingår i GreenFood Koncernen
 
Tjänstebeskrivning:
Som kvalitetsansvarig ingår man i kvalitetsavdelningen. Avdelningen består i dagsläget av 6 personer med varierande roller och ansvar. I tjänsten ingår operativt kvalitetsansvar för en del av företagets nyckelkunder, upprätthållande av kvalitetssystemet, kund och myndighetskontakter, certifieringsarbete samt efterlevnad av lagstiftning och kontrollronder. Arbetet innebär dokumentation och kommunikation i tal och skrift på svenska och engelska. Vidare ställer tjänsten krav på tidigare arbetslivserfarenhet i en snarlik roll inom exempelvis livsmedelsindustrin eller annan verksamhet med högt ställda regulatoriska krav.

Personliga egenskaper:
Då verksamheten är kundstyrd ställs det stora krav på flexibilitet, god samarbetsförmåga samt en god kommunikativ förmåga såväl internt som externt. Under perioder kan tjänsten uppleva hög arbetsbelastning varför det krävs en hög stresstålighet samt en god förmåga att prioritera.

Utbildningsbakgrund:
Lämplig utbildningsbakgrund är livsmedelsagronom, livsmedelsingenjör eller snarlik högskoleutbildning.

Erfarenhets krav:
Erfarenhet av kvalitetsarbete inom livsmedelsbranschen alt. snarlik bransch och praktisk arbetslivserfarenhet av kvalificerat kvalitetsarbete. Erfarenhet och kunskap inom BRC och andra kvalitetsstandarder är meriterande.

Övrigt; Det är meriterande med körkort då vissa resor sker med bil i tjänsten.
Tillträde: snarast enligt överenskommelse 

Ansök: I denna rekryteringsprocess samarbetar Salico AB med Processbemanning och eventuella frågor besvaras av Processbemanning. Du når oss lättast på 042-210 200.  Är detta en tjänst du finner intressant omber vi dig att söka omgående via länk nedan. Vi tillämpar löpande rekrytering och din ansökan behandlas självklart konfidentiellt. Visa mindre

Quality Coordinator till producerande företag

Ansök    Apr 1    PerformIQ Work AB    Kvalitetschef
Tjänstebeskrivning Är du en drivande processtyrd och kommunikativ person? Har du erfarenhet av arbete med kvalitet inom produktion och drivs du av förbättra kvalité och processer? Då kan tjänsten som Quality Coordinator på RKW Sweden vara rätt för dig! I den här rollen kommer du att leda och ansvara för arbetet för att upprätthålla och förbättra kvalitén i produktionen på RKW Sweden. Tillsammans arbetar vi för att hela tiden utvecklas och förbättras f... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Är du en drivande processtyrd och kommunikativ person? Har du erfarenhet av arbete med kvalitet inom produktion och drivs du av förbättra kvalité och processer? Då kan tjänsten som Quality Coordinator på RKW Sweden vara rätt för dig!

I den här rollen kommer du att leda och ansvara för arbetet för att upprätthålla och förbättra kvalitén i produktionen på RKW Sweden. Tillsammans arbetar vi för att hela tiden utvecklas och förbättras för att produktionen och våra produkter ska ligga i framkant och livsmedelssäkerhet och produktkvalitet prioriteras väldigt högt hos oss. Du rapporterar direkt till företagets R&D and Quality Manager.

Tjänsten innehåller exempelvis följande arbetsuppgifter:

• Implementera och upprätthålla rutiner och standarder i produktionen
• Analysera, fastställa och korrigera eventuella avvikelser på produktkvalitet i enlighet med den ansvariga avdelningen
• Internt kommunicera relevant information inom området på ett pedagogiskt sätt
• Uppföljning och rapportering av kvalitetsstatus och kvalitetsbrister både internt och externt
• Kund- och leverantörsuppföljning gällande reklamationer och kvalitetsavvikelser
• Compliance och dokumentation


Krav på person
Vi söker dig som är ansvarstagande, strukturerad, självgående, som är van vid att ha många kontaktytor - både externt och internt - samt kan agera på ett analytiskt sätt när du arbetar. Vidare har du goda kunskaper inom Excel och andra relevanta affärssystem.

För att lyckas i rollen som Quality Coordinator stämmer du in på följande:

• Minst 5 års erfarenhet av kvalitetskontroll, gärna inom produktion med livsmedelsförpackningar
• Erfarenhet inom projektledning
• Praktisk erfarenhet inom lab och testarbete
• Goda kunskaper i svenska och affärsengelska i både tal och skrift
• Food contact compliance minimum EU 10/2011 gärna också FDA
• Erfarenhet av att arbeta enligt 5S och 6 Sigma

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Quality Coordinator.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstid
Plats: Helsingborg

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Karolina Björkander Christensen på 073-353 75 39. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Företagspresentation
The RKW Group is an independent, family-owned company and one of the world´s foremost manufacturers of excellent film solutions. RKW is the market leader in the areas of hygiene and agricultural films, films for the beverage industry and packaging for powdery goods. In addition, the company makes films and nonwovens for medical applications, for the chemical and converting industries as well as for the construction sector.
In the fiscal year 2018, RKW generated total sales of EUR 878 million. About 3,000 employees process 367,000 tonnes of plastic materials at 20 locations around the world.
Our main focus in Sweden is on mineral filled polyolefines (Brandname FPO)

Sökord: Quality coordinator, quality, kvalitét, produktion, livsmedel Visa mindre

Aviko Norden - Kvalitetschef

Ansök    Jun 18    Kandidathuset AB    Kvalitetschef
Aviko Norden är Skandinaviens ledande leverantör av potatis och rotfrukter - direkt från jorden eller förädlade med smak och finess. Med högsta produktkvalitet och säker hygienkontroll levererar vi råvarorna till storkök och dagligvaruhandel. Vi erbjuder allt från potatis med skal på till behandlad och tillagad potatis i alla former - från skivad/tärnad rå potatis till gratänger, matiga potatisbakelser och kroketter. Pommes frites finns både med och utan s... Visa mer
Aviko Norden är Skandinaviens ledande leverantör av potatis och rotfrukter - direkt från jorden eller förädlade med smak och finess. Med högsta produktkvalitet och säker hygienkontroll levererar vi råvarorna till storkök och dagligvaruhandel. Vi erbjuder allt från potatis med skal på till behandlad och tillagad potatis i alla former - från skivad/tärnad rå potatis till gratänger, matiga potatisbakelser och kroketter. Pommes frites finns både med och utan skal, färska och frysta. Dessutom ett stort sortiment ekologiska och KRAV-märkta produkter.Aviko Norden är ett samlingsnamn för leverantörerna och varumärkena 3N Produkter och Skal-mans Potatis i Helsingborg och Smålands Rotfrukter i Jönköping. Tillsammans kan vi erbjuda våra kunder Sveriges bredaste sortiment av potatis, lök och rotfrukter. Vi samarbetar med ledande odlare och leverantörer från främst Sydsverige och Danmark. Under varumärket Aviko finns dessutom ett fryst sortiment som innefattar allt från pommes frites till potatisbakelser och aptitretare. Läs mer på: http://www.avikonorden.se

Bakgrund

Aviko Norden har 90 anställda och omsätter ca SEK 450 miljoner. Företaget ingår i den holländska koncernen Aviko, grundad år 1962. Med 2000 anställda och en omsättning på € 730 miljoner, är Aviko en av världens ledande potatisförädlare. Aviko Nordens affärsidé är att med passion, innovation samt hög servicegrad förenklar och skapa mervärde för Nordens kök. Vi arbetar ständigt med innovation och produktutveckling. Våra anläggningar håller hög standard och vi har investerat i moderna maskiner. Eftersom Aviko Norden består av olika företag förekommer förstås skillnader, men bästa möjliga råvaror och noggrann kvalitetssäkring är genomgående i koncernen. Verksamheten i Helsingborg expanderar och just nu pågår investeringar i nya lokaler och utrustning. Även organisationen förändras och vi söker nu en kvalitetschef!


Rollen

Som Kvalitetschef ansvarar du för att leda och utveckla kvalitets- och miljöarbetet inom Aviko Norden. I rollen arbetar du både strategiskt och operativt i en omväxlande och dynamisk miljö. Kvaliteten på Avikos produkter är central för företaget och påverkar resultatet väsentligt. Miljöhänsyn är en självklar del av verksamheten. Avikos produktion ligger i den industriella framkanten i miljöhänseende och är certifierade för KRAV-produktion. Det finns ett långtgående samarbete med återvinningsindustrin. Restavfall från produktionen blir exempelvis djurfoder eller används till framställning av biogas och biogas används för uppvärmning av produktionsanläggningen i Helsingborg. El kommer ifrån vattenkraft.

Som kvalitetschef kommer du därför att bli en viktig del i företaget där du har möjlighet till ett utvecklande och roligt arbete tillsammans med övriga kollegor. Du rapporterar till fabrikschef och har personalansvar för en person.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:

* Driva utvecklingen och de strategiska besluten kring kvalitets- och miljöarbetet
* Ansvara för interna och externa standarder och se till att detta är kommunicerat och implementerat i organisationen.
* Ansvara för interna och externa revisioner och myndighetskontakt
* HACCP- och livsmedelssäkerhetsgruppsledare
* Hålla dig uppdaterad inom livsmedelslagstiftningen
* Uppföljning av mikrobiologiska analyser, avvikelser och reklamationerDin profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom livsmedel/kemi eller annan likvärdig kompetens. Du har praktisk erfarenhet av att implementera rutiner och system samt kunskap om kvalitets- och miljöarbete, mikrobiologi och livsmedelsproduktion. Avikos verksamhet är certifierad enligt FSSC22000 samt KRAV/EU-ekologiskt. Erfarenhet från tidigare chefs-/ledaruppdrag ser vi som meriterande men inte ett krav.

Till din natur är du initiativtagande, självgående och har ett strukturerat arbetssätt. Du har en förmåga att engagera dina arbetskollegor och är van att initiera och driva nya arbetssätt och rutiner. Du motiveras av utmaningar och trivs i en miljö med högt tempo och ständig förändring.


Övrigt

Placering: Helsingborg

Ansökningarna behandlas löpande, varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Aviko Norden med Kandidathuset AB. För frågor om tjänsten, kontakta ansvarig konsult Frida Eklund, [email protected] Visa mindre