Lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Helsingborg

Se lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Helsingborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Helsingborg som finns hos arbetsgivaren.

Bussförare skolskjuts

Är du en serviceinriktad person med ett D-körkort? Då letar vi efter dig! Hos oss på Startintro AB är vi på jakt efter Förare som vill vara med och säkerställa elevernas trygghet och säkerhet ombord på våra skolskjuts. Som bussförare hos oss blir du ansiktet utåt för vårt företag. Du spelar en oerhört viktig roll där du har ansvaret för att skapa en trygg och säker resa för våra skolelever. Med dig vid ratten styr vi mot en bättre skolskjutsservice. Vi på ... Visa mer
Är du en serviceinriktad person med ett D-körkort? Då letar vi efter dig! Hos oss på Startintro AB är vi på jakt efter Förare som vill vara med och säkerställa elevernas trygghet och säkerhet ombord på våra skolskjuts.
Som bussförare hos oss blir du ansiktet utåt för vårt företag. Du spelar en oerhört viktig roll där du har ansvaret för att skapa en trygg och säker resa för våra skolelever. Med dig vid ratten styr vi mot en bättre skolskjutsservice. Vi på Startintro AB är stolta över att vara en trygg arbetsgivare som erbjuder stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.
Mångfald, jämställdhet och gemenskap är grundläggande värden för oss. Vi välkomnar alla att söka våra lediga tjänster som bussförare och ser fram emot att ha dig med i vårt team.


Arbetstider och schema:
Vi erbjuder dagtidsarbete enligt schema.


Lön:
Enligt överenskommelse.
Tveka inte att ansöka till oss som bussförare för skolskjuts. Se våra lediga tjänster och skicka in din ansökan idag!
Startintro AB ser fram emot att välkomna dig till vårt team! Visa mindre

Bussförare söks!

Sandras Buss & Lastbil Trafik AB Vi söker busschaufförer till Helsinborg ! Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, har en trygg och vägvinnande körstil och kommunicerar bra på såväl svenska som engelska. Kom och arbeta hos oss på SandrasBuss där vi nu söker de bästa bussförarna som vill bli en del av vårt starka team! För att trivas i rollen ska du ha: ???? Hög servicekänsla Som bussförare har du det yttersta ansvaret för resenärerna i bu... Visa mer
Sandras Buss & Lastbil Trafik AB


Vi söker busschaufförer till Helsinborg !




Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, har en trygg och vägvinnande körstil och kommunicerar bra på såväl svenska som engelska.




Kom och arbeta hos oss på SandrasBuss där vi nu söker de bästa bussförarna som vill bli en del av vårt starka team!


För att trivas i rollen ska du ha:


???? Hög servicekänsla


Som bussförare har du det yttersta ansvaret för resenärerna i bussen, du ser till att alla ombord får en trygg och trevlig resa och därför bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och bra förmåga att hantera stressiga situationer.
Under resorna håller du trafikledning och resenärer informerade om eventuella trafikstörningar och avvikelser.
I dina arbetsuppgifter ingår även att se till att bussen är hel och ren.


Om detta låter intressant och du uppfyller kraven , skicka då in din ansökan till oss! Vi ser frame mot att höra ifrån dig ?


[email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Är du vår nya bussförare på VR i Helsingborg?

Just nu söker vi nya bussförare till VR i Helsingborg!  Vem är du? ? Tycker om att köra på ett säkert och ansvarsfullt sätt?  ? Är du noggrann och punktlig?  ? Är du serviceinriktad och vill ge resenärer en trygg och säker resa?  ? Tycker om att hjälpa människor?  ? Är du bra på att hålla dig lugn och hantera stressade situationer?  ? Kan du prata och förstå Svenska? ? Har du D-körkort och YKB?  Då har vi jobbet som passar dig!  Vi erbjuder dig e... Visa mer
Just nu söker vi nya bussförare till VR i Helsingborg! 

Vem är du?

? Tycker om att köra på ett säkert och ansvarsfullt sätt? 

? Är du noggrann och punktlig? 

? Är du serviceinriktad och vill ge resenärer en trygg och säker resa? 

? Tycker om att hjälpa människor? 

? Är du bra på att hålla dig lugn och hantera stressade situationer? 

? Kan du prata och förstå Svenska?

? Har du D-körkort och YKB? 

Då har vi jobbet som passar dig! 

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor och dessutom en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen och där din utveckling är viktig för oss. Självklart har vi kollektivavtal.

För anställning krävs

D-körkort och YKB.

Vi kommer även vid urvalet att lägga stor vikt på din personliga lämplighet för yrket, och ser att du som person bidrar till att skapa en god och respektfull stämning bland passagerare och kollegor.

Meriterande är erfarenhet från kollektivtrafik i storstad samt arbete med kommunikation och service.

Ansökan
Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten kontakta enhetschef Bo-Arne Svensson ([email protected]). Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande då det är en underrepresenterad grupp bland bussförare. Innan du kan bli aktuell för anställning måste du genomgå en hälsounder­sökning och lämna ett utdrag från belastningsregistret. VR har nolltolerans mot alkohol och droger. Din anställning inleds med betald praktisk utbildning. Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.

 

I dagsläget erbjuder vi en behovsanställning men med möjlighet till förlängning.

Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.

Intervjuer sker löpande

 

 

Om VR Sverige

VR Sverige ansvarar för Pågatågen i södra Sverige på uppdrag av Skånetrafiken. I det uppdraget ingår även busstrafiken i Helsingborg och Kristianstad. I Östergötland ansvarar VR Sverige för Östgötapendeln på uppdrag av Östgötatrafiken. I Stockholm kör VR buss, spårvagn och lokaltåg på uppdrag av SL. Med cirka 3 000 medarbetare, 520 bussar, 179 tåg och 68 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. VR Sverige ägs av finska VR som sedan 160 år tillbaka kör tåg, bussar och spårvagnar i Finland. Tillsammans tar vi ett stort miljöansvar och bidrar till att minska trafikens miljöeffekter och samhällets koldioxidavtryck.

Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan. Visa mindre

VR söker Bussförare till Helsingborg

Bussförare till VR i Helsingborg Bussförare till VR i Helsingborg med möjlighet till förlängning I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare och 900 bussar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos VR ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Vi är en seriös utmanare på d... Visa mer
Bussförare till VR i Helsingborg

Bussförare till VR i Helsingborg med möjlighet till förlängning

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare och 900 bussar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos VR ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Vi är en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Kollektivtrafik innebär inte bara att köra många resenärer varje dag, utan också att ge dem god service. Som företagets ansikte utåt är du en viktig del av det team som har ansvaret för att se till att kunden får en god upplevelse under en trygg och säker resa och att denne kommer fram till ankomstplatsen i utsatt tid.

Din bakgrund
Som bussförare hos VR är det en självklarhet att du har rätt attityd är positiv och att du har en hög arbetsmoral. Du är en lugn person som har förmågan att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Vi ställer stora krav på din personlighet och att du bidrar till att skapa en god och respektfull stämning bland passagerare och kollegor. Viktigt att du är noggrann, och punktlig, då kommer du att trivas bra i denna roll. För anställning krävs:

*    D-körkort och YKB

Meriterande är erfarenhet från kollektivtrafik i storstad samt arbete med kommunikation och service Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor och dessutom en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen och där din utveckling är viktig för oss. Självklart har vi kollektivavtal.

Ansökan
Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt, dock senast 2023-04-30. Har du frågor om tjänsten kontakta enhetschef Bo-Arne Svensson ([email protected]). Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande då det är en underrepresenterad grupp bland bussförare. Innan du kan bli aktuell för anställning måste du genomgå en hälsounder­sökning och lämna ett utdrag från belastningsregistret. VR har nolltolerans mot alkohol och droger. Din anställning inleds med betald praktisk utbildning. Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.

I dagsläget erbjuder vi en behovsanställning men med möjlighet till förlängning.

Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.

Intervjuer sker löpande

Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan. Visa mindre

Bussförare till VR i Helsingborg

Bussförare till VR i Helsingborg med möjlighet till förlängning I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare och 900 bussar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos VR ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Vi är en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknade... Visa mer
Bussförare till VR i Helsingborg med möjlighet till förlängning

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare och 900 bussar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos VR ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Vi är en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Kollektivtrafik innebär inte bara att köra många resenärer varje dag, utan också att ge dem god service. Som företagets ansikte utåt är du en viktig del av det team som har ansvaret för att se till att kunden får en god upplevelse under en trygg och säker resa och att denne kommer fram till ankomstplatsen i utsatt tid.

Din bakgrund
Som bussförare hos VR är det en självklarhet att du har rätt attityd är positiv och att du har en hög arbetsmoral. Du är en lugn person som har förmågan att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Vi ställer stora krav på din personlighet och att du bidrar till att skapa en god och respektfull stämning bland passagerare och kollegor. Viktigt att du är noggrann, och punktlig, då kommer du att trivas bra i denna roll.

För anställning krävs:

*    D-körkort och YKB

Meriterande är erfarenhet från kollektivtrafik i storstad samt arbete med kommunikation och service Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor och dessutom en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen och där din utveckling är viktig för oss. Självklart har vi kollektivavtal.

Ansökan
Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt, dock senast 2023-10-15. Har du frågor om tjänsten kontakta enhetschef Bo-Arne Svensson ([email protected]). Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande då det är en underrepresenterad grupp bland bussförare. Innan du kan bli aktuell för anställning måste du genomgå en hälsounder­sökning och lämna ett utdrag från belastningsregistret. VR har nolltolerans mot alkohol och droger. Din anställning inleds med betald praktisk utbildning. 

I dagsläget erbjuder vi en behovsanställning med möjlighet till förlängning. Visa mindre

VR söker Bussförare till Helsingborg

Bussförare till VR i Helsingborg Som bussförare hos oss på VR Sverige har du ett viktigt samhällsuppdrag där du ser till att alla resenärer tryggt kommer fram till sina skolor, arbeten och fritidsaktiviteter genom att på ett säkert sätt föra fram bussen och göra våra kunder nöjda, hela resan! Om Dig  För att kunna arbeta som förare hos oss behöver du;  • Ha ett giltigt svenskt busskörkort (D) samt giltigt YKB. • Kunna kommunicera på svenska i tal och ... Visa mer
Bussförare till VR i Helsingborg

Som bussförare hos oss på VR Sverige har du ett viktigt samhällsuppdrag där du ser till att alla resenärer tryggt kommer fram till sina skolor, arbeten och fritidsaktiviteter genom att på ett säkert sätt föra fram bussen och göra våra kunder nöjda, hela resan!

Om Dig 

För att kunna arbeta som förare hos oss behöver du; 


• Ha ett giltigt svenskt busskörkort (D) samt giltigt YKB.
• Kunna kommunicera på svenska i tal och skrift
• Blivit godkänd vid hälsoundersökning
• Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från kollektivtrafik

I dina arbetsuppgifter som bussförare ingår bland annat att: 


• Framföra bussen på ett säkert sätt
• Ge service och ett trevligt bemötande till våra kunder
• Köra miljövänligt och mjukt
• Kommunicera med trafikledning och övriga kollegor
• Vara noggrann och punktlig
• Alltid agera professionellt oavsett situation

Du är en person som trivs med att träffa människor och tar ansvar för ditt arbete. Du är en lugn person som har förmågan att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Du lyssnar och kommunicerar på ett lämpligt sätt och bidrar till en nöjd kund hela resan.

När du blir en del av VR Sverige
 


• Inledningsvis erbjuds du en behovsanställning, för rätt person finns det sedan stora möjligheter till fortsatt anställning.


• Som Anställd erbjuds du kollektivavtalad lön, friskvårdsbidrag och tryggheten i ett kollektivavtal – för oss är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning.


• Arbetstiderna varierar under dygnets alla timmar, vilket betyder att du arbetar tidiga morgnar, sena kvällar, helger såväl som storhelger.


• Som ny förare på VR Sverige får du betald utbildning och introduktion gällande arbetssätt och de linjer du ska köra. 

Ansökan och anställningsprocess

För att visa ditt intresse ber vid dig svara på frågorna via ansökan. Klicka på länken här nedan.

Vi kommer att börja kontakta sökande snart, så vänta inte med att lämna din intresseanmälan. På VR Sverige värdesätter vi mångfald och strävar efter en jämn ålders och könsfördelning. Vi ser gärna kvinnliga sökande. Sista ansökningsdagen är den 11 juni.

Innan du kan bli aktuell för anställning kommer du att bli intervjuad, genomgå en hälsoundersökning och lämna ett utdrag från belastningsregistret. VR har nolltolerans mot alkohol och droger.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Bo-Arne Svensson ([email protected]). 

 

Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan. Visa mindre

BUSSFÖRARE TILL NORRA SKÅNE 2022/2023

BUSSFÖRARE TILL NORRA SKÅNE  2022/2023 Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se Trafikområde Norra Skå... Visa mer
BUSSFÖRARE TILL NORRA SKÅNE  2022/2023
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Norra Skåne är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 300 medarbetare och 100 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Skånetrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Norra Skåne.Trafikområdena i Norra Skåne består av Höganäs, Helsingborg, Landskrona, Ekeby, Svalöv och Hässleholm.

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  

Personliga egenskaper och utbildning  
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort, har du YKB är det ett plus.
Om du blir inbjuden till intervju så vill vi gärna att du har med dig ett utdrag från polisens belastningsregister, detta beställer du på www.polisen.se 

Om tjänsten  
Tjänsten är behovsanställning, deltid eller visstid och som kan leda till en tillsvidareanställning. Lön enligt kollektivavtal.  

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Gordana Vukoja, e-post: [email protected]
tel.0729-67 00 42

Facklig kontaktperson:  
Anne-Marie Amedro, e-post: [email protected]
tel. 070- 417 40 36  

Ansökan  
Vi vill ha din ansökan senast: 2023-05-31
Urval sker löpande. Visa mindre

Bussförare

Bergkvarabuss söker nu efter fler duktiga och positiva bussförare till vårt nya linjetrafikuppdrag i Helsingborg. Tjänsterna avser fasta anställningar upp till 100%. På Bergkvarabuss bedrivs skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att, tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare, bedriva en säker, trygg och pålitlig busstrafik. Bergkvarabuss tog i december 2021 över avtalet i Ängelholm City. Avtalet har två trafikuppst... Visa mer
Bergkvarabuss söker nu efter fler duktiga och positiva bussförare till vårt nya linjetrafikuppdrag i Helsingborg. Tjänsterna avser fasta anställningar upp till 100%.

På Bergkvarabuss bedrivs skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att, tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare, bedriva en säker, trygg och pålitlig busstrafik. Bergkvarabuss tog i december 2021 över avtalet i Ängelholm City. Avtalet har två trafikuppstarter varav den andra uppstarten kommer att genomföras i december 2022 och innebär ytterligare trafik i Ängelholm, Helsingborg, Örkelljunga, Klippan och Båstad.

Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt och lojalt uppträdande med ambitionen att alltid ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse.

God svenska är ett krav, liksom D-behörighet och YKB. Stationeringsorten är Helsingborg. 

Tjänsterna avser fasta tjänster om 100%. Intervjuer och urval kommer ske löpande. Tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Bussförare till VR i Helsingborg

Bussförare till VR i Helsingborg med möjlighet till förlängning I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare och 900 bussar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos VR ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Vi är en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknade... Visa mer
Bussförare till VR i Helsingborg med möjlighet till förlängning

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare och 900 bussar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos VR ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Vi är en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Kollektivtrafik innebär inte bara att köra många resenärer varje dag, utan också att ge dem god service. Som företagets ansikte utåt är du en viktig del av det team som har ansvaret för att se till att kunden får en god upplevelse under en trygg och säker resa och att denne kommer fram till ankomstplatsen i utsatt tid.

Din bakgrund
Som bussförare hos VR är det en självklarhet att du har rätt attityd är positiv och att du har en hög arbetsmoral. Du är en lugn person som har förmågan att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Vi ställer stora krav på din personlighet och att du bidrar till att skapa en god och respektfull stämning bland passagerare och kollegor. Viktigt att du är noggrann, och punktlig, då kommer du att trivas bra i denna roll. För anställning krävs:

*    D-körkort och YKB

Meriterande är erfarenhet från kollektivtrafik i storstad samt arbete med kommunikation och service Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.


Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor och dessutom en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen och där din utveckling är viktig för oss. Självklart har vi kollektivavtal.

Ansökan
Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt, dock senast 2022-10-14. Har du frågor om tjänsten kontakta enhetschef Bo-Arne Svensson ([email protected]).

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande då det är en underrepresenterad grupp bland bussförare. Innan du kan bli aktuell för anställning måste du genomgå en hälsounder­sökning och lämna ett utdrag från belastningsregistret. VR har nolltolerans mot alkohol och droger. Din anställning inleds med betald praktisk utbildning. Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.

I dagsläget erbjuder vi en behovsanställning men med möjlighet till förlängning.

 

Intervjuer sker löpande


Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan. Visa mindre

Serviceresor Helsingborg

Ansök    Maj 9    Telepass AB    Bussförare/Busschaufför
Brinner du för service och för att hjälpa människor med särskilda behov? För oss är uppdraget betydligt mer än att transportera resenärerna från punkt a till punkt b, vår viktigaste uppgift är att skapa en trygg resa för kunden och en bra helhetsupplevelse för både resenärer och anhöriga. Vi söker just nu en förare till ett av våra bussregistrerade serviceresefordon i Helsingborg. D-behörighet är ett krav och har du Skånetrafikens serviceresecertifikat är ... Visa mer
Brinner du för service och för att hjälpa människor med särskilda behov? För oss är uppdraget betydligt mer än att transportera resenärerna från punkt a till punkt b, vår viktigaste uppgift är att skapa en trygg resa för kunden och en bra helhetsupplevelse för både resenärer och anhöriga.
Vi söker just nu en förare till ett av våra bussregistrerade serviceresefordon i Helsingborg. D-behörighet är ett krav och har du Skånetrafikens serviceresecertifikat är det meriterande annars löser vi detta tillsammans.
Tjänsten är heltid vardagar, lön enligt avtal. Visa mindre

Arriva söker bussförare till Helsingborg

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för ... Visa mer
I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka
Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik – Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt.
Hoppas att du vill vara med på vår resa.





Din bakgrund
Som bussförare hos Arriva är det en självklarhet att du har rätt attityd, är positiv och att du har en hög arbetsmoral. Du är en lugn person som har förmågan att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Vi ställer stora krav på din personlighet och att du bidrar till att skapa en god och respektfull stämning bland passagerare och kollegor. Viktigt att du är noggrann och punktlig, då kommer du att trivas bra i denna roll.

För anställning krävs:

*    D-körkort och YKB

Meriterande är erfarenhet från kollektivtrafik i storstad samt arbete med kommunikation och service. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor och dessutom en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen och där din utveckling är viktig för oss. Självklart har vi kollektivavtal.

Ansökan
Vår urvals- och rekryteringsprocess sker löpande så vänta inte med din ansökan. Då vi tillsätter flera vakanta tjänster kommer rekryteringar ske under en längre tid, du kan därför komma att bli kontaktad och kallad till intervju även efter att annonsen avslutats.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande då det är en underrepresenterad grupp bland bussförare. Innan du kan bli aktuell för anställning måste du genomgå en hälsounder­sökning och lämna ett utdrag från belastningsregistret. Arriva har nolltolerans mot alkohol och droger. Din anställning inleds med betald praktisk utbildning. Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.

I dagsläget erbjuder vi en behovsanställning men med möjlighet till förlängning.


 


Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan. Visa mindre

Bussförare till Helsingborg, Halmstad, Falkenberg och Varberg!

Ansök    Maj 5    Manpower AB    Bussförare/Busschaufför
I den här tjänsten kommer du att arbeta hos vår kund som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd till vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om! Vad inkluderar jobbet? Som bussförare hos vår kund kommer du att köra linjetrafik i Helsingborg, Varberg, Falkenberg eller Halmstad. Vi har behov av personal dag och kvällstid och det finns möjlighet att anpassa skiften utifrån vad som pa... Visa mer
I den här tjänsten kommer du att arbeta hos vår kund som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd till vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Vad inkluderar jobbet?

Som bussförare hos vår kund kommer du att köra linjetrafik i Helsingborg, Varberg, Falkenberg eller Halmstad. Vi har behov
av personal dag och kvällstid och det finns möjlighet att anpassa skiften utifrån vad som passar dig bäst!

För att bli aktuell för tjänsten behöver du kunna starta så snart som möjligt.

Busschaufför sökes till Helsingborg, Halmstad, Falkenberg och Varberg!

Är du en serviceminded busschaufför och är ute efter ett heltidsjobb? Toppen, då har du hittat rätt! Vi på Manpower söker just nu Busschaufförer till Helsingborg, Halmstad, Falkenberg och Varberg! Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! #jobbjustnu

Är det dig vi söker?

Till rollen som bussförare söker vi dig som motiveras av att få ta eget ansvar och vill axla en viktig roll för att underlätta passagerarnas vardag. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av arbete som bussförare sedan tidigare, dock är det inget krav. Det dagliga arbetet kräver att du är strukturerad samt stresstålig i din yrkesroll.

Vi söker dig som

* har D-körkort
* har YKB
* har B-körkort

Vad erbjuder Manpower mig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Sök tjänsten idag!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mia via e-post: [email protected].

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Arriva söker bussförare till Helsingborg

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för ... Visa mer
I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka
Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik – Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt.
Hoppas att du vill vara med på vår resa.





Din bakgrund
Som bussförare hos Arriva är det en självklarhet att du har rätt attityd, är positiv och att du har en hög arbetsmoral. Du är en lugn person som har förmågan att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Vi ställer stora krav på din personlighet och att du bidrar till att skapa en god och respektfull stämning bland passagerare och kollegor. Viktigt att du är noggrann och punktlig, då kommer du att trivas bra i denna roll.

För anställning krävs:

*    D-körkort och YKB

Meriterande är erfarenhet från kollektivtrafik i storstad samt arbete med kommunikation och service. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor och dessutom en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen och där din utveckling är viktig för oss. Självklart har vi kollektivavtal.

Ansökan
Vår urvals- och rekryteringsprocess sker löpande så vänta inte med din ansökan. Då vi tillsätter flera vakanta tjänster kommer rekryteringar ske under en längre tid, du kan därför komma att bli kontaktad och kallad till intervju även efter att annonsen avslutats.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande då det är en underrepresenterad grupp bland bussförare. Innan du kan bli aktuell för anställning måste du genomgå en hälsounder­sökning och lämna ett utdrag från belastningsregistret. Arriva har nolltolerans mot alkohol och droger. Din anställning inleds med betald praktisk utbildning. Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.

I dagsläget erbjuder vi en behovsanställning men med möjlighet till förlängning.


 


Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan. Visa mindre

Bussförare till Arriva i Helsingborg

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare och 900 bussar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Vi är en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar.... Visa mer
I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare och 900 bussar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Vi är en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Kollektivtrafik innebär inte bara att köra många resenärer varje dag, utan också att ge dem god service. Som företagets ansikte utåt är du en viktig del av det team som har ansvaret för att se till att kunden får en god upplevelse under en trygg och säker resa och att denne kommer fram till ankomstplatsen i utsatt tid.

Din bakgrund
Som bussförare hos Arriva är det en självklarhet att du har rätt attityd, är positiv och att du har en hög arbetsmoral. Du är en lugn person som har förmågan att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Vi ställer stora krav på din personlighet och att du bidrar till att skapa en god och respektfull stämning bland passagerare och kollegor. Viktigt att du är noggrann och punktlig, då kommer du att trivas bra i denna roll.

För anställning krävs:

*    D-körkort och YKB

Meriterande är erfarenhet från kollektivtrafik i storstad samt arbete med kommunikation och service. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor och dessutom en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen och där din utveckling är viktig för oss. Självklart har vi kollektivavtal.

Ansökan
Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt, dock senast 2022-02-11. Har du frågor om tjänsten kontakta enhetschef Jesper Carlberg ([email protected]).

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande då det är en underrepresenterad grupp bland bussförare. Innan du kan bli aktuell för anställning måste du genomgå en hälsounder­sökning och lämna ett utdrag från belastningsregistret. Arriva har nolltolerans mot alkohol och droger. Din anställning inleds med betald praktisk utbildning. Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.

I dagsläget erbjuder vi en behovsanställning men med möjlighet till förlängning.


Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan. Visa mindre

Bussförare till Norra Skåne Vårtermin 2022

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se Trafikområde Norra Skåne är ett av Nobinas 17 trafikområden i... Visa mer
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Norra Skåne är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 500 medarbetare och 130 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Skånetrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Norra Skåne.Trafikområdena i Norra Skåne består av Båstad, Örkelljunga, Klippan, Ängelholm, Höganäs, Helsingborg, Landskrona, Ekeby och Svalöv.

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  

Personliga egenskaper och utbildning  
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort, har du YKB är det ett plus.
Om du blir inbjuden till intervju så vill vi gärna att du har med dig ett utdrag från polisens belastningsregister, detta beställer du på www.polisen.se 

Om tjänsten  
Tjänsten är behovsanställning, deltid eller visstid och som kan leda till en tillsvidareanställning. Lön enligt kollektivavtal.  

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Emilia Pavlovic, e-post: [email protected]
tel. 070- 187 17 06

Robert Engel, e-post: [email protected]
tel. 072 - 967 05 11  

Facklig kontaktperson:  
Anne-Marie Amedro, e-post: [email protected]
tel. 070- 417 40 36  

Ansökan  
Vi vill ha din ansökan senast: 2022-05-31
Urval sker löpande under våren. Visa mindre

Bussförare till Norra Skåne Vårtermin 2022

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se Trafikområde Norra Skåne är ett av Nobinas 17 trafikområden i... Visa mer
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Norra Skåne är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 500 medarbetare och 130 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Skånetrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Norra Skåne.

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  

Personliga egenskaper och utbildning  
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort, har du YKB är det ett plus.
Om du blir inbjuden till intervju så vill vi gärna att du har med dig ett utdrag från polisens belastningsregister, detta beställer du på www.polisen.se 

Om tjänsten  
Tjänsten är behovsanställning, deltid eller visstid och som kan leda till en tillsvidareanställning. Lön enligt kollektivavtal.  

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Emilia Pavlovic, e-post: [email protected].  
tel. 070- 187 17 06
Robert Engel, e-post: [email protected]
tel. 072 - 967 05 11  

Facklig kontaktperson:  
Anne-Marie Amedro, e-post: [email protected].  
tel. 070- 417 40 36  

Ansökan  
Vi vill ha din ansökan senast: 2022-04-03 
Urval sker löpande under våren. Visa mindre

Bussförare till Norra Skåne Vårtermin 2022

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se Trafikområde Norra Skåne är ett av Nobinas 17 trafikområden i... Visa mer
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Norra Skåne är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 500 medarbetare och 130 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Skånetrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Norra Skåne.

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  

Personliga egenskaper och utbildning  
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort, har du YKB är det ett plus.
Om du blir inbjuden till intervju så vill vi gärna att du har med dig ett utdrag från polisens belastningsregister, detta beställer du på www.polisen.se 

Om tjänsten  
Tjänsten är behovsanställning, deltid eller visstid och som kan leda till en tillsvidareanställning. Lön enligt kollektivavtal.  

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Emilia Pavlovic, e-post: [email protected]
tel. 070- 187 17 06

Robert Engel, e-post: [email protected]
tel. 072 - 967 05 11  

Facklig kontaktperson:  
Anne-Marie Amedro, e-post: [email protected]
tel. 070- 417 40 36  

Ansökan  
Vi vill ha din ansökan senast: 2022-04-03 
Urval sker löpande under våren. Visa mindre

Bussförarutbildning Norra Skåne

BUSSFÖRARUTBILDNING NORRA SKÅNE BUSSFÖRARUTBILDNING NORRA SKÅNE BUSSFÖRARUTBILDNING/YRKESINTRODUKTIONSANSTÄLLNING I NORRA SKÅNE Vill du bli bussförare på någon av våra depåer i Norra Skåne? Då har du möjlighet att få en Yrkesintroduktionsanställning hos Nobina för att utbilda dig till bussförare. Vi startar vår utbildning i mitten på Februari 2022 och den kommer pågå under ca 12 veckor i våra lokaler på Andra tvärgatan 61 i Landskrona. Efter avslutad utbi... Visa mer
BUSSFÖRARUTBILDNING NORRA SKÅNE
BUSSFÖRARUTBILDNING NORRA SKÅNE
BUSSFÖRARUTBILDNING/YRKESINTRODUKTIONSANSTÄLLNING I NORRA SKÅNE

Vill du bli bussförare på någon av våra depåer i Norra Skåne? Då har du möjlighet att få en Yrkesintroduktionsanställning hos Nobina för att utbilda dig till bussförare.
Vi startar vår utbildning i mitten på Februari 2022 och den kommer pågå under ca 12 veckor i våra lokaler på Andra tvärgatan 61 i Landskrona. Efter avslutad utbildning kommer du jobba i en visstidsanställning om 12 månader på någon av våra 9 depåer i Norra Skåne 
Du som söker måste vara inskriven på Arbetsförmedlingen och kvalificera dig för någon av följande (ett alternativ räcker):
* långtidsarbetslös - mer än 1 år 
eller
* nyanländ - max 3 år i Sverige
eller 
* under 25 år
Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa.   

Personliga egenskaper och utbildning  
Du ska vara minst 24 år gammal och haft B-körkort i minst 1 år.  
Du möter miljöer med lugn och trygghet men kan även hamna i stressiga situationer. Du är utåtriktad och flexibel – men framför allt tycker du om människor och ser en inspirerande utmaning i att alltid ha nöjda kunder. För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift.  

Vi erbjuder
Efter avslutad förarutbildning får du en gedigen förarintroduktion på Nobina, samt möjlighet till vidare kompetensutveckling. Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.  
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.  

Om tjänsterna  
Tjänsterna avser varierad tjänstgöring.
Som en del i rekryteringsprocessen kan du komma att få genomföra tester. Om detta blir aktuellt kommer testerna att skickas till dig per e-post. Observera att vi inte har möjlighet att ge återkoppling på testerna om du inte går vidare till intervju.

Frågor gällande utbildningen  
Robert Engel, Ansvarig för rekrytering, utbildning: [email protected]

Facklig kontaktperson
Anne-Marie Amedro: [email protected]

Ansökan
Observera att under ansökningsperioderna är det många som kontaktar oss och att det därför kan ta lite längre tid innan du får svar från oss.   
Sista ansökningsdag:  
2022-01-16
Urval sker löpande, vänta därför inte med din ansökan. Visa mindre

Bussförarutbildning Norra Skåne

BUSSFÖRARUTBILDNING NORRA SKÅNE BUSSFÖRARUTBILDNING NORRA SKÅNE BUSSFÖRARUTBILDNING/YRKESINTRODUKTIONSANSTÄLLNING I NORRA SKÅNE Vill du bli bussförare på någon av våra depåer i Norra Skåne? Då har du möjlighet att få en Yrkesintroduktionsanställning hos Nobina för att utbilda dig till bussförare. Vi startar vår utbildning i slutet på november 2021 och den kommer pågå under ca 12 veckor i våra lokaler på Andra tvärgatan 61 i Landskrona. Efter avslutad utbi... Visa mer
BUSSFÖRARUTBILDNING NORRA SKÅNE
BUSSFÖRARUTBILDNING NORRA SKÅNE
BUSSFÖRARUTBILDNING/YRKESINTRODUKTIONSANSTÄLLNING I NORRA SKÅNE

Vill du bli bussförare på någon av våra depåer i Norra Skåne? Då har du möjlighet att få en Yrkesintroduktionsanställning hos Nobina för att utbilda dig till bussförare.
Vi startar vår utbildning i slutet på november 2021 och den kommer pågå under ca 12 veckor i våra lokaler på Andra tvärgatan 61 i Landskrona. Efter avslutad utbildning kommer du jobba i en visstidsanställning om 12 månader på någon av våra 9 depåer i Norra Skåne 
Du som söker måste vara inskriven på Arbetsförmedlingen och kvalificera dig för någon av följande (ett alternativ räcker):
* långtidsarbetslös - mer än 1 år 
eller
* nyanländ - max 3 år i Sverige
eller 
* under 25 år
Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa.   

Personliga egenskaper och utbildning  
Du ska vara minst 24 år gammal och haft B-körkort i minst 1 år.  
Du möter miljöer med lugn och trygghet men kan även hamna i stressiga situationer. Du är utåtriktad och flexibel – men framför allt tycker du om människor och ser en inspirerande utmaning i att alltid ha nöjda kunder. För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift.  

Vi erbjuder
Efter avslutad förarutbildning får du en gedigen förarintroduktion på Nobina, samt möjlighet till vidare kompetensutveckling. Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.  
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.  

Om tjänsterna  
Tjänsterna avser varierad tjänstgöring.
Som en del i rekryteringsprocessen kan du komma att få genomföra tester. Om detta blir aktuellt kommer testerna att skickas till dig per e-post. Observera att vi inte har möjlighet att ge återkoppling på testerna om du inte går vidare till intervju.

Frågor gällande utbildningen  
Robert Engel, Ansvarig för rekrytering, utbildning: [email protected]

Facklig kontaktperson
Anne-Marie Amedro: [email protected]

Ansökan
Observera att under ansökningsperioderna är det många som kontaktar oss och att det därför kan ta lite längre tid innan du får svar från oss.   
Sista ansökningsdag:  
2022-01-16
Urval sker löpande, vänta därför inte med din ansökan. Visa mindre

Bussförarutbildning Norra Skåne

BUSSFÖRARUTBILDNING NORRA SKÅNE BUSSFÖRARUTBILDNING/YRKESINTRODUKTIONSANSTÄLLNING I NORRA SKÅNE Vill du bli bussförare på någon av våra depåer i Norra Skåne? Då har du möjlighet att få en Yrkesintroduktionsanställning hos Nobina för att utbilda dig till bussförare. Vi startar vår utbildning i slutet på november 2021 och den kommer pågå under ca 12 veckor i våra lokaler på Andra tvärgatan 61 i Landskrona. Efter avslutad utbildning kommer du jobba i en viss... Visa mer
BUSSFÖRARUTBILDNING NORRA SKÅNE
BUSSFÖRARUTBILDNING/YRKESINTRODUKTIONSANSTÄLLNING I NORRA SKÅNE

Vill du bli bussförare på någon av våra depåer i Norra Skåne? Då har du möjlighet att få en Yrkesintroduktionsanställning hos Nobina för att utbilda dig till bussförare.
Vi startar vår utbildning i slutet på november 2021 och den kommer pågå under ca 12 veckor i våra lokaler på Andra tvärgatan 61 i Landskrona. Efter avslutad utbildning kommer du jobba i en visstidsanställning om 12 månader på någon av våra 9 depåer i Norra Skåne 
Du som söker måste vara inskriven på Arbetsförmedlingen och kvalificera dig för någon av följande (ett alternativ räcker):
* långtidsarbetslös - mer än 1 år 
eller
* nyanländ - max 3 år i Sverige
eller 
* under 25 år
Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa.   

Personliga egenskaper och utbildning  
Du ska vara minst 24 år gammal och haft B-körkort i minst 1 år.  
Du möter miljöer med lugn och trygghet men kan även hamna i stressiga situationer. Du är utåtriktad och flexibel – men framför allt tycker du om människor och ser en inspirerande utmaning i att alltid ha nöjda kunder. För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift.  

Vi erbjuder
Efter avslutad förarutbildning får du en gedigen förarintroduktion på Nobina, samt möjlighet till vidare kompetensutveckling. Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.  
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.  

Om tjänsterna  
Tjänsterna avser varierad tjänstgöring.
Som en del i rekryteringsprocessen kan du komma att få genomföra tester. Om detta blir aktuellt kommer testerna att skickas till dig per e-post. Observera att vi inte har möjlighet att ge återkoppling på testerna om du inte går vidare till intervju.

Frågor gällande utbildningen  
Robert Engel, Ansvarig för rekrytering, utbildning: [email protected]

Facklig kontaktperson
Anne-Marie Amedro: [email protected]

Ansökan
Observera att under ansökningsperioderna är det många som kontaktar oss och att det därför kan ta lite längre tid innan du får svar från oss.   
Sista ansökningsdag:  
2021-11-19
Urval sker löpande, vänta därför inte med din ansökan. Visa mindre

Bussförarutbildning Norra Skåne

BUSSFÖRARUTBILDNING NORRA SKÅNE BUSSFÖRARUTBILDNING/YRKESINTRODUKTIONSANSTÄLLNING I NORRA SKÅNE Vill du bli bussförare på någon av våra depåer i Norra Skåne? Då har du möjlighet att få en Yrkesintroduktionsanställning hos Nobina för att utbilda dig till bussförare. Vi startar vår utbildning i slutet på november 2021 och den kommer pågå under ca 12 veckor i våra lokaler på Andra tvärgatan 61 i Landskrona. Efter avslutad utbildning kommer du jobba i en viss... Visa mer
BUSSFÖRARUTBILDNING NORRA SKÅNE
BUSSFÖRARUTBILDNING/YRKESINTRODUKTIONSANSTÄLLNING I NORRA SKÅNE

Vill du bli bussförare på någon av våra depåer i Norra Skåne? Då har du möjlighet att få en Yrkesintroduktionsanställning hos Nobina för att utbilda dig till bussförare.
Vi startar vår utbildning i slutet på november 2021 och den kommer pågå under ca 12 veckor i våra lokaler på Andra tvärgatan 61 i Landskrona. Efter avslutad utbildning kommer du jobba i en visstidsanställning om 12 månader på någon av våra 9 depåer i Norra Skåne 
Du som söker måste vara inskriven på Arbetsförmedlingen och kvalificera dig för någon av följande (ett alternativ räcker):
* långtidsarbetslös - mer än 1 år 
eller
* nyanländ - max 3 år i Sverige
eller 
* under 25 år
Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa.   

Personliga egenskaper och utbildning  
Du ska vara minst 24 år gammal och haft B-körkort i minst 1 år.  
Du möter miljöer med lugn och trygghet men kan även hamna i stressiga situationer. Du är utåtriktad och flexibel – men framför allt tycker du om människor och ser en inspirerande utmaning i att alltid ha nöjda kunder. För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift.  

Vi erbjuder
Efter avslutad förarutbildning får du en gedigen förarintroduktion på Nobina, samt möjlighet till vidare kompetensutveckling. Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.  
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.  

Om tjänsterna  
Tjänsterna avser varierad tjänstgöring.
Som en del i rekryteringsprocessen kan du komma att få genomföra tester. Om detta blir aktuellt kommer testerna att skickas till dig per e-post. Observera att vi inte har möjlighet att ge återkoppling på testerna om du inte går vidare till intervju.

Frågor gällande utbildningen  
Robert Engel, Ansvarig för rekrytering, utbildning: [email protected]

Facklig kontaktperson
Anne-Marie Amedro: [email protected]

Ansökan
Observera att under ansökningsperioderna är det många som kontaktar oss och att det därför kan ta lite längre tid innan du får svar från oss.   
Sista ansökningsdag:  
2021-11-19
Urval sker löpande, vänta därför inte med din ansökan. Visa mindre

Bussförarutbildning Norra Skåne

BUSSFÖRARUTBILDNING NORRA SKÅNE BUSSFÖRARUTBILDNING/YRKESINTRODUKTIONSANSTÄLLNING I NORRA SKÅNE Vill du bli bussförare på någon av våra depåer i Norra Skåne? Då har du möjlighet att få en Yrkesintroduktionsanställning hos Nobina för att utbilda dig till bussförare. Vi startar vår utbildning i slutet på november 2021 och den kommer pågå under ca 12 veckor i våra lokaler på Andra tvärgatan 61 i Landskrona. Efter avslutad utbildning kommer du jobba på någon ... Visa mer
BUSSFÖRARUTBILDNING NORRA SKÅNE
BUSSFÖRARUTBILDNING/YRKESINTRODUKTIONSANSTÄLLNING I NORRA SKÅNE

Vill du bli bussförare på någon av våra depåer i Norra Skåne? Då har du möjlighet att få en Yrkesintroduktionsanställning hos Nobina för att utbilda dig till bussförare.
Vi startar vår utbildning i slutet på november 2021 och den kommer pågå under ca 12 veckor i våra lokaler på Andra tvärgatan 61 i Landskrona. Efter avslutad utbildning kommer du jobba på någon av våra 9 depåer i Norra Skåne.  
Du som söker måste vara inskriven på Arbetsförmedlingen och kvalificera dig för någon av följande (ett alternativ räcker):
* långtidsarbetslös - mer än 1 år 
eller
* nyanländ - max 3 år i Sverige
eller 
* under 25 år
Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa.   

Personliga egenskaper och utbildning  
Du ska vara minst 24 år gammal och haft B-körkort i minst 1 år.  
Du möter miljöer med lugn och trygghet men kan även hamna i stressiga situationer. Du är utåtriktad och flexibel – men framför allt tycker du om människor och ser en inspirerande utmaning i att alltid ha nöjda kunder. För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift.  

Vi erbjuder
Efter avslutad förarutbildning får du en gedigen förarintroduktion på Nobina, samt möjlighet till vidare kompetensutveckling. Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.  
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.  

Om tjänsterna  
Tjänsterna avser varierad tjänstgöring.
Som en del i rekryteringsprocessen kan du komma att få genomföra tester. Om detta blir aktuellt kommer testerna att skickas till dig per e-post. Observera att vi inte har möjlighet att ge återkoppling på testerna om du inte går vidare till intervju.

Frågor gällande utbildningen  
Robert Engel, Ansvarig för rekrytering, utbildning: [email protected]

Facklig kontaktperson
Anne-Marie Amedro: [email protected]

Ansökan
Observera att under ansökningsperioderna är det många som kontaktar oss och att det därför kan ta lite längre tid innan du får svar från oss.   
Sista ansökningsdag:  
2021-11-19
Urval sker löpande, vänta därför inte med din ansökan. Visa mindre

Bussförare till sommaren på Arriva i Helsingborg

Bussförare till sommaren i Helsingborg med möjlighet till förlängning I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare och 900 bussar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Vi är en seriös utmanare på den svenska kollektivtraf... Visa mer
Bussförare till sommaren i Helsingborg med möjlighet till förlängning

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare och 900 bussar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Vi är en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Kollektivtrafik innebär inte bara att köra många resenärer varje dag, utan också att ge dem god service. Som företagets ansikte utåt är du en viktig del av det team som har ansvaret för att se till att kunden får en god upplevelse under en trygg och säker resa och att denne kommer fram till ankomstplatsen i utsatt tid.

Din bakgrund
Som bussförare hos Arriva är det en självklarhet att du har rätt attityd är positiv och att du har en hög arbetsmoral. Du är en lugn person som har förmågan att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Vi ställer stora krav på din personlighet och att du bidrar till att skapa en god och respektfull stämning bland passagerare och kollegor.  Är du även noggrann, och punktlig så kommer du att trivas bra i denna roll. För anställning krävs:

*    D-körkort och YKB

Meriterande är erfarenhet från kollektivtrafik i storstad samt arbete med kommunikation och service Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor och dessutom en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen och där din utveckling är viktig för oss. Självklart har vi kollektivavtal.

Ansökan
Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt, dock senast 2020-05-14. Har du frågor om tjänsten kontakta enhetschef Jesper Carlberg ([email protected]). Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande då det är en underrepresenterad grupp bland bussförare. Innan du kan bli aktuell för anställning måste du genomgå en hälsounder­sökning och lämna ett utdrag från belastningsregistret. Arriva har nolltolerans mot alkohol och droger. Din anställning inleds med betald praktisk utbildning. Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.

I dagsläget erbjuder vi en behovsanställning under sommaren men med möjlighet till förlängning.

Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.

Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Behovsanställning Bussförare till Arriva Helsingborg

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare och 900 bussar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Vi är en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar.... Visa mer
I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare och 900 bussar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Vi är en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Kollektivtrafik innebär inte bara att köra många resenärer varje dag, utan också att ge dem god service. Som företagets ansikte utåt är du en viktig del av det team som har ansvaret för att se till att kunden får en god upplevelse under en trygg och säker resa och att denne kommer fram till ankomstplatsen i utsatt tid.

Din bakgrund
Som bussförare hos Arriva är det en självklarhet att du har rätt attityd är positiv och att du har en hög arbetsmoral. Du är en lugn person som har förmågan att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Vi ställer stora krav på din personlighet och att du bidrar till att skapa en god och respektfull stämning bland passagerare och kollegor.  Är du även noggrann, och punktlig så kommer du att trivas bra i denna roll. För anställning krävs:

*    D-körkort och YKB

Meriterande är erfarenhet från kollektivtrafik i storstad samt arbete med kommunikation och service Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor och dessutom en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen och där din utveckling är viktig för oss. Självklart har vi kollektivavtal.

Ansökan
Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt, dock senast 2021-10-22. Har du frågor om tjänsten kontakta enhetschef Jesper Carlberg ([email protected]). Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande då det är en underrepresenterad grupp bland bussförare. Innan du kan bli aktuell för anställning måste du genomgå en hälsounder­sökning och lämna ett utdrag från belastningsregistret. Arriva har nolltolerans mot alkohol och droger. Din anställning inleds med betald praktisk utbildning. Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.

Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.

Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Service inriktad Bussförare Placerings ort Helsingborg

För våran kunds räkning så söker vi erfarna operatör inom kollektivtrafik. Våran kund ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Deras framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Om tjänsten Vi söker timanställda bussförare till Helsingborg . Vi erbju... Visa mer
För våran kunds räkning så söker vi erfarna operatör inom kollektivtrafik. Våran kund ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället.
Deras framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader.


Om tjänsten Vi söker timanställda bussförare till Helsingborg
.


Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter.Krav för denna tjänst är att du bor i närområdet.


Att du har körkortsbehörighet D, giltigt YKB och förarkort.


Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Då detta är en timanställning är arbetstider vid behov.


Då turerna kan vara mellan Helsingborg
- Linköping, Helsingborg
- Norrköping, Helsingborg
- Göteborg


Viktigt i rollen som bussförare: -Att du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service -Hanterar stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt -Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt -Att du bor i närområdet Om dig


Vi söker dig som tidigare arbetat som bussförare.
I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa.


Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar.


Viktigt för tjänsten: -Körkortsbehörighet D, giltigt YKB och förarkort -Erfarenhet av att tidigare arbetat som bussförare -Behärskar svenska i både tal och skrift Om ansökan Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsätta innan sista ansökningsdag.
Öppen för alla
Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bussförare Norra Skåne 2021

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se Trafikområde Norra Skåne är ett av Nobinas 17 trafikområden i... Visa mer
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Norra Skåne är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 440 medarbetare och 148 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Skånetrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Norra Skåne..

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  

Personliga egenskaper och utbildning  
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort och YKB.  

Om tjänsten  
Tjänsten är på heltid, deltid eller visstid. Lön enligt kollektivavtal.  

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Robert Engel, [email protected]  

Facklig kontaktperson:  
Anne-Marie Amedro, [email protected] alt.  

Ansökan  
Vi vill ha din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  
Urval sker löpande. Visa mindre

Bussförare till sommaren i Helsingborg med möjlighet till förlängning

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare och 900 bussar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Vi är en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar.... Visa mer
I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare och 900 bussar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Vi är en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Kollektivtrafik innebär inte bara att köra många resenärer varje dag, utan också att ge dem god service. Som företagets ansikte utåt är du en viktig del av det team som har ansvaret för att se till att kunden får en god upplevelse under en trygg och säker resa och att denne kommer fram till ankomstplatsen i utsatt tid.



Din bakgrund
Som bussförare hos Arriva är det en självklarhet att du har rätt attityd är positiv och att du har en hög arbetsmoral. Du är en lugn person som har förmågan att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Vi ställer stora krav på din personlighet och att du bidrar till att skapa en god och respektfull stämning bland passagerare och kollegor.  Är du även noggrann, och punktlig så kommer du att trivas bra i denna roll. För anställning krävs:

*    D-körkort och YKB

Meriterande är erfarenhet från kollektivtrafik i storstad samt arbete med kommunikation och service Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor och dessutom en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen och där din utveckling är viktig för oss. Självklart har vi kollektivavtal.

Ansökan
Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt, dock senast 2020-02-29. Har du frågor om tjänsten kontakta enhetschef Desirée Petersson. Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande då det är en underrepresenterad grupp bland bussförare. Innan du kan bli aktuell för anställning måste du genomgå en hälsounder­sökning och lämna ett utdrag från belastningsregistret. Arriva har nolltolerans mot alkohol och droger. Din anställning inleds med betald praktisk utbildning. Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.

I dagsläget erbjuder vi en behovsanställning under sommaren men med möjlighet till förlängning.


Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.

Intervjuer sker löpande.


 


Kontaktperson



Desirée Petersson, [email protected], 076-644 84 68








Visa mindre

Behovsanställda bussförare till Helsingborgs Stadstrafik

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare och 900 bussar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Vi är en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar.... Visa mer
I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare och 900 bussar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Vi är en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Kollektivtrafik innebär inte bara att köra många resenärer varje dag, utan också att ge dem god service. Som företagets ansikte utåt är du en viktig del av det team som har ansvaret för att se till att kunden får en god upplevelse under en trygg och säker resa och att denne kommer fram till ankomstplatsen i utsatt tid.


Din bakgrund
Som bussförare hos Arriva är det en självklarhet att du har rätt attityd är positiv och att du har en hög arbetsmoral. Du är en lugn person som har förmågan att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Vi ställer stora krav på din personlighet och att du bidrar till att skapa en god och respektfull stämning bland passagerare och kollegor.  Är du även noggrann, och punktlig så kommer du att trivas bra i denna roll. För anställning krävs:

*    D-körkort och YKB

Meriterande är erfarenhet från kollektivtrafik i storstad samt arbete med kommunikation och service Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor och dessutom en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen och där din utveckling är viktig för oss. Självklart har vi kollektivavtal.

Ansökan
Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt, dock senast 2019-04-01. Har du frågor om tjänsten kontakta enhetschef [email protected] Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande då det är en underrepresenterad grupp bland bussförare. Innan du kan bli aktuell för anställning måste du genomgå en hälsounder­sökning och lämna ett utdrag från belastningsregistret. Arriva har nolltolerans mot alkohol och droger. Din anställning inleds med betald praktisk utbildning. Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.

I dagsläget erbjuder vi en visstidsanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning.


Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.

Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Behovsanställda bussförare till Helsingborgs Stadstrafik

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare och 900 bussar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Vi är en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar.... Visa mer
I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare och 900 bussar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Vi är en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Kollektivtrafik innebär inte bara att köra många resenärer varje dag, utan också att ge dem god service. Som företagets ansikte utåt är du en viktig del av det team som har ansvaret för att se till att kunden får en god upplevelse under en trygg och säker resa och att denne kommer fram till ankomstplatsen i utsatt tid.


Din bakgrund
Som bussförare hos Arriva är det en självklarhet att du har rätt attityd är positiv och att du har en hög arbetsmoral. Du är en lugn person som har förmågan att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Vi ställer stora krav på din personlighet och att du bidrar till att skapa en god och respektfull stämning bland passagerare och kollegor.  Är du även noggrann, och punktlig så kommer du att trivas bra i denna roll. För anställning krävs:

*    D-körkort och YKB

Meriterande är erfarenhet från kollektivtrafik i storstad samt arbete med kommunikation och service Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor och dessutom en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen och där din utveckling är viktig för oss. Självklart har vi kollektivavtal.

Ansökan
Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt, dock senast 2019-09-30. Har du frågor om tjänsten kontakta enhetschef [email protected] Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande då det är en underrepresenterad grupp bland bussförare. Innan du kan bli aktuell för anställning måste du genomgå en hälsounder­sökning och lämna ett utdrag från belastningsregistret. Arriva har nolltolerans mot alkohol och droger. Din anställning inleds med betald praktisk utbildning. Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.

I dagsläget erbjuder vi timanställning.


Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.

Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Bussförare Helsingborg NV Skåne 2020

Ansök    Dec 13    Nobina    Bussförare/Busschaufför
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se Trafikområde Norra Skåne är ett av Nobinas 17 trafikområden i... Visa mer
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Norra Skåne är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 500 medarbetare och 150 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Skånetrafiken, driva och utveckla busstrafiken från Landskrona till Båstad.

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierande åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  

Personliga egenskaper och utbildning  
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort och YKB.  

Om tjänsten  
Tjänsten är på heltid, deltid eller visstid. Lön enligt kollektivavtal.  

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Jimmy Björklund, e-post: [email protected]

Facklig kontaktperson:  
Lone Andersen Gullstand, e-post: [email protected]

Ansökan  
Vi vill ha din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  
Urval sker löpande. Visa mindre

Behovsanställda bussförare till Helsingborgs Stadstrafik

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare och 900 bussar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Vi är en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar.... Visa mer
I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare och 900 bussar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Vi är en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Kollektivtrafik innebär inte bara att köra många resenärer varje dag, utan också att ge dem god service. Som företagets ansikte utåt är du en viktig del av det team som har ansvaret för att se till att kunden får en god upplevelse under en trygg och säker resa och att denne kommer fram till ankomstplatsen i utsatt tid.


Din bakgrund
Som bussförare hos Arriva är det en självklarhet att du har rätt attityd är positiv och att du har en hög arbetsmoral. Du är en lugn person som har förmågan att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Vi ställer stora krav på din personlighet och att du bidrar till att skapa en god och respektfull stämning bland passagerare och kollegor.  Är du även noggrann, och punktlig så kommer du att trivas bra i denna roll. För anställning krävs:

*    D-körkort och YKB

Meriterande är erfarenhet från kollektivtrafik i storstad samt arbete med kommunikation och service Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor och dessutom en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen och där din utveckling är viktig för oss. Självklart har vi kollektivavtal.

Ansökan
Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt, dock senast 2019-04-01. Har du frågor om tjänsten kontakta enhetschef [email protected] Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande då det är en underrepresenterad grupp bland bussförare. Innan du kan bli aktuell för anställning måste du genomgå en hälsounder­sökning och lämna ett utdrag från belastningsregistret. Arriva har nolltolerans mot alkohol och droger. Din anställning inleds med betald praktisk utbildning. Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.

I dagsläget erbjuder vi en visstidsanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning.


Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.

Intervjuer sker löpande. Visa mindre