Lediga jobb som Lastbilsförare m.fl. i Helsingborg

Se lediga jobb som Lastbilsförare m.fl. i Helsingborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Helsingborg som finns hos arbetsgivaren.

Förman/trafikledare med C-kort - Helsingborg - Omgående

Vi söker vår nya stjärna till ledande återvinningsföretag. Din primära uppgift är att samordna, planera och optimera det dagliga operativa arbetet i tätt samarbete övriga transportledare. Arbetsuppgifter: Administrativa arbetsuppgifter i affärssystem Planering av rutter och personalschema Lastbilskörning i vissa fall Kommunikation mellan kunder och chaufförer Man arbetar som tjänsteman på kontoret, men kan ibland behöva parkera om samt administrera lastb... Visa mer
Vi söker vår nya stjärna till ledande återvinningsföretag.
Din primära uppgift är att samordna, planera och optimera det dagliga operativa arbetet i tätt samarbete övriga transportledare.
Arbetsuppgifter:
Administrativa arbetsuppgifter i affärssystem
Planering av rutter och personalschema
Lastbilskörning i vissa fall
Kommunikation mellan kunder och chaufförer

Man arbetar som tjänsteman på kontoret, men kan ibland behöva parkera om samt administrera lastbilar.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
Har erfarenhet av BM FetchPlanner System
C-Körkort samt YKB
Kunna tala svenska eller engelska

Om jobbet:
Måndag till fredag 06.00-15:00
Lön enligt GFL
Arbetet är ett sommarvikariat v.29-32 med chans till förlängning

Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

CE - Chaufförer sökes till Frigoscandia Åkeri i Helsingborg

Ansök    Jul 5    Frigoscandia AB    Distributionsförare
Till Frigoscandia Åkeri AB i Helsingborg söker vi flexibla och ansvarsfulla CE-chaufförer för daglotsning eller nattkörning. Vi söker dig som har en glödande passion för lastbilsyrket som dessutom vill ha ett omväxlande arbete och ingå i ett professionellt och trevligt team av kollegor. Stämmer detta in på dig så tveka inte att söka jobbet på vårt härliga företag. Vi erbjuder en positiv och inkluderande kultur, efterlevnad av kollektivavtal och kör och vi... Visa mer
Till Frigoscandia Åkeri AB i Helsingborg söker vi flexibla och ansvarsfulla CE-chaufförer för daglotsning eller nattkörning. Vi söker dig som har en glödande passion för lastbilsyrket som dessutom vill ha ett omväxlande arbete och ingå i ett professionellt och trevligt team av kollegor. Stämmer detta in på dig så tveka inte att söka jobbet på vårt härliga företag.

Vi erbjuder en positiv och inkluderande kultur, efterlevnad av kollektivavtal och kör och vilotider, friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter hos bland annat träningsanläggningar och hotell.

Om jobbet:

Jobbet innebär körning med bil och släp där du transporterar kylt och fryst gods men också lastning och lossning. Jobbet ställer också krav på noggrann hantering av fordon, aggregat, färdskrivare, godssäkring och hantering av transportdokument samt scanning av gods.

Om dig:

Du ska vara ordningsam, ha god servicekänsla och vana av att köra fordon som kräver CE - behörighet. Du ska köra trafiksäkert och ha förmåga att planera din körning väl så att rätt gods levereras i rätt tid hos rätt kund.

Kompetenskrav för tjänsten:

- CE-körkort

- Digitalt förarkort

- YKB

- Truckkort

Om oss:

Frigoscandia Åkeri har en modern och välskött fordonspark. Stora delar av trafiken är linjetrafik, dvs. lastas och lossas på omlastningscentraler och som sedan distribueras lokalt av oss själva samt andra företag. Vi trafikerar områden som Skåne, Mälardalen, Västergötland, Småland, Östergötland. Huvudkontoret finns i Helsingborg.

Är du rätt person för tjänsten? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan kommas att tillsättas före sista ansökningsdatum. Tillträdesdag för tjänsten sker enligt överenskommelse.

Skulle du ha frågor är du välkommen att kontakta Transportkoordinator Michael Gustafsson på [email protected]
Mer information om Frigoscandia Åkeri AB hittar du på vår hemsida: https://frigoscandia.com


Frigoscandia driver ett temperaturkontrollerat logistiskt nätverk där vi lagrar och distribuerar livsmedel på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt. Genom våra fordon, lager och terminaler hanterar vi livsmedel från -23 grader till +18 beroende på vilket behov och krav som ställs. Att vara expert på temperaturer är en naturlig del av vårt företags dna. Vår tydliga ambition framåt är att erbjuda våra kunder smarta logistiktjänster, enkla att hantera, allt i takt med den teknikutveckling som nu möjliggörs i vår bransch. Förutom lager och distribution i Norden och Europa, erbjuder vi olika typer av tjänster som infrysning, upptining eller förberedande butiksexponering. Visa mindre

Kranbilsförare

Ansök    Jul 7    HL Teknik AB    Kranbilsförare
Vi söker dig som vill köra kranbil i Ängelholm/Helsingborg. Vi utgår ifrån att du kan arbeta självständigt och ta ansvar för att jobbet blir utfört enligt kundens önskemål. Det kan även förekomma gruskörning med lastväxlare och om du har E-kort kan det även finnas mer jobb. Jobbet innebär att du måste upp och ner på flaket för att koppla och säkra lasten samtidigt som krankörning är en precisionsuppgift och kräver koncentration. Fördel om du har erfarenhet... Visa mer
Vi söker dig som vill köra kranbil i Ängelholm/Helsingborg.
Vi utgår ifrån att du kan arbeta självständigt och ta ansvar för att jobbet blir utfört enligt kundens önskemål.
Det kan även förekomma gruskörning med lastväxlare och om du har E-kort kan det även finnas mer jobb.
Jobbet innebär att du måste upp och ner på flaket för att koppla och säkra lasten samtidigt som krankörning är en precisionsuppgift och kräver koncentration. Fördel om du har erfarenhet av krankörning med lastbilskran men åtminstone behöver du ha ett intresse för krankörning och vara beredd på att lära dig det som krävs för att lyckas. För en seriös person hjälper vi till med kranutbildning om det saknas.
Annonssäljare och rekryterare
STAY AWAY Visa mindre

Lastbilschaufför CE med YKB

Ansök    Jul 5    Veterankraft AB    Fjärrbilsförare
Om tjänsten Chaufför för transport av kylda och frysta varor inom Helsingborgsregionen åt en av våra kunder. Plats Helsingborgsregionen. Dina arbetsuppgifter Planerad körning dagtid mellan 06-19 och innefattar lastning och lossning av varor på vagnar/pall mellan centrallager och affärer. Omfattning och start Snarast och tillsvidare Vem är du? CE körkort och giltigt YKB Skötsam och ansvarsfull. Önskvärt: Vana av körning med kylda varor Truckkort Ansök... Visa mer
Om tjänsten
Chaufför för transport av kylda och frysta varor inom Helsingborgsregionen åt en av våra kunder.

Plats
Helsingborgsregionen.

Dina arbetsuppgifter
Planerad körning dagtid mellan 06-19 och innefattar lastning och lossning av varor på vagnar/pall mellan centrallager och affärer.

Omfattning och start
Snarast och tillsvidare

Vem är du?
CE körkort och giltigt YKB
Skötsam och ansvarsfull.
Önskvärt:
Vana av körning med kylda varor
Truckkort


Ansökan
Låter det spännande? Anmäl ditt intresse till oss redan idag så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veterankraft.

Vi ser fram emot din ansökan!

Fördelar med att arbeta som pensionär
Det blir allt vanligare att människor ser fördelarna med att fortsätta arbeta även efter pensionen. Förutom att det kan ge en extra inkomst är det främsta skälet att fortsätta vara en del av ett sammanhang, uppleva gemenskap och fortsätta bidra med sin kompetens och yrkeserfarenhet. När du blir en del av Veterankraft-familjen kommer du att bli anställd av oss och ha full frihet att bestämma hur mycket och när du vill arbeta. Vi erbjuder en mycket flexibel arbetsmodell som uppskattas av våra erfarna veteraner. Som anställd hos oss omfattas du av kollektivavtal och ansvarsförsäkring, och du har möjlighet att välja bland alla uppdrag vi får från både privatpersoner och företag.

Om Veterankraft
Veterankraft är ett av Sveriges ledande auktoriserade bemanningsföretag och den främsta leverantören av hushållsnära och företagstjänster. Vi fokuserar på trygghet, kvalitet och personlighet för att underlätta vardagen för tusentals hushåll och företag varje år.
Vi är en jobbplattform för personer från 55 år och uppåt och är representerade på över 40 orter, från Luleå i norr till Trelleborg i söder. Veterankraft har stolt utsetts till Gasell och Mästargasell av Dagens Industri sju år i rad, mellan 2014 och 2020. Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom återvinning i Helsingborg - Heltid!(Omgående)

Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i Helsingborg. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt a... Visa mer
Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i Helsingborg. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Ansvarstagande och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Dina arbetstider är tvåskift mån-fre 06:00-15:00 & 14.00-22.00
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Miljöarbetare/C-chaufför med YKB till Helsingborg (extra-/sommarjobb)

Ansök    Jul 2    VERDIS AB    Renhållningsförare
Verdis är en av Sveriges ledande privata aktörer inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med över 500 medarbetare och 300 fordon i daglig drift når vi ut till ca 1 500 000 invånare i omkring 25 kommuner. Vi är en del av Verdis Nordic; en hållbarhetsinriktad koncern som erbjuder miljötjänster inom Norge, Danmark, Finland och Sverige. Verdis är stolta insamlare av avfall, och som miljöarbetare hos ... Visa mer
Verdis är en av Sveriges ledande privata aktörer inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med över 500 medarbetare och 300 fordon i daglig drift når vi ut till ca 1 500 000 invånare i omkring 25 kommuner. Vi är en del av Verdis Nordic; en hållbarhetsinriktad koncern som erbjuder miljötjänster inom Norge, Danmark, Finland och Sverige.
Verdis är stolta insamlare av avfall, och som miljöarbetare hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts – det är viktigt för oss!

Om jobbet
Från depån i Helsingborg ansvarar Verdis för avfallsinsamlingen i Ängelholms kommun, med Nordvästra Skånes Renhållnings (NSR) AB som uppdragsgivare och samarbetspartner.

Nu behöver vi komplettera vårt härliga gäng med duktiga miljöarbetare som har C-körkort och YKB.

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom Verdis. Du är vårt ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Ängelholm rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon
- Hantering av fordonsdatorer, RFID-utrustning samt digital avvikelserapportering
- Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätt av dessa vid behov
- Inlämnande av fordon till verkstad vid behov

Vem är du?
Vi söker dig som:

- Har C-körkort med tillhörande YKB
- Behärskar det svenska språket i tal och skrift

Det är meriterande om du:

- Har tidigare erfarenhet från liknande arbete och har kört baklastare tidigare
- Har lokalkännedom kring Ängelholm

Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse (gärna snart som möjligt)
Anställningsform och omfattning: Tidsbegränsad anställning under sommaren med eventuell chans till förlängning
Arbetstider: Vi har verksamhet måndag-fredag med skiftkörning fm/em 06:00-14:00 eller 14:00-22:00

Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.verdis.se/sv/arbeta-hos-oss/. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom återvinning i Helsingborg - Heltid!(Omgående)

Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i Helsingborg. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt a... Visa mer
Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i Helsingborg. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Ansvarstagande och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Dina arbetstider är tvåskift mån-fre 06:00-15:00 & 14.00-22.00
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom återvinning i Helsingborg - Heltid!(Omgående)

Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i Helsingborg. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt a... Visa mer
Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i Helsingborg. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Ansvarstagande och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Dina arbetstider är tvåskift mån-fre 06:00-15:00 & 14.00-22.00
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom återvinning i Helsingborg - Heltid!(Omgående)

Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i Helsingborg. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt a... Visa mer
Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i Helsingborg. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Ansvarstagande och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Dina arbetstider är tvåskift mån-fre 06:00-15:00 & 14.00-22.00
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Yrkeschaufför / hemmalots

Ansök    Jun 28    Ic:E Transport AB    Distributionsförare
CE chaufför sökes för distributionskörning samt upplastning av ekipage. Goda kunskaper av att köra grönsaker är ett stort krav. Distributionskörning sker i hela Skåne och upplastningen av fjärrbilar sker i Helsingborg. Svenska är en stark merit men flytande engelska är ett krav. Samtliga behörigheter krävs såsom: CE-behörighet YKB Truckkort. Tjänsten är på heltid där man även jobbar varannan helg. Visa mer
CE chaufför sökes för distributionskörning samt upplastning av ekipage. Goda kunskaper av att köra grönsaker är ett stort krav. Distributionskörning sker i hela Skåne och upplastningen av fjärrbilar sker i Helsingborg.
Svenska är en stark merit men flytande engelska är ett krav.
Samtliga behörigheter krävs såsom:
CE-behörighet
YKB
Truckkort.
Tjänsten är på heltid där man även jobbar varannan helg. Visa mindre

Platschef, Helsingborg

Är du vår nya stjärna i Helsingborg? MP Åkeritjänster – branschens ledande bemanningsföretag MP Åkeritjänster har huvudkontor i Borlänge. Vi är en bemanningskoncern för transport & logistik, och finns i dagsläget Dalarnas, Gävleborgs, Örebro, Jönköpings län. Vi har de närmaste åren ambitiösa planer och ska vara branschens ledande kompetensföretag och vara rikstäckande. Idag är vi ca 140 medarbetare varav merparten varit anställda hos oss i många år. Vi sta... Visa mer
Är du vår nya stjärna i Helsingborg?
MP Åkeritjänster – branschens ledande bemanningsföretag
MP Åkeritjänster har huvudkontor i Borlänge. Vi är en bemanningskoncern för transport & logistik, och finns i dagsläget Dalarnas, Gävleborgs, Örebro, Jönköpings län. Vi har de närmaste åren ambitiösa planer och ska vara branschens ledande kompetensföretag och vara rikstäckande. Idag är vi ca 140 medarbetare varav merparten varit anställda hos oss i många år.
Vi startade 2007 och är ett auktoriserat bemanningskoncern vilket är en trygghet för våra medarbetare och kunder.
Om tjänsten
I rollen som Platschef hos oss ansvarar du för enhetens ekonomi med resultat- och rapportansvar samt personalansvar. Du bygger upp verksamheten i Helsingborg och styr den dagliga driften i Helsingborg med stöd av övriga MP-teamet. Du ingår i företagets ledningsgrupp och har en central roll för utvecklingen och resultatet av verksamheten i Helsingborg. Du jobbar mot lokalkontorets veckobudget och rapporterar ditt utfall och får feedback och inblick från hela koncernen veckovis. För oss är det viktigt att utveckla våra ledare. Därför kommer du att erbjudas en personlig utveckling genom ett ledarskapsprogram!


Vem är du?
Du jobbar idag som lastbilschaufför eller i någon annan tjänst inom transport och logistik och vill ta nästa steg i karriären. Du känner att du har ledaregenskaper. Van att ta ansvar och gillar snabba puckar ser vi som två självklara saker. Du är lösningsorienterad, initiativtagande och har förmågan att se helheten och ligga steget före. Ditt personal- och kundfokus är stort och du trivs med att göra affärer och du har hög social kompetens.
Vår personal samt kunder är det viktigaste vi har!
Du är trygg i dig själv, gillar ordning och reda och tar ett stort ansvar för att entusiasmera och motivera dina medarbetare. Det är starkt meriterande om du har ett upparbetat kontaktnät inom branschen i Helsingborg samt ledarerfarenhet i någon form.
Vi erbjuder
Ett omväxlande jobb i en spännande och rolig bransch med engagerade och drivna medarbetare och goda utvecklingsmöjligheter för dig. Du har stor möjlighet att påverka din vardag, resultat samt utveckling av ditt lokalkontor.
Du jobbar i vårt användarvänliga intranät som gör det enkelt för dig att nå veckans mål utan att behöva lägga så mycket tid på administrativt arbete. Du får också god support från MP-teamet samt koncernens alla platschefer och biträdande platschefer genom veckomöten digitalt. Några gånger om året träffas vi fysiskt och bygger vår vi-känsla och utvecklar våra arbetssätt.
Vi har kollektivavtal med Almega / Kompetensföretagen. I rollen som platschef har du fast månadslön samt pensionsavtal via Collectum.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för denna tjänsten.

För tjänsten krävs körkort BECE, YKB, förarkort, truckkort. Meriterande med ADR.
Vi har med oss vår värdegrund i vårt dagliga arbete:
”Detaljerna gör helheten, Vi är ett riktigt KAP (kvalité, ansvar, positivitet)
Vill du vara med på en spännande resa?
Varmt välkommen med din ansökan dock senast 31/8.
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Ekenfelt 076-1387962 [email protected] Visa mindre

Yrkesförare med CE Kort?

Ansök    Jun 27    MK Manning AB    Fjärrbilsförare
Gillar du att vara ute på vägarna samt vara en ambassadör utåt? LÄS VIDARE! Vi söker nu flera drivna och glada lastbilschaufförer för flera olika kundföretag. Vi erbjuder ett varierande jobb med stort kundfokus därav lägger vi stor vikt vid att man är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Arbetet består av att lasta och leverera gods runt om i Skåne, med utgångspunkt Helsingborg. Kvalifikationer C-kort eller CE-kort med tillhörande YKB ADR Di... Visa mer
Gillar du att vara ute på vägarna samt vara en ambassadör utåt? LÄS VIDARE!

Vi söker nu flera drivna och glada lastbilschaufförer för flera olika kundföretag.

Vi erbjuder ett varierande jobb med stort kundfokus därav lägger vi stor vikt vid att man är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad.
Arbetet består av att lasta och leverera gods runt om i Skåne, med utgångspunkt Helsingborg.

Kvalifikationer C-kort eller CE-kort med tillhörande YKB
ADR
Digitalt förarkort
Behärskar svenska språket
Meriterande Tidigare erfarenhet av liknande arbete
Stresstålig
God fysik då tunga lyft kan förekomma
Om anställningen Placeringsort: Helsingborg
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt kollektivavtal
Anställningsform: Tillsvidare
Om ansökningsprocessen

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Vi söker CE-Chaufförer inom distribution i Helsingborg - Heltid!

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet:  Tjäns... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.

Om jobbet: 

Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.

Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.

Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.

Arbetsuppgifter:

Framföra fordonet på ett säkert sätt

Ansvara för godset i bilen

Leverera med ett leende på läpparna


Arbetstider:  Det finns arbete måndag-söndag varierande tider.

Om dig:

Denna roll passar dig som har god körvana med CE-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Positiv och prestigelös

CE-Körkort samt YKB

Kunna tala och skriva svenska

Fysiskt aktiv


Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.

Om oss: 

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex! Visa mindre

Sommarvikarierande Chaufförer (flera orter)

Ohlssons är verksamma i ett 40-tal kommuner runt om i Sverige. En stor del av verksamheten består av insamling av avfall och återvinningsmaterial men vi erbjuder även tjänster inom spol- och rörteknik, entreprenad och transport. Sommaren närmar sig och nu söker vi förare med C-körkort eller CE-körkort till flera orter och körningar. I din ansökan kommer du få möjlighet att ange önskad arbetsort. Dina arbetsuppgifter är att ansvara för din tilldelade ... Visa mer
Ohlssons är verksamma i ett 40-tal kommuner runt om i Sverige. En stor del av verksamheten består av insamling av avfall och återvinningsmaterial men vi erbjuder även tjänster inom spol- och rörteknik, entreprenad och transport.
Sommaren närmar sig och nu söker vi förare med C-körkort eller CE-körkort till flera orter och körningar. I din ansökan kommer du få möjlighet att ange önskad arbetsort.


Dina arbetsuppgifter är att ansvara för din tilldelade körning och ha kontinuerlig dialog med gruppledare och transportledning. Du är Ohlssons ansikte utåt och kommer att möta kunder varje dag. Därför är det viktigt att du är positiv och tillmötesgående mot de du träffar i din yrkesroll. I arbetet ingår också daglig tillsyn och vård av fordonet.
På Ohlssons har vi flera fordonstyper, bland annat baktömmande sopbil, lastväxlare, kranbil, frontlastare, sidlastare, liftdumper och skåpbil.
Om du är en skicklig chaufför som vill arbeta extra under juni - augusti ser vi fram emot att höra från dig.
Vi söker dig som:

Har C-körkort.
Har giltigt YKB.
Har grundläggande IT-kunskaper.
Erfarenhet av chaufförsyrket är meriterande.
Till vissa fordon behövs även CE-körkort och kranbehörighet.
För att vara lämplig för tjänsten tror vi att du:

Har förmåga att självständigt kunna lösa problem och prioritera dina arbetsuppgifter.
Är serviceinriktad och samarbetar bra med andra.
Trivs med ett högt arbetstempo.
Hos oss får du:

Ett varierande arbete med mycket kundkontakt.
Arbeta på ett företag där vi har många olika fordonstyper.
Vara en del av en härlig gemenskap som bidrar till en hållbar miljö varje dag.
Kollektivavtal


Tjänsterna är behovsanställning på timbasis och perioden du jobbar kan variera beroende på körning och placeringsort, men givetvis tar vi hänsyn till dina önskemål.
Om du har frågor - vänligen kontakta Sofie MacLeod på 010-45 00 200 (växel) eller [email protected]
Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan direkt – enkelt och smidigt, utan CV! Visa mindre

Flyttpersonal

Max Flytt &St;äd AB är en ledande flyttfirma som erbjuder högkvalitativa flyttjänster för privatpersoner och företag. Vi är stolta över vårt rykte för pålitlighet, noggrannhet och kundservice i toppklass. Nu söker vi engagerade och serviceinriktade medarbetare som vill vara en del av vårt dynamiska team. Arbetsbeskrivning Som flytt medarbetare hos oss kommer du att: - Packa och skydda kunders ägodelar för säker transport. - Lasta och lossa flyttbilar på... Visa mer
Max Flytt &St;äd AB är en ledande flyttfirma som erbjuder högkvalitativa flyttjänster för privatpersoner och företag. Vi är stolta över vårt rykte för pålitlighet, noggrannhet och kundservice i toppklass. Nu söker vi engagerade och serviceinriktade medarbetare som vill vara en del av vårt dynamiska team.


Arbetsbeskrivning
Som flytt medarbetare hos oss kommer du att:
- Packa och skydda kunders ägodelar för säker transport.
- Lasta och lossa flyttbilar på ett effektivt och säkert sätt.
- Transportera möbler och andra tillhörigheter till kundens nya adress.
- Montera och demontera möbler vid behov.
- Säkerställa att kundens önskemål och behov tillgodoses med högsta möjliga kvalitet.


Kvalifikationer
- Ett krav är B-körkort (C-körkort är meriterande).
- Tidigare erfarenhet av flyttarbete är meriterande men inget krav.
- God fysisk hälsa och förmåga att lyfta tunga föremål.
- Serviceinriktad med ett vänligt och professionellt bemötande.
- Förmåga att arbeta både självständigt och som en del av ett team.
- Flexibilitet att arbeta vid varierande tider och ibland helger.


Vi erbjuder
- En trivsam arbetsmiljö med trevliga kollegor.
- En varierande arbetsdag där ingen dag är den andra lik.
-Anställningen avser en timanställning till att börja med dock med en god möjlighet till tillsvidareanställning.


Låter detta som ett jobb för dig? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] senast den 16 Juni 2024


Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Vi söker CE-Chaufförer inom distribution i Helsingborg - Heltid!

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet:  Tjäns... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.

Om jobbet: 

Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.

Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.

Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.

Arbetsuppgifter:

Framföra fordonet på ett säkert sätt

Ansvara för godset i bilen

Leverera med ett leende på läpparna


Arbetstider:  Det finns arbete måndag-söndag varierande tider.

Om dig:

Denna roll passar dig som har god körvana med CE-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Positiv och prestigelös

CE-Körkort samt YKB

Kunna tala och skriva svenska

Fysiskt aktiv


Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.

Om oss: 

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex! Visa mindre

Yrkesförare med CE Kort?

Ansök    Jun 10    MK Manning AB    Fjärrbilsförare
Gillar du att vara ute på vägarna samt vara en ambassadör utåt? LÄS VIDARE! Vi söker nu flera drivna och glada lastbilschaufförer för vår kund. Vi erbjuder ett varierande jobb med stort kundfokus därav lägger vi stor vikt vid att man är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Arbetet består av att lasta och leverera gods runt om i Kronobergs län  , med utgångspunkt Ljungby. Kvalifikationer CE-kort med tillhörande YKB ADR Digitalt förarkort Beh... Visa mer
Gillar du att vara ute på vägarna samt vara en ambassadör utåt? LÄS VIDARE!

Vi söker nu flera drivna och glada lastbilschaufförer för vår kund.

Vi erbjuder ett varierande jobb med stort kundfokus därav lägger vi stor vikt vid att man är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad.
Arbetet består av att lasta och leverera gods runt om i Kronobergs län  , med utgångspunkt Ljungby.

Kvalifikationer CE-kort med tillhörande YKB
ADR
Digitalt förarkort
Behärskar svenska språket
Meriterande Tidigare erfarenhet av liknande arbete
Stresstålig
God fysik då tunga lyft kan förekomma
Om anställningen Placeringsort: Ljungby 
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt kollektivavtal
Anställningsform: Tillsvidare
Om ansökningsprocessen

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Vi söker en CE-chaufför!

Söker du efter ett varierande och spännande chaufförsjobb på ett expansivt företag som värnar om sina anställda? Vill du hjälpa och att säkerställa högklassiga leveranser till våra kunder? Då är detta jobb helt rätt för dig! Vem är du? Vi söker nu två snabba och arbetsvilliga chaufförer som trivs med ett varierat arbete som har CE körkort, YKB och digitalt färdskrivarkort. Vem är du? Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig.... Visa mer
Söker du efter ett varierande och spännande chaufförsjobb på ett expansivt företag som värnar om sina anställda? Vill du hjälpa och att säkerställa högklassiga leveranser till våra kunder? Då är detta jobb helt rätt för dig!
Vem är du?
Vi söker nu två snabba och arbetsvilliga chaufförer som trivs med ett varierat arbete som har CE körkort, YKB och digitalt färdskrivarkort.
Vem är du?
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du är hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös och vi ser gärna att du gillar att lösa problem med andra.
Att du är flexibel, ordningsam och punktlig ser vi som en självklarhet. Du gillar att hålla dig i form, för det här jobbet innebär att du hela tiden är i rörelse. Du är också positiv och förstår vikten av nöjda kunder och har en hög social kompetens.
Vi vill att du är trygg och säker i din chaufförsroll och ansvarsfull. Arbetet innebär distributionskörning i Helsingborg med omnejd.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av styckegodshantering och distributionskörning och det är meriterande om du har ADR samt truckkort.
Respekt för dina medtrafikanter, kunder och kollegor är centrala för oss. Vi är ett litet med tight gäng som jobbar här. Alla ställer upp för varandra, så en god gemenskap är viktigt för oss och för att man ska trivas här.
Förmåner
Friskvårdsbidrag
Moderna faciliteter
Marknadsmässiga löner och villkor
Goda möjligheter att avancera inom företaget

?Övrig information
Tillsvidareanställning på 100% som föregår av sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse och arbetstiden är förlagd dagtid 7-16 med placering i Helsingborg.
Om oss
Rossing Åkeri och Logistik är ett företag med många år i branschen med verksamhet på ett flertal orter runt om i Sverige. Företaget är expansivt och har höga ambitioner och stora framtidsvisioner. Rossing Åkeri och Logistik erbjuder ett brett utbud av transporter och logistiklösningar med bl.a. långsiktiga distributionslösningar, fjärrlinjer, tredjepartslogistik, personaluthyrning samt bil och lastbilsuthyrning.
Intervjuer kommer att hållas löpande så Välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Bilbärgare sommar och timmar

Ansök    Jun 6    Sydjouren Skåne AB    Bilbärgare
Vi söker ansvarstagande och kunniga chaufförer till att köra bärgningsbil. C-körkort, flytande svenska och hög moral är krav. Du måste kunna arbeta efter rullande schema dag- och kvällstid plus schemalagd passning utöver din ordinarie arbetstid. Du måste också bo på rimligt avstånd från stationen för att det ska fungera med passningen. För anställning krävs av arbetsgivaren godkänt utdrag ur belastningsregistret. Välkommen med din ansökan snarast. Urval sk... Visa mer
Vi söker ansvarstagande och kunniga chaufförer till att köra bärgningsbil. C-körkort, flytande svenska och hög moral är krav.
Du måste kunna arbeta efter rullande schema dag- och kvällstid plus schemalagd passning utöver din ordinarie arbetstid. Du måste också bo på rimligt avstånd från stationen för att det ska fungera med passningen.
För anställning krävs av arbetsgivaren godkänt utdrag ur belastningsregistret.
Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande.
Arbetstid: Vid heltid schemalagd arbetstid 40 timmar/vecka plus passning
Anställningsform: Timanställning.
Lön: Lön enligt avtal
Skicka ansökan med CV och personligt brev där du berättar varför du vill jobba hos oss till: [email protected]. Visa mindre

Lastbilschaufför - CE

Om tjänsten. ska du köra en drag bil med container mellan Helsingborg hamn och kunder. Chauffören ska inta lasta och låssa bara köra . Bilen stationera i Helsingborg . KRAVS. B - CE - YKB Visa mer
Om tjänsten.
ska du köra en drag bil med container mellan Helsingborg hamn och kunder. Chauffören ska inta lasta och låssa bara köra . Bilen stationera i Helsingborg .
KRAVS.
B - CE - YKB Visa mindre

Vi söker CE-Chaufförer inom distribution i Helsingborg - Heltid!

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet:  Tjäns... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.

Om jobbet: 

Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.

Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.

Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.

Arbetsuppgifter:

Framföra fordonet på ett säkert sätt

Ansvara för godset i bilen

Leverera med ett leende på läpparna


Arbetstider:  Det finns arbete måndag-söndag varierande tider.

Om dig:

Denna roll passar dig som har god körvana med CE-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Positiv och prestigelös

CE-Körkort samt YKB

Kunna tala och skriva svenska

Fysiskt aktiv


Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.

Om oss: 

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex! Visa mindre

Kranbilsförare

Nu söker vi på Bärarlaget/Ralling en förare till kranbil med utgångsort Helsingborg.   Om tjänsten Som kranbilsförare hos oss på Bärarelaget/Ralling är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att transportera och lyfta olika sorters gods ute till kund. I arbetet ingår även översyn och underhåll av din kranbil. En stor del av arbetet utförs ute hos våra kunder inom bygg, anläggning och industri.   Om dig Vi söker dig som trivs med att ta egna initiativ och har fö... Visa mer
Nu söker vi på Bärarlaget/Ralling en förare till kranbil med utgångsort Helsingborg.
 
Om tjänsten
Som kranbilsförare hos oss på Bärarelaget/Ralling är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att transportera och lyfta olika sorters gods ute till kund. I arbetet ingår även översyn och underhåll av din kranbil. En stor del av arbetet utförs ute hos våra kunder inom bygg, anläggning och industri.
 
Om dig
Vi söker dig som trivs med att ta egna initiativ och har förmåga att arbeta självständigt. Arbetet som förare av kranbil ställer även höga krav på flexibilitet, koncentration, kundkänsla och koordinationsförmåga.
 
Du behöver ha:
Erfarenhet som kranbilförare
CE körkort

 
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, så sök redan idag!
 
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kim Engman, depåchef, på 0709-767460 eller [email protected]
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar. Vi erbjuder totallösningar samt tjänster inom uthyrning, tillfällig-el, kranar, moduler och trafikanordningar samt via Glacell även energioptimerade lösningar. Lambertsson är ett dotterbolag inom Peabkoncernen. Visa mindre

Vi söker CE-Chaufförer inom distribution i Helsingborg - Heltid!

Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett tran... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Arbetstider: Det finns arbete måndag-söndag varierande tider.
Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med CE-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
CE-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv

Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

FA-chaufför (Helsingborg)

Just nu söker vi en chaufför till den omväxlande rollen att samla in farligt avfall. Rollen tituleras som chaufför där ungefär halva tiden spenderas bakom ratten. Övrig tid hanteras det farliga avfallet genom sortering, omemballering, etikettering, märkning samt dokumentering. Det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Vid lågsäsong förekommer även hämtning av icke-farligt avfall. Vi söker dig som: Har CE-körkort, ADR och ... Visa mer
Just nu söker vi en chaufför till den omväxlande rollen att samla in farligt avfall. Rollen tituleras som chaufför där ungefär halva tiden spenderas bakom ratten. Övrig tid hanteras det farliga avfallet genom sortering, omemballering, etikettering, märkning samt dokumentering. Det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik.
Vid lågsäsong förekommer även hämtning av icke-farligt avfall.
Vi söker dig som:

Har CE-körkort, ADR och giltigt YKB.
Har erfarenhet av lastbilskörning med släp samt truckkörning.
Har grundläggande IT kunskaper.
Trivs med att ha mycket kundkontakt.
Vana av administration kring Farligt avfall är meriterande.För att vara lämplig för tjänsten tror vi att du:

Trivs med en varierande arbetsdag där du får möjlighet att lära dig nytt.
Är flexibel och har förmåga att självständigt kunna lösa problem som kan uppstå under en arbetsdag.
Har förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar.
Tycker om att leverera hög service till våra kunder.
Trivs med ett högt arbetstempo.
Hos oss får du:

Ett varierande arbete med mycket kundkontakt.
Förmåner som friskvårdsbidrag och kraftigt subventionerad sjukvårdsförsäkring.
Rabatterade priser på drivmedel.
Kollektivavtal
Tjänsten är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Placeringsort Helsingborg.Har du frågor vänligen kontakta Rasela Skrijelj, på 010-45 00 200 (växel) eller [email protected].
Är det dig vi söker? Ansök snarast då vi tillämpar fortlöpande urval – enkelt och smidigt utan CV! Visa mindre

Vi söker CE-Chaufförer inom distribution i Helsingborg - Heltid!

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet:  Tjäns... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.

Om jobbet: 

Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.

Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.

Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.

Arbetsuppgifter:

Framföra fordonet på ett säkert sätt

Ansvara för godset i bilen

Leverera med ett leende på läpparna


Arbetstider:  Det finns arbete måndag-söndag varierande tider.

Om dig:

Denna roll passar dig som har god körvana med CE-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Positiv och prestigelös

CE-Körkort samt YKB

Kunna tala och skriva svenska

Fysiskt aktiv


Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.

Om oss: 

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex! Visa mindre

Spolbilschaufför

Inom vår fastighetsavdelning växer vi och behöver förstärkning av en duktig spolbilschaufför som kommer att ingå i ett team. Som spolbilschaufför spenderar du en stor del av dagen inomhus hos våra fastighetskunder. Därför är det viktigt att du är lösningsorienterad, serviceinriktad och gillar att ha kundkontakt. Du utför underhållsspolningar i kök och badrum samt akuta stoppspolningar. Ledningsfräsning och filmning förekommer också. Förutom att du blir e... Visa mer
Inom vår fastighetsavdelning växer vi och behöver förstärkning av en duktig spolbilschaufför som kommer att ingå i ett team.

Som spolbilschaufför spenderar du en stor del av dagen inomhus hos våra fastighetskunder. Därför är det viktigt att du är lösningsorienterad, serviceinriktad och gillar att ha kundkontakt. Du utför underhållsspolningar i kök och badrum samt akuta stoppspolningar. Ledningsfräsning och filmning förekommer också.

Förutom att du blir en del av ett trevligt team ingår anställningsförmåner som friskvårdsbidrag samt rabatterade priser på drivmedel och sjukvårdsförsäkring. Lön enligt överenskommelse.
Krav:

Du behöver ha C-behörighet och YKB.
Positiv och lätt för att jobba i team.
Kunna uttrycka dig flytande på svenska i tal och skrift.

Meriterande:

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
CE-behörighet.
Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning, ordinarie arbetstid är förlagd på dagtid 07.00-16.00 måndag-fredag. I uppdraget ingår även beredskap på kvällar och helger. I den här tjänsten utgår du från Helsingborg. Utbildning sker internt med mentor som kommer finnas där under hela upplärningen. Visa mindre

Lastbilschaufförer sökes (CE) HBG

Vi söker Lastbilschaufförer för uppdrag i Södra och mellersta Sverige med utgång ifrån Helsingborg där våra nya lokaler finns. Start omgående! Krav: *YKB *Truckkort *CE kort *Kan kommunicera obehindrat på svenska och/eller engelska Utöver detta så ska den sökande vara positiv och företagsam. Arbetstiderna är förlagda dag/natt. Längre arbetstider förekommer och ersättning sker därefter. Vid ytterligare frågor kontakta Roger Eriksson 0736-6604730... Visa mer
Vi söker Lastbilschaufförer för uppdrag i Södra och mellersta Sverige med utgång ifrån Helsingborg där våra nya lokaler finns.


Start omgående!
Krav:
*YKB
*Truckkort
*CE kort
*Kan kommunicera obehindrat på svenska och/eller engelska


Utöver detta så ska den sökande vara positiv och företagsam.
Arbetstiderna är förlagda dag/natt.
Längre arbetstider förekommer och ersättning sker därefter.


Vid ytterligare frågor kontakta
Roger Eriksson 0736-6604730 Visa mindre

Vi söker CE-Chaufförer inom distribution i Helsingborg - Heltid!

Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett tran... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Arbetstider: Det finns arbete måndag-söndag varierande tider.
Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med CE-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
CE-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv

Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Vi söker CE-Chaufförer inom distribution i Helsingborg - Heltid!

Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett tran... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Arbetstider: Det finns arbete måndag-söndag varierande tider.
Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med CE-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
CE-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv

Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Vi söker CE-Chaufförer inom distribution i Helsingborg - Heltid!

Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett tran... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Arbetstider: Det finns arbete måndag-söndag varierande tider.
Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med CE-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
CE-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv

Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Vi söker CE-Chaufförer inom distribution i Helsingborg - Heltid!

Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett tran... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Arbetstider: Det finns arbete måndag-söndag varierande tider.
Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med CE-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
CE-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv

Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Vi söker CE-Chaufförer inom distribution i Helsingborg - Heltid!

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet:  Tjäns... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.

Om jobbet: 

Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.

Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.

Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.

Arbetsuppgifter:

Framföra fordonet på ett säkert sätt

Ansvara för godset i bilen

Leverera med ett leende på läpparna


Arbetstider:  Det finns arbete måndag-söndag varierande tider.

Om dig:

Denna roll passar dig som har god körvana med CE-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Positiv och prestigelös

CE-Körkort samt YKB

Kunna tala och skriva svenska

Fysiskt aktiv


Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.

Om oss: 

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex! Visa mindre

Truck Driver

Ansök    Maj 29    FA Group AB    Fjärrbilsförare
Hi, We are looking for a Truck Driver to go with normal trailer from Trelleborg or Goteborg harbours to all over Sweden and back. 5 days sleep in the truck and Weekends return to the base in Helsingborg area. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hi,
We are looking for a Truck Driver to go with normal trailer from Trelleborg or Goteborg harbours to all over Sweden and back.
5 days sleep in the truck and Weekends return to the base in Helsingborg area.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker CE-Chaufförer inom distribution i Helsingborg - Heltid!

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet:  Tjäns... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.

Om jobbet: 

Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.

Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.

Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.

Arbetsuppgifter:

Framföra fordonet på ett säkert sätt

Ansvara för godset i bilen

Leverera med ett leende på läpparna


Arbetstider:  Det finns arbete måndag-söndag varierande tider.

Om dig:

Denna roll passar dig som har god körvana med CE-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Positiv och prestigelös

CE-Körkort samt YKB

Kunna tala och skriva svenska

Fysiskt aktiv


Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.

Om oss: 

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex! Visa mindre

Vi söker CE-Chaufförer inom distribution i Helsingborg - Heltid!

Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare. Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett tran... Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till vår kund i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och trivs bra på vägarna? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Tjänsten är en heltidstjänst med arbete dagtid. Du kommer att arbeta med distribution och leverera gods till butiker och återförsäljare.
Vi söker dig som är redo att jobba heltid som CE-Chaufför åt ett transportföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Du ska leverera med ett leende på läpparna och hålla ditt tidschema.
Du kommer att ha chansen att utvecklas och arbeta för ett företag som är ett utav de största i sin bransch.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Ansvara för godset i bilen
Leverera med ett leende på läpparna

Arbetstider: Det finns arbete måndag-söndag varierande tider.
Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med CE-Fordon. Du uppskattar ett högt arbetstempo, kan ta dig an olika uppgifter inom yrket och ha god kunskap inom logistik och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer:
Positiv och prestigelös
CE-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska
Fysiskt aktiv

Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Chaufför till kranbil

Swerock söker en lösningsfokuserad och flexibel chaufför till en av våra stora kranbilar på 85 ton/m med släp.   Vi erbjuder dig en trygg arbetsplats som präglas av laganda och gemenskap, där du blir en del av ett team som består av 18 chaufförer och 17 kranbilar.    Om tjänsten   Det är en varierande tjänst med uppdrag till främst byggsektorn. Vi söker dig som trivs med att ena dagen leverera bodar till en arbetsplats i Skåne, för att nästa vecka stå o... Visa mer
Swerock söker en lösningsfokuserad och flexibel chaufför till en av våra stora kranbilar på 85 ton/m med släp.
 
Vi erbjuder dig en trygg arbetsplats som präglas av laganda och gemenskap, där
du blir en del av ett team som består av 18 chaufförer och 17 kranbilar. 
 
Om tjänsten
 
Det är en varierande tjänst med uppdrag till främst byggsektorn. Vi söker dig som trivs med att ena dagen leverera bodar till en arbetsplats i Skåne, för att nästa vecka stå och montera på en arbetsplats längre upp i Sverige. 
 
Då det är projekten som styr kommer du att utföra korta men även ibland längre körningar som innebär att du får ligga ute i veckorna.
 
Du trivs med att arbeta självständigt och tar stort eget ansvar. Du har förmåga att skapa goda relationer med såväl transportledare som våra kunder ute på byggen.
 
I rollen ingår även viss översyn och underhåll av ekipaget.
 
Du kommer att vara placerad i antingen Förslöv, Helsingborg eller Landskrona.
 
Kravprofil
 
Du är lösningsfokuserad, flexibel och engagerad i ditt arbete. Du ser vad som behövs göras och är bekväm med att ta egna initiativ.
 
Vi vill att du har 2-4 års relevant arbetslivserfarenhet. CE-körkort, YKB och kranförarbevis över 18 ton/m är krav. 
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
 
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
 
Kontakt
 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Patrik Joehns på 0733-84 74 30.
 
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen. Visa mindre

Flyttpersonal

Max Flytt & Städ AB är en ledande flyttfirma som erbjuder högkvalitativa flyttjänster för privatpersoner och företag. Vi är stolta över vårt rykte för pålitlighet, noggrannhet och kundservice i toppklass. Nu söker vi engagerade och serviceinriktade medarbetare som vill vara en del av vårt dynamiska team. Arbetsbeskrivning Som flytt medarbetare hos oss kommer du att: - Packa och skydda kunders ägodelar för säker transport. - Lasta och avlasta flyttbilar p... Visa mer
Max Flytt & Städ AB är en ledande flyttfirma som erbjuder högkvalitativa flyttjänster för privatpersoner och företag. Vi är stolta över vårt rykte för pålitlighet, noggrannhet och kundservice i toppklass. Nu söker vi engagerade och serviceinriktade medarbetare som vill vara en del av vårt dynamiska team.


Arbetsbeskrivning
Som flytt medarbetare hos oss kommer du att:
- Packa och skydda kunders ägodelar för säker transport.
- Lasta och avlasta flyttbilar på ett effektivt och säkert sätt.
- Transportera möbler och andra tillhörigheter till kundens nya adress.
- Montera och demontera möbler vid behov.
- Säkerställa att kundens önskemål och behov tillgodoses med högsta möjliga kvalitet.


Kvalifikationer
- Krav på B-körkort (C-körkort är meriterande).
- Tidigare erfarenhet av flyttarbete är meriterande men inget krav.
- God fysisk hälsa och förmåga att lyfta tunga föremål.
- Serviceinriktad med ett vänligt och professionellt bemötande.
- Förmåga att arbeta både självständigt och som en del av ett team.
- Flexibilitet att arbeta vid varierande tider och ibland helger.


Vi erbjuder
- En trivsam arbetsmiljö med trevliga kollegor.
- En varierande arbetsdag där ingen dag är den andra lik.
-Anställningen avser en timanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning


Låter detta som ett jobb för dig? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] senast den 16 Juni 2024.


Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

DHL / Falkenklev Logistik i Helsingborg AB söker CE chaufför

Om tjänsten: Vi söker chaufför med CE behörighet. Erfarenhet och vana att köra lastbil + släp. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi söker dig som har: CE kort Giltigt YKB Förarkort ADR - meriterande Övrig information: Start: Enligt överenskommelse 07.00-16.00 Placering: Utgångspunkt från Trintegatan, Helsingborg med körning som täcker merparten av Skåne. Lön enligt avtal. Vi är stolta trans... Visa mer
Om tjänsten:
Vi söker chaufför med CE behörighet. Erfarenhet och vana att köra lastbil + släp.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Vi söker dig som har:
CE kort
Giltigt YKB
Förarkort
ADR - meriterandeÖvrig information:
Start: Enligt överenskommelse
07.00-16.00
Placering: Utgångspunkt från Trintegatan, Helsingborg med körning som täcker merparten av Skåne.
Lön enligt avtal.

Vi är stolta transportörer för DHL.
Gillar du att köra lastbil, träffa mycket kunder samt ha ett varierande jobb och vara självgående i din arbetsdag, är detta tjänsten för dig.
Jobbet innefattar att köra styckegods, dvs. en tjänst som innebär distributionskörning.
Som chaufför träffar du mycket kunder varje dag och därför kommer vi också värdesätta dina personliga egenskaper där vi gärna ser att du är en utåtriktad person som trivs i mötet med andra. Samtidigt gillar du att vara effektiv i ditt arbete men att du får sköta detta mycket själv utifrån frihet under ansvar.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Expressarbetare/Flyttgubbar

Om oss: Vi är ett växande företag inom flyttbranschen som är dedikerade till att erbjuda våra kunder en smidig och stressfri flyttupplevelse. Vi letar nu efter pålitliga och hårt arbetande individer för att förstärka vårt team. Arbetsbeskrivning: Som expressarbetare kommer du att vara delaktig vid alla aspekter av flyttprocessen. Dina uppgifter inkluderar lastning och lossning av möbler och lådor, packning och uppackning av föremål, emballering, transpo... Visa mer
Om oss:
Vi är ett växande företag inom flyttbranschen som är dedikerade till att erbjuda våra kunder en smidig och stressfri flyttupplevelse. Vi letar nu efter pålitliga och hårt arbetande individer för att förstärka vårt team.


Arbetsbeskrivning:
Som expressarbetare kommer du att vara delaktig vid alla aspekter av flyttprocessen. Dina uppgifter inkluderar lastning och lossning av möbler och lådor, packning och uppackning av föremål, emballering, transport av gods samt att säkerställa att alla föremål hanteras med varsamhet och omsorg. Vi utgår Landskrona.


Kvalifikationer:
Du har god kommunikationsförmåga och samarbetar bra i team.
Du är serviceinriktad.
Du har god fysisk kondition och kan lyfta tunga föremål.
Du kan arbeta effektivt och noggrant även vid utmanande situationer.
Du har B-körkort.
Du kan prata och förstå svenska och engelska flytande.


Meriterande:
C-körkort
YKB
Erfarenhet av flyttbranschen


Ansökan:
Skicka ditt CV och personliga brev till [email protected]. Märk ämnesraden med Expressarbetare. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

DHL / Falkenklev Logistik i Helsingborg AB söker CE chaufför

Om tjänsten: Vi söker chaufför med CE behörighet. Erfarenhet och vana att köra lastbil + släp. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi söker dig som har: CE kort Giltigt YKB Förarkort ADR - meriterande Övrig information: Start: Enligt överenskommelse 07.00-16.00 Placering: Utgångspunkt från Trintegatan, Helsingborg med körning som täcker merparten av Skåne. Lön enligt avtal. Vi är stolta transport... Visa mer
Om tjänsten:
Vi söker chaufför med CE behörighet. Erfarenhet och vana att köra lastbil + släp.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Vi söker dig som har:
CE kort
Giltigt YKB
Förarkort
ADR - meriterandeÖvrig information:
Start: Enligt överenskommelse
07.00-16.00
Placering: Utgångspunkt från Trintegatan, Helsingborg med körning som täcker merparten av Skåne.
Lön enligt avtal.

Vi är stolta transportörer för DHL.
Gillar du att köra lastbil, träffa mycket kunder samt ha ett varierande jobb och vara självgående i din arbetsdag, är detta tjänsten för dig.
Jobbet innefattar att köra styckegods, dvs. en tjänst som innebär distributionskörning.
Som chaufför träffar du mycket kunder varje dag och därför kommer vi också värdesätta dina personliga egenskaper där vi gärna ser att du är en utåtriktad person som trivs i mötet med andra. Samtidigt gillar du att vara effektiv i ditt arbete men att du får sköta detta mycket själv utifrån frihet under ansvar.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

CE chaufför Helsingborg

Ansök    Maj 13    GDL AB    Distributionsförare
CE-Chaufförer Helsingborg Om GDL GDL erbjuder kundanpassade lösningar inom transport- och logistiktjänster. Vi sysselsätter i Sverige uppåt 1 000 fordon och har över 350 anställda. GDL AB finns på 12 orter i Sverige och omsätter över 1,7 miljarder SEK. I Linköping är det 13 kollegor på kontor och terminal och merparten av våra uppdrag utförs av kontrakterade samarbetspartners. Hos oss är du Trygg hela vägen. Läs mer på gdl.se. Om tjänsten Arbetet innebär ... Visa mer
CE-Chaufförer Helsingborg
Om GDL
GDL erbjuder kundanpassade lösningar inom transport- och logistiktjänster. Vi sysselsätter i Sverige uppåt 1 000 fordon och har över 350 anställda. GDL AB finns på 12 orter i Sverige och omsätter över 1,7 miljarder SEK. I Linköping är det 13 kollegor på kontor och terminal och merparten av våra uppdrag utförs av kontrakterade samarbetspartners. Hos oss är du Trygg hela vägen. Läs mer på gdl.se.
Om tjänsten
Arbetet innebär distributionskörning till butiker runt om i södra Sverige. Vi utgår från Helsingborg. Arbetet innebär även att lasta och lossa ditt ekipage, att köra truck samt daglig kundkontakt. Terminalarbete kan också förekomma. Arbetstiderna är förlagda med rullande schema med både tidiga morgnar, sena kvällar, nätter och helg. När du börjar hos oss får du handledning av våra duktiga chaufförer. Vi betalar avtalsenlig lön enligt transportavtalet.
Dina kvalifikationer
Du skall vara trevlig, flexibel, stresstålig och ha en god servicekänsla. Det är viktigt att du kan planera din körning väl, också utifrån miljöpåverkan, trafiksäkerhet och utifrån gällande lagar och regler. Du skall behärska svenska i tal och skrift.
Kompetenskrav
· CE behörighet
· Yrkeskompetensbevis YKB
· Truckvana/Truckkort
· Förarkort för digital färdskrivare
Arbetstid
Heltid 100% omgående anställning
Varaktighet
Tillsvidareanställning med en inledande provanställning på 6 månader
För att söka tjänsten sänder du CV + personligt brev till [email protected]
I ämnesraden skriver du CE chaufför Helsingborg. Vi hanterar ansökningar löpande, så sänd in din ansökan så snart som möjligt. Vid ytterligare frågor om tjänsten kontakta Jimmy Seres [email protected] Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Falkenklev Logistik Helsingborg söker CE chaufför

Om tjänsten: Vi söker chaufför med CE behörighet. Erfarenhet och vana att köra lastbil + släp. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi söker dig som har: CE kort Giltigt YKB Förarkort ADR - meriterande Övrig information: Start: Enligt överenskommelse Partikörning med start 2 dagar i Helsingborg samt 2 dagar i Malmö. Lön enligt avtal. Gillar du att köra lastbil, träffa mycket kunder samt ha ett v... Visa mer
Om tjänsten:
Vi söker chaufför med CE behörighet. Erfarenhet och vana att köra lastbil + släp.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Vi söker dig som har:
CE kort
Giltigt YKB
Förarkort
ADR - meriterandeÖvrig information:
Start: Enligt överenskommelse
Partikörning med start 2 dagar i Helsingborg samt 2 dagar i Malmö.
Lön enligt avtal.Gillar du att köra lastbil, träffa mycket kunder samt ha ett varierande jobb och vara självgående i din arbetsdag, är detta tjänsten för dig.
Som chaufför träffar du mycket kunder varje dag och därför kommer vi också värdesätta dina personliga egenskaper där vi gärna ser att du är en utåtriktad person som trivs i mötet med andra. Samtidigt gillar du att vara effektiv i ditt arbete men att du får sköta detta mycket själv utifrån frihet under ansvar.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

C-chaufför till kund i Helsingborg

Vår vision ärsimpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanningmot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.Om kundföretagetKundföretaget ligger i Helsingborg är en importör ochdistributör av livsmedel till bl.a. dagligvaruhandeln.ArbetsuppgifterDu kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom branschendär transport och leverans av kundorders är huvuds... Visa mer
Vår vision ärsimpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanningmot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.Om kundföretagetKundföretaget ligger i Helsingborg är en importör ochdistributör av livsmedel till bl.a. dagligvaruhandeln.ArbetsuppgifterDu kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom branschendär transport och leverans av kundorders är huvudsysslan.Som person behöver du varaansvarstagande och flexibel. Vid leverans kan det även förekomma inleverans till slutkund.Krav- Giltigt YKB- C-körkort- SvensktalandeMeriterande- Tidigare arbetat som leverantör av liknande varor-Arbetat medtempererade transporter- Digitalt förarbevis- Goda kunskaper i engelskaVillkorStart: Maj/juniOrt: HelsingborgArbetstider: Vanligtvis M-F 07.30-16.00, men både tidigare och senare pass kan förekomma.Omfattning: Heltid under perioden juni-oktober, därefter heltid från och med januari 2025. Kan även finnas enstaka passutanför ovan nämnda datum.Din profilVi söker dig som trivs på vägen, har en vilja att prestera och leverera. Som person är dusjälvgående och ordningsam. Du har troligtvis ett par års erfarenhet av branschen och känner dig redo för nya utmaningar.Din personlighet präglas av tålamodoch du ser värdet i att leverera service. Utöver din erfarenhetkommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.AnsökanVi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kranbilschaufför (Helsingborg)

Vi söker nu en kranbilschaufför för tömning av avfallsbehållare under marken, så kallade molokar. Som kranbilschaufför kommer dina arbetsuppgifter bestå av att tömma markbehållare på uppdrag av olika renhållningsbolag som till exempel NSR och LSR. Det är ett självständigt arbete och du ansvarar för att planera din rutt när ordrar kommer till dig via telefon eller läsplatta från Ohlssons eller renhållningsbolagets ordersystem. Efter tömning ska materiale... Visa mer
Vi söker nu en kranbilschaufför för tömning av avfallsbehållare under marken, så kallade molokar.Som kranbilschaufför kommer dina arbetsuppgifter bestå av att tömma markbehållare på uppdrag av olika renhållningsbolag som till exempel NSR och LSR. Det är ett självständigt arbete och du ansvarar för att planera din rutt när ordrar kommer till dig via telefon eller läsplatta från Ohlssons eller renhållningsbolagets ordersystem. Efter tömning ska materialet transporteras, vägas in och tippas på respektive mottagaranläggning.
Vi söker dig som:

Har minst C-körkort.
Har giltigt YKB.
Har kranförarbevis över 18 ton/meter.
Har erfarenhet av chaufförsyrket. Erfarenhet av kranbil är meriterande.
Har grundläggande IT-kunskaper.
För att vara lämplig för tjänsten tror vi att du:

Är duktig på att planera din rutt effektivt, både tidsmässigt och miljömässigt.
Har förmåga att självständigt kunna lösa problem som kan uppstå under en arbetsdag.
Har förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar.
Tycker om att leverera hög service.
Trivs med ett högt arbetstempo.
Hos oss får du:

Ett varierande arbete med mycket kundkontakt.
Förmåner som friskvårdsbidrag och kraftigt subventionerad sjukvårdsförsäkring.
Rabatterade priser på drivmedel.
Kollektivavtal


Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning. Placeringsort: Helsingborg.
Om du har frågor - vänligen kontakta Anders Binkowsky på 010-45 00 200 (växel) eller [email protected]
Är det dig vi söker? Vi tillämpar fortlöpande urval så skicka in din ansökan direkt – enkelt och smidigt, utan cv! Visa mindre

CE - Chaufförer sökes till Frigoscandia Åkeri i Helsingborg

Ansök    Maj 10    Frigoscandia AB    Distributionsförare
Till Frigoscandia Åkeri AB i Helsingborg söker vi flexibla och ansvarsfulla CE-chaufförer för daglotsning eller nattkörning. Vi söker dig som har en glödande passion för lastbilsyrket som dessutom vill ha ett omväxlande arbete och ingå i ett professionellt och trevligt team av kollegor. Stämmer detta in på dig så tveka inte att söka jobbet på vårt härliga företag. Vi erbjuder en positiv och inkluderande kultur, efterlevnad av kollektivavtal och kör och vi... Visa mer
Till Frigoscandia Åkeri AB i Helsingborg söker vi flexibla och ansvarsfulla CE-chaufförer för daglotsning eller nattkörning. Vi söker dig som har en glödande passion för lastbilsyrket som dessutom vill ha ett omväxlande arbete och ingå i ett professionellt och trevligt team av kollegor. Stämmer detta in på dig så tveka inte att söka jobbet på vårt härliga företag.

Vi erbjuder en positiv och inkluderande kultur, efterlevnad av kollektivavtal och kör och vilotider, friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter hos bland annat träningsanläggningar och hotell.

Om jobbet:

Jobbet innebär körning med bil och släp där du transporterar kylt och fryst gods men också lastning och lossning. Jobbet ställer också krav på noggrann hantering av fordon, aggregat, färdskrivare, godssäkring och hantering av transportdokument samt scanning av gods.

Om dig:

Du ska vara ordningsam, ha god servicekänsla och vana av att köra fordon som kräver CE - behörighet. Du ska köra trafiksäkert och ha förmåga att planera din körning väl så att rätt gods levereras i rätt tid hos rätt kund.

Kompetenskrav för tjänsten:

- CE-körkort

- Digitalt förarkort

- YKB

- Truckkort

Om oss:

Frigoscandia Åkeri har en modern och välskött fordonspark. Stora delar av trafiken är linjetrafik, dvs. lastas och lossas på omlastningscentraler och som sedan distribueras lokalt av oss själva samt andra företag. Vi trafikerar områden som Skåne, Mälardalen, Västergötland, Småland, Östergötland. Huvudkontoret finns i Helsingborg.

Är du rätt person för tjänsten? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan kommas att tillsättas före sista ansökningsdatum. Tillträdesdag för tjänsten sker enligt överenskommelse.

Skulle du ha frågor är du välkommen att kontakta Transportkoordinator Michael Gustafsson på [email protected]
Mer information om Frigoscandia Åkeri AB hittar du på vår hemsida: https://frigoscandia.com


Frigoscandia driver ett temperaturkontrollerat logistiskt nätverk där vi lagrar och distribuerar livsmedel på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt. Genom våra fordon, lager och terminaler hanterar vi livsmedel från -23 grader till +18 beroende på vilket behov och krav som ställs. Att vara expert på temperaturer är en naturlig del av vårt företags dna. Vår tydliga ambition framåt är att erbjuda våra kunder smarta logistiktjänster, enkla att hantera, allt i takt med den teknikutveckling som nu möjliggörs i vår bransch. Förutom lager och distribution i Norden och Europa, erbjuder vi olika typer av tjänster som infrysning, upptining eller förberedande butiksexponering. Visa mindre

Chaufförer sökes! C/CE

Vi söker nu erfarna chaufförer till kund i Helsingborg! Är du en erfaren C eller CE-chaufför som letar efter din nästa utmaning? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker efter en chaufför som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med ett expanderande företag i Helsingborg. Vår kund är verksam inom entreprenad, renhållning samt transport och körningarna kan ske under dygnets alla tider. Detta medför att du som person ska ha en förmåga att arbeta med ett fl... Visa mer
Vi söker nu erfarna chaufförer till kund i Helsingborg!
Är du en erfaren C eller CE-chaufför som letar efter din nästa utmaning? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker efter en chaufför som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med ett expanderande företag i Helsingborg. Vår kund är verksam inom entreprenad, renhållning samt transport och körningarna kan ske under dygnets alla tider. Detta medför att du som person ska ha en förmåga att arbeta med ett flexibelt arbetssätt då du kan få arbeta olika tider under arbetets gång. 

Exakta körningar du kan få arbeta med kommer variera beroende på vem du är som person. 

Formella krav för tjänsten: C och/eller CE-behörighet
YKB
ADR
Vi söker dig som är: Flexibel
Ansvarsfull
En lagspelare

Låter detta spännande? Varmt välkommen med din ansökan! Rekryteringsarbetet sker löpande.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Chaufförer sökes! C/CE

Vi söker nu erfarna chaufförer till kund i Helsingborg! Är du en erfaren C eller CE-chaufför som letar efter din nästa utmaning? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker efter en chaufför som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med ett expanderande företag i Helsingborg. Vår kund är verksam inom entreprenad, renhållning samt transport och körningarna kan ske under dygnets alla tider. Detta medför att du som person ska ha en förmåga att arbeta med ett fl... Visa mer
Vi söker nu erfarna chaufförer till kund i Helsingborg!
Är du en erfaren C eller CE-chaufför som letar efter din nästa utmaning? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker efter en chaufför som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med ett expanderande företag i Helsingborg. Vår kund är verksam inom entreprenad, renhållning samt transport och körningarna kan ske under dygnets alla tider. Detta medför att du som person ska ha en förmåga att arbeta med ett flexibelt arbetssätt då du kan få arbeta olika tider under arbetets gång. 

Exakta körningar du kan få arbeta med kommer variera beroende på vem du är som person. 

Formella krav för tjänsten: C och/eller CE-behörighet
YKB
ADR
Vi söker dig som är: Flexibel
Ansvarsfull
En lagspelare

Låter detta spännande? Varmt välkommen med din ansökan! Rekryteringsarbetet sker löpande.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Bilbärgare

Ansök    Apr 18    Sydjouren Skåne AB    Bilbärgare
Har du jobbat som yrkesförare i minst fem år? Vi söker ansvarstagande och kunniga chaufförer till att köra bärgningsbil. C-körkort, flytande svenska och hög moral är krav. Du måste kunna arbeta efter rullande schema dag- och kvällstid plus schemalagd passning utöver din ordinarie arbetstid. Du måste också bo på rimligt avstånd från stationen för att det ska fungera med passningen. För anställning krävs av arbetsgivaren godkänt utdrag ur belastningsregistre... Visa mer
Har du jobbat som yrkesförare i minst fem år? Vi söker ansvarstagande och kunniga chaufförer till att köra bärgningsbil. C-körkort, flytande svenska och hög moral är krav.
Du måste kunna arbeta efter rullande schema dag- och kvällstid plus schemalagd passning utöver din ordinarie arbetstid. Du måste också bo på rimligt avstånd från stationen för att det ska fungera med passningen.
För anställning krävs av arbetsgivaren godkänt utdrag ur belastningsregistret.
Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande.
Arbetstid: Schemalagd arbetstid 40 timmar/vecka plus passning
Anställningsform: Tillsvidare med provanställning, alternativt timanställning.
Lön: Lön enligt avtal
Skicka ansökan med CV och personligt brev där du berättar varför du vill jobba hos oss till: [email protected]. Visa mindre

C-Chaufförer sökes till välkänt företag i Helsingborg!

Brinner du för att köra lastbil och bidra med god kundkontakt och service? Då kan våra kommande uppdrag vara för dig! StudentConsulting har lång erfarenhet av att leverera lager- och logistikpersonal i Sverige. Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra välkända kundföretag och vi är en bra referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och ett fokus på yrkesstolthet är viktigt. Vi söker en pålitlig och erfaren C-chaufför för distr... Visa mer
Brinner du för att köra lastbil och bidra med god kundkontakt och service? Då kan våra kommande uppdrag vara för dig!

StudentConsulting har lång erfarenhet av att leverera lager- och logistikpersonal i Sverige. Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra välkända kundföretag och vi är en bra referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och ett fokus på yrkesstolthet är viktigt.

Vi söker en pålitlig och erfaren C-chaufför för distribution av gods till våra kunder i Helsingborg.

Som C-chaufför kommer du att vara ansvarig för att köra och leverera våra varor till våra kunder i Helsingborg och omkringliggande områden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
- Lasta och lossa gods på ett säkert och effektivt sätt.
- Säkerställa att alla transporter sker i enlighet med gällande trafikregler och bestämmelser.
- Utföra dagliga kontroller och underhåll av lastbilen för att säkerställa dess säkerhet och funktion.
- Hantera dokumentation för varuleveranser och se till att all information är korrekt.
- Samarbeta med vårt distributions- och logistikteam för att säkerställa smidiga leveransprocesser.
- Upprätthålla en professionell och serviceinriktad attityd gentemot våra kunder.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd medarbetare till vår välkända kund. Vid gott arbete finns det goda chanser för övertag efter behovets slut.

Din profil
För att vara lämplig för rollen som C-chaufför krävs det:
- Körkort C med giltigt YKB (Yrkeskompetensbevis) och förarbevis för truck.
- Meriterande om du har erfarenhet av distribution.
- Anmärkningsfritt belastningsregister.
- Utmärkt körförmåga och säkerhetsmedvetenhet.
- Serviceinriktad och professionell attityd gentemot kunder och kollegor.
- Flexibilitet och förmåga att anpassa sig till förändrade arbetsförutsättningar.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Miljöarbetare/C-chaufför med YKB till Helsingborg (extra-/sommarjobb)

Ansök    Apr 18    VERDIS AB    Renhållningsförare
Verdis är en av Sveriges ledande privata aktörer inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med över 500 medarbetare och 300 fordon i daglig drift når vi ut till ca 1 500 000 invånare i omkring 25 kommuner. Vi är en del av Verdis Nordic; en hållbarhetsinriktad koncern som erbjuder miljötjänster inom Norge, Danmark, Finland och Sverige. Verdis är stolta insamlare av avfall, och som miljöarbetare hos ... Visa mer
Verdis är en av Sveriges ledande privata aktörer inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med över 500 medarbetare och 300 fordon i daglig drift når vi ut till ca 1 500 000 invånare i omkring 25 kommuner. Vi är en del av Verdis Nordic; en hållbarhetsinriktad koncern som erbjuder miljötjänster inom Norge, Danmark, Finland och Sverige.
Verdis är stolta insamlare av avfall, och som miljöarbetare hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts – det är viktigt för oss!

Om jobbet
Från depån i Helsingborg ansvarar Verdis för avfallsinsamlingen i Ängelholms kommun, med Nordvästra Skånes Renhållnings (NSR) AB som uppdragsgivare och samarbetspartner.

Nu behöver vi komplettera vårt härliga gäng med två duktiga miljöarbetare med C-körkort och YKB.

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom Verdis. Du är vårt ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Ängelholm rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon
- Hantering av fordonsdatorer, RFID-utrustning samt digital avvikelserapportering
- Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätt av dessa vid behov
- Inlämnande av fordon till verkstad vid behov

Vem är du?
Vi söker dig som:

- Har C-körkort med tillhörande YKB
- Behärskar det svenska språket i tal och skrift

Det är meriterande om du:

- Har tidigare erfarenhet från liknande arbete och har kört baklastare tidigare
- Har lokalkännedom kring Ängelholm

Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse (gärna snart som möjligt)
Anställningsform och omfattning: Tillsvidareanställning (provanställning tillämpas), heltid
Arbetstider: Vi har verksamhet måndag-fredag med skiftkörning fm/em 06:00-14:00 eller 14:00-22:00

Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.verdis.se/sv/arbeta-hos-oss/. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker en CE-chaufför!

Söker du efter ett varierande och spännande chaufförsjobb på ett expansivt företag som värnar om sina anställda? Vill du hjälpa och att säkerställa högklassiga leveranser till våra kunder? Då är detta jobb helt rätt för dig! Vem är du? Vi söker nu en snabb och arbetsvillig chaufför som trivs med ett varierat arbete som har CE körkort, YKB och digitalt färdskrivarkort. Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du är hjälpsam,... Visa mer
Söker du efter ett varierande och spännande chaufförsjobb på ett expansivt företag som värnar om sina anställda? Vill du hjälpa och att säkerställa högklassiga leveranser till våra kunder? Då är detta jobb helt rätt för dig!
Vem är du?
Vi söker nu en snabb och arbetsvillig chaufför som trivs med ett varierat arbete som har CE körkort, YKB och digitalt färdskrivarkort.
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du är hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös och vi ser gärna att du gillar att lösa problem med andra.
Att du är flexibel, ordningsam och punktlig ser vi som en självklarhet. Du gillar att hålla dig i form, för det här jobbet innebär att du hela tiden är i rörelse. Du är också positiv och förstår vikten av nöjda kunder och har en hög social kompetens.
Vi vill att du är trygg och säker i din chaufförsroll och ansvarsfull. Arbetet innebär distributionskörning i Helsingborg med omnejd.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av styckegodshantering och distributionskörning och det är meriterande om du har ADR samt truckkort.
Respekt för dina medtrafikanter, kunder och kollegor är centrala för oss. Vi är ett litet med tight gäng som jobbar här. Alla ställer upp för varandra, så en god gemenskap är viktigt för oss och för att man ska trivas här.
Förmåner
Friskvårdsbidrag
Moderna faciliteter
Marknadsmässiga löner och villkor
Goda möjligheter att avancera inom företaget

?Övrig information
Tillsvidareanställning på 100% som föregår av sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse och arbetstiden är förlagd dagtid 7-16 med placering i Helsingborg.
Om oss
Rossing Åkeri och Logistik är ett företag med många år i branschen med verksamhet på ett flertal orter runt om i Sverige. Företaget är expansivt och har höga ambitioner och stora framtidsvisioner. Rossing Åkeri och Logistik erbjuder ett brett utbud av transporter och logistiklösningar med bl.a. långsiktiga distributionslösningar, fjärrlinjer, tredjepartslogistik, personaluthyrning samt bil och lastbilsuthyrning.
Intervjuer kommer att hållas löpande så Välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

CE-Chaufförer sökes till välkänt företag i Helsingborg!

Brinner du för att köra lastbil och bidra med god kundkontakt och service? Då kan våra kommande uppdrag vara för dig! StudentConsulting har lång erfarenhet av att leverera lager- och logistikpersonal i Sverige. Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra välkända kundföretag och vi är en bra referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och ett fokus på yrkesstolthet är viktigt. Vi söker en pålitlig och erfaren CE-chaufför för dist... Visa mer
Brinner du för att köra lastbil och bidra med god kundkontakt och service? Då kan våra kommande uppdrag vara för dig!

StudentConsulting har lång erfarenhet av att leverera lager- och logistikpersonal i Sverige. Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra välkända kundföretag och vi är en bra referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och ett fokus på yrkesstolthet är viktigt.

Vi söker en pålitlig och erfaren CE-chaufför för distribution av gods till våra kunder i Helsingborg.

Som CE-chaufför kommer du att vara ansvarig för att köra och leverera våra varor till våra kunder i Helsingborg och omkringliggande områden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
- Lasta och lossa gods på ett säkert och effektivt sätt.
- Säkerställa att alla transporter sker i enlighet med gällande trafikregler och bestämmelser.
- Utföra dagliga kontroller och underhåll av lastbilen för att säkerställa dess säkerhet och funktion.
- Hantera dokumentation för varuleveranser och se till att all information är korrekt.
- Samarbeta med vårt distributions- och logistikteam för att säkerställa smidiga leveransprocesser.
- Upprätthålla en professionell och serviceinriktad attityd gentemot våra kunder.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd medarbetare till vår välkända kund. Vid gott arbete finns det goda chanser för övertag efter behovets slut.

Din profil
För att vara lämplig för rollen som CE-chaufför krävs det:
- Körkort CE med giltigt YKB (Yrkeskompetensbevis) och förarbevis för truck.
- Meriterande om du har erfarenhet av distribution.
- Anmärkningsfritt belastningsregister.
- Utmärkt körförmåga och säkerhetsmedvetenhet.
- Serviceinriktad och professionell attityd gentemot kunder och kollegor.
- Flexibilitet och förmåga att anpassa sig till förändrade arbetsförutsättningar.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Slambilschaufför (Helsingborg eller Eslöv)

Vår verksamhet fortsätter att växa så nu söker vi fler chaufförer till våra slambilsuppdrag i Skåne. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av tömning av slambrunnar och fettavskiljare. Du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder så det är viktigt att du trivs med kundkontakt och drivs av att ge bra service. Vi söker dig som: Har minst C-körkort och giltigt YKB. Har du CE-körkort så är det till din fördel. Har tidigare erfarenhet av chaufförsyr... Visa mer
Vår verksamhet fortsätter att växa så nu söker vi fler chaufförer till våra slambilsuppdrag i Skåne.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av tömning av slambrunnar och fettavskiljare. Du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder så det är viktigt att du trivs med kundkontakt och drivs av att ge bra service.
Vi söker dig som:

Har minst C-körkort och giltigt YKB. Har du CE-körkort så är det till din fördel.
Har tidigare erfarenhet av chaufförsyrket, meriterande om du har erfarenhet av slamtömning.
Har grundläggande IT-kunskaper.
God lokalkännedom av området.
Har du ADR-behörighet eller Arbete på väg så är det meriterande.För att vara lämplig för tjänsten tror vi att du:

Är noggrann, ansvarsfull och pålitlig.
Har förmåga att självständigt kunna lösa problem som kan uppstå under en arbetsdag.
Har förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar.
Tycker om att leverera hög service.
Trivs med ett högt arbetstempo.
Hos oss får du:

Ett varierande arbete med mycket kundkontakt.
Förmåner som friskvårdsbidrag och kraftigt subventionerad sjukvårdsförsäkring.
Rabatterade priser på drivmedel.
Kollektivavtal


Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning. Placeringsort Helsingborg eller Eslöv.
Om du har frågor - vänligen kontakta Andreas Kind, Driftchef, på 010-45 00 200 (växel) eller [email protected]
Är det dig vi söker? Vi tillämpar fortlöpande urval så dröj inte, skicka in din ansökan direkt – enkelt och smidigt utan CV! Visa mindre

Chaufför till Home Furnishing Nordic

Home Furnishing Nordic AB söker chaufför på 100% till vår terminal iHelsingborg! I tjänsten kommer du leverera möbler hem till våra kunder vilket även innefattar inbärning. Ni jobbar i huvudsak två & två. Tempot är högt och mycket fysiskt. Vi ser därför att du som söker har god fysik, effektiv och är en lagspelare med ett stort servicefokus mot både kunder och kollegor. Vidare har du: Truckkort Körkort B Mycket goda kunskaper i svenska Erfarenhet av ... Visa mer
Home Furnishing Nordic AB söker chaufför på 100% till vår terminal iHelsingborg!
I tjänsten kommer du leverera möbler hem till våra kunder vilket även innefattar inbärning. Ni jobbar i huvudsak två & två. Tempot är högt och mycket fysiskt. Vi ser därför att du som söker har god fysik, effektiv och är en lagspelare med ett stort servicefokus mot både kunder och kollegor.
Vidare har du:
Truckkort
Körkort B
Mycket goda kunskaper i svenska
Erfarenhet av arbete på lager/terminal/budbilskörning är meriterande

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med önskat startdatum redan 2024-04-22. Vi tillämpar provanställning. Arbetet är förlagt vardagar med arbetstid mellan kl 07.00-18.00 enligt schema.
För nyanställning kommer vi i slutprocessen begära ett utdrag från belastningsregistret.
Om företaget
Home Furnishing Nordic är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom Bygghemma Group. Inom Home Furnishing Nordic ingår många olika online-butiker, bl.a. Trademax, Chilli och Furniturebox. Vi har även ca 9 fysiska butiker i Norden. Visa mindre

C-Chaufför Distribution Sökes för Sommaruppdrag i Halmstad!

Är du en erfaren och engagerad C-chaufför med passion för logistik? Då har vi den perfekta sommarrollen för dig! Vi söker nu en pålitlig och ambitiös C-chaufför för distribution under perioden maj till september i den soliga staden Halmstad. Arbetsuppgifter: - Ansvarig för säker och effektiv distribution av varor - Körning av lastbil med behörighet C - Lastning och lossning av gods - Säkerställa korrekt hantering av varor och dokumentation - Samarbete me... Visa mer
Är du en erfaren och engagerad C-chaufför med passion för logistik? Då har vi den perfekta sommarrollen för dig!

Vi söker nu en pålitlig och ambitiös C-chaufför för distribution under perioden maj till september i den soliga staden Halmstad.

Arbetsuppgifter:
- Ansvarig för säker och effektiv distribution av varor
- Körning av lastbil med behörighet C
- Lastning och lossning av gods
- Säkerställa korrekt hantering av varor och dokumentation
- Samarbete med övriga teammedlemmar för att säkerställa smidig logistik

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen, och den slutgiltiga kandidaten kommer att anställas som ambulerande konsult via oss.

Din profil
Krav:
- Körkort med behörighet C
- YKB (Yrkeskompetensbevis)
- Digitalt förarbevis
- Positiv inställning och vilja att arbeta hårt
- Fysiskt kapabel att utföra arbetsuppgifterna

Meriterande:
- Erfarenhet inom logistikbranschen och distribution

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

CE-Chaufför Sökes för Spännande sommaruppdrag i Landskrona!

Är du en erfaren och engagerad CE-chaufför? Då har vi det perfekta tillfället för dig! Vi söker nu en pålitlig och skicklig CE-chaufför för ett spännande uppdrag i Landskrona. Arbetsuppgifter: - Ansvarig för säker och effektiv körning av lastbil med behörighet CE - Transportera varor enligt gällande lagar och säkerhetsföreskrifter - Lastning och lossning av gods med noggrannhet och effektivitet - Säkerställa korrekt dokumentation och rapportering - Samar... Visa mer
Är du en erfaren och engagerad CE-chaufför? Då har vi det perfekta tillfället för dig!

Vi söker nu en pålitlig och skicklig CE-chaufför för ett spännande uppdrag i Landskrona.

Arbetsuppgifter:
- Ansvarig för säker och effektiv körning av lastbil med behörighet CE
- Transportera varor enligt gällande lagar och säkerhetsföreskrifter
- Lastning och lossning av gods med noggrannhet och effektivitet
- Säkerställa korrekt dokumentation och rapportering
- Samarbete med kollegor och övriga teammedlemmar för att säkerställa smidig logistik

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat blir anställd som ambulerande konsult via oss.

Din profil
Krav:
- Körkort med behörighet CE
- YKB (Yrkeskompetensbevis)
- Digitalt förarbevis
- Positiv inställning och vilja att leverera högkvalitativ service
- Fysiskt kapabel att utföra arbetsuppgifterna

Meriterande:
- Erfarenhet som CE-chaufför inom distribution

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

CE-Chaufför Sökes för Spännande sommaruppdrag i Halmstad!

Är du en erfaren och engagerad CE-chaufför? Då har vi det perfekta tillfället för dig! Vi söker nu en pålitlig och skicklig CE-chaufför för ett spännande uppdrag i den soliga staden Halmstad. Arbetsuppgifter: - Ansvarig för säker och effektiv körning av lastbil med behörighet CE - Transportera varor enligt gällande lagar och säkerhetsföreskrifter - Lastning och lossning av gods med noggrannhet och effektivitet - Säkerställa korrekt dokumentation och rapp... Visa mer
Är du en erfaren och engagerad CE-chaufför? Då har vi det perfekta tillfället för dig!

Vi söker nu en pålitlig och skicklig CE-chaufför för ett spännande uppdrag i den soliga staden Halmstad.

Arbetsuppgifter:
- Ansvarig för säker och effektiv körning av lastbil med behörighet CE
- Transportera varor enligt gällande lagar och säkerhetsföreskrifter
- Lastning och lossning av gods med noggrannhet och effektivitet
- Säkerställa korrekt dokumentation och rapportering
- Samarbete med kollegor och övriga teammedlemmar för att säkerställa smidig logistik

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen, och den slutgiltiga kandidaten blir anställd som ambulerande konsult via oss.

Din profil
Krav:
- Körkort med behörighet CE
- YKB (Yrkeskompetensbevis)
- Digitalt förarbevis
- Positiv inställning och vilja att leverera högkvalitativ service
- Fysiskt kapabel att utföra arbetsuppgifterna

Meriterande:
- Erfarenhet som CE-chaufför inom distribution

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

C-Chaufför Distribution Sökes för Sommaruppdrag i Helsingborg!

Är du en erfaren och engagerad C-chaufför med passion för logistik? Då har vi den perfekta sommarrollen för dig! Vi söker nu en pålitlig och ambitiös C-chaufför för distribution under perioden maj till september i Helsingborg. Arbetsuppgifter: - Ansvarig för säker och effektiv distribution av varor - Körning av lastbil med behörighet C - Lastning och lossning av gods - Säkerställa korrekt hantering av varor och dokumentation - Samarbete med övriga teamme... Visa mer
Är du en erfaren och engagerad C-chaufför med passion för logistik? Då har vi den perfekta sommarrollen för dig!

Vi söker nu en pålitlig och ambitiös C-chaufför för distribution under perioden maj till september i Helsingborg.

Arbetsuppgifter:
- Ansvarig för säker och effektiv distribution av varor
- Körning av lastbil med behörighet C
- Lastning och lossning av gods
- Säkerställa korrekt hantering av varor och dokumentation
- Samarbete med övriga teammedlemmar för att säkerställa smidig logistik

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer bli anställd som ambulerande konsult via oss.

Din profil
Krav:
- Körkort med behörighet C
- YKB (Yrkeskompetensbevis)
- Digitalt förarbevis
- Positiv inställning och vilja att arbeta hårt
- Fysiskt kapabel att utföra arbetsuppgifterna

Meriterande:
- Erfarenhet inom logistikbranschen och distribution

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

CE-Chaufför Sökes för Spännande Uppdrag i Helsingborg!

Är du en erfaren och engagerad CE-chaufför med en passion för vägarna? Då har vi det perfekta tillfället för dig! Vi söker nu en pålitlig och skicklig CE-chaufför för ett spännande uppdrag i Helsingborg. Arbetsuppgifter: - Ansvarig för säker och effektiv körning av lastbil med behörighet CE - Transportera varor enligt gällande lagar och säkerhetsföreskrifter - Lastning och lossning av gods med noggrannhet och effektivitet - Säkerställa korrekt dokumentat... Visa mer
Är du en erfaren och engagerad CE-chaufför med en passion för vägarna? Då har vi det perfekta tillfället för dig!

Vi söker nu en pålitlig och skicklig CE-chaufför för ett spännande uppdrag i Helsingborg.

Arbetsuppgifter:
- Ansvarig för säker och effektiv körning av lastbil med behörighet CE
- Transportera varor enligt gällande lagar och säkerhetsföreskrifter
- Lastning och lossning av gods med noggrannhet och effektivitet
- Säkerställa korrekt dokumentation och rapportering
- Samarbete med kollegor och övriga teammedlemmar för att säkerställa smidig logistik

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat blir anställd som ambulerande konsult via oss.

Din profil
Krav:
- Körkort med behörighet CE
- YKB (Yrkeskompetensbevis)
- Digitalt förarbevis
- Positiv inställning och vilja att leverera högkvalitativ service
- Fysiskt kapabel att utföra arbetsuppgifterna

Meriterande:
Erfarenhet av rollen som distributionsförare

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

C-Chaufför Distribution Sökes för Sommaruppdrag i Landskrona!

Är du en erfaren och engagerad C-chaufför med passion för logistik? Då har vi den perfekta sommarrollen för dig! Vi söker nu en pålitlig och ambitiös C-chaufför för distribution under perioden maj till september i den vackra staden Landskrona. Arbetsuppgifter: - Ansvarig för säker och effektiv distribution av varor - Körning av lastbil med behörighet C - Lastning och lossning av gods - Säkerställa korrekt hantering av varor och dokumentation - Samarbete ... Visa mer
Är du en erfaren och engagerad C-chaufför med passion för logistik? Då har vi den perfekta sommarrollen för dig!

Vi söker nu en pålitlig och ambitiös C-chaufför för distribution under perioden maj till september i den vackra staden Landskrona.

Arbetsuppgifter:
- Ansvarig för säker och effektiv distribution av varor
- Körning av lastbil med behörighet C
- Lastning och lossning av gods
- Säkerställa korrekt hantering av varor och dokumentation
- Samarbete med övriga teammedlemmar för att säkerställa smidig logistik

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen, och den slutgiltiga kandidaten kommer att anställas som ambulerande konsult via oss.

Din profil
Krav:
- Körkort med behörighet C
- YKB (Yrkeskompetensbevis)
- Digitalt förarbevis
- Positiv inställning och vilja att arbeta hårt
- Fysiskt kapabel att utföra arbetsuppgifterna

Meriterande:
- Erfarenhet inom logistikbranschen och distribution

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Chaufför till kranbil

Vi på Swerock söker just nu en engagerad och initiativtagande kranbilschaufför till vår kund i Förslöv.   Vi erbjuder dig en trygg arbetsplats som präglas av laganda och gemenskap, där du blir en del av ett team som består av 18 chaufförer och 17 kranbilar.   Om tjänsten   Hos vår kund i Förslöv har vi fyra stationerade kranbilar/växlare med maskinsläp som transporterar liftar till arbetsplatser inom främst Sydsverige, dit behöver vi nu förstärka vårt t... Visa mer
Vi på Swerock söker just nu en engagerad och initiativtagande kranbilschaufför till vår kund i Förslöv.
 
Vi erbjuder dig en trygg arbetsplats som präglas av laganda och gemenskap, där du blir en del av ett team som består av 18 chaufförer och 17 kranbilar.
 
Om tjänsten
 
Hos vår kund i Förslöv har vi fyra stationerade kranbilar/växlare med maskinsläp som transporterar liftar till arbetsplatser inom främst Sydsverige, dit behöver vi nu förstärka vårt team med en chaufför.
 
Då vi har varierande kunduppdrag och olika typer av fordon/kranbilar finns det stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill växa.
 
Du utgår från Förslöv och tillsammans med dina kollegor och transportledare hittar ni vägar framåt för att lösa kundens behov. 
 
Kravprofil
 
Vi söker dig som har en hög grad av servicekänsla, är jordnära och positiv. Du är noggrann och har ett flexibelt förhållningssätt.  
 
Vi vill att du har 2-4 års relevant arbetslivserfarenhet. CE-körkort, kranförarbevis över 18 t/m samt YKB är ett krav.
 
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
 
Kontaktperson
 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Patrik Joehns på telefon 0733-84 74 30.
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen. Visa mindre

Spolbilschaufför Fastighet

Inom vår fastighetsavdelning växer vi och behöver förstärkning av en duktiga spolbilschaufförer som kommer att ingå i ett team. Som spolbilschaufför spenderar du en stor del av dagen inomhus hos våra fastighets kunder. Därför är det viktigt att du är lösningsorienterad, serviceinriktad och gillar att ha kundkontakt. Du utför underhållsspolning i kök och badrum samt akuta stoppspolningar. Ledningsfräsning och filmning förekommer också. Förutom att du blir... Visa mer
Inom vår fastighetsavdelning växer vi och behöver förstärkning av en duktiga spolbilschaufförer som kommer att ingå i ett team.

Som spolbilschaufför spenderar du en stor del av dagen inomhus hos våra fastighets kunder. Därför är det viktigt att du är lösningsorienterad, serviceinriktad och gillar att ha kundkontakt. Du utför underhållsspolning i kök och badrum samt akuta stoppspolningar. Ledningsfräsning och filmning förekommer också.

Förutom att du blir en del av ett trevligt team ingår anställningsförmåner som friskvårdsbidrag samt rabatterade priser på drivmedel och sjukvårdsförsäkring. Lön enligt överenskommelse.
Krav:

Du behöver ha C-behörighet och YKB.
Positiv och lätt för att jobba i team.
Kunna uttrycka dig flytande på svenska i tal och skrift.

Meriterande:

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
CE-behörighet.
Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning, ordinarie arbetstid är förlagd på dagtid 07.00-16.00 måndag-fredag. I uppdraget ingår även beredskap på kvällar och helger. I den här tjänsten utgår du från Helsingborg. Utbildning sker internt med mentor som kommer finnas där under hela upplärningen. Visa mindre

Renhållningschaufför till uppdrag i Helsingborg

Ansök    Mar 15    JKS Sverige AB    Renhållningsförare
Uppdraget sträcker sig från början av maj till mitten på augusti med en eventuell möjlighet till förlängning. Som chaufför kommer du tillhöra ett engagerat team som arbetar tillsammans för att driva verksamheten framåt och samtidigt ha en rolig dag på jobbet. Detta är en fantastik möjlighet att tillhöra ett familjärt företag som tar hand om sina anställda och lägger stor vikt vid att alla ska trivas.  Arbetsuppgifter Tömma och hantera kärl Reklamationer... Visa mer
Uppdraget sträcker sig från början av maj till mitten på augusti med en eventuell möjlighet till förlängning. Som chaufför kommer du tillhöra ett engagerat team som arbetar tillsammans för att driva verksamheten framåt och samtidigt ha en rolig dag på jobbet. Detta är en fantastik möjlighet att tillhöra ett familjärt företag som tar hand om sina anställda och lägger stor vikt vid att alla ska trivas. 

Arbetsuppgifter
Tömma och hantera kärl
Reklamationer vid behov
Bidra med god kundservice
Dokumentation
Arbetstiderna är klockan 05.30-15.00. De långa passen kompenseras med en ledig fredag och måndag i månaden. Övertid kan förekomma. Du kommer utgå från Helsingborg men köra rundor i Bjuv och Åstorp.
Arbetet startar med en gedigen introduktion där du som chaufför får åka med på rutter som du framöver kommer köra själv. 

Kompetens och erfarenhet C-körkort eller högre behörighet och gärna erfarenhet av renhållningsfordon
????YKB-behörighet
God kommunikationsförmåga och hög servicekänsla, då du kommer att ha mycket kontakt med abonnenter
Datorkunskap
Goda språkkunskaper i svenska

Ytterligare är det meriterande om du kört lastväxlare alternativt liftdumper samt lokalkännedom i den ort du kör i.

Personliga egenskaper     
Som person är du noggrann, ansvarsfull, pålitlig och givetvis en god lastbilsförare. Arbetet är fysiskt krävande och utförs i högt tempo, därav ser vi att du är en stresstålig person som gillar att arbeta med kroppen. Dessutom ser vi att du har en känsla för service och är bekväm med att träffa mycket nytt folk och bibehålla relationer med kunder.

Vi erbjuder dig
Som konsult hos oss arbetar du i ett spännande uppdrag hos vår kund och får erfarenhet som utvecklar din kompetens och ditt nätverk. Du har en konsultchef som du har en tät och nära dialog med, som säkerställer att du är nöjd i din anställning samt i uppdraget hos vår kund. Vi har kollektivavtal och följer de regler och avtal som finns på arbetsmarknaden, så att du som konsult kan känna dig trygg i din anställning hos oss. Har du några frågor är du alltid varmt välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef Martin Jörhov på 0709-683035 eller [email protected] Visa mindre

Vikaren - Lastbilschaufför - CE

Om tjänsten. ska du köra en drag bil med container mellan Helsingborg hamn och kunder. Chauffören ska inta lasta och låssa bara köra . Ingen övernattning bilen stationera i Helsingborg . KRAVS. B - CE - YKB Visa mer
Om tjänsten.
ska du köra en drag bil med container mellan Helsingborg hamn och kunder. Chauffören ska inta lasta och låssa bara köra . Ingen övernattning bilen stationera i Helsingborg .
KRAVS.
B - CE - YKB Visa mindre

Sommarvikarierande Chaufförer (flera orter)

Ohlssons är verksamma i ett 40-tal kommuner runt om i Sverige. En stor del av verksamheten består av insamling av avfall och återvinningsmaterial men vi erbjuder även tjänster inom spol- och rörteknik, entreprenad och transport. Sommaren närmar sig och nu söker vi förare med C-körkort eller CE-körkort till flera orter och körningar. I din ansökan kommer du få möjlighet att ange önskad arbetsort. Dina arbetsuppgifter är att ansvara för din tilldelade ... Visa mer
Ohlssons är verksamma i ett 40-tal kommuner runt om i Sverige. En stor del av verksamheten består av insamling av avfall och återvinningsmaterial men vi erbjuder även tjänster inom spol- och rörteknik, entreprenad och transport.
Sommaren närmar sig och nu söker vi förare med C-körkort eller CE-körkort till flera orter och körningar. I din ansökan kommer du få möjlighet att ange önskad arbetsort.


Dina arbetsuppgifter är att ansvara för din tilldelade körning och ha kontinuerlig dialog med gruppledare och transportledning. Du är Ohlssons ansikte utåt och kommer att möta kunder varje dag. Därför är det viktigt att du är positiv och tillmötesgående mot de du träffar i din yrkesroll. I arbetet ingår också daglig tillsyn och vård av fordonet.
På Ohlssons har vi flera fordonstyper, bland annat baktömmande, lastväxlare, kranbil, frontlastare, sidlastare, liftdumper och skåpbil.
Om du är en skicklig chaufför som vill arbeta extra under juni - augusti ser vi fram emot att höra från dig.
Vi söker dig som:


Har C-körkort.
Har giltigt YKB.
Har grundläggande IT-kunskaper.
Erfarenhet av chaufförsyrket är meriterande.
Till vissa fordon behövs även CE-körkort och kranbehörighet.
För att vara lämplig för tjänsten tror vi att du:

Har förmåga att självständigt kunna lösa problem och prioritera dina arbetsuppgifter.
Är serviceinriktad och samarbetar bra med andra.
Trivs med ett högt arbetstempo.
Hos oss får du:

Ett varierande arbete med mycket kundkontakt.
Arbeta på ett företag där vi har många olika fordonstyper.
Vara en del av en härlig gemenskap som bidrar till en hållbar miljö varje dag.
Kollektivavtal


Tjänsterna är behovsanställning på timbasis och perioden du jobbar kan variera beroende på körning och placeringsort, men givetvis tar vi hänsyn till dina önskemål.
Om du har frågor - vänligen kontakta Sofie MacLeod på 010-45 00 200 (växel) eller [email protected]
Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan direkt – enkelt och smidigt, utan CV! Visa mindre

Sommarvikarierande Chaufförer (flera orter)

Ohlssons är verksamma i ett 40-tal kommuner runt om i Sverige. En stor del av verksamheten består av insamling av avfall och återvinningsmaterial men vi erbjuder även tjänster inom spol- och rörteknik, entreprenad och transport. Sommaren närmar sig och nu söker vi förare med C-körkort eller CE-körkort till flera orter och körningar. I din ansökan kommer du få möjlighet att ange önskad arbetsort. Dina arbetsuppgifter är att ansvara för din tilldelade ... Visa mer
Ohlssons är verksamma i ett 40-tal kommuner runt om i Sverige. En stor del av verksamheten består av insamling av avfall och återvinningsmaterial men vi erbjuder även tjänster inom spol- och rörteknik, entreprenad och transport.
Sommaren närmar sig och nu söker vi förare med C-körkort eller CE-körkort till flera orter och körningar. I din ansökan kommer du få möjlighet att ange önskad arbetsort.


Dina arbetsuppgifter är att ansvara för din tilldelade körning och ha kontinuerlig dialog med gruppledare och transportledning. Du är Ohlssons ansikte utåt och kommer att möta kunder varje dag. Därför är det viktigt att du är positiv och tillmötesgående mot de du träffar i din yrkesroll. I arbetet ingår också daglig tillsyn och vård av fordonet.
På Ohlssons har vi flera fordonstyper, bland annat baktömmande, lastväxlare, kranbil, frontlastare, sidlastare, liftdumper och skåpbil.
Om du är en skicklig chaufför som vill arbeta extra under juni - augusti ser vi fram emot att höra från dig.
Vi söker dig som:


Har C-körkort.
Har giltigt YKB.
Har grundläggande IT-kunskaper.
Erfarenhet av chaufförsyrket är meriterande.
Till vissa fordon behövs även CE-körkort och kranbehörighet.
För att vara lämplig för tjänsten tror vi att du:

Har förmåga att självständigt kunna lösa problem och prioritera dina arbetsuppgifter.
Är serviceinriktad och samarbetar bra med andra.
Trivs med ett högt arbetstempo.
Hos oss får du:

Ett varierande arbete med mycket kundkontakt.
Arbeta på ett företag där vi har många olika fordonstyper.
Vara en del av en härlig gemenskap som bidrar till en hållbar miljö varje dag.
Kollektivavtal


Tjänsterna är behovsanställning på timbasis och perioden du jobbar kan variera beroende på körning och placeringsort, men givetvis tar vi hänsyn till dina önskemål.
Om du har frågor - vänligen kontakta Sofie MacLeod på 010-45 00 200 (växel) eller [email protected]
Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan direkt – enkelt och smidigt, utan CV! Visa mindre

Industriarbetare Grävsug

Som industriarbetare arbetar du med olika uppdrag inom Skåne. I vårt arbete tar vi hjälp av vår Torrsug där vi utför allt möjligt som markarbeten, arbete i krypgrund, på vindar och trossbottnar mm. Vi är ett glatt gäng som behöver förstärkas med en ”teamplayer”. Är du rätt person tveka inte skicka in en ansökan. Krav: C-behörighet och YKB, meriterande med CE-körkort. Din profil: Erfarenhet av liknande arbeten är meriterande. Vi lägger stor vikt vid... Visa mer
Som industriarbetare arbetar du med olika uppdrag inom Skåne. I vårt arbete tar vi hjälp av vår Torrsug där vi utför allt möjligt som markarbeten, arbete i krypgrund, på vindar och trossbottnar mm. Vi är ett glatt gäng som behöver förstärkas med en ”teamplayer”. Är du rätt person tveka inte skicka in en ansökan.
Krav: C-behörighet och YKB, meriterande med CE-körkort.
Din profil: Erfarenhet av liknande arbeten är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, så som samarbetsförmåga och social kompetens.
Tjänsten: Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning. Ordinarie arbetstid är 07:00-16:00 måndag-fredag. Du kommer att utgå från Staffanstorp, övertidsarbete förekommer.
Ansökan: Vid frågor är du välkommen att kontakta Tommy Kuhlström ([email protected])
Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan utgångstiden för annonsen. Vi rekommenderar därför att du skickar i din ansökan så snart som möjligt.
Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret, varmt välkommen med din ansökan!

Du behöver ha minst C-behörighet och YKB.
Positiv och lätt för att jobba i team.
Kunna uttrycka dig flytande på svenska i tal och skrift. Visa mindre

Yrkesförare med C/CE Kort?

Ansök    Mar 1    MK Manning AB    Fjärrbilsförare
Gillar du att vara ute på vägarna samt vara en ambassadör utåt? LÄS VIDARE! Vi söker nu flera drivna och glada lastbilschaufförer för flera olika kundföretag. Vi erbjuder ett varierande jobb med stort kundfokus därav lägger vi stor vikt vid att man är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Arbetet består av att lasta och leverera gods runt om i Skåne, med utgångspunkt Helsingborg. Kvalifikationer C-kort eller CE-kort med tillhörande YKB ADR Di... Visa mer
Gillar du att vara ute på vägarna samt vara en ambassadör utåt? LÄS VIDARE!

Vi söker nu flera drivna och glada lastbilschaufförer för flera olika kundföretag.

Vi erbjuder ett varierande jobb med stort kundfokus därav lägger vi stor vikt vid att man är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad.
Arbetet består av att lasta och leverera gods runt om i Skåne, med utgångspunkt Helsingborg.

Kvalifikationer C-kort eller CE-kort med tillhörande YKB
ADR
Digitalt förarkort
Behärskar svenska språket
Meriterande Tidigare erfarenhet av liknande arbete
Stresstålig
God fysik då tunga lyft kan förekomma
Om anställningen Placeringsort: Helsingborg
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt kollektivavtal
Anställningsform: Tillsvidare
Om ansökningsprocessen

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Industriarbetare

Som industriarbetare arbetar du med olika uppdrag inom Skåne. I vårt arbete tar vi hjälp av vår Grävsug där vi utför allt möjligt som markarbeten, arbete i krypgrund, på vindar och trossbottnar mm. Vi är ett glatt gäng som behöver förstärkas med en ”teamplayer”. Är du rätt person tveka inte skicka in en ansökan. Krav: C-behörighet och YKB, meriterande med CE-körkort. Din profil: Erfarenhet av liknande arbeten är meriterande. Vi lägger stor vikt vid... Visa mer
Som industriarbetare arbetar du med olika uppdrag inom Skåne. I vårt arbete tar vi hjälp av vår Grävsug där vi utför allt möjligt som markarbeten, arbete i krypgrund, på vindar och trossbottnar mm. Vi är ett glatt gäng som behöver förstärkas med en ”teamplayer”. Är du rätt person tveka inte skicka in en ansökan.
Krav: C-behörighet och YKB, meriterande med CE-körkort.
Din profil: Erfarenhet av liknande arbeten är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, så som samarbetsförmåga och social kompetens.
Tjänsten: Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning. Ordinarie arbetstid är 07:00-16:00 måndag-fredag. Du kommer att utgå från Helsingborg, övertidsarbete förekommer.
Ansökan: Vid frågor är du välkommen att kontakta Oliver Axelsson ([email protected])
Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan utgångstiden för annonsen. Vi rekommenderar därför att du skickar i din ansökan så snart som möjligt.
Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret, varmt välkommen med din ansökan!

Du behöver ha minst C-behörighet och YKB.
Positiv och lätt för att jobba i team.
Kunna uttrycka dig flytande på svenska i tal och skrift. Visa mindre

Pensionerade/studerande C/CE chaufförer sökes för extrajobb i Helsingborg!

Vi söker dig som har erfarenhet av att köra lastbil och idag har en annan huvudsaklig sysselsättning. Vill du jobba extra som lastbilschaufför? Då har vi ett spännande uppdrag för dig! StudentConsulting har lång erfarenhet av att leverera lager- och logistikpersonal i Sverige. Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra välkända kundföretag och vi är en bra referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och fokus på yrkesstolthet är ... Visa mer
Vi söker dig som har erfarenhet av att köra lastbil och idag har en annan huvudsaklig sysselsättning. Vill du jobba extra som lastbilschaufför? Då har vi ett spännande uppdrag för dig!

StudentConsulting har lång erfarenhet av att leverera lager- och logistikpersonal i Sverige. Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra välkända kundföretag och vi är en bra referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och fokus på yrkesstolthet är viktigt.

StudentConsulting söker inför hösten chaufförer till Helsingborg som vill köra distribution. Genom StudentConsulting kommer du till en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter och ett välkänt varumärke.

Det finns behov både dag- och natt. Vi ser gärna att du är flexibel vad gäller arbetstider.

Du kommer vara anställd via StudentConsulting och arbeta som uthyrd medarbetare till vår kund.

Din profil
För att lyckas i det här jobbet behöver du vara lösningsfokuserad, engagerad och ha vana av att lotsa med lastbil och släp. Nedan kännetecknar kandidaten:
• Älskar utmaningar och inte vara rädd för att ta i
• Visar engagemang och uthållighet
• Är strukturerad och ordningsam
• Brinner för att kollegor och kunder är nöjda

Krav:
• Kommunicerar väl och är tydlig med svenska i tal och skrift
• C/CE-körkort
• Giltigt YKB och digitalt förarkort meriterande med ADR
• Pensionerad eller student på minst 50%

Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom transportyrket.

Är du den vi söker? Tveka inte utan ansök om tjänsten.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Bärgare/ Bärgningstekniker/ Vägenshjälte/ TMA-Chaufför

Vårt företag och organisation växer och behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. Välkommen att bli en del av vårt team på Levins Bärgning & Maskin AB (Assistancekåren) Arbetsplatsen: Levins Bärgning & Maskin AB består av 12 engagerade heltid och deltids chaufförer samt kontorspersonal. Vi har idag 6 bärgninsbilar i varierande storlek, 4 TMAbilar, 2 mindre servicebilar och 2 entreprenadmaskiner, som främst utgår från Väla södra i Hels... Visa mer
Vårt företag och organisation växer och behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. Välkommen att bli en del av vårt team på Levins Bärgning & Maskin AB (Assistancekåren)
Arbetsplatsen:
Levins Bärgning & Maskin AB består av 12 engagerade heltid och deltids chaufförer samt kontorspersonal.
Vi har idag 6 bärgninsbilar i varierande storlek, 4 TMAbilar, 2 mindre servicebilar och 2 entreprenadmaskiner, som främst utgår från Väla södra i Helsingborg. Där vi även har våra fina lokaler med allt som behövs och lite till.
Vi prioriterar säkerhet, hög kvalitet, effektivitet.
Som vår medarbetare tror vi på dig, stöttar dig i ditt uppdrag och välkomnar dig att bli en del av en positiv gemenskap. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Som arbetsgivare vill vi se och ta vara på möjligheter. Det skapar potential att bygga och utveckla företaget tillsammans, för det är just tillsammans som vi gör varandra bättre.
Engagemang, tillit, tillsammans – det är vår värdegrund och den tar vi på stort allvar.
Hos oss finner du kompetenta och engagerade kollegor och chefer.


Assistancekåren:
Assistancekåren Sweden AB är Sveriges rikstäckande och digitalt sammanlänkade företag inom bilbärgning och vägassistans. Vi arbetar dygnet runt med akuta och förbokade uppdrag till privatpersoner och företag inom våra verksamhetsområden Bärgning, Vägassistans, Fordonstransport och Övriga uppdrag. Assistancekåren erbjuder en omfattande vägassistansförsäkring och kundanpassade partnerlösningar.
Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv och som har det där lilla extra drivet, du kommer ha många kontakter både internt och externt.
Tydlighet och en god kommunikation, ett gott bemötande och en bra service är viktigt för oss och ska också vara det för dig. Du gillar att ta ansvar, ta initiativ, vara engagerad och lojal. Du har en god samarbetsförmåga och kan även arbeta självständigt.
Då vi arbetar med myndigheter med mera är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har förståelse för vår verksamhet. Samt är en god ambassadör för Levins och Assistancekåren.
För tjänsten Bärgare/TMA Chaufför:
Vi söker dig som vill arbeta med Bärgning/Tungbärgning, maskintransporter och TMA körning.
Tjänsten kräver att du är noggrann, lösningsorienterad, trivs med ett högt arbetstempo med snabba vändningar. Att du är punktlig och kan göra riskbedömningar samt kan ta hand om människor i alla typer av situationer då kunderna är det viktigaste för oss.
Det är även viktigt att du trivs med varierande arbetsdagar med fysiskt arbete.
Tjänsten innebär schemalagd passning och arbete på obekväma arbetstider. Intresse för fordon och motorer är meriterande. Då det är ett serviceyrke så är det av största vikt att du tar hand ditt fordon och dig själv på bästa sätt för att marknadsföra Levins och Assistancekåren i med att du dagligen möter våra kunder och samarbetspartners.
Vill du ha ett fritt jobb med utmaningar där allt kan hända i tid och otid, då är det här rätt jobb för dig. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. Det är ett plus om du är bosatt i eller i närheten av Helsingborg, alternativt kunna flytta hit. Vi har övernattningsrum för personal vid behov.
Krav för tjänsten:
C körkort. Övriga körkortsbehörigheter är meriterande.
Giltigt YKB (yrkeskompetensbevis).
Inför anställning ska ett utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp.
Ansök redan idag:
Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag.
Sista ansökningsdag 2024-03-20. Din ansökan skickar du till [email protected].
Då vi har hög belastning på telefon och inte hinner ta emot sökande på plats vänligen ta alla frågor via mail så kontaktar vi er när tid och möjlighet finns. Visa mindre

Sommarvikarier med C-kort och YKB

Som miljöarbetare hämtar och transporterar du hushållsavfall och har mycket kontakt med våra kunder. Därför krävs det att du har lätt att kommunicera och har servicekänsla. Arbetstiden varierar och innebär skift och 8-timmarspass. Anställningen är en visstidsanställning under juni-augusti, med möjlighet till förlängning. Det är fördel om du hittar i Helsingborgs kommun. Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss bygger du på din arbetslivserfarenhet, du får brans... Visa mer
Som miljöarbetare hämtar och transporterar du hushållsavfall och har mycket kontakt med våra kunder. Därför krävs det att du har lätt att kommunicera och har servicekänsla.

Arbetstiden varierar och innebär skift och 8-timmarspass. Anställningen är en visstidsanställning under juni-augusti, med möjlighet till förlängning. Det är fördel om du hittar i Helsingborgs kommun.Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bygger du på din arbetslivserfarenhet, du får branschkunskap, du får arbeta på ett företag med kollektivavtal och du blir en del av ett välkomnande gäng som har vana vid att lära upp dig som är ny. Vi kommer erbjuda dig ett introduktionsprogram i maj för att säkerställa dina kunskaper inom vår bransch. Samtidigt kommer du att få göra ett drog och alkoholtest för din, våra medarbetare och våra invånares skull.

Vilka utmaningar möter du hos oss?
För att lyckas i rollen som miljöarbetare krävs att du har god förståelse för chaufförsyrket, lätt för att lära samt en känsla för god service. Du måste också ha goda kunskaper i svenska språket både vad gäller tal och skrift.

Du ingår i ett stort team, därför behöver du vara ansvarstagande, och ha god förmåga till samarbete samt ett bra sinne för ordning.

Anställning
- Anställningsform: Vikariat
- Tjänstgöringsgrad: 100 % from vecka 24 t.o.m. vecka 35
- Arbetstid: Skift enligt schema. 6-14.30--14-23
- Placering: NSR:s insamlingsverksamheter


Frågor
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledningen på enhet Insamling via [email protected] eller 042-400 13 70.

Transports representant når du via mejl, [email protected] ([email protected] )

Ansökan

Urval kommer att ske löpande, sök därför tjänsten så snart som möjligt.

Vi strävar efter mångfald och efter att bygga en organisation med olika kompetenser och bakgrunder men vårt förhållningssätt har vi gemensamt och det stödjer oss i vilka beteenden som leder till framgång. Centralt i detta är Samverkan, Miljöengagemang och Framåtanda.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av företag med erbjudanden om hjälp med kompetensförsörjning, annonsering och rekrytering.Om NSR

I strävan mot ett hållbart samhälle där avfall minimeras, samlar vi in regionens restmaterial och förädlar till värdefulla resurser. Detta gör vi i samverkan med målet att morgondagens lösningar ska vara bättre än dagens.

NSR - Nordvästra Skånes Renhållnings AB - ägs av de sex nordvästskånska kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Åstorp och Ängelholm. I regionen bor totalt cirka 270 000 invånare, för vilka NSR har det kommunala renhållningsansvaret. Bolaget finns på många platser i nordvästra Skåne - från återvinningscentraler till återvinningsanläggning, åkeri och huvudkontor. Inklusive partners i industriparken arbetar drygt 300 engagerade medarbetare för ett mer hållbart samhälle.

Läs mer på www.nsr.se (http://www.nsr.se/)

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lastbilschaufförer till Helsingborg

Ansök    Feb 13    Manpower AB    Distributionsförare
Söker du ett spännande sommarjobb inom transportbranschen? Har du C eller CE-körkort och trivs med att ge högkvalitativ service? Då kan du vara vår perfekta kandidat! Manpower söker lastbilschaufförer till vårt engagerade team. Ansök idag! Den här tjänsten är ett samarbete mellan oss på Manpower och PostNord. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbeta på plats hos PostNord. Detta är ett konsultuppdrag där du får en visstidsanställning på 6 m... Visa mer
Söker du ett spännande sommarjobb inom transportbranschen? Har du C eller CE-körkort och trivs med att ge högkvalitativ service? Då kan du vara vår perfekta kandidat! Manpower söker lastbilschaufförer till vårt engagerade team. Ansök idag!

Den här tjänsten är ett samarbete mellan oss på Manpower och PostNord. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbeta på plats hos PostNord. Detta är ett konsultuppdrag där du får en visstidsanställning på 6 månader med goda chanser till förlängning. Uppdraget på PostNord kommer att starta i juni och sträcka sig över sommaren med goda chanser till förlängning. Chans till tidigare start finns. Arbetstiderna är förlagda både dagtid, kväll och natt.

Om jobbet

PostNord är ett av Sveriges mest kända varumärken, de finns överallt. De säkerställer att postservicen fungerar och är länken mellan människor och företag. Deras hängivenhet ligger i att göra vardagen smidigare för alla. Som lastbilschaufför hos PostNord spelar du en central roll genom att hantera distribution och leverans av paket och pallar till kunder runt Helsingborg. Ditt arbete innebär att möta en mångfald av kunder och kräver förmågan att leverera utmärkt service, där du representerar PostNord i varje interaktion.

Kvalifikationer

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Det är också viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och att du utför ditt arbete med stor noggrannhet. Därutöver har du en god förmåga att arbeta självständigt. Sist men inte minst fokuserar du på att ge kunden en så bra upplevelse som möjligt.

Vi söker dig som

* Har ett C eller ett CE körkort
* Har ett giltigt YKB och giltigt förarkort
* Behärskar svenska väl i tal och skrift
* Har tillgång till egen bilVi ser det som meriterande om du har ADR, har ett truckkort med behörigheterna A1-4 och B1-B4 och om du tidigare har arbetat med lastbilskörning eller service.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en Konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Övrigt

Placeringsort: Helsingborg
Tillsättning: Juni, chans till tidigare start finns.
Arbetstider: Dagtid, kväll och natt.

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet helgfria vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: [email protected]

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Sommarvikarier med C-kort och YKB

Som miljöarbetare hämtar och transporterar du hushållsavfall och har mycket kontakt med våra kunder. Därför krävs det att du har lätt att kommunicera och har servicekänsla. Arbetstiden varierar och innebär skift och 8-timmarspass. Anställningen är en visstidsanställning under juni-augusti, med möjlighet till förlängning. Det är fördel om du hittar i Helsingborgs kommun. Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss bygger du på din arbetslivserfarenhet, du får brans... Visa mer
Som miljöarbetare hämtar och transporterar du hushållsavfall och har mycket kontakt med våra kunder. Därför krävs det att du har lätt att kommunicera och har servicekänsla.

Arbetstiden varierar och innebär skift och 8-timmarspass. Anställningen är en visstidsanställning under juni-augusti, med möjlighet till förlängning. Det är fördel om du hittar i Helsingborgs kommun.Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bygger du på din arbetslivserfarenhet, du får branschkunskap, du får arbeta på ett företag med kollektivavtal och du blir en del av ett välkomnande gäng som har vana vid att lära upp dig som är ny. Vi kommer erbjuda dig ett introduktionsprogram i maj för att säkerställa dina kunskaper inom vår bransch. Samtidigt kommer du att få göra ett drog och alkoholtest för din, våra medarbetare och våra invånares skull.

Vilka utmaningar möter du hos oss?
För att lyckas i rollen som miljöarbetare krävs att du har god förståelse för chaufförsyrket, lätt för att lära samt en känsla för god service. Du måste också ha goda kunskaper i svenska språket både vad gäller tal och skrift.

Du ingår i ett stort team, därför behöver du vara ansvarstagande, och ha god förmåga till samarbete samt ett bra sinne för ordning.

Anställning
- Anställningsform: Vikariat
- Tjänstgöringsgrad: 100 % from vecka 24 t.o.m. vecka 35
- Arbetstid: Skift enligt schema. 6-14.30--14-23
- Placering: NSR:s insamlingsverksamheter


Frågor
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledningen på enhet Insamling via [email protected] eller 042-400 13 70.

Transports representant når du via mejl, [email protected] ([email protected] )

Ansökan

Urval kommer att ske löpande, sök därför tjänsten så snart som möjligt.

Vi strävar efter mångfald och efter att bygga en organisation med olika kompetenser och bakgrunder men vårt förhållningssätt har vi gemensamt och det stödjer oss i vilka beteenden som leder till framgång. Centralt i detta är Samverkan, Miljöengagemang och Framåtanda.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av företag med erbjudanden om hjälp med kompetensförsörjning, annonsering och rekrytering.Om NSR

I strävan mot ett hållbart samhälle där avfall minimeras, samlar vi in regionens restmaterial och förädlar till värdefulla resurser. Detta gör vi i samverkan med målet att morgondagens lösningar ska vara bättre än dagens.

NSR - Nordvästra Skånes Renhållnings AB - ägs av de sex nordvästskånska kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Åstorp och Ängelholm. I regionen bor totalt cirka 270 000 invånare, för vilka NSR har det kommunala renhållningsansvaret. Bolaget finns på många platser i nordvästra Skåne - från återvinningscentraler till återvinningsanläggning, åkeri och huvudkontor. Inklusive partners i industriparken arbetar drygt 300 engagerade medarbetare för ett mer hållbart samhälle.

Läs mer på www.nsr.se (http://www.nsr.se/)

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier med C-kort och YKB

Som miljöarbetare hämtar och transporterar du hushållsavfall och har mycket kontakt med våra kunder. Därför krävs det att du har lätt att kommunicera och har servicekänsla. Arbetstiden varierar och innebär skift och 8-timmarspass. Anställningen är en visstidsanställning under juni-augusti, med möjlighet till förlängning. Det är fördel om du hittar i Helsingborgs kommun. Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss bygger du på din arbetslivserfarenhet, du får brans... Visa mer
Som miljöarbetare hämtar och transporterar du hushållsavfall och har mycket kontakt med våra kunder. Därför krävs det att du har lätt att kommunicera och har servicekänsla.

Arbetstiden varierar och innebär skift och 8-timmarspass. Anställningen är en visstidsanställning under juni-augusti, med möjlighet till förlängning. Det är fördel om du hittar i Helsingborgs kommun.Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss bygger du på din arbetslivserfarenhet, du får branschkunskap, du får arbeta på ett företag med kollektivavtal och du blir en del av ett välkomnande gäng som har vana vid att lära upp dig som är ny. Vi kommer erbjuda dig ett introduktionsprogram i maj för att säkerställa dina kunskaper inom vår bransch. Samtidigt kommer du att få göra ett drog och alkoholtest för din, våra medarbetare och våra invånares skull.

Vilka utmaningar möter du hos oss?
För att lyckas i rollen som miljöarbetare krävs att du har god förståelse för chaufförsyrket, lätt för att lära samt en känsla för god service. Du måste också ha goda kunskaper i svenska språket både vad gäller tal och skrift.

Du ingår i ett stort team, därför behöver du vara ansvarstagande, och ha god förmåga till samarbete samt ett bra sinne för ordning.

Anställning
- Anställningsform: Vikariat
- Tjänstgöringsgrad: 100 % from vecka 24 t.o.m. vecka 35
- Arbetstid: Skift enligt schema. 6-14.30--14-23
- Placering: NSR:s insamlingsverksamheter


Frågor
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledningen på enhet Insamling via [email protected] eller 042-400 13 70.

Transports representant når du via mejl, [email protected] ([email protected] )

Ansökan

Urval kommer att ske löpande, sök därför tjänsten så snart som möjligt.

Vi strävar efter mångfald och efter att bygga en organisation med olika kompetenser och bakgrunder men vårt förhållningssätt har vi gemensamt och det stödjer oss i vilka beteenden som leder till framgång. Centralt i detta är Samverkan, Miljöengagemang och Framåtanda.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av företag med erbjudanden om hjälp med kompetensförsörjning, annonsering och rekrytering.Om NSR

I strävan mot ett hållbart samhälle där avfall minimeras, samlar vi in regionens restmaterial och förädlar till värdefulla resurser. Detta gör vi i samverkan med målet att morgondagens lösningar ska vara bättre än dagens.

NSR - Nordvästra Skånes Renhållnings AB - ägs av de sex nordvästskånska kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Åstorp och Ängelholm. I regionen bor totalt cirka 270 000 invånare, för vilka NSR har det kommunala renhållningsansvaret. Bolaget finns på många platser i nordvästra Skåne - från återvinningscentraler till återvinningsanläggning, åkeri och huvudkontor. Inklusive partners i industriparken arbetar drygt 300 engagerade medarbetare för ett mer hållbart samhälle.

Läs mer på www.nsr.se (http://www.nsr.se/)

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lastväxlarchaufför till Helsingborg

Vi söker en lastväxlarchaufför för transport av återvinningsmaterial. Hos oss på Ohlssons jobbar du tillsammans med engagerade arbetskamrater och dagarna är varierande beroende på vilka uppdrag som finns för dagen. Du arbetar självständigt och är delaktig i att planera din dag och säkerställer att uppdragen genomförs på ett effektivt sätt. Vi söker dig som: Är en rutinerad lastbilschaufför, gärna med erfarenhet av lastväxlare. Har CE-körkort. Har g... Visa mer
Vi söker en lastväxlarchaufför för transport av återvinningsmaterial.

Hos oss på Ohlssons jobbar du tillsammans med engagerade arbetskamrater och dagarna är varierande beroende på vilka uppdrag som finns för dagen. Du arbetar självständigt och är delaktig i att planera din dag och säkerställer att uppdragen genomförs på ett effektivt sätt.
Vi söker dig som:

Är en rutinerad lastbilschaufför, gärna med erfarenhet av lastväxlare.
Har CE-körkort.
Har giltigt YKB.
Har grundläggande IT-kunskaper.
God lokalkännedom av området.
För att vara lämplig för tjänsten tror vi att du:

Har förmåga att självständigt kunna lösa problem som kan uppstå under en arbetsdag.
Har förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar.
Tycker om att leverera hög service.
Trivs med ett högt arbetstempo.
Hos oss får du:

Ett varierande arbete med mycket kundkontakt.
Förmåner som friskvårdsbidrag och kraftigt subventionerad sjukvårdsförsäkring.
Rabatterade priser på drivmedel.
Kollektivavtal


Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning. Helgarbete förekommer. Placeringsort: Helsingborg.
Om du har frågor - vänligen kontakta Jenny Rosenkvist på [email protected]
Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan direkt – enkelt och smidigt, utan CV! Visa mindre

Lastbil Chaufför

Ansök    Feb 11    AAA TRANSPORT AB    Fjärrbilsförare
Nu söker vi lastbilschaufför med CE behörighet YKB krävs med utgång från Helsingborg.Det är Sjö Container som körs, conteiner hämtas lämnas i Helsingborg hamn Visa mer
Nu söker vi lastbilschaufför med CE behörighet YKB krävs med utgång från Helsingborg.Det är Sjö Container som körs, conteiner hämtas lämnas i Helsingborg hamn Visa mindre

Kranbilsförare till båtföretag

Om jobbet Som kranbilsförare hos Sydmarin kommer du vara sköta logistiken runt våra egna och kundernas båtar, dels mellan våra anläggningar men även ut till kund. Utöver kranbilen och transporter finns det även möjlighet att operera vår Sublift 40, en specialbyggd båtvagn för sjösättning av båtar upp till 40 ton. Du kommer arbeta och planera ditt arbete tillsammans med verkstadsansvarig. Det är viktigt att du både är noggrann och serviceminded då vi hant... Visa mer
Om jobbet

Som kranbilsförare hos Sydmarin kommer du vara sköta logistiken runt våra egna och kundernas båtar, dels mellan våra anläggningar men även ut till kund. Utöver kranbilen och transporter finns det även möjlighet att operera vår Sublift 40, en specialbyggd båtvagn för sjösättning av båtar upp till 40 ton. Du kommer arbeta och planera ditt arbete tillsammans med verkstadsansvarig. Det är viktigt att du både är noggrann och serviceminded då vi hanterar ömtåliga gods och sätter ett stort värde i kundupplevelsen.


Din profil
Vi tror att du motiveras och stimuleras av en roll där du får möjlighet att påverka, utveckla och ta ansvar. Det är viktigt att du har en hög känsla för service, internt som externt och vara genuint lösningsorienterad.


Vi ser att gärna du har ett par års erfarenhet från liknande tjänst.


Krav:
CE-kort
YKB tung lastbil
Kranbehörighet > 18tonmeterMeriterande:
Kunskap om motorer och kunna utföra enklare mekanikerarbeten.
Du måste behärska svenska i tal och skrift.


Start: Omgående


Placering: Utgår ifrån Råå / Höganäs


Arbetstid: 07.00-16.00


Vi erbjuder en fast heltidsanställning i ett företag med stark tillväxt och i en expansiv fas. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.


Välkommen med din ansökan vi ser fram emot att träffas! Visa mindre

Renhållningschaufför till uppdrag i Helsingborg

Ansök    Jan 30    JKS Sverige AB    Renhållningsförare
Uppdraget sträcker sig från början av maj till mitten på augusti med en eventuell möjlighet till förlängning. Som chaufför kommer du tillhöra ett engagerat team som arbetar tillsammans för att driva verksamheten framåt och samtidigt ha en rolig dag på jobbet. Detta är en fantastik möjlighet att tillhöra ett familjärt företag som tar hand om sina anställda och lägger stor vikt vid att alla ska trivas.  Arbetsuppgifter Tömma och hantera kärl Reklamationer... Visa mer
Uppdraget sträcker sig från början av maj till mitten på augusti med en eventuell möjlighet till förlängning. Som chaufför kommer du tillhöra ett engagerat team som arbetar tillsammans för att driva verksamheten framåt och samtidigt ha en rolig dag på jobbet. Detta är en fantastik möjlighet att tillhöra ett familjärt företag som tar hand om sina anställda och lägger stor vikt vid att alla ska trivas. 

Arbetsuppgifter
Tömma och hantera kärl
Reklamationer vid behov
Bidra med god kundservice
Dokumentation
Arbetstiderna är klockan 05.30-15.00. De långa passen kompenseras med en ledig fredag och måndag i månaden. Övertid kan förekomma. Du kommer utgå från Helsingborg men köra rundor i Bjuv och Åstorp.
Arbetet startar med en gedigen introduktion där du som chaufför får åka med på rutter som du framöver kommer köra själv. 

Kompetens och erfarenhet C-körkort eller högre behörighet och gärna erfarenhet av renhållningsfordon
????YKB-behörighet
God kommunikationsförmåga och hög servicekänsla, då du kommer att ha mycket kontakt med abonnenter
Datorkunskap
Goda språkkunskaper i svenska

Ytterligare är det meriterande om du kört lastväxlare alternativt liftdumper samt lokalkännedom i den ort du kör i.

Personliga egenskaper     
Som person är du noggrann, ansvarsfull, pålitlig och givetvis en god lastbilsförare. Arbetet är fysiskt krävande och utförs i högt tempo, därav ser vi att du är en stresstålig person som gillar att arbeta med kroppen. Dessutom ser vi att du har en känsla för service och är bekväm med att träffa mycket nytt folk och bibehålla relationer med kunder.

Vi erbjuder dig
Som konsult hos oss arbetar du i ett spännande uppdrag hos vår kund och får erfarenhet som utvecklar din kompetens och ditt nätverk. Du har en konsultchef som du har en tät och nära dialog med, som säkerställer att du är nöjd i din anställning samt i uppdraget hos vår kund. Vi har kollektivavtal och följer de regler och avtal som finns på arbetsmarknaden, så att du som konsult kan känna dig trygg i din anställning hos oss. Har du några frågor är du alltid varmt välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef Martin Jörhov på 0709-683035 eller [email protected] Visa mindre

Spontanansökan - Serviceman/chaufför med B-körkort till ELIS - Helsingbo...

Ansök    Feb 1    Marketpeople AB    Distributionsförare
Om tjänsten Arbetsuppgifter Detta är en annons för spontanansökan till Elis i Helsingborg. Genom din ansökan visar du att du är intresserad av tjänsten när Elis längre fram är behov av fler medarbetare. Elis söker dedikerade medarbetare som kommer att spela en central roll i distributions- och serviceteamet i Helsingborg. I denna befattning som serviceman och chaufför kommer du att vara en viktig länk i vårt dagliga arbete med att tillhandahålla hyr- och ... Visa mer
Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Detta är en annons för spontanansökan till Elis i Helsingborg. Genom din ansökan visar du att du är intresserad av tjänsten när Elis längre fram är behov av fler medarbetare. Elis söker dedikerade medarbetare som kommer att spela en central roll i distributions- och serviceteamet i Helsingborg. I denna befattning som serviceman och chaufför kommer du att vara en viktig länk i vårt dagliga arbete med att tillhandahålla hyr- och tvättlösningar för mattor till Elis kommun- och företagskunder. Du blir det vänliga ansiktet utåt för Elis och är ansvarig för hämtning och leverans av mattor hos våra kunder.

Ansvarsområden inkluderar:

- Hämtning och leverans av primärt mattor hos kunder.

- Skapa och upprätthålla goda kundrelationer

- Arbete inom vårt service- och distributionslag för att säkerställa leveranssäkerhet

- Självständig planering och genomförande av arbetsuppgifter

Arbetstider: 07:00-15:48

Anställningsform: Den/de eventuella tjänsterna är på heltid och inleds med visstidsanställning på 3 månader, med möjlighet till en tillsvidareanställning för rätt person.

Start för tjänsten: Enligt överenskommelse

Adress till arbetsplats: Muskötvägen 4, 254 66 HelsingborgOm Elis
Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. De skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuds deras produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är de 1600 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och de har 25 anläggningar spridda över landet.

Som ledande företag inom cirkulära tjänster på jobbet erbjuder de textil som tjänst. Med Elis säkerställer du som kund optimal hygien, säkerhet och omsorg - och blir samtidigt del i den cirkulära omställningen. Deras textil- och hygienlösningar hjälper dig ägna dig åt det som är viktigast, din kärnverksamhet. Och samtidigt minska din klimatpåverkan. Vägen framåt går i cirklar. Elis driver branschens mest ambitiösa hållbarhetsåtaganden genom deras högt satta mål för textil, människor och klimat.Krav och egenskaper
Krav

- Minst 18 år och har minst B-körkort

- God svenska i tal och skrift


Meriterande
- Tidigare erfarenhet som chaufför

- Tidigare erfarenhet av att köra inom arbetet

- Tidigare erfarenhet av fysiskt krävande arbete utomhus

Egenskaper
Elis söker medarbetare som framför allt är inriktad på att ge en utmärkt service och som alltid sätter kundens behov i första hand. I din roll som en värdefull medlem i Elis service- och distributionslag är det av yttersta vikt att du strävar efter att uppnå de gemensamma målen och ta ansvar för att säkerställa leveransens pålitlighet till kunderna. Ditt arbete kommer att vara mycket självständigt och kräva förmågan att ta stort ansvar samt att effektivt planera din arbetsdag. Eftersom ingen arbetsdag är den andra lik i den dynamiska miljö Elis verkar i, behöver du vara flexibel, problemlösande och stresstålig för att möta de utmaningar som kan uppstå längs vägen. Arbetet med att distribuera mattor i alla olika väder är fysiskt krävande, så viktigt att du är i bra form och trivs med att arbeta fysiskt

Vikt läggs även vid övriga personliga egenskaper.

Lön
Lön: Enligt kollektiv avtal, Elis är kopplade till IF MetallRekryteringsprocessen
Marketpeople har en rättvis och enkel rekryteringsprocess där du ansöker om ett jobb på vår hemsida. Efter att du skickat in din ansökan så kommer du få ett mail från [email protected]. Hubert är vår AI chattbot som kommer att genomföra en intervju med dig. Det kommer att ta ca 10-15 minuter, genomför gärna denna så fort som möjligt för att komma vidare i processen.

När/om behov uppkommer hos Elis i Helsingborg genomförs referenstagning på de kandidater som tagit sig vidare från AI-intervjun med Hubert. Referenstagning sker digitalt med hjälp av Refensa ( refensa.se (https://www.refensa.se/)). Du kommer få ett mail från [email protected] (https://app.teamtailor.com/companies/lIRuKSw8Z-4/jobs/2980058/edit/[email protected]) där du ombeds lägga till dina referenser. När/om du får detta mail ber vi dig även en så fort som möjligt ange dina referenser.

Slutkandidaterna efter referenstagning kommer det att genomföras en juridisk bakgrundskontroll på via Bakgrundskollen ( bakgrundskollen.se (https://bakgrundskollen.se/)). Efter att ha klarat detta steg presenteras du för Elis som själva fortsätter arbetet med rekryteringsprocessen. I Elis del av processen genomförts registerkontroll då detta är ett krav för att komma in på t.ex. förskolor. Flertalet medarbetare kommer även gå igenom en säkerhetsprövning då detta krävs för att arbeta med vissa av Elis kunder.

Om Marketpeople

Marketpeople är ett rekryteringsbolag med gedigen erfarenhet, branschledande AI (https://app.teamtailor.com/companies/lIRuKSw8Z-4/jobs/2918441/edit/arketpeople.se/kunskap/insikter/automation-och-ai-i-rekrytering/), stark digital närvaro & high tech. Vi levererar marknadens mest moderna och fördomsfria rekryteringsalternativ. Hos Marketpeople får alla sökande chansen att presentera sig och genomföra en intervju med vår AI vilket ger alla sökande samma förutsättningar.

Enkelt uttryckt: Beyond recruitment.

Hemsida: www.marketpeople.se (https://marketpeople.se/) Visa mindre

Fjärjobb chaufför CE

Vi söker en ansvarsfull Chaufför till vårt företag. Som chaufför hos oss kör du transporter med bil och släp.Våra kunder förväntar sig att vi levererar en bra kvalitet på tjänsten vi erbjuder så det är viktigt att du som söker är punktlig och tillmötesgående samt förstår ansvaret i att köra tungtrafik. Man ligger ute under veckorna och sover i lastbilen Övernattnig 4 dag per vecka, Normal arbetsvecka är från Måndag-Fredag.Turerna utgår från Helsingborg ... Visa mer
Vi söker en ansvarsfull Chaufför till vårt företag. Som chaufför hos oss kör du transporter med bil och släp.Våra kunder förväntar sig att vi levererar en bra kvalitet på tjänsten vi erbjuder så det är viktigt att du som söker är punktlig och tillmötesgående samt förstår ansvaret i att köra tungtrafik.
Man ligger ute under veckorna och sover i lastbilen Övernattnig 4 dag per vecka,


Normal arbetsvecka är från Måndag-Fredag.Turerna utgår från Helsingborg
Sido Lastning samt lossning
Vi söker en flexibel, stresstålig och kundorienterad förare.


Du ska inneha CE behörighet. Ha giltig YKB samt truckkort. Vana av släpkörning.
välkommen med att skicka ditt ansökan via: [email protected] Visa mindre

C-Chaufför Distribution Sökes för Sommaruppdrag i Halmstad!

Är du en erfaren och engagerad C-chaufför med passion för logistik? Då har vi den perfekta sommarrollen för dig! Vi söker nu en pålitlig och ambitiös C-chaufför för distribution under perioden maj till september i den soliga staden Halmstad. Arbetsuppgifter: - Ansvarig för säker och effektiv distribution av varor - Körning av lastbil med behörighet C - Lastning och lossning av gods - Säkerställa korrekt hantering av varor och dokumentation - Samarbete me... Visa mer
Är du en erfaren och engagerad C-chaufför med passion för logistik? Då har vi den perfekta sommarrollen för dig!

Vi söker nu en pålitlig och ambitiös C-chaufför för distribution under perioden maj till september i den soliga staden Halmstad.

Arbetsuppgifter:
- Ansvarig för säker och effektiv distribution av varor
- Körning av lastbil med behörighet C
- Lastning och lossning av gods
- Säkerställa korrekt hantering av varor och dokumentation
- Samarbete med övriga teammedlemmar för att säkerställa smidig logistik

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen, och den slutgiltiga kandidaten kommer att anställas som ambulerande konsult via oss.

Din profil
Krav:
- Körkort med behörighet C
- YKB (Yrkeskompetensbevis)
- Digitalt förarbevis
- Positiv inställning och vilja att arbeta hårt
- Fysiskt kapabel att utföra arbetsuppgifterna

Meriterande:
- Erfarenhet inom logistikbranschen och distribution

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

CE-Chaufför Sökes för Spännande sommaruppdrag i Halmstad!

Är du en erfaren och engagerad CE-chaufför? Då har vi det perfekta tillfället för dig! Vi söker nu en pålitlig och skicklig CE-chaufför för ett spännande uppdrag i den soliga staden Halmstad. Arbetsuppgifter: - Ansvarig för säker och effektiv körning av lastbil med behörighet CE - Transportera varor enligt gällande lagar och säkerhetsföreskrifter - Lastning och lossning av gods med noggrannhet och effektivitet - Säkerställa korrekt dokumentation och rapp... Visa mer
Är du en erfaren och engagerad CE-chaufför? Då har vi det perfekta tillfället för dig!

Vi söker nu en pålitlig och skicklig CE-chaufför för ett spännande uppdrag i den soliga staden Halmstad.

Arbetsuppgifter:
- Ansvarig för säker och effektiv körning av lastbil med behörighet CE
- Transportera varor enligt gällande lagar och säkerhetsföreskrifter
- Lastning och lossning av gods med noggrannhet och effektivitet
- Säkerställa korrekt dokumentation och rapportering
- Samarbete med kollegor och övriga teammedlemmar för att säkerställa smidig logistik

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen, och den slutgiltiga kandidaten blir anställd som ambulerande konsult via oss.

Din profil
Krav:
- Körkort med behörighet CE
- YKB (Yrkeskompetensbevis)
- Digitalt förarbevis
- Positiv inställning och vilja att leverera högkvalitativ service
- Fysiskt kapabel att utföra arbetsuppgifterna

Meriterande:
- Erfarenhet som CE-chaufför inom distribution

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

CE-Chaufför Sökes för Spännande sommaruppdrag i Landskrona!

Är du en erfaren och engagerad CE-chaufför? Då har vi det perfekta tillfället för dig! Vi söker nu en pålitlig och skicklig CE-chaufför för ett spännande uppdrag i Landskrona. Arbetsuppgifter: - Ansvarig för säker och effektiv körning av lastbil med behörighet CE - Transportera varor enligt gällande lagar och säkerhetsföreskrifter - Lastning och lossning av gods med noggrannhet och effektivitet - Säkerställa korrekt dokumentation och rapportering - Samar... Visa mer
Är du en erfaren och engagerad CE-chaufför? Då har vi det perfekta tillfället för dig!

Vi söker nu en pålitlig och skicklig CE-chaufför för ett spännande uppdrag i Landskrona.

Arbetsuppgifter:
- Ansvarig för säker och effektiv körning av lastbil med behörighet CE
- Transportera varor enligt gällande lagar och säkerhetsföreskrifter
- Lastning och lossning av gods med noggrannhet och effektivitet
- Säkerställa korrekt dokumentation och rapportering
- Samarbete med kollegor och övriga teammedlemmar för att säkerställa smidig logistik

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat blir anställd som ambulerande konsult via oss.

Din profil
Krav:
- Körkort med behörighet CE
- YKB (Yrkeskompetensbevis)
- Digitalt förarbevis
- Positiv inställning och vilja att leverera högkvalitativ service
- Fysiskt kapabel att utföra arbetsuppgifterna

Meriterande:
- Erfarenhet som CE-chaufför inom distribution

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

C-Chaufför Distribution Sökes för Sommaruppdrag i Landskrona!

Är du en erfaren och engagerad C-chaufför med passion för logistik? Då har vi den perfekta sommarrollen för dig! Vi söker nu en pålitlig och ambitiös C-chaufför för distribution under perioden maj till september i den vackra staden Landskrona. Arbetsuppgifter: - Ansvarig för säker och effektiv distribution av varor - Körning av lastbil med behörighet C - Lastning och lossning av gods - Säkerställa korrekt hantering av varor och dokumentation - Samarbete ... Visa mer
Är du en erfaren och engagerad C-chaufför med passion för logistik? Då har vi den perfekta sommarrollen för dig!

Vi söker nu en pålitlig och ambitiös C-chaufför för distribution under perioden maj till september i den vackra staden Landskrona.

Arbetsuppgifter:
- Ansvarig för säker och effektiv distribution av varor
- Körning av lastbil med behörighet C
- Lastning och lossning av gods
- Säkerställa korrekt hantering av varor och dokumentation
- Samarbete med övriga teammedlemmar för att säkerställa smidig logistik

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen, och den slutgiltiga kandidaten kommer att anställas som ambulerande konsult via oss.

Din profil
Krav:
- Körkort med behörighet C
- YKB (Yrkeskompetensbevis)
- Digitalt förarbevis
- Positiv inställning och vilja att arbeta hårt
- Fysiskt kapabel att utföra arbetsuppgifterna

Meriterande:
- Erfarenhet inom logistikbranschen och distribution

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

CE-Chaufför Sökes för Spännande Uppdrag i Helsingborg!

Är du en erfaren och engagerad CE-chaufför med en passion för vägarna? Då har vi det perfekta tillfället för dig! Vi söker nu en pålitlig och skicklig CE-chaufför för ett spännande uppdrag i Helsingborg. Arbetsuppgifter: - Ansvarig för säker och effektiv körning av lastbil med behörighet CE - Transportera varor enligt gällande lagar och säkerhetsföreskrifter - Lastning och lossning av gods med noggrannhet och effektivitet - Säkerställa korrekt dokumentat... Visa mer
Är du en erfaren och engagerad CE-chaufför med en passion för vägarna? Då har vi det perfekta tillfället för dig!

Vi söker nu en pålitlig och skicklig CE-chaufför för ett spännande uppdrag i Helsingborg.

Arbetsuppgifter:
- Ansvarig för säker och effektiv körning av lastbil med behörighet CE
- Transportera varor enligt gällande lagar och säkerhetsföreskrifter
- Lastning och lossning av gods med noggrannhet och effektivitet
- Säkerställa korrekt dokumentation och rapportering
- Samarbete med kollegor och övriga teammedlemmar för att säkerställa smidig logistik

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat blir anställd som ambulerande konsult via oss.

Din profil
Krav:
- Körkort med behörighet CE
- YKB (Yrkeskompetensbevis)
- Digitalt förarbevis
- Positiv inställning och vilja att leverera högkvalitativ service
- Fysiskt kapabel att utföra arbetsuppgifterna

Meriterande:
Erfarenhet av rollen som distributionsförare

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

C-Chaufför Distribution Sökes för Sommaruppdrag i Helsingborg!

Är du en erfaren och engagerad C-chaufför med passion för logistik? Då har vi den perfekta sommarrollen för dig! Vi söker nu en pålitlig och ambitiös C-chaufför för distribution under perioden maj till september i Helsingborg. Arbetsuppgifter: - Ansvarig för säker och effektiv distribution av varor - Körning av lastbil med behörighet C - Lastning och lossning av gods - Säkerställa korrekt hantering av varor och dokumentation - Samarbete med övriga teamme... Visa mer
Är du en erfaren och engagerad C-chaufför med passion för logistik? Då har vi den perfekta sommarrollen för dig!

Vi söker nu en pålitlig och ambitiös C-chaufför för distribution under perioden maj till september i Helsingborg.

Arbetsuppgifter:
- Ansvarig för säker och effektiv distribution av varor
- Körning av lastbil med behörighet C
- Lastning och lossning av gods
- Säkerställa korrekt hantering av varor och dokumentation
- Samarbete med övriga teammedlemmar för att säkerställa smidig logistik

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer bli anställd som ambulerande konsult via oss.

Din profil
Krav:
- Körkort med behörighet C
- YKB (Yrkeskompetensbevis)
- Digitalt förarbevis
- Positiv inställning och vilja att arbeta hårt
- Fysiskt kapabel att utföra arbetsuppgifterna

Meriterande:
- Erfarenhet inom logistikbranschen och distribution

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Miljöarbetare/C-chaufför med YKB till Helsingborg (extra-/sommarjobb)

Ansök    Jan 18    VERDIS AB    Renhållningsförare
Verdis är en av Sveriges ledande privata aktörer inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med över 500 medarbetare och 300 fordon i daglig drift når vi ut till ca 1 500 000 invånare i omkring 25 kommuner. Vi är en del av Verdis Nordic; en hållbarhetsinriktad koncern som erbjuder miljötjänster inom Norge, Danmark, Finland och Sverige. Verdis är stolta insamlare av avfall, och som miljöarbetare hos ... Visa mer
Verdis är en av Sveriges ledande privata aktörer inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med över 500 medarbetare och 300 fordon i daglig drift når vi ut till ca 1 500 000 invånare i omkring 25 kommuner. Vi är en del av Verdis Nordic; en hållbarhetsinriktad koncern som erbjuder miljötjänster inom Norge, Danmark, Finland och Sverige.
Verdis är stolta insamlare av avfall, och som miljöarbetare hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts – det är viktigt för oss!

Om jobbet
Från depån i Helsingborg ansvarar Verdis för avfallsinsamlingen i Ängelholms kommun, med Nordvästra Skånes Renhållnings (NSR) AB som uppdragsgivare och samarbetspartner.

Nu behöver vi komplettera vår personalpool med en duktig miljöarbetare med C-körkort och YKB, som kan hoppa in extra vid behov samt arbeta heltid under sommaren. För rätt person finns därefter goda möjligheter till fortsatt anställning.

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom Verdis. Du är vårt ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Ängelholm rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon
- Hantering av fordonsdatorer, RFID-utrustning samt digital avvikelserapportering
- Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätt av dessa vid behov
- Inlämnande av fordon till verkstad vid behov

Vem är du?
Vi söker dig som:

- Har C-körkort med tillhörande YKB
- Behärskar det svenska språket i tal och skrift

Det är meriterande om du:

- Har tidigare erfarenhet från liknande arbete och har kört baklastare tidigare
- Har lokalkännedom kring Ängelholm

Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse (gärna snart som möjligt)
Anställningsform och omfattning: Inledningsvis behovsanställning, med möjlighet att arbeta heltid under semesterperioden juni-augusti som semestervikarie
Arbetstider: Vi har verksamhet måndag-fredag med skiftkörning fm/em 06:00-14:00 eller 14:00-22:00

Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.verdis.se/sv/arbeta-hos-oss/. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta [email protected]. Visa mindre

C-Chaufförer sökes till välkänt företag i Helsingborg!

Brinner du för att köra lastbil och bidra med god kundkontakt och service? Då kan våra kommande uppdrag vara för dig! StudentConsulting har lång erfarenhet av att leverera lager- och logistikpersonal i Sverige. Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra välkända kundföretag och vi är en bra referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och ett fokus på yrkesstolthet är viktigt. Vi söker en pålitlig och erfaren C-chaufför för distr... Visa mer
Brinner du för att köra lastbil och bidra med god kundkontakt och service? Då kan våra kommande uppdrag vara för dig!

StudentConsulting har lång erfarenhet av att leverera lager- och logistikpersonal i Sverige. Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra välkända kundföretag och vi är en bra referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och ett fokus på yrkesstolthet är viktigt.

Vi söker en pålitlig och erfaren C-chaufför för distribution av gods till våra kunder i Helsingborg.

Som C-chaufför kommer du att vara ansvarig för att köra och leverera våra varor till våra kunder i Helsingborg och omkringliggande områden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
- Lasta och lossa gods på ett säkert och effektivt sätt.
- Säkerställa att alla transporter sker i enlighet med gällande trafikregler och bestämmelser.
- Utföra dagliga kontroller och underhåll av lastbilen för att säkerställa dess säkerhet och funktion.
- Hantera dokumentation för varuleveranser och se till att all information är korrekt.
- Samarbeta med vårt distributions- och logistikteam för att säkerställa smidiga leveransprocesser.
- Upprätthålla en professionell och serviceinriktad attityd gentemot våra kunder.

Arbetstiderna är förlagda tisdag till lördag cirka 03.00-12.30.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd medarbetare till vår välkända kund. Vid gott arbete finns det goda chanser för övertag efter behovets slut.

Din profil
För att vara lämplig för rollen som C-chaufför krävs det:
- Körkort C med giltigt YKB (Yrkeskompetensbevis) och förarbevis för truck.
- ADR grund.
- Meriterande om du har erfarenhet av distribution.
- Du behärskar svenska väl i både tal- och skrift.
- Anmärkningsfritt belastningsregister.
- Utmärkt körförmåga och säkerhetsmedvetenhet.
- Serviceinriktad och professionell attityd gentemot kunder och kollegor.
- Flexibilitet och förmåga att anpassa sig till förändrade arbetsförutsättningar.

Vi kommer tillsätta denna tjänst så fort vi hittat rätt kandidat.
Välkommen med sin ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Vi söker C-Chaufförer inom återvinning i Helsingborg - Heltid!

Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt. Om jobbet: Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i Helsingborg. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt a... Visa mer
Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Helsingborg. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.
Om jobbet:
Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i Helsingborg. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.
Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.
Arbetsuppgifter:
Framföra fordonet på ett säkert sätt
Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare
Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
Hantera hushållssopor
Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:
Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
Ansvarstagande och prestigelös
C-Körkort samt YKB
Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.
Dina arbetstider är mån-fre Två skift. 06-14 samt 14-22
Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.
Om oss:
Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.
Välkommen till Simplex! Visa mindre

Pensionerade/studerande C/CE chaufförer sökes för extrajobb i Helsingborg!

Vi söker dig som har erfarenhet av att köra lastbil och idag har en annan huvudsaklig sysselsättning. Vill du jobba extra som lastbilschaufför? Då har vi ett spännande uppdrag för dig! StudentConsulting har lång erfarenhet av att leverera lager- och logistikpersonal i Sverige. Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra välkända kundföretag och vi är en bra referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och fokus på yrkesstolthet är ... Visa mer
Vi söker dig som har erfarenhet av att köra lastbil och idag har en annan huvudsaklig sysselsättning. Vill du jobba extra som lastbilschaufför? Då har vi ett spännande uppdrag för dig!

StudentConsulting har lång erfarenhet av att leverera lager- och logistikpersonal i Sverige. Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra välkända kundföretag och vi är en bra referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och fokus på yrkesstolthet är viktigt.

StudentConsulting söker inför hösten chaufförer till Helsingborg som vill köra distribution. Genom StudentConsulting kommer du till en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter och ett välkänt varumärke.

Det finns behov både dag- och natt. Vi ser gärna att du är flexibel vad gäller arbetstider.

Du kommer vara anställd via StudentConsulting och arbeta som uthyrd medarbetare till vår kund.

Din profil
För att lyckas i det här jobbet behöver du vara lösningsfokuserad, engagerad och ha vana av att lotsa med lastbil och släp. Nedan kännetecknar kandidaten:
• Älskar utmaningar och inte vara rädd för att ta i
• Visar engagemang och uthållighet
• Är strukturerad och ordningsam
• Brinner för att kollegor och kunder är nöjda

Krav:
• Kommunicerar väl och är tydlig med svenska i tal och skrift
• C/CE-körkort
• Giltigt YKB och digitalt förarkort meriterande med ADR
• Pensionerad eller student på minst 50%

Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom transportyrket.

Är du den vi söker? Tveka inte utan ansök om tjänsten.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Distributionschaufför till Helsingborg

Börjes Transport AB Helsingborg söker en distributionsförare för distribution i Skåne och Halland med bil och påhängstruck. Körkort minst CE, ADR styckegods, truck, digitalt förarkort, YKB samt minst 3-års körvana av tunga fordon. Vana vid växelflak är meriterande. Tjänsten innebär 4 dagars vecka med rullande ledig dag, 10 timmars dagar. Endast ansökningar med ett CV tas emot. Visa mer
Börjes Transport AB Helsingborg söker en distributionsförare för distribution i Skåne och Halland med bil och påhängstruck.
Körkort minst CE, ADR styckegods, truck, digitalt förarkort, YKB samt minst 3-års körvana av tunga fordon. Vana vid växelflak är meriterande.
Tjänsten innebär 4 dagars vecka med rullande ledig dag, 10 timmars dagar.
Endast ansökningar med ett CV tas emot. Visa mindre

Chaufför till Home Furnishing Nordic

Home Furnishing Nordic AB söker chaufförer på 100% till vår terminal i Helsingborg! I tjänsten kommer du leverera möbler hem till våra kunder vilket även innefattar inbärning. Ni jobbar i huvudsak två & två. Tempot är högt och mycket fysiskt. Vi ser därför att du som söker har god fysik, effektiv och är en lagspelare med ett stort servicefokus mot både kunder och kollegor. Vidare har du: - Truckkort - Körkort B - Mycket goda kunskaper i svenska - Erf... Visa mer
Home Furnishing Nordic AB söker chaufförer på 100% till vår terminal i Helsingborg!

I tjänsten kommer du leverera möbler hem till våra kunder vilket även innefattar inbärning. Ni jobbar i huvudsak två & två. Tempot är högt och mycket fysiskt. Vi ser därför att du som söker har god fysik, effektiv och är en lagspelare med ett stort servicefokus mot både kunder och kollegor.

Vidare har du:

- Truckkort

- Körkort B

- Mycket goda kunskaper i svenska

- Erfarenhet av arbete på lager/terminal/budbilskörning är meriterande

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (100%). Vi tillämpar provanställning. Arbetet är förlagt vardagar mellan kl. 07.00-18.00 enligt schema, men tjänsten kan eventuellt i framtiden innefatta både kvälls- och helgarbete.

För nyanställning kommer vi i slutprocessen begära ett utdrag från belastningsregistret.

Om företaget

Home Furnishing Nordic är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom Bygghemma Group. Inom Home Furnishing Nordic ingår många olika online-butiker, bl.a. Trademax, Chilli och Furniturebox. Vi har även ca 9 fysiska butiker i Norden. Visa mindre

C och CE-chaufför i Helsingborg på deltid!

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Jobbeskrivning För en kunds räkning söker vi nu en CE-chaufför för uppdrag i Helsingborg. Tjänsten är en extratjänst, men fler arbetspass kan förekomma. Arbetspassen kan variera och ske på både dag- och kvällstid. Kunden är en ledande aktör inom transportbransch... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Jobbeskrivning
För en kunds räkning söker vi nu en CE-chaufför för uppdrag i Helsingborg. Tjänsten är en extratjänst, men fler arbetspass kan förekomma. Arbetspassen kan variera och ske på både dag- och kvällstid. Kunden är en ledande aktör inom transportbranschen, som ständigt utvecklas, och behöver därför nya ansvarsfulla chaufförer. Tjänsten är en deltidstjänst. Vi anställer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Villkor
Startdatum: Omgående
Ort: Helsingborg
Arbetstider: Varierande
Omfattning: 50%

KOMPETENSKRAV

C/CE-behörighet

Giltigt YKB

Digitalt förarbevis

Behärskar svenska i tal och skrift

Van att lasta och lossa

Meriterande med truckvana

Vana vid backning av släp/trailer.


 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innefattar bland annat lastning, lossning och transport av gods mellan kundens terminaler och andra företag. Du kommer att vara stationerad vid kundens terminal, med möjlighet att parkera din bil på deras personalparkering. Tjänsten innebär att du kommer att vara anställd hos oss på Lets Transport, men vara uthyrd till vår kund.

DIN PROFIL
Vi söker dig som är ordningsam, effektiv och har en god servicekänsla samt är van att köra fordon som kräver C/CE-behörighet. Du ska vara ansvarstagande, noggrann och köra trafiksäkert. Du behöver vara bekväm med att köra längre sträckor, eftersom det kan förekomma att du transporterar gods till olika regioner.

OM OSS
Som anställd på Lets Transport kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig fördelaktiga villkor gällande semester, lön, pension och sjukfrånvaro etc.
Vi på Lets Transport tillhandahåller både bemanning och rekrytering. Vi tror på att göra skillnad i människors liv genom att hjälpa dem att hitta rätt jobb och rätt kollegor. Vårt fokus ligger på att matcha rätt talanger till rätt arbetsplats.
Som anställd hos oss kommer du under en inledande period vara anställd hos Lets Transport, för att därefter bli direktanställd hos vår kund.

Är du redo att ta nästa kliv i din karriär och bli en del av vår framgång? Skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

Lastbilschaufförer med CE -körkort sökes (Nattpass)

Vi på Karriär Kompisar hjälper våra kunder under hela rekryteringsprocessen, från att identifiera kundens behov till att vi matchar rätt kandidat för tjänsten. Vår erfarenhet från näringslivet tillsammans med vårt nätverk har resulterat till att vi har många nöjda kunder bakom oss. Oavsett rekryteringsbehov anpassar vi processen på ett enkelt och effektivt sätt för varje kund. ( Vid intresse skicka ansökan endast via mejl [email protected]) ( OBS tjäns... Visa mer
Vi på Karriär Kompisar hjälper våra kunder under hela rekryteringsprocessen, från att identifiera kundens behov till att vi matchar rätt kandidat för tjänsten. Vår erfarenhet från näringslivet tillsammans med vårt nätverk har resulterat till att vi har många nöjda kunder bakom oss. Oavsett rekryteringsbehov anpassar vi processen på ett enkelt och effektivt sätt för varje kund.


( Vid intresse skicka ansökan endast via mejl [email protected])
( OBS tjänsten är på kvällstid )
( Grundlön + ersättning för övernattning )
Rollen som distributions förare hos oss innebär att leverera både stora och små gods till privatpersoner men också företag.


För att trivas på jobbet tror vi att du behöver uppskatta framförallt bilkörning, men även självständigt arbete, högt tempo och kundkontakt. Eftersom att varje dag kan se olika ut så ser jag gärna att du inte har några problem med att vara flexibel.


Arbetsdagen kommer bestå av både lastning och avlastning av bilen vilket kan innebära tunga lyft och fysiskt arbete. Det är därför viktigt att du trivs med ett arbete i rörelse och har en god fysik.


Är självständig, ansvarsfull och strukturerad
Brinner för service
Är flexibel och stresstålig
Har god fysik
Gillar utmaning

Kontakt är endast via mejl, skriv gärna "Förare Helsingborg" som ämne när du söker tjänsten.
( Vid intresse skicka ansökan endast via mejl [email protected]) Visa mindre

Lets transport söker en C och CE-chaufför till kund i Helsingborg på del...

Ansök    Dec 13    Lets transport AB    Distributionsförare
Jobbeskrivning För en kunds räkning söker vi nu en CE-chaufför för uppdrag i Helsingborg. Tjänsten är en extratjänst, men fler arbetspass kan förekomma. Arbetspassen kan variera och ske på både dag- och kvällstid. Kunden är en ledande aktör inom transportbranschen, som ständigt utvecklas, och behöver därför nya ansvarsfulla chaufförer. Tjänsten är en deltidstjänst. Vi anställer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Villkor Startda... Visa mer
Jobbeskrivning
För en kunds räkning söker vi nu en CE-chaufför för uppdrag i Helsingborg. Tjänsten är en extratjänst, men fler arbetspass kan förekomma. Arbetspassen kan variera och ske på både dag- och kvällstid. Kunden är en ledande aktör inom transportbranschen, som ständigt utvecklas, och behöver därför nya ansvarsfulla chaufförer. Tjänsten är en deltidstjänst. Vi anställer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.Villkor
Startdatum: Omgående
Ort: Helsingborg
Arbetstider: Varierande
Omfattning: 50%


KOMPETENSKRAV

- C/CE-behörighet


- Giltigt YKB

- Digitalt förarbevis

- Behärskar svenska i tal och skrift

- Van att lasta och lossa

- Meriterande med truckvana

- Vana vid backning av släp/trailer.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innefattar bland annat lastning, lossning och transport av gods mellan kundens terminaler och andra företag. Du kommer att vara stationerad vid kundens terminal, med möjlighet att parkera din bil på deras personalparkering. Tjänsten innebär att du kommer att vara anställd hos oss på Lets Transport, men vara uthyrd till vår kund.

DIN PROFIL
Vi söker dig som är ordningsam, effektiv och har en god servicekänsla samt är van att köra fordon som kräver C/CE-behörighet. Du ska vara ansvarstagande, noggrann och köra trafiksäkert. Du behöver vara bekväm med att köra längre sträckor, eftersom det kan förekomma att du transporterar gods till olika regioner.

OM OSS
Som anställd på Lets Transport kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig fördelaktiga villkor gällande semester, lön, pension och sjukfrånvaro etc.

Vi på Lets Transport tillhandahåller både bemanning och rekrytering. Vi tror på att göra skillnad i människors liv genom att hjälpa dem att hitta rätt jobb och rätt kollegor. Vårt fokus ligger på att matcha rätt talanger till rätt arbetsplats.

Som anställd hos oss kommer du under en inledande period vara anställd hos Lets Transport, för att därefter bli direktanställd hos vår kund.

Är du redo att ta nästa kliv i din karriär och bli en del av vår framgång? Skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

Chaufför till lastbil - nattkörning sökes för ett framtida uppdrag #277058

Ansök    Nov 24    Veterankraft AB    Fjärrbilsförare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Chaufför till lastbil - nattkörning;
Att vid planerad frånvaro täcka behov av förare för leveranser av gods mellan olika lager enligt en specificerad rutt på natten.

Behörighet:
C körkort.
Digitalt förarkort
YKB

Dina arbetsuppgifter
Chaufför till lastbil - nattkörning;
Att vid planerad frånvaro täcka behov av förare för leveranser av gods mellan olika lager enligt en specificerad rutt på natten.

Behörighet:
C körkort.
Digitalt förarkort
YKB


Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Spolbilschaufför

Inom vår avdelning växer vi och behöver förstärkning av en duktig spolbilschaufför. Som spolbilschaufför spenderar du en stor del av dagen ute hos kunder. Därför är det viktigt att du är lösningsorienterad, serviceinriktad och gillar att ha kundkontakt. Du utför arbeten för bla kommuner och industrier. Förutom att du blir en del av ett trevligt team ingår anställningsförmåner som friskvårdsbidrag samt rabatterade priser på drivmedel och sjukvårdsförsäkri... Visa mer
Inom vår avdelning växer vi och behöver förstärkning av en duktig spolbilschaufför.

Som spolbilschaufför spenderar du en stor del av dagen ute hos kunder. Därför är det viktigt att du är lösningsorienterad, serviceinriktad och gillar att ha kundkontakt. Du utför arbeten för bla kommuner och industrier.

Förutom att du blir en del av ett trevligt team ingår anställningsförmåner som friskvårdsbidrag samt rabatterade priser på drivmedel och sjukvårdsförsäkring. Lön enligt överenskommelse.
Krav:

Du behöver ha C-behörighet och YKB.
Positiv och lätt för att jobba i team.
Kunna uttrycka dig flytande på svenska i tal och skrift.

Meriterande:

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
CE-behörighet och ADR
Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning, ordinarie arbetstid är förlagd på dagtid 07.00-16.00 måndag-fredag. I uppdraget ingår även beredskap på kvällar och helger. I den här tjänsten utgår du från Helsingborg. Utbildning sker internt med mentor som kommer finnas där under hela upplärningen. Visa mindre

Spolbilschaufför

Inom vår fastighetsavdelning växer vi och behöver förstärkning av en duktig spolbilschaufför som kommer att ingå i ett team. Som spolbilschaufför spenderar du en stor del av dagen inomhus hos våra fastighetskunder. Därför är det viktigt att du är lösningsorienterad, serviceinriktad och gillar att ha kundkontakt. Du utför underhållsspolningar i kök och badrum samt akuta stoppspolningar. Ledningsfräsning och filmning förekommer också. Förutom att du blir e... Visa mer
Inom vår fastighetsavdelning växer vi och behöver förstärkning av en duktig spolbilschaufför som kommer att ingå i ett team.

Som spolbilschaufför spenderar du en stor del av dagen inomhus hos våra fastighetskunder. Därför är det viktigt att du är lösningsorienterad, serviceinriktad och gillar att ha kundkontakt. Du utför underhållsspolningar i kök och badrum samt akuta stoppspolningar. Ledningsfräsning och filmning förekommer också.

Förutom att du blir en del av ett trevligt team ingår anställningsförmåner som friskvårdsbidrag samt rabatterade priser på drivmedel och sjukvårdsförsäkring. Lön enligt överenskommelse.
Krav:

Du behöver ha C-behörighet och YKB.
Positiv och lätt för att jobba i team.
Kunna uttrycka dig flytande på svenska i tal och skrift.

Meriterande:

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
CE-behörighet.
Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning, ordinarie arbetstid är förlagd på dagtid 07.00-16.00 måndag-fredag. I uppdraget ingår även beredskap på kvällar och helger. I den här tjänsten utgår du från Helsingborg. Utbildning sker internt med mentor som kommer finnas där under hela upplärningen. Visa mindre

Chaufför sökes för ett framtida uppdrag #224178

Ansök    Nov 24    Veterankraft AB    Fjärrbilsförare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Framtida uppdrag:
Chaufför till lastbil med kran;
Att vid planerad frånvaro täcka behov av förare för leveranser av gods från huvudlager till kund.

Behörighet:
C+E körkort med erfarenhet av fordonsmonterad kran.
Digitalt förarkort
YKB


Dina arbetsuppgifter
Framtida uppdrag:
Chaufför till lastbil med kran;
Att vid planerad frånvaro täcka behov av förare för leveranser av gods från huvudlager till kund.

Behörighet:
C+E körkort med erfarenhet av fordonsmonterad kran.
Digitalt förarkort
YKB


Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre