Lediga jobb som Naturbruk i Helsingborg

Se lediga jobb som Naturbruk i Helsingborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Helsingborg som finns hos arbetsgivaren.

Anläggare

Nu söker vi anläggare till YTAAB i Ystad. Om företaget Vi är ett familjeföretag som grundades 1995 i liten skala. Företaget har sedan dess växt sakta men säkert, och har idag ca 18 medarbetare. Vår maskinpark har också växt i samma takt som företaget. Idag har vi i stort sett alla maskiner och lastbilar som krävs för att leverera stora som små anläggningar. Vår ambition är att alltid ha nöjda kunder och har därför lagt stor vikt vid att vår personal ska v... Visa mer
Nu söker vi anläggare till YTAAB i Ystad.

Om företaget
Vi är ett familjeföretag som grundades 1995 i liten skala. Företaget har sedan dess växt sakta men säkert, och har idag ca 18 medarbetare. Vår maskinpark har också växt i samma takt som företaget. Idag har vi i stort sett alla maskiner och lastbilar som krävs för att leverera stora som små anläggningar. Vår ambition är att alltid ha nöjda kunder och har därför lagt stor vikt vid att vår personal ska vara skickliga inom sitt yrke och ha ett stort mått av ansvarstagande. Ytaab erbjuder alla typer av markarbeten och anläggningsarbeten både under och ovan jord. Från stora grundläggningar och nya handelsområden och flerfamiljshus till dräneringar, stensättning och finplanering av lekparker och gräsmattor.

Läs mer om företaget på www.ytaab.se

Dina arbetsuppgifter
Din arbetsuppgifter kommer innebära vanligt förekommande arbetsuppgifter inom markarbeten och anläggningsarbeten.

Du utgår hemifrån men de flesta projekten är i mellersta Skåne.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du som söker har yrkesbevis eller erfarenhet inom anläggning och entreprenad. Det är meriterande om du har erfarenhet av maskinkörning så som grävmaskin och hjullastare. Vi ser gärna att du som söker tjänsten är en erfaren anläggare som är självgående och har erfarenhet inom mark och rörläggning. Det är meriterande om du har erfarenhet av ritningsläsning inom området.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du ska passa in i vår verksamhet.
Som person är du flexibel och kan hugga i där det behövs. Du tycker om att prestera, är lojal och ansvarsfull. Vidare är du en glad och positiv person som bidrar till gruppens goda stämning, arbetsmiljö och professionella resultat. Oftast jobbar ni i team och det är därför viktigt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera.

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav för tjänsten.

Information och kontakt
Vid frågor vänligen kontakta Sebastian Strömberg 0417-77 99 85 eller Sebastian Siversson 0417-77 99 83.

Tillträde enligt överenskommelse. Arbetet är förlagt på dagtid.

Urval sker löpande så ansök redan idag på wikan.se


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Växthusarbetare

Ansök    Nov 16    Rågångens Jordbruks KB    Växtskötare
Ett modernt växthusföretag som har specialiserat sig på gurka. Intreserad att jobba med levande ting och ha viss erfarenhet av växthusarbete. Viktigt att kunna tåla värmen som finns i ett växthus. Heltidsanställning som växthusarbetare i odlling av slanggurka. Arbetet består i allt från förberedelse, skörd och paketering av gurka. Visa mer
Ett modernt växthusföretag som har specialiserat sig på gurka. Intreserad att jobba med levande ting och ha viss erfarenhet av växthusarbete. Viktigt att kunna tåla värmen som finns i ett växthus. Heltidsanställning som växthusarbetare i odlling av slanggurka. Arbetet består i allt från förberedelse, skörd och paketering av gurka. Visa mindre

Senior Trädgårdsmästare i Helsingborg

GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

GOveteran söker en Trädgårdsmästare som trivs utomhus och vet hur ett träd ska beskäras för att växa estetiskt snyggt. Beskärning kan ske antigen med sekatör, såg eller motorsåg. Både från marken, stege eller skylift. Därför behövs det körkort eller liknande som kan styrka kunskapen. Du behöver ha traktor och maskinvana och känna dig bekväm med att använda maskiner och olika verktyg. Djurvana är ett stort plus. Alla redskap finns på plats.

Lön enligt kollektivavtal och fullförsäkrad.

Arbetsuppgifter
Förutom ovanstående så är det aktuellt med allt vanligt förekommande trädgårdsarbete, t.ex:

.Busk- och häckhantering.
.Skötsel av rabatter.
.Beskära träd och perenner.
.Plantering.
.Tvätta/rensa plattor.
.Röjningsarbete.
.Renhållning.
.m.m.

Kvalifikationer
Vi söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade kollegor med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självständigt, men också förmåga att samarbeta med kollegor ute hos kund. Att bemöta dina medmänniskor på ett trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet. Du har god fysik och ett öga för detaljer. Du är prestigelös och måste vara flexibel och vara redo att ta i där det behövs.

Utdrag ur belastningsregistret tas med vid ev. intervju.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!

Personliga egenskaper
Du ska ha stort intresse för trädgård och djur, och vill ge våra kunder kvalité och service.

.Erfarenhet som trädgårdsmästare är meriterande.
.Positiv inställning och stor arbetsvilja.
.Meriterande om du har erfarenhet av trädgårdsanläggning. 
.Svenska obehindrat i tal och skrift.
.B-körkort och egen bil är ett krav!
.Rökfri!
.Förtroendeingivande.
.Professionell.
.Service och kvalitetsinriktad.
.Social och kommunikativ.
.Driven.

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats

252 20 Helsingborg Visa mindre

Vi söker fler veteraner för trädgårdsarbete

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Beskära träd och buskar, gräsklippning, rensa ogräs samt bortforsling av avfall.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.
Du har gärna körkort och egen bil med dragkrok. Har du eget släp är det ett stort plus.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Arbete i gurkodling i växthus bestående av sådd, plantskötsel, skörd och paketering. Erfarenhet av arbete i gurkodling är meriterande. Visa mer
Arbete i gurkodling i växthus bestående av sådd, plantskötsel, skörd och paketering. Erfarenhet av arbete i gurkodling är meriterande. Visa mindre

Vill du arbeta i en omväxlande miljö?

Våra grönytor och utemiljöer har fått en allt viktigare roll i våra liv. Som trädgårdsarbetare är du en central del i arbetet framåt mot en grönare stad och ett trevligare centrum. Med det som bakgrund startar Helsingborgs stad och Arbetsförmedlingen tillsammans med PEAB ett lokalt jobbspår som innehåller utbildning och praktik under totalt 12 veckor. Planerad anställning från och med ca 1 april. ANTALET PLATSER: 20 ST. MÅLET ÄR SÄSONGSANSTÄLLNING Vi s... Visa mer
Våra grönytor och utemiljöer har fått en allt viktigare roll i våra liv. Som trädgårdsarbetare är du en central del i arbetet framåt mot en grönare stad och ett trevligare centrum. Med det som bakgrund startar Helsingborgs stad och Arbetsförmedlingen tillsammans med PEAB ett lokalt jobbspår som innehåller utbildning och praktik under totalt 12 veckor. Planerad anställning från och med ca 1 april.

ANTALET PLATSER: 20 ST.
MÅLET ÄR SÄSONGSANSTÄLLNING

Vi söker dig som tycker om att arbeta med händerna och som uppskattar att se resultatet av ditt arbete.
Arbetet är utomhus oavsett väder eller vind. Du förväntas arbeta både i parker, stadsmiljöer och på stränder. Du kan komma att arbeta i olika orter i nordvästra Skåne.
Du kommer bland annat arbeta med skötsel av planteringar, gräsklippning, beskärning av buskar och träd, nyanläggning av parker och renhållning. I arbetsuppgifterna ingår även snöröjning.

DU BEHÖVER:
- KÖRKORT B - MANUELL VÄXELLÅDA.
- VARA PRAKTISKT LAGD OCH HA ETT INTRESSE FÖR UTEMILJÖER.
- HA GODA KUNSKAPER I SVENSKA I TAL OCH SKRIFT.
- HA GOD FYSIK.

Du kommer att jobba i team och behöver kunna samarbeta, vara flexibel och ta initiativ.

Utbildningen pågår under 12 veckor och är på heltid mellan januari och mars 2023 i Helsingborg. Anställningen börjar ca 1 april.

Du som söker måste vara folkbokförd i nordvästra Skåne och inskriven på Arbetsförmedlingen.

Du som väljs ut kommer att ha rätt att söka aktivitetsstöd eller försörjningsstöd under jobbspåret
Går du vidare i processen kommer du att bli kontaktad via e-post och sms.

Är du nyfiken och vill veta mer är du välkommen på våra informationsmöten:
Tisdag den 15 november: 13:00
Tisdag den 22 november: 10:00

Vi erbjuder också drop-in:
Torsdag den 10 november: 10:00 - 12:00
Torsdag den 17 november: 10:00 - 12:00

Plats: Scala-huset; Arbetsmarknadsförvaltningen, Gasverksgatan 2, Helsingborg. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Säsongsarbete mars-augusti . Vi söker 5 st arbetare jobbet bestå av plantering av blommor och packning av blommor , Och alla andra förekommande jobb på Trädgården . Trädgårdsmästeriet finns 1 mil utanför Helsingborg. Arbetet 8 timmar om dagen viss övertid förekommer även helgjobb förekommer .All odling sker på golv . Tiden för arbetet är 2023 1mars-ca 30 augusti , Om intresse finns hör av er till [email protected] Visa mer
Säsongsarbete mars-augusti . Vi söker 5 st arbetare jobbet bestå av plantering av blommor och packning av blommor , Och alla andra förekommande jobb på Trädgården . Trädgårdsmästeriet finns 1 mil utanför Helsingborg. Arbetet 8 timmar om dagen viss övertid förekommer även helgjobb förekommer .All odling sker på golv . Tiden för arbetet är 2023 1mars-ca 30 augusti , Om intresse finns hör av er till [email protected] Visa mindre

Junior trädgårdsmästare i prydnadsväxtproduktion

Ansök    Okt 11    Dain AB    Trädgårdsmästare, odling
Att vara trädgårdsmästare är ett hantverksarbete, som måste läras praktiskt under en längre tid. Vi söker en junior trädgårdsmästare som jobbat några år i branschen och nu vill ta nästa steg. Du kommer jobba tillsammans med och läras upp av vår seniora trädgårdsmästare. Målet är att du utbildas genom erfarenhet inom företaget, för att nå en ledande roll och bli en nyckelperson. Viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och är... Visa mer
Att vara trädgårdsmästare är ett hantverksarbete, som måste läras praktiskt under en längre tid.
Vi söker en junior trädgårdsmästare som jobbat några år i branschen och nu vill ta nästa steg. Du kommer jobba tillsammans med och läras upp av vår seniora trädgårdsmästare.
Målet är att du utbildas genom erfarenhet inom företaget, för att nå en ledande roll och bli en nyckelperson.
Viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och är praktiskt lagd. Du ska vara växtintresserad, handlingskraftig och trivas med att jobba i ett tidvis högt tempo.
Krav för tjänsten:
Du har utbildning från trädgårdsskola eller liknande och/eller att du har jobbat några år i branschen.
Om oss:
Björkebo Gård Driftsaktiebolag odlar prydnadsväxter i en by utanför Helsingborg.
Vi ligger i teknikens och odlingens framkant med stark framtidstro. Visa mindre

Svenska kyrkan Helsingborg söker teamledare till kyrkogårdsförvaltningen

Kyrkogårdsförvaltningen i Helsingborgs pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Verksamheten är indelad i tre distrikt, totalt är vi cirka 80 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen, och nu söker vi en teamledare för tillsvidareanställning i vårt centrumdistrikt. Alltid i rörelse, här och nu, en trygg plats för längtan, som alla vill tillhöra. Vill du bli en del av kyrkogårdsförvaltningen och tillsamman... Visa mer
Kyrkogårdsförvaltningen i Helsingborgs pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Verksamheten är indelad i tre distrikt, totalt är vi cirka 80 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen, och nu söker vi en teamledare för tillsvidareanställning i vårt centrumdistrikt.

Alltid i rörelse, här och nu, en trygg plats för längtan, som alla vill tillhöra.

Vill du bli en del av kyrkogårdsförvaltningen och tillsammans med våra kompetenta medarbetare förvalta våra gröna begravnings- och kulturmiljöer? Vi finns belägna i Helsingborg och här arbetar vi i en trivsam och öppen miljö både självständigt och tillsammans i lag.

Om tjänsten

Tjänsten innebär praktiskt arbete såsom skötsel av grönytor och gravplatser, kapelltjänstgöring kan förekomma. Tjänsten kan även innebära administrativa uppgifter delegerade av kyrkogårdsmästaren. Som teamledare har du en viktig roll i det dagliga arbetet ute på kyrkogården genom att vara länken mellan kollegorna och kyrkogårdsmästaren. I samarbete med kyrkogårdsmästaren strukturerar och leder du det dagliga arbetet samt jobbar långsiktigt med övergripande planering. När kyrkogårdsmästaren är frånvarande agerar teamledarna som tillförordnad kyrkogårdsmästare.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är serviceinriktad och vill vara med att utveckla vårt sätt att arbeta på kyrkogårdarna. Du har utbildning inom den gröna sektorn och arbetslivserfarenhet inom liknande arbete. Det är önskvärt att du har arbetsledarerfarenhet och/eller har genomgått en arbetsledarutbildning.
Du har förmågan och viljan att ta en aktiv del i den dagliga arbetsledningen samt god samarbetsförmåga.
Praktisk erfarenhet och vana vid maskiner är meriterande.
Du har lägst B-körkort.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om oss

Svenska Kyrkan i Helsingborg vill verka där människor är. Hos oss är beslutsvägar korta och möjligheten att påverka arbetsinnehållet stor. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag och vi är miljöcertifierade för att arbeta för en hållbar verksamhet och framtid. Vi erbjuder en trygg arbetsplats där vi är måna om arbetsglädje och gemenskap. Pastoratets framtid formar vi tillsammans. Besök gärna vår hemsida för mer information om oss och våra olika verksamheter: www.svenskakyrkan.se/helsingborg

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den11 oktober 2022.

Ansökan görs via vårt digitala rekryteringsverktyg Reachmee. Vi ber dig ansöka till tjänsten genom att klicka på ansökningslänken i annonsen, vi tar endast emot ansökningar via ansökningslänken. Har du några frågor är du välkommen att kontakta de kontaktpersoner som finns angivna i annonsen. Visa mindre

Trädgårdsmästare/Anläggningsskötsel

Vi söker en trädgårdsmästare med vissa arbetsuppgifter inom anläggningskötsel. De primära arbetsuppgifterna är bland annat beskärning av buskar, träd och perenner, plantering, gräsklippning, häckklippning, skötsel av rabatter, röjningsarbete, renhållning samt hjälp med allmän anläggnings/fastighetsservice på en modern hästsportanläggning utan för Viken. Du måste vara flexibel, ha en stor arbetsvilja, positiv inställning och vara redo att ta i där det behöv... Visa mer
Vi söker en trädgårdsmästare med vissa arbetsuppgifter inom anläggningskötsel. De primära arbetsuppgifterna är bland annat beskärning av buskar, träd och perenner, plantering, gräsklippning, häckklippning, skötsel av rabatter, röjningsarbete, renhållning samt hjälp med allmän anläggnings/fastighetsservice på en modern hästsportanläggning utan för Viken.
Du måste vara flexibel, ha en stor arbetsvilja, positiv inställning och vara redo att ta i där det behövs. Du trivs utomhus, är prestigelös och kan tänka dig att ta dig an alla sorters arbetsuppgifter. Du har god fysik och ett har ett öga för detaljer. Du behöver ha traktor & maskinvana och känner dig bekväm med att använda maskiner, motorsåg och olika verktyg. Djurvana – gärna hästvana är ett stort plus då vi bedriver hästverksamhet på anläggningen.
För att lyckas i tjänsten behöver du vara noggrann och mån om att hålla hög kvalitet i det arbete du utför. Du har förmågan att arbeta självständigt, men också ha en god förmåga att samarbeta övriga anställda inom fastighet och stall.
Tjänsten är på heltid, vardagar ca 07.00-16:00 med start snarast möjligt. Lön enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.
Intervjuer kommer att ske löpande.
Skicka din ansökan via email med personligt brev och cv till [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandtekniker Estetik / Cad

Ansök    Sep 9    Teknodont AB    Tandtekniker
Teknodont Helsingborg söker porslinstekniker/CAD/CAM Vi söker en tandtekniker som har erfarenhet av arbeten med monolitiska keramer. Du behöver även behärska traditionell MK-teknik. Det är en fördel om du har arbetat med CAD/CAM. Vi söker dig som har hög känsla för estetik och har lätt för att ha direktkontakt med tandläkare och patienter. Visa mer
Teknodont Helsingborg söker porslinstekniker/CAD/CAM
Vi söker en tandtekniker som har erfarenhet av arbeten med monolitiska keramer.
Du behöver även behärska traditionell MK-teknik.
Det är en fördel om du har arbetat med CAD/CAM.
Vi söker dig som har hög känsla för estetik och har lätt för att ha direktkontakt med tandläkare och patienter. Visa mindre

Tävlingsgroom/Hästskötare

Tävlingsgroom/Hästskötare tävling på heltid till Christinelund Dressage Är du en positiv, ordningsam, orädd och ansvarsfull person som är minst 23 år och har ett brinnande intresse för hästar och sporten så söker vi dig som kan arbeta både självständigt och i team. Det är viktigt att du har gedigen erfarenhet av att arbeta med tävlingshästar och hingstar och kommer att följa med på tävlingar både i Sverige och utomlands. I tjänsten ingår även vanlig stallt... Visa mer
Tävlingsgroom/Hästskötare tävling på heltid till Christinelund Dressage
Är du en positiv, ordningsam, orädd och ansvarsfull person som är minst 23 år och har ett brinnande intresse för hästar och sporten så söker vi dig som kan arbeta både självständigt och i team. Det är viktigt att du har gedigen erfarenhet av att arbeta med tävlingshästar och hingstar och kommer att följa med på tävlingar både i Sverige och utomlands. I tjänsten ingår även vanlig stalltjänstgöring mm.
Vår verksamhet är belägen vid Christinelunds gård utanför Viken i Skåne i en vacker miljö. Vi har ett modernt tävlingsstall med plats för 22 hästar och är inriktade på dressyr.
Körkort är ett krav och C-kort meriterande. Möjlighet till trevligt boende finns på gården - del i modern lägenhet - om så önskas. Lön och förmåner enligt avtal och erfarenhet.
Stämmer dina erfarenheter/meriter enligt ovan och du tycker tjänsten låter intressant så är och du välkommen att skicka din ansökan med cv snarast till [email protected] @christinelunddressage Visa mindre

Anläggningsarbetare, Helsingborg

Om tjänsten Vi söker två anläggningsarbetare med tidigare erfarenhet av trädgårdsanläggning. I arbetsuppgifterna ingår bland annat plattläggning, beskärning, montering av lekredskap, kantsättning och gjutning. Att arbeta som anläggare inom grönytor innebär även arbetsuppgifter som att anlägga utemiljöer i form av parker eller lekplatser. Anläggningsarbete handlar om att skapa trivsamma miljöer för människor att vistas i. Heltidstjänst förlagd på dagtid ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker två anläggningsarbetare med tidigare erfarenhet av trädgårdsanläggning. I arbetsuppgifterna ingår bland annat plattläggning, beskärning, montering av lekredskap, kantsättning och gjutning.

Att arbeta som anläggare inom grönytor innebär även arbetsuppgifter som att anlägga utemiljöer i form av parker eller lekplatser. Anläggningsarbete handlar om att skapa trivsamma miljöer för människor att vistas i.

Heltidstjänst förlagd på dagtid 07.00-16.00.
Tjänsten är långsiktig med stor chans på att bli övertagen till kund.

Om kunden
Företaget har verksamhet i Helsingborg

Din profil
Som person är du ansvarstagande och självgående då du arbetar i par. Då du kommer att ha viss kundkontakt ska du även ha en god serviceförmåga. Vi lägger stor vikt på ditt personliga engagemang, flexibilitet och din samarbetsförmåga.

Du har tidigare erfarenhet av arbete med trädgårdsanläggning eller liknande arbetsuppgifter.
Utbildning från mark- och anläggning är meriterande men viktigast är din erfarenhet och personliga kompetens.

B-körkort är ett krav.
Har du även grävmaskinskort är det högt meriterande.
Du ska inte heller ha några problem med fysiskt krävande arbete eller att arbeta utomhus.

Om Logent
Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Lager- och Produktionslogistik, Transport Management, Tullhantering och Hamnverksamhet samt Bemanningstjänster och Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.9 mdr SEK, sysselsätter ca 3 000 personer och finns i Sverige, Norge och Danmark.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandtekniker

Ansök    Aug 21    Arc Solutions AB    Tandtekniker
ARC Solutions är ett Helsingborgsbaserat tillverkningsbolag som arbetar inom Dentalbranschen. Kunderna är främst tandlaboratorium som erbjuds tillverkning av individanpassad protetik, service i olika former samt utbildning. Huvudmarknaden är Sverige men England och Tyskland ökar löpande. Bolaget flyttade till större lokaler förra året vilket ger möjligheter att fortsätta expandera. ARC Solutions har för närvarande 13 medarbetare förväntas växa ytterligare ... Visa mer
ARC Solutions är ett Helsingborgsbaserat tillverkningsbolag som arbetar inom Dentalbranschen. Kunderna är främst tandlaboratorium som erbjuds tillverkning av individanpassad protetik, service i olika former samt utbildning. Huvudmarknaden är Sverige men England och Tyskland ökar löpande. Bolaget flyttade till större lokaler förra året vilket ger möjligheter att fortsätta expandera. ARC Solutions har för närvarande 13 medarbetare förväntas växa ytterligare de närmaste åren.
ARC Solutions ägs av implantatbolaget Neoss och bolagen arbetar väldigt integrerat med varandra. Neoss Norden har kontor i Göteborg och huvudkontoret finns i Harrogate, England. Neoss har dotterbolag runt om i världen och befinner sig i en väldigt expansiv fas.
Arbetsbeskrivning
Som Tandtekniker hos oss så arbetar man väldigt brett och dagarna är varierande.
Vi supporterar 3Shape och Exocad till viss del. Neoss har precis lanserat en ny intraoral scanner där ARC sköter supporten i Sverige men stöttar även andra marknader.
Vi designar och producerar C&B, bettskenor men framförallt implantatprotetik som är vår specialitet.
Tandteknikerna ansvarar även för slutfinish och kvalitetskontroll på allt innan de skickas till kund.
På ARC finns Support & Designansvarig för all ARC/Neoss verksamhet. Vi har även tandtekniker i Tyskland och England.
Krav är att du har erfarenhet av 3Shape och design av implantatlösningar. Som person är du noggrann, nyfiken på att lära och väldigt viktigt att vara prestigelös då vi alla hjälps åt överallt.
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vill du ha mer info eller skicka ditt Cv. Hör av er till [email protected] Visa mindre

Stallhjälp i Tävlingsstall

Vi söker stallhjälp på hel- eller deltid till vårt dressyrstall utanför Helsingborg nära Viken. Arbetet består av mockning av boxar, viss hästhantering beroende på erfarenhet, samt allmän stall- och anläggningsskötsel. Pga arbetets art så jobbar vi efter schema. Du behöver ha en stark och god fysik, vara anpassningsbar att jobba i team samt ha en positiv inställning. Erfarenhet av att arbeta med hästar är ett krav. Du behöver ha körkort och tillgång til... Visa mer
Vi söker stallhjälp på hel- eller deltid till vårt dressyrstall utanför Helsingborg nära Viken. Arbetet består av mockning av boxar, viss hästhantering beroende på erfarenhet, samt allmän stall- och anläggningsskötsel. Pga arbetets art så jobbar vi efter schema.
Du behöver ha en stark och god fysik, vara anpassningsbar att jobba i team samt ha en positiv inställning. Erfarenhet av att arbeta med hästar är ett krav. Du behöver ha körkort och tillgång till bil pga gårdens läge.
Lön och villkor enligt kollektivavtal.
Skicka din ansökan till Eva Salomon [email protected] 079-327 00 08
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kyrkogårdsmästare till kyrkogårdsförvaltningen i Helsingborg

Genom tre församlingar och begravningsverksamhet vill vi i Helsingborgs pastorat vara där för människor, var de än befinner sig i sina liv. Tillsammans vill vi ge människor hopp och mervärde i mötet med Svenska kyrkan. Alltid i rörelse, här och nu, en trygg plats för längtan, som alla vill tillhöra. Kyrkogårdsförvaltningen i Helsingborgs pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser vilket är indelat i tre dist... Visa mer
Genom tre församlingar och begravningsverksamhet vill vi i Helsingborgs pastorat vara där för människor, var de än befinner sig i sina liv. Tillsammans vill vi ge människor hopp och mervärde i mötet med Svenska kyrkan.

Alltid i rörelse, här och nu, en trygg plats för längtan, som alla vill tillhöra.

Kyrkogårdsförvaltningen i Helsingborgs pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser vilket är indelat i tre distrikt. Vi är cirka 80 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen och söker nu Kyrkogårdsmästare för tillsvidareanställning.

Vill du bli en del av kyrkogårdsförvaltningen och tillsammans med våra kompetenta medarbetare förvalta våra gröna begravnings– och kulturmiljöer? På distrikt centrum (Nya kyrkogården, Donationskyrkogården och Gamla kyrkogården) arbetar både helårs- och säsongsanställda kyrkogårdsarbetare självständigt och tillsammans i lag. Vi finns belägna i centrala Helsingborg och här arbetar vi i en trivsam och öppen miljö.

Som en av våra kyrkogårdsmästare inom förvaltningen ansvarar du för den dagliga arbetsledningen och arbeta med strategisk utveckling av arbetet på kyrkogårdarna. Tjänsten innebär stort eget ansvar och frihet att självständigt lägga upp och planera arbetet så att vi upprätthåller kvalitetskraven. Tillsammans med driftchef, kyrkogårdsmästare och övriga kollegor blir du en viktig del i arbetet med att vårda, bevara och utveckla allt ifrån arbetsutförande till fysiska miljöer.

Du är ansvarig för all personal i distriktet, till din hjälp har du två teamledare. Vilket innebär att du även har delegerade arbetsmiljöuppgifter som du ansvarar för. Arbetet innehåller även administrativa arbetsuppgifter såsom resursplanering, fakturahantering och delaktighet i budgetarbetet.

Kvalifikationer


• Du är utbildad inom den gröna sektorn
• Du har minst 3 års erfarenhet av arbete i ledande befattning.
• Du har goda kunskaper och erfarenheter inom arbetsmiljöfrågor
• Datorvana
• Erfarenhet av ekonomisk uppföljning och budgetarbete är meriterande.

Du har fokus på utveckling, förändring och ser möjligheter. Du är självgående och en god ledare som tar tillvara på dina medarbetares kompetenser.

För att passa i den här rollen måste du tycka om att jobba tillsammans med andra människor. Som ledare är du engagerad och kan ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos medarbetarna och kan motivera dem att nå våra gemensamma mål. Personliga egenskaper som värdesätts är att du är engagerad, lyhörd och har ett positivt förhållningssätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om oss

Svenska Kyrkan i Helsingborg vill verka där människor är. Hos oss är beslutsvägar korta och möjligheten att påverka arbetsinnehållet stor. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag och vi är miljöcertifierade för att arbeta för en hållbar verksamhet och framtid. Vi erbjuder en trygg arbetsplats där vi är måna om arbetsglädje och gemenskap. Pastoratets framtid formar vi tillsammans. Besök gärna vår hemsida för mer information om oss och våra olika verksamheter: www.svenskakyrkan.se/helsingborg

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 4 september 2022.

Ansökan görs via vårt digitala rekryteringsverktyg Reachmee. Vi ber dig ansöka till tjänsten genom att klicka på ansökningslänken i annonsen, vi tar endast emot ansökningar via ansökningslänken. Har du några frågor är du välkommen att kontakta de kontaktpersoner som finns angivna i annonsen. Visa mindre

Tandtekniker KBF-avdelning

Ansök    Jul 21    Nordentic AB    Tandtekniker
Vi söker efter en ny medarbetare till KBF/underkonstruktion! Vi är ett glatt gäng på 17 personer som söker efter en glad och positiv medarbetare. Vårt trivsamma dentallaboratorium är beläget i centrala Helsingborg med goda pendlingsmöjligheter. Vi lägger stor vikt på den personliga lämpligheten. Vi söker en erfaren medarbetare till vår KBF avdelning. Det är ett krav att ha en tandteknisk utbildning och arbetat i minst fem år. Du behöver även kunna ta e... Visa mer
Vi söker efter en ny medarbetare till KBF/underkonstruktion!
Vi är ett glatt gäng på 17 personer som söker efter en glad och positiv medarbetare. Vårt trivsamma dentallaboratorium är beläget i centrala Helsingborg med goda pendlingsmöjligheter.


Vi lägger stor vikt på den personliga lämpligheten.


Vi söker en erfaren medarbetare till vår KBF avdelning. Det är ett krav att ha en tandteknisk utbildning och arbetat i minst fem år. Du behöver även kunna ta emot samtal med god svenska.

Arbetsbeskrivning: Implantat, underkonstruktioner, pelare, pressning av e.max, gränsdragning.

Känns det som det är dig vi söker? Ta steget och hör av dig.
Vi ser framemot din ansökan!Kontakta Camilla Jonsson
Mobil: 0704 95 29 28, Mail: [email protected] Visa mindre

Tävlingsgroom/Hästskötare

Tävlingsgroom/Hästskötare på heltid till Christinelund Dressage Är du en positiv, ordningsam, orädd och ansvarsfull person som är minst 23 år och har ett brinnande intresse för hästar och sporten så söker vi dig som kan arbeta både självständigt och i team. Det är viktigt att du har erfarenhet av att arbeta med tävlingshästar och hingstar och kommer att följa med på tävlingar både i Sverige och utomlands. I tjänsten ingår även vanlig stalltjänstgöring mm. ... Visa mer
Tävlingsgroom/Hästskötare på heltid till Christinelund Dressage
Är du en positiv, ordningsam, orädd och ansvarsfull person som är minst 23 år och har ett brinnande intresse för hästar och sporten så söker vi dig som kan arbeta både självständigt och i team. Det är viktigt att du har erfarenhet av att arbeta med tävlingshästar och hingstar och kommer att följa med på tävlingar både i Sverige och utomlands. I tjänsten ingår även vanlig stalltjänstgöring mm.
Vår verksamhet är belägen vid Christinelunds gård utanför Viken i Skåne i en vacker miljö. Vi har ett modernt tävlingsstall med plats för 22 hästar och är inriktade på dressyr.
Körkort är ett krav och C-kort meriterande. Möjlighet till trevligt boende finns på gården - del i modern lägenhet - om så önskas. Lön och förmåner enligt avtal och erfarenhet.
Stämmer dina erfarenheter/meriter enligt ovan och du tycker tjänsten låter intressant så är och du välkommen att skicka din ansökan med cv snarast till [email protected] @christinelunddressage Visa mindre

Trädgårdsskötare se hit!

Om tjänsten Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utf... Visa mer
Om tjänsten
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.


Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Anställning: 1-6 månader eller längre via Montico med arbete hos Peab
Lön: enligt kollektivavtal
Start: Mars/April 2022

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Relevant utbildning eller minst 6 månaders relevant erfarenhet.
Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Malmö med omnejd är meriterande

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Januari/Februari, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Extrajobb inom Trädgård och grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men d... Visa mer
Om tjänsten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.
Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: Varierande
Anställning: Återkommande Visstidsanställning (Timanställning)
Lön: enligt kollektivavtal

Vi söker dig som
Krav:
OBS: Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, dvs. en annan anställning/studier eller om du driver eget företag!

B-körkort för bilar med manuell växellåda.
Du ska kunna hoppa in med kort varsel.
Inte vara rädd för att arbeta och hugga i.

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer tillämpa löpande rekryteringsprocess, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Trädgårdsservice

Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12 000 hyreslägenheter i över 30 bostadsområden. Vi ägs av Helsingborgs Stad och var femte Helsingborgare har sitt hem hos oss. Vår verksamhet är viktig för att staden ska växa och vara attraktiv för en mångfald av människor. Därför strävar vi efter att utveckla boenden, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Vi vill att våra kunder ska känna sig stolta. Stolta över sin bostad, sitt ... Visa mer
Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12 000 hyreslägenheter i över 30 bostadsområden. Vi ägs av Helsingborgs Stad och var femte Helsingborgare har sitt hem hos oss. Vår verksamhet är viktig för att staden ska växa och vara attraktiv för en mångfald av människor. Därför strävar vi efter att utveckla boenden, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Vi vill att våra kunder ska känna sig stolta. Stolta över sin bostad, sitt område och sin stadsdel - och över Helsingborg. Vi är 260 medarbetare som genom ett öppet och aktivt förhållningssätt vill möta våra kunders drömmar om livet hemma. Både idag och imorgon. Läs gärna mer om oss på www.helsingborgshem.se.Vi söker en händig trädgårdskunnig medarbetare!

Som medarbetare inom trädgårdsservice så arbetar du på Helsingborgshems olika bostadsområden med enklare service uppdrag såsom snickeri, platt-och anläggningsjobb men också vanligt förekommande arbete inom trädgård. Tjänsten innefattar även körning av K-heat, harvning och diverse röj- eller motorsågsuppdrag. Du planerar ditt arbete och återkopplar det genomförda uppdraget till hyresgästen. Rapportering sker till din närmaste arbetsledare.

Vi söker dig som är en flexibel lagspelare och som med självklarhet hjälps åt i arbetslaget med att ta gemensamt ansvar, samtidigt har du inga problem med att arbeta självständigt när det behövs. För att trivas i rollen gillar du hårt fysiskt arbete.
Du behöver vara strukturerad, bekväm med digitala verktyg samt tala och skriva svenska obehindrat. Erfarenhet av liknande arbete och B-körkort (manuell) är ett krav för tjänsten. Vi ser gärna att du är positiv, social och har en förmåga att prioritera samt tar egna initiativ. Har du utbildning inom trädgård, anläggning, snickeri samt innehar certifikat inom exempelvis motorsåg, heta arbeten med flera är det meriterande.

Vi kan erbjuda en visstidsanställning med minst 2 månaders anställningstid med start i augusti/september, förlängning kan vara aktuellt. Arbetstiderna är heltid måndag till fredag kl. 07.00 - 16.00.

Intervjuer kommer ske löpande med start tidigast i v 33. Du är välkommen med din ansökan sista ansökningsdag är den 19 augusti. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller vanlig post.

   

Kontaktinformation
Jessica Scholz (kontaktperson 14/8-19/8), Trädgårdssupportchef, [email protected]

Misa Sekulic (kontaktperson 21/7-13/8), Arbetsledare Trädgård, [email protected]

Arbetsplats
Regementsvägen 2

254 57 Helsingborg Visa mindre

Hunddagis

Nu söker vi efter en ny kollega! Vem söker vi? Vi söker dig som har god kunskap inom hund. Du ska tycka om att promenera, rasta och umgås med hundarna, ge lunch, ta emot våra kunder på ett välkomnade sätt och lämna ut deras pälsklingar med en kort uppdatering hur dagen varit. Du ska kunna klippa klor och utföra daglig städning av lokal. Du ska ha lätt för samarbete och vara lättlärd. Glad, positiv & initiativrik. Vi ligger centralt med bra bussförbindelser... Visa mer
Nu söker vi efter en ny kollega!
Vem söker vi? Vi söker dig som har god kunskap inom hund. Du ska tycka om att promenera, rasta och umgås med hundarna, ge lunch, ta emot våra kunder på ett välkomnade sätt och lämna ut deras pälsklingar med en kort uppdatering hur dagen varit. Du ska kunna klippa klor och utföra daglig städning av lokal. Du ska ha lätt för samarbete och vara lättlärd. Glad, positiv & initiativrik. Vi ligger centralt med bra bussförbindelser. Våra öppettider är 06.30-18.00 måndag till fredag.
Tjänsten är en timanställning med minimum 20h/vecka. Tjänsten ska vara tillsatt 1/8.
Välkommen med din ansökan.
[email protected] Visa mindre

Parkarbetare inom grönyteskötsel, Helsingborg

Om tjänsten Som skötselarbetare inom grönyteskötsel vistas man i våra kunders utemiljöer där man bla. planterar, beskär, klipper gräs och ogräsbekämpar för att skapa en trivsam miljö. Vi erbjuder dig goda möjligheter, i en företagsmiljö där alla har viljan att göra ett bra jobb. Tjänsten innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel samt underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, beskärning av bus... Visa mer
Om tjänsten
Som skötselarbetare inom grönyteskötsel vistas man i våra kunders utemiljöer där man bla. planterar, beskär, klipper gräs och ogräsbekämpar för att skapa en trivsam miljö.

Vi erbjuder dig goda möjligheter, i en företagsmiljö där alla har viljan att göra ett bra jobb.

Tjänsten innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel samt underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, beskärning av buskar och träd m.m.

Du arbetar heltid förlagd på dagtid.


Din profil
Vi vill att du är driven, strukturerad, engagerad och tar stort eget ansvar för ditt arbete, då vi oftast arbetar lagvis skall du ha mycket god sammarbetsförmåga och initiativtagande.
Du är en serviceinriktad, flexibel person som är mån om att utföra ett bra arbete.

Krav
- B-körkort
- Behärskar svenska i tal och skrift


Om Logent
Logent är en heltäckande logistikpartner med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster (lager, tull och 4PL), Hamn och Kombiterminaler, Bemanning och Rekrytering samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.7 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer.
www.logent.se

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående, rekryteringsarbetet sker löpande.
Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Hundfrisör

Ansök    Jul 6    Alexandras Hunddagis    Hundtrimmare
VI SÖKER HUNDFRISÖR/TRIMMARE/HUNDDAGIS??????FÖLJANDE INGÅR I KONCEPTET: • Salong i toppstandard • Ergonomisk grund- utrustning • Kassasystem /swish • Marknadsföring • Central kundtjänst VI SÖKER DIG SOM: • Är utbildad hundfrisör eller har lång erfarenhet. • Är professionell, positiv och driven som person. Till en början kommer tjänsten vara kombinerad med att arbeta på vårt hunddagis och ju mer kunder vi får i trimmet ju större blir tjänsten i ... Visa mer
VI SÖKER HUNDFRISÖR/TRIMMARE/HUNDDAGIS??????FÖLJANDE INGÅR I KONCEPTET:
• Salong i toppstandard
• Ergonomisk grund- utrustning
• Kassasystem /swish
• Marknadsföring
• Central kundtjänst
VI SÖKER DIG SOM:
• Är utbildad hundfrisör eller har lång erfarenhet.
• Är professionell, positiv och driven som person.
Till en början kommer tjänsten vara kombinerad med att arbeta på vårt hunddagis och ju mer kunder vi får i trimmet ju större blir tjänsten i trimmet. Målet är att uppnå 100% i trim. Vi gör ett upplägg tillsammans!
Vår lokal ligger i centrala Helsingborg med god kollektivtrafik!
LÖN enligt ök!
skicka din ansökan redan idag. Tjänsten ska vara tillsatt 1/9-22
Hundriket AB Visa mindre

Tävlingsgroom / Hästskötare

Tävlingsgroom/Hästskötare på heltid till Christinelund Dressage Är du en positiv, ordningsam, orädd och ansvarsfull person med ett brinnande intresse för hästar och sporten så söker vi dig som som kan arbeta både självständigt och i team och som har erfarenhet av att arbeta med tävlingshästar och hingstar. Vår verksamhet är belägen vid Christinelunds gård utanför Viken i Skåne i en vacker miljö. Vi har ett modernt tävlingsstall med plats för 22 hästar o... Visa mer
Tävlingsgroom/Hästskötare på heltid till Christinelund Dressage
Är du en positiv, ordningsam, orädd och ansvarsfull person med ett brinnande intresse för hästar och sporten så söker vi dig som som kan arbeta både självständigt och i team och som har erfarenhet av att arbeta med tävlingshästar och hingstar.
Vår verksamhet är belägen vid Christinelunds gård utanför Viken i Skåne i en vacker miljö. Vi har ett modernt tävlingsstall med plats för 22 hästar och är inriktade på dressyr.
I heltidstjänsten ingår även vanlig stalltjänstgöring mm. Körkort är ett krav och C-kort meriterande. Möjlighet till trevligt boende finns på gården - del i modern lägenhet - om så önskas. Lön och förmåner enligt avtal och erfarenhet.
Låter tjänsten intressant? För mer info och välkommen att skicka din ansökan med cv snarast till [email protected] @christinelunddressage Visa mindre

Parkarbetare sökes på heltid under sommaren

Vill du jobba utomhus i sommar? Då har vi jobbet för dig! Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av vattna, klippa häck och gräs, trimma och annat som tillhör park/trädgårdsarbete. Meriterande om du har B-körkort. Vem är du? Vi ser att du är positiv, driven och engagerad. Du är noggrann i ditt arbete och vill alltid göra ditt bästa. Du trivs av att jobba i grupp men känner dig också bekväm i enskilt arbete. Tjänsten är med start omgående eller enlig... Visa mer
Vill du jobba utomhus i sommar? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av vattna, klippa häck och gräs, trimma och annat som tillhör park/trädgårdsarbete.

Meriterande om du har B-körkort.

Vem är du?
Vi ser att du är positiv, driven och engagerad. Du är noggrann i ditt arbete och vill alltid göra ditt bästa. Du trivs av att jobba i grupp men känner dig också bekväm i enskilt arbete.

Tjänsten är med start omgående eller enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen in med din ansökan redan idag. Visa mindre

Självgående Trädgårdsarbetare till Helsingborg

GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

Som trädgårdsmästare hos GOveteran i Helsingborg organiserar, planerar, kostnadsuppskattar och leder du arbetet hos våra kunder, samt själv utför arbete. Våra kunder är främst privatpersoner och bostadsrätts- och hyresrättsföreningar i Nordvästra Skåne. Du jobbar tätt ihop med distriktschefen och har stor möjlighet att påverka ditt arbete, våra tjänster inom trädgård, och vilka kunder och uppdrag vi tar oss an ihop.

Lön enligt kollektivavtal och fullförsäkrad.

Arbetsuppgifter
Allt vanligt förekommande trädgårdsarbete, t.ex.:

.Gräsklippning, busk- och häckhantering.
.Rensning, räfsning.
.Beskära fruktträd.
.Tvätta/rensa plattor.
.m.m.

Kvalifikationer
Vi söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade veteraner, med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självgående ute hos kund. Att bemöta dina medmänniskor på ett trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet.

Vi eftersöker i första hand erfarna och drivna veteraner, som älskar nöjda kunder. Med rätt personlighet och inställning kan dock även du med bristande erfarenhet ges möjlighet till enklare uppdrag.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!

Personliga egenskaper
Du ska ha stort intresse för trädgård och vill ge våra kunder kvalité och service.
-Erfarenhet som trädgårdsmästare är meriterande.
-Intresse och erfarenhet av kundrelationer.
-Meriterande om du har egen erfarenhet och kunskap inom trädbeskärning.
-Meriterande om du har erfarenhet av trädgårdsanläggning. 
-Relevanta utbildningar och diplom. 
-Svenska obehindrat i tal och skrift.
-B-körkort är ett krav! Och tillgång till egen bil med dragkrok är meriterande.
-Förtroendeingivande.
-Professionell.
-Service och kvalitetsinriktad.
-Social och kommunikativ.
-Driven.

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats

 Helsingborg Visa mindre

Växthusarbetare

Ansök    Jun 13    Rågångens Jordbruks KB    Växtskötare
Ett modernt växthusföretag som har specialiserat sig på gurka. Intreserad att jobba med levande ting och ha viss erfarenhet av växthusarbete. Viktigt att kunna tåla värmen som finns i ett växthus. Heltidsanställning som växthusarbetare i odlling av slanggurka. Arbetet består i allt från förberedelse, skörd och paketering av gurka. Visa mer
Ett modernt växthusföretag som har specialiserat sig på gurka. Intreserad att jobba med levande ting och ha viss erfarenhet av växthusarbete. Viktigt att kunna tåla värmen som finns i ett växthus. Heltidsanställning som växthusarbetare i odlling av slanggurka. Arbetet består i allt från förberedelse, skörd och paketering av gurka. Visa mindre

Parkarbetare sökes på heltid under sommaren

Vill du jobba utomhus i sommar? Då har vi jobbet för dig! Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av vattna, klippa häck och gräs, trimma och annat som tillhör park/trädgårdsarbete. Meriterande om du har B-körkort. Vem är du? Vi ser att du är positiv, driven och engagerad. Du är noggrann i ditt arbete och vill alltid göra ditt bästa. Du trivs av att jobba i grupp men känner dig också bekväm i enskilt arbete. Tjänsten är med start omgående eller enlig... Visa mer
Vill du jobba utomhus i sommar? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av vattna, klippa häck och gräs, trimma och annat som tillhör park/trädgårdsarbete.

Meriterande om du har B-körkort.

Vem är du?
Vi ser att du är positiv, driven och engagerad. Du är noggrann i ditt arbete och vill alltid göra ditt bästa. Du trivs av att jobba i grupp men känner dig också bekväm i enskilt arbete.

Tjänsten är med start omgående eller enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen in med din ansökan redan idag. Visa mindre

Parkarbetare sökes på heltid under sommaren

Vill du jobba utomhus i sommar? Då har vi jobbet för dig! Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av vattna, klippa häck och gräs, trimma och annat som tillhör park/trädgårdsarbete. Meriterande om du har B-körkort. Vem är du? Vi ser att du är positiv, driven och engagerad. Du är noggrann i ditt arbete och vill alltid göra ditt bästa. Du trivs av att jobba i grupp men känner dig också bekväm i enskilt arbete. Tjänsten är med start omgående eller enlig... Visa mer
Vill du jobba utomhus i sommar? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av vattna, klippa häck och gräs, trimma och annat som tillhör park/trädgårdsarbete.

Meriterande om du har B-körkort.

Vem är du?
Vi ser att du är positiv, driven och engagerad. Du är noggrann i ditt arbete och vill alltid göra ditt bästa. Du trivs av att jobba i grupp men känner dig också bekväm i enskilt arbete.

Tjänsten är med start omgående eller enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen in med din ansökan redan idag. Visa mindre

Trädgårdsmästare

Vi söker till vår kund i Helsingborg en Erfaren trädgårdsmästare Vår kund anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering i Helsingborgsregionen men etableringsplaner för närliggande kommuner finns för framtiden. Du bör vara flexibel, ha en stor arbetsvilja och vara redo att ta i där det behövs. Du trivs utomhus, är prestigelös och kan tänka dig att ta dig an alla sort... Visa mer
Vi söker till vår kund i Helsingborg en Erfaren trädgårdsmästare

Vår kund anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering i Helsingborgsregionen men etableringsplaner för närliggande kommuner finns för framtiden.

Du bör vara flexibel, ha en stor arbetsvilja och vara redo att ta i där det behövs. Du trivs utomhus, är prestigelös och kan tänka dig att ta dig an alla sorters arbetsuppgifter. För att lyckas i tjänsten behöver du vara noggrann och mån om att hålla hög kvalitet i det arbete du utför. Du har förmågan att arbeta självständigt, driva ditt eget arbete framåt men också ha en god förmåga att samarbeta med andra. Punktlig och kommer alltid i tid. Du har arbetat med anläggning sen tidigare och förstår vad som krävs av dig.

Kvalifikationer för arbetet:

- Gymnasial utbildning
- Erfarenhet inom likande verksamhet, ca 1-2år.
- Dokumenterad utbildning som Trädgårdsmästare eller likande
- Svenskt B körkort och körvana med släp.
- Goda kunskaper inom svenska språket.


Det är meriterande om du:

- Har gått utbildningar röjsåg, motorsåg mfl.
- Har BE-körkort Visa mindre

Trädgårdsanläggningsarbetare

JAG BRHÖVER 2-4 PERSONER SOM KAN JOBBA MED TRÄDGÅRD.HAN SKA VARA FYSISK OCH STARK.HAN KAN JOBBA MED TEAM.HAN KAN PRATA ENGLESHKA. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
JAG BRHÖVER 2-4 PERSONER SOM KAN JOBBA MED TRÄDGÅRD.HAN SKA VARA FYSISK OCH STARK.HAN KAN JOBBA MED TEAM.HAN KAN PRATA ENGLESHKA.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker fler veteraner som vill jobba med trädgård!

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Klippa gräs, kratta löv, klippa häckar osv.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Vi söker en porslintekniker

Ansök    Maj 24    Nordentic AB    Tandtekniker
Vi är ett glatt gäng på 17 personer som söker efter en glad och positiv medarbetare. Vårt trivsamma dentallaboratorium är beläget i centrala Helsingborg med goda pendlingsmöjligheter. Vi lägger stor vikt på den personliga lämpligheten. Vi söker efter en erfaren medarbetare till vår porslinsavdelning. Det är ett krav att ha en tandteknisk utbildning och arbetat i minst fem år. Du behöver även kunna ta emot samtal med god svenska. På vår porslinsavdelning... Visa mer
Vi är ett glatt gäng på 17 personer som söker efter en glad och positiv medarbetare. Vårt trivsamma dentallaboratorium är beläget i centrala Helsingborg med goda pendlingsmöjligheter.
Vi lägger stor vikt på den personliga lämpligheten.

Vi söker efter en erfaren medarbetare till vår porslinsavdelning. Det är ett krav att ha en tandteknisk utbildning och arbetat i minst fem år. Du behöver även kunna ta emot samtal med god svenska.
På vår porslinsavdelning arbetar alla med allt tex kbf, emax, mk och zirconia.
Vi ser även att du är noggrann, driven och har en hög ansvarsförmåga.
Tjänsten behöver tillsättas efter v.32.
Vi ser framemot din ansökan!

Kontakta Camilla Jonsson
Mobil 0704 95 29 28, Mail [email protected] Visa mindre

Erfaren trädgårdsanläggare

Vi söker till vår kund i Helsingborg en Erfaren trädgårdsanläggare Vår kund anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering i Helsingborgsregionen men etableringsplaner för närliggande kommuner finns för framtiden. Du bör vara flexibel, ha en stor arbetsvilja och vara redo att ta i där det behövs. Du trivs utomhus, är prestigelös och kan tänka dig att ta dig an alla so... Visa mer
Vi söker till vår kund i Helsingborg en Erfaren trädgårdsanläggare

Vår kund anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering i Helsingborgsregionen men etableringsplaner för närliggande kommuner finns för framtiden.

Du bör vara flexibel, ha en stor arbetsvilja och vara redo att ta i där det behövs. Du trivs utomhus, är prestigelös och kan tänka dig att ta dig an alla sorters arbetsuppgifter. För att lyckas i tjänsten behöver du vara noggrann och mån om att hålla hög kvalitet i det arbete du utför. Du har förmågan att arbeta självständigt, driva ditt eget arbete framåt men också ha en god förmåga att samarbeta med andra. Punktlig och kommer alltid i tid. Du har arbetat med anläggning sen tidigare och förstår vad som krävs av dig.

Kvalifikationer för arbetet:

- Gymnasial utbildning
- Erfarenhet inom likande verksamhet, ca 1-2år.
- Dokumenterad utbildning som anläggare eller motsvarande
- Svenskt B körkort och körvana med släp.
- Goda kunskaper inom svenska språket.
- Vana vid maskiner, gärna dokumenterad (stenkap etc)


Det är meriterande om du:

- Har arbetat med anläggning sen tidigare.
- Har gått utbildningar såsom Heta arbeten, Arbete på väg, röjsåg, motorsåg mfl.
- Har BE-körkort


Om oss på Arena Personal:

Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal sedan många år tillbaka. Företaget startades 1994 och är en av de mest erfarna aktörerna på den svenska bemanningsmarknaden.

Vi är även ett värderingsstyrt företag med värdeorden: Personlig, Engagerad och Professionell.

Människorna i ett företag är den viktigaste resursen, därför är varje individ unik för Arena Personal. Visa mindre

Extrajobb inom Trädgård och grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men d... Visa mer
Om tjänsten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.
Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: Varierande
Anställning: Återkommande Visstidsanställning (Timanställning)
Lön: enligt kollektivavtal

Vi söker dig som
Krav:
OBS: Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, dvs. en annan anställning/studier eller om du driver eget företag!

B-körkort för bilar med manuell växellåda.
Du ska kunna hoppa in med kort varsel.
Inte vara rädd för att arbeta och hugga i.

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer tillämpa löpande rekryteringsprocess, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Erfaren Fastighetsskötare/Snickare i Lund

GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

GOveteran i Lund söker erfarna hantverkare för arbete, såväl inomhus som utomhus. Arbetsuppgifterna varierar brett inom renovering, underhåll, ombyggnation och tillbyggnadsarbete. Du bestämmer själv vilka uppdrag som känns intressanta och kan därmed påverka din tid.

Arbetsuppgifter
Exempel på arbetsuppgifter:

.skruva upp en gipsskiva
.köksrenovering
.fönsterrenovering
.bygga altan/trädäck/staket
.fasadarbete - tvätta, måla m.m.
.golvläggning
.montering av t.ex. möbler
.målning/tapetsering
.klippa gräs/häck/buskar
.beskära fruktträd

Kvalifikationer
- Utbildad snickare, med mångårig erfarenhet inom snickeri
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Kan arbeta självgående ute hos kund
- B-körkort är ett krav! (meriterande om du har tillgång till bil med dragkrok och släp i tjänsten)
- Meriterande om du har egna verktyg i tjänsten
- Meriterande om du har erfarenhet av att räkna på jobb
- Meriterande om du har annan typ av hantverkserfarenhet

Personliga egenskaper
Vi söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade seniorer, med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självgående ute hos kund.

Att bemöta din omgivning på ett lyhört, trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet, då du älskar nöjda kunder. För att trivas hos oss är det också viktigt att du är flexibel, då det är ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats
Vasatorpsvägen

 Helsingborg Visa mindre

Gräsklipparförare

Lovely Garden Helsingborg är ett trädgårdsföretag som arbetar med underhåll och skötsel av grönytor sommartid och halkbekämpning på vintertid. Jag söker en ny medarbetare som vill klippa gräs med åkgräsklippare. Vi kör tillsammans och ser till att jobbet blir gjort, oavsett väder. Det är högt tempo och och jag värdesätter hög noggrannhet och kvalitet. Körkort B är ett krav för tjänsten Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsä... Visa mer
Lovely Garden Helsingborg är ett trädgårdsföretag som arbetar med underhåll och skötsel av grönytor sommartid och halkbekämpning på vintertid.
Jag söker en ny medarbetare som vill klippa gräs med åkgräsklippare.
Vi kör tillsammans och ser till att jobbet blir gjort, oavsett väder. Det är högt tempo och och jag värdesätter hög noggrannhet och kvalitet.
Körkort B är ett krav för tjänsten
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsarbetare sökes i Helsingborg

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Klippa gräs, rensa ogräs, kratta löv, klippa buskar osv.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Självgående Trädgårdsarbetare till Kullabygden

GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

Som trädgårdsmästare hos GOveteran Nordvästra Skåne organiserar, planerar, kostnadsuppskattar och leder du arbetet hos våra kunder, samt själv utför arbete. Våra kunder är främst privatpersoner och bostadsrätts- och hyresrättsföreningar i Kullabygden med omnejd. Du jobbar tätt ihop med distriktschefen och har stor möjlighet att påverka ditt arbete, våra tjänster inom trädgård, och vilka kunder och uppdrag vi tar oss an ihop. 

Arbetsuppgifter
Allt vanligt förekommande trädgårdsarbete, t.ex.:

.Gräsklippning, busk- och häckhantering.
.Rensning, räfsning.
.Klippa fruktträd.

.Tvätta plattor.
.m.m.

Kvalifikationer
Vi söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade veteraner, med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självgående ute hos kund. Att bemöta dina medmänniskor på ett trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet.

Vi eftersöker i första hand erfarna och drivna veteraner, som älskar nöjda kunder. Med rätt personlighet och inställning kan dock även du med bristande erfarenhet ges möjlighet till enklare uppdrag.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!

Personliga egenskaper
Du ska ha stort intresse för trädgård och vill ge våra kunder kvalité och service.
-Erfarenhet som trädgårdsmästare är meriterande.
-Intresse och erfarenhet av kundrelationer.
-Meriterande om du har egen erfarenhet och kunskap inom trädbeskärning.
-Meriterande om du har erfarenhet av trädgårdsanläggning. 
-Relevanta utbildningar och diplom. 
-Svenska obehindrat i tal och skrift.
-B-körkort är ett krav! Och tillgång till egen bil med dragkrok är meriterande.
-Förtroendeingivande.
-Professionell.
-Service och kvalitetsinriktad.
-Social och kommunikativ.
-Driven.

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats

252 20 Helsingborg Visa mindre

Sofiero slott och slottsträdgård söker Trädgårdsarbetare till sommaren

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22.   Med en slottsträdgård som arbetsplats... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22.

 

Med en slottsträdgård som arbetsplats
Efter att ha varit ett kungligt sommarresidens i över hundra år är Sofiero slott och slottsträdgård ett av Helsingborgs största besöksmål med turister från hela världen. Under säsongen arrangeras allt från trädgårdsfester och konstutställningar till större konserter i slottsparken. Här finns även en av Sveriges finaste rhododendronsamlingar och blomstrande rabatter – ett unikt trädgårdsarv som vi förvaltar och förnyar. Vi arbetar ofta i ett högt tempo och med omväxlande uppgifter. För oss är arbetsglädje, nyfikenhet och kvalitet viktiga ledord i vår strävan efter att alla besökare ska få en minnesvärd upplevelse.

 

Nu står rhododendron i blom och nu förstärker vi vårt trädgårdsteam inför sommaren! Sök redan idag - urvalet hanteras löpande och annonsen kan komma att avslutas i förtid.

 

Arbetsuppgifter
Som trädgårdsarbetare på Sofiero är du en viktig del av våra besökares upplevelse av vår vackra slottspark. Du kommer ingå i en arbetsgrupp med drygt tio medarbetare, alla med stort engagemang för vår slottsträdgård.

Ditt huvuduppdrag är skötsel och underhåll av vår vackra slottspark. Under sommaren innefattas skötseln av mycket ogräsrensning av rabatter och gångar, gräsklippning, grästrimning, putsning, uppbindning m.m. I ditt uppdrag kan även enklare vaktmästarsysslor ingå, så som upplåsning och låsning av våra publika utrymmen, renhållning och tömning av papperskorgar.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är utbildad eller utbildar dig till trädgårdsmästare eller likvärdigt. Det är viktigt att du har vana vid arbete med handredskap, trädgårdsmaskiner och praktisk erfarenheter av trädgårdsskötsel.

Du kommer möta våra besökare och är en viktig del av Sofiero som besöksmål. Du har ett utåtriktat sätt och anpassar ditt möte med våra besökare efter situation. Som trädgårdsarbetare behöver du ha förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ, men också att lyhört samarbeta med dina kollegor med laget och resultatet för hela Sofiero i centrum.

 

Övrig information
Anställningsform: Visstidsanställning från juni till augusti, eller enl. överenskommelse. 

Tjänsten kan innefatta helgtjänstgöring.

 

 


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Grönyteskötselarbetare, Helsingborg

Om tjänsten Som skötselarbetare inom grönyteskötsel vistas man i våra kunders utemiljöer där man bla. planterar, beskär, klipper gräs och ogräsbekämpar för att skapa en trivsam miljö. Vi erbjuder dig goda möjligheter, i en företagsmiljö där alla har viljan att göra ett bra jobb. Tjänsten innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel samt underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, beskärning av bus... Visa mer
Om tjänsten
Som skötselarbetare inom grönyteskötsel vistas man i våra kunders utemiljöer där man bla. planterar, beskär, klipper gräs och ogräsbekämpar för att skapa en trivsam miljö.

Vi erbjuder dig goda möjligheter, i en företagsmiljö där alla har viljan att göra ett bra jobb.

Tjänsten innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel samt underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, beskärning av buskar och träd m.m.

Du arbetar heltid förlagd på dagtid.


Din profil
Vi vill att du är driven, strukturerad, engagerad och tar stort eget ansvar för ditt arbete, då vi oftast arbetar lagvis skall du ha mycket god sammarbetsförmåga och initiativtagande.
Du är en serviceinriktad, flexibel person som är mån om att utföra ett bra arbete.

Krav
- B-körkort
- Behärskar svenska i tal och skrift


Om Logent
Logent är en heltäckande logistikpartner med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster (lager, tull och 4PL), Hamn och Kombiterminaler, Bemanning och Rekrytering samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.7 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer.
www.logent.se

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående, rekryteringsarbetet sker löpande.
Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trädgårsskötsel

Fastighetsföretag som har en del gräsmattor och rabatter att ta hand om under sommaren i nordvästra skåne. Visa mer
Fastighetsföretag som har en del gräsmattor och rabatter att ta hand om under sommaren i nordvästra skåne. Visa mindre

Trädgårdsmästare till Helsingborg

Ramlösa Trädgårdsservice AB är ett familjeföretag som har över 15 års erfarenhet av branschen. Vi arbetar med fastighetskötsel av grönytor för företag, samfälligheter, kommunala förvaltningar samt privatpersoner. Ramlösa Trädgårdsservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering i Helsingborgsregionen men etableringsplaner för närliggande kommuner finns för fram... Visa mer
Ramlösa Trädgårdsservice AB är ett familjeföretag som har över 15 års erfarenhet av branschen. Vi arbetar med fastighetskötsel av grönytor för företag, samfälligheter, kommunala förvaltningar samt privatpersoner. Ramlösa Trädgårdsservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering i Helsingborgsregionen men etableringsplaner för närliggande kommuner finns för framtiden.
Arbetsgruppen du kommer att ingå i utgår från vårt platskontor i Ramlösa som ligger i de södra delarna av Helsingborg i närheten till Ramlösa station. De primära arbetsuppgifterna är bland annat beskärning av buskar, träd och perenner, plantering, gräsklippning, häckklippning, skötsel av rabatter, röjningsarbete, renhållning och fastighetsservice. Vi söker dig som är tillgänglig under hela perioden och kan arbeta heltid från mars till den sista Oktober med god chans till förlängning.
Arbetsgruppen består under högsäsong av 5-9 personer som arbetar i mindre lag men ensamarbete kan även förekomma. För att jobba som trädgårdsmästare krävs god fysik, arbetsvilja och ett öga för detaljer. Det är ett plus om du har maskinvana och känner dig bekväm med att använda maskiner och verktyg. Tjänsten är heltid, vardagar 07.00-16:00 med start i Juni fram till siste oktober med god chans till förlängning.
Vi söker dig
Du bör vara flexibel, ha en stor arbetsvilja och vara redo att ta i där det behövs. Du trivs utomhus, är prestigelös och kan tänka dig att ta dig an alla sorters arbetsuppgifter. För att lyckas i tjänsten behöver du vara noggrann och mån om att hålla hög kvalitet i det arbete du utför. Du har förmågan att arbeta självständigt, driva ditt eget arbete framåt men också ha en god förmåga att samarbeta med andra. Punktlig och kommer alltid i tid. Du besitter kunskapen och förstår vad som krävs av dig.
Kvalifikationer för arbetet
? Gymnasial utbildning.
? Dokumenterad utbildning som Trädgårdsmästare
? Svenskt B körkort och körvana med släp.
? Goda kunskaper inom svenska språket.
? Vana vid maskiner, gärna dokumenterad (motorsåg etc)
Det är meriterande om du
? Har arbetat som trädgårdsmästare tidigare.
? Har gått utbildningar såsom Heta arbeten, Arbete på väg, röjsåg, motorsåg mfl.
? Har BE-körkort
Vi ser fram emot er ansökan och hoppas på att få träffa er!

Då vi kommer att hålla intervjuer löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Trädgårdsarbete

Vi söker en erfaren och kunnig person till diverse trädgårdsarbete. Arbetsplats Helsingborg och Nordvästra skåne. Arbetsuppgifter som förekommer (inte nödvändigt att kunna allt): Häckklippning, beskärning av träd och häckar, trädfällning, anläggning av gräsmattor, plantering av träd och buskar, ogräsrensning etc. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter din... Visa mer
Vi söker en erfaren och kunnig person till diverse trädgårdsarbete. Arbetsplats Helsingborg och Nordvästra skåne.
Arbetsuppgifter som förekommer (inte nödvändigt att kunna allt): Häckklippning, beskärning av träd och häckar, trädfällning, anläggning av gräsmattor, plantering av träd och buskar, ogräsrensning etc.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Erfaren Trädgårdsarbetare i Helsingborg

GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

Som trädgårdsmästare hos GOveteran Nordvästra Skåne organiserar, planerar, kostnadsuppskattar och leder du arbetet hos våra kunder, samt själv utför arbete. Våra kunder är främst privatpersoner och bostadsrätts- och hyresrättsföreningar i Helsingborg med omnejd. Du jobbar tätt ihop med distriktschefen och har stor möjlighet att påverka ditt arbete, våra tjänster inom trädgård, och vilka kunder och uppdrag vi tar oss an ihop. 

Arbetsuppgifter
.Klippa rosor, buskar och annat samt veta vad växterna heter.
.Allt vanligt förekommande trädgårdsarbete, t.ex.:
.Rensning, räfsning.
.Klippa fruktträd.
.Gräsklippning, busk- och häckhantering.
.Planera för rabatter, gångar och träd.
.Tvätta plattor.
.m.m.

Kvalifikationer
Vi söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade veteraner, med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självgående ute hos kund. Att bemöta dina medmänniskor på ett trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet.

Vi eftersöker i första hand erfarna och drivna veteraner, som älskar nöjda kunder. Med rätt personlighet och inställning kan dock även du med bristande erfarenhet ges möjlighet till enklare uppdrag.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!

Personliga egenskaper
Du ska ha stort intresse för trädgård och vill ge våra kunder kvalité och service.
-Erfarenhet som trädgårdsmästare är meriterande.
-Intresse och erfarenhet av kundrelationer.
-Meriterande om du har egen erfarenhet och kunskap inom trädbeskärning.
-Meriterande om du har erfarenhet av trädgårdsanläggning. 
-Relevanta utbildningar och diplom. 
-Svenska obehindrat i tal och skrift.
-B-körkort är ett krav! Och tillgång till egen bil med dragkrok är meriterande.
-Förtroendeingivande.
-Professionell.
-Service och kvalitetsinriktad.
-Social och kommunikativ.
-Driven.

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats

252 45 Helsingborg Visa mindre

Extrajobb inom Trädgård och grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men d... Visa mer
Om tjänsten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.
Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: Varierande
Anställning: Återkommande Visstidsanställning (Timanställning)
Lön: enligt kollektivavtal

Vi söker dig som
Krav:
OBS: Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, dvs. en annan anställning/studier eller om du driver eget företag!

B-körkort för bilar med manuell växellåda.
Du ska kunna hoppa in med kort varsel.
Inte vara rädd för att arbeta och hugga i.

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer tillämpa löpande rekryteringsprocess, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Anläggningsarbetare, Helsingborg

Om tjänsten Vi söker en anläggningsarbetare med tidigare erfarenhet av trädgårdsanläggning. I arbetsuppgifterna ingår bland annat plattläggning, beskärning, montering av lekredskap, kantsättning och gjutning. Anläggning av gräsmattor, läggning av marksten och smågatsten är arbetsområden som kan förekomma. Andra områden som förekommer är anläggning av trädäck samt plantering av träd och buskar. Att arbeta som anläggare inom grönytor innebär även arbetsuppgi... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en anläggningsarbetare med tidigare erfarenhet av trädgårdsanläggning. I arbetsuppgifterna ingår bland annat plattläggning, beskärning, montering av lekredskap, kantsättning och gjutning. Anläggning av gräsmattor, läggning av marksten och smågatsten är arbetsområden som kan förekomma. Andra områden som förekommer är anläggning av trädäck samt plantering av träd och buskar. Att arbeta som anläggare inom grönytor innebär även arbetsuppgifter som att anlägga utemiljöer i form av parker eller lekplatser. Anläggningsarbete handlar om att skapa trivsamma miljöer för människor att vistas i.

Heltidstjänst förlagd på dagtid 07.00-16.00.
Tjänsten är långsiktig med stor chans på att bli övertagen till kund.

Om kunden
Företaget har verksamhet i Helsingborg

Din profil
Som person är du ansvarstagande och självgående då du arbetar mycket självständigt. Då du kommer att ha viss kundkontakt ska du även ha en god serviceförmåga. Vi lägger stor vikt på ditt personliga engagemang, flexibilitet och din samarbetsförmåga.

Du har tidigare erfarenhet av arbete med trädgårdsanläggning och liknande arbetsuppgifter. Har du erfarenhet från montering av nätstaket är det meriterande. Utbildning från mark- och anläggning är meriterande men viktigast är din erfarenhet och personliga kompetens.

B-körkort är ett krav.
Har du även grävmaskinskort är det högt meriterande.
Du ska inte heller ha några problem med fysiskt krävande arbete eller att arbeta utomhus.

Om Logent
Logent är en heltäckande logistikpartner med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster (lager, tull och 4PL), Hamn och Kombiterminaler, Bemanning och Rekrytering samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.7 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer.
www.logent.se

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare till Mark & Trädgård, Helsingborg

Har du erfarenhet av arbetsledning, planering och drift av projekt inom utemiljö och trädgård? Som arbetsledare hos familjära Mark & Trädgård erbjuds du en central roll i ett för bolaget expansivt skede. Trivs du som bäst när du får bidra till affären, leda och utveckla medarbetare samt bygga framgångsrika kundrelationer. Då ska du söka den här tjänsten! Logent Bemanning & Rekrytering sköter rekryteringsprocessen. Lön: Fast enligt överenskommelse Place... Visa mer
Har du erfarenhet av arbetsledning, planering och drift av projekt inom utemiljö och trädgård? Som arbetsledare hos familjära Mark & Trädgård erbjuds du en central roll i ett för bolaget expansivt skede. Trivs du som bäst när du får bidra till affären, leda och utveckla medarbetare samt bygga framgångsrika kundrelationer. Då ska du söka den här tjänsten!

Logent Bemanning & Rekrytering sköter rekryteringsprocessen.

Lön: Fast enligt överenskommelse
Placering: Ängelholm/Helsingborg
Start: Snarast möjligast

Om tjänsten
Som arbetsledare leder, planerar och samordnar du arbetet inom din driftsenhet (Helsingborg). Du ansvarar för att arbetet inom driftsenheten bedrivs på ett fackmannamässigt sätt och att arbetsorder blir utförda inom angivna tids - och kostnadsramar med hög kvalitet.

I rollen ingår personal- och arbetsmiljöansvar och du medverkar vid rekrytering, introducering, utveckling av medarbetare likväl som att du hanterar tidrapportering och attestering. Du planerar för ledighet inom driftsenheten så att arbetet bedrivs effektivt. Därtill sköter du löpande kundkontakt, både under och efter arbetets genomförande och bidrar aktivt med att ta fram förslag för merförsäljning.

Du rapporterar till Mark & Trädgårds Produktionschef.Om kunden
Mark & Trädgård Skottorp AB utför entreprenaduppdrag, trädgårds- och anläggningsarbeten för kommun och kommunala bolag. Företaget som grundades 1989, har i dag ca 60 anställda och bedriver verksamhet i Helsingborg, Skottorp, Laholm, Ängelholm, Halmstad och Varberg. 2021 omsatte bolaget ca 55 miljoner. Mark & Trädgård Skottorp AB tillhandahåller yrkeskunnig personal.

Din profil
- Minst 3 års erfarenhet av en liknande roll inom trädgårdsbranschen, gärna park och gatumiljö
- Erfarenhet av produktionsplaner samt av att läsa tekniska beskrivningar/ritningar
- B-körkort är ett krav
- Datorvana då vi bland annat arbetar i digitalt projektverktyg
- Obehindrad kommunikation svenska i tal och skrift

I rollen som arbetsledare förväntas du ta stort ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Du motiveras av att uppnå goda resultat och skapa framgångsrika kundrelationer. Då du pratar med många kunder och kollegor dagligen ser vi gärna att du har lätt att knyta kontakt med och kommunicera med andra. Du har en öppen och positiv inställning och ser ett värde i att samarbeta. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov.Om Logent
Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Lager- och Produktionslogistik, Transport Management, Tullhantering och Hamnverksamhet samt Bemanningstjänster och Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.9 mdr SEK, sysselsätter ca 3 000 personer och finns i Sverige och Norge

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsarbetare till Helsingborg!

Om oss Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Bredablick Förvaltning och mer specifikt avdelningen Teknisk förvaltning. Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv.... Visa mer
Om oss
Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Bredablick Förvaltning och mer specifikt avdelningen Teknisk förvaltning.

Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Läs gärna mer om oss och vår historia här! (https://bredablickgruppen.se/om-oss/)

Om tjänsten
Vi söker en trädgårdsmedarbetare med bred erfarenhet och kunskap av utemiljö som kan arbeta självgående. I rollen som trädgårdsmedarbetare ansvarar du för skötsel av utemiljön och trädgårdarna hos våra kunders bostadsrättsföreningar.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:
- Gräsklippning med åkgräsklippare
- Klippning/ beskärning av häckar, buskar och andra växter
- Ogräsrensning av rabatter och buskage
- Ogräsbekämpning av alla hårdgjorda ytor
- Nyplanteringar och renoveringar av befintliga rabatter och buskage
- Mindre reparations- och anläggningsarbeten
- Kontinuerlig kontakt med vår kund


Vi söker dig som
- Har relevant utbildning/erfarenhet av trädgårdsskötsel
- Har god växtkännedom och har kunskap om beskärning, plantering och skötsel av utemiljö
- B-körkort är ett krav
- Har goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift


Har du dessutom giltiga certifikat och kunskap i att hantera trädgårdsmaskiner, erfarenhet inom anläggning och/eller snickeriarbeten så ser vi det som starkt meriterande.

Som person är du

- Serviceinriktad - Att du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Att du har intresse i att leverera lösningar.
- Initiativtagande - Tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat.


Vi erbjuder
Bredablick Förvaltning erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Övrig information
- Placering: Helsingborg
- Omfattning: Heltid under säsongen.
- Start: Omgående eller enligt överenskommelse


Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Du skickar in genom att klicka på "Ansök tjänst" här nedan. Du skickar in CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Vi tar för denna process inte emot personligt brev. Visa mindre

Vårstädning i trädgård Helsingborg

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Vårstädning i en villaträdgård. Klippa ner rosor, ansa murgröna, rensa rabatter mm

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsarbetare sökes till Ängelholm/Helsingborgsområdet

Tycker du om att arbeta utomhus med trädgårdsarbete och vill arbeta i ett företag med stort fokus på arbetsglädje? Gillar du dessutom att hålla rent och snyggt runt omkring dig? Då kanske du är den vi söker! Vi söker nu en Trädgårdsarbetare till vår kund i Helsingborg-/Ängelholms-området. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att bestå mestadels av allmän trädgårdsskötsel så som gräsklippning, klippa häckar, fixa i rabatter m.m. Arbetsuppgifte... Visa mer
Tycker du om att arbeta utomhus med trädgårdsarbete och vill arbeta i ett företag med stort fokus på arbetsglädje? Gillar du dessutom att hålla rent och snyggt runt omkring dig? Då kanske du är den vi söker!
Vi söker nu en Trädgårdsarbetare till vår kund i Helsingborg-/Ängelholms-området.


Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå mestadels av allmän trädgårdsskötsel så som gräsklippning, klippa häckar, fixa i rabatter m.m. Arbetsuppgifter inom lokalvård såsom trapphusstädning men även andra liknande arbetsuppgifter kan förekomma beroende på säsong.

Din profil
Den vi söker behöver ha ett stort eget driv och en god social förmåga. Det är viktigt att du trivs med att arbeta med frihet under ansvar och kan ta egna initiativ och arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
Kvalifikationer:
* Kompetens och erfarenhet inom yrket
* B-körkort
* Att du behärskar svenska språket i tal och skrift


Övrig information
Placeringsort: Ängelholm/Helsingborg

Start: Omgående

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Heltid, Dagtid

Lön: Individuell lönesättning


PART Fastighetsförvaltning AB har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess.

Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Sara Hollsten på telefon 0733-20 56 33 eller via mail [email protected]

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.


Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.


Om kunden
PART Fastighetsförvaltning AB är specialister på ekonomisk och teknisk fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och fastighetsbolag. Hos oss får du uppleva det lilla företags närhet till kunder och kollegor. Du är med och kan påverka både din vardag och din utveckling.
I vår affärsidé finns uttalat att vi utför våra tjänster med engagemang, kompetens, erfarenhet och personlig service. Det är viktigt för oss för det är just det som skiljer oss från andra i branschen. Vi ställer höga krav på Dig men om du står för engagemanget och personlig service både externt mot våra kunder, som utgörs av fastighetsägare och dess hyresgäster, och internt mot dina arbetskamrater så ser vi till att du får kompetensutveckling och erfarenhet. Visa mindre

Arbetsledare för Skåne till Skogsvårdsbolaget

Ny Kollega skapar nya möjligheter och växtkraft mellan människor och företag främst inom Öresundsregionen men även i Göteborg och Stockholm. Vi levererar kundanpassade tjänster inom: Rekrytering - Search - Personaluthyrning - Interim. Vi är medlem i Kompetensföretagen och blev i oktober 2021 ett auktoriserat rekryterings- och uthyrningsföretag. Läs mer om oss på vår hemsida nykollega.se eller följ oss på LinkedIn och Facebook. . Skogsvårdsbolaget utf... Visa mer
Ny Kollega skapar nya möjligheter och växtkraft mellan människor och företag främst inom Öresundsregionen men även i Göteborg och Stockholm. Vi levererar kundanpassade tjänster inom: Rekrytering - Search - Personaluthyrning - Interim. Vi är medlem i Kompetensföretagen och blev i oktober 2021 ett auktoriserat rekryterings- och uthyrningsföretag. Läs mer om oss på vår hemsida nykollega.se eller följ oss på LinkedIn och Facebook.

.

Skogsvårdsbolaget utför tjänster inom skogsvård. Vi gör alltifrån markberedning, plantering och inventering av plantor till behandling mot vilt- och snytbagge, stängsling, röjning, manuell avverkning, virkesförmedling och restaurering av betesmark. Verksamheten startades 2004. Skogsvårdsbolagets verksamhetsområde sträcker sig över hela Götaland, från Skåne till Mälardalen. Skogsvårdsbolaget är helt oberoende, och utför tjänster åt såväl skogsbolag, länsstyrelser, kommuner och privata markägare. Vårt ledord är flexibilitet, och vi sätter en ära i att alltid kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt. 2020 omsatte vi 42 miljoner kronor. Du kan läsa mer om företaget på vår hemsida, www.skogsvårdsbolaget.se

Brinner du för skogsvård och vill vara den som hjälper oss att bygga upp vår verksamhet i Skåne?

Rollen som arbetsledare
Arbetet innebär primärt planering och arbetsledning av varierande antal skogsarbetare (huvudsakligen från Litauen) inom Skåne. Våra skogsarbetare jobbar huvudsakligen med plantering, plantbehandling, röjning men även med en del av våra övriga tjänster som t.ex. uppsättning av stängsel.

Kund- och markägarkontakt tillhör din vardag och du kommer att arbeta nära vår områdeschef.

Vidare kommer du som arbetsledare att vara den som hjälper våra skogsarbetare med att lösa en del av sina praktiska privata saker som hör till deras vardag. För oss är det viktigt att våra anställda trivs och att vi gör det där lilla extra som arbetsgivare.

Verksamheten är säsongsbetonad, vilket innebär större arbetsbelastning under vissa tider på året. 

Vi erbjuder
Du erbjuds frihet under ansvar och ett varierat utomhusarbete där du med din arbetsbil utgår från hemmet. Vidare erbjuds du friskvårdsbidrag, årliga sociala aktiviteter utanför arbetet samt bonuslön som utbetalas till tillsvidareanställd personal om vinsten överstiger förutbestämd summa.

Vi har gällande kollektivavtal via Gröna arbetsgivare.

Din bakgrund
Vi ställer krav på att du har erfarenhet av skogsarbete i någon form, helst inom skogsvård. Du skall besitta grundläggande kunskap om skogsvård, vara flexibel, ansvarstagande och ha entreprenörskänsla, alltså gilla att ha kundkontakter och bygga upp samt utveckla en verksamhet.

Vidare ser vi att du har grundläggande datorvana (skall behärska MS Office), behärska mycket god svenska i tal och skrift, god engelska i tal och skift samt inneha minst B-körkort.

Det är meriterande om du har relevant utbildning (gärna inom skog), genomgått kurs i Natur- och kulturhänsyn (grönt kort), har erfarenhet av arbetsledning, motorsågskörkort samt BE-körkort.
  
Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Kollega och du är välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Johan Spjuth på 0733- 67 06 60 vid frågor. Sista ansökningsdag är den 8 maj, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Åldersrik Trädgårdsarbetare i Helsingborg

GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

Som trädgårdsmästare hos GOveteran Nordvästra Skåne organiserar, planerar, kostnadsuppskattar och leder du arbetet hos våra kunder, samt själv utför arbete. Våra kunder är främst privatpersoner och bostadsrätts- och hyresrättsföreningar i Helsingborg med omnejd. Du jobbar tätt ihop med distriktschefen och har stor möjlighet att påverka ditt arbete, våra tjänster inom trädgård, och vilka kunder och uppdrag vi tar oss an ihop. 

Arbetsuppgifter
.Klippa rosor, buskar och annat samt veta vad växterna heter.
.Allt vanligt förekommande trädgårdsarbete, t.ex.:
.Rensning, räfsning.
.Klippa fruktträd.
.Gräsklippning, busk- och häckhantering.
.Planera för rabatter, gångar och träd.
.m.m.

Kvalifikationer
Vi söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade veteraner, med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självgående ute hos kund. Att bemöta dina medmänniskor på ett trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet.

Vi eftersöker i första hand erfarna och drivna veteraner, som älskar nöjda kunder. Med rätt personlighet och inställning kan dock även du med bristande erfarenhet ges möjlighet till enklare uppdrag.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!

Personliga egenskaper
Du ska ha stort intresse för trädgård och vill ge våra kunder kvalité och service.
-Erfarenhet som trädgårdsmästare är meriterande.
-Intresse och erfarenhet av kundrelationer.
-Meriterande om du har egen erfarenhet och kunskap inom trädbeskärning.
-Meriterande om du har erfarenhet av trädgårdsanläggning. 
-Relevanta utbildningar och diplom. 
-Svenska obehindrat i tal och skrift.
-B-körkort är ett krav! Och tillgång till egen bil med dragkrok är meriterande.
-Förtroendeingivande.
-Professionell.
-Service och kvalitetsinriktad.
-Social och kommunikativ.
-Driven.

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats
Vasatorpsvägen

 Helsingborg Visa mindre

Värd/värdinna till H22

Mellan den 30/5 och 3/7 äger H22, Helsingborgs Stadsmässa, rum i Helsingborg och Familjen Erik Bancks Stiftelse kommer att vara en del av denna. Vi söker dig som kan bemanna vårt utställningstält på Kungsgatan och vara behjälplig med information om Stiftelsens arbete. Låter detta intressant? Skicka ett mejl till [email protected] där du presenterar dig så hör vi av oss! Visa mer
Mellan den 30/5 och 3/7 äger H22, Helsingborgs Stadsmässa, rum i Helsingborg och Familjen Erik Bancks Stiftelse kommer att vara en del av denna. Vi söker dig som kan bemanna vårt utställningstält på Kungsgatan och vara behjälplig med information om Stiftelsens arbete.
Låter detta intressant? Skicka ett mejl till [email protected] där du presenterar dig så hör vi av oss! Visa mindre

Tropikariet i Helsingborg söker djurvårdare

Tropikariet i Helsingborg söker djurvårdare - Föräldrarvikariat Tropikariet i Helsingborg är en offentlig privatägd inomhusdjurpark med främst mindre tropiska djur så som ormar, lemurer, krokodiler, hajar och fladdermöss. Anläggningen bygger mycket på upplevelser med djuren i stimulerande miljöer. Som besökare går man ofta med djuren fritt omkring sig i de olika avdelningarna. Vi ligger i framkant när det gäller djurhållning, skapande av miljöer och upplev... Visa mer
Tropikariet i Helsingborg söker djurvårdare - Föräldrarvikariat
Tropikariet i Helsingborg är en offentlig privatägd inomhusdjurpark med främst mindre tropiska djur så som ormar, lemurer, krokodiler, hajar och fladdermöss. Anläggningen bygger mycket på upplevelser med djuren i stimulerande miljöer. Som besökare går man ofta med djuren fritt omkring sig i de olika avdelningarna.
Vi ligger i framkant när det gäller djurhållning, skapande av miljöer och upplevelsen för våra besökare. Dessutom strävar vi alltid mot att bli ännu bättre inom alla dessa områden.
Varaktighet: Föräldrarvikariat. 75% med möjlighet till mertid.
Tillträde: 1/5-22 eller enligt överenskommelse
Lön: enligt gällande kollektivavtal
Kompetens: Vi vill att du är driven, utåtriktad, ansvarstagande och noggrann. Du har djurvårdarutbildning eller liknande. Dock värdesätts en ”hobby kompetens” med de aktuella djurslagen. Kunskaper och erfarenheter kring terrarier och akvarier värderas också högt. Du har bra social kompetens med både medarbetare och våra besökare. Våra djurvårdare har mycket kontakt med våra besökare och är därför en viktig del för upplevelsen och varumärket.
Hos oss har man som djurvårdare även ett stort ansvar för den miljö som ger besökarna och djuren en komplex och stimulerande omgivning. Detta innebär bland annat att du kan ta väl hand om levande växter, tycker det är intressant att skapa naturtrogna miljöer och är händig nog att utföra en del service och underhåll på din avdelning.
Du skall även kunna anpassa ditt arbetstempo efter rådande behov och ha förmågan att självständigt prioritera bland dina uppgifter.
Arbetsuppgifter: Du kommer att vara del i vårt djurvårdsteam som tillsammans sköter våra anläggningar med främst landlevande djur som primater, fåglar, reptiler och insekter. En del akvarier och vattensystem ingår också. Du sköter det dagliga arbetet med tillsyn, städning, utfodring, miljöberikning m.m. och tar även en aktiv del i förbättrings- och utvecklingsarbete.
I tjänsten ingår också en del guidade rundvisningar och andra arrangemang med besökare.
Intervjuer sker löpande
Kontaktperson: Johnny Möllerström 042-130038
Ansökan: Skickas till [email protected] Visa mindre

Trädgårds- och Grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men d... Visa mer
Om tjänsten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.
Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetsstället kommer vara Höganäs.
Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Anställning: 6 månader eller längre via Montico med arbete hos Peab
Lön: enligt kollektivavtal
Start: Omgående

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda


Vi ser gärna att du är en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning.
Den vi söker bör ha relevant utbildning eller minst 6 månaders relevant erfarenhet.
Du ska även vara en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet. Vi kommer att lägga stor vikt på personligheten i denna rekrytering.
Lokalkännedom i Höganäs är meriterande.

Känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Trädbeskärare sökes till Helsingborg och Höganäs (219099)

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädbeskärare för uppdrag inom Helsingborg med omnejd.

Dina arbetsuppgifter
Trädbeskärning.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Anläggare inom grönytor, Helsingborg

Om tjänsten I din roll som anläggare kommer du arbeta med olika sorter av mark- och anläggningsarbeten. Anläggning av gräsmattor, läggning av marksten och smågatsten är arbetsområden som kan förekomma. Andra områden som förekommer är anläggning av trädäck samt plantering av träd och buskar. Att arbeta som anläggare inom grönytor innebär även arbetsuppgifter som att anlägga utemiljöer i form av parker eller lekplatser. Anläggningsarbete handlar om att skapa... Visa mer
Om tjänsten
I din roll som anläggare kommer du arbeta med olika sorter av mark- och anläggningsarbeten. Anläggning av gräsmattor, läggning av marksten och smågatsten är arbetsområden som kan förekomma. Andra områden som förekommer är anläggning av trädäck samt plantering av träd och buskar. Att arbeta som anläggare inom grönytor innebär även arbetsuppgifter som att anlägga utemiljöer i form av parker eller lekplatser. Anläggningsarbete handlar om att skapa trivsamma miljöer för människor att vistas i. Arbetet genomförs utomhus och skötsel av växter samt gräsklippning kan förekomma.

Heltidstjänst förlagd på dagtid 07.00-16.00.
Tjänsten är långsiktig med stor chans på att bli övertagen till kund.

Om kunden
Kundföretag med inriktning på projektering och anläggning. Vårt arbete präglas av genomtänkta idéer, bred kompetens och över 30 års erfarenhet inom branschen.
Vi förnyar, vårdar och utvecklar gröna ytor med hela kompetensen i ett och samma företag.

Din profil
Viktigt i rollen som anläggare är att du är bekväm med din kompetens och i de arbetsuppgifter som du ska utföra. Att ha en god samarbetsförmåga ses som en självklarhet.
Du ska också arbeta kvalitetsmedvetet då kvalitet och noggrannhet är två egenskaper som värdesätts hos en anläggare. Att du har ett strukturerat arbetssätt är något som uppskattas men samtidigt är det viktigt att du är flexibel vid förändringar i arbetet när sådana situationer väl uppstår.

Du ska ha praktisk erfarenhet av anläggningsarbete. Du ska inte heller ha några problem med fysiskt krävande arbete eller att arbeta utomhus.

B-körkort är ett krav för tjänsten.
Slutligen ska du ha goda svenskkunskaper i tal och skrift. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.


Om Logent
Logent är en heltäckande logistikpartner med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster (lager, tull och 4PL), Hamn och Kombiterminaler, Bemanning och Rekrytering samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.7 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer.
www.logent.se

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Grönytearbetare, Helsingborg

Om tjänsten Som skötselarbetare inom grönyteskötsel vistas man i våra kunders utemiljöer där man bla. planterar, beskär, klipper gräs och ogräsbekämpar för att skapa en trivsam miljö. Vi erbjuder dig goda möjligheter, i en företagsmiljö där alla har viljan att göra ett bra jobb. Tjänsten innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel samt underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, beskärning av bus... Visa mer
Om tjänsten
Som skötselarbetare inom grönyteskötsel vistas man i våra kunders utemiljöer där man bla. planterar, beskär, klipper gräs och ogräsbekämpar för att skapa en trivsam miljö.

Vi erbjuder dig goda möjligheter, i en företagsmiljö där alla har viljan att göra ett bra jobb.

Tjänsten innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel samt underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, beskärning av buskar och träd m.m.

Du arbetar heltid förlagd på dagtid.


Om kunden
Kunden är Sveriges ledande aktör inom skötsel och finplanering av utemiljöer. Vår affärsidé är att förädla kunders utemiljöer genom att erbjuda tjänster med fokus på hög kundnytta, långsiktig hållbarhet och kvalitet. Verksamheten är uppdelad i tre rörelsesegment: grönyteskötsel och finplanering, sport- och fritidsanläggning och träd- och skogsvård. Vi är professionella i allt vi gör och i centrum finns vår personal som med sin kompetens och erfarenhet inspirerar våra kunder och realiserar deras drömmar om en vacker och funktionell utemiljö. En utemiljö som med våra tjänster inom skötsel och drift består under en lång tid.

Din profil
Vi vill att du är driven, strukturerad, engagerad och tar stort eget ansvar för ditt arbete, då vi oftast arbetar lagvis skall du ha mycket god sammarbetsförmåga och initiativtagande.
Du är en serviceinriktad, flexibel person som är mån om att utföra ett bra arbete.

Meriterande
- Behörighet och erfarenhet av röjsåg och andra grönytemaskiner

Krav
- B-körkort
- Behärskar svenska i tal och skrift


Om Logent
Logent är en heltäckande logistikpartner med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster (lager, tull och 4PL), Hamn och Kombiterminaler, Bemanning och Rekrytering samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.7 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer.
www.logent.se

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren Trädgårdsmästare i Helsingborg med bred kunskap.

GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

Som trädgårdsmästare hos GOveteran Nordvästra Skåne organiserar, planerar, kostnadsuppskattar och leder du arbetet hos våra kunder, samt själv utför arbete. Våra kunder är främst privatpersoner och bostadsrätts- och hyresrättsföreningar i Helsingborg med omnejd. Du jobbar tätt ihop med distriktschefen och har stor möjlighet att påverka ditt arbete, våra tjänster inom trädgård, och vilka kunder och uppdrag vi tar oss an ihop. 

Arbetsuppgifter
.Klippa rosor, buskar och annat samt veta vad växterna heter.
.Allt vanligt förekommande trädgårdsarbete, t.ex.:
.Rensning, räfsning.

.Klippa fruktträd.
.Gräsklippning, busk- och häckhantering.

.Planera för rabatter, gångar och träd.
.m.m.

Kvalifikationer
Vi söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade veteraner, med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självgående ute hos kund. Att bemöta dina medmänniskor på ett trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet.

Vi eftersöker i första hand erfarna och drivna veteraner, som älskar nöjda kunder. Med rätt personlighet och inställning kan dock även du med bristande erfarenhet ges möjlighet till enklare uppdrag.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!

Personliga egenskaper
Du ska ha stort intresse för trädgård och vill ge våra kunder kvalité och service.
-Erfarenhet som trädgårdsmästare.
-Intresse och erfarenhet av kundrelationer.
-Meriterande om du har egen erfarenhet och kunskap inom trädbeskärning.
-Meriterande om du har erfarenhet av trädgårdsanläggning. 
-Relevanta utbildningar och diplom. 
-Svenska obehindrat i tal och skrift.
-B-körkort är ett krav! Och tillgång till egen bil med dragkrok är meriterande.
-Förtroendeingivande.
-Professionell.
-Service och kvalitetsinriktad.
-Social och kommunikativ.
-Driven.

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats
Vasatorpsvägen

 Helsingborg Visa mindre

Tandtekniker till protesavdelningen

Ansök    Mar 23    Nordentic AB    Tandtekniker
Känner du dig manad att arbeta på vår protesavdelning? Vi är ett glatt gäng på 15 personer som söker efter en glad och positiv medarbetare till vårt trivsamma dentallaboratorium i centrala Helsingborg. Vi lägger stor vikt på den personliga lämpligheten. Vi söker efter en medarbetare till vår protesavdelning. Det är ett krav att ha en tandteknisk utbildning och ett plus om du har erfarenhet av att framställa proteser. Vi ser även att du är noggrann, dri... Visa mer
Känner du dig manad att arbeta på vår protesavdelning?

Vi är ett glatt gäng på 15 personer som söker efter en glad och positiv medarbetare till vårt trivsamma dentallaboratorium i centrala Helsingborg.
Vi lägger stor vikt på den personliga lämpligheten.

Vi söker efter en medarbetare till vår protesavdelning. Det är ett krav att ha en tandteknisk utbildning och ett plus om du har erfarenhet av att framställa proteser.
Vi ser även att du är noggrann, driven och gillar ett högt tempo.
Vi ser framemot din ansökan!


Kontakta Camilla Jonsson
Mob 0704 95 29 28, Mail [email protected] Visa mindre

Extrajobb inom Trädgård och grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men d... Visa mer
Om tjänsten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.
Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: Varierande
Anställning: Återkommande Visstidsanställning (Timanställning)
Lön: enligt kollektivavtal

Vi söker dig som
Krav:
OBS: Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, dvs. en annan anställning/studier eller om du driver eget företag!

B-körkort för bilar med manuell växellåda
Du ska kunna hoppa in med kort varsel
Inte vara rädd för att arbeta och hugga i

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer tillämpa löpande rekryteringsprocess, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Vi söker trädbeskärare för uppdrag i Helsingborg med omnejd

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag. Vi får in många uppdrag som att beskära träd. Vi beskär fruktträd då det är säsong för det. Har du tidigare erfarenhet av beskäring? Har du allmän kunskap om trädgård? Kontakta oss!

Dina arbetsuppgifter
Beskära olika sorters fruktträd.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Sofiero Slott söker vaktmästare till helgarbete

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Burea... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.

Med en slottsträdgård som arbetsplats
Efter att ha varit ett kungligt sommarresidens i över hundra år är Sofiero slott och slottsträdgård ett av Helsingborgs största besöksmål med besökare från hela världen. Under säsongen arrangeras allt från trädgårdsfester och konstutställningar till större konserter i slottsparken. Här finns även en av Sveriges finaste rhododendronsamlingar och blomstrande rabatter – ett unikt trädgårdsarv som vi förvaltar och förnyar. Vi arbetar ofta i ett högt tempo och med omväxlande uppgifter. För oss är arbetsglädje, nyfikenhet och kvalitet viktiga ledord i vår strävan efter att alla besökare ska få en minnesvärd upplevelse.

Inför kommande högsäsong letar vi efter dig som är morgonpigg och som vill uppleva parken före alla helgens besökare.

"Städa parken, torka bänken, kratta gången, sopa trappan, lås upp slottet!" Låter det som en hejaramsa som passar dig? Ansök idag! 

Arbetsuppgifter
Ditt huvuduppdrag är att se till så det är rent, snyggt och prydligt i parken inför dagens besökare. I ditt uppdrag ingår enklare vaktmästarsysslor, så som upplåsning av våra publika utrymmen, renhållning och tömning av papperskorgar, sopa entréer och trappor, torka av bänkar och utemöbler.  

Du kommer arbeta helgdagar företrädesvis lördagar och söndagar, omkring var tredje helg med arbetstid mellan 07:00-ca 11:00. 

 

Kvalifikationer
Vi söker dig, kanske student eller pensionär, som är ansvarstagande och noggrann. Det är viktigt att du har vana vid arbete med handredskap, är lösningsorienterad och är praktiskt lagd.

Du kommer möta våra besökare och är en viktig del av Sofiero som besöksmål. Du har ett utåtriktat sätt och anpassar ditt möte med våra besökare efter situation.  Du behöver ha förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ, men också att lyhört samarbeta med dina kollegor och hjälpa till om/när det behövs.

Du måste ha fyllt 18år, ha AM-körkort eller motsvarande. 

 

Övrig information
Anställningsform: visstidsanställning från april-september

Deltid: ca 4 timmar per pass, viktigt att du kan arbeta under hela perioden april-september.

Skicka in din ansökan idag, vi gör urval löpande.


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Grisskötare sökes!

Ansök    Mar 13    Kingelstad Gris AB    Djurskötare, gris
Beskrivning av företaget: Uppfödning av grisar Beskrivning av arbetsuppgifter: Skötsel av grisar,tvätt och underhåll av stallar. Utbildning: Dokumenterad utbildning i skötsel av grisar Personliga egenskaper: Samarbetsvillig,ta ansvar Erfarenheter: Tidigare arbete med grisar Språkkunskaper: Svenska,engelska Visa mer
Beskrivning av företaget:
Uppfödning av grisar


Beskrivning av arbetsuppgifter:
Skötsel av grisar,tvätt och underhåll av stallar.


Utbildning:
Dokumenterad utbildning i skötsel av grisar


Personliga egenskaper:
Samarbetsvillig,ta ansvar


Erfarenheter:
Tidigare arbete med grisar


Språkkunskaper:
Svenska,engelska Visa mindre

Växthusarbetare

Ansök    Mar 10    Rågångens Jordbruks KB    Växtskötare
Ett modernt växthusföretag som har specialiserat sig på gurka och jordgubbar. Intreserad att jobba med levande ting och ha viss erfarenhet av växthusarbete. Viktigt att kunna tåla värmen som finns i ett växthus. Heltidsanställning som växthusarbetare i odlling av slanggurka. Arbetet består i allt från förberedelse, skörd och paketering av gurka. Visa mer
Ett modernt växthusföretag som har specialiserat sig på gurka och jordgubbar. Intreserad att jobba med levande ting och ha viss erfarenhet av växthusarbete. Viktigt att kunna tåla värmen som finns i ett växthus. Heltidsanställning som växthusarbetare i odlling av slanggurka. Arbetet består i allt från förberedelse, skörd och paketering av gurka. Visa mindre

Hundtrimmare/Hundfrisör

Ansök    Mar 11    Faton Help Service AB    Hundtrimmare
Hej! Nu söker vi två härliga personer till vår kommande hund- salong i härliga Helsingborg. Du som söker ska helst har erfarenhet samt intresse för hundar och andra djur. Skicka gärna ett CV samt personligt brev så hör vi av oss vid eventuell vidare rekrytering. Med vänlig hälsning. Visa mer
Hej!
Nu söker vi två härliga personer till vår kommande hund- salong i härliga Helsingborg.
Du som söker ska helst har erfarenhet samt intresse för hundar och andra djur.
Skicka gärna ett CV samt personligt brev så hör vi av oss vid eventuell vidare rekrytering.


Med vänlig hälsning. Visa mindre

Trädgårds- och Grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men d... Visa mer
Om tjänsten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.
Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetsorterna är bl.a. Helsingborg och Höganäs
Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Lön:Enl. kollektivavtal
Start: April - Maj 2022
Du kommer att vara anställd hos Montico med arbete hos Peab.

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Relevant utbildning eller erfarenhet.
Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Höganäs med omnejd är meriterande

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägga stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Rekryteringsprocessen kommer vara löpandes - Sök redan idag! Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Lovely Garden Helsingborg är ett trädgårdsföretag som arbetar med underhåll och skötsel av grönytor sommartid och halkbekämpning på vintertid. Till säsongen 2022 söker jag en trädgårdsarbetare där arbetsuppgifterna i första hand kommer vara maskinkörning Jag söker en person som kan eller vill lära sig att köra maskiner samt är intresserad av trädgårdsarbete. Under säsongen mellan april - oktober arbetar vi tillsammans enligt ett veckoschema där vi bl.a k... Visa mer
Lovely Garden Helsingborg är ett trädgårdsföretag som arbetar med underhåll och skötsel av grönytor sommartid och halkbekämpning på vintertid.
Till säsongen 2022 söker jag en trädgårdsarbetare där arbetsuppgifterna i första hand kommer vara maskinkörning
Jag söker en person som kan eller vill lära sig att köra maskiner samt är intresserad av trädgårdsarbete.


Under säsongen mellan april - oktober arbetar vi tillsammans enligt ett veckoschema där vi bl.a klipper gräs i Nordvästra Skåne.
Vi kör tillsammans och ser till att jobbet blir gjort, oavsett väder. Det är högt tempo och och jag värdesätter hög noggrannhet och kvalitet.
Körkort B är ett krav för tjänsten Visa mindre

Trädgårdsskötsel och ansvarige inköpare sökes

Ansök    Mar 3    Dung & Truong KB    Blomsterodlare
Skötsel inom trädgård på olika växtkategorier, Du ska kunna arbetar självständig och har eget ansvar. Ta hand om odlingslott. Visa mer
Skötsel inom trädgård på olika växtkategorier, Du ska kunna arbetar självständig och har eget ansvar.
Ta hand om odlingslott. Visa mindre

Senior Trädgårdsarbetare & Trädgårdsmästare i Nordvästra Skåne

GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

Som trädgårdsarbetare hos GOveteran Skåne organiserar, planerar, kostnadsuppskattar och leder du arbetet hos våra kunder, samt själv utför arbete. Våra kunder är främst privatpersoner och bostadsrätts- och hyresrättsföreningar i Helsingborg med omnejd. Du jobbar tätt ihop med distriktschefen och har stor möjlighet att påverka ditt arbete, våra tjänster inom trädgård, och vilka kunder och uppdrag vi tar oss an ihop. 

Arbetsuppgifter
.Allt vanligt förekommande trädgårdsarbete, t.ex.:
.Rensning, räfsning.
.Vattning, plantering, luka ogräs, trimma kanter.
.Klippa fruktträd.
.Gräsklippning, busk- och häckhantering.
.Snöskottning, snöröjning och halkbekämpning.
.Flytta & tvätta av utemöbler.
.Planera för rabatter, gångar och träd.
.m.m.

Kvalifikationer
Vi söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade veteraner, med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självgående ute hos kund. Att bemöta dina medmänniskor på ett trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet.

Vi eftersöker i första hand erfarna och drivna veteraner, som älskar nöjda kunder. Med rätt personlighet och inställning kan dock även du med bristande erfarenhet ges möjlighet till enklare uppdrag.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!

Personliga egenskaper
Du ska ha stort intresse för trädgård och vill ge våra kunder kvalité och service.
-Erfarenhet som trädgårdsarbetare.
-Intresse och erfarenhet av kundrelationer.
-Meriterande om du har egen erfarenhet och kunskap inom trädbeskärning.
-Meriterande om du har erfarenhet av trädgårdsanläggning. 
-Relevanta utbildningar och diplom. 
-Svenska obehindrat i tal och skrift.
-B-körkort och tillgång till egen bil med dragkrok är meriterande.
-Förtroendeingivande.
-Professionell.
-Service och kvalitetsinriktad.
-Social och kommunikativ.
-Driven.

Vi erbjuder
GOveteran innehar F-skatt och har avtalsenliga löner med kollektivavtal - våra seniorer är försäkrade!

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats
Kullagatan

252 20 Helsingborg Visa mindre

Extrajobb inom Trädgård och grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utför... Visa mer
Om tjänsten
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: Varierande
Anställning: Återkommande Visstidsanställning (Timanställning)
Lön: enligt kollektivavtal

Vi söker dig som
Krav:
OBS: Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, dvs. en annan anställning/studier eller om du driver eget företag!

B-körkort för bilar med manuell växellåda
Du ska kunna hoppa in med kort varsel
Inte vara rädd för att arbeta och hugga i

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Februari 2022, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Trädgårds- och Grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utför... Visa mer
Om tjänsten
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetsorterna är bl.a. Helsingborg, Höganäs, Klippan eller Ängelholm.

Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Lön:Enl. kollektivavtal
Start: Mars-April 2022
Du kommer att vara anställd hos Montico med arbete hos Peab.

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Relevant utbildning eller erfarenhet.
Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Klippan eller Höganäs med omnejd är meriterande

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägga stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Rekryteringsprocessen drar igång januari/februari 2022 - Sök redan idag! Visa mindre

Trädgårds- och Grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Arbetsbeskrivning Vill du vara en bidragande faktor i att hålla Helsingborg fint och rent i sommar? Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, g... Visa mer
Om tjänsten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.
Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Vill du vara en bidragande faktor i att hålla Helsingborg fint och rent i sommar?

Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Anställning: 6 månader eller längre via Montico med arbete hos Peab
Lön: enligt kollektivavtal
Start: Preliminärt mars/april år 2022

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Relevant utbildning eller minst 6 månaders relevant erfarenhet.
Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Helsingborg med omnejd är meriterande

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Februari, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Trädgårds- och Grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Vill du vara en bidragande faktor i att hålla Helsingborg fint och rent i sommar? Du kommer att arbeta med renhållni... Visa mer
Om tjänsten
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Vill du vara en bidragande faktor i att hålla Helsingborg fint och rent i sommar?

Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Anställning: 6 månader eller längre via Montico med arbete hos Peab
Lön: enligt kollektivavtal
Start: Preliminärt mars/april år 2022

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Relevant utbildning eller minst 6 månaders relevant erfarenhet.
Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Helsingborg med omnejd är meriterande

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Februari, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Servicearbetare hos Annelövsgrisen

Vi söker en servicearbetare till AnnelövsGrisen Är du en trevlig person som håller tider och gillar att jobba? Vi söker just nu en medarbetare som vill vara behjälplig i grundservicen på gården. I jobbet ingår moment som: Flytta djur Förebyggande arbete med foderanläggningen Starta och ha kontroll över tvättroboten Ca 1,5 h per dag består av djurskötselrutiner i samarbete med din närmsta kollega. Tvätta stall Förebyggande arbete med utgödslingar, smörja, k... Visa mer
Vi söker en servicearbetare till AnnelövsGrisen
Är du en trevlig person som håller tider och gillar att jobba? Vi söker just nu en medarbetare som vill vara behjälplig i grundservicen på gården. I jobbet ingår moment som:
Flytta djur
Förebyggande arbete med foderanläggningen
Starta och ha kontroll över tvättroboten
Ca 1,5 h per dag består av djurskötselrutiner i samarbete med din närmsta kollega.
Tvätta stall
Förebyggande arbete med utgödslingar, smörja, kontrollera funktion etc
Lasta djur
och mycket merDetta är en unik chans för dig som vill ha en roll att växa in i och utvecklas inom företaget. Grunduppgifterna går att bygga på och för rätt person som visar gott ansvar och förståelse kommer mer uppgifter och utmaningar.
Rollen som servicearbetare innebär att förebygga problem och skapa en hälsosam miljö för djuren i produktionen. Servicearbetaren jobbar främst med sin närmsta kollega som är ansvarig över servicen på företaget. Det är en mycket viktig roll där ni två ser till att djurskötarna och avdelningsansvariga helt och hållet kan fokusera på att sköta djuren.
Observera att det är ett mycket fysiskt arbete där du behövs på plats för att jobbet ska kunna skötas. Du gör skillnad med det här jobbet.
Du behöver kunna tillräckligt mycket svenska för att förstå skriftliga instruktioner eller engelska för att förstå muntliga instruktioner.
B-körkort och tillgång till bil behövs då det inte finns kollektivtrafik i närheten.
Skicka din ansökan till [email protected] Vi anställer så fort vi hittat en bra kandidat så vänta inte med ansökan
Frågor Cissi, 0708 688 977
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandtekniker KBF/underkonstruktion

Ansök    Mar 3    Nordentic AB    Tandtekniker
Vi söker efter en ny medarbetare på KBF/Underkonstruktion? Vi är ett glatt gäng på 15 personer som söker efter en glad och positiv medarbetare till vårt trivsamma dentallaboratorium i centrala Helsingborg. Vi lägger stor vikt på den personliga lämpligheten. Vi söker efter dig som är självgående, noggrann och driven med erfarenhet av implantat och underkonstruktioner. Arbetsbeskrivning: Underkonstruktioner, pelare, pressning av e.max, gränsdragning och ... Visa mer
Vi söker efter en ny medarbetare på
KBF/Underkonstruktion?

Vi är ett glatt gäng på 15 personer som söker efter en glad och positiv medarbetare till vårt trivsamma dentallaboratorium i centrala Helsingborg.
Vi lägger stor vikt på den personliga lämpligheten.

Vi söker efter dig som är självgående, noggrann och driven med erfarenhet av implantat och underkonstruktioner.
Arbetsbeskrivning: Underkonstruktioner, pelare, pressning av e.max, gränsdragning och inslagningar av modeller.
Känns det som att det är dig vi söker? Ta steget och hör av dig.


Kontakta Camilla Jonsson
Mobil 0704 95 29 28, Mail [email protected] Visa mindre

Trädgårds- och Grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utför... Visa mer
Om tjänsten
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetsorterna är bl.a. Helsingborg, Höganäs, Klippan eller Ängelholm.

Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Lön:Enl. kollektivavtal
Start: Mars-April 2022
Du kommer att vara anställd hos Montico med arbete hos Peab.

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Relevant utbildning eller erfarenhet.
Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Klippan eller Höganäs med omnejd är meriterande

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägga stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Rekryteringsprocessen drar igång januari/februari 2022 - Sök redan idag! Visa mindre

Lantarbetare

Ansök    Feb 24    Viklundagård AB    Grönsaksodlare
Vi söker grönsaksarbetare till säsongen. Start i sommar och ca 6 månader fram till grönkålsäsongen slut vid jul. (Det kommer inte vara möjligt att vara ledig två veckor innan julafton då det är då vi som mest att göra) Vi söker en person som tycker om att arbeta med händerna och inte är rädd för att ta i. Arbetet är krävande med tunga lyft så det är en fördel om man har bra fysik. Arbetet består i att skörda grönsaker som purjolök och grönkål. Även radhac... Visa mer
Vi söker grönsaksarbetare till säsongen. Start i sommar och ca 6 månader fram till grönkålsäsongen slut vid jul. (Det kommer inte vara möjligt att vara ledig två veckor innan julafton då det är då vi som mest att göra)
Vi söker en person som tycker om att arbeta med händerna och inte är rädd för att ta i.
Arbetet är krävande med tunga lyft så det är en fördel om man har bra fysik.
Arbetet består i att skörda grönsaker som purjolök och grönkål. Även radhacking och utplantering på fält. Men även packning av tomater och gurka kan förekomma.
Viktigt att man kan följa instruktioner och hålla god hygien.


Arbetet är deltid 75% på timmar men kan bli upp till 100%, schemalagd arbetstid 30-40 timmar/vecka även viss del ibland på helger.
Arbetsplatsen är fördelad på 2 olika gårdar så körkort är ett plus.
Även truckkort eller behörighet av hantering av bekämpningsmedel är meriterande, samt erfarenhet av arbete i odling tidigare.


Då vi har en mångfald av medarbetare från olika länder är det av vikt att visa respekt oavsett etnicitet. Språk engelska eller svenska är ett krav. meriterande med polska, litauiska eller ryska. Visa mindre

Extrajobb inom Trädgård och grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utför... Visa mer
Om tjänsten
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: Varierande
Anställning: Återkommande Visstidsanställning (Timanställning)
Lön: enligt kollektivavtal

Vi söker dig som
Krav:
OBS: Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, dvs. en annan anställning/studier eller om du driver eget företag!

B-körkort för bilar med manuell växellåda
Du ska kunna hoppa in med kort varsel
Inte vara rädd för att arbeta och hugga i

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Februari 2022, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Hemrex söker säsongspersonal inom trädgårdsservice i Helsingborg

Trädgårdsservice i Helsingborg med omnejd Känslan av att vara efterlängtad när man kommer till sitt arbete och vetskapen om att man gjort något riktigt bra när man går hem, är oslagbar. Det är utifrån den värdegrunden vi på Hemrex, ett av de ledande företagen i branschen, bygger vår verksamhet. Vi gör skillnad i, och förenklar människors vardag genom att hjälpa till med hushållsnära tjänster såsom städning, fönsterputsning, trädgårdsarbete, seniorservice ... Visa mer
Trädgårdsservice i Helsingborg med omnejd

Känslan av att vara efterlängtad när man kommer till sitt arbete och vetskapen om att man gjort något riktigt bra när man går hem, är oslagbar. Det är utifrån den värdegrunden vi på Hemrex, ett av de ledande företagen i branschen, bygger vår verksamhet. Vi gör skillnad i, och förenklar människors vardag genom att hjälpa till med hushållsnära tjänster såsom städning, fönsterputsning, trädgårdsarbete, seniorservice m.m. Och våra kunder gillar oss för att de vet att vi tar hand om vår personal och ger dem förmåner utöver gällande kollektivavtal.

Nu söker vi extrapersonal med kunskap och erfarenhet av trädgårdsskötsel för trädgårdssäsongen 2022.

Kvalifikationer

Inför växtsäsongen 2022 söker vi dig som brinner för trädgårdsarbete och har ett stort intresse av trädgårdsskötsel.

Utbildning inom trädgårdsnäringen är meriterande. Kan du även visa på intresse för och kunskap om växter, beskärning och grönyteskötsel är det meriterande.

Har du behörigheter och certifikat som är användbara för arbetet, vill vi att du tydligt anger dessa i din ansökan. Särskilt meriterande är: motorsåg och röjsåg.

Du trivs med att arbeta utomhus samt både vill och kan hantera ett fysiskt krävande arbete.

Du är ansvarsfull och initiativrik, ser till helheten, kan planera och genomföra ett arbete självständigt såväl som i samarbete med andra.

Du är intresserad av arbetsområdet och bemöter medmänniskor och kunder på ett vänligt och serviceinriktat sätt.

Arbetet kräver även att du har B-körkort.

Hemrex erbjuder

- Omväxlande arbetsuppgifter
- Kollektivavtal
- Arbetskläder
- Friskvårdsbidrag

Välkommen med din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande på vårt kontor i Helsingborg. Visa mindre

Arbetsledare till Mark & Trädgård i Helsingborg

Har du erfarenhet av arbetsledning, planering och drift av projekt inom utemiljö och trädgård? Som arbetsledare hos familjära Mark & Trädgård erbjuds du en central roll i ett för bolaget expansivt skede. Trivs du som bäst när du får bidra till affären, leda och utveckla medarbetare samt bygga framgångsrika kundrelationer. Då ska du söka den här tjänsten! OM OSS Mark & Trädgård Skottorp AB utför entreprenaduppdrag, trädgårds- och anläggningsarbeten för ko... Visa mer
Har du erfarenhet av arbetsledning, planering och drift av projekt inom utemiljö och trädgård? Som arbetsledare hos familjära Mark & Trädgård erbjuds du en central roll i ett för bolaget expansivt skede. Trivs du som bäst när du får bidra till affären, leda och utveckla medarbetare samt bygga framgångsrika kundrelationer. Då ska du söka den här tjänsten!

OM OSS

Mark & Trädgård Skottorp AB utför entreprenaduppdrag, trädgårds- och anläggningsarbeten för kommun och kommunala bolag. Företaget som grundades 1989, har i dag ca 60 anställda och bedriver verksamhet i Helsingborg, Skottorp, Laholm, Ängelholm, Halmstad och Varberg. 2021 omsatte bolaget ca 55 miljoner. Mark & Trädgård Skottorp AB tillhandahåller yrkeskunnig personal.

OM JOBBET

Som arbetsledare leder, planerar och samordnar du arbetet inom din driftsenhet (Helsingborg). Du ansvarar för att arbetet inom driftsenheten bedrivs på ett fackmannamässigt sätt och att arbetsorder blir utförda inom angivna tids - och kostnadsramar med hög kvalitet. I rollen ingår personal- och arbetsmiljöansvar och du medverkar vid rekrytering, introducering, utveckling av medarbetare likväl som att du hanterar tidrapportering och attestering. Du planerar för ledighet inom driftsenheten så att arbetet bedrivs effektivt. Därtill sköter du löpande kundkontakt, både under och efter arbetets genomförande och bidrar aktivt med att ta fram förslag för merförsäljning.

Du rapporterar till Mark & Trädgårds Produktionschef.

VEM ÄR DU

- Minst 3 års erfarenhet av en liknande roll inom trädgårdsbranschen, gärna park och gatumiljö
- Erfarenhet av produktionsplaner samt av att läsa tekniska beskrivningar/ritningar
- B-körkort är ett krav
- Datorvana då vi bland annat arbetar i digitalt projektverktyg
- Obehindrad kommunikation svenska i tal och skrift


I rollen som arbetsledare förväntas du ta stort ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Du motiveras av att uppnå goda resultat och skapa framgångsrika kundrelationer. Då du pratar med många kunder och kollegor dagligen ser vi gärna att du har lätt att knyta kontakt med och kommunicera med andra. Du har en öppen och positiv inställning och ser ett värde i att samarbeta. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT

Lön: Fast enligt överenskommelse

Placering: Ängelholm/Helsingborg

Start: Snarast möjligast

KONTAKT OCH ANSÖKAN

För mer information eller frågor om tjänsten kontakta Martin Fast på [email protected]

Skicka din ansökan senast den 13 mars , men gärna så snart som möjligt då urval sker löpande.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare sommarvikariat till Helsingborgs kyrkogårdsförvaltning

Genom våra församlingar och begravningsverksamhet vill vi i Svenska kyrkan Helsingborg vara där människor är, var de än befinner sig i sina liv. Tillsammans ger vi hopp och mervärde i mötet med Svenska kyrkan. Kyrkogårdsförvaltningen i Helsingborgs pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 80 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen och söker nu kyrkogårdsarbetare för vikariat till sommaren 2022. ... Visa mer
Genom våra församlingar och begravningsverksamhet vill vi i Svenska kyrkan Helsingborg vara där människor är, var de än befinner sig i sina liv. Tillsammans ger vi hopp och mervärde i mötet med Svenska kyrkan.

Kyrkogårdsförvaltningen i Helsingborgs pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 80 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen och söker nu kyrkogårdsarbetare för vikariat till sommaren 2022.

Alltid i rörelse, här och nu, en trygg plats för längtan, som alla vill tillhöra.

Om tjänsten

Vill du bli en del av kyrkogårdsförvaltningen och tillsammans med våra kompetenta medarbetare förvalta våra gröna begravnings – och kulturmiljöer. Våra begravningsplatser är indelade i tre distrikt: Norr består av Pålsjö kyrkogård och Krematoriekyrkogården samt Pålsjö Västra begravningsplats. Centrum är Nya kyrkogården, Donationskyrkogården och Gamla kyrkogården. Söder är Råå kyrkogård och Raus kyrkogård.

Som kyrkogårdsarbetare blir du en del av våra arbetslag som sköter om begravningsplatserna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara skötsel av begravningsplatser till exempel häckklippning, ogräsrensning, gräsklippning och du kommer även att vara behjälplig vid anläggningsarbete. Arbetet sker utomhus oavsett väder. Arbetstid är mellan klockan 07:00 till 15:30 måndag till fredag.

Vikariaten är mellan juni-augusti, och varierar mellan 3-8 veckor, ange i din ansökan vilka veckor du vill arbeta och om du har önskemål om distrikt.Kvalifikationskrav


• Vi söker dig som har fyllt 18 år och har intresse för växt- och trädvårdskunskaper.
• B-körkort är önskvärt för att få köra fordon i arbetet.
• Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet av grönytevård.
• Har du dessutom relevant utbildning (grönytevård/trädvård/anläggning) är det meriterande.
• Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta tillsammans med kollegorna.
• Du är öppen och serviceinriktad i mötet med allmänheten.

Om oss

Svenska Kyrkan i Helsingborg vill verka där människor är. Hos oss är beslutsvägar korta och möjligheten att påverka arbetsinnehållet stor. Vi har kollektivavtal och vi är miljöcertifierade för att arbeta för en hållbar verksamhet och framtid. Vi erbjuder en trygg arbetsplats där vi är måna om arbetsglädje och gemenskap. Pastoratets framtid formar vi tillsammans. Besök gärna vår hemsida för mer information om kyrkogårdsförvaltningen

https://www.svenskakyrkan.se/helsingborg/kyrkogardsforvaltningen

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval, ansök därför snarast möjligt dock senast innan sista ansökningsdag som är den 18 mars 2022.

Ansökan görs via vårt digitala rekryteringssystem Reachmee. Vi ber dig att ansöka till tjänsten genom att klicka på ansökningslänken till annonsen, vi tar endast emot ansökningar via ansökningslänken. Har du några frågor är du välkommen att kontakta de kontaktpersoner som finns angivna i annonsen.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning. Visa mindre

Trädgårds- och Grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utför... Visa mer
Om tjänsten
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetsorterna är bl.a. Helsingborg, Höganäs, Klippan eller Ängelholm.

Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Lön:Enl. kollektivavtal
Start: Mars-April 2022
Du kommer att vara anställd hos Montico med arbete hos Peab.

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Relevant utbildning eller erfarenhet.
Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Klippan eller Höganäs med omnejd är meriterande

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägga stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Rekryteringsprocessen drar igång januari/februari 2022 - Sök redan idag! Visa mindre

Växthusarbetare

Ansök    Jan 27    Petarsova AB    Lantbrukare, växtodling
Växthusarbete består av att jobba med gurkplantor, dra upp små plantor som sedan planteras om vidare i andra växthus och större spanar, all plant skötsel, skörd av gurkor, packning, sortering, växthus rengöring, städning, och tvättning av växthus glas i slutet av säsongen dvs någon gång i november och december. El truck behörighet önskas. Två tjänster med start den 01 Juni till den 30 November 2022. Visa mer
Växthusarbete består av att jobba med gurkplantor, dra upp små plantor som sedan planteras om vidare i andra växthus och större spanar, all plant skötsel, skörd av gurkor, packning, sortering, växthus rengöring, städning, och tvättning av växthus glas i slutet av säsongen dvs någon gång i november och december.
El truck behörighet önskas.
Två tjänster med start den 01 Juni till den 30 November 2022. Visa mindre

Teamledare till H22 City Expo

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.Arbetsplatsbeskrivning 2022 skriver Helsingborg historia när vi tar vår stolta traditio... Visa mer
Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.Arbetsplatsbeskrivning
2022 skriver Helsingborg historia när vi tar vår stolta tradition av stadsmässor till en helt ny nivå. Genom H22 City Expo bjuder Helsingborg in hela världen till att se och testa stadens hållbara och innovativa samhällslösningar i en färgsprakande innovationsshow. 

H22 City Expo kommer genomföras under 35 dagar från den 30 maj till den 3 juli och omfatta upplevelser, utställningar, konserter, föredrag och större internationella konferenser. Totalt räknar vi med att ha mer än 300 programpunkter att visa upp. 

Stadsmässan kommer att sprida sig genom hela staden med utgångspunkt i fyra huvudområden: 


• Drottninghög 


• City 


• Slottshagen


• Oceanhamnen 

Det är här och nu som du kommer in i bilden, är du redo?att skriva historia tillsammans med oss?? 

Arbetsbeskrivning
Som till alla stora evenemang ligger grunden i värdskap och bemötande. Du som teamledare kommer att vara dedikerad till ett av mässans områden.  

Där kommer du ansvara för och leda ett team bestående av cirka 10-20 personer, däribland medarbetare från stadens förvaltningar och bolag samt volontärer. Din uppgift som teamledare är att vara den trygga länken på ditt område och du förväntas hålla ihop arbetet på plats. Tillsammans ansvarar ni för att?besökarna känner sig trygga, informerade och inspirerade.? 

Förutom ditt eget team kommer du att tillhöra ett stort gäng teamledare som du kommer att samarbeta med. Både teamledargruppen och H22 organisationen kommer finnas som stöd till dig under ditt arbete. 

Kvalifikationer
Vi söker personer med yrkeserfarenhet av service och en vilja att vara ansiktet utåt för Helsingborgs Stad. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor och ha förmåga att bemöta personer i olika situationer på ett serviceinriktat sätt. Som person är du lösningsorienterad, ansvarstagande och tar gärna egna initiativ. 

Det är starkt meriterande om du läser eller har läst en relevant utbildning på universitet/högskola såsom Service Management alternativt en utbildning med inriktning mot event. Har du tidigare erfarenhet av att leda en grupp är det en extra merit. 

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du: 


• Vara tillgänglig för arbete och utbildningar fr.o.m. 2022-05-01 t.o.m. 2022-07-10


• Kunna tala och förstå svenska och engelska. Om du kan fler språk ser vi det som meriterande 


• Kunna arbeta dagtid, kvällstid och helger 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Sista ansökningsdag: 2022-02-06

Anställningsform:?Tidsbegränsad anställning 

Omfattning:?Heltid 

Tillträdesdatum:?Timanställning fr.o.m. 2022-05-01, heltid fr.o.m. 2022-05-23

Varaktighet:?t.o.m. 2022-07-10?

Antal tjänster: 30

Vill du veta mer om H22 City Expo? Kika gärna på filmen:För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Fackliga företrädare
https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

HSB Nordvästra Skåne söker trädgårdsarbetare till Helsingborg och Ängelholm

HSB Nordvästra Skåne levererar tjänster av högsta kvalitet inom förvaltning och fastighetsskötsel till fastighetsägare i nordvästra Skåne. Vi förvaltar och förädlar befintliga fastigheter åt drygt 180 kunder och bygger även attraktiva bostäder i regionen. Våra kontor finns på Väla Södra och i Ramlösa Brunnshotell i Helsingborg och vi är omkring 70 engagerade medarbetare som arbetar i företaget. Nu söker vi säsongsmedarbetare till vår trädgårdsverksamhet i ... Visa mer
HSB Nordvästra Skåne levererar tjänster av högsta kvalitet inom förvaltning och fastighetsskötsel till fastighetsägare i nordvästra Skåne. Vi förvaltar och förädlar befintliga fastigheter åt drygt 180 kunder och bygger även attraktiva bostäder i regionen. Våra kontor finns på Väla Södra och i Ramlösa Brunnshotell i Helsingborg och vi är omkring 70 engagerade medarbetare som arbetar i företaget.
Nu söker vi säsongsmedarbetare till vår trädgårdsverksamhet i Helsingborg och Ängelholm för perioden april till och med oktober 2022
Vårt erbjudande till dig
Som trädgårdsarbetare hos oss får du möjligheten till förstahandskontakt med våra kunder ute i deras boendemiljö och en möjlighet att vara med och påverka deras vardag och trivsel. Vi är en värdestyrd organisation som grundar sig på övertygelsen om alla människors lika värde, de kooperativa principerna och innebörden av värdeorden engagemang, trygghet, hållbarhet, omtanke och samverkan. Vi arbetar tillsammans och stödjer varandra med ett stort engagemang för att leverera tjänster av hög kvalitet till våra kunder. Du blir del av ett positivt team som hjälper, stöttar och backar upp varandra.
Arbetsuppgifter
De huvudsakliga arbetsuppgifterna i din säsongsanställning är skötsel av trädgård och grönytor hos företagets kunder. Detta kan till exempel innebära häck- och gräsklippning, ogräsrensning, nyplantering och beskärning. Vi arbetar med moderna maskiner och verktyg och du har i viss mån, beroende på din kompetens, möjlighet att påverka hur din arbetsdag kommer att se ut.
Kvalifikationer
Vi tror att du har fyllt 18 år, har god fysik och trivs med att arbeta utomhus. Du har ett intresse för trädgårdsarbete och kanske även någon form av utbildning inom trädgård/plantskola, även om det inte är ett krav. Har du körkort för bil och/eller traktor är det ett stort plus. För att kunna kommunicera med våra kunder samt läsa och förstå kundavtalen är det också viktigt att du kan bra svenska både i tal och skrift.
Du som söker tjänsten
Är serviceinriktad och flexibel. Du gillar att ”hugga i” och har förståelse för att arbetsdagarna inte alltid ser likadana ut och med kort varsel kan behöva planeras om. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta i grupp och känner medansvar för slutresultatet samtidigt som du även kan arbeta självständigt vid behov. Vi är en verksamhet som arbetar med kunden i fokus och hjälper varandra i arbetet och det förväntas att du blir en del av detta. Du vet vad god kundvård innebär och strävar alltid efter att vara steget före. Som medarbetare hos oss är det även viktigt att Du har en positiv attityd och ett glatt humör och bemöter våra kunder och dina kollegor på ett professionellt sätt.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och prioriterar i denna rekrytering egenskaper som viljan och förmågan att arbeta fysiskt, känsla och intresse för jobbet, självständighet och proaktivitet i arbetet samt en positiv attityd.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Tillsättning av tjänsterna sker löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Arbetsledare till parkskötseln!

* Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du landskapsingenjör som längtar efter arbetet på fältet? Är du en teamledare som söker nya utmaningar? Är du en driven arbetsledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet? Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos Peab Drift och Underhåll i Helsingborg. Peab är Nordens samhällsbyggare med 15... Visa mer
*
Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du landskapsingenjör som längtar efter arbetet på fältet? Är du en teamledare som söker nya utmaningar? Är du en driven arbetsledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet? Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos Peab Drift och Underhåll i Helsingborg.

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Om tjänsten
Som arbetsledare på vår parkavdelning inom Drift och Underhåll har du ansvar för att leda, prioritera och genomföra Peabs driftskontrakt tillsammans med ditt team. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i teamet och ser till att rätt man är på rätt plats för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led. Kanske har du minst tre års erfarenhet i en liknande roll eller så är du utbildad landskapsingenjör för att ha goda chanser att nå framgång i tjänsten hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
• Leda dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog.
• Planera, kalkylera och leda projekten från början till slut.
• Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt.
• Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer.
• Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn.

Tjänsten som teamledare / arbetsledare erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Helsingborg med omnejd blir ditt geografiska arbetsområde.

Vi söker dig som
Kravprofil
För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har utbildning inom grönyteskötsel på minst högskolenivå (exempelvis Landskapsingenjör eller motsvarande) alternativt minst tre års erfarenhet i en ledande roll inom grönyteskötsel. Oavsett bakgrund är ledarskap och kundrelationer naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Du har god datorvana och B-körkort. Du talar och skriver svenska obehindrat.
Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi ser att du är en ledare som är självgående och trivs med att leda samt utveckla och motivera dina medarbetare men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Du agerar på ett förtroendegivande, lugnt och stabilt sätt och kan skapa en god relation till kunden, dina kollegor och medarbetare. Du är självgående och handlingskraftig och duktig på att organisera och strukturera arbetet. Du har ett gott omdöme och är med det bra på att göra korrekta prioriteringar i vardagen men även i pressade situationer.

Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig tillämpning. Visa mindre

Driftledare

Är du redo för din nästa utmaning inom produktion? Ser du dig själv som en stark projektledare inom underhållsarbeten? Då kan detta vara något för dig. I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi byggt den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. Det här kommer du att göra Nu söker vi en engager... Visa mer
Är du redo för din nästa utmaning inom produktion? Ser du dig själv som en stark projektledare inom underhållsarbeten? Då kan detta vara något för dig.

I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi byggt den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag.

Det här kommer du att göra

Nu söker vi en engagerad Driftledare till vår spannmålsanläggning i Helsingborg som ingår i Division Lantbruks produktionsavdelning. Här hanterar vi årligen 330 000 ton spannmål varav 230 000 ton i skörd. Vi är 9 ordinarie medarbetare och i skörd bemannar vi upp med 40 säsongsanställda. Tillhörande Helsingborg finns 3 spannmålsmottagningar i skörd som drivs av extern entreprenör. Spannmålssäsongen sträcker sig från slutet av juli till början av september.

Som Driftledare får du en central och ansvarsfull roll inom vår produktion. Ditt huvudsakliga ansvar blir att säkerställa att vår produktion levererar enligt uppsatta mål och nyckeltal, både på kort- och lång sikt. Du arbetar nära Driftschefen där ni tillsammans ansvarar för den dagliga driften och säkerställa tillverkningsvolymer och leveranser, samt att rätt bemanning med nödvändig kompetens finns på anläggningen. Andra viktiga arbetsuppgifter är att ansvara för säkerhet, miljö- och arbetsmiljökrav och att arbeta med ständiga förbättringar.

Vidare leder du projekt inom underhåll, investeringar och omkostnad på anläggningen. Du samarbetar med andra stödfunktioner såsom kvalitet, teknik, planering samt processer & system. Du rapporterar till Driftschef och placeringsort är Helsingborg.
Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

- Flera års tidigare ledarerfarenhet
- Tekniskt intresse och erfarenhet av att driva underhållsprojekt
- Erfarenhet från producerande verksamhet
- Vana av att arbeta i affärssystem och Excel
- Högskoleutbildning inom relevant område

Du är:

- Driven och resultatinriktad
- Organiserad och strukturerad med förmågan att planera ditt arbete
- Strukturerad och har helhetssyn
- En kommunikativ ledare

Du delar Lantmännens värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och löftet om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 20onde februari. I rekryteringsprocessen ingår både tester, intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras drogtest samt bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

De första intervjuerna kommer att genomföras med videomöten. Det är möjligt att söka CV-löst direkt genom mobilen genom att svara på våra urvalsfrågor samt länka till din LinkedIn-profil.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Krister Rami, Driftschef, på [email protected] eller +46105563318. Har du frågor angående rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Johanna Nyrén, Talent Acquisition Specialist på [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se. Visa mindre

Tandtekniker till Cad och underkonstruktioner

Ansök    Jan 17    Teknodont AB    Tandtekniker
Vi söker en tandtekniker till vår CAD/Underkonstruktioner avdelning i Helsingborg. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av en kombination mellan att skanna och designa arbeten i 3shape, samt att färdigställa underkonstruktioner. Erfarenhet av att arbeta i 3shape Dental Designer eller liknade program är ett krav. Du bör därför vara en person som gillar att ha varierande arbetsuppgifter och är van att ha många bollar i luften samtidigt. Nyfiken på oss? Gå i... Visa mer
Vi söker en tandtekniker till vår CAD/Underkonstruktioner avdelning i Helsingborg.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av en kombination mellan att skanna och designa arbeten i 3shape, samt att färdigställa underkonstruktioner.
Erfarenhet av att arbeta i 3shape Dental Designer eller liknade program är ett krav.
Du bör därför vara en person som gillar att ha varierande arbetsuppgifter och är van att ha många bollar i luften samtidigt.
Nyfiken på oss?
Gå in på vår hemsida för att läsa mer .
Kollektivavtal och friskvård finns.
Intresserad? Då kontaktar du
Radek Malachowski Visa mindre

Museibonde till Fredriksdal museer och trädgårdar, Helsingborgs museum

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.Om arbetsplatsen Helsingborgs museum är samtidsorienterat, aktuellt och angeläget. Vi a... Visa mer
Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.Om arbetsplatsen
Helsingborgs museum är samtidsorienterat, aktuellt och angeläget. Vi arbetar med frågor om kulturarvets roll i en långsiktig samhällsutveckling och dess betydelse för social och miljömässig hållbarhet. Museet är kommunalt, men då vi har regionala bidrag så kan vi verka i hela Skåne. Med våra regionala uppdrag finns vi därför på många platser och når många.

Inom museets breda verksamhet ryms besöksmålen Fredriksdal museer och trädgårdar, Pålsjö mölla samt borgtornet Kärnan. Museet har omfattande arkiv, bibliotek, konst-, fotografi- och föremålssamlingar. Vi arbetar även med kulturmiljö- och kulturlandskapsfrågor samt med förvaltning av stadens offentliga konst.

Helsingborgs museum är i ett spännande utvecklingsskede, den 1 februari går vi in i en ny organisation. Vi söker nu en museibonde som kommer vara placerad i den nya avdelningen Växa & Bevara. Du kommer ingå i en arbetsgrupp som består av museibönder, trädgårdsmästare, trädgårdshistoriker/-utvecklare, botanist/landskapsvårdare, stadsantikvarier, vaktmästare och säsongspersonal.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att du har din huvudsakliga arbetsplats på Fredriksdal museer och trädgårdar. Med sina 36 ha speglar Fredriksdal den skånska kultur- och naturhistorien med levande samlingar av såväl växter som djur. Djurhållningen och odlingarna är KRAV-certifierade.

Arbetsuppgifterna består främst av:


• sköta museets lantrasdjur (kor, hästar, getter, får, grisar, höns och katter)
• arbete med museijordbrukets odlingar såsom plöjning, harvning, sådd och slåtter
• utveckla miljöerna på museet med hjälp av museets betesdjur
• arbete med arbetshästarna i jordbruket
• arbete med moderna och äldre hägnader
• att medverka i planering av odling, markskötsel och djurhållning
• körning med traktor, lastmaskin, slåtterbalk, trimmer mm
• arbete med förmedling och annan publik verksamhet
• dokumentations- och administrationsarbete

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är flexibel och har ett gott djuröga. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och utför dem med gott resultat. Du är intresserad av att arbeta i en kulturhistorisk miljö. Du har en positiv attityd till ditt arbete, goda kunskaper och stort intresse av att arbeta med lantrasdjur och historisk markskötsel. Som person är du tillmötesgående, hjälpsam och öppen för att svara på besökarnas frågor. Du samarbetar bra och kan arbeta både enskilt och i grupp, känner dig trygg i din yrkesroll och underhåller kontinuerligt dina specialistkunskaper inom djurhållning, markskötsel och växtodling. Du trivs med varierande arbetsuppgifter i stallet och utomhus. Eftersom arbetet kan vara tungt bör du vara i god fysisk kondition.

Krav

• Lantbruksutbildning, Djurskötar-/Djurvårdarutbildning eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig
• Dokumenterad arbetslivserfarenhet inom lantbruk med djurskötsel
• B-körkort

Vi ser att du som söker tjänsten är intresserad av historisk markskötsel, landskapsvård och ekologiska odlingsmetoder. Det är meriterande med dokumenterad erfarenhet och kompetens att jobba med arbetshästar samt förarbevis för hjullastare. Det är även meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av naturvårdsarbete, exempelvis i ängar, betesmarker eller skog.

Tycker du att arbetsuppgifterna verkar spännande och att kvalifikationerna är en beskrivning av dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information
Sista ansökningsdag:  13 februari 2022

Anställningsform: Tillsvidare 

Omfattning: Heltid. Helg- och kvällsarbete samt beredskap ingår.

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse under våren 2022

Antal tjänster: 1

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Fackliga företrädare
https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovati... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch eller med lantbrukare som kundgrupp. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från ditt hemmakontor och besöker kunder inom region syd vilket inkluderar Skåne, Blekinge och Hallands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning eller erfarenhet från lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen eller lantbrukare som kundgruppOm arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Gurkodling i växthus

Ansök    Dec 22    Vikengurka AB    Grönsaksodlare
Vikengurka AB är ett litet företag med 8 anställda. Vi driver gurkodling i ett växthus. Nu söker vi 4 personer på deltid med start februari-april 2022. Arbetsuppgifter är skörd, sortering samt packning av gurkor, skötsel av gurkplantor. På grund av arbetsuppgifter bör du ha god fysik. Stresstålighet och varmtålighet är av stor vikt. Du behärskar engelska i tal. Trädgårdsutbildning samt erfarenhet av gurkodling är ett krav. Visa mer
Vikengurka AB är ett litet företag med 8 anställda. Vi driver gurkodling i ett växthus. Nu söker vi 4 personer på deltid med start februari-april 2022.
Arbetsuppgifter är skörd, sortering samt packning av gurkor, skötsel av gurkplantor. På grund av arbetsuppgifter bör du ha god fysik. Stresstålighet och varmtålighet är av stor vikt. Du behärskar engelska i tal.
Trädgårdsutbildning samt erfarenhet av gurkodling är ett krav. Visa mindre

Grönytearbetare, Helsingborg

Om tjänsten Som skötselarbetare inom grönyteskötsel vistas man i våra kunders utemiljöer där man bla. planterar, beskär, klipper gräs och ogräsbekämpar för att skapa en trivsam miljö. Vi erbjuder dig goda möjligheter, i en företagsmiljö där alla har viljan att göra ett bra jobb. Tjänsten innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel samt underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, beskärning av bus... Visa mer
Om tjänsten
Som skötselarbetare inom grönyteskötsel vistas man i våra kunders utemiljöer där man bla. planterar, beskär, klipper gräs och ogräsbekämpar för att skapa en trivsam miljö.

Vi erbjuder dig goda möjligheter, i en företagsmiljö där alla har viljan att göra ett bra jobb.

Tjänsten innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel samt underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, beskärning av buskar och träd m.m.

Du arbetar heltid förlagd på dagtid.


Om kunden
Kunden är Sveriges ledande aktör inom skötsel och finplanering av utemiljöer. Vår affärsidé är att förädla kunders utemiljöer genom att erbjuda tjänster med fokus på hög kundnytta, långsiktig hållbarhet och kvalitet. Verksamheten är uppdelad i tre rörelsesegment: grönyteskötsel och finplanering, sport- och fritidsanläggning och träd- och skogsvård. Vi är professionella i allt vi gör och i centrum finns vår personal som med sin kompetens och erfarenhet inspirerar våra kunder och realiserar deras drömmar om en vacker och funktionell utemiljö. En utemiljö som med våra tjänster inom skötsel och drift består under en lång tid.

Din profil
Vi vill att du är driven, strukturerad, engagerad och tar stort eget ansvar för ditt arbete, då vi oftast arbetar lagvis skall du ha mycket god sammarbetsförmåga och initiativtagande.
Du är en serviceinriktad, flexibel person som är mån om att utföra ett bra arbete.

Meriterande
- Behörighet och erfarenhet av röjsåg och andra grönytemaskiner

Krav
- B-körkort
- Behärskar svenska i tal och skrift


Om Logent
Logent är en heltäckande logistikpartner med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster (lager, tull och 4PL), Hamn och Kombiterminaler, Bemanning och Rekrytering samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.7 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer.
www.logent.se

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsarbetare säsong 2022

Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12 000 hyreslägenheter i över 30 bostadsområden. Vi ägs av Helsingborgs Stad och var femte Helsingborgare har sitt hem hos oss. Vår verksamhet är viktig för att staden ska växa och vara attraktiv för en mångfald av människor. Därför strävar vi efter att utveckla boenden, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Vi vill att våra kunder ska känna sig stolta. Stolta över sin bostad, sitt ... Visa mer
Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12 000 hyreslägenheter i över 30 bostadsområden. Vi ägs av Helsingborgs Stad och var femte Helsingborgare har sitt hem hos oss. Vår verksamhet är viktig för att staden ska växa och vara attraktiv för en mångfald av människor. Därför strävar vi efter att utveckla boenden, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Vi vill att våra kunder ska känna sig stolta. Stolta över sin bostad, sitt område och sin stadsdel - och över Helsingborg. Vi är 230 medarbetare som genom ett öppet och aktivt förhållningssätt vill möta våra kunders drömmar om livet hemma. Både idag och imorgon. Läs gärna mer om oss på www.helsingborgshem.se.Nu söker vi trädgårdsarbetare inför säsongen 2022 som brinner för de gröna värdena och relationer
 
Som medarbetare i trädgårdssupport kommer du att ingå i en sektion med 36 kollegor och arbetsledare som alla arbetar i enlighet med Helsingborgshems värdegrund – Vi vågar, vi utvecklar, vi bryr oss! Du kommer att arbeta med trädgårdsskötsel inom trädgårdssupport på några av våra bostadsområden. Arbetet innefattar främst vår-och höststädning, ogräsrensning, men även häckklippning, trimning, beskärning och andra vanligt förekommande uppgifter inom trädgårdsskötsel.
 Vi inom trädgårdssupport arbetar nära varandra och tillsammans med andra roller i företaget, exempelvis i teamen med bland annat bostadschefer och kvartersansvariga och bidrar på så sätt till att skapa attraktiva stadsdelar för våra hyresgäster. I ditt uppdrag fungerar du som en god ambassadör för Helsingborgshem ute i våra stadsdelar. Du är vårt ansikte utåt i den dagliga kontakten med våra hyresgäster och andra invånare i staden. 

Arbetsuppgifter
För att trivas i denna roll gillar du att arbeta utomhus och ta i med kroppen. Du är en lagspelare som vill hjälpas åt i arbetslaget med att ta gemensamt ansvar. Du kan arbeta självständigt och planera ditt arbete när så behövs ihop med din närmsta kollega.
Vi ser att du är positiv, social och har en förmåga att prioritera samt kommer med kreativa idéer hur vi kan utveckla vårt arbete. Du kan kommunicera genom det svenska språket i tal och skrift. Vi arbetar med mobiltelefonen som ett verktyg för kommunikation och avrapportering så du behöver ha digital vana.

Har du erfarenhet eller utbildning inom trädgård samt om du har certifikat inom exempelvis motorsåg eller röjsåg så är detta meriterade.
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Tjänsten är en säsongsanställning 6 - 8 månader med fast månadslön, heltid enligt kollektivavtal med start i mars/april 2022.

 Vi genomför löpande urval och intervjuer varför vi gärna ser din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdag är 28 januari 2021. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller vanlig post.

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Jessica Scholz (trädgårdssupportchef) via mail [email protected]

Kontaktinformation
Jessica Scholz, Trädgårdssupportchef, [email protected]

Arbetsplats
Regementsvägen 2

254 57 Helsingborg Visa mindre

Trädgårds- och Grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utför... Visa mer
Om tjänsten
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetsorterna är bl.a. Helsingborg, Höganäs, Klippan eller Ängelholm.

Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Lön:Enl. kollektivavtal
Start: Mars-April 2022
Du kommer att vara anställd hos Montico med arbete hos Peab.

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Relevant utbildning eller erfarenhet.
Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Klippan eller Höganäs med omnejd är meriterande

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägga stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Rekryteringsprocessen drar igång januari/februari 2022 - Sök redan idag! Visa mindre

Extrajobb inom Trädgård och grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utför... Visa mer
Om tjänsten
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: Varierande
Anställning: Återkommande Visstidsanställning (Timanställning)
Lön: enligt kollektivavtal

Vi söker dig som
Krav:
OBS: Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, dvs. en annan anställning/studier eller om du driver eget företag!

B-körkort för bilar med manuell växellåda
Du ska kunna hoppa in med kort varsel
Inte vara rädd för att arbeta och hugga i

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Februari 2022, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Trädgårds- och Grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Vill du vara en bidragande faktor i att hålla Helsingborg fint och rent i sommar? Du kommer att arbeta med renhållni... Visa mer
Om tjänsten
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Vill du vara en bidragande faktor i att hålla Helsingborg fint och rent i sommar?

Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Anställning: 6 månader eller längre via Montico med arbete hos Peab
Lön: enligt kollektivavtal
Start: Preliminärt mars/april år 2022

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Relevant utbildning eller minst 6 månaders relevant erfarenhet.
Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Helsingborg med omnejd är meriterande

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Februari, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Teamledare till H22 City Expo

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.Arbetsplatsbeskrivning 2022 skriver Helsingborg historia när vi tar vår stolta traditio... Visa mer
Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.Arbetsplatsbeskrivning
2022 skriver Helsingborg historia när vi tar vår stolta tradition av stadsmässor till en helt ny nivå. Genom H22 City Expo bjuder Helsingborg in hela världen till att se och testa stadens hållbara och innovativa samhällslösningar i en färgsprakande innovationsshow. 

H22 City Expo kommer genomföras under 35 dagar från den 30 maj till den 3 juli och omfatta upplevelser, utställningar, konserter, föredrag och större internationella konferenser. Totalt räknar vi med att ha mer än 300 programpunkter att visa upp. 

Stadsmässan kommer att sprida sig genom hela staden med utgångspunkt i fyra huvudområden: 


• Drottninghög 


• City 


• Slottshagen


• Oceanhamnen 

Det är här och nu som du kommer in i bilden, är du redo?att skriva historia tillsammans med oss?? 

Arbetsbeskrivning
Som till alla stora evenemang ligger grunden i värdskap och bemötande. Du som teamledare kommer att vara dedikerad till ett av mässans områden.  

Där kommer du ansvara för och leda ett team bestående av cirka 10-20 personer, däribland medarbetare från stadens förvaltningar och bolag samt volontärer. Din uppgift som teamledare är att vara den trygga länken på ditt område och du förväntas hålla ihop arbetet på plats. Tillsammans ansvarar ni för att?besökarna känner sig trygga, informerade och inspirerade.? 

Förutom ditt eget team kommer du att tillhöra ett stort gäng teamledare som du kommer att samarbeta med. Både teamledargruppen och H22 organisationen kommer finnas som stöd till dig under ditt arbete. 

Kvalifikationer
Vi söker personer med yrkeserfarenhet av service och en vilja att vara ansiktet utåt för Helsingborgs Stad. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor och ha förmåga att bemöta personer i olika situationer på ett serviceinriktat sätt. Som person är du lösningsorienterad, ansvarstagande och tar gärna egna initiativ. 

Det är starkt meriterande om du läser eller har läst en relevant utbildning på universitet/högskola såsom Service Management alternativt en utbildning med inriktning mot event. Har du tidigare erfarenhet av att leda en grupp är det en extra merit. 

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du: 


• Vara tillgänglig för arbete och utbildningar fr.o.m. 2022-05-01 t.o.m. 2022-07-10


• Kunna tala och förstå svenska och engelska. Om du kan fler språk ser vi det som meriterande 


• Kunna arbeta dagtid, kvällstid och helger 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Sista ansökningsdag: 2022-01-30

Anställningsform:?Tidsbegränsad anställning 

Omfattning:?Heltid 

Tillträdesdatum:?Timanställning fr.o.m. 2022-05-01, heltid fr.o.m. 2022-05-23

Varaktighet:?t.o.m. 2022-07-10?

Antal tjänster: 30

Vill du veta mer om H22 City Expo? Kika gärna på filmen:För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Fackliga företrädare
https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre