Lediga jobb som Naturbruk i Helsingborg

Se lediga jobb som Naturbruk i Helsingborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Helsingborg som finns hos arbetsgivaren.

Trädgårds- och Fastighetsskötsel på Hästsportanläggning utanför Viken

Vi söker någon som kan hjälpa oss med trädgårds- och fastighetsskötsel på vår vackra och toppmoderna anläggning. De primära arbetsuppgifterna är bland annat gräsklippning, ogräsrensning, plantering av växter, häckklippning, skötsel av rabatter, röjningsarbete, renhållning samt hjälp med allmän anläggnings/fastighetsservice på en modern hästsportanläggning utan för Viken. Du måste vara flexibel, ha en stor arbetsvilja, positiv inställning och vara redo att ... Visa mer
Vi söker någon som kan hjälpa oss med trädgårds- och fastighetsskötsel på vår vackra och toppmoderna anläggning.
De primära arbetsuppgifterna är bland annat gräsklippning, ogräsrensning, plantering av växter, häckklippning, skötsel av rabatter, röjningsarbete, renhållning samt hjälp med allmän anläggnings/fastighetsservice på en modern hästsportanläggning utan för Viken.
Du måste vara flexibel, ha en stor arbetsvilja, positiv inställning och vara redo att ta i där det behövs. Du trivs utomhus, är prestigelös och kan tänka dig att ta dig an alla sorters arbetsuppgifter. Du har god fysik och ett har ett öga för detaljer. Du behöver ha traktor & maskinvana och känner dig bekväm med att använda allt från kratta till maskiner och olika verktyg. Djurvana krävs och då helst hästvana - då hästarna är det centrala i vår verksamhet.
För att lyckas i tjänsten behöver du vara noggrann och mån om att hålla hög kvalitet i det arbete du utför. Du arbetar självständigt, men skall också ha en god förmåga att samarbeta övriga anställda på anläggningen.
Tjänsten är på del- eller heltid under juni-september ev. med förlängning. Arbetstid vardagar ca 07.00-16:00. Timlön enligt överenskommelse. Start snarast möjligt.
B-Körkort krävs
Intervjuer kommer att ske löpande.
Skicka din ansökan snarast via email med personligt brev och cv till Personalansvarig: Cecilia Hedén Hasselqvist [email protected]
Hjärtligt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Hundskötare till Pilshultsgård Hunddagis och Hundpensionat AB

Då en utav våra anställda nu har valt att åka utomlands och jobba, söker vi en ny medarbetare till vårt härliga team. Du som söker tjänsten bör vara kreativ, flexibel, klara av att vara ute i alla väderlekar året runt och givetvis älskar du hundar. Du trivs med att jobba i team men kan även jobba självständigt. Tjänsten innefattar heltid dagtid och då är det även inräknat arbete på pensionatet, kvällar och helger. Vi ser gärna därför att du innehar körkor... Visa mer
Då en utav våra anställda nu har valt att åka utomlands och jobba, söker vi en ny medarbetare till vårt härliga team. Du som söker tjänsten bör vara kreativ, flexibel, klara av att vara ute i alla väderlekar året runt och givetvis älskar du hundar. Du trivs med att jobba i team men kan även jobba självständigt. Tjänsten innefattar heltid dagtid och då är det även inräknat arbete på pensionatet, kvällar och helger. Vi ser gärna därför att du innehar körkort och tillgång till bil. Tjänsten ska tillsättas omgående och referenser kommer att efterfrågas. Visa mindre

Lantarbetare

Östergården bedriver kött- och spannmålsproduktion. Gården ligger utanför Helsingborg och är en traditionell svensk lantgård som funnits inom familjen i sju generationer. Vi söker nu en lantarbetare med inriktning på djurskötsel och som även ska sköta sammanhängande arbetsuppgifter. Akademisk utbildning är ej ett krav. Dock förståelse och ett genuint intresse för djurskötsel och värdering av gårdens etiska regler i hanteringen av djur och jordbruksarbete v... Visa mer
Östergården bedriver kött- och spannmålsproduktion. Gården ligger utanför Helsingborg och är en traditionell svensk lantgård som funnits inom familjen i sju generationer.
Vi söker nu en lantarbetare med inriktning på djurskötsel och som även ska sköta sammanhängande arbetsuppgifter.
Akademisk utbildning är ej ett krav. Dock förståelse och ett genuint intresse för djurskötsel och värdering av gårdens etiska regler i hanteringen av djur och jordbruksarbete värdesätts högt.
Introduktion sker på arbetsplatsen.
Tillräde sker enligt överenskommelse. Visa mindre

Sommarjobb inom växtmaterial

Ansök    Maj 11    Adecco Sweden AB    Parkförman
Om tjänsten För dig som älskar naturen, att till stor del vara utomhus och gärna tar i där det behövs har vi ett perfekt sommarjobb! Strax utanför Ängelholm har vår kund sin verksamhet som samlar in växtmaterial till pollenframställning. Det som samlas in är blommande gräs och örter som sedan mals i olika maskiner för att få fram pollen. Det man får göra hos oss är att jobba med intagning av växtmaterial till olika torkutrymmen och processa de olika växter... Visa mer
Om tjänsten
För dig som älskar naturen, att till stor del vara utomhus och gärna tar i där det behövs har vi ett perfekt sommarjobb! Strax utanför Ängelholm har vår kund sin verksamhet som samlar in växtmaterial till pollenframställning. Det som samlas in är blommande gräs och örter som sedan mals i olika maskiner för att få fram pollen. Det man får göra hos oss är att jobba med intagning av växtmaterial till olika torkutrymmen och processa de olika växterna med hjälp av vår utrustning. En mindre del växthusarbete förkommer man får därför inte vara rädd för att ta i när det behövs.

För säsongen mellan juni till augusti söker vi sommarpersonal som kan jobba dagtid vardagar och helger. Men eftersom vi lever efter växternas rytm kommer arbetet innebära övertid, arbete på röda dagar och helger. Därför ser vi gärna att du som person är flexibel och driven.

Man kan inte vara allergisk, då man hanterar stora mängder allergent pollen. För säkerhets skull så får man göra allergitest innan om man blir en aktuell kandidat.

Om dig
Vi söker dig som är flexibel med förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Du trivs med att arbeta i naturen och är inte rädd att ta i när det behövs. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Viktigt för tjänsten är:
- Körkort och tillgång till bil (alternativt moped/cykel) då det är begränsad tillgång till kollektiv kommunikation.
- Du som söker kan inte vara allergisk, då man hanterar stora mängder allergent pollen. För säkerhets skull så får man göra allergitest innan om man blir en aktuell kandidat

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Sökord
Adecco, sommarjobb, studenter, student, växtmaterial, välinge, ängelholm, helsingborg, körkort, pollen, natur, utomhus, trädgårdarbete, Visa mindre

Dogman söker en Hundfrisör till salongen på Väla

Ansök    Maj 16    AB Dogman    Hundtrimmare
Vi söker nu dig som är hundfrisör och brinner för att vårda djuren på bästa sätt. Du ska vara självgående, noggrann och kunna bemöta kunderna på ett trevligt och professionellt sätt. Vem är du? Vi söker en utbildad trimmare eller en person med erfarenhet från yrket. Det viktigaste är att du kan vardagsklippningar och att följa kundens önskemål. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en positiv lagspelare som gillar när det är mycket att göra. Du t... Visa mer
Vi söker nu dig som är hundfrisör och brinner för att vårda djuren på bästa sätt. Du ska vara självgående, noggrann och kunna bemöta kunderna på ett trevligt och professionellt sätt.
Vem är du?
Vi söker en utbildad trimmare eller en person med erfarenhet från yrket. Det viktigaste är att du kan vardagsklippningar och att följa kundens önskemål. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en positiv lagspelare som gillar när det är mycket att göra. Du tycker om att ge människor service och gillar när det är högt tempo. Som person är du öppen, framåt, ordningsam och disciplinerad med en egen drivkraft. Du har en vilja till omsorgsförsäljning och är inte rädd att hugga in i butiksarbetet när det blir en stund över.
Profil & Bakgrund
Du har
En mogen inställning till kundservice
En teamorienterad stil
Arbetar metodiskt, målinriktat och självständigt
En vilja att utvecklas och att göra ditt absolut bästa
Utbildning eller erfarenhet från hundfrisöryrket

Vad erbjuder Dogman
Förutom att erbjuda en spännande tjänst i ett växande bolag erbjuder vi en arbetsplats med nästan lika många hundar som människor, vilket enligt forskning gör oss både lyckligare och mer avslappnade.
Salongen är fullt utrustad med modern och ergonomisk utrustning. Du har ansvar för att salongen hålls i toppskick och att våra kunder behandlas med respekt. Att klippa och vårda djur i vår salong är din huvudsakliga uppgift men i tjänsten kan du även behöva vara behjälplig med butiksskötsel, påfyllning av varor och försäljning i de dagliga arbetsuppgifterna.
Anställningsform: Vikariat 10-30h/veckan (1 år) med möjlighet till heltid.
Rapportering sker till: Butikschef
Placering: Dogman Väla, Helsingborg
Tillträde: Snarast
Det här beskriver några av våra medarbetare att de uppskattar med Dogman;
"Jag tycker att man i organisationen hela tiden jobbar för utveckling och förbättring. En arbetsplats som inte bara anställer folk för att arbeta utan för att utvecklas och få vara med att bidra. Och inte nog med det, fantastiska och extremt kunniga människor på alla olika positioner. En RIKTIGT bra arbetsplats.”
”Mina kollegor. Eventen. Hjälpa kunder till ett bättre djursamspel. Hålla kampanjer. Att vi får utvecklas. När vi får vara med och bestämma, att vår röst räknas grundad utifrån erfarenheter och upplevelsen i butiken.”
”Vi arbetar i en intressant bransch där man kan påverka utgången på företagets resultat genom det arbete vi dagligen gör. Engagerade och dedikerade medarbetare!"
Ansökan
Tycker du att du känner igen dig i beskrivningen ovan? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst” och bifogar ditt CV och personliga brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
Rekrytering sker löpande och uppdraget kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Sista ansökningsdag är 2/7-23.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
Pernilla Rosdahl, butikschef, på mail [email protected]
Om Dogman
AB Dogman är idag Nordens ledande aktör inom husdjurstillbehör och importerar, distribuerar och marknadsför produkter inom husdjurssegmentet samt häst och ryttare. Vi utvecklar vårt sortiment inom våra varumärken Dogman, Jacson, Shiro & Malou och Kennel Equip med visionen om att skapa ”Det bästa valet för bästa vännen”. Dogman finns idag representerade med bolag i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Dogman är grundat 1965 och ägs av BrA Invest.
I september 2017 förvärvade Dogman sina första butiker för att starta en egen butikskedja. Idag är vi 39 butiker i Sverige, Norge, Finland och Spanien och vi växer ständigt med nya etableringar i Norden. Under sommaren 2019 lanserades e-handel under eget varumärke.
Läs gärna mer om oss på; www.dogman.com (http://www.dogman.com/). Visa mindre

Hemrex söker säsongspersonal inom trädgårdsservice i Helsingborg

Trädgårdsservice i Helsingborg med omnejd Känslan av att vara efterlängtad när man kommer till sitt arbete och vetskapen om att man gjort något riktigt bra när man går hem, är oslagbar. Det är utifrån den värdegrunden vi på Hemrex, ett av de ledande företagen i branschen, bygger vår verksamhet. Vi gör skillnad i, och förenklar människors vardag genom att hjälpa till med hushållsnära tjänster såsom städning, fönsterputsning, trädgårdsarbete, seniorservice ... Visa mer
Trädgårdsservice i Helsingborg med omnejd
Känslan av att vara efterlängtad när man kommer till sitt arbete och vetskapen om att man gjort något riktigt bra när man går hem, är oslagbar. Det är utifrån den värdegrunden vi på Hemrex, ett av de ledande företagen i branschen, bygger vår verksamhet. Vi gör skillnad i, och förenklar människors vardag genom att hjälpa till med hushållsnära tjänster såsom städning, fönsterputsning, trädgårdsarbete, seniorservice m.m. Och våra kunder gillar oss för att de vet att vi tar hand om vår personal och ger dem förmåner utöver gällande kollektivavtal.

Nu söker vi extrapersonal med kunskap och erfarenhet av trädgårdsskötsel för trädgårdssäsongen 2023.

Kvalifikationer
Inför växtsäsongen 2023 söker vi dig som brinner för trädgårdsarbete och har ett stort intresse av trädgårdsskötsel.

Utbildning inom trädgårdsnäringen är meriterande. Kan du även visa på intresse för och kunskap om växter, beskärning och grönyteskötsel är det meriterande.

Har du behörigheter och certifikat som är användbara för arbetet, vill vi att du tydligt anger dessa i din ansökan. Särskilt meriterande är: motorsåg och röjsåg.

Du trivs med att arbeta utomhus samt både vill och kan hantera ett fysiskt krävande arbete.

Du är ansvarsfull och initiativrik, ser till helheten, kan planera och genomföra ett arbete självständigt såväl som i samarbete med andra.

Du är intresserad av arbetsområdet och bemöter medmänniskor och kunder på ett vänligt och serviceinriktat sätt.

Arbetet kräver även att du har B-körkort.

Hemrex erbjuder


- Omväxlande arbetsuppgifter
- Kollektivavtal
- Arbetskläder
- Friskvårdsbidrag

Välkommen med din ansökan Vi ser fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande på vårt kontor i Helsingborg. Visa mindre

Sommararbetare med truckkort till Lindab - Förslöv, norr om Ängelholm

Letar du efter ett varierande sommarjobb inom produktion som innefattar både inom- och utomhusarbete? Har du god truckvana och är tillgänglig mellan vecka 27 och 30 i sommar? Då har vi kanske jobbet för dig! Om Processbemanning AB Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalif... Visa mer
Letar du efter ett varierande sommarjobb inom produktion som innefattar både inom- och utomhusarbete? Har du god truckvana och är tillgänglig mellan vecka 27 och 30 i sommar? Då har vi kanske jobbet för dig!

Om Processbemanning AB
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.

Om Lindab
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar och distribuerar produkter och systemlösningar till byggbranschen för ett förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Lindabkoncernen har cirka 4500 medarbetare i 20 länder. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne. 

Om tjänsten
Du kommer att arbeta ute hos vår kund i Förslöv, norr om Ängelholm. Arbetsuppgifterna innefattar både utom- och inomhusarbete - främst trädgårdsarbete så som gräsklippning samt truckkörning på företagets infraavdelning. Tjänsten är på heltid (dagtid) från och med vecka 27 till 30.

Vem är du?
Det läggs vikt på är att du är flexibel och att du gillar variation. Du är självgående, agerar ansvarsfullt och vågar ta initiativ. Du är fokuserad på arbetet och är observant på miljön runt dig. Du har vana av att jobba i högt tempo då det stundtals är högre tryck på arbetsplatsen. 

Krav för tjänsten är:
- Körkort och tillgång till bil
- Truckkort A1-B4 samt god truckvana
- Svenska i tal och skrift

Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Erfaren Trädgårdsmästare i Nordvästra Skåne

GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

GOveteran söker en Trädgårdsmästare som trivs utomhus och vet hur ett träd ska beskäras för att växa estetiskt snyggt. Beskärning kan ske antigen med sekatör, såg eller motorsåg. Både från marken, stege eller skylift. Du behöver ha maskinvana och känna dig bekväm med att använda maskiner och olika verktyg. Djurvana är ett stort plus. Alla redskap finns på plats.

Lön enligt kollektivavtal och fullförsäkrad.

Arbetsuppgifter
Förutom ovanstående så är det aktuellt med allt vanligt förekommande trädgårdsarbete, t.ex:

.Busk- och häckhantering.
.Skötsel av rabatter.
.Beskära träd och perenner.
.Plantering.
.Tvätta/rensa plattor.
.Röjningsarbete.
.Renhållning.
.m.m.

Kvalifikationer
Vi söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade kollegor med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självständigt, men också förmåga att samarbeta med kollegor ute hos kund. Att bemöta dina medmänniskor på ett trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet. Du har god fysik och ett öga för detaljer. Du är prestigelös och måste vara flexibel och vara redo att ta i där det behövs.

Utdrag ur belastningsregistret tas med vid ev. intervju.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!

Personliga egenskaper
Du ska ha stort intresse för trädgård och djur, och vill ge våra kunder kvalité och service.

.Erfarenhet som trädgårdsmästare är meriterande.
.Positiv inställning och stor arbetsvilja.
.Meriterande om du har erfarenhet av trädgårdsanläggning. 
.Svenska obehindrat i tal och skrift.
.B-körkort och egen bil är ett krav!
.Rökfri!
.Förtroendeingivande.
.Professionell.
.Service och kvalitetsinriktad.
.Social och kommunikativ.
.Driven.

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats

252 20 Helsingborg Visa mindre

Sommarjobb för Sofieros evenemang

Om tjänsten Sofiero slottsträdgård har evenemang med jämna mellanrum där städning av parken efter konserterna behövs. Det gäller främst skräpplockning samt se till så att parken ser trevlig ut. Arbetstiderna kan komma att variera och vi ser att du kan ta dig till Sofiero på kort varsel under dagtid. Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult. Om kunden Vår kund är Sveriges ledande aktör inom skötsel och finplantering av utem... Visa mer
Om tjänsten

Sofiero slottsträdgård har evenemang med jämna mellanrum där städning av parken efter konserterna behövs. Det gäller främst skräpplockning samt se till så att parken ser trevlig ut. Arbetstiderna kan komma att variera och vi ser att du kan ta dig till Sofiero på kort varsel under dagtid.

Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult.

Om kunden

Vår kund är Sveriges ledande aktör inom skötsel och finplantering av utemiljöer som ägnar sig åt att förvalta och ta god hand om sina kunders fastigheter för en välvårdad utemiljö. Det gäller samtliga ytor som kan finnas runtom en fastighet; miljöstationer, runt entréer, gångvägar, lekplatser och planteringar.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av grönyteskötsel. Som person är du driven och strukturerad i ditt arbetssätt, samt att du tar stort ansvar för ditt arbete och hur du utför ditt arbete. Arbetet sker oftast i grupp vilket gör det viktigt att du har god samarbetsförmåga och initiativtagande. Du ska även vara serviceinriktad och vara mån om att alltid utföra ett bra arbete.

Krav för tjänsten:

- B-körkort

- Behärskar svenska i tal och skrift

Om ansökan:

Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kommer tillsättas till våren med start någon gång under april och maj månad. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Senior/erfaren Trädgårdsmästare

GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

GOveteran söker en Trädgårdsmästare som trivs utomhus och vet hur ett träd ska beskäras för att växa estetiskt snyggt. Beskärning kan ske antigen med sekatör, såg eller motorsåg. Både från marken, stege eller skylift. Därför behövs det körkort eller liknande som kan styrka kunskapen. Du behöver ha traktor och maskinvana och känna dig bekväm med att använda maskiner och olika verktyg. Djurvana är ett stort plus. Alla redskap finns på plats.

Lön enligt kollektivavtal och fullförsäkrad.

Arbetsuppgifter
Förutom ovanstående så är det aktuellt med allt vanligt förekommande trädgårdsarbete, t.ex:

.Busk- och häckhantering.
.Skötsel av rabatter.
.Beskära träd och perenner.
.Plantering.
.Tvätta/rensa plattor.
.Röjningsarbete.
.Renhållning.
.m.m.

Kvalifikationer
Vi söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade kollegor med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självständigt, men också förmåga att samarbeta med kollegor ute hos kund. Att bemöta dina medmänniskor på ett trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet. Du har god fysik och ett öga för detaljer. Du är prestigelös och måste vara flexibel och vara redo att ta i där det behövs.

Utdrag ur belastningsregistret tas med vid ev. intervju.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!

Personliga egenskaper
Du ska ha stort intresse för trädgård och djur, och vill ge våra kunder kvalité och service.

.Erfarenhet som trädgårdsmästare är meriterande.
.Positiv inställning och stor arbetsvilja.
.Meriterande om du har erfarenhet av trädgårdsanläggning. 
.Svenska obehindrat i tal och skrift.
.B-körkort och egen bil är ett krav!
.Rökfri!
.Förtroendeingivande.
.Professionell.
.Service och kvalitetsinriktad.
.Social och kommunikativ.
.Driven.

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats

 Helsingborg Visa mindre

Erfaren inköpare till Scanunit i Helsingborg

Om tjänsten Som inköpare på Scanunit kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom inköp och administration. Du kommer att upphandla nya leverantörer och bibehålla goda relationer med de befintliga. Ditt ansvarsområde innefattar hela inköpsprocessen. Tjänsten som inköpare är en viktig roll i företaget och du kommer få möjlighet att vara med och påverka utvecklingen framåt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär: - Inköp av varor och tjänster... Visa mer
Om tjänsten
Som inköpare på Scanunit kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom inköp och administration. Du kommer att upphandla nya leverantörer och bibehålla goda relationer med de befintliga. Ditt ansvarsområde innefattar hela inköpsprocessen. Tjänsten som inköpare är en viktig roll i företaget och du kommer få möjlighet att vara med och påverka utvecklingen framåt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:
- Inköp av varor och tjänster
- Kontakt med leverantörer
- Utveckling av inköpsprocessen
- Administration
- Fakturering
- Arbete i affärsystemet Jeeves

Tjänsten som inköpare är ett konsultuppdrag på ca 6 månader med start enligt överenskommelse. Goda möjligheter för att anställningen övergår till kunden finns.

Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat med inköp inom industri eller sjöfart och som är trygg med att arbeta självständigt. Du har god kommunikativ förmåga och har lätt för att ta egna initiativ. Vidare ser vi gärna att du är lösningsorienterad och arbetar för att nå långsiktiga och hållbara affärsrelationer. Du har en god analytisk förmåga och är noggrann i ditt arbetssätt. Erfarenhet av att arbeta i olika datasystem är meriterande.

Viktigt för tjänsten är
- Eftergymnasial utbildning i inköp, ekonomi eller logistik, alternativt arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig
- Tidigare erfarenhet av inköp inom industri eller sjöfart
- Förmåga att snabbt kunna sätta dig in i olika datasystem
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Victoria Eriksson [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skötselarbetare inför säsongen 2023 till Helsingborg

DITT NYA ARBETE Vi söker skötselarbetare med erfarenhet av grönyteskötsel. Du kommer att arbeta i Helsingborgs området. I arbetsuppgifterna ingår bland annat renhållning och ogräsrensning. Anställningen är på heltid, säsongsanställning huvudsak under april-september. Lön enligt avtal. VEM ÄR DU Som person är du ansvarstagande, positiv och drivande. Vi lägger stor vikt på personligt engagemang och samarbetsförmåga. Trädgårdsutbildning ses som en merit, ... Visa mer
DITT NYA ARBETE

Vi söker skötselarbetare med erfarenhet av grönyteskötsel. Du kommer att arbeta i Helsingborgs området. I arbetsuppgifterna ingår bland annat renhållning och ogräsrensning.

Anställningen är på heltid, säsongsanställning huvudsak under april-september. Lön enligt avtal.

VEM ÄR DU

Som person är du ansvarstagande, positiv och drivande. Vi lägger stor vikt på personligt engagemang och samarbetsförmåga. Trädgårdsutbildning ses som en merit, B-körkort eller AM-kort är ett krav.

KONTAKT OCH ANSÖKAN

Skicka din ansökan senast den 15/5 , men gärna så snart som möjligt då tillsättning sker löpande.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Trädgårdsarbetare i växthus

På Björkebo Gård producerar och säljer vi krukväxter året om. Vi söker medarbetare i växthusen för vår- och sommarsäsongen. Du kommer att vara med och utföra alla förekommande arbetsuppgifter inom krukväxtproduktion, såsom plantering, glesning och packning. En del tunga arbetsmoment förekommer så en god fysik är ett plus. Det är en fördel om du har praktisk erfarenhet av växthusarbete eller någon utbildning inom yrket, men det är inte något krav. Tillsätt... Visa mer
På Björkebo Gård producerar och säljer vi krukväxter året om.
Vi söker medarbetare i växthusen för vår- och sommarsäsongen.
Du kommer att vara med och utföra alla förekommande arbetsuppgifter inom krukväxtproduktion, såsom plantering, glesning och packning. En del tunga arbetsmoment förekommer så en god fysik är ett plus.
Det är en fördel om du har praktisk erfarenhet av växthusarbete eller någon utbildning inom yrket, men det är inte något krav.
Tillsättning sker löpande.
Krav för tjänsten:
Intresse av att arbeta krukväxtproduktionen.
Språkkrav: engelska. Svenska är ett plus.
Om oss:
Björkebo Gård Driftsaktiebolag odlar prydnadsväxter i en by utanför Helsingborg.
Vi ligger i teknikens och odlingens framkant med stark framtidstro. Visa mindre

Maskinförare åkgräsklippare, Helsingborg

Om tjänsten Vi söker nu grönytearbetare med erfarenhet som maskinförare på åkgräsklippare. Arbetsuppgifterna är gräsklippning, åkgräsklippare i huvudsak och till viss del trimning. Heltid förlagd på dagtid. Om kunden Kunden utvecklar och anlägger utemiljöer på ett effektivt och kundnära sätt. Våra tjänster täcker det mesta inom åretruntskötsel av utemiljöns alla ytor. Vi anlägger och utvecklar utemiljöer åt privata och offentliga fastighetsägare. Vi ut... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker nu grönytearbetare med erfarenhet som maskinförare på åkgräsklippare.
Arbetsuppgifterna är gräsklippning, åkgräsklippare i huvudsak och till viss del trimning.

Heltid förlagd på dagtid.

Om kunden

Kunden utvecklar och anlägger utemiljöer på ett effektivt och kundnära sätt. Våra tjänster täcker det mesta inom åretruntskötsel av utemiljöns alla ytor.
Vi anlägger och utvecklar utemiljöer åt privata och offentliga fastighetsägare. Vi utför tillsyn och städning, beskärning av träd och buskar, vår- och höststädning, gräsklippning och slåtter, ogräsrensning, skötsel av rosor och perenner, plantering och skötsel av annueller, häckklippning, underhållssopning av hårdgjorda ytor, sladdning av grusytor, kontroll av sandytor, underhåll av lekredskap och markutrustning, skötsel av fontäner och dammar, rensning av dagvattenbrunnar och diken.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av att köra större åkgräsklippare och känner dig bekväm med enklare service som att kolla olja, smörja samt byta knivar på klipparen.
Har du tidigare erfarenhet av att köra Heatweed/hetvattenmaskin så är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som bemanningskonsult är du Logents ansikte utåt och representerar oss på ett professionellt sätt.

Krav:
- B-Körkort
- Behärskar svenska i tal och skrift

Om ansökan:

Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighet och trädgårdsskötsel

Har du gröna fingrar och har passion för trädgårdsarbete? Trivs med att arbeta ute med fysiskt arbete? Då vill vi anställa dig! Vi är ett familjeföretag som funnits sedan 19år. Företaget är väletablerat, vi utför fastighets och trädgårdsskötsel runt om i nordvästra Skåne. Vi är på jakt efter kunniga, arbetsvilliga personer med hög arbetsmoral, bra kundbemötande, goda lagspelare som älskar trädgårdsarbete. Arbetsuppgifterna består av plattsättning, beskärni... Visa mer
Har du gröna fingrar och har passion för trädgårdsarbete? Trivs med att arbeta ute med fysiskt arbete?
Då vill vi anställa dig!
Vi är ett familjeföretag som funnits sedan 19år. Företaget är väletablerat, vi utför fastighets och trädgårdsskötsel runt om i nordvästra Skåne.
Vi är på jakt efter kunniga, arbetsvilliga personer med hög arbetsmoral, bra kundbemötande, goda lagspelare som älskar trädgårdsarbete.
Arbetsuppgifterna består av plattsättning, beskärning av träd, häckklippning, gräsklippning, plantering, anläggning av gräsmatta, design, rabatter, spolning av plattor/trädäck, renhållning.
Till en början gäller det timmar under vår-höst med chans till tillsvidareanställning.
Körkort är ett krav.
Svenska i tal och skrift.
Vi utgår från Ödåkra
Har du kunnighet inom trädgårdsarbete och har möjlighet att börja inom snar framtid, gärna omgående.
Tveka då inte att kontakta oss, skicka ditt cv och personliga brev via mejl. Visa mindre

Växthusarbetare

Ansök    Mar 23    Cultibus AB    Grönsaksodlare
Vi odlar slanggurka i växthus Vi söker en person som tycker om att arbeta med växter. Arbetet består i att skörda gurkan i växthusen, paketera gurkan i packeriet o även pincering av gurkplantan. Arbeta heltid, schemalagd arbetstid 40 timmar/vecka även helger. Sökanden bör ha bra fysik då arbetet är tungt i varma växthus. Språk engelska eller svenska är ett krav. Endast ansökningar via mail. Visa mer
Vi odlar slanggurka i växthus
Vi söker en person som tycker om att arbeta med växter.


Arbetet består i att skörda gurkan i växthusen, paketera gurkan i packeriet o även pincering av gurkplantan.


Arbeta heltid, schemalagd arbetstid 40 timmar/vecka även helger.


Sökanden bör ha bra fysik då arbetet är tungt i varma växthus.
Språk engelska eller svenska är ett krav.


Endast ansökningar via mail. Visa mindre

Grönytearbetare, Helsingborg

Om tjänsten Som grönytearbetare arbetar du utomhus med fokus att sköta om utemiljöer, där du i huvudsak kommer arbeta med ogräsrensning. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är skötsel av planteringar, gräsmattor och häckar. Du kommer vara med och bidra samt ansvara för att skapa trivsamma utemiljöer och vårda dessa. Vi kan erbjuda dig goda möjligheter hos Sveriges ledande företag inom skötselarbete. Tjänsten innefattar arbetsuppgifter inom skötsel s... Visa mer
Om tjänsten

Som grönytearbetare arbetar du utomhus med fokus att sköta om utemiljöer, där du i huvudsak kommer arbeta med ogräsrensning. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är skötsel av planteringar, gräsmattor och häckar. Du kommer vara med och bidra samt ansvara för att skapa trivsamma utemiljöer och vårda dessa.

Vi kan erbjuda dig goda möjligheter hos Sveriges ledande företag inom skötselarbete.

Tjänsten innefattar arbetsuppgifter inom skötsel samt underhåll av utemiljö; ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, beskärning av buskar och träd med mera.

Arbetet är förlagt dagtid, måndag-fredag.

Om kunden

Vår kund är Sveriges ledande aktör inom skötsel och finplantering av utemiljöer som ägnar sig åt att förvalta och ta god hand om sina kunders fastigheter för en välvårdad utemiljö. Det gäller samtliga ytor som kan finnas runtom en fastighet; miljöstationer, runt entréer, gångvägar, lekplatser och planteringar.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av grönyteskötsel. Som person är du driven och strukturerad i ditt arbetssätt, samt att du tar stort ansvar för ditt arbete och hur du utför ditt arbete. Arbetet sker oftast i grupp vilket gör det viktigt att du har god samarbetsförmåga och initiativtagande. Du ska även vara serviceinriktad och vara mån om att alltid utföra ett bra arbete.

Krav för tjänsten:

- B-körkort

- Behärskar svenska i tal och skrift

Mediterande:

- Behörighet och erfarenhet av röjsåg och andra grönytemaskiner.

Om ansökan:

Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kommer tillsättas till våren med start någon gång under april och maj månad. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsarbetare säsong 2023

Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12 000 hyreslägenheter i över 30 bostadsområden. Vi ägs av Helsingborgs Stad och var femte Helsingborgare har sitt hem hos oss. Vår verksamhet är viktig för att staden ska växa och vara attraktiv för en mångfald av människor. Därför strävar vi efter att utveckla boenden, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Vi vill att våra kunder ska känna sig stolta. Stolta över sin bostad, sitt ... Visa mer
Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12 000 hyreslägenheter i över 30 bostadsområden. Vi ägs av Helsingborgs Stad och var femte Helsingborgare har sitt hem hos oss. Vår verksamhet är viktig för att staden ska växa och vara attraktiv för en mångfald av människor. Därför strävar vi efter att utveckla boenden, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Vi vill att våra kunder ska känna sig stolta. Stolta över sin bostad, sitt område och sin stadsdel - och över Helsingborg. Vi är 260 medarbetare som genom ett öppet och aktivt förhållningssätt vill möta våra kunders drömmar om livet hemma. Både idag och imorgon. Läs gärna mer om oss på www.helsingborgshem.se.Nu söker vi trädgårdsarbetare inför säsongen 2023 som brinner för de gröna värdena och relationer
 
Som medarbetare i trädgårdssupport kommer du att ingå i en sektion med 40 kollegor och arbetsledare som alla arbetar i enlighet med Helsingborgshems värdegrund – Vi vågar, vi utvecklar, vi bryr oss!
 
Du kommer att arbeta med trädgårdsskötsel inom trädgårdssupport på några av våra bostadsområden. Arbetet innefattar främst vår-och höststädning, ogräsrensning, men även häckklippning, trimning, beskärning och andra vanligt förekommande uppgifter inom trädgårdsskötsel.
 
Vi inom trädgårdssupport arbetar nära varandra och tillsammans med andra roller i företaget, exempelvis i teamen med bland annat bostadschefer och kvartersansvariga och bidrar på så sätt till att skapa attraktiva stadsdelar för våra hyresgäster.
 
I ditt uppdrag fungerar du som en god ambassadör för Helsingborgshem ute i våra stadsdelar. Du är vårt ansikte utåt i den dagliga kontakten med våra hyresgäster och andra invånare i staden. 

Arbetsuppgifter
Din profil
För att trivas i denna roll gillar du att arbeta utomhus och ta i med kroppen. Du är en lagspelare som vill hjälpas åt i arbetslaget med att ta gemensamt ansvar. Du kan arbeta självständigt och planera ditt arbete när så behövs ihop med din närmsta kollega.
Vi ser att du är positiv, social och har en förmåga att prioritera samt kommer med kreativa idéer hur vi kan utveckla vårt arbete. Du kan kommunicera genom det svenska språket i tal och skrift. Vi arbetar med mobiltelefonen som ett verktyg för kommunikation och avrapportering så du behöver ha digital vana.
Har du erfarenhet eller utbildning inom trädgård är det meriterande. Har du dessutom certifikat inom exempelvis motorsåg eller röjsåg är det också meriterande.
B-körkort (manuell) är ett krav för tjänsten.

Tjänsten är en visstidsanställning 6 - 8 månader med fast månadslön, heltid, enligt kollektivavtal med start i mars/april 2023.

Vi genomför löpande urval varför vi gärna ser din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller vanlig post. 
Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Jessica Scholz (trädgårdssupportchef) via mail [email protected]

Kontaktinformation
Jessica Scholz, Trädgårdssupportchef, [email protected]

Arbetsplats
Regementsvägen 2

254 57 Helsingborg Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare sommarvikariat till Helsingborgs kyrkogårdsförvaltning

Kyrkogårdsförvaltningen i Helsingborgs pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 80 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen och söker nu kyrkogårdsarbetare för vikariat till sommaren 2023. Vår vision är ”Alltid i rörelse, här och nu, en trygg plats för längtan, som alla vill tillhöra.” Om tjänsten Vill du bli en del av kyrkogårdsförvaltningen och tillsammans med våra kompetenta medarbetare förv... Visa mer
Kyrkogårdsförvaltningen i Helsingborgs pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 80 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen och söker nu kyrkogårdsarbetare för vikariat till sommaren 2023.

Vår vision är ”Alltid i rörelse, här och nu, en trygg plats för längtan, som alla vill tillhöra.”

Om tjänsten

Vill du bli en del av kyrkogårdsförvaltningen och tillsammans med våra kompetenta medarbetare förvalta våra gröna begravnings – och kulturmiljöer? Som kyrkogårdsarbetare blir du en del av våra arbetslag som sköter våra begravningsplatser. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara skötsel av begravningsplatser till exempel häckklippning, ogräsrensning, gräsklippning och du kommer även att vara behjälplig vid anläggningsarbete. Arbetet sker utomhus oavsett väder. Arbetstid är mellan klockan 07:00 och 15:30 måndag till fredag.

Våra begravningsplatser är indelade i tre distrikt. Norr består av Pålsjö kyrkogård, Krematoriekyrkogården och Pålsjö Västra begravningsplats. I Centrum ingår Nya kyrkogården, Donationskyrkogården och Gamla kyrkogården. Söder innefattar Råå kyrkogård och Raus kyrkogård.

Vikariaten är mellan juni och augusti, och varierar i längd mellan fyra till sex veckor, ange i din ansökan vilka veckor du vill arbeta och om du har önskemål om distrikt.

Kvalifikationskrav


• Vi söker dig som har fyllt 18 år och har intresse för växt- och trädvård.
• B-körkort är önskvärt, och krävs för att få köra fordon i arbetet.
• Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet av grönytevård.
• Har du dessutom relevant utbildning (grönytevård/trädvård/anläggning) är det meriterande.
• Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta tillsammans med andra.
• Du är öppen och serviceinriktad i mötet med allmänheten.

Om oss

Svenska Kyrkan i Helsingborg vill verka där människor är. Hos oss är beslutsvägar korta och möjligheten att påverka arbetsinnehållet stor. Vi har kollektivavtal och vi är miljöcertifierade för att arbeta för en hållbar verksamhet och framtid. Vi erbjuder en trygg arbetsplats där vi är måna om arbetsglädje och gemenskap. Pastoratets framtid formar vi tillsammans. Besök gärna vår webbplats för mer information om kyrkogårdsförvaltningen

www.svenskakyrkan.se/helsingborg/kyrkogardsforvaltningen

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval, ansök därför snarast möjligt dock senast innan sista ansökningsdag som är den 26 mars 2023.

Ansökan görs via vårt digitala rekryteringssystem Reachmee. Vi ber dig att ansöka till tjänsten genom att klicka på ansökningslänken till annonsen, vi tar endast emot ansökningar via ansökningslänken. Har du några frågor är du välkommen att kontakta de kontaktpersoner som finns angivna i annonsen.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning. Visa mindre

Helsingborgs pastorat söker grävmaskinist / gräsklippare

Kyrkogårdsförvaltningen i Helsingborgs pastorat ansvarar för driften av åtta begravningsplatser på sammanlagt 40 hektars yta inom Helsingborg, verksamheten är fördelad på tre distrikt – norr, centrum och söder. Vi är cirka 80 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen och söker nu en grävmaskinist/gräsklippare för tillsvidareanställning. Vår vision Alltid i rörelse, här och nu, en trygg plats för längtan, som alla vill tillhöra. Som grävmaskinist/gräsklippar... Visa mer
Kyrkogårdsförvaltningen i Helsingborgs pastorat ansvarar för driften av åtta begravningsplatser på sammanlagt 40 hektars yta inom Helsingborg, verksamheten är fördelad på tre distrikt – norr, centrum och söder. Vi är cirka 80 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen och söker nu en grävmaskinist/gräsklippare för tillsvidareanställning.

Vår vision Alltid i rörelse, här och nu, en trygg plats för längtan, som alla vill tillhöra.

Som grävmaskinist/gräsklippare kommer du att tillhöra teknikenheten som utgår från natursköna omgivningar på Pålsjö kyrkogård. Teknikenheten är ett mindre team på nio personer som har en öppen och prestigelös dialog, respekt gentemot varandra och ett gott samarbete inom och utom gruppen. I teamet har du kollegor som arbetar som anläggare, transportörer, gräsklippare och maskinreparatörer. Tillsammans har enheten till uppgift att serva alla begravningsplatser inom förvaltningen.

Arbetsuppgifter

Huvuduppgifterna är att klippa gräs, gräva- och återställa gravar samt att flytta uppgrävda massor från och till grävningen på ett säkert sätt. Du servar och underhåller maskinpark och utrustning, utför anläggningsarbeten vid återtagande av gravplatser och mindre anläggningsarbeten som till exempel justering av stentrappor, räcken, murar etcetera, samt utför säkring av gravstenar.

Övriga arbetsuppgifter som kan bli aktuella är att utföra interna transporter och andra inom teknikenheten förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som har gymnasial - eller eftergymnasial maskinförarutbildning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig. För dig är det självklart att ta ett stort ansvar, och att alltid vilja lösa problem på bästa sätt. Du är flexibel och positiv till att hjälpa till, även inom andra arbetsområden. Du har även ett intresse och en nyfikenhet för ny kunskap, samt anser att ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet.

Yrkesbevis för hjullastare och grävmaskin samt B-körkort är ett krav.

BE- körkort är meriterande.

Kyrkogårdsförvaltningen anser att mångfald och jämställdhet bland medarbetarna bidrar till en god arbetsmiljö och gemenskap på arbetsplatsen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om oss

Svenska kyrkan i Helsingborg vill verka där människor är. Hos oss är beslutsvägar korta och möjligheten att påverka arbetsinnehållet stor. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag och vi är miljöcertifierade för att arbeta för en hållbar verksamhet och framtid. Vi erbjuder en trygg arbetsplats där vi är måna om arbetsglädje och gemenskap. Pastoratets framtid formar vi tillsammans. Besök gärna vår hemsida för mer information om oss och våra olika verksamheter: https://www.svenskakyrkan.se/helsingborg

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 22 mars 2023.

Ansökan görs via vårt digitala rekryteringsverktyg Reachmee. Vi ber dig ansöka till tjänsten genom att klicka på ansökningslänken i annonsen, vi tar endast emot ansökningar via ansökningslänken. Har du några frågor är du välkommen att kontakta de kontaktpersoner som finns angivna i annonsen. Visa mindre

Sommarjobb inom växtmaterial

Ansök    Mar 10    Adecco Sweden AB    Parkförman
Om tjänsten För dig som älskar naturen, att till stor del vara utomhus och gärna tar i där det behövs har vi ett perfekt sommarjobb! Strax utanför Ängelholm har vår kund sin verksamhet som samlar in växtmaterial till pollenframställning. Det som samlas in är blommande gräs och örter som sedan mals i olika maskiner för att få fram pollen. Det man får göra hos oss är att jobba med intagning av växtmaterial till olika torkutrymmen och processa de olika växter... Visa mer
Om tjänsten
För dig som älskar naturen, att till stor del vara utomhus och gärna tar i där det behövs har vi ett perfekt sommarjobb! Strax utanför Ängelholm har vår kund sin verksamhet som samlar in växtmaterial till pollenframställning. Det som samlas in är blommande gräs och örter som sedan mals i olika maskiner för att få fram pollen. Det man får göra hos oss är att jobba med intagning av växtmaterial till olika torkutrymmen och processa de olika växterna med hjälp av vår utrustning. En mindre del växthusarbete förkommer man får därför inte vara rädd för att ta i när det behövs.

För säsongen mellan juni till augusti söker vi sommarpersonal som kan jobba dagtid vardagar och helger. Men eftersom vi lever efter växternas rytm kommer arbetet innebära övertid, arbete på röda dagar och helger. Därför ser vi gärna att du som person är flexibel och driven.

Man kan inte vara allergisk, då man hanterar stora mängder allergent pollen. För säkerhets skull så får man göra allergitest innan om man blir en aktuell kandidat.

Om dig
Vi söker dig som är flexibel med förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Du trivs med att arbeta i naturen och är inte rädd att ta i när det behövs. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Viktigt för tjänsten är:
- Körkort och tillgång till bil (alternativt moped/cykel) då det är begränsad tillgång till kollektiv kommunikation.
- Du som söker kan inte vara allergisk, då man hanterar stora mängder allergent pollen. För säkerhets skull så får man göra allergitest innan om man blir en aktuell kandidat

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Sökord
Adecco, sommarjobb, studenter, student, växtmaterial, välinge, ängelholm, helsingborg, körkort, pollen, natur, utomhus, trädgårdarbete, Visa mindre

Sofiero slott och slottsträdgård söker Trädgårdsarbetare till sommaren

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater samt Helsingborg Convention & Event Bureau. Med en slottsträdgård som arbetsplats Efter att ha varit... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater samt Helsingborg Convention & Event Bureau.

Med en slottsträdgård som arbetsplats
Efter att ha varit ett kungligt sommarresidens i över hundra år är Sofiero slott och slottsträdgård ett av Helsingborgs största besöksmål med turister från hela världen. Under säsongen arrangeras allt från bilutställningar, midsommarfirande och konstutställningar till större konserter i slottsparken. Här finns även en av Sveriges finaste rhododendronsamlingar och en blomstrande slottsträdgård – ett unikt trädgårdsarv som vi förvaltar och förnyar. Vi arbetar ofta i ett högt tempo och med omväxlande uppgifter. För oss är arbetsglädje, nyfikenhet och kvalitet viktiga ledord i vår strävan efter att alla besökare ska få en minnesvärd upplevelse.

Inför kommande säsong behöver vi förstäka vi vårt trädgårdsteam under helger och under semesterperioden. Du kommer ingå i en härlig arbetsgrupp av drygt tio medarbetare med olika erfarenheter och kompetenser samt ett gemensamt stort engagemang för vår slottsträdgård.  

 

Arbetsuppgifter
Som trädgårdsarbetare på Sofiero är du en viktig del av våra besökares upplevelse av vår vackra slottspark. Ditt huvuduppdrag är skötsel och underhåll av vår vackra slottspark. Du ser till att parken är ren, snygg och prydlig till våra besökare. Skötseln innebär bland annat ogräsrensning av rabatter och gångar, putsning, blomsteruppbindning, gräsklippning och grästrimning.

I ditt uppdrag på helgdagar är fokus på vaktmästarsysslor, så som upplåsning av våra publika utrymmen, renhållning och tömning av papperskorgar, sopa entréer och trappor, torka av bänkar och utemöbler m.m.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är praktiskt lagd och har vana av arbete med trädgårdens handredskap, trädgårdsmaskiner och erfarenheter av trädgårdsskötsel. Du är inte rädd för att hjälpa till där det behövs och förstår att en dag inte är den andra lik och kan trivs med att anpassa dig efter de behov som uppstår. 

Du är såklart trädgårdsintresserad, ödmjuk och engagerad i ditt arbete. Vi ser gärna att du är utbildad, eller håller på att utbilda dig till trädgårdsmästare eller likvärdigt. Även om det inte är ett krav. 

Du kommer möta våra besökare och är en viktig del av Sofiero som besöksmål. Du har ett utåtriktat sätt och anpassar ditt möte med våra besökare efter situation. Som trädgårdsarbetare behöver du ha förmågan att fokuserat arbeta självständigt, men också att lyhört samarbeta med dina kollegor, med laget och resultatet för hela Sofiero i centrum.

Vi söker dig som fyllt 18 år och har minst AM-körkort.

 

Övrig information
Tjänsten är en kombination av helg och heltidsarbete. Du inleder tjänsten under v. 18 och arbetar då enbart helger. Från början av juni (eller enligt överenskommelser) till mitten av augusti arbetar du heltid, då förekommer arbete enligt schema under både vardag och helg.    

Från mitten av augusti till v. 38 arbetar du åter enbart helg. 

Intervjuer är planerade att hållas under v.12.

 


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Handelsträdgård o Växthusodling

Vi söker efter 2 morgonpigg arbetare som vill jobba inom växthusodling, med start omgående. Anställning: 70-80% varierande arbetstid. Arbetsmiljön kan vara krävande för vissa då det mesta sker i växthuset. Tycker du om värme och klara av hög fuktighet då är denna arbetsplats för dig. Arbetsuppgiften är; ta hand om växter, plocka och packa produkter. Du arbetar i grupp och det är viktigt att du kan samarbeta med andra. Inga förkunskap krävs, intern utbild... Visa mer
Vi söker efter 2 morgonpigg arbetare som vill jobba inom växthusodling, med start omgående.
Anställning: 70-80% varierande arbetstid.
Arbetsmiljön kan vara krävande för vissa då det mesta sker i växthuset. Tycker du om värme och klara av hög fuktighet då är denna arbetsplats för dig.
Arbetsuppgiften är; ta hand om växter, plocka och packa produkter. Du arbetar i grupp och det är viktigt att du kan samarbeta med andra.
Inga förkunskap krävs, intern utbildning sker på plats men språkkunskap är ett krav då vi ska kunna kommunicera med varandra.
Språk krav: svenska, engelska, vietnamesiska, kinesiska
Körkort är inget krav, men du behöver ta dig till arbetsplatsen tidigt på morgonen. Det finns 1st busshållplatser i närheten. Visa mindre

Parkarbetare Helsingborg

DITT NYA ARBETE Green Landscaping Skåne AB är en av Skånes ledande aktörer inom skötsel och finplanering av utemiljöer. Vi hjälper såväl offentliga som privata fastighetsägare med deras utemiljöer. Vårt mål är att bli kundens förstahandsval och för att lyckas krävs det ett sammanhållet och engagerat arbete av oss alla på Green Landscaping Skåne. Du kommer att bli en viktig kugge i hjulet! Vi söker parkarbetare med erfarenhet inom skötsel och underhåll inf... Visa mer
DITT NYA ARBETE
Green Landscaping Skåne AB är en av Skånes ledande aktörer inom skötsel och finplanering av utemiljöer. Vi hjälper såväl offentliga som privata fastighetsägare med deras utemiljöer. Vårt mål är att bli kundens förstahandsval och för att lyckas krävs det ett sammanhållet och engagerat arbete av oss alla på Green Landscaping Skåne. Du kommer att bli en viktig kugge i hjulet!

Vi söker parkarbetare med erfarenhet inom skötsel och underhåll inför säsongen 2023. Du kommer att arbeta ute hos vår kund i Helsingborg.

Som parkarbetare hos oss har du både frihet och ansvar att planera din dag och ta stort ansvar för utförandet av dina arbetsuppgifter. Du kommer att utföra skötsel och underhåll ute hos våra kunder enligt gällande avtal. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår t ex skötsel av grönytor så som beskärning, renhållning och plantering. Du jobbar självständigt och i team och utför arbetet inom gällande tidplaner.

Anställningen är en säsongsanställning på heltid med start i mars/april. Lön enligt avtal. Kollektivavtal finns.VEM ÄR DU
Vi söker dig som är en lagspelare som tar stort eget ansvar. Som person är du ansvarstagande, positiv och drivande. Vi lägger stor vikt på personligt engagemang och samarbetsförmåga. Det är meriterade om du har trädgårdsutbildning, yrkesbevis i växtkunskap och beskärning och/eller utbildning i motorsåg och röjsåg. Du trivs med att jobba utomhus oavsett väder och är inte rädd för att ta i. B-körkort är ett krav.

Du gör dig väl förstådd på svenska i både tal och skrift samt har god datorvana.KONTAKT OCH ANSÖKAN
För mer information om tjänsten kontakta gärna Eimantas Poderis, Produktionschef, 070-108 71 35. Läs mer om Green Landscaping Skåne AB på www.greenlandscapingskane.se

Skicka din ansökan senast den 23 mars 2023, men gärna så snart som möjligt då tillsättning sker löpande. Annonsen kan komma att stängas ner tidigare.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vill du arbeta och bo på havsnära och vacker gård med anor från 1800-tal?

Nytorps Gård ligger vackert beläget, ett stenkast från havet, ca 500 meter söder om Rydebäck och ca 1,6 mil söder om Helsingborg. År 1835 tog Charlotta Löwenheim över markerna och några år senare finns uppgifter om att hon lät uppföra ”dyra och herrskapsliknande byggnader” vilka utgör grunden för dagens Nytorp. Gården har även kopplingar till dåvarande kronprinsessan Margareta som ska ha hjälpt hennes väninna att anlägga den vackra trädgården, med inspirat... Visa mer
Nytorps Gård ligger vackert beläget, ett stenkast från havet, ca 500 meter söder om Rydebäck och ca 1,6 mil söder om Helsingborg. År 1835 tog Charlotta Löwenheim över markerna och några år senare finns uppgifter om att hon lät uppföra ”dyra och herrskapsliknande byggnader” vilka utgör grunden för dagens Nytorp. Gården har även kopplingar till dåvarande kronprinsessan Margareta som ska ha hjälpt hennes väninna att anlägga den vackra trädgården, med inspiration från Sofiero slott.


Trädgårdsintresserad med egen bostad på anrika Nytorps Gård
Vill du vistas i en vacker utemiljö med anor från 1800-talet på arbetstid? Är du en trädgårdskunnig person? Har du tröttnat på vardagen och lockas av att göra något annat? Då är detta kanske ditt nästa steg i livet.
På vackra Nytorp Gård erbjuds du en unik tjänst att ta hand om den fina parkliknande trädgården samt ha tillsyn över närliggande byggnader. I tjänsten ingår en egen bostad i grannbyggnad. En mycket ljus och trevlig, fullt utrustad tjänstebostad på 80 m2, 2 rum och kök samt terrass på 20m2 och tillgång till trädgården.


Om Tjänsten:
”Bo på heltid och arbeta på deltid” Tjänsten är en tillsvidareanställning där du arbetar heltid med trädgårdsarbete och dylikt under sommarhalvåret för att övergå i ett lugnare tempo under vinterhalvåret, arbetstiden kan vara förhandlingsbar. Tyngre och mer omfattande arbete tar man extern hjälp för. Det finns en tjänstebostad på området som arbetsgivaren gärna ser att man bosätter sig i under anställningstiden. Det finns även tillgång till bil och du ges möjlighet att arbeta flexibelt, förutsatt att trädgården sköts.


I denna rekrytering samarbetar Nytorps Gård med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Standby Workteam - Lars Olsson, tel 0721 651 809 eller Karin Dahlin, tel 0733 763 988.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du arbeta och bo på havsnära och vacker gård med anor från 1800-tal?

Nytorps Gård ligger vackert beläget, ett stenkast från havet, ca 500 meter söder om Rydebäck och ca 1,6 mil söder om Helsingborg. År 1835 tog Charlotta Löwenheim över markerna och några år senare finns uppgifter om att hon lät uppföra ”dyra och herrskapsliknande byggnader” vilka utgör grunden för dagens Nytorp. Gården har även kopplingar till dåvarande kronprinsessan Margareta som ska ha hjälpt hennes väninna att anlägga den vackra trädgården, med inspirat... Visa mer
Nytorps Gård ligger vackert beläget, ett stenkast från havet, ca 500 meter söder om Rydebäck och ca 1,6 mil söder om Helsingborg. År 1835 tog Charlotta Löwenheim över markerna och några år senare finns uppgifter om att hon lät uppföra ”dyra och herrskapsliknande byggnader” vilka utgör grunden för dagens Nytorp. Gården har även kopplingar till dåvarande kronprinsessan Margareta som ska ha hjälpt hennes väninna att anlägga den vackra trädgården, med inspiration från Sofiero slott.


Trädgårdsintresserad med egen bostad på anrika Nytorps Gård
Vill du vistas i en vacker utemiljö med anor från 1800-talet på arbetstid? Är du en trädgårdskunnig person? Har du tröttnat på vardagen och lockas av att göra något annat? Då är detta kanske ditt nästa steg i livet.
På vackra Nytorp Gård erbjuds du en unik tjänst att ta hand om den fina parkliknande trädgården samt ha tillsyn över närliggande byggnader. I tjänsten ingår en egen bostad i grannbyggnad. En mycket ljus och trevlig, fullt utrustad tjänstebostad på 80 m2, 2 rum och kök samt terrass på 20m2 och tillgång till trädgården.


Om Tjänsten:
”Bo på heltid och arbeta på deltid” Tjänsten är en tillsvidareanställning där du arbetar heltid med trädgårdsarbete och dylikt under sommarhalvåret för att övergå i ett lugnare tempo under vinterhalvåret, arbetstiden kan vara förhandlingsbar. Tyngre och mer omfattande arbete tar man extern hjälp för. Det finns en tjänstebostad på området som arbetsgivaren gärna ser att man bosätter sig i under anställningstiden. Det finns även tillgång till bil och du ges möjlighet att arbeta flexibelt, förutsatt att trädgården sköts.


I denna rekrytering samarbetar Nytorps Gård med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Standby Workteam - Lars Olsson, tel 0721 651 809 eller Karin Dahlin, tel 0733 763 988.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagbas, Trädgård

Jain Trädgård AB växer och för att möta det ökade behovet av kunder söker vi nu en lagbas/arbetandeförman. Vi vårdar, sköter och underhåller kommuners park- och grönområden, bostadsrättsföreningar, skolor och förskolor. Vi är ett gäng som består av parkarbetare, anläggningsarbetare, gruppledare/lagbas, arbetsledare och VD som är engagerade i att skapa trevliga och säkra grönmiljöer. Vi värnar om en god och säker arbetsmiljö. Som lagbas planerar, utvecklar ... Visa mer
Jain Trädgård AB växer och för att möta det ökade behovet av kunder söker vi nu en lagbas/arbetandeförman.
Vi vårdar, sköter och underhåller kommuners park- och grönområden, bostadsrättsföreningar, skolor och förskolor.
Vi är ett gäng som består av parkarbetare, anläggningsarbetare, gruppledare/lagbas, arbetsledare och VD som är engagerade i att skapa trevliga och säkra grönmiljöer. Vi värnar om en god och säker arbetsmiljö.
Som lagbas planerar, utvecklar och leder du arbetet för din grupp.
Dina arbetsuppgifter består bland annat av utföra och planera de arbetsuppgifter som ska utföras på platserna, träffa både med nya och befintliga kunder. Visar våra entreprenörer för arbeten, kan förekomma att du får delta i drift möten och utför felanmälningar
Vem är du?
Du har eftergymnasial utbildning inom gröna yrken såsom trädgårdsmästare, trädgårdsanläggare eller liknade samt god datorvana. Du innehar kunskaper inom praktisk trädgård och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du behärskar svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper där vi söker dig med ett starkt driv och förmåga att arbeta självständigt som i grupp. Du samarbetar väl med din arbetsgrupp, entreprenörer och andra kollegor och bidrar med ett gott arbetsklimat. Visa mindre

Trädgårdsarbetare & gräsklipparförare

OM OSS Green Landscaping Helsingborg är en del av Green Landscaping Group. Vi arbetar bl.a. mot kommuner, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar och utför både yttre fastighetsskötsel/renhållning, grönyteskötsel och service-/finplaneringsarbeten. Med engagemang, innovation, styrka och ett hållbart företagande vill vi skapa en grön stad för alla. Vi arbetar med ständiga förbättringar och försöker alltid hitta den perfekta lösningen för våra kunders beho... Visa mer
OM OSS
Green Landscaping Helsingborg är en del av Green Landscaping Group. Vi arbetar bl.a. mot kommuner, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar och utför både yttre fastighetsskötsel/renhållning, grönyteskötsel och service-/finplaneringsarbeten. Med engagemang, innovation, styrka och ett hållbart företagande vill vi skapa en grön stad för alla. Vi arbetar med ständiga förbättringar och försöker alltid hitta den perfekta lösningen för våra kunders behov.
VI SÖKER
Vi söker inför säsongen 2023 skötselarbetare med tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete och/eller maskinell gräsklippning. Placeringsort är Helsingborg. I arbetsuppgifterna ingår t.ex. ogräsrensning, häckklippning, gräsklippning och renhållning. Arbetet kan komma att utföras både inom yttre fastighetsskötsel och i kommunala driftavtal.
Anställningen är på heltid, säsongsanställning med start under mars-april och fram till september-november. Lön enligt kollektivavtal. Säsongsvarierad arbetstid kan komma att tillämpas.
För rätt personer kan anställningen komma att bli tillsvidare.
VEM ÄR DU
Som person är du ansvarstagande, positiv och drivande. Vi lägger stor vikt på personligt engagemang, samarbetsförmåga och vilja att utvecklas. B-körkort är ett krav.
Meriterande är trädgårdsutbildning, behörighet för motorsåg/röjsåg samt vana av vanligt förekommande maskiner.
KONTAKT OCH ANSÖKAN
Skicka din ansökan med CV senast den 2023-03-31, men gärna så snart som möjligt då tillsättning kommer att ske löpande. Visa mindre

Elektronikutvecklare till AFRY

Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning Vill du vara med i ett nyskapande team med fokus på hållbarhet och innovation. Har du ett stort intresse för hårdvarukonstruktion... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning
Vill du vara med i ett nyskapande team med fokus på hållbarhet och innovation. Har du ett stort intresse för hårdvarukonstruktion och vill arbeta med avancerad elektronik? AFRY utökar sitt team och vi hoppas du vill bli en del av vårt härliga gäng i Helsingborg!
Nu söker vi en erfaren elektronikutvecklare till AFRY i Helsingborg som vill vara med och utveckla tekniken i framtidens produkter. Du kliver in i ett spännande projekt med möjlighet att påverka framtidens nya produktioner.
Kravspecifikation
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av elektronikutveckling, flerårig erfarenhet av analog-och digitalkonstruktion av kretskort och har en civil- eller högskoleingenjörsexamen eller motsvarande. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat utveckling av digitala och analoga konstruktioner, interface av olika slag, analys och problemlösning samt tolkning och nedbrytning av krav.
Du kan självständigt driva projekt framåt, har god samarbetsförmåga och en vana att arbeta med andra ingenjörsdiscipliner och produktutvecklingsteam. Vi ser gärna att du har förståelse för vikten av att fokusera på kostnader, intäkter och är van att arbeta med budget. Du har goda färdigheter i hantering och samordning av information och dokumentation samt ett strukturerat arbetssätt. Du har även tidigare erfarenhet av;
Utföra konstruktionsberäkningar, simulering och verifiering
God komponentkännedom samt skapa krets och el scheman
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Vi ser gärna att du vill utvecklas med oss och ser till att du får rätt kompetensutveckling, både genom varierande uppdrag samt digitala och lärarledda utbildningar. Vi tror på en balans mellan arbete och privatliv och när vi är på jobbet ser vi till att ha kul och gör gärna en variation av sociala aktiviteter. Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtalade villkor, bra förmåner. Hos AFRY kan du vara dig själv!
Ytterligare information
Vi står upp för jämställdhet, mångfald och inkludering! På AFRY blir du en del av en mångsidig, inkluderande organisation där våra skillnader är våra styrkor. Vi respekterar varandra och har kul på jobbet. Läs gärna mer om vårt mångfaldsarbete HÄR.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss, vi kan däremot inte ta emot ansökningar via mail.
Startdatum: Enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 28 Februari
Erik Stengård
Tf, Sektionschef
[email protected]

Maria Abrahamsson
Rekryteringspartner
[email protected]AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Skötselarbetare inför säsongen 2023 till Helsingborg

DITT NYA ARBETE Vi söker skötselarbetare med erfarenhet av grönyteskötsel. Du kommer att arbeta i Helsingborgs området. I arbetsuppgifterna ingår bland annat renhållning och ogräsrensning. Anställningen är på heltid, säsongsanställning huvudsak under april-september. Lön enligt avtal. VEM ÄR DU Som person är du ansvarstagande, positiv och drivande. Vi lägger stor vikt på personligt engagemang och samarbetsförmåga. Trädgårdsutbildning ses som en merit, ... Visa mer
DITT NYA ARBETE

Vi söker skötselarbetare med erfarenhet av grönyteskötsel. Du kommer att arbeta i Helsingborgs området. I arbetsuppgifterna ingår bland annat renhållning och ogräsrensning.

Anställningen är på heltid, säsongsanställning huvudsak under april-september. Lön enligt avtal.

VEM ÄR DU

Som person är du ansvarstagande, positiv och drivande. Vi lägger stor vikt på personligt engagemang och samarbetsförmåga. Trädgårdsutbildning ses som en merit, B-körkort eller AM-kort är ett krav.

KONTAKT OCH ANSÖKAN

Skicka din ansökan senast den 31/3 , men gärna så snart som möjligt då tillsättning sker löpande.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Kunnig odlare och trädgårdsmästare för krukväxtproduktion

Ansök    Jan 23    Dain AB    Trädgårdsmästare, odling
Att vara trädgårdsmästare är ett hantverksarbete, som måste läras praktiskt under en längre tid. Vi söker en trädgårdsmästare/odlare som odlat krukväxter i flera år och nu vill ta nästa steg. Du kommer jobba tillsammans med vår seniora trädgårdsmästare och han kommer hjälpa till att finslipa din odlingskunskap. Målet är att du som odlare vidareutbildas genom erfarenhet inom företaget, för att nå en ledande roll och bli en nyckelperson. Viktigt att du är ... Visa mer
Att vara trädgårdsmästare är ett hantverksarbete, som måste läras praktiskt under en längre tid.
Vi söker en trädgårdsmästare/odlare som odlat krukväxter i flera år och nu vill ta nästa steg. Du kommer jobba tillsammans med vår seniora trädgårdsmästare och han kommer hjälpa till att finslipa din odlingskunskap.
Målet är att du som odlare vidareutbildas genom erfarenhet inom företaget, för att nå en ledande roll och bli en nyckelperson.
Viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och är praktiskt lagd. Du ska ha odlingserfarenhet, vara växtintresserad, handlingskraftig och trivas med att jobba i ett tidvis högt tempo.
Krav för tjänsten:
Du har utbildning från trädgårdsskola eller liknande och/eller att du har jobbat som odlare flera år i branschen.
Om oss:
Björkebo Gård Driftsaktiebolag odlar prydnadsväxter i en by utanför Helsingborg.
Vi ligger i teknikens och odlingens framkant med stark framtidstro. Visa mindre

Junior trädgårdsmästare i prydnadsväxtproduktion

Ansök    Jan 23    Dain AB    Trädgårdsmästare, odling
Att vara trädgårdsmästare är ett hantverksarbete, som måste läras praktiskt under en längre tid. Vi söker en junior trädgårdsmästare som jobbat några år i krukväxtproduktion och nu vill ta nästa steg. Du kommer jobba tillsammans med och läras upp av vår seniora trädgårdsmästare. Målet är att du utbildas genom erfarenhet inom företaget, för att nå en ledande roll och bli en nyckelperson. Viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, har lätt för att samarbe... Visa mer
Att vara trädgårdsmästare är ett hantverksarbete, som måste läras praktiskt under en längre tid.
Vi söker en junior trädgårdsmästare som jobbat några år i krukväxtproduktion och nu vill ta nästa steg. Du kommer jobba tillsammans med och läras upp av vår seniora trädgårdsmästare.
Målet är att du utbildas genom erfarenhet inom företaget, för att nå en ledande roll och bli en nyckelperson.
Viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och är praktiskt lagd. Du ska vara växtintresserad, handlingskraftig och trivas med att jobba i ett tidvis högt tempo.
Krav för tjänsten:
Du har utbildning från trädgårdsskola eller liknande och/eller att du har jobbat några år i branschen.
Om oss:
Björkebo Gård Driftsaktiebolag odlar prydnadsväxter i en by utanför Helsingborg.
Vi ligger i teknikens och odlingens framkant med stark framtidstro. Visa mindre

Vi söker nu erfaren trädgårdsarbetare till Helsingborg

Vi söker nu trädgårdsarbetare till P.A.R.K. i Syd AB P.A.R.K. i Syd AB är ett projekterings- och anläggningsföretag som arbetar med utemiljöer till kommuner, bostadsföretag, bostadsrättsföreningar, kyrkor, privata fastighetsägare mm. Genom egen personal utförs våra tjänster med engagemang, kompetens, erfarenhet och personlig service. I vårt dagliga arbete projekterar och anlägger vi utemiljöer. PARK utför också vård- och underhållsplaner samt entreprenad... Visa mer
Vi söker nu trädgårdsarbetare till P.A.R.K. i Syd AB

P.A.R.K. i Syd AB är ett projekterings- och anläggningsföretag som arbetar med utemiljöer till kommuner, bostadsföretag, bostadsrättsföreningar, kyrkor, privata fastighetsägare mm. Genom egen personal utförs våra tjänster med engagemang, kompetens, erfarenhet och personlig service.
I vårt dagliga arbete projekterar och anlägger vi utemiljöer. PARK utför också vård- och underhållsplaner samt entreprenad- och lekplatsbesiktningar.
Vi arbetar i team med landskapsarkitekter och landskapsingenjörer. Det är inspirerande, utvecklande och vi kompletterar varandra med olika utbildning och erfarenheter. Bra för våra kunder och bra för oss.
PARK är lite annorlunda i förhållande till andra företag i vår bransch. Vi kombinerar konsultuppdrag med anläggnings- och skötseluppdrag i samma företag. Genom denna mix av tjänster får PARK en unik erfarenhetsåterföring som vi tar med oss till framtida projekt.
Ömsesidig respekt för varje persons kunnande och erfarenheter är viktigt för oss. Det är också betydelsefullt för oss att våra medarbetare är drivande, flexibla och har stor initiativförmåga, då varje medarbetare har stor frihet, men också ett stort ansvar. Det är sådant som gör jobbet intressant och omväxlande.
PARK är ett företag med bred kompetens och stor erfarenhet. Vi gör som andra, men på ett litet annat sätt. PARK förnyar, vårdar och utvecklar gröna ytor med hela kompetensen i ett och samma företag.


Tjänsten

Vi är nu i ett expansivt skede och söker en trädgårdsarbetare med erfarenhet.
Personen vi söker ska kunna driva egna små serviceprojekt, arbeta självständigt, men också i grupp, vara strukturerad och med stort ansvarstagande. Största delen av tjänsten består av rent skötselarbete
Vi ser gärna att du har trädgårdsutbildning och mångårig yrkesmässig erfarenhet av trädgårdsskötsel i offentlig miljö.
Meriterande med utbildning för heta arbeten, motorsåg, lift mm
Goda kunskaper i svenska språket är ett krav.
För mer information kontakta Bosse Fredman tel 0766-45 23 14 eller [email protected]
Körkort B fordras. Tjänsten är en 8-10 månaders säsongsanställning med tillträde i mars.
Sista ansökningsdag: 2020-02-14. Ansökan via e-post till [email protected] Visa mindre

Trädgårdsarbetare till Green Landscaping - jobbspår

Vill du göra något meningsfullt? Som trädgårdsarbetare har du en central roll i att göra våra stad trevligare och grönare för en bättre upplevelse. Med det som bakgrund startar Helsingborgs stad och Arbetsförmedlingen tillsammans med Green Landscaping ett lokalt jobbspår som innehåller utbildning och praktik under totalt 10 veckor. Målet är en säsongsanställning på heltid. ANTAL PLATSER: 12 MÅLET ÄR EN SÄSONGSANSTÄLLNING PÅ GREEN LANDSCAPING. Vi söke... Visa mer
Vill du göra något meningsfullt? Som trädgårdsarbetare har du en central roll i att göra våra stad trevligare och grönare för en bättre upplevelse. Med det som bakgrund startar Helsingborgs stad och Arbetsförmedlingen tillsammans med Green Landscaping ett lokalt jobbspår som innehåller utbildning och praktik under totalt 10 veckor. Målet är en säsongsanställning på heltid.

ANTAL PLATSER: 12
MÅLET ÄR EN SÄSONGSANSTÄLLNING PÅ GREEN LANDSCAPING.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med händerna och som uppskattar att se resultatet av ditt arbete.
Arbetet är utomhus oavsett väder eller vind. Du förväntas arbeta både i
parker, stadsmiljöer och skolor/förskolor runtom i Helsingborg med ytterområden. Du kommer bland annat arbeta med skötsel av planteringar, gräsklippning, beskärning av buskar och träd, nyanläggning av parker och renhållning. I arbetsuppgifterna ingår även snöröjning.

DU BEHÖVER:
- KÖRKORT B - MANUELL VÄXELLÅDA.
- VARA PRAKTISKT LAGD OCH HA ETT INTRESSE FÖR UTEMILJÖER.
- HA GODA KUNSKAPER I SVENSKA I TAL OCH SKRIFT.
- HA GOD FYSIK.
Krav på att du lämnar in utdrag ur belastningsregister om du väljs ut till jobbspåret. Beställ redan idag via www.polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/.

Du kommer att jobba i team och behöver kunna samarbeta, vara flexibel och ta initiativ.
Utbildningen pågår under totalt 10 veckor och är på heltid med start 6 mars 2023 i Helsingborg. Anställning beräknas påbörja efter godkänd utbildning.

Du som söker måste vara inskriven som arbetslös på Arbetsförmedlingen i nordvästra Skåne/Arbetsmarknadsförvaltningen Helsingborg. Du måste också vara folkbokförd i en nordvästskånsk kommun.

Du som väljs ut kommer att ha rätt att söka aktivitetsstöd och/eller försörjningsstöd under jobbspåret.
Går du vidare i processen kommer du att bli kontaktad via e-post och sms.

Är du nyfiken och vill veta mer är du välkommen på ett av våra informationsmöten (ej obligatoriskt):
Måndag den 30 januari: 13:00 (kom i god tid)
Måndag den 6 februari: 13:00 (kom i god tid)

Vi erbjuder också drop-in (ej obligatoriskt):
Torsdag den 26 januari: 10:00 - 12:00

Plats: Scala-huset; Arbetsmarknadsförvaltningen, Gasverksgatan 2, Helsingborg. Visa mindre

Lantbruksarbete

Behöver hjälp med diverse lantbruksarbete. Innebär all från grisskötsel till utvecklingsarbete av leguminoser. Visa mer
Behöver hjälp med diverse lantbruksarbete.
Innebär all från grisskötsel till utvecklingsarbete av leguminoser. Visa mindre

Anläggare/Trädgårdsanläggare till Helsingborg

Ramlösa Trädgårdsservice AB är ett familjeföretag som har över 15 års erfarenhet av branschen. Vi arbetar med fastighetskötsel av grönytor för företag, samfälligheter, kommunala förvaltningar samt privatpersoner. Ramlösa Trädgårdsservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering i Helsingborgsregionen men är även verksamma i närliggande kommuner. Arbetsgruppen d... Visa mer
Ramlösa Trädgårdsservice AB är ett familjeföretag som har över 15 års erfarenhet av branschen. Vi arbetar med fastighetskötsel av grönytor för företag, samfälligheter, kommunala förvaltningar samt privatpersoner. Ramlösa Trädgårdsservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering i Helsingborgsregionen men är även verksamma i närliggande kommuner.
Arbetsgruppen du kommer att ingå i utgår från vårt platskontor i Ramlösa som ligger i de södra delarna av Helsingborg i närheten till Ramlösa station. De primära arbetsuppgifterna är bland annat förberedning inför anläggning, plattsättning, mursättning, plintsättning, staketbyggnation, anläggning av häck, arbete med stålkant etc. Det kan även värvas med grönyteskötsel såsom ogräsrensning, häckklippning, räfsning, gräsklippning, röjningsarbete, renhållning och fastighetsservice. Vi söker dig som är tillgänglig under hela perioden och kan arbeta heltid från mars till den sista oktober med god chans till förlängning.
Arbetsgruppen består under högsäsong av 2-3 personer som arbetar i mindre lag men ensamarbete kan även förekomma. För att jobba som anläggare krävs god fysik, arbetsvilja och ett öga för detaljer. Det är ett plus om du har maskinvana och känner dig bekväm med att använda maskiner och verktyg. Tjänsten är heltid, vardagar 07.00-16:00 med start i mars fram till siste oktober med god chans till förlängning.
Vi söker dig
Du bör vara flexibel, ha en stor arbetsvilja och vara redo att ta i där det behövs. Du trivs utomhus, är prestigelös och kan tänka dig att ta dig an alla sorters arbetsuppgifter. För att lyckas i tjänsten behöver du vara noggrann och mån om att hålla hög kvalitet i det arbete du utför. Du har förmågan att arbeta självständigt, driva ditt eget arbete framåt men också ha en god förmåga att samarbeta med andra. Punktlig och kommer alltid i tid. Du har arbetat med anläggning sen tidigare och förstår vad som krävs av dig.
Kvalifikationer för arbetet
? Gymnasial utbildning.
? Dokumenterad utbildning som anläggare eller motsvarande
? Svenskt B körkort och körvana med släp.
? Goda kunskaper inom svenska språket.
? Vana vid maskiner, gärna dokumenterad (stenkap etc)
Det är meriterande om du
? Har en dokumenterad anläggningsubildning eller motsvarande.
? Har arbetat med anläggning sen tidigare.
? Har gått utbildningar såsom Heta arbeten, Arbete på väg, röjsåg, motorsåg mfl.
? Har BE-körkort
Vi ser fram emot er ansökan och hoppas på att få träffa er!
Då vi kommer att hålla intervjuer löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Tropikariet i Helsingborg söker akvarist/akvarietekniker

Tropikariet i Helsingborg är en offentlig privatägd inomhusdjurpark med främst mindre tropiska djur så som ormar, lemurer, krokodiler, hajar och fladdermöss. Tropikariets ledord är: upplevelse, kunskap och bevarande och inriktar sig främst till barnfamiljer och skolelever. För oss är det viktigt att förmedla kunskap på ett spännande och pedagogiskt sätt genom att visa djur i naturlika stimulerande miljöer med fokus på att ge en upplevelse i världsklass! So... Visa mer
Tropikariet i Helsingborg är en offentlig privatägd inomhusdjurpark med främst mindre tropiska djur så som ormar, lemurer, krokodiler, hajar och fladdermöss. Tropikariets ledord är: upplevelse, kunskap och bevarande och inriktar sig främst till barnfamiljer och skolelever. För oss är det viktigt att förmedla kunskap på ett spännande och pedagogiskt sätt genom att visa djur i naturlika stimulerande miljöer med fokus på att ge en upplevelse i världsklass! Som besökare går man därför ofta med djuren fritt omkring sig i de olika avdelningarna.
Vi ligger i framkant när det gäller djurhållning, skapande av miljöer och upplevelsen för våra besökare. Dessutom strävar vi alltid mot att bli ännu bättre inom alla dessa områden.
Vi söker en akvarist/akvarietekniker till vår akvarieavdelning med främst saltvatten. I avdelningen ingår vårt 75 000 liters revakvarium med hajar, koraller och benfiskar samt flera mindre akvarier. Sen 2022 har vi även en nybyggd del, ”Livet i Kongofloden”, där ett stor damm med trubbnoskrokodiler ingår.
Varaktighet: Allmän visstidsanställning i 1år med chans för tillsvidareanställning
Tillträde: Snarast med en upplärningsperiod
Lön: enligt Kommunals kollektivavtal
Kompetens: Vi vill att du är driven, utåtriktad, ansvarstagande och noggrann. Du ska ha erfarenhet av saltvattensakvaristik och vi ser gärna att du har ett fritidsdykarcertifikat. Dock värdesätts en ”hobbykompetens” inom akvaristik samt kunskap inom marinbiologi och djurvård.
Du har bra social kompetens med både medarbetare och våra besökare. Våra djurvårdare och akvarister har mycket kontakt med våra besökare och är därför en viktig del för upplevelsen och varumärket. Du skall även kunna anpassa ditt arbetstempo efter rådande behov och ha förmågan att självständigt prioritera bland dina uppgifter.
Arbetsuppgifter: Du kommer att vara del i vårt djurvårdsteam men med fokus på vår akvarieavdelning på källarplan. Du ansvarar för den dagliga skötseln på avdelningen med städning av både akvarier och allmänna utrymmen, utfodring av djuren, vattenteknik, vattenkemi, dykning och annat underhåll. Du tar även en aktiv del i utvecklingsarbete och problemlösning och är händig nog att utföra en del service och underhåll av t.ex. teknik. Du har även rollen att förmedla kunskap till våra besökare och att ibland hålla guidade rundvisningar, barnkalas och andra arrangemang med besökare.
Du ska vara beredd på mycket självständigt arbete men kommer även att ha nära samarbete med resten av djurvårdsteamet och även vara beredd på att hjälpa till på de andra djuravdelningarna vid behov.
Intervjuer sker löpande
Kontaktperson: Elin Harlos, Verksamhetschef Telefonnummer: 042-3111130
Ansökan: Maila Cv och personligt brev till: [email protected] Visa mindre

Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård

Ramlösa Trädgårdsservice AB är ett familjeföretag som har över 15 års erfarenhet av branschen. Vi arbetar med fastighetskötsel av grönytor för företag, samfälligheter, kommunala förvaltningar samt privatpersoner. Ramlösa Trädgårdsservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering i Helsingborgsregionen men etableringsplaner för närliggande kommuner finns för fram... Visa mer
Ramlösa Trädgårdsservice AB är ett familjeföretag som har över 15 års erfarenhet av branschen. Vi arbetar med fastighetskötsel av grönytor för företag, samfälligheter, kommunala förvaltningar samt privatpersoner. Ramlösa Trädgårdsservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering i Helsingborgsregionen men etableringsplaner för närliggande kommuner finns för framtiden.
Arbetsgruppen du kommer att ingå i utgår från vårt platskontor i Ramlösa som ligger i de södra delarna av Helsingborg i närheten till Ramlösa station. De primära arbetsuppgifterna är bland annat grönyteskötsel såsom ogräsrensning, häckklippning, räfsning, gräsklippning, röjningsarbete, renhållning och fastighetsservice. Lättare grävning samt plattläggning av mur och staketbyggnation kan förekomma. Vi söker dig som är tillgänglig under hela perioden och kan arbeta heltid från mars till den sista oktober med god chans till förlängning.
För att få en bra arbetsmiljö kommer du att varva olika arbetsuppgifter såsom ogräsrensning, krattning, häckklippning, utomhusstäd, röjningsarbete med röjare, anläggning av mindre stenytor, plantering av häck, gräsklippning och liknande. Arbetsgruppen består under högsäsong av 6-10 personer som arbetar i mindre lag men ensamarbete kan även förekomma. För att jobba som trädgårdsarbetare krävs god fysik, arbetsvilja och ett öga för detaljer. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med trädgårdsskötsel eller inom liknande yrken utomhus. Det är ett plus om du har maskinvana och känner dig bekväm med att använda maskiner och verktyg. Tjänsten är heltid, vardagar 07.00-16:00 med start i mars fram till siste oktober med god chans till förlängning.
Vi söker dig
Du bör vara flexibel, punktlig, ha en stor arbetsvilja och vara redo att ta i där det behövs. Du trivs utomhus, är prestigelös och kan tänka dig att ta dig an alla sorters arbetsuppgifter. För att lyckas i tjänsten behöver du vara noggrann och mån om att hålla hög kvalitet i det arbete du utför. Du har förmågan att arbeta självständigt, driva ditt eget arbete framåt men också ha en god förmåga att samarbeta med andra. Det är ett stort plus om du har arbetat med trädgårdsskötsel tidigare. Säsongen sträcker sig huvudsakligen under perioden Mars till Oktober med god chans till förlängning.
Kvalifikationer för arbetet
? Gymnasial utbildning.
? Svenskt B körkort och körvana med släp.
? Goda kunskaper inom svenska språket.
? Vana vid grönytemaskiner, gärna dokumenterad.


Det är meriterande om du
? Har gått en ettårig trädgårdsutbildning.
? Har arbetat med grönyteskötsel sen tidigare.
? Har certifikat eller utbildning inom exempelvis växtkännedom eller beskärning.
? Har gått utbildningar såsom Heta arbeten, Arbete på väg, röjsåg, motorsåg mfl.
? Har BE-körkort

Vi ser fram emot er ansökan och hoppas på att få träffa er!

Då vi kommer att hålla intervjuer löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsmästare till Helsingborg

Ramlösa Trädgårdsservice AB är ett familjeföretag som har över 15 års erfarenhet av branschen. Vi arbetar med fastighetsskötsel av grönytor för företag, samfälligheter, kommunala förvaltningar samt privatpersoner. Ramlösa Trädgårdsservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering i Helsingborgsregionen men är även verksamma i andra kommuner. Arbetsgruppen du kom... Visa mer
Ramlösa Trädgårdsservice AB är ett familjeföretag som har över 15 års erfarenhet av branschen. Vi arbetar med fastighetsskötsel av grönytor för företag, samfälligheter, kommunala förvaltningar samt privatpersoner. Ramlösa Trädgårdsservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering i Helsingborgsregionen men är även verksamma i andra kommuner.
Arbetsgruppen du kommer att ingå i utgår från vårt platskontor i Ramlösa som ligger i de södra delarna av Helsingborg i närheten till Ramlösa station. De primära arbetsuppgifterna är bland annat beskärning av buskar, träd och perenner, plantering, gräsklippning, häckklippning, skötsel av rabatter, röjningsarbete, renhållning och fastighetsservice. Vi söker dig som är tillgänglig under hela perioden och kan arbeta heltid från mars till den sista Oktober med god chans till förlängning.
Arbetsgruppen består under högsäsong av 6-10 personer som arbetar i mindre lag men ensamarbete kan även förekomma. För att jobba som trädgårdsmästare krävs god fysik, arbetsvilja och ett öga för detaljer. Det är ett plus om du har maskinvana och känner dig bekväm med att använda maskiner och verktyg. Tjänsten är heltid, vardagar 07.00-16:00 med start i Juni fram till siste oktober med god chans till förlängning.
Vi söker dig
Du bör vara flexibel, ha en stor arbetsvilja och vara redo att ta i där det behövs. Du trivs utomhus, är prestigelös och kan tänka dig att ta dig an alla sorters arbetsuppgifter. För att lyckas i tjänsten behöver du vara noggrann och mån om att hålla hög kvalitet i det arbete du utför. Du har förmågan att arbeta självständigt, driva ditt eget arbete framåt men också ha en god förmåga att samarbeta med andra. Punktlig och kommer alltid i tid. Du besitter kunskapen och förstår vad som krävs av dig.
Kvalifikationer för arbetet
? Gymnasial utbildning.
? Dokumenterad utbildning som Trädgårdsmästare
? Svenskt B körkort och körvana med släp.
? Goda kunskaper inom svenska språket.
? Vana vid maskiner, gärna dokumenterad (motorsåg etc)
Det är meriterande om du
? Har arbetat som trädgårdsmästare tidigare.
? Har gått utbildningar såsom Heta arbeten, Arbete på väg, röjsåg, motorsåg mfl.
? Har BE-körkort
Vi ser fram emot er ansökan och hoppas på att få träffa er!
Då vi kommer att hålla intervjuer löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Trädgårdsarbetare till Helsingborg

Om oss Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Bredablick Förvaltning och mer specifikt avdelningen Teknisk förvaltning. Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv.... Visa mer
Om oss
Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Bredablick Förvaltning och mer specifikt avdelningen Teknisk förvaltning.

Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Läs gärna mer om oss och vår historia här! (https://bredablickgruppen.se/om-oss/)

Om tjänsten
Vi söker en trädgårdsmedarbetare med erfarenhet och kunskap av utemiljö som kan arbeta självgående. I rollen som trädgårdsmedarbetare ansvarar du för skötsel av utemiljön och trädgårdarna hos våra kunders bostadsrättsföreningar.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

- Gräsklippning med åkgräsklippare

- Klippning/ beskärning av häckar, buskar och andra växter

- Ogräsrensning av rabatter och buskage

- Ogräsbekämpning av alla hårdgjorda ytor

- Nyplanteringar och renoveringar av befintliga rabatter och buskage

- Mindre reparations- och anläggningsarbeten

- Kontinuerlig kontakt med vår kund

Vi söker dig som

- Har relevant utbildning/erfarenhet av trädgårdsskötsel

- Har god växtkännedom och har kunskap om beskärning, plantering och skötsel av utemiljö

- B-körkort är ett krav

- Har goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift

Har du dessutom giltiga certifikat och kunskap i att hantera trädgårdsmaskiner, erfarenhet inom anläggning och/eller snickeriarbeten så ser vi det som starkt meriterande.

Som person är du

- Serviceinriktad - Att du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Att du har intresse i att leverera lösningar.

- Initiativtagande - Tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat.

Vi erbjuder
Bredablick Förvaltning erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Övrig information

- Placering: Helsingborgsområdet

- Omfattning: Heltid under säsongen. ( 1 April - 31 oktober)

- Start: Enligt överenskommelse

Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Du skickar in genom att klicka på "Ansök tjänst" här nedan. Du skickar in CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Vi tar för denna process inte emot personligt brev. Visa mindre

Tropikariet i Helsingborg söker djurvårdare

Tropikariet i Helsingborg är en offentlig privatägd inomhusdjurpark med främst mindre tropiska djur så som ormar, lemurer, krokodiler, hajar och fladdermöss. Tropikariets ledord är: upplevelse, kunskap och bevarande och inriktar sig främst till barnfamiljer och skolor. För oss är det viktigt att förmedla kunskap på ett spännande och pedagogiskt sätt genom att visa djur i naturlika stimulerande miljöer med fokus på att ge en upplevelse i världsklass! Som be... Visa mer
Tropikariet i Helsingborg är en offentlig privatägd inomhusdjurpark med främst mindre tropiska djur så som ormar, lemurer, krokodiler, hajar och fladdermöss. Tropikariets ledord är: upplevelse, kunskap och bevarande och inriktar sig främst till barnfamiljer och skolor. För oss är det viktigt att förmedla kunskap på ett spännande och pedagogiskt sätt genom att visa djur i naturlika stimulerande miljöer med fokus på att ge en upplevelse i världsklass! Som besökare går man därför ofta med djuren fritt omkring sig i de olika avdelningarna.
Vi ligger i framkant när det gäller djurhållning, skapande av miljöer och upplevelsen för våra besökare. Dessutom strävar vi alltid mot att bli ännu bättre inom alla dessa områden.
Varaktighet: Allmän visstidsanställning i 1år med chans för tillsvidareanställning
Tillträde: Snarast med en upplärningsperiod
Lön: enligt Kommunals kollektivavtal
Kompetens: Vi vill att du är driven, utåtriktad, ansvarstagande och noggrann. Du har djurvårdarutbildning eller liknande. Dock värdesätts en ”hobbykompetens” med de aktuella djurslagen. Kunskaper och erfarenheter kring terrarier och akvarier värderas också högt. Du har bra social kompetens med både medarbetare och våra besökare. Våra djurvårdare har mycket kontakt med våra besökare och är därför en viktig del för upplevelsen och varumärket.
Hos oss har man som djurvårdare även ett stort ansvar för den miljö som ger besökarna och djuren en komplex och stimulerande omgivning. Detta innebär bland annat att du kan ta väl hand om levande växter, tycker det är intressant att skapa naturtrogna miljöer och är händig nog att utföra en del service och underhåll på avdelningarna.
Du skall även kunna anpassa ditt arbetstempo efter rådande behov och ha förmågan att självständigt prioritera bland dina uppgifter.
Arbetsuppgifter: Du kommer att vara del i vårt djurvårdsteam som tillsammans sköter våra anläggningar med främst landlevande djur som primater, fåglar, reptiler och insekter. En del akvarier och vattensystem ingår också. Du sköter det dagliga arbetet med tillsyn, städning, utfodring, miljöberikning m.m. och tar även en aktiv del i förbättrings- och utvecklingsarbete. I tjänsten ingår också en del guidade rundvisningar och andra arrangemang med besökare.
Intervjuer sker löpande
Kontaktperson: Elin Harlos, Verksamhetschef Telefonnummer: 042-3111130
Ansökan: Maila Cv och personligt brev till: [email protected] Visa mindre

Grönytearbetare / Trädgårdsanläggare

Om tjänsten Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Arbetsbeskrivning Vill du vara en bidragande faktor i att hålla Helsingborg med kranskommuner fint och rent i sommar? Du kommer att arbeta med sedva... Visa mer
Om tjänsten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.
Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne.
Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Vill du vara en bidragande faktor i att hålla Helsingborg med kranskommuner fint och rent i sommar?

Du kommer att arbeta med sedvanligt trädgårdarbeten så som ogräsbekämpning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning, plantering och renhållning. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen.

Arbetsstället kommer vara Helsingborg med kranskommuner.
Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Anställning: 6 månader eller längre via Montico med arbete hos Peab
Lön: enligt kollektivavtal
Start: Mars-april 2023


Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Goda kunskaper i Svenska språket

Meriterande:
Utbildning Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Helsingborg med omnejd.

Vi söker dig som har minst 1 säsongs erfarenhet och/eller utbildning inom trädgårdsskötsel.
Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägga stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Januari/Februari, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Hundskötare till Pilshultsgård Hunddagis

Nu söker vi på Pilshultsgård Hunddagis och Hundpensionat AB personal. Vår verksamhet startade för 4 år sedan och redan det första året blev vi väldigt eftertraktade. Vi söker dig som är driven och kan ta eget ansvar och givetvis älskar hundar. Vi har inget krav på utbildning eller längre erfarenhet, men däremot värdesätter vi att du har ett stort engagemang för att lära dig. Vi ser gärna att du är aktiv, noggrann, trivs bra med högt tempo och har ett gott ... Visa mer
Nu söker vi på Pilshultsgård Hunddagis och Hundpensionat AB personal. Vår verksamhet startade för 4 år sedan och redan det första året blev vi väldigt eftertraktade. Vi söker dig som är driven och kan ta eget ansvar och givetvis älskar hundar. Vi har inget krav på utbildning eller längre erfarenhet, men däremot värdesätter vi att du har ett stort engagemang för att lära dig. Vi ser gärna att du är aktiv, noggrann, trivs bra med högt tempo och har ett gott sinne för humor.
Tjänsten innefattar 50-60% med möjlighet till utökning.
Arbetstiderna är varierande men med start 07.30.
Vi ser gärna att du innehar B-körkort och kan börja arbeta omgående med introduktion den första veckan.
Vill du bli en i vårt grymma team, då är du välkommen att söka denna tjänsten. Visa mindre

Grönytearbetare / Trädgårdsanläggare

Om tjänsten Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Arbetsbeskrivning Vill du vara en bidragande faktor i att hålla Helsingborg med kranskommuner fint och rent i sommar? Du kommer att arbeta med sedva... Visa mer
Om tjänsten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.
Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne.
Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Vill du vara en bidragande faktor i att hålla Helsingborg med kranskommuner fint och rent i sommar?

Du kommer att arbeta med sedvanligt trädgårdarbeten så som ogräsbekämpning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning, plantering och renhållning. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen.

Arbetsstället kommer vara Helsingborg med kranskommuner.
Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Anställning: 6 månader eller längre via Montico med arbete hos Peab
Lön: enligt kollektivavtal
Start: Mars-april 2023


Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Goda kunskaper i Svenska språket

Meriterande:
Utbildning Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Helsingborg med omnejd.

Vi söker dig som har minst 1 säsongs erfarenhet och/eller utbildning inom trädgårdsskötsel.
Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägga stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Januari/Februari, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

HSB Nordvästra Skåne söker trädgårdsarbetare till Helsingborg och Ängelholm

HSB Nordvästra Skåne levererar tjänster av högsta kvalitet inom förvaltning och fastighetsskötsel till fastighetsägare i nordvästra Skåne. Vi förvaltar och förädlar befintliga fastigheter åt drygt 180 kunder och bygger även attraktiva bostäder i regionen. Våra kontor finns på Väla Södra och i Ramlösa Brunnshotell i Helsingborg och vi är omkring 80 engagerade medarbetare som arbetar i företaget. Nu söker vi säsongsmedarbetare till vår trädgårdsverksamhet i ... Visa mer
HSB Nordvästra Skåne levererar tjänster av högsta kvalitet inom förvaltning och fastighetsskötsel till fastighetsägare i nordvästra Skåne. Vi förvaltar och förädlar befintliga fastigheter åt drygt 180 kunder och bygger även attraktiva bostäder i regionen. Våra kontor finns på Väla Södra och i Ramlösa Brunnshotell i Helsingborg och vi är omkring 80 engagerade medarbetare som arbetar i företaget.
Nu söker vi säsongsmedarbetare till vår trädgårdsverksamhet i Helsingborg och Ängelholm för perioden april till och med oktober 2023
Vårt erbjudande till dig
Som trädgårdsarbetare hos oss får du möjligheten till förstahandskontakt med våra kunder ute i deras boendemiljö och en möjlighet att vara med och påverka deras vardag och trivsel. Vi är en värdestyrd organisation som grundar sig på övertygelsen om alla människors lika värde, de kooperativa principerna och innebörden av värdeorden engagemang, trygghet, hållbarhet, omtanke och samverkan. Vi arbetar tillsammans och stödjer varandra med ett stort engagemang för att leverera tjänster av hög kvalitet till våra kunder. Du blir del av ett positivt team som hjälper, stöttar och backar upp varandra.
Arbetsuppgifter
De huvudsakliga arbetsuppgifterna i din säsongsanställning är skötsel av trädgård och grönytor hos företagets kunder. Detta kan till exempel innebära häck- och gräsklippning, ogräsrensning, nyplantering och beskärning. Vi arbetar med moderna maskiner och verktyg och du har i viss mån, beroende på din kompetens, möjlighet att påverka hur din arbetsdag kommer att se ut.
Kvalifikationer
Du har fyllt 18 år, har god fysik och trivs med att arbeta utomhus. Du har ett intresse för trädgårdsarbete och kanske även någon form av utbildning inom trädgård/plantskola, även om det inte är ett krav. Har du körkort för bil och/eller traktor är det ett stort plus. För att kunna kommunicera med våra kunder samt läsa och förstå kundavtalen är det också viktigt att du kan bra svenska både i tal och skrift.
Du som söker tjänsten
Är serviceinriktad och flexibel. Du gillar att ”hugga i” och har förståelse för att arbetsdagarna inte alltid ser likadana ut och med kort varsel kan behöva planeras om. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta i grupp och känner medansvar för slutresultatet samtidigt som du även kan arbeta självständigt vid behov. Vi är en verksamhet som arbetar med kunden i fokus och hjälper varandra i arbetet och det förväntas att du blir en del av detta. Du vet vad god kundvård innebär och strävar alltid efter att vara steget före. Som medarbetare hos oss är det även viktigt att Du har en positiv attityd och ett glatt humör och bemöter våra kunder och dina kollegor på ett professionellt sätt.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och prioriterar i denna rekrytering egenskaper som viljan och förmågan att arbeta fysiskt, känsla och intresse för jobbet, självständighet och proaktivitet i arbetet samt en positiv attityd.
Tillsättning av tjänsterna sker löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Grönytearbetare / Trädgårdsanläggare

Om tjänsten Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Arbetsbeskrivning Vill du vara en bidragande faktor i att hålla Helsingborg med kranskommuner fint och rent i sommar? Du kommer att arbeta med sedva... Visa mer
Om tjänsten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.
Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne.
Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Vill du vara en bidragande faktor i att hålla Helsingborg med kranskommuner fint och rent i sommar?

Du kommer att arbeta med sedvanligt trädgårdarbeten så som ogräsbekämpning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning, plantering och renhållning. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen.

Arbetsstället kommer vara Helsingborg med kranskommuner.
Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Anställning: 6 månader eller längre via Montico med arbete hos Peab
Lön: enligt kollektivavtal
Start: Mars-april 2023


Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Goda kunskaper i Svenska språket

Meriterande:
Utbildning Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Helsingborg med omnejd.

Vi söker dig som har minst 1 säsongs erfarenhet och/eller utbildning inom trädgårdsskötsel.
Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägga stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Januari/Februari, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Test/Verifikations Ingenjör

Vi skapar en smart och hållbar framtid Världen står inför en miljökris och vi, som Vargas Holdings senaste bolag, ska genom vårt erbjudande bidra till att skapa en hållbar framtid. Vi erbjuder förnybara energilösningar till privat hushåll för att hjälpa dem att minska sitt beroende av olja och gas samt elektrifiera sin energiförbrukning och kontrollera sina energiräkningar. Genom att omvandla hushållens energi kommer vi att skapa en global omvandling. Bara... Visa mer
Vi skapar en smart och hållbar framtid
Världen står inför en miljökris och vi, som Vargas Holdings senaste bolag, ska genom vårt erbjudande bidra till att skapa en hållbar framtid. Vi erbjuder förnybara energilösningar till privat hushåll för att hjälpa dem att minska sitt beroende av olja och gas samt elektrifiera sin energiförbrukning och kontrollera sina energiräkningar. Genom att omvandla hushållens energi kommer vi att skapa en global omvandling. Bara uppvärmning står för cirka 15 % av EU:s koldioxidutsläpp och att byta till en hållbar energilösning är det absolut enklaste sättet för ett hushåll att göra en verklig insats.?

Med en stark tro på kraften i innovation och teknik bygger vi lösningar för dagens och framtidens utmaningar.

Vi kommer att göra det möjligt för alla att bekämpa klimatkrisen.Om rollen

Vi expanderar vår produkt- och utvecklingsavdelning som fokuserar på hårdvara och inbyggda system. Vi söker flera test-/verifieringsingenjörer som ska hjälpa oss att testa och verifiera våra produkter under utvecklingsfasen. Det ingår i din roll att säkerställa att vi testar och bygger rätt produkter på ett grundligt sätt. Du kommer att ansvara för att skapa och genomföra testförfaranden för våra produkter.

Genom att vara med tidigt kommer du att påverka arbetssätt, teknikval och du kommer att spela en viktig roll i utformningen av vår produkt.Vad vi erbjuder

Förutom en konkurrenskraftig lön och andra förmåner erbjuder vi också:

- Möjligheten att bygga upp ett globalt företag och en global produkt.
- En snabb tillväxtresa med en produkt som skapar verklig miljöpåverkan.
- En jobb-story som alla relaterar till - du arbetar med förnybar energi för hushåll!Vad vi vill att du erbjuder

Förutom ett entreprenörstänkande och förmågan att hantera ständiga förändringar vill vi att du har:

- Erfarenhet från arbete med produktutveckling, särskilt testning är meriterande
- Starka analytiska och strukturella färdigheter
- Öppen inställning och gillar att arbeta i en nystartad miljö med hög ambition att snabbt skala upp. Du kommer att vara med och skapa och lägga grunden för både produkten och teamkulturen.

Om du är intresserad av att delta i vårt uppdrag att bekämpa klimatkrisen - skicka in din ansökan redan idag! Om du har några frågor om ansökningar eller annat, kontakta mig på [email protected] Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare säsong 2023 till Helsingborgs kyrkogårdsförvaltning

Kyrkogårdsförvaltningen i Helsingborgs pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 80 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen och söker nu kyrkogårdsarbetare för säsongsanställning på heltid till säsongen 2023 som varar mellan mars och december. Kyrkogårdsförvaltningen i Helsingborg är en del av Svenska kyrkan Helsingborg. Genom församlingar och begravningsverksamhet vill vi i Svenska kyrkan Helsin... Visa mer
Kyrkogårdsförvaltningen i Helsingborgs pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Vi är cirka 80 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen och söker nu kyrkogårdsarbetare för säsongsanställning på heltid till säsongen 2023 som varar mellan mars och december.

Kyrkogårdsförvaltningen i Helsingborg är en del av Svenska kyrkan Helsingborg. Genom församlingar och begravningsverksamhet vill vi i Svenska kyrkan Helsingborg vara där människor är, var de än befinner sig i sina liv. Tillsammans ger vi hopp och mervärde i mötet med Svenska kyrkan.

Alltid i rörelse, här och nu, en trygg plats för längtan, som alla vill tillhöra

Om tjänsten

Vill du bli en del av kyrkogårdsförvaltningen och tillsammans med våra kompetenta medarbetare förvalta våra gröna begravnings- och kulturmiljöer? Våra begravningsplatser är indelade i tre distrikt. Distrikt Norr består av Pålsjö kyrkogård, Krematoriekyrkogården samt Pålsjö Västra begravningsplats. Distrikt Centrum består av Nya kyrkogården, Donationskyrkogården och Gamla kyrkogården. Distrikt Söder innefattar Råå kyrkogård och Raus kyrkogård. Som kyrkogårdsarbetare blir du en del av något av våra arbetslag som sköter om begravningsplatserna med alla förekommande arbetsuppgifter inom kyrkogårdsskötsel, till exempel gräsklippning, häckklippning, gravskötsel med mera. Ange i din ansökan om du har önskemål gällande placering. Arbetet sker utomhus oavsett väder. Arbetstid är mellan klockan 07:00 och 15:30 måndag till fredag. Du har också rätt till sommarsemester. Allhelgonahelgen är vår största besökshelg och vi förväntar oss att du är i tjänst då.

Vem är du?

Du trivs i en serviceroll där du blir ansiktet utåt för vår verksamhet då du dagligen möter besökare som kommer till våra fantastiska kyrkogårdar. Du som söker har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot trädgård alternativt annan utbildning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som lägst innehar du B-körkort. Har du erfarenhet av trädgårdsmaskiner eller -redskap är detta meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss

Svenska Kyrkan i Helsingborg vill verka där människor är. Hos oss är beslutsvägar korta och möjligheten att påverka arbetsinnehållet stor. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag och vi är miljöcertifierade för att arbeta för en hållbar verksamhet och framtid. Vi erbjuder en trygg arbetsplats där vi är måna om arbetsglädje och gemenskap. Pastoratets framtid formar vi tillsammans. Besök gärna vår webbplats för mer information om kyrkogårdsförvaltningen: https://www.svenskakyrkan.se/helsingborg/kyrkogardsforvaltningen

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval, ansök därför snarast möjligt dock senast innan sista ansökningsdag som är den 8 januari 2023. Intervjuer planeras till vecka 3 och 4 i januari 2023.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning. Tillträde i början av mars 2023. Visa mindre

Trädgårdsarbetare till Fredriksdal museer och trädgårdar

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.Om arbetsplatsen Kulturarv. Blomstrande ängar. Det livslånga lärandet. Prasslande löv o... Visa mer
Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.Om arbetsplatsen
Kulturarv. Blomstrande ängar. Det livslånga lärandet. Prasslande löv och äventyr för små och stora tillsammans. En ståtlig 700-åring. Intressanta utställningar. Och hela Helsingborgs museisamling. Helsingborgs museum är samtidsorienterat, aktuellt och angeläget. Vi arbetar med frågor om kulturarvets roll i en långsiktig samhällsutveckling och dess betydelse för social och miljömässig hållbarhet. Inom museets breda verksamhet ryms bl a besöksmålen Fredriksdal museer och trädgårdar, Pålsjö mölla och borgtornet Kärnan. Museet har omfattande arkiv, konst-, fotografi- och föremålssamlingar samt ett stort klonarkiv och levande samlingar.

Nu behöver vi förstärkning inför säsongen 2023 och söker trädgårdsarbetare till avdelningen Växa & Bevara. Vill du vara med och förvalta de gröna delarna av våra besöksmål och skapa fantastiska platser för våra besökare?

Arbetsuppgifter
Du kommer ha din huvudsakliga arbetsplats på Fredriksdal museer och trädgårdar, ett friluftsmuseum och en botanisk trädgård. Här finns historiska parker och byggnader, rosarium, köksträdgård, systematisk trädgård och mycket mer. Fredriksdal speglar med sina 36 hektar den skånska kultur- och naturhistorien med levande samlingar av såväl växter som husdjur.

Du kommer ingå i en arbetsgrupp bestående av trädgårdsmästare, trädgårdshistoriker, trädgårdsutvecklare, biolog, museibönder, djurskötare och vaktmästare.

Arbetsuppgifterna består främst av skötsel av Fredriksdals parker och trädgårdar,  t ex beskärning, plantering, vattning, ogräsrensning, slåtterarbete och häckklippning. Odlingarna och djurhållningen är KRAV-certifierade.

En naturlig del av arbetsuppgifterna är också att förmedla kunskap och information till våra besökare.

Kvalifikationer
Du har trädgårdsutbildning och dokumenterad yrkeserfarenhet inom trädgårdsområdet. Det är viktigt att du har goda växtkunskaper och praktisk erfarenhet av trädgårdsskötsel och att du är van vid att arbeta med handredskap och trädgårdsmaskiner. Du har B-körkort och det är meriterande om du innehar motorsågs- och röjsågskort eller förarbevis för hjullastare. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en kulturhistorisk miljö som dagligen är öppen för besökare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad och har ett gott bemötande. Du uppskattar trädgårdshantverket och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, har blick för vad som behöver göras och förmåga att ta egna initiativ. Ditt förhållningssätt är prestigelöst och du har lätt för att samarbeta och följa instruktioner. För att trivas hos oss bör du vara flexibel och ha lätt för att anpassa dig till förändringar. Du har en positiv attityd till ditt arbete och en hög arbetsmoral. Du trivs med varierande arbetsuppgifter utomhus och eftersom arbetet kan vara tungt bör du vara i fysisk god kondition.

Tycker du att arbetsuppgifterna verkar spännande och att kvalifikationerna är en beskrivning av dig?

Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information
Sista ansökningsdag:  2023-01-15

Anställningsform: Säsongsanställning 

Omfattning: Heltid, Helg- och kvällsarbete förekommer 

Tillträdesdatum: Under våren 2023. enligt överenskommelse 

Antal tjänster: 2


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Fackliga företrädare
https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Trädgårdsarbetare säsong 2023

Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12 000 hyreslägenheter i över 30 bostadsområden. Vi ägs av Helsingborgs Stad och var femte Helsingborgare har sitt hem hos oss. Vår verksamhet är viktig för att staden ska växa och vara attraktiv för en mångfald av människor. Därför strävar vi efter att utveckla boenden, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Vi vill att våra kunder ska känna sig stolta. Stolta över sin bostad, sitt ... Visa mer
Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12 000 hyreslägenheter i över 30 bostadsområden. Vi ägs av Helsingborgs Stad och var femte Helsingborgare har sitt hem hos oss. Vår verksamhet är viktig för att staden ska växa och vara attraktiv för en mångfald av människor. Därför strävar vi efter att utveckla boenden, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Vi vill att våra kunder ska känna sig stolta. Stolta över sin bostad, sitt område och sin stadsdel - och över Helsingborg. Vi är 260 medarbetare som genom ett öppet och aktivt förhållningssätt vill möta våra kunders drömmar om livet hemma. Både idag och imorgon. Läs gärna mer om oss på www.helsingborgshem.se.Nu söker vi trädgårdsarbetare inför säsongen 2023 som brinner för de gröna värdena och relationer
 
Som medarbetare i trädgårdssupport kommer du att ingå i en sektion med 40 kollegor och arbetsledare som alla arbetar i enlighet med Helsingborgshems värdegrund – Vi vågar, vi utvecklar, vi bryr oss!
 
Du kommer att arbeta med trädgårdsskötsel inom trädgårdssupport på några av våra bostadsområden. Arbetet innefattar främst vår-och höststädning, ogräsrensning, men även häckklippning, trimning, beskärning och andra vanligt förekommande uppgifter inom trädgårdsskötsel.
 
Vi inom trädgårdssupport arbetar nära varandra och tillsammans med andra roller i företaget, exempelvis i teamen med bland annat bostadschefer och kvartersansvariga och bidrar på så sätt till att skapa attraktiva stadsdelar för våra hyresgäster.
 
I ditt uppdrag fungerar du som en god ambassadör för Helsingborgshem ute i våra stadsdelar. Du är vårt ansikte utåt i den dagliga kontakten med våra hyresgäster och andra invånare i staden. 

Arbetsuppgifter
Din profil
För att trivas i denna roll gillar du att arbeta utomhus och ta i med kroppen. Du är en lagspelare som vill hjälpas åt i arbetslaget med att ta gemensamt ansvar. Du kan arbeta självständigt och planera ditt arbete när så behövs ihop med din närmsta kollega.
Vi ser att du är positiv, social och har en förmåga att prioritera samt kommer med kreativa idéer hur vi kan utveckla vårt arbete. Du kan kommunicera genom det svenska språket i tal och skrift. Vi arbetar med mobiltelefonen som ett verktyg för kommunikation och avrapportering så du behöver ha digital vana.
Har du erfarenhet eller utbildning inom trädgård är det meriterande. Har du dessutom certifikat inom exempelvis motorsåg eller röjsåg är det också meriterande.
B-körkort (manuell) är ett krav för tjänsten.

Tjänsten är en visstidsanställning 6 - 8 månader med fast månadslön, heltid, enligt kollektivavtal med start i mars/april 2023.

Vi genomför löpande urval varför vi gärna ser din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller vanlig post. Sista ansökningsdag är 31 januari 2023.
Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Jessica Scholz (trädgårdssupportchef) via mail [email protected]

Kontaktinformation
Jessica Scholz, Trädgårdssupportchef, [email protected]

Arbetsplats
Regementsvägen 2

254 57 Helsingborg Visa mindre

Lantarbetare

Ansök    Dec 12    Viklundagård AB    Grönsaksodlare
Vi söker grönsaksarbetare till nästa säsong. Start våren och ca 6 månader fram. Vi söker en person som tycker om att arbeta med händerna och inte är rädd för att ta i. Arbetet är krävande med tunga lyft så det är en fördel om man har bra fysik. Arbetet består i att skörda grönsaker. Även radhacking och utplantering på fält. Men även packning av tomater och gurka kan förekomma. Viktigt att man kan följa instruktioner och hålla god hygien. Arbetet är delt... Visa mer
Vi söker grönsaksarbetare till nästa säsong. Start våren och ca 6 månader fram.
Vi söker en person som tycker om att arbeta med händerna och inte är rädd för att ta i.
Arbetet är krävande med tunga lyft så det är en fördel om man har bra fysik.
Arbetet består i att skörda grönsaker. Även radhacking och utplantering på fält. Men även packning av tomater och gurka kan förekomma.
Viktigt att man kan följa instruktioner och hålla god hygien.


Arbetet är deltid 75% på timmar men kan bli upp till 100%, schemalagd arbetstid 30 timmar/vecka även helgarbete kan förekomma.
Arbetsplatsen är fördelad på 2 olika gårdar så körkort är ett plus.
Även truckkort är meriterande, samt erfarenhet av arbete i odling tidigare.
Då vi har en mångfald av medarbetare från olika länder är det av vikt att visa respekt oavsett etnicitet. Språk engelska eller svenska är ett krav. meriterande med polska, litauiska eller ryska. Visa mindre

växthusarbetare

Vi söker nya medarbetare i vår växthusodling (gurka). Det som krävs är att du är seriös, ansvarsfull, pålitlig, ambitiös, har vana att arbeta i högt tempo, i varm och fuktig miljö, kunskap om växter, erfarenhet 1-2 år är ett krav. Visa mer
Vi söker nya medarbetare i vår växthusodling (gurka). Det som krävs är att du är seriös, ansvarsfull, pålitlig, ambitiös, har vana att arbeta i högt tempo, i varm och fuktig miljö, kunskap om växter, erfarenhet 1-2 år är ett krav. Visa mindre

Maskinförare

Östergård lantbruk söker nu en medarbetare vars främsta uppgift är att köra traktor med varierande redskap efter, men även småjobb i grävmaskin. Östergård har växtodling på ca 700ha och har små entreprenadjobb vid sidan om, tex schaktning, transporter och grävning. Under vinterhalvåret finns chans till snöröjning, annars är det renovering och upprustning av maskiner, verktyg och byggnader. Erfarenhet är positivt, men det är viktigare att du är engagerad oc... Visa mer
Östergård lantbruk söker nu en medarbetare vars främsta uppgift är att köra traktor med varierande redskap efter, men även småjobb i grävmaskin.
Östergård har växtodling på ca 700ha och har små entreprenadjobb vid sidan om, tex schaktning, transporter och grävning.
Under vinterhalvåret finns chans till snöröjning, annars är det renovering och upprustning av maskiner, verktyg och byggnader.
Erfarenhet är positivt, men det är viktigare att du är engagerad och gör ditt bästa samtidigt som du inte är rädd för att jobba.
Platsen tillsätts löpande, så sök gärna så fort du kan.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Arbeta med grönskötsel i Halmstad

Nu söker vi flera personer som vill arbeta inom grönskötsel på golfbana i Halmstad! Här arbetar du ute i friska luften hela dagen. Du sköter allt från trädklippning, kratta löv, klippa gräs, rensa i dammarna och allt som rör skötsel på golfbanans grönytor. Du arbetar tillsammans med ett glatt gäng killar och tjejer i blandade åldrar. Golfbanan är en av Halmstads äldsta golfklubbar och har många stora tävlingar med både medlemmar och gäster som spelar golf ... Visa mer
Nu söker vi flera personer som vill arbeta inom grönskötsel på golfbana i Halmstad! Här arbetar du ute i friska luften hela dagen. Du sköter allt från trädklippning, kratta löv, klippa gräs, rensa i dammarna och allt som rör skötsel på golfbanans grönytor.
Du arbetar tillsammans med ett glatt gäng killar och tjejer i blandade åldrar.
Golfbanan är en av Halmstads äldsta golfklubbar och har många stora tävlingar med både medlemmar och gäster som spelar golf där.
Du som arbetar ska ha ett glatt humör, vilja att arbeta och vara social ut mot alla du möter ute på banan.
Ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av arbete med grönytor, kyrkogårdsförvaltning eller liknande.
Meriterande för arbetet är tidigare erfarenhet samt certifikat (motorsåg, röjsåg med klinga).
Anställning sker utav golfklubb i Halmstad inför säsongen 2023. Jobbklar Sverige AB sköter rekryteringsprocessen och vi undanber andra rekryteringsföretag att kontakta oss gällande denna rekryteringen.
Ansök genom att skicka CV och personligt brev . Bifoga CV och personligt brev. Skriv “Grönskötsel” i rubriken.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Senior Trädgårdsmästare i Helsingborg

GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

GOveteran söker en Trädgårdsmästare som trivs utomhus och vet hur ett träd ska beskäras för att växa estetiskt snyggt. Beskärning kan ske antigen med sekatör, såg eller motorsåg. Både från marken, stege eller skylift. Därför behövs det körkort eller liknande som kan styrka kunskapen. Du behöver ha traktor och maskinvana och känna dig bekväm med att använda maskiner och olika verktyg. Djurvana är ett stort plus. Alla redskap finns på plats.

Lön enligt kollektivavtal och fullförsäkrad.

Arbetsuppgifter
Förutom ovanstående så är det aktuellt med allt vanligt förekommande trädgårdsarbete, t.ex:

.Busk- och häckhantering.
.Skötsel av rabatter.
.Beskära träd och perenner.
.Plantering.
.Tvätta/rensa plattor.
.Röjningsarbete.
.Renhållning.
.m.m.

Kvalifikationer
Vi söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade kollegor med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självständigt, men också förmåga att samarbeta med kollegor ute hos kund. Att bemöta dina medmänniskor på ett trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet. Du har god fysik och ett öga för detaljer. Du är prestigelös och måste vara flexibel och vara redo att ta i där det behövs.

Utdrag ur belastningsregistret tas med vid ev. intervju.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!

Personliga egenskaper
Du ska ha stort intresse för trädgård och djur, och vill ge våra kunder kvalité och service.

.Erfarenhet som trädgårdsmästare är meriterande.
.Positiv inställning och stor arbetsvilja.
.Meriterande om du har erfarenhet av trädgårdsanläggning. 
.Svenska obehindrat i tal och skrift.
.B-körkort och egen bil är ett krav!
.Rökfri!
.Förtroendeingivande.
.Professionell.
.Service och kvalitetsinriktad.
.Social och kommunikativ.
.Driven.

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats

252 20 Helsingborg Visa mindre

Växthusarbetare

Ansök    Nov 16    Rågångens Jordbruks KB    Växtskötare
Ett modernt växthusföretag som har specialiserat sig på gurka. Intreserad att jobba med levande ting och ha viss erfarenhet av växthusarbete. Viktigt att kunna tåla värmen som finns i ett växthus. Heltidsanställning som växthusarbetare i odlling av slanggurka. Arbetet består i allt från förberedelse, skörd och paketering av gurka. Visa mer
Ett modernt växthusföretag som har specialiserat sig på gurka. Intreserad att jobba med levande ting och ha viss erfarenhet av växthusarbete. Viktigt att kunna tåla värmen som finns i ett växthus. Heltidsanställning som växthusarbetare i odlling av slanggurka. Arbetet består i allt från förberedelse, skörd och paketering av gurka. Visa mindre

Anläggare

Nu söker vi anläggare till YTAAB i Ystad. Om företaget Vi är ett familjeföretag som grundades 1995 i liten skala. Företaget har sedan dess växt sakta men säkert, och har idag ca 18 medarbetare. Vår maskinpark har också växt i samma takt som företaget. Idag har vi i stort sett alla maskiner och lastbilar som krävs för att leverera stora som små anläggningar. Vår ambition är att alltid ha nöjda kunder och har därför lagt stor vikt vid att vår personal ska v... Visa mer
Nu söker vi anläggare till YTAAB i Ystad.

Om företaget
Vi är ett familjeföretag som grundades 1995 i liten skala. Företaget har sedan dess växt sakta men säkert, och har idag ca 18 medarbetare. Vår maskinpark har också växt i samma takt som företaget. Idag har vi i stort sett alla maskiner och lastbilar som krävs för att leverera stora som små anläggningar. Vår ambition är att alltid ha nöjda kunder och har därför lagt stor vikt vid att vår personal ska vara skickliga inom sitt yrke och ha ett stort mått av ansvarstagande. Ytaab erbjuder alla typer av markarbeten och anläggningsarbeten både under och ovan jord. Från stora grundläggningar och nya handelsområden och flerfamiljshus till dräneringar, stensättning och finplanering av lekparker och gräsmattor.

Läs mer om företaget på www.ytaab.se

Dina arbetsuppgifter
Din arbetsuppgifter kommer innebära vanligt förekommande arbetsuppgifter inom markarbeten och anläggningsarbeten.

Du utgår hemifrån men de flesta projekten är i mellersta Skåne.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du som söker har yrkesbevis eller erfarenhet inom anläggning och entreprenad. Det är meriterande om du har erfarenhet av maskinkörning så som grävmaskin och hjullastare. Vi ser gärna att du som söker tjänsten är en erfaren anläggare som är självgående och har erfarenhet inom mark och rörläggning. Det är meriterande om du har erfarenhet av ritningsläsning inom området.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du ska passa in i vår verksamhet.
Som person är du flexibel och kan hugga i där det behövs. Du tycker om att prestera, är lojal och ansvarsfull. Vidare är du en glad och positiv person som bidrar till gruppens goda stämning, arbetsmiljö och professionella resultat. Oftast jobbar ni i team och det är därför viktigt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera.

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav för tjänsten.

Information och kontakt
Vid frågor vänligen kontakta Sebastian Strömberg 0417-77 99 85 eller Sebastian Siversson 0417-77 99 83.

Tillträde enligt överenskommelse. Arbetet är förlagt på dagtid.

Urval sker löpande så ansök redan idag på wikan.se


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Vi söker fler veteraner för trädgårdsarbete

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Beskära träd och buskar, gräsklippning, rensa ogräs samt bortforsling av avfall.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.
Du har gärna körkort och egen bil med dragkrok. Har du eget släp är det ett stort plus.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Arbete i gurkodling i växthus bestående av sådd, plantskötsel, skörd och paketering. Erfarenhet av arbete i gurkodling är meriterande. Visa mer
Arbete i gurkodling i växthus bestående av sådd, plantskötsel, skörd och paketering. Erfarenhet av arbete i gurkodling är meriterande. Visa mindre

Vill du arbeta i en omväxlande miljö?

Våra grönytor och utemiljöer har fått en allt viktigare roll i våra liv. Som trädgårdsarbetare är du en central del i arbetet framåt mot en grönare stad och ett trevligare centrum. Med det som bakgrund startar Helsingborgs stad och Arbetsförmedlingen tillsammans med PEAB ett lokalt jobbspår som innehåller utbildning och praktik under totalt 12 veckor. Planerad anställning från och med ca 1 april. ANTALET PLATSER: 20 ST. MÅLET ÄR SÄSONGSANSTÄLLNING Vi s... Visa mer
Våra grönytor och utemiljöer har fått en allt viktigare roll i våra liv. Som trädgårdsarbetare är du en central del i arbetet framåt mot en grönare stad och ett trevligare centrum. Med det som bakgrund startar Helsingborgs stad och Arbetsförmedlingen tillsammans med PEAB ett lokalt jobbspår som innehåller utbildning och praktik under totalt 12 veckor. Planerad anställning från och med ca 1 april.

ANTALET PLATSER: 20 ST.
MÅLET ÄR SÄSONGSANSTÄLLNING

Vi söker dig som tycker om att arbeta med händerna och som uppskattar att se resultatet av ditt arbete.
Arbetet är utomhus oavsett väder eller vind. Du förväntas arbeta både i parker, stadsmiljöer och på stränder. Du kan komma att arbeta i olika orter i nordvästra Skåne.
Du kommer bland annat arbeta med skötsel av planteringar, gräsklippning, beskärning av buskar och träd, nyanläggning av parker och renhållning. I arbetsuppgifterna ingår även snöröjning.

DU BEHÖVER:
- KÖRKORT B - MANUELL VÄXELLÅDA.
- VARA PRAKTISKT LAGD OCH HA ETT INTRESSE FÖR UTEMILJÖER.
- HA GODA KUNSKAPER I SVENSKA I TAL OCH SKRIFT.
- HA GOD FYSIK.

Du kommer att jobba i team och behöver kunna samarbeta, vara flexibel och ta initiativ.

Utbildningen pågår under 12 veckor och är på heltid mellan januari och mars 2023 i Helsingborg. Anställningen börjar ca 1 april.

Du som söker måste vara folkbokförd i nordvästra Skåne och inskriven på Arbetsförmedlingen.

Du som väljs ut kommer att ha rätt att söka aktivitetsstöd eller försörjningsstöd under jobbspåret
Går du vidare i processen kommer du att bli kontaktad via e-post och sms.

Är du nyfiken och vill veta mer är du välkommen på våra informationsmöten:
Tisdag den 15 november: 13:00
Tisdag den 22 november: 10:00

Vi erbjuder också drop-in:
Torsdag den 10 november: 10:00 - 12:00
Torsdag den 17 november: 10:00 - 12:00

Plats: Scala-huset; Arbetsmarknadsförvaltningen, Gasverksgatan 2, Helsingborg. Visa mindre

Svenska kyrkan Helsingborg söker teamledare till kyrkogårdsförvaltningen

Kyrkogårdsförvaltningen i Helsingborgs pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Verksamheten är indelad i tre distrikt, totalt är vi cirka 80 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen, och nu söker vi en teamledare för tillsvidareanställning i vårt centrumdistrikt. Alltid i rörelse, här och nu, en trygg plats för längtan, som alla vill tillhöra. Vill du bli en del av kyrkogårdsförvaltningen och tillsamman... Visa mer
Kyrkogårdsförvaltningen i Helsingborgs pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser. Verksamheten är indelad i tre distrikt, totalt är vi cirka 80 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen, och nu söker vi en teamledare för tillsvidareanställning i vårt centrumdistrikt.

Alltid i rörelse, här och nu, en trygg plats för längtan, som alla vill tillhöra.

Vill du bli en del av kyrkogårdsförvaltningen och tillsammans med våra kompetenta medarbetare förvalta våra gröna begravnings- och kulturmiljöer? Vi finns belägna i Helsingborg och här arbetar vi i en trivsam och öppen miljö både självständigt och tillsammans i lag.

Om tjänsten

Tjänsten innebär praktiskt arbete såsom skötsel av grönytor och gravplatser, kapelltjänstgöring kan förekomma. Tjänsten kan även innebära administrativa uppgifter delegerade av kyrkogårdsmästaren. Som teamledare har du en viktig roll i det dagliga arbetet ute på kyrkogården genom att vara länken mellan kollegorna och kyrkogårdsmästaren. I samarbete med kyrkogårdsmästaren strukturerar och leder du det dagliga arbetet samt jobbar långsiktigt med övergripande planering. När kyrkogårdsmästaren är frånvarande agerar teamledarna som tillförordnad kyrkogårdsmästare.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är serviceinriktad och vill vara med att utveckla vårt sätt att arbeta på kyrkogårdarna. Du har utbildning inom den gröna sektorn och arbetslivserfarenhet inom liknande arbete. Det är önskvärt att du har arbetsledarerfarenhet och/eller har genomgått en arbetsledarutbildning.
Du har förmågan och viljan att ta en aktiv del i den dagliga arbetsledningen samt god samarbetsförmåga.
Praktisk erfarenhet och vana vid maskiner är meriterande.
Du har lägst B-körkort.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om oss

Svenska Kyrkan i Helsingborg vill verka där människor är. Hos oss är beslutsvägar korta och möjligheten att påverka arbetsinnehållet stor. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag och vi är miljöcertifierade för att arbeta för en hållbar verksamhet och framtid. Vi erbjuder en trygg arbetsplats där vi är måna om arbetsglädje och gemenskap. Pastoratets framtid formar vi tillsammans. Besök gärna vår hemsida för mer information om oss och våra olika verksamheter: www.svenskakyrkan.se/helsingborg

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den11 oktober 2022.

Ansökan görs via vårt digitala rekryteringsverktyg Reachmee. Vi ber dig ansöka till tjänsten genom att klicka på ansökningslänken i annonsen, vi tar endast emot ansökningar via ansökningslänken. Har du några frågor är du välkommen att kontakta de kontaktpersoner som finns angivna i annonsen. Visa mindre

Junior trädgårdsmästare i prydnadsväxtproduktion

Ansök    Okt 11    Dain AB    Trädgårdsmästare, odling
Att vara trädgårdsmästare är ett hantverksarbete, som måste läras praktiskt under en längre tid. Vi söker en junior trädgårdsmästare som jobbat några år i branschen och nu vill ta nästa steg. Du kommer jobba tillsammans med och läras upp av vår seniora trädgårdsmästare. Målet är att du utbildas genom erfarenhet inom företaget, för att nå en ledande roll och bli en nyckelperson. Viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och är... Visa mer
Att vara trädgårdsmästare är ett hantverksarbete, som måste läras praktiskt under en längre tid.
Vi söker en junior trädgårdsmästare som jobbat några år i branschen och nu vill ta nästa steg. Du kommer jobba tillsammans med och läras upp av vår seniora trädgårdsmästare.
Målet är att du utbildas genom erfarenhet inom företaget, för att nå en ledande roll och bli en nyckelperson.
Viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och är praktiskt lagd. Du ska vara växtintresserad, handlingskraftig och trivas med att jobba i ett tidvis högt tempo.
Krav för tjänsten:
Du har utbildning från trädgårdsskola eller liknande och/eller att du har jobbat några år i branschen.
Om oss:
Björkebo Gård Driftsaktiebolag odlar prydnadsväxter i en by utanför Helsingborg.
Vi ligger i teknikens och odlingens framkant med stark framtidstro. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Säsongsarbete mars-augusti . Vi söker 5 st arbetare jobbet bestå av plantering av blommor och packning av blommor , Och alla andra förekommande jobb på Trädgården . Trädgårdsmästeriet finns 1 mil utanför Helsingborg. Arbetet 8 timmar om dagen viss övertid förekommer även helgjobb förekommer .All odling sker på golv . Tiden för arbetet är 2023 1mars-ca 30 augusti , Om intresse finns hör av er till [email protected] Visa mer
Säsongsarbete mars-augusti . Vi söker 5 st arbetare jobbet bestå av plantering av blommor och packning av blommor , Och alla andra förekommande jobb på Trädgården . Trädgårdsmästeriet finns 1 mil utanför Helsingborg. Arbetet 8 timmar om dagen viss övertid förekommer även helgjobb förekommer .All odling sker på golv . Tiden för arbetet är 2023 1mars-ca 30 augusti , Om intresse finns hör av er till [email protected] Visa mindre

Tandtekniker Estetik / Cad

Ansök    Sep 9    Teknodont AB    Tandtekniker
Teknodont Helsingborg söker porslinstekniker/CAD/CAM Vi söker en tandtekniker som har erfarenhet av arbeten med monolitiska keramer. Du behöver även behärska traditionell MK-teknik. Det är en fördel om du har arbetat med CAD/CAM. Vi söker dig som har hög känsla för estetik och har lätt för att ha direktkontakt med tandläkare och patienter. Visa mer
Teknodont Helsingborg söker porslinstekniker/CAD/CAM
Vi söker en tandtekniker som har erfarenhet av arbeten med monolitiska keramer.
Du behöver även behärska traditionell MK-teknik.
Det är en fördel om du har arbetat med CAD/CAM.
Vi söker dig som har hög känsla för estetik och har lätt för att ha direktkontakt med tandläkare och patienter. Visa mindre

Tävlingsgroom/Hästskötare

Tävlingsgroom/Hästskötare tävling på heltid till Christinelund Dressage Är du en positiv, ordningsam, orädd och ansvarsfull person som är minst 23 år och har ett brinnande intresse för hästar och sporten så söker vi dig som kan arbeta både självständigt och i team. Det är viktigt att du har gedigen erfarenhet av att arbeta med tävlingshästar och hingstar och kommer att följa med på tävlingar både i Sverige och utomlands. I tjänsten ingår även vanlig stallt... Visa mer
Tävlingsgroom/Hästskötare tävling på heltid till Christinelund Dressage
Är du en positiv, ordningsam, orädd och ansvarsfull person som är minst 23 år och har ett brinnande intresse för hästar och sporten så söker vi dig som kan arbeta både självständigt och i team. Det är viktigt att du har gedigen erfarenhet av att arbeta med tävlingshästar och hingstar och kommer att följa med på tävlingar både i Sverige och utomlands. I tjänsten ingår även vanlig stalltjänstgöring mm.
Vår verksamhet är belägen vid Christinelunds gård utanför Viken i Skåne i en vacker miljö. Vi har ett modernt tävlingsstall med plats för 22 hästar och är inriktade på dressyr.
Körkort är ett krav och C-kort meriterande. Möjlighet till trevligt boende finns på gården - del i modern lägenhet - om så önskas. Lön och förmåner enligt avtal och erfarenhet.
Stämmer dina erfarenheter/meriter enligt ovan och du tycker tjänsten låter intressant så är och du välkommen att skicka din ansökan med cv snarast till [email protected]. @christinelunddressage Visa mindre

Trädgårdsmästare/Anläggningsskötsel

Vi söker en trädgårdsmästare med vissa arbetsuppgifter inom anläggningskötsel. De primära arbetsuppgifterna är bland annat beskärning av buskar, träd och perenner, plantering, gräsklippning, häckklippning, skötsel av rabatter, röjningsarbete, renhållning samt hjälp med allmän anläggnings/fastighetsservice på en modern hästsportanläggning utan för Viken. Du måste vara flexibel, ha en stor arbetsvilja, positiv inställning och vara redo att ta i där det behöv... Visa mer
Vi söker en trädgårdsmästare med vissa arbetsuppgifter inom anläggningskötsel. De primära arbetsuppgifterna är bland annat beskärning av buskar, träd och perenner, plantering, gräsklippning, häckklippning, skötsel av rabatter, röjningsarbete, renhållning samt hjälp med allmän anläggnings/fastighetsservice på en modern hästsportanläggning utan för Viken.
Du måste vara flexibel, ha en stor arbetsvilja, positiv inställning och vara redo att ta i där det behövs. Du trivs utomhus, är prestigelös och kan tänka dig att ta dig an alla sorters arbetsuppgifter. Du har god fysik och ett har ett öga för detaljer. Du behöver ha traktor & maskinvana och känner dig bekväm med att använda maskiner, motorsåg och olika verktyg. Djurvana – gärna hästvana är ett stort plus då vi bedriver hästverksamhet på anläggningen.
För att lyckas i tjänsten behöver du vara noggrann och mån om att hålla hög kvalitet i det arbete du utför. Du har förmågan att arbeta självständigt, men också ha en god förmåga att samarbeta övriga anställda inom fastighet och stall.
Tjänsten är på heltid, vardagar ca 07.00-16:00 med start snarast möjligt. Lön enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.
Intervjuer kommer att ske löpande.
Skicka din ansökan via email med personligt brev och cv till [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandtekniker

Ansök    Aug 21    Arc Solutions AB    Tandtekniker
ARC Solutions är ett Helsingborgsbaserat tillverkningsbolag som arbetar inom Dentalbranschen. Kunderna är främst tandlaboratorium som erbjuds tillverkning av individanpassad protetik, service i olika former samt utbildning. Huvudmarknaden är Sverige men England och Tyskland ökar löpande. Bolaget flyttade till större lokaler förra året vilket ger möjligheter att fortsätta expandera. ARC Solutions har för närvarande 13 medarbetare förväntas växa ytterligare ... Visa mer
ARC Solutions är ett Helsingborgsbaserat tillverkningsbolag som arbetar inom Dentalbranschen. Kunderna är främst tandlaboratorium som erbjuds tillverkning av individanpassad protetik, service i olika former samt utbildning. Huvudmarknaden är Sverige men England och Tyskland ökar löpande. Bolaget flyttade till större lokaler förra året vilket ger möjligheter att fortsätta expandera. ARC Solutions har för närvarande 13 medarbetare förväntas växa ytterligare de närmaste åren.
ARC Solutions ägs av implantatbolaget Neoss och bolagen arbetar väldigt integrerat med varandra. Neoss Norden har kontor i Göteborg och huvudkontoret finns i Harrogate, England. Neoss har dotterbolag runt om i världen och befinner sig i en väldigt expansiv fas.
Arbetsbeskrivning
Som Tandtekniker hos oss så arbetar man väldigt brett och dagarna är varierande.
Vi supporterar 3Shape och Exocad till viss del. Neoss har precis lanserat en ny intraoral scanner där ARC sköter supporten i Sverige men stöttar även andra marknader.
Vi designar och producerar C&B, bettskenor men framförallt implantatprotetik som är vår specialitet.
Tandteknikerna ansvarar även för slutfinish och kvalitetskontroll på allt innan de skickas till kund.
På ARC finns Support & Designansvarig för all ARC/Neoss verksamhet. Vi har även tandtekniker i Tyskland och England.
Krav är att du har erfarenhet av 3Shape och design av implantatlösningar. Som person är du noggrann, nyfiken på att lära och väldigt viktigt att vara prestigelös då vi alla hjälps åt överallt.
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vill du ha mer info eller skicka ditt Cv. Hör av er till [email protected] Visa mindre

Stallhjälp i Tävlingsstall

Vi söker stallhjälp på hel- eller deltid till vårt dressyrstall utanför Helsingborg nära Viken. Arbetet består av mockning av boxar, viss hästhantering beroende på erfarenhet, samt allmän stall- och anläggningsskötsel. Pga arbetets art så jobbar vi efter schema. Du behöver ha en stark och god fysik, vara anpassningsbar att jobba i team samt ha en positiv inställning. Erfarenhet av att arbeta med hästar är ett krav. Du behöver ha körkort och tillgång til... Visa mer
Vi söker stallhjälp på hel- eller deltid till vårt dressyrstall utanför Helsingborg nära Viken. Arbetet består av mockning av boxar, viss hästhantering beroende på erfarenhet, samt allmän stall- och anläggningsskötsel. Pga arbetets art så jobbar vi efter schema.
Du behöver ha en stark och god fysik, vara anpassningsbar att jobba i team samt ha en positiv inställning. Erfarenhet av att arbeta med hästar är ett krav. Du behöver ha körkort och tillgång till bil pga gårdens läge.
Lön och villkor enligt kollektivavtal.
Skicka din ansökan till Eva Salomon [email protected] 079-327 00 08
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Anläggningsarbetare, Helsingborg

Om tjänsten Vi söker två anläggningsarbetare med tidigare erfarenhet av trädgårdsanläggning. I arbetsuppgifterna ingår bland annat plattläggning, beskärning, montering av lekredskap, kantsättning och gjutning. Att arbeta som anläggare inom grönytor innebär även arbetsuppgifter som att anlägga utemiljöer i form av parker eller lekplatser. Anläggningsarbete handlar om att skapa trivsamma miljöer för människor att vistas i. Heltidstjänst förlagd på dagtid ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker två anläggningsarbetare med tidigare erfarenhet av trädgårdsanläggning. I arbetsuppgifterna ingår bland annat plattläggning, beskärning, montering av lekredskap, kantsättning och gjutning.

Att arbeta som anläggare inom grönytor innebär även arbetsuppgifter som att anlägga utemiljöer i form av parker eller lekplatser. Anläggningsarbete handlar om att skapa trivsamma miljöer för människor att vistas i.

Heltidstjänst förlagd på dagtid 07.00-16.00.
Tjänsten är långsiktig med stor chans på att bli övertagen till kund.

Om kunden
Företaget har verksamhet i Helsingborg

Din profil
Som person är du ansvarstagande och självgående då du arbetar i par. Då du kommer att ha viss kundkontakt ska du även ha en god serviceförmåga. Vi lägger stor vikt på ditt personliga engagemang, flexibilitet och din samarbetsförmåga.

Du har tidigare erfarenhet av arbete med trädgårdsanläggning eller liknande arbetsuppgifter.
Utbildning från mark- och anläggning är meriterande men viktigast är din erfarenhet och personliga kompetens.

B-körkort är ett krav.
Har du även grävmaskinskort är det högt meriterande.
Du ska inte heller ha några problem med fysiskt krävande arbete eller att arbeta utomhus.

Om Logent
Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Lager- och Produktionslogistik, Transport Management, Tullhantering och Hamnverksamhet samt Bemanningstjänster och Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.9 mdr SEK, sysselsätter ca 3 000 personer och finns i Sverige, Norge och Danmark.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandtekniker KBF-avdelning

Ansök    Jul 21    Nordentic AB    Tandtekniker
Vi söker efter en ny medarbetare till KBF/underkonstruktion! Vi är ett glatt gäng på 17 personer som söker efter en glad och positiv medarbetare. Vårt trivsamma dentallaboratorium är beläget i centrala Helsingborg med goda pendlingsmöjligheter. Vi lägger stor vikt på den personliga lämpligheten. Vi söker en erfaren medarbetare till vår KBF avdelning. Det är ett krav att ha en tandteknisk utbildning och arbetat i minst fem år. Du behöver även kunna ta e... Visa mer
Vi söker efter en ny medarbetare till KBF/underkonstruktion!
Vi är ett glatt gäng på 17 personer som söker efter en glad och positiv medarbetare. Vårt trivsamma dentallaboratorium är beläget i centrala Helsingborg med goda pendlingsmöjligheter.


Vi lägger stor vikt på den personliga lämpligheten.


Vi söker en erfaren medarbetare till vår KBF avdelning. Det är ett krav att ha en tandteknisk utbildning och arbetat i minst fem år. Du behöver även kunna ta emot samtal med god svenska.

Arbetsbeskrivning: Implantat, underkonstruktioner, pelare, pressning av e.max, gränsdragning.

Känns det som det är dig vi söker? Ta steget och hör av dig.
Vi ser framemot din ansökan!Kontakta Camilla Jonsson
Mobil: 0704 95 29 28, Mail: [email protected] Visa mindre

Kyrkogårdsmästare till kyrkogårdsförvaltningen i Helsingborg

Genom tre församlingar och begravningsverksamhet vill vi i Helsingborgs pastorat vara där för människor, var de än befinner sig i sina liv. Tillsammans vill vi ge människor hopp och mervärde i mötet med Svenska kyrkan. Alltid i rörelse, här och nu, en trygg plats för längtan, som alla vill tillhöra. Kyrkogårdsförvaltningen i Helsingborgs pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser vilket är indelat i tre dist... Visa mer
Genom tre församlingar och begravningsverksamhet vill vi i Helsingborgs pastorat vara där för människor, var de än befinner sig i sina liv. Tillsammans vill vi ge människor hopp och mervärde i mötet med Svenska kyrkan.

Alltid i rörelse, här och nu, en trygg plats för längtan, som alla vill tillhöra.

Kyrkogårdsförvaltningen i Helsingborgs pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser vilket är indelat i tre distrikt. Vi är cirka 80 medarbetare på kyrkogårdsförvaltningen och söker nu Kyrkogårdsmästare för tillsvidareanställning.

Vill du bli en del av kyrkogårdsförvaltningen och tillsammans med våra kompetenta medarbetare förvalta våra gröna begravnings– och kulturmiljöer? På distrikt centrum (Nya kyrkogården, Donationskyrkogården och Gamla kyrkogården) arbetar både helårs- och säsongsanställda kyrkogårdsarbetare självständigt och tillsammans i lag. Vi finns belägna i centrala Helsingborg och här arbetar vi i en trivsam och öppen miljö.

Som en av våra kyrkogårdsmästare inom förvaltningen ansvarar du för den dagliga arbetsledningen och arbeta med strategisk utveckling av arbetet på kyrkogårdarna. Tjänsten innebär stort eget ansvar och frihet att självständigt lägga upp och planera arbetet så att vi upprätthåller kvalitetskraven. Tillsammans med driftchef, kyrkogårdsmästare och övriga kollegor blir du en viktig del i arbetet med att vårda, bevara och utveckla allt ifrån arbetsutförande till fysiska miljöer.

Du är ansvarig för all personal i distriktet, till din hjälp har du två teamledare. Vilket innebär att du även har delegerade arbetsmiljöuppgifter som du ansvarar för. Arbetet innehåller även administrativa arbetsuppgifter såsom resursplanering, fakturahantering och delaktighet i budgetarbetet.

Kvalifikationer


• Du är utbildad inom den gröna sektorn
• Du har minst 3 års erfarenhet av arbete i ledande befattning.
• Du har goda kunskaper och erfarenheter inom arbetsmiljöfrågor
• Datorvana
• Erfarenhet av ekonomisk uppföljning och budgetarbete är meriterande.

Du har fokus på utveckling, förändring och ser möjligheter. Du är självgående och en god ledare som tar tillvara på dina medarbetares kompetenser.

För att passa i den här rollen måste du tycka om att jobba tillsammans med andra människor. Som ledare är du engagerad och kan ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos medarbetarna och kan motivera dem att nå våra gemensamma mål. Personliga egenskaper som värdesätts är att du är engagerad, lyhörd och har ett positivt förhållningssätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om oss

Svenska Kyrkan i Helsingborg vill verka där människor är. Hos oss är beslutsvägar korta och möjligheten att påverka arbetsinnehållet stor. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag och vi är miljöcertifierade för att arbeta för en hållbar verksamhet och framtid. Vi erbjuder en trygg arbetsplats där vi är måna om arbetsglädje och gemenskap. Pastoratets framtid formar vi tillsammans. Besök gärna vår hemsida för mer information om oss och våra olika verksamheter: www.svenskakyrkan.se/helsingborg

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 4 september 2022.

Ansökan görs via vårt digitala rekryteringsverktyg Reachmee. Vi ber dig ansöka till tjänsten genom att klicka på ansökningslänken i annonsen, vi tar endast emot ansökningar via ansökningslänken. Har du några frågor är du välkommen att kontakta de kontaktpersoner som finns angivna i annonsen. Visa mindre

Tävlingsgroom/Hästskötare

Tävlingsgroom/Hästskötare på heltid till Christinelund Dressage Är du en positiv, ordningsam, orädd och ansvarsfull person som är minst 23 år och har ett brinnande intresse för hästar och sporten så söker vi dig som kan arbeta både självständigt och i team. Det är viktigt att du har erfarenhet av att arbeta med tävlingshästar och hingstar och kommer att följa med på tävlingar både i Sverige och utomlands. I tjänsten ingår även vanlig stalltjänstgöring mm. ... Visa mer
Tävlingsgroom/Hästskötare på heltid till Christinelund Dressage
Är du en positiv, ordningsam, orädd och ansvarsfull person som är minst 23 år och har ett brinnande intresse för hästar och sporten så söker vi dig som kan arbeta både självständigt och i team. Det är viktigt att du har erfarenhet av att arbeta med tävlingshästar och hingstar och kommer att följa med på tävlingar både i Sverige och utomlands. I tjänsten ingår även vanlig stalltjänstgöring mm.
Vår verksamhet är belägen vid Christinelunds gård utanför Viken i Skåne i en vacker miljö. Vi har ett modernt tävlingsstall med plats för 22 hästar och är inriktade på dressyr.
Körkort är ett krav och C-kort meriterande. Möjlighet till trevligt boende finns på gården - del i modern lägenhet - om så önskas. Lön och förmåner enligt avtal och erfarenhet.
Stämmer dina erfarenheter/meriter enligt ovan och du tycker tjänsten låter intressant så är och du välkommen att skicka din ansökan med cv snarast till [email protected]. @christinelunddressage Visa mindre

Trädgårdsservice

Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12 000 hyreslägenheter i över 30 bostadsområden. Vi ägs av Helsingborgs Stad och var femte Helsingborgare har sitt hem hos oss. Vår verksamhet är viktig för att staden ska växa och vara attraktiv för en mångfald av människor. Därför strävar vi efter att utveckla boenden, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Vi vill att våra kunder ska känna sig stolta. Stolta över sin bostad, sitt ... Visa mer
Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12 000 hyreslägenheter i över 30 bostadsområden. Vi ägs av Helsingborgs Stad och var femte Helsingborgare har sitt hem hos oss. Vår verksamhet är viktig för att staden ska växa och vara attraktiv för en mångfald av människor. Därför strävar vi efter att utveckla boenden, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Vi vill att våra kunder ska känna sig stolta. Stolta över sin bostad, sitt område och sin stadsdel - och över Helsingborg. Vi är 260 medarbetare som genom ett öppet och aktivt förhållningssätt vill möta våra kunders drömmar om livet hemma. Både idag och imorgon. Läs gärna mer om oss på www.helsingborgshem.se.Vi söker en händig trädgårdskunnig medarbetare!

Som medarbetare inom trädgårdsservice så arbetar du på Helsingborgshems olika bostadsområden med enklare service uppdrag såsom snickeri, platt-och anläggningsjobb men också vanligt förekommande arbete inom trädgård. Tjänsten innefattar även körning av K-heat, harvning och diverse röj- eller motorsågsuppdrag. Du planerar ditt arbete och återkopplar det genomförda uppdraget till hyresgästen. Rapportering sker till din närmaste arbetsledare.

Vi söker dig som är en flexibel lagspelare och som med självklarhet hjälps åt i arbetslaget med att ta gemensamt ansvar, samtidigt har du inga problem med att arbeta självständigt när det behövs. För att trivas i rollen gillar du hårt fysiskt arbete.
Du behöver vara strukturerad, bekväm med digitala verktyg samt tala och skriva svenska obehindrat. Erfarenhet av liknande arbete och B-körkort (manuell) är ett krav för tjänsten. Vi ser gärna att du är positiv, social och har en förmåga att prioritera samt tar egna initiativ. Har du utbildning inom trädgård, anläggning, snickeri samt innehar certifikat inom exempelvis motorsåg, heta arbeten med flera är det meriterande.

Vi kan erbjuda en visstidsanställning med minst 2 månaders anställningstid med start i augusti/september, förlängning kan vara aktuellt. Arbetstiderna är heltid måndag till fredag kl. 07.00 - 16.00.

Intervjuer kommer ske löpande med start tidigast i v 33. Du är välkommen med din ansökan sista ansökningsdag är den 19 augusti. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller vanlig post.

   

Kontaktinformation
Jessica Scholz (kontaktperson 14/8-19/8), Trädgårdssupportchef, [email protected]

Misa Sekulic (kontaktperson 21/7-13/8), Arbetsledare Trädgård, [email protected]

Arbetsplats
Regementsvägen 2

254 57 Helsingborg Visa mindre

Trädgårdsskötare se hit!

Om tjänsten Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utf... Visa mer
Om tjänsten
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.


Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Anställning: 1-6 månader eller längre via Montico med arbete hos Peab
Lön: enligt kollektivavtal
Start: Mars/April 2022

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Relevant utbildning eller minst 6 månaders relevant erfarenhet.
Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Malmö med omnejd är meriterande

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Januari/Februari, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Extrajobb inom Trädgård och grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men d... Visa mer
Om tjänsten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.
Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: Varierande
Anställning: Återkommande Visstidsanställning (Timanställning)
Lön: enligt kollektivavtal

Vi söker dig som
Krav:
OBS: Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, dvs. en annan anställning/studier eller om du driver eget företag!

B-körkort för bilar med manuell växellåda.
Du ska kunna hoppa in med kort varsel.
Inte vara rädd för att arbeta och hugga i.

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer tillämpa löpande rekryteringsprocess, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Hundfrisör

Ansök    Jul 6    Alexandras Hunddagis    Hundtrimmare
VI SÖKER HUNDFRISÖR/TRIMMARE/HUNDDAGIS??????FÖLJANDE INGÅR I KONCEPTET: • Salong i toppstandard • Ergonomisk grund- utrustning • Kassasystem /swish • Marknadsföring • Central kundtjänst VI SÖKER DIG SOM: • Är utbildad hundfrisör eller har lång erfarenhet. • Är professionell, positiv och driven som person. Till en början kommer tjänsten vara kombinerad med att arbeta på vårt hunddagis och ju mer kunder vi får i trimmet ju större blir tjänsten i ... Visa mer
VI SÖKER HUNDFRISÖR/TRIMMARE/HUNDDAGIS??????FÖLJANDE INGÅR I KONCEPTET:
• Salong i toppstandard
• Ergonomisk grund- utrustning
• Kassasystem /swish
• Marknadsföring
• Central kundtjänst
VI SÖKER DIG SOM:
• Är utbildad hundfrisör eller har lång erfarenhet.
• Är professionell, positiv och driven som person.
Till en början kommer tjänsten vara kombinerad med att arbeta på vårt hunddagis och ju mer kunder vi får i trimmet ju större blir tjänsten i trimmet. Målet är att uppnå 100% i trim. Vi gör ett upplägg tillsammans!
Vår lokal ligger i centrala Helsingborg med god kollektivtrafik!
LÖN enligt ök!
skicka din ansökan redan idag. Tjänsten ska vara tillsatt 1/9-22
Hundriket AB Visa mindre

Parkarbetare inom grönyteskötsel, Helsingborg

Om tjänsten Som skötselarbetare inom grönyteskötsel vistas man i våra kunders utemiljöer där man bla. planterar, beskär, klipper gräs och ogräsbekämpar för att skapa en trivsam miljö. Vi erbjuder dig goda möjligheter, i en företagsmiljö där alla har viljan att göra ett bra jobb. Tjänsten innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel samt underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, beskärning av bus... Visa mer
Om tjänsten
Som skötselarbetare inom grönyteskötsel vistas man i våra kunders utemiljöer där man bla. planterar, beskär, klipper gräs och ogräsbekämpar för att skapa en trivsam miljö.

Vi erbjuder dig goda möjligheter, i en företagsmiljö där alla har viljan att göra ett bra jobb.

Tjänsten innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel samt underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, beskärning av buskar och träd m.m.

Du arbetar heltid förlagd på dagtid.


Din profil
Vi vill att du är driven, strukturerad, engagerad och tar stort eget ansvar för ditt arbete, då vi oftast arbetar lagvis skall du ha mycket god sammarbetsförmåga och initiativtagande.
Du är en serviceinriktad, flexibel person som är mån om att utföra ett bra arbete.

Krav
- B-körkort
- Behärskar svenska i tal och skrift


Om Logent
Logent är en heltäckande logistikpartner med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster (lager, tull och 4PL), Hamn och Kombiterminaler, Bemanning och Rekrytering samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.7 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer.
www.logent.se

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående, rekryteringsarbetet sker löpande.
Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Hunddagis

Nu söker vi efter en ny kollega! Vem söker vi? Vi söker dig som har god kunskap inom hund. Du ska tycka om att promenera, rasta och umgås med hundarna, ge lunch, ta emot våra kunder på ett välkomnade sätt och lämna ut deras pälsklingar med en kort uppdatering hur dagen varit. Du ska kunna klippa klor och utföra daglig städning av lokal. Du ska ha lätt för samarbete och vara lättlärd. Glad, positiv & initiativrik. Vi ligger centralt med bra bussförbindelser... Visa mer
Nu söker vi efter en ny kollega!
Vem söker vi? Vi söker dig som har god kunskap inom hund. Du ska tycka om att promenera, rasta och umgås med hundarna, ge lunch, ta emot våra kunder på ett välkomnade sätt och lämna ut deras pälsklingar med en kort uppdatering hur dagen varit. Du ska kunna klippa klor och utföra daglig städning av lokal. Du ska ha lätt för samarbete och vara lättlärd. Glad, positiv & initiativrik. Vi ligger centralt med bra bussförbindelser. Våra öppettider är 06.30-18.00 måndag till fredag.
Tjänsten är en timanställning med minimum 20h/vecka. Tjänsten ska vara tillsatt 1/8.
Välkommen med din ansökan.
[email protected] Visa mindre

Parkarbetare sökes på heltid under sommaren

Vill du jobba utomhus i sommar? Då har vi jobbet för dig! Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av vattna, klippa häck och gräs, trimma och annat som tillhör park/trädgårdsarbete. Meriterande om du har B-körkort. Vem är du? Vi ser att du är positiv, driven och engagerad. Du är noggrann i ditt arbete och vill alltid göra ditt bästa. Du trivs av att jobba i grupp men känner dig också bekväm i enskilt arbete. Tjänsten är med start omgående eller enlig... Visa mer
Vill du jobba utomhus i sommar? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av vattna, klippa häck och gräs, trimma och annat som tillhör park/trädgårdsarbete.

Meriterande om du har B-körkort.

Vem är du?
Vi ser att du är positiv, driven och engagerad. Du är noggrann i ditt arbete och vill alltid göra ditt bästa. Du trivs av att jobba i grupp men känner dig också bekväm i enskilt arbete.

Tjänsten är med start omgående eller enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen in med din ansökan redan idag. Visa mindre

Tävlingsgroom / Hästskötare

Tävlingsgroom/Hästskötare på heltid till Christinelund Dressage Är du en positiv, ordningsam, orädd och ansvarsfull person med ett brinnande intresse för hästar och sporten så söker vi dig som som kan arbeta både självständigt och i team och som har erfarenhet av att arbeta med tävlingshästar och hingstar. Vår verksamhet är belägen vid Christinelunds gård utanför Viken i Skåne i en vacker miljö. Vi har ett modernt tävlingsstall med plats för 22 hästar o... Visa mer
Tävlingsgroom/Hästskötare på heltid till Christinelund Dressage
Är du en positiv, ordningsam, orädd och ansvarsfull person med ett brinnande intresse för hästar och sporten så söker vi dig som som kan arbeta både självständigt och i team och som har erfarenhet av att arbeta med tävlingshästar och hingstar.
Vår verksamhet är belägen vid Christinelunds gård utanför Viken i Skåne i en vacker miljö. Vi har ett modernt tävlingsstall med plats för 22 hästar och är inriktade på dressyr.
I heltidstjänsten ingår även vanlig stalltjänstgöring mm. Körkort är ett krav och C-kort meriterande. Möjlighet till trevligt boende finns på gården - del i modern lägenhet - om så önskas. Lön och förmåner enligt avtal och erfarenhet.
Låter tjänsten intressant? För mer info och välkommen att skicka din ansökan med cv snarast till [email protected]. @christinelunddressage Visa mindre

Självgående Trädgårdsarbetare till Helsingborg

GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

Som trädgårdsmästare hos GOveteran i Helsingborg organiserar, planerar, kostnadsuppskattar och leder du arbetet hos våra kunder, samt själv utför arbete. Våra kunder är främst privatpersoner och bostadsrätts- och hyresrättsföreningar i Nordvästra Skåne. Du jobbar tätt ihop med distriktschefen och har stor möjlighet att påverka ditt arbete, våra tjänster inom trädgård, och vilka kunder och uppdrag vi tar oss an ihop.

Lön enligt kollektivavtal och fullförsäkrad.

Arbetsuppgifter
Allt vanligt förekommande trädgårdsarbete, t.ex.:

.Gräsklippning, busk- och häckhantering.
.Rensning, räfsning.
.Beskära fruktträd.
.Tvätta/rensa plattor.
.m.m.

Kvalifikationer
Vi söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade veteraner, med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självgående ute hos kund. Att bemöta dina medmänniskor på ett trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet.

Vi eftersöker i första hand erfarna och drivna veteraner, som älskar nöjda kunder. Med rätt personlighet och inställning kan dock även du med bristande erfarenhet ges möjlighet till enklare uppdrag.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!

Personliga egenskaper
Du ska ha stort intresse för trädgård och vill ge våra kunder kvalité och service.
-Erfarenhet som trädgårdsmästare är meriterande.
-Intresse och erfarenhet av kundrelationer.
-Meriterande om du har egen erfarenhet och kunskap inom trädbeskärning.
-Meriterande om du har erfarenhet av trädgårdsanläggning. 
-Relevanta utbildningar och diplom. 
-Svenska obehindrat i tal och skrift.
-B-körkort är ett krav! Och tillgång till egen bil med dragkrok är meriterande.
-Förtroendeingivande.
-Professionell.
-Service och kvalitetsinriktad.
-Social och kommunikativ.
-Driven.

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats

 Helsingborg Visa mindre

Parkarbetare sökes på heltid under sommaren

Vill du jobba utomhus i sommar? Då har vi jobbet för dig! Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av vattna, klippa häck och gräs, trimma och annat som tillhör park/trädgårdsarbete. Meriterande om du har B-körkort. Vem är du? Vi ser att du är positiv, driven och engagerad. Du är noggrann i ditt arbete och vill alltid göra ditt bästa. Du trivs av att jobba i grupp men känner dig också bekväm i enskilt arbete. Tjänsten är med start omgående eller enlig... Visa mer
Vill du jobba utomhus i sommar? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av vattna, klippa häck och gräs, trimma och annat som tillhör park/trädgårdsarbete.

Meriterande om du har B-körkort.

Vem är du?
Vi ser att du är positiv, driven och engagerad. Du är noggrann i ditt arbete och vill alltid göra ditt bästa. Du trivs av att jobba i grupp men känner dig också bekväm i enskilt arbete.

Tjänsten är med start omgående eller enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen in med din ansökan redan idag. Visa mindre

Växthusarbetare

Ansök    Jun 13    Rågångens Jordbruks KB    Växtskötare
Ett modernt växthusföretag som har specialiserat sig på gurka. Intreserad att jobba med levande ting och ha viss erfarenhet av växthusarbete. Viktigt att kunna tåla värmen som finns i ett växthus. Heltidsanställning som växthusarbetare i odlling av slanggurka. Arbetet består i allt från förberedelse, skörd och paketering av gurka. Visa mer
Ett modernt växthusföretag som har specialiserat sig på gurka. Intreserad att jobba med levande ting och ha viss erfarenhet av växthusarbete. Viktigt att kunna tåla värmen som finns i ett växthus. Heltidsanställning som växthusarbetare i odlling av slanggurka. Arbetet består i allt från förberedelse, skörd och paketering av gurka. Visa mindre

Parkarbetare sökes på heltid under sommaren

Vill du jobba utomhus i sommar? Då har vi jobbet för dig! Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av vattna, klippa häck och gräs, trimma och annat som tillhör park/trädgårdsarbete. Meriterande om du har B-körkort. Vem är du? Vi ser att du är positiv, driven och engagerad. Du är noggrann i ditt arbete och vill alltid göra ditt bästa. Du trivs av att jobba i grupp men känner dig också bekväm i enskilt arbete. Tjänsten är med start omgående eller enlig... Visa mer
Vill du jobba utomhus i sommar? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av vattna, klippa häck och gräs, trimma och annat som tillhör park/trädgårdsarbete.

Meriterande om du har B-körkort.

Vem är du?
Vi ser att du är positiv, driven och engagerad. Du är noggrann i ditt arbete och vill alltid göra ditt bästa. Du trivs av att jobba i grupp men känner dig också bekväm i enskilt arbete.

Tjänsten är med start omgående eller enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen in med din ansökan redan idag. Visa mindre

Trädgårdsmästare

Vi söker till vår kund i Helsingborg en Erfaren trädgårdsmästare Vår kund anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering i Helsingborgsregionen men etableringsplaner för närliggande kommuner finns för framtiden. Du bör vara flexibel, ha en stor arbetsvilja och vara redo att ta i där det behövs. Du trivs utomhus, är prestigelös och kan tänka dig att ta dig an alla sort... Visa mer
Vi söker till vår kund i Helsingborg en Erfaren trädgårdsmästare

Vår kund anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering i Helsingborgsregionen men etableringsplaner för närliggande kommuner finns för framtiden.

Du bör vara flexibel, ha en stor arbetsvilja och vara redo att ta i där det behövs. Du trivs utomhus, är prestigelös och kan tänka dig att ta dig an alla sorters arbetsuppgifter. För att lyckas i tjänsten behöver du vara noggrann och mån om att hålla hög kvalitet i det arbete du utför. Du har förmågan att arbeta självständigt, driva ditt eget arbete framåt men också ha en god förmåga att samarbeta med andra. Punktlig och kommer alltid i tid. Du har arbetat med anläggning sen tidigare och förstår vad som krävs av dig.

Kvalifikationer för arbetet:

- Gymnasial utbildning
- Erfarenhet inom likande verksamhet, ca 1-2år.
- Dokumenterad utbildning som Trädgårdsmästare eller likande
- Svenskt B körkort och körvana med släp.
- Goda kunskaper inom svenska språket.


Det är meriterande om du:

- Har gått utbildningar röjsåg, motorsåg mfl.
- Har BE-körkort Visa mindre

Vi söker fler veteraner som vill jobba med trädgård!

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Klippa gräs, kratta löv, klippa häckar osv.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsanläggningsarbetare

JAG BRHÖVER 2-4 PERSONER SOM KAN JOBBA MED TRÄDGÅRD.HAN SKA VARA FYSISK OCH STARK.HAN KAN JOBBA MED TEAM.HAN KAN PRATA ENGLESHKA. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
JAG BRHÖVER 2-4 PERSONER SOM KAN JOBBA MED TRÄDGÅRD.HAN SKA VARA FYSISK OCH STARK.HAN KAN JOBBA MED TEAM.HAN KAN PRATA ENGLESHKA.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Extrajobb inom Trädgård och grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men d... Visa mer
Om tjänsten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.
Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: Varierande
Anställning: Återkommande Visstidsanställning (Timanställning)
Lön: enligt kollektivavtal

Vi söker dig som
Krav:
OBS: Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, dvs. en annan anställning/studier eller om du driver eget företag!

B-körkort för bilar med manuell växellåda.
Du ska kunna hoppa in med kort varsel.
Inte vara rädd för att arbeta och hugga i.

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer tillämpa löpande rekryteringsprocess, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Erfaren trädgårdsanläggare

Vi söker till vår kund i Helsingborg en Erfaren trädgårdsanläggare Vår kund anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering i Helsingborgsregionen men etableringsplaner för närliggande kommuner finns för framtiden. Du bör vara flexibel, ha en stor arbetsvilja och vara redo att ta i där det behövs. Du trivs utomhus, är prestigelös och kan tänka dig att ta dig an alla so... Visa mer
Vi söker till vår kund i Helsingborg en Erfaren trädgårdsanläggare

Vår kund anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering i Helsingborgsregionen men etableringsplaner för närliggande kommuner finns för framtiden.

Du bör vara flexibel, ha en stor arbetsvilja och vara redo att ta i där det behövs. Du trivs utomhus, är prestigelös och kan tänka dig att ta dig an alla sorters arbetsuppgifter. För att lyckas i tjänsten behöver du vara noggrann och mån om att hålla hög kvalitet i det arbete du utför. Du har förmågan att arbeta självständigt, driva ditt eget arbete framåt men också ha en god förmåga att samarbeta med andra. Punktlig och kommer alltid i tid. Du har arbetat med anläggning sen tidigare och förstår vad som krävs av dig.

Kvalifikationer för arbetet:

- Gymnasial utbildning
- Erfarenhet inom likande verksamhet, ca 1-2år.
- Dokumenterad utbildning som anläggare eller motsvarande
- Svenskt B körkort och körvana med släp.
- Goda kunskaper inom svenska språket.
- Vana vid maskiner, gärna dokumenterad (stenkap etc)


Det är meriterande om du:

- Har arbetat med anläggning sen tidigare.
- Har gått utbildningar såsom Heta arbeten, Arbete på väg, röjsåg, motorsåg mfl.
- Har BE-körkort


Om oss på Arena Personal:

Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal sedan många år tillbaka. Företaget startades 1994 och är en av de mest erfarna aktörerna på den svenska bemanningsmarknaden.

Vi är även ett värderingsstyrt företag med värdeorden: Personlig, Engagerad och Professionell.

Människorna i ett företag är den viktigaste resursen, därför är varje individ unik för Arena Personal. Visa mindre

Vi söker en porslintekniker

Ansök    Maj 24    Nordentic AB    Tandtekniker
Vi är ett glatt gäng på 17 personer som söker efter en glad och positiv medarbetare. Vårt trivsamma dentallaboratorium är beläget i centrala Helsingborg med goda pendlingsmöjligheter. Vi lägger stor vikt på den personliga lämpligheten. Vi söker efter en erfaren medarbetare till vår porslinsavdelning. Det är ett krav att ha en tandteknisk utbildning och arbetat i minst fem år. Du behöver även kunna ta emot samtal med god svenska. På vår porslinsavdelning... Visa mer
Vi är ett glatt gäng på 17 personer som söker efter en glad och positiv medarbetare. Vårt trivsamma dentallaboratorium är beläget i centrala Helsingborg med goda pendlingsmöjligheter.
Vi lägger stor vikt på den personliga lämpligheten.

Vi söker efter en erfaren medarbetare till vår porslinsavdelning. Det är ett krav att ha en tandteknisk utbildning och arbetat i minst fem år. Du behöver även kunna ta emot samtal med god svenska.
På vår porslinsavdelning arbetar alla med allt tex kbf, emax, mk och zirconia.
Vi ser även att du är noggrann, driven och har en hög ansvarsförmåga.
Tjänsten behöver tillsättas efter v.32.
Vi ser framemot din ansökan!

Kontakta Camilla Jonsson
Mobil 0704 95 29 28, Mail [email protected] Visa mindre

Gräsklipparförare

Lovely Garden Helsingborg är ett trädgårdsföretag som arbetar med underhåll och skötsel av grönytor sommartid och halkbekämpning på vintertid. Jag söker en ny medarbetare som vill klippa gräs med åkgräsklippare. Vi kör tillsammans och ser till att jobbet blir gjort, oavsett väder. Det är högt tempo och och jag värdesätter hög noggrannhet och kvalitet. Körkort B är ett krav för tjänsten Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsä... Visa mer
Lovely Garden Helsingborg är ett trädgårdsföretag som arbetar med underhåll och skötsel av grönytor sommartid och halkbekämpning på vintertid.
Jag söker en ny medarbetare som vill klippa gräs med åkgräsklippare.
Vi kör tillsammans och ser till att jobbet blir gjort, oavsett väder. Det är högt tempo och och jag värdesätter hög noggrannhet och kvalitet.
Körkort B är ett krav för tjänsten
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Erfaren Fastighetsskötare/Snickare i Lund

GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

GOveteran i Lund söker erfarna hantverkare för arbete, såväl inomhus som utomhus. Arbetsuppgifterna varierar brett inom renovering, underhåll, ombyggnation och tillbyggnadsarbete. Du bestämmer själv vilka uppdrag som känns intressanta och kan därmed påverka din tid.

Arbetsuppgifter
Exempel på arbetsuppgifter:

.skruva upp en gipsskiva
.köksrenovering
.fönsterrenovering
.bygga altan/trädäck/staket
.fasadarbete - tvätta, måla m.m.
.golvläggning
.montering av t.ex. möbler
.målning/tapetsering
.klippa gräs/häck/buskar
.beskära fruktträd

Kvalifikationer
- Utbildad snickare, med mångårig erfarenhet inom snickeri
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Kan arbeta självgående ute hos kund
- B-körkort är ett krav! (meriterande om du har tillgång till bil med dragkrok och släp i tjänsten)
- Meriterande om du har egna verktyg i tjänsten
- Meriterande om du har erfarenhet av att räkna på jobb
- Meriterande om du har annan typ av hantverkserfarenhet

Personliga egenskaper
Vi söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade seniorer, med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självgående ute hos kund.

Att bemöta din omgivning på ett lyhört, trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet, då du älskar nöjda kunder. För att trivas hos oss är det också viktigt att du är flexibel, då det är ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats
Vasatorpsvägen

 Helsingborg Visa mindre

Trädgårdsarbetare sökes i Helsingborg

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Klippa gräs, rensa ogräs, kratta löv, klippa buskar osv.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Grönyteskötselarbetare, Helsingborg

Om tjänsten Som skötselarbetare inom grönyteskötsel vistas man i våra kunders utemiljöer där man bla. planterar, beskär, klipper gräs och ogräsbekämpar för att skapa en trivsam miljö. Vi erbjuder dig goda möjligheter, i en företagsmiljö där alla har viljan att göra ett bra jobb. Tjänsten innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel samt underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, beskärning av bus... Visa mer
Om tjänsten
Som skötselarbetare inom grönyteskötsel vistas man i våra kunders utemiljöer där man bla. planterar, beskär, klipper gräs och ogräsbekämpar för att skapa en trivsam miljö.

Vi erbjuder dig goda möjligheter, i en företagsmiljö där alla har viljan att göra ett bra jobb.

Tjänsten innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel samt underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, beskärning av buskar och träd m.m.

Du arbetar heltid förlagd på dagtid.


Din profil
Vi vill att du är driven, strukturerad, engagerad och tar stort eget ansvar för ditt arbete, då vi oftast arbetar lagvis skall du ha mycket god sammarbetsförmåga och initiativtagande.
Du är en serviceinriktad, flexibel person som är mån om att utföra ett bra arbete.

Krav
- B-körkort
- Behärskar svenska i tal och skrift


Om Logent
Logent är en heltäckande logistikpartner med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster (lager, tull och 4PL), Hamn och Kombiterminaler, Bemanning och Rekrytering samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.7 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer.
www.logent.se

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående, rekryteringsarbetet sker löpande.
Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Självgående Trädgårdsarbetare till Kullabygden

GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

Som trädgårdsmästare hos GOveteran Nordvästra Skåne organiserar, planerar, kostnadsuppskattar och leder du arbetet hos våra kunder, samt själv utför arbete. Våra kunder är främst privatpersoner och bostadsrätts- och hyresrättsföreningar i Kullabygden med omnejd. Du jobbar tätt ihop med distriktschefen och har stor möjlighet att påverka ditt arbete, våra tjänster inom trädgård, och vilka kunder och uppdrag vi tar oss an ihop. 

Arbetsuppgifter
Allt vanligt förekommande trädgårdsarbete, t.ex.:

.Gräsklippning, busk- och häckhantering.
.Rensning, räfsning.
.Klippa fruktträd.

.Tvätta plattor.
.m.m.

Kvalifikationer
Vi söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade veteraner, med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självgående ute hos kund. Att bemöta dina medmänniskor på ett trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet.

Vi eftersöker i första hand erfarna och drivna veteraner, som älskar nöjda kunder. Med rätt personlighet och inställning kan dock även du med bristande erfarenhet ges möjlighet till enklare uppdrag.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!

Personliga egenskaper
Du ska ha stort intresse för trädgård och vill ge våra kunder kvalité och service.
-Erfarenhet som trädgårdsmästare är meriterande.
-Intresse och erfarenhet av kundrelationer.
-Meriterande om du har egen erfarenhet och kunskap inom trädbeskärning.
-Meriterande om du har erfarenhet av trädgårdsanläggning. 
-Relevanta utbildningar och diplom. 
-Svenska obehindrat i tal och skrift.
-B-körkort är ett krav! Och tillgång till egen bil med dragkrok är meriterande.
-Förtroendeingivande.
-Professionell.
-Service och kvalitetsinriktad.
-Social och kommunikativ.
-Driven.

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats

252 20 Helsingborg Visa mindre

Sofiero slott och slottsträdgård söker Trädgårdsarbetare till sommaren

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22.   Med en slottsträdgård som arbetsplats... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22.

 

Med en slottsträdgård som arbetsplats
Efter att ha varit ett kungligt sommarresidens i över hundra år är Sofiero slott och slottsträdgård ett av Helsingborgs största besöksmål med turister från hela världen. Under säsongen arrangeras allt från trädgårdsfester och konstutställningar till större konserter i slottsparken. Här finns även en av Sveriges finaste rhododendronsamlingar och blomstrande rabatter – ett unikt trädgårdsarv som vi förvaltar och förnyar. Vi arbetar ofta i ett högt tempo och med omväxlande uppgifter. För oss är arbetsglädje, nyfikenhet och kvalitet viktiga ledord i vår strävan efter att alla besökare ska få en minnesvärd upplevelse.

 

Nu står rhododendron i blom och nu förstärker vi vårt trädgårdsteam inför sommaren! Sök redan idag - urvalet hanteras löpande och annonsen kan komma att avslutas i förtid.

 

Arbetsuppgifter
Som trädgårdsarbetare på Sofiero är du en viktig del av våra besökares upplevelse av vår vackra slottspark. Du kommer ingå i en arbetsgrupp med drygt tio medarbetare, alla med stort engagemang för vår slottsträdgård.

Ditt huvuduppdrag är skötsel och underhåll av vår vackra slottspark. Under sommaren innefattas skötseln av mycket ogräsrensning av rabatter och gångar, gräsklippning, grästrimning, putsning, uppbindning m.m. I ditt uppdrag kan även enklare vaktmästarsysslor ingå, så som upplåsning och låsning av våra publika utrymmen, renhållning och tömning av papperskorgar.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är utbildad eller utbildar dig till trädgårdsmästare eller likvärdigt. Det är viktigt att du har vana vid arbete med handredskap, trädgårdsmaskiner och praktisk erfarenheter av trädgårdsskötsel.

Du kommer möta våra besökare och är en viktig del av Sofiero som besöksmål. Du har ett utåtriktat sätt och anpassar ditt möte med våra besökare efter situation. Som trädgårdsarbetare behöver du ha förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ, men också att lyhört samarbeta med dina kollegor med laget och resultatet för hela Sofiero i centrum.

 

Övrig information
Anställningsform: Visstidsanställning från juni till augusti, eller enl. överenskommelse. 

Tjänsten kan innefatta helgtjänstgöring.

 

 


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Trädgårdsarbete

Vi söker en erfaren och kunnig person till diverse trädgårdsarbete. Arbetsplats Helsingborg och Nordvästra skåne. Arbetsuppgifter som förekommer (inte nödvändigt att kunna allt): Häckklippning, beskärning av träd och häckar, trädfällning, anläggning av gräsmattor, plantering av träd och buskar, ogräsrensning etc. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter din... Visa mer
Vi söker en erfaren och kunnig person till diverse trädgårdsarbete. Arbetsplats Helsingborg och Nordvästra skåne.
Arbetsuppgifter som förekommer (inte nödvändigt att kunna allt): Häckklippning, beskärning av träd och häckar, trädfällning, anläggning av gräsmattor, plantering av träd och buskar, ogräsrensning etc.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårsskötsel

Fastighetsföretag som har en del gräsmattor och rabatter att ta hand om under sommaren i nordvästra skåne. Visa mer
Fastighetsföretag som har en del gräsmattor och rabatter att ta hand om under sommaren i nordvästra skåne. Visa mindre

Trädgårdsmästare till Helsingborg

Ramlösa Trädgårdsservice AB är ett familjeföretag som har över 15 års erfarenhet av branschen. Vi arbetar med fastighetskötsel av grönytor för företag, samfälligheter, kommunala förvaltningar samt privatpersoner. Ramlösa Trädgårdsservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering i Helsingborgsregionen men etableringsplaner för närliggande kommuner finns för fram... Visa mer
Ramlösa Trädgårdsservice AB är ett familjeföretag som har över 15 års erfarenhet av branschen. Vi arbetar med fastighetskötsel av grönytor för företag, samfälligheter, kommunala förvaltningar samt privatpersoner. Ramlösa Trädgårdsservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering i Helsingborgsregionen men etableringsplaner för närliggande kommuner finns för framtiden.
Arbetsgruppen du kommer att ingå i utgår från vårt platskontor i Ramlösa som ligger i de södra delarna av Helsingborg i närheten till Ramlösa station. De primära arbetsuppgifterna är bland annat beskärning av buskar, träd och perenner, plantering, gräsklippning, häckklippning, skötsel av rabatter, röjningsarbete, renhållning och fastighetsservice. Vi söker dig som är tillgänglig under hela perioden och kan arbeta heltid från mars till den sista Oktober med god chans till förlängning.
Arbetsgruppen består under högsäsong av 5-9 personer som arbetar i mindre lag men ensamarbete kan även förekomma. För att jobba som trädgårdsmästare krävs god fysik, arbetsvilja och ett öga för detaljer. Det är ett plus om du har maskinvana och känner dig bekväm med att använda maskiner och verktyg. Tjänsten är heltid, vardagar 07.00-16:00 med start i Juni fram till siste oktober med god chans till förlängning.
Vi söker dig
Du bör vara flexibel, ha en stor arbetsvilja och vara redo att ta i där det behövs. Du trivs utomhus, är prestigelös och kan tänka dig att ta dig an alla sorters arbetsuppgifter. För att lyckas i tjänsten behöver du vara noggrann och mån om att hålla hög kvalitet i det arbete du utför. Du har förmågan att arbeta självständigt, driva ditt eget arbete framåt men också ha en god förmåga att samarbeta med andra. Punktlig och kommer alltid i tid. Du besitter kunskapen och förstår vad som krävs av dig.
Kvalifikationer för arbetet
? Gymnasial utbildning.
? Dokumenterad utbildning som Trädgårdsmästare
? Svenskt B körkort och körvana med släp.
? Goda kunskaper inom svenska språket.
? Vana vid maskiner, gärna dokumenterad (motorsåg etc)
Det är meriterande om du
? Har arbetat som trädgårdsmästare tidigare.
? Har gått utbildningar såsom Heta arbeten, Arbete på väg, röjsåg, motorsåg mfl.
? Har BE-körkort
Vi ser fram emot er ansökan och hoppas på att få träffa er!

Då vi kommer att hålla intervjuer löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Erfaren Trädgårdsarbetare i Helsingborg

GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOvetera... Visa mer
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!
 

Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba.

Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om.

Som trädgårdsmästare hos GOveteran Nordvästra Skåne organiserar, planerar, kostnadsuppskattar och leder du arbetet hos våra kunder, samt själv utför arbete. Våra kunder är främst privatpersoner och bostadsrätts- och hyresrättsföreningar i Helsingborg med omnejd. Du jobbar tätt ihop med distriktschefen och har stor möjlighet att påverka ditt arbete, våra tjänster inom trädgård, och vilka kunder och uppdrag vi tar oss an ihop. 

Arbetsuppgifter
.Klippa rosor, buskar och annat samt veta vad växterna heter.
.Allt vanligt förekommande trädgårdsarbete, t.ex.:
.Rensning, räfsning.
.Klippa fruktträd.
.Gräsklippning, busk- och häckhantering.
.Planera för rabatter, gångar och träd.
.Tvätta plattor.
.m.m.

Kvalifikationer
Vi söker kompetenta, motiverade och lösningsfokuserade veteraner, med hög arbetsmoral och känsla för service. Du är noggrann och sakkunnig i ditt arbete, liksom van att ta eget ansvar och till stor del arbeta självgående ute hos kund. Att bemöta dina medmänniskor på ett trevligt och respektfullt sätt är för dig en självklarhet.

Vi eftersöker i första hand erfarna och drivna veteraner, som älskar nöjda kunder. Med rätt personlighet och inställning kan dock även du med bristande erfarenhet ges möjlighet till enklare uppdrag.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper!

Personliga egenskaper
Du ska ha stort intresse för trädgård och vill ge våra kunder kvalité och service.
-Erfarenhet som trädgårdsmästare är meriterande.
-Intresse och erfarenhet av kundrelationer.
-Meriterande om du har egen erfarenhet och kunskap inom trädbeskärning.
-Meriterande om du har erfarenhet av trädgårdsanläggning. 
-Relevanta utbildningar och diplom. 
-Svenska obehindrat i tal och skrift.
-B-körkort är ett krav! Och tillgång till egen bil med dragkrok är meriterande.
-Förtroendeingivande.
-Professionell.
-Service och kvalitetsinriktad.
-Social och kommunikativ.
-Driven.

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats

252 45 Helsingborg Visa mindre