Lediga jobb Helsingborg Arena och Scen AB i Helsingborg

Se alla lediga jobb från Helsingborg Arena och Scen AB i Helsingborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Helsingborg som finns inom det yrket.

Projektledare Hx-festivalen

Om Helsingborg Arena och Scen AB Vi har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och andra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater samt Helsingborg Convention & Event Bureau. Om Helsingborgs Arena Helsingborg Arenas avdelning för evenemang & ... Visa mer
Om Helsingborg Arena och Scen AB
Vi har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och andra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater samt Helsingborg Convention & Event Bureau.

Om Helsingborgs Arena

Helsingborg Arenas avdelning för evenemang & projekt är en central del i Helsingborg Arena och Scen AB; en av södra Sveriges största aktörer inom evenemang, kultur och möten. Bolaget ägs av Helsingborgs stad. Många av evenemangen sker i vår regi och vi söker nu personal för att förstärka vårt team.Vi söker:

En erfaren projektledare som kan ansvara för att operativt leda, genomföra och samordna bolagets egna och andra aktörers evenemang. Som projektledare kommer du även att delta i utvecklingen av vårt strategiska evenemangsarbete, representera bolaget i frågor inom våra evenemang i olika externa möten, forum och nätverk, och kommer att ha ett delegerat budget- och resultatansvar för tilldelade evenemang. Projektledarna rapporterar till bolagets evenemangschef. Vi är en verksamhet som präglas av stor passion för att skapa upplevelser och vi tar ansvar för uppgiften och eftersträvar hög leverans i allt vi gör. Vi söker dig som kan komplettera gruppen med nya kunskaper och entusiasm.

Hx-festivalens nästa ledare

Denna specifika projektledartjänst innefattas även av rollen som ansvarig för stadsfestivalen Hx i Helsingborg.

Som Projektledare för Hx är du drivande i att skapa den ultimata sommarupplevelsen för Helsingborgare och besökare. Hx handlar om att aktivera invånare och besökare genom att skapa mötesplatser för glädjefyllda upplevelser. Detta görs tillsammans med lokala aktörer inom förenings- och näringslivet. Hx är stadsfestivalen som visar upp vad Helsingborg är just nu, med fokus på musik, mat och upplevelser.
Du kommer leda det strategiska arbetet med att ta Hx framåt och vara drivande mot styrgrupp, myndigheter och samarbetspartners för att skapa en gemensam plattform för Hx. Du behöver också kunna skaffa helhetsperspektiv på projektet och samtidigt ha koll på detaljerna samt arbetsleda, motivera och inspirera projektgruppen under planerings- och genomförandefaserna för festivalen.

Kvalifikationer:


• Minimum 3 års utbildning inom evenemangsadministration, service management, projektledning eller liknande, alternativt förvärvade yrkeserfarenheter som motsvarar detta
• Gedigen erfarenhet av att operativt leda och genomföra evenemang i större skala som t.ex. festivaler, internationella idrotts- eller kulturevenemang, konserter eller tv-produktioner kopplat till evenemang
• Stor erfarenhet av att arbeta i projekt med egna och andras resurser samt ledarskapserfarenhet i projekt med personalansvar och/eller att leda arbetsgrupper över längre perioder utan att ha personalansvar
• Ekonomiska kunskaper som möjliggör framtagning av ekonomiska kalkyler, analyser och budgetunderlag samt hålla givna ramar/budget
• Kunna leda kommunikationsarbete, marknadsföring och varumärkesutveckling med marknadsansvarig personal
• Erfarenhet av planering av publiksäkerhet vid evenemang och förmåga att jobba självständigt och mot uppsatta mål
• God kreativ förmåga och lösningsförmåga

Det är en fördel om du har genomfört evenemang i Helsingborg tidigare och har ett brett kontaktnät inom upplevelse- och mötesindustrin. Det är också en fördel om du tidigare har jobbat inom en kommunal organisation med politisk styrning. Du bör ha goda kunskaper i engelska och goda datorkunskaper. 

Som anställd på Helsingborgs Arena har du förmånen av ett årligt friskvårdsbidrag samt möjligheten till massage via arbetsplatsen till ett rabatterat pris.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med möjlighet till en tillsvidareanställning. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan, vi jobbar med löpande urval. Visa mindre

Ansvarig externa relationer till Helsingborg Arena och Scen AB

Marknad- och försäljningsavdelningens uppdrag är att arbeta strategiskt med marknadsföring och kommunikation som leder till köp av de upplevelser som våra verksamheter erbjuder. Genom ett proaktivt förhållningssätt ska vi leverera skräddasydda lösningar som hjälper verksamheterna att nå sina affärsmål. Vårt främsta fokus är varumärke och försäljning, med kunden som utgångspunkt. Avdelningen är under förändring för att möta nya och utökade krav och flera n... Visa mer
Marknad- och försäljningsavdelningens uppdrag är att arbeta strategiskt med marknadsföring och kommunikation som leder till köp av de upplevelser som våra verksamheter erbjuder. Genom ett proaktivt förhållningssätt ska vi leverera skräddasydda lösningar som hjälper verksamheterna att nå sina affärsmål. Vårt främsta fokus är varumärke och försäljning, med kunden som utgångspunkt.

Avdelningen är under förändring för att möta nya och utökade krav och flera nya roller kommer att tillsättas under året. Idag består avdelningen av bland annat produktionsledare, digitala designers, copywriters, marknadsansvariga och MarTech specialist.

Nu behöver vi komplettera med en person ansvarig för våra externa relationer.

Är det kanske du?

 

Arbetsuppgifter
Detta uppdrag har en central roll i att vårda och utveckla relationer med media, politiska beslutsfattare, medborgare och branschpartners.

Din huvudsakliga uppgift blir att ansvara för vår övergripande närvaro i press och media, det innebär att dina arbetsdagar innehåller en stor variation av arbetsuppgifter utifrån skeenden och behov. Du förväntas vidareutveckla och implementera verksamheternas pressplaner i samarbete med våra marknadsansvariga, författa pressmeddelanden och pressinbjudningar, hantera journalistförfrågningar och vägleda rätt fråga till rätt person när så krävs. Du förväntas också agera som ett stöd för våra chefer och medarbetare inför möte med media samt utveckling av vår kriskommunikation.

Utöver detta är du uppdaterad om de nyhetsrelaterade händelser som påverkar oss, både lokalt och i en mer omfattande omvärlds- och mediabevakning.

Ditt arbete och din insikt om vilka goda effekter kommunikation kan ge kommer att vara en viktig kugge också på lång sikt då det förväntas bidra till att stärka våra verksamheters varumärken, förbättra kundupplevelsen och i förlängningen bidra till att öka antalet besökare till våra olika föreställningar, evenemang, konserter, utställningar, med mera. 

 

Kvalifikationer 
För att du ska trivas och göra ett bra jobb krävs att du är anpassningsbar med stor förmåga att ställa om utifrån nya förutsättningar – många gånger kan det gå snabbt och det är inte något som hindrar dig utan snarare något du är bekväm med och tycker är stimulerande. Du är en person som trivs med en självständig roll och i ett arbete som ställer krav på flexibilitet, tillgänglighet och självledarskap.

Du trivs också med att arbeta tillsammans med andra och har lätt för att förstå andras behov och motiv. Med din kommunikation och pedagogiska förmåga gör du det komplexa och svåra lättbegripligt för andra.

Vi ser också att du är öppen för nya idéer och både kan finjustera det vi redan har, men också vara den som vågar ompröva det vi tidigare genomfört och testa nya angreppssätt.

 

Detta är en möjlighet för dig som har:


• Relevant universitets/högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap.
• 3-5 års erfarenhet av liknande arbete med både strategiskt och operativt arbete med press- och mediefrågor.  
• Mycket goda kommunikativa kvaliteter, främst i svenska men också gärna i engelska.

Vi ser gärna att du även har:


• Erfarenhet av externt kommunikationsarbete inom offentlig förvaltning och/eller erfarenhet av rollen som pressansvarig.

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast söndagen den 15 oktober.

 

Värt att känna till
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse. Tjänstens natur kräver oreglerad arbetstid, vilket innebär att arbete på kvällar och helger kan krävas om behovet finns. 

Vi vill att du mår bra och håller dig frisk. Därför har vi 3000 kr/år i friskvårdsbidrag samt subventionerad kontorsmassage på arbetstid 2 gånger/månad. Det tycker vi är bra!   

 

 


Om Helsingborg Arena och Scen AB
Vi har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och andra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater samt Helsingborg Convention & Event Bureau. Visa mindre

Marknadsanalytiker till Helsingborg Arena och Scen AB

Vi söker nu en marknadsanalytiker till Helsingborg Arena och Scen AB Marknad- och försäljningsavdelningen är en del av Helsingborg Arena och Scen AB. Vårt uppdrag är att arbeta strategiskt med marknadsföring och försäljning av de upplevelser som verksamheterna erbjuder. Genom ett proaktivt arbete ska vi leverera skräddarsydda lösningar som hjälper verksamheterna att nå sina affärsmål. Vårt fokus är varumärke och försäljning, med kunden som utgångspunkt. ... Visa mer
Vi söker nu en marknadsanalytiker till Helsingborg Arena och Scen AB

Marknad- och försäljningsavdelningen är en del av Helsingborg Arena och Scen AB. Vårt uppdrag är att arbeta strategiskt med marknadsföring och försäljning av de upplevelser som verksamheterna erbjuder. Genom ett proaktivt arbete ska vi leverera skräddarsydda lösningar som hjälper verksamheterna att nå sina affärsmål. Vårt fokus är varumärke och försäljning, med kunden som utgångspunkt.

Avdelningen är under utveckling för att möta dagens och morgondagens möjligheter och utmaningar. Avdelningen består av marknadsansvariga, produktionsledare, digitala designers, copywriters, kommunikatörer, MarTech specialist med flera. 

Vi förstärker vårt team med en skicklig, erfaren och engagerad marknadsanalytiker.

Kan det vara du?

 

Arbetsuppgifter
Som marknadsanalytiker kommer din huvudsakliga uppgift vara att använda vår och annan marknadsdata för att identifiera trender, möjligheter och utmaningar inom våra olika segment. Du kommer att utföra noggranna analyser och dra slutsatser från data för att hjälpa till att forma våra marknadsinsatser, stärka våra affärsbeslut och optimera våra strategier.

En viktig aspekt av din roll som marknadsanalytiker kommer vara att utvärdera effektiviteten av våra marknadsföringskampanjer och de kanaler vi använder. Genom att tillämpa relevanta metoder och nyckeltal kommer du att bedöma framgången för varje kampanj och kanal och ge rekommendationer för att förbättra deras prestation ytterligare. Du kommer att analysera trafikdata, konverteringsfrekvenser, kundsegmentering och andra relevanta mätvärden för att utvärdera marknadsföringsinsatsernas effektivitet.

En del av din roll kommer vara att skapa rapporter och presentations-material där du "översätter" komplexa data till begriplig information och presenterar det på ett enkelt och övertygande sätt. Du kommer att använda dina analytiska färdigheter för att visualisera data på ett sätt som underlättar förståelsen och understryker de viktigaste resultaten.

I rollen kommer du att samarbeta med våra olika marknadsansvariga för att förstå våra olika verksamheter, deras övergripande marknadsstrategier och mål. Du kommer också att samarbeta med vår Sociala medier-specialist för att analysera och optimera vår närvaro på olika plattformar. Dessutom kommer du att arbeta tillsammans med vår Digitala kommunikatör för att utvärdera prestanda och effektivitet av t.ex. våra e-postutskick och vårt web-innehåll. Slutligen kommer du att samarbeta med vår MarTech-specialist för att se till att vi utnyttjar ”marketing automation” och andra tekniska verktyg för att maximera resultaten av våra marknadsinsatser.

För att lyckas i denna roll behöver du starka analytiska färdigheter och förmågan att arbeta med stora mängder data. Du bör vara bekant med olika analysverktyg och tekniker samt ha kunskap om marknadsföringsprinciper och trender inom den digitala sfären.

Din roll som marknadsanalytiker kommer att vara avgörande för att vi ska kunna fatta välgrundade beslut och optimera våra marknadsföringsinsatser för att nå våra mål.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en mycket god analytisk förmåga och kan se logik i komplex data. Genom att förstå de långsiktiga strategierna kan du säkerställa att våra beslut och åtgärder är välgrundade och framåtriktade. Som person är du trygg i din kompetens och trivs med att bidra med det analytiska perspektivet och ge rekommendationer utifrån dina slutsatser. Du har en god affärsförståelse och arbetar målmedvetet och strukturerat och har tack vare detta inte svårt för att se affärsnyttan med olika alternativ, att hålla deadlines och slutföra uppgifter. Du trivs med att arbeta med andra och är en prestigelös teamplayer. 

Detta är möjlighet för dig som har:


• Kandidatexamen inom statistik, marknadsföring, ekonomi eller relaterat område.
• Erfarenhet av liknande arbete.
• Kunskap om marknadsföringstekniker, verktyg och metoder, inklusive erfarenhet av marketing automation-plattformar och verktyg.
• Erfarenhet av verktyg som Matomo, Google Analytics, Google Datastudios, Meta Business Suite och LinkedIn.
• Kunskap i Wordpress eller andra webverktyg

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 6 augusti.

Vi tycker att återhämtning är viktigt och semester stundar för oss under delar av annonsens publiceringstid. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta mig som enhetschef under v.28.

Värt att känna till
Vi vill att du mår bra och håller dig frisk. Därför har vi 3000 kr/år i friskvårdsbidrag samt subventionerad kontorsmassage på arbetstid 2 gånger/månad. Det tycker vi är bra!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.    

Vi är en del av Helsingborg Arena och Scen AB och har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och andra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater samt Helsingborg Convention & Event Bureau.

Kontaktperson

Rikard Nilsson
Enhetschef Marknad- och försäljningsavdelningen
072-394 21 82
[email protected] Visa mindre

Marknadsansvarig till Helsingborg Arena & Sofiero Slott och slottsträdgård

Marknad- och försäljningsavdelningen är en del av Helsingborg Arena och Scen AB. Vårt uppdrag är att arbeta strategiskt med marknadsföring och försäljning av de upplevelser som våra verksamheter erbjuder. Genom ett proaktivt arbete ska vi leverera skräddasydda lösningar som hjälper verksamheterna att nå sina affärsmål. Vårt fokus är varumärke och försäljning, med kunden som utgångspunkt. Avdelningen är under utveckling för att möta dagens och morgondagens... Visa mer
Marknad- och försäljningsavdelningen är en del av Helsingborg Arena och Scen AB. Vårt uppdrag är att arbeta strategiskt med marknadsföring och försäljning av de upplevelser som våra verksamheter erbjuder. Genom ett proaktivt arbete ska vi leverera skräddasydda lösningar som hjälper verksamheterna att nå sina affärsmål. Vårt fokus är varumärke och försäljning, med kunden som utgångspunkt.

Avdelningen är under utveckling för att möta dagens och morgondagens möjligheter och utmaningar. Idag består avdelningen av produktionsledare, digital designer, copywriter, kommunikatörer, MarTech-specialist med flera. 

Helsingborg Arena sjuder av liv och rörelse från morgon till kväll. Vi är en av regionens främsta spelplats med cirka 120 idrotts- och nöjesevenemang, möten och kongresser som lockar cirka 300 000 besökare varje år.  Vår flexibla arena kan anpassas efter våra kunders önskemål och byta skepnad från sober bankettsal till energifylld scen för Melodifestivalen.

Sofiero slott och slottsträdgård är ett av Helsingborg och nordvästra Skånes främsta besöksmål och helsingborgarens egen trädgård. Vårt uppdrag innebär att vårda och utveckla vårt unika kultur- och trädgårdsarv samtidigt som vi skapar minnesvärda besöksupplevelser inom trädgård, kultur, historia, mat och evenemang. Under 2023 renoverar vi vårt slott och från 2024 ser vi fram emot en spännande och expansiv period med utveckling för att bli ett besöksmål året runt.

Vi söker nu en erfaren och engagerad marknadsansvarig som kan ta Helsingborg Arenas och Sofiero Slott & Slottsträdgårds kommunikation och marknadsföring till nya höjder.

Är det du?

Arbetsuppgifter
I rollen som marknadsansvarig för Helsingborg Arena och Sofiero är du en strategisk nyckelspelare i de båda verksamheternas försäljnings- och utvecklingsarbete som besöksmål och evenemangsarena. Din uppgift kommer i första hand vara att planera, utveckla och driva ett proaktivt och kreativt kommunikations- och marknadsföringsarbete där strategiska marknadsplaner, analyser, PR- och pressarbete och kanalval blir viktiga komponenter för försäljningsarbetet samt att stötta verksamheterna att nå sina utvecklings- och affärsmål.

Du ansvarar för både strategisk och operativ marknadsföring, kommunikation och försäljning. Som marknadsansvarig har du en central roll där du driver strategiarbete och genomförande tillsammans med verksamheterna och dina kollegor på marknad- och försäljningsavdelningen. 

Utifrån din analys och utvärdering av föreslagna erbjudande och kampanjer förväntas du bidra med värdefull feedback för att ge vägledning inom segmentering, prissättning, nya marknader och paketering. Dessutom kommer du att leda och utveckla verksamheternas närvaro i sociala medier i nära samarbete med vår SoMe-specialist. Som marknadsansvarig kommer du ha budgetansvar. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som älskar marknadsföring och försäljning!

Du är entusiastisk, driven och gillar utmaningar samt har förmågan att skapa starka relationer byggda på förtroende och samarbete. I ditt arbete är du målinriktad och prestigelös, med en stark självkännedom och tilltro till din egen och andras förmågor. Du är professionell och delar med dig av din expertis inom marknadsföring och försäljning i olika sammanhang. Du har god förmåga att klä dina tankar i ord och övertygar med trovärdighet genom välgrundade argument och förberedelse. Du hanterar eventuellt motstånd med lugn och beslutsamhet. Du tar ansvar, visar stort engagemang och agerar självständigt utan uppmaning från andra. 

Detta är en möjlighet för dig som har:


• Relevant eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller kommunikation.
• 3-5 års erfarenhet av liknande arbete med marknadsföring och försäljning.
• Erfarenhet av budgetansvar.
• Erfarenhet av arbete med datadriven marknadsföring och försäljning via digitala kanaler.
• Erferenhet av att leda kreativa team och driva projekt.
• Vana och erfarenhet av KPI-styrning.
• Goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel och Powerpoint.

 Vi ser gärna att du även har:

• erfarenhet från rese-, evenemangs- och/eller besöksnäringen. 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 30 juli.

Vi tycker att återhämtning är viktigt och semester stundar för oss under delar av annonsens publiceringstid. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta mig som enhetschef under v. 26-28. Vi är tillbaka och sätter igång med urvalet v.31. 

Värt att känna till
Vi vill att du mår bra och håller dig frisk. Därför har vi 3000 kr/år i friskvårdsbidrag samt subventionerad kontorsmassage på arbetstid 2 gånger/månad. Det tycker vi är bra!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.    

Vi är en del av Helsingborg Arena och Scen AB och har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och andra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns också Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater samt Helsingborg Convention & Event Bureau.

Kontaktperson
Rikard Nilsson
Enhetschef Marknad- och försäljningsavdelningen
072-394 21 82
[email protected] Visa mindre

Marknadsansvarig Helsingborgs Symfoniorkester och Konserthus

Marknad- och försäljningsavdelningen är en del av Helsingborg Arena och Scen AB. Vårt uppdrag är att arbeta strategiskt med marknadsföring och försäljning av de upplevelser som våra verksamheter erbjuder. Genom ett proaktivt arbete ska vi leverera skräddasydda lösningar som hjälper verksamheterna att nå sina affärsmål. Vårt fokus är varumärke och försäljning, med kunden som utgångspunkt. Avdelningen är under utveckling för att möta dagens och morgondagens... Visa mer
Marknad- och försäljningsavdelningen är en del av Helsingborg Arena och Scen AB. Vårt uppdrag är att arbeta strategiskt med marknadsföring och försäljning av de upplevelser som våra verksamheter erbjuder. Genom ett proaktivt arbete ska vi leverera skräddasydda lösningar som hjälper verksamheterna att nå sina affärsmål. Vårt fokus är varumärke och försäljning, med kunden som utgångspunkt.

Avdelningen är under utveckling för att möta dagens och morgondagens möjligheter och utmaningar. Avdelningen består av produktionsledare, digitala designers, copywriters, kommunikatörer, MarTech-specialist med flera. 

I vackra Helsingborgs Konserthus, som byggdes i funktionalismens anda 1932, arbetar Helsingborgs Symfoniorkester, HSO. HSO vill spela en viktig roll för stadens invånare och gärna för ännu fler! Därför strävar orkestern ständigt efter att hitta vägar att möta ny publik bland annat med annorlunda konsertformer och genom att tematisera spelåret. Pedagogiska och sociala insatser är också betydelsefulla delar i arbetet för att tilltala ovana lyssnare. Konserthuset med sin berömda akustik är också en populär konsertlokal och konferensanläggning.

Vi söker nu en erfaren och engagerad marknadsansvarig som kan leda Helsingborgs Konserthus kommunikation och marknadsföring till nya höjder!

Är det du?

Arbetsuppgifter

I rollen som marknadsansvarig för Helsingborgs Symfoniorkester och Konserthuset är du en strategisk nyckelspelare i Konserthusets försäljnings- och utvecklingsarbete. Din uppgift kommer i första hand vara att planera, utveckla och driva ett proaktivt och kreativt kommunikations- och marknadsföringsarbete där strategiska marknadsplaner, analyser, PR- och pressarbete och kanalval blir viktiga komponenter för försäljningsarbetet samt att stötta verksamheterna att nå sina utvecklings- och affärsmål. 

Du kommer att vara en del av ledningsgruppen på Konserthuset och arbeta nära verksamhetschefen. Du ingår där i ett ambitiöst och energiskt team av musiker, innehållsproducenter och service-koordinatorer.

Du ansvarar för både strategisk och operativ marknadsföring, kommunikation och försäljning. Som marknadsansvarig har du en central roll där du driver strategiarbete och genomförande tillsammans med verksamheterna och dina kollegor på marknad- och försäljningsavdelningen. 

Din huvudsakliga uppgift är att skapa marknadsplaner, planera marknadsaktiviteter, sätta mål för aktiviteterna och uppföljning av detsamma. Du ska driva ett proaktivt och kreativt kommunikations- och marknadsföringsarbete där analys, PR- och pressarbete och kanalval blir viktiga komponenter för att lyckas.

Utifrån din analys och utvärdering av föreslagna erbjudande och kampanjer förväntas du bidra med värdefull feedback för att ge vägledning inom segmentering, prissättning, nya marknader och paketering. Dessutom kommer du att leda och utveckla verksamhetens närvaro i sociala medier i nära samarbete med konserthusets medarbetare och vår SoMe-specialist. Som marknadsansvarig kommer du ha budgetansvar.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som älskar marknadsföring och försäljning och som brinner för att skapa intresse för klassisk musik!

Du är entusiastisk, driven och gillar utmaningar samt har förmågan att skapa starka relationer byggda på förtroende och samarbete. I ditt arbete är du målinriktad och prestigelös, med en stark självkännedom och tilltro till din egen och andras förmågor. Du är professionell och vågar dela med dig av din expertis inom marknadsföring och försäljning i olika sammanhang. Du har god förmåga att klä dina tankar i ord och övertygar med trovärdighet genom välgrundade argument och förberedelse. Du hanterar eventuellt motstånd med lugn och beslutsamhet. Du tar ansvar, visar stort engagemang och agerar självständigt utan uppmaning från andra.

Detta är en möjlighet för dig som har:


• Relevant eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller kommunikation.
• 3-5 års erfarenhet av liknande arbete med marknadsföring och försäljning.
• Erfarenhet av budgetansvar.
• Erfarenhet av arbete med datadriven marknadsföring och försäljning via digitala kanaler.
• Erfarenhet av att leda kreativa team och driva projekt.
• Vana och erfarenhet av KPI-styrning.
• Goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel och Powerpoint.
• Goda kommunikativa egenskaper, både i språklig och visuell form

Vi ser gärna att du även har:


• erfarenhet från liknande branscher inom svensk eller internationell scenkonst

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 6 augusti

Vi tycker att återhämtning är viktigt och semester stundar för oss under delar av annonsens publiceringstid. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta mig som enhetschef under v. 27-28. Vi är tillbaka och sätter igång med urvalet v.31 

Värt att känna till

Vi vill att du mår bra och håller dig frisk. Därför har vi 3000 kr/år i friskvårdsbidrag samt subventionerad kontorsmassage på arbetstid 2 gånger/månad. Det tycker vi är bra!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.    

Vi är en del av Helsingborg Arena och Scen AB och har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och andra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns också Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater samt Helsingborg Convention & Event Bureau.

Kontaktperson

Rikard Nilsson
Enhetschef Marknad- och försäljningsavdelningen
072-394 21 82
[email protected] Visa mindre

Projektledare Hx-festivalen

Om Helsingborg Arena och Scen AB Vi har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och andra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater samt Helsingborg Convention & Event Bureau. Om Helsingborgs Arena Helsingborg Arenas avdelning för evenemang & ... Visa mer
Om Helsingborg Arena och Scen AB
Vi har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och andra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater samt Helsingborg Convention & Event Bureau.

Om Helsingborgs Arena

Helsingborg Arenas avdelning för evenemang & projekt är en central del i Helsingborg Arena och Scen AB; en av södra Sveriges största aktörer inom evenemang, kultur och möten. Bolaget ägs av Helsingborgs stad. Många av evenemangen sker i vår regi och vi söker nu personal för att förstärka vårt team.Vi söker:

En erfaren projektledare som kan ansvara för att operativt leda, genomföra och samordna bolagets egna och andra aktörers evenemang. Som projektledare kommer du även att delta i utvecklingen av vårt strategiska evenemangsarbete, representera bolaget i frågor inom våra evenemang i olika externa möten, forum och nätverk, och kommer att ha ett delegerat budget- och resultatansvar för tilldelade evenemang. Projektledarna rapporterar till bolagets evenemangschef. Vi är en verksamhet som präglas av stor passion för att skapa upplevelser och vi tar ansvar för uppgiften och eftersträvar hög leverans i allt vi gör. Vi söker dig som kan komplettera gruppen med nya kunskaper och entusiasm.

Hx-festivalens nästa ledare

Denna specifika projektledartjänst innefattas även av rollen som ansvarig för stadsfestivalen Hx i Helsingborg.

Som Projektledare för Hx är du drivande i att skapa den ultimata sommarupplevelsen för Helsingborgare och besökare. Hx handlar om att aktivera invånare och besökare genom att skapa mötesplatser för glädjefyllda upplevelser. Detta görs tillsammans med lokala aktörer inom förenings- och näringslivet. Hx är stadsfestivalen som visar upp vad Helsingborg är just nu, med fokus på musik, mat och upplevelser.
Du kommer leda det strategiska arbetet med att ta Hx framåt och vara drivande mot styrgrupp, myndigheter och samarbetspartners för att skapa en gemensam plattform för Hx. Du behöver också kunna skaffa helhetsperspektiv på projektet och samtidigt ha koll på detaljerna samt arbetsleda, motivera och inspirera projektgruppen under planerings- och genomförandefaserna för festivalen.

Kvalifikationer:


• Minimum 3 års utbildning inom evenemangsadministration, service management, projektledning eller liknande, alternativt förvärvade yrkeserfarenheter som motsvarar detta
• Gedigen erfarenhet av att operativt leda och genomföra evenemang i större skala som t.ex. festivaler, internationella idrotts- eller kulturevenemang, konserter eller tv-produktioner kopplat till evenemang
• Stor erfarenhet av att arbeta i projekt med egna och andras resurser samt ledarskapserfarenhet i projekt med personalansvar och/eller att leda arbetsgrupper över längre perioder utan att ha personalansvar
• Ekonomiska kunskaper som möjliggör framtagning av ekonomiska kalkyler, analyser och budgetunderlag samt hålla givna ramar/budget
• Kunna leda kommunikationsarbete, marknadsföring och varumärkesutveckling med marknadsansvarig personal
• Erfarenhet av planering av publiksäkerhet vid evenemang och förmåga att jobba självständigt och mot uppsatta mål
• God kreativ förmåga och lösningsförmåga

Det är en fördel om du har genomfört evenemang i Helsingborg tidigare och har ett brett kontaktnät inom upplevelse- och mötesindustrin. Det är också en fördel om du tidigare har jobbat inom en kommunal organisation med politisk styrning. Du bör ha goda kunskaper i engelska och goda datorkunskaper. 

Som anställd på Helsingborgs Arena har du förmånen av ett årligt friskvårdsbidrag samt möjligheten till massage via arbetsplatsen till ett rabatterat pris.

Välkommen med din ansökan, vi jobbar med löpande urval. Visa mindre

Eventtekniker till Helsingborg Arena

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater samt Helsingborg Convention & Event Bureau. Om oss Moderna Helsingborg Arena sjuder av liv och rörel... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater samt Helsingborg Convention & Event Bureau.

Om oss
Moderna Helsingborg Arena sjuder av liv och rörelse från morgon till kväll. Med runt 300 000 besök varje år till cirka 120 idrotts- och nöjesevenemang, möten och kongresser är den en av regionens främsta spelplatser. Den flexibla arenan kan anpassas efter önskemål och byta skepnad från sober bankettsal för över 1 000 sittande gäster till fartfylld scen för Melodifestivalen. Vi som arbetar här är lösningsorienterade, proffessionella och tar egna initiativ. Vi levererar hög kvalitet i varje detalj och service i toppklass. Att erbjuda kreativa lösningar till våra kunder är en del av vårt framgångskoncept.

Du kommer att ingå i drift- och teknikavdelningen där du arbetar tillsammans med ytterligare två eventtekniker och fyra vaktmästare. Enheten leds av en driftchef samt en produktionsledare som ansvarar för evenemang-, respektive driftteknik.

Arbetsuppgifter
Hos oss kommer du att arbeta både självständigt och i lag med bland annat gästande evenemangsproduktioner, idrottsföreningar och andra verksamheter inom bolaget såsom Helsingborgs stadsteater och Sofiero. I ditt dagliga arbete samarbetar du ofta med projektledare och koordinatorer i en kreativ och skapande process för olika typer av evenemang.

Dina arbetsdagar kommer bland annat att innehålla:


• Planering och praktiskt genomförande av evenemang inom det tekniska området samt scenområdet.
• Bygga scen, sätta parkett och bygga tross.
• Rigging inför evenemang (innebär arbete på hög höjd).
• Arbetsledning av tillfällig personal vid evenemangs genomförande och omställning inför kommande evenemang.
• Bistå med teknisk hjälp vid konferenser och möten.
• Underhåll samt dokumentering av avdelningens tekniska samt övriga evenmangsrelaterade inventarier.
• Brand och säkerhetsarbete i samband med evenemang.
• Ansvara för ljud och/eller ljus vid evenemang.

Vi på drift- och teknikavdelningen arbetar verksamhetsöverskridande och en del av vårt helhetsuppdrag är att stötta övriga verksamheter inom vårt bolag med kompetens och praktisk hantering rörande service, drift och evenemang.

Tjänsten innebär arbete på kvällstid och helger.

Kvalifikationer
Som person trivs du att arbeta tillsammans med andra, både kollegor och nära våra kunder. Du tar egna initiativ, ser flexibelt och konstruktivt på situationer samt använder din sociala kompetens och dessa egenskaper för att bidra till att skapa hög kvalitet och en god service för våra kunder. Som person har du ett stort engagemang, är driven i ditt sätt att arbeta och vill aktivt bidra till helhetsupplevelsen av våra evenemang. Då arbetet stundtals kan ske under stress och i pressade situationer är detta något du är van vid och kan hantera väl.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du


• Utbildning inom event-, arenateknik - meriterande
• Goda kunskaper inom ljud, ljus och AV-teknik samt scenproduktion
• Arbetslivserfarenhet från arena- eller evenemangsbranschen
• God datorvana
• B-körkort för manuellt växlad bil
• Goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift
• Det är även meriterande om du har utbildning/tillstånd för hjullastare, truck, lift, arbete på hög höjd och/eller utbildning i riggningsarbete för evenemangsproduktion. 

Övrig information
Placeringsort: Helsingborg
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid 100%
Sista ansökningsdatum: 2023-04-19
Välkommen med din ansökan, vi jobbar med löpande urval. 


Schemalagd tid kan ibland innebära arbete flera kvällar eller helger i rad. Som anställd på Helsingborg Arena har du även förmånen av ett årligt friskvårdsbidrag samt även möjlighet till massage via arbetsplatsen till ett rabatterat pris. 

 


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Kock

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater samt Helsingborg Convention & Event Bureau. Om Helsingborg Arena Moderna Helsingborg Arena sjuder a... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater samt Helsingborg Convention & Event Bureau.

Om Helsingborg Arena

Moderna Helsingborg Arena sjuder av liv och rörelse från morgon till kväll. Med runt 300 000 besök varje år till cirka 120 idrotts- och nöjesevenemang, möten och kongresser är den en av regionens främsta spelplatser. Den flexibla arenan kan anpassas efter önskemål och byta skepnad från sober bankettsal för över 1 000 sittande gäster till fartfylld scen för melodifestivalen.

Maten under de olika evenemangen i huset är en central del och något våra besökare ställer minst lika höga krav på som evenemanget i övrigt. Vi vill att servicen skall vara minnesvärt och att maten är något man pratar om med nära och kära en lång tid efter evenemanget. Arenan rymmer förutom en stor restaurang även ett café, fyra kiosker och intima terrasser som fint smälter in i läktarsektionerna. Terrasserna ger besökare möjligheten till att njuta av föreställningarna med full service under hela evenemanget.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär att du har en viktig roll i att göra ett besök på Arenan till något alldeles extra och leverera god mat och service gentemot våra besökare. Arbetet innefattar allt från att laga mat i den dagliga driften av lunchrestaurangen, till att förbereda och tillaga mat för de små och stora evenemangen och mötena i huset. Detta är ett mycket varierande arbete som innefattar allt från att göra mat till ungdomsidrott till bankettmiddagar med flerrättersmenyer med flera hundra ätande. En normal arbetsdag kan även innebära att man förbereder och tillagar mat till Arenans café och kiosker.

Vem är du?

Vi ser att du har en utbildning inom restaurang eller erfarenhet i branschen, gärna från flera olika typer av kök och vana vid att arbeta med stora volymer. Kunskap om specialkost, livsmedelshygien och HACCP. Du har goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift.  Du är kommunikativ, har ett gott bemötande och arbetar bra tillsammans med andra. Vidare är det av stor vikt att du är öppen för en väldigt varierande arbetsdag och brinner för att leverera en fin matupplevelse oavsett om det är en smörgås eller 5-rätters meny som är beställt. Vi är en stor arena som innebär att man ofta får tänka utanför boxen och kan se möjligheter där andra ser problem, ibland serverar vi varm mat över 100m från köket och detta innebär en noggrann organisation där man drar sitt strå till stacken.  Har du även kunskap om och intresse av att arbeta med hållbarhet och miljö i fokus är det ett plus.

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidareanställning heltid. Provanställning om 6 månader tillämpas.
Tillträde: Snarast efter överenskommelse
Sista ansökningsdatum: 15 juni

Som anställd på Helsingborg arena har du även förmånen av ett årligt friskvårdsbidrag samt även möjlighet till massage via arbetsplatsen till ett rabatterat pris. 

Välkommen med din ansökan, vi jobbar med löpande urval.

 


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Konsertproducent för barn och unga

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater samt Helsingborg Convention & Event Bureau. Är du den som vill hjälpa till med vår ambition att skap... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater samt Helsingborg Convention & Event Bureau.

Är du den som vill hjälpa till med vår ambition att skapa stora upplevelser för de yngsta i vår publik med inriktning från den klassiska orkestermusikens långa traditioner i nya former.

Om Helsingborg Konserthus

I Helsingborg Konserthus arbetar vi i ett producent-team nära och tvärgåande med varandra. Barn- och ungdomsproducenten bör därför vara flexibel i sitt arbete och även kunna jobba med övriga produktioner utanför orkester verksamheter.

Helsingborgs Symfoniorkester bildar en mångsidig orkester med känsla för unik programmering och ett stort hjärta för sin publik. Orkestern befinner sig just nu i en spännande utvecklingsfas med en ny ledning och höga ambitioner. Orkestern består av ca 60 musiker och ett tvärgående producent-team som arbetar helhjärat för att den bästa kvaliteten ska nå så bred publik som möjligt. Orkestern spelar ca 80 produktioner om året i det klassiska och populära formatet. Vi har ett förankrat samarbete med stadens och regionens skolförvaltningar. Vi samarbetar också med övriga institutioner som Tryckeriet, Dunkers Kulturhus, Stadsteatern och Sofiero och önskar vidareutveckla våra samarbetspartners.

Arbetsområden

Utveckling och produktion av skol-och familjekonserter med Helsingborgs Symfoniorkester med fokus på 
uppsökande verksamhet från förskolor till skolor och ungdomsmiljö.

Utveckling av modeller för nätverk och uppsökande verksamhet riktat mot barn upp till gymnasiet i samråd med strategisk ledning och övrigt producent-team.

Arbetsuppgifterna kommer att vara en kombination av konseptutveckling, operativt och praktiskt arbete samt strategiskt arbete.

Arbetet kan innebära konsertnärvaro på obekväm arbetstid och att delta i vårt producent-team med överlappande arbetsuppgifter inom allmän produktion.

Kvalifikationer 


• Eftergynmnasial utbildning på högskola, universitet eller likvärdig utbildning, gärna inom pedagogik och/eller musik.
• Utbildning eller mycket god erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar.
• Erfarenhet av projektarbete och producerande arbete inom det musikaliska området, symfonisk musik är meriterande. 

Personliga egenskaper


• Målinriktad och förmåga att skapa engagemang och nyfikenhet för vår målgrupp, barn och unga ute i skolverkamheten.
• Kreativ, initiativrik och öppen för de behov som finns både internt och externt.
• God samarbetsförmåga men också förmåga till självständigt arbete med eget driv och eget ansvar.
• Kommunikativ och kunna skapa förtroendefulla relationer.
• Sinne för ordning och reda samt förmåga att kunna följa upp genomförda aktiviteter.
• Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. 

Som anställd på Konserthuset har du även förmånen av ett årligt friskvårdsbidrag samt även möjlighet till massage via arbetsplatsen till ett rabatterat pris. 

Välkommen med din ansökan, vi jobbar med löpande urval. Visa mindre

Koordinator med inriktning SoMe och digital kommunikation

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater samt Helsingborg Convention & Event Bureau. Sofiero slott och slottsträdgård söker: Koordinator med... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater samt Helsingborg Convention & Event Bureau.

Sofiero slott och slottsträdgård söker:

Koordinator med inriktning SoMe och digital kommunikation
Visstid, 100 %, 8 månader med möjlighet till förlängning

Om Sofiero slott och slottsträdgård

Sofiero slott och slottsträdgård är ett av Helsingborgs och nordvästra Skånes största besöksmål och Helsingborgarnas egen trädgård. Att vårda och utveckla vårt unika kultur- och trädgårdsarv är en bärande del av vårt uppdrag liksom att skapa minnesvärda besöksupplevelser med hjälp av upplevelser inom trädgård, kultur, historia, mat och evenemang.

Hos oss får du omväxlande och innehållsrika arbetsdagar i en fantastisk miljö tillsammans med ett härligt team som sysslar med allt från evenemangs- och konsertproduktion till trädgårdsskötsel, design, service och kulturhistoria.

Under 2023 kommer Sofiero slott att renoveras så vi står inför en spännande och annorlunda säsong på Sofiero.


Beskrivning av tjänsten
Som koordinator inom sociala medier och digital kommunikation på Sofiero har du huvudsakligen ansvar för Sofieros kommunikation via sociala medier och web. Det innebär bl.a. strategisk planering av redaktionellt innehåll och löpande uppdateringar i våra digitala och sociala kanaler och plattformar.

Koordinatorn inom sociala medier och digital kommunikation är Sofieros länk till bolagets marknadsavdelning, och tjänsten hanterar utöver ovan också beställning och produktion av olika trycksaker samt har ansvar för platsspecifik kommunikation till besökare.

Kunskap och erfarenhet
Vi söker en kreativ och stilsäker kollega med fingertoppskänsla för sociala medier och digital kommunikation. Du är en stjärna på att skapa engagerande innehåll, har en fin känsla för tonalitet och formspråk och du kommunicerar obehindrat via olika digitala plattformar.

Du har ett eller ett par års erfarenhet av att arbeta professionellt med sociala medier och du håller dig uppdaterad på den digitala utvecklingen.

På Sofiero arbetar vi bland annat med evenemang och produktion av stora konserter utomhus. Under vår högsäsong har vi också en strid ström av dagliga besökare till vår trädgård som har ett stort intresse för att kommunicera med oss – både på plats och via våra sociala kanaler. Det innebär emellanåt ett högt tempo och arbetsdagar som inte alltid går att planera i förväg. Därför är det viktigt att du inte blir stressad av att saker inte alltid går som planerat och att du känner dig trygg med att prioritera och göra självständiga vägval med korta ledtider.

För att klara uppdraget behöver du också ha:

- Eftergymnasial utbildning inom strategisk kommunikation, marknadsföring,kommunikationsvetenskap, alt. yrkesutbildning som bedöms vara relevant
- Goda kunskaper i program som t.ex. InDesign, Photoshop och Canva
- Erfarenhet av och kunskap av att arbeta i Wordpress och Mailchimp/Ungapped
- Goda språkkunskaper
- Erfarenhet av att följa upp och utvärdera digitala kommunikationsinsatser
- Erfarenhet av arbete med utställningar/arrangemang på ett besöksmål är en merit

Vi kommer att kalla sökande till intervju löpande

För mer information:
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Caroline Lundholm på [email protected] alt. 072-1900513

Tjänstens omfattning: 100%

Tillsättning: snarast

Anställningsform: visstid Visa mindre

Projektledare inom evenemang och kultur

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater samt Helsingborg Convention & Event Bureau.   Med en slottsträdgård och en arena som arbetsplats A... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater samt Helsingborg Convention & Event Bureau.

 

Med en slottsträdgård och en arena som arbetsplats

Avdelningen för evenemang & projekt söker nu en projektledare för att förstärka avdelningen med uppdrag att arbeta med planering och genomförande av evenemang främst på Sofiero slott och slottsträdgård.

Avdelningen består av medarbetare med funktioner som projektkoordinator, projekt- och planeringsansvarig och projektledare. Vi har vår arbetsplats på Helsingborg Arena men då huvudfokus för denna tjänst är Sofiero slott & slottsträdgårds evenemang kommer du också spendera en del av din tid på Sofiero. 

Sofiero slott och slottsträdgård är ett av Helsingborgs och nordvästra Skånes största besöksmål och Helsingborgarnas egen trädgård. Vi skapar minnesvärda besök med hjälp av upplevelser inom bl.a. trädgård, kultur, historia och mat.

 

Arbetsbeskrivning

I denna roll kommer du ansvara för planering och genomförande av evenemang på Sofiero slott och slottsträdgård. Tillsammans med dina kollegor är du en viktig del i utvecklingen av vårt evenemangsarbete. Du kommer ha ett nära samarbete med andra inom bolaget och med våra externa evenemangsaktörer samt representera bolaget i olika typer av sammanhang och nätverk.

Du har budget- och resultatansvar för tilldelade evenemang.

Kvalifikationer för att söka jobbet

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom kultur och/eller evenemang eller motsvarande. Du har också utbildning inom projektledning. Du är väl bekant med projektarbetets alla administrativa delar, så som budget, framtagande av relevanta styrdokument, utvärdering och uppföljning. Du har erfarenhet av att leda andra och har tidigare hanterat avtalsförhandling och är bekant med lagen om offentlig upphandling.

Du är kreativ och kan skapa innehåll utöver det vanliga. Du har förmågan att ta beslut och tar ansvar. Du gillar att jobba tillsammans med andra och har ett prestigelöst fokus på ert gemensamma slutmål. Du har utarbetat ett effektivt sätt att planera och organisera evenemang och skapa genomförande av högsta klass. Du är van vida att arbeta självständigt och mot uppsatta mål.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som i skrift.

Välkommen med din ansökan, vi arbetar med löpande urval.

 

 

 


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Sofiero slott och slottsträdgård söker Trädgårdsarbetare till sommaren

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater samt Helsingborg Convention & Event Bureau. Med en slottsträdgård som arbetsplats Efter att ha varit... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater samt Helsingborg Convention & Event Bureau.

Med en slottsträdgård som arbetsplats
Efter att ha varit ett kungligt sommarresidens i över hundra år är Sofiero slott och slottsträdgård ett av Helsingborgs största besöksmål med turister från hela världen. Under säsongen arrangeras allt från bilutställningar, midsommarfirande och konstutställningar till större konserter i slottsparken. Här finns även en av Sveriges finaste rhododendronsamlingar och en blomstrande slottsträdgård – ett unikt trädgårdsarv som vi förvaltar och förnyar. Vi arbetar ofta i ett högt tempo och med omväxlande uppgifter. För oss är arbetsglädje, nyfikenhet och kvalitet viktiga ledord i vår strävan efter att alla besökare ska få en minnesvärd upplevelse.

Inför kommande säsong behöver vi förstäka vi vårt trädgårdsteam under helger och under semesterperioden. Du kommer ingå i en härlig arbetsgrupp av drygt tio medarbetare med olika erfarenheter och kompetenser samt ett gemensamt stort engagemang för vår slottsträdgård.  

 

Arbetsuppgifter
Som trädgårdsarbetare på Sofiero är du en viktig del av våra besökares upplevelse av vår vackra slottspark. Ditt huvuduppdrag är skötsel och underhåll av vår vackra slottspark. Du ser till att parken är ren, snygg och prydlig till våra besökare. Skötseln innebär bland annat ogräsrensning av rabatter och gångar, putsning, blomsteruppbindning, gräsklippning och grästrimning.

I ditt uppdrag på helgdagar är fokus på vaktmästarsysslor, så som upplåsning av våra publika utrymmen, renhållning och tömning av papperskorgar, sopa entréer och trappor, torka av bänkar och utemöbler m.m.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är praktiskt lagd och har vana av arbete med trädgårdens handredskap, trädgårdsmaskiner och erfarenheter av trädgårdsskötsel. Du är inte rädd för att hjälpa till där det behövs och förstår att en dag inte är den andra lik och kan trivs med att anpassa dig efter de behov som uppstår. 

Du är såklart trädgårdsintresserad, ödmjuk och engagerad i ditt arbete. Vi ser gärna att du är utbildad, eller håller på att utbilda dig till trädgårdsmästare eller likvärdigt. Även om det inte är ett krav. 

Du kommer möta våra besökare och är en viktig del av Sofiero som besöksmål. Du har ett utåtriktat sätt och anpassar ditt möte med våra besökare efter situation. Som trädgårdsarbetare behöver du ha förmågan att fokuserat arbeta självständigt, men också att lyhört samarbeta med dina kollegor, med laget och resultatet för hela Sofiero i centrum.

Vi söker dig som fyllt 18 år och har minst AM-körkort.

 

Övrig information
Tjänsten är en kombination av helg och heltidsarbete. Du inleder tjänsten under v. 18 och arbetar då enbart helger. Från början av juni (eller enligt överenskommelser) till mitten av augusti arbetar du heltid, då förekommer arbete enligt schema under både vardag och helg.    

Från mitten av augusti till v. 38 arbetar du åter enbart helg. 

Intervjuer är planerade att hållas under v.12.

 


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Souschef

Ansök    Dec 27    Helsingborg Arena och Scen AB    Souschef
Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22. Om oss Moderna Helsingborg Arena sjuder ... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22.

Om oss
Moderna Helsingborg Arena sjuder av liv och rörelse från morgon till kväll. Med runt 300 000 besök varje år till cirka 120 idrotts- och nöjesevenemang, möten och kongresser är den en av regionens främsta spelplatser. Den flexibla arenan kan anpassas efter önskemål och byta skepnad från sober bankettsal för över 1 000 sittande gäster till fartfylld scen för melodifestivalen.

Maten under de olika evenemangen i huset är en central del och något våra besökare ställer minst lika höga krav på som evenemanget i övrigt. Vi vill att servicen skall vara minnesvärd och att maten är något man pratar om, med nära och kära, en lång tid efter evenemanget. Arenan rymmer flera försäljningsställen förutom en stor restaurang finns även ett café, kiosker och intima terrasser som fint smälter in i läktarsektionerna. Terrasserna ger besökare möjligheten till att njuta av föreställningarna med full service under hela evenemanget.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten som Souschef innebär en viktig roll i att göra ett besök på arenan till något alldeles extra och leverera god mat och service gentemot våra besökare. Du kommer att arbeta tillsammans med köksmästaren och ni planerar och skapar den helhetsupplevelse och ryggrad som bär upp hela mat- och dryckesverksamheten.  Arbetet innefattar allt från att laga mat till den dagliga driften av lunchrestaurangen till att förbereda och tillaga mat för de små och stora evenemangen och mötena i huset. Detta är ett mycket varierande arbete som innefattar allt från att göra mat till ungdomsidrotten till att planera och genomföra bankettmiddagar med flerrättersmenyer till flera hundra ätande gäster. En normal arbetsdag kan även innebära att man förbereder och tillagar mat till arenans samtliga försäljningsställen så som café och kiosker. Många besökare i huset efterfrågar nyttig och hälsosam mat, medan andra tycker om klassikerna från förr. 

Som Souschef på Helsingborg Arena säkrar du upp vår kvalitet och ansvarar för kökets prestation som helhet tillsammans med köksmästaren som leder arbetet. Den stora variationen i hur vår vardag på arenan ser ut gör att det ställs höga krav på dig som Souschef att operativt leda den dagliga driften i köket och operativt ta ansvar för kökets rutiner, varuflöde, hygien och kvalitetssäkring. Du kontrollerar och följer upp leveranser och följesedlar. Du ansvarar även operativt för den regelbundna inventeringen och är väl insatt i och kan säkerställa att rutiner, checklistor och egenkontroll fungerar.  

Då arbetet ofta förläggs på kvällar och helg är det en förutsättning att du har möjligheten att arbeta under varieande arbetstider. 

Kvalifikationer
Du har arbetat som Souschef eller köksansvarig, med lång erfarenhet från miljöer med flera hundra ätande om dagen och med erfarenhet av att skapa menyer för varierande tillfällen. Du är drivande och kommunikativ och trivs med att jobba i ett högt tempo. Du har lätt för att se helheten i verksamheten och skapa engagemang bland dina kollegor. Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda andra genom dem, är flexibel och har lätt att se lösningar och skapa relationer. Du arbetar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. 

Det är ett krav att du har B-körkort för manuellt växlad bil. Du har även god kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. 

Vi lägger stor vikt vid personlighet och det är viktigt att du har ett starkt driv och en kreativ förmåga att lösa problem. Du kommer att arbeta i olika grupper med att skapa kommunikation och god samarbetsförmåga är en förutsättning för att kunna lyckas i denna roll. 

Övrig information
Placeringsort: Helsingborg
Anställningsform: Tillsvidare 6 månaders provanställning kan komma att användas.
Omfattning: 100%
Tillträde: Enligt överenskommelse

Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Robert Larsson, Köksmästare, 0736-638173 [email protected]

Läs mer om bolaget på: www.stagebackstage.se

Ansökan
Om du upplever att du är rätt person för tjänsten – varmt välkommen att ansöka genom knappen ansök nedan. Vi vill ha din ansökan senast 15 januari Visa mindre

Timanställd Sofierovärd till sommaren 2023

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater samt Helsingborg Convention & Event Bureau. Med slottet som arbetsplats Vi söker dig som vill göra v... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater samt Helsingborg Convention & Event Bureau.

Med slottet som arbetsplats
Vi söker dig som vill göra våra besökares vistelse till något alldeles extra. Din huvudsakliga arbetsplats blir i vår huvudentré och i vår vackra slottspark. Här ingår du i ett team av värdar och guider, men jobbar också nära dina kollegor i trädgården. Allt för att besökaren ska få en härlig upplevelse hos oss. 

 

Arbetsbeskrivning
I rollen som Sofierovärd möter du våra besökare i huvudentrén och slottsträdgården. I huvudentrén välkomnar du våra besökare, sköter kassahantering och försäljning samt besvarar våra besökares praktiska frågor inför deras besök. I slottsträdgården ligger fokus framförallt på att vara behjälplig och vara kontaktperson till de barnevenemang som kan arrangeras hos oss, exempelvis inför och under ett barnkalas.

 

Om dig
En förutsättning för att leverera ett värdsskap som våra besökare förtjänar och förväntar sig är att du älskar att möta människor. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som värd. Har du dessutom tidigare arbetat med aktiviteter riktat till barn och försäljning är det ett plus. 

Du pratar svenska och engelska bekymmersfritt. Sofiero slott och slottsträdgård är ett populärt resemål för både danskar och tyskar - kan du förstå och prata danska och/eller tyska är även det ett plus.

För att trivas i rollen som värd behöver du dessutom: 

- kunna hantera händelserika och tidvis stressiga dagar samt lugnare dagar när besökarna inte är lika många och det finns tid för annat. 

- vara ansvarstagande och ta initiativ på egen hand. 

- vara utåtriktad, positiv och ha stor social kompetens.

- vara intresserad av försäljning - bl.a. kommer du sälja våra guidade visningar. 

- intresserad av kultur-, trädgård- och kunglig historia.

 

Värt att känna till
Inför säsongen utbildar vi dig, ger tips och råd för att du ska kunna skapa det ultimata värdskapet för våra besökare.

Tjänsten är en timanställning utifrån behov med start i maj eller enligt överenskommelsen. Tjänsten avslutas i augusti och innefattar arbete även på kvällar och helger. 

Vi behöver dig när vår slottspark är som vackrast och besökarna är som flest, därför är det begränsad möjlighet till längre ledighet under sommarmånaderna.

Hos oss har alla friskvårdsbidrag, oavsett hur länge du jobbar hos oss - vi ser gärna att du använder det. Du har också möjlighet att till reducerat pris få massage under arbetstid två gånger per månad. 


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Värd/guide till vackra Sofiero slott och slottsträdgård

Ansök    Jan 27    Helsingborg Arena och Scen AB    Guide
Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater samt Helsingborg Convention & Event Bureau. Med slottet som arbetsplats Vi söker dig som vill göra v... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater samt Helsingborg Convention & Event Bureau.

Med slottet som arbetsplats
Vi söker dig som vill göra våra besökares vistelse till något alldeles extra. Din huvudsakliga arbetsplats blir i vår huvudentré och i vår vackra slottspark. Här ingår du i ett team av värdar och guider, men jobbar också nära dina kollegor i trädgården. Allt för att besökarens ska få en härlig upplevelse hos oss. 

 

Arbetsbeskrivning
I rollen som Sofierovärd- och guide möter du våra besökare i såväl huvudentrén, slottsträdgården och i slottet. Dina arbetsuppgifter är i högsta grad varierande.

I huvudentrén välkomnar du våra besökare, sköter kassahantering och försäljning samt besvarar på våra besökares praktiska frågor inför deras besök. När du arbetare i slottsträdgården och i slottet möter du istället våra besökare under våra dagliga guidade visningar och andra aktivieter som vi arrangerar. Som guide hos oss får du möjlighet att växa och anpassa guidningen efter de du möter. Vi utgår från vår fina kungliga historia, men nischar gärna guidningen utfirån besökarens önskemål. 

Du kommer också vara kontaktperson till de barnevenemang som kan arrangeras hos oss, exemelvis inför och under ett barnkalas. 

 
Om dig
En förutsättning för att leverera ett värdsskap som våra besökare förtjänar och förväntar sig är att du älskar att möta människor. Du älskar det. Du tycker det är kul och har förmågan att engagera våra besökare genom att förmedla en målande bild av hur det varit på Sofiero slott historiskt och hur resan fram till idag sett ut. 

Vi ser att du har tidigare erfarenhet eller utbildning av att arbeta som värd/guide. Har du dessutom tidigare arbetat med aktiviteter riktat till barn och försäljning är det ett plus. 

Du pratar svenska och engelska bekymmersfritt och är bekväm i att utföra guidningar på antingen danska, engelska eller tyska. Sofiero slott och slottsträdgård är ett populärt resemål för både danskar och tyskar - kan du förstå och prata danska är även det ett plus.

För att trivas i rollen som värd och guide behöver du dessutom: 

- kunna hantera händelserika och tidvis stressiga dagar samt lugnare dagar när besökarna inte är lika många och det finns tid för annat. 

- vara ansvarstagande och ta initiativ på egen hand. 

- vara utåtriktad, positiv och ha stor social kompetens.

- vara intresserad av försäljning - bl.a. kommer du sälja våra guidade visningar. 

 

 

Värt att känna till
Inför säsongen utbildar vi dig, ger tips och råd för att du ska kunna skapa det ultimata värdskapet för våra besökare.

Tjänsten innebär en säsongsanställning med start i april eller enligt överenskommelsen. Tjänsten avslutas i september och innefattar arbete även på kvällar och helger. Du kommer att vara schemalagd, i genomsnitt 70-100% under säsongen. 

Vi behöver dig när vår slottspark är som vackrats och besökarna är som flest, därför är det begränsad möjlighet till längre ledighet under sommarmånaderna.

Hos oss har alla friskvårdsbidrag, oavsett hur länge du jobbar hos oss - vi ser gärna att du använder det. Du har också möjlighet att till reducerat pris få massage under arbetstid två gånger per månad. 


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Belysningsmästare till Helsingborgs stadsteater

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22. Med vår stadsteater som arbetsplats Helsi... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22.

Med vår stadsteater som arbetsplats
Helsingborgs stadsteater är Sveriges äldsta stadsteater med fast ensemble och bedriver sedan 1921 teaterverksamhet för en först och främst lokal och regional publik. Teatern producerar mellan åtta och tio uppsättningar per spelår, oftast på egen hand men även genom samproduktioner med andra scenkonstinstitutioner och med det fria kulturlivet. Utöver de egna produktionerna erbjuds även gästspel vilka syftar till att bredda repertoaren ytterligare. Under ett verksamhetsår har teatern ungefär 120 personer anställda varav cirka 50 är tillsvidareanställda.

Nu söker vi en ny kollega till teatern och vår föreställningstekniska avdelning. Vår avdelning består av ljus, ljud, rekvista samt scenavdelningen och vår föreställningstekniska chef blir din närmsta chef. Tillsammans arbetare vi för att möjliggöra scenkonst på hög konstnärlig nivå och du blir en viktig del av helheten!

Läs vidare och sök redan idag!

 

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig för en heltidstjänst som belysningsmästare. I uppdraget som belysningsmästare ansvarar du för ljus- och bildteknik i teaterns produktioner på alla våra scener. Du är ljustekniskt ansvarig för tilldelad produktion och arbetsleder kollegor under framtagning, genomförande och efterarbete. Hos oss är du med tidigt i planeringsprocessen av produktionen och är med i alla delarna av framtagningen. Det är ett varierat och kreativt jobb!

Du jobbar också som ljustekniker och förvaltar och bidrar till utveckling av verksamhetens utrustning och utrymmen.

  

Kvalifikationer för att söka jobbet som Belysningsmästare
Du har eftergymnasial utbildning inom området samt flerårig yrkeserfarenhet som ljustekniker. Du har även haft flera uppdrag med ansvar för teknik i produktioner.

Du kan programmera ljusbord med ett större antal rörliga armaturer. Det är meriterande om du kan programmera i GrandMA3. 

Du har god datorvana och gärna kännedom om datornätverk.

Du kan sätta upp grundläggande bildtekniska system för projicering. Det är meriterande om du besitter en bredare bildteknisk kompetens, kunskap i Qlab samt kompetens inom ljudteknik.

Du har god kännedom om el och kan göra lågspänningsinstallationer med t.ex. LED.

Du innehar B-körkort. Det är meriterande om du har giltigt certifikat för mobil arbetsplattform.

 

 

Värt att känna till
Urval och intervjuer sker löpande.

Arbetstiden är förlagd till såväl dag- och kvällstid samt helger.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder företagsmassage till ett reducerat pris.

 

 


Läs mer om oss på www.helsingborgsstadsteater.se Visa mindre

Spännande chefstjänst för Service, Mat och Dryck på Helsingborg Arena!

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22. Om oss  Helsingborg Arena sjuder av liv o... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22.

Om oss 
Helsingborg Arena sjuder av liv och rörelse från morgon till kväll. Med runt 300 000 besök varje år till cirka 120 idrotts- och nöjesevenemang, möten och kongresser är den en av regionens främsta spelplatser. Den flexibla arenan kan anpassas efter önskemål och byta skepnad från sober bankettsal för över 1 000 sittande gäster till fartfylld scen för Melodifestivalen. Vi som arbetar här är lösningsorienterade, proffsiga och tar egna initiativ. Vi levererar hög kvalitet i varje detalj och service i toppklass. Att erbjuda kreativa lösningar till våra kunder är en del av vårt framgångskoncept.

Nu har du chansen att få tillhöra ett av Nordens största kultur- och evenemangsbolag, Helsingborg Arena & Scen AB. Vi söker dig som vill tillhöra och tillföra kunskap i vår spännande organisation där laganda och service är av yttersta vikt!

Arbetsuppgifter
Ditt huvuduppdrag är att driva, utveckla och leda serviceverksamheten inom Helsingborg Arena och att säkerställa att en service i toppklass levereras till våra kunder varje dag. Du ansvarar även för de dagliga utmaningarna kopplat till mat och dryck inom hela Helsingborg Arena där du tillsammans med din personal alltid strävar efter en utveckling av serviceutbudet. Du kommer att utveckla mat och dryckeskonceptet på Helsingborg Arena och även samverka inom området med övriga verksamheter i bolaget. Vi förväntar oss att du är drivande i frågor relaterade till service, mat och dryck för evenemang samt daglig drift så som lunch och konferens. I tjänsten ansvarar du även för upphandling och inköpsprocesser kopplade till mat och dryck,  hantering av alkoholtillståndet och du är den som ser till att verksamheten efterlever en god alkoholservering vid varje givet tillfälle.

Du är chef över servicekoordinator, besöksansvarig, kökspersonal och servispersonal på Helsingborg Arena. Du ansvarar för bemanning av garderober, entréer, publikvärdar, föreningspersonal och volontärer. I nära samarbete med chef, medarbetare och kollegor säkerställer du att rätt resurs och rätt antal medarbetare finns tillgängliga vid genomförandet av evenemang. Du står även för vårt arbete med att utveckla morgondagens servicepersonal tillsammans med gymnasieskolorna och andra serviceprogram inom regionen. Vi lägger stor vikt vid våra medarbetares fysiska och psykosociala arbetsmiljö och du som chef har ett stort ansvar för att bl.a. säkerställa att dina medarbetare har en hållbar arbetsvardag med mycket arbetsglädje. Eftersom vår verksamhet bedrivs under vardagar, kvällar och helger är det viktigt att du trivs med varierande arbetstider och prioriterar din närvaro på arbetsplatsen utifrån verksamhetens behov.

Du rapporterar till Arenachefen och ingår i Helsingborg Arenas ledningrupp.  I bolaget finns även etablerade ledarforum där du har ett gott kollegialt stöd och där vi tillsammans hittar utvecklings- och samarbetsmöjligheter över verksamhetsgränserna. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som chef i en större organisation och trivs med att planera, leda och fördela arbete samt ansvara för enhetens resultat. Du är van vid att arbeta med tydliga budgetmål och har förmågan att flexibelt styra verksamheten vid förändrade förutsättningar. 

Du har relevant utbildning för tjänsten så som restaurangutbildning på gymnasial nivå samt minst 2 års arbetslivserfarenhet inom ledning av F&B i en projektorganiserad organisation samt stor erfarenhet att arbeta med evenemang av större dignitet.

Då dina medarbetare dagligen arbetar i en krävande miljö med varierande arbetsuppgifter är ledarskapsförmåga och  planeringsförmåga viktiga för denna tjänst för att vi ska kunna säkerställa en god och säker arbetsplats. 

Du har mycket goda IT-kunskaper, är en van användare av olika IT-system och har en vana att arbeta med schemaläggningssystem. Du har även mycket god förmånga att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift. 

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara prestigelös och driven med en god analytisk förmåga och ett positivt lösningsfokuserat förhållningssätt till nya förutsättningar och utmaningar. Du är handlingskraftig och ansvarfull i det du tar dig an. Du är en stabil person som  tar en tydlig arbetsgivarroll utifrån ditt ansvar och dina befogenheter. Du motiveras och inspireras av att tillämpa ett gott tillitsbaserat ledarskap med fokus på samarbete. Att du har god samarbetsförmåga gentemot både kollegor och kunder ser vi som en självklarhet.

Vad vi erbjuder dig
Som ett av nordens största kultur och evenemangsbolag kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för stadens och regionens invånare. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor blir du en del av ett bolag som ständigt utvecklas. Vidare förmåner är även friskvårdsbidrag på 3000kr per år samt företagsmassage till ett reducerat pris 2ggr per månad.

Är du rätt person för tjänsten? Varmt välkommen att ansöka genom knappen Ansök nedan. Vi ser fram emot din ansökan med CV snarast, dock senast 2023-01-06.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrig information 

Placeringsort: Helsingborg 

Anställningsform: Tillsvidare (provanställning på 6 mån kan komma att tillämpas)

Omfattning: 100 % Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid, kvällar och helger kan bli aktuellt utifrån tjänstens uppdrag.

Arbetstid: Oreglerad arbetstid, 40 timmar per vecka. 

Sista ansökningsdatum:  2023-01-06


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Projektkoordinator inom evenemang till Helsingborg Arena

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22. Med en arena som arbetsplats Vi rör oss o... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22.

Med en arena som arbetsplats
Vi rör oss och verkar i hela Helsingborg, gör evenemang för alla bolagets verksamheter men i huvudsak till Helsingborg Arena, stadsrummet och till Sofiero Slott och Slottsträdgård. Vi har med andra ord fantastiskt fina arbetsmiljöer och vår verksamhet präglas av en stor passion för att skapa upplevelser av högsta kvalitet. 

Detta är en unik chans för dig som brinner för evenemang och upplevelser!

I rollen som projektkoordinator kommer du att ingå i Avdelningen för evenemang och projekt och dina kollegor jobbar som projektledare och projektkoordinatorer. Ni arbetar med evenemang varje dag och tar med glädje ansvar för uppgiften och eftersträvar hög leverans i allt vi gör.

Vi söker dig som kan komplettera gruppen med nya kunskaper och entusiasm. Sök idag!

 

Arbetsbeskrivning
Som projektkoordinator arbetar du både självständigt och i som en del av en projektgrupp ledd av projektledare eller samarbetspartners. Du kommer arbeta med planering, genomförande och kvalitetssäkring av såväl interna och externa evenemang. Du kommer också vara en viktig del av vårt arbete med planering och utveckling av vårt mer långsiktiga och strategiska evenemangsarbete. 

Ditt fokus kommer främst vara evenemang och produktioner i Helsingborg Arena, så som föreningsidrott, internationella idrottsmästerskap och konserter. Då har du rollen som koordinator eller ansvarig på plats under genomförande. Som projektkoordinator kan du också bli involverad i Hx-festivalen; Helsingborgs stora sommarevenemang som vi ansvarar för.

Uppdraget som koordinator kan ibland växlas över till tidsbegränsade projektledaruppdrag och vi anser det som en möjlighet att utvecklas i sin roll. Här kan det bli aktuellt att du arbetsleder andra under ett projekt.  

Som projektkoordinator rapporterar du till bolagets evenemangschef, Helen. 

 

Kvalifikationer för att söka jobbet
Du har 2 års utbildning inom evenemangsadministration, service management, besöksnäring, projektledning eller liknande, alternativt förvärvade yrkeserfarenheter som motsvarar detta.

Du som söker har bred erfarenhet av evenemangsplanering och genomförande av evenemang och projekt, exempelvis stadsfestivaler, konserter och arenaproduktioner. Du är van att arbeta självständigt med planering av evenemangslogistik eller program.

Du har sedan tidigare arbetat utifrån budget och gjort det med framgång. Vi ser gärna att du har ett brett kontaktnät inom förenings- och näringslivet lokalt.

Du är kreativ, aktiv och vill göra skillnad. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska och är van användare av digitala verktyg. Du innehar B-körkort. 

Du trivs med att växla arbetstid mellan dagtid, kvällstid och helger. 

 

 

Annat värt att känna till
Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och ger dig möjlighet till subventionerad massage 2 gånger/månad. Vi erbjuder också friskvård till hela din familj via Feelgood Plus och har gemensamma friskvårdsaktivitetet på arbetet. 

Uppdraget ger möjlighet till arbete hemifrån i balans med arbete på plats.

 

Snart väntar tid för återhämtning och ledighet för många av oss. Därför kommer din ansökan sannolikt att läsas av oss först efter helgledigheten.

 

 

 

Placeringsort: Helsingborg                               

Omfattning: Heltid                                            

Tillträde: Snarast möjligt

Anställningsform: Visstidsanställning 1 år med möjlighet för förlängning.


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

HR-generalist

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22. Med ett kulturbolag som arbetsplats Som ... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22.

Med ett kulturbolag som arbetsplats
Som medarbetare på HR-avdelningen tar du en naturlig del i vår utvecklingsresa, där vi under de senaste åren  jobbat ihärdigt med att bygga upp rutiner och processer och etablerat vår plats som ett verksamhetsnära stöd till bolagets chefer. Du kommer ingå i ett litet team på fyra personer som tillsammans arbetar med ständiga förbättringar, nya arbetsområden och för en hållbar arbetsvardag för bolagets medarbetare. Tillsammans löser vi gemensamma utmaningar med ett prestigelöst förhållningssätt. 

Arbetsbeskrivning
I rollen som HR-generalist arbetar du brett med olika typer av HR-frågor vilket innebär att du bidrar med kunskap och verktyg inom områdena arbetsmiljö, organisation, rehabilitering, rekrytering, lön och arbetsrätt i syfte att ge ett konsultativt och verksamhetsnära stöd till bolagets chefer. Du kommer självständigt handlägga och driva olika typer av ärenden. Ditt dagliga arbetet består av en blandning arbetsuppgifter med såväl konsultativt arbete, som utveckling, förbättring och uppföljning av processer. Arbetet sker tätt i hop med HR-kollegorna och med cheferna i våra verksamheter. 

Som HR-generalist kommer du vara med och utveckla processer utifrån vår HR-strategi, vilket även innebär att  du organiserar och håller utbildningsinsatser för våra chefer. Vi arbetar för att förenkla och förbättra för våra chefer bland annat genom digitalisering. Under 2022 är ledarskapet i fokus och i vår plan för 2023 så ligger fokus på utveckling av medarbetarskapet och en hållbar arbetsvardag. 

Kvalifikationer
För att lyckas i din roll som HR-generalist vill vi att du har:


• Högskoleutbildning från personal- och arbetslivsprogrammet eller annan utbildning som kan betraktas som likvärdig.
• Minst tre års erfarenhet av arbete som HR-generalist/HR-konsult eller liknande. 
• Goda kunskaper i lag och avtalstolkning.  
• God förmåga att självständigt driva processer och projekt inom de olika HR-områdena.
• Förmågan att se HR:s roll idag och hur vi kan arbeta för att hitta smartare lösningar och utveckla våra arbetsmetoder och processer för morgondagen.  

Har du dessutom erfarenhet av arbete med medarbetarskap, introduktion av nyanställda medarbetare eller lönekartläggning är det meriterande. 

Som person är du analytisk och har förmågan att se lösningar där andra ser problem. Du har lätt för att skapa relationer och är samarbetsorienterad. Du är trygg som person och har förmågan att få respekt och förtroende från andra. Du trivs i situationer där du förväntas övertyga och påverka andra och är en god lyssnare. 

Övrigt intressant att känna till
Som HR-generalist har du hela vårt kultur- och scenkonstbolag som din arbetsplats. Vi arbetar i en spännande bransch, olik många andra branscher, där du kommer att möta musiker, regissörer, skådespelare, producenter, trädgårdspersonal mfl och genom ditt arbete får du en unik inblick bakom kulisserna. Vi arbetar flexibelt vilket gör det möjligt att kombinera arbete på kontoret och ute i verksamheterna med platsoberoende arbete. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag, samt subventionerad kontorsmassage på arbetstid och tycker det är viktigt att ha roligt tillsammans på arbetet. Läs mer om bolaget på vår hemsida.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (40timmar/vecka) och provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde 2023-01-01 eller enligt överenskommelse.  

Ansökan
Tillsammans med din ansökan och CV önskar vi också att du beskriver en förändringsprocess eller ett projekt som du genomfört. Vi vill att du beskriver mål, din roll i projektet och vad den slutgiltiga leveransen blev. Max en A4, typsnitt Arial storlek 12.

Då det är semestertider ber vi dig som har frågor angående tjänsten att i första hand att kontakta oss via e-post alternativt sms, så ringer vi upp när vi har möjlighet. Visa mindre

HR-generalist

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22. Med ett kulturbolag som arbetsplats Som ... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22.

Med ett kulturbolag som arbetsplats
Som medarbetare på HR-avdelningen tar du en naturlig del i vår utvecklingsresa, där vi under de senaste åren  jobbat ihärdigt med att bygga upp rutiner och processer och etablerat vår plats som ett verksamhetsnära stöd till bolagets chefer. Du kommer ingå i ett litet team på fyra personer som tillsammans arbetar med ständiga förbättringar, nya arbetsområden och för en hållbar arbetsvardag för bolagets medarbetare. Tillsammans löser vi gemensamma utmaningar med ett prestigelöst förhållningssätt. 

Arbetsbeskrivning
I rollen som HR-generalist arbetar du brett med olika typer av HR-frågor vilket innebär att du bidrar med kunskap och verktyg inom områdena arbetsmiljö, organisation, rehabilitering, rekrytering, lön och arbetsrätt i syfte att ge ett konsultativt och verksamhetsnära stöd till bolagets chefer. Du kommer självständigt handlägga och driva olika typer av ärenden. Ditt dagliga arbetet består av en blandning arbetsuppgifter med såväl konsultativt arbete, som utveckling, förbättring och uppföljning av processer. Arbetet sker tätt i hop med HR-kollegorna och med cheferna i våra verksamheter. 

Som HR-generalist kommer du vara med och utveckla processer utifrån vår HR-strategi, vilket även innebär att  du organiserar och håller utbildningsinsatser för våra chefer. Vi arbetar för att förenkla och förbättra för våra chefer bland annat genom digitalisering. Under 2022 är ledarskapet i fokus och i vår plan för 2023 så ligger fokus på utveckling av medarbetarskapet och en hållbar arbetsvardag. 

Kvalifikationer
För att lyckas i din roll som HR-generalist vill vi att du har:


• Högskoleutbildning från personal- och arbetslivsprogrammet eller annan utbildning som kan betraktas som likvärdig.
• Minst tre års erfarenhet av arbete som HR-generalist/HR-konsult eller liknande. 
• Goda kunskaper i lag och avtalstolkning.  
• God förmåga att självständigt driva processer och projekt inom de olika HR-områdena.
• Förmågan att se HR:s roll idag och hur vi kan arbeta för att hitta smartare lösningar och utveckla våra arbetsmetoder och processer för morgondagen.  

Har du dessutom erfarenhet av arbete med medarbetarskap, introduktion av nyanställda medarbetare eller lönekartläggning är det meriterande. 

Som person är du analytisk och har förmågan att se lösningar där andra ser problem. Du har lätt för att skapa relationer och är samarbetsorienterad. Du är trygg som person och har förmågan att få respekt och förtroende från andra. Du trivs i situationer där du förväntas övertyga och påverka andra och är en god lyssnare. 

Övrigt intressant att känna till
Som HR-generalist har du hela vårt kultur- och scenkonstbolag som din arbetsplats. Vi arbetar i en spännande bransch, olik många andra branscher, där du kommer att möta musiker, regissörer, skådespelare, producenter, trädgårdspersonal mfl och genom ditt arbete får du en unik inblick bakom kulisserna. Vi arbetar flexibelt vilket gör det möjligt att kombinera arbete på kontoret och ute i verksamheterna med platsoberoende arbete. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag, samt subventionerad kontorsmassage på arbetstid och tycker det är viktigt att ha roligt tillsammans på arbetet. Läs mer om bolaget på vår hemsida.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (40timmar/vecka) och provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde 2023-01-01 eller enligt överenskommelse.  

Ansökan
Tillsammans med din ansökan och CV önskar vi också att du beskriver en förändringsprocess eller ett projekt som du genomfört. Vi vill att du beskriver mål, din roll i projektet och vad den slutgiltiga leveransen blev. Max en A4, typsnitt Arial storlek 12. 

Varmt välkommen med din ansökan senast 2022-08-17.

Då det är semestertider ber vi dig som har frågor angående tjänsten att i första hand att kontakta oss via e-post alternativt sms, så ringer vi upp när vi har möjlighet. Visa mindre

Orkesterchef, Helsingborgs Symfoniorkester

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22. Om oss Helsingborgs Symfoniorkester och ... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22.

Om oss
Helsingborgs Symfoniorkester och Konserthus är en viktig del av Helsingborg Arena och Scen AB och samverkar på olika sätt med övriga verksamheter i konstnärliga och produktionsmässiga projekt och sammanhang. HSO är en av Sveriges äldsta och mest traditionella orkestrar som fram till idag har varit en banbrytande orkester inom repetoarutveckling som satt agendan för konstmusiken i dagens samhälle. HSO består av cirka 60 musiker och ger ett vanligt spelår cirka 75 konserter, främst på hemmascenen i en av Skandinaviens mest ikoniska konsertsalar i Helsingborgs Konserthus, men har även regelbundna spelningar runt om på andra scener i och utanför Helsingborg. Orkestern befinner sig nu i en spännande utveckling och vi vill därför stärka de professionella och ambitiösa inslagen på alla nivåer i institutionen.

Utöver att vara hemmaplan för HSO:s egenproducerade konserter är Konserthuset en mycket populär plats för konserter, konferenser och andra slags möten arrangerade av externa aktörer. På Konserthuset finns också en stab med ansvar för bland annat kommunikation, artist- och konferensbokningar samt barn- och ungdomsverksamhet.  Inom Helsingborg Arena och Scen AB finns dessutom stöd inom ekonomi, HR och marknadsfrågor. 

Arbetsuppgifter
Tjänsten som orkesterchef innefattar arbetsmiljö-, personal- och budgetansvar för Helsingborgs Symfoniorkester. Du skall leda och fördela arbetet och utveckla medarbetarskapet på och utanför podiet. Orkesterchefen arbetar nära konserthuschefen som leder såväl den konstnärliga som övriga verksamhetsmässiga utvecklingen. Uppdraget innehåller strategisk utveckling av HSO i samarbete med övriga i ledningsteamet. 

För att trivas i rollen ska du ha ett genuint intresse för människor eftersom personalledning och konstnärlig utveckling av orkestermusikerna är en stor del i uppdraget. Du ser att dialogen med medarbetare och fackliga företrädare är viktig för ditt arbete och trivs med att förhandling och samverkan är ett kontinuerligt inslag i ditt arbete. I rollen som orkesterchef förväntas du även säkerställa att orkestern är optimalt bemannad och fungerar väl som kollektiv. 

Kvalifikationer
Vår nuvarande orkesterchef går vidare till nya utmaningar internt och vi letar du efter hans efterträdare.
Vi söker dig som har: 


• Högskoleutbildning inom musik/musikvetenskap eller annan relevant erfarenhet som bedöms som likvärdig.
• Dokumenterat goda resultat av arbete innehållande personalansvar, grupputveckling och utvecklingsarbete inom klassisk musik på likvärdiga institutioner.
• Erfarenhet av administrativa planeringsverktyg som t ex excel, opas, yesplan.
• God förhandlingsförmåga och kunskap inom lagar och avtal samt samverkan med fackförbund. 
• Behärskar engelska och svenska i tal och skrift.

Som ledare är du trygg i dig själv och har god kommunikativ förmåga. Du är prestigelös, social, lösningsorienterad, beslutsam med god förståelse för orkesterns position och utvecklingspotential. Du arbetar systematiskt, har god samarbetsförmåga och kunskap om individuella och kollektiva processer samt brinner för konstens plats i samhället.  Vidare har du god insikt i musikerrollen och förståelse för individer som skall prestera på högsta konstnärliga nivå och som ständigt lever i en process som skall leda till kollektiva topprestationer. 

Erfarenhet av tillitsbaserat ledarskap och utbildning inom ledarskap är meriterande.

Övrig information
Tjänsten som Orekesterchef är en tillsvidareanställning på heltid (100%) med tillträde senast 2023-01-01 eller enligt överenskommelse.  

Läs mer om oss på www.stagebackstage.se eller på www.helsingborgskonserthus.se

Då det är semestertider ber vi dig som har frågor angående tjänsten att i första hand att kontakta oss via e-post alternativt sms, så ringer vi upp när vi har möjlighet. Visa mindre

Sofiero slott och slottsträdgård söker Trädgårdsarbetare till sommaren

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22.   Med en slottsträdgård som arbetsplats... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22.

 

Med en slottsträdgård som arbetsplats
Efter att ha varit ett kungligt sommarresidens i över hundra år är Sofiero slott och slottsträdgård ett av Helsingborgs största besöksmål med turister från hela världen. Under säsongen arrangeras allt från trädgårdsfester och konstutställningar till större konserter i slottsparken. Här finns även en av Sveriges finaste rhododendronsamlingar och blomstrande rabatter – ett unikt trädgårdsarv som vi förvaltar och förnyar. Vi arbetar ofta i ett högt tempo och med omväxlande uppgifter. För oss är arbetsglädje, nyfikenhet och kvalitet viktiga ledord i vår strävan efter att alla besökare ska få en minnesvärd upplevelse.

 

Nu står rhododendron i blom och nu förstärker vi vårt trädgårdsteam inför sommaren! Sök redan idag - urvalet hanteras löpande och annonsen kan komma att avslutas i förtid.

 

Arbetsuppgifter
Som trädgårdsarbetare på Sofiero är du en viktig del av våra besökares upplevelse av vår vackra slottspark. Du kommer ingå i en arbetsgrupp med drygt tio medarbetare, alla med stort engagemang för vår slottsträdgård.

Ditt huvuduppdrag är skötsel och underhåll av vår vackra slottspark. Under sommaren innefattas skötseln av mycket ogräsrensning av rabatter och gångar, gräsklippning, grästrimning, putsning, uppbindning m.m. I ditt uppdrag kan även enklare vaktmästarsysslor ingå, så som upplåsning och låsning av våra publika utrymmen, renhållning och tömning av papperskorgar.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är utbildad eller utbildar dig till trädgårdsmästare eller likvärdigt. Det är viktigt att du har vana vid arbete med handredskap, trädgårdsmaskiner och praktisk erfarenheter av trädgårdsskötsel.

Du kommer möta våra besökare och är en viktig del av Sofiero som besöksmål. Du har ett utåtriktat sätt och anpassar ditt möte med våra besökare efter situation. Som trädgårdsarbetare behöver du ha förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ, men också att lyhört samarbeta med dina kollegor med laget och resultatet för hela Sofiero i centrum.

 

Övrig information
Anställningsform: Visstidsanställning från juni till augusti, eller enl. överenskommelse. 

Tjänsten kan innefatta helgtjänstgöring.

 

 


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

HR-generalist

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22. Med ett kulturbolag som arbetsplats Som ... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22.

Med ett kulturbolag som arbetsplats
Som medarbetare på HR-avdelningen tar du en naturlig del i vår utvecklingsresa, där vi under de senaste åren  jobbat ihärdigt med att bygga upp rutiner och processer och etablerat vår plats som ett verksamhetsnära stöd till bolagets chefer. Du kommer ingå i ett litet team på fyra personer som tillsammans arbetar med ständiga förbättringar, nya arbetsområden och för en hållbar arbetsvardag för bolagets medarbetare. Tillsammans löser vi gemensamma utmaningar med ett prestigelöst förhållningssätt. 

Arbetsbeskrivning
I rollen som HR-generalist arbetar du brett med olika typer av HR-frågor vilket innebär att du bidrar med kunskap och verktyg inom områdena arbetsmiljö, organisation, rehabilitering, rekrytering, lön och arbetsrätt i syfte att ge ett konsultativt och verksamhetsnära stöd till bolagets chefer. Du kommer självständigt handlägga och driva olika typer av ärenden. Ditt dagliga arbetet består av en blandning arbetsuppgifter med såväl konsultativt arbete, som utveckling, förbättring och uppföljning av processer. Arbetet sker tätt i hop med HR-kollegorna och med cheferna i våra verksamheter. 

Som HR-generalist kommer du vara med och utveckla processer utifrån vår HR-strategi, vilket även innebär att  du organiserar och håller utbildningsinsatser för våra chefer. Vi arbetar för att förenkla och förbättra för våra chefer bland annat genom digitalisering. Under 2022 är ledarskapet i fokus och i vår plan för 2023 så ligger fokus på utveckling av medarbetarskapet och en hållbar arbetsvardag. 

Kvalifikationer
För att lyckas i din roll som HR-generalist vill vi att du har:


• Högskoleutbildning från personal- och arbetslivsprogrammet eller annan utbildning som kan betraktas som likvärdig.
• Minst tre års erfarenhet av arbete som HR-generalist/HR-konsult eller liknande. 
• Goda kunskaper i lag och avtalstolkning.  
• God förmåga att självständigt driva processer och projekt inom de olika HR-områdena.
• Förmågan att se HR:s roll idag och hur vi kan arbeta för att hitta smartare lösningar och utveckla våra arbetsmetoder och processer för morgondagen.  

Har du dessutom erfarenhet av arbete med medarbetarskap, introduktion av nyanställda medarbetare eller lönekartläggning är det meriterande. 

Som person är du analytisk och har förmågan att se lösningar där andra ser problem. Du har lätt för att skapa relationer och är samarbetsorienterad. Du är trygg som person och har förmågan att få respekt och förtroende från andra. Du trivs i situationer där du förväntas övertyga och påverka andra och är en god lyssnare. 

Övrigt intressant att känna till
Som HR-generalist har du hela vårt kultur- och scenkonstbolag som din arbetsplats. Vi arbetar i en spännande bransch, olik många andra branscher, där du kommer att möta musiker, regissörer, skådespelare, producenter, trädgårdspersonal mfl och genom ditt arbete får du en unik inblick bakom kulisserna. Vi arbetar flexibelt vilket gör det möjligt att kombinera arbete på kontoret och ute i verksamheterna med platsoberoende arbete. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag, samt subventionerad kontorsmassage på arbetstid och tycker det är viktigt att ha roligt tillsammans på arbetet. Läs mer om bolaget på vår hemsida.

Ansökan
Tillsammans med din ansökan och CV önskar vi också att du beskriver en förändringsprocess eller ett projekt som du genomfört. Vi vill att du beskriver mål, din roll i projektet och vad den slutgiltiga leveransen blev. Max en A4, typsnitt Arial storlek 12.

Då det är semestertider ber vi dig som har frågor angående tjänsten att i första hand att kontakta oss via e-post alternativt sms, så ringer vi upp när vi har möjlighet. Visa mindre

Evenemangskoordinator med fokus mat och dryck till Helsingborg Arena

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22. Om oss Moderna Helsingborg Arena sjuder ... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22.

Om oss
Moderna Helsingborg Arena sjuder av liv och rörelse från morgon till kväll. Med runt 300 000 besök varje år till cirka 120 idrotts- och nöjesevenemang, möten och kongresser är den en av regionens främsta spelplatser. Den flexibla arenan kan anpassas efter önskemål och byta skepnad från sober bankettsal för över 1 000 sittande gäster till fartfylld scen för melodifestivalen.

Du kommer att arbeta i vår restaurang tillsammans med härliga kollegor och besökare. Vår mat och service förhöjer besökarens upplevelse av våra evenemang och vi skapar en helhetsupplevelse. Förutom vår restaurang har vi även ett café och kiosker samt våra terrasser vid läktarsektionerna där våra besökare kan njuta av en förställning med full service under hela evenemanget.

Arbetsuppgifter
I denna roll som evenemangskoordinator kommer ditt fokus vara vår mat och dryck under våra större konferenser och evenemang. Du kommer ha ett nära samarbete med vår restaurangchef, köksmästare och matsalsansvarig. Tillsammans planerar och skapar ni den helhetsupplevelse och ryggrad som bär vår hela restaurangverksamhet.

Du kommer arbeta med evenemangens mat- och dryckupplevelse innan, under och efter våra evenemang. Du kommer också ansvara för resursplanering, arbetsledning och kontakt med våra aktörer under evenemanget. Du utvärderar och analyserar evenemangets genomförande utifrån ditt ansvarsområde. Du kommer också arbeta med den dagliga driften av vår restaurang och övriga försäljningsställen, samt förbereda för såväl stora som små möten i vår arena. Vilket innebär att ditt arbete blir fullt av variation och en dag är inte den andra lik. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som brinner för mötet med våra besökare, med stolthet och kärlek till serviceyrket. Värdskap kommer naturligt för dig och du trivs i både mötet med våra besökare och i samarbetet med kollegor. Du har förmågan att se helheten och har mod att korrigera upplägg vid behov. Du trivs med att leda andra, är samarbetsinriktad, bjuder in till delaktighet och ditt sätt skapar engagemang.  

Du har lång erfarenhet av liknande arbeten i branschen och gärna från flera olika typer av serveringsmiljöer, har du dessutom erfarenhet av att planera och genomföra event eller middagar med större sällskap är det meriterande. Du har god administrativ förmåga och arbetar målmedveten mot uppsatta mål, är van med inköp och arbete med ekonomi och ekonomiska resultat. Du har god språkkunskap i svenska och engelska, i både tal och skrift. Du trivs med en varierande arbetsvecka med både omväxlande arbetsuppgifter, arbetstider och arbetsdagar.

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 40 h i veckan
Tillträde: Efter överenskommelse
Sista ansökningsdatum: 17 juli

Läs mer om bolaget på: www.stagebackstage.se Visa mindre

Driftchef till Helsingborg Arena!

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22. Vår Arena som arbetsplats Nu har du chan... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22.

Vår Arena som arbetsplats
Nu har du chansen att få tillhöra ett av Nordens största kultur- och evenemangsbolag, Helsingborg Arena & Scen AB. Vi söker dig som vill tillhöra och tillföra kunskap i vår fantastiska Arena där laganda och service är av yttersta vikt!

Helsingborg Arena sjuder av liv och rörelse från morgon till kväll. Med runt 300 000 besök varje år till cirka 120 idrotts- och nöjesevenemang, möten och kongresser är den en av regionens främsta spelplatser. Den flexibla arenan kan anpassas efter önskemål och byta skepnad från sober bankettsal för över 1 000 sittande gäster till fartfylld scen för Melodifestivalen. Vi som arbetar här är lösningsorienterade, proffsiga och tar egna initiativ. Vi levererar hög kvalitet i varje detalj och service i toppklass. Att erbjuda kreativa lösningar till våra kunder är en del av vårt framgångskoncept.

Arbetsuppgifter
Ditt huvuduppdrag är att driva, utveckla och leda drift & teknikavdelningen som består av skiftledande vaktmästare, produktionsledare, vaktmästare samt eventtekniker. Vi lägger stor vikt vid våra medarbetares fysiska och psykosociala arbetsmiljö där du som Driftchef har ett stort ansvar för att bl.a. säkerställa ett hållbart arbetsliv med mycket arbetsglädje för dina medarbetare samt målsättningen för avdelningen.

Du ger service i toppklass till våra kunder och skapar möjligheter för dina medarbetare att leverera på dessa punkter varje dag. Till detta tillkommer ansvar för de dagliga fysiska säkerhetsfrågorna på Helsingborg Arena.

Som Driftchef är du drivande i frågor relaterade till fastighetsägare och driftsbolag, du hanterar själv med hjälp av dina medarbetare fastighetssystem som exempelvis styr & regler, ljud & ljus etc. I tjänsten har du även stort ansvar när det kommer till upphandling och inköpsprocesser.

I rollen som Driftchef rapporterar du till arenachefen på Helsingborg Arena.

 

Kvalifikationer
Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta som chef i en större organisation och trivs med att planera, leda och fördela arbete samt ansvara för helheten av avdelningens resultat. Du är van att arbeta med tydliga budgetmål och har förmågan att flexibelt styra verksamheten vid förändrade förutsättningar. I nära samarbete med chefskollegor säkerställer du att rätt resurs och mängd finns tillgängliga till evenemang som ska genomföras. Därtill har du stor erfarenhet av rekrytering.

Då vår verksamhet bedrivs under vardagar, kvällar och helger trivs du med varierande arbetstider. Du har relevant utbildning för tjänsten så som teknisk utbildning på eftergymnasial nivå samt minst 2 års arbetslivserfarenhet inom Drift och Fastighetsteknik. Du har mycket goda datakunskaper, är en van användare av olika datasystem samt mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som i skrift.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara prestigelös och driven med att positivt lösningsfokuserat förhållningssätt till nya förutsättningar och utmaningar. Därtill handlingskraftig och ansvarfull i det du tar dig an. Du tar en tydlig arbetsgivarroll utifrån ditt ansvar och dina befogenheter. Du motiveras och inspireras av att tillämpa ett gott tillitsbaserat ledarskap med fokus på samarbete. Att du har god samarbetsförmåga gentemot både kollegor och kunder ser vi som en självklarhet.

Då dina medarbetare dagligen arbetar i en krävande miljö med in- och utlastning med truck, arbete på hög höjd, riggning och arbete med lift är det viktigt att du har erfarenheter av arbete i den miljön och kan säkerställa en god och säker arbetsplats för dina medarbetare och kollegor.

Meriterande är om du har erfarenheter av systematiskt brandskydd- och säkerhetsarbete.

 

Vad vi erbjuder dig
Som ett av nordens största kultur och evenemangsbolag kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för stadens och regionens invånare. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor blir du en del av ett bolag som ständigt utvecklas. Vidare förmåner är även friskvårdsbidrag på 3000kr per år samt företagsmassage till ett reducerat pris 2ggr per månad.

Är du rätt person för tjänsten? Varmt välkommen att ansöka genom knappen Ansök nedan. Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev snarast, dock senast 2022-05-25. Urval och intervjuer sker löpande. 

 

Övrig information 
Placeringsort: Helsingborg 

Anställningsform: Tillsvidare, provanställning på 6 mån kan komma att tillämpas.

Omfattning: 100 %

Sista ansökningsdatum: 2022-06-12 Visa mindre

Skiftledande Vaktmästare till Helsingborg Arena!

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22. Om oss  Moderna Helsingborg Arena sjuder... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22.

Om oss 
Moderna Helsingborg Arena sjuder av liv och rörelse från morgon till kväll. Med runt 300 000 besök varje år till cirka 120 idrotts- och nöjesevenemang, möten och kongresser är den en av regionens främsta spelplatser. Den flexibla arenan kan anpassas efter önskemål och byta skepnad från sober bankettsal för över 1 000 sittande gäster till fartfylld scen för Melodifestivalen. Vi som arbetar här är lösningsorienterade, proffsiga och tar egna initiativ. Vi levererar hög kvalitet i varje detalj och service i toppklass. Att erbjuda kreativa lösningar till våra kunder är en del av vårt framgångskoncept.

Nu har Du chansen att få tillhöra ett av Nordens största kultur- och evenemangsbolag, Helsingborg Arena & Scen AB. Vi söker Dig som vill tillhöra och tillföra kunskap i vår spännande organisation där laganda och service är av yttersta vikt!

Du blir en del av Helsingborg Arena som verksamhet och plats och kommer ingå i drift & teknikavdelningen som består av driftschef, skiftledande vaktmästare, vaktmästare, produktionsledare samt eventtekniker och rapporterar till driftchefen.

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastigheterna både vad det gäller den inre- och yttre miljön.

Du kommer sköta planering, uppföljning och fördelning av praktiska arbetsuppgifter inom ditt skift samt i övergång till nästkommande skift. Kontakt med fastighetsägare och driftsbolag för felanmälan samt själv kunna göra enklare reparationsarbete så som byte av kranar, lås mm. Då arenan har underlag för olika sporter förväntas du sköta underhåll av idrottsutrustning samt rengöra idrottsgolv med hjälp av städmaskiner såväl som handkraft. 

Som skiftledande vaktmästare ansvarar du för löpande SBA-arbete, kunna agera brandskyddsansvarig på plats vid evenemang samt vara verksamhetens förlängda arm i det systematiska säkerhetsarbetet på arenan. Du förväntas hantera styrsystem i arenan för såväl ventilation som ljud och ljus.  

Kvalifikationer
Då vår verksamhet bedrivs under vardagar, kvällar och helger kan du arbeta flexibelt i skift. Du har minst avslutad gymnasial eller motsvarande utbildning och både talar och skriver god svenska.

Vi ser att du har erfarenhet och trivs med att planera, leda och fördela arbete samt ansvara för hela teamets resultat. Därtill erfarenhet från drift och fastighetsteknik, samt minst 2 års arbetslivserfarenhet gärna inom arena & evenemangsbranschen eller fastighet. God vana att arbeta i olika datasystem, B-körkort och kan köra manuellt växlade bilar.

För att trivas i rollen är du prestigelös och har ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt till nya utmaningar. Därtill är du handlingskraftig och ansvarfull i det du tar dig an. Du är social och har lätt för att delegera, arbeta målinriktat samt samarbeta med kollegor likväl som med kunder. Därtill har du lätt för att kommunicera tydligt- såväl i tal som i skrift. Vi förutsätter att du har ett brinnande intresse för service och strävar efter nära och goda kundrelationer.

Meriterande är om du har vidareutbildning inom skötsel av anläggningar. Erfarenhet och eller/ körkort som hjullastare, truckförare, heta arbeten, arbete på hög höjd, SBA och lift.

 

Vad vi erbjuder dig
Som ett av nordens största kultur och evenemangsbolag kan vi erbjuda Dig goda karriärs- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för stadens och regionens invånare. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor blir du en del av ett bolag som ständigt utvecklas. Vidare förmåner är friskvårdsbidrag på 3000kr per år samt företagsmassage till ett reducerat pris 2ggr per månad.

Är du rätt person för tjänsten? Varmt välkommen att ansöka genom knappen Ansök nedan. Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev snarast, dock senast 2022-05-11. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot Din ansökan!

 
Övrig information
Placeringsort: Helsingborg 

Anställningsform: Tillsvidareanställning (Provanställning tillämpas på 6 mån)

Omfattning: 100 %

Schema: 2 Skiftarbete både kvällar och helger året runt

Sista ansökningsdatum: 2022-05-11

 

Läs mer om bolaget på: www.stagebackstage.se Visa mindre

Helsingborg Arena söker Sälj- & marknadskoordinator

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22.   Med vår Arena som arbetsplats Helsingb... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22.

 
Med vår Arena som arbetsplats
Helsingborg Arena sjuder av liv och rörelse från morgon till kväll. Med runt 300 000 besök varje år till cirka 120 idrotts- och nöjesevenemang, möten och kongresser är den en av regionens främsta och största spelplatser. Den flexibla arenan kan anpassas efter önskemål och byta skepnad från sober bankettsal för över 1 000 sittande gäster till fartfylld scen för Melodifestivalen. Vi som arbetar här är lösningsorienterade, proffsiga och tar egna initiativ. Vi levererar hög kvalitet i varje detalj och service i toppklass. Att erbjuda kreativa lösningar till våra kunder är en del av vårt framgångskoncept.

Nu har du chansen att få tillhöra ett av Nordens största Kultur- och Evenemangsbolag - Helsingborg Arena & Scen AB. Vi söker dig som vill tillhöra och tillföra kunskap i vår spännande organisation där laganda och service är av yttersta vikt! Tillsammans med oss blir du en viktig del av Helsingborg Arenas dynamiska verksamhet och kommer att tillhöra avdelningen för Utveckling och Sälj som består av Biljett- och Bokningskoordinatorer, Process- och Affärsutvecklare samt vår Sälj- & Utvecklingschef som är din närmaste chef.

Arbetsuppgifter
Ditt huvuduppdrag som Sälj- & Marknadskoordinator är att vara drivande i arbetet med att bearbeta befintliga samt finna nya kunder till Helsingborg Arena. Detta gör du tillsammans med dina kollegors support samt via befintliga och nya nätverk inom branschen som du aktivt både vårdar och bygger upp. I tjänsten ingår även kontinuerligt arbete med event och konferensbokningar samt offerthantering. Du arbetar således med CRM och koordinerar därefter riktade säljfrämjande åtgärder såsom ex nätverksträffar, kampanjer, kundvård etc. Allt utifrån verksamhetens behov och mål.

Rollen innebär även att vara den naturliga samarbetslänken till bolagets centrala marknadsavdelning som har en gedigen, lång och bred erfarenhet. Du samlar in material från kunder och arrangörer inför biljettsläpp och publicering på hemsidor. Du kommer även ansvara för Helsingborg Arenas sociala medier lokalt och tillsammans med bolagets centrala marknadsavdelning planera för detta arbete. 

Du kommer vara en del i teamet som arbetar i Helsingborg Arenas biljettsystem där både evenemang skapas och försäljningen kan följas. Tillsammans har ni en daglig översyn av bokningsläget för att kunna säkerställa att rätt information kommuniceras till både kollegor och kunder.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av att arbeta med försäljning och/eller marknadsföring samt både talar och skriver mycket bra svenska och god engelska. Du har stor erfarenhet av olika digitala verktyg och behärskar grafiska program såsom exempelvis In Design och Photoshop samt har goda färdigheter i Office-paketet.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du ha ett brinnande och drivande intresse för evenemang, försäljning och marknadsföring. Du tilltalas av att arbeta brett med flera löpande processer samtidigt. Därtill är du strukturerad och noggrann och tar eget ansvar för det du lovat att utföra samt har förmågan att se förbättringspotential som kan gagna hela verksamheten. Du stimuleras av att arbeta självständigt likväl i grupp gentemot uppsatta mål. Att du har god samarbetsförmåga både gentemot kollegor och kunder ser vi som en självklarhet.

Vad vi erbjuder dig
Som ett av nordens största kultur- och evenemangsbolag kan vi erbjuda dig goda karriärs- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för stadens och regionens invånare. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor blir du en del av ett bolag som ständigt utvecklas. Vidare förmåner är även friskvårdsbidrag på 3000kr per år samt företagsmassage till ett reducerat pris 2ggr per månad.

Är du rätt person för tjänsten? Varmt välkommen att ansöka genom knappen Ansök nedan. Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev snarast, dock senast 2022-06-01. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Övrig information
Placeringsort: Helsingborg 

Anställningsform: Tillsvidare, provanställning på 6 mån kan komma att tillämpas

Omfattning: 100 %

Tillträde: Snarast

Sista ansökningsdatum: 2022-06-01

Läs mer om Helsingborg Arena på: https://hbgarena.se/

Läs mer om vårt bolag på: www.stagebackstage.se Visa mindre

Sofiero Slott söker vaktmästare till helgarbete

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Burea... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.

Med en slottsträdgård som arbetsplats
Efter att ha varit ett kungligt sommarresidens i över hundra år är Sofiero slott och slottsträdgård ett av Helsingborgs största besöksmål med besökare från hela världen. Under säsongen arrangeras allt från trädgårdsfester och konstutställningar till större konserter i slottsparken. Här finns även en av Sveriges finaste rhododendronsamlingar och blomstrande rabatter – ett unikt trädgårdsarv som vi förvaltar och förnyar. Vi arbetar ofta i ett högt tempo och med omväxlande uppgifter. För oss är arbetsglädje, nyfikenhet och kvalitet viktiga ledord i vår strävan efter att alla besökare ska få en minnesvärd upplevelse.

Inför kommande högsäsong letar vi efter dig som är morgonpigg och som vill uppleva parken före alla helgens besökare.

"Städa parken, torka bänken, kratta gången, sopa trappan, lås upp slottet!" Låter det som en hejaramsa som passar dig? Ansök idag! 

Arbetsuppgifter
Ditt huvuduppdrag är att se till så det är rent, snyggt och prydligt i parken inför dagens besökare. I ditt uppdrag ingår enklare vaktmästarsysslor, så som upplåsning av våra publika utrymmen, renhållning och tömning av papperskorgar, sopa entréer och trappor, torka av bänkar och utemöbler.  

Du kommer arbeta helgdagar företrädesvis lördagar och söndagar, omkring var tredje helg med arbetstid mellan 07:00-ca 11:00. 

 

Kvalifikationer
Vi söker dig, kanske student eller pensionär, som är ansvarstagande och noggrann. Det är viktigt att du har vana vid arbete med handredskap, är lösningsorienterad och är praktiskt lagd.

Du kommer möta våra besökare och är en viktig del av Sofiero som besöksmål. Du har ett utåtriktat sätt och anpassar ditt möte med våra besökare efter situation.  Du behöver ha förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ, men också att lyhört samarbeta med dina kollegor och hjälpa till om/när det behövs.

Du måste ha fyllt 18år, ha AM-körkort eller motsvarande. 

 

Övrig information
Anställningsform: visstidsanställning från april-september

Deltid: ca 4 timmar per pass, viktigt att du kan arbeta under hela perioden april-september.

Skicka in din ansökan idag, vi gör urval löpande.


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Sofiero slott och slottsträdgård söker fastighetsskötare

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Burea... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.

 

Med en slottsträdgård som arbetsplats
Efter att ha varit ett kungligt sommarresidens i över hundra år är Sofiero slott och slottsträdgård ett av Helsingborgs största besöksmål med turister från hela världen. Under säsongen arrangeras allt från trädgårdsfester och konstutställningar till större konserter i slottsparken. Här finns även en av Sveriges finaste rhododendronsamlingar och blomstrande rabatter – ett unikt trädgårdsarv som vi förvaltar och förnyar.

Vi arbetar ofta i ett högt tempo och med omväxlande uppgifter. För oss är arbetsglädje, nyfikenhet och kvalitet viktiga ledord i vår strävan efter att alla besökare ska få en minnesvärd upplevelse.

Nu söker vi dig som vill förvalta, förfina och drifta vårt slott från 1866!

Arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare på Sofiero är du en nyckelperson för slottet. Du ansvarar för drift och underhåll av hela vår fastighet, i nära samarbete med våra trädgårdsmästare.

Ditt främsta fokus kommer vara att hålla anläggningen, dess byggnader och utrustning i parken välskött samt att du arbetar proaktivt med dess underhåll.

Du kommer bl.a att bistå kollegor och våra hyresgäster med felsökning och åtgärd av enklare karaktär såsom mindre reperationer. Du är den som är i kontakt med vår fastighetsägare när behov av mer omfattande åtgärder finns och du är den som följer upp att åtgärden fått önskat resultat. 

Du är vår representant i fastighetsrelaterade upphandlingar och avstämningar så som byggtjänster, fönsterputs och städ. Du ansvarar för tillsyn och genomförande av vårt SBA-arbete.

Du kommer kombinera detta arbete med park- och trädgårdsarbete vid behov, renhållning, tömning av papperskorgar m.m.

Kvalifikationer
Du har minst gymnasial utbildning och har du fastighetsskötarutbildning och/eller hantverksutbildning är det meriterande.

Du har minst tre års erfarenhet av arbete som fastighetskötare, snickare eller liknande. B-körkort är också ett krav för tjänsten.

Du trivs med en varierande vardag, där du får stora möjligheter och ansvar att planera och styra din egen arbetsdag. Arbetet är tidvis självständigt vilket kräver att du tar eget ansvar och driver hela kedjan från felsökning till avslut. Du är en do:er, gillar att de praktiska problem som uppstår och söker hjälp när du inte själv har kompetensen. Du är prestigelös och mån om att utföra ett arbete med hög kvalitet.

Du har hög servicekänsla, vilken du får användning av i mötet med våra besökare.   

 

Övrig information
Sysselsättning: Heltidstjänst där arbetet sker både på dag- och kvällstid. Helgarbete förekommer.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Personalhälsa: Friskvårdsbidrag 3000:-/helår samt företagsmassag till reducerat pris 2ggr/månad.

 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redan anställd medarbetare, eller tidigare anställd medarbetare med förtursrätt.

  


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Vaktmästare (extra på timmar) sökes omgående till Helsingborg Arena!

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22. Om oss  Moderna Helsingborg Arena sjuder... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22.

Om oss 
Moderna Helsingborg Arena sjuder av liv och rörelse från morgon till kväll. Med runt 300 000 besök varje år till cirka 120 idrotts- och nöjesevenemang, möten och kongresser är den en av regionens främsta spelplatser. Den flexibla arenan kan anpassas efter önskemål och byta skepnad från sober bankettsal för över 1 000 sittande gäster till fartfylld scen för Melodifestivalen. Vi som arbetar här är lösningsorienterade, proffsiga och tar egna initiativ. Vi levererar hög kvalitet i varje detalj och service i toppklass. Att erbjuda kreativa lösningar till våra kunder är en del av vårt framgångskoncept.

Nu har Du chansen att få tillhöra ett av Nordens största kultur- och evenemangsbolag, Helsingborg Arena & Scen AB! Vi söker Dig som vill tillhöra och tillföra kunskap i vår spännande organisation där laganda och service är av yttersta vikt.

 

Arbetsuppgifter
I tjänsten som vaktmästare ingår tillsyn, skötsel och support vid uppkomna felanmälningar. Både gällande underhåll av den inre och yttre miljön av våra fastigheter. Tjänsten innefattar även att du ger service i toppklass till våra kunder vid uthyrning av Helsingborg Arena och Grytan i Slottshagen Helsingborg. Nedan följer exempel på specifika arbetsuppgifter:


• Daglig kundkontakt med våra hyresgäster och entreprenörer
• Iordningsställande inför evenemang och konferenser
• Hantering av allmänna fastighetssystem så som ventilationssystem och styrsystem för ljus och ljud
• Enklare arbeten inom målning samt reparationer gällande byte av kranar, toalettstolar och lås
• Underhåll av sportutrustning, sporthallar, lås och larm
• Ansvar för sophantering och renhållning
• Rengöring av sportgolv med hjälp av maskin och handkraft
• Systematiskt brandskyddsarbete som även innefattar brandlarmsansvar i samband med våra evenemang

 

Kvalifikationer
Då vår verksamhet bedrivs under vardagar, kvällar och helger kan du arbeta flexibelt i skift och komma in med kort varsel. Samt täcka upp för befintliga kollegor under längre perioder som exempelvis semestrar. Du har minst avslutad gymnasial utbildning och både talar och skriver god svenska. Du har god vana att arbeta i olika datasystem, B-körkort och kan köra manuellt växlade bilar.

För att trivas i tjänsten behöver du kunna arbeta både självständigt och i grupp. Du har ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt till nya utmaningar. Därtill är du handlingskraftig i det du tar dig an. Du är social och har lätt för att samarbeta med kollegor likväl som med kunder. Därtill har du lätt för att kommunicera tydligt- såväl som i tal och skrift. Vi förutsätter att du har ett brinnande intresse för service och strävar efter nära och goda kundrelationer.

Meriterande är om du har vidareutbildning inom skötsel av anläggningar. Erfarenhet och eller/ körkort som hjullastare, truckförare, heta arbeten och lift.  

Övrig information
Placeringsort: Helsingborg

Anställningsform: Timavlönad behovsanställning

Omfattning: Skiftarbete både dagar, kvällar och helger året runt

Tillträde: Snarast 

Är du rätt person för tjänsten? Varmt välkommen att ansöka genom knappen Ansök nedan. Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev snarast, dock senast 2022-05-06. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot Din ansökan!


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Helsingborgs stadsteater söker erfaren maskör

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Burea... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.

Med vår stadsteater som arbetsplats
Helsingborgs stadsteater är Sveriges äldsta stadsteater med fast ensemble och bedriver sedan 1921 teaterverksamhet för en först och främst lokal och regional publik. Teatern producerar mellan åtta och tio uppsättningar per spelår, oftast på egen hand men även genom samproduktioner med andra scenkonstinstitutioner och med det fria kulturlivet. Utöver de egna produktionerna erbjuds även gästspel vilka syftar till att bredda repertoaren ytterligare. Under ett verksamhetsår har teatern ungefär 120 personer anställda varav cirka 50 är tillsvidareanställda.

Nu söker vi en ny kollega till teatern och till vår verkstadsavdelning. Avdelningen är består av en mängd olika kompetenser, däribland måleri, scenografi, rekvisita, snickeri och givetvis också mask. Avdelningen leds av vår verkstadschef Malin. Tillsammans med dina kollegor blir du en viktig del av vår helhet. 

 

Arbetsbeskrivning
Som maskör på Helsingborgs stadsteater blir du en av tre tillsvidareanställda maskörer. Tillsammans med teaterns kollegor skapar ni kultur av allra högsta kvalitet. 

Du kommer att arbeta med framtagande av produktioner, men även köra mask inför och under föreställningar. I arbetsuppgifterna ingår också att ta ansvar för underhåll av mask- och perukmaterial samt budgetansvar. Arbetet är förlagt såväl dag som på kvällstid samt helger och kan tidvis ha ett högt tempo. Hos oss står även maskören för maskdesign i förekommande fall.

Kvalifikationer
Du har relevent maskörutbildning samt flera års erfarenhet som maskör och perukmakeri med stor kunnighet och bredd inom yrket.


• Du har en stor problemlösningsförmåga och ett gott öga för lösningar. 
• Du har genom din erfarenhet skaffat dig god materialkunskap och förmåga att behärska materialet. 
• Du trivs med att arbeta nära dina kollegor och en god förmåga att samarbeta med andra inom avdelningen och med våra konstnärliga team. 
• Du är kreativ, flexibel och att bidrar till ett positivt och glädjefullt arbetsklimat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Omfattning: Heltid.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Friskvårdsbidrag 3000:-/helår samt kontorsmassage till reducerat pris 2 ggr/månad.

Urval sker löpande, ansök dock senast den 28 februari 2022. 


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Helsingborgs stadsteater söker producent

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Burea... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.

 

Med vår stadsteater som arbetsplats
Helsingborgs stadsteater är Sveriges äldsta stadsteater med fast ensemble och bedriver sedan 1921 teaterverksamhet för en först och främst lokal och regional publik. Teatern producerar mellan åtta och tio uppsättningar per spelår, oftast på egen hand men även genom samproduktioner med andra scenkonstinstitutioner och med det fria kulturlivet. Utöver de egna produktionerna erbjuds även gästspel vilka syftar till att bredda repertoaren ytterligare. Under ett verksamhetsår har teatern ungefär 120 personer anställda varav cirka 50 är tillsvidareanställda.

Nu söker vi en ny kollega till teatern och vår produktionsavdelning. Vår avdelning består av inspicient, sufflör, producent, chefsproducent samt teaterchefsassistent och vår teaterchef blir din närmsta chef. Tillsammans arbetare vi för att utveckla tetarens produktionsprocesser och för att arbetsleda i produktion. Tillsammans med oss blir du en viktig del av helheten!

Läs vidare och sök redan idag!

Arbetsbeskrivning
Ditt huvuduppdrag är att producera tilldelade produktioner och projekt, från produktionsstart till slutrapportering. Som producent ansvarar du för produktionens budget och arbetar med uppföljning löpande för att använda våra resurser på bästa sätt. Du planerar och genomför, både enligt din plan, men också utifrån de förutsättningar som finns och förändringar som skett.

Du har ditt främsta sammanhang i produktion, med konstnärligt team, ensemble och teknisk personal och med dina kollegor på produktionsavdelninen. Du arbetar också tillsammans med vår foajéavdelning och och marknadsavdelning för att följa upp försäljning och för att få maximal utväxling av vår marknadsföring. 

Som producent kan du förhandla och kontraktera konstnärlig personal. Under produktion arbetsleder du inspicient och tillsammans välkomnar ni pjäsanställd personal och ansvarar för deras introduktion. Du kommer också att arbeta som inspicient. 

Vår teaterchef är din närmsta chef och ni samarbetar kring konstnärliga frågor. I ditt dagliga arbete arbetsleds du av chefsproducent.  

 

Kvalifikationer
Du är utbildad producent från Stockholms konstnärliga högskola eller har erfarenhet och/eller annan motsvarande utbildning. Du har minst 5 års erfarenhet som producent. Om du dessutom har erfarenhet av arbete som producent inom teater är det meriterande för tjänsten, likaså tidigare erfarenhet av arbete med budget.

För att må bra och lyckas i arbetet som producent behöver du ha en utmärkt förmåga att lösa snabbt uppkomna förändringar och utmaningar. En dag är den andra inte lik och det ställer höga krav på din kommunikativa förmåga och din förmåga att anpassa dig och produktionen utifrån de justeringar som ibland måste genomföras. Du behöver ha en förmåga att tänka utanför boxen och vara kreativ och lösningsfokuserad i pressade situationer. 

Du är dessutom strukturerar och arbetar fram en plan för varje produktion. Du slutför det som påbörjats och genomför dets som utlovats. Därtill är du en van användare av Officepaketet, har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som i skrift.

 

Övrig information
Sysselsättningsgrad: Heltidstjänst där arbetet sker både på dag- och kvällstid. Helgarbete förekommer

Anställningsform: Tillsvidare (tillämpning av provanställning kan bli aktuellt)

Tillträde: Enligt överenskommelse

Förmåner: Friskvårdsbidrag 3000:-/helår samt företagsmassage till reducerat pris 2 ggr/månad.

Urval sker löpande, sök idag!

Läs mer om vår teater på www.helsingborgsstadsteater.se

 


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Inspicient till Helsingborgs stadsteater

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Burea... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.

 

Med vår stadsteater som arbetsplats
Helsingborgs stadsteater är Sveriges äldsta stadsteater med fast ensemble och bedriver sedan 1921 teaterverksamhet för en först och främst lokal och regional publik. Teatern producerar mellan åtta och tio uppsättningar per spelår, oftast på egen hand men även genom samproduktioner med andra scenkonstinstitutioner och med det fria kulturlivet. Utöver de egna produktionerna erbjuds även gästspel vilka syftar till att bredda repertoaren ytterligare. Under ett verksamhetsår har teatern ungefär 120 personer anställda varav cirka 50 är tillsvidareanställda.

Nu söker vi en ny kollega till teatern och vår produktionsavdelning. Vår avdelning består av inspicient, sufflör, producent, chefsproducent samt teaterchefsassistent och vår teaterchef blir din närmsta chef. Tillsammans arbetare vi för att utveckla tetarens produktionsprocesser och för att arbetsleda i produktion. Tillsammans med oss blir du en viktig del av helheten!

Läs vidare och sök redan idag!

 

Arbetsuppgifter
Som inspicient arbetar du med tilldelade produktioner och projekt från planeringsfas till sista ridå. Du är därför en viktig del av en lyckad produktion och arbetar mycket med planering, struktur och kommunikation för att uppnå en slutprodukt med hög kvalitet.  

Ditt arbete startar redan i planeringen av en produktion och du har ett nära samarbete med ensemble, regissör, producent och scenpersonal under hela arbetet. Du leder det praktiska repetitionsarbetet efter våra produktionsprocesser och anvisningar från regissör och producent. Du arbetar också med att säkerställa en god arbetsmiljö under repetition och spelperiod. När föreställningen spelas för publik är du ansvarig arbetsledare och du har då ett nära samarbete med vårt tekniska team, publikvärdar och ensemble.

 

Kvalifikationer
Du är utbildad från Stockholms konstnärliga högskola eller har erfarenhet och/eller annan utbildning som motsvarar detta. Du har minst 5 års erfarenhet av branschen. Om du dessutom har erfarenhet av arbete som inspicient är det meriterande för tjänsten.

För att trivas i arbetet behöver du gilla högt tempo och ha en utmärkt förmåga att lösa hastigt förändringar och problem. Du har en utomordentlig kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta med och leda andra människor. Du arbetar efter en tydlig process, är strukturerad i ditt arbete och genomför det som utlovats.

Du är van användare av Office-paketet, har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som i skrift.Övrigt
Sysselsättningsgrad: 100% där arbete sker både på dag- och kvällstid. Helgarbete förekommer.

Anställningsform: Tillsvidareanställning (tillämpning av provanställning kan bli aktuellt)

Tillträde: enligt överenskommelse

 

Förmåner: Friskvårdsbidrag 3000:-/helår samt företagsmassage till reducerat pris 2 ggr/månad.

 

Urval sker löpande, sök idag!

Läs mer om vår teater på www.helsingborgsstadsteater.se

 

 


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Kock till Helsingborg Arena

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Burea... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.

Om oss
Moderna Helsingborg Arena sjuder av liv och rörelse från morgon till kväll. Med runt 300 000 besök varje år till cirka 120 idrotts- och nöjesevenemang, möten och kongresser är den en av regionens främsta spelplatser. Den flexibla arenan kan anpassas efter önskemål och byta skepnad från sober bankettsal för över 1 000 sittande gäster till fartfylld scen för melodifestivalen. 

Du kommer att arbeta i vår stora restaurang tillsammans med härliga kollegor och besökare. Vår mat och service förhöjer besökarens upplevelse av våra evenemang och vi skapar en helhetsupplevelse. Förutom vår restaurang har vi även ett café och kiosker samt våra terrasser vid läkarsektionerna där våra besökare kan njuta av en förställning med full service under hela evenemanget.

 

Arbetsuppgifter
Din huvuduppgift är naturligvis att tillreda vällagad och god mat till våra besökare, alltifrån klassiker från förr till mer nutida hälsosam mat.

Du kommer arbeta i vårt restaurangkök, med tillagning av mat till vår lunchrestaurang och till såväl stora som små evenemang och möten i vår arena. Variationen i uppdraget sträcker sig längre än så, du kommer att tillaga mat till vårt café och kiosker samt tillagning av flerrättsmenyer under våra bankettmiddagar - alltid med målsättningen att förhöja besökaren helhetsupplevelse av möte och evenemang hos oss. 

Du kommer arbeta i en stor arena, där du ofta behöver tanka utanför boxen och hitta lösningar på uppkomna problem. 

 

Kvalifikationer
Du brinner för att leverera en fin matupplevelse till våra besökare, oavsett om det är en smörgås eller en 5-rättersmeny som är beställd. Du trivs med en varierande arbetsdag och ett nära samarbete med dina kollegor. Du är kommunikativ, har ett gott bemötande och arbetar bra tillsammans med andra. 

Du har utbildning inom restaurang eller erfarenhet av kockarbete, gärna från flera olika typer av matinriktningar. Du har kunskap om specialkost, livsmedelshygien och HACCP. Du har goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift. 

 

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 40 tim/vecka
Tillträde: Snarast
Sista ansökningsdatum: 2022-02-25, urval och intervjuer sker löpande.  

 


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Servicekoordinator i en arbetsledande roll till Helsingborgs Konserthus

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Burea... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.

Om Helsingborgs Konserthus
I Helsingborgs konserthus, som byggdes i funktionalismens anda 1932, genomförs under ett normalt verksamhetsår ett stort antal egna arrangemang med Helsingborgs Symfoniorkester liksom arrangemang där vi upplåter lokaler och personal till extern arrangör. Genom huset strömmar under ett normalår ca 50 000 besökare. I samband med dessa arrangemang erbjuds besökare mat och dryck på ett flertal platser i huset med utgångspunkt i Markelius Bar & Café. På dagtid ges även möjlighet till externa konferenser för t.ex. företag och föreningar.

Nu har du chansen att få tillhöra ett av Nordens största kultur- och evenemangsbolag, Helsingborg Arena & Scen AB, och bidra till att utveckla konserthuset till en attraktiv mötesplats. Vi söker Dig som lockas av att ansvara för och koordinera service vid Konserthusets fantastiska evenemang. 

Arbetsuppgifter
I rollen som servicekoordinator kommer du att arbeta med planering och genomförande av service vid alla typer av arrangemang i konserthuset. 

Du arbetsleder timavlönad personal och ser till att arbetet flyter på smidigt och att dina kollegor har rätt förutsättningar att göra ett bra arbete samt mår bra på jobbet. Med hög servicenivå och kunden i fokus bidrar du till att göra verksamheten till en uppskattad samarbetspartner inom och utanför bolaget.

Ett prioriterat område är utvecklingen av ett attraktivt erbjudande till våra besökare inom mat, dryck och service vilket inkluderar planering, sourcing och inköp. Du ansvarar för tillstånd och tillståndshantering gällande alkohol och livsmedel.

Koordinering av löpande fastighetsunderhåll gentemot hyresvärden och internt vaktmästeri ingår även i tjänsten. På sikt kan även arbetsledning av vaktmästeripersonal komma ifråga. Därtill omfattas kontakter med externt städbolag gällande städning för konserthuset.

Då vi är en liten organisation hjälps vi åt i stort som smått vilket innebär att vi, vid behov, ställer upp där det behövs med en hjälpande hand.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst avslutad gymnasial utbildning och både talar och skriver svenska obehindrat. Du har tidigare erfarenhet av att leda andra, schemaläggning samt gedigen erfarenhet av service och kundrelationer. Då tjänsten innebär ansvar för hanteringen av alkoholhaltiga drycker behöver du vara minst 20år.

Du har förmågan att leda och motivera andra genom att vara ett gott föredöme, har tilltro till allas förmåga och kommunicerar där du ser förbättringsmöjligheter. Du är kreativ och har ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt till nya utmaningar. Därtill är du handlingskraftig i det du tar dig an och har lätt för att samarbeta med andra.

Då vår verksamhet bedrivs under vardagar och även kvällar och helger kan du arbeta flexibelt.

Meriterande är om du har eftergymnasial utbildning inom service, goda kunskaper i Officepaketet och olika datasystem. Erfarenhet av tillståndshantering gällande livsmedel, alkohol samt miljö och hållbarhetsarbete ser vi också som meriterande. Därtill goda kunskaper i engelska.

 

Övrig information
Placeringsort: Helsingborg
Anställningsform: Tillsvidare, 6 mån provanställning
Omfattning: 100 % 
Tillträde: Snarast 

Är du rätt person för tjänsten? Varmt välkommen att ansöka genom knappen Ansök nedan. Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev snarast, dock senast 2022-03-01. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot Din ansökan!

 


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Köksansvarig till Helsingborg Arena

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Burea... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.

Om oss
Moderna Helsingborg Arena sjuder av liv och rörelse från morgon till kväll. Med runt 300 000 besök varje år till cirka 120 idrotts- och nöjesevenemang, möten och kongresser är den en av regionens främsta spelplatser. Den flexibla arenan kan anpassas efter önskemål och byta skepnad från sober bankettsal för över 1 000 sittande gäster till fartfylld scen för melodifestivalen. 

Maten under våra evenemang en central del och något våra besökare ställer minst lika höga krav på som evenemanget i övrigt. Vi vill att servicen skall vara minnesvärt och att maten är något man pratar om med nära och kära en lång tid efter evenemanget. Förutom vår restaurang har vi även ett café och kiosker samt våra terrasser vid läkarsektionerna där våra besökare kan njuta av en förställning med full service under hela evenemanget.

 

Arbetsuppgifter
Som köksansvarig har du ett nära samarbete med vår restaurangchef och matsalsansvarig. Din huvuduppgift är att säkerställa kvalitet på vår mat och kökets prestation. Du kommer vara den som tar fram kökets rutiner och att de är uppdaterade, ansvara för att hygienrutiner och egenkontroll genomförs och ansvarig för varuflöde, kontroll och uppföljning av leveranser och följesedlar. Du kommer att krav på att leda, utbilda och organisera personal inom köket, både fast anställda och visstidsanställda inför ett evenemang. Du ansvarar  dessutom för månatlig inventering.

 

Kvalifikationer
För att trivas i rollen som köksansvarig behöver du vara drivande och kommunikativ och trivas med ett arbete med högt tempo. Du kan skapa engagemang hos dina kollegor och är öppen för idéer och förslag på bättre arbetsmetoder. Du har förmågan att leda andra genom förändringar. är flexibel och har lätt att se lösningar istället för problem. 

Du har tidigare erfarenhet av arbete som kökschef, köksmästare eller köksansvarig ifrån verksamhet med flera hundra gäster om dagen. Du har i tidigare roller tagit fram menyer för varierande tillfällen. Du har också en god administrativ förmåga och arbetar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Du har lång erfarenhet av att planera inköp och har bra kunskap om den övergripande köksekonomin. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

 

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 40 h i veckan
Tillträde: Snarast
Sista ansökningsdatum: 25 februari, urval och intervjuer sker löpande. 

 


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Guide och värd till Sofiero

Ansök    Jan 14    Helsingborg Arena och Scen AB    Guide
Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Burea... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.

Med en slottsträdgård som arbetsplats
Efter att ha varit ett kungligt sommarresidens i över hundra år är Sofiero slott och slottsträdgård ett av Helsingborgs största besöksmål med turister från hela världen. Under säsongen arrangeras allt från trädgårdsfester och konstutställningar till större konserter i slottsparken. Här finns även en av Sveriges finaste rhododendronsamlingar och blomstrande rabatter – ett unikt trädgårdsarv som vi förvaltar och förnyar. Vi arbetar ofta i ett högt tempo och med omväxlande uppgifter. För oss är arbetsglädje, nyfikenhet och kvalitet viktiga ledord i vår strävan efter att alla besökare ska få en minnesvärd upplevelse.

 

Arbetsuppgifter
Som guide och värd har du en central roll i att göra ett besök till Sofiero till något alldeles extra för våra besökare. Du möter våra besökare i vår entre, på slottet och ute i vår vackra trädgård. Det innebär en stor variation av arbetsuppgifter, men alla med samma mål; att ge god service och ett värdskap av högsta kvalitet. 

Du är den som välkomnar våra besökare och berättar om Sofiero, vår historia och vår besöksregion på ett medryckande och inspirerande sätt. Du kommer också träffa våra besökare i slottets utställningsvåning, där du förhöjer våra besökares upplevelse av våra utställningar genom att visa runt, svara på frågor och skapa en säker och trygg utställningsmiljö.

Du kommer vistas i vår slottsträdgård, där du och dina kollegor genomför visningar av parken och dess blomsterprakt. Ditt intresse för vårt kultur- och trädgårdshistoriska arv lyser igenom när du på ett entusiasmerande och engagerande sätt gör avtryck hos våra besökare. Varje besökare är unik och så tänker vi att även guidningarna får vara. Uppdragen består både av dagliga guidningar för parkens besökare och guidade tematiserade turer för bokade grupper. 

 

Kvalifikationer
Du har tidigare erfarenhet av arbete som guide och utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom turism- och besöksnäring. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska. Kan du dessutom danska och tyska ser vi detta som ett plus. 

Om du har tidigare arbetat inom kultursektorn ser vi det som meriterande, likaså en god kassaerfarenhet.

Som person har du förmåga att entusiasmera och engagera och älskar mötet med andra människor. Du är intresserad av försäljning, driven, stresstålig och påhittig i ditt arbete. Du har ett brinnande intresse för kultur- och trädgårdshistoria. Kan du dessutom den svenska kungalängden så kommer du snabbt bli uppskattad av Sofieros historieintresserade besökare.

Tjänsten erbjuder:


• Utbildning, tips och tricks i hur man levererar den ultimata guidningen på just Sofiero
• Ett omväxlande jobb med nya upplevelser varje dag
• En spännande, självständig och utvecklande roll
• Möjligheten att vara en del av en helhet med härliga kollegor
• Tillfället att få representera en av Sveriges vackraste platser

Omfattning
Säsongsanställning, tjänsten innefattar helg- och kvällstjänstgöring
Schemalagd arbetstid, genomsnitt cirka 75-100% över säsongen 
Begränsad möjlighet till längre sammanhängande semester under sommaren

Tillträde
April, säsongen sträcker sig till slutet av september. 

Ansökning
Sista ansökningsdag 2022-02-06. Urval och intervjuer sker löpande
Referenser efterfrågas inför ev. intervju Visa mindre

Helsingborgs stadsteater söker biljettförsäljare

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Burea... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.

Om Helsingborgs Stadsteater
Helsingborgs stadsteater är Sveriges äldsta stadsteater med fast ensemble och bedriver sedan 1921 teaterverksamhet för en först och främst lokal och regional publik. Teatern producerar mellan åtta och tio uppsättningar per spelår, oftast på egen hand men även genom samproduktioner med andra scenkonstinstitutioner och med det fria kulturlivet. Utöver de egna produktionerna erbjuds även gästspel vilka syftar till att bredda repertoaren ytterligare. Under ett verksamhetsår har teatern ungefär 120 personer anställda varav cirka 50 är tillsvidareanställda.

Som biljettförsäljare har du ditt främsta sammanhang med dina kollegor i foajén tillsammans med vår publik. Vi söker dig för en tjänst på 50%, där inledningen av tjänsten innebär 100%. 

Arbetsuppgifter
Som biljettförsäljare är du en viktig del av våra besökares helhetsupplevelse av teatern. I ditt uppdrag sätter du besökaren i centrum.

Som biljettförsäljare är din främsta uppgift att boka och sälja biljetter till våra arrangemang direkt till kund, skolor, föreningar och våra viktiga ombud. Du kommer arbeta i vårt biljettsystem bl.a. för att ta fram ekonomiska underlag till vår foajéchef och bistå vår marknadsavdelning med försäljningskompetens. Du är en viktig del av vårt förbättringsarbete och kommer vid behov arbeta gränsöverskridande utanför din specialkompetens.

Vem söker vi?
Vi söker dig med minst eftergymnasial utbildning och med god förmåga att kommunicera på både svenska och engelska. Du har tidigare erfarenhet av servicearbete med sälj-och kassaerfarenhet.  

Du stimuleras av att genomföra arbete med hög kvalité i högt tempo. Du har förmågan att anpassa dig efter nya förutsättningar och komma med nya idéer för att utveckla vår verksamhet. Utöver detta har du förmågan att planera och prioritera ditt arbete så att deadlines följs. Du har god kommunikation och förmågan att skapa engagemang genom din kommunikation och tillsammans med andra.

För att du ska lyckas väl i arbetet behöver du vara en person som tycker om att möta andra människor, är van vid att ge service och sätta besökaren i centrum.

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi stävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Sök redan idag, urvalet görs löpande och annonseringen kan avslutas tidigare.

 


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Matsalsansvarig till Helsingborg Arena

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Burea... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.

Om oss
Moderna Helsingborg Arena sjuder av liv och rörelse från morgon till kväll. Med runt 300 000 besök varje år till cirka 120 idrotts- och nöjesevenemang, möten och kongresser är den en av regionens främsta spelplatser. Den flexibla arenan kan anpassas efter önskemål och byta skepnad från sober bankettsal för över 1 000 sittande gäster till fartfylld scen för melodifestivalen.

Du kommer att arbeta i vår stora restaurang tillsammans med härliga kollegor och besökare. Vår mat och service förhöjer besökarens upplevelse av våra evenemang och vi skapar en helhetsupplevelse. Förutom vår restaurang har vi även ett café och kiosker samt våra terrasser vid läkarsektionerna där våra besökare kan njuta av en förställning med full service under hela evenemanget.

 

Arbetsuppgifter
Som matsalsansvarig har du ett nära samarbete med vår restaurangchef och köksansvarig. Tillsammans planerar och skapar ni den helhetsupplevelse och ryggrad som bär vår hela restaurangverksamhet.

Ditt arbete är fullt av variation och en dag är inte den andra lik. Du kommer bl.a. att ta emot beställningar och servera mat och dryck till våra besökare. Du kommer också arbeta med den dagliga driften av vår lunchrestaurang och förbereda för såväl stora som små evenemang och möten i vår arena. Du kommer att duka upp till konferenser, servering vid bankettmiddagar med flerrättersmenyer till flera hundra sittande gäster och förbereda och sälja mat i vårt café och våra kiosker. För att lyckas i detta kommer du också att arbeta med planering, struktur och ledning och utbildning av personal.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som brinner för mötet med våra besökare, med stolthet och kärlek till serviceyrket. Värdskap kommer naturligt för dig och du trivs i både mötet med våra besökare och i samarbete med kollegor. Du har förmågan att förstå hur en del påverkar en annan, att se helheten och hjälper dina kollegor att förstå hur allt hänger ihop. Du är samarbetsinriktad, bjuder in till delaktighet och ditt sätt skapar engagemang.  

Du har lång erfarenhet av liknande arbeten i branschen och gärna från flera olika typer av serveringsmiljöer. Har du dessutom erfarenhet av att planera inköp och arbete med ekonomi och ekonomiska resultat är det en fördel. Du har god språkkunskap i svenska och engelska, i både tal och skrift. Du har god administrativ förmåga och arbetar målmedveten mot uppsatta mål. 

Du trivs med en varierande arbetsvecka med både omväxlande arbetsuppgifter, arbetstider och arbetsdagar.

 

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidareanställning 

Omfattning: 40 h i veckan

Tillträde: Snarast

Sista ansökningsdatum: 25 februari, urval och intervjuer sker löpande.  


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Helsingborg Arena söker evenemangspersonal

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Burea... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.

Om oss

Moderna Helsingborg Arena sjuder av liv och rörelse från morgon till kväll. Med runt 300 000 besök varje år till cirka 120 idrotts- och nöjesevenemang, möten och kongresser är den en av regionens främsta spelplatser. Den flexibla arenan kan anpassas efter önskemål och byta skepnad från sober bankettsal för över 1 000 sittande gäster till fartfylld scen för melodifestivalen. Vi som arbetar här är lösningsorienterade, proffsiga och tar egna initiativ. Vi levererar hög kvalitet i varje detalj och service i toppklass. Att erbjuda kreativa lösningar till våra kunder är en del av vårt framgångskoncept.

 

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär att man har en viktig roll i att göra ett besök på Arenan till något alldeles extra och leverera god service gentemot våra besökare. Servicen under de olika evenemangen i huset är en central del och något våra besökare ställer minst lika höga krav på som evenemanget i övrigt. Vi vill att besöket skall vara minnesvärt och att servicen är något man pratar om med nära och kära en lång tid efter evenemanget. 
Som evenemangspersonal arbetar du främst i restaurang, bar, café, kiosk, garderob, biljettlucka och som värd under genomförande. I rollen ingår att hålla en hög nivå på värdskapet, välkomna och ta emot besökare, servera, berätta vad som erbjuds och svara på frågor. Huvudsakliga arbetsuppgifter är värdskap, kassa- och biljettförsäljning, servering, köksarbete, förbereda och sköta om faciliteten i trevligt och inbjudande skick. Som evenemangspersonal arbetar man mycket i teams och därför ytters vikt att man tillsammans med sina arbetskamrater skapar en positiv arbetsmiljö och effektiv verksamhet. Arbetsplatsen är till stor del på Helsingborg Arena men kan även innebära arbete på annan plats där bolaget har verksamhet.Önskvärda egenskaper
I din roll ser vi att du är:

- Initiativtagande, drivande och har stor känsla för service och värdskap
- Utåtriktad och positiv
- Flexibel, stresstålig och har god organisationsförmåga
- Ansvarstagande och självgående

 Kvalifikationer 
- Goda språkkunskaper, svenska och engelska är ett krav
- Tidigare erfarenhet från serviceyrken är meriterande
- God kassavana är meriterande 

Övrig information
Anställningsform: Intermittent visstidsanställning
Tillträde: Snarast
Sista ansökningsdatum: 19 november, urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Helsingborg Arena söker Matsalsansvarig

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Burea... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.

 

Om bolaget

Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag. 

Om oss

Moderna Helsingborg Arena sjuder av liv och rörelse från morgon till kväll. Med runt 300 000 besök varje år till cirka 120 idrotts- och nöjesevenemang, möten och kongresser är den en av regionens främsta spelplatser. Den flexibla arenan kan anpassas efter önskemål och byta skepnad från sober bankettsal för över 1 000 sittande gäster till fartfylld scen för melodifestivalen.
Maten under de olika evenemangen i huset är en central del och något våra besökare ställer minst lika höga krav på som evenemanget i övrigt. Vi vill att servicen skall vara minnesvärt och att maten är något man pratar om med nära och kära en lång tid efter evenemanget. Arenan rymmer förutom en stor restaurang, ett café, fyra kiosker och intima terrasser som fint smälter in i läktarsektionerna. Terrasserna ger besökare möjligheten till att njuta av föreställningarna med full service under hela evenemanget.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär att man har en viktig roll i att göra ett besök på Arenan till något alldeles extra och leverera god service gentemot våra besökare. Du kommer att arbeta nära vår restaurangchef och köksansvarig, tillsammans planerar och skapar ni den helhetsupplevelse och ryggrad som bär hela restaurangverksamheten. Arbetet innefattar att ta emot beställningar och servera mat och dryck till våra besökare, allt ifrån den dagliga driften av lunchrestaurangen, till att förbereda för de små och stora evenemangen och mötena i huset. Detta är ett mycket varierande arbete som innefattar allt från att duka upp till konferenser till att leverera mat till ungdomsidrott, samt servering av bankettmiddagar med flerrättersmenyer till flera hundra ätande. En normal arbetsdag kan även innebära att man förbereder och säljer mat i Arenas café och kiosker.

Arbetet innefattar planering och organisering av vår restaurang, café, kiosker och våra terrasser.

Den stora variationen i hur vår vardag på Arenan ser ut gör att det på dig som matsalsansvarig ställs höga krav på att leda, utbilda och organisera din fasta personal som arbetar dagligen och de visstidsanställda som arbetar under våra stora arrangemang.

Vem är du?

Vi ser att du har en lång erfarenhet i branschen och gärna från flera olika typer av serveringsmiljöer. Kärlek och stolthet till serviceyrket är ett måste, liksom förmågan till ett naturligt värdskap. För dig är det lätt att ta kontakt och prata med alla människor och du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har lätt för att se helheten i verksamheten och att skapa engagemang och delaktighet bland dina medarbetare. Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda andra genom dem, är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer. Du är en ledare, som ser det som självklart att vara närvarande på olika tider och dagar samt har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Vi ser att du är noggrann, lösningsorienterad och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har god administrativ förmåga och arbetar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Lång erfarenhet i att planera inköp och har bra kunskap om den övergripande ekonomin.

 

Övrig information
Anställningsform: Visstidsanställning t o m 2022-02-28, kan ev komma att förlängas
Omfattning: 40 h i veckan
Tillträde: Snarast
Sista ansökningsdatum: 19 november, urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Helsingborg Arena söker arbetsledande evenemangspersonal

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Burea... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.

Om oss

Moderna Helsingborg Arena sjuder av liv och rörelse från morgon till kväll. Med runt 300 000 besök varje år till cirka 120 idrotts- och nöjesevenemang, möten och kongresser är den en av regionens främsta spelplatser. Den flexibla arenan kan anpassas efter önskemål och byta skepnad från sober bankettsal för över 1 000 sittande gäster till fartfylld scen för melodifestivalen. Vi som arbetar här är lösningsorienterade, proffsiga och tar egna initiativ. Vi levererar hög kvalitet i varje detalj och service i toppklass. Att erbjuda kreativa lösningar till våra kunder är en del av vårt framgångskoncept.

 

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär att man har en viktig roll i att göra ett besök på Arenan till något alldeles extra och leverera god service gentemot våra besökare. Servicen under de olika evenemangen i huset är en central del och något våra besökare ställer minst lika höga krav på som evenemanget i övrigt. Vi vill att besöket skall vara minnesvärt och att servicen är något man pratar om med nära och kära en lång tid efter evenemanget.

Som arbetsledare blir du tilldelad en arbetsstation att organisera och leda personal i, arbetsstationen varierar mellan bar, café, kiosk, garderob, biljettlucka och publikvärdskap. Här har du ett väldigt nära samarbete och är stöd till våra ansvariga under ett genomförande. Tillsammans ska ni ha ett stort fokus att driva verksamheten effektivt och säkerställa gästernas och personalens välbefinnande.

 

I rollen som arbetsledare ställs höga krav på att leda och organisera personal, hålla en hög nivå på värdskapet, välkomna och ta emot besökarna, berätta vad som erbjuds och svara på frågor. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbetsleda evenemangspersonal, kassa- och biljettförsäljning, servering, köksarbete, förbereda och sköta om faciliteten i trevligt och inbjudande skick. Arbetsuppgifterna innefattar bankning, kassarapporter, utvärdera genomföranden och rapportera till ansvariga. Arbetsplatsen är till stor del på Helsingborg Arena men kan även innebära arbete på annan plats där bolaget har verksamhet.

  


Vem är du?

Vi ser att du har erfarenhet inom servicebranschen. Kärlek och stolthet till serviceyrket är ett måste, liksom förmågan till ett naturligt värdskap. För dig är det lätt att ta kontakt och prata med alla människor och du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.  Du har en mycket god samarbetsförmåga och trivs med att leda och utveckla andra. Vidare är det av stor vikt att du är öppen för en väldigt varierande arbetsdag och brinner för att leverera en fin serviceupplevelse oavsett om du arbetar i garderob eller i bar. Vi ser att du är noggrann, lösningsorienterad och trivs med varierande arbetstider där arbetet ofta kräver ett högt tempo.

Övrig information
Anställningsform: Intermittent visstidsanställning
Tillträde: Snarast
Sista ansökningsdatum: 19 november, urval och intervjuer sker löpande.  


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Projektledare inom evenemang, kultur och utställning

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Burea... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.

 

Vilka är vi på evenemangsenheten?

Vi på evenemangsenheten arbetar med både stora och mindre stadsövergripande evenemang. Enheten är en del av avdelningen Produktion och består idag av elva medarbetare med funktioner som innehållsansvarig, projektkoordinator, projekt- och planeringsansvarig och projektledare. Huvudfokus för denna tjänst är Sofiero slott & slottsträdgårds evenemang och utställningar. Sofiero är ett av Skånes främsta turist- och besöksmål med en unik kunglig park, Sofiero slott och stämningsfulla publika aktiviteter, utställningar, konserter under sommarsäsongen. Du är direkt underställd vår evenemangschef.

 

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du ansvara för planering, förberedelser och genomförande av evenemang och utställningar på Sofiero slott och slottsträdgård. Tillsammans med dina kollegor är du en viktig del i utvecklingen av vårt evenemangsarbete inom evenemangsenheten. Du kommwe också ha ett nära samarbete med andra inom bolaget och med våra externa evenemangsaktörer. Du kommer representera bolaget i olika typer av sammanhang och nätverk.  

Du har budget- och resultatansvar för tilldelade evenemang.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom kultur och/eller trädgård eller motsvarande. Du har också utbildning inom projektledning. Du har tidigare erfarenhet av arbete med utställnings- och evenemangsproduktioner samt erfarenhet av att leda projekt med tilldelad budget. Du har erfarenhet av att leda andra och har tidigare hanterat avtalsförhandling och offentlig upphandling.

Du är kreativ och kan skapa innehåll utöver det vanliga. Du har förmågan att ta beslut och tar ansvar. Du gillar att jobba tillsammans med andra och har ett prestigelöst fokus på ert gemensamma slutmål. Du har utarbetat ett effektivt sätt att planera och organisera evenemang och skapa genomförande av högsta klass. Du är van vida att arbeta självständigt och mot uppsatta mål.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som i skrift.

 

Ansökningar och eventuella frågor om tjänsten

Vi kommer kontakta dig med rätt profil efter den 2 augusti. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Helen von Platen efter den 2 augusti. 


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Serveringspersonal till Helsingborg Arena

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Burea... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.

 

Om oss

Moderna Helsingborg Arena sjuder av liv och rörelse från morgon till kväll. Med runt 300 000 besök varje år till cirka 120 idrotts- och nöjesevenemang, möten och kongresser är den en av regionens främsta spelplatser. Den flexibla arenan kan anpassas efter önskemål och byta skepnad från sober bankettsal för över 1 000 sittande gäster till fartfylld scen för melodifestivalen. 

Maten under de olika evenemangen i huset är en central del och något våra besökare ställer minst lika höga krav på som evenemanget i övrigt. Vi vill att servicen skall vara minnesvärt och att maten är något man pratar om med nära och kära en lång tid efter evenemanget. Arenan rymmer förutom en stor restaurang, ett café, fyra kiosker och intima terrasser som fint smälter in i läktarsektionerna. Terrasserna ger besökare möjligheten till att njuta av föreställningarna med full service under hela evenemanget. 

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär att man har en viktig roll i att göra ett besök på Arenan till något alldeles extra och leverera god service gentemot våra besökare. Arbetet innefattar att ta emot beställningar och servera mat och dryck till våra besökare, allt ifrån den dagliga driften av lunchrestaurangen, till att förbereda för de små och stora evenemangen och mötena i huset. Detta är ett mycket varierande arbete som innefattar allt från att duka upp till konferenser till att leverera mat till ungdomsidrott, samt att servera och delvis leda andra vid servering av bankettmiddagar med flerrättersmenyer till flera hundra ätande. En normal arbetsdag kan även innebära att man förbereder och säljer mat i Arenas café och kiosker. 

Vem är du?

Vi ser att du har erfarenhet i branschen och gärna från flera olika typer av serveringsmiljöer. Kärlek och stolthet till serviceyrket är ett måste, liksom förmågan till ett naturligt värdskap. För dig är det lätt att ta kontakt och prata med alla människor och du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.  Du har en mycket god samarbetsförmåga och trivs med att leda och utveckla andra. Vidare är det av stor vikt att du är öppen för en väldigt varierande arbetsdag och brinner för att leverera en fin serviceupplevelse oavsett om du arbetar i restaurangen eller i kiosk. Vi ser att du är noggrann, lösningsorienterad och trivs med varierande arbetstider där arbetet ofta kräver ett högt tempo.

 Övrig information

Anställningsform: Visstidsanställning t o m 2022-02-28, kan ev komma att förlängas
Omfattning: 30-40 tim/vecka
Tillträde: Snarast
Sista ansökningsdatum: 2021-11-14, urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Helsingborg Arena söker Kock

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Burea... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.

 

Om oss

Moderna Helsingborg Arena sjuder av liv och rörelse från morgon till kväll. Med runt 300 000 besök varje år till cirka 120 idrotts- och nöjesevenemang, möten och kongresser är den en av regionens främsta spelplatser. Den flexibla arenan kan anpassas efter önskemål och byta skepnad från sober bankettsal för över 1 000 sittande gäster till fartfylld scen för melodifestivalen. 

Maten under de olika evenemangen i huset är en central del och något våra besökare ställer minst lika höga krav på som evenemanget i övrigt. Vi vill att servicen skall vara minnesvärt och att maten är något man pratar om med nära och kära en lång tid efter evenemanget. Arenan rymmer förutom en stor restaurang, ett café, fyra kiosker och intima terrasser som fint smälter in i läktarsektionerna. Terrasserna ger besökare möjligheten till att njuta av föreställningarna med full service under hela evenemanget.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär att man har en viktig roll i att göra ett besök på Arenan till något alldeles extra och leverera god mat och service gentemot våra besökare. Arbetet innefattar allt från att laga mat i den dagliga driften av lunchrestaurangen, till att förbereda och tillaga mat för de små och stora evenemangen och mötena i huset. Detta är ett mycket varierande arbete som innefattar allt från att göra mat till ungdomsidrott till bankettmiddagar med flerrättersmenyer till flera hundra ätande. En normal arbetsdag kan även innebära att man förbereder och tillagar mat till Arenas café och kiosker. Många besökare i huset efterfrågar nyttig och hälsosam mat, medan andra tycker om klassikerna från för.

Vem är du?

Vi ser att du har en utbildning inom restaurang eller erfarenhet i branschen, gärna från flera olika typer av matinriktningar. Kunskap om specialkost, livsmedelshygien och HACCP. Du har goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift.  Du är kommunikativ, har ett gott bemötande och arbetar bra tillsammans med andra. Vidare är det av stor vikt att du är öppen för en väldigt varierande arbetsdag och brinner för att leverera en fin matupplevelse oavsett om det är en smörgås eller 5-rätters meny som är beställt. Vi är en stor arena som innebär att man ofta får tänka utanför boxen och kan se möjligheter där andra ser problem, ibland serverar vi varm mat över 100m från köket och detta innebär en noggrann organisation där man drar sitt strå till stacken.  

Övrig information

Anställningsform: Visstidsanställning t o m 2022-02-28, kan ev komma att förlängas
Omfattning: 30-40 tim/vecka

Tillträde: Snarast
Sista ansökningsdatum: 2022-11-14, urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Vikariat - Operativ projektledare som älskar kommunikation!

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Burea... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.

Om marknadsavdelningen

Uppdraget för marknadsavdelningen är att arbeta strategiskt med marknadsföring och kommunikation. Genom ett proaktivt förhållningssätt levererar avdelningen skräddarsydda kommunikativa lösningar som hjälper verksamheterna att uppnå sina affärsmål. Marknadsavdelningens fokus är varumärke och försäljning, med kunden i centrum

Målet för marknadsavdelningen är att öka kännedom om och fördjupa relationen mellan bolagets verksamheter och dess kunder. Oavsett målgrupp, producerar marknadsavdelningen kommunikation och marknadsföring som tillgängliggör utbudet och möjliggör en smidig kundresa med enkla köpflöden.

 

Arbetsuppgifter

Som Projektledare kommer du att arbeta i en bred roll med fokus på att underhålla och utveckla marknadsföringsmaterial för bolagets verksamheter med ett primärt fokus på Helsingborg Arena. Du kommer att


• Producera kommunikation för Helsingborg Arenas externa plattformar
• Planera, genomföra och driva kommunikationsprojekt tillsammans med verksamheten och externa intressenter
• Skriva text inom ramen för kommunikationsinsatser för Helsingborg Arena
• Projektleda planerade marknadsföringsaktiviteter vilket inkluderar budget, tidsplanering och säkerställandet av leveranser enligt plan
• Följa uppsatta mål och KPI:er för att säkerställa att kommunikationen är i linje med målen
• Säkerställa och anpassa varumärkeskommunikationen för Helsingborg Arena
• Ansvara över att publicera och marknadsföra verksamheten i sociala medier
• Beställa externa tjänster och varor som tryck, annonser, vepor, m.m. 
• Bokning och administration av utomhusmarknadsföring
• Skriva offertförfrågningar

 

Profil


Din person har stor betydelse och du har en framåtanda, ett starkt driv och en kreativ förmåga att lösa problem. Att samarbeta är en självklarhet för dig då du kommer arbeta i olika grupper med att skapa kommunikation.

Det är för dig en självklarhet att arbeta strukturerat och du har en mycket god organisationsförmåga för att klara flera uppgifter samtidigt.

Du har eftergymnasial utbildning, gärna inom marknadsföring och erfarenhet av tidigare arbeten som krävs för att klara av tjänsten som producerande projektledare. Det är meriterande om du har kunskaper om bolagets verksamheter och ett intresse för kultur och upplevelser.

 

Ansökan

Visa att du är rätt person för tjänsten genom att ansöka här nedan senast den 30 juni.
Intervjuer kommer att ske löpande. 

 

Anställning

Anställningsform: Vikariat tom 31/7 2022
Omfattning: Heltid 100 %
Tillträde: Enligt överenskommelse


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Helsingborgs Stadsteater söker två maskörer

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Burea... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.

 

Om Helsingborgs Stadsteater

Helsingborgs stadsteater är Sveriges äldsta stadsteater med fast ensemble och bedriver sedan 1921 teaterverksamhet för en först och främst lokal och regional publik. Teatern producerar mellan åtta och tio uppsättningar per spelår, oftast på egen hand men även genom samproduktioner med andra scenkonstinstitutioner och med det fria kulturlivet. Utöver de egna produktionerna erbjuds även gästspel vilka syftar till att bredda repertoaren ytterligare. Under ett verksamhetsår har teatern ungefär 120 personer anställda varav cirka 50 är tillsvidareanställda.Arbetsuppgifter

Till mask- och perukavdelningen söker vi nu två maskörer om vardera 50%.
På avdelningen arbetar två mask-och perukmakare med alla maskörens kompetensområden;
Framtagning, tillverkning och maskering av skådespelare på teaterns tre scener.

Du kommer i första hand arbeta med förberedelser och maskering av skådespelare inför och under föreställning. Andra arbetsuppgifter, såsom viss tillverkning kan förekomma. Tjänstgöringen kommer att förläggas vardag och helg, såväl dag- som kvällstid.

 

Kompetenser: 


• Relevant utbildning för uppdraget
• Kunskap och erfarenhet av maskering och hår för teater/TV/film
• God samarbetsförmåga och god förmåga att arbeta självständigt och i grupp  
• Kunskap om perukhantering är meriterandeÖvrig information 

Placeringsort: Helsingborg
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning sex månader
Omfattning: Deltid, 50%
Tillträde: Enligt överenskommelse
 

Ansökan

Om du upplever att du är rätt person för tjänsten – varmt välkommen med din ansökan här nedan. 
Vi vill ha din ansökan senast 31 maj, urval och intervjuer sker löpande. 

 


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Helsingborgs Stadsteater söker ljudtekniker, långtidsvikariat

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Burea... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.

Om Helsingborgs Stadsteater

Helsingborgs stadsteater är Sveriges äldsta stadsteater med fast ensemble och bedriver sedan 1921 teaterverksamhet för en först och främst lokal och regional publik. Teatern producerar mellan åtta och tio uppsättningar per spelår, oftast på egen hand men även genom samproduktioner med andra scenkonstinstitutioner och med det fria kulturlivet. Utöver de egna produktionerna erbjuds även gästspel vilka syftar till att bredda repertoaren ytterligare. Under ett verksamhetsår har teatern ungefär 120 personer anställda varav cirka 50 är tillsvidareanställda. 

Arbetsbeskrivning

Som ljudtekniker på Helsingborgs stadsteater tillhör du den föreställningstekniska avdelningen. Avdelningens uppdrag är att bistå verksamheten med teknisk kompetens inom ljud,- ljus,- rekvisita,- och scenteknik. Att ansvara för föreställningsteknik under framtagning och genomförande av produktioner ingår också i uppdraget samt att förvalta och utveckla verksamhetens föreställningstekniska resurser. 

Dina viktigaste arbetsområden är att verka som ljudtekniker i tilldelad produktion och ansvara för ljudteknik och ljudläggning under framtagning, genomförande och efterarbete. Du har ansvar för tilldelade produktionsmedel och arbetsleder det ljudtekniska arbetet i produktionen. Du arbeta även med gästspel och uthyrningar. Du arbetar nära övriga föreställningstekniker och med konstnärlig avdelning. 

Kvalifikationer


Du har:


• En hög ljudteknisk kompetens med minst 3 års yrkeserfarenhet av ljudtekniskt arbete inom teater/dansföreställningar och livemusik
• Relevant utbildning inom ljudteknik eller teaterteknik
• Mycket goda kunskaper inom ljudteknik, liveteknik och ljudprogrammering.
• Vana att arbeta självständigt och är ansvarstagande
• Kunskaper inom God kunskap inom studioinspelning
• God samarbetsförmåga och social kompetens
• Ljusteknik och videoteknik är meriterande
• Liftcertifikat är meriterande.
• B-körkort är meriterande
  

Övrig information 

Placeringsort: Helsingborg
Anställningsform: Vikariat till juni 2023
Omfattning: Heltid (arbetstiden kan förläggas både kvällar och på helger)
Tillträde: Augusti 2021 Visa mindre

Guide till Sofiero

Ansök    Feb 17    Helsingborg Arena och Scen AB    Guide
Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Burea... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som guide innebär att man har en central roll i att göra ett besök på Sofiero till något alldeles extra. Som guide på Sofiero har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning! Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för Sofieros besökare varje dag.

Nu söker vi nya stjärnor till årets säsong och letar efter dig som trivs i rampljuset och brinner för gästmötet. Ditt intresse för vårt kultur- och trädgårdshistoriska arv får gärna lysa igenom när du på ett entusiasmerande och engagerande sätt gör avtryck hos åhöraren. Varje besökare är unik och så tänker vi att även guidningarna får vara. Parken är över säsongen föränderlig och byter skepnad många gånger, berättelsen om Sofieros historia är däremot beständig men i allra högsta grad levande och din uppgift blir att väva samman historia och nutid på ett trovärdigt sätt och du lämnas med ett stort eget ansvar att göra just detta, vilket kräver att du är självgående, flexibel och driven i din roll som guide.

Uppdragen består både av dagliga visningar för parkens besökare och guidade tematiserade turer för bokade grupper. 
 

Kvalifikationer


• Dokumenterad guide-erfarenhet
• Goda språkkunskaper och förutom svenska ska du kunna guida på minst ett av följande språk: danska, engelska och/eller tyska.
• Tidigare erfarenhet/anställning inom kultursektorn är meriterande.

 Önskvärda egenskaper


• Förmåga att entusiasmera och engagera
• Älska mötet med andra människor
• Driven och påhittig
• Flexibel, pålitlig och ansvarstagande
• Brinnande intresse för kultur- och trädgårdshistoria. Kan du dessutom den svenska kungalängden så kommer du snabbt bli uppskattad av Sofieros historieintresserade besökare.

Tjänsten erbjuder:


• Utbildning, tips och tricks i hur man levererar den ultimata guidningen på just Sofiero
• Ett omväxlande jobb med nya upplevelser varje dag
• En spännande, självständig och utvecklande roll
• Möjligheten att vara en del av en helhet med härliga kollegor
• Tillfället att få representera en av Sveriges vackraste platser
 

Omfattning

Intermittent visstidsanställning. Tjänsten innefattar kvälls- och helgtjänstgöring.

Under rådande omständigheter är det svårt, för att inte säga omöjligt, att göra en bedömning av hur omfattande en guidetjänst kommer att vara just denna säsong, därav den intermittenta anställningsformen. Ambitionen är dock hög och eftersom Sofiero kommer att utöka möjligheten och utbudet för alla parkens besökare att följa med på guidade turer så hoppas vi på en frekvent sysselsättning.

Tillträde

Omgående, säsongen börjar med utbildningsdagar i mars och sträcker sig till slutet av september.
 

Ansökning

Sista ansökningsdag 2021-03-03. Urval och intervjuer sker löpande
Referenser efterfrågas inför ev. intervju
Välkommen med din ansökan här nedan 


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Sofierovärdar

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Burea... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.

Sofiero slott och slottsträdgård är ett tidigare kungligt sommarslott med tillhörande park- och trädgårdsanläggning strax norr om Helsingborg. Sofiero är ett av Skånes främsta turist- och besöksmål, och har en stor internationell publik. Åtta år i rad har Sofiero fått utmärkelsen ”Certificate of excellence” av den internationella resesajten Tripadvisor.

Sofieros verksamhet innefattar en unik kunglig park och trädgård, med bl a en av Sveriges finaste rhododendronsamlingar. Här arrangeras även publika aktiviteter, utställningar, konserter mm under sommarsäsongen. Vidare finns kafé, restaurang, slottsbutik och blomsterbutik. 

 

Arbetsbeskrivning
Tjänsten som Sofierovärd innebär att man har en central roll i att göra ett besök på Sofiero till något alldeles extra. Att ge god service är en självklarhet. Att utöva ett professionellt värdskap är helt avgörande. Tjänstens placering är i huvudentrén, i slottet och ute på anläggningen.

Huvudentrén
Välkomna och ta emot besökarna. Berätta vad Sofiero erbjuder och svara på frågor om Sofiero och Helsingborg som besöksregion. Kassahantering och biljettförsäljning.

Slottet
Denna del i tjänsten är placerad i slottets utställningsvåning. Rollen innebär att ta emot besökare till utställningarna och berätta/guida om dels Sofieros kungliga historia men också att visa runt och inspirera i de tillfälliga utställningar som också visas. I rollen ingår att hålla en hög nivå på värdskapet, kunna berätta engagerat och intresseväckande om Sofieros historia samt att bevaka utställningarna ur ett säkerhetsperspektiv. 

I den dagliga arbetsuppgiften ingår även att ombesörja Sofieros kundtjänst och upprätthålla byggnaderna i trevligt och inbjudande skick.  Kvalifikationer
- Utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom turism- och besöksnäring är meriterande
- Goda språkkunskaper, svenska och engelska är ett krav.
  Övriga språk, främst danska och tyska är meriterande
- God kassavana är meriterande

 

Önskvärda egenskaper
I din roll ser vi att du är:
- Flexibel, stresstålig och har god organisationsförmåga
- Ansvarstagande och självgående
- Utåtriktad och positiv
- Initiativtagande, drivande och har stor känsla för service och värdskap
- Intresserad av kultur- och trädgårdshistoria

 

Omfattning
Säsongsanställning, tjänsten innefattar helg- och kvällstjänstgöring
Schemalagd arbetstid, genomsnitt cirka 50% över säsongen
Begränsad möjlighet till längre sammanhängande semester under sommaren

 

Tillträde
Månadsskiftet mars/april, säsongen sträcker sig till slutet av septemberAnsökning
Sista ansökningsdag 2021-02-07. Urval och intervjuer sker löpande
Referenser efterfrågas inför ev. intervjuVälkommen med din ansök här nedan


 


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Skiftledare Sofiero entré och slott

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Burea... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.

Sofiero slott och slottsträdgård är ett tidigare kungligt sommarslott med tillhörande park- och trädgårdsanläggning strax norr om Helsingborg. Sofiero är ett av Skånes främsta turist- och besöksmål, och har en stor internationell publik. Åtta år i rad har Sofiero fått utmärkelsen ”Certificate of excellence” av den internationella resesajten Tripadvisor.

Sofieros verksamhet innefattar en unik kunglig park och trädgård, med bl a en av Sveriges finaste rhododendronsamlingar. Här arrangeras även publika aktiviteter, utställningar, konserter mm under sommarsäsongen. Vidare finns kafé, restaurang, slottsbutik och blomsterbutik. Arbetsbeskrivning
Tjänsten som Skiftledare innebär att man har en central roll i att göra ett besök på Sofiero till något alldeles extra. Att ge god service är en självklarhet. Att utöva ett professionellt värdskap är helt avgörande. I din roll har du ett väldigt nära samarbete och är stöd till vår platsansvarig, där ni sköter administration rörande exempelvis schemaläggning, kassarapporter och biljett- och försäljningsstatistik. Det är viktigt att du är entusiasmerande och positiv, där du själv står för och kan inspirera Sofierovärdarna till ett gott värdskap och mottagande av Sofieros besökare. Då det är många beslut som kan behöva tas under ditt skift, söker vi dig som kan ta egna väl grundade beslut för verksamheten och dina kollegors bästa. Tjänstens placering är i huvudentrén, i slottet och ute på anläggningen. (Vi söker två skiftledare, en för slottet och en för entrén men krav att kunna och utföra varandras arbetsuppgifter)

 Huvudentrén
Välkomna och ta emot besökarna. Berätta vad Sofiero erbjuder och svara på frågor om Sofiero och Helsingborg som besöksregion. Kassahantering och biljettförsäljning.

 Slottet
Denna del i tjänsten är placerad i slottets utställningsvåning. Rollen innebär att ta emot besökare till utställningarna och berätta/guida om dels Sofieros kungliga historia men också att visa runt och inspirera i de tillfälliga utställningar som också visas. I rollen ingår att hålla en hög nivå på värdskapet, kunna berätta engagerat och intresseväckande om Sofieros historia samt att bevaka utställningarna ur ett säkerhetsperspektiv.

 Guide
Guidning sker dels i form av visningar i slottet på fasta tider. Dels i form av guidning av förbokade grupper, främst ute i parken. Yttersta vikt läggs vid att på ett levande och engagerat sätt förmedla Sofieros historia, platsen idag och dess olika attraktioner. 

I den dagliga arbetsuppgiften ingår även att ombesörja Sofieros kundtjänst och byggnaderna i trevligt och inbjudande skick.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig med:
- Dokumenterad erfarenhet från arbetsledning
- Utbildning och/eller erfarenhet av arbete inom turism- och besöksnäring
- Goda språkkunskaper, svenska och engelska är ett krav. Övriga språk, främst danska
  och tyska är meriterande        
- God kassavana är meriterande
- Erfarenhet av guidning är meriterande

 

Önskvärda egenskaper
I din roll ser vi att du är:
- Flexibel, stresstålig och har god organisationsförmåga
- Ansvarstagande och självgående
- Trygg med att leda och utveckla andra
- Utåtriktad och positiv
- Initiativtagande, drivande och har stor känsla för service och värdskap
- Intresserad av kultur- och trädgårdshistoria

 

Omfattning
Säsongsanställning, tjänsten innefattar helg- och kvällstjänstgöring
Schemalagd arbetstid, genomsnitt 36 timmar/vecka, vilket motsvarar 90%
Begränsad möjlighet till längre sammanhängande semester under sommaren
 
Tillträde
Månadsskiftet mars/april, säsongen sträcker sig till slutet av september

Ansökning
Sista ansökningsdag 2021-02-07. Urval och intervjuer sker löpande
Referenser efterfrågas inför ev. intervju
Välkommen med din ansök här nedan


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre