Lediga jobb som Kundtjänstmedarbetare i Helsingborg

Se lediga jobb som Kundtjänstmedarbetare i Helsingborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Helsingborg som finns hos arbetsgivaren.

Junior innesäljare för omgående start

Vi söker dig! Vi söker just nu fler nya medarbetare där du kommer vara en viktig del i organisationen. Som medarbetare hos oss kommer du få ingå i ett härligt team som strävar dagligen mot att nå nya höjder i utveckling och resultat Vilka är vi: Swedish Brands, en dynamisk sälj- och marknadsföringsbyrå, som erbjuder olika produkter och tjänster ut till både konsument och företag. Som uppdragsgivare till stora aktörer på marknaden, kan vi stolt meddela att ... Visa mer
Vi söker dig!
Vi söker just nu fler nya medarbetare där du kommer vara en viktig del i organisationen. Som medarbetare hos oss kommer du få ingå i ett härligt team som strävar dagligen mot att nå nya höjder i utveckling och resultat
Vilka är vi:
Swedish Brands, en dynamisk sälj- och marknadsföringsbyrå, som erbjuder olika produkter och tjänster ut till både konsument och företag. Som uppdragsgivare till stora aktörer på marknaden, kan vi stolt meddela att vi just nu är ute på nya spännande äventyr!
Vad innebär rollen:
Som medarbetare hos Swedish Brands kommer du genom kontakt via telefon erbjuda kunder våra produkter och tjänster efter att du genomfört vår grundliga utbildning. I vissa fallkan samtalet innebära att du erbjuder tjänsten/produkten till individuellt, men i flesta fallkan det även förekomma att du skapar ett behov till hela hushållet hos kunden. Därav är det viktigt att våra nya kollegor är lösningsorienterade och öppensinnade. Med rätt personlighet, rätt attityd ochviljan att lära sig, löser man denna arbetsuppgift galant!
Vad erbjuder vi dig:
En generös garantilön och en provision baserad lön
Möjlighet att jobba med fantastiska kollegor i en inspirerande och stöttande miljö.
Daglig coaching för att stödja din personliga och professionella tillväxt.
Kontinuerliga utbildningar inom försäljning och produktkunskap för att hjälpa dig attbli en mästare på ditt område.

Vilka söker vi:
Ansvarsfulla och är samtidigt inte rädda för att ta för sig.
Vi söker dig som älskar roliga utmaningar och som drivs avpersonligutveckling och resultat.
Drivs av utveckling och resultat och är redo att ta din karriär till nya höjder.
Behärskar svenska flytande både i tal och skrift.

Viktigt att ta med:
Hos Swedish Brands är du inte bara en anställd; du är en viktig del av en framgångsrik gemenskap.Våra fräscha lokaler skapar en inspirerande arbetsmiljö där din potential kan blomstra.
Att börja hos Swedish Brands är inte bara en karriär, det är en chans att bevisa ditt unika värde och forma din egen framtid.Varje dag här är en möjlighet att växa, utmana dig själv och vara en del av något extraordinärt.Så, är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt vinnande team?
Välkommen in med din ansökan du också! Visa mindre

Junior Sales Agent

Ansök    Jul 11    Fibio Nordic AB    Kundtjänstmedarbetare
Om tjänsten Fibio är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer.Nu söker vi en customer retention specialistsom skall hjälpa oss att ta hand om våra kunder och hjälpa oss få fler kunder. Det är ett krav att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av försäljning eller kundtjänstarbete är meriterande men inget krav. Vi söker en person som är Lösningsorienterad och positiv Förtroendeingivande och har en vilja att alltid ... Visa mer
Om tjänsten
Fibio är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer.Nu söker vi en customer retention specialistsom skall hjälpa oss att ta hand om våra kunder och hjälpa oss få fler kunder.
Det är ett krav att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av försäljning eller kundtjänstarbete är meriterande men inget krav.
Vi söker en person som är
Lösningsorienterad och positiv
Förtroendeingivande och har en vilja att alltid uppnå de mål som sätts upp.
Duktig på att bygga relationer över telefon.
Har en stark vilja och god initiativförmåga

Vi erbjuder dig
Månadslön + provision
Kontinuerlig coaching.
Utbildning och utveckling.

För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom vår organisation.
Välkommen till Fibio!
Arbetstider: 08:00-17:00 måndag-fredag.
Typ av anställning: Tillsvidare (heltid)
Tjänsten tillsätts löpande. Sök därför tjänsten så snart som möjligt!
I samband med våra rekryteringsprocesser begär vi alltid utdrag från belastningsregistret. Visa mindre

Kundtjänst inom Affärsresor

Nytt
Bli vår nästa Kundtjänstmedarbetare inom Affärsresor i Helsingborg! Är du en person som brinner för utmaningar och vill utvecklas inom kundservice av affärsresor! Hos oss har du möjlighet att lära dig om kundbemötande, B2B, Amadeus och att få vara en del av ett ledande globalt företag inom resebranschen! Vi söker dig som kan jobba heltid på plats under dagtid, såväl som kväll, natt och helgpass. Om oss Concentrix är ett globalt företag med över 440,000... Visa mer
Bli vår nästa Kundtjänstmedarbetare inom Affärsresor i Helsingborg!
Är du en person som brinner för utmaningar och vill utvecklas inom kundservice av affärsresor! Hos oss har du möjlighet att lära dig om kundbemötande, B2B, Amadeus och att få vara en del av ett ledande globalt företag inom resebranschen! Vi söker dig som kan jobba heltid på plats under dagtid, såväl som kväll, natt och helgpass.Om oss
Concentrix är ett globalt företag med över 440,000 anställda som arbetar i 70+ länder runt om i världen. Våra kunder och klienter är världskända varumärken och vår framgång är tack vare vår personal som hanterar miljarder kundinteraktioner varje år. Vi satsar på positiva och motiverande människor i vårt team som är intresserade av ny teknik och ta ett steg inom en kundtjänstkarriär för flygresor.


Dina arbetsuppgifter:
Du är vår kontaktperson via telefon, chatt och e-mail för företagskunder.
Du är flexibel till att jobba med kunder dygnet runt.
Du garanterar en utmärkt hantering av bokningar inom affärsresor och hotellsupport.
Du hittar smarta lösningar för varje enskild kund för att säkerställa att deras resa går smidigt och levererar toppklassig kundservice.
Du dokumenterar korrekt i alla processer i våra klienters system.Din profil:
Har en gymnasieexamen eller motsvarande
Har erfarenhet med reseindustin och har arbetat tidigare på exempelvis ett flygbolag eller inom hospitality/kundservice. Alternativt studerat turism.
God datavana och hantering av administrativa uppgifter som registreringar inom datasystem
Din engelska är flytande i tal och skrift, likt din svenska.
Förmåga att kommunicera på ett strukturerat och effektivt sätt.
Kan arbeta som gruppmedlem, såväl som självständigt

Dina förmåner:
Betald utbildning för nyanställda!
Chansen att få vara med redan från början med ett helt nytt fantastiskt team!
Erbjuder friskvård och andra utmärkande personalförmåner, inkl. ett pensionssystem.
Nära till centralstationen i Helsingborg
Internationella anknytningar som erbjuder möjlighet att gå med i kampanjer för att jobba utomlands inom Concentrix.
Stor omfattning av kultur inom en öppen och färgglad arbetsmiljö.
Lunchresturang i byggnaden.
Delta i våra aktiviteter såsom BBQs och roliga interna tävlingar med priser.Har vi väckt ditt intresse?
Skicka din ansökan här! Visa mindre

Stjärna på kundservice med ett öga för försäljning?

Är du i början av din karriär och letar efter en spännande och utvecklande möjlighet inom kundtjänst? Vi söker nu ambitiösa och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för att vara en del av vårt team. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansiktet utåt för vårt företag och arbeta med att lösa kunders frågor och problem på ett professionellt sätt. Du kommer att ha möjlighet att utveckla dina kommunikationsfärdigheter och bygga starka relationer med v... Visa mer
Är du i början av din karriär och letar efter en spännande och utvecklande möjlighet inom kundtjänst? Vi söker nu ambitiösa och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för att vara en del av vårt team.
Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansiktet utåt för vårt företag och arbeta med att lösa kunders frågor och problem på ett professionellt sätt. Du kommer att ha möjlighet att utveckla dina kommunikationsfärdigheter och bygga starka relationer med våra kunder.
Vi letar efter dig som har en positiv attityd, god kommunikationsförmåga och förmåga att hantera olika situationer. Vi värdesätter din personlighet och passion för servicehögre än erfarenhet. Genom våra internutbildningar får du de verktyg du behöver för att lyckas i rollen.
Om du är en engagerad och serviceinriktad person som trivs med att arbeta i team och vill vara en del av ett växande företag, skicka in din ansökan redan idag!
Förutom härliga kollegorerbjuder vi konkurrenskraftig lön och möjligheter till karriärsutveckling.
Välkommen att bli en del av vårt team som kundtjänstmedarbetare! Visa mindre

Stjärna på kundservice med ett öga för försäljning?

Är du i början av din karriär och letar efter en spännande och utvecklande möjlighet inom kundtjänst? Vi söker nu ambitiösa och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för att vara en del av vårt team. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansiktet utåt för vårt företag och arbeta med att lösa kunders frågor och problem på ett professionellt sätt. Du kommer att ha möjlighet att utveckla dina kommunikationsfärdigheter och bygga starka relationer med v... Visa mer
Är du i början av din karriär och letar efter en spännande och utvecklande möjlighet inom kundtjänst? Vi söker nu ambitiösa och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för att vara en del av vårt team.
Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansiktet utåt för vårt företag och arbeta med att lösa kunders frågor och problem på ett professionellt sätt. Du kommer att ha möjlighet att utveckla dina kommunikationsfärdigheter och bygga starka relationer med våra kunder.
Vi letar efter dig som har en positiv attityd, god kommunikationsförmåga och förmåga att hantera olika situationer. Vi värdesätter din personlighet och passion för servicehögre än erfarenhet. Genom våra internutbildningar får du de verktyg du behöver för att lyckas i rollen.
Om du är en engagerad och serviceinriktad person som trivs med att arbeta i team och vill vara en del av ett växande företag, skicka in din ansökan redan idag!
Förutom härliga kollegorerbjuder vi konkurrenskraftig lön och möjligheter till karriärsutveckling.
Välkommen att bli en del av vårt team som kundtjänstmedarbetare! Visa mindre

Kundtjänst medarbetare (HBG)

Vi söker nu flera kundtjänst medarbetare till vår kund i Helsingborg med start under hösten. I ditt dagliga arbete kommer du att arbeta mot gruppens uppsatta mål för service och kundnöjdhet. Ditt främsta arbetsredskap är telefon och dator där du svarar på inkommande samtal, hanterar ärenden via mejl och chatt. Du kommer att ingå i ett glatt gäng som har ett genuint intresse för service, samtidigt som du befinner dig i en utvecklande och lärande miljö. Kund... Visa mer
Vi söker nu flera kundtjänst medarbetare till vår kund i Helsingborg med start under hösten. I ditt dagliga arbete kommer du att arbeta mot gruppens uppsatta mål för service och kundnöjdhet. Ditt främsta arbetsredskap är telefon och dator där du svarar på inkommande samtal, hanterar ärenden via mejl och chatt.
Du kommer att ingå i ett glatt gäng som har ett genuint intresse för service, samtidigt som du befinner dig i en utvecklande och lärande miljö. Kundtjänsten arbetar aktivt för att ge varje kund en positiv upplevelse.


Vi erbjuder regelbunden utbildning och coaching!


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet inom service, kanske från en annan bransch, men som nu är redo att ta nästa steg och testa något nytt. För att lyckas i rollen drivs du av att bemöta och hjälpa kunder på ett professionellt sätt samt motiveras av att arbeta mot uppsatta mål. Du är kommunikativ och har lätt för att förstå kundens behov samt är lyhörd inför kunder såväl som dina kollegor.


Ansök via mejl: [email protected] Visa mindre

Kundtjänst inom Affäresresor

Bli vår nästa Kundtjänstmedarbetare inom Affärsresor i Helsingborg! Är du en person som brinner för utmaningar och vill utvecklas inom kundservice av affärsresor! Hos oss har du möjlighet att lära dig om kundbemötande, B2B, Amadeus och att få vara en del av ett ledande globalt företag inom resebranschen! Vi söker dig som kan jobba heltid på plats under dagtid, såväl som kväll, natt och helgpass. Om oss Concentrix är ett globalt företag med över 440,000... Visa mer
Bli vår nästa Kundtjänstmedarbetare inom Affärsresor i Helsingborg!
Är du en person som brinner för utmaningar och vill utvecklas inom kundservice av affärsresor! Hos oss har du möjlighet att lära dig om kundbemötande, B2B, Amadeus och att få vara en del av ett ledande globalt företag inom resebranschen! Vi söker dig som kan jobba heltid på plats under dagtid, såväl som kväll, natt och helgpass.Om oss
Concentrix är ett globalt företag med över 440,000 anställda som arbetar i 70+ länder runt om i världen. Våra kunder och klienter är världskända varumärken och vår framgång är tack vare vår personal som hanterar miljarder kundinteraktioner varje år. Vi satsar på positiva och motiverande människor i vårt team som är intresserade av ny teknik och ta ett steg inom en kundtjänstkarriär för flygresor.


Dina arbetsuppgifter:
Du är vår kontaktperson via telefon, chatt och e-mail för företagskunder.
Du är flexibel till att jobba med kunder dygnet runt.
Du garanterar en utmärkt hantering av bokningar inom affärsresor och hotellsupport.
Du hittar smarta lösningar för varje enskild kund för att säkerställa att deras resa går smidigt och levererar toppklassig kundservice.
Du dokumenterar korrekt i alla processer i våra klienters system.Din profil:
Har en gymnasieexamen eller motsvarande
Har erfarenhet med reseindustin och har arbetat tidigare på exempelvis ett flygbolag eller inom hospitality/kundservice. Alternativt studerat turism.
God datavana och hantering av administrativa uppgifter som registreringar inom datasystem
Din engelska är flytande i tal och skrift, likt din svenska.
Förmåga att kommunicera på ett strukturerat och effektivt sätt.
Kan arbeta som gruppmedlem, såväl som självständigt

Dina förmåner:
Betald utbildning för nyanställda!
Chansen att få vara med redan från början med ett helt nytt fantastiskt team!
Erbjuder friskvård och andra utmärkande personalförmåner, inkl. ett pensionssystem.
Nära till centralstationen i Helsingborg
Internationella anknytningar som erbjuder möjlighet att gå med i kampanjer för att jobba utomlands inom Concentrix.
Stor omfattning av kultur inom en öppen och färgglad arbetsmiljö.
Lunchresturang i byggnaden.
Delta i våra aktiviteter såsom BBQs och roliga interna tävlingar med priser.Har vi väckt ditt intresse?
Skicka din ansökan här! Visa mindre

TYSKTALANDE KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL ELFA

TYSKTALANDE KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL ELFA Vill du vara en del av ett engagerat kundtjänstteam? Drivs du av att agera professionellt och innovativt? Har du erfarenhet av service och att ha kunden i fokus. Är du intresserad av smarta förvaringslösningar? Då ska du söka denna tjänst idag!   ARBETSUPPGIFTER I rollen som kundtjänstmedarbetare arbetar du med att sälja in och registrera order mot kund. Du kommer framför allt att arbeta med våra tysk- och svensk... Visa mer
TYSKTALANDE KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL ELFA
Vill du vara en del av ett engagerat kundtjänstteam? Drivs du av att agera professionellt och innovativt? Har du erfarenhet av service och att ha kunden i fokus. Är du intresserad av smarta förvaringslösningar? Då ska du söka denna tjänst idag!
 
ARBETSUPPGIFTER
I rollen som kundtjänstmedarbetare arbetar du med att sälja in och registrera order mot kund. Du kommer framför allt att arbeta med våra tysk- och svensktalande kunder. Du ansvarar för att besvara inkommande frågor från Elfas kunder via e-post och telefon, samt hjälper konsumenter med planering av förvaringslösningar. Därutöver administrerar du ärenden i olika affärssystem, så som Microsoft Dynamics CRM samt M3, men även Excel.
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Hjälpa konsumenter med planering och inköp av förvaringslösningar.
Sälja in och registrera orders mot svenska och internationella kunder.
Utforma och sammanställa offerter.
Besvara inkommande frågor via samtal och e-post.
Planeringsservice, till framför allt för den tyska marknaden.

 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Kundtjänstmedarbetare har du ett intresse för försäljning. Du är en prestigelös lagspelare som uppskattar att aktivt arbeta med processer. Att arbeta lösningsorienterat och kvalitetsmedvetet ser du som en självklarhet samt att du värderar en god kundservice. Vidare trivs du med att ta dig an nya utmaningar och är en god kommunikatör.
 
Viktigt för tjänsten:
Flytande i tyska, svenska och engelska, i både tal och skrift.
Tidigare erfarenhet av kundservice, förslagsvis i detaljhandeln inom bygg.
Tidigare erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem samt Excel.
Meriterande med goda kunskaper i danska.
God samarbets- och kommunikationsförmåga.

 
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Kundtjänstmedarbetare är ett konsultuppdrag på heltid. I en förlängning kan det finnas möjlighet till anställning hos kunden.
Du arbetar i ett härligt team på Elfas huvudkontor i Malmö. Arbetstiderna är dagtid, måndag-fredag.
 
ÖVRIG INFORMATION 
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.  
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Kundservicemedarbetare till Smart Parkering Sverige AB

Smart Parkering Sverige AB har idag hand om parkeringsövervakning, drift och förvaltning av garage och parkeringsanläggningar. Detta gör vi på uppdrag av fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltningsföretag. Vi tillhandahåller smarta skräddarsydda digitala och miljövänliga lösningar samt marknadens kundvänligaste plattform. Vi är verksamma på flera orter runt om i landet med ett huvudkontor i Stockholm. Med miljö och teknik i fokus skapar vi fr... Visa mer
Smart Parkering Sverige AB har idag hand om parkeringsövervakning, drift och förvaltning av garage och parkeringsanläggningar. Detta gör vi på uppdrag av fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltningsföretag. Vi tillhandahåller smarta skräddarsydda digitala och miljövänliga lösningar samt marknadens kundvänligaste plattform. Vi är verksamma på flera orter runt om i landet med ett huvudkontor i Stockholm.

Med miljö och teknik i fokus skapar vi framtidens parkering!

Information om tjänsten:

Smart Parkering Sverige AB växer och söker en person till vårt kundserviceteam! Som kundservicemedarbetare är du företagets ansikte utåt mot såväl avtalskund, slutkund och leverantörer. Du besvarar frågor, löser problem och kommunicerar på ett professionellt och ansvarsfullt sätt. Du samverkar med övriga avdelningar och tar ansvar och initiativ inom ditt arbetsområde. Du strukturerar din dag effektivt och i samråd med övriga kundservicemedarbetare för att säkerställa god service under dygnets alla bemannade timmar.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Hantera inkomna ärenden per telefon, mail och chatt
• Hantera kösystem och uthyrning av parkeringsplatser och garage
• Utfärda och avsluta parkeringstillstånd
• Löpande arbeta med utveckling och förbättring av kundserviceavdelningen tillsammans med resten av kundserviceteamet

Samtliga arbetsuppgifter skall genomföras i enlighet med Smart Parkering Sveriges ISO-certifierade ledningssystem.

Anställningsvillkor:

• Heltid, mån-fre kl. 08-17
• Tjänsten inleds med sex månaders provanställning
• Lön enligt överenskommelse
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag
• Du omfattas av Säkerhetsföretagens tjänstemannaavtal (kollektivavtal).

Kvalifikationer:

• Färdigställd gymnasieutbildning
• Dokumenterad erfarenhet av service och/eller sälj
• Erfarenhet av kundservice är meriterande
• Erfarenhet av parkeringsbranschen är meriterande
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska och göra dig förstådd på engelska.
• Övriga språkkunskaper är meriterande

För att trivas tror vi att du är/har:

• Kommunikativ och professionell i ditt bemötande
• Lösningsorienterad och lättlärd
• Har god samarbetsförmåga
• Självständig och strukturerad
• Lugn och stresstålig
• Kvalitetsmedveten och noggrann

I övrigt tror vi att du drivs av att göra ett gott arbete och vara en god representant för Smart Parkering Sverige AB.

Urval:

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor?

Kontaktar ansvarig rekryterare, Victor Emanuelsson Van Eekelen via [email protected]

Ansökningar tas enbart emot via formuläret.

Övrigt:

Vi väljer att självständigt tillhandahålla denna rekryteringsprocess, rekryterare och annonssäljare undanbedes Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Assistansbolaget (timanställning)

Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige med en egen rikstäckande bärgningsorganisation. I takt med att vi växer söker vi nu innesäljare till vår kundtjänst. Vi ger dig möjlighet att komma in i ett framgångsrikt företag tillsammans med engagerade medarbetare i en utpräglad prestationsinriktad kultur. HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTERSom innesäljare kommer du att förmedla försäkringar och tjänster till v... Visa mer
Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige med en egen rikstäckande bärgningsorganisation. I takt med att vi växer söker vi nu innesäljare till vår kundtjänst. Vi ger dig möjlighet att komma in i ett framgångsrikt företag tillsammans med engagerade medarbetare i en utpräglad prestationsinriktad kultur.
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTERSom innesäljare kommer du att förmedla försäkringar och tjänster till våra befintliga kunder samt vara behjälplig vid fakturafrågor, försäkringsfrågor och liknande. All försäljning sker via telefon och avser inkommande samtal. Din uppgift är att leverera den bästa kundupplevelsen till varje kund, i varje samtal.
VEM SÖKER VI?Vi söker dig som besitter hög social kompetens, har lätt för att bygga tillitsfulla relationer, trivs med att arbeta självständigt, är resultatorienterad, målmedveten och tävlingsinriktad. Meriterande för denna tjänst är tidigare erfarenhet inom service och försäljning.
För att lyckas i rollen krävs det att:
Du har ett genuint intresse och erfarenhet av försäljning, rådgivning och kundnöjdhet via telefon
Du är en flexibel lagspelare och ambitiös problemlösare
Du har god datorvana och trivs med att arbeta med telefonen som främsta verktyg
Du gillar kundkontakt och kan lätt anpassa ditt förhållningssätt till olika kunders behov, du leder samtal målinriktat samt har ett högt kundfokus
Du trivs med att arbeta i ett högt tempo.

För att kunna söka tjänsten krävs det att:
Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo. Du har ambitioner och mål för dig själv och arbetar hårt för att nå dem
Du skall vara en lagspelare som trivs med att tillhöra ett positivt team
Du kommunicerar tydligt, engagerat och på ett förtroendeingivande sätt samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa våra kunder för bästa kundupplevelse.

VI ERBJUDER DIG:
Fast lön samt resultatbaserad lön
Inspirerande och engagerade kollegor
Värdefull erfarenhet inom kundkontakt, försäljning och försäkringar
Utbildning och onboarding inom försäkringsförmedling
En fantastisk arbetsmiljö på en av Sveriges mest moderna arbetsplatser, vårt kontor ligger på sjunde våningen i den nya Prisman med milsvid utsikt över Öresund.

OMFATTNING
Timanställning.
ARBETSTIDER
Kontorstider.
ANSTÄLLNING
Timanställning om ca 50-75%
ANSTÄLLNINGSSTART
Snarast eller enligt överenskommelse.
PLACERING
Högst upp i Prismanhuset, ett stenkast från Helsingborg C.

Varmt välkommen med din ansökan! Observera att vi tillämpar löpande urval, så sök gärna innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Finnish Customer Service within Power Tools, Helsingborg

Are you fluent in Finnish and wants to work in Sweden, Helsingborg? Do you have good knowledge in construction & crafts and want to represent one of Sweden's leading companies in Power Tools. If you love helping other people to find the right tools and delivering world-class customer support, then you should apply to us! We are looking for experienced Customer Service employees who want to be part of our wonderful team in Helsingborg, Sweden! About us:... Visa mer
Are you fluent in Finnish and wants to work in Sweden, Helsingborg? Do you have good knowledge in construction & crafts and want to represent one of Sweden's leading companies in Power Tools. If you love helping other people to find the right tools and delivering world-class customer support, then you should apply to us! We are looking for experienced Customer Service employees who want to be part of our wonderful team in Helsingborg, Sweden!About us:
Concentrix is a global leadning company with over 240,000 employees working in 40+ countries all around the world. Our customers and clients are well-known brands globally and our success is thanks to our people who interact with our customers every year. We invest in positive and motivating people in our team who are keen to learn from our business, to develop their career and advance within the company.
Work assignments
first point of contact for our client within Power Tools by phone, email and chat. 
handle incoming calls from private customers and business customers regarding power tools. 
perform administrative tasks such as mail- and order handling, as well as returns. 
deliver smart solutions to upset customers and deal with complaints constructively. 

Your profile
has a high school diploma or equivalent 
good speaking/writing skills in English and Nordic languages ??such as either Swedish, Norwegian, Danish or Finnish. 
have a background in technical customer support, IT support or hospitality 
interested in new technology and has good knowledge of construction & craftsmanship. 
is an expert at listening and communicating via phone and e-mail. 
good computer skills and handling of administrative tasks. 
solution-oriented and likes to work with people. • ability to work as a team member, as well as independently.

Benefits:
4 weeks of paid training for new hires
Offers 25 days of annual paid vacation, wellness and other outstanding employee benefits, incl. a pension system.
Close to the central station in Helsingborg.
International connections that offer the opportunity to join campaigns to work abroad within Concentrix.
Great extent of culture within an open and colorful work environment
Lunch restaurant in the building.
Participate in our activities such as barbeques and fun internal competitions with prizes.Are you interested?


Send your application today! Visa mindre

Finnish Customer Service within Power Tools, Helsingborg

Do you feel at home between a drill and a jigsaw? Do-it-yourself is your thing and you can do gardening with the right tools? Perfect! Then you're ideal for our Power Tools customer service! Concentrix is a leading, global provider of customer engagement services. With some of the world’s biggest and best brands as our clients, chances are very good you’ve already interacted with someone from Concentrix, and you wouldn’t have known it!  Every day, from... Visa mer
Do you feel at home between a drill and a jigsaw? Do-it-yourself is your thing and you can do gardening with the right tools? Perfect! Then you're ideal for our Power Tools customer service!

Concentrix is a leading, global provider of customer engagement services. With some of the world’s biggest and best brands as our clients, chances are very good you’ve already interacted with someone from Concentrix, and you wouldn’t have known it! 


Every day, from more than 70+ countries and across 6 continents, our staff deliver next generation customer experience and help companies better connect with their customers. We derive our success from our employees, who serve billions of customer contacts every year. We are always on the search for positive, motivated people who would like to join our team - and here for we are looking for you as a
Customer Service Advisor (m/f/d) Finnish Support for our technical customer service for our Power Tools client.


 Your tasks:
You are the first point of contact for our clients Power Tools customers by phone, e-mail and chat.
You answer customers' questions about prices, delivery times and orders.
You deal with complaints, returns and credit notes and find the right solution for each customer as well as for internal employees.
Thanks to you, customers are perfectly informed about products, promotions and possible applications of Bosch tools.Your profile:
Have you worked in technical customer support or gained experience in construction? Or are you a skilled craftsman looking for a new perspective?
Are you confident in written and spoken English at B2 level and in Finnish at native speaker level? 
Thanks to your level-headed and understanding manner, you are able to solve escalations and satisfy the customer needs.
You are confident in using a PC and carefully maintain the client's database. Knowledge of SAP and CRM systems is welcome, but not a prerequisite.Your Benefits:
Be part of our power-packed team!
Paid onboardingtraining for your new career!
The weekend is yours: work MO-FR from 7-15.30h.
Turn your hobby into a profession and develop yourself further with Concentrix.
We also offer you much more, such as 25 days annual leave - and other excellent company benefits, including a pension scheme and wellness allowance.
Join in our activities such as barbeques and fun internal competitions with prizes.
We offer a relocation package. Please reach out to Talent Acquisition for more info. 

 
Have we aroused your interest? Very well. Apply TODAY!

#LifeAtConcentrix #ReimaginingCX #ReimagineEverythingCX #DesignBuildRun #FutureOfCX #OneEarthOneConcentrix #OneConcentrix #AGENTCNX #bilingualroles #advisorroles #finnish #english Visa mindre

Dansktalande handläggare

Ansök    Jun 28    Resurs Bank AB    Kundtjänstmedarbetare
Få koll på rollen På Customer Service ansvarar vi för all kundservice och kundnära administration inom Resurs Bank. Vi erbjuder spännande och utvecklande roller med mycket kundkontakt där inringande telefoni och/eller administration är en stor del av din arbetsdag. Vi erbjuder dig en gedigen introduktionsutbildning som omfattar både system, produktkunskap och försäljning vilket gör dig redo att ge våra kunder den bästa tänkbara kundupplevelsen. Ansvarsområ... Visa mer
Få koll på rollen
På Customer Service ansvarar vi för all kundservice och kundnära administration inom Resurs Bank. Vi erbjuder spännande och utvecklande roller med mycket kundkontakt där inringande telefoni och/eller administration är en stor del av din arbetsdag. Vi erbjuder dig en gedigen introduktionsutbildning som omfattar både system, produktkunskap och försäljning vilket gör dig redo att ge våra kunder den bästa tänkbara kundupplevelsen. Ansvarsområden: Hantera inkommande samtal och e-post från danska kunder
Ge professionell och vänlig support för att lösa kundens frågor och problem
Dokumentera ärenden och följa upp enligt gällande riktlinjer
Samarbeta med andra avdelningar för att säkerställa en enhetlig och effektiv kundupplevelse
Bidra till kontinuerlig förbättring av kundtjänstprocesser och -praxis
Kort om avdelningarna som du kan komma att arbeta påPre-collection - Hjälper våra privatkunder med administrativa uppgifter som exempelvis: bouppteckningar, skuldsaneringar, saldokontroller, kompletteringar till olika inkassobolag samt mycket mer. Vi arbetar med kunder som ibland befinner sig i en svår personlig situation vilket ställer krav på empati.Du är noggrann, driven och lösningsorienterad med kunden i fokus. Du fattar affärsmässiga beslut inom givna ramar och skapar därmed förutsättningar för att skulden blir betald.Partnersupport - Här stöttar våra anställda företagspartners med kreditfrågor, presentkortshantering mm.Consumer Loans - Handlägger, utvärderar och beviljar låneansökningar från privatpersoner.Kundsupport (Front Line) - Hjälper våra privatkunder genom inkommande samtal, med allt från fakturafrågor till kredithantering.Out bound precollection - Här är de primära arbetsuppgifter är att ta inkommande och utgående telefonsamtal, på både svenska, norska och danska. Du hanterar skuldförfrågningar och andra på avdelningen förekommande administrativa uppgifterPå ett personligt planVi söker som har en positiv inställning, känsla för god service och kvalitet. Att du är flexibel och gillar att arbeta i ett tillväxtorienterat företag med högt tempo och snabba beslut är en självklarhet!Kvalifikationer: Kan göra dig förstådd på danska (tal och skrift)
En positiv inställning och förmåga att ge enastående service
God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta effektivt under press
Erfarenhet av kundtjänst är meriterande men inte ett krav
Flexibilitet att arbeta i olika skift, inklusive kvällar och helger.
Viktigt att känna tillPå slutkandidater genomför vi en utförlig bakgrundskontroll via ett externt bolag.Mer än bara ett jobbResurs är en ledande nordisk bank med en enkel filosofi: Vi vill skapa balans i människors vardagsekonomi. På den grunden bygger vi erbjudanden och tjänster inom lån, sparande och betalningar för butik och e-handel som utgår från människors liv och vardag, och som skapar långsiktiga värden för våra kunder och för samhället. Idag har vi en kundbas på drygt 6 miljoner privatkunder och 650 anställda i Norden. Ansök idag!Vänta inte med att skicka in din ansökan, urval och intervjuer sker nämligen löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista annonseringsdatum. Vi ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

Stjärna på kundservice med ett öga för försäljning?

Är du i början av din karriär och letar efter en spännande och utvecklande möjlighet inom kundtjänst? Vi söker nu ambitiösa och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för att vara en del av vårt team. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansiktet utåt för vårt företag och arbeta med att lösa kunders frågor och problem på ett professionellt sätt. Du kommer att ha möjlighet att utveckla dina kommunikationsfärdigheter och bygga starka relationer med v... Visa mer
Är du i början av din karriär och letar efter en spännande och utvecklande möjlighet inom kundtjänst? Vi söker nu ambitiösa och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för att vara en del av vårt team.
Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansiktet utåt för vårt företag och arbeta med att lösa kunders frågor och problem på ett professionellt sätt. Du kommer att ha möjlighet att utveckla dina kommunikationsfärdigheter och bygga starka relationer med våra kunder.
Vi letar efter dig som har en positiv attityd, god kommunikationsförmåga och förmåga att hantera olika situationer. Vi värdesätter din personlighet och passion för servicehögre än erfarenhet. Genom våra internutbildningar får du de verktyg du behöver för att lyckas i rollen.
Om du är en engagerad och serviceinriktad person som trivs med att arbeta i team och vill vara en del av ett växande företag, skicka in din ansökan redan idag!
Förutom härliga kollegorerbjuder vi konkurrenskraftig lön och möjligheter till karriärsutveckling.
Välkommen att bli en del av vårt team som kundtjänstmedarbetare! Visa mindre

Kundservicemedarbetare till Skånetrafiken kundservice i Helsingborg

Ansök    Jun 28    REGION SKÅNE    Kundtjänstmedarbetare
Gör skillnad. Varje dag. Vill du bli en del av Sveriges bästa kundservice? Söker du efter en ny utmaning och har stort intresse för service och kundbemötande? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med härliga kollegor, fin sammanhållning, arbetsglädje och gemenskap. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Skånetrafikens vision är att kunna erbjuda världens bästa resa och därigenom vara det självklara resevalet ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du bli en del av Sveriges bästa kundservice? Söker du efter en ny utmaning och har stort intresse för service och kundbemötande? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med härliga kollegor, fin sammanhållning, arbetsglädje och gemenskap. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Skånetrafikens vision är att kunna erbjuda världens bästa resa och därigenom vara det självklara resevalet för alla skåningar. I ditt arbete på Skånetrafiken bidrar du till ett hållbart samhälle och till att Skåne blir en innovativ och attraktiv region att bo, verka och leva i. För oss handlar kollektivtrafik om så mycket mer än enbart resor. Tillsammans med våra resenärer binder vi samman människor och platser varje dag. Tillsammans bidrar vi till en välfungerande infrastruktur som möjliggör utvecklingen av städer och regioner där människor kan bo och leva med hög livskvalité. Som kundservicemedarbetare hos oss på Skånetrafiken är du placerad i våra lokaler på Helsingborg C, där vi tillsammans arbetar för att hjälpa Skånetrafikens resenärer. På Skånetrafikens Kundservice i Helsingborg möter vi våra kunder över disk, i telefon samt i våra digitala kanaler.

Se gärna vår film och upplev hur människor och platser binds samman varje dag.

https://www.youtube.com/watch?v=fU7KTTGHYjg

ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att hjälpa, informera och guida våra kunder om Skånetrafikens tjänster, produkter, priser och resevillkor samt försäljning av våra olika produkter. Vi möter våra kunder över disk, via telefon, chatt, Facebook och ibland också ute på event. Du hjälper också kunder i digitala kanaler, så som Skånetrafikens applikation och hemsida. Som kundservicemedarbetare är du vår främsta representant och ambassadör ut mot våra kunder.

På enheten i Helsingborg är vi idag 14 anställda samt fyra timanställda och nu söker vi ytterligare två kolleger. Vi är en trygg och sammansvetsad arbetsgrupp med ett bra samarbete och hög arbetsglädje. Våra medarbetare har en genuin vilja och drivkraft att arbeta med kundservice och att ge våra kunder service i världsklass - varje dag. Ditt bemötande är välkomnande och du värnar om att varje enskild kund får bästa möjliga service.

Som ny medarbetare på Skånetrafiken inleds din anställning med en gedigen introduktion och utbildning av kunniga kollegor. Introduktionen pågår under sex veckor och sker både i Malmö samt i Helsingborg. Våra övriga kundcenter finns i Malmö, Lund och Kristianstad. Vi är måna om att ge dig en gedigen introduktion med bästa förutsättningar för att du ska känna dig trygg i din roll som kundtjänstmedarbetare hos oss.

Våra öppettider är vardagar klockan 06:00-22:00 och helger klockan 08:00-20:00. Arbetstiderna är förlagda mellan 05:50-21:05. Vår kundservice har öppet alla årets dagar.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har en fullständig gymnasieutbildning samt goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift. Därtill är det meriterande om du har ytterligare språkkunskaper, exempelvis danska. Vi ser helst att dina tidigare erfarenheter finns inom servicebranschen, gärna inom kundservice, kundbemötande eller liknande.

Vi söker dig som har ett stort intresse för kollektivtrafik och med förmågan att vända en missnöjd kund till en nöjd kund. Eftersom vi möter Skånetrafikens kunder över flera olika kanaler behöver du en ha god kännedom om vad olika kundkanaler kräver av dig som kundservicemedarbetare. Vidare tror vi att du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt, flexibelt och ta egna initiativ när situationen kräver det. Vi ser gärna att du uppskattar variation i ditt arbete och att du tycker det är roligt att vara ute och representera Skånetrafiken i olika sammanhang. Du ska kunna leva och vara en god ambassadör för våra värderingar: välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Skånetrafiken finns till för alla som bor, verkar och reser i Skåne. Vi gör det enkelt att resa hållbart. Varje dag gör människor cirka 465 000 resor med någon av våra dagliga turer med buss och tåg samt 5 000 serviceresor till jobbet, familjen och vännerna. Våra resor med bussar och tåg är märkta med Bra Miljöval och genom att resa kollektivt bidrar vi tillsammans till ett hållbart samhälle, en bättre miljö och ett levande landskap. Det ger hela Skåne kraft. Eller skjuts om man så vill.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Kundtjänst inom Affärsresor

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Become our next  Customer Service Associate within Business Travel  in Helsingborg! Are you a person who is passionate about challenges and wants to develop in customer service of business travel! With us, you have the opportunity to learn about custome... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Become our next  Customer Service Associate within Business Travel  in Helsingborg!

Are you a person who is passionate about challenges and wants to develop in customer service of business travel! With us, you have the opportunity to learn about customer service, B2B, Amadeus and to be part of a leading global company in the travel industry! We are looking for someone who can work full-time on site during the day, as well as evening, night and weekend shifts.
About us

Concentrix is ??a global company with over 440,000 employees working in 70+ countries around the world. Our customers and clients are world-renowned brands and our success is thanks to our people who manage billions of customer interactions every year. We invest in positive and motivating people in our team who are interested in new technology and take a step in a customer service career for air travel.
Your work assignments:

You are our contact person via telephone, chat and e-mail for  business customers.

You are flexible to work with customers around the clock.

You guarantee an excellent handling of bookings in business travel and hotel support.

You find smart solutions for each individual customer to ensure their journey goes smoothly and deliver top-class customer service.

You document correctly in all processes in our clients' systems.


Your profile:

Has a high school diploma or equivalent

Has experience with the travel industry and has previously worked at, for example, an airline or in hospitality/customer service. Alternatively studied tourism.

Good computer skills and handling of administrative tasks such as registrations within computer systems

Your English is fluent in speech and writing, like your Swedish.

Ability to communicate in a structured and effective manner.

Able to work as a team member, as well as independently


Your benefits:

Paid training for new hires!

The chance to be involved right from the start with a brand new amazing team!

Offers health care and other outstanding staff benefits, incl. a pension system.

Close to the central station in Helsingborg

International connections that offer the opportunity to join campaigns to work abroad within Concentrix.

Great scope of culture within an open and colorful work environment.

Lunch restaurant in the building.

Participate in our activities such as BBQs and fun internal competitions with prizes.


Have we piqued your interest?

Submit your application here! Visa mindre

Kundservicemedarbetare

Det här med försäkringar ska vara enkelt. Det är grunden till vårt koncept; ovanligt okrångliga försäkringar. Vi tycker att försäkringar ska vara enkla att förstå, enkla att teckna och inte minst anpassade efter bransch och behov. Vi ger dig en arbetsplats där engagemanget är stort och tempot högt. För att bygga en miljö där idéerna kan slå gnistor rekryterar vi nyfikna och drivna människor som vi uppmuntrar med ansvar och stor frihet. Vi jobbar aktivt m... Visa mer
Det här med försäkringar ska vara enkelt. Det är grunden till vårt koncept; ovanligt okrångliga försäkringar. Vi tycker att försäkringar ska vara enkla att förstå, enkla att teckna och inte minst anpassade efter bransch och behov.

Vi ger dig en arbetsplats där engagemanget är stort och tempot högt. För att bygga en miljö där idéerna kan slå gnistor rekryterar vi nyfikna och drivna människor som vi uppmuntrar med ansvar och stor frihet.

Vi jobbar aktivt med ledarskap, hållbarhet, jämställdhet och med tydliga värderingar som grund vågar vi testa nya vägar som leder till ännu bättre tjänster för våra kunder.Vad kommer du att arbeta med?
Du erbjuder service av världsklass och säljer våra produkter på inkommande och utgående samtal, underhåller och vårdar befintliga kunder samt ser till att kunden får rätt försäkring till rätt premie. Andra arbetsuppgifter som du ansvarar för är att lägga upp nya försäkringar, hjälpa kunden med frågor om inbetalningar/autogiro och besvara kundmail. Du kommer även att arbeta med våra ombud. Solid Försäkring är en organisation under ständig förändring, därför behöver vi dig som gillar att arbeta i en snabbrörlig miljö där du säkerställer nöjda kunder och att kundens väntetid i telefon blir kort. Det viktigaste för oss är att kunden ska känna att vi levererat lite mer då kunden lägger på luren!

Vem är du?
Du har minst gymnasiekompetens och har tidigare arbetat med kundservicearbete eller försäljning via telefon. Du behärskar svenska och engelska mycket bra i tal och skrift, kan du även kommunicera på danska eller norska så är det meriterande. Du är engagerad och modig, har ett visst mått av tävlingsinstinkt och har lätt för att fatta snabba beslut. Du har lätt för att formulera dig i tal och skrift. Samtidigt tror vi att du är nyfiken av dig och har lätt för att samarbeta med andra genom att vara lyhörd och lojal. Att vara flexibel under en arbetsdag är en självklarhet för dig.

Vi erbjuder dig
Du får möjlighet att arbeta i Sveriges första börsnoterade försäkringsbolag med ett stort fokus på hållbarhet och mångfald. Solid Försäkring erbjuder sina anställda förmåner inom bland annat friskvård & träning samt subventionerad lunch.

Vi värdesätter
Här värdesätts ditt engagemang, din personliga inställning och dina värderingar. Våra värderingar: Driven, Open, Innovative, Trustworthy genomsyrar både dig som anställd och våra affärer. Känner du igen dig i våra värderingar?

Ansök idag!
I denna rekrytering jobbar vi med löpande urval, tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vi ser därför framemot din ansökan redan idag!

Viktigt att känna till
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vid eventuell anställning så kommer du att lämplighetsprövas och behöver visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. 

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Anställningsgrad: Heltid

Arbetstider: Arbetstiderna är förlagd mellan kl 08:00 - 18:00, måndag-fredag.

Plats: Helsingborg

Sista ansökningsdag: 31 juli

Solid Försäkringsaktiebolag (publ.) (”Solid Försäkring”) är ett av de ledande nischförsäkringsbolagen i Norden inom sakförsäkringar och är sedan den 1 december 2021 noterat på Nasdaq Stockholm. Solid Försäkring har sedan starten 1993 huvudkontor i Helsingborg. Idag har vi 68 anställda och står under Finansinspektionens tillsyn.

Solid Försäkring säljer försäkringar inom segmenten Produkt, Trygghet och Assistans. Målgruppen för produkterna utgörs av privatpersoner som huvudsakligen köper försäkringarna via våra partners i samband med att de inhandlar en produkt eller tjänst. Visa mindre

Dansktalande Kundtjänstmedarbetare

Om dig K2C är ett expansivt tillväxtbolag där det är av vikt att du trivs i en dynamisk miljö med ett högt tempo. Du som person är flexibel, lösningsorienterad och har en hög känsla för service, du lägger stor vikt på värdet av kundnöjdhet där du hellre skapar relationer istället för diskussioner. För tjänsten är den personliga lämpligheten av stor betydelse där vi värdesätter att du är självgående i ditt arbete samtidigt som du är en god lagspelare i ditt... Visa mer
Om dig
K2C är ett expansivt tillväxtbolag där det är av vikt att du trivs i en dynamisk miljö med ett högt tempo. Du som person är flexibel, lösningsorienterad och har en hög känsla för service, du lägger stor vikt på värdet av kundnöjdhet där du hellre skapar relationer istället för diskussioner.
För tjänsten är den personliga lämpligheten av stor betydelse där vi värdesätter att du är självgående i ditt arbete samtidigt som du är en god lagspelare i ditt team. För att lyckas i rollen ser vi även att du är noggrann, arbetar strukturerat och är van vid att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som Kundservicemedarbetare kommer du att arbeta självständigt, men ingå i ett större team av medarbetare som tillsammans arbetar för att leverera en högklassig service till våra kunder. Dina främsta arbetsuppgifter är att hjälpa våra kunder med att besvara olika frågor samtidigt som du ger kunden en god serviceupplevelse. Vårt främsta sätt att kommunicera med våra kunder är i dagsläget via telefon och mail men även andra kommunikationskanaler förekommer.
För att trivas hos oss ska du tycka om att samarbeta, kunna arbeta efter uppsatta mål och dela med dig av kunskap och erfarenheter. Vidare har du lätt för att skapa nya relationer och låter gärna din goda energi smitta av sig på både kunder och kollegor. Vi verkar i en branch som som ständigt utvecklas, det kräver att du som person är anpassningsbar, självständig och har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt. Tjänsten innebär mycket kommunikation, det är därför av vikt att du kan uttrycka dig tydligt och enkelt på svenska i tal och skrift. Du är lösningsorienterad, självgående och snabblärd. Du inger förtroende samt är ansvarstagande och professionell i dina kundmöte. Det är av stor vikt att du har en god inställning och ett gott förhållningssätt till din omgivning.
Arbetslivserfarenhet
God förmåga att uttrycka dig i danska språket både i tal och skrift. Svenska är meriterande.
God datorvana.
Tidigare erfarenhet av kundservicearbete ser vi som meriterande men är inget krav.
Om oss
K2C in Sweden AB är ett expansivt tillväxtbolag inom Contact Center-branschen som präglas av teknisk innovation och en unik känsla för service i alla dess olika former. Våra samarbetspartners är i huvudsak välkända varumärken inom olika branscher såsom detaljhandel, resebranschen, byggbranschen och hälsobranschen m.fl. Vi erbjuder ett brett utbud av kundanpassade lösningar inom högklassig kundservice, olika tekniska plattformar, ledarskapsutbildningar och föreläsningar samt olika konsult och uthyrningstjänster. Med vårt skandinavisktalande kontor i Helsingborg har K2C över 50 års erfarenhet inom branchen där vi hanterar över 1,5 miljoner antal kundkontakter om året.
Läs mer på www.K2C.se Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Assistansbolaget (timanställning)

Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige med en egen rikstäckande bärgningsorganisation. I takt med att vi växer söker vi nu innesäljare till vår kundtjänst. Vi ger dig möjlighet att komma in i ett framgångsrikt företag tillsammans med engagerade medarbetare i en utpräglad prestationsinriktad kultur. HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTERSom innesäljare kommer du att förmedla försäkringar och tjänster till v... Visa mer
Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige med en egen rikstäckande bärgningsorganisation. I takt med att vi växer söker vi nu innesäljare till vår kundtjänst. Vi ger dig möjlighet att komma in i ett framgångsrikt företag tillsammans med engagerade medarbetare i en utpräglad prestationsinriktad kultur.
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTERSom innesäljare kommer du att förmedla försäkringar och tjänster till våra befintliga kunder samt vara behjälplig vid fakturafrågor, försäkringsfrågor och liknande. All försäljning sker via telefon och avser inkommande samtal. Din uppgift är att leverera den bästa kundupplevelsen till varje kund, i varje samtal.
VEM SÖKER VI?Vi söker dig som besitter hög social kompetens, har lätt för att bygga tillitsfulla relationer, trivs med att arbeta självständigt, är resultatorienterad, målmedveten och tävlingsinriktad. Meriterande för denna tjänst är tidigare erfarenhet inom service och försäljning.
För att lyckas i rollen krävs det att:
Du har ett genuint intresse och erfarenhet av försäljning, rådgivning och kundnöjdhet via telefon
Du är en flexibel lagspelare och ambitiös problemlösare
Du har god datorvana och trivs med att arbeta med telefonen som främsta verktyg
Du gillar kundkontakt och kan lätt anpassa ditt förhållningssätt till olika kunders behov, du leder samtal målinriktat samt har ett högt kundfokus
Du trivs med att arbeta i ett högt tempo.

För att kunna söka tjänsten krävs det att:
Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo. Du har ambitioner och mål för dig själv och arbetar hårt för att nå dem
Du skall vara en lagspelare som trivs med att tillhöra ett positivt team
Du kommunicerar tydligt, engagerat och på ett förtroendeingivande sätt samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa våra kunder för bästa kundupplevelse.

VI ERBJUDER DIG:
Fast lön samt resultatbaserad lön
Inspirerande och engagerade kollegor
Värdefull erfarenhet inom kundkontakt, försäljning och försäkringar
Utbildning och onboarding inom försäkringsförmedling
En fantastisk arbetsmiljö på en av Sveriges mest moderna arbetsplatser, vårt kontor ligger på sjunde våningen i den nya Prisman med milsvid utsikt över Öresund.

OMFATTNING
Timanställning.
ARBETSTIDER
Kontorstider.
ANSTÄLLNING
Timanställning om ca 50-75%
ANSTÄLLNINGSSTART
Snarast eller enligt överenskommelse.
PLACERING
Högst upp i Prismanhuset, ett stenkast från Helsingborg C.

Varmt välkommen med din ansökan! Observera att vi tillämpar löpande urval, så sök gärna innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du i början av din karriär och letar efter en spännande och utvecklande möjlighet inom kundtjänst? Vi söker nu ambitiösa och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för att vara en del av vårt team. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansikte... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du i början av din karriär och letar efter en spännande och utvecklande möjlighet inom kundtjänst? Vi söker nu ambitiösa och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för att vara en del av vårt team.

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansiktet utåt för vårt företag och arbeta med att lösa kunders frågor och problem på ett professionellt sätt. Du kommer att ha möjlighet att utveckla dina kommunikationsfärdigheter och bygga starka relationer med våra kunder.

Vi letar efter dig som har en positiv attityd, god kommunikationsförmåga och förmåga att hantera olika situationer. Vi värdesätter din personlighet och passion för service högre än erfarenhet. Genom våra internutbildningar får du de verktyg du behöver för att lyckas i rollen.

Om du är en engagerad och serviceinriktad person som trivs med att arbeta i team och vill vara en del av ett växande företag, skicka in din ansökan redan idag!

Förutom härliga kollegor erbjuder konkurrenskraftig lön och möjligheter till karriärsutveckling.

Välkommen att bli en del av vårt team som kundtjänstmedarbetare! Visa mindre

Energiska och positiva säljare sökes för omgående start!

Vi söker dig! Vi söker just nu fler nya medarbetare där du kommer vara en viktig del i organisationen. Som medarbetare hos oss kommer du få ingå i ett härligt team som strävar dagligen mot att nå nya höjder i utveckling och resultat Vilka är vi: Swedish Brands, en dynamisk sälj- och marknadsföringsbyrå, som erbjuder olika produkter och tjänster ut till både konsument och företag. Som uppdragsgivare till stora aktörer på marknaden, kan vi stolt meddela att ... Visa mer
Vi söker dig!
Vi söker just nu fler nya medarbetare där du kommer vara en viktig del i organisationen. Som medarbetare hos oss kommer du få ingå i ett härligt team som strävar dagligen mot att nå nya höjder i utveckling och resultat
Vilka är vi:
Swedish Brands, en dynamisk sälj- och marknadsföringsbyrå, som erbjuder olika produkter och tjänster ut till både konsument och företag. Som uppdragsgivare till stora aktörer på marknaden, kan vi stolt meddela att vi just nu är ute på nya spännande äventyr!
Vad innebär rollen:
Som medarbetare hos Swedish Brands kommer du genom kontakt via telefon erbjuda kunder våra produkter och tjänster efter att du genomfört vår grundliga utbildning. I vissa fallkan samtalet innebära att du erbjuder tjänsten/produkten till individuellt, men i flesta fallkan det även förekomma att du skapar ett behov till hela hushållet hos kunden. Därav är det viktigt att våra nya kollegor är lösningsorienterade och öppensinnade. Med rätt personlighet, rätt attityd ochviljan att lära sig, löser man denna arbetsuppgift galant!
Vad erbjuder vi dig:
En generös garantilön och en provision baserad lön
Möjlighet att jobba med fantastiska kollegor i en inspirerande och stöttande miljö.
Daglig coaching för att stödja din personliga och professionella tillväxt.
Kontinuerliga utbildningar inom försäljning och produktkunskap för att hjälpa dig attbli en mästare på ditt område.

Vilka söker vi:
Ansvarsfulla och är samtidigt inte rädda för att ta för sig.
Vi söker dig som älskar roliga utmaningar och som drivs avpersonligutveckling och resultat.
Drivs av utveckling och resultat och är redo att ta din karriär till nya höjder.
Behärskar svenska flytande både i tal och skrift.

Viktigt att ta med:
Hos Swedish Brands är du inte bara en anställd; du är en viktig del av en framgångsrik gemenskap.Våra fräscha lokaler skapar en inspirerande arbetsmiljö där din potential kan blomstra.
Att börja hos Swedish Brands är inte bara en karriär, det är en chans att bevisa ditt unika värde och forma din egen framtid.Varje dag här är en möjlighet att växa, utmana dig själv och vara en del av något extraordinärt.Så, är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt vinnande team?
Välkommen in med din ansökan du också! Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du i början av din karriär och letar efter en spännande och utvecklande möjlighet inom kundtjänst? Vi söker nu ambitiösa och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för att vara en del av vårt team. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansikte... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du i början av din karriär och letar efter en spännande och utvecklande möjlighet inom kundtjänst? Vi söker nu ambitiösa och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för att vara en del av vårt team.

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansiktet utåt för vårt företag och arbeta med att lösa kunders frågor och problem på ett professionellt sätt. Du kommer att ha möjlighet att utveckla dina kommunikationsfärdigheter och bygga starka relationer med våra kunder.

Vi letar efter dig som har en positiv attityd, god kommunikationsförmåga och förmåga att hantera olika situationer. Vi värdesätter din personlighet och passion för service högre än erfarenhet. Genom våra internutbildningar får du de verktyg du behöver för att lyckas i rollen.

Om du är en engagerad och serviceinriktad person som trivs med att arbeta i team och vill vara en del av ett växande företag, skicka in din ansökan redan idag!

Förutom härliga kollegor erbjuder konkurrenskraftig lön och möjligheter till karriärsutveckling.

Välkommen att bli en del av vårt team som kundtjänstmedarbetare! Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare omgående till uppdrag i Helsingborg

Vi letar just nu efter en stjärna inom kundtjänst/kundservice som kan jobba hos vår kund över sommaren. I en roll inom kundtjänst erbjuds du varierande och utvecklande arbetsuppgifter som innebär intern- och extern kommunikation där telefon, mail och system är viktiga arbetsredskap. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. innebära: • Ta emot och hantera kundärende från start till slut • Hantera frågor kring order, leverans och reklamation • Intern- och exte... Visa mer
Vi letar just nu efter en stjärna inom kundtjänst/kundservice som kan jobba hos vår kund över sommaren. I en roll inom kundtjänst erbjuds du varierande och utvecklande arbetsuppgifter som innebär intern- och extern kommunikation där telefon, mail och system är viktiga arbetsredskap.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. innebära:

• Ta emot och hantera kundärende från start till slut
• Hantera frågor kring order, leverans och reklamation
• Intern- och extern kommunikation

Om Dig
För dig faller service naturligt och du trivs att hantera flera ärende parallellt. Du har förmåga att se helheten och att bemöta frågor ur ett större perspektiv för att kommunikativt ge bästa service och leverans till kund. Du är engagerad, uppmärksam och tillmötesgående. Vidare är du en person som gillar att planera och skapa struktur för att prioritera ditt arbete.

• Är servicemedveten, lösningsorienterad och intresserad att lära dig nya saker
• Är en god kommunikatör med känsla för detaljer i kundens upplevelse
• Tar ansvar för dina arbetsuppgifter men kan också samarbeta i grupp
• Har god data- och systemvana
• Har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal samt skrift på svenska och engelska.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekyteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via [email protected]. Har du frågor angående registreringen, vänligen kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundtjänst inom Affärsresor

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Become our next  Customer Service Associate within Business Travel  in Helsingborg! Are you a person who is passionate about challenges and wants to develop in customer service of business travel! With us, you have the opportunity to learn about custome... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Become our next  Customer Service Associate within Business Travel  in Helsingborg!

Are you a person who is passionate about challenges and wants to develop in customer service of business travel! With us, you have the opportunity to learn about customer service, B2B, Amadeus and to be part of a leading global company in the travel industry! We are looking for someone who can work full-time on site during the day, as well as evening, night and weekend shifts.
About us

Concentrix is ??a global company with over 440,000 employees working in 70+ countries around the world. Our customers and clients are world-renowned brands and our success is thanks to our people who manage billions of customer interactions every year. We invest in positive and motivating people in our team who are interested in new technology and take a step in a customer service career for air travel.
Your work assignments:

You are our contact person via telephone, chat and e-mail for  business customers.

You are flexible to work with customers around the clock.

You guarantee an excellent handling of bookings in business travel and hotel support.

You find smart solutions for each individual customer to ensure their journey goes smoothly and deliver top-class customer service.

You document correctly in all processes in our clients' systems.


Your profile:

Has a high school diploma or equivalent

Has experience with the travel industry and has previously worked at, for example, an airline or in hospitality/customer service. Alternatively studied tourism.

Good computer skills and handling of administrative tasks such as registrations within computer systems

Your English is fluent in speech and writing, like your Swedish.

Ability to communicate in a structured and effective manner.

Able to work as a team member, as well as independently


Your benefits:

Paid training for new hires!

The chance to be involved right from the start with a brand new amazing team!

Offers health care and other outstanding staff benefits, incl. a pension system.

Close to the central station in Helsingborg

International connections that offer the opportunity to join campaigns to work abroad within Concentrix.

Great scope of culture within an open and colorful work environment.

Lunch restaurant in the building.

Participate in our activities such as BBQs and fun internal competitions with prizes.


Have we piqued your interest?

Submit your application here! Visa mindre

Customer Retention Specialist!

Ansök    Jun 10    Fibio Nordic AB    Kundtjänstmedarbetare
Om tjänsten Fibio är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer.Nu söker vi en customer retention specialistsom skall hjälpa oss att ta hand om våra kunder. I uppdraget ingår detatt kontakta våra befintliga kunder, säkerställa att de är nöjda samt mersälja våra andra tjänster. Det är ett krav att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av försäljning eller kundtjänstarbete är meriterande men inget krav. V Vi söker en pe... Visa mer
Om tjänsten
Fibio är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer.Nu söker vi en customer retention specialistsom skall hjälpa oss att ta hand om våra kunder. I uppdraget ingår detatt kontakta våra befintliga kunder, säkerställa att de är nöjda samt mersälja våra andra tjänster.
Det är ett krav att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av försäljning eller kundtjänstarbete är meriterande men inget krav. V
Vi söker en person som är
Lösningsorienterad och positiv
Förtroendeingivande och har en vilja att alltid uppnå de mål som sätts upp.
Duktig på att bygga relationer över telefon.
Har en stark vilja och god initiativförmåga

Vi erbjuder dig
Månadslön + provision
Kontinuerlig coaching.
Utbildning och utveckling.

För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom vår organisation.
Välkommen till Fibio!
Arbetstider: 08:00-17:00 måndag-fredag.
Typ av anställning: Tillsvidare (heltid)
Tjänsten tillsätts löpande. Sök därför tjänsten så snart som möjligt!
I samband med våra rekryteringsprocesser begär vi alltid utdrag från belastningsregistret. Visa mindre

Kundtjänst inom Affärsresor

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Become our next  Customer Service Associate within Business Travel  in Helsingborg! Are you a person who is passionate about challenges and wants to develop in customer service of business travel! With us, you have the opportunity to learn about custome... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Become our next  Customer Service Associate within Business Travel  in Helsingborg!

Are you a person who is passionate about challenges and wants to develop in customer service of business travel! With us, you have the opportunity to learn about customer service, B2B, Amadeus and to be part of a leading global company in the travel industry! We are looking for someone who can work full-time on site during the day, as well as evening, night and weekend shifts.
About us

Concentrix is ??a global company with over 440,000 employees working in 70+ countries around the world. Our customers and clients are world-renowned brands and our success is thanks to our people who manage billions of customer interactions every year. We invest in positive and motivating people in our team who are interested in new technology and take a step in a customer service career for air travel.
Your work assignments:

You are our contact person via telephone, chat and e-mail for  business customers.

You are flexible to work with customers around the clock.

You guarantee an excellent handling of bookings in business travel and hotel support.

You find smart solutions for each individual customer to ensure their journey goes smoothly and deliver top-class customer service.

You document correctly in all processes in our clients' systems.


Your profile:

Has a high school diploma or equivalent

Has experience with the travel industry and has previously worked at, for example, an airline or in hospitality/customer service. Alternatively studied tourism.

Good computer skills and handling of administrative tasks such as registrations within computer systems

Your English is fluent in speech and writing, like your Swedish.

Ability to communicate in a structured and effective manner.

Able to work as a team member, as well as independently


Your benefits:

Paid training for new hires!

The chance to be involved right from the start with a brand new amazing team!

Offers health care and other outstanding staff benefits, incl. a pension system.

Close to the central station in Helsingborg

International connections that offer the opportunity to join campaigns to work abroad within Concentrix.

Great scope of culture within an open and colorful work environment.

Lunch restaurant in the building.

Participate in our activities such as BBQs and fun internal competitions with prizes.


Have we piqued your interest?

Submit your application here! Visa mindre

Kundkommunikation och försäljning

Ansök    Jun 12    Fibio Nordic AB    Kundtjänstmedarbetare
Om tjänsten Fibio är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer.Nu söker vi en customer retention specialistsom skall hjälpa oss att ta hand om våra kunder. I uppdraget ingår detatt kontakta våra befintliga kunder, säkerställa att de är nöjda samt mersälja våra andra tjänster. Det är ett krav att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av försäljning eller kundtjänstarbete är meriterande men inget krav. Vi söker en pers... Visa mer
Om tjänsten
Fibio är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer.Nu söker vi en customer retention specialistsom skall hjälpa oss att ta hand om våra kunder. I uppdraget ingår detatt kontakta våra befintliga kunder, säkerställa att de är nöjda samt mersälja våra andra tjänster.
Det är ett krav att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av försäljning eller kundtjänstarbete är meriterande men inget krav.
Vi söker en person som är
Lösningsorienterad och positiv
Förtroendeingivande och har en vilja att alltid uppnå de mål som sätts upp.
Duktig på att bygga relationer över telefon.
Har en stark vilja och god initiativförmåga

Vi erbjuder dig
Månadslön + provision
Kontinuerlig coaching.
Utbildning och utveckling.

För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom vår organisation.
Välkommen till Fibio!
Arbetstider: 08:00-17:00 måndag-fredag.
Typ av anställning: Tillsvidare (heltid)
Tjänsten tillsätts löpande. Sök därför tjänsten så snart som möjligt!
I samband med våra rekryteringsprocesser begär vi alltid utdrag från belastningsregistret. Visa mindre

Kundtjänst inom Affärsresor

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Become our next  Customer Service Associate within Business Travel  in Helsingborg! Are you a person who is passionate about challenges and wants to develop in customer service of business travel! With us, you have the opportunity to learn about custome... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Become our next  Customer Service Associate within Business Travel  in Helsingborg!

Are you a person who is passionate about challenges and wants to develop in customer service of business travel! With us, you have the opportunity to learn about customer service, B2B, Amadeus and to be part of a leading global company in the travel industry! We are looking for someone who can work full-time on site during the day, as well as evening, night and weekend shifts.
About us

Concentrix is ??a global company with over 440,000 employees working in 70+ countries around the world. Our customers and clients are world-renowned brands and our success is thanks to our people who manage billions of customer interactions every year. We invest in positive and motivating people in our team who are interested in new technology and take a step in a customer service career for air travel.
Your work assignments:

You are our contact person via telephone, chat and e-mail for  business customers.

You are flexible to work with customers around the clock.

You guarantee an excellent handling of bookings in business travel and hotel support.

You find smart solutions for each individual customer to ensure their journey goes smoothly and deliver top-class customer service.

You document correctly in all processes in our clients' systems.


Your profile:

Has a high school diploma or equivalent

Has experience with the travel industry and has previously worked at, for example, an airline or in hospitality/customer service. Alternatively studied tourism.

Good computer skills and handling of administrative tasks such as registrations within computer systems

Your English is fluent in speech and writing, like your Swedish.

Ability to communicate in a structured and effective manner.

Able to work as a team member, as well as independently


Your benefits:

Paid training for new hires!

The chance to be involved right from the start with a brand new amazing team!

Offers health care and other outstanding staff benefits, incl. a pension system.

Close to the central station in Helsingborg

International connections that offer the opportunity to join campaigns to work abroad within Concentrix.

Great scope of culture within an open and colorful work environment.

Lunch restaurant in the building.

Participate in our activities such as BBQs and fun internal competitions with prizes.


Have we piqued your interest?

Submit your application here! Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du i början av din karriär och letar efter en spännande och utvecklande möjlighet inom kundtjänst? Vi söker nu ambitiösa och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för att vara en del av vårt team. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansikte... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du i början av din karriär och letar efter en spännande och utvecklande möjlighet inom kundtjänst? Vi söker nu ambitiösa och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för att vara en del av vårt team.

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansiktet utåt för vårt företag och arbeta med att lösa kunders frågor och problem på ett professionellt sätt. Du kommer att ha möjlighet att utveckla dina kommunikationsfärdigheter och bygga starka relationer med våra kunder.

Vi letar efter dig som har en positiv attityd, god kommunikationsförmåga och förmåga att hantera olika situationer. Vi värdesätter din personlighet och passion för service högre än erfarenhet. Genom våra internutbildningar får du de verktyg du behöver för att lyckas i rollen.

Om du är en engagerad och serviceinriktad person som trivs med att arbeta i team och vill vara en del av ett växande företag, skicka in din ansökan redan idag!

Förutom härliga kollegor erbjuder konkurrenskraftig lön och möjligheter till karriärsutveckling.

Välkommen att bli en del av vårt team som kundtjänstmedarbetare! Visa mindre

Customer Retention Specialist!

Om tjänsten Fibio är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer.Nu söker vi en customer retention specialistsom skall hjälpa oss att ta hand om våra kunder. I uppdraget ingår detatt kontakta våra befintliga kunder, säkerställa att de är nöjda samt mersälja våra andra tjänster. Det är ett krav att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av försäljning eller kundtjänstarbete är meriterande men inget krav. V Vi söker en pe... Visa mer
Om tjänsten
Fibio är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer.Nu söker vi en customer retention specialistsom skall hjälpa oss att ta hand om våra kunder. I uppdraget ingår detatt kontakta våra befintliga kunder, säkerställa att de är nöjda samt mersälja våra andra tjänster.
Det är ett krav att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av försäljning eller kundtjänstarbete är meriterande men inget krav. V
Vi söker en person som är
Lösningsorienterad och positiv
Förtroendeingivande och har en vilja att alltid uppnå de mål som sätts upp.
Duktig på att bygga relationer över telefon.
Har en stark vilja och god initiativförmåga

Vi erbjuder dig
Månadslön + provision
Kontinuerlig coaching.
Utbildning och utveckling.

För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom vår organisation.
Välkommen till Fibio!
Arbetstider: 08:00-17:00 måndag-fredag.
Typ av anställning: Tillsvidare (heltid)
Tjänsten tillsätts löpande. Sök därför tjänsten så snart som möjligt!
I samband med våra rekryteringsprocesser begär vi alltid utdrag från belastningsregistret. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du i början av din karriär och letar efter en spännande och utvecklande möjlighet inom kundtjänst? Vi söker nu ambitiösa och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för att vara en del av vårt team. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansikte... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du i början av din karriär och letar efter en spännande och utvecklande möjlighet inom kundtjänst? Vi söker nu ambitiösa och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för att vara en del av vårt team.

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansiktet utåt för vårt företag och arbeta med att lösa kunders frågor och problem på ett professionellt sätt. Du kommer att ha möjlighet att utveckla dina kommunikationsfärdigheter och bygga starka relationer med våra kunder.

Vi letar efter dig som har en positiv attityd, god kommunikationsförmåga och förmåga att hantera olika situationer. Vi värdesätter din personlighet och passion för service högre än erfarenhet. Genom våra internutbildningar får du de verktyg du behöver för att lyckas i rollen.

Om du är en engagerad och serviceinriktad person som trivs med att arbeta i team och vill vara en del av ett växande företag, skicka in din ansökan redan idag!

Förutom härliga kollegor erbjuder konkurrenskraftig lön och möjligheter till karriärsutveckling.

Välkommen att bli en del av vårt team som kundtjänstmedarbetare! Visa mindre

Kundservice/innesälj

Ansök    Jun 4    Manpower AB    Kundtjänstmedarbetare
Ledigt jobb kundservice l Helsingborg Vill du arbeta deltid i sommar med kundservice/innesälj? Då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Manpower en kundservicemedarbetare till vår kund Osby Vitvaror i Helsingborg. Vi söker dig som gillar att lösa kunders behov på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Osby Vitvaror. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden. Uppd... Visa mer
Ledigt jobb kundservice l Helsingborg

Vill du arbeta deltid i sommar med kundservice/innesälj? Då har du kommit rätt! Just nu söker vi på Manpower en kundservicemedarbetare till vår kund Osby Vitvaror i Helsingborg. Vi söker dig som gillar att lösa kunders behov på ett noggrant och ansvarsfullt sätt.

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Osby Vitvaror. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.

Uppdraget är tänkt att starta på 40 % under juni-augusti och därefter öka till 100% i september.
Uppdraget är därefter löpande.
Under deltiden arbetar du förmiddagar enligt ök med kunden.

Om OSBY Vitvaror AB
"Vår vision är att Fastighets- och byggföretag som söker en problemfri tillvaro och en hög servicegrad, skall uppleva att Osby levererar ett bekymmersfritt partnerskap, för att Osby, som bara fokuserar på fastighetskunder, levererar en kundanpassad helhetslösning med rätt produkt, rätt service, och hög tillgänglighet."
Läs gärna mer på www.osbyvitvaror.se


Om jobbet som kundservicemedarbetare hos Osby Vitvaror


Som kundservicemedarbetare kommer du att ha en spännande roll med olika utmaningar där varje dag kan se lite olika ut.

I din roll kommer du att hantera och administrera löpande beställningar från kunderna. Svara i telefon på avdelningen för vidare hantering. Samtal kan gälla frakter samt kontakt med olika logistikpartner. I tjänsten förekommer övriga administrativa arbetsuppgifter. Tillsammans med ditt team arbetar ni med våra kundärenden i affärssystemet Pyramid.Är du rätt för rollen?

Vi på Manpower söker dig som har erfarenhet av administration och kundtjänstarbete. Det är en fördel om du har ett intresse för hur tekniska produkter fungerar.
Vi tror att du har en god kommunikationsförmåga och trivs bäst när du får samarbeta med andra. Då tillgänglighet och kundbemötande är viktigt för att kunna leverera positiv kundupplevelse, ser vi att du motiveras av att leverera en god service och är in lyssnande. Då arbetet kräver hög struktur och ordning är du även noggrann som person, van att arbeta i data- och systemmiljö och har förmågan att prioritera i ditt arbete och vara lösningsfokuserad. Det är också av vikt att du kan hantera ett varierat arbetstempo och är flexibel då arbetsbelastningen kan variera.

Din profil


* Avslutad gymnasial utbildning eller likvärdig
* God dator- och systemvana
* Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
* Erfarenhet inom kundservice är meriterande
* Teknisk intresserad.Sök tjänsten idag!

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Ulrika Jigman via e-post: [email protected].
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare

Är du i början av din karriär och letar efter en spännande och utvecklande möjlighet inom kundtjänst? Vi söker nu ambitiösa och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för att vara en del av vårt team. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansiktet utåt för vårt företag och arbeta med att lösa kunders frågor och problem på ett professionellt sätt. Du kommer att ha möjlighet att utveckla dina kommunikationsfärdigheter och bygga starka relationer med v... Visa mer
Är du i början av din karriär och letar efter en spännande och utvecklande möjlighet inom kundtjänst? Vi söker nu ambitiösa och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för att vara en del av vårt team.
Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansiktet utåt för vårt företag och arbeta med att lösa kunders frågor och problem på ett professionellt sätt. Du kommer att ha möjlighet att utveckla dina kommunikationsfärdigheter och bygga starka relationer med våra kunder.
Vi letar efter dig som har en positiv attityd, god kommunikationsförmåga och förmåga att hantera olika situationer. Vi värdesätter din personlighet och passion för servicehögre än erfarenhet. Genom våra internutbildningar får du de verktyg du behöver för att lyckas i rollen.
Om du är en engagerad och serviceinriktad person som trivs med att arbeta i team och vill vara en del av ett växande företag, skicka in din ansökan redan idag!
Förutom härliga kollegorerbjuder vi konkurrenskraftig lön och möjligheter till karriärsutveckling.
Välkommen att bli en del av vårt team som kundtjänstmedarbetare! Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare

Är du i början av din karriär och letar efter en spännande och utvecklande möjlighet inom kundtjänst? Vi söker nu ambitiösa och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för att vara en del av vårt team. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansiktet utåt för vårt företag och arbeta med att lösa kunders frågor och problem på ett professionellt sätt. Du kommer att ha möjlighet att utveckla dina kommunikationsfärdigheter och bygga starka relationer med v... Visa mer
Är du i början av din karriär och letar efter en spännande och utvecklande möjlighet inom kundtjänst? Vi söker nu ambitiösa och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för att vara en del av vårt team.
Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansiktet utåt för vårt företag och arbeta med att lösa kunders frågor och problem på ett professionellt sätt. Du kommer att ha möjlighet att utveckla dina kommunikationsfärdigheter och bygga starka relationer med våra kunder.
Vi letar efter dig som har en positiv attityd, god kommunikationsförmåga och förmåga att hantera olika situationer. Vi värdesätter din personlighet och passion för servicehögre än erfarenhet. Genom våra internutbildningar får du de verktyg du behöver för att lyckas i rollen.
Om du är en engagerad och serviceinriktad person som trivs med att arbeta i team och vill vara en del av ett växande företag, skicka in din ansökan redan idag!
Förutom härliga kollegorerbjuder vi konkurrenskraftig lön och möjligheter till karriärsutveckling.
Välkommen att bli en del av vårt team som kundtjänstmedarbetare! Visa mindre

Kundtjänst inom Affärsresor

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Become our next  Customer Service Associate within Business Travel  in Helsingborg! Are you a person who is passionate about challenges and wants to develop in customer service of business travel! With us, you have the opportunity to learn about custome... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Become our next  Customer Service Associate within Business Travel  in Helsingborg!

Are you a person who is passionate about challenges and wants to develop in customer service of business travel! With us, you have the opportunity to learn about customer service, B2B, Amadeus and to be part of a leading global company in the travel industry! We are looking for someone who can work full-time on site during the day, as well as evening, night and weekend shifts.
About us

Concentrix is ??a global company with over 440,000 employees working in 70+ countries around the world. Our customers and clients are world-renowned brands and our success is thanks to our people who manage billions of customer interactions every year. We invest in positive and motivating people in our team who are interested in new technology and take a step in a customer service career for air travel.
Your work assignments:

You are our contact person via telephone, chat and e-mail for  business customers.

You are flexible to work with customers around the clock.

You guarantee an excellent handling of bookings in business travel and hotel support.

You find smart solutions for each individual customer to ensure their journey goes smoothly and deliver top-class customer service.

You document correctly in all processes in our clients' systems.


Your profile:

Has a high school diploma or equivalent

Has experience with the travel industry and has previously worked at, for example, an airline or in hospitality/customer service. Alternatively studied tourism.

Good computer skills and handling of administrative tasks such as registrations within computer systems

Your English is fluent in speech and writing, like your Swedish.

Ability to communicate in a structured and effective manner.

Able to work as a team member, as well as independently


Your benefits:

Paid training for new hires!

The chance to be involved right from the start with a brand new amazing team!

Offers health care and other outstanding staff benefits, incl. a pension system.

Close to the central station in Helsingborg

International connections that offer the opportunity to join campaigns to work abroad within Concentrix.

Great scope of culture within an open and colorful work environment.

Lunch restaurant in the building.

Participate in our activities such as BBQs and fun internal competitions with prizes.


Have we piqued your interest?

Submit your application here! Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare

Är du i början av din karriär och letar efter en spännande och utvecklande möjlighet inom kundtjänst? Vi söker nu ambitiösa och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för att vara en del av vårt team. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansiktet utåt för vårt företag och arbeta med att lösa kunders frågor och problem på ett professionellt sätt. Du kommer att ha möjlighet att utveckla dina kommunikationsfärdigheter och bygga starka relationer med v... Visa mer
Är du i början av din karriär och letar efter en spännande och utvecklande möjlighet inom kundtjänst? Vi söker nu ambitiösa och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för att vara en del av vårt team.
Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansiktet utåt för vårt företag och arbeta med att lösa kunders frågor och problem på ett professionellt sätt. Du kommer att ha möjlighet att utveckla dina kommunikationsfärdigheter och bygga starka relationer med våra kunder.
Vi letar efter dig som har en positiv attityd, god kommunikationsförmåga och förmåga att hantera olika situationer. Vi värdesätter din personlighet och passion för servicehögre än erfarenhet. Genom våra internutbildningar får du de verktyg du behöver för att lyckas i rollen.
Om du är en engagerad och serviceinriktad person som trivs med att arbeta i team och vill vara en del av ett växande företag, skicka in din ansökan redan idag!
Förutom härliga kollegorerbjuder vi konkurrenskraftig lön och möjligheter till karriärsutveckling.
Välkommen att bli en del av vårt team som kundtjänstmedarbetare! Visa mindre

Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service?

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om jobbet Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig i... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om jobbet

Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Skicka in din ansökan nu!

Rollen

I rollen kommer du att arbeta nära kollegor som delar ditt intresse för försäljning och service. Du kommer främst att arbeta med att bearbeta befintliga kunder, hantera fakturafrågor och kommunicera via mejl med våra kunder. Du kommer att sälja skräddarsydda abonnemangslösningar till både privatpersoner och företag via telefon med fokus på att skapa värdefulla relationer.

För att lyckas i rollen krävs att du:

Talar och skriver obehindrat på svenska.

Har förmåga att kommunicera på ett professionellt och förtroendegivande sätt, både i tal och skrift.

Trivs i en snabb och dynamisk miljö och kan hantera olika projekt parallellt.

Flexibel och har förmåga att hantera stressiga situationer på ett lugnt sätt.


Vi söker

Vi söker dig som trivs i sociala sammanhang, är energisk och utåtriktad. Du är bra på att hantera flera uppgifter samtidigt och har en nyfikenhet och vilja att förstå kundbehov och önskemål. Din personliga mognad och ansvarstagande är nyckelelement för framgång.
Sök tjänsten idag om detta låter som något för dig!

 Vad är det roligaste med att arbeta på Swedish Brands?
"Det roligaste med att arbeta på Swedish Brands är den starka sammanhållningen och möjligheten till personlig utveckling som varje kollega bidrar till. Att vara en del av ett team där varje individ uppmuntras att växa och lära sig nya färdigheter är både inspirerande och givande. Att se sina kollegor utvecklas och ta sig an nya utmaningar är verkligen det som får en att tycka att det är roligt att gå till jobbet." Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare

Är du i början av din karriär och letar efter en spännande och utvecklande möjlighet inom kundtjänst? Vi söker nu ambitiösa och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för att vara en del av vårt team. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansiktet utåt för vårt företag och arbeta med att lösa kunders frågor och problem på ett professionellt sätt. Du kommer att ha möjlighet att utveckla dina kommunikationsfärdigheter och bygga starka relationer med v... Visa mer
Är du i början av din karriär och letar efter en spännande och utvecklande möjlighet inom kundtjänst? Vi söker nu ambitiösa och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för att vara en del av vårt team.
Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansiktet utåt för vårt företag och arbeta med att lösa kunders frågor och problem på ett professionellt sätt. Du kommer att ha möjlighet att utveckla dina kommunikationsfärdigheter och bygga starka relationer med våra kunder.
Vi letar efter dig som har en positiv attityd, god kommunikationsförmåga och förmåga att hantera olika situationer. Vi värdesätter din personlighet och passion för servicehögre än erfarenhet. Genom våra internutbildningar får du de verktyg du behöver för att lyckas i rollen.
Om du är en engagerad och serviceinriktad person som trivs med att arbeta i team och vill vara en del av ett växande företag, skicka in din ansökan redan idag!
Förutom härliga kollegorerbjuder vi konkurrenskraftig lön och möjligheter till karriärsutveckling.
Välkommen att bli en del av vårt team som kundtjänstmedarbetare! Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du i början av din karriär och letar efter en spännande och utvecklande möjlighet inom kundtjänst? Vi söker nu ambitiösa och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för att vara en del av vårt team. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansikte... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du i början av din karriär och letar efter en spännande och utvecklande möjlighet inom kundtjänst? Vi söker nu ambitiösa och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för att vara en del av vårt team.

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansiktet utåt för vårt företag och arbeta med att lösa kunders frågor och problem på ett professionellt sätt. Du kommer att ha möjlighet att utveckla dina kommunikationsfärdigheter och bygga starka relationer med våra kunder.

Vi letar efter dig som har en positiv attityd, god kommunikationsförmåga och förmåga att hantera olika situationer. Vi värdesätter din personlighet och passion för service högre än erfarenhet. Genom våra internutbildningar får du de verktyg du behöver för att lyckas i rollen.

Om du är en engagerad och serviceinriktad person som trivs med att arbeta i team och vill vara en del av ett växande företag, skicka in din ansökan redan idag!

Förutom härliga kollegor erbjuder konkurrenskraftig lön och möjligheter till karriärsutveckling.

Välkommen att bli en del av vårt team som kundtjänstmedarbetare! Visa mindre

Customer Retention Specialist!

Ansök    Maj 24    Fibio Nordic AB    Kundtjänstmedarbetare
Om tjänsten Fibio är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer.Nu söker vi en customer retention specialistsom skall hjälpa oss att ta hand om våra kunder. I uppdraget ingår detatt kontakta våra befintliga kunder, säkerställa att de är nöjda samt mersälja våra andra tjänster. Det är ett krav att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av försäljning eller kundtjänstarbete är meriterande men inget krav. V Vi söker en p... Visa mer
Om tjänsten
Fibio är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer.Nu söker vi en customer retention specialistsom skall hjälpa oss att ta hand om våra kunder. I uppdraget ingår detatt kontakta våra befintliga kunder, säkerställa att de är nöjda samt mersälja våra andra tjänster.
Det är ett krav att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av försäljning eller kundtjänstarbete är meriterande men inget krav. V
Vi söker en person som är
Lösningsorienterad och positiv
Förtroendeingivande och har en vilja att alltid uppnå de mål som sätts upp.
Duktig på att bygga relationer över telefon.
Har en stark vilja och god initiativförmåga

Vi erbjuder dig
Månadslön + provision
Kontinuerlig coaching.
Utbildning och utveckling.

För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom vår organisation.
Välkommen till Fibio!
Arbetstider: 08:00-17:00 måndag-fredag.
Typ av anställning: Tillsvidare (heltid)
Tjänsten tillsätts löpande. Sök därför tjänsten så snart som möjligt!
I samband med våra rekryteringsprocesser begär vi alltid utdrag från belastningsregistret. Visa mindre

Kundtjänst inom Affärsresor

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Become our next  Customer Service Associate within Business Travel  in Helsingborg! Are you a person who is passionate about challenges and wants to develop in customer service of business travel! With us, you have the opportunity to learn about custome... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Become our next  Customer Service Associate within Business Travel  in Helsingborg!

Are you a person who is passionate about challenges and wants to develop in customer service of business travel! With us, you have the opportunity to learn about customer service, B2B, Amadeus and to be part of a leading global company in the travel industry! We are looking for someone who can work full-time on site during the day, as well as evening, night and weekend shifts.
About us

Concentrix is ??a global company with over 440,000 employees working in 70+ countries around the world. Our customers and clients are world-renowned brands and our success is thanks to our people who manage billions of customer interactions every year. We invest in positive and motivating people in our team who are interested in new technology and take a step in a customer service career for air travel.
Your work assignments:

You are our contact person via telephone, chat and e-mail for  business customers.

You are flexible to work with customers around the clock.

You guarantee an excellent handling of bookings in business travel and hotel support.

You find smart solutions for each individual customer to ensure their journey goes smoothly and deliver top-class customer service.

You document correctly in all processes in our clients' systems.


Your profile:

Has a high school diploma or equivalent

Has experience with the travel industry and has previously worked at, for example, an airline or in hospitality/customer service. Alternatively studied tourism.

Good computer skills and handling of administrative tasks such as registrations within computer systems

Your English is fluent in speech and writing, like your Swedish.

Ability to communicate in a structured and effective manner.

Able to work as a team member, as well as independently


Your benefits:

Paid training for new hires!

The chance to be involved right from the start with a brand new amazing team!

Offers health care and other outstanding staff benefits, incl. a pension system.

Close to the central station in Helsingborg

International connections that offer the opportunity to join campaigns to work abroad within Concentrix.

Great scope of culture within an open and colorful work environment.

Lunch restaurant in the building.

Participate in our activities such as BBQs and fun internal competitions with prizes.


Have we piqued your interest?

Submit your application here! Visa mindre

Support & sälj-agent sökes för omgående start!

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om oss: Fibio Nordic AB är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer. Vi erbjuder telefoni till både privatpersoner och företag. Fibio är unika på svenska marknaden bland annat genom vår 100% nöjd kund garanti vilket innebär att vi ger våra kunder ett ant... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om oss:
Fibio Nordic AB är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer. Vi erbjuder telefoni till både privatpersoner och företag.

Fibio är unika på svenska marknaden bland annat genom vår 100% nöjd kund garanti vilket innebär att vi ger våra kunder ett antal löften för att de ska bli nöjda kunder hos oss.

Vi är stolta över vårt toppbetyg på Trustpilot och slår redan idag många av de större telefonoperatörerna på fingrarna. Men vi är inte nöjda och vill bli ännu bättre. Därför söker vi dig!

Våra kundservicemedarbetare är vårt ansikte utåt och därför väldigt viktiga. Därför söker vi nu en driven, lyhörd och social medarbetare för att utöka vårt team i centrala Helsingborg.

Vi söker nu en engagerad och serviceinriktad person till vår kundtjänst- och försäljningsavdelning. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara det första kontakten för våra kunder och ansvara för att ge dem bästa möjliga service. Din huvudsakliga roll kommer att vara att besvara inkommande samtal, lösa eventuella problem och sälja mobilabonnemang.

Vi letar efter dig som är en problemlösare och trivs i en säljande miljö. Du är strukturerad, ordningssam och har en passion för att skapa nöjda kunder. Även om försäljning av mobilabonnemang är en stor del av rollen, kommer du även att hantera andra kundserviceuppgifter såsom att svara på mejl och skicka iväg simkort.

Vi erbjuder en varierande arbetsdag med möjlighet att utvecklas och anpassa arbetsuppgifterna efter dina styrkor. Om du är redo att anta utmaningen och trivs i en dynamisk miljö där ingen dag är den andra lik, så är detta jobbet för dig. Ansök idag och bli en del av vårt härliga team!

.

Din profil:

För att vara aktuell för tjänsten skall du tala flytande svenska och ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbeten med mycket kundkontakt, dock är det inget krav så länge du har rätt vilja och driv till att lära dig.

Kravprofil:
- Har minst gymnasieutbildning.

- God svenska i skrift och tal.

- Möjlighet att börja inom en månad.

- Mycket god kommunikationsförmåga.

- En stark vilja att lära och utvecklas.

I samband med våra rekryteringsprocesser begär vi alltid utdrag från belastningsregistret.
Vad erbjuder vi?

En marknadsmässigt månadslön.

Bekväma arbetstider (mån-fredag 08:00-17:00)

Möjligheten att klättra till högre tjänster inom bolaget


Tjänsten tillsätts löpande. Sök därför tjänsten så snart som möjligt! Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du i början av din karriär och letar efter en spännande och utvecklande möjlighet inom kundtjänst? Vi söker nu ambitiösa och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för att vara en del av vårt team. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansikte... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du i början av din karriär och letar efter en spännande och utvecklande möjlighet inom kundtjänst? Vi söker nu ambitiösa och serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för att vara en del av vårt team.

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansiktet utåt för vårt företag och arbeta med att lösa kunders frågor och problem på ett professionellt sätt. Du kommer att ha möjlighet att utveckla dina kommunikationsfärdigheter och bygga starka relationer med våra kunder.

Vi letar efter dig som har en positiv attityd, god kommunikationsförmåga och förmåga att hantera olika situationer. Vi värdesätter din personlighet och passion för service högre än erfarenhet. Genom våra internutbildningar får du de verktyg du behöver för att lyckas i rollen.

Om du är en engagerad och serviceinriktad person som trivs med att arbeta i team och vill vara en del av ett växande företag, skicka in din ansökan redan idag!

Förutom härliga kollegor erbjuder konkurrenskraftig lön och möjligheter till karriärsutveckling.

Välkommen att bli en del av vårt team som kundtjänstmedarbetare! Visa mindre

Kundtjänst inom Affärsresor

Bli vår nästa Kundtjänstmedarbetare inom Affärsresor i Helsingborg! Är du en person som brinner för utmaningar och vill utvecklas inom kundservice av affärsresor! Hos oss har du möjlighet att lära dig om kundbemötande, B2B, Amadeus och att få vara en del av ett ledande globalt företag inom resebranschen! Vi söker dig som kan jobba heltid på plats under dagtid, såväl som kväll, natt och helgpass. Om oss Concentrix är ett globalt företag med över 440,000... Visa mer
Bli vår nästa Kundtjänstmedarbetare inom Affärsresor i Helsingborg!
Är du en person som brinner för utmaningar och vill utvecklas inom kundservice av affärsresor! Hos oss har du möjlighet att lära dig om kundbemötande, B2B, Amadeus och att få vara en del av ett ledande globalt företag inom resebranschen! Vi söker dig som kan jobba heltid på plats under dagtid, såväl som kväll, natt och helgpass.Om oss
Concentrix är ett globalt företag med över 440,000 anställda som arbetar i 70+ länder runt om i världen. Våra kunder och klienter är världskända varumärken och vår framgång är tack vare vår personal som hanterar miljarder kundinteraktioner varje år. Vi satsar på positiva och motiverande människor i vårt team som är intresserade av ny teknik och ta ett steg inom en kundtjänstkarriär för flygresor.


Dina arbetsuppgifter:
Du är vår kontaktperson via telefon, chatt och e-mail för företagskunder.
Du är flexibel till att jobba med kunder dygnet runt.
Du garanterar en utmärkt hantering av bokningar inom affärsresor och hotellsupport.
Du hittar smarta lösningar för varje enskild kund för att säkerställa att deras resa går smidigt och levererar toppklassig kundservice.
Du dokumenterar korrekt i alla processer i våra klienters system.Din profil:
Har en gymnasieexamen eller motsvarande
Har erfarenhet med reseindustin och har arbetat tidigare på exempelvis ett flygbolag eller inom hospitality/kundservice. Alternativt studerat turism.
God datavana och hantering av administrativa uppgifter som registreringar inom datasystem
Din engelska är flytande i tal och skrift, likt din svenska och du har god förståelse kring norska.
Förmåga att kommunicera på ett strukturerat och effektivt sätt.
Kan arbeta som gruppmedlem, såväl som självständigtMeriterande:
Talar flytande danska och kan arbeta med danska kunder.Dina förmåner:
Betald utbildning för nyanställda!
Chansen att få vara med redan från början med ett helt nytt fantastiskt team!
Erbjuder friskvård och andra utmärkande personalförmåner, inkl. ett pensionssystem.
Nära till centralstationen i Helsingborg
Internationella anknytningar som erbjuder möjlighet att gå med i kampanjer för att jobba utomlands inom Concentrix.
Stor omfattning av kultur inom en öppen och färgglad arbetsmiljö.
Lunchresturang i byggnaden.
Delta i våra aktiviteter såsom BBQs och roliga interna tävlingar med priser.Har vi väckt ditt intresse?
Skicka din ansökan här! Visa mindre

Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service?

Om jobbet Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Skicka in din ansökan nu! Rollen I rollen kommer du att arbeta nära kollegor som delar ditt intresse för försäljning och service. Du k... Visa mer
Om jobbet
Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Skicka in din ansökan nu!
Rollen
I rollen kommer du att arbeta nära kollegor som delar ditt intresse för försäljning och service. Du kommer främst att arbeta med att bearbeta befintliga kunder, hantera fakturafrågor och kommunicera via mejl med våra kunder. Du kommer att sälja skräddarsydda abonnemangslösningar till både privatpersoner och företag via telefon med fokus på att skapa värdefulla relationer.
För att lyckas i rollen krävs att du:
Talar och skriver obehindrat på svenska.
Har förmåga att kommunicera på ett professionellt och förtroendegivande sätt, både i tal och skrift.
Trivs i en snabb och dynamisk miljö och kan hantera olika projekt parallellt.
Flexibel och har förmåga att hantera stressiga situationer på ett lugnt sätt.

Vi söker
Vi söker dig som trivs i sociala sammanhang, är energisk och utåtriktad. Du är bra på att hantera flera uppgifter samtidigt och har en nyfikenhet och vilja att förstå kundbehov och önskemål. Din personliga mognad och ansvarstagande är nyckelelement för framgång.Sök tjänsten idag om detta låter som något för dig!
Vad är det roligaste med att arbeta på Swedish Brands?
"Det roligaste med att arbeta på Swedish Brands är den starka sammanhållningen och möjligheten till personlig utveckling som varje kollega bidrar till. Att vara en del av ett team där varje individ uppmuntras att växa och lära sig nya färdigheter är både inspirerande och givande. Att se sina kollegor utvecklas och ta sig an nya utmaningar är verkligen det som får en att tycka att det är roligt att gå till jobbet." Visa mindre

Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service?

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om jobbet Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig i... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om jobbet

Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Skicka in din ansökan nu!

Rollen

I rollen kommer du att arbeta nära kollegor som delar ditt intresse för försäljning och service. Du kommer främst att arbeta med att bearbeta befintliga kunder, hantera fakturafrågor och kommunicera via mejl med våra kunder. Du kommer att sälja skräddarsydda abonnemangslösningar till både privatpersoner och företag via telefon med fokus på att skapa värdefulla relationer.

För att lyckas i rollen krävs att du:

Talar och skriver obehindrat på svenska.

Har förmåga att kommunicera på ett professionellt och förtroendegivande sätt, både i tal och skrift.

Trivs i en snabb och dynamisk miljö och kan hantera olika projekt parallellt.

Flexibel och har förmåga att hantera stressiga situationer på ett lugnt sätt.


Vi söker

Vi söker dig som trivs i sociala sammanhang, är energisk och utåtriktad. Du är bra på att hantera flera uppgifter samtidigt och har en nyfikenhet och vilja att förstå kundbehov och önskemål. Din personliga mognad och ansvarstagande är nyckelelement för framgång.
Sök tjänsten idag om detta låter som något för dig!

 Vad är det roligaste med att arbeta på Swedish Brands?
"Det roligaste med att arbeta på Swedish Brands är den starka sammanhållningen och möjligheten till personlig utveckling som varje kollega bidrar till. Att vara en del av ett team där varje individ uppmuntras att växa och lära sig nya färdigheter är både inspirerande och givande. Att se sina kollegor utvecklas och ta sig an nya utmaningar är verkligen det som får en att tycka att det är roligt att gå till jobbet." Visa mindre

Support & sälj-agent sökes för omgående start!

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om oss: Fibio Nordic AB är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer. Vi erbjuder telefoni till både privatpersoner och företag. Fibio är unika på svenska marknaden bland annat genom vår 100% nöjd kund garanti vilket innebär att vi ger våra kunder ett ant... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om oss:
Fibio Nordic AB är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer. Vi erbjuder telefoni till både privatpersoner och företag.

Fibio är unika på svenska marknaden bland annat genom vår 100% nöjd kund garanti vilket innebär att vi ger våra kunder ett antal löften för att de ska bli nöjda kunder hos oss.

Vi är stolta över vårt toppbetyg på Trustpilot och slår redan idag många av de större telefonoperatörerna på fingrarna. Men vi är inte nöjda och vill bli ännu bättre. Därför söker vi dig!

Våra kundservicemedarbetare är vårt ansikte utåt och därför väldigt viktiga. Därför söker vi nu en driven, lyhörd och social medarbetare för att utöka vårt team i centrala Helsingborg.

Vi söker nu en engagerad och serviceinriktad person till vår kundtjänst- och försäljningsavdelning. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara det första kontakten för våra kunder och ansvara för att ge dem bästa möjliga service. Din huvudsakliga roll kommer att vara att besvara inkommande samtal, lösa eventuella problem och sälja mobilabonnemang.

Vi letar efter dig som är en problemlösare och trivs i en säljande miljö. Du är strukturerad, ordningssam och har en passion för att skapa nöjda kunder. Även om försäljning av mobilabonnemang är en stor del av rollen, kommer du även att hantera andra kundserviceuppgifter såsom att svara på mejl och skicka iväg simkort.

Vi erbjuder en varierande arbetsdag med möjlighet att utvecklas och anpassa arbetsuppgifterna efter dina styrkor. Om du är redo att anta utmaningen och trivs i en dynamisk miljö där ingen dag är den andra lik, så är detta jobbet för dig. Ansök idag och bli en del av vårt härliga team!

.

Din profil:

För att vara aktuell för tjänsten skall du tala flytande svenska och ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbeten med mycket kundkontakt, dock är det inget krav så länge du har rätt vilja och driv till att lära dig.

Kravprofil:
- Har minst gymnasieutbildning.

- God svenska i skrift och tal.

- Möjlighet att börja inom en månad.

- Mycket god kommunikationsförmåga.

- En stark vilja att lära och utvecklas.

I samband med våra rekryteringsprocesser begär vi alltid utdrag från belastningsregistret.
Vad erbjuder vi?

En marknadsmässigt månadslön.

Bekväma arbetstider (mån-fredag 08:00-17:00)

Möjligheten att klättra till högre tjänster inom bolaget


Tjänsten tillsätts löpande. Sök därför tjänsten så snart som möjligt! Visa mindre

Kundtjänst inom Affärsresor

Bli vår nästa Kundtjänstmedarbetare inom Affärsresor i Helsingborg! Är du en person som brinner för utmaningar och vill utvecklas inom kundservice av affärsresor! Hos oss har du möjlighet att lära dig om kundbemötande, B2B, Amadeus och att få vara en del av ett ledande globalt företag inom resebranschen! Vi söker dig som kan jobba heltid på plats under dagtid, såväl som kväll, natt och helgpass. Om oss Concentrix är ett globalt företag med över 440,000... Visa mer
Bli vår nästa Kundtjänstmedarbetare inom Affärsresor i Helsingborg!
Är du en person som brinner för utmaningar och vill utvecklas inom kundservice av affärsresor! Hos oss har du möjlighet att lära dig om kundbemötande, B2B, Amadeus och att få vara en del av ett ledande globalt företag inom resebranschen! Vi söker dig som kan jobba heltid på plats under dagtid, såväl som kväll, natt och helgpass.Om oss
Concentrix är ett globalt företag med över 440,000 anställda som arbetar i 70+ länder runt om i världen. Våra kunder och klienter är världskända varumärken och vår framgång är tack vare vår personal som hanterar miljarder kundinteraktioner varje år. Vi satsar på positiva och motiverande människor i vårt team som är intresserade av ny teknik och ta ett steg inom en kundtjänstkarriär för flygresor.


Dina arbetsuppgifter:
Du är vår kontaktperson via telefon, chatt och e-mail för företagskunder.
Du är flexibel till att jobba med kunder dygnet runt.
Du garanterar en utmärkt hantering av bokningar inom affärsresor och hotellsupport.
Du hittar smarta lösningar för varje enskild kund för att säkerställa att deras resa går smidigt och levererar toppklassig kundservice.
Du dokumenterar korrekt i alla processer i våra klienters system.Din profil:
Har en gymnasieexamen eller motsvarande
Har erfarenhet med reseindustin och har arbetat tidigare på exempelvis ett flygbolag eller inom hospitality/kundservice. Alternativt studerat turism.
God datavana och hantering av administrativa uppgifter som registreringar inom datasystem
Din engelska är flytande i tal och skrift, likt din svenska och du har god förståelse kring norska.
Förmåga att kommunicera på ett strukturerat och effektivt sätt.
Kan arbeta som gruppmedlem, såväl som självständigtMeriterande:
Talar flytande danska och kan arbeta med danska kunder.Dina förmåner:
Betald utbildning för nyanställda!
Chansen att få vara med redan från början med ett helt nytt fantastiskt team!
Erbjuder friskvård och andra utmärkande personalförmåner, inkl. ett pensionssystem.
Nära till centralstationen i Helsingborg
Internationella anknytningar som erbjuder möjlighet att gå med i kampanjer för att jobba utomlands inom Concentrix.
Stor omfattning av kultur inom en öppen och färgglad arbetsmiljö.
Lunchresturang i byggnaden.
Delta i våra aktiviteter såsom BBQs och roliga interna tävlingar med priser.Har vi väckt ditt intresse?
Skicka din ansökan här! Visa mindre

Dansktalande Kundtjänstmedarbetare

Om dig K2C är ett expansivt tillväxtbolag där det är av vikt att du trivs i en dynamisk miljö med ett högt tempo. Du som person är flexibel, lösningsorienterad och har en hög känsla för service, du lägger stor vikt på värdet av kundnöjdhet där du hellre skapar relationer istället för diskussioner. För tjänsten är den personliga lämpligheten av stor betydelse där vi värdesätter att du är självgående i ditt arbete samtidigt som du är en god lagspelare i ditt... Visa mer
Om dig
K2C är ett expansivt tillväxtbolag där det är av vikt att du trivs i en dynamisk miljö med ett högt tempo. Du som person är flexibel, lösningsorienterad och har en hög känsla för service, du lägger stor vikt på värdet av kundnöjdhet där du hellre skapar relationer istället för diskussioner.
För tjänsten är den personliga lämpligheten av stor betydelse där vi värdesätter att du är självgående i ditt arbete samtidigt som du är en god lagspelare i ditt team. För att lyckas i rollen ser vi även att du är noggrann, arbetar strukturerat och är van vid att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som Kundservicemedarbetare kommer du att arbeta självständigt, men ingå i ett större team av medarbetare som tillsammans arbetar för att leverera en högklassig service till våra kunder. Dina främsta arbetsuppgifter är att hjälpa våra kunder med att besvara olika frågor samtidigt som du ger kunden en god serviceupplevelse. Vårt främsta sätt att kommunicera med våra kunder är i dagsläget via telefon och mail men även andra kommunikationskanaler förekommer.
För att trivas hos oss ska du tycka om att samarbeta, kunna arbeta efter uppsatta mål och dela med dig av kunskap och erfarenheter. Vidare har du lätt för att skapa nya relationer och låter gärna din goda energi smitta av sig på både kunder och kollegor. Vi verkar i en branch som som ständigt utvecklas, det kräver att du som person är anpassningsbar, självständig och har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt. Tjänsten innebär mycket kommunikation, det är därför av vikt att du kan uttrycka dig tydligt och enkelt på svenska i tal och skrift. Du är lösningsorienterad, självgående och snabblärd. Du inger förtroende samt är ansvarstagande och professionell i dina kundmöte. Det är av stor vikt att du har en god inställning och ett gott förhållningssätt till din omgivning.
Arbetslivserfarenhet
God förmåga att uttrycka dig i danska språket både i tal och skrift. Svenska är meriterande.
God datorvana.
Tidigare erfarenhet av kundservicearbete ser vi som meriterande men är inget krav.
Om oss
K2C in Sweden AB är ett expansivt tillväxtbolag inom Contact Center-branschen som präglas av teknisk innovation och en unik känsla för service i alla dess olika former. Våra samarbetspartners är i huvudsak välkända varumärken inom olika branscher såsom detaljhandel, resebranschen, byggbranschen och hälsobranschen m.fl. Vi erbjuder ett brett utbud av kundanpassade lösningar inom högklassig kundservice, olika tekniska plattformar, ledarskapsutbildningar och föreläsningar samt olika konsult och uthyrningstjänster. Med vårt skandinavisktalande kontor i Helsingborg har K2C över 50 års erfarenhet inom branchen där vi hanterar över 1,5 miljoner antal kundkontakter om året.
Läs mer på www.K2C.se Visa mindre

Support & sälj-agent sökes för omgående start!

Ansök    Maj 20    Fibio Nordic AB    Kundtjänstmedarbetare
Om oss:Fibio Nordic AB är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer. Vi erbjuder telefoni tillbåde privatpersoner och företag. Fibioär unika på svenska marknaden bland annat genom vår 100% nöjd kund garanti vilket innebär att vi ger våra kunder ett antal löften för att de ska bli nöjda kunder hos oss. Vi är stolta över vårt toppbetyg på Trustpilot och slår redan idag många av de större telefonoperatörerna på fingrarna. Men vi är inte nöjda och vill b... Visa mer
Om oss:Fibio Nordic AB är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer. Vi erbjuder telefoni tillbåde privatpersoner och företag.
Fibioär unika på svenska marknaden bland annat genom vår 100% nöjd kund garanti vilket innebär att vi ger våra kunder ett antal löften för att de ska bli nöjda kunder hos oss.
Vi är stolta över vårt toppbetyg på Trustpilot och slår redan idag många av de större telefonoperatörerna på fingrarna. Men vi är inte nöjda och vill bli ännu bättre. Därför söker vi dig!
Våra kundservicemedarbetare är vårt ansikte utåt och därför väldigt viktiga.Därför söker vi nu en driven, lyhörd och social medarbetare för att utöka vårt team i centrala Helsingborg.
Vi söker nu en engagerad och serviceinriktad person till vår kundtjänst- och försäljningsavdelning. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara det första kontakten för våra kunder och ansvara för att ge dem bästa möjliga service. Din huvudsakliga roll kommer att vara att besvara inkommande samtal, lösa eventuella problem och sälja mobilabonnemang.
Vi letar efter dig som är en problemlösare och trivs i en säljande miljö. Du är strukturerad, ordningssam och har en passion för att skapa nöjda kunder. Även om försäljning av mobilabonnemang är en stor del av rollen, kommer du även att hantera andra kundserviceuppgifter såsom att svara på mejl och skicka iväg simkort.
Vi erbjuder en varierande arbetsdag med möjlighet att utvecklas och anpassa arbetsuppgifterna efter dina styrkor. Om du är redo att anta utmaningen och trivs i en dynamisk miljö där ingen dag är den andra lik, så är detta jobbet för dig. Ansök idag och bli en del av vårt härliga team!
.
Din profil:
För att vara aktuell för tjänsten skall du tala flytande svenska och ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbeten med mycket kundkontakt, dock är det inget krav så länge du har rätt vilja och driv till att lära dig.
Kravprofil:-Har minst gymnasieutbildning.
- God svenska i skrift och tal.
- Möjlighet att börja inom en månad.
- Mycket god kommunikationsförmåga.
- En stark vilja att lära och utvecklas.
I samband med våra rekryteringsprocesser begär vi alltid utdrag från belastningsregistret.
Vad erbjuder vi?
En marknadsmässigt månadslön.
Bekväma arbetstider (mån-fredag 08:00-17:00)
Möjligheten att klättra till högre tjänster inom bolaget

Tjänsten tillsätts löpande. Sök därför tjänsten så snart som möjligt! Visa mindre

Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service?

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om jobbet Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig i... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om jobbet

Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Skicka in din ansökan nu!

Rollen

I rollen kommer du att arbeta nära kollegor som delar ditt intresse för försäljning och service. Du kommer främst att arbeta med att bearbeta befintliga kunder, hantera fakturafrågor och kommunicera via mejl med våra kunder. Du kommer att sälja skräddarsydda abonnemangslösningar till både privatpersoner och företag via telefon med fokus på att skapa värdefulla relationer.

För att lyckas i rollen krävs att du:

Talar och skriver obehindrat på svenska.

Har förmåga att kommunicera på ett professionellt och förtroendegivande sätt, både i tal och skrift.

Trivs i en snabb och dynamisk miljö och kan hantera olika projekt parallellt.

Flexibel och har förmåga att hantera stressiga situationer på ett lugnt sätt.


Vi söker

Vi söker dig som trivs i sociala sammanhang, är energisk och utåtriktad. Du är bra på att hantera flera uppgifter samtidigt och har en nyfikenhet och vilja att förstå kundbehov och önskemål. Din personliga mognad och ansvarstagande är nyckelelement för framgång.
Sök tjänsten idag om detta låter som något för dig!

 Vad är det roligaste med att arbeta på Swedish Brands?
"Det roligaste med att arbeta på Swedish Brands är den starka sammanhållningen och möjligheten till personlig utveckling som varje kollega bidrar till. Att vara en del av ett team där varje individ uppmuntras att växa och lära sig nya färdigheter är både inspirerande och givande. Att se sina kollegor utvecklas och ta sig an nya utmaningar är verkligen det som får en att tycka att det är roligt att gå till jobbet." Visa mindre

Support & sälj-agent sökes för omgående start!

Ansök    Maj 15    Fibio Nordic AB    Kundtjänstmedarbetare
Om oss:Fibio Nordic AB är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer. Vi erbjuder telefoni tillbåde privatpersoner och företag. Fibioär unika på svenska marknaden bland annat genom vår 100% nöjd kund garanti vilket innebär att vi ger våra kunder ett antal löften för att de ska bli nöjda kunder hos oss. Vi är stolta över vårt toppbetyg på Trustpilot och slår redan idag många av de större telefonoperatörerna på fingrarna. Men vi är inte nöjda och vill b... Visa mer
Om oss:Fibio Nordic AB är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer. Vi erbjuder telefoni tillbåde privatpersoner och företag.
Fibioär unika på svenska marknaden bland annat genom vår 100% nöjd kund garanti vilket innebär att vi ger våra kunder ett antal löften för att de ska bli nöjda kunder hos oss.
Vi är stolta över vårt toppbetyg på Trustpilot och slår redan idag många av de större telefonoperatörerna på fingrarna. Men vi är inte nöjda och vill bli ännu bättre. Därför söker vi dig!
Våra kundservicemedarbetare är vårt ansikte utåt och därför väldigt viktiga.Därför söker vi nu en driven, lyhörd och social medarbetare för att utöka vårt team i centrala Helsingborg.
I din roll kommer du främst att hantera inkommande samtal där du besvarar frågor, löser eventuella problem och strävar efter kundnöjdhet. Även andra vanligt förekommande kundserviceuppgifter förekommer såsom att hantera inkommande mejl från våra kunder, packa och skicka iväg simkort med mera.I vår kundtjänst är uppgifterna varierande och vi försöker ofta anpassa arbetsuppgifterna utifrån dina styrkor. Är du en problemlösare som älskar att lösa problem? Är du strukturerad och ordningssam som person?Då är detta jobbet för dig.
Din profil:
För att vara aktuell för tjänsten skall du tala flytande svenska och ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi arbetar i olika datasystem därför är det ett krav att du har god datorvana. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbeten med mycket kundkontakt, dock är det inget krav så länge du har rätt vilja och driv till att lära dig.
Kravprofil:-Har minst gymnasieutbildning.
- God svenska i skrift och tal.
- Möjlighet att börja inom en månad.
- Mycket god kommunikationsförmåga.
- En stark vilja att lära och utvecklas.
- Erfarenhet av tidigare arbete med dokumenterat goda resultat
I samband med våra rekryteringsprocesser begär vi alltid utdrag från belastningsregistret.
Vad erbjuder vi?
En marknadsmässigt månadslön.
Bekväma arbetstider (mån-fredag 08:00-17:00)
Möjligheten att klättra till högre tjänster inom bolaget
Mycket fina ochnyrenoverade lokaler, centralt beläget.

Tjänsten tillsätts löpande. Sök därför tjänsten så snart som möjligt! Visa mindre

Support & sälj-agent sökes för omgående start!

Ansök    Maj 17    Fibio Nordic AB    Kundtjänstmedarbetare
Om oss:Fibio Nordic AB är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer. Vi erbjuder telefoni tillbåde privatpersoner och företag. Fibioär unika på svenska marknaden bland annat genom vår 100% nöjd kund garanti vilket innebär att vi ger våra kunder ett antal löften för att de ska bli nöjda kunder hos oss. Vi är stolta över vårt toppbetyg på Trustpilot och slår redan idag många av de större telefonoperatörerna på fingrarna. Men vi är inte nöjda och vill b... Visa mer
Om oss:Fibio Nordic AB är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer. Vi erbjuder telefoni tillbåde privatpersoner och företag.
Fibioär unika på svenska marknaden bland annat genom vår 100% nöjd kund garanti vilket innebär att vi ger våra kunder ett antal löften för att de ska bli nöjda kunder hos oss.
Vi är stolta över vårt toppbetyg på Trustpilot och slår redan idag många av de större telefonoperatörerna på fingrarna. Men vi är inte nöjda och vill bli ännu bättre. Därför söker vi dig!
Våra kundservicemedarbetare är vårt ansikte utåt och därför väldigt viktiga.Därför söker vi nu en driven, lyhörd och social medarbetare för att utöka vårt team i centrala Helsingborg.
I din roll kommer du främst att hantera inkommande samtal där du besvarar frågor, löser eventuella problem och strävar efter kundnöjdhet. Även andra vanligt förekommande kundserviceuppgifter förekommer såsom att hantera inkommande mejl från våra kunder, packa och skicka iväg simkort med mera.I vår kundtjänst är uppgifterna varierande och vi försöker ofta anpassa arbetsuppgifterna utifrån dina styrkor. Är du en problemlösare som älskar att lösa problem? Är du strukturerad och ordningssam som person?Då är detta jobbet för dig.
Din profil:
För att vara aktuell för tjänsten skall du tala flytande svenska och ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi arbetar i olika datasystem därför är det ett krav att du har god datorvana. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbeten med mycket kundkontakt, dock är det inget krav så länge du har rätt vilja och driv till att lära dig.
Kravprofil:-Har minst gymnasieutbildning.
- God svenska i skrift och tal.
- Möjlighet att börja inom en månad.
- Mycket god kommunikationsförmåga.
- En stark vilja att lära och utvecklas.
- Erfarenhet av tidigare arbete med dokumenterat goda resultat
I samband med våra rekryteringsprocesser begär vi alltid utdrag från belastningsregistret.
Vad erbjuder vi?
En marknadsmässigt månadslön.
Bekväma arbetstider (mån-fredag 08:00-17:00)
Möjligheten att klättra till högre tjänster inom bolaget
Mycket fina ochnyrenoverade lokaler, centralt beläget.

Tjänsten tillsätts löpande. Sök därför tjänsten så snart som möjligt! Visa mindre

Sommerjob - dansktalende trafikleder (ingen erfaring kræves)

Vil du arbejde i en kundeorienteret rolle med højt tempo? Er du struktureret, løsningsorienteret og kan lide at hjælpe mennesker? Så leder vi efter dig! Assistansbolaget søger nu en trafikleder, som kan støtte vores redningscentral på fuld tid i sommer. Efter sommeren er der mulighed for forlængelse.. Du vil primært arbejde for vores danske søsterselskab Assist24. Rollen indebærer, at du via telefon hjælper kunder, der har brug for vejhjælp. Du leder og fo... Visa mer
Vil du arbejde i en kundeorienteret rolle med højt tempo? Er du struktureret, løsningsorienteret og kan lide at hjælpe mennesker? Så leder vi efter dig!
Assistansbolaget søger nu en trafikleder, som kan støtte vores redningscentral på fuld tid i sommer. Efter sommeren er der mulighed for forlængelse.. Du vil primært arbejde for vores danske søsterselskab Assist24. Rollen indebærer, at du via telefon hjælper kunder, der har brug for vejhjælp. Du leder og fordeler opgaverne på en løsningsorienteret måde og følger opgaverne via virksomhedens ledelsessystem, indtil opgaven er fuldført, og kunden har fået den hjælp, den har brug for.
Arbejdsopgaverne kan blandt andet omfatte:
Modtagelse af indgående opkald
Sagsbehandling og trafikledelse via topmoderne IT-systemer
Problemløsning af forskellig karakter relateret til vejhjælp
Ledelse og fordeling af arbejde til bjergere rundt om i hele landet
Følgende etablerede processer, manuskripter og procedurer

Dette søger vi:Som person er du serviceorienteret, stressresistent og selvstændig i din arbejdsmetode. Det er også vigtigt i rollen at være en problemløser, og du skal have en ægte interesse i at hjælpe kunder for at levere den bedste kundeoplevelse. Vi ser, at du er en højtydende person og motiveres af at arbejde mål- og resultatorienteret.Vi ser gerne, at du behersker både dansk og svensk i tale og skrift.
For at passe ind på arbejdspladsen skal du som person være rolig, kommunikativ og løsningsorienteret. Du kan lide kundekontakt og kan nemt tilpasse dig forskellige kunders behov, samtidig med at du målrettet leder samtalen med kunden.Kan du kun dansk, er du dog stadig relevant for stillingen.
Vi tilbyder:Du arbejder i et åbent landskab tæt på andre ambitiøse og engagerede medarbejdere. Sammen vil I være med på en virkelig spændende vækstrejse, hvor I vil lære og udvikle jer, arbejde i topmoderne systemer og hver dag få chancen for at levere førsteklasses service til vores kunder.
Du får en fast løn og en variabel del, der er baseret på incitamenter, hvor du vil blive målt på effektivitet, tydelighed, salg af gennemførte opgaver samt kvalitet og kundeservice. Du vil arbejde på vores kontorer øverst i Prismahuset i Oceanhamnen i Helsingborg, med en vid udsigt over havet og Danmark.Dine erfaringer:
Flydende dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.
God forståelse for svensk (meriterende, ikke et krav)
Gode it-færdigheder og hurtig indlæringsevne
Fordel med god viden om dansk geografi
Serviceorienteret, stressresistent og selvstændig


Du behøver ikke at have erfaring med lignende arbejde fra tidligere, da du vil få relevant introduktion og uddannelse på stedet. Det vigtige er, at du er kundeorienteret og serviceminded.
Ansættelsesvilkår:Vi tilbyder både fuldtids- og deltidsstillinger.Vi ansætter primært medarbejdere for sommeren, men der er en god chance for forlængelse efter dialog med teamlederen.

Lyder dette som en stilling for dig? Ansøg allerede i dag! Udvalg sker løbende. Visa mindre

Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service?

Om jobbet Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Skicka in din ansökan nu! Rollen I rollen kommer du att arbeta nära kollegor som delar ditt intresse för försäljning och service. Du k... Visa mer
Om jobbet
Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Skicka in din ansökan nu!
Rollen
I rollen kommer du att arbeta nära kollegor som delar ditt intresse för försäljning och service. Du kommer främst att arbeta med att bearbeta befintliga kunder, hantera fakturafrågor och kommunicera via mejl med våra kunder. Du kommer att sälja skräddarsydda abonnemangslösningar till både privatpersoner och företag via telefon med fokus på att skapa värdefulla relationer.
För att lyckas i rollen krävs att du:
Talar och skriver obehindrat på svenska.
Har förmåga att kommunicera på ett professionellt och förtroendegivande sätt, både i tal och skrift.
Trivs i en snabb och dynamisk miljö och kan hantera olika projekt parallellt.
Flexibel och har förmåga att hantera stressiga situationer på ett lugnt sätt.

Vi söker
Vi söker dig som trivs i sociala sammanhang, är energisk och utåtriktad. Du är bra på att hantera flera uppgifter samtidigt och har en nyfikenhet och vilja att förstå kundbehov och önskemål. Din personliga mognad och ansvarstagande är nyckelelement för framgång.Sök tjänsten idag om detta låter som något för dig!
Vad är det roligaste med att arbeta på Swedish Brands?
"Det roligaste med att arbeta på Swedish Brands är den starka sammanhållningen och möjligheten till personlig utveckling som varje kollega bidrar till. Att vara en del av ett team där varje individ uppmuntras att växa och lära sig nya färdigheter är både inspirerande och givande. Att se sina kollegor utvecklas och ta sig an nya utmaningar är verkligen det som får en att tycka att det är roligt att gå till jobbet." Visa mindre

Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service?

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om jobbet Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig i... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om jobbet

Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Skicka in din ansökan nu!

Rollen

I rollen kommer du att arbeta nära kollegor som delar ditt intresse för försäljning och service. Du kommer främst att arbeta med att bearbeta befintliga kunder, hantera fakturafrågor och kommunicera via mejl med våra kunder. Du kommer att sälja skräddarsydda abonnemangslösningar till både privatpersoner och företag via telefon med fokus på att skapa värdefulla relationer.

För att lyckas i rollen krävs att du:

Talar och skriver obehindrat på svenska.

Har förmåga att kommunicera på ett professionellt och förtroendegivande sätt, både i tal och skrift.

Trivs i en snabb och dynamisk miljö och kan hantera olika projekt parallellt.

Flexibel och har förmåga att hantera stressiga situationer på ett lugnt sätt.


Vi söker

Vi söker dig som trivs i sociala sammanhang, är energisk och utåtriktad. Du är bra på att hantera flera uppgifter samtidigt och har en nyfikenhet och vilja att förstå kundbehov och önskemål. Din personliga mognad och ansvarstagande är nyckelelement för framgång.
Sök tjänsten idag om detta låter som något för dig!

 Vad är det roligaste med att arbeta på Swedish Brands?
"Det roligaste med att arbeta på Swedish Brands är den starka sammanhållningen och möjligheten till personlig utveckling som varje kollega bidrar till. Att vara en del av ett team där varje individ uppmuntras att växa och lära sig nya färdigheter är både inspirerande och givande. Att se sina kollegor utvecklas och ta sig an nya utmaningar är verkligen det som får en att tycka att det är roligt att gå till jobbet." Visa mindre

Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service?

Om jobbet Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Skicka in din ansökan nu! Rollen I rollen kommer du att arbeta nära kollegor som delar ditt intresse för försäljning och service. Du k... Visa mer
Om jobbet
Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Skicka in din ansökan nu!
Rollen
I rollen kommer du att arbeta nära kollegor som delar ditt intresse för försäljning och service. Du kommer främst att arbeta med att bearbeta befintliga kunder, hantera fakturafrågor och kommunicera via mejl med våra kunder. Du kommer att sälja skräddarsydda abonnemangslösningar till både privatpersoner och företag via telefon med fokus på att skapa värdefulla relationer.
För att lyckas i rollen krävs att du:
Talar och skriver obehindrat på svenska.
Har förmåga att kommunicera på ett professionellt och förtroendegivande sätt, både i tal och skrift.
Trivs i en snabb och dynamisk miljö och kan hantera olika projekt parallellt.
Flexibel och har förmåga att hantera stressiga situationer på ett lugnt sätt.

Vi söker
Vi söker dig som trivs i sociala sammanhang, är energisk och utåtriktad. Du är bra på att hantera flera uppgifter samtidigt och har en nyfikenhet och vilja att förstå kundbehov och önskemål. Din personliga mognad och ansvarstagande är nyckelelement för framgång.Sök tjänsten idag om detta låter som något för dig!
Vad är det roligaste med att arbeta på Swedish Brands?
"Det roligaste med att arbeta på Swedish Brands är den starka sammanhållningen och möjligheten till personlig utveckling som varje kollega bidrar till. Att vara en del av ett team där varje individ uppmuntras att växa och lära sig nya färdigheter är både inspirerande och givande. Att se sina kollegor utvecklas och ta sig an nya utmaningar är verkligen det som får en att tycka att det är roligt att gå till jobbet." Visa mindre

Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service?

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om jobbet Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern u... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om jobbet

Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Skicka in din ansökan nu!

Rollen

I rollen kommer du att arbeta nära kollegor som delar ditt intresse för försäljning och service. Du kommer främst att arbeta med att bearbeta befintliga kunder, hantera fakturafrågor och kommunicera via mejl med våra kunder. Du kommer att sälja skräddarsydda abonnemangslösningar till både privatpersoner och företag via telefon med fokus på att skapa värdefulla relationer.

För att lyckas i rollen krävs att du:

Talar och skriver obehindrat på svenska.

Har förmåga att kommunicera på ett professionellt och förtroendegivande sätt, både i tal och skrift.

Trivs i en snabb och dynamisk miljö och kan hantera olika projekt parallellt.

Flexibel och har förmåga att hantera stressiga situationer på ett lugnt sätt.


Vi söker

Vi söker dig som trivs i sociala sammanhang, är energisk och utåtriktad. Du är bra på att hantera flera uppgifter samtidigt och har en nyfikenhet och vilja att förstå kundbehov och önskemål. Din personliga mognad och ansvarstagande är nyckelelement för framgång.
Sök tjänsten idag om detta låter som något för dig!

 Vad är det roligaste med att arbeta på Swedish Brands?
"Det roligaste med att arbeta på Swedish Brands är den starka sammanhållningen och möjligheten till personlig utveckling som varje kollega bidrar till. Att vara en del av ett team där varje individ uppmuntras att växa och lära sig nya färdigheter är både inspirerande och givande. Att se sina kollegor utvecklas och ta sig an nya utmaningar är verkligen det som får en att tycka att det är roligt att gå till jobbet." Visa mindre

Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service?

Om jobbet Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Skicka in din ansökan nu! Rollen I rollen kommer du att arbeta nära kollegor som delar ditt intresse för försäljning och service. Du k... Visa mer
Om jobbet
Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Skicka in din ansökan nu!
Rollen
I rollen kommer du att arbeta nära kollegor som delar ditt intresse för försäljning och service. Du kommer främst att arbeta med att bearbeta befintliga kunder, hantera fakturafrågor och kommunicera via mejl med våra kunder. Du kommer att sälja skräddarsydda abonnemangslösningar till både privatpersoner och företag via telefon med fokus på att skapa värdefulla relationer.
För att lyckas i rollen krävs att du:
Talar och skriver obehindrat på svenska.
Har förmåga att kommunicera på ett professionellt och förtroendegivande sätt, både i tal och skrift.
Trivs i en snabb och dynamisk miljö och kan hantera olika projekt parallellt.
Flexibel och har förmåga att hantera stressiga situationer på ett lugnt sätt.

Vi söker
Vi söker dig som trivs i sociala sammanhang, är energisk och utåtriktad. Du är bra på att hantera flera uppgifter samtidigt och har en nyfikenhet och vilja att förstå kundbehov och önskemål. Din personliga mognad och ansvarstagande är nyckelelement för framgång.Sök tjänsten idag om detta låter som något för dig!
Vad är det roligaste med att arbeta på Swedish Brands?
"Det roligaste med att arbeta på Swedish Brands är den starka sammanhållningen och möjligheten till personlig utveckling som varje kollega bidrar till. Att vara en del av ett team där varje individ uppmuntras att växa och lära sig nya färdigheter är både inspirerande och givande. Att se sina kollegor utvecklas och ta sig an nya utmaningar är verkligen det som får en att tycka att det är roligt att gå till jobbet." Visa mindre

Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service?

Om jobbet Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Skicka in din ansökan nu! Rollen I rollen kommer du att arbeta nära kollegor som delar ditt intresse för försäljning och service. Du k... Visa mer
Om jobbet
Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Skicka in din ansökan nu!
Rollen
I rollen kommer du att arbeta nära kollegor som delar ditt intresse för försäljning och service. Du kommer främst att arbeta med att bearbeta befintliga kunder, hantera fakturafrågor och kommunicera via mejl med våra kunder. Du kommer att sälja skräddarsydda abonnemangslösningar till både privatpersoner och företag via telefon med fokus på att skapa värdefulla relationer.
För att lyckas i rollen krävs att du:
Talar och skriver obehindrat på svenska.
Har förmåga att kommunicera på ett professionellt och förtroendegivande sätt, både i tal och skrift.
Trivs i en snabb och dynamisk miljö och kan hantera olika projekt parallellt.
Flexibel och har förmåga att hantera stressiga situationer på ett lugnt sätt.

Vi söker
Vi söker dig som trivs i sociala sammanhang, är energisk och utåtriktad. Du är bra på att hantera flera uppgifter samtidigt och har en nyfikenhet och vilja att förstå kundbehov och önskemål. Din personliga mognad och ansvarstagande är nyckelelement för framgång.Sök tjänsten idag om detta låter som något för dig!
Vad är det roligaste med att arbeta på Swedish Brands?
"Det roligaste med att arbeta på Swedish Brands är den starka sammanhållningen och möjligheten till personlig utveckling som varje kollega bidrar till. Att vara en del av ett team där varje individ uppmuntras att växa och lära sig nya färdigheter är både inspirerande och givande. Att se sina kollegor utvecklas och ta sig an nya utmaningar är verkligen det som får en att tycka att det är roligt att gå till jobbet." Visa mindre

Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service?

Om jobbet Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Skicka in din ansökan nu! Rollen I rollen kommer du att arbeta nära kollegor som delar ditt intresse för försäljning och service. Du k... Visa mer
Om jobbet
Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Skicka in din ansökan nu!
Rollen
I rollen kommer du att arbeta nära kollegor som delar ditt intresse för försäljning och service. Du kommer främst att arbeta med att bearbeta befintliga kunder, hantera fakturafrågor och kommunicera via mejl med våra kunder. Du kommer att sälja skräddarsydda abonnemangslösningar till både privatpersoner och företag via telefon med fokus på att skapa värdefulla relationer.
För att lyckas i rollen krävs att du:
Talar och skriver obehindrat på svenska.
Har förmåga att kommunicera på ett professionellt och förtroendegivande sätt, både i tal och skrift.
Trivs i en snabb och dynamisk miljö och kan hantera olika projekt parallellt.
Flexibel och har förmåga att hantera stressiga situationer på ett lugnt sätt.

Vi söker
Vi söker dig som trivs i sociala sammanhang, är energisk och utåtriktad. Du är bra på att hantera flera uppgifter samtidigt och har en nyfikenhet och vilja att förstå kundbehov och önskemål. Din personliga mognad och ansvarstagande är nyckelelement för framgång.Sök tjänsten idag om detta låter som något för dig!
Vad är det roligaste med att arbeta på Swedish Brands?
"Det roligaste med att arbeta på Swedish Brands är den starka sammanhållningen och möjligheten till personlig utveckling som varje kollega bidrar till. Att vara en del av ett team där varje individ uppmuntras att växa och lära sig nya färdigheter är både inspirerande och givande. Att se sina kollegor utvecklas och ta sig an nya utmaningar är verkligen det som får en att tycka att det är roligt att gå till jobbet." Visa mindre

Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service?

Om jobbet Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Skicka in din ansökan nu! Rollen I rollen kommer du att arbeta nära kollegor som delar ditt intresse för försäljning och service. Du k... Visa mer
Om jobbet
Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Skicka in din ansökan nu!
Rollen
I rollen kommer du att arbeta nära kollegor som delar ditt intresse för försäljning och service. Du kommer främst att arbeta med att bearbeta befintliga kunder, hantera fakturafrågor och kommunicera via mejl med våra kunder. Du kommer att sälja skräddarsydda abonnemangslösningar till både privatpersoner och företag via telefon med fokus på att skapa värdefulla relationer.
För att lyckas i rollen krävs att du:
Talar och skriver obehindrat på svenska.
Har förmåga att kommunicera på ett professionellt och förtroendegivande sätt, både i tal och skrift.
Trivs i en snabb och dynamisk miljö och kan hantera olika projekt parallellt.
Flexibel och har förmåga att hantera stressiga situationer på ett lugnt sätt.

Vi söker
Vi söker dig som trivs i sociala sammanhang, är energisk och utåtriktad. Du är bra på att hantera flera uppgifter samtidigt och har en nyfikenhet och vilja att förstå kundbehov och önskemål. Din personliga mognad och ansvarstagande är nyckelelement för framgång.Sök tjänsten idag om detta låter som något för dig!
Vad är det roligaste med att arbeta på Swedish Brands?
"Det roligaste med att arbeta på Swedish Brands är den starka sammanhållningen och möjligheten till personlig utveckling som varje kollega bidrar till. Att vara en del av ett team där varje individ uppmuntras att växa och lära sig nya färdigheter är både inspirerande och givande. Att se sina kollegor utvecklas och ta sig an nya utmaningar är verkligen det som får en att tycka att det är roligt att gå till jobbet." Visa mindre

Norsktalande Kundtjänstmedarbetare

Driver du av en fornøyd kunde og ønsker å bidra til en enkel og effektiv kundeopplevelse? Da har vi kanskje rollen for deg! Om jobben: Arbeidsoppgavene vil bestå av å møte kunder og deres ønsker primært via telefon, men også via e-post. Spørsmålene kan variere fra leveransespørsmål, returspørsmål til komplekse spørsmål som reklamasjoner og å kunne ta beslutninger basert på gjeldende informasjon. For denne stillingen vil man jobbe for en av våre kunder i de... Visa mer
Driver du av en fornøyd kunde og ønsker å bidra til en enkel og effektiv kundeopplevelse? Da har vi kanskje rollen for deg!
Om jobben: Arbeidsoppgavene vil bestå av å møte kunder og deres ønsker primært via telefon, men også via e-post. Spørsmålene kan variere fra leveransespørsmål, returspørsmål til komplekse spørsmål som reklamasjoner og å kunne ta beslutninger basert på gjeldende informasjon. For denne stillingen vil man jobbe for en av våre kunder i deres system mot deres kunder.
Om deg:
Har du tidligere erfaring med kundeservice, så er det meritterende. Har du også jobbet med service via telefon der leveranse-, retur- og reklamasjonshåndtering har vært inkludert, så er det meritterende! Vi ser gjerne at man har grunnleggende kunnskap om hvordan netthandel fungerer. Man vil få opplæring internt i systemene som brukes, samt samtalestyring og rutiner for de spørsmålene man skal besvare. Det er meritterende hvis man har forretningsforståelse og kan se et scenario fra ulike perspektiver.
Arbeidserfaring:
Tidligere erfaring med kundeservicearbeid ser vi på som meritterende, men det er ikke et krav.
God evne til å uttrykke deg både muntlig og skriftlig på norsk uten hinder!
God datakyndighet.
Om oss:
K2C in Sweden AB er et ekspansivt vekstfirma innen Contact Center-bransjen som kjennetegnes av teknisk innovasjon og en unik følelse for service i alle dens former. Våre samarbeidspartnere er hovedsakelig kjente merkevarer innen ulike bransjer som detaljhandel, reiseliv, bygg og helse m.m. Vi tilbyr et bredt utvalg av skreddersydde løsninger innen førsteklasses kundeservice, ulike tekniske plattformer, lederopplæring og foredrag samt ulike konsulent- og utleietjenester. Med vårt skandinaviske hovedkontor i Helsingborg har K2C over 50 års erfaring innen bransjen der vi håndterer over 1,5 millioner kundeinteraksjoner årlig. Les mer på www.K2C.se
Denne rekrutteringen skjer kontinuerlig, og grupper skal tilsettes i mai. Hvis man kan begynne allerede nå, ser vi positivt på dette.
For videre spørsmål, kontakt rekrutterer på [email protected] Visa mindre

Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service?

Om jobbet Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Skicka in din ansökan nu! Rollen I rollen kommer du att arbeta nära kollegor som delar ditt intresse för försäljning och service. Du k... Visa mer
Om jobbet
Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Skicka in din ansökan nu!
Rollen
I rollen kommer du att arbeta nära kollegor som delar ditt intresse för försäljning och service. Du kommer främst att arbeta med att bearbeta befintliga kunder, hantera fakturafrågor och kommunicera via mejl med våra kunder. Du kommer att sälja skräddarsydda abonnemangslösningar till både privatpersoner och företag via telefon med fokus på att skapa värdefulla relationer.
För att lyckas i rollen krävs att du:
Talar och skriver obehindrat på svenska.
Har förmåga att kommunicera på ett professionellt och förtroendegivande sätt, både i tal och skrift.
Trivs i en snabb och dynamisk miljö och kan hantera olika projekt parallellt.
Flexibel och har förmåga att hantera stressiga situationer på ett lugnt sätt.

Vi söker
Vi söker dig som trivs i sociala sammanhang, är energisk och utåtriktad. Du är bra på att hantera flera uppgifter samtidigt och har en nyfikenhet och vilja att förstå kundbehov och önskemål. Din personliga mognad och ansvarstagande är nyckelelement för framgång.Sök tjänsten idag om detta låter som något för dig!
Vad är det roligaste med att arbeta på Swedish Brands?
"Det roligaste med att arbeta på Swedish Brands är den starka sammanhållningen och möjligheten till personlig utveckling som varje kollega bidrar till. Att vara en del av ett team där varje individ uppmuntras att växa och lära sig nya färdigheter är både inspirerande och givande. Att se sina kollegor utvecklas och ta sig an nya utmaningar är verkligen det som får en att tycka att det är roligt att gå till jobbet." Visa mindre

Danish Customer Support for Travels in Helsingborg

Concentrix is growing! Do you want to be apart of our development and help our client in the travel industry? We are looking for people with work-experience in customer service and speaks fluent Danish to join our team of travel consultants in Helsingborg! About us: Concentrix is a global leadning company with over 440,000 employees working in 70+ countries all around the world. Our customers and clients are well-known brands globally and our success is... Visa mer
Concentrix is growing! Do you want to be apart of our development and help our client in the travel industry? We are looking for people with work-experience in customer service and speaks fluent Danish to join our team of travel consultants in Helsingborg!About us:
Concentrix is a global leadning company with over 440,000 employees working in 70+ countries all around the world. Our customers and clients are well-known brands globally and our success is thanks to our people who interact with our customers every year. We invest in positive and motivating people in our team who are keen to learn from our business, to develop their career and advance within the company.


Duties:
In the role as a Danish Customer Support for Travels, you must:
handle incoming calls from private customers in Denmark.
actively listen and answer questions based on the customer's needs, as well as give advice and upsell our campaigns and activities.
create a strong customer relationship by delivering effective solutions based on sustainability and profitability.
be an expert in planning, producing and maximizing sales opportunities on every call.
provide correct information regarding prices, products and bookings of luggage and travel destinations.
documents all processes correctly in our client's computer system.Your profile:
Speaks fluent Danish and can work with Danish customers.
Has a high school diploma or equivalent
Has previously worked with customer service, hospitality or sales.
You are an expert at listening and communicating through telephone and e-mail.
Good computer skills such as navigate and register within computer systems.
Skilled in multi-tasking, as well as the ability to be flexible and quickly adapt to changes.
Stress resistant and able to defuse heated situations with upset customers and deliver constructive solutions.
Ability to work as a team member, as well as independently.
Can rotate shifts if needed and be on time!


Benefits:
Paid training for new hires
The chance to be involved right from the start with a brand new fantastic team!
Offers wellness allowance and other outstanding employee benefits, incl. a pension system.
Close to the central station in Helsingborg.
International connections that offer the opportunity to join campaigns to work abroad within Concentrix.
Great extent of culture within an open and colorful work environment
Lunch restaurant in the building.
Participate in our activities such as barbeques and fun internal competitions with prizes.Are you interested?
Send your application today! Visa mindre

Kundservicemedarbetare till Sjödin fastigheter

Har du tidigare erfarenhet av kundservice och gillar att vara den som löser problem och skapar positiva upplevelser?  Har du dessutom erfarenhet av administration och ett intresse för fastighetsbranschen? Då tycker jag att du ska läsa vidare. Sjödin fastigheter söker nu efter en kundtjänstmedarbetare till Helsingborg! Som Kundservicemedarbetare... är du nyckeln till att skapa trygghet och trivsel för våra hyresgäster. Du drivs av att hjälpa andra och le... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av kundservice och gillar att vara den som löser problem och skapar positiva upplevelser?  Har du dessutom erfarenhet av administration och ett intresse för fastighetsbranschen? Då tycker jag att du ska läsa vidare. Sjödin fastigheter söker nu efter en kundtjänstmedarbetare till Helsingborg!


Som Kundservicemedarbetare...
är du nyckeln till att skapa trygghet och trivsel för våra hyresgäster. Du drivs av att hjälpa andra och leverera service i världsklass. Du kommer att hantera inkomna ärenden både via telefon och mejl och dagligen vara i kontakt med våra hyresgäster som kan behöva hjälp med allt från att felanmäla att torktumlaren inte fungerar i tvättstugan till att de saknar en hyresavi.
Det här kan du se fram emot!

Ta emot inkomna felanmälningar och registrera dem med rätt information samt tilldela det till rätt resurs


Problemlösning och mindre utredningar under ärendehanteringsprocessen


Hålla kontakten med interna och externa resurser gällande pågående ärenden  


Administration i hyressystemet, t ex hyreshöjningar


Stötta övriga delar inom verksamheten vid behov


Du har tidigare erfarenhet av kundservice..
och söker efter en fartfylld roll med många kontaktytor. Du har tidigare erfarenhet av kundbemötande och vet vad som krävs för att leverera en god service till dina kunder. En missnöjd hyresgäst ser du som en möjlighet att vända till glad, snarare än som ett problem.
Detta krävs för rollen:

Tidigare erfarenhet av kundbemötande i en roll som exempelvis kundtjänstmedarbetare eller receptionist


Erfarenhet av administration


Goda kunskaper i Officepaketet


Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom fastighetsbranschen. Då våra hyresgäster har många olika nationaliteter är kunskap i ytterligare något språk ett stort plus i kanten.
Som person tror vi att du...
Trivs med att ha många sociala kontakter, är duktig på att kommunicera och har en god problemlösningsförmåga. Samtidigt som du är självgående så är det viktigt att kunna be om hjälp och ha en god samarbetsförmåga. Vi söker dig som vill växa tillsammans med oss, så vi ser gärna att du vågar tar egna initiativ och ser möjligheter.
Hos oss kommer du till…
en organisation med högt i tak,  där du är omgiven av ett familjärt gäng av engagerade och erfarna kollegor. Vi är en platt organisation där alla, oavsett var man är organisationen, hjälps åt. Hos oss finns stora möjligheter att vara med och påverka och vi uppmuntrar dig till att komma med nya idéer hur vi ska bli ännu bättre.  Idag är vi ca 30 medarbetare med huvudkontor i Helsingborg.
Sjödin Fastigheter
Sedan starten 1967 har bolaget arbetat med energioptimering och fastighetsskötsel. Per Sjödin blev delägare i företaget 1988 och är därefter ensam ägare från 1992. Under åren har vi vuxit och utökat vår verksamhet. Idag har vi ca 2000 hyresobjekt från Landskrona i söder till Timrå i norr, där vi erbjuder olika typer av fastigheter, såsom bostäder, industrilokaler, kontor, kontorshotell, hotell och butikslokaler.
Vill du veta mer om oss besök gärna vår hemsida: www.sjodinfastigheter.se
Om detta låter som en spännande tjänst för dig…
är du varmt välkommen med din ansökan!
Sök tjänsten och bifoga ditt CV. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan komma att plockas ner om vi hittar rätt, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
Har du frågor eller funderingar kring rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Linnea Neldemo – [email protected] Visa mindre

Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service?

Om jobbet Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Skicka in din ansökan nu! Rollen I rollen kommer du att arbeta nära kollegor som delar ditt intresse för försäljning och service. Du k... Visa mer
Om jobbet
Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänst medarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Skicka in din ansökan nu!
Rollen
I rollen kommer du att arbeta nära kollegor som delar ditt intresse för försäljning och service. Du kommer främst att arbeta med att bearbeta befintliga kunder, hantera fakturafrågor och kommunicera via mejl med våra kunder. Du kommer att sälja skräddarsydda abonnemangslösningar till både privatpersoner och företag via telefon med fokus på att skapa värdefulla relationer.
För att lyckas i rollen krävs att du:
Talar och skriver obehindrat på svenska.
Har förmåga att kommunicera på ett professionellt och förtroendegivande sätt, både i tal och skrift.
Trivs i en snabb och dynamisk miljö och kan hantera olika projekt parallellt.
Flexibel och har förmåga att hantera stressiga situationer på ett lugnt sätt.

Vi söker
Vi söker dig som trivs i sociala sammanhang, är energisk och utåtriktad. Du är bra på att hantera flera uppgifter samtidigt och har en nyfikenhet och vilja att förstå kundbehov och önskemål. Din personliga mognad och ansvarstagande är nyckelelement för framgång.Sök tjänsten idag om detta låter som något för dig!
Vad är det roligaste med att arbeta på Swedish Brands?
"Det roligaste med att arbeta på Swedish Brands är den starka sammanhållningen och möjligheten till personlig utveckling som varje kollega bidrar till. Att vara en del av ett team där varje individ uppmuntras att växa och lära sig nya färdigheter är både inspirerande och givande. Att se sina kollegor utvecklas och ta sig an nya utmaningar är verkligen det som får en att tycka att det är roligt att gå till jobbet." Visa mindre

Kundtjänst inom Privatresor

Är du vår nästa expert inom resor och har en känsla för exceptionell service och kundkontakt? Perfekt! Gå med i vårt team av kundtjänstmedarbetare inom resor i Helsingborg. Concentrix växer så det knakar! Ett globalt ledande outsourcing företag som har över 440,000 anställda i 70+ länder runt om i världen! Våra kunder och klienter är världskända varumärken och vår framgång är tack vare vår personal som hanterar miljontals kundinteraktioner varje år. Vi... Visa mer
Är du vår nästa expert inom resor och har en känsla för exceptionell service och kundkontakt? Perfekt! Gå med i vårt team av kundtjänstmedarbetare inom resor i Helsingborg.Concentrix växer så det knakar! Ett globalt ledande outsourcing företag som har över 440,000 anställda i 70+ länder runt om i världen! Våra kunder och klienter är världskända varumärken och vår framgång är tack vare vår personal som hanterar miljontals kundinteraktioner varje år. Vi satsar på positiva, motiverade individer i vårt team som är angelägna till att lära sig mer om vår verksamhet, utveckla sin karriär och avancera inom vårt företag.


Dina arbetsuppgifter:
Du är vår kontaktperson via telefon och e-mail för privatkunder och garanterar en utmärkt hantering av bokningar inom privatresor.
Du tillhandahåller korrekt information om nya bokningar och alternativ för ombokning och avbokningar för resor inom flyg, hotellbokningar och annat.
Du hittar perfekta lösningar för varje enskild kund för att säkerställa att deras resa går smidigt och därav levererar exceptionell kundservice.
Du dokumenterar korrekt alla processer i våra klienters system.Din profil:
Fullbordad gymnasieexamen eller motsvarande.
Kan arbeta dagtid, kvällstid och ev. helger
Du har erfarenhet av reseindustrin och har god förståelse för hantering av privatkunder.
Skriftlig och muntlig språkkunskaper i svenska (med goda engelskakunskaper) - tjänsten kräver inkommande samtal och e-postkommunikation. 
Förståelse av norska språket då norska samtal förekommer.
Förmåga att kommunicera på ett strukturerat och effektivt sätt.Dina förmåner:
Chansen att få vara med redan från början! Börja med ett helt nytt fantastiskt team.
Betald utbildning på plats tillsammans med ditt nya team.
Vi erbjuder dig friskvård och andra utmärkta företagsförmåner, inklusive ett pensionssystem.
Att få arbeta i ett ljust öppet kontorslandskap i centrala Helsingborg.
Kök med gratis varma drycker och mineralvatten.
Lunch restaurang i byggnaden.
Delta i våra aktiviteter såsom BBQs och roliga interna tävlingar med priser.
Vänligen skicka endast din ansökan via våra portaler. Tack! Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till kommande uppdrag i Helsingborg

Vi är ständigt ute efter nya talanger och söker just nu kundsupport till kommande uppdrag runt Helsingborg, Ängelholm, Höganäs och Landskrona. I en roll inom kundtjänst erbjuds du varierande och utvecklande arbetsuppgifter som innebär intern- och extern kommunikation där telefon, mail och system är viktiga arbetsredskap. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. innebära: • Ta emot och hantera kundärende från start till slut • Hantera frågor kring order, lever... Visa mer
Vi är ständigt ute efter nya talanger och söker just nu kundsupport till kommande uppdrag runt Helsingborg, Ängelholm, Höganäs och Landskrona. I en roll inom kundtjänst erbjuds du varierande och utvecklande arbetsuppgifter som innebär intern- och extern kommunikation där telefon, mail och system är viktiga arbetsredskap.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. innebära:

• Ta emot och hantera kundärende från start till slut
• Hantera frågor kring order, leverans och reklamation
• Intern- och extern kommunikation

Om Dig

För dig faller service naturligt och du trivs att hantera flera ärende parallellt. Du har förmåga att se helheten och att bemöta frågor ur ett större perspektiv för att kommunikativt ge bästa service och leverans till kund. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Vidare är du en person som gillar att planera och skapa struktur för att prioritera ditt arbete.Är servicemedveten, lösningsorienterad och intresserad att lära dig nya saker.

• Är en god kommunikatör med känsla för detaljer i kundens upplevelse
• Tar ansvar för dina arbetsuppgifter men kan också samarbeta i grupp
• Har god data- och systemvana
• Har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal samt skrift på svenska och engelska.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekyteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via [email protected]. Har du frågor angående registreringen, vänligen kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säljande kundservicemedarbetare

Om jobbet Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänstmedarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Skicka in din ansökan nu! Rollen I rollen kommer du att arbeta nära kollegor som delar ditt intresse för försäljning och service. Du ko... Visa mer
Om jobbet
Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänstmedarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Skicka in din ansökan nu!
Rollen
I rollen kommer du att arbeta nära kollegor som delar ditt intresse för försäljning och service. Du kommer främst att arbeta med att bearbeta befintliga kunder, hantera fakturafrågor och kommunicera via mejl med våra kunder. Du kommer att sälja skräddarsydda abonnemangslösningar till både privatpersoner och företag via telefon med fokus på att skapa värdefulla relationer.
För att lyckas i rollen krävs att du:
Talar och skriver obehindrat på svenska.
Har förmåga att kommunicera på ett professionellt och förtroendegivande sätt, både i tal och skrift.
Trivs i en snabb och dynamisk miljö och kan hantera olika projekt parallellt.
Flexibel och har förmåga att hantera stressiga situationer på ett lugnt sätt.

Vi söker
Vi söker dig som trivs i sociala sammanhang, är energisk och utåtriktad. Du är bra på att hantera flera uppgifter samtidigt och har en nyfikenhet och vilja att förstå kundbehov och önskemål. Din personliga mognad och ansvarstagande är nyckelelement för framgång.Sök tjänsten idag om detta låter som något för dig!

Vad är det roligaste med att arbeta på Swedish Brands?
"Det roligaste med att arbeta på Swedish Brands är den starka sammanhållningen och möjligheten till personlig utveckling som varje kollega bidrar till. Att vara en del av ett team där varje individ uppmuntras att växa och lära sig nya färdigheter är både inspirerande och givande. Att se sina kollegor utvecklas och ta sig an nya utmaningar är verkligen det som får en att tycka att det är roligt att gå till jobbet." Visa mindre

Säljande kundservicemedarbetare

Om jobbet Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänstmedarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Skicka in din ansökan nu! Rollen I rollen kommer du att arbeta nära kollegor som delar ditt intresse för försäljning och service. Du ko... Visa mer
Om jobbet
Vill du ha en spännande utmaning inom försäljning och service? Vi letar efter en passionerad kundtjänstmedarbetare med ett stort intresse för försäljning till vårt kontor i Helsingborg! Här erbjuds garantilön, generös provision, kontinuerlig intern utbildning och en dynamisk arbetsmiljö där din drivkraft belönas. Skicka in din ansökan nu!
Rollen
I rollen kommer du att arbeta nära kollegor som delar ditt intresse för försäljning och service. Du kommer främst att arbeta med att bearbeta befintliga kunder, hantera fakturafrågor och kommunicera via mejl med våra kunder. Du kommer att sälja skräddarsydda abonnemangslösningar till både privatpersoner och företag via telefon med fokus på att skapa värdefulla relationer.
För att lyckas i rollen krävs att du:
Talar och skriver obehindrat på svenska.
Har förmåga att kommunicera på ett professionellt och förtroendegivande sätt, både i tal och skrift.
Trivs i en snabb och dynamisk miljö och kan hantera olika projekt parallellt.
Flexibel och har förmåga att hantera stressiga situationer på ett lugnt sätt.

Vi söker
Vi söker dig som trivs i sociala sammanhang, är energisk och utåtriktad. Du är bra på att hantera flera uppgifter samtidigt och har en nyfikenhet och vilja att förstå kundbehov och önskemål. Din personliga mognad och ansvarstagande är nyckelelement för framgång.Sök tjänsten idag om detta låter som något för dig!

Vad är det roligaste med att arbeta på Swedish Brands?
"Det roligaste med att arbeta på Swedish Brands är den starka sammanhållningen och möjligheten till personlig utveckling som varje kollega bidrar till. Att vara en del av ett team där varje individ uppmuntras att växa och lära sig nya färdigheter är både inspirerande och givande. Att se sina kollegor utvecklas och ta sig an nya utmaningar är verkligen det som får en att tycka att det är roligt att gå till jobbet." Visa mindre

Biluthyrare

Ansök    Apr 25    Bildeve AB    Kundtjänstmedarbetare
Vi behöver förstärka vår biluthyrning och söker en ny kollega. På Bildeve möter vi våra kunder redan innan de hinner fram till disk och har ett stort fokus på att ge en fantastisk service. I rollen som biluthyrare jobbar man med hela processen från bokning till återlämning och fakturering. Man ansvarar för att maximera antalet uthyrningar och erbjuda den bästa kundservicen. Du ingår i ett team om 5 kollegor och rapporterar till Biluthyrningschefen. H... Visa mer
Vi behöver förstärka vår biluthyrning och söker en ny kollega. På Bildeve möter vi våra kunder redan innan de hinner fram till disk och har ett stort fokus på att ge en fantastisk service.

I rollen som biluthyrare jobbar man med hela processen från bokning till återlämning och fakturering. Man ansvarar för att maximera antalet uthyrningar och erbjuda den bästa kundservicen. Du ingår i ett team om 5 kollegor och rapporterar till Biluthyrningschefen.
Huvudsakliga arbetsuppgifter i tjänsten:

Ta emot bokningar från kund via telefon, mail och vid disk
Genomgång och planering av vagnpark
Städa, tvätta och färdigställa bilar för leverans
Kontraktsskrivning med kund
Återlämning och avslutning av bilhyra
Hämta/leverera bil hos kund
Är det dig vi söker?

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet och som person är det viktigt att du är prestigelös och har ett hjärta för service. Du som söker ska ha genomgått din gymnasieutbildning och inneha B-körkort. Du har god förmåga att hantera och prioritera arbetsuppgifter. Det svenska och engelska språket hanterar du flytande i både tal och skrift. Du innehar en god datorvana.
Som person är du engagerad och har ett eget driv. Du trivs i ett högt arbetstempo med omväxlande uppgifter. Du har förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Du sätter alltid kunden i fokus.
Om tjänsten

Tjänsten är tillsvidaretjänst på 100% med provanställning om 6 mån. Arbetstiden schemaläggs dagtid måndag-fredag med ett rullande schema för att bemanna mellan 07.00-18.00.
Ansökan

Då vi arbetar med löpande urval till tjänsten ber vi dig ansöka snarast. Visa mindre

Junior customer retention account manager

Ansök    Apr 16    Fibio Nordic AB    Kundtjänstmedarbetare
Om oss:Fibio Nordic AB är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer. Vi erbjuder telefoni tillbåde privatpersoner och företag. Fibioär unika på svenska marknaden bland annat genom vår 100% nöjd kund garanti vilket innebär att vi ger våra kunder ett antal löften för att de ska bli nöjda kunder hos oss. Vi är stolta över vårt toppbetyg på Trustpilot och slår redan idag många av de större telefonoperatörerna på fingrarna. Men vi är inte nöjda och vill b... Visa mer
Om oss:Fibio Nordic AB är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer. Vi erbjuder telefoni tillbåde privatpersoner och företag.
Fibioär unika på svenska marknaden bland annat genom vår 100% nöjd kund garanti vilket innebär att vi ger våra kunder ett antal löften för att de ska bli nöjda kunder hos oss.
Vi är stolta över vårt toppbetyg på Trustpilot och slår redan idag många av de större telefonoperatörerna på fingrarna. Men vi är inte nöjda och vill bli ännu bättre. Därför söker vi dig!
Våra kundservicemedarbetare är vårt ansikte utåt och därför väldigt viktiga.Därför söker vi nu en driven, lyhörd och social medarbetare för att utöka vårt team i centrala Helsingborg.
I din roll kommer du främst att hantera inkommande samtal där du besvarar frågor, löser eventuella problem och strävar efter kundnöjdhet. Även andra vanligt förekommande kundserviceuppgifter förekommer såsom att hantera inkommande mejl från våra kunder, packa och skicka iväg simkort med mera.I vår kundtjänst är uppgifterna varierande och vi försöker ofta anpassa arbetsuppgifterna utifrån dina styrkor. Är du en problemlösare som älskar att lösa problem? Är du strukturerad och ordningssam som person?Då är detta jobbet för dig.
Din profil:
För att vara aktuell för tjänsten skall du tala flytande svenska och ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi arbetar i olika datasystem därför är det ett krav att du har god datorvana. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbeten med mycket kundkontakt, dock är det inget krav så länge du har rätt vilja och driv till att lära dig.
Kravprofil:-Har minst gymnasieutbildning.
- God svenska i tal ochskrift.
- Mycket god kommunikationsförmåga.
- En stark vilja att lära och utvecklas.Vad erbjuder vi?
Fast grundlön + bonus.
Bekväma arbetstider (mån-fredag 08:00-17:00).
Möjligheten att klättra till högre tjänster inom bolaget.
Mycket fina ochnyrenoverade lokaler, centralt beläget.

KONTAKTPERSONHar du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Winter på [email protected], kontorschef Fibio Nordic AB
Tjänsten tillsätts löpande. Sök därför tjänsten så snart som möjligt!
I samband med våra rekryteringsprocesser begär vi alltid utdrag från belastningsregistret. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare

Drivs du av en nöjd kund och vill bidra till en enkel och effektiv kundresa? Då har vi kanske rollen för dig! Om arbetet: arbetsuppgifterna kommer bestå av att bemöta kunder och deras önskemål primärt via telefon men även via Mail. Frågorna kan variera i form av leveransfrågor, returfrågor men även komplexa frågor som reklamationer och kunna ta beslut utifrån aktuell information man har. Just för denna tjänsten kommer man sitta och arbeta för en av våra ku... Visa mer
Drivs du av en nöjd kund och vill bidra till en enkel och effektiv kundresa? Då har vi kanske rollen för dig!
Om arbetet: arbetsuppgifterna kommer bestå av att bemöta kunder och deras önskemål primärt via telefon men även via Mail. Frågorna kan variera i form av leveransfrågor, returfrågor men även komplexa frågor som reklamationer och kunna ta beslut utifrån aktuell information man har. Just för denna tjänsten kommer man sitta och arbeta för en av våra kunder i deras system mot deras kunder men man kan även framöver få jobba mot andra företag och andra uppdragsgivare.
Om dig:
Har du jobbat med kundservice tidigare så är det meriterande. Har du även jobbat med service via telefon där leveransfrågor, returhantering och reklamationshantering ingått så är det meriterande! Vi ser gärna att man har en förkunskap om hur e-handel fungerar i stora drag. Man kommer få utbildning internt i systemen som används samt samtalsstyrning och respektive rutiner för just de frågorna man kommer besvara.
Det är meriterande om man har ett affärsmannaskap och kan se ett scenario från olika perpektiv
Arbetslivserfarenhet
Tidigare erfarenhet av kundservicearbete ser vi som meriterande men är inget krav
God förmåga att uttrycka dig i både det svenska språket både i tal och skrift obehindrat!
God datorvana.
Om oss
K2C in Sweden AB är ett expansivt tillväxtbolag inom Contact Center-branschen som präglas av teknisk innovation och en unik känsla för service i alla dess olika former. Våra samarbetspartners är i huvudsak välkända varumärken inom olika branscher såsom detaljhandel, resebranschen, byggbranschen och hälsobranschen m.fl. Vi erbjuder ett brett utbud av kundanpassade lösningar inom högklassig kundservice, olika tekniska plattformar, ledarskapsutbildningar och föreläsningar samt olika konsult och uthyrningstjänster. Med vårt skandinavisktalande huvudkontor i Helsingborg har K2C över 50års erfarenhet inom branchen där vi hanterar över 1,5 miljoner antal kundkontakter om året. Läs mer på www.K2C.se Visa mindre

Dansktalande kundservicemedarbetare

Ansök    Apr 17    Resurs Bank AB    Kundtjänstmedarbetare
Få koll på rollen På Customer Service ansvarar vi för all kundservice och kundnära administration inom Resurs Bank. Vi erbjuder spännande och utvecklande roller med mycket kundkontakt där inringande telefoni och/eller administration är en stor del av din arbetsdag. Vi erbjuder dig engedigen introduktionsutbildning som omfattar både system, produktkunskap och försäljning vilket gör digredo att ge våra kunder den bästa tänkbara kundupplevelsen. Ansvarsområd... Visa mer
Få koll på rollen
På Customer Service ansvarar vi för all kundservice och kundnära administration inom Resurs Bank. Vi erbjuder spännande och utvecklande roller med mycket kundkontakt där inringande telefoni och/eller administration är en stor del av din arbetsdag.
Vi erbjuder dig engedigen introduktionsutbildning som omfattar både system, produktkunskap och försäljning vilket gör digredo att ge våra kunder den bästa tänkbara kundupplevelsen.
Ansvarsområden:
Hantera inkommande samtal och e-post från danska kunder
Ge professionell och vänlig support för att lösa kundens frågor och problem
Dokumentera ärenden och följa upp enligt gällande riktlinjer
Samarbeta med andra avdelningar för att säkerställa en enhetlig och effektiv kundupplevelse
Bidra till kontinuerlig förbättring av kundtjänstprocesser och -praxis

Kort om avdelningarna som du kan komma att arbeta på
Partnersupport - Här stöttar våra anställdaföretagspartners med kreditfrågor, presentkortshantering mm.
Consumer Loans -Handlägger, utvärderar och beviljar låneansökningar från privatpersoner.
Kundsupport (Front Line) - Hjälper våra privatkunder genom inkommande samtal, med allt från fakturafrågor till kredithantering.
Pre-collection - Hjälper våra privatkunder med avbetalningsplaner, dödsbon och dylikt för att undvika att de ska hamna hos inkasso. Mer administration.
Out bound precollection - Här är deprimära arbetsuppgifter är att ta inkommande och utgående telefonsamtal, på både svenska, norska och danska. Du hanterar skuldförfrågningar och andra på avdelningen förekommande administrativa uppgifter
På ett personligt plan
Vi söker som har en positiv inställning, känsla för god service och kvalitet. Att du är flexibel och gillar att arbeta i ett tillväxtorienterat företag med högt tempo och snabba beslut är en självklarhet!
Kvalifikationer:
Flytande i danska, både i tal och skrift
En positiv inställning och förmåga att ge enastående service
God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta effektivt under press
Erfarenhet av kundtjänst är meriterande men inte ett krav
Flexibilitet att arbeta i olika skift, inklusive kvällar och helger.

Viktigt att känna till
På slutkandidater genomför vi en utförlig bakgrundskontroll via ett externt bolag.
Mer än bara ett jobb
Resurs är en ledande nordisk bank med en enkel filosofi: Vi vill skapa balans i människors vardagsekonomi. På den grunden bygger vi erbjudanden och tjänster inom lån, sparande och betalningar för butik och e-handel som utgår från människors liv och vardag, och som skapar långsiktiga värden för våra kunder och för samhället. Idag har vi en kundbas på drygt 6 miljoner privatkunder och 650 anställda i Norden.
Ansök idag!
Vänta inte med att skicka in din ansökan, urval och intervjuer sker nämligen löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista annonseringsdatum. Vi ser fram emot att höra från dig.#LI-LN1 Visa mindre

Nya kollegor sökes till vår kundservice på Visma Amili ????

Ansök    Apr 10    Visma Amili AB    Kundtjänstmedarbetare
Nu söker vi kollegor på deltid, minst 50%. Är du vår nya stjärna på kundservice? Vill du jobba på ett företag som är med och formar vårt samhälles framtid? Är du en serviceinriktad person med erfarenhet inom support & service? Trivs du dessutom med ha daglig kontakt med både kunder och kollegor? Då ska du höra av dig till oss! För ett par år sedan påbörjade vi en utvecklingsresa med fokus på våra medarbetare, våra kunder, vår teknik och vår tillväxt. Vi lä... Visa mer
Nu söker vi kollegor på deltid, minst 50%. Är du vår nya stjärna på kundservice?
Vill du jobba på ett företag som är med och formar vårt samhälles framtid? Är du en serviceinriktad person med erfarenhet inom support & service? Trivs du dessutom med ha daglig kontakt med både kunder och kollegor? Då ska du höra av dig till oss!
För ett par år sedan påbörjade vi en utvecklingsresa med fokus på våra medarbetare, våra kunder, vår teknik och vår tillväxt. Vi lämnade 2023 som vårt starkaste år någonsin, både sett till resultat, kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet. Nu växlar vi inte ner - tvärtom!
Vi erbjuder dig ett spännande arbete med fantastiska kollegor i en miljö som genomsyras av framåtanda och utveckling. Vi är ett lönsamt bolag med en stark tillväxt och möjligheterna för personlig utveckling och påverkan är stora.

Din nya roll
Som en del av vårt kundserviceteam kommer du tillsammans med dina härliga kollegor att ge bästa möjliga service till våra kunder. Detta gör vi genom direkt support via telefon, chatt och mail.
Teamet präglas av laganda, innovation och viljan av att lösa kundernas problem på bästa möjliga sätt!

Vi...
Vägleder våra kunder till bra lösningar som passar just dem.
Levererar kundservice av högsta klass kring frågor om exempelvis fakturor, betalningar och inkassoärenden.
Arbetar främst via inkommande samtal per telefon, email och chatt
Har ett nära samarbete både inom vår grupp och även med andra interna team.
Bidrar till att utveckla våra processer och rutiner för att säkerställa en fantastisk kundupplevelse.
Supporterar 07-19 helgfria dagar, arbetspass kommer att variera mellan dessa tider.


Vem är du?
Vi letar efter dig som har erfarenhet från kundservice och som är van att leverera förstklassig service!
Du är tekniskt intresserad, samtidigt som du gillar att hjälpa kunder att lyckas.
Du har en positiv ”kan-göra” attityd, proaktivt tankesätt och gillar att lära dig nya saker.
Du är en god kommunikatör och behärskar svenska samt engelska i tal och skrift obehindrat.
Det är meriterande om du har god förståelse för betalningsprocesser, erfarenhet av kundservice samt att arbeta i olika system samtidigt.

Placeringen är i Helsingborg, med flexibla dagar på kontoret (mer i början för att du ska få en raketstart!).
Givet vår bransch görs kreditupplysning som en del av rekryteringsprocessen.

Din ansökan
Är du den vi söker efter? Skicka in din ansökan så snart som möjligt men senast den 24 april. Vi har löpande rekrytering och hoppas hitta rätt person innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten?Hör av dig till:Agge Bendtzen: [email protected] Isic: [email protected] Nilsson: [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare

Drivs du av en nöjd kund och vill bidra till en enkel och effektiv kundresa? Då har vi kanske rollen för dig! Om arbetet: arbetsuppgifterna kommer bestå av att bemöta kunder och deras önskemål primärt via telefon men även via Mail. Frågorna kan variera i form av leveransfrågor, returfrågor men även komplexa frågor som reklamationer och kunna ta beslut utifrån aktuell information man har. Just för denna tjänsten kommer man sitta och arbeta för en av våra ku... Visa mer
Drivs du av en nöjd kund och vill bidra till en enkel och effektiv kundresa? Då har vi kanske rollen för dig!
Om arbetet: arbetsuppgifterna kommer bestå av att bemöta kunder och deras önskemål primärt via telefon men även via Mail. Frågorna kan variera i form av leveransfrågor, returfrågor men även komplexa frågor som reklamationer och kunna ta beslut utifrån aktuell information man har. Just för denna tjänsten kommer man sitta och arbeta för en av våra kunder i deras system mot deras kunder.
Om dig:
Har du jobbat med kundservice tidigare så är det meriterande. Har du även jobbat med service via telefon där leveransfrågor, returhantering och reklamationshantering ingått så är det meriterande! Vi ser gärna att man har en förkunskap om hur e-handel fungerar i stora drag. Man kommer få utbildning internt i systemen som används samt samtalsstyrning och respektive rutiner för just de frågorna man kommer besvara.
Det är meriterande om man har ett affärsmannaskap och kan se ett scenario från olika perpektiv
Arbetslivserfarenhet
Tidigare erfarenhet av kundservicearbete ser vi som meriterande men är inget krav
God förmåga att uttrycka dig i både det svenska språket både i tal och skrift obehindrat!
God datorvana.
Om oss
K2C in Sweden AB är ett expansivt tillväxtbolag inom Contact Center-branschen som präglas av teknisk innovation och en unik känsla för service i alla dess olika former. Våra samarbetspartners är i huvudsak välkända varumärken inom olika branscher såsom detaljhandel, resebranschen, byggbranschen och hälsobranschen m.fl. Vi erbjuder ett brett utbud av kundanpassade lösningar inom högklassig kundservice, olika tekniska plattformar, ledarskapsutbildningar och föreläsningar samt olika konsult och uthyrningstjänster. Med vårt skandinavisktalande huvudkontor i Helsingborg har K2C över 50års erfarenhet inom branchen där vi hanterar över 1,5 miljoner antal kundkontakter om året. Läs mer på www.K2C.se
Denna rekrytering sker löpande och grupper skall tillsättas i April med start 22/4 och Maj (Ej planerat startdatum) i samband med interna utbildningar.
För vidare frågor kontkata rekryterare på [email protected] Visa mindre

Vikarierande kundservicemedarbetare sökes till Smart Parkering Sverige AB

Smart Parkering Sverige AB har idag hand om parkeringsövervakning, drift och förvaltning av garage och parkeringsanläggningar. Detta gör vi på uppdrag av fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltningsföretag. Vi tillhandahåller smarta skräddarsydda digitala och miljövänliga lösningar samt marknadens kundvänligaste plattform. Vi är verksamma på flera orter runt om i landet med ett huvudkontor i Stockholm. Med miljö och teknik i fokus skapar vi fr... Visa mer
Smart Parkering Sverige AB har idag hand om parkeringsövervakning, drift och förvaltning av garage och parkeringsanläggningar. Detta gör vi på uppdrag av fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltningsföretag. Vi tillhandahåller smarta skräddarsydda digitala och miljövänliga lösningar samt marknadens kundvänligaste plattform. Vi är verksamma på flera orter runt om i landet med ett huvudkontor i Stockholm.

Med miljö och teknik i fokus skapar vi framtidens parkering!

Information om tjänsten:

Smart Parkering Sverige AB växer och söker en vikarie till vårt kundserviceteam! Som kundservicemedarbetare är du företagets ansikte utåt mot såväl avtalskund, slutkund och leverantörer. Du besvarar frågor, löser problem och kommunicerar på ett professionellt och ansvarsfullt sätt. Du samverkar med övriga avdelningar och tar ansvar och initiativ inom ditt arbetsområde. Du strukturerar din dag effektivt och i samråd med övriga kundservicemedarbetare för att säkerställa god service under dygnets alla bemannade timmar.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Hantera inkomna ärenden per telefon, mail och chatt
• Hantera kösystem och uthyrning av parkeringsplatser och garage
• Utfärda och avsluta parkeringstillstånd
• Löpande arbeta med utveckling och förbättring av kundserviceavdelningen tillsammans med resten av kundserviceteamet

Samtliga arbetsuppgifter skall genomföras i enlighet med Smart Parkering Sveriges ISO-certifierade ledningssystem.

Anställningsvillkor:

• Tjänsten är ett vikariat på heltid med start enligt överenskommelse.
• Mån-fre kl. 08-17
• Lön enligt överenskommelse
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag
• Du omfattas av Säkerhetsföretagens tjänstemannaavtal (kollektivavtal).

Kvalifikationer:

• Färdigställd gymnasieutbildning
• Dokumenterad erfarenhet av service och/eller sälj
• Erfarenhet av kundservice är meriterande
• Erfarenhet av parkeringsbranschen är meriterande
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska och göra dig förstådd på engelska.
• Övriga språkkunskaper är meriterande

För att trivas tror vi att du är/har:

• Kommunikativ och professionell i ditt bemötande
• Lösningsorienterad och lättlärd
• Har god samarbetsförmåga
• Självständig och strukturerad
• Lugn och stresstålig
• Kvalitetsmedveten och noggrann
• Kan ta emot och förmedla oönskade budskap
• Förmåga att göra flera saker samtidigt (exempelvis prata med kund och logga ärendet samtidigt)

I övrigt tror vi att du drivs av att göra ett gott arbete och vara en god representant för Smart Parkering Sverige AB. I samband med anställning kan begäran om utdrag från polisens belastningsregister förekomma.

Urval:

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Frågor?

Kontaktar ansvarig rekryterare, Victor Emanuelsson Van Eekelen via [email protected]

Ansökningar tas enbart emot via formuläret.

Övrigt:

Vi väljer att självständigt tillhandahålla denna rekryteringsprocess, rekryterare och annons säljare undanbedes. Visa mindre

Junior customer retention account manager

Om oss:Fibio Nordic AB är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer. Vi erbjuder telefoni tillbåde privatpersoner och företag. Fibioär unika på svenska marknaden bland annat genom vår 100% nöjd kund garanti vilket innebär att vi ger våra kunder ett antal löften för att de ska bli nöjda kunder hos oss. Vi är stolta över vårt toppbetyg på Trustpilot och slår redan idag många av de större telefonoperatörerna på fingrarna. Men vi är inte nöjda och vill b... Visa mer
Om oss:Fibio Nordic AB är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer. Vi erbjuder telefoni tillbåde privatpersoner och företag.
Fibioär unika på svenska marknaden bland annat genom vår 100% nöjd kund garanti vilket innebär att vi ger våra kunder ett antal löften för att de ska bli nöjda kunder hos oss.
Vi är stolta över vårt toppbetyg på Trustpilot och slår redan idag många av de större telefonoperatörerna på fingrarna. Men vi är inte nöjda och vill bli ännu bättre. Därför söker vi dig!
Våra kundservicemedarbetare är vårt ansikte utåt och därför väldigt viktiga.Därför söker vi nu en driven, lyhörd och social medarbetare för att utöka vårt team i centrala Helsingborg.
I din roll kommer du främst att hantera inkommande samtal där du besvarar frågor, löser eventuella problem och strävar efter kundnöjdhet. Även andra vanligt förekommande kundserviceuppgifter förekommer såsom att hantera inkommande mejl från våra kunder, packa och skicka iväg simkort med mera.I vår kundtjänst är uppgifterna varierande och vi försöker ofta anpassa arbetsuppgifterna utifrån dina styrkor. Är du en problemlösare som älskar att lösa problem? Är du strukturerad och ordningssam som person?Då är detta jobbet för dig.
Din profil:
För att vara aktuell för tjänsten skall du tala flytande svenska och ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi arbetar i olika datasystem därför är det ett krav att du har god datorvana. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbeten med mycket kundkontakt, dock är det inget krav så länge du har rätt vilja och driv till att lära dig.
Kravprofil:-Har minst gymnasieutbildning.
- God svenska i tal ochskrift.
- Mycket god kommunikationsförmåga.
- En stark vilja att lära och utvecklas.Vad erbjuder vi?
Fast grundlön + bonus.
Bekväma arbetstider (mån-fredag 08:00-17:00).
Möjligheten att klättra till högre tjänster inom bolaget.
Mycket fina ochnyrenoverade lokaler, centralt beläget.

KONTAKTPERSONHar du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Winter på [email protected], kontorschef Fibio Nordic AB
Tjänsten tillsätts löpande. Sök därför tjänsten så snart som möjligt!
I samband med våra rekryteringsprocesser begär vi alltid utdrag från belastningsregistret. Visa mindre

Norsktalande Customer Support

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: En spännande deltidsmöjlighet som Customer support för den norska marknaden är öppen hos oss! Vi letar just nu efter dig som på deltid, kanske vid sidan av studier, vill skapa riktigt bra service åt nordens entreprenörer. Om rollen Som Customer Supp... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

En spännande deltidsmöjlighet som Customer support för den norska marknaden är öppen hos oss!

Vi letar just nu efter dig som på deltid, kanske vid sidan av studier, vill skapa riktigt bra service åt nordens entreprenörer.Om rollen

Som Customer Support med fokus på den norska marknaden kommer du att vara vårt ansikte utåt för alla våra nordiska kunder med primärt fokus på våra norska entreprenörer.

Med passion för kundrelationer kommer du med hjälp av chat, mail, telefon, digitala möten och olika typer av AI verktyg att guida våra butiksägare till framgång. I rollen kommer du också att validera översättningar för att säkerställa att den norska kommunikationen är precis så vi vill ha den - kvalitativ och relevant.

Du kommer att arbeta i ett tight Customer Success team som varje dag inspirerar och hjälper varandra att leverera en exceptionell upplevelse till våra butiksägare.

Eftersom det ska vara enkelt att sätta upp, komma igång och växa sin e-handel hos oss, är ditt inre driv av att hjälpa andra till framgång avgörande för att trivas och lyckas i rollen.

Vill du vara en del av ett dynamiskt team och göra skillnad för framtidens e-handel kan detta vara en perfekt roll för dig.

Vi erbjuder dig en timanställning motsvarande ca 20 timmar / veckan och är ödmjuka för att din tillgänglighet som student, likt våra behov, kan variera från vecka till vecka. Arbeta och spela fussball på kontoret några dagar i veckan och hemifrån när det fungerar bättre i ditt schema, hur vi lägger upp dina dagar från vecka till vecka kommer vi överens om.
För att axla rollen behöver du:


Vara norsktalande. ????????

Älska att skapa mervärde för kunder. ????

Värdera och sträva efter att ge service på en oförglömlig nivå. ????

Vara enkel och naturlig i kundrelationer. ????

Vara nyfiken och lösningsorienterad. ????

Kommunicera på ett tryggt sätt i tal och skrift på norska, svenska och engelska. Danska är dessutom ett stort plus. ???????? (???????? + ???????? + ????????)


 

Meriterande:


Erfarenhet av e-handel (som butiksägare eller arbetat inom branschen).

Förstår vad begreppen HTML och CSS betyder.

Ha några års arbetslivserfarenhet i Norge eller mot den norska marknaden.

Välkommen att bli en del av vårt team och vara med och forma framtidens e-handel tillsammans med oss!

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Junior customer retention account manager

Om oss:Fibio Nordic AB är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer. Vi erbjuder telefoni tillbåde privatpersoner och företag. Fibioär unika på svenska marknaden bland annat genom vår 100% nöjd kund garanti vilket innebär att vi ger våra kunder ett antal löften för att de ska bli nöjda kunder hos oss. Vi är stolta över vårt toppbetyg på Trustpilot och slår redan idag många av de större telefonoperatörerna på fingrarna. Men vi är inte nöjda och vill b... Visa mer
Om oss:Fibio Nordic AB är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer. Vi erbjuder telefoni tillbåde privatpersoner och företag.
Fibioär unika på svenska marknaden bland annat genom vår 100% nöjd kund garanti vilket innebär att vi ger våra kunder ett antal löften för att de ska bli nöjda kunder hos oss.
Vi är stolta över vårt toppbetyg på Trustpilot och slår redan idag många av de större telefonoperatörerna på fingrarna. Men vi är inte nöjda och vill bli ännu bättre. Därför söker vi dig!
Våra kundservicemedarbetare är vårt ansikte utåt och därför väldigt viktiga.Därför söker vi nu en driven, lyhörd och social medarbetare för att utöka vårt team i centrala Helsingborg.
I din roll kommer du främst att hantera inkommande samtal där du besvarar frågor, löser eventuella problem och strävar efter kundnöjdhet. Även andra vanligt förekommande kundserviceuppgifter förekommer såsom att hantera inkommande mejl från våra kunder, packa och skicka iväg simkort med mera.I vår kundtjänst är uppgifterna varierande och vi försöker ofta anpassa arbetsuppgifterna utifrån dina styrkor. Är du en problemlösare som älskar att lösa problem? Är du strukturerad och ordningssam som person?Då är detta jobbet för dig.
Din profil:
För att vara aktuell för tjänsten skall du tala flytande svenska och ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi arbetar i olika datasystem därför är det ett krav att du har god datorvana. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbeten med mycket kundkontakt, dock är det inget krav så länge du har rätt vilja och driv till att lära dig.
Kravprofil:-Har minst gymnasieutbildning.
- God svenska i tal ochskrift.
- Mycket god kommunikationsförmåga.
- En stark vilja att lära och utvecklas.Vad erbjuder vi?
Fast grundlön + bonus.
Bekväma arbetstider (mån-fredag 08:00-17:00).
Möjligheten att klättra till högre tjänster inom bolaget.
Mycket fina ochnyrenoverade lokaler, centralt beläget.

KONTAKTPERSONHar du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Winter på [email protected], kontorschef Fibio Nordic AB
Tjänsten tillsätts löpande. Sök därför tjänsten så snart som möjligt!
I samband med våra rekryteringsprocesser begär vi alltid utdrag från belastningsregistret. Visa mindre

Junior customer retention account manager

Om oss:Fibio Nordic AB är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer. Vi erbjuder telefoni tillbåde privatpersoner och företag. Fibioär unika på svenska marknaden bland annat genom vår 100% nöjd kund garanti vilket innebär att vi ger våra kunder ett antal löften för att de ska bli nöjda kunder hos oss. Vi är stolta över vårt toppbetyg på Trustpilot och slår redan idag många av de större telefonoperatörerna på fingrarna. Men vi är inte nöjda och vill b... Visa mer
Om oss:Fibio Nordic AB är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer. Vi erbjuder telefoni tillbåde privatpersoner och företag.
Fibioär unika på svenska marknaden bland annat genom vår 100% nöjd kund garanti vilket innebär att vi ger våra kunder ett antal löften för att de ska bli nöjda kunder hos oss.
Vi är stolta över vårt toppbetyg på Trustpilot och slår redan idag många av de större telefonoperatörerna på fingrarna. Men vi är inte nöjda och vill bli ännu bättre. Därför söker vi dig!
Våra kundservicemedarbetare är vårt ansikte utåt och därför väldigt viktiga.Därför söker vi nu en driven, lyhörd och social medarbetare för att utöka vårt team i centrala Helsingborg.
I din roll kommer du främst att hantera inkommande samtal där du besvarar frågor, löser eventuella problem och strävar efter kundnöjdhet. Även andra vanligt förekommande kundserviceuppgifter förekommer såsom att hantera inkommande mejl från våra kunder, packa och skicka iväg simkort med mera.I vår kundtjänst är uppgifterna varierande och vi försöker ofta anpassa arbetsuppgifterna utifrån dina styrkor. Är du en problemlösare som älskar att lösa problem? Är du strukturerad och ordningssam som person?Då är detta jobbet för dig.
Din profil:
För att vara aktuell för tjänsten skall du tala flytande svenska och ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi arbetar i olika datasystem därför är det ett krav att du har god datorvana. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbeten med mycket kundkontakt, dock är det inget krav så länge du har rätt vilja och driv till att lära dig.
Kravprofil:-Har minst gymnasieutbildning.
- God svenska i tal ochskrift.
- Mycket god kommunikationsförmåga.
- En stark vilja att lära och utvecklas.Vad erbjuder vi?
Fast grundlön + bonus.
Bekväma arbetstider (mån-fredag 08:00-17:00).
Möjligheten att klättra till högre tjänster inom bolaget.
Mycket fina ochnyrenoverade lokaler, centralt beläget.

KONTAKTPERSONHar du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Winter på [email protected], kontorschef Fibio Nordic AB
Tjänsten tillsätts löpande. Sök därför tjänsten så snart som möjligt!
I samband med våra rekryteringsprocesser begär vi alltid utdrag från belastningsregistret. Visa mindre

Norsktalande Customer Support

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: En spännande deltidsmöjlighet som Customer support för den norska marknaden är öppen hos oss! Vi letar just nu efter dig som på deltid, kanske vid sidan av studier, vill skapa riktigt bra service åt nordens entreprenörer. Om rollen Som Customer Supp... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

En spännande deltidsmöjlighet som Customer support för den norska marknaden är öppen hos oss!

Vi letar just nu efter dig som på deltid, kanske vid sidan av studier, vill skapa riktigt bra service åt nordens entreprenörer.Om rollen

Som Customer Support med fokus på den norska marknaden kommer du att vara vårt ansikte utåt för alla våra nordiska kunder med primärt fokus på våra norska entreprenörer.

Med passion för kundrelationer kommer du med hjälp av chat, mail, telefon, digitala möten och olika typer av AI verktyg att guida våra butiksägare till framgång. I rollen kommer du också att validera översättningar för att säkerställa att den norska kommunikationen är precis så vi vill ha den - kvalitativ och relevant.

Du kommer att arbeta i ett tight Customer Success team som varje dag inspirerar och hjälper varandra att leverera en exceptionell upplevelse till våra butiksägare.

Eftersom det ska vara enkelt att sätta upp, komma igång och växa sin e-handel hos oss, är ditt inre driv av att hjälpa andra till framgång avgörande för att trivas och lyckas i rollen.

Vill du vara en del av ett dynamiskt team och göra skillnad för framtidens e-handel kan detta vara en perfekt roll för dig.

Vi erbjuder dig en timanställning motsvarande ca 20 timmar / veckan och är ödmjuka för att din tillgänglighet som student, likt våra behov, kan variera från vecka till vecka. Arbeta och spela fussball på kontoret några dagar i veckan och hemifrån när det fungerar bättre i ditt schema, hur vi lägger upp dina dagar från vecka till vecka kommer vi överens om.
För att axla rollen behöver du:


Vara norsktalande. ????????

Älska att skapa mervärde för kunder. ????

Värdera och sträva efter att ge service på en oförglömlig nivå. ????

Vara enkel och naturlig i kundrelationer. ????

Vara nyfiken och lösningsorienterad. ????

Kommunicera på ett tryggt sätt i tal och skrift på norska, svenska och engelska. Danska är dessutom ett stort plus. ???????? (???????? + ???????? + ????????)


 

Meriterande:


Erfarenhet av e-handel (som butiksägare eller arbetat inom branschen).

Förstår vad begreppen HTML och CSS betyder.

Ha några års arbetslivserfarenhet i Norge eller mot den norska marknaden.

Välkommen att bli en del av vårt team och vara med och forma framtidens e-handel tillsammans med oss!

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Vi söker drivna medarbetare inför sommaren!

Letar du efter ett spännande sommarjobb i Helsingborg där du får kombinera teknisk kunskap med en stark serviceinriktning? Då är detta uppdraget för dig! Din framtida arbetsgivare Effektiv söker dig som trivs med att leverera högklassig service och som har en naturlig fallenhet för att skapa och upprätthålla relationer. Du är en kommunikativ person som inspirerar förtroende hos andra och har en pedagogisk ådra som gör det enkelt för dig att förklara tekni... Visa mer
Letar du efter ett spännande sommarjobb i Helsingborg där du får kombinera teknisk kunskap med en stark serviceinriktning? Då är detta uppdraget för dig!

Din framtida arbetsgivare
Effektiv söker dig som trivs med att leverera högklassig service och som har en naturlig fallenhet för att skapa och upprätthålla relationer. Du är en kommunikativ person som inspirerar förtroende hos andra och har en pedagogisk ådra som gör det enkelt för dig att förklara tekniska koncept för olika målgrupper. Förmågan att vara praktiskt lagd och att hantera olika uppgifter hands-on är en fördel.

Du drivs av utmaningar och är väl rustad för att hitta kreativa lösningar när det behövs. Dina språkkunskaper inkluderar en stark kompetens i svenska och engelska, både i tal och skrift. För att kunna utföra arbetet krävs det att du har ett B-körkort.
Som en del av Effektivs team kommer du att ha möjlighet att arbeta ute hos en av våra kunder under sommaren, från juni till augusti. Vi söker engagerade och självgående personer med en passion för att lösa problem och skapa positiva kundupplevelser. Om du är redo att anta utmaningar, utveckla dina färdigheter och vara en del av ett framgångsrikt team - skicka in din ansökan idag och bli en del av Effektiv!
Vad erbjuder rollen?
Detta spännande uppdrag innebär att du kommer att utgå från hemmet i Helsingborgs regionen. Dina dagar planeras centralt och du ansvarar själv för att säkra att du har nödvändig utrustning i din servicebil. I din roll ingår besök både hos privat kunder och företag. Du kommer att få den utbildning och introduktion som behövs på plats. Välkommen till ett härligt team och bidra till att säkerställa en smidig och effektiv drift för kunden från juni till och med augusti.

Vem är du?
- Högt fokus på service och relationsskapande
- Orädd
- Händighet och praktisk förmåga
- Motiverad av utmaningar och lösningsorienterad
- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, med ytterligare språkkunskaper som en merit
- B-körkort

Är detta din perfekta match?
Om du känner igen dig i dessa egenskaper och är redo att anta nya utmaningar, ser vi fram emot din ansökan för att bli en del av vårt team hos Effektiv.

Observera: Du måste vara tillgänglig för utbildning under vecka 16 för att vara kvalificerad för denna position

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Anna på [email protected]. Visa mindre

Kundtjäsntmedarbetare sommarjobb

Är du en engagerad och serviceinriktad person som letar efter ett meningsfullt sommarjobb? Då kan du vara precis den vi letar efter! Vi söker nu en kundtjänstmedarbetare för att förstärka vårt team under sommarsäsongen när vår ordinarie personal går på semester. K2C är ett expansivt tillväxtbolag där det är av vikt att du trivs i en dynamisk miljö med ett högt tempo. Du som person är flexibel, lösningsorienterad och har en hög känsla för service, du lägger... Visa mer
Är du en engagerad och serviceinriktad person som letar efter ett meningsfullt sommarjobb? Då kan du vara precis den vi letar efter! Vi söker nu en kundtjänstmedarbetare för att förstärka vårt team under sommarsäsongen när vår ordinarie personal går på semester.
K2C är ett expansivt tillväxtbolag där det är av vikt att du trivs i en dynamisk miljö med ett högt tempo. Du som person är flexibel, lösningsorienterad och har en hög känsla för service, du lägger stor vikt på värdet av kundnöjdhet där du hellre skapar relationer istället för diskussioner.
Arbetslivserfarenhet
Tidigare erfarenhet av kundservicearbete ser vi som meriterande men är inget krav
God förmåga att uttrycka dig i både det svenska språket i både tal och skrift
God datorvana.
Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara det första ansiktet utåt för våra kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
Besvara inkommande samtal, e-post och chatt för att ge kunderna professionell och högklassig service.
Hantera och lösa kundärenden och frågor på ett effektivt sätt.
Ge produktinformation och vägledning till kunder.
Samarbeta med andra avdelningar för att säkerställa en sömlös kundupplevelse.
Viktigt: Vi förväntar oss att du inte har planerade semesterperioder under anställningstiden för att säkerställa kontinuitet och tillgänglighet.

För att trivas hos oss ska du tycka om att samarbeta, kunna arbeta efter uppsatta mål och KPI:er och dela med dig av kunskap och erfarenheter. Vidare har du lätt för att skapa nya relationer och låter gärna din goda energi smitta av sig på både kunder och kollegor. Vi verkar i en branch som som ständigt utvecklas, det kräver att du som person är anpassningsbar, självständig och har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt. Tjänsten innebär mycket kommunikation, det är därför av vikt att du kan uttrycka dig tydligt och enkelt på svenska i tal och skrift. Du är lösningsorienterad, självgående och snabblärd. Du inger förtroende samt är ansvarstagande och professionell i dina kundmöte. Det är av stor vikt att du har en god inställning och ett gott förhållningssätt till din omgivning.
Om oss
K2C in Sweden AB är ett expansivt tillväxtbolag inom Contact Center-branschen som präglas av teknisk innovation och en unik känsla för service i alla dess olika former. Våra samarbetspartners är i huvudsak välkända varumärken inom olika branscher såsom detaljhandel, resebranschen, byggbranschen och hälsobranschen m.fl. Vi erbjuder ett brett utbud av kundanpassade lösningar inom högklassig kundservice, olika tekniska plattformar, ledarskapsutbildningar och föreläsningar samt olika konsult och uthyrningstjänster. Med våra skandinavisktalande kontor i Göteborg och huvudkontor i Helsingborg har K2C över 50års erfarenhet inom branchen där vi hanterar över 1,5 miljoner antal kundkontakter om året. Läs mer på www.K2C.se Visa mindre

Junior customer retention account manager

Ansök    Mar 28    Fibio Nordic AB    Kundtjänstmedarbetare
Om oss:Fibio Nordic AB är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer. Vi erbjuder telefoni tillbåde privatpersoner och företag. Fibioär unika på svenska marknaden bland annat genom vår 100% nöjd kund garanti vilket innebär att vi ger våra kunder ett antal löften för att de ska bli nöjda kunder hos oss. Vi är stolta över vårt toppbetyg på Trustpilot och slår redan idag många av de större telefonoperatörerna på fingrarna. Men vi är inte nöjda och vill b... Visa mer
Om oss:Fibio Nordic AB är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer. Vi erbjuder telefoni tillbåde privatpersoner och företag.
Fibioär unika på svenska marknaden bland annat genom vår 100% nöjd kund garanti vilket innebär att vi ger våra kunder ett antal löften för att de ska bli nöjda kunder hos oss.
Vi är stolta över vårt toppbetyg på Trustpilot och slår redan idag många av de större telefonoperatörerna på fingrarna. Men vi är inte nöjda och vill bli ännu bättre. Därför söker vi dig!
Våra kundservicemedarbetare är vårt ansikte utåt och därför väldigt viktiga.Därför söker vi nu en driven, lyhörd och social medarbetare för att utöka vårt team i centrala Helsingborg.
I din roll kommer du främst att hantera inkommande samtal där du besvarar frågor, löser eventuella problem och strävar efter kundnöjdhet. Även andra vanligt förekommande kundserviceuppgifter förekommer såsom att hantera inkommande mejl från våra kunder, packa och skicka iväg simkort med mera.I vår kundtjänst är uppgifterna varierande och vi försöker ofta anpassa arbetsuppgifterna utifrån dina styrkor. Är du en problemlösare som älskar att lösa problem? Är du strukturerad och ordningssam som person?Då är detta jobbet för dig.
Din profil:
För att vara aktuell för tjänsten skall du tala flytande svenska och ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi arbetar i olika datasystem därför är det ett krav att du har god datorvana. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbeten med mycket kundkontakt, dock är det inget krav så länge du har rätt vilja och driv till att lära dig.
Kravprofil:-Har minst gymnasieutbildning.
- God svenska i tal ochskrift.
- Mycket god kommunikationsförmåga.
- En stark vilja att lära och utvecklas.Vad erbjuder vi?
Fast grundlön + bonus.
Bekväma arbetstider (mån-fredag 08:00-17:00).
Möjligheten att klättra till högre tjänster inom bolaget.
Mycket fina ochnyrenoverade lokaler, centralt beläget.

KONTAKTPERSONHar du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Winter på [email protected], kontorschef Fibio Nordic AB
Tjänsten tillsätts löpande. Sök därför tjänsten så snart som möjligt!
I samband med våra rekryteringsprocesser begär vi alltid utdrag från belastningsregistret. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare

Drivs du av en nöjd kund och vill bidra till en enkel och effektiv kundresa? Då har vi kanske rollen för dig! Om arbetet: arbetsuppgifterna kommer bestå av att bemöta kunder och deras önskemål primärt via telefon men även via Mail. Frågorna kan variera i form av leveransfrågor, returfrågor men även komplexa frågor som reklamationer och kunna ta beslut utifrån aktuell information man har. Just för denna tjänsten kommer man sitta och arbeta för en av våra ku... Visa mer
Drivs du av en nöjd kund och vill bidra till en enkel och effektiv kundresa? Då har vi kanske rollen för dig!
Om arbetet: arbetsuppgifterna kommer bestå av att bemöta kunder och deras önskemål primärt via telefon men även via Mail. Frågorna kan variera i form av leveransfrågor, returfrågor men även komplexa frågor som reklamationer och kunna ta beslut utifrån aktuell information man har. Just för denna tjänsten kommer man sitta och arbeta för en av våra kunder i deras system mot deras kunder men man kan även framöver få jobba mot andra företag och andra uppdragsgivare.
Om dig:
Har du jobbat med kundservice tidigare så är det meriterande. Har du även jobbat med service via telefon där leveransfrågor, returhantering och reklamationshantering ingått så är det meriterande! Vi ser gärna att man har en förkunskap om hur e-handel fungerar i stora drag. Man kommer få utbildning internt i systemen som används samt samtalsstyrning och respektive rutiner för just de frågorna man kommer besvara.
Det är meriterande om man har ett affärsmannaskap och kan se ett scenario från olika perpektiv
Arbetslivserfarenhet
Tidigare erfarenhet av kundservicearbete ser vi som meriterande men är inget krav
God förmåga att uttrycka dig i både det svenska språket både i tal och skrift obehindrat!
God datorvana.
Om oss
K2C in Sweden AB är ett expansivt tillväxtbolag inom Contact Center-branschen som präglas av teknisk innovation och en unik känsla för service i alla dess olika former. Våra samarbetspartners är i huvudsak välkända varumärken inom olika branscher såsom detaljhandel, resebranschen, byggbranschen och hälsobranschen m.fl. Vi erbjuder ett brett utbud av kundanpassade lösningar inom högklassig kundservice, olika tekniska plattformar, ledarskapsutbildningar och föreläsningar samt olika konsult och uthyrningstjänster. Med vårt skandinavisktalande huvudkontor i Helsingborg har K2C över 50års erfarenhet inom branchen där vi hanterar över 1,5 miljoner antal kundkontakter om året. Läs mer på www.K2C.se
Denna rekrytering sker löpande och grupper skall tillsättas i April och Maj i samband med interna utbildningar. Visa mindre

Dansktalande kundservicemedarbetare

Ansök    Mar 28    Resurs Bank AB    Kundtjänstmedarbetare
Vi på Resurs vill hjälpa våra kunder att få balans i sin ekonomi och i vardagen - vi vill vara banken som vet hur det känns. Vi har flera miljoner privat- och företagskunder i fyra nordiska länder och över fyrtio års erfarenhet i branschen. Just nu storsatsar vi på att installera Nordens första helt molnbaserade bank, för att bli både snabbare och smidigare i våra funktioner för både kunder och partners I new year, a new me......eller kanske bara en ny ut... Visa mer
Vi på Resurs vill hjälpa våra kunder att få balans i sin ekonomi och i vardagen - vi vill vara banken som vet hur det känns. Vi har flera miljoner privat- och företagskunder i fyra nordiska länder och över fyrtio års erfarenhet i branschen. Just nu storsatsar vi på att installera Nordens första helt molnbaserade bank, för att bli både snabbare och smidigare i våra funktioner för både kunder och partners
I new year, a new me......eller kanske bara en ny utmaning? Vi på Resurs tror kanske inte så mycket på nyårslöften, men vi tro på att ett nytt jobb kan göra stor skillnad för känslan i vardagen Vi söker nu dansktalandemedarbetare som vill börja det nya året i vårt grymma kundserviceteam!Hos oss får du möjlighet att utvecklas både som person och yrkesmässigt; vi erbjuder flera olika roller på olika nivåer inom ett och samma bolag - så oavsett vad du brinner mest för kan du hitta ditt framtida drömjobb hos oss!
Vi söker personal till vår telefonbaserade kundsupport där vi hjälper både svenska, danska,norskaoch finskakunder med allt ifrån försäljning av betalkort och försäkringar, fakturafrågor, avbetalningsplaner, krediter och returer. Ditt uppdrag är att få kunden att känna sig trygg och hörd, oavsett ärende.
Vi söker dig som är:
noggrann
ansvarstagande
lättlärd
nyfiken
bekväm att prata och skriva på danska
bekväm med att prata och skriva på engelska

För att trivas hos oss behöver du vara kommunikativ, ha ett starkt inre driv och tycka om när tempot är högt! Du har mycket god datorvana och alltid är öppen för ny teknik och kontinuerlig utveckling av arbetsuppgifterna.
Vi arbetar ständigt för att möta och överträffa våra kunders förväntningar, och därför är det viktigt att du triggas av tät uppföljning av dina egna mål - bl.a. när det gäller försäljning - och att du hela tiden vill utvecklas för att bli ännu bättre!Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet från serviceyrket och är van att arbeta med mycket kundkontakt, gärna från ett callcenter. Formellt ställer vi krav på avslutad gymnasieutbildning.
Bra att veta
Tjänsterna är på heltid tillsvidare, med 6 månaders provanställning.
Arbetstiderna varierar mellan 07:15-20:15 på vardagar och mellan 08:00-18:00 på helger. Vårt huvudkontor ligger i Helsingborg (Väla 2) med kollektivtrafik som stannar precis utanför. Vi har även ett kontor i centrala Malmö.
Vi erbjuder en modern arbetsplats i fräscha lokaler, ett flertal personalförmåner som massage, friskvårdsbidrag, subventionerad lunch och olika personalrabatter. För oss är det en självklarhet med kollektivavtal och därmed trygga anställningsvillkor för alla som jobbar här!
Läs gärna mer om oss på Banken som vet hur det känns - Resurs (resursbank.se).
Ansökningsprocessen
Du söker genom att bifoga CV och personligt brev. Rekrytering sker löpande och anställning enligt överenskommelse.
Viktigt att känna tillPå slutkandidater genomför vi en utförlig bakgrundskontroll via ett externt bolag.Har du frågar kring tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan!
#LI-LN1 Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Assistansbolaget (timanställning)

Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige med en egen rikstäckande bärgningsorganisation. I takt med att vi växer söker vi nu innesäljare till vår kundtjänst. Vi ger dig möjlighet att komma in i ett framgångsrikt företag tillsammans med engagerade medarbetare i en utpräglad prestationsinriktad kultur. HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER Som innesäljare kommer du att förmedla försäkringar och tjänster till... Visa mer
Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige med en egen rikstäckande bärgningsorganisation. I takt med att vi växer söker vi nu innesäljare till vår kundtjänst. Vi ger dig möjlighet att komma in i ett framgångsrikt företag tillsammans med engagerade medarbetare i en utpräglad prestationsinriktad kultur.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
Som innesäljare kommer du att förmedla försäkringar och tjänster till våra befintliga kunder samt vara behjälplig vid fakturafrågor, försäkringsfrågor och liknande. All försäljning sker via telefon och avser inkommande samtal. Din uppgift är att leverera den bästa kundupplevelsen till varje kund, i varje samtal.

VEM SÖKER VI?
Vi söker dig som besitter hög social kompetens, har lätt för att bygga tillitsfulla relationer, trivs med att arbeta självständigt, är resultatorienterad, målmedveten och tävlingsinriktad. Meriterande för denna tjänst är tidigare erfarenhet inom service och försäljning.

För att lyckas i rollen krävs det att:

- Du har ett genuint intresse och erfarenhet av försäljning, rådgivning och kundnöjdhet via telefon

- Du är en flexibel lagspelare och ambitiös problemlösare

- Du har god datorvana och trivs med att arbeta med telefonen som främsta verktyg

- Du gillar kundkontakt och kan lätt anpassa ditt förhållningssätt till olika kunders behov, du leder samtal målinriktat samt har ett högt kundfokus

- Du trivs med att arbeta i ett högt tempo.

För att kunna söka tjänsten krävs det att:

- Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

- Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo. Du har ambitioner och mål för dig själv och arbetar hårt för att nå dem

- Du skall vara en lagspelare som trivs med att tillhöra ett positivt team

- Du kommunicerar tydligt, engagerat och på ett förtroendeingivande sätt samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa våra kunder för bästa kundupplevelse.

VI ERBJUDER DIG:

- Fast lön samt resultatbaserad lön

- Inspirerande och engagerade kollegor

- Värdefull erfarenhet inom kundkontakt, försäljning och försäkringar

- Utbildning och onboarding inom försäkringsförmedling

- En fantastisk arbetsmiljö på en av Sveriges mest moderna arbetsplatser, vårt kontor ligger på sjunde våningen i den nya Prisman med milsvid utsikt över Öresund.

OMFATTNING

Timanställning.

ARBETSTIDER

Kontorstider.

ANSTÄLLNING

Timanställning om ca 50-75%

ANSTÄLLNINGSSTART

Snarast eller enligt överenskommelse.

PLACERING

Högst upp i Prismanhuset, ett stenkast från Helsingborg C.

Varmt välkommen med din ansökan! Observera att vi tillämpar löpande urval, så sök gärna innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare sökes för kommande möjligheter i Helsingborg!

Brinner du för att leverera bästa möjliga service till dina kunder? Är du engagerad och lösningsorienterad? Då kan våra kommande möjligheter vara för dig! Vi går in i en period där våra kunder har ökade eller nya behov och vill därför proaktivt komma i kontakt med duktiga kandidater. Arbetsbeskrivning: Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara företagets ansikte utåt gentemot våra kunder. Du kommer att vara en viktig länk mellanföretaget och dess kund... Visa mer
Brinner du för att leverera bästa möjliga service till dina kunder? Är du engagerad och lösningsorienterad? Då kan våra kommande möjligheter vara för dig!

Vi går in i en period där våra kunder har ökade eller nya behov och vill därför proaktivt komma i kontakt med duktiga kandidater.

Arbetsbeskrivning:
Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara företagets ansikte utåt gentemot våra kunder. Du kommer att vara en viktig länk mellanföretaget och dess kunder och ditt främsta mål kommer vara att säkerställa att varje kundinteraktion präglas av professionalism och tillmötesgående service.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:
- Hantering av inkommande samtal, e-post och chatt för att besvara frågor och lösa kundproblem.
- Registrering av kundärenden och uppföljning av ärenden till dess fullständiga avslut.
- Försäljning och marknadsföring av produkter och tjänster till befintliga och potentiella kunder.
- Dokumentation av kundinteraktioner och rapportering av kundfeedback till relevant avdelning för förbättringar.
- Samarbeta med andra avdelningar för att säkerställa en sömlös kundupplevelse.

Din profil
- Tidigare erfarenhet av kundtjänst eller relaterade områden är meriterande men inte ett krav.
- Utomordentlig kommunikationsförmåga och förmåga att hantera olika typer av kundpersonligheter.
- God problemlösningsförmåga och förmåga att arbeta effektivt under tryck.
- Grundläggande datorkunskaper och förmåga att snabbt lära sig nya system och verktyg.
- Serviceinriktad inställning och förmåga att arbeta självständigt såväl som i team.

Om du är en person som brinner för kundservice och är redo att ta dig an en spännande utmaning, så kan våra kommande möjligheter vara ditt nästa steg i karriären! Välkommen med din ansökan.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Kundtjänst inom Affärsresor

Bli vår nästa Business Travel Consultant / Affärsresekonsult i Helsingborg! Vi söker dig som brinner för utmaningar och vill utvecklas inom försäljning av affärsresor! Hos oss får du möjlighet att lära dig om kundbemötande, B2B, ny datateknik och att få vara en del av ett ledande globalt företag inom resebranschen! Om oss Concentrix är ett globalt företag med över 240,000 anställda som arbetar i +40 länder runt om i världen. Våra kunder och klienter är... Visa mer
Bli vår nästa Business Travel Consultant / Affärsresekonsult i Helsingborg!
Vi söker dig som brinner för utmaningar och vill utvecklas inom försäljning av affärsresor! Hos oss får du möjlighet att lära dig om kundbemötande, B2B, ny datateknik och att få vara en del av ett ledande globalt företag inom resebranschen!Om oss
Concentrix är ett globalt företag med över 240,000 anställda som arbetar i +40 länder runt om i världen. Våra kunder och klienter är välkända varumärken globalt, och vår framgång är tack vare vår personal som hanterar miljarder kundinteraktioner varje år. Vi satsar på positiva och motiverande människor i vårt team som är angelägna att lära sig från vår verksamhet, utveckla sin karriär och avancera inom vårt företag.


Dina arbetsuppgifter:
Du är vår kontaktperson via telefon och email för företagskunder från Sverige, samt Norge.
Du garanterar en utmärkt hantering av bokningar inom affärsresor.
Du tillhandahåller korrekt information om nya bokningar och alternativ för ombokning och avbokningar för resor inom flyg och tåg, hotellbokningar och annat.
Du hittar smarta lösningar för varje enskild kund för att säkerställa att deras resa går smidigt och därav levererar toppklassig kundservice.
Du dokumenterar korrekt i alla processer för våra klienters system.Din profil:
Har en gymnasieexamen eller motsvarande
Har erfarenhet med reseindustin och har arbetat tidigare på exempelvis ett flygbolag eller inom hospitality/kundservice. Alternativt studerat turism.
God datavana och hantering av administriva uppgifter som registreringar inom datasystem
God tal-/skrivförmåga inom engelska och svenska, samt förståelse för norska.
Förmåga att kommunicera på ett strukturerat och effektivt sätt.
Kan arbeta som gruppmedlem, såväl som självständigtMeriterande:
Talar flytande danska och kan arbeta med danska kunder.Dina förmåner:
Betald utbildning för nyanställda!
Chansen att få vara med redan från början med ett helt nytt fantastiskt team!
Erbjuder 25 dagars årlig betald semester, friskvård och andra utmärkande personalförmåner, inkl. ett pensionssystem.
Nära till centralstationen i Helsingborg
Internationella anknytningar som erbjuder möjlighet att gå med i kampanjer för att jobba utomlands inom Concentrix.
Stor omfattning av kultur inom en öppen och färgglad arbetsmiljö
Lunchresturang i byggnaden.
Delta i våra aktiviteter såsom barbeques och roliga interna tävlingar med priser.Har vi väckt ditt intresse?
Skicka din ansökan här! Visa mindre

Norsktalande Customer Support

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: En spännande deltidsmöjlighet som Customer support för den norska marknaden är öppen hos oss! Vi letar just nu efter dig som på deltid, kanske vid sidan av studier, vill skapa riktigt bra service åt nordens entreprenörer. Om rollen Som Customer Supp... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

En spännande deltidsmöjlighet som Customer support för den norska marknaden är öppen hos oss!

Vi letar just nu efter dig som på deltid, kanske vid sidan av studier, vill skapa riktigt bra service åt nordens entreprenörer.Om rollen

Som Customer Support med fokus på den norska marknaden kommer du att vara vårt ansikte utåt för alla våra nordiska kunder med primärt fokus på våra norska entreprenörer.

Med passion för kundrelationer kommer du med hjälp av chat, mail, telefon, digitala möten och olika typer av AI verktyg att guida våra butiksägare till framgång. I rollen kommer du också att validera översättningar för att säkerställa att den norska kommunikationen är precis så vi vill ha den - kvalitativ och relevant.

Du kommer att arbeta i ett tight Customer Success team som varje dag inspirerar och hjälper varandra att leverera en exceptionell upplevelse till våra butiksägare.

Eftersom det ska vara enkelt att sätta upp, komma igång och växa sin e-handel hos oss, är ditt inre driv av att hjälpa andra till framgång avgörande för att trivas och lyckas i rollen.

Vill du vara en del av ett dynamiskt team och göra skillnad för framtidens e-handel kan detta vara en perfekt roll för dig.

Vi erbjuder dig en timanställning motsvarande ca 20 timmar / veckan och är ödmjuka för att din tillgänglighet som student, likt våra behov, kan variera från vecka till vecka. Arbeta och spela fussball på kontoret några dagar i veckan och hemifrån när det fungerar bättre i ditt schema, hur vi lägger upp dina dagar från vecka till vecka kommer vi överens om.
För att axla rollen behöver du:


Vara norsktalande. ????????

Älska att skapa mervärde för kunder. ????

Värdera och sträva efter att ge service på en oförglömlig nivå. ????

Vara enkel och naturlig i kundrelationer. ????

Vara nyfiken och lösningsorienterad. ????

Kommunicera på ett tryggt sätt i tal och skrift på norska, svenska och engelska. Danska är dessutom ett stort plus. ???????? (???????? + ???????? + ????????)


 

Meriterande:


Erfarenhet av e-handel (som butiksägare eller arbetat inom branschen).

Förstår vad begreppen HTML och CSS betyder.

Ha några års arbetslivserfarenhet i Norge eller mot den norska marknaden.

Välkommen att bli en del av vårt team och vara med och forma framtidens e-handel tillsammans med oss!

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Danish Customer Support for Travels in Helsingborg

Concentrix is growing! Do you want to be apart of our development and help our client in the travel industry? We are looking for people with work-experience in customer service and speaks fluent Danish to join our team of travel consultants in Helsingborg! About us: Concentrix is a global leadning company with over 240,000 employees working in 40+ countries all around the world. Our customers and clients are well-known brands globally and our success is... Visa mer
Concentrix is growing! Do you want to be apart of our development and help our client in the travel industry? We are looking for people with work-experience in customer service and speaks fluent Danish to join our team of travel consultants in Helsingborg!About us:
Concentrix is a global leadning company with over 240,000 employees working in 40+ countries all around the world. Our customers and clients are well-known brands globally and our success is thanks to our people who interact with our customers every year. We invest in positive and motivating people in our team who are keen to learn from our business, to develop their career and advance within the company.


Duties:
In the role as a Danish Customer Support for Travels, you must:
handle incoming calls from private customers in Denmark
actively listen and answer questions based on the customer's needs, as well as give advice and upsell our campaigns and activities.
create a strong customer relationship by delivering effective solutions based on sustainability and profitability.
be an expert in planning, producing and maximizing sales opportunities on every call.
provide correct information regarding prices, products and bookings of luggage and travel destinations.
documents all processes correctly in our client's computer system.Your profile:
Speaks fluent Danish and can work with Danish customers.
Has a high school diploma or equivalent
Has previously worked with customer service, hospitality or sales.
You are an expert at listening and communicating through telephone and e-mail.
Good computer skills such as navigate and register within computer systems.
Skilled in multi-tasking, as well as the ability to be flexible and quickly adapt to changes.
Stress resistant and able to defuse heated situations with upset customers and deliver constructive solutions.
Ability to work as a team member, as well as independently.
Can rotate shifts if needed and be on time!


Benefits:
Paid training for new hires
The chance to be involved right from the start with a brand new fantastic team!
Offers 25 days of annual paid vacation, wellness and other outstanding employee benefits, incl. a pension system.
Close to the central station in Helsingborg.
International connections that offer the opportunity to join campaigns to work abroad within Concentrix.
Great extent of culture within an open and colorful work environment
Lunch restaurant in the building.
Participate in our activities such as barbeques and fun internal competitions with prizes.Are you interested?
Send your application today! Visa mindre

Norsktalande Customer Support

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: En spännande deltidsmöjlighet som Customer support för den norska marknaden är öppen hos oss! Vi letar just nu efter dig som på deltid, kanske vid sidan av studier, vill skapa riktigt bra service åt nordens entreprenörer. Om rollen Som Customer Supp... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

En spännande deltidsmöjlighet som Customer support för den norska marknaden är öppen hos oss!

Vi letar just nu efter dig som på deltid, kanske vid sidan av studier, vill skapa riktigt bra service åt nordens entreprenörer.Om rollen

Som Customer Support med fokus på den norska marknaden kommer du att vara vårt ansikte utåt för alla våra nordiska kunder med primärt fokus på våra norska entreprenörer.

Med passion för kundrelationer kommer du med hjälp av chat, mail, telefon, digitala möten och olika typer av AI verktyg att guida våra butiksägare till framgång. I rollen kommer du också att validera översättningar för att säkerställa att den norska kommunikationen är precis så vi vill ha den - kvalitativ och relevant.

Du kommer att arbeta i ett tight Customer Success team som varje dag inspirerar och hjälper varandra att leverera en exceptionell upplevelse till våra butiksägare.

Eftersom det ska vara enkelt att sätta upp, komma igång och växa sin e-handel hos oss, är ditt inre driv av att hjälpa andra till framgång avgörande för att trivas och lyckas i rollen.

Vill du vara en del av ett dynamiskt team och göra skillnad för framtidens e-handel kan detta vara en perfekt roll för dig.

Vi erbjuder dig en timanställning motsvarande ca 20 timmar / veckan och är ödmjuka för att din tillgänglighet som student, likt våra behov, kan variera från vecka till vecka. Arbeta och spela fussball på kontoret några dagar i veckan och hemifrån när det fungerar bättre i ditt schema, hur vi lägger upp dina dagar från vecka till vecka kommer vi överens om.
För att axla rollen behöver du:


Vara norsktalande. ????????

Älska att skapa mervärde för kunder. ????

Värdera och sträva efter att ge service på en oförglömlig nivå. ????

Vara enkel och naturlig i kundrelationer. ????

Vara nyfiken och lösningsorienterad. ????

Kommunicera på ett tryggt sätt i tal och skrift på norska, svenska och engelska. Danska är dessutom ett stort plus. ???????? (???????? + ???????? + ????????)


 

Meriterande:


Erfarenhet av e-handel (som butiksägare eller arbetat inom branschen).

Förstår vad begreppen HTML och CSS betyder.

Ha några års arbetslivserfarenhet i Norge eller mot den norska marknaden.

Välkommen att bli en del av vårt team och vara med och forma framtidens e-handel tillsammans med oss!

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare/Bilförsäljning

Vi söker åt kund i Helsingborg en erfaren person som arbetat med bilar på något sätt. Du kommer att bemanna receptionen och ta hand om verkstadskunder som ska lämna bilen, du kommer att få hjälpa till med försäljning utav bilar, men även uthyrning. Med andra ord du ska vara ansiktet utåt fast med gedigen kunskap om bilar och hur man tar människor. En mycket spännande roll för rätt person. Jobbet är fulltid och vissa helger kan förekomma. Visa mer
Vi söker åt kund i Helsingborg en erfaren person som arbetat med bilar på något sätt. Du kommer att bemanna receptionen och ta hand om verkstadskunder som ska lämna bilen, du kommer att få hjälpa till med försäljning utav bilar, men även uthyrning. Med andra ord du ska vara ansiktet utåt fast med gedigen kunskap om bilar och hur man tar människor. En mycket spännande roll för rätt person. Jobbet är fulltid och vissa helger kan förekomma. Visa mindre

Nya kollegor sökes till vår kundservice på Visma Amili! ????

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du vår nya stjärna på kundservice?  Vill du jobba på ett företag som är med och formar vårt samhälles framtid? Är du en serviceinriktad person med erfarenhet inom support & service? Trivs du dessutom med ha daglig kontakt med både kunder och kollegor?... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Är du vår nya stjärna på kundservice? 

Vill du jobba på ett företag som är med och formar vårt samhälles framtid? Är du en serviceinriktad person med erfarenhet inom support & service? Trivs du dessutom med ha daglig kontakt med både kunder och kollegor? Då ska du höra av dig till oss!

För ett par år sedan påbörjade vi en utvecklingsresa med fokus på våra medarbetare, våra kunder, vår teknik och vår tillväxt. Vi lämnade 2023 som vårt starkaste år någonsin, både sett till resultat, kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet. Nu växlar vi inte ner - tvärtom!

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med fantastiska kollegor i en miljö som genomsyras av framåtanda och utveckling. Vi är ett lönsamt bolag med en stark tillväxt och möjligheterna för personlig utveckling och påverkan är stora.

Din nya roll

Som en del av vårt kundserviceteam kommer du tillsammans med dina härliga kollegor att ge bästa möjliga service till våra kunder. Detta gör vi genom direkt support via telefon, chatt och mail.

Teamet präglas av laganda, innovation och viljan av att lösa kundernas problem på bästa möjliga sätt!

Vi...

Vägleder våra kunder till bra lösningar som passar just dem.

Levererar kundservice av högsta klass kring frågor om exempelvis fakturor, betalningar och inkassoärenden.

Arbetar främst via inkommande samtal per telefon, email och chatt

Har ett nära samarbete både inom vår grupp och även med andra interna team.

Bidrar till att utveckla våra processer och rutiner för att säkerställa en fantastisk kundupplevelse.

Supporterar 07-19 helgfria dagar, arbetspass kommer att variera mellan dessa tider.


Vem är du?

Vi letar efter dig som har erfarenhet från kundservice och som är van att leverera förstklassig service!

Du är tekniskt intresserad, samtidigt som du gillar att hjälpa kunder att lyckas.

Du har en positiv ”kan-göra” attityd, proaktivt tankesätt och gillar att lära dig nya saker.

Du är en god kommunikatör och behärskar svenska samt engelska i tal och skrift obehindrat.

Det är meriterande om du har god förståelse för betalningsprocesser, erfarenhet av kundservice samt att arbeta i olika system samtidigt.


Placeringen är i Helsingborg, med flexibla dagar på kontoret (mer i början för att du ska få en raketstart!).

Givet vår bransch görs kreditupplysning som en del av rekryteringsprocessen.

Din ansökan

Är du den vi söker efter? Skicka in din ansökan så snart som möjligt men senast den 15 mars. Vi har löpande rekrytering och hoppas hitta rätt person innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten? Hör av dig till:

Agge Bendtzen: [email protected]
Dennis Isic: [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare

Ansök    Mar 15    Randstad AB    Kundtjänstmedarbetare
Arbetsbeskrivning Vi söker nu en kundtjänstmedarbetare för ett uppdrag under perioden 2024-05-20 till 2024-08-30 till en kund i Helsingborg. För att lyckas i rollen ser vi att du är flexibel, målfokuserad och har en stark förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du förväntas vara serviceinriktad, analytisk, driven och lösningsorienterad. Uppdraget är som konsult hos Randstad på heltid. Urval sker löpande och processen kan komma att avslutas t... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en kundtjänstmedarbetare för ett uppdrag under perioden 2024-05-20 till 2024-08-30 till en kund i Helsingborg.


För att lyckas i rollen ser vi att du är flexibel, målfokuserad och har en stark förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du förväntas vara serviceinriktad, analytisk, driven och lösningsorienterad.


Uppdraget är som konsult hos Randstad på heltid. Urval sker löpande och processen kan komma att avslutas tidigare.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
I rollen kommer du att vara en viktig länk i kundens logistikteam och hantera inkommande ärenden via olika kanaler såsom telefon, mejl, chatt och ärendehanteringssystem. Ditt huvudansvar blir att ge högkvalitativ support och information till kundens butiker gällande leveranskvalitet, reklamationer och order för att säkerställa smidiga leveransprocesser.

Kvalifikationer
Minst 3-årig gymnasieutbildning, eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet
Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska
God kunskap i Officepaketet, framförallt i Excel
Erfarenhet av kundservice och administration
God kunskap inom dagligvaruhandeln
Logistik- och butikserfarenhet meriterande


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Kundtjänst inom Affärsresor

Bli vår nästa Business Travel Consultant / Affärsresekonsult i Helsingborg! Vi söker dig som brinner för utmaningar och vill utvecklas inom försäljning av affärsresor! Hos oss får du möjlighet att lära dig om kundbemötande, B2B, ny datateknik och att få vara en del av ett ledande globalt företag inom resebranschen! Om oss Concentrix är ett globalt företag med över 240,000 anställda som arbetar i +40 länder runt om i världen. Våra kunder och klienter är... Visa mer
Bli vår nästa Business Travel Consultant / Affärsresekonsult i Helsingborg!
Vi söker dig som brinner för utmaningar och vill utvecklas inom försäljning av affärsresor! Hos oss får du möjlighet att lära dig om kundbemötande, B2B, ny datateknik och att få vara en del av ett ledande globalt företag inom resebranschen!Om oss
Concentrix är ett globalt företag med över 240,000 anställda som arbetar i +40 länder runt om i världen. Våra kunder och klienter är välkända varumärken globalt, och vår framgång är tack vare vår personal som hanterar miljarder kundinteraktioner varje år. Vi satsar på positiva och motiverande människor i vårt team som är angelägna att lära sig från vår verksamhet, utveckla sin karriär och avancera inom vårt företag.


Dina arbetsuppgifter:
Du är vår kontaktperson via telefon och email för företagskunder från Sverige, samt Norge.
Du garanterar en utmärkt hantering av bokningar inom affärsresor.
Du tillhandahåller korrekt information om nya bokningar och alternativ för ombokning och avbokningar för resor inom flyg och tåg, hotellbokningar och annat.
Du hittar smarta lösningar för varje enskild kund för att säkerställa att deras resa går smidigt och därav levererar toppklassig kundservice.
Du dokumenterar korrekt i alla processer för våra klienters system.Din profil:
Har en gymnasieexamen eller motsvarande
Har erfarenhet med reseindustin och har arbetat tidigare på exempelvis ett flygbolag eller inom hospitality/kundservice. Alternativt studerat turism.
God datavana och hantering av administriva uppgifter som registreringar inom datasystem
God tal-/skrivförmåga inom engelska och svenska, samt förståelse för norska.
Förmåga att kommunicera på ett strukturerat och effektivt sätt.
Kan arbeta som gruppmedlem, såväl som självständigtMeriterande:
Talar flytande danska och kan arbeta med danska kunder.Dina förmåner:
Betald utbildning för nyanställda!
Chansen att få vara med redan från början med ett helt nytt fantastiskt team!
Erbjuder 25 dagars årlig betald semester, friskvård och andra utmärkande personalförmåner, inkl. ett pensionssystem.
Nära till centralstationen i Helsingborg
Internationella anknytningar som erbjuder möjlighet att gå med i kampanjer för att jobba utomlands inom Concentrix.
Stor omfattning av kultur inom en öppen och färgglad arbetsmiljö
Lunchresturang i byggnaden.
Delta i våra aktiviteter såsom barbeques och roliga interna tävlingar med priser.Har vi väckt ditt intresse?
Skicka din ansökan här! Visa mindre

Norsktalande Customer Support

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: En spännande deltidsmöjlighet som Customer support för den norska marknaden är öppen hos oss! Vi letar just nu efter dig som på deltid, kanske vid sidan av studier, vill skapa riktigt bra service åt nordens entreprenörer. Om rollen Som Customer Supp... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

En spännande deltidsmöjlighet som Customer support för den norska marknaden är öppen hos oss!

Vi letar just nu efter dig som på deltid, kanske vid sidan av studier, vill skapa riktigt bra service åt nordens entreprenörer.Om rollen

Som Customer Support med fokus på den norska marknaden kommer du att vara vårt ansikte utåt för alla våra nordiska kunder med primärt fokus på våra norska entreprenörer.

Med passion för kundrelationer kommer du med hjälp av chat, mail, telefon, digitala möten och olika typer av AI verktyg att guida våra butiksägare till framgång. I rollen kommer du också att validera översättningar för att säkerställa att den norska kommunikationen är precis så vi vill ha den - kvalitativ och relevant.

Du kommer att arbeta i ett tight Customer Success team som varje dag inspirerar och hjälper varandra att leverera en exceptionell upplevelse till våra butiksägare.

Eftersom det ska vara enkelt att sätta upp, komma igång och växa sin e-handel hos oss, är ditt inre driv av att hjälpa andra till framgång avgörande för att trivas och lyckas i rollen.

Vill du vara en del av ett dynamiskt team och göra skillnad för framtidens e-handel kan detta vara en perfekt roll för dig.

Vi erbjuder dig en timanställning motsvarande ca 20 timmar / veckan och är ödmjuka för att din tillgänglighet som student, likt våra behov, kan variera från vecka till vecka. Arbeta och spela fussball på kontoret några dagar i veckan och hemifrån när det fungerar bättre i ditt schema, hur vi lägger upp dina dagar från vecka till vecka kommer vi överens om.
För att axla rollen behöver du:


Vara norsktalande. ????????

Älska att skapa mervärde för kunder. ????

Värdera och sträva efter att ge service på en oförglömlig nivå. ????

Vara enkel och naturlig i kundrelationer. ????

Vara nyfiken och lösningsorienterad. ????

Kommunicera på ett tryggt sätt i tal och skrift på norska, svenska och engelska. Danska är dessutom ett stort plus. ???????? (???????? + ???????? + ????????)


 

Meriterande:


Erfarenhet av e-handel (som butiksägare eller arbetat inom branschen).

Förstår vad begreppen HTML och CSS betyder.

Ha några års arbetslivserfarenhet i Norge eller mot den norska marknaden.

Välkommen att bli en del av vårt team och vara med och forma framtidens e-handel tillsammans med oss!

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Nya kollegor sökes till vår kundservice på Visma Amili! ????

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du vår nya stjärna på kundservice?  Vill du jobba på ett företag som är med och formar vårt samhälles framtid? Är du en serviceinriktad person med erfarenhet inom support & service? Trivs du dessutom med ha daglig kontakt med både kunder och kollegor?... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Är du vår nya stjärna på kundservice? 

Vill du jobba på ett företag som är med och formar vårt samhälles framtid? Är du en serviceinriktad person med erfarenhet inom support & service? Trivs du dessutom med ha daglig kontakt med både kunder och kollegor? Då ska du höra av dig till oss!

För ett par år sedan påbörjade vi en utvecklingsresa med fokus på våra medarbetare, våra kunder, vår teknik och vår tillväxt. Vi lämnade 2023 som vårt starkaste år någonsin, både sett till resultat, kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet. Nu växlar vi inte ner - tvärtom!

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med fantastiska kollegor i en miljö som genomsyras av framåtanda och utveckling. Vi är ett lönsamt bolag med en stark tillväxt och möjligheterna för personlig utveckling och påverkan är stora.

Din nya roll

Som en del av vårt kundserviceteam kommer du tillsammans med dina härliga kollegor att ge bästa möjliga service till våra kunder. Detta gör vi genom direkt support via telefon, chatt och mail.

Teamet präglas av laganda, innovation och viljan av att lösa kundernas problem på bästa möjliga sätt!

Vi...

Vägleder våra kunder till bra lösningar som passar just dem.

Levererar kundservice av högsta klass kring frågor om exempelvis fakturor, betalningar och inkassoärenden.

Arbetar främst via inkommande samtal per telefon, email och chatt

Har ett nära samarbete både inom vår grupp och även med andra interna team.

Bidrar till att utveckla våra processer och rutiner för att säkerställa en fantastisk kundupplevelse.

Supporterar 07-19 helgfria dagar, arbetspass kommer att variera mellan dessa tider.


Vem är du?

Vi letar efter dig som har erfarenhet från kundservice och som är van att leverera förstklassig service!

Du är tekniskt intresserad, samtidigt som du gillar att hjälpa kunder att lyckas.

Du har en positiv ”kan-göra” attityd, proaktivt tankesätt och gillar att lära dig nya saker.

Du är en god kommunikatör och behärskar svenska samt engelska i tal och skrift obehindrat.

Det är meriterande om du har god förståelse för betalningsprocesser, erfarenhet av kundservice samt att arbeta i olika system samtidigt.


Placeringen är i Helsingborg, med flexibla dagar på kontoret (mer i början för att du ska få en raketstart!).

Givet vår bransch görs kreditupplysning som en del av rekryteringsprocessen.

Din ansökan

Är du den vi söker efter? Skicka in din ansökan så snart som möjligt men senast den 15 mars. Vi har löpande rekrytering och hoppas hitta rätt person innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten? Hör av dig till:

Agge Bendtzen: [email protected]
Dennis Isic: [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre