Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Helsingborg

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Helsingborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Helsingborg som finns hos arbetsgivaren.

Cafébiträde (HBG)

Vår kund söker omgående en ny medarbetare som servitör/servitris. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter i ett café så som försäljning, beställningar, enkla beredning av bakelser, barista m.m Du behöver vara stresstålig, serviceinriktad, bra på att samarbeta samt ansvarsfull. Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo. Intervjuer sker löpande, mejla in ditt CV och personliga brev och skriv vilken tjänst du söker. Märk ämnesraden med "... Visa mer
Vår kund söker omgående en ny medarbetare som servitör/servitris. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter i ett café så som försäljning, beställningar, enkla beredning av bakelser, barista m.m


Du behöver vara stresstålig, serviceinriktad, bra på att samarbeta samt ansvarsfull. Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo.


Intervjuer sker löpande, mejla in ditt CV och personliga brev och skriv vilken tjänst du söker. Märk ämnesraden med "Cafébiträde"


(Vid intresse skicka ansökan endast via mejl [email protected]) Visa mindre

Restaurangbiträde (HBG)

Vår kund söker nya medarbetare i Helsingborg. Är du den vi söker? Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt i team men framförallt vara glad och serviceminded. Som restaurangbiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen. ( Vid intresse skicka ansökan endast via mejl: [email protected])... Visa mer
Vår kund söker nya medarbetare i Helsingborg. Är du den vi söker?
Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt i team men framförallt vara glad och serviceminded. Som restaurangbiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen.
( Vid intresse skicka ansökan endast via mejl: [email protected]) Visa mindre

Taco Bar Helsingborg

???? VI SÖKER EXTRA PERSONAL, MED START OMGÅENDE ???? Vi på Taco Bar Helsingborg söker personal! Arbetet hos oss innebär bland annat: - varierande arbetstider med både dagtid, kvällstid och helger - Servering, kassa och bar - Varumottagning, disk och städ ~ erfarenhet inom branschen är en merit, och vi söker dig som kan börja omgående. Vi söker dig som är glad, engagerad, utåtriktad, ansvarstagande samt älskar service lika mycket som os... Visa mer
???? VI SÖKER EXTRA PERSONAL,
MED START OMGÅENDE ????


Vi på Taco Bar Helsingborg söker personal!
Arbetet hos oss innebär bland annat:
- varierande arbetstider med både dagtid, kvällstid och helger
- Servering, kassa och bar
- Varumottagning, disk och städ


~ erfarenhet inom branschen är en merit, och vi söker dig som kan börja omgående.
Vi söker dig som är glad, engagerad, utåtriktad, ansvarstagande samt älskar service lika mycket som oss. Du ska kunna prestera i ett högt arbetstempo och sprida glädje bland dina kollegor och till våra gäster!


Är du den vi söker? Mejla CV samt personligt brev till: [email protected]
skicka in din ansökan direkt, då intervjuer sker löpande. Visa mindre

McDonald's Helsingborg söker sommarjobbare

Vill du få möjligheten att spendera delar av sommaren tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även en person som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att leverera en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är n... Visa mer
Vill du få möjligheten att spendera delar av sommaren tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även en person som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att leverera en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick. En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet!
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Kock sökes till Good Morning+Helsingborg

Good Morning+ Helsingborg ligger strategiskt och lättillgängligt i södra delen av Helsingborg, vid inkörsporten till kontinenten. Härifrån har du bekvämt gångavstånd till Helsingborgs citykärna. Hotellet har 164 rum, gym och relaxavdelning, konferens, bar och restaurang. Good Morning+ Helsingborg ingår i Ligula Hospitality Group AB. Vi söker en extra kock till vår restaurang. Du skall kunna jobba självständigt och ha några års erfarenhet helst från... Visa mer
Good Morning+ Helsingborg ligger strategiskt och lättillgängligt i södra delen av Helsingborg, vid inkörsporten till kontinenten. Härifrån har du bekvämt gångavstånd till Helsingborgs citykärna. Hotellet har 164 rum, gym och relaxavdelning, konferens, bar och restaurang. Good Morning+ Helsingborg ingår i Ligula Hospitality Group AB.Vi söker en extra kock till vår restaurang.

Du skall kunna jobba självständigt och ha några års erfarenhet helst från hotellkök. 
 

 
 
Villkor, referens från liknande anställning 
Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 46 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom avtal driver vi även fem Best Western Plus hotell. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Shift Leader Front Office Scandic Oceanhamnen, Vikariat på heltid.

Ansök    Jul 5    Scandic Hotels AB    Hotellreceptionist
Ett stenkast från Helsingborgs stadskärna ligger den nya stadsdelen Oceanhamnen och vårt nya hotell med samma namn, Scandic Oceanhamnen. Likt en fyr vetter hotellet ut mot Öresund och välkomnade sina första gäster i maj 2022. Hotellet har 184 rum, mötesrum, restaurang, uteservering, takbar samt en stor relaxavdelning. Scandic Oceanhamnen är ett unikt hotell på många sätt och har en tydlig profil med mycket nytänk som förutom högsta service sätter hållbarh... Visa mer
Ett stenkast från Helsingborgs stadskärna ligger den nya stadsdelen Oceanhamnen och vårt nya hotell med samma namn, Scandic Oceanhamnen. Likt en fyr vetter hotellet ut mot Öresund och välkomnade sina första gäster i maj 2022.

Hotellet har 184 rum, mötesrum, restaurang, uteservering, takbar samt en stor relaxavdelning. Scandic Oceanhamnen är ett unikt hotell på många sätt och har en tydlig profil med mycket nytänk som förutom högsta service sätter hållbarhet i fokus.

Nu söker vi en Shift Leader till Scandic Oceanhamnen.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Shift Leader agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Shift Leader Front Office?

Du som arbetar inom Front Office är ansvarig för att våra gäster får service i världsklass. Du är spindeln i nätet som ser till att gästen alltid är i fokus. Du är den som går igenom ankomstlistan och lägger tid på detaljerna. Du löser det mesta och är en stjärna på att vända en missnöjd gäst till en nöjd gäst. I ansvarsområdet ingår även administrativt arbete, säkerhetsarbete och arbete med försäljning. Arbetet i Front Office innebär att checka in och ut hotellets gäster, hälsa välkommen och ge gästen den information den behöver om sin vistelse. Du hanterar bokningar i systemet Opera Cloud och hanterar administrativa uppgifter runt gäster och säkerhet.

I rollen som Shift Leader har du, förutom att vara en del av driften, den övergripande överblicken över gästflödet och ser tillsammans med teamet till att prioritera arbetsuppgifter så att verksamheten flyter så att gästerna blir nöjda. Du leder och fördelar arbetet och hanterar bemanningen under ditt arbetspass. Vid behov får du utbilda nya medarbetare på hotellet och du avlastar också Front Office Manager med vissa administrativa arbetsuppgifter.

Hotellet har öppet dygnet runt och det är därför viktigt att du trivs med att arbeta i skift (förmiddagar, eftermiddagar och helger).

Din kompetens

För den här rollen krävs att du har både förmåga och vilja att arbeta med ett driftsnära ledarskap. Du är trygg i ditt ledarskap och har både integritet och säljdriv. För att passa i rollen tror vi också att du har en väl utvecklad social förmåga och är kapabel att hantera att det händer många olika saker samtidigt. Det är mycket viktigt att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster. Du är en lyhörd och prestigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.

Du har också vana och kunskap i att arbeta med dator som arbetsredskap.

Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en anställning med vikariat på heltid.

Tjänsten är en anställning med vikariat på heltid mellan 1/9/2024-1/1/2026 (16 månader) , med chans till förlängning eller annan fast anställning. Vi tillämpar provanställning. Tjänsten innefattar skift och helgarbete.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa mer om vår kultur, vad tjänsten innebär och om våra förmåner!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Pizzabagare

Mitt i Helsingborgs stadskärna ligger den nya öppnade Amore Fantasia . Nu söker vi en pizzabagaren till Amore fantasia. Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. I rollen som pizzabagare arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss f... Visa mer
Mitt i Helsingborgs stadskärna ligger den nya öppnade Amore Fantasia .
Nu söker vi en pizzabagaren till Amore fantasia.
Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen.
I rollen som pizzabagare arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!
Vi ser gärna att Du tidigare arbetet som kock
Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet.
Vad innebär rollen?
Här får du en mycket viktig uppgift på restaurangen genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av restaurangen.
Vem är du?
För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till gäster.
Information om tjänsten:
Tjänsten är en säsong anställning på heltid med möjlighet till förlängning.
Vi tar enbart emot ansökningar via Mail. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.
Vi ser fram emot att välkomna Dig till oss på Amore fantasia. Visa mindre

McDonald's Helsingborg Stattena söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Restaurang Edelweiss söker kock

Restaurang Edelweiss söker en kock med en passion för mat, människor och givetvis gästens upplevelse. Tjänsten är en heltidstjänst. Vi söker dig som; Du tycker om att det händer saker och är snabb och noga med vad du serverar. Du vill ge gästen det där, för att de ska komma tillbaka. Att du gillar utmaningar och vill nå måluppsättningar är en självklarhet. Du ska förstå att du är en betydande kugge i hjulet. Du tar ansvar för det som behöver göras i köket ... Visa mer
Restaurang Edelweiss söker en kock med en passion för mat, människor och givetvis gästens upplevelse. Tjänsten är en heltidstjänst.
Vi söker dig som;
Du tycker om att det händer saker och är snabb och noga med vad du serverar. Du vill ge gästen det där, för att de ska komma tillbaka. Att du gillar utmaningar och vill nå måluppsättningar är en självklarhet. Du ska förstå att du är en betydande kugge i hjulet. Du tar ansvar för det som behöver göras i köket och verksamheten runt det2. Du vill ge dina medarbetare bästa resultatet både under de lugna stunderna och när restaurangen är fylld av gäster. Vi ska nå målen tillsammans.
Som person är du självständig och sätter stor vikt vid att ta ansvar för dina arbetsuppgifter. En god samarbetsförmåga och du agerar uppmärksamt och lyhört på andra människor.
Denna tjänsten passar dig som har ett stort intresse för mat, vill leverera en god och fantastisk matupplevelse till våra gäster, nya som gamla. Du ska kunna behålla ett lugnt sätt, fast att det är full fart.
Arbetsuppgifter:
Som kock är är arbetsuppgifterna förberedelser, matlagning, beställningar och HACCP
Vad vi erbjuder dig:
En trevlig miljö där maten och vännerna ses, den familjära stämningen märks från personalen i baren/servisen till köket. Ett andra vardagsrum utan tv, här småpratar vi eller ses en fredag eller lördag för att lyssna på live-musik. Visa mindre

Cafébiträde med fokus på kallkök

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du i början av din karriär och är genuint intresserad av matlagning? Vill du vara arbeta på en kreativ och inspirerande arbetsplats som lagar all mat från grunden? Gillar du högt tempo och att tiden bara springer iväg? Med de flesta av våra samarbet... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du i början av din karriär och är genuint intresserad av matlagning?

Vill du vara arbeta på en kreativ och inspirerande arbetsplats som lagar all mat från
grunden? Gillar du högt tempo och att tiden bara springer iväg?

Med de flesta av våra samarbetspartners restauranger arbetar man i team av lika delar tjejer och killar, i blandade åldrar med olika bakgrunder, kompetenser och erfarenheter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom kallköket kommer att vara

Planering

Prepp

Tillagning

ServiceDET HÄR ÄR DU

Du har genuint intresse för mat & matlagning med svenska, ekologiska och närproducerade råvaror.

Du vill arbeta i en kreativ miljö

Du gillar att utveckla och utvecklas

Här erbjuder vi unika karriärsmöjligheter.

DET HÄR FÅR DU

Laga mat från grunden

Härliga människor runt dig

Lön

Boende ingår vid flytt


Tillsättning: Omgående


OM OSS
Progressio är ett rekryteringsföretag som är inriktat mot besöksnäringen. Vi jobbar med flertalet olika hotell och restauranger för att underlätta för både dig och företagen i sökandet av rätt matchning.

Välkommen med din ansökan. Vi försöker svara så snabbt vi kan. Visa mindre

MAX Väla söker medarbetare

Ansök    Jul 1    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!   Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team. Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs... Visa mer
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

MAX är Sveriges näst största burgarkedja och vi är i dagsläget strax över 7000 anställda. Vi befinner oss i en spännande expansion både i Sverige såväl som internationellt och vill ha med dig på resan. Smak, kvalitet och renlighet är värden vi aldrig tummar på. Vi är väldigt stolta över våra värderingar MOD, PASSION OCH GEMENSKAP. Vi lägger också mycket stor vikt och fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället.?? 

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Receptionist Scandic Oceanhamnen, deltid 50%

Ansök    Jul 3    Scandic Hotels AB    Hotellreceptionist
Ett stenkast från Helsingborgs stadskärna ligger den nya stadsdelen Oceanhamnen och vårt nya hotell med samma namn, Scandic Oceanhamnen. Likt en fyr vetter hotellet ut mot Öresund och välkomnade sina första gäster i maj 2022. Hotellet har 184 rum, mötesrum, restaurang, uteservering, takbar samt en stor relaxavdelning. Scandic Oceanhamnen är ett unikt hotell på många sätt och har en tydlig profil med mycket nytänk som förutom högsta service sätter hållbar... Visa mer
Ett stenkast från Helsingborgs stadskärna ligger den nya stadsdelen Oceanhamnen och vårt nya hotell med samma namn, Scandic Oceanhamnen. Likt en fyr vetter hotellet ut mot Öresund och välkomnade sina första gäster i maj 2022.

Hotellet har 184 rum, mötesrum, restaurang, uteservering, takbar samt en stor relaxavdelning. Scandic Oceanhamnen är ett unikt hotell på många sätt och har en tydlig profil med mycket nytänk som förutom högsta service sätter hållbarhet i fokus.

Nu söker vi en Receptionist till Scandic Oceanhamnen.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Du agerar värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är innebär rollen?

Du som arbetar i receptionen är ansvarig för att våra gäster får service i världsklass. Du är spindeln i nätet som ser till att gästen alltid är i fokus. Du är den som går igenom ankomstlistan och lägger tid på detaljerna. Ser till att gästens önskemål uppfylls. Du har alltid ett leende på läpparna och en kreativ lösning i bakfickan. Du löser det mesta och är en stjärna på att vända en missnöjd gäst till en nöjd gäst. Din arbetsplats är vår lobby. För det är där du möter flest gäster. I ansvarsområdet ingår även administrativt arbete, säkerhetsarbete och arbete med försäljning.

Arbetet i receptionen innebär att checka in och ut hotellets gäster, hälsa välkommen och ge gästen den information den behöver om sin vistelse. Du hanterar bokningar i systemet Opera Cloud och hanterar administrativa uppgifter runt gäster och säkerhet. Allt arbete sker med gästnöjdhet och försäljning i fokus.

Hotellet har öppet dygnet runt och det är därför viktigt att du trivs med att arbeta i skift (förmiddagar, eftermiddagar och helger).

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har en väl utvecklad social förmåga och är kapabel att hantera att det händer många olika saker samtidigt. Det är mycket viktigt att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Du har också vana och kunskap i att arbeta med dator som arbetsredskap.

Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och prestigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.

Information om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid. Upplärning fr.o.m mitten av augusti.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa mer om vår kultur, vad tjänsten innebär och om våra förmåner!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Preppkock/Lunchkock

Ansök    Jun 28    HBG Nöjescenter AB    Kock, à la carte
Om oss Pitcher’s är din lokala gastropub där ett gediget hantverk och umgänge med vänner står i centrum. Hit kan du komma för att få god mat och dryck, men även för att koppla av en stund i goda vänners lag. Pitcher’s vid Helsingborg öppnar snart och är det självklara valet för dig som vill umgås med vänner och gillar god mat och dryck. Vi kommer ha öppet alla dagar i veckan. Om dig Pitcher’s på Helsingborg är en mötesplats där du kan äta vällagad mat och ... Visa mer
Om oss
Pitcher’s är din lokala gastropub där ett gediget hantverk och umgänge med vänner står i centrum. Hit kan du komma för att få god mat och dryck, men även för att koppla av en stund i goda vänners lag. Pitcher’s vid Helsingborg öppnar snart och är det självklara valet för dig som vill umgås med vänner och gillar god mat och dryck. Vi kommer ha öppet alla dagar i veckan.
Om dig
Pitcher’s på Helsingborg är en mötesplats där du kan äta vällagad mat och njuta av drycker av alla möjliga slag. Maten tillagas från grunden och vi använder oss bara av de bästa råvarorna. Vill du ha något gott att dricka till maten så kan vi med glädje erbjuda ett brett sortiment av öl och vin. Känner du att detta låter intressant är du varmt välkommen med din ansökan. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba i kök samt har utbildning inom kök och matlagning. Du ska vara stresstålig och engagerad. Det är viktigt att du fungerar bra med att arbeta i grupp samt att du lägger stor vikt vid laganda, noggrannhet och service.
Dina arbetsuppgifter
Hos oss på Pitcher's kan och bör du förvänta dig mat som är en fröjd för både ögat och magen. Här står maten i fokus och vi tillagar alla våra rätter från grunden. Det betyder att du får fräsch mat som tillagas när du beställer den, gjord på råvaror av högsta kvalitet. Vi tar inga genvägar, utan serverar endast sådant som vi själva skulle uppskatta att få på tallriken. Det är din garanti för att det vi serverar är gjort med kärlek och omtanke. Köksutbildning och erfarenhet är ett krav. Visa mindre

Kock Sökes

Ansök    Jun 29    ZVSHI AB    Kock, à la carte
Verksamhetsbeskrivning Zushi Helsingborg är en restaurang i centrala Helsingborg med inriktning på asiatisk mat, främst då japanska maträtter. Vi har både bordsservering, catering och take-away. Vi önskar expandera vår verksamhet för att kunna erbjuda ett större utbud, särskilt då avseende Japanska maträtter. Utbildning/Erfarenhet Vi söker därför ytterligare 2 st kockar med kunskaper speciellt om det asiatiska köket, även kunskaper i att göra sushi och a... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Zushi Helsingborg är en restaurang i centrala Helsingborg med inriktning på asiatisk mat, främst då japanska maträtter. Vi har både bordsservering, catering och take-away. Vi önskar expandera vår verksamhet för att kunna erbjuda ett större utbud, särskilt då avseende Japanska maträtter.


Utbildning/Erfarenhet
Vi söker därför ytterligare 2 st kockar med kunskaper speciellt om det asiatiska köket, även kunskaper i att göra sushi och asiatiska maträtter. Vi önskar att du har god kockutbildning och erfarenhet av att arbeta i en asiatisk restaurang. Goda kunskaper om japanska maträtter och dess råvaror krävs. Du ska vara stresstålig och lätt att samarbeta med. Du ska kunna planera för en meny, planera inköp av råvaror och se till att en god livsmedelshygien förekommer på arbetsplatsen.
-Du kommer att vara ansvarig för att tilldela arbete i köket, förbereda måltider för våra gäster samt utbilda personal. Vi uppskattar nytänkande idéer och du har även chansen att bidrag med förslag om läckra nya rätter för att lägga till i vår växande meny.


-Du har även ansvar att följa budgeten som fastställts av restaurangchefen.


-Säkerställa säkerhets- och sanitetsmetoder i köket.


-Hantera kökspersonal och delegera uppgifter relaterade till måltidspreparat, laga mat och leverera mat till gästerna i god tid.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Är du vår köksmästare?

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser. Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare. ... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser.

Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.

ROLLEN
Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
???? Laga mat
???? Driva utveckling
???? Driva team
???? Menyplanering
??????? Logistik ????
???? Konceptuella färdigheter
????Schema och bemanningDU HÄR FÅR DU
Trygghet i din anställning
Friskvårdsbidrag
Ett hållbart schema
Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
[email protected]

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare.

People, Planet och Profit.
Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet.

Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ???????? Visa mindre

Cafébiträde med fokus på kallkök

Ansök    Jun 26    M Dryck & Konsult AB    Kallskänka
Är du i början av din karriär och är genuint intresserad av matlagning?Vill du varaarbeta på enkreativ och inspirerande arbetsplats som lagar all mat frångrunden? Gillar du högt tempo och att tiden bara springer iväg?Med de flesta av våra samarbetspartners restaurangerarbetar man iteam av lika delar tjejer och killar, i blandade åldrar med olikabakgrunder, kompetenser och erfarenheter.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom kallköket kommer att vara Planer... Visa mer
Är du i början av din karriär och är genuint intresserad av matlagning?Vill du varaarbeta på enkreativ och inspirerande arbetsplats som lagar all mat frångrunden? Gillar du högt tempo och att tiden bara springer iväg?Med de flesta av våra samarbetspartners restaurangerarbetar man iteam av lika delar tjejer och killar, i blandade åldrar med olikabakgrunder, kompetenser och erfarenheter.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom kallköket kommer att vara
Planering
Prepp
Tillagning
Service

DET HÄR ÄR DU
Du har genuint intresse för mat &matlagning; med svenska, ekologiska och närproducerade råvaror.
Du vill arbeta ien kreativ miljö
Du gillar attutveckla och utvecklas
Här erbjuder vi unika karriärsmöjligheter.

DET HÄR FÅR DU
Laga mat från grunden
Härliga människor runt dig
Lön
Boende ingår vid flytt

Tillsättning: OmgåendeOM OSSProgressio är ett rekryteringsföretag som är inriktat mot besöksnäringen. Vi jobbar med flertalet olika hotell och restauranger för att underlätta för både dig och företagen i sökandet av rätt matchning.Välkommen med din ansökan. Vi försöker svara så snabbt vi kan. Visa mindre

Cafébiträde med fokus på kallkök

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du i början av din karriär och är genuint intresserad av matlagning? Vill du vara arbeta på en kreativ och inspirerande arbetsplats som lagar all mat från grunden? Gillar du högt tempo och att tiden bara springer iväg? Med de flesta av våra samarbet... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du i början av din karriär och är genuint intresserad av matlagning?

Vill du vara arbeta på en kreativ och inspirerande arbetsplats som lagar all mat från
grunden? Gillar du högt tempo och att tiden bara springer iväg?

Med de flesta av våra samarbetspartners restauranger arbetar man i team av lika delar tjejer och killar, i blandade åldrar med olika bakgrunder, kompetenser och erfarenheter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom kallköket kommer att vara

Planering

Prepp

Tillagning

ServiceDET HÄR ÄR DU

Du har genuint intresse för mat & matlagning med svenska, ekologiska och närproducerade råvaror.

Du vill arbeta i en kreativ miljö

Du gillar att utveckla och utvecklas

Här erbjuder vi unika karriärsmöjligheter.

DET HÄR FÅR DU

Laga mat från grunden

Härliga människor runt dig

Lön

Boende ingår vid flytt


Tillsättning: Omgående


OM OSS
Progressio är ett rekryteringsföretag som är inriktat mot besöksnäringen. Vi jobbar med flertalet olika hotell och restauranger för att underlätta för både dig och företagen i sökandet av rätt matchning.

Välkommen med din ansökan. Vi försöker svara så snabbt vi kan. Visa mindre

Servitris/Servitör till Spansk restaurang

Ansök    Jun 25    DL-BK Group AB    Servitör/Servitris
Vi söker glada servitörer till La Venta tapas i Helsingborg. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter. Det krävs att du är stresstålig, har en god arbetsmoral och är flexibel vad gäller tider. Restaurangen ligger i Helsingborgs hjärta vid Mariakyrkan och är en Spansk Tapas restaurang. Vi ser gärna att du vill jobba på sommaren. Vi tar endast emot ansökningar via mail. Visa mer
Vi söker glada servitörer till La Venta tapas i Helsingborg. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter.
Det krävs att du är stresstålig, har en god arbetsmoral och är flexibel vad gäller tider.
Restaurangen ligger i Helsingborgs hjärta vid Mariakyrkan och är en Spansk Tapas restaurang.
Vi ser gärna att du vill jobba på sommaren.
Vi tar endast emot ansökningar via mail. Visa mindre

Är du vår köksmästare?

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser. Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare. ... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser.

Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.

ROLLEN
Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
???? Laga mat
???? Driva utveckling
???? Driva team
???? Menyplanering
??????? Logistik ????
???? Konceptuella färdigheter
????Schema och bemanningDU HÄR FÅR DU
Trygghet i din anställning
Friskvårdsbidrag
Ett hållbart schema
Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
[email protected]

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare.

People, Planet och Profit.
Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet.

Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ???????? Visa mindre

Vi söker en Sous Chef / Shift Leader Kitchen till Scandic Helsingborg Nord,

Ansök    Jun 25    Scandic Hotels AB    Kock, à la carte
Vi söker en Sous Chef / Shift Leader Kitchen till Scandic Helsingborg Nord. På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som är du den som motiverar, driver, utvecklar och engagerar alla i teamet att ta ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompeten... Visa mer
Vi söker en Sous Chef / Shift Leader Kitchen till Scandic Helsingborg Nord.

På Scandic arbetar alla tillsammans för att skapa en gästupplevelse i världsklass under gästens hela vistelse. Som är du den som motiverar, driver, utvecklar och engagerar alla i teamet att ta ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens, som vi överträffar gästens förväntningar och vi får även väldigt roligt på jobbet!

Vad innebär rollen?

I denna roll som ansvarar du för i Köket där du har det övergripande ansvaret att säkerställa en gästupplevelse i världsklass i våra mat- och dryckesmiljöer. Det innebär att du tillsammans med ditt team säkrar en hög servicenivå samt ett erbjudande som möter gästens behov

Du leder och utvecklar verksamheten och medarbetarna utifrån företagets strategi, mål och lokala förutsättningar. Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare samt skapar förutsättningar för att ni tillsammans ska skapa enastående gästupplevelser. Som är du även en del av den dagliga driften och du ansvarar för att planera utifrån verksamhetens behov. Du tillsammans med dina kollegor har ett övergripande ansvar för hela hotellet.

Vem är du?

Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda andra genom dem, är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer. Du är en ledare, som ser det som självklart att vara närvarande på olika tider och dagar samt har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Du ser till nyttan av samarbete, att ge regelbunden feedback och är kommunikativ i din ledarstil. Du planerar din tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Som ledare hos oss lever du efter vår ledarskapskompass med Inspire, Collaborate, Build trust och Empower som en naturlig del av ditt ledarskap. Du lever våra värderingar och agerar som ett föredöme i din roll.

Du har tidigare erfarenhet från att leda andra i en liknande roll samt relevant utbildning och erfarenhet inom servicebranschen. Du har god administrativ förmåga, erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning samt god vana att arbeta i olika systemstöd. Du behöver dessutom ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av personlighetstester som del av urvalet.

Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Är du kock och vill jobba lite extra hos oss på Scandic Helsingborg Nord?

Ansök    Jun 25    Scandic Hotels AB    Kock, à la carte
Vi söker en kock till Scandic Helsingborg Nord som vill jobba lite extra, utan fasta tider, både dag och kvällstid, även helger. Vad innebär rollen som kock? Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du stöttar även vi... Visa mer
Vi söker en kock till Scandic Helsingborg Nord som vill jobba lite extra, utan fasta tider, både dag och kvällstid, även helger.

Vad innebär rollen som kock?

Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en anställning för enstaka dagar på extra vid behov.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och om vår kultur!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Ansvarsfull och kreativ Kock till framgångsrik restaurang

Ansök    Jun 23    M Dryck & Konsult AB    Kock, à la carte
Ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus.Din förmåga är att driva personal, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering.Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet.Då ska du läsa vidare.ANSÖK REDAN IDAG ROLLENSom kock ser du till att leda den dagligadriften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv... Visa mer
Ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus.Din förmåga är att driva personal, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering.Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet.Då ska du läsa vidare.ANSÖK REDAN IDAG
ROLLENSom kock ser du till att leda den dagligadriften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen.DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team Menyplanering Logisitk Kreativ Konceptuella färdigheter Duktig på kommunikation Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistorDET HÄR FÅR DU - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb- Trygghet i din anställning- Friskvårdsbidrag- Ett hållbart schema- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster- Pension osv.DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor- Noggrann- Coachande Ledarskap- Hungrig på nya utmaningarVID FRÅGORMagnus [email protected] PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa Visa mindre

Är du vår köksmästare?

Ansök    Jun 23    M Dryck & Konsult AB    Köksmästare
Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser.Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare. ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och ... Visa mer
Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser.Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.
ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team Menyplanering Logistik Konceptuella färdigheter Schema och bemanning
DU HÄR FÅR DUTrygghet i din anställningFriskvårdsbidragEtt hållbart schemaHärliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gästerPension osv. DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa Visa mindre

Sumo Sushi Väla söker kassa- och serveringsperonal

Ansök    Jun 24    Sumo Sushi AB    Servitör/Servitris
Sumo Sushi Väla söker nya tillskott till vårt nya team. Vi söker dig som kan jobba dagtid, kvällar och helger. Glöm inte att märka din ansökan med rubriken "Servering Väla" Sumo family har idag 9 restauranger och vi är i en expansiv fas. Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss. Sumo family är en restaurangkedja med inriktning på det östasiatiska köket. Vår första restaurang öppnades i Karlskrona 2010 och sedan dess har vi öppnat många f... Visa mer
Sumo Sushi Väla söker nya tillskott till vårt nya team. Vi söker dig som kan jobba dagtid, kvällar och helger.
Glöm inte att märka din ansökan med rubriken "Servering Väla"
Sumo family har idag 9 restauranger och vi är i en expansiv fas. Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss.
Sumo family är en restaurangkedja med inriktning på det östasiatiska köket. Vår första restaurang öppnades i Karlskrona 2010 och sedan dess har vi öppnat många fler över hela Skåne. Vi erbjuder våra gäster ett bättre alternativ till dagens sushil. Kvalité, tillgänglighet och service är vad som särskiljer oss.
Vårt mål är att förändra och utveckla bilden av traditionell á la carte och omdefiniera hela upplevelsen för våra gäster. Vi är Fast-Fine. Detta uppnår vi genom att använda oss av råvaror av bästa kvalité och erbjuda våra gäster en härlig och trivsam miljö att vistas i.
Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredsställande arbetsplats där vi kan arbeta och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Ansök till oss idag!
Beskrivning av arbetsuppgift.
Hos oss prioriterar vi våra gäster och kollegorna i ditt team främst. Att jobba med oss innebär att du utför ditt arbete med 100 % engagemang med en entusiastisk inställning. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med att servera gäster och kassahantering samt renhållning.
Respektive restaurang har särskilda, vardagliga rutiner och regler som skall efterföljas, men samtliga strävar efter samma målsättningar - att visa respekt gentemot varandra, arbeta som ett lag och hjälpas åt med de uppgifter som finns på arbetsplatsen.
Vad söker vi och vad erbjuder vi?
Sumo family erbjuder en omväxlande arbetsmiljö.
Gillar du teamwork, nya utmaningar och har viljan att prestera inom allt du gör? Då gillar vi dig! Vi kräver inte att du har någon tidigare erfarenhet, för den har vi.
Vi erbjuder en arbetsplats fullt av schyssta och hjälpsamma kollegor som jobbar åt gemensamt satta mål.
Vi erbjuder intern upplärning och utveckling.

Just nu söker vi 1 person, arbetet är förlagd på dagtid, kvällstid och helger.
Skicka din ansökan till oss via [email protected] och det är viktigt att du märker rubriken med "Servering Väla".
När börjar tjänsterna? Upplärning och tjänsten börjar enligt överenskommelse.
Vi söker efter att tillsätta följande tjänster:
1st x Tjänster
Tack för visad intresse
#jobbjustnu Visa mindre

Kock som bl.a pizzabagare

Ansök    Jun 19    Ponvish Green AB    Pizzabagare
Kitchen Floor är ett restaurangtorg som ligger i hjärtat av Helsingborg C - Helsingborg Centralstation och gästas av både privatpersoner, små som stora företag samt turister från alla världens hörn. Vi är fyra restauranger som delar lokaler och arbetar som grannar, sida vid sida. Var och en har sin specialmeny med god mat och dryck, vilket i sin tur ger gäster fyra olika menyer att välja från. Poängen är att gästerna ska kunna sitta tillsammans och ändå ha... Visa mer
Kitchen Floor är ett restaurangtorg som ligger i hjärtat av Helsingborg C - Helsingborg Centralstation och gästas av både privatpersoner, små som stora företag samt turister från alla världens hörn.
Vi är fyra restauranger som delar lokaler och arbetar som grannar, sida vid sida. Var och en har sin specialmeny med god mat och dryck, vilket i sin tur ger gäster fyra olika menyer att välja från. Poängen är att gästerna ska kunna sitta tillsammans och ändå ha friheten att beställa från flera olika kök. Både dagtid och på kvällen.
Vi inriktar oss på mat från det svenska köket- Nord, Sala Siam med den asiatiska inspirationen av hög kvalitet, The Med med den fantastiska medelhavs inspiration och sist Zen-Station med Stilla havet koncept en kombination mellan japansk Ramen och Poke Bowl från Hawaii
Gillar du variation på arbetsuppgifter och älskar att laga mat med ett roligt team är vi det du söker.
Du ska vara glad och positiv, punktlig och framför allt ha intresset för matlagning. Arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som à la carte kock. Förberedelse samt under service kan stå i lucka eller spis.
Vi i köket jobbar som ett team, det betyder att vi hjälps åt med städning av kök, ser över varuinköp och sedan att du själv ska kunna fylla i egen kontroll m.m.
Tveka inte att söka då vi i kan garantera dig en rolig arbetsplats med lojala arbetskamrater. Vi ser helst några års erfarenhet av kockyrket.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig och hoppas att just du vill jobba med oss. Visa mindre

Restaurangbiträde till Kitchen Floor - Helsingborg C

Ansök    Jun 19    Ponvish Green AB    Restaurangbiträde
Välkommen till Helsingborgs nya restaurangtorg matdestination - Kitchen Floor - en våning upp på Helsingborg Centralstation. Vill du vara med på resan? Zen Station är vårt nya koncept med fokus på den internationella Ramen, fantastiska Pokebowls och mumsiga friterade dumplings. Vi preppar grönsaker, proteiner och mixar poké bowls, laga ramen allt i ett högt tempo för att släcka hungern hos våra gäster i Kitchen Floor. Utöver detta så ingår det även i rol... Visa mer
Välkommen till Helsingborgs nya restaurangtorg matdestination - Kitchen Floor - en våning upp på Helsingborg Centralstation.
Vill du vara med på resan?
Zen Station är vårt nya koncept med fokus på den internationella Ramen, fantastiska Pokebowls och mumsiga friterade dumplings.
Vi preppar grönsaker, proteiner och mixar poké bowls, laga ramen allt i ett högt tempo för att släcka hungern hos våra gäster i Kitchen Floor.
Utöver detta så ingår det även i rollen att ta beställningar och betalningar, städa, diska, samt uppackning och påfyllning av varor. Alltså ett jobb för någon som älskar innehållsrika arbetsdagar och serviceyrket i högt tempo.
Vad vi söker:
Vi söker någon med erfarenhet av restaurang, snabbmatskedja, storkök eller någon som bara älskar att jobba med serviceyrket och vill utvecklas inom branschen.
Språk: kan kommunicera i båda svenska och Engelska.
Vad vi erbjuder:
- En arbetsplats centralt i Helsingborg (ja mer centralt tror vi inte det kan bli)
- En omväxlande arbetsmiljö
- Härliga kollegor
Gillar du teamwork, utmaningar, och en vilja att prestera väl inom allt du gör? Perfekt!
Vi strävar efter att skapa den bästa arbetsplatsen som möjligt. När du inspireras av dina kollegor och har roligt på jobbet märks det av andra i din omgivning.
PS: Det är ett plus om du har intresse av sociala medier och tycker det är kul.
www.kitchenfloor.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock

I samband med utvecklingen av vår verksamhet söker vi extra kockar som brinner för att laga mat från grunden med hög kvalitet och kan laga asiatisk mat. Arbetsuppgifterna består av tillagning av asiatisk varmmat. Du ska kunna hålla tider, hantera stress, vara serviceinriktad, kunna arbeta i grupp och ha högt tempo. Bra om du har erfarenhet från asiatisk restaurang. Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann. Visa mer
I samband med utvecklingen av vår verksamhet söker vi extra kockar som brinner för att laga mat från grunden med hög kvalitet och kan laga asiatisk mat.
Arbetsuppgifterna består av tillagning av asiatisk varmmat.
Du ska kunna hålla tider, hantera stress, vara serviceinriktad, kunna arbeta i grupp och ha högt tempo.
Bra om du har erfarenhet från asiatisk restaurang.
Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann. Visa mindre

Kock som brinner för kvalité och utmaningar

Din Profil Tjänsten passar de som vill arbeta extra vid sidan av studier eller annat arbete och vill fylla upp lite timmar medbemanning, trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på. Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats. Du är självgående men har inga problem att arbeta i team. Då man ofta byter arbetsplats ligg... Visa mer
Din Profil
Tjänsten passar de som vill arbeta extra vid sidan av studier eller annat arbete och vill fylla upp lite timmar medbemanning, trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på.
Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats. Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.
Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.
Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.
Krav för tjänstenHar en avslutad kockutbildning och minst 2 år arbetslivserfarenhet från olika hotell och restauranger, alternativt har du ingen kockutbildning men minst 5 års arbetslivserfarenhet från att arbeta i storkök, med bankett och eller a la carte.
Kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift.
Körkort är meriterande
Anställningsform och Lön
Tjänsten passar de som vill arbeta extra vid sidan av studier eller annat arbete. Lönesättningen är individuell med kollektivavtalet som bas.Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.Mer om ossRestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Nyöppnat McCafé i Ättekulla söker medarbetare!

Ansök    Jun 19    Eyes4work AB    Restaurangbiträde
Om tjänsten Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Twitter, Facebook och Instagram. På Mc Donald's i Ättekulla har vi nu... Visa mer
Om tjänsten

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Twitter, Facebook och Instagram.

På Mc Donald's i Ättekulla har vi nu öppnat Helsingborgs första McCafé och byggt om vår restaurang för att få plats med expressomaskiner och kaffekvarnar i världsklass. Snart är vi redo att servera riktigt bra baristakaffe - snabbt, smidigt och enkelt.

Vi söker nya medarbetare som brinner för att ge god service och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar!

Hos oss får du ett omväxlande och fartfyllt arbete där arbetsuppgifterna varierar från att i mötet med gästen ge den bästa restaurangupplevelsen, till att tillaga vår goda mat samt att se till att vårt kök och matsal är i toppskick.

Hos oss är driv och viljan att lära viktigare än betyg eller många rader på CV´t.

Ett jobb på McDonald’s ger dig färdigheter och erfarenheter som du har nytta av resten av livet. Det handlar t ex om ordning och reda, ledarskap och samarbetsförmåga.

På McDonald’s startar utbildningen från dag ett och det finns en tydlig karriärtrappa för den som vill utvecklas hos oss.

Information om tjänsten

Tjänsten innebär en provanställning under de första 6 månaderna därefter går den över till en tillsvidareanställning.

Tjänsten innebär deltid och oregelbundna arbetstider mellan 05-02.

Behov av bil är att föredra. Visa mindre

Kockar, souschef och köksmästare för säsongsuppdrag. Tillsättning omgåen...

Ansök    Jun 17    M Dryck & Konsult AB    Köksmästare
Varje gång en gäst besöker oss och vill få en helhetsupplevelse med god mat, bra servering med rekommendationer i en trivsam miljö. Det är du en av de i teamet de som står bakom.Letar du efter ett roligt säsongsjobb som det är fullfart och stimulans i. Då är detta jobbet något för dig. SOMMAREN &HÖSTEN2024Vi letar nu efter dig som är tillgängligoch vill jobba från nu och över sommaren för flertalet fantastiska restauranger och platser i Stockholm. Härmänni... Visa mer
Varje gång en gäst besöker oss och vill få en helhetsupplevelse med god mat, bra servering med rekommendationer i en trivsam miljö. Det är du en av de i teamet de som står bakom.Letar du efter ett roligt säsongsjobb som det är fullfart och stimulans i. Då är detta jobbet något för dig.
SOMMAREN &HÖSTEN2024Vi letar nu efter dig som är tillgängligoch vill jobba från nu och över sommaren för flertalet fantastiska restauranger och platser i Stockholm. Härmänniskor gillar att spendera tid. Du kan med andra ord jobba och uppleva dessa platser samtidigt som du jobbar, helt enkelt.Du kommer attarbeta hos någon av våra samarbetspartners, på ett ställe under hela perioden med tydliga förutsättning.
TJÄNSTERNADu har något eller några års erfarenhet av liknande tjänst tidigare. Du gillar mat, dryck och mötet med andra människor. Du arbetar lika bra ensam som i grupp.
Individuella målsättningar och förväntningar En närvarande mentor som bollplank Ambitionen till att vilja utveckla dig själv och dina kollegor. Gillar att ha högt i takTjänsten är förlagd på dagar, kvällar och helger. Rullande schemaDET HÄR ÄR DUVi söker dig som är hel och ren, har jobbat några år som kock, souschef eller köksmästare.Du kommer överens med de du jobbar med och är en lagspelare.Din attityd och ambitioner är viktiga att göra ett bra jobb. Samtidigt är skorna knutna och leendet på plats.
DET HÄR FÅR DU Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb Möjlighet att bygga dig nätverk som kan hjälpa dig framåt i karriären Projektanställning över säsong Bra lön och andra förmånerVi är anslutna till Kompetensföretagen & Almega och du är försäkrad på arbetet.
Boende ingår vid flytt

OM PROGRESSIO Vi är ett personligt, närvarande och engagerat företag som värdesätter relationer med människor högt. För oss är transparens och öppenhet viktiga delar. Oavsett om det är medarbetare, kollegor eller samarbetspartners.Progressio står på fyra olika inriktningar och hjälper kollegor inom hotell och restaurangbranschen där medarbetaren står i centrum. Det genom att hjälpa till att digitalisera, utveckla strategier och processer för att följa samhällsutvecklingen. Det gör vi med alla olika företag med fokus på små och medelstora.Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre.ANSÖKAN GÖRS VIA LÄNKEN. Visa mindre

Köksbiträde med mediterranean erfarenhet

Ansök    Jun 10    DL-BK Group AB    Köksbiträde
Vi söker Köksbiträde med mediterranean erfarenhet till vår restaurang La Venta Tapas i Helsingborg. Erfarenhet efterfrågas. Vi har 1 plats ledig hos oss. Visa mer
Vi söker Köksbiträde med mediterranean erfarenhet till vår restaurang La Venta Tapas i Helsingborg. Erfarenhet efterfrågas. Vi har 1 plats ledig hos oss. Visa mindre

PIZZERIA GULA KIOSKEN I HBG AB

Hej, Vi söker en pizzabagare. Du ska vara ordningsam, stresstålig och kunna arbeta i team. Anställningen kommer att ske heltid / deltid . Ingen erfarenhet eller språkkrav. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej,
Vi söker en pizzabagare. Du ska vara ordningsam, stresstålig och kunna arbeta i team. Anställningen kommer att ske heltid / deltid . Ingen erfarenhet eller språkkrav.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Jun 12    Pizzeria Torino i Hbg AB    Pizzabagare
Vi söker pizzabagare Heltid/Deltid till vår verksamhet. Vi ser gärna att du är flexibel, noggrann och klarar ett högt tempo. Fast tjänst med rullande schema. (Vill du jobba mindre kan vi ordna det med.) Epost: [email protected] Varmt välkommen med din ansökan! Visa mer
Vi söker pizzabagare Heltid/Deltid till vår verksamhet. Vi ser gärna att du är flexibel, noggrann och klarar ett högt tempo.
Fast tjänst med rullande schema. (Vill du jobba mindre kan vi ordna det med.)
Epost: [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sprudlande glatt restaurangbiträde med oslagbart kundfokus? Hör av dig!

Ansök    Jun 7    NR drift AB    Köksbiträde
Vårt kök i Helsingborg söker en ny fantastisk kollega Kort om tjänsten Vi söker en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta i matsalen med löpande restaurangarbete. Är du rätt person för jobbet så finns stora möjligheter till utveckling inom Nordrest! Vad säger kollegorna om Nordrest? ”På vår enhet har vi gemensam frukost varje morgon och en gång i månaden gör vi den extra mysig! Vi kör även lite spontana AW:s lite d... Visa mer
Vårt kök i Helsingborg söker en ny fantastisk kollega
Kort om tjänsten
Vi söker en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta i matsalen med löpande restaurangarbete. Är du rätt person för jobbet så finns stora möjligheter till utveckling inom Nordrest!
Vad säger kollegorna om Nordrest?
”På vår enhet har vi gemensam frukost varje morgon och en gång i månaden gör vi den extra mysig! Vi kör även lite spontana AW:s lite då och då och ibland mer uppstyrda.”
Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest
Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag
Möjlighet att delta i motionslopp
Stor kick-off för alla varje år
Möjlighet till kompetensutveckling
Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ

Vem är då vår nya drömkollega?
Vi tror att du är en glad filur med oemotståndlig personlighet som är en fena på att handskas med gäster. Samtidigt är du en av de där utvalda som har den närmast magiska förmågan att bjuda på det där lilla extra som gör restaurangbesöket till en upplevelse i en klass för sig.
Vi vill att du har:
Intresse för mat och dryck
Tidigare erfarenheter från restaurang
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
Goda kunskaper i engelska

Låter det som du? Bra! Uppfyller du även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:
Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är/kommer att bli både kvalitet- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001

Om Nordrest
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.
Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.
Anställningsform: Säsongsbunden
Omfattning: 75%
Tillträde: 12/8-2024
Lön: Enligt avtal
Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju. Visa mindre

ÖRESUNDSLINJEN söker erfarna och passionerade kockar

Drömmer du om att förvandla färska råvaror till kulinariska mästerverk i vårt kök ombord? Då är det kanske dig vi söker till våra två restauranger Waves och Libitum. Som kock på ÖRESUNDLSINJEN får du: Möjligheten att utveckla din kreativitet i en dynamisk köksmiljö En engagerad och positiv arbetsplats som värdesätter innovation Fina personalförmåner, massor av externa rabatter, förmånliga personalpriser på resor till samtliga Molslinjen färjor samt rabat... Visa mer
Drömmer du om att förvandla färska råvaror till kulinariska mästerverk i vårt kök ombord?
Då är det kanske dig vi söker till våra två restauranger Waves och Libitum.
Som kock på ÖRESUNDLSINJEN får du:
Möjligheten att utveckla din kreativitet i en dynamisk köksmiljö
En engagerad och positiv arbetsplats som värdesätter innovation
Fina personalförmåner, massor av externa rabatter, förmånliga personalpriser på resor till samtliga Molslinjen färjor samt rabatt ombord – både i butiker och restauranger/café – och fri kost ombord på dina arbetsdagar

Som kock lagar du all mat som serveras i restaurangen Waves eller Libitum samt tillreder maten som säljs i vårt café. Restaurangen på Aurora erbjuder både á la carte och klassiska buffeér. Libitum erbjuder en läcker buffé både lunch och kväll.
Erfaren kock och engagerad lagspelare
Du är utbildad kock och har gedigen erfarenhet och kompetens från varmköket. Som person är du utåtriktad och positiv, och du är en engagerad lagspelare som förstår vikten av en väl fungerande kommunikation och ett respektfullt samarbete. Du är en passionerad kock som trivs i köket, är innovativ och vågar experimentera med nya smaker.
Ditt dagliga arbeta är ombord på färjan, och du kommer att ha varierande arbetstider (dag-, kvälls- och helgskift). Vi har vår hemmahamn i Helsingborg eller Helsingør (beroende på vilken färja du kommer att arbeta på), varför det är en fördel om du bor i eller runt Helsingborg eller Helsingør.
Är du redo att sätta din prägel på vårt kök?
Tveka inte att skicka in din ansökan om du vill bli en del av oss! Vi tillämpar löpande urval och intervjuer och avslutar processen när rätt kandidat har nått hamn, så ansök idag snarare än i morgon. Vi erbjuder både faste heltidsanställninger och anställininger över sommeren frän 1 juni till och med 31 augusti 2024.
Alla kvalificerade personer oavsett ålder, kön, religion och etnicitet är välkomna att söka tjänsten.
Om du har några frågor om jobbet är du välkommen att kontakta F&B Kitchen Supervisor, Aurora, Henrik Lindgren, tlf.: +46707488654 eller F&B Kitchen Supervisor, Tycho Brahe, Michael Hartvig, tlf.: +4526470839.

Om Molslinjen
Rederiet Molslinjen driver ALSLINJEN, BORNHOLMSLINJEN, FANØLINJEN, LANGELANDSLINJEN, MOLSLINJEN, SAMSØLINJEN och ÖRESUNDSLINJEN (tidigare ForSea).
Vi har skapat en arbetsplats som erbjuder våra ca 2.200 medarbetare en spännande vardag, där en informell ton, hög professionalism och frihet under ansvar går hand i hand. Visa mindre

Thai Kock

Som kock hos oss på strandhuset bör du ha minst 5 års erfarenhet från a la carte i thaikök, nordeuropeiska köket är meriterade. Visa mer
Som kock hos oss på strandhuset bör du ha minst 5 års erfarenhet från a la carte i thaikök, nordeuropeiska köket är meriterade. Visa mindre

Bingovärd deltid / extra

Det här är BingoRingen: BingoRingen är stolt en samarbetspartner med Sveriges föreningsliv. Vår vision är att bedriva bingospel och lotterier med ett stort hjärta, mycket glädje, samt på ett ansvarsfullt och utvecklande sätt. Till oss kommer gäster för en social och trevlig avkoppling i vardagen med roliga bingospel. Allt vårt överskott går till föreningslivet, vilket gör vårt arbete mycket betydelsefullt. BingoRingen föddes 29 december 2017, men ledning... Visa mer
Det här är BingoRingen:
BingoRingen är stolt en samarbetspartner med Sveriges föreningsliv. Vår vision är att bedriva bingospel och lotterier med ett stort hjärta, mycket glädje, samt på ett ansvarsfullt och utvecklande sätt.
Till oss kommer gäster för en social och trevlig avkoppling i vardagen med roliga bingospel. Allt vårt överskott går till föreningslivet, vilket gör vårt arbete mycket betydelsefullt.
BingoRingen föddes 29 december 2017, men ledningen var aktiv inom bingo redan långt innan dess. Idag är vi 18 bingohallar runt om i Sverige och huvudkontoret ligger i Karlstad.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Vi söker nu flera medarbetare som kommer att arbeta extra vid behov eller deltid på schema. Arbetspassen är lagda på dagar, kvällar och helger. Då vi har öppet de flesta dagar i veckan infaller arbetspassen på varierade veckodagar.
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat försäljning, caféverksamhet, kassahantering och kundservice. Hos oss är det viktigt att kunderna står i fokus och att vi ger bästa möjliga service och upplevelse. Under din första period hos oss kommer du gå under upplärning för att lära dig och förstå arbetet. Därefter kommer du arbeta ensam på arbetspassen.

Beskrivning av kvalifikationer:
Enligt svensk lag är det en åldersgräns på 18 år när det gäller spel i Sverige, med hänvisning till detta vill vi att du som söker tjänsten ska ha fyllt 18 år. Vi vill att du ska vara serviceinriktad, lyhörd, social och stresstålig samt ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Meriterande om du kan fler språk men inget krav. Ett plus är om du har bra sinne för siffror och är snabblärd. På BingoRingen i Helsingborg arbetar vi själva under arbetspassen och därmed viktigt att du kan arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Om du tidigare har arbetat inom kundservice och försäljning ser vi det som en merit, men störst vikt kommer läggas på dina personliga egenskaper.
I din ansökan vill vi se CV samt personlig presentation.
Under rekryteringsprocessen kan vi komma att be om utdrag från belastningsregistret.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Vi tar endast emot ansökningar via e-post. Märk din ansökan med:
Helsingborg Deltid eller Helsingborg Extra beroende på vilken tjänst du söker.

Vi sköter rekryteringen internt och med hänvisning till detta undanber vi att försäljare kontaktar oss. Visa mindre

Vi letar efter en duktigt Kökschef

Ansök    Jun 6    M Dryck & Konsult AB    Köksmästare
Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser.Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare. ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och ... Visa mer
Är du ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva medarbetare, laga god mat och utveckla platser.Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.
ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led. Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utveckling. DET HÄR ÄR DU BRA PÅ Laga mat Driva utveckling Driva team Menyplanering Logistik Konceptuella färdigheter Schema och bemanning
DU HÄR FÅR DUTrygghet i din anställningFriskvårdsbidragEtt hållbart schemaHärliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gästerPension osv. DET HÄR FÅR VI - Är duktig på att driva andra människor - Noggrann - Coachande Ledarskap - Hungrig på nya utmaningar VID FRÅGOR Magnus Olsson [email protected] OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden. Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess tidigare. People, Planet och Profit. Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa Visa mindre

Hjälp till köket

Ansök    Jun 7    Caferiket AB    Köksbiträde
Viva i Helsingborg söker personal till köket. Dina arbetsuppgifter består av att hjälpa övrig kökspersonal i köket, förbereda mat, service, kassa. Visa mer
Viva i Helsingborg söker personal till köket. Dina arbetsuppgifter består av att hjälpa övrig kökspersonal i köket, förbereda mat, service, kassa. Visa mindre

Community Host (50%) - Helsingborg

Community Host till United Spaces Helsingborg Är du en social superhjälte med service ut i fingerspetsarna? Vill du vara med och skapa den bästa kund- och besökarupplevelsen i hela coworking-branschen? Då är det dig vi söker till rollen som Community Host hos United Spaces Helsingborg på halvtid (50%). Välkommen till oss på United Spaces! Medan en officiell beskrivning av oss kanske vore ”en av Sveriges ledande aktörer inom coworking” skulle vi nog hellre ... Visa mer
Community Host till United Spaces Helsingborg
Är du en social superhjälte med service ut i fingerspetsarna? Vill du vara med och skapa den bästa kund- och besökarupplevelsen i hela coworking-branschen? Då är det dig vi söker till rollen som Community Host hos United Spaces Helsingborg på halvtid (50%).
Välkommen till oss på United Spaces! Medan en officiell beskrivning av oss kanske vore ”en av Sveriges ledande aktörer inom coworking” skulle vi nog hellre kalla oss nördar på allt som har med skräddarsydd arbetsmiljö, service och community att göra. Därför vågar vi lova varenda en av våra 4 000 medlemmar att United Spaces är den bästa arbetsplatsen för just dem. Inte bara för att få jobbet gjort utan för att inspireras, växa och ha kul tillsammans. ”Come grow with us”, som vi brukar säga.
Vad innebär rollen?
Som Community Host har du det viktigaste uppdraget på hela United Spaces: att ta hand om våra kunder och besökare på ett så fint sätt att de upplever oss som stans bästa ställe att jobba, nätverka och växa på. Tillsammans med övriga Community Hosts ansvarar du för den dagliga driften och servicen i Helsingborg: att nyfiket, proaktivt och omsorgsfullt se till att allting funkar och är i toppskick, att alla får den hjälp de behöver och att de verkligen drar nytta av allt det vi har att erbjuda. Hurdå? Jo, bland annat genom att:
Verksamhet/kundupplevelse: Drifta anläggningen och leverera service på bästa tänkbara sätt utifrån kundernas upplevelse, behov och våra gemensamma mål och rutiner
Resultat: Hålla koll på vad vi ska åstadkomma, hur det går för oss och utifrån det ta reda på hur du bidrar till att vi når våra mål inom alla delar av ditt uppdrag
Etablering/försäljning: Bidra till försäljning genom att vara nyfiken och lyhörd för behov och nya möjligheter, samarbeta med teamet kring dem och genomföra olika typer av aktiviteter
Ledarskap: Leda dig själv mot dina egna och våra gemensamma mål, vara en omtänksam och hjälpsam kollega, ta en aktiv roll i vår utveckling och proaktivt utveckla din egen kompetens
Ambassadörskap: Bidra till att skapa intresse och förtroende för United Spaces, våra ägare Castellum och branschen i stort, bygga goda relationer med kunder, besökare och kollegor

Vilket team har du omkring dig och hur jobbar ni?
Till din hjälp i allt detta har du ett fantastiskt kärnteam: Din närmsta chef som är Community Manager för Helsingborg och en säljare för anläggningen som ni samarbetar tajt med samt andra Community Hosts i United Spaces familjen. Arbetstiden för Community Hosts är dagtid måndag till fredag, därutöver kan någon kväll eller helg förekomma beroende på bokningar.
Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du är en oslagbar relationsbyggare med talang för att få människor omkring dig att trivas och ha kul tillsammans. Du har verkligen service ut i fingerspetsarna – med såväl prestigelösheten, samarbetsdrivet och struktursinnet som krävs för att skapa en oförglömlig kundupplevelse. Du är också en konstant nyfiken typ som älskar att ställa frågor, lyssna och fundera på hur vi kan hjälpa våra kunder ännu lite mer. Självklart är du också en problemlösare som drivs av att göra saker lite bättre och smartare – varje dag. Vi tror också att du:
Har minst två års erfarenhet av liknande roll inom service, handel eller närliggande bransch
Har bevisad förmåga att leda dig själv mot gemensamma och individuella mål
Har erfarenhet av och intresse för att bedriva sälj inom ramen för serviceuppdraget
Lockas av tanken på att aktivt hjälpa våra medlemmar att växa

Är det dig vi letar efter?
I så fall erbjuder vi inte bara branschens bästa kollegor och mest spännande utvecklingsresa, utan också kollektivavtal, friskvårdsbidrag och en hel rad andra saker. Tjänsten är på halvtid med tillträde 1 september.
Hör av dig snart - så berättar vi mer! Visa mindre

Kom för burgarna, stanna för vännerna! MAX xx

Ansök    Jun 3    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
Alla på MAX älskar burgare, och vissa mer än andra. (Vår VD äter minst en burgare om dagen). Men det är inte det som gör att vi stannar (även om Originaldressingen verkligen är övertygande).   Nej, vi stannar för sammanhållningen som finns på MAX. Vi tror på gemenskap och vi tror på att vara snälla, vi vet att passion för våra kollegor är vitkigt för MAX ska lyckas och för att du ska må bra. Kanske är det lite extra viktigt för oss eftersom vi är ett f... Visa mer
Alla på MAX älskar burgare, och vissa mer än andra.

(Vår VD äter minst en burgare om dagen). Men det är inte det som gör att vi stannar (även om Originaldressingen verkligen är övertygande).  

Nej, vi stannar för sammanhållningen som finns på MAX. Vi tror på gemenskap och vi tror på att vara snälla, vi vet att passion för våra kollegor är vitkigt för MAX ska lyckas och för att du ska må bra. Kanske är det lite extra viktigt för oss eftersom vi är ett familjeägt företag.  

Som en del av gänget har du att ha möjlighet att ta del av våra utvecklingsprogram som hjälper dig att bli ditt bästa jag, så varför inte starta eller fortsätta din karriär med oss? Vi är helt säkra på att du kommer att ta MAX till nya höjder.  

När du börjar på MAX Burgers får du en gedigen genomgång av hur livet på restaurangen fungerar. Väl är ombord har du chans att göra någons dag bättre genom att servera dem deras favoritburgare, fritera Crispy Fries till perfektion, blanda våra goda smoothies och ge våra gäster en grym serviceupplevelse. Du kommer att packa beställningar, hålla ordning och reda i restaurangen och om du (som vi) älskar Friscoburgaren kan du rekommendera den till nya gäster varje dag. 

Så, häng med oss på vår resa där vi gör burgare som både smakar och gör gott. Du kommer passa perfekt! Ansök här och nu, varken CV eller personligt brev krävs. 

 

Hur fungerar det? 
Efter att ha skickat in din ansökan får du ett test skickat till din e-post. Det är ett servicetest för att få en bild av hur du hanterar olika scenarier som kan dyka upp under en dag på MAX. Det tar högst 15 minuter att slutföra och ger dig också en idé av hur det är att jobba på MAX och vad du kan förvänta dig.  

När du gjort klart testet kollar vi på din ansökan och återkopplar så snart som möjligt. Vi ser över ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas före ansökningstiden går ut.  

Observera att service-testet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess och vi går inte vidare med kandidater som inte slutför det.  

Sista ansökningsdag är den 1 maj, men vi granskar ansökningar regelbundet, så skicka in din idag! 

 

Vad MAX kan erbjuda dig! 
Inkluderande gemenskap
Våra medarbetare speglar världen och här finns hundratals nationaliteter, bakgrunder och erfarenheter representerade. På MAX är det dina personliga egenskaper och jobbet som står i centrum. Vi vet att god gemenskap bygger bra team som kan prestera på topp. Samtidigt vet vi att man måste vara snäll och därför har vi kollegor som spenderat hela sina professionella karriärer på MAX. Vi förstår att passionen vi har för våra medarbetare är grunden till framgång. 

Utvecklingsmöjligheter på både ett personligt och professionellt plan 
Vi förstår att utveckling är A och O för att hitta lösningar till helt nya problem. Våra utvecklingsprogram hjälper dig att bli ditt absolut bästa jag, oavsett om det handlar om självledarskap, konflikthantering eller arbetsplanering – så du kan ta nästa steg i din karriär på MAX. 

Chansen att jobba med burgare som både smakar och gör gott 
Vi är ett familjeägt företag som leder hållbarhetsutvecklingen i branschen. Vi jobbar för att göra världen lite godare och på den resan har vi lärt oss att passion och mod är viktigare än att följa redan upptrampade vägar. Vi förstår att hållbarhet handlar lika mycket om att ta hand om vår planet som att ta hand om våra medarbetare. Våra team består av visionärer och handlingskraftiga vardagshjältar och du kommer passa in perfekt.  

Företagskultur som tar fram dina bästa sidor 
MAX är byggt på passion, mod och gemenskap. Vi förstår att talangfulla medarbetare och entreprenöriell kultur är nyckeln till framgång. Vi förstår att frihet under ansvar får människor att växa och inspirerar fler till stordåd.  

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Vi vill bli fler i köket på Pinchos Helsingborg

Ansök    Jun 3    Pincho Nation AB    Kock, à la carte
Vi söker ny kollega till köket! Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Till köket på Pinchosvälkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att ... Visa mer
Vi söker ny kollega till köket!
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre!
Till köket på Pinchosvälkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan.
Vi arbetar för en blandning av kompetenser och erfarenheter i våra kök, vilket innebär att vi ska kunna erbjuda dig med kockerfarenhet en utvecklande arbetsplats. Men vi vill lika gärna välkomna dig som är helt ny i vår bransch. Då krävs det inte att du är utbildad kock eller har flera års erfarenhet, men det du saknar i kunskap får du ta igen med ett driv av att vilja lära!
Vilka är vi?På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra kunder men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet!
Pinchos är ett restaurangkoncept baserat på en svensk originalidé från Göteborg 2012. Huvudkontoret är tillika etablerat i Göteborg. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första app-restaurang. Sedan starten har våra gäster tagit både oss, vår app och vår mat till sina hjärtan. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och 2017 startades en internationell etablering. I dagsläget har kedjan över 70 restauranger och expanderar stadigt.Just nu söker vi extra till kväll-och helgpass.
Vi kan erbjuda dig en rolig arbetsplats
storamöjligheter att utvecklas i kedjan
ett innovativt koncept
fantastiska kollegor
För att passar bra hos oss tror vi att du har tidigare erfarenheter från arbete i kök
är flexibel och innovativ
trivs med högt tempo
uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder
sprider positiv energi omkring dig
är bra på att säkerställa kvalitet
är snabb, noggrannoch effektiv
kan och villbjuda på dig själ
Är över 17 år

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka! Visa mindre

Serveringspersonal

Timjan&tång är en restaurang med härliga influenser ifrån Italien. Vi ligger centralt i Norra hamnen på kajpromenaden med Öresund och kajpromenaden som närmsta granne. Vi är en välkänd restaurang i Helsingborg för såväl turister som helsingborgare. Den vi söker behöver ha tidigare erfarenhet av servering i högt tempo. Du behöver kunna arbeta i grupp men även kunna arbeta självständigt med ett leende i ett högt tempo. Brinna för service vara en god lagspela... Visa mer
Timjan&tång är en restaurang med härliga influenser ifrån Italien.
Vi ligger centralt i Norra hamnen på kajpromenaden med Öresund och kajpromenaden som närmsta granne.
Vi är en välkänd restaurang i Helsingborg för såväl turister som helsingborgare. Den vi söker behöver ha tidigare erfarenhet av servering i högt tempo.
Du behöver kunna arbeta i grupp men även kunna arbeta självständigt med ett leende i ett högt tempo.
Brinna för service vara en god lagspelare som är lyhörd för dina kolleger.
Ansvarsfull, stresstålig ,erfarenhet är viktiga egenskaper som vi söker efter.
Timjan&Tång behöver nu förstärka sitt kreativa team. Visa mindre

Kock sökes till Hamnkrogen i Helsingborg

Ansök    Maj 27    Trepli Global AB    Kock, à la carte
Kock sökes till Hamnkrogen i Helsingborg Plats: Hamnkrogen, Helsingborg Anställningsform: Heltid eller deltid Om tjänsten: Hamnkrogen i Helsingborg söker nu en engagerad och passionerad kock för att förstärka vårt team. Hos oss får du möjlighet att arbeta på en av Helsingborgs mest besökta krogar, där du kan utvecklas och växa i din roll som kock. Tjänsten innebär stor frihet när det gäller arbetstider, vilket ger dig en bra balans mellan arbete och fritid... Visa mer
Kock sökes till Hamnkrogen i Helsingborg
Plats: Hamnkrogen, Helsingborg
Anställningsform: Heltid eller deltid
Om tjänsten:
Hamnkrogen i Helsingborg söker nu en engagerad och passionerad kock för att förstärka vårt team. Hos oss får du möjlighet att arbeta på en av Helsingborgs mest besökta krogar, där du kan utvecklas och växa i din roll som kock. Tjänsten innebär stor frihet när det gäller arbetstider, vilket ger dig en bra balans mellan arbete och fritid.
Vi erbjuder:
En dynamisk och inspirerande arbetsmiljö
Möjlighet att utvecklas och avancera inom yrket
Flexibla arbetstider
Konkurrenskraftig lön och förmåner


Kvalifikationer:
Gått kockskola eller har motsvarande erfarenhet
Passion för matlagning och en vilja att ständigt utvecklas
Förmåga att arbeta självständigt och i team
Positiv inställning och god kommunikationsförmåga


Ansökan:
Tjänsten är brådskande och kommer att tillsättas snabbt, så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi välkomnar ansökningar från både juniora och seniora kockar.
För den här rekryteringen samarbetar vi med Trepli för att underlätta ansökan, gå vidare genom att klicka på "ansök här" Visa mindre

Kock

I samband med utvecklingen av vår verksamhet söker vi extra kockar som brinner för att laga mat från grunden med hög kvalitet och kan laga asiatisk mat. Arbetsuppgifterna består av tillagning av asiatisk varmmat. Du ska kunna hålla tider, hantera stress, vara serviceinriktad, kunna arbeta i grupp och ha högt tempo. Bra om du har erfarenhet från asiatisk restaurang. Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann. Visa mer
I samband med utvecklingen av vår verksamhet söker vi extra kockar som brinner för att laga mat från grunden med hög kvalitet och kan laga asiatisk mat.
Arbetsuppgifterna består av tillagning av asiatisk varmmat.
Du ska kunna hålla tider, hantera stress, vara serviceinriktad, kunna arbeta i grupp och ha högt tempo.
Bra om du har erfarenhet från asiatisk restaurang.
Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann. Visa mindre

MAX Väla söker medarbetare 10h

Ansök    Maj 27    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!   Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team. Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs... Visa mer
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

MAX är Sveriges näst största burgarkedja och vi är i dagsläget strax över 7000 anställda. Vi befinner oss i en spännande expansion både i Sverige såväl som internationellt och vill ha med dig på resan. Smak, kvalitet och renlighet är värden vi aldrig tummar på. Vi är väldigt stolta över våra värderingar MOD, PASSION OCH GEMENSKAP. Vi lägger också mycket stor vikt och fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället.?? 

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Engagerad sommarvikarie till tillagningskök

Ansök    Maj 22    Helsingborgs kommun    Kock, storhushåll
Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något. Om arbetsplatsen På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga m... Visa mer
Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något. Om arbetsplatsen
På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare - från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Tror du att god, vacker och näringsriktig mat är en viktig del i att skapa livskvalitet? Bra, då tänker vi på samma sätt och vill gärna att du arbetar hos oss i sommar!

Vård- och omsorgsförvaltningens måltidsorganisation, MatOmsorg, söker nu dig som är kock för ett sommarvikariat i vårt tillagningskök på Kungshult som ligger i stadsdelen Maria Staden, dit goda kommunikationsmöjligheter finns.

Tillsammans med oss får du möjlighet att verkligen göra skillnad för dagens och morgondagens helsingborgare, och du möjliggör välbehövlig vila och semester för våra trogna köksmedarbetare.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Som kock i något av våra tillagningskök har du tillgång till en modern maskinpark för att laga mat från grunden. Du arbetar i team, dagtid och helger, tillsammans med köksansvarig, kockar och måltidsbiträden. Måltiderna som tillagas är lunch och kvällsmat och serveras både i huset men främst är det utleverans till vårdboenden, korttidsenheten, träffpunkter och LSS-enheter, alla dagar i veckan och året runt.

I dina arbetsuppgifter ingår även egenkontroller, beställningar, hantera varuleveranser, städning och renhållning samt andra sysslor som förekommer i ett tillagningskök modell större.

Hur arbetar vi för att sträva mot att bli ett av Sveriges bästa äldreomsorgskök? Vi lägger stort fokus på att skapa en god livskvalitet för kunden. Vi söker därför dig som vill utveckla måltiderna till en trevlig gemenskap med god mat och en trivsam upplevelse. För oss är det viktigt med gott bemötande och att alltid ha kundens välbefinnande i fokus.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som vikarie får du ett friskvårdsbidrag på 250 kronor för varje månad du arbetar. 

Kvalifikationer
Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker dig som är flexibel, lyhörd och har lätt för att samarbeta. Du är lösningsfokuserad och positiv samt har driv och engagemang. Att kunna bidra med det lilla extra både till arbetskollegor och gäster är viktigt för dig.

Vi söker dig som alltid strävar efter högsta kvalitet på maten du tillagar och drivs av ett genuint intresse för mat och smaker. Du har också förmågan att vara självgående, strukturerad och se helheten genom att sträva efter att du och arbetslaget håller högsta kvalitet. Det finns ingen tvekan om att du är passionerad i din matlagning och känner en yrkesstolthet som matlagare!

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du ha:


• en storhushållsutbildning eller motsvarande kockutbildning


• minst ett års arbetslivserfarenhet inom storkök


• goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med anpassade måltider (specialkost), kostdataprogrammet Mashie (eller liknande system) eller med måltider inom äldreomsorgen.

Övrig information
Löpande urval sker. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Sista ansökningsdag: 2024-06-12

Anställningsform: Sommarvikariat

Omfattning och varaktighet: Heltid juli och augusti, med chans till förlängning i form av en timanställning under hösten 

Tillträdesdatum: Juli eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1


Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.

Innan en anställning på vård- och omsorgsförvaltningen begär vi att du visar upp ett giltigt utdrag i oöppnat kuvert från polisens belastningsregister. Du kan redan nu beställa ett belastningsregister för att påskynda rekryteringsprocessen: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Innan anställning kommer vi göra en kontroll av medborgarskap. Du kommer behöva uppvisa pass, nationellt ID-kort eller personbevis. Är du inte medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du även styrka ett giltigt arbetstillstånd eller att du är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd enligt Utlänningsförordningen 6 kap. §13a.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Snabb och trevlig restaurangmedarbetare

Vi på G&Co; på Väla restaurangtorg behöver en, eventuellt två nya medarbetare som brinner för serviceyrket. Våra öppettider är förlagda mellan 10.00-20.00 vardagar och 10.00-18.00 helgdagar. Arbetstiderna varierar vecka för vecka. En hel del av arbetstiderna är förlagd till kväll (fram till 20.15) och helg (fram till 18.15). Vi är medlemmar i Visita och arbetar efter avtalet som vi har med HRF. Kom gärna och lämna din ansökan personligen eller skicka den d... Visa mer
Vi på G&Co; på Väla restaurangtorg behöver en, eventuellt två nya medarbetare som brinner för serviceyrket.
Våra öppettider är förlagda mellan 10.00-20.00 vardagar och 10.00-18.00 helgdagar. Arbetstiderna varierar vecka för vecka. En hel del av arbetstiderna är förlagd till kväll (fram till 20.15) och helg (fram till 18.15).
Vi är medlemmar i Visita och arbetar efter avtalet som vi har med HRF.
Kom gärna och lämna din ansökan personligen eller skicka den direkt till vår mail: [email protected] Visa mindre

kock

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality! Clarion Hotel® is part of Strawberry. Clarion Hotel Sea U har H... Visa mer
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Clarion Hotel Sea U har Helsingborgs bästa läge med första parkett och en magisk utsikt. Tack vare passionerade medarbetare kommer vi garanterat överträffa gästernas förväntningar. Genom att vara personliga och professionella levererar vi alltid service på högsta nivå. Vi ökar livskvaliteten för både medarbetare och gäster. Och vi har modet att tänka nytt. För vi vet att morgondagen bara är en god natts sömn bort.

Hotellet öppnade februari 2021 och har 250 hotellrum plus kongress kapacitet för upp till 1200 gäster. Vår restaurang och takbar kommer att vara de naturliga platserna att hänga på.

Självklart kommer vi vara en del av staden och framförallt, staden ska känna sig som en del av oss. Här kommer vi skapa ett nytt vardagsrum, en plats att vara på, oavsett anledning.

Vågar du anta utmaningen? Vad gör dig till den bästa kandidaten?

Chef (C) rapporterar till Sous Chef (SC)

I tjänsten ingår:

• Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta..
• Genomgång och förberedelse av arrangemang tillsammans med Sous Chef/ HC
• Daglig mise en place, a la carte, luncher, brunch/festvåning m.m.
• Ansvar för att köket med omnejd lämnas rent och fräscht efter avslutat pass.
• Ansvara för att hålla ordning och reda på lagret.
• Ta hand om varuleveranser.
• Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta.
• Ansvarar för att ha läst och förstått arbetsrutinerna i köket på Clarion Hotel Sea U.
• Väl insatt i menyer och dryckesutbud.
• Bidrar för att all mat, tillagad, ej tillagad, överbliven mm hanteras på rätt sätt efter skrivna instruktioner.
• Vara behjälplig och assistera övriga kollegor på andra positioner i köket vid behov.
• Deltar aktivt på avdelningsmöten.
• Att behandla våra gäster och kollegor med respekt.
• Samarbetar med restaurangpersonal, receptionister samt övrig personal för bästa service till gäster.
• Rapporterar eventuella fel och brister som uppstår på avdelningen till SC.
• Hålla högsta service- och kompetensnivå och därmed se till att gästerna alltid blir korrekt bemötta.
• Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar.
• Att vara uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
• Följa företagets policy.
• Ev. andra uppgifter kan tillkomma via närmaste chef. Visa mindre

MAX söker driftledare

Ansök    Maj 22    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare? Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar. Vem är du? För att trivas hos oss är du serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje med fokus på resultat och mål. Du förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina kollegor vä... Visa mer
Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare?

Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss är du serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje med fokus på resultat och mål. Du förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina kollegor växa och utvecklas.

Din roll som driftledare innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar som ett team för att våra gäster ska få en upplevelse i världsklass.  Du har överblick över restaurangens alla områden vilket innefattar kök, kassa och restaurangdel samt den yttre miljön runt restaurangen.

Du ansvarar för planering, bemanning, utbildning och kontroll av restaurangens drift. Under handledning av restaurangchefen lär du dig jobbet och verksamheten steg för steg på de olika stationerna samt genom våra interna utbildningar. 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb där du driver ett sammansvetsat team och utvecklas som ledare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt ett chefstillägg.

Som driftledare får du ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar. Du får också möjlighet att ansöka till vårt utbildningsprogram för blivande restaurangchefer.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Vi lanserade i våras våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap och detta genomsyrar det dagliga arbetet på MAX.

Välkommen att söka!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Extrajobb i Helsingborgs krogliv

Ansök    Maj 21    Cherry Spelglädje AB    Dealer
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Helsingborg. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger. Att arbeta som dealer är ett väldigt roligt och s... Visa mer
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Helsingborg. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt roligt och spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt möjlighet till provision.


Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämna du enkelt din ansökan på www.cherry.se/jobba/


Har du några frågor kan du kontakta Sebastian Sadowski som är Platschef i Helsingborg. Men observera att själva ansökan inte kan lämnas via telefon. Visa mindre

Servitris/Servitör till Spansk restaurang

Ansök    Maj 16    DL-BK Group AB    Servitör/Servitris
Vi söker glada servitörer till La Venta tapas i Helsingborg. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter. Det krävs att du är stresstålig, har en god arbetsmoral och är flexibel vad gäller tider. Restaurangen ligger i Helsingborgs hjärta vid Mariakyrkan och är en Spansk Tapas restaurang. Vi ser gärna att du vill jobba på sommaren. Vi tar endast emot ansökningar via mail. Visa mer
Vi söker glada servitörer till La Venta tapas i Helsingborg. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter.
Det krävs att du är stresstålig, har en god arbetsmoral och är flexibel vad gäller tider.
Restaurangen ligger i Helsingborgs hjärta vid Mariakyrkan och är en Spansk Tapas restaurang.
Vi ser gärna att du vill jobba på sommaren.
Vi tar endast emot ansökningar via mail. Visa mindre

Peruansk kock

Ansök    Maj 17    Lundham Bistro AB    Kock, à la carte
Till en nystartad restaurang på stans bästa läge sökes nu en utbildad och erfaren kock inom det peruanska köket. Tjänsten kommer att tillsättas så fort som möjligt, och ställer höga krav på gedigna kunskaper inom det peruanska köket. Visa mer
Till en nystartad restaurang på stans bästa läge sökes nu en utbildad och erfaren kock inom det peruanska köket. Tjänsten kommer att tillsättas så fort som möjligt, och ställer höga krav på gedigna kunskaper inom det peruanska köket. Visa mindre

Ekonomibitr/lokalvårdare/kock, vikariat, till Drottninghögs förskolor

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något. Om arbetsplatsen Drottninghög är ett spännande område i utveckling som består av tre ... Visa mer
Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen
Drottninghög är ett spännande område i utveckling som består av tre förskolor: Diamantens, Kristallens och Opalens förskola. Vi söker nu en person till en tudelad tjänst som ekonomibiträde och lokalvårdare på Diamantens förskola. I tjänsten ingår även att vikariera som kock vid semester och sjukdom.

På Kristallens förskola har vi tillagningskök där maten till alla tre förskolorna lagas. Diamanten och Opalen har mottagningskök. Vi erbjuder även frukost och mellanmål som tillreds och serveras på respektive förskola.

Diamantens förskola består av ca 60 glada barn och deras 12 pedagoger. Vi har fyra avdelningar med barn från 1-6 år.

Arbetsuppgifter
I mottagningsköket ansvarar du för servering, disk, ompacketering av livsmedel, iordningsställande av matsalen samt hygien och egenkontroll och dokumentation därav.

Du kommer att vikariera för kocken i tillagningsköket på Kristallens förskola vid semester och sjukdom.

I arbetsuppgifterna ingår också städning av förskolans lokaler, 50%, med ansvar för hygien och egenkontroll. Du inventerar och gör beställningar av städkem o dyl och sköter all dokumentation. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har godkänt restaurang- och livsmedelsprogram med inriktning kök eller annan likvärdig utbildning. Du har kunskap om och erfarenhet av specialkost och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i storkök.

Du behöver också ha kunskap om olika städredskap samt de rengöringsmedel som används. Du behöver därför ha erfarenhet och utbildning även inom detta yrkesområde.

Arbetsuppgifterna ställer också krav på datorvana för samt goda kunskaper i svenska språket.

Du ingår i ett team av kökspersonal och lokalvårdare inom förskoleområdet men på din arbetsplats jobbar du själv med dina arbetsuppgifter. Det är därför viktigt att du är ansvarstagande, lösningsfokuserad och flexibel.

Tempot är högt och likaså kravet på noggrannhet och förmåga att tänka om när förutsättningar ändras.

Du kommer att möta barnen dagligen och bör vara genuint intresserad av att samspela med både barn och pedagoger.

Övrig information
Sista ansökningsdag:  2024-05-26. Vi intervjuar löpande så är du intresserad sök gärna direkt.

Anställningsform: Vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning. 

Omfattning: 75%

Tillträdesdatum: Snarast, senast 2024-06-10

Varaktighet: 2024-09-27

Antal tjänster: 1


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Fackliga företrädare
https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Restaurangbiträde

Vår kund söker nya medarbetare i Helsingborg. Är du den vi söker? Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt i team men framförallt vara glad och serviceminded. Som restaurangbiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen. ( Vid intresse skicka ansökan endast via mejl:[email protected])... Visa mer
Vår kund söker nya medarbetare i Helsingborg. Är du den vi söker?


Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt i team men framförallt vara glad och serviceminded. Som restaurangbiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen.


( Vid intresse skicka ansökan endast via mejl:[email protected]) Visa mindre

Servicefokuserade restaurangmedarbetare Helsingborg

Välkommen till Burger King! Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team! Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier. Om du värderar service, kvalite... Visa mer
Välkommen till Burger King!
Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team!

Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier.

Om du värderar service, kvalitet och team-work är detta jobbet för dig!Vill du utvecklas och få nya erfarenheter?

Vill du ge våra gäster fantastisk service och servera riktigt grymma burgare?

Vill du ha kul på jobbet med härliga kollegor?

Nu har du chansen – sök jobbet idag!
Sök jobbet nu direkt på endast några minuter. Ansökningsprocessen består endast av några snabba urvalsfrågor och tre korta frågor som skall besvaras via video. Vi värdesätter attityd och inställning framför arbetslivserfarenhet och meriter. Vi lägger därför stor vikt på videosvaren och värdesätter att du tar din tid för att besvara dessa. Lycka till! Visa mindre

Miatorpspizzeria Söker Restaurangbiträde

Miatorpspizzeria söker en restaurangbiträde som kan hjälpa oss med att förbereda råvaror inför lunch, städa, servera, diska. Ta betalning från kunder, Använda kassan. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Miatorpspizzeria söker en restaurangbiträde som kan hjälpa oss med att förbereda råvaror inför lunch, städa, servera, diska. Ta betalning från kunder, Använda kassan.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock sökes till Trivas på Råå

Ansök    Maj 10    Trivas På Råå AB    Kock, à la carte
Vi söker en kock till vårt team på Råå. Du ska ha utbildning och erfarenhet, noggrann, positiv och arbetsam samt ha ett brinnande intresse för matlagning. Vi är ett glatt gäng som önskar en glad person som vill kavla upp armarna och köra hos oss från nu. Rök-och drogfri Visa mer
Vi söker en kock till vårt team på Råå.
Du ska ha utbildning och erfarenhet, noggrann, positiv och arbetsam samt ha ett brinnande intresse för matlagning. Vi är ett glatt gäng som önskar en glad person som vill kavla upp armarna och köra hos oss från nu.
Rök-och drogfri Visa mindre

Kallskänka till Sodexo, Restaurang ICA Helsingborg

Ansök    Maj 13    Sodexo AB    Kallskänka
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Som kallskänka på Sodexo är du en lagspelare och servicehjälte. I rollen ingår beredning av smörgåsar och sallader och att se till att alla arbetsområden hålls rena och snygga. Med... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Som kallskänka på Sodexo är du en lagspelare och servicehjälte. I rollen ingår beredning av smörgåsar och sallader och att se till att alla arbetsområden hålls rena och snygga. Med din höga servicenivå påverkar du våra gästers vardag på ett positivt sätt.

Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och utvecklas i din egen takt.  

Vår personalrestaurang är belägen på ICA-lagret på Långeberga i Helsingborg, och består av 10 härliga medarbetare. Restaurangen serverar frukost lunch och middag, varje dag. På menyn finns tre olika dagens rätter, dels husmanskost men även influenser från världens alla hörn samt populär fastfood. I kiosken säljs smörgåsar, godsaker och drycker, samt sköter vi verksamhetens kaffemaskiner för att ge våra gäster en fantastisk dag. 

Vad du kommer att jobba med: 


• Beredning av smörgåsar till frukostservering och kiosk
• Beredning av sallader och dressingar
• Baka lunchbröd
• Lägga upp fika till catering
• Planera inköp
• Tillhandahålla högsta kvalitet för en positiv matupplevelse

Vad du bidrar med: 


• Goda kunskaper om arbete i kallkök 
• Hög servicenivå  
• God samarbetsförmåga 

Vad vi erbjuder: 


• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Volontärarbete på betald arbetstid 

Om tjänsten 

Vi söker en Kallskänka på 80% för semestervikariat perioden 29/7-23/8. Arbetstiderna är förlagda kl 5:30-12:30 måndag-fredag. Det finns möjlighet till förlängning som vikarierande restaurangbiträde under september.

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Restaurangchef Minna Gustafsson via mail [email protected]

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 2024-05-29. 

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo
• Besök gärna vår Facebook-sida där vi som medarbetare bl.a. delar stories med varandra, Sodexo Sverige | Facebook.   

Redo att vara en del av något större? Ansök idag! 


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Frukost & Konferens Kock

Ansök    Maj 10    Winn Hotel Group AB    Kock, à la carte
Radisson Blu Metropol Hotell Helsingborg – mötesplats i en internationell miljö, med fokus på en mysig och personlig atmosfär för båda hotellgäster och Helsingborgare. Inspirationen till våra menyer hämtas från världens alla hörn, där såväl smak- och dryckesupplevelsen känns igen genom internationella klassiker, men som kryddats med en ”Winning” twist. Vill du ingå i ett fantastiskt team som brinner för service, kvalité och utveckling? Har du en passion f... Visa mer
Radisson Blu Metropol Hotell Helsingborg – mötesplats i en internationell miljö, med fokus på en mysig och personlig atmosfär för båda hotellgäster och Helsingborgare.
Inspirationen till våra menyer hämtas från världens alla hörn, där såväl smak- och dryckesupplevelsen känns igen genom internationella klassiker, men som kryddats med en ”Winning” twist.
Vill du ingå i ett fantastiskt team som brinner för service, kvalité och utveckling?
Har du en passion för kockyrket och brinner för att dela med dig av nya smakupplevelser och kombinationen av mat & dryck? Drivs du av noggrannhet och kvalité och går i gång på att alltid få leverera det lilla extra?
Som person sätter du gästens behov främst och har ett stort servicetänk. Du är van att arbeta självständigt men brinner samtidigt för att dela med dig av din yrkeskunskap till dina kollegor, för att ni tillsammans ska kunna ge en härlig smakupplevelse till gästerna.
Nu söker vi en erfaren och energigivande kock till vårt hotell.
Radisson Blu Metropol - Nellys
Som Kock kommer du ingå i ett team där alla brinner för att ge en oöverträffad service till våra gäster, ett team som delar samma stolthet och arbetsglädje i det arbete de gör. Du har en tro på att allt är möjligt och din scen är vårt öppna kök, där du blickar ut över din publik, restaurang Nellys Food etc.
Vår restaurang, Nellys food etc., är restaurangen på Radisson Blu Metropol Hotel Helsingborg, en mötesplats i en internationell miljö, för både hotellgäster och lokalbor. Vår restaurang har sin egen storytelling om Nelly Krook och hennes världsomspännande gastronomiska äventyr. En matresa som vårt köksteam fått att förvalta genom skapandet av välkända klassiker, eller med ”Nellys” egna twist samt nya kreativa maträtter med moderna smaker från hela världen. Vi strävar ständigt efter att leverera matupplevelser som överstiger förväntningarna från våra gäster – vi finns för att skapa minnesvärda gastronomiska upplevelser.
Uppgifter:
Tillsammans med teamet i köket leverera alla aspekter i en matupplevelse med perfektion, samt utveckling av produkten utifrån företagets och gästens behov och önskemål.
Arbetsuppgifterna är mycket varierande då vi i den dagliga driften av köket, hanterar á la carte, konferenser, banketter och frukost, genom årets alla säsonger. Vi samarbetar mycket mellan avdelningarna och vi har ett ständigt gästfokus.
Vara behjälplig med att dela med dig av dina yrkeskunskaper till dina kollegor.
Ansvara för att själv söka upp den informationen som behövs för din avdelning.
Samarbete med övriga avdelningar som t. ex restaurang, konferens och reception


Din profil:
Vara utbildat kock eller ha flerårig erfarenhet som kock på restaurang.
Minst 5 års dokumenterat erfarenhet av arbete som kock.
”Yes I Can” arbetsmoral efter rullande schema, kvällar och helger.
Goda kunskaper i råvaruhantering, egenkontroll och matlagning för a la carte och konferens.
Passion för att alltid leverera enastående god service och minnesvärda gastronomiska upplevelser för våra gäster.
Arbetar självständigt och är van att ta ägarskap för de uppgifter du blir tilldelad.
Ser hellre lösningar än utmaningar och arbetar ständigt efter att förbättra och effektivisera.
Du bjuder på dig själv, har nära till skratt och bus, och förstår essensen av att ge en affärsmässig service.
Svenska eller engelska i tal och skrift på konversationsnivå
Goda kommunikationsmöjligheter.


Radisson Blu Metropol Helsingborg är Helsingborgs internationella hotellvarumärke och ingår i hotellkedjan Radisson Hotel Group. Hotellet har 205 rum & sviter, 8 moderna möteslokaler, en populär cocktailbar med något både för den tillresande och Helsingborgaren. Radisson Hotel Group har över 1700 existerande och kommande hotell, runt omkring i världen. Vi har blivit erkända som den 4:e bästa arbetsgivaren i rese- och fritidsbranschen av den amerikanska affärstidningen Forbes.
Vi erbjuder unika möjligheter till vidareutbildning och via vårt nätverk ligger världen öppen för dig. Din resa börjar hos oss i Helsingborg, och endast dina ambitioner och drömmar vet hur långt ut världen de tar dig.
Hotellet ägs och drivs av Winn Hotel Group AB som äger, driver och utvecklar hotell med personlighet, engagemang och glädje och affärsmässighet (PEGA).
Winn Hotel Group driver även sin egen affärsakademi kallad Winn Business School.
Låter det spännande och som något för dig? Sök i dag! Endast kvalificerade ansökningar besvaras.
Praktikaliteter:
Arbetstider: Enligt överenskommelse
Omfattning: Enligt överenskommelse.
Start: snarast
Lön: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Köksbiträde för kommande möjlighet i Landskrona!

Vi söker en entusiastisk och pålitlig individ för rollen som köksbiträde. Som köksbiträde kommer du att vara en del av vårt köksteam, där du spelar en viktig roll för att säkerställa att varje maträtt vi serverar når upp till våra höga standarder. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar förberedelse av ingredienser för matlagning, där noggrannhet och precision är av yttersta vikt. Du kommer att bistå våra kockar under matlagningen, vilket innebär att ... Visa mer
Vi söker en entusiastisk och pålitlig individ för rollen som köksbiträde.

Som köksbiträde kommer du att vara en del av vårt köksteam, där du spelar en viktig roll för att säkerställa att varje maträtt vi serverar når upp till våra höga standarder. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar förberedelse av ingredienser för matlagning, där noggrannhet och precision är av yttersta vikt. Du kommer att bistå våra kockar under matlagningen, vilket innebär att vara snabb på foten och ha förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt i en ibland hektisk miljö.

Din profil
Krav:
- Inga specifika utbildningskrav, men tidigare erfarenhet av köksarbete är meriterande
- En passion för matlagning och service
- Förmåga att arbeta effektivt i en snabb och hektisk miljö
- Flexibilitet att arbeta kvällar, helger och under högtider

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Kockar för magiska säsongsjobb. BRA LÖN ????????

Vill du vara med på en resaframåt och bli uppskattad av din arbetsgivare? Samtidigt utöka ditt nätverkoch träffa nya människor samt göra det du älskar, laga mat.Vi värdesätter att du har kunskap och erfarenhet, samt är en doer när du jobbar. Du ser lösningar på problem, och är en go kollega.För oss är ambitioner och attityd framåt viktiga delar.Att vara på fantastiska platser med goa kollegor är hygienfaktorer idag på arbetsmarkanden.Den cirkulära hållbarh... Visa mer
Vill du vara med på en resaframåt och bli uppskattad av din arbetsgivare? Samtidigt utöka ditt nätverkoch träffa nya människor samt göra det du älskar, laga mat.Vi värdesätter att du har kunskap och erfarenhet, samt är en doer när du jobbar. Du ser lösningar på problem, och är en go kollega.För oss är ambitioner och attityd framåt viktiga delar.Att vara på fantastiska platser med goa kollegor är hygienfaktorer idag på arbetsmarkanden.Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen helt enkelt.
DET HÄR ÄR DU BRA PÅ- Prepp inom olika kök- Laga mat- Är strukturerad och ordningsam- Är en lagspelande person som vet om att alla i teamet är viktiga.DET HÄR FÅR DU - Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb- Utbildningar och mentorskap i din anställning one to one.- Bra förmåner- Ett hållbart schema- Härliga relationer och kollegor som uppskattar dig- Tjänster över säsong eller heltid- Boende finns tillgängligtANSÖKAN GÖRS VIA LÄNKEN.OM PROGRESSIO Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro tillsammans med våra samarbetspartners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som person ska veta vad som ingår i din anställning ochfå förutsättningar att lyckas framåt i tiden.Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former.Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa. Visa mindre

Morgonpigg frukoststjärna med städ

Vi på Dream Luxury Hostel söker en morgonpigg servicemänniska som älskar frukost och som mer än gärna stiger upp tidigt och tar varmt emot våra gäster. Vi jobbar med en säsongsbetonad innehållsrik frukost som ska passa alla våra gäster. Du är serviceinriktad och inbjudande när du tar emot våra gäster och serverar en frukost i världsklass. Du dukar upp en frukostupplevelse som kommer att lämna våra gäster mätta och belåtna med ett leende på läpparna. Du tyc... Visa mer
Vi på Dream Luxury Hostel söker en morgonpigg servicemänniska som älskar frukost och som mer än gärna stiger upp tidigt och tar varmt emot våra gäster.
Vi jobbar med en säsongsbetonad innehållsrik frukost som ska passa alla våra gäster. Du är serviceinriktad och inbjudande när du tar emot våra gäster och serverar en frukost i världsklass. Du dukar upp en frukostupplevelse som kommer att lämna våra gäster mätta och belåtna med ett leende på läpparna. Du tycker om att dekorera buffén och servera en högklassig frukostmåltid.
Arbetsuppgifter: Frukostförberedelser, framdukning och avplockning av buffén, städning/disk mm. Enklare receptionsuppgifter.
Kombineras även som städtjänst.
Tidigare erfarenhet av hotell & restaurangverksamhet är ett krav. Vi lägger stor vikt på gruppdynamiken, social kompetens och personlighet. Vi är en liten verksamhet och vi hjälps alla åt att skapa en service i världsklass. Man jobbar oftast ensam på sin avdelning så den vi söker ska lätt kunna vara självgående och ta egna initiativ. Vi har korta beslutsvägar och nya idéer och egna initiativ är väldigt uppskattat, vi testar mer än gärna nya saker!
Tjänsten är säsongsanställning (start med provanställning) ca 50%, lön och avtal enligt överenskommelse. Varannan helg och vissa vardagar. Visa mindre

Kock

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality! Clarion Hotel® is part of Strawberry. Nu söker vi på Clarion Ho... Visa mer
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Nu söker vi på Clarion Hotel & Congress Sea U - KOCKAR som brinner för god mat och service!

Om tjänsten
Vi letar efter dig med stor passion och kunskap inom mat, du älskar god service och har näsan för vad som trendar för tillfället. Vi vill att du ska inspirera kollegor och dela med dig av din erfarenhet och kunskap. Du är en positiv kraft att räkna med och har en entusiasm som smittar av sig på gäster och kollegor i hela huset.

Som kock på Clarion Sea U arbetar man inom båda våra restauranger på roterande schema. Vi tror att detta främjar kunskapen över avdelningsgränserna och stärker servicen mot våra gäster. Ett gott samarbete krävs för att säkerställa en hög servicenivå och gästupplevelse. I och med detta sätter vi stor vikt vid att man är flexibel, tillmötesgående med en JA attityd och att man förstår restaurangernas olika koncept och arbetar därefter.

Vi söker dig som
* Har kockutbildning
* Tidigare arbetat i a la carte kök
* Har tidigare kunskap om egenkontroll vid livsmedelshantering.
* Oberoende, strukturerad, noggrann och pålitlig
* Har initiativförmåga och är flexibel
* Är en bra kommunikatör och har lätt att skapa ett gott klimat i ditt team
* Att du kan ett skandinavisk språk flytande , och engelska i tal och skrift är ett absolut krav.

Kontakt:

[email protected]

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat

* Att skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för restaurangens gäster.
* Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta
* Daglig mise en place, a la carte, luncher, brunch/festvåning m.m.
* Följa sedvanliga samt hotellets rutiner kring råvaruhantering och hygien
* Följa de riktlinjer inom det satta konceptet och efterleva detta
* Säkerställa att köket och bakutrymmen och lager hålls rena och fräscha.
* Arbeta med kundnöjdhet
* Hålla ett gott samarbete mellan service, bar, kök och övriga avdelningar Visa mindre

Eventpersonal till Sveriges största golftävling: Scandinavian Mixed

Ansök    Maj 2    Carotte Staff AB    Servitör/Servitris
Om tjänsten Vi söker driven och utåtriktad personal med tidigare erfarenhet inom servicesom vill arbeta på årets upplaga av Volvo Car Scandinavian Mixed -Golftävlingen där 40 000 besökare väntas närvara för att se några av världens främsta golfare. Självklart även avnjuta Carotte's fantastiska mat, dryck och service.Årets värdstad är 2024 Helsingborg och går av stapeln på Vasatorps Golfklubb.Volvo Car Scandinavian Mixed är världens första helt jämställda g... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker driven och utåtriktad personal med tidigare erfarenhet inom servicesom vill arbeta på årets upplaga av Volvo Car Scandinavian Mixed -Golftävlingen där 40 000 besökare väntas närvara för att se några av världens främsta golfare. Självklart även avnjuta Carotte's fantastiska mat, dryck och service.Årets värdstad är 2024 Helsingborg och går av stapeln på Vasatorps Golfklubb.Volvo Car Scandinavian Mixed är världens första helt jämställda golftävling.
På eventet kommer vi på Carotte leverera all mat, dryck & service. Vårtfokus är alltid service, gästbemötande och professionalism. Vi kommer ha flera olika matstationer, barer & även mobil servering i golfbil.
Var med och bidra med hög servicenivå på ett roligt fartfyllt uppdrag. Scandinavian Mixed genomförs 6-9 juni 2024, du behöver vara tillgänglig för arbete hela v.23.Tjänsten passar dig som studerar, har en annan huvudsaklig sysselsättning eller vill & har möjlighet att vara en del av ett spännande uppdrag. För dig som är intresserad av fler roliga uppdrag och är öppen för möjligheter i andra städer så har vi löpande uppdrag i främst Göteborg, Stockholm & Jönköping. Bland annat gör Göteborg nu ett stort intåg på live-event scenen där vi levererar helheten i mat, dryck & service bland annat under sommarn 2024 påGöteborgsvarvet, Gothia & Partille cup, Veteran VM i Friidrott, med flera roliga uppdrag och härliga samarbetspartners.
Exempel på arbetsuppgifter
Jobba i baren på det omtalade partyhålet - hål 17
Servera mat och dryck i olika kiosker, caféer samt foodcourts
Sälja mat och dryck från ett mobilt café i form av en golfbil
Överlag leverera fantastiskt mat, dryck, service och mycket mer!

Din profil
Har ett intresse för service och att leverera kvalitet
Är social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med människor
Har en positiv attityd, är ödmjuk, flexibel ochprestigelös, en förebild helt enkelt
Gillar att jobba i team och att ständigt utvecklas
Har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
Talar obehindrat på svenska och engelska

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet. För att uppskatta uppdragettror vi att du är en riktig teamplayer, gillar att ha mycket att göra, är prestigelös och förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder.
Om Carotte Academy
Vi gillar att satsa på vår personal, därför erbjuder vi alla som blir anställda hos oss möjligheten att delta i Carotte Academy, vår egna serviceutbildning. I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff.
Rekryteringsprocessen
- Vi intervjuar över telefon och "Teams"- Vi ses på rekryteringsträff i Helsingborg- Carotte Academy i Helsingborg/Malmö
Om oss
Carotte Staff är Sveriges snabbast växande bemannings- och rekryteringsföretag inom besöksnäringen. Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra. Vi består idag av 3 dotterbolag Food & Event, Staff & Housekeeping.
ÖVRIG INFORMATION
Uppdrag: Volvo Car Scandinavian Mixed Golftävling
Omfattning: Under vecka 23, främst 6-9 juni.
Lön: Timlön
Placering: Helsingborg
Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare. Visa mindre

Juniorkock - sommarsäsong i Mölle

Din Profil Är du i början av din karriär som kock och vill ha ett roligt jobb under sommaren i Skåne? Se hit! Vem är du?Vi söker dig som brinner för matlagning, vill lära dig nya saker, har ett högt tempo utan att tumma på kvalitén samt alltid drömt om att få sommarjobba vid kusten. Du ska ha lätt förta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats. Du är självgående men har inga problem att arbeta ... Visa mer
Din Profil
Är du i början av din karriär som kock och vill ha ett roligt jobb under sommaren i Skåne? Se hit! Vem är du?Vi söker dig som brinner för matlagning, vill lära dig nya saker, har ett högt tempo utan att tumma på kvalitén samt alltid drömt om att få sommarjobba vid kusten.
Du ska ha lätt förta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats. Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.
Vi lägger storvikt vid att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.
Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.
Krav för tjänstenHar en avslutad kockutbildning och minst 1 år arbetslivserfarenhet från olika hotell och restauranger.
Kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift.
Körkort är ett måste för att kunna ta sig till arbete.
Anställningsform och Lön
Tjänsten passar de som vill arbeta extra vid sidan av studier eller annat arbete. Lönesättningen är individuell med kollektivavtalet som bas.Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.Mer om ossRestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Barista

Ansök    Apr 30    JUHO AB    Barista/Kaffebartender
Waynes rekryterar: Barista 1994 öppnade fyra vänner Waynes på Kungsgatan i Stockholm. Ett mysigt kafé med blicken mot omvärlden och rötter i svensk fikakultur. Nyfikenhet var en drivkraft, att ge gästerna nya smaker en annan. Idag finns Waynes i fler än tio länder runt om i världen. Våra kaféer drivs av människor vars ambitioner är att hela tiden utveckla våra gästers fikaupplevelse. Alltid med ekologiskt kaffe, vällagad mat och nybakat. Välkommen! -... Visa mer
Waynes rekryterar: Barista

1994 öppnade fyra vänner Waynes på Kungsgatan i Stockholm. Ett mysigt kafé med blicken mot omvärlden och rötter i svensk fikakultur. Nyfikenhet var en drivkraft, att ge gästerna nya smaker en annan. Idag finns Waynes i fler än tio länder runt om i världen. Våra kaféer drivs av människor vars ambitioner är att hela tiden utveckla våra gästers fikaupplevelse. Alltid med ekologiskt kaffe, vällagad mat och nybakat. Välkommen!

------------
WAYNES SÖKER VÄRLDENS BÄSTA KOLLEGA

Vi söker dig som gillar tempo och som vill ge en otrolig service som alltid toppas med en välsmakande kaffe till våra gäster. Som Barista på Waynes får du tillsammans med ett tight team skapa magiska fikaupplevelser i en miljö som präglas av högt tempo och hantverk.

Rollen som Barista hos oss innefattar också andra arbetsuppgifter som är vanligt förekommande i en kaféverksamhet, uppgifter såsom:
? Hantering av kaffemaskin och kvarn
? Beredning av mat
? Kassahantering/arbete
? Diskplock

Vad du ger Waynes och våra gäster:
? Du är prestigelöst säljdriven
? Du har en känsla för service och är alltid inriktad på att ge gästerna den bästa fikaupplevelsen
? Du gillar att ta initiativ och du är inte rädd för ansvar
? Du älskar att jobba i team
? Du sprider glädje och energi, både till gäster och teamet

Välkommen med din ansökan!
Övrigt
Rekrytering sker löpande Visa mindre

Barista

Ansök    Apr 30    JUHO AB    Barista/Kaffebartender
Waynes rekryterar: Barista 1994 öppnade fyra vänner Waynes på Kungsgatan i Stockholm. Ett mysigt kafé med blicken mot omvärlden och rötter i svensk fikakultur. Nyfikenhet var en drivkraft, att ge gästerna nya smaker en annan. Idag finns Waynes i fler än tio länder runt om i världen. Våra kaféer drivs av människor vars ambitioner är att hela tiden utveckla våra gästers fikaupplevelse. Alltid med ekologiskt kaffe, vällagad mat och nybakat. Välkommen! -... Visa mer
Waynes rekryterar: Barista

1994 öppnade fyra vänner Waynes på Kungsgatan i Stockholm. Ett mysigt kafé med blicken mot omvärlden och rötter i svensk fikakultur. Nyfikenhet var en drivkraft, att ge gästerna nya smaker en annan. Idag finns Waynes i fler än tio länder runt om i världen. Våra kaféer drivs av människor vars ambitioner är att hela tiden utveckla våra gästers fikaupplevelse. Alltid med ekologiskt kaffe, vällagad mat och nybakat. Välkommen!

------------
WAYNES SÖKER VÄRLDENS BÄSTA KOLLEGA

Vi söker dig som gillar tempo och som vill ge en otrolig service som alltid toppas med en välsmakande kaffe till våra gäster. Som Barista på Waynes får du tillsammans med ett tight team skapa magiska fikaupplevelser i en miljö som präglas av högt tempo och hantverk.

Rollen som Barista hos oss innefattar också andra arbetsuppgifter som är vanligt förekommande i en kaféverksamhet, uppgifter såsom:
? Hantering av kaffemaskin och kvarn
? Beredning av mat
? Kassahantering/arbete
? Diskplock

Vad du ger Waynes och våra gäster:
? Du är prestigelöst säljdriven
? Du har en känsla för service och är alltid inriktad på att ge gästerna den bästa fikaupplevelsen
? Du gillar att ta initiativ och du är inte rädd för ansvar
? Du älskar att jobba i team
? Du sprider glädje och energi, både till gäster och teamet

Välkommen med din ansökan!
Övrigt
Rekrytering sker löpande Visa mindre

Sommar och helgpersonal för reception och frukostservering

Vi är ett litet/medelstort hotell i centrala Helsingborg med 64 hotellrum, 7 lägenheter och tre konferenslokaler. Vi serverar hotellfrukost alla dagar och måndag – torsdag bjuder vi hotellets gäster på en lättare kvällsmåltid. Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först. Vi tillhör hotellkedjan EKMAN Hotels som idag består av tio besöksanläggningar på orterna Kristinehamn, B... Visa mer
Vi är ett litet/medelstort hotell i centrala Helsingborg med 64 hotellrum, 7 lägenheter och tre konferenslokaler. Vi serverar hotellfrukost alla dagar och måndag – torsdag bjuder vi hotellets gäster på en lättare kvällsmåltid.
Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först.
Vi tillhör hotellkedjan EKMAN Hotels som idag består av tio besöksanläggningar på orterna Kristinehamn, Borlänge, Årjäng, Charlottenberg, Karlskoga och Helsingborg. Våra ledord är: Gott, Glatt och Service på värmländskt vis!
Vårt mål är att våra gäster ska få ett personligt bemötande, en god natts sömn och en bra start på dagen.
Tjänsten: Vi söker dig som studerar och vill jobba under sommarsäsongen och varannan helg löpande.
Vi söker en positiv och serviceminded kollega till vår reception & frukostservering. Vi tror att du är en nyfiken och kreativ person som alltid ser möjligheter och hittar lösningar på problem som uppstår.
Arbetsuppgifter:
In/utcheckning
Svara i telefon och på mejl
Hantera bokningar och önskemål
Göra beställningar
Ta emot varuleveranser
Gästservice och problemlösning
Förbereda till frukost och kvällsmat
Kommunicera information mellan avdelningarnaArbetstider: Varierande (tidiga morgnar, kvällar och helger förekommer)
Krav: du ska ha fyllt 20år med anledning av alkohollagen, samt vara flytande i både tal och skrift på svenska och engelska. Studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom reception eller kundbemötande.
Lön: Enligt kollektivavtal.
Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Diskare, städare

Ansök    Apr 28    Primo Il Forno    Diskare
Diska, städa, plocka bord, dyka bordet. Hålla restaurangen ren. Hjälpa till köket med förberedelser. Ge meny till gäster med ett glött bemötande. Ta beställning. Servera mat och dryck. Måste ha fylld 18 år. Man tar sitt jobb på alvar och lämnar all problem utanför jobbet. Man måste jobba moralisk. Tider: tisdag-torsdag 15:00-21:00 fredag: 15:00-22:00 lördag-14:00-22:00 söndag-14:00-21:00 löner är fast månadslön 20000kr Du måste behärska svenska. En av kr... Visa mer
Diska, städa, plocka bord, dyka bordet. Hålla restaurangen ren. Hjälpa till köket med förberedelser. Ge meny till gäster med ett glött bemötande. Ta beställning. Servera mat och dryck. Måste ha fylld 18 år. Man tar sitt jobb på alvar och lämnar all problem utanför jobbet. Man måste jobba moralisk.
Tider: tisdag-torsdag 15:00-21:00
fredag: 15:00-22:00
lördag-14:00-22:00
söndag-14:00-21:00
löner är fast månadslön 20000kr
Du måste behärska svenska. En av kraven är att du är nog bra fysiskt. Inte för gammal. Visa mindre

Bartender Scandic Oceanhamnen, heltid

Ansök    Apr 29    Scandic Hotels AB    Bartender
Nu söker vi en Ansvarig Bartender till Roof-Top baren på Scandic Oceanhamnen. Start 15/5 eller enligt ök Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som bartender agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utveckla... Visa mer
Nu söker vi en Ansvarig Bartender till Roof-Top baren på Scandic Oceanhamnen. Start 15/5 eller enligt ök

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som bartender agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen?

Du kommer att tillhöra ett grymt team som gör allt för att ge våra gäster en fantastisk hotell- och barupplevelse. Dina arbetsuppgifter är att framställa och servera dryck samt att ge gäster ett positivt bemötande och en god service. I rollen ingår planering, beställningar och at ge en grym service till våra gäster

Vem är du?

Eftersom du och dina kollegor är de första gästen möter i vår bar, är det av stor vikt att du har ett vänligt och varmt bemötande samt är uppmärksam på detaljer och gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge gästerna en fantastisk barupplevelse.

Vi ser gärna att du har en bartenderutbildning i botten och några års erfarenhet. Dina personliga egenskaper och inställning är det allra viktigaste för oss. För att du ska passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid. Ansvarig Bartender till vår Roof-top bar från 15/5-31/8 ( ev längre)

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps, på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, vår kultur och våra förmåner!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Vi söker Sandwich Artists till Subway i Helsingborg!

Ansök    Apr 29    Subcom Sweden AB    Restaurangbiträde
Vi söker glada och trevliga Sandwich Artists! Om jobbet Tidigare erfarenhet av tillredning av mat, catering, detaljhandel och/eller kundtjänst är önskvärt, men inte nödvändigt – du får fullständig utbildning och kommer att gå olika kurser på University of Subway®. Det är viktigare att du är en lagspelare med vinnarattityd. Om du för närvarande jobbar i kundtjänst, i detaljhandeln som försäljningsassistent, på en restaurang, om du studerar eller är nyute... Visa mer
Vi söker glada och trevliga Sandwich Artists!


Om jobbet
Tidigare erfarenhet av tillredning av mat, catering, detaljhandel och/eller kundtjänst är önskvärt, men inte nödvändigt – du får fullständig utbildning och kommer att gå olika kurser på University of Subway®. Det är viktigare att du är en lagspelare med vinnarattityd. Om du för närvarande jobbar i kundtjänst, i detaljhandeln som försäljningsassistent, på en restaurang, om du studerar eller är nyutexaminerad och vill inleda en karriär i livsmedelsbranschen – då kan det här vara den perfekta möjligheten för dig!

Om oss
Subway är världens största snabbmatskedja med restauranger i över 100 länder. I Sverige finns ca 160 restauranger och målet är att öka antal restauranger de kommande åren.
Subcom Sweden AB är en organisation under ledning av Nordic Bites Oy som tillsammans ansvarar för över 350 restauranger i Sverige och Finland.

Huvudsakliga ansvarsområden:
Förbereda och preppa kött och grönsaker, inklusive att baka bröd och kakor
Säkerställa att områden för livsmedelsförvaring och tillredning uppfyller standarder gällande hälsa och säkerhet
Följa Subways regler och policys
Kassabiträde
Registrera leveranser
Genomföra rengöring och städning enligt dags-, vecko- och månadsschema
Följa säkerhetsrutiner
Arbeta som en del av ett team
Leverera service av hög standard vid hantering av produkter, vid försäljning och i mötet med gästerna.


Som Sandwich Artist™ serverar du och skapar mervärde för gästerna på ett effektivt och trevligt sätt. I den här rollen främjar du medvetenhet om Subway® som varumärke och säkerställer att hygienstandarderna uppfylls.

Vem är du och vad förväntar vi oss av dig?
- En förmåga att arbeta i en snabb och hektisk miljö med bibehållen noggrannhet och kvalitet.
- Utmärkt kundserviceförmåga och en positiv attityd gentemot gäster och kollegor.
- Förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ när det behövs.
- Flexibilitet att arbeta i olika skift och under helger, kvällar och högtider.
- Arbetar du eller har arbetat inom fastfood, eller restaurangbranschen är det ett stort plus.
- Mycket goda kunskaper i svenska är ett krav. Goda kunskaper i engelska är ett stort plus.
- Du är stabil, dvs är lugn och kontrollerad även i stressade situationer.
- Du älskar att jobba med och tillsammans med människor.
- Du har en god samarbetsförmåga, dvs arbetar bra med andra människor.
- Du är serviceinriktad, dvs uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.
Du skall tycka om att träffa nya människor och känna att det är givande att hjälpa andra.

Hur blir jag framgångsrik här?
Visa passion och engagemang. Var entusiastisk och brinn för det du gör. Genom att vara passionerad kommer du att göra ditt bästa i arbetet och inspirera andra i teamet.
Ge fantastisk kundservice. Kundnöjdhet är avgörande för framgång inom Subway®. Var vänlig, lyhörd och tillmötesgående gentemot varje gäst. Sträva efter att överträffa deras förväntningar och ge dem en minnesvärd upplevelse varje gång de besöker Subway®.
Var noggrann med detaljer. Var uppmärksam och se till att varje sub är korrekt sammansatt enligt gästens önskemål.

Samarbeta, kommunicera och ha en positiv attityd och var en lagspelare. Var beredd att hjälpa till där det behövs och vara öppen för att ta emot och ge feedback för att förbättra prestationen.
Ha en stark arbetsmoral. Var pålitlig, punktlig och ta ansvar för ditt arbete. Visa att du är redo att göra det extra för att leverera kvalitet och överträffa förväntningar.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en spännande möjlighet att bli en del av Subway®-familjen och leda en Subway® restaurang till framgång. Du kommer att få stöd och resurser från din restaurangchef och vårt team för att hjälpa dig att lyckas i ditt uppdrag. Att arbeta hos oss ger dig möjlighet att vara en del av en framstående organisation.
Vi strävar efter att skapa en arbetsmiljö som är inkluderande och respektfull mot alla. Vi välkomnar och uppmuntrar mångfald och ser det som en tillgång i vår verksamhet. Oavsett din bakgrund eller erfarenhet kommer du att känna dig välkommen och uppskattad hos oss.
På Subway® är teamarbete och samarbete viktigt. Vi tror på att skapa en positiv och stöttande arbetsmiljö där alla kan trivas och växa tillsammans. Du kommer att få möjlighet att arbeta i ett team av dedikerade och engagerande medarbetare som strävar efter att leverera högkvalitativ service och kundupplevelse.
Subway® erbjuder karriärmöjligheter inom organisationen. Om du visar engagemang, skicklighet och ambition finns det möjlighet att klättra uppåt och ta på dig mer ansvarstagande befattningar.
Genom att välja oss som arbetsgivare får du en chans att vara en del av en framgångsrik restaurangkedja och en möjlighet att utvecklas i en givande och gästfokuserad arbetsmiljö. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter att skapa en stimulerande och givande arbetsplats där du kan trivas och växa.
Start: Omgående
Placering: Möllegränden 2, Göteborg
Omfattning: Deltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Lön: Enligt kollektivavtal

Vill du bli en nyckelperson i vårt engagerande lag?
Du är välkommen e-posta ditt CV, personliga brev och foto senast 30 maj 2024 till: [email protected]
Skriv ”Sandwich Artist” i din ansökan.

Vi hälsar dig välkommen till Subway® Helsingborg! Visa mindre

ÖRESUNDSLINJEN söker erfarna och passionerade kockar

Drömmer du om att förvandla färska råvaror till kulinariska mästerverk i vårt kök ombord? Då är det kanske dig vi söker till våra två restauranger Waves och Libitum. Som kock på ÖRESUNDLSINJEN får du: Möjligheten att utveckla din kreativitet i en dynamisk köksmiljö En engagerad och positiv arbetsplats som värdesätter innovation Fina personalförmåner, massor av externa rabatter, förmånliga personalpriser på resor till samtliga Molslinjen färjor samt rabat... Visa mer
Drömmer du om att förvandla färska råvaror till kulinariska mästerverk i vårt kök ombord?
Då är det kanske dig vi söker till våra två restauranger Waves och Libitum.
Som kock på ÖRESUNDLSINJEN får du:
Möjligheten att utveckla din kreativitet i en dynamisk köksmiljö
En engagerad och positiv arbetsplats som värdesätter innovation
Fina personalförmåner, massor av externa rabatter, förmånliga personalpriser på resor till samtliga Molslinjen färjor samt rabatt ombord – både i butiker och restauranger/café – och fri kost ombord på dina arbetsdagar

Som kock lagar du all mat som serveras i restaurangen Waves eller Libitum samt tillreder maten som säljs i vårt café. Restaurangen på Aurora erbjuder både á la carte och klassiska buffeér. Libitum erbjuder en läcker buffé både lunch och kväll.
Erfaren kock och engagerad lagspelare
Du är utbildad kock och har gedigen erfarenhet och kompetens från varmköket. Som person är du utåtriktad och positiv, och du är en engagerad lagspelare som förstår vikten av en väl fungerande kommunikation och ett respektfullt samarbete. Du är en passionerad kock som trivs i köket, är innovativ och vågar experimentera med nya smaker.
Ditt dagliga arbeta är ombord på färjan, och du kommer att ha varierande arbetstider (dag-, kvälls- och helgskift). Vi har vår hemmahamn i Helsingborg eller Helsingør (beroende på vilken färja du kommer att arbeta på), varför det är en fördel om du bor i eller runt Helsingborg eller Helsingør.
Är du redo att sätta din prägel på vårt kök?
Tveka inte att skicka in din ansökan om du vill bli en del av oss! Vi tillämpar löpande urval och intervjuer och avslutar processen när rätt kandidat har nått hamn, så ansök idag snarare än i morgon. Tjänsterna avser anställning frän 1 juni till och med 31 augusti 2024.
Alla kvalificerade personer oavsett ålder, kön, religion och etnicitet är välkomna att söka tjänsten.
Om du har några frågor om jobbet är du välkommen att kontakta F&B Kitchen Supervisor, Aurora, Henrik Lindgren, tlf.: +46707488654 eller F&B Kitchen Supervisor, Tycho Brahe, Michael Hartvig, tlf.: +4526470839.

Om Molslinjen
Rederiet Molslinjen driver ALSLINJEN, BORNHOLMSLINJEN, FANØLINJEN, LANGELANDSLINJEN, MOLSLINJEN, SAMSØLINJEN och ÖRESUNDSLINJEN (tidigare ForSea).
Vi har skapat en arbetsplats som erbjuder våra ca 2.200 medarbetare en spännande vardag, där en informell ton, hög professionalism och frihet under ansvar går hand i hand. Visa mindre

Roy's Mat & Bar söker serveringspersonal.

Vi söker serveringspersonal med start 1/7. Erfarenhet är ett krav. Du som söker ska kunna ta ansvar för ditt arbete och arbeta självständigt. Det gäller främst kvällstid men även något dagspass i veckan. Vi ser gärna att du tänker långsiktigt men är du endast ute efter jobb under sommaren och känner att du passar för jobbet är du även välkommen att söka. Maila gärna in er ansökan på [email protected] Visa mer
Vi söker serveringspersonal med start 1/7.
Erfarenhet är ett krav. Du som söker ska kunna ta ansvar för ditt arbete och arbeta självständigt.
Det gäller främst kvällstid men även något dagspass i veckan.
Vi ser gärna att du tänker långsiktigt men är du endast ute efter jobb under sommaren och känner att du passar för jobbet är du även välkommen att söka.
Maila gärna in er ansökan på [email protected] Visa mindre

Ben and jerrys

Ansök    Apr 26    VEL i Helsingborg AB    Köksbiträde
Är du en härlig person som skulle vilja arbeta på Ben and Jerrys Väla? Har du erfarenhet av att jobba på Café & restaurang? Då ska du söka jobb hos oss. Arbetsuppgifterna är ta emot kunder, vara serviceinriktad, städa, ta beställningar, göra egenkontroller m.m. språk Svenska & Engelska (Krav) Visa mer
Är du en härlig person som skulle vilja arbeta på Ben and Jerrys Väla? Har du erfarenhet av att jobba på Café & restaurang?
Då ska du söka jobb hos oss. Arbetsuppgifterna är ta emot kunder, vara serviceinriktad, städa, ta beställningar, göra egenkontroller m.m.
språk Svenska & Engelska (Krav) Visa mindre

Sundsgården Hotell och Konferens söker serveringspersonal

Extra serveringspersonal sökes Sundsgården ligger i ett naturskönt område?med utsikt över Öresund. Vi är en av Sveriges största folkhögskolor och driver sedan drygt 30 år även en välrenommerad Hotell- & Konferensanläggning. Vi arbetar aktivt med vårt ansvar för en hållbar värld såväl ekonomiskt som socialt och miljömässigt. Varje medarbetare delar Sundsgårdens värdegrund, om alla människors lika värde och jobbar i enlighet med våra ledstjärnor: inkludera, ... Visa mer
Extra serveringspersonal sökes
Sundsgården ligger i ett naturskönt område?med utsikt över Öresund. Vi är en av Sveriges största folkhögskolor och driver sedan drygt 30 år även en välrenommerad Hotell- & Konferensanläggning. Vi arbetar aktivt med vårt ansvar för en hållbar värld såväl ekonomiskt som socialt och miljömässigt. Varje medarbetare delar Sundsgårdens värdegrund, om alla människors lika värde och jobbar i enlighet med våra ledstjärnor: inkludera, visa tillit, utmana och respektera.
Nu står vi inför en period med mycket som händer på hotellet och restaurangen. Vi behöver därför omgående förstärka vårt arbetslag med serveringspersonal.
Är du en person med hög servicegrad, inte rädd för att hugga i och tycker det är roligt när det händer mycket omkring dig så kanske du skulle passa in hos oss?
Varierande arbetstider, kvällstid och helgarbete förekommer.
För rätt person kommer det finnas möjlighet till fortsatt anställning.
Känns det som om det vore något för dig? Tveka inte att söka. Urval görs löpande så vänta inte med din ansökan.
Vi ser fram emot din ansökan.
Omfattning: Säsong / Vikariat
Ansökan: Du är välkommen med din ansökan med CV och personligt brev snarast, dock senast 31 maj 2024. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Skicka din ansökan till: [email protected]
Märk ansökan: Serveringspersonal
Vi tar enbart emot ansökningar via mail.
Vill du veta mer om arbetet, kontakta:
[email protected] Visa mindre

Extrajobb i Helsingborgs krogliv

Ansök    Apr 24    Cherry Spelglädje AB    Dealer
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Helsingborg. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger. Att arbeta som dealer är ett väldigt roligt och s... Visa mer
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Helsingborg. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt roligt och spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt möjlighet till provision.


Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämna du enkelt din ansökan på www.cherry.se/jobba/


Har du några frågor kan du kontakta Sebastian Sadowski som är Platschef i Helsingborg. Men observera att själva ansökan inte kan lämnas via telefon. Visa mindre

Medarbetare - Väla

Du vill arbeta med ett glatt gäng, där fokus ligger på att göra kundens besök till en positiv upplevelse genom både smak och bemötande. Du brinner för kundservice och att skapa goda kundrelationer.Som person är du glad, social, ambitiös, noggrann och prestigelös. Du är stresstålig, besitter stor ansvarskänsla och sätter kunden i fokus.Vi söker nu medarbetare till vår butik på Väla köpcentrumför en tjänst på 18h/v, så känner du dig som en sann yogiboostare ... Visa mer
Du vill arbeta med ett glatt gäng, där fokus ligger på att göra kundens besök till en positiv upplevelse genom både smak och bemötande. Du brinner för kundservice och att skapa goda kundrelationer.Som person är du glad, social, ambitiös, noggrann och prestigelös. Du är stresstålig, besitter stor ansvarskänsla och sätter kunden i fokus.Vi söker nu medarbetare till vår butik på Väla köpcentrumför en tjänst på 18h/v, så känner du dig som en sann yogiboostare så är du välkommen att skicka in din ansökan!Det tar bara några minuter att skapa en ansökan och du får möjlighet att visa vem du är, din energi och vad du tycker är viktigt när det gäller service! Visa mindre

Waiter (Servitör/Servitris) Scandic Oceanhamnen, Säsongsanställning

Ansök    Apr 23    Scandic Hotels AB    Servitör/Servitris
Sommarpersonal till Restaurangen & Takbaren Serveringspersonal, Runners & Bartender Nu söker vi skickliga medarbetare till Restaurangen på Scandic Oceanhamnen & Takbaren under sommaren. Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Du agerar värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för at... Visa mer
Sommarpersonal till Restaurangen & Takbaren

Serveringspersonal, Runners & Bartender


Nu söker vi skickliga medarbetare till Restaurangen på Scandic Oceanhamnen & Takbaren under sommaren.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Du agerar värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen?

Du är den första gästen möter i vår restaurang, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck och att ansvara för egen kassa. Du stöttar dessutom förstås upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och presigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en säsongsanställning.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och hur det är att arbeta på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Kock som brinner för kvalité och utmaningar

Din Profil Tjänsten passar de som vill arbeta extra vid sidan av studier eller annat arbete och vill fylla upp lite timmar medbemanning, trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på. Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats. Du är självgående men har inga problem att arbeta i team. Då man ofta byter arbetsplats ligg... Visa mer
Din Profil
Tjänsten passar de som vill arbeta extra vid sidan av studier eller annat arbete och vill fylla upp lite timmar medbemanning, trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på.
Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats. Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.
Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.
Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.
Krav för tjänstenHar en avslutad kockutbildning och minst 2 år arbetslivserfarenhet från olika hotell och restauranger, alternativt har du ingen kockutbildning men minst 5 års arbetslivserfarenhet från att arbeta i storkök, med bankett och eller a la carte.
Kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift.
Körkort är meriterande
Anställningsform och Lön
Tjänsten passar de som vill arbeta extra vid sidan av studier eller annat arbete. Lönesättningen är individuell med kollektivavtalet som bas.Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.Mer om ossRestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Skiftledare

Ansök    Apr 22    JUHO AB    Barista/Kaffebartender
Waynes rekryterar: Arbetsledare som älskar att ta ansvar 1994 öppnade fyra vänner Waynes på Kungsgatan i Stockholm. Ett mysigt kafé med blicken mot omvärlden och rötter i svensk fikakultur. Nyfikenhet var en drivkraft, att ge gästerna nya smaker en annan. Idag finns Waynes i fler än tio länder runt om i världen. Våra kaféer drivs av människor vars ambitioner är att hela tiden utveckla våra gästers fikaupplevelse. Alltid med ekologiskt kaffe, vällagad mat... Visa mer
Waynes rekryterar: Arbetsledare som älskar att ta ansvar


1994 öppnade fyra vänner Waynes på Kungsgatan i Stockholm. Ett mysigt kafé med blicken mot omvärlden och rötter i svensk fikakultur. Nyfikenhet var en drivkraft, att ge gästerna nya smaker en annan. Idag finns Waynes i fler än tio länder runt om i världen. Våra kaféer drivs av människor vars ambitioner är att hela tiden utveckla våra gästers fikaupplevelse. Alltid med ekologiskt kaffe, vällagad mat och nybakat. Välkommen!


-----------------


ÄR DU LIKA BRA PÅ ATT SKAPA EN GOD ARBETSMILJÖ SOM DU ÄR PÅ ATT BRYGGA EN GOD ESPRESSO?


Har du dessutom tidigare varit arbetsledare med drömmar om att en dag få driva ett eget café?


Då tycker vi att du ska söka jobbet som Arbetsledare hos oss på Waynes! Vi söker dig som är en dokumenterat driftig person som självständigt kan ta ansvar för- och driva vårt café. Vi tror att du älskar att ge dina gäster grym service samt inspirera och utveckla dina kollegor.


Förutom att sätta dina gäster och kollegor först kommer du även ansvara för inköp, rekrytering, försäljning, utveckling av koncept och personal samt uppföljning. Du kommer även att vara ansvarig för budgetar och arbeta för att nå ditt kafés uppsatta mål.


Vi värdesätter branscherfarenhet och att du tidigare har arbetat som arbetsledare med personalansvar.


Just nu är Waynes i en expansiv fas vilket innebär att du kommer att arbeta i en stimulerande organisation i nära samarbete med vårt huvudkontor.


Välkommen med din ansökan.
Övrigt
Rekrytering sker löpande Visa mindre

Skiftledare

Ansök    Apr 22    JUHO AB    Barista/Kaffebartender
Waynes rekryterar: Arbetsledare som älskar att ta ansvar 1994 öppnade fyra vänner Waynes på Kungsgatan i Stockholm. Ett mysigt kafé med blicken mot omvärlden och rötter i svensk fikakultur. Nyfikenhet var en drivkraft, att ge gästerna nya smaker en annan. Idag finns Waynes i fler än tio länder runt om i världen. Våra kaféer drivs av människor vars ambitioner är att hela tiden utveckla våra gästers fikaupplevelse. Alltid med ekologiskt kaffe, vällagad mat... Visa mer
Waynes rekryterar: Arbetsledare som älskar att ta ansvar


1994 öppnade fyra vänner Waynes på Kungsgatan i Stockholm. Ett mysigt kafé med blicken mot omvärlden och rötter i svensk fikakultur. Nyfikenhet var en drivkraft, att ge gästerna nya smaker en annan. Idag finns Waynes i fler än tio länder runt om i världen. Våra kaféer drivs av människor vars ambitioner är att hela tiden utveckla våra gästers fikaupplevelse. Alltid med ekologiskt kaffe, vällagad mat och nybakat. Välkommen!


-----------------


ÄR DU LIKA BRA PÅ ATT SKAPA EN GOD ARBETSMILJÖ SOM DU ÄR PÅ ATT BRYGGA EN GOD ESPRESSO?


Har du dessutom tidigare varit arbetsledare med drömmar om att en dag få driva ett eget café?


Då tycker vi att du ska söka jobbet som Arbetsledare hos oss på Waynes! Vi söker dig som är en dokumenterat driftig person som självständigt kan ta ansvar för- och driva vårt café. Vi tror att du älskar att ge dina gäster grym service samt inspirera och utveckla dina kollegor.


Förutom att sätta dina gäster och kollegor först kommer du även ansvara för inköp, rekrytering, försäljning, utveckling av koncept och personal samt uppföljning. Du kommer även att vara ansvarig för budgetar och arbeta för att nå ditt kafés uppsatta mål.


Vi värdesätter branscherfarenhet och att du tidigare har arbetat som arbetsledare med personalansvar.


Just nu är Waynes i en expansiv fas vilket innebär att du kommer att arbeta i en stimulerande organisation i nära samarbete med vårt huvudkontor.


Välkommen med din ansökan.
Övrigt
Rekrytering sker löpande Visa mindre

Juniorkock - sommarsäsong i Mölle

Din Profil Är du i början av din karriär som kock och vill ha ett roligt jobb under sommaren i Skåne? Se hit! Vem är du?Vi söker dig som brinner för matlagning, vill lära dig nya saker, har ett högt tempo utan att tumma på kvalitén samt alltid drömt om att få sommarjobba vid kusten. Du ska ha lätt förta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats. Du är självgående men har inga problem att arbeta ... Visa mer
Din Profil
Är du i början av din karriär som kock och vill ha ett roligt jobb under sommaren i Skåne? Se hit! Vem är du?Vi söker dig som brinner för matlagning, vill lära dig nya saker, har ett högt tempo utan att tumma på kvalitén samt alltid drömt om att få sommarjobba vid kusten.
Du ska ha lätt förta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats. Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.
Vi lägger storvikt vid att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.
Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.
Krav för tjänstenHar en avslutad kockutbildning och minst 1 år arbetslivserfarenhet från olika hotell och restauranger.
Kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska i tal och skrift.
Körkort är ett måste för att kunna ta sig till arbete.
Anställningsform och Lön
Tjänsten passar de som vill arbeta extra vid sidan av studier eller annat arbete. Lönesättningen är individuell med kollektivavtalet som bas.Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.Mer om ossRestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Köksbiträden & kockar till Volvo Car Scandinavian Mixed 2024 i Helsingborg

Ansök    Apr 22    Carotte Staff AB    Köksbiträde
Om tjänsten Vi söker driven och utåtriktad personal med tidigare erfarenhet inom kök som vill arbeta på årets upplaga av Volvo Car Scandinavian Mixed -Golftävlingen där 40 000 besökare väntas närvara för att se några av världens främsta golfare. Självklart även avnjuta Carotte's fantastiska mat, dryck och service.Årets värdstad är 2024 Helsingborg och går av stapeln på Vasatorps Golfklubb.Volvo Car Scandinavian Mixed är världens första helt jämställda golf... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker driven och utåtriktad personal med tidigare erfarenhet inom kök som vill arbeta på årets upplaga av Volvo Car Scandinavian Mixed -Golftävlingen där 40 000 besökare väntas närvara för att se några av världens främsta golfare. Självklart även avnjuta Carotte's fantastiska mat, dryck och service.Årets värdstad är 2024 Helsingborg och går av stapeln på Vasatorps Golfklubb.Volvo Car Scandinavian Mixed är världens första helt jämställda golftävling.
På eventet kommer vi på Carotte leverera all mat, dryck & service. Vårtfokus är alltid service, gästbemötande och professionalism. Vi kommer ha flera olika matstationer, barer & även mobil servering i golfbil. Som köksbiträde eller kock på vårt uppdrag förväntas du ha tidigare kunskap av hantering av mat, en fördel är om du gillar och behärskar att grilla.
Var med och bidra med god & trevlig mat på ett roligt fartfyllt uppdrag. Scandinavian Mixed genomförs 6-9 juni 2024, du behöver vara tillgänglig för arbete hela v.23.Tjänsten passar dig som studerar, har en annan huvudsaklig sysselsättning eller vill & har möjlighet att vara en del av ett spännande uppdrag. För dig som är intresserad av fler roliga uppdrag och är öppen för möjligheter i andra städer så har vi löpande uppdrag i främst Göteborg, Stockholm & Jönköping. Bland annat gör Göteborg nu ett stort intåg på live-event scenen där vi levererar helheten i mat, dryck & service bland annat under sommarn 2024 påGöteborgsvarvet, Gothia & Partille cup, Veteran VM i Friidrott, med flera roliga uppdrag och härliga samarbetspartners.Om Carotte Academy
Vi gillar att satsa på vår personal, därför erbjuder viallasom blir anställda hos oss möjligheten att delta iCarotte Academy, vår egna serviceutbildning.I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff.

Din profil
Har ett intresse för service och att leverera kvalitet
Är social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med människor
Har en positiv attityd, är ödmjuk, flexibel ochprestigelös, en förebild helt enkelt
Gillar att jobba i team och att ständigt utvecklas
Har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
Talar obehindrat på svenska och engelska

För att uppskatta uppdragettror vi att du är en riktig teamplayer, gillar att ha mycket att göra, är prestigelös och förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder.Exempel på arbetsuppgifter
Grilla till hungriga golftävlande
Mise en place inför dagens servering
Bemöta våra gäster med service i våra öppna köksmiljöer
Färdigställa maträtter som te x pizza
Arbete i provisoriska kök

Om oss
Carotte Staff är Sveriges snabbast växande bemannings- och rekryteringsföretag inom besöksnäringen. Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra. Vi består idag av 3 dotterbolag Food & Event, Staff & Housekeeping.
ÖVRIG INFORMATION
Uppdrag: Volvo Car Scandinavian Mixed Golftävling
Omfattning: Under vecka 23, främst 6-9 juni.
Lön: Timlön
Placering: Helsingborg
Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla ansvarig rekryterare. Visa mindre

Welcome Office Agent - sommar & extra på härliga Grand

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality! Clarion Hotel® is part of Strawberry. Som Welcome Office Agent ... Visa mer
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Som Welcome Office Agent är du spindeln i nätet och en viktig del i att skapa en unik och oförglömlig upplevelse för hotellets gäster. Det är i receptionen våra gäster får sitt första intryck och dit de vänder sig med frågor. Vi tror att du har en unik förmåga att se varje gäst, en positiv och problemlösande inställning, smittande energi, mod att våga fråga, att du gillar att synas, tar egna initiativ och alltid har koll på läget. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande tjänst.

Teamet i receptionen jobbar tätt tillsammans med våra andra avdelningar på hotellet för att säkerställa att gästen får bästa möjliga upplevelse hos oss. Avdelningen arbetar för att skapa unika, personliga och minnesvärda upplevelser för våra gäster genom en hög servicenivå.

Vi söker dig som har klipp i steget och studs i skorna och som brinner lika mycket för fantastiska gästmöten som vi gör.
Välkommen till en spännande arbetsplats där vi arbetar tillsammans och där möjligheterna är många!

Du är en teamplayer men kan även arbeta bra självständigt, du är ansvarsfull och drivs av gott samarbete mellan dig och dina kollegor och har insikten att ta fullt ägandeskap, inte bara för ditt område utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!

Hos oss är ingen dag den andra lik, och du trivs i ett högt tempo och har lätt för att prioriera.

Tjänsten innebär arbete under dygnets alla timmar samt helger.

I tjänsten ingår b la arbetsuppgifter såsom:

• Hela tiden sträva efter högsta service- och kompetensnivå och skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för hotellets gäster.
• Traditionellt receptionsarbete såsom att checka in och ut gäster, svara i telefon, ta emot bokningar, förbereda ankomstlista, följa checklista, fakturering med mera.
• Vara hotellets gäster behjälpliga med frågor och önskemål före, under och efter deras vistelse.
• Engagerad i merförsäljning och att avdelningens mål uppnås.
• Ansvar för att löpande följa upp gästnöjdhet.
• Ansvarar för att hålla receptionsområdet i bästa skick efter givna instruktioner.
• Att ett gott arbetsklimat råder där alla ställer upp för varandra och behandlar varandra med respekt och värme.

Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig och vill vara med i vårt superteam och skapa fantastiska minnen för våra härliga gäster?

Sök!

Om dig:

• Du är 18 år eller äldre
• Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.

• Du är självständig, flexibel och gillar högt tempo.
• Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
• Du har ett öga för detaljer och kan fatta snabba beslut när det krävs.
• Du har goda datorkunskaper eller är ivrig att få lära dig just detta.
• Du har en varm och omtänksam personlighet.
• Du ser det stora i det lilla och har en känsla för detaljer. Visa mindre

Kock sökes till minEgentid i Helsingborg

Ansök    Apr 20    Malmö Personal AB    Specialkock
Min Egentid erbjuder avlastning för föräldrar för att kunna få egentid och på så sett skapa kvalitetstid med familjen. Vi erbjuder barnpassning, matlagningstjänster, städ samt djurpassning för att ge föräldrar möjligheten att ladda batterierna och återvända som bättre föräldrar. Målet är att underlätta för familjer att njuta av kvalitetstid tillsammans. Egentid erbjuder olika hushållsnära tjänster i privata hem  Vi söker nu en Kock till olika famil... Visa mer
Min Egentid erbjuder avlastning för föräldrar för att kunna få egentid och på så sett skapa kvalitetstid med familjen. Vi erbjuder barnpassning, matlagningstjänster, städ samt djurpassning för att ge föräldrar möjligheten att ladda batterierna och återvända som bättre föräldrar. Målet är att underlätta för familjer att njuta av kvalitetstid tillsammans.

Egentid erbjuder olika hushållsnära tjänster i privata hem 


Vi söker nu en Kock till olika familjer i Helsingborg för uthyning sporadiskt, företrädesvis kvällstid och helger

Egentid söker nu dig som är intresserad av att arbeta som kock i privata hem, vi vill gärna att du har en avslutad utbildning som kock. Vi tror att du har ett förtroendeingivande förhållningssätt och att du har lätt för att ta egna initiativ.  

 
Våra grundkrav
* Du är minst 20 år gammal
* Du är ostraffad och kan lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister till oss. 
* Du kan uttrycka dig väl på svenska
* Godkänner att vi kan publicera ditt foto på vår hemsida i reklamsyfte
* Sist men absolut inte minst - du älskar att laga mat

 
Bifoga en kort presentation, som du bifogar din ansökan, där du kort beskriver vem du är, vilken utbildning och erfarenheter som du har med dig och varför du är vår nästa kock som vi vill anställa. Glöm ej bifoga CV.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Vi avser att anställa 1-2 personal i denna omgång, den här annonsen och de här uppdragen förväntas locka många sökanden, och vi vet därför av erfarenhet att vi inte kommer att hinna återkoppla till alla sökanden som vi annars gör, vilket vi beklagar. 

Mirella Beck
Verksamhetschef Visa mindre

Diskare, städare

Ansök    Apr 21    Primo Il Forno    Diskare
Diska, städa, plocka bord, dyka bordet. Hålla ren restaurangen. Hjälpa till köket med förberedelser. Visa mer
Diska, städa, plocka bord, dyka bordet. Hålla ren restaurangen. Hjälpa till köket med förberedelser. Visa mindre

Kock / Kallskänka

Ansök    Apr 20    Wilings Hus AB    Kock, à la carte
Vi behöver utöka vårt team med nya kockar. Hör av er för att boka en intervju. Vi ser att du har arbetat med a la carte och brinner för matlagning och service. Hos oss bestämmer gästen tempot. Följer restaurangavtal Provanställning 6 månader Visa mer
Vi behöver utöka vårt team med nya kockar.


Hör av er för att boka en intervju.
Vi ser att du har arbetat med a la carte och brinner för matlagning och service. Hos oss bestämmer gästen tempot.
Följer restaurangavtal
Provanställning 6 månader Visa mindre

Köksbiträde/kock

Restaurang Blå Tuppen söker restaurangbiträde/kock. Ska kunna ta beställningar i högt tempo och med god service. Diska, städa och hålla rent i köket. Samt vara bra på att arbeta i team. Vana att stå i kassa samt körkort är en god merit. Visa mer
Restaurang Blå Tuppen söker restaurangbiträde/kock. Ska kunna ta beställningar i högt tempo och med god service. Diska, städa och hålla rent i köket. Samt vara bra på att arbeta i team. Vana att stå i kassa samt körkort är en god merit. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Apr 19    Snabb Jobb Sverige AB    Pizzabagare
Vår kund söker nya medarbetare i Helsingborg. Är du den vi söker? Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt i team men framförallt vara glad och serviceminded. Som restaurangbiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen. ( Vid intresse skicka ansökan endast via mejl:[email protected]) Visa mer
Vår kund söker nya medarbetare i Helsingborg. Är du den vi söker?


Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt i team men framförallt vara glad och serviceminded. Som restaurangbiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen.


( Vid intresse skicka ansökan endast via mejl:[email protected]) Visa mindre

Glassförsäljare

Vi kommer att starta en Lejonet& Björnen glasskiosk i Oceanhamnen i Helsingborg och är i behov av en glad och serviceinriktad glassförsäljare! Förmåga att arbeta självständigt är ett krav då man för det mesta arbetar ensam. Bra närvaro och att man tycker det är roligt att servera premium glass till våra gäster. Punktlighet och att vara noggrann med att hålla både tider och rent i enheten. Visa mer
Vi kommer att starta en Lejonet& Björnen glasskiosk i Oceanhamnen i Helsingborg och är i behov av en glad och serviceinriktad glassförsäljare!
Förmåga att arbeta självständigt är ett krav då man för det mesta arbetar ensam.
Bra närvaro och att man tycker det är roligt att servera premium glass till våra gäster.


Punktlighet och att vara noggrann med att hålla både tider och rent i enheten. Visa mindre

Kock sökes till minEgentid i Helsingborg

Ansök    Apr 16    Malmö Personal AB    Specialkock
Min Egentid erbjuder avlastning för föräldrar för att kunna få egentid och på så sett skapa kvalitetstid med familjen. Vi erbjuder barnpassning, matlagningstjänster, städ samt djurpassning för att ge föräldrar möjligheten att ladda batterierna och återvända som bättre föräldrar. Målet är att underlätta för familjer att njuta av kvalitetstid tillsammans. Egentid erbjuder olika hushållsnära tjänster i privata hem  Vi söker nu en Kock till olika famil... Visa mer
Min Egentid erbjuder avlastning för föräldrar för att kunna få egentid och på så sett skapa kvalitetstid med familjen. Vi erbjuder barnpassning, matlagningstjänster, städ samt djurpassning för att ge föräldrar möjligheten att ladda batterierna och återvända som bättre föräldrar. Målet är att underlätta för familjer att njuta av kvalitetstid tillsammans.

Egentid erbjuder olika hushållsnära tjänster i privata hem 


Vi söker nu en Kock till olika familjer i Helsingborg för uthyning sporadiskt, företrädesvis kvällstid och helger

Egentid söker nu dig som är intresserad av att arbeta som kock i privata hem, vi vill gärna att du har en avslutad utbildning som kock. Vi tror att du har ett förtroendeingivande förhållningssätt och att du har lätt för att ta egna initiativ.  

 
Våra grundkrav
* Du är minst 20 år gammal
* Du är ostraffad och kan lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister till oss. 
* Du kan uttrycka dig väl på svenska
* Godkänner att vi kan publicera ditt foto på vår hemsida i reklamsyfte
* Sist men absolut inte minst - du älskar att laga mat

 
Bifoga en kort presentation, som du bifogar din ansökan, där du kort beskriver vem du är, vilken utbildning och erfarenheter som du har med dig och varför du är vår nästa kock som vi vill anställa. Glöm ej bifoga CV.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Vi avser att anställa 1-2 personal i denna omgång, den här annonsen och de här uppdragen förväntas locka många sökanden, och vi vet därför av erfarenhet att vi inte kommer att hinna återkoppla till alla sökanden som vi annars gör, vilket vi beklagar. 

Mirella Beck
Verksamhetschef Visa mindre

Kock

Ansök    Apr 17    HBG Nöjescenter AB    Kock, à la carte
Om oss Pitcher’s är din lokala gastropub där ett gediget hantverk och umgänge med vänner står i centrum. Hit kan du komma för att få god mat och dryck, men även för att koppla av en stund i goda vänners lag. Pitcher’s vid Helsingborg öppnar snart och är det självklara valet för dig som vill umgås med vänner och gillar god mat och dryck. Vi kommer ha öppet alla dagar i veckan. Om dig Pitcher’s på Helsingborg är en mötesplats där du kan äta vällagad mat och ... Visa mer
Om oss
Pitcher’s är din lokala gastropub där ett gediget hantverk och umgänge med vänner står i centrum. Hit kan du komma för att få god mat och dryck, men även för att koppla av en stund i goda vänners lag. Pitcher’s vid Helsingborg öppnar snart och är det självklara valet för dig som vill umgås med vänner och gillar god mat och dryck. Vi kommer ha öppet alla dagar i veckan.
Om dig
Pitcher’s på Helsingborg är en mötesplats där du kan äta vällagad mat och njuta av drycker av alla möjliga slag. Maten tillagas från grunden och vi använder oss bara av de bästa råvarorna. Vill du ha något gott att dricka till maten så kan vi med glädje erbjuda ett brett sortiment av öl och vin. Känner du att detta låter intressant är du varmt välkommen med din ansökan. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba i kök samt har utbildning inom kök och matlagning. Du ska vara stresstålig och engagerad. Det är viktigt att du fungerar bra med att arbeta i grupp samt att du lägger stor vikt vid laganda, noggrannhet och service.
Dina arbetsuppgifter
Hos oss på Pitcher's kan och bör du förvänta dig mat som är en fröjd för både ögat och magen. Här står maten i fokus och vi tillagar alla våra rätter från grunden. Det betyder att du får fräsch mat som tillagas när du beställer den, gjord på råvaror av högsta kvalitet. Vi tar inga genvägar, utan serverar endast sådant som vi själva skulle uppskatta att få på tallriken. Det är din garanti för att det vi serverar är gjort med kärlek och omtanke. Köksutbildning och erfarenhet är ett krav. Visa mindre

Kock sökes till minEgentid i Helsingborg

Ansök    Apr 16    Malmö Personal AB    Specialkock
Min Egentid erbjuder avlastning för föräldrar för att kunna få egentid och på så sett skapa kvalitetstid med familjen. Vi erbjuder barnpassning, matlagningstjänster, städ samt djurpassning för att ge föräldrar möjligheten att ladda batterierna och återvända som bättre föräldrar. Målet är att underlätta för familjer att njuta av kvalitetstid tillsammans. Egentid erbjuder olika hushållsnära tjänster i privata hem  Vi söker nu en Kock till olika famil... Visa mer
Min Egentid erbjuder avlastning för föräldrar för att kunna få egentid och på så sett skapa kvalitetstid med familjen. Vi erbjuder barnpassning, matlagningstjänster, städ samt djurpassning för att ge föräldrar möjligheten att ladda batterierna och återvända som bättre föräldrar. Målet är att underlätta för familjer att njuta av kvalitetstid tillsammans.

Egentid erbjuder olika hushållsnära tjänster i privata hem 


Vi söker nu en Kock till olika familjer i Helsingborg för uthyning sporadiskt, företrädesvis kvällstid och helger

Egentid söker nu dig som är intresserad av att arbeta som kock i privata hem, vi vill gärna att du har en avslutad utbildning som kock. Vi tror att du har ett förtroendeingivande förhållningssätt och att du har lätt för att ta egna initiativ.  

 
Våra grundkrav
* Du är minst 20 år gammal
* Du är ostraffad och kan lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister till oss. 
* Du kan uttrycka dig väl på svenska
* Godkänner att vi kan publicera ditt foto på vår hemsida i reklamsyfte
* Sist men absolut inte minst - du älskar att laga mat

 
Bifoga en kort presentation, som du bifogar din ansökan, där du kort beskriver vem du är, vilken utbildning och erfarenheter som du har med dig och varför du är vår nästa kock som vi vill anställa. Glöm ej bifoga CV.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Vi avser att anställa 1-2 personal i denna omgång, den här annonsen och de här uppdragen förväntas locka många sökanden, och vi vet därför av erfarenhet att vi inte kommer att hinna återkoppla till alla sökanden som vi annars gör, vilket vi beklagar. 

Mirella Beck
Verksamhetschef Visa mindre

Serveringspersonal

Timjan&tång är en restaurang med härliga influenser ifrån Italien.Vi ligger centralt i Norra hamnen på kajpromenaden med Öresund och småbåtshamnen som närmsta granne. Vi är en välkänd restaurang i Helsingborg av såväl turister som helsingborgare. Den vi söker behöver ha tidigare erfarenhet ifrån bordsservering. Du behöver kunna arbeta i grupp men även kunna arbeta självständigt med ett leende i ett högt tempo. Brinna för service vara en god lagspelare som ... Visa mer
Timjan&tång är en restaurang med härliga influenser ifrån Italien.Vi ligger centralt i Norra hamnen på kajpromenaden med Öresund och småbåtshamnen som närmsta granne.
Vi är en välkänd restaurang i Helsingborg av såväl turister som helsingborgare. Den vi söker behöver ha tidigare erfarenhet ifrån bordsservering.
Du behöver kunna arbeta i grupp men även kunna arbeta självständigt med ett leende i ett högt tempo.
Brinna för service vara en god lagspelare som är lyhörd för dina kolleger.
Ansvarsfull, stresstålig ,erfarenhet är viktiga egenskaper som vi söker efter.
Timjan&Tång behöver nu förstärka sitt kreativa team inför kommande säsong. Visa mindre

Cafébiträde

Vår kund söker omgående en ny medarbetare som cafebiträde/barista. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter i ett café så som försäljning, beställningar, enkla beredning av bakelser, barista m.m Du behöver vara stresstålig, serviceinriktad, bra på att samarbeta samt ansvarsfull. Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo. Intervjuer sker löpande, mejla in ditt CV och personliga brev och skriv vilken tjänst du söker. Märk ämnesraden med ... Visa mer
Vår kund söker omgående en ny medarbetare som cafebiträde/barista. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter i ett café så som försäljning, beställningar, enkla beredning av bakelser, barista m.m


Du behöver vara stresstålig, serviceinriktad, bra på att samarbeta samt ansvarsfull. Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo.


Intervjuer sker löpande, mejla in ditt CV och personliga brev och skriv vilken tjänst du söker. Märk ämnesraden med "Cafébiträde"


( Vid intresse skicka ansökan endast via mejl [email protected]) Visa mindre

Söker Pizzabagare

Ansök    Apr 15    Linneas Transport AB    Pizzabagare
Vår kund i Helsingborg söker en pizzabagare. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att förbereda och tillaga pizzor. I övrigt vanligt förekommande uppgifter för yrket. Kvalifikationer: Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från att arbeta på pizzeria och har tillagat pizza förut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill, att du är trygg och stabil i din yrkesroll. Du är ansvarsfull, och du strävar efter att göra ett väldigt noggrant arbete. ... Visa mer
Vår kund i Helsingborg söker en pizzabagare.
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att förbereda och tillaga pizzor. I övrigt vanligt förekommande uppgifter för yrket.
Kvalifikationer:
Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från att arbeta på pizzeria och har tillagat pizza förut.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill, att du är trygg och stabil i din yrkesroll. Du är ansvarsfull, och du strävar efter att göra ett väldigt noggrant arbete.
Som person är du handlingskraftig samt du har vana av att arbeta självständigt och trivs att arbeta i ett högt tempo mot uppsatta mål. Du är mycket utåtriktad, ihärdig, driven- och målmedveten.
Vi ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

Restaurang/Butiksbiträde

Ansök    Apr 15    Goa i Sverige    Restaurangbiträde
Vi är en unik konsept med restaurang/butik/pub. vi letar efter peronal som kan jobba i stress och som har erfarenhet att jobba med kasan, Jobbat är lite blandad med butik och restaurang. Det är inte så svårt och det finns personal som kan lära er. Vi letar efter en engagerad och kundorienterad individ med utmärkt kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta under press. Skicka ditt cv på [email protected] fram emot att höra från dig Visa mer
Vi är en unik konsept med restaurang/butik/pub. vi letar efter peronal som kan jobba i stress och som har erfarenhet att jobba med kasan, Jobbat är lite blandad med butik och restaurang. Det är inte så svårt och det finns personal som kan lära er.
Vi letar efter en engagerad och kundorienterad individ med utmärkt kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta under press. Skicka ditt cv på [email protected] fram emot att höra från dig Visa mindre

Erfaren kock

Timjan&Tång behöver nu förstärka sitt kreativa team med ytterligare en kock. Dina arbetsuppgifter är att förbereda och planera köket. Du behöver kunna arbeta självständigt och samtidigt kunna vara en lagspelare. Du bör ha en god förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt. Meriterande är om du brinner har har kunskaper av det italienska köket. För att komma ifråga för tjänsten krävs att man har erfarenhet från ala carte kök. God organisatorisk förmåg... Visa mer
Timjan&Tång behöver nu förstärka sitt kreativa team med ytterligare en kock.
Dina arbetsuppgifter är att förbereda och planera köket.
Du behöver kunna arbeta självständigt och samtidigt kunna vara en lagspelare.
Du bör ha en god förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt.
Meriterande är om du brinner har har kunskaper av det italienska köket.
För att komma ifråga för tjänsten krävs att man har erfarenhet från ala carte kök.
God organisatorisk förmåga.
Brinner för att laga mat från grunden.
Timjan & Tång är en fantastisk liten italiensk bistro/restaurang belägen med kajpromenaden och småbåtshamnen som närmsta granne.
Här njuter man av influenser från Italien i på kajpromenaden på bästa läget med utsikt över marinan. Visa mindre

Köksbidträde mm

Ansök    Apr 14    F & C Hansen AB    Köksbiträde
Vi lagar äkta handlagat kinesisk mat, dumpling, nudlar, sushi, samt bubble tea som är väldigt populärt. Nu behöver vi styrka vår personal, med ett köksbiträde som kan sköta saker i köket. Beredning och tillagning av maten, både till kunder i butiken och för avhämtning. Du får gärna ha erfarenhet med asiatisk mat, specifikt nudlar och dumplings. Men det är inget krav, vi kan lära dig på plats. Jobbet är 75% till 100%, och kan variera lite emellan beroend... Visa mer
Vi lagar äkta handlagat kinesisk mat, dumpling, nudlar, sushi, samt bubble tea som är väldigt populärt. Nu behöver vi styrka vår personal, med ett köksbiträde som kan sköta saker i köket. Beredning och tillagning av maten, både till kunder i butiken och för avhämtning.
Du får gärna ha erfarenhet med asiatisk mat, specifikt nudlar och dumplings. Men det är inget krav, vi kan lära dig på plats.
Jobbet är 75% till 100%, och kan variera lite emellan beroende på arbetslast. Visa mindre