Lediga jobb som Hantverksyrken i Helsingborg

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Helsingborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Helsingborg som finns hos arbetsgivaren.

Business Architect

Ansök    Jun 28    Resurs Bank AB    Affärsarkitekt
As a Business Architect at Resurs, you will use your expertise to ensure alignment between business and engineering and help making sure our IT landscape follows the business strategy.Get an idea of the role Your main task is to help describe current and future business together with different stakeholders and facilitate the development of business architecture models e.g. process maps, capability models, information models etc. Using these models you will... Visa mer
As a Business Architect at Resurs, you will use your expertise to ensure alignment between business and engineering and help making sure our IT landscape follows the business strategy.Get an idea of the role
Your main task is to help describe current and future business together with different stakeholders and facilitate the development of business architecture models e.g. process maps, capability models, information models etc. Using these models you will analyse business strategy to describe how it affects the business architecture, and help assess the impact on the technology architecture.You will aslo:
Help scope initiatives and changes based on the business architecture.
Be responsible for business architecture representations in the enterprise architecture repository.
Ensure coherence in the description of architecturally significant business requirements in architectural artifacts by managing templates, provding examples etc.
Coach other architects and co-workers in using and developing the business architecture.
Participate in architecture governance and represent business architecture perspective in different architecture boards.

On a personal level
To succeed in the role we believe you have:
5+ years experience from working as a business architect
Experience from the finance industry
Good facilitation and communication skills
Extensive knowledge in different ways of describing business architecture
Good knowledge of Enterprise Architecture Frameworks e.g. TOGAF
Experience from relevant reference models e.g. BIAN.

We are looking forward to read your application!Important information
On final candidates, we carry out a detailed background check via an external company
More than a job
Resurs is a leading bank in the Nordics with a simple philosophy: we want to create balance in people’s personal finances. On that foundation, we develop offers and services within loans, savings and payments for retail and e-commerce that are based on people’s everyday lives, and that will create long-term value for our customers. And for society. Today, we have a customer base of slightly more than 6 million customers and around 650 employees in the Nordic region. Apply today!
Don’t wait to send in your application - selection, and interviews take place on an ongoing basis and the position may be filled before the last advertising date. We look forward to hearing from you!
*In this recruitment process, the supplier is solely responsible for the personal data they collect and process. Resurs is solely responsible for the personal data processed by us in the recruitment process.#LI-LN1 Visa mindre

Bagare

Ansök    Jun 10    Brödkultur 2.0 AB    Bagare/Konditor
Vi söker dej som är duktig, mycket intresserad och stolt över yrket som bagare! Vi är i förhållandevis ett lite hantverksbageri som gör alla bröd för hand och lägger ner tid i vårt arbete. Sysslorna vi behöver ha hjälp med är de klassiska att kunna väga, tråga, baka av (dvs även en del nattarbete) , men även att kunna möta kunder och svara på deras frågor och önskningar. Bara seriösa ansökningar iakttas och besvaras. Tjänsten är heltid eller passande och ... Visa mer
Vi söker dej som är duktig, mycket intresserad och stolt över yrket som bagare! Vi är i förhållandevis ett lite hantverksbageri som gör alla bröd för hand och lägger ner tid i vårt arbete. Sysslorna vi behöver ha hjälp med är de klassiska att kunna väga, tråga, baka av (dvs även en del nattarbete) , men även att kunna möta kunder och svara på deras frågor och önskningar.
Bara seriösa ansökningar iakttas och besvaras.
Tjänsten är heltid eller passande och med start enligt överenskommelse.
Hoppas vi hörs! Visa mindre

Erfaren solfilmsmontör

Vi söker montörer! Vi söker dig som trivs med ett fritt, omväxlande jobb och som är händig och noggrann. Solfilmsmontören Sverige AB jobbar främst med solskyddsfilm på fastigheter, men också med säkerhetsfilm, dekorfilm och inredningsfolie. Vi vill att du har erfarenhet av solfilmsmontering på fastigheter och jobbat som t ex solfilmsmontör, foliemontör eller reklammontör. Vi är ett av de största företagen inom solskyddsfilm, kanske för att vi ställer höga ... Visa mer
Vi söker montörer!
Vi söker dig som trivs med ett fritt, omväxlande jobb och som är händig och noggrann. Solfilmsmontören Sverige AB jobbar främst med solskyddsfilm på fastigheter, men också med säkerhetsfilm, dekorfilm och inredningsfolie.
Vi vill att du har erfarenhet av solfilmsmontering på fastigheter och jobbat som t ex solfilmsmontör, foliemontör eller reklammontör.
Vi är ett av de största företagen inom solskyddsfilm, kanske för att vi ställer höga krav på oss själva när det kommer till kvalitet och service. Vi arbetar med allt ifrån små till stora projekt, mestadels i södra Sverige och i Stockholm. Vårt kontor och lager finns i Helsingborg.
Din huvudsakliga uppgift blir montering av solfilm och dekor ute hos våra kunder. B-körkort är ett krav. Vi är ett glatt gäng och för oss är det viktigt att alla trivs! Vi erbjuder en härlig gemenskap med möjligheter att utvecklas och skaffa dig kunskap inom många olika grenar i branschen.
Meriterande är liftkort, ställningskort och fallskyddsutbildning.
Skicka din ansökan med e-post till [email protected] eller ring och presentera dig på 042-165010 Visa mindre

Byggprojektledare

Ansök    Mar 4    Randstad AB    Bagare/Konditor
Arbetsbeskrivning Vi söker en byggprojektledare som är en fena på projektledning I rollen som byggprojektledare får du möjlighet att driva projekt med stor variation, inom såväl planerat underhåll som områdesprojekt. Detta i en organisation som har fokus på att genomföra sunda projekt, som bidrar till att utveckla Helsingborg. Du är den som leder projekten genom planering, upphandling, utförande och slutligen efterarbete med hjälp av entreprenörer och ko... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker en byggprojektledare som är en fena på projektledning


I rollen som byggprojektledare får du möjlighet att driva projekt med stor variation, inom såväl planerat underhåll som områdesprojekt. Detta i en organisation som har fokus på att genomföra sunda projekt, som bidrar till att utveckla Helsingborg. Du är den som leder projekten genom planering, upphandling, utförande och slutligen efterarbete med hjälp av entreprenörer och konsulter.
Du tillhör ett team med tre projektledare, med olika fokus och erfarenheter, som gärna bjuder på kunskap och är bollplank till varandra. Teamet rapporterar till Underhållschefen, som fördelar projekten inom gruppen, baserat på beläggning och kompetensområde. I genomsnitt driver du ca 10-15 projekt parallellt i olika faser. Beroende på vilka erfarenheter du har med dig, är du välkommen att vara med och utveckla Helsingborgshem med din kompetens. 


Några exempel på projekt är:
Takbyte
Fasadunderhåll såsom fönsterbyte och omfogning
Installation av solceller
Ombyggnationer av lokaler till lägenheter
Ombyggnation av utemiljöer
Trygghetsskapande åtgärder

Sista ansökningsdag 2024-03-24, urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Ansök därför så snart som möjligt. Vill uppmärksamma dig på att du endast kan ladda upp ett dokument, så önskar du både CV och personligt brev, ber vi dig sammanfoga det till ett dokument.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Claudia Baronescu på [email protected].


Här får du bidra till att göra Helsingborg attraktivt att leva och bo i för en mångfald av människor! I tjänsten och inom Helsingborgshem som verksamhet, finns en långsiktighet i arbetet där vi verkar för nöjda kunder och att ta ett samhällsansvar, som sträcker sig längre än årets budget. Välkommen till ett bolag där alla har ett stort hjärta och fokus på att skapa trygghet för fler i vår stad!Ansvarsområden
Som projektledare kommer du att ansvara för att planera, koordinera och genomföra olika byggprojekt inom ramen för tid, budget och kvalitet. Du kommer att samarbeta med olika intressenter, som entreprenörer, leverantörer och interna team för att säkerställa att projektet genomförs framgångsrikt.


Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
Planera och organisera byggprojekt från start till slut, inklusive resurshantering, budgetering och tidsplanering.
Ansvara för att leverera projektet enligt specificerade krav och inom angiven tidsram.
Samarbeta och kommunicera med olika intressenter såsom beställare, entreprenörer, underleverantörer och myndigheter.
Övervaka och samordna byggprocessen samt säkerställa att arbetet utförs enligt gällande lagar och föreskrifter.
Följa upp och utvärdera projektets framsteg samt hantera eventuella problem och hinder som uppstår.
Ansvara för att upprätthålla god arbetsmiljö och säkerhet på byggplatsen.
Dokumentera och rapportera projektets utveckling och resultat.
Utvärdera och följa upp entreprenörsprestationer och kvalitet på utfört arbete.
Handlägga eventuella ändringar eller tillägg i projektet och säkerställa att de implementeras effektivt.
Genomföra slutbesiktningar och säkerställa att projektet uppfyller alla krav och förväntningar.


Kvalifikationer
För att trivas och prestera väl i den här rollen, ser vi att du har följande erfarenheter och kunskaper med dig:
Byggteknisk utbildning på högskolenivå alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
Flerårig arbetslivserfarenhet som projektledare inom byggsektorn
God fastighets- och byggekonomisk förståelse
Erfarenhet av upphandlingsprocesser och förhandling
Utbildning inom BAS P/U
Grundläggande kunskap inom kalkylering av projekt
God administrativ förmåga
Goda kunskaper i svenska och engelskaVill du göra oss extra intresserade, så har du erfarenhet av att driva projekt med miljöfokus, exempelvis inom Miljöklassad byggnad. Kanske även en utbildning inom detta. Vi blir också glada om du har kunskap och erfarenhet av att arbeta efter LOU samt om du har erfarenhet av att arbeta i någon form av underhållssystem. 
Vi söker dig som identifierar dig med orden jordnära, prestigelös, affärsmässig och ansvarstagande. Redan idag arbetar du strukturerat, analytiskt och har ett stort engagemang och driv i ditt arbete. Du tycker om att dela kunskap med andra och är samarbets- och lösningsfokuserad. Du är van att leda projekt och är bekväm i projektledningens alla faser.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Konditor/Bagare

Ansök    Mar 27    AB Café Schiller    Bagare/Konditor
Konditor/bagare sökes. Vi söker nu en konditor/bagare till vårt konditori, en person som är kreativ och som kan ha många bollar i luften samtidigt. Du brinner för ditt yrke och tycker att det är inspirerande med nya utmaningar. Tjänsten kräver att du är utbildad konditor, flexibel, kreativ och har lätt att samarbeta i team och samtidigt kunna vara självständig. Maila din ansökan till [email protected] eller skriv till Café Schiller Marknadsvägen 9 25... Visa mer
Konditor/bagare sökes.
Vi söker nu en konditor/bagare till vårt konditori, en person som är kreativ och som kan ha många bollar i luften samtidigt.
Du brinner för ditt yrke och tycker att det är inspirerande med nya utmaningar.
Tjänsten kräver att du är utbildad konditor, flexibel, kreativ och har lätt att samarbeta i team och samtidigt kunna vara självständig.
Maila din ansökan till
[email protected]
eller skriv till
Café Schiller
Marknadsvägen 9
25469 Ödåkra
Märk kuvertet "Ansökan Konditor" Visa mindre

Skräddare

Ansök    Maj 23    Walone Fashion AB    Skräddare
Du ska kunna ta måttagning på klänningar som är luxuösa modeller med fina detaljer, göra omkonstruktioner av mönster, tillskärning, provning och sömnad. Anpassad enligt kundens önskemål. Visa mer
Du ska kunna ta måttagning på klänningar som är luxuösa modeller med fina detaljer, göra omkonstruktioner av mönster, tillskärning, provning och sömnad. Anpassad enligt kundens önskemål. Visa mindre

Erfaren solfilmsmontör

Vi söker montörer! Vi söker dig som trivs med ett fritt, omväxlande jobb och som är händig och noggrann. Solfilmsmontören Sverige AB jobbar främst med solskyddsfilm, men också med säkerhetsfilm, dekorfilm och inredningsfolie. Vi vill att du har erfarenhet som t ex solfilmsmontör, foliemontör, reklammontör eller fönsterputsare. Vi är ett av de största företagen inom solskyddsfilm, kanske för att vi ställer höga krav på oss själva när det kommer till kvalit... Visa mer
Vi söker montörer!
Vi söker dig som trivs med ett fritt, omväxlande jobb och som är händig och noggrann. Solfilmsmontören Sverige AB jobbar främst med solskyddsfilm, men också med säkerhetsfilm, dekorfilm och inredningsfolie.
Vi vill att du har erfarenhet som t ex solfilmsmontör, foliemontör, reklammontör eller fönsterputsare.
Vi är ett av de största företagen inom solskyddsfilm, kanske för att vi ställer höga krav på oss själva när det kommer till kvalitet och service. Vi arbetar med allt ifrån små till stora projekt, mestadels i södra Sverige och i Stockholm. Vårt kontor och lager finns i Helsingborg.
Din huvudsakliga uppgift blir montering av solfilm och dekor hos våra kunder. B-körkort är ett krav. Vi är ett glatt gäng och för oss är det viktigt att alla trivs! Vi erbjuder en härlig gemenskap med möjligheter att utvecklas och skaffa dig kunskap inom många olika grenar i branschen.
Meriterande är liftkort, ställningskort och fallskyddsutbildning.
Skicka din ansökan med e-post till [email protected] eller ring och presentera dig på 042-165010 Visa mindre

Byggprojketledare

Ansök    Mar 4    Randstad AB    Bagare/Konditor
Arbetsbeskrivning Vi söker en byggprojektledare som är en fena på projektledning I rollen som byggprojektledare får du möjlighet att driva projekt med stor variation, inom såväl planerat underhåll som områdesprojekt. Detta i en organisation som har fokus på att genomföra sunda projekt, som bidrar till att utveckla Helsingborg. Du är den som leder projekten genom planering, upphandling, utförande och slutligen efterarbete med hjälp av entreprenörer och kons... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker en byggprojektledare som är en fena på projektledning
I rollen som byggprojektledare får du möjlighet att driva projekt med stor variation, inom såväl planerat underhåll som områdesprojekt. Detta i en organisation som har fokus på att genomföra sunda projekt, som bidrar till att utveckla Helsingborg. Du är den som leder projekten genom planering, upphandling, utförande och slutligen efterarbete med hjälp av entreprenörer och konsulter.
Du tillhör ett team med tre projektledare, med olika fokus och erfarenheter, som gärna bjuder på kunskap och är bollplank till varandra. Teamet rapporterar till Underhållschefen, som fördelar projekten inom gruppen, baserat på beläggning och kompetensområde. I genomsnitt driver du ca 10-15 projekt parallellt i olika faser. Beroende på vilka erfarenheter du har med dig, är du välkommen att vara med och utveckla Helsingborgshem med din kompetens. 


Några exempel på projekt är:
Takbyte
Fasadunderhåll såsom fönsterbyte och omfogning
Installation av solceller
Ombyggnationer av lokaler till lägenheter
Ombyggnation av utemiljöer
Trygghetsskapande åtgärderSista ansökningsdag 2024-03-24, urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Ansök därför så snart som möjligt. Vill uppmärksamma dig på att du endast kan ladda upp ett dokument, så önskar du både CV och personligt brev, ber vi dig sammanfoga det till ett dokument.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Claudia Baronescu på [email protected].


Här får du bidra till att göra Helsingborg attraktivt att leva och bo i för en mångfald av människor! I tjänsten och inom Helsingborgshem som verksamhet, finns en långsiktighet i arbetet där vi verkar för nöjda kunder och att ta ett samhällsansvar, som sträcker sig längre än årets budget. Välkommen till ett bolag där alla har ett stort hjärta och fokus på att skapa trygghet för fler i vår stad!Ansvarsområden
Som projektledare kommer du att ansvara för att planera, koordinera och genomföra olika byggprojekt inom ramen för tid, budget och kvalitet. Du kommer att samarbeta med olika intressenter, som entreprenörer, leverantörer och interna team för att säkerställa att projektet genomförs framgångsrikt.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
Planera och organisera byggprojekt från start till slut, inklusive resurshantering, budgetering och tidsplanering.
Ansvara för att leverera projektet enligt specificerade krav och inom angiven tidsram.
Samarbeta och kommunicera med olika intressenter såsom beställare, entreprenörer, underleverantörer och myndigheter.
Övervaka och samordna byggprocessen samt säkerställa att arbetet utförs enligt gällande lagar och föreskrifter.
Följa upp och utvärdera projektets framsteg samt hantera eventuella problem och hinder som uppstår.
Ansvara för att upprätthålla god arbetsmiljö och säkerhet på byggplatsen.
Dokumentera och rapportera projektets utveckling och resultat.
Utvärdera och följa upp entreprenörsprestationer och kvalitet på utfört arbete.
Handlägga eventuella ändringar eller tillägg i projektet och säkerställa att de implementeras effektivt.
Genomföra slutbesiktningar och säkerställa att projektet uppfyller alla krav och förväntningar.
Kvalifikationer
För att trivas och prestera väl i den här rollen, ser vi att du har följande erfarenheter och kunskaper med dig:
Byggteknisk utbildning på högskolenivå alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
Flerårig arbetslivserfarenhet som projektledare inom byggsektorn
God fastighets- och byggekonomisk förståelse
Erfarenhet av upphandlingsprocesser och förhandling
Utbildning inom BAS P/U
Grundläggande kunskap inom kalkylering av projekt
God administrativ förmåga
Goda kunskaper i svenska och engelska

Vill du göra oss extra intresserade, så har du erfarenhet av att driva projekt med miljöfokus, exempelvis inom Miljöklassad byggnad. Kanske även en utbildning inom detta. Vi blir också glada om du har kunskap och erfarenhet av att arbeta efter LOU samt om du har erfarenhet av att arbeta i någon form av underhållssystem. 
Vi söker dig som identifierar dig med orden jordnära, prestigelös, affärsmässig och ansvarstagande. Redan idag arbetar du strukturerat, analytiskt och har ett stort engagemang och driv i ditt arbete. Du tycker om att dela kunskap med andra och är samarbets- och lösningsfokuserad. Du är van att leda projekt och är bekväm i projektledningens alla faser.Om företaget

Helsingborgshem AB
Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med ca. 12 000 hyreslägenheter i över 30 bostadsområden. Vi ägs av Helsingborgs Stad och var femte Helsingborgare har sitt hem hos oss. Vår verksamhet är viktig för att staden ska växa och vara attraktiv för en mångfald av människor. Därför strävar vi efter att utveckla boenden, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Vi vill att våra kunder ska känna sig stolta. Stolta över sin bostad, sitt område och sin stadsdel - och över Helsingborg. Vi är 250 medarbetare som genom ett öppet och aktivt förhållningssätt vill möta våra kunders drömmar om livet hemma. Både idag och imorgon. Läs mer på www.helsingborgshem.se. Visa mindre

Montör till Ryds Glas i Norra Skåne

Ansök    Jan 23    Ryds Glas AB    Glas- och metallmontör
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 900 MSEK och är verksamma på drygt 60 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 600 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och m... Visa mer
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 900 MSEK och är verksamma på drygt 60 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 600 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Läs gärna mer på rydsglas.se

Vi söker en montör till Helsingborg!

Om rollen

Ryds Glas söker ytterligare en skicklig montör till verksamhetsområdet Helsingborg med omnejd.

Att arbeta som montör hos oss på Ryds Glas innebär att du dagligen träffar våra kunder och hjälper dem med olika skräddarsydda lösningar inom glas. Vi erbjuder montage och underhålls- eller reparationsarbete av alla typer av planglas, så som fönster, fasader, tak, inredning, ljudisolering, energibesparing och säkerhetslösningar.

Arbetsuppgifterna för en montör är att arbeta i ett arbetslag i större projekt, mestadels i entreprenader till större beställare. Vanliga arbeten är t.ex. uterum, balkonginglasningar, entréer eller glasinredning på kontor eller i hemmamiljö, nya fönster/fönsterbyten, metall- och träpartier osv - Vi gör allt inom- och besläktat med glas.

Vem söker vi?
För att vara aktuell för tjänsten ser vi i första hand att du har erfarenhet av montage inom glasbranschen eller andra delar av byggsektorn.

Relevant utbildningsbakgrund är vanligen bygg- eller hantverksprogrammet på gymnasiet. Utbildningar inom glasbranschen är meriterande, så som exempelvis MTK-utbildning.

Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen behöver du ha en hög servicekänsla, trivas med varierande arbetsuppgifter och vara noggrann i ditt arbete. Som person är du även initiativtagande, ansvarstagande och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett spännande arbete på Sveriges ledande glasmästeri. För oss är det glasklart - med våra 75 år av kunskap, erfarenhet och yrkesskicklighet ska vi fortsätta att driva Ryds Glas och vår bransch framåt. Du får arbeta med modern glasmästeriteknik tillsammans med ett härligt gäng där arbetet präglas av arbetsglädje, erfarenhet och yrkesskicklighet.

Tillsammans skapar vi ljusa rum för stora tankar, tak för nya perspektiv och golv för nya framsteg.

För att trivas som montör hos oss tror vi att du, precis som vi, vill framåt, att du tar ansvar för ditt arbete och att tror på kraften av vad vi kan åstadkomma tillsammans.

Vi vill med andra ord att du är driven och framåt - vilket innebär att du hela tiden vill bli bättre, utvecklas och driva branschen framåt. Du arbetar effektivt, utan att tumma på varken service, kvalitet eller hållbarhet. Du älskar varierande arbetsdagar och ser förändringar som möjligheter.

Du tar ansvar - vilket innebär att du tar egna initiativ och gärna gör det lilla extra. Du vill få fler att förstå glasets möjligheter och du ser affärsmöjligheter. Du förstår också ditt ansvar i att bidra till en trygg, hållbar och givande arbetsplats.

Du vill vara en del av något större och förstår att det är tillsammans som vi skapar framgång och hållbara resultat. På detta sätt efterlever vi våra värdeord; framåt, ansvar och tillsammans.

Ansökan

Vill du också vara med och förändra utsikten inom glasbranschen? Är du vår nästa kollega? Välkommen att skicka in din ansökan till oss.

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta: Verksamhetschef Kamal Barny via [email protected]

alternativt

Anna Möller, Personalgeneralist på [email protected].

Varmt välkommen att ansöka! Sista dag för ansökan är 2024-03-01

Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Rekondtekniker hjälpmedel

Arbetsuppgifter I ditt dagliga arbete som rekondtekniker jobbar du med service och underhåll av olika medicintekniska hjälpmedel, t.ex rullstolar, rollatorer, personlyftar, hygienhjälpmedel med flera. Du rekonditionerar och reparerar hjälpmedel som varit uthyrda och återställer dess funktion. I arbetet ingår även att rapportera samt dokumentera utfört underhåll i datorsystem för att säkerställa kvaliteten. Introduktion och löpande utbildningar under året ... Visa mer
Arbetsuppgifter
I ditt dagliga arbete som rekondtekniker jobbar du med service och underhåll av olika medicintekniska hjälpmedel, t.ex rullstolar, rollatorer, personlyftar, hygienhjälpmedel med flera. Du rekonditionerar och reparerar hjälpmedel som varit uthyrda och återställer dess funktion. I arbetet ingår även att rapportera samt dokumentera utfört underhåll i datorsystem för att säkerställa kvaliteten.
Introduktion och löpande utbildningar under året gör att du erhåller kompetens om de olika hjälpmedlen samt att du är uppdaterad inom det aktuella utbudet och senaste utvecklingen.
Som rekondtekniker hos oss kan arbetsuppgifter på andra avdelningar förekomma då vi hjälps åt vid behov. Som erfaren rekondtekniker kan det bli aktuellt att få arbeta med extern service.
Kvalifikationer
Du behöver ha erfarenhet samt intresse för teknik och mekanisk utrustning. Du är troligen en person som har någon form av maskinteknisk utbildning eller erfarenhet. Du har intresse/tycker det är roligt att mecka och lösa tekniska problem.
Arbetet är självständigt men viktigt med ett gott samarbete mellan er kollegor för att tillsammans lösa de utmaningar som förekommer. Under perioder kan det finnas många hjälpmedel som väntar på rekonditionering och du behöver då kunna arbeta under viss tidspress.
Noggrannhet, ordningssinne samt att vara kvalitetsmedveten är viktiga egenskaper för att göra ett bra arbete och lämna över säkra produkter till användarna.
Då vi är i en bransch där god service är enormt viktigt är det bra om du som person är positiv, kreativ och flexibel samt har förståelse för vikten av god service.
Då vi arbetar i olika datorsystem är det viktigt med datorvana samt erfarenhet av att dokumentera i system.
Kvalifikationer som är meriterande: B-körkort, relevant maskinteknisk utbildning, erfarenhet av arbete inom hälsa och sjukvård och då gärna med hjälpmedel.
Om arbetsplatsen
Medelpunktens uppdrag är att ha en gemensam, effektiv hjälpmedelsförsörjning för att på bästa sätt ge invånare i medlemskommunerna funktionellt fullgoda hjälpmedel och god service. Idag tillhandahåller vi hjälpmedel och service åt Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga.
Vi sitter i ljusa fräscha lokaler i norra delarna av Helsingborg. Verksamheten har strax över 40 medarbetare och alla utgår från samma arbetsplats. Arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag och goda ledighetsförmåner är några av de förmåner man har som medarbetare.
Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning kan komma att tillämpas. Utdrag ur belastningsregister kan begäras. Tillträde efter överenskommelse.
Ansökan
Ansökningstiden löper ut 4 februari 2024. Löpande urval sker så skicka in din ansökan så fort som möjligt.
Upplysningar
Ytterligare upplysningar lämnas av
Nicklas Olin, Operativ Chef tel. 042-19 85 65
Oskar Johansson, Facklig företrädare Vision, tel. 042-19 85 67 Visa mindre

Bagaren

Nu söker vi en Bagare/konditor till vårt bageri . Vi söker dig med glatt humor, som är arbetsvillig, ser positivt på utmaningar och har kunskap inom yrket bagare. Vi ser gärna att du vill pröva nya bakverk kombinerat med traditionella. Gärna att du har egna idéer på vad som bakas samt fikaevenemang. Du ska i din arbetsroll kunna styra produktionen av , bröd och bullar. Du ska kunna baka bosnisk pitabröd, somun, burek, gifflar Öppen för alla Vi fokuse... Visa mer
Nu söker vi en Bagare/konditor till vårt bageri . Vi söker dig med glatt humor, som är arbetsvillig, ser positivt på utmaningar och har kunskap inom yrket bagare. Vi ser gärna att du vill pröva nya bakverk kombinerat med traditionella. Gärna att du har egna idéer på vad som bakas samt fikaevenemang.
Du ska i din arbetsroll kunna styra produktionen av , bröd och bullar.
Du ska kunna baka bosnisk pitabröd, somun, burek, gifflar


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sömmerskan på Väla

Ansök    Nov 15    Väla Sömmerskan HB    Skräddare
Jobbannons: Sömmerska sökes till Sömmerskan på Väla Vi på Sömmerskan på Väla söker efter en medarbetare som är engagerad och skicklig sömmerska som delar vår passion för högkvalitativ sömnad och kundservice. Som en del av vårt team kommer du att arbeta med att assistera våra kunder genom olika ändringsarbeten, vilket inkluderar expertis inom områden såsom byte av dragkedja, inläggning av plagg, utläggning av plagg och förkortning av kappor med mera. Kval... Visa mer
Jobbannons: Sömmerska sökes till Sömmerskan på Väla
Vi på Sömmerskan på Väla söker efter en medarbetare som är engagerad och skicklig sömmerska som delar vår passion för högkvalitativ sömnad och kundservice. Som en del av vårt team kommer du att arbeta med att assistera våra kunder genom olika ändringsarbeten, vilket inkluderar expertis inom områden såsom byte av dragkedja, inläggning av plagg, utläggning av plagg och förkortning av kappor med mera.


Kvalifikationer:
Erfarenhet av professionell sömnad och ändringsarbeten.
Kompetens inom inredningssömnad, specifikt skapande av skräddarsydda lösningar för gardiner och kuddar.
Förmåga att leverera snabb och effektiv uppläggsservice.Ansvarsområden:
Utföra olika typer av ändringsarbeten enligt kundens behov och önskemål.
Specialisera sig på inredningssömnad, inklusive skräddarsydda gardiner och kuddar.
Tillhandahålla professionell rådgivning och experttips för att säkerställa högsta kvalitet på varje sömnadsarbete.Egenskaper vi söker:
Noggrannhet och precision i utförandet av sömnadsarbeten.
Stark kommunikationsförmåga för att förstå och möta kundens behov.
Flexibilitet och anpassningsförmåga för att hantera olika sömnadsprojekt.
Behärskar svenska i tal och skrift, ytterligare språk är meriterandeVi på Sömmerskan på Väla strävar efter att skapa en positiv och tillfredsställande upplevelse för våra kunder. Om du delar vår passion för sömnad och är redo att bidra till vår fortsatta framgång, ser vi fram emot din ansökan. Vänligen skicka ditt CV och ett personligt brev till [kontaktuppgifter].
Arbetsplats: Sömmerskan på Väla, Väla Centrum, Entré 5. Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Helsingborg

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Helsingborg. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöv... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Helsingborg.
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största och ledande bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Arbete på annan ort eller verkstad kan förekomma.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Kvalifikationer:
Manuellt B-körkort
God kunskap i det svenska språket
Grundläggande datavana
Fallenhet för praktiskt och tekniskt arbete

Ett steg i rekryteringsprocessen är ett besök hos vår företagshälsovård för härdplastundersökning samt alkohol- och drogtest vilka är en förutsättning för anställning hos oss.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån provanställning.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!


Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Carglass®
Vid frågor om tjänsten kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Servicetekniker inom VVS till Purmo Sverige AB

Har du ett intresse av teknik och trivs med att få möjlighet att planera din arbetsdag? Trivs du med att ta stort eget ansvar och använda din praktiska fallenhet i en lösningsorienterad vardag? Då kanske du är vår nya Servicetekniker och ser fram emot din ansökan! Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: - Utföra förebyggande service och lösa tekniska problem på samtliga Purmos produkter företrädesvis på plats, men även via telefon, epost och a... Visa mer
Har du ett intresse av teknik och trivs med att få möjlighet att planera din arbetsdag? Trivs du med att ta stort eget ansvar och använda din praktiska fallenhet i en lösningsorienterad vardag? Då kanske du är vår nya Servicetekniker och ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- Utföra förebyggande service och lösa tekniska problem på samtliga Purmos produkter företrädesvis på plats, men även via telefon, epost och andra kanaler.
- Lösa tekniska problem på Purmos Groups värmepumpar, styrsystem, injusteringsventiler, fläktkonvektorer, radiatorer (hydroniska/elektriska) och ventilationssystem.
- Genomföra expertbedömningar på reklamationer och kundklagomål
- Genomföra kunskapsöverföring till servicepartners och andra partners.
-Driftsätta system
- Arbeta tillsammans med det globala serviceteamet för att förutse marknadskrav och förbättra produktdesignen

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- Relevant teknisk gymnasieutbildning, KY-utbildning eller motsvarande
- Dokumenterad erfarenhet av alla aspekter av luftkonditionering, både mekaniska och elektriska.
- Erfarenhet av att arbeta med slutkunder och installatörer
- Erfarenhet av driftstart
- Goda kunskaper av felsökning och problemlösning inom HVAC eller likartade produkter
- Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
- B-körkort
- Erfarenhet av värmepumpsteknik och kunskap om andra VVS-produkter är meriterande
- Certifierad Värmepumpinstallatör, (CIN2) är starkt meriterande

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du har/är:
- Självgående och förmåga att ta egna initiativ
- Hög ansvarskänsla och noggrann i ditt utförande
- God planerings- och samordningsförmåga
- Kommunikativ med god samarbetsförmåga såväl internt som externt
- Lyhördhet och social flexibilitet

Om Purmo
Purmo är en ledande leverantör av hållbara lösningar för ett bättre inomhusklimat. Våra värmesystem och kylsystem är utformade för att erbjuda de högsta nivåerna av inomhuskomfort och effektivitet.
Comfort delivered är vårt löfte till våra kunder. För att hjälpa alla att uppnå en hållbar inomhuskomfort är vi dedikerade till att leverera ledande lösningar och tjänster för ett bättre inomhusklimat.
Vi strävar ständigt efter innovativa lösningar för ett bättre inomhusklimat både med tanke på komfort och energieffektivitet. Purmos lösningar är utformade för att bidra till ett bättre välbefinnande och samtidigt minska trycket på planetens resurser. Läs mer på https://www.purmo.com/sv-se

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Sömmerskan på Väla

Ansök    Nov 14    Väla Sömmerskan HB    Skräddare
Jobbannons: Sömmerska sökes till Sömmerskan på Väla Vi på Sömmerskan på Väla söker efter en kvinnlig medarbetare som är engagerad och skicklig sömmerska som delar vår passion för högkvalitativ sömnad och kundservice. Som en del av vårt team kommer du att arbeta med att assistera våra kunder genom olika ändringsarbeten, vilket inkluderar expertis inom områden såsom byte av dragkedja, inläggning av plagg, utläggning av plagg och förkortning av kappor med mer... Visa mer
Jobbannons: Sömmerska sökes till Sömmerskan på Väla
Vi på Sömmerskan på Väla söker efter en kvinnlig medarbetare som är engagerad och skicklig sömmerska som delar vår passion för högkvalitativ sömnad och kundservice. Som en del av vårt team kommer du att arbeta med att assistera våra kunder genom olika ändringsarbeten, vilket inkluderar expertis inom områden såsom byte av dragkedja, inläggning av plagg, utläggning av plagg och förkortning av kappor med mera.


Kvalifikationer:
Erfarenhet av professionell sömnad och ändringsarbeten.


Kompetens inom inredningssömnad, specifikt skapande av skräddarsydda lösningar för gardiner och kuddar.


Förmåga att leverera snabb och effektiv uppläggsservice.

Ansvarsområden:
Utföra olika typer av ändringsarbeten enligt kundens behov och önskemål.


Specialisera sig på inredningssömnad, inklusive skräddarsydda gardiner och kuddar.


Tillhandahålla professionell rådgivning och experttips för att säkerställa högsta kvalitet på varje sömnadsarbete.

Egenskaper vi söker:
Noggrannhet och precision i utförandet av sömnadsarbeten.


Stark kommunikationsförmåga för att förstå och möta kundens behov.


Flexibilitet och anpassningsförmåga för att hantera olika sömnadsprojekt.


Behärskar svenska i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande

Vi på Sömmerskan på Väla strävar efter att skapa en positiv och tillfredsställande upplevelse för våra kunder. Om du delar vår passion för sömnad och är redo att bidra till vår fortsatta framgång, ser vi fram emot din ansökan. Vänligen skicka ditt CV och ett personligt brev till [kontaktuppgifter].
Arbetsplats: Sömmerskan på Väla, Väla Centrum, Entré 5. Visa mindre

Servicetekniker inom VVS till Purmo Sverige AB

Har du ett intresse av teknik och trivs med att få möjlighet att planera din arbetsdag? Trivs du med att ta stort eget ansvar och använda din praktiska fallenhet i en lösningsorienterad vardag? Då kanske du är vår nya Servicetekniker och ser fram emot din ansökan! Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: - Utföra förebyggande service och lösa tekniska problem på samtliga Purmos produkter företrädesvis på plats, men även via telefon, epost och a... Visa mer
Har du ett intresse av teknik och trivs med att få möjlighet att planera din arbetsdag? Trivs du med att ta stort eget ansvar och använda din praktiska fallenhet i en lösningsorienterad vardag? Då kanske du är vår nya Servicetekniker och ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- Utföra förebyggande service och lösa tekniska problem på samtliga Purmos produkter företrädesvis på plats, men även via telefon, epost och andra kanaler.
- Lösa tekniska problem på Purmos Groups värmepumpar, styrsystem, injusteringsventiler, fläktkonvektorer, radiatorer (hydroniska/elektriska) och ventilationssystem.
- Genomföra expertbedömningar på reklamationer och kundklagomål
- Genomföra kunskapsöverföring till servicepartners och andra partners.
-Driftsätta system
- Arbeta tillsammans med det globala serviceteamet för att förutse marknadskrav och förbättra produktdesignen

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- Relevant teknisk gymnasieutbildning, KY-utbildning eller motsvarande
- Dokumenterad erfarenhet av alla aspekter av luftkonditionering, både mekaniska och elektriska.
- Erfarenhet av att arbeta med slutkunder och installatörer
- Erfarenhet av driftstart
- Goda kunskaper av felsökning och problemlösning inom HVAC eller likartade produkter
- Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
- B-körkort
- Erfarenhet av värmepumpsteknik och kunskap om andra VVS-produkter är meriterande
- Certifierad Värmepumpinstallatör, (CIN2) är starkt meriterande

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du har/är:
- Självgående och förmåga att ta egna initiativ
- Hög ansvarskänsla och noggrann i ditt utförande
- God planerings- och samordningsförmåga
- Kommunikativ med god samarbetsförmåga såväl internt som externt
- Lyhördhet och social flexibilitet

Om Purmo
Purmo är en ledande leverantör av hållbara lösningar för ett bättre inomhusklimat. Våra värmesystem och kylsystem är utformade för att erbjuda de högsta nivåerna av inomhuskomfort och effektivitet.
Comfort delivered är vårt löfte till våra kunder. För att hjälpa alla att uppnå en hållbar inomhuskomfort är vi dedikerade till att leverera ledande lösningar och tjänster för ett bättre inomhusklimat.
Vi strävar ständigt efter innovativa lösningar för ett bättre inomhusklimat både med tanke på komfort och energieffektivitet. Purmos lösningar är utformade för att bidra till ett bättre välbefinnande och samtidigt minska trycket på planetens resurser. Läs mer på https://www.purmo.com/sv-se

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Montör till växande företag inom aluminiumprofiler - Helsingborg

. Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning me... Visa mer
.

Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. Läs gärna mer om oss på processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster!

Har du ett intresse för teknik samt erfarenhet av ritningsläsning och montering? Söker du ett dagtidsjobb med start omgående? Kika då gärna närmre på den här tjänsten!

Om tjänsten:
Just nu söker vi en montör till vår kund i Helsingborg med start omgående. Du kommer att hantera aluminiumprofiler och andra metaller för att montera automationsprodukter. Du kommer att arbeta mycket självständigt, varför tidigare erfarenhet och självgåendehet är två förutsättningar för att axla rollen som montör på företaget. Vidare kräver tjänsten att du har stort engagemang och god anpassningsförmåga. Arbetstiderna är förlagda till dagtid, kl. 07:00-16:00. 

Vem är du?
Som person ser vi gärna att du är teknisk intresserad, nyfiken och positiv. Samtidigt som du är självgående har du inga problem med att samarbeta. Du är med andra ord en lagspelare men samtidigt flexibel vid omställningar. Två andra egenskaper som efterfrågas är noggrann och kvalitetsmedveten. 

Krav för tjänsten är:
- Erfarenhet av ritningsläsning och montering
- Erfarenhet av dokumentering
- Ett tekniskt intresse
- God samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet
- Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande är: 
- Erfarenhet inom metallindustrin eller liknande bransch
- Körkort och tillgång till bil

Låter detta intressant?
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Konditor med ansvar - skapad kopia

Vill du jobba i Helsingborgs största matbutik? Varmt välkommen till Maxi ICA Stormarknad Helsingborg! Här får du jobba i ett stort och glatt team med drygt 180 medarbetare. Arbetsuppgifterna i butiken varierar beroende på vilken avdelning du jobbar på, men vi har alla ett gemensamt intresse - att ge våra kunder den bästa tänkbara servicen, varje dag! Nu söker vi en engagerad konditor till vårt fina bageri! Vi söker dig som: Har en avslutad utbild... Visa mer
Vill du jobba i Helsingborgs största matbutik? Varmt välkommen till Maxi ICA Stormarknad Helsingborg!

Här får du jobba i ett stort och glatt team med drygt 180 medarbetare. Arbetsuppgifterna i butiken varierar beroende på vilken avdelning du jobbar på, men vi har alla ett gemensamt intresse - att ge våra kunder den bästa tänkbara servicen, varje dag!
Nu söker vi en engagerad konditor till vårt fina bageri!Vi söker dig som:

Har en avslutad utbildning inom konditori/bageri
Har arbetslivserfarenhet som konditor
Har erfarenhet av att leda och fördela det dagliga arbetet
Har viss kunskap om siffror och kalkylberäkningar
Älskar ordning och reda och god planering
Är nyfiken och öppen och gillar att träffa nya människor
Strävar efter att alltid ge det lilla extra i mötet med kunden
Trivs med att arbeta i en fartfylld miljö, är noggrann och har god samarbetsförmåga
Är kommunikativ, engagerad och har en positiv utstrålning
All erfarenhet inom bageri, konditori, butik och kundservice är ett stort plus - men en vinnande attityd är det som tar dig hela vägen till en tjänst! Låter detta lockande? Visa mindre

Servicetekniker inom VVS, Purmo Sverige AB

Har du ett intresse av teknik och trivs med att få möjlighet att planera din arbetsdag? Trivs du med att ta stort eget ansvar och använda din praktiska fallenhet i en lösningsorienterad vardag? Då kanske du är vår nya Servicetekniker och ser fram emot din ansökan! Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga ansvarområden är: - Utföra förebyggande service och lösa tekniska problem på samtliga Purmos produkter företrädesvis på plats, men även via telefon, epost och a... Visa mer
Har du ett intresse av teknik och trivs med att få möjlighet att planera din arbetsdag? Trivs du med att ta stort eget ansvar och använda din praktiska fallenhet i en lösningsorienterad vardag? Då kanske du är vår nya Servicetekniker och ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga ansvarområden är:
- Utföra förebyggande service och lösa tekniska problem på samtliga Purmos produkter företrädesvis på plats, men även via telefon, epost och andra kanaler.
- Lösa tekniska problem på Purmos Groups värmepumpar, styrsystem, injusteringsventiler, fläktkonvektorer, radiatorer (hydroniska/elektriska) och ventilationssystem.
- Genomföra expertbedömningar på reklamationer och kundklagomål
- Genomföra kunskapsöverföring till servicepartners och andra partners.
-Driftsätta system
- Arbeta tillsammans med det globala serviceteamet för att förutse marknadskrav och förbättra produktdesignen

Kvalifikationer
Vi söker dig som har/är:
- Relevant teknisk gymnasieutbildning, KY-utbildning eller motsvarande
- Dokumenterad erfarenhet av alla aspekter av luftkonditionering, både mekaniska och elektriska.
- Erfarenhet av att arbeta med slutkunder och installatörer
- Erfarenhet av driftstart
- Goda kunskaper av felsökning och problemlösning inom HVAC eller likartade produkter
- Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
- B-körkort
- Erfarenhet av värmepumpsteknik och kunskap om andra VVS-produkter är meriterande
- Certifierad Värmepumpinstallatör, (CIN2) är starkt meriterande

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du har/är:
- Självgående och förmåga att ta egna initiativ
- Hög ansvarskänsla och noggrann i ditt utförande
- God planerings- och samordningsförmåga
- Kommunikativ med god samarbetsförmåga såväl internt som externt
- Lyhördhet och social flexibilitet

Om Purmo
Purmo är en ledande leverantör av hållbara lösningar för ett bättre inomhusklimat. Våra värmesystem och kylsystem är utformade för att erbjuda de högsta nivåerna av inomhuskomfort och effektivitet.
Comfort delivered är vårt löfte till våra kunder. För att hjälpa alla att uppnå en hållbar inomhuskomfort är vi dedikerade till att leverera ledande lösningar och tjänster för ett bättre inomhusklimat.
Vi strävar ständigt efter innovativa lösningar för ett bättre inomhusklimat både med tanke på komfort och energieffektivitet. Purmos lösningar är utformade för att bidra till ett bättre välbefinnande och samtidigt minska trycket på planetens resurser. Läs mer på https://www.purmo.com/sv-se

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 9.00-10.00, 010 207 43 20.

Om Addilon
Rekrytering och uthyrning av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Chicago.

Följ oss gärna:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc. Visa mindre

Snickare sökes med omgående start!

Vi på Friska Hem Sverige AB söker nu en snickare att utöka vårt team i Helsingborg med, vi söker nu dig som har en bred kunskap och vill dela med dig av den till oss. Friska Hem Sverige AB är företaget där alla jobbar för att förbättra våra kunders livsmiljö och erbjuda dom bästa förutsättningarna för att dom ska ha ett tryggt och välmående hem. Som snickare hos oss kommer du att arbeta under frihet med eget ansvar. Du är samarbetsvillig, social och självg... Visa mer
Vi på Friska Hem Sverige AB söker nu en snickare att utöka vårt team i Helsingborg med, vi söker nu dig som har en bred kunskap och vill dela med dig av den till oss.
Friska Hem Sverige AB är företaget där alla jobbar för att förbättra våra kunders livsmiljö och erbjuda dom bästa förutsättningarna för att dom ska ha ett tryggt och välmående hem.
Som snickare hos oss kommer du att arbeta under frihet med eget ansvar. Du är samarbetsvillig, social och självgående. Då tjänsten innebär att Du kan ha många projekt på gång under kort tid är det viktigt att du är strukturerad, flexibel och initiativtagande i varje projekt. Att du har en hög servicenivå ser vi som en självklarhet.


Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet av arbete som snickare
Pratar flytande svenska i skrift och tal
Goda kunskaper i engelska
B-körkort
Projektledning
Yrkesbevis
Rit LäsningVi erbjuder dig:
Heltidsarbete
Utbildningar
Stora utvecklingsmöjligheter
Trevliga och positiva kollegorFriska Hem Sverige AB grundades i början av 2020 i Helsingborg där vårt huvudkontor finns, utökade inom kort till Göteborg och Halland. Sedan dess har vi hjälpt flera hundra kunder med deras hus, stugor och lokaler.


Vilka är vi?
Friska Hem Sverige AB är ett företag som arbetar främst med fukt och mögelkontroller, fukt och mögelskydd som saneringar och avfuktningssystem i både privata bostäder och i offentliga miljöer. Våra certifierade tekniker är utrustade med verktyg för mögelsanering och avfuktningssystem som säkerställer ett tryggt förfarande för dina kontor, fritidshem och villor.


Fukt och mögelkontroll
Mögelsanering
Radonmätning
Sanera/ åtgärda radon
Förebyggande åtgärder för radon/ fukt/ mögel
Ventilationsgenomgång
Ventilationsinstallation
Serviceavtal
Markservice
Renovering
VVSSkicka in din ansökan redan idag till [email protected]. Märk din ansökan med Snickare/Helsingborg. Visa mindre

baka bröd

Ansök    Sep 28    Jaf nantandoori bröd    Bagare/Konditor
hej jag söker perssonal som han eller hon har enfaranhet av bagerege som nan tandori.obs behöver inte utbildning o språk Visa mer
hej jag söker perssonal som han eller hon har enfaranhet av bagerege som nan tandori.obs behöver inte utbildning o språk Visa mindre

Konditor med ansvar - skapad kopia

Vill du jobba i Helsingborgs största matbutik? Varmt välkommen till Maxi ICA Stormarknad Helsingborg! Här får du jobba i ett stort och glatt team med drygt 180 medarbetare. Arbetsuppgifterna i butiken varierar beroende på vilken avdelning du jobbar på, men vi har alla ett gemensamt intresse - att ge våra kunder den bästa tänkbara servicen, varje dag! Nu söker vi en engagerad konditor till vårt fina bageri! Vi söker dig som: Har en avslutad utbild... Visa mer
Vill du jobba i Helsingborgs största matbutik? Varmt välkommen till Maxi ICA Stormarknad Helsingborg!

Här får du jobba i ett stort och glatt team med drygt 180 medarbetare. Arbetsuppgifterna i butiken varierar beroende på vilken avdelning du jobbar på, men vi har alla ett gemensamt intresse - att ge våra kunder den bästa tänkbara servicen, varje dag!
Nu söker vi en engagerad konditor till vårt fina bageri!Vi söker dig som:

Har en avslutad utbildning inom konditori/bageri
Har arbetslivserfarenhet som konditor
Har erfarenhet av att leda och fördela det dagliga arbetet
Har viss kunskap om siffror och kalkylberäkningar
Älskar ordning och reda och god planering
Är nyfiken och öppen och gillar att träffa nya människor
Strävar efter att alltid ge det lilla extra i mötet med kunden
Trivs med att arbeta i en fartfylld miljö, är noggrann och har god samarbetsförmåga
Är kommunikativ, engagerad och har en positiv utstrålning
All erfarenhet inom bageri, konditori, butik och kundservice är ett stort plus - men en vinnande attityd är det som tar dig hela vägen till en tjänst! Låter detta lockande? Visa mindre

Montör till Ryds Glas Norra Skåne

Ansök    Aug 23    Ryds Glas AB    Glastekniker/Glasmästare
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 900 MSEK och är verksamma på drygt 60 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 600 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och m... Visa mer
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 900 MSEK och är verksamma på drygt 60 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 600 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Läs gärna mer på rydsglas.se

Vi söker en montör till Helsingborg!

Om rollen

Ryds Glas söker ytterligare en skicklig montör till verksamhetsområdet Helsingborg med omnejd.

Att arbeta som montör hos oss på Ryds Glas innebär att du dagligen träffar våra kunder och hjälper dem med olika skräddarsydda lösningar inom glas. Vi erbjuder montage och underhålls- eller reparationsarbete av alla typer av planglas, så som fönster, fasader, tak, inredning, ljudisolering, energibesparing och säkerhetslösningar.

Arbetsuppgifterna för en montör är att arbeta i ett arbetslag i större projekt, mestadels i entreprenader till större beställare. Vanliga arbeten är t.ex. uterum, balkonginglasningar, entréer eller glasinredning på kontor eller i hemmamiljö, nya fönster/fönsterbyten, metall- och träpartier osv - Vi gör allt inom- och besläktat med glas.

Vem söker vi?
För att vara aktuell för tjänsten ser vi i första hand att du har erfarenhet från branschen.

Relevant utbildningsbakgrund är vanligen bygg- eller hantverksprogrammet på gymnasiet. Utbildningar inom glasbranschen är meriterande, så som exempelvis MTK-utbildning.

Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen behöver du ha en hög servicekänsla, trivas med varierande arbetsuppgifter och vara noggrann i ditt arbete. Som person är du även initiativtagande, ansvarstagande och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett spännande arbete på Sveriges ledande glasmästeri. För oss är det glasklart - med våra 75 år av kunskap, erfarenhet och yrkesskicklighet ska vi fortsätta att driva Ryds Glas och vår bransch framåt. Du får arbeta med modern glasmästeriteknik tillsammans med ett härligt gäng där arbetet präglas av arbetsglädje, erfarenhet och yrkesskicklighet.

Tillsammans skapar vi ljusa rum för stora tankar, tak för nya perspektiv och golv för nya framsteg.

För att trivas som montör hos oss tror vi att du, precis som vi, vill framåt, att du tar ansvar för ditt arbete och att tror på kraften av vad vi kan åstadkomma tillsammans.

Vi vill med andra ord att du är driven och framåt - vilket innebär att du hela tiden vill bli bättre, utvecklas och driva branschen framåt. Du arbetar effektivt, utan att tumma på varken service, kvalitet eller hållbarhet. Du älskar varierande arbetsdagar och ser förändringar som möjligheter.

Du tar ansvar - vilket innebär att du tar egna initiativ och gärna gör det lilla extra. Du vill få fler att förstå glasets möjligheter och du ser affärsmöjligheter. Du förstår också ditt ansvar i att bidra till en trygg, hållbar och givande arbetsplats.

Du vill vara en del av något större och förstår att det är tillsammans som vi skapar framgång och hållbara resultat. På detta sätt efterlever vi våra värdeord; framåt, ansvar och tillsammans.

Ansökan

Vill du också vara med och förändra utsikten inom glasbranschen? Är du vår nästa kollega? Välkommen att skicka in din ansökan till oss.

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta: Verksamhetschef Kamal Barny via [email protected]

alternativt

Anna Möller, Personalgeneralist på [email protected].

Varmt välkommen att ansöka! Sista dag för ansökan är 2023-09-30

Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Helsingborg

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Helsingborg Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöve... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Helsingborg
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största och ledande bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Arbete på annan ort eller verkstad kan förekomma.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Kvalifikationer:
Manuellt B-körkort
God kunskap i det svenska språket
Grundläggande datavana
Fallenhet för praktiskt och tekniskt arbete

Ett steg i rekryteringsprocessen är ett besök hos vår företagshälsovård för härdplastundersökning samt alkohol- och drogtest vilka är en förutsättning för anställning hos oss.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån provanställning.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!

Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Carglass®
Vid frågor om tjänsten kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Låssmed till Avarn Security Systems Helsingborg

Avarn Security Systems är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäckande och har kon... Visa mer
Avarn Security Systems är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäckande och har kontor och butiker på flera orter i Sverige och är i en ständig tillväxtfas.Arbetsbeskrivning:

Till Helsingborg söker vi nu en låssmed.

Som låssmed kommer du utföra installation, service och förebyggande underhåll på Avarns kunder.
Du är vårt ansikte utåt i vardagen där du jobbar tätt mot kund och löser deras uppkomna problem/frågeställningar på bästa tänkbara sätt. Teamet består av ett antal tekniker som leds av en arbetsledare/projektledare.

Arbetet innefattar både mekaniska och elektriska lås, dörrautomatiker samt beslagning

Kvalifikationer: 
Vi söker en person som klarar av att jobba självständigt och som sedan tidigare har jobbat i minst 2år som låssmed.

Meriterande är om du har gesällbrev eller andra utbildningar inom låsinstallation.

Du skall vara noggrann, kvalitetsmedveten, samt kunna jobba i grupp. Vi ser att du är engagerad och nyfiken på att uppfylla kunders önskan om service och kvalitet. Du kommer att få arbeta i ett snabbt växande team där vi alla strävar efter gemenskap och lyhördhet. Som anställd hos oss har du chans till personlig utveckling och vi ser till att kompetensutveckla dig löpande. 

För att bli anställd måste du också bli godkänd i en säkerhetsprövning med kontroll i polisens och länsstyrelsens register. Tjänsten kan också innefatta arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

Körkort med B-behörighet är ett krav.

Förmåner

Bil enligt vår bilpolicy, mobiltelefon och dator och inloggning till vår förmånsportal Benify som bl.a. inkluderar tillgång till en förmånlig pensionstjänst via Lifeplan. Vi är på en tillväxtresa och vill att du ska utvecklas, och utbildas, med oss.
Vi har även en mycket förmånlig friskvårdssubvention.

Tjänsteställe: Helsingborg

Varaktighet: Heltid, tillsvidare. Provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Rekryteringsprocessen
Urval kommer att ske löpande och vi önskar därför ha din ansökan snarast möjligt. Ansökan görs via vår webbsida.

Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Visa mindre

Vi söker kyltekniker/mekaniker till Thermo King i Helsingborg

Arbetsbeskrivning Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontak... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontakt med våra kunder och genomföra inbokade samt drop-in jobb. Du kommer till en början arbeta i vår verkstad som är belägen i Helsingborg. Med tiden finns det även möjlighet at få arbeta i fält och utgå från servicebil.

Din Profil
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som har en stark vilja att utvecklas i rollen. Kanske har du tidigare arbetat som mekaniker eller studerat fordonsmekanik. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du ödmjuk, social, serviceminded och värdesätter att hålla en hög servicegrad gentemot våra kunder.
B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är krav för tjänsten.
Du erbjuds en spännande tjänst med mycket utvecklingsmöjligheter. Vi värnar om vår kompetensförsörjning och erbjuder utbildningar löpande. Hos oss har du chansen att få gå en utbildning och bli certifierad Kyltekniker inom tung kyla.


Om företaget
Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Karl Andersson, [email protected].
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Snickare sökes med omgående start!

Vi på Friska Hem Sverige AB söker nu en snickare att utöka vårt team i Helsingborg med, vi söker nu dig som har en bred kunskap och vill dela med dig av den till oss. Friska Hem Sverige AB är företaget där alla jobbar för att förbättra våra kunders livsmiljö och erbjuda dom bästa förutsättningarna för att dom ska ha ett tryggt och välmående hem. Som snickare hos oss kommer du att arbeta under frihet med eget ansvar. Du är samarbetsvillig, social och självg... Visa mer
Vi på Friska Hem Sverige AB söker nu en snickare att utöka vårt team i Helsingborg med, vi söker nu dig som har en bred kunskap och vill dela med dig av den till oss.
Friska Hem Sverige AB är företaget där alla jobbar för att förbättra våra kunders livsmiljö och erbjuda dom bästa förutsättningarna för att dom ska ha ett tryggt och välmående hem.
Som snickare hos oss kommer du att arbeta under frihet med eget ansvar. Du är samarbetsvillig, social och självgående. Då tjänsten innebär att Du kan ha många projekt på gång under kort tid är det viktigt att du är strukturerad, flexibel och initiativtagande i varje projekt. Att du har en hög servicenivå ser vi som en självklarhet.


Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet av arbete som snickare
Pratar flytande svenska i skrift och tal
Goda kunskaper i engelska
B-körkort
Projektledning
Yrkesbevis
Rit LäsningVi erbjuder dig:
Heltidsarbete
Utbildningar
Stora utvecklingsmöjligheter
Trevliga och positiva kollegorFriska Hem Sverige AB grundades i början av 2020 i Helsingborg där vårt huvudkontor finns, utökade inom kort till Göteborg och Halland. Sedan dess har vi hjälpt flera hundra kunder med deras hus, stugor och lokaler.


Vilka är vi?
Friska Hem Sverige AB är ett företag som arbetar främst med fukt och mögelkontroller, fukt och mögelskydd som saneringar och avfuktningssystem i både privata bostäder och i offentliga miljöer. Våra certifierade tekniker är utrustade med verktyg för mögelsanering och avfuktningssystem som säkerställer ett tryggt förfarande för dina kontor, fritidshem och villor.


Fukt och mögelkontroll
Mögelsanering
Radonmätning
Sanera/ åtgärda radon
Förebyggande åtgärder för radon/ fukt/ mögel
Ventilationsgenomgång
Ventilationsinstallation
Serviceavtal
Markservice
Renovering
VVSSkicka in din ansökan redan idag! Märk din ansökan med Snickare/Helsingborg. Visa mindre

Vi söker kyltekniker/mekaniker till Thermo King i Helsingborg

Arbetsbeskrivning Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontak... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontakt med våra kunder och genomföra inbokade samt drop-in jobb. Du kommer till en början arbeta i vår verkstad som är belägen i Helsingborg. Med tiden finns det även möjlighet at få arbeta i fält och utgå från servicebil.

Din Profil
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som har en stark vilja att utvecklas i rollen. Kanske har du tidigare arbetat som mekaniker eller studerat fordonsmekanik. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du ödmjuk, social, serviceminded och värdesätter att hålla en hög servicegrad gentemot våra kunder.
B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är krav för tjänsten.
Du erbjuds en spännande tjänst med mycket utvecklingsmöjligheter. Vi värnar om vår kompetensförsörjning och erbjuder utbildningar löpande. Hos oss har du chansen att få gå en utbildning och bli certifierad Kyltekniker inom tung kyla.


Om företaget
Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Karl Andersson, [email protected].
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Personal till sko- & nyckelservice

Filip sko och nyckelservice AB söker en medarbetare som kan stötta verksamheten med driften och kundbemötande. Driften består mestadels av reperationer av skor, väskor och diverse kläder samt nyckelkopiering. Det är viktigt att du som person är ansvarstagande, har hög arbetsmoral och är villig att lära dig. Erfarenhet av reperationer av skor och kläder, klockor och nyckelkopiering är ett plus men inget krav. Har du de personliga egenskaperna och en vis... Visa mer
Filip sko och nyckelservice AB söker en medarbetare som kan stötta verksamheten med driften och kundbemötande.
Driften består mestadels av reperationer av skor, väskor och diverse kläder samt nyckelkopiering.
Det är viktigt att du som person är ansvarstagande, har hög arbetsmoral och är villig att lära dig.
Erfarenhet av reperationer av skor och kläder, klockor och nyckelkopiering är ett plus men inget krav.
Har du de personliga egenskaperna och en viss händighet är vi villiga att lära upp och förbereda dig för uppdraget.
Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning på heltid och övergår vid tillfredställande resultat till tillsvidareanställning.
Krav:
Flytande Svenska
För frågor kring tjänsten, ring: 0736829677
Rekryteringsbolag- och firmor undanbedes att höra av sig. Vi driver denna rekrytering på egen hand.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bagare

Ansök    Jun 21    Brödkultur 2.0 AB    Bagare/Konditor
Är du vår nye Bagare som ska lyfta oss ytterligare?! Vi är nu på jakt efter en skicklig bagare med passion för yrket och ett gott öga till detaljer i hantverket. Erfarenhet i bagaryrket (gärna av surdeg också) krävs och kommer innebära ensamjobb och nattarbete. Tjänsten är på ca 90-100 timmar i månaden men kan bli mer och lön kommer vi överens om tillsammans. God svenska krävs och körkort. Välkommen att söka till oss med rubriken ` HantverksBagare´ och per... Visa mer
Är du vår nye Bagare som ska lyfta oss ytterligare?!
Vi är nu på jakt efter en skicklig bagare med passion för yrket och ett gott öga till detaljer i hantverket. Erfarenhet i bagaryrket (gärna av surdeg också) krävs och kommer innebära ensamjobb och nattarbete. Tjänsten är på ca 90-100 timmar i månaden men kan bli mer och lön kommer vi överens om tillsammans. God svenska krävs och körkort. Välkommen att söka till oss med rubriken ` HantverksBagare´ och personligen inlämnade cv på plats kommer premieras.
Cv inskickade via indeed eller andra robotar läses ej. Visa mindre

Vi söker kyltekniker/mekaniker till Thermo King i Helsingborg

Arbetsbeskrivning Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontak... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontakt med våra kunder och genomföra inbokade samt drop-in jobb. Du kommer till en början arbeta i vår verkstad som är belägen i Helsingborg. Med tiden finns det även möjlighet at få arbeta i fält och utgå från servicebil.

Din Profil
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som har en stark vilja att utvecklas i rollen. Kanske har du tidigare arbetat som mekaniker eller studerat fordonsmekanik. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du ödmjuk, social, serviceminded och värdesätter att hålla en hög servicegrad gentemot våra kunder.
B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är krav för tjänsten.
Du erbjuds en spännande tjänst med mycket utvecklingsmöjligheter. Vi värnar om vår kompetensförsörjning och erbjuder utbildningar löpande. Hos oss har du chansen att få gå en utbildning och bli certifierad Kyltekniker inom tung kyla.


Om företaget
Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Karl Andersson, [email protected].
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Prototypbyggare

Ansök    Jun 19    Heatly AB    Kyl- och värmepumpstekniker
Vi tänjer på gränserna för en hållbar framtid Kan teknologi för ren energi förändra världen? Vi säger ja. Här är anledningen till varför. Sättet vi värmer upp våra hem idag står för 15 % av alla koldioxidutsläpp i Europa. Att byta till hållbara, rena energilösningar är det enklaste och mest effektiva sättet för hushållen att bidra till nollutsläpp. Vi är nästa generations mästare för energi inom hemmet. Vi är helt övertygade om att skapa smarta, hållbara... Visa mer
Vi tänjer på gränserna för en hållbar framtid

Kan teknologi för ren energi förändra världen? Vi säger ja. Här är anledningen till varför. Sättet vi värmer upp våra hem idag står för 15 % av alla koldioxidutsläpp i Europa. Att byta till hållbara, rena energilösningar är det enklaste och mest effektiva sättet för hushållen att bidra till nollutsläpp.

Vi är nästa generations mästare för energi inom hemmet. Vi är helt övertygade om att skapa smarta, hållbara hem är vårt sätt att göra en positiv inverkan på världen. Teknologi inom ren energi är meningsfullt och angeläget arbete. Vi vill gärna att du gör det tillsammans med oss.

Om rollen

Vårt Laboratory-team växer och vi söker nu en driven prototypbyggare som vill vara med och bidra till en hållbar framtid. I nära samarbete med ett team av mekaniska konstruktörer och kylingenjörer kommer du att bygga prototyper av luft- och vattenvärmepumpar. Som prototypbyggare är du skicklig på hantverket och bidrar med kunskap och idéer till teamet och företaget.

Genom att ansluta till vårt team är du med och bidrar till företagets tidiga utveckling där du kan påverka utformningen av prototypverkstaden och spela en nyckelroll i utformningen av vår produkt. Du tar del i teknikval och är med och tar fram arbetssätt för samarbete.

Ditt ansvarsområde omfattar:

- Löda kylkretsar

- Montering av värmepumpars samtliga delar

- Att vid behov samarbeta med leverantörer och beställa komponenter och verktyg

Övriga arbetsuppgifter kan vara:

- Utföra tester på produkter

Vad vi letar efter
Förutom förmågan att lösa problem och hantera ständiga förändringar vill vi att du har:

- Relevant utbildning inom kylteknik

- Kunskap samt ett par års erfarenhet inom lödning

Det är även meriterande om du har erfarenhet av/kunskap inom någon av följande:

- Arbete från en mekanisk verkstad

- Erfarenhet av montering av elektriska produkter

Som person vill vi att du:

- Är hands-on med en god praktisk förmåga

- Är självgående med förmågan att självständigt kunna driva idéer, processer och arbete

- Har en god problemlösningsförmåga

- Har ett högt kvalitetsfokus

Vad vi erbjuder dig

- Konkurrenskraftig lön

- Fördelaktiga sekundära förmåner

- Chansen att bygga ett globalt företag och transformativa produkter

- Snabb tillväxtresa med positiv inverkan på världen

- En stödjande och inkluderande kultur med många möjligheter till utveckling

På Aira är vi inte bara förespråkare för nästa generations energi, vi är också förespråkare för mångfald och inkludering. Vi tror att en mångsidig arbetsstyrka främjar innovation och kreativitet och gör det möjligt för oss att bättre stödja våra kunder och samhällen. Vi uppmuntrar personer från alla bakgrunder, kulturer och perspektiv att ansluta sig till vårt team. Vi kommer aldrig att acceptera någon form av diskriminering och tror att vi tillsammans kan driva en ny era för våra människor och vår planet.

Är du redo att finna ett riktigt syfte i ditt arbete?
Vi vill gärna ha dig med oss. Skicka din ansökan till mig idag. Har du några frågor? Jag finns här för att hjälpa dig. Du hittar mina kontaktuppgifter nedan. Visa mindre

Snickare sökes med omgående start!

Vi på Friska Hem Sverige AB söker nu en snickare att utöka vårt team i Helsingborg med, vi söker nu dig som har en bred kunskap och vill dela med dig av den till oss. Friska Hem Sverige AB är företaget där alla jobbar för att förbättra våra kunders livsmiljö och erbjuda dom bästa förutsättningarna för att dom ska ha ett tryggt och välmående hem. Som snickare hos oss kommer du att arbeta under frihet med eget ansvar. Du är samarbetsvillig, social och självg... Visa mer
Vi på Friska Hem Sverige AB söker nu en snickare att utöka vårt team i Helsingborg med, vi söker nu dig som har en bred kunskap och vill dela med dig av den till oss.
Friska Hem Sverige AB är företaget där alla jobbar för att förbättra våra kunders livsmiljö och erbjuda dom bästa förutsättningarna för att dom ska ha ett tryggt och välmående hem.
Som snickare hos oss kommer du att arbeta under frihet med eget ansvar. Du är samarbetsvillig, social och självgående. Då tjänsten innebär att Du kan ha många projekt på gång under kort tid är det viktigt att du är strukturerad, flexibel och initiativtagande i varje projekt. Att du har en hög servicenivå ser vi som en självklarhet.


Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet av arbete som snickare
Pratar flytande svenska i skrift och tal
Goda kunskaper i engelska
B-körkort
Projektledning
Yrkesbevis
Rit LäsningVi erbjuder dig:
Heltidsarbete
Utbildningar
Stora utvecklingsmöjligheter
Trevliga och positiva kollegorFriska Hem Sverige AB grundades i början av 2020 i Helsingborg där vårt huvudkontor finns, utökade inom kort till Göteborg och Halland. Sedan dess har vi hjälpt flera hundra kunder med deras hus, stugor och lokaler.


Vilka är vi?
Friska Hem Sverige AB är ett företag som arbetar främst med fukt och mögelkontroller, fukt och mögelskydd som saneringar och avfuktningssystem i både privata bostäder och i offentliga miljöer. Våra certifierade tekniker är utrustade med verktyg för mögelsanering och avfuktningssystem som säkerställer ett tryggt förfarande för dina kontor, fritidshem och villor.


Fukt och mögelkontroll
Mögelsanering
Radonmätning
Sanera/ åtgärda radon
Förebyggande åtgärder för radon/ fukt/ mögel
Ventilationsgenomgång
Ventilationsinstallation
Serviceavtal
Markservice
Renovering
VVSSkicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Vi söker kyltekniker/mekaniker till Thermo King i Helsingborg

Arbetsbeskrivning Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontak... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontakt med våra kunder och genomföra inbokade samt drop-in jobb. Du kommer till en början arbeta i vår verkstad som är belägen i Helsingborg. Med tiden finns det även möjlighet at få arbeta i fält och utgå från servicebil.

Din Profil
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som har en stark vilja att utvecklas i rollen. Kanske har du tidigare arbetat som mekaniker eller studerat fordonsmekanik. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du ödmjuk, social, serviceminded och värdesätter att hålla en hög servicegrad gentemot våra kunder.
B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är krav för tjänsten.
Du erbjuds en spännande tjänst med mycket utvecklingsmöjligheter. Vi värnar om vår kompetensförsörjning och erbjuder utbildningar löpande. Hos oss har du chansen att få gå en utbildning och bli certifierad Kyltekniker inom tung kyla.


Om företaget
Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Karl Andersson, [email protected].
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Utvecklare volontärsverksamhet

Vi söker en utvecklare med placering i Helsingborg för strategiskt, operativt arbete med behovsbaserat stöd och vägledning. Vi prioriterar att finnas där behoven är som störst, med fokus på kvinnor och familjer som faller - eller riskerar att falla - utanför samhällets skyddsnät. Utifrån behovsanalys kommer du att delta i lokala nätverk samt säkerställa att verksamheten utförs med kvalitet och do-no-harm perspektiv Du arbetar tillsammans med kollegor, fri... Visa mer
Vi söker en utvecklare med placering i Helsingborg för strategiskt, operativt arbete med behovsbaserat stöd och vägledning.
Vi prioriterar att finnas där behoven är som störst, med fokus på kvinnor och familjer som faller - eller riskerar att falla - utanför samhällets skyddsnät. Utifrån behovsanalys kommer du att delta i lokala nätverk samt säkerställa att verksamheten utförs med kvalitet och do-no-harm perspektiv
Du arbetar tillsammans med kollegor, frivilliga och lokala aktörer för att vidareutveckla kretsens verksamhet med samhällsrådgivning, initiera och starta upp ytterligare behovsbaserad verksamhet. Du kommer även att ansvara för rekrytering och arbetsledning av frivilliga kopplat till verksamheterna och aktivt medverka i planering och uppföljning.
Arbetet kräver mycket god kommunikationsförmåga, god social förmåga och ett coachande förhållningssätt samt att du har förmågan att inspirera och arbeta medskapande med enskilda individer och/eller grupper.
Formella kvalifikationer
Relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Erfarenhet av arbete med personer i utsatta situationer, samt vana vid att jobba inkluderande
Erfarenhet av att arbeta uppsökande, samverkande och relationsfrämjande.
Erfarenhet av frivilligarbete
Vi ser gärna att du har lokal förankring i Helsingborg
Behärskar svenska i tal och skrift
Grundläggande datakunskaper
Kännedom om svenska myndigheter och kommunala system

Meriterande kvalifikationer:
Har kulturell kunskap och förståelse
Kan tala flytande arabiska och engelska
Har erfarenhet av att uppsökande och relationsbyggande arbete

Vi söker dig som...
är kreativ, självgående och kan driva processer på egen hand. Du bör även vara strukturerad och flexibel inför nya behov och utmaningar. Du är pedagogisk, lösningsfokuserad och van att arbeta både strategiskt och operativt. Du har kunskap och förståelse om frivilligarbetets utmaningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Tycker du detta är ett intressant arbete och du har en bakgrund eller erfarenheter som är relevanta för tjänsten och uppdraget? Utmana oss och sök!
Mer om tjänsten
Tjänsten är en projektanställning på heltid från den 1 juli till den 31 december, 2023. Vi arbetar med målstyrd arbetstid, en del kvälls- och helgarbete ingår.
Intervjuer kommer ske fortlöpande under ansökningsperioden så vänta inte med att söka!
Röda Korset är världens största humanitära nätverk, med uppdrag att förhindra och lindra mänskligt lidande. Röda Korset finns i hela världen, för att hjälpa människor som drabbas av kriser, konflikter och naturkatastrofer. Vi arbetar utifrån sju grundprinciper; Humanitet, Opartiskhet, Neutralitet, Självständighet, Frivillighet, Enhet & Universalitet Visa mindre

Vi söker kyltekniker/mekaniker till Thermo King i Helsingborg

Arbetsbeskrivning Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontak... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontakt med våra kunder och genomföra inbokade samt drop-in jobb. Du kommer till en början arbeta i vår verkstad som är belägen i Helsingborg. Med tiden finns det även möjlighet at få arbeta i fält och utgå från servicebil.

Din Profil
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som har en stark vilja att utvecklas i rollen. Kanske har du tidigare arbetat som mekaniker eller studerat fordonsmekanik. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du ödmjuk, social, serviceminded och värdesätter att hålla en hög servicegrad gentemot våra kunder.
B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är krav för tjänsten.
Du erbjuds en spännande tjänst med mycket utvecklingsmöjligheter. Vi värnar om vår kompetensförsörjning och erbjuder utbildningar löpande. Hos oss har du chansen att få gå en utbildning och bli certifierad Kyltekniker inom tung kyla.


Om företaget
Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Karl Andersson, [email protected].
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Copy of Erfaren bagare sökes till ICA Maxi med omgående start!

Ansök    Maj 25    Bemannica AB    Bagare/Konditor
Nu söker vi dig som är utbildad bagare och/eller konditor för ett uppdrag på cirka 30h/vecka! Om dig Vi söker dig som har utbildning eller dokumenterad erfarenhet från bageri och konditori. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig som är van vid att arbeta efter tydliga rutiner. I bageriavdelningen kommer du att arbeta tillsammans med butikens egen personal, vilket ställer krav på din samarbetsförmåga med andra i mindre grupp. På butiken produceras ... Visa mer
Nu söker vi dig som är utbildad bagare och/eller konditor för ett uppdrag på cirka 30h/vecka!

Om dig
Vi söker dig som har utbildning eller dokumenterad erfarenhet från bageri och konditori. För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig som är van vid att arbeta efter tydliga rutiner. I bageriavdelningen kommer du att arbeta tillsammans med butikens egen personal, vilket ställer krav på din samarbetsförmåga med andra i mindre grupp. På butiken produceras tårtor, bröd och bakelser från grunden.

Dokumenterad utbildning / erfarenhet av arbete inom bageri på minst 1 år är ett krav.

Om tjänsten
Arbetstider från kl. 05:00 på morgonen. Arbetet är förlagt både vardagar och helger. Tjänstens omfattning är 75-100% och pågår mellan v. 26-33, med introduktion och upplärning från v. 24-v.25, för rätt kandidat finns möjlighet till förlängning.

Tjänsten tillsätts omgående och är ett sommarvikariat. Du kommer att anställas av Bemannica AB och arbeta som konsult på ICA-Butiken.

Lön:
Lön & OB-tillägg är i enlighet med handelsavtalet.

Om oss
Bemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige. Du kan läsa mer om Bemannica på bemannica.se (https://karriar.bemannica.se/)och följ oss på Facebook (http://www.facebook.com/bemannica) för de senaste nyheterna!

Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Ansökningar görs via vår hemsida bemannica.se (https://karriar.bemannica.se/). Visa mindre

Vi söker kyltekniker/mekaniker till Thermo King i Helsingborg

Arbetsbeskrivning Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontak... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontakt med våra kunder och genomföra inbokade samt drop-in jobb. Du kommer till en början arbeta i vår verkstad som är belägen i Helsingborg. Med tiden finns det även möjlighet at få arbeta i fält och utgå från servicebil.

Din Profil
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som har en stark vilja att utvecklas i rollen. Kanske har du tidigare arbetat som mekaniker eller studerat fordonsmekanik. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du ödmjuk, social, serviceminded och värdesätter att hålla en hög servicegrad gentemot våra kunder.
B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är krav för tjänsten.
Du erbjuds en spännande tjänst med mycket utvecklingsmöjligheter. Vi värnar om vår kompetensförsörjning och erbjuder utbildningar löpande. Hos oss har du chansen att få gå en utbildning och bli certifierad Kyltekniker inom tung kyla.


Om företaget
Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Karl Andersson, [email protected].
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Bagare sökes Till Lantz Stenugnsbageri

Varmt välkommen till oss på Lantz Stenugnsbageri -det flexibla och kundnära bageriet i Ödåkra . Allt vårt bröd, bakas från grunden och på plats. Bageriet grundades 1910 på hantverk och hög kvalite . Välkommen med din ansökan om du vill arbeta i en positiv miljö med långa traditioner av svenska bakverk. Kompletterande utbildnig görs på plats vid behov om en viss erfarenhet saknas . Visa mer
Varmt välkommen till oss på Lantz Stenugnsbageri -det flexibla och kundnära bageriet i Ödåkra . Allt vårt bröd, bakas från grunden och på plats.
Bageriet grundades 1910 på hantverk och hög kvalite .
Välkommen med din ansökan om du vill arbeta i en positiv miljö med långa traditioner av svenska bakverk. Kompletterande utbildnig görs på plats vid behov om en viss erfarenhet saknas . Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Helsingborg

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Helsingborg Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöv... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till Helsingborg
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största och ledande bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter
Du levererar Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service. Som bilglastekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga stenskott, byta bilrutor och ta emot kunder på verkstaden. Arbete på annan ort eller verkstad kan förekomma.
Vem är du?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana. För att trivas hos oss är du en person som värdesätter våra grundläggande värderingar; omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig.
Kvalifikationer:
Manuellt B-körkort
God kunskap i det svenska språket
Grundläggande datavana
Fallenhet för praktiskt och tekniskt arbete

Ett steg i rekryteringsprocessen är ett besök hos vår företagshälsovård för härdplastundersökning samt alkohol- och drogtest vilka är en förutsättning för anställning hos oss.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån provanställning.
Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och göra skillnad för våra kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!
Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Carglass®
Vid frågor om tjänsten kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Snickare sökes med omgående start!

Vi på Friska Hem Sverige AB söker nu en snickare att utöka vårt team i Helsingborg med, vi söker nu dig som har en bred kunskap och vill dela med dig av den till oss. Friska Hem Sverige AB är företaget där alla jobbar för att förbättra våra kunders livsmiljö och erbjuda dom bästa förutsättningarna för att dom ska ha ett tryggt och välmående hem. Som snickare hos oss kommer du att arbeta under frihet med eget ansvar. Du är samarbetsvillig, social och självg... Visa mer
Vi på Friska Hem Sverige AB söker nu en snickare att utöka vårt team i Helsingborg med, vi söker nu dig som har en bred kunskap och vill dela med dig av den till oss.
Friska Hem Sverige AB är företaget där alla jobbar för att förbättra våra kunders livsmiljö och erbjuda dom bästa förutsättningarna för att dom ska ha ett tryggt och välmående hem.
Som snickare hos oss kommer du att arbeta under frihet med eget ansvar. Du är samarbetsvillig, social och självgående. Då tjänsten innebär att Du kan ha många projekt på gång under kort tid är det viktigt att du är strukturerad, flexibel och initiativtagande i varje projekt. Att du har en hög servicenivå ser vi som en självklarhet.


Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet av arbete som snickare
Pratar flytande svenska i skrift och tal
Goda kunskaper i engelska
B-körkort
Projektledning
Yrkesbevis
Rit LäsningVi erbjuder dig:
Heltidsarbete
Utbildningar
Stora utvecklingsmöjligheter
Trevliga och positiva kollegorFriska Hem Sverige AB grundades i början av 2020 i Helsingborg där vårt huvudkontor finns, utökade inom kort till Göteborg och Halland. Sedan dess har vi hjälpt flera hundra kunder med deras hus, stugor och lokaler.


Vilka är vi?
Friska Hem Sverige AB är ett företag som arbetar främst med fukt och mögelkontroller, fukt och mögelskydd som saneringar och avfuktningssystem i både privata bostäder och i offentliga miljöer. Våra certifierade tekniker är utrustade med verktyg för mögelsanering och avfuktningssystem som säkerställer ett tryggt förfarande för dina kontor, fritidshem och villor.


Fukt och mögelkontroll
Mögelsanering
Radonmätning
Sanera/ åtgärda radon
Förebyggande åtgärder för radon/ fukt/ mögel
Ventilationsgenomgång
Ventilationsinstallation
Serviceavtal
Markservice
Renovering
VVSSkicka in din ansökan redan idag till [email protected]. Märk din ansökan med Snickare/Helsingborg. Visa mindre

Utvecklare volontärsverksamhet

Vi söker en utvecklare med placering i Helsingborg för strategiskt, operativt arbete med behovsbaserat stöd och vägledning. Vi prioriterar att finnas där behoven är som störst, med fokus på kvinnor och familjer som faller - eller riskerar att falla - utanför samhällets skyddsnät. Utifrån behovsanalys kommer du att delta i lokala nätverk samt säkerställa att verksamheten utförs med kvalitet och do-no-harm perspektiv Du arbetar tillsammans med kollegor, fri... Visa mer
Vi söker en utvecklare med placering i Helsingborg för strategiskt, operativt arbete med behovsbaserat stöd och vägledning.
Vi prioriterar att finnas där behoven är som störst, med fokus på kvinnor och familjer som faller - eller riskerar att falla - utanför samhällets skyddsnät. Utifrån behovsanalys kommer du att delta i lokala nätverk samt säkerställa att verksamheten utförs med kvalitet och do-no-harm perspektiv
Du arbetar tillsammans med kollegor, frivilliga och lokala aktörer för att vidareutveckla kretsens verksamhet med samhällsrådgivning, initiera och starta upp ytterligare behovsbaserad verksamhet. Du kommer även att ansvara för rekrytering och arbetsledning av frivilliga kopplat till verksamheterna och aktivt medverka i planering och uppföljning.
Arbetet kräver mycket god kommunikationsförmåga, god social förmåga och ett coachande förhållningssätt samt att du har förmågan att inspirera och arbeta medskapande med enskilda individer och/eller grupper.
Formella kvalifikationer
Relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Erfarenhet av arbete med personer i utsatta situationer, samt vana vid att jobba inkluderande
Erfarenhet av att arbeta uppsökande, samverkande och relationsfrämjande.
Erfarenhet av frivilligarbete
Vi ser gärna att du har lokal förankring i Helsingborg
Behärskar svenska i tal och skrift
Grundläggande datakunskaper
Kännedom om svenska myndigheter och kommunala system

Meriterande kvalifikationer:
Har kulturell kunskap och förståelse
Kan tala flytande arabiska och engelska
Har erfarenhet av att uppsökande och relationsbyggande arbete

Vi söker dig som...
är kreativ, självgående och kan driva processer på egen hand. Du bör även vara strukturerad och flexibel inför nya behov och utmaningar. Du är pedagogisk, lösningsfokuserad och van att arbeta både strategiskt och operativt. Du har kunskap och förståelse om frivilligarbetets utmaningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Tycker du detta är ett intressant arbete och du har en bakgrund eller erfarenheter som är relevanta för tjänsten och uppdraget? Utmana oss och sök!
Mer om tjänsten
Tjänsten är en projektanställning på heltid från den 1 juli till den 31 december, 2023. Vi arbetar med målstyrd arbetstid, en del kvälls- och helgarbete ingår.
Intervjuer kommer ske fortlöpande under ansökningsperioden så vänta inte med att söka!
Röda Korset är världens största humanitära nätverk, med uppdrag att förhindra och lindra mänskligt lidande. Röda Korset finns i hela världen, för att hjälpa människor som drabbas av kriser, konflikter och naturkatastrofer. Vi arbetar utifrån sju grundprinciper; Humanitet, Opartiskhet, Neutralitet, Självständighet, Frivillighet, Enhet & Universalitet Visa mindre

Vi söker kyltekniker/mekaniker till Thermo King i Helsingborg

Arbetsbeskrivning Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontak... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontakt med våra kunder och genomföra inbokade samt drop-in jobb. Du kommer till en början arbeta i vår verkstad som är belägen i Helsingborg. Med tiden finns det även möjlighet at få arbeta i fält och utgå från servicebil.

Din Profil
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som har en stark vilja att utvecklas i rollen. Kanske har du tidigare arbetat som mekaniker eller studerat fordonsmekanik. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du ödmjuk, social, serviceminded och värdesätter att hålla en hög servicegrad gentemot våra kunder.
B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är krav för tjänsten.
Du erbjuds en spännande tjänst med mycket utvecklingsmöjligheter. Vi värnar om vår kompetensförsörjning och erbjuder utbildningar löpande. Hos oss har du chansen att få gå en utbildning och bli certifierad Kyltekniker inom tung kyla.


Om företaget
Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Karl Andersson, [email protected].
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Noggrann Kyltekniker för periodisk läcksökning till Helsingborg

Som ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme kan vi lova dig en spännande framtid som tekniker hos oss på Francks. Våra projekt beskriver sådant som redan är gjort men vi hoppas du blir en del av de lösningar som ingen ännu kommit på. Oavsett vilken nivå du kommer in på, blir du del av en familj med stort fokus på sammanhållning och teamkänsla. Ett team med verksamhet över hela Sverige och målet att vara bäst i landet. Vi har lång erfarenhet... Visa mer
Som ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme kan vi lova dig en spännande framtid som tekniker hos oss på Francks. Våra projekt beskriver sådant som redan är gjort men vi hoppas du blir en del av de lösningar som ingen ännu kommit på.

Oavsett vilken nivå du kommer in på, blir du del av en familj med stort fokus på sammanhållning och teamkänsla. Ett team med verksamhet över hela Sverige och målet att vara bäst i landet. Vi har lång erfarenhet inom området och bred teknisk kunskap inom företaget som vi gärna delar med oss av.

Francks är i framkant när det gäller precision, energieffektivitet och hållbar utveckling. Rätt temperatur på rätt plats är ett hantverk du kan lära dig och föra vidare.

Se gärna vår film (https://youtu.be/pNWmolLKprM)om Francks och inspireras tillsammans med oss att skapa Temperatur för en Bättre Värld.

Om tjänsten
Rollen som kyltekniker innebär stor frihet under ansvar med möjlighet att fatta egna beslut. Som tekniker förlägger du ditt arbete framför allt ute hos våra kunder där du kommer att arbeta med service, främst riktat mot fasta besök och periodisk läcksökning .

Det innebär att du kommer att både få arbeta självständigt, men också i team samt att du är en viktig representant för Francks Kylindustri.

Tjänsten förläggs huvudsakligen i Helsingborg med omnejd. För att ge våra kunder bästa möjliga service tillämpar vi beredskapstjänstgöring, vilket kommer att ingå i tjänsten.

Rollen som servicetekniker innebär stor frihet under ansvar med möjlighet att fatta egna beslut. Du kommer alltid ha stöd i form av erfarna kollegor som vill dela med sig av sina kunskaper men även utvecklas själva genom att ta del av dina idéer, tankar och kunskaper. Vi tror och arbetar för att vi blir starkare tillsammans.

Dina kvalifikationer:
För att lyckas i rollen som kyltekniker söker vi dig som har

- kylcert
- gärna något års erfarenhet av arbete inom kylbranschen
- ett brinnande intresse för teknik och lärande

- datorvana i PC-miljö samt på telefon
- goda kunskaper i både svenska och engelska
- B-körkort
Som person är du:
- driven, nyfiken, engagerad och framåtriktad
- affärsmässig och sätter kunden i centrum
- noggrann och ordningsam

- en given lagspelare med ett stort hjärta


För att trivas i rollen så behöver du vara både självgående och ha förmågan att arbeta tillsammans med andra. Du trivs i en lärande organisation och delar gärna och generöst med dig av dina kunskaper och lär av misstag. Visa mindre

Bagare

Vi söker en burek bagare , Vi söker en bagare i vårt team . En som kan jobbet som burek bagare En skötsam person Kan börja omgående . Mejla [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker en burek bagare ,
Vi söker en bagare i vårt team .
En som kan jobbet som burek bagare
En skötsam person


Kan börja omgående . Mejla [email protected]

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Låstekniker

Ansök    Apr 25    RA Gruppen AB    Låssmed/Låstekniker
Vi söker en låstekniker till vår butik i Ängelholm. För att allt ska gå i lås och för att kunna möta vår framtid på bästa sätt behöver vi utöka vårt team med fler låstekniker. Vi behöver en driven och intresserad tjej eller kille, dam eller herre, som alltid sätter kunden i centrum och ger denne ett förtroendeingivande, professionellt och mycket trevligt bemötande. Vårt mål är att ha 100% nöjda kunder och du ingår i ett stort team där alla delar denna måls... Visa mer
Vi söker en låstekniker till vår butik i Ängelholm.
För att allt ska gå i lås och för att kunna möta vår framtid på bästa sätt behöver vi utöka vårt team med fler låstekniker.
Vi behöver en driven och intresserad tjej eller kille, dam eller herre, som alltid sätter kunden i centrum och ger denne ett förtroendeingivande, professionellt och mycket trevligt bemötande.
Vårt mål är att ha 100% nöjda kunder och du ingår i ett stort team där alla delar denna målsättning.
Som låstekniker på RA Låshuset jobbar du i vår butik i Ängelholm samt i vår tillverkningsavdelning med alla förekommande cylinder och nyckelämnen.
Du kommer att jobba med servicearbeten och/eller projektarbeten inom lås och beslagning.
Det är ett fritt och omväxlande jobb med mycket kunder och högt tempo.
Då vi är verksamma i säkerhetsbranschen behöver du ha svenskt medborgarskap och en kontroll görs i Polisens belastningsregister inför anställning.
För tjänsten gäller:
Grundläggande datakunskaper och B-körkort
Läsa och förstå låsscheman och ritningar
Du har 4-5 års erfarenhet arbeten inom lås och säkerhet alternativt butiksarbete/läggning
Utdrag från polisens belastningsregister sker före anställning
Om du har Gesäll- eller Mästarbrev är det mycket meriterande

Vad erbjuder vi?
Vi utvecklas ständigt och tycker att det både är en självklarhet och dessutom roligt. Vi vill hjälpa dig att utvecklas och trivas och vi räknar med att du vill bidra till vår utveckling. Det är en viktig del i vår företagskultur. Att ta vara på erfarenheter, tankar och idéer gör att vi lär av varandra. Som anställd hos oss omfattas du av kollektivavtal, så du behöver inte tänka på saker som pensionsavsättningar och försäkringar. Vi erbjuder fördelaktiga villkor, utbildningar och olika förmåner - till exempel friskvårdsbidrag.
Du får också goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.
Ansökan
Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista datum. Bifoga CV med din ansökan.
För mer information är du välkommen att ringa;
Tommy Hallander flödeschef, 0431-47 25 31
Emma Södergren, 021 -470 42 21
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Burek bagare

Nu söker vi en erfaren bagare som vill vara med på resan att ta Teo's kök & bar till nya höjder! Vi är ett litet men väl sammanfogat team där intresset för maten och upplevelsen för gästen står högst upp på listan. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start från maj. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi söker dig som är kreativ, smaksäker och nyfiken på nya sätt att skapa. Du har en bred kompetens med erfarenhet av balkan köket, såväl ... Visa mer
Nu söker vi en erfaren bagare som vill vara med på resan att ta Teo's kök & bar till nya höjder!
Vi är ett litet men väl sammanfogat team där intresset för maten och upplevelsen för gästen står högst upp på listan.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start från maj. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Vi söker dig som är kreativ, smaksäker och nyfiken på nya sätt att skapa. Du har en bred kompetens med erfarenhet av balkan köket, såväl som det svenska. Önskvärt är om du har en bakgrund från balkan och känner till alla rätter.
Arbetstiderna kommer att främst vara under dagtid med tidiga morgnar. Visa mindre

Sommarjobb Konditor/bagare

Vill du sommarjobba i Helsingborgs största matbutik? Varmt välkommen till Maxi ICA Stormarknad Helsingborg! Här får du jobba i ett stort och glatt team med drygt 180 medarbetare. Arbetsuppgifterna i butiken varierar beroende på vilken avdelning du jobbar på, men vi har alla ett gemensamt intresse - att ge våra kunder den bästa tänkbara servicen, varje dag! Vi söker dig som: Är nyfiken och öppen och gillar att träffa nya människor Strävar efter att al... Visa mer
Vill du sommarjobba i Helsingborgs största matbutik? Varmt välkommen till Maxi ICA Stormarknad Helsingborg!

Här får du jobba i ett stort och glatt team med drygt 180 medarbetare. Arbetsuppgifterna i butiken varierar beroende på vilken avdelning du jobbar på, men vi har alla ett gemensamt intresse - att ge våra kunder den bästa tänkbara servicen, varje dag!Vi söker dig som:

Är nyfiken och öppen och gillar att träffa nya människor
Strävar efter att alltid ge det lilla extra i mötet med kunden
Avslutad eller pågående utbildning inom bageri/konditori
Trivs med att arbeta fysiskt i en fartfylld miljö, är noggrann och har god samarbetsförmåga
Är kommunikativ, engagerad och har en positiv utstrålning
All erfarenhet inom handel, restaurang och kundservice är ett stort plus - men en vinnande attityd är det som tar dig hela vägen till en tjänst! Låter detta lockande? Visa mindre

Vi söker kyltekniker/mekaniker till Thermo King i Helsingborg

Arbetsbeskrivning Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontak... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontakt med våra kunder och genomföra inbokade samt drop-in jobb. Du kommer till en början arbeta i vår verkstad som är belägen i Helsingborg. Med tiden finns det även möjlighet at få arbeta i fält och utgå från servicebil.

Din Profil
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som har en stark vilja att utvecklas i rollen. Kanske har du tidigare arbetat som mekaniker eller studerat fordonsmekanik. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du ödmjuk, social, serviceminded och värdesätter att hålla en hög servicegrad gentemot våra kunder.
B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är krav för tjänsten.
Du erbjuds en spännande tjänst med mycket utvecklingsmöjligheter. Vi värnar om vår kompetensförsörjning och erbjuder utbildningar löpande. Hos oss har du chansen att få gå en utbildning och bli certifierad Kyltekniker inom tung kyla.


Om företaget
Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Karl Andersson, [email protected].
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Bagare (hantverk)

Ansök    Apr 6    Scania Bemanning AB    Bagare/Konditor
Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation. Om kundföretaget Kundföretaget är ett hantverksbageri som sedan de grundades 1876 bakat bröd med kärlek - i stenugn. I dag finns det tre olika butiker och caféer men levererar bakverk till hela Skåne. Arbetsuppgifter I din roll som hantverksskic... Visa mer
Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.

Om kundföretaget
Kundföretaget är ett hantverksbageri som sedan de grundades 1876 bakat bröd med kärlek - i stenugn. I dag finns det tre olika butiker och caféer men levererar bakverk till hela Skåne.

Arbetsuppgifter
I din roll som hantverksskicklig bagare är du kunnig i yrket, besitter ett gott öga för slutresultat och detalj samtidigt som du är kvalitetsmedveten.

Krav
- Tidigare arbetslivserfarenhet som hantverksbagare
- Gott förhållningssätt till yrket och kunder
- Morgonpigg

Meriterande
- B-körkort och tillgång till bil

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Ängelholm
Arbetstider: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid (samt ev. deltid)

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

IKEA Helsingborg are looking for a Carpenter

WHO YOU ARE Have you ever walked by one of our showrooms at IKEA and felt inspired? Here is a chance to be a part of this creative process! IKEA Helsingborg is looking for an in-house carpenter who is tired of working weekends and wants to help us inspire our customers to find their new life at home. You have good self-insight and can plan, prioritize, and lead your work. You are a problem solver with a positive and enthusiastic outlook. Working together ... Visa mer
WHO YOU ARE
Have you ever walked by one of our showrooms at IKEA and felt inspired? Here is a chance to be a part of this creative process! IKEA Helsingborg is looking for an in-house carpenter who is tired of working weekends and wants to help us inspire our customers to find their new life at home.
You have good self-insight and can plan, prioritize, and lead your work. You are a problem solver with a positive and enthusiastic outlook. Working together is important to us at IKEA, we respect each other, we realize that we are all needed, we support each other in everyday life, and we work towards common goals.
We see that you are a trained carpenter and have carpentry experience, preferably from commercial activities, the construction industry or from exhibition installations. You are used to working broadly and have experience both of painting and of tiling.
A DAY IN YOUR LIFE WITH US
In your work as a carpenter, you will work on both our customer and co-worker areas with building / moving walls, wallpapering, painting, putting moldings, changing floors, installing tiles, installing kitchens and minor electricity connection, to present our range in the best way.
At the same time as it must be nice and safe for our customers, it must be done with time efficiency, cost awareness and with consideration for people and the environment. Your work will really contribute to the customers' experience of the IKEA brand and IKEA as a company with high quality at affordable prices. Since you work on our customer areas, even during the store's opening hours, it is important that you work with safety and order.
You’ll be responsible for planning and ordering the materials and resources, ensure that the right price is set with the aim of increasing efficiency and minimizing costs.
We are a diverse team and fluency in English is a mandatory requirement for this position, however, fluency in Swedish is not a requirement.
QUESTIONS OR SUPPORT? LET’S CONNECT!
The position is full time permanent position, contract measurement is 38.25/h per week. You’ll work Monday – Friday either 07:00 – 16:00 or 08:00 – 17:00. Starting date on the 22th of May or according to agreement.
This is what you can expect from the recruitment process:
We ask you not to attach a personal letter while applying. Instead, we will ask you a couple of questions when you send in your application.
We look forward to reading your application no later than the second of May. We accept application both written in Swedish or English, whatever you prefer.
We screen applications and will be conducting interviews continuously during the advertising period. We aim to have completed all the interview by week 21.

For questions about the position, please contact Robin Björnstedt, robin.bjö[email protected].
For questions regarding the recruitment process, do not hesitate to contact the responsible recruiter Markus Meltzer, [email protected].
Warmly welcome with your application. Visa mindre

Erfaren Folieringstekniker sökes

Ansök    Mar 17    Uniflex Sverige AB    Folierare
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars. Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig! Om tjänsten I den nya toppmoderna anläggningen i... Visa mer
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars.

Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig!


Om tjänsten
I den nya toppmoderna anläggningen i Helsingborg kommer du att utföra jobb i världsklass inom Wrapping.

Du har ett stort intresse för sportbilar och är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du gillar att se möjligheter och lösningar snarare än problem. Som person är du noggrann, strukturerad och har god känsla för kvalitet.

Vi satsar på dig om du satsar på oss! Utbildningsmöjligheter finns.

Krav på dig som Folieringstekniker:
* Du har certifiering inom foliemontör eller minst 3-4 års erfarenhet inom branschen.
* Du har stor vana av wrapping, du känner till e olika typer av material och är van att arbeta med flera olika produkter.
* Du erfarenhet och ser dig som en van användare av solfilm
* B-körkort

Vi ser gärna kvinnliga sökande till detta uppdrag.


Om verksamheten
PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. 17 år sedan starten med tillväxt, och en god prognos för 2022. Vår huvudkontor är belägget i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad, glas samt rekond- och Folierings avdelning. Under 2023 kommer vi att expandera i fler städer, där Helsingborg blir först ut.


Tjänsten är med start i april 2023.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kyl- och värmepumpstekniker till Vaillant Sverige

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Vaillant Group Gaseres.

Om företaget:

Vaillant Group är en familjeägd koncern och internationell marknadsledare inom området för värme-och ventilationsteknik. Vaillant erbjuder sina kunder över hela världen miljövänlig och energibesparande värme-och ventilationssystem i huvudsak baserad på förnybara energikällor. Produktportföljen omfattar värmepumpar, bergvärmepumpar, luft/vatten värmepumpar, gaspannor, varmvattenberedare, styrning och ventilationssystem för bostäder och fastigheter. I produktportföljen ingår även service och tillbehör.

Vaillant Group Gaseres AB är ett helägt dotterbolag till Vaillant Group, som är beläget i Remscheid i Tyskland.

Arbetsuppgifter:

I rollen som kyl- och värmepumpstekniker ansvarar du för service och underhåll av gaspannor samt värmepumpar till företagets kunder. En vanlig dag kan exempelvis bestå av underhåll och reparationer av gaspannor samt felsökningar och igångsättningar av värmepumpar. Med det sagt har du en varierande vardag beroende på vad kunderna behöver hjälp med. Det geografiska område kunderna befinner sig inom är primärt inom Skåne, men det kan även förekomma service på andra platser i Sverige vilket innebär att du behöver trivas med resande i tjänsten. Kunder du har kontakt med är framförallt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och små industrier.

Du har frihet att utgå hemifrån, varpå du kan bo var som helst i Skåne.

• Underhåll, service och reparationer av värmepumpar och gaspannor.
• Felsökningar av värmepumpar
• Igångsättningar av Värmepumpar

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Kylcertifikat
• Erfarenhet av arbete med värmepumpar anses meriterande
• Kunskap om gaspannor anses meriterande
• B-körkort då det förekommer resande i tjänsten
• Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift

Då rollen innebär mycket kontakt med företagets kunder tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och driver ditt arbete självständigt framåt. Du förstår att alla uppgifter är lika viktiga, stora som små, där du inte räds för att hjälpa till där det behövs. Vidare trivs du i kontakt med kunder och motiveras av att ge förstklassig service. Som person är du öppen för förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Avslutningsvis ser vi gärna att du är ödmjuk, lyhörd och trygg i dig själv.

Övrig information:

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Skåne
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniker, kyltekniker, värmepumpstekniker, värmepumpar, gaspannor, värme, underhållstekniker, servicetekniker, felsökning, reparationer, kylcertifikat, Skåne, Malmö, Lund, Kristianstad, Ystad, Helsingborg, Ängelholm, Hässleholm, heltid, jobb Visa mindre

Bagare (hantverk)

Ansök    Mar 31    Scania Bemanning AB    Bagare/Konditor
Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation. Om kundföretaget Kundföretaget är ett hantverksbageri som sedan de grundades 1876 bakat bröd med kärlek - i stenugn. I dag finns det tre olika butiker och caféer men levererar bakverk till hela Skåne. Arbetsuppgifter I din roll som hantverksskic... Visa mer
Vår vision är simpel. Med starka samarbetspartners och en gedigen erfarenhet i branschen arbetar vi på Scania Bemanning mot att bli den mest självklara lokala aktören inom bemanning, rekrytering och konsultation.

Om kundföretaget
Kundföretaget är ett hantverksbageri som sedan de grundades 1876 bakat bröd med kärlek - i stenugn. I dag finns det tre olika butiker och caféer men levererar bakverk till hela Skåne.

Arbetsuppgifter
I din roll som hantverksskicklig bagare är du kunnig i yrket, besitter ett gott öga för slutresultat och detalj samtidigt som du är kvalitetsmedveten.

Krav
- Tidigare arbetslivserfarenhet som hantverksbagare
- Gott förhållningssätt till yrket och kunder
- Morgonpigg

Meriterande
- B-körkort och tillgång till bil

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Ängelholm
Arbetstider: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid (samt ev. deltid)

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Låssmed/Låstekniker

Vi söker en Låssmed/Låstekniker! Som Låssmed/Låstekniker arbetar du med nyinstallation och service av lås, dörrautomatiker och passagesystem ute hos våra kunder. Arbetet innefattar både mekaniska och elektriska produkter. Kvalifikationer: Vi söker en person som tidigare har jobbat inom ett hantverksyrke eller fastighetstekniker samt är van vid att hantera verktyg. Du ska vara noggrann, kvalitetsmedveten och kunna jobba både i grupp och självständigt. ... Visa mer
Vi söker en Låssmed/Låstekniker!
Som Låssmed/Låstekniker arbetar du med nyinstallation och service av lås, dörrautomatiker och passagesystem ute hos våra kunder. Arbetet innefattar både mekaniska och elektriska produkter.


Kvalifikationer:
Vi söker en person som tidigare har jobbat inom ett hantverksyrke eller fastighetstekniker samt är van vid att hantera verktyg.
Du ska vara noggrann, kvalitetsmedveten och kunna jobba både i grupp och självständigt. Vi ser att du är engagerad och nyfiken på att lära dig nya saker.
Meriterande är om du har gesällbrev eller andra utbildningar inom lås/passage installation.
Då vi är verksamma i säkerhetsbranschen görs en kontroll i Polisens belastningsregister inför anställning. Visa mindre

Erfaren Folieringstekniker sökes

Ansök    Mar 3    Uniflex Sverige AB    Folierare
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars. Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig! Om tjänsten I den nya toppmoderna anläggningen i... Visa mer
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars.

Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig!


Om tjänsten
I den nya toppmoderna anläggningen i Helsingborg kommer du att utföra jobb i världsklass inom Wrapping.

Du har ett stort intresse för sportbilar och är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du gillar att se möjligheter och lösningar snarare än problem. Som person är du noggrann, strukturerad och har god känsla för kvalitet.

Vi satsar på dig om du satsar på oss! Utbildningsmöjligheter finns.

Krav på dig som Folieringstekniker:
* Du har certifiering inom foliemontör eller minst 3-4 års erfarenhet inom branschen.
* Du har stor vana av wrapping, du känner till e olika typer av material och är van att arbeta med flera olika produkter.
* Du erfarenhet och ser dig som en van användare av solfilm
* B-körkort

Vi ser gärna kvinnliga sökande till detta uppdrag.


Om verksamheten
PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. 17 år sedan starten med tillväxt, och en god prognos för 2022. Vår huvudkontor är belägget i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad, glas samt rekond- och Folierings avdelning. Under 2023 kommer vi att expandera i fler städer, där Helsingborg blir först ut.


Tjänsten är med start i april 2023.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren Folieringstekniker sökes

Ansök    Mar 10    Uniflex Sverige AB    Folierare
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars. Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig! Om tjänsten I den nya toppmoderna anläggningen i... Visa mer
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars.

Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig!


Om tjänsten
I den nya toppmoderna anläggningen i Helsingborg kommer du att utföra jobb i världsklass inom Wrapping.

Du har ett stort intresse för sportbilar och är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du gillar att se möjligheter och lösningar snarare än problem. Som person är du noggrann, strukturerad och har god känsla för kvalitet.

Vi satsar på dig om du satsar på oss! Utbildningsmöjligheter finns.

Krav på dig som Folieringstekniker:
* Du har certifiering inom foliemontör eller minst 3-4 års erfarenhet inom branschen.
* Du har stor vana av wrapping, du känner till e olika typer av material och är van att arbeta med flera olika produkter.
* Du erfarenhet och ser dig som en van användare av solfilm
* B-körkort

Vi ser gärna kvinnliga sökande till detta uppdrag.


Om verksamheten
PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. 17 år sedan starten med tillväxt, och en god prognos för 2022. Vår huvudkontor är belägget i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad, glas samt rekond- och Folierings avdelning. Under 2023 kommer vi att expandera i fler städer, där Helsingborg blir först ut.


Tjänsten är med start i april 2023.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker kyltekniker/mekaniker till Thermo King i Helsingborg

Arbetsbeskrivning Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontak... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontakt med våra kunder och genomföra inbokade samt drop-in jobb. Du kommer till en början arbeta i vår verkstad som är belägen i Helsingborg. Med tiden finns det även möjlighet at få arbeta i fält och utgå från servicebil.

Din Profil
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som har en stark vilja att utvecklas i rollen. Kanske har du tidigare arbetat som mekaniker eller studerat fordonsmekanik. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du ödmjuk, social, serviceminded och värdesätter att hålla en hög servicegrad gentemot våra kunder.
B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är krav för tjänsten.
Du erbjuds en spännande tjänst med mycket utvecklingsmöjligheter. Vi värnar om vår kompetensförsörjning och erbjuder utbildningar löpande. Hos oss har du chansen att få gå en utbildning och bli certifierad Kyltekniker inom tung kyla.


Om företaget
Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Karl Andersson, [email protected].
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Erfaren solfilmsmontör

Vi söker montörer! Vi söker dig som trivs med ett fritt, omväxlande jobb och som är händig och noggrann. Solfilmsmontören Sverige AB jobbar främst med solskyddsfilm, men också med säkerhetsfilm, dekorfilm och inredningsfolie. Vi vill att du har erfarenhet som t ex solfilmsmontör, foliemontör, reklammontör eller fönsterputsare. Vi är ett av de största företagen inom solskyddsfilm, kanske för att vi ställer höga krav på oss själva när det kommer till kvalit... Visa mer
Vi söker montörer!
Vi söker dig som trivs med ett fritt, omväxlande jobb och som är händig och noggrann. Solfilmsmontören Sverige AB jobbar främst med solskyddsfilm, men också med säkerhetsfilm, dekorfilm och inredningsfolie.
Vi vill att du har erfarenhet som t ex solfilmsmontör, foliemontör, reklammontör eller fönsterputsare.
Vi är ett av de största företagen inom solskyddsfilm, kanske för att vi ställer höga krav på oss själva när det kommer till kvalitet och service. Vi arbetar med allt ifrån små till stora projekt, mestadels i södra Sverige och i Stockholm. Vårt kontor och lager finns i Helsingborg.
Din huvudsakliga uppgift blir montering av solfilm och dekor hos våra kunder. B-körkort är ett krav. Vi är ett glatt gäng och för oss är det viktigt att alla trivs! Vi erbjuder en härlig gemenskap med möjligheter att utvecklas och skaffa dig kunskap inom många olika grenar i branschen.
Meriterande är liftkort, ställningskort och fallskyddsutbildning.
Skicka din ansökan med e-post till [email protected] eller ring och presentera dig på 042-165010 Visa mindre

Vi söker kyltekniker/mekaniker till Thermo King i Helsingborg

Arbetsbeskrivning Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontak... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontakt med våra kunder och genomföra inbokade samt drop-in jobb. Du kommer till en början arbeta i vår verkstad som är belägen i Helsingborg. Med tiden finns det även möjlighet at få arbeta i fält och utgå från servicebil.

Din Profil
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som har en stark vilja att utvecklas i rollen. Kanske har du tidigare arbetat som mekaniker eller studerat fordonsmekanik. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du ödmjuk, social, serviceminded och värdesätter att hålla en hög servicegrad gentemot våra kunder.
B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är krav för tjänsten.
Du erbjuds en spännande tjänst med mycket utvecklingsmöjligheter. Vi värnar om vår kompetensförsörjning och erbjuder utbildningar löpande. Hos oss har du chansen att få gå en utbildning och bli certifierad Kyltekniker inom tung kyla.


Om företaget
Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Karl Andersson, [email protected].
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Erfaren Folieringstekniker sökes

Ansök    Feb 24    Uniflex Sverige AB    Folierare
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars. Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig! Om tjänsten I den nya toppmoderna anläggningen i... Visa mer
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars.

Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig!


Om tjänsten
I den nya toppmoderna anläggningen i Helsingborg kommer du att utföra jobb i världsklass inom Wrapping.

Du har ett stort intresse för sportbilar och är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du gillar att se möjligheter och lösningar snarare än problem. Som person är du noggrann, strukturerad och har god känsla för kvalitet.

Vi satsar på dig om du satsar på oss! Utbildningsmöjligheter finns.

Krav på dig som Folieringstekniker:
* Du har certifiering inom foliemontör eller minst 3-4 års erfarenhet inom branschen.
* Du har stor vana av wrapping, du känner till e olika typer av material och är van att arbeta med flera olika produkter.
* Du erfarenhet och ser dig som en van användare av solfilm
* B-körkort

Vi ser gärna kvinnliga sökande till detta uppdrag.


Om verksamheten
PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. 17 år sedan starten med tillväxt, och en god prognos för 2022. Vår huvudkontor är belägget i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad, glas samt rekond- och Folierings avdelning. Under 2023 kommer vi att expandera i fler städer, där Helsingborg blir först ut.


Tjänsten är med start i april 2023.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bagare till livsmedelsproduktion i Ekeby

Ansök    Feb 17    Performiq AB    Bagare/Konditor
Tjänstebeskrivning & erbjudande Är du en kvalitetsmedveten person med tidigare erfarenhet av bageriverksamhet eller livsmedelsproduktion? Tycker du om att arbeta i ett team där varje enskild individ är en värdefull medspelare? Då kan detta vara tjänsten för dig! För vår kunds räkning söker vi nu bagare för arbete i deras produktion. Vår kund är ett internationellt företag inom livsmedelsbranschen och är belägna i Ekeby. Arbetsuppgifterna består till stö... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en kvalitetsmedveten person med tidigare erfarenhet av bageriverksamhet eller livsmedelsproduktion? Tycker du om att arbeta i ett team där varje enskild individ är en värdefull medspelare? Då kan detta vara tjänsten för dig!

För vår kunds räkning söker vi nu bagare för arbete i deras produktion. Vår kund är ett internationellt företag inom livsmedelsbranschen och är belägna i Ekeby.

Arbetsuppgifterna består till största del av:

• Produktion av livsmedel på linjer
• Utvärdering av kvaliteten på produkterna, men också ditt eget arbete
• Samarbete med övriga delar av linjerna för bästa möjliga resultat

Personprofil
Tjänsten passar dig som har en god fysik och har erfarenhet av arbete inom bageri eller processlinjer. Det är även av vikt att du behärskar det svenska och engelska språket.

Vidare är det en stor merit om du har erfarenhet av Flowpack-maskiner, eller annan erfarenhet av maskiner inom industri.
Förmodligen har du erfarenhet/arbetar du i dagsläget i en liknande produktion och känner dig redo för nästa steg i din karriär. Du trivs i en roll med varierade arbetsuppgifter och som person är det viktigt att du är ordningsam och strukturerad. Vidare är du social och duktig på att kommunicera med dina kollegor.

Krav för tjänsten:

• Erfarenhet av bageri/processlinjer
• Svenska samt engelska obehindrat i tal och skrift

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagerarbetare.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 2, 3-skift eller nattarbete
Plats: Ekeby

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kundföretaget.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Lindberg på [email protected]

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Vi söker kyltekniker/mekaniker till Thermo King i Helsingborg

Arbetsbeskrivning Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontak... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontakt med våra kunder och genomföra inbokade samt drop-in jobb. Du kommer till en början arbeta i vår verkstad som är belägen i Helsingborg. Med tiden finns det även möjlighet at få arbeta i fält och utgå från servicebil.

Din Profil
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som har en stark vilja att utvecklas i rollen. Kanske har du tidigare arbetat som mekaniker eller studerat fordonsmekanik. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du ödmjuk, social, serviceminded och värdesätter att hålla en hög servicegrad gentemot våra kunder.
B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är krav för tjänsten.
Du erbjuds en spännande tjänst med mycket utvecklingsmöjligheter. Vi värnar om vår kompetensförsörjning och erbjuder utbildningar löpande. Hos oss har du chansen att få gå en utbildning och bli certifierad Kyltekniker inom tung kyla.


Om företaget
Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Karl Andersson, [email protected].
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Låstekniker

Här får du arbeta både ute och inne. Tillverka nycklar, lägga cylindrar i olika fabrikat, skapa låsschema, div förekommande låsmontage, arbeta med kodlås, dörrautomatik, elektroniska låssystem, dörrstängare, bilnycklar, mm. Vi arbetar alltså med både mekanik och elektronik. Som person är du självgående, kan hantera verktyg, är teknisk, har datorvana och är serviceinriktad Vi är ett litet team som arbetar nära varandra, så för oss är det viktigt att vi hitt... Visa mer
Här får du arbeta både ute och inne. Tillverka nycklar, lägga cylindrar i olika fabrikat, skapa låsschema, div förekommande låsmontage, arbeta med kodlås, dörrautomatik, elektroniska låssystem, dörrstängare, bilnycklar, mm. Vi arbetar alltså med både mekanik och elektronik.
Som person är du självgående, kan hantera verktyg, är teknisk, har datorvana och är serviceinriktad
Vi är ett litet team som arbetar nära varandra, så för oss är det viktigt att vi hittar rätt person för denna tjänst.
Verkar det intressant? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Visa mindre

Erfaren Folieringstekniker sökes

Ansök    Feb 17    Uniflex Sverige AB    Folierare
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars. Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig! Om tjänsten I den nya toppmoderna anläggningen i... Visa mer
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars.

Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig!


Om tjänsten
I den nya toppmoderna anläggningen i Helsingborg kommer du att utföra jobb i världsklass inom Wrapping.

Du har ett stort intresse för sportbilar och är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du gillar att se möjligheter och lösningar snarare än problem. Som person är du noggrann, strukturerad och har god känsla för kvalitet.

Vi satsar på dig om du satsar på oss! Utbildningsmöjligheter finns.

Krav på dig som Folieringstekniker:
* Du har certifiering inom foliemontör eller minst 3-4 års erfarenhet inom branschen.
* Du har stor vana av wrapping, du känner till e olika typer av material och är van att arbeta med flera olika produkter.
* Du erfarenhet och ser dig som en van användare av solfilm
* B-körkort

Vi ser gärna kvinnliga sökande till detta uppdrag.


Om verksamheten
PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. 17 år sedan starten med tillväxt, och en god prognos för 2022. Vår huvudkontor är belägget i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad, glas samt rekond- och Folierings avdelning. Under 2023 kommer vi att expandera i fler städer, där Helsingborg blir först ut.


Tjänsten är med start i april 2023.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren Folieringstekniker sökes

Ansök    Feb 10    Uniflex Sverige AB    Folierare
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars. Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig! Om tjänsten I den nya toppmoderna anläggningen i... Visa mer
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars.

Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig!


Om tjänsten
I den nya toppmoderna anläggningen i Helsingborg kommer du att utföra jobb i världsklass inom Wrapping.

Du har ett stort intresse för sportbilar och är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du gillar att se möjligheter och lösningar snarare än problem. Som person är du noggrann, strukturerad och har god känsla för kvalitet.

Vi satsar på dig om du satsar på oss! Utbildningsmöjligheter finns.

Krav på dig som Folieringstekniker:
* Du har certifiering inom foliemontör eller minst 3-4 års erfarenhet inom branschen.
* Du har stor vana av wrapping, du känner till e olika typer av material och är van att arbeta med flera olika produkter.
* Du erfarenhet och ser dig som en van användare av solfilm
* B-körkort

Vi ser gärna kvinnliga sökande till detta uppdrag.


Om verksamheten
PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. 17 år sedan starten med tillväxt, och en god prognos för 2022. Vår huvudkontor är belägget i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad, glas samt rekond- och Folierings avdelning. Under 2023 kommer vi att expandera i fler städer, där Helsingborg blir först ut.


Tjänsten är med start i april 2023.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skyltmontör på en Reklambyrå

Vi söker skyltmontörer / skylttillverkare till vårt team. STORT PLUS om du kan: Adobe Illustrator/ Adobe Photoshop Som montör jobbar till att börja med med en kollega som kan uppdragen och visar dig skylttillverkning samt montering för att sedan vara självgående. Du börjar på Ateljén/verkstad alltid i våra lokaler i Helsingborg . Arbetet förutsätter planeringsförmåga, god fysik och samarbetsförmåga. Du kommer arbeta med service, skyltmontage, mestadels i H... Visa mer
Vi söker skyltmontörer / skylttillverkare till vårt team.
STORT PLUS om du kan: Adobe Illustrator/ Adobe Photoshop
Som montör jobbar till att börja med med en kollega som kan uppdragen och visar dig skylttillverkning samt montering för att sedan vara självgående. Du börjar på Ateljén/verkstad alltid i våra lokaler i Helsingborg . Arbetet förutsätter planeringsförmåga, god fysik och samarbetsförmåga. Du kommer arbeta med service, skyltmontage, mestadels i Helsingborg och runt omkring. Arbetet innefattar montage av skyltar i olika former och utföranden. Merparten av jobben utförs inomhus.
Bland sakerna du ska utföra t.ex: digitaltryck, tryck på kläder, leverans av produkter till kunder, ta emot kunder på plats .
Vi utgår från Helsingborg och ser helst att du bor i Helsingborg.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar.


OBS! Flytande Svenska språk är ett krav
B-körkort är ett krav
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker kyltekniker/mekaniker till Thermo King i Helsingborg

Arbetsbeskrivning Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontak... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontakt med våra kunder och genomföra inbokade samt drop-in jobb. Du kommer till en början arbeta i vår verkstad som är belägen i Helsingborg. Med tiden finns det även möjlighet at få arbeta i fält och utgå från servicebil.

Din Profil
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som har en stark vilja att utvecklas i rollen. Kanske har du tidigare arbetat som mekaniker eller studerat fordonsmekanik. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du ödmjuk, social, serviceminded och värdesätter att hålla en hög servicegrad gentemot våra kunder.
B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är krav för tjänsten.
Du erbjuds en spännande tjänst med mycket utvecklingsmöjligheter. Vi värnar om vår kompetensförsörjning och erbjuder utbildningar löpande. Hos oss har du chansen att få gå en utbildning och bli certifierad Kyltekniker inom tung kyla.


Om företaget
Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Karl Andersson, [email protected].
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Låssmed till Avarn Security Systems Helsingborg

Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäc... Visa mer
Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäckande och har kontor och butiker på flera orter i Sverige och är i en ständig tillväxtfas.Arbetsbeskrivning:

Till Helsingborg söker vi nu en låssmed.

Som låssmed kommer du utföra installation, service och förebyggande underhåll på Avarns kunder.
Du är vårt ansikte utåt i vardagen där du jobbar tätt mot kund och löser deras uppkomna problem/frågeställningar på bästa tänkbara sätt. Teamet består av ett antal tekniker som leds av en arbetsledare/projektledare.

Arbetet innefattar både mekaniska och elektriska lås, dörrautomatiker samt beslagning

Kvalifikationer: 
Vi söker en person som klarar av att jobba självständigt och som sedan tidigare har jobbat i minst 2år som låssmed.

Meriterande är om du har gesällbrev eller andra utbildningar inom låsinstallation.

Du skall vara noggrann, kvalitetsmedveten, samt kunna jobba i grupp. Vi ser att du är engagerad och nyfiken på att uppfylla kunders önskan om service och kvalitet. Du kommer att få arbeta i ett snabbt växande team där vi alla strävar efter gemenskap och lyhördhet. Som anställd hos oss har du chans till personlig utveckling och vi ser till att kompetensutveckla dig löpande. 

För att bli anställd måste du också bli godkänd i en säkerhetsprövning med kontroll i polisens och länsstyrelsens register. Tjänsten kan också innefatta arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

Körkort med B-behörighet är ett krav.

Förmåner

Bil enligt vår bilpolicy, mobiltelefon och dator och inloggning till vår förmånsportal Benify som bl.a. inkluderar tillgång till en förmånlig pensionstjänst via Lifeplan. Vi är på en tillväxtresa och vill att du ska utvecklas, och utbildas, med oss.
Vi har även en mycket förmånlig friskvårdssubvention.

Tjänsteställe: Helsingborg

Varaktighet: Heltid, tillsvidare. Provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Rekryteringsprocessen
Urval kommer att ske löpande och vi önskar därför ha din ansökan snarast möjligt. Ansökan görs via vår webbsida.

Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Visa mindre

Bagare

Nu söker vi bagare! Vi söker dig som: - Har en bageriutbildning - Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri - Är en lagspelare och brinner för att leverera god kundservice. Du måste vara professionell bagare med erfarenhet. Det räcker inte med att vara intresserad av bakning. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina beh... Visa mer
Nu söker vi bagare!
Vi söker dig som:
- Har en bageriutbildning
- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri
- Är en lagspelare och brinner för att leverera god kundservice.
Du måste vara professionell bagare med erfarenhet. Det räcker inte med att vara intresserad av bakning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Eftermarknadskoordinator inom Factory Automation

Företagsbeskrivning Bosch Rexroth. The Drive & Control Company Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. Ett komplett produktprogram, djup kompetens och god service gör oss till en trygg och säker helhetsleverantör. Vår ambition är att med unik branschkunskap och kvalificerade medarbetare alltid erbjuda våra kunder det allra bästa. I Norden arbetar cirka 650 medarbetare med utveckling, produktion och försä... Visa mer
Företagsbeskrivning
Bosch Rexroth. The Drive & Control Company
Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. Ett komplett produktprogram, djup kompetens och god service gör oss till en trygg och säker helhetsleverantör. Vår ambition är att med unik branschkunskap och kvalificerade medarbetare alltid erbjuda våra kunder det allra bästa. I Norden arbetar cirka 650 medarbetare med utveckling, produktion och försäljning. www.boschrexroth.se
Jobbeskrivning
Vi söker en Eftermarknadskoordinator inom Factory Automation
Tycker du om att jobba i team och har ett intresse för automation, speciellt med elektromekaniska produkter och lösningar? Har du också känsla för service och hur viktigt det är. Då är den är tjänsten rätt för dig!
Du kommer att tillhöra och utveckla vårt eftermarknadserbjudande. Placeringsort kommer bli Helsingborg och gruppen tillhör Factory Automation, som är en del av vår teknik- och eftermarknadsavdelning.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med eftermarknadsuppdrag till våra kunder och partners, så som
Koordinera fältserviceinsatser
Koordinera renoveringar av våra linjärasystem både i vår fabrik men även insatser hos kund
Koordinera servicebesök
Erbjuda reservdelar, även akuta med kurirtjänster
Erbjuda reparationer/renoveringarInsatser för att förlänga livslängd på våra produkter
Ansvara för moderniseringsprojekt
Utveckla vårt digitala eftermarkandserbjudande med våra Digital Service Assistant App

Personliga egenskaper
Eftersom arbetet innebär många kontakter, både externt och internt, är det viktigt att du:
är serviceinriktad
är utåtriktad och gillar att kommunicera med människor
har en bra känsla och intresse för försäljning
självklart ger bästa tänkbara kundservice från såväl kontoret som vid besök hos kund
är bra på att kommunicera i grupp och med våra kunder

För att vi tillsammans skall nå våra strategier så är det viktigt att du:
styr mot våra gemensamma mål och har lätt för att samarbeta inom team.
har en bred teknisk förståelse och vill ständigt lära dig nya saker.
är noggrann och strukturerad som person och vi värdesätter att du kan arbeta självständigt och vara drivande!
tar ansvar för det du gör och levererar i tid.

Tjänsten medför resor, både planerade och mer akuta uppdrag, cirka 10 övernattningar per år. Arbetet planeras oftast självständigt.
Kravspecifikation
Bakgrund
Vi söker efter personer med några års arbetslivserfarenhet eller nyexaminerad. Det är ett krav att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper i tyska är meriterande samt även SAP-kompetens.
Utbildningsnivå:
Du har en teknik- eller ingenjörsutbildning och är nyexaminerad eller med några års arbetslivserfarenhet.
Tjänsten kräver stor flexibilitet då det oftast är kundernas behov som styr vårt arbete. Vidare krävs B-körkort.
Ytterligare information
Placeringsort Helsingborg, med möjlighet att arbeta hemma någon/några dagar veckan.
För mer information om tjänsten, kontakta chef Bjarne Restedt +46(0)42-388884. För mer information om rekryteringsprocessen, kontakta HR Åsa Widelund +46(8)7279143.
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kan ske löpande, skicka in din ansökan senast den 2023-02-26. Tjänsten kan tillsättas omgående. Visa mindre

Erfaren Folieringstekniker sökes

Ansök    Feb 2    Uniflex Sverige AB    Folierare
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars. Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig! Om tjänsten I den nya toppmoderna anläggningen i... Visa mer
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars.

Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig!


Om tjänsten
I den nya toppmoderna anläggningen i Helsingborg kommer du att utföra jobb i världsklass inom Wrapping.

Du har ett stort intresse för sportbilar och är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du gillar att se möjligheter och lösningar snarare än problem. Som person är du noggrann, strukturerad och har god känsla för kvalitet.

Vi satsar på dig om du satsar på oss! Utbildningsmöjligheter finns.

Krav på dig som Folieringstekniker:
* Du har certifiering inom foliemontör eller minst 3-4 års erfarenhet inom branschen.
* Du har stor vana av wrapping, du känner till e olika typer av material och är van att arbeta med flera olika produkter.
* Du erfarenhet och ser dig som en van användare av solfilm
* B-körkort

Vi ser gärna kvinnliga sökande till detta uppdrag.


Om verksamheten
PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. 17 år sedan starten med tillväxt, och en god prognos för 2022. Vår huvudkontor är belägget i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad, glas samt rekond- och Folierings avdelning. Under 2023 kommer vi att expandera i fler städer, där Helsingborg blir först ut.


Tjänsten är med start i april 2023.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren Folieringstekniker sökes

Ansök    Jan 27    Uniflex Sverige AB    Folierare
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars. Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig! Om tjänsten I den nya toppmoderna anläggningen i... Visa mer
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars.

Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig!


Om tjänsten
I den nya toppmoderna anläggningen i Helsingborg kommer du att utföra jobb i världsklass inom Wrapping.

Du har ett stort intresse för sportbilar och är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du gillar att se möjligheter och lösningar snarare än problem. Som person är du noggrann, strukturerad och har god känsla för kvalitet.

Vi satsar på dig om du satsar på oss! Utbildningsmöjligheter finns.

Krav på dig som Folieringstekniker:
* Du har certifiering inom foliemontör eller minst 3-4 års erfarenhet inom branschen.
* Du har stor vana av wrapping, du känner till e olika typer av material och är van att arbeta med flera olika produkter.
* Du erfarenhet och ser dig som en van användare av solfilm
* B-körkort

Vi ser gärna kvinnliga sökande till detta uppdrag.


Om verksamheten
PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. 17 år sedan starten med tillväxt, och en god prognos för 2022. Vår huvudkontor är belägget i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad, glas samt rekond- och Folierings avdelning. Under 2023 kommer vi att expandera i fler städer, där Helsingborg blir först ut.


Tjänsten är med start i april 2023.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personal till sko- & nyckelservice

Filip sko och nyckelservice AB söker en medarbetare som kan stötta verksamheten med driften och kundbemötande. Driften består mestadels av reperationer av skor, väskor och diverse kläder samt nyckelkopiering. Det är viktigt att du som person är ansvarstagande, har hög arbetsmoral och är villig att lära dig. Erfarenhet av reperationer av skor och kläder, klockor och nyckelkopiering är ett plus men inget krav. Har du de personliga egenskaperna och en vis... Visa mer
Filip sko och nyckelservice AB söker en medarbetare som kan stötta verksamheten med driften och kundbemötande.
Driften består mestadels av reperationer av skor, väskor och diverse kläder samt nyckelkopiering.
Det är viktigt att du som person är ansvarstagande, har hög arbetsmoral och är villig att lära dig.
Erfarenhet av reperationer av skor och kläder, klockor och nyckelkopiering är ett plus men inget krav.
Har du de personliga egenskaperna och en viss händighet är vi villiga att lära upp och förbereda dig för uppdraget.
Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning på heltid och övergår vid tillfredställande resultat till tillsvidareanställning.
Krav:
Flytande Svenska
För frågor kring tjänsten, ring: 0736829677
Rekryteringsbolag- och firmor undanbedes att höra av sig. Vi driver denna rekrytering på egen hand. Visa mindre

Erfaren solfilmsmontör

Vi söker montörer! Vi söker dig som trivs med ett fritt, omväxlande jobb och som är händig och noggrann. Solfilmsmontören Sverige AB jobbar främst med solskyddsfilm, men också med säkerhetsfilm, dekorfilm och inredningsfolie. Vi vill att du har erfarenhet som t ex solfilmsmontör, foliemontör, reklammontör eller fönsterputsare. Vi är ett av de största företagen inom solskyddsfilm, kanske för att vi ställer höga krav på oss själva när det kommer till kvalit... Visa mer
Vi söker montörer!
Vi söker dig som trivs med ett fritt, omväxlande jobb och som är händig och noggrann. Solfilmsmontören Sverige AB jobbar främst med solskyddsfilm, men också med säkerhetsfilm, dekorfilm och inredningsfolie.
Vi vill att du har erfarenhet som t ex solfilmsmontör, foliemontör, reklammontör eller fönsterputsare.
Vi är ett av de största företagen inom solskyddsfilm, kanske för att vi ställer höga krav på oss själva när det kommer till kvalitet och service. Vi arbetar med allt ifrån små till stora projekt, mestadels i södra Sverige och i Stockholm. Vårt kontor och lager finns i Helsingborg.
Din huvudsakliga uppgift blir montering av solfilm och dekor hos våra kunder. B-körkort är ett krav. Vi är ett glatt gäng och för oss är det viktigt att alla trivs! Vi erbjuder en härlig gemenskap med möjligheter att utvecklas och skaffa dig kunskap inom många olika grenar i branschen.
Meriterande är liftkort, ställningskort och fallskyddsutbildning.
Skicka din ansökan med e-post till [email protected] eller ring och presentera dig på 042-165010 Visa mindre

Erfaren Folieringstekniker sökes

Ansök    Jan 19    Uniflex Sverige AB    Folierare
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars. Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig! Om tjänsten I den nya toppmoderna anläggningen i... Visa mer
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars.

Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig!


Om tjänsten
I den nya toppmoderna anläggningen i Helsingborg kommer du att utföra jobb i världsklass inom Wrapping.

Du har ett stort intresse för sportbilar och är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du gillar att se möjligheter och lösningar snarare än problem. Som person är du noggrann, strukturerad och har god känsla för kvalitet.

Vi satsar på dig om du satsar på oss! Utbildningsmöjligheter finns.

Krav på dig som Folieringstekniker:
* Du har certifiering inom foliemontör eller minst 3-4 års erfarenhet inom branschen.
* Du har stor vana av wrapping, du känner till e olika typer av material och är van att arbeta med flera olika produkter.
* Du erfarenhet och ser dig som en van användare av solfilm
* B-körkort

Vi ser gärna kvinnliga sökande till detta uppdrag.


Om verksamheten
PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. 17 år sedan starten med tillväxt, och en god prognos för 2022. Vår huvudkontor är belägget i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad, glas samt rekond- och Folierings avdelning. Under 2023 kommer vi att expandera i fler städer, där Helsingborg blir först ut.


Tjänsten är med start i april 2023.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Låsmed/jour

Då en av våra låssmeder fortfarande är tjänstledig, så söker vi en vikarie till vår jourverksamhet. Ett perfekt tillfälle för den som vill tjäna extra på sin fritid. Arbetstiden är vardagar från 17.00 samt lördagar och söndag. Man turas om att ha jour 1-3 veckor i månaden. Våra kunder på jouren omfattas även av olika myndigheter såsom polisen, tullverket och kronofogden. Visa mer
Då en av våra låssmeder fortfarande är tjänstledig, så söker vi en vikarie till vår jourverksamhet.
Ett perfekt tillfälle för den som vill tjäna extra på sin fritid.
Arbetstiden är vardagar från 17.00 samt lördagar och söndag. Man turas om att ha jour 1-3 veckor i månaden. Våra kunder på jouren omfattas även av olika myndigheter såsom polisen, tullverket och kronofogden. Visa mindre

Erfaren Folieringstekniker sökes

Ansök    Jan 13    Uniflex Sverige AB    Folierare
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars. Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig! Om tjänsten I den nya toppmoderna anläggningen i... Visa mer
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars.

Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig!


Om tjänsten
I den nya toppmoderna anläggningen i Helsingborg kommer du att utföra jobb i världsklass inom Wrapping.

Du har ett stort intresse för sportbilar och är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du gillar att se möjligheter och lösningar snarare än problem. Som person är du noggrann, strukturerad och har god känsla för kvalitet.

Vi satsar på dig om du satsar på oss! Utbildningsmöjligheter finns.

Krav på dig som Folieringstekniker:
* Du har certifiering inom foliemontör eller minst 3-4 års erfarenhet inom branschen.
* Du har stor vana av wrapping, du känner till e olika typer av material och är van att arbeta med flera olika produkter.
* Du erfarenhet och ser dig som en van användare av solfilm
* B-körkort

Vi ser gärna kvinnliga sökande till detta uppdrag.


Om verksamheten
PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. 17 år sedan starten med tillväxt, och en god prognos för 2022. Vår huvudkontor är belägget i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad, glas samt rekond- och Folierings avdelning. Under 2023 kommer vi att expandera i fler städer, där Helsingborg blir först ut.


Tjänsten är med start i april 2023.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Snickare sökes med omgående start!

Vi på Friska Hem Sverige AB söker nu en snickare att utöka vårt team i Helsingborg med, vi söker nu dig som har en bred kunskap och vill dela med dig av den till oss. Friska Hem Sverige AB är företaget där alla jobbar för att förbättra våra kunders livsmiljö och erbjuda dom bästa förutsättningarna för att dom ska ha ett tryggt och välmående hem. Som snickare hos oss kommer du att arbeta under frihet med eget ansvar. Du är samarbetsvillig, social och självg... Visa mer
Vi på Friska Hem Sverige AB söker nu en snickare att utöka vårt team i Helsingborg med, vi söker nu dig som har en bred kunskap och vill dela med dig av den till oss.
Friska Hem Sverige AB är företaget där alla jobbar för att förbättra våra kunders livsmiljö och erbjuda dom bästa förutsättningarna för att dom ska ha ett tryggt och välmående hem.
Som snickare hos oss kommer du att arbeta under frihet med eget ansvar. Du är samarbetsvillig, social och självgående. Då tjänsten innebär att Du kan ha många projekt på gång under kort tid är det viktigt att du är strukturerad, flexibel och initiativtagande i varje projekt. Att du har en hög servicenivå ser vi som en självklarhet.


Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet av arbete som snickare
Pratar flytande svenska i skrift och tal
Goda kunskaper i engelska
B-körkort
Projektledning
Yrkesbevis
Rit LäsningVi erbjuder dig:
Heltidsarbete
Utbildningar
Stora utvecklingsmöjligheter
Trevliga och positiva kollegorFriska Hem Sverige AB grundades i början av 2020 i Helsingborg där vårt huvudkontor finns, utökade inom kort till Göteborg och Halland. Sedan dess har vi hjälpt flera hundra kunder med deras hus, stugor och lokaler.


Vilka är vi?
Friska Hem Sverige AB är ett företag som arbetar främst med fukt och mögelkontroller, fukt och mögelskydd som saneringar och avfuktningssystem i både privata bostäder och i offentliga miljöer. Våra certifierade tekniker är utrustade med verktyg för mögelsanering och avfuktningssystem som säkerställer ett tryggt förfarande för dina kontor, fritidshem och villor.


Fukt och mögelkontroll
Mögelsanering
Radonmätning
Sanera/ åtgärda radon
Förebyggande åtgärder för radon/ fukt/ mögel
Ventilationsgenomgång
Ventilationsinstallation
Serviceavtal
Markservice
Renovering
VVS

Skicka in din ansökan redan idag till [email protected]. Märk din ansökan med Snickare/Helsingborg. Visa mindre

Erfaren Folieringstekniker sökes

Ansök    Jan 9    Uniflex Sverige AB    Folierare
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars. Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig! Om tjänsten I den nya toppmoderna anläggningen i... Visa mer
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars.

Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig!


Om tjänsten
I den nya toppmoderna anläggningen i Helsingborg kommer du att utföra jobb i världsklass inom Wrapping.

Du har ett stort intresse för sportbilar och är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du gillar att se möjligheter och lösningar snarare än problem. Som person är du noggrann, strukturerad och har god känsla för kvalitet.

Vi satsar på dig om du satsar på oss! Utbildningsmöjligheter finns.

Krav på dig som Folieringstekniker:
* Du har certifiering inom foliemontör eller minst 3-4 års erfarenhet inom branschen.
* Du har stor vana av wrapping, du känner till e olika typer av material och är van att arbeta med flera olika produkter.
* Du erfarenhet och ser dig som en van användare av solfilm
* B-körkort

Vi ser gärna kvinnliga sökande till detta uppdrag.


Om verksamheten
PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. 17 år sedan starten med tillväxt, och en god prognos för 2022. Vår huvudkontor är belägget i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad, glas samt rekond- och Folierings avdelning. Under 2023 kommer vi att expandera i fler städer, där Helsingborg blir först ut.


Tjänsten är med start i april 2023.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker kyltekniker/mekaniker till Thermo King i Helsingborg

Arbetsbeskrivning Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontak... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontakt med våra kunder och genomföra inbokade samt drop-in jobb. Du kommer till en början arbeta i vår verkstad som är belägen i Helsingborg. Med tiden finns det även möjlighet at få arbeta i fält och utgå från servicebil.

Din Profil
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som har en stark vilja att utvecklas i rollen. Kanske har du tidigare arbetat som mekaniker eller studerat fordonsmekanik. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du ödmjuk, social, serviceminded och värdesätter att hålla en hög servicegrad gentemot våra kunder.
B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är krav för tjänsten.
Du erbjuds en spännande tjänst med mycket utvecklingsmöjligheter. Vi värnar om vår kompetensförsörjning och erbjuder utbildningar löpande. Hos oss har du chansen att få gå en utbildning och bli certifierad Kyltekniker inom tung kyla.


Om företaget
Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Karl Andersson, [email protected].
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Låssmed till Avarn Security Systems Helsingborg

Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäc... Visa mer
Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäckande och har kontor och butiker på flera orter i Sverige och är i en ständig tillväxtfas.

Arbetsbeskrivning:

Till Helsingborg söker vi nu en låssmed.

Som låssmed kommer du utföra installation, service och förebyggande underhåll på Avarns kunder.
Du är vårt ansikte utåt i vardagen där du jobbar tätt mot kund och löser deras uppkomna problem/frågeställningar på bästa tänkbara sätt. Teamet består av ett antal tekniker som leds av en arbetsledare/projektledare.

Arbetet innefattar både mekaniska och elektriska lås, dörrautomatiker samt beslagning

Kvalifikationer: 
Vi söker en person som klarar av att jobba självständigt och som sedan tidigare har jobbat i minst 2år som låssmed.

Meriterande är om du har gesällbrev eller andra utbildningar inom låsinstallation.

Du skall vara noggrann, kvalitetsmedveten, samt kunna jobba i grupp. Vi ser att du är engagerad och nyfiken på att uppfylla kunders önskan om service och kvalitet. Du kommer att få arbeta i ett snabbt växande team där vi alla strävar efter gemenskap och lyhördhet. Som anställd hos oss har du chans till personlig utveckling och vi ser till att kompetensutveckla dig löpande. 

För att bli anställd måste du också bli godkänd i en säkerhetsprövning med kontroll i polisens och länsstyrelsens register. Tjänsten kan också innefatta arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

Körkort med B-behörighet är ett krav.

Förmåner

Bil enligt vår bilpolicy, mobiltelefon och dator och inloggning till vår förmånsportal Benify som bl.a. inkluderar tillgång till en förmånlig pensionstjänst via Lifeplan. Vi är på en tillväxtresa och vill att du ska utvecklas, och utbildas, med oss.
Vi har även en mycket förmånlig friskvårdssubvention.

Tjänsteställe: Helsingborg

Varaktighet: Heltid, tillsvidare. Provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Rekryteringsprocessen
Urval kommer att ske löpande och vi önskar därför ha din ansökan snarast möjligt. Ansökan görs via vår webbsida.


Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Visa mindre

Erfaren Folieringstekniker sökes

Ansök    Dec 23    Uniflex Sverige AB    Folierare
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars. Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig! Om tjänsten I den nya toppmoderna anläggningen i... Visa mer
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars.

Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig!


Om tjänsten
I den nya toppmoderna anläggningen i Helsingborg kommer du att utföra jobb i världsklass inom Wrapping.

Du har ett stort intresse för sportbilar och är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du gillar att se möjligheter och lösningar snarare än problem. Som person är du noggrann, strukturerad och har god känsla för kvalitet.

Vi satsar på dig om du satsar på oss! Utbildningsmöjligheter finns.

Krav på dig som Folieringstekniker:
* Du har certifiering inom foliemontör eller minst 3-4 års erfarenhet inom branschen.
* Du har stor vana av wrapping, du känner till e olika typer av material och är van att arbeta med flera olika produkter.
* Du erfarenhet och ser dig som en van användare av solfilm
* B-körkort

Vi ser gärna kvinnliga sökande till detta uppdrag.


Om verksamheten
PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. 17 år sedan starten med tillväxt, och en god prognos för 2022. Vår huvudkontor är belägget i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad, glas samt rekond- och Folierings avdelning. Under 2023 kommer vi att expandera i fler städer, där Helsingborg blir först ut.


Tjänsten är med start i april 2023.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren Folieringstekniker sökes

Ansök    Dec 29    Uniflex Sverige AB    Folierare
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars. Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig! Om tjänsten I den nya toppmoderna anläggningen i... Visa mer
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars.

Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig!


Om tjänsten
I den nya toppmoderna anläggningen i Helsingborg kommer du att utföra jobb i världsklass inom Wrapping.

Du har ett stort intresse för sportbilar och är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du gillar att se möjligheter och lösningar snarare än problem. Som person är du noggrann, strukturerad och har god känsla för kvalitet.

Vi satsar på dig om du satsar på oss! Utbildningsmöjligheter finns.

Krav på dig som Folieringstekniker:
* Du har certifiering inom foliemontör eller minst 3-4 års erfarenhet inom branschen.
* Du har stor vana av wrapping, du känner till e olika typer av material och är van att arbeta med flera olika produkter.
* Du erfarenhet och ser dig som en van användare av solfilm
* B-körkort

Vi ser gärna kvinnliga sökande till detta uppdrag.


Om verksamheten
PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. 17 år sedan starten med tillväxt, och en god prognos för 2022. Vår huvudkontor är belägget i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad, glas samt rekond- och Folierings avdelning. Under 2023 kommer vi att expandera i fler städer, där Helsingborg blir först ut.


Tjänsten är med start i april 2023.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren solfilmsmontör

Vi söker montörer! Vi söker dig som trivs med ett fritt, omväxlande jobb och som är händig och noggrann. Solfilmsmontören Sverige AB jobbar främst med solskyddsfilm, men också med säkerhetsfilm, dekorfilm och inredningsfolie, så vi ser gärna att du har erfarenhet som t ex solfilmsmontör, foliemontör, reklammontör eller fönsterputsare. Vi är ett av de största företagen inom solskyddsfilm, kanske för att vi ställer höga krav på oss själva när det kommer till... Visa mer
Vi söker montörer!
Vi söker dig som trivs med ett fritt, omväxlande jobb och som är händig och noggrann. Solfilmsmontören Sverige AB jobbar främst med solskyddsfilm, men också med säkerhetsfilm, dekorfilm och inredningsfolie, så vi ser gärna att du har erfarenhet som t ex solfilmsmontör, foliemontör, reklammontör eller fönsterputsare.
Vi är ett av de största företagen inom solskyddsfilm, kanske för att vi ställer höga krav på oss själva när det kommer till kvalitet och service. Vi arbetar med allt ifrån små till stora projekt, mestadels i södra Sverige och i Stockholm. Vårt kontor och lager finns i Helsingborg.
Din huvudsakliga uppgift blir montering av solfilm och dekor hos våra kunder. B-körkort är ett krav. Vi är ett glatt gäng och för oss är det viktigt att alla trivs! Vi erbjuder en härlig gemenskap med möjligheter att utvecklas och skaffa dig kunskap inom många olika grenar i branschen.
Meriterande är liftkort, ställningskort och fallskyddsutbildning.
Skicka din ansökan med e-post till [email protected] eller ring och presentera dig på 042-165010 Visa mindre

Erfaren Folieringstekniker sökes

Ansök    Dec 16    Uniflex Sverige AB    Folierare
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars. Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig! Om tjänsten I den nya toppmoderna anläggningen i... Visa mer
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars.

Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig!


Om tjänsten
I den nya toppmoderna anläggningen i Helsingborg kommer du att utföra jobb i världsklass inom Wrapping.

Du har ett stort intresse för sportbilar och är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du gillar att se möjligheter och lösningar snarare än problem. Som person är du noggrann, strukturerad och har god känsla för kvalitet.

Vi satsar på dig om du satsar på oss! Utbildningsmöjligheter finns.

Krav på dig som Folieringstekniker:
* Du har certifiering inom foliemontör eller minst 3-4 års erfarenhet inom branschen.
* Du har stor vana av wrapping, du känner till e olika typer av material och är van att arbeta med flera olika produkter.
* Du erfarenhet och ser dig som en van användare av solfilm
* B-körkort

Vi ser gärna kvinnliga sökande till detta uppdrag.


Om verksamheten
PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. 17 år sedan starten med tillväxt, och en god prognos för 2022. Vår huvudkontor är belägget i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad, glas samt rekond- och Folierings avdelning. Under 2023 kommer vi att expandera i fler städer, där Helsingborg blir först ut.


Tjänsten är med start i april 2023.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kyltekniker

Vi erbjuder dig Vi erbjuder möjligheten till personlig utveckling på Frigoscandia AB. Dessutom får du chansen att jobba med fantastiska och skarpa kollegor. Vår verksamhet växer och är i en förändringsfas vilket innebär att det finns möjlighet till egna initiativ och utvecklingsmöjligheter. Som anställd hos Frigoscandia erbjuder vi dig en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter hos bland annat träningsanläggningar och hotell. Om fö... Visa mer
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder möjligheten till personlig utveckling på Frigoscandia AB. Dessutom får du chansen att jobba med fantastiska och skarpa kollegor. Vår verksamhet växer och är i en förändringsfas vilket innebär att det finns möjlighet till egna initiativ och utvecklingsmöjligheter.

Som anställd hos Frigoscandia erbjuder vi dig en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter hos bland annat träningsanläggningar och hotell.

Om företaget
Frigoscandia är ett av Sveriges äldsta företag inom lagring och hantering av tempererat gods, med start 1948. Våra anläggningar finns från Helsingborg i söder till Umeå i norr.

Vi befinner oss i en expansiv fas där två nya lager och terminaler byggts bara de senaste tre åren.

Teknikavdelningen som du kommer vara en del av är ett väl sammansvetsat gäng bestående av kyl- och verkstadstekniker. Erfarenheten och kunskapen i gruppen är djup och omfattande.

Om tjänsten
Rollen som kyltekniker innebär stor frihet under ansvar med möjlighet att fatta egna beslut. Du kommer alltid ha stöd av erfarna kollegor och chef som vill dela med sig av sina kunskaper, men även utvecklas själva, genom att ta del av dina kunskaper, idéer och tankar. I gruppen har vi ett starkt förtroende för varandra och dialogen är alltid rak och enkel. Som tekniker bedriver du arbetet i Helsingborgstrakten och deltar i såväl driften samt mindre projekt gällande om- och nybyggnad.

Rollen innebär ibland att vi måste agera snabbt för att lösa problem som uppstår. I vår grupp stöttar vi alltid varandra för att lösa problemen smidigt och tryggt. Ingen lämnas ensam!

Tillsammans utvecklas vi framåt genom att dela med oss av våra tankar och kunskaper. Vi jobbar nästan uteslutande med ammoniak som köldmedium. I tjänsten ingår beredskap men först när vi gemensamt fattat beslutet att det är dags.
Dina kvalifikationer:

- För att lyckas i rollen som kyltekniker söker vi dig som har:

- Några års erfarenhet av ammoniakanläggningar

- Goda styr-/regler- samt elkunskaper

- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

- Datorvana

- B-körkort.

Som person är du:

- Engagerad, framåtriktad och driven

- Öppen, ärlig och nyfiken

- Ordningsam, kommunikativ och strukturerad.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vi ser fram emot din ansökan!

Frigoscandia driver ett temperaturkontrollerat logistiskt nätverk där vi lagrar och distribuerar livsmedel på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt. Genom våra fordon, lager och terminaler hanterar vi livsmedel från -23 grader till +18 beroende på vilket behov och krav som ställs. Att vara expert på temperaturer är en naturlig del av vårt företags dna. Vår tydliga ambition framåt är att erbjuda våra kunder smarta logistiktjänster, enkla att hantera, allt i takt med den teknikutveckling som nu möjliggörs i vår bransch. Förutom lager och distribution i Norden och Europa, erbjuder vi olika typer av tjänster som infrysning, upptining eller förberedande butiksexponering.

Frigoscandia vill vara en säker och därför alkohol- och drogfri arbetsplats. Du som söker jobb hos oss ska därför känna till att vi på sina ställen genomför slumpvisa alkohol- och drogtester på alla anställda, kollektivare som tjänstemän. Vid nyanställning kan vi även komma att begära utdrag från belastningsregistret. Visa mindre

Maskinförare, snickare och medhjälpare

Jag söker nu någon som hjälper till med många olika projekt. Vi driver lantbruk, bygger och renoverar, har limousinefirma, hyr ut maskiner och kör maskiner. Stor variation. Svenska eller engelska är ett krav. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Jag söker nu någon som hjälper till med många olika projekt.
Vi driver lantbruk, bygger och renoverar, har limousinefirma, hyr ut maskiner och kör maskiner.
Stor variation.
Svenska eller engelska är ett krav.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Erfaren Folieringstekniker sökes

Ansök    Dec 9    Uniflex Sverige AB    Folierare
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars. Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig! Om tjänsten I den nya toppmoderna anläggningen i... Visa mer
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars.

Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig!


Om tjänsten
I den nya toppmoderna anläggningen i Helsingborg kommer du att utföra jobb i världsklass inom Wrapping.

Du har ett stort intresse för sportbilar och är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du gillar att se möjligheter och lösningar snarare än problem. Som person är du noggrann, strukturerad och har god känsla för kvalitet.

Vi satsar på dig om du satsar på oss! Utbildningsmöjligheter finns.

Krav på dig som Folieringstekniker:
* Du har certifiering inom foliemontör eller minst 3-4 års erfarenhet inom branschen.
* Du har stor vana av wrapping, du känner till e olika typer av material och är van att arbeta med flera olika produkter.
* Du erfarenhet och ser dig som en van användare av solfilm
* B-körkort

Vi ser gärna kvinnliga sökande till detta uppdrag.


Om verksamheten
PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. 17 år sedan starten med tillväxt, och en god prognos för 2022. Vår huvudkontor är belägget i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad, glas samt rekond- och Folierings avdelning. Under 2023 kommer vi att expandera i fler städer, där Helsingborg blir först ut.


Tjänsten är med start i april 2023.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker kyltekniker/mekaniker till Thermo King i Helsingborg

Arbetsbeskrivning Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontak... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontakt med våra kunder och genomföra inbokade samt drop-in jobb. Du kommer till en början arbeta i vår verkstad som är belägen i Helsingborg. Med tiden finns det även möjlighet at få arbeta i fält och utgå från servicebil.

Din Profil
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som har en stark vilja att utvecklas i rollen. Kanske har du tidigare arbetat som mekaniker eller studerat fordonsmekanik. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du ödmjuk, social, serviceminded och värdesätter att hålla en hög servicegrad gentemot våra kunder.
B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är krav för tjänsten.
Du erbjuds en spännande tjänst med mycket utvecklingsmöjligheter. Vi värnar om vår kompetensförsörjning och erbjuder utbildningar löpande. Hos oss har du chansen att få gå en utbildning och bli certifierad Kyltekniker inom tung kyla.


Om företaget
Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Karl Andersson, [email protected].
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Erfaren Folieringstekniker sökes

Ansök    Dec 2    Uniflex Sverige AB    Folierare
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars. Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig! Om tjänsten I den nya toppmoderna anläggningen i... Visa mer
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars.

Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig!


Om tjänsten
I den nya toppmoderna anläggningen i Helsingborg kommer du att utföra jobb i världsklass inom Wrapping.

Du har ett stort intresse för sportbilar och är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du gillar att se möjligheter och lösningar snarare än problem. Som person är du noggrann, strukturerad och har god känsla för kvalitet.

Vi satsar på dig om du satsar på oss! Utbildningsmöjligheter finns.

Krav på dig som Folieringstekniker:
* Du har certifiering inom foliemontör eller minst 3-4 års erfarenhet inom branschen.
* Du har stor vana av wrapping, du känner till e olika typer av material och är van att arbeta med flera olika produkter.
* Du erfarenhet och ser dig som en van användare av solfilm
* B-körkort

Vi ser gärna kvinnliga sökande till detta uppdrag.


Om verksamheten
PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. 17 år sedan starten med tillväxt, och en god prognos för 2022. Vår huvudkontor är belägget i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad, glas samt rekond- och Folierings avdelning. Under 2023 kommer vi att expandera i fler städer, där Helsingborg blir först ut.


Tjänsten är med start i april 2023.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Låstekniker

Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäc... Visa mer
Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäckande och har kontor och butiker på flera orter i Sverige och är i en ständig tillväxtfas.

Välkommen!

Vill du vara med och bidra till ett tryggt och säkert södra Sverige tillsammans med ett hög motiverat team? Avarn Security Systems och distrikt Syd är mitt i en spännande tillväxtresa och vi söker nu dig som vill vara med och bidra till att skydda det dyrbaraste vi har, människor. Vårt mål är att erbjuda trygghet och säkerhet i världsklass för våra kunder och för det krävs vassa medarbetare, är det dig vi söker?

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill bidra till ett tryggt och säkert södra Sverige genom tjänsten som låstekniker. Som låstekniker kommer du utföra varierade installationer åt Avarn Securitys kunder.
Du kommer att tillsammans med ditt team bestående av tekniker och projektledare ingå i den nya sammanslagna avdelningen installation lås Sydväst.

Du kommer bli vårt ansikte utåt i vardagen där du jobbar tätt mot kund och hjälper till med deras uppkomna problem/frågeställningar på bästa tänkbara sätt. Arbetet innefattar både mekaniska och elektriska lås, dörrautomatik samt beslag.

 

Din bakgrund:

Vi söker dig som klarar av att arbeta självständigt och som sedan tidigare har jobbat minst 2 år i branschen. Vi ser att du är engagerad, nyfiken, noggrann och serviceinriktad. 


• Du har god erfarenhet inom låsbranschen.
• God produktkännedom.
• Har du Gesäll, Mästarbrev och/eller är certifierad låstekniker, är detta mycket meriterande.
• Har du även kunskaper inom passagesystem och larminstallationer är detta också meriterande.

 

Avarn erbjuder
På Avarn blir du del i ett härligt gäng där det är högt i tak och mycket god sammanhållning. Under året anordnas flera aktiviteter och events samt ett antal förmånliga samarbetsavtal som de anställda får ta del av. Vi är måna om att leverera kvalitet och håller vår personal uppdaterade med de senaste utbildningarna.


• Vi erbjuder förmånsbil enligt gällande bilpolicy.
• Vi erbjuder mobiltelefon enligt policy.
• Vi erbjuder en förmånlig portal med personalrabatter och pensionstjänst via Lifeplan.
• Vi erbjuder mycket förmånligt friskvårdsbidrag.

 

Övrigt:

Tjänsten innefattar arbete som kan omfattas av försvarssekretess och har därför krav på svenskt medborgarskap.

 

Tjänsteställe: Helsingborg eller Malmö


Varaktighet: Heltid, tillsvidare. Provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas.Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Rekryteringsprocessen
Urval kommer att ske löpande och vi önskar därför ha din ansökan snarast möjligt. Ansökan görs via vår webbsida.


Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Visa mindre

Kyltekniker

Vi erbjuder dig Vi erbjuder möjligheten till personlig utveckling på Frigoscandia AB. Dessutom får du chansen att jobba med fantastiska och skarpa kollegor. Vår verksamhet växer och är i en förändringsfas vilket innebär att det finns möjlighet till egna initiativ och utvecklingsmöjligheter. Som anställd hos Frigoscandia erbjuder vi dig en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter hos bland annat träningsanläggningar och hotell. Om fö... Visa mer
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder möjligheten till personlig utveckling på Frigoscandia AB. Dessutom får du chansen att jobba med fantastiska och skarpa kollegor. Vår verksamhet växer och är i en förändringsfas vilket innebär att det finns möjlighet till egna initiativ och utvecklingsmöjligheter.

Som anställd hos Frigoscandia erbjuder vi dig en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter hos bland annat träningsanläggningar och hotell.

Om företaget
Frigoscandia är ett av Sveriges äldsta företag inom lagring och hantering av tempererat gods, med start 1948. Våra anläggningar finns från Helsingborg i söder till Umeå i norr.

Vi befinner oss i en expansiv fas där två nya lager och terminaler byggts bara de senaste tre åren.

Teknikavdelningen som du kommer vara en del av är ett väl sammansvetsat gäng bestående av kyl- och verkstadstekniker. Erfarenheten och kunskapen i gruppen är djup och omfattande.

Om tjänsten
Rollen som kyltekniker innebär stor frihet under ansvar med möjlighet att fatta egna beslut. Du kommer alltid ha stöd av erfarna kollegor och chef som vill dela med sig av sina kunskaper, men även utvecklas själva, genom att ta del av dina kunskaper, idéer och tankar. I gruppen har vi ett starkt förtroende för varandra och dialogen är alltid rak och enkel. Som tekniker bedriver du arbetet i Helsingborgstrakten och deltar i såväl driften samt mindre projekt gällande om- och nybyggnad.

Rollen innebär ibland att vi måste agera snabbt för att lösa problem som uppstår. I vår grupp stöttar vi alltid varandra för att lösa problemen smidigt och tryggt. Ingen lämnas ensam!

Tillsammans utvecklas vi framåt genom att dela med oss av våra tankar och kunskaper. Vi jobbar nästan uteslutande med ammoniak som köldmedium. I tjänsten ingår beredskap men först när vi gemensamt fattat beslutet att det är dags.
Dina kvalifikationer:

- För att lyckas i rollen som kyltekniker söker vi dig som har:

- Några års erfarenhet av ammoniakanläggningar

- Goda styr-/regler- samt elkunskaper

- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

- Datorvana

- B-körkort.

Som person är du:

- Engagerad, framåtriktad och driven

- Öppen, ärlig och nyfiken

- Ordningsam, kommunikativ och strukturerad.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vi ser fram emot din ansökan!

Frigoscandia driver ett temperaturkontrollerat logistiskt nätverk där vi lagrar och distribuerar livsmedel på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt. Genom våra fordon, lager och terminaler hanterar vi livsmedel från -23 grader till +18 beroende på vilket behov och krav som ställs. Att vara expert på temperaturer är en naturlig del av vårt företags dna. Vår tydliga ambition framåt är att erbjuda våra kunder smarta logistiktjänster, enkla att hantera, allt i takt med den teknikutveckling som nu möjliggörs i vår bransch. Förutom lager och distribution i Norden och Europa, erbjuder vi olika typer av tjänster som infrysning, upptining eller förberedande butiksexponering.

Frigoscandia vill vara en säker och därför alkohol- och drogfri arbetsplats. Du som söker jobb hos oss ska därför känna till att vi på sina ställen genomför slumpvisa alkohol- och drogtester på alla anställda, kollektivare som tjänstemän. Vid nyanställning kan vi även komma att begära utdrag från belastningsregistret. Visa mindre

PlatinumCars söker Folieringstekniker till Helsingborg

Ansök    Nov 25    Uniflex Sverige AB    Folierare
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars. Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig! Om tjänsten I den nya toppmoderna anläggningen i... Visa mer
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars.

Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig!


Om tjänsten
I den nya toppmoderna anläggningen i Helsingborg kommer du att utföra jobb i världsklass inom Wrapping.

Du har ett stort intresse för sportbilar och är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du gillar att se möjligheter och lösningar snarare än problem. Som person är du noggrann, strukturerad och har god känsla för kvalitet.

Vi satsar på dig om du satsar på oss! Utbildningsmöjligheter finns.

Krav på dig som Folieringstekniker:
* Du har certifiering inom foliemontör eller minst 3-4 års erfarenhet inom branschen.
* Du har stor vana av wrapping, du känner till e olika typer av material och är van att arbeta med flera olika produkter.
* Du erfarenhet och ser dig som en van användare av solfilm
* B-körkort

Vi ser gärna kvinnliga sökande till detta uppdrag.


Om verksamheten
PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. 17 år sedan starten med tillväxt, och en god prognos för 2022. Vår huvudkontor är belägget i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad, glas samt rekond- och Folierings avdelning. Under 2023 kommer vi att expandera i fler städer, där Helsingborg blir först ut.


Tjänsten är med start i april 2023.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker kyltekniker/mekaniker till Thermo King i Helsingborg

Arbetsbeskrivning Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontak... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontakt med våra kunder och genomföra inbokade samt drop-in jobb. Du kommer till en början arbeta i vår verkstad som är belägen i Helsingborg. Med tiden finns det även möjlighet at få arbeta i fält och utgå från servicebil.

Din Profil
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som har en stark vilja att utvecklas i rollen. Kanske har du tidigare arbetat som mekaniker eller studerat fordonsmekanik. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du ödmjuk, social, serviceminded och värdesätter att hålla en hög servicegrad gentemot våra kunder.
B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är krav för tjänsten.
Du erbjuds en spännande tjänst med mycket utvecklingsmöjligheter. Vi värnar om vår kompetensförsörjning och erbjuder utbildningar löpande. Hos oss har du chansen att få gå en utbildning och bli certifierad Kyltekniker inom tung kyla.


Om företaget
Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Karl Andersson, [email protected].
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

PlatinumCars söker Folieringstekniker till Helsingborg

Ansök    Nov 18    Uniflex Sverige AB    Folierare
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars. Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig! Om tjänsten I den nya toppmoderna anläggningen i... Visa mer
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars.

Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig!


Om tjänsten
I den nya toppmoderna anläggningen i Helsingborg kommer du att utföra jobb i världsklass inom Wrapping.

Du har ett stort intresse för sportbilar och är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du gillar att se möjligheter och lösningar snarare än problem. Som person är du noggrann, strukturerad och har god känsla för kvalitet.

Vi satsar på dig om du satsar på oss! Utbildningsmöjligheter finns.

Krav på dig som Folieringstekniker:
* Du har certifiering inom foliemontör eller minst 3-4 års erfarenhet inom branschen.
* Du har stor vana av wrapping, du känner till e olika typer av material och är van att arbeta med flera olika produkter.
* Du erfarenhet och ser dig som en van användare av solfilm
* B-körkort

Vi ser gärna kvinnliga sökande till detta uppdrag.


Om verksamheten
PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. 17 år sedan starten med tillväxt, och en god prognos för 2022. Vår huvudkontor är belägget i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad, glas samt rekond- och Folierings avdelning. Under 2023 kommer vi att expandera i fler städer, där Helsingborg blir först ut.


Tjänsten är med start i april 2023.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

PlatinumCars söker Folieringstekniker till Helsingborg

Ansök    Nov 15    Uniflex Sverige AB    Folierare
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars. Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig! Om tjänsten I den nya toppmoderna anläggningen i... Visa mer
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars.

Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig!


Om tjänsten
I den nya toppmoderna anläggningen i Helsingborg kommer du att utföra jobb i världsklass inom Wrapping.

Du har ett stort intresse för sportbilar och är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du gillar att se möjligheter och lösningar snarare än problem. Som person är du noggrann, strukturerad och har god känsla för kvalitet.

Vi satsar på dig om du satsar på oss! Utbildningsmöjligheter finns.

Krav på dig som Folieringstekniker:
* Du har certifiering inom foliemontör eller minst 3-4 års erfarenhet inom branschen.
* Du har stor vana av wrapping, du känner till e olika typer av material och är van att arbeta med flera olika produkter.
* Du erfarenhet och ser dig som en van användare av solfilm
* B-körkort

Vi ser gärna kvinnliga sökande till detta uppdrag.


Om verksamheten
PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. 17 år sedan starten med tillväxt, och en god prognos för 2022. Vår huvudkontor är belägget i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad, glas samt rekond- och Folierings avdelning. Under 2023 kommer vi att expandera i fler städer, där Helsingborg blir först ut.


Tjänsten är med start i april 2023.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Folieringstekniker till nyöppning

Ansök    Nov 15    Uniflex Sverige AB    Folierare
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars. Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig! Om tjänsten I den nya toppmoderna anläggningen i... Visa mer
Uniflex söker Folieringstekniker med stort intresse för sportbilar till PlatinumCars i Helsingborg. Du kommer rekryteras och bli direkt anställd av PlatinumCars.

Vill du jobba med Foliering av bilar med bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari eller andra exklusiva märken? Vill du jobba i ett växande företag och vara delaktig i ett team som ser positivt på framtiden? Då kan detta vara jobbet för Dig!


Om tjänsten
I den nya toppmoderna anläggningen i Helsingborg kommer du att utföra jobb i världsklass inom Wrapping.

Du har ett stort intresse för sportbilar och är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du gillar att se möjligheter och lösningar snarare än problem. Som person är du noggrann, strukturerad och har god känsla för kvalitet.

Vi satsar på dig om du satsar på oss! Utbildningsmöjligheter finns.

Krav på dig som Folieringstekniker:
* Du har certifiering inom foliemontör eller minst 3-4 års erfarenhet inom branschen.
* Du har stor vana av wrapping, du känner till e olika typer av material och är van att arbeta med flera olika produkter.
* Du erfarenhet och ser dig som en van användare av solfilm
* B-körkort

Vi ser gärna kvinnliga sökande till detta uppdrag.


Om verksamheten
PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. 17 år sedan starten med tillväxt, och en god prognos för 2022. Vår huvudkontor är belägget i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad, glas samt rekond- och Folierings avdelning. Under 2023 kommer vi att expandera i fler städer, där Helsingborg blir först ut.


Tjänsten är med start i april 2023.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker kyltekniker/mekaniker till Thermo King i Helsingborg

Arbetsbeskrivning Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontak... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du utvecklas i en roll som Kyltekniker och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu Kyltekniker som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att genomföra service och reparationer av kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. I dina arbetsuppgifter kommer även installation av kylaggregat att ingå. I arbetet kommer du att ha daglig kontakt med våra kunder och genomföra inbokade samt drop-in jobb. Du kommer till en början arbeta i vår verkstad som är belägen i Helsingborg. Med tiden finns det även möjlighet at få arbeta i fält och utgå från servicebil.

Din Profil
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som har en stark vilja att utvecklas i rollen. Kanske har du tidigare arbetat som mekaniker eller studerat fordonsmekanik. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du ödmjuk, social, serviceminded och värdesätter att hålla en hög servicegrad gentemot våra kunder.
B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är krav för tjänsten.
Du erbjuds en spännande tjänst med mycket utvecklingsmöjligheter. Vi värnar om vår kompetensförsörjning och erbjuder utbildningar löpande. Hos oss har du chansen att få gå en utbildning och bli certifierad Kyltekniker inom tung kyla.


Om företaget
Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Karl Andersson, [email protected].
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Låssmed till Avarn Security Systems Helsingborg

Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäc... Visa mer
Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäckande och har kontor och butiker på flera orter i Sverige och är i en ständig tillväxtfas.

Arbetsbeskrivning:

Till Helsingborg söker vi nu en låssmed.

Som låssmed kommer du utföra installation, service och förebyggande underhåll på Avarns kunder.
Du är vårt ansikte utåt i vardagen där du jobbar tätt mot kund och löser deras uppkomna problem/frågeställningar på bästa tänkbara sätt. Teamet består av ett antal tekniker som leds av en arbetsledare/projektledare.

Arbetet innefattar både mekaniska och elektriska lås, dörrautomatiker samt beslagning

Kvalifikationer: 
Vi söker en person som klarar av att jobba självständigt och som sedan tidigare har jobbat i minst 2år som låssmed.

Meriterande är om du har gesällbrev eller andra utbildningar inom låsinstallation.

Du skall vara noggrann, kvalitetsmedveten, samt kunna jobba i grupp. Vi ser att du är engagerad och nyfiken på att uppfylla kunders önskan om service och kvalitet. Du kommer att få arbeta i ett snabbt växande team där vi alla strävar efter gemenskap och lyhördhet. Som anställd hos oss har du chans till personlig utveckling och vi ser till att kompetensutveckla dig löpande. 

För att bli anställd måste du också bli godkänd i en säkerhetsprövning med kontroll i polisens och länsstyrelsens register. Tjänsten kan också innefatta arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

Körkort med B-behörighet är ett krav.

Förmåner

Bil enligt vår bilpolicy, mobiltelefon och dator och inloggning till vår förmånsportal Benify som bl.a. inkluderar tillgång till en förmånlig pensionstjänst via Lifeplan. Vi är på en tillväxtresa och vill att du ska utvecklas, och utbildas, med oss.
Vi har även en mycket förmånlig friskvårdssubvention.

Tjänsteställe: Helsingborg

Varaktighet: Heltid, tillsvidare. Provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Rekryteringsprocessen
Urval kommer att ske löpande och vi önskar därför ha din ansökan snarast möjligt. Ansökan görs via vår webbsida.


Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”. Visa mindre