Lediga jobb Ryds Glas AB i Helsingborg

Se alla lediga jobb från Ryds Glas AB i Helsingborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Helsingborg som finns inom det yrket.

Lärling till glasmästeriet i Göteborg

Ansök    Dec 1    Ryds Glas AB    Lärling, glastekniker
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 480 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och m... Visa mer
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 480 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande. Läs gärna mer på rydsglas.se
Om rollen
Ryds Glas söker lärling som vill lära sig glasmästeriyrket från grunden och få möjligheten att både utbilda sig och arbeta hos Sveriges ledande glasmästeri. Vi söker dig som är vår nästa talang och som vill utvecklas med oss långsiktigt.
Att vara lärling hos Ryds Glas innebär att du utbildas inom yrket och dagligen följer med glasmästarna i våra olika arbeten. Du kommer bland annat att få lära dig om olika underhålls- eller reparationsarbeten av planglas, så som fönster, fasader, tak, inredning, ljudisolering, energibesparing och säkerhetslösningar. Vi är experter på glas och våra glasmästare är alltid uppdaterade när det gäller nya och kreativa lösningar inom glas till våra kunder. Bland våra kunder finns både företag och privatpersoner såväl som kommuner och offentlig verksamhet.
Som lärling får du en lärlingsanställning och en handledare som kommer att vara ansvarig för dig under hela din lärlingsperiod. Du har tillsammans med din handledare en utbildningsplan med olika mål och delmål. Du får en utbildningsbok där vi registrerar utbildningsmoment och utbildningstimmar. Total utbildningstid är 5500 timmar innan man avlägger yrkesprovet. Efter godkänt yrkesprov kommer du att få ditt yrkesbevis och därefter arbeta egenhändigt som glasmästare hos oss.
Under utbildningen kommer du att prova på alla de olika arbetsmomenten som våra glasmästare utför. Arbetet är varierande och innebär allt ifrån uppmätning och tillskärning av glas på verkstaden till montering och installering på plats hos kund. Vanliga projekt är tex glasskador, glasräcken, uterum, balkonginglasningar, entréer eller glasinredning på kontor eller i hemmamiljö.
Vem söker vi?
För att vara aktuell för lärlingsplatsen behöver du en relevant utbildningsbakgrund, vilket vanligen är ifrån bygg- eller hantverksprogrammet på gymnasiet. Du kan antingen ha tagit studenten och jobbat något år inom hantverksyrke, alternativt ha din lärlingsperiod hos oss parallellt med dina gymnasiestudier.
Du behöver ha ett stort intresse för hantverksyrket, vara teknisk och händig. Vi ser gärna att du har provat på att arbeta med glas i någon form, alternativt samlat på dig erfarenhet ifrån andra hantverksyrken.
För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort driv och viljan att lära. Du ska tycka att det är roligt att samarbeta med andra och trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Som person är du flexibel, ansvarstagande och bidrar till den goda stämningen på arbetsplatsen.
Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett spännande lärlingsarbete på Sveriges ledande glasmästeri. Du får ett anställningskontrakt och givetvis lön efter avtal. För oss är det glasklart – med våra 75 år av kunskap, erfarenhet och yrkesskicklighet ska vi fortsätta att driva Ryds Glas och vår bransch framåt. Du får arbeta med modern glasmästeriteknik tillsammans med ett härligt gäng där arbetet präglas av arbetsglädje, erfarenhet och yrkesskicklighet. Tillsammans skapar vi ljusa rum för stora tankar, tak för nya perspektiv och golv för nya framsteg.
Ansökan
Vill du också vara med och förändra utsikten inom glasbranschen? Är du vår nästa lärling? Välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag. Sök senast den 30 december.
Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Emelina Bengtsdotter HR-generalist på telefon 042-32 94 48. Varmt välkommen att söka!
Sökord: lärling, glasmästarlärling, glasmästare, glastekniker, glasbranschen, glas, bygg, byggbranschen, hantverk, hantverksbranschen, glazier. Visa mindre

Kundsupport (sommarvikariat) till Ryds Glas i Helsingborg

Ansök    Apr 26    Ryds Glas AB    Kundtjänstmedarbetare
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 55 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 520 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och m... Visa mer
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 55 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 520 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Vi är experter på glas och våra glasmästare är alltid uppdaterade när det gäller nya och kreativa lösningar till våra kunder. Bland våra kunder finns både företag och privatpersoner såväl som kommuner och offentlig verksamhet. Vi erbjuder montage och underhålls- eller reparationsarbete av alla typer av planglas, så som fönster, fasader, tak, inredning, ljudisolering, energibesparing och säkerhetslösningar. Läs gärna mer på rydsglas.se

Om rollen

Vi söker en vikarierande kundsupportmedarbetare som vill vara med och stötta upp vår kundsupportfunktion under sommarperioden. Anställningen kommer vara i totalt nio veckor, mellan vecka 26-35. Det är viktigt att du kan arbeta alla dessa veckor. Ordinarie personal kommer att finnas på plats under hela perioden för att lära upp, handleda och guida dig rätt.

Kundsupporten är en viktig länk mellan våra kunder och våra glasmästerier. Du blir en betydelsefull person i vårt team av yrkesskickliga, erfarna och drivna medarbetare - som allihop älskar glas!

Du kommer främst att arbeta med:

- Hantering av inkommande kundärenden via telefon, mejl och chatt
- Fakturahantering
- Posthantering
- Viss övrig administration


Upplägg och praktisk information:

Perioden: v. 26-35.
Omfattning: Heltid
Arbetstider: mån-fre mellan kl. 7.00-15.30 eller 9.00-17.30
Placering: Ryds Glas huvudkontor på Stortorget i Helsingborg

Din profil

För att lyckas i rollen har du:

- Fullgjorda gymnasiestudier.
- Erfarenhet av liknande administrativt arbete alternativt har jobbat i någon form av serviceroll, kanske på restaurang, i butik eller liknande.
- Gått ut gymnasiet och söker nu ett meriterande sommarjobb.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
- God datavana och kunskaper i Officepaketet.


Erfarenhet inom kundtjänst inom bygg- eller hantverksbranschen är meriterande.

Som person är du självklart serviceinriktad och tycker att ett bra kundbemötande är A-O. Du är trevlig och lugn i mötet med kunden och ger alltid det lilla extra i varje kundkontakt. Du är kan arbeta i högt tempo, har ett stort tålamod och är noggrann. Du är självgående i ditt arbete samtidigt som du är en fena på att samarbeta med dina kollegor. Vidare är du en sann ”multitaskare” som är snabb på tangentbordet och kan arbeta i flera program samtidigt.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett spännande arbete på Sveriges ledande glasmästeri. För oss är det glasklart - med våra 75 år av kunskap, erfarenhet och yrkesskicklighet ska vi fortsätta att driva Ryds Glas och vår bransch framåt. Du får arbeta i ett härligt gäng där arbetet präglas av arbetsglädje, erfarenhet och yrkesskicklighet.

Tillsammans skapar vi ljusa rum för stora tankar, tak för nya perspektiv och golv för nya framsteg.

Ansökan

Vill du också vara med och förändra utsikten inom glasbranschen? Är du vår nästa kollega? Välkommen att skicka in din ansökan snarast via denna länk jobb.rydsglas.se, på vår hemsida. Intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Emelina Bengtsdotter på personalavdelningen, på tel. 042-32 94 48. Sista ansökningsdag är den 22 maj 2022. Varmt välkommen att söka!

Sökord: sommarjobb, feriejobb, kundtjänst, kundservice, kundsupportmedarbetare, support, customer support, administration, admin.Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Supportspecialist till Ryds Glas

Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 900 MSEK och är verksamma på drygt 60 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 600 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och m... Visa mer
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 900 MSEK och är verksamma på drygt 60 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 600 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Läs gärna mer på rydsglas.se

Om rollen

I rollen som supportspecialist ansvarar du för att ge teknisk support till företagets interna organisation och medarbetare där du många gånger är användarnas första kontakt med IT.

Din främsta uppgift att leverera service i världsklass gällande support och felavhjälpning vid tekniska problem. Du kommer att få en gedigen introduktion och samarbetar nära dina kollegor.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som kan:

- Underhåll, felsökning och installation, huvudsakligen i Windowsmiljö
- Felsökning av såväl hårdvara som mjukvara som till stor del hanteras via fjärrverktyg
- Ta emot samt registrera ärenden i företagets ärendehanteringssystemUtbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Du har en god känsla för service och trivs med att vara ansiktet utåt mot organisationen. Du bör ha särskilda kunskaper inom IT och ett intresse för teknik samt viljan att lära och lära ut. Du är en problemlösare som hittar smarta lösningar på kort och lång sikt. Du trivs med en hög arbetsbelastning och har en förmåga att agera under stress.

Sammanfattningsvis:

- Goda datorkunskaper och starkt intresse för IT
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
- Gymnasial utbildning inom IT/Teknik
- Erfarenhet av teknisk support/helpdesk, kundtjänst


För att lyckas i rollen behöver du hög servicekänsla, trivas att arbeta med varierande arbetsuppgifter och vara noggrann i ditt arbete. Som person är du även initiativtagande, ansvarstagande och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för tjänsten.

Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett spännande arbete på Sveriges ledande glasmästeri. För oss är det glasklart - med våra 75 år av kunskap, erfarenhet och yrkesskicklighet ska vi fortsätta att driva Ryds Glas och vår bransch framåt. Du får arbeta med modern glasmästeriteknik tillsammans med ett härligt gäng där arbetet präglas av arbetsglädje, erfarenhet och yrkesskicklighet.

Tillsammans skapar vi ljusa rum för stora tankar, tak för nya perspektiv och golv för nya framsteg.

Ansökan

Är du vår nästa kollega? Välkommen att skicka in din ansökan till oss, senast den 23 december. Vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Daniel Rexlind via mejl: [email protected]

Varmt välkommen att ansöka!Sökord: #IT #IT-support #supportmedarbetare #IT-system #support #kundservice] Visa mindre

Sveriges största glasmästeri söker nya kollegor!

Ansök    Nov 1    Ryds Glas AB    Redovisningsekonom
Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material. De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 600 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 410 anställda och behöver... Visa mer
Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material. De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster.


Koncernen omsätter idag 600 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 410 anställda och behöver nu förstärka med fler kompetenta kollegor för att fortsätta sin tillväxtresa. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökanden.
 
Företagets övergripande mål är att skapa en trivsam och säker arbetsplats som attraherar, välkomnar, behåller och utvecklar alla duktiga människor. Med hjälp av snabba beslutsprocesser, högt i tak och ett vasst erbjudande har vi vuxit till Sveriges ledande glasmästerikedja. Nu behöver vi bli fler. Är du en av de vi söker?
 
Om tjänsten
Som Redovisningsekonom ansvarar du för bokföring, lönehantering, ekonomiadministration samt en del bokslutsarbete. I rollen kommer du även att stötta och ge support till verkstäderna i olika delar av landet.
 
Övergripande arbetsområden
·        Kundreskontra – bokföring och avstämning
·        Leverantörsreskontra – bokföring och avstämning
·        Bank- och kassaavstämningar
·        Övrig löpande bokföring
·        Lönehantering
·        Upprättande av uppbördsdeklarationer
·        Visst rapport- och bokslutsarbete
·        Stöd och support till verkstäderna
 
Profil
Ryds Glas söker dig som har 3-5 års erfarenhet av redovisning samt en god administrativ och kommunikativ förmåga. Du har en positiv inställning till förändringar och du har en förmåga att planera och strukturera din egen tid. Ryds Glas ser även gärna att du har erfarenhet av affärssystem och IT-hjälpmedel och att du är ett gott representativt föredöme både internt och externt.
 
Ansökan
Eftersom vi genomför intervjuer löpande under ansökningstiden rekommenderar vi dig att söka redan idag. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Malin Johansson på [email protected] eller på telefon 042-32 94 42. Visa mindre

Sveriges största glasmästeri söker ekonomiassisten!

Ansök    Jun 8    Ryds Glas AB    Ekonomiassistent
Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material. De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 600 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 450 anställda och behöver... Visa mer
Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material. De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster.

Koncernen omsätter idag 600 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 450 anställda och behöver nu förstärka med fler kompetenta kollegor för att fortsätta sin tillväxtresa. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Företagets övergripande mål är att skapa en trivsam och säker arbetsplats som attraherar, välkomnar, behåller och utvecklar alla duktiga människor. Med hjälp av snabba beslutsprocesser, högt i tak och ett vasst erbjudande har vi vuxit till Sveriges ledande glasmästerikedja. Nu behöver vi bli fler. Är du en av de vi söker?

Om tjänsten
Som vikarierande Ekonomiassistent arbetar du i ett ekonomiteam med 8 personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är inom leverantörsreskontraprocessen. I rollen kommer du även ha kontakt med våra verksamhetschefer i olika delar av landet.

Övergripande uppgifter
· Kontera upp leverantörsfakturor
· Ta fram betalningsförslag
· Avstämningar
· Hantering av anläggningsregister

Profil
Ryds Glas söker dig som har erfarenhet av leverantörsreskontraarbete samt en god administrativ och kommunikativ förmåga. Du har en positiv inställning till förändringar och du har en förmåga att planera och strukturera din egen tid. Ryds Glas ser även gärna att du har erfarenhet av affärssystem och IT-hjälpmedel och att du är ett gott representativt föredöme både internt och externt.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan för ett års vikariat via mail till [email protected] Eftersom vi genomför intervjuer löpande under ansökningstiden rekommenderar vi dig att söka redan idag.

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Malin Johansson på mail eller på telefon 042-32 94 42 Visa mindre

Sveriges största glasmästeri söker Verksamhetskoordinator i Helsingborg!

Ansök    Dec 2    Ryds Glas AB    Administrativ assistent
Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material. De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 650 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 450 anställda och behöver nu... Visa mer
Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material.
De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 650 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 450 anställda och behöver nu förstärka med fler kompetenta kollegor för att fortsätta sin tillväxtresa. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökanden. Företagets övergripande mål är att skapa en trivsam och säker arbetsplats som attraherar, välkomnar, behåller och utvecklar alla duktiga människor.

Med hjälp av snabba beslutsprocesser, högt i tak och ett vasst erbjudande har vi vuxit till Sveriges ledande glasmästerikedja. Nu behöver vi bli fler. Är du en av de vi söker?

Arbetsuppgifter
I rollen som Verksamhetskoordinator blir du en viktig del i ett team av yrkesskickliga, erfarna och glada medarbetare inom verksamhetsområdet Norra Skåne. Du stöttar verksamhetschefen i det dagliga arbetet och arbetar aktivt för att utveckla processer och arbetssätt. Din arbetsplats är på verkstaden i Helsingborg och du rapporterar till Verksamhetschefen för Norra Skåne.

Exempel på arbetsuppgifter:
· Hantering av inkommande kundärende via telefon, mail, portaler och sms
· Registrera arbetsorder
· Fakturera
· Ta emot leveranser
· Göra beställningar
· Inventeringar
· Vara delaktig i KMA-arbetets förbättringsarbete
· ISO-certifieringsarbete, bl. a inom avfallshantering och källsortering, skyddsronder och hantering av kemikalier
· Hålla rent och snyggt på anläggningen
· Bedriva förbättringsarbete av befintlig verksamhet

Din profil
För att lyckas i rollen är du social, serviceinriktad och har lätt för att kommunicera både verbalt och i skrift. Du har en stor drivkraft att lyckas och du motiveras i en roll där du får bemöta och hjälpa kunder utifrån deras behov. Vidare har du ett positivt förhållningssätt och ser lösningar istället för problem. Som person är du flexibel och kan enkelt anpassa dig efter nya förhållanden.

Du har tidigare erfarenhet från liknande roll inom service och/eller administration

· Du har en mycket god administrativ förmåga
· Du är en god kommunikatör, både skriftligt och verbalt


Vi ser gärna att
· Du är driven, självgående och ansvarstagande
· Du är strukturerad och organiserad i ditt arbetssätt
· Du kan använda dig av digitala verktyg och system
· Du har en förmåga att analysera, förstå och utveckla befintlig verksamhet
· Du har förståelse för vad kunderna värdesätter och kvalitet och servicekänsla är självklarheter i ditt dagliga arbete.

I denna process lägger vi stor vikt vid social förmåga då arbetet innefattar mycket kontakt med kund samt nära samarbete med kollegor. Har du dessutom erfarenhet från glasbranschen är det ett stort plus.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan via mail. Eftersom vi genomför intervjuer löpande under ansökningstiden rekommenderar vi dig att söka redan idag.

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Jonas Björk Lindström på [email protected] eller på telefon 042-329415.
. Visa mindre