Lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Helsingborg

Se lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Helsingborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Helsingborg som finns hos arbetsgivaren.

Massör / massageterapeut Helsingborg

Vi söker diplomerade massageterapeuter för arbete på företag. Massagen sker på kontor/ arbetsplatser och du har fasta företagskunder som du återkommer till och lär känna. Massagebänk, bänkpapper och tillbehör finns på plats så du behöver inte själv ta med dig något. Vi vill att du har ett stort intresse för att hjälpa människor med både massagebehandlingen och motivera för ett hälsosamt liv. Du ska tala flytande svenska. Visa mer
Vi söker diplomerade massageterapeuter för arbete på företag. Massagen sker på kontor/ arbetsplatser och du har fasta företagskunder som du återkommer till och lär känna. Massagebänk, bänkpapper och tillbehör finns på plats så du behöver inte själv ta med dig något. Vi vill att du har ett stort intresse för att hjälpa människor med både massagebehandlingen och motivera för ett hälsosamt liv. Du ska tala flytande svenska. Visa mindre

Massageterapeut

Clinicus Ryggcenter har stor efterfrågan på våra tjänster och söker dig som vill jobba deltid eller heltid som massör på kliniken. Clinicus Ryggcenter öppnandes 2022 och är idag en komplett mottagning med engagerade och välutbildade naprapater, kiropraktorer, massörer, fysioterapeuter och psykolog. Vi jobbar både mot privatpersoner och företag med friskvård och rehabilitering. Vi söker en massageterapeut med en ambition att växa i din yrkesprofession till... Visa mer
Clinicus Ryggcenter har stor efterfrågan på våra tjänster och söker dig som vill jobba deltid eller heltid som massör på kliniken.
Clinicus Ryggcenter öppnandes 2022 och är idag en komplett mottagning med engagerade och välutbildade naprapater, kiropraktorer, massörer, fysioterapeuter och psykolog. Vi jobbar både mot privatpersoner och företag med friskvård och rehabilitering.
Vi söker en massageterapeut med en ambition att växa i din yrkesprofession tillsammans med vårt team.
Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet.
Som person är du ansvarstagande och självgående, hos oss ansvarar du själv att fylla dina dagar. Det är också viktigt att du är initiativrik, lösningsorienterat och har en god samarbetsförmåga.
Vi ser fram mot att få berätta mer om vår verksamhet och höra om dig och dina erfarenheter. Visa mindre

Spaterapeut/Hudterapeut

Trivas SPA söker spaterapeut. Trivas är ett familjeföretag som funnits i 21 år. Vi söker nu en spaterapeut som kan vara värdinna samt kunna utföra behandlingar då och då. Gärna utbildad hudterapeut eller massageterapeut. Du ska ha utbildning och erfarenhet, vara positiv och trevlig. Ha ett fint sätt mot kunden. Visa mer
Trivas SPA söker spaterapeut.
Trivas är ett familjeföretag som funnits i 21 år. Vi söker nu en spaterapeut som kan vara värdinna samt kunna utföra behandlingar då och då. Gärna utbildad hudterapeut eller massageterapeut.
Du ska ha utbildning och erfarenhet, vara positiv och trevlig. Ha ett fint sätt mot kunden. Visa mindre

Massageterapeut

Trivas på Råå är ett familjeföretag med restaurang, spa och hotell. Vi söker nu massageterapeuter som kan jobba både deltid men även heltid. Vi ser att du har hög arbetsmoral, erfarenhet sedan tidigare, ett fint sätt och trevligt kundbemötande. Du ska vara renlig, ärlig och positiv. Visa mer
Trivas på Råå är ett familjeföretag med restaurang, spa och hotell. Vi söker nu massageterapeuter som kan jobba både deltid men även heltid.
Vi ser att du har hög arbetsmoral, erfarenhet sedan tidigare, ett fint sätt och trevligt kundbemötande. Du ska vara renlig, ärlig och positiv. Visa mindre

Frisör

Ansök    Apr 28    Gents Go AB    Herrfrisör
Är du en grym frisör eller barberare? Vill du arbeta i en inspirerande och varierande miljö? Just nu söker vi en nya frisörer till våra salonger i Helsingborg och Malmö. OM GENTS GO Gents Go är ett nytt koncept, frisörtjänster för kunder och frisörer som älskar smidiga lösningar. Snabbt, enkelt, digitalt. Gents Go är en digital drop in salong för kunder som är ute i sista minuten och lätt tar till sig ny teknik. Gents Go är ett systerbolag till den kända ... Visa mer
Är du en grym frisör eller barberare? Vill du arbeta i en inspirerande och varierande miljö? Just nu söker vi en nya frisörer till våra salonger i Helsingborg och Malmö.
OM GENTS GO
Gents Go är ett nytt koncept, frisörtjänster för kunder och frisörer som älskar smidiga lösningar. Snabbt, enkelt, digitalt. Gents Go är en digital drop in salong för kunder som är ute i sista minuten och lätt tar till sig ny teknik. Gents Go är ett systerbolag till den kända e-handeln www.gents.com och butikskoncepten Gents.
OM TJÄNSTEN
Som frisör hos Gents Go utför du endast klippningar på 20 minuter. Du är stresstålig och har ett högt eget driv. Arbete på Gents Go's systersalonger kommer att förekomma så körkort och bil är ett plus.
Tjänsten är heltidsanställning i två månader och sedan övergår du till att bli egen företagare.
VEM SÖKER VI
Du har dokumenterad arbetslivserfarenhet inom frisöryrket. Du har lätt för att lära och har ett eget intresse av att hålla koll på rådande trender inom vår bransch. Du talar och förstår svenska men behärskar även engelska.
Som person är du driven, framåt, ansvarstagande och har ett högt servicefokus. Du är hängiven i ditt arbete, ger det lilla extra och tycker att kundvård är extremt viktigt. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete. Visa mindre

Vi söker salongschef till Väla

Ansök    Maj 15    Raise Sweden AB    Frisör
Nikita Hair är Nordens största och ledande frisörkedja med 33 salonger i Sverige. I över 30 år har våra duktiga frisörer haft flera miljoner kundbesök och vi står varje dag redo med sax, kam och goda råd för att ge dig "a great feeling”. 1984 spelades Elton Johns superhit "Nikita" på radiostationerna, och därmed räknas han som gudfar för det fantastiska äventyret som startade med en enda frisörsalong i byn Tverlandet utanför Bodø. Entreprenören och grunda... Visa mer
Nikita Hair är Nordens största och ledande frisörkedja med 33 salonger i Sverige.
I över 30 år har våra duktiga frisörer haft flera miljoner kundbesök och vi står varje dag redo med sax, kam och goda råd för att ge dig "a great feeling”.

1984 spelades Elton Johns superhit "Nikita" på radiostationerna, och därmed räknas han som gudfar för det fantastiska äventyret som startade med en enda frisörsalong i byn Tverlandet utanför Bodø. Entreprenören och grundaren Inger Ellen Nicolaisen har med mod, entusiasm och passion för att utveckla människor skapat Historiens Största Äventyr inom Hår och Skönhet.

Tillsammans med sina många duktiga medarbetare har Norges okrönta frisördrottning lyckats att bygga framgångsrika frisörer i Norge och Sverige genom starkt kundfokus, högutbildade frisörer och en stark företagskultur där vi tar ansvar för att göra varandra bättre.

Inger Ellens livsmotto inspirerar oss att alltid fokusera på utveckling för att göra varje kundbesök unikt.
"Oavsett om du tror att du att du kan klara det, eller tror att du inte kan klara det - så har du helt rätt!"
- Henry FordÄr du frisör med äkta frisörglädje och önskar att bli vår nya ledstjärna?

Nikita Hair öppnar yttligare en salong och kommer bli en salong med mycket frisörglädje, där alla delar samma passion för yrket.

Vi arbetar med Wella som huvudleverantör.

Tycker du om att ta egna initiativ, ser positivt på att anta utmaningar och arbeta i ett glatt team?

Har du stor känsla för service, ledarskap och en passion frisöryrket?

Rekrytering sker löpande så skicka in ansökningen snarast.

 

Tycker du om att arbeta i en aktiv miljö där du erbjuds att utveckla din talang tillsammans med inspirerande människor?

Du arbetar aktivt med att överträffa kundens förväntningar och inspirerar dessa till ytterligare besök och köp genom din kreativitet, yrkesstolthet, professionalitet, goda produktkunskap, entusiasm och engagemang.

Du inspirerar dina medarbetare för att utvecklas som person, professionellt och mot gemensamma mål.

 

Kvalifikationer

Gesällbrev

Yrkeserfarenhet

Ledaregenskaper

Du har ett sinne för salongens drift

 

Personliga egenskaper

Entusiastisk

Passion för frisöryrket

Serviceminded

Ledarskapserfarenhet

 

Vi erbjuder

God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla

Goda lönevillkor och personalförmåner

Stora karriärmöjligheter både i Sverige och Norge

Akademisk utbildning genom Nikita Academy 

Personlig utveckling

 

Vi söker dig som gått godkänd frisörskola som nu är trainee och önskar att arbeta i en aktiv miljö där du får utveckla din talang tillsammans med inspirerande människor. Visa mindre

Medarbetare

Ansök    Mar 23    DM Klinik AB    Stylist
Kom och bli ett med hos oss på DM Kliniken ,Vi söker dig som brinner för ditt jobb och vill vara med på vår utvecklingsresa. Om dig Vi söker dig som är utbildad laserterapeut och som tidigare arbetat med laser för hårborttagning. Som laserterapeut arbetar du självständigt och har din egen kundkrets. Det är av meriterande värde om du är utbildad som fransstylist. Kräver arbetserfarenhet minst ett år inom branschen. Utbildning Certifikat inom laserbe... Visa mer
Kom och bli ett med hos oss på DM Kliniken ,Vi söker dig som brinner för ditt jobb och vill vara med på vår utvecklingsresa.


Om dig
Vi söker dig som är utbildad laserterapeut och som tidigare arbetat med laser för hårborttagning. Som laserterapeut arbetar du självständigt och har din egen kundkrets.
Det är av meriterande värde om du är utbildad som fransstylist.
Kräver arbetserfarenhet minst ett år inom branschen.
Utbildning
Certifikat inom laserbehandlingar
certifikat som fransstylist
Du ska brinna för ditt yrke och vara beredd på att ge det där lilla extra till kunden samt ha en positiv inställning.
Lön
Överenskommelse


Är du intresserad? Skicka in ditt CV och personligt brev till [email protected]
Intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hudterapeut till skönhetsklinik

Ansök    Mar 31    Eterna AB    Hudterapeut
Vi söker en hudterapeut (kvinna) som talar och skriver svenska och engelska flytande, och som har erfarenhet av att arbeta med människor och är serviceminded, kan svara på samtal, sms och mail. Du kommer att sitta i vår reception och ta emot våra kunder men även att utföra behandlingar så som enklare laser- och ansiktsbehandlingar. Lättare städning på morgnarna innan öppning är också en arbetssyssla du skall vara bekväm med, så som att dammsuga om det är s... Visa mer
Vi söker en hudterapeut (kvinna) som talar och skriver svenska och engelska flytande, och som har erfarenhet av att arbeta med människor och är serviceminded, kan svara på samtal, sms och mail. Du kommer att sitta i vår reception och ta emot våra kunder men även att utföra behandlingar så som enklare laser- och ansiktsbehandlingar.
Lättare städning på morgnarna innan öppning är också en arbetssyssla du skall vara bekväm med, så som att dammsuga om det är smutsigt samt tömma soppåsarna i kliniken.
Tjänsten är på heltid med arbetstimmarna från 9:30 till 18:00, måndag till fredag.
Skicka in din ansökan via mail på [email protected] Visa mindre

Nikita Hair Malmö väla söker frisör och trainee

Ansök    Apr 12    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? På Nikita Hair väla  arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör och trainees som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss! Vem är du? • Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • God arbetsm... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?


På Nikita Hair väla  arbetar ett härligt team med både färdiga frisörer och trainees. Vi har nu möjlighet att utöka teamet och söker därför en driven frisör och trainees som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!

Vem är du?


• Färdigutbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi står för kostnaden för delprov, gesällbrev och mästarbrev!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamaktiviteter och gemenskap! 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Vi söker dig som gått godkänd frisörskola som nu är trainee och önskar att arbeta i en aktiv miljö där du får utveckla din talang tillsammans med inspirerande människor. Visa mindre

Frisör sökes till Tim's Haircut i Helsingborg

Ansök    Mar 16    Tim's Haircut AB    Frisör
Tim’s Haircut har blivit utsedd till Årets frisörföretagare i Sverige och har fått mycket uppmärksammat både nationellt och internationellt. Är du en motiverad och kreativ frisör som vill utvecklas och bli del i ett hängivet frisörteam? Om svaret på dessa frågor är ja så har du kommit rätt. Vi fortsätter att växa och söker nu en frisör som kan bli en del av vårt enastående team. Om du kan se dig själv som del i en innovativ, fartfylld och framförallt triv... Visa mer
Tim’s Haircut har blivit utsedd till Årets frisörföretagare i Sverige och har fått mycket uppmärksammat både nationellt och internationellt. Är du en motiverad och kreativ frisör som vill utvecklas och bli del i ett hängivet frisörteam?
Om svaret på dessa frågor är ja så har du kommit rätt. Vi fortsätter att växa och söker nu en frisör som kan bli en del av vårt enastående team.
Om du kan se dig själv som del i en innovativ, fartfylld och framförallt trivsam miljö full av karriärmöjligheter, eller om du helt enkelt är nyfiken på att veta mer, så är du välkommen att kontakta oss för att boka in ett förtroligt möte.
Läs mer om Tim's Haircut på www.timshaircut.se
Övrig information:
Krav: Gesällbrev eller Frisörlicens
Tillträde: Omgående
Anställningsgrad: Heltid / Deltid
Lön: Enligt kollektivavtal (fast lön + rörlig)
Urval av kandidater sker löpande. Skicka därför in din ansökan med CV, personligt brev och foto så snart som möjligt till:
Tim's Haircut AB
Att: Tim Ohlson
Fågelsångsgatan 3
252 20 Helsingborg
eller lägg ett mail på: [email protected] Visa mindre

Hudterapeut

Ansök    Mar 21    Trivas På Råå AB    Hudterapeut
Trivas SPA söker hudterapeut. Trivas är ett familjeföretag som funnits i 21 år. Vi söker nu två hudterapeuter, en heltid och en deltid. Du ska ha utbildning och erfarenhet, vara positiv och trevlig. Ha ett fint sätt mot kunden. Visa mer
Trivas SPA söker hudterapeut.
Trivas är ett familjeföretag som funnits i 21 år. Vi söker nu två hudterapeuter, en heltid och en deltid.
Du ska ha utbildning och erfarenhet, vara positiv och trevlig. Ha ett fint sätt mot kunden. Visa mindre

Massageterapeut

Trivas på Råå är ett familjeföretag med restaurang, spa och hotell. Vi söker nu massageterapeuter som kan jobba både deltid men även heltid. Vi ser att du har hög arbetsmoral, erfarenhet sedan tidigare, ett fint sätt och trevligt kundbemötande. Du ska vara renlig, ärlig och positiv. Visa mer
Trivas på Råå är ett familjeföretag med restaurang, spa och hotell. Vi söker nu massageterapeuter som kan jobba både deltid men även heltid.
Vi ser att du har hög arbetsmoral, erfarenhet sedan tidigare, ett fint sätt och trevligt kundbemötande. Du ska vara renlig, ärlig och positiv. Visa mindre

Hudterapeut

Ansök    Jan 10    Trivas På Råå AB    Hudterapeut
Trivas SPA söker hudterapeut. Trivas är ett familjeföretag som funnits i 20 år. Vi söker nu en hudterapeut deltid. Främst kvällar och helger. Du ska ha utbildning och erfarenhet, vara positiv och trevlig. Ha ett fint sätt mot kunden. Visa mer
Trivas SPA söker hudterapeut.
Trivas är ett familjeföretag som funnits i 20 år. Vi söker nu en hudterapeut deltid. Främst kvällar och helger.
Du ska ha utbildning och erfarenhet, vara positiv och trevlig. Ha ett fint sätt mot kunden. Visa mindre

Frisör

Ansök    Jan 23    J Frisör i Helsingborg AB    Herrfrisör
J Frisör Helsingborg AB J Frisör salong i Helsingborg är en väletablerad och välkänd salong, som erbjuder allt inom herrklippning. Vad erbjuder vi dig? Möjligheten att komma till ett företag som vill satsa på dig. Vi erbjuder ständigt utveckling i form av interna utbildningar och stor delaktighet i salongens verksamhet. Tjänsten är på 100% och en stor kundkrets finns att tillgå från start som vi gemensamt sen byggare upp ytterligare. Kvalifikationer: Utbi... Visa mer
J Frisör Helsingborg AB
J Frisör salong i Helsingborg är en väletablerad och välkänd salong, som erbjuder allt inom herrklippning.
Vad erbjuder vi dig?
Möjligheten att komma till ett företag som vill satsa på dig. Vi erbjuder ständigt utveckling i form av interna utbildningar och stor delaktighet i salongens verksamhet.
Tjänsten är på 100% och en stor kundkrets finns att tillgå från start som vi gemensamt sen byggare upp ytterligare.
Kvalifikationer:
Utbildad frisör. Du behöver känna dig trygg inom alla delar av frisöryrket (Herr).
Vem är du som person?
För att trivas i rollen och hos oss så behöver du brinna för ditt yrke och dina kunder. Du andas servicekänsla och det bästa du vet är att överträffa kundens förväntningar. Vi önskar hitta en person som har bra energi.
Låter det som något för dig?
Då vill vi att du skickar din ansökan till [email protected] Märk ansökan med Frisör. Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med mig på : 0760107677 Visa mindre

Massageterapeut

Trivas på Råå är ett familjeföretag med restaurang, spa och hotell. Vi söker nu en massageterapeut som kan jobba deltid, främst helger. Vi ser att du har hög arbetsmoral, erfarenhet sedan tidigare, ett fint sätt och trevligt kundbemötande. Du ska vara renlig, ärlig och positiv. Visa mer
Trivas på Råå är ett familjeföretag med restaurang, spa och hotell. Vi söker nu en massageterapeut som kan jobba deltid, främst helger. Vi ser att du har hög arbetsmoral, erfarenhet sedan tidigare, ett fint sätt och trevligt kundbemötande. Du ska vara renlig, ärlig och positiv. Visa mindre

Söker herrfrisör/frisör/barberare

Ansök    Jan 5    Car & Cut MM AB    Herrfrisör
Vi söker dig som är frisör/barberare och har ett par års erfarenheter i yrket. Hos oss arbetar vi med att alltid ha kunden i fokus och med krav på hög service. Som frisör/barberare bör du vara kreativ, ansvarsfull positiv samt serviceinriktad. Självklart behöver du behärska allt vad frisöryrket/barberaryrket. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina be... Visa mer
Vi söker dig som är frisör/barberare och har ett par års erfarenheter i yrket. Hos oss arbetar vi med att alltid ha kunden i fokus och med krav på hög service. Som frisör/barberare bör du vara kreativ, ansvarsfull positiv samt serviceinriktad. Självklart behöver du behärska allt vad frisöryrket/barberaryrket.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör - Idas Hårdesign på Väla Centrum

Ansök    Jan 8    Denis Hårdesign AB    Frisör
Vi söker nu en driven frisör som vill bli en del av vårt fantastiska team! Vi kan erbjuda heltid, deltid eller endast timmar. Finns även möjlighet till att hyra stol. Vi jobbar mest med färgbehandlingar och klippningar. Vi har Wella som huvudleverantör och utbildar oss alltid inom de senaste teknikerna tillsammans med tekniker från Wella. Vem är du? Utbildad frisör (obehörig eller behörig frisör) Kreativ och serviceinriktad Klarar av att jobba i ett team ... Visa mer
Vi söker nu en driven frisör som vill bli en del av vårt fantastiska team! Vi kan erbjuda heltid, deltid eller endast timmar. Finns även möjlighet till att hyra stol.
Vi jobbar mest med färgbehandlingar och klippningar. Vi har Wella som huvudleverantör och utbildar oss alltid inom de senaste teknikerna tillsammans med tekniker från Wella.
Vem är du?
Utbildad frisör (obehörig eller behörig frisör)
Kreativ och serviceinriktad
Klarar av att jobba i ett team

Vad erbjuder vi dig?
God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
Utbildningar och personlig utveckling

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Diplomerad medicinsk fotterapeut

Syster Sussies medicinska fotklinik grundades 2012. Kliniken ligger centralt i Helsingborg och vi har nyligen flyttat till Södra Storgatan 37 i en helrenoverad, verksamhet - och handikappanpassad lokal. Lokalen har ljusa och stora behandlingsrum med god ventilation och rymlig väntrum med separat kundtoalett. Kliniken har utrustats med modern utrustning samt datoriserade bokning och journalsystem. Den huvudsakliga sysselsättningen är avancerad medicinsk fot... Visa mer
Syster Sussies medicinska fotklinik grundades 2012. Kliniken ligger centralt i Helsingborg och vi har nyligen flyttat till Södra Storgatan 37 i en helrenoverad, verksamhet - och handikappanpassad lokal. Lokalen har ljusa och stora behandlingsrum med god ventilation och rymlig väntrum med separat kundtoalett. Kliniken har utrustats med modern utrustning samt datoriserade bokning och journalsystem. Den huvudsakliga sysselsättningen är avancerad medicinsk fotvård med hög kvalité med ledning av legitimerad sjuksköterska. Från och med 2021.01.11 har kliniken vårdavtal med Region Skåne.
Kliniken har runt 4000 registrerade kunder, 86 % är återkommande kunder. Vi utför ca 350 behandlingar i månaden. Vårt kundunderlag är ständigt växande och vi tar emot ca 30 - 35 nya kunder i månaden. Våra behandlingar är enastående och är mycket efterfrågade.
Vi erbjuder en trevlig och stimulerande arbetsplats, med förmåner. Du har möjlighet till ständigt kompetensutveckling i form av betalda utbildningar.


Vi söker nu en ny kollega som är utbildad medicinsk fotterapeut. Du som söker denna tjänsten ska vilja göra skillnad och vara engagerad i sin yrkesroll. Våra kunder är vana vid toppkvalité och vi har ett gott samarbete med närliggande vårdgivare. Vi lägger stor vikt på att Du ska vara lojal, positiv, flexibel, ha god känsla för service och kan fatta egna beslut. Du ska även kunna arbeta självständigt på en professionell nivå. Eftersom kliniken är under ständig utveckling så måste du också gilla att utvecklas tillsammans med oss.
Tjänsten börjar med provanställning med möjlighet till fasttjänst. Dina arbetstider är schemalagda så du har möjlighet att planera din fritid. Du har möjlighet att påverka dina arbetstider och procenten du jobbar på. Individuell lönesättning.
Tillträde enligt överenskommelse. Gärna så snart så möjligt.
Yrkesbenämning:
Diplomerad medicinsk fotterapeut
Relevant utbildning


Beskrivning av arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk fotterapeut
samt städning , receptionist uppgifter och kundvård


Utbildning:
Diplomerad medicinsk fotterapeut


Erfarenheter:
Språkkunskaper: goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift
PC/Mac program: Grundläggande IT kunskap


Meriterande att du har erfarenhet som medicinsk fotterapeut. Visa mindre

Frisör och trainee Nikita Hair Väla Centrum

Ansök    Jan 4    Raise Sweden AB    Frisör
Är du frisör eller trainee med äkta frisörglädje och önskar att arbeta i en aktiv miljö där du erbjuds möjlighet att utveckla din talang tillsammans med inspirerande människor? Våra salonger har stundtals en hektiskt miljö med många fasta kunder och drop-in.   Arbetsuppgifter Göra kunden nöjd och förmedla ”a great feeling”! Sedvanliga uppgifter inom frisöryrket   Kvalifikationer Gesällbrev Yrkeserfarenhet Obehörig frisör   Personliga egenskaper... Visa mer
Är du frisör eller trainee med äkta frisörglädje och önskar att arbeta i en aktiv miljö där du erbjuds möjlighet att utveckla din talang tillsammans med inspirerande människor?

Våra salonger har stundtals en hektiskt miljö med många fasta kunder och drop-in.

 

Arbetsuppgifter

Göra kunden nöjd och förmedla ”a great feeling”!

Sedvanliga uppgifter inom frisöryrket

 

Kvalifikationer

Gesällbrev

Yrkeserfarenhet

Obehörig frisör

 

Personliga egenskaper

Entusiastisk

Passion för frisöryrket

Serviceminded

 

Vi erbjuder

God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla

Goda lönevillkor och personalförmåner

Stora karriärmöjligheter både i Sverige och Norge

Akademisk utbildning genom Nikita Academy och Color Master Expert

Personlig utveckling

Möjlighet att vara med i Nikita Creative Team Visa mindre

Frisör till Helsingborg sökes!

Ansök    Jan 4    Cutters AB    Frisör
Kom och jobba med vårt frisörgäng i Helsingborg! Vi söker nu fler frisörer till vår salong i Väla Helsingborg. Är du frisör och redo för nya utmaningar? Sök då redan idag! Vi söker frisörer på heltid med start omgående. Cutters är ett innovativt frisörföretag som satsar på att erbjuda effektiva och kvalitetssäkrade klipp till våra kunder med samma pris för alla. Vi har 123 salonger i Norge, Sverige och Finland med ambitionen att växa mer! Vi tar hand om v... Visa mer
Kom och jobba med vårt frisörgäng i Helsingborg! Vi söker nu fler frisörer till vår salong i Väla Helsingborg. Är du frisör och redo för nya utmaningar? Sök då redan idag!

Vi söker frisörer på heltid med start omgående. Cutters är ett innovativt frisörföretag som satsar på att erbjuda effektiva och kvalitetssäkrade klipp till våra kunder med samma pris för alla. Vi har 123 salonger i Norge, Sverige och Finland med ambitionen att växa mer! Vi tar hand om varandra och har roligt tillsammans????

Arbetsuppgifter

- Utföra effektiva och kvalitetssäkrade hårklippningar. Vi färgar inte!

- Ge god kundservice och produktförsäljning.

- Säkerställ en professionell produktplacering och hantera produkt påfyllning.

- Se till att salongen hela tiden framstår som städad och ren.Yrkes kvalifikationer

- Intyg som frisör (Lång erfarenhet kan kompensera för bristande utbildningskrav).

- God digital kompetens då vi är ett väldigt tekniskt företag.

- Behärska svenska eller engelska i tal och skrift.Personliga kvalifikationer

- Serviceinriktad och flexibel.

- Självgående och ansvarsfull.

- God kommunikationsförmåga.

- Brinner för yrket, och är motiverad för nya utmaningar och lärande.Vi erbjuder

- Fast lön och bonus.

- Tillsvidareanställning.

- 1 veckas betald utbildning på Cutters Academy.

- Internationella karriärmöjligheter.

- Tät uppföljning från närmsta ledare.

- After works och företagsevent!- Arbetstider: Dag-, kvälls- och helgpass enligt gällande skiftschema.Om oss

Cutters är Sveriges mest innovativa och snabbast växande frisörkoncept, och etablerades i Bergen 2015. Idag har vi 123 salonger i Norge, Sverige och Finland. Våra frisörsalonger är bland de mest besökta i hela landet och vi får mycket uppmärksamhet från både media och kunder. Vi växer ständigt, och söker därför inspirerande och engagerade personer som vill arbeta hos oss. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för de som utmärker sig inom Cutters, då vi har ambitiösa framtidsplaner i både Norge och internationellt. Visa mindre

Massageterapeut sökes

Nu söker vi en kvinnlig massageterapeut för att komplettera vårt team som även består av fotterapeuter och receptionister. Tjänsten är på deltid och rätt person kan få börja inom det snaraste. Du behöver ha erfarenhet samt ha utbildning till massageterapeut. Vi erbjuder djupgående svensk klassisk massage samt idrottsmassage till våra kunder. Vårt kundunderlag är stort så rätt person kan få mer jobb än vi söker just nu. Vi har pensionsförsäkringar samt alla... Visa mer
Nu söker vi en kvinnlig massageterapeut för att komplettera vårt team som även består av fotterapeuter och receptionister.
Tjänsten är på deltid och rätt person kan få börja inom det snaraste.
Du behöver ha erfarenhet samt ha utbildning till massageterapeut. Vi erbjuder djupgående svensk klassisk massage samt idrottsmassage till våra kunder. Vårt kundunderlag är stort så rätt person kan få mer jobb än vi söker just nu.
Vi har pensionsförsäkringar samt alla andra försäkringar som likställs med fackligt anslutna företag.
Vårt team består av 8 st personer varav en är klinikchef och en är platschef.
Vi eftersöker någon som är van vid kundkontakt och vet vad hög service innebär samt kan jobba i grupp. Visa mindre

Firsör

Ansök    Dec 21    Faton Help Service AB    Herrfrisör
Hej! Söker en noggran och erfaren herrfrisör till frisörsalong i Helsingborg. Skicka gärna CV samt personligt brev så hör vi av oss till den som känns rätt för oss. Visa mer
Hej!
Söker en noggran och erfaren herrfrisör till frisörsalong i Helsingborg.
Skicka gärna CV samt personligt brev så hör vi av oss till den som känns rätt för oss. Visa mindre

Frisör

Ansök    Jan 2    Jessica Svensson    Frisör
ARBETSUPPGIFTER: Allt som hör frisöryrket till, så som behandlingar på kunder, klippning, färgbehandling, styling, kundbemötande, service och vägledning, försäljning av varor, handledning av juniorer och elever, samt städning, underhåll och organisering av arbetsutrymmen. Arbete med sociala medier, planering och genomförande av event, kampanjer och andra projekt, fotograferingar, etc förekommer regelbundet. OM DIG: Du har ett brinnande intresse för hår o... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER:
Allt som hör frisöryrket till, så som behandlingar på kunder, klippning, färgbehandling, styling, kundbemötande, service och vägledning, försäljning av varor, handledning av juniorer och elever, samt städning, underhåll och organisering av arbetsutrymmen.
Arbete med sociala medier, planering och genomförande av event, kampanjer och andra projekt, fotograferingar, etc förekommer regelbundet.


OM DIG:
Du har ett brinnande intresse för hår och människor!
Du har mycket god känsla för service, och förstår vikten av att alltid ge en fantastisk kundupplevelse.
Du strävar alltid efter att vara den bästa frisör du kan vara, både inom yrkesteknik och service.
Du vill gärna ha egna ansvarsområden, bidra till helheten och få använda så mycket av din kompetens som möjligt.
Du tar dig an dina arbetsuppgifter med glädje, och förstår hur viktigt det är att själv göra vad du kan för att bidra till en härlig energi på din arbetsplats.
Du är inte rädd för att hoppa utanför boxen, du vill utvecklas och du lär dig gärna nya saker.
Du vill vara en del av ett kreativt, framåtsträvande företag som ständigt söker utveckling och nästa nivå!
Du tycker att det är superkul att vara med vid extra aktiviteter utöver det dagliga arbetet i salongen, som t ex visningar, fotograferingar, workshops, events, kurser, välgörenhetsprojekt etc.
Du vill vara en del av ett starkt team, där vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål!OM FÖRETAGET:
HOLY HAIR är ett kreativt och framåtsträvande frisörföretag, som idag har en salong i centrala Helsingborg, och snart öppnar ytterligare en salong i Malmö, med öppning under februari 2023.
Vinnare av titeln ÅRETS SALONG 2022 i Helsingborg City Awards!
Vår ambition är att skapa en plats där människor kan mötas, som om de satt hemma i någons vardagsrum, oavsett vem eller vad de själva väljer att vara, samtidigt som de får en härlig stund, påfylld energi, och grymt snyggt hår!
Vi arbetar aktivt och strategiskt tillsammans i teamet med sociala medier, teambuilding, personlig utveckling och olika målsättningar, för att alltid komma vidare till nästa nivå.
Vi är kollektivavtalsanslutna och erbjuder avtalsenlig lön, med flexibla arbetstider och massor av utvecklingsmöjligheter!


Är du den vi söker?


MER INFO OM OSS:
Hemsida: www.holyhair.se
Facebook: holyhairhelsingborg
Instagram: @holyhair.se Visa mindre

Massör / massageterapeut Helsingborg

Vi söker diplomerade massageterapeuter för arbete på företag. Massagen sker på kontor/ arbetsplatser och du har fasta företagskunder som du återkommer till och lär känna. Massagebänk, bänkpapper och tillbehör finns på plats så du behöver inte själv ta med dig något. Vi vill att du har ett stort intresse för att hjälpa människor med både massagebehandlingen och motivera för ett hälsosamt liv. Du ska tala flytande svenska. Visa mer
Vi söker diplomerade massageterapeuter för arbete på företag. Massagen sker på kontor/ arbetsplatser och du har fasta företagskunder som du återkommer till och lär känna. Massagebänk, bänkpapper och tillbehör finns på plats så du behöver inte själv ta med dig något. Vi vill att du har ett stort intresse för att hjälpa människor med både massagebehandlingen och motivera för ett hälsosamt liv. Du ska tala flytande svenska. Visa mindre

Thaimassör / massageterapeut

Be Bee's Mind Thaimassage & Spa i Helsingborg söker en thaimassör. Du ska vara positiv och kunna jobba som teamet. Vi utför thaimassage, fotmassage, ansiktsbehandling och spa. Krav: Erfarenhet från yrket och Diplomerad massageterapeut. Skicka gärna in ansökan via E-mail. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Be Bee's Mind Thaimassage & Spa i Helsingborg söker en thaimassör. Du ska vara positiv och kunna jobba som teamet. Vi utför thaimassage, fotmassage, ansiktsbehandling och spa.
Krav: Erfarenhet från yrket och Diplomerad massageterapeut.
Skicka gärna in ansökan via E-mail.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bli en del av vårt kreativa frisörteam på Center Syd

Ansök    Dec 12    Vacker Sverige AB    Frisör
Brinner du för frisöryrket? Kravprofil Som frisör på VACKER har du som huvudsaklig uppgift att se till att alla våra kunder får ett Vackert mottagande med en hög servicenivå. Arbete går ut på att vara en duktig, serviceminded och ansvarsfull frisör som älskar ditt yrke. Du förstår vikten av nöjda kunder och vill vara delaktig i salongens framgång tillsammans med dina kollegor. Du inspirerar kunderna till ytterligare besök och köp genom din kreativitet, yrk... Visa mer
Brinner du för frisöryrket?
Kravprofil
Som frisör på VACKER har du som huvudsaklig uppgift att se till att alla våra kunder får ett Vackert mottagande med en hög servicenivå. Arbete går ut på att vara en duktig, serviceminded och ansvarsfull frisör som älskar ditt yrke. Du förstår vikten av nöjda kunder och vill vara delaktig i salongens framgång tillsammans med dina kollegor. Du inspirerar kunderna till ytterligare besök och köp genom din kreativitet, yrkesstolthet och professionalitet. Hos oss samarbetar vi ett glatt och högt tempo med inspirerande arbetskollegor. På Vacker är man ödmjuk och du älskar att jobba med försäljning och service. Vi söker dig som är positiv, engagerad och flexibel. Du tycker om att ta initiativ, är lösningsorienterad och målinriktad. Vill du bli en del av Vacker kreativa team? Sök idag!
Utbildning och erfarenhet är ett krav men även du som är under utbildningsnivå 1-2 är välkommen att söka då vi erbjuder goda utvecklings möjligheter. Du ska behärska svenska i tal och skrift.
Förmåner: Hårvård, friskvård, produkter och utbildningar inom produkt, färg och klipp. På VACKER har man möjlighet att påverka sina egna arbetstider. Förmånlig provisionslön.
Om VACKER
VACKER är Sveriges mest snabbväxande hårälskande företag. VACKER är ett butikskoncept från frisörbranschen tillägnat alla hårälskande besökare av köpcentrum. Vi erbjuder stora butiker fulla av marknadens professionella hårvårdsprodukter och håraccessoarer till låga priser och omkring ett dussin duktiga och välutbildade frisörer i en generös och tilltalande butiksmiljö. Vi erbjuder en exceptionell service och vill verkligen att du ska trivas hos oss.
Den första VACKER-butiken etablerades 2010 på Frölunda Torg och VACKER har sedan dess varit ett snabbväxande företag som befinner sig i en ständig utvecklingsfas. VACKER är en aktiv medlem av Frisörföretagarnas förbund och står för ordning och reda. Vi följer kollektivavtalet och erbjuder bra lönevillkor.
Övrig information
Tillträde: Snarast
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Anställningsgrad: 75-100%
Lön: Enligt kollektivavtal (Frisöravtalet)
Är du den vi söker, eller känner du någon som är det?
Välkommen med din ansökan till [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan!
Vill du läsa mer om oss som företag besök vår VACKRA hemsida www.vacker.se Visa mindre

Söker herrfrisör/frisör/barberare

Ansök    Dec 14    Car & Cut MM AB    Herrfrisör
Vi söker dig som är frisör/barberare och har ett par års erfarenheter i yrket. Hos oss arbetar vi med att alltid ha kunden i fokus och med krav på hög service. Som frisör/barberare bör du vara kreativ, ansvarsfull positiv samt serviceinriktad. Självklart behöver du behärska allt vad frisöryrket/barberaryrket. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina be... Visa mer
Vi söker dig som är frisör/barberare och har ett par års erfarenheter i yrket. Hos oss arbetar vi med att alltid ha kunden i fokus och med krav på hög service. Som frisör/barberare bör du vara kreativ, ansvarsfull positiv samt serviceinriktad. Självklart behöver du behärska allt vad frisöryrket/barberaryrket.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör sökes till salong i Helsingborg!

Ansök    Nov 11    Cutters AB    Frisör
Kom och jobba med vårt frisörgäng i Helsingborg! Vi söker nu fler frisörer till vår salong i Väla Helsingborg. Är du frisör och redo för nya utmaningar? Sök då redan idag! Vi söker frisörer på heltid med start omgående. Cutters är ett innovativt frisörföretag som satsar på att erbjuda effektiva och kvalitetssäkrade klipp till våra kunder med samma pris för alla. Vi har 123 salonger i Norge, Sverige och Finland med ambitionen att växa mer! Vi tar hand om v... Visa mer
Kom och jobba med vårt frisörgäng i Helsingborg! Vi söker nu fler frisörer till vår salong i Väla Helsingborg. Är du frisör och redo för nya utmaningar? Sök då redan idag!

Vi söker frisörer på heltid med start omgående. Cutters är ett innovativt frisörföretag som satsar på att erbjuda effektiva och kvalitetssäkrade klipp till våra kunder med samma pris för alla. Vi har 123 salonger i Norge, Sverige och Finland med ambitionen att växa mer! Vi tar hand om varandra och har roligt tillsammans????

Arbetsuppgifter

- Utföra effektiva och kvalitetssäkrade hårklippningar. Vi färgar inte!
- Ge god kundservice och produktförsäljning.
- Säkerställ en professionell produktplacering och hantera produkt påfyllning.
- Se till att salongen hela tiden framstår som städad och ren.


Yrkes kvalifikationer

- Intyg som frisör (Lång erfarenhet kan kompensera för bristande utbildningskrav).
- God digital kompetens då vi är ett väldigt tekniskt företag.
- Behärska svenska eller engelska i tal och skrift.
Personliga kvalifikationer

- Serviceinriktad och flexibel.
- Självgående och ansvarsfull.
- God kommunikationsförmåga.
- Brinner för yrket, och är motiverad för nya utmaningar och lärande.
Vi erbjuder

- Fast lön och bonus.
- Tillsvidareanställning.
- 1 veckas betald utbildning på Cutters Academy.
- Internationella karriärmöjligheter.
- Tät uppföljning från närmsta ledare.
- After works och företagsevent!
- Arbetstider: Dag-, kvälls- och helgpass enligt gällande skiftschema.Om oss

Cutters är Sveriges mest innovativa och snabbast växande frisörkoncept, och etablerades i Bergen 2015. Idag har vi 123 salonger i Norge, Sverige och Finland. Våra frisörsalonger är bland de mest besökta i hela landet och vi får mycket uppmärksamhet från både media och kunder. Vi växer ständigt, och söker därför inspirerande och engagerade personer som vill arbeta hos oss. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för de som utmärker sig inom Cutters, då vi har ambitiösa framtidsplaner i både Norge och internationellt. Visa mindre

Frisör och trainee Nikita Hair Väla Centrum

Ansök    Nov 23    Raise Sweden AB    Frisör
Är du frisör eller trainee med äkta frisörglädje och önskar att arbeta i en aktiv miljö där du erbjuds möjlighet att utveckla din talang tillsammans med inspirerande människor? Våra salonger har stundtals en hektiskt miljö med många fasta kunder och drop-in.   Arbetsuppgifter Göra kunden nöjd och förmedla ”a great feeling”! Sedvanliga uppgifter inom frisöryrket   Kvalifikationer Gesällbrev Yrkeserfarenhet Obehörig frisör   Personliga egenskaper... Visa mer
Är du frisör eller trainee med äkta frisörglädje och önskar att arbeta i en aktiv miljö där du erbjuds möjlighet att utveckla din talang tillsammans med inspirerande människor?

Våra salonger har stundtals en hektiskt miljö med många fasta kunder och drop-in.

 

Arbetsuppgifter

Göra kunden nöjd och förmedla ”a great feeling”!

Sedvanliga uppgifter inom frisöryrket

 

Kvalifikationer

Gesällbrev

Yrkeserfarenhet

Obehörig frisör

 

Personliga egenskaper

Entusiastisk

Passion för frisöryrket

Serviceminded

 

Vi erbjuder

God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla

Goda lönevillkor och personalförmåner

Stora karriärmöjligheter både i Sverige och Norge

Akademisk utbildning genom Nikita Academy och Color Master Expert

Personlig utveckling

Möjlighet att vara med i Nikita Creative Team Visa mindre

Massageterapeut

Nu söker vi en massageterapeut (kvinnlig) på deltid. Arbetstiderna är måndag och tisdag kl. 13.00-19.00 samt 1 lördag/månad. Det finns en viss flexibilitet i arbetstiderna. Du ska ha social kompetens, vara välutbildad inom området, lyhörd för kundens behov samt ha lätt för att samarbeta med andra då vi är ett team av terapeuter och receptionister. Visa mer
Nu söker vi en massageterapeut (kvinnlig) på deltid. Arbetstiderna är måndag och tisdag kl. 13.00-19.00 samt 1 lördag/månad. Det finns en viss flexibilitet i arbetstiderna.
Du ska ha social kompetens, vara välutbildad inom området, lyhörd för kundens behov samt ha lätt för att samarbeta med andra då vi är ett team av terapeuter och receptionister. Visa mindre

Fotterapeut

Vi söker akut en medicinsk fotterapeut, gärna med erfarenhet men även nyutbildade går bra. Det är ett sjukvikariat till att börja med men det finns stora chanser till en fast tjänst. Den vi söker ska ha utbildning i medicinsk fotvård. En merit är även om du kan jobba en del kvällstider till kl. 19. Tiderna är växlande mellan kl. 08/09 till kl.19 samt 1 lördag/månad. Kollegor och kunder finns det ett flertal av så du behöver ha social kompetens, vara lyhörd... Visa mer
Vi söker akut en medicinsk fotterapeut, gärna med erfarenhet men även nyutbildade går bra. Det är ett sjukvikariat till att börja med men det finns stora chanser till en fast tjänst. Den vi söker ska ha utbildning i medicinsk fotvård. En merit är även om du kan jobba en del kvällstider till kl. 19. Tiderna är växlande mellan kl. 08/09 till kl.19 samt 1 lördag/månad. Kollegor och kunder finns det ett flertal av så du behöver ha social kompetens, vara lyhörd och ha lätt för att samarbeta. Visa mindre

Frisör

Ansök    Okt 25    Gents Go AB    Herrfrisör
Är du en grym frisör eller barberare? Vill du arbeta i en inspirerande och varierande miljö? Just nu söker vi en nya frisörer till våra salonger i Helsingborg och Malmö. OM GENTS GO Gents Go är ett nytt koncept, frisörtjänster för kunder och frisörer som älskar smidiga lösningar. Snabbt, enkelt, digitalt. Gents Go är en digital drop in salong för kunder som är ute i sista minuten och lätt tar till sig ny teknik. Gents Go är ett systerbolag till den kända ... Visa mer
Är du en grym frisör eller barberare? Vill du arbeta i en inspirerande och varierande miljö? Just nu söker vi en nya frisörer till våra salonger i Helsingborg och Malmö.
OM GENTS GO
Gents Go är ett nytt koncept, frisörtjänster för kunder och frisörer som älskar smidiga lösningar. Snabbt, enkelt, digitalt. Gents Go är en digital drop in salong för kunder som är ute i sista minuten och lätt tar till sig ny teknik. Gents Go är ett systerbolag till den kända e-handeln www.gents.com och butikskoncepten Gents Barber & Shop samt Gents Perfume Bar.
OM TJÄNSTEN
Som frisör hos Gents Go utför du endast klippningar på 20 minuter. Du är stresstålig och har ett högt eget driv. Arbete på Gents Go's systersalonger kommer att förekomma så körkort och bil är ett plus.
Tjänsten är heltidsanställning i två månader och sedan övergår du till att bli egen företagare.
VEM SÖKER VI
Du har dokumenterad arbetslivserfarenhet inom frisöryrket. Du har lätt för att lära och har ett eget intresse av att hålla koll på rådande trender inom vår bransch. Du talar och förstår svenska men behärskar även engelska.
Som person är du driven, framåt, ansvarstagande och har ett högt servicefokus. Du är hängiven i ditt arbete, ger det lilla extra och tycker att kundvård är extremt viktigt. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete. Visa mindre

Frisör sökes till salong i Helsingborg!

Ansök    Okt 31    Cutters AB    Frisör
Kom och jobba med vårt frisörgäng i Helsingborg! Vi söker nu fler frisörer till vår salong i Väla. Är du frisör och redo för nya utmaningar? Sök då redan idag! Vi söker frisörer på heltid med start omgående. Cutters är ett innovativt frisörföretag som satsar på att erbjuda effektiva och kvalitetssäkrade klipp till våra kunder med samma pris för alla. Vi har 123 salonger i Norge, Sverige och Finland med ambitionen att växa mer! Vi tar hand om varandra och ... Visa mer
Kom och jobba med vårt frisörgäng i Helsingborg! Vi söker nu fler frisörer till vår salong i Väla. Är du frisör och redo för nya utmaningar? Sök då redan idag!

Vi söker frisörer på heltid med start omgående. Cutters är ett innovativt frisörföretag som satsar på att erbjuda effektiva och kvalitetssäkrade klipp till våra kunder med samma pris för alla. Vi har 123 salonger i Norge, Sverige och Finland med ambitionen att växa mer! Vi tar hand om varandra och har roligt tillsammans????

Arbetsuppgifter

- Utföra effektiva och kvalitetssäkrade hårklippningar.
- Ge god kundservice och produktförsäljning.
- Säkerställ en professionell produktplacering och hantera produkt påfyllning.
- Se till att salongen hela tiden framstår som städad och ren.


Yrkes kvalifikationer

- Intyg som frisör (Lång erfarenhet kan kompensera för bristande utbildningskrav).
- God digital kompetens.
- Behärska svenska eller engelska i tal och skrift.
Personliga kvalifikationer

- Serviceinriktad och flexibel.
- Självgående och ansvarsfull.
- God kommunikationsförmåga.
- Brinner för yrket, och är motiverad för nya utmaningar och lärande.
Vi erbjuder

- Fast lön och bonus.
- Tillsvidareanställning.
- 1 veckas betald utbildning på Cutters Academy.
- Möjlighet att påverka sitt schema.
- Internationella karriärmöjligheter.
- Tät uppföljning från närmsta ledare.
- After works och företagsevent!
- Arbetstider: Dag-, kvälls- och helgpass enligt gällande skiftschema.Om oss

Cutters är Sveriges mest innovativa och snabbast växande frisörkoncept, och etablerades i Bergen 2015. Idag har vi 123 salonger i Norge, Sverige och Finland. Våra frisörsalonger är bland de mest besökta i hela landet och vi får mycket uppmärksamhet från både media och kunder. Vi växer ständigt, och söker därför inspirerande och engagerade personer som vill arbeta hos oss. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för de som utmärker sig inom Cutters, då vi har ambitiösa framtidsplaner i både Norge och internationellt. Visa mindre

Massageteurapeut

Ansök    Sep 21    Hanna & Ong AB    Massör/Massageterapeut
OM företaget Vi är ett privat företag baserat i Helsingborg, Sverige. Vi behöver anställa heltidsanställd som ska arbeta som massageterapeut på vår klinik i centrala Helsingborg. Mer information om företaget, besök vår hemsida: https://hanna-ong.com Arbetsbeskrivning Utföra behandling för klienter inklusive fotmassage, kroppsmassage, ansiktsmassage, beror på bokning av kunder (du kommer att få utbildning i vårt protokoll för behandling och tjänster) - Ha... Visa mer
OM företaget
Vi är ett privat företag baserat i Helsingborg, Sverige. Vi behöver anställa heltidsanställd som ska arbeta som massageterapeut på vår klinik i centrala Helsingborg. Mer information om företaget, besök vår hemsida: https://hanna-ong.com
Arbetsbeskrivning
Utföra behandling för klienter inklusive fotmassage, kroppsmassage, ansiktsmassage, beror på bokning av kunder (du kommer att få utbildning i vårt protokoll för behandling och tjänster)
- Hantera behandlingsrummet som gör det rent, snyggt och professionellt.
- Hantera operation av kliniken när ingen behandling utförs.
Jobbkrav:
- Ha utbildning om massage (mins examen av diploma)
- God erfarenhet av massage och arbete i skönhet salong/klinik minst 3 år
- God erfarenhet av kundservice
- Kunna att arbeta flexibelt
- Har bra nätverk inom skönhetsbranschen är ett plus.
- Språk: Flytande kommunikation på Svenska. Engelska:daglig kommunikation,
- Kunna att arbeta självständig och flera uppgifter
- Ha bra lutande och utvecklande attityd samt vilja och intresse att utvecklas och läras mer.
Kontrakt: Heltid lön;fast månadslön
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Söker herrfrisör/frisör

Ansök    Okt 11    Car & Cut MM AB    Herrfrisör
Vi söker dig som är frisör/barberare och har ett par års erfarenheter i yrket. Hos oss arbetar vi med att alltid ha kunden i fokus och med krav på hög service. Som frisör/barberare bör du vara kreativ, ansvarsfull positiv samt serviceinriktad. Självklart behöver du behärska allt vad frisöryrket/barberaryrket. Du bör har goda kunskaper Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller ... Visa mer
Vi söker dig som är frisör/barberare och har ett par års erfarenheter i yrket. Hos oss arbetar vi med att alltid ha kunden i fokus och med krav på hög service. Som frisör/barberare bör du vara kreativ, ansvarsfull positiv samt serviceinriktad. Självklart behöver du behärska allt vad frisöryrket/barberaryrket. Du bör har goda kunskaper


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Erfaren massageterapeut sökes

Clinicus Ryggceneter i Helsingborg söker nu två duktig massageterapeut till kliniken, som kan behandla och massera våra patienter. Du kommer få jobba i ett härligt team bestående av olika yrkesgrupper som kiropraktorer, naprapater, sjukgymnaster, PTs, Yoga instruktörer och massörer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att behandla patienter med olika former av biomekaniska dysfunktioner. Som massör på Clinicus Ryggcenter är du en viktig pusselbit för att... Visa mer
Clinicus Ryggceneter i Helsingborg söker nu två duktig massageterapeut till kliniken, som kan behandla och massera våra patienter.
Du kommer få jobba i ett härligt team bestående av olika yrkesgrupper som kiropraktorer, naprapater, sjukgymnaster, PTs, Yoga instruktörer och massörer.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att behandla patienter med olika former av biomekaniska dysfunktioner.
Som massör på Clinicus Ryggcenter är du en viktig pusselbit för att våra patienter ska uppnå bästa resultat och bli symtomfria. Visa mindre

Plantan barbershop söker en frisör

Ansök    Sep 19    Ghazal, Muhammad    Herrfrisör
Plantan barbershop söker nya kollega herr frisör. Heltid,deltid eller timanställd. Språket:spela ingen roll. Salong ligger i Helsingborg på planteringen industrigatan 27a. Om du intresserad skicka gärna det sv eller ring mig på 0729216652 Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Plantan barbershop söker nya kollega herr frisör.
Heltid,deltid eller timanställd.
Språket:spela ingen roll.
Salong ligger i Helsingborg på planteringen industrigatan 27a.
Om du intresserad skicka gärna det sv eller ring mig på 0729216652


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Är du vår nya frisör på VACKER Väla?

Ansök    Sep 9    Vacker Sverige AB    Frisör
Brinner du för frisöryrket? Om VACKER VACKER är Sveriges mest snabbväxande hårälskande företag. VACKER är ett butikskoncept från frisörbranschen tillägnat alla hårälskande besökare av köpcentrum. Vi erbjuder stora butiker fulla av marknadens professionella hårvårdsprodukter och håraccessoarer till låga priser och omkring ett dussin duktiga och välutbildade frisörer i en generös och tilltalande butiksmiljö. Vi erbjuder en exceptionell service och vill verk... Visa mer
Brinner du för frisöryrket?
Om VACKER
VACKER är Sveriges mest snabbväxande hårälskande företag. VACKER är ett butikskoncept från frisörbranschen tillägnat alla hårälskande besökare av köpcentrum. Vi erbjuder stora butiker fulla av marknadens professionella hårvårdsprodukter och håraccessoarer till låga priser och omkring ett dussin duktiga och välutbildade frisörer i en generös och tilltalande butiksmiljö. Vi erbjuder en exceptionell service och vill verkligen att du ska trivas hos oss.
Den första VACKER-butiken etablerades 2010 på Frölunda Torg och VACKER har sedan dess varit ett snabbväxande företag som befinner sig i en ständig utvecklingsfas. VACKER är en aktiv medlem av Frisörföretagarnas förbund och står för ordning och reda. Vi följer kollektivavtalet och erbjuder bra lönevillkor.
Kravprofil
Som frisör på VACKER har du som huvudsaklig uppgift att se till att alla våra kunder får ett Vackert mottagande med en hög servicenivå. Arbete går ut på att vara en duktig, serviceminded och ansvarsfull frisör som älskar ditt yrke. Du förstår vikten av nöjda kunder och vill vara delaktig i salongens framgång tillsammans med dina kollegor. Du inspirerar kunderna till ytterligare besök och köp genom din kreativitet, yrkesstolthet och professionalitet. Hos oss samarbetar vi ett glatt och högt tempo med inspirerande arbetskollegor. På Vacker är man ödmjuk och du älskar att jobba med försäljning och service. Vi söker dig som är positiv, engagerad och flexibel. Du tycker om att ta initiativ, är lösningsorienterad och målinriktad. Vill du bli en del av Vacker kreativa team? Sök idag!
Utbildning och erfarenhet är ett krav men även du som är under utbildningsnivå 1-2 är välkommen att söka då vi erbjuder goda utvecklings möjligheter. Du ska behärska svenska i tal och skrift.
Förmåner: Hårvård, friskvård, produkter och utbildningar inom produkt, färg och klipp. På VACKER har man möjlighet att påverka sina egna arbetstider.
Övrig information
Tillträde: Sommaren 2022
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Anställningsgrad: 75-100%
Lön: Enligt kollektivavtal (Frisöravtalet)
Är du den vi söker, eller känner du någon som är det?
Välkommen med din ansökan till [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan!
Vill du läsa mer om oss som företag besök vår VACKRA hemsida www.vackerstore.se Visa mindre

Är du vår nya massör?

I våra väldesignerade lokal mitt i Helsingborg, där lugnet infinner sig så fort man stiger innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen. Är du diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept, det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss. Vårt koncept kvalitetssäkrar dig. Vi söker främst personal vid deltid. Interv... Visa mer
I våra väldesignerade lokal mitt i Helsingborg, där lugnet infinner sig så fort man stiger innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen.
Är du diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept, det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss. Vårt koncept kvalitetssäkrar dig.
Vi söker främst personal vid deltid.
Intervjuer hålls löpande och vi rekryterar vartefter behovet ökar.
Mvh, Esthetic Shape.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nagelterapeut

Lans Nails i Helsingborg söker nu nya medarbetare som har erfarenheter inom nagelförlängning med akryl samt gelé, nagelvård, manikyr och pedikyr. Visa mer
Lans Nails i Helsingborg söker nu nya medarbetare som har erfarenheter inom nagelförlängning med akryl samt gelé, nagelvård, manikyr och pedikyr. Visa mindre

Frisör sökes till Tim's Haircut i Helsingborg

Ansök    Aug 27    Tim's Haircut AB    Frisör
Tim’s Haircut har blivit utsedd till Årets frisörföretagare i Sverige och har fått mycket uppmärksammat både nationellt och internationellt. Är du en motiverad och kreativ frisör som vill utvecklas och bli del i ett hängivet frisörteam? Om svaret på dessa frågor är ja så har du kommit rätt. Vi fortsätter att växa och söker nu en frisör som kan bli en del av vårt enastående team. JOBBA MED OSS! Om du kan se dig själv som del i en innovativ, fartfylld och ... Visa mer
Tim’s Haircut har blivit utsedd till Årets frisörföretagare i Sverige och har fått mycket uppmärksammat både nationellt och internationellt. Är du en motiverad och kreativ frisör som vill utvecklas och bli del i ett hängivet frisörteam?
Om svaret på dessa frågor är ja så har du kommit rätt. Vi fortsätter att växa och söker nu en frisör som kan bli en del av vårt enastående team. JOBBA MED OSS!
Om du kan se dig själv som del i en innovativ, fartfylld och framförallt trivsam miljö full av karriärmöjligheter, eller om du helt enkelt är nyfiken på att veta mer, så är du välkommen att kontakta oss för att boka in ett förtroligt möte.
Läs mer om Tim's Haircut på www.timshaircut.se
Övrig information:
Krav: Gesällbrev eller motsvarande krav.
Söker dig som är behörig frisör.
Tillträde: Omgående
Anställningsgrad: Heltid / Deltid
Lön: Enligt kollektivavtal (fast lön + rörlig)
Urval av kandidater sker löpande. Skicka därför in din ansökan med CV, personligt brev och foto så snart som möjligt till:
Tim's Haircut AB
Att: Tim Ohlson
Norra Storgatan 14
252 20 Helsingborg
eller lägg ett mail på: [email protected] Visa mindre

Massör

Vi på Orchid thai massage söker en ny medarbetare till vår salong. Vi är tre personer som arbetar idag och ligger centralt i Helsingborg. Vår salong har funnits i över 5 år och har en stor kundkrets därmed expnaderar även vår personal. Det är meriterande att du som söker har minst ett år erfarenhet inom thai massage, oljemasssage och fotmassage. Vi söker dig som är lyhörd, serviceminded och kan bemöta kunder på ett proffesionellt sätt. Vi ser gärna att du... Visa mer
Vi på Orchid thai massage söker en ny medarbetare till vår salong. Vi är tre personer som arbetar idag och ligger centralt i Helsingborg. Vår salong har funnits i över 5 år och har en stor kundkrets därmed expnaderar även vår personal.
Det är meriterande att du som söker har minst ett år erfarenhet inom thai massage, oljemasssage och fotmassage. Vi söker dig som är lyhörd, serviceminded och kan bemöta kunder på ett proffesionellt sätt. Vi ser gärna att du kan arbeta dagtid, kvällar och helger vid behov.
Merit att man kan engelska och thailändska.
Är du den vi söker, tveka inte att skicka ditt cv och personliga brev till oss på mejl.
[email protected]
Märk mail med - Thaimassage Visa mindre

Massageterapeut

Trivas på Råå är ett familjeföretag med restaurang, spa och hotell. Vi söker nu en massageterapeut som kan jobba deltid. Vi ser att du har hög arbetsmoral, erfarenhet sedan tidigare, ett fint sätt och trevligt kundbemötande. Du ska vara renlig, ärlig och positiv. Visa mer
Trivas på Råå är ett familjeföretag med restaurang, spa och hotell. Vi söker nu en massageterapeut som kan jobba deltid. Vi ser att du har hög arbetsmoral, erfarenhet sedan tidigare, ett fint sätt och trevligt kundbemötande. Du ska vara renlig, ärlig och positiv. Visa mindre

Frisör sökes till salong i Helsingborg!

Ansök    Aug 19    Cutters AB    Frisör
Kom och jobba med vårt frisörgäng i Helsingborg! Vi söker nu fler frisörer till vår salong i Väla. Är du frisör och redo för nya utmaningar? Sök då redan idag! Vi söker frisörer på hel eller deltid med start omgående. Cutters är ett innovativt frisörföretag som satsar på att erbjuda effektiva och kvalitetssäkrade klipp till våra kunder med samma pris för alla. Vi har 123 salonger i Norge, Sverige och Finland med ambitionen att växa mer! Vi tar hand om var... Visa mer
Kom och jobba med vårt frisörgäng i Helsingborg! Vi söker nu fler frisörer till vår salong i Väla. Är du frisör och redo för nya utmaningar? Sök då redan idag!

Vi söker frisörer på hel eller deltid med start omgående. Cutters är ett innovativt frisörföretag som satsar på att erbjuda effektiva och kvalitetssäkrade klipp till våra kunder med samma pris för alla. Vi har 123 salonger i Norge, Sverige och Finland med ambitionen att växa mer! Vi tar hand om varandra och har roligt tillsammans????

Arbetsuppgifter

- Utföra effektiva och kvalitetssäkrade hårklippningar.
- Ge god kundservice och produktförsäljning.
- Säkerställ en professionell produktplacering och hantera produkt påfyllning.
- Se till att salongen hela tiden framstår som städad och ren.
Yrkes kvalifikationer

- Intyg som frisör (Lång erfarenhet kan kompensera för bristande utbildningskrav).
- God digital kompetens.
- Behärska svenska eller engelska i tal och skrift.
Personliga kvalifikationer

- Serviceinriktad och flexibel.
- Självgående och ansvarsfull.
- God kommunikationsförmåga.
- Brinner för yrket, och är motiverad för nya utmaningar och lärande.
Vi erbjuder

- Fast lön och bonus.
- Tillsvidareanställning.
- 1 veckas betald utbildning på Cutters Academy.
- Möjlighet att påverka sitt schema.
- Internationella karriärmöjligheter.
- Tät uppföljning från närmsta ledare.
- After works och företagsevent!
- Arbetstider: Dag-, kvälls- och helgpass enligt gällande skiftschema.Om oss

Cutters är Sveriges mest innovativa och snabbast växande frisörkoncept, och etablerades i Bergen 2015. Idag har vi 122 salonger i Norge, Sverige och Finland. Våra frisörsalonger är bland de mest besökta i hela landet och vi får mycket uppmärksamhet från både media och kunder. Vi växer ständigt, och söker därför inspirerande och engagerade personer som vill arbeta hos oss. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för de som utmärker sig inom Cutters, då vi har ambitiösa framtidsplaner i både Norge och internationellt. Visa mindre

Erfaren massageterapeut sökes

Clinicus Ryggceneter i Helsingborg söker nu två duktig massageterapeut till kliniken, som kan behandla och massera våra patienter. Du kommer få jobba i ett härligt team bestående av olika yrkesgrupper som kiropraktorer, naprapater, sjukgymnaster, PTs, Yoga instruktörer och massörer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att behandla patienter med olika former av biomekaniska dysfunktioner. Som massör på Clinicus Ryggcenter är du en viktig puzzel bit för at... Visa mer
Clinicus Ryggceneter i Helsingborg söker nu två duktig massageterapeut till kliniken, som kan behandla och massera våra patienter.
Du kommer få jobba i ett härligt team bestående av olika yrkesgrupper som kiropraktorer, naprapater, sjukgymnaster, PTs, Yoga instruktörer och massörer.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att behandla patienter med olika former av biomekaniska dysfunktioner.
Som massör på Clinicus Ryggcenter är du en viktig puzzel bit för att våra patienter ska uppnå bästa resultat och bli symtomfria. Visa mindre

Nagelteknolog, fransstylist, pedikyr, massör till skönhetssalong.

QUEENS BEAUTY COMPLEX är en skönhetssalong med olika behandlingar så som: frisör, laser, tandblekning, fransförlängning, ansiktsbehandlingar, browlift, lashlift, injektioner , naglar m.m Vill ni veta mer om företaget? Sök på Instagram @queens.beautycomplex Vi expanderar och söker just nu erfarna medarbetare så som frisör, massör, fotvård,nagelteknolog, hudterapeut m.m Är du utbildad inom skönhet annat än ovannämnda får du gärna berätta för oss. Ett + är ... Visa mer
QUEENS BEAUTY COMPLEX är en skönhetssalong med olika behandlingar så som: frisör, laser, tandblekning, fransförlängning, ansiktsbehandlingar, browlift, lashlift, injektioner , naglar m.m
Vill ni veta mer om företaget?
Sök på Instagram @queens.beautycomplex
Vi expanderar och söker just nu erfarna medarbetare så som frisör, massör, fotvård,nagelteknolog, hudterapeut m.m
Är du utbildad inom skönhet annat än ovannämnda får du gärna berätta för oss. Ett + är om du är utbildad inom fler olika behandlingar.
Du ska vara självgående och självsäker i ditt jobb.
För rätt person erbjuds andra utbildningar inom skönhet.
Din personlighet och mognad spelar stor roll i tjänsten.
Tjänsten innefattar heltid/deltid.
Start: Omgående
Frågor eller funderingar kring tjänsten ring 0739784575.
Intervjuer sker fortlöpande.
Cv och personligt brev skickas per mejl till [email protected]
Har du bilder/ sociala medier på ditt jobb får du mer än gärna skicka med din ansökan.


Lycka till.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Är du vår nya frisör på VACKER Mölndal galleria?

Ansök    Aug 1    Vacker Sverige AB    Frisör
Brinner du för frisöryrket? Kravprofil Som frisör på VACKER har du som huvudsaklig uppgift att se till att alla våra kunder får ett Vackert mottagande med en hög servicenivå. Arbete går ut på att vara en duktig, serviceminded och ansvarsfull frisör som älskar ditt yrke. Du förstår vikten av nöjda kunder och vill vara delaktig i salongens framgång tillsammans med dina kollegor. Du inspirerar kunderna till ytterligare besök och köp genom din kreativitet, yrk... Visa mer
Brinner du för frisöryrket?
Kravprofil
Som frisör på VACKER har du som huvudsaklig uppgift att se till att alla våra kunder får ett Vackert mottagande med en hög servicenivå. Arbete går ut på att vara en duktig, serviceminded och ansvarsfull frisör som älskar ditt yrke. Du förstår vikten av nöjda kunder och vill vara delaktig i salongens framgång tillsammans med dina kollegor. Du inspirerar kunderna till ytterligare besök och köp genom din kreativitet, yrkesstolthet och professionalitet. Hos oss samarbetar vi ett glatt och högt tempo med inspirerande arbetskollegor. På Vacker är man ödmjuk och du älskar att jobba med försäljning och service. Vi söker dig som är positiv, engagerad och flexibel. Du tycker om att ta initiativ, är lösningsorienterad och målinriktad. Vill du bli en del av Vacker kreativa team? Sök idag!
Utbildning och erfarenhet är ett krav men även du som är under utbildningsnivå 1-2 är välkommen att söka då vi erbjuder goda utvecklings möjligheter. Du ska behärska svenska i tal och skrift.
Förmåner: Hårvård, friskvård, produkter och utbildningar inom produkt, färg och klipp. På VACKER har man möjlighet att påverka sina egna arbetstider.
Om VACKER
VACKER är Sveriges mest snabbväxande hårälskande företag. VACKER är ett butikskoncept från frisörbranschen tillägnat alla hårälskande besökare av köpcentrum. Vi erbjuder stora butiker fulla av marknadens professionella hårvårdsprodukter och håraccessoarer till låga priser och omkring ett dussin duktiga och välutbildade frisörer i en generös och tilltalande butiksmiljö. Vi erbjuder en exceptionell service och vill verkligen att du ska trivas hos oss.
Den första VACKER-butiken etablerades 2010 på Frölunda Torg och VACKER har sedan dess varit ett snabbväxande företag som befinner sig i en ständig utvecklingsfas. VACKER är en aktiv medlem av Frisörföretagarnas förbund och står för ordning och reda. Vi följer kollektivavtalet och erbjuder bra lönevillkor.
Övrig information
Tillträde: Snarast
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Anställningsgrad: 75-100%
Lön: Enligt kollektivavtal (Frisöravtalet)
Är du den vi söker, eller känner du någon som är det?
Välkommen med din ansökan till [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan!
Vill du läsa mer om oss som företag besök vår VACKRA hemsida www.vackerstore.se Visa mindre

Glamour frisör salong (herr frisering)

Ansök    Jul 26    Nofal, Issam    Frisör
Glamour salong har funnits i många år i centrala Helsingborg och har stor kundkrets. Vi söker kunniga, trevliga, drivna frisörer. Skall kunna jobba självständigt och i team, ansvarfull, har positiv inställning och serviceinriktad med kunden i fokus. Visa mer
Glamour salong har funnits i många år i centrala Helsingborg och har stor kundkrets.
Vi söker kunniga, trevliga, drivna frisörer.
Skall kunna jobba självständigt och i team, ansvarfull, har positiv inställning och serviceinriktad med kunden i fokus. Visa mindre

Erfaren massageterapeut sökes

Clinicus Ryggceneter söker nu ytterligare en duktig massageterapeut till kliniken, som kan behandla och massera våra patienter. Du kommer få jobba i ett härligt team bestående av olika yrkesgrupper som kiropraktorer, naprapater, sjukgymnaster, PTs, Yoga instruktörer och massörer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att behandla patienter med olika former av biomekaniska dysfunktioner. Som massör på Clinicus Ryggcenter är du en viktig puzzel bit för at... Visa mer
Clinicus Ryggceneter söker nu ytterligare en duktig massageterapeut till kliniken, som kan behandla och massera våra patienter.
Du kommer få jobba i ett härligt team bestående av olika yrkesgrupper som kiropraktorer, naprapater, sjukgymnaster, PTs, Yoga instruktörer och massörer.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att behandla patienter med olika former av biomekaniska dysfunktioner.
Som massör på Clinicus Ryggcenter är du en viktig puzzel bit för att våra patienter ska uppnå bästa resultat och bli symtomfria. Visa mindre

Massageterapeut

Trivas på Råå är ett familjeföretag med restaurang, spa och hotell. Vi söker nu massageterapeuter som kan jobba heltid/deltid. Vi ser att du har hög arbetsmoral, erfarenhet sedan tidigare, ett fint sätt och trevligt kundbemötande. Du ska vara renlig, ärlig och positiv. Visa mer
Trivas på Råå är ett familjeföretag med restaurang, spa och hotell. Vi söker nu massageterapeuter som kan jobba heltid/deltid. Vi ser att du har hög arbetsmoral, erfarenhet sedan tidigare, ett fint sätt och trevligt kundbemötande. Du ska vara renlig, ärlig och positiv. Visa mindre

Hudterapeut

Ansök    Jun 29    Trivas På Råå AB    Hudterapeut
Trivas SPA söker hudterapeut. Trivas är ett familjeföretag som funnits i 20 år. Vi söker nu en hudterapeut deltid eller heltid. Vardagar, kväll samt helg. Du ska ha utbildning och erfarenhet, vara positiv och trevlig. Ha ett fint sätt mot kunden. Visa mer
Trivas SPA söker hudterapeut.
Trivas är ett familjeföretag som funnits i 20 år. Vi söker nu en hudterapeut deltid eller heltid. Vardagar, kväll samt helg.
Du ska ha utbildning och erfarenhet, vara positiv och trevlig. Ha ett fint sätt mot kunden. Visa mindre

Frisör till Helsingborg sökes!

Ansök    Jun 20    Cutters AB    Frisör
Kom och jobba med vårt frisörgäng i Helsingborg! Vi söker nu fler frisörer till vår salong i Väla. Är du frisör och redo för nya utmaningar? Sök då redan idag! Vi söker frisörer på hel eller deltid med start omgående. Cutters är ett innovativt frisörföretag som satsar på att erbjuda effektiva och kvalitetssäkrade klipp till våra kunder med samma pris för alla. Vi har 123 salonger i Norge, Sverige och Finland med ambitionen att växa mer! Vi tar hand om var... Visa mer
Kom och jobba med vårt frisörgäng i Helsingborg! Vi söker nu fler frisörer till vår salong i Väla. Är du frisör och redo för nya utmaningar? Sök då redan idag!

Vi söker frisörer på hel eller deltid med start omgående. Cutters är ett innovativt frisörföretag som satsar på att erbjuda effektiva och kvalitetssäkrade klipp till våra kunder med samma pris för alla. Vi har 123 salonger i Norge, Sverige och Finland med ambitionen att växa mer! Vi tar hand om varandra och har roligt tillsammans????

Arbetsuppgifter

- Utföra effektiva och kvalitetssäkrade hårklippningar.
- Ge god kundservice och produktförsäljning.
- Säkerställ en professionell produktplacering och hantera produkt påfyllning.
- Se till att salongen hela tiden framstår som städad och ren.
Yrkes kvalifikationer

- Intyg som frisör (Lång erfarenhet kan kompensera för bristande utbildningskrav).
- God digital kompetens.
- Behärska svenska eller engelska i tal och skrift.
Personliga kvalifikationer

- Serviceinriktad och flexibel.
- Självgående och ansvarsfull.
- God kommunikationsförmåga.
- Brinner för yrket, och är motiverad för nya utmaningar och lärande.
Vi erbjuder

- Fast lön och bonus.
- Tillsvidareanställning.
- 1 veckas betald utbildning på Cutters Academy.
- Möjlighet att påverka sitt schema.
- Internationella karriärmöjligheter.
- Tät uppföljning från närmsta ledare.
- After works och företagsevent!


- Arbetstider: Dag-, kvälls- och helgpass enligt gällande skiftschema.Om oss

Cutters är Sveriges mest innovativa och snabbast växande frisörkoncept, och etablerades i Bergen 2015. Idag har vi 122 salonger i Norge, Sverige och Finland. Våra frisörsalonger är bland de mest besökta i hela landet och vi får mycket uppmärksamhet från både media och kunder. Vi växer ständigt, och söker därför inspirerande och engagerade personer som vill arbeta hos oss. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för de som utmärker sig inom Cutters, då vi har ambitiösa framtidsplaner i både Norge och internationellt. Visa mindre

Söker herrfrisör/frisör

Ansök    Jun 27    Car & Cut MM AB    Herrfrisör
Vi söker dig som är frisör/barberare och har ett par års erfarenheter i yrket. Hos oss arbetar vi med att alltid ha kunden i fokus och med krav på hög service. Som frisör/barberare bör du vara kreativ, ansvarsfull positiv samt serviceinriktad. Självklart behöver du behärska allt vad frisöryrket/barberaryrket. Du bör har goda kunskaper Visa mer
Vi söker dig som är frisör/barberare och har ett par års erfarenheter i yrket. Hos oss arbetar vi med att alltid ha kunden i fokus och med krav på hög service. Som frisör/barberare bör du vara kreativ, ansvarsfull positiv samt serviceinriktad. Självklart behöver du behärska allt vad frisöryrket/barberaryrket. Du bör har goda kunskaper Visa mindre

Dam & herrfrisör

Ansök    Jun 28    Hair Deluxe i Helsingborg    Frisör
Vi söker just nu en frisör som kan klippa både dam och herr. Vi kan erbjuda heltid, deltid eller endast timmar. Man bör kunna utföra de uppgifter som förekommer inom frisöryrket såsom färgning och slingor. Mejla ditt CV till mejlen [email protected] eller kom till salongen och lämna CV. Visa mer
Vi söker just nu en frisör som kan klippa både dam och herr. Vi kan erbjuda heltid, deltid eller endast timmar.
Man bör kunna utföra de uppgifter som förekommer inom frisöryrket såsom färgning och slingor.
Mejla ditt CV till mejlen [email protected] eller kom till salongen och lämna CV. Visa mindre

Barberare

Ansök    Jun 16    Holy Hair    Herrfrisör
ARBETSUPPGIFTER: Allt som hör barberaryrket till, så som behandlingar på kunder, klippning och styling av både hår och skägg, slätrakning med kniv, kundbemötande, service och vägledning, försäljning av varor, städning, underhåll och organisering av arbetsutrymmen. Arbete med sociala medier, planering och genomförande av event, kampanjer och andra projekt, fotograferingar, etc förekommer regelbundet. OM DIG: Du har ett brinnande intresse för hår, skägg oc... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER:
Allt som hör barberaryrket till, så som behandlingar på kunder, klippning och styling av både hår och skägg, slätrakning med kniv, kundbemötande, service och vägledning, försäljning av varor, städning, underhåll och organisering av arbetsutrymmen.
Arbete med sociala medier, planering och genomförande av event, kampanjer och andra projekt, fotograferingar, etc förekommer regelbundet.


OM DIG:
Du har ett brinnande intresse för hår, skägg och människor!
Du har mycket god känsla för service, och förstår vikten av att alltid ge en fantastisk kundupplevelse.
Du strävar alltid efter att vara den bästa barberare du kan vara, både inom yrkesteknik och service.
Du vill gärna ha egna ansvarsområden, bidra till helheten och få använda så mycket av din kompetens som möjligt.
Du tar dig an dina arbetsuppgifter med glädje, och förstår hur viktigt det är att själv göra vad du kan för att bidra till en härlig energi på din arbetsplats.
Du är inte rädd för att hoppa utanför boxen, du vill utvecklas och du lär dig gärna nya saker.
Du vill vara en del av ett kreativt, framåtsträvande företag som ständigt söker utveckling och nästa nivå!
Du tycker att det är superkul att vara med vid extra aktiviteter utöver det dagliga arbetet i salongen, som t ex visningar, fotograferingar, workshops, events, kurser, välgörenhetsprojekt etc.
Du vill vara en del av ett starkt team, där vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål!OM FÖRETAGET:
Vinnare av titeln ÅRETS SALONG 2022 i Helsingborg City Awards!
HOLY HAIR är ett kreativt och framåtsträvande frisörföretag, som idag har en salong belägen på Bruksgatan 15, mitt i centrala Helsingborg, med 2 minuters promenad från Knutpunktens alla buss- och tågförbindelser.
Vår ambition är att skapa en plats där människor kan mötas, som om de satt hemma i någons vardagsrum, oavsett vem eller vad de själva väljer att vara, samtidigt som de får en härlig stund, påfylld energi, och grymt snyggt hår!
Vi arbetar aktivt och strategiskt tillsammans i teamet med sociala medier, teambuilding, personlig utveckling och olika målsättningar, för att alltid komma vidare till nästa nivå.
Vi är kollektivavtalsanslutna och erbjuder avtalsenlig lön.
Du kommer att arbeta med flexibla arbetstider och individuella omsättningsmål.


Vi ser fram emot förstärkning!


Är du den vi söker?


MER INFO OM OSS:
Hemsida: www.holyhair.se
Facebook: holyhairhelsingborg
Instagram: @holyhair.se Visa mindre

Massör / massageterapeut

Vi söker diplomerade massageterapeuter för arbete på företag. Massagen sker på kontor/ arbetsplatser och du har fasta företagskunder som du återkommer till och lär känna. Massagebänk, bänkpapper och tillbehör finns på plats så du behöver inte själv ta med dig något. Vi vill att du har ett stort intresse för att hjälpa människor med både massagebehandlingen och motivera för ett hälsosamt liv. Du ska tala flytande svenska. Öppen för alla Vi fokuserar på din... Visa mer
Vi söker diplomerade massageterapeuter för arbete på företag. Massagen sker på kontor/ arbetsplatser och du har fasta företagskunder som du återkommer till och lär känna. Massagebänk, bänkpapper och tillbehör finns på plats så du behöver inte själv ta med dig något. Vi vill att du har ett stort intresse för att hjälpa människor med både massagebehandlingen och motivera för ett hälsosamt liv. Du ska tala flytande svenska.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör

Ansök    Jun 16    Holy Hair    Frisör
ARBETSUPPGIFTER: Allt som hör frisöryrket till, så som behandlingar på kunder, klippning, färgbehandling, styling, kundbemötande, service och vägledning, försäljning av varor, handledning av juniorer och elever, samt städning, underhåll och organisering av arbetsutrymmen. Arbete med sociala medier, planering och genomförande av event, kampanjer och andra projekt, fotograferingar, etc förekommer regelbundet. OM DIG: Du har ett brinnande intresse för hår o... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER:
Allt som hör frisöryrket till, så som behandlingar på kunder, klippning, färgbehandling, styling, kundbemötande, service och vägledning, försäljning av varor, handledning av juniorer och elever, samt städning, underhåll och organisering av arbetsutrymmen.
Arbete med sociala medier, planering och genomförande av event, kampanjer och andra projekt, fotograferingar, etc förekommer regelbundet.


OM DIG:
Du har ett brinnande intresse för hår och människor!
Du har mycket god känsla för service, och förstår vikten av att alltid ge en fantastisk kundupplevelse.
Du strävar alltid efter att vara den bästa frisör du kan vara, både inom yrkesteknik och service.
Du vill gärna ha egna ansvarsområden, bidra till helheten och få använda så mycket av din kompetens som möjligt.
Du tar dig an dina arbetsuppgifter med glädje, och förstår hur viktigt det är att själv göra vad du kan för att bidra till en härlig energi på din arbetsplats.
Du är inte rädd för att hoppa utanför boxen, du vill utvecklas och du lär dig gärna nya saker.
Du vill vara en del av ett kreativt, framåtsträvande företag som ständigt söker utveckling och nästa nivå!
Du tycker att det är superkul att vara med vid extra aktiviteter utöver det dagliga arbetet i salongen, som t ex visningar, fotograferingar, workshops, events, kurser, välgörenhetsprojekt etc.
Du vill vara en del av ett starkt team, där vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål!OM FÖRETAGET:
Vinnare av titeln ÅRETS SALONG 2022 i Helsingborg City Awards!
HOLY HAIR är ett kreativt och framåtsträvande frisörföretag, som idag har en salong belägen på Bruksgatan 15, mitt i centrala Helsingborg, med 2 minuters promenad från Knutpunktens alla buss- och tågförbindelser.
Vår ambition är att skapa en plats där människor kan mötas, som om de satt hemma i någons vardagsrum, oavsett vem eller vad de själva väljer att vara, samtidigt som de får en härlig stund, påfylld energi, och grymt snyggt hår!
Vi arbetar aktivt och strategiskt tillsammans i teamet med sociala medier, teambuilding, personlig utveckling och olika målsättningar, för att alltid komma vidare till nästa nivå.
Vi är kollektivavtalsanslutna och erbjuder avtalsenlig lön.
Du kommer att arbeta med flexibla arbetstider och individuella omsättningsmål.


Vi ser fram emot förstärkning!


Är du den vi söker?


MER INFO OM OSS:
Hemsida: www.holyhair.se
Facebook: holyhairhelsingborg
Instagram: @holyhair.se Visa mindre

Vi söker frisör till Helsingborg!

Ansök    Jun 9    Cutters AB    Frisör
Kom och jobba med vårt frisörgäng i Helsingborg! Vi söker nu fler frisörer till vår salong i Väla. Är du frisör och redo för nya utmaningar? Sök då redan idag! Vi söker frisörer på hel eller deltid med start omgående. Cutters är ett innovativt frisörföretag som satsar på att erbjuda effektiva och kvalitetssäkrade klipp till våra kunder med samma pris för alla. Vi har 123 salonger i Norge, Sverige och Finland med ambitionen att växa mer! Vi tar hand om var... Visa mer
Kom och jobba med vårt frisörgäng i Helsingborg! Vi söker nu fler frisörer till vår salong i Väla. Är du frisör och redo för nya utmaningar? Sök då redan idag!

Vi söker frisörer på hel eller deltid med start omgående. Cutters är ett innovativt frisörföretag som satsar på att erbjuda effektiva och kvalitetssäkrade klipp till våra kunder med samma pris för alla. Vi har 123 salonger i Norge, Sverige och Finland med ambitionen att växa mer! Vi tar hand om varandra och har roligt tillsammans????

Arbetsuppgifter

- Utföra effektiva och kvalitetssäkrade hårklippningar.
- Ge god kundservice och produktförsäljning.
- Säkerställ en professionell produktplacering och hantera produkt påfyllning.
- Se till att salongen hela tiden framstår som städad och ren.
Yrkes kvalifikationer

- Intyg som frisör (Lång erfarenhet kan kompensera för bristande utbildningskrav).
- God digital kompetens.
- Behärska svenska eller engelska i tal och skrift.
Personliga kvalifikationer

- Serviceinriktad och flexibel.
- Självgående och ansvarsfull.
- God kommunikationsförmåga.
- Brinner för yrket, och är motiverad för nya utmaningar och lärande.
Vi erbjuder

- Fast lön och bonus.
- Tillsvidareanställning.
- 1 veckas betald utbildning på Cutters Academy.
- Möjlighet att påverka sitt schema.
- Internationella karriärmöjligheter.
- Tät uppföljning från närmsta ledare.
- After works och företagsevent!


- Arbetstider: Dag-, kvälls- och helgpass enligt gällande skiftschema.Om oss

Cutters är Sveriges mest innovativa och snabbast växande frisörkoncept, och etablerades i Bergen 2015. Idag har vi 122 salonger i Norge, Sverige och Finland. Våra frisörsalonger är bland de mest besökta i hela landet och vi får mycket uppmärksamhet från både media och kunder. Vi växer ständigt, och söker därför inspirerande och engagerade personer som vill arbeta hos oss. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för de som utmärker sig inom Cutters, då vi har ambitiösa framtidsplaner i både Norge och internationellt. Visa mindre

Frisör , Massor

Är du Nagelterapeut & Massör och du Söker jobb där du kommer trivas på arbetsplats , tveka inte att skicka ditt ansökan. Hör av dig så vi kan prata lön . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Är du Nagelterapeut & Massör och du Söker jobb där du kommer trivas på arbetsplats , tveka inte att skicka ditt ansökan.
Hör av dig så vi kan prata lön .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör

Ansök    Maj 26    S. Frisör    Frisör
Vi söker frisörer som kan arabisca på hel ltid med start enligt överenskommelse. Vi är ett innovativt frisörföretag som satsar på att erbjuda effektiva och kvalitetssäkrade klipp till våra kunder. Vi tar hand om varandra och har roligt tillsammans Arbetsuppgifter - Utför effektiva och kvalitetssäkrade hårklippningar. - Ge god kundservice och produktförsäljning. - Säkerställ en professionell produktplacering och hantera produkt påfyllning. - Se till att... Visa mer
Vi söker frisörer som kan arabisca på hel ltid med start enligt överenskommelse. Vi är ett innovativt frisörföretag som satsar på att erbjuda effektiva och kvalitetssäkrade klipp till våra kunder.
Vi tar hand om varandra och har roligt tillsammans Arbetsuppgifter
- Utför effektiva och kvalitetssäkrade hårklippningar.
- Ge god kundservice och produktförsäljning.
- Säkerställ en professionell produktplacering och hantera produkt påfyllning.
- Se till att salongen hela tiden framstår som städad och ren.
- Arbetstider: Dag-, kvälls- och helgpass enligt gällande skiftschema.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Certifierad massör till Helsingborg

Öresundskliniken är en välkänd mottagning i Helsingborg med inriktning mot rygghälsa och friskvård. Vi tar emot våra patienter i ljusa, rymliga, moderna och trivsamma lokaler. Våra behandlingar håller en hög kvalitet och vi är måna om ett gott resultat och en god service gentemot våra patienter. Du kommer att ge behandlande massage till patienter som uppsöker oss på kliniken. Du som söker ska vara cert. massör med god erfarenhet och vana vid att arbeta med... Visa mer
Öresundskliniken är en välkänd mottagning i Helsingborg med inriktning mot rygghälsa och friskvård. Vi tar emot våra patienter i ljusa, rymliga, moderna och trivsamma lokaler. Våra behandlingar håller en hög kvalitet och vi är måna om ett gott resultat och en god service gentemot våra patienter.
Du kommer att ge behandlande massage till patienter som uppsöker oss på kliniken. Du som söker ska vara cert. massör med god erfarenhet och vana vid att arbeta med behandlande massage på klinik. Vi förutsätter att du är serviceinriktad och har ett stort intresse för människor och en vilja att göra ditt bästa möjliga för patienten i både behandling och bemötande. Du ska kunna uttrycka dig väl i svenska i så väl tal som skrift.
Vi ser gärna att du är driftig och har viljan och förmågan att kunna bygga upp ett eget patientunderlag. Du kommer även att arbeta i nära samarbete med legitimerad kiropraktor.
Anställningen är deltid, ca 50 % och extra vid behov, beräknas starta snarast och därför kommer urval och intervjuer att ske löpande.
Vi välkomnar din ansökan! Visa mindre

Frisör till vårt härliga gäng i Helsingborg sökes!

Ansök    Maj 20    Cutters AB    Frisör
Kom och jobba med vårt frisörgäng i Helsingborg! Vi söker nu fler frisörer till vår salong i Väla. Är du frisör och redo för nya utmaningar? Sök då redan idag! Vi söker frisörer på hel eller deltid med start enligt överenskommelse. Cutters är ett innovativt frisörföretag som satsar på att erbjuda effektiva och kvalitetssäkrade klipp till våra kunder med samma pris för alla. Vi har 123 salonger i Norge, Sverige och Finland med ambitionen att växa mer! Vi t... Visa mer
Kom och jobba med vårt frisörgäng i Helsingborg! Vi söker nu fler frisörer till vår salong i Väla. Är du frisör och redo för nya utmaningar? Sök då redan idag!

Vi söker frisörer på hel eller deltid med start enligt överenskommelse. Cutters är ett innovativt frisörföretag som satsar på att erbjuda effektiva och kvalitetssäkrade klipp till våra kunder med samma pris för alla. Vi har 123 salonger i Norge, Sverige och Finland med ambitionen att växa mer! Vi tar hand om varandra och har roligt tillsammans????

Arbetsuppgifter

- Utför effektiva och kvalitetssäkrade hårklippningar.
- Ge god kundservice och produktförsäljning.
- Säkerställ en professionell produktplacering och hantera produkt påfyllning.
- Se till att salongen hela tiden framstår som städad och ren.
- Arbetstider: Dag-, kvälls- och helgpass enligt gällande skiftschema.
Yrkes kvalifikationer

- Intyg i frisör (Lång erfarenhet kan kompensera för bristande utbildningskrav).
- God digital kompetanse.
- Måste behärska svenska eller engelska i tal och skrift.
Personliga kvalifikationer

- Tryggt, bekvämt och serviceinriktat.
- Flexibel.
- Självgående, pålitlig och ansvarsfull.
- God kommunikationsförmåga.
- Brinner för yrket, och är motiverad för nya utmaningar och lärande.
Vi erbjuder

- Fast lön och bonus.
- Tillsvidareanställning.
- 1 veckas betald utbildning på Cutters Academy.
- Möjlighet att påverka sitt schema.
- Internationella karriärmöjligheter.
- Tät uppföljning från närmsta ledare.
- After works och företagsevent!
Om oss

Cutters är Norges mest innovativa och snabbast växande frisörkoncept, och etablerades i Bergen 2015. Idag har vi 122 salonger i Norge, Sverige och Finland. Våra frisörsalonger är bland de mest besökta i hela landet och vi får mycket uppmärksamhet från både media och kunder. Vi växer ständigt, och söker därför inspirerande och engagerade personer som vill arbeta hos oss. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för de som utmärker sig inom Cutters, då vi har ambitiösa framtidsplaner i både Norge och internationellt. Visa mindre

DAM FRIÖR SÖKES

Ansök    Maj 20    Ayaz Beauty Salong HB    Frisör
Är du en duktig och driven frisör? Gillar du att ge kunderna det där lilla extra så att de går från vår salong med ett leende på läpparna? Då är det dig vi söker efter. Vår salong erbjuder kunderna ett brett utbud av skönhetstjänster som klippning, massage, nagelvård och fotvård och ögonfransförlängningar. Salongen är centralt placerad i hjärtat av Helsingborg. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan som du skickar in via e-post. Du är välkommen ringa... Visa mer
Är du en duktig och driven frisör? Gillar du att ge kunderna det där lilla extra så att de går från vår salong med ett leende på läpparna? Då är det dig vi söker efter.


Vår salong erbjuder kunderna ett brett utbud av skönhetstjänster som klippning, massage, nagelvård och fotvård och ögonfransförlängningar. Salongen är centralt placerad i hjärtat av Helsingborg.


Vi ser fram emot att få läsa din ansökan som du skickar in via e-post. Du är välkommen ringa om du har frågor.


042-18 24 15


Vi söker frisör på heltid. Arbetsuppgifterna gäller klippa ,färg, slinga. permanenta . Du ska ha erfarenhet av att färga och slinga och permanenta hår. Ansökan skickas via e-post
[email protected] Visa mindre

Hudterapeut

Ansök    Maj 17    Trivas På Råå AB    Hudterapeut
Trivas SPA söker hudterapeut. Trivas är ett familjeföretag som funnits i 19 år. Vi söker nu en hudterapeut deltid eller heltid. Vardagar, kväll samt helg. Du ska ha utbildning och erfarenhet, vara positiv och trevlig. Ha ett fint sätt mot kunden. Visa mer
Trivas SPA söker hudterapeut.
Trivas är ett familjeföretag som funnits i 19 år. Vi söker nu en hudterapeut deltid eller heltid. Vardagar, kväll samt helg.
Du ska ha utbildning och erfarenhet, vara positiv och trevlig. Ha ett fint sätt mot kunden. Visa mindre

Massageterapeut

Trivas på Råå är ett familjeföretag med restaurang, spa och hotell. Vi söker nu massageterapeuter som kan jobba heltid/deltid. Vi ser att du har hög arbetsmoral, erfarenhet sedan tidigare, ett fint sätt och trevligt kundbemötande. Du ska vara renlig, ärlig och positiv. Visa mer
Trivas på Råå är ett familjeföretag med restaurang, spa och hotell. Vi söker nu massageterapeuter som kan jobba heltid/deltid. Vi ser att du har hög arbetsmoral, erfarenhet sedan tidigare, ett fint sätt och trevligt kundbemötande. Du ska vara renlig, ärlig och positiv. Visa mindre

Är du vår nya frisör på VACKER Väla?

Ansök    Maj 18    Vacker Sverige AB    Frisör
Brinner du för frisöryrket? Om VACKER VACKER är Sveriges mest snabbväxande hårälskande företag. VACKER är ett butikskoncept från frisörbranschen tillägnat alla hårälskande besökare av köpcentrum. Vi erbjuder stora butiker fulla av marknadens professionella hårvårdsprodukter och håraccessoarer till låga priser och omkring ett dussin duktiga och välutbildade frisörer i en generös och tilltalande butiksmiljö. Vi erbjuder en exceptionell service och vill verk... Visa mer
Brinner du för frisöryrket?
Om VACKER
VACKER är Sveriges mest snabbväxande hårälskande företag. VACKER är ett butikskoncept från frisörbranschen tillägnat alla hårälskande besökare av köpcentrum. Vi erbjuder stora butiker fulla av marknadens professionella hårvårdsprodukter och håraccessoarer till låga priser och omkring ett dussin duktiga och välutbildade frisörer i en generös och tilltalande butiksmiljö. Vi erbjuder en exceptionell service och vill verkligen att du ska trivas hos oss.
Den första VACKER-butiken etablerades 2010 på Frölunda Torg och VACKER har sedan dess varit ett snabbväxande företag som befinner sig i en ständig utvecklingsfas. VACKER är en aktiv medlem av Frisörföretagarnas förbund och står för ordning och reda. Vi följer kollektivavtalet och erbjuder bra lönevillkor.
Kravprofil
Som frisör på VACKER har du som huvudsaklig uppgift att se till att alla våra kunder får ett Vackert mottagande med en hög servicenivå. Arbete går ut på att vara en duktig, serviceminded och ansvarsfull frisör som älskar ditt yrke. Du förstår vikten av nöjda kunder och vill vara delaktig i salongens framgång tillsammans med dina kollegor. Du inspirerar kunderna till ytterligare besök och köp genom din kreativitet, yrkesstolthet och professionalitet. Hos oss samarbetar vi ett glatt och högt tempo med inspirerande arbetskollegor. På Vacker är man ödmjuk och du älskar att jobba med försäljning och service. Vi söker dig som är positiv, engagerad och flexibel. Du tycker om att ta initiativ, är lösningsorienterad och målinriktad. Vill du bli en del av Vacker kreativa team? Sök idag!
Utbildning och erfarenhet är ett krav men även du som är under utbildningsnivå 1-2 är välkommen att söka då vi erbjuder goda utvecklings möjligheter. Du ska behärska svenska i tal och skrift.
Förmåner: Hårvård, friskvård, produkter och utbildningar inom produkt, färg och klipp. På VACKER har man möjlighet att påverka sina egna arbetstider.
Övrig information
Tillträde: Sommaren 2022
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Anställningsgrad: 75-100%
Lön: Enligt kollektivavtal (Frisöravtalet)
Är du den vi söker, eller känner du någon som är det?
Välkommen med din ansökan till [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan!
Vill du läsa mer om oss som företag besök vår VACKRA hemsida www.vackerstore.se Visa mindre

FOTVÅRDSSPECIALIST

Väletablerad salong i centrala Helsingborg söker en seriös, kompetent, trevlig fotvårdsspecialist.. Du är en duktig fotvårdsspecialist med minst 2 års erfarenhet inom branschen . Visa mer
Väletablerad salong i centrala Helsingborg söker en seriös, kompetent, trevlig fotvårdsspecialist..
Du är en duktig fotvårdsspecialist med minst 2 års erfarenhet inom branschen . Visa mindre

Frisör

Ansök    Maj 12    Karriär kompisar AB    Herrfrisör
Vi på KarriärKompisar hjälper våra kunder under hela rekryteringsprocessen, från att identifiera kundens behov till att vi matchar rätt kandidat för tjänsten. Vår erfarenhet från näringslivet tillsammans med vårt nätverk har resulterat till att vi har många nöjda kunder bakom oss. Oavsett rekryteringsbehov anpassar vi processen på ett enkelt och effektivt sätt för varje kund. Om tjänsten; Vår kund söker en ny medarbetare till sitt team som består av f... Visa mer
Vi på KarriärKompisar hjälper våra kunder under hela rekryteringsprocessen, från att identifiera kundens behov till att vi matchar rätt kandidat för tjänsten. Vår erfarenhet från näringslivet tillsammans med vårt nätverk har resulterat till att vi har många nöjda kunder bakom oss. Oavsett rekryteringsbehov anpassar vi processen på ett enkelt och effektivt sätt för varje kund.

Om tjänsten;
Vår kund söker en ny medarbetare till sitt team som består av frisörer. Frisörsalongen är belägen i centrala delen av Helsingborg.
Söker dig som brinner för yrket och har några års erfarenhet med dig. Du ska vara ansvarsfull, kunna arbeta i team och självständigt. Som sökande är det viktigt att du är självgående och värdesätter hög service där kunden sätts i fokus.
Erfarenhet av branschen är meriterande inom herrklippning.
Är du den vi söker, MEJLA din ansökan till ; [email protected]
Märk mejlet; Herrfrisör HBG Visa mindre

Vi söker frisörer till Helsingborg!

Ansök    Maj 13    Cutters AB    Frisör
Vi söker nu fler frisörer till vår salong i Väla. Är frisör och redo för nya utmaningar? Sök då redan idag! Tjänsten är på heltid eller deltid med start omgående. Vi söker frisörer som brinner för yrket och fantastisk kundservice, som är professionella och alltid sätter kunden i fokus med ett stort leende på läpparna. Cutters är ett innovativt företag som satsar på att erbjuda effektiva och kvalitetssäkrade klipp till våra kunder. Vi har 123 salonger i No... Visa mer
Vi söker nu fler frisörer till vår salong i Väla. Är frisör och redo för nya utmaningar? Sök då redan idag! Tjänsten är på heltid eller deltid med start omgående.

Vi söker frisörer som brinner för yrket och fantastisk kundservice, som är professionella och alltid sätter kunden i fokus med ett stort leende på läpparna. Cutters är ett innovativt företag som satsar på att erbjuda effektiva och kvalitetssäkrade klipp till våra kunder. Vi har 123 salonger i Norge, Sverige och Finland med ambitionen att växa mer! Vi tar hand om varandra och har roligt tillsammans????

Arbetsuppgifter

- Utför effektiva och kvalitetssäkrade hårklippningar.
- Ge god kundservice och produktförsäljning.
- Säkerställ en professionell produktplacering och hantera produkt påfyllning.
- Se till att salongen hela tiden framstår som städad och ren.
- Arbetstider: Dag-, kvälls- och helgpass enligt gällande skiftschema.
Yrkes kvalifikationer

- Intyg i frisör (Lång erfarenhet kan kompensera för bristande utbildningskrav).
- God digital kompetanse.
- Måste behärska svenska eller engelska i tal och skrift.
Personliga kvalifikationer

- Tryggt, bekvämt och serviceinriktat.
- Flexibel.
- Självgående, pålitlig och ansvarsfull.
- God kommunikationsförmåga.
- Brinner för yrket, och är motiverad för nya utmaningar och lärande.
Vi erbjuder

- Fast lön och möjlighet bonus.
- Tillsvidareanställning.
- Bra utbildning på Cutters Academy i Sverige.
- Internationella karriärmöjligheter.
- Tät uppföljning från närmsta ledare.
Om oss

Cutters är Norges mest innovativa och snabbast växande frisörkoncept, och etablerades i Bergen 2015. Idag har vi 122 salonger i Norge, Sverige och Finland. Våra frisörsalonger är bland de mest besökta i hela landet och vi får mycket uppmärksamhet från både media och kunder. Vi växer ständigt, och söker därför inspirerande och engagerade personer som vill arbeta hos oss. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för de som utmärker sig inom Cutters, då vi har ambitiösa framtidsplaner i både Norge och internationellt. Visa mindre

Frisör Helsingborg

Ansök    Maj 12    Salong Figaro Mohamed Al Awadi    Frisör
Vi på KarriärKompisar hjälper våra kunder under hela rekryteringsprocessen, från att identifiera kundens behov till att vi matchar rätt kandidat för tjänsten. Vår erfarenhet från näringslivet tillsammans med vårt nätverk har resulterat till att vi har många nöjda kunder bakom oss. Oavsett rekryteringsbehov anpassar vi processen på ett enkelt och effektivt sätt för varje kund. Om tjänsten; Vår kund söker en ny medarbetare till sitt team som består av f... Visa mer
Vi på KarriärKompisar hjälper våra kunder under hela rekryteringsprocessen, från att identifiera kundens behov till att vi matchar rätt kandidat för tjänsten. Vår erfarenhet från näringslivet tillsammans med vårt nätverk har resulterat till att vi har många nöjda kunder bakom oss. Oavsett rekryteringsbehov anpassar vi processen på ett enkelt och effektivt sätt för varje kund.

Om tjänsten;
Vår kund söker en ny medarbetare till sitt team som består av frisörer. Frisörsalongen är belägen i centrala delen av Helsingborg.
Söker dig som brinner för yrket och har några års erfarenhet med dig. Du ska vara ansvarsfull, kunna arbeta i team och självständigt. Som sökande är det viktigt att du är självgående och värdesätter hög service där kunden sätts i fokus.
Erfarenhet av branschen är meriterande inom herrklippning.
Är du den vi söker, MEJLA din ansökan till ; [email protected]
Märk mejlet; Frisör HBG Visa mindre

Frisör till vår skönhetssalong

Ansök    Maj 5    Al Taii, Shahed    Frisör
Är du utbildad frisör och brinner för ditt yrke ? Har du en annan utbildning inom skönhet är det ett + QUEENS BEAUTY COMPLEX är en skönhetssalong med olika behandlingar så som: frisör, laser, tandblekning, ansiktsbehandlingar, browlift, lashlift, fransar, naglar m.m Just nu söker vi en utbildad samt erfaren frisör. Det finns möjlighet för både anställning eller hyrstol. Du ska vara självgående och självsäker i ditt jobb som frisör. Har du andra utbildning... Visa mer
Är du utbildad frisör och brinner för ditt yrke ? Har du en annan utbildning inom skönhet är det ett +
QUEENS BEAUTY COMPLEX är en skönhetssalong med olika behandlingar så som: frisör, laser, tandblekning, ansiktsbehandlingar, browlift, lashlift, fransar, naglar m.m
Just nu söker vi en utbildad samt erfaren frisör.
Det finns möjlighet för både anställning eller hyrstol.
Du ska vara självgående och självsäker i ditt jobb som frisör. Har du andra utbildningar inom skönhet och är öppen för att jobba inom skönhet kommer du komma långt då vi även kan erbjuda utbildningar.
Din personlighet och mognad spelar stor roll I tjänsten.
Tjänsten innefattar heltid/deltid.
Start: Omgående
Frågor eller funderingar kring tjänsten ring 0739784575
Cv och personligt brev skickas per mejl till [email protected]
Har du Instagramkonto med bilder får du mer än gärna skriva ner den.
Lycka till. Visa mindre

Frisör - Idas Hårdesign på Väla Centrum

Ansök    Maj 7    Denis Hårdesign AB    Frisör
Vi söker nu en driven frisör som vill bli en del av vårt fantastiska team! Vi kan erbjuda heltid, deltid eller endast timmar. Vi jobbar mest med färgbehandlingar och klippningar. Vi har Wella som huvudleverantör och utbildar oss alltid inom de senaste teknikerna tillsammans med tekniker från Wella. Vem är du? Utbildad frisör (obehörig eller behörig frisör) Kreativ och serviceinriktad Klarar av att jobba i ett team Vad erbjuder vi dig? God arbetsmiljö med ... Visa mer
Vi söker nu en driven frisör som vill bli en del av vårt fantastiska team! Vi kan erbjuda heltid, deltid eller endast timmar.
Vi jobbar mest med färgbehandlingar och klippningar. Vi har Wella som huvudleverantör och utbildar oss alltid inom de senaste teknikerna tillsammans med tekniker från Wella.
Vem är du?
Utbildad frisör (obehörig eller behörig frisör)
Kreativ och serviceinriktad
Klarar av att jobba i ett team

Vad erbjuder vi dig?
God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
Utbildningar och personlig utveckling

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Frisör

Ansök    Maj 5    Maarouf, Abdulkarim    Herrfrisör
Söker dig som brinner för yrket och har några års erfarenhet som vill vara en i gänget hos oss som del/hel tids anställd. ..Du ska vara självgående och vara hög service medveten där kunden sätts i fokus. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker dig som brinner för yrket och har några års erfarenhet som vill vara en i gänget hos oss som del/hel tids anställd. ..Du ska vara självgående och vara hög service medveten där kunden sätts i fokus.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

FRISÖR MED MÖJLIGHET TILL NYSTARTSJOBB

Tillsammans med Arbetsförmedlingen rekryterar nu ett företag i Helsingborg två frisörer med möjlighet till Nystartsjobb till sin verksamhet.  Arbetsuppgifter Vi söker två frisörer som ska jobba på heltid. Ni kommer jobba som herr- och damfrisör. Det är viktigt att man har minst ett års erfarenhet som herrfrisör, klipper hår och skägg. Damfrisör ska klippa håret, färga och bleka. Städning av arbetsplatsen är självklarhet samt att kunna ta betalt i kassan. ... Visa mer
Tillsammans med Arbetsförmedlingen rekryterar nu ett företag i Helsingborg två frisörer med möjlighet till Nystartsjobb till sin verksamhet. 

Arbetsuppgifter
Vi söker två frisörer som ska jobba på heltid. Ni kommer jobba som herr- och damfrisör. Det är viktigt att man har minst ett års erfarenhet som herrfrisör, klipper hår och skägg. Damfrisör ska klippa håret, färga och bleka. Städning av arbetsplatsen är självklarhet samt att kunna ta betalt i kassan. 
På arbetsplatsen säljs det skönhets, hår och hudvård produkter med det finns redan en säljare för den här delen. Du som söker ska kunna kommunicera på svenska eller engelska. Meriterande med båda. 
Att vara serviceinriktad är en jätteviktig egenskap i branschen. 
Arbetstiden är schemalagd eftersom salongen är öppet mån-fre. från kl. 07:00 till 19:00 lördagar från 09:00 till 16:00 söndagar från 12:00 till 16:00.


Ett krav är att du har möjlighet till Nystartsjobb. Läsa mer om nystartsjobb på
Arbetsförmedlingens hemsida: https://arbetsformedlingen.se/for-arbetssokande/extra-stod/stod-a-o/nystartsjobb eller gör självtestet för att se om du är berätigad till Nystartsjobb: https://nystartsjobb-sjalvtest.arbetsformedlingen.se/

Välkommen med din ansökan!
Nu testar vi ett nytt sätt för arbetsgivare och arbetssökande med möjlighet till Nystartsjobb
att hitta varandra. Den här annonsen är en del av en tidsbegränsad pilot för Nystartsjobb i
Platsbanken som Arbetsförmedlingen testar och utvärderar under perioden april  till juni i
Nordvästra Skåne. Visa mindre

Nagelterapeut

Företag söker nu nagelterapeuter som har som har erfarenheter inom nagelförlängning med akryl samt gelé, nagelvård, manikyr och pedikyr... Arbetsuppgifter: Allt inom manikyr, pedikyr, nagelförlängning och förstärkning... Kvalifikationer: - har stort intresse av nagelvård och skönhetvård - har känsla för service och kundbemötande ¨ -ska vara en engagerad och inspirerad person som gillar mötet med kunder i alla olika situationer. Du har ett trevlig... Visa mer
Företag söker nu nagelterapeuter som har som har erfarenheter inom nagelförlängning med akryl samt gelé, nagelvård, manikyr och pedikyr...
Arbetsuppgifter: Allt inom manikyr, pedikyr, nagelförlängning och förstärkning...
Kvalifikationer:
- har stort intresse av nagelvård och skönhetvård
- har känsla för service och kundbemötande ¨
-ska vara en engagerad och inspirerad person som gillar mötet med kunder i alla olika situationer. Du har ett trevligt bemötande, gillar högt tempo och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Visa mindre

FRISÖR MED MÖJLIGHET TILL NYSTARTSJOBB I HELSINGBORG

Tillsammans med Arbetsförmedlingen rekryterar nu ett företag i Helsingborg två frisörer med möjlighet till Nystartsjobb till sin verksamhet.  Arbetsuppgifter Vi söker två frisörer som ska jobba på heltid. Ni kommer jobba som herr- och damfrisör. Det är viktigt att man har minst ett års erfarenhet som herrfrisör, klipper hår och skägg. Damfrisör ska klippa håret, färga och bleka. Städning av arbetsplatsen är självklarhet samt att kunna ta betalt i kassan. ... Visa mer
Tillsammans med Arbetsförmedlingen rekryterar nu ett företag i Helsingborg två frisörer med möjlighet till Nystartsjobb till sin verksamhet. 

Arbetsuppgifter
Vi söker två frisörer som ska jobba på heltid. Ni kommer jobba som herr- och damfrisör. Det är viktigt att man har minst ett års erfarenhet som herrfrisör, klipper hår och skägg. Damfrisör ska klippa håret, färga och bleka. Städning av arbetsplatsen är självklarhet samt att kunna ta betalt i kassan. 
På arbetsplatsen säljs det skönhets, hår och hudvård produkter med det finns redan en säljare för den här delen. Du som söker ska kunna kommunicera på svenska eller engelska. Meriterande med båda. 
Att vara serviceinriktad är en jätteviktig egenskap i branschen. 
Arbetstiden är schemalagd eftersom salongen är öppet mån-fre. från kl. 07:00 till 19:00 lördagar från 09:00 till 16:00 söndagar från 12:00 till 16:00.

Ett krav är att du har möjlighet till Nystartsjobb. Läsa mer om nystartsjobb på
Arbetsförmedlingens hemsida: https://arbetsformedlingen.se/for-arbetssokande/extra-stod/stod-a-o/nystartsjobb
Välkommen med din ansökan!
Nu testar vi ett nytt sätt för arbetsgivare och arbetssökande med möjlighet till Nystartsjobb
att hitta varandra. Den här annonsen är en del av en tidsbegränsad pilot för Nystartsjobb i
Platsbanken som Arbetsförmedlingen testar och utvärderar under perioden april  till juni i
Nordvästra Skåne. Visa mindre

Frisör sökes till Helsingborg!

Ansök    Apr 29    Cutters AB    Frisör
Kom och jobba med vårt härliga frisörgäng i Helsingborg! Vi söker nu fler frisörer till vår salong i Väla. Är frisör och redo för nya utmaningar? Sök då redan idag! Vi söker frisörer som brinner för yrket och fantastisk kundservice, som är professionella och alltid sätter kunden i fokus med ett stort leende på läpparna. Cutters är ett innovativt företag som satsar på att erbjuda effektiva och kvalitetssäkrade klipp till våra kunder. Vi har 123 salonger i ... Visa mer
Kom och jobba med vårt härliga frisörgäng i Helsingborg! Vi söker nu fler frisörer till vår salong i Väla. Är frisör och redo för nya utmaningar? Sök då redan idag!

Vi söker frisörer som brinner för yrket och fantastisk kundservice, som är professionella och alltid sätter kunden i fokus med ett stort leende på läpparna. Cutters är ett innovativt företag som satsar på att erbjuda effektiva och kvalitetssäkrade klipp till våra kunder. Vi har 123 salonger i Norge, Sverige och Finland med ambitionen att växa mer! Vi tar hand om varandra och har roligt tillsammans????

Arbetsuppgifter

- Utför effektiva och kvalitetssäkrade hårklippningar.
- Ge god kundservice och produktförsäljning.
- Säkerställ en professionell produktplacering och hantera produkt påfyllning.
- Se till att salongen hela tiden framstår som städad och ren.
- Arbetstider: Dag-, kvälls- och helgpass enligt gällande skiftschema.
Yrkes kvalifikationer

- Intyg i frisör (Lång erfarenhet kan kompensera för bristande utbildningskrav).
- God digital kompetanse.
- Måste behärska svenska eller engelska i tal och skrift.
Personliga kvalifikationer

- Tryggt, bekvämt och serviceinriktat.
- Flexibel.
- Självgående, pålitlig och ansvarsfull.
- God kommunikationsförmåga.
- Brinner för yrket, och är motiverad för nya utmaningar och lärande.
Vi erbjuder

- Fast lön och möjlighet bonus.
- Tillsvidareanställning.
- Bra utbildning på Cutters Academy i Sverige.
- Internationella karriärmöjligheter.
- Tät uppföljning från närmsta ledare.
Om oss

Cutters är Norges mest innovativa och snabbast växande frisörkoncept, och etablerades i Bergen 2015. Idag har vi 122 salonger i Norge, Sverige och Finland. Våra frisörsalonger är bland de mest besökta i hela landet och vi får mycket uppmärksamhet från både media och kunder. Vi växer ständigt, och söker därför inspirerande och engagerade personer som vill arbeta hos oss. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för de som utmärker sig inom Cutters, då vi har ambitiösa framtidsplaner i både Norge och internationellt. Visa mindre

Frisör till Helsingborg sökes!

Ansök    Apr 15    Cutters AB    Frisör
Kom och jobba med vårt härliga frisörgäng i Helsingborg! Vi söker nu fler frisörer till vår salong i Väla. Är frisör och redo för nya utmaningar? Sök då redan idag! Vi söker frisörer som brinner för yrket och fantastisk kundservice, som är professionella och alltid sätter kunden i fokus med ett stort leende på läpparna. Cutters är ett innovativt företag som satsar på att erbjuda effektiva och kvalitetssäkrade klipp till våra kunder. Vi har 123 salonger i ... Visa mer
Kom och jobba med vårt härliga frisörgäng i Helsingborg! Vi söker nu fler frisörer till vår salong i Väla. Är frisör och redo för nya utmaningar? Sök då redan idag!

Vi söker frisörer som brinner för yrket och fantastisk kundservice, som är professionella och alltid sätter kunden i fokus med ett stort leende på läpparna. Cutters är ett innovativt företag som satsar på att erbjuda effektiva och kvalitetssäkrade klipp till våra kunder. Vi har 123 salonger i Norge, Sverige och Finland med ambitionen att växa mer! Vi tar hand om varandra och har roligt tillsammans????

Arbetsuppgifter

- Utför effektiva och kvalitetssäkrade hårklippningar.
- Ge god kundservice och produktförsäljning.
- Säkerställ en professionell produktplacering och hantera produkt påfyllning.
- Se till att salongen hela tiden framstår som städad och ren.
- Arbetstider: Dag-, kvälls- och helgpass enligt gällande skiftschema.
Yrkes kvalifikationer

- Intyg i frisör (Lång erfarenhet kan kompensera för bristande utbildningskrav).
- God digital kompetanse.
- Måste behärska svenska eller engelska i tal och skrift.
Personliga kvalifikationer

- Tryggt, bekvämt och serviceinriktat.
- Flexibel.
- Självgående, pålitlig och ansvarsfull.
- God kommunikationsförmåga.
- Brinner för yrket, och är motiverad för nya utmaningar och lärande.
Vi erbjuder

- Fast lön och möjlighet bonus.
- Tillsvidareanställning.
- Bra utbildning på Cutters Academy i Sverige.
- Internationella karriärmöjligheter.
- Tät uppföljning från närmsta ledare.
Om oss

Cutters är Norges mest innovativa och snabbast växande frisörkoncept, och etablerades i Bergen 2015. Idag har vi 122 salonger i Norge, Sverige och Finland. Våra frisörsalonger är bland de mest besökta i hela landet och vi får mycket uppmärksamhet från både media och kunder. Vi växer ständigt, och söker därför inspirerande och engagerade personer som vill arbeta hos oss. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för de som utmärker sig inom Cutters, då vi har ambitiösa framtidsplaner i både Norge och internationellt. Visa mindre

Frisör sökes till Väla!

Ansök    Apr 8    Cutters AB    Frisör
Kom och jobba med vårt härliga frisörgäng i Helsingborg! Vi söker nu fler frisörer till vår salong i Väla. Är frisör och redo för nya utmaningar? Sök då redan idag! Vi söker frisörer som brinner för yrket och fantastisk kundservice, som är professionella och alltid sätter kunden i fokus med ett stort leende på läpparna. Cutters är ett innovativt företag som satsar på att erbjuda effektiva och kvalitetssäkrade klipp till våra kunder. Vi har 123 salonger i ... Visa mer
Kom och jobba med vårt härliga frisörgäng i Helsingborg! Vi söker nu fler frisörer till vår salong i Väla. Är frisör och redo för nya utmaningar? Sök då redan idag!

Vi söker frisörer som brinner för yrket och fantastisk kundservice, som är professionella och alltid sätter kunden i fokus med ett stort leende på läpparna. Cutters är ett innovativt företag som satsar på att erbjuda effektiva och kvalitetssäkrade klipp till våra kunder. Vi har 123 salonger i Norge, Sverige och Finland med ambitionen att växa mer! Vi tar hand om varandra och har roligt tillsammans????

Arbetsuppgifter

- Utför effektiva och kvalitetssäkrade hårklippningar.
- Ge god kundservice och produktförsäljning.
- Säkerställ en professionell produktplacering och hantera produkt påfyllning.
- Se till att salongen hela tiden framstår som städad och ren.
- Arbetstider: Dag-, kvälls- och helgpass enligt gällande skiftschema.
Yrkes kvalifikationer

- Intyg i frisör (Lång erfarenhet kan kompensera för bristande utbildningskrav).
- God digital kompetanse.
- Måste behärska svenska eller engelska i tal och skrift.


Personliga kvalifikationer

- Tryggt, bekvämt och serviceinriktat.
- Flexibel.
- Självgående, pålitlig och ansvarsfull.
- Effektiv och korrekt.
- Gillar att arbeta i team och är inkluderande mot andra kollegor.
- God kommunikationsförmåga.
- Brinner för yrket, och är motiverad för nya utmaningar och lärande.
Vi erbjuder

- Fast lön och möjlighet bonus.
- Tillsvidareanställning.
- Bra utbildning på Cutters Academy i Sverige.
- Internationella karriärmöjligheter.
- Tät uppföljning från närmsta ledare.


Om oss

Cutters är Norges mest innovativa och snabbast växande frisörkoncept, och etablerades i Bergen 2015. Idag har vi 122 salonger i Norge, Sverige och Finland. Våra frisörsalonger är bland de mest besökta i hela landet och vi får mycket uppmärksamhet från både media och kunder. Vi växer ständigt, och söker därför inspirerande och engagerade personer som vill arbeta hos oss. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för de som utmärker sig inom Cutters, då vi har ambitiösa framtidsplaner i både Norge och internationellt. Visa mindre

Frisör sökes till By Ibo i Helsingborg

Ansök    Apr 11    Tokat, Ibrahim    Frisör
Nu söker vi en medarbetare med erfarenhet till vår hårstudio i Helsingborg. Vi vill gärna att du ska vara stresstålig och ambiös i ditt arbete. Det är viktigt att du är trevlig i ditt kundbemötande. Vi har mycket täta tider ibland, därför du bör kunna hantera stressiga situationer. Tjänsten är på deltid. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.... Visa mer
Nu söker vi en medarbetare med erfarenhet till vår hårstudio i Helsingborg. Vi vill gärna att du ska vara stresstålig och ambiös i ditt arbete. Det är viktigt att du är trevlig i ditt kundbemötande. Vi har mycket täta tider ibland, därför du bör kunna hantera stressiga situationer. Tjänsten är på deltid.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Massageterapeut /massör

Helsingborgs mest omtalade skönhetssalong söker dig som är utbildad massageterapeut. Queens beauty complex är en komplett skönhetssalong i Mariastaden där vi utför olika skönhetsbehandlingar. Mer info om salongen besök oss på instagram. @queens.beautycomplex Erfarenhet samt flexibilitet är obligatoriskt. Du ska brinna för ditt yrke och kunna ge en massagebehandling som är skräddarsydd efter kundens behov. Därför är det viktigt att du även kan triggerpunkts... Visa mer
Helsingborgs mest omtalade skönhetssalong söker dig som är utbildad massageterapeut.
Queens beauty complex är en komplett skönhetssalong i Mariastaden där vi utför olika skönhetsbehandlingar.
Mer info om salongen besök oss på instagram. @queens.beautycomplex
Erfarenhet samt flexibilitet är obligatoriskt.
Du ska brinna för ditt yrke och kunna ge en massagebehandling som är skräddarsydd efter kundens behov. Därför är det viktigt att du även kan triggerpunktsmassage, idrottmassage och inte bara den klassiska avslappningsmassagen.
Tjänsten är deltid / tim till en början. Målet är att bygga en kundkrets för en tillsvidare tjänst.
Tjänsten är omgående och tillsätts till rätt person efter intervju på plats i salongen.
Skicka ditt cv och berätta lite om dig själv kort.
Utför du andra behandlingar så som fotvård m.m är detta ett plus. Visa mindre

Thai-massör

Ansök    Apr 1    Ban Sabai    Massör/Massageterapeut
Vi söker nu ännu en massör till vårt glada gäng. Vi är en mycket populär thaimassagesalong med kunder i alla åldrar. Du precis som oss brinner för massage och för att kunna hjälpa andra människor. Du är lyhörd och är öppen för att lära dig nya tekniker och att dela med dig av dina. Vi erbjuder i ett första skedet provanställning deltid. Vi har en bred kundkrets och är övertygade om att tjänsten kan utökas inom en snar framtid. Lön efter överenskommelse. Va... Visa mer
Vi söker nu ännu en massör till vårt glada gäng. Vi är en mycket populär thaimassagesalong med kunder i alla åldrar. Du precis som oss brinner för massage och för att kunna hjälpa andra människor. Du är lyhörd och är öppen för att lära dig nya tekniker och att dela med dig av dina. Vi erbjuder i ett första skedet provanställning deltid. Vi har en bred kundkrets och är övertygade om att tjänsten kan utökas inom en snar framtid.
Lön efter överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Vi söker nya frisörkollegor till Helsingborg!

Ansök    Mar 29    Cutters AB    Frisör
Är du utbildad frisör och har erfarenhet från både dam och herrklipp? Är du serviceinriktad och vill vara en del av ett härligt team! ???? Då är det dig vi söker! Vi söker nu frisörer till vår frisörsalong i Väla centrum i Helsingborg med start enligt överenskommelse. För oss på Cutters är det lika viktigt att erbjuda ett effektivt och kvalitetssäkrat klipp som att få kunderna att känna sig välkomna. Så om du älskar att klippa och älskar att ge bra servic... Visa mer
Är du utbildad frisör och har erfarenhet från både dam och herrklipp? Är du serviceinriktad och vill vara en del av ett härligt team! ???? Då är det dig vi söker!

Vi söker nu frisörer till vår frisörsalong i Väla centrum i Helsingborg med start enligt överenskommelse. För oss på Cutters är det lika viktigt att erbjuda ett effektivt och kvalitetssäkrat klipp som att få kunderna att känna sig välkomna. Så om du älskar att klippa och älskar att ge bra service kommer du att trivas hos oss - vi tar hand om varandra, och vårt mål är att skapa den bästa arbetsmiljön för våra medarbetare

Arbetsuppgifter

- Utför effektiva och kvalitetssäkrade hårklippningar.
- Ge god kundservice och produktförsäljning.
- Säkerställ en professionell produktplacering och hantera produkt påfyllning.
- Bidra till ett gott samarbete och en inkluderande arbetsmiljö.
- Se till att salongen hela tiden framstår som städad och ren.
- Arbetstider: Dag-, kvälls- och helgpass enligt gällande skiftschema.
Yrkes kvalifikationer

- Intyg som frisör (Lång erfarenhet kan kompensera för bristande utbildningskrav).
- God digital kompetens
- Behärska svenska eller engelska i tal och skrift.


Personliga kvalifikationer

- Serviceinriktat.
- Flexibel.
- Självgående och ansvarsfull.
- God kommunikationsförmåga.
- Brinner för yrket, och är motiverad för nya utmaningar och lärande.
Vi erbjuder

- Bonusordning.
- Tillsvidareanställning 80% med tät uppföljning från din närmaste ledare.
- Bra utbildning på Cutters Academy i Sverige.
- Sociala och professionella evenemang.
- Internationella karriärmöjligheter.


Cutters uppmanar kandidater oavsett kön, ålder, funktionsvariation, etnisk bakgrund eller könsidentitet till att söka på våra tjänster.

Om oss

Cutters är Norges mest innovativa och snabbast växande frisörkoncept, och etablerades i Bergen 2015. Idag har vi 122 salonger i Norge, Sverige och Finland. Våra frisörsalonger är bland de mest besökta i hela landet och vi får mycket uppmärksamhet från både media och kunder. Vi växer ständigt, och söker därför inspirerande och engagerade personer som vill arbeta hos oss. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för de som utmärker sig inom Cutters, då vi har ambitiösa framtidsplaner i både Norge och internationellt. Visa mindre

Nagelteknolog sökes

Vår salong erbjuder kunderna ett brett utbud av skönhetstjänster som klippning, massage, nagelvård och fotvård och ögonfransförlängning. Vi har fått fler kunder och därför är vi behov av att anställa ytterligare en nagelteknolog till vår salong. Är du en duktig och driven nagelteknolog som kan bygga naglar och fixa fötter ? Gillar du att ge kunderna det där lilla extra så att de går från vår salong med ett leende på läpparna? Då är det dig vi söker efter. ... Visa mer
Vår salong erbjuder kunderna ett brett utbud av skönhetstjänster som klippning, massage, nagelvård och fotvård och ögonfransförlängning. Vi har fått fler kunder och därför är vi behov av att anställa ytterligare en nagelteknolog till vår salong. Är du en duktig och driven nagelteknolog som kan bygga naglar och fixa fötter ? Gillar du att ge kunderna det där lilla extra så att de går från vår salong med ett leende på läpparna? Då är det dig vi söker efter. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan som du skickar in via e-post. Visa mindre

HERR FRISÖR SÖKES

Ansök    Mar 10    Ayaz Beauty Salong HB    Frisör
Är du en duktig och driven frisör? Gillar du att ge kunderna det där lilla extra så att de går från vår salong med ett leende på läpparna? Då är det dig vi söker efter. Vår salong erbjuder kunderna ett brett utbud av skönhetstjänster som klippning, massage, nagelvård och fotvård och ögonfransförlängningar. Salongen är centralt placerad i hjärtat av Helsingborg. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan som du skickar in via e-post. Du är välkommen ringa... Visa mer
Är du en duktig och driven frisör? Gillar du att ge kunderna det där lilla extra så att de går från vår salong med ett leende på läpparna? Då är det dig vi söker efter.


Vår salong erbjuder kunderna ett brett utbud av skönhetstjänster som klippning, massage, nagelvård och fotvård och ögonfransförlängningar. Salongen är centralt placerad i hjärtat av Helsingborg.


Vi ser fram emot att få läsa din ansökan som du skickar in via e-post. Du är välkommen ringa om du har frågor.


042-18 24 15


Vi söker frisör på heltid. Arbetsuppgifterna gäller klippning ,rakning ...... Ansökan skickas via e-post
[email protected] Visa mindre

Massör

Clinicus kiropraktor klinik i Helsingborg söker en ny kollega till kliniken. Vi söker en massör, oseopat, naprapat eller kiropraktor till en tjänst på 50 eller 100%. Start o omgående Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Clinicus kiropraktor klinik i Helsingborg söker en ny kollega till kliniken.
Vi söker en massör, oseopat, naprapat eller kiropraktor till en tjänst på 50 eller 100%.
Start o omgående
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Fotterapeut

Nu söker vi en medicinsk fotterapeut till vårt härliga gäng som består av både fotterapeuter, massageterapeuter och receptionister. Du ska ha viljan att växa med företaget och arbeta för företagets bästa. Storleken på tjänsten kan vara flexibel men minst 50 %, gärna mer. Du ska ha en utbildning i Medicinsk fotvård och gärna erfarenhet. Kan du även utföra en Pedikyr är det också meriterande men inget måste, du får utbildning på plats. Social kompetens, fl... Visa mer
Nu söker vi en medicinsk fotterapeut till vårt härliga gäng som består av både fotterapeuter, massageterapeuter och receptionister.
Du ska ha viljan att växa med företaget och arbeta för företagets bästa.
Storleken på tjänsten kan vara flexibel men minst 50 %, gärna mer.
Du ska ha en utbildning i Medicinsk fotvård och gärna erfarenhet. Kan du även utföra en Pedikyr är det också meriterande men inget måste, du får utbildning på plats.
Social kompetens, flexibel och lätt till att samarbeta är viktiga egenskaper.
Arbetstiderna är varierande både dag och kvällstid samt 1 st lördag/månad.
Vi ser att du söker snarast.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

The Barbershop söker barberare

The Barbershop är en barbershop på Tågaborg med gott rykte samt en stor och trogen kundkrets. Sociala förmågor är mycket viktiga i arbetet, därför söker jag en en barberare som är serviceinriktad, glad, trevlig, social och öppen med kunderna. Men viktigast av allt skall du kunna leverera klippningar och rakningar i toppklass. Du skall kunna tala tillräcklig svenska för att kunna kommunicera med kunder, engelska är även meriterande. Jag kräver ingen barbera... Visa mer
The Barbershop är en barbershop på Tågaborg med gott rykte samt en stor och trogen kundkrets. Sociala förmågor är mycket viktiga i arbetet, därför söker jag en en barberare som är serviceinriktad, glad, trevlig, social och öppen med kunderna. Men viktigast av allt skall du kunna leverera klippningar och rakningar i toppklass. Du skall kunna tala tillräcklig svenska för att kunna kommunicera med kunder, engelska är även meriterande. Jag kräver ingen barberarutbildning men det är såklart meriterande. Du skall ha erfarenhet av yrket. Varmt välkommen med din ansökan! #jobbjustnu Visa mindre

Frisör & Barberare

Ansök    Mar 3    Gents Go AB    Herrfrisör
Är du en grym frisör eller barberare? Vill du arbeta i en inspirerande och varierande miljö? Just nu söker vi en ny frisör och barberare till våra salonger i Helsingborg och Malmö. OM GENTS GO Gents Go är ett nytt koncept, frisörtjänster för kunder och frisörer som älskar smidiga lösningar. Snabbt, enkelt, digitalt. Gents Go är en digital drop in salong för kunder som är ute i sista minuten och lätt tar till sig ny teknik. Gents Go är ett systerbolag til... Visa mer
Är du en grym frisör eller barberare? Vill du arbeta i en inspirerande och varierande miljö? Just nu söker vi en ny frisör och barberare till våra salonger i Helsingborg och Malmö.
OM GENTS GO
Gents Go är ett nytt koncept, frisörtjänster för kunder och frisörer som älskar smidiga lösningar. Snabbt, enkelt, digitalt. Gents Go är en digital drop in salong för kunder som är ute i sista minuten och lätt tar till sig ny teknik. Gents Go är ett systerbolag till den kända e-handeln www.gents.com och butikskoncepten Gents Barber & Shop samt Gents Perfume Bar.
OM TJÄNSTEN
Som frisör hos Gents Go utför du endast klippningar på 20 minuter. Du är stresstålig och har ett högt eget driv. Arbete på Gents Go's systersalonger kommer att förekomma så körkort och bil är ett plus.
Tjänsten är en heltidsanställning, med 6 månader provanställning som övergår till en tillsvidaretjänst.
VEM SÖKER VI
Du har dokumenterad arbetslivserfarenhet inom frisöryrket. Du har lätt för att lära och har ett eget intresse av att hålla koll på rådande trender inom vår bransch. Du talar och förstår svenska men behärskar även engelska.
Som person är du driven, framåt, ansvarstagande och har ett högt servicefokus. Du är hängiven i ditt arbete, ger det lilla extra och tycker att kundvård är extremt viktigt. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete. Visa mindre

Massageterapeut

Trivas på Råå är ett familjeföretag med restaurang, spa och hotell. Vi söker nu massageterapeuter som kan jobba kvällar och/eller helger. Vi ser att du har hög arbetsmoral, erfarenhet sedan tidigare, ett fint sätt och trevligt kundbemötande. Du ska vara renlig, ärlig och positiv. Visa mer
Trivas på Råå är ett familjeföretag med restaurang, spa och hotell. Vi söker nu massageterapeuter som kan jobba kvällar och/eller helger. Vi ser att du har hög arbetsmoral, erfarenhet sedan tidigare, ett fint sätt och trevligt kundbemötande. Du ska vara renlig, ärlig och positiv. Visa mindre

Är du utbildad inom skönhetsvård och söker plats?

Vi söker fler kollegor till vår klinik och stora härliga lokal på Motorgatan 5 i Helsingborg. Läget är strategiskt planerat - 2 stationer från Knutpunkten och massor med gratis parkering utanför. Allt för att underlätta för våra kunder! Vi erbjuder 3 olika upplägg beroende på vad som passar dig allra bäst. Kanske har du redan en kundkrets och vill därför enbart hyra stol eller eget rum eller så är du ny och vill inte dra på dig större kostnader. Du kan väl... Visa mer
Vi söker fler kollegor till vår klinik och stora härliga lokal på Motorgatan 5 i Helsingborg.
Läget är strategiskt planerat - 2 stationer från Knutpunkten och massor med gratis parkering utanför. Allt för att underlätta för våra kunder!
Vi erbjuder 3 olika upplägg beroende på vad som passar dig allra bäst. Kanske har du redan en kundkrets och vill därför enbart hyra stol eller eget rum eller så är du ny och vill inte dra på dig större kostnader. Du kan välja mellan att fakturera oss eller bli anställd.
Du kan hyra en plats hos oss med ett fast pris varje månad. Priset bestäms utifrån vilket rum du önskar hyra (beroende på storlek). Utöver detta tar vi 5% av dina intäkter och 30% för de kunder vi slussar till dig.Du kan “hyra” in dig hos oss helt kostnadsfritt, alltså ingen hyra alls per månad men mot att vi tar en del av de intäkter som kommer från dina behandlingar. % bestäms utifrån hur stort rum du önskar ha.


Du kan “hyra” in dig hos oss kostnadsfritt, alltså ingen hyra per månad men mot att vi tar en mindre del (jämfört med alternativ 2) av de intäkter som kommer från dina behandlingar. % bestäms utifrån hur stort rum du önskar ha samt att vi vill att du utför ett fåtal behandlingar kostnadsfritt för vårt kontors räkning varje vecka - som kompensation för väldigt låga "hyra".


Det går även att hyra del av rum eller om ni är två eller fler som vill dela tillsammans.
I samtliga upplägg ingår det att vi sköter all din bokföring, fakturering, marknadsföring, sociala medier, fotografering, försäkringar, myndighetskontakt osv. VI hjälper också till att slussa kunder till dig som vi kommer i kontakt med. Utöver det står vi också för kostnader gällande tillstånd hos Miljönämnden m.m
Vi erbjuder betalning via Klarna, Swish, Kort och givetvis kan vi även skicka egna fakturor för de kunder som föredrar det.
Samtliga rum är eller kommer vara möblerade med de möbler / behandlingsbänk som ni behöver - om ni inte redan har själva som ni önskar använda.
Mer om vår lokal
Helsokliniken drivs på 164 kvadrat med 8 olika behandlingsrum i varierande storlekar samt gemensamma utrymmen som badrum, reception m.m
All personal har också tillgång till personaltoalett och kök samt en stor takterrass.
Vi söker följande - men tveka inte att höra av dig om du utför någon annan behandling och tror du skulle passa hos oss! Diplom/ certifiering är ett krav!
Massörer inkl hundmassör
Frans- & brynstylister
Hudterapeuter
Nagelterapeuter
Laserterapeuter
Fotvårdsspecialister
Tatuerare
Frisörer / Hårförlängning
Microblading, microneedling
Yogainstruktör
m.f
Vi är självklart godkända av miljönämnden (med vissa förbehåll för några behandlingar som vi ännu inte startat igång och därav behöver göra mindre komplettering innan uppstart)
Tror du att du skulle passa hos oss? Tveka då inte att skicka en ansökan där du berättar mer om vad du utför och en kortare beskrivning om dig själv. Visa mindre

Söker herrfrisör/frisör

Ansök    Feb 21    Car & Cut MM AB    Herrfrisör
Vi söker dig som är frisör/barberare och har ett par års erfarenheter i yrket. Hos oss arbetar vi med att alltid ha kunden i fokus och med krav på hög service. Som frisör/barberare bör du vara kreativ, ansvarsfull positiv samt serviceinriktad. Självklart behöver du behärska allt vad frisöryrket/barberaryrket. Du bör har goda kunskaper Visa mer
Vi söker dig som är frisör/barberare och har ett par års erfarenheter i yrket. Hos oss arbetar vi med att alltid ha kunden i fokus och med krav på hög service. Som frisör/barberare bör du vara kreativ, ansvarsfull positiv samt serviceinriktad. Självklart behöver du behärska allt vad frisöryrket/barberaryrket. Du bör har goda kunskaper Visa mindre

Frisörstol uthyres

Ansök    Feb 22    Salong Fina Vi AB    Frisör
Salong Fina Vi, är en modern salong som erbjuder bland annat dam och herr frisering, barberare, tatuering mm. Vi har nu en ledig stol till uthyrning, till dig som har eget företag. Är du intresserad så skicka gärna in en ansökan, så berättar vi gärna mer. Med vänliga hälsningar Anna Schlippe Visa mer
Salong Fina Vi, är en modern salong som erbjuder bland annat dam och herr frisering, barberare, tatuering mm.
Vi har nu en ledig stol till uthyrning, till dig som har eget företag.
Är du intresserad så skicka gärna in en ansökan, så berättar vi gärna mer.
Med vänliga hälsningar
Anna Schlippe Visa mindre

Vi söker medarbetare till skönhetssalong.

Ansök    Feb 4    Al Taii, Shahed    Frisör
QUEENS BEAUTY COMPLEX är en skönhetssalong med olika behandlingar så som: frisör, laser, tandblekning, spraytan, ansiktsbehandlingar, browlift, lashlift, injektioner , naglar m.m Vi expanderar och söker just nu erfarna medarbetare så som frisör, massör, fotvård, injektionsbehandlare, hudterapeut m.m Är du utbildad inom skönhet annat än ovannämnda får du gärna berätta för oss. Ett + är om du är utbildad inom fler olika behandlingar. Du ska vara självgående ... Visa mer
QUEENS BEAUTY COMPLEX är en skönhetssalong med olika behandlingar så som: frisör, laser, tandblekning, spraytan, ansiktsbehandlingar, browlift, lashlift, injektioner , naglar m.m
Vi expanderar och söker just nu erfarna medarbetare så som frisör, massör, fotvård, injektionsbehandlare, hudterapeut m.m Är du utbildad inom skönhet annat än ovannämnda får du gärna berätta för oss. Ett + är om du är utbildad inom fler olika behandlingar.
Du ska vara självgående och självsäker i ditt jobb.
För rätt person erbjuds andra utbildningar inom skönhet.
Din personlighet och mognad spelar stor roll i tjänsten.
Tjänsten innefattar heltid/deltid.
Start: Omgående
Frågor eller funderingar kring tjänsten ring 0739784575.
Intervjuer sker fortlöpande.
Cv och personligt brev skickas per mejl till [email protected]
Har du Instagramkonto med bilder får du mer än gärna skriva ner den.
Lycka till. Visa mindre

Helsingborgs stadsteater söker erfaren maskör

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Burea... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.

Med vår stadsteater som arbetsplats
Helsingborgs stadsteater är Sveriges äldsta stadsteater med fast ensemble och bedriver sedan 1921 teaterverksamhet för en först och främst lokal och regional publik. Teatern producerar mellan åtta och tio uppsättningar per spelår, oftast på egen hand men även genom samproduktioner med andra scenkonstinstitutioner och med det fria kulturlivet. Utöver de egna produktionerna erbjuds även gästspel vilka syftar till att bredda repertoaren ytterligare. Under ett verksamhetsår har teatern ungefär 120 personer anställda varav cirka 50 är tillsvidareanställda.

Nu söker vi en ny kollega till teatern och till vår verkstadsavdelning. Avdelningen är består av en mängd olika kompetenser, däribland måleri, scenografi, rekvisita, snickeri och givetvis också mask. Avdelningen leds av vår verkstadschef Malin. Tillsammans med dina kollegor blir du en viktig del av vår helhet. 

 

Arbetsbeskrivning
Som maskör på Helsingborgs stadsteater blir du en av tre tillsvidareanställda maskörer. Tillsammans med teaterns kollegor skapar ni kultur av allra högsta kvalitet. 

Du kommer att arbeta med framtagande av produktioner, men även köra mask inför och under föreställningar. I arbetsuppgifterna ingår också att ta ansvar för underhåll av mask- och perukmaterial samt budgetansvar. Arbetet är förlagt såväl dag som på kvällstid samt helger och kan tidvis ha ett högt tempo. Hos oss står även maskören för maskdesign i förekommande fall.

Kvalifikationer
Du har relevent maskörutbildning samt flera års erfarenhet som maskör och perukmakeri med stor kunnighet och bredd inom yrket.


• Du har en stor problemlösningsförmåga och ett gott öga för lösningar. 
• Du har genom din erfarenhet skaffat dig god materialkunskap och förmåga att behärska materialet. 
• Du trivs med att arbeta nära dina kollegor och en god förmåga att samarbeta med andra inom avdelningen och med våra konstnärliga team. 
• Du är kreativ, flexibel och att bidrar till ett positivt och glädjefullt arbetsklimat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Omfattning: Heltid.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Friskvårdsbidrag 3000:-/helår samt kontorsmassage till reducerat pris 2 ggr/månad.

Urval sker löpande, ansök dock senast den 28 februari 2022. 


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Frisör sökes till Tim's Haircut i Helsingborg

Ansök    Feb 15    Tim's Haircut AB    Frisör
Tim’s Haircut har blivit utsedd till Årets frisörföretagare i Sverige och har fått mycket uppmärksammat både nationellt och internationellt. Är du en motiverad och kreativ frisör som vill utvecklas och bli del i ett hängivet frisörteam? Om svaret på dessa frågor är ja så har du kommit rätt. Vi fortsätter att växa och söker nu en frisör som kan bli en del av vårt enastående team. JOBBA MED OSS! Om du kan se dig själv som del i en innovativ, fartfylld oc... Visa mer
Tim’s Haircut har blivit utsedd till Årets frisörföretagare i Sverige och har fått mycket uppmärksammat både nationellt och internationellt. Är du en motiverad och kreativ frisör som vill utvecklas och bli del i ett hängivet frisörteam?
Om svaret på dessa frågor är ja så har du kommit rätt. Vi fortsätter att växa och söker nu en frisör som kan bli en del av vårt enastående team. JOBBA MED OSS!

Om du kan se dig själv som del i en innovativ, fartfylld och framförallt trivsam miljö full av karriärmöjligheter, eller om du helt enkelt är nyfiken på att veta mer, så är du välkommen att kontakta oss för att boka in ett förtroligt möte.

Läs mer om Tim's Haircut på www.timshaircut.se

Övrig information:

Krav: Gesällbrev eller motsvarande krav.

Söker dig som är behörig frisör.

Tillträde: Omgående

Anställningsgrad: Heltid / Deltid

Lön: Enligt kollektivavtal (fast lön + rörlig)

Urval av kandidater sker löpande. Skicka därför in din ansökan med CV, personligt brev och foto så snart som möjligt till:

Tim's Haircut AB
Att: Tim Ohlson
Norra Storgatan 14
252 20 Helsingborg

eller lägg ett mail på: [email protected] Visa mindre

Är du vår nya frisör på VACKER Väla?

Ansök    Jan 27    Vacker Sverige AB    Frisör
Brinner du för frisöryrket? Om VACKER VACKER är Sveriges mest snabbväxande hårälskande företag. VACKER är ett butikskoncept från frisörbranschen tillägnat alla hårälskande besökare av köpcentrum. Vi erbjuder stora butiker fulla av marknadens professionella hårvårdsprodukter och håraccessoarer till låga priser och omkring ett dussin duktiga och välutbildade frisörer i en generös och tilltalande butiksmiljö. Vi erbjuder en exceptionell service och vill ver... Visa mer
Brinner du för frisöryrket?
Om VACKER
VACKER är Sveriges mest snabbväxande hårälskande företag. VACKER är ett butikskoncept från frisörbranschen tillägnat alla hårälskande besökare av köpcentrum. Vi erbjuder stora butiker fulla av marknadens professionella hårvårdsprodukter och håraccessoarer till låga priser och omkring ett dussin duktiga och välutbildade frisörer i en generös och tilltalande butiksmiljö. Vi erbjuder en exceptionell service och vill verkligen att du ska trivas hos oss.
Den första VACKER-butiken etablerades 2010 på Frölunda Torg och VACKER har sedan dess varit ett snabbväxande företag som befinner sig i en ständig utvecklingsfas. VACKER är en aktiv medlem av Frisörföretagarnas förbund och står för ordning och reda. Vi följer kollektivavtalet och erbjuder bra lönevillkor.
Kravprofil
Som frisör på VACKER har du som huvudsaklig uppgift att se till att alla våra kunder får ett Vackert mottagande med en hög servicenivå. Arbete går ut på att vara en duktig, serviceminded och ansvarsfull frisör som älskar ditt yrke. Du förstår vikten av nöjda kunder och vill vara delaktig i salongens framgång tillsammans med dina kollegor. Du inspirerar kunderna till ytterligare besök och köp genom din kreativitet, yrkesstolthet och professionalitet. Hos oss samarbetar vi ett glatt och högt tempo med inspirerande arbetskollegor. På Vacker är man ödmjuk och du älskar att jobba med försäljning och service. Vi söker dig som är positiv, engagerad och flexibel. Du tycker om att ta initiativ, är lösningsorienterad och målinriktad. Vill du bli en del av Vacker kreativa team? Sök idag!
Utbildning och erfarenhet är ett krav men även du som är under utbildningsnivå 1-2 är välkommen att söka då vi erbjuder goda utvecklings möjligheter. Du ska behärska svenska i tal och skrift.
Förmåner: Hårvård, friskvård, produkter och utbildningar inom produkt, färg och klipp. På VACKER har man möjlighet att påverka sina egna arbetstider.
Övrig information
Tillträde: Snarast
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Anställningsgrad: 75-100%
Lön: Enligt kollektivavtal (Frisöravtalet)
Är du den vi söker, eller känner du någon som är det?
Välkommen med din ansökan till [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan!
Vill du läsa mer om oss som företag besök vår VACKRA hemsida www.vackerstore.se Visa mindre

Hudterapeut

Ansök    Jan 31    Janes Professionals AB    Hudterapeut
Ångfärjans Skönhet är en väletablerad salong mitt i centrala Helsingborg med ett stort kundflöde och en mängd olika behandlare. Då vår befintliga hudterapeut valt att söka sig vidare till andra möjligheter behöver vi därför nyanställa. Vi söker dig som har ett sprudlande glatt humör och som inte är rädd för att lära dig nya saker. Vi har en mängd behandlingar på vår meny och det krävs en person som klarar av att hålla många bollar i luften samtidigt som ma... Visa mer
Ångfärjans Skönhet är en väletablerad salong mitt i centrala Helsingborg med ett stort kundflöde och en mängd olika behandlare. Då vår befintliga hudterapeut valt att söka sig vidare till andra möjligheter behöver vi därför nyanställa.
Vi söker dig som har ett sprudlande glatt humör och som inte är rädd för att lära dig nya saker. Vi har en mängd behandlingar på vår meny och det krävs en person som klarar av att hålla många bollar i luften samtidigt som man bibehåller en hög service gentemot kunderna.
Vi erbjuder självklart rätt person möjligheten att vidareutbilda sig inom en mängd olika behandlingar då vi har allt från avancerade laserbehandlingar, permanent makeup, syrapeelingar till enklare brynfärgningar.
Vid anställningsprocessen kommer stor vikt läggas på personliga egenskaper, men självklart vill vi att du som söker har relevant utbildning för yrket och gärna gesällbrev.
Vi arbetar just nu med Dermaquest produkter i behandling, men i din roll som hudterapeut hos oss får du stor frihet över produkturval och inköp. Visa mindre

Nikita Hair Helsingborg Väla söker trainee

Ansök    Jan 18    Raise Sweden AB    Frisör
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr? Vi söker nu en trainee till vårt härliga team på Väla! Vi söker dig som är klar med din frisörutbildning och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!  Vem är du? • Utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning) • Serviceinriktad med kunden i fokus • Stor passion för frisöryrket Vad erbjuder vi dig? • God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla • Goda lönevilkor och pe... Visa mer
Vill du vara med på Nordens största Hair & Beauty-äventyr?

Vi söker nu en trainee till vårt härliga team på Väla! Vi söker dig som är klar med din frisörutbildning och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss! 

Vem är du?


• Utbildad frisör (gymnasial eller privat utbildning)
• Serviceinriktad med kunden i fokus
• Stor passion för frisöryrket

Vad erbjuder vi dig?


• God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla
• Goda lönevilkor och personalförmåner (OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal)
• Vi hjälper dig med del-och gesällprov och står dessutom för kostnaden!
• Personalrabatter och Friskvårdsbidrag
• Karriärmöjligheter i Sverige och Norge
• Utbildningar och personlig utveckling
• Teamaktiviteter och gemenskap!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Salongenschef

Hej jag har öppnat en trevlig massage salongen som heter Mali fotspa och Massage. Och jag har annat jobb som jag jobba med .och jag vill söka en som kan hjälpa mig men tar hand om salongen och tar hand om kunde. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej jag har öppnat en trevlig massage salongen som heter Mali fotspa och Massage. Och jag har annat jobb som jag jobba med .och jag vill söka en som kan hjälpa mig men tar hand om salongen och tar hand om kunde.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre