Lediga jobb som Restaurangchef i Helsingborg

Se lediga jobb som Restaurangchef i Helsingborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Helsingborg som finns hos arbetsgivaren.

SUBWAY® söker en ansvarstagande och stabil Restaurangchef

Ansök    Jun 10    Subcom Sweden AB    Restaurangchef
Vill du vara en del av en ledande global franchisekedja och leda en framgångsrik Subway® restaurang? Då skulle just du kunna vara vår nästa stjärna! Vi söker en engagerad och erfaren restaurangchef som brinner för att leverera högkvalitativa subs och enastående kundservice. Som restaurangchef kommer du att ha en central roll i att skapa en positiv matupplevelse för våra kunder och bygga ett effektivt och välkomnande team. Om du är redo att ta ditt ledarska... Visa mer
Vill du vara en del av en ledande global franchisekedja och leda en framgångsrik Subway® restaurang? Då skulle just du kunna vara vår nästa stjärna!
Vi söker en engagerad och erfaren restaurangchef som brinner för att leverera högkvalitativa subs och enastående kundservice.
Som restaurangchef kommer du att ha en central roll i att skapa en positiv matupplevelse för våra kunder och bygga ett effektivt och välkomnande team.
Om du är redo att ta ditt ledarskap till nästa nivå och bli en del av vårt Subway® team, är detta rätt möjlighet för dig!


Om oss
Subway är världens största snabbmatskedja med restauranger i över 100 länder. I Sverige finns ca 160 restauranger och målet är att öka antal restauranger de kommande åren.
Subcom Sweden AB är en organisation under ledning av Nordic Bites Group Oy som tillsammans ansvarar för över 350 restauranger i Sverige och Finland.

Om jobbet
Du jobbar kanske redan som Catering Manager, Store Manager eller Restaurant Manager – eller är kanske erfaren Supervisor, Assistant Manager eller Deputy Manager och vill gå vidare i din karriär. Om du har ledarskapserfarenhet i en hektisk detaljhandelsmiljö eller inom hotell- och restaurang så kan du vara den vi söker.
Vi söker dig som kommer vara verksamhetens hjärta! Du är huvudansvarig för din restaurangs framgångar – både vad gäller försäljning, lönsamhet och förstklassig service till kunderna samt själva driften av restaurangen.


I de huvudsakliga ansvarsområdena ingår:
Rekrytering och utbildning/inskolning av medarbetare i enlighet med Subways® utbildningskrav – du leder genom att föregå med gott exempel!
Utföra dagliga administrativa uppgifter såsom schemaläggning, rapportering och dokumentation
Registrera leveranser, matcha beställningar och hantera eventuella dagliga bankärenden
Förbereda nödvändigt pappersarbete gällande lager och försäljning
Förbereda medarbetares löner och tidrapporter
Säkerställa 100 % efterlevnad av Subways® riktlinjer
Genomföra inventeringshantering och lagerkontroll, inklusive inventering och rapporter varje vecka
Analysera försäljning och lagerrapport varje vecka för att förbättra verksamheten
Leda och genomföra skötselåtgärder som t.ex. att hålla restaurangen ren och välordnad
Implementera marknadsföring i restaurangen och uppdatera kassan i enlighet med kampanjer
Säkerställa att säkerhetsrutiner följs för att förhindra skador och olyckor
Upprätthålla en säker miljö för medarbetare och kunder
Främja och uppmuntra en hög servicenivå till kunderna bland medarbetarna
Hantera olösta och/eller eskalerade klagomål från kunder
Leverera service av hög standard vid hantering av produkter, vid försäljning, vid förfrågningar och i mötet med kundernaVem är du och vad förväntar vi oss av dig?
- Du har en gymnasieutbildning i grunden och gärna någon ytterligare utbildning i antingen ekonomi, personal, pedagogik eller inom restaurang.
- Goda kunskaper inom HRF:s kollektivavtal är ett stort plus.
- Arbetar du eller har arbetat inom fastfood, eller restaurangbranschen är det ett stort plus.
- Mycket goda kunskaper i svenska är ett krav i både tal och skrift. Goda kunskaper i engelska är ett stort plus.
- Du är stabil, dvs är lugn och kontrollerad även i stressade situationer.
- Du älskar att jobba med och tillsammans med människor och är van att leda andra team och grupper och är duktig på att lära ut till andra.
- Du har en god samarbetsförmåga, dvs arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
- Du är serviceinriktad, dvs uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.

Som person bör du vara stresstålig, driven och kommunikativ. Du skall tycka om att träffa nya människor och känna att det är givande att hjälpa andra.
Att du har förmågan att uttrycka dig professionellt i både tal och skrift är ett krav.

Hur blir jag framgångsrik här?
Att öka försäljningen i restaurangerna kommer att vara det primära.
För att bli framgångsrik i rollen ser vi också att du är bra på att utveckla och bibehålla relationer på alla nivåer inom teamet och företaget. Viktiga egenskaper är att du är stresstålig och strukturerad och har lätt för att prioritera.
Du motiveras av att bidra till Subways framgång och trivs i ett sammanhang där du får ta stort ansvar. Du kommer ha många kontaktytor så du bör trivas i en miljö med mycket social kontakt och där du bygger förtroendefulla relationer.


Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en spännande möjlighet att bli en del av Subway®-familjen och leda en Subway® restaurang till framgång. Du kommer att få stöd och resurser från både Subway® och vårt team för att hjälpa dig att lyckas i ditt uppdrag som restaurangchef.
Att arbeta som restaurangchef på en Subway®-restaurang är utmanande och samtidigt väldigt givande. Subway®-franchisetagare är mycket stolta över sin personal och kan erbjuda fantastiska möjligheter att verkligen utveckla din karriär.
Om du är redo att ta på dig den här utmaningen och bidra till att skapa fantastiska upplevelser för våra kunder, skicka in din ansökan redan idag!

Start: Omgående
Placering: Väla, Helsingborg
Omfattning: 100%
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Lön: Enligt överenskommelse

Vill du bli en nyckelperson i vårt engagerande lag?
Du är välkommen e-posta ditt CV senast den 30 juni 2024 till: [email protected]
Skriv ”Restaurangchef – Väla” i din ansökan.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen.
Vi hälsar dig välkommen till Subway®! Visa mindre

Biträdande Leklandschef Helsingborg Vikariat

Ansök    Jun 5    Leo's AB    Restaurangchef
Drömmer du om att driva och leda en stor verksamhet efter Leo's framgångsrika koncept tillsammans med en leklandschef? Är du målinriktad, självgående och strävar efter att överträffa gästens förväntningar med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker. Ta chansen och sök redan idag! Arbetsuppgifter - Driva leklandet enligt företagets koncept och grunder - Driva den dagliga verksamheten efter Leo's 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sälj - Jobba mo... Visa mer
Drömmer du om att driva och leda en stor verksamhet efter Leo's framgångsrika koncept tillsammans med en leklandschef? Är du målinriktad, självgående och strävar efter att överträffa gästens förväntningar med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker. Ta chansen och sök redan idag!

Arbetsuppgifter
- Driva leklandet enligt företagets koncept och grunder
- Driva den dagliga verksamheten efter Leo's 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sälj
- Jobba mot uppsatta mål och nyckeltal samt ansvara för verksamhetens resultat
- Driva och utveckla service & merförsäljning
- Ansvara för säkerhet, brand och arbetsmiljö
- Inköp och inventeringar
- Tillaga och servera enklare maträtter
- Anordna kalas

Arbetet är till största del operativt där du är en del av ditt team.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har praktisk ledarskapserfarenhet från tidigare anställningar. Du ska vara genuint intresserad av ledarskap och leda din omgivning genom att vara en förebild. Ett krav är att du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat inom service- eller restaurangbranschen samt gärna inom kök. Som person är du en positiv teamspelare med ett affärssinne som motiveras av att nå uppsatta mål. Det är viktigt att du är strukturerad och stresstålig då tempot ofta är högt. Eftersom jobbet tidvis är fysiskt krävande ser vi gärna att du delar vår syn på en sund livsstil och håller dig i form och tar ansvar för din hälsa. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och tycker om att arbeta i en roll med mycket ansvar!

Utöver ovan sätter vi alltid Leo's värdeord i fokus när vi söker nya medarbetare:

Lojalitet: Vi visar lojalitet mot företaget och kollegor genom att agera enligt våra budord.
Engagemang: Vi bryr oss om hur det går för företaget och vill själva bidra till Leo's framgång.
Omtanke: Vi bryr oss om och finns alltid tillhands för våra gäster och varandra.
Samarbete: Vi arbetar tillsammans mot företagets mål. Leo's framgång är resultatet av allas insatser.

Övrigt
Tjänsten är ett vikariat på heltid som sträcker sig fram till sista mars 2025. Tjänsten tillsätts efter överenskommelse. Arbetstiderna varierar men ett krav är att du ska jobba varannan helg. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande - så sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Max Helsingborg 3 - Södra City söker restaurangchef

Ansök    Jun 10    Max Burgers AB    Restaurangchef
Har du en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra? Då kan tjänsten som Restaurangchef passa dig!  Vad kommer du att göra om dagarna som Restaurangchef på MAX? Som restaurangchef arbetar du strategiskt med stöttning, uppföljning och utveckling av medarbetare och verksamhet. En lika viktig del är att du själv jobbar operativt i driften på din restaurang. Hos oss visar chefen vägen vilket innebär att du sätter dig in i alla delar av restauran... Visa mer
Har du en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra? Då kan tjänsten som Restaurangchef passa dig! 

Vad kommer du att göra om dagarna som Restaurangchef på MAX?

Som restaurangchef arbetar du strategiskt med stöttning, uppföljning och utveckling av medarbetare och verksamhet.

En lika viktig del är att du själv jobbar operativt i driften på din restaurang. Hos oss visar chefen vägen vilket innebär att du sätter dig in i alla delar av restaurangens drift och tycker det är kul att själv delta i produktionen. Du leder genom exempel och arbetar operativt i driften ca 60% av arbetstiden. 

Du som restaurangchef har det övergripande ansvaret för din restaurang vilket inkluderar såväl drift som ekonomi och personal. Du ser till att restaurangen når fastslagna månadsprognoser och budget samtidigt som dina medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Förutom att du ansvarar för din egen restaurang vill vi också att du verkar som ett föredöme i företaget och bidrar med energi och resurser till hela ditt distrikt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:

Säkerställa att restaurangen levererar på uppsatta mål i styrkort och affärsplan genom att omvandla dessa till lokala mål och handlingsplaner.

Du arbetar för att restaurangen når upp till satta mål inom våra sex fokusområden kvalitet, bemötande/service, snabbhet, renlighet, säljfrämjande åtgärder samt kostnadskontroll/lönsamhet.

Du arbetar med entreprenörsmässig planering av personal och schema, försäljning / lokal marknadsföring, renovering och underhåll. Du tar fram prognoser för försäljning och arbetade timmar samt upprätta handlingsplan för att nå dessa målsättningar.

Med engagemang bygger du ett team genom att rekrytera, utbilda, coacha och motivera dina medarbetare, så att restaurangen tillgodoser och överträffar gästernas förväntningar. Du arbetar med daglig uppföljning och kontroll av varor beträffande svinn, lager/inköp och hantering.

Vem är du?

Du är en person som förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina medarbetare utvecklas.

Du har arbetat några år inom ett serviceyrke eller i någon annan snarlik bransch. Har du dessutom jobbat inom restaurang är det positivt, men det är inget krav. Däremot vill vi att du har minst två års erfarenhet från en ledarroll med personalansvar. Du har grundläggande IT-kunskaper och goda kunskaper i svenska och engelska.

Du motiveras av att se andra växa samtidigt som du behåller fokus på mål och resultat. Du har en självklar känsla för service, är prestigelös och duktig på att kommunicera och samarbeta med såväl dina medarbetare som chefskollegor. Dina personliga egenskaper är otroligt viktiga för oss och vi kommer lägga stor vikt vid dem i den här rekryteringen.

Våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap genomsyrar vårat dagliga arbete och vi söker därför dig som delar våra värderingar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett roligt och varierat jobb där du driver restaurangen som din egen, med goda utvecklingsmöjligheter internt.

Du kommer att få en gedigen skräddarsydd introduktion till vår verksamhet och du får också ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar utifrån ditt individuella behov.

Vi gör ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Helsingborg: Biträdande Restaurangchef till Burger King

Ansök    Feb 14    Jobbakuten Väst AB    Restaurangchef
Vi söker dig som Har branschvana från restaurang livsmedel eller retail. Erfarenhet av ledarskap från tidigare jobb eller från idrotten. Du ska tycka om att ta ansvar och fatta beslut. Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål. Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar   Varför ska du välja oss?   Vi ger dig stort eget ansvar Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarska... Visa mer
Vi söker dig som

Har branschvana från restaurang livsmedel eller retail.
Erfarenhet av ledarskap från tidigare jobb eller från idrotten.
Du ska tycka om att ta ansvar och fatta beslut.
Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål.
Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar
 

Varför ska du välja oss?

 

Vi ger dig stort eget ansvar
Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
Hos oss finns det goda karriärmöjligheter, både inom Burger King men även inom våra andra varumärken
Vi erbjuder flexibel arbetstid
Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
 

Om jobbet

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus? För dig som vill ta chansen att bli Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.

 

Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan. Visa mindre

Klippan: Entreprenör med passion för mat

Ansök    Feb 6    Jobbakuten Väst AB    Restaurangchef
Borgen i Klippan söker ny värd Är du en mästare på att laga mat? Är service din passion? Är människor och möten något som inspirerar dig? Vill du att varje dag ska vara unik? Att vara värd på MiLgårdarna är att arbeta med mat och människor i möten i historisk miljö med hemkänsla. MiLgårdarna är i mötesbranschen med fem konferensgårdar i Skåne och nu söker Borgen sin nya värd. Borgen ligger i Klippan i anslutning till tre andra av våra konferensgårdar. M... Visa mer
Borgen i Klippan söker ny värd

Är du en mästare på att laga mat? Är service din passion? Är människor och möten något som inspirerar dig? Vill du att varje dag ska vara unik?

Att vara värd på MiLgårdarna är att arbeta med mat och människor i möten i historisk miljö med hemkänsla. MiLgårdarna är i mötesbranschen med fem konferensgårdar i Skåne och nu söker Borgen sin nya värd. Borgen ligger i Klippan i anslutning till tre andra av våra konferensgårdar.

MiLgårdarna erbjuder gästerna ensamrätt vilket ger gruppen möjlighet att känna sig som hemma och fokusera utan att störas av andra grupper. Du som värd ger gästerna ett personligt och professionellt bemötande och serverar din vackert upplagda mat som gör gott för både kropp och själ. Hållbara val för både hälsa och miljö är något som vi värderar högt. Vi är Svanen-märkta sedan 20 år tillbaka.

Vad MiLgårdarna gör för dig

Vi ser till att Borgen ständigt förnyas och att kök, mötesrum, sovrum och utemiljöer håller en hög standard. Vi sköter även marknadsföring, bokningar och det administrativa arbetet kring kunderna.

Vad du gör

I din roll som värd är du egenföretagare och ingår ett partnerskap med MiLgårdarna AB.

Du tar hand om gästerna på plats, serverar dem måltider och hjälper dem med frågor som dyker upp. Du ser också till att huset är välstädat och fräscht.

Att vara värd på en MiLgård innebär ibland långa arbetsplats. I gengäld har du oftast lediga helger samt långa ledigheter utanför konferenssäsongen, såsom i juletid och under sommaren. Om du önskar har du möjlighet att använda Borgens kök till catering-verksamhet på de tider vi inte har bokningar.

Borgens placering i anslutning till fler MiLgårdar gör det möjligt att inte bara ta in mindre grupper med ensamrätt, utan att också ta in stora bokningar där vi kan ta emot upp till 120 övernattande gäster i en och samma grupp. Under dessa storbokningar samarbetar du med Magasinets, Stallets och Villans värdar för att ge den stora gruppen bästa möjliga upplevelse.

Vem vi söker

Vi söker dig som har ett företag eller som vill starta ett eget företag. Du har ett mycket stort engagemang för matlagning och brinner för kundservice.

Kontakt

För frågor och mer information är du välkommen att kontakta:

Lennart Rohlin, MiLgårdarna, [email protected]

Ninna Rohlin, MiLgårdarna, [email protected] / 070-528 12 21

Andreas Jansson, Recruitmore, [email protected]

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka en din ansökan, berätta lite om dig själv, vad du brinner för samt vad som lockar dig att anta utmaningen som värd på Borgen.

Läs gärna mer om oss och om Borgen på www.milgardarna.se

Om du är den vi söker kommer du ha möjlighet att praktisera på de närliggande gårdarna några dagar under våren. I augusti kommer du att hålla din första egna bokning. Intervjuer sker löpande! Visa mindre

SUBWAY® söker en ansvarstagande och stabil Restaurangchef

Ansök    Maj 10    Subcom Sweden AB    Restaurangchef
Vill du vara en del av en ledande global franchisekedja och leda en framgångsrik Subway® restaurang? Då skulle just du kunna vara vår nästa stjärna! Vi söker en engagerad och erfaren restaurangchef som brinner för att leverera högkvalitativa subs och enastående kundservice. Som restaurangchef kommer du att ha en central roll i att skapa en positiv matupplevelse för våra kunder och bygga ett effektivt och välkomnande team. Om du är redo att ta ditt ledars... Visa mer
Vill du vara en del av en ledande global franchisekedja och leda en framgångsrik Subway® restaurang? Då skulle just du kunna vara vår nästa stjärna!
Vi söker en engagerad och erfaren restaurangchef som brinner för att leverera högkvalitativa subs och enastående kundservice.
Som restaurangchef kommer du att ha en central roll i att skapa en positiv matupplevelse för våra kunder och bygga ett effektivt och välkomnande team.
Om du är redo att ta ditt ledarskap till nästa nivå och bli en del av vårt Subway® team, är detta rätt möjlighet för dig!

Om oss
Subway är världens största snabbmatskedja med restauranger i över 100 länder. I Sverige finns ca 160 restauranger och målet är att öka antal restauranger de kommande åren.
Subcom Sweden AB är en organisation under ledning av Nordic Bites Group Oy som tillsammans ansvarar för över 350 restauranger i Sverige och Finland.

Om jobbet
Du jobbar kanske redan som Catering Manager, Store Manager eller Restaurant Manager – eller är kanske erfaren Supervisor, Assistant Manager eller Deputy Manager och vill gå vidare i din karriär. Om du har ledarskapserfarenhet i en hektisk detaljhandelsmiljö eller inom hotell- och restaurang så kan du vara den vi söker.
Vi söker dig som kommer vara verksamhetens hjärta! Du är huvudansvarig för din restaurangs framgångar – både vad gäller försäljning, lönsamhet och förstklassig service till kunderna samt själva driften av restaurangen.


I de huvudsakliga ansvarsområdena ingår:
Rekrytering och utbildning/inskolning av medarbetare i enlighet med Subways® utbildningskrav – du leder genom att föregå med gott exempel!
Utföra dagliga administrativa uppgifter såsom schemaläggning, rapportering och dokumentation
Registrera leveranser, matcha beställningar och hantera eventuella dagliga bankärenden
Förbereda nödvändigt pappersarbete gällande lager och försäljning
Förbereda medarbetares löner och tidrapporter
Säkerställa 100 % efterlevnad av Subways® riktlinjer
Genomföra inventeringshantering och lagerkontroll, inklusive inventering och rapporter varje vecka
Analysera försäljning och lagerrapport varje vecka för att förbättra verksamheten
Leda och genomföra skötselåtgärder som t.ex. att hålla restaurangen ren och välordnad
Implementera marknadsföring i restaurangen och uppdatera kassan i enlighet med kampanjer
Säkerställa att säkerhetsrutiner följs för att förhindra skador och olyckor
Upprätthålla en säker miljö för medarbetare och kunder
Främja och uppmuntra en hög servicenivå till kunderna bland medarbetarna
Hantera olösta och/eller eskalerade klagomål från kunder
Leverera service av hög standard vid hantering av produkter, vid försäljning, vid förfrågningar och i mötet med kundernaVem är du och vad förväntar vi oss av dig?
- Du har en gymnasieutbildning i grunden och gärna någon ytterligare utbildning i antingen ekonomi, personal, pedagogik eller inom restaurang.
- Goda kunskaper inom HRF:s kollektivavtal är ett stort plus.
- Arbetar du eller har arbetat inom fastfood, eller restaurangbranschen är det ett stort plus.
- Mycket goda kunskaper i svenska är ett krav i både tal och skrift. Goda kunskaper i engelska är ett stort plus.
- Du är stabil, dvs är lugn och kontrollerad även i stressade situationer.
- Du älskar att jobba med och tillsammans med människor och är van att leda andra team och grupper och är duktig på att lära ut till andra.
- Du har en god samarbetsförmåga, dvs arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
- Du är serviceinriktad, dvs uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.

Som person bör du vara stresstålig, driven och kommunikativ. Du skall tycka om att träffa nya människor och känna att det är givande att hjälpa andra.
Att du har förmågan att uttrycka dig professionellt i både tal och skrift är ett krav.

Hur blir jag framgångsrik här?
Att öka försäljningen i restaurangerna kommer att vara det primära.
För att bli framgångsrik i rollen ser vi också att du är bra på att utveckla och bibehålla relationer på alla nivåer inom teamet och företaget. Viktiga egenskaper är att du är stresstålig och strukturerad och har lätt för att prioritera.
Du motiveras av att bidra till Subways framgång och trivs i ett sammanhang där du får ta stort ansvar. Du kommer ha många kontaktytor så du bör trivas i en miljö med mycket social kontakt och där du bygger förtroendefulla relationer.


Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en spännande möjlighet att bli en del av Subway®-familjen och leda en Subway® restaurang till framgång. Du kommer att få stöd och resurser från både Subway® och vårt team för att hjälpa dig att lyckas i ditt uppdrag som restaurangchef.
Att arbeta som restaurangchef på en Subway®-restaurang är utmanande och samtidigt väldigt givande. Subway®-franchisetagare är mycket stolta över sin personal och kan erbjuda fantastiska möjligheter att verkligen utveckla din karriär.
Om du är redo att ta på dig den här utmaningen och bidra till att skapa fantastiska upplevelser för våra kunder, skicka in din ansökan redan idag!

Start: Omgående
Placering: Väla, Helsingborg
Omfattning: 100%
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Lön: Enligt överenskommelse

Vill du bli en nyckelperson i vårt engagerande lag?
Du är välkommen e-posta ditt CV senast den 24 maj 2024 till: [email protected]
Skriv ”Restaurangchef – Väla” i din ansökan.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen.
Vi hälsar dig välkommen till Subway®! Visa mindre

Subway söker en restaurangchef till Möllegränden i Helsingborg

Ansök    Jan 8    Subcom Sweden AB    Restaurangchef
SUBWAY® söker en ansvarstagande och stabil Restaurangchef med stor ledarförmåga Vår verksamhet växer och vi behöver nya talanger! Vill du vara en del av en ledande global franchisekedja och leda en framgångsrik Subway® restaurang? Då skulle just du kunna vara vår nästa stjärna! Vi söker en engagerad och erfaren restaurangchef som brinner för att leverera högkvalitativa subs och enastående kundservice. Som restaurangchef kommer du att ha en central roll i ... Visa mer
SUBWAY® söker en ansvarstagande och stabil Restaurangchef med stor ledarförmåga
Vår verksamhet växer och vi behöver nya talanger!
Vill du vara en del av en ledande global franchisekedja och leda en framgångsrik Subway® restaurang? Då skulle just du kunna vara vår nästa stjärna!
Vi söker en engagerad och erfaren restaurangchef som brinner för att leverera högkvalitativa subs och enastående kundservice.
Som restaurangchef kommer du att ha en central roll i att skapa en positiv matupplevelse för våra kunder och bygga ett effektivt och välkomnande team.
Om du är redo att ta ditt ledarskap till nästa nivå och bli en del av vårt Subway® team, är detta rätt möjlighet för dig!


Om oss
Subway är världens största snabbmatskedja med restauranger i över 100 länder. I Sverige finns ca 160 restauranger och målet är att öka antal restauranger de kommande åren.
Subcom Sweden AB är en organisation under ledning av Nordic Bites Group OY som tillsammans ansvarar för över 350 restauranger i Sverige och Finland.


Om jobbet
Du jobbar kanske redan som Catering Manager, Store Manager eller Restaurant Manager – eller är kanske erfaren Supervisor, Assistant Manager eller Deputy Manager och vill gå vidare i din karriär. Om du har ledarskapserfarenhet i en hektisk detaljhandelsmiljö eller inom hotell- och restaurang så kan du vara den vi söker.
Vi söker dig som kommer vara verksamhetens hjärta! Du är huvudansvarig för din restaurangs framgångar – både vad gäller försäljning, lönsamhet och förstklassig service till kunderna samt själva driften av restaurangen.
I de huvudsakliga ansvarsområdena ingår:
Rekrytering och utbildning/inskolning av medarbetare i enlighet med Subways® utbildningskrav – du leder genom att föregå med gott exempel!
Utföra dagliga administrativa uppgifter såsom schemaläggning, rapportering och dokumentation
Registrera leveranser, matcha beställningar och hantera eventuella dagliga bankärenden
Förbereda nödvändigt pappersarbete gällande lager och försäljning
Förbereda medarbetares löner och tidrapporter
Säkerställa 100 % efterlevnad av Subways® riktlinjer
Genomföra inventeringshantering och lagerkontroll, inklusive inventering och rapporter varje vecka
Analysera försäljning och lagerrapport varje vecka för att förbättra verksamheten
Leda och genomföra skötselåtgärder som t.ex. att hålla restaurangen ren och välordnad
Implementera marknadsföring i restaurangen och uppdatera kassan i enlighet med kampanjer
Säkerställa att säkerhetsrutiner följs för att förhindra skador och olyckor
Upprätthålla en säker miljö för medarbetare och kunder
Främja och uppmuntra en hög servicenivå till kunderna bland medarbetarna
Hantera olösta och/eller eskalerade klagomål från kunder
Leverera service av hög standard vid hantering av produkter, vid försäljning, vid förfrågningar och i mötet med kundernaVem är du och vad förväntar vi oss av dig?
- Du har en gymnasieutbildning i grunden och gärna någon ytterligare utbildning i antingen ekonomi, personal, pedagogik eller inom restaurang.
- Goda kunskaper inom HRF:s kollektivavtal är ett stort plus.
- Arbetar du eller har arbetat inom fastfood, eller restaurangbranschen är det ett stort plus.
- Mycket goda kunskaper i svenska är ett krav i både tal och skrift. Goda kunskaper i engelska är ett stort plus.
- Du är stabil, dvs är lugn och kontrollerad även i stressade situationer.
- Du älskar att jobba med och tillsammans med människor och är van att leda andra team och grupper och är duktig på att lära ut till andra.
- Du har en god samarbetsförmåga, dvs arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
- Du är serviceinriktad, dvs uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.


Som person bör du vara stresstålig, driven och kommunikativ. Du skall tycka om att träffa nya människor och känna att det är givande att hjälpa andra.
Att du har förmågan att uttrycka dig professionellt i både tal och skrift är ett krav.


Hur blir jag framgångsrik här?
Att öka försäljningen i restaurangerna kommer att vara det primära.
För att bli framgångsrik i rollen ser vi också att du är bra på att utveckla och bibehålla relationer på alla nivåer inom teamet och företaget. Viktiga egenskaper är att du är stresstålig och strukturerad och har lätt för att prioritera.
Du motiveras av att bidra till Subways framgång och trivs i ett sammanhang där du får ta stort ansvar. Du kommer ha många kontaktytor så du bör trivas i en miljö med mycket social kontakt och där du bygger förtroendefulla relationer.


Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en spännande möjlighet att bli en del av Subway®-familjen och leda en Subway® restaurang till framgång. Du kommer att få stöd och resurser från både Subway® och vårt team för att hjälpa dig att lyckas i ditt uppdrag som restaurangchef.
Att arbeta som restaurangchef på en Subway®-restaurang är utmanande och samtidigt väldigt givande. Subway®-franchisetagare är mycket stolta över sin personal och kan erbjuda fantastiska möjligheter att verkligen utveckla din karriär.
Om du är redo att ta på dig den här utmaningen och bidra till att skapa fantastiska upplevelser för våra kunder, skicka in din ansökan redan idag!

Start: Omgående
Placering: Helsingborg, Möllegränden 2
Omfattning: 100%
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Lön: Enligt överenskommelse

Vill du bli en nyckelperson i vårt engagerande lag?
Du är välkommen e-posta ditt CV, personliga brev och foto senast den 21 januari 2024 till: [email protected]
Skriv ”Restaurangchef - Möllegränden” i din ansökan. Visa mindre

Enhetschef till enhet Allgot och Food & Co Fabriken i Helsingborg

Ansök    Nov 20    Compass Group AB    Restaurangchef
Tillsvidare, heltid 100% / Tillträde enligt överenskommelse Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk Unit Manager till två av våra enheter i Helsingborg som ska bygga, inspirera och leda två team där serviceanda och lagarbete står i centrum samt upprätthålla en god kundrelation. I rollen som Unit Manager har du möjlighet att påverka och utveckla din arbetsplats genom ett bra och tydligt ledarskap. Du kommer att ansvara för enh... Visa mer
Tillsvidare, heltid 100% /
Tillträde enligt överenskommelse

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk Unit Manager till två av våra enheter i Helsingborg som ska bygga, inspirera och leda två team där serviceanda och lagarbete står i centrum samt upprätthålla en god kundrelation.

I rollen som Unit Manager har du möjlighet att påverka och utveckla din arbetsplats genom ett bra och tydligt ledarskap. Du kommer att ansvara för enhetens budget och resultat såväl operativt som kvalitetsmässigt. Du har fullt personalansvar och följer lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar.

I tjänsten ingår bland annat ansvar för rapportering till närmsta chef och huvudkontorets olika funktioner. Du fördelar och strukturerar den dagliga driften och säkerställer en god arbetsmiljö på arbetsplatsen. Du kommer även utveckla och följa upp kontraktet genom att definiera och presentera nya lösningar utifrån kundens behov och önskemål.

Om Restaurang Allgott

Lunchrestaurang i Helsingborg där vi även bedriver lokalvård både i huset och hos externa kunder. Här har vi ett team på 6 personer som sköter både lokalvården och restaurangen.

Vi arbetar måndagar - fredagar och serverar en vällagad lunchbuffé med minst 3 maträtter och även en del catering. Därtill har vi även obemannade vendingkylar där vi tillverkar sallader och mackor.

Om Restaurang Food & Co Fabriken

Lunchrestaurang belägen i Helsingborgscentrum. Här serverar vi en lunchbuffé med minst 3 maträtter. Ca 150 ätande på plats plus utskick på ca 200 portioner. I köket är vi 4 heltidsanställda som jobbar. Vi har öppet måndag-fredag fram till 15:00

Vem är du?

• Du har relevant högskoleutbildning eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Du har minst tre års erfarenhet av arbete i arbetsledande position med kontrakt–, personal– och resultatansvar
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samtidigt som du kan hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du är en naturlig ledare och har förmågan att coacha, leda och fördela arbetet samt omsätta genomtänkta beslut i handling
• Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
• Du är försäljningsorienterad och vet hur man vårdar och behåller goda relationer med kunder och medarbetare
• Du är kvalitets- och resultatinriktad och tycker om att hitta lösningar i alla dagliga utmaningar och gillar fartfyllda dagar
• Erfarenhet av tidigare arbete inom supportservice, restaurang och konferens är ett plus
• Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat
• Du har god datorvana och goda kunskaper i Office365

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Service den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Restaurangchef

Om verksamheten Sundspärlan erbjuder helhetslösningar för evenemang, mässor, konferenser och företagsarrangemang upp till 1800 besökare. Vi arrangerar shower, konserter och underhållning med personlig touch och förstklassig mat och dryck. Miljön står alltid högt på vår agenda och vi har naturen utanför dörren. Du präglas av en stor passion för mat och dryck och besitter en äkta förmåga att skapa relationer med både gäster och personal, och förkroppsligar ... Visa mer
Om verksamheten
Sundspärlan erbjuder helhetslösningar för evenemang, mässor, konferenser och företagsarrangemang upp till 1800 besökare. Vi arrangerar shower, konserter och underhållning med personlig touch och förstklassig mat och dryck. Miljön står alltid högt på vår agenda och vi har naturen utanför dörren.
Du präglas av en stor passion för mat och dryck och besitter en äkta förmåga att skapa relationer med både gäster och personal, och förkroppsligar kärnvärdet 'TEAM' inom restaurangen. Som en naturlig ledare kommer du att ha ansvaret för att upprätthålla en hög standard inom gästfrihet samtidigt som du leder servicen på restauranggolvet.
Ansvarsområden
Övervaka dagliga aktiviteter och ansvara tillsammans med köksmästare för mat- och dryckesverksamhet
Hantera logistik och eventlösningar som driftchef
Bidra till ekonomiska lösningar med målet att maximera lönsamheten
Planering och ansvar för drift av hela restaurangverksamheten
Personalansvar, rekrytering och schemaläggning för servis, bar och extrapersonal
Inköp och inventering av dryck och serveringsrelaterade produkter
Kontinuerlig dialog med köksmästare angående menyval till olika event och kunder
Dialog med kunder angående planering av deras bokningarKvalifikationer
Minst 1-2 års erfarenhet av ledning inom fullservice-restaurang
Stresstålig och skicklig problemlösare
Påvisad förmåga att hantera flera uppgifter, organisera och prioritera arbete effektivt
God datavana och flytande kunskaper i tal och skrift i svenska språketArbetstid styrs utifra?n verksamheten som till stora delar bedrivs kva?llar och helger.
Omfattning: heltid
Tillträde: enligt överenskommelse
Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att skicka ditt CV och ditt personliga brev och/ eller en film där du berättar varför just Du är rätt person för Sundspärlan.
Urvalsprocessen sker löpande, vi behöver din ansökan senast den 15 februari 2024. Ange löneanspråk. Maila din ansökan till [email protected]. Ange referens "Restaurangchef 2024"
Vi undanber oss telefonsamtal från säljare och rekryterare under denna rekryteringsprocess.
Vi ser fram emot din ansökan
Team Sundspärlan! Visa mindre

Café & Restaurangchef

Fahlmans Konditori grundades 1914 och är ett av få ställen där hantverkstradition fortfarande lever kvar i huset. På Helsingborgs paradgata Kullagatan i hörnan mot Stortorget bakas allt för hand, med bästa råvarorna. Idag serveras allt från luncher, härliga smörgåsar, till läckra bakverk. Som Café/ restaurangchef ansvarar du för driften. Rollen innebär även att du arbetar kvällar och helger. För att lyckas i rollen ser vi att du har en flerårig erfarenhet ... Visa mer
Fahlmans Konditori grundades 1914 och är ett av få ställen där hantverkstradition fortfarande lever kvar i huset. På Helsingborgs paradgata Kullagatan i hörnan mot Stortorget bakas allt för hand, med bästa råvarorna. Idag serveras allt från luncher, härliga smörgåsar, till läckra bakverk.
Som Café/ restaurangchef ansvarar du för driften. Rollen innebär även att du arbetar kvällar och helger. För att lyckas i rollen ser vi att du har en flerårig erfarenhet av att driva Konditori eller Restaurang, helst både ock. Du har goda kunskaper inom mat, dryck och bageri samt försäljning. De administrativa uppgifterna som ingår är b la schemaläggning.
Som ansvarig är det du som är ansiktet utåt, skapar atmosfär och prägel, det är viktigt att du tycker om service och kan engagera och utveckla personal
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Visa mindre

Restaurangchef Clarion Grand Helsingborg

Clarion Hotel® är inte bara ett hotell för gäster att bo på - det är en upplevelse. Och du som jobbar inom Clarion är inte bara en anställd - du är en del av upplevelsen! Lika viktig som gästerna är för oss är du som jobbar med oss. Idag är vi över flera tusen anställda, alla med olika erfarenheter och bakgrunder. Men några saker har vi alla gemensamt - vi är personliga, vi har passion och vi strävar alltid efter perfektion! Clarion Hotel® är en del av St... Visa mer
Clarion Hotel® är inte bara ett hotell för gäster att bo på - det är en upplevelse. Och du som jobbar inom Clarion är inte bara en anställd - du är en del av upplevelsen! Lika viktig som gästerna är för oss är du som jobbar med oss. Idag är vi över flera tusen anställda, alla med olika erfarenheter och bakgrunder. Men några saker har vi alla gemensamt - vi är personliga, vi har passion och vi strävar alltid efter perfektion!

Clarion Hotel® är en del av Strawberry.

Clarion Grand Helsingborg är ett av Helsingborgs mest anrika hotell med 158 rum, restaurang, en ginbar som verkligen gör skäl för namnet och en liten konferensdel. Mitt på Stortorget med närheten till både shopping, restauranger, båtarna till Danmark och inte minst Öresund med salta bad.

Vår Clarionfamilj är full av trevliga och modiga människor med en positiv attityd. Vi är kreativa och individuella och vi levererar varje dag något utöver det vanliga till våra gäster.

Vi söker nu en restaurangchef som vill vara med och utveckla vår restaurang, vår ginbar och på ett kreativt sätt ta med våra gäster till vårt nya Grand. Ett Grand som andas 2023 men som inte glömmer sin snart 100 år gamla historia.

I höst kommer vi att byta restaurangkoncept till The Social Bar och Bistro, med en a la carte meny med klassiska bistrorätter samt så klart några överraskningar. Tänk att få vara med när vi drar igång hösten med The Social!

VEM ÄR DU:

• Du älskar service och värdskap och att tillsammans med dina medarbetare skapa en oförglömlig upplevelse där gästen står i centrum
• Du är social och nyfiken med en positiv och lösningsorienterad attityd
• Du är en passionerad och engagerad ledare som coachar och leder dina medarbetare till era gemensamt satta mål
• Du är prestigelös, trygg i dig själv och har en vänlig och positiv personlighet
• Du har ett kreativt sinne i allt du gör
• För att klara av jobbet måste du vara strukturerad i ditt arbete och kunna hantera stressiga situationer.
• Du har tidigare erfarenheter både i service och som ledare inom bar och servering av a la carte
• Du förväntas arbeta delvis i driften och vara delaktig och drivande i utveckling av avdelningen
• Du älskar så klart mat och dryck.
• Du gillar siffror, att nå resultat och har datavana
• Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift

Våra medarbetare är stolta över att arbeta på Grand, i en varm och vänlig arbetsmiljö där vi tillsammans skapar en plats där både gäster och medarbetare trivs att vara. En mötesplats för alla.

I denna tid är hållbarhet med största sannolikhet något du värdesätter. Som tur är gör vi det också. Genom programmet We Care arbetar alla Strawberry Hotels mot vårt gemensamma mål: att bli helt klimatneutrala på egen hand 2023.

Är du vår nya stjärna vi söker?

HUR SER DINA DAGAR PÅ GRAND UT?

• Som restaurangchef är du ansvarig för frukost, lunch och fika för våra konferensgäster och a la carte på kvällarna samt vår ginbar.
• Du har ett team på ca 10 personer som du engagerat och kunnigt leder och coachar.
• Schemaläggning, inventering och beställningar är också en del av din vardag.
• I höst drar vi igång flera olika event inom F&B och där kommer du att spela en nyckelroll i att planera och genomföra dessa tillsammans med dina medarbetare.
• Sist men inte minst arbetar du för att ständigt utveckla, skapa en ökad lönsamhet och nå uppsatta mål.


VAD KAN VI ERBJUDA?

- Du kommer till ett hotell och en arbetsplats där vi alla är otroligt serviceinriktade vilket har lett till att vi är ett hotell som många gäster verkligen älskar
- Du kommer att få möjligheten att jobba på Nordens största hotellkejda där utvecklingsmöjligheterna nästintill är oändliga
- Vi vidareutvecklar och utbildar alla ansvariga i form av både fysiska och digitala kurser/utbildningar, summits och ledarskapsutbildningar mm

Sist men inte minst har vi otroliga förmåner:
- Allltid rabatterade priser på hotellnätter och restaurangbesök i hela Norden för både dig, din familj och dina vänner
- Du blir medlem i Strawberry, vår medlemsclub där du får poäng på nästan allt
- Massor med erbjudanden från våra samarbetspartners
- Varje anställd får också fyra gratis nätter/år att nyttja på något av våra dryga 225 hotell.

Några detaljer om tjänsten:

Tjänstgöringsgrad: 80 % (Vi tillämpar provanställning) med individuell lönesättning.
Arbetstid: Arbetet är mestadels förlagd både dag- och kvällstid samt helger. Du lägger upp din arbetsdag själv med vi tror att du kommer att arbeta ca 60 % i drift och ca 40 % administrativt.
Du kommer att vara en del av ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD/hotelldirektör Nicki Eby.
Tillträde: september 2023.

Sista ansökningsdag är den 31/8 2023. Observera att vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte på att söka.

Har du några frågor om tjänsten så tveka inte på att kontakta mig Nicki Eby på [email protected] Visa mindre

Assistant Manager till Helsingborg!

Vi söker dig som vill bli Assistant Manager, satsa på Espresso House och leverera världens bästa kaffeupplevelse!  Brinner du för att ge den bästa servicen till världens bästa gäster? Drivs du av ett större ansvar i arbetet och gillar att utveckla dina kollegor? Då är det kanske dig vi söker! Just nu söker vi nämligen Assistant Managers till HELSINGBORG!  Som Assistant Manager innebär ditt arbete att du, tillsammans med din Coffee Shop Manager, ska driva... Visa mer
Vi söker dig som vill bli Assistant Manager, satsa på Espresso House och leverera världens bästa kaffeupplevelse! 

Brinner du för att ge den bästa servicen till världens bästa gäster? Drivs du av ett större ansvar i arbetet och gillar att utveckla dina kollegor? Då är det kanske dig vi söker! Just nu söker vi nämligen Assistant Managers till HELSINGBORG! 

Som Assistant Manager innebär ditt arbete att du, tillsammans med din Coffee Shop Manager, ska driva er Coffee Shop på ett så framgångsrikt sätt som möjligt. Du kommer att vara Coffee Shop Managerns högra hand när det kommer till försäljning, resultat och personalansvar. Du behöver kunna arbeta heltid och inte ha någon annan sysselsättning vid sidan om, så som studier eller annat arbete. Största delen av tjänsten är förlagd bakom baren tillsammans med medarbetarna och därför är det viktigt att du är en person som leder andra genom att föregå med gott exempel. Till denna roll söker vi en person som har som mål att växa inom företaget och gärna ser sig själv som Coffee Shop Manager inom ett år! För att läsa mer om rollen, klicka här Kom och jobba med oss! | Espresso House.

Vi söker nu dig som:


• Har tidigare erfarenhet inom café eller restaurangarbete och är redo för att ta nästa steg i karriären mot en ledande roll
• Drivs av att leverera resultat och samtidigt älskar att stötta och utveckla dina kollegor
• Är trygg, lösningsorienterad och tar initiativ om problem uppstår
• Värdesätter renlighet och rutiner högt i arbetet samt har ett öga för detaljer
• Har erfarenhet från att jobba mot uppsatta mål och förstår vikten av uppföljning
• Älskar att arbeta med människor och värderar gemenskap och samarbete

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en företagskultur som kännetecknas av härliga och drivna kollegor, roliga tävlingar och en tempofylld vardag. Vi har kul på jobbet, samtidigt som vi skapar lönsamhet. Utbildning är viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion och Baristautbildning. Utöver detta erbjuder vi även mer utbildning för dig som arbetar som Assistant Manager, så som inom ekonomi, ledarskap, arbetsrätt och arbetsmiljö.

Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Du kan läsa mer om våra olika karriärmöjligheter på vår hemsida.

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Assistant Manager MISTER YORK HELSINGBORG

Ansök    Maj 12    Mister York AB    Restaurangchef
Mister York expanderar och söker en Assistant Manager till Helsingborg! Mister York grundades år 2020 då de två grundarna startade upp en hamburgefoodtruck. Två vänner fann en lucka på marknaden, vilket ledde till en satsning på lättillgänglig take away-mat av hög kvalitet. Burgarna visade sig bli en fortsatt enorm succé. Sedan dess har konceptet utvecklats och idag driver vi en av Sveriges växande burgarkedjor! Mister York har benämnts som Sveriges bäst... Visa mer
Mister York expanderar och söker en Assistant Manager till Helsingborg!
Mister York grundades år 2020 då de två grundarna startade upp en hamburgefoodtruck. Två vänner fann en lucka på marknaden, vilket ledde till en satsning på lättillgänglig take away-mat av hög kvalitet. Burgarna visade sig bli en fortsatt enorm succé. Sedan dess har konceptet utvecklats och idag driver vi en av Sveriges växande burgarkedjor!


Mister York har benämnts som Sveriges bästa burgarkedja i flera forum, något vi är väldigt stolta över!


Verksamheten finns idag på många olika orter i södra Sverige och vi jobbar för fullt med att Mister York skall bli tillgängligt för hela Sverige, där Helsingborg är näst på tur.


Är du den vi söker?
Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap av en ledande befattning inom hotell och restaurangbranschen. Erfarenhet inom fast food är meriterande. Du är en driftig person som trivs med att ha flera bollar i luften och arbetar lösningsfokuserat. Du är serviceinriktad, organiserad och trivs i ledarrollen.

Vad innebär rollen som Assistant Manager på Mister York?
Du kommer tillsammans med din General Manager driva restaurangen framåt för att uppnå uppsatta mål, vilket inkluderar ekonomi, medarbetarutveckling, renlighet, kvalitet och service.
En Assistant Manager beskrivs generellt som General Managers högra hand, där du utvecklar dina egenskaper och skapar förutsättningar till att driva en egen restaurang i framtiden.
Du är ansvarig för restaurangens drift när din General Manager inte är närvarande.
Tillsammans med General Manager och Shift Leaders ingår du i restaurangens ledningsgrupp.


Arbetsuppgifterna innefattar att vara fullt upplärd och assistera inom samtliga följande områden som General Manager bär huvudansvar för:
Optimering av restaurangens drift.
Utbildning.
Miljö, renlighet och hälsa.
Försäljningsprognoser.
Inventering av varulager och inköp av varor.
Schemaläggning
Behovsanalys och rekrytering
Att restaurangens produkt och bemötande håller Mister Yorks standard.
Coachning av medarbetare.
Ekonomiskt ansvar - resultat och budgetefterlevnad.
Säkerställning av att restaurangen levererar på uppsatta mål i styrkort.Hög kvalitet är något som genomsyrar hela vår företagskultur. Alla som arbetar inom vår verksamhet ska veta varför de går till jobbet varje morgon och hur de är med och bidrar. Som ledare är det viktigt att du bidrar med positiv energi på arbetsplatsen och skapar en trygg miljö för alla anställda.


Anställningsform: Provanställning
Anställningens omfattning: 100%
Tillträde: Juni månad
Arbetstider: Varierande (dag, kväll, helg) Visa mindre

Leklandschef Helsingborg

Ansök    Maj 5    Leo's AB    Restaurangchef
Drömmer du om att driva och leda en stor verksamhet efter Leos framgångsrika koncept? Är du målinriktad, självgående och strävar efter att överträffa gästens förväntningar med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker. Ta chansen och sök redan idag! Arbetsuppgifter - Driva leklandet enligt företagets koncept och grunder - Personalansvar för ca 30-45 st anställda - Driva den dagliga verksamheten efter Leos 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sä... Visa mer
Drömmer du om att driva och leda en stor verksamhet efter Leos framgångsrika koncept? Är du målinriktad, självgående och strävar efter att överträffa gästens förväntningar med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker. Ta chansen och sök redan idag!

Arbetsuppgifter

- Driva leklandet enligt företagets koncept och grunder
- Personalansvar för ca 30-45 st anställda
- Driva den dagliga verksamheten efter Leos 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sälj
- Jobba mot uppsatta mål och nyckeltal samt ansvara för verksamhetens resultat
- Driva och utveckla service & merförsäljning
- Ansvara för säkerhet, brand och arbetsmiljö
- Inköp och inventeringar
- Tillaga och servera enklare maträtter
- Anordna kalas

Du kommer regelbundet ha uppföljning gällande ditt arbete och hur du uppfyller dina mål. Arbetet är till största del operativt där du är en del av ditt team.
Vi söker dig som har praktisk ledarskapserfarenhet från tidigare anställningar. Du ska vara genuint intresserad av ledarskap och leda din omgivning genom att vara en förebild. Ett krav är att du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat inom service- eller restaurangbranschen samt gärna inom kök. Som person är du en positiv teamspelare med ett affärssinne som motiveras av att nå uppsatta mål. Det är viktigt att du är strukturerad och stresstålig då tempot ofta är högt. Eftersom jobbet tidvis är fysiskt krävande ser vi gärna att du delar vår syn på en sund livsstil och håller dig i form och tar ansvar för din hälsa. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och tycker om att arbeta i en roll med mycket ansvar!

Utöver ovan sätter vi alltid Leos värdeord i fokus när vi söker nya medarbetare:
Lojalitet : Vi visar lojalitet mot företaget och kollegor genom att agera enligt våra budord.
Engagemang: Vi bryr oss om hur det går för företaget och vill själva bidra till Leos framgång.
Omtanke: Vi bryr oss om och finns alltid tillhands för våra gäster och varandra.
Samarbete : Vi arbetar tillsammans mot företagets mål. Leos framgång är resultatet av allas insatser.

Övrigt om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående. Arbetstiderna varierar men ett krav är att du ska jobba varannan helg. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande - så sök tjänsten redan idag!

Leos Lekland är Nordens största och mest besökta leklandskedja med närmare 50 anläggningar (Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland). Företaget är inne i en expansiv fas, målet är 100 lekland 2025. När bolaget startades 2006 i Luleå, ville grundarna skapa en mötesplats för familjer med fokus på lek och rörelse. Det är mer aktuellt än någonsin nu när rapporter från WHO visar att barnen rör sig för lite idag. Företagets framgång bygger på ett starkt koncept med lek, bus och rörelse för hela familjen. Våra viktigaste prioriteringar är service och säkerhet, renlighet, för att få nöjda gäster som kommer tillbaka. Allt vi gör ska vi göra med kvalitet och engagemang. Visa mindre

Restaurangchef/Ansvarig Till Birgers Gatukök på Väla Centrum

Ansök    Jun 7    Öresund gruppen AB    Restaurangchef
Vi söker dig som vill ta ansvar för ett Birgers Gatukök Som restaurangchef hos oss brinner du för att skapa en skön känsla med grym service för våra kunder och en fantastisk arbetsmiljö och stämning bland dina medarbetare. Samtidigt som ni tillsammans stärker vaumärket och driver en lönsam affärsverksamhet. Du tycker att det är spännande att nätverka och arbeta med aktivt förbättringsarbete och bli en integrerad del av det lokala samhälle där restaurangen ... Visa mer
Vi söker dig som vill ta ansvar för ett Birgers Gatukök
Som restaurangchef hos oss brinner du för att skapa en skön känsla med grym service för våra kunder och en fantastisk arbetsmiljö och stämning bland dina medarbetare. Samtidigt som ni tillsammans stärker vaumärket och driver en lönsam affärsverksamhet. Du tycker att det är spännande att nätverka och arbeta med aktivt förbättringsarbete och bli en integrerad del av det lokala samhälle där restaurangen ska verka.
Det är mycket meriterande men inget krav att du har arbetat i en liknande position inom restaurang- eller inom servicebranschen. Det är även väldigt meriterande att du har intresse för matlagning eller erfarenhet av detta sedan tidigare.
Hos oss får du en gedigen ledarutbildning i att vara ledare. Det viktiga är att du älskar att ge service, leda människor och arbeta mot uppsatta mål. Som person är du ansvarsfull, beslutsam, handlingskraftig och öppen för nyheter och förändring. Du har god förståelse för hur ekonomi fungerar för att skapa en lönsam restaurang.
Din ledarförmåga, positiva grundattityd och social förmåga gör att du skapar en god atmosfär både hos medarbetare och kunder. Eftersom du ska kommunicera med kunder, medarbetare och din chef är det viktigt att du behärskar svenska språket i tal och skrift.
Övrigt
Rekrytering sker löpande Visa mindre

Assistant Manager MISTER YORK HELSINGBORG

Ansök    Apr 27    Mister York AB    Restaurangchef
Mister York expanderar och söker en Assistant Manager till Helsingborg! Mister York grundades år 2020 då de två grundarna startade upp en hamburgefoodtruck. Två vänner fann en lucka på marknaden, vilket ledde till en satsning på lättillgänglig take away-mat av hög kvalitet. Burgarna visade sig bli en fortsatt enorm succé. Sedan dess har konceptet utvecklats och idag driver vi en av Sveriges växande burgarkedjor! Mister York har benämnts som Sveriges bäst... Visa mer
Mister York expanderar och söker en Assistant Manager till Helsingborg!
Mister York grundades år 2020 då de två grundarna startade upp en hamburgefoodtruck. Två vänner fann en lucka på marknaden, vilket ledde till en satsning på lättillgänglig take away-mat av hög kvalitet. Burgarna visade sig bli en fortsatt enorm succé. Sedan dess har konceptet utvecklats och idag driver vi en av Sveriges växande burgarkedjor!


Mister York har benämnts som Sveriges bästa burgarkedja i flera forum, något vi är väldigt stolta över!


Verksamheten finns idag på många olika orter i södra Sverige och vi jobbar för fullt med att Mister York skall bli tillgängligt för hela Sverige, där Helsingborg är näst på tur.


Är du den vi söker?
Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap av en ledande befattning inom hotell och restaurangbranschen. Erfarenhet inom fast food är meriterande. Du är en driftig person som trivs med att ha flera bollar i luften och arbetar lösningsfokuserat. Du är serviceinriktad, organiserad och trivs i ledarrollen.

Vad innebär rollen som Assistant Manager på Mister York?
Du kommer tillsammans med din General Manager driva restaurangen framåt för att uppnå uppsatta mål, vilket inkluderar ekonomi, medarbetarutveckling, renlighet, kvalitet och service.
En Assistant Manager beskrivs generellt som General Managers högra hand, där du utvecklar dina egenskaper och skapar förutsättningar till att driva en egen restaurang i framtiden.
Du är ansvarig för restaurangens drift när din General Manager inte är närvarande.
Tillsammans med General Manager och Shift Leaders ingår du i restaurangens ledningsgrupp.


Arbetsuppgifterna innefattar att vara fullt upplärd och assistera inom samtliga följande områden som General Manager bär huvudansvar för:
Optimering av restaurangens drift.
Utbildning.
Miljö, renlighet och hälsa.
Försäljningsprognoser.
Inventering av varulager och inköp av varor.
Schemaläggning
Behovsanalys och rekrytering
Att restaurangens produkt och bemötande håller Mister Yorks standard.
Coachning av medarbetare.
Ekonomiskt ansvar - resultat och budgetefterlevnad.
Säkerställning av att restaurangen levererar på uppsatta mål i styrkort.Hög kvalitet är något som genomsyrar hela vår företagskultur. Alla som arbetar inom vår verksamhet ska veta varför de går till jobbet varje morgon och hur de är med och bidrar. Som ledare är det viktigt att du bidrar med positiv energi på arbetsplatsen och skapar en trygg miljö för alla anställda.


Anställningsform: Provanställning
Anställningens omfattning: 100%
Tillträde: Juni månad
Arbetstider: Varierande (dag, kväll, helg) Visa mindre

GENERAL MANAGER Mister York HELSINGBORG

Ansök    Apr 3    Mister York AB    Restaurangchef
Mister York expanderar och söker en driven ledare till HELSINGBORG! Det började som en food truck på Stortorget i Kalmar direkt efter studenten år 2020. Coronapandemin slog hårt och arbetslösheten steg. Två vänner bestämde sig då för att laga burgare i sin nyinköpta food truck för att sprida glädje till folket. Burgarna visade sig bli en fortsatt enorm succé. Idag har konceptet utvecklats till Sveriges första burgarcontainer-kedja! Verksamheten finns idag ... Visa mer
Mister York expanderar och söker en driven ledare till HELSINGBORG!
Det började som en food truck på Stortorget i Kalmar direkt efter studenten år 2020. Coronapandemin slog hårt och arbetslösheten steg. Två vänner bestämde sig då för att laga burgare i sin nyinköpta food truck för att sprida glädje till folket. Burgarna visade sig bli en fortsatt enorm succé. Idag har konceptet utvecklats till Sveriges första burgarcontainer-kedja! Verksamheten finns idag på flera olika orter och har en tydlig expansionsplan för framtiden där HELSINGBORG är näst på tur.
Tjänsten beräknas starta i slutet av april.


Rollen som General Manager
Vi söker dig som har 2 - 3 års erfarenhet och kunskap av en ledande befattning, gärna inom restaurangbranschen. Du bör vara en driftig person som trivs med att ha flera bollar i luften och arbetar lösningsfokuserat. Du är serviceinriktad, organiserad och trivs i ledarrollen.
Det är även viktigt att du har viljan att utvecklas och lära dig nya saker. Du skall ha stort fokus på produkt och kvalité.

Rollen som General Manager är en heltidstjänst och du kommer att jobba med att leda ett sammansvetsat team för att leverera mat & service i världsklass.


Som General Manager ansvarar du för driften av hela enheten, vilket bland annat inkluderar:
Inköp av varor
Huvudsakligt ansvar över att rutiner följs.
Schemaläggning
Ansvar för att produkt och bemötande håller Mister Yorks standard
Löpande rekrytering
Coachning av medarbetare
Ansvar för det ekonomiska resultatet utifrån uppsatta målInnan start av tjänst kommer utbildning ske på närliggande ort.

Hög kvalitet är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Alla som arbetar inom vår verksamhet ska veta varför de går till jobbet varje morgon och hur de är med och bidrar. Som chef är det viktigt att du bidrar med positiv stämning på arbetsplatsen och skapar en trygg miljö för alla anställda.


Mister York är en arbetsgivare som erbjuder stora karriärsmöjligheter.


Mister York är anslutna till kollektivavtal. Visa mindre

GENERAL MANAGER Mister York HELSINGBORG

Ansök    Mar 1    Mister York AB    Restaurangchef
Mister York expanderar och söker en driven ledare till HELSINGBORG! Det började som en food truck på Stortorget i Kalmar direkt efter studenten år 2020. Coronapandemin slog hårt och arbetslösheten steg. Två vänner bestämde sig då för att laga burgare i sin nyinköpta food truck för att sprida glädje till folket. Burgarna visade sig bli en fortsatt enorm succé. Idag har konceptet utvecklats till Sveriges första burgarcontainer-kedja! Verksamheten finns idag ... Visa mer
Mister York expanderar och söker en driven ledare till HELSINGBORG!
Det började som en food truck på Stortorget i Kalmar direkt efter studenten år 2020. Coronapandemin slog hårt och arbetslösheten steg. Två vänner bestämde sig då för att laga burgare i sin nyinköpta food truck för att sprida glädje till folket. Burgarna visade sig bli en fortsatt enorm succé. Idag har konceptet utvecklats till Sveriges första burgarcontainer-kedja! Verksamheten finns idag på flera olika orter och har en tydlig expansionsplan för framtiden där HELSINGBORG är näst på tur.
Tjänsten beräknas starta i början - mitten av april.


Rollen som General Manager
Vi söker dig som har 2 - 3 års erfarenhet och kunskap av en ledande befattning, gärna inom restaurangbranschen. Du bör vara en driftig person som trivs med att ha flera bollar i luften och arbetar lösningsfokuserat. Du är serviceinriktad, organiserad och trivs i ledarrollen.
Det är även viktigt att du har viljan att utvecklas och lära dig nya saker. Du skall ha stort fokus på produkt och kvalité.

Rollen som General Manager är en heltidstjänst och du kommer att jobba med att leda ett sammansvetsat team för att leverera mat & service i världsklass.


Som General Manager ansvarar du för driften av hela enheten, vilket bland annat inkluderar:
Inköp av varor
Huvudsakligt ansvar över att rutiner följs.
Schemaläggning
Ansvar för att produkt och bemötande håller Mister Yorks standard
Löpande rekrytering
Coachning av medarbetare
Ansvar för det ekonomiska resultatet utifrån uppsatta målInnan start av tjänst kommer utbildning ske på närliggande ort.

Hög kvalitet är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Alla som arbetar inom vår verksamhet ska veta varför de går till jobbet varje morgon och hur de är med och bidrar. Som chef är det viktigt att du bidrar med positiv stämning på arbetsplatsen och skapar en trygg miljö för alla anställda.


Mister York är en arbetsgivare som erbjuder stora karriärsmöjligheter.


Mister York är anslutna till kollektivavtal. Visa mindre

Biträdande Leklandchef Helsingborg

Ansök    Feb 10    Leo's AB    Restaurangchef
Drömmer du om att driva och leda en stor verksamhet efter Leos framgångsrika koncept tillsammans med en leklandschef? Är du målinriktad, självgående och strävar efter att överträffa gästens förväntningar med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker. Ta chansen och sök redan idag! Arbetsuppgifter - Driva leklandet enligt företagets koncept och grunder - Driva den dagliga verksamheten efter Leos 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sälj - Jobba... Visa mer
Drömmer du om att driva och leda en stor verksamhet efter Leos framgångsrika koncept tillsammans med en leklandschef? Är du målinriktad, självgående och strävar efter att överträffa gästens förväntningar med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker. Ta chansen och sök redan idag!

Arbetsuppgifter

- Driva leklandet enligt företagets koncept och grunder
- Driva den dagliga verksamheten efter Leos 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sälj
- Jobba mot uppsatta mål och nyckeltal samt ansvara för verksamhetens resultat
- Driva och utveckla service & merförsäljning
- Ansvara för säkerhet, brand och arbetsmiljö
- Inköp och inventeringar
- Tillaga och servera enklare maträtter
- Anordna kalas

Arbetet är till största del operativt där du är en del av ditt team.
Vi söker dig som har praktisk ledarskapserfarenhet från tidigare anställningar. Du ska vara genuint intresserad av ledarskap och leda din omgivning genom att vara en förebild. Ett krav är att du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat inom service- eller restaurangbranschen samt gärna inom kök. Som person är du en positiv teamspelare med ett affärssinne som motiveras av att nå uppsatta mål. Det är viktigt att du är strukturerad och stresstålig då tempot ofta är högt. Eftersom jobbet tidvis är fysiskt krävande ser vi gärna att du delar vår syn på en sund livsstil och håller dig i form och tar ansvar för din hälsa. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och tycker om att arbeta i en roll med mycket ansvar!

Utöver ovan sätter vi alltid Leos värdeord i fokus när vi söker nya medarbetare:
Lojalitet : Vi visar lojalitet mot företaget och kollegor genom att agera enligt våra budord.
Engagemang: Vi bryr oss om hur det går för företaget och vill själva bidra till Leos framgång.
Omtanke: Vi bryr oss om och finns alltid tillhands för våra gäster och varandra.
Samarbete : Vi arbetar tillsammans mot företagets mål. Leos framgång är resultatet av allas insatser.

Övrigt om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tjänsten tillsätts efter överenskommelse. Arbetstiderna varierar men ett krav är att du ska jobba varannan helg. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande - så sök tjänsten redan idag!

Leos Lekland är Nordens största och mest besökta leklandskedja med 50 anläggningar (Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland). När bolaget startades 2006 i Luleå, ville grundarna skapa en mötesplats för familjer med fokus på lek och rörelse. Det är mer aktuellt än någonsin nu när rapporter från WHO visar att barnen rör sig för lite idag. Företagets framgång bygger på ett starkt koncept med lek, bus och rörelse för hela familjen. Våra viktigaste prioriteringar är service och säkerhet, renlighet, för att få nöjda gäster som kommer tillbaka. Allt vi gör ska vi göra med kvalitet och engagemang. Visa mindre

KITCHEN PRODUCTION MANAGER, IKEA FOOD HELSINGBORG.

Vi på IKEA FOOD Helsingborg söker nu en Food Kitchen Production Manager. Vi söker dig som är en passionerad ledare med starkt fokus på både Business och People. Vill du skapa en mat- och kundupplevelse i världsklass? Har du en genuin passion för kunden, för mat och att leda människor? Är du förändringsbenägen, strukturerad och trygg i ditt ledarskap? Läs då vidare Du är en person som gillar att arbeta tillsammans med ditt team för att uppnå uppsatta mål f... Visa mer
Vi på IKEA FOOD Helsingborg söker nu en Food Kitchen Production Manager. Vi söker dig som är en passionerad ledare med starkt fokus på både Business och People.
Vill du skapa en mat- och kundupplevelse i världsklass?
Har du en genuin passion för kunden, för mat och att leda människor?
Är du förändringsbenägen, strukturerad och trygg i ditt ledarskap? Läs då vidare
Du är en person som gillar att arbeta tillsammans med ditt team för att uppnå uppsatta mål för verksamheten. En ständig önskan om utveckling är en nödvändighet i IKEA och du ansvarar för att utveckla dig själv, ditt team och verksamheten för att bli ännu bättre. Vi ser att du som person drivs av en önskan att göra saker ännu bättre både i den operativa vardagen och i det strategiska ansvaret.
Det är viktigt att du har en förmåga att skapa goda relationer och att ditt ledarskap bygger på engagemang, inspiration och att utmana din omgivning att driva affärer framåt. På IKEA Food är mat säkerheten prioriterad, därför är det viktigt att du som ledare representerar en kultur där säkerhet alltid kommer först.
Ditt ansvar
Arbetet som Kitchen Production Manager innebär att du kommer ansvara för att:
- Säkerställa fantastiska kundupplevelser genom att överträffa våra gästers förväntningar.
- Främja en säkerhetskultur genom att säkerställa att globala och nationella efterlevnadsstandarder säkerställs för våra kunder och medarbetare.
- Säkrar lämpliga processer och förfaranden för att säkerställa kvaliteten på livsmedel, livsmedelssäkerhet, excellens i verksamheten, införa vitalitet och minska avfallet
- Leda och hantera livsmedelskedjan för effektiv beställning, produktion och lagernivåer för att maximera lönsamheten.
- Se till att restaurangköket och all utrustning underhålls och är i fullt fungerande skick.
- Leda, coacha och inspirera ett mångsidigt och högpresterande team som har rätt kompetens och som får möjlighet att agera på eget initiativ.
- Bidra till skapandet och genomförandet av varuhusets affärsplan.
- Bidra till att IKEA är en fantastisk arbetsplats.
IKEA Food i Helsingborg består av 74st medarbetare. Du har tre Gruppchef som rapporterar direkt till dig. Du rapporterar direkt till IKEA Food Managern för IKEA Helsingborg.
FRÅGOR OCH SUPPORT? LÅT OSS KNYTA KONTAKT!
Tjänsten är heltid och tills vidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta både kvällar och helger samt regelbundet agera som varuhusjour.
Vi ber dig att inte bifoga ett personligt brev. Istället kommer vi be dig svara på ett par frågor i samband med att du skickar in din ansökan.
Har du frågor om tjänsten kontakta Robin Björnstedt, [email protected].
Har du däremot frågor om processen kan du höra av dig till Markus Meltzer, [email protected].
Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan idag! Sista ansökningsdagen är den 6:e februari.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

GENERAL MANAGER Mister York HELSINGBORG

Ansök    Jan 31    Mister York AB    Restaurangchef
Mister York expanderar och söker en driven ledare till HELSINGBORG! Det började som en food truck på Stortorget i Kalmar direkt efter studenten år 2020. Coronapandemin slog hårt och arbetslösheten steg. Två vänner bestämde sig då för att laga burgare i sin nyinköpta food truck för att sprida glädje till folket. Burgarna visade sig bli en fortsatt enorm succé. Idag har konceptet utvecklats till Sveriges första burgarcontainer-kedja! Verksamheten finns idag ... Visa mer
Mister York expanderar och söker en driven ledare till HELSINGBORG!
Det började som en food truck på Stortorget i Kalmar direkt efter studenten år 2020. Coronapandemin slog hårt och arbetslösheten steg. Två vänner bestämde sig då för att laga burgare i sin nyinköpta food truck för att sprida glädje till folket. Burgarna visade sig bli en fortsatt enorm succé. Idag har konceptet utvecklats till Sveriges första burgarcontainer-kedja! Verksamheten finns idag på flera olika orter och har en tydlig expansionsplan för framtiden där HELSINGBORG är näst på tur.
Tjänsten beräknas starta i mitten av april.


Rollen som General Manager
Vi söker dig som har 2 - 3 års erfarenhet och kunskap av en ledande befattning, gärna inom restaurangbranschen. Du bör vara en driftig person som trivs med att ha flera bollar i luften och arbetar lösningsfokuserat. Du är serviceinriktad, organiserad och trivs i ledarrollen.
Det är även viktigt att du har viljan att utvecklas och lära dig nya saker. Du skall ha stort fokus på produkt och kvalité.

Rollen som General Manager är en heltidstjänst och du kommer att jobba med att leda ett sammansvetsat team för att leverera mat & service i världsklass.


Som General Manager ansvarar du för driften av hela enheten, vilket bland annat inkluderar:
Inköp av varor
Huvudsakligt ansvar över att rutiner följs.
Schemaläggning
Ansvar för att produkt och bemötande håller Mister Yorks standard
Löpande rekrytering
Coachning av medarbetare
Ansvar för det ekonomiska resultatet utifrån uppsatta målInnan start av tjänst kommer utbildning ske på närliggande ort.

Hög kvalitet är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Alla som arbetar inom vår verksamhet ska veta varför de går till jobbet varje morgon och hur de är med och bidrar. Som chef är det viktigt att du bidrar med positiv stämning på arbetsplatsen och skapar en trygg miljö för alla anställda.


Mister York är en arbetsgivare som erbjuder stora karriärsmöjligheter.


Mister York är anslutna till kollektivavtal. Visa mindre

Spännande chefstjänst för Service, Mat och Dryck på Helsingborg Arena!

Om bolaget Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare. Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22. Om oss  Helsingborg Arena sjuder av liv o... Visa mer
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd för helsingborgaren och för våra besökare.

Vi är ett bolag med många strängar på vår lyra. Hos oss finns Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater, Helsingborg Convention & Event Bureau samt cityexpot H22.

Om oss 
Helsingborg Arena sjuder av liv och rörelse från morgon till kväll. Med runt 300 000 besök varje år till cirka 120 idrotts- och nöjesevenemang, möten och kongresser är den en av regionens främsta spelplatser. Den flexibla arenan kan anpassas efter önskemål och byta skepnad från sober bankettsal för över 1 000 sittande gäster till fartfylld scen för Melodifestivalen. Vi som arbetar här är lösningsorienterade, proffsiga och tar egna initiativ. Vi levererar hög kvalitet i varje detalj och service i toppklass. Att erbjuda kreativa lösningar till våra kunder är en del av vårt framgångskoncept.

Nu har du chansen att få tillhöra ett av Nordens största kultur- och evenemangsbolag, Helsingborg Arena & Scen AB. Vi söker dig som vill tillhöra och tillföra kunskap i vår spännande organisation där laganda och service är av yttersta vikt!

Arbetsuppgifter
Ditt huvuduppdrag är att driva, utveckla och leda serviceverksamheten inom Helsingborg Arena och att säkerställa att en service i toppklass levereras till våra kunder varje dag. Du ansvarar även för de dagliga utmaningarna kopplat till mat och dryck inom hela Helsingborg Arena där du tillsammans med din personal alltid strävar efter en utveckling av serviceutbudet. Du kommer att utveckla mat och dryckeskonceptet på Helsingborg Arena och även samverka inom området med övriga verksamheter i bolaget. Vi förväntar oss att du är drivande i frågor relaterade till service, mat och dryck för evenemang samt daglig drift så som lunch och konferens. I tjänsten ansvarar du även för upphandling och inköpsprocesser kopplade till mat och dryck,  hantering av alkoholtillståndet och du är den som ser till att verksamheten efterlever en god alkoholservering vid varje givet tillfälle.

Du är chef över servicekoordinator, besöksansvarig, kökspersonal och servispersonal på Helsingborg Arena. Du ansvarar för bemanning av garderober, entréer, publikvärdar, föreningspersonal och volontärer. I nära samarbete med chef, medarbetare och kollegor säkerställer du att rätt resurs och rätt antal medarbetare finns tillgängliga vid genomförandet av evenemang. Du står även för vårt arbete med att utveckla morgondagens servicepersonal tillsammans med gymnasieskolorna och andra serviceprogram inom regionen. Vi lägger stor vikt vid våra medarbetares fysiska och psykosociala arbetsmiljö och du som chef har ett stort ansvar för att bl.a. säkerställa att dina medarbetare har en hållbar arbetsvardag med mycket arbetsglädje. Eftersom vår verksamhet bedrivs under vardagar, kvällar och helger är det viktigt att du trivs med varierande arbetstider och prioriterar din närvaro på arbetsplatsen utifrån verksamhetens behov.

Du rapporterar till Arenachefen och ingår i Helsingborg Arenas ledningrupp.  I bolaget finns även etablerade ledarforum där du har ett gott kollegialt stöd och där vi tillsammans hittar utvecklings- och samarbetsmöjligheter över verksamhetsgränserna. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som chef i en större organisation och trivs med att planera, leda och fördela arbete samt ansvara för enhetens resultat. Du är van vid att arbeta med tydliga budgetmål och har förmågan att flexibelt styra verksamheten vid förändrade förutsättningar. 

Du har relevant utbildning för tjänsten så som restaurangutbildning på gymnasial nivå samt minst 2 års arbetslivserfarenhet inom ledning av F&B i en projektorganiserad organisation samt stor erfarenhet att arbeta med evenemang av större dignitet.

Då dina medarbetare dagligen arbetar i en krävande miljö med varierande arbetsuppgifter är ledarskapsförmåga och  planeringsförmåga viktiga för denna tjänst för att vi ska kunna säkerställa en god och säker arbetsplats. 

Du har mycket goda IT-kunskaper, är en van användare av olika IT-system och har en vana att arbeta med schemaläggningssystem. Du har även mycket god förmånga att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift. 

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara prestigelös och driven med en god analytisk förmåga och ett positivt lösningsfokuserat förhållningssätt till nya förutsättningar och utmaningar. Du är handlingskraftig och ansvarfull i det du tar dig an. Du är en stabil person som  tar en tydlig arbetsgivarroll utifrån ditt ansvar och dina befogenheter. Du motiveras och inspireras av att tillämpa ett gott tillitsbaserat ledarskap med fokus på samarbete. Att du har god samarbetsförmåga gentemot både kollegor och kunder ser vi som en självklarhet.

Vad vi erbjuder dig
Som ett av nordens största kultur och evenemangsbolag kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för stadens och regionens invånare. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor blir du en del av ett bolag som ständigt utvecklas. Vidare förmåner är även friskvårdsbidrag på 3000kr per år samt företagsmassage till ett reducerat pris 2ggr per månad.

Är du rätt person för tjänsten? Varmt välkommen att ansöka genom knappen Ansök nedan. Vi ser fram emot din ansökan med CV snarast, dock senast 2023-01-06.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrig information 

Placeringsort: Helsingborg 

Anställningsform: Tillsvidare (provanställning på 6 mån kan komma att tillämpas)

Omfattning: 100 % Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid, kvällar och helger kan bli aktuellt utifrån tjänstens uppdrag.

Arbetstid: Oreglerad arbetstid, 40 timmar per vecka. 

Sista ansökningsdatum:  2023-01-06


Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se Visa mindre

Max söker biträdande restaurangchef

Ansök    Sep 23    Max Burgers AB    Restaurangchef
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare. Vill du göra karriär inom snabbmatsbranschen och få en av marknadens bästa ledarskap... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare.
Vill du göra karriär inom snabbmatsbranschen och få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar?

Som biträdande restaurangchef är du restaurangchefens högra hand och ansvarig för restaurangens drift när restaurangchefen inte är närvarande.

Det här är ett första steg för dig som vill driva en egen restaurang en dag. Du bräddar och fördjupar dina ledarkunskaper, och lär dig restaurangchefens alla arbetsuppgifter.  

Vem söker vi? Dig som har dokumenterad erfarenhet av arbetsledarroll och budgetansvar inom restaurang, hotell, handel eller annan liknande personalintensiv bransch. Erfarenhet från snabbmatsbranschen ser vi som en fördel. Du ska vara serviceinriktad och klarar av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. Du är noggrann, driftig och är bra på att leda och utveckla människor.

Vad erbjuder vi? En ledarroll i ett av Sveriges mest framgångsrika snabbmatsföretag med expansion i Sverige och utomlands. Du jobbar tight ihop med restaurangchefen och driver restaurangen. Du kommer att få lära dig alla arbetsuppgifter en restaurangchef har. Vi har varierande arbetstider, dagar, kvällar, helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal.

Vår Värdegrund. Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar hos oss. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Store Manager Helsingborg/Väla C

Ansök    Nov 9    CN Sweden AB    Restaurangchef
På Caffè Nero är det vårt team som skiljer oss från andra arbetsplatser. Om du värdesätter att hålla dina gäster nöjda genom förstklassig service, samtidigt som du själv vill växa och utvecklas tillsammans med ditt team så kan jobbet som Store Manager vara perfekt för dig! Syftet med tjänsten är ”to make a positive difference” för Caffè Neros gäster genom att leverera service och kaffe i världsklass, högt över förväntan för våra gäster. Att kunna ta ett o... Visa mer
På Caffè Nero är det vårt team som skiljer oss från andra arbetsplatser. Om du värdesätter att hålla dina gäster nöjda genom förstklassig service, samtidigt som du själv vill växa och utvecklas tillsammans med ditt team så kan jobbet som Store Manager vara perfekt för dig!

Syftet med tjänsten är ”to make a positive difference” för Caffè Neros gäster genom att leverera service och kaffe i världsklass, högt över förväntan för våra gäster. Att kunna ta ett operativt ansvar för driften genom sitt personal- och resultatansvar. Att bidra och ta ansvar över att skapa och bibehålla en kultur där kollegorna alltid får förutsättning nog att erbjuda gäster något utöver det vanliga.

Arbetsuppgifter

- Inspirera och utveckla dina kollegor till att alltid göra det lilla extra för varandra och för Caffè Neros gäster
- Delegera ut arbetsuppgifter och ansvarsområden till din ledningsgrupp och kollegor
- Ansvara för ett eget café med personal- och resultatansvar med stöd från Caffè Nero
- Vara en central del av en ledningsgrupp på caféet
- Följa upp kollegornas välmående, ansvarsområden och arbetsuppgifter
- Följa och ta ansvar för uppsatta resultatmål, rutiner och processer
- Säkerställa att rutiner och kvalitetskrav efterföljs
- Vara närvarande och delaktig på Caffè Nero Sveriges operationella möten
- Säkerställa att rutiner och kvalitetskrav efterföljs


Krav?

- Minst 2 år inom ett serviceyrke
- Du talar och förstår svenska och engelska då båda språken förekommer i tjänsten


Meriterande

- Erfarenhet av café/restaurang
- Erfarenhet av att ha arbetet med kaffe
- Erfarenhet av att ha arbetat som chef tidigare med resultat-och personalansvar


Övrig information

Att jobba på Caffè Nero innebär att du blir en del av en familj - vare sig det är ditt team, dina stammisar eller ditt lokalområde. Du kommer att vara en del av någonting speciellt och ha väldigt roligt längst vägen. Många av våra kommande Area Managers kommer att ha haft en bakgrund som Store Manager.

Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Det viktigaste är inte att det går snabbt, utan att det blir rätt. Det innebär att anställningen kan påbörjas omedelbart eller inom några månader beroende på vad som blir överenskommet.

Tjänsten som Store Manager är en heltidstjänst, och eftersom vi har öppet 7 dagar i veckan är det viktigt att du är flexibel. Visa mindre

OBS Manager Tycho Brahe

Ansök    Sep 6    FORSEA AB    Restaurangchef
Är du en ledare som har högt tempo med ett kommersiellt fokus? Nu rekryterar vi en spännande tjänst till vår danska färja Tycho Brahe. Vi söker någon som är driven och lösningsfokuserad som får möjligheten att tillsammans med oss utveckla vår ombordverksamhet. OM TJÄNSTEN I rollen som OBS Manager leder du ytterst Ombord serviceverksamheten vilket innebär ett övergripande personal- och utvecklingsansvar för restaurang/bar, kök, butik, café och städ. Du är ... Visa mer
Är du en ledare som har högt tempo med ett kommersiellt fokus? Nu rekryterar vi en spännande tjänst till vår danska färja Tycho Brahe. Vi söker någon som är driven och lösningsfokuserad som får möjligheten att tillsammans med oss utveckla vår ombordverksamhet.

OM TJÄNSTEN
I rollen som OBS Manager leder du ytterst Ombord serviceverksamheten vilket innebär ett övergripande personal- och utvecklingsansvar för restaurang/bar, kök, butik, café och städ. Du är placerad ombord på Tycho Brahe. Du har stor möjlighet att påverka dina arbetstider, som vi bedriver verksamhet dygnet runt. Totalt har du det yttersta ansvaret för ca 60 medarbetare och rapporterar till Head of Retail. Du kommer också att arbeta nära Head of Food & Beverage. Vidare ingår du i fartygsledningen på Tycho Brahe som består av 1:e Teknisk chef och 1:e Överbefälhavare. Du har i rollen stöttning av CrewPlanner som hanterar all administration kring personalhantering och schemaläggning.

ARBETSUPPGIFTER
Du blir en del av den dagliga driften och coachar dina fyra direktrapporterande Avdelningschefer inom respektive avdelning mot uppsatta mål. I rollen ingår även:


• Budget- och resultatansvar
• Att aktivt deltaga och informera dig om fartygets säkerhetsorganisation/-system
• Utveckla och leda personalen 
• Ansvara för att miljöarbetet sker i enlighet med ForSeas mål och riktlinjer

VEM SÖKER VI
Du har relevant högskoleutbildning och minst 5 års erfarenhet som ledare på motsvarande nivå, gärna inom hospitality. Vidare söker vi dig som är en trygg ledare, har ett högt driv och kommersiellt fokus. Du är en lagkapten med förmågan att entusiasmera och säkerställa att ditt team av Supervisors levererar service på hög nivå.
Som person är du noggrann och har sinne för administration. Du ser helheten, men också detaljerna som gör skillnad. Du har fokus på att vi levererar service i världsklass! Du är även snabb på att finna lösningar på de oförutsedda situationer - som är vår vardag. I rollen som OBS Manager är du tydlig i din kommunikation, följer upp givna mål och bidrar till en nära dialog med Head of Retail.

I egenskap av personal ombord på Tycho Brahe blir du en del av fartygets säkerhetsbesättning vilket innebär att du även medverkar i regelbundna säkerhetsövningar och säkerhetsutbildningar, är simkunnig och fullt frisk. För att få arbeta ombord krävs hälsoundersökning följt av friskhetsintyg, samt säkerhetsutbildning – har du inte det sedan tidigare så ombesörjer vi det.

VÅRT ERBJUDANDE
Vi erbjuder ett varierat arbete, ingen dag är den andra lik och vi har garanterat Öresunds bästa utsikt. Du blir en del av ett företag i tillväxt som befinner sig mitt i det vi kallar ”den gröna resan”, en miljö- och kulturresa, både internt och externt.

Hälsa och trivsel är högt värderat hos oss! Förutom förmåner som innehåller ett generöst friskvårdspaket och frikostiga rabatter finns även flexibla arbetstider.  

INTRESSERAD?
Tveka inte att skicka in din ansökan om du vill bli en del av oss! Vi ber dig söka tjänsten genom vårt rekryteringssystem, för att kunna hantera dina personuppgifter på ett säkert sätt. Sista ansökningsdag är 2022-09-30. Urval och intervjuer sker löpande. 

Har du frågor gällande tjänsten kontakta att rekryterande chef Andreas Gumabon, [email protected]. Visa mindre

Restaurangchef Helsingborg

Ansök    Sep 13    Sodexo AB    Restaurangchef
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Till vår kund McNeil i Helsingborg så söker vi nu en restaurangchef som vill vara med att utveckla servicen och upplevelsen.  Här blir du en del av en positiv och framåtsträvande ... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Till vår kund McNeil i Helsingborg så söker vi nu en restaurangchef som vill vara med att utveckla servicen och upplevelsen. 

Här blir du en del av en positiv och framåtsträvande organisation som präglas av medarbetare som är engagerade och delaktiga i verksamheten och som arbetar för kontraktets bästa.

Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver sort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Övergripande ansvar för den totala driften
• Resultat- och personalansvar för 4-6 medarbetare samt utveckling av verksamheten
• Upprätthålla goda relationer med kunden samt att säkerställa att kunden erhåller överenskommen kvalitet
• Inköpsansvar
• Arbetsmilöansvar
• Ansvarig för egenkontrollsrutiner följs och dokumenteras

Kvalifikationer/Krav:

 Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar Sodexos önskan att leverera service och mat på hög nivå.

Sodexos värderingar vilar på tre pelare: serviceanda, laganda och utveckling. Vi önskar att du håller en hög servicenivå, har god överblick över ditt ansvarsområde och har en önskan att förbättra verksamheten. Vi ser gärna att du harerfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Du har goda organisatoriska egenskaper och tycker om att jobba med rutiner och processer. Du är självgående och kan fatta egna beslut.

Som person är det viktigt att du är affärsmässigt styrd och har ett driv att förändra och skapa bra service och en bra arbetsplats. Du behöver vara trygg som ledare, kommunikativ och lyhörd för att lyckas i ditt uppdrag.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Även PC- vana och erfarenhet av att arbeta i adminstrativa system.

Ett stort intresse för mat och matlagning är också av stor vikt.

 

Anställningsform och arbetstider

Tillsvidareanställning 100%. Tjänsten är förlagd måndag till fredag, dagtid. (Provanställning tillämpas)

Har du frågor kontakta platschef Johan Rosenström email: [email protected], telefon 076 502 36 10

Din ansökan vill vi ha senast den 14:e oktober 2022. Intervjuer och urval kommer ske löpande.


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

Restaurant manager Kitchen & Table

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Clarion Hotel är mer än bara ett hotell. Vi gör mer av varje detalj, och skapar... Visa mer
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Clarion Hotel är mer än bara ett hotell. Vi gör mer av varje detalj, och skapar mötesplatser som ökar livskvaliteten för våra gäster och kollegor. Hos oss kommer du alltid att vara där det händer, mitt i hjärtat av staden eller på flygplatsen. Och kärnan i det hela; Vår engagerade och kunniga personal, som ser till att gästerna upplever något mer än bara en övernattning.

Genom att arbeta på Clarion Hotel kan vi garantera dig:

Att du kommer att omge dig med Nordens kunnigaste hotellpersonal

Att du ingår i beslut som rör din avdelning

Att just din åsikt spelar roll

Att du ska uppleva genuin glädje och omsorg från dina kollegor och chefer

Att du får den utveckling du behöver för att blomstra professionellt och personligt

Att du får möjlighet att arbeta i hela Norden – om du vill

Att du kommer att få arbeta i en trygg arbetsmiljö som är i ständig utveckling och förändring

Vi söker nu en erfaren och driftig Restaurangchef till vår restaurang Kitchen & table i Helsingborg. Du kommer att ingå i hotellets ledningsgrupp, och rapportera till General Manager. Vi vill att du ska vara en person som drivs av samarbete och öppenhet samt att du tar fullt ägande för gästernas totala hotellupplevelse, och inte bara ditt eget arbetsområde, varje dag.

I tjänsten ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

• Fullständigt resultat, kvalitet, personal och ekonomiskt ansvar för egen avdelning.
• Se till att avdelningens medarbetare alltid kan ge gästerna oförglömliga upplevelser i restaurangen.
• Att arbeta för ökad lönsamhet, kvalitet och att avdelningen når sina prognoser/mål.
• Personalansvar för servis och bartenders
• Restaurangchefen arbetar med målstyrning och prognoser på både intäkter och kostnader. Har fullt resultatansvar för egen avdelning.
• Restaurangchefen förväntas vara operativ, och ska vara både kapabel och villig att utföra alla uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Ansvar för att rekrytera nya medarbetare, samt säkerställa korrekt onboarding och utbildning.
• Ansvar för att avdelningen har kunskap om gällande rutiner för säkerhet och varumärkeshantering.
• Kontinuerligt ansvar för att följa upp feedback från gäster, och agera vid behov.
• Tjänsten kräver att du kan arbeta dagtid, kvällar och helger.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag går ut. Visa mindre

Leklandschef Helsingborg

Ansök    Aug 18    Leo's AB    Restaurangchef
Drömmer du om att driva och leda en stor verksamhet efter Leos framgångsrika koncept? Är du målinriktad, självgående och strävar efter att överträffa gästens förväntningar med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker. Ta chansen och sök redan idag! Arbetsuppgifter - Driva leklandet enligt företagets koncept och grunder - Personalansvar för ca 25-35 st anställda - Driva den dagliga verksamheten efter Leos 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sä... Visa mer
Drömmer du om att driva och leda en stor verksamhet efter Leos framgångsrika koncept? Är du målinriktad, självgående och strävar efter att överträffa gästens förväntningar med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker. Ta chansen och sök redan idag!

Arbetsuppgifter

- Driva leklandet enligt företagets koncept och grunder
- Personalansvar för ca 25-35 st anställda
- Driva den dagliga verksamheten efter Leos 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sälj
- Jobba mot uppsatta mål och nyckeltal samt ansvara för verksamhetens resultat
- Driva och utveckla service & merförsäljning
- Ansvara för säkerhet, brand och arbetsmiljö
- Inköp och inventeringar
- Tillaga och servera enklare maträtter
- Anordna kalas

Du kommer regelbundet ha uppföljning gällande ditt arbete och hur du uppfyller dina mål. Arbetet är till största del operativt där du är en del av ditt team.
Vi söker dig som har praktisk ledarskapserfarenhet från tidigare anställningar. Du ska vara genuint intresserad av ledarskap och leda din omgivning genom att vara en förebild. Ett krav är att du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat inom service- eller restaurangbranschen samt gärna inom kök. Som person är du en positiv teamspelare med ett affärssinne som motiveras av att nå uppsatta mål. Det är viktigt att du är strukturerad och stresstålig då tempot ofta är högt. Eftersom jobbet tidvis är fysiskt krävande ser vi gärna att du delar vår syn på en sund livsstil och håller dig i form och tar ansvar för din hälsa. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och tycker om att arbeta i en roll med mycket ansvar!

Utöver ovan sätter vi alltid Leos värdeord i fokus när vi söker nya medarbetare:
Lojalitet : Vi visar lojalitet mot företaget och kollegor genom att agera enligt våra budord.
Engagemang: Vi bryr oss om hur det går för företaget och vill själva bidra till Leos framgång.
Omtanke: Vi bryr oss om och finns alltid tillhands för våra gäster och varandra.
Samarbete : Vi arbetar tillsammans mot företagets mål. Leos framgång är resultatet av allas insatser.

Övrigt om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående. Arbetstiderna varierar men ett krav är att du ska jobba varannan helg. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande - så sök tjänsten redan idag!

Leos Lekland är Nordens största och mest besökta leklandskedja med närmare 50 anläggningar (Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland). Företaget är inne i en expansiv fas, målet är 100 lekland 2025. När bolaget startades 2006 i Luleå, ville grundarna skapa en mötesplats för familjer med fokus på lek och rörelse. Det är mer aktuellt än någonsin nu när rapporter från WHO visar att barnen rör sig för lite idag. Företagets framgång bygger på ett starkt koncept med lek, bus och rörelse för hela familjen. Våra viktigaste prioriteringar är service och säkerhet, renlighet, för att få nöjda gäster som kommer tillbaka. Allt vi gör ska vi göra med kvalitet och engagemang. Visa mindre

Restaurangchef @ Helsingborg

Ansök    Aug 1    Phil's Burger AB    Restaurangchef
Hej chefen, vill du växa med oss? Phil’s grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Kungsholmen i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor. Men nu behöver vi en till stjärna: Restaurangchef till vår första restaurang i Helsingborg, som öppnar under hösten 2022. Mer än bara burgare... Phil's föddes ur övertygelsen att god mat i en i... Visa mer
Hej chefen, vill du växa med oss?


Phil’s grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Kungsholmen i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor. Men nu behöver vi en till stjärna: Restaurangchef till vår första restaurang i Helsingborg, som öppnar under hösten 2022.

Mer än bara burgare...
Phil's föddes ur övertygelsen att god mat i en inspirerande atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som burgar-älskare tror att en matupplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa fräscha sallader, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Rollen som Restaurangchef
Som Restaurangchef har du det övergripande ansvaret för en Phil’s Burger-restaurang, vanligtvis med över 15 anställda, 10 000-tals gäster och en omsättning på över 15 miljoner kronor. Detta är ett stort ansvar som kan delas upp i följande delar:

- Ansvar för den löpande driften och kvalitetssäkring av, och arbete i, både köket och servisen.
- Ansvar för personalen genom hela medarbetarresan, från rekrytering och on-boarding till teamutveckling, kulturbyggande och målstyrning.
- Ansvar för arbetsmiljön och säkerställandet av en trygg och säker miljö för såväl medarbetare som gäster.
- Ansvar för det ekonomiska resultatet vilket innefattar försäljnings- och marknadsföringsåtgärder, inköp, lagerhållning och svinnhantering, optimering av schemaläggning och mycket annat.


Att ansvara för en Phil’s Burger-restaurang är alltså på många sätt likt att vara en restauratör med en egen restaurang, och vi förväntar oss därför att våra Restaurangchefer är entreprenöriella och trivs med att ta ett stort ägandeskap.

Teamet är grunden i vårt framgångsrecept
Vi vill vara restaurangbranschens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff konkurrens med många duktiga branschkollegor. Gamla och ständigt nya. För att lyckas skapa en smakupplevelse och ett gästbemötande som verkligen sticker ut behöver vi också personal som har det där lilla extra. Och för att lyckas attrahera och behålla dessa behöver vi erbjuda en arbetsplats utöver det vanliga.

Det finns många sätt att vara en bra arbetsgivare på. Här är några av de saker vi menar när vi säger att vi ska skapa branschens bästa arbetsplats:

- En bra chef som tar fram det bästa i varje individ
- Teamkänsla och kollegor som ger energi
- Inkludering av alla och frihet att vara sig själv
- Tydliga mål och förväntningar
- En trygg och säker arbetsmiljö
- Möjlighet att ta egna initiativ och ägandeskap
- Möjlighet att utmana sig själv och utvecklas
- Kontinuerlig feedback
- Kollektivavtal och schyssta villkor


Vår Philosofi
Vår kultur skapas av alla oss som jobbar här. För att passa in på Phil's behöver du därför dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

- Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
- Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.


Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna.

Löpande rekrytering - ansök idag!
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Franchisetagare till Fruitenza i Helsingborg !

Ansök    Aug 7    Honey land AB    Restaurangchef
Vill du starta din egen Fruitenza cafe\creperie ? Fruitenza är ett Creperie i Falun där du alltid kan dämpa ditt sötsug med makalösa pannkakor. Som namnet avslöjar serverar vi frukt och fruktsallader, men har också en hel meny med söta och traditionella crepes. En sak du kan vara säker på är att våra crepes alltid är utsökta, vår frukt så färsk det bara går och att alla rätter lagas på beställning av vår erfarna kökspersonal. Vi har lyckats skapa ett konc... Visa mer
Vill du starta din egen Fruitenza cafe\creperie ?
Fruitenza är ett Creperie i Falun där du alltid kan dämpa ditt sötsug med makalösa pannkakor. Som namnet avslöjar serverar vi frukt och fruktsallader, men har också en hel meny med söta och traditionella crepes.
En sak du kan vara säker på är att våra crepes alltid är utsökta, vår frukt så färsk det bara går och att alla rätter lagas på beställning av vår erfarna kökspersonal.
Vi har lyckats skapa ett koncept som ger gästen en helhetsupplevelse och samtidigt är en kostnadseffektiv driftsform med mycket goda möjligheter till bra lönsamhet.
Vi söker därför drivna och matintresserade entreprenörer som vill ta Fruitenza vidare ut i landet.
För mer information Besök gärna våran Facebook och instagram sidor, där vi uppdaterar mer från vardagen!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurant Manager @ Helsingborg

Ansök    Jul 13    Phil's Burger AB    Restaurangchef
Tjena chefen, vill du växa med oss? Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 12 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver en till: Restaurangchef till Helsingborg Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöve... Visa mer
Tjena chefen, vill du växa med oss?


Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 12 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver en till: Restaurangchef till Helsingborg

Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse
Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som hamburgernördar tror att en otrolig upplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass, så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa goda sides, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt, oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Teamet är grunden i vårt framgångsrecept
Vi vill vara världens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff bransch med många konkurrenter. Gamla och ständigt nya. Därför är det viktigt att all vår personal mår bra, har roligt och utvecklas på jobbet. Vi fokuserar därför intensivt på att få varje person i vårt team att känna sig kompetent, inkluderad och engagerad. Det innebär bl.a. att du får ta eget ansvar och känna ägandeskap, möjlighet till snabb personlig utveckling och vara del av ett team och arbetsplats där chefen är bra och man har skoj tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal och schysta villkor. Det är nu du kommer in i bilden.

Rollen som Restaurangchef
Som Restaurangchef har du det övergripande ansvaret för en Phil’s Burger-restaurang, vanligtvis med över 15 anställda, 10 000-tals gäster och en omsättning på över 10 miljoner kronor. Detta är ett stort ansvar som kan delas upp i följande delar:

- Ansvar för den löpande driften och kvalitetssäkring av - och arbete i - både köket och servisen
- Ansvar för personalen genom hela medarbetarresan, från rekrytering och on-boarding till teamutveckling, kulturbyggande och målstyrning
- Ansvar för arbetsmiljön och säkerställandet av en trygg och säker miljö för såväl medarbetare som gäster
- Ansvar för det ekonomiska resultatet vilket innefattar försäljnings- och marknadsföringsåtgärder, inköp, lagerhållning och svinnhantering, optimering av schemaläggning och mycket annat.


Att ansvara för en Phil’s Burger-restaurang är alltså på många sätt likt att vara en restauratör med en egen restaurang, och vi förväntar oss därför att våra Restaurangchefer är entreprenöriella och trivs med att ta ett stort ägandeskap.

Delar du vår Philosofi?
För att passa in på Phil's Burger behöver du dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

- Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
- Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.


Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna.

Löpande rekrytering - ansök idag!
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Restaurant Manager @ Helsingborg

Ansök    Jul 18    Phil's Burger AB    Restaurangchef
Hej chefen, vill du växa med oss? Phil’s grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Kungsholmen i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor. Men nu behöver vi en till stjärna: Restaurangchef till vår första restaurang i Helsingborg, som öppnar under hösten 2022. Mer än bara burgare... Phil's föddes ur övertygelsen att god mat i en i... Visa mer
Hej chefen, vill du växa med oss?


Phil’s grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Kungsholmen i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor. Men nu behöver vi en till stjärna: Restaurangchef till vår första restaurang i Helsingborg, som öppnar under hösten 2022.

Mer än bara burgare...
Phil's föddes ur övertygelsen att god mat i en inspirerande atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som burgar-älskare tror att en matupplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa fräscha sallader, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Teamet är grunden i vårt framgångsrecept
Vi vill vara restaurangbranschens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff konkurrens med många duktiga branschkollegor. Gamla och ständigt nya. För att lyckas skapa en smakupplevelse och ett gästbemötande som verkligen sticker ut behöver vi också personal som har det där lilla extra. Och för att lyckas attrahera och behålla dessa behöver vi erbjuda en arbetsplats utöver det vanliga. En arbetsplats där man har roligt med sina kollegor och känner stolthet över sitt jobb. Låter det rimligt?

Branschens bästa arbetsplats?
Det finns många sätt att vara en bra arbetsgivare på. Här är några av de saker vi menar när vi säger att vi ska skapa branschens bästa arbetsplats:

- En bra chef som tar fram det bästa i varje individ
- Teamkänsla och kollegor som ger energi
- Inkludering av alla och frihet att vara sig själv
- Tydliga mål och förväntningar
- En trygg och säker arbetsmiljö
- Möjlighet att ta egna initiativ och ägandeskap
- Möjlighet att utmana sig själv och utvecklas
- Kontinuerlig feedback
- Kollektivavtal och schyssta villkor


Vår Philosofi
Vår kultur skapas av alla oss som jobbar här. För att passa in på Phil's behöver du därför dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

- Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
- Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.


Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna. Det är nu du kommer in i bilden.

Rollen som Restaurangchef
Som Restaurangchef har du det övergripande ansvaret för en Phil’s Burger-restaurang, vanligtvis med över 15 anställda, 10 000-tals gäster och en omsättning på över 15 miljoner kronor. Detta är ett stort ansvar som kan delas upp i följande delar:

- Ansvar för den löpande driften och kvalitetssäkring av, och arbete i, både köket och servisen.
- Ansvar för personalen genom hela medarbetarresan, från rekrytering och on-boarding till teamutveckling, kulturbyggande och målstyrning.
- Ansvar för arbetsmiljön och säkerställandet av en trygg och säker miljö för såväl medarbetare som gäster.
- Ansvar för det ekonomiska resultatet vilket innefattar försäljnings- och marknadsföringsåtgärder, inköp, lagerhållning och svinnhantering, optimering av schemaläggning och mycket annat.


Att ansvara för en Phil’s Burger-restaurang är alltså på många sätt likt att vara en restauratör med en egen restaurang, och vi förväntar oss därför att våra Restaurangchefer är entreprenöriella och trivs med att ta ett stort ägandeskap.

Löpande rekrytering - ansök idag!
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Restaurangchef @ Helsingborg

Ansök    Jul 26    Phil's Burger AB    Restaurangchef
Hej chefen, vill du växa med oss? Phil’s grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Kungsholmen i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor. Men nu behöver vi en till stjärna: Restaurangchef till vår första restaurang i Helsingborg, som öppnar under hösten 2022. Mer än bara burgare... Phil's föddes ur övertygelsen att god mat i en i... Visa mer
Hej chefen, vill du växa med oss?


Phil’s grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Kungsholmen i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor. Men nu behöver vi en till stjärna: Restaurangchef till vår första restaurang i Helsingborg, som öppnar under hösten 2022.

Mer än bara burgare...
Phil's föddes ur övertygelsen att god mat i en inspirerande atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som burgar-älskare tror att en matupplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa fräscha sallader, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Rollen som Restaurangchef
Som Restaurangchef har du det övergripande ansvaret för en Phil’s Burger-restaurang, vanligtvis med över 15 anställda, 10 000-tals gäster och en omsättning på över 15 miljoner kronor. Detta är ett stort ansvar som kan delas upp i följande delar:

- Ansvar för den löpande driften och kvalitetssäkring av, och arbete i, både köket och servisen.
- Ansvar för personalen genom hela medarbetarresan, från rekrytering och on-boarding till teamutveckling, kulturbyggande och målstyrning.
- Ansvar för arbetsmiljön och säkerställandet av en trygg och säker miljö för såväl medarbetare som gäster.
- Ansvar för det ekonomiska resultatet vilket innefattar försäljnings- och marknadsföringsåtgärder, inköp, lagerhållning och svinnhantering, optimering av schemaläggning och mycket annat.


Att ansvara för en Phil’s Burger-restaurang är alltså på många sätt likt att vara en restauratör med en egen restaurang, och vi förväntar oss därför att våra Restaurangchefer är entreprenöriella och trivs med att ta ett stort ägandeskap.

Teamet är grunden i vårt framgångsrecept
Vi vill vara restaurangbranschens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff konkurrens med många duktiga branschkollegor. Gamla och ständigt nya. För att lyckas skapa en smakupplevelse och ett gästbemötande som verkligen sticker ut behöver vi också personal som har det där lilla extra. Och för att lyckas attrahera och behålla dessa behöver vi erbjuda en arbetsplats utöver det vanliga.

Det finns många sätt att vara en bra arbetsgivare på. Här är några av de saker vi menar när vi säger att vi ska skapa branschens bästa arbetsplats:

- En bra chef som tar fram det bästa i varje individ
- Teamkänsla och kollegor som ger energi
- Inkludering av alla och frihet att vara sig själv
- Tydliga mål och förväntningar
- En trygg och säker arbetsmiljö
- Möjlighet att ta egna initiativ och ägandeskap
- Möjlighet att utmana sig själv och utvecklas
- Kontinuerlig feedback
- Kollektivavtal och schyssta villkor


Vår Philosofi
Vår kultur skapas av alla oss som jobbar här. För att passa in på Phil's behöver du därför dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

- Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
- Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.


Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna.

Löpande rekrytering - ansök idag!
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Restaurangchef Helsingborg

Ansök    Jul 13    Phil's Burger AB    Restaurangchef
Tjena chefen, vill du växa med oss? Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 12 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver en till: Restaurangchef till Helsingborg Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöve... Visa mer
Tjena chefen, vill du växa med oss?


Phil’s Burger grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Fleminggatan i Stockholm och idag har vi 12 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor - men vi behöver en till: Restaurangchef till Helsingborg

Inte bara Sveriges bästa burgarupplevelse
Phils föddes ur övertygelsen att grymt bra käk i riktigt skön atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som hamburgernördar tror att en otrolig upplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass, så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa goda sides, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt, oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Teamet är grunden i vårt framgångsrecept
Vi vill vara världens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff bransch med många konkurrenter. Gamla och ständigt nya. Därför är det viktigt att all vår personal mår bra, har roligt och utvecklas på jobbet. Vi fokuserar därför intensivt på att få varje person i vårt team att känna sig kompetent, inkluderad och engagerad. Det innebär bl.a. att du får ta eget ansvar och känna ägandeskap, möjlighet till snabb personlig utveckling och vara del av ett team och arbetsplats där chefen är bra och man har skoj tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal och schysta villkor. Det är nu du kommer in i bilden.

Rollen som Restaurangchef
Som Restaurangchef har du det övergripande ansvaret för en Phil’s Burger-restaurang, vanligtvis med över 15 anställda, 10 000-tals gäster och en omsättning på över 10 miljoner kronor. Detta är ett stort ansvar som kan delas upp i följande delar:

- Ansvar för den löpande driften och kvalitetssäkring av - och arbete i - både köket och servisen
- Ansvar för personalen genom hela medarbetarresan, från rekrytering och on-boarding till teamutveckling, kulturbyggande och målstyrning
- Ansvar för arbetsmiljön och säkerställandet av en trygg och säker miljö för såväl medarbetare som gäster
- Ansvar för det ekonomiska resultatet vilket innefattar försäljnings- och marknadsföringsåtgärder, inköp, lagerhållning och svinnhantering, optimering av schemaläggning och mycket annat.


Att ansvara för en Phil’s Burger-restaurang är alltså på många sätt likt att vara en restauratör med en egen restaurang, och vi förväntar oss därför att våra Restaurangchefer är entreprenöriella och trivs med att ta ett stort ägandeskap.

Delar du vår Philosofi?
För att passa in på Phil's Burger behöver du dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

- Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
- Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.


Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna.

Löpande rekrytering - ansök idag!
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Assisterande Restaurangchef Helsingborg Central

Ansök    Jun 29    Brödernas Group AB    Restaurangchef
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter en assisterande restaurangchef till vår enhet i Helsingborg Central! Vilka är Brödernas? Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Br... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter en assisterande restaurangchef till vår enhet i Helsingborg Central!

Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 70 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Assisterande Restaurangchef hos oss?

Som assisterande restaurangchef har du ansvar för driften och personalen på restaurangen tillsammans med restaurangchefen.
Ni samarbetar för att utveckla medarbetarna genom att delegera och vägleda vid nya arbetsuppgifter.

Bland annat ingår följande ansvar i tjänsten;

- Bemanningsansvarig med direktiv från restaurangchefen.
- Upprätthålla en bra kundupplevelse och service.
- Tillföra samt upprätthålla rutiner som är satta eller vid behov skapa nya rutiner.
- Beställningar
- Leveranser
- Lokal marknadsföring och rekrytering.


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande roll inom restaurangbranschen sedan tidigare.
Du ska vara serviceinriktad och klara av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. Du är stresstålig, driftig och bra på att leda och utveckla personal.

Vad erbjuder vi?
En ledande roll i Sveriges snabbast växande restaurangkedja. Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter till att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen

När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök! Visa mindre

Biträdande Restaurangchef

Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus? För dig som vill ta chansen att bli Biträdande Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Att bli Biträdande Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given m... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus?

För dig som vill ta chansen att bli Biträdande Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Att bli Biträdande Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.

Varför ska du välja oss? *Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning*Hos oss finns det goda karriärmöjligheter, både inom Burger King men även inom våra andra varumärken*Vi erbjuder flexibel arbetstid*Vi ger dig stort eget ansvar*Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo

Vi söker dig som: *Har minst tre års erfarenhet inom Burger King*Har minst fem års branschvana från restaurang*Tycker om att ta ansvar och fatta beslut*Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål*Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar

Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan.Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

Franchisetagare till Fruitenza i Helsingborg !

Ansök    Jun 17    Honey land AB    Restaurangchef
Vill du starta din egen Fruitenza cafe\creperie ? Fruitenza är ett Creperie i Falun där du alltid kan dämpa ditt sötsug med makalösa pannkakor. Som namnet avslöjar serverar vi frukt och fruktsallader, men har också en hel meny med söta och traditionella crepes. En sak du kan vara säker på är att våra crepes alltid är utsökta, vår frukt så färsk det bara går och att alla rätter lagas på beställning av vår erfarna kökspersonal. Vi har lyckats skapa ett konc... Visa mer
Vill du starta din egen Fruitenza cafe\creperie ?
Fruitenza är ett Creperie i Falun där du alltid kan dämpa ditt sötsug med makalösa pannkakor. Som namnet avslöjar serverar vi frukt och fruktsallader, men har också en hel meny med söta och traditionella crepes.
En sak du kan vara säker på är att våra crepes alltid är utsökta, vår frukt så färsk det bara går och att alla rätter lagas på beställning av vår erfarna kökspersonal.
Vi har lyckats skapa ett koncept som ger gästen en helhetsupplevelse och samtidigt är en kostnadseffektiv driftsform med mycket goda möjligheter till bra lönsamhet.
Vi söker därför drivna och matintresserade entreprenörer som vill ta Fruitenza vidare ut i landet.
För mer information Besök gärna våran Facebook och instagram sidor, där vi uppdaterar mer från vardagen!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurangchef som vill ta ansvar

Sökes! Naturlig ledare som skapar engagemang och energi Vi söker dig som har ledarskap inom dig. Du som tror på att ett gott ledarskap är grunden till god service. Du vet att varje medarbetare som trivs på jobbet skapar goda gästupplevelser. Vi tror på våra ledare. Ditt uppdrag är att se till att medarbetarna trivs och levererar gästupplevelser i världsklass. Det gör att kunderna kommer att älska oss ännu mer. Och kommer tillbaka med sina vänner. Vi blir ... Visa mer
Sökes! Naturlig ledare som skapar engagemang och energi

Vi söker dig som har ledarskap inom dig. Du som tror på att ett gott ledarskap är grunden till god service. Du vet att varje medarbetare som trivs på jobbet skapar goda gästupplevelser. Vi tror på våra ledare. Ditt uppdrag är att se till att medarbetarna trivs och levererar gästupplevelser i världsklass. Det gör att kunderna kommer att älska oss ännu mer. Och kommer tillbaka med sina vänner. Vi blir lönsammare och kan investera i din och vår gemensamma utveckling. Så att vi kan leverera ännu bättre mat och upplevelser till våra gäster. Så enkelt är det!

Att vara restaurangchef på Burger King

Som restaurangchef har du ansvar och mandat för att driva och utveckla din restaurang. Du gör det i nära samarbete med din distriktchef och förstås dina medarbetare. Du ser till att  skapa en god och skön stämning. Att restaurangen alltid är ren och fräsch och sist och men inte minst -  Att maten överträffar våra gästers förväntningar. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare, som ska känna att Burger King är en plats att växa  - en grundplåt och plats för karriär. 

Som restaurangchef på Burger King är du med och ansvarar för:

• Driften av restaurangen
• Utvecklingen och utbildningen av personalen
• Rekrytering av medarbetare
• Lokal marknadsföring
• Ekonomiska resultat
• Restaurangens gästupplevelse, matkvalitet och renlighet

Varför väljer du att arbeta med oss:

• Vi ger dig ansvar och mandat att driva  en egen restaurang
• Vi erbjuder flexibel arbetstid
• Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
• Du skaffar du dig en ledarskapsutbildning och värdefull ledarerfarenhet, som är efterfrågad även i många andra branscher
• Det finns fina karriärmöjligheter hos oss på Burger King och på moderbolaget Nordic Service Partners. 

Varför vi väljer dig

• För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut
• För att du tycker om att utvecklas och lära nytt
• Du älskar mat  och service
• Du vill se människor växa
• Du har en naturlig fallenhet och tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare
• Du gillar att arbeta med och mot  tydliga  mål
• Du sprider glädje och god atmosfär bland de människor som du träffar.

Låter det här som ett uppdrag för dig -  Skicka din ansökan redan idag!

Välkommen!

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

Biträdande Restaurangchef

Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus? För dig som vill ta chansen att bli Biträdande Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Att bli Biträdande Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given m... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus?

För dig som vill ta chansen att bli Biträdande Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Att bli Biträdande Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.

Varför ska du välja oss? *Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning*Hos oss finns det goda karriärmöjligheter, både inom Burger King men även inom våra andra varumärken*Vi erbjuder flexibel arbetstid*Vi ger dig stort eget ansvar*Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo

Vi söker dig som: *Har minst tre års erfarenhet inom Burger King*Har minst fem års branschvana från restaurang*Tycker om att ta ansvar och fatta beslut*Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål*Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar

Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan.Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

Service Host, Service Lead, Waiter Services, Scandic Helsingborg Nord, helt

Ansök    Maj 12    Scandic Hotels AB    Restaurangchef
Fem kilometer utanför Helsingborg ligger Scandic Helsingborg Nord. Våra gäster tar sig lätt in till staden där restauranger och nöjesliv finns. Här finns allt för våra gäster- en lekhörna för barnen, en relaxavdelning med bastu och pool och biljard och pingisbord i lobbyn för de vuxna. Nu söker vi en Hovmästare till Scandic Helsingborg Nord. Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar väl... Visa mer
Fem kilometer utanför Helsingborg ligger Scandic Helsingborg Nord. Våra gäster tar sig lätt in till staden där restauranger och nöjesliv finns. Här finns allt för våra gäster- en lekhörna för barnen, en relaxavdelning med bastu och pool och biljard och pingisbord i lobbyn för de vuxna.

Nu söker vi en Hovmästare till Scandic Helsingborg Nord.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Du agerar värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen?

Du som arbetar med ansvarsområdet Waiter Services är den första gästen möter i vår restaurang, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du besitter följande kunskaper och egenskaper:

- Minst två års erfarenhet som hovmästare eller liknande
- Bar- och dryckeskunskap
- Intresse för mat
- Vana att arbeta i restaurangsystem
- Flytande svenska och goda kunskaper i engelska är ett krav
- Du tycker om att arbeta sena kvällar, helger men även dagtid när så behövs
- Körkort är önskvärt
- Förmåga och vilja att arbeta med driftsnära ledarskap
- Lätt för att samarbeta

I din roll är du ansvarig för värdskap för hela hotellet både gentemot gäst och medarbetare. Förutom att vara en del av driften, har du den övergripande överblicken över gästflödet i restaurangen och ser tillsammans med teamet till att prioritera arbetsuppgifter så att verksamheten flyter så att gästerna blir nöjda. Du leder och fördelar arbetet och hanterar bemanningen under ditt arbetspass. Vid behov ges du möjlighet att utbilda nya medarbetare på hotellet och du avlastar också Service Team Manager med vissa administrativa arbetsuppgifter.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tjänsten omfattar främst kvällstid, startdatum så snart som möjligt.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Assisterande Restaurangchef- Helsingborg City och Väla

Är du nästa generations ledare? Välkommen till Bastard Burgers! Hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket progressiv och ständigt utvecklande miljö. Tillsammans med andra kollegor är du med och skapar nästa generations streetfood. I din roll kan du förvänta dig mycket skratt, samarbeten, utmaningar och utveckling. Att vara en nästa generations ledare betyder att du är flexibel, ser möjligheter och har stor förståelse för hela restaurangen, så väl kö... Visa mer
Är du nästa generations ledare?
Välkommen till Bastard Burgers! Hos oss får du möjlighet att arbeta i en mycket progressiv och ständigt utvecklande miljö. Tillsammans med andra kollegor är du med och skapar nästa generations streetfood.
I din roll kan du förvänta dig mycket skratt, samarbeten, utmaningar och utveckling.
Att vara en nästa generations ledare betyder att du är flexibel, ser möjligheter och har stor förståelse för hela restaurangen, så väl köket som kassan. Genom ett positivt mindset är du högst delaktig i att få din restaurang att arbeta tillsammans.
För att arbeta som nästa generations ledare är du alltid uppdaterad och strävar efter att ge bästa kvalité och service till våra gäster. Genom att följa våra strukturer, rutiner och använda vår sociala plattform för att interagera med dina kollegor bidrar du till en ”vi-känsla” som kan ta oss hur långt som helst. Vi kommer göra vårt bästa för att du ska utvecklas men vi förväntar oss också ditt engagemang och nyfikenhet och på så sätt skapar vi kontinuerligt lärande.
Assisterande Restaurangchef
Som medarbetare på Bastard är du en viktig del i driften och som tar stort ansvar i att leverera en produkt i världsklass. Du kan vara en expert i köket eller ge fantastisk service, men i den här rollen förväntas du vara intresserad av båda delarna.
Som assisterande Restaurangchef är du också ansvarig för utvärdering och utveckling av olika områden på din restaurang. Du ser till att vara en operativ expert där du har full koll på det som händer i den dagliga driften. Tillsammans med restaurangchefen gör ni ständigt utvärderingar för att förbättra och utveckla kulturen och de KPIer vi anser är viktiga.
Några ansvarsområden där du arbetar med förbättringar:
- Service och Kvalité
- Matsäkerhet - Kontinuerligt arbetar med att samtliga rutiner efterlevs.
- Inventering - Varulager, COGS
- Schemaläggning
Bastard Burgers är ett ungt och snabbt växande företag som värnar om människorna. Vi grundades i Luleå, Sverige, år 2016, och idag finns det fler än 60 Bastard Burgers-restauranger runt om i hela Sverige och ytterligare restauranger i Norge och New York, och där vi i 2022 äntligen öppnar vår första enhet i Finland!
Vi är stora och vi växer snabbt, men vägrar tappa personlighet eller bli basic. Kom hit för att du gillar musik, graffiti, streetwear, riktigt bra streetfood, klistermärken på borden – allt det där som gör Bastard Burgers till Bastard Burgers. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms. Visa mindre

Biträdande Restaurangchef

Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus? För dig som vill ta chansen att bli Biträdande Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Att bli Biträdande Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given m... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus?

För dig som vill ta chansen att bli Biträdande Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Att bli Biträdande Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.

Varför ska du välja oss? *Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning*Hos oss finns det goda karriärmöjligheter, både inom Burger King men även inom våra andra varumärken*Vi erbjuder flexibel arbetstid*Vi ger dig stort eget ansvar*Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo

Vi söker dig som: *Har minst tre års erfarenhet inom Burger King*Har minst fem års branschvana från restaurang*Tycker om att ta ansvar och fatta beslut*Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål*Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar

Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan.Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

Service Host, Service Lead, Waiter Services, Scandic Helsingborg Nord, helt

Ansök    Apr 25    Scandic Hotels AB    Restaurangchef
Fem kilometer utanför Helsingborg ligger Scandic Helsingborg Nord. Våra gäster tar sig lätt in till staden där restauranger och nöjesliv finns. Här finns allt för våra gäster- en lekhörna för barnen, en relaxavdelning med bastu och pool och biljard och pingisbord i lobbyn för de vuxna. Nu söker vi en Restaurangchef till Scandic Helsingborg Nord. Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar... Visa mer
Fem kilometer utanför Helsingborg ligger Scandic Helsingborg Nord. Våra gäster tar sig lätt in till staden där restauranger och nöjesliv finns. Här finns allt för våra gäster- en lekhörna för barnen, en relaxavdelning med bastu och pool och biljard och pingisbord i lobbyn för de vuxna.

Nu söker vi en Restaurangchef till Scandic Helsingborg Nord.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Du agerar värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen?

Du som arbetar med ansvarsområdet Waiter Services är den första gästen möter i vår restaurang, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du besitter följande kunskaper och egenskaper:

- Minst två års erfarenhet som restaurangchef eller liknande
- Bar- och dryckeskunskap
- Intresse för mat
- Vana att arbeta i restaurangsystem
- Flytande i svenska och goda kunskaper i engelska är ett krav
- Du tycker om att arbeta sena kvällar, helger men även dagtid när så behövs
- Körkort är önskvärt
- Förmåga och vilja att arbeta med driftsnära ledarskap
- Lätt för att samarbete

I din roll är du ansvarig för värdskap för hela hotellet både gentemot gäst och medarbetare. Förutom att vara en del av driften, har du den övergripande överblicken över gästflödet i restaurangen och ser tillsammans med teamet till att prioritera arbetsuppgifter så att verksamheten flyter så att gästerna blir nöjda. Du leder och fördelar arbetet och hanterar bemanningen under ditt arbetspass. Vid behov ges du möjlighet att utbilda nya medarbetare på hotellet och du avlastar också Service Team Manager med vissa administrativa arbetsuppgifter.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tjänsten omfattar främst kvällstid, startdatum så snart som möjligt.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Assisterande Restaurangchef Helsingborg Central

Ansök    Maj 10    Brödernas Group AB    Restaurangchef
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter en assisterande restaurangchef till vår enhet i Helsingborg Central! Vilka är Brödernas? Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Br... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter en assisterande restaurangchef till vår enhet i Helsingborg Central!

Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 70 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Assisterande Restaurangchef hos oss?

Som assisterande restaurangchef har du ansvar för driften och personalen på restaurangen tillsammans med restaurangchefen.
Ni samarbetar för att utveckla medarbetarna genom att delegera och vägleda vid nya arbetsuppgifter.

Bland annat ingår följande ansvar i tjänsten;

- Bemanningsansvarig med direktiv från restaurangchefen.
- Upprätthålla en bra kundupplevelse och service.
- Tillföra samt upprätthålla rutiner som är satta eller vid behov skapa nya rutiner.
- Beställningar
- Leveranser
- Lokal marknadsföring och rekrytering.


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande roll inom restaurangbranschen sedan tidigare.
Du ska vara serviceinriktad och klara av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. Du är stresstålig, driftig och bra på att leda och utveckla personal.

Vad erbjuder vi?
En ledande roll i Sveriges snabbast växande restaurangkedja. Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter till att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen

När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök! Visa mindre

Franchisetagare till Fruitenza i Helsingborg !

Ansök    Maj 2    Honey land AB    Restaurangchef
Vill du starta din egen Fruitenza cafe\creperie ? Fruitenza är ett Creperie i Falun där du alltid kan dämpa ditt sötsug med makalösa pannkakor. Som namnet avslöjar serverar vi frukt och fruktsallader, men har också en hel meny med söta och traditionella crepes. En sak du kan vara säker på är att våra crepes alltid är utsökta, vår frukt så färsk det bara går och att alla rätter lagas på beställning av vår erfarna kökspersonal. Vi har lyckats skapa ett konc... Visa mer
Vill du starta din egen Fruitenza cafe\creperie ?
Fruitenza är ett Creperie i Falun där du alltid kan dämpa ditt sötsug med makalösa pannkakor. Som namnet avslöjar serverar vi frukt och fruktsallader, men har också en hel meny med söta och traditionella crepes.
En sak du kan vara säker på är att våra crepes alltid är utsökta, vår frukt så färsk det bara går och att alla rätter lagas på beställning av vår erfarna kökspersonal.
Vi har lyckats skapa ett koncept som ger gästen en helhetsupplevelse och samtidigt är en kostnadseffektiv driftsform med mycket goda möjligheter till bra lönsamhet.
Vi söker därför drivna och matintresserade entreprenörer som vill ta Fruitenza vidare ut i landet.
För mer information Besök gärna våran Facebook och instagram sidor, där vi uppdaterar mer från vardagen!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurangchef Brödernas Ödåkra

Ansök    Apr 20    Brödernas Group AB    Restaurangchef
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen eller ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter en restaurangchef för vår nya enhet i Ödåkra. Vilka är Brödernas? Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr och till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränsen. Vår ambition är att Brödernas ska asso... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen eller ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter en restaurangchef för vår nya enhet i Ödåkra.

Vilka är Brödernas?

Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr och till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränsen. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 70 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Restaurangchef hos oss?
I tjänsten ingår huvudansvar för driften och personalen på restaurangen, vanligtvis ca 15 anställda.
Du jobbar med att utveckla dina medarbetare, ger dem vägledning så att dem kan växa genom delegering av arbetsuppgifter.

Bland annat ingår följande ansvar i tjänsten:

- Service
- Inköp
- Leveranser
- Attestera fakturor
- Schemaläggning
- Prognos och personalkostnad
- Lokal marknadsföring och rekrytering.


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande roll inom restaurangbranschen sedan tidigare.
Du ska vara serviceinriktad och klara av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo.
Du är stresstålig, driftig och bra på att leda och utveckla din personal.
Du har minst 3 års serveringsvana samt minst 2 års erfarenhet av en ledande roll.

Vad erbjuder vi?
En ledande roll i Sveriges snabbast växande restaurangkedja. Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter för att utvecklas med företaget.

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök! Visa mindre

Restaurangchef Brödernas Ödåkra

Ansök    Apr 13    Brödernas Group AB    Restaurangchef
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen eller ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter en restaurangchef för vår nya enhet i Ödåkra. Vilka är Brödernas? Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr och till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränsen. Vår ambition är att Brödernas ska asso... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen eller ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter en restaurangchef för vår nya enhet i Ödåkra.

Vilka är Brödernas?

Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr och till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränsen. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 70 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Restaurangchef hos oss?
I tjänsten ingår huvudansvar för driften och personalen på restaurangen, vanligtvis ca 15 anställda.
Du jobbar med att utveckla dina medarbetare, ger dem vägledning så att dem kan växa genom delegering av arbetsuppgifter.

Bland annat ingår följande ansvar i tjänsten:

- Service
- Inköp
- Leveranser
- Attestera fakturor
- Schemaläggning
- Prognos och personalkostnad
- Lokal marknadsföring och rekrytering.


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande roll inom restaurangbranschen sedan tidigare.
Du ska vara serviceinriktad och klara av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo.
Du är stresstålig, driftig och bra på att leda och utveckla din personal.
Du har minst 3 års serveringsvana samt minst 2 års erfarenhet av en ledande roll.

Vad erbjuder vi?
En ledande roll i Sveriges snabbast växande restaurangkedja. Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter för att utvecklas med företaget.

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök! Visa mindre

Max söker ledare som vill växa

Ansök    Apr 19    Max Burgers AB    Restaurangchef
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare. Som restaurangchef arbetar du strategiskt med stöttning, uppföljning och utveckling ... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare.
Som restaurangchef arbetar du strategiskt med stöttning, uppföljning och utveckling av medarbetare och verksamhet.

En lika viktig del är att du själv jobbar operativt i driften på din restaurang. Hos oss visar chefen vägen vilket betyder att du ska bli duktig på alla delar av restaurangens drift och tycka det är kul att själv delta i produktionen.

Du som restaurangchef har det övergripande ansvaret för din restaurang vilket inkluderar såväl drift som ekonomi och personal. Du ser till att restaurangen når fastslagna månadsprognoser och budget samtidigt som dina medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Förutom att du ansvarar för din egen restaurang vill vi också att du verkar som ett föredöme i företaget och bidrar med energi och resurser till hela ditt distrikt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

- Säkerställa att restaurangen levererar på uppsatta mål i styrkort och affärsplan genom att omvandla dessa till lokala mål och handlingsplaner.
- Särskilt arbeta för att restaurangen når upp till satta mål inom våra sex fokusområden kvalitet, bemötande/service, snabbhet, renlighet, säljfrämjande åtgärder samt kostnadskontroll/lönsamhet.
- Jobba med entreprenörsmässig planering av personal och schema, försäljning / lokal marknadsföring, renovering och underhåll.
- Ta fram prognoser för försäljning och arbetade timmar samt upprätta handlingsplan för att nå dessa målsättningar.
- Jobba med daglig uppföljning och kontroll av varor beträffande svinn, lager/inköp och hantering.
- Bygga ett vinnande team genom att rekrytera, utbilda, coacha och motivera dina medarbetare, så att restaurangen tillgodoser och överträffar gästernas förväntningar.
- Leda genom exempel genom att arbeta operativt i driften ca 60% av arbetstiden.

 

Vem är du?

Vi tror att du har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra med arbetsglädje och tydlig riktning. Du är en person som förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina medarbetare utvecklas.

För att lyckas som restaurangchef hos oss behöver du ha jobbat några år inom ett serviceyrke eller i någon annan snarlik bransch. Har du dessutom jobbat inom restaurang är det positivt, men det är inget krav. Däremot vill vi att du har minst två års erfarenhet från en ledarroll med personalansvar. Du behöver ha grundläggande IT-kunskaper, goda kunskaper i svenska samt kunna kommunicera lite på engelska.

Du motiveras av att se andra växa samtidigt som du behåller fokus på mål och resultat. Du har en självklar känsla för service, är prestigelös och duktig på att kommunicera och samarbeta med såväl dina medarbetare som chefskollegor. Dina personliga egenskaper är otroligt viktiga för att lyckas hos oss och vi kommer lägga stor vikt vid dem i den här rekryteringen.

Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar.

Vad erbjuder vi?

Ett mycket varierat jobb i högt tempo där du driver restaurangen som din egen.  Om du presterar bra som restaurangchef har du också på sikt möjlighet att ansöka om partnerskap vilket innebär att du, om du uppnår fastställda mål, får ta del av restaurangens vinst.

Max fortsätter expandera starkt såväl inom Sverige som utanför landets gränser och för rätt person finns alla möjligheter att följa med på den resan.

Du kommer att få en gedigen skräddarsydd introduktion till vår verksamhet och du får också ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar utifrån ditt individuella behov.

 

Vi gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Restaurangchef till Bistron, Torekov Hotell

Längtar du efter livet på landet, samtidigt som du har höga ambitioner inom ditt yrke? Vi söker en jordnära och målmedveten ledare med stort hjärta, som vill leda arbetet med att ta Torekov Hotells älskade restaurang Bistron till nya höjder. Ett unikt tillfälle att bo och arbeta på Bjärehalvön i nordvästa Skåne – omgiven av hav, vacker natur och bördiga åkrar. Med behändigt avstånd till kontinenten, när andan faller på. ÄR DU VÅR NYA RESTAURANGCHEF? Du dr... Visa mer
Längtar du efter livet på landet, samtidigt som du har höga ambitioner inom ditt yrke? Vi söker en jordnära och målmedveten ledare med stort hjärta, som vill leda arbetet med att ta Torekov Hotells älskade restaurang Bistron till nya höjder. Ett unikt tillfälle att bo och arbeta på Bjärehalvön i nordvästa Skåne – omgiven av hav, vacker natur och bördiga åkrar. Med behändigt avstånd till kontinenten, när andan faller på.
ÄR DU VÅR NYA RESTAURANGCHEF?
Du drivs av att utveckla människor och få dem att bli sitt bästa jag. Ledaregenskaper för oss är viktigt där våra värdeord stolthet, lyhördhet, omtanke och tillsammans genomsyrar allt vi gör. Om du är rätt person, vet du vad som krävs. Du står stadigt med gummistövlarna i den skånska myllan, har ett hjärta stort som Hallands Väderö och är seg som ene när höststormarna ryter.
Du kommer att vara en del av ledningsgruppen och en nyckelperson för utvecklingen av hela hotellet.
OM OSS
Torekov Hotell ligger i utkanten av Torekov på Bjärehalvön i nordvästra Skåne. Ett gynnsamt läge, där vi är omgivna av odlare som levererar råvaror till hotellet. På bara ett par minuter promenerar du till naturreservatet, havet och vågorna. En perfekt plats för dig som älskar naturen, havet, båtliv, spela golf, fiska, spela padel och tennis, kitesurfa, springa, skapa eller bara ta ett uppfriskande havsdopp precis när du vill.
Bistron är hjärtat i Torekov Hotells verksamhet och vi är enormt stolta över vad vi presterar här i form av matupplevelser och service. Bistron har öppet från tidig morgon till sen kväll för hotellgäster, konferensgrupper och lokalbefolkning. Vi serverar frukost, fika, lunch, gör härliga picknickar till gäster som ska ut och vandra, dukar upp afternoon tea, magiska menyer och à la carte på kvällen.
Här på landet, i utkanten av Torekovs bykärna, är vi granne och kompis med våra lokala producenter. Bjärekycklingen är klimatcertifierad, lammet har vuxit upp på Lindegrens gård och Torekovsparrisen är en historia i sig.
Vi är glada över att år efter år få fina omdömen från såväl gäster, White Guide och andra krogrecensenter. Helsingborgs Dagblads skrev så här efter sitt senaste besök: "Lokalt och vällagat på Torekov hotell med mat värd en omväg. Krogpatrullen drabbas av beslutsvånda på Torekov hotells bistro. Här finns så mycket att prova. Omtänksam servis, ambitiös vinlista och lokala råvaror hanterade med känsla och fantasi gör att slutbetyget blir högt."
ADRESS
Torekov Hotell, Själaviksvägen 2, 269 78 Torekov
Avstånd: Ängelholm-Helsingborg Flygplats 30 km, Malmö 120 km, Göteborg 180 km, Stockholm 550 km Visa mindre

Supervisor till Caféverksamhet ombord på M/S Aurora

Ansök    Mar 3    FORSEA AB    Restaurangchef
Vill du vara med och utvecka vår Caféverksamhet? Vi erbjuder en unik miljö med Öresunds bästa utsikt, där välkomnar vi våra gäster och skapar härliga reseminnen. Vi arbetar alltid för att blir bättre, ny söker vi dig som vill ansvara för vår Café- och städverksamhet ombord på Aurora och bidra till en utveckling som tar oss till nästa nivå. OM TJÄNSTEN I rollen blir du chef för ett 30-tal personer som arbetar skift, dygnet runt. Du rapporterar till OBS-M... Visa mer
Vill du vara med och utvecka vår Caféverksamhet? Vi erbjuder en unik miljö med Öresunds bästa utsikt, där välkomnar vi våra gäster och skapar härliga reseminnen. Vi arbetar alltid för att blir bättre, ny söker vi dig som vill ansvara för vår Café- och städverksamhet ombord på Aurora och bidra till en utveckling som tar oss till nästa nivå.OM TJÄNSTEN
I rollen blir du chef för ett 30-tal personer som arbetar skift, dygnet runt. Du rapporterar till OBS-Manager ombord och har ytterligare tre chefskollegor som du samarbetar med. Som Supervisor ingår du i ett team som leder och utvecklar den dagliga verksamheten ombord. Det betyder att du har ett ansvar för två avdelningar, Café och städ där personalomsorg tar en stor del av din tid. Även rent administrativa uppgifter som journalföring, rapportering, personalplanering och beställningar ingår i det dagliga arbetet. Att skapa förståelse för våra affärsmål och leda vår personal är en viktig del i din roll.  I arbetet ingår inköp, kvalitetskontroller och egenkontroller mm. Det innebär att din noggrannhet och livsmedelskunskap är viktiga ingredienser för att ingå i vårt vinnande team.

VEM SÖKER VI
För att lyckas med detta krävs en rak, tydlig och handlingskraftig ledarskapsstil där ödmjukhet, kommunikation och stresstålighet är framstående drag hos dig.
Vi tror på dig och dina förmågor till att leda och fördela arbetet ombord på Aurora. Du har lätt för sociala relationer som ger dig en styrka i att introducera, motivera och stötta dina medarbetare och kollegor. Du drivs av kombinationen personalansvar med målfokus, som hos oss mäts i gästnöjdhet och försäljningstal. Du är även en kreativ person som har en mycket god förmåga att initiera, driva och verkställa effektiviserande idéer från såväl dig själv och dina kollegor.

VÅRT ERBJUDANDE
Vi erbjuder ett varierat arbete, ingen dag är den andra lik och vi har garanterat Öresunds bästa utsikt. Du blir en del av ett företag i tillväxt som befinner sig mitt i det vi kallar ”den gröna resan”, en miljö- och kulturresa, både internt och externt.

Hälsa och trivsel är högt värderat hos oss! Förutom förmåner som innehåller ett generöst friskvårdspaket och frikostiga rabatter finns även flexibla arbetstider. Somsjöanställd har du dessutom lägre skatt vilket gör att din nettolön blir högre jämfört med liknande arbete i land. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar som är Respekt, Pålitlighet, Samarbete, och Engagemang. Vill du vara med på vår resa?

INTRESSERAD?
Tveka inte att skicka in din ansökan om du vill bli en del av oss! Vi ber dig söka tjänsten genom vårt rekryteringssystem, för att kunna hantera dina personuppgifter på ett säkert sätt. Sista ansökningsdag är 2022-04-10. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Assistant Manager Helsingborg

Nu letar vi efter en Assistant Manager (AM) till en av våra coffee shops i Helsingborg! Denna shop är placaerad i köpcentrumet Väla och har ett fantastiskt gästflöde. Tillsammans med Coffee Shop Manager ska du ansvara för att säkerställa en väl fungerande organisation i shopen och driva shopen till ännu högre höjder! Vi ställer stora krav på arbetsmiljöfokus och därför blir det också AMs fokus att främja för en god arbetsmiljö för de anställda där alla får... Visa mer
Nu letar vi efter en Assistant Manager (AM) till en av våra coffee shops i Helsingborg! Denna shop är placaerad i köpcentrumet Väla och har ett fantastiskt gästflöde. Tillsammans med Coffee Shop Manager ska du ansvara för att säkerställa en väl fungerande organisation i shopen och driva shopen till ännu högre höjder! Vi ställer stora krav på arbetsmiljöfokus och därför blir det också AMs fokus att främja för en god arbetsmiljö för de anställda där alla får rätt förutsättningar och utvecklingsmöjligheter.

Arbetsbeskrivning  
Som Assistant Manager (AM) driver du tillsammans med Coffee Shop Managern Coffeeshopen i enlighet med vår vision, våra värderingar och policys. Du har därför ett stort ansvar för både försäljnings- och resultatutveckling, men också personalansvar för era medarbetare. Största delen av tjänsten är förlagd bakom baren tillsammans med medarbetarna och därför är det viktigt att du är en person som leder andra genom att föregå med gott exempel.    
Daglig drift/underhåll/försäljning/inköp: 
Ansvara tillsammans med Coffee Shop Manager för utrustning, inredning och lokalens skick.  
Se till att produkter exponeras enligt de riktlinjer som föreskrivs.  
Följa de kampanjer företaget föreskriver.  
Aktivt arbeta för merförsäljning och att öka snittnotan.  
Beställa samt ta emot leveranser från respektive leverantör samt anpassa nivåerna.  
Kontakter med leverantörer vid felaktiga eller uteblivna leveranser.  
Följa det hygiensäkringsprogram som företaget arbetar efter samt se till att övriga anställda känner till och följer det.  
Personalansvar  
Provjobba, anställa och introducera dina nya medarbetare  
Kompetensutveckla era baristor.  
Arbeta för att personalgruppen inspireras till att överträffa uppsatta mål.  
Schemaläggning samt ansvara för att ersätta sjuk/ledig medarbetare.  
Ansvara för personalkostnader tillsammans med Coffee Shop Managern. 
Ekonomi: 
Sätta sig in i och förstå budget för Coffee shopen tillsammans med Coffee Shop Manager.  
Daglig kassakontroll. Varje dag se över gårdagens försäljning och reda ut ev. kassadifferenser.  
Ansvara för att rutiner kring att växelkassan räknas och kassan bankas varje dag följs.  
Månatlig redovisning enligt företagets bokslutsrutiner tillsammans med Coffee Shop Manager.  
Övrigt: 
Delta i de utbildningar/fortbildningar som hålls i företaget.  

Vad erbjuder du oss?  
Du är en ledare som drivs av att leverera resultat, men som också älskar att stötta och coacha dina medarbetare genom att föregå som ett gott exempel. Du är en resultatinriktad, driven, passionerad och initiativtagande person som motiveras av att vara där det händer. Vi ser gärna att du har:  
Haft personalansvar och du är van att leda andra människor  
En förståelse för ekonomi och kunskap i att analysera ekonomiska resultat  
Tidigare erfarenheter av att följa uppsatta mål och förstår vikten av uppföljning  
Erfarenhet av försäljning och service - gärna i en ledande position  

Vad erbjuder vi dig?  
Vi kommer att erbjuda dig en resa som givetvis startar med en Baristautbildning. Därefter kommer du att påbörja vårt ledarskapsprogram där du kommer få en rad olika kurser i exempelvis Ekonomi, HR, Arbetsrätt och Arbetsmiljö. Vi har mycket goda karriärmöjligheter att erbjuda och därför bollar vi över bollen till dig - Hur långt vill du gå?  
Vidare erbjuder vi dig en företagskultur som kännetecknas av härliga och drivna kollegor, roliga tävlingar och en tempofylld vardag. Vi har kul på jobbet, samtidigt som vi skapar lönsamhet.  
Övrigt:  
Tjänsten är på 40 timmar/veckan. Kollektivavtal enligt Unionen/Visita. Visa mindre

Restaurangchef Helsingborg Berga

På Holy Greens arbetar vi sedan 2013 med att göra Sverige hälsosammare och gladare. Vill du vara med i vår gemenskap? Vi växer så det knakar och söker just nu en driftig Restaurangchef till vår verksamhet. Vill du jobba med ett riktigt juste varumärke och utveckla din egen enhet? Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av rollen som Restaurangchef/driftschef. Du är en naturlig ledare som älskar att bygga en positiv laganda och entusiasmera på dina kollego... Visa mer
På Holy Greens arbetar vi sedan 2013 med att göra Sverige hälsosammare och gladare. Vill du vara med i vår gemenskap? Vi växer så det knakar och söker just nu en driftig Restaurangchef till vår verksamhet. Vill du jobba med ett riktigt juste varumärke och utveckla din egen enhet?
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av rollen som Restaurangchef/driftschef. Du är en naturlig ledare som älskar att bygga en positiv laganda och entusiasmera på dina kollegor till att alltid göra det bästa av varje arbetsdag. Du är lösningsorienterad person som gärna antar stora och små utmaningar – alltid med ett leende på läpparna. Du är strukturerad, kvalitetsmedveten, ekonomiskt sinnad och väldigt ordningsam.
OM ROLLEN
Du arbetar såväl operativt som administrativt, och är ytterst ansvarig för att dina anställda och våra gäster är nöjda och mår bra. Utöver daglig drift har du primärt följande uppgifter:
* kostnadskontroll mot uppsatta mål enligt Holy Greens rapporteringssystem
* ansvara för att enheten uppfyller alla krav från myndigheter och företagsledning
* följer upp att arbetsmallar och rutiner följs
* självmant hantera rekrytering, introduktion och utbildning av nya medarbetare
* i övrigt bedriva en lagstadgad och korrekt personal- och livsmedelshantering där du uppmuntrar och engagerar dina medarbetare genom god kommunikation, tät uppföljning och rimliga målsättningar
DÄRFÖR HOLY GREENS?
Vi är ett ungt, expansivt hälsoföretag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som är engagerad. Här blir du en del av vår stora familj där vi har kul på jobbet och värderar gemenskap och sammanhållning högt. Hos oss är ingen dag den andra lik och trots ett stundtals högt tempo så finns det alltid tid för skratt!
Vår bransch erbjuder ett mångsidigt och utvecklande arbetsklimat för dig som är lösningsorienterad och snabb i fötterna. Särskiljande för just oss är din möjlighet att påverka ett större sammanhang - framväxten av hälsosam snabbmat.
#grönkärlek
ÖVRIG INFORMATION
Anställningsgrad: heltid med tillträde omgående
Plats: Helsingborg
Språk: Obehindrad svenska i tal
Lön: fast lön + provision. Vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal
Förmåner: tjänstepension, friskvårdsbidrag, förmånlig personallunch, sociala aktiviteter, trevliga kollegor… Visa mindre

Restaurangchef till Torekov Hotells hjärta – Bistron

Vi letar efter dig som vill ansluta dig till vårt team på Torekov Hotell för att leda och driva Bistron framåt mot de höga mål vi har för denna redan älskade och enormt uppskattade produkt. Du står stadigt med gummistövlarna i den skånska myllan, har ett hjärta lika stort som Hallands Väderö och är seg som en ene när höststormarna ryter. ÄR DU VÅR NYA RESTAURANGCHEF? Du drivs av att utveckla människor och få dem att bli sitt bästa jag. Ledaregenskaper för ... Visa mer
Vi letar efter dig som vill ansluta dig till vårt team på Torekov Hotell för att leda och driva Bistron framåt mot de höga mål vi har för denna redan älskade och enormt uppskattade produkt. Du står stadigt med gummistövlarna i den skånska myllan, har ett hjärta lika stort som Hallands Väderö och är seg som en ene när höststormarna ryter.
ÄR DU VÅR NYA RESTAURANGCHEF?
Du drivs av att utveckla människor och få dem att bli sitt bästa jag. Ledaregenskaper för oss är viktigt där våra värdeord stolthet, lyhördhet, omtanke och tillsammans genomsyrar allt vi gör. Om du är rätt person, vet du vad som krävs. Du står stadigt med gummistövlarna i den skånska myllan, har ett hjärta stort som Hallands Väderö och är seg som ene när höststormarna ryter.
Du kommer att vara en del av ledningsgruppen och en nyckelperson för utvecklingen av hela hotellet.
OM OSS
Torekov Hotell ligger i utkanten av Torekov på Bjärehalvön i nordvästra Skåne. Ett gynnsamt läge, där vi är omgivna av odlare som levererar råvaror till hotellet. På bara ett par minuter promenerar du till naturreservatet, havet och vågorna.
Bistron är hjärtat i Torekov Hotells verksamhet och vi är extremt stolta över vad vi presterar här i form av matupplevelser och service.
Bistron har öppet från tidig morgon till sen kväll för hotellgäster, konferensgrupper och lokalbefolkning. Vi serverar frukost, fika, lunch, gör fantastiska picknickar till gäster som skall ut och vandra på vackra Bjäre, afternoon tea, loungemeny och magiska menyer och à la carte på kvällen.
Här på landet i utkanten av Torekov är vi granne och kompis med våra lokala producenter. Bjärekycklingen är klimatcertifierad, lammet har vuxit upp på Lindegrens gård och Torekovsparrisen är en historia i sig.
ADRESS
Torekov Hotell, Själaviksvägen 2, 269 78 Torekov Visa mindre

Biträdande Leklandschef Helsingborg

Ansök    Okt 18    Leo's AB    Restaurangchef
Drömmer du om att driva och leda en stor verksamhet efter Leos framgångsrika koncept tillsammans med en leklandschef? Är du målinriktad, självgående och strävar efter att överträffa gästens förväntningar med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker. Ta chansen och sök redan idag! Arbetsuppgifter - Driva leklandet enligt företagets koncept och grunder - Driva den dagliga verksamheten efter Leos 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sälj - Jobba... Visa mer
Drömmer du om att driva och leda en stor verksamhet efter Leos framgångsrika koncept tillsammans med en leklandschef? Är du målinriktad, självgående och strävar efter att överträffa gästens förväntningar med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker. Ta chansen och sök redan idag!

Arbetsuppgifter

- Driva leklandet enligt företagets koncept och grunder
- Driva den dagliga verksamheten efter Leos 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sälj
- Jobba mot uppsatta mål och nyckeltal samt ansvara för verksamhetens resultat
- Driva och utveckla service & merförsäljning
- Ansvara för säkerhet, brand och arbetsmiljö
- Inköp och inventeringar
- Tillaga och servera enklare maträtter
- Anordna kalas

Arbetet är till största del operativt där du är en del av ditt team.
Vi söker dig som har praktisk ledarskapserfarenhet från tidigare anställningar. Du ska vara genuint intresserad av ledarskap och leda din omgivning genom att vara en förebild. Ett krav är att du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat inom service- eller restaurangbranschen samt gärna inom kök. Som person är du en positiv teamspelare med ett affärssinne som motiveras av att nå uppsatta mål. Det är viktigt att du är strukturerad och stresstålig då tempot ofta är högt. Eftersom jobbet tidvis är fysiskt krävande ser vi gärna att du delar vår syn på en sund livsstil och håller dig i form och tar ansvar för din hälsa. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och tycker om att arbeta i en roll med mycket ansvar!

Utöver ovan sätter vi alltid Leos värdeord i fokus när vi söker nya medarbetare:
Lojalitet: Vi visar lojalitet mot företaget och kollegor genom att agera enligt våra budord.
Engagemang: Vi bryr oss om hur det går för företaget och vill själva bidra till Leos framgång.
Omtanke: Vi bryr oss om och finns alltid tillhands för våra gäster och varandra.
Samarbete: Vi arbetar tillsammans mot företagets mål. Leos framgång är resultatet av allas insatser.

Övrigt om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidare anställning med start enligt överenskommelse. Arbetstiderna varierar men ett krav är att du ska jobba varannan helg. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande - så sök tjänsten redan idag!

Leos Lekland är Nordens största och mest besökta leklandskedja med närmare 50 anläggningar (Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland). Företaget är inne i en expansiv fas och räknar med att etablera 6-8 nya lekland årligen, målet är 60 lekland 2022. När bolaget startades 2006 i Luleå, ville grundarna skapa en mötesplats för familjer med fokus på lek och rörelse. Det är mer aktuellt än någonsin nu när rapporter från WHO visar att barnen rör sig för lite idag. Företagets framgång bygger på ett starkt koncept med lek, bus och rörelse för hela familjen. Våra viktigaste prioriteringar är service och säkerhet, renlighet, för att få nöjda gäster som kommer tillbaka. Allt vi gör ska vi göra med kvalitet och engagemang. Visa mindre

VI SÖKER INITIATIVTAGANDE OCH PROBLEMLÖSANDE LEDARE TILL SUBWAY

Ansök    Sep 27    Conic Restaurants AB    Restaurangchef
Conic Restaurants AB äger och driver idag SUBWAY restauranger i Göteborg, Skövde, Halmstad, Helsingborg, Malmö, Lund, Kristianstad och Kalmar. Vi vill vara en modern arbetsgivare där medarbetare trivs på jobbet och får en bra balans mellan arbete och fritid. Vi behåller duktiga medarbetare genom att erbjuda intressanta utvecklingsmöjligheter. Subway är en av världens största restaurangkedjor med över 45 000 restauranger i över 100 länder och ett självklar... Visa mer
Conic Restaurants AB äger och driver idag SUBWAY restauranger i Göteborg, Skövde, Halmstad, Helsingborg, Malmö, Lund, Kristianstad och Kalmar. Vi vill vara en modern arbetsgivare där medarbetare trivs på jobbet och får en bra balans mellan arbete och fritid. Vi behåller duktiga medarbetare genom att erbjuda intressanta utvecklingsmöjligheter.

Subway är en av världens största restaurangkedjor med över 45 000 restauranger i över 100 länder och ett självklart val för alla som vill ha ett nyttigare och fräschare snabbmatsalternativ.

VI SÖKER INITIATIVTAGANDE OCH PROBLEMLÖSANDE LEDARE TILL SUBWAY

Vi söker nu Dig som vill ha ett intressant arbete och vill vara med att utveckla företaget genom ditt ledarskap. Du är en nyfiken, drivande och serviceinriktad person som ser en framtid hos oss. Du gillar att arbeta i högt tempo med utmanande arbetsuppgifter.

Som ledare kan du komma att få ansvara för hela eller delar av restaurangverksamheten. Ditt ansvar omfattar både det administrativa och det operativa och du kommer även att vara en del i den dagliga driften. Som ledare har du förmågan att inspirera och coacha dina medarbetare genom att vara en bra förebild. Du är drivande och resultatorienterad och tycker att service är bland det roligaste som finns. Du sporras av ett högt tempo och höga krav och du är beredd att jobba när det behövs.

Som person är du ödmjuk, kreativ och resultatinriktad. Du vill ha roligt på jobbet och sätter stolthet i att leverera riktigt bra service. Du är resultatinriktad, ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du har en naturlig förmåga att planera, utföra och följa upp ditt arbete.

Tidigare erfarenheter av ovan ses som meriterande.

Individuell lönesättning.

För vidare frågor kontakta HR ansvariga Ida Magnusson på [email protected] Visa mindre

Vik. Coffee Shop Manager Helsingborg

Hej! Vet du vad? Nu söker vi en vikarierande Coffee Shop Manager (CSM) till Kullagatan i Helsingborg! Som CSM har en det yttersta ansvaret för både personal och shopens omsättning. Tjänsten är till största delen operativ, så det är viktigt att du brinner för service och driften bakom bar. Det arbetar tillsammans med ditt team och leder arbetet på plats. Vi tycker det är viktigt att fokus ligger på personalgruppen och den arbetsmiljö som vi alla arbetar i, ... Visa mer
Hej! Vet du vad? Nu söker vi en vikarierande Coffee Shop Manager (CSM) till Kullagatan i Helsingborg! Som CSM har en det yttersta ansvaret för både personal och shopens omsättning. Tjänsten är till största delen operativ, så det är viktigt att du brinner för service och driften bakom bar. Det arbetar tillsammans med ditt team och leder arbetet på plats. Vi tycker det är viktigt att fokus ligger på personalgruppen och den arbetsmiljö som vi alla arbetar i, därför kommer det att ställas stora krav på att CSM har förmågan att kommunicera, utveckla/utbilda och motivera sin personal. Personalgruppen önskar en engagerad ledare i personalfrågor men också en ledare som vill driva arbetet till högre omsättning och som är resultatorienterad. Kullagatan har många stammisar och service är något som är otroligt viktigt för Espresso House. Vi ser därför att du har en hög servicekänsla och älskar att arbeta med gäster.
Tjänsten är ett vikariat på inledningsvis 1 år. Tjänsten är en heltidstjänst på 40 h/veckan. Tillträde till årsskiftet.

Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.  

Vi söker nu därför dig som är redo att anta utmaningen som Coffee shop manager. Rollen erbjuder en spännande möjlighet att få vara en med på vår resa framåt. Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket stora utvecklingsmöjligheter.  

Arbetsbeskrivning 
Som Coffee shop Manager (CSM) driver du din egen Coffee shop i enlighet med vår vision, våra värderingar och policys. Du har därför ett övergripande ansvar för både försäljnings- och resultatutveckling, men också personalansvar för dina medarbetare. Största delen av tjänsten är förlagd bakom baren tillsammans med dina medarbetare och därför är det viktigt att du är en person som leder andra genom att föregå med gott exempel.  

Arbetsuppgifter: 

Daglig drift/underhåll/försäljning/inköp:
- Ansvara för utrustning, inredning och lokalens skick.
- Se till att produkter exponeras enligt de riktlinjer som föreskrivs.
- Följa de kampanjer företaget föreskriver.
- Aktivt arbeta för merförsäljning och att öka snittnotan.
- Beställa samt ta emot leveranser från respektive leverantör samt anpassa nivåerna.
- Kontakter med leverantörer vid felaktiga eller uteblivna leveranser.
- Följa det hygiensäkringsprogram som företaget arbetar efter samt se till att övriga anställda känner till och följer det.
- Inventera lager/varor vid varje månadsskifte.
- Personalansvar
- Provjobba, anställa och introducera dina nya medarbetare
- Kompetensutveckla dina baristor.
- Arbeta för att personalgruppen inspireras till att överträffa uppsatta mål.
- Hålla i personalmöten
- Schemaläggning samt ansvara för att ersätta sjuk/ledig medarbetare.
- Ansvara för personalkostnader
- Genomföra utvecklingssamtal med anställda
- Sammanställa tidrapportering
- Arbetsmiljöansvar 

Ekonomi:
- Sätta sig in i och förstå budget för Coffee shopen.
- Daglig kassakontroll. Varje dag se över gårdagens försäljning och reda ut ev. kassadifferenser.
- Ansvara för att rutiner kring att växelkassan räknas och kassan bankas varje dag följs.
- Månatlig redovisning enligt företagets bokslutsrutiner. 

Övrigt:
- Delta i Coffee shop managermöten som hålls av District Manager.
- Delta i de utbildningar/fortbildningar som hålls i företaget. 

Vad erbjuder du oss? 
Du är en ledare som drivs av att leverera resultat, men som också älskar att stötta och coacha dina medarbetare genom att föregå som ett gott exempel. Du är en resultatinriktad, driven, passionerad och initiativtagande person som motiveras av att vara där det händer. Vi ser gärna att du har:

- Haft personalansvar och du är van att leda andra människor
- En förståelse för ekonomi och kunskap i att analysera ekonomiska resultat
- Tidigare erfarenheter av att följa uppsatta mål och förstår vikten av uppföljning
- Erfarenhet av försäljning och service - gärna i en ledande position 

Vad erbjuder vi dig? 
Vi kommer att erbjuda dig en resa som givetvis startar med en Baristautbildning. Därefter kommer du att påbörja vårt ledarskapsprogram där du kommer få en rad olika kurser i exempelvis Ekonomi, HR, Arbetsrätt och Arbetsmiljö. Vi har mycket goda karriärmöjligheter att erbjuda och därför bollar vi över bollen till dig - Hur långt vill du gå? 

Vidare erbjuder vi dig en företagskultur som kännetecknas av härliga och drivna kollegor, roliga tävlingar och en tempofylld vardag. Vi har kul på jobbet, samtidigt som vi skapar lönsamhet. 

Övrigt: 
Eftersom rollen som Coffee Shop Manager kräver mer erfarenhet än våra övriga roller får du gärna bifoga ditt CV i ansökan. 
Välkommen med din Ansökan! Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Visa mindre

Restaurangchef på TUGG Burgers i Helsingborg

Ansök    Aug 19    TB Borås AB    Restaurangchef
Älskar du att ta ansvar, agera spindeln i nätet och leverera service? Se hit! TUGG Helsingborg letar nu efter vår nya restaurangchef! Som restaurangchef hos oss så har du fullt ansvar för enheten samt alla som jobbar där. Du har det yttersta ansvaret för verksamheten och kommer att ha uppgifter så som schemaläggning, rekrytering, beställning, kvalitetskontroll, arbetsmiljö och mycket mer. Du jobbar ca 80% i det dagliga arbetet i restaurangen & 20% admini... Visa mer
Älskar du att ta ansvar, agera spindeln i nätet och leverera service? Se hit! TUGG Helsingborg letar nu efter vår nya restaurangchef!

Som restaurangchef hos oss så har du fullt ansvar för enheten samt alla som jobbar där. Du har det yttersta ansvaret för verksamheten och kommer att ha uppgifter så som schemaläggning, rekrytering, beställning, kvalitetskontroll, arbetsmiljö och mycket mer.

Du jobbar ca 80% i det dagliga arbetet i restaurangen & 20% administrativt, detta kan variera från månad till månad men vi letar efter personer som älskar service och vill jobba med vårt härliga gäng i restaurangen. Som restaurangchef jobbar du dagar, kvällar och helger.

Vi ser gärna att ni har några års erfarenhet från restaurangbranschen, känner er bekväma i ledarrollen och tycker om att jobba när det är mycket att göra.

Tjänsten är på 100% och påbörjas enligt överenskommelse. Givetvis har vi kollektivavtal och schyssta villkor. Känner du att du skulle passa in i Tugg-familjen? Ansök nu! Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Biträdande Restaurangchef

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfoku... Visa mer
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus?

För dig som vill ta chansen att bli Biträdande Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Att bli Biträdande Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.

Varför ska du välja oss? *Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning*Hos oss finns det goda karriärmöjligheter, både inom Burger King men även inom våra andra varumärken*Vi erbjuder flexibel arbetstid*Vi ger dig stort eget ansvar*Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo

Vi söker dig som: *Har minst tre års erfarenhet inom Burger King*Har minst fem års branschvana från restaurang*Tycker om att ta ansvar och fatta beslut*Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål*Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar

Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan. Visa mindre

Biträdande Restaurangchef

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfoku... Visa mer
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus?

För dig som vill ta chansen att bli Biträdande Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Att bli Biträdande Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.

Varför ska du välja oss? *Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning*Hos oss finns det goda karriärmöjligheter, både inom Burger King men även inom våra andra varumärken*Vi erbjuder flexibel arbetstid*Vi ger dig stort eget ansvar*Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo

Vi söker dig som: *Har minst tre års erfarenhet inom Burger King*Har minst fem års branschvana från restaurang*Tycker om att ta ansvar och fatta beslut*Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål*Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar

Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan. Visa mindre

Restaurangchef Brödernas Helsingborg Central

Restaurangchef Brödernas Som person är du resultatinriktad och tar ett självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter. Du tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör vad som krävs för att verksamheten ska uppnå sina mål. Din roll är bred så du har en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt, prioritera bland dessa och anpassa dig med lätthet till ändrade förutsättningar och omständigheter. Vi söker en: stabil, noggrann och ambitiös le... Visa mer
Restaurangchef Brödernas

Som person är du resultatinriktad och tar ett självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter. Du tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör vad som krävs för att verksamheten ska uppnå sina mål. Din roll är bred så du har en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt, prioritera bland dessa och anpassa dig med lätthet till ändrade förutsättningar och omständigheter.

Vi söker en: stabil, noggrann och ambitiös ledare som vill vara med och bygga Brödernas Stockholm utifrån vår vision och marknadsplan. Som restaurangchef kommer du ansvara för hela verksamheten, det operativa och det administrativa och du kommer vara en del av den dagliga driften.

Vi vill att du: Älskar att arbeta med människor och kan få såväl gäster som medarbetare att verkligen trivas hos oss. Vi vill ge alla en riktigt, god, trevlig och rolig restaurangupplevelse.

Vi söker dig som: vill utvecklas som ledare samt har intresse för försäljning, drift och utveckling av affärsverksamhet, har goda datorkunskaper, har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i tal såväl som skrift, har ett par års arbetslivserfarenhet i restaurangbranschen som ledare tidigare har arbetat med ledarskap, exempelvis som chef eller arbetsledare. Arbetat i en roll där du haft stort självständigt ansvar.

I arbetet ingår: Personalansvar - rekrytering, anställning, utbildning, uppföljning och schemaläggning.

Dagligt arbete i drift: Daglig administration för att följa och nå gemensamt uppnådda mål gällande ekonomi och försäljning.

Restaurant Manager Job Description

As a Restaurant Manager, you will overtake a variety of responsibilities and duties such as restaurant marketing strategies, recruiting and hiring restaurant staff, training, overseeing food quality, developing menus as well as greeting and serving restaurant guests. You will be tasked with tightly controlling the economic side of the business, whilst maintaining a high level of service.

Restaurant Manager job description should contain the following duties and responsibilities:

Manage and oversee the entire restaurant operation

Deliver superior guest services

Ensuring guest satisfaction

Plan new and update existing menus with the Executive Chef

Plan and develop the overall restaurant marketing strategy

Respond efficiently to customer questions and complaints

Organize and supervise shifts

Manage and lead staff

Hire new employees

Training and evaluate staff performance

Estimate consumption, forecast requirements and maintain inventory

Manage restaurant supplies

Control costs and minimize waste

Nurture a positive working environment

Monitor operations and initiate corrective actions

Implement innovative strategies to improve productivity and sales

Restaurant Manager job description should contain the following requirements and qualifications:

Extensive food and beverage knowledge

Computer literacy

Familiarity with restaurant CASPECO, BAZARO and GET COMPLIANT is a plus · Experience in event planning

Strong leadership, motivational and people skills

Good financial management skills

Critical thinker and problem-solving skills

Team player

Good time-management skills

Great interpersonal and communication skills Visa mindre

Coffee Shop Manager Helsingborg

Hej! Vet du vad? Vi är på jakt efter en grym Coffee Shop Manager till Helsingborg! Vi letar specifikt efter en person som älskar att stå i drift för att servera våra gäster och samtidigt en person som älskar personal- och resultatansvar! Rollen som Coffee Shop Manager (CSM) är speciell då man i sitt chefsskap leder och fördelar arbetat bakom baren samtidigt som man själv levererar världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! Det handlar alltså ... Visa mer
Hej! Vet du vad? Vi är på jakt efter en grym Coffee Shop Manager till Helsingborg! Vi letar specifikt efter en person som älskar att stå i drift för att servera våra gäster och samtidigt en person som älskar personal- och resultatansvar! Rollen som Coffee Shop Manager (CSM) är speciell då man i sitt chefsskap leder och fördelar arbetat bakom baren samtidigt som man själv levererar världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst! Det handlar alltså om att föregå med det bästa exemplet för att på så sätt få med sig sin personal och att coacha dem i hur de kan bli den bästa baristan, skiftledaren eller assistant managern. 
Som CSM har du det yttersta ansvaret för coffee shopen; att den drivs med lönsamhet och att gästerna trivs och uppskattar servicen. Men en annan sak som är minst lika viktig är att man som CSM har personalansvar vilket innebär att de anställda ska uppleva att de trivs och känner sig trygga på sin arbetsplats, att det är lätt att prata med sin chef, att de känner att de får rätt introduktion och vidareutveckling i sitt arbete. Det är CSMs ansvar att det är god stämning i personalgruppen men det är lika stort ansvar för CSM att klara av shopens budgetmål och att arbeta aktivit med kampanjer och tävlingar.
Sammanfattat skulle man kunna säga att vi letar efter en person som älskar att jobba med service, budgetmål och personal på samma gång! Är du den vi söker? Skicka in en ansökan med CV på vår hemsida redan idag!

Nedan följer en detaljerad beskrivning av tjänsten:
Som Coffee shop Manager (CSM) driver du din egen Coffee shop i enlighet med vår vision, våra värderingar och policys. Du har därför ett övergripande ansvar för både försäljnings- och resultatutveckling, men också personalansvar för dina medarbetare. Största delen av tjänsten är förlagd bakom baren tillsammans med dina medarbetare och därför är det viktigt att du är en person som leder andra genom att föregå med gott exempel.  Den här shopen har stor potential för att växa och för att göra den resan behöver du som CSM vara bäst av alla på att ge världens bästa service till våra gäster, samt tycka att det är roligt och motiverande att utveckla din personal och driva mot uppsatta mål med ditt team.

Arbetsuppgifter: 

Daglig drift/underhåll/försäljning/inköp:
- Ansvara för utrustning, inredning och lokalens skick.
- Se till att produkter exponeras enligt de riktlinjer som föreskrivs.
- Följa de kampanjer företaget föreskriver.
- Aktivt arbeta för merförsäljning och att öka snittnotan.
- Beställa samt ta emot leveranser från respektive leverantör samt anpassa nivåerna.
- Kontakter med leverantörer vid felaktiga eller uteblivna leveranser.
- Följa det hygiensäkringsprogram som företaget arbetar efter samt se till att övriga anställda känner till och följer det.
- Inventera lager/varor vid varje månadsskifte.
- Personalansvar
- Provjobba, anställa och introducera dina nya medarbetare
- Kompetensutveckla dina baristor.
- Arbeta för att personalgruppen inspireras till att överträffa uppsatta mål.
- Hålla i personalmöten
- Schemaläggning samt ansvara för att ersätta sjuk/ledig medarbetare.
- Ansvara för personalkostnader
- Genomföra utvecklingssamtal med anställda
- Sammanställa tidrapportering
- Arbetsmiljöansvar 

Ekonomi:
- Sätta sig in i och förstå budget för Coffee shopen.
- Daglig kassakontroll. Varje dag se över gårdagens försäljning och reda ut ev. kassadifferenser.
- Ansvara för att rutiner kring att växelkassan räknas och kassan bankas varje dag följs.
- Månatlig redovisning enligt företagets bokslutsrutiner. 

Övrigt:
- Delta i Coffee shop managermöten som hålls av District Manager.
- Delta i de utbildningar/fortbildningar som hålls i företaget. 

Vad erbjuder du oss? 
Du är en ledare som drivs av att leverera resultat, men som också älskar att stötta och coacha dina medarbetare genom att föregå som ett gott exempel. Du är en resultatinriktad, driven, passionerad och initiativtagande person som motiveras av att vara där det händer. Vi ser gärna att du har:

- Haft personalansvar och du är van att leda andra människor
- En förståelse för ekonomi och kunskap i att analysera ekonomiska resultat
- Tidigare erfarenheter av att följa uppsatta mål och förstår vikten av uppföljning
- Erfarenhet av försäljning och service - gärna i en ledande position 

Vad erbjuder vi dig? 
Vi kommer att erbjuda dig en resa som givetvis startar med en Baristautbildning. Därefter kommer du att påbörja vårt ledarskapsprogram där du kommer få en rad olika kurser i exempelvis Ekonomi, HR, Arbetsrätt och Arbetsmiljö. Vi har mycket goda karriärmöjligheter att erbjuda och därför bollar vi över bollen till dig - Hur långt vill du gå? 

Vidare erbjuder vi dig en företagskultur som kännetecknas av härliga och drivna kollegor, roliga tävlingar och en tempofylld vardag. Vi har kul på jobbet, samtidigt som vi skapar lönsamhet. 

Övrigt: 
Eftersom rollen som Coffee Shop Manager kräver mer erfarenhet än våra övriga roller får du gärna bifoga ditt CV i ansökan. Tjänsten är en heltidstjänst på 40 timmar/veckan. Kollektivavtal Unionen/Visita.
Välkommen med din Ansökan! Rekryteringen kan komma att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag. Visa mindre

Vikarierande Store Manager

Ansök    Aug 12    CN Sweden AB    Restaurangchef
Caffé Nero är ett internationellt företag som finns i en mängd länder såsom Storbritannien, Irland, USA, Polen, Turkiet, Cypern och nu i Sverige. Vårt erbjudande till dig är en framtid hos oss på Caffè Nero, en del av ett familjeägt företag som värnar om sina medarbetare, och att vi ger dig en möjlighet till stor personlig utveckling. Du börjar med att gå vår interna utbildning som innefattar förståelse och känsla för varumärket, utbildning till Barista, i... Visa mer
Caffé Nero är ett internationellt företag som finns i en mängd länder såsom Storbritannien, Irland, USA, Polen, Turkiet, Cypern och nu i Sverige. Vårt erbjudande till dig är en framtid hos oss på Caffè Nero, en del av ett familjeägt företag som värnar om sina medarbetare, och att vi ger dig en möjlighet till stor personlig utveckling. Du börjar med att gå vår interna utbildning som innefattar förståelse och känsla för varumärket, utbildning till Barista, insikt i drift, ekonomi, inköp etc. för din shop

Är du vår nästa Store Manager för vår shop i Helsingborg?

På Caffè Nero är det våra medarbetare och vårt fantastiska kaffe som gör skillnad. Om du prioriterar att hålla dina gäster nöjda genom fantastisk kundbemötande och service samtidigt som du växer och utvecklas tillsammans med ditt team, så är detta jobbet för dig.

Som en av oss på Caffè Nero så är det du som person och ditt bemötande som är det viktiga. Vi vill arbeta med professionella, serviceinriktade och härliga människor som kan ge gästen en fantastisk upplevelse med att servera kaffe i premiumsegmentet. Det är av högsta vikt att du lär dig att förstå och kan leva upp till standarden på vårt varumärke. Vi erbjuder kaffe av högsta kvalité och vill ge gästen en smakupplevelse utöver det vanliga.

En Store Manager hos oss på Caffè Nero har stort fokus på ledarskapet och är en förebild för sina kollegor i coffeshopen. Du säkerställer att ni lever upp till de värderingar, policys och visioner som finns inom företaget. Du har ett övergripande ansvar att säkerställa effektiviteten, försäljnings- och resultatansvaret såväl som ansvar att leda och entusiasmera din personal. Du är en förebild för dina medarbetare, ett ansikte utåt och ansvarig för varumärket Caffè Nero på din arbetsplats.

Vi tror att din bakgrund bland annat innehåller:

• Erfarenhet från ledarskap och vana från att leda andra
• En utpräglad servicekänsla och förmågan att överträffa gästens förväntningar
• Kunskap och förståelse för siffror, ekonomi samt uppföljning och analys
• Erfarenhet att följa uppsatta mål, driva affärer och sträva efter att överträffa uppsatta mål
• Kunskap och vana från premiumsegmentet och förmågan att ge det där lilla extra

Dina ansvarsområden är totalansvar för hela driften av shopen, både vad det gäller medarbetare samt resultat. Dina arbetsuppgifter är många och varierande där ibland:

• Leda, coacha och stötta dina medarbetare i deras utveckling på arbetsplatsen
• Kvalitetssäkra erbjudandet, säkerställa att miljön alltid håller toppnivå samt att alla medarbetare är uppdaterade på alla kampanjer samt övrig utveckling
• Utveckla och optimera teamet utifrån bemanning och schema
• Ha insikt i, arbeta med samt bidra till att budget följs och affären utvecklas

Tjänsten avser ett 6-månaders vikariat med önskad start i början av september enligt överenskommelse. Eftersom att Caffè Nero är i en etableringsfas ser vi många kommande möjligheter framöver till att även fortsätta din resa med oss efter denna period.

Du ansöker via vårt rekryteringssystem senast 2020-08-31. Vi behandlar inte ansökningar som inkommer på annat sätt med anledning av GDPR. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så varför vänta, skicka din ansökan redan idag.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta vår COO Johan Berg på [email protected]
Har du frågor om rekryteringsprocessen? Kontakta vår Head of HR Kei Buhre på telefon 073-0728519.

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra av dig! Visa mindre

Leklandschef till Helsingborg

Ansök    Jul 14    Leo's AB    Restaurangchef
Drömmer du om att driva och leda en stor verksamhet efter Leos framgångsrika koncept? Är du målinriktad, självgående och strävar efter att överträffa gästens förväntningar med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker. Ta chansen och sök redan idag! Arbetsuppgifter - Driva leklandet enligt företagets koncept och grunder - Personalansvar för ca 35-40 st anställda - Driva den dagliga verksamheten efter Leos 4S- Säkerhet, Städ, Service ... Visa mer
Drömmer du om att driva och leda en stor verksamhet efter Leos framgångsrika koncept? Är du målinriktad, självgående och strävar efter att överträffa gästens förväntningar med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker. Ta chansen och sök redan idag!

Arbetsuppgifter

- Driva leklandet enligt företagets koncept och grunder
- Personalansvar för ca 35-40 st anställda
- Driva den dagliga verksamheten efter Leos 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sälj
- Jobba mot uppsatta mål och nyckeltal samt ansvara för verksamhetens resultat
- Driva och utveckla service & merförsäljning
- Ansvara för säkerhet, brand och arbetsmiljö
- Inköp och inventeringar
- Tillaga och servera enklare maträtter
- Anordna kalas

Du kommer regelbundet ha uppföljning gällande ditt arbete och hur du uppfyller dina mål. Arbetet är till största del operativt där du är en del av ditt team.

Vi söker dig som har praktisk ledarskapserfarenhet från tidigare anställningar. Du ska vara genuint intresserad av ledarskap och leda din omgivning genom att vara en förebild. Ett krav är att du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat inom service- eller restaurangbranschen samt gärna inom kök. Som person är du en positiv teamspelare med ett affärssinne som motiveras av att nå uppsatta mål. Det är viktigt att du är strukturerad och stresstålig då tempot ofta är högt. Eftersom jobbet tidvis är fysiskt krävande ser vi gärna att du delar vår syn på en sund livsstil och håller dig i form och tar ansvar för din hälsa. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och tycker om att arbeta i en roll med mycket ansvar!

Utöver ovan sätter vi alltid Leos värdeord i fokus när vi söker nya medarbetare:
Lojalitet: Vi visar lojalitet mot företaget och kollegor genom att agera enligt våra budord.
Engagemang: Vi bryr oss om hur det går för företaget och vill själva bidra till Leos framgång.
Omtanke: Vi bryr oss om och finns alltid tillhands för våra gäster och varandra.
Samarbete: Vi arbetar tillsammans mot företagets mål. Leos framgång är resultatet av allas insatser.

Övrigt om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiderna varierar men ett krav är att du ska jobba varannan helg. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande - så sök tjänsten redan idag!

Leos Lekland är Nordens största och mest besökta leklandskedja med närmare 50 anläggningar (Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland). Företaget är inne i en expansiv fas och räknar med att etablera 6-8 nya lekland årligen, målet är 60 lekland 2020. När bolaget startades 2006 i Luleå, ville grundarna skapa en mötesplats för familjer med fokus på lek och rörelse. Det är mer aktuellt än någonsin nu när rapporter från WHO visar att barnen rör sig för lite idag. Företagets framgång bygger på ett starkt koncept med lek, bus och rörelse för hela familjen. Våra viktigaste prioriteringar är service och säkerhet, renlighet, för att få nöjda gäster som kommer tillbaka. Allt vi gör ska vi göra med kvalitet och engagemang. Visa mindre

Vikarierande Store Manager

Ansök    Jul 1    CN Sweden AB    Restaurangchef
Caffé Nero är ett internationellt företag som finns i en mängd länder såsom Storbritannien, Irland, USA, Polen, Turkiet, Cypern och nu i Sverige. Vårt erbjudande till dig är en framtid hos oss på Caffè Nero, en del av ett familjeägt företag som värnar om sina medarbetare, och att vi ger dig en möjlighet till stor personlig utveckling. Du börjar med att gå vår interna utbildning som innefattar förståelse och känsla för varumärket, utbildning till Barista, i... Visa mer
Caffé Nero är ett internationellt företag som finns i en mängd länder såsom Storbritannien, Irland, USA, Polen, Turkiet, Cypern och nu i Sverige. Vårt erbjudande till dig är en framtid hos oss på Caffè Nero, en del av ett familjeägt företag som värnar om sina medarbetare, och att vi ger dig en möjlighet till stor personlig utveckling. Du börjar med att gå vår interna utbildning som innefattar förståelse och känsla för varumärket, utbildning till Barista, insikt i drift, ekonomi, inköp etc. för din shop

Är du vår nästa Store Manager för vår shop i Helsingborg?

På Caffè Nero är det våra medarbetare och vårt fantastiska kaffe som gör skillnad. Om du prioriterar att hålla dina gäster nöjda genom fantastisk kundbemötande och service samtidigt som du växer och utvecklas tillsammans med ditt team, så är detta jobbet för dig.

Som en av oss på Caffè Nero så är det du som person och ditt bemötande som är det viktiga. Vi vill arbeta med professionella, serviceinriktade och härliga människor som kan ge gästen en fantastisk upplevelse med att servera kaffe i premiumsegmentet. Det är av högsta vikt att du lär dig att förstå och kan leva upp till standarden på vårt varumärke. Vi erbjuder kaffe av högsta kvalité och vill ge gästen en smakupplevelse utöver det vanliga.

En Store Manager hos oss på Caffè Nero har stort fokus på ledarskapet och är en förebild för sina kollegor i coffeshopen. Du säkerställer att ni lever upp till de värderingar, policys och visioner som finns inom företaget. Du har ett övergripande ansvar att säkerställa effektiviteten, försäljnings- och resultatansvaret såväl som ansvar att leda och entusiasmera din personal. Du är en förebild för dina medarbetare, ett ansikte utåt och ansvarig för varumärket Caffè Nero på din arbetsplats.

Vi tror att din bakgrund bland annat innehåller:

• Erfarenhet från ledarskap och vana från att leda andra
• En utpräglad servicekänsla och förmågan att överträffa gästens förväntningar
• Kunskap och förståelse för siffror, ekonomi samt uppföljning och analys
• Erfarenhet att följa uppsatta mål, driva affärer och sträva efter att överträffa uppsatta mål
• Kunskap och vana från premiumsegmentet och förmågan att ge det där lilla extra

Dina ansvarsområden är totalansvar för hela driften av shopen, både vad det gäller medarbetare samt resultat. Dina arbetsuppgifter är många och varierande där ibland:

• Leda, coacha och stötta dina medarbetare i deras utveckling på arbetsplatsen
• Kvalitetssäkra erbjudandet, säkerställa att miljön alltid håller toppnivå samt att alla medarbetare är uppdaterade på alla kampanjer samt övrig utveckling
• Utveckla och optimera teamet utifrån bemanning och schema
• Ha insikt i, arbeta med samt bidra till att budget följs och affären utvecklas

Tjänsten avser ett 6-månaders vikariat med önskad start senast 2020-09-01. Eftersom att Caffè Nero är i en etableringsfas ser vi många kommande möjligheter framöver till att även fortsätta din resa med oss efter denna period.

Du ansöker via vårt rekryteringssystem senast 2020-07-31. Vi behandlar inte ansökningar som inkommer på annat sätt med anledning av GDPR. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så varför vänta, skicka din ansökan redan idag.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta vår COO Johan Berg på [email protected]
Har du frågor om rekryteringsprocessen? Kontakta vår Head of HR Kei Buhre på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra av dig! Visa mindre

Leklandschef till Helsingborg

Ansök    Feb 24    Leos Lekland    Restaurangchef
Drömmer du om att driva och leda en stor verksamhet efter Leos framgångsrika koncept? Är du målinriktad, självgående och strävar efter att överträffa gästens förväntningar med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker. Ta chansen och sök redan idag! Arbetsuppgifter - Driva leklandet enligt företagets koncept och grunder - Personalansvar för ca 35-40 st anställda - Driva den dagliga verksamheten efter Leos 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sä... Visa mer
Drömmer du om att driva och leda en stor verksamhet efter Leos framgångsrika koncept? Är du målinriktad, självgående och strävar efter att överträffa gästens förväntningar med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker. Ta chansen och sök redan idag!

Arbetsuppgifter

- Driva leklandet enligt företagets koncept och grunder
- Personalansvar för ca 35-40 st anställda
- Driva den dagliga verksamheten efter Leos 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sälj
- Jobba mot uppsatta mål och nyckeltal samt ansvara för verksamhetens resultat
- Driva och utveckla service & merförsäljning
- Ansvara för säkerhet, brand och arbetsmiljö
- Inköp och inventeringar
- Tillaga och servera enklare maträtter
- Anordna kalas

Du kommer regelbundet ha uppföljning gällande ditt arbete och hur du uppfyller dina mål. Arbetet är till största del operativt där du är en del av ditt team.

Vi söker dig som har praktisk ledarskapserfarenhet från tidigare anställningar. Du ska vara genuint intresserad av ledarskap och leda din omgivning genom att vara en förebild. Ett krav är att du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat inom service- eller restaurangbranschen samt gärna inom kök. Som person är du en positiv teamspelare med ett affärssinne som motiveras av att nå uppsatta mål. Det är viktigt att du är strukturerad och stresstålig då tempot ofta är högt. Eftersom jobbet tidvis är fysiskt krävande ser vi gärna att du delar vår syn på en sund livsstil och håller dig i form och tar ansvar för din hälsa. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och tycker om att arbeta i en roll med mycket ansvar!

Utöver ovan sätter vi alltid Leos värdeord i fokus när vi söker nya medarbetare:
Lojalitet: Vi visar lojalitet mot företaget och kollegor genom att agera enligt våra budord.
Engagemang: Vi bryr oss om hur det går för företaget och vill själva bidra till Leos framgång.
Omtanke: Vi bryr oss om och finns alltid tillhands för våra gäster och varandra.
Samarbete: Vi arbetar tillsammans mot företagets mål. Leos framgång är resultatet av allas insatser.

Övrigt om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiderna varierar men ett krav är att du ska jobba varannan helg. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande - så sök tjänsten redan idag!

Leos Lekland är Nordens största och mest besökta leklandskedja med närmare 50 anläggningar (Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland). Företaget är inne i en expansiv fas och räknar med att etablera 6-8 nya lekland årligen, målet är 60 lekland 2020. När bolaget startades 2006 i Luleå, ville grundarna skapa en mötesplats för familjer med fokus på lek och rörelse. Det är mer aktuellt än någonsin nu när rapporter från WHO visar att barnen rör sig för lite idag. Företagets framgång bygger på ett starkt koncept med lek, bus och rörelse för hela familjen. Våra viktigaste prioriteringar är service och säkerhet, renlighet, för att få nöjda gäster som kommer tillbaka. Allt vi gör ska vi göra med kvalitet och engagemang. Visa mindre

Shop Manager

Ansök    Feb 17    Casabella AB    Restaurangchef
Vi söker nu en målmedveten person som ska driva vår lilla butik i city! Vi har som krav att du kan arbeta självständigt, ta egna initiativ, är driven och är hungrig efter nya utmaningar och framgång. Du kommer att arbeta ensam och sköta allt för att driva verksamheten. Det innebär allt ifrån kundkontakt, försäljning, renhållning, marknadsföring etc. Det kommer att vara ett arbete som innebär frihet under ansvar. Du kommer kunna låta dina egna idéer f... Visa mer
Vi söker nu en målmedveten person som ska driva vår lilla butik i city!


Vi har som krav att du kan arbeta självständigt, ta egna initiativ, är driven och är hungrig efter nya utmaningar och framgång.


Du kommer att arbeta ensam och sköta allt för att driva verksamheten. Det innebär allt ifrån kundkontakt, försäljning, renhållning, marknadsföring etc. Det kommer att vara ett arbete som innebär frihet under ansvar. Du kommer kunna låta dina egna idéer få utrymme för förbättring och utveckling.


Vi vill att du ska se dig som egen företagare, här utan någon investering och med ett team bakom dig som kan hjälpa.


Vi vill att butiken ska ta nästa steg, utvecklas och öka försäljningen, där är du en viktigt person för oss och företagets framtid.


Tiderna är måndag-fredag 10-18. Självklart kan det krävas att du lägger lite mer tid vid speciella tillfällen då det är du som är ansvarig för butiken.


Vi ser framemot din ansökan! Visa mindre

Bronx Burgers söker Restaurangchef Helsingborg

Som Restaurangchef hos oss har man rätt attityd och en härlig personlighet. Att jobba som Restaurangchef på Bronx Burgers innebär att hålla gästerna och medarbetarna nöjda samtidigt som du själv jobbar i högt tempo. Våra Restaurangchefer har ett övergripande ansvar gällande schema, inköp, personalkostnader och i princip allt som händer utanför köket. Du är en självklar ledare med erfarenhet av personalansvar. Visa mer
Som Restaurangchef hos oss har man rätt attityd och en härlig personlighet. Att jobba som Restaurangchef på Bronx Burgers innebär att hålla gästerna och medarbetarna nöjda samtidigt som du själv jobbar i högt tempo. Våra Restaurangchefer har ett övergripande ansvar gällande schema, inköp, personalkostnader och i princip allt som händer utanför köket. Du är en självklar ledare med erfarenhet av personalansvar. Visa mindre

Skiftledare till German Döner Kebab Helsingborg

German Döner Kebab är världens snabbast växande kebab koncept. Vi växer för fullt i Sverige just nu och anställer nu för ett antal roller i Helsingborg. Vi behöver 2 personer som kommer att arbeta som skiftansvariga/restaurangansvariga. Vi söker dig med erfarenhet inom liknande arbete. Har du haft liknande arbete inom något annat koncept som Macdonalds, Burger King, Subway eller liknande så är det ett stort plus. Skicka in din ansökan, vi önskar att ha int... Visa mer
German Döner Kebab är världens snabbast växande kebab koncept. Vi växer för fullt i Sverige just nu och anställer nu för ett antal roller i Helsingborg. Vi behöver 2 personer som kommer att arbeta som skiftansvariga/restaurangansvariga. Vi söker dig med erfarenhet inom liknande arbete. Har du haft liknande arbete inom något annat koncept som Macdonalds, Burger King, Subway eller liknande så är det ett stort plus. Skicka in din ansökan, vi önskar att ha intervjuer snarast. Visa mindre

Leklandschef till Helsingborg

Ansök    Feb 7    Leos Lekland    Restaurangchef
Drömmer du om att driva och leda en stor verksamhet efter Leos framgångsrika koncept? Är du målinriktad, självgående och strävar efter att överträffa gästens förväntningar med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker. Ta chansen och sök redan idag! Arbetsuppgifter - Driva leklandet enligt företagets koncept och grunder - Personalansvar för ca 35-40 st anställda - Driva den dagliga verksamheten efter Leos 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sä... Visa mer
Drömmer du om att driva och leda en stor verksamhet efter Leos framgångsrika koncept? Är du målinriktad, självgående och strävar efter att överträffa gästens förväntningar med ett leende på läpparna? Då kanske det är dig vi söker. Ta chansen och sök redan idag!

Arbetsuppgifter

- Driva leklandet enligt företagets koncept och grunder
- Personalansvar för ca 35-40 st anställda
- Driva den dagliga verksamheten efter Leos 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sälj
- Jobba mot uppsatta mål och nyckeltal samt ansvara för verksamhetens resultat
- Driva och utveckla service & merförsäljning
- Ansvara för säkerhet, brand och arbetsmiljö
- Inköp och inventeringar
- Tillaga och servera enklare maträtter
- Anordna kalas

Du kommer regelbundet ha uppföljning gällande ditt arbete och hur du uppfyller dina mål. Arbetet är till största del operativt där du är en del av ditt team.

Vi söker dig som har praktisk ledarskapserfarenhet från tidigare anställningar. Du ska vara genuint intresserad av ledarskap och leda din omgivning genom att vara en förebild. Ett krav är att du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat inom service- eller restaurangbranschen samt gärna inom kök. Som person är du en positiv teamspelare med ett affärssinne som motiveras av att nå uppsatta mål. Det är viktigt att du är strukturerad och stresstålig då tempot ofta är högt. Eftersom jobbet tidvis är fysiskt krävande ser vi gärna att du delar vår syn på en sund livsstil och håller dig i form och tar ansvar för din hälsa. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och tycker om att arbeta i en roll med mycket ansvar!

Utöver ovan sätter vi alltid Leos värdeord i fokus när vi söker nya medarbetare:
Lojalitet: Vi visar lojalitet mot företaget och kollegor genom att agera enligt våra budord.
Engagemang: Vi bryr oss om hur det går för företaget och vill själva bidra till Leos framgång.
Omtanke: Vi bryr oss om och finns alltid tillhands för våra gäster och varandra.
Samarbete: Vi arbetar tillsammans mot företagets mål. Leos framgång är resultatet av allas insatser.

Övrigt om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiderna varierar men ett krav är att du ska jobba varannan helg. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande - så sök tjänsten redan idag!

Leos Lekland är Nordens största och mest besökta leklandskedja med närmare 50 anläggningar (Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland). Företaget är inne i en expansiv fas och räknar med att etablera 6-8 nya lekland årligen, målet är 60 lekland 2020. När bolaget startades 2006 i Luleå, ville grundarna skapa en mötesplats för familjer med fokus på lek och rörelse. Det är mer aktuellt än någonsin nu när rapporter från WHO visar att barnen rör sig för lite idag. Företagets framgång bygger på ett starkt koncept med lek, bus och rörelse för hela familjen. Våra viktigaste prioriteringar är service och säkerhet, renlighet, för att få nöjda gäster som kommer tillbaka. Allt vi gör ska vi göra med kvalitet och engagemang. Visa mindre

Biträdande Restaurangchef

Ansök    Okt 21    Burger King    Restaurangchef
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfoku... Visa mer
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus?

För dig som vill ta chansen att bli Biträdande Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Att bli Biträdande Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.

Varför ska du välja oss? *Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning*Hos oss finns det goda karriärmöjligheter, både inom Burger King men även inom våra andra varumärken*Vi erbjuder flexibel arbetstid*Vi ger dig stort eget ansvar*Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo

Vi söker dig som: *Har minst tre års erfarenhet inom Burger King*Har minst fem års branschvana från restaurang*Tycker om att ta ansvar och fatta beslut*Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål*Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar

Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan. Visa mindre

Assisterande Platschef

Ansök    Aug 18    Busfabriken AB    Restaurangchef
Är du en person som tycker om att arbeta i högt tempo och brinner för att leverera bra service? Då kanske det är dig vi söker! Tillsammans med leklandschefen har du en nyckelroll i att leda och driva leklandet. Du kommer även ansvara för leklandet när leklandschefen inte är på plats. Utöver det kommer du eventuellt bli ansvarig för ett eller flera områden som till exempel kalas eller kök.Arbetsuppgifter- Arbeta efter företagets koncept och grunder- Ansvara... Visa mer
Är du en person som tycker om att arbeta i högt tempo och brinner för att leverera bra service? Då kanske det är dig vi söker! Tillsammans med leklandschefen har du en nyckelroll i att leda och driva leklandet. Du kommer även ansvara för leklandet när leklandschefen inte är på plats. Utöver det kommer du eventuellt bli ansvarig för ett eller flera områden som till exempel kalas eller kök.Arbetsuppgifter- Arbeta efter företagets koncept och grunder- Ansvara för att leklandet alltid är i toppskick- Inköp- Anordna barnkalas- Tillaga och servera enklare maträtterArbetet är operativt där du är en del av ditt team. Du ska ha tidigare arbetserfarenheter och det är meriterande att ha arbetat inom service- eller restaurangbranschen samt gärna inom kök. Du är självgående, flexibel och strukturerad i ditt arbete. Du ska trivas med att jobba i högt tempo och inte ha några problem att hantera stress. Vi söker dig som är en positiv person som tillsammans med teamet ska arbeta för att nå uppsatta mål. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och strävar alltid efter att överträffa gästens förväntningar!Övrigt om tjänstenTjänsten tillsätts omgående. Arbetstiderna varierar men ett krav är att du ska jobba varannan helg. Intervjuer sker löpande - så sök tjänsten redan idag. Visa mindre

Waynes Coffee på Järnvägsgatan söker ERFAREN store manager

Ansök    Maj 20    Fika På Väla AB    Restaurangchef
Vi växer så det knakar och därför söker vi nu en passionerad och erfaren Store manager till vår enhet på Järnvägsgatan som vill leverera resultat utöver det vanliga, men som också har ambitionen att utvecklas tillsammans med oss. OBS: Vi ber er vänligast att läsa hela annonsen då vi enbart söker en person som har erfarenhet av branschen och som kan uppfylla vår kravprofil.   Arbetsbeskrivning Som vår nya Store Manager kommer ditt främsta ansvar vara ... Visa mer
Vi växer så det knakar och därför söker vi nu en passionerad och erfaren Store manager till vår enhet på Järnvägsgatan som vill leverera resultat utöver det vanliga, men som också har ambitionen att utvecklas tillsammans med oss.

OBS: Vi ber er vänligast att läsa hela annonsen då vi enbart söker en person som har erfarenhet av branschen och som kan uppfylla vår kravprofil.
 
Arbetsbeskrivning
Som vår nya Store Manager kommer ditt främsta ansvar vara att säkerställa att din Coffee shop drivs så effektivt som möjligt i enlighet med våra visioner, värderingar och policys. Du kommer därför bära ett övergripande ansvar för både försäljnings- och resultatutveckling, men också ett ansvar för dina medarbetare. Vi kommer att förvänta oss att du leder dina medarbetare genom att föregå som gott exempel, då denna tjänst är mycket operativ.
Som platschef investerar du både tid och engagemang och arbetet är mer en livsstil än ett jobb.
Du rapporterar till caféets ägare.
  
 
Arbetsuppgifter:
 
Daglig drift/underhåll/försäljning/inköp
 
* Ansvara för utrustning, inredning och lokalens skick.
* Se till att produkter exponeras enligt de riktlinjer som föreskrivs.
* Följa de kampanjer företaget föreskriver.
* Aktivt arbeta för merförsäljning och att öka snittnotan.
* Beställa samt ta emot leveranser från respektive leverantör samt anpassa nivåerna.
* Kontakter med leverantörer vid felaktiga eller uteblivna leveranser.
 * Följa det hygiensäkringsprogram som företaget arbetar efter samt se till att övriga anställda känner till och följer det.
* Inventera lager/varor vid varje månadsskifte.
 
Personalansvar
* Provjobba, anställa och introducera dina nya medarbetare
* Kompetensutveckla dina baristor.
* Arbeta för att personalgruppen inspireras till att överträffa uppsatta mål.
* Hålla i personalmöten
* Schemaläggning samt ansvara för att ersätta sjuk/ledig medarbetare.
* Ansvara för personalkostnader
* Genomföra utvecklingssamtal med anställda
* Sammanställa tidrapportering
 * Arbetsmiljöansvar
 
Ekonomi
* Sätta sig in i och förstå budget för caféet.
* Daglig kassakontroll. Varje dag se över gårdagens försäljning och reda ut ev. kassadifferenser.
* Ansvara för att rutiner kring att växelkassan räknas och kassan bankas varje dag följs.
 * Månatlig redovisning enligt företagets bokslutsrutiner.
 
Vad erbjuder du oss?
Vi förväntar oss att du är en ledare som drivs av att leverera resultat, men som också älskar att stötta och coacha dina medarbetare genom att föregå som ett gott exempel. Du är en resultatinriktad, driven, passionerad och initiativtagande person som motiveras av att vara där det händer.
 
Vi söker dig som har:
* Haft personalansvar och du är van att leda andra människor
* En förståelse för ekonomi och kunskap i att analysera ekonomiska resultat
* Har MINST tre års erfarenhet av cafébranschen
* Har fyllt minst 25 år


 
Vidare erbjuder vi dig en företagskultur som kännetecknas av härliga och drivna kollegor, roliga tävlingar och en tempofylld vardag. Vi har kul på jobbet, samtidigt som vi skapar lönsamhet.

Lön enligt kollektivavtal! Visa mindre

assistant Store Manager

Ansök    Maj 4    Caffe Nero    Restaurangchef
Har du det där lilla extra och vill bli vår assisterande Store Manager? Som en av oss på Caffé Nero så är det du som person och ditt bemötande som är det viktiga. Vi vill arbeta med professionella, service minded och härliga människor som kan ge gästen en fantastisk upplevelse med att servera kaffe i premiumsegmentet. Det är av högsta vikt att du lär dig att förstå och kan leva upp till kvalitén av vårt varumärke. Vi erbjuder kaffe av högsta kvalité och v... Visa mer
Har du det där lilla extra och vill bli vår assisterande Store Manager?

Som en av oss på Caffé Nero så är det du som person och ditt bemötande som är det viktiga. Vi vill arbeta med professionella, service minded och härliga människor som kan ge gästen en fantastisk upplevelse med att servera kaffe i premiumsegmentet. Det är av högsta vikt att du lär dig att förstå och kan leva upp till kvalitén av vårt varumärke. Vi erbjuder kaffe av högsta kvalité och vill ge gästen en smakupplevelse utöver det vanliga.

Som en Assistant Manager är du ett stöd till din Store Manager i den dagliga driften och är också den person som tar över ansvaret när Store Manager inte är på plats.Du säkerställer att den lever upp till de värderingar, policys och visioner som Caffé Nero har och som är så viktiga. Du har ett övergripande ansvar att säkerställa kvalitén och gästupplevelsen i coffeshopen såväl som bemanning och dina medarbetares arbetssituation. Du är en förebild för dina medarbetare, ett ansikte utåt och ansvarig för varumärket Caffé Nero på din arbetsplats.

Vi vill träffa dig som har:

• Erfarenhet från liknande tjänst och intresse av att leda och entusiasmera andra.
• En utpräglad servicekänsla och förmågan att överträffa gästens förväntningar
• Intresse och förmåga att ta till sig information kring siffror och ekonomi
• En coachande personlighet som bidrar till att dina medarbetare får stöd i personlig utveckling samt hjälp med att nå sina mål
• Kunskap och vana från premiumsegmentet och förmågan att ge det där lilla extra

Dina ansvarsområden i stort är:

• Assisterande ansvar för hela driften av coffeshopen både vad det avser medarbetare samt resultat
• Säkerställa kvalitén, utseendet samt säkerhetskraven i din coffé shop
• Coacha och stötta dina medarbetare i deras utveckling på arbetsplatsen samt optimera schema och medarbetare på alla positioner

Vårt erbjudande till dig är en framtid hos oss på Caffé Nero, en del av ett familjeägt företag som värnar om sina medarbetare och ger en möjlighet till stor personlig utveckling.

Caffé Nero är ett internationellt företag som finns i en mängd länder såsom Storbritannien, Irland, USA, Polen, Turkiet, Cypern och nu i Sverige. Vi arbetar nära våra anställda, med professionella avtal och villkor och vill bidra till att du som har rätt inställning med ambitioner kan göra en personlig resa hos oss.

Du börjar med att gå vår interna utbildning som innefattar förståelse och känsla för varumärket, utbildning till barista, insikt i drift, ekonomi, inköp mm för din coffeshop.

Är detta du?

Hör av dig till oss så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående varför det är viktigt att vi får ta del av ditt CV samt personlig pitch så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande Leklandschef till Helsingborg

Ansök    Maj 14    Leos Lekland    Restaurangchef
Drömmer du om att driva och leda en stor verksamhet efter Leos framgångsrika koncept? Är du målinriktad, självgående och tycker om att arbeta i en roll med mycket ansvar? Då kanske det är dig vi söker. Ta chansen och sök redan idag! Arbetsuppgifter - Driva leklandet enligt företagets koncept och grunder - Personalansvar för ca 35-50 st anställda - Driva den dagliga verksamheten efter Leos 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sälj - Jobba mot uppsatta mål ... Visa mer
Drömmer du om att driva och leda en stor verksamhet efter Leos framgångsrika koncept? Är du målinriktad, självgående och tycker om att arbeta i en roll med mycket ansvar? Då kanske det är dig vi söker. Ta chansen och sök redan idag!

Arbetsuppgifter

- Driva leklandet enligt företagets koncept och grunder
- Personalansvar för ca 35-50 st anställda
- Driva den dagliga verksamheten efter Leos 4S- Säkerhet, Städ, Service och Sälj
- Jobba mot uppsatta mål och nyckeltal samt ansvara för verksamhetens resultat
- Driva och utveckla service & merförsäljning
- Ansvara för säkerhet, brand och arbetsmiljö
- Inköp och inventeringar
- Tillaga och servera enklare maträtter
- Anordna kalas

Du kommer regelbundet ha uppföljning gällande ditt arbete och hur du uppfyller dina mål. Arbetet är till största del operativt där du är en del av ditt team.

Vi söker dig som har praktisk ledarskapserfarenhet från tidigare anställningar. Du ska vara genuint intresserad av ledarskap och leda din omgivning genom att vara en förebild. Ett krav är att du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat inom service- eller restaurangbranschen samt gärna inom kök. Som person är du en positiv teamspelare med ett affärssinne som motiveras av att nå uppsatta mål. Det är viktigt att du är strukturerad och stresstålig då tempot ofta är högt. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och strävar alltid efter att överträffa gästens förväntningar!

Utöver ovan sätter vi alltid Leos värdeord i fokus när vi söker nya medarbetare:
Lojalitet: Vi visar lojalitet mot företaget och kollegor genom att agera enligt våra budord.
Engagemang: Vi bryr oss om hur det går för företaget och vill själva bidra till Leos framgång.
Omtanke: Vi bryr oss om och finns alltid tillhands för våra gäster och varandra.
Samarbete: Vi arbetar tillsammans mot företagets mål. Leos framgång är resultatet av allas insatser.

Övrigt om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiderna varierar men ett krav är att du ska jobba varannan helg. Lönen är individuell och består av en fast del och en rörlig prestationsbaserad del. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande - så sök tjänsten redan idag!

Leos Lekland är Nordens största och mest besökta leklandskedja med närmare 50 anläggningar (Sverige, Norge, Danmark och Finland). Företaget är inne i en expansiv fas och räknar med att etablera 6-8 nya lekland årligen, målet är 60 lekland 2020, och vi öppnar vårt första lekland i Tyskland under hösten 2019. När bolaget startades 2006 i Luleå, ville grundarna skapa en mötesplats för familjer med fokus på lek och rörelse. Det är mer aktuellt än någonsin nu när rapporter från WHO visar att barnen rör sig för lite idag. Företagets framgång bygger på ett starkt koncept med lek, bus och rörelse för hela familjen. Våra viktigaste prioriteringar är service och säkerhet, renlighet, för att få nöjda gäster som kommer tillbaka. Allt vi gör ska vi göra med kvalitet och engagemang. Visa mindre

Restaurangchef till Fazer Food Services , ICA Helsingborg

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta... Visa mer
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission – Mat med mening – förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser

Är du redo för ett jobb som smakar gott? Bli en del av oss som restaurangchef!

Var med när vi delar med oss av det senaste inom mat
Vi söker en restaurangchef som tillsammans med oss vill utveckla personalrestaurangen till en modern och attraktiv mötesplats med mat och dryck i fokus till vår kund ICA. Vi söker en restaurangchef som med fokus på personal, personalplanering och våra system Workday och Timeplan kan stödja våra medarbetare och utveckla vår leverans till att bli marknadsledande. Som restaurangchef kommer du att ansvara för ekonomi, budget och personaluppföljning. Du arbetar systematiskt med att utveckla leveransen och ansvarar även för vår catering och vendingverksamhet.

I din roll som restaurangchef arbetar du såväl operativt i driften som med administrativa uppgifter och strävar ständigt efter förbättringar för hela verksamheten. Till det har du stöd av Fazers rutiner och arbetsmetoder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, huvudsakligen schemalagd måndag till fredag. Start enligt överenskommelse.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Rollen som restaurangchef ger dig möjligheten till ett kreativt och nytänkande arbete med möjlighet att påverka och driva förbättringar framåt. Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra väljer du efter behov eller intresse. Som anställd på Fazer får du även möjlighet till vidare utveckling inom Fazerkoncernen.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har relevant branschutbildning och minst fem års erfarenhet i ledande befattning från restaurang och cateringverksamhet. Du har goda kunskaper i HACCP och system- och datorkunskaper. Vi söker dig med tidigare erfarenhet av köksekonomi och god administrativ förmåga. Vi arbetar nära vår uppdragsgivare och slutkund vilket kräver en servicekänsla utöver det vanliga.

Du har ett flexibelt och tydligt ledarskap och drivs av att engagera och arbeta tillsammans med dina medarbetare. Som person är du utåtriktad, självständig och nytänkande och har en vilja att utveckla restaurangens verksamhet såväl kulinariskt som ekonomiskt. Vi söker dig med ett sinne för exponering och dekorationer och som är intresserad av utvecklingen och trender inom området. Du talar och skriver flytande svenska samt har goda kunskaper i engelska.

Om vår företagsrestaurang på ICA Helsingborg
Fazer Food Services driver sedan sex år tillbaka restaurangerna på ICA i hela Sverige. I vår restaurang på ICA Helsingborg tillagar och serverar vi dagligen ca 250 frukost och ca 250 lunch/middag i vår restaurang. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet vidare! Restaurangen ansvarar även för catering och vendingverksamhet i hela huset.
I rollen som restaurangchef ingår personalansvar för 9st medarbetare, vi har öppet från 5.30-19.30 varje dag och alla dagar om året.
Vi i teamet följer trender, är lyhörda och tillmötesgående för olika önskemål och utvecklingsmöjligheter. Fazer Food Services söker dig som är en sann inspiratör med stor energi och som vill vara en del av vårt team.

Är du redo för ett jobb som smakar gott? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig sektorgruppchef Jessica Goldhahn på telefon: 070-5237703 eller Felicia Porsvant 042–391502. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-05-31 Visa mindre

STORE MANAGER

Ansök    Maj 4    Caffe Nero    Restaurangchef
På Caffe Nero är det våra anställda som gör att vi sticker ut. Om du prioriterar att hålla dina gäster nöjda genom fantastisk kundbemötande och service samtidigt som du växer och utvecklas tillsammans med ditt team, så är detta jobbet för dig. Har du glimten i ögat, den speciella personligheten och vill bli vår Store Manager? Som en av oss på Caffé Nero så är det du som person och ditt bemötande som är det viktiga. Vi vill arbeta med professionella, ser... Visa mer
På Caffe Nero är det våra anställda som gör att vi sticker ut. Om du prioriterar att hålla dina gäster nöjda genom fantastisk kundbemötande och service samtidigt som du växer och utvecklas tillsammans med ditt team, så är detta jobbet för dig.

Har du glimten i ögat, den speciella personligheten och vill bli vår Store Manager?

Som en av oss på Caffé Nero så är det du som person och ditt bemötande som är det viktiga. Vi vill arbeta med professionella, serviceminded och härliga människor som kan ge gästen en fantastisk upplevelse med att servera kaffe i premiumsegmentet. Det är av högsta vikt att du lär dig att förstå och kan leva upp till kvalitén på vårt varumärke. Vi erbjuder kaffe av högsta kvalité och vill ge gästen en smakupplevelse utöver det vanliga.

En Store Manager hos oss på Caffé Nero har stort fokus på ledarskapet och är en förebild för sina kollegor i coffeshopen. Du säkerställer att den lever upp till de värderingar, policys och visioner som Caffé Nero har och som är så viktiga. Du har ett övergripande ansvar att säkerställa effektiviteten, försäljning- och resultatansvaret såväl som ansvar att leda och entusiasmera din personal. Du är en förebild för dina medarbetare, ett ansikte utåt och ansvarig för varumärket Caffé Nero på din arbetsplats.

Vi vill träffa dig som har:

• Erfarenhet från ledarskap och vana från att leda andra
• En utpräglad servicekänsla och förmågan att överträffa gästens förväntningar
• Kunskap och förståelse för siffror, ekonomi samt uppföljning och analys
• Erfarenhet att följa uppsatta mål, driva affärer och sträva efter att överträffa uppsatta mål
• Kunskap och vana från premiumsegmentet och förmågan att ge det där lilla extra

Dina ansvarsområden är totalansvar för hela driften av coffeshopen, både vad det gäller medarbetare samt resultat. Dina arbetsuppgifter är många och varierande där följande är prioriterade:

• Leda, coacha och stötta dina medarbetare i deras utveckling på arbetsplatsen
• Kvalitetssäkra erbjudandet, säkerställa att miljön alltid håller toppnivå samt att alla medarbetare är uppdaterade på alla kampanjer samt övrig utveckling
• Utveckla och optimera teamet utifrån bemanning och schema
• Ha insikt i, arbeta med samt bidra till att budget följs och affären utvecklas

Vårt erbjudande till dig är en framtid hos oss på Caffé Nero, en del av ett familjeägt företag som värnar om sina medarbetare och ger en möjlighet till stor personlig utveckling.

Caffé Nero är ett internationellt företag som finns i en mängd länder såsom Storbritannien, Irland, USA, Polen, Turkiet, Cypern och nu i Sverige. Vi arbetar nära våra anställda, med professionella avtal och villkor och vill bidra till att du som har rätt inställning med ambitioner kan göra en personlig resa hos oss.

Du börjar med att gå vår interna utbildning som innefattar förståelse och känsla för varumärket, utbildning till barista, insikt i drift, ekonomi, inköp mm för din coffeshop.

Är detta du?

Hör av dig till oss så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående varför det är viktigt att vi får ta del av ditt CV samt personlig pitch så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Coffee Shop Manager Helsingborg

Ansök    Apr 8    Espresso House    Restaurangchef
Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.     Vi söker nu därför dig som är redo att anta utmaningen som Coffee shop manager. Rollen erbjuder en spännande möjlighet att få vara en med på vår resa framåt. Es... Visa mer
Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.  
 
Vi söker nu därför dig som är redo att anta utmaningen som Coffee shop manager. Rollen erbjuder en spännande möjlighet att få vara en med på vår resa framåt. Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket stora utvecklingsmöjligheter.  
 
Arbetsbeskrivning 
Som Coffee shop Manager (CSM) driver du din egen Coffee shop i enlighet med vår vision, våra värderingar och policys. Du har därför ett övergripande ansvar för både försäljnings- och resultatutveckling, men också personalansvar för dina medarbetare. Största delen av tjänsten är förlagd bakom baren tillsammans med dina medarbetare och därför är det viktigt att du är en person som leder andra genom att föregå med gott exempel.  
 
Arbetsuppgifter: 
 
Daglig drift/underhåll/försäljning/inköp: Ansvara för utrustning, inredning och lokalens skick.  Se till att produkter exponeras enligt de riktlinjer som föreskrivs.  Följa de kampanjer företaget föreskriver.  Aktivt arbeta för merförsäljning och att öka snittnotan.  Beställa samt ta emot leveranser från respektive leverantör samt anpassa nivåerna.  Kontakter med leverantörer vid felaktiga eller uteblivna leveranser.  Följa det hygiensäkringsprogram som företaget arbetar efter samt se till att övriga anställda känner till och följer det.  Inventera lager/varor vid varje månadsskifte.  Personalansvar  Provjobba, anställa och introducera dina nya medarbetare  Kompetensutveckla dina baristor.  Arbeta för att personalgruppen inspireras till att överträffa uppsatta mål.  Hålla i personalmöten  Schemaläggning samt ansvara för att ersätta sjuk/ledig medarbetare.  Ansvara för personalkostnader  Genomföra utvecklingssamtal med anställda  Sammanställa tidrapportering  Arbetsmiljöansvar 
Ekonomi: Sätta sig in i och förstå budget för Coffee shopen.  Daglig kassakontroll. Varje dag se över gårdagens försäljning och reda ut ev. kassadifferenser.  Ansvara för att rutiner kring att växelkassan räknas och kassan bankas varje dag följs.  Månatlig redovisning enligt företagets bokslutsrutiner. 
Övrigt: Delta i Coffee shop managermöten som hålls av District Manager.  Delta i de utbildningar/fortbildningar som hålls i företaget. 
Vad erbjuder du oss? 
Du är en ledare som drivs av att leverera resultat, men som också älskar att stötta och coacha dina medarbetare genom att föregå som ett gott exempel. Du är en resultatinriktad, driven, passionerad och initiativtagande person som motiveras av att vara där det händer. Vi ser gärna att du har:  Haft personalansvar och du är van att leda andra människor  En förståelse för ekonomi och kunskap i att analysera ekonomiska resultat  Tidigare erfarenheter av att följa uppsatta mål och förstår vikten av uppföljning  Erfarenhet av försäljning och service - gärna i en ledande position 
Vad erbjuder vi dig? 
Vi kommer att erbjuda dig en resa som givetvis startar med en Baristautbildning. Därefter kommer du att påbörja vårt ledarskapsprogram där du kommer få en rad olika kurser i exempelvis Ekonomi, HR, Arbetsrätt och Arbetsmiljö. Vi har mycket goda karriärmöjligheter att erbjuda och därför bollar vi över bollen till dig - Hur långt vill du gå? 
 
Vidare erbjuder vi dig en företagskultur som kännetecknas av härliga och drivna kollegor, roliga tävlingar och en tempofylld vardag. Vi har kul på jobbet, samtidigt som vi skapar lönsamhet. 
 
Övrigt: 
 
Välkommen med din Ansökan! Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Visa mindre

Coffee Shop Manager Helsingborg

Ansök    Maj 3    Espresso House    Restaurangchef
Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.     Vi söker nu därför dig som är redo att anta utmaningen som Coffee shop manager. Rollen erbjuder en spännande möjlighet att få vara en med på vår resa framåt. Es... Visa mer
Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.  
 
Vi söker nu därför dig som är redo att anta utmaningen som Coffee shop manager. Rollen erbjuder en spännande möjlighet att få vara en med på vår resa framåt. Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket stora utvecklingsmöjligheter.  
 
Arbetsbeskrivning 
Som Coffee shop Manager (CSM) driver du din egen Coffee shop i enlighet med vår vision, våra värderingar och policys. Du har därför ett övergripande ansvar för både försäljnings- och resultatutveckling, men också personalansvar för dina medarbetare. Största delen av tjänsten är förlagd bakom baren tillsammans med dina medarbetare och därför är det viktigt att du är en person som leder andra genom att föregå med gott exempel.  
 
Arbetsuppgifter: 
 
Daglig drift/underhåll/försäljning/inköp: Ansvara för utrustning, inredning och lokalens skick.  Se till att produkter exponeras enligt de riktlinjer som föreskrivs.  Följa de kampanjer företaget föreskriver.  Aktivt arbeta för merförsäljning och att öka snittnotan.  Beställa samt ta emot leveranser från respektive leverantör samt anpassa nivåerna.  Kontakter med leverantörer vid felaktiga eller uteblivna leveranser.  Följa det hygiensäkringsprogram som företaget arbetar efter samt se till att övriga anställda känner till och följer det.  Inventera lager/varor vid varje månadsskifte.  Personalansvar  Provjobba, anställa och introducera dina nya medarbetare  Kompetensutveckla dina baristor.  Arbeta för att personalgruppen inspireras till att överträffa uppsatta mål.  Hålla i personalmöten  Schemaläggning samt ansvara för att ersätta sjuk/ledig medarbetare.  Ansvara för personalkostnader  Genomföra utvecklingssamtal med anställda  Sammanställa tidrapportering  Arbetsmiljöansvar 
Ekonomi: Sätta sig in i och förstå budget för Coffee shopen.  Daglig kassakontroll. Varje dag se över gårdagens försäljning och reda ut ev. kassadifferenser.  Ansvara för att rutiner kring att växelkassan räknas och kassan bankas varje dag följs.  Månatlig redovisning enligt företagets bokslutsrutiner. 
Övrigt: Delta i Coffee shop managermöten som hålls av District Manager.  Delta i de utbildningar/fortbildningar som hålls i företaget. 
Vad erbjuder du oss? 
Du är en ledare som drivs av att leverera resultat, men som också älskar att stötta och coacha dina medarbetare genom att föregå som ett gott exempel. Du är en resultatinriktad, driven, passionerad och initiativtagande person som motiveras av att vara där det händer. Vi ser gärna att du har:  Haft personalansvar och du är van att leda andra människor  En förståelse för ekonomi och kunskap i att analysera ekonomiska resultat  Tidigare erfarenheter av att följa uppsatta mål och förstår vikten av uppföljning  Erfarenhet av försäljning och service - gärna i en ledande position 
Vad erbjuder vi dig? 
Vi kommer att erbjuda dig en resa som givetvis startar med en Baristautbildning. Därefter kommer du att påbörja vårt ledarskapsprogram där du kommer få en rad olika kurser i exempelvis Ekonomi, HR, Arbetsrätt och Arbetsmiljö. Vi har mycket goda karriärmöjligheter att erbjuda och därför bollar vi över bollen till dig - Hur långt vill du gå? 
 
Vidare erbjuder vi dig en företagskultur som kännetecknas av härliga och drivna kollegor, roliga tävlingar och en tempofylld vardag. Vi har kul på jobbet, samtidigt som vi skapar lönsamhet. 
 
Övrigt: 
 
Välkommen med din Ansökan! Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Visa mindre

Coffee Shop Manager Helsingborg

Ansök    Mar 29    Espresso House    Restaurangchef
Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.     Vi söker nu därför dig som är redo att anta utmaningen som Coffee shop manager. Rollen erbjuder en spännande möjlighet att få vara en med på vår resa framåt. Es... Visa mer
Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.  
 
Vi söker nu därför dig som är redo att anta utmaningen som Coffee shop manager. Rollen erbjuder en spännande möjlighet att få vara en med på vår resa framåt. Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket stora utvecklingsmöjligheter.  
 
Arbetsbeskrivning 
Som Coffee shop Manager (CSM) driver du din egen Coffee shop i enlighet med vår vision, våra värderingar och policys. Du har därför ett övergripande ansvar för både försäljnings- och resultatutveckling, men också personalansvar för dina medarbetare. Största delen av tjänsten är förlagd bakom baren tillsammans med dina medarbetare och därför är det viktigt att du är en person som leder andra genom att föregå med gott exempel.  
 
Arbetsuppgifter: 
 
Daglig drift/underhåll/försäljning/inköp: Ansvara för utrustning, inredning och lokalens skick.  Se till att produkter exponeras enligt de riktlinjer som föreskrivs.  Följa de kampanjer företaget föreskriver.  Aktivt arbeta för merförsäljning och att öka snittnotan.  Beställa samt ta emot leveranser från respektive leverantör samt anpassa nivåerna.  Kontakter med leverantörer vid felaktiga eller uteblivna leveranser.  Följa det hygiensäkringsprogram som företaget arbetar efter samt se till att övriga anställda känner till och följer det.  Inventera lager/varor vid varje månadsskifte.  Personalansvar  Provjobba, anställa och introducera dina nya medarbetare  Kompetensutveckla dina baristor.  Arbeta för att personalgruppen inspireras till att överträffa uppsatta mål.  Hålla i personalmöten  Schemaläggning samt ansvara för att ersätta sjuk/ledig medarbetare.  Ansvara för personalkostnader  Genomföra utvecklingssamtal med anställda  Sammanställa tidrapportering  Arbetsmiljöansvar 
Ekonomi: Sätta sig in i och förstå budget för Coffee shopen.  Daglig kassakontroll. Varje dag se över gårdagens försäljning och reda ut ev. kassadifferenser.  Ansvara för att rutiner kring att växelkassan räknas och kassan bankas varje dag följs.  Månatlig redovisning enligt företagets bokslutsrutiner. 
Övrigt: Delta i Coffee shop managermöten som hålls av District Manager.  Delta i de utbildningar/fortbildningar som hålls i företaget. 
Vad erbjuder du oss? 
Du är en ledare som drivs av att leverera resultat, men som också älskar att stötta och coacha dina medarbetare genom att föregå som ett gott exempel. Du är en resultatinriktad, driven, passionerad och initiativtagande person som motiveras av att vara där det händer. Vi ser gärna att du har:  Haft personalansvar och du är van att leda andra människor  En förståelse för ekonomi och kunskap i att analysera ekonomiska resultat  Tidigare erfarenheter av att följa uppsatta mål och förstår vikten av uppföljning  Erfarenhet av försäljning och service - gärna i en ledande position 
Vad erbjuder vi dig? 
Vi kommer att erbjuda dig en resa som givetvis startar med en Baristautbildning. Därefter kommer du att påbörja vårt ledarskapsprogram där du kommer få en rad olika kurser i exempelvis Ekonomi, HR, Arbetsrätt och Arbetsmiljö. Vi har mycket goda karriärmöjligheter att erbjuda och därför bollar vi över bollen till dig - Hur långt vill du gå? 
 
Vidare erbjuder vi dig en företagskultur som kännetecknas av härliga och drivna kollegor, roliga tävlingar och en tempofylld vardag. Vi har kul på jobbet, samtidigt som vi skapar lönsamhet. 
 
Övrigt: 
 
Välkommen med din Ansökan! Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Visa mindre

STORE MANAGER

Ansök    Mar 20    Caffe Nero    Restaurangchef
På Caffe Nero är det våra anställda som gör att vi sticker ut. Om du prioriterar att hålla dina gäster nöjda genom fantastisk kundbemötning och service samtisif som du växer och utvecklas tillsammans med ditt team, så är detta jobbet för dig. Som en Store Manager ska du ta ledarskapet för din egna butik, förse med fantastisk kund bemötande och service, hålla vår höga kvalité på kaffe samt mat, Du ska även vara ett märke och kulturs ambassadör i allt du gö... Visa mer
På Caffe Nero är det våra anställda som gör att vi sticker ut. Om du prioriterar att hålla dina gäster nöjda genom fantastisk kundbemötning och service samtisif som du växer och utvecklas tillsammans med ditt team, så är detta jobbet för dig.

Som en Store Manager ska du ta ledarskapet för din egna butik, förse med fantastisk kund bemötande och service, hålla vår höga kvalité på kaffe samt mat, Du ska även vara ett märke och kulturs ambassadör i allt du gör.

För att vara framgångsrik ska du:

• Ha tidigare erfarenhet av att leda ett team i en hektisk, kund bemötande miljö
• Vara fokuserad på människor - verkligen bry dig om välfärden och utvecklingen av ditt team
• Älska utmaningen att nå affärsmål
• Sträva efter högsta kvalité, alltid

Varför ska du välja oss?

När du blir en del av Caffe Nero, så blir du en del av familjen - det gäller både ditt team, dina gäster eller ditt gemenskap. Du blir en del av att bygga upp något unikt och kommer ha en massa roligt på vägen.

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan med CV och personligt brev idag !

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

assistant Store Manager

Ansök    Mar 20    Caffe Nero    Restaurangchef
På Caffé Nero är det vårt team som skiljer oss från andra arbetsplatser. Om du värdesätter att hålla dina gäster nöjda genom förstklassig service, samtidigt som du själv vill växa och utvecklas tillsammans med ditt team så kan jobbet som Assistant Manager vara perfekt för dig! Som en Assistant Manager stöttar du ditt team och din Store manager i den dagliga driften av din enhet, ger fantastisk service till dina gäster samt erbjuder den högsta standarden p... Visa mer
På Caffé Nero är det vårt team som skiljer oss från andra arbetsplatser. Om du värdesätter att hålla dina gäster nöjda genom förstklassig service, samtidigt som du själv vill växa och utvecklas tillsammans med ditt team så kan jobbet som Assistant Manager vara perfekt för dig!

Som en Assistant Manager stöttar du ditt team och din Store manager i den dagliga driften av din enhet, ger fantastisk service till dina gäster samt erbjuder den högsta standarden på kaffet och maten som du serverar. Utöver detta är du även en ambassadör för Caffé Nero som företag och märke, genom att följa våra värderingar.

För att lyckas som Assistant Manager bör du:

- Ha tidigare erfarenhet som en Assistant Manager eller liknande position, där du har jobbat samt serverat människor i en hektisk miljö.

- Vara en “people person” - bry dig om ditt team och dess utveckling.

- Älska utmaningar och konstant arbeta för att uppnå våra säljmål.

- Alltid sträva efter perfektion i jobbet du utför.

Varför ska du jobba på Caffé Nero?

Att jobba på Caffé Nero innebär att du blir en del av en familj - vare sig det är ditt team, dina stammisar eller ditt lokalområde. Du kommer vara del av någonting speciellt och ha väldigt roligt längst vägen. Många av våra Store Managers började som Assistant Store Managers så detta kan vara din möjlighet att utvecklas och växa tillsammans med oss.

Tjänsten som Assistant Manager är en heltidstjänst, och eftersom vi har öppet 7 dagar i veckan är det viktigt att du kan vara flexibel.

Lön enligt kollektivavtal och andra förmåner finns.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre