Lediga jobb Montico Hr Partner AB i Helsingborg

Se alla lediga jobb från Montico Hr Partner AB i Helsingborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Helsingborg som finns inom det yrket.

Två tuffa tjejer eller killar sökes till byggstäd i Helsingborg

* Gillar du fysiskt och omväxlande arbete som bjuder på utmaningar varje dag? Är du stresstålig och flexibel? Har du skinn på näsan och gillar att ta i? Du kan du vara rätt person för detta jobb! Läs vidare och ansök redan idag! Intervjuer sker löpande och tillsättning så snart vi hittar rätt kandidater. Om tjänsten Byggstäd innebär att man städar nybyggda fastigheter i olika omgångar i byggnationens slutskede. Det är ett jobb som kräver både styrka och ... Visa mer
*
Gillar du fysiskt och omväxlande arbete som bjuder på utmaningar varje dag? Är du stresstålig och flexibel? Har du skinn på näsan och gillar att ta i? Du kan du vara rätt person för detta jobb!

Läs vidare och ansök redan idag! Intervjuer sker löpande och tillsättning så snart vi hittar rätt kandidater.

Om tjänsten
Byggstäd innebär att man städar nybyggda fastigheter i olika omgångar i byggnationens slutskede. Det är ett jobb som kräver både styrka och uthållighet.
Vår kund har uppdrag på ett flertal olika platser i nordvästra Skåne men även söderut, t ex i Malmö. Arbetsdagarna börjar på etableringen i Helsingborg, på morgonen får du veta vilka uppdrag som gäller för dagen. Man arbetar både i grupp och på egen hand. Uppdragen varierar och kan ändras under samma dag beroende på hur det går för hantverkare och andra som jobbar på byggena. Det är därför av stor vikt att vara både effektiv, flexibel och stresstålig. Andra egenskaper som vår kund värdesätter är att du är noggrann och lyhörd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (mån-fre kl 07.00-16.00) med en inledande provanställning i sex månader. Start omgående. Du blir anställd som konsult på Montico och uthyrd till något av våra kundföretag. Efter sex månader är det möjligt att bli tillsvidareanställd på Montico eller direktanställd av företaget.


Arbetsbeskrivning
Städning/rengöra av alla ytor i nybyggda fastigheter.
Efter att hantverkare och elektriker är klara med sitt arbete behöver lokalerna städas och rengöras från byggdamm, spån, gips med mera. Lokalerna ska sedan direkt eller snarast undersökas av besiktningsmän innan inflyttning.

Vi söker dig som
- Du är positiv, uthållig och engagerad i ditt arbete.
- Du har energi och gillar utmanande uppgifter som varierar dagligen.
- Du gillar att arbeta effektivt och tål att arbeta under tidspress.
- Det är meriterande om du har erfarenhet av lokalvård, men ditt engagemang är viktigast.
- Du är lyhörd och villig att lära på jobbet.
- Du behärskar svenska språket i tal och skrift.
- Du har körkort - B

Vidare så delar du Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar.

Vi erbjuder ett jobb med variation där du kommer att uppleva olika miljöer samtidigt som du har chansen att utveckla din förmåga som en effektiv och stabil medarbetare.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Positiv och noggrann produktionspersonal sökes

* Vill du vara med i teamet som framställer en innovativ och populär produkt? Sök då denna tjänst som vi ska tillsätta omgående! Om tjänsten RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för deras senaste innovation On! - vita nikotinpåsar. On! finns idag tillgängligt i bland annat Sverige och USA. Verksamheten växer och utvecklas ständigt och idag... Visa mer
*
Vill du vara med i teamet som framställer en innovativ och populär produkt? Sök då denna tjänst som vi ska tillsätta omgående!

Om tjänsten
RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för deras senaste innovation On! - vita nikotinpåsar. On! finns idag tillgängligt i bland annat Sverige och USA. Verksamheten växer och utvecklas ständigt och idag arbetar ca 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter.

Denna tjänst avser produktion i företagets primary avdelning.

Anställning: Heltid, ca 6 månaders provanställning (via Montico uthyrd till kund)
Arbetstider: 2 skift morgon/dag och eftermiddag/kväll
Lön: Enligt kollektivavtal
Start: juni 2024

Krav:
Kunna kommunicera väl på svenska och engelska i både tal och skrift

Viktigt:
God fysik då arbetet utförs i en påfrestande miljö
Matematisk förmåga då uppgiften innebär att följa mått och recept

Önskvärt:
Erfarenhet av och/eller kunskap om livsmedelsproduktion
Intresse för produkten


Arbetsbeskrivning
På primary avdelningen utförs den initiala produktionen som innebär blandning av produktens ingredienser enligt instruktioner och recept. Man arbetar i team och har 4 korta och 1 lång paus under arbetspasset.

Läs gärna mer om Råå S på https://career.onraa.se/

Vi söker dig som
- Är noggrann och ansvarsfull
- Gillar att arbeta i ett team
- Är en positiv och engagerad arbetskollega
- Är uthållig, pålitlig och klarar av ansträngande arbetsmiljöer
- Har intresse för att arbeta i produktion

Vi gör intervjuer löpande och ska tillsätta denna tjänst snarast så sök idag!
Tveka inte att kontakta mig för mer info. Jag ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Grönyteskötare och renhållare sökes till Höganäs, Ängelholm och Helsingborg

* Brinner du för att skapa en vacker och trivsam utemiljö? Har du ett driv och gillar att ge bra service? Då är du välkommen in med din ansökan till oss! Vi söker 3 personer med erfarenhet och engagemang och som kan börja jobba i april. Om tjänsten Vår kund har avtal för grönyteskötsel på flera platser i Skåne, bland andra Helsingborg, Ängelholm och Höganäs. Vi söker i dagsläget 3-4 tjänster: 1. Grönyteskötare i Höganäs 2. Grönyteskötare i Ängelholm 3. R... Visa mer
*
Brinner du för att skapa en vacker och trivsam utemiljö? Har du ett driv och gillar att ge bra service?
Då är du välkommen in med din ansökan till oss! Vi söker 3 personer med erfarenhet och engagemang och som kan börja jobba i april.

Om tjänsten
Vår kund har avtal för grönyteskötsel på flera platser i Skåne, bland andra Helsingborg, Ängelholm och Höganäs.
Vi söker i dagsläget 3-4 tjänster:
1. Grönyteskötare i Höganäs
2. Grönyteskötare i Ängelholm
3. Renhållare och grönyteskötare i Helsingborg

Anställning: Heltid, 6 månader med stor chans till förlängning (via Montico uthyrd till kund)
Arbetstider: Måndag – fredag, 07:00 – 16:00
Lön: Enligt kollektivavtal
Start: Omgående

Krav:
Körkort B manuell växellåda
Kunna kommunicera väl i tal och skrift på svenska
God fysik

Engagemang är viktigt, erfarenhet och utbildning inom trädgård meriterande.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med sedvanlig skötsel av utemiljö i bostads- och parkområden. Det innefattar skötsel av planteringar, trimning av gräs och plattor, häckklippning, rensning och därtill hörande uppgifter. Beskärning, plantering och även renhållning kan förekomma.
Som renhållare håller man rent och fint i Helsingborgs stadsmiljö. Det sker genom plockning av skräp och tömning av papperskorgar.

Vi söker dig som
- Du har engagemang för uppgiften
- Du är service-minded och tillmötesgående
- Du trivs med och är van vid effektivt och fysiskt utomhusarbete
- Du är självgående, ansvarfull och punktlig
- Du är en lyhörd lagspelare

Vi gör intervjuer löpande och tillsättning sker så snart vi hittar rätt kandidater.

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi är idag cirka 500 anställda och har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft.
Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Erfaren lagermedarbetare

Ansök    Feb 23    Montico Hr Partner AB    Lagerarbetare
* För oss på Montico är det viktigt att vi som arbetsgivare ser till att du trivs och känner att du har möjligheter att utvecklas. Vi strävar efter att skapa en vi-känsla där du ska känna dig som en i gänget. Montico har funnits sedan 1996 och har hunnit växa och starta upp kontor på 22 orter runt om i södra Sverige. Om tjänsten Vi söker nu en erfaren lagermedarbetare med god vana av att köra drag/flaktruck (D1) Arbetsbeskrivning Du bör ha några års erf... Visa mer
*
För oss på Montico är det viktigt att vi som arbetsgivare ser till att du trivs och känner att du har möjligheter att utvecklas. Vi strävar efter att skapa en vi-känsla där du ska känna dig som en i gänget.

Montico har funnits sedan 1996 och har hunnit växa och starta upp kontor på 22 orter runt om i södra Sverige.

Om tjänsten
Vi söker nu en erfaren lagermedarbetare med god vana av att köra drag/flaktruck (D1)

Arbetsbeskrivning
Du bör ha några års erfarenhet från lagerarbete innefattande truckkörning och plockning av delar till produktionen. Ett stort plus är om du kan arbeta under strukturerade former för att bli så effektiv som möjligt. Du bör ha vana av att hantera plockning med hjälp av kundens interna affärssystem.
Du ska vara van vid ett högt tempo men samtidigt bibehålla kvalitén på ditt arbete.

Vi söker dig som
Vi söker dig som är en positiv och driven medarbetare som vill ha ordning och reda runt omkring sig. Eget driv är en självklarhet och att du ser vad som behöver göras.
Du ska behärska det svenska språket i både tal och skrift då vi jobbar mycket utifrån instruktioner och artikelnummer.

Krav
*Truckkort - D1
*Erfarenhet inom lagerhantering Visa mindre

Uthållig och positiv person sökes till rivningsjobb i Helsingborg

* Vill du ha ett omväxlande och fysiskt krävande jobb? Gillar du utmaningar och har glimten i ögat? Då är du välkommen att söka tjänsten som rivnings- och saneringsmedarbetare hos en av våra kunder! Vi gör intervjuer löpande och kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittar rätt person. Om tjänsten Vår kund är ett mindre företag som utför rivnings- och saneringsjobb på byggen och i olika fastigheter. Det är ofta fysiskt krävande och kan vara stressig... Visa mer
*
Vill du ha ett omväxlande och fysiskt krävande jobb? Gillar du utmaningar och har glimten i ögat?
Då är du välkommen att söka tjänsten som rivnings- och saneringsmedarbetare hos en av våra kunder!

Vi gör intervjuer löpande och kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittar rätt person.

Om tjänsten
Vår kund är ett mindre företag som utför rivnings- och saneringsjobb på byggen och i olika fastigheter. Det är ofta fysiskt krävande och kan vara stressigt. Därför är det viktigt att vara flexibel, ha fysisk styrka, uthållighet och gärna lite humor. Positivitet och bra teamkänsla gör jobbet roligare och lättare. Det är också viktigt att man kan arbeta på höga höjder och meriterande om man är öppen för att kunna arbeta med sanering av asbest i framtiden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning i sex månader. Start omgående.
Arbetstiderna är måndag till fredag 07.00-16.00 men ändringar och helgarbete kan förekomma.

Du blir anställd som konsult på Montico och uthyrd till vår kund. Efter sex månader kan du antingen bli tillsvidareanställd på Montico eller direktanställd av företaget.


Arbetsbeskrivning
Rivningsarbeten och olika uppdrag inom rivning och sanering. Det kan även vara att flytta tunga byggmaterial mellan olika platser eller hantera avfall på byggarbetsplatser. Det kan också innebära slipning och viss målning.
Arbete sker både inomhus och utomhus.
Man utgår från etableringen i Helsingborg men utför arbete på olika platser i Skåne.

Vi söker dig som
- Du har god fysik
- Du är positiv och uthållig i ditt arbete
- Du är lojal och en pålitlig kollega
- Du är flexibel och stresstålig
- Du klarar arbete på höga höjder

Körkort är ett krav.
Det är meriterande om du är villig att arbeta med asbestsanering längre fram. Utbildning fås hos kunden.

Vidare så delar du Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar.

Vi erbjuder ett jobb med variation där du kommer att uppleva olika miljöer samtidigt som du har chansen att utveckla din förmåga som en effektiv och stabil medarbetare.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Elmontör till kund i Skåne

Ansök    Feb 23    Montico Hr Partner AB    Elmontör
Om tjänsten I rollen som elmontör ingår du i ett team med andra elmontörer. Ni arbetar tillsammans med att installera el i maskiner som styr- och kraftkablage, vilket genomförs parallellt med mekaniskt montage. Du kommer även att bygga elskåp, stora som små. I denna roll kommer du att arbeta i en verkstadsmiljö där du får möjligheten att få insyn i hela produktionskedjan. Vi söker dig som Har en teknisk förståelse, förmåga att kunna läsa ritningar och el-... Visa mer
Om tjänsten
I rollen som elmontör ingår du i ett team med andra elmontörer.
Ni arbetar tillsammans med att installera el i maskiner som styr- och kraftkablage, vilket genomförs parallellt med mekaniskt montage. Du kommer även att bygga elskåp, stora som små. I denna roll kommer du att arbeta i en verkstadsmiljö där du får möjligheten att få insyn i hela produktionskedjan.

Vi söker dig som
Har en teknisk förståelse, förmåga att kunna läsa ritningar och el-scheman samt använda handverktyg, såsom
skruvdragare, skjutmått och momentnyckel. Vidare är du noggrann och tycker om problemlösning.

Vi önskar att du har utbildning och arbetslivserfarenheter inom el, elektronik och mekanik.
Det är viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift och att du delar Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande samt att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar. Visa mindre

Kandidathanterare till Montico i Helsingborg

Om tjänsten Vi söker nu en engagerad kandidathanterare till vår bemanningsverksamhet i Helsingborg. Om du tycker om att skapa kontakter med människor, bidra där det behövs och kombinera varierande arbetsuppgifter med administrativa uppgifter kan du vara den perfekta kandidaten för oss. Som kandidathanterare är du spindeln i nätet på kontoret och arbetar nära dina kollegor. Hos oss får du möjlighet att växa som individ genom att ta ansvar, lära dig nya upp... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en engagerad kandidathanterare till vår bemanningsverksamhet i Helsingborg. Om du tycker om att skapa kontakter med människor, bidra där det behövs och kombinera varierande arbetsuppgifter med administrativa uppgifter kan du vara den perfekta kandidaten för oss.

Som kandidathanterare är du spindeln i nätet på kontoret och arbetar nära dina kollegor. Hos oss får du möjlighet att växa som individ genom att ta ansvar, lära dig nya uppgifter och utvecklas inom rekrytering och personaladministration.


Arbetsbeskrivning
I rollen som kandidathanterare kommer du bland annat att:

- Ansvara för rekryteringsprocessen, genomföra intervjuer och referenstagning
- Hantera administrativa uppgifter
- Vara ett viktigt stöd i vardagen för våra konsultchefer
- Hitta personal och kompetens via mässor, öppet hus, rekryteringsträffar och research
- Skapa och underhålla relationer med andra aktörer där Monticos framtida konsulter kan tänkas finnas


Vi söker dig som
Vi söker dig som tar egna initiativ och kan vara självgående i tydliga processer. Du bör vara lyhörd för organisationens och kundens behov. Som medarbetare hos oss får du stor möjlighet att påverka både din egen och Monticos utveckling.

För att trivas i tjänsten bör du vara bekväm med att arbeta i en föränderlig miljö och ta stort eget ansvar. Du är strukturerad och har en naturlig drivkraft och engagemang. Samarbetande och dialog är viktiga aspekter för dig, och du brinner för att bygga och underhålla relationer samtidigt som du har ett gediget intresse för människor.

Din branschbakgrund tror vi inte är avgörande för möjligheterna att lyckas men har du erfarenhet av bemannings- och rekryteringsbranschen eller liknande administrativt arbete så är det en fördel. Du är van att använda dator som ditt arbetsredskap och du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi är idag cirka 500 anställda och har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft.
Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Kreta!

* Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta! Om tjänsten Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässi... Visa mer
*
Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta!

Om tjänsten
Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässigt.

Arbetsbeskrivning
Som kundtjänstmedarbetare så är du företagets ansikte och röst utåt. Arbetsuppgifterna består av att via inkommande samtal stötta kunden i frågor och och bistå med information. Dessa ärenden berör oftast kundens digitala tjänster så som internet, tv-abonnemang och telefoni. I grunden till dialogen finns ett trevligt kundbemötande som ska genomsyra det vardagliga arbetet. För att leverera den bästa kundupplevelsen passar man på att under samtalet kolla över kundens nuvarande lösning och om det är den bästa utifrån dennes behov eller om det finns något annat/mer man kan erbjuda.

Vi erbjuder dig:
• Betald flygbiljett och boende i Kreta
• Hjälp med allt praktiskt på plats
• 2-3 veckors utbildning
• Fast lön +provision +bonus
• Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
Ett minne för livet!

I detta arbete kommer du att få möjlighet till personlig utveckling, gedigen arbetslivserfarenhet och chansen att växa inom företaget! Nästkommande start är 25/3.

Vi söker dig som
Saknar du värmen och solen? Vill du lära känna likasinnade kollegor? Tycker du det är kul med problemlösning? Kommer det naturligt för dig att bemöta olika sorters människor med olika behov? Har du goda kunskaper i svenska och engelska? Brinner du för service och sälj och vill ha ett heltidsjobb? Har du fyllt 18 år?

Ta chansen att jobba utomlands! Visa mindre

Elmätartekniker Kategori 2

* Är du händig och har ett intresse för el? Vill du ha ett omväxlande och roligt jobb med mycket personkontakter? Då har vi uppdraget för dig! Om tjänsten Ett omväxlande och fritt arbete där man byter ut och installerar elmätare kategori 2 hos olika företag. Arbetsbeskrivning Arbetet med att byta mätare sker mestadels på egen hand, vilket innebär att du ska trivas att jobba ensam med frihet under ansvar. Du har givetvis tillgång till en arbetsledare och ... Visa mer
*
Är du händig och har ett intresse för el? Vill du ha ett omväxlande och roligt jobb med mycket personkontakter? Då har vi uppdraget för dig!

Om tjänsten
Ett omväxlande och fritt arbete där man byter ut och installerar elmätare kategori 2 hos olika företag.

Arbetsbeskrivning
Arbetet med att byta mätare sker mestadels på egen hand, vilket innebär att du ska trivas att jobba ensam med frihet under ansvar. Du har givetvis tillgång till en arbetsledare och produktionspersonal. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med människor i samband med själva mätarbytet är det en fördel om du tycker om att vara social. Tjänsten innebär mycket resande med bil i och omkring Helsingborg. Arbetstiderna är måndag till fredag 07:00-16:00.


Du får:

• Mobiltelefon för tjänsten.
• Möjlighet att utvecklas inom kundkontakt och service.
• Möjlighet att få ta ansvar och utveckla din självständighet.

Vi söker dig som
Vi vill att du är noggrann, säkerhetsmedveten och klarar av att arbeta i ett högt tempo. Du arbetar med frihet under ansvar vilket innebär att du är ansvarstagande och kan ta egna initiativ och trivs med att arbeta självständigt. Du är en problemlösare och gillar utmaningar. Ditt mål är alltid att ge kunden den bästa servicen.

Du måste ha:
• Kategori 2 behörighet för elmätare
• B-körkort (ej automat)
• Mycket god svenska i både tal och skrift
• Vana av mobiltelefon då kontakter och bokningar sker via telefon. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Kreta!

* Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta! Om tjänsten Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässi... Visa mer
*
Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta!

Om tjänsten
Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässigt.

Arbetsbeskrivning
Som kundtjänstmedarbetare så är du företagets ansikte och röst utåt. Arbetsuppgifterna består av att via inkommande samtal stötta kunden i frågor och och bistå med information. Dessa ärenden berör oftast kundens digitala tjänster så som internet, tv-abonnemang och telefoni. I grunden till dialogen finns ett trevligt kundbemötande som ska genomsyra det vardagliga arbetet. För att leverera den bästa kundupplevelsen passar man på att under samtalet kolla över kundens nuvarande lösning och om det är den bästa utifrån dennes behov eller om det finns något annat/mer man kan erbjuda.

Vi erbjuder dig:
• Betald flygbiljett och boende i Kreta
• Hjälp med allt praktiskt på plats
• 2 veckors utbildning
• Fast lön +provision +bonus
• Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
Ett minne för livet!

I detta arbete kommer du att få möjlighet till personlig utveckling, gedigen arbetslivserfarenhet och chansen att växa inom företaget!

Vi söker dig som
Saknar du värmen och solen? Vill du lära känna likasinnade kollegor? Tycker du det är kul med problemlösning? Kommer det naturligt för dig att bemöta olika sorters människor med olika behov? Har du goda kunskaper i svenska och engelska? Brinner du för service och sälj och vill ha ett heltidsjobb? Har du fyllt 18 år?

Ta chansen att jobba utomlands! Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Kreta!

* Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta! Om tjänsten Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässi... Visa mer
*
Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta!

Om tjänsten
Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässigt.

Arbetsbeskrivning
Som kundtjänstmedarbetare så är du företagets ansikte och röst utåt. Arbetsuppgifterna består av att via inkommande samtal stötta kunden i frågor och och bistå med information. Dessa ärenden berör oftast kundens digitala tjänster så som internet, tv-abonnemang och telefoni. I grunden till dialogen finns ett trevligt kundbemötande som ska genomsyra det vardagliga arbetet. För att leverera den bästa kundupplevelsen passar man på att under samtalet kolla över kundens nuvarande lösning och om det är den bästa utifrån dennes behov eller om det finns något annat/mer man kan erbjuda.

Vi erbjuder dig:
• Betald flygbiljett och boende i Kreta
• Hjälp med allt praktiskt på plats
• 2 veckors utbildning
• Fast lön +provision +bonus
• Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
Ett minne för livet!

I detta arbete kommer du att få möjlighet till personlig utveckling, gedigen arbetslivserfarenhet och chansen att växa inom företaget!

Vi söker dig som
Saknar du värmen och solen? Vill du lära känna likasinnade kollegor? Tycker du det är kul med problemlösning? Kommer det naturligt för dig att bemöta olika sorters människor med olika behov? Har du goda kunskaper i svenska och engelska? Brinner du för service och sälj och vill ha ett heltidsjobb? Har du fyllt 18 år?

Ta chansen att jobba utomlands! Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Kreta!

* Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta! Om tjänsten Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässi... Visa mer
*
Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta!

Om tjänsten
Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässigt.

Arbetsbeskrivning
Som kundtjänstmedarbetare så är du företagets ansikte och röst utåt. Arbetsuppgifterna består av att via inkommande samtal stötta kunden i frågor och och bistå med information. Dessa ärenden berör oftast kundens digitala tjänster så som internet, tv-abonnemang och telefoni. I grunden till dialogen finns ett trevligt kundbemötande som ska genomsyra det vardagliga arbetet. För att leverera den bästa kundupplevelsen passar man på att under samtalet kolla över kundens nuvarande lösning och om det är den bästa utifrån dennes behov eller om det finns något annat/mer man kan erbjuda.

Vi erbjuder dig:
• Betald flygbiljett och boende i Kreta
• Hjälp med allt praktiskt på plats
• 2 veckors utbildning
• Fast lön +provision +bonus
• Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
Ett minne för livet!

I detta arbete kommer du att få möjlighet till personlig utveckling, gedigen arbetslivserfarenhet och chansen att växa inom företaget!

Vi söker dig som
Saknar du värmen och solen? Vill du lära känna likasinnade kollegor? Tycker du det är kul med problemlösning? Kommer det naturligt för dig att bemöta olika sorters människor med olika behov? Har du goda kunskaper i svenska och engelska? Brinner du för service och sälj och vill ha ett heltidsjobb? Har du fyllt 18 år?

Ta chansen att jobba utomlands! Visa mindre

Riv och Sanerare

Om tjänsten Vår kund Restoral AB har sin bas i Helsingborg och verkar framförallt i Skåne. Företaget har varit verksamma sedan 2006 och samarbetar med de stora aktörerna inom byggbranschen. De har utvecklat specialist kompetens att stödja sina kunder i deras projekt genom att erbjuda dem tjänster inom bland annat rivning och sanering. Tjänsten börjar som en uthyrning via Montico för att sedan övergå till kund. Arbetsbeskrivning Som rivnings och sanerin... Visa mer
Om tjänsten
Vår kund Restoral AB har sin bas i Helsingborg och verkar framförallt i Skåne.
Företaget har varit verksamma sedan 2006 och samarbetar med de stora aktörerna inom byggbranschen.
De har utvecklat specialist kompetens att stödja sina kunder i deras projekt genom att erbjuda dem tjänster inom bland annat rivning och sanering. Tjänsten börjar som en uthyrning via Montico för att sedan övergå till kund.


Arbetsbeskrivning
Som rivnings och saneringsabetare vid Restoral AB kommer du att ha ett fritt och rörligt arbete.
Du arbetar oftas i team tillsammans med en kollega och ni arbetar i olika projekt.
Då arbetet bedrivs på olika projekt krävs det att du har körkort.
Det kan vara arbete som:
*Betongslipning
*Golvblästring
*Asbest sanering (Efter 6 månaders inhyrning, utbildning krävs)
*Vattenblästring
*Rostskyddsmålning
*Rivning & demontering
*Fasadtvätt samt tak och rengöring

Vi söker dig som
Arbetet kännetecknas av mycket fysiskt arbetet och arbete utomhus.
Därför skall du ha god fysik och kondition och trivas med att arbeta med hela kroppen.
Du skall vara lösningsfokuserad och kunna se vad som bör prioriteras.
Du skall även kunna tillgodogöra lagar och regler på svenska språket som gäller denna branschen då säkerhet är en mycket viktigt punkt.
Som person skall du vara social och positiv, gilla att arbeta i team men också kunna ta egna beslut och eget ansvar.
Har du erfarenhet av från byggnation, liftutbildning och asbetsutbildning är det mycket meriterande.
Tillträde, omgående.
KRAV : B-körkortOm Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mejl!
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Elmätartekniker sökes

* Är du händig och har ett intresse för el? Vill du ha ett omväxlande och roligt jobb med mycket personkontakter? Då har vi uppdraget för dig! Om tjänsten Montico har fått i uppdrag att tillsammans med en samarbetspartner byta ut elmätare Kategori 2 i Helsingborg. Detta med start under 2023. Din uppgift blir att åka ut och byta elmätare på plats hos kund. Arbetsbeskrivning Arbetet med att byta mätare sker mestadels på egen hand, vilket innebär att du ska... Visa mer
*
Är du händig och har ett intresse för el? Vill du ha ett omväxlande och roligt jobb med mycket personkontakter? Då har vi uppdraget för dig!

Om tjänsten
Montico har fått i uppdrag att tillsammans med en samarbetspartner byta ut elmätare Kategori 2 i Helsingborg. Detta med start under 2023. Din uppgift blir att åka ut och byta elmätare på plats hos kund.

Arbetsbeskrivning
Arbetet med att byta mätare sker mestadels på egen hand, vilket innebär att du ska trivas att jobba ensam med frihet under ansvar. Du har givetvis tillgång till en arbetsledare och produktionspersonal. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med människor i samband med själva mätarbytet är det en fördel om du tycker om att vara social. Tjänsten innebär mycket resande med bil i och omkring Helsingborg. Arbetstiderna är måndag till fredag 07:00-16:00.


Du får:

• Mobiltelefon för tjänsten.
• Möjlighet att utvecklas inom kundkontakt och service.
• Möjlighet att få ta ansvar och utveckla din självständighet.

Vi söker dig som
Vi vill att du är noggrann, säkerhetsmedveten och klarar av att arbeta i ett högt tempo. Du arbetar med frihet under ansvar vilket innebär att du är ansvarstagande och kan ta egna initiativ och trivs med att arbeta självständigt. Du är en problemlösare och gillar utmaningar. Ditt mål är alltid att ge kunden den bästa servicen.

Du måste ha:
• Kategori 2 behörighet
• B-körkort (ej automat)
• Mycket god svenska i både tal och skrift
• Vana av mobiltelefon då kontakter och bokningar sker via telefon. Visa mindre

Extrajobb inom grönyteskötsel

Om tjänsten För kunds räkning söker nu vi ett antal timanställda med annan huvudsaklig sysselsättning till arbetsuppgifter inom trädgård och renhållning i Helsingborg med omnejd. Vår kund är en av Sveriges största aktörer inom drift och underhåll av utomhusmiljöer och arbetar med kunder både inom den offentliga sektorn samt privata fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Arbetsbeskrivning Tjänsten innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom g... Visa mer
Om tjänsten
För kunds räkning söker nu vi ett antal timanställda med annan huvudsaklig sysselsättning till arbetsuppgifter inom trädgård och renhållning i Helsingborg med omnejd. Vår kund är en av Sveriges största aktörer inom drift och underhåll av utomhusmiljöer och arbetar med kunder både inom den offentliga sektorn samt privata fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.


Arbetsbeskrivning
Tjänsten innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom grönyteskötsel och renhållning. Exempel på arbetsuppgifter är trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning, plantering och renhållning. Du kommer att arbeta i ett team med en arbetsledare som delegerar ut arbetsuppgifterna.

Arbetstiderna är dagtid och kan variera mellan 07.00 - 17.00 samt helger och kvällar kan förekomma.
Du ska vara tillgänglig för arbete 2-3 dagar i veckan och kan bli mer vid behov.
Start omgående


Vi söker dig som
För att komma vidare i rekryteringsprocessen så krävs det att du har B- körkort och en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Exempel på huvudsaklig sysselsättning kan vara, arbete, studier, egen företagare eller pensionär.
Vidare tror vi att du som person har ett eget driv, är engagerad och känner ansvar för att göra ett bra arbete med kunden i fokus. Du ska kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Att ditt arbete utförs utomhus ska vara en självklarhet oavsett väder. Då arbetet är väldigt varierande ser vi att du är en flexibel och anpassningsbar person.

Krav:
B-Körkort
Behärska svenska språket i både tal och skrift.
Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbeten.
Det är även meriterande att ha god lokalkännedom i Helsingborg med omnejd.

Personliga egenskaper:

Noggrann
Arbetssam och effektiv
Punktlig
Positiv


Om Montico
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 28 februari, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Maskinoperatörer skift / ständig natt

* RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för den senaste innovationen On! Det är ett helt vitt, tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Under 2019 expanderade marknaden för helt vita tobaksfria snuspåsar kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på ... Visa mer
*
RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för den senaste innovationen On! Det är ett helt vitt, tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Under 2019 expanderade marknaden för helt vita tobaksfria snuspåsar kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på det tobaksfria snuset är väldigt hög och On! växer snabbt. On! finns idag tillgängligt i bl a Sverige, USA, Schweiz och Danmark. Verksamheten växer och utvecklas ständigt och idag arbetar ca 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter.

Om tjänsten
Är du en maskinoperatör som trivs med eget ansvar? Vill du ingå i ett team med bra sammanhållning? Tycker du även att det är viktigt med ett kvalitetstänk och att arbeta med en framgångsrik produkt? Då kan du vara den vi söker!

Rekryteringsprocessen hanteras av Montico och du blir anställd på visstidsanställning direkt hos Råå S AB.

Start: Enligt överenskommelse
Sysselsättningsgrad: Heltid
Anställningsform: Visstid (Anställningen löper året ut).
Arbetstider: Dag/kväll alt. ständig natt
Placering: Helsingborg


Arbetsbeskrivning
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
* drift och övervakning av maskin
* påfyllning av material
* lättare justeringar av maskin
* kvalitetskontroll
* dokumentation

Vi söker dig som
Har följande kvalifikationer:
* Du har med fördel erfarenhet av arbete som maskinoperatör eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
* Kan göra sig förstådd i tal och skrift på svenska & engelska
* Kan utföra matematiska beräkningar på grundnivå

* Meriterande med erfarenhet av livsmedels- eller läkemedelsindustrin
* Meriterande med erfarenhet av LEAN arbete
* Meriterande om du har genomgått teknisk gymnasieutbildning

Du är serviceinriktad, ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du har ett flexibelt och positivt förhållningssätt och du tycker om att samarbeta. Visa mindre

Elmätartekniker sökes

* Är du händig och har ett intresse för el? Vill du ha ett omväxlande och roligt jobb med mycket personkontakter? Då har vi uppdraget för dig! Om tjänsten Montico har fått i uppdrag att tillsammans med en samarbetspartner byta ut elmätare i Helsingborg. Detta med start under 2023. Din uppgift blir att åka ut till både privatpersoner och företag och byta elmätare på plats. Arbetsbeskrivning Arbetet med att byta mätare sker mestadels på egen hand, vilket i... Visa mer
*
Är du händig och har ett intresse för el? Vill du ha ett omväxlande och roligt jobb med mycket personkontakter? Då har vi uppdraget för dig!

Om tjänsten
Montico har fått i uppdrag att tillsammans med en samarbetspartner byta ut elmätare i Helsingborg. Detta med start under 2023. Din uppgift blir att åka ut till både privatpersoner och företag och byta elmätare på plats.

Arbetsbeskrivning
Arbetet med att byta mätare sker mestadels på egen hand, vilket innebär att du ska trivas att jobba ensam med frihet under ansvar. Du har givetvis tillgång till en arbetsledare och produktionspersonal. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med människor i samband med själva mätarbytet är det en fördel om du tycker om att vara social. Tjänsten innebär mycket resande med bil i och omkring Helsingborg. Arbetstiderna är måndag till fredag 07:00-16:00.

I samband med arbetet kommer du att få gå en utbildning för att bli diplomerad EBR mätarmontör, något som du även kan lägga in i ditt CV. Du kommer få utbildning i alla arbetsmoment som krävs för jobbet innan du börjar.

Du får:

• Utbildning till diplomerad EBR mätarmontör.
• Mobiltelefon för tjänsten.
• Möjlighet att utvecklas inom kundkontakt och service.
• Möjlighet att få ta ansvar och utveckla din självständighet.

Vi söker dig som
Vi vill att du är noggrann, säkerhetsmedveten och klarar av att arbeta i ett högt tempo. Du arbetar med frihet under ansvar vilket innebär att du är ansvarstagande och kan ta egna initiativ och trivs med att arbeta självständigt. Du är en problemlösare och gillar utmaningar. Ditt mål är alltid att ge kunden den bästa servicen.

Du måste ha:
• Elutbildning på gymnasienivå eller yrkesutbildning
• B-körkort (ej automat)
• Mycket god svenska i både tal och skrift
• Vana av mobiltelefon då kontakter och bokningar sker via telefon.


Det är meriterande om du har EBR utbildning sedan tidigare. Visa mindre

Elmätartekniker sökes

* Är du händig och har ett intresse för el? Vill du ha ett omväxlande och roligt jobb med mycket personkontakter? Då har vi uppdraget för dig! Om tjänsten Montico har fått i uppdrag att tillsammans med en samarbetspartner byta ut elmätare Kategori 2 i Helsingborg. Detta med start under 2023. Din uppgift blir att åka ut och byta elmätare på plats hos kund. Arbetsbeskrivning Arbetet med att byta mätare sker mestadels på egen hand, vilket innebär att du ska... Visa mer
*
Är du händig och har ett intresse för el? Vill du ha ett omväxlande och roligt jobb med mycket personkontakter? Då har vi uppdraget för dig!

Om tjänsten
Montico har fått i uppdrag att tillsammans med en samarbetspartner byta ut elmätare Kategori 2 i Helsingborg. Detta med start under 2023. Din uppgift blir att åka ut och byta elmätare på plats hos kund.

Arbetsbeskrivning
Arbetet med att byta mätare sker mestadels på egen hand, vilket innebär att du ska trivas att jobba ensam med frihet under ansvar. Du har givetvis tillgång till en arbetsledare och produktionspersonal. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med människor i samband med själva mätarbytet är det en fördel om du tycker om att vara social. Tjänsten innebär mycket resande med bil i och omkring Helsingborg. Arbetstiderna är måndag till fredag 07:00-16:00.

I samband med arbetet kommer du att få gå en utbildning för att bli diplomerad EBR mätarmontör, något som du även kan lägga in i ditt CV. Du kommer få utbildning i alla arbetsmoment som krävs för jobbet innan du börjar.

Du får:

• Mobiltelefon för tjänsten.
• Möjlighet att utvecklas inom kundkontakt och service.
• Möjlighet att få ta ansvar och utveckla din självständighet.

Vi söker dig som
Vi vill att du är noggrann, säkerhetsmedveten och klarar av att arbeta i ett högt tempo. Du arbetar med frihet under ansvar vilket innebär att du är ansvarstagande och kan ta egna initiativ och trivs med att arbeta självständigt. Du är en problemlösare och gillar utmaningar. Ditt mål är alltid att ge kunden den bästa servicen.

Du måste ha:
• Kategori 2 behörighet
• B-körkort (ej automat)
• Mycket god svenska i både tal och skrift
• Vana av mobiltelefon då kontakter och bokningar sker via telefon. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Kreta!

* Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta! Om tjänsten Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässi... Visa mer
*
Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta!

Om tjänsten
Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässigt.

Arbetsbeskrivning
Som kundtjänstmedarbetare så är du företagets ansikte och röst utåt. Arbetsuppgifterna består av att via inkommande samtal stötta kunden i frågor och och bistå med information. Dessa ärenden berör oftast kundens digitala tjänster så som internet, tv-abonnemang och telefoni. I grunden till dialogen finns ett trevligt kundbemötande som ska genomsyra det vardagliga arbetet. För att leverera den bästa kundupplevelsen passar man på att under samtalet kolla över kundens nuvarande lösning och om det är den bästa utifrån dennes behov eller om det finns något annat/mer man kan erbjuda.

Vi erbjuder dig:
• Betald flygbiljett och boende i Kreta
• Hjälp med allt praktiskt på plats
• 2 veckors utbildning
• Fast lön +provision +bonus
• Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
Ett minne för livet!

I detta arbete kommer du att få möjlighet till personlig utveckling, gedigen arbetslivserfarenhet och chansen att växa inom företaget!

Vi söker dig som
Saknar du värmen och solen? Vill du lära känna likasinnade kollegor? Tycker du det är kul med problemlösning? Kommer det naturligt för dig att bemöta olika sorters människor med olika behov? Har du goda kunskaper i svenska och engelska? Brinner du för service och sälj och vill ha ett heltidsjobb? Har du fyllt 18 år?

Ta chansen att jobba utomlands! Visa mindre

Grönytearbetare / Trädgårdsanläggare

Om tjänsten Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Arbetsbeskrivning Vill du vara en bidragande faktor i att hålla Helsingborg med kranskommuner fint och rent i sommar? Du kommer att arbeta med sedva... Visa mer
Om tjänsten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.
Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne.
Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Vill du vara en bidragande faktor i att hålla Helsingborg med kranskommuner fint och rent i sommar?

Du kommer att arbeta med sedvanligt trädgårdarbeten så som ogräsbekämpning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning, plantering och renhållning. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen.

Arbetsstället kommer vara Helsingborg med kranskommuner.
Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Anställning: 6 månader eller längre via Montico med arbete hos Peab
Lön: enligt kollektivavtal
Start: Mars-april 2023


Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Goda kunskaper i Svenska språket

Meriterande:
Utbildning Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Helsingborg med omnejd.

Vi söker dig som har minst 1 säsongs erfarenhet och/eller utbildning inom trädgårdsskötsel.
Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägga stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Januari/Februari, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Grönytearbetare / Trädgårdsanläggare

Om tjänsten Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Arbetsbeskrivning Vill du vara en bidragande faktor i att hålla Helsingborg med kranskommuner fint och rent i sommar? Du kommer att arbeta med sedva... Visa mer
Om tjänsten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.
Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne.
Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Vill du vara en bidragande faktor i att hålla Helsingborg med kranskommuner fint och rent i sommar?

Du kommer att arbeta med sedvanligt trädgårdarbeten så som ogräsbekämpning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning, plantering och renhållning. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen.

Arbetsstället kommer vara Helsingborg med kranskommuner.
Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Anställning: 6 månader eller längre via Montico med arbete hos Peab
Lön: enligt kollektivavtal
Start: Mars-april 2023


Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Goda kunskaper i Svenska språket

Meriterande:
Utbildning Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Helsingborg med omnejd.

Vi söker dig som har minst 1 säsongs erfarenhet och/eller utbildning inom trädgårdsskötsel.
Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägga stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Januari/Februari, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Grönytearbetare / Trädgårdsanläggare

Om tjänsten Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Arbetsbeskrivning Vill du vara en bidragande faktor i att hålla Helsingborg med kranskommuner fint och rent i sommar? Du kommer att arbeta med sedva... Visa mer
Om tjänsten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.
Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne.
Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Vill du vara en bidragande faktor i att hålla Helsingborg med kranskommuner fint och rent i sommar?

Du kommer att arbeta med sedvanligt trädgårdarbeten så som ogräsbekämpning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning, plantering och renhållning. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen.

Arbetsstället kommer vara Helsingborg med kranskommuner.
Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Anställning: 6 månader eller längre via Montico med arbete hos Peab
Lön: enligt kollektivavtal
Start: Mars-april 2023


Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Goda kunskaper i Svenska språket

Meriterande:
Utbildning Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Helsingborg med omnejd.

Vi söker dig som har minst 1 säsongs erfarenhet och/eller utbildning inom trädgårdsskötsel.
Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägga stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Januari/Februari, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Montörer till kund i Markaryd

* För oss på Montico är det viktigt att vi som arbetsgivare ser till att du trivs och känner att du har möjligheter att utvecklas. Vi strävar efter att skapa en vi-känsla där du ska känna dig som en i gänget. Montico har funnits sedan 1996 och har hunnit växa och starta upp kontor på 24 orter runt om i södra Sverige. Vi finns bland annat i Markaryd där du förväntas att arbeta detta innebär också att du som anställd alltid har en närhet till din arbetsgiva... Visa mer
*
För oss på Montico är det viktigt att vi som arbetsgivare ser till att du trivs och känner att du har möjligheter att utvecklas. Vi strävar efter att skapa en vi-känsla där du ska känna dig som en i gänget.

Montico har funnits sedan 1996 och har hunnit växa och starta upp kontor på 24 orter runt om i södra Sverige. Vi finns bland annat i Markaryd där du förväntas att arbeta detta innebär också att du som anställd alltid har en närhet till din arbetsgivare och ansvarig konsultchef.

Om tjänsten
Nu söker vår kund i Markaryd duktiga och drivna montörer. Stämmer detta in på dig? Tveka inte med att skicka din ansökan redan idag.

Arbetstider: 2-skift, dagtid, nattskift, ständig kväll, helger

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är snabblärd, driven och som trivs att arbeta inom industrin och som gärna har tidigare erfarenhet av montering.
Effektivitet och kvalitet är något du drivs av och ser alltid till att göra ditt yttersta för bästa resultat.
Du är inte rädd för att lära dig nya saker du inte redan kan, du ser dig själv som en driven person som är nyfiken och vill utvecklas.

Vi söker dig som
Vi söker dig som
- Tycker om att arbeta i team, som är driven och effektiv i ditt arbete.
- har förståelse för ritningsläsning
- Har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift
- Har körkort och tillgång till bil Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Kreta!

* Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta! Om tjänsten Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässi... Visa mer
*
Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta!

Om tjänsten
Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässigt.

Arbetsbeskrivning
Som kundtjänstmedarbetare så är du företagets ansikte och röst utåt. Arbetsuppgifterna består av att via inkommande samtal stötta kunden i frågor och och bistå med information. Dessa ärenden berör oftast kundens digitala tjänster så som internet, tv-abonnemang och telefoni. I grunden till dialogen finns ett trevligt kundbemötande som ska genomsyra det vardagliga arbetet. För att leverera den bästa kundupplevelsen passar man på att under samtalet kolla över kundens nuvarande lösning och om det är den bästa utifrån dennes behov eller om det finns något annat/mer man kan erbjuda.

Vi erbjuder dig:
• Betald flygbiljett och boende i Kreta
• Hjälp med allt praktiskt på plats
• 2 veckors utbildning
• Fast lön +provision +bonus
• Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
Ett minne för livet!

I detta arbete kommer du att få möjlighet till personlig utveckling, gedigen arbetslivserfarenhet och chansen att växa inom företaget!

Vi söker dig som
Saknar du värmen och solen? Vill du lära känna likasinnade kollegor? Tycker du det är kul med problemlösning? Kommer det naturligt för dig att bemöta olika sorters människor med olika behov? Har du goda kunskaper i svenska och engelska? Brinner du för service och sälj och vill ha ett heltidsjobb? Har du fyllt 18 år?

Ta chansen att jobba utomlands! Visa mindre

Erfaren truckförare

Ansök    Nov 10    Montico Hr Partner AB    Truckförare
* För oss på Montico är det viktigt att vi som arbetsgivare ser till att du trivs och känner att du har möjligheter att utvecklas. Vi strävar efter att skapa en vi-känsla där du ska känna dig som en i gänget. Montico har funnits sedan 1996 och har hunnit växa och starta upp kontor på 24 orter runt om i södra Sverige. Vi finns bland annat i Markaryd där du förväntas att arbeta detta innebär också att du som anställd alltid har en närhet till din arbetsgiva... Visa mer
*
För oss på Montico är det viktigt att vi som arbetsgivare ser till att du trivs och känner att du har möjligheter att utvecklas. Vi strävar efter att skapa en vi-känsla där du ska känna dig som en i gänget.

Montico har funnits sedan 1996 och har hunnit växa och starta upp kontor på 24 orter runt om i södra Sverige. Vi finns bland annat i Markaryd där du förväntas att arbeta detta innebär också att du som anställd alltid har en närhet till din arbetsgivare och ansvarig konsultchef.

Om tjänsten
Vi söker nu en erfaren plockare med god vana av att köra höglyftande plocktruck.
I arbetat behöver du ha erfrenhet av A1-A4 B1-B4. Då du kommer att jobba på en högre höjd upp till 10 meter är det viktigt att du känner dig bekväm med det och inte är höjdrädd.

Arbetsbeskrivning
Du bör ha några års erfarenhet från lagerarbete innefattande truckkörning och plockning av delar till produktionen. Ett stort plus är om du kan arbeta under strukturerade former för att bli så effektiv som möjligt. Du bör ha vana av att hantera plockning med hjälp av kundens interna affärssystem.
Du ska vara van vid ett högt tempo men samtidigt bibehålla kvalitèn på ditt arbete.

Vi söker dig som
Vi söker dig som är en positiv och driven medarbetare som vill ha ordning och reda runt omkring sig. Eget driv är en självklarhet och att du ser vad som behöver göras.
Du ska behärska det svenska språket i både tal och skrift då vi jobbar mycket utifrån instruktioner och artikelnummer.

Krav
Truckkort - A1-A4, B1-B4
Du skall kunna jobba 2-skift.

Meriterande
Truckkort B5
Erfarenhet inom lagerhantering Visa mindre

Svetsare till kund i Markaryd

* För vår kunds räkning söker vi nu en MIG /MAG och TIG svetsare. Det här jobbet passar dig som gillar kombinationen av svetsning och plåtbearbetning. Initialt påbörjar du din anställning hos Montico och för rätt person kommer övertagande av kund erbjudas. Om tjänsten I detta uppdrag kommer du arbeta med MIG/MAG och TIG svetsning. Du jobbar med individuell anpassning utefter kundens önskemål men även med en hel del återkommande produktion. Det förekomme... Visa mer
*
För vår kunds räkning söker vi nu en MIG /MAG och TIG svetsare.
Det här jobbet passar dig som gillar kombinationen av svetsning och plåtbearbetning.

Initialt påbörjar du din anställning hos Montico och för rätt person kommer övertagande av kund erbjudas.

Om tjänsten
I detta uppdrag kommer du arbeta med MIG/MAG och TIG svetsning. Du jobbar med individuell anpassning utefter kundens önskemål men även med en hel del återkommande produktion. Det förekommer också arbete med svetsrobot.

Du kommer att genomföra ett svetsprov på plats hos kunden för att testa dina kunskaper.

Vi söker dig som
har flerårig erfarenhet av liknande svetsning inom tillverkande industri. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och vana av att arbeta självständigt.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Vi söker dig som har rätt inställning!

Du är lättlärd, har en stor drivkraft och jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd och ett stort engagemang är egenskaper som vi värderar högt. Som person ser vi att du är ansvarsfull och kvalitetsmedveten. Du är en problemlösare och gillar utmaningar.

Meriterande är om du har truck- samt traverskort.
B-körkort samt tillgång till bil är ett krav. Visa mindre

Kantpress Markaryd

Ansök    Nov 10    Montico Hr Partner AB    Kantpressare
* För oss på Montico är det viktigt att vi som arbetsgivare ser till att du trivs och känner att du har möjligheter att utvecklas. Vi strävar efter att skapa en vi-känsla där du ska känna dig som en i gänget. Montico har funnits sedan 1996 och har hunnit växa och starta upp kontor på 24 orter runt om i södra Sverige. Vi finns bland annat i Markaryd där du förväntas att arbeta, detta innebär också att du som anställd alltid har en närhet till din arbetsgiv... Visa mer
*
För oss på Montico är det viktigt att vi som arbetsgivare ser till att du trivs och känner att du har möjligheter att utvecklas. Vi strävar efter att skapa en vi-känsla där du ska känna dig som en i gänget.

Montico har funnits sedan 1996 och har hunnit växa och starta upp kontor på 24 orter runt om i södra Sverige. Vi finns bland annat i Markaryd där du förväntas att arbeta, detta innebär också att du som anställd alltid har en närhet till din arbetsgivare och ansvarig konsultchef.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en kantpressare för produktion av plåtdetaljer. Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetat som kantpressare eller CNC-operatör.

Vi ser att du har goda kunskaper inom ritningsläsning, att du förstår det svenska språket i både tal och skrift är viktigt då ritningarna kommer att vara på svenska.

Jobbet kan vara tungt i vissa moment och det är till en fördel om du är en fysiskt stark och uthållig person.

Truckkort är meriterande, men inget krav.

Vi söker dig som
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du som person beskriver dig som en engagerad medarbetare som alltid gör sitt yttersta för produktionen och kollegorna.

Du är flexibel och ansvarstagande. Och tycker att det är viktigt att samarbeta med dina kollegor. Kunden ställer krav på effektivitet och noggrannhet.

Är du rätt person för denna tjänst så är du varmt välkommen att söka tjänsten redan idag! Visa mindre

Kvalificerade Markanläggare sökes

Om tjänsten För ett flertal av våra kunder i Sydvästra Skåne söker vi nu anläggare inom bygg, gata och drift. Våra kunder har en lång erfarenhet inom denna typen av arbete och är bland Sveriges mest ledande inom branschen. De bygger, anlägger och sköter bland annat parker, gator, skogsområden, skolgårdar och fastigheter i Skåne. Arbetsbeskrivning Som kvalificerad anläggare kommer du främst att arbeta med anläggningsarbete i utemiljö. Du kommer att vara en... Visa mer
Om tjänsten
För ett flertal av våra kunder i Sydvästra Skåne söker vi nu anläggare inom bygg, gata och drift. Våra kunder har en lång erfarenhet inom denna typen av arbete och är bland Sveriges mest ledande inom branschen. De bygger, anlägger och sköter bland annat parker, gator, skogsområden, skolgårdar och fastigheter i Skåne.

Arbetsbeskrivning
Som kvalificerad anläggare kommer du främst att arbeta med anläggningsarbete i utemiljö. Du kommer att vara en del av en anläggningsgrupp där ni arbetar och strävar mot samma mål.
Ni kommer att utföra markarbete inom parker, infrastruktur och VA. Arbetets storlek kan variera från mindre till större mark- och anläggningsarbet och det kan vara arbetsuppgifter såsom schaktning, rörläggning, plattläggning, asfaltläggning, byggnationer,stensättning etc.
Det är meriterande om du kan framföra maskiner.
Det är ett fritt arbete under eget ansvar och tillsammans med ett glatt gäng härliga kollegor bidrar du till god sammanhållning.

Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader. Om rätt person hittas kommer anställningen med stor sannolikhet övergå till en tillsvidaretjänst.
Arbetstider: 07:00 - 16:00
Lön: enligt kollektivavtal
Arbetsort: Helsingborg / Malmö


Vi söker dig som
Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad.
I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp.
Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser till verksamhetens bästa.

För att trivas i rollen som anläggare krävs det att du har en god samarbetsförmåga, är kommunikativ och tvekar inte för att hjälpa till där det behövs. Vi ser gärna att du har yrkesbevis eller några års erfarenhet av arbete som markarbete/betongare samt VA. Du har förmåga att driva ditt arbete samt projektet framåt på ett självständigt sätt.
Då tunga lyft förekommer ser vi gärna till att du har god fysik.

Krav:
- Gymnasieutbildning bygg och anläggning och/eller likvärdig erfarenhet
- Erfarenhet av anläggningsarbete på mark- och byggsidan/ VA
- Körkort B, ( gärna även körkortsbehörighet BE, C )
- Mycket God förståelse för det svenska språket i tal och skrift


Om Montico
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.
Ansvarig rekryterare för tjänsten är Isabella Gavriilidou.
OBS! Vi tar ej emot ansökningar via mejl.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Städare/lokalvårdare

Om tjänsten Vår kund i Helsingborg söker nu två kollegor som är vana att arbeta med städning. Jobbet kommer innehålla dels vanligt fastighetsstäd så som trappstäd, kontor städ och städ i privat bostäder. Det kommer även innehålla en del Byggstädning och vi ser att man ska vara bekant med den här typen av jobb. Du behöver vara flexibel, social och kunna förstå/göra dig förstådd på svenska då vi i arbetet har en viss kundkontakt. Arbetsplatserna kommer va... Visa mer
Om tjänsten
Vår kund i Helsingborg söker nu två kollegor som är vana att arbeta med städning.

Jobbet kommer innehålla dels vanligt fastighetsstäd så som trappstäd, kontor städ och städ i privat bostäder.
Det kommer även innehålla en del Byggstädning och vi ser att man ska vara bekant med den här typen av jobb.

Du behöver vara flexibel, social och kunna förstå/göra dig förstådd på svenska då vi i arbetet har en viss kundkontakt.

Arbetsplatserna kommer vara Helsingborg med Omnejd.


Vi söker dig som
Tidigare har arbetat med lokalvård/städning. Du ska vara bekant med lite grövre byggstädningar för att bli stimulerad av tjänsten. Meriterande är även att du har gjort bostadstädningar och trappstädningar då det förekommer en hel del i tjänsten också.

Vi söker dig som inte är rädd för att arbeta och känner att du är flexibel i dina arbetstider.
Arbetet kommer vara förlagt Måndag-fredag 07-16. Kan även förekomma längre dagar.
Ser framemot en omgående start.

Krav:
Du ska ha B körkort för manuell bil.
Måste kunna Svenska i både tal och skrift. Visa mindre

Kvalificerade Markanläggare sökes

Om tjänsten För ett flertal av våra kunder i Sydvästra Skåne söker vi nu anläggare inom bygg, gata och drift. Våra kunder har en lång erfarenhet inom denna typen av arbete och är bland Sveriges mest ledande inom branschen. De bygger, anlägger och sköter bland annat parker, gator, skogsområden, skolgårdar och fastigheter i Skåne. Arbetsbeskrivning Som kvalificerad anläggare kommer du främst att arbeta med anläggningsarbete i utemiljö. Du kommer att vara en... Visa mer
Om tjänsten
För ett flertal av våra kunder i Sydvästra Skåne söker vi nu anläggare inom bygg, gata och drift. Våra kunder har en lång erfarenhet inom denna typen av arbete och är bland Sveriges mest ledande inom branschen. De bygger, anlägger och sköter bland annat parker, gator, skogsområden, skolgårdar och fastigheter i Skåne.

Arbetsbeskrivning
Som kvalificerad anläggare kommer du främst att arbeta med anläggningsarbete i utemiljö. Du kommer att vara en del av en anläggningsgrupp där ni arbetar och strävar mot samma mål.
Ni kommer att utföra markarbete inom parker, infrastruktur och VA. Arbetets storlek kan variera från mindre till större mark- och anläggningsarbet och det kan vara arbetsuppgifter såsom schaktning, rörläggning, plattläggning, asfaltläggning, byggnationer,stensättning etc.
Det är meriterande om du kan framföra maskiner.
Det är ett fritt arbete under eget ansvar och tillsammans med ett glatt gäng härliga kollegor bidrar du till god sammanhållning.

Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader. Om rätt person hittas kommer anställningen med stor sannolikhet övergå till en tillsvidaretjänst.
Arbetstider: 07:00 - 16:00
Lön: enligt kollektivavtal
Arbetsort: Helsingborg / Malmö


Vi söker dig som
Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad.
I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp.
Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser till verksamhetens bästa.

För att trivas i rollen som anläggare krävs det att du har en god samarbetsförmåga, är kommunikativ och tvekar inte för att hjälpa till där det behövs. Vi ser gärna att du har yrkesbevis eller några års erfarenhet av arbete som markarbete/betongare samt VA. Du har förmåga att driva ditt arbete samt projektet framåt på ett självständigt sätt.
Då tunga lyft förekommer ser vi gärna till att du har god fysik.

Krav:
- Gymnasieutbildning bygg och anläggning och/eller likvärdig erfarenhet
- Erfarenhet av anläggningsarbete på mark- och byggsidan/ VA
- Körkort B, ( gärna även körkortsbehörighet BE, C )
- Mycket God förståelse för det svenska språket i tal och skrift


Om Montico
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.
Ansvarig rekryterare för tjänsten är Isabella Gavriilidou.
OBS! Vi tar ej emot ansökningar via mejl.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Extrajobb inom Trädgård och grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men d... Visa mer
Om tjänsten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.
Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: Varierande
Anställning: Återkommande Visstidsanställning (Timanställning)
Lön: enligt kollektivavtal

Vi söker dig som
Krav:
OBS: Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, dvs. en annan anställning/studier eller om du driver eget företag!

B-körkort för bilar med manuell växellåda.
Du ska kunna hoppa in med kort varsel.
Inte vara rädd för att arbeta och hugga i.

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer tillämpa löpande rekryteringsprocess, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Riv och Sanerare

Om tjänsten Vår kund i Helsingborg söker just nu 2 personer som kan arbeta med rivningsarbete. Företaget har varit verksamma sedan 2006 och samarbetar med de stora aktörerna inom byggbranschen. Arbetsbeskrivning *Rivning & demontering Då arbetet bedrivs på olika projekt krävs det att du har körkort. Arbetstider: Normalarbetstid mån-fred, 07.00 - 16.00. Anställning: Visstidsanställning 6 månader på konsultuppdrag med stora möjligheter till anställning... Visa mer
Om tjänsten
Vår kund i Helsingborg söker just nu 2 personer som kan arbeta med rivningsarbete.

Företaget har varit verksamma sedan 2006 och samarbetar med de stora aktörerna inom byggbranschen.

Arbetsbeskrivning
*Rivning & demontering

Då arbetet bedrivs på olika projekt krävs det att du har körkort.

Arbetstider: Normalarbetstid mån-fred, 07.00 - 16.00.
Anställning: Visstidsanställning 6 månader på konsultuppdrag med stora möjligheter till anställning hos kund.
Lön: Enligt kollektivavtal
Start: Omgående

Vi söker dig som
Arbetet kännetecknas av mycket fysiskt arbete och arbete utomhus.
Därför skall du ha god fysik och kondition och trivas med att arbeta med hela kroppen.

Du skall vara lösningsfokuserad och kunna se vad som bör prioriteras.
Du skall även kunna tillgodogöra lagar och regler på svenska språket som gäller denna branschen då säkerhet är en mycket viktigt punkt.

Som person skall du vara social och positiv, gilla att arbeta i team men också kunna ta egna beslut och eget ansvar.
Har du erfarenhet av byggnation eller liftutbildning är det mycket meriterande.

KRAV: B-körkort Visa mindre

Operatörer till Råå S AB

* RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för den senaste innovationen On! Det är ett helt vitt, tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Under 2019 expanderade marknaden för helt vita tobaksfria snuspåsar kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på ... Visa mer
*
RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för den senaste innovationen On! Det är ett helt vitt, tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Under 2019 expanderade marknaden för helt vita tobaksfria snuspåsar kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på det tobaksfria snuset är väldigt hög och On! växer snabbt. On! finns idag tillgängligt i bl a Sverige, USA, Schweiz och Danmark. Verksamheten växer och utvecklas ständigt och idag arbetar ca 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter. Man samarbetar för att driva företaget framåt och växer hela tiden.

Om tjänsten
Verksamheten växer och utvecklas ständigt och idag arbetar ca 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter.

Har du erfarenhet av att ha arbetat inom livsmedels- eller läkemedelsbranschen?
Har du erfarenhet av att följa recept och är ansvarstagande?
Tycker du även att det är viktigt med ett kvalitetstänk och att arbeta med en framgångsrik produkt?
Då kan du vara den vi söker!

Anställningen hanteras av Montico och du blir inhyrd till Råå S AB. Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader där du erbjuds en trygg anställning som inleds med en noggrann introduktion.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta på avdelningen Primary. Det krävs en viss fysisk styrka för arbetet då det innebär tunga lyft samt bärande av skyddsdräkt och mask.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
* Drift och övervakning av maskin
* Påfyllning av material
* Lättare justeringar av maskin
* Kvalitetskontroll
* Rengöring
* Väga ingredienser
* Följa recept

Vi söker dig som
Du är engagerad, stresstålig, noggrann och strukturerad. Du har ett flexibelt och positivt förhållningssätt och du tycker om att samarbeta.

Utbildning/krav/erfarenhet:
* Erfarenhet av att följa recept och kunskap om hygienregler
* Erfarenhet av livsmedels- eller läkemedelsindustrin
* Gymnasieutbildning, meriterande Tekniskt gymnasium
* Mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift. Goda kunskaper i engelska, tal och skrift

Start: Snarast
Placering: Helsingborg
Arbetstider: 2-skift dag/kväll

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Städare/lokalvårdare

Om tjänsten Vår kund i Helsingborg söker nu två kollegor som är vana att arbeta med städning. Jobbet kommer innehålla dels vanligt fastighetsstäd så som trappstäd och städa i bostäderna. Det kommer även innehålla en del Byggstädning och vi ser att man ska vara bekant med den här typen av jobb. Du behöver vara flexibel, social och kunna förstå/göra dig förstådd på svenska då vi i arbetet har en viss kundkontakt. Arbetsplatserna kommer vara Helsingborg me... Visa mer
Om tjänsten
Vår kund i Helsingborg söker nu två kollegor som är vana att arbeta med städning.

Jobbet kommer innehålla dels vanligt fastighetsstäd så som trappstäd och städa i bostäderna.
Det kommer även innehålla en del Byggstädning och vi ser att man ska vara bekant med den här typen av jobb.

Du behöver vara flexibel, social och kunna förstå/göra dig förstådd på svenska då vi i arbetet har en viss kundkontakt.

Arbetsplatserna kommer vara Helsingborg med Omnejd.


Vi söker dig som
Tidigare har arbetat med lokalvård/städning. Du ska vara bekant med lite grövre byggstädningar för att bli stimulerad av tjänsten. Meriteranade är även att du har gjort bostadstädningar och trappstädningar då det förekommer en hel del i tjänsten också.

Vi söker dig som inte är rädd för att arbeta och känner att du är flexibel i dina arbetstider. Arbetet kommer vara förlagt Måndag-Fredag 07-16. Kan även förekomma längre dagar. Ser framemot en omgående start.

Du ska ha körkort till manuell bil.
Du ska kunna Svenska i både tal och skrift. Visa mindre

Trädgårdsskötare se hit!

Om tjänsten Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utf... Visa mer
Om tjänsten
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.


Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Anställning: 1-6 månader eller längre via Montico med arbete hos Peab
Lön: enligt kollektivavtal
Start: Mars/April 2022

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Relevant utbildning eller minst 6 månaders relevant erfarenhet.
Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Malmö med omnejd är meriterande

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Januari/Februari, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag!

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Riv och Sanerare

Om tjänsten Vår kund i Helsingborg söker just nu 2 personer som kan arbeta med rivningsarbete. Företaget har varit verksamma sedan 2006 och samarbetar med de stora aktörerna inom byggbranschen. Arbetsbeskrivning *Rivning & demontering Då arbetet bedrivs på olika projekt krävs det att du har körkort. Arbetstider: Normalarbetstid mån-fred, 07.00 - 16.00. Anställning: Visstidsanställning Lön: Enligt kollektivavtal Vi söker dig som Arbetet kännetecknas... Visa mer
Om tjänsten
Vår kund i Helsingborg söker just nu 2 personer som kan arbeta med rivningsarbete.

Företaget har varit verksamma sedan 2006 och samarbetar med de stora aktörerna inom byggbranschen.

Arbetsbeskrivning
*Rivning & demontering

Då arbetet bedrivs på olika projekt krävs det att du har körkort.

Arbetstider: Normalarbetstid mån-fred, 07.00 - 16.00.
Anställning: Visstidsanställning
Lön: Enligt kollektivavtal

Vi söker dig som
Arbetet kännetecknas av mycket fysiskt arbete och arbete utomhus.
Därför skall du ha god fysik och kondition och trivas med att arbeta med hela kroppen.

Du skall vara lösningsfokuserad och kunna se vad som bör prioriteras.
Du skall även kunna tillgodogöra lagar och regler på svenska språket som gäller denna branschen då säkerhet är en mycket viktigt punkt.

Som person skall du vara social och positiv, gilla att arbeta i team men också kunna ta egna beslut och eget ansvar.
Har du erfarenhet av byggnation eller liftutbildning samt asbestutbildning är det mycket meriterande.

Omgående
KRAV : B-körkort Visa mindre

Lagerpersonal till växande företag

Ansök    Jul 7    Montico Hr Partner AB    Lagerarbetare
* RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för den senaste innovationen On! Det är ett helt vitt, tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Under 2019 expanderade marknaden för helt vita tobaksfria snuspåsar kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på ... Visa mer
*
RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för den senaste innovationen On! Det är ett helt vitt, tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Under 2019 expanderade marknaden för helt vita tobaksfria snuspåsar kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på det tobaksfria snuset är väldigt hög och On! växer snabbt. On! finns idag tillgängligt i Sverige och USA. Verksamheten växer och utvecklas ständigt och idag arbetar ca 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter. Man samarbetar för att driva företaget framåt och växer hela tiden.

Om tjänsten
Till RÅÅ S AB, med huvudkontor och produktion samt lager i Helsingborg, söker vi nu två lagermedarbetare. Företaget växer och har tillväxtplaner vilket gör att din roll blir extra betydelsefull och du kommer bli en viktig del av Supply Chain-teamet, som kommer bestå av sju personer inom kort. Du blir en del av teamet som servar produktion med rätt material i rätt tid. Du delar din tid mellan två olika lagerplatser, varav den ena är i anslutning till produktion. Det händer mycket i företaget och du behöver gilla förändring och vara flexibel för att trivas här.

Arbetsbeskrivning
Du ingår i ett team som tillsammans sköter all lagerhantering hos företaget. Det huvudsakliga uppdraget är att förse produktion med material som en serviceorganisation. Arbetsuppgifterna innebär bland annat:
- Lastning/lossning av material
- Flytt av material mellan lagerplatserna
- Mottagning och dokumentation av gods i affärssystemet
- Städa och hålla ordning
Till största del sker arbetet med truck men även manuell plock förekommer och dessutom en del tunga lyft.

För närvarande är arbetstiden dagtid (07.30-16.30) men kan i framtiden ändras till 2-skift.

Vi söker dig som
För att passa i den här rollen tror vi att du har minst tre års erfarenhet av liknande arbete. Du är serviceinriktad och stresstålig samt är noggrann och har god förmåga att hålla ordning och reda. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta men har även förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt arbete. Du behöver ha grundläggande datorvana och erfarenhet av att arbeta i något affärssystem. Flytande svenska i tal och skrift är också ett krav liksom engelska på grundläggande nivå. B-körkort samt truckkort (A4 & B1) är också en förutsättning för arbetet. Visa mindre

Maskinoperatörer till nattskiftet

* RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för den senaste innovationen On! Det är ett helt vitt, tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Under 2019 expanderade marknaden för helt vita tobaksfria snuspåsar kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på ... Visa mer
*
RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för den senaste innovationen On! Det är ett helt vitt, tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Under 2019 expanderade marknaden för helt vita tobaksfria snuspåsar kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på det tobaksfria snuset är väldigt hög och On! växer snabbt. On! finns idag tillgängligt i bl a Sverige, USA, Schweiz och Danmark. Verksamheten växer och utvecklas ständigt och idag arbetar ca 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter. Man samarbetar för att driva företaget framåt och växer hela tiden.

Om tjänsten
Verksamheten växer och utvecklas ständigt och idag arbetar ca 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter.

Är du en erfaren maskinoperatör som trivs med eget ansvar?
Vill du ingå i ett team med bra sammanhållning?
Tycker du även att det är viktigt med ett kvalitetstänk och att arbeta med en framgångsrik produkt?
Då kan du vara den vi söker!

Rekryteringen hanteras av Montico och du blir anställd direkt hos Råå. På RÅÅ erbjuds du en trygg anställning som inleds med en noggrann introduktion.

Arbetsbeskrivning
Huvudsakliga arbetsuppgifter
* drift och övervakning av maskin
* påfyllning av material
* lättare justeringar av maskin
* kvalitetskontroll
* dokumentation

Vi söker dig som
Har erfarenhet som maskinoperatör. Du är serviceinriktad, stresstålig, noggrann och strukturerad. Du har ett flexibelt och positivt förhållningssätt och du tycker om att samarbeta.

Utbildning/krav/erfarenhet
* Erfarenhet av liknande arbete som maskinoperatör är ett krav
* Gymnasieutbildning, meriterande Tekniskt gymnasium
* Svenska –mycket goda kunskaper i tal och skrift. Engelska - goda kunskaper i tal och skrift
* Meriterande med erfarenhet av livsmedels- eller läkemedelsindustrin
* Erfarenhet av nattarbete
* Meriterande med erfarenhet av LEAN arbete

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Helsingborg
Arbetstider: Natt

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvalificerade Markanläggare sökes

Om tjänsten För ett flertal av våra kunder i Sydvästra Skåne söker vi nu anläggare inom bygg, gata och drift. Våra kunder har en lång erfarenhet inom denna typen av arbete och är bland Sveriges mest ledande inom branschen. De bygger, anlägger och sköter bland annat parker, gator, skogsområden, skolgårdar och fastigheter i Skåne. Arbetsbeskrivning Som kvalificerad anläggare kommer du främst att arbeta med anläggningsarbete i utemiljö. Du kommer att vara en... Visa mer
Om tjänsten
För ett flertal av våra kunder i Sydvästra Skåne söker vi nu anläggare inom bygg, gata och drift. Våra kunder har en lång erfarenhet inom denna typen av arbete och är bland Sveriges mest ledande inom branschen. De bygger, anlägger och sköter bland annat parker, gator, skogsområden, skolgårdar och fastigheter i Skåne.

Arbetsbeskrivning
Som kvalificerad anläggare kommer du främst att arbeta med anläggningsarbete i utemiljö. Du kommer att vara en del av en anläggningsgrupp där ni arbetar och strävar mot samma mål.
Ni kommer att utföra markarbete inom parker, infrastruktur och VA. Arbetets storlek kan variera från mindre till större mark- och anläggningsarbet och det kan vara arbetsuppgifter såsom schaktning, rörläggning, plattläggning, asfaltläggning, byggnationer,stensättning etc.
Det är meriterande om du kan framföra maskiner.
Det är ett fritt arbete under eget ansvar och tillsammans med ett glatt gäng härliga kollegor bidrar du till god sammanhållning.

Anställningsform: Visstidsanställning 6 månader. Om rätt person hittas kommer anställningen med stor sannolikhet övergå till en tillsvidaretjänst.
Arbetstider: 07:00 - 16:00
Lön: enligt kollektivavtal
Arbetsort: Helsingborg / Malmö


Vi söker dig som
Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad.
I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp.
Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser till verksamhetens bästa.

För att trivas i rollen som anläggare krävs det att du har en god samarbetsförmåga, är kommunikativ och tvekar inte för att hjälpa till där det behövs. Vi ser gärna att du har yrkesbevis eller några års erfarenhet av arbete som markarbete/betongare samt VA. Du har förmåga att driva ditt arbete samt projektet framåt på ett självständigt sätt.
Då tunga lyft förekommer ser vi gärna till att du har god fysik.

Krav:
- Gymnasieutbildning bygg och anläggning och/eller likvärdig erfarenhet
- Erfarenhet av anläggningsarbete på mark- och byggsidan/ VA
- Körkort B, ( gärna även körkortsbehörighet BE, C )
- Mycket God förståelse för det svenska språket i tal och skrift


Om Montico
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.
Ansvarig rekryterare för tjänsten är Isabella Gavriilidou.
OBS! Vi tar ej emot ansökningar via mejl.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Riv och Sanerare

Om tjänsten Vår kund i Helsingborg söker just nu 2 personer som kan arbeta med rivningsarbete. Företaget har varit verksamma sedan 2006 och samarbetar med de stora aktörerna inom byggbranschen. Arbetsbeskrivning *Rivning & demontering Då arbetet bedrivs på olika projekt krävs det att du har körkort. Arbetstider: Normalarbetstid mån-fred, 07.00 - 16.00. Anställning: Visstidsanställning Lön: Enligt kollektivavtal Vi söker dig som Arbetet kännetecknas... Visa mer
Om tjänsten
Vår kund i Helsingborg söker just nu 2 personer som kan arbeta med rivningsarbete.

Företaget har varit verksamma sedan 2006 och samarbetar med de stora aktörerna inom byggbranschen.

Arbetsbeskrivning
*Rivning & demontering

Då arbetet bedrivs på olika projekt krävs det att du har körkort.

Arbetstider: Normalarbetstid mån-fred, 07.00 - 16.00.
Anställning: Visstidsanställning
Lön: Enligt kollektivavtal

Vi söker dig som
Arbetet kännetecknas av mycket fysiskt arbete och arbete utomhus.
Därför skall du ha god fysik och kondition och trivas med att arbeta med hela kroppen.

Du skall vara lösningsfokuserad och kunna se vad som bör prioriteras.
Du skall även kunna tillgodogöra lagar och regler på svenska språket som gäller denna branschen då säkerhet är en mycket viktigt punkt.

Som person skall du vara social och positiv, gilla att arbeta i team men också kunna ta egna beslut och eget ansvar.
Har du erfarenhet av byggnation eller liftutbildning samt asbestutbildning är det mycket meriterande.

Omgående
KRAV : B-körkort Visa mindre

Maskinoperatörer till nattskiftet

* RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för den senaste innovationen On! Det är ett helt vitt, tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Under 2019 expanderade marknaden för helt vita tobaksfria snuspåsar kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på ... Visa mer
*
RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för den senaste innovationen On! Det är ett helt vitt, tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Under 2019 expanderade marknaden för helt vita tobaksfria snuspåsar kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på det tobaksfria snuset är väldigt hög och On! växer snabbt. On! finns idag tillgängligt i bl a Sverige, USA, Schweiz och Danmark. Verksamheten växer och utvecklas ständigt och idag arbetar ca 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter. Man samarbetar för att driva företaget framåt och växer hela tiden.

Om tjänsten
Verksamheten växer och utvecklas ständigt och idag arbetar ca 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter.

Är du en erfaren maskinoperatör som trivs med eget ansvar?
Vill du ingå i ett team med bra sammanhållning?
Tycker du även att det är viktigt med ett kvalitetstänk och att arbeta med en framgångsrik produkt?
Då kan du vara den vi söker!

Rekryteringen hanteras av Montico och du blir anställd direkt hos Råå. På RÅÅ erbjuds du en trygg anställning som inleds med en noggrann introduktion.

Arbetsbeskrivning
Huvudsakliga arbetsuppgifter
* drift och övervakning av maskin
* påfyllning av material
* lättare justeringar av maskin
* kvalitetskontroll
* dokumentation

Vi söker dig som
Har erfarenhet som maskinoperatör. Du är serviceinriktad, stresstålig, noggrann och strukturerad. Du har ett flexibelt och positivt förhållningssätt och du tycker om att samarbeta.

Utbildning/krav/erfarenhet
* Erfarenhet av liknande arbete som maskinoperatör är ett krav
* Gymnasieutbildning, meriterande Tekniskt gymnasium
* Svenska –mycket goda kunskaper i tal och skrift. Engelska - goda kunskaper i tal och skrift
* Meriterande med erfarenhet av livsmedels- eller läkemedelsindustrin
* Erfarenhet av nattarbete
* Meriterande med erfarenhet av LEAN arbete

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Helsingborg
Arbetstider: Natt

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagerpersonal till växande företag

Ansök    Jun 16    Montico Hr Partner AB    Lagerarbetare
* RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för den senaste innovationen On! Det är ett helt vitt, tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Under 2019 expanderade marknaden för helt vita tobaksfria snuspåsar kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på ... Visa mer
*
RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för den senaste innovationen On! Det är ett helt vitt, tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Under 2019 expanderade marknaden för helt vita tobaksfria snuspåsar kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på det tobaksfria snuset är väldigt hög och On! växer snabbt. On! finns idag tillgängligt i Sverige och USA. Verksamheten växer och utvecklas ständigt och idag arbetar ca 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter. Man samarbetar för att driva företaget framåt och växer hela tiden.

Om tjänsten
Till RÅÅ S AB, med huvudkontor och produktion samt lager i Helsingborg, söker vi nu två lagermedarbetare. Företaget växer och har tillväxtplaner vilket gör att din roll blir extra betydelsefull och du kommer bli en viktig del av Supply Chain-teamet, som kommer bestå av sju personer inom kort. Du blir en del av teamet som servar produktion med rätt material i rätt tid. Du delar din tid mellan två olika lagerplatser, varav den ena är i anslutning till produktion. Det händer mycket i företaget och du behöver gilla förändring och vara flexibel för att trivas här.

Arbetsbeskrivning
Du ingår i ett team som tillsammans sköter all lagerhantering hos företaget. Det huvudsakliga uppdraget är att förse produktion med material som en serviceorganisation. Arbetsuppgifterna innebär bland annat:
- Lastning/lossning av material
- Flytt av material mellan lagerplatserna
- Mottagning och dokumentation av gods i affärssystemet
- Städa och hålla ordning
Till största del sker arbetet med truck men även manuell plock förekommer och dessutom en del tunga lyft.

För närvarande är arbetstiden dagtid (07.30-16.30) men kan i framtiden ändras till 2-skift.

Vi söker dig som
För att passa i den här rollen tror vi att du har minst tre års erfarenhet av liknande arbete. Du är serviceinriktad och stresstålig samt är noggrann och har god förmåga att hålla ordning och reda. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta men har även förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt arbete. Du behöver ha grundläggande datorvana och erfarenhet av att arbeta i något affärssystem. Flytande svenska i tal och skrift är också ett krav liksom engelska på grundläggande nivå. B-körkort samt truckkort (A4 & B1) är också en förutsättning för arbetet. Visa mindre

Maskinoperatörer till växande företag

* RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för den senaste innovationen On! Det är ett helt vitt, tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Under 2019 expanderade marknaden för helt vita tobaksfria snuspåsar kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på ... Visa mer
*
RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för den senaste innovationen On! Det är ett helt vitt, tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Under 2019 expanderade marknaden för helt vita tobaksfria snuspåsar kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på det tobaksfria snuset är väldigt hög och On! växer snabbt. On! finns idag tillgängligt i bl a Sverige, USA, Schweiz och Danmark. Verksamheten växer och utvecklas ständigt och idag arbetar ca 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter. Man samarbetar för att driva företaget framåt och växer hela tiden.

Om tjänsten
Verksamheten växer och utvecklas ständigt och idag arbetar ca 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter.

Är du en erfaren maskinoperatör som trivs med eget ansvar?
Vill du ingå i ett team med bra sammanhållning?
Tycker du även att det är viktigt med ett kvalitetstänk och att arbeta med en framgångsrik produkt?
Då kan du vara den vi söker!

Rekryteringen hanteras av Montico och du blir anställd direkt hos Råå. På RÅÅ erbjuds du en trygg anställning som inleds med en noggrann introduktion.

Arbetsbeskrivning
Huvudsakliga arbetsuppgifter
* drift och övervakning av maskin
* påfyllning av material
* lättare justeringar av maskin
* kvalitetskontroll
* dokumentation

Vi söker dig som
Har erfarenhet som maskinoperatör. Du är serviceinriktad, stresstålig, noggrann och strukturerad. Du har ett flexibelt och positivt förhållningssätt och du tycker om att samarbeta.

Utbildning/krav/erfarenhet
* Erfarenhet av liknande arbete som maskinoperatör är ett krav
* Gymnasieutbildning, meriterande Tekniskt gymnasium
* Svenska –mycket goda kunskaper i tal och skrift. Engelska - goda kunskaper i tal och skrift
* Meriterande med erfarenhet av livsmedels- eller läkemedelsindustrin
* Erfarenhet av skiftarbete
* Meriterande med erfarenhet av LEAN arbete

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Helsingborg
Arbetstider: 2-skift dag/kväll

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extrajobb inom Trädgård och grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men d... Visa mer
Om tjänsten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.
Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: Varierande
Anställning: Återkommande Visstidsanställning (Timanställning)
Lön: enligt kollektivavtal

Vi söker dig som
Krav:
OBS: Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, dvs. en annan anställning/studier eller om du driver eget företag!

B-körkort för bilar med manuell växellåda.
Du ska kunna hoppa in med kort varsel.
Inte vara rädd för att arbeta och hugga i.

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer tillämpa löpande rekryteringsprocess, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Operatörer till Råå S AB

* RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för den senaste innovationen On! Det är ett helt vitt, tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Under 2019 expanderade marknaden för helt vita tobaksfria snuspåsar kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på ... Visa mer
*
RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för den senaste innovationen On! Det är ett helt vitt, tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Under 2019 expanderade marknaden för helt vita tobaksfria snuspåsar kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på det tobaksfria snuset är väldigt hög och On! växer snabbt. On! finns idag tillgängligt i bl a Sverige, USA, Schweiz och Danmark. Verksamheten växer och utvecklas ständigt och idag arbetar ca 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter. Man samarbetar för att driva företaget framåt och växer hela tiden.

Om tjänsten
Verksamheten växer och utvecklas ständigt och idag arbetar ca 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter.

Har du erfarenhet av att ha arbetat inom livsmedels- eller läkemedelsbranschen?
Har du erfarenhet av att följa recept och är ansvarstagande?
Tycker du även att det är viktigt med ett kvalitetstänk och att arbeta med en framgångsrik produkt?
Då kan du vara den vi söker!

Anställningen hanteras av Montico och du blir inhyrd till Råå S AB. Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader där du erbjuds en trygg anställning som inleds med en noggrann introduktion. För tillfället finns ingen möjlighet till anställning efteråt.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta på avdelningen Primary. Det krävs en viss fysisk styrka för arbetet då det innebär tunga lyft samt bärande av skyddsdräkt och mask. Astma eller andra liknande sjukdomar blir ett stort besvär för arbetet på grund av de allergiframkallande ämnen som finns.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
* Drift och övervakning av maskin
* Påfyllning av material
* Lättare justeringar av maskin
* Kvalitetskontroll
* Rengöring
* Väga ingredienser
* Följa recept

Vi söker dig som
Du är engagerad, stresstålig, noggrann och strukturerad. Du har ett flexibelt och positivt förhållningssätt och du tycker om att samarbeta.

Utbildning/krav/erfarenhet:
* Erfarenhet av att följa recept och kunskap om hygienregler
* Erfarenhet av livsmedels- eller läkemedelsindustrin
* Gymnasieutbildning, meriterande Tekniskt gymnasium
* Mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift. Goda kunskaper i engelska, tal och skrift

Start: Snarast
Placering: Helsingborg
Arbetstider: 2-skift dag/kväll

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Maskinoperatörer till nattskiftet

* RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för den senaste innovationen On! Det är ett helt vitt, tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Under 2019 expanderade marknaden för helt vita tobaksfria snuspåsar kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på ... Visa mer
*
RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för den senaste innovationen On! Det är ett helt vitt, tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Under 2019 expanderade marknaden för helt vita tobaksfria snuspåsar kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på det tobaksfria snuset är väldigt hög och On! växer snabbt. On! finns idag tillgängligt i bl a Sverige, USA, Schweiz och Danmark. Verksamheten växer och utvecklas ständigt och idag arbetar ca 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter. Man samarbetar för att driva företaget framåt och växer hela tiden.

Om tjänsten
Verksamheten växer och utvecklas ständigt och idag arbetar ca 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter.

Är du en erfaren maskinoperatör som trivs med eget ansvar?
Vill du ingå i ett team med bra sammanhållning?
Tycker du även att det är viktigt med ett kvalitetstänk och att arbeta med en framgångsrik produkt?
Då kan du vara den vi söker!

Rekryteringen hanteras av Montico och du blir anställd direkt hos Råå. På RÅÅ erbjuds du en trygg anställning som inleds med en noggrann introduktion.

Arbetsbeskrivning
Huvudsakliga arbetsuppgifter
* drift och övervakning av maskin
* påfyllning av material
* lättare justeringar av maskin
* kvalitetskontroll
* dokumentation

Vi söker dig som
Har erfarenhet som maskinoperatör. Du är serviceinriktad, stresstålig, noggrann och strukturerad. Du har ett flexibelt och positivt förhållningssätt och du tycker om att samarbeta.

Utbildning/krav/erfarenhet
* Erfarenhet av liknande arbete som maskinoperatör är ett krav
* Gymnasieutbildning, meriterande Tekniskt gymnasium
* Svenska –mycket goda kunskaper i tal och skrift. Engelska - goda kunskaper i tal och skrift
* Meriterande med erfarenhet av livsmedels- eller läkemedelsindustrin
* Erfarenhet av nattarbete
* Meriterande med erfarenhet av LEAN arbete

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Helsingborg
Arbetstider: Natt

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extrajobb inom Trädgård och grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men d... Visa mer
Om tjänsten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.
Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: Varierande
Anställning: Återkommande Visstidsanställning (Timanställning)
Lön: enligt kollektivavtal

Vi söker dig som
Krav:
OBS: Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, dvs. en annan anställning/studier eller om du driver eget företag!

B-körkort för bilar med manuell växellåda.
Du ska kunna hoppa in med kort varsel.
Inte vara rädd för att arbeta och hugga i.

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer tillämpa löpande rekryteringsprocess, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Kreta!

* Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta! Om tjänsten Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässi... Visa mer
*
Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta!

Om tjänsten
Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässigt.

Arbetsbeskrivning
Som kundtjänstmedarbetare så är du företagets ansikte och röst utåt. Arbetsuppgifterna består av att via inkommande samtal stötta kunden i frågor och och bistå med information. Dessa ärenden berör oftast kundens digitala tjänster så som internet, tv-abonnemang och telefoni. I grunden till dialogen finns ett trevligt kundbemötande som ska genomsyra det vardagliga arbetet. För att leverera den bästa kundupplevelsen passar man på att under samtalet kolla över kundens nuvarande lösning och om det är den bästa utifrån dennes behov eller om det finns något annat/mer man kan erbjuda.

Vi erbjuder dig:
• Betald flygbiljett och boende i Kreta
• Hjälp med allt praktiskt på plats
• 2 veckors utbildning
• Fast lön +provision +bonus
• Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
Ett minne för livet!

I detta arbete kommer du att få möjlighet till personlig utveckling, gedigen arbetslivserfarenhet och chansen att växa inom företaget!

Vi söker dig som
Saknar du värmen och solen? Vill du lära känna likasinnade kollegor? Tycker du det är kul med problemlösning? Kommer det naturligt för dig att bemöta olika sorters människor med olika behov? Har du goda kunskaper i svenska och engelska? Brinner du för service och sälj och vill ha ett heltidsjobb? Har du fyllt 18 år?

Ta chansen att jobba utomlands! Visa mindre

Riv och Sanerare

Om tjänsten Vår kund i Helsingborg söker just nu 2 personer som kan arbeta med rivningsarbete. Företaget har varit verksamma sedan 2006 och samarbetar med de stora aktörerna inom byggbranschen. Arbetsbeskrivning *Rivning & demontering Då arbetet bedrivs på olika projekt krävs det att du har körkort. Vi söker dig som Arbetet kännetecknas av mycket fysiskt arbete och arbete utomhus. Därför skall du ha god fysik och kondition och trivas med att arbeta... Visa mer
Om tjänsten
Vår kund i Helsingborg söker just nu 2 personer som kan arbeta med rivningsarbete.

Företaget har varit verksamma sedan 2006 och samarbetar med de stora aktörerna inom byggbranschen.

Arbetsbeskrivning
*Rivning & demontering

Då arbetet bedrivs på olika projekt krävs det att du har körkort.


Vi söker dig som
Arbetet kännetecknas av mycket fysiskt arbete och arbete utomhus.
Därför skall du ha god fysik och kondition och trivas med att arbeta med hela kroppen.

Du skall vara lösningsfokuserad och kunna se vad som bör prioriteras.
Du skall även kunna tillgodogöra lagar och regler på svenska språket som gäller denna branschen då säkerhet är en mycket viktigt punkt.

Som person skall du vara social och positiv, gilla att arbeta i team men också kunna ta egna beslut och eget ansvar.
Har du erfarenhet av byggnation eller liftutbildning samt asbestutbildning är det mycket meriterande.

Omgående
KRAV : B-körkortOm Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mejl!
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Trädgårds- och Grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men d... Visa mer
Om tjänsten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.
Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetsstället kommer vara Höganäs.
Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Anställning: 6 månader eller längre via Montico med arbete hos Peab
Lön: enligt kollektivavtal
Start: Omgående

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda


Vi ser gärna att du är en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning.
Den vi söker bör ha relevant utbildning eller minst 6 månaders relevant erfarenhet.
Du ska även vara en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet. Vi kommer att lägga stor vikt på personligheten i denna rekrytering.
Lokalkännedom i Höganäs är meriterande.

Känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Riv och Sanerare

Om tjänsten Vår kund i Helsingborg söker just nu 2 personer som kan arbeta med rivningsarbete. Företaget har varit verksamma sedan 2006 och samarbetar med de stora aktörerna inom byggbranschen. Arbetsbeskrivning *Rivning & demontering Då arbetet bedrivs på olika projekt krävs det att du har körkort. Arbetstider: Normalarbetstid mån-fred, 07.00 - 16.00, men andra arbetstider kan förekomma. Anställning: Återkommande Visstidsanställning (Timanställning)... Visa mer
Om tjänsten
Vår kund i Helsingborg söker just nu 2 personer som kan arbeta med rivningsarbete.

Företaget har varit verksamma sedan 2006 och samarbetar med de stora aktörerna inom byggbranschen.

Arbetsbeskrivning
*Rivning & demontering

Då arbetet bedrivs på olika projekt krävs det att du har körkort.

Arbetstider: Normalarbetstid mån-fred, 07.00 - 16.00, men andra arbetstider kan förekomma.
Anställning: Återkommande Visstidsanställning (Timanställning)
Lön: Enligt kollektivavtal

Vi söker dig som
Arbetet kännetecknas av mycket fysiskt arbete och arbete utomhus.
Därför skall du ha god fysik och kondition och trivas med att arbeta med hela kroppen.

Du skall vara lösningsfokuserad och kunna se vad som bör prioriteras.
Du skall även kunna tillgodogöra lagar och regler på svenska språket som gäller denna branschen då säkerhet är en mycket viktigt punkt.

Som person skall du vara social och positiv, gilla att arbeta i team men också kunna ta egna beslut och eget ansvar.
Har du erfarenhet av byggnation eller liftutbildning samt asbestutbildning är det mycket meriterande.

Krav:
OBS: Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, dvs. en annan anställning/studier eller om du driver eget företag!

B-körkort.
Du ska kunna hoppa in med kort varsel.
Inte vara rädd för att arbeta och hugga i.
Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mejl!
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Maskinoperatörer till växande företag

* RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för den senaste innovationen On! Det är ett helt vitt, tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Under 2019 expanderade marknaden för helt vita tobaksfria snuspåsar kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på ... Visa mer
*
RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för den senaste innovationen On! Det är ett helt vitt, tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Under 2019 expanderade marknaden för helt vita tobaksfria snuspåsar kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på det tobaksfria snuset är väldigt hög och On! växer snabbt. On! finns idag tillgängligt i bl a Sverige, USA, Schweiz och Danmark. Verksamheten växer och utvecklas ständigt och idag arbetar ca 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter. Man samarbetar för att driva företaget framåt och växer hela tiden.

Om tjänsten
Verksamheten växer och utvecklas ständigt och idag arbetar ca 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter.

Är du en erfaren maskinoperatör som trivs med eget ansvar?
Vill du ingå i ett team med bra sammanhållning?
Tycker du även att det är viktigt med ett kvalitetstänk och att arbeta med en framgångsrik produkt?
Då kan du vara den vi söker!

Rekryteringen hanteras av Montico och du blir anställd direkt hos Råå. På RÅÅ erbjuds du en trygg anställning som inleds med en noggrann introduktion.

Arbetsbeskrivning
Huvudsakliga arbetsuppgifter
* drift och övervakning av maskin
* påfyllning av material
* lättare justeringar av maskin
* kvalitetskontroll
* dokumentation

Vi söker dig som
Har erfarenhet som maskinoperatör. Du är serviceinriktad, stresstålig, noggrann och strukturerad. Du har ett flexibelt och positivt förhållningssätt och du tycker om att samarbeta.

Utbildning/krav/erfarenhet
* Erfarenhet av liknande arbete som maskinoperatör är ett krav
* Gymnasieutbildning, meriterande Tekniskt gymnasium
* Svenska –mycket goda kunskaper i tal och skrift. Engelska - goda kunskaper i tal och skrift
* Meriterande med erfarenhet av livsmedels- eller läkemedelsindustrin
* Erfarenhet av skiftarbete
* Meriterande med erfarenhet av LEAN arbete

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Helsingborg
Arbetstider: 2-skift dag/kväll

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Kreta!

* Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta! Om tjänsten Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässi... Visa mer
*
Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta!

Om tjänsten
Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässigt.

Arbetsbeskrivning
Som kundtjänstmedarbetare så är du företagets ansikte och röst utåt. Arbetsuppgifterna består av att via inkommande samtal stötta kunden i frågor och och bistå med information. Dessa ärenden berör oftast kundens digitala tjänster så som internet, tv-abonnemang och telefoni. I grunden till dialogen finns ett trevligt kundbemötande som ska genomsyra det vardagliga arbetet. För att leverera den bästa kundupplevelsen passar man på att under samtalet kolla över kundens nuvarande lösning och om det är den bästa utifrån dennes behov eller om det finns något annat/mer man kan erbjuda.

Vi erbjuder dig:
• Betald flygbiljett och boende i Kreta
• Hjälp med allt praktiskt på plats
• 2 veckors utbildning
• Fast lön +provision +bonus
• Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
Ett minne för livet!

I detta arbete kommer du att få möjlighet till personlig utveckling, gedigen arbetslivserfarenhet och chansen att växa inom företaget!

Vi söker dig som
Saknar du värmen och solen? Vill du lära känna likasinnade kollegor? Tycker du det är kul med problemlösning? Kommer det naturligt för dig att bemöta olika sorters människor med olika behov? Har du goda kunskaper i svenska och engelska? Brinner du för service och sälj och vill ha ett heltidsjobb? Har du fyllt 18 år?

Ta chansen att jobba utomlands! Visa mindre

Lagerpersonal till växande företag

Ansök    Apr 7    Montico Hr Partner AB    Lagerarbetare
* RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för den senaste innovationen On! Det är ett helt vitt, tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Under 2019 expanderade marknaden för helt vita tobaksfria snuspåsar kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på ... Visa mer
*
RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för den senaste innovationen On! Det är ett helt vitt, tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Under 2019 expanderade marknaden för helt vita tobaksfria snuspåsar kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på det tobaksfria snuset är väldigt hög och On! växer snabbt. On! finns idag tillgängligt i Sverige och USA. Verksamheten växer och utvecklas ständigt och idag arbetar ca 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter. Man samarbetar för att driva företaget framåt och växer hela tiden.

Om tjänsten
Till RÅÅ S AB, med huvudkontor och produktion samt lager i Helsingborg, söker vi nu två lagermedarbetare. Företaget växer och har tillväxtplaner vilket gör att din roll blir extra betydelsefull och du kommer bli en viktig del av Supply Chain-teamet, som kommer bestå av sju personer inom kort. Du blir en del av teamet som servar produktion med rätt material i rätt tid. Du delar din tid mellan två olika lagerplatser, varav den ena är i anslutning till produktion. Det händer mycket i företaget och du behöver gilla förändring och vara flexibel för att trivas här.

Arbetsbeskrivning
Du ingår i ett team som tillsammans sköter all lagerhantering hos företaget. Det huvudsakliga uppdraget är att förse produktion med material som en serviceorganisation. Arbetsuppgifterna innebär bland annat:
- Lastning/lossning av material
- Flytt av material mellan lagerplatserna
- Mottagning och dokumentation av gods i affärssystemet
- Städa och hålla ordning
Till största del sker arbetet med truck men även manuell plock förekommer och dessutom en del tunga lyft.

För närvarande är arbetstiden dagtid (07.30-16.30) men kan i framtiden ändras till 2-skift.

Vi söker dig som
För att passa i den här rollen tror vi att du har minst tre års erfarenhet av liknande arbete. Du är serviceinriktad och stresstålig samt är noggrann och har god förmåga att hålla ordning och reda. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta men har även förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt arbete. Du behöver ha grundläggande datorvana och erfarenhet av att arbeta i något affärssystem. Flytande svenska i tal och skrift är också ett krav liksom engelska på grundläggande nivå. B-körkort samt truckkort (A4 & B1) är också en förutsättning för arbetet. Visa mindre

Extrajobb inom Trädgård och grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men d... Visa mer
Om tjänsten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.
Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: Varierande
Anställning: Återkommande Visstidsanställning (Timanställning)
Lön: enligt kollektivavtal

Vi söker dig som
Krav:
OBS: Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, dvs. en annan anställning/studier eller om du driver eget företag!

B-körkort för bilar med manuell växellåda
Du ska kunna hoppa in med kort varsel
Inte vara rädd för att arbeta och hugga i

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer tillämpa löpande rekryteringsprocess, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Riv och Sanerare

Om tjänsten Vår kund i Helsingborg söker just nu 2 personer som kan arbeta med rivningsarbete. Företaget har varit verksamma sedan 2006 och samarbetar med de stora aktörerna inom byggbranschen. Arbetsbeskrivning *Rivning & demontering Då arbetet bedrivs på olika projekt krävs det att du har körkort. Vi söker dig som Arbetet kännetecknas av mycket fysiskt arbete och arbete utomhus. Därför skall du ha god fysik och kondition och trivas med att arbeta... Visa mer
Om tjänsten
Vår kund i Helsingborg söker just nu 2 personer som kan arbeta med rivningsarbete.

Företaget har varit verksamma sedan 2006 och samarbetar med de stora aktörerna inom byggbranschen.

Arbetsbeskrivning
*Rivning & demontering

Då arbetet bedrivs på olika projekt krävs det att du har körkort.


Vi söker dig som
Arbetet kännetecknas av mycket fysiskt arbete och arbete utomhus.
Därför skall du ha god fysik och kondition och trivas med att arbeta med hela kroppen.

Du skall vara lösningsfokuserad och kunna se vad som bör prioriteras.
Du skall även kunna tillgodogöra lagar och regler på svenska språket som gäller denna branschen då säkerhet är en mycket viktigt punkt.

Som person skall du vara social och positiv, gilla att arbeta i team men också kunna ta egna beslut och eget ansvar.
Har du erfarenhet av byggnation eller liftutbildning samt asbestutbildning är det mycket meriterande.

Omgående
KRAV : B-körkortOm Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mejl!
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Städare/lokalvårdare

Om tjänsten Vår kund i Helsingborg söker nu två kollegor som är vana att arbeta med städning. Jobbet kommer innehålla dels vanligt fastighetsstäd så som trappstäd och städa i bostäderna. Det kommer även innehålla en del Byggstädning och vi ser att man ska vara bekant med den här typen av jobb. Du behöver vara flexibel, social och kunna förstå/göra dig förstådd på svenska då vi i arbetet har en viss kundkontakt. Arbetsplatserna kommer vara Helsingborg me... Visa mer
Om tjänsten
Vår kund i Helsingborg söker nu två kollegor som är vana att arbeta med städning.

Jobbet kommer innehålla dels vanligt fastighetsstäd så som trappstäd och städa i bostäderna.
Det kommer även innehålla en del Byggstädning och vi ser att man ska vara bekant med den här typen av jobb.

Du behöver vara flexibel, social och kunna förstå/göra dig förstådd på svenska då vi i arbetet har en viss kundkontakt.

Arbetsplatserna kommer vara Helsingborg med Omnejd.


Vi söker dig som
Tidigare har arbetat med lokalvård/städning. Du ska vara bekant med lite grövre byggstädningar för att bli stimulerad av tjänsten. Meriteranade är även att du har gjort bostadstädningar och trappstädningar då det förekommer en hel del i tjänsten också.

Vi söker dig som inte är rädd för att arbeta och känner att du är flexibel i dina arbetstider. Arbetet kommer vara förlagt Måndag-Fredag 07-16. Kan även förekomma längre dagar. Ser framemot en omgående start.

Du ska ha körkort till manuell bil.
Du ska kunna Svenska i både tal och skrift. Visa mindre

Trädgårds- och Grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men d... Visa mer
Om tjänsten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.
Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetsorterna är bl.a. Helsingborg och Höganäs
Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Lön:Enl. kollektivavtal
Start: April - Maj 2022
Du kommer att vara anställd hos Montico med arbete hos Peab.

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Relevant utbildning eller erfarenhet.
Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Höganäs med omnejd är meriterande

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägga stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Rekryteringsprocessen kommer vara löpandes - Sök redan idag! Visa mindre

Trädgårds- och Grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Arbetsbeskrivning Vill du vara en bidragande faktor i att hålla Helsingborg fint och rent i sommar? Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, g... Visa mer
Om tjänsten
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.
Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Vill du vara en bidragande faktor i att hålla Helsingborg fint och rent i sommar?

Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Anställning: 6 månader eller längre via Montico med arbete hos Peab
Lön: enligt kollektivavtal
Start: Preliminärt mars/april år 2022

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Relevant utbildning eller minst 6 månaders relevant erfarenhet.
Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Helsingborg med omnejd är meriterande

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Februari, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Trädgårds- och Grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utför... Visa mer
Om tjänsten
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetsorterna är bl.a. Helsingborg, Höganäs, Klippan eller Ängelholm.

Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Lön:Enl. kollektivavtal
Start: Mars-April 2022
Du kommer att vara anställd hos Montico med arbete hos Peab.

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Relevant utbildning eller erfarenhet.
Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Klippan eller Höganäs med omnejd är meriterande

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägga stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Rekryteringsprocessen drar igång januari/februari 2022 - Sök redan idag! Visa mindre

Arbetsledare till Drift och Underhåll

* Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du en driven ledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet. Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos oss på Peab Anläggning i nordvästra Skåne. Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvec... Visa mer
*
Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du en driven ledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet. Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos oss på Peab Anläggning i nordvästra Skåne.

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Om tjänsten
Som Arbetsledare på vår anläggningsavdelning inom Drift och Underhåll har du ansvar för att leda, prioritera och genomföra våra projekt tillsammans med ditt team. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att rätt man är på rätt plats för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led.Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
• Leda dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog.
• Tillsammans med platschef planera, kalkylera och leda projekten.
• Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt.
• Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer.
• Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn.

Vår anläggningsavdelning hanterar allt från mindre underhållsarbeten till medelstora projekt. Denna avdelning ansvarar även för våra maskinella resurser, beredskap samt vinterväghållning. Vi ser det därför som meriterande om man har tidigare erfarenhet inom:
• Vinterväghållning
• Vinterberedskap
• Året runt beredskap
• Transportledning

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Helsingborg med omnejd blir ditt geografiska arbetsområde

Vi söker dig som
Kravprofil
För rollen krävs att du har minst tre års dokumenterad erfarenhet i en ledande roll inom branschen. Oavsett bakgrund är ledarskap och kundrelationer naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Du har god datorvana och B-körkort. Du hanterar det svenska språket obehindrat både i tal och skrift.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi ser att du är en ledare som är självgående och trivs med att leda samt utveckla och motivera dina medarbetare men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Du agerar på ett förtroendegivande, lugnt och stabilt sätt och kan skapa en god relation till kunden, dina kollegor och medarbetare. Du är självgående och handlingskraftig och duktig på att organisera och strukturera arbetet. Du har ett gott omdöme och är trygg i hur du ska göra korrekta prioriteringar i vardagen men även i pressade situationer.

Tillsammans med dina kollegor kommer ni tillsammans att bidra till företagets framgång samt till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig tillämpning. Visa mindre

Lagerpersonal till växande företag

Ansök    Mar 3    Montico Hr Partner AB    Lagerarbetare
* RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för den senaste innovationen On! Det är ett helt vitt, tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Under 2019 expanderade marknaden för helt vita tobaksfria snuspåsar kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på ... Visa mer
*
RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för den senaste innovationen On! Det är ett helt vitt, tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Under 2019 expanderade marknaden för helt vita tobaksfria snuspåsar kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på det tobaksfria snuset är väldigt hög och On! växer snabbt. On! finns idag tillgängligt i Sverige och USA. Verksamheten växer och utvecklas ständigt och idag arbetar ca 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter. Man samarbetar för att driva företaget framåt och växer hela tiden.

Om tjänsten
Till RÅÅ S AB, med huvudkontor och produktion samt lager i Helsingborg, söker vi nu två lagermedarbetare. Företaget växer och har tillväxtplaner vilket gör att din roll blir extra betydelsefull och du kommer bli en viktig del av Supply Chain-teamet, som kommer bestå av sju personer inom kort. Du blir en del av teamet som servar produktion med rätt material i rätt tid. Du delar din tid mellan två olika lagerplatser, varav den ena är i anslutning till produktion. Det händer mycket i företaget och du behöver gilla förändring och vara flexibel för att trivas här.

Arbetsbeskrivning
Du ingår i ett team som tillsammans sköter all lagerhantering hos företaget. Det huvudsakliga uppdraget är att förse produktion med material som en serviceorganisation. Arbetsuppgifterna innebär bland annat:
- Lastning/lossning av material
- Flytt av material mellan lagerplatserna
- Mottagning och dokumentation av gods i affärssystemet
- Städa och hålla ordning
Till största del sker arbetet med truck men även manuell plock förekommer och dessutom en del tunga lyft.

För närvarande är arbetstiden dagtid (07.30-16.30) men kan i framtiden ändras till 2-skift.

Vi söker dig som
För att passa i den här rollen tror vi att du har minst tre års erfarenhet av liknande arbete. Du är serviceinriktad och stresstålig samt är noggrann och har god förmåga att hålla ordning och reda. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta men har även förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt arbete. Du behöver ha grundläggande datorvana och erfarenhet av att arbeta i något affärssystem. Flytande svenska i tal och skrift är också ett krav liksom engelska på grundläggande nivå. B-körkort samt truckkort (A4 & B1) är också en förutsättning för arbetet. Visa mindre

Extrajobb inom Trädgård och grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utför... Visa mer
Om tjänsten
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: Varierande
Anställning: Återkommande Visstidsanställning (Timanställning)
Lön: enligt kollektivavtal

Vi söker dig som
Krav:
OBS: Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, dvs. en annan anställning/studier eller om du driver eget företag!

B-körkort för bilar med manuell växellåda
Du ska kunna hoppa in med kort varsel
Inte vara rädd för att arbeta och hugga i

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Februari 2022, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Trädgårds- och Grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utför... Visa mer
Om tjänsten
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetsorterna är bl.a. Helsingborg, Höganäs, Klippan eller Ängelholm.

Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Lön:Enl. kollektivavtal
Start: Mars-April 2022
Du kommer att vara anställd hos Montico med arbete hos Peab.

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Relevant utbildning eller erfarenhet.
Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Klippan eller Höganäs med omnejd är meriterande

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägga stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Rekryteringsprocessen drar igång januari/februari 2022 - Sök redan idag! Visa mindre

Trädgårds- och Grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Vill du vara en bidragande faktor i att hålla Helsingborg fint och rent i sommar? Du kommer att arbeta med renhållni... Visa mer
Om tjänsten
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Vill du vara en bidragande faktor i att hålla Helsingborg fint och rent i sommar?

Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Anställning: 6 månader eller längre via Montico med arbete hos Peab
Lön: enligt kollektivavtal
Start: Preliminärt mars/april år 2022

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Relevant utbildning eller minst 6 månaders relevant erfarenhet.
Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Helsingborg med omnejd är meriterande

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Februari, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Extrajobb inom Trädgård och grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utför... Visa mer
Om tjänsten
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: Varierande
Anställning: Återkommande Visstidsanställning (Timanställning)
Lön: enligt kollektivavtal

Vi söker dig som
Krav:
OBS: Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, dvs. en annan anställning/studier eller om du driver eget företag!

B-körkort för bilar med manuell växellåda
Du ska kunna hoppa in med kort varsel
Inte vara rädd för att arbeta och hugga i

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Februari 2022, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Riv och Sanerare

Om tjänsten Vår kund i Helsingborg söker just nu 6 personer som kan arbeta med rivningsarbete. Företaget har varit verksamma sedan 2006 och samarbetar med de stora aktörerna inom byggbranschen. Arbetsbeskrivning *Rivning & demontering Då arbetet bedrivs på olika projekt krävs det att du har körkort. Vi söker dig som Arbetet kännetecknas av mycket fysiskt arbete och arbete utomhus. Därför skall du ha god fysik och kondition och trivas med att arbeta... Visa mer
Om tjänsten
Vår kund i Helsingborg söker just nu 6 personer som kan arbeta med rivningsarbete.

Företaget har varit verksamma sedan 2006 och samarbetar med de stora aktörerna inom byggbranschen.

Arbetsbeskrivning
*Rivning & demontering

Då arbetet bedrivs på olika projekt krävs det att du har körkort.


Vi söker dig som
Arbetet kännetecknas av mycket fysiskt arbete och arbete utomhus.
Därför skall du ha god fysik och kondition och trivas med att arbeta med hela kroppen.

Du skall vara lösningsfokuserad och kunna se vad som bör prioriteras.
Du skall även kunna tillgodogöra lagar och regler på svenska språket som gäller denna branschen då säkerhet är en mycket viktigt punkt.

Som person skall du vara social och positiv, gilla att arbeta i team men också kunna ta egna beslut och eget ansvar.
Har du erfarenhet av byggnation eller liftutbildning samt asbestutbildning är det mycket meriterande.

Mars/April 2022
KRAV : B-körkortOm Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mejl!
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Personalhanterare inom Bygg och Anläggning

Om tjänsten Nu behöver vi förstärka vårt kontor i Helsingborg med en Personalhanterare inom Bygg och Anläggning. Vi söker dig som gillar att göra goda affärer och bygga goda relationer. Känner du en utmaning i att prestera resultat samtidigt som du är relationsskapande är du säkert den vi söker för uppdraget. Arbetsbeskrivning Som Personalhanterare har du den viktiga rollen att göra en lyckad matchning, att hitta rätt konsult till rätt kund. Det gör du ge... Visa mer
Om tjänsten
Nu behöver vi förstärka vårt kontor i Helsingborg med en Personalhanterare inom Bygg och Anläggning. Vi söker dig som gillar att göra goda affärer och bygga goda relationer. Känner du en utmaning i att prestera resultat samtidigt som du är relationsskapande är du säkert den vi söker för uppdraget.

Arbetsbeskrivning
Som Personalhanterare har du den viktiga rollen att göra en lyckad matchning, att hitta rätt konsult till rätt kund. Det gör du genom att vara nytänkande, ha ett rikt nätverk, att vara utåtriktad och affärsmässig.

Du kommer att samverka med Monticos samtliga verksamhetsområden för att uppnå bästa kundnytta.

Vi erbjuder en spännande och utmanande roll där du ansvarar för hela rekryteringsprocessen av våra konsulter i bemanningsverksamheten. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för de kunder och medarbetare vi har i området. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att sälja in uppdrag, söka upp, intervjua och matcha kandidater för våra uppdrag. Rollen innebär också att du förstår och kan sätta dig in i våra kunders behov, det medför en stor kundkontakt där du får helhetsansvar för att sälja in och leverera personallösningar med fokus på bemannings- och rekryteringstjänster. Du driver självständigt hela processer med fokus på mål, kompetens, kvalitet och långsiktiga relationer.


Vi söker dig som
Vi söker dig som har lätt att skapa och bibehålla goda relationer. Du är målinriktad, ambitiös och har god förmåga att driva både dig själv och andra. Du presterar resultat genom att skapa arbetsglädje och motivera din personal. Du har en stark förmåga att koppla det du gör till affären och har en stor vilja att nå satta mål. Som medarbetare hos oss får du stor möjlighet att med dina egna insatser påverka både din och Monticos positiva utveckling.

Det är en fördel om du har kunskap inom bygg och anläggning då de flesta affärer du kommer göra är inom detta område. Du kommer få möjlighet att växa in i rollen med hjälp av erfarna kollegor. God kännedom om det lokala näringslivet är också en merit. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.


Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi är idag cirka 500 anställda och har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft.
Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Trädgårds- och Grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utför... Visa mer
Om tjänsten
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetsorterna är bl.a. Helsingborg, Höganäs, Klippan eller Ängelholm.

Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Lön:Enl. kollektivavtal
Start: Mars-April 2022
Du kommer att vara anställd hos Montico med arbete hos Peab.

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Relevant utbildning eller erfarenhet.
Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Klippan eller Höganäs med omnejd är meriterande

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägga stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Rekryteringsprocessen drar igång januari/februari 2022 - Sök redan idag! Visa mindre

Arbetsledare till parkskötseln!

* Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du landskapsingenjör som längtar efter arbetet på fältet? Är du en teamledare som söker nya utmaningar? Är du en driven arbetsledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet? Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos Peab Drift och Underhåll i Helsingborg. Peab är Nordens samhällsbyggare med 15... Visa mer
*
Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du landskapsingenjör som längtar efter arbetet på fältet? Är du en teamledare som söker nya utmaningar? Är du en driven arbetsledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet? Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos Peab Drift och Underhåll i Helsingborg.

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Om tjänsten
Som arbetsledare på vår parkavdelning inom Drift och Underhåll har du ansvar för att leda, prioritera och genomföra Peabs driftskontrakt tillsammans med ditt team. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i teamet och ser till att rätt man är på rätt plats för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led. Kanske har du minst tre års erfarenhet i en liknande roll eller så är du utbildad landskapsingenjör för att ha goda chanser att nå framgång i tjänsten hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
• Leda dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog.
• Planera, kalkylera och leda projekten från början till slut.
• Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt.
• Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer.
• Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn.

Tjänsten som teamledare / arbetsledare erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Helsingborg med omnejd blir ditt geografiska arbetsområde.

Vi söker dig som
Kravprofil
För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har utbildning inom grönyteskötsel på minst högskolenivå (exempelvis Landskapsingenjör eller motsvarande) alternativt minst tre års erfarenhet i en ledande roll inom grönyteskötsel. Oavsett bakgrund är ledarskap och kundrelationer naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Du har god datorvana och B-körkort. Du talar och skriver svenska obehindrat.
Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi ser att du är en ledare som är självgående och trivs med att leda samt utveckla och motivera dina medarbetare men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Du agerar på ett förtroendegivande, lugnt och stabilt sätt och kan skapa en god relation till kunden, dina kollegor och medarbetare. Du är självgående och handlingskraftig och duktig på att organisera och strukturera arbetet. Du har ett gott omdöme och är med det bra på att göra korrekta prioriteringar i vardagen men även i pressade situationer.

Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig tillämpning. Visa mindre

Riv och Sanerare

Om tjänsten Vår kund i Helsingborg söker just nu 6 personer som kan arbeta med rivningsarbete. Företaget har varit verksamma sedan 2006 och samarbetar med de stora aktörerna inom byggbranschen. Arbetsbeskrivning *Rivning & demontering Då arbetet bedrivs på olika projekt krävs det att du har körkort. Vi söker dig som Arbetet kännetecknas av mycket fysiskt arbete och arbete utomhus. Därför skall du ha god fysik och kondition och trivas med att arbeta... Visa mer
Om tjänsten
Vår kund i Helsingborg söker just nu 6 personer som kan arbeta med rivningsarbete.

Företaget har varit verksamma sedan 2006 och samarbetar med de stora aktörerna inom byggbranschen.

Arbetsbeskrivning
*Rivning & demontering

Då arbetet bedrivs på olika projekt krävs det att du har körkort.


Vi söker dig som
Arbetet kännetecknas av mycket fysiskt arbete och arbete utomhus.
Därför skall du ha god fysik och kondition och trivas med att arbeta med hela kroppen.

Du skall vara lösningsfokuserad och kunna se vad som bör prioriteras.
Du skall även kunna tillgodogöra lagar och regler på svenska språket som gäller denna branschen då säkerhet är en mycket viktigt punkt.

Som person skall du vara social och positiv, gilla att arbeta i team men också kunna ta egna beslut och eget ansvar.
Har du erfarenhet av byggnation eller liftutbildning samt asbestutbildning är det mycket meriterande.

Mars/April 2022
KRAV : B-körkortOm Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mejl!
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Städare/lokalvårdare

Om tjänsten Vår kund i Helsingborg söker nu två kollegor som är vana att arbeta med städning. Jobbet kommer innehålla dels vanligt fastighetsstäd så som trappstäd och städa i bostäderna. Det kommer även innehålla en del Byggstädning och vi ser att man ska vara bekant med den här typen av jobb. Du behöver vara flexibel, social och kunna förstå/göra dig förstådd på svenska då vi i arbetet har en viss kundkontakt. Arbetsplatserna kommer vara Helsingborg m... Visa mer
Om tjänsten
Vår kund i Helsingborg söker nu två kollegor som är vana att arbeta med städning.

Jobbet kommer innehålla dels vanligt fastighetsstäd så som trappstäd och städa i bostäderna.
Det kommer även innehålla en del Byggstädning och vi ser att man ska vara bekant med den här typen av jobb.

Du behöver vara flexibel, social och kunna förstå/göra dig förstådd på svenska då vi i arbetet har en viss kundkontakt.

Arbetsplatserna kommer vara Helsingborg med Omnejd.


Vi söker dig som
Tidigare har arbetat med lokalvård/städning. Du ska vara bekant med lite grövre byggstädningar för att bli stimulerad av tjänsten. Meriternade är även att du har gjort bostadstädningar och trappstädningar då det förekommer en hel del i tjänsten också.

Vi söker dig som inte är rädd för att arbeta och känner att du är flexibel i dina arbetstider. Arbetet kommer vara förlagt Måndag-Fredag 07-16. Kan även förekomma längre dagar.

Du ska ha körkort till manuell bil.
Du ska kunna Svenska i både tal och skrift. Visa mindre

Städare/lokalvårdare

Om tjänsten Vår kund i Helsingborg söker nu två kollegor som är vana att arbeta med städning. Jobbet kommer innehålla dels vanligt fastighetsstäd så som trappstäd och städa i bostäderna. Det kommer även innehålla en del Byggstädning och vi ser att man ska vara bekant med den här typen av jobb. Du behöver vara flexibel, social och kunna förstå/göra dig förstådd på svenska då vi i arbetet har en viss kundkontakt. Arbetsplatserna kommer vara Helsingborg m... Visa mer
Om tjänsten
Vår kund i Helsingborg söker nu två kollegor som är vana att arbeta med städning.

Jobbet kommer innehålla dels vanligt fastighetsstäd så som trappstäd och städa i bostäderna.
Det kommer även innehålla en del Byggstädning och vi ser att man ska vara bekant med den här typen av jobb.

Du behöver vara flexibel, social och kunna förstå/göra dig förstådd på svenska då vi i arbetet har en viss kundkontakt.

Arbetsplatserna kommer vara Helsingborg med Omnejd.


Vi söker dig som
Tidigare har arbetat med lokalvård/städning. Du ska vara bekant med lite grövre byggstädningar för att bli stimulerad av tjänsten. Meriternade är även att du har gjort bostadstädningar och trappstädningar då det förekommer en hel del i tjänsten också.

Vi söker dig som inte är rädd för att arbeta och känner att du är flexibel i dina arbetstider. Arbetet kommer vara förlagt Måndag-Fredag 07-16. Kan även förekomma längre dagar.

Du ska ha körkort till manuell bil.
Du ska kunna Svenska i både tal och skrift. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Telia på Kreta

* Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta! Om tjänsten Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässi... Visa mer
*
Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta!

Om tjänsten
Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässigt.

Arbetsbeskrivning
Som kundtjänstmedarbetare hos Telia så är du företagets ansikte och röst utåt. Arbetsuppgifterna består av att via inkommande samtal stötta kunden i frågor och och bistå med information. Dessa ärenden berör oftast kundens digitala tjänster så som internet, tv-abonnemang och telefoni. I grunden till dialogen finns ett trevligt kundbemötande som ska genomsyra det vardagliga arbetet. För att leverera den bästa kundupplevelsen passar man på att under samtalet kolla över kundens nuvarande lösning och om det är den bästa utifrån dennes behov eller om det finns något annat/mer man kan erbjuda.

Vi erbjuder dig:
• Betald flygbiljett och boende i Kreta
• Hjälp med allt praktiskt på plats
• 2 veckors utbildning
• Fast lön +provision +bonus
• Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
Ett minne för livet!

I detta arbete kommer du att få möjlighet till personlig utveckling, gedigen arbetslivserfarenhet och chansen att växa inom företaget!

Vi söker dig som
Saknar du värmen och solen? Vill du lära känna likasinnade kollegor? Tycker du det är kul med problemlösning? Kommer det naturligt för dig att bemöta olika sorters människor med olika behov? Har du goda kunskaper i svenska och engelska? Brinner du för service och sälj och vill ha ett heltidsjobb? Har du fyllt 18 år?

Ta chansen att jobba utomlands! Visa mindre

Arbetsledare till Drift och Underhåll

* Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du en driven ledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet. Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos oss på Peab Anläggning i nordvästra Skåne. Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvec... Visa mer
*
Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du en driven ledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet. Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos oss på Peab Anläggning i nordvästra Skåne.

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Om tjänsten
Som Arbetsledare på vår anläggningsavdelning inom Drift och Underhåll har du ansvar för att leda, prioritera och genomföra våra projekt tillsammans med ditt team. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att rätt man är på rätt plats för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led.Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
• Leda dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
• Planera, kalkylera och leda projekten från början till slut
• Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt.
• Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
• Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn

Vår anläggningsavdelning hanterar allt från mindre underhållsarbeten till medelstora projekt. Denna avdelning ansvarar även för våra maskinella resurser, beredskap samt vinterväghållning. Vi ser det därför som meriterande om man har tidigare erfarenhet inom:
• Vinterväghållning
• Vinterberedskap
• Året runt beredskap
• Transportledning

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Helsingborg med omnejd blir ditt geografiska arbetsområde

Vi söker dig som
Kravprofil
För rollen krävs att du har minst tre års dokumenterad erfarenhet i en ledande roll inom branschen. Oavsett bakgrund är ledarskap och kundrelationer naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Du har god datorvana och B-körkort. Du hanterar det svenska språket obehindrat både i tal och skrift.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi ser att du är en ledare som är självgående och trivs med att leda samt utveckla och motivera dina medarbetare men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Du agerar på ett förtroendegivande, lugnt och stabilt sätt och kan skapa en god relation till kunden, dina kollegor och medarbetare. Du är självgående och handlingskraftig och duktig på att organisera och strukturera arbetet. Du har ett gott omdöme och är trygg i hur du ska göra korrekta prioriteringar i vardagen men även i pressade situationer.

Tillsammans med dina kollegor kommer ni tillsammans att bidra till företagets framgång samt till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig tillämpning. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Telia på Kreta

* Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta! Om tjänsten Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässi... Visa mer
*
Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta!

Om tjänsten
Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässigt.

Arbetsbeskrivning
Som kundtjänstmedarbetare hos Telia så är du företagets ansikte och röst utåt. Arbetsuppgifterna består av att via inkommande samtal stötta kunden i frågor och och bistå med information. Dessa ärenden berör oftast kundens digitala tjänster så som internet, tv-abonnemang och telefoni. I grunden till dialogen finns ett trevligt kundbemötande som ska genomsyra det vardagliga arbetet. För att leverera den bästa kundupplevelsen passar man på att under samtalet kolla över kundens nuvarande lösning och om det är den bästa utifrån dennes behov eller om det finns något annat/mer man kan erbjuda.

Vi erbjuder dig:
• Betald flygbiljett och boende i Kreta
• Hjälp med allt praktiskt på plats
• 2 veckors utbildning
• Fast lön +provision +bonus
• Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
Ett minne för livet!

I detta arbete kommer du att få möjlighet till personlig utveckling, gedigen arbetslivserfarenhet och chansen att växa inom företaget!

Vi söker dig som
Saknar du värmen och solen? Vill du lära känna likasinnade kollegor? Tycker du det är kul med problemlösning? Kommer det naturligt för dig att bemöta olika sorters människor med olika behov? Har du goda kunskaper i svenska och engelska? Brinner du för service och sälj och vill ha ett heltidsjobb? Har du fyllt 18 år?

Ta chansen att jobba utomlands! Visa mindre

Trädgårds- och Grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utför... Visa mer
Om tjänsten
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetsorterna är bl.a. Helsingborg, Höganäs, Klippan eller Ängelholm.

Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Lön:Enl. kollektivavtal
Start: Mars-April 2022
Du kommer att vara anställd hos Montico med arbete hos Peab.

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Relevant utbildning eller erfarenhet.
Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Klippan eller Höganäs med omnejd är meriterande

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägga stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Rekryteringsprocessen drar igång januari/februari 2022 - Sök redan idag! Visa mindre

Trädgårds- och Grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Vill du vara en bidragande faktor i att hålla Helsingborg fint och rent i sommar? Du kommer att arbeta med renhållni... Visa mer
Om tjänsten
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Vill du vara en bidragande faktor i att hålla Helsingborg fint och rent i sommar?

Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: ca. 07:00 – 16:00
Anställning: 6 månader eller längre via Montico med arbete hos Peab
Lön: enligt kollektivavtal
Start: Preliminärt mars/april år 2022

Vi söker dig som
Krav:
B-körkort för bilar med manuell växellåda
Relevant utbildning eller minst 6 månaders relevant erfarenhet.
Arbete på väg 1 o 2
Lokalkännedom Helsingborg med omnejd är meriterande

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Februari, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Arbetsledare till Drift och Underhåll

* Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du en driven ledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet. Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos oss på Peab Anläggning i nordvästra Skåne. Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvec... Visa mer
*
Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du en driven ledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet. Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos oss på Peab Anläggning i nordvästra Skåne.

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Om tjänsten
Som Arbetsledare på vår anläggningsavdelning inom Drift och Underhåll har du ansvar för att leda, prioritera och genomföra våra projekt tillsammans med ditt team. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att rätt man är på rätt plats för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led.Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
• Leda dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
• Planera, kalkylera och leda projekten från början till slut
• Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt.
• Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
• Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn

Vår anläggningsavdelning hanterar allt från mindre underhållsarbeten till medelstora projekt. Denna avdelning ansvarar även för våra maskinella resurser, beredskap samt vinterväghållning. Vi ser det därför som meriterande om man har tidigare erfarenhet inom:
• Vinterväghållning
• Vinterberedskap
• Året runt beredskap
• Transportledning

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Helsingborg med omnejd blir ditt geografiska arbetsområde

Vi söker dig som
Kravprofil
För rollen krävs att du har minst tre års dokumenterad erfarenhet i en ledande roll inom branschen. Oavsett bakgrund är ledarskap och kundrelationer naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Du har god datorvana och B-körkort. Du hanterar det svenska språket obehindrat både i tal och skrift.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi ser att du är en ledare som är självgående och trivs med att leda samt utveckla och motivera dina medarbetare men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Du agerar på ett förtroendegivande, lugnt och stabilt sätt och kan skapa en god relation till kunden, dina kollegor och medarbetare. Du är självgående och handlingskraftig och duktig på att organisera och strukturera arbetet. Du har ett gott omdöme och är trygg i hur du ska göra korrekta prioriteringar i vardagen men även i pressade situationer.

Tillsammans med dina kollegor kommer ni tillsammans att bidra till företagets framgång samt till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig tillämpning. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Telia på Kreta

* Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta! Om tjänsten Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässi... Visa mer
*
Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta!

Om tjänsten
Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässigt.

Arbetsbeskrivning
Som kundtjänstmedarbetare hos Telia så är du företagets ansikte och röst utåt. Arbetsuppgifterna består av att via inkommande samtal stötta kunden i frågor och och bistå med information. Dessa ärenden berör oftast kundens digitala tjänster så som internet, tv-abonnemang och telefoni. I grunden till dialogen finns ett trevligt kundbemötande som ska genomsyra det vardagliga arbetet. För att leverera den bästa kundupplevelsen passar man på att under samtalet kolla över kundens nuvarande lösning och om det är den bästa utifrån dennes behov eller om det finns något annat/mer man kan erbjuda.

Vi erbjuder dig:
• Betald flygbiljett och boende i Kreta
• Hjälp med allt praktiskt på plats
• 2 veckors utbildning
• Fast lön +provision +bonus
• Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
Ett minne för livet!

I detta arbete kommer du att få möjlighet till personlig utveckling, gedigen arbetslivserfarenhet och chansen att växa inom företaget!

Vi söker dig som
Saknar du värmen och solen? Vill du lära känna likasinnade kollegor? Tycker du det är kul med problemlösning? Kommer det naturligt för dig att bemöta olika sorters människor med olika behov? Har du goda kunskaper i svenska och engelska? Brinner du för service och sälj och vill ha ett heltidsjobb? Har du fyllt 18 år?

Ta chansen att jobba utomlands! Visa mindre

Extrajobb inom Trädgård och grönyteskötsel

Om tjänsten Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utför... Visa mer
Om tjänsten
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med renhållning, trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning och plantering. Arbetet utförs i grupp men du är självständigt ansvarig för dina arbetsuppgifter. Arbetet är varierande och kan komma att skifta under dagen, ex. kan arbetsdagen börja med att blåsa löv under förmiddagen, senare trimmar du gräs och avslutar dagen med renhållning.

Arbetstiderna: Varierande
Anställning: Återkommande Visstidsanställning (Timanställning)
Lön: enligt kollektivavtal

Vi söker dig som
Krav:
OBS: Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, dvs. en annan anställning/studier eller om du driver eget företag!

B-körkort för bilar med manuell växellåda
Du ska kunna hoppa in med kort varsel
Inte vara rädd för att arbeta och hugga i

Du ska vara en lagspelare som drivs av att arbeta med kvalité- och serviceinställning. Vi kommer att lägg stor vikt på personligheten i denna rekrytering. Den vi söker är en ansvarstagande person som utför arbetet effektivt och är förberedd på att allmänheten beskådar det utförda arbetet.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen under Februari 2022, så känner du igen dig i beskrivningen - sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Arbetsledare till parkskötseln!

* Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du landskapsingenjör som längtar efter arbetet på fältet? Är du en teamledare som söker nya utmaningar? Är du en driven arbetsledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet? Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos Peab Drift och Underhåll i Helsingborg. Peab är Nordens samhällsbyggare med 15... Visa mer
*
Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du landskapsingenjör som längtar efter arbetet på fältet? Är du en teamledare som söker nya utmaningar? Är du en driven arbetsledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet? Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos Peab Drift och Underhåll i Helsingborg.

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Om tjänsten
Som arbetsledare på vår parkavdelning inom Drift och Underhåll har du ansvar för att leda, prioritera och genomföra Peabs driftskontrakt tillsammans med ditt team. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i teamet och ser till att rätt man är på rätt plats för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led. Kanske har du minst tre års erfarenhet i en liknande roll eller så är du utbildad landskapsingenjör för att ha goda chanser att nå framgång i tjänsten hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
• Leda dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog.
• Planera, kalkylera och leda projekten från början till slut.
• Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt.
• Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer.
• Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn.

Tjänsten som teamledare / arbetsledare erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Helsingborg med omnejd blir ditt geografiska arbetsområde.

Vi söker dig som
Kravprofil
För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har utbildning inom grönyteskötsel på minst högskolenivå (exempelvis Landskapsingenjör eller motsvarande) alternativt minst tre års erfarenhet i en ledande roll inom grönyteskötsel. Oavsett bakgrund är ledarskap och kundrelationer naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Du har god datorvana och B-körkort. Du talar och skriver svenska obehindrat.
Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi ser att du är en ledare som är självgående och trivs med att leda samt utveckla och motivera dina medarbetare men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Du agerar på ett förtroendegivande, lugnt och stabilt sätt och kan skapa en god relation till kunden, dina kollegor och medarbetare. Du är självgående och handlingskraftig och duktig på att organisera och strukturera arbetet. Du har ett gott omdöme och är med det bra på att göra korrekta prioriteringar i vardagen men även i pressade situationer.

Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig tillämpning. Visa mindre

Arbetsledare till Drift och Underhåll

* Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du en driven ledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet. Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos oss på Peab Anläggning i nordvästra Skåne. Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvec... Visa mer
*
Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du en driven ledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet. Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos oss på Peab Anläggning i nordvästra Skåne.

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Om tjänsten
Som Arbetsledare på vår anläggningsavdelning inom Drift och Underhåll har du ansvar för att leda, prioritera och genomföra våra projekt tillsammans med ditt team. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att rätt man är på rätt plats för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led.Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
• Leda dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
• Planera, kalkylera och leda projekten från början till slut
• Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt.
• Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
• Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn

Vår anläggningsavdelning hanterar allt från mindre underhållsarbeten till medelstora projekt. Denna avdelning ansvarar även för våra maskinella resurser, beredskap samt vinterväghållning. Vi ser det därför som meriterande om man har tidigare erfarenhet inom:
• Vinterväghållning
• Vinterberedskap
• Året runt beredskap
• Transportledning

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Helsingborg med omnejd blir ditt geografiska arbetsområde

Vi söker dig som
Kravprofil
För rollen krävs att du har minst tre års dokumenterad erfarenhet i en ledande roll inom branschen. Oavsett bakgrund är ledarskap och kundrelationer naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Du har god datorvana och B-körkort. Du hanterar det svenska språket obehindrat både i tal och skrift.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi ser att du är en ledare som är självgående och trivs med att leda samt utveckla och motivera dina medarbetare men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Du agerar på ett förtroendegivande, lugnt och stabilt sätt och kan skapa en god relation till kunden, dina kollegor och medarbetare. Du är självgående och handlingskraftig och duktig på att organisera och strukturera arbetet. Du har ett gott omdöme och är trygg i hur du ska göra korrekta prioriteringar i vardagen men även i pressade situationer.

Tillsammans med dina kollegor kommer ni tillsammans att bidra till företagets framgång samt till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig tillämpning. Visa mindre

Riv och Sanerare

Om tjänsten Vår kund i Helsingborg söker just nu 2 personer som kan arbeta med rivningsarbete. Företaget har varit verksamma sedan 2006 och samarbetar med de stora aktörerna inom byggbranschen. Arbetsbeskrivning *Rivning & demontering Då arbetet bedrivs på olika projekt krävs det att du har körkort. Vi söker dig som Arbetet kännetecknas av mycket fysiskt arbetet och arbete utomhus. Därför skall du ha god fysik och kondition och trivas med att arbet... Visa mer
Om tjänsten
Vår kund i Helsingborg söker just nu 2 personer som kan arbeta med rivningsarbete.

Företaget har varit verksamma sedan 2006 och samarbetar med de stora aktörerna inom byggbranschen.

Arbetsbeskrivning
*Rivning & demontering

Då arbetet bedrivs på olika projekt krävs det att du har körkort.


Vi söker dig som
Arbetet kännetecknas av mycket fysiskt arbetet och arbete utomhus.
Därför skall du ha god fysik och kondition och trivas med att arbeta med hela kroppen.

Du skall vara lösningsfokuserad och kunna se vad som bör prioriteras.
Du skall även kunna tillgodogöra lagar och regler på svenska språket som gäller denna branschen då säkerhet är en mycket viktigt punkt.

Som person skall du vara social och positiv, gilla att arbeta i team men också kunna ta egna beslut och eget ansvar.
Har du erfarenhet av från byggnation eller liftutbildning och asbestutbildning är det mycket meriterande.

Tillträde, omgående.
KRAV : B-körkortOm Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mejl!
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Städare/lokalvårdare

Om tjänsten Vår kund i Helsingborg söker nu två kollegor som är vana att arbeta med städning. Jobbet kommer innehålla dels vanligt fastighetsstäd så som trappstäd och städa i bostäderna. Det kommer även innehålla en del Byggstädning och vi ser att man ska vara bekant med den här typen av jobb. Du behöver vara flexibel, social och kunna förstå/göra dig förstådd på svenska då vi i arbetet har en viss kundkontakt. Arbetsplatserna kommer vara Helsingborg m... Visa mer
Om tjänsten
Vår kund i Helsingborg söker nu två kollegor som är vana att arbeta med städning.

Jobbet kommer innehålla dels vanligt fastighetsstäd så som trappstäd och städa i bostäderna.
Det kommer även innehålla en del Byggstädning och vi ser att man ska vara bekant med den här typen av jobb.

Du behöver vara flexibel, social och kunna förstå/göra dig förstådd på svenska då vi i arbetet har en viss kundkontakt.

Arbetsplatserna kommer vara Helsingborg med Omnejd.


Vi söker dig som
Tidigare har arbetat med lokalvård/städning. Du ska vara bekant med lite grövre byggstädningar för att bli stimulerad av tjänsten. Meriternade är även att du har gjort bostadstädningar och trappstädningar då det förekommer en hel del i tjänsten också.

Vi söker dig som inte är rädd för att arbeta och känner att du är flexibel i dina arbetstider. Arbetet kommer vara förlagt Måndag-Fredag 07-16. Kan även förekomma längre dagar.

Du ska ha körkort till manuell bil.
Du ska kunna Svenska i både tal och skrift. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Telia på Kreta

* Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta! Om tjänsten Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässi... Visa mer
*
Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta!

Om tjänsten
Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässigt.

Arbetsbeskrivning
Som kundtjänstmedarbetare hos Telia så är du företagets ansikte och röst utåt. Arbetsuppgifterna består av att via inkommande samtal stötta kunden i frågor och och bistå med information. Dessa ärenden berör oftast kundens digitala tjänster så som internet, tv-abonnemang och telefoni. I grunden till dialogen finns ett trevligt kundbemötande som ska genomsyra det vardagliga arbetet. För att leverera den bästa kundupplevelsen passar man på att under samtalet kolla över kundens nuvarande lösning och om det är den bästa utifrån dennes behov eller om det finns något annat/mer man kan erbjuda.

Vi erbjuder dig:
• Betald flygbiljett och boende i Kreta
• Hjälp med allt praktiskt på plats
• 2 veckors utbildning
• Fast lön +provision +bonus
• Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
Ett minne för livet!

I detta arbete kommer du att få möjlighet till personlig utveckling, gedigen arbetslivserfarenhet och chansen att växa inom företaget!

Vi söker dig som
Saknar du värmen och solen? Vill du lära känna likasinnade kollegor? Tycker du det är kul med problemlösning? Kommer det naturligt för dig att bemöta olika sorters människor med olika behov? Har du goda kunskaper i svenska och engelska? Brinner du för service och sälj och vill ha ett heltidsjobb? Har du fyllt 18 år?

Ta chansen att jobba utomlands! Visa mindre

Arbetsledare till Drift och Underhåll

* Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du en driven ledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet. Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos oss på Peab Anläggning i nordvästra Skåne. Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvec... Visa mer
*
Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du en driven ledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet. Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos oss på Peab Anläggning i nordvästra Skåne.

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Om tjänsten
Som Arbetsledare på vår anläggningsavdelning inom Drift och Underhåll har du ansvar för att leda, prioritera och genomföra våra projekt tillsammans med ditt team. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att rätt man är på rätt plats för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led.Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
• Leda dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
• Planera, kalkylera och leda projekten från början till slut
• Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt.
• Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
• Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn

Vår anläggningsavdelning hanterar allt från mindre underhållsarbeten till medelstora projekt. Denna avdelning ansvarar även för våra maskinella resurser, beredskap samt vinterväghållning. Vi ser det därför som meriterande om man har tidigare erfarenhet inom:
• Vinterväghållning
• Vinterberedskap
• Året runt beredskap
• Transportledning

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Helsingborg med omnejd blir ditt geografiska arbetsområde

Vi söker dig som
Kravprofil
För rollen krävs att du har minst tre års dokumenterad erfarenhet i en ledande roll inom branschen. Oavsett bakgrund är ledarskap och kundrelationer naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Du har god datorvana och B-körkort. Du hanterar det svenska språket obehindrat både i tal och skrift.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi ser att du är en ledare som är självgående och trivs med att leda samt utveckla och motivera dina medarbetare men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Du agerar på ett förtroendegivande, lugnt och stabilt sätt och kan skapa en god relation till kunden, dina kollegor och medarbetare. Du är självgående och handlingskraftig och duktig på att organisera och strukturera arbetet. Du har ett gott omdöme och är trygg i hur du ska göra korrekta prioriteringar i vardagen men även i pressade situationer.

Tillsammans med dina kollegor kommer ni tillsammans att bidra till företagets framgång samt till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig tillämpning. Visa mindre

Konsultchef till Montico i Helsingborg

Om tjänsten Nu behöver vi förstärka vårt kontor i Helsingborg med en konsultchef. Vi söker dig som gillar att göra goda affärer och bygga goda relationer. Känner du en utmaning i att prestera resultat samtidigt som du är relationsskapande är du säkert den vi söker för uppdraget. Arbetsbeskrivning Som konsultchef har du den viktiga rollen att göra en lyckad matchning, att hitta rätt konsult till rätt kund. Det gör du genom att vara nytänkande, ha ett rikt ... Visa mer
Om tjänsten
Nu behöver vi förstärka vårt kontor i Helsingborg med en konsultchef. Vi söker dig som gillar att göra goda affärer och bygga goda relationer. Känner du en utmaning i att prestera resultat samtidigt som du är relationsskapande är du säkert den vi söker för uppdraget.

Arbetsbeskrivning
Som konsultchef har du den viktiga rollen att göra en lyckad matchning, att hitta rätt konsult till rätt kund. Det gör du genom att vara nytänkande, ha ett rikt nätverk, att vara utåtriktad och affärsmässig.

Du kommer att samverka med Monticos samtliga verksamhetsområden för att uppnå bästa kundnytta.

Vi erbjuder en spännande och utmanande roll där du ansvarar för hela rekryteringsprocessen av våra konsulter i bemanningsverksamheten. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för de kunder och medarbetare vi har i området. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att sälja in uppdrag, söka upp, intervjua och matcha kandidater för våra uppdrag. Rollen innebär också att du förstår och kan sätta dig in i våra kunders behov, det medför en stor kundkontakt där du får helhetsansvar för att sälja in och leverera personallösningar med fokus på bemannings- och rekryteringstjänster. Du driver självständigt hela processer med fokus på mål, kompetens, kvalitet och långsiktiga relationer.


Vi söker dig som
Vi söker dig som har lätt att skapa och bibehålla goda relationer. Du är målinriktad, ambitiös och har god förmåga att driva både dig själv och andra. Du presterar resultat genom att skapa arbetsglädje och motivera din personal. Du har en stark förmåga att koppla det du gör till affären och har en stor vilja att nå satta mål. Som medarbetare hos oss får du stor möjlighet att med dina egna insatser påverka både din och Monticos positiva utveckling.

Det är en fördel om du har kunskap inom bygg och anläggning då de flesta affärer du kommer göra är inom detta område. Du kommer få möjlighet att växa in i rollen med hjälp av erfarna kollegor. God kännedom om det lokala näringslivet är också en merit. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.


Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi är idag cirka 500 anställda och har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft.
Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Arbetsledare till Drift och Underhåll

* Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du en driven ledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet. Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos oss på Peab Anläggning i nordvästra Skåne. Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvec... Visa mer
*
Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du en driven ledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet. Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos oss på Peab Anläggning i nordvästra Skåne.

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Om tjänsten
Som Arbetsledare på vår anläggningsavdelning inom Drift och Underhåll har du ansvar för att leda, prioritera och genomföra våra projekt tillsammans med ditt team. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att rätt man är på rätt plats för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led.Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
• Leda dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
• Planera, kalkylera och leda projekten från början till slut
• Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt.
• Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
• Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn

Vår anläggningsavdelning hanterar allt från mindre underhållsarbeten till medelstora projekt. Denna avdelning ansvarar även för våra maskinella resurser, beredskap samt vinterväghållning. Vi ser det därför som meriterande om man har tidigare erfarenhet inom:
• Vinterväghållning
• Vinterberedskap
• Året runt beredskap
• Transportledning

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Helsingborg med omnejd blir ditt geografiska arbetsområde

Vi söker dig som
Kravprofil
För rollen krävs att du har minst tre års dokumenterad erfarenhet i en ledande roll inom branschen. Oavsett bakgrund är ledarskap och kundrelationer naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Du har god datorvana och B-körkort. Du hanterar det svenska språket obehindrat både i tal och skrift.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi ser att du är en ledare som är självgående och trivs med att leda samt utveckla och motivera dina medarbetare men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Du agerar på ett förtroendegivande, lugnt och stabilt sätt och kan skapa en god relation till kunden, dina kollegor och medarbetare. Du är självgående och handlingskraftig och duktig på att organisera och strukturera arbetet. Du har ett gott omdöme och är trygg i hur du ska göra korrekta prioriteringar i vardagen men även i pressade situationer.

Tillsammans med dina kollegor kommer ni tillsammans att bidra till företagets framgång samt till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig tillämpning. Visa mindre

Arbetsledare till Drift och Underhåll

* Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du en driven ledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet. Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos oss på Peab Anläggning i nordvästra Skåne. Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvec... Visa mer
*
Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du en driven ledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet. Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos oss på Peab Anläggning i nordvästra Skåne.

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Om tjänsten
Som Arbetsledare på vår anläggningsavdelning inom Drift och Underhåll har du ansvar för att leda, prioritera och genomföra våra projekt tillsammans med ditt team. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att rätt man är på rätt plats för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led.Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
• Leda dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
• Planera, kalkylera och leda projekten från början till slut
• Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt.
• Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
• Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn

Vår anläggningsavdelning hanterar allt från mindre underhållsarbeten till medelstora projekt. Denna avdelning ansvarar även för våra maskinella resurser, beredskap samt vinterväghållning. Vi ser det därför som meriterande om man har tidigare erfarenhet inom:
• Vinterväghållning
• Vinterberedskap
• Året runt beredskap
• Transportledning

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Helsingborg med omnejd blir ditt geografiska arbetsområde

Vi söker dig som
Kravprofil
För rollen krävs att du har minst tre års dokumenterad erfarenhet i en ledande roll inom branschen. Oavsett bakgrund är ledarskap och kundrelationer naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Du har god datorvana och B-körkort. Du hanterar det svenska språket obehindrat både i tal och skrift.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi ser att du är en ledare som är självgående och trivs med att leda samt utveckla och motivera dina medarbetare men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Du agerar på ett förtroendegivande, lugnt och stabilt sätt och kan skapa en god relation till kunden, dina kollegor och medarbetare. Du är självgående och handlingskraftig och duktig på att organisera och strukturera arbetet. Du har ett gott omdöme och är trygg i hur du ska göra korrekta prioriteringar i vardagen men även i pressade situationer.

Tillsammans med dina kollegor kommer ni tillsammans att bidra till företagets framgång samt till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig tillämpning. Visa mindre

Projektledare Bygg

* Arqdesign erbjuder bostadsägare och byggföretag i Skandinavien projekterade och monterade balkongräcken och balkonginglasningar med högt designvärde. Funktion, hållbarhet, effektivitet och design är ledorden för våra produkter som tillverkas i vår fabrik i Tranås. Arqdesign har 65 medarbetare och en omsättning på 110 miljoner kronor. Arqdesign är en del av Rubb Industries AS, som har sitt huvudkontor i Oslo. Rubb AS omsätter 1 miljard SEK och är repre... Visa mer
*
Arqdesign erbjuder bostadsägare och byggföretag i Skandinavien projekterade och monterade balkongräcken och balkonginglasningar med högt designvärde. Funktion, hållbarhet, effektivitet och design är ledorden för våra produkter som tillverkas i vår fabrik i Tranås. Arqdesign har 65 medarbetare och en omsättning på 110 miljoner kronor. Arqdesign är en del av Rubb Industries AS, som har sitt huvudkontor i Oslo. Rubb AS omsätter 1 miljard SEK och är representerade i 5 länder.

Om tjänsten
Här får du möjligheten att ta klivet in i ett tillväxtföretag där kvalité, funktion och design står i fokus. I rollen som projektledare kommer du att ha ett helhetsansvar för större och mindre projekt som framför allt avser nyproduktion men även ROT.
Det är dina initiativ och ditt sätt att arbeta som ligger till grund för att projektet blir lyckat.
Du samarbetar med säljare, tekniker, kalkyl, inköpare, produktion och underentreprenörer men driver och leder dina projekt självständigt och är närvarande där dina projekt finns. Till den här tjänsten söker vi en person som utgår från Tranås, Stockholm eller Helsingborg/Malmö

Arbetsbeskrivning
• Sätta projektets tidslinje & säkerställa att projektet håller tidsplanen
• Förhandla och upprätta avtal
• Kvalitetsansvar
• Ansvara för att projektet håller budget & uppfyller kundens förväntningar
• Beställa och övervaka projektleveranser
• Uppdatera och ha löpande kontakt med beställare, fastighetsägare, leverantörer,
och underleverantörer
• Bistå med stöd och expertis både inom och utanför organisationen.


Vi söker dig som
Stimuleras av utveckling och är grym på struktur och analys.
I den här rollen är din personlighet viktig, givetvis i kombination med din kunskap och kompetens. Du har några års erfarenhet från bygg och konstruktion där lämpliga roller är projektledare, arbetsledare eller egen företagare.

• Har relevant utbildning med inriktning bygg/teknik
• Har erfarenhet av byggbranschen
• Har ett gott affärssinne, är bra på att räkna och förstår det ekonomiska sambandet
i en affär.
• Kan ritningsläsning
• Har insikt i bygg och entreprenadjuridik
• Behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift
• Har B-Körkort

Dessutom är du :
• Lösningsorienterad med positiv inställning
• En person som gillar det sociala samspelet som råder inom bygg och entreprenad
• Service minded, du förstår vikten av att ha goda relationer med kunderna och
samarbetspartners genom projektets alla led
• Självgående och strukturerad. Du är van att arbeta mot tydliga mål och med ett tydligt
lönsamhetsansvar. Visa mindre

Projektledare Bygg sökes till Arqdesign

* Arqdesign erbjuder bostadsägare och byggföretag i Skandinavien projekterade och monterade balkongräcken och balkonginglasningar med högt designvärde. Funktion, hållbarhet, effektivitet och design är ledorden för våra produkter som tillverkas i vår fabrik i Tranås. Arqdesign har 65 medarbetare och en omsättning på 110 miljoner kronor. Arqdesign är en del av Rubb Industries AS, som har sitt huvudkontor i Oslo. Rubb AS omsätter 1 miljard SEK och är repre... Visa mer
*
Arqdesign erbjuder bostadsägare och byggföretag i Skandinavien projekterade och monterade balkongräcken och balkonginglasningar med högt designvärde. Funktion, hållbarhet, effektivitet och design är ledorden för våra produkter som tillverkas i vår fabrik i Tranås. Arqdesign har 65 medarbetare och en omsättning på 110 miljoner kronor. Arqdesign är en del av Rubb Industries AS, som har sitt huvudkontor i Oslo. Rubb AS omsätter 1 miljard SEK och är representerade i 5 länder.

Om tjänsten
Här får du möjligheten att ta klivet in i ett tillväxtföretag där kvalité, funktion och design står i fokus. I rollen som projektledare kommer du att ha ett helhetsansvar för större och mindre projekt som framför allt avser nyproduktion men även ROT.
Det är dina initiativ och ditt sätt att arbeta som ligger till grund för att projektet blir lyckat.
Du samarbetar med säljare, tekniker, kalkyl, inköpare, produktion och underentreprenörer men driver och leder dina projekt självständigt och är närvarande där dina projekt finns. Till den här tjänsten söker vi en person som utgår från Tranås, Stockholm eller Helsingborg/Malmö

Arbetsbeskrivning
• Sätta projektets tidslinje & säkerställa att projektet håller tidsplanen
• Förhandla och upprätta avtal
• Kvalitetsansvar
• Ansvara för att projektet håller budget & uppfyller kundens förväntningar
• Beställa och övervaka projektleveranser
• Uppdatera och ha löpande kontakt med beställare, fastighetsägare, leverantörer,
och underleverantörer
• Bistå med stöd och expertis både inom och utanför organisationen.


Vi söker dig som
Stimuleras av utveckling och är grym på struktur och analys.
I den här rollen är din personlighet viktig, givetvis i kombination med din kunskap och kompetens. Du har några års erfarenhet från bygg och konstruktion där lämpliga roller är projektledare, arbetsledare eller egen företagare.

• Har relevant utbildning med inriktning bygg/teknik
• Har erfarenhet av byggbranschen
• Har ett gott affärssinne, är bra på att räkna och förstår det ekonomiska sambandet
i en affär.
• Kan ritningsläsning
• Har insikt i bygg och entreprenadjuridik
• Behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift
• Har B-Körkort

Dessutom är du :
• Lösningsorienterad med positiv inställning
• En person som gillar det sociala samspelet som råder inom bygg och entreprenad
• Service minded, du förstår vikten av att ha goda relationer med kunderna och
samarbetspartners genom projektets alla led
• Självgående och strukturerad. Du är van att arbeta mot tydliga mål och med ett tydligt
lönsamhetsansvar. Visa mindre

Projektledare Bygg sökes till Arqdesign

* Arqdesign erbjuder bostadsägare och byggföretag i Skandinavien projekterade och monterade balkongräcken och balkonginglasningar med högt designvärde. Funktion, hållbarhet, effektivitet och design är ledorden för våra produkter som tillverkas i vår fabrik i Tranås. Arqdesign har 65 medarbetare och en omsättning på 110 miljoner kronor. Arqdesign är en del av Rubb Industries AS, som har sitt huvudkontor i Oslo. Rubb AS omsätter 1 miljard SEK och är repre... Visa mer
*
Arqdesign erbjuder bostadsägare och byggföretag i Skandinavien projekterade och monterade balkongräcken och balkonginglasningar med högt designvärde. Funktion, hållbarhet, effektivitet och design är ledorden för våra produkter som tillverkas i vår fabrik i Tranås. Arqdesign har 65 medarbetare och en omsättning på 110 miljoner kronor. Arqdesign är en del av Rubb Industries AS, som har sitt huvudkontor i Oslo. Rubb AS omsätter 1 miljard SEK och är representerade i 5 länder.

Om tjänsten
Här får du möjligheten att ta klivet in i ett tillväxtföretag där kvalité, funktion och design står i fokus. I rollen som projektledare kommer du att ha ett helhetsansvar för större och mindre projekt som framför allt avser nyproduktion men även ROT.
Det är dina initiativ och ditt sätt att arbeta som ligger till grund för att projektet blir lyckat.
Du samarbetar med säljare, tekniker, kalkyl, inköpare, produktion och underentreprenörer men driver och leder dina projekt självständigt och är närvarande där dina projekt finns. Till den här tjänsten söker vi en person som utgår från Tranås, Stockholm eller Helsingborg/Malmö

Arbetsbeskrivning
• Sätta projektets tidslinje & säkerställa att projektet håller tidsplanen
• Förhandla och upprätta avtal
• Kvalitetsansvar
• Ansvara för att projektet håller budget & uppfyller kundens förväntningar
• Beställa och övervaka projektleveranser
• Uppdatera och ha löpande kontakt med beställare, fastighetsägare, leverantörer och underleverantörer
• Bistå med stöd och expertis både inom och utanför organisationen.


Vi söker dig som
Stimuleras av utveckling och är grym på struktur och analys.
I den här rollen är din personlighet viktig, givetvis i kombination med din kunskap och kompetens. Du har några års erfarenhet från bygg och konstruktion där lämpliga roller är projektledare, arbetsledare eller egen företagare.

• Har relevant utbildning med inriktning bygg/teknik
• Har erfarenhet av byggbranschen
• Har ett gott affärssinne, är bra på att räkna och förstår det ekonomiska sambandet i en affär.
• Kan ritningsläsning
• Har insikt i bygg och entreprenadjuridik
• Behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift
• Har B-Körkort

Dessutom är du :
• Lösningsorienterad med positiv inställning
• En person som gillar det sociala samspelet som råder inom bygg och entreprenad
• Service minded, du förstår vikten av att ha goda relationer med kunderna och samarbetspartners genom projektets alla led
• Självgående och strukturerad. Du är van att arbeta mot tydliga mål och med ett tydligt lönsamhetsansvar. Visa mindre

Arbetsledare till Drift och Underhåll

* Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du en driven ledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet. Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos oss på Peab Anläggning i nordvästra Skåne. Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvec... Visa mer
*
Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du en driven ledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet. Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos oss på Peab Anläggning i nordvästra Skåne.

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Om tjänsten
Som Arbetsledare på vår anläggningsavdelning inom Drift och Underhåll har du ansvar för att leda, prioritera och genomföra våra projekt tillsammans med ditt team. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att rätt man är på rätt plats för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led.Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
• Leda dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
• Planera, kalkylera och leda projekten från början till slut
• Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt.
• Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
• Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn

Vår anläggningsavdelning hanterar allt från mindre underhållsarbeten till medelstora projekt. Denna avdelning ansvarar även för våra maskinella resurser, beredskap samt vinterväghållning. Vi ser det därför som meriterande om man har tidigare erfarenhet inom:
• Vinterväghållning
• Vinterberedskap
• Året runt beredskap
• Transportledning

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Helsingborg med omnejd blir ditt geografiska arbetsområde

Vi söker dig som
Kravprofil
För rollen krävs att du har minst tre års dokumenterad erfarenhet i en ledande roll inom branschen. Oavsett bakgrund är ledarskap och kundrelationer naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Du har god datorvana och B-körkort. Du hanterar det svenska språket obehindrat både i tal och skrift.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi ser att du är en ledare som är självgående och trivs med att leda samt utveckla och motivera dina medarbetare men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Du agerar på ett förtroendegivande, lugnt och stabilt sätt och kan skapa en god relation till kunden, dina kollegor och medarbetare. Du är självgående och handlingskraftig och duktig på att organisera och strukturera arbetet. Du har ett gott omdöme och är trygg i hur du ska göra korrekta prioriteringar i vardagen men även i pressade situationer.

Tillsammans med dina kollegor kommer ni tillsammans att bidra till företagets framgång samt till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig tillämpning. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Telia på Kreta

Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta! Om tjänsten Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässigt.... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta!
Om tjänsten
Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässigt.


Arbetsbeskrivning
Som kundtjänstmedarbetare hos Telia så är du företagets ansikte och röst utåt. Arbetsuppgifterna består av att via inkommande samtal stötta kunden i frågor och och bistå med information. Dessa ärenden berör oftast kundens digitala tjänster så som internet, tv-abonnemang och telefoni. I grunden till dialogen finns ett trevligt kundbemötande som ska genomsyra det vardagliga arbetet. För att leverera den bästa kundupplevelsen passar man på att under samtalet kolla över kundens nuvarande lösning och om det är den bästa utifrån dennes behov eller om det finns något annat/mer man kan erbjuda.


Vi erbjuder dig:
• Betald flygbiljett och boende i Kreta
• Hjälp med allt praktiskt på plats
• 2 veckors utbildning
• Fast lön +provision +bonus
• Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
Ett minne för livet!


I detta arbete kommer du att få möjlighet till personlig utveckling, gedigen arbetslivserfarenhet och chansen att växa inom företaget!


Vi söker dig dom
Saknar du värmen och solen? Vill du lära känna likasinnade kollegor? Tycker du det är kul med problemlösning? Kommer det naturligt för dig att bemöta olika sorters människor med olika behov? Har du goda kunskaper i svenska och engelska? Brinner du för service och sälj och vill ha ett heltidsjobb? Har du fyllt 18 år?


Ta chansen att jobba utomlands!


Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.
Din ansökan lämnar du via länken nedan.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Platschef med byggerfarenhet.

Ansök    Sep 16    Montico Hr Partner AB    Platschef, bygg
* Är du platschefen som med kunskap, driv och lyhördhet vill bidra i en mindre, men snabbväxande, koncern? Är du kreativ och framåtblickande med båda fötterna på marken? Det här byggföretaget har börjat sin resa framgångsrikt. Den vill, och kan, har här en möjlighet att bli en nyckelperson för den spännande framtid bolaget möter. Om tjänsten Som högst ansvarig på byggarbetsplatsen är ansvaret omfattande i den här heltidsbefattningen som platschef inom v... Visa mer
*
Är du platschefen som med kunskap, driv och lyhördhet vill bidra i en mindre, men snabbväxande, koncern?
Är du kreativ och framåtblickande med båda fötterna på marken?

Det här byggföretaget har börjat sin resa framgångsrikt. Den vill, och kan, har här en möjlighet att bli en nyckelperson för den spännande framtid bolaget möter.

Om tjänsten
Som högst ansvarig på byggarbetsplatsen är ansvaret omfattande i den här heltidsbefattningen som platschef inom verksamhetsområdet Lund-Halmstad-Ljungby-Älmhult-Hässleholm-Perstorp. I rollen kan det bli aktuellt med en förmånsbil.

Arbetsbeskrivning
Platschefen är den som har högst ansvar ute på byggarbetsplatsen, dennes befattningsbeskrivning innefattar flertalet olika arbetsmoment där hen bl.a. ansvarar över kvaliteten, ekonomin och tidsplaneringen. Platschefen ska vidta nödvändiga åtgärder för att genomföra projektet enligt företagets fastställda riktlinjer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som platschef kommer innebära:
- Att representera företaget på byggmöten etc.
- Att leda dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog.
- Att planera, administrera, kalkylera och leda projekten från början till slut.
- Att ha arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt kvalitetsansvar inom dina projekt.
- Att utveckla goda och långsiktiga kundrelationer.
- Att se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn.

Tjänsten som platschef erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Som ledare blir du en av nyckelpersonerna för bolagets fortsatta framgång.Vi söker dig som
Du har några år i rollen och vill vara en del av en växande koncern där alla räknas. Ditt ledarskap präglas av att du tycker om människor och är aktivt deltagande under byggets hela process. Du är en problemlösare av rang och det du lär dig tar du med dig hem till dina kollegor för kunskapsöverföring. Visa mindre

Arbetsledare till Drift och Underhåll

* Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du en driven ledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet. Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos oss på Peab Anläggning i nordvästra Skåne. Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvec... Visa mer
*
Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du en driven ledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet. Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos oss på Peab Anläggning i nordvästra Skåne.

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Om tjänsten
Som Arbetsledare på vår anläggningsavdelning inom Drift och Underhåll har du ansvar för att leda, prioritera och genomföra våra projekt tillsammans med ditt team. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att rätt man är på rätt plats för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led.Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
• Leda dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
• Planera, kalkylera och leda projekten från början till slut
• Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt.
• Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
• Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn

Vår anläggningsavdelning hanterar allt från mindre underhållsarbeten till medelstora projekt. Denna avdelning ansvarar även för våra maskinella resurser, beredskap samt vinterväghållning. Vi ser det därför som meriterande om man har tidigare erfarenhet inom:
• Vinterväghållning
• Vinterberedskap
• Året runt beredskap
• Transportledning

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Helsingborg med omnejd blir ditt geografiska arbetsområde

Vi söker dig som
Kravprofil
För rollen krävs att du har minst tre års dokumenterad erfarenhet i en ledande roll inom branschen. Oavsett bakgrund är ledarskap och kundrelationer naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Du har god datorvana och B-körkort. Du hanterar det svenska språket obehindrat både i tal och skrift.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi ser att du är en ledare som är självgående och trivs med att leda samt utveckla och motivera dina medarbetare men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Du agerar på ett förtroendegivande, lugnt och stabilt sätt och kan skapa en god relation till kunden, dina kollegor och medarbetare. Du är självgående och handlingskraftig och duktig på att organisera och strukturera arbetet. Du har ett gott omdöme och är trygg i hur du ska göra korrekta prioriteringar i vardagen men även i pressade situationer.

Tillsammans med dina kollegor kommer ni tillsammans att bidra till företagets framgång samt till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig tillämpning. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Telia på Kreta

Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta! Om tjänsten Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässigt.... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta!
Om tjänsten
Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässigt.


Arbetsbeskrivning
Som kundtjänstmedarbetare hos Telia så är du företagets ansikte och röst utåt. Arbetsuppgifterna består av att via inkommande samtal stötta kunden i frågor och och bistå med information. Dessa ärenden berör oftast kundens digitala tjänster så som internet, tv-abonnemang och telefoni. I grunden till dialogen finns ett trevligt kundbemötande som ska genomsyra det vardagliga arbetet. För att leverera den bästa kundupplevelsen passar man på att under samtalet kolla över kundens nuvarande lösning och om det är den bästa utifrån dennes behov eller om det finns något annat/mer man kan erbjuda.


Vi erbjuder dig:
• Betald flygbiljett och boende i Kreta
• Hjälp med allt praktiskt på plats
• 2 veckors utbildning
• Fast lön +provision +bonus
• Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
Ett minne för livet!


I detta arbete kommer du att få möjlighet till personlig utveckling, gedigen arbetslivserfarenhet och chansen att växa inom företaget!


Vi söker dig dom
Saknar du värmen och solen? Vill du lära känna likasinnade kollegor? Tycker du det är kul med problemlösning? Kommer det naturligt för dig att bemöta olika sorters människor med olika behov? Har du goda kunskaper i svenska och engelska? Brinner du för service och sälj och vill ha ett heltidsjobb? Har du fyllt 18 år?


Ta chansen att jobba utomlands!


Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.
Din ansökan lämnar du via länken nedan.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Arbetsledare till Drift och Underhåll

* Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du en driven ledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet. Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos oss på Peab Anläggning i nordvästra Skåne. Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvec... Visa mer
*
Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du en driven ledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet. Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos oss på Peab Anläggning i nordvästra Skåne.

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Om tjänsten
Som Arbetsledare på vår anläggningsavdelning inom Drift och Underhåll har du ansvar för att leda, prioritera och genomföra våra projekt tillsammans med ditt team. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att rätt man är på rätt plats för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led.Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
• Leda dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
• Planera, kalkylera och leda projekten från början till slut
• Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt.
• Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
• Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn

Vår anläggningsavdelning hanterar allt från mindre underhållsarbeten till medelstora projekt. Denna avdelning ansvarar även för våra maskinella resurser, beredskap samt vinterväghållning. Vi ser det därför som meriterande om man har tidigare erfarenhet inom:
• Vinterväghållning
• Vinterberedskap
• Året runt beredskap
• Transportledning

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Helsingborg med omnejd blir ditt geografiska arbetsområde

Vi söker dig som
Kravprofil
För rollen krävs att du har minst tre års dokumenterad erfarenhet i en ledande roll inom branschen. Oavsett bakgrund är ledarskap och kundrelationer naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Du har god datorvana och B-körkort. Du hanterar det svenska språket obehindrat både i tal och skrift.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi ser att du är en ledare som är självgående och trivs med att leda samt utveckla och motivera dina medarbetare men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Du agerar på ett förtroendegivande, lugnt och stabilt sätt och kan skapa en god relation till kunden, dina kollegor och medarbetare. Du är självgående och handlingskraftig och duktig på att organisera och strukturera arbetet. Du har ett gott omdöme och är trygg i hur du ska göra korrekta prioriteringar i vardagen men även i pressade situationer.

Tillsammans med dina kollegor kommer ni tillsammans att bidra till företagets framgång samt till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig tillämpning. Visa mindre

Arbetsledare till Drift och Underhåll

* Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du en driven ledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet. Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos oss på Peab Anläggning i nordvästra Skåne. Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvec... Visa mer
*
Har du erfarenhet av drift och underhåll? Är du en driven ledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Drift och Underhåll till det självklara valet. Då ska du söka tjänsten som Arbetsledare hos oss på Peab Anläggning i nordvästra Skåne.

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Om tjänsten
Som Arbetsledare på vår anläggningsavdelning inom Drift och Underhåll har du ansvar för att leda, prioritera och genomföra våra projekt tillsammans med ditt team. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att rätt man är på rätt plats för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led.Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
• Leda dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
• Planera, kalkylera och leda projekten från början till slut
• Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt.
• Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
• Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn

Vår anläggningsavdelning hanterar allt från mindre underhållsarbeten till medelstora projekt. Denna avdelning ansvarar även för våra maskinella resurser, beredskap samt vinterväghållning. Vi ser det därför som meriterande om man har tidigare erfarenhet inom:
• Vinterväghållning
• Vinterberedskap
• Året runt beredskap
• Transportledning

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Helsingborg med omnejd blir ditt geografiska arbetsområde

Vi söker dig som
Kravprofil
För rollen krävs att du har minst tre års dokumenterad erfarenhet i en ledande roll inom branschen. Oavsett bakgrund är ledarskap och kundrelationer naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Du har god datorvana och B-körkort. Du hanterar det svenska språket obehindrat både i tal och skrift.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi ser att du är en ledare som är självgående och trivs med att leda samt utveckla och motivera dina medarbetare men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Du agerar på ett förtroendegivande, lugnt och stabilt sätt och kan skapa en god relation till kunden, dina kollegor och medarbetare. Du är självgående och handlingskraftig och duktig på att organisera och strukturera arbetet. Du har ett gott omdöme och är trygg i hur du ska göra korrekta prioriteringar i vardagen men även i pressade situationer.

Tillsammans med dina kollegor kommer ni tillsammans att bidra till företagets framgång samt till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig tillämpning. Visa mindre