Lediga jobb Audio Pro AB i Helsingborg

Se alla lediga jobb från Audio Pro AB i Helsingborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Helsingborg som finns inom det yrket.

Webmaster/ Administratör

Ansök    Nov 15    Audio Pro AB    Webbansvarig/Webbstrateg
Audio Pro AB utvecklar / designar smarta högtalare för Konsumentmarknaden & B2B. Audio Pro finns i 55 marknader och har lager i Sverige, USA & Kina. Vi söker nu en prestigelös Webmaster / administratör med ansvar att leda vårt websälj. Den vi söker ska vara självgående trivas i en entreprenörsdriven organisation där man ser möjligheter. Erfarenhet av internationell försäljning är ett krav. Erfarenhet av Woocom, Worldpress, betalnings plattformar, MS offi... Visa mer
Audio Pro AB utvecklar / designar smarta högtalare för Konsumentmarknaden & B2B.
Audio Pro finns i 55 marknader och har lager i Sverige, USA & Kina.
Vi söker nu en prestigelös Webmaster / administratör med ansvar att leda vårt websälj. Den vi söker ska vara självgående trivas i en entreprenörsdriven organisation där man ser möjligheter. Erfarenhet av internationell försäljning är ett krav.
Erfarenhet av Woocom, Worldpress, betalnings plattformar, MS office, Google analytics , sköta och optimera databaser, utskick och övrig kreativ kommunikation, utveckla och söka nya samarbeten med olika aktörer.
Erfarenhet av Zendesk, sociala plattformar, Amazon /övriga stora aktörer samt ytterligare språk utöver svenska och engelska är meriterande. Visa mindre

Produktsupport och orderadministration

Audio Pro säljer multirumhögtalare över hela världen. Vi vill alltid ha nöjda kunder och nu undrar vi om du är personen som kan hjälpa oss med detta. Vi söker nu efter en medarbetare som driver och utvecklar vår kundsupport. Tjänsten Du kommer att ansvara för vår supportverksamhet. Detta innebär att du kommer att arbeta med support och ta emot, svara på och vidarebefordra frågor från våra kunder och partners. Detta gör du via vårt webbaserade supportsyste... Visa mer
Audio Pro säljer multirumhögtalare över hela världen. Vi vill alltid ha nöjda kunder och nu undrar vi om du är personen som kan hjälpa oss med detta. Vi söker nu efter en medarbetare som driver och utvecklar vår kundsupport.
Tjänsten
Du kommer att ansvara för vår supportverksamhet. Detta innebär att du kommer att arbeta med support och ta emot, svara på och vidarebefordra frågor från våra kunder och partners. Detta gör du via vårt webbaserade supportsystem. Du kommer också att administrera order som kommer in till någon av våra e-handelsplatser runt om i världen. Dessutom kommer du att vara ansvarig för att hantera returer och reklamationer. Som ansvarig för denna verksamhet kommer du också att driva utvecklingen att förbättra och effektivisera den.
Dina egenskaper
Du måste…
Ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska (skrift och tal)
Ha ett tekniskt intresse och en allmän kunskap kring wifi-installationer
Vara en serviceinriktad problemlösare som brinner för att hjälpa kundenDet är också bra om du…
Har säljerfarenhet
Har blick för utveckling- och förbättringspotential
Kan prata inför grupp
Har körkort

Vem är du?
Vi tror att du är en tekniskt intresserad person som brinner för att hjälpa till och lösa problem. Vi tror att du kanske arbetat i butik med försäljning eller kanske rent av med kundservice. Vidare tror vi du är en öppen och social person som har lätt för att skapa kontakt med kunder. Du älskar ordning och reda, även om det ibland är fullt upp…
Ansök nu!
Känner du igen dig i vår beskrivning ovan och vill du jobba med ett framgångsrikt Helsingborgbaserat företag? Tveka inte med att ansöka nu! Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi har hittat dig. Visa mindre

Akustiskt ingenjör

Ansök    Nov 24    Audio Pro AB    Produktutvecklare
Vi söker en erfaren ingenjör med passion för akustik och ljudåtergivning. Vi behöver förstärka vår produktutveckling med en erfaren prestigelös medarbetare inom akustik / konstruktion / ljudåtergivning. Specificera och validera aktiva trådlösa högtalare, audio tuning, säkerställa och implementera programmering av system och mättningar på elektronik. Meriterande är erfarenhet av att jobba mot partners i Kina. Du är en social, positiv och lösningsorienter... Visa mer
Vi söker en erfaren ingenjör med passion för akustik och ljudåtergivning.
Vi behöver förstärka vår produktutveckling med en erfaren prestigelös medarbetare inom akustik / konstruktion / ljudåtergivning.
Specificera och validera aktiva trådlösa högtalare, audio tuning, säkerställa och implementera programmering av system och mättningar på elektronik.
Meriterande är erfarenhet av att jobba mot partners i Kina.
Du är en social, positiv och lösningsorienterad person som trivs i en entreprenörs driven verksamhet. du kan jobba självständigt och i grupp.
Resor i tjänsten kan förekomma.
Arbetsplats är Helsingborg vid Audio Pro:s huvudkontor. Visa mindre

Account manager

Ansök    Jun 8    Audio Pro AB    Account manager
Account Manager, Sverige Audio Pro Business, det professionella affärsområdet och varumärket inom Audio Pro, växer kraftigt till att bli ett av de globalt ledande varumärkena inom kommersiella ljudsystem i branscher som retail, hotell o restaurang. Detta kommer att uppnås genom att bygga upp kategorin trådlöst kommersiellt ljud, som idag växer snabbt globalt. Vi är pionjärer inom detta segment och kan idag även kalla oss marknadsledare. Audio Pro har s... Visa mer
Account Manager, Sverige

Audio Pro Business, det professionella affärsområdet och varumärket inom Audio Pro, växer kraftigt till att bli ett av de globalt ledande varumärkena inom kommersiella ljudsystem i branscher som retail, hotell o restaurang. Detta kommer att uppnås genom att bygga upp kategorin trådlöst kommersiellt ljud, som idag växer snabbt globalt. Vi är pionjärer inom detta segment och kan idag även kalla oss marknadsledare.

Audio Pro har som företag ambitionen att bli ett av världens starkaste varumärken inom trådlöst ljud där våra produkter är resultatet av mer än 43 års svensk utveckling och innovation. Konceptet Audio Pro bygger på användningen av unika teknik och kreativa lösningar tillsammans med skandinavisk design,

Vi strävar efter att skapa bästa ljudkvalitet till bästa pris. En Audio Pro produkt ska alltid vara den produkt som ger bäst resultat inom varje prissegment. Idag finns Audio Pro på mer än 50 marknader över hela världen.

Den tekniska utvecklingen går snabbt. Audio Pro, med sina 43 år av
erfarenhet av högtalardesign och ljud, har alltid haft ambitionen att skapa
högtalare med avancerade tekniska lösningar. Nyckelorden är innovation,
intuition och enkel att använda.

Produkterna från Audio Pro är avsedda att väcka och beröra dina känslor.
Där ljudet från en Audio Pro-högtalare inte bara ska höras utan också kännas.

Roll

Som vår Account Manager Sverige kommer du huvudsakligen att arbeta med försäljning i Sverige och till utvalda konton inom detaljhandel och/eller hotellbranschen.

Du är ansvarig för att sälja projekt i alla storlekar; litet, stort eller jättestort... Det spelar ingen roll. Du älskar att göra affärer på flera nivåer och du är självgående i denna miljö.

Eftersom Audio Pro Business huvudsakligen arbetar med återförsäljare kommer din roll ofta att innebära att stödja olika affärsprojekt / konton tillsammans med partners.

Att representera en ny teknisk lösning på marknaden innebär att du måste älska att stå längst fram och övertyga viktiga intressenter av den trådlösa revolutionen i branschen.

Som vår Account Manager kommer du att arbeta i en mindre flexibel organisation och ta ägande av kompletta säljprojekt från första kontakt till färdigt installerat system.

Den vi söker känner sig bekväm i en snabb, engagerande,
teknikstart-up liknande miljö och har förmågan att arbeta flexibelt
över en rad ansvarsområden. Många bollar i luften är vardag för dig.

Vi vill att du känner till Sveriges vägar. Väl. Men vill ändå lära känna dem mer ... Med det sagt; Du älskar att göra affärer! På alla nivåer och i alla storlekar. Ingenting är för stort eller för litet.

Vi tror också att du
- gillar att hugga i där det behövs
- är teknisk och händig
- tänker naturligt lösningsorienterat i de flesta situationer
- har tydligt fokus på kundernas behov och att leverera mervärde till dem. Varje gång.
- är en självstartare och självmotiverad person
- har B-körkort Visa mindre