Lediga jobb Colosseum Smile AB i Helsingborg

Se alla lediga jobb från Colosseum Smile AB i Helsingborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Helsingborg som finns inom det yrket.

Tandhygienist - Smile Helsingborg

Ansök    Mar 12    Colosseum Smile AB    Tandhygienist
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Till vår fina klinik i Helsingborg söker vi nu en tandhygienist. Här blir du ... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.

Till vår fina klinik i Helsingborg söker vi nu en tandhygienist. Här blir du en del av ett ambitiöst och välkomnande tandvårdsteam. Missa inte möjligheten att bli en del Smile!

Att arbeta som tandhygienist på Smile Tandvård

Förebyggande tandvård är en viktig del i vårt erbjudande och som tandhygienist har du en viktig roll i detta. Du arbetar med sedvanliga tandhygienistuppgifter där vi gärna ger dig frihet och stort ansvar i din roll.

På kliniken har vi regelbundet klinik- och terapimöten där du får möjlighet till gemensam diskussion och reflektion. Som tandhygienist arbetar du självständigt på rum men du samarbetar nära med de andra tandhygienisterna och kollegorna på kliniken. Som tandhygienist hos oss blir du en del av ett större nätverk av tandhygienister där vi delar kunskap och erfarenheter genom gemensamma nätverksträffar med kollegor inom hela Smile. Genom detta har du möjlighet till stor påverkan och utveckling tillsammans med dina kollegor. På Smile arbetar vi i Frenda.

Vår vision - Friska leenden i hela Sverige - tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.

Vem söker vi?

Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Vi ser att du precis som oss arbetar för att ge dina patienter bästa möjliga vård och tillhandahåller högsta möjliga servicenivå. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig, empatisk och verkar för att hela kliniken skall gå framåt. Vi tror på att ge våra medarbetare stort utrymme och ansvar, därför ser vi gärna att du är initiativrik, positiv och ödmjuk i din framförhållning.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Är legitimerad tandhygienist
- Talar & skriver god svenska
Smiles erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt bidra med ditt engagemang. Genom Smiles interna utbildningssatsning Smile at Work finns goda möjligheter till utveckling.

Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader.

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi kollektivavtal, goda villkor och förmåner.

Anställningsform och tillträde

Tillsvidareanställning på heltid eller deltid utifrån dina önskemål (75 - 100 %). Arbetstiderna är dagtid vardagar. Vi arbetar löpande med urvalet, tillsättning enligt överenskommelse.

Ansökan och frågor

Har du läst så här långt tror vi inte att du missat Smiles framåtanda, och delar du den med oss. Vi hoppas och tror då att tjänsten hos oss på Smile kan vara intressant för dig. Du ansöker till tjänsten genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan.

Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa i rollen.

Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef för kliniken Angelica Elmberg ([email protected]) alternativt ansvarig rekryterare för processen: Jessica Ivarsson: [email protected].

Vilka är Smile?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärsida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Gruppchef - Smile Helsingborg

Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer – i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Till vår klinik i Helsingborgsöker vi nu en gruppchef. Rollen somgruppchef på ... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer – i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.
Till vår klinik i Helsingborgsöker vi nu en gruppchef. Rollen somgruppchef på Smile Helsingborg är en ny roll där du tillsammans med platschefen Angelica Elmberg kommer driva vår fina klinik framåt.Missa inte möjligheten att bli en del Smile Tandvård - Sveriges största privata tandvårdskedja!
Att arbeta som gruppchef hos Smile Tandvård
I tjänsten som gruppchef har du operativt ansvar och leder det dagliga arbetet för tandsköterskor och team service på kliniken i Helsingborg.I tjänsten arbetar du även kliniskt en viss tid av din tjänst. Omfattningen av det kliniska arbetet varierar över tid och period, men kan komma att utgöra ca. 50% av din heltidstjänst. På kliniken erbjuder vibland annat tandundersökning, akuttandvård, tandblekning, tandrengöring, osynlig tandställning (Invisalign), barn- och ungdomstandvård, specialisttandvård och estetisk tandvård.
Tillsammans med platschefen planerar, leder och utvecklar du kliniken på kort och långsikt utifrån Smiles vision, mål och värdegrund. Tillsammans leder ni kliniken i arbetet mot att ständigt förbättra kundbemötande, nå budgetmål och ha ett högt medarbetarengagemang. Mycket av ditt dagliga arbete är även att se till att dina kollegor är uppdaterade på aktuell information samt att rutiner efterföljs.
Några av dina arbetsuppgifter:
Schemalägga arbetstider, planera bemanning och hantera ohälsa och frånvaro på kliniken
Leda medarbetar- och lönesamtal. Lönesättning sker i samråd med platschef
Tillsammans med platschef ansvara för rekrytering, onboarding och offboarding av medarbetare
Kvalité- och arbetsmiljöarbete
Optimera tidsbokningsplanering
Service och underhåll
Systematiskt förbättringsarbete

Vem söker vi?
Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som ledare inom Smile ser vi att du leder med ett stort engagemang, inlevelse och empati. Vi tror att starka team med en god arbetsmiljö och ett gott arbetsklimat är grunden till en välmående klinik generellt. Som gruppchef ser vi att du trivs i en miljö med koordinering, medarbetare, patient och kvalité i fokus. I rollen är det viktigt att du är ansvarstagande, prestigelös och harsamarbete som högsta prioritet.
Utöver ovan kompetenser ser vi att du innehar:
Klinisk tandvårdsbakgrund
Ledarerfarenhet genom utbildning eller tidigare ledarroll
Talar och förstår god svenska

Smiles erbjudande
Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt bidra med ditt engagemang. Genom Smiles interna utbildningssatsning Smile at Work finns goda möjligheter till utveckling.
Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader.
För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner. Vi erbjuder bland annat kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag, en förmånsportal med flertalet rabatter och erbjudanden mm.
Smile Tandvård har en stark drivkraft; att vara branschens bästa arbetsgivare. Vi är stolta över att såväl fått ta emot såväl utmärkelsen Årets Karriärföretag 2024 som Great Place To Work. Dessa utmärkelser har vi fått ta emot utifrån vårt framträdande arbete med rekrytering, Employer Branding och hur vi fokuserar på våra medarbetare under hela medarbetarlivscykeln. Hos Smile satsar på vi dessutom utbildning och utveckling som en del av vårt kompetensutvecklingsarbete då vi vet vikten av att förvalta och utveckla kompetens, för att bidra till hållbara medarbetare och team samtidigt som vi gynnar verksamhetens utveckling. Visa mindre

Tandläkare - Smile Helsingborg

Ansök    Aug 18    Colosseum Smile AB    Tandläkare
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Till vår fina klinik i Helsingborg söker vi nu en tandläkare. På kliniken bed... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.

Till vår fina klinik i Helsingborg söker vi nu en tandläkare. På kliniken bedriver vi allmäntandvård samt specialisttandvård av högsta kvalitet. Vi är en stor klinik med 28 kollegor. För oss är kvalité, patientnöjdhet och gott medarbetarskap alltid i fokus. Välkommen till oss på Smile i Helsingborg!

Att vara tandläkare hos Smile Tandvård

Som allmäntandläkare inom Smile är du specialist i oral diagnostik och ansvarar för att arbetet som utförs är patientsäkert och följer god kvalité. En viktig del i ditt arbete är att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård tillsammans med ditt tandvårdsteam. På Smiles olika kliniker kan du komma att utföra allt från vanliga undersökningar till akut tandvård och mer avancerade behandlingar.

På våra kliniker har vi regelbundet gemensamma klinik- och terapimöten där du får möjlighet till gemensam diskussion och reflektion. Genom detta har du möjlighet till stor påverkan och utveckling av din arbetsplats tillsammans med dina kollegor. Vår klinik är belägen centralt i Helsingborg, precis vid Helsingborgs central. På Smile arbetar vi i Frenda.

Vår vision - Friska leenden i hela Sverige - tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Vi är hela Sveriges tandläkare med klinker över hela landet och vi gör skillnad. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.

Smile Tandvårds ambition är att tillhandahålla högsta möjliga odontologiska kvalitet. Vårt arbete inom kvalitetsutveckling är omfattande och vi investerar i utbildning och utrustning. Smile Tandvård sysselsätter en hög andel av branschens specialister och har kliniker noga utvalda utifrån odontologisk kvalitet, värderingar och ambitioner.

Vem söker vi?

Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Vi ser att du precis som oss arbetar för att ge dina patienter bästa möjliga vård och tillhandahåller högsta möjliga servicenivå. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. Vi arbetar med modern utrustning och den senaste tekniken och som tandläkare hos oss har du möjlighet att ge den bästa kvalitativa vården till dina patienter.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Innehar svensk tandläkarlegitmation

- Talar & skriver god svenska

Smiles erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt bidra med ditt engagemang. Genom Smiles interna utbildningssatsning Smile at Work finns goda möjligheter till utveckling.

Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner.

Anställningsform och tillträde

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid (100 %). Vi arbetar löpande med urvalet, tillsättning enligt överenskommelse.

Ansökan och frågor

Har du läst så här långt tror vi inte att du missat Smiles framåtanda, och delar du den med oss. Vi hoppas och tror då att tjänsten hos oss på Smile kan vara intessant för dig.

Du ansöker till tjänsten genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta vår chef för kliniken Angelica Elmberg: [email protected] (https://karriar.smile.se/jobs/3058763-specialisttandlakare-bettfysiologi-smile-malmo-specialisttandvard/[email protected]) alternativt ansvarig rekryterare för processen: Jessica Ivarsson: [email protected].

Vilka är Smile?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärsida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandläkare - Smile Helsingborg

Ansök    Aug 15    Colosseum Smile AB    Tandläkare
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Till vår fina klinik i Helsingborg söker vi nu en tandläkare. På kliniken bed... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.

Till vår fina klinik i Helsingborg söker vi nu en tandläkare. På kliniken bedriver vi allmäntandvård samt specialisttandvård av högsta kvalitet. Vi är en stor klinik med 28 kollegor. För oss är kvalité, patientnöjdhet och gott medarbetarskap alltid i fokus. Välkommen till oss på Smile i Helsingborg!

Att vara tandläkare hos Smile Tandvård

Som allmäntandläkare inom Smile är du specialist i oral diagnostik och ansvarar för att arbetet som utförs är patientsäkert och följer god kvalité. En viktig del i ditt arbete är att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård tillsammans med ditt tandvårdsteam. På Smiles olika kliniker kan du komma att utföra allt från vanliga undersökningar till akut tandvård och mer avancerade behandlingar.

På våra kliniker har vi regelbundet gemensamma klinik- och terapimöten där du får möjlighet till gemensam diskussion och reflektion. Genom detta har du möjlighet till stor påverkan och utveckling av din arbetsplats tillsammans med dina kollegor. Vår klinik är belägen centralt i Helsingborg, precis vid Helsingborgs central. På Smile arbetar vi i Frenda.

Vår vision - Friska leenden i hela Sverige - tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Vi är hela Sveriges tandläkare med klinker över hela landet och vi gör skillnad. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.

Smile Tandvårds ambition är att tillhandahålla högsta möjliga odontologiska kvalitet. Vårt arbete inom kvalitetsutveckling är omfattande och vi investerar i utbildning och utrustning. Smile Tandvård sysselsätter en hög andel av branschens specialister och har kliniker noga utvalda utifrån odontologisk kvalitet, värderingar och ambitioner.

Vem söker vi?

Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Vi ser att du precis som oss arbetar för att ge dina patienter bästa möjliga vård och tillhandahåller högsta möjliga servicenivå. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. Vi arbetar med modern utrustning och den senaste tekniken och som tandläkare hos oss har du möjlighet att ge den bästa kvalitativa vården till dina patienter.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Innehar svensk tandläkarlegitmation

- Talar & skriver god svenska

Smiles erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt bidra med ditt engagemang. Genom Smiles interna utbildningssatsning Smile at Work finns goda möjligheter till utveckling.

Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner.

Anställningsform och tillträde

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid (100 %). Vi arbetar löpande med urvalet, tillsättning enligt överenskommelse.

Ansökan och frågor

Har du läst så här långt tror vi inte att du missat Smiles framåtanda, och delar du den med oss. Vi hoppas och tror då att tjänsten hos oss på Smile kan vara intessant för dig.

Du ansöker till tjänsten genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta vår chef för kliniken Angelica Elmberg: [email protected] (https://karriar.smile.se/jobs/3058763-specialisttandlakare-bettfysiologi-smile-malmo-specialisttandvard/[email protected]) alternativt ansvarig rekryterare för processen: Jessica Ivarsson: [email protected].

Vilka är Smile?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärsida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandhygienist till Helsingborg

Ansök    Jun 23    Colosseum Smile AB    Tandhygienist
Smiles klinik i Helsingborg, Drottninggatan 62. Vi söker nu en tandhygienist till vår klinik i centrala Helsingborg, en fin klinik med utsikt över det vackra sundet. Här bedriver vi både allmän- och specialisttandvård inom Ortodonti, Käkkirurgi, Endodonti och Paradontologi. Du kommer att vara del i ett engagerat och glatt team om 28 medarbetare som dagligen arbetar för att ge våra patienter en bra upplevelse och högkvalitativ tandvård. Kliniken är utrusta... Visa mer
Smiles klinik i Helsingborg, Drottninggatan 62.

Vi söker nu en tandhygienist till vår klinik i centrala Helsingborg, en fin klinik med utsikt över det vackra sundet. Här bedriver vi både allmän- och specialisttandvård inom Ortodonti, Käkkirurgi, Endodonti och Paradontologi. Du kommer att vara del i ett engagerat och glatt team om 28 medarbetare som dagligen arbetar för att ge våra patienter en bra upplevelse och högkvalitativ tandvård. Kliniken är utrustad med 13 behandlingsrum och ha modern utrustning samt OPG-röntgen, CBCT och digital scanner för avtryckstagning.

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning på 75-100% sysselsättningsgrad beroende på önskemål. Start enligt överenskommelse men gärna den 1 september 2022.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Förebyggande tandvård är en viktig del i vårt erbjudande och som tandhygienist har du en viktig roll i detta. Du arbetar med sedvanliga tandhygienistuppgifter men även med estetiska behandlingar såsom tandblekning. Du utför behandlingar på både barn- och vuxenpatienter och arbetar löpande med din tidbok för att säkerställa att den är optimalt bokad.

På kliniken har vi regelbundet klinik- och terapimöten där du får möjlighet till gemensam diskussion och reflektion. Som tandhygienist arbetar du självständigt på rum men du samarbetar nära med de andra tandhygienisterna på kliniken.

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Du är legitimerad tandhygienist och har gärna några års erfarenhet inom yrket. Vi använder oss av journalsystemet Frenda och det är meriterande om du har erfarenhet från det. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. 

För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som alltid har patientens behov i fokus. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Vi arbetar med modern utrustning och den senaste tekniken och som tandhygienist hos oss har du möjlighet att ge den bästa kvalitativa vården till dina patienter.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Är det dig vi söker?
Skicka då in din ansökan via vår hemsida, https://karriar.smile.se/. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 30 augusti 2022.
Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Angelica Elmberg på [email protected] eller HR ansvarig Camilla Lundberg på [email protected].

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandhygienist - Smile Helsingborg

Ansök    Maj 25    Colosseum Smile AB    Tandhygienist
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Till vår fina klinik i Helsingborg söker vi nu en tandhygienist. Här blir du ... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer - i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.

Till vår fina klinik i Helsingborg söker vi nu en tandhygienist. Här blir du en del av ett ambitiöst och välkomnande tandvårdsteam. Missa inte möjligheten att bli en del Smile!

Att arbeta som tandhygienist på Smile Tandvård

Förebyggande tandvård är en viktig del i vårt erbjudande och som tandhygienist har du en viktig roll i detta. Du arbetar med sedvanliga tandhygienistuppgifter där vi gärna ger dig frihet och stort ansvar i din roll.

På kliniken har vi regelbundet klinik- och terapimöten där du får möjlighet till gemensam diskussion och reflektion. Som tandhygienist arbetar du självständigt på rum men du samarbetar nära med de andra tandhygienisterna och kollegorna på kliniken. Som tandhygienist hos oss blir du en del av ett större nätverk av tandhygienister där vi delar kunskap och erfarenheter genom gemensamma nätverksträffar med kollegor inom hela Smile. Genom detta har du möjlighet till stor påverkan och utveckling tillsammans med dina kollegor. På Smile arbetar vi i Frenda.

Vår vision - Friska leenden i hela Sverige - tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.

Vem söker vi?

Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Vi ser att du precis som oss arbetar för att ge dina patienter bästa möjliga vård och tillhandahåller högsta möjliga servicenivå. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig, empatisk och verkar för att hela kliniken skall gå framåt. Vi tror på att ge våra medarbetare stort utrymme och ansvar, därför ser vi gärna att du är initiativrik, positiv och ödmjuk i din framförhållning.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

- Är legitimerad tandhygienist
- Talar & skriver god svenska
Smiles erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt bidra med ditt engagemang. Genom Smiles interna utbildningssatsning Smile at Work finns goda möjligheter till utveckling.

Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader.

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi kollektivavtal, goda villkor och förmåner.

Ansökan och frågor

Har du läst så här långt tror vi inte att du missat Smiles framåtanda, och delar du den med oss. Vi hoppas och tror då att tjänsten hos oss på Smile kan vara intressant för dig. Du ansöker till tjänsten genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Vi arbetar löpande med urvalet, tillsättning enligt överenskommelse.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Arbetstider är dagtider.

Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef för kliniken Angelica Elmberg ([email protected]) alternativt ansvarig rekryterare för processen: Jessica Ivarsson: [email protected].

Vilka är Smile?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärsida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandläkare till Helsingborg

Ansök    Okt 8    Colosseum Smile AB    Tandläkare
Drottninggatan 62, mittemot konserthuset ligger Smiles klinik i Helsingborg. Nu söker vi dig som är redo för nästa steg i din karriär och vill bli en del av vårt kompetenta team i Helsingborg. Vi är ett härligt gäng på 26 medarbetare som dagligen arbetar för att erbjuda våra patienter högkvalitativ tandvård och en fin upplevelse hos oss. Här bedriver vi både allmän- och specialisttandvård och arbetar utifrån kundens individuella behov. Vi har en modernt u... Visa mer
Drottninggatan 62, mittemot konserthuset ligger Smiles klinik i Helsingborg.

Nu söker vi dig som är redo för nästa steg i din karriär och vill bli en del av vårt kompetenta team i Helsingborg. Vi är ett härligt gäng på 26 medarbetare som dagligen arbetar för att erbjuda våra patienter högkvalitativ tandvård och en fin upplevelse hos oss. Här bedriver vi både allmän- och specialisttandvård och arbetar utifrån kundens individuella behov. Vi har en modernt utrustad klinik på bästa adressen i Helsingborg.

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad kan diskuteras.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som allmäntandläkare på Smile är du teamets specialist i oral diagnostik och ansvarar för att arbetet som utförs är patientsäkert och följer god kvalité. En viktig del i ditt arbete tillsammans med din tandsköterska är att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du utför allt från vanliga undersökningar till akut tandvård och mer avancerade behandlingar.

På kliniken har vi regelbundet gemensamma klinik- och terapimöten där du får möjlighet till gemensam diskussion och reflektion. Genom detta har du möjlighet till stor påverkan och utveckling av din arbetsplats tillsammans med dina kollegor.

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Du har en svensk tandläkarlegitimation och gärna några års erfarenhet inom yrket men inget krav. Vi använder oss av journalsystemet Frenda och det är meriterande om du har erfarenhet från det. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som arbetar med att ha patientens behov i fokus. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Vi söker dig som uppskattar ett gott samarbete, en vänlig arbetsplats och som är beredd att göra det lilla extra för kliniken och för dina patienter.

Låter det intressant?
Skicka då in din ansökan via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen 5 november 2021. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Angelica Elmberg på [email protected].

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 800 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt bidra med ditt engagemang.

Låter det intressant?
Skicka då in din ansökan via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen 5 november 2021. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Angelica Elmberg på [email protected].

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 800 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandsköterska till team service Helsingborg

Ansök    Aug 31    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Drottninggatan 62, mittemot konserthuset ligger Smiles klinik i Helsingborg. Nu söker vi en ny stjärna till vår reception i en roll som medarbetare i team service. Vi söker dig som är tandsköterska och vill ha en varierad roll. Vår klinik ligger centralt i Helsingborg med goda förbindelser till hela Skåne. På kliniken arbetar det idag 28 medarbetare som erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård. Anställningsform och tillträde Tillsvidareanställning ... Visa mer
Drottninggatan 62, mittemot konserthuset ligger Smiles klinik i Helsingborg.

Nu söker vi en ny stjärna till vår reception i en roll som medarbetare i team service. Vi söker dig som är tandsköterska och vill ha en varierad roll. Vår klinik ligger centralt i Helsingborg med goda förbindelser till hela Skåne. På kliniken arbetar det idag 28 medarbetare som erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård.

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse men önskvärt så snart som möjligt. Sysselsättningsgrad 100%.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som tandsköterska i team service arbetar du i vår receptionen vilket innefattar ett varierat arbete, alltid med patienten och service i fokus. Du kommer att vara patientens första och sista kontakt på kliniken och du har därmed en viktig roll för att skapa trygghet.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat administrativt arbete, kalla patienter samt se till så att alla på kliniken har de bästa förutsättningarna för att göra ett bra arbete. Vid behov ser vi gärna att du även kan hoppa in och assistera en av våra allmäntandläkare på klinik. 

Din kompetens och dina personliga egenskaper
I rollen som tandsköterska i team service ser vi gärna att du tycker om att hantera många saker samtidigt och brinner för att ge högsta kundservice. Att vara van vid journalarbete och ha hög datorvana är en stor fördel. Du är utbildad tandsköterska och har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i våra rekryteringar. För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som arbetar med att ha patientens behov i centrum. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Tillsammans på kliniken bidrar varje medarbetare till klinikens lagkänsla och goda arbetsmiljö.

Är det dig vi söker?
Skicka då in din ansökan via vår hemsida, https://karriar.smile.se/. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 25 september. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Angelica Elmberg på [email protected] eller HR BP Camilla Lundberg på [email protected]

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 800 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Ortodontiassistent till Helsingborg

Ansök    Jan 31    Colosseum Smile AB    Ortodontiassistent
Drottninggatan 62, mittemot konserthuset ligger Smiles klinik i Helsingborg. Vi söker nu en ortodontiassistent till kliniken som kommer att stötta vår Ortodontist. Vi är ett härligt och kompetent gäng på 26 medarbetare som dagligen arbetar för att erbjuda våra patienter högkvalitativ tandvård och en fin upplevelse hos oss. Här bedriver vi både allmäntandvård och specialisttandvård inom ortodonti, paradontologi och käkkirurgi. Vi har en modernt utrustad kl... Visa mer
Drottninggatan 62, mittemot konserthuset ligger Smiles klinik i Helsingborg.

Vi söker nu en ortodontiassistent till kliniken som kommer att stötta vår Ortodontist. Vi är ett härligt och kompetent gäng på 26 medarbetare som dagligen arbetar för att erbjuda våra patienter högkvalitativ tandvård och en fin upplevelse hos oss. Här bedriver vi både allmäntandvård och specialisttandvård inom ortodonti, paradontologi och käkkirurgi. Vi har en modernt utrustad klinik på bästa adressen i Helsingborg.

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med sedvanliga ortodontiassistentuppgifter inkluderande bland annat patientarbete och assistans. Du kommer att arbeta med både barn- och vuxenpatienter.

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Du är utbildad ortodontiassistent och har några års erfarenhet inom yrket. Du är van att assistera ortodontister och vi ser gärna att du är självgående i din yrkesroll. Vi använder oss av journalsystemet Edward, medan tidsbokning och betalning sker i Frenda och det är meriterande om du har erfarenhet från någon utav dessa system. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift.

Vi söker dig som är glad och positiv och alltid har patientens behov i fokus. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Tillsammans på kliniken bidrar varje medarbetare till klinikens lagkänsla och goda arbetsmiljö.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med både erfarna och mer juniora kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Är det dig vi söker?
Roligt! Skicka då in din ansökan enkelt via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 25 februari 2022.

Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Angelica Elmberg på [email protected].

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandläkare till Helsingborg

Ansök    Jul 1    Colosseum Smile AB    Tandläkare
Drottninggatan 62, mittemot konserthuset ligger Smiles klinik i Helsingborg. Nu söker vi dig som är redo för nästa steg i din karriär och vill bli en del av vårt kompetenta team i Helsingborg. Vi är 26 medarbetare som dagligen arbetar för att erbjuda våra patienter högkvalitativ tandvård. Här bedriver vi både allmän- och specialisttandvård och arbetar utifrån kundens individuella behov. Vi har en modernt utrustad klinik. Anställningsform och tillträde Ti... Visa mer
Drottninggatan 62, mittemot konserthuset ligger Smiles klinik i Helsingborg.

Nu söker vi dig som är redo för nästa steg i din karriär och vill bli en del av vårt kompetenta team i Helsingborg. Vi är 26 medarbetare som dagligen arbetar för att erbjuda våra patienter högkvalitativ tandvård. Här bedriver vi både allmän- och specialisttandvård och arbetar utifrån kundens individuella behov. Vi har en modernt utrustad klinik.

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som allmäntandläkare inom Smile är du teamets specialist i oral diagnostik och ansvarar för att arbetet som utförs är patientsäkert och följer god kvalité. En viktig del i ditt arbete tillsammans med din tandsköterska är att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du utför allt från vanliga undersökningar till akut tandvård och mer avancerade behandlingar. 

På kliniken har vi regelbundet gemensamma klinik- och terapimöten där du får möjlighet till gemensam diskussion och reflektion. Genom detta har du möjlighet till stor påverkan och utveckling av din arbetsplats tillsammans med dina kollegor.

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Du har en svensk tandläkarlegitimation och gärna några års erfarenhet inom yrket. Vi använder oss av journalsystemet Frenda och det är meriterande om du har erfarenhet från det. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som arbetar med att ha patientens behov i fokus. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Vi söker dig som är driven, ambitiös och beredd att göra det lilla extra för kliniken och för dina patienter.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt bidra med ditt engagemang.

Låter det intressant?
Skicka då in din ansökan via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen 17 augusti 2021. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Angelica Elmberg på [email protected].

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 800 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandläkare till Helsingborg

Ansök    Nov 18    Colosseum Smile AB    Tandläkare
Placeringsort Drottninggatan 62, mittemot konserthuset ligger Smiles klinik i Helsingborg. Nu söker vi dig som är redo för nästa steg i din karriär och vill bli en del av vårt drivna och kompetenta team i Helsingborg. Vi är 26 medarbetare som dagligen arbetar för att erbjuda våra patienter högkvalitativ tandvård. Här bedriver vi både allmän- och specialisttandvård och arbetar utifrån kundens individuella behov. Vi har en modernt utrustad klinik. Anställn... Visa mer
Placeringsort
Drottninggatan 62, mittemot konserthuset ligger Smiles klinik i Helsingborg.

Nu söker vi dig som är redo för nästa steg i din karriär och vill bli en del av vårt drivna och kompetenta team i Helsingborg. Vi är 26 medarbetare som dagligen arbetar för att erbjuda våra patienter högkvalitativ tandvård. Här bedriver vi både allmän- och specialisttandvård och arbetar utifrån kundens individuella behov. Vi har en modernt utrustad klinik.

Anställningsform
Tillsvidareanställning på heltid/deltid, 80–100% utifrån rätt persons önskemål.

Tillträde
Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som allmäntandläkare på Smile leder du ett tandvårdsteam. Din uppgift blir att ansvara för det odontologiska arbetet och utvecklingen av teamet. Vid din sida har du en tandsköterska som ansvarar för att säkerställa att kvalitetsrutiner följs och att arbetet fortlöper som det ska. Som allmäntandläkare hos oss ger du vård till både vuxen- och barnpatienter.

Din kompetens och personliga egenskaper
Du har svensk tandläkarlegitimation och vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet från journalsystemet Frenda. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. Det är meriterande om du har kunskap och/eller intresse av estetisk tandvård.

Du är trygg i din roll som tandläkare, väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering och utför behandlingar på såväl vuxna som barn. För oss är det viktigt att du är servicefokuserad och ger ett lugnt och förtroendeingivande intryck samt har ett stort engagemang för dina patienter. Vidare har du ett högt kvalitétstänk och är prestigelös i ditt arbete.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata aktör inom tandvård är det viktigt för oss att vara lyhörda för våra medarbetares tankar och idéer om hur vi tillsammans kan utveckla tandvården. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och vi erbjuder personlig utveckling och vidareutbildning. På Smile får du ta del av ett närverk inom allmäntandvård och specialisttandvård och vi har kliniker från Kiruna i norr till Trelleborg i syd.

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande europeisk tandvårdskedja som finns i åtta länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Vi på Smile strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar; Passion, People, Entrepreneurship, Continuous Improvment, Simplicity, Collaboration.

Låter det här som nästa steg i din karriär?
Vad roligt! Söker gör du via vår hemsida, www.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 10 januari 2021. Vänta därför inte med din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Angelica Elmberg på [email protected] eller HR Business Partner Camilla Lundberg på [email protected].

Följ oss gärna på våra sociala medier, du hittar hos på Instagram, LinkedIn och Facebook Visa mindre

Tandläkare till Helsingborg

Ansök    Maj 24    Colosseum Smile AB    Tandläkare
Drottninggatan 62, mittemot konserthuset ligger Smiles klinik i Helsingborg. Nu söker vi dig som är redo för nästa steg i din karriär och vill bli en del av vårt kompetenta team i Helsingborg. Vi är 26 medarbetare som dagligen arbetar för att erbjuda våra patienter högkvalitativ tandvård. Här bedriver vi både allmän- och specialisttandvård och arbetar utifrån kundens individuella behov. Vi har en modernt utrustad klinik. Anställningsform och tillträde Ti... Visa mer
Drottninggatan 62, mittemot konserthuset ligger Smiles klinik i Helsingborg.

Nu söker vi dig som är redo för nästa steg i din karriär och vill bli en del av vårt kompetenta team i Helsingborg. Vi är 26 medarbetare som dagligen arbetar för att erbjuda våra patienter högkvalitativ tandvård. Här bedriver vi både allmän- och specialisttandvård och arbetar utifrån kundens individuella behov. Vi har en modernt utrustad klinik.

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som allmäntandläkare inom Smile är du teamets specialist i oral diagnostik och ansvarar för att arbetet som utförs är patientsäkert och följer god kvalité. En viktig del i ditt arbete tillsammans med din tandsköterska är att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du utför allt från vanliga undersökningar till akut tandvård och mer avancerade behandlingar. 

På kliniken har vi regelbundet gemensamma klinik- och terapimöten där du får möjlighet till gemensam diskussion och reflektion. Genom detta har du möjlighet till stor påverkan och utveckling av din arbetsplats tillsammans med dina kollegor.

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Du har en svensk tandläkarlegitimation och gärna några års erfarenhet inom yrket. Vi använder oss av journalsystemet Frenda och det är meriterande om du har erfarenhet från det. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som arbetar med att ha patientens behov i fokus. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Vi söker dig som är driven, ambitiös och beredd att göra det lilla extra för kliniken och för dina patienter.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt bidra med ditt engagemang.

Låter det intressant?
Skicka då in din ansökan via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen 25 juni 2021. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Angelica Elmberg på [email protected].

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 800 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Ortodontist till Helsingborg

Placeringsort Smiles klinik i Helsingborg, Drottninggatan 62 Vi söker nu en ortodontist till vår fina Smile klinik i centrala Helsingborg som bedriver både allmän- och specialisttandvård. På vår klinik är vi ca 30 anställda och du kommer få möjlighet att arbeta i nyrenoverade lokaler med modern teknik. På vår ortodontiavdelning arbetar ett väletablerad och härligt team som består av en ortodontist och 2 ortodontiassistanser med många års erfarenhet inom... Visa mer
Placeringsort
Smiles klinik i Helsingborg, Drottninggatan 62

Vi söker nu en ortodontist till vår fina Smile klinik i centrala Helsingborg som bedriver både allmän- och specialisttandvård. På vår klinik är vi ca 30 anställda och du kommer få möjlighet att arbeta i nyrenoverade lokaler med modern teknik.

På vår ortodontiavdelning arbetar ett väletablerad och härligt team som består av en ortodontist och 2 ortodontiassistanser med många års erfarenhet inom ortodonti. Vi är ett positivt team som stöttar upp och hjälper varandra i det dagliga arbetet där alla tar ett stort ansvar för att det ska fungera väl.

Är du Smile Helsingborgs nya ortodontist?

Anställningsform

Tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter

Inom Smile arbetar det idag flera erfarna och duktiga ortodontister. Du kommer att vara en del av detta nätverk samt vara med och delta i ortodontisternas gemensamma terapimöte.

Ansvarsområden


• Delta i klinikernas multidisciplinära patientarbete.
• Du är ansvarig för remissprioritering.
• Ortodonti specialistvård.

Din kompetens och personliga egenskaper

Du är utbildad ortodontist. 

Du är trygg i din roll som tandläkare, väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är dessutom flexibel och har ett stort engagemang för dina patienter. För oss är det viktigt att du är servicefokuserad och ger ett lugnt och förtroendeingivande intryck för att ge bästa möjliga vård gentemot våra patienter. Du har dessutom ett stort driv och intresse av att utveckla såväl dig själv som medarbetare och vår verksamhet.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?

Som Sveriges största privata aktör inom tandvård är det viktigt för oss att vara lyhörda för våra medarbetares tankar och idéer om hur vi tillsammans kan utveckla tandvården. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och vi erbjuder personlig utveckling och vidareutbildning. På Smile får du ta del av ett nätverk inom allmäntandvård och specialisttandvård och vi har kliniker från Kiruna i norr till Trelleborg i syd.

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande pan-europeisk tandvårdskedja som finns i 8 länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Vi på Smile strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar; Passion, People, Entrepreneurship, Continuous Improvement, Simplicity & Collaboration. 

Intresserad?

Roligt! Söker gör du via vår hemsida, www.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 16 augusti. Då det är semestertider kan återkoppling dröja något, vi hoppas du har överseende med detta.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta platschef Angelica Elmberg, [email protected].  

Följ oss gärna på våra sociala medier, du hittar hos på Instagram, LinkedIn och Facebook.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Tandläkare till Helsingborg

Ansök    Sep 2    Colosseum Smile AB    Tandläkare
Placeringsort Drottninggatan 62, mittemot konserthuset ligger Smiles klinik i Helsingborg. Vi söker en tandläkare på heltid till vår moderna klinik belägen på bästa adressen i Helsingborg. Här bedriver vi både allmän- och specialisttandvård i ett team om sammanlagt 26 engagerade medarbetare. Vi arbetar dagligen för att leverera högklassig tandvård till alla våra patienter och arbetar för ”livets alla leenden”. Anställningsform Tillsvidareanställning p... Visa mer
Placeringsort
Drottninggatan 62, mittemot konserthuset ligger Smiles klinik i Helsingborg.

Vi söker en tandläkare på heltid till vår moderna klinik belägen på bästa adressen i Helsingborg. Här bedriver vi både allmän- och specialisttandvård i ett team om sammanlagt 26 engagerade medarbetare. Vi arbetar dagligen för att leverera högklassig tandvård till alla våra patienter och arbetar för ”livets alla leenden”.

Anställningsform
Tillsvidareanställning på heltid, som inleds med 6 månaders provanställning.

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse, med hänsyn till uppsägningstid.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som allmäntandläkare på Smile leder du ett tandvårdsteam. Din uppgift blir att ansvara för det odontologiska arbetet och utvecklingen av teamet. Vid din sida har du en tandsköterska som ansvarar för att säkerställa att kvalitetsrutiner följs och att arbetet fortlöper som det ska. Som allmäntandläkare hos oss ger du vård till både vuxen- och barnpatienter.

Din kompetens och personliga egenskaper
Du är utbildad tandläkare och vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet från journalsystemet Opus. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. Vidare ser vi gärna att du har ett driv och intresse i att utveckla dig själv såväl som medarbetare och vår verksamhet.

Du är trygg i din roll som tandläkare, väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering och utför behandlingar på såväl vuxna som barn. För oss är det viktigt att du är servicefokuserad och ger ett lugnt och förtroendeingivande intryck samt har ett stort engagemang för dina patienter. Vidare har du ett högt kvalitétstänk och är prestigelös i ditt arbete.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata aktör inom tandvård är det viktigt för oss att vara lyhörda för våra medarbetares tankar och idéer om hur vi tillsammans kan utveckla tandvården. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och vi erbjuder personlig utveckling och vidareutbildning. På Smile får du ta del av ett närverk inom allmäntandvård och specialisttandvård och vi har kliniker från Kiruna i norr till Trelleborg i syd.

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande europeisk tandvårdskedja som finns i åtta länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Vi på Smile strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar; Passion, People, Entrepreneurship, Continuous Improvment, Simplicity, Collaboration. 

Låter det här som nästa steg i din karriär?
Vad roligt! Söker gör du via vår hemsida, www.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 29 september. Vänta därför inte med din ansökan. 

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Angelica Elmberg på [email protected] eller HR Business Partner Camilla Lundberg på [email protected].

Följ oss gärna på våra sociala medier, du hittar hos på Instagram, LinkedIn och Facebook Visa mindre

Tandsköterska till Helsingborg

Ansök    Nov 18    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Placeringsort Drottninggatan 62, mittemot konserthuset ligger Smiles klinik i Helsingborg. Smile Helsingborg växer och söker nu en till tandsköterska till vår fina, moderna klinik centralt belägen. Här bedriver vi både allmän- och specialisttandvård och arbetar utifrån kundens individuella behov. Vi är ett engagerat team på 26 medarbetare och vi söker nu dig som är redo att ta nästa kliv i din karriär! Anställningsform Tillsvidareanställning på heltid/de... Visa mer
Placeringsort
Drottninggatan 62, mittemot konserthuset ligger Smiles klinik i Helsingborg.

Smile Helsingborg växer och söker nu en till tandsköterska till vår fina, moderna klinik centralt belägen. Här bedriver vi både allmän- och specialisttandvård och arbetar utifrån kundens individuella behov. Vi är ett engagerat team på 26 medarbetare och vi söker nu dig som är redo att ta nästa kliv i din karriär!

Anställningsform
Tillsvidareanställning på heltid/deltid, 80–100% utifrån rätt persons önskemål.

Tillträde
Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. Du blir en viktig del i den administrativa och informativa delen av terapiplaneringen, givetvis tillsammans med tandläkare och hygienister.

Din kompetens och personliga egenskaper
Du är utbildad tandsköterska och har gärna några års yrkeserfarenhet. Du är van att assistera allmäntandläkare och är självgående i din yrkesroll. Det är meriterande om du har erfarenhet av att assistera specialisttandläkare men inget krav. God erfarenhet av journalsystemet Frenda är också meriterande samt erfarenhet eller intresse av estetisk tandvård.

Som person är du glad, positiv och samarbetsvillig. Du är dessutom flexibel och har ett stort engagemang för dina patienter. För oss är det viktigt att du är servicefokuserad och ger ett lugnt och förtroendeingivande intryck.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata aktör inom tandvård är det viktigt för oss att vara lyhörda för våra medarbetares tankar och idéer om hur vi tillsammans kan utveckla tandvården. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och vi erbjuder personlig utveckling och vidareutbildning. På Smile får du ta del av ett nätverk inom allmäntandvård och specialisttandvård och vi har kliniker från Kiruna i norr till Trelleborg i syd.

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande europeisk tandvårdskedja som finns i 8 länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Vi på Smile strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar; Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Intresserad?
Roligt! Söker gör du via vår hemsida, www.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 21 december 2020. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Regionchef Sara Magnusson på [email protected] eller HR BP Camilla Lundberg på [email protected].

Följ oss gärna på våra sociala medier, du hittar hos på Instagram, LinkedIn och Facebook.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Smile Helsingborg söker Tandsköterska

Ansök    Nov 29    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Placeringsort  Smiles klinik i Helsingborg, Drottninggatan 62. Vi söker nu en tandsköterska till vår klinik i centrala Helsingborg, en fin klinik med utsikt över det vackra sundet. Här bedriver vi både allmän- och specialisttandvård inom Ortodonti, Käkkirurgi, Endodonti och Paradontologi. Du kommer att vara del i ett engagerat och glatt team om 28 medarbetare som dagligen arbetar för att ge våra patienter en bra upplevelse och högkvalitativ tandvård, där... Visa mer
Placeringsort 
Smiles klinik i Helsingborg, Drottninggatan 62.

Vi söker nu en tandsköterska till vår klinik i centrala Helsingborg, en fin klinik med utsikt över det vackra sundet. Här bedriver vi både allmän- och specialisttandvård inom Ortodonti, Käkkirurgi, Endodonti och Paradontologi. Du kommer att vara del i ett engagerat och glatt team om 28 medarbetare som dagligen arbetar för att ge våra patienter en bra upplevelse och högkvalitativ tandvård, där vi arbetar för ”livets alla leenden”. Kliniken är utrustad med 13 behandlingsrum och ha modern utrustning samt OPG-röntgen, CBCT och digital scanner för avtryckstagning.

Anställningsform  
Tillsvidareanställning på 80-100%, som inleds med en provanställning.

Tillträde  
Omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Ett urval av dina arbetsuppgifter 
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs, där ni arbetar med både vuxen- och barnpatienter. Vidare har du ett nära samarbete med de andra tandsköterskorna på klinikerna. Vi stävar efter att arbeta delegerat.

Din kompetens och personliga egenskaper 
Du är utbildad tandsköterska och meriterande är om du har erfarenhet från yrket. Som person är du flexibel, ansvarstagande och har en positiv inställning. Vidare är du samarbetsvillig och har ett stort engagemang för patienterna och lätt för att skapa goda relationer. För oss är det viktigt att du är servicefokuserad och ger ett lugnt och förtroendeingivande intryck. Du har också ett stort driv och intresse av att utveckla dig själv såväl som medarbetare och vår verksamhet. Vidare har du mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. Meriterande är om du har arbetet i journalsystemet Opus tidigare.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi? 
Som Sveriges största privata aktör inom tandvård är det viktigt för oss att vara lyhörda för våra medarbetares tankar och idéer om hur vi tillsammans kan utveckla tandvården. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och vi erbjuder personlig utveckling och vidareutbildning. På Smile får du ta del av ett nätverk inom allmäntandvård och specialisttandvård och vi har kliniker från Kiruna i norr till Trelleborg i syd. 

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande europeisk tandvårdskedja som finns i 7 länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Vi på Smile strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar; Passion, People, Entrepreneurship, Continuous Improvment, Simplicity, Collaboration.? 

Låter det här som en intressant roll för dig?
Roligt! Söker gör du via vår hemsida, www.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 31 december. Vänta därför inte med din ansökan. 
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Anamika Nilsson, [email protected] eller HR Business Partner Amanda Fehrm, [email protected].

Följ oss gärna på våra sociala medier, du hittar hos på Instagram, LinkedIn och Facebook. 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Smile Helsingborg söker Ortodontist

Placeringsort  Smiles klinik i Helsingborg, Drottninggatan 62 Vi söker nu en ortodontist till vår fina Smile klinik i centrala Helsingborg som bedriver både allmän- och specialisttandvård. På vår klinik är vi ca 30 anställda och du kommer få möjlighet att arbeta i nyrenoverade lokaler med modern teknik. På vår ortodontiavdelning arbetar ett väletablerad och härligt team som består av en ortodontist och 2 ortodontiassistanser med många års erfarenhet ino... Visa mer
Placeringsort 
Smiles klinik i Helsingborg, Drottninggatan 62

Vi söker nu en ortodontist till vår fina Smile klinik i centrala Helsingborg som bedriver både allmän- och specialisttandvård. På vår klinik är vi ca 30 anställda och du kommer få möjlighet att arbeta i nyrenoverade lokaler med modern teknik.

På vår ortodontiavdelning arbetar ett väletablerad och härligt team som består av en ortodontist och 2 ortodontiassistanser med många års erfarenhet inom ortodonti. Vi är ett positivt team som stöttar upp och hjälper varandra i det dagliga arbetet där alla tar ett stort ansvar för att det ska fungera väl.

Är du Smile Helsingborgs nya ortodontist?

Anställningsform

Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.

Tillträde

Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.

Ett urval av dina arbetsuppgifter

Inom Smile arbetar det idag flera erfarna och duktiga ortodontister. Du kommer att vara en del av detta nätverk samt vara med och delta i ortodontisternas gemensamma terapimöte.

Ansvarsområden


• Delta i klinikernas multidisciplinära patientarbete.
• Du är ansvarig för remissprioritering.
• Ortodonti specialistvård.

Dina kompetenser och personliga egenskaper 

Du är utbildad ortodontist.

Som person har du ett stort engagemang för ditt arbete och dina patienter. Du ser möjligheter i att vara en del av vår specialistavdelning och är mån om att bidra med din kompetens. Du är en positiv person som har lätt för att samarbeta med andra. Det är också viktigt för oss att du känner att du utvecklas och kan vara med att påverka ditt arbete. Vi förväntar oss också att du är trygg och förtroendeingivande i mötet med kollegor och patienter.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?

Som Sveriges största privata aktör inom tandvård är det viktigt för oss att vara lyhörda för våra medarbetares tankar och idéer om hur vi tillsammans kan utveckla tandvården. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och vi erbjuder personlig utveckling och vidareutbildning. På Smile får du ta del av ett närverk inom allmäntandvård och specialisttandvård och vi har kliniker från Kiruna i norr till Trelleborg i syd.

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande pan-europeisk tandvårdskedja som finns i 8 länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården mer bekväm, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Vi på Smile strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar; Passion, People, Entrepreneurship, Continuous Improvement, Simplicity & Collaboration. 

Intresserad?

Roligt! Söker gör du via vår hemsida, www.smile.se, skicka med ditt cv och ett personligt brev. Senast den 31 augusti. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta platschef Anamika Nilsson på [email protected] eller HR BP Camilla Lundberg, [email protected].

Följ oss gärna på våra sociala medier, du hittar hos på Instagram, LinkedIn och Facebook.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre