Lediga jobb Filborna Holding AB i Helsingborg

Se alla lediga jobb från Filborna Holding AB i Helsingborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Helsingborg som finns inom det yrket.

Medicinsk sekreterare till Helsingborgs Vårdcentral

Om jobbet Helsingborgs Vårdcentral är en privat vårdcentral med start 2015. Vi har ett nära samarbete med Helsingborgs BVC och Barnmorskemottagning. Vi driver även Filial Viken, Helsingborgs vårdcentral. Vi ingår i hälsovalet och är en del av Region Skåne. Helsingborgs Vårdcentral är en trivsam och välfungerande arbetsplats med runt 40 fantastiska medarbetare. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveckla och... Visa mer
Om jobbet
Helsingborgs Vårdcentral är en privat vårdcentral med start 2015. Vi har ett nära samarbete med Helsingborgs BVC och Barnmorskemottagning. Vi driver även Filial Viken, Helsingborgs vårdcentral. Vi ingår i hälsovalet och är en del av Region Skåne.
Helsingborgs Vårdcentral är en trivsam och välfungerande arbetsplats med runt 40 fantastiska medarbetare. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveckla och förbättra verksamheten. För oss är kvalitet och service en självklarhet.
Vi är HBTQ-diplomerade och betjänar ca 8800 listade patienter. Förutom Familjeläkarmottagning har vi tillexempel diabetesmottagning, astma/KOL mottagning, hjärtmottagning, asylmottagning, KBT, fysioterapi och arbetsterapi.
Vi är belägna i ett mångkulturellt område där du dagligen kommer möta patienter som kommer från olika delar av världen är i olika åldrar med olika sorters problematik.
ARBETSUPPGIFTER
Är du intresserad av vad primärvården har att erbjuda dig som medicinsk sekreterare? Vill du ta nästa steg inom yrket och letar efter en stimulerade vardag med möjligheter att utveckla dig själv? Då kan du vara den vi söker. Vi har nu möjlighet att välkomna en ny kollega till vårt team här på Helsingborgs Vårdcentral.
I rollen som medicinsk sekreterare hos oss får du ett viktigt och omväxlande arbete. Du kommer att arbeta med vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter så som journalhantering i PMO, telefon-, remiss- och posthantering samt visst receptionsarbete. Du kommer även att ha egna ansvarsområden som formas individuellt efter din kompetens, ditt intresse och verksamhetens behov. I vårt arbete använder vi oss av systemen PMO, Pasis och MedSpeech och några medarbetare arbetar med taligenkänning (TIK).
Vi som arbetar här värdesätter vårt fina samarbete som skapar en god arbetsmiljö och patientsäker vård. Hos oss erbjuds du ett stimulerande arbete i en varm och välkomnande arbetsmiljö!
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har slutförd utbildning inom hälso- och sjukvårdsadministration (KY 80p/YH 400p) alternativt annan läkarsekreterarutbildning. Vidare har du goda kunskaper inom medicinsk terminologi och i svenska språket i såväl tal som skrift. Tidigare arbetslivserfarenhet från primärvård är meriterande, likaså kunskaper i PMO och kunskap inom IT.
Som person är du lyhörd, serviceinriktad, flexibel och noggrann. I vår vardag uppstår ofta förändringar och det är viktigt att kunna förhålla sig till dessa samt prioritera mellan olika arbetsuppgifter när tempot varierar. Det är viktigt att du har förmågan att behålla lugnet även i stressiga situationer. Du som söker ser värdet av ett välfungerande samarbete och bidrar själv till detta genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter.
Samarbete och teamarbete över yrkeskategorierna är också en självklarhet för oss och därför är det viktigt att du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. För oss är det viktigt med ett gott bemötande gentemot såväl patienter som kollegor, likaså att du tillsammans med oss vill påverka och utveckla vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Rekrytering och intervjuer görs fortlöpande. Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig! Visa mindre

Distriktssköterska/Barnsjuksköterska till Helsingborgs BVC

Vi på Helsingborgs Barnavårdscentral/Familjecentral söker Dig Distriktssköterska/Barnsjuksköterska kollega till vårt härliga team. Är du den vi söker? Helsingborgs BVC består av barnavårdscentral/familjecentral och en barnmorskemottagning. Vi har även nära samarbete med Helsingborgs VC. Helsingborgs BVC är en trivsam och välfungerande arbetsplats med fantastiska medarbetare. Många familjer väljer att komma till oss vilket resulterar i en ständigt utvecklin... Visa mer
Vi på Helsingborgs Barnavårdscentral/Familjecentral söker Dig Distriktssköterska/Barnsjuksköterska kollega till vårt härliga team. Är du den vi söker?
Helsingborgs BVC består av barnavårdscentral/familjecentral och en barnmorskemottagning. Vi har även nära samarbete med Helsingborgs VC.
Helsingborgs BVC är en trivsam och välfungerande arbetsplats med fantastiska medarbetare. Många familjer väljer att komma till oss vilket resulterar i en ständigt utvecklingsarbete. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveckla och förbättra verksamheten. Tex arbetar vi nu med Växa tryggt projektet. För oss är kvalitet och service en självklarhet.
Vi ingår i hälsovalet och är en del av Region Skåne
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, är flexibel, med intresse för sedvanliga barnavårdscentralsuppgifter samt erfarenhet eller intresse för familjecentralssamverkan.
Du är en utbildad Leg Distriktssköterska/ Barnsjuksköterska
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi önskar att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann person som kan arbeta självständigt men som också har en god samarbetsförmåga. Du ska trivas i din yrkesroll, vara engagerad och bidra till ett gott arbetsklimat.
Är det Dig vi söker? Visa mindre

Barnmorska till Familjecentralen Högaborg/Helsingborgs Barnmorskemottagning

Helsingborgs Barnmorskemottagning består av barnmorskemottagning, barnavårdscentral och en familjecentral. Vi har även nära samarbete med Helsingborgs VC. Vi ser gärna att du har ett stort intresse av att vara delaktig i att utveckla verksamheten, samt att du är ansvarstagande och engagerad. Tjänsten gäller tillsvidare. Helsingborgs Barnmorskemottagning/ Familjecentral är en trivsam och välfungerande arbetsplats med fantastiska medarbetare. Vi värdesätter ... Visa mer
Helsingborgs Barnmorskemottagning består av barnmorskemottagning, barnavårdscentral och en familjecentral. Vi har även nära samarbete med Helsingborgs VC.
Vi ser gärna att du har ett stort intresse av att vara delaktig i att utveckla verksamheten, samt att du är ansvarstagande och engagerad.
Tjänsten gäller tillsvidare.
Helsingborgs Barnmorskemottagning/ Familjecentral är en trivsam och välfungerande arbetsplats med fantastiska medarbetare. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveckla och förbättra verksamheten. För oss är kvalitet och service en självklarhet.
Vi ingår i hälso-valet och är en del av Region Skåne Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, flexibel och med intresse för sedvanliga barnmorskeuppgifter på en barnmorskemottagning och familjecentral. Vår enhet arbetar också med Växa tryggt vilket innebär att du som barnmorska även följer med på första hembesöket tillsammans med BVC sköterskan.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi önskar att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann person som kan arbeta självständigt men som också har en god samarbetsförmåga.
Rekrytering sker fortlöpande. Vi på Helsingborgs Barnmorskemottagning har fått möjlighet att rekrytera en ny härlig Barnmorskekollega till vårt team. Är Du den vi söker?


Legitimerad Barnmorska. Du ska trivas i din yrkesroll, vara engagerad och bidra till ett gott arbetsklimat. Visa mindre

Sjuksköterska till Helsingborgs och Oceanhamnens Vårdcentral

Helsingborgs Vårdcentral är en privat vårdcentral med start 2015. Vi har ett nära samarbete med Helsingborgs BVC och Barnmorskemottagning. Vi driver även Filial Viken på Apelvägen 7 i Viken. Den 1 juni öppnar vi upp för en helt ny enhet. Oceanhamnens Vårdcentral. Helsingborgs Vårdcentral är en trivsam och välfungerande arbetsplats med runt 40 fantastiska medarbetare. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveck... Visa mer
Helsingborgs Vårdcentral är en privat vårdcentral med start 2015. Vi har ett nära samarbete med Helsingborgs BVC och Barnmorskemottagning.
Vi driver även Filial Viken på Apelvägen 7 i Viken. Den 1 juni öppnar vi upp för en helt ny enhet. Oceanhamnens Vårdcentral.
Helsingborgs Vårdcentral är en trivsam och välfungerande arbetsplats med runt 40 fantastiska medarbetare. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveckla och förbättra verksamheten. För oss är kvalitet och service en självklarhet.
Vi är HBTQ-diplomerade och betjänar nästan 8000 listade patienter. Förutom familjeläkarmottagning har vi tillexempel diabetesmottagning, astma/KOL mottagning, hjärtmottagning, asylmottagning, IKBT, Riktade hälsosamtal, gynekolog, ögonläkare, fysioterapi och arbetsterapi.
Vi ingår i hälsovalet och är en del av Region Skåne
Vi är belägna i ett mångkulturellt område där du dagligen kommer möta patienter som kommer från olika delar av världen är i olika åldrar med olika sorters problematik.
Vi söker dig med intresse för sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom primärvården. Du är en utbildad Leg Sjuksköterska alternativt Distriktssköterska och vi ser gärna att du har primärvårdsvana.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi önskar att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann person som kan arbeta självständigt men som också har en god samarbetsförmåga.
Rekrytering och intervjuer görs fortlöpande. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnmorska till Familjecentralen Högaborg/Helsingborgs Barnmorskemottagning

Helsingborgs Barnmorskemottagning består av barnmorskemottagning, barnavårdscentral och en familjecentral. Vi har även nära samarbete med Helsingborgs VC. Vi ser gärna att du har ett stort intresse av att vara delaktig i att utveckla verksamheten, samt att du är ansvarstagande och engagerad. Tjänsten gäller i första hand ett graviditetsvikariat under ca 1 år med start hösten 2022. Helsingborgs Barnmorskemottagning/ Familjecentral är en trivsam och välfunge... Visa mer
Helsingborgs Barnmorskemottagning består av barnmorskemottagning, barnavårdscentral och en familjecentral. Vi har även nära samarbete med Helsingborgs VC.
Vi ser gärna att du har ett stort intresse av att vara delaktig i att utveckla verksamheten, samt att du är ansvarstagande och engagerad.
Tjänsten gäller i första hand ett graviditetsvikariat under ca 1 år med start hösten 2022.
Helsingborgs Barnmorskemottagning/ Familjecentral är en trivsam och välfungerande arbetsplats med fantastiska medarbetare. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveckla och förbättra verksamheten. För oss är kvalitet och service en självklarhet.
Vi ingår i hälsovalet och är en del av Region Skåne Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, flexibel och med intresse för sedvanliga barnmorskeuppgifter på en barnmorskemottagning och familjecentral.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi önskar att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann person som kan arbeta självständigt men som också har en god samarbetsförmåga.
Rekrytering sker fortlöpande. Vi på Helsingborgs Barnmorskemottagning har fått möjlighet att rekrytera en ny härlig Barnmorskekollega till vårt team. Är Du den vi söker?


Legitimerad Barnmorska. Du ska trivas i din yrkesroll, vara engagerad och bidra till ett gott arbetsklimat. Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Helsingborgs och Oceanhamnens Vårdcentral

Helsingborgs Vårdcentral är en privat vårdcentral med start 2015. Vi har ett nära samarbete med Helsingborgs BVC och Barnmorskemottagning. Vi driver även Filial Viken. Under våren kommer vi även öppna vår nya vårdcentral i Oceanhamnen. Helsingborgs Vårdcentral är en trivsam och välfungerande arbetsplats med runt 40 fantastiska medarbetare. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveckla och förbättra verksamhete... Visa mer
Helsingborgs Vårdcentral är en privat vårdcentral med start 2015. Vi har ett nära samarbete med Helsingborgs BVC och Barnmorskemottagning. Vi driver även Filial Viken. Under våren kommer vi även öppna vår nya vårdcentral i Oceanhamnen.
Helsingborgs Vårdcentral är en trivsam och välfungerande arbetsplats med runt 40 fantastiska medarbetare. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveckla och förbättra verksamheten. För oss är kvalitet och service en självklarhet.
Vi är HBTQ-diplomerade och betjänar ca 7700 listade patienter. Förutom familjeläkarmottagning har vi tillexempel diabetesmottagning, astma/KOL mottagning, hjärtmottagning, asylmottagning, KBT, fysioterapi och arbetsterapi.
Vi är belägna i ett mångkulturellt område där du dagligen kommer möta patienter som kommer från olika delar av världen är i olika åldrar med olika sorters problematik.
Vi ingår i hälsovalet och är en del av Region Skåne
Vi söker dig som är medicinsk sekreterare vi ser gärna att du har primärvårdsvana.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi önskar att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann person som kan arbeta självständigt men som också har en god samarbetsförmåga.
Rekrytering och intervjuer görs fortlöpande. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktssköterska/Barnsjuksköterska till Helsingborgs BVC

Vi på Helsingborgs Barnavårdscentral/Familjecentral söker Dig Distriktssköterska/Barnsjuksköterska kollega till vårt härliga team. Är du den vi söker? Helsingborgs BVC består av barnavårdscentral/familjecentral och en barnmorskemottagning. Vi har även nära samarbete med Helsingborgs VC. Helsingborgs BVC är en trivsam och välfungerande arbetsplats med fantastiska medarbetare. Många familjer väljer att komma till oss vilket resulterar i en ständigt utvecklin... Visa mer
Vi på Helsingborgs Barnavårdscentral/Familjecentral söker Dig Distriktssköterska/Barnsjuksköterska kollega till vårt härliga team. Är du den vi söker?
Helsingborgs BVC består av barnavårdscentral/familjecentral och en barnmorskemottagning. Vi har även nära samarbete med Helsingborgs VC.
Helsingborgs BVC är en trivsam och välfungerande arbetsplats med fantastiska medarbetare. Många familjer väljer att komma till oss vilket resulterar i en ständigt utvecklingsarbete. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveckla och förbättra verksamheten. Tex arbetar vi nu med Växa tryggt projektet. För oss är kvalitet och service en självklarhet.
Vi ingår i hälsovalet och är en del av Region Skåne
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, är flexibel, med intresse för sedvanliga barnavårdscentralsuppgifter samt erfarenhet eller intresse för familjecentralssamverkan.
Du är en utbildad Leg Distriktssköterska/ Barnsjuksköterska
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi önskar att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann person som kan arbeta självständigt men som också har en god samarbetsförmåga. Du ska trivas i din yrkesroll, vara engagerad och bidra till ett gott arbetsklimat.
Är det Dig vi söker? Visa mindre

Undersköterska/ Receptionist till Helsingborgs och Oceanhamnens Vårdcentral

Helsingborgs Vårdcentral är en privat vårdcentral med start 2015. Vi har ett nära samarbete med Helsingborgs BVC och Barnmorskemottagning. Vi Driver även Filial Viken. Under våren kommer vi även öppna vår nya vårdcentral i Oceanhamnen. Helsingborgs Vårdcentral är en trivsam och välfungerande arbetsplats med runt 40 fantastiska medarbetare. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveckla och förbättra verksamhet... Visa mer
Helsingborgs Vårdcentral är en privat vårdcentral med start 2015. Vi har ett nära samarbete med Helsingborgs BVC och Barnmorskemottagning. Vi Driver även Filial Viken. Under våren kommer vi även öppna vår nya vårdcentral i Oceanhamnen.
Helsingborgs Vårdcentral är en trivsam och välfungerande arbetsplats med runt 40 fantastiska medarbetare. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveckla och förbättra verksamheten. För oss är kvalitet och service en självklarhet.
Vi är HBTQ-diplomerade och betjänar ca 7700 listade patienter. Förutom familjeläkarmottagning har vi tillexempel diabetesmottagning, astma/KOL mottagning, hjärtmottagning, asylmottagning, KBT, fysioterapi och arbetsterapi.
Vi är belägna i ett mångkulturellt område där du dagligen kommer möta patienter som kommer från olika delar av världen är i olika åldrar med olika sorters problematik.
Vi ingår i hälsovalet och är en del av Region Skåne
Vi söker dig med intresse för sedvanliga undersköterska uppgifter samt receptions arbete inom primärvården. Du är en utbildad undersköterska vi ser gärna att du har primärvårdsvana.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi önskar att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann person som kan arbeta självständigt men som också har en god samarbetsförmåga.
Rekrytering och intervjuer görs fortlöpande. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnmorska till Helsingborgs Barnmorskemottagning

Helsingborgs Barnmorskemottagning består av barnmorskemottagning, barnavårdscentral och en familjecentral. Vi har även nära samarbete med Helsingborgs VC. Vi ser gärna att du har ett stort intresse av att vara delaktig i att utveckla verksamheten, samt att du är ansvarstagande och engagerad. Tjänsten gäller i första hand ett graviditetsvikariat under ca 1.5 år med start maj 2022. Helsingborgs Barnmorskemottagning är en trivsam och välfungerande arbetsplats... Visa mer
Helsingborgs Barnmorskemottagning består av barnmorskemottagning, barnavårdscentral och en familjecentral. Vi har även nära samarbete med Helsingborgs VC.
Vi ser gärna att du har ett stort intresse av att vara delaktig i att utveckla verksamheten, samt att du är ansvarstagande och engagerad.
Tjänsten gäller i första hand ett graviditetsvikariat under ca 1.5 år med start maj 2022.
Helsingborgs Barnmorskemottagning är en trivsam och välfungerande arbetsplats med fantastiska medarbetare. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveckla och förbättra verksamheten. För oss är kvalitet och service en självklarhet.
Vi ingår i hälsovalet och är en del av Region Skåne Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, flexibel och med intresse för sedvanliga barnmorskeuppgifter på en barnmorskemottagning.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi önskar att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann person som kan arbeta självständigt men som också har en god samarbetsförmåga.
Rekrytering sker fortlöpande. Vi på Helsingborgs Barnmorskemottagning har fått möjlighet att rekrytera en ny härlig Barnmorskekollega till vårt team. Är Du den vi söker?


Legitimerad Barnmorska. Du ska trivas i din yrkesroll, vara engagerad och bidra till ett gott arbetsklimat. Visa mindre

Distriktssköterska/Barnsjuksköterska till Helsingborgs BVC

Vi på Helsingborgs Barnavårdscentral/Familjecentral söker Dig Distriktssköterska/Barnsjuksköterska kollega till vårt härliga team. Är du den vi söker? Helsingborgs BVC består av barnavårdscentral/familjecentral och en barnmorskemottagning. Vi har även nära samarbete med Helsingborgs VC. Helsingborgs BVC är en trivsam och välfungerande arbetsplats med fantastiska medarbetare. Många familjer väljer att komma till oss vilket resulterar i en ständigt utvecklin... Visa mer
Vi på Helsingborgs Barnavårdscentral/Familjecentral söker Dig Distriktssköterska/Barnsjuksköterska kollega till vårt härliga team. Är du den vi söker?
Helsingborgs BVC består av barnavårdscentral/familjecentral och en barnmorskemottagning. Vi har även nära samarbete med Helsingborgs VC.
Helsingborgs BVC är en trivsam och välfungerande arbetsplats med fantastiska medarbetare. Många familjer väljer att komma till oss vilket resulterar i en ständigt utvecklingsarbete. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveckla och förbättra verksamheten. Tex arbetar vi nu med Växa tryggt projektet. För oss är kvalitet och service en självklarhet.
Vi ingår i hälsovalet och är en del av Region Skåne
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, är flexibel, med intresse för sedvanliga barnavårdscentralsuppgifter samt erfarenhet eller intresse för familjecentralssamverkan.
Du är en utbildad Leg Distriktssköterska/ Barnsjuksköterska
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi önskar att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann person som kan arbeta självständigt men som också har en god samarbetsförmåga. Du ska trivas i din yrkesroll, vara engagerad och bidra till ett gott arbetsklimat.
Är det Dig vi söker? Visa mindre

Sjuksköterska/Distriktssköterska till Helsingborgs Vårdcentral

Helsingborgs Vårdcentral är en privat vårdcentral med start 2015. Vi har ett nära samarbete med Helsingborgs BVC och Barnmorskemottagning. Helsingborgs Vårdcentral är en trivsam och välfungerande arbetsplats med runt 40 fantastiska medarbetare. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveckla och förbättra verksamheten. För oss är kvalitet och service en självklarhet. Vi är HBTQ-diplomerade och betjänar ca 7700 l... Visa mer
Helsingborgs Vårdcentral är en privat vårdcentral med start 2015. Vi har ett nära samarbete med Helsingborgs BVC och Barnmorskemottagning.
Helsingborgs Vårdcentral är en trivsam och välfungerande arbetsplats med runt 40 fantastiska medarbetare. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveckla och förbättra verksamheten. För oss är kvalitet och service en självklarhet.
Vi är HBTQ-diplomerade och betjänar ca 7700 listade patienter. Förutom familjeläkarmottagning har vi tillexempel diabetesmottagning, astma/KOL mottagning, hjärtmottagning, asylmottagning, KBT, fysioterapi och arbetsterapi.
Vi är belägna i ett mångkulturellt område där du dagligen kommer möta patienter som kommer från olika delar av världen är i olika åldrar med olika sorters problematik.
Vi ingår i hälsovalet och är en del av Region Skåne
Vi söker dig med intresse för sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom primärvården. Du är en utbildad Leg Sjuksköterska alternativt Distriktssköterska och vi ser gärna att du har primärvårdsvana.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi önskar att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann person som kan arbeta självständigt men som också har en god samarbetsförmåga.
Rekrytering och intervjuer görs fortlöpande. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktssköterska/Barnsjuksköterska till Helsingborgs BVC

Vi på Helsingborgs Barnavårdscentral/Familjecentral söker Dig Distriktssköterska/Barnsjuksköterska kollega till vårt härliga team. Är du den vi söker? Helsingborgs BVC består av barnavårdscentral/familjecentral och en barnmorskemottagning. Vi har även nära samarbete med Helsingborgs VC. Helsingborgs BVC är en trivsam och välfungerande arbetsplats med fantastiska medarbetare. Många familjer väljer att komma till oss vilket resulterar i en ständigt utvecklin... Visa mer
Vi på Helsingborgs Barnavårdscentral/Familjecentral söker Dig Distriktssköterska/Barnsjuksköterska kollega till vårt härliga team. Är du den vi söker?
Helsingborgs BVC består av barnavårdscentral/familjecentral och en barnmorskemottagning. Vi har även nära samarbete med Helsingborgs VC.
Helsingborgs BVC är en trivsam och välfungerande arbetsplats med fantastiska medarbetare. Många familjer väljer att komma till oss vilket resulterar i en ständigt utvecklingsarbete. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveckla och förbättra verksamheten. Tex arbetar vi nu med Växa tryggt projektet. För oss är kvalitet och service en självklarhet.
Vi ingår i hälsovalet och är en del av Region Skåne
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, är flexibel, med intresse för sedvanliga barnavårdscentralsuppgifter samt erfarenhet eller intresse för familjecentralssamverkan.
Du är en utbildad Leg Distriktssköterska/ Barnsjuksköterska
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi önskar att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann person som kan arbeta självständigt men som också har en god samarbetsförmåga. Du ska trivas i din yrkesroll, vara engagerad och bidra till ett gott arbetsklimat.
Är det Dig vi söker? Visa mindre

Distriktssköterska/Barnsjuksköterska till Helsingborgs BVC

Vi på Helsingborgs Barnavårdscentral/Familjecentral söker Dig Distriktssköterska/Barnsjuksköterska kollega till vårt härliga team. Är du den vi söker? Helsingborgs BVC består av barnavårdscentral/familjecentral och en barnmorskemottagning. Vi har även nära samarbete med Helsingborgs VC. Helsingborgs BVC är en trivsam och välfungerande arbetsplats med fantastiska medarbetare. Många familjer väljer att komma till oss vilket resulterar i en ständigt utvecklin... Visa mer
Vi på Helsingborgs Barnavårdscentral/Familjecentral söker Dig Distriktssköterska/Barnsjuksköterska kollega till vårt härliga team. Är du den vi söker?
Helsingborgs BVC består av barnavårdscentral/familjecentral och en barnmorskemottagning. Vi har även nära samarbete med Helsingborgs VC.
Helsingborgs BVC är en trivsam och välfungerande arbetsplats med fantastiska medarbetare. Många familjer väljer att komma till oss vilket resulterar i en ständigt utvecklingsarbete. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveckla och förbättra verksamheten. Tex arbetar vi nu med Växa tryggt projektet. För oss är kvalitet och service en självklarhet.
Vi ingår i hälsovalet och är en del av Region Skåne
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, är flexibel, med intresse för sedvanliga barnavårdscentralsuppgifter samt erfarenhet eller intresse för familjecentralssamverkan.
Du är en utbildad Leg Distriktssköterska/ Barnsjuksköterska
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi önskar att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann person som kan arbeta självständigt men som också har en god samarbetsförmåga. Du ska trivas i din yrkesroll, vara engagerad och bidra till ett gott arbetsklimat.
Är det Dig vi söker? Visa mindre

Sjuksköterska/Distriktssköterska till Helsingborgs Vårdcentral

Helsingborgs Vårdcentral är en privat vårdcentral med start 2015. Vi har ett nära samarbete med Helsingborgs BVC och Barnmorskemottagning. Helsingborgs Vårdcentral är en trivsam och välfungerande arbetsplats med runt 30 fantastiska medarbetare. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveckla och förbättra verksamheten. För oss är kvalitet och service en självklarhet. Vi är HBTQ-diplomerade och betjänar ca 7000 l... Visa mer
Helsingborgs Vårdcentral är en privat vårdcentral med start 2015. Vi har ett nära samarbete med Helsingborgs BVC och Barnmorskemottagning.
Helsingborgs Vårdcentral är en trivsam och välfungerande arbetsplats med runt 30 fantastiska medarbetare. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveckla och förbättra verksamheten. För oss är kvalitet och service en självklarhet.
Vi är HBTQ-diplomerade och betjänar ca 7000 listade patienter. Förutom familjeläkarmottagning har vi tillexempel diabetesmottagning, astma/KOL mottagning, hjärtmottagning, asylmottagning, KBT, fysioterapi och arbetsterapi.
Vi är belägna i ett mångkulturellt område där du dagligen kommer möta patienter som kommer från olika delar av världen är i olika åldrar med olika sorters problematik.
Vi ingår i hälsovalet och är en del av Region Skåne
Vi söker dig med intresse för sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom primärvården. Du är en utbildad Leg Sjuksköterska alternativt Distriktssköterska och vi ser gärna att du har primärvårdsvana.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi önskar att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann person som kan arbeta självständigt men som också har en god samarbetsförmåga.
Rekrytering och intervjuer görs fortlöpande. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnmorska till Helsingborgs Barnmorskemottagning

Helsingborgs Barnmorskemottagning består av barnmorskemottagning och en barnavårdscentral. Vi har även nära samarbete med Helsingborgs VC. Vi ser gärna att du har ett stort intresse av att vara delaktig i att utveckla verksamheten, samt att du är ansvarstagande och engagerad. Tjänsten gäller i första hand ett graviditetsvikariat under 1.5 år med start mars 2022. Helsingborgs Barnmorskemottagning är en trivsam och välfungerande arbetsplats med fantastis... Visa mer
Helsingborgs Barnmorskemottagning består av barnmorskemottagning och en barnavårdscentral. Vi har även nära samarbete med Helsingborgs VC.
Vi ser gärna att du har ett stort intresse av att vara delaktig i att utveckla verksamheten, samt att du är ansvarstagande och engagerad.
Tjänsten gäller i första hand ett graviditetsvikariat under 1.5 år med start mars 2022.
Helsingborgs Barnmorskemottagning är en trivsam och välfungerande arbetsplats med fantastiska medarbetare. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveckla och förbättra verksamheten. För oss är kvalitet och service en självklarhet.
Vi ingår i hälsovalet och är en del av Region Skåne Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, flexibel och med intresse för sedvanliga barnmorskeuppgifter på en barnmorskemottagning.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi önskar att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann person som kan arbeta självständigt men som också har en god samarbetsförmåga.
Rekrytering sker fortlöpande. Vi på Helsingborgs Barnmorskemottagning har fått möjlighet att rekrytera en ny härlig Barnmorskekollega till vårt team. Är Du den vi söker?


Legitimerad Barnmorska. Du ska trivas i din yrkesroll, vara engagerad och bidra till ett gott arbetsklimat. Visa mindre

Distriktssköterska/barnsjuksköterska till Helsingborgs BVC

Vi på Helsingborgs Barnavårdscentral/Familjecentral söker Dig Distriktssköterska/Barnsjuksköterska kollega till vårt härliga team. Är du den vi söker? Helsingborgs BVC består av barnavårdscentral/familjecentral och en barnmorskemottagning. Vi har även nära samarbete med Helsingborgs VC. Helsingborgs BVC är en trivsam och välfungerande arbetsplats med fantastiska medarbetare. Många familjer väljer att komma till oss vilket resulterar i en ständigt utvecklin... Visa mer
Vi på Helsingborgs Barnavårdscentral/Familjecentral söker Dig Distriktssköterska/Barnsjuksköterska kollega till vårt härliga team. Är du den vi söker?
Helsingborgs BVC består av barnavårdscentral/familjecentral och en barnmorskemottagning. Vi har även nära samarbete med Helsingborgs VC.
Helsingborgs BVC är en trivsam och välfungerande arbetsplats med fantastiska medarbetare. Många familjer väljer att komma till oss vilket resulterar i en ständigt utvecklingsarbete. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveckla och förbättra verksamheten. Tex arbetar vi nu med Växa tryggt projektet. För oss är kvalitet och service en självklarhet.
Vi ingår i hälsovalet och är en del av Region Skåne
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, är flexibel, med intresse för sedvanliga barnavårdscentralsuppgifter samt erfarenhet eller intresse för familjecentralssamverkan.
Du är en utbildad Leg Distriktssköterska/ Barnsjuksköterska
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi önskar att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann person som kan arbeta självständigt men som också har en god samarbetsförmåga. Du ska trivas i din yrkesroll, vara engagerad och bidra till ett gott arbetsklimat.
Är det Dig vi söker? Visa mindre

Sjuksköterska/Distriktssköterska till Helsingborgs Vårdcentral

Helsingborgs Vårdcentral är en privat vårdcentral med start 2015. Vi har ett nära samarbete med Helsingborgs BVC och Barnmorskemottagning. Helsingborgs Vårdcentral är en trivsam och välfungerande arbetsplats med runt 30 fantastiska medarbetare. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveckla och förbättra verksamheten. För oss är kvalitet och service en självklarhet. Vi är HBTQ-diplomerade och betjänar ca 7000 l... Visa mer
Helsingborgs Vårdcentral är en privat vårdcentral med start 2015. Vi har ett nära samarbete med Helsingborgs BVC och Barnmorskemottagning.
Helsingborgs Vårdcentral är en trivsam och välfungerande arbetsplats med runt 30 fantastiska medarbetare. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveckla och förbättra verksamheten. För oss är kvalitet och service en självklarhet.
Vi är HBTQ-diplomerade och betjänar ca 7000 listade patienter. Förutom familjeläkarmottagning har vi tillexempel diabetesmottagning, astma/KOL mottagning, hjärtmottagning, asylmottagning, KBT, fysioterapi och arbetsterapi.
Vi är belägna i ett mångkulturellt område där du dagligen kommer möta patienter som kommer från olika delar av världen är i olika åldrar med olika sorters problematik.
Vi ingår i hälsovalet och är en del av Region Skåne
Vi söker dig med intresse för sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom primärvården. Du är en utbildad Leg Sjuksköterska alternativt Distriktssköterska och vi ser gärna att du har primärvårdsvana.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Vi önskar att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann person som kan arbeta självständigt men som också har en god samarbetsförmåga.
Rekrytering och intervjuer görs fortlöpande. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktssköterska/barnsjuksköterska till Helsingborgs BVC

Vi på Helsingborgs Barnavårdscentral söker Dig Distriktssköterska/Barnsjuksköterska kollega till vårt härliga team. Är du den vi söker? Helsingborgs BVC består av barnavårdscentral och en barnmorskemottagning. Vi har även nära samarbete med Helsingborgs VC. Helsingborgs BVC är en trivsam och välfungerande arbetsplats med fantastiska medarbetare. Många familjer väljer att komma till oss vilket resulterar i en ständigt utvecklingsarbete. Vi värdesätter till... Visa mer
Vi på Helsingborgs Barnavårdscentral söker Dig Distriktssköterska/Barnsjuksköterska kollega till vårt härliga team. Är du den vi söker?
Helsingborgs BVC består av barnavårdscentral och en barnmorskemottagning. Vi har även nära samarbete med Helsingborgs VC.
Helsingborgs BVC är en trivsam och välfungerande arbetsplats med fantastiska medarbetare. Många familjer väljer att komma till oss vilket resulterar i en ständigt utvecklingsarbete. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveckla och förbättra verksamheten. För oss är kvalitet och service en självklarhet. Under våren har vi många projekt igång bland annat Växa tryggt och samverkan med familjecentral.
Vi ingår i hälsovalet och är en del av Region Skåne
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, är flexibel, med intresse för sedvanliga barnavårdscentralsuppgifter samt erfarenhet eller intresse för familjecentralssamverkan.
Du är en utbildad Leg Distriktssköterska/ Barnsjuksköterska
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi önskar att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann person som kan arbeta självständigt men som också har en god samarbetsförmåga. Du ska trivas i din yrkesroll, vara engagerad och bidra till ett gott arbetsklimat.
Är det Dig vi söker? Visa mindre

Sjuksköterska/Distriktssköterska till Helsingborgs Vårdcentral

Helsingborgs Vårdcentral är en privat vårdcentral med start 2015. Vi har ett nära samarbete med Helsingborgs BVC och Barnmorskemottagning.Helsingborgs Vårdcentral är en trivsam och välfungerande arbetsplats med runt 30 fantastiska medarbetare. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveckla och förbättra verksamheten. För oss är kvalitet och service en självklarhet.Vi är HBTQ-diplomerade och betjänar ca 700... Visa mer
Helsingborgs Vårdcentral är en privat vårdcentral med start 2015. Vi har ett nära samarbete med Helsingborgs BVC och Barnmorskemottagning.Helsingborgs Vårdcentral är en trivsam och välfungerande arbetsplats med runt 30 fantastiska medarbetare. Vi värdesätter tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang med målsättning att utveckla och förbättra verksamheten. För oss är kvalitet och service en självklarhet.Vi är HBTQ-diplomerade och betjänar ca 7000 listade patienter. Förutom familjeläkarmottagning har vi tillexempel diabetesmottagning, astma/KOL mottagning, hjärtmottagning, asylmottagning, KBT, fysioterapi och arbetsterapi.Vi är belägna i ett mångkulturellt område där du dagligen kommer möta patienter som kommer från olika delar av världen är i olika åldrar med olika sorters problematik.Vi ingår i hälsovalet och är en del av Region SkåneVi söker dig med intresse för sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom primärvården. Du är en utbildad Leg Sjuksköterska alternativt Distriktssköterska och vi ser gärna att du har primärvårdsvana.Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Vi önskar att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann person som kan arbeta självständigt men som också har en god samarbetsförmåga.Rekrytering och intervjuer görs fortlöpande. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre