Lediga jobb Heidelberg Materials Betong Sverige AB i Helsingborg

Se alla lediga jobb från Heidelberg Materials Betong Sverige AB i Helsingborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Helsingborg som finns inom det yrket.

Processtekniker till betongfabrik i Helsingborg

Heidelberg Materials är en av världens största byggmaterialtillverkare. Med ledande marknadspositioner inom cement, ballast och betong erbjuder vi byggmaterial och lösningar genom hela värdekedjan. Vi har verksamhet i fler än 50 länder med över 51 000 medarbetare på närmare 3 000 platser. Kärnan i våra aktiviteter bygger på ansvar för miljön. Som en föregångare på vägen mot klimatneutralitet och en cirkulär ekonomi i byggmaterialindustrin, arbetar vi för a... Visa mer
Heidelberg Materials är en av världens största byggmaterialtillverkare. Med ledande marknadspositioner inom cement, ballast och betong erbjuder vi byggmaterial och lösningar genom hela värdekedjan. Vi har verksamhet i fler än 50 länder med över 51 000 medarbetare på närmare 3 000 platser. Kärnan i våra aktiviteter bygger på ansvar för miljön. Som en föregångare på vägen mot klimatneutralitet och en cirkulär ekonomi i byggmaterialindustrin, arbetar vi för att utveckla hållbara byggmaterial och lösningar för framtiden. Genom digitalisering erbjuder vi våra kunder nya möjligheter.

Heidelberg Materials Betong Sverige AB är marknadsledande tillverkare och leverantör av fabrikstillverkad betong till både byggindustrin och privatpersoner i Sverige. För oss är våra värderingar; ledarskap, medarbetarskap, kollega och kund, viktiga och genomsyrar vår vardag. Våra verksamheter är spridda från Malmö i söder till Östersund i norr. Vi har runt 150 engagerade och kompetenta medarbetare som tillsammans arbetar för hållbart byggande. Vi har 35 fabriker fördelade i 4 regioner samt huvudkontor i Stockholm och är en del av Heidelberg Materials-koncernen.

Vill du vara med och skapa grunden för morgondagens samhälle?

Vi söker nu en ny Processtekniker till Region Syd-Väst med placering på vår fabrik i Helsingborg. Om du har erfarenhet av produktion av betong, hälsa- och säkerhetsfrågor inom byggbranschen och att arbeta processorienterat samt intresse av att vara del av en organisation som bidrar till att digitalisera och bygga för framtiden, då kan det här vara rollen för dig.

Huvudsakliga ansvarsområden som Processtekniker:


• Vid fabrik arbeta med drift, tillverkning, samt kontroll av betongproduktion enligt givna rutiner och riktlinjer.
• Genomföra intern och extern provtagning.
• Bidra i och vara del av förbättringsprojekt för att effektivisera produktionsprocessen.
• Rapportera avvikelser, tillbud och reklamationer.
• Lastmaskinskörning, tex påfyllning av ballast.
• Bistå fabrikschef med att utföra arbetsuppgifter inom område Hälsa & Säkerhet, förbereda inför intern revision, receptoptimering mm

Vid behov även:


• Provtagning av betong ute hos kund och på produktionsanläggning.
• Hjälpa till på andra fabriker

Din bakgrund:


• Vi ser gärna att du har en slutförd gymnasieutbildning.
• God IT vana.
• Är självgående och van att arbeta strukturerat.
• Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och bidrar därtill att vår produktionsapparat utvecklas till att bli den bästa inom branschen.
• Det är meriterande om du har klass II eller klass I utbildning, samt erfarenhet av processtyrning.

 För att du ska trivas hos oss ser vi gärna att du har följande egenskaper och förmågor:

Vi ser att du är kundfokuserad, prestigelös, lojal, engagerad, bra på att samarbeta, samt bidrar till en god arbetsmiljö.

Du kommer att ingå i ett team som självständigt sköter produktion, planering och provtagning under ledning av en fabrikschef. Hälsa och säkerhet är av yttersta vikt för Heidelberg Materials. Vi förväntar oss att alla medarbetare följer gällande säkerhetsföreskrifter, rutiner och policys så att våra verksamheter bedrivs så säkert som möjligt.

Så här är det att arbeta på Heidelberg Materials Betong:

Du erbjuds stora möjligheter att utvecklas i ditt jobb samtidigt som du är viktig del i vårt arbete att utveckla hållbara byggmaterial och lösningar för framtiden. Vi sätter stort värde i ditt personliga engagemang i en inkluderande miljö. För att du ska må bra, trivas och känna trygghet har vi kollektivavtal, goda villkor och flera förmåner som du har nytta av på jobbet och på din fritid.

Ansökan:

Vi använder oss av kompetensbaserad rekrytering där vi ser till både personliga egenskaper och kompetenser. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Tjänsten är heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt engagerade team i Helsingborg. Tveka inte, framtiden väntar! Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta oss nedan. Visa mindre