Lediga jobb J Frisör i Helsingborg AB i Helsingborg

Se alla lediga jobb från J Frisör i Helsingborg AB i Helsingborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Helsingborg som finns inom det yrket.

Frisör

Ansök    Jan 23    J Frisör i Helsingborg AB    Herrfrisör
J Frisör Helsingborg AB J Frisör salong i Helsingborg är en väletablerad och välkänd salong, som erbjuder allt inom herrklippning. Vad erbjuder vi dig? Möjligheten att komma till ett företag som vill satsa på dig. Vi erbjuder ständigt utveckling i form av interna utbildningar och stor delaktighet i salongens verksamhet. Tjänsten är på 100% och en stor kundkrets finns att tillgå från start som vi gemensamt sen byggare upp ytterligare. Kvalifikationer: Utbi... Visa mer
J Frisör Helsingborg AB
J Frisör salong i Helsingborg är en väletablerad och välkänd salong, som erbjuder allt inom herrklippning.
Vad erbjuder vi dig?
Möjligheten att komma till ett företag som vill satsa på dig. Vi erbjuder ständigt utveckling i form av interna utbildningar och stor delaktighet i salongens verksamhet.
Tjänsten är på 100% och en stor kundkrets finns att tillgå från start som vi gemensamt sen byggare upp ytterligare.
Kvalifikationer:
Utbildad frisör. Du behöver känna dig trygg inom alla delar av frisöryrket (Herr).
Vem är du som person?
För att trivas i rollen och hos oss så behöver du brinna för ditt yrke och dina kunder. Du andas servicekänsla och det bästa du vet är att överträffa kundens förväntningar. Vi önskar hitta en person som har bra energi.
Låter det som något för dig?
Då vill vi att du skickar din ansökan till [email protected] Märk ansökan med Frisör. Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med mig på : 0760107677 Visa mindre