Lediga jobb Janes Professionals AB i Helsingborg

Se alla lediga jobb från Janes Professionals AB i Helsingborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Helsingborg som finns inom det yrket.

Sjuksköterska på deltid

Ångfärjans Skönhet söker Leg. Sjuksköterska för venösa blodprovstagningar på deltid. Arbetet är förlagt till förmiddagar Måndag-Onsdagar. Schema enl överenskommelse då vi är flexibla så du som söker kan ha annat arbete vid sidan om. Svara gärna med personligt brev och cv så återkopplar vi inom kort. Visa mer
Ångfärjans Skönhet söker Leg. Sjuksköterska för venösa blodprovstagningar på deltid.
Arbetet är förlagt till förmiddagar Måndag-Onsdagar. Schema enl överenskommelse då vi är flexibla så du som söker kan ha annat arbete vid sidan om.
Svara gärna med personligt brev och cv så återkopplar vi inom kort. Visa mindre

Sjuksköterska på deltid

Ångfärjans Skönhet söker Undersköterska för blodprovstagning. Arbetet är i första hand förlagt till förmiddagar Måndag-Onsdagar. Schema enl överenskommelse då vi är flexibla så att du som söker kan ha annat arbete vid sidan om. Ångfärjans Skönhet ligger mitt i centrala Helsingborg och erbjuder ett brett utbud av tjänster inom hud och skönhetsvård och har i dagsläget 4 anställda. Hos oss är kvalitativa behandlingar lika självklara som ett gott kundbemötande... Visa mer
Ångfärjans Skönhet söker Undersköterska för blodprovstagning.
Arbetet är i första hand förlagt till förmiddagar Måndag-Onsdagar. Schema enl överenskommelse då vi är flexibla så att du som söker kan ha annat arbete vid sidan om.
Ångfärjans Skönhet ligger mitt i centrala Helsingborg och erbjuder ett brett utbud av tjänster inom hud och skönhetsvård och har i dagsläget 4 anställda. Hos oss är kvalitativa behandlingar lika självklara som ett gott kundbemötande.
Då du som söker kommer arbeta i tätt samarbete med vår Sjuksköterska läggs stor vikt på personkemin, men ett krav är att du har erfarenhet av blodprovstagning sedan tidigare samt vana journalföring.
Svara med personligt brev, kort cv och gärna löneanspråk så hörs vi av inom kort. Visa mindre

Hudterapeut

Ansök    Jan 31    Janes Professionals AB    Hudterapeut
Ångfärjans Skönhet är en väletablerad salong mitt i centrala Helsingborg med ett stort kundflöde och en mängd olika behandlare. Då vår befintliga hudterapeut valt att söka sig vidare till andra möjligheter behöver vi därför nyanställa. Vi söker dig som har ett sprudlande glatt humör och som inte är rädd för att lära dig nya saker. Vi har en mängd behandlingar på vår meny och det krävs en person som klarar av att hålla många bollar i luften samtidigt som ma... Visa mer
Ångfärjans Skönhet är en väletablerad salong mitt i centrala Helsingborg med ett stort kundflöde och en mängd olika behandlare. Då vår befintliga hudterapeut valt att söka sig vidare till andra möjligheter behöver vi därför nyanställa.
Vi söker dig som har ett sprudlande glatt humör och som inte är rädd för att lära dig nya saker. Vi har en mängd behandlingar på vår meny och det krävs en person som klarar av att hålla många bollar i luften samtidigt som man bibehåller en hög service gentemot kunderna.
Vi erbjuder självklart rätt person möjligheten att vidareutbilda sig inom en mängd olika behandlingar då vi har allt från avancerade laserbehandlingar, permanent makeup, syrapeelingar till enklare brynfärgningar.
Vid anställningsprocessen kommer stor vikt läggas på personliga egenskaper, men självklart vill vi att du som söker har relevant utbildning för yrket och gärna gesällbrev.
Vi arbetar just nu med Dermaquest produkter i behandling, men i din roll som hudterapeut hos oss får du stor frihet över produkturval och inköp. Visa mindre