Lediga jobb Jobbklar Sverige AB i Helsingborg

Se alla lediga jobb från Jobbklar Sverige AB i Helsingborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Helsingborg som finns inom det yrket.

PIM-administratör sökes!

I samarbete med Sveriges Fria Bygghandlare söker vi på Jobbklar 1 PIM-administratör med placering i Helsingborg. Sveriges Fria Bygghandlare (tidigare Woody Bygghandel) bygger för framtiden och framtidens e-handel då utvecklingen är tydlig och fler orders sker genom e-handel. Vill du vara med på denna resa och känner att du vill arbeta och göra skillnad inom en kedja som ägs av lokala entreprenörer som samarbetar inom områden såsom inköp, marknad, IT, miljö... Visa mer
I samarbete med Sveriges Fria Bygghandlare söker vi på Jobbklar 1 PIM-administratör med placering i Helsingborg.
Sveriges Fria Bygghandlare (tidigare Woody Bygghandel) bygger för framtiden och framtidens e-handel då utvecklingen är tydlig och fler orders sker genom e-handel. Vill du vara med på denna resa och känner att du vill arbeta och göra skillnad inom en kedja som ägs av lokala entreprenörer som samarbetar inom områden såsom inköp, marknad, IT, miljö, utbildning, försäljning och som omsätter över 4 miljarder med ett stort antal anläggningar som har ett tydligt proffsfokus?


Sveriges Fria Bygghandlare söker nu efter 1 PIM-administratör med placering i Helsingborg.
Vad är PIM?
Ett PIM-system (Product Information Management) är en mjukvara som används för att hantera produktinformation. Det hjälper företag att samla in, organisera, hantera och distribuera information om deras produkter.
PIM-systemet fungerar som en central databas som innehåller all information om produkterna, inklusive produktbeskrivningar, priser, bilder, tillverkningsinformation, lagerstatus och annan relevant information. Informationen kan sedan användas för att uppdatera produktinformation på webbplatser, i kataloger, i butiker och på andra försäljningskanaler.
Om tjänsten som PIM-administratör
I rollen som PIM-administratör ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att säkerställa god datakvalitet i PIM-systemet. Arbetet går ut på att lägga upp artiklar och se till att de hanteras och publiceras på korrekt sätt enligt Sveriges Fria Bygghandlares riktlinjer. I rollen ingår även att onboarda nya leverantörer och hjälpa våra delägare att automatisera processer och tillsammans med teamet rekommendera nya processer i samråd med ansvariga.
Som PIM-administratör ska du:
Säkerställa god datakvalitet och berikningsgrad genom beskrivningar, bilder, filmer och egenskaper i PIM-systemet
Rekommendera och lotsa leverantörer till att kunna leverera data
Tillgodose e-handelns krav på data och vägleda e-handelns användning av PIM-data
Utveckla och förbättra processer rörande integrationer, PIM-modell och inhämtning av data
Övervaka och felsöka automatiserade processer
Självgående och drivande av förbättringsarbete inom PIM
Stödja kategorichef i kommunikation mot leverantörHjälpa våra delägare med lokal berikning
Vara med och driva vårt AI-projekt som vi kallar för HarvestDin profil
Vi ser att du kommunicerar obehindrat i svenska och engelska då vi har en hel del internationella leverantörer. Du har en eftergymnasial utbildning inom IT eller ekonomi eller likvärdigt. För att du ska lyckas i rollen ser vi att du är en fena på avancerat Excel-arbete och har erfarenhet av att arbeta i PIM- och CRM system och tycker det är roligt.
Om Sveriges Fria Bygghandlare
FRIA (Sveriges Fria Bygghandlare) är bygghandeln som vill mer och består av ett stort antal anläggningar runt om i Sverige och har ett tydligt fokus på proffskunden och den medvetne konsumenten. Sveriges Fria Bygghandlare finns nära dig och erbjuder kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. FRIA ska vara en inspirations- och kunskapskälla vad gäller design, konstruktion och ny byggteknik. FRIA känner sin ort och lokala marknad och sätter stort värde i att vara bollplank, rådgivare och problemlösare och satsar därför på kompetens, service och kvalitet.
Processen framåt
I denna rekrytering samarbetar Sveriges Fria Bygghandlare med Jobbklar Sverige AB. Vi går löpande igenom ansökningar och kan komma att stänga annonsen när vi hitta dem vi söker så vänta inte med att skicka in din ansökan. Skicka din ansökan via länken i annonsen. Bifoga CV men även ett ansökningsbrev där du beskriver varför just du hade passat för jobbet.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svetsare, Helsingborg

Ansök    Jan 5    Jobbklar Sverige AB    Svetsare, manuell
Jobbklar Sverige AB söker erfaren svetsare till M3K Konsult & Rent AB M3K Konsult & Rent AB söker en kvalificerad svetsare för att stärka vårt team. Vi är ett företag som värdesätter kompetens, engagemang och professionalism, och vi ser fram emot att välkomna en ny medlem till vår organisation. Arbetsuppgifter: Som svetsare kommer du att ansvara för svetsning i svart stål. Vid behov kan du även behöva arbeta med svetsning i rostfritt stål. Du kommer att in... Visa mer
Jobbklar Sverige AB söker erfaren svetsare till M3K Konsult & Rent AB
M3K Konsult & Rent AB söker en kvalificerad svetsare för att stärka vårt team. Vi är ett företag som värdesätter kompetens, engagemang och professionalism, och vi ser fram emot att välkomna en ny medlem till vår organisation.
Arbetsuppgifter: Som svetsare kommer du att ansvara för svetsning i svart stål. Vid behov kan du även behöva arbeta med svetsning i rostfritt stål. Du kommer att ingå i ett dedikerat team och bidra till att säkerställa hög kvalitet och effektivitet i våra projekt.
Kvalifikationer:
Erfarenhet av svetsning i svart stål
God förmåga att följa arbetsinstruktioner och ritningar
Noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i utförandet av arbetsuppgifterPersonliga egenskaper: Vi söker en självgående och ansvarstagande svetsare som trivs med att arbeta i team. Du bör vara flexibel och kunna hantera varierande arbetsuppgifter med hög precision. Vidare är noggrannhet och ordning viktiga egenskaper för att passa in i vårt arbetslag.
Anställning:
Anställning från slutet av januari.
Inleds med en månads anställning, med möjlighet till förlängning upp till ett halvår för rätt person
Heltid med goda möjligheter till utveckling
Lön enligt överenskommelse och kollektivavtalArbetsplats: Du kommer att arbeta inne i Kemiraområdet i Helsingborg, vilket ger dig en unik och stimulerande arbetsmiljö.
Om du uppfyller kraven och är redo för en ny utmaning, skicka in din ansökan och CV via länk på denna sidan. Jobbklar sköter rekryteringsprocessen åt M3K Konsult & Rent AB. Vi tillämpar löpande urval och kan stänga annonsen innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig till vårt team! Visa mindre

Vi söker pedagoger och barnskötare i Nordvästra Skåne

Ansök    Jun 7    Jobbklar Sverige AB    Barnskötare
Just nu söker vi Jobbklar efter duktiga pedagoger och barnskötare till förskolor i Nordvästra Skåne som vi samarbetar med. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn och vill utvecklas i en trevlig arbetsmiljö. Det finns flera anställningsmöjligheter på de olika förskolorna och därav får du gärna i din ansökan skriva om du är intresserad av att arbeta i exempelvis Landskrona eller i Viken. Det finns både heltid-, deltid- och behovsanställningsmöjligh... Visa mer
Just nu söker vi Jobbklar efter duktiga pedagoger och barnskötare till förskolor i Nordvästra Skåne som vi samarbetar med. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn och vill utvecklas i en trevlig arbetsmiljö. Det finns flera anställningsmöjligheter på de olika förskolorna och därav får du gärna i din ansökan skriva om du är intresserad av att arbeta i exempelvis Landskrona eller i Viken. Det finns både heltid-, deltid- och behovsanställningsmöjligheter på förskolorna som behöver anställa personal.
Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Detta är ett måste då man kommunicerar med föräldrar och upprätthåller en god kommunikation med dem. Vi ser att du helst har en utbildning som barnskötare eller liknande. Har du inte detta så går det bra med god erfarenhet av liknande jobb och personlig lämplighet.
Inom ramen för tjänsten blir man insatt i förskolans styrdokument och pedagogiska arbetssätt. Om du har erfarenhet av detta är det mycket meriterande. I tjänsten möter du varje barn med respekt och lyhördhet. Vi söker dig som är engagerad, positiv, ser möjligheter och är ansvarstagande. Du har en stor arbetsglädje och jobbar för ett gott samarbetsklimat där man hjälper varandra när det behövs. På ett professionellt sätt ska du tillsammans med kollegorna lägga grunden för barnens lustfyllda utveckling i en lärandemiljö. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med vårdnadshavare och kollegor.
För att klara av arbetet på respektive förskola måste du behärska mycket god svenska i tal och skrift. Utbildning och erfarenhet av liknande arbete är meriterande för tjänsterna. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.
Rekryteringsprocessen går till enligt följande:
1. Du ansöker via Jobbklars hemsida
2. Jobbklar tar ut matchade kandidater som kallas in på en rekryteringsträff med de olika förskolorna. Träff kommer preliminärt äga rum redan den 19e juni och för att vara med på detta behöver du ansöka i god tid.
3. Intervju med respektive förskola som väljer vilka man önskar gå vidare med.
4. Anställning erbjuds till höstterminen (preliminär start augusti 2024).
Rekryteringsprocessen tillhandahålles uteslutande av Jobbklar Sverige AB dit du skickar din ansökan, senast 17 juni. Anställning sker av respektive förskola. Vid frågor hänvisas du till kontakt med [email protected] Visa mindre

Transportledare, Helsingborg

Jobbklar är ett matchnings- och rekryteringsföretag som hjälper arbetssökande och arbetsgivare hitta varandra. Vi arbetar både med arbetssökande men även direkt med arbetsgivare som söker personal. Målet är att dessa ska finna varandra så att både arbetssökande och arbetsgivare trivs med våra matchningar. Just nu söker vi på Jobbklar en Transportledare till vår kund med bas i hamnen i Helsingborg. Om kunden Kunden erbjuder hållbara transport- och logistik... Visa mer
Jobbklar är ett matchnings- och rekryteringsföretag som hjälper arbetssökande och arbetsgivare hitta varandra. Vi arbetar både med arbetssökande men även direkt med arbetsgivare som söker personal. Målet är att dessa ska finna varandra så att både arbetssökande och arbetsgivare trivs med våra matchningar. Just nu söker vi på Jobbklar en Transportledare till vår kund med bas i hamnen i Helsingborg.
Om kunden
Kunden erbjuder hållbara transport- och logistiktjänster och sysselsätter mer än 1 000 fordon, har över 300 medarbetare i Sverige samt en omsättning på över en miljard kronor. Kunden arbetar för att skapa anpassade lösningar och utvecklas tillsammans med deras kunder och samarbetspartners.
Om tjänsten
Just nu söker vi en driven transportledare inom avdelning Logistik. Du kommer att vara med och utveckla verksamheten som i huvudsak består av uppdrag inom 3PL terminal. Du får ett fritt och ansvarsfullt arbete med möjlighet att vara med och forma verksamheten.
I rollen som Transportledare är du självgående, har förmåga att bygga goda relationer och hitta lösningar som skapar mervärden för kunden. Du är effektiv och sätter kunden främst. Oavsett formella ansvarsområden skall du vid behov vara beredd att ingå som resurs och stötta övriga funktioner i bolaget.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning om sex månader, stationeringsorten är Helsingborg. Anställning kan inledningsvis ske via Jobbklar men fortsätter därefter genom anställningsförhållande direkt med kunden.
Dina kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet som transportledare från åkeri/speditionsbranschen men vi lägger större vikt vid personliga egenskaper som engagemang, intresse och viljan att lära. Tjänsten kräver att du är kommunikativ och lösningsorienterad. Du har vana av att arbeta i olika typer av IT-system och lätt för att ta till dig nya tekniska lösningar. Det är fördelaktigt om du redan har insyn i kollektivavtalet. Utöver det har du ett ekonomiskt sinne. B-körkort är ett krav.
Hur du ansöker och övrig information
För att söka tjänsten registrerar du din ansökan tillsammans med CV på vår hemsida:
https://jobbklar.se/transportledare-helsingborg/
Vi hanterar ansökningar löpande, så sänd in din ansökan så snart som möjligt. Vid ytterligare frågor om tjänsten kontakta Mirza på [email protected] eller telefon 0725321265 .
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Jobbmatchare och handledare i Västerås

Ansök    Okt 9    Jobbklar Sverige AB    Arbetsförmedlare
Jobbklar arbetar med Arbetsförmedlingens insats Rusta och matcha. Vi söker nu fler nya handledare som vill vara med på vår fortsatta resa där vi hjälper arbetssökande in på arbetsmarknaden. VAD SÖKER VI? Vi söker ytterligare en handledare inom Rusta och matcha till vårt centrala kontor i Västerås. OM JOBBKLAR Jobbklar är ett företag som består utav arbetsmarknadsexperter som skräddarsyr kvalitativa anställningslösningar till företag och arbetssökande, ... Visa mer
Jobbklar arbetar med Arbetsförmedlingens insats Rusta och matcha. Vi söker nu fler nya handledare som vill vara med på vår fortsatta resa där vi hjälper arbetssökande in på arbetsmarknaden.


VAD SÖKER VI?
Vi söker ytterligare en handledare inom Rusta och matcha till vårt centrala kontor i Västerås.


OM JOBBKLAR
Jobbklar är ett företag som består utav arbetsmarknadsexperter som skräddarsyr kvalitativa anställningslösningar till företag och arbetssökande, lösningar som är långsiktigt kostnadseffektiva. Vi erbjuder professionellt stöd och professionell matchning av arbetssökande mot arbetsmarknaden samtidigt som vi konsulterar företag vid rekryteringar och löser arbetsgivares behov på bästa sätt.
Våra tjänster består bl.a. utav matchning av arbetssökande mot arbete, stöd till arbetssökande, rekrytering, omställning, coachning och arbetsmarknadstjänster. Vi levererar helhetslösningar inom arbetsmarknad.
Vi på Jobbklar har vid flera tillfällen blivit utnämnda till Gasell av tidningen Dagens industri då vi är ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma företag som skapar jobb för människor, driver tillväxt för Sverige och inspirerar andra.


OM TJÄNSTEN
Tjänsten handlar om att du ska stå för det löpande arbetet med deltagare som söker jobb inom våra arbetsmarknadstjänster. Du kommer handleda flera personer under samma period, dokumentera i system, stötta dem i deras jobbsökande och matcha dem mot arbetsmarknaden. Detta kommer du göra i både enskilda samtal med deltagare och i grupp, bl.a. genom att hålla seminarier och föreläsningar. Deltagare tar del av de tjänster som ni tillsammans planerar att de behöver för att komma ut i arbete, vilket du samordnar. Om deltagare bedöms behöva genomgå utbildning inför arbete hjälper du deltagaren till detta.
Det är även viktigt att du har kontakt med potentiella arbetsgivare för att deltagarna ska ha möjlighet att komma ut i arbetslivet. Du har redan eller så utvecklar du ett eget nätverk av arbetsgivare i närområdet som kan ta emot matchande deltagare för jobb, praktik, eller företagsförlagt lärande.
För att passa in i vår företagskultur måste du ha ett stort driv av att hjälpa människor och att du motiveras av bra resultat. Vi på Jobbklar har tydliga mål om att ha högst träffsäkerhet vad det gäller att jobbsökare faktiskt når målet arbete och/eller studier. På samma sätt har vi höga förväntningar på att erbjuda högsta service med stor integritet och professionalism till arbetsgivare. Vi står för: Framtid, resultat och glädje - vilket vi vill att du ska dela med oss.


KRAV:
För att arbeta som handledare måste du uppfylla alternativ 1 eller alternativ 2 gällande både erfarenhet och utbildning.
ALTERNATIV 1:
Högskoleutbildning som lägst 180 högskolepoäng (120 poäng enligt tidigare system).
Arbetslivserfarenhet: Minst två (2) års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Även deltid kan godkännas om den sammanräknade arbetstiden motsvarar heltid under två (2) år.

ALTERNATIV 2:
Minst ett (1) års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.
Minst tre års arbetslivserfarenhet under de fem senaste åren i något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter: Arbetsledning med personalansvar, Rekrytering, Omställningsarbete för arbetssökande, Studie- och yrkesvägledning, Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration), Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor, Arbete med social- och gruppsykologi, Karriärvägledning

OBS! Intyg på rätt utbildning och erfarenhet kommer krävas i urvalsprocessen och skickas in i samband med ansökan.
Utöver detta har vi generella krav:
Utmärkt kommunikationsförmåga
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Mycket god datavana
Övriga språkkunskaper är meriterande, likaså är ett nätverk av arbetsgivare.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighetANSÖKAN OCH ANSTÄLLNING
Ansökan görs endast via formulär på www.jobbklar.se/internajobb
Tjänstgöringsgraden kan anpassas utifrån behov men vi ser helst att tjänsten börjar någonstans mellan 50-100%. Placeringsort är i Västerås. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Välkommen med din ansökan snarast. Vi går löpande igenom ansökningar och kan komma att avsluta rekryteringen när vi hittar lämpliga kandidater. Så länge annonsen finns kvar söker vi fortfarande efter kandidater. Bifoga ett CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar varför du söker tjänsten. Frågor kring denna tjänst besvaras av Sanja Petrov, [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Konsultuppdrag som handläggare inom LSS

Ansök    Sep 15    Jobbklar Sverige AB    Socionom
Just nu söker vi dig som är handläggare inom LSS för ett 3 månaders konsultuppdrag på en myndighet. Under denna tid kommer du att avlasta ordinarie personal med utredning och beslut gällande rätten till insatsen enligt lag (1993:387) om stöd och service för vissa funktionshindrade § 9 p. 2 personlig assistans Arbetsplatsen är i Nordvästra Skåne men vid intresse finns det även möjlighet att arbeta hemifrån. Du disponerar själv över din tid för att genomföra... Visa mer
Just nu söker vi dig som är handläggare inom LSS för ett 3 månaders konsultuppdrag på en myndighet. Under denna tid kommer du att avlasta ordinarie personal med utredning och beslut gällande rätten till insatsen enligt lag (1993:387) om stöd och service för vissa funktionshindrade § 9 p. 2 personlig assistans
Arbetsplatsen är i Nordvästra Skåne men vid intresse finns det även möjlighet att arbeta hemifrån. Du disponerar själv över din tid för att genomföra uppdraget. Du förväntas inte delta i gemensamma möten eller APT men däremot förväntas du leverera högre andel ärenden än kollegor. Vid behov kommer möjlighet att föredra ärendena med såväl enhetschef som erfarna kollegor att ordnas. För besök nödvändiga för utredningarna finns tillgång till bilpool med möjlighet att boka bilar, likaså cyklar och el-cyklar om dessa föredras.
Krav för tjänsten:
Du har en socionomexamen som är godkänd i Sverige
Arbetat aktivt som socionom under minst 18 månader under de senaste 24 månaderna
Erfarenhet av myndighetsutövning och beslut om rätten till personlig assistans
Du är självgående

Anställning sker via Jobbklar Sverige AB med uppdrag ute hos kund. Genom att arbeta som konsult via Jobbklar Sverige AB erbjuds du en trygg arbetsgivare där du kan fokusera på ditt jobb. Du har kollektivavtalsenliga villkor, konkurrenskraftig lön och har även möjlighet att vid intresse arbeta på ett av Jobbklars 3 kontor i Nordvästra Skåne. Även om du arbetar självständigt hos kund så har du 20-tal fantastiska kollegor på Jobbklar i Nordvästra Skåne som finns behjälpliga.
Ansök genom att fylla i formulär på Jobbklars hemsida: https://jobbklar.se/handlaggare-inom-lss-helsingborg/
Glöm inte bifoga CV och nödvändiga intyg. Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt. Visa mindre

PIM-administratör

I samarbete med Woody Bygghandel söker vi på Jobbklar en PIM-administratör med placering i Helsingborg. Woody Bygghandel bygger för framtiden och framtidens e-handel då utvecklingen är tydlig och fler order sker genom e-handel. Vill du vara med på denna resa och känner att du vill arbeta och göra skillnad inom en kedja som ägs av lokala entreprenörer som samarbetar inom områden såsom inköp, marknad, IT, miljö, utbildning, försäljning och som omsätter över ... Visa mer
I samarbete med Woody Bygghandel söker vi på Jobbklar en PIM-administratör med placering i Helsingborg.
Woody Bygghandel bygger för framtiden och framtidens e-handel då utvecklingen är tydlig och fler order sker genom e-handel. Vill du vara med på denna resa och känner att du vill arbeta och göra skillnad inom en kedja som ägs av lokala entreprenörer som samarbetar inom områden såsom inköp, marknad, IT, miljö, utbildning, försäljning och som omsätter över 5 miljarder med ett stort antal anläggningar som har ett tydligt proffsfokus?
Woody Bygghandel söker nu efter ytterligare en PIM-administratör med placering i Helsingborg.
Vad är PIM?
Ett PIM-system (Product Information Management) är en programvara som används för att hantera produktinformation. Det hjälper företag att samla in, organisera, hantera och distribuera information om deras produkter.
PIM-systemet fungerar som en central databas som innehåller all information om produkterna, inklusive produktbeskrivningar, priser, bilder, tillverkningsinformation, lagerstatus och annan relevant information. Informationen kan sedan användas för att uppdatera produktinformation på webbplatser, i kataloger, i butiker och på andra försäljningskanaler.
Om tjänsten som PIM-administratör
I rollen som PIM-administratör ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att säkerställa god datakvalitet i PIM-systemet. Arbetet går ut på att lägga upp artiklar och se till att de hanteras och publiceras på korrekt sätt enligt Woody Bygghandels riktlinjer. I rollen ingår även att onboarda nya leverantörer och överse automatiserade processer och tillsammans med teamet rekommendera nya processer i samråd med ansvariga.
Som PIM-administratör ska du:
Säkerställa god datakvalitet och berikningsgrad genom beskrivningar och egenskaper i PIM-systemet
Artikeladministration och innehållsproduktion för våra produkter
Rekommendera och lotsa leverantörer till att kunna leverera data
Tillgodose e-handelns krav på data och vägleda e-handelns användning av PIM-data
Utveckla och förbättra processer rörande integrationer, PIM-modell och inhämtning av data
Övervaka och felsöka automatiserade processer
Självgående och drivande av förbättringsarbete inom PIM
Stödja kategorichef i kommunikation mot leverantör

Om Woody Bygghandel
Woody är bygghandeln som vill mer och består av ett stort antal anläggningar runt om i Sverige och har ett tydligt fokus på proffskunden och den medvetne konsumenten. Woody Bygghandel finns nära dig och erbjuder kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Woody ska vara en inspirations- och kunskapskälla vad gäller design, konstruktion och ny byggteknik. Woody känner sin ort och lokala marknad och sätter stort värde i att vara bollplank, rådgivare och problemlösare och satsar därför på kompetens, service och kvalitet.
Processen framåt
I denna rekrytering samarbetar Woody Bygghandel med Jobbklar Sverige AB. Vi går löpande igenom ansökningar och kan komma att stänga annonsen när vi hitta dem vi söker så vänta inte med att skicka in din ansökan. Skicka din ansökan via länken i annonsen. Bifoga CV men även ett ansökningsbrev där du beskriver varför just du hade passat för jobbet.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Transportledare, Helsingborg

Jobbklar är ett matchnings- och rekryteringsföretag som hjälper arbetssökande och arbetsgivare hitta varandra. Vi arbetar både med arbetssökande men även direkt med arbetsgivare som söker personal. Målet är att dessa ska finna varandra så att både arbetssökande och arbetsgivare trivs med våra matchningar. Just nu söker vi på Jobbklar en Transportledare till vår kund GDL i Helsingborg. Om GDL GDL erbjuder hållbara transport- och logistiktjänster sedan 1735... Visa mer
Jobbklar är ett matchnings- och rekryteringsföretag som hjälper arbetssökande och arbetsgivare hitta varandra. Vi arbetar både med arbetssökande men även direkt med arbetsgivare som söker personal. Målet är att dessa ska finna varandra så att både arbetssökande och arbetsgivare trivs med våra matchningar. Just nu söker vi på Jobbklar en Transportledare till vår kund GDL i Helsingborg.
Om GDL
GDL erbjuder hållbara transport- och logistiktjänster sedan 1735. Företaget sysselsätter mer än 1 000 fordon, har över 300 medarbetare på 11 orter i Sverige samt en omsättning på 1,8 miljarder kronor. GDL arbetar för att skapa anpassade lösningar och utvecklas tillsammans med kunder och samarbetspartners. GDL är anslutna till Fair Transport och Transportutmaningen. Med GDL är du Trygg hela vägen. Läs mer på gdl.se.
Om tjänsten
GDL växer och utvecklas med sina kunder och därför söker vi en driven transportledare inom avdelning Logistik. Du kommer att vara med och utveckla verksamheten som i huvudsak består av uppdrag inom 3PL terminal. Du får ett fritt och ansvarsfullt arbete med möjlighet att vara med och forma verksamheten.
I rollen som Transportledare är du självgående, har förmåga att bygga goda relationer och hitta lösningar som skapar mervärden för kunden. Du är effektiv och sätter kunden främst. Oavsett formella ansvarsområden skall du vid behov vara beredd att ingå som resurs och stötta övriga funktioner i bolaget. GDL erbjuder en intressant tjänst med spännande utmaningar.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning om sex månader, stationeringsorten är Helsingborg. Anställning kan inledningsvis ske via Jobbklar men fortsätter därefter genom anställningsförhållande direkt med GDL.
Dina kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet som transportledare från åkeri/speditionsbranschen men vi lägger större vikt vid personliga egenskaper som engagemang, intresse och viljan att lära. Tjänsten kräver att du är kommunikativ och lösningsorienterad. Du har vana av att arbeta i olika typer av IT-system och lätt för att ta till dig nya tekniska lösningar. Det är fördelaktigt om du redan har insyn i kollektivavtalet. Utöver det har du ett ekonomiskt sinne. B-körkort är ett krav.
Hur du ansöker och övrig information
För att söka tjänsten registrerar du din ansökan tillsammans med CV på vår hemsida:
https://jobbklar.se/transportledare-helsingborg/
Vi hanterar ansökningar löpande, så sänd in din ansökan så snart som möjligt. Vid ytterligare frågor om tjänsten kontakta Mirza på [email protected] eller telefon 0725321265 .
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

PIM-administratör

I samarbete med Woody Bygghandel söker vi på Jobbklar 2 PIM-administratörer med placering i Helsingborg. Woody Bygghandel bygger för framtiden och framtidens e-handel då utvecklingen är tydlig och fler order sker genom e-handel. Vill du vara med på denna resa och känner att du vill arbeta och göra skillnad inom en kedja som ägs av lokala entreprenörer som samarbetar inom områden såsom inköp, marknad, IT, miljö, utbildning, försäljning och som omsätter öv... Visa mer
I samarbete med Woody Bygghandel söker vi på Jobbklar 2 PIM-administratörer med placering i Helsingborg.


Woody Bygghandel bygger för framtiden och framtidens e-handel då utvecklingen är tydlig och fler order sker genom e-handel. Vill du vara med på denna resa och känner att du vill arbeta och göra skillnad inom en kedja som ägs av lokala entreprenörer som samarbetar inom områden såsom inköp, marknad, IT, miljö, utbildning, försäljning och som omsätter över 5 miljarder med ett stort antal anläggningar som har ett tydligt proffsfokus?


Woody Bygghandel söker nu efter 2 PIM-administratörer med placering i Helsingborg.


Vad är PIM?
Ett PIM-system (Product Information Management) är en programvara som används för att hantera produktinformation. Det hjälper företag att samla in, organisera, hantera och distribuera information om deras produkter.


PIM-systemet fungerar som en central databas som innehåller all information om produkterna, inklusive produktbeskrivningar, priser, bilder, tillverkningsinformation, lagerstatus och annan relevant information. Informationen kan sedan användas för att uppdatera produktinformation på webbplatser, i kataloger, i butiker och på andra försäljningskanaler.


Om tjänsten som PIM-administratör
I rollen som PIM-administratör ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att säkerställa god datakvalitet i PIM-systemet. Arbetet går ut på att lägga upp artiklar och se till att de hanteras och publiceras på korrekt sätt enligt Woody Bygghandels riktlinjer. I rollen ingår även att onboarda nya leverantörer och överse automatiserade processer och tillsammans med teamet rekommendera nya processer i samråd med ansvariga.


Som PIM-administratör ska du:


Säkerställa god datakvalitet och berikningsgrad genom beskrivningar och egenskaper i PIM-systemet
Artikeladministration och innehållsproduktion för våra produkter
Rekommendera och lotsa leverantörer till att kunna leverera data
Tillgodose e-handelns krav på data och vägleda e-handelns användning av PIM-data
Utveckla och förbättra processer rörande integrationer, PIM-modell och inhämtning av data
Övervaka och felsöka automatiserade processer
Självgående och drivande av förbättringsarbete inom PIM
Stödja kategorichef i kommunikation mot leverantörDin profil
Vi ser att du kommunicerar obehindrat i svenska och engelska då vi har en hel del internationella leverantörer. Du har en eftergymnasial utbildning inom IT eller ekonomi. För att du ska lyckas i rollen ser vi att du är en fena på avancerat Excel-arbete och har erfarenhet av att arbeta i PIM- och CRM system och tycker det är roligt.


Om Woody Bygghandel
Woody är bygghandeln som vill mer och består av ett stort antal anläggningar runt om i Sverige och har ett tydligt fokus på proffskunden och den medvetne konsumenten. Woody Bygghandel finns nära dig och erbjuder kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Woody ska vara en inspirations- och kunskapskälla vad gäller design, konstruktion och ny byggteknik. Woody känner sin ort och lokala marknad och sätter stort värde i att vara bollplank, rådgivare och problemlösare och satsar därför på kompetens, service och kvalitet.


Processen framåt
I denna rekrytering samarbetar Woody Bygghandel med Jobbklar Sverige AB. Vi går löpande igenom ansökningar och kan komma att stänga annonsen när vi hitta dem vi söker så vänta inte med att skicka in din ansökan. Skicka din ansökan via länken i annonsen. Bifoga CV men även ett ansökningsbrev där du beskriver varför just du hade passat för jobbet.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

PIM-administratör

I samarbete med Woody Bygghandel söker vi på Jobbklar 2 PIM-administratörer med placering i Helsingborg. Woody Bygghandel bygger för framtiden och framtidens e-handel då utvecklingen är tydlig och fler order sker genom e-handel. Vill du vara med på denna resa och känner att du vill arbeta och göra skillnad inom en kedja som ägs av lokala entreprenörer som samarbetar inom områden såsom inköp, marknad, IT, miljö, utbildning, försäljning och som omsätter öv... Visa mer
I samarbete med Woody Bygghandel söker vi på Jobbklar 2 PIM-administratörer med placering i Helsingborg.


Woody Bygghandel bygger för framtiden och framtidens e-handel då utvecklingen är tydlig och fler order sker genom e-handel. Vill du vara med på denna resa och känner att du vill arbeta och göra skillnad inom en kedja som ägs av lokala entreprenörer som samarbetar inom områden såsom inköp, marknad, IT, miljö, utbildning, försäljning och som omsätter över 5 miljarder med ett stort antal anläggningar som har ett tydligt proffsfokus?


Woody Bygghandel söker nu efter 2 PIM-administratörer med placering i Helsingborg.


Vad är PIM?
Ett PIM-system (Product Information Management) är en programvara som används för att hantera produktinformation. Det hjälper företag att samla in, organisera, hantera och distribuera information om deras produkter.


PIM-systemet fungerar som en central databas som innehåller all information om produkterna, inklusive produktbeskrivningar, priser, bilder, tillverkningsinformation, lagerstatus och annan relevant information. Informationen kan sedan användas för att uppdatera produktinformation på webbplatser, i kataloger, i butiker och på andra försäljningskanaler.


Om tjänsten som PIM-administratör
I rollen som PIM-administratör ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att säkerställa god datakvalitet i PIM-systemet. Arbetet går ut på att lägga upp artiklar och se till att de hanteras och publiceras på korrekt sätt enligt Woody Bygghandels riktlinjer. I rollen ingår även att onboarda nya leverantörer och överse automatiserade processer och tillsammans med teamet rekommendera nya processer i samråd med ansvariga.


Som PIM-administratör ska du:


Säkerställa god datakvalitet och berikningsgrad genom beskrivningar och egenskaper i PIM-systemet
Artikeladministration och innehållsproduktion för våra produkter
Rekommendera och lotsa leverantörer till att kunna leverera data
Tillgodose e-handelns krav på data och vägleda e-handelns användning av PIM-data
Utveckla och förbättra processer rörande integrationer, PIM-modell och inhämtning av data
Övervaka och felsöka automatiserade processer
Självgående och drivande av förbättringsarbete inom PIM
Stödja kategorichef i kommunikation mot leverantörDin profil
Vi ser att du kommunicerar obehindrat i svenska och engelska då vi har en hel del internationella leverantörer. Du har en eftergymnasial utbildning inom IT eller ekonomi. För att du ska lyckas i rollen ser vi att du är en fena på avancerat Excel-arbete och har erfarenhet av att arbeta i PIM- och CRM system och tycker det är roligt.


Om Woody Bygghandel
Woody är bygghandeln som vill mer och består av ett stort antal anläggningar runt om i Sverige och har ett tydligt fokus på proffskunden och den medvetne konsumenten. Woody Bygghandel finns nära dig och erbjuder kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Woody ska vara en inspirations- och kunskapskälla vad gäller design, konstruktion och ny byggteknik. Woody känner sin ort och lokala marknad och sätter stort värde i att vara bollplank, rådgivare och problemlösare och satsar därför på kompetens, service och kvalitet.


Processen framåt
I denna rekrytering samarbetar Woody Bygghandel med Jobbklar Sverige AB. Vi går löpande igenom ansökningar och kan komma att stänga annonsen när vi hitta dem vi söker så vänta inte med att skicka in din ansökan. Skicka din ansökan via länken i annonsen. Bifoga CV men även ett ansökningsbrev där du beskriver varför just du hade passat för jobbet.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Grävmaskinist för fiberanläggningar

Ansök    Maj 15    Jobbklar Sverige AB    Grävmaskinförare
För kunds räkning söker vi just nu en erfaren och självgående grävmaskinist för att hantera grävmaskin och gräva anläggningar för fiber runt om i Sverige. Du kommer att arbeta tillsammans i team på olika byggarbetsplatser runt om i landet och ha möjlighet att veckopendla till dessa platser. Krav: Körkort är ett måste Svenska är ett krav Erfarenhet av att hantera grävmaskiner Meriterande: Förmåga att läsa och förstå kartor och ritningar Erfarenhet av att... Visa mer
För kunds räkning söker vi just nu en erfaren och självgående grävmaskinist för att hantera grävmaskin och gräva anläggningar för fiber runt om i Sverige. Du kommer att arbeta tillsammans i team på olika byggarbetsplatser runt om i landet och ha möjlighet att veckopendla till dessa platser.
Krav:
Körkort är ett måste
Svenska är ett krav
Erfarenhet av att hantera grävmaskinerMeriterande:
Förmåga att läsa och förstå kartor och ritningar
Erfarenhet av att arbeta i grupp
Kunskap om fiberinstallationerFöretaget erbjuder:
En spännande arbetsplats med möjlighet att arbeta med moderna teknologier
Traktamente för att täcka dina kostnader under veckopendling
Möjlighet att utvecklas och avancera inom företaget
Företagsbil för att transportera dig till och från byggarbetsplatsernaOm du är intresserad av att arbetet som grävmaskinist och har erfarenhet av att gräva anläggningar för fiber, tveka inte att skicka in din ansökan. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att stänga annonsen tidigare om/när vi hittar passande profil. Ansökan görs via Jobbklars hemsida. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Butiksmedarbetare, Helsingborg

Är du en tjej eller kille som brinner för att jobba inom butik? Just nu söker vi personal till en livsmedelsbutik centralt i Helsingborg där vi på Jobbklar tillsätter personal! Det är en välkänd livsmedelsbutik som växer snabbt och som nu letar efter fler glada och trevliga personer som brinner för service. Anställning sker direkt via butiken. Arbetet är uppdelat på olika avdelningar och du ska kunna hoppa in på samtliga avdelningar. Beskrivningar av de ol... Visa mer
Är du en tjej eller kille som brinner för att jobba inom butik? Just nu söker vi personal till en livsmedelsbutik centralt i Helsingborg där vi på Jobbklar tillsätter personal! Det är en välkänd livsmedelsbutik som växer snabbt och som nu letar efter fler glada och trevliga personer som brinner för service. Anställning sker direkt via butiken.
Arbetet är uppdelat på olika avdelningar och du ska kunna hoppa in på samtliga avdelningar. Beskrivningar av de olika avdelningarna är följande:
Avdelningen frukt och grönt: Uppackning av frukt och grönsaker samt skylta på avdelningen frukt och grönt.
Avdelningen mejeri: Packa upp allt från smör och mjölk i kyl och frys. Här kan arbetsuppgifterna innebära tyngre lyft.
För avdelningen Torrvaror packar du upp och skyltar samt prissätter ute på avdelningen.
Förutom dessa avdelningarna så arbetar du även på non-food som är veckans varor där du packar upp varorna och fyller på i korgarna ute i butiken.
Kassan: Här arbetar du med att ta betalt av kunderna.

Städning och lagerarbete ligger i arbetsuppgifterna som alla anställda hjälps åt med.
Arbetet kan vara stressigt men du arbetar i team och ni hjälps åt ute i butiken.
Kundservice är en viktig del i ditt dagliga arbete därför är det viktigt att du som arbetar i butiken alltid bemöter kunderna med ett leende och ett glatt humör.
Arbetstiderna är varierande och ligger på schema. Det ingår tidiga morgnar, kvällar och helger.
Vi ser att du som söker är:
Flexibel
Kunna arbeta på arbetstiderna
Klara tyngre lyft
Serviceminded
Inget i sitt belastningsregister
Flytande svenska i tal och skrift
SnabblärdÄr du intresserad av jobbet?
Då har du möjlighet att träffa vår rekryterare på Jobbklar under vårt öppet hus
Datum: Fredag den 28 april
Tid: mellan kl 10.00- 12.00
Plats: Jobbklars kontor i Helsingborg, Södergatan 41.

Du behöver inte anmäla dig för att träffa vår rekryterare under vårt öppet hus, drop-in intervjuer på plats sköts av våra rekryterare Matz . Där har du möjlighet att ta presentera varför just du är rätt person för detta jobbet! Visa mindre

Byggarbetare i Helsingborg med omnejd

För kunds räkning söker vi just nu byggarbetare som har erfarenhet inom bygg/snickeri och som kan hantera de flesta byggmaskinerna så som slagborrmaskiner, skruvdragare, sågmaskiner etc. Företaget utför även solcellsinstallationer och kan tänka sig anställa någon som har en teknisk bakgrund, och som vi kan utbilda inom solcellstekniken. Arbetsuppgifterna är varierande, och på olika orter i Nordvästra Skåne. Ordinarie arbetstid är måndag-fredag, 08:00-17:00... Visa mer
För kunds räkning söker vi just nu byggarbetare som har erfarenhet inom bygg/snickeri och som kan hantera de flesta byggmaskinerna så som slagborrmaskiner, skruvdragare, sågmaskiner etc.
Företaget utför även solcellsinstallationer och kan tänka sig anställa någon som har en teknisk bakgrund, och som vi kan utbilda inom solcellstekniken.
Arbetsuppgifterna är varierande, och på olika orter i Nordvästra Skåne.
Ordinarie arbetstid är måndag-fredag, 08:00-17:00


Kraven är:
-Erfarenhet och/eller tekniskt lagd.
-Körkort (bil finns)
-Arbetsvillig


Är du intresserad av jobbet?
Då har du möjlighet att träffa vår rekryterare på Jobbklar under vårt öppet hus enligt nedan.
När: Fredag den 28 april mellan kl 10.00- 12.00.
Plats: Jobbklars kontor i Helsingborg, Södergatan 41
Du behöver inte anmäla dig för att träffa oss under vårt öppet hus, drop-in intervjuer på plats sköts av vår rekryterare på Jobbklar där du har möjlighet att få mer information om tjänst(erna) samt möjlighet att presentera dig. Välkommen ! Visa mindre

Personlig assistent/barnskötare

Ansök    Apr 11    Jobbklar Sverige AB    Barnskötare
Just nu söker vi en barnskötare/personlig assistent för en tjänst i centrala Viken utanför Helsingborg. Det handlar om arbete hemma hos en förälder till ett barn som har speciella behov. Vårdnadshavaren (mamman) har behov av att någon tar hand om spädbarn eftermiddagar 14-18 då mamman behöver avsätta tid för att gå igenom pedagogiken och träningen med barnet. Då man arbetar hemma hos familjen är det viktigt att både vårdnadshavare trivs med kandidaten, men... Visa mer
Just nu söker vi en barnskötare/personlig assistent för en tjänst i centrala Viken utanför Helsingborg. Det handlar om arbete hemma hos en förälder till ett barn som har speciella behov. Vårdnadshavaren (mamman) har behov av att någon tar hand om spädbarn eftermiddagar 14-18 då mamman behöver avsätta tid för att gå igenom pedagogiken och träningen med barnet.
Då man arbetar hemma hos familjen är det viktigt att både vårdnadshavare trivs med kandidaten, men även att kandidaten trivs med kunden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Inom ramen för tjänsten har man vid intresse möjlighet att även arbeta med barnet med speciella behov. I så fall kommer man sätta sig in i en ny form av pedagogik och behöver inte ha erfarenhet av arbete som barnskötare eller personlig assistent. Däremot ska man kunna ta sig an arbetsuppgifterna. Vårdnadshavaren (mamman) kommer i så fall handleda och lär upp personen för att klara av arbetsuppgifterna. Det handlar om att stötta barnet för att enklare bli en del av en grupp.
Vi återkommer till de kandidater som går vidare till en personlig intervju i Viken.


Anställningsgrad och -form:
Minst halvtid (50%) med möjlighet till mer vid behov


Krav för tjänsten:
Någon form av arbetserfarenhet eller livserfarenhet av att arbeta med små barn
Ska kunna tala svenska med vårdnadshavare
Läggs stor vikt vid personlig lämplighet
Vilja att ta sig an uppgifterna och lära sig pedagogikenMeriterande (ej krav):
Utbildning som barnskötare, pedagogisk utbildning, undersköterska, fritidsledare eller liknande
KörkortAnsökan görs via följande sida:
https://jobbklar.se/personlig-assistent-barnskotare-viken/
Glöm ej bifoga CV.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Barnskötare, Nordvästra Skåne

Ansök    Apr 25    Jobbklar Sverige AB    Barnskötare
Just nu söker vi flera barnskötare för tjänster med start hösten 2023 på våra samarbetsföretag i nordvästra Skåne, framförallt i Viken och i Landskrona. Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Detta är ett måste då man kommunicerar med föräldrar och upprätthåller en god kommunikation med dem. Vi ser att du helst har en utbildning som barnskötare men om du inte är klar med utbildningen går det att kompensera med god erfa... Visa mer
Just nu söker vi flera barnskötare för tjänster med start hösten 2023 på våra samarbetsföretag i nordvästra Skåne, framförallt i Viken och i Landskrona. Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Detta är ett måste då man kommunicerar med föräldrar och upprätthåller en god kommunikation med dem. Vi ser att du helst har en utbildning som barnskötare men om du inte är klar med utbildningen går det att kompensera med god erfarenhet och personlig lämplighet.
Inom ramen för tjänsten blir man insatt i förskolans styrdokument och pedagogiska arbetssätt. Om du har erfarenhet av detta är det mycket meriterande. Skulle du inte ha det går det att få kunskaperna genom en inledande testperiod. I tjänsten möter du varje barn med respekt och lyhördhet. Vi söker dig som är engagerad, positiv, ser möjligheter och är ansvarstagande. Du har en stor arbetsglädje och jobbar för ett gott samarbetsklimat där man hjälper varandra när det behövs. På ett professionellt sätt ska du tillsammans med kollegorna lägga grunden för barnens lustfyllda utveckling i en lärandemiljö. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med vårdnadshavare och kollegor.
Vi ser att du som söker har någon form av arbetserfarenhet eller livserfarenhet av att arbeta med barn (måste inte vara just som barnskötare). Vi ser helst att du är utbildad barnskötare och att du har mycket goda kunskaper svenska- både i tal och skrift. Andra språk meriterande.
Du som söker denna tjänst är välkommen att komma och diskutera jobbet med oss på vårt öppet hus i Helsingborg där du har möjlighet att presentera dig på en drop-in intervju:
Var: Södergatan 41, Helsingborg
När: Fredag 28 april mellan 10:00-12:00
Drop-in intervjuer sker med Jobbklars rekryterare på plats Visa mindre

Köksansvarig, Helsingborgsområdet

Ansök    Mar 17    Jobbklar Sverige AB    Kock, à la carte
För kunds räkning söker vi nu en duktig kock, som har intresse att laga maten från grunden. I ditt arbete som kock är du delaktig i: – Planering av matsedel – Inköp -Tillagning i så väl varm- som kallköket. -Disk och städning av kökets ytor -Specialkost -Egenkontroll Du behöver vara en driven person som har ett intresse av att laga mat fån grunden. Du kommer att få möjlighet att påverka vilken mat som ska lagas, och vår strävan är att hela tiden höja kvali... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en duktig kock, som har intresse att laga maten från grunden.
I ditt arbete som kock är du delaktig i:
– Planering av matsedel
– Inköp
-Tillagning i så väl varm- som kallköket.
-Disk och städning av kökets ytor
-Specialkost
-Egenkontroll
Du behöver vara en driven person som har ett intresse av att laga mat fån grunden. Du kommer att få möjlighet att påverka vilken mat som ska lagas, och vår strävan är att hela tiden höja kvaliteten för att ge våra barn riktigt bra matupplevelse.
Du ser en utmaning i att hitta nya lösningar på situationer som uppstår och eftersom vi arbetar i team är det viktigt att du kan vara flexibel och gilla att arbeta i grupp.
Krav
Adekvat utbildning inom restaurang och livsmedel, skolkök eller erfarenhet vi bedömer likvärdig.
Kunskaper inom specialkost är meriterande
Erfarenhet av arbete i större tillagningskök
Som person är du positiv och trygg. Du trivs i mötet med såväl barnen som andra kollegor på förskolan. Du kan jobba självständigt i din roll men är samtidigt en lagspelare med god samarbetsförmåga. Visa mindre

Arbeta med grönskötsel i Halmstad

Nu söker vi flera personer som vill arbeta inom grönskötsel på golfbana i Halmstad! Här arbetar du ute i friska luften hela dagen. Du sköter allt från trädklippning, kratta löv, klippa gräs, rensa i dammarna och allt som rör skötsel på golfbanans grönytor. Du arbetar tillsammans med ett glatt gäng killar och tjejer i blandade åldrar. Golfbanan är en av Halmstads äldsta golfklubbar och har många stora tävlingar med både medlemmar och gäster som spelar golf ... Visa mer
Nu söker vi flera personer som vill arbeta inom grönskötsel på golfbana i Halmstad! Här arbetar du ute i friska luften hela dagen. Du sköter allt från trädklippning, kratta löv, klippa gräs, rensa i dammarna och allt som rör skötsel på golfbanans grönytor.
Du arbetar tillsammans med ett glatt gäng killar och tjejer i blandade åldrar.
Golfbanan är en av Halmstads äldsta golfklubbar och har många stora tävlingar med både medlemmar och gäster som spelar golf där.
Du som arbetar ska ha ett glatt humör, vilja att arbeta och vara social ut mot alla du möter ute på banan.
Ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av arbete med grönytor, kyrkogårdsförvaltning eller liknande.
Meriterande för arbetet är tidigare erfarenhet samt certifikat (motorsåg, röjsåg med klinga).
Anställning sker utav golfklubb i Halmstad inför säsongen 2023. Jobbklar Sverige AB sköter rekryteringsprocessen och vi undanber andra rekryteringsföretag att kontakta oss gällande denna rekryteringen.
Ansök genom att skicka CV och personligt brev . Bifoga CV och personligt brev. Skriv “Grönskötsel” i rubriken.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lokalvårdare, Nordvästra Skåne

För kunds räkning söker vi fler serviceassistenter/lokalbvårdare för uppdrag i Helsingborg, Landskrona, Höganäs och Ängelholm. Arbetsuppgifter Som serviceassistent/lokalvårdare har du en viktig roll som ansiktet utåt. Du kommer att arbeta med flyttstäd, storstäd och hemstäd i kunders privata bostad. Du arbetar självständigt och ansvar för dina egna kunder men också i grupp ihop med dina kollegor. Vi söker dig som • Trivs att arbeta självständigt med städni... Visa mer
För kunds räkning söker vi fler serviceassistenter/lokalbvårdare för uppdrag i Helsingborg, Landskrona, Höganäs och Ängelholm.
Arbetsuppgifter
Som serviceassistent/lokalvårdare har du en viktig roll som ansiktet utåt. Du kommer att arbeta med flyttstäd, storstäd och hemstäd i kunders privata bostad. Du arbetar självständigt och ansvar för dina egna kunder men också i grupp ihop med dina kollegor.
Vi söker dig som
• Trivs att arbeta självständigt med städning
• Drivs av att ge bästa möjliga service
• Är noggrann, ansvarsfull och punktlig
• Har en positiv attityd
• Har grundläggande språkkunskaper i svenska tal och skrift
• Har B-körkort och tillgång till bil


Krav:
-B körkort
-God Svenska
-Serviceminded
Tjänsten är på deltid. Sök tjänsten på följande länk https://jobbklar.se/lokalvardare-nordvastra-skane/ , glöm ej bifoga CV.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Talangfull grafiker och bildbehandlare till spännande företag

Just nu söker vi en duktig grafiker och bildbehandlare till Canvasbutik.se och deras kreativa team. Canvasbutik.se skapar, designar, tillverkar och säljer canvastavlor, oljemålningar, akustiktavlor och poster. Företaget levererar till hela Norden och större delen av Europa. Vi söker dig som brinner för färg, form och inredning och vill vara med på den fortsatta resan. Du som söker måste ha flera års erfarenhet av Photoshop och Illustrator. Dina arbetsuppg... Visa mer
Just nu söker vi en duktig grafiker och bildbehandlare till Canvasbutik.se och deras kreativa team. Canvasbutik.se skapar, designar, tillverkar och säljer canvastavlor, oljemålningar, akustiktavlor och poster. Företaget levererar till hela Norden och större delen av Europa.
Vi söker dig som brinner för färg, form och inredning och vill vara med på den fortsatta resan. Du som söker måste ha flera års erfarenhet av Photoshop och Illustrator. Dina arbetsuppgifter kommer bestå utav bildbehandling, bildretuschering och färgställning. Vi ser att du som söker denna tjänst har erfarenhet av liknande arbete eller att du har en stor utvecklingspotential att lära dig uppgifterna.
Du kommer utgå från företagets fräscha kontor på Berga i Helsingborg tillsammans med 10 andra kollegor. Du arbetar nära dina kollegor och har daglig kontakt med produktionen, administrationen och försäljningen. Därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
Arbetstiden är ordinarie kontorstider, vardagar. Kollektivavtalsmässiga villkor. Anställning sker via Canvasbutik.se. Ansökan till tjänsten görs endast via Jobbklar som ansvarar för rekryteringsprocessen. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.
Skicka din ansökan genom epost till [email protected] och skriv rubrik "Canvas". Bifoga CV och personligt brev, i pdf eller word. Har du frågor gällande denna tjänsten är du välkommen att kontakta Mirza på Jobbklar. Epost: [email protected] , Telefon: 0725321265
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Studie och yrkesvägledare till branchledande företag

Jobbklar är ett företag som består utav arbetsmarknadsexperter som skräddarsyr kvalitativa anställningslösningar till företag och arbetssökande, lösningar som är långsiktigt kostnadseffektiva. Vi erbjuder professionellt stöd och professionell matchning av arbetssökande mot arbetsmarknaden samtidigt som vi konsulterar företag vid rekryteringar och löser arbetsgivares behov på bästa sätt. Våra tjänster består bl.a. utav stöd och matchning, rusta och matcha, ... Visa mer
Jobbklar är ett företag som består utav arbetsmarknadsexperter som skräddarsyr kvalitativa anställningslösningar till företag och arbetssökande, lösningar som är långsiktigt kostnadseffektiva. Vi erbjuder professionellt stöd och professionell matchning av arbetssökande mot arbetsmarknaden samtidigt som vi konsulterar företag vid rekryteringar och löser arbetsgivares behov på bästa sätt.
Våra tjänster består bl.a. utav stöd och matchning, rusta och matcha, rekrytering, bemanning, omställning, coachning och arbetsmarknadstjänster. Vi levererar helhetslösningar inom arbetsmarknad.
Vi är utnämnda till Gasell av tidningen Dagens industri då vi är ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma företag som skapar jobb för människor, driver tillväxt för Sverige och inspirerar andra. Inom Stöd och matchning har vi högsta ratingbetyg av arbetsförmedlingen.


OM TJÄNSTEN
Tjänsten handlar om att du ska stå för individuella studie- och yrkesvägledningssamtal med deltagare som söker jobb och/eller utbildning, framförallt inom Stöd och matchning. Du kommer handleda flera personer under samma period, dokumentera i system, stötta dem och finnas behjälplig. Kollegor förbereder och förser dig med information om respektive deltagare, sedan är det upp till dig att utifrån individens situation göra en plan och planera samtal. Du avgör om det behövs mer stöd för att ärendet ska föras vidare. Detta sker främst i enskilda samtal som för tillfället görs på distans med tanke på rådande situation. Du har stor möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och använda dig av dina kunskaper som studie- och yrkesvägledare.
För att passa in i vår företagskultur är det viktigt att du har ett stort driv av att hjälpa människor och att du motiveras av bra resultat. Vi på Jobbklar har tydliga mål om att ha högst träffsäkerhet vad det gäller att jobbsökare faktiskt når målet arbete och/eller studier. På samma sätt har vi höga förväntningar på att erbjuda högsta service med stor integritet och professionalism. Vi står för: Framtid, resultat och glädje – vilket vi vill att du ska dela med oss.


KRAV
Kandidatexamen från Studie- och yrkesvägledarprogrammet.
Utmärkt kommunikationsförmåga
Utmärkt svenska i tal och skrift
Flytande engelska i tal och skrift
God datavanaÖvriga språkkunskaper är mycket meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ANSÖKAN OCH ANSTÄLLNING
Ansökan görs endast via följande länk: http://www.jobbklar.se/internajobb
Tillträde enligt överenskommelse.
Placering på i Helsingborg, alternativt Landskrona om så önskas.
Välkommen med din ansökan snarast. Vi går löpande igenom ansökningar. Bifoga ett CV samt studiebevis och ett personligt brev där du berättar varför du söker tjänsten.
Om du har önskemål om att jobba mindre än heltid är vi öppna för att anpassa tjänsten. Beskriv gärna detta i ansökan.


#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Arabisktalande jobbmatchare till branschledande företag

Jobbklar är ett företag som består utav arbetsmarknadsexperter som skräddarsyr kvalitativa anställningslösningar till företag och arbetssökande, lösningar som är långsiktigt kostnadseffektiva. Vi erbjuder professionellt stöd och professionell matchning av arbetssökande mot arbetsmarknaden samtidigt som vi konsulterar företag vid rekryteringar och löser arbetsgivares behov på bästa sätt. Våra tjänster består bl.a. utav stöd och matchning, rusta och matcha, ... Visa mer
Jobbklar är ett företag som består utav arbetsmarknadsexperter som skräddarsyr kvalitativa anställningslösningar till företag och arbetssökande, lösningar som är långsiktigt kostnadseffektiva. Vi erbjuder professionellt stöd och professionell matchning av arbetssökande mot arbetsmarknaden samtidigt som vi konsulterar företag vid rekryteringar och löser arbetsgivares behov på bästa sätt.
Våra tjänster består bl.a. utav stöd och matchning, rusta och matcha, rekrytering, bemanning, omställning, coachning och arbetsmarknadstjänster. Vi levererar helhetslösningar inom arbetsmarknad.
Vi är utnämnda till Gasell av tidningen Dagens industri då vi är ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma företag som skapar jobb för människor, driver tillväxt för Sverige och inspirerar andra.


OM TJÄNSTEN
Tjänsten handlar om att du ska stå för det löpande arbetet med deltagare som söker jobb, framförallt inom Stöd och matchning. Du kommer handleda flera personer under samma period, dokumentera i system, stötta dem i deras jobbsökande och matcha dem mot arbetsmarknaden. Detta kommer du göra i både enskilda samtal med deltagare och i grupp, bl.a. genom att hålla seminarier och föreläsningar. Deltagare tar del av de tjänster som ni tillsammans planerar att de behöver för att komma ut i arbete, vilket du samordnar. Om deltagare bedöms behöva genomgå utbildning inför arbete hjälper du deltagaren till detta.
Det är viktigt att du kontaktar potentiella arbetsgivare för att deltagarna ska ha möjlighet att komma ut i arbetslivet. Du har redan eller så utvecklar du ett eget nätverk av arbetsgivare i närområdet som kan ta emot matchande deltagare för jobb, praktik, eller företagsförlagt lärande.
Förutom detta så arbetar du även ur arbetsgivares perspektiv. Du gör behovsanalyser av företags rekryteringsbehov och erbjuder våra tjänster så att både arbetsgivare och arbetssökande hittar synergier i samarbetet.
För att passa in i vår företagskultur är det viktigt att du har ett stort driv av att hjälpa människor och att du motiveras av bra resultat. Vi på Jobbklar har tydliga mål om att ha högst träffsäkerhet vad det gäller att jobbsökare faktiskt når målet arbete och/eller studier. På samma sätt har vi höga förväntningar på att erbjuda högsta service med stor integritet och professionalism till arbetsgivare. Vi står för: Framtid, resultat och glädje – vilket vi vill att du ska dela med oss.


KRAV
Eftergymnasial utbildning inom exempelvis arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut, socionomutbildning eller liknande.
Utmärkt kommunikationsförmåga
Utmärkt svenska i tal och skrift
Flytande engelska i tal och skrift
Mycket god datavanaVi ser gärna att sökande i detta fallet även behärskar arabiska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi lägger även en stor vikt vid administrativa färdigheter.
ANSÖKAN OCH ANSTÄLLNING
Ansökan görs endast via formulär på www.jobbklar.se/internajobb
Tillträde enligt överenskommelse.
Välkommen med din ansökan snarast. Vi går löpande igenom ansökningar och kan komma att avsluta rekryteringen när vi hittar en lämplig kandidat. Bifoga ett CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar varför du söker tjänsten.


#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Jobbmatchare till Skånes träffsäkraste team

Jobbklar är ett företag som består utav arbetsmarknadsexperter som skräddarsyr kvalitativa anställningslösningar till företag och arbetssökande, lösningar som är långsiktigt kostnadseffektiva. Vi erbjuder professionellt stöd och professionell matchning av arbetssökande mot arbetsmarknaden samtidigt som vi konsulterar företag vid rekryteringar och löser arbetsgivares behov på bästa sätt. Våra tjänster består bl.a. utav stöd och matchning, rekrytering, beman... Visa mer
Jobbklar är ett företag som består utav arbetsmarknadsexperter som skräddarsyr kvalitativa anställningslösningar till företag och arbetssökande, lösningar som är långsiktigt kostnadseffektiva. Vi erbjuder professionellt stöd och professionell matchning av arbetssökande mot arbetsmarknaden samtidigt som vi konsulterar företag vid rekryteringar och löser arbetsgivares behov på bästa sätt.
Våra tjänster består bl.a. utav stöd och matchning, rekrytering, bemanning, omställning, coachning och arbetsmarknadstjänster. Vi levererar helhetslösningar inom arbetsmarknad.
Inom Stöd och matchning – där vi hjälper arbetssökande som är inskrivna på Arbetsförmedlingen – är vi den enda leverantören som har haft högsta rating varje gång i västra Skåne enligt Arbetsförmedlingen själva. Utöver detta är vi även utnämnda till Gasell av tidningen Dagens industri då vi är ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma företag som skapar jobb för människor, driver tillväxt för Sverige och inspirerar andra.


OM TJÄNSTEN
Tjänsten handlar om att du ska stå för det löpande arbetet med deltagare som söker jobb, framförallt inom Stöd och matchning. Du kommer handleda flera personer under samma period, dokumentera i system, stötta dem i deras jobbsökande och matcha dem mot arbetsmarknaden. Detta kommer du göra i både enskilda samtal med deltagare och i grupp, bl.a. genom att hålla seminarier och föreläsningar. Deltagare tar del av de tjänster som ni tillsammans planerar att de behöver för att komma ut i arbete, vilket du samordnar. Om deltagare bedöms behöva genomgå utbildning inför arbete hjälper du deltagaren till detta.
Det är viktigt att du kontaktar potentiella arbetsgivare för att deltagarna ska ha möjlighet att komma ut i arbetslivet. Du har redan eller så utvecklar du ett eget nätverk av arbetsgivare i närområdet som kan ta emot matchande deltagare för jobb, praktik, eller företagsförlagt lärande.
Förutom detta så arbetar du även ur arbetsgivares perspektiv. Du gör behovsanalyser av företags rekryteringsbehov och erbjuder våra tjänster så att både arbetsgivare och arbetssökande hittar synergier i samarbetet.
För att passa in i vår företagskultur är det viktigt att du har ett stort driv av att hjälpa människor och att du motiveras av bra resultat. Vi på Jobbklar har tydliga mål om att ha högst träffsäkerhet vad det gäller att jobbsökare faktiskt når målet arbete och/eller studier. På samma sätt har vi höga förväntningar på att erbjuda högsta service med stor integritet och professionalism till arbetsgivare. Vi står för: Framtid, resultat och glädje – vilket vi vill att du ska dela med oss.


KRAV
Eftergymnasial utbildning inom exempelvis arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut, socionomutbildning eller liknande.
Utmärkt kommunikationsförmåga
Utmärkt svenska i tal och skrift
Flytande engelska i tal och skrift
Mycket god datavanaÖvriga språkkunskaper meriterande, likaså är ett nätverk av arbetsgivare i närområdet är mycket meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi lägger även en stor vikt vid administrativa färdigheter.


ANSÖKAN OCH ANSTÄLLNING
Ansökan görs endast via formulär på www.jobbklar.se/internajobb
Placeringsort är på något av våra kontor i västra Skåne (Malmö, Helsingborg eller Landskrona). Tillträde enligt överenskommelse.
Välkommen med din ansökan snarast. Vi går löpande igenom ansökningar och kan komma att avsluta rekryteringen när vi hittar en lämplig kandidat. Bifoga ett CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar varför du söker tjänsten.


#jobbjustnu Visa mindre

Jobbmatchare till Skånes träffsäkraste team

Jobbklar är ett företag som består utav arbetsmarknadsexperter som skräddarsyr kvalitativa anställningslösningar till företag och arbetssökande, lösningar som är långsiktigt kostnadseffektiva. Vi erbjuder professionellt stöd och professionell matchning av arbetssökande mot arbetsmarknaden samtidigt som vi konsulterar företag vid rekryteringar och löser arbetsgivares behov på bästa sätt. Våra tjänster består bl.a. utav stöd och matchning, rekrytering, beman... Visa mer
Jobbklar är ett företag som består utav arbetsmarknadsexperter som skräddarsyr kvalitativa anställningslösningar till företag och arbetssökande, lösningar som är långsiktigt kostnadseffektiva. Vi erbjuder professionellt stöd och professionell matchning av arbetssökande mot arbetsmarknaden samtidigt som vi konsulterar företag vid rekryteringar och löser arbetsgivares behov på bästa sätt.
Våra tjänster består bl.a. utav stöd och matchning, rekrytering, bemanning, omställning, coachning och arbetsmarknadstjänster. Vi levererar helhetslösningar inom arbetsmarknad.
Inom Stöd och matchning – där vi hjälper arbetssökande som är inskrivna på Arbetsförmedlingen – är vi den enda leverantören som har haft högsta rating varje gång i västra Skåne enligt Arbetsförmedlingen själva. Utöver detta är vi även utnämnda till Gasell av tidningen Dagens industri då vi är ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma företag som skapar jobb för människor, driver tillväxt för Sverige och inspirerar andra.


OM TJÄNSTEN
Tjänsten handlar om att du ska stå för det löpande arbetet med deltagare som söker jobb, framförallt inom Stöd och matchning. Du kommer handleda flera personer under samma period, dokumentera i system, stötta dem i deras jobbsökande och matcha dem mot arbetsmarknaden. Detta kommer du göra i både enskilda samtal med deltagare och i grupp, bl.a. genom att hålla seminarier och föreläsningar. Deltagare tar del av de tjänster som ni tillsammans planerar att de behöver för att komma ut i arbete, vilket du samordnar. Om deltagare bedöms behöva genomgå utbildning inför arbete hjälper du deltagaren till detta.
Det är viktigt att du kontaktar potentiella arbetsgivare för att deltagarna ska ha möjlighet att komma ut i arbetslivet. Du har redan eller så utvecklar du ett eget nätverk av arbetsgivare i närområdet som kan ta emot matchande deltagare för jobb, praktik, eller företagsförlagt lärande.
Förutom detta så arbetar du även ur arbetsgivares perspektiv. Du gör behovsanalyser av företags rekryteringsbehov och erbjuder våra tjänster så att både arbetsgivare och arbetssökande hittar synergier i samarbetet.
För att passa in i vår företagskultur är det viktigt att du har ett stort driv av att hjälpa människor och att du motiveras av bra resultat. Vi på Jobbklar har tydliga mål om att ha högst träffsäkerhet vad det gäller att jobbsökare faktiskt når målet arbete och/eller studier. På samma sätt har vi höga förväntningar på att erbjuda högsta service med stor integritet och professionalism till arbetsgivare. Vi står för: Framtid, resultat och glädje – vilket vi vill att du ska dela med oss.


KRAV
Eftergymnasial utbildning inom exempelvis arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut, socionomutbildning eller liknande.
Utmärkt kommunikationsförmåga
Utmärkt svenska i tal och skrift
Flytande engelska i tal och skrift
Mycket god datavanaÖvriga språkkunskaper meriterande, likaså är ett nätverk av arbetsgivare i närområdet är mycket meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi lägger även en stor vikt vid administrativa färdigheter.


ANSÖKAN OCH ANSTÄLLNING
Ansökan görs endast via formulär på www.jobbklar.se/internajobb
Placeringsort är på något av våra kontor i västra Skåne (Malmö, Helsingborg eller Landskrona). Tillträde enligt överenskommelse.
Välkommen med din ansökan snarast. Vi går löpande igenom ansökningar och kan komma att avsluta rekryteringen när vi hittar en lämplig kandidat. Bifoga ett CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar varför du söker tjänsten.


#jobbjustnu Visa mindre