Lediga jobb Kidek AB i Helsingborg

Se alla lediga jobb från Kidek AB i Helsingborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Helsingborg som finns inom det yrket.

Extrajobb som lagerarbetare på litet familjeföretag

Ansök    Nov 19    Kidek AB    Lagerarbetare
Till vårt grossistlager söker vi en extraarbetare som kan jobba 6-8 timmar per vecka fördelat på 1-2 arbetsdagar. Vi söker dig som är minst 16 år och studerar men som parallellt med studierna vill tjäna lite extra och skaffa dig arbetslivserfarenhet. Arbetet är förlagt till måndag-fredag kl 8.30-17.30. Utöver det vanliga arbetet är det önskvärt att du kan jobba delar av ferier/skollov samt någon gång emellanåt på helger. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna v... Visa mer
Till vårt grossistlager söker vi en extraarbetare som kan jobba 6-8 timmar per vecka fördelat på 1-2 arbetsdagar. Vi söker dig som är minst 16 år och studerar men som parallellt med studierna vill tjäna lite extra och skaffa dig arbetslivserfarenhet. Arbetet är förlagt till måndag-fredag kl 8.30-17.30. Utöver det vanliga arbetet är det önskvärt att du kan jobba delar av ferier/skollov samt någon gång emellanåt på helger.
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna varierar beroende på behov och kan omfatta plock och packning av kundbeställningar, uppackning av inleveranser, slängande av emballage, etikettering samt andra uppgifter som behöver utföras på ett lager.
Dina egenskaper
Du är minst 16 år. Du behärskar svenska väl och har en ganska god förståelse för skriven engelska. Du lär dig snabbt, är noggrann och flitig vilket gör att du efter en tids upplärning kan utföra dina arbetsuppgifter snabbt med ett minimum av fel.
Om KIDEK AB
KIDEK AB finns på Filborna industriområde och förser framför allt butiker i Sverige och Danmark med presentartiklar och leksaker. Vi är ett litet men växande familjeföretag som har funnits i 15 år och vi har ett knappt tiotal medarbetare.
Tillträde
När vi funnit rätt sökande kan tillträde ske väldigt kort tid därefter.
Ansökan och frågor
Om du är intresserad mejlar du ett personligt brev och ditt CV till [email protected]. Även eventuella frågor sänds till denna e-mailadress. Visa mindre

Orderadministratör/administrativ assistent på växande familjeföretag

Ansök    Apr 16    Kidek AB    Orderadministratör
Till kontoret på vårt grossistlager söker vi en medarbetare på heltid. Arbetet är förlagt till måndag-fredag kl 8.30-17.30. Provanställning tillämpas. Arbetsuppgifter Tjänsten omfattar flera typer av arbetsuppgifter och dessa kan komma att förändras över tid i takt med att både du och företaget utvecklas. En mycket viktig del av arbetet utgörs av orderadministration, dvs hantering av beställningar från våra kunder i vårt bokföringssystem. Beställningar mås... Visa mer
Till kontoret på vårt grossistlager söker vi en medarbetare på heltid. Arbetet är förlagt till måndag-fredag kl 8.30-17.30. Provanställning tillämpas.
Arbetsuppgifter
Tjänsten omfattar flera typer av arbetsuppgifter och dessa kan komma att förändras över tid i takt med att både du och företaget utvecklas.
En mycket viktig del av arbetet utgörs av orderadministration, dvs hantering av beställningar från våra kunder i vårt bokföringssystem. Beställningar måste kontrolleras för fel, matchas mot tillgänglighet av varor i lagret och på andra sätt behandlas innan orderbekräftelser kan sändas och packningen påbörjas av lagret.
Några av de andra arbetsuppgifter som kan bli aktuella:
- Underhåll av B2B-webshoppen
- Sammanställning av information (ofta i Excel) åt myndigheter/organisationer samt företagets ledning, säljare och kunder
- Kontakt via e-mail och telefon med säljare och kunder, t ex för avstämning gällande beställningar
- Deltagande på mässor som vi ställer ut på
- Registrering av leverantörsfakturor i bokföringssystemet
- Kommunikation med lagret, bland annat gällande kundbeställningar och tillgänglighet av produkter
Naturligtvis är du inte lämnad ensam med ovanstående uppgifter utan du kan förvänta dig hjälp och stöd av dina kollegor. På samma sätt förväntas du var beredd att rycka in när kollegor behöver din hjälp – på ett litet företag som vårt fungerar det inte annars men att vara behövd upplevs förhoppningsvis bara som roligt och stimulerande av dig. För att du ska bygga upp en förståelse för verksamheten kommer du få praktisera en viss tid på lagret.
Dina egenskaper
Du har högst troligen gått en teoretisk gymnasielinje.
Du är noggrann i alla arbetsuppgifter och har ett gott sinne för siffror, huvudräkning och välformulerad text.
Du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter men du drar dig inte för att be om hjälp och råd när detta behövs. Du har en vilja att bidra till att det går bra för företaget vilket gör att du försöker se helheten, gör vad du kan för att underlätta kollegors arbete, gärna kommer med förbättringsförslag och påpekar fel som du upptäcker.
När du väl har lärt dig en viss arbetsuppgift försöker du utföra den så tidseffektivt som möjligt.
Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift. Du har en god förmåga att kommunicera på engelska i tal och skrift. Du har en grundläggande förståelse för danska.
Du har inget emot att utföra tidskrävande administrativa uppgifter men du tycker också om att ha muntlig och skriftlig kontakt med kunder, säljare, lagerpersonal och andra kollegor.
Du har en hel del erfarenhet av att använda MS Excel, MS Word och e-mail (t ex från skola eller tidigare jobb) men även av datoranvändning i allmänhet. Det är meriterande (men inget krav) med erfarenhet av bokföringssystem (gärna Visma Administration) och webshopplattformar.
Om både du och vi tycker att samarbetet fungerar bra kan du tänka dig att stanna hos oss åtminstone de närmaste åren.
Om KIDEK AB
KIDEK AB finns på Filborna industriområde och förser framförallt butiker i Sverige och Danmark med presentartiklar och leksaker. Vi är ett litet men växande familjeföretag som har funnits i 15 år och vi har ett knappt tiotal medarbetare.
Tillträde
När vi funnit rätt sökande kan tillträde ske kort tid därefter men vi är även beredda att ta hänsyn till den sökandes situation.
Ansökan och frågor
Om du är intresserad mejlar du ett personligt brev och ditt CV till [email protected]. Även eventuella frågor sänds till denna e-mailadress. Visa mindre

Lagerarbetare på litet familjeföretag

Ansök    Feb 22    Kidek AB    Lagerarbetare
Till vårt grossistlager söker vi en medarbetare på heltid. Arbetet är förlagt till måndag-fredag kl 8.30-17.30. När det är mycket att göra kan det bli aktuellt även med helgarbete. Provanställning tillämpas. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna varierar beroende på behov och kan omfatta plock och packning av kundbeställningar, uppackning av inleveranser, returhantering, slängande av emballage, etikettering, omstrukturering av lagret, relaterat datorarbete sam... Visa mer
Till vårt grossistlager söker vi en medarbetare på heltid. Arbetet är förlagt till måndag-fredag kl 8.30-17.30. När det är mycket att göra kan det bli aktuellt även med helgarbete. Provanställning tillämpas.
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna varierar beroende på behov och kan omfatta plock och packning av kundbeställningar, uppackning av inleveranser, returhantering, slängande av emballage, etikettering, omstrukturering av lagret, relaterat datorarbete samt andra uppgifter som behöver utföras på ett lager.
Dina egenskaper
Du behärskar svenska väl och har en ganska god förståelse för skriven engelska. Du lär dig snabbt och är både noggrann och flitig. Efter en tids upplärning kan du utföra dina arbetsuppgifter snabbt och utan hjälp samt med ett minimum av fel. Du klarar att arbeta självständigt men ser även helheten i verksamheten och gör vad du kan för att arbetet ska fungera bra för dina kollegor och företaget i stort. Du har för avsikt att arbeta på lager åtminstone de närmaste åren.
Om KIDEK AB
KIDEK AB finns på Filborna industriområde och förser framförallt butiker i Sverige och Danmark med presentartiklar och leksaker. Vi är ett litet men växande familjeföretag som har funnits i 15 år och vi har ett knappt tiotal medarbetare.
Tillträde
När vi funnit rätt sökande kan tillträde ske kort tid därefter men vi är även beredda att ta hänsyn till den sökandes situation.
Ansökan och frågor
Om du är intresserad mejlar du ett personligt brev och ditt CV till [email protected]. Även eventuella frågor sänds till denna e-mailadress. Visa mindre