Lediga jobb Prio Servicepartner AB i Helsingborg

Se alla lediga jobb från Prio Servicepartner AB i Helsingborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Helsingborg som finns inom det yrket.

Logistikadministratör/ekonomiassistent

Prio Servicepartner söker en logistikadministratör/ekonomiassistent för administrativt arbete inom bilindustrin. Arbetet innefattar administrativa uppgifter inom fordonslogistik, ekonomiuppföljning och bokföring. Du som söker ska ha goda kunskaper inom logistik och ekonomi, Excel, svenska och engelska. Någon form av examen är meriterande. Tjänsten ska tillsättas snarast, så skicka din ansökan direkt. Arbetsplatsen finns i Malmö. Visa mer
Prio Servicepartner söker en logistikadministratör/ekonomiassistent för administrativt arbete inom bilindustrin.
Arbetet innefattar administrativa uppgifter inom fordonslogistik, ekonomiuppföljning och bokföring.
Du som söker ska ha goda kunskaper inom logistik och ekonomi, Excel, svenska och engelska. Någon form av examen är meriterande.
Tjänsten ska tillsättas snarast, så skicka din ansökan direkt.
Arbetsplatsen finns i Malmö. Visa mindre

Måltidsbiträde-lokalvårdare

Prio Servicepartner söker en medarbetare för arbete på deltid som måltidsbiträde och lokalvårdare i skolmiljö i Helsingborg. Arbetet består av servering av luncher och mellanmål med tillhörande sysslor och lokalvård på daglig basis. Arbetet är förlagt på sen förmiddag till tidig eftermiddag måndag till fredag. Start i januari 2024. Vi söker en pålitlig medarbetare, som är noggrann och har god hand med barn. Utbildning inom livsmedelshygien är meriterande ... Visa mer
Prio Servicepartner söker en medarbetare för arbete på deltid som måltidsbiträde och lokalvårdare i skolmiljö i Helsingborg.
Arbetet består av servering av luncher och mellanmål med tillhörande sysslor och lokalvård på daglig basis. Arbetet är förlagt på sen förmiddag till tidig eftermiddag måndag till fredag. Start i januari 2024.
Vi söker en pålitlig medarbetare, som är noggrann och har god hand med barn. Utbildning inom livsmedelshygien är meriterande men inget krav.
Vi tar endast emot ansökningar per e-post till [email protected].
Vänligen bifoga CV och personligt brev med referenser. Visa mindre

Lokalvårdare

Prio Servicepartner AB söker nu en ny medarbetare som vill arbeta på deltid eftermiddag/kvällstid med lokalvård i kontorsmiljö i Helsingborg med omnejd. Vi söker dig som är pålitlig och som har tidigare erfarenhet av professionell städning. Goda kunskaper i svenska språket samt körkort är meriterande. Vi är en seriös arbetsgivare som erbjuder rätt person goda villkor och en bra arbetsmiljö. Vi tar endast emot ansökningar per e-post eller via arbetsförmedli... Visa mer
Prio Servicepartner AB söker nu en ny medarbetare som vill arbeta på deltid eftermiddag/kvällstid med lokalvård i kontorsmiljö i Helsingborg med omnejd.
Vi söker dig som är pålitlig och som har tidigare erfarenhet av professionell städning. Goda kunskaper i svenska språket samt körkort är meriterande.
Vi är en seriös arbetsgivare som erbjuder rätt person goda villkor och en bra arbetsmiljö.
Vi tar endast emot ansökningar per e-post eller via arbetsförmedlingens formulär. Vänligen bifoga CV och personligt brev med referenser. Visa mindre

Lokalvårdare

Prio Servicepartner AB söker nu en ny medarbetare som vill arbeta på deltid med lokalvård i kontorsmiljö i Helsingborg med omnejd. Vi söker dig som är pålitlig och som har tidigare erfarenhet av professionell städning. Goda kunskaper i svenska språket samt körkort är meriterande. Vi är en seriös arbetsgivare som erbjuder rätt person goda villkor och en bra arbetsmiljö. Vi tar endast emot ansökningar per e-post eller via arbetsförmedlingens formulär. Vänlig... Visa mer
Prio Servicepartner AB söker nu en ny medarbetare som vill arbeta på deltid med lokalvård i kontorsmiljö i Helsingborg med omnejd.
Vi söker dig som är pålitlig och som har tidigare erfarenhet av professionell städning. Goda kunskaper i svenska språket samt körkort är meriterande.
Vi är en seriös arbetsgivare som erbjuder rätt person goda villkor och en bra arbetsmiljö.
Vi tar endast emot ansökningar per e-post eller via arbetsförmedlingens formulär. Vänligen bifoga CV och personligt brev med referenser. Visa mindre