Lediga jobb Salong Figaro Mohamed Al Awadi i Helsingborg

Se alla lediga jobb från Salong Figaro Mohamed Al Awadi i Helsingborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Helsingborg som finns inom det yrket.

Dam eller Herrfrisör

Ansök    Jun 10    Salong Figaro Mohamed Al Awadi    Frisör
Damfrisör eller herrfrisör sökes till Hår Atején på Söder Gallerian Helsingborg. Vi söker barber som är trevlig, motiverad och har flera års erfranhet av yrket. Visa mer
Damfrisör eller herrfrisör sökes till Hår Atején på Söder Gallerian Helsingborg.


Vi söker barber som är trevlig, motiverad och har flera års erfranhet av yrket. Visa mindre

Frisör Helsingborg

Ansök    Maj 12    Salong Figaro Mohamed Al Awadi    Frisör
Vi på KarriärKompisar hjälper våra kunder under hela rekryteringsprocessen, från att identifiera kundens behov till att vi matchar rätt kandidat för tjänsten. Vår erfarenhet från näringslivet tillsammans med vårt nätverk har resulterat till att vi har många nöjda kunder bakom oss. Oavsett rekryteringsbehov anpassar vi processen på ett enkelt och effektivt sätt för varje kund. Om tjänsten; Vår kund söker en ny medarbetare till sitt team som består av f... Visa mer
Vi på KarriärKompisar hjälper våra kunder under hela rekryteringsprocessen, från att identifiera kundens behov till att vi matchar rätt kandidat för tjänsten. Vår erfarenhet från näringslivet tillsammans med vårt nätverk har resulterat till att vi har många nöjda kunder bakom oss. Oavsett rekryteringsbehov anpassar vi processen på ett enkelt och effektivt sätt för varje kund.

Om tjänsten;
Vår kund söker en ny medarbetare till sitt team som består av frisörer. Frisörsalongen är belägen i centrala delen av Helsingborg.
Söker dig som brinner för yrket och har några års erfarenhet med dig. Du ska vara ansvarsfull, kunna arbeta i team och självständigt. Som sökande är det viktigt att du är självgående och värdesätter hög service där kunden sätts i fokus.
Erfarenhet av branschen är meriterande inom herrklippning.
Är du den vi söker, MEJLA din ansökan till ; [email protected]
Märk mejlet; Frisör HBG Visa mindre