Lediga jobb som Civilingenjör, bygg i Helsingborg

Se lediga jobb som Civilingenjör, bygg i Helsingborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Helsingborg som finns hos arbetsgivaren.

Sektionschef inom byggkonstruktion

Ansök    Maj 9    AFRY AB    Civilingenjör, bygg
Företagsbeskrivning AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle. AFRY med affärsområde Buildings är med över 1500 medarbetare en av de största aktörerna i Sverige inom fastighetssektorn. Här... Visa mer
Företagsbeskrivning


AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
AFRY med affärsområde Buildings är med över 1500 medarbetare en av de största aktörerna i Sverige inom fastighetssektorn. Här får du möjlighet att vara med och påverka och skapa byggnader och boenden där människor ska vistas och trivas. För oss är säkerhet, hållbarhet och ett välmående samhälle viktiga faktorer och där vi på ett framgångsrikt vis är med och bidrar med kreativa och innovativa lösningar – både nu och för framtiden. Making Future, som vi säger.
Jobbeskrivning


Vill du vara med och utveckla vår byggkonstruktionsverksamhet inom Buildings Syd. Vi ser möjligheter att satsa brett inom vår region.
Vår nuvarande sektion har medarbetare i Malmö och Helsingborg men vi ser oss inom snar framtid på fler platser inom region syd (Skåne/Blekinge/Småland).
Våra projekt är både roliga, utmanande och varierande. Våra kunder finns inom bl.a fastigheter, industri, skolor och sjukhus. Hos oss får du följa projekten från tidigt skede till leverans och uppföljning samt arbeta med alla delar inom byggkonstruktion. Inom hela vårt affärsområde ser vi stor tillväxt med många affärer inom industrisegmentet och vi har ett bra samarbete i hela Sverige.
Vi söker en Sektionschef till en ny sektion i Lund/Helsingborg. Som Sektionschef hos oss får du en roll med stor variation, möjlighet till många kontakter och kundmöten med ansvar att nå lyckade och hållbara affärer. Du leder hela sektionens verksamhet inklusive strategier, lönsamhet, resultat, kvalitet, personal och kompetensutveckling. Du ser och hör dina medarbetare och får dem att växa.
Som Sektionschef kommer du även arbeta tillsammans med övriga ledare inom affärsområdet för att utveckla vår samlade verksamhet. Din ledarroll kombinerar du med att även själv arbeta viss tid i projekt, som Uppdragsledare eller Specialist. Du rapporterar till Marknadsområdeschef och sitter med i regionens ledningsgrupp där du är en del av att utveckla regionens övergripande marknads- och kompetensplaner samt affärskoncept.
Som Sektionschef sitter du med i ledningsgruppen för Marknadsområdet Öresund tillsammans med Marknadsområdeschef, 8 st Sektionschefer inom installationsområdena El, VVS, Sprinkler, Fastighetsautomation och Energi/hållbarhet samt affärsutvecklare.
Med enheten i Lund/Helsingborg ser vi en möjlighet att växa och tillsammans med sektionen i Malmö bli en framgångsrik verksamhet inom marknadsområdet. Detta arbete sker såklart i samarbete med övriga enheter inom regionen. Att leda och vidareutveckla dina medarbetare är viktiga delar i ditt arbete, där du förväntas utöva ett modernt och coachande ledarskap som bygger team och tydliggör de gemensamma målen för verksamheten.
Som del i ett stort konsultföretag har vi möjlighet att arbeta smart och få med bred kunskap inom alla delar av byggkonstruktion- vad projektet än kräver kan vi hjälpas åt och lösa det. Vårt arbetsklimat präglas därför av teamwork och framåtanda. Vi arbetar i en positiv och stimulerande miljö där det ständigt pågår utbyte av erfarenheter.
Är du nyfiken på vilka andra tjänster vi erbjuder? Läs mer här:
Sektionschef inom byggkonstruktion Malmö
Sektionschef inom byggkonstruktion Upper South
Uppdragsledare inom byggkonstruktion

Kravspecifikation


För denna roll ser vi att du har flerårig erfarenhet från branschen och är väl införstådd i teknikområdets frågeställningar. Du har erfarenhet från rollen som Uppdragsledare eller likvärdig roll inom konstruktion för byggbranschen eller infrastruktur. Utbildningsmässigt tror vi att du är högskole- eller civilingenjör alternativt har förvärvat motsvarande erfarenhet från annat håll. Du har förmodligen tidigare arbetat som konsult, entreprenör eller har erfarenhet från beställarsidan.
Du har visat prov på ett gott ledarskap och kan på ett naturligt sätt engagera och motivera. Vi ser att du har god social kompetens och gillar att utmanas såväl tekniskt som affärs- och ledarskapsmässigt. Du är relationsbyggande och det är en stor fördel är om du har ett etablerat nätverk i branschen. Självklart ser du dig själv som en lagspelare och du trivs med att dela din kunskap både till kunder och kollegor. För denna roll ser vi även att du behärskar svenska och engelska obehindrat och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga kompetenser, med fokus på din affärsmässighet, relationsbyggande, kommunikation och service. Du förstår och tillämpar verksamhetens strategier och prioriteringar, samt fokuserar på värdeskapande projekt och tar kalkylerade risker för att uppnå verksamhetens mål. Att kunna bygga och vårda professionella kontakter, både internt och externt, är en viktig del av vårt samarbete. Visar en effektiv förmåga att lyssna, genom att först sträva efter att förstå och sedan bli förstådd i retur. Håller sina kollegor väl informerade och ger konstruktiv feedback som är detaljerad och givande. Hjälper till att lösa kunders problem - även innan du ombeds göra det av kunden.
Ytterligare information


Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-06-14. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Kontaktperson för frågor:
Ulrik Andersson, Market Area Manger
[email protected]
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen Visa mindre

Interoc Dörr & Fönster söker Regionchef

Interoc Dörr och Fönster söker affärsinriktad Regionchef till Region Syd Interoc Dörr Fönster är ett dotterbolag till Interoc DFF och är en ledande tjänsteleverantör av dörr- och fönsterbyten. Vi har en stor andel återkommande kunder som utgörs av allmännyttan, bostadsrättsföreningar och ägare av flerfamiljshus. Interoc Dörr Fönster är en oberoende fönster- och dörrleverantör vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder den bästa lösningen för just deras ... Visa mer
Interoc Dörr och Fönster söker affärsinriktad Regionchef till Region Syd

Interoc Dörr Fönster är ett dotterbolag till Interoc DFF och är en ledande tjänsteleverantör av dörr- och fönsterbyten. Vi har en stor andel återkommande kunder som utgörs av allmännyttan, bostadsrättsföreningar och ägare av flerfamiljshus. Interoc Dörr Fönster är en oberoende fönster- och dörrleverantör vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder den bästa lösningen för just deras projekt. Vi söker nu en Regionchef med placering Helsingborg som kan bidra till Interoc Dörr Fönsters fortsatta expansion och utveckling.

Om tjänsten
I rollen som Regionchef kommer du ansvara för att utveckla och leda verksamheten i regionen. Det innebär att ha fullt resultat- och personalansvar för regionen. Du ansvarar för aktivt säljarbete och ansvarig för att generera nya affärer och lönsamhet inom regionen.

I Rollen som regionchef ingår att stärka bolagets marknadsposition och varumärke i regionen. Att ansvara för att formulera mål, strategier och handlingsplaner för den egna verksamheten samt kommunicera dessa till övriga medarbetare. 

Du ansvarar för att löpande följa upp projekten och ta operativt ägarskap för att lösa situationer som uppstår i projekt tillsammans med säljare, projektledare och övrig organisation. Regionchefen samarbetar med övriga regioner och är med i bolagets ledningsgrupp.  Tjänsten innebär en hel del resor.

Vem är du? 
För att trivas och lyckas i rollen som regionchef är du en driven, affärsmässig och ansvarstagande ledare. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ledande befattningar inom ROT/Byggbranschen.

Vi söker dig som har: Flerårig erfarenhet av framgångsrik försäljning gärna som regionchef
Erfarenhet av att leda projekt inom byggrelaterad verksamhet 
Tidigare dokumenterad erfarenhet av personalansvar 
Gärna har en byggrelaterad högskole- eller civilingenjörsutbildning eller motsvarande
God administrativ kompetens
Meriterande med erfarenhet av fönstermontering och hållbarhet
B-körkort 

Om oss 
Interoc (Dörr och Fönster och Interoc Fasad) ingår sedan juli 2022 i Corteco och erbjuder tjänster inom fasadrenovering samt dörr- och fönsterbyte för såväl äldre fastigheter i behov av renovering som nya bostäder och fastigheter. Många av våra renoveringar har de senaste åren varit miljonprogramsfastigheter med höga krav på energieffektivisering och bestående kvalitet. Vårt huvudkontor ligger Solna och vi har lokalkontor i Helsingborg, Göteborg och Borlänge. Idag är vi ett 50-tal anställda.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar?Interoc Dörr och Fönster?med Isaksson Rekrytering Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare, seniorkonsult Jonas Bessing,[email protected], 0736-264750 Visa mindre

Interoc Dörr & Fönster söker Regionchef

Interoc Dörr och Fönster söker affärsinriktad Regionchef till Region Syd Interoc Dörr Fönster är ett dotterbolag till Interoc DFF och är en ledande tjänsteleverantör av dörr- och fönsterbyten. Vi har en stor andel återkommande kunder som utgörs av allmännyttan, bostadsrättsföreningar och ägare av flerfamiljshus. Interoc Dörr Fönster är en oberoende fönster- och dörrleverantör vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder den bästa lösningen för just deras ... Visa mer
Interoc Dörr och Fönster söker affärsinriktad Regionchef till Region Syd

Interoc Dörr Fönster är ett dotterbolag till Interoc DFF och är en ledande tjänsteleverantör av dörr- och fönsterbyten. Vi har en stor andel återkommande kunder som utgörs av allmännyttan, bostadsrättsföreningar och ägare av flerfamiljshus. Interoc Dörr Fönster är en oberoende fönster- och dörrleverantör vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder den bästa lösningen för just deras projekt. Vi söker nu en Regionchef med placering Helsingborg som kan bidra till Interoc Dörr Fönsters fortsatta expansion och utveckling.

Om tjänsten
I rollen som Regionchef kommer du ansvara för att utveckla och leda verksamheten i regionen. Det innebär att ha fullt resultat- och personalansvar för regionen. Du ansvarar för aktivt säljarbete och ansvarig för att generera nya affärer och lönsamhet inom regionen.

I Rollen som regionchef ingår att stärka bolagets marknadsposition och varumärke i regionen. Att ansvara för att formulera mål, strategier och handlingsplaner för den egna verksamheten samt kommunicera dessa till övriga medarbetare. 

Du ansvarar för att löpande följa upp projekten och ta operativt ägarskap för att lösa situationer som uppstår i projekt tillsammans med säljare, projektledare och övrig organisation. Regionchefen samarbetar med övriga regioner och är med i bolagets ledningsgrupp.  Tjänsten innebär en hel del resor.

Vem är du? 
För att trivas och lyckas i rollen som regionchef är du en driven, affärsmässig och ansvarstagande ledare. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ledande befattningar inom ROT/Byggbranschen.

Vi söker dig som har: Flerårig erfarenhet av framgångsrik försäljning gärna som regionchef
Erfarenhet av att leda projekt inom byggrelaterad verksamhet 
Tidigare dokumenterad erfarenhet av personalansvar 
Gärna har en byggrelaterad högskole- eller civilingenjörsutbildning eller motsvarande
God administrativ kompetens
Meriterande med erfarenhet av fönstermontering och hållbarhet
B-körkort 

Om oss 
Interoc (Dörr och Fönster och Interoc Fasad) ingår sedan juli 2022 i Corteco och erbjuder tjänster inom fasadrenovering samt dörr- och fönsterbyte för såväl äldre fastigheter i behov av renovering som nya bostäder och fastigheter. Många av våra renoveringar har de senaste åren varit miljonprogramsfastigheter med höga krav på energieffektivisering och bestående kvalitet. Vårt huvudkontor ligger Solna och vi har lokalkontor i Helsingborg, Göteborg och Borlänge. Idag är vi ett 50-tal anställda.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar?Interoc Dörr och Fönster?med Isaksson Rekrytering Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare, seniorkonsult Jonas Bessing,[email protected], 0736-264750 Visa mindre

Byggkonstruktörer

Ansök    Maj 10    AFRY AB    Civilingenjör, bygg
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi är hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Tillsammans accelererar vi omställningen mot ett hållbart samhälle. Jobbeskrivning Är du en byggkonstruktör som vill utvecklas, lära dig mer, få ta ansvar och vara med i ett härligt team i Helsingborg? Vi ... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning.
Vi är hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Tillsammans accelererar vi omställningen mot ett hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Är du en byggkonstruktör som vill utvecklas, lära dig mer, få ta ansvar och vara med i ett härligt team i Helsingborg? Vi är 3 personer i Helsingborg och ska växa under 2023 till 5-6 personer. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom området byggnadskonstruktion men det är inget krav. Du är en lagspelare som sprider trygghet, delar med dig av din kunskap och hjälper andra att utvecklas.
Vi har många spännande uppdrag, både små och stora, till olika fastighetsägare, entreprenörer, kommunala-, regionala- och statliga myndigheter. Vi arbetar i olika teams tillsammans med vårt kontor i Malmö men även tätt tillsammans med andra discipliner och kontor inom AFRY. Du kommer att få arbeta med projektering, modellering och beräkningar.
Vi kan erbjuda dig en arbetsplats som kännetecknas av frihet under ansvar, stor flexibilitet och där besluten tas nära medarbetaren. Vi är måna om att anpassa arbetsuppgifterna till medarbetarens livssituation för att få en optimal balans mellan privatliv och arbete. Vi investerare i våra medarbetare med relevant kunskapsökning i form av seminarium, utbildningar och nätverksträffar. Placering i attraktiva Ocean Hamnen, Helsingborg där Hybridarbete är möjligt.


Kravspecifikation
För rollen krävs det att du är samarbetsorienterad och ansvarstagande då du till stor del kommer att arbeta i team där du behöver ta ansvar för din del i projektet. Då branschen är i ständig förändring krävs det att du är en vetgirig person som vill utvecklas tillsammans med AFRY.
Vi tror att du:
Har Civilingenjör- eller högskoleingenjörsexamen inom byggkonstruktion eller likvärdig utbildning/erfarenhetYtterligare information
Välkommen med din ansökan, urval sker löpande så skicka in ansökan med cv och personligt brev.
Sista ansökningsdag är 2023-06-30
Kontaktperson för frågor:
Charlotte Bejram Persson, Group Manager
[email protected]
+46 10 505 06 44
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Byggnadsinspektör

Ansök    Maj 8    Randstad AB    Civilingenjör, bygg
Arbetsbeskrivning Är du en kommunikativ lagspelare med stort kundfokus? Då vill vi ha med dig i vårt gäng! Stadsbyggnadsförvaltningen planerar, bygger och förvaltar Helsingborgs stad. Vi utvecklar och förvaltar våra stadsmiljöer och grönstruktur till platser där människor vill vara. Vi arbetar med strategisk planering, möjliggör för ny bebyggelse och infrastruktur samt utvecklar stadens offentliga rum. Vi ansvarar för drift och underhåll av gator, torg, pa... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en kommunikativ lagspelare med stort kundfokus? Då vill vi ha med dig i vårt gäng!
Stadsbyggnadsförvaltningen planerar, bygger och förvaltar Helsingborgs stad. Vi utvecklar och förvaltar våra stadsmiljöer och grönstruktur till platser där människor vill vara. Vi arbetar med strategisk planering, möjliggör för ny bebyggelse och infrastruktur samt utvecklar stadens offentliga rum. Vi ansvarar för drift och underhåll av gator, torg, parker, natur och stränder. Vi är cirka 240 medarbetare. På stadsbyggnadsförvaltningen erbjuder vi dig en miljö med arbetsglädje där vi lär oss av varandra, ger varandra feedback, testar oss fram och vågar misslyckas!
Vi på bygglovsenheten teknik söker nu en ny kollega som i rollen som byggnadsinspektör tillsammans med oss vill skapa värde och vägleda våra kunder genom byggprocessen och i tillsynsärenden.
Idag är vi 9 byggnadsinspektörer på enheten som ingår i avdelningen för stadsplanering som även omfattar bygglovsenheten gestaltning, detaljplan, översiktsplan, lantmäteri samt kart- och mätenheten. Tillsammans med kollegor på förvaltningen arbetar vi kreativt och med glädje för en hållbar stad som vi och helsingborgarna är stolta över. Vi utgår från stadsbyggnadshuset som är centralt beläget precis vid Helsingborg central.
I denna rekrytering samarbetar Helsingborgs stad med Randstad. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Jenny Gillard [email protected] eller Ida Nilsson [email protected]. Välkommen med din ansökan senast den 28 maj.Ansvarsområden
Med denna tjänst erbjuder vi dig ett stimulerande och utvecklande uppdrag med stort eget ansvar. Du kommer att arbeta tillsammans med andra byggnadsinspektörer och i ett nära samarbete med bygglovshandläggare och bygglovsarkitekter. Du deltar i hela bygglovsprocessen, men handlägger ärenden inför start- och slutbesked inom byggprocessen. I arbetet ingår att hålla tekniska samråd, åka ut på arbetsplatsbesök, hålla slutsamråd samt ge service i form av råd och upplysningar. I arbetsuppgifterna ingår även tillsyn av ovårdade tomter och byggnadsverk. Rollen är utåtriktad och innebär många kontakter med allmänheten, fastighetsägare, byggare och konsulter. Som byggnadsinspektör har du en viktig roll i Helsingborgs utveckling och är delaktig i att skapa en bra livsmiljö för stadens invånare.

Kvalifikationer
För att lyckas på bästa sätt med ditt uppdrag hos oss ska du vara byggnadsingenjör eller ha en annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du ska även ha ett par års arbetslivserfarenhet som byggnadsinspektör i en annan kommun då vi ser att nya perspektiv kan berika enhetens fortsatta utveckling. För att trivas hos oss är det viktigt att du är lika intresserad av människor som av teknik och att du har förmåga att samspela och bygga relationer med många olika kontakter, både internt och externt.
Uppdraget passar dig som ställer höga krav på kvalitet och produktivitet i ditt arbete och som sätter fokus på kundernas behov. Du behöver ha goda kommunikativa förmågor i tal och skrift och kan formulera dig väl på svenska samt anpassa din kommunikation efter situation, syfte och mottagare. För att möta förväntningar från kunder och kollegor är det viktigt att du är strukturerad, ser vad som behöver prioriteras, slutför det som påbörjats och håller deadlines.
Det är av stor vikt för uppdraget att du har goda kunskaper i byggteknik, är van att läsa och tolka ritningar samt att du är väl insatt i plan- och bygglagen och Boverkets byggregler. Då vi jobbar med automatiserade processer i vår bygglovshantering krävs förståelse och ett intresse för att nyttja de digitala systemen fullt ut.
Vi ser att olikheter berikar och strävar efter en organisation som kännetecknas av jämställdhet och mångfald i alla avseenden. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och att du passar in i vårt team. Därför värdesätter vi att du som söker har god självkännedom, är omtänksam och ödmjuk samt samarbetar med glädje. B-körkort är ett krav.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.
Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Etableringsansvarig

Ansök    Apr 11    Kemira Kemi AB    Civilingenjör, bygg
Kemira är en global ledare inom hållbar kemi för vattenintensiva industrier. I mer än 100 år har vår kemi främjat mänskliga framsteg och livskvalitet. Vi kallar det; Chemistry with a purpose - Better every day. På Kemira främjar vi samarbete och inkluderande arbetskultur som ger våra anställda möjlighet att frodas och göra skillnad. Läs mer om Kemira på www.kemira.com/karriar. En spännande roll inom Kemira Kemira Kemi i Helsingborg söker nu en Etablering... Visa mer
Kemira är en global ledare inom hållbar kemi för vattenintensiva industrier. I mer än 100 år har vår kemi främjat mänskliga framsteg och livskvalitet. Vi kallar det; Chemistry with a purpose - Better every day. På Kemira främjar vi samarbete och inkluderande arbetskultur som ger våra anställda möjlighet att frodas och göra skillnad. Läs mer om Kemira på www.kemira.com/karriar.

En spännande roll inom Kemira
Kemira Kemi i Helsingborg söker nu en Etablerings och Kontraktsansvarig till vår M&T avdelning som vill vara med i arbetet att bygga framtidens hållbara industripark i Helsingborg. Du kommer att spela en viktig roll hos oss och tillsammans med duktiga kollegor får du möjlighet att utveckla industriparken både på kort och lång sikt.

Vad kan du förvänta dig
Tjänsten har två olika huvudområden
Som kontraktsansvarig blir du vår specialist inom kontrakt, både att ansvarar för att förvalta och utveckla nuvarande hyres/arrendekontrakt på Industriparken men också vara vår förlängda arm till centrala Sourcing gällande olika inköpsavtal.
I rollen som etableringsansvarig vilket är tyngdpunkten för tjänsten blir du en nyckelperson i den fortsatta utvecklingen av Kemiras industripark i Helsingborg
Arbetet innebär att vara etablerarens kontakt och guide för att hitta det optimala upplägget för deras behov av exempelvis mark, fastigheter och infrastruktur - och rätt argument för att just Kemiras Industripark är rätt plats för deras behov.
Rollen innebär att du ska bygga starka och långsiktiga relationer med många intressenter. Det ställer stora krav på din förmåga att kommunicera tydligt och skapa förtroende i olika sammanhang, såväl internt som externt. Som etableringsansvarig hos Kemira är du affärsorienterad och drivs av utvecklingsinriktat arbete för att hitta symbioser med Kemiras verksamhet och andra aktörer inom industriparken.
Framgångsfaktorer för jobbet är att du har ett strukturerat arbetssätt och kan på ett kreativt och korrekt sätt lösa de uppgifter du ställs inför. Som person har du god analytisk förmåga, initiativrik och är en god förhandlare med positiv attityd. Mycket av arbetet drivs i projektform vilket kräver att du är projektorienterad och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter på ett prestigelöst sätt.

Vad vi vill att du bidrar med:
För att lyckas i rollen som etableringsansvarig krävs det en del pondus, tydligt ledarskap, affärsmässighet och en stark social kompetens.
Erfarenhet att arbeta med olika samhällsinstanser, kommun, länsstyrelse etc
Vi tror även att du har ett gott mått av sunt förnuft, prestigelöshet, är ärlig och lojal samt bidrar till att skapa gemenskap med ett öppet sinne och en positiv energi.
Du är van att arbeta med analyser och olika beräkningar, investeringskalkyler etc.
Vi tror att du har en akademisk bakgrund som byggnadsingenjör eller fastighetsekonom eller likande
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.Vad gör detta till din utmaning?
Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör denna roll till just din utmaning.

Vill du veta mer:
Kontakt för att svara på frågor är rekryterande chef Per Olsén tel. +46 42 171160, [email protected]
Facklig information lämnas av Patrik Eriksson 042-171660 Ledarna, Christoffer Ödman 042-171186 Akademikerna, Ingvar Günther 042-171697 Unionen, Kenth Hultin 042-171111 IF Metall.

Ansökan
Din ansökan registrerar du senast 2024-05-31 via vår hemsida, www.kemira.com/careers
Intervjuer kommer att ske löpande så inkom med din ansökan snarast.

Kemira tillämpar bakgrundskontroll inför anställningen.
Eftersom Kemira har nolltolerans gällande drogpåverkan på arbetstid så är alkohol och drogtestning innan anställning obligatoriskt och det förekommer även slumpmässiga tester under anställningen.Kemira är en global ledare inom hållbara kemiska lösningar för vattenintensiva industrier. Vi tillhandahåller de bäst lämpade produkterna och tjänsterna för att förbättra våra kunders produktkvalitet, process och resurseffektivitet. Vårt fokus ligger på massa & papper, vattenrening och energisektorer. År 2023 hade Kemira en årlig omsättning på cirka 3,4 miljarder euro och cirka 5 000 anställda. Kemira är en jämställd arbetsgivare och har nolltolerans mot drogpåverkan under arbetstid. Kemiras hållbarhetsmål för människor är att nå topp 10 % av tvärindustriella normer för inkludering senast 2025. Kemira-aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Ltd. För mer information, besök vår webbplats på: www.kemira.com/karriar och LinkedIn. Visa mindre

Projektchef

Ansök    Maj 17    PEAB AB    Civilingenjör, bygg
Vi på Peab i NV Skåne söker nu dig som tillsammans med oss vill driva våra lokala anläggningsprojekt framåt! Välkommen att söka till oss, en platt och lärande organisation med stort utrymme för personlig utveckling! Rollen hos oss Som Projektchef hos oss bär du ansvaret över att hålla samman flertalet pågående projekt via daglig samverkan med Platschef och Arbetsledare. Tillsammans bär ni ansvaret för att leda, planera, prioritera och slutligen genomföra... Visa mer
Vi på Peab i NV Skåne söker nu dig som tillsammans med oss vill driva våra lokala anläggningsprojekt framåt!
Välkommen att söka till oss, en platt och lärande organisation med stort utrymme för personlig utveckling!

Rollen hos oss

Som Projektchef hos oss bär du ansvaret över att hålla samman flertalet pågående projekt via daglig samverkan med Platschef och Arbetsledare. Tillsammans bär ni ansvaret för att leda, planera, prioritera och slutligen genomföra projekten från början till slut.

Projektchefsrollen är till stor del en operativ roll, där du på bästa tänkbara sätt samarbetar med övriga i platsorganisationen för att tillsammans skapa effektivitet, god lönsamhet och kundnöjdhet. Din höga tekniska kompetens delar du med dig av på ett professionellt och prestigelöst sätt. Du som ledare i Peab har som uppgift att genom gott föredöme driva ditt team oavsett vad som uppstår längs vägen.

Vidare kommer dina arbetsuppgifter på Peab även innebära:

- Personalansvar.
- Huvudansvar för ekonomi och att projektet rullar enligt plan.
- Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom projektet
- Uppnå god kundnöjdhet, samt bevara och utveckla jordnära och långsiktiga kundrelationer.
- Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn med god lönsamhet.

Din profil

- Relevant universitet/högskole- eller YH-utbildning inom företrädesvis anläggning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
- Dokumenterad erfarenhet av VA/finplanering/anläggningsentreprenader är meriterande
- Minst 10 års erfarenhet av anläggningsbranschen samt att minst 5 år av dem är i en ledande befattning.
- Som ledare har du tidigare erfarenhet av att leda underställd personal.
- Goda kunskaper i det svenska språket, både tal och skrift.
- Körkort B.

Personliga egenskaper

Du är en trygg ledare och har alltid strävan att du och ditt team ska prestera och leverera goda resultat, samtidigt som ni håller en bra dialog och laganda. Ert gemensamma mål är att hela tiden utvecklas och bli ännu vassare, både som team, men också individuellt. Som individ visar du på gott omdöme och du följer upp de åtagande som ligger på ditt bord. Som ledare lyssnar du och är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen. Du är en sann entreprenör och ekonomiskt intresserad. Viktigt för att lyckas i rollen är att du har ett strukturerat arbetssätt och att du som ledare alltid ligger steget före.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet.

Välkommen att söka till ett engagerat och framtidsinriktat företag med trevliga kollegor!

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Vi söker Tekniksamordnare Signal

Ansök    Jun 24    AFRY AB    Civilingenjör, bygg
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning Tekniksamordnare signal är en central nyckelfigur och spindeln i nätet inom vårt teknikområde signal. Rollen är huvudsakligen inr... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning
Tekniksamordnare signal är en central nyckelfigur och spindeln i nätet inom vårt teknikområde signal. Rollen är huvudsakligen inriktad på teknik men innehåller även inslag av både kompetensutveckling och marknad. Tekniksamordnaren är i sin roll direkt underställd vår chef för segment Järnväg.
Som tekniksamordnare kommer du att jobba med många roliga delar; såsom att samla våra signalingenjörer, sprida information, vidareutveckla teknik, rutiner och processer samt därtill omvärldsbevaka, identifiera kompetensbehov och rekrytera i nära samarbete med våra sektionschefer. Målet är att våra signalingenjörer alltid ska vara ett sammansvetsat och kompetent team.


För att hela tiden ha fingret på pulsen kommer du även arbeta aktivt i våra uppdrag med granskning, teknikstöd, projektering eller annan roll som passar din kompetensprofil.


Ansvar och arbetsuppgifter
Tekniksamordnaren är i första hand en stödroll till våra medarbetare inom teknikområde signal men utgör även ett tekniskt stöd till Segmentschef och Sektionschefer.


På AFRY tror vi mycket på friheten att forma och utveckla sin roll utifrån sina egna styrkor. Nedanstående är exempel på ansvar och mandat som ingår i rollen som tekniksamordnare:


Teknik
Teknisk support inom teknikområdet
Bevakning inom teknikområdet såväl internt som externt
I samverkan med nätverksmedlemmar bedriva nätverksarbete/möten/seminarier med inriktning på teknik och teknikutveckling
Tillsammans med tekniksamordnare för övriga teknikområden ingå i vårt forum ”Teknikrådet”
Teknisk utveckling av Processer, Rutiner och Verktyg

Marknad
Stöd i anbudsarbete
Marknadsbevakning av teknikområdet
Medverka i marknadsaktiviteter/marknadsföring

Uppdrag
Medverka vid erfarenhetsåterkopplingsmöten
Möjlighet att arbeta viss del inom projektering, granskning eller teknikstöd inom våra uppdrag

Resurser
Stöd till Sektionschefer vid rekrytering inom teknikområde signal
Stöd till sektionschefer vid kompetens- och resursplanering i anbud och uppdrag

Utbildning/ Kompetensutveckling
Tillsammans med sektionschefer planera utbildning så att rätt kompetensprofil finns inom teknikområdet
Vara delaktig i planeringen och genomförande av internutbildningar

Kravspecifikation
Vi vill att du som söker har en passion för teknikområdet signal och mångårig erfarenhet inom branschen. Du har erfarenhet av att arbeta som projektör, granskare, specialist eller beställare inom järnvägssignalteknik och har ett stort nätverk i branschen.
Du kanske är:
Tekniksamordnare som är redo för nya utmaningar?
Generalist inom signalteknik och vill ta steget att leda och utveckla andra?
Specialist inom någon del av signalteknik och vill bredda din kompetens samt leda och utveckla andra?

Din teoretiska kunskap har du anskaffat dig från högskolan, yrkeshögskolan, universitet eller liknande. Vi stänger dock inga dörrar för den som inte har en examen, men har anskaffat sig kunskapen på annat sätt. Då AFRY är en organisation som ständigt vill stå i framkant är det meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av interna utvecklings- och utbildningsprojekt.


Då du kommer att vara ansvarig för många olika områden och med ett brett kontaktfält i ditt vardagliga arbete är samarbete en kärnfråga för dig. I dessa kontakter är du inte heller rädd för att ta plats, du driver dina frågor från start till slut oavsett vem du behöver teama upp dig med. Självklart kan man inte samarbeta utan att kommunicera, så vi ser gärna att också kommunikation är ett av dina främsta verktyg.
Ytterligare information
Placeringsort
Vi har kontor över hela landet och när du börjar jobba hos oss kan du välja att sitta på följande platser: Stockholm, Göteborg, Malmö, Borlänge, Gävle, Mora, Sundsvall, Luleå, Norrköping, Linköping, Västerås, Örebro, Karlstad, Hässleholm, Helsingborg, Borås eller Trollhättan!


Vi är såklart också måna om ditt livspussel varav du har möjlighet att jobba från annan plats i samråd med segmentschefen.


Säkerhetsprövning
Denna anställning kan innebära placering i säkerhetsklass. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras inför säkerhetsklassat uppdrag.
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2022-08-30.
Vi går igenom ansökningar löpande.


Kontaktperson för frågor:
Karin Liljegren, tf Segmentschef Järnväg


Telefon: +46 10 505 41 49
Mejl: [email protected]


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Studentmedarbetare till Fastighetsförvaltningen

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.Om arbetsplatsen Fastighetsförvaltningen med sina 50 medarbetare ansvarar för förvaltni... Visa mer
Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.Om arbetsplatsen
Fastighetsförvaltningen med sina 50 medarbetare ansvarar för förvaltning och utveckling av stadens ägda och bebyggda fastigheter och bostadsrätter. Fastighetsförvaltningen driver byggnadsprojekt och bistår övriga förvaltningar i lokalförsörjningsprocessen. Fastighetsförvaltningen förvaltar 270 lokalobjekt med en totalyta på 700 000 m2 samt 600 bostäder med en yta om 18 000 m2. Vårt kontor ligger på Drottninggatan 7 i Helsingborg

Jobba som Studentmedarbetare hos oss! Studentmedarbetare innebär att du är anställd i kommunen på deltid parallellt med att du studerar vid universitet, högskola eller i annan eftergymnasial utbildning. Hos oss utför du kvalificerat arbete kopplat till dina heltidsstudier. Omfattning och arbetstid kan variera. Hur och när arbetet ska utföras bestäms i dialog, för att göra det möjligt att kombinera studier och arbete på ett bra sätt. För dig som student är detta ett tillfälle att knyta samman studier med arbetslivserfarenhet, samtidigt som du får en inblick i hur det är att jobba i kommunal sektor och vilka jobb som vi kan erbjuda.

Arbetsuppgifter
Gillar du Cad och ritningar?

Vi söker nu studentmedarbetare som kan digitalisera de fastigheter där vi saknar digitala ritningar i AutoCad.

Areaberäkningar av våra fastigheter är en annan arbetsuppgift

Kvalifikationer
Vi söker dig som troligen är arkitektstudent eller pluggar till Byggnadsingenjör eller liknande utbildning.

Som person är du analytisk, noggrann och ansvarstagande. Du är flexibel och har ett kreativt förhållningssätt. Vidare har du lätt för arbetsuppgifter som kräver ett metodiskt tillvägagångssätt och uttrycker dig väl i skrift. Du är van vi att självständigt strukturera ditt arbete


Vi ser fram emot din ansökan!

Övrig information
Sista ansökningsdag:  30 november 2021

Anställningsform: Allmän visstid

Omfattning: Timanställning

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Varaktighet:

Antal tjänster: 2

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Fackliga företrädare
https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Byggnadsautomationsingenjör till Helsingborgshem

Ansök    Dec 13    Helsingborgshem    Civilingenjör, bygg
Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12000 lägenheter i över 30 bostadsområden. Vi strävar efter att utveckla boenden, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Vill du vara med och göra Helsingborg till en attraktiv stad att leva och bo i för en mångfald av människor? Läs mer på www.helsingborgshem.se. ????V??ill du vara en del i ett starkt team och ansvara för att vi tar nästa steg i vår utveckling av byggnadsautomation... Visa mer
Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12000 lägenheter i över 30 bostadsområden. Vi strävar efter att utveckla boenden, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Vill du vara med och göra Helsingborg till en attraktiv stad att leva och bo i för en mångfald av människor? Läs mer på www.helsingborgshem.se.

????V??ill du vara en del i ett starkt team och ansvara för att vi tar nästa steg i vår utveckling av byggnadsautomationsfrågor och driftoptimering. Då kan det vara dig vi söker som Byggnadsautomationsingenjör!

Dina arbetsuppgifter

På Helsingborgshem arbetar vi med att ständigt utveckla tekniken i våra fastigheter för att möta morgondagens behov och våra kunders önskemål. Du kommer att arbeta i en sektion med högt teknikfokus och många specialister där vi lever och arbetar enligt vår värdegrund som gör att vi utvecklar, vågar och bryr oss.
Genom din spetskompetens är du den i sektionen som kravställer, driver och utvecklar vårt arbete med byggnadsautomation och driftoptimering för att leverera energieffektiva och framtidssäkra funktioner.

För att utveckla tekniken i våra fastigheter behöver våra fastighetstekniska system integreras i större utsträckning. I uppdraget ingår därför att i nära samarbete med vår IT-sektion säkerställa denna systemintegration.

Uppdraget ställer höga krav på självständigt arbete men du kommer även att arbeta i projekt med kollegor och leverantörer.
För att du ska kunna driva dessa ansvarsområden, ser vi att du har relevant akademisk utbildning med flera års erfarenhet av byggnadsautomation som gör att du är trygg i din roll. För dig är det viktigt med struktur och utveckling. Det är viktigt att du är kommunikativ, kan samarbeta över gränser och har förmågan att entusiasmera för att kunna driva i rätt riktning. Du är självständig, teknikintresserad och kan ditt område vilket gör att du vet vad som ska kravställas.

Ansök nu
Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök" nedan med ett registrerat och uppdaterat CV. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående. Har du frågor kan du kontakta Experis rekryteringskonsult, Patrik Nordberg på [email protected] eller Magnus Aarenstrup på [email protected] Visa mindre

Är du Helsingborgshems nästa ingenjör inom Bygg & Fastighet?

Ansök    Nov 29    Helsingborgshem    Civilingenjör, bygg
Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12000 lägenheter i över 30 bostadsområden. Vi strävar efter att utveckla boenden, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Vill du vara med och göra Helsingborg till en attraktiv stad att leva och bo i för en mångfald av människor? Läs mer på www.helsingborgshem.se. ????Vill du vara en del i ett starkt team och ansvara för att vi tar nästa steg i vår utveckling av byggnadsautomationsf... Visa mer
Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12000 lägenheter i över 30 bostadsområden. Vi strävar efter att utveckla boenden, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Vill du vara med och göra Helsingborg till en attraktiv stad att leva och bo i för en mångfald av människor? Läs mer på www.helsingborgshem.se.

????Vill du vara en del i ett starkt team och ansvara för att vi tar nästa steg i vår utveckling av byggnadsautomationsfrågor och driftoptimering. Då kan det vara dig vi söker som Byggnadsautomationsingenjör!

Dina arbetsuppgifter

På Helsingborgshem arbetar vi med att ständigt utveckla tekniken i våra fastigheter för att möta morgondagens behov och våra kunders önskemål. Du kommer att arbeta i en sektion med högt teknikfokus och många specialister där vi lever och arbetar enligt vår värdegrund som gör att vi utvecklar, vågar och bryr oss.
Genom din spetskompetens är du den i sektionen som kravställer, driver och utvecklar vårt arbete med byggnadsautomation och driftoptimering för att leverera energieffektiva och framtidssäkra funktioner.

För att utveckla tekniken i våra fastigheter behöver våra fastighetstekniska system integreras i större utsträckning. I uppdraget ingår därför att i nära samarbete med vår IT-sektion säkerställa denna systemintegration.

Uppdraget ställer höga krav på självständigt arbete men du kommer även att arbeta i projekt med kollegor och leverantörer.
För att du ska kunna driva dessa ansvarsområden, ser vi att du har relevant akademisk utbildning med flera års erfarenhet av byggnadsautomation som gör att du är trygg i din roll. För dig är det viktigt med struktur och utveckling. Det är viktigt att du är kommunikativ, kan samarbeta över gränser och har förmågan att entusiasmera för att kunna driva i rätt riktning. Du är självständig, teknikintresserad och kan ditt område vilket gör att du vet vad som ska kravställas.

Ansök nu
Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök" nedan med ett registrerat och uppdaterat CV. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående. Har du frågor kan du kontakta Experis rekryteringskonsult, Patrik Nordberg på [email protected] eller Magnus Aarenstrup på [email protected] Visa mindre

Byggledare till Öresundskraft!

Ansök    Nov 15    Öresundskraft    Civilingenjör, bygg
Hos Öresundskraft finns nu ett ypperligt tillfälle att bli ett tillskott hos en av de attraktivaste arbetsgivarna i energibranschen! Som Byggledare inom Fjärrvärme! Vill du jobba för ett hållbart samhälle och för en framtidsutveckling som är hållbar? Sök då tjänsten som Byggledare. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Vi söker en erfaren byggledare till nätbyggnation för fjärrvärmenät. Öresundskraft har idag fjärrvärme- och fjärrkylenät i Helsingborg och Ängelh... Visa mer
Hos Öresundskraft finns nu ett ypperligt tillfälle att bli ett tillskott hos en av de attraktivaste arbetsgivarna i energibranschen! Som Byggledare inom Fjärrvärme! Vill du jobba för ett hållbart samhälle och för en framtidsutveckling som är hållbar? Sök då tjänsten som Byggledare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Vi söker en erfaren byggledare till nätbyggnation för fjärrvärmenät. Öresundskraft har idag fjärrvärme- och fjärrkylenät i Helsingborg och Ängelholm.

Nätbyggnations uppgift är att för Öresundskrafts räkning bygga och underhålla näten. Detta gör vi genom att agera beställare mot externa utförare. Som byggledare är du ute på våra byggprojekt och leder och samordnar våra entreprenörer. Du kommer att bli ansvarig för att vi får den kvalitet vi på Öresundskraft vill ha och att projekten genomförs till de ekonomiska ramar och tidplaner som satts upp. BAS-U kommer också att finnas med i dina arbetsuppgifter.

Kvalitet och affärsmannaskap är ledord i hur du kommer arbeta och därigenom blir relationsbyggande och uppföljning starka grundpelare. Projekten kan variera och därmed vilka kontaktytor som blir aktuella, men du har alltid förmånen att ha kontakt med många olika kontakter internt, externt och bland allmänheten.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en teknisk bakgrund inom mark- och anläggning. Erfarenhet av fjärrvärmenät eller VA är meriterande. Vi erbjuder dig ett tekniskt utmanande arbete, där arbetsmiljö och säkerhet är viktigt att ha med sig, gärna med förståelse inom BAS U. Vi ser även att du innehar B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

För att vara framgångsrik i rollen bör du vara strukturerad, kvalitetsmedveten och energisk. Beslutsamhet, noggrannhet och kreativitet definierar ditt arbetssätt och du är trygg i dina kunskaper. Som person är du positiv, självgående och duktig på att lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt. Du trivs med att ha många kontaktytor i ditt arbete och teamkänsla är viktigt för dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du kommer att medverka i spännande projekt med trevliga arbetskollegor.

Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss och Öresundskraft vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Om Öresundskraft
Med innovation, nytänkande och bra service gör vi allt för att våra kunder ska få en enkel och behaglig energitillvaro. Vi erbjuder smarta produkter, smarta val. Enkla fakturor, enkla svar. Allt i samklang med vår vision om att erbjuda bra, effektiva och hållbara lösningar för en bättre värld. Eller som vi brukar säga: Bra energi. Det är vad vi ger och gör. För mer information besök www.oresundskraft.se och http://braenergi.oresundskraft.se/


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Öresundskraft AB med Experis, en del av ManpowerGroup. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vill du ha mer information kan du kontakta rekryteringskonsult Patrik Nordberg på 040-6606355, [email protected] eller rekryteringskonsult Angela Ekelöf på 0703-775781, [email protected].

Skicka gärna in din ansökan snarast, dock senast 15 december.
Vi ser fram emot din ansökan!

Fackliga kontakter
Marjan Moradpoor, Akademikerna, 042-490 3296
Adam Matulaniec, Vision, 042-490 3579
Jenny Östlund, Ledarna, 042-490 3018 Visa mindre

Projektledare

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. ARBETSUPPGIFTER Vi rekryterar nu en projektledare som vill vara med att påverka och bidra till Helsingborgs framtid. Du k... Visa mer
Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.ARBETSUPPGIFTER
Vi rekryterar nu en projektledare som vill vara med att påverka och bidra till Helsingborgs framtid. Du kommer att arbeta mitt i händelsernas centrum i moderna kontorslokaler med stadens bästa pendlarläge, precis intill Helsingborgs central.

Inom Stadsbyggnadsförvaltningen ansvarar projektenheten för projektledning vid utbyggnad av stadens offentliga rum såsom gator, torg, parker och exploateringsområden. Enheten ansvarar för genomförandeprocessen av beslutade investeringsprojekt.

Projektenheten deltar bland annat i arbetet med H+ som är ett av Sveriges mest spännande stadsförnyelseprojekt. En helt ny stadsdel skall byggas på 20 år med bl a bostäder, gator, torg och parker. Därutöver genomförs både stora och små infrastrukturprojekt i Helsingborg och projektenheten har en central och viktig roll för allt som skall anläggas och byggas på allmän plats. Enheten har 15 medarbetare.

Som projektledare på projektenheten kommer Du i en beställarroll att arbeta med alla delar av ett anläggningsprojekt från planering, ekonomiska projektkalkyler, leda och genomföra upphandlingar av såväl konsulter som entreprenörer, projekteringsledning, byggledning samt besiktningar. I våra projekt har vi har stort fokus på ekonomi, tid och kvalitet och arbetet sker ofta i dialog med medborgare, myndigheter, fastighetsägare och företag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en civil- eller högskoleingenjör med flerårig erfarenhet från entreprenad/konsultbranschen eller från projektledning av anläggningsprojekt.

Då anläggningsprojekt ofta har många inblandade parter värdesätter vi god samarbets-, samordnings- och organisationsförmåga. Vi ser att du har en bra kommunikativ förmåga samt en stark integritet men är samtidigt öppen för dialog och förbättringsarbete. Du tycker om att hålla i många projekt samtidigt och har en vilja att utvecklas som person. Erfarenhet av offentlig upphandling är meriterande. Du måste även ha lätt att uttrycka Dig i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Byggnadsautomationsingenjör till Helsingborgshem

Ansök    Okt 15    Helsingborgshem    Civilingenjör, bygg
Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12000 lägenheter i över 30 bostadsområden. Vi strävar efter att utveckla boenden, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Vill du vara med och göra Helsingborg till en attraktiv stad att leva och bo i för en mångfald av människor? Läs mer på www.helsingborgshem.se. ?Ingress Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12000 lägenheter i över 30 bostadsområden. Vi strävar efter a... Visa mer
Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12000 lägenheter i över 30 bostadsområden. Vi strävar efter att utveckla boenden, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Vill du vara med och göra Helsingborg till en attraktiv stad att leva och bo i för en mångfald av människor? Läs mer på www.helsingborgshem.se.

?Ingress
Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12000 lägenheter i över 30 bostadsområden. Vi strävar efter att utveckla boenden, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Vill du vara med och göra Helsingborg till en attraktiv stad att leva och bo i för en mångfald av människor? Läs mer på www.helsingborgshem.se.


Vill du vara en del i ett starkt team och ansvara för att vi tar nästa steg i vår utveckling av byggnadsautomationsfrågor och driftoptimering. Då kan det vara dig vi söker som Byggnadsautomationsingenjör!


Dina arbetsuppgifter

På Helsingborgshem arbetar vi med att ständigt utveckla tekniken i våra fastigheter för att möta morgondagens behov och våra kunders önskemål. Du kommer att arbeta i en sektion med högt teknikfokus och många specialister där vi lever och arbetar enligt vår värdegrund som gör att vi utvecklar, vågar och bryr oss.

Genom din spetskompetens är du den i sektionen som kravställer, driver och utvecklar vårt arbete med byggnadsautomation och driftoptimering för att leverera energieffektiva och framtidssäkra funktioner.

För att utveckla tekniken i våra fastigheter behöver våra fastighetstekniska system integreras i större utsträckning. I uppdraget ingår därför att i nära samarbete med vår IT-sektion säkerställa denna systemintegration.

Uppdraget ställer höga krav på självständigt arbete men du kommer även att arbeta i projekt med kollegor och leverantörer.

För att du ska kunna driva dessa ansvarsområden, ser vi att du har relevant akademisk utbildning med flera års erfarenhet av byggnadsautomation som gör att du är trygg i din roll. För dig är det viktigt med struktur och utveckling. Det är viktigt att du är kommunikativ, kan samarbeta över gränser och har förmågan att entusiasmera för att kunna driva i rätt riktning. Du är självständig, teknikintresserad och kan ditt område vilket gör att du vet vad som ska kravställas.

Ansök nu
Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök" nedan med ett registrerat och uppdaterat CV. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående. Har du frågor kan du kontakta Experis rekryteringskonsult, Patrik Nordberg på [email protected] eller på 040-660 6355.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Är du Helsingborgshems nästa ingenjör inom Bygg & Fastighet?

Ansök    Nov 14    Helsingborgshem    Civilingenjör, bygg
Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12000 lägenheter i över 30 bostadsområden. Vi strävar efter att utveckla boenden, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Vill du vara med och göra Helsingborg till en attraktiv stad att leva och bo i för en mångfald av människor? Läs mer på www.helsingborgshem.se. Vill du vara en del i ett starkt team och ansvara för att vi tar nästa steg i vår utveckling av byggnadsautomationsfrågo... Visa mer
Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12000 lägenheter i över 30 bostadsområden. Vi strävar efter att utveckla boenden, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Vill du vara med och göra Helsingborg till en attraktiv stad att leva och bo i för en mångfald av människor? Läs mer på www.helsingborgshem.se.

Vill du vara en del i ett starkt team och ansvara för att vi tar nästa steg i vår utveckling av byggnadsautomationsfrågor och driftoptimering. Då kan det vara dig vi söker som Byggnadsautomationsingenjör!

Dina arbetsuppgifter

På Helsingborgshem arbetar vi med att ständigt utveckla tekniken i våra fastigheter för att möta morgondagens behov och våra kunders önskemål. Du kommer att arbeta i en sektion med högt teknikfokus och många specialister där vi lever och arbetar enligt vår värdegrund som gör att vi utvecklar, vågar och bryr oss.
Genom din spetskompetens är du den i sektionen som kravställer, driver och utvecklar vårt arbete med byggnadsautomation och driftoptimering för att leverera energieffektiva och framtidssäkra funktioner.

För att utveckla tekniken i våra fastigheter behöver våra fastighetstekniska system integreras i större utsträckning. I uppdraget ingår därför att i nära samarbete med vår IT-sektion säkerställa denna systemintegration.

Uppdraget ställer höga krav på självständigt arbete men du kommer även att arbeta i projekt med kollegor och leverantörer.
För att du ska kunna driva dessa ansvarsområden, ser vi att du har relevant akademisk utbildning med flera års erfarenhet av byggnadsautomation som gör att du är trygg i din roll. För dig är det viktigt med struktur och utveckling. Det är viktigt att du är kommunikativ, kan samarbeta över gränser och har förmågan att entusiasmera för att kunna driva i rätt riktning. Du är självständig, teknikintresserad och kan ditt område vilket gör att du vet vad som ska kravställas.

Ansök nu
Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök" nedan med ett registrerat och uppdaterat CV. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående. Har du frågor kan du kontakta Experis rekryteringskonsult, Patrik Nordberg på [email protected] eller Magnus Aarenstrup på [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Byggnadsautomationsingenjör till Helsingborgshem

Ansök    Sep 3    Helsingborgshem    Civilingenjör, bygg
Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12000 lägenheter i över 30 bostadsområden. Vi strävar efter att utveckla boenden, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Vill du vara med och göra Helsingborg till en attraktiv stad att leva och bo i för en mångfald av människor? Läs mer på www.helsingborgshem.se. ?Vill du vara en del i ett starkt team och ansvara för att vi tar nästa steg i vår utveckling av byggnadsautomationsfråg... Visa mer
Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12000 lägenheter i över 30 bostadsområden. Vi strävar efter att utveckla boenden, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Vill du vara med och göra Helsingborg till en attraktiv stad att leva och bo i för en mångfald av människor? Läs mer på www.helsingborgshem.se.

?Vill du vara en del i ett starkt team och ansvara för att vi tar nästa steg i vår utveckling av byggnadsautomationsfrågor och driftoptimering. Då kan det vara dig vi söker som Byggnadsautomationsingenjör!

Dina arbetsuppgifter
På Helsingborgshem arbetar vi med att ständigt utveckla tekniken i våra fastigheter för att möta morgondagens behov och våra kunders önskemål. Du kommer att arbeta i en sektion med högt teknikfokus och många specialister där vi lever och arbetar enligt vår värdegrund som gör att vi utvecklar, vågar och bryr oss.

Genom din spetskompetens är du den i sektionen som kravställer, driver och utvecklar vårt arbete med byggnadsautomation och driftoptimering för att leverera energieffektiva och framtidssäkra funktioner.

För att utveckla tekniken i våra fastigheter behöver våra fastighetstekniska system integreras i större utsträckning. I uppdraget ingår därför att i nära samarbete med vår IT-sektion säkerställa denna systemintegration.

Uppdraget ställer höga krav på självständigt arbete men du kommer även att arbeta i projekt med kollegor och leverantörer.

Vem är du?
För att du ska kunna driva dessa ansvarsområden, ser vi att du har relevant akademisk utbildning med flera års erfarenhet av byggnadsautomation som gör att du är trygg i din roll. För dig är det viktigt med struktur och utveckling. Det är viktigt att du är kommunikativ, kan samarbeta över gränser och har förmågan att entusiasmera för att kunna driva i rätt riktning. Du är självständig, teknikintresserad och kan ditt område vilket gör att du vet vad som ska kravställas.

Ansök nu
Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök" nedan med ett registrerat och uppdaterat CV. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående. Har du frågor kan du kontakta Experis rekryteringskonsult, Patrik Nordberg på [email protected] eller på 040-660 6355.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distriktschef Projekt Syd , Caverion - Helsingborg

Ansök    Maj 27    Caverion    Civilingenjör, bygg
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Brinner du för affärer, ledarskap och tekni... Visa mer
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Brinner du för affärer, ledarskap och teknik!
I vår tillväxtfas söker vi nu en säljinriktad och driven Distriktschef med ansvar för vårt distrikt Projekt Syd, med stationering i Helsingborg eller Malmö. Distriktet består av två avdelningar, Industrirör och Helsingborg Projekt och har idag ca 60 personer uppdelat på Avdelningschef, Projektledare, Tekniker, Montörer samt Administration med stationering inom Skåne, Blekinge och Småland.

Arbetsuppgifter
Som Distriktschef ansvarar du för produktion, ekonomi, kunder samt personal. Fokus ligger på utveckling och merförsäljning på befintliga kunder samt nykundsbearbetning. Du har budget- och personalansvar och ska utveckla samt stimulera medarbetare att nå de mål som är uppsatta för enheten. Det är väsentligt att du har goda ledaregenskaper och kan upprätthålla en god kommunikation och samarbete med kunder, medarbetare, övriga affärsenheter och centrala staber inom Caverion.

Detta är ett utvecklande arbete inom ett snabbt växande område med stort eget ansvar och möjlighet att växa inom organisationen. Du erbjuds en öppen och dynamisk arbetsplats med många trevliga kollegor och ett spännande arbete.

I rollen ingår även

• Personalansvar, personalutveckling, medarbetarsamtal
• Aktivt arbeta för att utveckla affären och kontaktytorna hos kunder
• Resultatuppföljning mot budget
• Resultatdrivande förbättringsarbete
• Följa upp arbetet med produktion och planering
• Arbete med utveckling och implementering av strategiska planer
• Aktivt delta och medverka i regionens ledningsgrupp

Kompetens

• Akademisk examen inom teknik, ekonomi eller motsvarande
• Dokumenterad erfarenhet av personal- och resultatansvar
• Vi ser att du har en teknisk relevant bakgrund, gärna från processindustrin eller byggsidan
• Erfarenhet av affärsutveckling och sammanställning av kalkyler och offerter
• Du ska vara affärs- och målinriktad med förmåga att bygga långvariga relationer
• God svenska i tal och skrift
• Som person är du noggrann, kommunikativ, lyhörd och strukturerad med goda ledaregenskaper samt vana att entusiasmera och utveckla ett team

Kort om Caverion
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2018 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15.000 anställda inom 10 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Varför Caverion?

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:

• Innovation
• Samarbete
• Ansvar
• Professionalitet

Kontakt & Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare Lisbeth Hulander tel. 0730-81 74 04 mail, [email protected] Alt. Regionchef Daniel Backman tel. 0725-28 79 83 mail, [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Din ansökan vill vi ha senaste den 30 juni 2019.
OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Energiingenjör

Ansök    Apr 25    Riksbyggen    Civilingenjör, bygg
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du som medarbetare är led... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du som medarbetare är ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Riksbyggen marknadsområde Norra Skåne satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Vi står ekonomiskt starka att ta oss an nya utmaningar och skapa nya och spännande projekt. Vi erbjuder Dig att ta del av och vara med och påverka den här utvecklingen. Fastighetsförvaltningen i Helsingborg behöver förstärka sin drift- och energiverksamhet med en energiingenjör.

Vad ska du göra?

Som energiingenjör kommer du att arbeta med energifrågor, utföra förstudier och vara organisationers expert inom tekniska installationer och mediastatistik . Du kommer att projektleda och vara sakkunnig i våra energiprojekt samt ha kontakt med projektledare, konsulter och entreprenörer i samband med våra ombyggnads- och nyproduktionsprojekt är en del i uppdraget. Du kommer ha nära kontakt med våra förvaltare och drifttekniker. Du kommer också att arbeta med fastighetsägare-, boende- och styrelsekontakter. Som energiingenjör är du rådgivande och stöttande internt som externt inför den omställning fastighetsbranschen står inför med ny teknik och uppsatta energieffektiviseringsmål.

Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och som har förmåga att se och möta våra kunders behov – du vill vara med och skapa en bra boendemiljö!  Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog, både internt och externt. Vi söker dig med ingenjörsutbildning inom energi/VVS. En bred fastighetsteknisk kompetens genom relevant arbetslivserfarenhet från värme- och ventilationssystem, styr- och reglerteknik är en förutsättning för arbetet. Certifierad energiexpert och OVK behörighet är extra meriterande. Du har ett starkt eget driv i ditt arbete och tar till dig nya tekniker och lösningar som du sedan omsätter i praktisk verksamhet. Samarbetsförmåga och en professionell entreprenörsanda är andra egenskaper vi uppskattar. 

Tjänstens placering är i Helsingborg.

B-körkort är ett krav.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2019-05-24.  Vi arbetar med löpande urval, så skicka din ansökan redan idag!

Vi tar endast emot ansökningar som skickas via www.riksbyggen.se  -Jobb & Karriär/Sök jobb

Vid frågor kontakta Jonas Hemberg som är gruppchef  för Energi & Teknik, email: [email protected]


Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Uppdragsledare / handläggare VVS till Bengt Dahlgren!

_Vill du bli en i teamet hos Sveriges bästa arbetsgivare? Se hit! _ OM KUNDEN Bengt Dahlgren grundades 1952 och är ett privatägt teknikkonsultbolag verksamma inom samhällsbyggnad. Företaget tillhandahåller ingenjörer inom installation, brand och risk, bygg och fastighet samt energi och miljö. Idag är Bengt Dahlgren ett av Sveriges ledande företag med oberoende konsulter som är utan bindningar till varken entreprenörer eller tillverkare. Med bred kompete... Visa mer
_Vill du bli en i teamet hos Sveriges bästa arbetsgivare? Se hit! _

OM KUNDEN

Bengt Dahlgren grundades 1952 och är ett privatägt teknikkonsultbolag verksamma inom samhällsbyggnad. Företaget tillhandahåller ingenjörer inom installation, brand och risk, bygg och fastighet samt energi och miljö. Idag är Bengt Dahlgren ett av Sveriges ledande företag med oberoende konsulter som är utan bindningar till varken entreprenörer eller tillverkare. Med bred kompetens och stort utbud av tjänster kan de erbjuda kundnära helhetslösningar.

Läs mer på deras hemsida https://bengtdahlgren.se/om-foretaget/ [https://bengtdahlgren.se/om-foretaget/]

DINA ARBETSUPPGIFTER

På Bengt Dahlgren arbetar man i projektform vilket lämnar stort utrymme för kreativa samarbeten tillsammans med dina kollegor. Du kommer att arbeta i- och leda projekt av olika storlekdär det krävs hög teknisk kompetens. De projekt som du kommer driva är inom både nyproduktion och ombyggnation.

Exempel på arbetsuppgifter:

* Delta på projekteringsmöten.
* Ta fram handlingar som ritningar och tekniska beskrivningar.
* Genomföra utredningar, rapporter och kalkyler.
* Agera rådgivare gentemot kund.

Du utgår från Helsingborg men är verksam i projekt över hela Skåne.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet inom VVS. Du har sedan innan vana av att driva delar av- eller hela projekt. Vi tror att du är en person med ett brett kontaktnät inom branschen, både med byggherrar och entreprenörer. För att bli en del gänget krävs det att du är en relationsskapare och en person som alltid erbjuder god kundservice. Du delar med dig av dina kunskaper, både till kunder och kollegor. I ditt sätt att tackla uppdrag och problem är du nytänkade och räds inte för en utmaning. Ledord som ska spegla ditt arbetssätt är engagemang, nyfikenhet och kreativitet. Du är rakt igenom en lagspelare med en vinnarskalle som driver dig och ditt team framåt.

OM VÅRT FÖRETAG

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se [http://www.onepartnergroup.se]

_I din roll ges du stor möjlighet att påverka och varje individs åsikter fångas upp. För Bengt Dahlgren är kompetensutveckling viktigt och de arbetar aktivt för att lyfta och utveckla anställda. _

_År 2018 blev Bengt Dahlgren framröstad till Sveriges bästa arbetsgivare. Vill du också arbeta på Sveriges bästa arbetsplats? Missa inte chansen utan skicka in din ansökan redan idag!_

Mer information Visa mindre