Lediga jobb som Steriltekniker/Undersköterska, sterilcentral i Helsingborg

Se lediga jobb som Steriltekniker/Undersköterska, sterilcentral i Helsingborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Helsingborg som finns hos arbetsgivaren.

Steriltekniker, vikariat, till Sterilteknisk enhet i Helsingborg

Gör skillnad. Varje dag Letar du efter ett utvecklande och annorlunda arbete? Har du dessutom ett medicintekniskt intresse? Då kan det vara just dig vi söker! Helsingborgs lasarett är ett akutsjukhus i Nordvästra Skåne. Till vårt verksamhetsområde An/OP/IVA ingår operationsavdelningen i Ängelholm. Både sjukhuset i Helsingborg och Ängelholm har båda en sterilteknisk enhet som är en serviceavdelning. Enheten tar främst hand om operationsavdelningens instr... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag

Letar du efter ett utvecklande och annorlunda arbete? Har du dessutom ett medicintekniskt intresse? Då kan det vara just dig vi söker!

Helsingborgs lasarett är ett akutsjukhus i Nordvästra Skåne. Till vårt verksamhetsområde An/OP/IVA ingår operationsavdelningen i Ängelholm. Både sjukhuset i Helsingborg och Ängelholm har båda en sterilteknisk enhet som är en serviceavdelning. Enheten tar främst hand om operationsavdelningens instrument postoperativt men servar även resten av sjukhuset och externa kunder med sterila instrument.

Vår verksamhet är starkt styrd av lagar och förordningar samt nationella och internationella standarder. Arbetet med instrumenthantering innebär att förhindra smittspridning och förebygga vårdrelaterade infektioner och därmed uppnå en god hygienisk standard och patientsäkerhet.

I Helsingborg arbetar 13 medarbetare och enheten har ett nära samarbete med operationsavdelningen angående instrumenthantering. Vi arbetar inte direkt med patienter men har patienten och patientsäkerheten i fokus.

Du kan följa våra medarbetare på Helsingborgs lasaretts Instagramkonto: https://www.instagram.com/helsingborgslasarett/. Där får du ta del av vardagen på vårt sjukhus och lära dig mer om olika verksamheter. Följ oss gärna!

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar en ny medarbetare till vårt härliga team på sterilenheten i Helsingborg.

I rollen som steriltekniker alternativt undersköterska hanterar och kvalitetssäkrar du instrument genom hela flödeskedjan. Rengöring, desinfektion, kontroll och underhåll av instrument samt sterilisering och lagerhållning är en del av det dagliga arbetet. Vårt nära samarbete med operationsenheten gör att du arbetar på operation cirka en tur varannan vecka och hjälper till med disk av instrument. Arbetet är omväxlande, kan vara fysiskt krävande och har stundvis högt arbetstempo. Du arbetar till viss del självständigt samtidigt som du har stöd av dina kollegor. Hos oss är samarbete och gemenskap viktigt.

Arbetstiden är förlagd under dag- och kvällstid på vardagarna och under dagtid på helger.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är utbildad steriltekniker (YH 300p) alternativt utbildad undersköterska med inriktning sjukvård/akutsjukvård. Goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift är ett krav. Du bör ha goda datorkunskaper och ett intresse för teknik då utvecklingen av medicinskteknisk utrustning och operationsinstrument är ständigt pågående och märks av i vårt arbete.

För att trivas i rollen är du väl medveten om vikten av kvalitet, noggrannhet och patientsäkerhet. Du som söker är ordningsam, har ett självständigt arbetssätt med förmåga till flexibilitet och god samarbetsförmåga. Dessutom har du förmåga att arbeta professionellt och verka för ett gott arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, noggrannhet, förståelse och ansvarstagande.

Tjänsten avser ett vikariat på ett år.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. Välkommen att söka redan idag.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Helsingborgs lasarett är en mångsidig arbetsplats med puls. Här bedriver vi akutsjukvård och specialistsjukvård dygnet runt. De flesta medicinska specialiteterna är representerade och det finns både intensivvård, förlossning och neonatalvård. Vi har även verksamhet på sjukhusen i Ängelholm och Landskrona. I Ängelholm utför vi en stor del av våra planerade operationer.

Vi är en lärande organisation i ständig utveckling. Hos oss får du goda möjlighet att växa och bredda ditt perspektiv i tvärprofessionella samarbeten med kollegor från olika verksamheter. Möjligheterna att kombinera forskning med kliniskt arbete är mycket goda och spännande forskningsprojekt bedrivs inom flera områden. Vi har ett omfattande utbildningsuppdrag, hos oss genomgår många av morgondagens kollegor sin kliniska utbildning.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Steriltekniker till Sterilteknisk enhet i Helsingborg och Ängelholm

Gör skillnad. Varje dag Letar du efter ett utvecklande och annorlunda arbete? Har du dessutom ett medicintekniskt intresse? Då kan det vara just dig vi söker! Helsingborg, sundets pärla, är belägen på bästa läge i Öresundsregionen. Helsingborgs lasarett är ett av Region Skånes fyra akutsjukhus och här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. Lasarettet är den största hälso- och sjukvårdsproducerande enheten i nordvästra Skåne och erb... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag

Letar du efter ett utvecklande och annorlunda arbete? Har du dessutom ett medicintekniskt intresse? Då kan det vara just dig vi söker!

Helsingborg, sundets pärla, är belägen på bästa läge i Öresundsregionen. Helsingborgs lasarett är ett av Region Skånes fyra akutsjukhus och här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. Lasarettet är den största hälso- och sjukvårdsproducerande enheten i nordvästra Skåne och erbjuder invånarna vård inom de flesta specialiteter. I vacker natur med hav och skog ligger Ängelholm nära storstäderna i Öresundsregionen. Ängelholms sjukhus är ett elektivt sjukhus. Steriltekniska enheterna i Helsingborg och Ängelholm tillhör verksamhetsområdet anestesi/operation/intensivvård. Vi är 13 steriltekniker/undersköterskor som arbetar i Helsingborg och i Ängelholm är vi 9 st.

Steriltekniska enheterna tar främst hand om operationsavdelningens instrument postoperativt men servar även resten av sjukhuset och externa kunder med sterila instrument. Vi har ett nära samarbete med operationsenheterna med material och instrument. Vi arbetar inte direkt med patienter men har patienten och patientsäkerheten i fokus.

Vår verksamhet är starkt styrd av lagar och förordningar samt nationella och internationella standarder. Arbetet med instrumenthantering innebär att förhindra smittspridning och förebygga vårdrelaterade infektioner och därmed uppnå en god hygienisk standard och patientsäkerhet.

Hos oss finns en god kamratanda och vi har roligt på arbetet! Teamarbetet präglas av engagemang, nyfikenhet, omtanke och respekt både för patient och varandra.

ARBETSUPPGIFTER
Nu välkomnar vi dig som är steriltekniker eller undersköterska till vårt härliga team!

I rollen som steriltekniker eller undersköterska hanterar och kvalitetssäkrar du instrument genom hela flödeskedjan. Rengöring, desinfektion, kontroll och underhåll av instrument samt sterilisering och lagerhållning är en del av det dagliga arbetet. Vi har ett nära samarbete med operationsavdelningarna i Helsingborg o Ängelholm. Arbetet är omväxlande, kan vara fysiskt krävande och har stundvis högt arbetstempo. Du arbetar till viss del självständigt samtidigt som du har stöd av dina kollegor. Hos oss är samarbete och gemenskap viktigt.

Arbetstiden är förlagd under dag- och kvällstid på vardagarna och under dagtid på helgen i Helsingborg och i Ängelholm är arbetstiden förlagd på dagtid till kl. 18.00.

I anställningen ingår rotationstjänstgöring mellan Sterilteknisk enheterna i Helsingborg och Ängelholm.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är utbildad steriltekniker (YH 300p) alternativt utbildad undersköterska med inriktning sjukvård/akutsjukvård. Att du har goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift är ett krav. Du bör ha datorkunskap och ett intresse för teknik då utvecklingen av medicinskteknisk utrustning och operationsinstrument är ständigt pågående.

Du är noggrann, ordningsam och flexibel. För dig är det naturligt att arbeta självständigt och prioritera dina arbetsuppgifter efter verksamhetens behov. Du är lösningsorienterad när problem uppstår. Du har en god samarbetsförmåga och värnar om ett gott arbetsklimat. Eftersom vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Har vi väckt din nyfikenhet och du är intresserad av att arbeta i vårt team på steriltekniska enheterna i Helsingborg och Ängelholm, så kan vi erbjuda dig ett stimulerande arbete i en organisation med hög kompetens och stor utvecklingsmöjlighet. Vi behöver dig i vårt team!

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Helsingborgs lasarett är en mångsidig arbetsplats med puls. Här bedriver vi akutsjukvård och specialistsjukvård dygnet runt. De flesta medicinska specialiteterna är representerade och det finns både intensivvård, förlossning och neonatalvård. Vi har även verksamhet på sjukhusen i Ängelholm och Landskrona. I Ängelholm utför vi en stor del av våra planerade operationer.

Vi är en lärande organisation i ständig utveckling. Hos oss får du goda möjlighet att växa och bredda ditt perspektiv i tvärprofessionella samarbeten med kollegor från olika verksamheter. Möjligheterna att kombinera forskning med kliniskt arbete är mycket goda och spännande forskningsprojekt bedrivs inom flera områden. Vi har ett omfattande utbildningsuppdrag, hos oss genomgår många av morgondagens kollegor sin kliniska utbildning.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Timanställd undersköterska till Helsingborgs Vårdcentral

Om jobbet: På uppdrag av Helsingborgs Vårdcentral söker vi nu en timanställd undersköterska till deras vårdcentral.    Vi söker dig som är utbildad undersköterska. För att kunna gå vidare i rekryteringsprocessen är ett krav att du erfarenhet från primärvården. Vi ser att du har ett genuint intresse och engagemang för primärvård och har ett stort intresse för att utveckla vårt uppdrag i rätt riktning framåt för att möta framtidens patienter i nära vård. ... Visa mer
Om jobbet:
På uppdrag av Helsingborgs Vårdcentral söker vi nu en timanställd undersköterska till deras vårdcentral. 

 

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. För att kunna gå vidare i rekryteringsprocessen är ett krav att du erfarenhet från primärvården. Vi ser att du har ett genuint intresse och engagemang för primärvård och har ett stort intresse för att utveckla vårt uppdrag i rätt riktning framåt för att möta framtidens patienter i nära vård. Hos oss kommer du ges möjlighet att utvecklas i din egen takt eftersom vi personlig utveckling inom arbetet är viktigt för oss. Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga och att du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. 
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Övrigt:
Denna rekrytering sker i samarbete med Arbetscentralen Sverige AB som sköter rekryteringsprocessen. Blir du aktuell för tjänsten kommer du att anställas direkt av Helsingborgs Vårdcentral

Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, sök därför så snart så möjligt. Urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschefen Kristina Hammoura. Övriga frågor gällande rekryteringsprocessen eller dylikt kontaktar ni rekryterings partner Beris Sabotic


Helsingborgs vårdcentral är en hälsovalsmottagning med läkare och sjuksköterskor. Vår ambition är att erbjuda vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande.
Vi erbjuder provtagning, astma-, kol-, diabetes-, rökavvänjnings- och livsstils mottagning. Hos oss finns även distriktssköterska, specialistutbildade sjuksköterskor för astma, kol, diabetes, hjärta, kärl och övervikt, psykolog och medicinska sekreterare. Mottagningen står också till tjänst med hälsokontroller och utfärdande av diverse intyg. Läs gärna mer om vårt vård utbud på hemsidan för Helsingborgs Vårdcentral.se Visa mindre

Steriltekniker till sterilteknisk enhet i Helsingborg

Gör skillnad. Varje dag. Letar du efter ett utvecklande och annorlunda arbete? Har du dessutom ett medicintekniskt intresse? Då kan det vara just dig vi söker! Vi välkomnar nu en ny medarbetare till vårt härliga team på sterilenheten i Helsingborg. Helsingborgs lasarett ingår i förvaltningen Skånes sjukhus nordväst tillsammans med Ängelholms sjukhus. Steriltekniska enheten är en serviceavdelning som främst tar hand om operationsavdelningens instrument po... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Letar du efter ett utvecklande och annorlunda arbete? Har du dessutom ett medicintekniskt intresse? Då kan det vara just dig vi söker! Vi välkomnar nu en ny medarbetare till vårt härliga team på sterilenheten i Helsingborg.

Helsingborgs lasarett ingår i förvaltningen Skånes sjukhus nordväst tillsammans med Ängelholms sjukhus. Steriltekniska enheten är en serviceavdelning som främst tar hand om operationsavdelningens instrument postoperativt men servar även resten av sjukhuset och externa kunder med sterila instrument och sterilt gods.

Vår verksamhet är starkt styrd av lagar och förordningar samt nationella och internationella standarder. Arbetet med instrumenthantering innebär att förhindra smittspridning samt förebygga vårdrelaterade infektioner och därmed uppnå en god hygienisk standard och patientsäkerhet.

På sterilenheten arbetar idag 15 medarbetare och enheten har ett nära samarbete med operationsenheten angående instrumenthantering. Vi arbetar inte direkt med patienter men har patienten och patientsäkerheten i fokus.

Du kan följa våra medarbetare på Helsingborgs lasaretts Instagramkonto https://www.instagram.com/helsingborgslasarett/. Där får du ta del av vardagen på vårt sjukhus och lära dig mer om olika verksamheter. Följ oss gärna!


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig som är steriltekniker alternativt undersköterska ett omväxlande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du arbetar till viss del självständigt samtidigt som du har stöd av dina kollegor. Hos oss är samarbete och gemenskap viktigt!

I rollen kommer du att hantera och kvalitetssäkra instrument genom hela flödeskedjan. Rengöring, desinfektion, kontroll och underhåll av instrument samt sterilisering och lagerhållning är en del av det dagliga arbetet. Vårt nära samarbete med operationsenheten gör att du arbetar på operation cirka en tur varannan vecka och hjälper till med disk av instrument.

Arbetstiden är förlagd under dag- och kvällstid på vardagarna och under dagtid på helgen.


KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad steriltekniker (YH 300p) alternativt utbildad undersköterska inom akutsjukvård/sjukvård. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Du bör ha goda datorkunskaper samt ett intresse för teknik då utvecklingen av medicinskteknisk utrustning och operationsinstrument är ständigt pågående och märks av i vårt arbete.

För att trivas i rollen är du väl medveten om vikten av kvalitet, noggrannhet och patientsäkerhet. Du är bra på att prioritera vad som är viktigast för stunden och har förmåga att bibehålla fokus på uppgiften även i stressiga situationer. Vidare har du god samarbetsförmåga och trivs att arbeta i team, men är också bekväm med att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du har förmåga att arbeta professionellt och verka för ett gott arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, noggrannhet, förståelse och ansvarstagande.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Skånes sjukhus nordväst är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar med cirka 3 700 medarbetare främst på sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm, men även i Landskrona. Verksamheten omfattar hälso- och sjukvård, forskning och utbildning. På Helsingborgs lasarett bedriver vi akutverksamhet dygnet runt. Här genomförs både akuta och planerade operationer. På lasarettet finns både förlossning och neonatalvård och de flesta internmedicinska specialiteterna är representerade. I Ängelholm bedriver vi närsjukvård, rehabilitering och specialiserad vård. Här genomförs planerade operationer, bland annat inom ortopedi. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Steriltekniker till sterilteknisk enhet i Helsingborg

Gör skillnad. Varje dag. Söker du ett utvecklande och annorlunda arbete? Har du dessutom ett medicintekniskt intresse? Då kan det vara just dig vi söker! Vi välkomnar nu två nya medarbetare till vårt härliga team på sterilenheten i Helsingborg. Helsingborgs lasarett ingår i förvaltningen Skånes sjukhus nordväst tillsammans med Ängelholms sjukhus. Steriltekniska enheten är en serviceavdelning som främst tar hand om operationsavdelningens instrument postop... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Söker du ett utvecklande och annorlunda arbete? Har du dessutom ett medicintekniskt intresse? Då kan det vara just dig vi söker! Vi välkomnar nu två nya medarbetare till vårt härliga team på sterilenheten i Helsingborg.

Helsingborgs lasarett ingår i förvaltningen Skånes sjukhus nordväst tillsammans med Ängelholms sjukhus. Steriltekniska enheten är en serviceavdelning som främst tar hand om operationsavdelningens instrument postoperativt men servar även resten av sjukhuset och externa kunder med sterila instrument och sterilt gods.

Vår verksamhet är starkt styrd av lagar och förordningar samt nationella och internationella standarder. Arbetet med instrumenthantering innebär att förhindra smittspridning samt förebygga vårdrelaterade infektioner och därmed uppnå en god hygienisk standard och patientsäkerhet.

På sterilenheten arbetar idag 15 medarbetare och enheten har ett nära samarbete med operationsenheten angående instrumenthantering. Vi arbetar inte direkt med patienter men har patienten och patientsäkerheten i fokus.

Du kan följa våra medarbetare på Helsingborgs lasaretts Instagramkonto https://www.instagram.com/helsingborgslasarett/. Där får du ta del av vardagen på vårt sjukhus och lära dig mer om olika verksamheter. Följ oss gärna!

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig som är steriltekniker alternativt undersköterska ett omväxlande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du arbetar till viss del självständigt samtidigt som du har stöd av dina kollegor. Hos oss är samarbete och gemenskap viktigt!

I rollen kommer du att hantera och kvalitetssäkra instrument genom hela flödeskedjan. Rengöring, desinfektion, kontroll och underhåll av instrument samt sterilisering och lagerhållning är en del av det dagliga arbetet. Vårt nära samarbete med operationsenheten gör att du arbetar på operation cirka en tur varannan vecka och hjälper till med disk av instrument.

Arbetstiden är förlagd under dag- och kvällstid på vardagarna och under dagtid på helgen.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad steriltekniker (YH 300p) alternativt utbildad undersköterska inom akutsjukvård/sjukvård. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Du bör ha goda datorkunskaper samt ett intresse för teknik då utvecklingen av medicinskteknisk utrustning och operationsinstrument är ständigt pågående och märks av i vårt arbete.

För att trivas i rollen är du väl medveten om vikten av kvalitet, noggrannhet och patientsäkerhet. Du är bra på att prioritera vad som är viktigast för stunden och har förmåga att bibehålla fokus på uppgiften även i stressiga situationer. Vidare har du god samarbetsförmåga och trivs att arbeta i team, men är också bekväm med att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du har förmåga att arbeta professionellt och verka för ett gott arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, noggrannhet, förståelse och ansvarstagande.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Skånes sjukhus nordväst är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar med cirka 3 700 medarbetare främst på sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm, men även i Landskrona. Verksamheten omfattar hälso- och sjukvård, forskning och utbildning. På Helsingborgs lasarett bedriver vi akutverksamhet dygnet runt. Här genomförs både akuta och planerade operationer. På lasarettet finns både förlossning och neonatalvård och de flesta internmedicinska specialiteterna är representerade. I Ängelholm bedriver vi närsjukvård, rehabilitering och specialiserad vård. Här genomförs planerade operationer, bland annat inom ortopedi. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Steriltekniker till sterilteknisk enhet i Helsingborg

Gör skillnad. Varje dag Helsingborgs lasarett ingår i förvaltningen Skånes sjukhus Nordväst tillsammans med lasarettet i Ängelholm. Steriltekniska enheten är en serviceavdelning som främst tar hand om operationsavdelningens instrument postoperativt men servar även resten av sjukhuset och externa kunder med sterila instrument och sterilt gods. Vår verksamhet är starkt styrd av lagar och förordningar samt nationella och internationella standarder. Arbetet... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag

Helsingborgs lasarett ingår i förvaltningen Skånes sjukhus Nordväst tillsammans med lasarettet i Ängelholm. Steriltekniska enheten är en serviceavdelning som främst tar hand om operationsavdelningens instrument postoperativt men servar även resten av sjukhuset och externa kunder med sterila instrument och sterilt gods.

Vår verksamhet är starkt styrd av lagar och förordningar samt nationella och internationella standarder. Arbetet med instrumenthantering innebär att förhindra smittspridning och förebygga vårdrelaterade infektioner och därmed uppnå en god hygienisk standard och patientsäkerhet.

På sterilenheten arbetar 15 medarbetare och enheten har ett nära samarbete med operationsenheten angående instrumenthantering. Vi arbetar inte direkt med patienter men har patienten och patientsäkerheten i fokus.

Du kan följa våra medarbetare på Helsingborgs lasaretts Instagramkonto https://www.instagram.com/helsingborgslasarett/. Där får du ta del av vardagen på vårt sjukhus och lära dig mer om olika verksamheter. Följ oss gärna!

ARBETSUPPGIFTER
Nu välkomnar vi två steriltekniker/undersköterskor till vårt härliga team!

I rollen som steriltekniker/undersköterska hanterar och kvalitetssäkrar du instrument genom hela flödeskedjan. Rengöring, desinfektion, kontroll och underhåll av instrument samt sterilisering och lagerhållning är en del av det dagliga arbetet. Vårt nära samarbete med operationsenheten gör att du arbetar på operation cirka en tur varannan vecka och hjälper till med disk av instrument.

Arbetet är omväxlande, kan vara fysiskt krävande och har stundvis högt arbetstempo. Du arbetar till viss del självständigt samtidigt som du har stöd av dina kollegor. Hos oss är samarbete och gemenskap viktigt.

Arbetstiden är förlagd under dag- och kvällstid på vardagarna och under dagtid på helgen.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är utbildad steriltekniker (YH 300p) alternativt utbildad undersköterska med inriktning sjukvård/akutsjukvård. Goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift är ett krav. Du bör ha datorkunskap och ett intresse för teknik då utvecklingen av medicinskteknisk utrustning och operationsinstrument är ständigt pågående och märks av i vårt arbete.

Du som söker är ordningsam, har ett självständigt arbetssätt med förmåga till flexibilitet och god samarbetsförmåga. Du har förmåga att arbeta professionellt och verka för ett gott arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, noggrannhet, förståelse och ansvarstagande.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. Välkommen att söka tjänsten redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Skånes sjukhus nordväst är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar med cirka 3 700 medarbetare främst på sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm, men även i Landskrona. Verksamheten omfattar hälso- och sjukvård, forskning och utbildning. På Helsingborgs lasarett bedriver vi akutverksamhet dygnet runt. Här genomförs både akuta och planerade operationer. På lasarettet finns både förlossning och neonatalvård och de flesta internmedicinska specialiteterna är representerade. I Ängelholm bedriver vi närsjukvård, rehabilitering och specialiserad vård. Här genomförs planerade operationer, bland annat inom ortopedi. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Steriltekniker / undersköterska till Steriltekniska enheten i Helsingborg

Gör skillnad. Varje dag. Sterilenheten är en serviceavdelning som främst tar hand om operationsavdelningens instrument postoperativt men servar även resten av sjukhuset och externa kunder med sterila instrument och sterilt gods. På sterilenheten arbetar 13 medarbetare, där vi arbetar dag och kvällspass på vardagarna och dagpass på helgen. Sterilenheten har även ett nära samarbete med operationsenheten gällande instrumenthantering vilket innebär att man ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.


Sterilenheten är en serviceavdelning som främst tar hand om operationsavdelningens instrument postoperativt men servar även resten av sjukhuset och externa kunder med sterila instrument och sterilt gods. På sterilenheten arbetar 13 medarbetare, där vi arbetar dag och kvällspass på vardagarna och dagpass på helgen. Sterilenheten har även ett nära samarbete med operationsenheten gällande instrumenthantering vilket innebär att man arbetar på operation cirka en tur varannan vecka och hjälper till med disk av instrument.

Helsingborgs lasarett ingår i förvaltningen Skånes sjukhus Nordväst tillsammans med lasarettet i Ängelholm.

ARBETSUPPGIFTER
Nu vill vi förstärka vårt team med ytterligare en steriltekniker/undersköterska!

Ditt arbete kommer att bestå av steriltekniskt arbete såsom rengöring, desinfektering och sterilisering av kirurgiska instrument. Arbetet är självständigt och präglas av eget ansvar. Dagarna är omväxlande, vilket innebär att vissa dagar är det mycket att göra andra dagar är det lugnare. Du ingår i ett arbetslag vilket gör att du ska ha god samarbetsförmåga och trivas med att arbeta i team.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad steriltekniker (YH 300p) alternativt utbildad undersköterska. Du har goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Är du utbildad undersköterska är tidigare erfarenhet från arbete med sterilteknik eller på operationsavdelning meriterande.

Vi letar efter dig som kan bidra med energi och lyhördhet till vår enhet, och som har ett stort intresse för sterilteknik! Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Ditt engagemang och positiva inställning bidrar till ett gott arbetsklimat, där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. I vår vardag uppstår ofta förändringar, att förhålla sig till dessa och ställa om till en ny situation kräver förmågor som överblick, noggrannhet och struktur. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska/steriltekniker till sterilteknisk enhet i Helsingborg

Gör skillnad. Varje dag. Helsingborgs lasarett ingår i förvaltningen Skånes sjukhus Nordväst tillsammans med lasarettet i Ängelholm. Steriltekniska enheten är en serviceavdelning som främst tar hand om operationsavdelningens instrument postoperativt men servar även resten av sjukhuset och externa kunder med sterila instrument och sterilt gods. På sterilenheten arbetar 15 medarbetare, man arbetar dag och kvällspass på vardagarna och dagpass på helgen. ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Helsingborgs lasarett ingår i förvaltningen Skånes sjukhus Nordväst tillsammans med lasarettet i Ängelholm. Steriltekniska enheten är en serviceavdelning som främst tar hand om operationsavdelningens instrument postoperativt men servar även resten av sjukhuset och externa kunder med sterila instrument och sterilt gods. På sterilenheten arbetar 15 medarbetare, man arbetar dag och kvällspass på vardagarna och dagpass på helgen.

ARBETSUPPGIFTER
Nu vill vi förstärka vårt team med ytterligare en steriltekniker/undersköterska!

Sterilenheten har även ett nära samarbete med operationsenheten angående instrumenthantering vilket innebär att man arbetar på operation cirka en tur varannan vecka och hjälper till med disk av instrument. Arbetet är omväxlande, vissa dagar är det mycket att göra andra dagar är det lugnare. Ditt arbete kommer att bestå av steriltekniskt arbete såsom rengöring, desinfektering och sterilisering av kirurgiska instrument.

Du ingår i ett arbetslag, vi arbetar inte direkt med patienter men har patienten och patientsäkerheten i fokus. Arbetet kan vara fysiskt krävande och bli stressigt i vissa situationer. Man arbetar till vissa delar självständigt samtidigt som man har stöd av sina kollegor då samarbete och gemenskap är viktigt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad steriltekniker (YH 300p) alternativt utbildad undersköterska. Du har goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Du bör ha datorkunskap och intresserad av teknik då utvecklingen av medicinskteknisk utrustning och operationsinstrument är ständigt pågående.

Självständigt arbetssätt med förmåga till flexibilitet och god samarbetsförmåga. Du ska arbeta professionellt och verka för ett gott arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, noggrannhet, förståelse och ansvarstagande.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. Välkommen att söka tjänsten redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Skånes sjukhus nordväst är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar med cirka 3 700 medarbetare främst på sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm, men även i Landskrona. Verksamheten omfattar hälso- och sjukvård, forskning och utbildning. På Helsingborgs lasarett bedriver vi akutverksamhet dygnet runt. Här genomförs både akuta och planerade operationer. På lasarettet finns både förlossning och neonatalvård och de flesta internmedicinska specialiteterna är representerade. I Ängelholm bedriver vi närsjukvård, rehabilitering och specialiserad vård. Här genomförs planerade operationer, bland annat inom ortopedi. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska till sterilteknisk enhet i Helsingborg

Gör skillnad. Varje dag Helsingborgs lasarett ingår i förvaltningen Skånes sjukhus Nordväst tillsammans med lasarettet i Ängelholm. Steriltekniska enheten är en serviceavdelning som främst tar hand om operationsavdelningens instrument postoperativt men servar även resten av sjukhuset och externa kunder med sterila instrument och sterilt gods. Vår verksamhet är starkt styrd av lagar och förordningar samt nationella och internationella standarder. Arbetet ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag

Helsingborgs lasarett ingår i förvaltningen Skånes sjukhus Nordväst tillsammans med lasarettet i Ängelholm. Steriltekniska enheten är en serviceavdelning som främst tar hand om operationsavdelningens instrument postoperativt men servar även resten av sjukhuset och externa kunder med sterila instrument och sterilt gods.

Vår verksamhet är starkt styrd av lagar och förordningar samt nationella och internationella standarder. Arbetet med instrumenthantering innebär att förhindra smittspridning och förebygga vårdrelaterade infektioner och därmed uppnå en god hygienisk standard och patientsäkerhet.

På sterilenheten arbetar 15 medarbetare och enheten har ett nära samarbete med operationsenheten angående instrumenthantering. Vi arbetar inte direkt med patienter men har patienten och patientsäkerheten i fokus.

Du kan följa våra medarbetare på Helsingborgs lasaretts Instagramkonto https://www.instagram.com/helsingborgslasarett/. Där får du ta del av vardagen på vårt sjukhus och lära dig mer om olika verksamheter. Följ oss gärna!

ARBETSUPPGIFTER
Nu välkomnar vi två steriltekniker/undersköterskor till vårt härliga team!

I rollen som steriltekniker/undersköterska hanterar och kvalitetssäkrar du instrument genom hela flödeskedjan. Rengöring, desinfektion, kontroll och underhåll av instrument samt sterilisering och lagerhållning är en del av det dagliga arbetet. Vårt nära samarbete med operationsenheten gör att du arbetar på operation cirka en tur varannan vecka och hjälper till med disk av instrument.

Arbetet är omväxlande, kan vara fysiskt krävande och har stundvis högt arbetstempo. Du arbetar till viss del självständigt samtidigt som du har stöd av dina kollegor. Hos oss är samarbete och gemenskap viktigt.

Arbetstiden är förlagd under dag- och kvällstid på vardagarna och under dagtid på helgen.

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är utbildad steriltekniker (YH 300p) alternativt utbildad undersköterska med inriktning sjukvård/akutsjukvård. Goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift är ett krav. Du bör ha datorkunskap och ett intresse för teknik då utvecklingen av medicinskteknisk utrustning och operationsinstrument är ständigt pågående och märks av i vårt arbete.

Du som söker är ordningsam, har ett självständigt arbetssätt med förmåga till flexibilitet och god samarbetsförmåga. Du har förmåga att arbeta professionellt och verka för ett gott arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, noggrannhet, förståelse och ansvarstagande.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. Välkommen att söka tjänsten redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Skånes sjukhus nordväst är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar med cirka 3 700 medarbetare främst på sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm, men även i Landskrona. Verksamheten omfattar hälso- och sjukvård, forskning och utbildning. På Helsingborgs lasarett bedriver vi akutverksamhet dygnet runt. Här genomförs både akuta och planerade operationer. På lasarettet finns både förlossning och neonatalvård och de flesta internmedicinska specialiteterna är representerade. I Ängelholm bedriver vi närsjukvård, rehabilitering och specialiserad vård. Här genomförs planerade operationer, bland annat inom ortopedi. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre