Lediga jobb Roi Rekrytering Sverige AB i Helsingborg

Se alla lediga jobb från Roi Rekrytering Sverige AB i Helsingborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Helsingborg som finns inom det yrket.

Automationsingenjör - med intresse för Projektledning

Är du teknikintresserad och vill leda projekt inom maskinutveckling? Hos oss får du chansen att arbeta med den senaste tekniken och utveckla unika maskinlösningar för våra teknologier och kunder. Detta är rollen för dig som brinner för att arbeta med mjukvara i maskiner och har ett stort intresse för automation. Nu söker vi en Automationsingenjör med projektledarambitioner som har ett starkt teknikintresse och god samarbetsförmåga! Lokalisering: På vårt hu... Visa mer
Är du teknikintresserad och vill leda projekt inom maskinutveckling? Hos oss får du chansen att arbeta med den senaste tekniken och utveckla unika maskinlösningar för våra teknologier och kunder. Detta är rollen för dig som brinner för att arbeta med mjukvara i maskiner och har ett stort intresse för automation.
Nu söker vi en Automationsingenjör med projektledarambitioner som har ett starkt teknikintresse och god samarbetsförmåga!
Lokalisering: På vårt huvudkontor i Viken

I rollen som Automationsingenjör… 
är du en del av Maskingruppen som har det viktiga uppdraget att förse våra kunder och licenstagare med anpassade maskiner för att kunna producera golv eller möbler med våra tekniska lösningar.
Ditt uppdrag är att ansvara för mjukvaruutveckling och projektledning inom maskinutveckling.
Du kan exempelvis se framemot att:

Uppdatera och underhålla befintliga maskiners mjukvara


Projektleda prototyper och testriggar och utifrån resultat utveckla mjukvara för nya maskiner


Arbeta med elkonstruktion och revision på befintliga och nya enheter


Hålla koll på trender inom automation och kommunikation för framtida innovationer


Deltaga/ vara drivande vid CE-märkning


Välinge har samarbete med flera externa maskinbyggare för att producera, utveckla och underhålla maskiner, där våra samarbetspartners finns främst i Sverige, Europa och Kina. En annan viktig del är att anpassa maskiner efter kundernas behov samt att införa nya teknologier, vilket ofta kräver utveckling och testning av nya lösningar.
Rollen kan anpassas beroende på din erfarenhet. Som junior kommer du att fokusera mer på praktisk automation och programmering. Är du mer senior kan du snabbt ta en större roll inom projektledning och strategiskt arbete. Vi formar din roll efter din kompetens och erfarenhet.
Resor ingår i tjänsten, allt från enskild dag till en dryg vecka. Antal dagar per år varierar stort och beror på vilken fas projekten är i, uppskattning 10–20 dagar/år.
Du är en teknikintresserad lagspelare… 
och för att lyckas i rollen krävs att du har ett eget driv och kan engagera kollegor, kunder och leverantörer. Som person är du lösningsfokuserad, där förändring och genomförande är något du motiveras av. Självklart älskar du ordning och reda och ditt teknikintresse och engagemang ger extra kraft till vår redan starka motor! Eftersom varje maskinlösning är unik och kundanpassad innebär detta tekniska utmaningar i varje projekt. Mot bakgrund av detta ser vi det som en fördel att du tidigare arbetat inom industri med hög automationsnivå.
För att söka rollen behöver du ha… 

Eftergymnasial utbildning från universitet eller yrkeshögskola med inriktning automation, mekatronik, data eller likvärdigt  


Erfarenhet av PLC-programmering


Grundläggande kunskaper i el-CAD


Mycket goda kunskaper i engelska, i tal och skrift samt goda svenskakunskaper


B-körkort 


Vi ser gärna att du har 2-5 års arbetslivserfarenhet, men välkomnar även nyutexaminerade inom automation. Erfarenhet av maskinutveckling och kunskap inom AI är meriterande. Det är också ett stort plus om du tidigare har arbetat med programvaror från Siemens eller Beckhoff.
Välinge Innovation är ett världsledande... 
teknikutvecklingsföretag inom golv- och möbelbranschen. 1993 utvecklade företaget världens första mekaniska låssystem för bland annat laminat- och trägolv. Mekaniska låssystem möjliggör limfri läggning och har under det senaste året tagit en betydande del av världsmarknaden. Välinge har idag en omfattande patentportfölj avseende olika golvsystem och mer än 250 licenstagare, däribland flertalet av världens ledande internationella golvföretag och har på senare år även breddat verksamheten till bland annat möbelbranschen. Vidare har företaget investerat i storskalig egen golvproduktion i Viken och i Kroatien baserat på den patenterade Woodura® -tekniken.
Huvudkontoret finns i Viken utanför Helsingborg, och med dotterbolag i USA, Kina, Kroatien och England. Läs gärna mer om oss på: www.valinge.se 
Skicka din ansökan redan idag... 
och du är varmt välkommen att ladda upp ditt CV eller klipp in din LinkedIn-URL. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Observera att återkoppling kan komma att ta längre tid på grund av semestertider.
I den här rekryteringen samarbetar Välinge Innovation med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Linnea Neldemo på [email protected].
Anställning hos: Välinge Innovation 
Omfattning: Heltid 
Start: Enligt överenskommelse Visa mindre

Affärsutvecklare med intresse för innovation och produktutveckling

Hos oss blir du en del av ett världsledande och innovativt företag inom golv- och möbelbranschen med kunder över hela världen. Vi har all produkt- och teknikutveckling in-house och nu söker vi en Affärsutvecklare med intresse för innovation och produktutveckling! Placering: Viken utanför Helsingborg Som Affärsutvecklare med intresse för innovation och produktutveckling … är du en del av bolagets avdelning Business Development. Vårt uppdrag är utveckla och... Visa mer
Hos oss blir du en del av ett världsledande och innovativt företag inom golv- och möbelbranschen med kunder över hela världen. Vi har all produkt- och teknikutveckling in-house och nu söker vi en Affärsutvecklare med intresse för innovation och produktutveckling!
Placering: Viken utanför Helsingborg

Som Affärsutvecklare med intresse för innovation och produktutveckling …
är du en del av bolagets avdelning Business Development. Vårt uppdrag är utveckla och kommersialisera nya teknologier baserat på egna uppfinningar men även i samarbete med externa uppfinnare. Avdelningen arbetar brett inom samtliga affärsområden och du kan se fram emot en roll med mycket varierande arbetsuppgifter.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Driva och delta i utvecklingsprojekt genom att projektleda från idé till färdigt kommersiellt koncept. Detta innebär att tex. ta fram prototyper, testa nya material och ta fram underlag för patentering.


Kartlägga konkurrensen inom utvalda tekniker/område, identifiera potential och möjligheter men också utmaningar med befintliga och framtida lösningar.


Kontakt med externa uppfinnare och utvärdera patenterade teknologiers tekniska och kommersiella potential med möjlighet till kommersialisering och licensiering.


Samarbeta med dina kollegor samt skapa relationer med kunder och leverantörer för att arbeta fram nya och utveckla befintliga lösningar och produkter.


Stödja försäljningsorganisationen och marknadsavdelningen i framtagande av relevant säljmaterial och riktade säljaktiviteter och mässor.


Och sist men inte minst är man en viktig spelare för innovation och initiativtagare till nya idéer.Dina kontaktytor är omfattande och du kommer jobba tillsammans med erfarna kollegor som utgår från vårt huvudkontor i Viken utanför Helsingborg. Tjänsten kan även innebära resor i samband med kund-/leverantörsbesök och mässor. Längden på resorna kan variera från någon dag, upp till 1 vecka, några gånger per år.
Du är en teknikintresserad och driven projektledare…
och med din kunskap och/eller erfarenhet av projektledning och gärna som produktägare, kommer du att arbeta både konceptuellt och praktiskt.
Med din kreativitet ser du potential i, och kan utvärdera möjligheter, stora som små. Du är självgående och tar initiativ och har ett stort intresse av att testa, förverkliga nya idéer och driva de hela vägen till lansering och kommersialisering.
Du är strukturerad och driven samt prestigelös och professionell i dialog med kunder, affärspartners och kollegor.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har:

Högskole- eller universitetsutbildning – gärna med teknisk inriktning som tex maskiningenjör, industriell ekonomi eller annan relevant utbildning.


Minst några års arbetslivserfarenhet som tex. produktägare, projektledare, teknisk expert eller konsult.


Förmåga att skapa förtroende i dina yrkesrelationer samt ditt intresse för såväl det kommersiella som den tekniska lösningen.


Utmärkta kunskaper i svenska och engelska.

Välinge Innovation ett världsledande teknikutvecklingsföretag inom golv- och möbelbranschen
1993 utvecklade företaget världens första mekaniska låssystem för bland annat laminat- och trägolv. Mekaniska låssystem möjliggör limfri läggning och har under det senaste året tagit en betydande del av världsmarknaden. Välinge har idag en omfattande patentportfölj avseende olika golvsystem och mer än 300 licenstagare, däribland flertalet av världens ledande internationella golvföretag och har på senare år även breddat verksamheten till bland annat möbelbranschen. Vidare har företaget investerat i storskalig egen golvproduktion i Viken och i Kroatien baserat på de patenterade Woodura® och 5G Dry® teknologierna.
Huvudkontoret finns i Viken utanför Helsingborg, och med dotterbolag i USA, Kina, Kroatien och England.
Läs gärna mer om oss här – www.valinge.com
Välkommen med din ansökan
Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!
För frågor om rollen kontakta Ulf Molén (Director Business Development) [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning hos: Välinge Innovation
Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100 % Visa mindre

Affärsutvecklare med intresse för produktutveckling

Hos oss blir du en del av ett världsledande och innovativt företag inom golv- och möbelbranschen med kunder över hela världen. Vi har all produkt- och teknikutveckling in-house och nu söker vi en Affärsutvecklare med intresse för produktutveckling! Placering: Viken utanför Helsingborg Som Affärsutvecklare med intresse för produktutveckling … är du en del av vårt affärsområde Floor Locking och ingår i ett team med sju engagerade kollegor. Vårt uppdrag är a... Visa mer
Hos oss blir du en del av ett världsledande och innovativt företag inom golv- och möbelbranschen med kunder över hela världen. Vi har all produkt- och teknikutveckling in-house och nu söker vi en Affärsutvecklare med intresse för produktutveckling!
Placering: Viken utanför Helsingborg

Som Affärsutvecklare med intresse för produktutveckling …
är du en del av vårt affärsområde Floor Locking och ingår i ett team med sju engagerade kollegor. Vårt uppdrag är att utveckla nya teknologier för framtidens klick-golv. Du kan se fram emot en roll med varierande arbetsuppgifter och där du kommer kunna använda dina tekniska, analytiska och kommersiella sidor.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Driva och delta i utvecklingsprojekt - av nya teknologier (klick-system) - projektleda från idé till ny produkt vilket innebär att tex. ta fram prototyper, testa nya material och ta fram nya eller bättre förutsättningar för produktion.


Kartlägga konkurrensen inom utvalda tekniker/område, identifiera potential och möjligheter men också utmaningar med befintliga och framtida lösningar.


Samarbeta med dina kollegor samt skapa relationer med kunder och leverantörer för att arbeta fram nya och utveckla befintliga lösningar och produkter.


Stödja försäljningsorganisationen och marknadsavdelningen i framtagande av relevant säljmaterial och riktade säljaktiviteter (inkl. mässor)


Medverka vid framtagning av underlag för patentering samt implementering av tekniska lösningar hos kund både på plats och på distans


Och sist men inte minst är man en viktig spelare för innovation och initiativtagare till nya idéer.


Dina kontaktytor är omfattande och du kommer jobba i ett team tillsammans med erfarna kollegor som utgår från vårt huvudkontor i Viken utanför Helsingborg. Tjänsten kan även innebära resor i samband med kund-/leverantörsbesök och mässor. Längden på resorna kan variera från någon dag, upp till 1 vecka, några gånger per år.
Du är en teknikintresserad och driven projektledare…
Och med din kunskap och/eller erfarenhet av projektledning och gärna som produktägare, kommer du att arbeta både konceptuellt och praktiskt.
Med din kreativitet ser du potential i, och kan utvärdera möjligheter, stora som små. Du är självgående och tar initiativ och har ett stort intresse av att testa, förverkliga nya idéer och driva de hela vägen till lansering och kommersialisering.
Du är strukturerad och driven samt prestigelös och professionell i dialog med kunder och kollegor.
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har:

Högskole- eller universitetsutbildning – gärna med teknisk inriktning som tex maskiningenjör, industriell ekonomi eller annan relevant utbildning.


Minst några års arbetslivserfarenhet som tex. produktägare, projektledare, teknisk expert eller annan erfarenhet som är relevant för rollen.


Förmåga att skapa förtroende i dina yrkesrelationer samt ditt intresse för såväl det kommersiella som den tekniska lösningen, kommer vara avgörande för att lyckas i den här rollen.


Utmärkta kunskaper i svenska och engelska.
Välinge Innovation är...
ett världsledande teknikutvecklingsföretag inom golv- och möbelbranschen. 1993 utvecklade företaget världens första mekaniska låssystem för bland annat laminat- och trägolv. Mekaniska låssystem möjliggör limfri läggning och har under det senaste året tagit en betydande del av världsmarknaden. Välinge har idag en omfattande patentportfölj avseende olika golvsystem och mer än 300 licenstagare, däribland flertalet av världens ledande internationella golvföretag och har på senare år även breddat verksamheten till bland annat möbelbranschen. Vidare har företaget investerat i storskalig egen golvproduktion i Viken och i Kroatien baserat på de patenterade Woodura® och 5G Dry® teknologierna.
Huvudkontoret finns i Viken utanför Helsingborg, och med dotterbolag i USA, Kina, Kroatien och England.
Läs gärna mer om oss här – www.valinge.com
Välkommen med din ansökan
Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!
För frågor om rollen kontakat Laetitia Kimblad (Director Floor Locking) [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning hos: Välinge Innovation
Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100 % Visa mindre

Maskinutvecklare - med intresse för projektledning

Är du teknikintresserad och vill driva projekt för maskinutveckling? Hos oss får du arbeta med den senaste tekniken och unika maskinlösningar till våra teknologier och kunder. Detta är rollen för dig som är maskiningenjör och där du kan bidra från idé till färdigutvecklad och installerad maskin ute hos kund! Nu söker vi en Maskinutvecklare med projektledareambitioner som har stort teknikintresse och god samarbetsförmåga. Lokalisering: På vårt huvudkontor i... Visa mer
Är du teknikintresserad och vill driva projekt för maskinutveckling? Hos oss får du arbeta med den senaste tekniken och unika maskinlösningar till våra teknologier och kunder. Detta är rollen för dig som är maskiningenjör och där du kan bidra från idé till färdigutvecklad och installerad maskin ute hos kund!
Nu söker vi en Maskinutvecklare med projektledareambitioner som har stort teknikintresse och god samarbetsförmåga.
Lokalisering: På vårt huvudkontor i Viken

I rollen som Maskinutvecklare… 
är du en del av Maskingruppen som har det viktiga uppdraget att förse våra kunder och licenstagare med anpassade maskiner för att kunna producera golv eller möbler med våra tekniska lösningar.
Ditt uppdrag är att projektleda våra maskinutvecklings-uppdrag. Du kommer att ansvara för att planera, koordinera och genomföra projekten från koncept till slutprodukt. Vidare ansvarar du även för planering, budget, dokumentation, leveranskvalitet, projektuppföljning samt koordinera samarbetet med vår underleverantör. Du är också en nyckelperson för att stötta säljkåren med teknisk kompetens i olika skeden av säljprocessen.
Kunderna finns inom golv- och möbelproduktion över hela världen. Vi har ett antal maskiner som vi livscykelvårdar, andra som vi anpassar till våra kunder och med nya teknologier krävs det oftast nya maskiner som efter utveckling och testning förs in i vårt produktsortiment.
Arbetsuppgifterna är många och varierande och förutom projektledning och koordinera av uppdrag, kommer du även att arbeta med tex. ritningsunderlag, testkörningar, nyskapande eller revidering av teknisk dokumentation, beräkningar, manualer och riskanalyser både interna och enligt CE-direktiv.
Resor ingår i tjänsten, allt från enskild dag till en dryg vecka. Antal dagar per år varierar stort och beror på vilken fas projekten är i, uppskattning 10–20 dagar/år.
Du är en teknikintresserad lagspelare… 
och för att lyckas i rollen krävs att du har ett eget driv och kan engagera kollegor, kunder och leverantörer. Som person är du lösningsfokuserad, där förändring och genomförande är något du motiveras av. Självklart älskar du ordning och reda och ditt teknikintresse och engagemang ger extra kraft till vår redan starka motor! Eftersom varje maskinlösning är unik och kundanpassad innebär detta tekniska utmaningar i varje projekt. Mot bakgrund av detta ser vi det som en fördel att du tidigare arbetat som konstruktör eller automationsingenjör.
För att söka rollen behöver du ha… 

Högskoleutbildning – gärna maskinteknik, automation eller annan utbildning som är relevant för rollen.  


Flera års erfarenhet av konstruktion och utveckling av maskiner.


Gärna kunskap inom automation och elektronik, samt god kännedom om tillverkningsmetoder.


Mycket goda kunskaper i engelska, i tal och skrift.


B-körkort 


Välinge Innovation är ett världsledande... 
teknikutvecklingsföretag inom golv- och möbelbranschen. 1993 utvecklade företaget världens första mekaniska låssystem för bland annat laminat- och trägolv. Mekaniska låssystem möjliggör limfri läggning och har under det senaste året tagit en betydande del av världsmarknaden. Välinge har idag en omfattande patentportfölj avseende olika golvsystem och mer än 250 licenstagare, däribland flertalet av världens ledande internationella golvföretag och har på senare år även breddat verksamheten till bland annat möbelbranschen. Vidare har företaget investerat i storskalig egen golvproduktion i Viken och i Kroatien baserat på den patenterade Woodura® -tekniken.
Huvudkontoret finns i Viken utanför Helsingborg, och med dotterbolag i USA, Kina, Kroatien och England. Läs gärna mer om oss på: www.valinge.se 
Skicka din ansökan redan idag... 
Och du är varmt välkommen att ladda upp ditt CV eller klipp in din LinkedIn-URL. Urval sker löpande.
I den här rekryteringen samarbetar Välinge Innovation med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lisa Alsterberg på [email protected].
Anställning hos: Välinge Innovation 
Omfattning: Heltid 
Start: Enligt överenskommelse Visa mindre

Kundservicemedarbetare till Sjödin fastigheter

Har du tidigare erfarenhet av kundservice och gillar att vara den som löser problem och skapar positiva upplevelser?  Har du dessutom erfarenhet av administration och ett intresse för fastighetsbranschen? Då tycker jag att du ska läsa vidare. Sjödin fastigheter söker nu efter en kundtjänstmedarbetare till Helsingborg! Som Kundservicemedarbetare... är du nyckeln till att skapa trygghet och trivsel för våra hyresgäster. Du drivs av att hjälpa andra och le... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av kundservice och gillar att vara den som löser problem och skapar positiva upplevelser?  Har du dessutom erfarenhet av administration och ett intresse för fastighetsbranschen? Då tycker jag att du ska läsa vidare. Sjödin fastigheter söker nu efter en kundtjänstmedarbetare till Helsingborg!


Som Kundservicemedarbetare...
är du nyckeln till att skapa trygghet och trivsel för våra hyresgäster. Du drivs av att hjälpa andra och leverera service i världsklass. Du kommer att hantera inkomna ärenden både via telefon och mejl och dagligen vara i kontakt med våra hyresgäster som kan behöva hjälp med allt från att felanmäla att torktumlaren inte fungerar i tvättstugan till att de saknar en hyresavi.
Det här kan du se fram emot!

Ta emot inkomna felanmälningar och registrera dem med rätt information samt tilldela det till rätt resurs


Problemlösning och mindre utredningar under ärendehanteringsprocessen


Hålla kontakten med interna och externa resurser gällande pågående ärenden  


Administration i hyressystemet, t ex hyreshöjningar


Stötta övriga delar inom verksamheten vid behov


Du har tidigare erfarenhet av kundservice..
och söker efter en fartfylld roll med många kontaktytor. Du har tidigare erfarenhet av kundbemötande och vet vad som krävs för att leverera en god service till dina kunder. En missnöjd hyresgäst ser du som en möjlighet att vända till glad, snarare än som ett problem.
Detta krävs för rollen:

Tidigare erfarenhet av kundbemötande i en roll som exempelvis kundtjänstmedarbetare eller receptionist


Erfarenhet av administration


Goda kunskaper i Officepaketet


Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom fastighetsbranschen. Då våra hyresgäster har många olika nationaliteter är kunskap i ytterligare något språk ett stort plus i kanten.
Som person tror vi att du...
Trivs med att ha många sociala kontakter, är duktig på att kommunicera och har en god problemlösningsförmåga. Samtidigt som du är självgående så är det viktigt att kunna be om hjälp och ha en god samarbetsförmåga. Vi söker dig som vill växa tillsammans med oss, så vi ser gärna att du vågar tar egna initiativ och ser möjligheter.
Hos oss kommer du till…
en organisation med högt i tak,  där du är omgiven av ett familjärt gäng av engagerade och erfarna kollegor. Vi är en platt organisation där alla, oavsett var man är organisationen, hjälps åt. Hos oss finns stora möjligheter att vara med och påverka och vi uppmuntrar dig till att komma med nya idéer hur vi ska bli ännu bättre.  Idag är vi ca 30 medarbetare med huvudkontor i Helsingborg.
Sjödin Fastigheter
Sedan starten 1967 har bolaget arbetat med energioptimering och fastighetsskötsel. Per Sjödin blev delägare i företaget 1988 och är därefter ensam ägare från 1992. Under åren har vi vuxit och utökat vår verksamhet. Idag har vi ca 2000 hyresobjekt från Landskrona i söder till Timrå i norr, där vi erbjuder olika typer av fastigheter, såsom bostäder, industrilokaler, kontor, kontorshotell, hotell och butikslokaler.
Vill du veta mer om oss besök gärna vår hemsida: www.sjodinfastigheter.se
Om detta låter som en spännande tjänst för dig…
är du varmt välkommen med din ansökan!
Sök tjänsten och bifoga ditt CV. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan komma att plockas ner om vi hittar rätt, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
Har du frågor eller funderingar kring rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Linnea Neldemo – [email protected] Visa mindre

Operations Team Lead till Välinge Innovation

Letar du efter en spännande möjlighet att leda och samordna projekt inom maskininstallation, service och försäljning? Då kan rollen som Operations Team Lead vara perfekt för dig. Hos oss får du chansen att arbeta med en mångfald av uppgifter, från att projektleda installationer och planera serviceinsatser till att stötta försäljningsteamet och utveckla serviceavtal för våra kunder. Nu söker vi en Operations Team Lead inom installation och eftermarknad- en... Visa mer
Letar du efter en spännande möjlighet att leda och samordna projekt inom maskininstallation, service och försäljning? Då kan rollen som Operations Team Lead vara perfekt för dig. Hos oss får du chansen att arbeta med en mångfald av uppgifter, från att projektleda installationer och planera serviceinsatser till att stötta försäljningsteamet och utveckla serviceavtal för våra kunder.

Nu söker vi en Operations Team Lead inom installation och eftermarknad- en roll för dig med stort teknikintresse, som trivs i en koordinerande roll med många kontaktytor!
Lokalisering: På vårt huvudkontor i Viken 


Som Operations Team Lead på Välinge Innovation…? 
har du en nyckelroll i att leda och koordinera olika maskinprojekt och serviceinsatser. Du är teamledare för tre servicetekniker och din uppgift är att planera och fördela uppdrag i samråd med teknikerna för att säkerställa effektivt utförande. Du kommer vara en del av Maskingruppen som har det viktiga uppdraget att förse våra kunder och licenstagare med anpassade maskiner för att kunna producera golv eller möbler med våra tekniska lösningar

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:

Leda projekt och serviceinsatser för att säkerställa kundnöjdhet


Utveckla serviceåtagandet gentemot kunder och hantera serviceavtal med externa maskinbyggare


Agera Produktägare och länk mellan kund och maskinutvecklare. Ansvar för att se till att maskiner finns tillgängliga för att säkra upp leveranser, leveranstider, kostnader och uppgraderingar.


Resor ingår i tjänsten, allt från enskild dag till en dryg vecka. Antal dagar per år varierar stort och beror på vilken fas projekten är i, uppskattning 20-30 dagar/år.?
Du är en problemlösare med stort teknikintresse…?
och för att lyckas i rollen krävs att du har ett eget driv och kan engagera kollegor, kunder och leverantörer. Som person är du lösningsfokuserad, där förändring och genomförande är något du motiveras av. Självklart älskar du ordning och reda och ditt teknikintresse och engagemang ger extra kraft till vår redan starka motor!?Vi hoppas att du tillsammans med oss vill arbeta för att utveckla maskingruppens serviceåtagande mot våra kunder.  
För att söka rollen behöver du ha…? 

Högskoleutbildning inom maskin, automation, process, mekatronik eller motsvarande arbetslivserfarenhet


Erfarenhet av service och underhåll av produktionsutrustning i en koordinerande roll alternativt bakgrund inom eftermarknad, support och försäljning av industriell utrustning


Mycket goda kunskaper i engelska, i tal och skrift. 


God systemvana med erfarenhet av PDM-system och affärssystem


B-körkort? 


Välinge Innovation är ett världsledande...? 
teknikutvecklingsföretag inom golv- och möbelbranschen. 1993 utvecklade företaget världens första mekaniska låssystem för bland annat laminat- och trägolv. Mekaniska låssystem möjliggör limfri läggning och har under det senaste året tagit en betydande del av världsmarknaden. Välinge har idag en omfattande patentportfölj avseende olika golvsystem och mer än 250 licenstagare, däribland flertalet av världens ledande internationella golvföretag och har på senare år även breddat verksamheten till bland annat möbelbranschen. Vidare har företaget investerat i storskalig egen golvproduktion i Viken och i Kroatien baserat på den patenterade Woodura® -tekniken.? 
Huvudkontoret finns i Viken utanför Helsingborg, och med dotterbolag i USA, Kina, Kroatien och England. Läs gärna mer om oss på: www.valinge.se? 
Skicka din ansökan redan idag...? 
Och du är varmt välkommen att ladda upp ditt CV eller klipp in din LinkedIn-URL. Urval sker löpande. 
I den här rekryteringen samarbetar Välinge Innovation med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Linnea Neldemo på [email protected].? 
 
Anställning hos: Välinge Innovation? 
Omfattning: Heltid? 
Start: Enligt överenskommelse Visa mindre

Global Demand Planner

Would you like to contribute to the success and efficiency of our journey towards sustainable growth? Are you motivated by coordinating and managing different stakeholders and proficient in demand planning? Then read more about this exciting opportunity! We are looking for a Global Demand Planner! This is a new position with the mission to ensure efficient demand forecasting, inventory management, and supply chain optimization across our global operations... Visa mer
Would you like to contribute to the success and efficiency of our journey towards sustainable growth? Are you motivated by coordinating and managing different stakeholders and proficient in demand planning? Then read more about this exciting opportunity!

We are looking for a Global Demand Planner!
This is a new position with the mission to ensure efficient demand forecasting, inventory management, and supply chain optimization across our global operations. We offer a unique opportunity to contribute to the success of a leading innovator in the industry while collaborating with cross-functional stakeholders worldwide.
As Global Demand Planner...
You will be part of the global supply chain organization for Välinge and Bjelin and replay to Henrik Klaar, Supply Chain Director.
Your mission is to:

Develop and maintain demand forecasts for Välinge Innovation & Bjelin's product portfolio, incorporating market trends, historical data, and input from sales, marketing, and finance teams.


Collaborate closely with the sales organizations and country managers, production teams to align demand forecasts with production capabilities and inventory targets.


Monitor and analyze demand patterns, identifying potential risks and opportunities to optimize inventory levels and minimize stockouts.


Drive continuous improvement initiatives to enhance forecast accuracy, streamline processes, and increase efficiency within the demand planning function.


Generate regular reports and insights on demand planning KPIs, providing actionable recommendations to key stakeholders.


Your contact areas at stakeholder network are extensive. You are based at the Välinge head office in Viken outside of Helsingborg and collaborate with the team at Bjelin in Helsingborg. This position involves some international travel.
You have an analytical mind and a business mindset...
You enjoy working in an international environment and thrive both on strategic topics as well as operational tasks. You have strong analytical skills with proficiency in demand forecasting techniques, statistical modeling, and data analysis tools.
Qualifications:
Bachelor's degree in supply chain management, logistics, business administration, or a related field.

Proven experience in demand planning, inventory management, or supply chain operations, preferably in a global manufacturing environment.


Excellent communication and interpersonal skills, with the ability to collaborate effectively across diverse teams and cultures.


Detail-oriented and organized, with a proactive mindset and the ability to thrive in a fast-paced, dynamic environment.


Proficiency in English and preferably Swedish, additional language skills are a plus.


We are innovators...
At Välinge Innovation and Bjelin, we are well-known for our pioneering mindset and ground-breaking technologies. We challenge traditional ways of thinking and our patented technologies have revolutionised the flooring and furniture industries several times.
We are global innovative companies with a friendly local touch. The passion for innovation and the inherent desire to make things better runs deep within the company. This creates a working environment filled with curiosity, courage, and commitment. A great place to cultivate new ideas, unconventional minds, and high-tech solutions.
We are industry-leading visionaries here to make a difference.
Curious to know more - www.valinge.se and www.bjelin.com
Send in your application today!

Welcome with your application, selection is ongoing.
Please apply by clicking on "Apply for a job". Please note that we do not accept applications by email.
If you have questions about the recruitment process, you are welcome to contact a recruitment consultant Lisa Alsterberg at Roi Rekrytering - [email protected] Visa mindre

Ekonomiassistent Sjödin Fastigheter

Har du tidigare erfarenhet av att hantera kund- och leverantörsreskontra och tycker att ekonomi är det roligaste som finns? Har du tidigare arbetat i en roll som ekonomiassistent eller liknande? Är du dessutom nyfiken på fastighetsbranschen? Då tycker jag du ska läsa vidare. Sjödin fastigheter söker nu en ekonomiassistent till Helsingborg! Som Ekonomiassistent... kommer du vara en del av ett team på tre personer som arbetar på vår ekonomiavdelning. Du a... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av att hantera kund- och leverantörsreskontra och tycker att ekonomi är det roligaste som finns? Har du tidigare arbetat i en roll som ekonomiassistent eller liknande? Är du dessutom nyfiken på fastighetsbranschen? Då tycker jag du ska läsa vidare. Sjödin fastigheter söker nu en ekonomiassistent till Helsingborg!


Som Ekonomiassistent...
kommer du vara en del av ett team på tre personer som arbetar på vår ekonomiavdelning. Du arbetar i nära samarbete med vår redovisningsekonom och ekonomichef med varierande uppgifter inom ekonomiområdet.
Du tycker om att arbeta med siffror och drivs av att skapa struktur.
Det här kan du se fram emot!

Hantera både inkommande och utgående fakturor för kunder och leverantörer.


Ansvara för att följa upp betalningar från kunder och genomföra nödvändiga åtgärder vid försenade eller uteblivna betalningar.


Hantera leverantörsfakturor genom att matcha dem mot inköpsorder, behandla betalningar och säkerställa korrekt bokföring.


Vi behov assistera dina kollegor med löpande redovisning och avstämningar


Aktivt bidra till att förbättra rutiner för fakturering och reskontrahantering för att effektivisera processerna.


Du har tidigare erfarenhet som ekonomiassistent..
eller liknande roll inom ekonomiområdet där du har erfarenhet av att hantera kund- och leverantörsfakturor. Vi tror att du har jobbat några år inom ekonomi och trivs med en dynamisk miljö där du kan tillämpa din kunskap och erfarenhet för att effektivt hantera olika ekonomiska processer.
Detta krävs för rollen:

Tidigare erfarenhet av löpande bokföring där du har hanterat kund- och leverantörsfakturor


Flytande kunskaper i Svenska och goda kunskaper i Engelska, i både tal och skrift


God system-vana


Det är meriterande om du har erfarenhet av fastighetsredovisning, men inget krav


Som person tror vi att du...
är ansvarstagande och självgående, samtidigt som du vågar fråga och gillar att samarbeta med andra när det behövs. Vi värdesätter positivitet och flexibilitet där vi arbetar prestigelöst och är öppna för nya tillvägagångsätt. I denna roll är det också betydelsefullt att vara delaktig i utvecklingen av arbetsprocesser och att ha en proaktiv inställning till att bidra till hur arbetet kommer att se ut, särskilt när inte allt är helt definierat eller fastställt.
Vi söker dig som vill växa tillsammans med oss, så vi ser gärna att du vågar tar egna initiativ och ser möjligheter.
Hos oss kommer du till…
en organisation med högt i tak,  där du är omgiven av ett familjärt gäng av engagerade och erfarna kollegor. Vi är en platt organisation där alla, oavsett var man är organisationen, hjälps åt. Hos oss finns stora möjligheter att vara med och påverka och vi uppmuntrar dig till att komma med nya idéer hur vi ska bli ännu bättre.  Idag är vi ca 30 medarbetare med huvudkontor i Helsingborg.
Sjödin Fastigheter
Sedan starten 1967 har bolaget arbetat med energioptimering och fastighetsskötsel. Per Sjödin blev delägare i företaget 1988 och är därefter ensam ägare från 1992. Under åren har vi vuxit och utökat vår verksamhet. Idag har vi ca 2000 hyresobjekt från Landskrona i söder till Timrå i norr, där vi erbjuder olika typer av fastigheter, såsom bostäder, industrilokaler, kontor, kontorshotell, hotell och butikslokaler.
Vill du veta mer om oss besök gärna vår hemsida: www.sjodinfastigheter.se
Om detta låter som en spännande tjänst för dig…
är du varmt välkommen med din ansökan!
Sök tjänsten och bifoga ditt CV. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan komma att plockas ner om vi hittar rätt, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
Har du frågor eller funderingar kring rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Linnea Neldemo – [email protected] Visa mindre

Compliance Manager - IP & Trademark

Välinge Innovation is licensing its groundbreaking flooring and furniture technologies to companies around the world. Following up the compliance of our licensees to the terms of the license agreements is an important part of our activity, both in regard to IP compliance as well as trademark compliance. We are now looking for a Compliance Manager to further optimize and coordinate our activities within IP & Trademark. As compliance Manager, you are respo... Visa mer
Välinge Innovation is licensing its groundbreaking flooring and furniture technologies to companies around the world. Following up the compliance of our licensees to the terms of the license agreements is an important part of our activity, both in regard to IP compliance as well as trademark compliance.

We are now looking for a Compliance Manager to further optimize and coordinate our activities within IP & Trademark.
As compliance Manager, you are responsible for setting up and managing the overall IP and trademark compliance action plan and objectives worldwide.
You will lead a team of 2 business & market intelligence specialists and work closely together with other teams located in Viken and in Shanghai.
As Compliance Manager you will...

Set up, execute and follow-up IP compliance plan and campaigns.


Manage the examinations performed by third-party auditing firms on licensees, all the way from internal preparation of detailed briefings for fieldwork to in-depth analyzing results and timely negotiating settlements following audit reports.


Coordinate activities to monitor the use of our technologies or take necessary measures against infringing products and companies, in order to ensure fair competition and protect the interests of complying Välinge licensees.


Set up, execute and follow-up trademark compliance plan and campaigns to secure visibility and respect of Välinge’s technologies & trademarks worldwide.


Establish relations and partnerships with external parties (customs, third-party auditing firms,…) and ensure that they are provided with market intelligence and education needed to maximize compliance along the value chain


Your contact areas at work are extensive, and you will report to Laetitia Kimblad, Director BU Floor Locking, at the head office in Viken outside of Helsingborg. This position involves some international travel.
You have a Business-mind and innovative mindset...
You enjoy working in an international environment and thrive both on strategic topics as well as daily operational tasks to reach the set goals. You are an inspiring leader who engages colleagues in the different teams with which you are involved.
You have:

strong analytical and organizational skills as well as strong negotiation skills, with proven track record


minimum 5 years of experience in audit, legal field or investigating activities (police, economic crime authority, customs,…)


preferably a bachelor’s degree or equivalent in law, accounting or other relevant area.


You are fluent in English. Knowledge of Mandarin Chinese is a plus.


We are innovators...
At Välinge Innovation, we are well-known for our pioneering mindset and ground-breaking technologies. We challenge traditional ways of thinking and our patented technologies have revolutionised the flooring and furniture industries several times.
We are a global innovative company with a friendly local touch. Our head office is located just outside of Helsingborg. This is where you will find our international team of professional experts – all masters within their field. The passion for innovation and the inherent desire to make things better runs deep within the company. This creates a working environment filled with curiosity, courage and commitment. A great place to cultivate new ideas, unconventional minds and high-tech solutions.
We are industry-leading visionaries here to make a difference.
Curious to know more - www.valinge.se
Send in your application today!

Welcome with your application, selection is ongoing.
Please apply by clicking on "Apply for a job". Please note that we do not accept applications by email.
If you have questions about the recruitment process, you are welcome to contact a recruitment consultant Lisa Alsterberg at Roi Rekrytering - [email protected] Visa mindre

Utvecklingsingenjör - med fokus på produktutveckling

Hos oss blir du en del av ett världsledande och innovativt företag inom golv- och möbelbranschen med kunder över hela världen. Vi har all produkt- och teknikutveckling in-house och nu söker vi en Utvecklingsingenjörer - med fokus på produktutveckling! Placering: Viken utanför Helsingborg Som Utvecklingsingenjör … ingår du i ett team med ett tio-tal kollegor som är utvecklingsingenjörer, projektledare och tekniker, och som är en del i vårt affärsområde Pla... Visa mer
Hos oss blir du en del av ett världsledande och innovativt företag inom golv- och möbelbranschen med kunder över hela världen. Vi har all produkt- och teknikutveckling in-house och nu söker vi en Utvecklingsingenjörer - med fokus på produktutveckling!
Placering: Viken utanför Helsingborg

Som Utvecklingsingenjör …
ingår du i ett team med ett tio-tal kollegor som är utvecklingsingenjörer, projektledare och tekniker, och som är en del i vårt affärsområde Plastic Floor Technology. Vi utvecklar och erbjuder teknologier primärt inom polymerbaserade golv som är ett av våra mest expansiva affärsområde med miljöprofil. Du har en bred roll, med varierande arbetsguppgifter, där du får möjlighet att använda dina tekniska, kommunikativa och inte minst dina kreativa sidor.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Driva och delta i utvecklingsprojekt - av nya produkter, testa nya material, skapa nya processer och ta fram nya eller bättre förutsättningar för produktion


Samarbeta med dina kollegor i utvecklingsteamet samt skapa relationer med kunder, leverantörer och övriga interna och externa samarbetspartners för att arbeta fram nya och utveckla befintliga lösningar och produkter.


Stötta säljorganisationen med teknisk kunskap och support


Medverka vid framtagning av underlag för patentering samt implementering av tekniska lösningar hos kund både på plats och på distans


Och sist men inte minst är man en viktig spelare för innovation och innitiativtagare till nya idéer.


Du är en teknikintresserad och driven projektledare…
Och med din kunskap och/eller erfarenhet av att utveckla produkter, eller inom materialteknik och kanske specifikt i polymera material, kommer du att arbeta både konceptuellt och praktiskt.
Du är en idéspruta! Med din kreativitet ser du potential i, och kan utvärdera möjligheter, stora som små, du är självgående och tar initiativ och har ett stort intresse av att testa och förverkliga nya idéer.
Du är strukturerad och driven samt prestigelös och professionell i dialog med kunder och kollegor.
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har:

Ingenjörs- eller civilingenjörsutbildning – kemiteknik, materialkemi, polymerkemi, maskinteknik, nanovetenskap eller liknande, och gärna med inriktning mot material eller produktutveckling, alternativt tex en master i kemi, materialteknik eller annan relevant utbildning eller inriktning.


Några års arbetslivserfarenhet som tex. produkt- eller processutvecklare, projektledare, teknisk expert eller annan erfarenhet som är relevant för rollen. Även nyutexaminerade med relevant utbildning är välkomna att söka rollen.


Förmåga att skapa förtroende i dina yrkesrelationer samt ditt intresse för såväl det kommersiella som den tekniska lösningen, kommer vara avgörande för att lyckas i den här rollen.
Välinge Innovation är...
ett världsledande teknikutvecklingsföretag inom golv- och möbelbranschen. 1993 utvecklade företaget världens första mekaniska låssystem för bland annat laminat- och trägolv. Mekaniska låssystem möjliggör limfri läggning och har under det senaste året tagit en betydande del av världsmarknaden. Välinge har idag en omfattande patentportfölj avseende olika golvsystem och mer än 300 licenstagare, däribland flertalet av världens ledande internationella golvföretag och har på senare år även breddat verksamheten till bland annat möbelbranschen. Vidare har företaget investerat i storskalig egen golvproduktion i Viken och i Kroatien baserat på den patenterade Woodura® -tekniken.
Huvudkontoret finns i Viken utanför Helsingborg, och med dotterbolag i USA, Kina, Kroatien och England.
Läs gärna mer om oss här – www.valinge.com
Välkommen med din ansökan
Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!
I den här rekryteringen samarbetar vi med Roi Rekrytering
Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Lisa Alsterberg på Roi Rekrytering, [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning hos: Välinge Innovation
Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100 % Visa mindre

Produktionsmedarbetare sökes till Smurfit Kappa OnWell

Smurfit Kappa är ett av världens största pappersbaserade förpackningsföretag med sina ca 48 000 anställda i 36 länder. Smurfit Kappa i Sverige täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av säljande, effektiva och innovativa förpackningar och produkter i wellpapp. På vår enhet i Helsingborg sysselsätter vi cirka 20 personer och säljer, konstruerar samt producerar displaylösningar, skyltställ, förpackningar och annat materi... Visa mer
Smurfit Kappa är ett av världens största pappersbaserade förpackningsföretag med sina ca 48 000 anställda i 36 länder. Smurfit Kappa i Sverige täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av säljande, effektiva och innovativa förpackningar och produkter i wellpapp.
På vår enhet i Helsingborg sysselsätter vi cirka 20 personer och säljer, konstruerar samt producerar displaylösningar, skyltställ, förpackningar och annat material för exponering i butik till marknadsledande varumärken i Norden. Företagets framtid formas av dem vi rekryterar och vi söker just nu en teknikintresserad produktionsmedarbetare som vill vara en del av vårt gäng.
Rollen
I rollen som produktionsmedarbetare ingår man i ett produktionsteam bestående av tio egna medarbetare och därtill ett flexibelt antal inhyrda medarbetare. Produktionsteamet ansvarar för att kaschering, stansning, rensning, limning och packning sker enligt ritningar och instruktioner från våra egna konstruktörer. Teamet jobbar i ett aktivt rotationsschema, men stora delar av arbetet är av monoton karaktär. Arbetet utförs stående vid olika typer av maskiner och kan till viss del beskrivas som fysiskt. Fabriken har nyligen installerat en ny stansmaskin och i rollen ingår även att tillsammans med kollegor bemanna samt utveckla arbetssätt och rutiner vid denna maskin.
Du kommer i din roll att vara underställd en skiftesledare på Smurfit Kappa OnWell, som i sin tur rapporterar till platschef på enheten. Det innebär att vi har korta och snabba beslutsvägar.
Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning tillämpas.
Två-skift förekommer. Lön enligt gällande avtal.
Kvalifikationer
• Erfarenhet av liknande produktionsarbete är meriterande
• Tekniskt intresserad
• Lagspelare som får saker ur händerna
• Fysiskt och mentalt uthållig då jobbet är både tungt och monotont
• Du är driven i ditt sätt, och sporras av att jobba som ett lag
• Du kommunicerar obehindrat på svenska
• Truckkort till ledstaplare
Dig som person
Vi på Smurfit Kappa drivs av vårt motto ”Working Together – Winning Together” och för att nå framgång med det är lagspelet en nyckelfaktor. Du förstår betydelsen av att ha ett naturligt och professionellt förhållningssätt till dina kollegor. Du trivs i en miljö där uppföljning och arbete mot uppsatta mål är en viktig del och där lagspelet är en stor framgångsfaktor. Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och som gillar att utvecklas och lära dig nya saker.
Övrigt
Placering: Smurfit Kappa On Wells anläggning på Berga industriområde i Helsingborg. Goda kommunikationsmöjligheter med bland annat cirka 500 meter till Maria Station.
Sista ansökningsdatum är 2024-03-20, men löpande urval tillämpas.
Eventuella frågor om tjänsten kan besvaras av Platschef på enheten, Daniel Stålhammar, via mail – [email protected]. Visa mindre

Compliance Manager - IP & Trademark

Välinge Innovation is licensing its groundbreaking flooring and furniture technologies to companies around the world. Following up the compliance of our licensees to the terms of the license agreements is an important part of our activity, both in regard to IP compliance as well as trademark compliance. We are now looking for a Compliance Manager to further optimize and coordinate our activities within IP & Trademark. As compliance Manager, you are respo... Visa mer
Välinge Innovation is licensing its groundbreaking flooring and furniture technologies to companies around the world. Following up the compliance of our licensees to the terms of the license agreements is an important part of our activity, both in regard to IP compliance as well as trademark compliance.

We are now looking for a Compliance Manager to further optimize and coordinate our activities within IP & Trademark.
As compliance Manager, you are responsible for setting up and managing the overall IP and trademark compliance action plan and objectives worldwide.
You will lead a team of 2 business & market intelligence specialists and work closely together with other teams located in Viken and in Shanghai.
As Compliance Manager you will...

Set up, execute and follow-up IP compliance plan and campaigns.


Manage the examinations performed by third-party auditing firms on licensees, all the way from internal preparation of detailed briefings for fieldwork to in-depth analyzing results and timely negotiating settlements following audit reports.


Coordinate activities to monitor the use of our technologies or take necessary measures against infringing products and companies, in order to ensure fair competition and protect the interests of complying Välinge licensees.


Set up, execute and follow-up trademark compliance plan and campaigns to secure visibility and respect of Välinge’s technologies & trademarks worldwide.


Establish relations and partnerships with external parties (customs, third-party auditing firms,…) and ensure that they are provided with market intelligence and education needed to maximize compliance along the value chain


Your contact areas at work are extensive, and you will report to Laetitia Kimblad, Director BU Floor Locking, at the head office in Viken outside of Helsingborg. This position involves some international travel.
You have a Business-mind and innovative mindset...
You enjoy working in an international environment and thrive both on strategic topics as well as daily operational tasks to reach the set goals. You are an inspiring leader who engages colleagues in the different teams with which you are involved.
You have:

strong analytical and organizational skills as well as strong negotiation skills, with proven track record


minimum 5 years of experience in audit, legal field or investigating activities (police, economic crime authority, customs,…)


preferably a bachelor’s degree or equivalent in law, accounting or other relevant area.


You are fluent in English. Knowledge of Mandarin Chinese is a plus.


We are innovators...
At Välinge Innovation, we are well-known for our pioneering mindset and ground-breaking technologies. We challenge traditional ways of thinking and our patented technologies have revolutionised the flooring and furniture industries several times.
We are a global innovative company with a friendly local touch. Our head office is located just outside of Helsingborg. This is where you will find our international team of professional experts – all masters within their field. The passion for innovation and the inherent desire to make things better runs deep within the company. This creates a working environment filled with curiosity, courage and commitment. A great place to cultivate new ideas, unconventional minds and high-tech solutions.
We are industry-leading visionaries here to make a difference.
Curious to know more - www.valinge.se
Send in your application today!

Welcome with your application, selection is ongoing.
Please apply by clicking on "Apply for a job". Please note that we do not accept applications by email.
If you have questions about the recruitment process, you are welcome to contact a recruitment consultant Lisa Alsterberg at Roi Rekrytering - [email protected] Visa mindre

Digital Marketing Specialist till Välinge Innovation

Brinner du för digital marknadsföring? Är du en stjärna på SEM samt Paid Social och vill arbeta i en internationell roll i en innovativ koncern som är världsledande i sina verksamhetsområden? Då tycker jag att du ska läsa vidare här! På Välinge Innovation får du ta del av allt det där – och dessutom, tillsammans med härliga kollegor! Vi utökar nu vårt team och söker dig som vill axla rollen som Digital Marketing Specialist och vara med på vår fortsatta fra... Visa mer
Brinner du för digital marknadsföring? Är du en stjärna på SEM samt Paid Social och vill arbeta i en internationell roll i en innovativ koncern som är världsledande i sina verksamhetsområden? Då tycker jag att du ska läsa vidare här! På Välinge Innovation får du ta del av allt det där – och dessutom, tillsammans med härliga kollegor!
Vi utökar nu vårt team och söker dig som vill axla rollen som Digital Marketing Specialist och vara med på vår fortsatta framgångsresa!


Välinge Innovation AB, mest känt som uppfinnare av klickgolvet är ett världsledande, innovativt företag med ett starkt varumärke inom golv- och möbelbranschen. I koncernen ingår även Bjelin, som säljer både traditionella trägolv och innovativa golv i nya material.  
Som Digital Marketing Specialist...
ansvarar du för att operativt hantera och analysera all betald digital annonsering globalt för varumärkena inom både Bjelin och Välinge Innovation, i nära samarbete med Project Manager Digital Marketing och lokala marknadsteam inom koncernen.
Exempel på arbetsuppgifter:

Sätta upp och hantera globala digitala kampanjer på Google Ads (search, display, video) och sociala plattformar såsom Facebook, Instagram, LinkedIn och Pinterest. Syftet är att driva försäljning till Bjelins webshop i Sverige, öka varumärkeskännedomen för Bjelin globalt samt driva leadskonvertering på Bjelins lokala hemsidor, och likaså för de olika affärsområdena inom Välinge Innovation; Flooring Technologies och Furniture Technologies. Du kommer alltså att arbeta med marknadsföring för både B2B och B2C.


Sätta upp, hantera, optimera och analysera digitala kampanjer för våra internationella kunder med syfte om att öka deras försäljning.


Dataanalys och konverteringsoptimering.


För att axla rollen...
har du relevant eftergymnasial utbildning inom digital marknadsföring samt minst ett par års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter ovan. Ett krav är att du har god erfarenhet av SEM. Har du dessutom erfarenhet av SEO ser vi det som mycket positivt. Du har goda erfarenheter av Google Analytics, Google Ads, LinkedIn Campaign Manager samt Meta Business Manager. Eftersom detta är en global roll är det även viktigt att du arbetar obehindrat på svenska och engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta på en byrå tidigare alternativt inhouse med fördel i ett internationellt bolag. Du brinner för varumärkesbyggande kommunikation och tycker om att ha många bollar i luften.
Som person…
är du en positiv, öppen och glad teamspelare. Då det ofta kommer arbetsuppgifter till oss adhoc är det viktigt att du är flexibel i ditt arbetssätt och tycker om att arbeta lösningsorienterat. Du tar dig an utmaningar på ett prestigelöst sätt och har en drivkraft i att hela tiden utvecklas – precis som vi!
Här kommer du till…
ett kompetent team där samarbete och förmåga att leverera är viktiga komponenter. Vi tror att du trivs i en innovativ miljö, som präglas av självständighet och ett framåtdriv parallellt med en vilja och förmåga att säkra leverans i vardagen. 
Du kommer till ett in-house team som består av Projektledare, Art Director, Grafiska Designers, Copywriters, filmare och fotograf.
Välinge har kontor i Viken och Bjelin i Helsingborg. Du kommer att sitta både i Viken och i Helsingborg.
Välinge erbjuder…

En modern, internationell och innovativ arbetsplats i stark tillväxt.


En möjlighet att vara med på en fantastisk resa med branschomvälvande innovativa tekniker.


Prestigelös företagskultur och god arbetsmiljö där alla känner ansvar och hjälps åt.


Stor frihet genom målstyrning, coachande ledarskap och goda utvecklingsmöjligheter


Ett världsledande teknikutvecklingsbolag
Välinge utvecklade 1993 världens första mekaniska låssystem för bland annat laminat- och trägolv. Mekaniska låssystem möjliggör limfri läggning och har under det senaste året tagit en betydande del av världsmarknaden. Välinge har idag en omfattande patentportfölj avseende olika golvsystem och mer än 320 licenstagare, däribland flertalet av världens ledande internationella golvföretag och har på senare år även breddat verksamheten till bland annat möbelbranschen.
Välinge är ett ägarlett bolag som ägs av familjen Perván och det globala investmentbolaget Kirkbi.
Om Bjelin
Bjelin ingår i koncernen Pervanovo Invest AB och utvecklar, samt tillverkar, en bred produktportfölj av både traditionella trägolv och innovativa golv i nya material. Utvecklingen görs i samarbete med systerbolaget Välinge Innovation AB, mest känt som uppfinnare av klickgolvet. Tillverkningen sker i egna hypermoderna fabriker i Sverige och Kroatien där Bjelin har tillgång till högkvalitativ FSC-certifierad träråvara och erfarna medarbetare, som i generationer arbetat med att förädla den välkända Slavonska eken.
Läs gärna mer på www.valinge.se samt www.bjelin.se
Låter detta som en spännande utmaning för dig…
är du varmt välkommen med din ansökan!
Sök tjänsten och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan komma att plockas ner om vi hittar rätt, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
Har du frågor eller funderingar kring rollen eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Jonas Bågeman på Roi Rekrytering – [email protected]
Vi vill informera om att processen kommer att ligga vilande under Jul & Nyårs-ledigheten. Därmed kommer ingen återkoppling att ske förrän under vecka 2 då vi är tillbaka igen. Visa mindre

Business Coordinator sökes till Smurfit Kappa OnWell i Helsingborg

Vill du vara en del av ett ledande företag i sin bransch? På Smurfit Kappa drivs vi av ständig utveckling och innovation, har du vad som krävs för att anta utmaningen och bli en del av vårt team? Vi söker nu en Business Coordinator till vår enhet Smurfit Kappa OnWell i Helsingborg. Rollen På Smurfit Kappa OnWell kommer du att bli en del av vårt Business Support team. Här kommer du, tillsammans med dina kollegor, att axla det yttersta ansvaret för våra kund... Visa mer
Vill du vara en del av ett ledande företag i sin bransch? På Smurfit Kappa drivs vi av ständig utveckling och innovation, har du vad som krävs för att anta utmaningen och bli en del av vårt team?
Vi söker nu en Business Coordinator till vår enhet Smurfit Kappa OnWell i Helsingborg.
Rollen
På Smurfit Kappa OnWell kommer du att bli en del av vårt Business Support team. Här kommer du, tillsammans med dina kollegor, att axla det yttersta ansvaret för våra kunder, där du säljer displaylösningar, skyltställ, förpackningar och annat material för exponering i butik. Du är involverad i hela processen, där du tillsammans med säljare, konstruktörer och produktionen skapar bästa möjliga förutsättningarna för kunden och lönsamhet åt oss. Du har kontakter med såväl leverantörer som kunder och ditt största fokus blir att skapa bra affärer.
Arbetsuppgifter
• Offert- och orderhantering
• Försäljning till såväl nya som befintliga kunder
• Stöd åt utesäljare.
• Leveransbevakning
• Inköpsarbete
Din profil
Vi söker dig med erfarenhet från den grafiska branschen och som tidigare arbetat i liknande befattningar som innefattat kundrelationer. Du är en kundorienterad problemlösare som trivs bäst i en ombytlig miljö där din noggrannhet kommer väl till pass när du löser våra kunders behov. Du anpassar dig snabbt efter nya förutsättningar och har lätt för att ta till dig nya arbetsuppgifter samt hantera olika system. För att lyckas i rollen gillar du en mix av administrativt arbete och säljande arbete och kan arbeta både självständigt och i team.
Har du det som krävs för att lyckas hos oss i denna roll ser vi fram emot din ansökan!
Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Helsingborg. Tillträde enligt överenskommelse.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Stålhammar, Plant Manager, på 072-383 31 89 alternativt [email protected].
Sista ansökningsdatum är 2024-02-23. Till denna tjänst håller vi löpande intervjuer vilket kan innebära att tjänsten blir tillsatt innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag.
Om företaget
Smurfit Kappa är ett av världens största pappersbaserade förpackningsföretag. Vi har 350 fabriker fördelat på 3 kontinenter och 35 länder. Globalt har vi 48 000 anställda och 65 000 kunder. Vi tror på att ta ansvar för våra anställda, vår miljö och de länder vi är verksamma i. Därför arbetar vi aktivt för att skydda vår miljö genom minskade utsläpp och utvecklande ledande arbetsmetoder som skapar drivkraft och utvecklar våra anställda.
På vår enhet i Helsingborg sysselsätter vi cirka 20 personer och säljer, konstruerar samt producerar displaylösningar, skyltställ, förpackningar och annat material för exponering i butik till marknadsledande varumärken i Norden. Hos oss väntar ett engagerat team på att du ska bli vår nästa kollega och expert! Visa mindre

Maskinutvecklare - med intresse för projektledning

Brinner du för projektledning, är teknikintresserad och vill driva projekt för maskinutveckling? Hos oss får du arbeta med den senaste tekniken och unika maskinlösningar till våra teknologier och kunder. Detta är rollen för dig som är maskiningenjör och som vill arbeta i en roll där du kan bidra från idé till färdigutvecklad och installerad maskin ute hos kund! Nu söker vi en ”Projektledare för maskinutveckling” med stort teknikintresse och god samarbetsf... Visa mer
Brinner du för projektledning, är teknikintresserad och vill driva projekt för maskinutveckling? Hos oss får du arbeta med den senaste tekniken och unika maskinlösningar till våra teknologier och kunder. Detta är rollen för dig som är maskiningenjör och som vill arbeta i en roll där du kan bidra från idé till färdigutvecklad och installerad maskin ute hos kund!
Nu söker vi en ”Projektledare för maskinutveckling” med stort teknikintresse och god samarbetsförmåga.
Lokalisering: På vårt huvudkontor i Viken

I rollen som Projektledare för maskinutveckling… 
är du en del av Maskingruppen som har det viktiga uppdraget att förse våra kunder och licenstagare med anpassade maskiner för att kunna producera golv eller möbler med våra tekniska lösningar.
Ditt uppdrag är att projektleda våra maskinutvecklings-uppdrag. Du kommer att ansvara för att planera, koordinera och genomföra projekten från koncept till slutprodukt. Vidare ansvarar du även för planering, budget, dokumentation, leveranskvalitet, projektuppföljning samt koordinera samarbetet med vår underleverantör. Du är också en nyckelperson för att stötta säljkåren med teknisk kompetens i olika skeden av säljprocessen.
Kunderna finns inom golv- och möbelproduktion över hela världen. Vi har ett antal maskiner som vi livscykelvårdar, andra som vi anpassar till våra kunder och med nya teknologier krävs det oftast nya maskiner som efter utveckling och testning förs in i vårt produktsortiment.
Arbetsuppgifterna är många och varierande och förutom projektledning och koordinera av uppdrag, kommer du även att arbeta med tex. ritningsunderlag, testkörningar, nyskapande eller revidering av teknisk dokumentation, beräkningar, manualer och riskanalyser både interna och enligt CE-direktiv.
Resor ingår i tjänsten, allt från enskild dag till en dryg vecka. Antal dagar per år varierar stort och beror på vilken fas projekten är i, uppskattning 10–20 dagar/år.

Du är en teknikintresserad lagspelare… 
Och för att lyckas i rollen krävs att du har ett eget driv och kan engagera kollegor, kunder och leverantörer. Som person är du lösningsfokuserad, där förändring och genomförande är något du motiveras av. Självklart älskar du ordning och reda och ditt teknikintresse och engagemang ger extra kraft till vår redan starka motor! Eftersom varje maskinlösning är unik och kundanpassad innebär detta tekniska utmaningar i varje projekt. Mot bakgrund av detta ser vi det som en fördel att du tidigare arbetat som konstruktör eller automationsingenjör.
För att söka rollen behöver du ha… 

Högskoleutbildning – gärna maskinteknik, automation eller annan utbildning som är relevant för rollen.  


Flera års erfarenhet av konstruktion och utveckling av maskiner.


Gärna kunskap inom automation och elektronik, samt god kännedom om tillverkningsmetoder.


Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, flytande i tal och skrift.


B-körkort 


 
Välinge Innovation är ett världsledande... 
teknikutvecklingsföretag inom golv- och möbelbranschen. 1993 utvecklade företaget världens första mekaniska låssystem för bland annat laminat- och trägolv. Mekaniska låssystem möjliggör limfri läggning och har under det senaste året tagit en betydande del av världsmarknaden. Välinge har idag en omfattande patentportfölj avseende olika golvsystem och mer än 250 licenstagare, däribland flertalet av världens ledande internationella golvföretag och har på senare år även breddat verksamheten till bland annat möbelbranschen. Vidare har företaget investerat i storskalig egen golvproduktion i Viken och i Kroatien baserat på den patenterade Woodura® -tekniken.
Huvudkontoret finns i Viken utanför Helsingborg, och med dotterbolag i USA, Kina, Kroatien och England. Läs gärna mer om oss på: www.valinge.se 
Skicka din ansökan redan idag... 
Och du är varmt välkommen att ladda upp ditt CV eller klipp in din LinkedIn-URL. Urval sker löpande.
I den här rekryteringen samarbetar Välinge Innovation med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lisa Alsterberg på [email protected].

Anställning hos: Välinge Innovation 
Omfattning: Heltid 
Start: Enligt överenskommelse Visa mindre

Compliance Manager - IP & Trademark

Välinge Innovation is licensing its groundbreaking flooring and furniture technologies to companies around the world. Following up the compliance of our licensees to the terms of the license agreements is an important part of our activity, both in regard to IP compliance as well as trademark compliance. We are now looking for a Compliance Manager to further optimize and coordinate our activities within IP & Trademark. As compliance Manager, you are respo... Visa mer
Välinge Innovation is licensing its groundbreaking flooring and furniture technologies to companies around the world. Following up the compliance of our licensees to the terms of the license agreements is an important part of our activity, both in regard to IP compliance as well as trademark compliance.

We are now looking for a Compliance Manager to further optimize and coordinate our activities within IP & Trademark.
As compliance Manager, you are responsible for setting up and managing the overall IP and trademark compliance action plan and objectives worldwide.
You will lead a team of 2 business & market intelligence specialists and work closely together with other teams located in Viken and in Shanghai.
As Compliance Manager you will...

Set up, execute and follow-up IP compliance plan and campaigns.


Manage the examinations performed by third-party auditing firms on licensees, all the way from internal preparation of detailed briefings for fieldwork to in-depth analyzing results and timely negotiating settlements following audit reports.


Coordinate activities to monitor the use of our technologies or take necessary measures against infringing products and companies, in order to ensure fair competition and protect the interests of complying Välinge licensees.


Set up, execute and follow-up trademark compliance plan and campaigns to secure visibility and respect of Välinge’s technologies & trademarks worldwide.


Establish relations and partnerships with external parties (customs, third-party auditing firms,…) and ensure that they are provided with market intelligence and education needed to maximize compliance along the value chain


Your contact areas at work are extensive, and you will report to Laetitia Kimblad, Director BU Floor Locking, at the head office in Viken outside of Helsingborg. This position involves some international travel.
You have a Business-mind and innovative mindset...
You enjoy working in an international environment and thrive both on strategic topics as well as daily operational tasks to reach the set goals. You are an inspiring leader who engages colleagues in the different teams with which you are involved.
You have:

strong analytical and organizational skills as well as strong negotiation skills, with proven track record


minimum 5 years of experience in audit, legal field or investigating activities (police, economic crime authority, customs,…)


preferably a bachelor’s degree or equivalent in law, accounting or other relevant area.


You are fluent in English. Knowledge of Mandarin Chinese is a plus.


We are innovators...
At Välinge Innovation, we are well-known for our pioneering mindset and ground-breaking technologies. We challenge traditional ways of thinking and our patented technologies have revolutionised the flooring and furniture industries several times.
We are a global innovative company with a friendly local touch. Our head office is located just outside of Helsingborg. This is where you will find our international team of professional experts – all masters within their field. The passion for innovation and the inherent desire to make things better runs deep within the company. This creates a working environment filled with curiosity, courage and commitment. A great place to cultivate new ideas, unconventional minds and high-tech solutions.
We are industry-leading visionaries here to make a difference.
Curious to know more - www.valinge.se
Send in your application today!

Welcome with your application, selection is ongoing.
Please apply by clicking on "Apply for a job". Please note that we do not accept applications by email.
If you have questions about the recruitment process, you are welcome to contact a recruitment consultant Lisa Alsterberg at Roi Rekrytering - [email protected] Visa mindre

Maskinutvecklare - med intresse för projektledning

Brinner du för projektledning, är teknikintresserad och vill driva projekt för maskinutveckling? Hos oss får du arbeta med den senaste tekniken och unika maskinlösningar till våra teknologier och kunder. Detta är rollen för dig som är maskiningenjör och som vill arbeta i en roll där du kan bidra från idé till färdigutvecklad och installerad maskin ute hos kund! Nu söker vi en ”Projektledare för maskinutveckling” med stort teknikintresse och god samarbetsf... Visa mer
Brinner du för projektledning, är teknikintresserad och vill driva projekt för maskinutveckling? Hos oss får du arbeta med den senaste tekniken och unika maskinlösningar till våra teknologier och kunder. Detta är rollen för dig som är maskiningenjör och som vill arbeta i en roll där du kan bidra från idé till färdigutvecklad och installerad maskin ute hos kund!
Nu söker vi en ”Projektledare för maskinutveckling” med stort teknikintresse och god samarbetsförmåga.
Lokalisering: På vårt huvudkontor i Viken

I rollen som Projektledare för maskinutveckling… 
är du en del av Maskingruppen som har det viktiga uppdraget att förse våra kunder och licenstagare med anpassade maskiner för att kunna producera golv eller möbler med våra tekniska lösningar.
Ditt uppdrag är att projektleda våra maskinutvecklings-uppdrag. Du kommer att ansvara för att planera, koordinera och genomföra projekten från koncept till slutprodukt. Vidare ansvarar du även för planering, budget, dokumentation, leveranskvalitet, projektuppföljning samt koordinera samarbetet med vår underleverantör. Du är också en nyckelperson för att stötta säljkåren med teknisk kompetens i olika skeden av säljprocessen.
Kunderna finns inom golv- och möbelproduktion över hela världen. Vi har ett antal maskiner som vi livscykelvårdar, andra som vi anpassar till våra kunder och med nya teknologier krävs det oftast nya maskiner som efter utveckling och testning förs in i vårt produktsortiment.
Arbetsuppgifterna är många och varierande och förutom projektledning och koordinera av uppdrag, kommer du även att arbeta med tex. ritningsunderlag, testkörningar, nyskapande eller revidering av teknisk dokumentation, beräkningar, manualer och riskanalyser både interna och enligt CE-direktiv.
Resor ingår i tjänsten, allt från enskild dag till en dryg vecka. Antal dagar per år varierar stort och beror på vilken fas projekten är i, uppskattning 10–20 dagar/år.

Du är en teknikintresserad lagspelare… 
Och för att lyckas i rollen krävs att du har ett eget driv och kan engagera kollegor, kunder och leverantörer. Som person är du lösningsfokuserad, där förändring och genomförande är något du motiveras av. Självklart älskar du ordning och reda och ditt teknikintresse och engagemang ger extra kraft till vår redan starka motor! Eftersom varje maskinlösning är unik och kundanpassad innebär detta tekniska utmaningar i varje projekt. Mot bakgrund av detta ser vi det som en fördel att du tidigare arbetat som konstruktör eller automationsingenjör.
För att söka rollen behöver du ha… 

Högskoleutbildning – gärna maskinteknik, automation eller annan utbildning som är relevant för rollen.  


Flera års erfarenhet av konstruktion och utveckling av maskiner.


Gärna kunskap inom automation och elektronik, samt god kännedom om tillverkningsmetoder.


Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, flytande i tal och skrift.


B-körkort 


 
Välinge Innovation är ett världsledande... 
teknikutvecklingsföretag inom golv- och möbelbranschen. 1993 utvecklade företaget världens första mekaniska låssystem för bland annat laminat- och trägolv. Mekaniska låssystem möjliggör limfri läggning och har under det senaste året tagit en betydande del av världsmarknaden. Välinge har idag en omfattande patentportfölj avseende olika golvsystem och mer än 250 licenstagare, däribland flertalet av världens ledande internationella golvföretag och har på senare år även breddat verksamheten till bland annat möbelbranschen. Vidare har företaget investerat i storskalig egen golvproduktion i Viken och i Kroatien baserat på den patenterade Woodura® -tekniken.
Huvudkontoret finns i Viken utanför Helsingborg, och med dotterbolag i USA, Kina, Kroatien och England. Läs gärna mer om oss på: www.valinge.se 
Skicka din ansökan redan idag... 
Och du är varmt välkommen att ladda upp ditt CV eller klipp in din LinkedIn-URL. Urval sker löpande.
I den här rekryteringen samarbetar Välinge Innovation med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lisa Alsterberg på [email protected].

Anställning hos: Välinge Innovation 
Omfattning: Heltid 
Start: Enligt överenskommelse Visa mindre

Business System & BI Coordinator

Är du en problemlösare med en analytisk ådra som trivs i en koordinerande roll? Har du erfarenhet av att administrera, utveckla och förvalta affärssystem och finner spänningen i Business Intelligence? Då har vi den perfekta rollen för dig! Hos oss blir du en nyckelperson i ett innovativt bolag som befinner sig mitt i en förändringsresa för att skapa en gemensam data- och analysplattform. Som Business System & BI Coordinator har du en bred roll… och med ... Visa mer
Är du en problemlösare med en analytisk ådra som trivs i en koordinerande roll? Har du erfarenhet av att administrera, utveckla och förvalta affärssystem och finner spänningen i Business Intelligence? Då har vi den perfekta rollen för dig!
Hos oss blir du en nyckelperson i ett innovativt bolag som befinner sig mitt i en förändringsresa för att skapa en gemensam data- och analysplattform.


Som Business System & BI Coordinator har du en bred roll…
och med ansvar att koordinera förändrings- och utvecklingsbehov kring våra affärssystem (ERP och CRM) samt BI-system och rapporter.
Du blir en viktig medlem i vårt IT-team, bestående av 5 personer med Erik som IT-Director. Vi på Välinge står inför en spännande framtid och satsar på att skapa en global gemensam IT-plattform för att stödja hela organisationens tillväxt och utveckling. Vi strävar efter att bli mer datadrivna och använda moderna data- och analysverktyg för att styra och utveckla vår verksamhet.
I din roll kommer du att ha daglig kontakt med olika delar av vår organisation, samordna utvecklingsbehov och bidra till att omvandla data till insikter.
Du kommer att:

Koordinera förändrings- och utvecklingsbehov kring ERP- och CRM-systemen.


Driva Superusernätverk och vara kontaktperson för användarfrågor.


Utveckla och optimera BI-rapporter och analyser i samarbete med verksamheten.


Samarbeta nära med olika avdelningar för att förstå och adressera deras behov inom affärssystemen.


Hantera och lösa användarfrågor samt erbjuda support inom systemområdet.


Delta i utvecklingsprojekt för att förbättra systemens funktionalitet och användarupplevelse.Du är en problemlösare med analytisk förmåga…
och som person tror vi att du är självgående och ansvarstagande. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och att koordinera projekt.
För rollen krävs:

Akademisk examen inom ett relevant område, såsom t.ex. system- och/eller datavetenskap, ekonomi, eller andra kvalifikationer som vi bedömer likvärdiga.


Flytande i svenska och engelska i tal och skrift


Arbetat med Affärssystem (ERP, CRM, Qlik, Power BI, osv)


Meriterande om du har erfarenhet av att konfigurera Integrationer och har erfarenhet av databasspråk eller motsvarande


Välinges huvudkontor finns i Viken utanför Helsingborg och vi i IT-teamet ses gärna på kontoret de flesta dagarna i veckan.

Välinge Innovation är ett världsledande... 
teknikutvecklingsföretag inom golv- och möbelbranschen. 1993 utvecklade företaget världens första mekaniska låssystem för bland annat laminat- och trägolv. Mekaniska låssystem möjliggör limfri läggning och har under det senaste året tagit en betydande del av världsmarknaden. Välinge har idag en omfattande patentportfölj avseende olika golvsystem och mer än 250 licenstagare, däribland flertalet av världens ledande internationella golvföretag och har på senare år även breddat verksamheten till bland annat möbelbranschen. Vidare har företaget investerat i storskalig egen golvproduktion i Viken och i Kroatien baserat på den patenterade Woodura® -tekniken.
Huvudkontoret finns i Viken utanför Helsingborg, och med dotterbolag i USA, Kina, Kroatien och England. Läs gärna mer om oss på: www.valinge.se
Skicka din ansökan redan idag... 
Och du är varmt välkommen att ladda upp ditt CV eller klipp in din LinkedIn-URL. Urval sker löpande.


Anställning hos: Välinge Innovation 
Omfattning: Heltid 
Start: Enligt överenskommelse Visa mindre

Produktionschef till Råå S i Helsingborg

En roll för dig som vill driva förändring och sätta strukturer på plats! Vi söker nu en ny ledare för att nå nästa nivå såväl strukturellt som kulturellt. Detta är rollen för dig som vill arbeta i en växande organisation där din nyckelroll skapar förutsättningarna för vår framgång! I rollen som Produktionschef… är du en del av ledningsgruppen och du rapporterar direkt till VD. Du har fem direktrapporterande varav fyra produktionsledare och en produktions... Visa mer
En roll för dig som vill driva förändring och sätta strukturer på plats!
Vi söker nu en ny ledare för att nå nästa nivå såväl strukturellt som kulturellt. Detta är rollen för dig som vill arbeta i en växande organisation där din nyckelroll skapar förutsättningarna för vår framgång!


I rollen som Produktionschef…
är du en del av ledningsgruppen och du rapporterar direkt till VD. Du har fem direktrapporterande varav fyra produktionsledare och en produktionsplanerare som tillsammans råder över tre skift, som löper under vardagar och natt.
Som Produktionschef har du totalt driftansvar för anläggningen, och ansvarar för att utveckla och optimera enhetens hela produktion och dess resurser. Vi har en charmig växtvärk och behöver uppdatera såväl våra interna processer, rutiner som vår kultur. Förändringsledning är din vardag!
Några av dina primära arbetsuppgifter är att:

Leda den löpande tillverkningsverksamheten avseende kvalité, teknik, metodarbete samt personalfrågor


Kartlägga processer från grunden för att bygga bort det som är ineffektivt, samt skapa strukturer och processer som genererar framgång och stabilitet i produktionen


Aktivt arbeta med att optimera utnyttjandegraden av enhetens produktionsresurser


Säkerställa en god arbetsmiljö för anläggningens samtliga medarbetare


Kontinuerligt styra och följa upp arbetet efter definierade målparametrar


Driva arbete med ständiga förbättringar för mer effektiv produktion och motivation för medarbetarna


Genom din roll i ledningsgruppen, bidra till att vidareutveckling av företaget och vår infrastruktur


Genom din roll i ledningsgruppen, bidra till att skapa förutsättningar för mer digitaliserat och automatiserat arbetssätt


För att lyckas i rollen som Produktionschef…
är din personlighet är otroligt viktigt för oss! Du är ledaren som genuint bryr sig om dina medarbetare. Du inspirerar dem att ta sig över hinder, hantera utmaningar genom din personlighet och chefskunskap. Du berikar dina underchefer med chefsverktyg för att de ska kunna bli alltmer självständiga och stabila i sina nya roller.
Du behöver vara tydlig genom att visa vision, mål och vägen dit! Du är drivande och lösningsfokuserad, där förändring och genomförande är något du motiveras av. Du kan hålla ett lugn men hantera situationer med handlingskraft. Du har en bra balans mellan taktik, analys och operativt arbete.
I övrigt anser du att laget är starkare än jaget och arbetar för att gemensamt nå nya framgångar!
För att söka rollen behöver du…

Ha en relevant eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning eller annan, för arbetsgivaren likvärdig arbetslivserfarenhet


Ha en likande roll med i din arbetslivserfarenhet. Exakt antal år är inte avgörande


Ha en god helhetssyn och vana av att driva och slutföra projekt, samt erfarenhet av arbete med strukturerade förbättringar


Ha hög förmåga att uttrycka dig i svenska och engelska, i såväl tal som skrift


Vårt företag Råå S AB...
grundades 2011 och var från början som ett innovationscenter där nya produkter utvecklades. Detta resulterade i en produktionsanläggning för vår senaste innovation on! ® , en helt vit, tobaksfri Mini nikotinpåse.
I slutet på 2018 flyttade vi till våra nuvarande lokaler och under 2019 expanderade marknaden för våra produkter kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på de vita tobaksfria nikotinpåsarna är hög och on!® fortsätter växa. Produkterna finns idag tillgängligt i Sverige, USA, Storbritannien, Tjeckien och Polen.
Anläggningen är byggd för att hantera snabba produktionsomställningar då vi har en bred produktportfölj. Vi växer och utvecklas ständigt och idag arbetar över 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet. Är du mer nyfiken på att läsa mer om vår produkt besök sidan: https://www.onnicotine.se/
Är du intresserad...
är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV eller klipp in din LinkedIn-URL. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 29/9 2023. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
I den här rekryteringen samarbetar med Råå S AB med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på [email protected].
Anställning hos: Råå S AB
Lokalisering: På vårt huvudkontor och produktion i Helsingborg
Omfattning: heltid
Start: enligt överenskommelse Visa mindre

Produktionsmedarbetare sökes till Smurfit Kappa OnWell

” To be the best, we need the best” Produktionsmedarbetare sökes till Smurfit Kappa OnWell Vi erbjuder Smurfit Kappa är ett av de mest dynamiska, innovationsdrivna och framgångsrika företagen inom vår bransch. För att fortsätta den framgången rekryterar vi ständigt de bästa medarbetarna. Företagets framtid formas av dem vi rekryterar, varför vi tror att nyckelfrågan inte är vart vi tar dig, utan vart tar du oss. Våra anställda befinner sig alltid i centru... Visa mer
” To be the best, we need the best”
Produktionsmedarbetare sökes till Smurfit Kappa OnWell
Vi erbjuder
Smurfit Kappa är ett av de mest dynamiska, innovationsdrivna och framgångsrika företagen inom vår bransch. För att fortsätta den framgången rekryterar vi ständigt de bästa medarbetarna. Företagets framtid formas av dem vi rekryterar, varför vi tror att nyckelfrågan inte är vart vi tar dig, utan vart tar du oss.
Våra anställda befinner sig alltid i centrum av vår verksamhet. Vi vet att vårt kundfokus, vårt innovativa tillvägagångssätt, vår designkapacitet och totala marknadsprestation beror på vårt globala team. Som medarbetare hos oss i vår verksamhet, åtar vi oss att utveckla våra breda, mångkulturella och internationella team. Samarbete och teamarbete är viktigt för oss. Vi uppmuntrar våra medarbetares idéer och jobbar för gemensamma affärsmål. Våra medarbetare är viktiga lagspelare som på ett ärligt och positivt sätt bidrar till verksamheten.
Rollen
I rollen som produktionsmedarbetare ingår man i ett produktionsteam bestående av tio egna medarbetare och därtill ett flexibelt antal inhyrda medarbetare.
Produktionsteamet ansvarar för att kaschering, stansning, rensning, limning och packning sker enligt ritningar och instruktioner från våra egna konstruktörer. Teamet jobbar i ett aktivt rotationsschema, men stora delar av arbetet är av monoton karaktär. Arbetet utförs stående vid olika typer av maskiner och kan till viss del beskrivas som fysiskt.
Du kommer i din roll vara underställd en skiftesledare på Smurfit Kappa OnWell som i sin tur rapporterar till platschef på enheten. Det innebär att vi har korta och snabba beslutsvägar.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med tillämpning av sex månaders provanställning.
Två-skift förekommer. Lön enligt gällande avtal.
Kvalifikationer

Erfarenhet av liknande produktionsarbete är meriterande


Tekniskt intresserad


Lagspelare som får saker ur händerna


Fysiskt och mentalt uthållig då arbetet är både tungt och monotont


Du är driven i ditt sätt, och sporras av att jobba som ett lag


Du kommunicerar obehindrat på svenska


Truckkort till ledstaplare


Dig som person
Vi på Smurfit Kappa drivs av vårt motto "Working Together - Winning Together" och för att nå framgång med det är lagspelet en nyckelfaktor. Som produktionsmedarbetare tror vi att du är en driven, lagspelare med stort hjärta och passion för det du tar dig an. Du förstår betydelsen av att ha ett naturligt och professionellt förhållningssätt till dina medarbetare. Du trivs i en miljö där uppföljning och arbete mot uppsatta mål är en viktig del och där lagspelet är en stor framgångsfaktor.
Övrigt
Placering: Smurfit Kappa OnWells anläggning på Berga industriområde i Helsingborg. Goda kommunikationsmöjligheter med bland annat cirka 500 meter till Maria Station.
Sista ansökningsdatum är 2023-08-13, men löpande urval tillämpas. Eventuella frågor om tjänsten kan besvaras av Platschef på enheten, Daniel Stålhammar, via mail [email protected].
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Utvecklingsingenjör/Projektledare - Plastic Floor Technology

Hos oss blir du en del av ett världsledande och innovativt företag inom golv- och möbelbranschen som med revolutionerande och välrenommerade tekniker framgångsrikt licensierat ut patent till kunder över hela världen. Vi har all produkt- och teknikutveckling in-house och nu söker vi två Utvecklingsingenjörer - en med fokus på produktutveckling och en med fokus på kundnära projektledning. Placering: Viken utanför Helsingborg Som Utvecklingsingenjör/Projektl... Visa mer
Hos oss blir du en del av ett världsledande och innovativt företag inom golv- och möbelbranschen som med revolutionerande och välrenommerade tekniker framgångsrikt licensierat ut patent till kunder över hela världen.
Vi har all produkt- och teknikutveckling in-house och nu söker vi två Utvecklingsingenjörer - en med fokus på produktutveckling och en med fokus på kundnära projektledning.
Placering: Viken utanför Helsingborg

Som Utvecklingsingenjör/Projektledare…
ingår du i ett team med andra utvecklingsingenjörer/projektledare i vårt affärsområde Plastic Floor Technology. Vi utvecklar och erbjuder teknologier primärt inom polymerbaserade golv som är ett av våra mest expansiva affärsområde med miljöprofil. Du har en bred roll där du får möjlighet att använda dina tekniska, kommunikativa och kreativa sidor.
Tjänst 1 - Utvecklingsingenjör - med fokus på produktutveckling
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Driva och delta i utvecklingsprojekt - av nya produkter, testa nya material, skapa nya processer och ta fram nya eller bättre förutsättningar för produktion


Stötta säljorganisationen med teknisk kunskap vid tex. införsäljning


Stötta vid framtagning av underlag för patentering samt implementering av tekniska lösningar hos kund både på plats och på distans


För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har:

Ingenjörs- eller civilingenjörsutbildning – maskin, kemiteknik eller liknande och gärna med inriktning produktutveckling


Några års arbetslivserfarenhet som tex. produkt- eller processutvecklare, projektledare eller annan erfarenhet som är relevant för rollen. Även nyutexaminerade med relevant utbildning är välkomna att söka rollen.


Du är kreativ och ser potential i, och kan utvärdera möjligheter, stora som små och har ett stort intresse av att testa och förverkliga nya idéer.

Tjänst 2 - Utvecklingsingenjör – kundnära projektledare
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Driva och delta i tekniska projekt och i nära dialog med utvecklingsteam, säljare och kund arbeta fram den bästa lösningen för kunden


Kartlägga och identifiera potential och möjligheter med befintliga och framtida lösningar


Skapa, vårda och utveckla samarbetet med relevanta externa aktörer och partners inom branschen med mål att förstärka våra ambassadörer på marknaden och få info om marknaden och kommande trender/behov


Tjänsten kan innebära resor i samband med kund-/leverantörs besök och besök på mässor och konferenser. Längden på resorna kan variera från någon dag, upp till 1 vecka, några gånger per år.
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har:

Civilingenjörs- eller ingenjörsutbildning – med inriktning kemiteknik, maskin, industriell ekonomi, teknisk design alternativt annan högskole- eller universitetsutbildning som är relevant för rollen samt ett gediget tekniskt intresse.


Några års arbetslivserfarenhet som tex. produktutvecklare, projektledare, konsult, affärsutvecklare eller annan erfarenhet som är relevant för rollen.


Din förmåga att skapa förtroende i dina yrkesrelationer samt ditt intresse för såväl det kommersiella som den tekniska lösningen, kommer vara avgörande för att lyckas i den här rollen. Du är strukturerad och driven samt prestigelös och professionell i dialog med kunder och kollegor.


Välinge Innovation är...
ett världsledande teknikutvecklingsföretag inom golv- och möbelbranschen. 1993 utvecklade företaget världens första mekaniska låssystem för bland annat laminat- och trägolv. Mekaniska låssystem möjliggör limfri läggning och har under det senaste året tagit en betydande del av världsmarknaden. Välinge har idag en omfattande patentportfölj avseende olika golvsystem och mer än 250 licenstagare, däribland flertalet av världens ledande internationella golvföretag och har på senare år även breddat verksamheten till bland annat möbelbranschen. Vidare har företaget investerat i storskalig egen golvproduktion i Viken och i Kroatien baserat på den patenterade Woodura® -tekniken.
Huvudkontoret finns i Viken utanför Helsingborg, och med dotterbolag i USA, Kina, Kroatien och England.
Läs gärna mer om oss här – valinge.com

Välkommen med din ansökan
Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande.
I den här rekryteringen samarbetar vi med Roi Rekrytering
Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Lisa Alsterberg på Roi Rekrytering, [email protected]
eller Caroline Johansson på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning hos: Välinge Innovation
Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100 % Visa mindre

KAM - Threespine

Är du en driven och förtroendeskapande relationsbyggare med teknikintresse? Trivs du bäst i en affärsnära roll där fokus är att hitta den bästa lösningen för kunden? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Nu söker vi en KAM med fokus på vår marknadsomvälvande möbelteknik, Threespine™ Välinge Innovation är ett världsledande, innovativt företag inom golv- och möbelbranschen. Vi revolutionerar branschen med våra tekniker som licensieras ut till kunder över... Visa mer
Är du en driven och förtroendeskapande relationsbyggare med teknikintresse? Trivs du bäst i en affärsnära roll där fokus är att hitta den bästa lösningen för kunden? Då har vi en spännande möjlighet för dig!
Nu söker vi en KAM med fokus på vår marknadsomvälvande möbelteknik, Threespine™
Välinge Innovation är ett världsledande, innovativt företag inom golv- och möbelbranschen. Vi revolutionerar branschen med våra tekniker som licensieras ut till kunder över hela världen.


Som KAM arbetar du strategiskt och långsiktigt....
med att utveckla affärsområdet genom att bygga starka relationer och partnerskap längs hela värdekedjan. Vår teknik för möbelmontering, Threespine™, växer snabbt och som Key Account Manager kommer du aktivt att söka nya möjligheter att sälja in och implementera Threespine™-tekniken hos befintliga och nya kunder som bland annat är möbel- och köksproducenter som främst finns i Europa. Beroende på din erfarenhet och framtida tillväxt, finns möjlighet till andra geografiska områden också.
I din vardag kommer du att:

Driva det strategiska arbetet inom affärsområdet genom att påverka och bygga långsiktiga relationer med producenter, återförsäljare, intresseorganisationer och agenter. Nationellt och i Europa.


Ha helhetsansvar för ett antal befintliga och potentiella kunder avseende de licensierade tekniska lösningarna och den affärsmässiga framdriften.


Självständigt förhandla avtal för såväl de kommersiella villkoren som för teknik och patent.


Arbeta internationellt på alla nivåer från tekniker, produktionschefer och designers till VD, styrelseordförande och ägare.


Driva olika projekt inom marknadsområdet t ex mässor och presentationer i syfte att stötta företagets externa kommunikation.


Dina kontaktytor kommer att vara omfattande och du kommer att arbeta i ett team med erfarna kollegor på vårt huvudkontor i Viken utanför Helsingborg. Resor inom Europa kommer att ingå i tjänsten.
Du skapar långsiktiga och hållbara partnerskap...
med dina kunder. För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i internationella och kommersiella projekt, antingen i en säljande roll eller på tekniksidan och är nu redo att arbeta mer affärsnära.
Oavsett erfarenhet, så tror vi att du har ett affärsmässigt och innovativt tankesätt. Du är utåtriktad, prestigelös och professionell i ditt uppträdande. Din förmåga att skapa trygghet i yrkesrelationer och ditt intresse för den tekniska lösningen kommer vara avgörande för din framgång.
Vi tror också att du har en akademisk examen som är relevant för rollen samt att du har utmärkta kunskaper i Svenska och Engelska (andra europeiska språk meriterande).
Välinge erbjuder...

En modern, innovativ arbetsplats i stark tillväxt.


En möjlighet att vara med på en fantastisk resa med branschomvälvande innovativa tekniker.


Familjär och prestigelös företagskultur.


God arbetsmiljö där alla känner ansvar och hjälps åt, gym på kontoret.


Stor frihet genom målstyrning och coachande ledarskap.


Välinge Innovation är ett världsledande...
teknikutvecklingsföretag inom golv- och möbelbranschen. 1993 utvecklade företaget världens första mekaniska låssystem för bland annat laminat- och trägolv. Mekaniska låssystem möjliggör limfri läggning och har under det senaste året tagit en betydande del av världsmarknaden. Välinge har idag en omfattande patentportfölj avseende olika golvsystem och mer än 250 licenstagare, däribland flertalet av världens ledande internationella golvföretag och har på senare år även breddat verksamheten till bland annat möbelbranschen. Vidare har företaget investerat i storskalig egen golvproduktion i Viken och i Kroatien baserat på den patenterade Woodura® -tekniken.
Huvudkontoret finns i Viken utanför Helsingborg, och med dotterbolag i USA, Kina, Kroatien och England.
Läs gärna mer på www.valinge.se och https://www.threespine.com/#click-furniture-technology

Välkommen med din ansökan
Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande.
Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.
Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Ola Kronvall (Sales Director Furniture) - [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning hos: Välinge Innovation
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse Visa mindre

Future key person within sales/marketing/business development

Are you at the beginning of a thriving career within sales, marketing or business development and want to work on an international level? Maybe you have worked a couple of years as a consultant or other role within sales or business development, and want to find a place for long-term growth? We are now looking for a future key person within sales, marketing or business development. Don't miss this opportunity to grow and learn in a business-oriented role ... Visa mer
Are you at the beginning of a thriving career within sales, marketing or business development and want to work on an international level? Maybe you have worked a couple of years as a consultant or other role within sales or business development, and want to find a place for long-term growth?

We are now looking for a future key person within sales, marketing or business development.
Don't miss this opportunity to grow and learn in a business-oriented role with focus on international and commercial projects! The possibility to start as Business development & sales coordinator with the aim to develop into a more senior role after your first year! A kick-start of your career within Välinge Innovation - a world-leading, innovative company in the flooring and furniture industry. Our revolutionary and reputable technologies are appreciated by customers worldwide.

A business-oriented role with focus on international projects...
We are looking to invest in an individual who wants grow with us!
You will start in a Business Development & sales coordinator role with the aim to give you a first year of learning and growth within Välinge Innovations. You will have the possibility to work with business-orienteted project within different parts of our organization. In the beginning, you will learn Välinge's business by working alongside senior colleagues in the Swedish, Asian, and US markets.
You will support our senior Key Account Managers with customer processing and deeper analyzes of key customers in the different regions.
After a thorough introduction some of your initial missions will be;

Carry out customer processing and market analyzes


Develop value propositions


Coordination and support of sales activities


Development of sales processes and requirement analysis


Be involved in the strategic work within a defined business area by influencing and building long-term relationships with producers, retailers, and other stakeholders. Both in Sweden and internationally.


Your contact areas at work are extensive, and you will work in a team together with experienced colleagues at the head office in Viken outside of Helsingborg. This position involves international travel.
You have a Business-mind and innovative mindset...
We think that you are at an early stage of your career, looking for a place to grow long-term. In order to succeed in the position and claim a future role as Business Developer, Key Account Manager or Product manager, you need to have a desire to work in roles focusing on international and commercial projects.
We believe that you:

Have an Academic degree in engineering, finance, marketing, or similar.


Are at the beginning of a thriving career with the goal to work within international business.


Have excellent knowledge of Swedish and English (other European languages meritorious)


As a person, you are business-minded and have an analytic mindset. You are outgoing, unpretentious, and professional in your behavior. You have a genuine interest in establishing and developing business relationships while you are curious to understand the technical solutions enabling the commercial success. You will also need to be able to lead yourself and work to achieve high, long-term, goals with little framework.
But don't worry, your senior colleagues will be glad to help!

Välinge Innovation is an innovative company...
We offer

the possibility to grow together with a successful and fast expanding company


a modern, innovative workplace with great colleagues


an opportunity to be part of a fantastic journey within industry-changing innovative technologies


a familiar and unpretentious corporate culture


Välinge Innovation is a world-leading technology development company within the flooring and furniture industry. In 1993, the company developed the world's first mechanical locking system for, among other things, laminate and wooden floors. Mechanical locking systems enable glue-free installation and have taken a significant share of the world market over the past year. Välinge currently has an extensive patent portfolio within flooring and furniture and more than 200 licensees, including most of the world's leading international flooring companies.
Please read more at www.valinge.se
Send in your application today!

Welcome with your application, selection is ongoing.
Please apply by clicking on "Apply for a job". Please note that we do not accept applications by email.
If you have questions about the recruitment process, you are welcome to contact a recruitment consultant Lisa Alsterberg at Roi Rekrytering - [email protected] Visa mindre

Future key person within sales/marketing/business development

Are you at the beginning of a thriving career within sales, marketing or business development and want to work on an international level? Maybe you have worked a couple of years as a consultant or other role within sales or business development, and want to find a place for long-term growth? We are now looking for a future key person within sales, marketing or business development. Don't miss this opportunity to grow and learn in a business-oriented role ... Visa mer
Are you at the beginning of a thriving career within sales, marketing or business development and want to work on an international level? Maybe you have worked a couple of years as a consultant or other role within sales or business development, and want to find a place for long-term growth?

We are now looking for a future key person within sales, marketing or business development.
Don't miss this opportunity to grow and learn in a business-oriented role with focus on international and commercial projects! The possibility to start as Business development & sales coordinator with the aim to develop into a more senior role after your first year! A kick-start of your career within Välinge Innovation - a world-leading, innovative company in the flooring and furniture industry. Our revolutionary and reputable technologies are appreciated by customers worldwide.

A business-oriented role with focus on international projects...
We are looking to invest in an individual who wants grow with us!
You will start in a Business Development & sales coordinator role with the aim to give you a first year of learning and growth within Välinge Innovations. You will have the possibility to work with business-orienteted project within different parts of our organization. In the beginning, you will learn Välinge's business by working alongside senior colleagues in the Swedish, Asian, and US markets.
You will support our senior Key Account Managers with customer processing and deeper analyzes of key customers in the different regions.
After a thorough introduction some of your initial missions will be;

Carry out customer processing and market analyzes


Develop value propositions


Coordination and support of sales activities


Development of sales processes and requirement analysis


Be involved in the strategic work within a defined business area by influencing and building long-term relationships with producers, retailers, and other stakeholders. Both in Sweden and internationally.


Your contact areas at work are extensive, and you will work in a team together with experienced colleagues at the head office in Viken outside of Helsingborg. This position involves international travel.
You have a Business-mind and innovative mindset...
We think that you are at an early stage of your career, looking for a place to grow long-term. In order to succeed in the position and claim a future role as Business Developer, Key Account Manager or Product manager, you need to have a desire to work in roles focusing on international and commercial projects.
We believe that you:

Have an Academic degree in engineering, finance, marketing, or similar.


Are at the beginning of a thriving career with the goal to work within international business.


Have excellent knowledge of Swedish and English (other European languages meritorious)


As a person, you are business-minded and have an analytic mindset. You are outgoing, unpretentious, and professional in your behavior. You have a genuine interest in establishing and developing business relationships while you are curious to understand the technical solutions enabling the commercial success. You will also need to be able to lead yourself and work to achieve high, long-term, goals with little framework.
But don't worry, your senior colleagues will be glad to help!

Välinge Innovation is an innovative company...
We offer

the possibility to grow together with a successful and fast expanding company


a modern, innovative workplace with great colleagues


an opportunity to be part of a fantastic journey within industry-changing innovative technologies


a familiar and unpretentious corporate culture


Välinge Innovation is a world-leading technology development company within the flooring and furniture industry. In 1993, the company developed the world's first mechanical locking system for, among other things, laminate and wooden floors. Mechanical locking systems enable glue-free installation and have taken a significant share of the world market over the past year. Välinge currently has an extensive patent portfolio within flooring and furniture and more than 200 licensees, including most of the world's leading international flooring companies.
Please read more at www.valinge.se
Send in your application today!

Welcome with your application, selection is ongoing. However, we wish to receive your application on the 31st of May.
Please apply by clicking on "Apply for a job". Please note that we do not accept applications by email.
If you have questions about the recruitment process, you are welcome to contact a recruitment consultant Lisa Alsterberg at Roi Rekrytering - [email protected] Visa mindre

Lagermedarbetare med känsla för service

Är du strukturerad, noggrann och självgående? Vill du vara en del av en tillväxtresa och arbeta som lagermedarbetare på ett av de ledande företagen inom fordonsindustrin? Då har du chansen att bli en del av Schmitz Cargobull! Vi söker nu en ansvarstagande lagermedarbetare som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa. Placeringsort – Helsingborg Vad gör man i rollen som lagermedarbetare? Hos oss kan du se fram emot en varierad vardag med både fysiska ... Visa mer
Är du strukturerad, noggrann och självgående? Vill du vara en del av en tillväxtresa och arbeta som lagermedarbetare på ett av de ledande företagen inom fordonsindustrin? Då har du chansen att bli en del av Schmitz Cargobull!
Vi söker nu en ansvarstagande lagermedarbetare som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa.
Placeringsort – Helsingborg

Vad gör man i rollen som lagermedarbetare?
Hos oss kan du se fram emot en varierad vardag med både fysiska lageruppgifter samt lageradministration. Arbetet innehåller traditionella lageruppgifter så som hantering av in- och utleveranser, systemhantering i SAP men också inkommande mail samt telefonsamtal från kunder. Detta innebär att du behöver ha en hög servicenivå och trivas i mötet med kund.
I rollen som lagermedarbetare ingår bland annat:
• Administrativa uppgifter samt systemhantering i SAP
• Plockning och Packning
• Fakturahantering
• Sortera och säkerställa god ordning på hyllorna
• Hantering av inkommande orders i webbshop
• Truckkörning
• Bokning av transport
Vem är du?
Vi tror att du har några års erfarenhet av arbetslivet från lager och logistik där du tidigare arbetat självständigt i en liknande roll. Som person är du noggrann, ansvarstagande, lyhörd och utför ditt arbete med en hög kvalité. Vidare tror vi också att du har en god fysik då det förekommer en del tunga lyft och att du innehar truckkort A+B samt B-körkort.
Vi ser gärna att du har en teknisk förståelse och har du ett intresse eller erfarenhet av fordonsbranschen sen tidigare så är det en klar fördel.
I rollen som lagermedarbetare kommunicerar du löpande med kollegor på huvudlagret i Tyskland varför du bör känna dig trygg i att kommunicera på engelska. Du talar även obehindrat på svenska, i tal och skrift.

Schmitz Cargobull är experter på…
släpvagnar och trailers för godstransport. Med en årlig produktion på cirka 60 000 släpvagnar och med cirka 6 000 anställda är Schmitz Cargobull AG Europas ledande tillverkare av släpvagnar, trailers och lastbilskroppar för temperaturkontrollerade transporter, styckegods och bulkvaror.
Företaget grundades 1892 i Tyskland och har sedan dess utvecklats till en av världens ledande tillverkare. Det finns en stark närvaro globalt och ett starkt fokus på hållbarhet och kvalitet genom att man har vidtagit åtgärder för att minska företagets miljöpåverkan. Bland annat genom att investera i förnybar energi och användning av återvunnet material i tillverkningsprocessen.
Läs gärna mer om oss här
För att söka rollen...
Är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV. Sista ansökningsdag är 2023-05-31
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Roi Rekrytering.
För frågor rörande rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta, Lukas Drelich - [email protected]
Anställning hos: SCHMITZ CARGOBULL
Tillträde: enligt överenskommelse
Omfattning: 100 % Visa mindre

Future key person within sales/marketing/business development

Are you at the beginning of a thriving career within sales, marketing or business development and want to work on an international level? Maybe you have worked a couple of years as a consultant or other role within sales or business development, and want to find a place for long-term growth? We are now looking for a future key person within sales, marketing or business development. Don't miss this opportunity to grow and learn in a business-oriented role ... Visa mer
Are you at the beginning of a thriving career within sales, marketing or business development and want to work on an international level? Maybe you have worked a couple of years as a consultant or other role within sales or business development, and want to find a place for long-term growth?

We are now looking for a future key person within sales, marketing or business development.
Don't miss this opportunity to grow and learn in a business-oriented role with focus on international and commercial projects! The possibility to start as Business development & sales coordinator with the aim to develop into a more senior role after your first year! A kick-start of your career within Välinge Innovation - a world-leading, innovative company in the flooring and furniture industry. Our revolutionary and reputable technologies are appreciated by customers worldwide.

A business-oriented role with focus on international projects...
We are looking to invest in an individual who wants grow with us!
You will start in a Business Development & sales coordinator role with the aim to give you a first year of learning and growth within Välinge Innovations. You will have the possibility to work with business-orienteted project within different parts of our organization. In the beginning, you will learn Välinge's business by working alongside senior colleagues in the Swedish, Asian, and US markets.
You will support our senior Key Account Managers with customer processing and deeper analyzes of key customers in the different regions.
After a thorough introduction some of your initial missions will be;

Carry out customer processing and market analyzes


Develop value propositions


Coordination and support of sales activities


Development of sales processes and requirement analysis


Be involved in the strategic work within a defined business area by influencing and building long-term relationships with producers, retailers, and other stakeholders. Both in Sweden and internationally.


Your contact areas at work are extensive, and you will work in a team together with experienced colleagues at the head office in Viken outside of Helsingborg. This position involves international travel.
You have a Business-mind and innovative mindset...
We think that you are at an early stage of your career, looking for a place to grow long-term. In order to succeed in the position and claim a future role as Business Developer, Key Account Manager or Product manager, you need to have a desire to work in roles focusing on international and commercial projects.
We believe that you:

Have an Academic degree in engineering, finance, marketing, or similar.


Are at the beginning of a thriving career with the goal to work within international business.


Have excellent knowledge of Swedish and English (other European languages meritorious)


As a person, you are business-minded and have an analytic mindset. You are outgoing, unpretentious, and professional in your behavior. You have a genuine interest in establishing and developing business relationships while you are curious to understand the technical solutions enabling the commercial success. You will also need to be able to lead yourself and work to achieve high, long-term, goals with little framework.
But don't worry, your senior colleagues will be glad to help!

Välinge Innovation is an innovative company...
We offer

the possibility to grow together with a successful and fast expanding company


a modern, innovative workplace with great colleagues


an opportunity to be part of a fantastic journey within industry-changing innovative technologies


a familiar and unpretentious corporate culture


Välinge Innovation is a world-leading technology development company within the flooring and furniture industry. In 1993, the company developed the world's first mechanical locking system for, among other things, laminate and wooden floors. Mechanical locking systems enable glue-free installation and have taken a significant share of the world market over the past year. Välinge currently has an extensive patent portfolio within flooring and furniture and more than 200 licensees, including most of the world's leading international flooring companies.
Please read more at www.valinge.se
Send in your application today!

Welcome with your application, selection is ongoing. However, we wish to receive your application on the 31st of May.
Please apply by clicking on "Apply for a job". Please note that we do not accept applications by email.
If you have questions about the recruitment process, you are welcome to contact a recruitment consultant Lisa Alsterberg at Roi Rekrytering - [email protected] Visa mindre

Controller - Surface Technology

Ansök    Maj 17    Roi Rekrytering Sverige AB    Controller
Är du en analytisk och prestigelös Controller med en stark vilja att utveckla och påverka? Gillar du att arbeta i en familjär miljö som är präglad av utveckling och tillväxt? Då har vi rollen för dig! Nu söker vi en Controller med ansvar för affärsområdet - Surface Technology Som Controller.... har du en nyckelroll i vår svenska ekonomiavdelningen och med globalt ansvar. Den svenska ekonomiavdelningen består idag av 10 personer och du rapporterar direkt ti... Visa mer
Är du en analytisk och prestigelös Controller med en stark vilja att utveckla och påverka? Gillar du att arbeta i en familjär miljö som är präglad av utveckling och tillväxt? Då har vi rollen för dig!
Nu söker vi en Controller med ansvar för affärsområdet - Surface Technology
Som Controller....
har du en nyckelroll i vår svenska ekonomiavdelningen och med globalt ansvar. Den svenska ekonomiavdelningen består idag av 10 personer och du rapporterar direkt till CFO. Du kommer samtidigt att arbeta nära divisionsledningen för den industriella verksamheten/affärsområdet Surface Technology.
En roll med global controlling...
för affärsområdet Surface Technology som primärt inkluderar produktion och försäljning av Välinges unika och högteknologiska trägolv (Woodura® och Nadura®) samt ett antal andra produktkategorier såsom fanér och skivmaterial.
Controllingen omfattar hela kedjan från inköp, produktion till försäljning och analys inom respektive område.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

Medverka i framtagande av långtidsplaner och budget


Ansvara för månadsbokslut/kvartalsbokslut för affärsområdet Surface Technology


Analys av volymer, priser och marginaler


Medverka i framtagning av internpriser/transfer pricing


Uppföljning och analys av tillverkningskostnader, lagerrörelser och lagervärde


Uppföljning och analys av rörelsekostnader


Upprätta rapporter till organisation och ägare


Investeringsuppföljning


Säkerställa korrekthet och utveckla BI-rapporter


Koordinera ekonomiska frågeställningar med och inom Surface Technology organisationen


Vi genomför en stor investering i ytterligare en produktionsanläggning av ovan nämnda golv i Kroatien (existerande produktionsanläggning finns i Viken). Den nya anläggningen tas i drift löpande under 2023 och medför viss utökad komplexitet och behov av att sätta processer och uppföljning på plats.
Tjänsten kommer sannolikt innebära ett antal/fåtal resor per år till den nya anläggningen i Kroatien.
Du är en strukturerad analytiker...
Vi söker en självständig och analytisk controller som vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa mot ökad tillväxt och lönsamhet.
Du är utbildad civilekonom eller motsvarande och vi söker dig som har erfarenhet av avancerad controlling i medelstort eller stort bolag, gärna producerande bolag med enheter i utlandet.
Du har så klart erfarenhet av affärssystem och gärna Monitor som vi använder, samt något BI-system.
För att bli framgångsrik i rollen krävs att du är analytisk och noggrann. Du är en ansvarstagande och lösningsorienterad person med stort engagemang i ditt arbete. Du drivs av att förändra och förbättra och detta gör du genom att skapa förtroende och goda relationer.
Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i både svenska och engelska.
Bli en del av ett innovativt bolag i stark tillväxt!
Välinge Innovation är ett världsledande teknikutvecklingsföretag inom golv- och möbelbranschen. 1993 utvecklade företaget världens första mekaniska låssystem för bland annat laminat- och trägolv. Mekaniska låssystem möjliggör limfri läggning och har under det senaste året tagit en betydande del av världsmarknaden. Välinge har idag en omfattande patentportfölj avseende olika golvsystem och mer än 250 licenstagare, däribland flertalet av världens ledande internationella golvföretag och har på senare år även breddat verksamheten till bland annat möbelbranschen. Vidare har företaget investerat i storskalig egen golvproduktion i Viken och i Kroatien baserat på den patenterade Woodura® -tekniken.
Huvudkontoret finns i Viken utanför Helsingborg, och med dotterbolag i USA, Kina, Kroatien och England.
Välkommen med din ansökan
Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande och med sista ansökningsdag 2023-06-04
Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.
I den här rekryteringen samarbetar vi med Roi Rekrytering.
För mer information om tjänsten kontakta [email protected]
Välkommen med din ansökan!

Anställning hos - Välinge Innovation
Omfattning - Heltid och tillsvidare Visa mindre

Butikskonsulent Helsingborg Vikariat 100%

Om jobbet som Butikskonsulent Vill du ha ett arbete med varierande arbetsdagar och positiva möten? Vill du ha ett fritt och självständigt arbete? Då är du välkommen att söka tjänsten hos oss. Vi söker dig som har ett positivt, engagerande och trevligt bemötande och som förstår att goda relationer med kunderna är en förutsättning för ett framgångsrikt samarbete. För att trivas i rollen behöver du vara strukturerad med stort ansvarskännande. Du klarar att ar... Visa mer
Om jobbet som Butikskonsulent
Vill du ha ett arbete med varierande arbetsdagar och positiva möten? Vill du ha ett fritt och självständigt arbete? Då är du välkommen att söka tjänsten hos oss.
Vi söker dig som har ett positivt, engagerande och trevligt bemötande och som förstår att goda relationer med kunderna är en förutsättning för ett framgångsrikt samarbete.
För att trivas i rollen behöver du vara strukturerad med stort ansvarskännande. Du klarar att arbeta självständigt inom fasta ramar och planeringsscheman. Du är noggrann och resultatorienterad.
Du kommer att ingå ett inarbetat team med hjälpsamma kollegor på avstånd. Visst säljstöd ingår vid tex aktiviteter och säsonger.

Samtidigt måste du vara flexibel och kunna lösa uppgifter med kort varsel.
Som butikskonsulent hos oss kommer du att arbeta med alla våra produktområden. Din huvuduppgift kommer vara att serva avdelningarna för våra olika varumärken i butikerna. Plocka upp varor, fronta varor, se till att allt är städat och att inredning och belysning är hela och rena. Du beställer upp varor till kommande butiksbesök som görs enligt ett besöksfrekvens-schema.
Vi söker dig som:

tycker att goda relationer är en förutsättning


har ordningssinne


arbetar effektivt


har förmågan att planera


är självgående men med teamkänsla.

Arbetet kräver ibland även mindre ombyggnationer av våra sektioner, vilket kräver lite styrka.


Som butikskonsulent är du Picturas ansikte utåt och vi vill att du stolt visar upp våra produkter för våra kunder och deras kunder.
Tidigare erfarenhet från detaljhandeln är ett plus men inte avgörande.
Tjänsten:
Tjänsten är ett korttidsvikariat mellan 1/5 och 7/7. Körkort är ett krav
Det är en heltidstjänst.
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansök tjänsten genom att fylla i formuläret på vår hemsida.
Sista ansökningsdag: 2023-03-31
___________________________________________________
AB Pictura grundades i Sverige 1969. Vi
är marknadsledande i Sverige på Gratulationskort, Trendkort och Presentpapper, men vi säljer även Jul och Säsongskort. Förutom våra kort har vi även Leksaker, Hårmode, Sy, Skotillbehör, Stickers, Party och Presentprodukter i vår produktportfölj.
Några av våra största kunder på Fackhandeln (FH) är Akademibokhandeln, Plantagen, Blomsterlandet och övrig bokhandel. Dessutom är vi en stor leverantör till Dagligvaruhandeln (DVH) genom att sälja till Coop, ICA, Bergendahls, Pressbyrån samt fristående dagligvarubutiker och kiosker.
Picturagruppen är en internationellföretagsgrupp som finns representerade genom hel och delägda bolag i andra länder runt om i världen. Visa mindre

Utvecklingsingenjör/Projektledare

Hos oss blir du en del av ett världsledande och innovativt företag inom golv- och möbelbranschen. Med revolutionerande och välrenommerade tekniker har vi framgångsrikt licensierat ut våra patent till kunder över hela världen. Hos oss finns all teknikutveckling in-house och nu söker vi två utvecklingsingenjörer - en med fokus på utveckling av klick-system för golv och en med fokus på möbler. Placering: Viken utanför Helsingborg Som Utvecklingsingenjör/P... Visa mer
Hos oss blir du en del av ett världsledande och innovativt företag inom golv- och möbelbranschen. Med revolutionerande och välrenommerade tekniker har vi framgångsrikt licensierat ut våra patent till kunder över hela världen. Hos oss finns all teknikutveckling in-house och nu söker vi två utvecklingsingenjörer - en med fokus på utveckling av klick-system för golv och en med fokus på möbler.

Placering: Viken utanför Helsingborg
Som Utvecklingsingenjör/Projektledare…
ingår du i ett team med andra utvecklingsingenjörer/projektledare som driver och utvecklar tekniker för klick- och låssystem för både golv och möbler. Hos oss är nya idéer alltid välkomna.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

Driva utvecklingsprojekt


Stötta säljorganisationen med teknisk kunskap vid tex. införsäljning


Stötta vid implementering av tekniska lösningar hos kund både på plats och på distans.


Som Utvecklingsingenjör inom produktsortimentet golv…
har du fokus på teknikutveckling av klick-lås för befintliga och nya kunder som är golvproducenter runt om i världen. Vi har framgångsrikt tagit fram många tekniker och patent inom detta område och nu behöver vi dina idéer. Du använder Solid Works för att rita dina nya tekniklösningar, använder vår prototyp-verkstad och labb för att testa dina idéer. Du stöttar även våra säljare med teknisk kunskap och när du blivit varm i kläderna finns det möjlighet att vara med ute hos kunderna.
Du har en innovativ ådra och delar gärna med dig av dina idéer och tankar kollegor emellan. Du har ett gediget personligt teknikintresse och trivs med mixen att sitta vid skrivbordet och vara nere i verkstad/labb för att testa prototyper. Vi tror också att du tycker om finmekanik och har öga för små detaljer som kan göra stor skillnad för den tekniska lösningen.
Som Utvecklingsingenjör inom produktsortimentet möbler…
har du i första hand fokus på att, utifrån våra kunders behov, ta fram lösningar för lås-system för deras möbeltillverkning av olika produkter. Vi har framgångsrikt tagit fram en ny teknik för möbel-lås och ser en stor potential i detta affärsområde med kunder i hela världen. I nära dialog med säljare och kund arbetar ni fram den bästa lösningen för att kunden ska kunna tillverka möbeln på ett hållbart och miljöeffektivt sätt. Du tar fram en lösning som är anpassad för kunden, testar i prototyp-verkstaden och labbet samt är med ute hos kunderna. I denna roll ingår resor till våra kunder.
Du är en lösningsorienterad projektledare som trivs i samarbete med både kollegor och kunder. Du har ett gediget personligt teknikintresse och om du har erfarenhet av både maskin- och produktutveckling så är det ett plus.
För rollerna krävs…

Ingenjörsutbildning – maskin, mekanik eller liknande och gärna med inriktning produktutveckling


Minst några års arbetslivserfarenhet som tex. produkt- och/eller maskinutvecklare, konsult, konstruktör eller annan erfarenhet som är relevant för rollen.


Mer om Välinge Bjelin Group
Välinge Bjelin Group är en internationell koncern baserad på världsledande tekniska lösningar. Verksamheten riktar sig primärt mot golv och möbelindustrin och är uppdelad i två divisioner – licensverksamhet och industriell verksamhet.
Vi erbjuder…

En modern, internationell och innovativ arbetsplats i stark tillväxt.


Prestigelös företagskultur och god arbetsmiljö där alla känner ansvar och hjälps åt


Stor frihet genom målstyrning, coachande ledarskap och goda utvecklingsmöjligheter


Dessutom kan du se fram emot möjlighet till bonus, gym på arbetsplatsen och fri parkering.


Läs gärna mer om oss här – valinge.com samt bjelin.com
Välkommen med din ansökan
Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande.
Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.
Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Peter Derelöv på [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning hos: Välinge Innovation
Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100 % Visa mindre

Säljare med stort tekniskt intresse till Korrosionsgruppen i Ramlösa!

Ansök    Mar 22    Roi Rekrytering Sverige AB    Utesäljare
Är du en ambitiös Säljare med ett stort tekniskt intresse? Är du noggrann, strukturerad och tycker det är kul att både arbeta med innesälj och att vara ute på fältet? Vi söker nu dig som har goda erfarenheter av att arbeta med försäljning, gärna en teknisk produkt. Vi på Korrosionsgruppen AB brinner för att skydda metall i mark, vatten, jord och betong mot korrosion. Vi är en av Skandinaviens marknadsledande leverantörer och står inför en spännande framtid... Visa mer
Är du en ambitiös Säljare med ett stort tekniskt intresse? Är du noggrann, strukturerad och tycker det är kul att både arbeta med innesälj och att vara ute på fältet? Vi söker nu dig som har goda erfarenheter av att arbeta med försäljning, gärna en teknisk produkt. Vi på Korrosionsgruppen AB brinner för att skydda metall i mark, vatten, jord och betong mot korrosion. Vi är en av Skandinaviens marknadsledande leverantörer och står inför en spännande framtid. Kom med på tillväxtresan och bli en av våra engagerade medarbetare i vårt team i Ramlösa!

Som Säljare hos oss…
kommer att arbeta i en bred roll med försäljning och service i fokus. Dina dagar kommer att bestå av att både arbeta med våra befintliga kunder och försäkra kundnöjdhet men även att prospektera nya eventuella kunder och boka möten för att bygga nya långsiktiga relationer.  Du kommer även att administrera vår ordermottagning, skriva offerter och medverka vid mässor.

Då vi har en hel del internationella kunder så är det viktigt att du känner dig bekväm med det.
Vi är det mindre bolaget som står inför en tillväxtresa där du blir vår femte medarbetare, vilket innebär att du kommer få en central nyckelroll i vårt tighta team. Du kommer ha ett nära samarbete med alla medarbetare på kontoret samt ha dialog med kunder och leverantörer. Den här tjänsten passar dig som vill ha en ansvarsfull roll i det mindre bolaget som strävar efter att skapa stort värde för våra kunder.

Sammanfattning av huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Bearbetning av nya marknader/kunder med delvis hjälp av inkommande lead-generering
- Säkerställa kundnöjdhet & utveckla befintliga kunder
- Offert/Order/Inköp ß du sköter processen själv.  
- Boka och hantera kundmöten
- Administrativa uppgifter
- Medverka på mässor
 
Uppskattningsvis ingår mellan 20-30 resdagar i tjänsten per år. Du rapporterar direkt till vår grundare som också utgår från kontoret i Ramlösa. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent.

Vi söker dig som har…
- Minst 5 års erfarenhet från en liknande roll där du arbetat både med inne- och utesälj av teknisk produkt
- Erfarenhet av produktförsäljning, med fördel inom infrastruktur
- Erfarenhet av att arbeta med upphandlingar ser vi som väldigt meriterande
- Goda kunskaper i Excel
- Erfarenhet av att arbeta i affärssystem, med fördel Pipedrive kopplat till Fortnox
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Som person…
har du ett stort tekniskt intresse, är självgående och som trivs i en prestigelös roll. Du är en utpräglad teamplayer och att agera proaktivt faller sig naturligt för dig. Du visar på god struktur och din servicekänsla är hög. I arbetet är det viktigt att du är drivande i din försäljning och trivs i en varierande roll där du får möjligheten att ta stort eget ansvar.

Vi på Korrosionsgruppen…
har en stor glädje och passion för våra viktiga tjänster och produkter samt de mervärde vi skapar för våra kunder – inte minst ur ett hållbarhetsperspektiv! Vi tillämpar självklart kollektivavtal och har goda förmåner att erbjuda våra medarbetare. Hos oss blir du en del av vår drivna och kunniga personal där vi tillsammans ser till att vi har nöjda och återkommande kunder. Då vi är ett litet kontor sätter vi stort värde på vår förmåga att samarbeta och ha kul tillsammans. Hos oss på Korrosionsgruppen intar du en viktig roll – det är du och dina kollegor som bygger grunden för våra fortsatta framgångar!

Korrosionsgruppen AB…
har i över 30 år arbetat med korrosionsförebyggande åtgärder på samhällsviktiga konstruktioner. Vi är ett specialiserat företag inom byggsektorn med inriktning på ökad livslängd och hållbarhet – såväl ekonomiskt som miljömässigt. Det ställer inte bara stora krav på vårt företag och vår personal utan även på de tjänster och produkter vi tillhandahåller för att minska underhållskostnader för våra uppdragsgivare och samhället i stort.

Läs mer om oss på www.korrosionsgruppen.se

Om detta låter som en spännande tjänst för dig…
är du varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan komma att plockas ner om vi hittar rätt, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor eller funderingar kring rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Jenny-Maria Lindström – [email protected] eller Researcher Caroline Johansson – [email protected] Visa mindre

Butikskonsulent Vikariat 100% Helsingborg

Om jobbet som Butikskonsulent Vill du ha ett arbete med varierande arbetsdagar och positiva möten? Vill du ha ett fritt och självständigt arbete? Då är du välkommen att söka tjänsten hos oss. Vi söker dig som har ett positivt, engagerande och trevligt bemötande och som förstår att goda relationer med kunderna är en förutsättning för ett framgångsrikt samarbete. Arbetet kräver att du är strukturerad med stort ansvarskännande. Du klarar att arbeta självst... Visa mer
Om jobbet som Butikskonsulent

Vill du ha ett arbete med varierande arbetsdagar och positiva möten? Vill du ha ett fritt och självständigt arbete? Då är du välkommen att söka tjänsten hos oss.

Vi söker dig som har ett positivt, engagerande och trevligt bemötande och som förstår att goda relationer med kunderna är en förutsättning för ett framgångsrikt samarbete.

Arbetet kräver att du är strukturerad med stort ansvarskännande. Du klarar att arbeta självständigt inom fasta ramar och planeringsscheman. Du är noggrann och resultatorienterad.

Du kommer att ingå ett inarbetat team med hjälpsamma kollegor på avstånd. Visst säljstöd ingår vid tex aktiviteter och säsonger.

Samtidigt måste du vara flexibel och kunna lösa uppgifter med kort varsel.

Som butikskonsulent hos oss kommer du att arbeta med alla våra produktområden. Din huvuduppgift kommer vara att serva avdelningarna för våra olika varumärken i butikerna. Plocka upp varor, fronta varor, se till att allt är städat och att inredning och belysning är hela och rena. Du beställer upp varor till kommande butiksbesök som görs enligt ett besöksfrekvens-schema.

Vi söker dig som:

- tycker att goda relationer är en förutsättning
- har ordningssinne
- arbetar effektivt
- har förmågan att planera
- är självgående men med teamkänsla.

Arbetet kräver ibland även mindre ombyggnationer av våra sektioner, vilket kräver lite styrka.

Som butikskonsulent är du Picturas ansikte utåt och vi vill att du stolt visar upp våra produkter för våra kunder och deras kunder.

Tidigare erfarenhet från detaljhandeln är ett plus men inte avgörande.

Tjänsten:

Tjänsten är ett korttidsvikariat mellan 1/5 och 7/7. Körkort är ett krav

Det är en heltidstjänst.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök tjänsten genom att fylla i formuläret på vår hemsida.

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

___________________________________________________

AB Pictura grundades i Sverige 1969. Vi

är marknadsledande i Sverige på Gratulationskort, Trendkort och Presentpapper, men vi säljer även Jul och Säsongskort. Förutom våra kort har vi även Leksaker, Hårmode, Sy, Skotillbehör, Stickers, Party och Presentprodukter i vår produktportfölj.

Några av våra största kunder på Fackhandeln (FH) är Akademibokhandeln, Plantagen, Blomsterlandet och övrig bokhandel. Dessutom är vi en stor leverantör till Dagligvaruhandeln (DVH) genom att sälja till Coop, ICA, Bergendahls, Pressbyrån samt fristående dagligvarubutiker och kiosker.

Picturagruppen är en internationellföretagsgrupp som finns representerade genom hel och delägda bolag i andra länder runt om i världen. Visa mindre

Global IT Director

Vi står inför en stark tillväxtresa där vi genom en sammanslagning med vår systerkoncern skapar en internationell koncern med verksamhet i 10 länder och mer än 2,000 anställda. Hos oss blir du en del av ett innovativt bolag i stark tillväxt och som Global IT Director har du en nyckelposition med helhetsansvar för vår IT. Som Global IT Director har du… det övergripande ansvaret för koncernens hela IT- miljö. Du ser till att den är säker, kostnadseffektiv... Visa mer
Vi står inför en stark tillväxtresa där vi genom en sammanslagning med vår systerkoncern skapar en internationell koncern med verksamhet i 10 länder och mer än 2,000 anställda. Hos oss blir du en del av ett innovativt bolag i stark tillväxt och som Global IT Director har du en nyckelposition med helhetsansvar för vår IT.

Som Global IT Director har du…
det övergripande ansvaret för koncernens hela IT- miljö. Du ser till att den är säker, kostnadseffektiv och att all drift fungerar. Då rollen är helt ny kommer din första uppgift vara att göra en kartläggning av organisationens nuvarande IT funktion för att sedan föreslå en väg framåt och leda arbetet mot den målbild som sätts upp. Du blir föredragande och rådgivande till ledningsgruppens medlemmar rörande IT och det är du som säkerställer en tvärfunktionell IT – samordning inom hela verksamheten.

Du kommer till en organisation som idag består av fem personer som du blir formell chef över, dessa är baserade i Sverige och arbetar med all typ av IT inklusive industriell IT. Du kommer att koordinera det övergripande IT-arbetet med lokalanställda resurser i exempelvis Kroatien där vi i nuläget har 6 produktionssajter.

Din vardag kommer bland annat att bestå av:
Utveckla och kvalitetssäkra IT-verksamheten
Omvandla verksamhetens behov till konkreta lösningar
Ansvara för IT-strategi och implementering av denna
Säkerställa en tvärfunktionell IT-samordning inom hela verksamheten
Ansvara för att företagets applikationsportfölj utvärderas, styrs och koordineras
Leda och ansvara för medarbetare på IT-sidan

För att lyckas i rollen som Global IT Director…ser vi att du tidigare haft en roll med personalansvar. Kommunikation och ledarskap är två ledord hos dig och med din tidigare erfarenhet inom IT och verksamhet kan du bygga upp den struktur vi söker. Idag har vi inte någon sammanhållen IT för den nya koncernen utan det är detta vi vill att du ska skapa. Därmed ser vi att du kan ha gjort en liknande resa tidigare och känner dig motiverad att göra den igen med oss. Rollen är global och engelska är koncernspråket men vi pratar också dagligen svenska hos oss vilket gör att du behöver behärska båda språken väl.

Som person ser du helhetsperspektivet och förstår komplexiteten i en organisation. Du är ansvarstagande och trivs med att vara en vägledande person som tar initiativ. Du har lätt för att bygga relationer och få med andra att gå samma väg som du även i en föränderlig kontext. Din uthållighet och optimism gör att ni tillsammans når uppsatta mål hela tiden kommer framåt.

Vi tror dessutom att du har:
Akademisk examen inom ett relevant område, gärna inom IT
Tidigare erfarenhet av ett övergripande IT-ansvar och gärna i en större komplex internationell miljö.

Vi erbjuder…

En modern, internationell och innovativ arbetsplats i stark tillväxt.
Prestigelös företagskultur och god arbetsmiljö där alla känner ansvar och hjälps åt
Stor frihet genom målstyrning, coachande ledarskap och goda utvecklingsmöjligheter
Dessutom kan du se fram emot möjlighet till bonus, gym på arbetsplatsen, fri parkering med förmånlig laddning av el-bil och möjlighet att inreda ditt hem med Välinges unika golv till förmånligt personalpris.

Mer om oss…

Välinge Bjelin Group är en internationell koncern baserad på världsledande tekniska lösningar. Verksamheten riktar sig primärt mot golv och möbelindustrin och är uppdelad i två divisioner – licensverksamhet och industriell verksamhet.

Koncernen har ett uttalad och tydligt mål att fortsätta växa inom valda segment. Omsättning för 2023 väntas uppgå till mer än 4 miljarder kronor och antalet anställda uppgår till ca 2,500.
Huvudkontor i Viken utanför Helsingborg och verksamhet i Kroatien, Kina, USA, England, Frankrike och våra nordiska länder.

Läs gärna mer om oss här – valinge.com samt bjelin.com

Välkommen med din ansökan

Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande.
Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.
Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Lisa Alsterberg, Rekryteringskonsult på Roi Rekrytering, [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning hos: Välinge Innovation
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse Visa mindre

Produktionschef till Råå S AB i Helsingborg!

En roll för dig som vill skapa stabilitet i ett växande bolag! on!® är en produkt som föddes just här i vårt innovationscenter! Denna innovations framfart resulterade i en produktionsanläggning som producerar för fullt för att möta den stora efterfrågan som vårt helt tobaksfria portionssnus har. Idag arbetar ca 65 personer tillsammans i produktionen för att producera marknadens bästa produkter, och vi söker här en ny ledare för att nå nästa fas. Vi har und... Visa mer
En roll för dig som vill skapa stabilitet i ett växande bolag! on!® är en produkt som föddes just här i vårt innovationscenter! Denna innovations framfart resulterade i en produktionsanläggning som producerar för fullt för att möta den stora efterfrågan som vårt helt tobaksfria portionssnus har. Idag arbetar ca 65 personer tillsammans i produktionen för att producera marknadens bästa produkter, och vi söker här en ny ledare för att nå nästa fas. Vi har under de senaste åren genomgått stora förändringar, men går nu in i fasen där vi önskar skapa stabilitet och få saker på plats. Detta är rollen för dig som vill arbeta i en växande organisation där din nyckelroll skapar förutsättningarna för vår framgång!
Lokalisering: På vårt huvudkontor och produktion i Helsingborg.

I rollen som Produktionschef…hos Råå S AB rapporterar du till VD, och blir du en del av ledningsgruppen som genom samarbete över gränserna ser till att skapa den bästa balansen mellan kvalitet och kvantitet! Du har fem direktrapporterande under dig, fyra stycken produktionsledare samt en produktionsplanerare som tillsammans råder över i skift som löper under vardagarna dag och natt.
Anläggningen är byggd för att hantera snabba produktionsomställningar, då vi skiftar mellan ca 75 olika markeringar och 70 olika formuleringar, kopplat till olika smak och styrkor. Som Produktionschef har du totalt driftansvar för anläggningen, och ansvarar för att utveckla och optimera enhetens produktionsresurser. Där några av dina primära arbetsuppgifter är:
Leda den löpande tillverkningsverksamheten med avseende på kvalité, teknik- och metodarbete samt personalfrågor.
Skapa strukturer och processer som genererar stabilitet i produktionen.
Aktivt arbeta med att optimera utnyttjandegraden av enhetens produktionsresurser.
Säkerställa en god arbetsmiljö för anläggningens samtliga medarbetare.
Kontinuerligt styra och följa upp arbetet efter definierade målparametrar.
Driva enhetens program för ständiga förbättringar inom produktionsavdelningarna.
För att lyckas i rollen som Produktionschef…Har du en relevant eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning.
Du har en likande roll med i din arbetslivserfarenhet. Exakt antal år är inte avgörande, men din ryggsäck är tillräckligt fylld med erfarenhet för att med mogenhet kunna hantera de utmaningar du möter.
Du har god helhetssyn och vana av att driva och slutföra projekt samt har erfarenhet av att arbete med strukturerade förbättringsprogram.
Du är flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
Din personlighet är väldigt viktig för oss!För att lyckas i rollen behöver du leda genom ett stabilt och tydligt ledarskap, där du är trygg i dig själv och får andra att växa. Du är drivande samt lösningsfokuserad, där stabilitet och långsiktighet är något du motiveras av. Du kan hålla ett lugn och hantera situationer med handlingskraft. Du har en bra balans mellan analytiskt och operativt arbete. Slutligen ser vi också att du vet att laget är starkare än jaget och arbetar för att gemensamt nå nya framgångar!
Råå S AB grundades 2011...och från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter. Detta resulterade i en produktionsanläggning för vår senaste innovation on!® Det är ett helt vitt, tobaksfritt Mini portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. I slutet på 2018 flyttade vi till våra nuvarande lokaler och under 2019 expanderade marknaden för helt vita tobaksfria snuspåsar kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på det vita tobaksfria snuset är väldigt hög och on!® växer snabbt. on!® finns idag tillgängligt i Sverige, USA, Schweiz, Storbritannien, Tjeckien, Slovakien, Polen och Irland. Vår verksamhet växer och utvecklas ständigt och idag arbetar över 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter. Vi samarbetar för att driva företaget framåt och vi växer hela tiden!
Är du mer nyfiken på att läsa mer om vår produkt besök sidan: https://www.onnicotine.se/
För att söka rollen...är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 31/3 2023. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
I den här rekryteringen samarbetar med Råå S AB med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på [email protected].
Anställning hos: Råå S AB
Omfattning: heltid
Start: enligt överenskommelse Visa mindre

Group Accounting Manager

Är du en handlingskraftig och prestigelös Koncernredovisningschef med en stark vilja att vara med och utveckla och påverka? Gillar du att arbeta i en familjär miljö som är präglad av utveckling och tillväxt? Då har vi rollen för dig! Nu söker vi en Group Accounting Manager En roll med koncernövergripande ansvar för redovisning, konsolidering och bokslut Som Group Accounting Manager har du ett koncernövergripande ansvar för redovisning, konsolidering och... Visa mer
Är du en handlingskraftig och prestigelös Koncernredovisningschef med en stark vilja att vara med och utveckla och påverka? Gillar du att arbeta i en familjär miljö som är präglad av utveckling och tillväxt? Då har vi rollen för dig!

Nu söker vi en Group Accounting Manager

En roll med koncernövergripande ansvar för redovisning, konsolidering och bokslut

Som Group Accounting Manager har du ett koncernövergripande ansvar för redovisning, konsolidering och bokslut för ca 20 bolag som ingår i vår koncern. Du kommer att ha ett direkt redovisningsansvar för den svenska verksamheten och konsoliderings- och bokslutsansvar för våra övriga bolag som finns i Kroatien, England, Kina och USA.
I din roll ingår ett personalansvar för två personer som arbetar med redovisning för den svenska verksamheten. I övriga bolag finns en ekonomiansvarig som blir en viktig samarbetspart för dig och för den koncernövergripande delen av rollen.

Dina främsta ansvarsområden och arbetsuppgifter:
- Övergripande ansvar för redovisningen i koncernen vilket inkluderar utländska dotterbolag.
- Ansvar för period- och årsbokslut inklusive konsolidering och upprättande av koncernredovisning enligt K3 och i framtiden IFRS.
- Ansvar för årsredovisning, hållbarhetsredovisning, inkomstdeklarationer och bolagsadministration
- Moms- och skattefrågor inklusive avräkning av utländsk skatt, s.k. WHT
- Kontakt med revisorer och myndigheter
- Löpande kontakt och avstämning med utländska enheters ekonomichefer
- Driva förbättringsarbete och anpassning till nya regler och förordningar samt interna processer
- Systemansvar, dvs både förvalta och utveckla, ekonomisystemet

Bli en del av ett innovativt bolag i stark tillväxt!

Som Group Accounting Manager har du en nyckelposition med globalt ansvar. Vi står inför en stark tillväxtresa där man går från ett medelstort bolag till en internationell koncern genom förvärv och utveckling. Vi ser även en möjlig börsintroduktion inom ett par år.

Som du förstår är vi ett bolag i stark tillväxt. Du kommer att ha ett nära samarbete med CFO och ansvar för att skapa de bästa förutsättningarna för en smidig finansiell process för hela koncernen.

Vem är du?

Vi söker en handlingskraftig och kommunikativ koncernredovisningschef som vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa mot ökad tillväxt och lönsamhet.

Du är utbildad civilekonom eller motsvarande och vi söker dig som har minst 10 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete inklusive koncernredovisning.

För att bli framgångsrik i rollen krävs att du är analytisk och noggrann. Du är en ansvarstagande och lösningsorienterad person med stort engagemang i ditt arbete. Du drivs av att förändra och förbättra och detta gör du genom att skapa förtroende och goda relationer.

Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i både svenska och engelska. Vi ser även att du har goda systemkunskaper.

Vi sätter värde på om du har erfarenhet från producerande verksamhet samt bolag av vår storlek.

Mer om oss

Välinge Innovation är ett världsledande teknikutvecklingsföretag inom golv- och möbelbranschen. 1993 utvecklade företaget världens första mekaniska låssystem för bland annat laminat- och trägolv. Mekaniska låssystem möjliggör limfri läggning och har under det senaste året tagit en betydande del av världsmarknaden. Välinge har idag en omfattande patentportfölj avseende olika golvsystem och mer än 250 licenstagare, däribland flertalet av världens ledande internationella golvföretag och har på senare år även breddat verksamheten till bland annat möbelbranschen. Vidare har företaget investerat i storskalig egen golvproduktion i Viken och i Kroatien baserat på den patenterade Woodura® -tekniken.

Huvudkontoret finns i Viken utanför Helsingborg, och med dotterbolag i USA, Kina, Kroatien och England.

Välkommen med din ansökan

Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande.
Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.
I den här rekryteringen samarbetar vi med Roi Rekrytering.
För mer information om tjänsten kontakta [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

KAM Europe

We are looking for a driven Regional Sales Manager with the ability to create good relationships with great confidence! Are you ready to use your experience in an international role with a focus on always finding the best solution for the customer? As Key Account Manager Europe, you will work with technical flooring solutions in an international role in a company where innovation and drive characterize everything we do. Don't miss the opportunity to join a... Visa mer
We are looking for a driven Regional Sales Manager with the ability to create good relationships with great confidence! Are you ready to use your experience in an international role with a focus on always finding the best solution for the customer? As Key Account Manager Europe, you will work with technical flooring solutions in an international role in a company where innovation and drive characterize everything we do. Don't miss the opportunity to join an exciting journey with a fast-growing company. Our revolutionary and reputable technologies are appreciated by customers worldwide.
We are looking KAM with focus on our European customers!
A business-oriented role with focus on international customers and projects
As KAM, you work long-term with developing the business area by building strong relationships and partnerships along the entire value chain. You have Europe as your field of work. The role involves actively working with key-customers to develop and broaden the presence of our technologies.
Your everyday life will, among other things, consist of:
To be involved in the strategic work within the business area by influencing and building long-term relationships with producers, retailers, interest organizations and agents in Europe.
Sales and budget responsibility for customers in the region regarding the licensed technical solutions.
Independently negotiate agreements and commercial terms for our technologies and patents.
Work internationally at all levels from technicians, production managers and designers to CEO, chairman of the board and owner.
Run various projects within the market area, such as fairs and presentations to support the company's external communication.

Your contact areas are extensive, and you will work in a team together with experienced colleagues based out of our head office in Viken outside Helsingborg. The position involves travel within Europe.
Business-mind and innovative mindset
You need to have a solid experience in creating long-term and sustainable business relationships and partnerships. Preferably, you have worked in roles with focus on international and commercial projects preferably with technical solutions or products. Perhaps you have experience from the B2B retail side or come from the technology side and want to work with business development.
Regardless, we believe that you as a person have a business-like and innovative mindset. You are outgoing, a teamplayer and professional in your demeanor. Your ability to create security in your professional relationships, as well as your interest in the technical solution, will be key for success.
We also believe that you have:
Academic degree in a relevant field
Excellent knowledge of Swedish and English (other European languages meritorious)
Worked with complex sales such as service delivery, project management, or business development, perhaps as a consultant.We offer
Great possibility for individual growth and and gradually gain more responsibility, development opportunities.
Modern office with own gym
An international multi-culture environment with offices and colleagues in USA, China and Europe.
An opportunity to be part of a fantastic journey within industry-changing innovative technologies
A modern, innovative workplace with our own gym in Viken outside of Helsingborg
Familiar and unpretentious corporate culture
The possibility to grow together with a successful and fast expanding company

Välinge Innovation is a world-leading technology development company within the flooring and furniture industry. In 1993, the company developed the world's first mechanical locking system for, among other things, laminate and wooden floors. Mechanical locking systems enable glue-free installation and have taken a significant share of the world market over the past year. Välinge currently has an extensive patent portfolio within flooring and furniture and more than 200 licensees, including most of the world's leading international flooring companies.
Please read more at www.valinge.se
Send in your application today!
Welcome with your application, selection is ongoing.
Please apply by clicking on "Apply for a job". Please note that we do not accept applications by email.
If you have questions about the recruitment process, you are welcome to contact a recruitment consultant Lisa Alsterberg at Roi Rekrytering - [email protected] Visa mindre

Junior Business Developer

Are you at the beginning of a thriving career within business development and want to work on an international level ? Maybe you have worked a couple of years as a consultant or other role with focus on sales and business development, marketing, and want to find a place for long-term growth? We are looking for a future Business Development manager! Don't miss this opportunity to grow and learn in a business-oriented role with focus on international and com... Visa mer
Are you at the beginning of a thriving career within business development and want to work on an international level ? Maybe you have worked a couple of years as a consultant or other role with focus on sales and business development, marketing, and want to find a place for long-term growth?
We are looking for a future Business Development manager!
Don't miss this opportunity to grow and learn in a business-oriented role with focus on international and commercial projects! The possibility to start as Business development coordinator with the aim to develop into a more senior role after your first year! A kick-start of your career within Välinge Innovation - a world-leading, innovative company in the flooring and furniture industry. Our revolutionary and reputable technologies are appreciated by customers worldwide.
A business-oriented role with focus on international projects
We are looking to invest in an individual who is wants grow with us. You will get the possibility to understand our company by performing missions and projects within different business areas. The long-term goal is to get a more specific role within business development ,sales or product management. It is up to you to determine your future here at Välinge.
You will start in a Business Development coordinator role with the aim to give you a first year of learning and growth within Välinge Innovations. You will have the possibility to work with business-orienteted project within different parts of our organization. In the beginning, you will learn Välinge's business by working alongside senior colleagues in the Swedish, Asian, and US markets.
You will support our senior Key Account Managers with customer processing and deeper analyzes of key customers in the different regions.
After a thorough introduction some of your initial missions will be;
Carry out customer processing and market analyzes
Develop value propositions
Coordination and support of sales activities
Development of sales processes and requierment analysis future CRM system
To be involved in the strategic work within a defined business area by influencing and building long-term relationships with producers, retailers, and other stakeholders. Both in Sweden and internationally.

Your contact areas at work are extensive, and you will work in a team together with experienced colleagues at the head office in Viken outside of Helsingborg. This position involves international travel.
Business-mind and innovative mindset
We think that you are at an early stage of your career, looking for a place to grow long-term. In order to succeed in the position and claim a future role as Business Developer/Key Account Manager or Product manager, you need to have a desire to work in roles focusing on international and commercial projects, e.g. with business development and customer responsibility B2B.
We believe that you:
Have an Academic degree in engineering, finance, marketing, or similar.
Are at the beginning of a thriving career with the goal to work within international business.
Worked with complex sales such as service delivery, project management, or business development, perhaps as a consultant.
Have excellent knowledge of Swedish and English (other European languages meritorious)

As a person, you are business-minded and have an analytic mindset. You are outgoing, unpretentious, and professional in your behavior. You have a genuine interest in establishing and developing business relationships while you are curious to understand the technical solutions enabling the commercial success. You will also need to be able to lead yourself and work to achieve high, long-term, goals with little framework. But don't worry, your senior colleagues will be glad to help!
We offer
a modern, innovative workplace in Viken outside of Helsingborg
an opportunity to be part of a fantastic journey within industry-changing innovative technologies
familiar and unpretentious corporate culture
the possibility to grow together with a successful and fast expanding company

Välinge Innovation is a world-leading technology development company within the flooring and furniture industry. In 1993, the company developed the world's first mechanical locking system for, among other things, laminate and wooden floors. Mechanical locking systems enable glue-free installation and have taken a significant share of the world market over the past year. Välinge currently has an extensive patent portfolio within flooring and furniture and more than 180 licensees, including most of the world's leading international flooring companies.
Please read more at www.valinge.se
Send in your application today!
Welcome with your application, selection is ongoing. However, we wish to receive your application on the
30th of September 2022.
Please apply by clicking on "Apply for a job". Please note that we do not accept applications by email.
If you have questions about the recruitment process, you are welcome to contact a recruitment consultant Lisa Alsterberg at Roi Rekrytering - [email protected] Visa mindre

Pingday söker en relationsbyggande säljare

Ansök    Maj 11    Roi Rekrytering Sverige AB    Utesäljare
Är du en driven och nyfiken person som triggas av att ta ansvar och driva saker framåt? Vill du arbeta i en verksamhet som utgör en viktig samhällsnyttig infrastruktur? Är du en go to-person med ett teknikintresse som tycker om att förstå och förklara för kund? Då kan det vara dig vi söker! Vilka är vi? Vi på Pingday tror att en sammankopplad värld är en bättre värld! Vi är ett kompetent och engagerat gäng medarbetare som driver utvecklingen av det smarta,... Visa mer
Är du en driven och nyfiken person som triggas av att ta ansvar och driva saker framåt? Vill du arbeta i en verksamhet som utgör en viktig samhällsnyttig infrastruktur? Är du en go to-person med ett teknikintresse som tycker om att förstå och förklara för kund? Då kan det vara dig vi söker!
Vilka är vi?
Vi på Pingday tror att en sammankopplad värld är en bättre värld! Vi är ett kompetent och engagerat gäng medarbetare som driver utvecklingen av det smarta, uppkopplade samhället genom vår teknikkompetens, ständiga rörelse framåt och med inställningen att kunderna är våra grannar.
Här finns 45 kolleger med stor respekt för varandra som har kul på jobbet. Vi delar med oss av våra erfarenheter och kunskaper för att utvecklas tillsammans, både inom bolaget och utanför med partners och kunder. Pingday, för en bra dag helt enkelt.
Nu letar vi efter vår nästa stjärna i säljteamet – en affärsdriven relationsbyggare som vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa genom att skapa och driva affärer inom våra stadsnätstjänster.
Pingday är ett helägt dotterbolag till Öresundskraft AB och Helsingborgs stad. Vi driver bland annat det Öppna Stadsnätet, fibernätet, Stadshubben för IoT och flera operatörshotell. Även om namnet och bolaget är nytt så har vi hållit på med fiber och kommunikationslösningar i snart fyrtio år. Se närmare: https://pingday.se/
Om tjänsten
Som säljare på Pingday kommer du att arbeta med befintliga och nya kunder, främst mot bostadsrättsföreningar men även mot nyproduktion. Din huvudsakliga arbetsuppgift består av försäljning av fiberanslutning och tillhörande tekniska möjligheter/lösningar. Du driver säljprocessen från början till slut och ditt engagerade och genuint intresserade sätt skapar, utvecklar och underhåller långsiktiga kundrelationer. Rollen handlar om lösningsorienterad försäljning där du lyssnar, skissar och lämnar förslag till kunderna. I början med fokus på Stadsnätet och senare lägger vi till tjänster och produkter inom Internet of Things för övervakning och styrning av fastighet.
Ditt fokus ligger på försäljning till ny kund, vilket innebär uppsökande försäljning samt att prova olika vägar och metoder för det. Som säljare sköter du hela försäljningsprocessen, från bokat möte, till besök, lösningsorienterat förslag till klar affär, följer med kunden i leveransen och försäkrar kundnöjdhet. Du behöver även vara bekväm med att ta fram presentationsmaterial som du presenterar med en självklarhet för såväl enskilda kunder som större grupper. Till din hjälp har du kollegor i världsklass som arbetar med allt från försäljning till IoT-lösningar för en smartare stad.
Du arbetar normalt dag även om ett och annat kundbesök kan förekomma på kvällstid.
Vem är du?
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet inom relationsbyggande försäljning. Du har en mycket god social förmåga, är pedagogiskt och duktig på att skapa relationer och underhålla dessa. Utöver det behöver du inte vara en expert på IT men det är meriterande om du har ett intresse för teknik för att förstå och kunna föra en utvecklande dialog med kunderna. Dina styrkor är att du har en stark egen drivkraft, är duktig på att lyssna, samt skapar förtroende hos dina kunder. Du har ett genuint intresse för att förstå kundens behov och du drivs av att göra affärer och få överträffa kundens förväntningar.
För att lyckas med detta tror vi att du har erfarenhet från IT/Telecom branschen och kanske tidigare har arbetat med fastighetsförvaltning. Vi ser även att du har erfarenhet av att hantera säljcykler, gärna i någon form av CRM-system. Utbildning inom teknik, sälj eller ekonomi ses som meriterande men eftergymnasial utbildning är inget krav. Din arbetslivserfarenhet och din personliga inställning är viktigare. Din arbetsdag varierar och kräver att du är en mycket god relationsbyggare. Du är en person som kan driva ditt eget arbete, är självständig samtidigt som det är tydligt för dig när du behöver samarbeta med andra. Officepaketet hanterar du som ett rinnande vatten. Du är flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift.
Ansökan
I den här rekryteringsprocessen samarbetar Pingday med ROI Rekrytering. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Annika Persson på 0708-775569 eller på epost [email protected]. Välkommen med din ansökan senast den 31 maj. Du ansöker via länken ”Sök tjänst”. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Visa mindre

Resande Servicetekniker till Nemco med utgångspunkt i Helsingborgsregionen

Är du idag servicetekniker, tekniker eller resemontören som älskar egentid ute på vägarna? Vill du bli hjälten som kunderna älskar? Vill du vara experten som vet hur dina kunders maskiner fungerar bäst? Om svaren är JA på dessa frågor, kan detta vara ditt drömjobb! Lokalisering: Ditt kontor är där du bor (Jönköpings breddgrader och söder ut till Skånes slätter) I din roll som Servicetekniker... hos Nemco utgår du från ditt hem och bilen blir ditt rullande ... Visa mer
Är du idag servicetekniker, tekniker eller resemontören som älskar egentid ute på vägarna? Vill du bli hjälten som kunderna älskar? Vill du vara experten som vet hur dina kunders maskiner fungerar bäst? Om svaren är JA på dessa frågor, kan detta vara ditt drömjobb!
Lokalisering: Ditt kontor är där du bor (Jönköpings breddgrader och söder ut till Skånes slätter)
I din roll som Servicetekniker...
hos Nemco utgår du från ditt hem och bilen blir ditt rullande kontor. Du utgår därifrån och reser sedan ut till kunderna i landet för att leverera bästa service. Du är den som sköter löpande underhåll, installationer men också rycker ut när det brinner i knutarna och en maskin ligger nere.
Du är otroligt viktigt, för våra maskiner som rullar ute hos våra kunder är otroligt viktiga! Ligger maskinerna nere eller producerar fel, kan det bli otroligt kostsamt för dina kunder, så ditt stora engagemang gör väsentlig skillnad. Ingen maskin är den andra lik, så du får möjligheten till kontinuerlig utveckling och lärande.
I rollen har du primärt södra och mellersta Sverige som arbetsplats, mestadels från Jönköpings breddgrader och söder ut. Du får möjligheten att se de vackra landsvägarna och övernatta runt 100 dagar om året. Lite av vad du kommer att göra:
Ha daglig kontakt med engagerad personal inne på Nemco för att koordinera dig rätt.
Underhålla, installera eller få upp maskiner som ligger nere.
Genom din pedagogiska och förtroendeingivande stil utbilda kunden.
Ta in information, analysera läget och komma med lösningar.
Kommunicera med dina kunder för optimal kundnöjdhet.
Ha örat mot rälsen ute hos kund och skicka vidare information om merförsäljning.
Dokumentera löpande i din nya I-pad.För att lyckas i rollen som Servicetekniker...
så kommer du att få en gedigen utbildning i just de maskiner som Nemco tillhandahåller, och du kommer få hänga med en av dina härliga kollegor under det första halvåret. Så vi söker dig som har den rätta attityden som vi kan lära upp.
Som person önskar vi att du är en lösningsorienterad lagspelare, som inte lämnar kunden förrän lösningen är på plats. Du kommer ingå i ett team med andra servicetekniker och tillsammans ser ni till att lösa kundernas behov. Du är nyfiken och tycker om att lära dig nytt och passionen för teknik och klurigheter är stor. Sker det snabba förändringar, då prioriteringslistan sorteras om mitt i veckan så är du också flexibel och tar det med ro.
Våra maskiner innehåller stor teknisk bredd, allt från ren mekanik, hydraulik och pneumatik till mjukvara/automation och elektriska komponenter. Vi söker dig som har med dig elektroniken, där du förväntas kunna läsa ett el-schema och hantera svagström, men också mekaniken, genom utbildning, arbete och passion. Att resa runt är en livsstil, så vi vill att du antingen har en resande roll idag, alternativt haft det tidigare och längtar tillbaka, eller att du länge velat ha en och vet att det platsar i din livsstil.
Du har självklart körkort. Din svenska är flytande i tal och skrift, och engelskan finns också väl på plats.
Nemco är bolaget...
som erhåller högkvalitativa produkter där tekniken är i framkant. Det är även bolaget med den härliga mixen mellan dansk och svensk kultur. Här är man rak och direkt och levererar högsta kvalitet av service. Du kan se fram emot att vara en del av ett starkt vinnarteam, med full fart i vardagen. Här får du engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans skapar synliga resultat och enastående service inom ett brett spektrum av process- och förpackningsmaskiner för små och stora tillverkare främst inom livsmedelsbranschen. Läs mer på www.nemco.se
För att ansöka...
klickar du på ”sök tjänst” och laddar upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 31/5 2022. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på [email protected]. Visa mindre

EKONOMIANSVARIG TILL MARKNADSLEDANDE OCH FAMILJÄRA KORROSIONSGRUPPEN AB

Har du några års erfarenhet från en kvalificerad roll som Ekonom? Är du noggrann, strukturerad och van vid att driva ditt eget arbete? Vi på Korrosionsgruppen AB brinner för att skydda metall i mark, vatten, jord och betong mot korrosion. Vi är en av Skandinaviens marknadsledande leverantörer och står inför en spännande framtid. Kom med på tillväxtresan och bli en av våra engagerade medarbetare i vårt team i Ramlösa! OM KORROSIONSGRUPPEN AB Korrosionsgrupp... Visa mer
Har du några års erfarenhet från en kvalificerad roll som Ekonom? Är du noggrann, strukturerad och van vid att driva ditt eget arbete? Vi på Korrosionsgruppen AB brinner för att skydda metall i mark, vatten, jord och betong mot korrosion. Vi är en av Skandinaviens marknadsledande leverantörer och står inför en spännande framtid. Kom med på tillväxtresan och bli en av våra engagerade medarbetare i vårt team i Ramlösa!
OM KORROSIONSGRUPPEN AB
Korrosionsgruppen AB har i över 30 år arbetat med korrosionsförebyggande åtgärder på samhällsviktiga konstruktioner. Vi är ett specialiserat företag inom byggsektorn med inriktning på ökad livslängd och hållbarhet – såväl ekonomiskt som miljömässigt. Det ställer inte bara stora krav på vårt företag och vår personal utan även på de tjänster och produkter vi tillhandahåller för att minska underhållskostnader för våra uppdragsgivare och samhället i stort.
Läs mer om oss på www.korrosionsgruppen.se
DIN NYA TJÄNST
Som Ekonomiansvarig på Korrosionsgruppen har du ett övergripande ansvar för företagets löpande ekonomiarbete. Vi är det mindre bolaget som står inför en tillväxtresa där du blir vår femte medarbetare, vilket innebär att du kommer få en central nyckelroll i vårt tighta team. Du kommer ha ett nära samarbete med alla medarbetare på kontoret samt ha dialog med kunder och leverantörer. Den här tjänsten passar dig som vill ha en ansvarsfull roll i det mindre bolaget som strävar efter att skapa stort värde för våra kunder.
I rollen som Ekonomiansvarig kommer du sköta den löpande, operativa bokföringen i våra tre bolag. Det finns stora möjligheter att arbeta med optimeringar av både processer och rutiner och vi söker dig som gärna tar dig an uppgiften med stort driv och prestigelöshet. Förutom den löpande bokföringen och månadsbokslut kommer du arbeta med lönehantering av fyra tjänstemän, moms gällande både länder inom och utanför EU, skatt, avstämningar och förberedelser inför årsbokslut samt kostnadsuppföljning och kontroll. Övriga administrativa uppgifter som inköp, fakturering och att vara behjälplig med olika moment relaterat marknadsföring kommer även vara aktuellt. Då vi står inför en viktig utveckling vår e-handelsfunktion, uppskattar vi om du har förståelse för de automatiska flöden som sker och hur dessa kan optimeras.
Du kommer arbeta i Fortnox som system och vi ser därför gärna att du har erfarenhet av det sedan tidigare eller liknande system. I övrigt kräver tjänsten goda kunskaper i Officepaketet, särskilt Excel samt att du känner dig trygg i att kommunicera både skriftlig och muntligt på engelska och svenska. Då tjänsten består till cirka 70 % av ekonomirelaterat arbete och 30% av övriga administrativa uppgifter, tror vi att den passar dig som söker variation och som tilltalas av en god insyn, möjlighet och ett stort ansvar att påverka våra bolag ur ett ekonomirelaterat perspektiv! Du kommer fungera som kontaktperson och ha löpande kontakt med andra samarbetspartners, exempelvis kunder, leverantörer och myndigheter.
Hos oss kommer du sammanfattningsvis att arbeta med:
Löpande bokföring och månadsbokslut för verksamhetens olika bolag
Förberedelser inför årsbokslut
Moms och skattehantering
Konstadskontroll och uppföljning
Administrativa uppgifter

Du rapporterar direkt till vår grundare som också utgår från kontoret i Ramlösa. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi har möjlighet att vara flexibla med tjänstgöringsgraden, mellan 80–100 procent.
DIN BAKGRUND:
Vi söker dig som har:
Några års erfarenhet från en liknande roll
En eftergymnasial utbildning inom ekonomi
Goda kunskaper i Excel
Erfarenhet av att arbeta i affärssystem, med fördel Fortnox
Erfarenhet av e-handelslösningar och lagerhållning
Erfarenhet av e-handelsplattformen Shopify eller motsvarande
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är självgående och som trivs med att ta stort eget ansvar. Du är en utpräglad teamplayer och att agera proaktivt faller sig naturligt för dig. Du visar på god struktur och din servicekänsla är hög, såväl i interna som externa kontakter. I arbetet är det viktigt att du är mycket noggrann och strukturerad.
VI ERBJUDER
Vi på Korrosionsgruppen har en stor glädje och passion för våra viktiga tjänster och produkter samt de mervärde vi skapar för våra kunder – inte minst ur ett hållbarhetsperspektiv! Vi tillämpar självklart kollektivavtal och har goda förmåner att erbjuda våra medarbetare. Hos oss blir du en del av vår drivna och kunniga personal där vi tillsammans ser till att vi har nöjda och återkommande kunder. Då vi är ett litet kontor sätter vi stort värde på vår förmåga att samarbeta och ha kul tillsammans. Hos oss på Korrosionsgruppen intar du en viktig roll – det är du och dina kollegor som bygger grunden för våra fortsatta framgångar!
ANSÖKAN
Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Sista ansökningsdagen är 3 juli. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att ansöka. Observera att vi dessvärre inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.
I den här rekryteringsprocessen samarbetar Korrosionsgruppen AB med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Linda Billstrand på [email protected]
Välkommen med din ansökan Visa mindre

Produktchef skin- & haircare

Vill du vara med i byggandet av varumärken och produkter inom Skincare och Haircare? Du kommer bli en nyckelspelare som är med och tar oss till nästa nivå! Vi går in i en spännande, expansiv fas och söker nu en engagerad produktchef som tar initiativ och lyfter våra varumärken till nästa nivå. Lokalisering: Huvudkontoret i Helsingborg Din roll Pharmaxim säljer, distribuerar och marknadsför välkända varumärken och produkter inom skönhet, hälsa och hygien f... Visa mer
Vill du vara med i byggandet av varumärken och produkter inom Skincare och Haircare? Du kommer bli en nyckelspelare som är med och tar oss till nästa nivå! Vi går in i en spännande, expansiv fas och söker nu en engagerad produktchef som tar initiativ och lyfter våra varumärken till nästa nivå.
Lokalisering: Huvudkontoret i Helsingborg
Din roll
Pharmaxim säljer, distribuerar och marknadsför välkända varumärken och produkter inom skönhet, hälsa och hygien för människor och djur. Vi vill lyfta till nästa nivå och behöver därför förstärka med en vass produktchef till vårt sortiment inom skincare och haircare - som tillför visioner, mål och know-how.
Det är här du kommer in i bilden.
Du kommer få skapa denna helt nya roll och sätta prägel på hur vi ska arbeta med produktutveckling. Fördelen med att vara produktchef på ett mindre företag som Pharmaxim är att du kommer vara involverad genom hela processen – allt från att komma på nya idéer till att sätta recepturer och besöka fabriker till att testa koncept och lansera helt nya produkter.
Varumärkena vi arbetar med är många och potenta. De som du kommer äga är exempelvis HELOSAN och SALUBRIN. Vad du vill utveckla dessa till är mycket upp till dig. Här låter vi kreativitet och idérikedom ta stor plats.
Några av dina huvudsakliga ansvarsområden:
Sortimentutveckling – Du fastställer hur du vill utveckla produkterna och är delaktig i hela processen.
Strategiarbete – Du definierar de olika varumärkenas plattform, positionering och hur/var den skall säljas. Du jobbar innovativt med marknads- och behovsanalys och skapar själ, story och känsla för produkterna
Lönsamhetsutveckling – Du bygger och följer upp business-case där investering leder till långsiktigt växande resultat
Tillsammans med kommunikationschefen fastställa kommunikationsplaner, marknadsföring och kampanjer.

Vem är du?
Du älskar rollen som produktchef. När du får utrymme och förtroende så blomstrar du. Tillsammans med dina kollegor utvecklar du ambitiösa visioner och översätter dem till fungerande strategier. Här kommer din initiativrika personlighet fram där du får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Vi tror du trivs med att vara ansvarig för hela processen, allt från hur produkten skall kännas, utformas, fungera och säljas.
Du arbetar på ett metodiskt och systematiskt sätt och stöttar dina kollegor med denna förmåga. Du är kommunikativ och trivs att jobba med teamet och dela med dig av kunskaper, erfarenheter och information.
Du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller liknande och har sedan tidigare arbetat som produktchef. Du känner dig redo för att ta på dig ansvar och vill vara med och bygga något riktigt bra. Om du känner ”här finns det saker att hugga tag i” och blir motiverad och sporrad av utmaningen och möjligheten att skapa något fantastiskt från grunden, så är detta rollen för dig!
Du är flytande i tal och skrift i såväl något skandinaviskt språk som engelska.
Om Pharmaxim
Vi är omkring 20 anställda i bolaget och omsätter ca 200 miljoner SEK med affärer i alla Nordiska länder. Vi hanterar konsument-, lantbruks-, bekämpningsmedels- och veterinära produkter genom många kända varumärken som bl.a. HELOSAN, SALUBRIN, GRIPEN, DIALON, COLOUR BOMBS, VIRKON, JODOPAX, BANMINTH, BRILLIANT SMILE, LIANCE, PLEGICIL, SELEVITAN, och WASH&GO;.
Vi ägs sedan 2018 av Lotorp, en bolagsgrupp som långsiktigt förvärvar och utvecklar potenta och lönsamma mellanstora företag.
Pharmaxims affärsidé är därför att långsiktigt växa genom utveckling och förvärv av starka varumärken och produkter med attraktiv lönsamhet både för oss och våra samarbetspartners samtidigt som de fyller viktiga behov hos slutanvändaren.
Vi arbetar ständigt med att sänka vår klimatpåverkan i form av utsläpp och energiförbrukning och vi är sedan flera år tillbaka är ett AAA-företag och ett certifierat ISO 9001 och ISO 14001 företag.
Vill du veta mer om oss, besök vår hemsida på https://www.pharmaxim.com/sv/
Ansökan
Ansök genom att klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. . . Vi ser fram mot att läsa din ansökan när vi kommer tillbaks! Sista ansökningsdag 30/10 2021. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Visa mindre

Nu söker vi företagssäljare till både Malmö och Helsingborg!

Är du den där relationsbyggande personen som samtidigt gillar att göra affärer? Tycker du, precis som vi, att det bästa som finns är att hitta den perfekta lösningen för en långsiktig kundrelation? Då kan detta vara ditt drömjobb! Vi på PMR satsar på att fortsätta växa genom att alltid ligga i framkant vad gäller de bästa tekniska & smarta lösningarna för våra kunders telefoni/kommunikation. Samtidigt sätter vi stor stolthet i att alltid erbjuda en service... Visa mer
Är du den där relationsbyggande personen som samtidigt gillar att göra affärer? Tycker du, precis som vi, att det bästa som finns är att hitta den perfekta lösningen för en långsiktig kundrelation? Då kan detta vara ditt drömjobb! Vi på PMR satsar på att fortsätta växa genom att alltid ligga i framkant vad gäller de bästa tekniska & smarta lösningarna för våra kunders telefoni/kommunikation. Samtidigt sätter vi stor stolthet i att alltid erbjuda en service i världsklass och att verkligen bry oss om både medarbetare och kunder.
Om tjänsten
Vår passion är att skapa den perfekta lösningen för våra kunder. Som Företagssäljare arbetar du med uppsökande försäljning till nya och befintliga företagskunder i Skåne och du säljer IP-växellösningar, mobila växlar, hårdvara och tjänster. Du kommer att arbeta med alla våra operatörer samt leverantörers tjänster och produkter.
Som företagssäljare hos PMR arbetar du med hela säljprocessen, med egen budget och mot tydliga mål. Dina arbetsuppgifter innefattar i huvudsak affärsplanering, kartläggning, prospektering, bokning av möten, kundkontakt, presentationer, utformning av offerter och avtal samt uppföljning av arbetet.
PMR erbjuder
Vi erbjuder en självständig roll med stor flexibilitet där du har chansen att skapa och utveckla rollen, affärsmöjligheterna och distriktet. I PMR hittar du en arbetsgivare som sätter stort värde i vem just du är och vi ger dig en stor möjlighet att under din anställning växa som person och vi går hand i hand med dig i din utveckling. PMR har under åren lyckats med att främja den enskilde individens utveckling utan att för den delen försaka gruppdynamiken och styrkan i att lösa uppgifter tillsammans.
”Det bästa med att arbeta i ett företag som PMR är att man varje dag känner stolthet för det arbete vi gör. Att kunna stå för det man säljer och att ha tid för att skapa och utveckla långsiktiga relationer är jag otroligt tacksam för. Att dessutom få möjlighet att vara del i ett jäkla bra team är få förunnat!”
Fredrik Henningsson, VD
Vem är du?
För att lyckas i denna roll så är det främst dina personliga egenskaper och intresse för att göra affärer som kommer göra dig framgångsrik. Vi söker dig som är resultatinriktad, driven samt har förmåga att arbeta självständigt med uppsökande försäljning. Dessutom behöver du vara en fena på att skapa goda och långsiktiga relationer samt överträffa den femstjärniga service PMR är kända för.
För tjänsten krävs körkort och goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Branschvana är meriterande och vi tror att du har några års erfarenhet av försäljning, gärna tjänsteförsäljning.
Ansökan
Skicka in din ansökan genom att fylla i ansökningsformuläret med CV och personligt brev. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Observera att vi INTE tar emot ansökningar via e-post.
Sista ansökningsdag är 2021-11-30
Vill du veta mer om tjänsten så kontakta Fredrik Henningsson på [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!
Om PMR
PMR säljer kundanpassade växelsystem till små och medelstora företag i form av en egen IP-växel samt operatörernas mobila växlar. Vi är återförsäljare för Telia, Telenor, Tre, Tele2 & Telavox samt agerar konsult vid telefoniupphandlingar. Vi säljer smartphones, läsplattor, tillbehör och abonnemang, allt för att vara en komplett leverantör av kommunikation.
Allt vi gör genomsyras av personlig försäljning genom engagerade företagssäljare som lär känna kundens behov och följer kunden över tid och dess utveckling. Vi lämnar oberoende råd och kan presentera lösningar från flera olika operatörer och leverantörer. Vår leveransavdelning projektleder, utbildar och levererar i egen regi de kommunikationslösningar vi säljer. Vår order- och supportavdelning servar kunden på ett smidigt sätt med alla vardagliga frågor samt beställningar och leveranser av smartphones och tillbehör. Inte nog med att vi har levererat den senaste tekniken genom åren har vi även satt stor vikt på att våra kunder skall ha rätt telefonilösning anpassad för deras behov till absolut bästa pris. Allt levererat med bästa möjliga service och support.
Läs mer om oss här – www.pmr.nu Visa mindre

VI SÖKER BYGGPROJEKTERINGSCHEF

Ansök    Nov 19    Roi Rekrytering Sverige AB    Byggledare
AMW CONSTRUCTION AB söker dig som vill vara vår nya övergripande byggprojekteringschef. Du vill aktivt leda vår fortsatta tillväxt av samhällsfastigheter och spännande spetsprojekt. Vi erbjuder en spännande och utvecklande resa där du skall ta den ledande rollen i säkerställandet av AMW Constructions förmåga och framgång i rollen som välmeriterad aktör inom samhällsfastigheter. Du kommer att leda ett tvärprofessionellt projektteam, med utgångspunkt från He... Visa mer
AMW CONSTRUCTION AB söker dig som vill vara vår nya övergripande byggprojekteringschef. Du vill aktivt leda vår fortsatta tillväxt av samhällsfastigheter och spännande spetsprojekt. Vi erbjuder en spännande och utvecklande resa där du skall ta den ledande rollen i säkerställandet av AMW Constructions förmåga och framgång i rollen som välmeriterad aktör inom samhällsfastigheter. Du kommer att leda ett tvärprofessionellt projektteam, med utgångspunkt från Helsingborg.
Ansvarsområden
Som byggprojekteringschef inom AMW Construction har du den ledande rollen i våra byggprojekt. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för ett flertal projekt där du säkerställer styrning och stöd i hela projektgenomförandet såväl som till våra externa platschefer och entreprenörer. Du kommer att följa byggprojektens alla delar och se till att projektet byggs med rätt kvalitet och kostnadsfokus. Detta gör du i syfte att ständigt förbättra våra konceptbyggnaders produktions- och förvaltningsskeden. Du driver självständigt arbetet med projekteringsledning och hanterar upphandlingar, inköp, kalkyler, prognoser och planering. Du kommer att, som chef, ha nära kommunikation med ägare och styrelse för ett smidigt och givande samarbete.
Utbildning och erfarenhet
För att passa in i rollen som byggprojekteringschef har du högskola eller relevant utbildning samt minst flerårig arbetslivserfarenhet som byggprojektledare eller från likvärdigt ansvar inom byggbranschen. Vi ser framför oss att du har dokumenterad erfarenhet av att leda och styra byggprocessen och dess olika aktörer. Du behöver ha erfarenhet av budget och uppföljning av projekt. Även arbete inom kommunala projekt eller organisationer är meriterande. Du kommunicerar självklart både skriftligt och verbalt på god svenska och engelska.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som har engagemang och kapacitet att ta ledarrollen i våra olika projekt, både som kunnig specialist och som beslutsstark huvudprojektledare. I rollen som byggprojekteringschef blir du en nyckelspelare när det gäller att få alla i projekten att, med gemensamma krafter, dra åt samma håll. Det innebär att du inte bara är kunnig i byggfrågor utan även är en relationsskapare i teamet och gentemot våra kunder. Du har god samarbetsförmåga och är lösningsorienterad. Du gillar att ha ordning och reda, ser möjligheter och har vilja att lyckas. Du har ett tydligt intresse av affärsrelationer och är resultatinriktad. Du har förmågan att lyssna in och förverkliga våra kunders vision.
Om AMW Gruppen
AMW Construction AB är en viktig del i företagsgruppen AMW Gruppen. Vi är en förhållandevis ny utmanare på marknaden. Genom nytänk och ett aktivt samarbete med stora aktörer, har vi ett tydligt fokus på nyskapande samhällsfastigheter. Här utmanar vi gärna konventionella byggmetoder och tänkesätt. Kreativitet är självklart för oss och vi och är öppna för teknikens möjligheter. Vi arbetar tätt tillsammans med de största driftaktörerna. Vi erbjuder trygghet och kunskap i långsiktiga affärer och avtal. Tillsammans med (dig och) våra kunder kommer vi att vara en tydlig nyskapare och växande aktör.
Varmt välkommen att skicka in din ansökan!
Befattning: Byggprojekteringschef Syd
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse
Placering: Helsingborg
Till tjänsten kommer vi att göra ett löpande urval, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Bengt Myhrman, Marknadschef telefon 0763-985700 eller mail till [email protected] Visa mindre

Fact-finders för energilager som tjänst (10 tim/vecka) Helsingborg

Primrock är ett innovativt och snabbväxande teknikföretag som levererar balans- och kapacitetstjänster till den nordiska elmarknaden. Vår unika affärsmodell bygger på att erbjuda energilager som tjänst till såväl systemoperatörer som lokala elförbrukare. Tjänsten Vi söker fact-finders (data-assistenter) på deltid ca 10 timmar/vecka till vår forsknings- och utvecklingsgrupp. Som fact-finder biträder du teamet genom att samla och ställa samman information om... Visa mer
Primrock är ett innovativt och snabbväxande teknikföretag som levererar balans- och kapacitetstjänster till den nordiska elmarknaden. Vår unika affärsmodell bygger på att erbjuda energilager som tjänst till såväl systemoperatörer som lokala elförbrukare.
Tjänsten
Vi söker fact-finders (data-assistenter) på deltid ca 10 timmar/vecka till vår forsknings- och utvecklingsgrupp. Som fact-finder biträder du teamet genom att samla och ställa samman information om utbud och efterfrågan på våra befintliga och potentiella marknader. Arbetet som fact-finder (data-assistent) omfattar bland annat insamling och sammanställning av data, strukturerade intervjuer med intressenter och experter, enkäter i relevanta målgrupper, faktainsamling om tekniska alternativ och leverantörer, dokumenthantering, dataarkivering och dataförvaltning mm.
Profil
Du är student i nationalekonomi med inriktning mot mikroekonomi/kvantitativa metoder eller motsvarande med goda studieresultat. Du är flitig och strukturerad. Dina språkkunskaper omfattar förmåga att uttrycka dig professionellt i tal och skrift på både svenska och engelska.
Primrock välkomnar ansökningar från såväl kvinnliga som manliga kandidater. Sökanden måste ha tillstånd att arbeta i den Europeiska Unionen.
Vi erbjuder
En modern, innovativ arbetsplats med stor möjlighet att utvecklas i rollen och företaget.
En möjlighet att vara med på en fantastisk resa med branschomvälvande innovativa lösningar.
Resultatfokuserad företagskultur med startup- och scaleup-karaktär.
En ambitiös arbetsmiljö med högt i tak och branschens kunnigaste medarbetare.
En unik möjlighet att aktivt driva utvecklingen mot ett helt förnyelsebart elsystem utan kapacitetsbegränsningar

Placering och villkor
Anställningen är på deltid (10-20 timmar/vecka) och placering är vid vårt kommande kontor i Helsingborg eller i Stockholm (i närheten av Stockholms Universitet). Efter överenskommelse kan en del av arbetet utföras på distans.
Frågor?
Mer information om Primrock hittar du på vår hemsida www.primrock.eu.
Välkommen med din ansökan Visa mindre

Driftsansvarig till våra batterienergilager - Helsingborg

Primrock AB är Sveriges ledande oberoende leverantör av balanstjänster till elsystemet. Vi är marknadsorienterade, innovativa och snabbväxande. Vår ambition är att bidra med distribuerad kapacitet som underlättar övergången till ett 100% förnyelsebart energisystem. Våra unika, multifunktionella batterienergilager kompletterar intermittent produktion (i form av vindkraft och solceller) och bidrar med effekt för ultrasnabb laddning av elfordon. Den senaste t... Visa mer
Primrock AB är Sveriges ledande oberoende leverantör av balanstjänster till elsystemet. Vi är marknadsorienterade, innovativa och snabbväxande. Vår ambition är att bidra med distribuerad kapacitet som underlättar övergången till ett 100% förnyelsebart energisystem. Våra unika, multifunktionella batterienergilager kompletterar intermittent produktion (i form av vindkraft och solceller) och bidrar med effekt för ultrasnabb laddning av elfordon. Den senaste tolvmånadersperioden har vi tiodubblat vår omsättning och vår ambition är att växa minst lika mycket 2022. Innan årsskiftet kommer vi komplettera vårt team med kvalificerade medarbetare som vill vara med när vi förbättrar och reformerar elsystemet med helt nya lösningar.
Tjänsten
Vi söker en utvecklingsintresserad och strukturerad driftstekniker som vill ansvara för drift, underhåll och förvaltning av våra befintliga och kommande anläggningar. Som driftsansvarig utvecklar och överser du tillsyns-, service- och underhållsprogram för våra anläggningar (batterisystem, växelriktare, ställverk, transformatorer, styrsystem mm) samt anlitar och instruerar externa servicetekniker. Du dokumenterar, följer upp avvikelser och ser till att fel blir avhjälpta. Du ställer samman och redovisar månatliga driftsresultat och driftsrapporter. Du kompletterar och uppdaterar anläggningsdokumentation. Du bevakar och kvalitetssäkrar insamling och arkivering av driftsdata. Du vidareutvecklar och förbättrar våra driftsfunktioner och våra felhanteringsrutiner mm.
Profil
Du har teknisk utbildning med inriktning mot produktionsteknik. Du har erfarenhet av drift av industrianläggningar och/eller kritisk infrastruktur (gärna datahallar). Du är strukturerad och ihärdig. Du arbetar gärna självständigt med tydligt ansvarsområde.
Primrock välkomnar ansökningar från såväl kvinnliga som manliga kandidater. Sökanden måste ha tillstånd att arbeta i den Europeiska Unionen.
Vi erbjuder
En modern, innovativ arbetsplats med stor möjlighet att utvecklas i rollen och företaget.
En möjlighet att vara med på en fantastisk resa med branschomvälvande innovativa lösningar.
Resultatfokuserad företagskultur med startup- och scaleup-karaktär.
En ambitiös arbetsmiljö med högt i tak och branschens kunnigaste medarbetare.
En unik möjlighet att aktivt driva utvecklingen mot ett helt förnyelsebart elsystem utan kapacitetsbegränsningar

Placering och villkor
Arbetets placering är vid något av våra kontor i Helsingborg, Falkenberg eller Stockholm. En stor del av arbetet kommer att utföras på resande fot och vid våra produktionsanläggningar i södra Sverige. Vi betalar marknadsmässig lön.
Frågor?
Mer information om Primrock hittar du på vår hemsida www.primrock.eu.
Välkommen med din ansökan
Vi utvärderar kandidater löpande från och med 31 oktober 2021 så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt (inklusive bilagor). Sista ansökningsdag är söndag 28 november 2021. Visa mindre

Junior affärsutvecklare för energilager som tjänst - Helsingborg

Primrock AB är Sveriges ledande oberoende leverantör av balanstjänster till elsystemet. Vi är marknadsorienterade, innovativa och snabbväxande. Vår ambition är att bidra med distribuerad kapacitet som underlättar övergången till ett 100% förnyelsebart energisystem. Våra unika, multifunktionella batterienergilager kompletterar intermittent produktion (i form av vindkraft och solceller) och bidrar med effekt för ultrasnabb laddning av elfordon. Den senaste t... Visa mer
Primrock AB är Sveriges ledande oberoende leverantör av balanstjänster till elsystemet. Vi är marknadsorienterade, innovativa och snabbväxande. Vår ambition är att bidra med distribuerad kapacitet som underlättar övergången till ett 100% förnyelsebart energisystem. Våra unika, multifunktionella batterienergilager kompletterar intermittent produktion (i form av vindkraft och solceller) och bidrar med effekt för ultrasnabb laddning av elfordon. Den senaste tolvmånadersperioden har vi tiodubblat vår omsättning och vår ambition är att växa minst lika mycket 2022. Innan årsskiftet kommer vi komplettera vårt team med kvalificerade medarbetare som vill vara med när vi förbättrar och reformerar elsystemet med helt nya lösningar.
Tjänsten
Primrock söker kreativa affärsutvecklare för expansion av vårt erbjudande ”energilager som tjänst”. Vi letar efter dig som har talang för marknadsorienterad teknikutveckling och ett starkt engagemang för att medverka i en snabb omställning till ett 100% förnyelsebart energisystem. Vi tror att du gillar tuffa utmaningar och högt arbetstempo i energiomställningens framkant. Som junior affärsutvecklare identifierar och utvärderar du affärsmöjligheter i samband med förberedelse och anläggning av våra storskaliga energilager. Du bearbetar intressenter och utvecklar lokala samarbeten och affärer med potentiella kunder. Du formulerar en långsiktig lokal säljstrategi och marknadsplan för våra nya anläggningar. Du medverkar i arbetet med att skapa lokal medial uppmärksamhet och informationsspridning i relevanta målgrupper.
Profil
Du har en akademisk examen, gärna en magisterexamen från en ekonom- eller en ingenjörsutbildning, med goda studieresultat. Du är uthållig, kreativ och utåtriktad. Dina språkkunskaper omfattar förmåga att uttrycka dig professionellt i tal och skrift på både svenska och engelska. Du har talang för såväl muntlig som skriftlig kommunikation. Primrock välkomnar ansökningar från såväl kvinnliga som manliga kandidater. Sökanden måste ha tillstånd att arbeta i den Europeiska Unionen.
Vi erbjuder
En modern, innovativ arbetsplats med stor möjlighet att utvecklas i rollen och företaget.
En möjlighet att vara med på en fantastisk resa med branschomvälvande innovativa lösningar.
Resultatfokuserad företagskultur med startup- och scaleup-karaktär.
En ambitiös arbetsmiljö med högt i tak och branschens kunnigaste medarbetare.
En unik möjlighet att aktivt driva utvecklingen mot ett helt förnyelsebart elsystem utan kapacitetsbegränsningar.

Placering och villkor
Arbetets placering är vid vårt kontor vid vårt kommande kontor i Helsingborg eller i Stockholm (i närheten av Stockholms Universitet). Efter överenskommelse kan en del av arbetet varje vecka utföras från den anställdes hemmakontor. Viss del av arbetet kommer att utföras på resande fot eller vid någon av våra anläggningar i södra Sverige. Vi erbjuder fast anställning och betalar marknadsmässig lön.
Frågor?
Mer information om Primrock hittar du på vår hemsida www.primrock.eu.
Vi utvärderar kandidater löpande från och med 31 oktober 2021 så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt (inklusive bilagor). Sista ansökningsdag är söndag 28 november 2021. Visa mindre

Biträdande projektledare för nyanläggning av energilager - Helsingborg

Primrock AB är Sveriges ledande oberoende leverantör av balanstjänster till elsystemet. Vi är marknadsorienterade, innovativa och snabbväxande. Vår ambition är att bidra med distribuerad kapacitet som underlättar övergången till ett 100% förnyelsebart energisystem. Våra unika, multifunktionella batterienergilager kompletterar intermittent produktion (i form av vindkraft och solceller) och bidrar med effekt för ultrasnabb laddning av elfordon. Den senaste t... Visa mer
Primrock AB är Sveriges ledande oberoende leverantör av balanstjänster till elsystemet. Vi är marknadsorienterade, innovativa och snabbväxande. Vår ambition är att bidra med distribuerad kapacitet som underlättar övergången till ett 100% förnyelsebart energisystem. Våra unika, multifunktionella batterienergilager kompletterar intermittent produktion (i form av vindkraft och solceller) och bidrar med effekt för ultrasnabb laddning av elfordon. Den senaste tolvmånadersperioden har vi tiodubblat vår omsättning och vår ambition är att växa minst lika mycket 2022. Innan årsskiftet kommer vi komplettera vårt team med kvalificerade medarbetare som vill vara med när vi förbättrar och reformerar elsystemet med helt nya lösningar.
Tjänsten
Primrock söker strukturerade biträdande projektledare till våra kommande batterienergilager. Som biträdande projektledare assisterar du projektledningen med förberedelse och genomförande av våra nyanläggningsprojekt. Du biträder projektledningen såväl administrativt som praktiskt. Du arbetar bland annat med att upprätta, komplettera, kommunicera och följa upp projektdokumentation och projektplaner. Du medverkar i samordning och dialog med intressenter, myndigheter och leverantörer. Du biträder vid upphandling och beställning. Du upprättar och följer upp kontrollprogram. Du ställer samman och rapporterar löpande projektkostnader i relation till budget. Du förbereder, dokumenterar och följer upp projektmöten mm.
Profil
Du är nyutexaminerad med magisterexamen eller motsvarande, gärna ekonomexamen eller examen i industriell ekonomi, med goda studieresultat. Du är strukturerad och ansvarstagande. Dina språkkunskaper omfattar förmåga att uttrycka dig professionellt i tal och skrift på både svenska och engelska. Vi arbetar med avancerade skriftliga källor så din förmåga att tillgodogöra dig fakta och kunskaper av teknisk, ekonomisk och regulatorisk art på såväl svenska som engelska är en nödvändighet.
Primrock välkomnar ansökningar från såväl kvinnliga som manliga kandidater. Sökanden måste ha tillstånd att arbeta i den Europeiska Unionen.
Vi erbjuder
En modern, innovativ arbetsplats med stor möjlighet att utvecklas i rollen och företaget.
En möjlighet att vara med på en fantastisk resa med branschomvälvande innovativa lösningar.
Resultatfokuserad företagskultur med startup- och scaleup-karaktär.
En ambitiös arbetsmiljö med högt i tak och branschens kunnigaste medarbetare.
En unik möjlighet att aktivt driva utvecklingen mot ett helt förnyelsebart elsystem utan kapacitetsbegränsningar.

Placering och villkor
Arbetets placering är vid vårt kommande kontor i Helsingborg eller i Stockholm (i närheten av Stockholms Universitet). Efter överenskommelse kan en del av arbetet varje vecka utföras från den anställdes hemmakontor. Viss del av arbetet kommer att utföras på resande fot eller vid någon av våra anläggningar i södra Sverige. Vi erbjuder fast anställning och marknadsmässiga villkor.
Frågor?
Mer information om Primrock hittar du på vår hemsida www.primrock.eu.
Välkommen med din ansökan Visa mindre

Elkraftsingenjör med intresse för batterienergilager - Helsingborg

Primrock AB är Sveriges ledande oberoende leverantör av balanstjänster till elsystemet. Vi är marknadsorienterade, innovativa och snabbväxande. Vår ambition är att bidra med distribuerad kapacitet som underlättar övergången till ett 100% förnyelsebart energisystem. Våra unika, multifunktionella batterienergilager kompletterar intermittent produktion (i form av vindkraft och solceller) och bidrar med effekt för ultrasnabb laddning av elfordon. Den senaste t... Visa mer
Primrock AB är Sveriges ledande oberoende leverantör av balanstjänster till elsystemet. Vi är marknadsorienterade, innovativa och snabbväxande. Vår ambition är att bidra med distribuerad kapacitet som underlättar övergången till ett 100% förnyelsebart energisystem. Våra unika, multifunktionella batterienergilager kompletterar intermittent produktion (i form av vindkraft och solceller) och bidrar med effekt för ultrasnabb laddning av elfordon.
Den senaste tolvmånadersperioden har vi tiodubblat vår omsättning och vår ambition är att växa minst lika mycket 2022. Innan årsskiftet kommer vi komplettera vårt team med kvalificerade medarbetare som vill vara med när vi förbättrar och reformerar elsystemet med helt nya lösningar.
Tjänsten
Primrock söker en elkraftsingenjör som vill medverka vid vår utveckling av storskaliga batterienergilager som gör det framtida elsystemet mer flexibelt, välbalanserat, kostnadseffektivt och motståndskraftigt. Som medlem i vårt projektutvecklingsteam medverkar du i förberedelsen av nya storskaliga energilager för tillhandahållande av balans- och kapacitetstjänster.
Arbetet omfattar förprojektering, upprättande av förfrågningsunderlag, medverkan vid platsspecifik upphandling av elinstallationstjänster, upprättande av principdiagram och förslagshandlingar, formulering av kravställning samt underlag för elnätsanslutning, dialog med elnätsbolag, kontrollprogram för elanslutning och elinstallation mm.
Profil
Du har en akademisk examen som elingenjör eller elkraftsingenjör med goda studieresultat. Dina språkkunskaper omfattar förmåga att uttrycka dig professionellt i tal och skrift. Du har dokumenterad erfarenhet av att lösa tekniska problem och att upprätta relevanta handlingar av hög kvalitet. Primrock välkomnar ansökningar från såväl kvinnliga som manliga kandidater. Sökanden måste ha tillstånd att arbeta i den Europeiska Unionen.
Vi erbjuder
En modern, innovativ arbetsplats med stor möjlighet att utvecklas i rollen och företaget.
En möjlighet att vara med på en fantastisk resa med branschomvälvande innovativa lösningar.
Resultatfokuserad företagskultur med startup- och scaleup-karaktär.
En ambitiös arbetsmiljö med högt i tak och branschens kunnigaste medarbetare.
En unik möjlighet att aktivt driva utvecklingen mot ett helt förnyelsebart elsystem utan kapacitetsbegränsningar

Placering och villkor
Arbetets placering är vid vårt kommande kontor i Helsingborg eller i Stockholm (i närheten av Stockholms Universitet). Efter överenskommelse kan en del av arbetet varje vecka utföras från den anställdes hemmakontor. Viss del av arbetet kommer att utföras på resande fot eller vid någon av våra anläggningar i södra Sverige. Vi erbjuder fast anställning och betalar marknadsmässig lön.
Frågor?
Mer information om Primrock hittar du på vår hemsida www.primrock.eu.
Välkommen med din ansökan
Vi utvärderar kandidater löpande från och med 31 oktober 2021 så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt (inklusive bilagor). Sista ansökningsdag är söndag 28 november 2021. Visa mindre

Projektutvecklare för storskaliga energilager - Helsingborg

Primrock AB är Sveriges ledande oberoende leverantör av balanstjänster till elsystemet. Vi är marknadsorienterade, innovativa och snabbväxande. Vår ambition är att bidra med distribuerad kapacitet som underlättar övergången till ett 100% förnyelsebart energisystem. Våra unika, multifunktionella batterienergilager kompletterar intermittent produktion (i form av vindkraft och solceller) och bidrar med effekt för ultrasnabb laddning av elfordon. Den senaste t... Visa mer
Primrock AB är Sveriges ledande oberoende leverantör av balanstjänster till elsystemet. Vi är marknadsorienterade, innovativa och snabbväxande. Vår ambition är att bidra med distribuerad kapacitet som underlättar övergången till ett 100% förnyelsebart energisystem. Våra unika, multifunktionella batterienergilager kompletterar intermittent produktion (i form av vindkraft och solceller) och bidrar med effekt för ultrasnabb laddning av elfordon. Den senaste tolvmånadersperioden har vi tiodubblat vår omsättning och vår ambition är att växa minst lika mycket 2022. Innan årsskiftet kommer vi komplettera vårt team med kvalificerade medarbetare som vill vara med när vi förbättrar och reformerar elsystemet med helt nya lösningar.
Tjänsten
Primrock söker ambitiösa och drivna projektutvecklare till våra kommande batterienergilager. Vi letar efter dig som har talang för marknadsorienterad teknikutveckling och ett starkt engagemang för att medverka i en snabb omställning till ett 100% förnyelsebart energisystem. Vi tror att du gillar tuffa utmaningar och högt arbetstempo i energiomställningens framkant.
Som medlem i vårt projektutvecklingsteam medverkar du i förberedelsen av nya platser och byggnation av våra storskaliga energilager för tillhandahållande av balans- och kapacitetstjänster. Arbetet som projektutvecklare omfattar att identifiera och utvärdera lokaliseringar, säkra mark med byggrätt och anslutning till elnätet, dialog med kommun och lokala intressenter, markplanering, designanpassning, erforderliga tillstånd, förprojektering, framtagande av förfrågningsunderlag och genomförande av platsspecifik upphandling, upprättande av projektplan och beslutsunderlag.
Profil
Du har en akademisk examen (magisterexamen eller motsvarande), gärna ekonomexamen eller civilingenjörsexamen, med goda studieresultat. Dina språkkunskaper omfattar förmåga att uttrycka dig professionellt i tal och skrift på både svenska och engelska. Vi arbetar med avancerade skriftliga källor så din förmåga att tillgodogöra dig fakta och kunskaper av teknisk, ekonomisk och regulatorisk art på såväl svenska som engelska är en nödvändighet. Du har dokumenterad erfarenhet av att lösa analytiska uppgifter samt att presentera komplexa resultat på ett koncist och begripligt sätt i skriftlig form. Du stimuleras av att arbeta med svåra uppgifter under tidspress. Primrock välkomnar ansökningar från såväl kvinnliga som manliga kandidater. Sökanden måste ha tillstånd att arbeta i den Europeiska Unionen.
Vi erbjuder
En modern, innovativ arbetsplats med stor möjlighet att utvecklas i rollen och företaget.
En möjlighet att vara med på en fantastisk resa med branschomvälvande innovativa lösningar.
Resultatfokuserad företagskultur med startup- och scaleup-karaktär.
En ambitiös arbetsmiljö med högt i tak och branschens kunnigaste medarbetare.
En unik möjlighet att aktivt driva utvecklingen mot ett helt förnyelsebart elsystem utan kapacitetsbegränsningar.

Placering och villkor
Arbetets placering är vid vårt kommande kontor i Helsingborg eller i Stockholm (i närheten av Stockholms Universitet). Efter överenskommelse kan en del av arbetet varje vecka utföras från den anställdes hemmakontor. Viss del av arbetet kommer att utföras på resande fot. Vi erbjuder fast anställning och betalar marknadsmässig lön.
Frågor?
Mer information om Primrock hittar du på vår hemsida www.primrock.eu.
Välkommen med din ansökan
Vi utvärderar kandidater löpande från och med 31 oktober 2021 så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt (inklusive bilagor). Sista ansökningsdag är söndag 28 november 2021. Visa mindre

Nu söker vi en driven CRM konsult till DAD Direct AB

Brinner du för CRM och tekniska lösningar för att understödja relationsbyggande kundkommunikation? Då kanske du är den CRM konsulten som vi söker. DAD Direct är en av Skandinaviens ledande aktörer inom datadriven kundkommunikation. Vi hjälper företag att utveckla och förenkla sin marknadskommunikation och leverera riktigt bra kundupplevelser. Vi är specialister på direktmarknadsföring, CRM och Marketing Automation. Vi är partner med ledande plattformslever... Visa mer
Brinner du för CRM och tekniska lösningar för att understödja relationsbyggande kundkommunikation? Då kanske du är den CRM konsulten som vi söker.
DAD Direct är en av Skandinaviens ledande aktörer inom datadriven kundkommunikation. Vi hjälper företag att utveckla och förenkla sin marknadskommunikation och leverera riktigt bra kundupplevelser. Vi är specialister på direktmarknadsföring, CRM och Marketing Automation. Vi är partner med ledande plattformsleverantörer.
Om rollen
I rollen som CRM konsult kommer du att representera, sälja och utveckla DAD Direct erbjudande tillsammans med övriga kollegor. Du förväntas ansvara för och vara delaktig i projektgenomförande. Med målsättningen att hjälpa nya kunder och befintliga kunder genom proaktivt engagemang förbättra och föreslå tillväxtmöjligheter och öka kompetensen hos kunden. Identifiera förbättringspotentialer inom olika faser av kundresan.
Placeringsort är Helsingborg men det fungerar att utgå från annan ort och jobba mobilt.
Dina ansvarsområden:
Framtagandet och presentation av lösningförslag
Aktivt delaktig i projektgenomförandet
Ansvarig för hela projektgenomförandet, från första kontakt till leverans

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en lösningsorienterad person med en kombinationskunskap av marknadsföring och teknik. Med en vägledande roll för kunder som är nya in i Marketing Automation världen tar du kommandot och ser till att efterfrågad lösning levereras.
Färdigheter & bakgrund:
Erfarenhet av projektledning av IT-lösningar med fokus på kundkommunikation
Resultatorienterad och lyhörd
Lösningsorienterad med affärsmässig insikt. Både för kund och för DAD Direct.
Erfarenhet av CRM och digital marknadsföring.

Vad erbjuder vi:
DAD Direct är ett privatägt företag med korta snabba beslutsvägar. Av våra kunder uppfattas vi som ett företag som är flexibelt, innovativt och engagerande. Du kommer att vara med på en spännande resa med personliga utvecklingsmöjligheter. Du kommer att få jobba i team med duktiga människor. Du kommer att få jobba med Sveriges starkaste varumärke.
Vill du veta mer om oss? Gå in på www.daddirect.se
För ytterligare information om tjänsten:
Kontakta Anders Olofsson på tel +46 70 664 25 25 eller Email [email protected]
Sista ansökningsdag: 2021-10-09
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker vi efter en Sales Developer som brinner för Marketing Automation

Trivs du i en miljö där du kan bygga långsiktiga relationer med kunder och samtidigt känna dig inspirerad av SaaS-lösningar med fokus på Marketing Automation? Ser du kundnyttan och kan förmedla den framåt? Då kanske du är den personen som vi letar efter. DAD Direct är en av Skandinaviens ledande aktörer inom datadriven kundkommunikation. Vi hjälper företag att utveckla och förenkla sin marknadskommunikation och leverera riktigt bra kundupplevelser. Vi är s... Visa mer
Trivs du i en miljö där du kan bygga långsiktiga relationer med kunder och samtidigt känna dig inspirerad av SaaS-lösningar med fokus på Marketing Automation? Ser du kundnyttan och kan förmedla den framåt? Då kanske du är den personen som vi letar efter.
DAD Direct är en av Skandinaviens ledande aktörer inom datadriven kundkommunikation. Vi hjälper företag att utveckla och förenkla sin marknadskommunikation och leverera riktigt bra kundupplevelser. Vi är specialister på direktmarknadsföring, CRM och Marketing Automation. Vi är partner med ledande plattformsleverantörer.
Om rollen
Som vår Sales Developer kommer du att skapa nya affärsmöjligheter och ansvara för hela säljprocessen; från strategisk planering till försäljning, avtalsförhandlingar och uppföljning. Du kommer att jobba tillsammans med våra strategiska partner inom MA-plattformar. Våra kunder finns på den svenska marknaden. Vi förespråkar arbete under eget ansvar med stor flexibilitet och frihet.
Placeringsort är Helsingborg men det fungerar att utgå från annan ort och jobba mobilt.
Dina ansvarsområden:
Etablera nya affärsmöjligheter på den svenska marknaden med fokus på Marketing Automation lösningar.
Skapa, utveckla och underhålla relationer med kunder och partners.
Presentera och introducera DAD Direct och dess erbjudande inom Marketing Automation.
Ansvarig för hela säljprocessen, från första kontakt till kontrakt.

Vem söker vi?
För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är en inspirerande, orädd och engagerande person. Med en entreprenöranda och resultatfixerad inställning ser du lösningarna på kundernas behov. Med det som utgångspunkt så presenterar du en lösning som kunden har behov av.
Färdigheter & bakgrund:
Erfarenhet av försäljning av SaaS lösningar
Erfarenhet av att jobba tillsammans med partners
Erfarenhet av CRM och digital marknadsföring.

Vad erbjuder vi:
DAD Direct är ett privatägt företag med korta snabba beslutsvägar. Av våra kunder uppfattas vi som ett företag som är flexibelt, innovativt och engagerande. Du kommer att vara med på en spännande resa med personliga utvecklingsmöjligheter. Du kommer att få jobba i team med duktiga människor. Du kommer att få jobba med Sveriges starkaste varumärke.
Vill du veta mer om oss? Gå in på www.daddirect.se
För ytterligare information om tjänsten:
Kontakta Anders Olofsson på tel +46 70 664 25 25 eller Email [email protected]
Sista ansökningsdag: 2021-10-09
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Implementeringskonsult

Om du skulle be någon beskriva dig så skulle ”Tekniskt kunnig, Lösningsfokuserad och Grym på kommunikation” garanterat komma upp! Du brinner nämligen för att lösa problem, skapa resultat, och just kommunicera. Vill du vara en del av Nordens snabbast växande företag inom Document Management, och sist men inte minst ha grymt kul på jobbet kan detta vara rollen för just dig! Vi på Tabellae utvecklar ständigt vår organisation och söker nu en Implementeringskon... Visa mer
Om du skulle be någon beskriva dig så skulle ”Tekniskt kunnig, Lösningsfokuserad och Grym på kommunikation” garanterat komma upp! Du brinner nämligen för att lösa problem, skapa resultat, och just kommunicera. Vill du vara en del av Nordens snabbast växande företag inom Document Management, och sist men inte minst ha grymt kul på jobbet kan detta vara rollen för just dig!
Vi på Tabellae utvecklar ständigt vår organisation och söker nu en Implementeringskonsult till vårt nordiska leveransteam med placering i Helsingborg.


Om tjänsten
Som Implementeringskonsult på Tabellae kommer du och dina lagkamrater med kompetenta proffs att stå i frontlinjen inför våra kunder - främst i Sverige, Norge och Finland. Du kommer att vara involverad i och delvis ansvarig för att implementera lösningar för outputhantering baserat på standardprogramvaran Lasernet by Formpipe.
Du kommer att utforma dokument och formulär utifrån fastställda kriterier och specifikationer. Implementeringskonsulten konfigurerar Lasernet, - baserat på angivna uppgifter, så att dokument och formulär finns i layouten och innehåller den informationen som kunden önskar. Du deltar i analys, implementering/verkställan, testning och dokumentation av uppdraget.
Din dag kommer att fyllas med uppgifter som inkluderar:
Designa dokument och formulär i Lasernet baserat på de angivna kriterierna och specifikationerna.
Kontrollera att informationen är tillräckliga för att lösa den angivna uppgiften.
Slutföra tester på dokument och formulär baserat på kriterierna och specifikationerna.
Dokumentera allt arbete baserat på de kriterier och specifikationer man tillhandahållit.
Se till att all Lasernet-design, utveckling och dokumentation baseras på riktlinjer för bästa praxis från Tabellaes utvecklingsteam.
Daglig uppdatering av tidsspårning på uppgifter och projekt.

Vem är du?
För att lyckas i rollen så har du en grym affärsförståelse och har en förmåga att skapa goda relationer med dina kunder, likväl som interna och externa samarbetspartners. Du genomsyras av den bästa kommunikationsförmågan och du driver proaktivt och reaktivt dialoger för att lösa det som lösas ska, detta flytande på både svenska och engelska.
Vi tror att du har några års erfarenhet av framgångsrika systemimplementeringar av CRM, ERP eller andra programlösningar. Du är bekant med implementeringsarbetsflöde för kravinsamling, konfiguration, dokumentation, testning, utbildning och hypervård (Go Live). Vi förutsätter att du har grundläggande kunskap om databasadministrations-/hanteringskoncept och är bekant med tabeller, nycklar etc. Viss erfarenhet av kodning- exempelvis: grundläggande HTML eller Javascript, ändring av källkod för programvarulösningar samt grundläggande matematiska uttryck. Du känner dig bekväm med programmering och att arbeta sida vid sida med kollegor i ett team för att producera och leverera den bästa lösningen till kunden. I den här rollen har du många olika kontaktytor i form av kollegor, kunder och kundpartners.
Som person är du lösningsfokuserad och har en förmåga att verkligen lyssna in kunden, kommunicera på ett sätt som är tydligt för yrkesverksamma på olika nivåer. Det är en självklarhet för dig att visa empati och förståelse gentemot människor du möter i ditt arbete.
Du är engagerad och vill alltid leverera 100% kundnöjdhet. Du är analytisk och har ett öga för vad som kan gå fel och jobbar proaktivt med potentiellt ”röda flaggor”. Därför förstår du också vikten av att testa och testa återigen samt säkerhetskopiera för att vara säker på detaljerna.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av eller känner dig trygg med att tillhandahålla utbildningar, webbseminarier och konferenspresentationer.
Du har relevant eftergymnasial utbildning som exempelvis inom företagsekonomi, informationssystem, internationella affärer, datavetenskaper etc.
För att trivas maximalt gillar du att ha kul på jobbet! Du skapar struktur, optimerar och effektiviserar -Detta gärna med ett leende som smittar av sig.
Vi erbjuder
Här har du möjligheten till ett riktigt spännande och utmanande arbete i ett företag där entreprenörsandan är en viktig del av vardagen och där det är korta beslutsvägar. Ett arbete där du kan kommunicera på flera nivåer med våra partners och kunder. Du har stor frihet och möjlighet till mycket inflytande. Vi har en kultur på företaget som innefattar högt i tak, du får jobba tillsammans med proffsiga kollegor och vi har riktigt bra arbetsvillkor för alla anställda, vilket resulterat i att man stannar länge.
Om oss
Tabellae är Nordens största och snabbast växande leverantör av programvaran Lasernet för dokumenthantering. Vi tillhandahåller Lasernet Output Management för ERP-projekt som ger våra kunder stora besparingar, enkelt och användarvänligt underhåll av affärsdokument samt uppfyller alla dokument- och formatkrav från våra kunders kunder och myndighetskrav.
Vi stöder och samarbetar med Nordens ledande ERP- partners och vi har för närvarande erfarenhet från mer än 400 implementeringsprojekt. Vi har branschens mest erfarna implementeringskonsulter och Nordens mest beprövade produkter och kan därför erbjuda lösningar och kompetenser som ger stora besparingar, eliminerar risker, uppfyller kraven för dokumentformat och som hanterar både inkommande och utgående affärsdokument oavsett ERP-system.
Tabellae grundades i Danmark 2010 och har idag kontor i Danmark, Sverige, Norge, Portugal och USA.
Se mer på: www.tabellae.se och https://www.linkedin.com/company/1193578/.
Ansökan
Ansök genom att klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 7/11 2021. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Jenny-Maria Lindström på [email protected]. Om du vill höra mer om dina möjligheter på Tabellae och om tjänsten är du välkommen att kontakta projekt- och leveranschef Kim Israelsen på +45 26 75 36 27 Visa mindre

Affärsdriven Controller/Ekonomichef sökes!

Vill du vara med och skapa från grunden, där du blir en nyckelperson som är med och tar oss till nästa nivå? Vi går in i en spännande, expansiv fas och söker nu en Controller/Ekonomichef som engagerat tar initiativ och får saker att hända. I denna roll blir du en del av ledningsgruppen, och tillsammans med VD på bolaget kommer du via ett väldigt tätt samarbete få stora möjligheter att påverka i stort! Lokalisering: Huvudkontoret i Helsingborg Din roll Pha... Visa mer
Vill du vara med och skapa från grunden, där du blir en nyckelperson som är med och tar oss till nästa nivå? Vi går in i en spännande, expansiv fas och söker nu en Controller/Ekonomichef som engagerat tar initiativ och får saker att hända. I denna roll blir du en del av ledningsgruppen, och tillsammans med VD på bolaget kommer du via ett väldigt tätt samarbete få stora möjligheter att påverka i stort!
Lokalisering: Huvudkontoret i Helsingborg
Din roll
Pharmaxim är återförsäljare och grossist. Vi säljer, distribuerar och marknadsför produkter inom hälsa och hygien för människor och djur. Vi erbjuder välkända varumärken, patenterade produkter och miljövänliga alternativ. Då vi i dagsläget arbetar brett, och går in i en expansiv fas, vill vi göra det fullständigt baserat på analyser och strategiska beslut. Vi måste tänka om och utmanas på alla nivåer inom bolaget, och det är här du kommer in i bilden. Vi önskar att du blir en förebild och leder oss i det ekonomiska tankesättet!
Resan vi vill göra ska baseras på fakta och ekonomisk kunskap på en djupare nivå och här kommer du kunna göra en stor skillnad. För varje beslut vi fattar behöver vi utmanas, exempelvis ”Vad är egentligen mest lönsamt och vilka krav ska vi ställa på de produkter vi arbetar med?”. Frågorna är väldigt många och du får ansvar för att finna svaren!
Några av dina huvudsakliga ansvarsområden:
Affärsstyrning, där du både stödjer och utmanar CEO och övriga i organisationen.
Ta fram ekonomiska nyckeltal och delta i skapandet av vår långsiktiga vision och Strategi.
Utforska behoven och möjligheterna kring analys- och affärssystem, samt ansvara för implementation.
Löpande bokföring, leverantörs betalningar och kundfordringar.
Månadsbokslut och årsbokslut/årsredovisning, skatter och avgifter.
Personaladministration, så som lönehantering.

Det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter för bolaget, och till din hjälp har du två medarbetare som du leder, motiverar och utvecklar!
Vem är du?
Du älskar den perfekta formeln i Excel, samtidigt som du kan zooma ut och se den större bilden och fokusera på resultat. Du har ett modernt och progressivt synsätt på hur vi kan implementera system som exempelvis Power Bi för att ta fram riktigt skarpa affärsanalyser och beslutsunderlag.
Du har en doer-mentalitet och ditt affärssinne är stort. Du arbetar på ett metodiskt och systematiskt sätt och stöttar dina kollegor med denna förmåga. Du är kommunikativ och trivs att jobba med teamet och här kommer ditt naturliga, prestigelösa och ödmjuka ledarskap väl till pass.
Du är Civilekonom och har sedan tidigare arbetat som exempelvis Business Controller eller Business Co Pilot, och känner dig redo för nästa växel! Om du känner ”här finns det saker att hugga tag i” och blir motiverad och sporrad av utmaningen och möjligheten att skapa något fantastiskt från grunden, så är detta rollen för dig!
Du är flytande i tal och skrift i såväl något skandinaviskt språk som engelska.
Om Pharmaxim
Vi är omkring 20 anställda i bolaget och omsätter ca 200 miljoner SEK med affärer i alla Nordiska länder. Vi hanterar konsument-, lantbruks-, bekämpningsmedels- och veterinära produkter genom många kända varumärken som bl.a. HELOSAN, SALUBRIN, GRIPEN, DIALON, COLOUR BOMBS, VIRKON, JODOPAX, BANMINTH, BRILLIANT SMILE, LIANCE, PLEGICIL, SELEVITAN, och WASH&GO;.
Vi ägs sedan 2018 av Lotorp, en bolagsgrupp som långsiktigt förvärvar och utvecklar potenta och lönsamma mellanstora företag.
Pharmaxims affärsidé är därför att långsiktigt växa genom utveckling och förvärv av starka varumärken och produkter med attraktiv lönsamhet både för oss och våra samarbetspartners samtidigt som de fyller viktiga behov hos slutanvändaren.
Vi arbetar ständigt med att sänka vår klimatpåverkan i form av utsläpp och energiförbrukning och vi är sedan flera år tillbaka är ett AAA-företag och ett certifierat ISO 9001 och ISO 14001 företag.
Vill du veta mer om oss, besök vår hemsida på https://www.pharmaxim.com/sv/
Ansökan
Ansök genom att klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, så sök redan idag! Sista ansökningsdag 30/5 2021. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta rekryteringskonsult Niklas Törngren på [email protected]. Visa mindre

HR-Generalist med operativt fokus till expansiva RÅÅ S AB i Helsingborg!

RÅÅ S AB grundades 2011 och är en del av Altria. Från början agerade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter, vilket resulterade i en produktionsanläggning för vår senaste innovation On! Det är ett helt tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Idag arbetar över 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter. E... Visa mer
RÅÅ S AB grundades 2011 och är en del av Altria. Från början agerade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter, vilket resulterade i en produktionsanläggning för vår senaste innovation On! Det är ett helt tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Idag arbetar över 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter. Efterfrågan på det tobaksfria snuset är väldigt hög. On! Växer snabbt och finns idag tillgängligt i Sverige, USA och Japan. Under 2019 expanderade företaget kraftigt och vår verksamhet växer och utvecklas ständigt. I dag arbetar ca 100 medarbetare för att driva företaget framåt och vi växer ständigt. Till vår spännande och utmanande tillväxtresa söker vi nu en HR-Generalist för att säkra medarbetarupplevelsen och företagets HR -processer och rutiner.
Detta är tjänsten för dig som vill ha möjlighet att utveckla HR-arbetet och dina egna erfarenheter ur ett bredare perspektiv där utmaningarna och uppgifterna kommer vara varierande med fokus på det operativa arbetet. Du kommer få möjlighet att arbeta brett inom HR-området med specifikt ansvar inom vissa processer och du rapporterar direkt till HR-chef.
Vad blir ditt ansvar?
Som HR generalist på arbetar du brett med de vanligt förekommande HR frågorna. Du kommer arbeta operativt och stöttande med exempelvis rehabiliteringsärenden, rekrytering, HR-processer och policies men även konsultativt gentemot cheferna i deras uppdrag att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för medarbetarna. Du kommer även att ansvara för och assistera i återkommande HR-processer och rutiner där du förbereder, kommunicerar, administrerar och ibland leder genomförandet. Du blir en värdefull medarbetare i det mindre HR-teamet som präglas av ett teamorienterat och lösningsfokuserat arbetssätt.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbeta med företagets rekryteringsprocesser
Arbeta proaktivt och konsultativt gentemot företagets chefer
Planera för och genomföra vanligt förekommande HR-processer och rutiner, exempelvis medarbetarundersökning och personalhandbok
Driva och koordinera projekt som exempelvis rehabiliteringsärenden från start till mål
Arbeta med övriga HR områden efter behov, till exempel arbetsmiljöfrågor och fackliga relationer

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av brett HR-arbete, gärna i en supporterande och rådgivande roll. Du har en högskoleutbildning inom HR eller liknande och cirka 2–5 års erfarenhet av att arbeta med liknande, generella HR uppgifter gällande både tjänstemän och kollektivanställd personal. För att lyckas med uppgiften och trivas i din roll bör du ha bred erfarenhet av operativt HR-arbete inom områden som rehabilitering, rekrytering, HR-administration och en god vana av att arbeta projektorienterat. Som person är du engagerad och prestigelös, har ett stort eget driv och hög integritet. Vidare är du strukturerad och planerad i ditt arbetssätt och en bra kommunikatör i de frågor du ansvarar för. Du brinner för att jobba med HR utifrån ett operativt perspektiv och att utveckla en bra arbetsplats där medarbetare får förutsättningar att prestera.
Vårt erbjudande
Vi erbjuder en spännande tjänst där du får stor möjlighet att vara involverad, påverka och driva utveckling. Du får jobba varierat inom HR med fokus på det operativa HR-arbetet. Då vi är ett mindre HR-team kommer du få möjlighet att påverka din egen utveckling i hög utsträckning.
Välkommen att söka!
Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde snarast enligt överenskommelse. Placeringsort är Helsingborg.
Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Billstrand, [email protected], 0732-00 57 56.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval och intervjuer. Visa mindre

Produktchef skin- & haircare

Vill du vara med i byggandet av varumärken och produkter inom Skincare och Haircare? Du kommer bli en nyckelspelare som är med och tar oss till nästa nivå! Vi går in i en spännande, expansiv fas och söker nu en engagerad produktchef som tar initiativ och lyfter våra varumärken till nästa nivå. Lokalisering: Huvudkontoret i Helsingborg Din roll Pharmaxim säljer, distribuerar och marknadsför välkända varumärken och produkter inom skönhet, hälsa och hygien f... Visa mer
Vill du vara med i byggandet av varumärken och produkter inom Skincare och Haircare? Du kommer bli en nyckelspelare som är med och tar oss till nästa nivå! Vi går in i en spännande, expansiv fas och söker nu en engagerad produktchef som tar initiativ och lyfter våra varumärken till nästa nivå.
Lokalisering: Huvudkontoret i Helsingborg
Din roll
Pharmaxim säljer, distribuerar och marknadsför välkända varumärken och produkter inom skönhet, hälsa och hygien för människor och djur. Vi vill lyfta till nästa nivå och behöver därför förstärka med en vass produktchef till vårt sortiment inom skincare och haircare - som tillför visioner, mål och know-how.
Det är här du kommer in i bilden.
Du kommer få skapa denna helt nya roll och sätta prägel på hur vi ska arbeta med produktutveckling. Fördelen med att vara produktchef på ett mindre företag som Pharmaxim är att du kommer vara involverad genom hela processen – allt från att komma på nya idéer till att sätta recepturer och besöka fabriker till att testa koncept och lansera helt nya produkter.
Varumärkena vi arbetar med är många och potenta. De som du kommer äga är exempelvis HELOSAN och SALUBRIN. Vad du vill utveckla dessa till är mycket upp till dig. Här låter vi kreativitet och idérikedom ta stor plats.
Några av dina huvudsakliga ansvarsområden:
Sortimentutveckling – Du fastställer hur du vill utveckla produkterna och är delaktig i hela processen.
Strategiarbete – Du definierar de olika varumärkenas plattform, positionering och hur/var den skall säljas. Du jobbar innovativt med marknads- och behovsanalys och skapar själ, story och känsla för produkterna
Lönsamhetsutveckling – Du bygger och följer upp business-case där investering leder till långsiktigt växande resultat
Tillsammans med kommunikationschefen fastställa kommunikationsplaner, marknadsföring och kampanjer.

Vem är du?
Du älskar rollen som produktchef. När du får utrymme och förtroende så blomstrar du. Tillsammans med dina kollegor utvecklar du ambitiösa visioner och översätter dem till fungerande strategier. Här kommer din initiativrika personlighet fram där du får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Vi tror du trivs med att vara ansvarig för hela processen, allt från hur produkten skall kännas, utformas, fungera och säljas.
Du arbetar på ett metodiskt och systematiskt sätt och stöttar dina kollegor med denna förmåga. Du är kommunikativ och trivs att jobba med teamet och dela med dig av kunskaper, erfarenheter och information.
Du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller liknande och har sedan tidigare arbetat som produktchef. Du känner dig redo för att ta på dig ansvar och vill vara med och bygga något riktigt bra. Om du känner ”här finns det saker att hugga tag i” och blir motiverad och sporrad av utmaningen och möjligheten att skapa något fantastiskt från grunden, så är detta rollen för dig!
Du är flytande i tal och skrift i såväl något skandinaviskt språk som engelska.
Om Pharmaxim
Vi är omkring 20 anställda i bolaget och omsätter ca 200 miljoner SEK med affärer i alla Nordiska länder. Vi hanterar konsument-, lantbruks-, bekämpningsmedels- och veterinära produkter genom många kända varumärken som bl.a. HELOSAN, SALUBRIN, GRIPEN, DIALON, COLOUR BOMBS, VIRKON, JODOPAX, BANMINTH, BRILLIANT SMILE, LIANCE, PLEGICIL, SELEVITAN, och WASH&GO;.
Vi ägs sedan 2018 av Lotorp, en bolagsgrupp som långsiktigt förvärvar och utvecklar potenta och lönsamma mellanstora företag.
Pharmaxims affärsidé är därför att långsiktigt växa genom utveckling och förvärv av starka varumärken och produkter med attraktiv lönsamhet både för oss och våra samarbetspartners samtidigt som de fyller viktiga behov hos slutanvändaren.
Vi arbetar ständigt med att sänka vår klimatpåverkan i form av utsläpp och energiförbrukning och vi är sedan flera år tillbaka är ett AAA-företag och ett certifierat ISO 9001 och ISO 14001 företag.
Vill du veta mer om oss, besök vår hemsida på https://www.pharmaxim.com/sv/
Ansökan
Ansök genom att klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. . . Vi ser fram mot att läsa din ansökan när vi kommer tillbaks! Sista ansökningsdag 30/10 2021. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Visa mindre

Butiksmedarbetare till Släpservice i Helsingborg

Har du ett tekniskt intresse, är du händig och trivs du som bäst i en miljö där du får supportera kunder på en daglig basis? Har du tidigare erfarenhet av service, support eller sälj? Vi på Släpservice söker en butiksmedarbetare som vill förstärka vårt team i Helsingborg och bli en del av vår framgångsrika verksamhet som fortsätter växa! Om du vill ha en varierad vardag med ett fokus på sälj men med inslag av praktiskt arbete, då kan denna roll vara något ... Visa mer
Har du ett tekniskt intresse, är du händig och trivs du som bäst i en miljö där du får supportera kunder på en daglig basis? Har du tidigare erfarenhet av service, support eller sälj? Vi på Släpservice söker en butiksmedarbetare som vill förstärka vårt team i Helsingborg och bli en del av vår framgångsrika verksamhet som fortsätter växa!
Om du vill ha en varierad vardag med ett fokus på sälj men med inslag av praktiskt arbete, då kan denna roll vara något för dig!
Vår butik finns på Ättekulla Industriområde i Helsingborg. Till butiken hör ett reservdelslager och en verkstad som både servar och reparerar släpvagnar. Till verkstaden tillhör också 2 servicebilar som servar bensinstationer i södra Sverige.
Om tjänsten
I rollen som butikssäljare hos oss kommer du dels att arbeta med försäljning av släpvagnar och reservdelar i vår butik och hantera ordrar, dels serva och reparera släpvagnar ute hos våra partners. Du kommer även att ansvara för att planera schema och rutter för dina kollegor gällande service av släpvagnar ute på fältet.
Även leveranskontroll och enklare monteringsarbete på släpvagnar kan förekomma, samt att vid behov vara behjälplig i verkstaden. Tjänsten innefattar mycket kundkontakt, främst på plats i vår butik men även på ute hos våra partners. En vanlig vecka arbetar du i butiken 3-4 dagar och är ute och servar våra släpvagnar resterande tid, men detta kan variera. Arbetstiden är 08.15 – 17.15 på vardagar. I undantagsfall kan visst arbete förekomma även på lördagar.
I rollen ingår även att ansvara för att reservdelar beställs hem och finns på lager, sköta löpande uppdatering av vår hemsida samt viss annonsering av våra produkter på nätet. Du kommer att arbeta nära din kollega i butiken och tillsammans säkerställer ni att allting flyter på så smidigt som möjligt.
Om dig
Vi söker dig med säljerfarenhet, gärna från volymhandel, byggvaruhus eller liknande. Har du arbetat med reservdelsförsäljning eller lagerhantering ser vi det som meriterande. Vi tror att du har en god kassavana med ett stort hjärta för service. För att våra kunder ska få den hjälp de behöver och ett positivt bemötande ser vi att du är service-minded, utåtriktad, självgående och att du har en förmåga att ta egna initiativ. I arbetet med att hantera ordrar och för mekanikerna är det viktigt att du är noggrann och strukturerad. Då visst verkstadsarbete kommer att förekomma får du gärna ha ett teknisk intresse, vara praktiskt lagd och tycka om att arbeta med händerna.
Vidare tror vi att du har:
5 års arbetslivserfarenhet
God datorvana (Officepaketet).
Minst B-körkort. BE-körkort är ett plus
Obehindrade kunskaper i svenska i tal och skrift

Framförallt tror vi att du har intresset och drivet som krävs för att stärka vårt team och vår verksamhet!
Vi erbjuder
Ett gediget familjeföretag med lång erfarenhet och stort kunnande inom området. Vi är ett team med bra sammanhållning som tillsammans hjälper varandra och skapar god gemenskap. Hos oss får du uppleva en vardag med stor variation där vi värdesätter initiativtagande och framåtanda!
Ansökan
Låter det här som en tjänst för dig? Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 25:e oktober. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
För frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lukas Drelich på [email protected].
Välkommen med din ansökan!
Om oss
Släpservice i Helsingborg AB är ett familjeföretag som specialiserat sig på personbilssläp. Företaget grundades 2004 av far och son Möller men vår erfarenhet av släpvagnar sträcker sig långt tillbaka i tiden. Vi finns i nybyggda lokaler på Ättekulla Industriområde, strax söder om Helsingborg. För mer info, besök www.slapservice.se Visa mindre

Dogman söker biträdande butikschef till Väla

Att ingå i butiksledningen på Dogman innebär inte att vara den som bestämmer allt – det handlar om att förtjäna andras respekt. Att inspirera och motivera sitt team till att uppnå fantastiska resultat. För dig är kunderna och medarbetarna viktigast. Samtidigt är du med och skapar goda resultat för din butik. Som säljande biträdande butikschef är du med och leder butiken genom att utveckla, träna och coacha dina säljare att hjälpa och vägleda kunden till bä... Visa mer
Att ingå i butiksledningen på Dogman innebär inte att vara den som bestämmer allt – det handlar om att förtjäna andras respekt. Att inspirera och motivera sitt team till att uppnå fantastiska resultat.
För dig är kunderna och medarbetarna viktigast. Samtidigt är du med och skapar goda resultat för din butik. Som säljande biträdande butikschef är du med och leder butiken genom att utveckla, träna och coacha dina säljare att hjälpa och vägleda kunden till bästa köp.
Din roll som biträdande butikschef handlar om att, i samarbete med butikschef, maximera försäljningen och lönsamheten i butiken, samt att följa upp resultaten. Du ser till att vår kundservice är den bästa möjliga, och att våra varor hanteras och presenteras enligt våra riktlinjer.
Ansvar
Biträdande butikschef har, som del i butiksledningen, ett övergripande ansvar för butikens kunder, resultat och medarbetare. Direkt underställd butikschefen ansvarar du även för att butiken är uppdaterad och arbetar enligt våra kampanjer och koncept.
Kundupplevelse
Ansvar för försäljning, kostnader och resultat
Arbetsledning, bemanning
Butiksdrift koncept
Arbetsglädje
Arbetsmiljö

Arbetsuppgifter
Utveckla, utbilda, leda och coacha medarbetare
Egen försäljning
Genomföra standards och koncept
Genomföra kampanjer och säljstrategier
Uppföljning av resultat och nyckeltal
Drift och administration

Profil & Bakgrund
Vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet av arbete som butikschef eller biträdande butikschef men dina egenskaper och sätt att vara är viktigare för oss än en imponerande meritförteckning. Du har
En mogen inställning till ledarskap
En teamorienterad ledarstil
Arbetar metodiskt, målinriktat och självständigt
En vilja att utvecklas och att göra ditt absolut bästa

Anställningsform: Provanställning
Sysselsättningsgrad: 100%
Rapportering sker till: Butikschef Dogman Väla
Placering: Dogman Väla
Tillträde: Omgående. Vi tillämpar löpande urval.
Vad erbjuder Dogman
Förutom att erbjuda en spännande tjänst i ett växande bolag erbjuder vi en arbetsplats med nästan lika många hundar som människor, vilket enligt forskning gör oss både lyckligare och mer avslappnade. Vi fikar ofta, strör mer än gärna biobiljetter omkring oss samt firar våra framgångar mycket och gärna.
Det här beskriver några av våra medarbetare att de uppskattar med Dogman.
Jag tycker att man i organisationen hela tiden jobbar för utveckling och förbättring. En arbetsplats som inte bara anställer folk för att arbeta utan för att utvecklas och få vara med att bidra. Och inte nog med det, fantastiska och extremt kunniga människor på alla olika positioner. En RIKTIGT bra arbetsplats."
Mina kollegor. Eventen. Hjälpa kunder till ett bättre djursamspel. Hålla kampanjer. Att vi får utvecklas. När vi får vara med och bestämma, att vår röst räknas grundad utifrån erfarenheter och upplevelsen i butiken.
Vi arbetar i en intressant bransch där man kan påverka utgången på företagets resultat genom det arbete vi dagligen gör. Engagerade och dedikerade medarbetare!"
Ansökan
Tycker du att du känner igen dig i beskrivningen ovan? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst” och bifogar ditt CV och personliga brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Björk, Retailchef, på [email protected] alternativt 0736-33 75 07.
Om Dogman
AB Dogman är idag Nordens ledande aktör inom husdjurstillbehör och importerar, distribuerar och marknadsför produkter inom husdjurssegmentet samt häst och ryttare. Vi utvecklar vårt sortiment inom våra varumärken Dogman, Jacson och Kennel Equip med visionen om att skapa ”Det bästa valet för bästa vännen”. Dogman finns idag representerade med bolag i Sverige, Norge, Danmark och Finland och omsätter 370 MSEK med god lönsamhet. Dogman är grundat 1965 och ägs av BrA Invest.
I september 2017 förvärvade Dogman sina första butiker för att starta en egen butikskedja. Idag är vi sju butiker i Sverige och Norge. Under sommaren 2019 lanserades e-handel under eget varumärke.
Dogman har sedan 2015 samarbetat med företaget Great Place to Work i strävan om att bli Skandinaviens bästa arbetsplats inom jämförbara branscher. Dogman är sedan 2017 certifierade enligt Great Place to Works internationella standard och klassas som en av Sveriges bättre arbetsplatser. Läs gärna mer om oss på; www.dogman.com (http://www.dogman.com/). Visa mindre