Lediga jobb som Bilförsäljare i Helsingborg

Se lediga jobb som Bilförsäljare i Helsingborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Helsingborg som finns hos arbetsgivaren.

Inköpare / Bilförsäljare till Väla Bilförsäljning AB

Väla Bilförsäljning är ett företag som säljer begagnade bilar i varierande prisklasser. Då du är vårt ansikte utåt och har en stor påverkan på kundernas upplevelse av deras bilaffär är det viktigt att du socialt utåtriktad och har lätt för att kommunicera och arbeta med alla sorters människor. Du bör vara lojal, flexibel, serviceinriktad och ha lätt för att knyta kontakter. Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning. Lönen består av e... Visa mer
Väla Bilförsäljning är ett företag som säljer begagnade bilar i varierande prisklasser.
Då du är vårt ansikte utåt och har en stor påverkan på kundernas upplevelse av deras bilaffär är det viktigt att du socialt utåtriktad och har lätt för att kommunicera och arbeta med alla sorters människor. Du bör vara lojal, flexibel, serviceinriktad och ha lätt för att knyta kontakter.
Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning. Lönen består av en fast del och en provisions baserad del. Lön enligt överenskommelse.
Som inköpare och säljare jobbar du självständigt från första kontakt med kund till avslutad affär tills dess att leverans av bilen sker.
Inför anställning kommer vi begära ett utdrag från belastningsregistret. Visa mindre

Inköpare / Bilförsäljare till Väla Bilförsäljning AB

Väla Bilförsäljning är ett företag som säljer begagnade bilar i varierande prisklasser och din huvudsakliga uppgift är att köpa in, men även sälja bilar. Då du är vårt ansikte utåt och har en stor påverkan på kundernas upplevelse av deras bilaffär är det viktigt att du socialt utåtriktad och har lätt för att kommunicera och arbeta med alla sorters människor. Du bör vara lojal, flexibel, serviceinriktad och ha lätt för att knyta kontakter. Tjänsten är en he... Visa mer
Väla Bilförsäljning är ett företag som säljer begagnade bilar i varierande prisklasser och din huvudsakliga uppgift är att köpa in, men även sälja bilar.
Då du är vårt ansikte utåt och har en stor påverkan på kundernas upplevelse av deras bilaffär är det viktigt att du socialt utåtriktad och har lätt för att kommunicera och arbeta med alla sorters människor. Du bör vara lojal, flexibel, serviceinriktad och ha lätt för att knyta kontakter.
Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning. Lönen består av en fast del och en provisions baserad del. Lön enligt överenskommelse.
Som inköpare och säljare jobbar du självständigt från första kontakt med kund till avslutad affär tills dess att leverans av bilen sker.
Inför anställning kommer vi begära ett utdrag från belastningsregistret. Visa mindre

Personbilssäljare

Vill du vara med på en spännandetillväxtresa?Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet! Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främ... Visa mer
Vill du vara med på en spännandetillväxtresa?Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!
Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.
ArbetsuppgifterSom Personbilssäljare ansvarar du för att genomföra bilaffärer på en hög nivå med försäljning av både nya och begagnade bilar. I arbetet ingår att guida kunder genom våra produkter, provkörningar ochge information kring tillbehör och finansieringslösningar. Rollen innefattar också att bemöta våra kunder, skapa affärskontakter och ge högsta möjliga kundnöjdhet.Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att rapportera till Platschefen/Försäljningschefen på anläggningen. Nyckelkompetenser/förmågor:
Ett par års erfarenhet inom försäljning
Erfarenhet av bilbranschen är meriterande men inget kvar
B-körkort
Goda kunskaperi Svenska och Engelska, i tal och skrift
Förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer
Mål- och resultatinriktad
Förmågan att självständigt organisera ditt dagliga arbete och du trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter
Du är prestigelös samt tycker om att verka i team
Förtroendeingivande, disciplinerad och social
Brinnande intresse för att skapa affärer

Varför jobba med oss?Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja – vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.
Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se Visa mindre

Bilförsäljare till Kamux – Helsingborg

Ansök    Mar 6    Kamux AB    Bilförsäljare
Vi brinner för bilar och är stolta över vår resa som har gjort oss till Europas tredje största bilhandlare. Med hela 23 butiker i Sverige och en fortsatt expansiv vision, söker vi nu passionerade och målinriktade individer som vill vara en del av vår framgångssaga! Att jobba som säljare Som säljare hos Kamux har du en central roll i hela bilprocessen, från värdering och inköp till försäljning och leverans. Du är den som guidar våra kunder genom den vikti... Visa mer
Vi brinner för bilar och är stolta över vår resa som har gjort oss till Europas tredje största bilhandlare. Med hela 23 butiker i Sverige och en fortsatt expansiv vision, söker vi nu passionerade och målinriktade individer som vill vara en del av vår framgångssaga!


Att jobba som säljare
Som säljare hos Kamux har du en central roll i hela bilprocessen, från värdering och inköp till försäljning och leverans. Du är den som guidar våra kunder genom den viktiga beslutsprocessen när de investerar i sin drömbil. Din passion och ärlighet är nyckeln till att skapa långvariga kundrelationer och säkerställa nöjda kunder.


Att jobba på Kamux
Vi är inte bara ett stort, börsnoterat företag – vi är en familj som värderar våra medarbetare högt. Hos Kamux investerar vi i dig genom omfattande utbildning och coaching, vilket ger dig de bästa förutsättningarna att nå dina mål. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att hitta den perfekta bilen för deras behov och skapa en trygg och nöjd kundupplevelse. Därför är din passion för kundnöjdhet avgörande.


Är du den vi söker?
Vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning och erfarenhet inom försäljning, inklusive förhandling och kundservice. Om du tidigare har arbetat inom bilbranschen är det ett stort plus. Vi värdesätter noggrannhet och kundfokus samt förmågan att samarbeta i ett team som strävar mot gemensamma mål. Att ha ett B-körkort är ett krav.


Vi erbjuder dig
En dynamisk och inspirerande arbetsmiljö där du blir en del av vårt framgångsrika team.
Gedigen introduktionsutbildning och kontinuerlig coachning från din butikschef.
Obegränsade möjligheter att växa och utvecklas inom försäljning och bilbranschen.
Ett brett utbud av bilmodeller som ger dig fördelar gentemot dina kunderOm Kamux
Kamux är en snabbväxande affärskedja specialiserad på handel med begagnade bilar och relaterade tjänster. För att kunna erbjuda kunderna förstklassig service när och var som helst kombinerar Kamux online-försäljning med ett utbrett nätverk av butiker. Förutom försäljning via digitala kanaler är företaget verksamt med 78 butiker i Sverige, Finland och Tyskland, varav 23 butiker i Sverige. Sedan företaget grundades har Kamux sålt över 500 000 begagnade bilar, varav 62 922 såldes 2022. Kamux omsättning uppgick 2022 till 968,7 miljoner euro och bolaget hade i genomsnitt 883 anställda omräknat till heltid. Kamux Oy är listat på Nasdaq Helsingfors-börsen. Mer information finns på www.kamux.se.


Bli en del av Kamux i Helsingborg - Ansök redan idag!
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt, senast den 7 april. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Vänligen notera att vi enbart tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Tarih Sakir, [email protected].
Kamux är platsen där din passion för försäljning och kärlek till bilar möter framgång. Ta chansen och bli en del av vår resa mot nya höjder.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Bilförsäljare/kundmottagare - Start omgående, ingen erfarenhet krävs!

Ansök    Mar 4    Ramlösa Bilcenter AB    Bilförsäljare
Vi på Ramlösa bilcenter AB letar efter entusiastiska personer som är redo att lära sig och växa inom bilbranschen. Om du är passionerad för bilar och vill ha möjlighet att utvecklas, då är det här chansen för dig! Vi erbjuder en stödjande och lärorik arbetsmiljö där du kan få erfarenhet inom försäljning, service eller reparationer. saker som ingår i din arbetsuppgifter : ¤ kan tar emot kunder ¤ hämtar och kör bilen där det behövs ¤ köra till besiktning ¤ ... Visa mer
Vi på Ramlösa bilcenter AB letar efter entusiastiska personer som är redo att lära sig och växa inom bilbranschen. Om du är passionerad för bilar och vill ha möjlighet att utvecklas, då är det här chansen för dig! Vi erbjuder en stödjande och lärorik arbetsmiljö där du kan få erfarenhet inom försäljning, service eller reparationer. saker som ingår i din arbetsuppgifter :
¤ kan tar emot kunder
¤ hämtar och kör bilen där det behövs
¤ köra till besiktning
¤ svara på mail vid behovet
Kom och bli en del av vårt team och låt oss tillsammans skapa fantastiska bilupplevelser för våra kunder. Skicka in din ansökan idag och låt oss börja resan tillsammans!
Vi letar efter engagerade personer som är intresserade av att börja som timanställda och som har potentialen att växa till fast anställning. Vi värdesätter din passion för bilar och erbjuder en flexibel arbetsmiljö där du kan få erfarenhet och utvecklas inom bilbranschen. Skicka in din ansökan idag och låt oss tillsammans utforska möjligheterna! Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att höra av dig. Vi ser fram emot att träffa dig! Visa mindre

Personbilssäljare Lotus

Ansök    Mar 22    Hedin Göteborg Bil AB    Bilförsäljare
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa? Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet! Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden f... Visa mer
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?
Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

Arbetsuppgifter
Som Personbilssäljare ansvarar du för att genomföra bilaffärer på en hög nivå med försäljning av både nya och begagnade bilar. I arbetet ingår att guida kunder genom våra produkter, provkörningar och ge information kring tillbehör och finansieringslösningar. Rollen innefattar också att bemöta våra kunder, skapa affärskontakter och ge högsta möjliga kundnöjdhet. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att rapportera till Platschefen/Försäljningschefen på anläggningen.

Nyckelkompetenser/förmågor:

- Ett par års erfarenhet inom försäljning

- Erfarenhet av bilbranschen är meriterande men inget kvar

- B-körkort

- Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift

- Förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer

- Mål- och resultatinriktad

- Förmågan att självständigt organisera ditt dagliga arbete och du trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter

- Du är prestigelös samt tycker om att verka i team

- Förtroendeingivande, disciplinerad och social

- Brinnande intresse för att skapa affärer

Varför jobba med oss?
Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se (http://www.hedinbil.se/) Visa mindre

Hallvärd

Ansök    Jan 15    Hedin Göteborg Bil AB    Bilförsäljare
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa? Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet! Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden f... Visa mer
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?
Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

Arbetsuppgifter
Som Hallvärd ansvarar du för bilhallen och dess utställning. I arbetet ingår dagliga kontakt med kunderna och att alltid leverera bästa möjliga service. Rollen innefattar att avlasta bilförsäljarna med provkörning, produktpresentationer samt kundhantering. I arbetsuppgifterna ingår även administrativa uppgifter som exempelvis kontaktuppföljning efter billeverans.

Nyckelkompetenser/förmågor:

- Erfarenhet av serviceinriktat arbete

- Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift

- Förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer

- Lättlärd och bra på att skapa effektivt samarbete med dina kollegor

- Positiv och är bra på att ta egna initiativ

- Du drivs av ett högt arbetstempo

Varför jobba med oss?
Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se (http://www.hedinbil.se/) Visa mindre

Företagssäljare Ford Transportbilar Helsingborg

Ansök    Jan 17    Hedin Göteborg Bil AB    Bilförsäljare
Är du framtidens transportbilssäljare och vill jobba med ett av marknadens attraktivaste bilmärke Ford Transportbilar så har du chansen nu! Vill du vara med på en spännande tillväxtresa? Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid ro... Visa mer
Är du framtidens transportbilssäljare och vill jobba med ett av marknadens attraktivaste bilmärke Ford Transportbilar så har du chansen nu!

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?
Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

Arbetsuppgifter

- Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av uppsökande verksamhet i Helsingborg med omnejd, viktigt att du tar egna initiativ för att skapa relationer.

- Du ringer och bokar egna kundbesök, samt genomför säljaktiviteter tillsammans med försäljningsteamet.

- Du ansvarar för hela säljprocessen från första kundkontakt, offert, finansieringslösningar, orderhantering till leverans och uppföljning.

- Du kommer i huvudsak jobba mot företag.

- Du kommer att ingå i vårt team i Helsingborg som tillsammans arbetar för att leverera hög kvalité och överträffa våra kunders förväntningar.

- Som säljare hos oss är det viktigt att du även är en god lagspelare och bidrar till att skapa en bra stämning i teamet.

Rollen innefattar också att bemöta våra kunder, skapa affärskontakter och ge högsta möjliga kundnöjdhet. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att rapportera till Platschefen/Försäljningschefen på anläggningen.

Vem är du?

- Social och mycket god relationsbyggare, som genom engagemang och genuint intresse, skapar förtroende hos kunder.

- Du är driven och förstår vikten av att jobba proaktivt mot uppsatta mål.

- Självständig och ansvarstagande för ditt uppdrag.

- Har du jobbat med uppsökande försäljning tidigare är det meriterande.

- Ett par års erfarenhet inom försäljning

- Erfarenhet av bilbranschen är meriterande men inget kvar

- B-körkort

- Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift

- Förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer

- Mål- och resultatinriktad

- Förmågan att självständigt organisera ditt dagliga arbete och du trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter

- Du är prestigelös samt tycker om att verka i team

- Förtroendeingivande, disciplinerad och social

- Brinnande intresse för att skapa affärer

Varför jobba med oss?
Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se (http://www.hedinbil.se/) Visa mindre

Företagssäljare Ford Transportbilar Helsingborg

Ansök    Jan 17    Hedin Göteborg Bil AB    Bilförsäljare
Är du framtidens transportbilssäljare och vill jobba med ett av marknadens attraktivaste bilmärke Ford Transportbilar så har du tillfälle nu! Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet! Nu växer vi och... Visa mer
Är du framtidens transportbilssäljare och vill jobba med ett av marknadens attraktivaste bilmärke Ford Transportbilar så har du tillfälle nu!

Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Nu växer vi och behöver utöka vårt team i Helsingborg med en proaktiv företagssäljare Ford transportbilar.

Arbetsuppgifter

- Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av uppsökande verksamhet i Helsingborg med omnejd, viktigt att du tar egna initiativ för att skapa relationer.

- Du ringer och bokar egna kundbesök, samt genomför säljaktiviteter tillsammans med försäljningsteamet.

- Du ansvarar för hela säljprocessen från första kundkontakt, offert, finansieringslösningar, orderhantering till leverans och uppföljning.

- Du kommer i huvudsak jobba mot företag.

- Du kommer att ingå i vårt team i Helsingborg som tillsammans arbetar för att leverera hög kvalité och överträffa våra kunders förväntningar.

- Som säljare hos oss är det viktigt att du även är en god lagspelare och bidrar till att skapa en bra stämning i teamet

Rollen innefattar också att bemöta våra kunder, skapa affärskontakter och ge högsta möjliga kundnöjdhet. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att rapportera till Platschefen/Försäljningschefen på anläggningen.

Vem är du?

- Social och mycket god relationsbyggare, som genom engagemang och genuint intresse, skapar förtroende hos kunder.

- Du är driven och förstår vikten av att jobba proaktivt mot uppsatta mål.

- Självständig och ansvarstagande för ditt uppdrag.

- Har du jobbat med uppsökande försäljning tidigare är det meriterande

- Ett par års erfarenhet inom försäljning

- Erfarenhet av bilbranschen är meriterande men inget kvar

- B-körkort

- Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift

- Förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer

- Mål- och resultatinriktad

- Förmågan att självständigt organisera ditt dagliga arbete och du trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter

- Du är prestigelös samt tycker om att verka i team

- Förtroendeingivande, disciplinerad och social

- Brinnande intresse för att skapa affärer

Varför jobba med oss?
Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se (http://www.hedinbil.se/)

Intervjuer sker löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdatum så ansök nu! Visa mindre

Personbilssäljare

Ansök    Jan 11    Hedin Göteborg Bil AB    Bilförsäljare
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa? Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet! Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden f... Visa mer
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?
Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

Arbetsuppgifter
Som Personbilssäljare ansvarar du för att genomföra bilaffärer på en hög nivå med försäljning av både nya och begagnade bilar. I arbetet ingår att guida kunder genom våra produkter, provkörningar och ge information kring tillbehör och finansieringslösningar. Rollen innefattar också att bemöta våra kunder, skapa affärskontakter och ge högsta möjliga kundnöjdhet. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att rapportera till Platschefen/Försäljningschefen på anläggningen.

Nyckelkompetenser/förmågor:

- Ett par års erfarenhet inom försäljning

- Erfarenhet av bilbranschen är meriterande men inget kvar

- B-körkort

- Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift

- Förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer

- Mål- och resultatinriktad

- Förmågan att självständigt organisera ditt dagliga arbete och du trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter

- Du är prestigelös samt tycker om att verka i team

- Förtroendeingivande, disciplinerad och social

- Brinnande intresse för att skapa affärer

Varför jobba med oss?
Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se (http://www.hedinbil.se/) Visa mindre

Kundorienterad bilsäljare till kund i Helsingborg

Arbetsbeskrivning Brinner du för försäljning och tycker att fordonsbranschen är spännande, då har vi jobbet för dig! Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och/eller kundservice. Det behöver inte nödvändigtvis vara från motorbranschen, utan vi välkomnar alla branscher. Dina arbetsuppgifter innehåller att lyssna och förstå kundens behov samt besvara kundens frågor om bilar. Du kommer att få sälja bilar på ett sätt där du får kunden att kän... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Brinner du för försäljning och tycker att fordonsbranschen är spännande, då har vi jobbet för dig!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och/eller kundservice. Det behöver inte nödvändigtvis vara från motorbranschen, utan vi välkomnar alla branscher.
Dina arbetsuppgifter innehåller att lyssna och förstå kundens behov samt besvara kundens frågor om bilar. Du kommer att få sälja bilar på ett sätt där du får kunden att känna förtroende för dig, varumärket och bilen.

Din Profil
- Vi ser gärna att du har ett stort intresse för bilar men du behöver inte ha arbetat med bilar tidigare.
- Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning eller kundservice.
- För att lyckas hos våra kunder är din personlighet av stor vikt tillsammans med din sociala förmåga och vilja att skapa goda resultat.
- Du är utåtriktad, förtroendeingivande, målinriktad och är duktig på att skapa relationer.
- Du behöver kunna ge bra service och vara en positiv person som älskar försäljning.

Om företaget
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi strävar efter att jobba med ledande aktörer i motorbranschen och vår ambition är att bygga en långsiktig affärsrelation som bygger på professionalism och förtroende. Vi finns på plats i Stockholm, Göteborg, Jönköping och Malmö, men vi håller även ett öga på den lokala marknaden.
Hos oss får du chansen att ha varierande arbetsuppgifter där du har möjlighet att påverka din arbetsdag och karriär.

Kontaktuppgifter
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta [email protected]
Intervjuer sker löpande och lediga tjänster som bilsäljare tenderar att generera många ansökningar så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundorienterad bilsäljare till kund i Helsingborg

Arbetsbeskrivning Brinner du för försäljning och tycker att fordonsbranschen är spännande, då har vi jobbet för dig! Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och/eller kundservice. Det behöver inte nödvändigtvis vara från motorbranschen, utan vi välkomnar alla branscher. Dina arbetsuppgifter innehåller att lyssna och förstå kundens behov samt besvara kundens frågor om bilar. Du kommer att få sälja bilar på ett sätt där du får kunden att kän... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Brinner du för försäljning och tycker att fordonsbranschen är spännande, då har vi jobbet för dig!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och/eller kundservice. Det behöver inte nödvändigtvis vara från motorbranschen, utan vi välkomnar alla branscher.
Dina arbetsuppgifter innehåller att lyssna och förstå kundens behov samt besvara kundens frågor om bilar. Du kommer att få sälja bilar på ett sätt där du får kunden att känna förtroende för dig, varumärket och bilen.

Din Profil
- Vi ser gärna att du har ett stort intresse för bilar men du behöver inte ha arbetat med bilar tidigare.
- Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning eller kundservice.
- För att lyckas hos våra kunder är din personlighet av stor vikt tillsammans med din sociala förmåga och vilja att skapa goda resultat.
- Du är utåtriktad, förtroendeingivande, målinriktad och är duktig på att skapa relationer.
- Du behöver kunna ge bra service och vara en positiv person som älskar försäljning.

Om företaget
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi strävar efter att jobba med ledande aktörer i motorbranschen och vår ambition är att bygga en långsiktig affärsrelation som bygger på professionalism och förtroende. Vi finns på plats i Stockholm, Göteborg, Jönköping och Malmö, men vi håller även ett öga på den lokala marknaden.
Hos oss får du chansen att ha varierande arbetsuppgifter där du har möjlighet att påverka din arbetsdag och karriär.

Kontaktuppgifter
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta [email protected]
Intervjuer sker löpande och lediga tjänster som bilsäljare tenderar att generera många ansökningar så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundorienterad bilsäljare till kund i Helsingborg

Arbetsbeskrivning Brinner du för försäljning och tycker att fordonsbranschen är spännande, då har vi jobbet för dig! Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och/eller kundservice. Det behöver inte nödvändigtvis vara från motorbranschen, utan vi välkomnar alla branscher. Dina arbetsuppgifter innehåller att lyssna och förstå kundens behov samt besvara kundens frågor om bilar. Du kommer att få sälja bilar på ett sätt där du får kunden att kän... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Brinner du för försäljning och tycker att fordonsbranschen är spännande, då har vi jobbet för dig!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och/eller kundservice. Det behöver inte nödvändigtvis vara från motorbranschen, utan vi välkomnar alla branscher.
Dina arbetsuppgifter innehåller att lyssna och förstå kundens behov samt besvara kundens frågor om bilar. Du kommer att få sälja bilar på ett sätt där du får kunden att känna förtroende för dig, varumärket och bilen.

Din Profil
- Vi ser gärna att du har ett stort intresse för bilar men du behöver inte ha arbetat med bilar tidigare.
- Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning eller kundservice.
- För att lyckas hos våra kunder är din personlighet av stor vikt tillsammans med din sociala förmåga och vilja att skapa goda resultat.
- Du är utåtriktad, förtroendeingivande, målinriktad och är duktig på att skapa relationer.
- Du behöver kunna ge bra service och vara en positiv person som älskar försäljning.

Om företaget
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi strävar efter att jobba med ledande aktörer i motorbranschen och vår ambition är att bygga en långsiktig affärsrelation som bygger på professionalism och förtroende. Vi finns på plats i Stockholm, Göteborg, Jönköping och Malmö, men vi håller även ett öga på den lokala marknaden.
Hos oss får du chansen att ha varierande arbetsuppgifter där du har möjlighet att påverka din arbetsdag och karriär.

Kontaktuppgifter
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta [email protected]
Intervjuer sker löpande och lediga tjänster som bilsäljare tenderar att generera många ansökningar så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Motorcykel Säljare Bilförsäljare Stjärnsäljare

Ansök    Sep 7    Bikeman AB    Bilförsäljare
Är du vår nästa stjärnsäljare? Vill du arbeta med ett världens kanske mest ikoniska mc-fabrikat? Nu har du chansen att arbeta i Sveriges Största Harley Davidson butik! Vi expanderar och du har nu chansen att bli en del av vårt trevliga säljteam! Vi ger dig chansen att utvecklas och växa in i detta intressanta sälj jobb och växa tillsammans med företaget. Som mc-säljare är du en viktig del av vår framgång och kommer att få möjlighet att utvecklas och utbil... Visa mer
Är du vår nästa stjärnsäljare?
Vill du arbeta med ett världens kanske mest ikoniska mc-fabrikat? Nu har du chansen att arbeta i Sveriges Största Harley Davidson butik!
Vi expanderar och du har nu chansen att bli en del av vårt trevliga säljteam!
Vi ger dig chansen att utvecklas och växa in i detta intressanta sälj jobb och växa tillsammans med företaget.
Som mc-säljare är du en viktig del av vår framgång och kommer att få möjlighet att utvecklas och utbildas av Harley Davidson University.
Personen vi söker:
Älskar försäljning och motiveras av att ge kunden det där "lilla extra"
Har lätt för att kommunicera
Är öppen och glad, gillar utmaningar och får energi av att arbeta med människor. Gillar mässor och event.


Bikeman är Sveriges största Harley-Davidson handlare och grundades 1991. Vårt team består av 10 personer som älskar och brinner för motorcyklar. Vi finns i fräscha ljusa lokaler 3 km från E6: an utmed Helsingborg. Anläggningen är en av Sveriges mest moderna för mc med den senaste tekniken och har toppmodern verkstad.


Kvalifikationer/krav:
B körkort
Flytande Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av försäljning
Självgående/initiativrik


Egenskaper vi värdesätter (inget absolut krav för rätt person):
Erfarenhet av fordonsförsäljning
Intresse för teknik och motorcyklar
Samarbetsvillig och flexibel
A Körkort


Vi erbjuder:
Mycket goda villkor och en spännande tjänst.
Du kommer arbeta i en av Europas fräschaste och modernaste mc-firmor med det senaste inom mc teknik. Du kommer vara en del av en framgångsrikt team som älskar försäljning och hojar i en attraktiv och trevlig miljö.

Månadslön med mycket goda förtjänstmöjligheter för rätt person och fast lön plus provision.


Sugen? Kontakta oss nu! Skicka CV och ev. frågor till: [email protected]
Ange följande referens när du ansöker: "Mc Säljare"
VÄNLIGEN RESPEKTERA ATT NI SOM ÄR INTRESSERADE AV ATT SÖKA TJÄNSTEN ANSÖKER ENLIGT ANGIVEN MEJLADRESS DÅ VI EJ HAR MÖJLIGHET ATT TA EMOT ANSÖKAN I BUTIK. Visa mindre

Personbilssäljare - Begagnat

Ansök    Okt 23    Hedin Göteborg Bil AB    Bilförsäljare
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa? Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet! Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden f... Visa mer
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?
Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

Arbetsuppgifter
Som Personbilssäljare ansvarar du för att genomföra bilaffärer på en hög nivå med försäljning av begagnade bilar. I arbetet ingår att guida kunder genom våra produkter, provkörningar och ge information kring tillbehör och finansieringslösningar. Rollen innefattar också att bemöta våra kunder, skapa affärskontakter och ge högsta möjliga kundnöjdhet. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att rapportera till Platschefen/Försäljningschefen på anläggningen.

Nyckelkompetenser/förmågor:

- Ett par års erfarenhet inom försäljning

- Erfarenhet av bilbranschen är meriterande men inget kvar

- B-körkort

- Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift

- Förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer

- Mål- och resultatinriktad

- Förmågan att självständigt organisera ditt dagliga arbete och du trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter

- Du är prestigelös samt tycker om att verka i team

- Förtroendeingivande, disciplinerad och social

- Brinnande intresse för att skapa affärer

Varför jobba med oss?
Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se (http://www.hedinbil.se/) Visa mindre

Säljare till Kamux – Helsingborg

Ansök    Sep 1    Kamux AB    Bilförsäljare
Det går bra för Kamux och vi fortsätter vår tillväxtresa! Vi har idag 23 butiker i Sverige och är Europas tredje största återförsäljare av bilar. Drivs du av att arbeta mot uppsatta mål och har erfarenhet från försäljningsbranschen? Då kan det vara dig vi söker! Att jobba som säljare Huvuduppgiften som säljare hos Kamux är att köpa och sälja bil. Hos oss sköter man hela ledet som har med bilen att göra, från värdering och inköp till försäljning och lever... Visa mer
Det går bra för Kamux och vi fortsätter vår tillväxtresa! Vi har idag 23 butiker i Sverige och är Europas tredje största återförsäljare av bilar. Drivs du av att arbeta mot uppsatta mål och har erfarenhet från försäljningsbranschen? Då kan det vara dig vi söker!


Att jobba som säljare
Huvuduppgiften som säljare hos Kamux är att köpa och sälja bil. Hos oss sköter man hela ledet som har med bilen att göra, från värdering och inköp till försäljning och leverans. För att lyckas med bilförsäljningen krävs ett stort engagemang och driv! Att köpa en bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är lyhörd för kundens behov, tydlig och ärlig med vilka tjänster Kamux erbjuder.


Att jobba på Kamux
Kamux är ett stort, börsnoterat företag som expanderat kraftigt i Sverige under de senaste åren och vi fortsätter att växa. Personalen är otroligt viktig för oss och vi satsar mycket på att utbilda och coacha våra anställda så att de ska ha största möjligheterna till att lyckas.
Vi drivs av att hjälpa våra kunder till att hitta den rätta bilen för deras behov så att kunderna kan fatta ett beslut som de kommer känna sig trygga och vara nöjda med. Därför är det viktigt att du har ett genuint intresse för kundnöjdhet.


Är du den vi söker?
För att passa in i rollen ser vi gärna att du har en gymnasial utbildning och erfarenhet från försäljning där du arbetat med både förhandling och kundservice. Har du tidigare arbetat inom bilbranschen är detta meriterande. Vi ser att du är noggrann och sätter kunden i fokus. På Kamux arbetar vi som ett team mot uppsatta mål därför är det viktigt att du sätter laget före jaget!
Vidare ser vi att du brinner för bilaffären, är relationsskapande samt lyhörd för kundens behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vi även ser att du är driven och målinriktad.
B-körkort krävs.


Vi erbjuder dig
Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. På Kamux blir du “en i gänget” och får en gedigen introduktionsutbildning och butikschefen i din butik hjälper och coachar dig mot dina mål. Hos oss utvecklas du inom försäljning och får möjlighet att växa och lära dig mycket om bilbranschen! Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs! Vi har dessutom ett brett utbud av olika bilmodeller vilket är en stor fördel för våra kunder och för dig som säljare.


Om Kamux
På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser.
Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 23 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expanderar hela tiden! Vi har ett stort sortiment av bilar på lager i Sverige och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 400 000 bilar till nöjda kunder i dessa tre länder.


Vill du bli en del av vårt framgångsrika team i Helsingborg? Ansök redan idag!
Skicka in ditt CV och personliga brev så fort som möjligt, dock senast den 1:a oktober. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdag.
Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Tarih Sakir, [email protected]. Visa mindre

Transportbilsäljare Renault

Ansök    Aug 21    Hedin Göteborg Bil AB    Bilförsäljare
Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Mobility Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund. På Hedin Mobility Group arbetar idag cirka 8 000 medarbetare med verksamhet i 13 länder, det gör oss till en av Europas största mobilitetsleverantörer. Våra medarbetare är ... Visa mer
Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Mobility Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.

På Hedin Mobility Group arbetar idag cirka 8 000 medarbetare med verksamhet i 13 länder, det gör oss till en av Europas största mobilitetsleverantörer. Våra medarbetare är grunden till att Hedin Mobility Group växt framgångsrikt under många år. I koncernen finns många utvecklingsmöjligheter och vi vill att individer med rätt potential ska få möjlighet att växa med oss! Vi är stolta över att erbjuda våra kunder en högklassig service och ett brett utbud av bilar från ledande bilmärken.

Hedin Bil gör en storsatsning tillsammans med Renault och vi på Helsingborg Transport och Lastbilscenter söker därmed en driven transportbilsäljare, som kan arbeta i högt tempo och bearbeta kunder på ett effektivt sätt. Vi är en av norra Europas modernaste transport- och lastbilsanläggningar. De 5.500 kvm är fördelade på 2.000 kvm bilhall för transport- och lastbilar. Som transportbilsäljare på Hedin Bil kommer du arbeta med försäljningen av transportbilar av bilmärket Renault. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:

- Aktiv bearbetning av befintliga och potentiella kunder
- Kontakta företag och boka in möte och driva den egna affären
- Sälj av transportbilar och tillhörande produkter och tjänster
- Ansvara för hela säljprocessen från första kontakt till leverans och uppföljning.
- Bygga och upprätthålla goda relationer med kunder och samarbetspartners.
- Uppföljning av försäljningsmål och kundnöjdhet

Vi söker dig som har:

- Tidigare erfarenhet av mötesbokning
- Erfarenhet av försäljning
- Erfarenhet av att arbeta i högt tempo
- Goda kommunikationsfärdigheter och relationsbyggande färdigheter
- Initiativtagande och en positiv attityd
- B-körkort
- Behärskar svenska i både tal och skrift

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med högt tempo och en bra teamkänsla. Här får du möjligheten att vara med och bidra till vår fortsatta tillväxt samtidigt som du utvecklar dina egna kunskaper och färdigheter. Vidare får du möjlighet att arbeta med marknadsledande produkter i en utmanade roll i ett växande företag.

Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Arbetstider löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring kan ingå.

Låter det som en spännande möjlighet? Skicka in din ansökan redan idag, vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vid frågor om tjänsten, kontakta:

Jörgen Bengtsson, Platschef

[email protected]

042-16 63 21 Visa mindre

Försäljare av Bilar och Kundmottagare i Bilverkstad

Vi söker en passionerad och engagerad individ som vill bli en del av vårt framgångsrika försäljningsteam och ta hand om vår kundmottagning både i samband med försäljning av bilar och i vår bilverkstad. Som Försäljare av Bilar och Kundmottagare i Bilverkstad kommer du att spela en central roll i att skapa en enastående kundupplevelse genom hela deras resa hos oss. Vi värdesätter mångfald och inkludering i vårt arbetslag och ser därför gärna en kvinnlig koll... Visa mer
Vi söker en passionerad och engagerad individ som vill bli en del av vårt framgångsrika försäljningsteam och ta hand om vår kundmottagning både i samband med försäljning av bilar och i vår bilverkstad. Som Försäljare av Bilar och Kundmottagare i Bilverkstad kommer du att spela en central roll i att skapa en enastående kundupplevelse genom hela deras resa hos oss. Vi värdesätter mångfald och inkludering i vårt arbetslag och ser därför gärna en kvinnlig kollega eftersom vi för närvarande har många manliga kollegor, men alla kvalificerade sökande är välkomna att ansöka.


Ansvarsområden:
Försäljning av bilar: Ansvara för hela försäljningsprocessen, från att möta potentiella kunder till att guida dem genom produktutbudet, provkörningar och förhandlingar för att slutligen slutföra försäljningen.
Kundmottagning i bilverkstad: Välkomna kunder som besöker vår bilverkstad, lyssna på deras bilrelaterade behov och ta emot deras service- och reparationsspecifikationer. Ge professionell rådgivning och förtydliga eventuella frågor angående verkstadsärenden.
Bygga och upprätthålla kundrelationer: Skapa långsiktiga relationer med kunder genom att ge utmärkt service både vid bilförsäljning och verkstadsbesök, öka kundnöjdheten och därigenom stärka vårt rykte som pålitlig bilåterförsäljare och verkstad.Kvalifikationer:
Erfarenhet inom försäljning: Tidigare erfarenhet av försäljning, företrädesvis inom bilbranschen, är en fördel. Men vi välkomnar också sökande med starka säljegenskaper från andra branscher.
Erfarenhet som kundmottagare i bilverkstad: Kunskap om verkstadsprocesser, reparationer och underhåll av fordon samt tidigare erfarenhet av kundmottagning i en bilverkstad är starkt önskvärd.
Kundorienterad: Utomordentlig kundservice och kommunikationsförmåga är viktigt för att skapa positiva kundinteraktioner och långsiktiga relationer.
Målmedveten: Förmågan att sätta upp och uppnå försäljningsmål och samtidigt bibehålla högkvalitativ kundservice.
Teamspelare: Förmågan att samarbeta med kollegor och bidra till ett positivt arbetsklimat.Om företaget:
Vi är en etablerad bilåterförsäljare med en professionell bilverkstad och ett brett utbud av bilar av hög kvalitet. Vår passion för kundnöjdhet och vårt engagemang för att leverera de bästa bilupplevelserna har gjort oss till en ledande aktör på marknaden. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där ditt bidrag och din arbetsinsats uppmuntras och belönas.
På Autohallen strävar vi efter att det ska vara så enkelt som möjligt att köpa och äga bil och därför jobbar vi utifrån en enkel filosofi: människor först. Vi hjälper kunden att hitta sin nya bil och vill att det ska bli många fina mil tillsammans på vägarna. Därför krävs både teknisk kunskap och en djupare förståelse för vad kunden kräver av sin bil. Hos oss kan kunden få hjälp med allt från service, däck till glasreperationer av våra specialister. Vi värnar om ditt liv med din bil, oavsett bilmärke och årsmodell.


Ansökan:
Om du känner att du har den rätta kombinationen av försäljningsfärdigheter, kundservice, bilkunskap och erfarenhet som kundmottagare i bilverkstad, så ser vi fram emot att höra från dig! Alla kvalificerade sökande är välkomna att ansöka. Skicka in din ansökan tillsammans med ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du är den perfekta kandidaten för denna position. Märk din ansökan med ämnesraden "Försäljare av Bilar och Kundmottagare i Bilverkstad - Ansökan" och skicka den till [email protected].
Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och tillsammans fortsätta ge våra kunder den bästa möjliga bilupplevelsen både vid försäljning och i vår bilverkstad! Visa mindre

Transportbilsäljare Helsingborg TRP/LV

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Mobility Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund. På Hedin Mobility Group arbetar idag cirka 8 000 medarbetare med verksamhet i 13 länder, det gör oss till en av Europas största mobilitetsleverantörer. Våra medarbetare är... Visa mer
Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Mobility Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.


På Hedin Mobility Group arbetar idag cirka 8 000 medarbetare med verksamhet i 13 länder, det gör oss till en av Europas största mobilitetsleverantörer. Våra medarbetare är grunden till att Hedin Mobility Group växt framgångsrikt under många år. I koncernen finns många utvecklingsmöjligheter och vi vill att individer med rätt potential ska få möjlighet att växa med oss! Vi är stolta över att erbjuda våra kunder en högklassig service och ett brett utbud av bilar från ledande bilmärken.


Vi på Helsingborg Transport och Lastbilscenter söker nu en driven transportbilsäljare till begagnat- och nybilsförsäljning, som kan arbeta i högt tempo och bearbeta kunder på ett effektivt sätt. Vi är en av norra Europas modernaste transport- och lastbilsanläggningar. De 5.500 kvm är fördelade på 2.000 kvm bilhall för transport- och lastbilar. Som transportbilsäljare på Hedin Bil kommer du arbeta med försäljningen av transportbilar av ett flertal märken, såsom Nissan, Isuzu och Dodge RAM. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:• Aktiv bearbetning av befintliga och potentiella kunder
• Kontakta företag och boka in möte och driva den egna affären
• Sälj av transportbilar och tillhörande produkter och tjänster
• Ansvara för hela säljprocessen från första kontakt till leverans och uppföljning.
• Bygga och upprätthålla goda relationer med kunder och samarbetspartners.
• Uppföljning av försäljningsmål och kundnöjdhet


Vi söker dig som har:• Tidigare erfarenhet av mötesbokning 
• Erfarenhet av försäljning
• Erfarenhet av att arbeta i högt tempo
• Goda kommunikationsfärdigheter och relationsbyggande färdigheter
• Initiativtagande och en positiv attityd
• B-körkort
• Behärskar svenska i både tal och skrift


Vi erbjuder en spännande arbetsplats med högt tempo och en bra teamkänsla. Här får du möjligheten att vara med och bidra till vår fortsatta tillväxt samtidigt som du utvecklar dina egna kunskaper och färdigheter. Vidare får du möjlighet att arbeta med marknadsledande produkter i en utmanade roll i ett växande företag.


Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Arbetstider löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring kan ingå.


Låter det som en spännande möjlighet? Skicka in din ansökan redan idag, vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att höra från dig!


Vid frågor om tjänsten, kontakta:


Jörgen Bengtsson, Platschef


[email protected]


042-16 63 21


Milivoj Kocic, Försäljningschef


[email protected]


042-16 63 26 Visa mindre

Transportbilsäljare Helsingborg TRP/LV

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Mobility Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund. På Hedin Mobility Group arbetar idag cirka 8 000 medarbetare med verksamhet i 13 länder, det gör oss till en av Europas största mobilitetsleverantörer. Våra medarbetare är... Visa mer
Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Mobility Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.


På Hedin Mobility Group arbetar idag cirka 8 000 medarbetare med verksamhet i 13 länder, det gör oss till en av Europas största mobilitetsleverantörer. Våra medarbetare är grunden till att Hedin Mobility Group växt framgångsrikt under många år. I koncernen finns många utvecklingsmöjligheter och vi vill att individer med rätt potential ska få möjlighet att växa med oss! Vi är stolta över att erbjuda våra kunder en högklassig service och ett brett utbud av bilar från ledande bilmärken.


Vi på Helsingborg Transport och Lastbilscenter söker nu en driven transportbilsäljare till begagnat- och nybilsförsäljning, som kan arbeta i högt tempo och bearbeta kunder på ett effektivt sätt. Vi är en av norra Europas modernaste transport- och lastbilsanläggningar. De 5.500 kvm är fördelade på 2.000 kvm bilhall för transport- och lastbilar. Som transportbilsäljare på Hedin Bil kommer du arbeta med försäljningen av transportbilar av ett flertal märken, såsom Nissan, Isuzu och Dodge RAM. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:• Aktiv bearbetning av befintliga och potentiella kunder
• Kontakta företag och boka in möte och driva den egna affären
• Sälj av transportbilar och tillhörande produkter och tjänster
• Ansvara för hela säljprocessen från första kontakt till leverans och uppföljning.
• Bygga och upprätthålla goda relationer med kunder och samarbetspartners.
• Uppföljning av försäljningsmål och kundnöjdhet


Vi söker dig som har:• Tidigare erfarenhet av mötesbokning 
• Erfarenhet av försäljning
• Erfarenhet av att arbeta i högt tempo
• Goda kommunikationsfärdigheter och relationsbyggande färdigheter
• Initiativtagande och en positiv attityd
• B-körkort
• Behärskar svenska i både tal och skrift


Vi erbjuder en spännande arbetsplats med högt tempo och en bra teamkänsla. Här får du möjligheten att vara med och bidra till vår fortsatta tillväxt samtidigt som du utvecklar dina egna kunskaper och färdigheter. Vidare får du möjlighet att arbeta med marknadsledande produkter i en utmanade roll i ett växande företag.


Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Arbetstider löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring kan ingå.


Låter det som en spännande möjlighet? Skicka in din ansökan redan idag, vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att höra från dig!


Vid frågor om tjänsten, kontakta:


Jörgen Bengtsson, Platschef


[email protected]


042-16 63 21


Milivoj Kocic, Försäljningschef


[email protected]


042-16 63 26 Visa mindre

Transportbilssäljare Helsingborg TRP/LV

Ansök    Jun 19    Hedin Göteborg Bil AB    Bilförsäljare
Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Mobility Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund. På Hedin Mobility Group arbetar idag cirka 8 000 medarbetare med verksamhet i 13 länder, det gör oss till en av Europas största mobilitetsleverantörer. Våra medarbetare är ... Visa mer
Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Mobility Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.

På Hedin Mobility Group arbetar idag cirka 8 000 medarbetare med verksamhet i 13 länder, det gör oss till en av Europas största mobilitetsleverantörer. Våra medarbetare är grunden till att Hedin Mobility Group växt framgångsrikt under många år. I koncernen finns många utvecklingsmöjligheter och vi vill att individer med rätt potential ska få möjlighet att växa med oss! Vi är stolta över att erbjuda våra kunder en högklassig service och ett brett utbud av bilar från ledande bilmärken.

Vi på Helsingborg Transport och Lastbilscenter söker nu en driven transportbilsäljare till begagnat- och nybilsförsäljning, som kan arbeta i högt tempo och bearbeta kunder på ett effektivt sätt. Vi är en av norra Europas modernaste transport- och lastbilsanläggningar. De 5.500 kvm är fördelade på 2.000 kvm bilhall för transport- och lastbilar. Som transportbilsäljare på Hedin Bil kommer du arbeta med försäljningen av transportbilar av ett flertal märken, såsom Nissan, Isuzu och Dodge RAM. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:

- Aktiv bearbetning av befintliga och potentiella kunder

- Kontakta företag och boka in möte och driva den egna affären

- Sälj av transportbilar och tillhörande produkter och tjänster

- Ansvara för hela säljprocessen från första kontakt till leverans och uppföljning.

- Bygga och upprätthålla goda relationer med kunder och samarbetspartners.

- Uppföljning av försäljningsmål och kundnöjdhet

Vi söker dig som har:

- Tidigare erfarenhet av mötesbokning

- Erfarenhet av försäljning

- Erfarenhet av att arbeta i högt tempo

- Goda kommunikationsfärdigheter och relationsbyggande färdigheter

- Initiativtagande och en positiv attityd

- B-körkort

- Behärskar svenska i både tal och skrift

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med högt tempo och en bra teamkänsla. Här får du möjligheten att vara med och bidra till vår fortsatta tillväxt samtidigt som du utvecklar dina egna kunskaper och färdigheter. Vidare får du möjlighet att arbeta med marknadsledande produkter i en utmanade roll i ett växande företag.

Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Arbetstider löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring kan ingå.

Låter det som en spännande möjlighet? Skicka in din ansökan redan idag, vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vid frågor om tjänsten, kontakta:

Jörgen Bengtsson, Platschef

[email protected]

042-16 63 21

Milivoj Kocic, Försäljningschef

[email protected] Visa mindre

Motorcykel Säljare Bilförsäljare Stjärnsäljare

Ansök    Maj 6    Bikeman AB    Bilförsäljare
Är du vår nästa stjärnsäljare? Äntligen har ett mycket eftertraktat MC-säljare jobb blivit ledigt! Vill du jobba med motorcyklar i Sveriges Största Harley Davidson butik? Nu har du chansen att bli en del av vårt glada team! Vi ger dig; tjej eller kille chansen att utvecklas och växa in i detta intressanta säljjobb och växa med företaget. Som motorcykel säljare är du en viktig person med mycket dagligt ansvar. Personen Vi söker: Älskar försäljning och motiv... Visa mer
Är du vår nästa stjärnsäljare?
Äntligen har ett mycket eftertraktat MC-säljare jobb blivit ledigt!
Vill du jobba med motorcyklar i Sveriges Största Harley Davidson butik?
Nu har du chansen att bli en del av vårt glada team! Vi ger dig; tjej eller kille chansen att utvecklas och växa in i detta intressanta säljjobb och växa med företaget.
Som motorcykel säljare är du en viktig person med mycket dagligt ansvar.
Personen Vi söker:
Älskar försäljning och motiveras av att ge kunden det "lilla extra"
Har lätt för att kommunicera med olika människotyper.
Är öppen och glad, energigivande och framåt.
Öppen för nya utmaningar och snabba ändringar.
Har lätt för och sporras av att lära sig om nya produkter.
Ser vad som behöver göras och gör det med glädje.
Trivs med att ha ordning och reda omkring sig.
Bikeman är Sveriges största Harley-Davidson handlare och grundades 1991. Vårt team består av 10 personer som älskar och brinner för motorcyklar. Vi finns i fräscha ljusa lokaler 3 km från E6: an utmed Helsingborg. Anläggningen är en av Sveriges mest moderna för mc med den senaste tekniken och toppmodern verkstad.
Kvalifikationer/krav
B körkort
Flytande Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av försäljning
Egenskaper vi värdesätter:
Erfarenhet av MC och eller fordon
Intresse för teknik och MC
Samarbetsvillig och flexibel
A Körkort
Självgående/initiativrik
Beskrivning av arbetsuppgifter:
Kundkontakt och försäljning på plats, per telefon och mail, branschmässor, hantering av leveranser, garantier och allt runt omkring.
Rätt person kommer att få möjlighet att utvecklas och utbildas av Harley Davidson University.
Vi erbjuder:
Mycket goda villkor och en spännande tjänst.
Du jobbar i en av Europas fräschaste och modernaste mc-firmor med det senaste inom mc teknik. Vi erbjuder dig en positiv miljö med god stämning och ordning och reda.
Månadslön med mycket goda förtjänstmöjligheter för rätt person och fast lön.
Så ansöker du
Skicka ditt CV per mejl nu!
Ange följande referens när du ansöker: "Mc Säljare"
Välkommen med din ansökan: [email protected]
VÄNLIGEN RESPEKTERA ATT NI SOM ÄR INTRESSERADE AV ATT SÖKA TJÄNSTEN ANSÖKER ENLIGT ANGIVEN MEJLADRESS DÅ VI EJ HAR MÖJLIGHET ATT TA EMOT ANSÖKAN I BUTIK. Visa mindre

Inköpare / Bilförsäljare till Väla Bilförsäljning AB

Väla Bilförsäljning är ett företag som säljer begagnade bilar i varierande prisklasser. Då du är vårt ansikte utåt och har en stor påverkan på kundernas upplevelse av deras bilaffär är det viktigt att du socialt utåtriktad och har lätt för att kommunicera och arbeta med alla sorters människor. Du bör vara lojal, flexibel, serviceinriktad och ha lätt för att knyta kontakter. Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning. Lönen består av ... Visa mer
Väla Bilförsäljning är ett företag som säljer begagnade bilar i varierande prisklasser.
Då du är vårt ansikte utåt och har en stor påverkan på kundernas upplevelse av deras bilaffär är det viktigt att du socialt utåtriktad och har lätt för att kommunicera och arbeta med alla sorters människor. Du bör vara lojal, flexibel, serviceinriktad och ha lätt för att knyta kontakter.
Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning. Lönen består av en fast del och en provisions baserad del. Lön enligt överenskommelse.
Som inköpare och säljare jobbar du självständigt från första kontakt med kund till avslutad affär tills dess att leverans av bilen sker. Visa mindre

Vi söker Sveriges hungrigaste fritidsintresserade säljare!

Vi på Helsingborgs Fritidscenter expanderar. Vi söker nu en kvinnlig eller manlig säljare av våra husbilar, husvagnar samt personbilar. Gärna med erfarenhet av sälj. Arbetet som säljare är roligt och utmanande. Vårt mål är att erbjuda våra kunder service av högsta kvalité och att de skall välja Helsingborgs Fritidscenter AB som deras leverantör av såväl fordon som tillbehör. För oss är nyckeln till nöjda kunder engagemang och lyhördhet inför deras behov. D... Visa mer
Vi på Helsingborgs Fritidscenter expanderar.
Vi söker nu en kvinnlig eller manlig säljare av våra husbilar, husvagnar samt personbilar. Gärna med erfarenhet av sälj. Arbetet som säljare är roligt och utmanande.
Vårt mål är att erbjuda våra kunder service av högsta kvalité och att de skall välja Helsingborgs Fritidscenter AB som deras leverantör av såväl fordon som tillbehör. För oss är nyckeln till nöjda kunder engagemang och lyhördhet inför deras behov.
Du som söker bör ha erfarenhet av försäljning av kapitalvaror. Du ska tycka det är roligt att göra affärer och är van att möta kunder och skapa relationer. Du ska självständigt organisera ditt arbete men samtidigt kunna jobba i grupp för att nå våra mål.
Intresse för campingliv är ett plus.


Krav:
- Svenska språket i tal och skrift
- Engelska språket i tal och skrift
- Microsoft Office
- B körkort
Vid intresse skicka ert cv eller vid frågor kontakta. [email protected] Visa mindre

Hallvärd/hallvärdinna

Ansök    Feb 27    Din Bil Sverige AB    Bilförsäljare
Audi Helsingborg söker en Hallvärd/Hallvärdinna, Nu söker vi på Audi Helsingborg efter vår nya kollega! Vi söker dig som har ett intresse av bilbranschen och människor och vill ha ett roligt, fartfyllt och utvecklande helgjobb hos oss. Vi erbjuder dig en lärorik arbetsplats i en härlig personalgrupp, där vi drivs av att ge kunden branschens bästa serviceupplevelse! Hos oss ingår du i ett tight team där vår vardag präglas av driv och teamkänsla Hos os... Visa mer
Audi Helsingborg

söker en

Hallvärd/Hallvärdinna, Nu söker vi på Audi Helsingborg efter vår nya kollega! Vi söker dig som har ett intresse av bilbranschen och människor och vill ha ett roligt, fartfyllt och utvecklande helgjobb hos oss. Vi erbjuder dig en lärorik arbetsplats i en härlig personalgrupp, där vi drivs av att ge kunden branschens bästa serviceupplevelse! Hos oss ingår du i ett tight team där vår vardag präglas av driv och teamkänsla Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Dina uppgifter

Som hallvärd/hallvärdinna blir du ofta kundens första kontakt vid sitt besök hos oss. Dina främsta uppgifter är att ta hand om kunderna i bilhallen, hjälpa till med prov-körningar och säkerställa kontaktuppgifter om alla säljare är upptagna men även se till att demobilar och begagnade bilar står rätt parkerade och är i representativt skick.

Tjänsten är en timanställning, framför allt under helger men det kan även förekomma arbete under veckorna vid behov, t ex under semesterperioder. För dig med rätt vilja och inställning finns mycket goda möjligheter att senare gå vidare inom företaget.

Din erfarenhet

Vi förutsätter att datorn är ett naturligt arbetsredskap för dig och att du har goda kunskaper i Officepaketet. Du har god telefonvana och innehar minst B-körkort. Du får gärna ha ett intresse för bilar och teknik, men det är inte ett krav så länge du är nyfiken och villig att lära dig våra produkter.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är strukturerad och besitter förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet samtidigt som du är en lagspelare som inte tvekar att stötta dina kollegor. Meriterande är att du har jobbat som hallvärd/ hallvärdinna, samt har erfarenhet från arbete inom service.

Din profil

Du är en dynamisk och social person som har hög servicekänsla och god förmåga att skapa trivsel och få kunder att känna sig uppmärksammade. Du förstår vikten av att vara ansiktet utåt och har ett behagligt sätt samt en representativ inställning till både kunder, kollegor och företaget. Du tycker om att ta kontakt med nya människor och du är duktig på att kommunicera och lösa eventuella frågeställningar och önskemål.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlighet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 12 mars.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Personbilssäljare

Ansök    Mar 9    Autogruppen i Lund AB    Bilförsäljare
Vill du vara med och utveckla Autogruppen i Helsingborg? Bilbranschen är inne i ett av sina mest intensiva och spännande skeden någonsin just nu, elektrifiering och nya sätt att äga bil är en del av en intressant och positiv förändringsresa där mycket kommer hända. En sak är dock säker, för att lyckas i framtiden behöver vi fortsätta skapa långsiktiga kundrelationer, vårda våra nätverk och ge kunderna service i världsklass. Vill du vara med på en spännande... Visa mer
Vill du vara med och utveckla Autogruppen i Helsingborg?
Bilbranschen är inne i ett av sina mest intensiva och spännande skeden någonsin just nu, elektrifiering och nya sätt att äga bil är en del av en intressant och positiv förändringsresa där mycket kommer hända. En sak är dock säker, för att lyckas i framtiden behöver vi fortsätta skapa långsiktiga kundrelationer, vårda våra nätverk och ge kunderna service i världsklass.
Vill du vara med på en spännande resa? Nu har du chansen när vi söker Personbilssäljare till vårt showroom på Väla Centrum.


Ditt uppdrag
Ditt uppdrag blir att se till att varje kund erbjuds ett attraktivt bilägande och att säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Du kommer bland annat att sälja vårt stjärnmärke Aiways. I din roll kommer du ta hand om kunden under hela säljprocessen. Vi ser därför gärna att du är en strukturerad, nätverkande och målinriktad säljare som sätter kundens behov främst.


Framgångsfaktorer
· Driven och social med stort lokalt nätverk.
· God datorkompetens och digital förståelse.
· Brinner för försäljning och kundrelationer.
· Gillar utveckling och är öppensinnad för förändring.
· Resultatfokuserad och sinne för affärer.
· Lagspelare som bidrar till Autogruppens framgång.
· Tidigare erfarenhet inom försäljning.


Arbetstider, placeringsort och lön
Rullande schema där helgarbete ingår. Fast månadslön med rörlig prestationsbaserad provisionsdel. Placeringsorten är Helsingborg.


Frågor och ansökan
Vill du veta mer om tjänsten så kontakta Dominik Mikolajka, 0767 740 007 eller [email protected]


Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Ny stjärna sökes till Sveriges bästa kassa!

XXL - ett eldorado för sport- och vildmarksälskare. Våra stora varuhus erbjuder ett enormt utbud av kända varumärken till extra låga priser inom sport- och vildmarksprodukter. Hos oss hittar du fotbollsskor, skidor, hockeyutrustning, tennisracketar, löparskor, golf, tält, utrustning till jakt plus mycket mycket mer. XXL är Nordens mest expansiva sport- och vildmarkskedja. Nu fortsätter resan i Sverige. Vi skall bli störst, och det ska vi uppnå tack var... Visa mer
XXL - ett eldorado för sport- och vildmarksälskare.

Våra stora varuhus erbjuder ett enormt utbud av kända varumärken till extra låga priser inom sport- och vildmarksprodukter. Hos oss hittar du fotbollsskor, skidor, hockeyutrustning, tennisracketar, löparskor, golf, tält, utrustning till jakt plus mycket mycket mer.

XXL är Nordens mest expansiva sport- och vildmarkskedja. Nu fortsätter resan i Sverige. Vi skall bli störst, och det ska vi uppnå tack vare vår stora passion och vårt skickliga affärsmannaskap.
Om du har extra stort intresse för sport och vildmark.
Om du är positiv, utåtriktad, gillar ha roligt på jobbet och älskar att sälja. Då anser vi att du har DET inom dig.
Då är det DIG vi söker.

I affärsplan har vi inskrivet: Vi skall vara bäst, vi skall tjäna pengar, vi skall ha kul!
Med den parollen skall vi bli störst i Norden.

Vi söker en ny säljare till kassan på XXL HELSINGBORG

För oss på XXL är det viktigt att du identifierar dig med våra kärnvärden; Customer first, Caring, Knowledgeable and Passionate, och vi söker därför efter följande egenskaper:• Du sätter alltid kunden först och drivs av att skapa kundupplevelser utöver det vanliga

• Du motiveras av att nå goda resultat genom nöjda kunder

• Du är ärlig, omtänksam och ställer upp för dina kollegor

• Du är nyfiken och vill lära dig mer om våra produkter

• Du brinner för och har kunskap om sport- och friluftsliv och kommunicerar detta i ditt arbete

• Du bidrar till att utveckla och motivera dina kollegor

• Du är en entusiastisk sport- och friluftsmänniska som vill vara en del av XXL:s utveckling

• Du tar ansvar, initiativ och ser vilka arbetsuppgifter som behöver prioriteras i varuhuset

 

Entusiasm är viktigt för oss på XXL och vi strävar efter att ge våra kunder en positiv upplevelse varje gång de besöker oss. Därför tror vi att det är viktigt att du redan har vissa kunskaper om sport och friluftsliv och att du ständigt vill utvecklas och lära dig mer.

Utöver kassa, verkstad och lager är våra varuhus uppdelade i fyra avdelningar: Sport, Löpning & Träning, Barn & Fritid, Friluftsliv & Jakt och Skidor & Cykel. Du kommer att arbeta på en avdelning vilket innebär att du behöver vara särskilt duktig på de produkter som säljs där.

Som säljare i kassan är du den sista personen som kunden träffar under ett besök hos XXL. Din vänlighet och ditt tålamod är därför av största vikt för oss liksom att du är noggrann, ärlig och serviceminded. Dina arbetspass består av alla förekommande arbetsuppgifter i kassan, men även uppgifter på andra avdelningar i varuhuset vid behov. Dokumenterad erfarenhet från kassaarbete ser vi som meriterande, men är inte ett krav.

Vi tror att utbildning gör det roligare att gå till jobbet och varje år ger vi medarbetare möjligheten att träffa kollegor och leverantörer för att lära sig mer om våra produkter. Vi erbjuder dessutom bra personalrabatt, friskvårdsbidrag och rabatt hos flera gymkedjor.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan. Berätta för oss hur din entusiasm kan hjälpa oss att nå vår vision om att bli den främsta destinationen för sport- och friluftsliv i Europa! Vi växer så att det knakar och erbjuder dig en arbetsplats med duktiga och engagerade kollegor och där det alltid finnas möjlighet till mer ansvar och personlig utveckling.

Tjänsten är tillsavidare på ange 65% med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Vi vill uppmärksamma dig på att endast ansökningar som registreras via vårt elektroniska ansökningsformulär kommer att behandlas. Använd därför länken [Skicka ansökan] för att söka tjänsten. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan rekryteringsperioden är slut så vänta inte, sök idag!

Välkommen till XXL!

#xxlsport #allsportsunited #sportsuniteall Visa mindre

Bilförsäljare Ford

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund. Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders mö... Visa mer
Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.
Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!
Om rollen
Nu storsatsar vi på Ford i Helsingborg och söker en nyckelspelare till vårt team. Vi vill ha en positiv, driven lagspelare som tillför härlig energi i gruppen. Du kommer arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya bilar – från första kontakt till avslutad affär. Du kommer representera bilmärket Ford. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att rapportera till platschefen på anläggningen.
På vår anläggning i Helsingborg arbetar idag 20 medarbetare.  

Din profil
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom försäljning, meritande är om du har erfarenhet av försäljning av personbilar. Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meritande. B-körkort fordras och du ska behärska svenska i både tal och skrift.
Vi tror du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv med en positiv inställning. Du har en förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer samt hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter att du är en självständig person, som får saker att hända. Som personbilsäljare på Hedin Bil värdesätter vi att du är förtroendeingivande, disciplinerad och social. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och att du arbetar utefter Hedin Bils vision – att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Vi erbjuder
Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.
Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Arbetstider löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring ingår.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Transportbilssäljare Helsingborg TRP/LV

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund. Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders ... Visa mer
Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.


Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!


Om rollen

Vi söker nu en transportbilssäljare till begagnat- och nybilsförsäljning på vår anläggning Helsingborg Transport och Lastbilscenter. I arbetet hanterar du hela försäljningsprocessen – från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar med den framtoning som respektive varumärke stadgar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Du kommer arbeta med ett flertal märke, såsom Nissan, Isuzu och RAM Trucks. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer.


Din profil

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom försäljning, meritande är om du har erfarenhet av försäljning av transportbilar. Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meritande. B-körkort fordras och du ska behärska svenska i både tal och skrift.


Vi tror du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv. Du har en förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer samt hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter att du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Som transportbilsäljare på Hedin Bil värdesätter vi att du är förtroendeingivande, disciplinerad och social. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och att du arbetar utefter Hedin Bils vision – att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.Vi erbjuder

Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja – vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.


Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldralön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se


Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Arbetstider löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring kan ingå.Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Transportbilssäljare i Helsingborg

Ansök    Dec 23    Fribrocks Bilab    Bilförsäljare
Vi söker transportbilssäljare och söker dig som brinner för försäljning och som är van att aktivt kontakta kunder via mail, telefon och personliga besök. Vi har som krav att du har erfarenhet av uppsökande försäljning men det behöver inte vara från bilbranschen. Det går bra för oss på Fribrocks Bil och vi har en stark ställning i nordvästra Skåne inom fordonshandel. Vem är du? Du brinner för försäljning och gillar att arbeta i en organisation som präglas... Visa mer
Vi söker transportbilssäljare och söker dig som brinner för försäljning och som är van att aktivt kontakta kunder via mail, telefon och personliga besök. Vi har som krav att du har erfarenhet av uppsökande försäljning men det behöver inte vara från bilbranschen.
Det går bra för oss på Fribrocks Bil och vi har en stark ställning i nordvästra Skåne inom fordonshandel.

Vem är du?
Du brinner för försäljning och gillar att arbeta i en organisation som präglas av arbetsglädje och högt tempo. Du drivs av kvalitet i ditt arbete och en nöjd kund är alltid ditt främsta mål. Vi tror också att du är en person som är drivande och kommer med förslag till förbättringar och utveckling.
Vad erbjuder vi dig?
Fast lön och provision. Disponera bil från bilpool (demobilar).
Friskvårdsbidrag.
En arbetsplats som utvecklas och där du får vara med och påverka
Vår arbetsplats präglas av glädje vilket gör att vi har låg personalomsättning

Vad har vi för krav?
Körkort
Minst 3 års erfarenhet inom försäljning
Goda kommunikativa egenskaper

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi har kollektivavtal med MAF och är medlemmar i MRF.

Frågor ställer du till Carl-Johan Bergenstråhle. Carl-Johan når du på 070-6750088 eller [email protected].
Ansökan gör du skriftligt till [email protected] där vi även vill ha med ditt CV. Sista ansökningsdatum är 28 februari 2023 men vi gör löpande urval vilket gör att tjänsten kan tillsättas tidigare.

Om Portvakten koncernen och Fribrocks Bil
Portvakten koncernen har verksamhet främst inom fastigheter, bilhandel och truckförsäljning. Koncernen drivs i tredje generationen med säte i Ängelholm.
Fribrocks Bil AB är Ängelholms äldsta bilföretag är återförsäljare av sju nybilsfabrikat på två anläggningar i Ängelholm, en anläggning i Helsingborg och inom kort en anläggning i Kristianstad. Utöver dessa fabrikat har vi service på ytterligare fem bilmärken samt försäljning och service av mopedbilar.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Mercedes-Benz Transportbilssäljare

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund. Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders mö... Visa mer
Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.
Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!
Om rollen
Som en del av vår resa framåt behöver vi stärka upp vårt försäljningsteam på Hedin Bil Helsingborg och vi söker därför en driven och engagerad Mercedes-Benz transportbilsäljare. Du kommer arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av nya Mercedes-Benz transportbilar – från första kontakt till avslutad affär. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.Det huvudsakliga målet är att arbeta proaktivt med uppsökande försäljning med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att rapportera till Försäljningschefen på anläggningen.

Din profil
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom försäljning, meritande är om du har erfarenhet av försäljning av transportbilar. Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meritande. B-körkort fordras och du ska behärska svenska i både tal och skrift.
Vi tror du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv. Du har en förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer samt hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter att du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Som transportbilsäljare på Hedin Bil värdesätter vi att du är förtroendeingivande, disciplinerad och social. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och att du arbetar utefter Hedin Bils vision – att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Vi erbjuder
Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.
Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Arbetstider löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring kan ingå.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

PlatinumCars söker Sveriges bästa bilsäljare!

Ansök    Nov 4    Poolia Sverige AB    Bilförsäljare
PlatinumCars söker säljare utöver det vanliga till deras exklusiva, nya bilhall i Helsingborg. Som säljare på PlatinumCars kommer du att bli en viktig del av företagets framgångsrika säljteam. Du är ansiktet utåt mot kunder och ska inspirera och vägleda till köp. Du kommer att arbeta med försäljning av en bilpark som håller den absolut högsta nivån avseende kvalité och prestanda. I rollen söker du aktivt nya vägar att nå försäljning och bidrar till teamets... Visa mer
PlatinumCars söker säljare utöver det vanliga till deras exklusiva, nya bilhall i Helsingborg. Som säljare på PlatinumCars kommer du att bli en viktig del av företagets framgångsrika säljteam. Du är ansiktet utåt mot kunder och ska inspirera och vägleda till köp. Du kommer att arbeta med försäljning av en bilpark som håller den absolut högsta nivån avseende kvalité och prestanda. I rollen söker du aktivt nya vägar att nå försäljning och bidrar till teamets framgång.

Ansök redan idag!

Om tjänsten
Du välkomnas in i ett högpresterande bolag med stora ambitioner och höga mål. Det är en mycket betydelsefull roll där du kommer ha stora möjligheter att påverka genom att vara först på plats i den nybyggda butiken och bana väg för ditt team.

PlatinumCars finns idag sedan 17 år i Norrköping där ca 30 vinnarskallar i blandade åldrar och nationaliteter arbetar, detta blir första gången de etablerar sig i Helsingborg. Du kommer att arbeta med hela försäljningsprocessen, där du tillsammans med försäljningschefen och säljteamet har en stor påverkan på försäljningen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Du kommer att arbeta med eget resultat- och budgetansvar och det ligger inom ditt ansvar att säkerställa kundnöjdheten.
• Ansvara för kunder som kommer in i anläggningen.
• Arbeta med nya samt befintliga kunder.
• Skapa goda kundrelationer och öka antalet kunder.
• Prospektera nya kunder.
• Krav på B-körkort
• Kontraktsskrivning
• Kontraktshantering
• Leverans av bilar
• Uppföljning efter avslutad affär

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom försäljning, Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meritande. B-körkort fordras och du ska behärska svenska samt Engelska i både tal och skrift, andra eller fler språk är meriterande.
Som personbilssäljare kommer du bearbeta privatkunder och företagskunder. I rollen kommer du hantera inkommande kunder till vår anläggning men även proaktivt arbete där vi via telefon och mötesbokningar söker upp nya kunder.

Vi tror du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv. Du har en förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer samt hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter att du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Som personbilsäljare på PlatinumCars the Collection värdesätter vi att du är förtroendeingivande, disciplinerad och social. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer.

Vem är du?
Vi söker en ambitiös driven säljare med ett starkt kundfokus. Du arbetar med försäljning idag och är den bästa inom din bransch. Har du tidigare erfarenhet av försäljning eller stort intresse av bilar ses detta som ett stort plus.

Du söker upp och driver affären från ax till limpa, mot såväl nya som våra befintliga kunder. Vi ser att du är en person som har en stor passion för bilar, en person som är social, orädd samt relationsskapande och bemöter kunden utifrån behov.

Om verksamheten
PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. Bolaget är 17 år, har haft en mycket god tillväxt sedan start och har en god prognos även för 2022. Vi ligger i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad, glas samt rekond och Folierings avdelning. Under 2023 kommer vi att expandera i fler städer, där Helsingborg blir först ut.

Övrig information
Omfattning: Heltid.
Plats: På plats i PlatinumCars anläggning i Helsingborg.
Lön: Fast enligt överenskommelse plus individbaserat bonussystem
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Snarast enligt ök.

Viktigt att känna till: Vi tillämpar en personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) på slutkandidater. I samband med anställningserbjudande kommer vi göra en bakgrundskontroll på dig som kandidat.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och du anställs direkt hos PlatinumCars.

Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer hålls löpande. Visa mindre

Mercedes-Benz Transportbilssäljare

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund. Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders mö... Visa mer
Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.
Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!
Om rollen
Som en del av vår resa framåt behöver vi stärka upp vårt försäljningsteam på Hedin Bil Helsingborg och vi söker därför en driven och engagerad Mercedes-Benz transportbilsäljare. Du kommer arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av nya Mercedes-Benz transportbilar – från första kontakt till avslutad affär. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.Det huvudsakliga målet är att arbeta proaktivt med uppsökande försäljning med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att rapportera till Försäljningschefen på anläggningen.

Din profil
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom försäljning, meritande är om du har erfarenhet av försäljning av transportbilar. Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meritande. B-körkort fordras och du ska behärska svenska i både tal och skrift.
Vi tror du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv. Du har en förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer samt hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter att du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Som transportbilsäljare på Hedin Bil värdesätter vi att du är förtroendeingivande, disciplinerad och social. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och att du arbetar utefter Hedin Bils vision – att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Vi erbjuder
Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.
Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Arbetstider löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring kan ingå.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

PlatinumCars söker Sveriges bästa bilsäljare!

Ansök    Nov 4    Poolia Sverige AB    Bilförsäljare
PlatinumCars söker säljare utöver det vanliga till deras exklusiva, nya bilhall i Helsingborg. Som säljare på PlatinumCars kommer du att bli en viktig del av företagets framgångsrika säljteam. Du är ansiktet utåt mot kunder och ska inspirera och vägleda till köp. Du kommer att arbeta med försäljning av en bilpark som håller den absolut högsta nivån avseende kvalité och prestanda. I rollen söker du aktivt nya vägar att nå försäljning och bidrar till teamets... Visa mer
PlatinumCars söker säljare utöver det vanliga till deras exklusiva, nya bilhall i Helsingborg. Som säljare på PlatinumCars kommer du att bli en viktig del av företagets framgångsrika säljteam. Du är ansiktet utåt mot kunder och ska inspirera och vägleda till köp. Du kommer att arbeta med försäljning av en bilpark som håller den absolut högsta nivån avseende kvalité och prestanda. I rollen söker du aktivt nya vägar att nå försäljning och bidrar till teamets framgång.

Ansök redan idag!

Om tjänsten
Du välkomnas in i ett högpresterande bolag med stora ambitioner och höga mål. Det är en mycket betydelsefull roll där du kommer ha stora möjligheter att påverka genom att vara först på plats i den nybyggda butiken och bana väg för ditt team.

PlatinumCars finns idag sedan 17 år i Norrköping där ca 30 vinnarskallar i blandade åldrar och nationaliteter arbetar, detta blir första gången de etablerar sig i Helsingborg. Du kommer att arbeta med hela försäljningsprocessen, där du tillsammans med försäljningschefen och säljteamet har en stor påverkan på försäljningen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Du kommer att arbeta med eget resultat- och budgetansvar och det ligger inom ditt ansvar att säkerställa kundnöjdheten.
• Ansvara för kunder som kommer in i anläggningen.
• Arbeta med nya samt befintliga kunder.
• Skapa goda kundrelationer och öka antalet kunder.
• Prospektera nya kunder.
• Krav på B-körkort
• Kontraktsskrivning
• Kontraktshantering
• Leverans av bilar
• Uppföljning efter avslutad affär

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom försäljning, Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meritande. B-körkort fordras och du ska behärska svenska samt Engelska i både tal och skrift, andra eller fler språk är meriterande.
Som personbilssäljare kommer du bearbeta privatkunder och företagskunder. I rollen kommer du hantera inkommande kunder till vår anläggning men även proaktivt arbete där vi via telefon och mötesbokningar söker upp nya kunder.

Vi tror du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv. Du har en förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer samt hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter att du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Som personbilsäljare på PlatinumCars the Collection värdesätter vi att du är förtroendeingivande, disciplinerad och social. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer.

Vem är du?
Vi söker en ambitiös driven säljare med ett starkt kundfokus. Du arbetar med försäljning idag och är den bästa inom din bransch. Har du tidigare erfarenhet av försäljning eller stort intresse av bilar ses detta som ett stort plus.

Du söker upp och driver affären från ax till limpa, mot såväl nya som våra befintliga kunder. Vi ser att du är en person som har en stor passion för bilar, en person som är social, orädd samt relationsskapande och bemöter kunden utifrån behov.

Om verksamheten
PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. Bolaget är 17 år, har haft en mycket god tillväxt sedan start och har en god prognos även för 2022. Vi ligger i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad, glas samt rekond och Folierings avdelning. Under 2023 kommer vi att expandera i fler städer, där Helsingborg blir först ut.

Övrig information
Omfattning: Heltid.
Plats: På plats i PlatinumCars anläggning i Helsingborg.
Lön: Fast enligt överenskommelse plus individbaserat bonussystem
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Snarast enligt ök.

Viktigt att känna till: Vi tillämpar en personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) på slutkandidater. I samband med anställningserbjudande kommer vi göra en bakgrundskontroll på dig som kandidat.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och du anställs direkt hos PlatinumCars.

Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer hålls löpande. Visa mindre

PlatinumCars söker Sveriges bästa bilsäljare!

Ansök    Nov 4    Poolia Sverige AB    Bilförsäljare
PlatinumCars söker säljare utöver det vanliga till deras exklusiva, nya bilhall i Helsingborg. Som säljare på PlatinumCars kommer du att bli en viktig del av företagets framgångsrika säljteam. Du är ansiktet utåt mot kunder och ska inspirera och vägleda till köp. Du kommer att arbeta med försäljning av en bilpark som håller den absolut högsta nivån avseende kvalité och prestanda. I rollen söker du aktivt nya vägar att nå försäljning och bidrar till teamets... Visa mer
PlatinumCars söker säljare utöver det vanliga till deras exklusiva, nya bilhall i Helsingborg. Som säljare på PlatinumCars kommer du att bli en viktig del av företagets framgångsrika säljteam. Du är ansiktet utåt mot kunder och ska inspirera och vägleda till köp. Du kommer att arbeta med försäljning av en bilpark som håller den absolut högsta nivån avseende kvalité och prestanda. I rollen söker du aktivt nya vägar att nå försäljning och bidrar till teamets framgång.

Ansök redan idag!

Om tjänsten
Du välkomnas in i ett högpresterande bolag med stora ambitioner och höga mål. Det är en mycket betydelsefull roll där du kommer ha stora möjligheter att påverka genom att vara först på plats i den nybyggda butiken och bana väg för ditt team.

PlatinumCars finns idag sedan 17 år i Norrköping där ca 30 vinnarskallar i blandade åldrar och nationaliteter arbetar, detta blir första gången de etablerar sig i Helsingborg. Du kommer att arbeta med hela försäljningsprocessen, där du tillsammans med försäljningschefen och säljteamet har en stor påverkan på försäljningen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Du kommer att arbeta med eget resultat- och budgetansvar och det ligger inom ditt ansvar att säkerställa kundnöjdheten.
• Ansvara för kunder som kommer in i anläggningen.
• Arbeta med nya samt befintliga kunder.
• Skapa goda kundrelationer och öka antalet kunder.
• Prospektera nya kunder.
• Krav på B-körkort
• Kontraktsskrivning
• Kontraktshantering
• Leverans av bilar
• Uppföljning efter avslutad affär

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom försäljning, Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meritande. B-körkort fordras och du ska behärska svenska samt Engelska i både tal och skrift, andra eller fler språk är meriterande.
Som personbilssäljare kommer du bearbeta privatkunder och företagskunder. I rollen kommer du hantera inkommande kunder till vår anläggning men även proaktivt arbete där vi via telefon och mötesbokningar söker upp nya kunder.

Vi tror du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv. Du har en förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer samt hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter att du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Som personbilsäljare på PlatinumCars the Collection värdesätter vi att du är förtroendeingivande, disciplinerad och social. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer.

Vem är du?
Vi söker en ambitiös driven säljare med ett starkt kundfokus. Du arbetar med försäljning idag och är den bästa inom din bransch. Har du tidigare erfarenhet av försäljning eller stort intresse av bilar ses detta som ett stort plus.

Du söker upp och driver affären från ax till limpa, mot såväl nya som våra befintliga kunder. Vi ser att du är en person som har en stor passion för bilar, en person som är social, orädd samt relationsskapande och bemöter kunden utifrån behov.

Om verksamheten
PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. Bolaget är 17 år, har haft en mycket god tillväxt sedan start och har en god prognos även för 2022. Vi ligger i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad, glas samt rekond och Folierings avdelning. Under 2023 kommer vi att expandera i fler städer, där Helsingborg blir först ut.

Övrig information
Omfattning: Heltid.
Plats: På plats i PlatinumCars anläggning i Helsingborg.
Lön: Fast enligt överenskommelse plus individbaserat bonussystem
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Snarast enligt ök.

Viktigt att känna till: Vi tillämpar en personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) på slutkandidater. I samband med anställningserbjudande kommer vi göra en bakgrundskontroll på dig som kandidat.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och du anställs direkt hos PlatinumCars.

Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer hålls löpande. Visa mindre

Bilförsäljare Ford

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund. Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders mö... Visa mer
Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.
Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!
Om rollen
Nu storsatsar vi på Ford i Helsingborg och söker en nyckelspelare till vårt team. Vi vill ha en positiv, driven lagspelare som tillför härlig energi i gruppen. Du kommer arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya bilar – från första kontakt till avslutad affär. Du kommer representera bilmärket Ford. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att rapportera till platschefen på anläggningen.
På vår anläggning i Helsingborg arbetar idag 20 medarbetare.  

Din profil
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom försäljning, meritande är om du har erfarenhet av försäljning av personbilar. Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meritande. B-körkort fordras och du ska behärska svenska i både tal och skrift.
Vi tror du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv med en positiv inställning. Du har en förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer samt hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter att du är en självständig person, som får saker att hända. Som personbilsäljare på Hedin Bil värdesätter vi att du är förtroendeingivande, disciplinerad och social. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och att du arbetar utefter Hedin Bils vision – att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Vi erbjuder
Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.
Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Arbetstider löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring ingår.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Bilförsäljare Ford

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund. Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders mö... Visa mer
Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.
Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!
Om rollen
Nu storsatsar vi på Ford i Helsingborg och söker en nyckelspelare till vårt team. Vi vill ha en positiv, driven lagspelare som tillför härlig energi i gruppen. Du kommer arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya bilar – från första kontakt till avslutad affär. Du kommer representera bilmärket Ford. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att rapportera till platschefen på anläggningen.
På vår anläggning i Helsingborg arbetar idag 20 medarbetare.  

Din profil
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom försäljning, meritande är om du har erfarenhet av försäljning av personbilar. Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meritande. B-körkort fordras och du ska behärska svenska i både tal och skrift.
Vi tror du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv med en positiv inställning. Du har en förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer samt hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter att du är en självständig person, som får saker att hända. Som personbilsäljare på Hedin Bil värdesätter vi att du är förtroendeingivande, disciplinerad och social. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och att du arbetar utefter Hedin Bils vision – att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Vi erbjuder
Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.
Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Arbetstider löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring ingår.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Vi söker Sveriges hungrigaste fritidsintresserade säljare!

Vi på Helsingborgs Fritidscenter expanderar. Vi söker nu en kvinnlig eller manlig säljare av våra husbilar, husvagnar samt personbilar. Gärna med erfarenhet av sälj. Arbetet som säljare är roligt och utmanande. Vårt mål är att erbjuda våra kunder service av högsta kvalité och att de skall välja Helsingborgs Fritidscenter AB som deras leverantör av såväl fordon som tillbehör. För oss är nyckeln till nöjda kunder engagemang och lyhördhet inför deras behov. D... Visa mer
Vi på Helsingborgs Fritidscenter expanderar.
Vi söker nu en kvinnlig eller manlig säljare av våra husbilar, husvagnar samt personbilar. Gärna med erfarenhet av sälj. Arbetet som säljare är roligt och utmanande.
Vårt mål är att erbjuda våra kunder service av högsta kvalité och att de skall välja Helsingborgs Fritidscenter AB som deras leverantör av såväl fordon som tillbehör. För oss är nyckeln till nöjda kunder engagemang och lyhördhet inför deras behov.
Du som söker bör ha erfarenhet av försäljning av kapitalvaror. Du ska tycka det är roligt att göra affärer och är van att möta kunder och skapa relationer. Du ska självständigt organisera ditt arbete men samtidigt kunna jobba i grupp för att nå våra mål.
Intresse för campingliv är ett plus.


Krav:
- Svenska språket i tal och skrift
- Engelska språket i tal och skrift
- Microsoft Office
- B körkort
Vid intresse skicka ert cv eller vid frågor kontakta. [email protected] Visa mindre

PlatinumCars söker Sveriges bästa bilsäljare!

Ansök    Nov 4    Poolia Sverige AB    Bilförsäljare
PlatinumCars söker säljare utöver det vanliga till deras exklusiva, nya bilhall i Helsingborg. Som säljare på PlatinumCars kommer du att bli en viktig del av företagets framgångsrika säljteam. Du är ansiktet utåt mot kunder och ska inspirera och vägleda till köp. Du kommer att arbeta med försäljning av en bilpark som håller den absolut högsta nivån avseende kvalité och prestanda. I rollen söker du aktivt nya vägar att nå försäljning och bidrar till teamets... Visa mer
PlatinumCars söker säljare utöver det vanliga till deras exklusiva, nya bilhall i Helsingborg. Som säljare på PlatinumCars kommer du att bli en viktig del av företagets framgångsrika säljteam. Du är ansiktet utåt mot kunder och ska inspirera och vägleda till köp. Du kommer att arbeta med försäljning av en bilpark som håller den absolut högsta nivån avseende kvalité och prestanda. I rollen söker du aktivt nya vägar att nå försäljning och bidrar till teamets framgång.

Ansök redan idag!

Om tjänsten
Du välkomnas in i ett högpresterande bolag med stora ambitioner och höga mål. Det är en mycket betydelsefull roll där du kommer ha stora möjligheter att påverka genom att vara först på plats i den nybyggda butiken och bana väg för ditt team.

PlatinumCars finns idag sedan 17 år i Norrköping där ca 30 vinnarskallar i blandade åldrar och nationaliteter arbetar, detta blir första gången de etablerar sig i Helsingborg. Du kommer att arbeta med hela försäljningsprocessen, där du tillsammans med försäljningschefen och säljteamet har en stor påverkan på försäljningen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Du kommer att arbeta med eget resultat- och budgetansvar och det ligger inom ditt ansvar att säkerställa kundnöjdheten.
• Ansvara för kunder som kommer in i anläggningen.
• Arbeta med nya samt befintliga kunder.
• Skapa goda kundrelationer och öka antalet kunder.
• Prospektera nya kunder.
• Krav på B-körkort
• Kontraktsskrivning
• Kontraktshantering
• Leverans av bilar
• Uppföljning efter avslutad affär

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom försäljning, Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meritande. B-körkort fordras och du ska behärska svenska samt Engelska i både tal och skrift, andra eller fler språk är meriterande.
Som personbilssäljare kommer du bearbeta privatkunder och företagskunder. I rollen kommer du hantera inkommande kunder till vår anläggning men även proaktivt arbete där vi via telefon och mötesbokningar söker upp nya kunder.

Vi tror du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv. Du har en förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer samt hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter att du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Som personbilsäljare på PlatinumCars the Collection värdesätter vi att du är förtroendeingivande, disciplinerad och social. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer.

Vem är du?
Vi söker en ambitiös driven säljare med ett starkt kundfokus. Du arbetar med försäljning idag och är den bästa inom din bransch. Har du tidigare erfarenhet av försäljning eller stort intresse av bilar ses detta som ett stort plus.

Du söker upp och driver affären från ax till limpa, mot såväl nya som våra befintliga kunder. Vi ser att du är en person som har en stor passion för bilar, en person som är social, orädd samt relationsskapande och bemöter kunden utifrån behov.

Om verksamheten
PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. Bolaget är 17 år, har haft en mycket god tillväxt sedan start och har en god prognos även för 2022. Vi ligger i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad, glas samt rekond och Folierings avdelning. Under 2023 kommer vi att expandera i fler städer, där Helsingborg blir först ut.

Övrig information
Omfattning: Heltid.
Plats: På plats i PlatinumCars anläggning i Helsingborg.
Lön: Fast enligt överenskommelse plus individbaserat bonussystem
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Snarast enligt ök.

Viktigt att känna till: Vi tillämpar en personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) på slutkandidater. I samband med anställningserbjudande kommer vi göra en bakgrundskontroll på dig som kandidat.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och du anställs direkt hos PlatinumCars.

Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer hålls löpande. Visa mindre

Begagnatansvarig säljare Ford

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund. Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders mö... Visa mer
Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.
Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!
Om rollen
Som en del av vår resa framåt behöver vi stärka upp vårt försäljningsteam på Hedin Bil Ford Helsingborg och vi söker därför en driven och engagerad begagnatansvarig. Din viktigaste egenskap är att du är självgående och har sinne för affärer. Du kommer arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av främst begagnade bilar – Allt från inköpsansvarig till avslut av affären ingår i ditt dagliga arbete. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att rapportera till platschefen på anläggningen.
På vår anläggning i Helsingborg arbetar idag 25 medarbetare. Vi är ett sammansvetsat gäng som värdesätter gott samarbete och högt i tak. 

Din profil
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom försäljning, meritande är om du har erfarenhet av försäljning av begagnadebilar. Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meritande. B-körkort fordras och du ska behärska svenska i både tal och skrift.
Vi tror du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv. Du har en förmåga att arbeta självständigt. Vi förutsätter att du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Som personbilsäljare på Hedin Bil värdesätter vi att du är förtroendeingivande, disciplinerad och social. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och att du arbetar utefter Hedin Bils vision – att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Vi erbjuder
Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.
Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Arbetstider löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring kan ingå.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Säljare till Kamux Helsingborg!

Ansök    Okt 6    Kamux AB    Bilförsäljare
Det går bra för Kamux och vi fortsätter att expandera! Vi utökar nu vårt team i Helsingborg och söker nu dig som vill bidra till denna butiks fortsatta framgång. Kamux har idag 24 butiker i Sverige och är Europas tredje största återförsäljare av bilar. Vi söker nu dig som är driven, positiv och entusiastisk som vill vara med på vår fortsatta resa. Vi erbjuder dig: Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande för... Visa mer
Det går bra för Kamux och vi fortsätter att expandera! Vi utökar nu vårt team i Helsingborg och söker nu dig som vill bidra till denna butiks fortsatta framgång. Kamux har idag 24 butiker i Sverige och är Europas tredje största återförsäljare av bilar. Vi söker nu dig som är driven, positiv och entusiastisk som vill vara med på vår fortsatta resa.
Vi erbjuder dig:
Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. På Kamux blir du “en i gänget” och får en gedigen introduktionsutbildning och butikschefen i din butik hjälper och coachar dig mot dina mål. Hos oss utvecklas du inom försäljning och får möjlighet att växa och lära dig mycket om bilbranschen! Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs! Vi har dessutom ett brett utbud av olika bilmodeller vilket är en stor fördel för våra kunder och för dig som säljare.
Vad innebär det då att jobba på Kamux?
Kamux är ett stort, börsnoterat företag som expanderat kraftigt i Sverige under de senaste åren och vi kommer fortsätta växa. Personalen är otroligt viktig för oss och vi satsar mycket på att utbilda och coacha våra anställda så de ska ha de största möjligheterna att lyckas.
Vi brukar se oss som det lite annorlunda bilföretaget, som drivs av att hjälpa våra kunder hitta bilen för dem och fatta ett beslut de kommer vara nöjda med. Som säljare hos oss är det viktigt att du har ett genuint intresse för kundnöjdhet.
Arbetsuppgifter
Huvuduppgiften som säljare hos Kamux är att köpa och sälja bil. Hos oss sköter man allt som har med bilen att göra, från inköp till försäljning. För att kunna lyckas med bilförsäljningen krävs det mycket tid, engagemang och positiv vilja. Att sälja bil på Kamux kan innebära högt tempo så du ska kunna hantera stress på ett bra sätt och kunna ha många bollar i luften.
Vi söker dig som:
För att trivas i rollen som säljare krävs det uthållighet och erfarenhet av att förhandla priser. Vi ser att du har god branschkännedom, alternativt ett stort intresse av bilar. Kamux Helsingborg arbetar som ett team så vi ser gärna att du är samarbetsvillig, målmedveten och tävlingsinriktad samt jobbar för individuella och gemensamma mål. Du ska vara noggrann, lojal och ge en förstklassig service. Att köpa en bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är tydlig och ärlig med vilka tjänster Kamux erbjuder.
Vi vill att detta passar in på dig:
Du brinner för att köpa och sälja bilar samt skapa bilaffärer
Du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo
Du har lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter
Du har en hög arbetsmoral
Du är positiv och omtänksam
Du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs
Du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov
Du har B-körkort.

Om Kamux:
På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser.
Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 24 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 2000 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 400 000 bilar till nöjda kunder i dessa tre länder.
Ansökan:
Känner du att du vill bli en del av vårt framgångsrika team i Helsingborg? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt men senast den 31:a oktober. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.
För mer information kontakta Butikschef André Thoresson, [email protected] eller Regionchef Milan Filipovic, [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

PlatinumCars söker Sveriges bästa bilsäljare!

Ansök    Sep 19    Poolia Sverige AB    Bilförsäljare
PlatinumCars söker säljare utöver det vanliga till deras exklusiva, nya bilhall i Helsingborg. Som säljare på PlatinumCars kommer du att bli en viktig del av företagets framgångsrika säljteam. Du är ansiktet utåt mot kunder och ska inspirera och vägleda till köp. Du kommer att arbeta med försäljning av en bilpark som håller den absolut högsta nivån avseende kvalité och prestanda. I rollen söker du aktivt nya vägar att nå försäljning och bidrar till teamets... Visa mer
PlatinumCars söker säljare utöver det vanliga till deras exklusiva, nya bilhall i Helsingborg. Som säljare på PlatinumCars kommer du att bli en viktig del av företagets framgångsrika säljteam. Du är ansiktet utåt mot kunder och ska inspirera och vägleda till köp. Du kommer att arbeta med försäljning av en bilpark som håller den absolut högsta nivån avseende kvalité och prestanda. I rollen söker du aktivt nya vägar att nå försäljning och bidrar till teamets framgång.

Ansök redan idag!

Om tjänsten
Du välkomnas in i ett högpresterande bolag med stora ambitioner och höga mål. Det är en mycket betydelsefull roll där du kommer ha stora möjligheter att påverka genom att vara först på plats i den nybyggda butiken och bana väg för ditt team.

PlatinumCars finns idag sedan 17 år i Norrköping där ca 30 vinnarskallar i blandade åldrar och nationaliteter arbetar, detta blir första gången de etablerar sig i Helsingborg. Du kommer att arbeta med hela försäljningsprocessen, där du tillsammans med försäljningschefen och säljteamet har en stor påverkan på försäljningen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Du kommer att arbeta med eget resultat- och budgetansvar och det ligger inom ditt ansvar att säkerställa kundnöjdheten.
• Ansvara för kunder som kommer in i anläggningen.
• Arbeta med nya samt befintliga kunder.
• Skapa goda kundrelationer och öka antalet kunder.
• Prospektera nya kunder.
• Krav på B-körkort
• Kontraktsskrivning
• Kontraktshantering
• Leverans av bilar
• Uppföljning efter avslutad affär

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom försäljning, Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meritande. B-körkort fordras och du ska behärska svenska samt Engelska i både tal och skrift, andra eller fler språk är meriterande.
Som personbilssäljare kommer du bearbeta privatkunder och företagskunder. I rollen kommer du hantera inkommande kunder till vår anläggning men även proaktivt arbete där vi via telefon och mötesbokningar söker upp nya kunder.

Vi tror du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv. Du har en förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer samt hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter att du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Som personbilsäljare på PlatinumCars the Collection värdesätter vi att du är förtroendeingivande, disciplinerad och social. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer.

Vem är du?
Vi söker en ambitiös driven säljare med ett starkt kundfokus. Du arbetar med försäljning idag och är den bästa inom din bransch. Har du tidigare erfarenhet av försäljning eller stort intresse av bilar ses detta som ett stort plus.

Du söker upp och driver affären från ax till limpa, mot såväl nya som våra befintliga kunder. Vi ser att du är en person som har en stor passion för bilar, en person som är social, orädd samt relationsskapande och bemöter kunden utifrån behov.

Om verksamheten
PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. Bolaget är 17 år, har haft en mycket god tillväxt sedan start och har en god prognos även för 2022. Vi ligger i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad, glas samt rekond och Folierings avdelning. Under 2023 kommer vi att expandera i fler städer, där Helsingborg blir först ut.

Övrig information
Omfattning: Heltid.
Plats: På plats i PlatinumCars anläggning i Helsingborg.
Lön: Fast enligt överenskommelse plus individbaserat bonussystem
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Snarast enligt ök.

Viktigt att känna till: Vi tillämpar en personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) på slutkandidater. I samband med anställningserbjudande kommer vi göra en bakgrundskontroll på dig som kandidat.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och du anställs direkt hos PlatinumCars.

Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer hålls löpande. Visa mindre

Personbilssäljare Ford

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund. Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders mö... Visa mer
Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.
Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!
Om rollen
Nu storsatsar vi på Ford i Helsingborg och söker en nyckelspelare till vårt team. Vi vill ha en positiv, driven lagspelare som tillför härlig energi i gruppen. Du kommer arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya bilar – från första kontakt till avslutad affär. Du kommer representera bilmärket Ford. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att rapportera till platschefen på anläggningen.
På vår anläggning i Helsingborg arbetar idag 20 medarbetare.  

Din profil
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom försäljning, meritande är om du har erfarenhet av försäljning av personbilar. Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meritande. B-körkort fordras och du ska behärska svenska i både tal och skrift.
Vi tror du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv med en positiv inställning. Du har en förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer samt hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter att du är en självständig person, som får saker att hända. Som personbilsäljare på Hedin Bil värdesätter vi att du är förtroendeingivande, disciplinerad och social. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och att du arbetar utefter Hedin Bils vision – att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Vi erbjuder
Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.
Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Arbetstider löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring ingår.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Säljare till ett nytt spännande varumärke

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund. Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders mö... Visa mer
Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.
Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!
Om rollen
Som en del av vår resa framåt så lanseras inom kort ett nytt spännande varumärke i Helsingborg och vi söker därför en driven och engagerad personbilsäljare. Du kommer bli en viktig pusselbit i vårt nykomponerade team. Du kommer arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya bilar – från första kontakt till avslutad affär. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att rapportera till Försäljningschefen på anläggningen.
På vår huvudanläggning i Helsingborg arbetar idag över 60 medarbetare. Vi är ett sammansvetsat gäng som värdesätter gott samarbete och högt i tak. 

Din profil
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom försäljning, meritande är om du har erfarenhet av försäljning av personbilar. Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meritande. B-körkort fordras och du ska behärska svenska i både tal och skrift.
Vi tror du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv. Du har en förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer samt hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter att du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Som personbilsäljare på Hedin Bil värdesätter vi att du är förtroendeingivande, disciplinerad och social. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och att du arbetar utefter Hedin Bils vision – att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Vi erbjuder
Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.
Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Arbetstider löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring kan ingå.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Transportbilsäljare

Ansök    Sep 6    Bildeve AB    Bilförsäljare
Tjänstebeskrivning Du kommer representera och vara ensam säljare för alla våra transportbilar från de tre transportbilsmärken vi representerar; BYD, Maxus och Renault. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen i att ringa och boka möten med företagskunder som du sedan själv genomför. Det ingår också att bearbeta befintliga transportbilskunder. För att du ska lyckas i tjänsten är det mycket viktigt att du är bekväm med att lyfta luren och ringa säljsamtal. ... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Du kommer representera och vara ensam säljare för alla våra transportbilar från de tre transportbilsmärken vi representerar; BYD, Maxus och Renault. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen i att ringa och boka möten med företagskunder som du sedan själv genomför. Det ingår också att bearbeta befintliga transportbilskunder. För att du ska lyckas i tjänsten är det mycket viktigt att du är bekväm med att lyfta luren och ringa säljsamtal. Många kunder är verksamma i byggbranschen.
En betydande del för din framgång i rollen är din förmåga att fånga kundens behov och hitta rätt lösning utifrån dessa. Målet är att, med en positiv och professionell inställning, bygga långsiktiga kundrelationer.

Kvalifikationer
Vi tror att du har flera års erfarenhet i en liknande roll eller erfarenhet utav uppsökande försäljning. Eftergymnasial utbildning inom försäljning och marknadsföring är meriterande. B-körkort är ett krav samt goda datorkunskaper. Du behärskar svenska både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du engagerad och har en stark känsla för affärsnytta och har förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du har ett högt eget driv och trivs i en roll med högt tempo på ett växande företag i förändring. Du har en vana av att arbeta mot budgetmål i en roll med eget lönsamhetsansvar.
Du har förmåga och vilja att finna bästa lösningen för våra kunder. Det är en självklarhet för dig att arbeta proaktivt och skapa nya affärsmöjligheter och underhålla relationen till våra kunder.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Visa mindre

Säljare MG

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund. Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders mö... Visa mer
Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.
Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!
Om rollen
Som en del av vår resa framåt behöver vi stärka upp vårt försäljningsteam på Hedin Bil MG Helsingborg och vi söker därför en driven och engagerad personbilsäljare. Du kommer arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av nya bilar – från första kontakt till avslutad affär. Du kommer främsta att arbeta med bilmärket MG. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att rapportera till försäljningschef på anläggningen.
Vi är ett litet sammansvetsat gäng som värdesätter gott samarbete där vi hjälper varandra och varandras kunder men kräver också att man självständigt kan driva sin försäljning framåt och uppåt.

Din profil
Vi söker dig som har något eller flera års erfarenhet inom försäljning eller arbetat med kundbemötande, meritande är om du har erfarenhet av försäljning av personbilar. Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meritande men ej ett krav. B-körkort fordras och du ska behärska svenska och i både tal och skrift. Engelska kommer även det förekomma i dina kontakter med kunder.
Vi tror du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv. Du har en förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer samt hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter att du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta och förstå att ge och ta mot dina kollegor lönar sig i längden. Som personbilsäljare på Hedin Bil värdesätter vi att du är förtroendeingivande, disciplinerad och social. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och att du arbetar utefter Hedin Bils vision – att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Vi erbjuder
Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.
Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Arbetstider löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring kan ingå.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Mercedes-Benz Transportbilssäljare

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund. Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders mö... Visa mer
Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.
Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!
Om rollen
Som en del av vår resa framåt behöver vi stärka upp vårt försäljningsteam på Hedin Bil Helsingborg och vi söker därför en driven och engagerad Mercedes-Benz transportbilsäljare. Du kommer arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av nya Mercedes-Benz transportbilar – från första kontakt till avslutad affär. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.Det huvudsakliga målet är att arbeta proaktivt med uppsökande försäljning med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att rapportera till Försäljningschefen på anläggningen.


Din profil
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom försäljning, meritande är om du har erfarenhet av försäljning av transportbilar. Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meritande. B-körkort fordras och du ska behärska svenska i både tal och skrift.
Vi tror du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv. Du har en förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer samt hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter att du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Som transportbilsäljare på Hedin Bil värdesätter vi att du är förtroendeingivande, disciplinerad och social. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och att du arbetar utefter Hedin Bils vision – att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Vi erbjuder
Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.
Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Arbetstider löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring kan ingå.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Mercedes-Benz Transportbilssäljare

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund. Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders mö... Visa mer
Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.
Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!
Om rollen
Som en del av vår resa framåt behöver vi stärka upp vårt försäljningsteam på Hedin Bil Helsingborg och vi söker därför en driven och engagerad Mercedes-Benz transportbilsäljare. Du kommer arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av nya Mercedes-Benz transportbilar – från första kontakt till avslutad affär. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.Det huvudsakliga målet är att arbeta proaktivt med uppsökande försäljning med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att rapportera till Försäljningschefen på anläggningen.


Din profil
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom försäljning, meritande är om du har erfarenhet av försäljning av transportbilar. Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meritande. B-körkort fordras och du ska behärska svenska i både tal och skrift.
Vi tror du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv. Du har en förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer samt hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter att du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Som transportbilsäljare på Hedin Bil värdesätter vi att du är förtroendeingivande, disciplinerad och social. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och att du arbetar utefter Hedin Bils vision – att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Vi erbjuder
Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.
Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Arbetstider löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring kan ingå.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Erfaren Personbilssäljare

Om rollen Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en driven och engagerad personbilsäljare. Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya bilar – hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga... Visa mer
Om rollen
Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en driven och engagerad personbilsäljare. Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya bilar – hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.
Vi på Hedin Bil Helsingborg arbetar med nybilsförsäljning av märkenaKia, Nissan & Mercedes. Begagnatavdelningen består av dem alldra flesta bilmärkena.
Vi är ett säljteam på ca 15 personer idag med blandad erfarenhet och tillsammans skapar vi den bästa arbetsplatsen

Din profil
Vi söker Dig som är driven och tar initiativ till affärer och som alltid har affärsmöjligheter i åtanke. Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Ett krav är att du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av bilar. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer!
B-körkort fordras.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Säljare

Ansök    Aug 4    Bildeve AB    Bilförsäljare
Brinner du för kundrelationer och älskar att göra affärer? Då är det kanske dig vi söker som bilförsäljare på Bildeve i Helsingborg. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter! Rollen Ditt huvudansvar blir att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga företag-och privatkunder. Tjänsten innebär försäljning av främst nya Volvo där du hjälper kunden från första kontakt till uppföljning av avslutad affär. En betydande del för... Visa mer
Brinner du för kundrelationer och älskar att göra affärer? Då är det kanske dig vi söker som bilförsäljare på Bildeve i Helsingborg. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter!
Rollen
Ditt huvudansvar blir att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga företag-och privatkunder. Tjänsten innebär försäljning av främst nya Volvo där du hjälper kunden från första kontakt till uppföljning av avslutad affär. En betydande del för din framgång i rollen är din förmåga att fånga kundens behov och hitta rätt bil utifrån dessa. Vi vill att våra kunders besök hemma hos Bildeve i Helsingborg blir en positiv upplevelse samt att de blir nöjda med vårt sätt att aktivt lösa deras behov. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning, bygga långsiktiga kundrelationer.
Kvalifikationer
Vi tror att du har flera års erfarenhet av arbete med kunder eller servicetjänster, meriterande med erfarenhet utav uppsökande försäljning. Eftergymnasial utbildning inom försäljning och marknadsföring är meriterande. B-körkort är ett krav samt goda datorkunskaper. Du behärskar svenska både i tal och skrift.
Personliga egenskaper
Som person är du engagerad och har en stark känsla för affärsnytta och har förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du har ett högt eget driv och trivs i en roll med högt tempo på ett växande företag i förändring. Du har en vana av att arbeta mot budgetmål i en roll med eget lönsamhetsansvar.
Du har förmåga och vilja att finna bästa lösningen för våra kunder. Det är en självklarhet för dig att arbeta proaktivt och skapa nya affärsmöjligheter och underhålla relationen till våra kunder.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Arbetstiderna löper efter ett rullande schema och helgarbete ingår.
I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.
Vi tillämpar löpande urvaloch kan komma att anställa innan sista ansökningsdag, så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Motorcykel Säljare Bilförsäljare Stjärnsäljare

Ansök    Jun 30    Bikeman AB    Bilförsäljare
Är du vår nästa stjärnsäljare? Äntligen har ett mycket eftertraktat MC-säljare jobb blivit ledigt! Vill du jobba med motorcyklar i Sveriges Största Harley Davidson butik? Nu har du chansen att bli en del av vårt glada team! Vi ger dig; tjej eller kille chansen att utvecklas och växa in i detta intressanta säljjobb och växa med företaget. Som motorcykel säljare är du en viktig person med mycket dagligt ansvar. Personen Vi söker: Älskar försäljning och motiv... Visa mer
Är du vår nästa stjärnsäljare?
Äntligen har ett mycket eftertraktat MC-säljare jobb blivit ledigt!
Vill du jobba med motorcyklar i Sveriges Största Harley Davidson butik?
Nu har du chansen att bli en del av vårt glada team! Vi ger dig; tjej eller kille chansen att utvecklas och växa in i detta intressanta säljjobb och växa med företaget.
Som motorcykel säljare är du en viktig person med mycket dagligt ansvar.
Personen Vi söker:
Älskar försäljning och motiveras av att ge kunden det "lilla extra"
Har lätt för att kommunicera med olika människotyper.
Är öppen och glad, energigivande och framåt.
Öppen för nya utmaningar och snabba ändringar.
Har lätt för och sporras av att lära sig om nya produkter.
Ser vad som behöver göras och gör det med glädje.
Trivs med att ha ordning och reda omkring sig.
Bikeman är Sveriges största Harley-Davidson handlare och säljer över 500 mc årligen (etablerat 1991). Vårt team består av 10 personer som älskar och brinner för motorcyklar. Vi finns i fräscha ljusa lokaler 3 km från E6: an utmed Helsingborg. Anläggningen är en av Sveriges mest moderna för mc med den senaste tekniken och toppmodern verkstad.
Kvalifikationer/krav
B körkort
Flytande Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av försäljning
Egenskaper vi värdesätter:
Erfarenhet av MC och eller fordon
Intresse för teknik och MC
Samarbetsvillig och flexibel
A Körkort
Självgående/initiativrik
Beskrivning av arbetsuppgifter:
Kundkontakt och försäljning på plats, per telefon och mail, branschmässor, hantering av leveranser, garantier och allt runt omkring.
Rätt person kommer att få möjlighet att utvecklas och utbildas av Harley Davidson University.
Vi erbjuder:
Mycket goda villkor och en spännande tjänst.
Du jobbar i en av Europas fräschaste och modernaste mc-verkstäder med det senaste inom mc teknik. Vi erbjuder dig en positiv miljö med god stämning och ordning och reda.
Månadslön med mycket goda förtjänstmöjligheter för rätt person och fast lön.
Så ansöker du
Skicka ditt CV per mejl nu!
Ange följande referens när du ansöker: "Mc Säljare"
Välkommen med din ansökan: [email protected]
VÄNLIGEN RESPEKTERA ATT NI SOM ÄR INTRESSERADE AV ATT SÖKA TJÄNSTEN ANSÖKER ENLIGT ANGIVEN MEJLADRESS DÅ VI EJ HAR MÖJLIGHET ATT TA EMOT ANSÖKAN I BUTIK. Visa mindre

Bilförsäljare till Väla Bilförsäljning AB

Just nu söker vi en bilförsäljare med erfarenhet till vår nybyggda bilhall. Som säljare hos Väla bilförsäljning sköter du hela säljprocessen från dess att bilen skall fotograferas och annonseras tills dess att leverans av bilen sker. Det finns även möjligheter att jobba på inköpsavdelningen för inköp av bilar. Vi söker någon som ansiktet utåt i vår anläggning. Det är viktigt att du är socialt utåtriktad och har lätt för att kommunicera och arbeta med alla... Visa mer
Just nu söker vi en bilförsäljare med erfarenhet till vår nybyggda bilhall.
Som säljare hos Väla bilförsäljning sköter du hela säljprocessen från dess att bilen skall fotograferas och annonseras tills dess att leverans av bilen sker.
Det finns även möjligheter att jobba på inköpsavdelningen för inköp av bilar.
Vi söker någon som ansiktet utåt i vår anläggning. Det är viktigt att du är socialt utåtriktad och har lätt för att kommunicera och arbeta med alla sorters människor. Du bör vara lojal, flexibel, serviceinriktad och ha lätt för att knyta nya kontakter.
Väla Bilförsäljning är ett företag som säljer begagnade bilar i varierande prisklasser. Med egen verkstad, rekond samt biltvätt i egna lokaler har vi unika möjligheter för utveckling.
Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning. Lönen består av en fast del och en provisions baserad del. Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Livsmedel Försäljare

Ansök    Jun 10    Skåne gross AB    Bilförsäljare
Är du en driven livsmedel säljare som tycker om att skapa goda kundrelationer? Vill du arbeta med produkter av högsta kvalité för ett välkänt etablerat företag? Kanske har du en djupare förståelse kring hantering av livsmedel? Då kan denna möjlighet vara någonting för dig! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Är du en driven livsmedel säljare som tycker om att skapa goda kundrelationer? Vill du arbeta med produkter av högsta kvalité för ett välkänt etablerat företag? Kanske har du en djupare förståelse kring hantering av livsmedel? Då kan denna möjlighet vara någonting för dig!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Driven Bilinköpare (med bakgrund inom telemarketing?)

Ansök    Jun 8    Bildeve AB    Bilförsäljare
Som Bilinköparepå Bildeve är din huvudsakliga arbetsuppgift att köpa in bilar. Telefon och mail är dina främsta arbetsredskap i din kontakt med väldigt många potentiella kunder. Du håller dig uppdaterad på marknads- och leverantörsförhållandena på den svenska och europeiska bilmarknaden. Bilar köper du in från våra befintliga kanaler och du bearbetar marknadsplatser, auktioner och andra leverantörer. Initialt lärs du upp av vår inköpsgrupp där du lär dig h... Visa mer
Som Bilinköparepå Bildeve är din huvudsakliga arbetsuppgift att köpa in bilar. Telefon och mail är dina främsta arbetsredskap i din kontakt med väldigt många potentiella kunder. Du håller dig uppdaterad på marknads- och leverantörsförhållandena på den svenska och europeiska bilmarknaden. Bilar köper du in från våra befintliga kanaler och du bearbetar marknadsplatser, auktioner och andra leverantörer.
Initialt lärs du upp av vår inköpsgrupp där du lär dig hur du räknar på och värderar bilar och till hjälp finns också olika program som du lärs upp i.
Arbetet är till stor del självständigt men innebär många kontakter både internt och externt. Utöver bilinköp tillkommer vissa administrativa uppgifter samt att prisuppdatera vårt begagnatlager.
Är det dig vi söker?
Du har erfarenhet ifrån en roll inom telemarketing, kundtjänst eller bilinköpare, där du varit effektiv och klarat att hantera många kontakter. Det är inget krav att kunna något om bilar på förhand. Du kommer att ha mycket personkontakter och därför är det ett krav att du talar och skriver flytande svenska. Det är meriterande om du har kunskaper i ytterligare språk. B-körkort är ett krav.
Som person är du driven och resultatorienterad. Du tycker om att ständigt prata med nya människor och har lätt för att skapa förtroende, samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt i ett högt tempo. Du har en god känsla för kund- och personkontakter och vill alltid leverera ditt yttersta.
Ansökan
Passar detta in på dig? Då är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Urval sker löpande, så vänta inte. Lönen är fast+provision, är du driven finns bra möjlighet till en god ekonomisk ersättning i en trygg och härlig miljö. Visa mindre

Personbilssäljare & Transportbilssäljare Ford Helsingborg

Som en del av vår satsning och expansion i Helsingborg söker vi nu flera duktiga och drivna Personbilssäljare och Transportbilssäljare med ansvar för försäljning av Fords transportbilar och personbilsprogram. Ditt uppdrag blir att bearbeta företag- och privatmarknaden med hela processen från inbyte till avtalsskrivning och leverans.  Personbilssäljare  Om rollen Är du en driven och engagerad personbilsäljare som vill arbeta med bilaffärer på hög nivå med f... Visa mer
Som en del av vår satsning och expansion i Helsingborg söker vi nu flera duktiga och drivna Personbilssäljare och Transportbilssäljare med ansvar för försäljning av Fords transportbilar och personbilsprogram. Ditt uppdrag blir att bearbeta företag- och privatmarknaden med hela processen från inbyte till avtalsskrivning och leverans. 
Personbilssäljare 
Om rollen
Är du en driven och engagerad personbilsäljare som vill arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya bilar – hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning? 
I rollen guidar du din kund genom våra produkter och erbjuder provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. Du bemöter kunder, skapar affärskontakter och säkerställer högsta möjliga kundnöjdhet.
Din profil 
Vi söker dig som är driven och tar initiativ till affärer och som alltid har affärsmöjligheter i åtanke. Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Ett krav är att du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av bilar. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer!
B-körkort är ett krav. 
Transportbilssäljare 
Om rollen
Är du en duktig och driven Transportbilsäljare som vill ansvara för försäljning av Ford transportbilar?
Ditt uppdrag blir att bearbeta företag- och privatmarknaden under hela processen från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Du guidar din kund genom våra produkter, erbjuder provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.
Din profil
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från transportbilsförsäljning. Erfarenhet från lastbil- eller åkeribranschen är meriterande, alternativt erfarenhet av en roll där du arbetat nära transportbilen såsom hantverkare eller påbyggare. För att bli en framgångsrik säljare är du van vid säljarbete på fältet och kanske arbetat med företagsförsäljning tidigare. Du brinner för kundrelationer och har ett sinne för affärer, är driven och självgående och ger våra kunder bästa tänkbara service och kvalitet.
Körkort klass B är ett krav, meriterande om du även har klass C.
Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön i båda rollerna.
Välkommen med din ansökan!
Skriv tydligt i din ansökan vilken av rollerna du söker till. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Motorcykel Säljare Bilförsäljare Stjärnsäljare

Ansök    Jun 7    Bikeman AB    Bilförsäljare
Är du vår nästa stjärnsäljare? Äntligen har ett mycket eftertraktat MC-säljare jobb blivit ledigt! Vill du jobba med motorcyklar i Sveriges Största Harley Davidson butik? Nu har du chansen att bli en del av vårt glada team! Vi ger dig; tjej eller kille chansen att utvecklas och växa in i detta intressanta säljjobb och växa med företaget. Som motorcykel säljare är du en viktig person med mycket dagligt ansvar. Personen Vi söker: Älskar försäljning och motiv... Visa mer
Är du vår nästa stjärnsäljare?
Äntligen har ett mycket eftertraktat MC-säljare jobb blivit ledigt!
Vill du jobba med motorcyklar i Sveriges Största Harley Davidson butik?
Nu har du chansen att bli en del av vårt glada team! Vi ger dig; tjej eller kille chansen att utvecklas och växa in i detta intressanta säljjobb och växa med företaget.
Som motorcykel säljare är du en viktig person med mycket dagligt ansvar.
Personen Vi söker:
Älskar försäljning och motiveras av att ge kunden det "lilla extra"
Har lätt för att kommunicera med olika människotyper.
Är öppen och glad, energigivande och framåt.
Öppen för nya utmaningar och snabba ändringar.
Har lätt för och sporras av att lära sig om nya produkter.
Ser vad som behöver göras och gör det med glädje.
Trivs med att ha ordning och reda omkring sig.
Bikeman är Sveriges största Harley-Davidson handlare och säljer över 500 mc årligen (etablerat 1991). Vårt team består av 10 personer som älskar och brinner för motorcyklar. Vi finns i fräscha ljusa lokaler 3 km från E6: an utmed Helsingborg. Anläggningen är en av Sveriges mest moderna för mc med den senaste tekniken och toppmodern verkstad.
Kvalifikationer/krav
B körkort
Flytande Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av försäljning
Egenskaper vi värdesätter:
Erfarenhet av MC och eller fordon
Intresse för teknik och MC
Samarbetsvillig och flexibel
A Körkort
Självgående/initiativrik
Beskrivning av arbetsuppgifter:
Kundkontakt och försäljning på plats, per telefon och mail, branschmässor, hantering av leveranser, garantier och allt runt omkring.
Rätt person kommer att få möjlighet att utvecklas och utbildas av Harley Davidson University.
Vi erbjuder:
Mycket goda villkor och en spännande tjänst.
Du jobbar i en av Europas fräschaste och modernaste mc-verkstäder med det senaste inom mc teknik. Vi erbjuder dig en positiv miljö med god stämning och ordning och reda.
Månadslön med mycket goda förtjänstmöjligheter för rätt person och fast lön.
Så ansöker du
Skicka ditt CV per mejl nu!
Ange följande referens när du ansöker: "Mc Säljare"
Välkommen med din ansökan: [email protected]
VÄNLIGEN RESPEKTERA ATT NI SOM ÄR INTRESSERADE AV ATT SÖKA TJÄNSTEN ANSÖKER ENLIGT ANGIVEN MEJLADRESS DÅ VI EJ HAR MÖJLIGHET ATT TA EMOT ANSÖKAN I BUTIK. Visa mindre

Sales Advisor & Technical Support

Försäljningsrådgivare & Teknisk support Inledning Välkommen till Carplus, Sveriges leverantör av privatleasing via nätet. Genom www.carplus.se erbjuder vi hundratals modeller från olika märken. Via telefon, chatt och mail stöttar vi och vägleder våra kunder till deras nya bil, men även befintliga kunder som har funderingar och behöver vår support. Vi växer och söker just nu en Sales Advisor & Technical Support till vårt team med placering i Göteborg. Tjäns... Visa mer
Försäljningsrådgivare & Teknisk support
Inledning
Välkommen till Carplus, Sveriges leverantör av privatleasing via nätet. Genom www.carplus.se erbjuder vi hundratals modeller från olika märken. Via telefon, chatt och mail stöttar vi och vägleder våra kunder till deras nya bil, men även befintliga kunder som har funderingar och behöver vår support. Vi växer och söker just nu en Sales Advisor & Technical Support till vårt team med placering i Göteborg. Tjänsten är på heltid.
B-körkort fordras. 
Om rollen
Vi söker dig som brinner för att ge utmärkt service! Som Sales Advisor hos oss hjälper du på ett engagerat sätt våra besökare att hitta sin nästa bil. Du guidar dem i valet på ca 20 olika bilmärken samt våra paketerade tjänster vi erbjuder (se mer på www.carplus.se). Genom en gedigen behovsanalys och nyfiken approach tar du hand om besökaren och våra kunder i alla våra kanaler; chatt, mail och telefon. Utöver att ge våra besökare service i världsklass är du också en lagspelare som ansvarar för vår administrativa support inom bolaget. Exempelvis fakturafrågor, signeringsfrågor och annan teknisk support till både säljare ute hos våra återförsäljare runt om i landet och till våra kunder.
Exempel på arbetsuppgifter:
Guida nya och befintliga kunder genom Carplus erbjudanden och tjänster, detta genom våra kanaler: chatt, telefon och mejl.
Arbeta med försäljning och kundservice med befintliga och nya kunder.
Samla in leads och följa upp.
Säkerställa högsta kundnöjdhet och återkoppling genom telefon, mejl samt chatt.
Vara "spindeln i nätet" kontakt med finansbolag, försäkringsbolag och billeverantörer
Teknisk support för inkomna ansökningar
Handläggning av ärenden som t.ex. försäkringsfrågor, servicefrågor, avtalsfrågor.
Säkerställa god kontakt mellan kund och bilåterförsäljare
Säkerställa att kundresan flyter på genom att exempelvis fånga upp problem och registrera ärenden för detta.
Fånga upp felaktigheter och informera ansvariga.
Profil
För att trivas i rollen som Sales Advisor behöver du vara social, service-minded och kvalitetsmedveten. Du som är rätt för denna tjänsten är troligen en strukturerad "doer" som är flexibel och positiv till förändringar, du kan hålla flera trådar igång samtidigt. Vi förutsätter att du har en god datorvana. Vi tror också att du är en utpräglad lagspelare, du är prestigelös och hjälper till där det behövs. Vi arbetar i ett växande företag med högt tempo och vi tror du trivs i detta och har förmågan att skifta fokus och vid behov ställa om.
Vi söker dig som
Har mycket god datorvana, lätt för att lära sig nya IT-system
Har tidigare erfarenhet av försäljning/kundtjänst/support/service
Har en hög socialkompetens och fallenhet för service, du gillar att hjälpa människor helt enkelt
Är strukturerad och noggrann
Meriterande
Talar ett eller flera språk utöver svenska och engelska, exempelvis norska, tyska, franska eller flamländska.
Eftergymnasialutbildning inom exempelvis försäljning, service managment eller ekonomi
Brinnande bilintresse eller tidigare erfarenhet av arbete inom bilhandel/leasingtjänster
Vi erbjuder
Placeringsort är på Carplus huvudkontor i Mölndal som är en del av Hedin Mobility Group AB. Anställning på heltid i ett spännande arbete i ett växande och dynamiskt företag inom bilbranschen. Du får arbeta med och erbjuda våra kunder hela ca 20 olika bilmärken.Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär i en företagskultur med starkt affärs- och kundfokus som drivs i en entreprenöriell-anda. Du genomgår en introduktionsutbildning för att känna dig trygg i våra produkter. 
Varmt välkommen in med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och anställning kan ske per omgående. Skicka därför din ansökan redan idag!
Har du frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Qendrim Kransiqi Visa mindre

Säljare/Företagssäljare MG Helsingborg

Om rollen Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en driven och engagerad personbilsäljare med inriktning på företag. Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av nya bilar av märket MG – hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. Du har en uppsökande roll mot företag och kommer dagligen jobba aktivt med at... Visa mer
Om rollen
Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en driven och engagerad personbilsäljare med inriktning på företag. Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av nya bilar av märket MG – hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. Du har en uppsökande roll mot företag och kommer dagligen jobba aktivt med att hitta nya företag som kan vara intresserade av att köra MG. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa långsiktiga affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

Din profil
Vi söker Dig som är driven och tar initiativ till affärer och som alltid har affärsmöjligheter i åtanke. Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Ett krav är att du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning eller ett jobb med mycket kundkontakt och högt fokus på kundnöjdhet. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer där alla parter är nöjda!
B-körkort fordras, automat och manuell.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Säljare

Ansök    Feb 23    Bildeve AB    Bilförsäljare
Vi växer och söker nu fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en Säljare till Begagnat. Vill du ha en utmanande miljö där du kan utvecklas? Som personbilssäljare arbetar du självständigtmed försäljning av våra begagnade bilar. Dina arbetsuppgifter innefattar hela bilägandet, d.v.s. bilköpet men även finansiering, service- och verkstadstjänster och inte minst uppföljning och bearbetning av nya och befintliga kunder. Du sköter hela säljprocessen från f... Visa mer
Vi växer och söker nu fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en Säljare till Begagnat. Vill du ha en utmanande miljö där du kan utvecklas? Som personbilssäljare arbetar du självständigtmed försäljning av våra begagnade bilar. Dina arbetsuppgifter innefattar hela bilägandet, d.v.s. bilköpet men även finansiering, service- och verkstadstjänster och inte minst uppföljning och bearbetning av nya och befintliga kunder. Du sköter hela säljprocessen från första kontakt till leverans och säkerställer kundens upplevelse hos oss. 
Vem är du? 
Som person ser du alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är positiv, uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Egenskaper som vi värdesätter är hög aktivitet, entusiasm, förmåga att ta egna initiativ för arbetsuppgiften samt en god människokännedom. Du behöver inte kunna något om bilar - det lär vi dig efterhand!
Vad kan du? 
Du har mycket energi och vill leverera en kundupplevelse i världsklass! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du kanske har jobbat inom telemarketingeller med kundservice/försäljningpå annat vis med goda resultat. Att se nya möjligheter och pröva nya vägar till lyckad försäljning och arbetssätt är en naturlig del av din personlighet. B-körkort är ett krav.
Vi erbjuder 
Ett spännande arbete som ger stimulans och där du kan vara med och påverka. Vårt mål är att Bildeve ska vara en arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Vi strävar efter mångfaldmed ett gemensamt mål –alla ska trivas! Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension. Vi erbjuder dig också friskvårdsbidrag och ett förmånligare bilägande.
Om Anställningen 
Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Vi tillämpar löpande urvaloch kan komma att anställa innan sista ansökningsdag, så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Account Manager Fleet Skåne

Sales/Account Fleet Arbetsbeskrivning Hos oss står kunden alltid i fokus och din roll somSales/Account Fleet innebär i korthet att säkerställa högsta kundnöjdhet för våra kunder. Imånga fall är du första kontakten med såväl nya som befintliga kunder där du guidar fördelarna med Unifleets erbjudanden. Du ansvarar för inkommande förfrågningar baserat på våra erbjudanden på hemsidan och är med i hela processen från första kontakten till slutförandet av affä... Visa mer
Sales/Account Fleet

Arbetsbeskrivning
Hos oss står kunden alltid i fokus och din roll somSales/Account Fleet innebär i korthet att säkerställa högsta kundnöjdhet för våra kunder.

Imånga fall är du första kontakten med såväl nya som befintliga kunder där du guidar fördelarna med Unifleets erbjudanden. Du ansvarar för inkommande förfrågningar baserat på våra erbjudanden på hemsidan och är med i hela processen från första kontakten till slutförandet av affären. Du besvarar mail, telefon och är aktiv på vår kundchatt för att möta kundernas önskemål. Du har även kontakt med våra återförsäljare inom koncernen och stödjer dem i beställningar och införsäljning av Unifleet. Du agerar stöd till våra Key Account Managers i upphandlingar och gör offerter till nya och befintliga kunder.

Exempel på arbetsuppgifter:
Guida kunden genom Unifleets erbjudanden och tjänster.
Säkerställa högsta kundnöjdhet och återkoppling genom telefon, mail samt chatt.
Räkna på och offerera affärsförslag baserat på inkommande förfrågningar.
Göra leasingansökan hos leasinggivare.
Stötta Key Account Managers i upphandlingar och administrering.
Säkerställa god kontakt mellan kund och återförsäljare. Klargöra eventuella osäkerheter.
Säkerställa att kundresan flyter på genom att exempelvis beställa registrera förmånsvärden, beställa drivmedelskort, posta dosa för telematik etc.
Fånga upp felaktigheter och informera ansvariga.Vi vill att du ser det som en utmaning att axla en central roll i vår organisation där du med erfarenhet och hög ambitionsnivå föregår med gott exempel. Du har placeringsort på vårt huvudkontor i Mölndal, strax utanför Göteborg.

Din profil
För att vara framgångsrik och trivas hos oss på Unifleet krävs att du är en prestigelös, modig och initiativrik person. Du arbetar strukturerat och strategiskt där din förmåga att hitta rätt lösning för kunden alltid står i fokus. För att lyckas i rollen krävs det att du är analytiskt lagd och vi ser gärna att du har erfarenhet från billeasing- och fordonsmarknaden.

Vi söker dig som:
Har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning av finansiella tjänster.
Har erfarenhet av långa säljcykler.
Har kunskap om branschens tjänster- och produkterbjudande.
Är analytisk, strukturerad, noggrann och, gillar att ta ansvar.
Har en hög social kompetens med fallenhet för service.
Det är meriterande om du har:
Erfarenhet av tidigare försäljning av billeasing, såväl finansiell som operationell, samt vagnparkshanteringstjänster.
Högskoleutbildning med ekonomisk inriktning. Visa mindre

Vi söker en fritidsintresserad säljare!

Vi på Helsingborgs Fritidscenter expanderar. Vi söker nu en kvinnlig eller manlig säljare av våra husbilar och husvagnar. Gärna med erfarenhet av sälj. Arbetet som säljare är roligt och utmanande. Vårt mål är att erbjuda våra kunder service av högsta kvalité och att de skall välja Helsingborgs Fritidscenter AB som deras leverantör av såväl fordon som tillbehör. För oss är nyckeln till nöjda kunder engagemang och lyhördhet inför deras behov. Du som söker bö... Visa mer
Vi på Helsingborgs Fritidscenter expanderar.
Vi söker nu en kvinnlig eller manlig säljare av våra husbilar och husvagnar. Gärna med erfarenhet av sälj. Arbetet som säljare är roligt och utmanande.
Vårt mål är att erbjuda våra kunder service av högsta kvalité och att de skall välja Helsingborgs Fritidscenter AB som deras leverantör av såväl fordon som tillbehör. För oss är nyckeln till nöjda kunder engagemang och lyhördhet inför deras behov.
Du som söker bör ha erfarenhet av försäljning av kapitalvaror. Du ska tycka det är roligt att göra affärer och är van att möta kunder och skapa relationer. Du ska självständigt organisera ditt arbete men samtidigt kunna jobba i grupp för att nå våra mål.
Intresse för campingliv är ett plus.


Krav:
- Svenska språket i tal och skrift
- Engelska språket i tal och skrift
- Microsoft Office
- B körkort
Vid intresse skicka ert cv eller vid frågor kontakta. [email protected] Visa mindre

Personbilssäljare

Ansök    Jan 19    Bildeve AB    Bilförsäljare
Vi växer och söker nu fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en Säljare till Begagnat. Vill du ha en utmanande miljö där du kan utvecklas? Som personbilssäljare arbetar du självständigt med försäljning av våra begagnade bilar. Dina arbetsuppgifter innefattar hela bilägandet, d.v.s. bilköpet men även finansiering, service- och verkstadstjänster och inte minst uppföljning och bearbetning av nya och befintliga kunder. Du sköter hela säljprocessen från ... Visa mer
Vi växer och söker nu fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en Säljare till Begagnat. Vill du ha en utmanande miljö där du kan utvecklas? Som personbilssäljare arbetar du självständigt med försäljning av våra begagnade bilar. Dina arbetsuppgifter innefattar hela bilägandet, d.v.s. bilköpet men även finansiering, service- och verkstadstjänster och inte minst uppföljning och bearbetning av nya och befintliga kunder. Du sköter hela säljprocessen från första kontakt till leverans och säkerställer kundens upplevelse hos oss. 
Vem är du? 
Som person ser du alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, positiv, uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Egenskaper som vi värdesätter är ett starkt driv, entusiasm, förmåga att ta egna initiativ för arbetsuppgiften samt en god människokännedom. 
Vad kan du? 
Det är inte nödvändigt med tidigare erfarenhet som bilsäljare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du kanske har jobbat på kundtjänsteller inom telemarketingeller med kundservice/försäljningpå annat vis med goda resultat. Att se nya möjligheter och pröva nya vägar till lyckad försäljning och arbetssätt är en naturlig del av din personlighet. Du behöver dessutom ha förmågan att skapa en helhetslösning för kunden och kunna leverera en kundupplevelse i världsklass. B-körkort är ett krav.
Vi erbjuder 
Ett spännande arbete som ger stimulans och där du kan vara med och påverka. Vårt mål är att Bildeve ska vara en arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Vi strävar efter mångfaldmed ett gemensamt mål –alla ska trivas! Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension. Vi erbjuder dig också friskvårdsbidrag och ett förmånligare bilägande.
Om Anställningen 
Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Vi tillämpar löpande urvaloch kan komma att anställa innan sista ansökningsdag, så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Mercedes-Benz Transportbilssäljare

Om rollen Vi söker nu en duktig och driven transportbilsäljare med ansvar för försäljning av nya Mercedes-Benz transportbilar. Ditt uppdrag blir att bearbeta företag med hela processen från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. ... Visa mer
Om rollen
Vi söker nu en duktig och driven transportbilsäljare med ansvar för försäljning av nya Mercedes-Benz transportbilar. Ditt uppdrag blir att bearbeta företag med hela processen från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Du kommer att arbeta med bilmärket Mercedes-Benz som är vårt premiummärke inom transportbilssegmentet. Mercedes-Benz är ett spännande varumärke som erbjuder många produktlösningar. Märket är ständigt i framkant, framförallt har det skett en snabb teknisk utveckling vad gäller deras elfordon.

Din profil  
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från transportbilsförsäljning. Erfarenhet från lastbil- eller åkeribranschen är meriterande, alternativt erfarenhet i en roll där du jobbat nära transportbilen såsom hantverkare eller påbyggare. För att bli en framgångsrik säljare är du van vid säljarbete på fältet och kanske arbetat med företagsförsäljning tidigare. Du behöver brinna för kundrelationer och ha ett sinne för affärer, vara driven och självgående och ge våra kunder bästa tänkbara service och kvalitet. Körkort klass B är ett krav.

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. 

Välkommen med din ansökan!  
Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

Säljare

Ansök    Nov 12    Holmgrens Bil AB    Bilförsäljare
Vi söker en säljare till vår anläggning i Helsingborg Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet. Om oss Våra mest framgångsrika säljare har en stark drivkraft att hjälpa våra kunder till ett bättre liv. Utöver det är våra mest framgångsrika säljare teamspelare som skapar arbetsglädje och har ett... Visa mer
Vi söker en säljare till vår anläggning i Helsingborg

Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet.

Om oss
Våra mest framgångsrika säljare har en stark drivkraft att hjälpa våra kunder till ett bättre liv. Utöver det är våra mest framgångsrika säljare teamspelare som skapar arbetsglädje och har ett högt fokus på resultat och affärsmässighet.

Om jobbet
Som säljare på Holmgrens Bil får du följa med på en resa där du får möjlighet att sikta mot toppen genom att skapa dina affärsmöjligheter. Du hanterar tillsammans med ditt team allt från första kundkontakt till inbytesprocess, avtalsskrivning, leverans och uppföljning. Idag skapas mer än hälften av alla affärer via digitala kanaler. Du är välbekant och bekväm med dagens teknik och öppen för framtidens.

Proaktivt arbete är en naturlig del av din vardag. Kunder möter du i bilhallen men också ute på olika events och över telefon.

Om dig
Vi söker dig som på ett naturligt sätt har sinne för att skapa goda relationer och resultat utöver det vanliga. Du bygger och bevarar relationer med kunder och kollegor för att nå våra mål. Du är en teamspelare som drivs av att bygga och vårda kundrelationer och ge våra kunder en förstklassig upplevelse. Det är självklart för dig att erbjuda hög tillgänglighet för våra kunder. Du är bra på problemlösning som skapar mervärde och du planerar din tid för att säkerställa din affärsmässighet. Du har lätt för att skapa arbetsglädje, tar ansvar för framgångsrika resultat och du är engagerad genom din nyfikenhet och vilja till att utmana dig själv.

En fördel är om du har ett brett kontaktnät och van vid uppsökande bearbetning då det är en stor del av arbetet för att skapa försäljning bland både befintliga och framtida kunder.

Ansökan
Ansök senast 19 december 2021. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Tobias Tann, 042-38 60 87. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Motorcykel Säljare Bilförsäljare Stjärnsäljare

Ansök    Nov 4    Bikeman AB    Bilförsäljare
Är du vår nästa stjärnsäljare? Äntligen har ett mycket eftertraktat MC-säljare jobb blivit ledigt (Micke går i pension efter 10 framgångsrika år). Vill du jobba med motorcyklar i Sveriges Största Harley Davidson butik? Nu har du chansen att bli en del av vårt glada team! Vi ger dig; tjej eller kille chansen att utvecklas och växa in i detta intressanta säljjobb och växa med företaget. Som motorcykel säljare är du en viktig person med mycket dagligt ansvar... Visa mer
Är du vår nästa stjärnsäljare?
Äntligen har ett mycket eftertraktat MC-säljare jobb blivit ledigt (Micke går i pension efter 10 framgångsrika år).
Vill du jobba med motorcyklar i Sveriges Största Harley Davidson butik?
Nu har du chansen att bli en del av vårt glada team! Vi ger dig; tjej eller kille chansen att utvecklas och växa in i detta intressanta säljjobb och växa med företaget.
Som motorcykel säljare är du en viktig person med mycket dagligt ansvar.
Personen Vi söker:
Älskar försäljning och motiveras av att ge kunden det "lilla extra"
Har lätt för att kommunicera med olika människotyper.
Är öppen och glad, energigivande och framåt.
Öppen för nya utmaningar och snabba ändringar.
Har lätt för och sporras av att lära sig om nya produkter.
Ser vad som behöver göras och gör det med glädje.
Trivs med att ha ordning och reda omkring sig.
Bikeman är Sveriges största Harley-Davidson handlare och säljer över 500 mc årligen (etablerat 1991). Vårt team består av 10 personer som älskar och brinner för motorcyklar. Vi finns i fräscha ljusa lokaler 3 km från E6: an utmed Helsingborg. Anläggningen är en av Sveriges mest moderna för mc med den senaste tekniken och toppmodern verkstad.
Kvalifikationer/krav
B körkort
Flytande Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av försäljning
Egenskaper vi värdesätter:
Erfarenhet av MC och eller fordon
Intresse för teknik och MC
Samarbetsvillig och flexibel
A Körkort
Självgående/initiativrik
Beskrivning av arbetsuppgifter:
Kundkontakt och försäljning på plats, per telefon och mail, branschmässor, hantering av leveranser, garantier och allt runt omkring.
Rätt person kommer att få möjlighet att utvecklas och utbildas av Harley Davidson University.
Vi erbjuder:
Goda villkor och en spännande tjänst.
Du jobbar i en av Europas fräschaste och modernaste mc-verkstäder med det senaste inom mc teknik. Vi erbjuder dig en positiv miljö med god stämning och ordning och reda.
Månadslön med mycket goda förtjänstmöjligheter för rätt person och fast lön.
Så ansöker du
Skicka ditt CV per mejl nu!
Ange följande referens när du ansöker: "Mc Säljare"
Välkommen med din ansökan: [email protected]
VÄNLIGEN RESPEKTERA ATT NI SOM ÄR INTRESSERADE AV ATT SÖKA TJÄNSTEN ANSÖKER ENLIGT ANGIVEN MEJLADRESS DÅ VI EJ HAR MÖJLIGHET ATT TA EMOT ANSÖKAN I BUTIK. Visa mindre

Vi söker en fritidsintresserad säljare!

Vi på Helsingborgs Fritidscenter expanderar. Vi söker nu en kvinnlig eller manlig säljare av våra husbilar och husvagnar. Gärna med erfarenhet av sälj. Arbetet som säljare är roligt och utmanande. Vårt mål är att erbjuda våra kunder service av högsta kvalité och att de skall välja Helsingborgs Fritidscenter AB som deras leverantör av såväl fordon som tillbehör. För oss är nyckeln till nöjda kunder engagemang och lyhördhet inför deras behov. Du som söker bö... Visa mer
Vi på Helsingborgs Fritidscenter expanderar.
Vi söker nu en kvinnlig eller manlig säljare av våra husbilar och husvagnar. Gärna med erfarenhet av sälj. Arbetet som säljare är roligt och utmanande.
Vårt mål är att erbjuda våra kunder service av högsta kvalité och att de skall välja Helsingborgs Fritidscenter AB som deras leverantör av såväl fordon som tillbehör. För oss är nyckeln till nöjda kunder engagemang och lyhördhet inför deras behov.
Du som söker bör ha erfarenhet av försäljning av kapitalvaror. Du ska tycka det är roligt att göra affärer och är van att möta kunder och skapa relationer. Du ska självständigt organisera ditt arbete men samtidigt kunna jobba i grupp för att nå våra mål.
Intresse för campingliv är ett plus.


Krav:
- Svenska språket i tal och skrift
- Engelska språket i tal och skrift
- Microsoft Office
- B körkort
Vid intresse skicka ert cv eller vid frågor kontakta. [email protected] Visa mindre

Sales Advisor

Inledning Välkommen till Carplus, Sveriges största bilvaruhus på nätet. Genom www.carplus.se samt våra butiker erbjuder vi hundratals modeller fra?n olika ma?rken. I våra butiker erbjuder vi besökaren ett nytt sätt att upptäcka, testa och beställa bil och nu söker vi enSales Advisor till vår butik på Väla Köpcentrum strax utanför Helsingborg! Tjänsten är på heltid. B-körkort fordras.  Om Tjänsten  Som Sales Advisor hos oss hjälper du på ett engagerat sätt ... Visa mer
Inledning
Välkommen till Carplus, Sveriges största bilvaruhus på nätet. Genom www.carplus.se samt våra butiker erbjuder vi hundratals modeller fra?n olika ma?rken. I våra butiker erbjuder vi besökaren ett nytt sätt att upptäcka, testa och beställa bil och nu söker vi enSales Advisor till vår butik på Väla Köpcentrum strax utanför Helsingborg! Tjänsten är på heltid.
B-körkort fordras. 
Om Tjänsten 
Som Sales Advisor hos oss hjälper du på ett engagerat sätt våra besökare att hitta sin nästa bil. Du guidar dem i valet på ca 20 olika bilmärken samt våra paketerade tjänster vi erbjuder (se mer på www.carplus.se). Genom en gedigen behovsanalys och nyfiken approach tar du hand om besökaren och våra kunder i alla våra kanaler;  butik, chatt, mail och telefon. Utöver att ge våra besökare service i världsklass ser du till att även butiken håller högsta klass.
Nedan är exempel på arbetsuppgifter:
Att sälja bilar genom paketerade tjänsten Carplus. Skapa goda och sunda långsiktiga relationer.
Arbeta med försäljning och kundservice genom alla våra kanaler; butik, telefon, chatt samt mail.
Bidra till en inspirerande och säljande miljö i butiken.
Säkerställa att butiken och bilarna är rena och ger bästa intryck.
Bidra till högsta nivå av service gentemot besökare och befintliga kunder.
Samla in och följa upp leads. Säkerställa god återkoppling.
Delta vid bilbyten i butik, t.ex. kontakta vakter för att kunna få in bilarna samt hämta bilar på diverse anläggningar.
Din profil  
Som person är du engagerad, förtroendegivande och utgår alltid från kundens bästa. Att ge personlig och högklassig kundservice är nyckeln till din framgång, du gillar att hjälpa människor helt enkelt. Du tycker det är roligt att hitta lösningar som är anpassade utifrån kunden och dennes situation, och du är duktig på att presentera och lägga fram förslag. Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande. 
Vi erbjuder  
Hos oss får du förmånen att arbeta inom bilbranschen. Du får arbeta med och erbjuda våra kunder hela ca 20 olika bilmärken. Du kommer in i ett expansivt företag som växer både på webben och runt om i Sverige. Tillsammans hittar vi nya sätt att möta framtidens bilkunder på. Bilbranschen är i stor förändring och erbjuder en väldigt spännande tid framöver. Du genomgår en utbildning för att känna dig trygg i våra produkter.  

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Vi söker en fritidsintresserad säljare!

Vi på Helsingborgs Fritidscenter expanderar. Vi söker nu en kvinnlig eller manlig säljare av våra husbilar och husvagnar. Gärna med erfarenhet av sälj. Arbetet som säljare är roligt och utmanande. Vårt mål är att erbjuda våra kunder service av högsta kvalité och att de skall välja Helsingborgs Fritidscenter AB som deras leverantör av såväl fordon som tillbehör. För oss är nyckeln till nöjda kunder engagemang och lyhördhet inför deras behov. Du som söker bö... Visa mer
Vi på Helsingborgs Fritidscenter expanderar.
Vi söker nu en kvinnlig eller manlig säljare av våra husbilar och husvagnar. Gärna med erfarenhet av sälj. Arbetet som säljare är roligt och utmanande.
Vårt mål är att erbjuda våra kunder service av högsta kvalité och att de skall välja Helsingborgs Fritidscenter AB som deras leverantör av såväl fordon som tillbehör. För oss är nyckeln till nöjda kunder engagemang och lyhördhet inför deras behov.
Du som söker bör ha erfarenhet av försäljning av kapitalvaror. Du ska tycka det är roligt att göra affärer och är van att möta kunder och skapa relationer. Du ska självständigt organisera ditt arbete men samtidigt kunna jobba i grupp för att nå våra mål.
Intresse för campingliv är ett plus.


Krav:
- Svenska språket i tal och skrift
- Engelska språket i tal och skrift
- Microsoft Office
- B körkort
Vid intresse skicka ert cv eller vid frågor kontakta. [email protected] Visa mindre

Bilintresserad säljare till Kamux Helsingborg!

Ansök    Okt 18    Kamux AB    Bilförsäljare
Kamux befinner sig i en utvecklande och expansiv fas och nu söker vi efter ytterligare en driven säljare till vår framgångsrika butik i Helsingborg. Visst vill du vara med på denna spännande och utmanande resa? Vi på Kamux är specialiserade på försäljning av nyare, begagnade bilar och söker nu dig som är engagerad, driven och positiv till din läggning. Du är intresserad av bilar, brinner för försäljning och vill bli en del av Kamux framgångsrika säljteam. ... Visa mer
Kamux befinner sig i en utvecklande och expansiv fas och nu söker vi efter ytterligare en driven säljare till vår framgångsrika butik i Helsingborg. Visst vill du vara med på denna spännande och utmanande resa? Vi på Kamux är specialiserade på försäljning av nyare, begagnade bilar och söker nu dig som är engagerad, driven och positiv till din läggning. Du är intresserad av bilar, brinner för försäljning och vill bli en del av Kamux framgångsrika säljteam. Vi vill vara en lite annorlunda bilhandlare, som ger en fantastiskt bra guidning och kundservice i bilköpet och även finns där och hjälper till efter avslutat köp, vi gör det lilla extra för kunden helt enkelt!
Arbetsuppgifter:
Huvuduppgiften som säljare hos Kamux är att köpa och sälja bil. Hos oss sköter man allt som har med bilen att göra, från inköp till försäljning. För att kunna lyckas med bilförsäljningen krävs det mycket tid, engagemang och positiv vilja. Att sälja bil på Kamux kan innebära högt tempo så du ska kunna hantera stress på ett bra sätt och kunna ha många bollar i luften.
Vi erbjuder dig:
Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. På Kamux blir du “en i gänget” och får en gedigen introduktionsutbildning samt kontinuerligt stöd av butikschefen i din butik som hjälper och coachar dig mot dina mål. Hos oss utvecklas du inom försäljning och får möjlighet att växa och lära dig mycket om bilbranschen! Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs! Vi har dessutom ett brett utbud av olika bilmodeller vilket är en stor fördel för våra kunder och för dig som säljare.
Vi söker dig som:
Är uthållig och har branschkännedom med erfarenhet att förhandla priser. Kamux Helsingborg arbetar som ett team så vi ser gärna att du är samarbetsvillig, målmedveten och tävlingsinriktad samt jobbar för individuella och gemensamma mål. Du ska vara noggrann, lojal och ge en förstklassig service. Att köpa en bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är tydlig och ärlig med vilka tjänster Kamux erbjuder.
Vi vill att detta passar in på dig:
Du brinner för att sälja och köpa bilar samt skapa bilaffärer
Du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo
Du har lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter
Du har en hög arbetsmoral
Du är positiv och omtänksam
Du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs
Du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov
Du har B-körkort.

För att kunna ge våra kunder den bästa servicen för att hitta en bil som täcker kundens behov är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer.
Om Kamux:
På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser.
Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 22 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 1300 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 300 000 bilar till nöjda kunder i de länder där vi nu är verksamma.
Ansökan:
Känner du att du vill bli en del av vårt framgångsrika team i Helsingborg? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt, dock senast den 7 november. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.
För mer information kontakta vår Regionchef Milan Filipovic, [email protected] eller på telefon 076-137 89 14.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Husbilsförsäljare Fordons Säljare Husvagnsförsäljare

Om jobbet Vill du jobba hos Sveriges snabbast växande Husbils/Husvagsförsäljare, Camperman? Nu har du chansen att bli en del av vårt glada team! Som Husbil/Husvagnssäljare är du en viktig person med mycket dagligt ansvar. Personen Vi söker: Älskar försäljning och motiveras av att ge kunden det "lilla extra" Har lätt för att kommunicera med olika människotyper. Är öppen och glad, energigivande och framåt. Öppen för nya utmaningar och snabba ändringar. Ha... Visa mer
Om jobbet
Vill du jobba hos Sveriges snabbast växande Husbils/Husvagsförsäljare, Camperman?
Nu har du chansen att bli en del av vårt glada team!
Som Husbil/Husvagnssäljare är du en viktig person med mycket dagligt ansvar. Personen Vi söker:
Älskar försäljning och motiveras av att ge kunden det "lilla extra"
Har lätt för att kommunicera med olika människotyper.
Är öppen och glad, energigivande och framåt.
Öppen för nya utmaningar och snabba ändringar.
Har lätt för och sporras av att lära sig om nya produkter.
Ser vad som behöver göras och gör det med glädje.
Trivs med att ha ordning och reda omkring dig.Arbetet består av kundkontakt på plats, per telefon och mail, branschmässor, hantering av leveranser, garantier och allt runt omkring.
Kvalifikationer/krav
Du har erfarenhet av aktiv försäljning.
B Körkort
Flytande Svenska i tal och skrift
Egenskaper vi värdesätter:
Erfarenhet av fordons försäljning, försäljning av husbilar och/eller ett intresse för husbilar och branschen.
Kunskaper i Tyska
Camperman är ett helägt dotterbolag till Sveriges största och mest framgångsrika Harley-Davidson handlare, Bikeman AB (grundat 1991).
Rätt person har stora möjligheter att utvecklas och växa med företaget.
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i fräscha ljusa lokaler, vidareutbildning, en positiv miljö med god stämning och ordning och reda. Företaget är mycket lönsamt och det finns goda förtjänstmöjligheter för rätt man eller kvinna!
Välkommen med din ansökan: [email protected]
VÄNLIGEN RESPEKTERA ATT NI SOM ÄR INTRESSERADE AV ATT SÖKA TJÄNSTEN ANSÖKER ENLIGT ANGIVEN MAILADRESS DÅ VI EJ HAR MÖJLIGHET ATT TA EMOT ANSÖKAN I BUTIK. Visa mindre

Privatsäljare / Juniorsäljare

Ansök    Okt 12    Bildeve AB    Bilförsäljare
Om rollen Ditt huvudansvar blir att bearbeta såväl nya som befintliga privatkunder. Tjänsten innebär försäljning av nya Volvo samt begagnade bilar där du prospekterar, offererar, skapar order, leveransbevakar, levererar samt följer upp affärer. Du kommer vara kundens kontakt genom hela processen och kommer vara kundstöd efter avslutat köp. Du kommer att arbeta mot budgetmål i en roll med eget lönsamhetsansvar. Din profil Vi söker dig som har erfarenhet ifr... Visa mer
Om rollen
Ditt huvudansvar blir att bearbeta såväl nya som befintliga privatkunder. Tjänsten innebär försäljning av nya Volvo samt begagnade bilar där du prospekterar, offererar, skapar order, leveransbevakar, levererar samt följer upp affärer. Du kommer vara kundens kontakt genom hela processen och kommer vara kundstöd efter avslutat köp. Du kommer att arbeta mot budgetmål i en roll med eget lönsamhetsansvar.
Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet ifrån försäljning, har en affärsförståelse samt förmåga att bygga relationer på olika nivåer. Kanske du arbetar som säljare, hallvärd eller juniorsäljare idag och är redo att ta nästa steg? Stor vikt kommer att läggas på inställning och personlighet.
Vi erbjuder
Hos oss får du jobba i en föränderlig miljö. I rollen ingår det tjänstekläder, friskvård och andra förmåner. Det finns också möjlighet till utveckling och karriär inom företaget. Vi arbetar i ett växande företag med starka varumärken. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Schemaläggning vardagar 9-18, varannan helg 11-15 (kompdag varannan fredag). Lön fast + provision Visa mindre

Personbilssäljare KIA

Om rollen Vi söker nu en personbilsäljare till vår anläggning i Helsingborg. Som personbilssäljare arbetar du med bilaffärer på hög nivå med försäljning av nya bilar – hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Du kommer att arb... Visa mer
Om rollen
Vi söker nu en personbilsäljare till vår anläggning i Helsingborg. Som personbilssäljare arbetar du med bilaffärer på hög nivå med försäljning av nya bilar – hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.
Du kommer att arbeta med märket KIA vilket är ett av våra snabbast växande bilmärken. På vår anläggning kommer du att ingå i ett säljgäng på 15 glada medarbetare. På anläggningen förekommer förutom försäljning även verkstad och eftermarknad.  

Din profil
Vi söker Dig som är driven och tar initiativ till affärer och som alltid har affärsmöjligheter i åtanke. Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Ett krav är att du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av bilar. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer!
B-körkort fodras.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Sales Advisor - Extraarbete

Inledning Välkommen till Carplus.se, vi är Sveriges största bilvaruhus på nätet. Vi söker nu två Sales Advisors på visstid (timmar) till vår studio på Väla Centrum som kan börja omgående! B-körkort fordras.  Om Rollen  Som Sales Advisor hos oss hjälper du våra besökare och kunder att hitta sin nästa bil från de 20 olika bilmärken vi erbjuder! Du jobbar i vår studio på Väla Centrum där du tar hand om våra besökare i butik, telefon, chatt och mail. Besökaren... Visa mer
Inledning
Välkommen till Carplus.se, vi är Sveriges största bilvaruhus på nätet. Vi söker nu två Sales Advisors på visstid (timmar) till vår studio på Väla Centrum som kan börja omgående!
B-körkort fordras. 
Om Rollen 
Som Sales Advisor hos oss hjälper du våra besökare och kunder att hitta sin nästa bil från de 20 olika bilmärken vi erbjuder! Du jobbar i vår studio på Väla Centrum där du tar hand om våra besökare i butik, telefon, chatt och mail. Besökaren får från dig service i världsklass genom att du är engagerad, lyssnar aktivt, ställer rätt frågor och visar intresse för vardera persons situation och behov och därefter kan erbjuda rätt bil för personen.

Nedan är exempel på arbetsuppgifter:
Att sälja bilar genom Carplus paketerade privatleasingupplägg.
Skapa goda och sunda långsiktiga relationer.
Arbeta med försäljning och kundservice genom alla våra kanaler; butik, telefon, chatt samt mail.
Bidra till en inspirerande och säljande miljö i butiken.
Säkerställa att butiken och bilarna är rena och ger bästa intryck.
Bidra till högsta nivå av service gentemot besökare och befintliga kunder.
Samla in och följa upp leads. Säkerställa god återkoppling.
Delta vid bilbyten i butik, t.ex. kontakta vakter för att kunna få in bilarna samt hämta bilar på diverse anläggningar.
Din profil  
Som person är du engagerad, förtroendegivande och utgår alltid från kundens bästa. Att ge personlig och högklassig kundservice är nyckeln till din framgång, du gillar att hjälpa människor helt enkelt. Du tycker det är roligt att hitta lösningar som är anpassade utifrån kunden och dennes situation.
Vi erbjuder  
Som Extraarbetare hos oss får du chansen att jobba i bilbranschen och erbjuda en mängd olika välkända bilmärken. Utöver en mycket rolig och spännande bransch har du en givande roll som Sales Advisor där det ligger ett stort ansvar i att på ett förtroendefullt vis hitta och presentera rätt lösning för våra besökare och kunder. Du får ett fast schema så att du vet hur du ska jobba, utöver det kan det behövas vid behov. Tiderna är varierande och kan vara både vardagar samt helger.
Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Husbilsförsäljare Fordons Bil Säljare Husvagnsförsäljare

Om jobbet Vill du jobba hos Sveriges snabbast växande Husbils/Husvagsföretag, Camperman? Nu har du chansen att bli en del av vårt glada team! Som Husbil/Husvagnssäljare är du en viktig person med mycket dagligt ansvar. Personen Vi söker: Älskar försäljning och motiveras av att ge kunden det "lilla extra" Har lätt för att kommunicera med olika människotyper. Är öppen och glad, energigivande och framåt. Öppen för nya utmaningar och snabba ändringar. Har l... Visa mer
Om jobbet
Vill du jobba hos Sveriges snabbast växande Husbils/Husvagsföretag, Camperman?
Nu har du chansen att bli en del av vårt glada team!
Som Husbil/Husvagnssäljare är du en viktig person med mycket dagligt ansvar. Personen Vi söker:
Älskar försäljning och motiveras av att ge kunden det "lilla extra"
Har lätt för att kommunicera med olika människotyper.
Är öppen och glad, energigivande och framåt.
Öppen för nya utmaningar och snabba ändringar.
Har lätt för och sporras av att lära sig om nya produkter.
Ser vad som behöver göras och gör det med glädje.
Trivs med att ha ordning och reda omkring dig.Arbetet består av kundkontakt på plats, per telefon och mail, branschmässor, hantering av leveranser, garantier och allt runt omkring.
Kvalifikationer/krav
Du har erfarenhet av aktiv försäljning.
B Körkort
Flytande Svenska i tal och skrift
Egenskaper vi värdesätter:
Erfarenhet av fordons försäljning, försäljning av husbilar och/eller ett intresse för husbilar och branschen.
Kunskaper i Tyska
Camperman är ett helägt dotterbolag till Sveriges största och mest framgångsrika Harley-Davidson handlare, Bikeman AB (grundat 1991).
Rätt person har stora möjligheter att utvecklas och växa med företaget.
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i fräscha ljusa lokaler, vidareutbildning, en positiv miljö med god stämning och ordning och reda. Företaget är mycket lönsamt och det finns goda förtjänstmöjligheter för rätt man eller kvinna!
Välkommen med din ansökan: [email protected]
VÄNLIGEN RESPEKTERA ATT NI SOM ÄR INTRESSERADE AV ATT SÖKA TJÄNSTEN ANSÖKER ENLIGT ANGIVEN MAILADRESS DÅ VI EJ HAR MÖJLIGHET ATT TA EMOT ANSÖKAN I BUTIK. Visa mindre

Personbilssäljare Nissan/Begagnat

Om rollen Nu söker vi en driven och engagerad personbilsäljare till vår anläggning i Helsingborg. Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya bilar – hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga ku... Visa mer
Om rollen
Nu söker vi en driven och engagerad personbilsäljare till vår anläggning i Helsingborg. Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya bilar – hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.
Du kommer att arbeta med nybilsförsäljning av märket Nissan samt begagnatförsäljning där diverse märken förekommer. På försäljningssidan arbetar idag 15 stycken medarbetare inom olika bilmärken. På anläggningen förekommer förutom försäljning även verkstad och eftermarknad.  

Din profil
Vi söker Dig som är driven och tar initiativ till affärer och som alltid har affärsmöjligheter i åtanke. Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Ett krav är att du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av bilar. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer!
B-körkort fodras.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Bilförsäljare till Ängelholms Bil AB

Ängelholms Bil är ett företag som säljer begagnade bilar i varierande prisklasser. Vi har även en egen verkstad för genomgång och rekond av egna bilar samt reparation och service för externa bilar. Då du är vårt ansikte utåt och har en stor påverkan på kundernas upplevelse av deras bilaffär är det viktigt att du socialt utåtriktad och har lätt för att kommunicera och arbeta med alla sorters människor. Du bör vara lojal, flexibel, serviceinriktad och ha lät... Visa mer
Ängelholms Bil är ett företag som säljer begagnade bilar i varierande prisklasser. Vi har även en egen verkstad för genomgång och rekond av egna bilar samt reparation och service för externa bilar. Då du är vårt ansikte utåt och har en stor påverkan på kundernas upplevelse av deras bilaffär är det viktigt att du socialt utåtriktad och har lätt för att kommunicera och arbeta med alla sorters människor. Du bör vara lojal, flexibel, serviceinriktad och ha lätt för att knyta kontakter.
Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning. Lönen består av en fast del och en provisions baserad del. Lön enligt överenskommelse.
Som säljare hos Ängelholms Bil sköter du säljprocessen från dess att bilen skall fotograferas och annonseras tills dess att leverans av bilen sker. Visa mindre

Bilförsäljare till Väla Bilförsäljning AB

Väla Bilförsäljning är ett företag som säljer begagnade bilar i varierande prisklasser. Då du är vårt ansikte utåt och har en stor påverkan på kundernas upplevelse av deras bilaffär är det viktigt att du socialt utåtriktad och har lätt för att kommunicera och arbeta med alla sorters människor. Du bör vara lojal, flexibel, serviceinriktad och ha lätt för att knyta kontakter. Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning. Lönen består av ... Visa mer
Väla Bilförsäljning är ett företag som säljer begagnade bilar i varierande prisklasser.
Då du är vårt ansikte utåt och har en stor påverkan på kundernas upplevelse av deras bilaffär är det viktigt att du socialt utåtriktad och har lätt för att kommunicera och arbeta med alla sorters människor. Du bör vara lojal, flexibel, serviceinriktad och ha lätt för att knyta kontakter.
Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning. Lönen består av en fast del och en provisions baserad del. Lön enligt överenskommelse.
Som säljare jobbar du självständigt från första kontakt med kund till avslutad affär tills dess att leverans av bilen sker. Visa mindre

Husbilsförsäljare Fordons Bil Säljare Husvagnsförsäljare

Om jobbet Vill du jobba hos Sveriges snabbast växande Husbils/Husvagsföretag, Camperman? Nu har du chansen att bli en del av vårt glada team! Som Husbil/Husvagnssäljare är du en viktig person med mycket dagligt ansvar. Personen Vi söker: Älskar försäljning och motiveras av att ge kunden det "lilla extra" Har lätt för att kommunicera med olika människotyper. Är öppen och glad, energigivande och framåt. Öppen för nya utmaningar och snabba ändringar. Har l... Visa mer
Om jobbet
Vill du jobba hos Sveriges snabbast växande Husbils/Husvagsföretag, Camperman?
Nu har du chansen att bli en del av vårt glada team!
Som Husbil/Husvagnssäljare är du en viktig person med mycket dagligt ansvar. Personen Vi söker:
Älskar försäljning och motiveras av att ge kunden det "lilla extra"
Har lätt för att kommunicera med olika människotyper.
Är öppen och glad, energigivande och framåt.
Öppen för nya utmaningar och snabba ändringar.
Har lätt för och sporras av att lära sig om nya produkter.
Ser vad som behöver göras och gör det med glädje.
Trivs med att ha ordning och reda omkring dig.Arbetet består av kundkontakt på plats, per telefon och mail, branschmässor, hantering av leveranser, garantier och allt runt omkring.
Kvalifikationer/krav
Du har erfarenhet av aktiv försäljning.
B Körkort
Flytande Svenska i tal och skrift
Egenskaper vi värdesätter:
Erfarenhet av fordons försäljning, försäljning av husbilar och/eller ett intresse för husbilar och branschen.
Kunskaper i Tyska
Camperman är ett helägt dotterbolag till Sveriges största och mest framgångsrika Harley-Davidson handlare, Bikeman AB (grundat 1991).
Rätt person har stora möjligheter att utvecklas och växa med företaget.
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i fräscha ljusa lokaler, vidareutbildning, en positiv miljö med god stämning och ordning och reda. Företaget är mycket lönsamt och det finns goda förtjänstmöjligheter för rätt man eller kvinna!
Välkommen med din ansökan: [email protected]
VÄNLIGEN RESPEKTERA ATT NI SOM ÄR INTRESSERADE AV ATT SÖKA TJÄNSTEN ANSÖKER ENLIGT ANGIVEN MAILADRESS DÅ VI EJ HAR MÖJLIGHET ATT TA EMOT ANSÖKAN I BUTIK. Visa mindre

Motorcykel Junior Säljare Tillbehörs säljare Bilförsäljare

Ansök    Jun 12    Bikeman AB    Bilförsäljare
Vill du jobba med motorcyklar i Sveriges Största Harley Davidson butik? Nu har du chansen att bli en del av vårt glada team! Vi ger dig; tjej eller kille chansen att utvecklas och växa in i detta intressanta säljjobb och växa med företaget. Som motorcykel och tillbehörssäljare är du en viktig person med mycket dagligt ansvar. Personen Vi söker: Älskar försäljning och motiveras av att ge kunden det "lilla extra" Har lätt för att kommunicera med olika mä... Visa mer
Vill du jobba med motorcyklar i Sveriges Största Harley Davidson butik?
Nu har du chansen att bli en del av vårt glada team! Vi ger dig; tjej eller kille chansen att utvecklas och växa in i detta intressanta säljjobb och växa med företaget.
Som motorcykel och tillbehörssäljare är du en viktig person med mycket dagligt ansvar.
Personen Vi söker:
Älskar försäljning och motiveras av att ge kunden det "lilla extra"
Har lätt för att kommunicera med olika människotyper.
Är öppen och glad, energigivande och framåt.
Öppen för nya utmaningar och snabba ändringar.
Har lätt för och sporras av att lära sig om nya produkter.
Ser vad som behöver göras och gör det med glädje.
Trivs med att ha ordning och reda omkring sig.
Bikeman är Sveriges största Harley-Davidson handlare och säljer över 500 mc årligen (etablerat 1991). Vårt team består av 10 personer som älskar och brinner för motorcyklar. Vi finns i fräscha ljusa lokaler 3 km från E6: an utmed Helsingborg. Anläggningen är en av Sveriges mest moderna för mc med den senaste tekniken och toppmodern verkstad.
Kvalifikationer/krav
B körkort
Flytande Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av försäljning
Egenskaper vi värdesätter:
Erfarenhet av MC och eller fordon
Intresse för teknik och MC
Samarbetsvillig och flexibel
A Körkort
Självgående/initiativrik
Beskrivning av arbetsuppgifter:
Kundkontakt och försöljning på plats, per telefon och mail, branschmässor, hantering av leveranser, garantier och allt runt omkring.
Rätt person kommer att få möjlighet att utvecklas och utbildas av Harley Davidson University.
Vi erbjuder:
Goda villkor och en spännande tjänst.
Du jobbar i en av Europas fräschaste och modernaste mc-verkstäder med det senaste inom mc teknik. Vi erbjuder dig en positiv miljö med god stämning och ordning och reda.
Månadslön med mycket goda förtjänstmöjligheter för rätt person och fast lön.
Så ansöker du
Skicka ditt CV per mejl nu!
Ange följande referens när du ansöker: "Mc Säljare"
Välkommen med din ansökan: [email protected]
VÄNLIGEN RESPEKTERA ATT NI SOM ÄR INTRESSERADE AV ATT SÖKA TJÄNSTEN ANSÖKER ENLIGT ANGIVEN MEJLADRESS DÅ VI EJ HAR MÖJLIGHET ATT TA EMOT ANSÖKAN I BUTIK. Visa mindre

Personbilssäljare

Ansök    Jun 18    Bildeve AB    Bilförsäljare
Vi växer och söker nu fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en erfaren Säljare till Begagnat. Vill du ha en utmanande miljö där du kan utvecklas? Som Säljare på Begagnat arbetar du självständigt med försäljning av våra begagnade bilar. Dina arbetsuppgifter innefattar hela bilägandet, d.v.s. bilköpet men även finansiering, service- och verkstadstjänster och inte minst uppföljning och bearbetning av nya och befintliga kunder. Du sköter hela säljproce... Visa mer
Vi växer och söker nu fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en erfaren Säljare till Begagnat. Vill du ha en utmanande miljö där du kan utvecklas? Som Säljare på Begagnat arbetar du självständigt med försäljning av våra begagnade bilar. Dina arbetsuppgifter innefattar hela bilägandet, d.v.s. bilköpet men även finansiering, service- och verkstadstjänster och inte minst uppföljning och bearbetning av nya och befintliga kunder. Du sköter hela säljprocessen från första kontakt till uppföljning efter leverans och säkerställer kundens upplevelse hos oss. 
Vem är du?
Som person ser du alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, positiv, uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Egenskaper som vi värdesätter är ett starkt driv, entusiasm, förmåga att ta egna initiativ för arbetsuppgiften samt en god människokännedom. 
Vad kan du?
Du har längre erfarenhet av kundorienterade roller och är en trygg säljare. Har du tidigare arbetat med bilförsäljning ser vi det som meriterande. Att se nya möjligheter och pröva nya vägar till lyckad försäljning och arbetssätt är en naturlig del av din personlighet. Du behöver dessutom ha förmågan att skapa en helhetslösning för kunden och kunna leverera en kundupplevelse i världsklass. B-körkort är ett krav.
Vi erbjuder
Ett spännande arbete som ger stimulans och där du kan vara med och påverka. Vårt mål är att Bildeve ska vara en arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Vi är olika men vi har samma mål – och alla ska trivas! Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension. Vi erbjuder dig också friskvårdsbidrag och ett förmånligare bilägande.
Om anställningen 
Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Vårt behov är för närvarande i Helsingborg, men anställningen är utformad som säljare på Bildeve, således kan arbete på vår filial i Landskrona bli aktuellt. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att anställa innan sista ansökningsdag, så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Personbilssäljare

Är du en person som drivs av att jaga målsättningar både individuellt och i team? Vi satsar för framtiden och behöver därför utöka med en personbilssäljare till. Vill du vara med på resan framåt tillsammans med oss? Om rollen Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en driven och engagerad personbilsäljare. Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya bilar – hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning... Visa mer
Är du en person som drivs av att jaga målsättningar både individuellt och i team?
Vi satsar för framtiden och behöver därför utöka med en personbilssäljare till. Vill du vara med på resan framåt tillsammans med oss?
Om rollen
Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en driven och engagerad personbilsäljare. Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya bilar – hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

Din profil
Vi söker Dig som är driven och tar initiativ till affärer och som alltid har affärsmöjligheter i åtanke. Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Ett krav är att du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av bilar. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer.
B-körkort fordras.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Personbilssäljare MG

I samband med att Hedin Group utsågs att bli distributör av MG i Sverige, så blev Helsingborgsanläggningen en av anläggningarna som fick äran att ha MG hos sig. Därför behöver vi nu stärka upp teamet med en säljare till som vill vara med på tillväxtresan och bygga upp MG, från grunden i Helsingborg. Home - Recharge yourself (mgmotor.eu) Om rollen Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en driven och engagerad personbilsäljare. Du kommer att arbet... Visa mer
I samband med att Hedin Group utsågs att bli distributör av MG i Sverige, så blev Helsingborgsanläggningen en av anläggningarna som fick äran att ha MG hos sig.
Därför behöver vi nu stärka upp teamet med en säljare till som vill vara med på tillväxtresan och bygga upp MG, från grunden i Helsingborg. Home - Recharge yourself (mgmotor.eu)
Om rollen
Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en driven och engagerad personbilsäljare. Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya bilar – hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

Din profil
Vi söker Dig som är driven och tar initiativ till affärer och som alltid har affärsmöjligheter i åtanke. Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Ett krav är att du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av bilar. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer!
B-körkort fordras.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Sales Advisor - Extraarbete

Inledning Välkommen till Carplus.se, vi är Sveriges största bilvaruhus på nätet. Vi söker nu en Sales Advisor på visstid (timmar) till vår studio på Väla Centrum! B-körkort fordras.  Om Rollen  Som Sales Advisor hos oss hjälper du våra besökare och kunder att hitta sin nästa bil från de 20 olika bilmärken vi erbjuder! Du jobbar i vår studio på Väla Centrum där du tar hand om våra besökare i butik, telefon, chatt och mail. Besökaren får från dig service i v... Visa mer
Inledning
Välkommen till Carplus.se, vi är Sveriges största bilvaruhus på nätet. Vi söker nu en Sales Advisor på visstid (timmar) till vår studio på Väla Centrum!
B-körkort fordras. 
Om Rollen 
Som Sales Advisor hos oss hjälper du våra besökare och kunder att hitta sin nästa bil från de 20 olika bilmärken vi erbjuder! Du jobbar i vår studio på Väla Centrum där du tar hand om våra besökare i butik, telefon, chatt och mail. Besökaren får från dig service i världsklass genom att du är engagerad, lyssnar aktivt, ställer rätt frågor och visar intresse för vardera persons situation och behov och därefter kan erbjuda rätt bil för personen.

Nedan är exempel på arbetsuppgifter:
Att sälja bilar genom Carplus paketerade privatleasingupplägg.
Skapa goda och sunda långsiktiga relationer.
Arbeta med försäljning och kundservice genom alla våra kanaler; butik, telefon, chatt samt mail.
Bidra till en inspirerande och säljande miljö i butiken.
Säkerställa att butiken och bilarna är rena och ger bästa intryck.
Bidra till högsta nivå av service gentemot besökare och befintliga kunder.
Samla in och följa upp leads. Säkerställa god återkoppling.
Delta vid bilbyten i butik, t.ex. kontakta vakter för att kunna få in bilarna samt hämta bilar på diverse anläggningar.
Din profil  
Som person är du engagerad, förtroendegivande och utgår alltid från kundens bästa. Att ge personlig och högklassig kundservice är nyckeln till din framgång, du gillar att hjälpa människor helt enkelt. Du tycker det är roligt att hitta lösningar som är anpassade utifrån kunden och dennes situation.
Vi erbjuder  
Som Extraarbetare hos oss får du chansen att jobba i bilbranschen och erbjuda en mängd olika välkända bilmärken. Utöver en mycket rolig och spännande bransch har du en givande roll som Sales Advisor där det ligger ett stort ansvar i att på ett förtroendefullt vis hitta och presentera rätt lösning för våra besökare och kunder. Du får ett fast schema så att du vet hur du ska jobba, utöver det kan det behövas vid behov. Tiderna är varierande och kan vara både vardagar samt helger.
Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Transportbilssäljare Begagnat

Är du intresserad av nya utmaningar? Brinner du för försäljning? Vi behöver nu förstärka vår transportbilsavdelning med en säljare för begagande transportbilar. Om rollen Vi söker nu en duktig och driven transportbilssäljare till vår begagnatavdelning. I arbetet hanterar du hela försäljningsprocessen - från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Du guidar kunden genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösni... Visa mer
Är du intresserad av nya utmaningar? Brinner du för försäljning? Vi behöver nu förstärka vår transportbilsavdelning med en säljare för begagande transportbilar.
Om rollen
Vi söker nu en duktig och driven transportbilssäljare till vår begagnatavdelning. I arbetet hanterar du hela försäljningsprocessen - från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Du guidar kunden genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar med den framtoning som respektive varumärke stadgar. I rollen är det av yttersta vikt att bemöta kunder, skapa affärskontakter samt säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Du kommer att hantera ett flertalet märken såsom Mercedes-Benz, Nissan, Citroën med mera vilket gör att du får en bred kunskap och erfarenhet. På transportbilsavdelningen arbetar idag tre medarbetare samt försäljningschefen. Det är en härlig arbetsgrupp med högt i tak där samarbete och gemenskap står i fokus. 
Din profil
Vi söker Dig som är driven, initiativtagande och som har ett brinnande intresse för att göra affärer. Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Du vet vad som krävs för att skapa och vårda kundrelationer och möta kundens behov. Vidare är du en självständig person och förstår vikten av att arbeta proaktivt. Ett krav är att du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet och det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av bilar.

B-körkort krävs.
Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett snabbt växande företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar.Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. 
Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

Transportbilssäljare Mercedes-Benz

Om rollen Vi söker nu en duktig och driven transportbilssäljare med ansvar för försäljningen av nya Mercedes-Benz Transportbilar. Som transportbilssäljare är ditt uppdrag att arbeta med både uppsökande och traditionell försäljning. Du guidar kunden genom våra produkter samt ger information om olika finansieringslösningar och serviceavtal. Du förväntas bearbeta både nykunder samt bibehålla och förbättra relationen med våra redan befintliga kunder. Rollen kr... Visa mer
Om rollen
Vi söker nu en duktig och driven transportbilssäljare med ansvar för försäljningen av nya Mercedes-Benz Transportbilar. Som transportbilssäljare är ditt uppdrag att arbeta med både uppsökande och traditionell försäljning. Du guidar kunden genom våra produkter samt ger information om olika finansieringslösningar och serviceavtal. Du förväntas bearbeta både nykunder samt bibehålla och förbättra relationen med våra redan befintliga kunder. Rollen kräver att du kan skapa långsiktiga affärsrelationer och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.
Du kommer att arbeta med bilmärket Mercedes-Benz som är vårt premiummärke inom transportbilssegmentet. Mercedes-Benz är ett spännande varumärke som erbjuder många produktlösningar. Märket är ständigt i framkant, framförallt har det skett en snabb teknisk utveckling vad gäller deras elfordon.
Din profil
Du är starkt resultat- och försäljningsdriven och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Du är en duktig förhandlare, social, orädd och en relationsbyggare som inte bara kommunicerar väl, utan också engagerar och utmanar din omgivning. Goda kundrelationer är något du brinner för och du ger våra kunder bästa tänkbara service och kvalitet. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning, kanske har du tidigare erfarenhet av företagsförsäljning eller arbetat med någon form av uppsökande försäljning. Vi ser dock att personlig lämplighet är avgörande för att nå framgång i denna roll.  
Körkort klass B är ett krav.
Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.
Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

Transportbilssäljare Begagnat

Är du intresserad av nya utmaningar? Brinner du för försäljning? Vi behöver nu förstärka vår transportbilsavdelning med en säljare för begagande transportbilar. Om rollen Vi söker nu en duktig och driven transportbilssäljare till vår begagnatavdelning. I arbetet hanterar du hela försäljningsprocessen - från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Du guidar kunden genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösni... Visa mer
Är du intresserad av nya utmaningar? Brinner du för försäljning? Vi behöver nu förstärka vår transportbilsavdelning med en säljare för begagande transportbilar.
Om rollen
Vi söker nu en duktig och driven transportbilssäljare till vår begagnatavdelning. I arbetet hanterar du hela försäljningsprocessen - från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Du guidar kunden genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar med den framtoning som respektive varumärke stadgar. I rollen är det av yttersta vikt att bemöta kunder, skapa affärskontakter samt säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Du kommer att arbeta med flertalet bilmärken, såsom Mercedes-Benz, Nissan, Citroën med mera.
Din profil
Vi söker Dig som är driven, initiativtagande och som har ett brinnande intresse för att göra affärer. Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Du vet vad som krävs för att skapa och vårda kundrelationer och möta kundens behov. Vidare är du en självständig person och förstår vikten av att arbeta proaktivt. Ett krav är att du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet och det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av bilar.

B-körkort krävs.
Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. 
Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

Bilförsäljare konsument i Helsingborg

Ansök    Maj 14    Bilpartner Skåne AB    Bilförsäljare
BilPartner Skåne AB finns i fräscha fullserviceanläggningar i Helsingborg & Ängelholm och vi är affärsdrivande inom områdena bilförsäljning, service och reparationer. Vi är totalt ca 40 anställda, varav 9 på försäljningsavdelningen. BilPartner arbetar med nybilsförsäljning av varumärkena Peugeot, Opel, Hyundai och Honda samt med begagnade bilar. Har du försäljning i blodet? Gillar du bilar o älskar avancerad konsumentförsäljning? Då har vi utmaningen för d... Visa mer
BilPartner Skåne AB finns i fräscha fullserviceanläggningar i Helsingborg & Ängelholm och vi är affärsdrivande inom områdena bilförsäljning, service och reparationer. Vi är totalt ca 40 anställda, varav 9 på försäljningsavdelningen. BilPartner arbetar med nybilsförsäljning av varumärkena Peugeot, Opel, Hyundai och Honda samt med begagnade bilar.
Har du försäljning i blodet? Gillar du bilar o älskar avancerad konsumentförsäljning? Då har vi utmaningen för dig! Nu utökar vi vår säljkår och söker en driven självgående säljare, gärna med tidigare branscherfarenhet.
Som bilförsäljare hos oss kommer du främst arbeta nybilsförsäljning men även med begagnade bilar. Du handhar hela säljprocessen, från första kundkontakt till inbytesprocess, finansiell rådgivning, avtalsskrivning, leverans och uppföljning.
För att nå framgång behöver du även aktivt söka dina kunder utanför bilhallen. Främsta redskapet är att via telefonen hålla löpande kontakt med våra bilkunder. Men även ett stort eget lokalt kontaktnät är mycket meriterande.
Du är idag en framgångsrik säljare, och har ingen rädsla för att även arbeta proaktivt. Du har mycket energi, ett brinnande affärsintresse och har alltid nya affärsmöjligheter i åtanke. Du är initiativrik, självgående och serviceinriktad. Du trivs med självständigt arbete, motiveras av att ständigt förbättra din prestation och att ständigt knyta nya affärskontakter. Din datorvana ligger på en relativt hög nivå.
Vi har öppet 7 dagar i veckan, så ditt arbete är schemalagt varannan helg. Lönen består av en mindre fast del, samt provisioner. Som bilförsäljare hos oss har du även förmånsbil och bränsleförmån.
Inkomna ansökningar behandlas löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Visa mindre

Säljare begagnat

Ansök    Feb 10    Bildeve AB    Bilförsäljare
Bildeve söker driven personbilsäljare Begagnat, Helsingborg Vi växer och söker nu fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en erfaren Säljare till Begagnat. Vill du ha en utmanande miljö där du kan utvecklas? Som Säljare på Begagnat arbetar du självständigt med försäljning av våra begagnade bilar. Dina arbetsuppgifter innefattar hela bilägandet, d.v.s. bilköpet men även finansiering, service- och verkstadstjänster och inte minst uppföljning och bearbe... Visa mer
Bildeve söker driven personbilsäljare Begagnat, Helsingborg
Vi växer och söker nu fler engagerade medarbetare. Just nu söker vi en erfaren Säljare till Begagnat. Vill du ha en utmanande miljö där du kan utvecklas? Som Säljare på Begagnat arbetar du självständigt med försäljning av våra begagnade bilar. Dina arbetsuppgifter innefattar hela bilägandet, d.v.s. bilköpet men även finansiering, service- och verkstadstjänster och inte minst uppföljning och bearbetning av nya och befintliga kunder. Du sköter hela säljprocessen från första kontakt till leverans och säkerställer kundens upplevelse hos oss. 

Vem är du?
Som person ser du alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, positiv, uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Egenskaper som vi värdesätter är ett starkt driv, entusiasm, förmåga att ta egna initiativ för arbetsuppgiften samt en god människokännedom. 

Vad kan du?
Du har längre erfarenhet av kundorienterade roller och är en trygg säljare. Har du tidigare arbetat med bilförsäljning ser vi det som meriterande. Att se nya möjligheter och pröva nya vägar till lyckad försäljning och arbetssätt är en naturlig del av din personlighet. Du behöver dessutom ha förmågan att skapa en helhetslösning för kunden och kunna leverera en kundupplevelse i världsklass. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Ett spännande arbete som ger stimulans och där du kan vara med och påverka. Vårt mål är att Bildeve ska vara en arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Vi är olika men vi har samma mål – och alla ska trivas! Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension. Vi erbjuder dig också friskvårdsbidrag och ett förmånligare bilägande.

Om Anställningen 
Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Anställningen utgår från Helsingborg men du kan även komma att arbeta från våra övriga anläggningar. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Transportbilssäljare Begagnat

Är du intresserad av nya utmaningar? Brinner du för försäljning? Vi behöver nu förstärka vår transportbilsavdelning med en säljare för begagande transportbilar. Om rollen Vi söker nu en duktig och driven transportbilssäljare till vår begagnatavdelning. I arbetet hanterar du hela försäljningsprocessen - från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Du guidar kunden genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösni... Visa mer
Är du intresserad av nya utmaningar? Brinner du för försäljning? Vi behöver nu förstärka vår transportbilsavdelning med en säljare för begagande transportbilar.
Om rollen
Vi söker nu en duktig och driven transportbilssäljare till vår begagnatavdelning. I arbetet hanterar du hela försäljningsprocessen - från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Du guidar kunden genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar med den framtoning som respektive varumärke stadgar. I rollen är det av yttersta vikt att bemöta kunder, skapa affärskontakter samt säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Du kommer att arbeta med flertalet bilmärken, såsom Mercedes-Benz, Nissan, Citroën med mera.
Din profil
Vi söker Dig som är driven, initiativtagande och som har ett brinnande intresse för att göra affärer. Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Du vet vad som krävs för att skapa och vårda kundrelationer och möta kundens behov. Vidare är du en självständig person och förstår vikten av att arbeta proaktivt. Ett krav är att du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet och det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av bilar.
B-körkort krävs.
Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. 
Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

Transportbilssäljare Begagnat

Är du intresserad av nya utmaningar? Brinner du för försäljning? Vi behöver nu förstärka vår transportbilsavdelning med en säljare för begagande transportbilar. Om rollen Vi söker nu en duktig och driven transportbilssäljare till vår begagnatavdelning. I arbetet hanterar du hela försäljningsprocessen - från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Du guidar kunden genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösni... Visa mer
Är du intresserad av nya utmaningar? Brinner du för försäljning? Vi behöver nu förstärka vår transportbilsavdelning med en säljare för begagande transportbilar.
Om rollen
Vi söker nu en duktig och driven transportbilssäljare till vår begagnatavdelning. I arbetet hanterar du hela försäljningsprocessen - från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Du guidar kunden genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar med den framtoning som respektive varumärke stadgar. I rollen är det av yttersta vikt att bemöta kunder, skapa affärskontakter samt säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Du kommer att arbeta med flertalet bilmärken, såsom Mercedes-Benz, Nissan, Citroën med mera.
Din profil
Vi söker Dig som är driven, initiativtagande och som har ett brinnande intresse för att göra affärer. Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Du vet vad som krävs för att skapa och vårda kundrelationer och möta kundens behov. Vidare är du en självständig person och förstår vikten av att arbeta proaktivt. Ett krav är att du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet och det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av bilar.
B-körkort krävs.
Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. 
Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

Säljare

Ansök    Jan 22    Din Bil Sverige AB    Bilförsäljare
Din Bil Syd, Audi Helsingborg Söker en Säljare Drivs du av avslut, nöjda kunder och att vara en viktig del i ett framgångsrikt försäljningsteam? Är din arbetsprestation som bäst i ett högt tempo där du på egen hand samt tillsammans med teamet uppnår uppsatta säljmål? Då behöver vi dig! Vi söker en säljare för ny- och begagnatbilar mot privat och företag. Hos oss ingår du i tight team där vår vardag präglas av driv och teamkänsla Hos oss får du tryggheten... Visa mer
Din Bil Syd, Audi Helsingborg
Söker en
Säljare
Drivs du av avslut, nöjda kunder och att vara en viktig del i ett framgångsrikt försäljningsteam? Är din arbetsprestation som bäst i ett högt tempo där du på egen hand samt tillsammans med teamet uppnår uppsatta säljmål? Då behöver vi dig! Vi söker en säljare för ny- och begagnatbilar mot privat och företag.
Hos oss ingår du i tight team där vår vardag präglas av driv och teamkänsla
Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.
Kvalifikationer
Krav:
· Gymnasiekompetens
· Tidigare erfarenhet av försäljning med goda resultat eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
· God ekonomisk förståelse
· Goda kunskaper i Office-paketet
· Goda kunskaper i engelska och svenska både vad gäller tal och skrift.
· B-körkort
Meriterande:
· Relevant eftergymnasial utbildning
· Arbetat med uppsökande försäljning.
Personliga egenskaper
Som person är du engagerad, målinriktad och du tycker om att komma till avslut i allt du företar dig. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på stor affärsförståelse, finansiell medvetenhet och förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du tycker om att arbeta med människor och du är duktig på att kommunicera och bygga långsiktiga relationer med såväl kunder som kollegor. Du har ett eget driv, trivs med högt tempo och du är van att arbeta i en roll med budgetmål och eget lönsamhetsansvar.
För att lyckas i rollen tror vi att du ser ny teknik som extra motiverande och att du gärna följer med i den snabba utveckling som såväl branschen som Audi personbilar genomgår.
I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.
Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida https://dinbil.easycruit.com/ senast den 14 februari 2021. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Kamux expanderar och söker ytterligare bilförsäljare till Helsingborg

Ansök    Jan 14    Kamux AB    Bilförsäljare
Kamux befinner sig i en utvecklande och expansiv fas och söker nu till ett flertal butiker säljare, som är positiva till förändring och drivs av att tjäna pengar. Här letar vi efter dig som vill jobba i vår butik i Helsingborg! Vi är specialiserade på försäljning av nyare begagnade bilar och söker dig som är engagerad, driven och positiv till din läggning. Du är intresserad av bilar, brinner för försäljning och vill bli en del av Kamux framgångsrika säljte... Visa mer
Kamux befinner sig i en utvecklande och expansiv fas och söker nu till ett flertal butiker säljare, som är positiva till förändring och drivs av att tjäna pengar. Här letar vi efter dig som vill jobba i vår butik i Helsingborg! Vi är specialiserade på försäljning av nyare begagnade bilar och söker dig som är engagerad, driven och positiv till din läggning. Du är intresserad av bilar, brinner för försäljning och vill bli en del av Kamux framgångsrika säljteam. Vi vill vara en lite annorlunda bilhandlare, som ger en fantastiskt bra guidning och kundservice i bilköpet och även finns där och hjälper till efter avslutat köp, vi gör det lilla extra för kunden helt enkelt!
Arbetsuppgifter:
Huvuduppgiften är att köpa och sälja bil. Hos oss sköter man allt som har med bilen att göra, från inköp till försäljning. För att kunna lyckas med bilförsäljningen krävs det mycket tid, engagemang och positiv vilja. Att sälja bil på Kamux kan innebära högt tempo så du ska kunna hantera stress på ett bra sätt och kunna ha många bollar i luften.
Vi söker dig som:
Är uthållig och har branschkännedom med erfarenhet att förhandla priser. Kamux Helsingborg arbetar som ett team så vi ser gärna att du är samarbetsvillig, målmedveten och tävlingsinriktad samt jobbar för individuella- och gemensamma mål. Du ska vara noggrann, lojal och ge en förstklassig service. Att köpa en bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är tydlig och ärlig med vilka tjänster Kamux erbjuder.
Vi vill att detta passar in på dig:
Du brinner för att sälja och köpa bilar samt skapa bilaffärer
Du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo
Du har lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter
Du har en hög arbetsmoral
Du är positiv och omtänksam
Du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs
Du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov
Du har B-körkort.

För att kunna ge våra kunder den bästa servicen för att hitta en bil som täcker kundens behov är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer.
Vi erbjuder dig:
Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Du får kontinuerligt utbildning och butikschefen i din butik hjälper och coachar dig mot dina mål. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs!
Om Kamux:
På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser.
Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 22 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 1300 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 300 000 bilar till nöjda kunder i de länder där vi nu är verksamma.
Ansökan:
Känner du att du verkligen vill bli en del av det framgångsrika och inspirerande Kamux-teamet? Skicka in ditt CV och personliga via länken så fort som möjligt innan 15:e februari. Intervjuer sker löpande så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.
För mer information kontakta vår HR-chef Anders Johansson, [email protected] eller på telefon 073 366 69 90.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Vi söker en fritidsintresserad säljare!

Om jobbet Vi på Helsingborgs Fritidscenter expanderar. Vi söker nu en kvinnlig säljare av våra husbilar och husvagnar. Gärna med erfarenhet av sälj. Arbetet som säljare är roligt och utmanande. Vårt mål är att våra kunder skall vara otroligt nöjda med Helsingborgs Fritidscenter AB som deras leverantör. För oss krävs det engagemang och förståelse för kundernas behov. Du som söker bör ha erfarenhet av försäljning av kapitalvaror. Du ska tycka det är roligt a... Visa mer
Om jobbet
Vi på Helsingborgs Fritidscenter expanderar.
Vi söker nu en kvinnlig säljare av våra husbilar och husvagnar. Gärna med erfarenhet av sälj. Arbetet som säljare är roligt och utmanande.
Vårt mål är att våra kunder skall vara otroligt nöjda med Helsingborgs Fritidscenter AB som deras leverantör. För oss krävs det engagemang och förståelse för kundernas behov.
Du som söker bör ha erfarenhet av försäljning av kapitalvaror. Du ska tycka det är roligt att göra affärer och är van att möta kunder och skapa relationer. Du ska självständigt organisera ditt arbete men samtidigt kunna jobba i grupp för att nå våra mål.
Intresse för campingliv är ett plus.


Krav:
- Svenska språket i tal och skrift
- Engelska språket i tal och skrift
- Microsoft Office
- B körkort
Vid intresse skicka ert cv eller vid frågor kontakta. [email protected] Visa mindre

Säljare Helsingborg

Ansök    Nov 6    Holmgrens Bil AB    Bilförsäljare
Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet. Om oss Våra mest framgångsrika säljare har en stark drivkraft att hjälpa våra kunder till ett bättre liv. Utöver det är våra mest framgångsrika säljare teamspelare som skapar arbetsglädje och har ett högt fokus på resultat och affärsmässighet. Om dig V... Visa mer
Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet.

Om oss
Våra mest framgångsrika säljare har en stark drivkraft att hjälpa våra kunder till ett bättre liv. Utöver det är våra mest framgångsrika säljare teamspelare som skapar arbetsglädje och har ett högt fokus på resultat och affärsmässighet.

Om dig

Vi söker dig som på ett naturligt sätt har sinne för att skapa goda relationer och resultat utöver det vanliga. Du bygger och bevarar relationer med kunder och kollegor för att nå våra mål. Du är en teamspelare som drivs av att bygga och vårda kundrelationer och ge våra kunder en förstklassig upplevelse. Det är självklart för dig att erbjuda hög tillgänglighet för våra kunder. Du är bra på problemlösning som skapar mervärde och du planerar din tid för att säkerställa din affärsmässighet. Du har lätt för att skapa arbetsglädje, tar ansvar för framgångsrika resultat och du är engagerad genom din nyfikenhet och vilja till att utmana dig själv. Har du etablerad säljerfarenhet eller är du en naturlig säljare och vill ta steget fullt ut och inta rollen?

Om jobbet

Som säljare på Holmgrens Bil får du följa med på en resa där du får möjlighet att sikta mot toppen genom att skapa dina affärsmöjligheter. Du hanterar tillsammans med ditt team allt från första kundkontakt till inbytesprocess, avtalsskrivning, leverans och uppföljning. Idag skapas mer än hälften av alla affärer via telefon eller digitala kanaler. Du är välbekant och bekväm med dagens teknik och öppen för framtidens.

Tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning.

Ansökan

Ansök senast 29 november 2020. För mer information om tjänsten kontakta platschef Tobias Tann på telefon 042-386087. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personbilssäljare

Bilhandeln utvecklas i rask takt och så även Hedin Bil i Helsingborg. Vi behöver utöka personalstyrkan med ytterligare en säljare. Är du intresserad av nya utmaningar, försäljning och brinner för att skapa långsiktiga relationer?  Om rollen Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en driven och engagerad personbilsäljare. Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya bilar – hela cykeln från inbyte till ... Visa mer
Bilhandeln utvecklas i rask takt och så även Hedin Bil i Helsingborg. Vi behöver utöka personalstyrkan med ytterligare en säljare.
Är du intresserad av nya utmaningar, försäljning och brinner för att skapa långsiktiga relationer? 
Om rollen
Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en driven och engagerad personbilsäljare. Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya bilar – hela cykeln från inbyte till avtalsskrivning. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar - I bilhallen, men också via telefon eller mail.
I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa en hög kundnöjdhet och en långsiktig relation med kunden.

Din profil
Vi söker Dig som är driven och tar initiativ till affärer och som alltid har affärsmöjligheter i åtanke. Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta tillsammans med dina kollegor. 
B-körkort fodras.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Transportbilssäljare Begagnat

Är du intresserad av nya utmaningar? Brinner du för försäljning? Vi behöver nu förstärka vår transportbilsavdelning med en säljare för begagande transportbilar. Om rollen Vi söker nu en duktig och driven transportbilssäljare till vår begagnatavdelning. I arbetet hanterar du hela försäljningsprocessen - från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Du guidar kunden genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösni... Visa mer
Är du intresserad av nya utmaningar? Brinner du för försäljning? Vi behöver nu förstärka vår transportbilsavdelning med en säljare för begagande transportbilar.
Om rollen
Vi söker nu en duktig och driven transportbilssäljare till vår begagnatavdelning. I arbetet hanterar du hela försäljningsprocessen - från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Du guidar kunden genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar med den framtoning som respektive varumärke stadgar. I rollen är det av yttersta vikt att bemöta kunder, skapa affärskontakter samt säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Du kommer att arbeta med flertalet bilmärken, såsom Mercedes-Benz, Nissan, Citroën med mera.
Din profil
Vi söker Dig som är driven, initiativtagande och som har ett brinnande intresse för att göra affärer. Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Du vet vad som krävs för att skapa och vårda kundrelationer och möta kundens behov. Vidare är du en självständig person och förstår vikten av att arbeta proaktivt. Ett krav är att du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet och det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av bilar.
B-körkort krävs.
Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. 
Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

Kamux söker 25 unga som är bilintresserade till sommarens roligaste jobb!

Ansök    Feb 24    Kamux AB    Bilförsäljare
Kamux är nordens ledande bilhandlare inom begagnade bilar och söker nu unga och hungriga sommar medarbetare som är nyfikna på att prova på något nytt och vill utvecklas inom säljyrket. Du som har körkort och gått ut skolan till sommaren har du nu chansen att starta din yrkeskarriär i ett ledande företag inom försäljning av begagnade bilar.  Vi satsar mycket på vår personal och vill att du som arbetar hos oss ska trivas och ha framgång i dina affärer. Vi er... Visa mer
Kamux är nordens ledande bilhandlare inom begagnade bilar och söker nu unga och hungriga sommar medarbetare som är nyfikna på att prova på något nytt och vill utvecklas inom säljyrket. Du som har körkort och gått ut skolan till sommaren har du nu chansen att starta din yrkeskarriär i ett ledande företag inom försäljning av begagnade bilar. 
Vi satsar mycket på vår personal och vill att du som arbetar hos oss ska trivas och ha framgång i dina affärer. Vi erbjuder därför en betald utbildning för en lyckad start!
Vi har idag 19 butiker i Sverige och kommer i sommar att behöva ett antal semestervikarier utplacerade i landet som är flexibla att täcka in där det behövs. Vi ser att ni ska kunna vara tillgängliga under hela sommaren, juni- augusti. Vi söker unga personer som är flexibla och som kan ha sin utgångspunkt utifrån alla våra butiker. Du kan komma att jobba på andra orter än din hemort. Vi finns på orter som t.ex. Stockholm, Jönköping, Örebro, Sundsvall, Borlänge, Helsingborg, Karlskrona och Linköping. Se här för alla orter vi finns på: https://www.kamux.se/
Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på vad butiken behöver hjälp med. Din huvuduppgift kommer bli alltid ge förstklassig service mot kunder i butik och telefon samt lära dig att köpa och sälja bil. Andra uppgifter såsom att fotografera bilar, flytta bilar, skriva annonser om bilar etc. 
Vi tror den som skulle passa hos oss:
Du har stort intresse för bilar
Du är nyfiken och vill utvecklas till en förstklassig bilförsäljare
Du tar egna initiativ
Du tycker om att ha med människor att göra
Du trivs med att hjälpa andra och har god serviceanda
Du är bra på att kommunicera och hitta lösningar
Du har B-körkortVi erbjuder dig:
Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Butikschefen och de övriga säljarna i butiken där du jobbar stöttar och coachar dig och du kommer bli del av ett sammansvetsat gäng som hjälper varandra och har roligt på jobbet. Då vi expanderar i hög takt finns det goda chanser till en förlängd anställning i en av våra butiker.  
Under semesterperioden erbjuder vi dig en timlön. Du kommer även att ha möjlighet att påverka din inkomst med säljprovision. Vid en tillsvidareanställning hos oss är en del fast och en del av lönen provisionsbaserad, vilket innebär att du, som du jobbar hårt, har stora chanser att tjäna bra!
Om Kamux:
På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på begagnade fordon och vi erbjuder förmånliga priser i kombination med en service utöver det vanliga.
Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 20 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 1000 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 240 000 bilar till nöjda kunder i dessa tre länder
Ansökan:
Visst är det här en chans du inte vill missa! Skicka in ditt CV och personliga brev från länken nedan där du berättar varför just du skulle vara rätt för Kamux. Vi vill ha din ansökan senast den 20:e mars. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem. Visa mindre

Företagssäljare Mercedes-Benz transportbilar

Om rollen Som en del av vår satsning framåt söker vi en driven och självgående företagssäljare som vill vara med och utveckla kundrelationerna gentemot företagsmarknaden. Du kommer att arbeta med Mercedes-Benz transportbilar, vilket är ett av bilbranschens starkaste varumärken. Som företagssäljare kommer du att arbeta med hela flödet - från första kundkontakt till avtalsskrivning och leverans av bil. Din uppgift är att jobba proaktivt och aktivt bearbeta... Visa mer
Om rollen
Som en del av vår satsning framåt söker vi en driven och självgående företagssäljare som vill vara med och utveckla kundrelationerna gentemot företagsmarknaden. Du kommer att arbeta med Mercedes-Benz transportbilar, vilket är ett av bilbranschens starkaste varumärken.

Som företagssäljare kommer du att arbeta med hela flödet - från första kundkontakt till avtalsskrivning och leverans av bil. Din uppgift är att jobba proaktivt och aktivt bearbeta företag genom att ringa & boka möten. Du kommer att utgå från vår Transport- och Lastbilsanläggning i Helsingborg men kommer även att genomföra möten ute hos kunden/företaget. 

Din profil
Vi söker Dig som har ett genuint intresse av att skapa och bevara kundrelationer och som alltid har affärsmöjligheter i åtanke. Vi förutsätter att du är driven och initiativtagande och förstår vikten av att arbeta proaktivt. Du har tidigare erfarenhet inom företagsförsäljning och vet vad som krävs för att skapa långsiktiga kundrelationer och möta kundens behov. Därtill förväntas du vara förtroendeingivande och arbeta mot uppsatta mål. Du rapporterar till försäljningschefen på avdelningen.
Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av bilar. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer!
Körkort B krävs. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Vi söker en fritidsintresserad säljare!

Om jobbet Vi på Helsingborgs Fritidscenter expanderar. Vi söker nu en kvinnlig säljare av våra husbilar och husvagnar. Gärna med erfarenhet av sälj. Arbetet som säljare är roligt och utmanande. Vårt mål är att våra kunder skall vara otroligt nöjda med Helsingborgs Fritidscenter AB som deras leverantör. För oss krävs det engagemang och förståelse för kundernas behov. Du som söker bör ha erfarenhet av försäljning av kapitalvaror. Du ska tycka det är roligt a... Visa mer
Om jobbet
Vi på Helsingborgs Fritidscenter expanderar.
Vi söker nu en kvinnlig säljare av våra husbilar och husvagnar. Gärna med erfarenhet av sälj. Arbetet som säljare är roligt och utmanande.
Vårt mål är att våra kunder skall vara otroligt nöjda med Helsingborgs Fritidscenter AB som deras leverantör. För oss krävs det engagemang och förståelse för kundernas behov.
Du som söker bör ha erfarenhet av försäljning av kapitalvaror. Du ska tycka det är roligt att göra affärer och är van att möta kunder och skapa relationer. Du ska självständigt organisera ditt arbete men samtidigt kunna jobba i grupp för att nå våra mål.
Intresse för campingliv är ett plus.


Krav:
- Svenska språket i tal och skrift
- Engelska språket i tal och skrift
- Microsoft Office
- B körkort
Vid intresse skicka ert cv eller vid frågor kontakta. [email protected] Visa mindre

Vi på Helsingborgs Fritidscenter söker en säljare!

Vi på Helsingborgs Fritidscenter expanderar. Vi söker nu en säljare av våra husbilar och husvagnar. Gärna med erfarenhet av sälj. Arbetet som säljare är roligt och utmanande. Vårt mål är att våra kunder skall vara otroligt nöjda med Helsingborgs Fritidscenter AB som deras leverantör. För oss krävs det engagemang och förståelse för kundernas behov. Du som söker bör ha erfarenhet av försäljning av kapitalvaror. Du ska tycka det är roligt att göra affärer och... Visa mer
Vi på Helsingborgs Fritidscenter expanderar.
Vi söker nu en säljare av våra husbilar och husvagnar. Gärna med erfarenhet av sälj. Arbetet som säljare är roligt och utmanande.
Vårt mål är att våra kunder skall vara otroligt nöjda med Helsingborgs Fritidscenter AB som deras leverantör. För oss krävs det engagemang och förståelse för kundernas behov.
Du som söker bör ha erfarenhet av försäljning av kapitalvaror. Du ska tycka det är roligt att göra affärer och är van att möta kunder och skapa relationer. Du ska självständigt organisera ditt arbete men samtidigt kunna jobba i grupp för att nå våra mål.
Intresse för campingliv är ett plus.
Krav:
- Svenska språket i tal och skrift
- Engelska språket i tal och skrift
- Microsoft Office
- B körkort
Vid intresse skicka ert cv eller vid frågor kontakta. [email protected] Visa mindre