Lediga jobb som Processoperatör, papper i Helsingborg

Se lediga jobb som Processoperatör, papper i Helsingborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Helsingborg som finns hos arbetsgivaren.

Processoperatör Svavelsyra

Bli en del av oss och utveckla din karriär samtidigt som du skapar en mer hållbar framtid! På Kemira är vi ett globalt team med mer än 5 000 personer och 60 nationaliteter, där olika perspektiv värderas och alla människor är välkomna. På Kemira har du möjlighet att nå din fulla potential, bidra med nytänkande och påverka. Vi väljer tillväxttänkande, så att vi kan leverera mer värde till våra kunder och samhället. Kemira är en global ledare inom hållbar kem... Visa mer
Bli en del av oss och utveckla din karriär samtidigt som du skapar en mer hållbar framtid! På Kemira är vi ett globalt team med mer än 5 000 personer och 60 nationaliteter, där olika perspektiv värderas och alla människor är välkomna. På Kemira har du möjlighet att nå din fulla potential, bidra med nytänkande och påverka. Vi väljer tillväxttänkande, så att vi kan leverera mer värde till våra kunder och samhället.
Kemira är en global ledare inom hållbar kemi för vattenintensiva industrier. I mer än 100 år har vår kemi främjat mänskliga framsteg och livskvalitet. Kemiras lösningar hjälper våra kunder inom massa- och pappers-, vatten- och energiindustrin att rena vatten, spara energi och använda naturresurser på ett ansvarsfullt sätt, samtidigt som de förbättrar kundernas produktivitet och möjliggör mer hållbara affärer.
Vi kallar det; Chemistry with a purpose Better every day.

Vi söker en avlösare/processoperatör för tillsvidareanställning till vår svavelsyralinje där vi tillverkar och distribuerar svavelsyra av olika koncentration, natriumbisulfit och SO2.
Tjänsten är dagtidsarbete och avlösare utbildas på plats för att kunna täcka upp som skiftesoperatör.

I dina arbetsuppgifter ingår att sköta utlastningar, miljöstationen och hjälpa till med process-/driftuppgifter. Samtidigt kommer du att utbildas på plats så att du kan täcka upp som skiftesoperatör. Typiska arbetsuppgifter är avställningar och enklare reparationer, kontrollera säkerhet och miljö vid arbete och i processen.

Vad du kan förvänta dig:
• Ett arbete där du får arbeta i ett stabilt företag som satsar på sina medarbetare, du arbetar med ett varumärke som står för kvalitet.
• Arbeta i ett engagerat och kompetent team med utvecklande, omväxlande och intressanta arbetsuppgifter
• Möjlighet att utvecklas med rollen och växa inom företaget
• En konkurrenskraftig lön och bra förmåner.

Vad vi vill att du bidrar med:
• Har en 3-årig teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande.
• Gärna har arbetat inom processindustri och/eller har erfarenhet från arbete på större industri.
• Förutom datorvana och goda tekniska kunskaper även har en god social kompetens.
• Har ett allmänt gott omdöme, ordningssinne och initiativförmåga i arbetet.
• Fungera bra både individuellt (tar ansvar) som i grupp då många uppgifter ska lösas gemensamt.
• Har ett gott miljö- och säkerhetsmedvetande.
• Att du talar och skriver svenska flytande och eftersom koncernspråket är engelska så krävs även goda kunskaper i engelska.
• Erfarenhet av processarbetet ses som meriterande.
• Traversutbildning, heta arbeten, ADR/RID och säkerhetsutbildningar är några exempel på relevant bakgrund.

Vill du veta mer:
Närmare upplysningar om befattningen lämnas Production Manager Sulphuric acid, Christoffer Ödman 0737-191186
Facklig information lämnas av Ledarna/Patrik Eriksson 042-17 16 60, Akademikerna/Christoffer Ödman 042 17 11 86, Unionen/Ingvar Günther 042-17 16 97 samt IF Metall/Kenth Hultin, 042-17 11 11.


Ansökan
Din ansökan registrerar du senast 18 oktober 2023 via vår hemsida, www.kemira.com/careers
Tjänsten kan komma att tillsättas löpande, så vänta inte med din ansökan.

Kemira är en jämställd arbetsgivare och har nolltolerans mot drogpåverkan under arbetstid.
Kemira är världsledande inom hållbara kemiska lösningar för vattenintensiva industrier. Vi erbjuder bäst lämpade produkter och expertis för att förbättra våra kunders produktkvalitet, process- och resurseffektivitet. Vårt fokus ligger på massa & papper, vattenrening och olja & gas. År 2021 hade Kemira en årlig omsättning på cirka 2,7 miljarder euro och cirka 5 000 anställda. Kemira-aktien är noterad på Nasdaq Helsinki Ltd. Visa mindre

Planerare

Kemira är en global ledare inom hållbar kemi för vattenintensiva industrier. I mer än 100 år har vår kemi främjat mänskliga framsteg och livskvalitet. Vi kallar det; Chemistry with a purpose - Better every day. På Kemira främjar vi samarbete och inkluderande arbetskultur som ger våra anställda möjlighet att frodas och göra skillnad. Läs mer om Kemira på www.kemira.com/karriar. En av våra produktionsplanerare på Water Line kommer gå i pension och vi söker... Visa mer
Kemira är en global ledare inom hållbar kemi för vattenintensiva industrier. I mer än 100 år har vår kemi främjat mänskliga framsteg och livskvalitet. Vi kallar det; Chemistry with a purpose - Better every day. På Kemira främjar vi samarbete och inkluderande arbetskultur som ger våra anställda möjlighet att frodas och göra skillnad. Läs mer om Kemira på www.kemira.com/karriar.


En av våra produktionsplanerare på Water Line kommer gå i pension och vi söker därför en ersättare som kommer ansvara för planering på våra koagulantfabriker. Som planerare rapporterar du till produktionschefen, och ansvarar för hela planeringsflödet från råvara till produkt. Du planerar produktion efter inkommande order och prognoser och balanserar råvaruflöden genom att parera mellan detaljplaner och processenskomplexitet. Du uppdaterar recept och lägger upp nya produkter i SAP.
Samtidigt som du har en tvärfunktionell roll som länkar den lokala produktionen i Helsingborg med globala funktioner såsom Product Line Management och Sourcing.
Vi söker dig som är strukturerad, kan jonglera ett flertal parametrar och ser samband och följdeffekter, det är av vikt att kunna både zooma in på detaljer och se övergripande strategier.
Du är van vid att planera, följa upp och leverera enligt uppsatta mål och tidsramar. Produktionsplanering är ett lagarbete och vi värdesätter därför din positiva attityd, samarbetsförmåga och fallenhet att bygga långsiktiga relationer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattas av:
• Planera löpande arbeta med produktions- och råvaruflöden i SAP
• Ansvara för inventering och lagerstyrningsparametrar
• Övervaka och analysera data från SAP och Excel-bearbetning
• SAP- key-user för produktion på Water Line
• Hålla i planeringsmöten och delta i globala SCM-möten
• Inköp för avdelningen


Vad vi vill att du bidrar med:
• Teknisk eller naturvetenskaplig utbildning alt. motsvarande erfarenhet.
• Goda kunskaper i SAP
• Erfarenhet av planering och inventering inom kemisk tillverkningsindustri
• Goda kunskaper inom Office-paketet, särskilt Excel
• Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Vad du kan förvänta dig:
• Ett arbete där du får arbeta i ett stabilt företag som satsar på sina medarbetare, du arbetar med ett varumärke som står för kvalitet.
• Arbeta i ett engagerat och kompetent team med utvecklande, omväxlande och intressanta arbetsuppgifter
• Möjlighet att utvecklas med rollen och växa inom företaget
• En konkurrenskraftig lön och bra förmåner

Som person är du är en naturlig ”spindeln i nätet” och är en tydlig kommunikatör. Du är en prestigelös lagspelare. Eftersom vi befinner oss i en kontinuerligt förändrad affärssituation är det viktigt att du ser förändringar som möjligheter.

Kemira tillämpar bakgrundskontroll inför anställningen.
Eftersom Kemira har nolltolerans gällande drogpåverkan på arbetstid så är alkohol och drogtestning innan anställning obligatoriskt och det förekommer även slumpmässiga tester under anställningen.

Vill du veta mer:
Närmare upplysningar om befattningen lämnas av rekryterande chef:
Sadia Hasnain tel: 0768 55 26 45 alt. [email protected]
Facklig information lämnas av Ledarna/Patrik Eriksson 042-17 16 60, Akademikerna/Christoffer Ödman 042 17 11 86, Unionen/Ingvar Günther 042-17 16 97 samt IF Metall/Kenth Hultin, 042-17 11 11.


Ansökan
Din ansökan registrerar du senast 30 juni via vår hemsida, www.kemira.com/careers

Kemira är en global ledare inom hållbara kemiska lösningar för vattenintensiva industrier. Vi tillhandahåller de bäst lämpade produkterna och tjänsterna för att förbättra våra kunders produktkvalitet, process och resurseffektivitet. Vårt fokus ligger på massa & papper, vattenrening och energisektorer. År 2023 hade Kemira en årlig omsättning på cirka 3,4 miljarder euro och cirka 5 000 anställda. Kemira är en jämställd arbetsgivare och har nolltolerans mot drogpåverkan under arbetstid. Kemiras hållbarhetsmål för människor är att nå topp 10 % av tvärindustriella normer för inkludering senast 2025. Kemira-aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Ltd. För mer information, besök vår webbplats på: www.kemira.com/karriar och LinkedIn. Visa mindre

Processoperatör

Kemira är en global ledare inom hållbar kemi för vattenintensiva industrier. I mer än 100 år har vår kemi främjat mänskliga framsteg och livskvalitet. Vi kallar det; Chemistry with a purpose - Better every day. På Kemira främjar vi samarbete och inkluderande arbetskultur som ger våra anställda möjlighet att frodas och göra skillnad. Läs mer om Kemira på www.kemira.com/karriar. Vi söker en avlösare/processoperatör för tillsvidareanställning till vår svave... Visa mer
Kemira är en global ledare inom hållbar kemi för vattenintensiva industrier. I mer än 100 år har vår kemi främjat mänskliga framsteg och livskvalitet. Vi kallar det; Chemistry with a purpose - Better every day. På Kemira främjar vi samarbete och inkluderande arbetskultur som ger våra anställda möjlighet att frodas och göra skillnad. Läs mer om Kemira på www.kemira.com/karriar.

Vi söker en avlösare/processoperatör för tillsvidareanställning till vår svavelsyralinje där vi tillverkar och distribuerar svavelsyra av olika koncentration, natriumbisulfit och SO2.
Tjänsten är dagtidsarbete och avlösare utbildas på plats för att kunna täcka upp som skiftesoperatör.
I dina arbetsuppgifter ingår att sköta utlastningar, miljöstationen och hjälpa till med process-/driftuppgifter. Samtidigt kommer du att utbildas på plats så att du kan täcka upp som skiftesoperatör. Typiska arbetsuppgifter är avställningar och enklare reparationer, kontrollera säkerhet och miljö vid arbete och i processen.
Vad du kan förvänta dig:
• Ett arbete där du får arbeta i ett stabilt företag som satsar på sina medarbetare, du arbetar med ett varumärke som står för kvalitet.
• Arbeta i ett engagerat och kompetent team med utvecklande, omväxlande och intressanta arbetsuppgifter
• Möjlighet att utvecklas med rollen och växa inom företaget
• En konkurrenskraftig lön och bra förmåner.

Vad vi vill att du bidrar med:
• Har en 3-årig teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande.
• Gärna har arbetat inom processindustri och/eller har erfarenhet från arbete på större industri.
• Förutom datorvana och goda tekniska kunskaper även har en god social kompetens.
• Har ett allmänt gott omdöme, ordningssinne och initiativförmåga i arbetet.
• Fungera bra både individuellt (tar ansvar) som i grupp då många uppgifter ska lösas gemensamt.
• Har ett gott miljö- och säkerhetsmedvetande.
• Att du talar och skriver svenska flytande och eftersom koncernspråket är engelska så krävs även goda kunskaper i engelska.
• Erfarenhet av processarbetet ses som meriterande.
• Traversutbildning, heta arbeten, ADR/RID och säkerhetsutbildningar är några exempel på relevant bakgrund.

Kemira tillämpar bakgrundskontroll inför anställningen.
Eftersom Kemira har nolltolerans gällande drogpåverkan på arbetstid så är alkohol och drogtestning innan anställning obligatoriskt och det förekommer även slumpmässiga tester under anställningen.


Vill du veta mer:
Närmare upplysningar om befattningen lämnas Plant Manager Sulphur Line, Roshani Jakobsson-Åhl 0737-191858 Facklig information lämnas av Ledarna/Patrik Eriksson 042-17 16 60, Akademikerna/Christoffer Ödman 042 17 11 86, Unionen/Ingvar Günther 042-17 16 97 samt IF Metall/Kenth Hultin, 042-17 11 11.

Ansökan
Din ansökan registrerar du senast 30 augusti 2024 via vår hemsida, www.kemira.com/careers
Tjänsten kan komma att tillsättas löpande, så vänta inte med din ansökan.

Kemira är en global ledare inom hållbara kemiska lösningar för vattenintensiva industrier. Vi tillhandahåller de bäst lämpade produkterna och tjänsterna för att förbättra våra kunders produktkvalitet, process och resurseffektivitet. Vårt fokus ligger på massa & papper, vattenrening och energisektorer. År 2023 hade Kemira en årlig omsättning på cirka 3,4 miljarder euro och cirka 5 000 anställda. Kemira är en jämställd arbetsgivare och har nolltolerans mot drogpåverkan under arbetstid. Kemiras hållbarhetsmål för människor är att nå topp 10 % av tvärindustriella normer för inkludering senast 2025. Kemira-aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Ltd. För mer information, besök vår webbplats på: www.kemira.com/karriar och LinkedIn. Visa mindre

Multioperatör till vår VA fabrik

Bli en del av oss och utveckla din karriär samtidigt som du skapar en mer hållbar framtid! På Kemira är vi ett globalt team med mer än 5 000 personer och 60 nationaliteter, där olika perspektiv värderas och alla människor är välkomna. På Kemira har du möjlighet att nå din fulla potential, bidra med nytänkande och påverka. Vi väljer tillväxttänkande, så att vi kan leverera mer värde till våra kunder och samhället. Kemira är en global ledare inom hållbar k... Visa mer
Bli en del av oss och utveckla din karriär samtidigt som du skapar en mer hållbar framtid! På Kemira är vi ett globalt team med mer än 5 000 personer och 60 nationaliteter, där olika perspektiv värderas och alla människor är välkomna. På Kemira har du möjlighet att nå din fulla potential, bidra med nytänkande och påverka. Vi väljer tillväxttänkande, så att vi kan leverera mer värde till våra kunder och samhället.

Kemira är en global ledare inom hållbar kemi för vattenintensiva industrier. I mer än 100 år har vår kemi främjat mänskliga framsteg och livskvalitet. Kemiras lösningar hjälper våra kunder inom massa- och pappers-, vatten- och energiindustrin att rena vatten, spara energi och använda naturresurser på ett ansvarsfullt sätt, samtidigt som de förbättrar kundernas produktivitet och möjliggör mer hållbara affärer.
Vi kallar det; Chemistry with a purpose Better every day.
Vi söker nu en processoperatör inom Water Line för tillsvidareantällning vid vår koagulant-site VA.
Som operatör ingår du i ett operatörslag som huvudsakligen ansvarar för att producera och analysera våra produkter. Arbetets karaktär varierar mellan driftövervakning, processjustering, processnära underhåll, kemikaliehantering, enklare mekaniskt underhåll samt felsökning vid driftavbrott och medverkan vid förbättringsarbete.

Då tunga arbetsmomentförekommer är god fysik ett plus.
Tjänsten omfattas av både dagtid och skiftarbete.
Hjullastarkörning förekommer.
Vi ser gärna kvinnliga sökande.


Vad du kan förvänta dig:
Ett arbete där du får arbeta i ett stabilt företag som satsar på sina medarbetare, du arbetar med ett varumärke som står för kvalitet.
Arbeta i ett engagerat och kompetent team med utvecklande, omväxlande och intressanta arbetsuppgifter
Möjlighet att utvecklas med rollen och växa inom företaget
Vad vi vill att du bidrar med:
Vår verksamheten är starkt målorienterad där säkerhet är vår högsta prioritet, med focus på kvalitets- och produktion i kombination med de mjukare frågor rörande trivsel och välbefinnande.
Då arbetet till stor del sker i arbetsgrupper eller skiftlag är det av vikt för tjänsten att man tar ansvar för både sin egen och sin arbetsgrupps utveckling, att man hjälps åt att fördela resurser och kompetens med en genomgående trevlig och respektfull attityd i en verksamhet där förutsättningar snabbt kan förändras.

Den vi söker har:

3-årig teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande.
Ett hög miljö- och säkerhetsmedvetande.
Är noggrann, lyhörd, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga.
Du behärskar Kemiras koncernspråk engelska och formulerar dig väl i tal och skrift även på svenska samt har B-körkort.
Meriterad är erfarenhet av kemisk industri, processarbete, SAP och labvana.

Vill du veta mer:
Närmare upplysningar om befattningen lämnas av Sadia Hasnain (Production Manager) rekryterande chef, telnr: 0768 55 26 45.

Facklig information lämnas av Ledarna/Patrik Eriksson 042-17 16 60, Akademikerna/Christoffer Ödman 042 17 11 86, Unionen/Ingvar Günther 042-17 16 97 samt IF Metall/Kenth Hultin, 042-17 11 11.

Ansökan
Din ansökan registrerar du senast 31 juli via vår hemsida, www.kemira.com/careers

Kemira är en jämställd arbetsgivare och har nolltolerans mot drogpåverkan under arbetstid.
Kemira är världsledande inom hållbara kemiska lösningar för vattenintensiva industrier. Vi erbjuder bäst lämpade produkter och expertis för att förbättra våra kunders produktkvalitet, process- och resurseffektivitet. Vårt fokus ligger på massa & papper, vattenrening och olja & gas. År 2021 hade Kemira en årlig omsättning på cirka 2,7 miljarder euro och cirka 5 000 anställda. Kemira-aktien är noterad på Nasdaq Helsinki Ltd. Visa mindre

Multioperatörer sökes

Bli en del av oss och utveckla din karriär samtidigt som du skapar en mer hållbar framtid! På Kemira är vi ett globalt team med mer än 5 000 personer och 60 nationaliteter, där olika perspektiv värderas och alla människor är välkomna. På Kemira har du möjlighet att nå din fulla potential, bidra med nytänkande och påverka. Vi väljer tillväxttänkande, så att vi kan leverera mer värde till våra kunder och samhället. Kemira är en global ledare inom hållbar k... Visa mer
Bli en del av oss och utveckla din karriär samtidigt som du skapar en mer hållbar framtid! På Kemira är vi ett globalt team med mer än 5 000 personer och 60 nationaliteter, där olika perspektiv värderas och alla människor är välkomna. På Kemira har du möjlighet att nå din fulla potential, bidra med nytänkande och påverka. Vi väljer tillväxttänkande, så att vi kan leverera mer värde till våra kunder och samhället.

Kemira är en global ledare inom hållbar kemi för vattenintensiva industrier. I mer än 100 år har vår kemi främjat mänskliga framsteg och livskvalitet. Kemiras lösningar hjälper våra kunder inom massa- och pappers-, vatten- och energiindustrin att rena vatten, spara energi och använda naturresurser på ett ansvarsfullt sätt, samtidigt som de förbättrar kundernas produktivitet och möjliggör mer hållbara affärer.
Vi kallar det; Chemistry with a purpose Better every day.


På Kemira i Helsingborg finns tre produktionsenheter. Water Line tillverkar koagulanter för vattenrening, kaliumsulfat för gödningsmedel samt saltsyra och kalciumklorid, Sulphur Line tillverkar bland annat svavelsyra och svaveldioxid för pappers- och massaindustrin samt AKD-lim för kartongindustrin och Bleaching Line som har produktion av väteperoxid för massaindustrin samt för desinfektion.
Vi söker två processoperatöer/multioperatörer för tillsvidareanställning vid vår Saltsyrafabrik, Water Line.
Som multioperatör jobbar du normalt dagtid och ingår i ett team som vid behov ersätter ordinarie personal på skift inom Saltsyrafabriken.
När du inte avlöser på skift så varierar arbetsuppgifterna med olika rutinkontroller, underhållsarbeten samt övriga förekommande arbeten i produktionsprocessen. Truckkörning förekommer.

Vad du kan förvänta dig:
Ett arbete där du får arbeta i ett stabilt företag som satsar på sina medarbetare, du arbetar med ett varumärke som står för kvalitet.
Arbeta i ett engagerat och kompetent team med utvecklande, omväxlande och intressanta arbetsuppgifter
Möjlighet att utvecklas med rollen och växa inom företaget
En konkurrenskraftig lön och bra förmåner
Vad vi vill att du bidrar med:
Alt 2. 3-årig tekniskt/process gymnasieutbildning eller flera års erfarenhet inom kemisk processindustri.
Det är meriterande om du har arbetat inom kemisk processindustri och hanterat Valmet styrsystem eller liknande. Det är även meriterande om du har erfarenhet från SAP, Officepaketet samt har en god datorvana.
Truckkort är en fördel.
Ett gott miljö-och säkerhetsmedvetande.
Gott omdöme, noggrannhet, ordnings- och ansvarskänsla samt samarbetsvilja. Du måste också självständigt kunna fatta beslut, lugnt och metodiskt även i pressade situationer.

Av säkerhetsskäl så krävs det att du talar och skriver svenska flytande, eftersom koncernspråket är engelska så krävs även goda kunskaper i engelska.

Vill du veta mer:
Närmare upplysningar om befattningen lämnas av produktionschef, Hasse Håkansson telnr 042-17 18 84.
Facklig information lämnas av Ledarna/Patrik Eriksson 042-17 16 60, Akademikerna/Christoffer Ödman 042 17 11 86, Unionen/Ingvar Günther 042-17 16 97 samt IF Metall/Kenth Hultin, 042-17 11 11.
Ansökan
Din ansökan registrerar du senast 2023-07-31 via MyKem eller via vår hemsida, www.kemira.com/careers
Tjänsterna kan komma att tillsättas löpande, så vänta inte med din ansökan.

Kemira är en jämställd arbetsgivare och har nolltolerans mot drogpåverkan under arbetstid.
Kemira är världsledande inom hållbara kemiska lösningar för vattenintensiva industrier. Vi erbjuder bäst lämpade produkter och expertis för att förbättra våra kunders produktkvalitet, process- och resurseffektivitet. Vårt fokus ligger på massa & papper, vattenrening och olja & gas. År 2021 hade Kemira en årlig omsättning på cirka 2,7 miljarder euro och cirka 5 000 anställda. Kemira-aktien är noterad på Nasdaq Helsinki Ltd. Visa mindre

Processoperatör

Bli en del av oss och utveckla din karriär samtidigt som du skapar en mer hållbar framtid! På Kemira är vi ett globalt team med mer än 5 000 personer och 60 nationaliteter, där olika perspektiv värderas och alla människor är välkomna. På Kemira har du möjlighet att nå din fulla potential, bidra med nytänkande och påverka. Vi väljer tillväxttänkande, så att vi kan leverera mer värde till våra kunder och samhället. Kemira är en global ledare inom hållbar kem... Visa mer
Bli en del av oss och utveckla din karriär samtidigt som du skapar en mer hållbar framtid! På Kemira är vi ett globalt team med mer än 5 000 personer och 60 nationaliteter, där olika perspektiv värderas och alla människor är välkomna. På Kemira har du möjlighet att nå din fulla potential, bidra med nytänkande och påverka. Vi väljer tillväxttänkande, så att vi kan leverera mer värde till våra kunder och samhället.
Kemira är en global ledare inom hållbar kemi för vattenintensiva industrier. I mer än 100 år har vår kemi främjat mänskliga framsteg och livskvalitet. Kemiras lösningar hjälper våra kunder inom massa- och pappers-, vatten- och energiindustrin att rena vatten, spara energi och använda naturresurser på ett ansvarsfullt sätt, samtidigt som de förbättrar kundernas produktivitet och möjliggör mer hållbara affärer.
Vi kallar det; Chemistry with a purpose Better every day.
Vi söker en avlösare/processoperatör för tillsvidareanställning till vår Energicentral där vi tillverkar och distribuerar bland annat fjärrvärme, ånga, kylvatten, tryckluft, el och matarvatten.
I tjänsten ingår både skiftesarbete (12 timmars) och dagtidsarbete.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår att ersätta skiftpersonal, övervaka, sköta, rondera och köra anläggningsavsnitt inom Energicentralen. Vid behov ska du stödja övriga operatörer. Du kommer även att utföra avställningar och enklare reparationer. Vidare ingår att kontrollera säkerhet och miljö vid arbete på anläggningsdelar och att bistå vid avställningar av processutrustningen.

Kvalifikationskrav
Du som söker har 3-årig teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har arbetat inom processindustri och/eller inom kraft och värme. Erfarenhet av naturgas eldade ångpannor, drift av ångturbiner, kunskap om styrsystem samt förståelse för reglerteknik ses även som meriterande.
Truckkort och Pannskötarcertifiering samt andra branschspecifika utbildningar är även det meriterande.
För befattningen är det nödvändigt med ett gott miljö- och säkerhetsmedvetande.
Av säkerhetsskäl så krävs det att du talar och skriver svenska flytande, samt goda kunskaper i engelska.

Vill du veta mer:
Närmare upplysningar om tjänsten lämans av Production Manager, Fredrik Nordh Hansson 0734019932.
Facklig information lämnas av Ledarna/Patrik Eriksson 042-17 16 60, Akademikerna/Christoffer Ödman 042 17 11 86, Unionen/Ingvar Günther 042-17 16 97 samt IF Metall/Kenth Hultin, 042-17 11 11.

Ansökan
Din ansökan registrerar du senast 2023-09-30 via vår hemsida, www.kemira.com/careers
Tjänsten kan komma att tillsättas löpande, så vänta inte med din ansökan.
Kemira är en jämställd arbetsgivare och har nolltolerans mot drogpåverkan under arbetstid.
Kemira är världsledande inom hållbara kemiska lösningar för vattenintensiva industrier. Vi erbjuder bäst lämpade produkter och expertis för att förbättra våra kunders produktkvalitet, process- och resurseffektivitet. Vårt fokus ligger på massa & papper, vattenrening och olja & gas. År 2021 hade Kemira en årlig omsättning på cirka 2,7 miljarder euro och cirka 5 000 anställda. Kemira-aktien är noterad på Nasdaq Helsinki Ltd. Visa mindre

Multioperatör

Vi söker en processoperatör/multioperatör för visstidsanställning vid vår Saltsyrafabrik, Water Line. Som multioperatör jobbar du normalt dagtid och ingår i ett team som vid behov ersätter ordinarie personal på skift inom Saltsyrafabriken. När du inte avlöser på skift så varierar arbetsuppgifterna med olika rutinkontroller, underhållsarbeten samt övriga förekommande arbeten i produktionsprocessen. Truckkörning förekommer. Anställningstid: 1 februari till 3... Visa mer
Vi söker en processoperatör/multioperatör för visstidsanställning vid vår Saltsyrafabrik, Water Line.
Som multioperatör jobbar du normalt dagtid och ingår i ett team som vid behov ersätter ordinarie personal på skift inom Saltsyrafabriken.
När du inte avlöser på skift så varierar arbetsuppgifterna med olika rutinkontroller, underhållsarbeten samt övriga förekommande arbeten i produktionsprocessen. Truckkörning förekommer.
Anställningstid: 1 februari till 30 september, ca 8 månader.
Vi erbjuder:
En konkurrenskraftig lön och bra förmåner
Utmanande, varierande och intressanta arbetsuppgifter, med möjlighet att utvecklas i rollen
Arbete i ett engagerat och kompetent teamVi vill att du:
Har 3-årig teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har processerfarenhet och/eller erfarenhet från mek- eller instrumentarbete.
Det är nödvändigt med ett gott miljö- och säkerhetsmedvetande.
Du har gott omdöme, noggrannhet, ordnings- och ansvarskänsla samt samarbetsvilja.
Du måste också självständigt kunna fatta beslut, lugnt och metodiskt, i pressade situationer.
Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift, eftersom alla våra säkerhetsinstruktioner är på svenska.


Övrigt
Vi ser gärna kvinnliga sökande.
Upplysningar
Närmare upplysningar om befattningen lämnas av Hasse Håkansson 0737 – 191 884
Facklig information lämnas av Ledarna/Patrik Eriksson 042-17 16 60, Akademikerna/Christoffer Ödman 042?17 11 86, Unionen/Ingvar Günther 042-17 16 97 samt IF Metall/Kenth Hultin, 042-17 11 11.
Ansökan
Din ansökan skickar du via vår hemsida, www.kemira.com/careers senast den 31 januari. Tjänsten tillsätts löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Produktionsmedarbetare

Vi erbjuder Smurfit Kappa är ett av de mest dynamiska, innovationsdrivna och framgångsrika företagen inom vår bransch. För att fortsätta den framgången rekryterar vi ständigt de bästa medarbetarna. Företagets framtid formas av dem vi rekryterar, varför vi tror att nyckelfrågan inte är vart vi tar dig, utan vart tar du oss. Våra anställda befinner sig alltid i centrum av vår verksamhet. Vi vet att vårt kundfokus, vårt innovativa tillvägagångssätt, vår desig... Visa mer
Vi erbjuder
Smurfit Kappa är ett av de mest dynamiska, innovationsdrivna och framgångsrika företagen inom vår bransch. För att fortsätta den framgången rekryterar vi ständigt de bästa medarbetarna. Företagets framtid formas av dem vi rekryterar, varför vi tror att nyckelfrågan inte är vart vi tar dig, utan vart tar du oss.
Våra anställda befinner sig alltid i centrum av vår verksamhet. Vi vet att vårt kundfokus, vårt innovativa tillvägagångssätt, vår designkapacitet och totala marknadsprestation beror på vårt globala team. Som medarbetare hos oss i vår verksamhet, åtar vi oss att utveckla våra breda, mågkulturella och internationella team. Samarbete och teamarbete är viktigt för oss. Vi uppmuntrar våra medarbetares idéer och jobbar för gemensamma affärsmål. Våra medarbetare är viktiga lagspelare som på ett ärligt och positivt sätt bidrar till verksamheten.


Rollen
I rollen som produktionsmedarbetare ingår man i ett produktionsteam bestående av tio egna medarbetare och därtill ett flexibelt antal inhyrda medarbetare.
Produktionsteamet ansvarar för att kaschering, stansning, rensning, limning och packning sker enligt ritningar och instruktioner från våra egna konstruktörer. Teamet jobbar i ett aktivt rotationsschema, men delar av arbetet är av monoton karaktär. Arbetet utförs stående vid olika typer av maskiner och kan tills viss del beskrivas som fysiskt.
Du kommer i din roll att vara underställd en skiftesledare på Smurfit Kappa OnWell, som i sin tur rapporterar till platschef på enheten. Det innebär att vi har korta och snabba beslutsvägar.
Visstidsanställning tillämpas med goda möjligheter för en tillsvidareanställning vid erforderliga erfarenheter och kunskaper.
Tvåskift förekommer. Lön enligt gällande avtal.


Kvalifikationer
· Erfarenhet av liknande produktionsarbete är meriterande
· Trivs med ett fysiskt och delvist monotont arbete
· Lagspelare som får saker ur händerna
· Noggrann utan att fastna i detaljer
· Du är driven i ditt sätt, och sporras av att jobba som ett lag
· Du kommunicerar obehindrat på svenska
· Truckkort till ledstaplare

Du som person
Vi på Smurfit Kappa drivs av vårt motto ”Working Together – Winning Together” och för att nå framgång med det är lagspelet en nyckelfaktor. Som produktionsmedarbetare tror att vi du är en driven, lagspelare med stort hjärta och passion för det du tar dig an. Du förstår betydelsen av att ha ett naturligt och professionellt förhållningssätt till dina medarbetare. Du trivs i en miljö där uppföljning och arbete mot uppsatta mål är en viktig del och där lagspelet är en stor framgångsfaktor.

Övrigt
Placering: Smurfit Kappa On Wells anläggning på Berga industriområde i Helsingborg. Goda kommunikationsmöjligheter med bland annat cirka 500 meter till Maria Station.
Sista ansökningsdatum är 31-03-2022, men löpande urval tillämpas. Eventuella frågor om tjänsten kan besvaras av Platschef på enheten, Daniel Stålhammar, via mail – [email protected] Visa mindre

Vill du bli processoperatör på Kemira?

Bli en del av oss och utveckla din karriär samtidigt som du skapar en mer hållbar framtid! På Kemira är vi ett globalt team med mer än 5 000 personer och 60 nationaliteter, där olika perspektiv värderas och alla människor är välkomna. På Kemira har du möjlighet att nå din fulla potential, bidra med nytänkande och påverka. Vi väljer tillväxttänkande, så att vi kan leverera mer värde till våra kunder och samhället. Kemira är en global ledare inom hållbar k... Visa mer
Bli en del av oss och utveckla din karriär samtidigt som du skapar en mer hållbar framtid! På Kemira är vi ett globalt team med mer än 5 000 personer och 60 nationaliteter, där olika perspektiv värderas och alla människor är välkomna. På Kemira har du möjlighet att nå din fulla potential, bidra med nytänkande och påverka. Vi väljer tillväxttänkande, så att vi kan leverera mer värde till våra kunder och samhället.

Kemira är en global ledare inom hållbar kemi för vattenintensiva industrier. I mer än 100 år har vår kemi främjat mänskliga framsteg och livskvalitet. Kemiras lösningar hjälper våra kunder inom massa- och pappers-, vatten- och energiindustrin att rena vatten, spara energi och använda naturresurser på ett ansvarsfullt sätt, samtidigt som de förbättrar kundernas produktivitet och möjliggör mer hållbara affärer.
Vi kallar det; Chemistry with a purpose Better every day.

På Kemira i Helsingborg finns tre produktionsenheter. Water Line tillverkar koagulanter för vattenrening, kaliumsulfat för gödningsmedel samt saltsyra och kalciumklorid, Sulphur Line tillverkar bland annat svavelsyra och svaveldioxid för pappers- och massaindustrin samt AKD-lim för kartongindustrin och Bleaching Line som har produktion av väteperoxid för massaindustrin samt för desinfektion.
Vi söker en processoperatör för tillsvidareanställning till vår väteperoxidfabrik.
I dina arbetsuppgifter ingår det att övervaka driften, rondera anläggningen samt sköta och styra driften av väteperoxidfabriken, vid behov ska du även stödja övriga operatörer. Du kommer att utföra avställningar och enklare reparationer.
Vidare ingår kontroll av säkerhet och miljö, provtagning, laboratorieanalyser samt lastning av flytande produkt.
I tjänsten ingår främst skiftesarbete på kontinuerligt 3-skift men kommer också att innefatta dagtidsarbete, en stor del av utbildningen sker på dagtid.Vad du kan förvänta dig:
Ett arbete där du får arbeta i ett stabilt företag som satsar på sina medarbetare, du arbetar med ett varumärke som står för kvalitet.
Arbeta i ett engagerat och kompetent team med utvecklande, omväxlande och intressanta arbetsuppgifter
Möjlighet att utvecklas med rollen och växa inom företaget
En konkurrenskraftig lön och bra förmåner

Vad vi vill att du bidrar med:
3-årig tekniskt/process gymnasieutbildning eller flera års erfarenhet inom kemisk processindustri.
Det är meriterande om du har arbetat inom kemisk processindustri och hanterat Valmet styrsystem eller liknande. Det är även meriterande om du har erfarenhet från SAP, Officepaketet samt har en god datorvana.
Truckkort är en fördel.
Ett gott miljö-och säkerhetsmedvetande.
Gott omdöme, noggrannhet, ordnings- och ansvarskänsla samt samarbetsvilja. Du måste också självständigt kunna fatta beslut, lugnt och metodiskt även i pressade situationer.

Av säkerhetsskäl så krävs det att du talar och skriver svenska flytande, eftersom koncernspråket är engelska så krävs även goda kunskaper i engelska.
Vill du veta mer:
Närmare upplysningar om befattningen lämnas fabrikschef Anna Nygren 0706-25 42 38, Rekryterande chef Peter Boije, telnr 0737-19 16 32 eller operatör Stefan Persson 0737-19 16 98.
Facklig information lämnas av Ledarna/Patrik Eriksson 042-17 16 60, Akademikerna/Christoffer Ödman 042 17 11 86, Unionen/Ingvar Günther 042-17 16 97 samt IF Metall/Kenth Hultin, 042-17 11 11.
Ansökan
Din ansökan registrerar du senast den 14 augusti via vår hemsida, www.kemira.com/careersKemira är en jämställd arbetsgivare och har nolltolerans mot drogpåverkan under arbetstid.
Kemira är världsledande inom hållbara kemiska lösningar för vattenintensiva industrier. Vi erbjuder bäst lämpade produkter och expertis för att förbättra våra kunders produktkvalitet, process- och resurseffektivitet. Vårt fokus ligger på massa & papper, vattenrening och olja & gas. År 2021 hade Kemira en årlig omsättning på cirka 2,7 miljarder euro och cirka 5 000 anställda. Kemira-aktien är noterad på Nasdaq Helsinki Ltd. Visa mindre

Produktionsmedarbetare till långsiktig anställning

Jobbeskrivning Har du erfarenhet av produktionsarbete och vill ta nästa steg till ett företag där du kan stanna och utvecklas på lång sikt? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi på Uniflex har ett samarbete med en världsledande produktion i Klippan. Vi söker efter dig som har minst 1 års erfarenhet av ett produktionsarbete. Din uppgift som produktionsmedarbetare är att säkerställa att maskinerna producerar rätt kvantitet till rätt kvalitet. Du ställer in m... Visa mer
Jobbeskrivning
Har du erfarenhet av produktionsarbete och vill ta nästa steg till ett företag där du kan stanna och utvecklas på lång sikt? Då kan detta vara jobbet för dig!

Vi på Uniflex har ett samarbete med en världsledande produktion i Klippan. Vi söker efter dig som har minst 1 års erfarenhet av ett produktionsarbete. Din uppgift som produktionsmedarbetare är att säkerställa att maskinerna producerar rätt kvantitet till rätt kvalitet. Du ställer in maskinerna enligt angivelser och kontrollerar att produkterna överensstämmer med specifikationerna. Vid maskinstopp är det du tillsammans med arbetslaget som gör enklare felsökning och byter ut eventuella reservdelar.
För att trivas i rollen är det viktigt att du har vana av ett fysiskt arbete där du hela tiden varit på tå och där det gäller att kunna hålla många saker igång samtidigt.

Tjänsten är ett långsiktigt behov där vi hoppas få in dig som vill stanna på företaget. Du kommer till en början att bli anställd av Uniflex och uthyrd till företaget, med mycket goda chanser till en dirketanställning om du visar framfötterna.

Arbetet är förlagt på 5-skift vilket betyder att du arbetar rullande på ett schema förmiddag, eftermiddag, natt och helg.
I tjänsten ingår truckkörning och det är truckar inom kategori A som efterfrågas.


Personliga egenskaper
Som person är du driven, social och har lätt för att anpassa dig. Du är noggrann i ditt arbetssätt och lägger stor vikt vid säkerheten. Du har inga problem med att arbeta 5-skift.
Krav för tjänsten är:
- Flytande i det svenska språket i såväl tal som skrift
- Truckkort kategori A
- Tillgång till egen bil då arbetet ligger utanför kollektivtrafikens nät

Antalet tjänster: 3st
Start: omgående eller enligt överenskommelse

Vi håller intervjuer löpande. Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Produktionsmedarbetare till långsiktig anställning

Jobbeskrivning Har du erfarenhet av produktionsarbete och vill ta nästa steg till ett företag där du kan stanna och utvecklas på lång sikt? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi på Uniflex har ett samarbete med en världsledande produktion i Klippan. Vi söker efter dig som har minst 1 års erfarenhet av ett produktionsarbete. Din uppgift som produktionsmedarbetare är att säkerställa att maskinerna producerar rätt kvantitet till rätt kvalitet. Du ställer in m... Visa mer
Jobbeskrivning
Har du erfarenhet av produktionsarbete och vill ta nästa steg till ett företag där du kan stanna och utvecklas på lång sikt? Då kan detta vara jobbet för dig!

Vi på Uniflex har ett samarbete med en världsledande produktion i Klippan. Vi söker efter dig som har minst 1 års erfarenhet av ett produktionsarbete. Din uppgift som produktionsmedarbetare är att säkerställa att maskinerna producerar rätt kvantitet till rätt kvalitet. Du ställer in maskinerna enligt angivelser och kontrollerar att produkterna överensstämmer med specifikationerna. Vid maskinstopp är det du tillsammans med arbetslaget som gör enklare felsökning och byter ut eventuella reservdelar.
För att trivas i rollen är det viktigt att du har vana av ett fysiskt arbete där du hela tiden varit på tå och där det gäller att kunna hålla många saker igång samtidigt.

Tjänsten är ett långsiktigt behov där vi hoppas få in dig som vill stanna på företaget. Du kommer till en början att bli anställd av Uniflex och uthyrd till företaget, med mycket goda chanser till en dirketanställning om du visar framfötterna.

Arbetet är förlagt på 5-skift vilket betyder att du arbetar rullande på ett schema förmiddag, eftermiddag, natt och helg.
I tjänsten ingår truckkörning och det är truckar inom kategori A som efterfrågas.


Personliga egenskaper
Som person är du driven, social och har lätt för att anpassa dig. Du är noggrann i ditt arbetssätt och lägger stor vikt vid säkerheten. Du har inga problem med att arbeta 5-skift.
Krav för tjänsten är:
- Flytande i det svenska språket i såväl tal som skrift
- Truckkort kategori A
- Tillgång till egen bil då arbetet ligger utanför kollektivtrafikens nät

Antalet tjänster: 3st
Start: omgående eller enligt överenskommelse

Vi håller intervjuer löpande. Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Produktionsmedarbetare till långsiktig anställning

Jobbeskrivning Har du erfarenhet av produktionsarbete och vill ta nästa steg till ett företag där du kan stanna och utvecklas på lång sikt? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi på Uniflex har ett samarbete med en världsledande produktion i Klippan. Vi söker efter dig som har minst 1 års erfarenhet av ett produktionsarbete. Din uppgift som produktionsmedarbetare är att säkerställa att maskinerna producerar rätt kvantitet till rätt kvalitet. Du ställer in m... Visa mer
Jobbeskrivning
Har du erfarenhet av produktionsarbete och vill ta nästa steg till ett företag där du kan stanna och utvecklas på lång sikt? Då kan detta vara jobbet för dig!

Vi på Uniflex har ett samarbete med en världsledande produktion i Klippan. Vi söker efter dig som har minst 1 års erfarenhet av ett produktionsarbete. Din uppgift som produktionsmedarbetare är att säkerställa att maskinerna producerar rätt kvantitet till rätt kvalitet. Du ställer in maskinerna enligt angivelser och kontrollerar att produkterna överensstämmer med specifikationerna. Vid maskinstopp är det du tillsammans med arbetslaget som gör enklare felsökning och byter ut eventuella reservdelar.
För att trivas i rollen är det viktigt att du har vana av ett fysiskt arbete där du hela tiden varit på tå och där det gäller att kunna hålla många saker igång samtidigt.

Tjänsten är ett långsiktigt behov där vi hoppas få in dig som vill stanna på företaget. Du kommer till en början att bli anställd av Uniflex och uthyrd till företaget, med mycket goda chanser till en dirketanställning om du visar framfötterna.

Arbetet är förlagt på 5-skift vilket betyder att du arbetar rullande på ett schema förmiddag, eftermiddag, natt och helg.
I tjänsten ingår truckkörning och det är truckar inom kategori A som efterfrågas.


Personliga egenskaper
Som person är du driven, social och har lätt för att anpassa dig. Du är noggrann i ditt arbetssätt och lägger stor vikt vid säkerheten. Du har inga problem med att arbeta 5-skift.
Krav för tjänsten är:
- Flytande i det svenska språket i såväl tal som skrift
- Truckkort kategori A
- Tillgång till egen bil då arbetet ligger utanför kollektivtrafikens nät

Antalet tjänster: 3st
Start: omgående eller enligt överenskommelse

Vi håller intervjuer löpande. Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Produktionsmedarbetare till långsiktig anställning

Jobbeskrivning Har du erfarenhet av produktionsarbete och vill ta nästa steg till ett företag där du kan stanna och utvecklas på lång sikt? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi på Uniflex har ett samarbete med en världsledande produktion i Klippan. Vi söker efter dig som har minst 1 års erfarenhet av ett produktionsarbete. Din uppgift som produktionsmedarbetare är att säkerställa att maskinerna producerar rätt kvantitet till rätt kvalitet. Du ställer in m... Visa mer
Jobbeskrivning
Har du erfarenhet av produktionsarbete och vill ta nästa steg till ett företag där du kan stanna och utvecklas på lång sikt? Då kan detta vara jobbet för dig!

Vi på Uniflex har ett samarbete med en världsledande produktion i Klippan. Vi söker efter dig som har minst 1 års erfarenhet av ett produktionsarbete. Din uppgift som produktionsmedarbetare är att säkerställa att maskinerna producerar rätt kvantitet till rätt kvalitet. Du ställer in maskinerna enligt angivelser och kontrollerar att produkterna överensstämmer med specifikationerna. Vid maskinstopp är det du tillsammans med arbetslaget som gör enklare felsökning och byter ut eventuella reservdelar.
För att trivas i rollen är det viktigt att du har vana av ett fysiskt arbete där du hela tiden varit på tå och där det gäller att kunna hålla många saker igång samtidigt.

Tjänsten är ett långsiktigt behov där vi hoppas få in dig som vill stanna på företaget. Du kommer till en början att bli anställd av Uniflex och uthyrd till företaget, med mycket goda chanser till en dirketanställning om du visar framfötterna.

Arbetet är förlagt på 5-skift vilket betyder att du arbetar rullande på ett schema förmiddag, eftermiddag, natt och helg.
I tjänsten ingår truckkörning och det är truckar inom kategori A som efterfrågas.


Personliga egenskaper
Som person är du driven, social och har lätt för att anpassa dig. Du är noggrann i ditt arbetssätt och lägger stor vikt vid säkerheten. Du har inga problem med att arbeta 5-skift.
Krav för tjänsten är:
- Flytande i det svenska språket i såväl tal som skrift
- Truckkort kategori A
- Tillgång till egen bil då arbetet ligger utanför kollektivtrafikens nät

Antalet tjänster: 3st
Start: omgående eller enligt överenskommelse

Vi håller intervjuer löpande. Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Produktionsmedarbetare till långsiktig anställning

Jobbeskrivning Har du erfarenhet av produktionsarbete och vill ta nästa steg till ett företag där du kan stanna och utvecklas på lång sikt? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi på Uniflex har ett samarbete med en världsledande produktion i Klippan. Vi söker efter dig som har minst 1 års erfarenhet av ett produktionsarbete. Din uppgift som produktionsmedarbetare är att säkerställa att maskinerna producerar rätt kvantitet till rätt kvalitet. Du ställer in m... Visa mer
Jobbeskrivning
Har du erfarenhet av produktionsarbete och vill ta nästa steg till ett företag där du kan stanna och utvecklas på lång sikt? Då kan detta vara jobbet för dig!

Vi på Uniflex har ett samarbete med en världsledande produktion i Klippan. Vi söker efter dig som har minst 1 års erfarenhet av ett produktionsarbete. Din uppgift som produktionsmedarbetare är att säkerställa att maskinerna producerar rätt kvantitet till rätt kvalitet. Du ställer in maskinerna enligt angivelser och kontrollerar att produkterna överensstämmer med specifikationerna. Vid maskinstopp är det du tillsammans med arbetslaget som gör enklare felsökning och byter ut eventuella reservdelar.
För att trivas i rollen är det viktigt att du har vana av ett fysiskt arbete där du hela tiden varit på tå och där det gäller att kunna hålla många saker igång samtidigt.

Tjänsten är ett långsiktigt behov där vi hoppas få in dig som vill stanna på företaget. Du kommer till en början att bli anställd av Uniflex och uthyrd till företaget, med mycket goda chanser till en dirketanställning om du visar framfötterna.

Arbetet är förlagt på 5-skift vilket betyder att du arbetar rullande på ett schema förmiddag, eftermiddag, natt och helg.
I tjänsten ingår truckkörning och det är truckar inom kategori A som efterfrågas.


Personliga egenskaper
Som person är du driven, social och har lätt för att anpassa dig. Du är noggrann i ditt arbetssätt och lägger stor vikt vid säkerheten. Du har inga problem med att arbeta 5-skift.
Krav för tjänsten är:
- Flytande i det svenska språket i såväl tal som skrift
- Truckkort kategori A
- Tillgång till egen bil då arbetet ligger utanför kollektivtrafikens nät

Antalet tjänster: 3st
Start: omgående eller enligt överenskommelse

Vi håller intervjuer löpande. Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Processingenjör Printing till Ecolean, Helsingborg

Processingenjör Printing Helsingborg Ecolean befinner sig i en expansiv fas med god tillväxt och behöver nu förstärka den processtekniska avdelningen med en processingenjör med ansvarsområde printing. Hos Ecolean kommer Du bli utmanad med inspirerande arbetsuppgifter och utfallet kommer att ha stor påverkan på kvalitet och kapacitet rakt igenom Ecoleans process. Som processingenjör kommer Du ingå i ett Team som jobbar över gränserna genom hela Ecoleans mat... Visa mer
Processingenjör Printing
Helsingborg
Ecolean befinner sig i en expansiv fas med god tillväxt och behöver nu förstärka den processtekniska avdelningen med en processingenjör med ansvarsområde printing.
Hos Ecolean kommer Du bli utmanad med inspirerande arbetsuppgifter och utfallet kommer att ha stor påverkan på kvalitet och kapacitet rakt igenom Ecoleans process.
Som processingenjör kommer Du ingå i ett Team som jobbar över gränserna genom hela Ecoleans materialprocess, som omfattar materialtillvekning (film), FlexoTryckeri samt förpackningstillverkning. Då Ecolean även har tryckpressar i andra delar av världen förekommer även ett globalt samarbete och erfarenhetsutbyte. Ditt fokus och Dina prioriteringar kommer att ligga på projekt och förbättringsarbete. Det kommer ställas krav på självständighet men vikten av att fungera i lagarbete är väsentlig.
Tjänsten är placerad i Helsingborg
Du rapporterar till Process Engineering Manager

Arbetsuppgifter och ansvarsområde:
Projekt- och förbättringsaktiviteter
Medverka och i vissa fall ansvara för testkörningar
Drivande i säkerhetsarbetet och BAM
Rapportera brister och problem och medverka vid åtgärdandet av dessa
Utbilda och stödja operatörer i befintliga processrutiner
Skapa nya och vid behov revidera befintliga rutiner/instruktioner
Följa upp och föreslå förbättringar i processflödet som helhet
Samarbeta aktivt med service & underhåll för att nå optimala serviceintervaller samt att kartlägga kritisk processutrustning
Samarbeta aktivt med R&D för att optimera befintlig utrustning men även driva framtida projekt till en produktionsoptimal nivå
Samarbeta och medverka i projekt med övriga tekniker
Support till kvalitetsavdelningen vid optimering och bedömning av kvalitet
Nyckeltal och produktionsuppföljningDina kvalifikationer
Ingenjörsexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom printing/tryckeri
Flerårig erfarenhet från industrin - produktionsmiljö
Erfarenhet av att projekt- och förbättringsarbete
Meriterande med erfarenhet och kunskap inom området Printing
Du pratar och skriver obehindrat i både svenska och engelska


Din profil
För att trivas i rollen behöver du ha ett stort intresse för förbättringsarbete, processutveckling och produktion. Vi ser dig som en utåtriktad problemlösare med goda projektledaregenskaper, bra samarbetsförmåga och är en duktig kommunikatör.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Christofer Dahlman på 0702-469300.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Om Ecolean
Ecolean är ett snabbväxande globalt företag som erbjuder innovativa förpackningslösningar för flytande livsmedel, främst inom mejeri- och dryckesindustrin. Huvudkontoret ligger i Helsingborg tillsammans med en av produktionsanläggningarna. Ecolean har marknadsbolag i Ryssland, Pakistan, USA, Malaysia, Japan och Kina. Ecolean har idag kommersiella aktiviteter i över 30 länder och arbetar med några av världens ledande konsumentvarumärken inom livsmedel.
Mer information finns på www.ecolean.com Visa mindre

Vill du bli en medspelare i vårt lag?

Vi söker en processoperatör för tillsvidareanställning till vår väteperoxidfabrik i Helsingborg. I dina arbetsuppgifter ingår det att övervaka driften, rondera anläggningen samt sköta och styra driften av väteperoxidfabriken, vid behov ska du även stödja övriga operatörer. Du kommer att utföra avställningar och enklare reparationer. Vidare ingår kontroll av säkerhet och miljö, provtagning, laboratorieanalyser samt lastning av flytande produkt. I tjänsten i... Visa mer
Vi söker en processoperatör för tillsvidareanställning till vår väteperoxidfabrik i Helsingborg.
I dina arbetsuppgifter ingår det att övervaka driften, rondera anläggningen samt sköta och styra driften av väteperoxidfabriken, vid behov ska du även stödja övriga operatörer. Du kommer att utföra avställningar och enklare reparationer.
Vidare ingår kontroll av säkerhet och miljö, provtagning, laboratorieanalyser samt lastning av flytande produkt.
I tjänsten ingår främst skiftesarbete på kontinuerligt 3-skift men kommer också att innefatta dagtidsarbete, en stor del av utbildningen sker på dagtid.


Vi erbjuder:
En konkurrenskraftig lön och bra förmåner.
Utmanande, varierande och intressanta arbetsuppgifter, med möjlighet att utvecklas i rollen.
Trevligt kamratskap.Vi vill att du har:
Minst 5 års erfarenhet inom kemisk processindustri samt gärna en 3-årig tekniskt/process gymnasieutbildning.
Det är meriterande om du har arbetat inom kemisk processindustri och hanterat Valmet styrsystem eller liknande. Det är även meriterande om du har erfarenhet från SAP, Officepaketet samt har en god datorvana.
Truckkort och Pannskötarcertifiering samt andra branschspecifika utbildningar är en fördel.
Ett gott miljö-och säkerhetsmedvetande.
Ett analytiskt sinnelag, gott omdöme, noggrannhet, ordnings- och ansvarskänsla samt samarbetsvilja. Du måste också självständigt kunna fatta beslut, lugnt och metodiskt även i pressade situationer.
Av säkerhetsskäl så krävs det att du talar och skriver svenska flytande och eftersom koncernspråket är engelska så krävs även goda kunskaper i engelska.Vill du veta mer:
Närmare upplysningar om befattningen lämnas av Teamleader Lars Johansson, 0737-191368 och Process tekniker Peter Boije 0737?19 16 32.
Facklig information lämnas av Ledarna/Patrik Eriksson 042-17 16 60, Akademikerna/Christoffer Ödman 042?17 11 86, Unionen/Martin Fridehjelm 042-17 19 95 samt IF Metall/Kenth Hultin, 042-17 11 11.

Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast den 15 februari via vår hemsida, www.kemira.com/careers. Visa mindre

Processoperatörer till produktion - Höganäs

För kunds räkning söker vi nu processoperatörer för arbete i deras produktion i Höganäs. Tillträde omgående, med varaktighet löpande. Inledningsvis kommer du vara anställd och uthyrd konsult genom oss, men för rätt person finns goda möjligheter till att anställningen på sikt går över till kund. Omfattnignen är heltid och arbetstiderna är förlagda på antingen 2- el 3-skift. Arbetsuppgifterna innefattar primärt processtyrning, inställningar och övervakning a... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu processoperatörer för arbete i deras produktion i Höganäs. Tillträde omgående, med varaktighet löpande. Inledningsvis kommer du vara anställd och uthyrd konsult genom oss, men för rätt person finns goda möjligheter till att anställningen på sikt går över till kund. Omfattnignen är heltid och arbetstiderna är förlagda på antingen 2- el 3-skift.
Arbetsuppgifterna innefattar primärt processtyrning, inställningar och övervakning av produktion/process. Även andra uppgifter såsom vara behjälplig vid paketering, fylla på material etc kan förekomma. Som sökande är du tekniskt intresserad och har fallenhet för att lära dig teknik. Du har tidigare arbetat inom industri och produktion, gärna som processoperatör eller maskinoperatör. Har du utbildning inom för tjänsterna relevanta områden är det meriterande. Som person är du framåt och initiativtagande. Du är flexibel, van vid att att kunna hugga i där det behövs samt och har inga problem att arbeta skift. Truckkort är meriterande; dock ej ett krav.
Vi tillämpar löpande urval så varmt välkommen med din ansökan till oss redan idag.
Vi på A-personal ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Vi erbjuder dig som anställd arbetslivserfarenhet, engagerade medarbetare, möjlighet att knyta nya och värdefulla kontakter ut i näringslivet samt en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö. Som ett led i att främja våra konsulters trivsel och hälsa erbjuder friskvårdsbidrag och andra förmånliga erbjudanden. Visa mindre

Processoperatörer till produktion - Höganäs

För kunds räkning söker vi nu processoperatörer för arbete i deras produktion i Höganäs. Tillträde omgående, med varaktighet löpande. Inledningsvis kommer du vara anställd och uthyrd konsult genom oss, men för rätt person finns goda möjligheter till att anställningen på sikt går över till kund. Omfattnignen är heltid och arbetstiderna är förlagda på antingen 2- el 3-skift. Arbetsuppgifterna innefattar primärt processtyrning, inställningar och övervakning a... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu processoperatörer för arbete i deras produktion i Höganäs. Tillträde omgående, med varaktighet löpande. Inledningsvis kommer du vara anställd och uthyrd konsult genom oss, men för rätt person finns goda möjligheter till att anställningen på sikt går över till kund. Omfattnignen är heltid och arbetstiderna är förlagda på antingen 2- el 3-skift.
Arbetsuppgifterna innefattar primärt processtyrning, inställningar och övervakning av produktion/process. Även andra uppgifter såsom vara behjälplig vid paketering, fylla på material etc kan förekomma. Som sökande är du tekniskt intresserad och har fallenhet för att lära dig teknik. Du har tidigare arbetat inom industri och produktion, gärna som processoperatör eller maskinoperatör. Har du utbildning inom för tjänsterna relevanta områden är det meriterande. Som person är du framåt och initiativtagande. Du är flexibel, van vid att att kunna hugga i där det behövs samt och har inga problem att arbeta skift. Truckkort är meriterande; dock ej ett krav.
Vi tillämpar löpande urval så varmt välkommen med din ansökan till oss redan idag.
Vi på A-personal ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Vi erbjuder dig som anställd arbetslivserfarenhet, engagerade medarbetare, möjlighet att knyta nya och värdefulla kontakter ut i näringslivet samt en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö. Som ett led i att främja våra konsulters trivsel och hälsa erbjuder friskvårdsbidrag och andra förmånliga erbjudanden. Visa mindre

Multioperatörer

Kemira är ett globalt företag som tillhandahåller kemikalier och expertis till verksamheter runt om i världen. Vi vill vara våra kunders förstahandsval och skapa hållbart värde genom förbättrad produktkvalitet, bättre process och resurseffektivitet. Vi erbjuder en resultatorienterad samarbetskultur som ger dig möjlighet att driva excellens och innovation med stor inverkan på framtiden.Vi söker tre processoperatör/multioperatörer för tillsvidareanställ... Visa mer
Kemira är ett globalt företag som tillhandahåller kemikalier och expertis till verksamheter runt om i världen. Vi vill vara våra kunders förstahandsval och skapa hållbart värde genom förbättrad produktkvalitet, bättre process och resurseffektivitet. Vi erbjuder en resultatorienterad samarbetskultur som ger dig möjlighet att driva excellens och innovation med stor inverkan på framtiden.Vi söker tre processoperatör/multioperatörer för tillsvidareanställning vid vår Koagulantfabrik, Water line Som multioperatör ingår du i ett team som vid behov ersätter ordinarie personal på skift inom Water Line, med huvudsaklig inriktning på VA- och PIX-fabriken.När du inte avlöser på skift så varierar arbetsuppgifterna med zeolitetillverkning, olika rutinkontroller, underhållsarbeten, utsäckningsarbete, utlastning samt övriga förekommande arbeten. Truckkörning förekommer.Vi erbjuder:En konkurrenskraftig lön och bra förmånerUtmanande, varierande och intressanta arbetsuppgifter, med möjlighet att utvecklas i rollenArbete i ett engagerat och kompetent teamVi vill att du:Har 3-årig teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har processerfarenhet och/eller erfarenhet från mek- eller instrumentarbete.Det är nödvändigt med ett gott miljö- och säkerhetsmedvetande.Du har gott omdöme, noggrannhet, ordnings- och ansvarskänsla samt samarbetsvilja.Du måste också självständigt kunna fatta beslut, lugnt och metodiskt, i pressade situationer.Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift, eftersom alla våra säkerhetsinstruktioner är på svenska.ÖvrigtVi ser gärna kvinnliga sökande.UpplysningarNärmare upplysningar om befattningen lämnas av Roland Svensson 0737 191419Facklig information lämnas av Kenth Hultin, IF Metall, 042-171111. Din ansökan registrerar du senast den 11 oktober via vår hemsida, www.kemira.com/careers. Tjänsterna tillsätts löpande så vänta inte med din ansökan.Observera att vi endast tar emot ansökningar via hemsidan. Visa mindre

Multioperatör Saltsyrafabrik

Vi söker två processoperatörer för en tillsvidareanställning vid vår Saltsyrafabrik, Water Line. Som multioperatör ingår du i ett team som vid behov ersätter ordinarie personal på skift. När du inte avlöser på skift så varierar arbetsuppgifterna med olika rutinkontroller, underhållsarbeten och övriga förekommande arbeten, även truckkörning förekommer.   Vi erbjuder: En konkurrenskraftig lön och bra förmåner Utmanande, varierande och intressanta arbetsuppg... Visa mer
Vi söker två processoperatörer för en tillsvidareanställning vid vår Saltsyrafabrik, Water Line.
Som multioperatör ingår du i ett team som vid behov ersätter ordinarie personal på skift.
När du inte avlöser på skift så varierar arbetsuppgifterna med olika rutinkontroller, underhållsarbeten och övriga förekommande arbeten, även truckkörning förekommer.
 
Vi erbjuder:
En konkurrenskraftig lön och bra förmåner
Utmanande, varierande och intressanta arbetsuppgifter, med möjlighet att utvecklas i rollen
Arbete i ett engagerat och kompetent team

 
 Vi vill att du har:
3-årig tekniskt/process gymnasieutbildning eller flera års erfarenhet inom kemisk processindustri
Det är meriterande om du har arbetat inom kemisk processindustri och har erfarenhet från mek- eller instrumentarbete
Ett gott miljö-och säkerhetsmedvetande
Gott omdöme, noggrannhet, ordnings- och ansvarskänsla samt samarbetsvilja, du måste också självständigt kunna fatta beslut, lugnt och metodiskt även i pressade situationer
Av säkerhetsskäl så krävs det att du talar och skriver svenska flytande, eftersom koncernspråket är engelska så krävs även goda kunskaper i engelska

 
Övrigt
Vi ser gärna kvinnliga sökande.


Upplysningar
Närmare upplysningar om befattningen lämnas av Hans Håkansson, 042-171884.
Facklig information lämnas av Patrik Eriksson 042-171660 Ledarna, Christoffer Ödman 042-171186 Akademikerna, Martin Fridehjelm 042-171995 Unionen, Kenth Hultin 042-171111 IF Metall.
 
Ansökan
Din ansökan skickar du via vår hemsida, www.kemira.com senast den 15 februari. Tjänsterna tillsätts löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Processoperatör

Vi söker 4 processoperatörer för tillsvidareanställning till vår väteperoxidfabrik.I dina arbetsuppgifter ingår det att övervaka driften, rondera anläggningen samt sköta och styra driften av väteperoxidfabriken, vid behov ska du även stödja övriga operatörer. Du kommer att utföra avställningar och enklare reparationer.Vidare ingår kontroll av säkerhet och miljö, provtagning, laboratorieanalyser samt lastning av flytande produkt.I tjänsten ingår främst skif... Visa mer
Vi söker 4 processoperatörer för tillsvidareanställning till vår väteperoxidfabrik.I dina arbetsuppgifter ingår det att övervaka driften, rondera anläggningen samt sköta och styra driften av väteperoxidfabriken, vid behov ska du även stödja övriga operatörer. Du kommer att utföra avställningar och enklare reparationer.Vidare ingår kontroll av säkerhet och miljö, provtagning, laboratorieanalyser samt lastning av flytande produkt.I tjänsten ingår främst skiftesarbete på kontinuerligt 3-skift men kommer också att innefatta dagtidsarbete, en stor del av utbildningen sker på dagtid.Vi erbjuder:En konkurrenskraftig lön och bra förmåner.Utmanande, varierande och intressanta arbetsuppgifter, med möjlighet att utvecklas i rollen.Trevligt kamratskap. Vi vill att du har:3-årig tekniskt/process gymnasieutbildning eller flera års erfarenhet inom kemisk processindustri.Det är meriterande om du har arbetat inom kemisk processindustri och hanterat Valmet styrsystem eller liknande. Det är även meriterande om du har erfarenhet från SAP, Officepaketet samt har en god datorvana.Truckkort är en fördel.Ett gott miljö-och säkerhetsmedvetande.Gott omdöme, noggrannhet, ordnings- och ansvarskänsla samt samarbetsvilja. Du måste också självständigt kunna fatta beslut, lugnt och metodiskt även i pressade situationer.Av säkerhetsskäl så krävs det att du talar och skriver svenska flytande, eftersom koncernspråket är engelska så krävs även goda kunskaper i engelska. Vill du veta mer:Närmare upplysningar om befattningen lämnas av fabrikschef Anna Nygren, 0706-25 42 38, operatör Peter Boije 0737-19 16 32 eller operatör Stefan Persson 0737-19 16 98.Facklig information lämnas av Kenth Hultin, 042-17 11 11.TillträdeTillträde i septemberAnsökanVi vill ha din ansökan senast den 11 augusti via vår hemsida www.kemira.com. Visa mindre

Sommarjobb på Kemira Kemi AB

De lediga tjänsterna är befattningar såsom processoperatör och/eller utlastningspersonal. Arbetstiden är förlagd till dagtid alternativt dagtid/skift. Vi vill att du: • Fyller 18 år senast den 15 maj 2019 • Talar och skriver svenska flytande • Har goda kunskaper i engelska • I vår produktionsmiljö tillåts vi inte använda linser – det är därför nödvändigt att du har glasögon. Det är önskvärt om du: • Studerar eller har för avsikt att studera vid högskol... Visa mer
De lediga tjänsterna är befattningar såsom processoperatör och/eller utlastningspersonal. Arbetstiden är förlagd till dagtid alternativt dagtid/skift.


Vi vill att du:
• Fyller 18 år senast den 15 maj 2019
• Talar och skriver svenska flytande
• Har goda kunskaper i engelska
• I vår produktionsmiljö tillåts vi inte använda linser – det är därför nödvändigt att du har glasögon.

Det är önskvärt om du:
• Studerar eller har för avsikt att studera vid högskola med kemiskteknisk inriktning eller du kanske är gymnasieelev med inriktning på processteknik.
• Har truckkort
• Har erfarenhet från industriarbete
• Har ett gott omdöme, noggrannhet, ordnings- och ansvarskänsla samt samarbetsvilja
• Vi strävar efter en jämn könsfördelning, varför vi gärna ser kvinnliga sökande


Kemira är ett globalt företag som tillhandahåller kemikalier och expertis till verksamheter runt om i världen. Vi vill vara våra kunders förstahandsval och skapa hållbart värde genom förbättrad produktkvalitet, bättre process och resurseffektivitet. Vi erbjuder en resultatorienterad samarbetskultur som ger dig möjlighet att driva excellens och innovation med stor inverkan på framtiden.

Vi är ca 300 personer anställda i Sverige och i sommar behöver vi förstärka med ett 20-tal personer som ska arbeta vid någon av våra fabriker inom Water line, Bleaching line och Sulphur line under perioden ca 15 maj – 31 augusti 2019. Visa mindre