Lediga jobb Intenso Teknikrekrytering AB i Helsingborg

Se alla lediga jobb från Intenso Teknikrekrytering AB i Helsingborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Helsingborg som finns inom det yrket.

Resande servicetekniker för entreprenadmaskiner

Resande servicetekniker för entreprenadmaskiner NKR Demolition AB söker nu en servicetekniker som ska arbeta på fältet med service, underhåll, svetsning och felsökning på entreprenadmaskiner i hela Skandinavien. Är du praktiskt lagd, serviceinriktad och noggrann kan detta vara rollen för dig! Vi erbjuder Som servicetekniker hos oss har du ett arbete där du själv planlägger dina arbetsrutiner tillsammans med maskinchefen i ett bra arbetsklimat. Du får arbe... Visa mer
Resande servicetekniker för entreprenadmaskiner
NKR Demolition AB söker nu en servicetekniker som ska arbeta på fältet med service, underhåll, svetsning och felsökning på entreprenadmaskiner i hela Skandinavien. Är du praktiskt lagd, serviceinriktad och noggrann kan detta vara rollen för dig!
Vi erbjuder
Som servicetekniker hos oss har du ett arbete där du själv planlägger dina arbetsrutiner tillsammans med maskinchefen i ett bra arbetsklimat. Du får arbeta i en organisation med kunnig personal som sätter kvalitet, säkerhet och miljö i högsta prioritet. Hos NKR Demolition utvecklas du inom en modern entreprenörsverksamhet.
Arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos oss arbetar du på fältet med service, underhåll, svetsning och felsökning. Du utgår hemifrån och trivs med att vara på resande fot. Vi har mer än 60 enheter i gång på våra rivningsplatser i hela Skandinavien allt ifrån vår minsta 1,5 ton maskin till vår största 110 ton maskin. Ditt arbetsfält är till stor del Stockholm och Göteborgsområdet, men hela Skandinavien är upptagningsområdet för tjänsten.
I rollen som servicetekniker ingår även att:
Hantera serviceintervaller, utföra reparationer, svetsning och underhållsarbete
Ansvara för inköp av reservdelar och förbrukningsmaterial
Koordinera servicepersonal från andra företag
Hantera teknisk dokumentation

Du rapporterar till maskinchefen och du kommer utgå hemifrån eller från kontoret i Hasslarp beroende på vart du bor.
Din profil
För att passa i rollen som servicetekniker bör du ha ett genuint intresse för yrkesområdet och vara praktisk lagt då arbetet ställer krav på skicklighet och förståelse. Det är viktigt att du ser möjligheter i stället för problem, är serviceinriktad, noggrann och trivs i samarbete med andra. Du gillar att lösa tekniska problem där du får utlopp för din kreativitet och samtidigt får använda din tekniska kompetens. Att du har en kostnadsmedvetenhet och långsiktighet i de arbete du utför ser vi som en självklarhet.
Kvalifikationer
Några års erfarenhet av tekniskt arbete med entreprenadmaskiner
Stor vana av svetsning
Du har goda kunskaper inom hydraulik
Svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Sara Persson, 0720–712688 på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Om NKR Demolition Group
NKR Demolition Sweden AB specialiserar sig på arbetsuppdrag inom rivning, sprängning, krossning, asbestsanering, samt röjning av byggnader, fabriker och tomter. De har pågående stora projekt över hela landet. NKR Demolition Sweden AB’s huvudkontor finns utanför Helsingborg nere i Skåne. De är en del av moderbolaget NKR Demolition Group, som med sina 40 års erfarenhet i ryggsäcken är marknadsledande inom rivnings- och återvinningsbranschen.
Läs mer på https://www.nkr-rivning.se Visa mindre

Teknisk säljare - Servosystem

Teknisk säljare - Servosystem till Helsingborg Drivs du av att sätta upp mål, göra affärer och att nå resultat? Har du ett genuint tekniskt intresse inom PLC- eller servosystem och vill arbeta med industriell automation i utvecklingens framkant? Då är du kanske våra nästa tekniska säljare! SDT är en av Sveriges ledande leverantörer av industriella lösningar inom automation och drivteknik. Vi arbetar med de mest intressanta produkterna från tillverkare so... Visa mer
Teknisk säljare - Servosystem till Helsingborg
Drivs du av att sätta upp mål, göra affärer och att nå resultat? Har du ett genuint tekniskt intresse inom PLC- eller servosystem och vill arbeta med industriell automation i utvecklingens framkant? Då är du kanske våra nästa tekniska säljare!
SDT är en av Sveriges ledande leverantörer av industriella lösningar inom automation och drivteknik. Vi arbetar med de mest intressanta produkterna från tillverkare som CODESYS, LinMot, Kollmorgen, Neugart m.fl. Med stor efterfrågan på våra produkter och med den starka industrikoncernen Indutrade som ägare går SDT nu in i en ny expansiv fas. Därför utökar vi vår organisation i syfte att ytterligare stärka vår position på marknaden.


Vad har Lars Radler, VD, att säga om SDT?
”De senaste åren har gått mycket bra och det är bara början. Vi är riktigt bra positionerade med hela vårt erbjudande och SDT har en oerhört fin potential framöver.
Jag är stolt över att SDT med mer än 40 år på marknaden har skapat ett väldigt gott rykte bland Europas ledande tillverkare av automationsprodukter. Våra relationer med tillverkarna är väldigt grundade och långsiktiga och med flera av dem sträcker sig relationen mer än 35 år tillbaka i tiden.”


Om arbetet
Vi arbetar med ledande tekniska lösningar från av varandra oberoende tillverkare som vi fogar samman till toppmoderna, effektiva systemlösningar. Till exempel kan en maskinlösning till kund bestå av PLC- och Motion Controller från BERGHOF / CODESYS, servosystem från Kollmorgen och LinMot samt planetväxlar från Neugart – fyra oberoende tillverkare i en och samma lösning från SDT!
Som teknisk säljare hos oss har du kontinuerlig kontakt med kunder och leverantörer och arbetar i nära samarbete med övriga säljteamet samt applikationsingenjörer. Vi är i dagsläget fem personer som arbetar med försäljning och applikation/support, men planerar att inom några år växa till ca tio personer. I vårt expansiva skede har du som teknisk säljare stort inflytande på utvecklingen av din försäljningsorganisation och kommande rekryteringar.
Som teknisk säljare arbetar du operativt med försäljning mot egna kunder och har daglig kontakt med kollegor, kunder och leverantörer/partners. Du är starkt involverad i företagets utveckling och är med och fattar strategiska beslut om nya produkter och leverantörer.
Arbetet innebär en del resor i form av kund-, leverantörs- och mässbesök, huvudsakligen i Sverige, Norge och Danmark samt i Tyskland och Schweiz. De flesta resorna i tjänst är över dagen men räkna med cirka 25 övernattningar/år.
Vi ser gärna att din arbetsplats är på vårt kontor i Helsingborg men andra lösningar kan diskuteras. Du rapporterar till och arbetar tätt tillsammans med försäljningschefen.


Vad tycker Lars Andersson, försäljningschef, om arbetet på SDT?
”Arbetet här på SDT är varierande med många intressanta kunder och internationella och innovativa partners. Det är alltid spännande och utvecklande att ta del av kundens behov och önskemål, att tillsammans med våra applikationstekniker och partners hitta den optimala lösningen för kunden och följa projekten från idé till verklighet. Det ska vara enkelt att välja SDT.”


Din profil
Till rollen som teknisk säljare söker dig med gedigen erfarenhet av B2B-försäljning med inriktning på PLC- och/eller servosystem. Du är uthållig, drivande, inspirerande, ansvarstagande och strukturerad. Din förståelse för maskintillverkares behov ihop med vårt erbjudande av produkter, lösningar och tjänster är det som skapar din framgång.?Du har ett proaktivt och lösningsorienterat arbetssätt vilket innebär att du hittar lösningar baserade på din erfarenhet och tekniska kunskap, i samarbete med dina kollegor och partners.
Som teknisk säljare på SDT bör du uppfylla följande kriterier:
Mångårig erfarenhet av industriell försäljning till maskintillverkare
Gedigen erfarenhet av servosystem
Högskoleutbildning inom elektroteknik, automation, mekatronik eller motsvarande
Förmåga att skapa goda, varaktiga, relationer med kunder, leverantörer och kollegor
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort

Vi erbjuder
Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande tjänst med ett stort mått av frihet under ansvar, vilket ger dig stora personliga utvecklingsmöjligheter. Om du inte har egen bil så ingår tjänstebil om du önskar. För oss är det viktigt att du har en hälsosam livsstil och är medveten om vad som skapar ditt välbefinnande. Vi stöttar dig i detta med friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.
Inom SDT har vi korta beslutsvägar och ett snabbt, effektivt och enkelt arbetssätt. Vi arbetar i en mycket internationell miljö med dagliga, stimulerande kontakter med våra tillverkare i t.ex. Tyskland, Schweiz, Italien, Tjeckien och USA samt med våra kunder i Norden.
Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Christofer Dahlman, 0702-469300, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om SDT – vi gör automatisering enkelt…
Vi är övertygade om att en av de viktigaste sakerna ett företag måste göra är att investera i sina kunder för att göra det enkelt att gå från idé till verklighet. Sedan 1981 har vi arbetat på den svenska och skandinaviska marknaden med detta i åtanke. Vårt fokus är automation och drivteknik för maskinbyggare, tillverkare av styrsystem och slutanvändare. Vi arbetar med små och lokala företag såväl som med stora multinationella koncerner och vi kan leverera över hela världen. Vårt erbjudande täcker såväl försäljning som applikationsstöd och omfattar dimensionering av produkter, programmering och idrifttagning. Sedan mer än 30 år arbetar vi med ledande tillverkare och är stolta över vårt nära och transparenta samarbete. Ett samarbete som gör oss till en stark partner till våra kunder. Visa mindre

Data Engineer

Data Engineer till Helsingborg Som Data Engineer hos Dole Nordic, Nordens största frukt- och grönsaksföretag, har du en avgörande roll i arbetet för att skapa robusta och säkra datalösningar, genom att integrera, transformera och konsolidera data från våra olika Dolebolag och partners. Är detta en möjlighet som passar dig? Vill du göra världen godare och grönare? Dole Nordic-familjen består av en rad frukt- och grönt företag i Norden. Vi odlar, köper, för... Visa mer
Data Engineer till Helsingborg
Som Data Engineer hos Dole Nordic, Nordens största frukt- och grönsaksföretag, har du en avgörande roll i arbetet för att skapa robusta och säkra datalösningar, genom att integrera, transformera och konsolidera data från våra olika Dolebolag och partners. Är detta en möjlighet som passar dig?
Vill du göra världen godare och grönare? Dole Nordic-familjen består av en rad frukt- och grönt företag i Norden. Vi odlar, köper, förädlar, förpackar, marknadsför, säljer, fraktar och optimerar logistiken kring färsk frukt, grönsaker och bär från hela världen. Frukt och grönt är en väldigt snabbrörlig kategori och det handlar om färska och ibland känsliga produkter som beroende på säsong köps in från odlare i många olika länder och ska levereras till tusentals kunder i Norden.
Om rollen
I rollen som Data Engineer blir du en del av koncernens IT-avdelning på vårt huvudkontor i Helsingborg. I rollen får du vara med och forma framtidens datahantering inom Dole Nordic. Du arbetar med att integrera, transformera och konsolidera data från våra olika Dolebolag och partners, både strukturerad och ostrukturerad data, samt via strömmande datakällor.
Du har en avgörande roll i det fortsatta arbetet mot att skapa robusta och säkra datalösningar inom koncernen, och för därmed tekniska diskussioner inom Data Engineering-området tillsammans med våra andra Dolebolag och partners.
För att passa i rollen som Data Engineer behöver du vara självgående och strukturerad gällande arbetsuppgifter med bolagets datainfrastruktur, samt säkerställa att dataflöden fungerar smidigt, säkert och effektivt. Följande ansvarsområden ingår i rollen som Data Engineer:
Designa och implementera dataintegrationslösningar med hjälp av Azure Data Factory och Azure Data Lake Storage
Utveckla och underhålla säkra data pipelines för ETL-flöden med fokus på robusthet och tillförlitlighet
Analysera, identifiera och lösa datakvalitetsutmaningar
Agera som teknisk kontaktpersonen inom Data Engineering-området mot våra interna Dolebolag och partners, vid till exempel utveckling av dataflöden/integrationer
Optimering och vidareutveckling av dataplattformarna för att förbättra monitorering och kunna möta framtidens krav på robust datahantering

Om dig
För att ta sig an rollen som Data Engineer hos oss behövs en eftergymnasial utbildning inom t.ex. Data Engineering, samt några års erfarenheter av liknande roll. Erfarenhet inom dataarkitektur, molnbaserade ETL-lösningar, API och Cloud teknik är meriterande, likväl som relevanta certifieringar.
Vår företagskultur sätter individen i centrum, och IT-teamet arbetar tätt ihop med verksamheten för att skapa en bättre helhet. Personliga egenskaper som värderas i rollen är att vara öppen och jordnära, strukturerad och ordningsam, samt att ha god samarbetsförmåga. Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift.
Läs mer om livet på Dole. https://dolenordic.com/karriar/varfor-dole-nordic
Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Tina Kervall, 0720-76 23 34, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
Dole Nordic är Nordens största frukt- och grönsaksföretag. Vi odlar, köper, förädlar, förpackar, marknadsför, säljer, fraktar och optimerar logistiken kring frukt, grönsaker och bär från hela världen. Inom Dole Nordic-familjen ingår bland annat Everfresh och Interbanan i Sverige och Lembcke och Nordic Fruit i Danmark. Totalt är vi ca 900 medarbetare i Norden och omsätter ca 9 miljarder SEK. Våra huvudkontor ligger i Helsingborg, Sverige, respektive Köge, Danmark. Som Dole Nordic är vi också en del av Dole plc, global marknadsledare inom färska frukter och grönsaker. Med vårt breda kontaktnät av leverantörer runt om i världen kan vi förse nordiska och europeiska kunder inom detaljhandel, restaurang- och grossistsektorn samt offentlig verksamhet med färska frukter och grönsaker året runt. För mer information om oss, se gärna: www.dolenordic.com Visa mindre

Produktionsmedarbetare

Välj inte Elis om du inte gillar teamwork… …men om du vill vara del av ett företag som är ledande inom cirkulära tjänster och tror på såväl individuell som kollektiv framgång – välkommen till oss! Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. Genom att erbjuda marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service, förenklar vi vardagen för våra kunder! Vi driver stolt branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra hög... Visa mer
Välj inte Elis om du inte gillar teamwork…
…men om du vill vara del av ett företag som är ledande inom cirkulära tjänster och tror på såväl individuell som kollektiv framgång – välkommen till oss!
Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. Genom att erbjuda marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service, förenklar vi vardagen för våra kunder!
Vi driver stolt branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat. 2020 blev vi det första företaget i Sverige att certifieras för vårt arbete mot FN:s globala hållbarhetsmål.
Vi har av Karriärföretagen blivit utsedda som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2023 och 2024!?


Produktionsmedarbetare till Helsingborg
Är du intresserad av att arbeta inom produktion och vill bli en del av ett framgångsrikt bolag? Då kan det vara dig vi söker!
Vi är landets största leverantör när det gäller hyrlösningar av arbetskläder och brinner för att ge våra kunder professionell och personlig service. Vi har ett av marknadens bredaste sortiment av textiler och jobbar med flexibla servicelösningar för att skapa mervärde åt våra kunder.
Till vår anläggning i Helsingborg söker vi nu produktionsmedarbetare dagtid. Anställningen är en tidsbegränsad anställning fram till 2024-08-31, men med god chans till förlängning.
Tjänsten
Som produktionspersonal arbetar du med olika arbetsuppgifter inom produktion, som exempelvis tvätt, sortering och packning. Du kommer läras upp på en station i taget för att utvecklas till att lära dig hela flödet. Arbetet kommer sedan ske med kollegor och arbetsledare för att skapa bästa förutsättningar.
Arbetet är förlagt dagtid, måndag-fredag.
För att passa in i denna tjänst ser vi att du är en samarbetsvillig lagspelare som inte är rädd för att hugga i. Du passar alltid tider och är stresstålig. Du har datorvana och besitter även goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift.
Vem är du?
Vi söker dig som är engagerad, trivs med att arbeta i ett högt tempo och vill ha ett rörligt arbete. Din fysik klarar med lätthet av lättare lyft, men även tyngre. Du gillar teamwork och att jobba efter mål. Du har förmåga att kunna planera och vid behov själv prioritera dina arbetsuppgifter. Det viktigaste är din inställning till att vilja lära och prestera.
Varför ska du välja Elis?
Vi erbjuder dig en heltidstjänst i ett marknadsledande företag där miljö- och hållbarhetsfrågorna står högt på dagordningen. Vi kan dessutom erbjuda dig en variationsrik och utmanande vardag.
Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild?- Integritet?- Ansvar.?De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val.
Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Charlotte Carlsson på [email protected]. För frågor angående rekryteringsprocessen kan du kontakta HR-officer Helena Johnsson på [email protected].
Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!
Välkommen med din ansökan!


Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1600 medarbetare och omsätter 2,5 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet. Visa mindre

Junior automationstekniker

Junior automationstekniker till region syd Vill du ta nästa steg och utvecklas i rollen som automationstekniker inom fastighetsautomation? Vi söker en automationstekniker till vårt kontor i Helsingborg. Som automationstekniker på KTC har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett brett kontaktnät, både internt och externt. Här får du möjlighet att utvecklas och arbeta med digitalisering av högteknologiska fastigheter. På sikt kan vi erb... Visa mer
Junior automationstekniker till region syd
Vill du ta nästa steg och utvecklas i rollen som automationstekniker inom fastighetsautomation?
Vi söker en automationstekniker till vårt kontor i Helsingborg. Som automationstekniker på KTC har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett brett kontaktnät, både internt och externt. Här får du möjlighet att utvecklas och arbeta med digitalisering av högteknologiska fastigheter. På sikt kan vi erbjuda dig ett större ansvar.
KTC är Sveriges ledande aktör inom intelligent energioptimering och grön digitalisering. Vi tror på en framtid där energi är gratis utan negativ miljöpåverkan och där människor verkar och bor med högsta möjliga livskvalitet. För att nå denna vision hjälper vi andra att optimera och hantera sin energiförbrukning.


Vad tycker Christian Roslund, automationstekniker, om KTC?
"Jag har arbetat i branschen i ca tolv år och sökte mig till KTC för tre år sedan då jag behövde vidga vyerna med produktfrihet. Att arbeta här är utvecklande, företaget uppmuntrar din personliga utveckling. Stämningen i teamet är lättsam och respektfull."
Vad har Patrik Strid, regionchef, att säga om tjänsten och företaget?
"Efter att ha drivit eget i många år behövde jag nya utmaningar och på KTC fanns möjligheten att utveckla något nytt. Bolaget är i en expansiv fas där mycket nytt sker både inom utveckling av nya produkter, arbete med tredjepartsprodukter, utveckling av processer samt ledningssystem. Att få vara en del av resan gör det spännande och jag tror mycket på bolaget och dess personal.
Utöver de sedvanliga förmånerna jobbar vi mycket med personlig utveckling där medarbetaren får vara med och forma sin egen framtid. Vi är ett familjeägt bolag som vill att vår personal skall trivas och stanna länge.
För att passa i rollen som automationstekniker krävs vilja att utvecklas och vara en del av teamet samt att du är bra på kommunikation och alltid strävar efter att hjälpa kunden."
Läs mer om livet på KTC.
www.ktc.se/om-oss/


Arbetsuppgifter
Som automationstekniker för eftermarknad, entreprenad & energiprojekt har du en viktig roll i organisationen. För kunds räkning säkerställer du att deras styr- och reglerutrustning fungerar och är rätt installerad. Du arbetar i nära samarbete med kunder som är byggbolag och fastighetsägare i regionen, primärt Malmö, Lund och Helsingborg med omnejd. Du blir en nyckelperson i vår affärsidé om att hela tiden vara nära kunden.
Programmera / konfigurera DUC / PLC
Konfigurera SCADA-system
Driftsätta värme-, kyl- och ventilationsanläggningar
Samarbeta med övriga tekniker och projektledare inom KTC och alltid se helheten i verksamheten som det viktigaste
Felsökning
Medverkan vid samordnad provning och besiktning
Mindre elinstallationer eller ombyggnader i apparatskåp
Förstå dina kunders verksamheter och behov
Bygga relation med kunder och samarbetspartners som bidrar till försäljning och fördjupat samarbete

Din profil
Du trivs i en roll där du får utveckla dig själv och företaget, med yttersta mål att säkerställa att kundens förväntningar uppnås vad gäller kvalitet och leverans.
Driftteknikerutbildning eller likvärdig teknisk utbildning
Kunskaper inom styr och regler, ventilation, el och VVS
Erfarenhet från liknade arbetsuppgifter
B-körkort

Som person är du serviceinriktad och trivs med kundkontakter, är engagerad och kan arbeta både självständigt och i team med dina kollegor.
Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Christofer Dahlman, 0702-469300, och Linda Fristedt, 0790-997373, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om KTC Control AB
KTC Control är ett utvecklings-, produkt- och tjänsteföretag. Med 40 års erfarenhet av att utveckla smarta lösningar och förfina samspelet mellan olika energisystem, kan vi oerhört mycket om energi. KTC tror på öppna system med Internet som infrastruktur, där styrsystem, smarta energibesparande lösningar, mätning, och andra delar är en del av nätet på samma sätt som smartphones, datorer och skrivare. Tillsammans med våra kunder och partners är vi inte bara med och driver omställningen till miljövänlig energiproduktion – vi vet också att den är lönsam. Visa mindre

Lagerarbetare - Semestervikarie

Välj inte Elis om du inte gillar teamwork… …men om du vill vara del av ett företag som är ledande inom cirkulära tjänster och tror på såväl individuell som kollektiv framgång – välkommen till oss! Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. Genom att erbjuda marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service, förenklar vi vardagen för våra kunder! Vi driver stolt branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra hög... Visa mer
Välj inte Elis om du inte gillar teamwork…
…men om du vill vara del av ett företag som är ledande inom cirkulära tjänster och tror på såväl individuell som kollektiv framgång – välkommen till oss!
Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. Genom att erbjuda marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service, förenklar vi vardagen för våra kunder!
Vi driver stolt branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat. 2020 blev vi det första företaget i Sverige att certifieras för vårt arbete mot FN:s globala hållbarhetsmål.
Vi har av Karriärföretagen blivit utsedda som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2023 och 2024!?


Lagerarbetare - semestervikarie med omgående start till lagret i Helsingborg
Nu söker vi efter en riktig fena på lagerhantering och administration till vårt lager i Helsingborg. Du kommer att arbeta i ett litet team med närhet till chefer och andra funktioner på anläggningen. Tjänsten innefattar både lagerarbete och digital administration.?
Tjänsten
Du kommer att få arbeta självständigt, men mot gemensamma mål att varje dag göra våra kunder nöjda med rätt leverans i rätt tid
Du kommer att hantera inkommande?och avgående gods
Du kommer att plocka kundorder
Du kommer att ansvara för ordning och reda på lagret
Du förväntas aktivt delta i förbättringsarbete m.m.

Arbetstid är måndag-fredag 07:00-16.00
Krav
Du har en gymnasieutbildning och lätt för att kommunicera på svenska i tal och skrift. Du har grundläggande IT-kunskaper. Det är meriterande med truckkort A och B.
Vi värdesätter ett positivt arbetsklimat med trevliga kollegor – det vill vi att du också ska göra!
Varför ska du välja Elis?
Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val.
Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Betty Rosenlind, platschef, på 0708-884481. För frågor angående rekryteringsprocessen kan du kontakta HR-officer Helena Johnsson på [email protected].
Ansökan görs via ansökningsknappen och tjänsten har tillträde omgående.
Intervjuer kan hållas löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!


Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1600 medarbetare och omsätter 2,5 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet. Visa mindre

Technical Writer

Technical Writer till Helsingborg Vill du jobba på ett internationellt bolag i en spännande expansion? Nederman söker en Technical Writer redo att skriva nästa kapitel i Nedermans tillväxtresa! Du har möjlighet att påverka både arbetsmetoder och hur du planerar ditt eget arbete, samt leda digitaliseringsprojektet för teknisk dokumentation. Som Technical Writer på Nederman arbetar du med att ta fram manualer och tekniska beskrivningar till produkter i Neder... Visa mer
Technical Writer till Helsingborg
Vill du jobba på ett internationellt bolag i en spännande expansion? Nederman söker en Technical Writer redo att skriva nästa kapitel i Nedermans tillväxtresa!
Du har möjlighet att påverka både arbetsmetoder och hur du planerar ditt eget arbete, samt leda digitaliseringsprojektet för teknisk dokumentation.
Som Technical Writer på Nederman arbetar du med att ta fram manualer och tekniska beskrivningar till produkter i Nedermans stora produktsortiment. Det handlar både om uppdateringar knutna till befintliga produkter och om dokumentation till nyutvecklade produkter. I ditt arbete ingår även att utveckla och ständigt förbättra arbetsmetoder och verktyg anpassade för Nedermans behov inom teknisk produktdokumentation. Du driver självständigt arbetet i nära samarbete med medarbetare från Nedermans produktcenter och utvecklingsavdelning.
Mer om tjänsten
Skapa samt uppdatera installations-, användar- och reservdelsmanualer på engelska
Administrera processen för översättning och granskning av tekniska dokument som översatts till andra språk
Ta fram informativa bilder och skisser med utgångspunkt från CAD-modeller
Utveckla och ständigt förbättra arbetsmetoder, processer och verktyg för teknisk dokumentation
Migrera befintliga dokument till uppdaterade verktyg och processer
Bevaka standarder och normer som kan påverka kraven på teknisk dokumentation
Driva digitaliseringsprojektet
Delta i utvecklingsprojektVad har Pia Wetterling, teamledare produktionsberedning, att säga om hur det är att jobba på Nederman?
"Rollen som Technical Writer, här kommer du ingå i ett team med även produktionsberedare och ingenjörer. I rollen kommer du ha en nära kontakt med de andra funktionerna dagligen. Den ena dagen är sällan den andra lik så det är både kul och inspirerande. En arbetsdag kan vara väldigt föränderlig med nya utmaningar, frågeställningar och mycket interaktion med kollegor tvärfunktionellt.
Varför Nederman??Det är möjligheternas företag! Nederman är ett lokalt och globalt företag där du kan utvecklas internt och testa på andra roller, något som jag uppskattat."


Vad säger Daniel Chatham Svanberg, ingenjör, produktcenter?
"Jag har jobbat inom koncernen sedan 2006 och på huvudkontoret här i Helsingborg sedan 2017. Det är underbart att jobba på ett företag med en miljöteknisk inriktning då miljön ligger mig varmt om hjärtat. Utöver det så är det enligt min erfarenhet otroligt utvecklande att jobba på Nederman så länge som man har viljan att utvecklas.
De främsta fördelarna med att jobba på Nederman är att man får en bra arbetsmiljö och stora möjligheter att utvecklas. Kollegorna är fantastiska och jag känner alltid att det är roligt att gå till jobbet.
Varje dag varvar dynamiskt problemlösande, goda skratt med kollegorna och en känsla av att man tillför något till företaget."


Din profil
Du är tekniskt intresserad och nyfiken på hur saker fungerar och vi ser gärna att du har en teknisk utbildning. Du har förmåga att se saker ur olika användarperspektiv och du är även bra på att kunna förmedla information till andra.
Du har jobbat några år med teknisk dokumentation av industriprodukter i ett XML baserat CCMS-system som Skribenta eller liknande. Du är en van användare av Illustrator och gärna av Photoshop. Har du dessutom grundkunskaper i något CAD-system är det en fördel. Du kan förstå normer och standarder och det är bra om du har viss kännedom om maskindirektivet.
Som person är du självgående med stark drivkraft, du vill gärna ta ägarskap över området du arbetar med. Du är kommunikativ och bra på att samverka, du involverar din omgivning när input behövs eller för att delge relevant information. Du tar ansvar och fullföljer på ett självklart sätt dina åtaganden.
Du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Christofer Dahlman, tel. 0702-469300 och Sara Persson, tel. 0702-712688.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!


Om verksamheten
Nederman är en världsledande leverantör av produkter och system inom området miljöteknik med fokus på luftfiltrering, rening och återvinning. Våra lösningar bidrar till att minska miljöpåverkan från industriproduktion, skapa ren och säker arbetsmiljö samt öka produktionseffektivitet. Nedermans erbjudande omfattar allt från kompletta lösningar, installation, driftsättning, utbildning och service. Försäljning sker via dotterbolag samt distributörer i ett 50-tal länder. Utveckling och tillverkning sker vid egna anläggningar i 12 länder på 5 kontinenter. Koncernen är noterad på Nasdaq Stockholm och har cirka 1900 anställda.
Läs mer på nedermangroup.com. Visa mindre

Applikationsingenjör

Applikationsingenjör till Helsingborg Som applikationsingenjör hos GAIA BioMaterials kommer du ha en direkt påverkan gällande hållbar utveckling för företag inom plastindustrin. GAIA BioMaterials utvecklar och tillverkar nedbrytbart biomaterial från förnyelsebara källor för att ersätta fossil plast. GAIA BioMaterials ger kunder stöd och möjlighet att initiera och utveckla sin produktutveckling och hållbarhetsmål. Gaia BioMaterials är ett privatägt bolag m... Visa mer
Applikationsingenjör till Helsingborg
Som applikationsingenjör hos GAIA BioMaterials kommer du ha en direkt påverkan gällande hållbar utveckling för företag inom plastindustrin.
GAIA BioMaterials utvecklar och tillverkar nedbrytbart biomaterial från förnyelsebara källor för att ersätta fossil plast. GAIA BioMaterials ger kunder stöd och möjlighet att initiera och utveckla sin produktutveckling och hållbarhetsmål.
Gaia BioMaterials är ett privatägt bolag med flera starka delägare varav den mest kända är Investment AB Latour. GAIA BioMaterials ingår i det nyetablerade investeringsområdet Latour Future Solutions som investerar i hållbarhetsfokuserade tillväxtbolag.
Vi erbjuder
Din och vår framgång bygger på god kännedom om branschen, tekniken och produkten. Du kommer ges en omfattande introduktion där du får möjlighet att lära känna dina kolleger, tekniken samt våra kunder och samarbetspartners. Du blir en del av ett familjärt bolag där alla drivs av att göra oss och våra produkter bättre och på så sätt möjliggöra fortsatt tillväxt. Du får möjlighet att arbeta med hållbara produkter och på så sätt bidra till hållbar utveckling. Vi växer och du och din roll har goda möjligheter att utvecklas i takt med bolaget.


Vad har Konrad Rosén, R&D Manager, att säga om tjänsten och företaget?
"Jag valde att jobba på GAIA BioMaterials för att få vara en del av tillväxtresan från dag ett, vara en del i den entreprenöriella processen och bidra till att utveckla produkten. Framtidsvisionen är att ligga i framkant inom miljövänliga material, med R&D i Helsingborg och produktionsanläggningar globalt.
För medarbetarnas trivsel erbjuder vi gym, massage, frukt och en kultur där vi tror på varandra. Här finns möjlighet att påverka och göra skillnad, med snabba beslutsvägar och synlighet. Som anställd på GAIA BioMaterials erbjuds du frihet under ansvar, flexibel arbetstid och respektfull kommunikation. För att trivas i tjänsten som applikationsingenjör behöver man vara nyfiken, lyhörd, social och målinriktad."
Vad tycker Tobias Wilbs, ekonomichef, om livet på GAIA?
"Jag har arbetat på GAIA BioMaterials sedan oktober 2023. Det som lockade var bland annat möjligheten att jobba i ett litet bolag där alla får stor påverkan på slutresultatet och att GAIA har en stor roll att spela i en mer hållbar värld. Även de karriärmöjligheter som en tillväxtresa ger är inspirerande.
Det är ett konstant driv framåt och det händer saker i den takt man som anställd i mångt och mycket kan påverka. Stämningen i mitt team är jättebra, enkel och rakt fram. På GAIA bygger vi något steg för steg. Alla processer och tillvägagångssätt är inte satta utan här har varje anställd stora möjligheter att påverka, vilket blir väldigt stimulerande."


Arbetsuppgifter
Som applikationsingenjör kommer du vara länken mellan säljarna och R&D och ansvara för att leda och driva kundprojekt från start till mål. Applikationsingenjören ansvarar för att tillsammans med ett hängivet säljteam och tekniker utveckla koncept, recepturer och innovativa lösningar tillsammans, via iterativa processer för kunder inom plastindustrin.
Säljarna initierar kundprojekten och applikationsingenjören ansvarar som stöd vid provkörningar och kontakt med kundernas olika intressenter för att ge förslag på lösningar och ändringar i process- och materialspecifikation. I rollen träffar du också kunder via direkta besök i samband med projekten eller vid förfrågningar/RFQ, det är en till två resor i månaden. Kunderna finns i Europa och varierar från start-up’s till globala bolag med flertalet siter.
Som applikationsingenjör arbetar du med flera olika kundprojekt parallellt med stöd och i nära dialog med R&D, säljare och kunder. I rollen kommer man även arbeta med mindre R&D projekt.
Kvalifikationer
Teknisk utbildning
Kunskap inom biomaterial, polymerer eller närliggande
Kunskap inom emballage, förpackningar eller maskiner som konverterar plast
Kunna skriva och tala svenska och engelska obehindrat

Din profil
För att lyckas i rollen tror vi att du är en initiativrik och lösningsorienterad person med stort intresse för teknik, process- och materialteknik. Du är nyfiken och kreativ i ditt problemlösande och har en förmåga att kunna bryta ner detaljer likväl som att se helheten. Det är viktigt att man är service- och kundorienterad och tilltalas av kontakten med olika intressenter hos kunder. Du har förmågan att skapa förtroende genom din tekniska kompetens, strukturerade tillvägagångssätt och goda kundbemötande. Du är dessutom en lyhörd och god lagspelare som bidrar till teamets bästa.
Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Christofer Dahlman, 0702-469300, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om GAIA BioMaterials
GAIA BioMaterials är stolta över att vara banbrytande uppfinnare och tillverkare av Biodolomer® – ett revolutionerande material som tillhandahåller de mångsidiga tillämpningarna av traditionell plast men ändå är helt komposterbart och inte producerar någon mikroplast. Med ledning av vår grundare Åke Roséns visionära ideal och stärkta av framstående investerare som Investment AB Latour, är vi fast beslutna att skapa en mer hållbar framtid. Våra produkter är designade för att minska CO2-utsläppen med 80 %, vilket återspeglar vårt engagemang för miljövård. Beläget i Helsingborg, Sverige, är vår toppmoderna anläggning epicentrum för innovation, där vi producerar biodolomergranulat och en rad färdiga produkter, tillgodose både den svenska marknaden och en växande internationell kundkrets.
Besök gärna www.gaiabiomaterials.com för mer information om oss och våra produkter. Visa mindre

Teknisk chef / Gruppchef

Teknisk chef / Gruppchef till Helsingborg Join the Clean Air Company! Nederman erbjuder en spännande tjänst för dig som brinner för att leda och utveckla medarbetare och tekniska hållbara produkter. Som gruppchef för Nedermans Produktcenter kommer du leda ett kompetent ingenjörsteam som ansvarar för att hantera och vidareutveckla Nedermans befintliga produkter och lösningar. Vad säger Daniel Chatham Svanberg, maskiningenjör, om livet på Nederman? "Jag h... Visa mer
Teknisk chef / Gruppchef till Helsingborg
Join the Clean Air Company!
Nederman erbjuder en spännande tjänst för dig som brinner för att leda och utveckla medarbetare och tekniska hållbara produkter.
Som gruppchef för Nedermans Produktcenter kommer du leda ett kompetent ingenjörsteam som ansvarar för att hantera och vidareutveckla Nedermans befintliga produkter och lösningar.


Vad säger Daniel Chatham Svanberg, maskiningenjör, om livet på Nederman?
"Jag har jobbat inom koncernen sedan 2006 och på huvudkontoret här i Helsingborg sedan 2017. Det är underbart att jobba på ett företag med en miljöteknisk inriktning då miljön ligger mig varmt om hjärtat. Utöver det så är det enligt min erfarenhet otroligt utvecklande att jobba på Nederman så länge som man har viljan att utvecklas.
De främsta fördelarna med att jobba på Nederman är att man får en bra arbetsmiljö och stora möjligheter att utvecklas. Kollegorna är fantastiska och jag känner alltid att det är roligt att gå till jobbet.
Varje dag varvar dynamiskt problemlösande, goda skratt med kollegorna och en känsla av att man tillför något till företaget."


Om tjänsten
En stor del av din arbetsdag handlar om att leda gruppen på ett sätt som engagerar, förenklar och skapar möjligheter för andra att leverera goda resultat utifrån uppsatta mål. Gruppen jobbar brett med olika typer av produkter och projekt gällande produktunderhåll och specialanpassningar av produktsortimentet.
Gruppen består av ingenjörer inom olika teknikdiscipliner, såsom mekanik och elektronik. Fokus i rollen är att skapa ett starkt team med förmåga att arbeta dedikerat med att hantera uppgifter samt utveckla och anpassa tekniska lösningar mot uppsatta mål.
I rollen som gruppchef leder du projekt tillsammans med ingenjörerna där ni arbetar mot gemensamma mål genom att utveckla tekniska lösningar, verktyg, processer och rutiner. Du har ett nära samarbete med kollegor på R&D, inköp, kvalité och produktion.
Ansvarsområde
Leda och utveckla medarbetare
Ansvara för att produkter upprätthåller hög kvalitet och säkerhet, i enlighet med olika direktiv, standarder och lagkrav inom arbetsmiljö
Uppföljning av projekt och löpande utvecklingsarbete vad avser resurser i form av personal, kostnad och tid
Ansvara för processer och rutiner
Eftersträva ständiga förbättringar och vidareutveckling inom ditt ansvarsområdeVad har Anna Cederlund, Production and Product Center Manager, att säga om tjänsten och företaget?
"Jag valde att jobba på Nederman då det är ett företag som gör skillnad för många. Vår framtidsvision är att bidra till bättre arbetsmiljö genom konkurrenskraftiga produkter som ger ren luft åt alla. För att trivas som gruppchef hos oss krävs en vilja att leda och hjälpa en grupp ingenjörer att nå våra mål genom rätt förutsättningar och kompetens.
Nederman erbjuder en flexibel arbetsplats där medarbetare kan påverka sitt arbete och trivseln prioriteras högt. Här blir du en del av en prestigelös och generös organisation där man har möjlighet att göra skillnad. Just nu pågår en flytt till en modern fabrik där olika Nederman-bolag samarbetar."


Din profil
Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet. Din förmåga att driva och leda ditt team samt att skapa engagemang och trivsel i gruppen är en stor del av arbetet. Du har erfarenhet av att leda med personalansvar, en gedigen projekt- och processförståelse och trivs bäst i en roll med mycket ansvar och stor frihet.
För att lyckas i rollen som gruppchef är det avgörande att du har ett genuint intresse för ledarskap och att du motiveras av att utveckla dina medarbetare och organisationen för att arbeta mot uppsatta mål. Du har minst några års erfarenhet av ledarskap och vi ser det som särskilt meriterande om du har gedigen erfarenhet av att arbeta i produktutvecklande miljö som kännetecknas av teknik, processer och människor.
Ditt ledarskap karakteriseras av struktur, tydlighet och resultatfokus i kombination med din förståelse för vikten av att motivera den enskilda medarbetaren för att nå resultat. Ett ledarskap som du utvecklat genom din förmåga att förstå kombinationen av medarbetaren, tekniken, kvalitén och målstyrning. Du drivs av att bygga team där kompetens utvecklas och används effektivt. Genom att motivera och engagera dina medarbetare når ni tillsammans avdelningens uppsatta mål.
Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Christofer Dahlman, 0702-469300, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
About Nederman
Today, the global need to actively contribute to more efficient production and reduced emissions is more relevant than ever. At Nederman, we can help by advancing products, solutions, and services that protect people, the planet, and production. It’s part of our mission to connect to a future of clean air. For more than 75 years, we have been at the forefront of modern air filtration, providing cutting-edge industrial components of the highest quality. And while we continue to strengthen and advance the very core of our business, new technologies and developments allow us to explore new territories and solutions. In doing so, we can capitalise on our past investments in digitalisation and automation. By combining our existing product, which offers state-of-the-art digital innovations, we will be able to deliver ‘Clean Air as a Service’ - an outcome-based offering that provides a complete lifecycle solution for our customers all around the globe.
Read more atnedermangroup.com. Visa mindre

Senior Automationsingenjör för utveckling av fyllmaskiner

Senior Automationsingenjör för utveckling av fyllmaskiner till Helsingborg Vill du vara med och utveckla den globala aktören Ecoleans maskiner och processer för pouchfyllning av livsmedel? Ecolean erbjuder ett varierande arbete i en miljö som präglas av höga ambitioner och en stark teknikutveckling. Rollen innebär att du kommer arbeta brett och med ett helhetsperspektiv där du får stora möjligheter att driva dina idéer. Vi har högt i tak, korta, snabba bes... Visa mer
Senior Automationsingenjör för utveckling av fyllmaskiner till Helsingborg
Vill du vara med och utveckla den globala aktören Ecoleans maskiner och processer för pouchfyllning av livsmedel?
Ecolean erbjuder ett varierande arbete i en miljö som präglas av höga ambitioner och en stark teknikutveckling. Rollen innebär att du kommer arbeta brett och med ett helhetsperspektiv där du får stora möjligheter att driva dina idéer. Vi har högt i tak, korta, snabba beslutsvägar och du kommer att få möjlighet att själv vara med och utforma vårt företag och våra produkter i en global miljö.
Beroende på dina kunskaper och intresseområde inom automation finns stora möjligheter till variation och utveckling då du arbetar både med förbättring av befintliga maskiner och nyutveckling. Här finns exempelvis möjligheten att utvecklas inom:
Systemdesign
Försteprogrammerare / delprojektledare
Avancerad motion programmering
Avancerade maskiner
ServostyrningVad har Martin Trygg, Director Automation Systems, att säga om hur det är att jobba på Ecolean?
"Här får du trevliga och kunniga kollegor, avancerad och varierad maskinpark och korta beslutsvägar.
Vi gör många projekt för att lyfta befintlig maskinpark till modern nivå, samtidigt som vi nyutvecklar maskiner med helt ny automationsplattform."
Läs mer om vad Martin och hans kollegor har att säga om Ecolean på https://career.masterhelp.se/ecolean


Arbetsuppgifter
Ecolean arbetar både med materialkonvertering och fyllningsmaskiner, men denna tjänst är i första hand till fyllmaskinssidan. I tjänsten kommer ditt fokus vara att vidareutveckla befintlig maskinpark och genom nytänkande vara med och utveckla den för nya material och format. Arbetet innefattar programmering av PLC, motion control, iPC och HMI.
Du kommer vara med som utvecklare av den nya automationsplattformen, där du får möjlighet att arbeta med det senaste av industriell el- och automationsteknik. Detta i samarbete med elkonstruktörer, mekanikkonstruktörer, testingenjörer samt andra automationsingenjörer.
Din profil
Vi söker dig som har:
Relevant högskole-/ universitetsexamen eller en YH med inriktning mot automation
Erfarenhet av PLC-programmering (Siemens och/eller Omron)
Erfarenhet av och ett brinnande intresse för maskinstyrning
Generellt ett brinnande intresse för programmering och problemlösning

Det är meriterande om du har några års erfarenhet som senior automationsingenjör och tidigare jobbat med Siemens TIA portal och motionprogrammering. Det är även meriterande om du har erfarenhet av WinCC Unified och Omrons plattform för PLC/HMI-programmering.
Som person är du öppen, kommunikativ och motiveras av tekniska utmaningar. Här får du verkligen möjligheten att utvecklas inom den senaste tekniken. Du trivs i en organisation med ett högt tempo, många kontaktytor samt högt ställda krav och förväntningar. Här får chansen att utvecklas samt sätta din prägel på produkterna.
Vi förutsätter att du kan uttrycka dig obehindrat både i tal och skrift på både svenska och engelska.
Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Christofer Dahlman, tel. 0720773915.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!


Om Ecolean
Ecolean är ett snabbväxande globalt företag som erbjuder innovativa förpackningslösningar för flytande livsmedel, främst inom mejeri- och dryckesindustrin. Med ett starkt fokus på de asiatiska marknaderna, har Ecolean verksamhet i Kina, Vietnam, Indonesien, Sydkorea, Malaysia och Thailand, samt Pakistan, Kazachstan, Mexiko, Oceanien och Tyskland. Huvudkontoret ligger i Helsingborg tillsammans med två av produktionsanläggningarna. Ecolean grundades 1996 och samarbetar idag med några av världens ledande konsumentvarumärken inom livsmedel. Visa mindre

Maskinsäkerhetsexpert

Maskinsäkerhetsexpert till Helsingborg Ecolean erbjuder ett varierande arbete i en miljö som präglas av höga ambitioner och en stark teknikutveckling. Rollen innebär att du kommer arbeta brett och med ett helhetsperspektiv där du får stora möjligheter att driva dina idéer. Vi har högt i tak, korta, snabba beslutsvägar och du kommer att få möjlighet att själv vara med och utforma vårt företag och våra produkter i en global miljö. Vad har Martin Trygg, Dir... Visa mer
Maskinsäkerhetsexpert till Helsingborg
Ecolean erbjuder ett varierande arbete i en miljö som präglas av höga ambitioner och en stark teknikutveckling. Rollen innebär att du kommer arbeta brett och med ett helhetsperspektiv där du får stora möjligheter att driva dina idéer. Vi har högt i tak, korta, snabba beslutsvägar och du kommer att få möjlighet att själv vara med och utforma vårt företag och våra produkter i en global miljö.


Vad har Martin Trygg, Director Automation Systems, att säga om hur det är att jobba på Ecolean?
"Här får du trevliga och kunniga kollegor, avancerad och varierad maskinpark och korta beslutsvägar.
Vi gör många projekt för att lyfta befintlig maskinpark till modern nivå, samtidigt som vi nyutvecklar maskiner med helt ny automationsplattform."
Läs mer om vad Martin och hans kollegor har att säga om Ecolean på https://career.masterhelp.se/ecolean


Arbetsuppgifter
Ecolean arbetar både med materialkonvertering och fyllningsmaskiner och denna tjänst spänner sig över hela spektrat. Du kommer att vara drivande i alla frågor kring maskinsäkerhet, riskanalys, CE-märkning och dokumentation för både nya och uppgraderade maskiner. Jobbet sker i nära samarbete med mekanikkonstruktörer, testingenjörer och automationsingenjörer.
Beroende på kompetens och intresseområde finns möjlighet att kombinera tjänsten med antingen elkonstruktion eller maskinkonstruktion, men det är inget krav.
Din profil
För att lyckas i rollen som maskinsäkerhetsexpert hos oss så tror vi att du brinner för maskinsäkerhet och har en mycket god teknisk förståelse.
Du har en teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande
Du har relevant erfarenhet inom maskinsäkerhet och CE-märkning av maskiner
Du kan uttrycka dig obehindrat både i tal och skrift på både svenska och engelska

Som person är du öppen, kommunikativ och motiveras av tekniska utmaningar. Du trivs i en organisation med ett högt tempo med många kontaktytor och högt ställda krav och förväntningar. Du kommer få chansen att utvecklas samt sätta din prägel på våra produkter.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Christofer Dahlman, tel. 0720773915.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!


Om Ecolean
Ecolean är ett snabbväxande globalt företag som erbjuder innovativa förpackningslösningar för flytande livsmedel, främst inom mejeri- och dryckesindustrin. Med ett starkt fokus på de asiatiska marknaderna, har Ecolean verksamhet i Kina, Vietnam, Indonesien, Sydkorea och Malaysia, samt Pakistan, Kazachstan, Mexiko, Oceanien och Tyskland. Huvudkontoret ligger i Helsingborg tillsammans med två av produktionsanläggningarna. Ecolean grundades 1996 och samarbetar idag med några av världens ledande konsumentvarumärken inom livsmedel. Visa mindre

Miljö- och processmediachef

Miljö- och processmediachef Interimsuppdrag?– Helsingborg, Skåne Detta är ett konsultuppdrag på heltid och är perfekt för dig med eget företag eller som vill vara anställd via oss för uppdraget hos kunden. Vår kund arbetar inom livsmedelsindustrin med tillverkningsenheter över hela världen. Nu söker vi dig som trivs i rollen som konsult och har erfarenhet av miljö och hållbarhetsarbete. I rollen som miljö- och processmediachef kommer du att arbeta hos kun... Visa mer
Miljö- och processmediachef
Interimsuppdrag?– Helsingborg, Skåne
Detta är ett konsultuppdrag på heltid och är perfekt för dig med eget företag eller som vill vara anställd via oss för uppdraget hos kunden. Vår kund arbetar inom livsmedelsindustrin med tillverkningsenheter över hela världen. Nu söker vi dig som trivs i rollen som konsult och har erfarenhet av miljö och hållbarhetsarbete. I rollen som miljö- och processmediachef kommer du att arbeta hos kunden med att leda, organisera och vidareutveckla miljöverksamheten och tillsammans med övriga medarbetare se till att de bedriver ett effektivt arbete inom miljö och hållbarhet.
I detta åtagande ingår:
Rådgivande till fabriksledningen och processorganisationen, du arbetar med företagets utveckling av övergripande strategier och mål inom miljöområdet
Teamet du leder, är ansvariga för driften av vattenverk, reningsverk samt ångcentral
Du driver arbetet med förbättringar samt uppföljning och kontroll av verksamheten
Ansvarar för företagets miljöarbete kring vatten-, luftemission-, energi-, samt avfallsfrågor. Detta sker genom ansvar för miljörapportering, periodiska besiktning, utredningar och bevakning av lagkrav samt efterlevnad
Sköter det löpande miljöarbetet och har regelbunden kontakt med tillsynsmyndigheter och andra intressenter rörande miljöfrågor

Din bakgrund?och egenskaper
Högskoleutbildning med inriktning mot miljö och hälsoskydd eller liknande
Arbetat som specialist/sakkunnig inom miljöområdet
Insatt i miljölagstiftningen och har kunskap om miljöarbete vid tillståndspliktig verksamhet
Stort engagemang för miljö som du kombinerar med ett affärsmässigt förhållningssätt
God organisatör, strukturerat arbetssätt, vana från att dokumentera arbetet och att planera din arbetstid
Goda språkkunskaper i svenska och engelska
Utveckla och bibehålla kontakter med samarbetspartners och myndigheter
Digital mognad samt goda kunskaper i Office-paketet
B-körkort

I arbetsrollen ingår det även att vara personalansvarig. Vi sätter därför hög prioritet på ditt ledarskap och hur du får ditt team att arbeta mot de uppsatta målen. Du har en inkluderande ledarstil där du kan lyfta medarbetarnas engagemang och få dem samverka, se förbättringsmöjligheter samt stötta dem i att utvecklas i deras yrkesroller.
Mer om uppdraget
Du kommer att bli uthyrd till kunden genom Intensogruppen. Uppdraget går även bra att söka för dig med eget företag och beräknas till en början att vara ca 6 månader på heltid. Vänligen ansök snarast!


Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta Mattias Lyckberg,?0733-336080, på Intenso Interim Management.
Välkommen?med din ansökan!


Om företaget
Intenso Interim Management ingår i Intensogruppen tillsammans med Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering och?Masterhelp Jobb.?Intensogruppen?har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Linköping och Jönköping.
För mer information gå in på?www.intensointerim.se?eller?www.intensogruppen.se Visa mindre

Projektledare R&D

Projektledare R&D Helsingborg LK Armatur söker en erfaren projektledare med gedigen erfarenhet av produktutvecklingsprojekt inom tillverkningsindustrin. Som projektledare inom R&D leder och coachar du ett tvärfunktionellt team som ansvarar för hela produktutvecklingsprocessen. Du skapar förutsättningar för teamet att färdigställa produkter i rätt tid samt ansvarar för budget i projekten. Som projektledare koordinerar man konstruktion, labtester, produktio... Visa mer
Projektledare R&D
Helsingborg
LK Armatur söker en erfaren projektledare med gedigen erfarenhet av produktutvecklingsprojekt inom tillverkningsindustrin.
Som projektledare inom R&D leder och coachar du ett tvärfunktionellt team som ansvarar för hela produktutvecklingsprocessen. Du skapar förutsättningar för teamet att färdigställa produkter i rätt tid samt ansvarar för budget i projekten. Som projektledare koordinerar man konstruktion, labtester, produktionsteknik, kvalité, inköp och har tät dialog med produktcheferna.


"LK armatur har en stor framåtanda när det gäller produktutveckling och detta tillsammans med företagets lyhördhet för varje medarbetare gör att jag fortfarande efter femton år på företaget trivs enormt bra.
Vi växer så det knakar och det är kul att få vara med på denna resa och allt som vi har framför oss. Vi tittar hela tiden framåt för att se hur vi kan utveckla och förbättra våra processer och arbetssätt för att ligga i framkant.
Hos oss är vi väldigt måna om att medarbetare ska känna en delaktighet och har möjligheten att påverka oavsett vilken position man har, vårt motto är att ”alla hjälper alla” vilket skapar en bra teamkänsla för hela företaget."
- Laszlo Bencell, teknisk chef

Arbetsuppgifter
Som projektledare säkerställer du att produktutvecklingsprojekten utförs enligt LK Armaturs projektprocess, från kravhantering till design, verifiering, validering och industrialisering.
Du kommer leda och driva både mindre och större projekt, allt från ren produktutveckling till produktvård. Produkterna innefattar systemlösningar för värme, vatten och sanitet.
Kontinuerlig uppföljning mot tidplan och budget
Leda och driva teammöten
Säkerställa att produktutvecklingen görs enligt utvecklingsprocessen och uppfyller ställda krav
Föreslå, implementera och dokumentera processförbättringar

Projektledaren rapporterar till styrgruppen och är underställd teknisk chef.

"LK är ett familjärt och trevligt företag att jobba på. Samtidigt har man en mycket hög teknisk kompetens. Som projektledare interagerar jag dagligen med personer från alla avdelningar inom de olika projekt jag driver. Gemensamt för alla dessa team är dock ett stort driv och en framåtanda där alla strävar mot det gemensamma målet att utveckla produkter som hjälper företaget att växa.
Vi arbetar efter en väl utarbetad projektmodell vilket skapar rutiner och igenkänning i de olika projekten. Men då projekt oftast befinner sig i olika faser blir ingen dag den andra lik utan jag utmanas ständigt med nya frågeställningar."
- Peter Flodin, projektledare

Bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet som projektledare av produktutvecklingsprojekt, gärna inom tillverkningsindustrin. Du har en teknisk utbildning på högskolenivå eller har på annat sätt förvärvat likvärdiga kunskaper. Arbetet ställer krav på din sociala förmåga samt dina ledaregenskaper då du kommer ha ett nära samarbete med samtliga inom organisationen.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering, rekryteringskonsult Christofer Dahlman. Du når Christofer på 0702-46 93 00.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Om LK Armatur
LK Armatur är en ledande ventil- och systemtillverkare i Europa med en årlig produktion av miljontals ventiler för den globala VVS-marknaden. Våra lösningar baseras på en helhetssyn om hur ventiler, styrenheter, komponenter och prefabricerade produkter fungerar ihop. I allt från standard till avancerade specialanpassningar ser vi till att den lösning du behöver idag också rustar dig för framtiden.
Enklare, smartare och mer hållbart – på LK utgår vi alltid från att det finns ett bättre sätt att göra saker. I allt vi gör, föredrar vi innovation över status quo och enkelhet över komplexitet. Med den övertygelsen utvecklar vi på LK smarta produkter och systemlösningar för värme, vatten och sanitet.
LK erbjuder dig en trygg arbetsplats med lönsam och positiv företagskultur. Vi tror på långsiktiga relationer där våra medarbetare har goda utvecklings- och påverkansmöjligheter. Visa mindre

Head Of Product

Head Of Product Helsingborg Audio Pro söker en Head Of Product som brinner för ledarskap, produktutveckling och som vill vara en del av ett engagerat team på ett företag i en innovativ bransch. För över fyra decennier sedan började Audio Pro bygga drivna högtalare med en enda ambition i åtanke; för att ge lyssnare den bästa ljudkvaliteten till bästa möjliga pris. Idag hittar du Audio Pro i 55 länder på fyra kontinenter. Samma ambition är fortfarande hörns... Visa mer
Head Of Product
Helsingborg
Audio Pro söker en Head Of Product som brinner för ledarskap, produktutveckling och som vill vara en del av ett engagerat team på ett företag i en innovativ bransch.
För över fyra decennier sedan började Audio Pro bygga drivna högtalare med en enda ambition i åtanke; för att ge lyssnare den bästa ljudkvaliteten till bästa möjliga pris. Idag hittar du Audio Pro i 55 länder på fyra kontinenter. Samma ambition är fortfarande hörnstenen i allt Audio Pro gör. Små drivna högtalare med stort ljud.
På Audio Pro präglas vardagen av korta beslutsvägar, högt i tak och frihet under ansvar och du ges stora möjligheter till att ta egna initiativ, leda och utveckla i ett dynamiskt företag.
Läs gärna mer om Audio pro på www.audiopro.com och www.audioprobusiness.com


Vad har Jens Henriksen, CCO och ägare att säga om hur det är att jobba på Audio Pro?
"Att få vara med och bygga en ny kategori är få förunnande, vi har en bra möjlighet med vår skandinaviska filosofi minimalistisk och funktionell design. Kul bransch och en global arena att verka på.
På Audio Pro har vi högt tempo med mycket ansvar, vi levererar det vi ska och lite till sedan har vi kul. Vi tillhandahåller det man behöver för att kunna utföra sitt jobb på bästa och effektivaste sätt, vi är öppna för att diskutera allt för att optimera både för företaget och individen."


Vad har Emanuel Sendel, Art Director att säga om hur det är att jobba på Audio Pro?
"Jag har arbetat på Audio Pro sedan 2018, det är ett företag med spännande produkter och varumärken. Audio Pro har en platt organisation med korta beslutsvägar och vi hanterar likväl snabba puckar som arbetar långsiktigt.
Stämningen på företaget är avslappnad och vi arbetar kreativt med frihet under ansvar när vi utvecklar nya produkter, och ibland även lite udda projekt."

Arbetsuppgifter
Som Head Of Product har du ett övergripande ansvar att leda och driva produktutveckling, service och support. Du ansvarar för produktportföljen utifrån teknik, innovation och features och du är en speaking partner till ägarna med vad som är möjligt, både ur ett tekniskt och kommersiellt perspektiv.
Leda och ansvara för teknikgruppen samt driva produktutvecklingen
Ansvara för att planera och genomföra produktutvecklingsprojekt tillsammans med ditt team
Ansvara för att ha koll på marknaden med ny teknik och design
Arbeta med tredjepart för utveckling av hård- och mjukvara samt apputveckling
Som chef för teknikgruppen leda, utveckla och motivera medarbetare

I tjänsten förekommer det några resor per år till leverantörer i Kina.
Bakgrund
I tjänsten lägger vi stor vikt vid personlighet. Det är viktigt att du har förmågan att driva, skapa engagemang och leda ditt team. Att skapa motivation och glädje i gruppen är en stor del av arbetet.
Vi ser gärna att du har arbetat med produktutveckling av kommersiella elektronik-, akustik-, media-, produkter i en ledande roll som teknisk chef. Du har erfarenhet av tidigare ledarroll med personalansvar, att leda projekt och trivs bäst i en roll med mycket ansvar och stor frihet.
Akademisk utbildning inom teknik eller på annat sätt förvärvat likvärdiga kunskaper
Kommer från en ledande roll som teknisk chef / projektledare
Minst ett par års arbetslivserfarenhet av produktutveckling
Teknisk bakgrund med ett kommersiellt och entreprenöriellt intresse
Meriterande med erfarenhet av att jobba mot partners i KinaKontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Christofer Dahlman, 0702-469300 och Sara Persson, 0720-712688 på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Applikationsingenjör

Applikationsingenjör Helsingborg ISEC Monotoring systems söker en ingenjör som gillar att arbeta hands-on med teknisk, analytisk problemlösning! Som applikationsingenjör är du involverad från kundförfrågan och offert till design, produktion, testning, driftsättning och underhåll av ISEC Monotoring systems övervakningssystem. "Jag har arbetat i IT-konsultbranschen sedan 1996 och blev kontaktad av ISEC i årsskiftet 2019-2020. Jag började i mars 2020 och tr... Visa mer
Applikationsingenjör
Helsingborg
ISEC Monotoring systems söker en ingenjör som gillar att arbeta hands-on med teknisk, analytisk problemlösning! Som applikationsingenjör är du involverad från kundförfrågan och offert till design, produktion, testning, driftsättning och underhåll av ISEC Monotoring systems övervakningssystem.


"Jag har arbetat i IT-konsultbranschen sedan 1996 och blev kontaktad av ISEC i årsskiftet 2019-2020. Jag började i mars 2020 och trivs väldigt bra. Det finns mycket att lära sig, inte enbart inom IT-segment, jag får även insikt i energibranschen och hur processer ser ut.
Det är en stor variation på arbetsuppgifter så det finns inga typiska dagar. Stämning i teamet är bra och det känns som vi arbetar mot samma mål."
- Richard Svensson, Application Engineer

Ansvarsområde och arbetsuppgifter
Som applikationsingenjör kommer du stötta säljorganisationen med att hitta rätt teknisk lösning vid kundförfrågningar genom att analysera och konsolidera kundkraven till ett systemerbjudande.
Vid projektanbud göra teknisk bedömning av kundkrav
Skapa systemdesignspecifikationer och systemarkitekturritningar
Göra komponentval och inköp av utrustning för att utveckla och producera övervakningssystem
Konfiguration av övervakningssystem
Skapa testdokumentation
Utföra FAT (Factory Acceptance Test)
Skapa installations- och underhållsdokumentation
Stötta vid installation och driftsättning av övervakningssystem hos kund
Teknisk kundsupport
Vara teknisk expert och organisera utbildningar för kunder

Man rapporterar till CTO.


"På ISEC har vi intressanta produkter och nära kontakt med våra kunder. Vi jobbar i täta kundprojekt med skräddarsydda systemlösningar och har även vår egen produktportfölj med stråltåliga kameror och tillbehör. Vi jobbar hårt för att bli det självklara valet för vår industri.
Att jobba på ISEC innebär frihet under ansvar. Vi är ett företag i förändring där vi ständigt jobbar med att förfina våra arbetssätt. ISEC är ett litet bolag där chansen att påverka är stor. Du blir inte en i mängden och vi bryr oss om och lyssnar på varandra. Vi har en god laganda och roliga, varierande arbetsuppgifter.
För att trivas i denna roll bör du gilla att jobba i en ombytlig miljö. Du gillar att ta eget ansvar, är nyfiken på teknik och beredd att lära dig nytt. Du är en lagspelare som tycker det är roligt att besöka och hjälpa kunder."
- Daniel Runefelt, Systems Design Manager

Din profil
Vi söker dig som är självdriven och gillar teknisk problemlösning i kombination med att arbeta hands on. Du har en teknisk utbildning på högskolenivå eller har på annat sätt förvärvat likvärdiga kunskaper. För att lyckas i rollen som applikationsingenjör har du förmåga att arbeta strukturerat, situationanpassat och målfokuserat.
Kvalifikationer
Kunskaper om övervakningssystems hårdvara (analog och digital)
Kunskaper om programvaruapplikationer för övervakningssystem
Nätverkskunskap (firewalls, routers, switches) och IT säkerhet
Erfarenhet av installation av PC-baserade operativsystem
Kunskaper i MS OfficeKontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Christofer Dahlman, 0702-469300, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Om ISEC Monotoring Systems
ISEC was founded 2003 and is based in Helsingborg, Sweden. ISEC has a worldwide presence with deliveries to nuclear power plants and facilities in Europe, North America and Asia. ISEC has gained experience and a unique understanding of the Nuclear Industry. Our radiation hardened monitoring systems, from the beginning, were developed together with nuclear power plants both in Sweden and in France.
We deliver visual information for the plant operators and our concept involves collecting essential data, analyzing it and presenting it in a way that shows how important advantages can be realized. Some of these advantages include increased production time and plant safety, supporting the plant’s ALARA focus and monitoring radiation levels during production. Our sole focus is on developing and delivering ISEC nuclear monitoring systems fully adapted to each plant’s specific needs.
www.isec.se Visa mindre

Projektledare Marin Service

Projektledare Marin Service Helsingborg Som projektledare får du en viktig och drivande roll hos Scanunit där du kommer leda reparation-, underhåll-, installation- och ombyggnadsprojekt på fartyg. Projektledaren är ansvarig för att nå de affärsmässiga målen för projekten med fokus på kostnad, tid och kvalitet, men även hitta nya affärsmöjligheter på kundernas fartyg. Som projektledare krävs det att man håller sig uppdaterad på vad som händer i projekten oc... Visa mer
Projektledare Marin Service
Helsingborg
Som projektledare får du en viktig och drivande roll hos Scanunit där du kommer leda reparation-, underhåll-, installation- och ombyggnadsprojekt på fartyg.
Projektledaren är ansvarig för att nå de affärsmässiga målen för projekten med fokus på kostnad, tid och kvalitet, men även hitta nya affärsmöjligheter på kundernas fartyg. Som projektledare krävs det att man håller sig uppdaterad på vad som händer i projekten och arbetsuppgifterna innefattar bland annat planering, styrning och uppföljning.
Scanunit kan erbjuda ett intressant arbete i en dynamisk industri där du som projektledare kommer att ingå i Scanunits tekniska avdelning och rapportera till CEO. I Sverige har de kontor i Helsingborg och Göteborg, och du kommer att vara placerad i Helsingborg."I’m a computer engineer, who started in this company on the bottom around 15 years ago. I went through the thousand kinds of work we do in Scanunit. The attraction was to continue to work and see how all is organized, calculated, and executed.
To work at Scanunit is a kind of adventure, as despite of planned projects we are facing a lot of emergency repairs/works over the year. You never know what the day can bring to you. We are mixed Polish and Swedish so that brings a lot of fun, with cooperation in the workshop or onboard the vessels.
The most stimulating part of the work is meeting new people, visiting new places and working in a good team. A big benefit is being a part of the company/family with a good name and history."
- Daniel Palys, projektledareArbetsuppgifter och ansvarsområde
Leda, dokumentera och leverera projekt enligt avtal med kund
Anskaffa material och resurser enligt projektplan samt leda och fördela personalens arbete
Kontakt med myndigheter, kunder och bemanningsbolag för extra personal vid behov
Utöka verksamheten med nya och gamla kunder och offerera enligt förfrågan
Fakturera projekt enligt plan och direktiv
Inför varje projekt göra en riskbedömning samt tillse att personal använder personlig skyddsutrustning när detta krävs
Tillse att avvikelser dokumenteras och projekthandlingar arkiveras samt redovisning av projektDet dagliga arbetet består huvudsakligen av att kommunicera med personal, kunder och leverantörer för att vara uppdaterad och delaktig genom hela projektprocessen.
Som projektledare kommer man att tillsammans med kund ta fram en teknisk lösning som sedan implementeras på fartyg. Man ansvarar för att projekten blir levererade enligt avtal och överenskommelse med kund. Fokus ligger på att säkerställa kvalitén på att allt utfört arbete är i enlighet med kundens och Scanunits höga krav.
Projekt för reparation och underhåll varierar mellan 24 timmar upp till tre veckor, beroende på om fartyget är i hamn eller ute till sjöss. Projekt gällande installation och ombyggnad kan vara tre till fyra månader. Det förekommer att man ibland följer med ut till fartyg för att möta kunden/besättning och även åka med en kortare period."Jag valde att börja jobba på Scanunit då bolaget är i en förnyelsefas, med ambition att leverera projekt med större värde än man gjort hittills. Jag ville vara med och påverka denna utveckling. Att jobba inom Scanunit är väldigt varierande. Varje fartyg och projekt vi jobbar med är unikt. Vi jobbar med frihet under ansvar och man får alltid planera sitt arbete själv.
Varje dag är unik och kan inkludera planering, fartygsbesök, möte med kund, projektförvaltning och annat. Vår framtidsvision är att med fokus på den marina sektorn bli en föredragen leverantör av komplexa ombyggnadsprojekt och systeminstallationer på västkusten.
För att lyckas i tjänsten behöver du vara mycket strukturerad samt kunna planera och delegera. En hög social kompetens är ett krav för bra relationer till våra kunder och leverantörer. Resor till olika projekt eller kunder är en stor del av det dagliga arbetet. "
- Marcin Mikolajczak, CEO
Kvalifikationer
Minst fem års erfarenhet av att driva kundprojekt med miljonomsättning
Minst fem års ledarerfarenhet
Sjöingenjör / civilingenjör med maskinteknisk inriktning / Naval Architect
Mycket god svenska och engelska i tal och skrift
God datorvana och van användare av Outlook, Word, Excel samt Microsoft ProjectDin profil
Vi söker dig som är en driven och tekniskt kvalitetsmedveten projektledare med erfarenhet från marin industri. Du har en god förståelse för det affärsmässiga och har erfarenhet av att leda både stora och mindre kundprojekt. Vi förväntar oss att du är noggrann och strukturerad och samtidigt kan ha många bollar i luften. Hög social kompetens är ett krav för bra relationer både till Scanunits kunder och leverantörer samt internt. Resor till olika projekt eller kunder är en del av det dagliga arbetet.
Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Christofer Dahlman, 040-6606726, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om Scanunit
Scanunits huvudkontor ligger i Helsingborg och har ett filialkontor i Göteborg. Scanunit AB är även etablerat i Danmark, Scanunit Industrial Services ApS. Under åren har verksamheten expanderat och vi är nu Skandinaviens ledande leverantör av helhetslösningar inom underhåll för sjöfart. Våra kunder behöver inte ha flera leverantörer – Scanunit erbjuder hela paketet. Detta ger bland annat lägre miljöpåverkan och högre kostnadseffektivitet.
Läs mer om Scanunit via: www.scanunit.se Visa mindre

Senior automationsingenjör

Senior automationsingenjör Göteborg, Malmö, Helsingborg Vill du vara med och utveckla vårt affärsområde inom El & Automation, både lokalt och på nationell nivå? Vill du bli en del av Europas ledande teknikkonsultbolag som värdesätter personlig utveckling? Då har vi en spännande och utvecklande roll till dig! Nu söker vi en erfaren automationsingenjör som vill vara med att utveckla kostnadseffektiva och miljömässigt hållbara lösningar åt våra kunder. Du får... Visa mer
Senior automationsingenjör
Göteborg, Malmö, Helsingborg
Vill du vara med och utveckla vårt affärsområde inom El & Automation, både lokalt och på nationell nivå? Vill du bli en del av Europas ledande teknikkonsultbolag som värdesätter personlig utveckling? Då har vi en spännande och utvecklande roll till dig!
Nu söker vi en erfaren automationsingenjör som vill vara med att utveckla kostnadseffektiva och miljömässigt hållbara lösningar åt våra kunder. Du får möjligheten att arbeta varierat vilket gör att du kommer utvecklas och utmanas kontinuerligt.
Inom El & Automation kommer du arbeta tillsammans med 80 mycket kompetenta specialister, projektledare, programmerare och konstruktörer. Vi jobbar tätt tillsammans med våra kunder – primärt inom industri och energisektorn. Tillsammans skapar vi ett vinnande prestigelöst team med mycket energi och framgång!
Arbetsuppgifter
Som automationsingenjör kommer du arbeta med:
Utredningar, förstudier och upphandlingar
Projektering av styr- och reglersystem
Att hjälpa våra kunder med elkonstruktioner, programmering och driftsättning
Att vara delaktig i montageövervakning, utcheckning och idrifttagning från klar installation fram till färdig anläggning
Utveckling av kundrelationer
Att samarbeta med kollegor på andra orter och inom andra kompetensområden

Din profil
Du har en gedigen bakgrund inom automation i industriell tillverkningsindustri. Du är trygg i din yrkesroll med ett starkt driv till fortsatt utveckling. Som person är du social och kommunikativ, strukturerad med en känsla för ordning och reda, samt en god lyssnare och lagspelare. Vi värdesätter ditt engagemang i din yrkesroll och att du har ett gott och genuint kundbemötande.
Högskole- eller universitetsexamen inom automation eller motsvarande
Några års erfarenhet av automation inom industri
Erfarenhet av elkonstruktion och/eller programmering av DCS/PLC-system
Erfarenhet av montageövervakning, utcheckning och idriftagning
Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

Utvecklingsmöjligheter
På sikt kan du få ansvar för större och mer komplexa uppdrag, vilket innebär eget kund-, budget- och personalansvar i projekt. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet - det är en förutsättning.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsulter Josefine Petersson, 0702-501429, och Tina Kervall, 0720-762334, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Om Sweco
Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 17 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 20.6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. Visa mindre

Konstruktionschef

Vår vision - Rent vatten till alla! Många tar rent vatten för givet och tror att det finns i obegränsade mängder. Så är det tyvärr inte. Globalt sett är rent vatten en bristvara. Men det behöver det inte vara. Om vi tar hand om det vatten vi har på bästa tänkbara sätt, så får vi det att räcka till alla. Vi är stolta över att göra skillnad för miljön, vårt mål är att leverera hållbara ansvarsfulla produkter utan att äventyra framtida generationer. Vill du v... Visa mer
Vår vision - Rent vatten till alla!
Många tar rent vatten för givet och tror att det finns i obegränsade mängder. Så är det tyvärr inte. Globalt sett är rent vatten en bristvara. Men det behöver det inte vara. Om vi tar hand om det vatten vi har på bästa tänkbara sätt, så får vi det att räcka till alla. Vi är stolta över att göra skillnad för miljön, vårt mål är att leverera hållbara ansvarsfulla produkter utan att äventyra framtida generationer.
Vill du vara med och bidra till en renare värld?
Vi söker nu
Konstruktionschef
till Göteborg, Mariestad eller Klippan
Vattenrening är ett snabbt växande område där Nordic Water Products är en av de stora aktörerna på en global marknad. Vi ger våra medarbetare stort ansvar och många utvecklingsmöjligheter. Nordic Water är ett stolt bolag med en öppen och dynamisk arbetsplats och många trevliga kollegor som alla bidrar till en bättre värld. Vattenfrågan är just nu mer aktuell än någonsin och vi ser en stark tillväxt på en global marknad.
Vi erbjuder en helt ny tjänst som konstruktionschef, en roll som lämnar stort utrymme för eget ansvar och där du kommer få möjligheten att själv bygga upp och utforma tjänsten.
Ansvarsområde och huvudsakliga arbetsuppgifter
Som konstruktionschef på Nordic Water kommer du att arbeta med att budgetera, prioritera, leda och fördela konstruktionsarbetet för företaget. Du har personalansvar för ca 15 medarbetare och säkerställer kompetensförsörjningen genom att kompetensutveckla intern personal samt utöka gruppen genom rekrytering.
Att arbeta med projektanpassning, konstruktion och produktvård inom Operations på Nordic Water innebär att man utvecklar, vårdar och anpassar Nordic Waters befintliga produkter. Du ansvarar för att underlagen är kompletta och korrekta, gällande kvalité och funktion samt att de går att producera på ett kostnadseffektivt sätt. Du upprättar gemensamma strukturer och processer för samtliga produktgrupper och platser inom Nordic Water, och rapporterar till Director Operations. Som konstruktionschef sitter du som interface mellan företagets tre kontor samt andra teknikdiscipliner som R&D och Product Management.
Vi har åtta olika produktgrupper uppdelade på våra tre produktsegment Screening, Sedimentering och Filtrering.
Din profil
Minst 3 års erfarenhet som konstruktionschef eller utvecklingschef
Minst 5 års erfarenhet inom praktiskt arbete inom 3D-CAD, gärna Inventor/Vault
Teknisk utbildning på högskolenivå, eller motsvarande i erfarenhet
Erfarenhet av att bygga en ny enhet/funktion
Erfarenhet från konstruktion av större maskiner och utrustning
Kunskaper om tillverkning av rostfria plåtkonstruktioner och glasfiberlaminat
Goda kunskaper i svenska och engelska

Som person har du mycket goda ledaregenskaper och erfarenhet av att leda och inspirera människor. Du är flexibel och kan hantera både långsiktiga och kortsiktiga mål där du kan prioritera och fatta beslut. Du är kommunikativ med god samarbetsförmåga. Vi tror också att du är en noggrann, strukturerad och självgående person.
Grunden i vår verksamhet är våra kärnvärden W.E.T. – Winning Spirit, Engagement, Teamwork, och vi lever som vi lär.
Placeringsort: Göteborg (Mölndal), Helsingborg (Klippan) eller Mariestad.
Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta Director Operations Karim Allevret tel. +46 761-168380.
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen snarast, dock senast 8 maj 2022. Urval sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Nordic Water utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi har många års erfarenhet och är världsledande inom våra specialområden med Dynasand kontinuerliga sandfilter, Johnson lamellseparator, Sobeys bandfilter, Dynadisc skivfilter, Meva fingaller samt Zickert slamskrapor. Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar. Nordic Water är sedan februari 2021 en del utav Sulzer AG. Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Mariestad, Klippan och Kungsbacka, Spanien, Tyskland, Holland, Norge och Kina. Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och återförsäljare. Nordic Water omsätter ca 650 miljoner SEK och har ca 200 anställda.
Läs mer om oss på www.nordicwater.com/sv eller www.sulzer.com Visa mindre

Tekniker / CAD-ritare

Tekniker / CAD-ritare Helsingborg Vill du arbeta på ett marknadsledande bolag med produkter och lösningar till industrin? AluFlex söker en serviceinriktad CAD-ritare som kommer arbeta med teknisk sälj- och kundsupport. Om AluFlex Aluflex förvandlar kundens idéer till färdiga lösningar. Sedan 1987 marknadsför AluFlex ett brett sortiment av mekaniska automationsprodukter och automationslösningar för den skandinaviska industrin. Deras samarbetspartners är... Visa mer
Tekniker / CAD-ritare
Helsingborg
Vill du arbeta på ett marknadsledande bolag med produkter och lösningar till industrin?
AluFlex söker en serviceinriktad CAD-ritare som kommer arbeta med teknisk sälj- och kundsupport.
Om AluFlex
Aluflex förvandlar kundens idéer till färdiga lösningar. Sedan 1987 marknadsför AluFlex ett brett sortiment av mekaniska automationsprodukter och automationslösningar för den skandinaviska industrin. Deras samarbetspartners är några av marknadens bästa leverantörer av högkvalitativa automationsprodukter. Aluflex finns i Helsingborg där de är ca 40 personer som arbetar i nya och moderna lokaler på Berga industriområde. Läs gärna mer på www.aluflex.se
AluFlex är ett mycket innovativt och flexibelt företag med mycket intressanta produkter. Vi strävar mot att fortsätta vår tillväxtresa till att bli Skandinaviens mest heltäckande automationsleverantör. På Aluflex är man medverkande till att utveckla företaget och sin egen arbetsplats framåt.
Aluflex drivs som en personlig och flexibel arbetsplats med fokus på frihet under ansvar. Där vi sätter ”Att må bra och ha roligt på jobbet” högt på skalan. Vi är ett engagerat team som producerar nya typer av lösningar till våra kunder dagligen.
- Fredrik Jönsson, VDOm tjänsten
Du kommer att ingå i ett engagerat, sammansvetsat team på teknikavdelningen på Aluflex huvudkontor i Helsingborg, som arbetar för att ge kunderna den bästa servicen och de bästa tekniska lösningarna till Aluflex kunder.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Vara intern och extern support till våra fältsäljare samt våra kunder
Konstruera och uppfinna tekniska lösningar till företagets kunder med hjälp av Aluflex aluminiumprofilsystem samt linjärprodukter
Utarbeta offertritningar
Produktionsberedning: Göra komponentlistor, produktionsritningar, kapningslistor m.m. i CAD
Registrering och hantering av inkommande ordrar från kunderna
Via telefon supportera våra kunder med teknisk support på företagets produktsortiment


Din profil
Du som söker är troligtvis gymnasieingenjör med inriktning mekanik eller produktionsteknik eller en person med gedigen teknisk erfarenhet och förståelse. Du har ett stort tekniskt intresse och är lite av en hobbymekaniker. Som person är du driven, strukturerad, noggrann och nyfiken. Du har lätt för att kommunicera och har ett stort driv att lära och utvecklas.
Vidare har du:
Goda eller utvecklingsbara kunskaper i CAD, gärna i Solid Works eller lnventor
Förmåga att göra en offert- eller produktionsritning från en bild eller en enkel skiss
Ett högt tempo och kan skapa ett effektivt arbetsflöde trots att du arbetar med flera projekt samtidigt
Pratar och skriver obehindrat i både svenska och engelska


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Christofer Dahlman, 0702-46 93 00, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Beräkningsingenjör till COWI, Sverige

Vår styrka är vårt samarbete och tillsammans utformar vi framtiden! Vi samarbetar över gränser och olika verksamhetsområden där vi delar med oss av våra kunskaper och bygger starka relationer med både kunder och kollegor. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team och globalt nätverk där du bidrar med din expertis, samtidigt som du får tillfälle att lära dig av de bästa. Våra medarbetare är vår största tillgång, och din kompetens är nyckeln i vår framgång... Visa mer
Vår styrka är vårt samarbete och tillsammans utformar vi framtiden!
Vi samarbetar över gränser och olika verksamhetsområden där vi delar med oss av våra kunskaper och bygger starka relationer med både kunder och kollegor. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team och globalt nätverk där du bidrar med din expertis, samtidigt som du får tillfälle att lära dig av de bästa.
Våra medarbetare är vår största tillgång, och din kompetens är nyckeln i vår framgång att utforma framtidens hållbara samhälle.
Vi söker dig som brinner för hållbarhets- miljö- och klimatfrågor och vill vara med att förändra världen!
Beräkningsingenjör
Sverige
COWI söker en beräkningsingenjör med möjlighet att handlägga och uppdragsleda projekt.
Vill du bidra med dina byggtekniska kunskaper i COWIs intressanta fastighetsprojekt och har dessutom erfarenhet av att handlägga eller uppdragsleda byggprojekt? Då kan det här absolut vara nästa steg i din karriär!
Inom avdelningen Byggnad och Fastighet Syd tar vi oss an både multidisciplinära uppdrag och uppdrag inom enskilda discipliner för våra kunder och vi agerar som en nära partner hela vägen från idéstadie till förvaltning av olika typer av fastigheter. Vi erbjuder expertkunskap med ett helhetsperspektiv på våra kunders behov och vi erbjuder tjänster inom bland annat Byggteknik, VVS- och Energiteknik, Elteknik samt Projektledning och Förvaltningsstöd.
COWI söker nu en ny kollega som är en riktig fena på statik till vårt team inom byggteknik i Malmö. Bor du inte i Malmö? Inga problem! Pandemin har gjort COWI duktiga på att hålla ihop samarbetet i teamet och på att leda projekt över Teams, så i denna roll har du möjlighet att utgå från något av COWIs andra kontor i Sverige.


"Jag valde att börja jobba på COWI eftersom jag tyckte att det verkade vara spännande projekt att arbeta med. Hos COWI får man vara med och skapa morgondagens samhälle och bidra till trivsammare arbetsmiljöer och boenden för folk.
Jag upplever att organisationen är ganska platt och det finns en kultur att lyssna till medarbetarna. Vi strävar efter att bli den bästa arbetsplatsen inom branschen i Malmö och värnar om våra medarbetare, t.ex. genom att se till att arbetsbelastningen är lagom stor och vi har samtal mellan chef och medarbetare var sjätte vecka. Vi ordnar gruppaktiviteter ett par gånger om året, som det senaste har de blivit digitala med tanke på pandemin.
Vi har nya fräscha lokaler på toppläge i Malmö, god och hjärtlig stämning kollegor emellan och vi ställer alltid upp för varandra. Vi samarbetar mycket kors och tvärs både inom och utanför Sveriges gränser och för mig ger det en extra dimension i vardagen."
- Jennie Borglin, Byggteknik, syd

Arbetsuppgifter
I rollen som beräkningsingenjör kommer dina dagliga arbetsuppgifter vara att:
Utforma korrekta statiska modeller samt självständigt göra beräkningsmodeller och konstruktionsberäkningar, du kommer att arbeta med beräkningsprogram som FEM-design
Ansvara för att göra beräkningsrapporter och konstruktionsdokumentation i våra projekt
Självständigt eller tillsammans med uppdragsledare utforma konstruktionsdetaljer som underlag för övriga konstruktörers arbeten
Möjligheten att handleda andra och fungera som mentor för yngre medarbetare
Samverka med medarbetare såväl inom byggteknik som andra discipliner inom COWI
För rätt person finns möjligheten till att handlägga och uppdragsleda projekt


"Direkt efter mina studier till byggnadsingenjör började på FB Engineering, som sedan köptes upp av COWI. Jag tycker COWI är ett omtänksamt företag som värnar om sina anställda. Jag har jobbat här sedan november 2005, och den långa tiden jag varit här antyder att jag trivs.
I mitt team är det en trevlig grupp med människor med olika bakgrund vilket gör samtalen väldigt varierande, vilket jag uppskattar.
Något som ligger högt upp på listan med fördelar är kontorets placering centralt i Malmö och stämningen mellan kollegor."
- Fredrik Behm, Konstruktör


Din profil
Du brinner för att ta fram och anpassa byggtekniska lösningar till kunders varierande behov. För att lyckas i den här rollen behöver du vara självgående men samtidigt trivas med att samarbeta med andra och att ha flera parallella kontaktytor, såväl internt som externt. Vi ser att du behöver:Ha examen inom väg- och vatten eller byggteknik
Ha minst 5 års erfarenhet från branschen, gärna som handläggande eller uppdragsledande konstruktör
Ha gedigen erfarenhet av statiska beräkningar och projektering inom byggkonstruktion
Kunna tala och skriva flytande på svenska och obehindrat på engelska

Har du ett upparbetat kundnätverk i branschen, allra helst i Malmö-området så är det meriterande.
Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering AB. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Christofer Dahlman på 0702-46 93 00.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
COWI koncernen är en internationell teknikkoncern med ca 7200 medarbetare, i Skandinavien, Europa och Nordamerika samt med representation i Asien och Afrika, varav 1100 medarbetare i Sverige.
COWI i Sverige tillhandahåller kvalificerade ingenjörstjänster till privata och offentliga aktörer inom industri, infrastruktur, miljö, byggnad och fastighet, samt projektledning. Vi verkar både inom och utanför landets gränser. COWI Sverige hanterar såväl stora som mindre projekt i alla skeden från idé till drift- och underhållsplanering. Vi arbetar gärna med totalåtaganden. Visa mindre

Produktionschef till Skanska Sverige AB, Helsingborg

Produktionschef Hus till Skanska i Helsingborg Skanska söker just nu en ny kollega till verksamheten i Helsingborg. Gillar du utmanande arbetsuppgifter inom produktionsplanering, ekonomistyrning och uppföljning och tycker det skulle vara roligt att få chansen att gå in i rollen som produktionschef hos ett världsledande, grönt och inkluderande företag - Då är det här jobbet för dig! Skanskas byggverksamhet riktar in sig på nyproduktion och ombyggnation av ... Visa mer
Produktionschef Hus
till Skanska i Helsingborg
Skanska söker just nu en ny kollega till verksamheten i Helsingborg.
Gillar du utmanande arbetsuppgifter inom produktionsplanering, ekonomistyrning och uppföljning och tycker det skulle vara roligt att få chansen att gå in i rollen som produktionschef hos ett världsledande, grönt och inkluderande företag - Då är det här jobbet för dig!
Skanskas byggverksamhet riktar in sig på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier, skolor och bostäder, med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.


"Det är inspirerade att gå till jobbet och arbeta i ett företag som äger och kan påverka hela processen från projektutveckling till en färdig byggnad, stor som liten. Jag brukar säga att måndagen är bästa dagen i veckan och jag har hittat en balans i livet där jag har lika kul hemma som på arbetet. På Skanska är du aldrig själv i en fråga även om det är du som äger frågan. Det finns alltid en duktig kollega inom olika yrkeskategorier att vända sig till och bolla idéer med. Man har möjligheten att efter eget beslut forma situationer man ställs inför och anpassa dem inom ramarna. Skanskas storlek och bredd öppnar möjligheterna till att man får vara med som en kugge i de stora och samhällsviktiga projekten"
- Patrik Orvallius, Produktionschef Hus syd


Om tjänsten
Som produktionschef kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen bestå av att leda projekt med fokus på säkerhet, produktivitet och lönsamhet. Du kommer även att skapa förutsättningar för produktionens medarbetare vad gäller trivsel på arbetet, utvecklingsmöjligheter, teamkänsla samt möjlighet att utföra sitt arbete för att nå uppsatta mål. Vidare kommer du vara en viktig del i arbetet med att skapa och underhålla långsiktiga relationer med både och beställare. Som produktionschef kommer Du planera och leda den dagliga verksamheten. Du kommer också att forma rutiner för kontinuerlig identifiering, bedömning och uppföljning av arbetsmiljö- och säkerhetsrisker.
Vi välkomnar dig till ett team med hög laganda som hjälps åt med de utmaningar som uppstår i verksamheten.


"Skanska är ett stort svenskt byggbolag med många intressanta projekt både i och utanför Sverige. Personalen är Skanskas enskilt viktigaste tillgång och därför är personalens trivsel en viktig fråga. Målet är att skapa så goda förutsättningar så möjligt för att medarbetaren ska kunna leverera och utvecklas på ett positivt sätt, möjligheterna är stora att utvecklas inom Skanska.
Skanska är ett värderingsstyrt företag som vill vara branschledande, inte bara inom produktion och projektutveckling utan arbetar i framkant med både hållbarhet, säkerhet. mångfald och inkludering. Målet är att vara klimatneutralt 2045"
- Anders Paulander, Distriktschef


Din profil
Du som söker till den här rollen bör ha en eftergymnasial utbildning i bygg och anläggning eller motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet och minst tre års erfarenhet av att arbeta som produktionschef inom husbyggnation. Som produktionschef är det viktigt att du har förmåga att se och stötta dina medarbetare. Du är strukturerad, stresstålig och sporras av att jobba mot högt uppsatta mål. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av ekonomiskt ansvar och har tidigare erfarenhet av att arbeta med miljö- och arbetsmiljöfrågor.Vi även stor vikt vid din personlighet och ser gärna att du är både utåtriktad och social.
Vad kan Skanska erbjuda dig?
Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.
Om Skanska
Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss! Läs mer på www.skanska.se Visa mindre

Processingenjör Printing till Ecolean, Helsingborg

Processingenjör Printing Helsingborg Ecolean befinner sig i en expansiv fas med god tillväxt och behöver nu förstärka den processtekniska avdelningen med en processingenjör med ansvarsområde printing. Hos Ecolean kommer Du bli utmanad med inspirerande arbetsuppgifter och utfallet kommer att ha stor påverkan på kvalitet och kapacitet rakt igenom Ecoleans process. Som processingenjör kommer Du ingå i ett Team som jobbar över gränserna genom hela Ecoleans mat... Visa mer
Processingenjör Printing
Helsingborg
Ecolean befinner sig i en expansiv fas med god tillväxt och behöver nu förstärka den processtekniska avdelningen med en processingenjör med ansvarsområde printing.
Hos Ecolean kommer Du bli utmanad med inspirerande arbetsuppgifter och utfallet kommer att ha stor påverkan på kvalitet och kapacitet rakt igenom Ecoleans process.
Som processingenjör kommer Du ingå i ett Team som jobbar över gränserna genom hela Ecoleans materialprocess, som omfattar materialtillvekning (film), FlexoTryckeri samt förpackningstillverkning. Då Ecolean även har tryckpressar i andra delar av världen förekommer även ett globalt samarbete och erfarenhetsutbyte. Ditt fokus och Dina prioriteringar kommer att ligga på projekt och förbättringsarbete. Det kommer ställas krav på självständighet men vikten av att fungera i lagarbete är väsentlig.
Tjänsten är placerad i Helsingborg
Du rapporterar till Process Engineering Manager

Arbetsuppgifter och ansvarsområde:
Projekt- och förbättringsaktiviteter
Medverka och i vissa fall ansvara för testkörningar
Drivande i säkerhetsarbetet och BAM
Rapportera brister och problem och medverka vid åtgärdandet av dessa
Utbilda och stödja operatörer i befintliga processrutiner
Skapa nya och vid behov revidera befintliga rutiner/instruktioner
Följa upp och föreslå förbättringar i processflödet som helhet
Samarbeta aktivt med service & underhåll för att nå optimala serviceintervaller samt att kartlägga kritisk processutrustning
Samarbeta aktivt med R&D för att optimera befintlig utrustning men även driva framtida projekt till en produktionsoptimal nivå
Samarbeta och medverka i projekt med övriga tekniker
Support till kvalitetsavdelningen vid optimering och bedömning av kvalitet
Nyckeltal och produktionsuppföljningDina kvalifikationer
Ingenjörsexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom printing/tryckeri
Flerårig erfarenhet från industrin - produktionsmiljö
Erfarenhet av att projekt- och förbättringsarbete
Meriterande med erfarenhet och kunskap inom området Printing
Du pratar och skriver obehindrat i både svenska och engelska


Din profil
För att trivas i rollen behöver du ha ett stort intresse för förbättringsarbete, processutveckling och produktion. Vi ser dig som en utåtriktad problemlösare med goda projektledaregenskaper, bra samarbetsförmåga och är en duktig kommunikatör.


Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Christofer Dahlman på 0702-469300.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Om Ecolean
Ecolean är ett snabbväxande globalt företag som erbjuder innovativa förpackningslösningar för flytande livsmedel, främst inom mejeri- och dryckesindustrin. Huvudkontoret ligger i Helsingborg tillsammans med en av produktionsanläggningarna. Ecolean har marknadsbolag i Ryssland, Pakistan, USA, Malaysia, Japan och Kina. Ecolean har idag kommersiella aktiviteter i över 30 länder och arbetar med några av världens ledande konsumentvarumärken inom livsmedel.
Mer information finns på www.ecolean.com Visa mindre

Industrielektriker till Elcowire, Helsingborg

Industrielektriker Helsingborg Till produktionen i Helsingborg söker vi ännu en driven industrielektriker som vill vara med och bidra i verksamhetens vidareutveckling. Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta självständigt och i nära samarbete med dina kollegor i teamet, men även med övriga organisationen med målet att utveckla, framtidssäkra och förbättra verksamheten. Vi erbjuder Elcowire Group är en trygg och stabil arbetsplats med bra gemenskap oc... Visa mer
Industrielektriker
Helsingborg
Till produktionen i Helsingborg söker vi ännu en driven industrielektriker som vill vara med och bidra i verksamhetens vidareutveckling. Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta självständigt och i nära samarbete med dina kollegor i teamet, men även med övriga organisationen med målet att utveckla, framtidssäkra och förbättra verksamheten.
Vi erbjuder
Elcowire Group är en trygg och stabil arbetsplats med bra gemenskap och delaktighet. Bolaget är i ett väldigt spännande skede då man ser positivt på framtiden, samtidigt som du i din roll kommer få vara högst delaktig i verksamhetens moderniseringsarbete.


"Jag valde att börja jobba på Elcowire då det verkade vara en spånnande industri med goda utvecklingsområden. Vidare såg jag en utmaning i att fortsätta effektivisera produktionens anläggningar genom modernisering och förbättringsarbeten.
Det är en väldigt familjär känsla på Elcowire, alla pratar med alla, man hjälps åt och respekterar varandra oavsett yrkesroll. Det är en bra stämning och atmosfär både inom gruppen och på företaget. Man satsar och engagerar sig i medarbetarna,
här finns stora möjligheter till kompetensutveckling.
För att trivas i denna tjänst behöver du vara social, positiv och stresstålig. Du tar ansvar och egna initiativ, är driven, strukturerad och nytänkande. Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med olika personligheter. "
- Daniel Eriksson, Gruppledare / El ansvarig

Arbetsuppgifter
Du blir en viktig länk i driften av anläggningen och ansvarar för att se till så att tillverkningslinjerna fungerar. I tjänsten ingår att arbeta med felsökning, förebyggande och avhjälpande underhåll på vår produktionsutrustning. Nyinstallationer och uppgradering/uppdatering av system och befintliga elinstallationer är också viktiga delar i tjänsten. Du kommer arbeta både självständigt och i team i olika utvecklingsprojekt.
Din profil
Som person är du praktiskt lagd, ordningsam och noggrann i utförandet av ditt arbete samt trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är en självgående och prestigelös person som har lätt för att samarbeta och har ett utpräglat servicetänk. Du har en nyfiken, positiv attityd och ser problem som utmaningar.
Kvalifikationer
Elteknisk utbildning
Du har några års erfarenhet av att arbeta med el inom industri eller liknande verksamhet
Felsökning av industriella processanläggningar
Svenska och engelska i tal och skrift
MS Office

Meriterande
Sax, bomlift och heta arbete
PLC programmering
Auktorisation (allmän behörighet)

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Skift
Plats: Helsingborg
Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Christofer Dahlman på 0702-469300.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Elcowire Group bidrar till den globala omställningen till förnybar energi. Elektrifieringen av transporter, utbyggnaden av sol- och vindkraft samt tillväxten av mobil- och datanätverk kräver en modern och effektiv elförsörjning. Elcowire Group är en viktig leverantör av koppartråd, trådar, strandade ledare, profiler och överliggande ledningssystem tillverkade av aluminium, koppar och kopparlegeringar. Elcowire Group består av fyra företag; AB Elektrokoppar (Sverige), Isodraht (Tyskland), Elcowire Rail (Tyskland) och Liljedahl Wire (Kina).
AB Elektrokoppar
Från råmaterial till elektriska ledningar
Med en årlig produktion på 150 000 ton koppartråd är Elektrokoppar en av de största tillverkarna i Europa. Elektrokoppar (Elcowire Group) tillverkar och förädlar valstråd och profiler av koppar, kopparlegeringar och aluminium som används till ledare för elektrisk ström. Produktionsanläggningen ligger i Helsingborg, nära hamnen, vilket också underlättar exporten. Vi drivs av kraften i permanent förbättring - alltid med kunden i fokus. Resultatet är högkvalitativa produkter, tillförlitlighet, uppmärksamhet på detaljer och ett starkt tekniskt partnerskap med våra kunder och leverantörer. Visa mindre

IT-chef till Ecolean, Helsingborg

IT Manager / IT Chef Helsingborg Vill du driva arbetet med att utveckla ett snabbväxande förpackningsföretags IT-verksamhet? Ecolean tillverkar innovativa lättviktsförpackningar för mejeri- och dryckesindustrin och söker nu en IT-chef med globalt ansvar. Är du den vi söker? Om tjänsten Ecolean söker en IT-chef för att möta ökande krav från marknaden såväl som den kontinuerliga expansionen av företaget. Företaget verkar globalt vilket innebär att vi möts av... Visa mer
IT Manager / IT Chef
Helsingborg
Vill du driva arbetet med att utveckla ett snabbväxande förpackningsföretags IT-verksamhet? Ecolean tillverkar innovativa lättviktsförpackningar för mejeri- och dryckesindustrin och söker nu en IT-chef med globalt ansvar. Är du den vi söker?
Om tjänsten
Ecolean söker en IT-chef för att möta ökande krav från marknaden såväl som den kontinuerliga expansionen av företaget. Företaget verkar globalt vilket innebär att vi möts av olika kulturer och tekniknivåer som gör vårt arbete både utvecklande och utmanande. Som IT-chef ansvarar du för förvaltning och utveckling av system och infrastruktur genom sourcade tjänster på global nivå.
Du har hjälp av lokala IT-ansvariga ute på verksamhetens kontor och producerande enheter runt om i världen, även om tjänsten inte innefattar något direkt personalansvar. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Helsingborg, och resor förekommer exempelvis till företagets producerande enheter samt kunder och leverantörer. Dessa resor ses som en viktig och naturlig del av arbetet. I din roll som IT-chef rapporterar du till CFO.
Din profil
Du behöver en gedigen erfarenhet och kunskap inom teknik för att lyckas i rollen. Som person är du öppen, kommunikativ och motiveras av tekniska utmaningar. Du trivs i en organisation med ett högt tempo, många kontaktytor och högt ställda krav. Du behöver vara strukturerad och noggrann.
Som IT-chef ansvarar du för outsourcad IT-förvaltning och utvecklingen av företagets affärssystem IFS med kringliggande applikationer, både på taktisk såväl som strategisk nivå. Du har erfarenhet av avtalsförhandling och inköpserfarenhet samt är van vid styrning och uppföljning av köpta tjänster.
Du har troligtvis ansvarat för tjänster inkluderande nätverk, klientadministration, support och produktionsapplikationer, samt har erfarenhet av arbete med IT-säkerhet, IT-styrning och policys. I tjänsten hanterar du ett fåtal direktrapporterande medarbetare, lokala IT-konsulter och globala tjänsteleverantörer, såväl som samarbete med super users och IT-koordinatorer ute på fabriker och försäljningsenheter.
Det är viktigt att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Med ansvar för högt och lågt inom bolaget är du en person som är van att ha många järn i elden.
Vad vi erbjuder
Ecolean erbjuder ett varierande arbete i en miljö som präglas av höga ambitioner och en stark teknikutveckling. Vi har högt i tak, korta, snabba beslutsvägar och du kommer att få möjlighet att själv vara med och utveckla vårt företag och våra produkter i en global miljö.
Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Anders Johansson på 072-306 3526.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!


Om företaget
Ecolean är ett snabbväxande globalt företag som erbjuder innovativa förpackningslösningar för flytande livsmedel, främst inom mejeri- och dryckesindustrin. Huvudkontoret ligger i Helsingborg tillsammans med en av produktionsanläggningarna. Ecolean har marknadsbolag i Ryssland, Pakistan, USA, Malaysia och Kina, samt kontor i Japan, Sydkorea, Thailand, Indonesien och Australien. Ecolean har idag kommersiella aktiviteter i över 30 länder och arbetar med några av världens ledande konsumentvarumärken inom livsmedel. Visa mindre

Produktionschef / Produktionsledare till AluFlex, Helsingborg

Produktionschef / Produktionsledare Helsingborg Vi söker en kvalitetsfokuserad ledare till produktionen på Aluflex. Vi erbjuder En trygg och stabil arbetsplats med bra gemenskap och delaktighet. Du kommer komma in i bolaget i ett spännande skede då vi nyligen flyttat till nya lokaler, där du kommer vara delaktig i verksamhetens förändrings- och förbättringsarbete. AluFlex är ett mycket innovativt och flexibelt företag med mycket intressanta produkter. Vi... Visa mer
Produktionschef / Produktionsledare
Helsingborg
Vi söker en kvalitetsfokuserad ledare till produktionen på Aluflex.
Vi erbjuder
En trygg och stabil arbetsplats med bra gemenskap och delaktighet. Du kommer komma in i bolaget i ett spännande skede då vi nyligen flyttat till nya lokaler, där du kommer vara delaktig i verksamhetens förändrings- och förbättringsarbete.


AluFlex är ett mycket innovativt och flexibelt företag med mycket intressanta produkter. Vi strävar mot att fortsätta vår tillväxtresa till att bli Skandinaviens mest heltäckande automationsleverantör. På Aluflex är man medverkande till att utveckla företaget och sin egen arbetsplats framåt.
Aluflex drivs som en personlig och flexibel arbetsplats med fokus på frihet under ansvar. Där vi sätter ”Att må bra och ha roligt på jobbet” högt på skalan. Vi är ett engagerat team som producerar nya typer av lösningar till våra kunder dagligen.
För att lyckas i denna tjänst är det viktigt att man är innovativ, flexibel och tycker om ett högt tempo. Samt att man är villig att ”Walk an extra mile” för att nå uppsatta mål.
- Fredrik Jönsson, VD

Om tjänsten
Tjänsten passar dig som trivs med ett varierat arbete i en modern och effektiv produktionsmiljö, och har erfarenhet av produktionsplanering med personalansvar. Du kommer att ha ett helhetsansvar för produktion som inkluderar kap, bearbetning, montage och lager. Du blir även ansvarig för kvalitet, ISO och revisioner. Du kommer att driva förbättringsarbete, processer och flöden inom produktionen samt jobba med förebyggande åtgärder.
Arbetsuppgifter
Produktionsplanering
Personalansvar för produktionspersonal
Arbeta med kvalitet och ständiga förbättringar
Planera, delegera, övervaka och stötta produktionen
Finnas tillgänglig att hoppa in och stötta produktionen vid behov
Leda dagliga och veckomöten med produktionspersonalen
Du kommer ingår i ledningsgruppen

Din profil
Du är en naturlig ledare med förmågan att engagera och motivera din personal. Du skapar en delaktighet och förståelse för verksamhetens och ledningens mål och utmaningar. Du har ett kvalitets- och processtänk, och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har ett prestigelöst synsätt där du leder, stöttar och hjälper din personal. Vidare är du innovativ och driven, och hittar lösningar på problem.
Krav
Erfarenhet av produktionsplanering inom tillverkande industri
Erfarenhet av personalledning
Erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete
Svenska och engelska i tal och skrift
MS Office - word, excel, outlook

Meriterande
Nordiska språk
Erfarenhet av ISO-certifiering och revisioner
Erfarenhet av verkstadsarbete, gärna av fräs- / bearbetningsmaskiner

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Helsingborg
Kontakt
För mer information om tjänsten eller ansökan kontakta rekryteringskonsult Johan Ohlander på Intenso Teknikrekrytering, 040-6606721.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan snarast.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre