Lediga jobb som Försäljningschef i Helsingborg

Se lediga jobb som Försäljningschef i Helsingborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Helsingborg som finns hos arbetsgivaren.

Försäljningschef sökes till Sesol i Helsingborg!

Ansök    Nov 23    Sesol AB    Försäljningschef
Vill du vara en del av oss på Sesol? Vi erbjuder bra utvecklingsmöjligheter samtidigt som vi varje dag arbetar hårt för att nå vårt mål, att vara det självklara valet inom solceller, batterier och elbilsladdare. Skicka in din ansökan redan idag! Om Sesol AB Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier. Vi är idag över 900 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping, vi har också etablerat oss på 13 and... Visa mer
Vill du vara en del av oss på Sesol? Vi erbjuder bra utvecklingsmöjligheter samtidigt som vi varje dag arbetar hårt för att nå vårt mål, att vara det självklara valet inom solceller, batterier och elbilsladdare.

Skicka in din ansökan redan idag!

Om Sesol AB
Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier.

Vi är idag över 900 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping, vi har också etablerat oss på 13 andra orter runt om i landet. Bland annat Kalmar, Helsingborg, Örebro, Södra Stockholm, Göteborg, Norrköping och Uppsala.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för solceller, elbilsladdare och batterier så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesol vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Gemenskap, Kunskap, Professionella, Familjära och Säljdrivna!

Det är ledorden vår säljorganisation säger identifierar oss på Sesol enligt vår senaste medarbetarundersökning.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en Försäljningschef som vill vara med och bygga upp vår region i Helsingborg. Vi ser dig som en person som är expert på att motivera andra och skapa bra stämning omkring dig. Vi tillämpar fast lön och attraktivt bonussystem utan tak och arbetar måndag till fredag. Här kommer du rapportera till din Regionala Försäljningschef och ingå i en styrgrupp med våra Försäljningschefer ute i regionerna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer omfatta bland annat personal och budgetansvar men även att vara ute på fältet och bidra till att din personal tar sin budget via coachning och uppföljning.

Krav
- Erfarenhet inom fältförsäljning eller uppsökande försäljning

- Erfarenhet av att bygga kundrelationer

- Erfarenhet av ledarskap eller coaching inom försäljning ihop med personalansvar

- Erfarenhet av att jobba med värdebaserad försäljning

- Erfarenhet av att jobba mot budgetansvar

- Minst 3 års erfarenhet av försäljning

- Flytande svenska i tal och skrift

- B-körkort


Meriterande
- Erfarenhet inom B2B, bilhandeln, detaljhandeln eller DVH
- Erfarenhet av teknisk försäljning
- Erfarenhet från samma bransch
- Arbetat i CRM system


Profil

Vi söker dig som är ansvarsfull och van vid att leverera goda resultat samt har tidigare erfarenhet inom både ledarskap och försäljning. Du trivs i samspel med andra men jobbar även bra självständigt. Du har en hög social kompetens samt god vana vid att bygga kundrelationer. I takt med detta är du en person med ett drivet affärssinne som lägger vikt vid personlig utveckling. Du kommer vara den drivande punkten i regionen för Säljarna så det är viktigt att du är resultatorienterad och har god vana gällande daglig coaching.

Vad innebär det att arbeta som Försäljningschef på Sesol?
- Mycket frihet under ansvar där du kommer få vara med och bygga upp regionen
- Personalansvar
- Rekrytering av nya medarbetare
- Budgetuppföljning samt rapportering
- Goda möjligheter till utveckling
- Du kommer vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling
- Regelbundna träffar med övriga Regionansvariga för utbyte av erfarenheter och kompetenser


Om anställningen
Lön: Fast och rörlig

Placering: Helsingborg

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: Heltid

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta närmaste rekryterare.

OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Vi söker Affärsutvecklingschef till Gullberg & Jansson Hem och Trädgård AB!

Få bolag har haft den tillväxt, år efter år, som Gullberg & Jansson har haft. Nu behöver de rekrytera en Affärsutvecklingschef till Gullberg & Jansson Hem och Trädgård AB, rollen är tudelad och du kommer tillika vara vice VD för Gullberg & Jansson of Sweden AB. Ditt primära ansvar är att utveckla Gullberg & Jansson Hem och Trädgård AB och dess verksamhet med en fortsatt tydlig riktning mot framtiden. Vi söker dig med erfarenhet från försäljning såväl som ... Visa mer
Få bolag har haft den tillväxt, år efter år, som Gullberg & Jansson har haft. Nu behöver de rekrytera en Affärsutvecklingschef till Gullberg & Jansson Hem och Trädgård AB, rollen är tudelad och du kommer tillika vara vice VD för Gullberg & Jansson of Sweden AB.

Ditt primära ansvar är att utveckla Gullberg & Jansson Hem och Trädgård AB och dess verksamhet med en fortsatt tydlig riktning mot framtiden. Vi söker dig med erfarenhet från försäljning såväl som en erfaren coach/ledare. Din uppgift blir att tillsammans med övriga kunniga medarbetare och stöd från koncernens VD, fortsätta ett påbörjat utvecklingsarbete av företagets produkter och tjänster. Gullberg & Jansson har sitt huvudkontor i Helsingborg och erbjuder ett trevligt och stimulerande arbete i ett framtidsorienterat företag med entusiastiska medarbetare som präglas av en stark entreprenörsanda. Rekryteringen sköts av Dreamwork.

Mer om tjänsten
Som Affärsutvecklingschef arbetar du aktivt för att utveckla affärsmöjligheter med långsiktig hållbarhet och ekonomisk lönsamhet. Du arbetar operativt för att genomföra de aktiviteter som krävs för att nå bolagets vision och mål. Du kommer ha ett övergripande ansvar för Gullberg & Jansson Hem och Trädgård AB.

Om verksamheten
Gullberg & Jansson Hem och Trädgård marknadsför produkter via Nordicrelax.se och Växthusbolaget.se samt via utvalda återförsäljare. Gullberg & Jansson of Sweden är marknadsledande leverantör av poolprodukter i Norden.
Gullberg & Jansson of Sweden AB är en del av Gullberg & Jansson koncernen, börsnoterat på Spotlight Next, som 2021 omsatte 369 MSEK med ett rörelseresultat EBITA på 82 MSEK.

Din profil
Du har erfarenhet och genuint intresse för försäljning och affärsutveckling, du har goda ledaregenskaper och förståelse för bolagets verksamhet och produkter. Vi söker en person som arbetar operativt med gränsöverskridande arbetsuppgifter och med ett starkt engagemang. Du är affärsmässig med både interna och externa kontakter, samtidigt som du är duktig på att bygga nya och utveckla relationer. Du sätter höga mål och arbetar effektivt för att uppnå målen tillsammans med företagets övriga medarbetare. Du är kommunikativ och orädd och kanske viktigaste av allt är att du är prestigelös och trivs i en central roll samtidigt som du vill vara med och skapa resultat. God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska - muntligt som skriftligt. B-körkort är ett krav.

Ansökan
Tycker du att detta låter intressant söker du tjänsten via Dreamwork.se, sök gärna omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré på telefon 042-17 66 11 eller mail [email protected] eller Magnus Axelsson på telefon 073 - 509 82 55 eller mail [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Regionschef till södra Sverige

På Energihem arbetar vi med ett framåtlutat arbetssätt och vill alltid ge våra medarbetare optimala förutsättningar för att lyckas och utvecklas hos oss. I takt med att vi växer så behöver vi nu förstärka organisationen med en Regionschef för Södra Sverige. I rollen som Regionschef kommer du ansvara för att utveckla din region samt stötta och coacha Teamchefer i enlighet med Energihems värdegrunder. Vem söker vi? Vi söker dig som vill bli en del av vår här... Visa mer
På Energihem arbetar vi med ett framåtlutat arbetssätt och vill alltid ge våra medarbetare optimala förutsättningar för att lyckas och utvecklas hos oss. I takt med att vi växer så behöver vi nu förstärka organisationen med en Regionschef för Södra Sverige. I rollen som Regionschef kommer du ansvara för att utveckla din region samt stötta och coacha Teamchefer i enlighet med Energihems värdegrunder.
Vem söker vi?
Vi söker dig som vill bli en del av vår härliga Energihems-familj. För oss är det viktigt att vi delar värderingar och har samma syn på vad en framgångsrik säljkår behöver för att lyckas och hela tiden utvecklas.
För att trivas i den här rollen räds du inte att ta tag i saker och du är lösningsorienterad i ditt sätt att arbeta. Du behöver vara väldigt rak och pedagogisk i ditt sätt att kommunicera, såväl med säljare som med chefer. Vidare är du en lyhörd person med hög energi och som värdesätter god struktur i ditt arbete. För att vara aktuell för denna roll behöver du ha:
3-5 års erfarenhet av försäljning B2C / B2B med dokumenterat resultat.
Erfarenhet av att driva utbildningar
3-5 års erfarenhet av att leda andra chefer
Erfarenhet av affärsplansarbete med genomförande och uppföljning
God kunskap i det svenska språket, både skriftligt och muntligt

Det är en självklarhet för oss att du:
Trivs i en organisation som är på stark frammarsch och har korta beslutsvägar
Har dokumenterade goda meriter i att leda och utveckla en säljorganisation
Arbetar och lever värderingsstyrt efter organisationens värdegrunder
Trivs lika bra med det operativa såväl som det strategiska arbetetArbetsuppgifter
I rollen som Regionschef kommer dina fokusområden vara:
Att tillsammans med Försäljningschef Sverige ta fram en årlig affärsplan.
I samarbete med rekryteringsavdelningen säkerställa rätt bemanning i regionen.
Sörja för god samverkan med Montagechefer.
Arbeta aktivt och långsiktigt med mjuka värden såsom relationsbyggande, coachande och värderingsstyrt.
Uppföljning av nyckeltal och affärsplan.
Arbeta med ditt ledarskap operativt genom att stötta Teamchefer i din region.
Budget- och personalansvar

Tjänsten innebär vissa resor och övernattningar.
Låter detta som du och du känner dig taggad på denna häftiga utmaning?
Vänta inte - Varmt välkommen med din ansökan till ett företag med spännande framtidsutsikter redan idag!


Anställningsform: Heltidsanställning
Lön: Fast lön + provision/ Bonus
Ort: Ospecificerat (Södra Sverige )
Urval sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!


Om arbetsgivaren
Energihem är ett snabbväxande företag på frammarsch. Vi har lång erfarenhet från två affärsområden försäljning och montage. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom både solelsinstallationer och fönsterbyten med vårt unika koncept; ”Snabba säkra montage, till fast pris och med färdiga lösningar”. Att vi är märkes- och produktoberoende ger oss de bästa förutsättningarna att opartiskt rekommendera den absolut bästa lösningen för kunden.
Vår framgångsrika affärsmodell bygger på att vi har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som både sparar och ger energi. Vi erbjuder produkter som ligger i tiden och är efterfrågade. Investeringar som betalar igen sig själva och ger mängder av komfortfördelar. Det handlar framförallt om fönster- och dörrbyten, solelsinstallationer, luftvärmepumpar, garageportar och takbyten. Vi skräddarsyr måttanpassade lösningar efter den unika kundens behov och deras fastighets specifika förutsättningar. Vi lämnar inget åt slumpen!
Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden för energisparande åtgärder har vi goda recensioner som en ledande aktörer i landet. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare.
Vi utbildar och coachar våra anställda till att inte bara bli en bra säljare, montör, ekonom, administratör, ekonom eller kommunikatör, utan att också att bli en vinnare! Är du en vinnare?
Välkommen till Energihem du också! Visa mindre

Filialchef Ventilation

Brinner du för affärer och ledarskap? Då vill vi träffa dig! Som filialchef på Assemblin Ventilation i Helsingborg blir du budget- och resultatansvarig för en lönsam filial som omsätter ca 90 mkr och har 30 medarbetare. Din huvudsakliga uppgift är att skapa affärer, leda personal och följa upp ekonomi/lönsamhet. Vår nuvarande filialchef har valt att fokusera på affärsmässiga aktiviteter/projekt på filialen och finns tillgänglig som en god resurs framöver. ... Visa mer
Brinner du för affärer och ledarskap? Då vill vi träffa dig! Som filialchef på Assemblin Ventilation i Helsingborg blir du budget- och resultatansvarig för en lönsam filial som omsätter ca 90 mkr och har 30 medarbetare. Din huvudsakliga uppgift är att skapa affärer, leda personal och följa upp ekonomi/lönsamhet. Vår nuvarande filialchef har valt att fokusera på affärsmässiga aktiviteter/projekt på filialen och finns tillgänglig som en god resurs framöver. Vi tillhandahåller ett komplett erbjudande av entreprenader, konstruktion, service och underhåll inom ventilation och kyla.
Dina arbetsuppgifter
Vara aktiv ute hos befintliga och nya kunder för att identifiera och skapa affärer i regionen Båstad-Ängelholm-Helsingborg-Landskrona. Våra kunder är bygg-, industri- och fastighetsbolag samt regioner.
Ansvara för att leda/fördela/motivera/följa upp personal och projekt gällande prognoser, ekonomi och lönsamhet. Skapa ett gott samarbete och utveckla personalen är mycket viktigt.
Driva och leda digitaliseringen av installationsbranschen är ett stort intresse du har.
Du har ett kvalitets- och arbetsmiljöansvar.
Du rapporterar till regionchefen.
Vårt kontor ligger i Helsingborg där du blir placerad.

Din bakgrund/personlighet
Arbetat som chef inom branscher såsom: bygg, installation, konsult eller fastighetsbolag.
Goda kunskaper inom ventilation är meriterande.
Driven affärsman som sätter kunden i fokus. Med ditt förtroende och din professionalism skapar du affärsmöjligheter.
God förhandlingsvana samt kunskaper inom entreprenadjuridik är ett krav.
Är du resultatinriktad, operativ, kommunikativ, personalorienterad, beslutsam och strukturerad är du rätt person för jobbet. Du gillar utmaningar.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi värnar om personalens hälsa, säkerhet och utveckling. Hos oss är alla lika viktiga. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Vill du vara med och bidra till företagets utveckling och framgång?
Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.

I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94. Din ansökan och CV mailar du till [email protected] alt ansök via knappen nedan.
Välkommen att söka! Urval sker löpande.
Om företaget
Assemblin Ventilation har erfarenhet och kunskap att ta riktigt stora komplexa projekt som arenor, sjukhus, infrastruktur, shoppingcenter, industrier mm. Vi har även en stor serviceverksamhet där vi täcker in allt från filterbyte till energioptimeringar. Varje uppdrag är unikt och varje lösning är unik. Vi är organiserade så att vi är med hela vägen – från konstruktion till service och underhåll. Vi finns på ca 20 orter i Sverige, omsätter 1,4 miljarder kronor och är ungefär 600 anställda.
Assemblinkoncernen är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet, ventilation och automation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier. Vår styrka är att vi kombinerar det lokala företagets personliga närvaro med den multidisciplinära koncernens styrka. Vår omsättning är 10 miljarder SEK.
Sökord: filialchef, entreprenadchef, servicechef, platschef, enhetschef, avdelningschef, regionchef, chef, byggledare, byggherre, arbetschef, projektchef, projektgruppchef, konsultchef, försäljningschef, entreprenad, service, ventilation, värme, kyla, el, styr och regler, fastighetsautomation, energi, fastighet Visa mindre

Country Remote Customer Meeting Point Manager

Om jobbet WHO YOU ARE Our Customer Support Centres are undergoing a transformation, to become an integrated part of the new IKEA Omnichannel retailing system, drives and enables sustainable, extraordinary growth in a new era of remote meeting the customer (Sales & Resolutions). It empowers and drives outcomes to realize a simple, unique, and seamless meeting whenever and wherever our customers want to meet with IKEA co-workers in a remote setting. You will... Visa mer
Om jobbet
WHO YOU ARE
Our Customer Support Centres are undergoing a transformation, to become an integrated part of the new IKEA Omnichannel retailing system, drives and enables sustainable, extraordinary growth in a new era of remote meeting the customer (Sales & Resolutions).
It empowers and drives outcomes to realize a simple, unique, and seamless meeting whenever and wherever our customers want to meet with IKEA co-workers in a remote setting.
You will be a senior leader of a large team, active participant of the country commercial leadership team, and your main responsibility will be to lead the Customer Support Centre team in the country.
Does this journey sound exciting? Then stay tuned to find out more info on how you can be a part of it!
We are looking for an experienced leader with strong commercial background to take on the role as Country Remote Customer Meeting Point Manager for Sweden. As a foundation, you are a role model of the IKEA culture & values. Furthermore, you are an entrepreneur who takes calculated risks and is willing to share responsibility with others, with an eagerness to exceed goals and targets. You understand the importance of creating collaborative teams across your own organization but also are also used to co-operate with other parts of IKEA.
Last, but not least you have a passion for Home Furnishing!
YOUR RESPONSIBILITIES
Your overall assignment is to drive extraordinary growth and brand positioning, maximizing sales and encouraging an excellent shopping experience in an omni-channel environment, strengthening the competitive position of IKEA in the market.
Your main responsibilities will be:
• Take an active part and contribute with local expertise to the creation of the global strategy, within the area of remote customer support and remote planning & selling
• Responsible for aligning country roadmap to global strategy to ensure local relevance
• Proactively contribute with CSC perspective in Country Business Plan/Financial Planning processes to ensure CSC is integrated in commercial agenda and an active contributor to the country Sales, Customer and Positioning goals
• Drive the best customer and co-worker experience across all areas of the CSC by leading the Country CSC Leadership Team, towards business goals
• Lead, coach and develop a team of managers/leaders, promoting individual growth and securing a high performing team of passionate experts, fully integrated with the rest of the business/commercial agenda
• Contribute to global improvement by sharing insights and business cases within the global CSC community and implementing and maintaining global initiatives and best practices, thus aligning with common standards, as well as actively contributing to develop them with your global stakeholders
• Ensure close dialogue with Group Matrix colleagues to align on external partner management
• Take an active role in leading the Customer Support Transformation within your country, hand in hand with the local Project Manager
TOGETHER AS A TEAM
We take pride in seeing everyone around us grow and develop, and we encourage people to experiment, test, try - and sometimes fail. As long as they learn along the way! We know that everything is changing more rapidly today and that we sometimes need to lead in the unknown. We throw ourselves out there to explore new possibilities and ways of doing things to make both our people and our business successful. Visa mindre

Head of Consumer Loan Sales till Resurs Bank i Helsingborg

Ansök    Aug 8    Poolia Sverige AB    Försäljningschef
Har du erfarenhet av coachning samt ledarskap och är duktig på att skapa relationer? Vill du vara med att framgångsrikt driva en engagerad avdelning för att den ska nå sina mål och resultat? Då kan du vara Resurs Banks nya Head of Consumer Loan Sales! Om tjänsten Du välkomnas till en avdelning med god laganda och stark kultur med möjlighet att forma på bästa möjliga vis. Ditt team kommer bestå av fyra Teamleader som arbetar för den svenska marknaden och e... Visa mer
Har du erfarenhet av coachning samt ledarskap och är duktig på att skapa relationer? Vill du vara med att framgångsrikt driva en engagerad avdelning för att den ska nå sina mål och resultat? Då kan du vara Resurs Banks nya Head of Consumer Loan Sales!

Om tjänsten
Du välkomnas till en avdelning med god laganda och stark kultur med möjlighet att forma på bästa möjliga vis. Ditt team kommer bestå av fyra Teamleader som arbetar för den svenska marknaden och en som arbetar för den norska marknaden. Varje Teamleader har fem till åtta medarbetare under sig.
Det är en avdelning som kommer växa mycket i närtid och du kommer bli den avgörande faktorn för säkerställande av bra ledarskap med rätt kompetens. Du kommer även vara personen som ser till att vi gör rätt i dem länder vi väljer att verka i med allt från lagar till kulturer.Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Leda teamet som hjälper nya och befintliga kunder på den nordiska marknaden genom försäljning av lån och tilläggsprodukter som exempelvis försäkringar, genom både utgående och inkommande samtal.
• Ansvar för att teamet uppnår uppsatta mål, budget och affärsplaner .
• Leda avdelningen i stort och löpande coaching av Teamleaders.
• Initiering och ägarskap av förbättringsområden kring strategi, processer och arbetssätt samt utveckling av dessa.
• Personalansvar (lönesättning, on-boarding, medarbetarsamtal).
Avdelningen är under transformation och du kommer vara med och bygga en hållbar organisation med fullt fokus på medarbetarna i teamet, processer och affären.Vem är du?
Vi söker dig som har:
• Några års erfarenhet av B2C försäljning.
• Du bör ha minst 5 års erfarenhet av ledarskap, helst av att leda ledare.
• Vi ser att du talar och skriver flytande i svenska och engelska.

Meriterande:
• Eftergymnasial utbildning inom försäljning, ledarskap eller ekonomi.
• Erfarenhet av nordisk försäljning.
• Erfarenhet av att coacha.

För att lyckas i den här rollen ser vi att du drivs av att leda och utveckla andra för att nå verksamhetens mål. Du har ett stort engagemang för förbättringar, kan vara övertygande i dina resonemang och vågar ta faktagrundande beslut. Samarbete och relationsskapande är en stor och viktig del i din roll och även det som gör dig framgångsrik.Om verksamheten
Resurs är en ledande bank i Norden med en enkel filosofi: vi vill skapa balans i människors privatekonomi. På den grunden utvecklar vi erbjudanden och tjänster inom lån, sparande och betalningar för handel och e-handel som utgår från människors vardag och som ska skapa långsiktigt värde för våra kunder och för samhället. Idag har vi en kundbas på drygt 6 miljoner kunder och runt 600 anställda i Norden.

Som arbetsgivare arbetar vi för jämställdhet, mångfald, inkludering och syfte. Alla ska ha lika möjligheter oavsett ålder, kön, sexualitet eller religion. Vi är alla viktiga delar för att skapa ett bra företag och ett bra samhälle.

Övrig information
Omfattning: Heltid.
Plats: På plats i Resurs fräscha kontorslokaler i Helsingborg.
Lön: Fast enligt överenskommelse plus individbaserat bonussystem
Arbetstider: Flexibla arbetstider
Resor: På sikt eventuellt resor till våra nordiska kontor.
Anställningsform: Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Start: Snarast enligt ök.

Viktigt att känna till: Vi tillämpar en personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) på slutkandidater. I samband med anställningserbjudande begär Resurs Bank även ett utdrag ur belastningsregistret och anmärkningskontroll.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och du anställs direkt hos Resurs.

Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer hålls löpande. Visa mindre

Försäljningschef B2B till Resurs Bank – en av Nordens modernaste nischbank!

Ansök    Jun 15    Poolia Sverige AB    Försäljningschef
Affärsområdet ”B2B” är en av de mest lönsamma och strategiska affärerna inom bolaget, men det finns mycket mer potential. Uppdraget är att på lång sikt bygga en effektiv säljmaskin för att växa affärsområdet i hela Norden, accelerera tillväxten och bygga en organisation för att vara en betydande nordisk aktör och därmed bidra till bankens transformationsresa. Varmt välkommen med din ansökan! Om tjänsten Uppdraget är att i nära samarbete med hela den nordi... Visa mer
Affärsområdet ”B2B” är en av de mest lönsamma och strategiska affärerna inom bolaget, men det finns mycket mer potential. Uppdraget är att på lång sikt bygga en effektiv säljmaskin för att växa affärsområdet i hela Norden, accelerera tillväxten och bygga en organisation för att vara en betydande nordisk aktör och därmed bidra till bankens transformationsresa. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Uppdraget är att i nära samarbete med hela den nordiska banken och tillsammans med sina chefer, växa affären inom affärsområdet, med fokus på Large och Enterprise-segmenten, och därmed företagsaffären inom Resurs Bank. Du leder och ansvarar för affärsområdet som idag består cirka 10–15 direktrapporterande i Norden plus produktägare, affärsutvecklare, IT m.fl. i korsfunktionella team. Målet är att affärsområdet på kort sikt ska dubbleras.

Som försäljningschef ansvarar du för att hitta vägar till att komma åt de riktigt stora företagsaffärerna. Vidare leder du och ansvarar för att sätta strategier, omvandla detta till operativa go-to-market planer, driva försäljning på nordisk nivå, initiera säljkampanjer etc. Affärsområdet ska byggas för en långsiktig uthållighet och affärsmässighet, men även på kort sikt behöver eventuella rekryteringsbehov, rollfördelningar och ansvar ses över. Du tar fram roadmap och strategi, som även tar höjd för teknologisk affärsutveckling, och sätter en tydlig plan som hela organisationen arbetar efter. Det finns stora möjligheter att vara med och påverka och utvecklas i bolaget.

Du rapporterar till CCO.

Placeringsort är med fördel Helsingborg.

Vem är du?
Vi söker dig som har ledarerfarenhet samt gedigen erfarenhet av och nätverk för affärer i Large och Enterprise-segmenten. Du ska dessutom ha en gedigen försäljningschefserfarenhet inom företagsfinansiering och har du erfarenhet på nordisk/internationell nivå är det meriterande. Det är viktigt att du har erfarenhet från tidigare tillväxtresor och vi ser att du har en senioritet inom området.

Till tjänsten söker vi dig med akademisk utbildning eller motsvarande

Om verksamheten
Resurs Bank vill skapa balans i människors vardagsekonomi.?På den grunden bygger verksamheten erbjudanden?och tjänster inom lån, sparande och?betalningar för butik och e-handel som utgår från människors liv och vardag, och?som skapar långsiktiga värden för kunderna.

Kundföretaget Resurs Bank AB grundades 1977 med visionen att erbjuda enkla finansieringslösningar för detaljhandeln. 2001 erhåller Resurs Bank bankoktroj och står sedan dess under tillsyn av Finansinspektionen. Resurskoncernen börsintroduceras på NASDAQ i Stockholm som Resurs Holding. Resurs Holding-koncernen, som verkar genom dotterbolaget Resurs Bank AB och där även Solid Försäkring ingår, är ledande inom retail finance i Norden med drygt sex miljoner kunder i sin kunddatabas och erbjuder betallösningar och lån på hela den nordiska marknaden.

2021 är ett år då Resurs Bank genomför stora förändringar: Resurs Bank investerar i en ny molnbaserad bankplattform och lanserar Resurs Society, som samlar alla Resurs konkreta satsningar för att bidra till en hållbar utveckling for kunder, partners, branschen och for samhället i stort. Resurskoncernen har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland.


Denna rekrytering utförs av Poolia Executive Search AB, Poolia-koncernens verksamhet för rekrytering av högre chefer och styrelser. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Country Remote Customer Meeting Point Manager

Om jobbet WHO YOU ARE Our Customer Support Centres are undergoing a transformation, to become an integrated part of the new IKEA Omnichannel retailing system, drives and enables sustainable, extraordinary growth in a new era of remote meeting the customer (Sales & Resolutions). It empowers and drives outcomes to realize a simple, unique, and seamless meeting whenever and wherever our customers want to meet with IKEA co-workers in a remote setting. You will... Visa mer
Om jobbet
WHO YOU ARE
Our Customer Support Centres are undergoing a transformation, to become an integrated part of the new IKEA Omnichannel retailing system, drives and enables sustainable, extraordinary growth in a new era of remote meeting the customer (Sales & Resolutions).
It empowers and drives outcomes to realize a simple, unique, and seamless meeting whenever and wherever our customers want to meet with IKEA co-workers in a remote setting.
You will be a senior leader of a large team, active participant of the country commercial leadership team, and your main responsibility will be to lead the Customer Support Centre team in the country.
Does this journey sound exciting? Then stay tuned to find out more info on how you can be a part of it!
We are looking for an experienced leader with strong commercial background to take on the role as Country Remote Customer Meeting Point Manager for Sweden. As a foundation, you are a role model of the IKEA culture & values. Furthermore, you are an entrepreneur who takes calculated risks and is willing to share responsibility with others, with an eagerness to exceed goals and targets. You understand the importance of creating collaborative teams across your own organization but also are also used to co-operate with other parts of IKEA.
Last, but not least you have a passion for Home Furnishing!
YOUR RESPONSIBILITIES
Your overall assignment is to drive extraordinary growth and brand positioning, maximizing sales and encouraging an excellent shopping experience in an omni-channel environment, strengthening the competitive position of IKEA in the market.
Your main responsibilities will be:
• Take an active part and contribute with local expertise to the creation of the global strategy, within the area of remote customer support and remote planning & selling
• Responsible for aligning country roadmap to global strategy to ensure local relevance
• Proactively contribute with CSC perspective in Country Business Plan/Financial Planning processes to ensure CSC is integrated in commercial agenda and an active contributor to the country Sales, Customer and Positioning goals
• Drive the best customer and co-worker experience across all areas of the CSC by leading the Country CSC Leadership Team, towards business goals
• Lead, coach and develop a team of managers/leaders, promoting individual growth and securing a high performing team of passionate experts, fully integrated with the rest of the business/commercial agenda
• Contribute to global improvement by sharing insights and business cases within the global CSC community and implementing and maintaining global initiatives and best practices, thus aligning with common standards, as well as actively contributing to develop them with your global stakeholders
• Ensure close dialogue with Group Matrix colleagues to align on external partner management
• Take an active role in leading the Customer Support Transformation within your country, hand in hand with the local Project Manager
TOGETHER AS A TEAM
We take pride in seeing everyone around us grow and develop, and we encourage people to experiment, test, try - and sometimes fail. As long as they learn along the way! We know that everything is changing more rapidly today and that we sometimes need to lead in the unknown. We throw ourselves out there to explore new possibilities and ways of doing things to make both our people and our business successful. Visa mindre

Försäljningschef privatmarknad Öresundskraft

Ansök    Jul 14    Experis AB    Försäljningschef
Innovationer som ger kraft - Youtube Om Öresundskraft Vi är 400 positiva klimataktivister som tillsammans med våra 125 000 kunder skapar smarta tjänster, resurseffektiv energianvändning och ett hållbart energisystem. Öresundskraft ägs av Helsingborgs stad. Med allt ifrån el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla, bredband och stadshubb för Internet of Things till energitjänster lever vi vår vision: "För en bättre värld". www.oresundskraft.se Våra kunder... Visa mer
Innovationer som ger kraft - YoutubeOm Öresundskraft
Vi är 400 positiva klimataktivister som tillsammans med våra 125 000 kunder skapar smarta tjänster, resurseffektiv energianvändning och ett hållbart energisystem.

Öresundskraft ägs av Helsingborgs stad. Med allt ifrån el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla, bredband och stadshubb för Internet of Things till energitjänster lever vi vår vision: "För en bättre värld". www.oresundskraft.seVåra kunder ska få en enkel och behaglig energitillvaro. Lika enkelt ska det vara att trivas och må bra som medarbetare! Nyrenoverade kontorslokaler i all ära - alla får dessutom både träna varje vecka och årligen volontärarbeta 17 timmar på betald arbetstid. Vi har helt enkelt gett oss sjutton på att tillsammans med kunder och samarbetspartners lösa klimatutmaningarna för nordvästra Skåne. Kom och hjälp oss i detta viktiga arbete! #tillsammansför17

Är du en inspirerande ledare med god säljerfarenhet mot privatmarknaden? Har du ett genuint intresse för el och energibranschen eller kommer du från en miljö där du har varit med om att utveckla en framgångsrik försäljningsenhet? Öresundskraft arbetar för en bättre värld - vill du skapa framtidens hållbara samhälle tillsammans med oss?

Om tjänsten

I rollen som Säljchef Privatmarknad får du en viktig ledande roll i Öresundskrafts försäljning gentemot konsumenter. Du blir ansvarig för ett team som är under uppbyggnad vilket innebär att du har möjlighet att påverka och forma vår säljstyrka. Givet att energifrågor har blivit en alltmer angelägen fråga för privatkonsumenter, har ditt team en viktig roll att vägleda och hjälpa våra kunder att göra energi- och klimatsmarta val.

Vårt affärsområde Sälj & Marknad består av fyra avdelningar - Kommunikation, Marknad, Kundrelationer samt Försäljning, där denna roll är placerad. Enheten Privatsälj är en del av Försäljningsavdelningen som har i uppdrag att vårda, stärka och utveckla våra kundrelationer och affärer, samt sälja Öresundskrafts erbjudanden och lösningar till våra kunder. Som Enhetschef ansvarar du för att genom tillitsbaserad styrning, stöd och aktivt ledarskap säkerställa att varje person i säljteamet bidrar på bästa sätt och arbetar mot sina och organisationens mål. I nära samarbete och samråd med Försäljningschefen, ansvarar du som Enhetschef också för att utveckla de långsiktiga försäljningsstrategierna. Tjänsten är placerad vid vårt huvudkontor, i Helsingborg.

Huvudsakliga arbetsområden/uppgifter:

- Formulera såväl kort- som långsiktiga säljstrategier för att stärka och utveckla Öresundskrafts affärer och lönsamheten med privatkunderna

- Följa upp resultat i relation till mål och säkerställa att arbetet bedrivs i enlighet med gällande mål, strategier, planer och policys

- Leda, coacha och stötta medarbetarna i teamet, följa upp kontinuerligt samt rekrytera och utveckla teamet och säljkulturen

- Säkerställa och utveckla säljprocesserna för optimal resursallokering

- Medverkar i arbetet med affärsplaner och budget

- Tätt samarbete med produkt- och affärsutvecklingsorganisationen och därigenom medverka till utveckling av Öresundskrafts produkter och tjänster

- Säkra ett gott internt och externt samarbete med marknad och övriga tvärfunktionella stakeholders, leverantörer och underentreprenörerOm dig

Vi söker dig med gedigen säljerfarenhet med dokumenterade goda resultat från privatmarknadssidan. Har du erfarenhet av ledande roll, gärna med förändringsledning, är det en merit. Hos oss får du vara med att bygga upp, driva och utveckla privatmarknadsenheten. Du bör därför ha erfarenhet av att utveckla och bedriva försäljning av en portfölj av produkter och tjänster samt att göra kund- och segmentsanalys.

Det är naturligtvis meriterande om du har kunskap, förståelse och ett genuint intresse för energibranschen och dess utmaningar men du kan också komma från helt andra miljöer och kontexter. Vi förutsätter att du har en god IT-vana och att du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi tror att du är trygg som person och ledare med förmågan att få medarbetare att växa. Du har mod att stå upp för det du tror på och ödmjukheten att samtidigt lyssna in andra. Ditt ledarskap är inspirerande och tydligt, du är en god och tydlig kommunikatör. Som person är du strukturerad, analytisk och har förmåga att se och hitta lösningar. Du är driven och tar initiativ med ett utpräglat resultat- och målfokus. Du är alltid affärsmässig och har ett kommersiellt förhållningssätt som skapar mervärde.Mångfald

För oss är mångfald viktigt på riktigt. Det som gör oss olika är också det som utvecklar oss mest. Olika perspektiv, erfarenhet och personligheter är en stor del av vår nyckel till framgång. Var dig själv och bidra på ditt alldeles egna sätt - välkommen till Öresundskraft!Förmåner

På Öresundskraft är vi måna om välmående och hållbara medarbetare. Därför erbjuder vi våra anställda flera förmåner. Läs mer HÄR!Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Öresundskraft AB med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup. Varmt välkommen med din ansökan som du söker du via ansökningslänken. Sista ansökan 4 september,

Vill du ha mer information kan du kontakta rekryteringskonsult Angela Ekelöf, [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Platschef till Input interiör, Helsingborg

Försäljning, ledarskap, entreprenörskap och teamkänsla, en roll som innefattar detta och mycket mer, har du nu framför dig. Input interiör behöver dig som gillar när det händer, som är med på när saker vänder och som likt en entreprenöriell ledare för saker framåt med trygg hand. Din grupp är alltid med dig. En person som man vill vara med helt enkelt. Tjänsten blir rolig spännande och utmanande, vi lovar! Om vår kund Input interiör är Nordens ledande obe... Visa mer
Försäljning, ledarskap, entreprenörskap och teamkänsla, en roll som innefattar detta och mycket mer, har du nu framför dig. Input interiör behöver dig som gillar när det händer, som är med på när saker vänder och som likt en entreprenöriell ledare för saker framåt med trygg hand. Din grupp är alltid med dig. En person som man vill vara med helt enkelt. Tjänsten blir rolig spännande och utmanande, vi lovar!

Om vår kund
Input interiör är Nordens ledande oberoende inredningskoncern med unik kompetens inom behovsanpassade lösningar för offentlig miljö, kontor och näringsliv, hotell och restaurang, skola och utbildning samt vård och omsorg.

Vårt oberoende är vår styrka. Vi utgår alltid från våra kunders förutsättningar och behov och låter oss inte styras av en begränsad produktionsanläggning. Utan egen produktion att ta hänsyn till kan vi i stället guida kunder till rätt produkt, i rätt utförande, från rätt leverantör med rätt prissättning och rätt leveransdatum. Med marknadens bredaste utbud skapar vi handlingsutrymme och valfrihet för våra kunder.


Dina arbetsuppgifter
Att arbeta på input interiör som säljande platschef innebär att den ena dagen inte är den andra lik.
Du hanterar och ansvarar för kontorets löpande drift, resultat och försäljning med genuint engagemang för nuläge och framtid.

Ditt lag består av tio medarbetare som är fördelade på försäljning, administration och montering/leverans. Ditt arbete som personalansvarig innebär att skapa de bästa förutsättningarna för ett bra resultat och i det handlar det om att motivera dina medarbetare och utveckla dem och verksamheten. Du arbetar mycket med affären och utveckla den genom att själv vara högst delaktig med engagemang och eget sälj.

Andra fördelar:
- Fria tyglar att agera som ett eget litet företag med stora företagets synergier och fördelar.
- Vi kan stoltsera med ett brett sortiment, kunniga medarbetare, välkända varumärken och därmed kreativa lösningar.

Våra kunder finns i och runt Helsingborg, där vi dagligen förverkligar nya miljöer hos ledande företag och offentliga verksamheter.


Din profil
Vår försäljning bygger mycket på relationskapande vilket gör att vi söker dig som är bra på att
hantera människor på olika nivåer och i olika situationer. Du ser möjligheter och lösningar i det mesta
och har en framåtlutad, positiv och social personlighet med ett tydligt sinne för affärer och ekonomi. Ditt sinne och intresse för affärer och försäljning är central i din position.
Troligt har du tidigare arbetat med försäljning och vi ser gärna att du har ett eget nätverk i regionen
som blir gynnsamt även i denna roll. Tjänsten innebär att du deltar i olika externa aktiviteter såsom
mässor, företagsnätverk och andra tillställningar där du blir ansiktet utåt för input interiör.


Du är en person som man vill vara nära, som vill ha och tar ansvar, som vill lyssna och vill bli lyssnad på. En person med närvaro och genuinitet. Där har vi grunden och inställningen i ditt ledarskap.

Utöver ditt ledarskap har du en entreprenörsådra för att passa in hos oss, i det ligger att vilja framåt, välkomna förändringar och förbättringar samt att du har ett driv. Sist men inte minst är prestigelöshet en viktig ingrediens och något vi ser som en hygienfaktor i vårt bolag.

Du är en van användare av olika dataprogram och har troligen jobbat strukturerat i affärssystem, de klassiska Microsoftprogrammen hanterar du utan problem och räds inte för att lära dig nya.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och välkomnar alla sökande, vi eftersträvar mångfald på arbetsplatsen.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 5 maj. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Anders Jansson på [email protected]


Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Sökord
möbler försäljning platschef chef ledarskap ledare Visa mindre

Klubbchef till FC Helsingborg

Ansök    Apr 14    Adecco Sweden AB    Försäljningschef
Brinner du för sport och affärsutveckling? Är du en relationsskapare som gillar att skapa nya och vårda befintliga samarbeten? Då ska du söka tjänsten som Klubbchef till FC Helsingborg. Om tjänsten? Som Klubbchef kommer du att erbjudas en avgörande roll i föreningens operativa och strategiska satsningar för 2022 och framåt. Du kommer att lägga ett stort fokus på föreningens etablerade affärsnätverk och dess partners genom att utveckla samarbeten och arbe... Visa mer
Brinner du för sport och affärsutveckling? Är du en relationsskapare som gillar att skapa nya och vårda befintliga samarbeten?
Då ska du söka tjänsten som Klubbchef till FC Helsingborg.

Om tjänsten?
Som Klubbchef kommer du att erbjudas en avgörande roll i föreningens operativa och strategiska satsningar för 2022 och framåt. Du kommer att lägga ett stort fokus på föreningens etablerade affärsnätverk och dess partners genom att utveckla samarbeten och arbeta aktivt för att fler skall få möjligheten att bli delaktiga och att partners upplever ett starkt mervärde av att delta. Klubbchefen äger det yttersta ansvaret för ekonomi och kansli vilket inkluderar planering, struktur och fördelning av arbetsuppgifter och prioriteringar. Som Klubbchef är du ansvarig för verksamheten i föreningen och du rapporterar till styrelsen. Du kommer att utgå från Helsingborg.

Som klubbchef förväntas du:
- Bearbeta och utveckla affärsnätverket
- Finna nya potentiella partners inom sponsring
- Ekonomiskt ansvarig för verksamheten och kostnadseffektivisera
- Utveckla ungdomsverksamheten genom fler medlemmar och lag i samråd med ungdomsansvarig.
- Ansvarig för kansli och dess funktioner
- Hanterar eventuella pressfrågor
- Agerar ansiktet utåt och representerar föreningen under hemmamatcher, events och andra marknadsföringsarrangemang

Hur anställs du?
Du blir erbjuden en tjänst direkt hos FC Helsingborg. När vi har hittat rätt kandidat diskuteras startdatum mellan parter.

Passar du in i FC Helsingborg värdegrund och har rätt kompetens? Läs vidare
Glädje, Gemenskap och Utveckling är en genomgående röd tråd inom föreningen. För att säkerställa att värdegrunden upprätthålls och hålls vid liv sker ett aktivt arbete från styrelse till spelarnivå på alltifrån ungdomslag till elitnivå. Klubben har på senare år stabiliserat sin ekonomi, satsat på spelare i närområdet och initierat nya CSR-initiativ som GirlsUp där klubben satsar på kvinnor och flickor i utanförskap. Pandemin har slagit hårt på alla föreningar och klubben har tappat en del medlemmar, men FC Helsingborg har lyckats stärka sitt varumärke och nu finns alla möjligheter till att bygga upp fler lag och medlemmar. För dig som Klubbchef är det viktigt att:

- Drivs av utmaningen och gillar idrott i kombination med näringsliv.
- Det är en entreprenörsroll som ställer höga krav på handlingskraftighet och kreativitet utifrån förutsättningar som erbjuds.
- Tjänsten kräver en riktigt god problemlösningsförmåga och ett analytiskt sinne för att möjliggöra prioriteringar och helhetsförståelse.
- Att vara i rampljuset måste kännas naturligt då Klubbchefen syns och hörs i många olika sammanhang.

Vi kommer att prioritera sökande som har uppvisad erfarenhet från säljande funktioner där nätverkande, relationsskapande och resultatorientering varit prioriterat. Det viktigaste för oss är inte att du tidigare haft en liknande roll inom idrott utan att du passionerat tycker att försäljning och marknadsföring i kombination med idrott är där du skall vara.

Rekryteringsprocess:
- Skicka in din ansökan och lägg mer krut på att dokumentera din erfarenhet/meriter än ett personligt brev
- Om du går vidare till nästa steg och uppfyller kraven kommer du att få genomföra 2 tester
- Erfarenhet är inte allt utan de kandidater som starkast matchar tjänsten kommer att få förfrågan till en fysisk intervju som genomförs av Adecco
- Om du går vidare från den sker en intervju tillsammans med Styrelsen
- Referenstagning

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
David Berg / [email protected]

Adecco Helsingborg CSR
Adecco Helsingborg är stolt partner till FC Helsingborg och stöttar föreningen genom att genomföra denna rekryteringsprocess kostnadsfritt. FC Helsingborgs värderingar och arbete med ungdomar, kvinnor och män främjar folkhälsan och tillsammans med andra partners så vill Adecco stötta föreningen. Barn och ungdomar får med sitt deltagande i klubben en fin utbildning i innebandy men också som person, lagspelare och medmänniska – något de har med sig resten av livet.

Vill du också stötta FC Helsingborg? Kontakta FC Helsingborgs ordförande Mathias Andersson på 0728-53 81 81 eller [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
FC Helsingborg, Klubbchef, Idrott, Försäljning, Marknadsföring, Innebandy, Sponsring, Nätverk Helsingborg, Entreprenör, Affärsutveckling Visa mindre

Country Customer Support Centre Manager

WHO YOU ARE Our Customer Support Centres are undergoing a transformation, to become an integrated part of the new IKEA Omnichannel retailing system, drives and enables sustainable, extraordinary growth in a new era of remote meeting the customer (Sales & Resolutions). It empowers and drives outcomes to realize a simple, unique, and seamless meeting whenever and wherever our customers want to meet with IKEA co-workers in a remote setting. You will be a seni... Visa mer
WHO YOU ARE
Our Customer Support Centres are undergoing a transformation, to become an integrated part of the new IKEA Omnichannel retailing system, drives and enables sustainable, extraordinary growth in a new era of remote meeting the customer (Sales & Resolutions).
It empowers and drives outcomes to realize a simple, unique, and seamless meeting whenever and wherever our customers want to meet with IKEA co-workers in a remote setting.
You will be a senior leader of a large team, active participant of the country commercial leadership team, and your main responsibility will be to lead the Customer Support Centre team in the country.
Does this journey sound exciting? Then stay tuned to find out more info on how you can be a part of it!
We are looking for an experienced leader with strong commercial background to take on the role as Customer Support Centre Manager for Sweden. As a foundation, you are a role model of the IKEA culture & values. Furthermore, you are an entrepreneur who takes calculated risks and is willing to share responsibility with others, with an eagerness to exceed goals and targets. You understand the importance of creating collaborative teams across your own organization but also are also used to co-operate with other parts of IKEA.
Last, but not least you have a passion for Home Furnishing!
YOUR RESPONSIBILITIES
Your overall assignment is to drive extraordinary growth and brand positioning, maximizing sales and encouraging an excellent shopping experience in an omni-channel environment, strengthening the competitive position of IKEA in the market.
Your main responsibilities will be:
• Take an active part and contribute with local expertise to the creation of the global strategy, within the area of remote customer support and remote planning & selling
• Responsible for aligning country roadmap to global strategy to ensure local relevance
• Proactively contribute with CSC perspective in Country Business Plan/Financial Planning processes to ensure CSC is integrated in commercial agenda and an active contributor to the country Sales, Customer and Positioning goals
• Drive the best customer and co-worker experience across all areas of the CSC by leading the Country CSC Leadership Team, towards business goals
• Lead, coach and develop a team of managers/leaders, promoting individual growth and securing a high performing team of passionate experts, fully integrated with the rest of the business/commercial agenda
• Contribute to global improvement by sharing insights and business cases within the global CSC community and implementing and maintaining global initiatives and best practices, thus aligning with common standards, as well as actively contributing to develop them with your global stakeholders
• Ensure close dialogue with Group Matrix colleagues to align on external partner management
• Take an active role in leading the Customer Support Transformation within your country, hand in hand with the local Project Manager
TOGETHER AS A TEAM
We take pride in seeing everyone around us grow and develop, and we encourage people to experiment, test, try - and sometimes fail. As long as they learn along the way! We know that everything is changing more rapidly today and that we sometimes need to lead in the unknown. We throw ourselves out there to explore new possibilities and ways of doing things to make both our people and our business successful. Visa mindre

Försäljningschef / säljchef till Rollco

Kort om tjänsten Dreamwork söker en försäljningschef för anställning hos Rollco. I takt med att Rollco växer behöver de anställa en försäljningschef. Du kommer att fortsätta att utveckla och strukturera företagets säljavdelning, leda den svenska försäljningsorganisationen mot företagets uppsatta mål. I din roll som försäljningschef kommer du att ha ett övergripande ansvar för 14 medarbetare och till din hjälp har du tre teamledare. Du kommer primärt var a... Visa mer
Kort om tjänsten
Dreamwork söker en försäljningschef för anställning hos Rollco. I takt med att Rollco växer behöver de anställa en försäljningschef. Du kommer att fortsätta att utveckla och strukturera företagets säljavdelning, leda den svenska försäljningsorganisationen mot företagets uppsatta mål.
I din roll som försäljningschef kommer du att ha ett övergripande ansvar för 14 medarbetare och till din hjälp har du tre teamledare. Du kommer primärt var ansvarig för den svenska marknaden men även ha ansvar över exportförsäljningen till Europa. Du kommer ingå i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Rollco är ett välrenommerat, stabilt företag med fortsatt goda tillväxtmöjligheter och motiverade medarbetare som arbetar för stark teamkänsla och högt i tak. Med stort hjärta engagerar Rollco sig i sina kunders utmaningar och ökar deras lönsamhet och konkurrenskraft.
Placeringsort är Helsingborg, rekryteringen sköts av Dreamwork, anställning direkt hos Rollco.

Sökord: försäljning, föräljningschef, säljchef, sales, technical sales, area sales manager, teknisk försäljning, KAM


Mer om tjänsten
Du kommer tillsammans med ditt team att ansvara för att driva och utveckla försäljningen mot den svenska samt export. Ditt ansvar blir att bygga ett starkt kundfokuserat säljteam och vidareutveckla, stärka och öka företagets affärer. Vidare blir ditt ansvar att driva förbättringar och effektiviseringar av säljprocesser. Ditt team består av fyra utesäljare, fem innesäljare, fem tekniker och en viktig del blir att bygga ett mycket gott samarbeta med övriga avdelningar inom Rollco. Planering och uppföljning av försäljningen blir en viktig del i rollen som försäljningschef, likväl som daglig sälj ledning tillsammans med Teamledarna. Som försäljningschef kommer du ha budgetansvar med tydliga mål och du rapporterar direkt till företagets VD. Du kommer ha ett stort eget mandat för din avdelning och Rollco erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten kommer innebära 2-4 övernattningar på månad.

Om verksamheten
Rollco grundades 1999 och är idag en internationell koncern med huvudkontor och verkstad i Helsingborg. Gruppen har totalt ca 80 anställda och vi finns i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Taiwan. Omsättningen i gruppen uppgår till ca 230 miljoner. Rollco är specialist på komponenter och lösningar inom området linjära rörelser.
Sedan januari 2012 ingår Rollco i Addtech AB, www.addtech.com, en svensk företagsgrupp med över 2500 anställda. Gruppens inriktning är fortsatt expansion bl.a. genom att utökning av antalet produkter och etablering på nya marknader. Läs gärna mer om bolaget på www.rollco.se


Din profil
Du är en engagerad teamspelare med genuint intresse och erfarenhet av försäljning, ledarskap och affärsutveckling. Du är en affärsman/kvinna med dokumenterat goda försäljningsresultat (B2B), gärna med internationell koppling och erfarenhet av tekniska produkter mot industrimarknaden. Du har ett tydligt ledarskap och med fördel erfarenhet av att leda andra ledare. Du är en prestigelös och trygg ledare med förmåga att driva och utveckla både försäljningen och teamet framåt genom att inspirera och motivera dina medarbetare. Du har förmågan att utveckla affärer tillsammans med teamet och fokuserar på kvalitativ försäljning och framtida utveckling är i fokus, där t ex ökad digitalisering i försäljningen kommer bli en viktig del och din erfarenhet inom detta är klart meriterande.
Vidare är det mycket viktigt att du har lätt för att bygga goda relationer såväl internt som externt. Du har en relevant utbildning, så som maskinteknik eller utbildningar inom ledarskap, marknad, ekonomi i kombination med relevant praktisk arbetslivserfarenhet. Du behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift.


Ansökan
Tycker du att detta verkar intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan, utan sök tjänsten redan idag via vår hemsida, www.dreamwork.se
Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré på [email protected] Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Försäljningschef till växande NordiCare

NordiCare AB är ett branschledande svenskt företag som utvecklar, säljer och marknadsför noga utvalda sjukvårdsprodukter inom områdena ortopedi, rehabilitering och kirurgi. Vår drivkraft är att skapa produkter och lösningar som ger mervärde för våra kunder och bidrar till en bättre vård. Genom särskild expertis och egen produktutveckling erbjuder vi professionell service i allt vi gör. Vår hemmamarknad är Norden och våra kunder finns i första hand på offe... Visa mer
NordiCare AB är ett branschledande svenskt företag som utvecklar, säljer och marknadsför noga utvalda sjukvårdsprodukter inom områdena ortopedi, rehabilitering och kirurgi.

Vår drivkraft är att skapa produkter och lösningar som ger mervärde för våra kunder och bidrar till en bättre vård. Genom särskild expertis och egen produktutveckling erbjuder vi professionell service i allt vi gör. Vår hemmamarknad är Norden och våra kunder finns i första hand på offentliga sjukhus och privata klinker. Idag är vi är cirka 20 anställda med huvudkontor i Viken utanför Helsingborg. Nu söker vi en Försäljningschef.

Om tjänsten:

Försäljningschefen ansvarar för NordiCares säljteam (SE, DK, NO, FI + DE) avseende både försäljningsutveckling och personalansvar för säljarna i teamet. NordiCare är ett tillväxtföretag med mål att fördubbla omsättningen över en femårsperiod och försäljningschefen har en viktig roll i att driva den framtida försäljnings- och affärsutvecklingen.

Arbetsuppgifterna innefattar:

- Leda och coacha säljteamet.
- Genomförande och utveckling av försäljningsstrategi och företagets säljmodell.
- Kundkontakt och utveckling av framförallt större kundkonton.
- Analys av marknader och konkurrenter.
- Förhandling av kontrakt och offertarbete mot företagskunder.
- Strategiskt arbete med upphandlingsavtal och formulerande av anbud i samarbete med företagets upphandlingsfunktion.
- Planering och ansvar för säljmöten.
- Övergripande ansvar för budgetarbete i dialog med säljarna i teamet.
- Ansvar för rekrytering och upplärning av nya säljare.
- Utvecklingssamtal och lönesamtal med säljarna i teamet.


Försäljningschefen ingår i ledningsgruppen och tjänsten utgår från NordiCares huvudkontor i Viken. Tjänsten innefattar resor på samtliga marknader.

Du som söker skall ha:

- Affärsmässig, känsla för affärer och förhandling.
- Tidigare erfarenhet av att ha arbetat som försäljningschef och att leda team.
- Goda ledaregenskaper och kunskap i att bygga och coacha teamet.
- Passion och intresse för försäljningsutveckling, erfarenhet av att bygga ny försäljning och utveckla nya marknader.
- Kandidaten ska utgå från kontoret i Viken.
- Möjlighet och intresse av att resa i tjänsten (ca 50 resenätter).
- Relevant högskoleutbildning.
- Språkkrav: svenska och engelska.
- Körkort.


Önskvärda kvaliteter:

- Marknads- och språkkunskap på aktuella marknader (norden samt Tyskland).
- Erfarenhet från motsvarande försäljningsområden som NordiCares och/eller att ha arbetat mot sjukvården.
- Erfarenhet av att ha arbetat med upphandling.
- Erfarenhet av digital försäljning och utveckla digitala säljmodeller (mot B2B-kunder).
- Erfarenhet av att ha arbetat strategiskt med CRM-verktyg och utbilda säljare i verktyget.


Vi erbjuder dig:

- Marknadsmässig månadslön + Bonus
- Pension: ITP1
- Friskvårdsbidrag
- Möjlighet till tjänstebil alt. körning med privatbil och milersättning/lönetillägg
- Semester 5 veckor + 1 vecka arbetstidsförkortning.


Välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fred Bengtsson på telefon 0737-817371 eller på mail [email protected] Visa mindre

Regionchef Syd

Kort om tjänsten GDL Anläggning & Miljö AB söker nu en regionchef till Syd med placering på huvudkontoret i Helsingborg. Som regionchef är du och ditt team bestående av åtta medarbetare nyckelspelare för fortsatt tillväxt i regionen. Vår bygg-, anläggning- och miljöverksamhet har en mycket stark position i södra Sverige med tre platskontor. GDL Anläggning & Miljö AB är ett modernt och miljömedvetet företag som erbjuder ett starkt och brett koncept, där vi... Visa mer
Kort om tjänsten
GDL Anläggning & Miljö AB söker nu en regionchef till Syd med placering på huvudkontoret i Helsingborg. Som regionchef är du och ditt team bestående av åtta medarbetare nyckelspelare för fortsatt tillväxt i regionen. Vår bygg-, anläggning- och miljöverksamhet har en mycket stark position i södra Sverige med tre platskontor. GDL Anläggning & Miljö AB är ett modernt och miljömedvetet företag som erbjuder ett starkt och brett koncept, där vi hjälper våra kunder med både stora och små projekt.

I rollen som regionchef ingår du i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Om verksamheten
GDL Anläggning och Miljö AB är sedan den 1 maj 2021 ett eget bolag i GDL koncernen efter att tidigare varit ett affärsområde inom GDL AB.

GDL Anläggning & Miljö AB har en mycket stark position i södra Sverige, med 18 platskontor från Skåne i syd till Mälardalen i norr. Vi är ett modernt och miljömedvetet företag som erbjuder ett starkt och brett koncept, där vi hjälper våra kunder med både stora och små projekt med fokus på transport, entreprenadmaskiner samt ecocenter/recycling. Verksamheten har 60 anställda och omsätter ca 1 miljard med huvudkontor i Helsingborg.

Läs gärna mer om GDL Anläggning & Miljö AB på www.gdl.se.

Mer om tjänsten
I uppdraget som regionchef syd har du ett upptagningsområde som täcker hela Skåne upp till Halmstad. Du förväntas vara aktiv och synlig i verksamhetens dagliga arbete samt driva och utveckla processer och det strategiska försäljningsarbetet vilket präglas av proaktivitet och uppföljning. Under veckan kommer du vara en del på resande fot för att träffa kunder och kollegor i regionen. Som regionchef har du fullt lönsamhets och personalansvar för regionen.

Din profil
Vi söker dig som är lyhörd, handlingskraftig och resultatorienterad med förmåga att styra organisationen mot tydliga ekonomiska mål. Du motiveras av att utveckla medarbetarna inom regionen och är kulturbärare som ser till att vi återkopplar till varandra samt våra kunder i tid. Som person är du prestigelös, driven samt har fokus på att göra bra affärer. Du har en god kommunikationsförmåga, kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Att skapa förutsättningar för högpresterande kultur inom regionen är en av nycklarna till framgång.

Har akademisk examen från teknik och eller ekonomi är det meriterande men inget krav. Erfarenhet från miljö (återvinning) eller anläggningsbranschen är meriterande, vidare har du dokumenterad erfarenhet som ledare med intäkts och kostnadsansvar.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och personliga brev så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Visa mindre

Fibio söker en erfaren partneransvarig för återförsäljare

Ansök    Feb 25    Fibio Nordic AB    Försäljningschef
Det här är vi För oss kommer kunden alltid först. Och tekniken först därefter. Vår övertygelse är att nöjda kunder är återkommande kunder och därför har vi lanserat vår 100% nöjd kund garanti. Detta har lett till att vi har en av branschens högsta poäng gällande kundnöjdhet på trustpilot. Nu söker vi en framåtlutad och resultatinriktad ledare till vårt team som skall ansvara för våra externa telemarketing bolag. Vad du kommer att göra I den här rollen är... Visa mer
Det här är vi
För oss kommer kunden alltid först. Och tekniken först därefter. Vår övertygelse är att nöjda kunder är återkommande kunder och därför har vi lanserat vår 100% nöjd kund garanti. Detta har lett till att vi har en av branschens högsta poäng gällande kundnöjdhet på trustpilot.

Nu söker vi en framåtlutad och resultatinriktad ledare till vårt team som skall ansvara för våra externa telemarketing bolag.

Vad du kommer att göra
I den här rollen är du ansvarig för området telemarketing, vilken är en extremt viktig säljkanal för Fibio. Försäljningen bedrivs via våra externa partners och din utmaning är att skapa de bästa förutsättningarna för dem att sälja Fibios produkter och tjänster.

I ditt övergripande ansvar ingår:

- Resultatansvar för telemarketing

- Att skapa nya samarbeten och igångsätta dessa

- Daglig uppföljning av produktionen

- Att tillsammans med teamet upprätthålla starka relationer med existerande samt nya partners.

Det ingår även i ditt ansvar att bl.a; prognostisera och rapportera nyckeltal, spåra faktiska framsteg mot prognoser, driva och utvärdera samarbeten samt säkerställa en snabb och korrekt lösning av affärsproblem med partners.Vem du är
Din personlighet och potential är givetvis av stort värde här och det som kommer göra dig framgångsrik i rollen. Vi tror dock att du även har erfarenhet av att bygga starka affärsrelationer och kunskap inom försäljning via telemarketing. Du drivs av att skapa starka resultat och givetvis har du en utmärkt kommunikativ förmåga, vilken är en av framgångsfaktorerna i ditt naturliga sätt att knyta an till människor och därmed bygga starka och långvariga relationer.

Din senioritet inom försäljning gör att du kan hantera stakeholders på alla nivåer, samtidigt som din goda struktur- och planeringsförmåga gör dig till en god ledare i kombination med ditt stora intresse för att utveckla och leda andra.Vårt löfte
Nyckeln till vår framgång är en balanserad arbetskraft. För att säkra det arbetar vi aktivt för att främja en arbetsmiljö där våra anställda får stöd och egenmakt inom alla sina arbetsområden. Vi lovar dig ett mänskligt företag som har hög vilja till självförbättring och att snabbt anpassa sig till en digitaliserad värld. Du välkomnas varmt in till ett skickligt team av professionella kolleger.

Sök till oss idag

Sista ansökningsdagen Vi utvärderar applikationer löpande så var snäll och sök idag

Placeringsort: Helsingborg

Bra att känna till

Enligt Fibios policy genomför vi bakgrundskontroll på slutkandidat för samtliga rekryteringar. Visa mindre

Fibio söker en erfaren partneransvarig för extern telemarketing

Ansök    Feb 22    Fibio Nordic AB    Försäljningschef
Det här är vi För oss kommer kunden alltid först. Och tekniken först därefter. Vår övertygelse är att nöjda kunder är återkommande kunder och därför har vi lanserat vår 100% nöjd kund garanti. Detta har lett till att vi har en av branschens högsta poäng gällande kundnöjdhet på trustpilot. Nu söker vi en framåtlutad och resultatinriktad ledare till vårt team som skall ansvara för våra externa telemarketing bolag. Vad du kommer att göra I den här rollen är... Visa mer
Det här är vi
För oss kommer kunden alltid först. Och tekniken först därefter. Vår övertygelse är att nöjda kunder är återkommande kunder och därför har vi lanserat vår 100% nöjd kund garanti. Detta har lett till att vi har en av branschens högsta poäng gällande kundnöjdhet på trustpilot.

Nu söker vi en framåtlutad och resultatinriktad ledare till vårt team som skall ansvara för våra externa telemarketing bolag.

Vad du kommer att göra
I den här rollen är du ansvarig för området telemarketing, vilken är en extremt viktig säljkanal för Fibio. Försäljningen bedrivs via våra externa partners och din utmaning är att skapa de bästa förutsättningarna för dem att sälja Fibios produkter och tjänster.

I ditt övergripande ansvar ingår:

- Resultatansvar för telemarketing

- Att skapa nya samarbeten och igångsätta dessa

- Daglig uppföljning av produktionen

- Att tillsammans med teamet upprätthålla starka relationer med existerande samt nya partners.Det ingår även i ditt ansvar att bl.a; prognostisera och rapportera nyckeltal, spåra faktiska framsteg mot prognoser, driva och utvärdera samarbeten samt säkerställa en snabb och korrekt lösning av affärsproblem med partners.

Vem du är
Din personlighet och potential är givetvis av stort värde här och det som kommer göra dig framgångsrik i rollen. Vi tror dock att du även har erfarenhet av att bygga starka affärsrelationer och kunskap inom försäljning via telemarketing. Du drivs av att skapa starka resultat och givetvis har du en utmärkt kommunikativ förmåga, vilken är en av framgångsfaktorerna i ditt naturliga sätt att knyta an till människor och därmed bygga starka och långvariga relationer.

Din senioritet inom försäljning gör att du kan hantera stakeholders på alla nivåer, samtidigt som din goda struktur- och planeringsförmåga gör dig till en god ledare i kombination med ditt stora intresse för att utveckla och leda andra.

Vårt löfte
Nyckeln till vår framgång är en balanserad arbetskraft. För att säkra det arbetar vi aktivt för att främja en arbetsmiljö där våra anställda får stöd och egenmakt inom alla sina arbetsområden. Vi lovar dig ett mänskligt företag som har hög vilja till självförbättring och att snabbt anpassa sig till en digitaliserad värld. Du välkomnas varmt in till ett skickligt team av professionella kolleger.Sök till oss idag

Sista ansökningsdagen Vi utvärderar applikationer löpande så var snäll och sök idag

Placeringsort: HelsingborgBra att känna till

Enligt Fibios policy genomför vi bakgrundskontroll på slutkandidat för samtliga rekryteringar. Visa mindre

Fibio söker en erfaren partneransvarig för återförsäljare

Ansök    Feb 28    Fibio Nordic AB    Försäljningschef
Det här är vi För oss kommer kunden alltid först. Och tekniken först därefter. Vår övertygelse är att nöjda kunder är återkommande kunder och därför har vi lanserat vår 100% nöjd kund garanti. Detta har lett till att vi har en av branschens högsta poäng gällande kundnöjdhet på trustpilot. Nu söker vi en framåtlutad och resultatinriktad ledare till vårt team som skall ansvara för våra externa telemarketing bolag. Vad du kommer att göra I den här rollen är... Visa mer
Det här är vi
För oss kommer kunden alltid först. Och tekniken först därefter. Vår övertygelse är att nöjda kunder är återkommande kunder och därför har vi lanserat vår 100% nöjd kund garanti. Detta har lett till att vi har en av branschens högsta poäng gällande kundnöjdhet på trustpilot.

Nu söker vi en framåtlutad och resultatinriktad ledare till vårt team som skall ansvara för våra externa telemarketing bolag.

Vad du kommer att göra
I den här rollen är du ansvarig för området telemarketing, vilken är en extremt viktig säljkanal för Fibio. Försäljningen bedrivs via våra externa partners och din utmaning är att skapa de bästa förutsättningarna för dem att sälja Fibios produkter och tjänster.

I ditt övergripande ansvar ingår:

- Resultatansvar för telemarketing

- Att skapa nya samarbeten och igångsätta dessa

- Daglig uppföljning av produktionen

- Att tillsammans med teamet upprätthålla starka relationer med existerande samt nya partners.

Det ingår även i ditt ansvar att bl.a; prognostisera och rapportera nyckeltal, spåra faktiska framsteg mot prognoser, driva och utvärdera samarbeten samt säkerställa en snabb och korrekt lösning av affärsproblem med partners.Vem du är
Din personlighet och potential är givetvis av stort värde här och det som kommer göra dig framgångsrik i rollen. Vi tror dock att du även har erfarenhet av att bygga starka affärsrelationer och kunskap inom försäljning via telemarketing. Du drivs av att skapa starka resultat och givetvis har du en utmärkt kommunikativ förmåga, vilken är en av framgångsfaktorerna i ditt naturliga sätt att knyta an till människor och därmed bygga starka och långvariga relationer.

Din senioritet inom försäljning gör att du kan hantera stakeholders på alla nivåer, samtidigt som din goda struktur- och planeringsförmåga gör dig till en god ledare i kombination med ditt stora intresse för att utveckla och leda andra.Vårt löfte
Nyckeln till vår framgång är en balanserad arbetskraft. För att säkra det arbetar vi aktivt för att främja en arbetsmiljö där våra anställda får stöd och egenmakt inom alla sina arbetsområden. Vi lovar dig ett mänskligt företag som har hög vilja till självförbättring och att snabbt anpassa sig till en digitaliserad värld. Du välkomnas varmt in till ett skickligt team av professionella kolleger.

Sök till oss idag

Sista ansökningsdagen Vi utvärderar applikationer löpande så var snäll och sök idag

Placeringsort: Helsingborg

Bra att känna till

Enligt Fibios policy genomför vi bakgrundskontroll på slutkandidat för samtliga rekryteringar. Visa mindre

Försäljningschef till Smart Refill - ett fintechbolag på frammarsch

Smart Refill har verktygen och förutsättningarna för att expandera stort. Nu vill vi utöka med en resultatdriven relationsbyggare som i säljchefsrollen vill ta sig an en utmanande resa mot toppen. OM TJÄNSTEN Smart Refill är den ledande leverantören av fintechtjänster till de nordiska mobiloperatörerna, och vi är redo att både växla upp och bredda vår business. Din initiala uppgift blir ansvar för nykundsbearbetning i kombination med befintlig säljorgani... Visa mer
Smart Refill har verktygen och förutsättningarna för att expandera stort. Nu vill vi utöka med en resultatdriven relationsbyggare som i säljchefsrollen vill ta sig an en utmanande resa mot toppen.

OM TJÄNSTEN

Smart Refill är den ledande leverantören av fintechtjänster till de nordiska mobiloperatörerna, och vi är redo att både växla upp och bredda vår business. Din initiala uppgift blir ansvar för nykundsbearbetning i kombination med befintlig säljorganisation. På längre sikt, i takt med att vi växer, ansvarar du för uppbyggnad av större säljavdelning. I denna roll kommer du att vara mycket operativ. Du är nära affären - både kundernas och våra egna säljares verklighet. Personalansvar med ett individuellt och coachande ledarskap blir en naturlig del av din vardag. Här betyder gemenskap mycket - vi har roligt tillsammans, stöttar varandra och arbetar mot gemensamma mål.

Du erbjuds

- En möjlighet att forma en ny roll som kommer ha en stor påverkan på bolagets framtida resultat. Du blir en del av ett litet team med start-up känsla och entreprenörsanda. Här bryter vi ny mark där du ges stort utrymme att vara kreativ.

- Arbeta med komplex nykundsförsäljning och affärsutveckling där du är med och påverkar hur våra produkter skall utvecklas och paketeras för att skapa mest värde hos kunden.

- Ett bolag som har de rätta förutsättningarna för att lyckas. Vi har en unik kombination av licenser och certifikat som ger oss en stark position på marknaden. Vi har PCI-certifikat för kortbetalningar, licens som e-pengainstitut och är av Finansinspektionen godkänd tredjepartsleverantör inom Open Banking/PSD2. Vi innehar dessutom en digital brevlådetjänst godkänd av DIGG - Myndigheten för digital förvaltning.

- Ett bolag som värnar om dig och dina kollegor. Vi har ett inkluderande arbetsklimat som präglas av glädje och gemenskap, mycket distribuerat ansvar och beslutsfattande, snabba förändringar och högt i tak - både bildligt och fysiskt. Vårt kontor är nämligen beläget högst upp på Helsingborgs Central, en penthouse-våning med en fantastisk 360-graders utsikt över Sundets Pärla.ARBETSUPPGIFTER

Som försäljningschef ingår du i ledningsgruppen för Smart Refill och samarbetar tätt med VD:n, som du också direkt rapporterar till. Tillsammans arbetar ni med att sätta upp bolagets tillväxtmål och en strategisk plan för försäljningen.

Du kommer operativt arbeta med:

- Prospektering, behovsanalys och generering av leads

- Uppsökande sälj mot potentiella kunder där du skapar ?medvetenhet och intresse för våra befintliga och kommande produkter genom möten och relationsbyggande dialog med beslutsfattare

- Förhandla, övertyga och presentera vinnande lösningsförslag för att säkerställa lönsamma affärer och långsiktiga relationer

- Leda och coacha befintlig säljorganisation vilka är ansvariga för samarbetet och vidareutvecklingen av nuvarande kunderVI SÖKER DIG SOM

Har arbetat med komplex uppsökande försäljning under minst fem år och som har erfarenhet av verksamhetsutveckling. Du har en god förståelse för IT och tech-branschen samt jobbat kvalificerat med försäljning av digitala tjänster. Meriterande är om du har ett uppbyggt kontaktnät inom telecom och/eller finans, i Norden alternativt i Europa. Har du haft ansvar för egen säljavdelning tidigare och van vid att leda och coacha andra är det ett plus. Du talar och skriver svenska samt engelska på full professionell nivå då båda språken används dagligen i tjänsten. För att trivas i rollen ser vi att du lockas av en miljö med entreprenörsanda där alla processer ännu inte finns på plats. Du vill vara en del av en företagskultur där vi vinner tillsammans och är måna om att ha kul längs vägen. Laganda, positivitet och viljan att vara med på en tillväxtresa är något du värdesätter högt.

Som person är du:

- Relationsbyggande

- Resultatinriktad

- Uthållig

- Orädd

- Problemlösande

- StruktureradÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Tillsvidare

Placering: Utgångspunkt Helsingborg alternativt Stockholm - Resor är frekvent förekommande

Rekryteringsprocessen: Avslutas så snart vi har rätt person på plats

INFORMATION OM FÖRETAGET

Smart Refill är ett fintechbolag med 30 anställda i Helsingborg, verksamma sedan 2006. Vi designar, utvecklar och driftar smarta digitala tjänster inom branscherna telekom och finans, med en specialitet inom säkra betal- och informationslösningar.

Som den ledande fintechpartnern för mobiloperatörer hjälper vi dem att reducera sina kostnader och öka fokuset på sin kärnverksamhet genom att koppla vår integrerade betallösning till deras befintliga system och därigenom automatisera köp- och aktiveringsflöden. Visa mindre

försäljningschef fordon till clemondo

Ansök    Feb 18    Randstad AB    Försäljningschef
Arbetsbeskrivning Är du en affärsdriven person som dessutom drivs av att se andra människor växa? Vill du tillsammans med ditt team skapa både hållbara affärer och samtidigt bidra till en bättre morgondag? Vill du jobba med tillväxt och vara en viktig del i att driva den framåt? Clemondo stärker sin position som hållberhetsbolag och för att utveckla det arbetet söker vi Dig som vill göra skillnad på riktigt och vara en viktig del på vår resa mot det vi kal... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en affärsdriven person som dessutom drivs av att se andra människor växa? Vill du tillsammans med ditt team skapa både hållbara affärer och samtidigt bidra till en bättre morgondag? Vill du jobba med tillväxt och vara en viktig del i att driva den framåt? Clemondo stärker sin position som hållberhetsbolag och för att utveckla det arbetet söker vi Dig som vill göra skillnad på riktigt och vara en viktig del på vår resa mot det vi kallar Nollbarhet!

Ansvarsområden
Som Försäljningschef på Clemondo inom affärsområde fordon kommer du att ansvara för ett team på totalt ca tio fältsäljare utspridda runt om i landet. På Clemondo så är vi övertygade om att framgång skapas när varje individ får lov att vara ”sitt bästa jag”. Det blir därför en av dina viktigaste uppgifter: att tillsammans med ditt team skapa möjligheter för varje individ att få vara just ”sitt bästa jag”. Du har det övergripande ansvaret för att driva tillväxt och utveckling av både individer, affärer och försäljningsprocesser inom ditt område. Du identifierar och skapar förståelse för marknadsmöjligheter och genom ditt coachande ledarskap och tydliga prioriteringar så utvecklar du teamet, driver hållbar tillväxt och hjälper våra kunder i omställningen mot att bidra till en bättre morgondag.

Du ansvarar för att
leda, coacha och utveckla ditt team som är utspritt över hela landat
göra prioriteringar inom respektive distrikt och därigenom driva tillväxt
driva affärsinitiativ som skapas tvärfunktionellt av Clemondos KAM/ar
vara ett viktigt bollplank och stöd för KAM i skapandet av nya affärer
resultat, budget och personalansvar inom ditt område
driva förändringsarbete i linje med företagets strategi
i rollen som ledare driva affärer framåt

Du jobbar tvärfunktionellt med Clemondos Key Account Managers och Ni kommer att ha ett nära samarbete i utvecklingen av både nya och befintliga affärer. Både du och KAM rapporterar till Affärsområdeschef Fordon med utgångspunkt från huvudkontoret i Helsingborg.

Arbetstider
Tjänsten är på heltid och du blir anställd direkt av Clemondo AB. Resor inom Sverige förekommer. 

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som Försäljningschef på Clemondo och bli en del av Clemondos spännande framtid behöver du
brinna för ledarskap, vara trygg i att leda andra och ha förmåga att leda ett nationellt utspritt team
vara nyfiken på människor, ha förmåga att se styrkor och svagheter hos individer och brinna för att bidra till utvecklingen av teamet mot ”sitt bästa jag”
vilja och kunna skapa resultat genom ditt team
trivas med och ha en god förmåga att bygga samarbeten med flera olika funktioner och även tvärfunktionellt
naturligt göra kloka avvägningar mellan det kortsiktiga och det långsiktiga
känna trygghet i att balansera det mänskliga och ekonomiska med omtanke 
ha ett proaktivt förhållningssätt samt en vilja och förmåga att aktivt driva förändringsarbete
vara nyfiken på och ha förmåga att skapa en djup förståelse för både våra kunders och vår egen verksamhet
vara naturligt analytisk med ett konsekvenstänkande i flera steg
trivas med att arbeta strukturerat med en god administrativ förmåga
tro på Hållbarhet som affärsnytta och konkurrensfördel och brinna för själv- och genom andra förmedla det med trovärdighet och energi

Körkort B, Svenska & engelska krävs. Resor ingår i tjänsten ingår.

Vad erbjuder Clemondo dig?
Rollen som Säljchef ger dig tydligt ansvar och tydliga befogenheter, bra kollegor, värderingar, förmåner och en lön du kan påverka. Du kommer vara med på en resa som är tydlig och unik, och helt rätt i tiden. Vill du vara med och göra skillnad i ett hållbarhetsbolag som genomsyras av omtanke? I ett bolag där vi sätter individen i fokus med möjligheten att utvecklas och bli ”sitt bästa jag”? Då är Clemondo helt rätt plats för dig! 

Ansökan
2021-02-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: den här rekryteringen är ett samarbete mellan Clemondo och Randstad. För frågor om processen eller tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Nadia Milotti på 0768554059 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan med svar på Varför du? Varför Clemondo?

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget
Clemondo har startat sin resa från att vara ett traditionellt kemibolag till att bli ett hållbarhetsbolag.  Med omtanke som ledord och en tydlig vision om ”Nollbarhet” har Clemondo tagit viktiga steg mot en hållbar framtid. En resa som bara har börjat! Visa mindre

försäljningschef fordon till clemondo

Ansök    Jan 10    Randstad AB    Försäljningschef
Arbetsbeskrivning Är du en affärsdriven person som dessutom drivs av att se andra människor växa? Vill du tillsammans med ditt team skapa både hållbara affärer och samtidigt bidra till en bättre morgondag? Vill du jobba med tillväxt och vara en viktig del i att driva den framåt? Clemondo stärker sin position som hållberhetsbolag och för att utveckla det arbetet söker vi Dig som vill göra skillnad på riktigt och vara en viktig del på vår resa mot det vi kal... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en affärsdriven person som dessutom drivs av att se andra människor växa? Vill du tillsammans med ditt team skapa både hållbara affärer och samtidigt bidra till en bättre morgondag? Vill du jobba med tillväxt och vara en viktig del i att driva den framåt? Clemondo stärker sin position som hållberhetsbolag och för att utveckla det arbetet söker vi Dig som vill göra skillnad på riktigt och vara en viktig del på vår resa mot det vi kallar Nollbarhet!

Ansvarsområden
Som Försäljningschef på Clemondo inom affärsområde fordon kommer du att ansvara för ett team på totalt ca tio fältsäljare utspridda runt om i landet. På Clemondo så är vi övertygade om att framgång skapas när varje individ får lov att vara ”sitt bästa jag”. Det blir därför en av dina viktigaste uppgifter: att tillsammans med ditt team skapa möjligheter för varje individ att få vara just ”sitt bästa jag”. Du har det övergripande ansvaret för att driva tillväxt och utveckling av både individer, affärer och försäljningsprocesser inom ditt område. Du identifierar och skapar förståelse för marknadsmöjligheter och genom ditt coachande ledarskap och tydliga prioriteringar så utvecklar du teamet, driver hållbar tillväxt och hjälper våra kunder i omställningen mot att bidra till en bättre morgondag.

Du ansvarar för att
leda, coacha och utveckla ditt team som är utspritt över hela landat
göra prioriteringar inom respektive distrikt och därigenom driva tillväxt
driva affärsinitiativ som skapas tvärfunktionellt av Clemondos KAM/ar
vara ett viktigt bollplank och stöd för KAM i skapandet av nya affärer
resultat, budget och personalansvar inom ditt område
driva förändringsarbete i linje med företagets strategi
i rollen som ledare driva affärer framåt

Du jobbar tvärfunktionellt med Clemondos Key Account Managers och Ni kommer att ha ett nära samarbete i utvecklingen av både nya och befintliga affärer. Både du och KAM rapporterar till Affärsområdeschef Fordon med utgångspunkt från huvudkontoret i Helsingborg.

Arbetstider
Tjänsten är på heltid och du blir anställd direkt av Clemondo AB. Resor inom Sverige förekommer. 

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som Försäljningschef på Clemondo och bli en del av Clemondos spännande framtid behöver du
brinna för ledarskap, vara trygg i att leda andra och ha förmåga att leda ett nationellt utspritt team
vara nyfiken på människor, ha förmåga att se styrkor och svagheter hos individer och brinna för att bidra till utvecklingen av teamet mot ”sitt bästa jag”
vilja och kunna skapa resultat genom ditt team
trivas med och ha en god förmåga att bygga samarbeten med flera olika funktioner och även tvärfunktionellt
naturligt göra kloka avvägningar mellan det kortsiktiga och det långsiktiga
känna trygghet i att balansera det mänskliga och ekonomiska med omtanke 
ha ett proaktivt förhållningssätt samt en vilja och förmåga att aktivt driva förändringsarbete
vara nyfiken på och ha förmåga att skapa en djup förståelse för både våra kunders och vår egen verksamhet
vara naturligt analytisk med ett konsekvenstänkande i flera steg
trivas med att arbeta strukturerat med en god administrativ förmåga
tro på Hållbarhet som affärsnytta och konkurrensfördel och brinna för själv- och genom andra förmedla det med trovärdighet och energi

Körkort B, Svenska & engelska krävs. Resor ingår i tjänsten ingår.

Vad erbjuder Clemondo dig?
Rollen som Säljchef ger dig tydligt ansvar och tydliga befogenheter, bra kollegor, värderingar, förmåner och en lön du kan påverka. Du kommer vara med på en resa som är tydlig och unik, och helt rätt i tiden. Vill du vara med och göra skillnad i ett hållbarhetsbolag som genomsyras av omtanke? I ett bolag där vi sätter individen i fokus med möjligheten att utvecklas och bli ”sitt bästa jag”? Då är Clemondo helt rätt plats för dig! 

Ansökan
2021-02-13, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: den här rekryteringen är ett samarbete mellan Clemondo och Randstad. För frågor om processen eller tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Nadia Milotti på 0768554059 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan med svar på Varför du? Varför Clemondo?

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget
Clemondo har startat sin resa från att vara ett traditionellt kemibolag till att bli ett hållbarhetsbolag.  Med omtanke som ledord och en tydlig vision om ”Nollbarhet” har Clemondo tagit viktiga steg mot en hållbar framtid. En resa som bara har börjat! Visa mindre

Försäljningschef till Nissan, Kia & Begagnat

Om rollen Vi söker nu en försäljningschef till vår anläggning Helsingborg Personbilscenter. I rollen som försäljningschef kommer du att ansvara för ett team om 6-10 duktiga personbilssäljare fördelat på avdelningarna Kia, Nissan och Begagnat. Avdelningarna hanterar mellan 150 - 210 bilar i månaden och som försäljningschef krävs det att du leder med ett gott föredöme och sätter hög standard för såväl prestation som bemötande. Du leder ditt team mot högt up... Visa mer
Om rollen
Vi söker nu en försäljningschef till vår anläggning Helsingborg Personbilscenter. I rollen som försäljningschef kommer du att ansvara för ett team om 6-10 duktiga personbilssäljare fördelat på avdelningarna Kia, Nissan och Begagnat. Avdelningarna hanterar mellan 150 - 210 bilar i månaden och som försäljningschef krävs det att du leder med ett gott föredöme och sätter hög standard för såväl prestation som bemötande. Du leder ditt team mot högt uppsatta mål och har strategier för hur arbetslaget skall arbeta för att på ett framgångsrikt sätt skall nå dessa. Du rapporterar till platschefen på anläggningen.
På anläggningen arbetar idag ca 60 medarbetare fördelat på försäljning, verkstad och eftermarknad. Anläggningen ingår i Hedin Helsingborg Bil AB som är ett dotterbolag till Hedin Bil. 
Vem är du?  
Vi söker Dig som är ambitiös, prestationsinriktad och som är van att arbeta mot högt uppsatta mål. Du har ett genuint intresse för att skapa affärer och ser möjligheter där andra ser hinder. Vi tror att du idag arbetar som säljledare eller försäljningschef i bilbranschen och har uppnått goda resultat i din befattning. Du är en självständig person som vågar ta egna beslut och leda dina säljare, men har också lätt för att samarbeta och agera bollplank när det behövs. Viktigast är att du har ett brinnande intresse av ledarskap och affärer. 
Manuellt B-körkort fodras.
Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och med start enligt överenskommelse. Vi arbetar med både fast lön och prestationslön.
Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Försäljningschef Sverige

I rollen som Försäljningschef ansvarar du för fältförsäljningen i Sverige tillsammans med dina säljchefer och säljteam. Det är ditt ansvar att säljavdelningen utvecklas och presterar på topp utefter förmåga. I tjänsten ingår även planering, rapportering, budgetansvar. Detta är en operativ tjänst där du förväntas besöka dina säljkontor vara aktiv ute på fältet vid behov. Du ingår i ledningsgruppen och du rapporterar till Ägarna. • Tidigare arbetslivserfaren... Visa mer
I rollen som Försäljningschef ansvarar du för fältförsäljningen i Sverige tillsammans med dina säljchefer och säljteam. Det är ditt ansvar att säljavdelningen utvecklas och presterar på topp utefter förmåga. I tjänsten ingår även planering, rapportering, budgetansvar. Detta är en operativ tjänst där du förväntas besöka dina säljkontor vara aktiv ute på fältet vid behov. Du ingår i ledningsgruppen och du rapporterar till Ägarna.
• Tidigare arbetslivserfarenhet från ledande position till privatmarknad är ett krav
• B-körkort
• Dokumenterad erfarenhet av ledarskap, men viktigast är förstås att du besitter rätt ledaregenskaper. Du som person drivs av utmaningar och trivs med att arbeta i ett högt tempo.
Du har förmågan att inspirera dina medarbetare och coacha dem till att utvecklas och förbättras. Vi erbjuder dig ett företag där fokus ligger på kvalité, tillväxt, kreativitet och motivation. Vi ger dig möjligheten att ingå i en företagskultur präglad av stark entreprenörsanda, dynamisk atmosfär och fantastiska utvecklingsmöjligheter. Genom ett kreativt förhållningssätt till ledarskap har du möjlighet att föra verksamheten till nästa nivå!
Resor med övernattning förekommer
Grundlön med provision och ett attraktivt bonusprogram
Tjänstebil Visa mindre

Channel Manager till Rittal

Ansök    Sep 29    Adecco Sweden AB    Försäljningschef
Om tjänsten Som Channel Manager arbetar du i ett marknadsledande bolag med ett brett produktutbud och flexibla lösningar inom industriautomation och kapselteknik. Tillsammans med ett säljteam utvecklar du nära samarbete med kunder och leverantörer. Som Channel Manager arbetar du kundfokuserad och affärsinriktat mot mål och övergripande strategier. Det innebär mycket delaktighet inom bolaget där du förväntas ta affärsmässigt ansvar. I din roll som Channel... Visa mer
Om tjänsten
Som Channel Manager arbetar du i ett marknadsledande bolag med ett brett produktutbud och flexibla lösningar inom industriautomation och kapselteknik. Tillsammans med ett säljteam utvecklar du nära samarbete med kunder och leverantörer.

Som Channel Manager arbetar du kundfokuserad och affärsinriktat mot mål och övergripande strategier. Det innebär mycket delaktighet inom bolaget där du förväntas ta affärsmässigt ansvar.

I din roll som Channel Manager kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• Övergripande försäljningsansvar bland nyckelkunder
• Rapportera och följa upp budget, KPI:er och resultatrapporter
• Avtalsförhandling

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse med utgångspunkt på svenska huvudkontoret i Ängelholm. I tjänsten ingår även tjänstebil.

Om dig
Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av B2B-försäljning samt erfarenhet av att etablera och utveckla kundrelationer. Du trivs att arbeta strukturerat och strävar alltid efter att erbjuda kvalitet, professionalitet och förtroende.

Vi tror därför att du är resultatinriktad, kommunikativ och handlingskraftig. tjänsten ingår en del resdagar och därför behöver du kunna koordinera självständigt arbete som ett kommunikativt samarbete med ett kompetent och framåt säljteam.

Viktigt för tjänsten är:
• Tidigare säljerfarenhet inom B2B
• Teknisk bakgrund med inriktning ex el, automation eller motsvarande är meriterande
• Förmåga att kunna arbeta strategisk med försäljning, administration och analyser
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
• Goda kunskaper inom Office, CRM-system och IT
• B - körkort
• Du är strukturerad, lösningsfokuserad och flexibel
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Rittal
Rittal, som ingår i den tyska koncernen Friedhelm Loh Group är världsledande inom apparatskåpssystem för industriautomation och fysisk IT-säkerhet. På Rittal i Skandinavien hanterar 120 medarbetare 5000 artiklar och 3000 kunder. Dessa betjänas från svenska huvudkontoret i Ängelholm, kontoren i Stockholm, Göteborg samt från de norska och danska kontoren i Ski och Köpenhamn.

Kontaktuppgifter
Denna rekrytering är ett samarbete mellan Rittal och Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Ronja Andersson via [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Channel manager, Rittal, Adecco, försäljning, Ängelholm Visa mindre

Country Expansion Manager, IKEA Retail Sweden

COUNTRY EXPANSION MANAGER With the customer at the heart of everything we do, Expansion takes responsibility for developing and implementing the strategic expansion plan in the country. Considering that we in Sweden are the mother market for IKEA, with good physical presence, our expansion plan is still very rich on opportunities, with extremely exciting initiatives planned. To maximize accessibility and penetration, we have put great focus in utilization ... Visa mer
COUNTRY EXPANSION MANAGER
With the customer at the heart of everything we do, Expansion takes responsibility for developing and implementing the strategic expansion plan in the country. Considering that we in Sweden are the mother market for IKEA, with good physical presence, our expansion plan is still very rich on opportunities, with extremely exciting initiatives planned. To maximize accessibility and penetration, we have put great focus in utilization of our current assets by securing up-to-date investment plans as well as establishment of market development plans for our priorities cities, with innovative projects in the pipeline.
We are looking for a strong leader that has passion about creating an IKEA fit for the future, by creating customer value and business growth. As leader, you have the ability to act strategically, tactically and operationally. Sometimes all at the same time! You are inspired by working together with others and you strive to simplify and create a working environment that is characterized by togetherness and co-creation. You see this as a great opportunity to contribute hands on to the country development agenda and you envision yourself taking a more senior role in the future.


ABOUT YOU
Leading and developing people is your passion! You possess extraordinary leadership capabilities - ability to lead, coach, motivate and influence a large team of co-workers and colleagues. You have proven track record of delivering sustainable results in a complex business environment. Also, you strive to prioritize and make efficient decisions with speed and simplicity. Moreover, we believe you have strong interpersonal skills with the ability to build trustful relationships. You have the ability to communicate verbally, visually and in writing in an inspirational way.


ABOUT THE JOB
The main purpose for this role is to maximize accessibility and penetration in the market, secure development and implementation of IKEA retailing concepts and secure full utilization of our assets in the market.
In this role you will report to Reza Shomali, Country Business Development & Transformation Manager.
This role is located at Service office in Helsingborg, Sweden.


APPLY NOW!
For questions regarding the position please contact Reza Shomali at [email protected]
We appreciate your application as soon as possible! Visa mindre

Regionchef Sälj Syd

Ansök    Sep 14    Sunroof Sverige AB    Försäljningschef
Om företaget SunRoof är ett internationellt bolag som utvecklar och bygger 2-i-1 solcellstak. Vi finns för närvarande i Sverige, Polen, Tyskland, Italien, Spanien och USA. På SunRoof har vi något vi kallar för “people first culture” och hos oss har man otroligt mycket frihet under ansvar. Vi är inte ett traditionellt solcellsföretag utan vi arbetar med hela taket. Våra kunder är därför antingen kunder som ska byta/lägga om sitt tak eller kunder som ska... Visa mer
Om företaget


SunRoof är ett internationellt bolag som utvecklar och bygger 2-i-1 solcellstak. Vi finns för närvarande i Sverige, Polen, Tyskland, Italien, Spanien och USA. På SunRoof har vi något vi kallar för “people first culture” och hos oss har man otroligt mycket frihet under ansvar.


Vi är inte ett traditionellt solcellsföretag utan vi arbetar med hela taket. Våra kunder är därför antingen kunder som ska byta/lägga om sitt tak eller kunder som ska bygga nya fastigheter.


Vår målsättning är att med hjälp av en smart och innovativ produkt bidra till att vi snabbare ställer om till ett förnybart och hållbart samhälle.


Om jobbet


Då vi har ett stort intresse för våra produkter behöver vi nu utöka säljorganisationen med ytterligare en regionchef.


Tycker du om att leda och motivera din personal? Drivs du av att arbeta i ett tillväxtbolag med stora ambitioner? Brinner du för förnybart och smarta energilösningar? Då bör du definitivt läsa vidare.


Nu finns möjligheten att komma till ett expansivt bolag i ett tidigt skede. Du blir en otroligt viktigt kugge i vårt maskineri och får bygga ditt team precis så som du vill ha det. Som regionchef kommer du att ha mellan 5-8 direktrapporterande distriktssäljare som du har fullt budget- och personalansvar för. Våra regionchefer är alltid nära både sina medarbetare och våra kunder och därför har alla regionchefer en egen försäljningsbudget som dom förväntas uppnå. Jobbet består ungefär till 75 % ledarskap av sitt team och 25 % av egen försäljning.


Som regionchef rapporterar du till Head of Sales och ingår i ledningsgruppen för säljorganisationen.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Etablera en försäljningsstrategi inom din region i Sverige.
Rekrytera, leda, coacha och motivera dina medarbetare.
Sätta upp individuella försäljningsplaner och ha kontinuerlig träning och uppföljning tillsammans med medarbetarna.
Uppnå våra uppsatta försäljningsmål.
Planera och genomföra aktiviteter i regionen inom tak- och solcellsmarknaden tillsammans med dina medarbetare.Kvalifikationer


För att klara av arbetet på bästa möjliga sätt behöver du ha minst 3 års erfarenhet av att leda ett team mot uppsatta försäljningsmål med dokumenterat goda resultat. Har du erfarenhet eller kunskap från byggbranschen och/eller solelsbranschen är det meriterande men inget vi har som krav. Du måste dock vara kommunikativ och strukturerad samtidigt som du motiveras och trivs med att jobba i ett högt tempo och mot utsatta mål.


Du behöver skriva och tala både svenska och engelska flytande samt ha B-körkort och tillgång till egen bil.
Vi erbjuder dig
Att bli en viktig pusselbit i vårt globala och multikulturella företag inom förnybar energi.
En arbetsplats där vi tror på ett ömsesidigt förtroende, respekt och stöd. Våra anställda står i centrum.
En flexibel arbetsplats där du kan jobba antingen från hemmakontor eller på vårt framtida kontor i regionen.
En onboarding där du får lära dig om företaget, produkten samt marknaden.
Marknadsmässig grundlön samt en attraktiv bonusmodell

Har du frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta Toni Lattinger, Head of Sales, antingen via mail [email protected] eller via telefon 070-992 44 36.
Sista ansökningsdag är den 30 september men då intervjuer sker löpande kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdag har passerat. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.
Tillträde sker enligt överenskommelse. Visa mindre

Försäljningschef / Account Manager

Ansök    Aug 23    Gekomm AB    Försäljningschef
I rollen som försäljningschef & projektledare kommer du att vara med & driva ett kontor i Helsingborg där du ska anställa & driva ett team där vi förmedlar vår portfölj & våra produkter till våra befintliga & nya företagskunder. Vi på Gekomm erbjuder företagskunder en bred portfölj av Telekom & IT tjänster med service i världsklass. Tjänsten innefattar proaktivförsäljning av nya kunder & befintliga kunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljnin... Visa mer
I rollen som försäljningschef & projektledare kommer du att vara med & driva ett kontor i Helsingborg där du ska anställa & driva ett team där vi förmedlar vår portfölj & våra produkter till våra befintliga & nya företagskunder.
Vi på Gekomm erbjuder företagskunder en bred portfölj av Telekom & IT tjänster med service i världsklass.
Tjänsten innefattar proaktivförsäljning av nya kunder & befintliga kunder.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning & ledarskap med goda resultat i bagaget & bra referenser.
Du som söker har en stark socialkompetens både bakom telefon & face2face.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Försäljningschef / Account Manager

Ansök    Maj 17    Gekomm AB    Försäljningschef
I rollen som försäljningschef & projektledare kommer du att starta upp & driva ett kontor i Helsingborg där du ska anställa & driva ett team där vi förmedlar vår portfölj & våra produkter. Vi på Gekomm erbjuder företagskunder en bred portfölj av Telekom & IT tjänster med service i världsklass. Tjänsten innefattar proaktivförsäljning av nya kunder & befintliga kunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning & ledarskap med goda resultat i bagage... Visa mer
I rollen som försäljningschef & projektledare kommer du att starta upp & driva ett kontor i Helsingborg där du ska anställa & driva ett team där vi förmedlar vår portfölj & våra produkter.
Vi på Gekomm erbjuder företagskunder en bred portfölj av Telekom & IT tjänster med service i världsklass.
Tjänsten innefattar proaktivförsäljning av nya kunder & befintliga kunder.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning & ledarskap med goda resultat i bagaget & bra referenser.
Du som söker har en stark socialkompetens både bakom telefon & face2face.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Butikscheff

Ansök    Maj 20    Rehamco HB    Försäljningschef
Rehamco Global AB Landskronavägen 9 BUTIKSCHEFF med minst 5 års erfarenhet krävs i Helsingborg, Skåne. info @rehamco.com Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Rehamco Global AB
Landskronavägen 9
BUTIKSCHEFF med minst 5 års erfarenhet krävs i Helsingborg, Skåne.
info @rehamco.com
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sälj- och Marknadsansvarig till Prenad, Helsingborg

Ansök    Apr 9    AB Effektiv Borås    Försäljningschef
Vi erbjuder en helt ny tjänst där du i högsta grad får vara med att utveckla rollen och bidra till ökad aktivitet, hos både befintliga och nya kunder. Vi som företag erbjuder dig ett spännande, utmanande och omväxlande arbete där dina tekniska kunskaper och ditt driv kommer väl till pass. Vi siktar på placering på vårt kontor i Helsingborg men vi är även öppna för andra lösningar geografiskt inom vår region. Om vår kund Prenad är en del av Bravida som är ... Visa mer
Vi erbjuder en helt ny tjänst där du i högsta grad får vara med att utveckla rollen och bidra till ökad aktivitet, hos både befintliga och nya kunder. Vi som företag erbjuder dig ett spännande, utmanande och omväxlande arbete där dina tekniska kunskaper och ditt driv kommer väl till pass. Vi siktar på placering på vårt kontor i Helsingborg men vi är även öppna för andra lösningar geografiskt inom vår region.

Om vår kund
Prenad är en del av Bravida som är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.
Bravida Prenad är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Vi är drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans.
Vi erbjuder dig en plats att växa och utvecklas, i en enhet som vågar satsa och dessutom får du goda anställningsvillkor. Kanske allra viktigast, du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor där vi hjälper och stödjer varandra. Hos oss får du möjlighet att arbeta med tekniskt utmanande projekt under välordnade arbetsförhållanden.


Dina arbetsuppgifter
Som Försäljnings- och Marknads hos Prenad kommer du ansvara för att bedriva och strukturera försäljningen för våra tio avdelningar inom vår region. Vi ser ett behov av att stärka vår närvaro hos befintliga kunder men även söka nya. Vi ser också ett behov av att strukturera vårt marknadsarbete. Detta är dina grunduppgifter och du får själv påverka innehåll, utförande och mål. Nedan har vi samlat några av arbetsuppgifterna:
• Bygga strategin för försäljning och marknadsföring tillsammans med Avdelningschef & Regionchef
• Arbeta strategiskt med nykundsförsäljning
• Uppföljning och bearbetning av befintliga kunder
• Se över nya marknader och segment att leverera inom
• Försäljning och implementering av gemensamma avtal inom regionen
• Kundvård och nätverksarbete
Du kommer få chansen att träffa kunder inom olika områden med olika storlek och inom olika projekt. Internt kommer du ha många kontaktytor och vara en viktig kugge i regionens arbete.
Vi välkomnar dig till vårt team där det viktiga är enkelhet, stil, kompetens och affärsmannaskap. I detta är den familjära stämningen viktig och vi värnar om den. Vi ser också att vi jobbar för varandra och står för det vi gör. Du kommer resa en del i din tjänst för att stötta dina tio avdelningar men resandet är oftast dagsresor.


Din profil
Vi ser gärna att du kommer från det tekniska ledet, kanske har du arbetat som elektriker, VVS-montör eller på annat sätt berört de tekniska fält som vi befinner oss i. Här hittar vi även områden såsom larm, automation och styrprodukter. Vi tror att du har lätt för att förstå helheten och problemställningar kopplat till de utmaningar som finns, både hos våra kunder och för oss som leverantör. Sälj- och marknadsarbete intresserar dig och vi tror att du kanske har påbörjat det arbetet och har en kombination av teknik och sälj idag.
Då tjänsten är helt ny så ser vi gärna en person som inte räds att verka i en roll där strukturen inte är på plats utan behöver skapas, lite entreprenörskap är en viktig del. Din nyfikenhet och påhittighet att hitta nya affärsmöjligheter kommer underlätta för dig men det är samtidigt viktigt med struktur och ordning när det kommer till sälj- och marknadsarbete.
Som person är du ödmjuk och har fötterna på jorden med ett sinne för det sociala spelet som inträffar i möten, både internt och externt. Det viktiga och det vi tror på, är att du är dig själv. Rollen kommer vara fri så ett större mått av självledarskap kommer hjälpa dig. Ord som driv i det du gör, ordning och reda i arbetet, ansvarstagande och prestigelöshet tror vi formar vår profil och är det som gör dig lyckosam i vårt gäng och i din roll.
Svenska och engelska hanterar du obehindrat både i tal och skrift. Du är en van användare av teknik och både nya och gamla system och program är inga problem för dig. Körkort B är ett krav.
Önskvärt är placeringsort Helsingborg men vi är öppna för att det även kan bli aktuellt att ha Halmstad eller Landskrona som bas.


Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Visa mindre

Försäljningsansvarig till telemarketing bolag.

Ansök    Apr 7    Connect4U AB    Försäljningschef
Vi söker en försäljningsansvarig som vill utvecklas i sin karriär Om rollen: Du kommer att få en bred och mycket viktig roll i bolaget där du driver, och ansvarar för, bolagets nykundsbearbetning samt ansvar för teamets resultat. Detta innebär bland annat att skapa och driva en säljpipe - ta initiala kontakter, förstå kundens behov, driva intressanta leads, involvera pre-sales och komma till avslut. Utöver detta ansvarar du även för att etablera och förfi... Visa mer
Vi söker en försäljningsansvarig som vill utvecklas i sin karriär

Om rollen:
Du kommer att få en bred och mycket viktig roll i bolaget där du driver, och ansvarar för, bolagets nykundsbearbetning samt ansvar för teamets resultat. Detta innebär bland annat att skapa och driva en säljpipe - ta initiala kontakter, förstå kundens behov, driva intressanta leads, involvera pre-sales och komma till avslut. Utöver detta ansvarar du även för att etablera och förfina strukturer och processer kring ditt och gruppens försäljningsarbetet.

Vi söker:
Vi söker dig som har 2-3 års försäljningserfarenhet, med dokumenterat goda försäljningsresultat. Du har god förmåga att kommunicera med såväl kunder som konsulter i ditt försäljningsarbete. Du har erfarenhet av att arbeta operativt och att driva din egen försäljning med strategisk förmåga.

Som person är du självständig, strävsam, resultatinriktad och en seriös relationsbyggare. Du är driven med positiv energi och finner arbetsglädje genom prestation. Du är även empatisk, ödmjuk och prestigelös - egenskaper du även uppskattar hos dina kollegor.

Du talar och skriver flytande svenska och har lätt för att uttrycka dig - även i text. Akademisk utbildning är starkt meriterande.

Erbjudande:
Hos oss får du chansen att bli en nyckelperson och vara en viktig del i bolagets tillväxtresa. Du blir en del av ett team som har mycket hög kompetens som de gärna delar med sig av. Flera av konsulterna är säljorienterade och kan hjälpa till med nya försäljningsmöjligheter. Det finns en tydlig tanke om tillväxt vilket på sikt ger dig chansen att avancera i din roll.

Ansökan:
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa på 0766-787 118 eller kontakta oss via mail [email protected] Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Anställningsvillkor:
Omfattning: Heltid

Tillsättning: Omgående

Plats: Centrala Helsingborg

Lön: Fast lön Visa mindre

Sales Manager

Ansök    Mar 22    Resurs Bank AB    Försäljningschef
Är du en driven Sales Manager som brinner för partnerskap och sälj? Då kan vi erbjuda dig en spännande roll som Sales Manager för den svenska & danska marknaden. Är Resurs något för dig? Vi ger dig en arbetsplats där engagemanget är stort och tempot högt. För att bygga en miljö där idéerna kan slå gnistor rekryterar vi nyfikna och drivna människor som vi uppmuntrar med ansvar och stor frihet. Vi jobbar aktivt med ledarskap, hållbarhet, jämställdhet och ... Visa mer
Är du en driven Sales Manager som brinner för partnerskap och sälj? Då kan vi erbjuda dig en spännande roll som Sales Manager för den svenska & danska marknaden.

Är Resurs något för dig?

Vi ger dig en arbetsplats där engagemanget är stort och tempot högt. För att bygga en miljö där idéerna kan slå gnistor rekryterar vi nyfikna och drivna människor som vi uppmuntrar med ansvar och stor frihet.

Vi jobbar aktivt med ledarskap, hållbarhet, jämställdhet och är stolta över vår Resurs-anda som kännetecknas av samarbete, öppenhet och kundfokus. Med tydliga värderingar som grund vågar vi testa nya vägar som leder till ännu bättre tjänster för våra kunder.

Resurs Bank har blivit utsedda till ett av Sveriges Karriärföretag för andra året i rad, en utmärkelse för företag som erbjuder unika och attraktiva utvecklingsmöjligheter.

Vad kommer du att arbeta med?

Vi befinner oss i en expansiv fas som kräver strategiskt, taktiskt och operationellt arbete i omgångar. I rollen som Sales Manager B2B på Resurs Bank ansvarar du för sälj och aktiviteter i Sverige och Danmark, där våra kunder framförallt finns inom SME-segmentet. Du har ansvar för säljstrategi, GTM, utveckling av processer samt att leda, fördela, motivera, analysera och utveckla säljteam och runtomkringfunktioner. En roll där du får möjlighet att utveckla dig, dina teammedlemmar och Resurs Bank.

Du arbetar aktivt för att upprätthålla existerande affärer & skapa nya affärer, se till att prestationsmål sätts och uppnås samt säkerställa att PNL-mål uppnås.

I rollen som Sales Manager kommer du vara en del av vår nordiska ledningsgrupp och rapportera till CCO B2B Nordics på Resurs Bank.

Vem är du?

Vi tror att du har erfarenhet av sälj, både i din egen roll men framförallt av att coacha, leda och utveckla andra säljare. För oss är ledarskap en viktig och prioriterad fråga och den synen vill vi att du delar. Det är meriterande om din akademiska bakgrund är inom Business Development, Finance, Business Administration eller liknande. För att du ska trivas i rollen tror vi också att du:

·       Är resultatinriktad & drivs av att nå mål tillsammans med ditt team

·       Är engagerad ledare som drivs av att se andra växa

·       Är relationsbyggare både externt och internt

·       Behärskar svenska och engelska i tal och skrift obehindrat. Danska är ett plus

·       Har vana att bidra till ledningsgruppens strategiska möten och i säljarnas operativa vardag

·       Är proaktiv och tar initiativ

 

Vill du vara med på vår framgångsresa? Ansök idag!

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista annonseringsdatum. Inkom därför med din ansökan snarast!

 

 

 

#RB

 


Resurs Holding (Resurs), som verkar genom dotterbolagen Resurs Bank och Solid Försäkring, är ledande inom retail finance i Norden och erbjuder betallösningar, konsumentlån och nischade försäkringsprodukter. Resurs Bank har sedan starten 1977 etablerat sig som en ledande partner för säljdrivande betal- och lojalitetslösningar för butik och e-handel och därigenom har Resurs byggt en kundbas på cirka 6 miljoner privatkunder i Norden. Resurs Bank har sedan 2001 bankoktroj och står under tillsyn av Finansinspektionen. Resurskoncernen har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vid utgången av det tredje kvartalet 2020 uppgick antalet anställda till 723 personer och låneboken till 31,2 miljarder SEK. Resurs är noterat på Nasdaq Stockholm. Visa mindre

Säljchef / Försäljningschef / Sales Manager till Region SYD på SUEZ

Ansök    Feb 9    Bravura Sverige AB    Försäljningschef
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SUEZ.

Om företaget:

SUEZ Recycling AB är ett av världens största och ledande bolag inom avfall och återvinning. I Sverige finns SUEZ på 65 orter, har drygt 1 000 medarbetare och 56 egna återvinnings och mottagningsanläggningar. SUEZ sköter avfallshanteringen i drygt 40 kommuner för ca 1,7 miljoner invånare. SUEZ skapar både värde till kunderna de levererar till samtidigt som de förädlar avfall till värdefull returråvara för nyproduktion inom tillverkningsindustrin och energisektorn.

Arbetsuppgifter:

I rollen som säljchef har du ett övergripande ansvar för regionens kunder men du är även kundansvarig för ett antal egna kunder. Du ingår i regionens ledningsgrupp, har en försäljningsbudget och ansvarar för att ta fram långsiktiga försäljningsstrategier. Vidare har du ett personalansvar för en etablerad säljavdelning på 14 säljare som är utspridda i regionen och arbetar kontinuerligt med att motivera samt leda din personal mot fastställda resultat och verksamhetsmål. Du ser till att regionen följer verksamhetens gemensamma säljprocess och arbetar med verksamhetens CRM-system, SalesForce.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi/marknad/försäljning eller likvärdig utbildning
• Några års arbetslivserfarenhet av bred relationsförsäljning och förhandling
• Erfarenhet av att leda och utveckla personal
• Erfarenhet att kalkylera affärsupplägg
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
• Branscherfarenhet är meriterande

Som säljchef är du en uppskattad ledare som visar vägen genom ett modernt och coachande ledarskap. Du har ett stort intresse för affärer och verksamheten i sin helhet. För att lyckas i rollen är du handlingskraftig och genom att arbeta på ett lösningsorienterat får du saker att hända samt levererar enligt plan. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och trivs i sociala situationer samt att inspirera andra. Du lägger stor vikt på moral och etik samt tummar aldrig på lagar och regler utan är ett gott föredöme för andra. Vi välkomnar alla sökande och lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Övrig information:

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Inom regionen enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: försäljningschef, sales manager, försäljning, chef, SUEZ, återvinning, Skåne, heltid Visa mindre

Säljledare till Optimera Helsingborg

Ansök    Jan 15    Optimera Svenska AB    Försäljningschef
Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 62 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 1000 anställda och omsätter ca 4 miljarder SEK. Optimera finns även i Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint-Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint-Gobain omsätter ca 41 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i 67 länder. Söker du e... Visa mer
Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 62 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 1000 anställda och omsätter ca 4 miljarder SEK. Optimera finns även i Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint-Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint-Gobain omsätter ca 41 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i 67 länder.


Söker du ett utvecklande arbete i ett expansivt företag, då kan detta vara någonting för dig! Optimera Svenska AB är en ständigt växande aktör inom byggbranschen som just nu söker en ny säljledare till vår enhet i Helsingborg.


Vi söker en driven säljledare med några års erfarenhet och det är en fördel om du redan idag har kännedom om byggbranschen i området. Som säljledare ansvarar du för att leda och fördela arbetet inom området proffsförsäljning i nära samarbete med enhetschefen. Det är viktigt att du trivs i rollen med nykundsbearbetning och att göra arbetsplatsbesök. Vi kan erbjuda ett spännande och utvecklande arbete i ett expansivt företag, där du kommer att arbeta med våra proffskunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Förhandla med kunder enskilt eller tillsammans med enhetschef
Driva, leda och fördela säljarbetet samt uppföljning med säljare
Personalansvar
Hålla medarbetarsamtal
Personalrekrytering inom ansvarsområdet i samråd med enhetschef
Schemaläggning och semesterplanering
Upprätta försäljningsavtal samt stötta säljare vid upprättande av kundavtal
Upprätta försäljningsprognoser tillsammans med enhetschef
Försäljning, kundbearbetning och utveckling av försäljningen
Ordermottagning, upprättande och utskrift av order och offerter
Informationsträffar och utvecklingsmöte med kunder
Uppföljning av försäljning
Hålla ihop och utveckla säljteamet
Kundavtal och upprättande av kontoansökan


Dina kvalifikationer:
God produktkännedom inom byggsektorn och erfarenhet från proffsförsäljning och offertskrivning
Gymnasieutbildning med marknads- eller ekonomiinriktning eller motsvarande kunskap förvärvad genom erfarenhet
Några års erfarenhet av kvalificerad försäljning
B-körkort


Dina personliga egenskaper:
Målmedveten och handlingskraftig
Ledarförmåga
God kommunikativ förmåga
Självgående med god säljförmåga
Uppskattar högt tempo och är en lagspelare
Lätt för att skapa goda relationer såväl internt som externt
Intresse och förmåga att kunna utvecklas inom bolaget


Ansökan:
Låter det intressant?
Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV genom att följa länken och fylla i formuläret så snart som möjligt, dock senast den 26 februari.
Notera att rekrytering och urval sker löpande och att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Operativ VD med försäljningsansvar

Kort om tjänsten Det är tuffa tider för många företag just nu. Vi är lyckosamma nog att stå stadigt och våra e-handelstjänster ligger helt rätt i tiden. Därför söker vi nu efter en VD med operativt säljansvar. Vi letar efter en person med stort säljdriv och säljansvar och som vill leda vårt bolags säljarbete framåt och till nästa nivå. Har du erfarenhet från e-handel och av kundrelationer på C-nivå? Vill du ha stort inflytande och uppskattar en arbetsplats... Visa mer
Kort om tjänsten
Det är tuffa tider för många företag just nu. Vi är lyckosamma nog att stå stadigt och våra e-handelstjänster ligger helt rätt i tiden. Därför söker vi nu efter en VD med operativt säljansvar. Vi letar efter en person med stort säljdriv och säljansvar och som vill leda vårt bolags säljarbete framåt och till nästa nivå. Har du erfarenhet från e-handel och av kundrelationer på C-nivå? Vill du ha stort inflytande och uppskattar en arbetsplats med korta beslutsvägar? Då är det här jobbet för dig!

Om verksamheten
Caupos mission är att säkerställa att det verkliga kundbehovet är identifierat och tillgodosett, bortom tekniska plattformar. Det är det som skapar affärsnytta. Vår affärsidé är att leverera e-handel anpassad för varje enskild verksamhet, med de funktioner som krävs för hög effektivitet i alla kanaler. Vi ger ditt företag möjlighet att växa i den digitala världen.

Caupo har under 10 års tid levererat ett stort antal väl fungerande lösningar åt olika typer av företag.

Mer om tjänsten
I denna tjänsten rapporterar du direkt till styrelsen/ägarna. Du blir anställd som VD med operativt Säljansvar och kommer att arbeta med kundbearbetning, leda vårt säljarbete framåt och skapa nya kunder såväl som att vårda befintliga kundrelationer.

Du är ytterst ansvarig för kontoret, personalen och att driva verksamheten framåt. Din arbetsdag innehåller allt från prospektering och konceptförsäljning till Key account management-aktiviteter – och fin gemenskap med oss andra på kontoret förstås.
Jobbet handlar mycket om att förstå kundens utmaningar och behov, och kunna översätta dessa till tekniska helhetslösningar. Med andra ord förstår och talar du både kundens och våra teknikers språk.
Vår arbetsplats utgörs av ett tajt team där alla har en viktig roll att fylla. För att trivas här behöver du tycka att e-handel är riktigt, riktigt roligt och ha ett eget driv. I gengäld har du stort inflytande över ditt arbete och jobbar mot tydliga mål.


Din profil
Vi söker dig som har arbetat i ledande ställning med B2B/B2C-försäljning i några år och nu vill ta nästa kliv in i en ledande roll. Du känner dig hemma på C-nivå bland kunder och samarbetspartners. Du har erfarenhet från lösningsförsäljning inom e-handel. Det är viktigt att du har kunskap och teknisk förståelse för e-handelns olika byggstenar med komponenter som affärssystem, lagersystem, PIM-system.
Du gillar utmaningar, tar initiativ och har stort engagemang. Vi söker dig som intar ett framtidsperspektiv som utmanar vårt sätt att tänka, där du agerar sparringpartner mot kollegor och ägare. Positiv, affärsmässig och flexibel är andra egenskaper som är högt värderade. Det är viktigt att veta att våra projekt är ofta stora och sker ofta över långa cykler – därför behöver du också vara uthållig och kunna bygga relationer med kunder och samarbetspartners över tid.

Du trivs i bolag med en stark entreprenörsanda och som person triggas du av att nå dina uppsatta mål samt att inspirera dina medarbetare till att göra detsamma.


Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Vid frågor, välkommen att kontakta Karin Stenberg på [email protected] alt 042 17 66 07. Visa mindre

Regionchef Syd GDL

Kort om tjänsten GDL söker nu en regionchef till Syd för affärsområde BAM (bygg, anläggning, miljö) med placering på huvudkontoret i Helsingborg. Som regionchef är du och ditt team bestående av tio medarbetare nyckelspelare för affärsområdets fortsatta tillväxt i regionen. Vår bygg-, anläggning- och miljöverksamhet har en mycket stark position i södra Sverige med tre platskontor. GDL är ett modernt och miljömedvetet företag som erbjuder ett starkt och bret... Visa mer
Kort om tjänsten
GDL söker nu en regionchef till Syd för affärsområde BAM (bygg, anläggning, miljö) med placering på huvudkontoret i Helsingborg. Som regionchef är du och ditt team bestående av tio medarbetare nyckelspelare för affärsområdets fortsatta tillväxt i regionen. Vår bygg-, anläggning- och miljöverksamhet har en mycket stark position i södra Sverige med tre platskontor. GDL är ett modernt och miljömedvetet företag som erbjuder ett starkt och brett koncept, där vi hjälper våra kunder med både stora och små projekt.

I rollen som regionchef ingår du i ledningsgruppen och rapporterar till affärsområdeschefen för BAM.


Om verksamheten
GDL arbetar både lokalt och rikstäckande efter devisen – Trygg hela vägen.
Verksamheten består av ett starkt koncept med erbjudande inom transport-, maskin- och logistiktjänster. GDL är etablerat på 22 orter i Sverige och omsätter över 3,4 miljarder SEK. Huvudkontoret finns i Helsingborg. Våra värdeord Professionell, Engagerad, Pålitlig samt Värdeskapande ska genomsyra hela vår verksamhet. Läs gärna mer om oss på www.gdl.se.


Mer om tjänsten
I uppdraget som regionchef syd har du ett upptagningsområde som täcker hela Skåne upp till Halmstad. Du förväntas vara aktiv och synlig i verksamhetens dagliga arbete samt driva och utveckla processer och det strategiska försäljningsarbetet vilket präglas av proaktivitet och uppföljning. Under veckan kommer du vara en del på resande fot för att träffa kunder och kollegor i regionen. Som regionchef har du fullt lönsamhets och personalansvar för regionen.

Din profil
Vi söker dig som är lyhörd, handlingskraftig och resultatorienterad med förmåga att styra organisationen mot tydliga ekonomiska mål. Du motiveras av att utveckla medarbetarna inom regionen och är kulturbärare som ser till att vi återkopplar till varandra samt våra kunder i tid. Som person är du prestigelös, driven samt har fokus på att göra bra affärer. Du har en god kommunikationsförmåga, kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Att skapa förutsättningar för högpresterande kultur inom regionen är en av nycklarna till framgång.
Din digitala mognad är hög då du kommer arbeta aktivt med digitalisering av processer.

Du har akademisk examen från teknik och eller ekonomi. Erfarenhet eller kompetens från miljöområdet är meriterande, vidare har du dokumenterad erfarenhet som ledare med intäkts och kostnadsansvar.


Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt eftersom urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Magnus Axelsson på telefon 042-176617 eller mail [email protected] Visa mindre

Regionchef Syd till GDL i Helsingborg

Kort om tjänsten GDL söker nu en regionchef till Syd för affärsområde BAM (bygg, anläggning, miljö) med placering på huvudkontoret i Helsingborg. Som regionchef är du och ditt team bestående av tio medarbetare nyckelspelare för affärsområdets fortsatta tillväxt i regionen. Vår bygg-, anläggning- och miljöverksamhet har en mycket stark position i södra Sverige med tre platskontor. GDL är ett modernt och miljömedvetet företag som erbjuder ett starkt och bret... Visa mer
Kort om tjänsten
GDL söker nu en regionchef till Syd för affärsområde BAM (bygg, anläggning, miljö) med placering på huvudkontoret i Helsingborg. Som regionchef är du och ditt team bestående av tio medarbetare nyckelspelare för affärsområdets fortsatta tillväxt i regionen. Vår bygg-, anläggning- och miljöverksamhet har en mycket stark position i södra Sverige med tre platskontor. GDL är ett modernt och miljömedvetet företag som erbjuder ett starkt och brett koncept, där vi hjälper våra kunder med både stora och små projekt. I rollen som regionchef rapporterar du till affärsområdeschefen för BAM.


Om verksamheten
GDL arbetar både lokalt och rikstäckande efter devisen – Trygg hela vägen.
Verksamheten består av ett starkt koncept med erbjudande inom transport-, maskin- och logistiktjänster. GDL är etablerat på 22 orter i Sverige och omsätter över 3,4 miljarder SEK. Huvudkontoret finns i Helsingborg. Våra värdeord Professionell, Engagerad, Pålitlig samt Värdeskapande ska genomsyra hela vår verksamhet. Läs gärna mer om oss på www.gdl.se.


Mer om tjänsten
I uppdraget som regionchef syd har du ett upptagningsområde som täcker hela Skåne upp till Halmstad. Under veckan kommer du vara en del på resande fot för att träffa kunder och kollegor i regionen. Som regionchef har du fullt lönsamhets och personalansvar för regionen. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för affärsområde BAM.


Din profil
Vi söker dig som är handlingskraftig, drivs av resultat och motiveras av att utveckla medarbetarna inom regionen. Du har lätt för att kommunicera och skapa relationer med kunder och kollegor. Som person är du prestigelös, driven samt har fokus på att göra bra affärer. Du har en god kommunikationsförmåga där du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Du har troligtvis teknisk eller ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen samt har haft personalansvar under ett antal år.


Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt eftersom urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Magnus Axelsson på telefon 042-176617 eller mail [email protected] Visa mindre

CEO of Niconovum

The Company Niconovum markets innovative nicotine replacement therapy products that help consumers control their tobacco usage, under the Zonnic brand. Our products are sold in 4 markets: Sweden, Norway, Finland and Iceland, and our brand is 3rd in terms of market share in each Nordic market it competes in. We are a small but agile organization, willing to take calculated risks. This, as well as our unique pouch format, is our competitive advantage and se... Visa mer
The Company
Niconovum markets innovative nicotine replacement therapy products that help consumers control their tobacco usage, under the Zonnic brand. Our products are sold in 4 markets: Sweden, Norway, Finland and Iceland, and our brand is 3rd in terms of market share in each Nordic market it competes in. We are a small but agile organization, willing to take calculated risks. This, as well as our unique pouch format, is our competitive advantage and sets us aside from competition.
The organization consists of 11 employees representing all functions, so collaboration and consensus-building is essential. We’re currently based in Helsingborg but are transitioning to Malmö (The Point @ Hyllie) in Q2 2021, and the candidate for this position will be expected to work from the new office.
Role Purpose
As Head of Niconovum, you will have responsibility and oversight of all functions in the business including full budget accountability. Your focus will be driving business growth and expansion, whilst meeting aggressive targets for net sales and profit.
Your Key Business Deliverables include:
· Developing and executing country-specific (Norway, Sweden, Finland, Iceland) marketing plans
· Managing all external agencies (media, creative, design, market research)
· Designing, implementing and analyzing all necessary market research
· Managing and building a solid and dynamic sales & marketing team
· Developing a pipeline of new products and oversee product development activities
· Identifying and planning for geo-expansion of existing products
· Exchanging experiences and best practices in marketing/sales in new markets
· Establishing sales forecasts per channel by country in cooperation with sales
· Initiating external business development projects (licensing, in-licensing)
· Overseeing all capital projects (timeliness, budget, quality)
· Responsiblity for all employee hiring, contract negotiations and retention activities
· Responsiblity for all communications and financial planning with parent company Visa mindre

Säljchef sökes till Jönköping

Är du i toppen av din säljkarriär och redo att ta dig an större utmaningar. Vi är ett företag på stark frammarsch och en hög expansionstakt. Företagsidén har sitt ursprung i larmkunder som tycker att de betalar för mycket för de larm som de hyr. Mot bakgrund av dessa tankar och önskemål grundades företaget First Security. Vi jobbar med ett banbrytande koncept där vi använder oss av världsledande larmprodukter. Våra produkter är marknadens säkraste, mes... Visa mer
Är du i toppen av din säljkarriär och redo att ta dig an större utmaningar.

Vi är ett företag på stark frammarsch och en hög expansionstakt.
Företagsidén har sitt ursprung i larmkunder som tycker att de betalar för mycket för de larm som de hyr. Mot bakgrund av dessa tankar och önskemål grundades företaget First Security.


Vi jobbar med ett banbrytande koncept där vi använder oss av världsledande larmprodukter. Våra produkter är marknadens säkraste, mest pålitliga och även världens mest använda. Med vårt larmpaket skräddarsyr vi ett system som är individuellt anpassat efter just det specifika hemmet/ kunden.
Besök gärna vår hemsida https://firstsecurity.se

Är du en tävlingsmänniska och drivs av utmaningar?


Som operativ säljchef är du den som bygger upp samt sätter prägel på ditt egna säljteam.
Du arbetar aktivt tillsammans med ditt team på fältet för att boka och genomföra kundbesök, både hos privatpersoner samt mindre företag.
Ditt största fokus är att med engagemang som ledare coacha, utveckla, stötta och se till att ditt team presterar efter våra målsättningar vad gäller försäljning och kundnöjdhet.

Du rapporterar till regionscoachen regelbundet och ditt ansvarsområde är följande;


För att lyckas som säljchef hos oss ser vi att du är en ledare som vågar ta egna initiativ men inte är rädd för att fråga efter hjälp när det behövs. En självklarhet för dig att alltid ”visa vägen” samt ”leda och föregå med gott exempel”.

Vi ser att du har god erfarenhet från försäljning
Har du erfarenhet från ledarskap det är givetvis ett stort plus!

Du har:


Önskvärt är att du har tillgång till egen bil, samt att du arbetat med larm tidigare.

För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget!


Ansökan skickas till [email protected] märk ansökan ”STAD Säljchef”
Intervjuer sker fortlöpande, klicka på "ANSÖK NU"- knappen för att söka tjänsten!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säljchef sökes till Helsingborg

Är du i toppen av din säljkarriär och redo att ta dig an större utmaningar. Vi är ett företag på stark frammarsch och en hög expansionstakt.  Företagsidén har sitt ursprung i larmkunder som tycker att de betalar för mycket för de larm som de hyr. Mot bakgrund av dessa tankar och önskemål grundades företaget First Security. Vi jobbar med ett banbrytande koncept där vi använder oss av världsledande larmprodukter. Våra produkter är marknadens säkraste, mes... Visa mer
Är du i toppen av din säljkarriär och redo att ta dig an större utmaningar.

Vi är ett företag på stark frammarsch och en hög expansionstakt. 
Företagsidén har sitt ursprung i larmkunder som tycker att de betalar för mycket för de larm som de hyr. Mot bakgrund av dessa tankar och önskemål grundades företaget First Security.


Vi jobbar med ett banbrytande koncept där vi använder oss av världsledande larmprodukter. Våra produkter är marknadens säkraste, mest pålitliga och även världens mest använda. Med vårt larmpaket skräddarsyr vi ett system som är individuellt anpassat efter just det specifika hemmet/ kunden. 
Besök gärna vår hemsida https://firstsecurity.se

Är du en tävlingsmänniska och drivs av utmaningar?


Som operativ säljchef är du den som bygger upp samt sätter prägel på ditt egna säljteam. 
Du arbetar aktivt tillsammans med ditt team på fältet för att boka och genomföra kundbesök, både hos privatpersoner samt mindre företag. 
Ditt största fokus är att med engagemang som ledare coacha, utveckla, stötta och se till att ditt team presterar efter våra målsättningar vad gäller försäljning och kundnöjdhet. 

Du rapporterar till regionscoachen regelbundet och ditt ansvarsområde är följande; 
För att lyckas som säljchef hos oss ser vi att du är en ledare som vågar ta egna initiativ men inte är rädd för att fråga efter hjälp när det behövs. En självklarhet för dig att alltid ”visa vägen” samt ”leda och föregå med gott exempel”. 

Vi ser att du har god erfarenhet från försäljning 
Har du erfarenhet från ledarskap det är givetvis ett stort plus! 

Du har:


Önskvärt är att du har tillgång till egen bil, samt erfarenhet av att jobba med larm.

För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget!


Ansökan skickas till [email protected] märk ansökan ”STAD Säljchef” 
Intervjuer sker fortlöpande, klicka på "ANSÖK NU"- knappen för att söka tjänsten! 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Klubbchef till FC Helsingborg

Ansök    Jan 29    Adecco Sweden AB    Försäljningschef
Vad blir ditt åtagande? Som Klubbchef kommer du att erbjudas en avgörande roll i föreningens operativa och strategiska satsningar för 2020 och framåt. Du kommer att lägga ett stort fokus på föreningens etablerade affärsnätverk och dess partners genom att utveckla samarbeten och arbeta aktivt för att fler skall få möjligheten att bli delaktiga och att partners upplever ett starkt mervärde av att delta. Klubbchefen äger det yttersta ansvaret för ekonomi och ... Visa mer
Vad blir ditt åtagande?
Som Klubbchef kommer du att erbjudas en avgörande roll i föreningens operativa och strategiska satsningar för 2020 och framåt. Du kommer att lägga ett stort fokus på föreningens etablerade affärsnätverk och dess partners genom att utveckla samarbeten och arbeta aktivt för att fler skall få möjligheten att bli delaktiga och att partners upplever ett starkt mervärde av att delta. Klubbchefen äger det yttersta ansvaret för ekonomi och kansli vilket inkluderar planering, struktur och fördelning av arbetsuppgifter och prioriteringar. Du kommer att utgå från Helsingborg.

Som klubbchef förväntas du:
- Bearbeta och utveckla affärsnätverket
- Finna nya potentiella partners inom sponsring
- Ekonomiskt ansvarig för verksamheten och kostnadseffektivisera
- Ansvarig för kansli och dess funktioner
- Hanterar eventuella pressfrågor
- Agerar ansiktet utåt och representerar föreningen under hemmamatcher, events och andra marknadsföringsarrangemang

Hur anställs du?
Du blir erbjuden en tjänst direkt hos FC Helsingborg. När vi har hittat rätt kandidat diskuteras startdatum mellan parter. Rekryteringsprocessen är igång i detta nu!

Passar du in i FC Helsingborg värdegrund och har rätt kompetens? Läs vidare
Glädje, Gemenskap och Utveckling är en genomgående röd tråd inom föreningen. För att säkerställa att värdegrunden upprätthålls och hålls vid liv sker ett aktivt arbete från styrelse till spelarnivå på alltifrån ungdomslag till elitnivå.

- Kommer du att drivas av utmaningen och gillar idrott i kombination med näringsliv
- Det är en entreprenörsroll som ställer höga krav på handlingskraftighet och kreativitet utifrån förutsättningar som erbjuds
- Tjänsten kräver en riktigt god problemlösningsförmåga och ett analytiskt sinne för att möjliggöra prioriteringar och helhetsförståelse
- Att vara i rampljuset måste kännas naturligt då Klubbchefen syns och hörs i många olika sammanhang

Vi kommer att prioritera sökande som har uppvisad erfarenhet från säljande funktioner där nätverkande, relationsskapande och resultatorientering varit prioriterat. Det viktigaste för oss är inte att du tidigare haft en liknande roll inom idrott utan att du passionerat tycker att försäljning och marknadsföring i kombination med idrott är där du skall vara.

Rekryteringsprocess:
- Skicka in din ansökan och lägg mer krut på att dokumentera din erfarenhet/meriter än ett personligt brev
- Om du går vidare till nästa steg och uppfyller kraven kommer du att få genomföra 2 tester
- Erfarenhet är inte allt utan de kandidater som starkast matchar tjänsten kommer att få förfrågan till en fysisk intervju som genomförs av Adecco
- Om du går vidare från den sker en intervju tillsammans med Styrelsen
- Referenstagning

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Höglund / [email protected] alt. 073-684 73 23.

Personlig hälsning till dig som söker!
Jag förstår att du väldigt gärna vill ringa och göra en personlig hälsning och beskrivning av din erfarenhet, tyvärr har jag inte möjligheten att besvara dessa utan ber dig respektera rekryteringsprocessens olika steg. Jag svarar gärna på frågor som har direkt med tjänsten att göra.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] 

Välkommen med din ansökan!

Sökord
FC Helsingborg, Klubbchef, Idrott, Försäljning, Marknadsföring, Innebandy, Sponsring, Nätverk Helsingborg, Entreprenör, Affärsutveckling Visa mindre

Säljchef sökes till Malmö

Ansök    Feb 13    First Security HGB    Försäljningschef
Är du i toppen av din säljkarriär och redo att ta dig an större utmaningar. Vi är ett företag på stark frammarsch och en hög expansionstakt.  Företagsidén har sitt ursprung i larmkunder som tycker att de betalar för mycket för de larm som de hyr. Mot bakgrund av dessa tankar och önskemål grundades företaget First Security. Vi jobbar med ett banbrytande koncept där vi använder oss av världsledande larmprodukter. Våra produkter är marknadens säkraste, mes... Visa mer
Är du i toppen av din säljkarriär och redo att ta dig an större utmaningar.

Vi är ett företag på stark frammarsch och en hög expansionstakt. 
Företagsidén har sitt ursprung i larmkunder som tycker att de betalar för mycket för de larm som de hyr. Mot bakgrund av dessa tankar och önskemål grundades företaget First Security.


Vi jobbar med ett banbrytande koncept där vi använder oss av världsledande larmprodukter. Våra produkter är marknadens säkraste, mest pålitliga och även världens mest använda. Med vårt larmpaket skräddarsyr vi ett system som är individuellt anpassat efter just det specifika hemmet/ kunden. 
Besök gärna vår hemsida https://firstsecurity.se

Är du en tävlingsmänniska och drivs av utmaningar?


Som operativ säljchef är du den som bygger upp samt sätter prägel på ditt egna säljteam. 
Du arbetar aktivt tillsammans med ditt team på fältet för att boka och genomföra kundbesök, både hos privatpersoner samt mindre företag. 
Ditt största fokus är att med engagemang som ledare coacha, utveckla, stötta och se till att ditt team presterar efter våra målsättningar vad gäller försäljning och kundnöjdhet. 

Du rapporterar till regionscoachen regelbundet och ditt ansvarsområde är följande; 


För att lyckas som säljchef hos oss ser vi att du är en ledare som vågar ta egna initiativ men inte är rädd för att fråga efter hjälp när det behövs. En självklarhet för dig att alltid ”visa vägen” samt ”leda och föregå med gott exempel”. 

Vi ser att du har god erfarenhet från försäljning 
Har du erfarenhet från ledarskap det är givetvis ett stort plus! 

Du har:


Önskvärt är att du har tillgång till egen bil 

För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget!


Ansökan skickas till [email protected] märk ansökan ”STAD Säljchef” 
Intervjuer sker fortlöpande, klicka på "ANSÖK NU"- knappen för att söka tjänsten! 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Head of Sales till expanderande Contentor

I samarbete med E-commerce Recruit söker vi nu en Head of Sales till framgångsrika Contentor, som vill vara med på en häftig tillväxtresa i en nyinrättad nyckelposition. I rollen kommer du övergripande att ansvara för bolagets försäljning genom att leda bolagets säljteam. Rollen inbegriper även ett stort fokus på affärsutveckling och egen försäljning. Har du en dokumenterad framgångsrik försäljningsbakgrund, gärna inom tjänsteförsäljning och systemlösninga... Visa mer
I samarbete med E-commerce Recruit söker vi nu en Head of Sales till framgångsrika Contentor, som vill vara med på en häftig tillväxtresa i en nyinrättad nyckelposition. I rollen kommer du övergripande att ansvara för bolagets försäljning genom att leda bolagets säljteam. Rollen inbegriper även ett stort fokus på affärsutveckling och egen försäljning. Har du en dokumenterad framgångsrik försäljningsbakgrund, gärna inom tjänsteförsäljning och systemlösningar? Drivs du av mixen av operativt och strategiskt försäljningsarbete och vill vara med och driva en tillväxtresa? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!Om Contentor
Vår vision är att vara det enklaste och mest sömlösa alternativet för företag som vill expandera till nya marknader och nå nya målgrupper.
Sedan vi startade 2007 har textinnehåll för e-handel varit vår vardag och digital handel vår expertis. Men vi vill inte bara skriva och översätta, vi vill även förändra hur våra kunder arbetar med, bearbetar och beställer content och översättningar. Fram till nu har vi utvecklat en egen översättningsplattform, rekryteringsplattform och egna certifieringssystem. Nu vill vi ta nästa steg och fokusera på hur våra kunder kan automatisera sina interna flöden vid beställning och leverans. Text är en viktig del av internet och e-handeln och där vill vi helt enkelt vara bäst - som leverantör, partner och nu även som innovatör! Läs gärna mer om oss på: www.contentor.se (http://www.contentor.se/)

Om tjänsten
Som Head of Sales hos Contentor kommer du axla en viktig nyckelroll för bolagets fortsatta expansion. Du tar dig an en mångfacetterad roll som kombinerar mixen av operativt och strategiskt försäljningsarbete med övergripande ansvar för att optimera bolagets försäljning genom att planera, leda och följa upp försäljningen. Du har eget försäljningsansvar samtidigt som du leder, utvecklar och coachar ett kompetent och engagerat team om tre till fem säljare. Du kommer arbeta nära bolagets vd som också blir ditt bollplank och den person som du rapporterar till. I övrigt kommer din roll bland annat att innefatta:

Ansvar för att kartlägga, utveckla samt driva företagets försäljningsprocesser
Försäljningsansvar med fokus på storkunder och existerande kundrelationer genom vilka du aktivt utvecklar och optimerar relationerna och samarbetena med
Budgetansvar
Ansvar för att coacha, utveckla och utbilda säljteamet genom målstyrt arbete och KPI:er
Kontinuerligt utveckla bolagets försäljningsstrategi och bidra till företagets affärsutveckling
Analysera försäljning och resultat för att driva effektiva förbättringsåtgärder
Kontinuerlig rapportering gentemot budget till vd samt ledningsgrupp
Delaktighet och initiativtagande i verksamhetens övergripande utveckling

Då bolaget befinner sig i stark tillväxt och då rollen är nyinrättad i bolaget kommer det ges goda möjligheter att påverka din roll samt på sikt växa inom bolaget.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som Head of Sales ser vi att du har en dokumenterad och framgångsrik erfarenhet av försäljning, gärna inom systemlösningar, e-handel eller motsvarande. Har du tidigare lett säljteam och/- eller drivit försäljning i en tillväxtfas så ses detta som starkt meriterande. Det viktigaste är dock att du genom din erfarenhet skapat en nödvändig bredd i din kompetens, en stor trygghet i din försäljningsretorik samt att du har inställningen och attityden som krävs för att bygga en framgångsrik försäljningsorganisation. Du kommunicerar obehindrat i såväl det svenska som engelska språket och är van användare av affärssystem samt Office-paketet.

Vem är du?
Rollen som Head of Sales är nyinrättad hos Contentor och ett led i en expansion, vilket ställer krav på att du har ett högt driv, är självständig, initiativtagande och drivs av att få forma och utveckla såväl dig själv som ditt säljteam och bolaget. Då rollen är bred är det viktigt att du enkelt skapar dig en helhetsförståelse för verksamheten och att du har ett strategiskt och kommersiellt mindset. Du ansluter till ett ungt team som arbetar i ett modernt och expansivt bolag med korta beslutsvägar varför vi ser att du är flexibel som person, har en god simultanförmåga samtidigt som du bidrar med positiv energi till bolaget och gruppen. Vidare har du ett stark analytiskt sinne, är trygg i ditt ledarskap och bidrar med en mix av högt driv och stor ödmjukhet. Då rollen kräver breda kontaktytor, både internt och externt är det viktigt att du är kommunikativ, tydlig samt har en hög servicenivå.

Contentor erbjuder dig
Som Contentors nya Head of Sales kommer du in i ett viktigt skede där du får vara med och bygga upp samt utveckla företagets försäljningsorganisation med inflytande över såväl din egen arbetsroll och utveckling som bolagets och medarbetarnas framtida utveckling och tillväxt. Du ansluter till ett modernt och expansivt bolag med duktiga, engagerade och drivna medarbetare i en häftig och dynamisk företagskultur. Medarbetarna är Contentors viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig vi-känsla.

Placering & start
Tjänstens placering är huvudkontoret i Helsingborg och tillsättning är enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvariga Sanny Malmberg på telefonnummer 072-6006422.

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att din ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan! #Contentor #headofsales #sales #försäljningsansvarig #e-handel #e-commercerecruit #jobb Visa mindre

Head of Sales till expanderande Contentor

Ansök    Nov 16    E-commerce recruit    Försäljningschef
För rekrytering till framgångsrika Contentor söker vi nu en Head of Sales som vill vara med på en häftig tillväxtresa i en nyinrättad nyckelposition. I rollen kommer du övergripande att ansvara för bolagets försäljning genom att leda bolagets säljteam. Rollen inbegriper även ett stort fokus på affärsutveckling och egen försäljning. Har du en dokumenterad framgångsrik försäljningsbakgrund, gärna inom tjänsteförsäljning och systemlösningar? Drivs du av mixen... Visa mer
För rekrytering till framgångsrika Contentor söker vi nu en Head of Sales som vill vara med på en häftig tillväxtresa i en nyinrättad nyckelposition. I rollen kommer du övergripande att ansvara för bolagets försäljning genom att leda bolagets säljteam. Rollen inbegriper även ett stort fokus på affärsutveckling och egen försäljning. Har du en dokumenterad framgångsrik försäljningsbakgrund, gärna inom tjänsteförsäljning och systemlösningar? Drivs du av mixen av operativt och strategiskt försäljningsarbete och vill vara med och driva en tillväxtresa? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Om Contentor
Vår vision är att vara det enklaste och mest sömlösa alternativet för företag som vill expandera till nya marknader och nå nya målgrupper.
Sedan vi startade 2007 har textinnehåll för e-handel varit vår vardag och digital handel vår expertis. Men vi vill inte bara skriva och översätta, vi vill även förändra hur våra kunder arbetar med, bearbetar och beställer content och översättningar. Fram till nu har vi utvecklat en egen översättningsplattform, rekryteringsplattform och egna certifieringssystem. Nu vill vi ta nästa steg och fokusera på hur våra kunder kan automatisera sina interna flöden vid beställning och leverans. Text är en viktig del av internet och e-handeln och där vill vi helt enkelt vara bäst - som leverantör, partner och nu även som innovatör! Läs gärna mer om oss på: www.contentor.se (http://www.contentor.se)

Om tjänsten
Som Head of Sales hos Contentor kommer du axla en viktig nyckelroll för bolagets fortsatta expansion. Du tar dig an en mångfacetterad roll som kombinerar mixen av operativt och strategiskt försäljningsarbete med övergripande ansvar för att optimera bolagets försäljning genom att planera, leda och följa upp försäljningen. Du har eget försäljningsansvar samtidigt som du leder, utvecklar och coachar ett kompetent och engagerat team om tre till fem säljare. Du kommer arbeta nära bolagets vd som också blir ditt bollplank och den person som du rapporterar till. I övrigt kommer din roll bland annat att innefatta:

Ansvar för att kartlägga, utveckla samt driva företagets försäljningsprocesser
Försäljningsansvar med fokus på storkunder och existerande kundrelationer genom vilka du aktivt utvecklar och optimerar relationerna och samarbetena med
Budgetansvar
Ansvar för att coacha, utveckla och utbilda säljteamet genom målstyrt arbete och KPI:er
Kontinuerligt utveckla bolagets försäljningsstrategi och bidra till företagets affärsutveckling
Analysera försäljning och resultat för att driva effektiva förbättringsåtgärder
Kontinuerlig rapportering gentemot budget till vd samt ledningsgrupp
Delaktighet och initiativtagande i verksamhetens övergripande utveckling

Då bolaget befinner sig i stark tillväxt och då rollen är nyinrättad i bolaget kommer det ges goda möjligheter att påverka din roll samt på sikt växa inom bolaget.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som Head of Sales ser vi att du har en dokumenterad och framgångsrik erfarenhet av försäljning, gärna inom systemlösningar, e-handel eller motsvarande. Har du tidigare lett säljteam och/- eller drivit försäljning i en tillväxtfas så ses detta som starkt meriterande. Det viktigaste är dock att du genom din erfarenhet skapat en nödvändig bredd i din kompetens, en stor trygghet i din försäljningsretorik samt att du har inställningen och attityden som krävs för att bygga en framgångsrik försäljningsorganisation. Du kommunicerar obehindrat i såväl det svenska som engelska språket och är van användare av affärssystem samt Office-paketet.

Vem är du?
Rollen som Head of Sales är nyinrättad hos Contentor och ett led i en expansion, vilket ställer krav på att du har ett högt driv, är självständig, initiativtagande och drivs av att få forma och utveckla såväl dig själv som ditt säljteam och bolaget. Då rollen är bred är det viktigt att du enkelt skapar dig en helhetsförståelse för verksamheten och att du har ett strategiskt och kommersiellt mindset. Du ansluter till ett ungt team som arbetar i ett modernt och expansivt bolag med korta beslutsvägar varför vi ser att du är flexibel som person, har en god simultanförmåga samtidigt som du bidrar med positiv energi till bolaget och gruppen. Vidare har du ett stark analytiskt sinne, är trygg i ditt ledarskap och bidrar med en mix av högt driv och stor ödmjukhet. Då rollen kräver breda kontaktytor, både internt och externt är det viktigt att du är kommunikativ, tydlig samt har en hög servicenivå.

Contentor erbjuder dig
Som Contentors nya Head of Sales kommer du in i ett viktigt skede där du får vara med och bygga upp samt utveckla företagets försäljningsorganisation med inflytande över såväl din egen arbetsroll och utveckling som bolagets och medarbetarnas framtida utveckling och tillväxt. Du ansluter till ett modernt och expansivt bolag med duktiga, engagerade och drivna medarbetare i en häftig och dynamisk företagskultur. Medarbetarna är Contentors viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig vi-känsla.

Placering & start
Tjänstens placering är huvudkontoret i Helsingborg och tillsättning är enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvariga Sanny Malmberg på telefonnummer 072-6006422.

Ansökan Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att din ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan! #Contentor #headofsales #sales #försäljningsansvarig #e-handel #e-commercerecruit #jobb Visa mindre

Säljchef sökes till Helsingborg

Vill du jobba på ett företag som präglas av driv engagemang och trygghet? Är du en tävlingsmänniska som drivs av utmaningar och som vill ingå i vårt team som brinner för försäljning? Då är det DIG vi söker. Vi på First Security förstärker nu vår säljorganisation och söker därför nya säljare. Du kommer att få hjälpa människor att skapa en större trygghet i andras tillvaro. Där jobbet går ut på att träffa människor face to face och förklara hur vårt larm fun... Visa mer
Vill du jobba på ett företag som präglas av driv engagemang och trygghet? Är du en tävlingsmänniska som drivs av utmaningar och som vill ingå i vårt team som brinner för försäljning? Då är det DIG vi söker. Vi på First Security förstärker nu vår säljorganisation och söker därför nya säljare. Du kommer att få hjälpa människor att skapa en större trygghet i andras tillvaro. Där jobbet går ut på att träffa människor face to face och förklara hur vårt larm fungerar.


Får du jobbet hos oss, kommer du gå på en gedigen säljutbildning där du får lära dig allt om vår produkt och hur man på bästa sätt säljer den. Du kommer självklart att få jobba tillsammans med målmedvetna och positiva kollegor som strävar mot gemensamma mål. Det är ett arbete där din inställning och arbetsmoral gör skillnad. Är du driven och vill utvecklas, och hungrig på att lära dig nya saker och ha utmaningar i vardagen? Då är det dig vi söker. Vid frågor ring 0735-190762


Du är en person som drivs av försäljning, och tar ansvar över din egen utveckling. För att trivas hos oss behöver du gilla att jobba i grupp med högt tempo, vara flexibel och tycka om att jobba mot mål. Vi söker dig som levererar en positiv känsla till gruppen. Har ett säljdriv med intresse i sin egen karriärutveckling och att göra affärer. Du vågar tänka utanför boxen och räds inte av att fronta kunden. Du har en förmåga att arbeta hårt och lägger därför ner tid, energi och engagemang på ditt arbete. Hos oss behöver du inte ha någon erfarenhet av försäljning. Vi UTBILDAR dig hos OSS
Om Oss


Målet för First Security är att fortsätta att utvecklas som en av Sveriges bästa säljkårer och bli företaget där alla vill jobba. First Security är ett av Sveriges ledande larmbolag med försäljning gentemot privatpersoner och Företag. Vi har en produkt med stor efterfrågan. Vår ledning tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och arbetar framgångsrikt med att skapa individuella karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss blir du en del av ett framgångsrikt företag med vinnarglöd Det är viktigt för oss att vi höjer varandras prestationer. Vi kommer att ge dig de bästa förutsättningar för att lyckas! Vi ser fram emot din ansökan!


Det vi kan ge dig


Som Säljchef på First Security kommer du tillsammans med dina säljare ansvara för ett eget distrikt med att boka och genomföra kundbesök där ni säljer våra produkter till konsumenter. Du har möjlighet att bygga upp ett nytt team och sätta din prägel från början. Det är ett jobb som kräver högt engagemang där du ser vikten av att prioritera de aktiviteter som främjar teamets resultat. Du har personalansvar för ditt team och kommer jobba aktivt med att coacha dina säljare till framgång genom närvaro på kundmöten. Tempot är högt och det krävs att du är flexibel och stresstålig. Erfarenhet av försäljning i någon form är ett krav. Vi ser helst att du har ett vårdat yttre och prickfritt belastningsregister. Även att du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift är ett krav. Du måste ha körkort.


Detta erbjuder vi dig som säljchef:


*Garantilön


*Hög provision


*Månatliga Teamevents


*Intern utbildning i försäljning *


*Bil i tjänsten


*Telefon och dator


För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget!


Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.


Har du frågor om jobbet kontaktar du rekryteringsansvarig Emma Wallden Visa mindre

Chef för Sälj- och Affärsutveckling till Öresundskraft

Ansök    Nov 1    Öresundskraft    Försäljningschef
Om Öresundskraft Vi är 400 eldsjälar som genom kunddriven affärsutveckling erbjuder hållbara energi- och kommunikationslösningar. Tillsammans med våra 125 000 kunder skapar vi smarta tjänster och resurseffektiv energianvändning, varje dag. Vi ägs av Helsingborgs stad och med en produktpalett av el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla, bredband, stadshubb för Internet of things samt energitjänster lever vi vår vision: "För en bättre värld". www.oresundskraft.se ... Visa mer
Om Öresundskraft

Vi är 400 eldsjälar som genom kunddriven affärsutveckling erbjuder hållbara energi- och kommunikationslösningar. Tillsammans med våra 125 000 kunder skapar vi smarta tjänster och resurseffektiv energianvändning, varje dag. Vi ägs av Helsingborgs stad och med en produktpalett av el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla, bredband, stadshubb för Internet of things samt energitjänster lever vi vår vision: "För en bättre värld". www.oresundskraft.se

På uppdrag av Öresundskraft söker vi nu en Chef för Sälj- och Affärsutveckling.

Din nya utmaning

Öresundskraft ska bli ett modernt tjänsteföretag som tar utgångspunkt i kundens behov av smart energi och kommunikation. Kundens föredragna partner i energi- och kommunikationslösningar. För att lyckas med det behöver vi ha förmågan att möta med värdeskapande erbjudanden och att bygga starka relationer med våra kunder. Partnerskap som grundar sig på vår förmåga att leverera insikter som ändrar hur kunden ser på sin affär och sina behov.

Allmän beskrivning av befattningen

Du blir ledare för ett motiverat och kompetent team som ansvarar för produkter och erbjudanden, affärsutveckling, affärsprojektledning, analys och CRM. Vi har påbörjat en resa där vi går från leverantör av enskilda produkter och tjänster till att bli en partner för hållbara energi- och kommunikationslösningar. Nu är det dags att ta nästa steg i denna utveckling genom att stärka vår förmåga att utveckla affärer och erbjudanden tillsammans med kunder och partners, skapa nya insikter genom att strukturera och analysera kund- och affärsinformation samt integrera befintliga affärer med de nya möjligheter som energiomställningen och IoT skapar.

Som ledare för teamet ansvarar du för att leda och driva arbetet med att strategiskt och operativt förvalta och utveckla Öresundskrafts erbjudande och vår erbjudandeportfölj i linje med våra affärsmål och strategier. Det innebär också ett ansvar för att utveckla samverkansformer och affärsmodeller tillsammans med interna och externa partners och leverantörer.

Du rapporterar till chefen för Affärsområde Fastighetslösningar (AO FL).

Exempel på arbetsuppgifter:

* Definiera AO FLs erbjudandestrategi och plan för säljutveckling.
* Rekrytera, leda och utveckla medarbetare och team med ansvar för:
* Kund-/säljrelaterade analysprojekt
* Utveckling av processer och system för marknads-, kund- och affärsinsikt
* Utveckling av kundupplevelsen (genom hela kundlivscykeln)

Placering för tjänsten är på Öresundskrafts huvudkontor i Helsingborg.
Tillträde: snarast.Din bakgrund

Du har erfarenhet från en liknande ledarroll inom tjänstesektorn där du har arbetat med att utveckla och implementera sälj- och affärsprocesser/-strukturer. Du har med stor fördel arbetat med konsulttjänster i en roll som affärsområdes-/affärsutvecklingschef eller liknande inom branscher som t. ex. IT/teknik, energi, fastighetsutveckling, bank eller försäkring.

Du har en stark och etablerad förmåga att skapa team-dynamik och medveten om att det krävs ett anpassat, solitt och coachande ledarskap för att leda specialister, såväl individuellt som i grupp.

Du har en akademisk bakgrund inom relevant ämnesområde som företagsekonomi, marknadsföring eller motsvarande.Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss och Öresundskraft vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Fackliga kontaktpersoner:

Vision, Angelica Grosser, 042-490 3513

Akademikerna, Magnus Gunnarsson, 042-490 3551

Johan Sonesson, Ledarna, 042-490 3663Ansökan och kontakt

I denna process har Öresundskraft valt att samarbeta med Experis. Du är välkommen att söka tjänsten med en uppdaterad CV samt en riktad ansökan för tjänsten i vilken du beskriver Varför tjänsten? och Varför du passar för den? Frågor kring tjänsten besvaras av Experis rekryteringskonsult Pierre Bellin, 040-660 63 03. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Visa mindre

SÄLJARENS DRÖM – HÄR ÄR DITT NÄSTA JOBB

Ansök    Sep 12    Svenska Alarm    Försäljningschef
Svenska Alarm säljer smarta larmsystem för att motverka inbrott och brand till privatpersoner och företag i Sverige. Företaget startades år 2009, omsätter 25 miljoner kronor och har 30 medarbetare, huvudkontoret ligger i Malmö. Svenska Alarm är medlem i branschorganisationen Säkerhetsbranschen, godkänd larminstallatör av polisen, certifierat larmbolag av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering, SBSC, och rekommenderad av SSF Stöldskyddsföreningen. www.Sven... Visa mer
Svenska Alarm säljer smarta larmsystem för att motverka inbrott och brand till privatpersoner och företag i Sverige. Företaget startades år 2009, omsätter 25 miljoner kronor och har 30 medarbetare, huvudkontoret ligger i Malmö. Svenska Alarm är medlem i branschorganisationen Säkerhetsbranschen, godkänd larminstallatör av polisen, certifierat larmbolag av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering, SBSC, och rekommenderad av SSF Stöldskyddsföreningen.
www.SvenskaAlarm.se/jobb

SÄLJARENS DRÖM – HÄR ÄR DITT NÄSTA JOBB
 
Nu finns chansen att få ditt drömjobb i ett säljorienterat bolag som för tredje året i rad blivit utnämnt till snabbväxande Gasellbolag av Dagens industri.
 
Vår topprioritet är att kraftigt öka utesäljsverksamheten, växa och expandera till flera nya orter. Vi söker dig som kan göra det tuffa jobbet som krävs för att kunna nå toppen. Du har säljerfarenhet. Som belöning kommer du att tjäna väldigt bra med pengar! 
 
 

VAD SKA DU GÖRA?
 
Du ska leverera nya försäljningsrekord. Ditt jobb blir att ansvara för Svenska Alarms utesäljsorganisation i din region. Rekrytera och utbilda fältsäljare samt driva egen försäljning. Resa runt för att motivera och coacha din personal till att bli stjärnsäljare. Du har höga krav på dig och ska finnas där för din säljorganisation närhelst det behövs, därför betalar vi dig väldigt bra för resultaten!


 
 
VEM ÄR DU?
 
Du är personen i rummet som alla lyssnar till. Du vet hur man får sin vilja igenom och har aldrig misslyckats med att nå dina försäljningsmål. Du är hungrig på nästa utmaning. Din karriär är viktig, pengar är viktigare än fritid och nu vill du bevisa att du kan bygga Sveriges bästa säljteam.
 
 
 
KOMPETENSKRAV
• Erfarenhet inom försäljning face2face
• Stjärnsäljare/Stjärncoach
• B-körkort
 
 

DIN ARBETSPLATS
På Svenska Alarm blir du en del av ett framgångsrikt team som består av motiverade personer med vilja att lyckas. Du utgår från huvudkontoret i Malmö.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Försäljningschef Mäster Grön

Kort om tjänsten Försäljningschef med stort engagemang och affärsdriv sökes till Mäster Grön. Som försäljningschef kommer du ansvara för att utveckla bolaget och dess verksamhet med en tydlig riktning mot framtiden och till din hjälp har du 14 medarbetare inom försäljning och inköp. Din uppgift som försäljningschef är att tillsammans med dina kunniga medarbetare och med stöd av VDn fortsätta ett påbörjat förändrings- och utvecklingsarbete. Du kommer som fö... Visa mer
Kort om tjänsten
Försäljningschef med stort engagemang och affärsdriv sökes till Mäster Grön. Som försäljningschef kommer du ansvara för att utveckla bolaget och dess verksamhet med en tydlig riktning mot framtiden och till din hjälp har du 14 medarbetare inom försäljning och inköp. Din uppgift som försäljningschef är att tillsammans med dina kunniga medarbetare och med stöd av VDn fortsätta ett påbörjat förändrings- och utvecklingsarbete. Du kommer som försäljningschef ha ett övergripande budget- och resultatansvar. Tjänsten är med placering i Helsingborg på Mäster Gröns huvudkontor, rekryteringen sköts av Dreamwork.

Om verksamheten
Mäster Grön grundades 1959 och är en odlarägd försäljningsorganisation och drivs som ekonomisk förening med 35 medlemmar med omsättningen på knappt 400 MSEK. Mäster Grön är marknadsledande på kruk- och utplanteringsväxtmarknaden genom hög service och ett brett samlat sortiment. Företaget erbjuder ett fullsortiment och säljer både medlemmarnas produktion och växter från hela världen till i första hand svenska blomstergrossistföretag, dagligvarukedjor, garden centers, kommuner, offentliga entreprenadföretag, kyrkogårdsförvaltningar samt till byggvarukedjor. Huvudkontor och logistikcenter ligger i Helsingborg.

Mer om tjänsten
Mäster Gröns nya försäljningschef ska med nyfikenhet och engagerande ledarstil utveckla försäljningsorganisationen för svenskodlade växter samt för Trading verksamheten. Som försäljningschef arbetar du aktivt för att utveckla affärsmöjligheter med långsiktig hållbarhet och ekonomisk lönsamhet. I rollen arbetar du för att främja ett innovativt klimat och med bidra till att skapa en organisation där personal och verksamheten utvecklas. Du verkar för att genomföra de aktiviteter som krävs för att nå bolagets vision och mål.

Din profil
Vi ser att du har meriterande erfarenhet inom försäljning, mycket goda ledaregenskaper och förståelse för bolagets verksamhet och produkter. Du är tydlig och affärsmässig med både interna och externa kontakter, samtidigt som du är duktig på att bygga relationer. Vi tror att du kommer från branschen alternativ arbetar inom frukt & grönt, dagligvaruhandeln/FMCG. Du har för tjänsten dokumenterad erfarenhet av att driva och utveckla människor och organisationer. Det är viktigt att du är prestigelös och engagerad som person och har en hög it-mognad med erfarenhet av att driva affärsutveckling digitalt. Du har ett ekonomiskt intresse och du triggas av att göra gemensamma lönsamma affärer med nyckelkunderna. Utmaningar stimulerar dig och du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål. Du är tydlig och kommunikativ i ditt ledarskap men också prestigelös, ödmjuk och passionerad över att få leda och utveckla Sveriges marknadsledande företag på kruk- och utplanteringsväxtmarknaden. Bolaget verkar delvis i internationell miljö, du behärskar därför engelska i tal och skrift.


Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult [email protected] Observera att vi med anledning av GDPR tyvärr inte har möjlighet att hantera ansökningar via mail. Visa mindre

Säljchef sökes till Ängelholm

Om OssMålet för First Security är att fortsätta att utvecklas som en av Sveriges bästa säljkårer och bli företaget där alla vill jobba. First Security är ett av Sveriges ledande larmbolag med försäljning gentemot privatpersoner och Företag. Vi har en produkt med stor efterfrågan. Vår ledning tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och arbetar framgångsrikt med att skapa individuella karriär- och utvecklingsmöjlighete... Visa mer
Om OssMålet för First Security är att fortsätta att utvecklas som en av Sveriges bästa säljkårer och bli företaget där alla vill jobba. First Security är ett av Sveriges ledande larmbolag med försäljning gentemot privatpersoner och Företag. Vi har en produkt med stor efterfrågan. Vår ledning tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och arbetar framgångsrikt med att skapa individuella karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss blir du en del av ett framgångsrikt företag med vinnarglöd Det är viktigt för oss att vi höjer varandras prestationer. Vi kommer att ge dig de bästa förutsättningar för att lyckas! Vi ser fram emot din ansökan!Det vi kan ge digSom Säljchef på First Security kommer du tillsammans med dina säljare ansvara för ett eget distrikt med att boka och genomföra kundbesök där ni säljer våra produkter till konsumenter. Du har möjlighet att bygga upp ett nytt team och sätta din prägel från början. Det är ett jobb som kräver högt engagemang där du ser vikten av att prioritera de aktiviteter som främjar teamets resultat. Du har personalansvar för ditt team och kommer jobba aktivt med att coacha dina säljare till framgång genom närvaro på kundmöten. Tempot är högt och det krävs att du är flexibel och stresstålig. Erfarenhet av försäljning i någon form är ett krav. Vi ser helst att du har ett vårdat yttre och prickfritt belastningsregister. Även att du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift är ett krav. Du måste ha körkort.Detta erbjuder vi dig som säljchef:*Garantilön*Hög provision*Månatliga Teamevents*Intern utbildning i försäljning **Bil i tjänsten*Telefon och datorFör rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget!Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.Har du frågor om jobbet kontaktar du rekryteringsansvarig Emma Wallden 0735-190762 Visa mindre

Säljchef sökes till Helsingborg

Är du i toppen av din säljkarriär och redo att ta dig an större utmaningar.Vi är ett företag på stark frammarsch och en hög expansionstakt. Företagsidén har sitt ursprung i larmkunder som tycker att de betalar för mycket för de larm som de hyr. Mot bakgrund av dessa tankar och önskemål grundades företaget First Security.Vi jobbar med ett banbrytande koncept där vi använder oss av världsledande larmprodukter. Våra produkter är marknadens säkraste, mest... Visa mer
Är du i toppen av din säljkarriär och redo att ta dig an större utmaningar.Vi är ett företag på stark frammarsch och en hög expansionstakt. Företagsidén har sitt ursprung i larmkunder som tycker att de betalar för mycket för de larm som de hyr. Mot bakgrund av dessa tankar och önskemål grundades företaget First Security.Vi jobbar med ett banbrytande koncept där vi använder oss av världsledande larmprodukter. Våra produkter är marknadens säkraste, mest pålitliga och även världens mest använda. Med vårt larmpaket skräddarsyr vi ett system som är individuellt anpassat efter just det specifika hemmet/ kunden. Besök gärna vår hemsida https://firstsecurity.seÄr du en tävlingsmänniska och drivs av utmaningar?Som operativ säljchef är du den som bygger upp samt sätter prägel på ditt egna säljteam. Du arbetar aktivt tillsammans med ditt team på fältet för att boka och genomföra kundbesök, både hos privatpersoner samt mindre företag. Ditt största fokus är att med engagemang som ledare coacha, utveckla, stötta och se till att ditt team presterar efter våra målsättningar vad gäller försäljning och kundnöjdhet. Du rapporterar till regional försäljningschef regelbundet och ditt ansvarområde är följande; För att lyckas som säljchef hos oss ser vi att du är en ledare som vågar ta egna initiativ men inte är rädd för att fråga efter hjälp när det behövs. En självklarhet för dig att alltid ”visa vägen” samt ”leda och föregå med gott exempel”. Vi ser att du har god erfarenhet från försäljning Har du erfarenhet från ledarskap det är givetvis ett stort plus! Du har:Önskvärt är att du har tillgång till egen bil För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget!Ansökan skickas till [email protected] märk ansökan ”STAD Säljchef” Intervjuer sker fortlöpande, klicka på "ANSÖK NU"- knappen för att söka tjänsten! Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säljchef sökes till Lund

Om OssMålet för First Security är att fortsätta att utvecklas som en av Sveriges bästa säljkårer och bli företaget där alla vill jobba. First Security är ett av Sveriges ledande larmbolag med försäljning gentemot privatpersoner och Företag. Vi har en produkt med stor efterfrågan. Vår ledning tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och arbetar framgångsrikt med att skapa individuella karriär- och utvecklingsmöjlighete... Visa mer
Om OssMålet för First Security är att fortsätta att utvecklas som en av Sveriges bästa säljkårer och bli företaget där alla vill jobba. First Security är ett av Sveriges ledande larmbolag med försäljning gentemot privatpersoner och Företag. Vi har en produkt med stor efterfrågan. Vår ledning tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och arbetar framgångsrikt med att skapa individuella karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss blir du en del av ett framgångsrikt företag med vinnarglöd Det är viktigt för oss att vi höjer varandras prestationer. Vi kommer att ge dig de bästa förutsättningar för att lyckas! Vi ser fram emot din ansökan!Det vi kan ge digSom Säljchef på First Security kommer du tillsammans med dina säljare ansvara för ett eget distrikt med att boka och genomföra kundbesök där ni säljer våra produkter till konsumenter. Du har möjlighet att bygga upp ett nytt team och sätta din prägel från början. Det är ett jobb som kräver högt engagemang där du ser vikten av att prioritera de aktiviteter som främjar teamets resultat. Du har personalansvar för ditt team och kommer jobba aktivt med att coacha dina säljare till framgång genom närvaro på kundmöten. Tempot är högt och det krävs att du är flexibel och stresstålig. Erfarenhet av försäljning i någon form är ett krav. Vi ser helst att du har ett vårdat yttre och prickfritt belastningsregister. Även att du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift är ett krav. Du måste ha körkort.Detta erbjuder vi dig som säljchef:*Garantilön*Hög provision*Månatliga Teamevents*Intern utbildning i försäljning **Bil i tjänsten*Telefon och datorFör rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget!Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.Har du frågor om jobbet kontaktar du rekryteringsansvarig Emma Wallden 0735-190762 Visa mindre

Säljchef Helsingborg!

Vi pa° Best Alarm a¨r inne i ett va¨ldigt spa¨nnande och expansivt skede. Alla va°ra säljchefer har en fast lön samt en ro¨rlig del utan tak. Hos oss a¨r alla lika mycket va¨rda. Vi la¨gger stor vikt vid att skapa en arbetsplats som man ba°de trivs pa° men a¨ven har mo¨jlighet och utvecklas i. Vi erbjuder en gedigen sa¨ljutbildning samt daglig uppfo¨ljning och coachning. Som säljchef på Best Alarm har du ansvar för rekrytering, utbildning samt ett budgetan... Visa mer
Vi pa° Best Alarm a¨r inne i ett va¨ldigt spa¨nnande och expansivt skede. Alla va°ra säljchefer har en fast lön samt en ro¨rlig del utan tak. Hos oss a¨r alla lika mycket va¨rda. Vi la¨gger stor vikt vid att skapa en arbetsplats som man ba°de trivs pa° men a¨ven har mo¨jlighet och utvecklas i. Vi erbjuder en gedigen sa¨ljutbildning samt daglig uppfo¨ljning och coachning. Som säljchef på Best Alarm har du ansvar för rekrytering, utbildning samt ett budgetansvar. Tidigare säljerfarenhet är ett plus men det personliga drivet är det viktigaste hos oss. Krav: B-körkort, stort driv och engagemang Meriterande: Tidigare säljerfarenhet, tidigare meriter från utbildning av nya säljare, meriter ifrån rekrytering, idrottsbakgrund. Vi letar efter dig som är redo på och ta nästa steg i karriären. Tveka inte med din ansökan så bokar vi in en intervju där vi ses för ett personligt möte, ansökningar skickas till: [email protected] Visa mindre

Helsingborg söker Säljchef

Om OssMålet för First Security är att fortsätta att utvecklas som en av Sveriges bästa säljkårer och bli företaget där alla vill jobba. First Security är ett av Sveriges ledande larmbolag med försäljning gentemot privatpersoner och Företag. Vi har en produkt med stor efterfrågan. Vår ledning tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och arbetar framgångsrikt med att skapa individuella karriär- och utvecklingsmöjlighete... Visa mer
Om OssMålet för First Security är att fortsätta att utvecklas som en av Sveriges bästa säljkårer och bli företaget där alla vill jobba. First Security är ett av Sveriges ledande larmbolag med försäljning gentemot privatpersoner och Företag. Vi har en produkt med stor efterfrågan. Vår ledning tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och arbetar framgångsrikt med att skapa individuella karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss blir du en del av ett framgångsrikt företag med vinnarglöd Det är viktigt för oss att vi höjer varandras prestationer. Vi kommer att ge dig de bästa förutsättningar för att lyckas! Vi ser fram emot din ansökan!Det vi kan ge digSom Säljchef på First Security kommer du tillsammans med dina säljare ansvara för ett eget distrikt med att boka och genomföra kundbesök där ni säljer våra produkter till konsumenter. Du har möjlighet att bygga upp ett nytt team och sätta din prägel från början. Det är ett jobb som kräver högt engagemang där du ser vikten av att prioritera de aktiviteter som främjar teamets resultat. Du har personalansvar för ditt team och kommer jobba aktivt med att coacha dina säljare till framgång genom närvaro på kundmöten. Tempot är högt och det krävs att du är flexibel och stresstålig. Erfarenhet av försäljning i någon form är ett krav. Vi ser helst att du har ett vårdat yttre och prickfritt belastningsregister. Även att du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift är ett krav. Du måste ha körkort.Detta erbjuder vi dig som säljchef:*Garantilön*Hög provision*Månatliga Teamevents*Intern utbildning i försäljning **Bil i tjänsten*Telefon och datorFör rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget!Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.Har du frågor om jobbet kontaktar du rekryteringsansvarig Emma Wallden 0735-190762 Visa mindre

Säljchef sökes till Helsingborg

Om OssMålet för First Security är att fortsätta att utvecklas som en av Sveriges bästa säljkårer och bli företaget där alla vill jobba. First Security är ett av Sveriges ledande larmbolag med försäljning gentemot privatpersoner och Företag. Vi har en produkt med stor efterfrågan. Vår ledning tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och arbetar framgångsrikt med att skapa individuella karriär- och utvecklingsmöjlighete... Visa mer
Om OssMålet för First Security är att fortsätta att utvecklas som en av Sveriges bästa säljkårer och bli företaget där alla vill jobba. First Security är ett av Sveriges ledande larmbolag med försäljning gentemot privatpersoner och Företag. Vi har en produkt med stor efterfrågan. Vår ledning tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och arbetar framgångsrikt med att skapa individuella karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss blir du en del av ett framgångsrikt företag med vinnarglöd Det är viktigt för oss att vi höjer varandras prestationer. Vi kommer att ge dig de bästa förutsättningar för att lyckas! Vi ser fram emot din ansökan!Det vi kan ge digSom Säljchef på First Security kommer du tillsammans med dina säljare ansvara för ett eget distrikt med att boka och genomföra kundbesök där ni säljer våra produkter till konsumenter. Du har möjlighet att bygga upp ett nytt team och sätta din prägel från början. Det är ett jobb som kräver högt engagemang där du ser vikten av att prioritera de aktiviteter som främjar teamets resultat. Du har personalansvar för ditt team och kommer jobba aktivt med att coacha dina säljare till framgång genom närvaro på kundmöten. Tempot är högt och det krävs att du är flexibel och stresstålig. Erfarenhet av försäljning i någon form är ett krav. Vi ser helst att du har ett vårdat yttre och prickfritt belastningsregister. Även att du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift är ett krav. Du måste ha körkort.Detta erbjuder vi dig som säljchef:*Grundlön*Hög provision*Månatliga Teamevents*Intern utbildning i försäljning **Bil i tjänsten*Telefon och datorFör rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget!Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.Har du frågor om jobbet kontaktar du rekryteringsansvarig Emma Wallden 0735-190762 Visa mindre

Engagerad Säljchef till Helsingborg sökes

Om ossVi är ett företag med en otroligt hög expansionstakt.Företagsidén har sitt ursprung i larmkunder som tycker att de betalar för mycket för sina hyreslarm. Utan att äga någonting när de slutar betala. Utifrån dessa tankar grundades företaget Svenska Trygghetslösningar.Vi jobbar med ett banbrytande koncept där vi använder oss av världsledande larmprodukter. Våra produkter är marknadens säkraste, mest pålitliga och därmed även världens mest använda. Med ... Visa mer
Om ossVi är ett företag med en otroligt hög expansionstakt.Företagsidén har sitt ursprung i larmkunder som tycker att de betalar för mycket för sina hyreslarm. Utan att äga någonting när de slutar betala. Utifrån dessa tankar grundades företaget Svenska Trygghetslösningar.Vi jobbar med ett banbrytande koncept där vi använder oss av världsledande larmprodukter. Våra produkter är marknadens säkraste, mest pålitliga och därmed även världens mest använda. Med vårt larmpaket skräddarsyr vi ett system som är individuellt anpassat efter just det specifika hemmet/ kunden.Vi har funnits i 5 år nu och är redan Sveriges femte största säkerhetsföretag med rekommendation från SSF, SBSC intygade, medlemmar i SäkerhetsBranchen och AA rateade.www.svenskatrygghetslosningar.seOm digVi söker dig som är erfaren inom försäljningsyrket och som nu känner sig redo att ta nästa steg i karriären.Du har viljan och engagemanget att leda och utbilda ditt eget team.Du är på toppen av din säljkarriär och redo att ta nästa steg som ledare.Operativ SäljchefSom operativ säljchef är du med och bygger upp och präglar ditt egna säljteam.Du arbetar aktivt tillsammans med ditt team på fältet för att boka och genomföra kundbesök.Ditt största fokus är att som ledare coacha, utveckla och stötta ditt team. Du står för att teamet når uppsatta målsättningar vad gäller försäljning och kundnöjdhet.Du rapporterar till en regional försäljningschef regelbundet och dina ansvarsområden är följande;Ansvara för TeambudgetPersonalansvar för ditt teamFokus på försäljningUtbilda i försäljning, säljteknik och avslut. Samt produktutbildning För att lyckas som säljchef hos oss ska du vara en ledare som vågar ta egna initiativ, men som samtidigt inte är rädd för att fråga om hjälp när det behövs. En självklarhet för dig är att alltid visa vägen och föregå med gott exempel.Du har/är:Tidigare erfarenhet av försäljningErfarenhet av ledarskap det är givetvis ett stort plus!Goda kunskaper i SvenskaKörkort (önskvärt att du även har egen bil)Prickfri i polisens belastningsregisterFör rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget! Ansökan skickas till Regional Rekryterare [email protected] sker fortlöpande, så tveka inte med din ansökanArbetslivserfarenhetHemförsäljare, mindre än 1 års erfarenhet (Krav)Säljledare, mindre än 1 års erfarenhet (Meriterande)Säljkonsulent, mindre än 1 års erfarenhet (Meriterande)UtbildningFörgymnasial utbildning kortare än 9 år (Meriterande)KompetenserFörsäljningsvana, direktförsäljning konsument (Meriterande), Säljcoachning (Meriterande), Säljsupport, administrativt säljstöd (Meriterande), Säljledning (Meriterande)SpråkSvenska (Krav)KörkortB (Krav)LönFast lön + provisionAnställningsvillkorDå detta är ett jobb inom säkerhetsbranschen krävs att du inte är straffad i polisens belastningsregister. Visa mindre

SÄLJARENS DRÖM – HÄR ÄR DITT NÄSTA JOBB

Ansök    Jul 18    Svenska Alarm    Försäljningschef
Svenska Alarm säljer smarta larmsystem för att motverka inbrott och brand till privatpersoner och företag i Sverige. Företaget startades år 2009, omsätter 25 miljoner kronor och har 30 medarbetare, huvudkontoret ligger i Malmö. Svenska Alarm är medlem i branschorganisationen Säkerhetsbranschen, godkänd larminstallatör av polisen, certifierat larmbolag av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering, SBSC, och rekommenderad av SSF Stöldskyddsföreningen. www.Sven... Visa mer
Svenska Alarm säljer smarta larmsystem för att motverka inbrott och brand till privatpersoner och företag i Sverige. Företaget startades år 2009, omsätter 25 miljoner kronor och har 30 medarbetare, huvudkontoret ligger i Malmö. Svenska Alarm är medlem i branschorganisationen Säkerhetsbranschen, godkänd larminstallatör av polisen, certifierat larmbolag av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering, SBSC, och rekommenderad av SSF Stöldskyddsföreningen.
www.SvenskaAlarm.se/jobb

SÄLJARENS DRÖM – HÄR ÄR DITT NÄSTA JOBB
 
Nu finns chansen att få ditt drömjobb i ett säljorienterat bolag som för tredje året i rad blivit utnämnt till snabbväxande Gasellbolag av Dagens industri.
 
Vår topprioritet är att kraftigt öka utesäljsverksamheten, växa och expandera till flera nya orter. Vi söker dig som kan göra det tuffa jobbet som krävs för att kunna nå toppen. Du har säljerfarenhet. Som belöning kommer du att tjäna väldigt bra med pengar! 
 
 

VAD SKA DU GÖRA?
 
Du ska leverera nya försäljningsrekord. Ditt jobb blir att ansvara för Svenska Alarms utesäljsorganisation i din region. Rekrytera och utbilda fältsäljare samt driva egen försäljning. Resa runt för att motivera och coacha din personal till att bli stjärnsäljare. Du har höga krav på dig och ska finnas där för din säljorganisation närhelst det behövs, därför betalar vi dig väldigt bra för resultaten!


 
 
VEM ÄR DU?
 
Du är personen i rummet som alla lyssnar till. Du vet hur man får sin vilja igenom och har aldrig misslyckats med att nå dina försäljningsmål. Du är hungrig på nästa utmaning. Din karriär är viktig, pengar är viktigare än fritid och nu vill du bevisa att du kan bygga Sveriges bästa säljteam.
 
 
 
KOMPETENSKRAV
• Erfarenhet inom försäljning face2face
• Stjärnsäljare/Stjärncoach
• B-körkort
 
 

DIN ARBETSPLATS
På Svenska Alarm blir du en del av ett framgångsrikt team som består av motiverade personer med vilja att lyckas. Du utgår från huvudkontoret i Malmö.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

SÄLJARENS DRÖM – HÄR ÄR DITT NÄSTA JOBB

Ansök    Aug 13    Svenska Alarm    Försäljningschef
Svenska Alarm säljer smarta larmsystem för att motverka inbrott och brand till privatpersoner och företag i Sverige. Företaget startades år 2009, omsätter 25 miljoner kronor och har 30 medarbetare, huvudkontoret ligger i Malmö. Svenska Alarm är medlem i branschorganisationen Säkerhetsbranschen, godkänd larminstallatör av polisen, certifierat larmbolag av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering, SBSC, och rekommenderad av SSF Stöldskyddsföreningen. www.Sven... Visa mer
Svenska Alarm säljer smarta larmsystem för att motverka inbrott och brand till privatpersoner och företag i Sverige. Företaget startades år 2009, omsätter 25 miljoner kronor och har 30 medarbetare, huvudkontoret ligger i Malmö. Svenska Alarm är medlem i branschorganisationen Säkerhetsbranschen, godkänd larminstallatör av polisen, certifierat larmbolag av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering, SBSC, och rekommenderad av SSF Stöldskyddsföreningen.
www.SvenskaAlarm.se/jobb

SÄLJARENS DRÖM – HÄR ÄR DITT NÄSTA JOBB
 
Nu finns chansen att få ditt drömjobb i ett säljorienterat bolag som för tredje året i rad blivit utnämnt till snabbväxande Gasellbolag av Dagens industri.
 
Vår topprioritet är att kraftigt öka utesäljsverksamheten, växa och expandera till flera nya orter. Vi söker dig som kan göra det tuffa jobbet som krävs för att kunna nå toppen. Du har säljerfarenhet. Som belöning kommer du att tjäna väldigt bra med pengar! 
 
 

VAD SKA DU GÖRA?
 
Du ska leverera nya försäljningsrekord. Ditt jobb blir att ansvara för Svenska Alarms utesäljsorganisation i din region. Rekrytera och utbilda fältsäljare samt driva egen försäljning. Resa runt för att motivera och coacha din personal till att bli stjärnsäljare. Du har höga krav på dig och ska finnas där för din säljorganisation närhelst det behövs, därför betalar vi dig väldigt bra för resultaten!


 
 
VEM ÄR DU?
 
Du är personen i rummet som alla lyssnar till. Du vet hur man får sin vilja igenom och har aldrig misslyckats med att nå dina försäljningsmål. Du är hungrig på nästa utmaning. Din karriär är viktig, pengar är viktigare än fritid och nu vill du bevisa att du kan bygga Sveriges bästa säljteam.
 
 
 
KOMPETENSKRAV
• Erfarenhet inom försäljning face2face
• Stjärnsäljare/Stjärncoach
• B-körkort
 
 

DIN ARBETSPLATS
På Svenska Alarm blir du en del av ett framgångsrikt team som består av motiverade personer med vilja att lyckas. Du utgår från huvudkontoret i Malmö.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Sales Manager

Ansök    Maj 3    Telenor Sverige AB    Försäljningschef
Nu söker Telenor en Sales Manager till Helsingborg! Inom hela Stores pågår ett arbete med att sätta kunder, medarbetare och försäljning i främsta rummet. Stores är och kommer vara en av Telenors absolut viktigaste säljkanal tillsammans med kundservice, externa partners och digitala kanaler. Som Sales Manager ansvarar du för allt som sker i butiken, från resultatfokuserad försäljning till starkt fokus på medarbetarnas utveckling och lärande. Vilka är vi? ... Visa mer
Nu söker Telenor en Sales Manager till Helsingborg!

Inom hela Stores pågår ett arbete med att sätta kunder, medarbetare och försäljning i främsta rummet. Stores är och kommer vara en av Telenors absolut viktigaste säljkanal tillsammans med kundservice, externa partners och digitala kanaler. Som Sales Manager ansvarar du för allt som sker i butiken, från resultatfokuserad försäljning till starkt fokus på medarbetarnas utveckling och lärande.

Vilka är vi?

Stores i Telenor är en av våra viktigaste säljkanaler som utgör cirka 40 % av all försäljning. Uppdraget för en Sales Manager i Helsingborg City och Ödåkra är att tillsammans med kollegorna skapa en välfungerande butik. För att trivas i denna roll brinner du för ledarskap och försäljning som däri innefattar totalansvar inom Stores på en lokal marknad. Inom en snar framtid kommer vi inom Stores att få än större ansvar för business SME-kunder. Om du brinner för att bli Telenors lokala hub för både konsumenter och företagare samt älskar försäljning, människor och ledarskap - då är detta rollen för dig!

Vad gör en Sales Manager?
* Du har fullt ansvar för butiken, vilket innebär all försäljning, rekrytering, medarbetarutveckling samt att samtliga kampanjer och nya produkter förs ut på bästa sätt

* Eget försäljningsansvar samtidigt som du leder och säkerställer att medarbetarna i butiken når sina och butikens mål

* Du blir en av våra primära Telenor ambassadörer mot såväl konsument som företagskunder

* Du utvecklar och bygger teamet lokalt i nära samarbete med Learning Lab

* Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för att rutiner och kvalitet följs i enlighet med policys, vad gäller exempelvis inventering, lagerhållning och säkerhet

* Du utvecklar och skapar kontakter med kollegor inom Stores samtidigt som du säkerställer en gruppdynamik inom din butik som är framgångsrik

* Du ansvarar även för schemaläggning, kostnadsmål, drift och kundklagomål i butiken.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som fullkomligt brinner för ledarskap och försäljning. Du stimuleras av att coacha andra och bidrar gärna med din erfarenhet till dina kollegor. Du är duktig på att hantera olika typer av personligheter och du är en teamspelare av rang. Vidare är du en god organisatör med en problemlösningsförmåga och inställning att allt är möjligt. Vi ser att du har ett genuint intresse när det gäller försäljning och tillväxt såväl mot konsument som mot företag. För att trivas med jobbet måste du tycka om att vara nära medarbetarna, bidra med egen försäljning och även vilja vara en del av bemanningen i butiken. Vi söker dig som har fullständig gymnasiebehörighet. Du behärskar engelska i tal och skrift då vårt koncernspråk är engelska.

Vill du skapa framtiden med oss?

Välkommen att söka tjänsten via länken ”Ansök nu”. Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-05-31.

Placeringsort: Helsingborg City och Ödåkra, Väla

Anställningsform: Tillsvidare, provanställning 6 månader

För frågor om tjänsten kontakta rekryterande ledare Sebastian Penco på [email protected]

Bra att känna till

Enligt Telenors policy genomför vi bakgrundskontroll på slutkandidat för samtliga rekryteringar.

Vi för människor närmare varandra och ger dem tillgång till den allra senaste tekniken. Vi står mitt i den digitala förändringen. Vi lever och utvecklas med den. Nu behöver vi din hjälp för att utvecklas ännu mer. Visa mindre

Försäljningschef till Rollco

Kort om tjänsten Dreamwork söker en försäljningschef för anställning hos Rollco. I takt med att Rollco växer behöver de nu anställa en försäljningschef som kan fortsätta att utveckla och strukturera företagets säljavdelning, leda den svenska säljavdelningen mot företagets uppsatta mål. Vi söker en försäljningschef med starkt engagemang, affärsdriv och strategisk tänk i kombination med erfarenhet av ledarskap och försäljning. I din roll som försäljningsche... Visa mer
Kort om tjänsten
Dreamwork söker en försäljningschef för anställning hos Rollco. I takt med att Rollco växer behöver de nu anställa en försäljningschef som kan fortsätta att utveckla och strukturera företagets säljavdelning, leda den svenska säljavdelningen mot företagets uppsatta mål. Vi söker en försäljningschef med starkt engagemang, affärsdriv och strategisk tänk i kombination med erfarenhet av ledarskap och försäljning.
I din roll som försäljningschef kommer du att ha ett övergripande ansvar för 8 medarbetare. Du kommer ingå i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD.
Rollco är ett välrenommerat, stabilt företag med fortsatt goda tillväxtmöjligheter och motiverade medarbetare som arbetar för stark teamkänsla och högt i tak.


Rollco är ett välrenommerat, stabilt företag med mycket goda tillväxtmöjligheter och motiverade medarbetare. Med stort hjärta engagerar vi oss i våra kunders utmaningar och ökar deras lönsamhet och konkurrenskraft. För att möta det växande kundbehovet behöver Rollco förstärka sin svenska försäljningsavdelning med en försäljningschef.
Placeringsort är Helsingborg, rekryteringen sköts av Dreamwork, anställning direkt hos Rollco.

Sökord: försäljning, account manager, sales, technical sales, area sales manager, teknisk försäljning, KAM, säljare, kundansvarig


<b>Mer om tjänsten</b>
Du kommer tillsammans med ditt team att ansvara för att driva försäljningen mot den svenska marknaden. I tjänsten som försäljningschef kommer du ha ett par egna kunder, men framförallt kommer du att arbeta med att utveckla företagets försäljning. Detta genom att ta fram riktlinjer och strategier för hur företaget ska jobba med försäljning, vilka kunder ska bearbetas, hur företaget ska jobba för att bibehålla sina kunder för att nå företagets uppsatta mål. Ditt ansvar blir att stödja och coacha dina medarbetare som idag består av 4 utesäljare och 4 innesäljare.
Planering och uppföljning av försäljningen blir en viktig del i rollen som försäljningschef, medarbetarsamtal såväl som rekrytering av nya säljare i takt med att företaget växer. Som försäljningschef kommer du ha budgetansvar med tydliga mål och du rapporterar direkt till företagets VD. Du kommer ha ett stort eget mandat för din avdelning och Rollco erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten kommer innebära 2-4 övernattningar på månad.

Om verksamheten
Rollco grundades 1999 och är idag en internationell koncern med huvudkontor och verkstad i Helsingborg. Gruppen har totalt 75 anställda och vi finns i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Taiwan. Omsättningen i gruppen uppgår till ca 170 miljoner. Rollco är specialist på komponenter och lösningar inom området linjära rörelser.
Sedan januari 2012 ingår Rollco i Addtech AB, www.addtech.se, en svensk företagsgrupp med över 2600 anställda. Gruppens inriktning är fortsatt expansion bl.a. genom att utökning av antalet produkter och etablering på nya marknader. Läs gärna mer om bolaget på www.rollco.se.


Din profil
Du är en engagerad teamspelare med genuint intresse och erfarenhet av försäljning, ledarskap och affärsutveckling. Du har dokumenterat goda försäljningsresultat (B2B), av tekniska produkter mot industrimarknaden, samtidigt som du har ett tydligt ledarskap med erfarenhet av att inspirera och motivera dina medarbetare. Du är prestigelös och en trygg ledare som har förmåga att driva och utveckla både försäljningen och teamet framåt mot uppsatta mål. Det är viktigt att du har och förmågan att utveckla affärer tillsammans med teamet och fokuserar på kvalitativ försäljning med kundens behov och framtida utveckling i fokus.
Vidare är du resultat- och målinriktad, van vid att styra ditt arbete med goda säljresultat samtidigt som du har förmåga att bygga goda relationer både internt och externt. Du har en relevant utbildning, så som maskinteknik eller utbildningar inom ledarskap, marknad, ekonomi i kombination med relevant praktisk arbetslivserfarenhet. Du behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift.


Ansökan
Tycker du att detta verkar intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan, utan sök tjänsten redan idag via vår hemsida, www.dreamwork.se
Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Glyré på [email protected] Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Regionsansvarig säljchef

Ansök    Maj 8    Svenska Alarm    Försäljningschef
OM SVENSKA ALARM Svenska Alarm är en specialist på smarta larm. Bolaget startade 2009 och växer snabbt. Svenska Alarm är medlemmar i Säkerhetsbranschen, SSF Stöldskyddsföreningen och Brandskyddsföreningen. Vår ambition är att vara ett ledande företag på smarta larm för både privatpersoner och företag. www.SvenskaAlarm.se/jobb SÄLJARENS DRÖM – HÄR ÄR DITT NÄSTA JOBB Nu finns chansen att få ditt drömjobb i ett säljorienterat bolag som för tredje året i ... Visa mer
OM SVENSKA ALARM
Svenska Alarm är en specialist på smarta larm. Bolaget startade 2009 och växer snabbt. Svenska Alarm är medlemmar i Säkerhetsbranschen, SSF Stöldskyddsföreningen och Brandskyddsföreningen. Vår ambition är att vara ett ledande företag på smarta larm för både privatpersoner och företag.
www.SvenskaAlarm.se/jobb


SÄLJARENS DRÖM – HÄR ÄR DITT NÄSTA JOBB

Nu finns chansen att få ditt drömjobb i ett säljorienterat bolag som för tredje året i rad blivit utnämnt till snabbväxande Gasellbolag av Dagens Industri.

 
Vår topprioritet är att kraftigt öka utesäljsverksamheten, växa och expandera till flera nya orter. Vi söker dig som kan göra det tuffa jobbet som krävs för att kunna nå toppen. Du har säljerfarenhet. Som belöning kommer du att tjäna väldigt bra med pengar!


VAD SKA DU GÖRA?

Du ska leverera nya försäljningsrekord. Ditt jobb blir att ansvara för Svenska Alarms utesäljsorganisation i din region. Rekrytera och utbilda fältsäljare samt driva egen försäljning. Resa runt för att motivera och coacha din personal till att bli stjärnsäljare. Du har höga krav på dig och ska finnas där för din säljorganisation närhelst det behövs, därför betalar vi dig väldigt bra för resultaten!
 

VEM ÄR DU?

Du är personen i rummet som alla lyssnar till. Du vet hur man får sin vilja igenom och har aldrig misslyckats med att nå dina försäljningsmål. Du är hungrig på nästa utmaning. Din karriär är viktig, pengar är viktigare än fritid och nu vill du bevisa att du kan bygga Sveriges bästa säljteam.

 
KOMPETENSKRAV

• Erfarenhet inom försäljning face2face

• Stjärnsäljare/Stjärncoach

• B-körkort

 
DIN ARBETSPLATS
På Svenska Alarm blir du en del av ett framgångsrikt team som består av motiverade personer med vilja att lyckas. Din arbetsplats är i din region.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre