Lediga jobb som Underhållsmekaniker i Helsingborg

Se lediga jobb som Underhållsmekaniker i Helsingborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Helsingborg som finns hos arbetsgivaren.

Underhållsmekaniker till Calderys Höganäs

. Underhållsmekaniker till Calderys Nordic AB Höganäs    Calderys, världsledande inom eldfasta lösningar och tjänster, erbjuder skräddarsydda och innovativa lösningar från våra 19 fabriker till alla industrier med extrema temperaturer och arbetsförhållanden. Som ett internationellt företag erbjuder vi våra anställda en värld av möjligheter på våra olika siter i 33 länder. Mer än 2300 anställda på Calderys omsätter 100 års eldfast expertis i arbete för a... Visa mer
.

Underhållsmekaniker till Calderys Nordic AB Höganäs   
Calderys, världsledande inom eldfasta lösningar och tjänster, erbjuder skräddarsydda och innovativa lösningar från våra 19 fabriker till alla industrier med extrema temperaturer och arbetsförhållanden. Som ett internationellt företag erbjuder vi våra anställda en värld av möjligheter på våra olika siter i 33 länder. Mer än 2300 anställda på Calderys omsätter 100 års eldfast expertis i arbete för att uppnå en positiv inverkan hos alla våra intressenter. Varje dag bygger de framtiden för vårt företag genom lagarbete, kundfokus och proaktiv inriktning.  Vi är ett företag där prestation erkänns och lärande främjas; en miljö där du kan växa och uppfylla din potential; en arbetsplats där varje dag är en ny dag och det är ALDRIG TRÅKIGT!  För mer information om oss? Gå till www.calderys.com och www.imerys.com.  Calderys är medlem i Imerys Group.

Tjänst:
Tjänsten som underhållsmekaniker är en rekrytering med anställning hos Calderys Nordic AB i Höganäs. Arbetet spänner över olika utrustningar och drifter, där du framförallt kommer att jobba med underhåll av deras processutrustning.

Calderys Nordic AB erbjuder dig ett varierande arbete som underhållsmekaniker, i ett stabilt framgångsrikt bolag med engagerade medarbetare. Arbetet utförs i tätt samarbete med sina kollegor och förväntas ta stort eget ansvar. Då det även förekommer uppgifter somrapportering samt planering av underhåll i rollen ser vi att du dessutom har en viss teknisk ådra med god datavana. 

I din roll som underhållsmekaniker kommer dina arbetsuppgifter bland annat innebära:

* Sköta förebyggande och avhjälpande underhåll på maskiner och utrustning
* Hantera kontakter med både interna uppdragsgivare och externa leverantörer
* Rapportering och planering av underhållsarbeten
* Riskinventering gällande miljö och säkerhet
* Driva förändringsarbete i syfte att skapa en säkrare och effektivare arbetsplats

Utbildning/erfarenhet:
Vi söker dig som har en teknisk utbildning med flerårig yrkesvana, god samarbets- och kommunikationsförmåga, då arbetet innefattar kontakter med både interna uppdragsgivare och externa leverantörer. Du har god vana av bearbetningsmaskiner samt sinne för ordning och reda. Arbetet ställer även krav på god datavana då arbetsuppgifterna består av rapportering samt planering av underhållsarbeten. Vidare ser du säkerhet som A och O och har ett intresse av att delta samt driva förändringsarbeten i syfte att skapa en säkrare och effektivare arbetsplats. Du besitter ett lugn där du hellre tar det säkra före det osäkra och jobbar aktivt för att upprätthålla så säker arbetsplats som möjligt.

Det är meriterande om du har:
* God kännedom om mekanik, hydraulik och pneumatik
* Brett tekniskt kunnande om industriella anläggningar
* Körkort för truck, mobila lyftredskap samt travers
* Kunskap i svetsning och bearbetningsmaskiner

Ansök:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Calderys Nordic AB med Processbemanning AB. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Angelica på Processbemanning på tel. 070-310 31 92. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Ansök via länk nedan. Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Servicetekniker till expansiv kund i Skåne

Ansök    Nov 24    Tng Group AB    Underhållsmekaniker
Servicetekniker till större nordisk industrikoncern i Skåne. Har du en god teknisk grundkunskap, praktisk erfarenhet och vill vara med att bygga vårt bolag framåt? Bra! Då kan du vara den vi söker.Som en viktig del av vår kunds kommande expansionsresa söker vi nu en driven och nyfiken servicetekniker till deras etablering i västra Skåne.Välkommen med din ansökan redan idag! Ditt anställningserbjudande Vi erbjuder en spännande arbetsplats med en kultur s... Visa mer
Servicetekniker till större nordisk industrikoncern i Skåne.

Har du en god teknisk grundkunskap, praktisk erfarenhet och vill vara med att bygga vårt bolag framåt? Bra! Då kan du vara den vi söker.Som en viktig del av vår kunds kommande expansionsresa söker vi nu en driven och nyfiken servicetekniker till deras etablering i västra Skåne.Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med en kultur som uppmuntrar till dialog och initiativ. Vi arbetar ständigt med att förenkla vardagen för våra kunder och där är våra medarbetare en mycket viktig del. Här får du möjlighet att arbeta i ett öppet och positivt klimat som främjar prestation och tillväxt.

Dina arbetsuppgifter

Med oss som servicepartner fungerar maskinerna när kunderna behöver dem och här har du som servicetekniker en viktig roll. I tjänsten som servicetekniker kommer du att utföra service och underhåll av olika typer av industriella maskiner. En del resande krävs då vi ibland behöver utföra servicearbeten ute hos kund runtom i Sverige. Du kommer också att vara behjälplig vid installationer av nya maskiner, sälja reservdelar och förväntas i alla sammanhang skapa goda kundrelationer där du möter våra kunders förväntningar.

Värt att veta

Vår nya etablering i västra Skåne är en del av större nordisk industrikoncern med c:a 2,5 miljarder i omsättning. Du kommer att få en gedigen introduktion, där du både får teoretiska kunskaper såväl som praktiska genomgångar av varje maskin. Du utgår från vår servicedepå i västra Skåne. I rollen samarbetar du med tekniskt kunniga kollegor som mer än gärna hjälper till att bolla olika lösningar, men vi förväntar oss också att du är initiativrik inom ramen för ditt eget arbete.

Våra förväntningar

Du har en grundläggande teknisk kompetens och trivs med ett fritt arbete där du får driva dig själv, samtidigt som du kan samarbeta med andra tekniker vid större installationer. Du ser också fram emot att skapa och bibehålla en god relation med våra kunder.

Eftersom rollen innebär resande med servicebil krävs det också att du har körkort.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Underhållstekniker till industri i Helsingborg

VÅRT ERBJUDANDE Vår kund effektiviserar och utvecklar emballagesystem som bygger på återanvändning inom den svenska dagligvarubranschen, på restauranger och i storkök. Produkterna används av omkring 1500 kunder, företaget har ca 150 anställda och går att hitta på flera orter i landet. Trivs du i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Är du en noggrann person som gärna hittar kreativa lösningar på problem? Då kan detta vara jobbet för d... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Vår kund effektiviserar och utvecklar emballagesystem som bygger på återanvändning inom den svenska dagligvarubranschen, på restauranger och i storkök. Produkterna används av omkring 1500 kunder, företaget har ca 150 anställda och går att hitta på flera orter i landet.

Trivs du i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Är du en noggrann person som gärna hittar kreativa lösningar på problem? Då kan detta vara jobbet för dig! För kunds räkning söker vi nu en erfaren underhållstekniker med uppstart omgående, med reservation för uppsägningstid.

ARBETSBESKRIVNING

Som underhållstekniker ansvarar du för att utföra löpande underhåll av maskiner och produktionsteknisk utrustning, samtidigt som du är delaktig i fastighetens drift. Du genomför felsökningar, felavhjälpning och utför akuta reparationer och avhjälpande underhåll. Du förstår vikten av att arbeta förebyggande för att minska oplanerade produktionstopp och kan se hur underhållet kan optimeras för att skapa ett bättre produktionsflöde samt skapa ett konkurrenskraftigt underhåll.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Utföra förebyggande och avhjälpande underhåll
- Genomföra felsökningar, felavhjälpning samt akuta reparationer.
- Medverka vid nyinstallationer och vidareutveckling inom arbetsområdet.
- Bidra till systematiskt förbättringsarbete
- Utbilda maskinoperatörer
DINA KVALIFIKATIONER- Erfarenhet av maskinelektronik samt underhållsarbete
- Elbehörighet (B-Auktorisation)
- Teknisk gymnasieutbildning
- Goda kunskaper inom hydraulik, pneumatik, mekanik, TIG-svets och ritningsläsning.


MERITERANDE - AL auktorisation
- Vana av att arbeta med Lean/TPM i en produktionsmiljö
- Intresse av PLC programmering
- Erfarenhet av underhållssystem
- Truckkort A+B


DIN PROFIL

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av maskinelektronik och underhållsarbete. Som person är du social med en hög känsla för service och ansvar. Du löser problem på ett strukturerat sätt och har en god analytisk förmåga. Du har ett stort engagemang och ett genuint intresse av förbättringsarbete och hållbar utveckling. Du är en teamspelare som gärna delar med dig av dina kunskaper till kollegor. Andra personliga egenskaper du besitter är ödmjukhet och lyhördhet.

ARBETSTIDER OCH ANSTÄLLNING
Arbetstiden är förlagd till dagtid måndag- fredag.

Du erbjuds initialt en visstidsanställning på 6 månader hos kund. Tillsättning sker enligt överenskommelse med ersättning enligt kollektivavtal.

OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Underhållstekniker till industri i Helsingborg

VÅRT ERBJUDANDE Vår kund effektiviserar och utvecklar emballagesystem som bygger på återanvändning inom den svenska dagligvarubranschen, på restauranger och i storkök. Produkterna används av omkring 1500 kunder, företaget har ca 150 anställda och går att hitta på flera orter i landet. Trivs du i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Är du en noggrann person som gärna hittar kreativa lösningar på problem? Då kan detta vara jobbet för d... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Vår kund effektiviserar och utvecklar emballagesystem som bygger på återanvändning inom den svenska dagligvarubranschen, på restauranger och i storkök. Produkterna används av omkring 1500 kunder, företaget har ca 150 anställda och går att hitta på flera orter i landet.

Trivs du i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Är du en noggrann person som gärna hittar kreativa lösningar på problem? Då kan detta vara jobbet för dig! För kunds räkning söker vi nu en erfaren underhållstekniker med uppstart omgående, med reservation för uppsägningstid.

ARBETSBESKRIVNING

Som underhållstekniker ansvarar du för att utföra löpande underhåll av maskiner och produktionsteknisk utrustning, samtidigt som du är delaktig i fastighetens drift. Du genomför felsökningar, felavhjälpning och utför akuta reparationer och avhjälpande underhåll. Du förstår vikten av att arbeta förebyggande för att minska oplanerade produktionstopp och kan se hur underhållet kan optimeras för att skapa ett bättre produktionsflöde samt skapa ett konkurrenskraftigt underhåll.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Utföra förebyggande och avhjälpande underhåll
- Genomföra felsökningar, felavhjälpning samt akuta reparationer.
- Medverka vid nyinstallationer och vidareutveckling inom arbetsområdet.
- Bidra till systematiskt förbättringsarbete
- Utbilda maskinoperatörer
DINA KVALIFIKATIONER- Erfarenhet av maskinelektronik samt underhållsarbete
- Elbehörighet (B-Auktorisation)
- Teknisk gymnasieutbildning
- Goda kunskaper inom hydraulik, pneumatik, mekanik, TIG-svets och ritningsläsning.


MERITERANDE - AL auktorisation
- Vana av att arbeta med Lean/TPM i en produktionsmiljö
- Intresse av PLC programmering
- Erfarenhet av underhållssystem
- Truckkort A+B


DIN PROFIL

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av maskinelektronik och underhållsarbete. Som person är du social med en hög känsla för service och ansvar. Du löser problem på ett strukturerat sätt och har en god analytisk förmåga. Du har ett stort engagemang och ett genuint intresse av förbättringsarbete och hållbar utveckling. Du är en teamspelare som gärna delar med dig av dina kunskaper till kollegor. Andra personliga egenskaper du besitter är ödmjukhet och lyhördhet.

ARBETSTIDER OCH ANSTÄLLNING
Arbetstiden är förlagd till dagtid måndag- fredag.

Du erbjuds initialt en visstidsanställning på 6 månader hos kund. Tillsättning sker enligt överenskommelse med ersättning enligt kollektivavtal.

OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

UNDERHÅLLSMEKANIKER TILL 2-SKIFT

Ansök    Okt 31    Elcowire AB    Underhållsmekaniker
Elcowire bidrar till den globala omställningen inom förnybar energi och levererar koppartråd, kopparlinor, profiler och ledarmaterial av koppar, kopparlegeringar och aluminium. Våra lösningar möjliggör effektiv överföring av energi och finns i allt från elfordon till kraftöverföring inom och mellan länder – ovan och under jord. Våra kunder finns över hela världen. Vi är ett svenskt bolag med verksamhet i Helsingborg och Hettstedt, Tyskland. Vi är ca 4... Visa mer
Elcowire bidrar
till den globala omställningen inom förnybar energi och levererar koppartråd, kopparlinor, profiler och ledarmaterial av koppar, kopparlegeringar och aluminium.

Våra lösningar möjliggör effektiv överföring av energi och finns i allt från elfordon till kraftöverföring inom och mellan länder – ovan och under jord. Våra kunder finns över hela världen.

Vi är ett svenskt bolag med verksamhet i Helsingborg och Hettstedt, Tyskland. Vi är ca 400 medarbetare och har en årlig produktion på ca 300,000 ton. Elcowire ingår i Liljedahl Group.


ARBETSUPPGIFTER
Som kollega hos oss kommer du märka att vi är en lösningsorienterad organisation.
Du kommer ingå i vårt underhållsteam där vi hjälps åt och tillsammans jobbar för att skapa en trevlig arbetsplats.
Vi värdesätter vår förmåga att förändras, anpassa oss och leverera.
Målet på underhållsavdelningen är att öka driftsäkerheten på företagetsavdelningar med fokus på saftey first.
Hos oss trivs du som motiveras av utveckling. Och med omtanke och handlingskraft tar du dig an de utmaningar du möter.
Du arbetar i huvudsak med akut avhjälpande och förebyggande underhåll på maskinerna och utrustningar på anläggningen. Arbetet kommer innebära problemlösning och felsökning, där du både arbetar självständigt och tillsammans med andra mekaniker och elektriker och har ett nära samarbete med både ledning och driftsoperatörer i arbetet med ständiga förbättringar.

Varför arbeta hos oss?
• Vi är på en utvecklingsresa för att hjälpa till med klimatomställningen och elektrifieringen av världen och din medverkan gör skillnad.
• Du kommer att uppmuntras att vara ambitiös och ta initiativ när du ser möjligheter att förbättra saker
• Du kommer att kunna njuta av ett utmanande och dynamiskt arbete där individuella bidrag är mycket uppskattade
• Du får möjlighet att använda dina kunskaper och erfarenheter för att lösa bransch utmaningar
• Din talang tas till vara och du ges möjligheter att utvecklas i din roll och att göra karriär
• Du kommer att erbjudas utbildningar och support på jobbet

Våra värderingar är Förtroende, Ansvar, Respekt och Passion och vi arbetar ständigt för att vara en trygg arbetsplats där vi tror på personlig utveckling och långsiktighet. Utöver kollektivavtal (IF Metall) och bra friskvårdsbidrag erbjuder vi hälsoinsatser genom vår företagshälsovård samt aktiviteter inom företaget som främjar laganda och välbefinnande.

Du som person är:
Resultatorienterad och målmedvetenhet som sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt och ambitiöst för att nå dessa mål, gör vad som krävs för ett gott resultat.
Kreativ och öppen samt tänker utanför boxen och finner nya lösningar på gamla problem.
Samarbetar lätt och anpassar dig och hittar win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet.
Lösningsorienterad med hög problemlösningsförmåga och snabbt lösningar på uppkomna problem.
KVALIFIKATIONER
Minst gymnasieexamen
Minst 1 års erfarenhet av arbete i verkstad eller likvärdigt arbete
Grundläggande datorkunskaper i Office
Behärskar svenska i tal och skrift

Det är även meriterande om du besitter kompetenser inom:
- Svetsning
- Hydraulik
- Förebyggande och avhjälpande underhåll
- Felsökning
- Grundläggande datorkunskaper i underhållssystem (Maintmaster)

För att trivas i rollen är du:
Samarbetsorienterad och anpassar dig och hittar win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet.
Strukturerad och arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines.
Lösningsorienterad och hittar snabbt lösningar på uppkomna problem.ÖVRIGT
Arbetstid: 2-skift
Obligatorisk hälsoundersökning som innefattar alkohol- och drogtest genomförs innan anställning.
Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Visa mindre

Underhållsmekaniker

Till en av våra kunder i Helsingborg söker vi nu ett flertal underhållsmekaniker. Du kommer att ingå i företagets underhållsteam där man arbetar tillsammans och jobbar för att skapa en trevlig arbetsplats. Organisationen är lösningsorienterad och värdesätter sin förmåga att förändras, anpassa sig och leverera. Målet är att öka driftsäkerheten på företagsavdelningar med fokus på safety first. Vi söker dig som trivs och motiveras av utveckling samt är hand... Visa mer
Till en av våra kunder i Helsingborg söker vi nu ett flertal underhållsmekaniker.

Du kommer att ingå i företagets underhållsteam där man arbetar tillsammans och jobbar för att skapa en trevlig arbetsplats. Organisationen är lösningsorienterad och värdesätter sin förmåga att förändras, anpassa sig och leverera. Målet är att öka driftsäkerheten på företagsavdelningar med fokus på safety first.

Vi söker dig som trivs och motiveras av utveckling samt är handlingskraftig och tycker om att ta dig an utmaningar. Du kommer i första hand att arbeta med akut avhjälpande och förebyggande underhåll på maskiner och utrustning på anläggningen. Det kommer att innehålla både problemlösning och felsökning där du arbetar både självständigt men också tillsammans med andra mekaniker och elektriker. Ni har också ett nära samarbete med ledningen och driftsoperatörer för att ständigt förbättra arbetet.

Som person är du resultatorienterad, målmedveten och trivs med att arbeta hårt för att nå uppsatta mål. Du är kreativ och öppen och söker nya lösningar på gamla problem. Du trivs i en roll med nära samarbete med kollegor och är prestigelös i arbetet att hitta lösningar.

Du som söker ska ha minst gymnasieexamen och minst 1 års erfarenhet av arbete i verkstad eller likvärdigt arbete. Du har grundläggande datorkunskaper i Office och behärskar svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du och har kompetens inom svetsning, hydraulik, förebyggande och avhjälpande underhåll, felsökning, grundläggande datorkunskaper i underhållssystem (Maintmaster).

På avdelningen arbetar man 2-skift, helg eller nattskift. Vi söker nu personer till alla tre skiften. Upplärning kommer att ske dagtid under en startperiod.

Du kommer att ha din anställning och vara uthyrd till företaget. Under förutsättning att allt fungerar bra kommer du sedan att anställas hos arbetsgivaren.

Vi kommer att hantera ansökningarna löpande. Visa mindre

Underhållsmekaniker till Calderys Höganäs

. Underhållsmekaniker till Calderys Nordic AB Höganäs    Calderys, världsledande inom eldfasta lösningar och tjänster, erbjuder skräddarsydda och innovativa lösningar från våra 19 fabriker till alla industrier med extrema temperaturer och arbetsförhållanden. Som ett internationellt företag erbjuder vi våra anställda en värld av möjligheter på våra olika siter i 33 länder. Mer än 2300 anställda på Calderys omsätter 100 års eldfast expertis i arbete för a... Visa mer
.

Underhållsmekaniker till Calderys Nordic AB Höganäs   
Calderys, världsledande inom eldfasta lösningar och tjänster, erbjuder skräddarsydda och innovativa lösningar från våra 19 fabriker till alla industrier med extrema temperaturer och arbetsförhållanden. Som ett internationellt företag erbjuder vi våra anställda en värld av möjligheter på våra olika siter i 33 länder. Mer än 2300 anställda på Calderys omsätter 100 års eldfast expertis i arbete för att uppnå en positiv inverkan hos alla våra intressenter. Varje dag bygger de framtiden för vårt företag genom lagarbete, kundfokus och proaktiv inriktning.  Vi är ett företag där prestation erkänns och lärande främjas; en miljö där du kan växa och uppfylla din potential; en arbetsplats där varje dag är en ny dag och det är ALDRIG TRÅKIGT!  För mer information om oss? Gå till www.calderys.com och www.imerys.com.  Calderys är medlem i Imerys Group.

Tjänst:
Tjänsten som underhållsmekaniker är en rekrytering med anställning hos Calderys Nordic AB i Höganäs. Arbetet spänner över olika utrustningar och drifter, där du framförallt kommer att jobba med underhåll av deras processutrustning.

Calderys Nordic AB erbjuder dig ett varierande arbete som underhållsmekaniker, i ett stabilt framgångsrikt bolag med engagerade medarbetare. Arbetet utförs i tätt samarbete med sina kollegor och förväntas ta stort eget ansvar. Då det även förekommer uppgifter somrapportering samt planering av underhåll i rollen ser vi att du dessutom har en viss teknisk ådra med god datavana. 

I din roll som underhållsmekaniker kommer dina arbetsuppgifter bland annat innebära:

* Sköta förebyggande och avhjälpande underhåll på maskiner och utrustning
* Hantera kontakter med både interna uppdragsgivare och externa leverantörer
* Rapportering och planering av underhållsarbeten
* Riskinventering gällande miljö och säkerhet
* Driva förändringsarbete i syfte att skapa en säkrare och effektivare arbetsplats

Utbildning/erfarenhet:
Vi söker dig som har en teknisk utbildning med flerårig yrkesvana, god samarbets- och kommunikationsförmåga, då arbetet innefattar kontakter med både interna uppdragsgivare och externa leverantörer. Du har god vana av bearbetningsmaskiner samt sinne för ordning och reda. Arbetet ställer även krav på god datavana då arbetsuppgifterna består av rapportering samt planering av underhållsarbeten. Vidare ser du säkerhet som A och O och har ett intresse av att delta samt driva förändringsarbeten i syfte att skapa en säkrare och effektivare arbetsplats. Du besitter ett lugn där du hellre tar det säkra före det osäkra och jobbar aktivt för att upprätthålla så säker arbetsplats som möjligt.

Det är meriterande om du har:
* God kännedom om mekanik, hydraulik och pneumatik
* Brett tekniskt kunnande om industriella anläggningar
* Körkort för truck, mobila lyftredskap samt travers
* Kunskap i svetsning och bearbetningsmaskiner

Ansök:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Calderys Nordic AB med Processbemanning AB. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Angelica på Processbemanning på tel. 070-310 31 92. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Ansök via länk nedan. Visa mindre

Mekaniker

Om tjänsten Vi på Ikett Personalpartner söker just nu efter mekaniker mot tågindustrin till våra kunder i Helsingborg. De arbetsmoment som ska utföras är mekaniskt underhåll och reparation på olika tågmodeller under projekt hos företaget. Du som söker bör ha tidigare erfarenhet av mekaniskt arbete gärna då med någon slags förståelse för tåg. Arbetstider är varierande och kan bestå av dagtid likväl som skiftarbete. Start: Omgående Din profil Önskemål/Kra... Visa mer
Om tjänsten
Vi på Ikett Personalpartner söker just nu efter mekaniker mot tågindustrin till våra kunder i Helsingborg.
De arbetsmoment som ska utföras är mekaniskt underhåll och reparation på olika tågmodeller under projekt hos företaget.
Du som söker bör ha tidigare erfarenhet av mekaniskt arbete gärna då med någon slags förståelse för tåg.
Arbetstider är varierande och kan bestå av dagtid likväl som skiftarbete.

Start: Omgående

Din profil
Önskemål/Krav:
-Tidigare erfarenhet av mekanisk montering
- B-körkort


Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Underhållstekniker till industri i Helsingborg

VÅRT ERBJUDANDE Vår kund effektiviserar och utvecklar emballagesystem som bygger på återanvändning inom den svenska dagligvarubranschen, på restauranger och i storkök. Produkterna används av omkring 1500 kunder, företaget har ca 150 anställda och går att hitta på flera orter i landet. Trivs du i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Är du en noggrann person som gärna hittar kreativa lösningar på problem? Då kan detta vara jobbet för d... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

Vår kund effektiviserar och utvecklar emballagesystem som bygger på återanvändning inom den svenska dagligvarubranschen, på restauranger och i storkök. Produkterna används av omkring 1500 kunder, företaget har ca 150 anställda och går att hitta på flera orter i landet.

Trivs du i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Är du en noggrann person som gärna hittar kreativa lösningar på problem? Då kan detta vara jobbet för dig! För kunds räkning söker vi nu en erfaren underhållstekniker med uppstart omgående, med reservation för uppsägningstid.

ARBETSBESKRIVNING

Som underhållstekniker ansvarar du för att utföra löpande underhåll av maskiner och produktionsteknisk utrustning, samtidigt som du är delaktig i fastighetens drift. Du genomför felsökningar, felavhjälpning och utför akuta reparationer och avhjälpande underhåll. Du förstår vikten av att arbeta förebyggande för att minska oplanerade produktionstopp och kan se hur underhållet kan optimeras för att skapa ett bättre produktionsflöde samt skapa ett konkurrenskraftigt underhåll.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Utföra förebyggande och avhjälpande underhåll
- Genomföra felsökningar, felavhjälpning samt akuta reparationer.
- Medverka vid nyinstallationer och vidareutveckling inom arbetsområdet.
- Bidra till systematiskt förbättringsarbete
- Utbilda maskinoperatörer
DINA KVALIFIKATIONER- Erfarenhet av maskinelektronik samt underhållsarbete
- Elbehörighet (B-Auktorisation)
- Teknisk gymnasieutbildning
- Goda kunskaper inom hydraulik, pneumatik, mekanik, TIG-svets och ritningsläsning.


MERITERANDE - AL auktorisation
- Vana av att arbeta med Lean/TPM i en produktionsmiljö
- Intresse av PLC programmering
- Erfarenhet av underhållssystem
- Truckkort A+B


DIN PROFIL

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av maskinelektronik och underhållsarbete. Som person är du social med en hög känsla för service och ansvar. Du löser problem på ett strukturerat sätt och har en god analytisk förmåga. Du har ett stort engagemang och ett genuint intresse av förbättringsarbete och hållbar utveckling. Du är en teamspelare som gärna delar med dig av dina kunskaper till kollegor. Andra personliga egenskaper du besitter är ödmjukhet och lyhördhet.

ARBETSTIDER OCH ANSTÄLLNING
Arbetstiden är förlagd till dagtid måndag- fredag.

Du erbjuds initialt en visstidsanställning på 6 månader hos kund. Tillsättning sker enligt överenskommelse med ersättning enligt kollektivavtal.

OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Servicetekniker till Skanska Rental Helsingborg

Gillar du att skruva och meka? Då är det kanske DU som är Skanska Rentals nästa kundcentermedarbetare! Om rollen I Helsingborg har Skanska Rental en mindre anläggning vilket innebär att du kommer få en bred roll där du både kommer arbeta med besiktning, underhåll och service av maskiner, samtidigt som du stundvis hjälper till och bemöter kunden i koncentrat.  Produktutbudet består av diverse bygg- och anläggningsmaskiner och kan innefatta allt från mindre... Visa mer
Gillar du att skruva och meka? Då är det kanske DU som är Skanska Rentals nästa kundcentermedarbetare!

Om rollen
I Helsingborg har Skanska Rental en mindre anläggning vilket innebär att du kommer få en bred roll där du både kommer arbeta med besiktning, underhåll och service av maskiner, samtidigt som du stundvis hjälper till och bemöter kunden i koncentrat.  Produktutbudet består av diverse bygg- och anläggningsmaskiner och kan innefatta allt från mindre handborrmaskiner till paddor eller elcentraler.

Hos Skanska Rental erbjuds du en säker arbetsplats med en gedigen arbetsplatsintroduktion. Du får vara en del av en spännande expansiv period tillsammans med härliga kollegor.

Arbetet är förlagt på heltid och arbetstiderna är 07.00-16.00 måndag till fredag. Det är en planerad hyrrekrytering där du de första sex månaderna går anställd som konsult via OnePartnerGroup för att sedan erbjudas fortsatt tjänst hos Skanska Rental. Både vi på OnePartnerGroup och Skanska Rental är kollektivavtalsanslutna och erbjuder en trygg anställning.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har maskintekniskakunskaper sedan tidigare, antingen via en utbildning och/eller arbetslivserfarenhet. Du ser snabbt vad som behövs göras och tvekar inte att ta egna initiativ för att skapa effektiva lösningar för Skanska Rentals kunder. Du är serviceinriktad och lämnar alltid kunden nöjd. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav: Teknisk bakgrund
B-körkort
Truckkort för motviktstruck
Meriterande utbildningar/licenser: Truckkort
Liftkort
Fallskydd
Heta arbeten
Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan
Vid frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare Elin Fröjd på [email protected] eller på 070-763 12 93. Vi tar inte emot ansökningar på mejl.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!


Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också. Visa mindre

Erfaren Underhållsmekaniker med placering i Helsingborg

Kort om tjänsten Har du ett stort tekniskt intresse och trivs på en liten arbetsplats med högt tempo och varierande arbetsuppgifter? Vi söker en erfaren underhållsmekaniker till vår underhållsavdelning. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid. Om verksamheten INEOS Compounds Sweden AB ingår sedan 2008 i INEOS, en privatägd koncern med huvudkontor i London. Koncernen har 22000 anställda i 26 länder. Och fabriken i Helsingborg finns det... Visa mer
Kort om tjänsten
Har du ett stort tekniskt intresse och trivs på en liten arbetsplats med högt tempo och varierande arbetsuppgifter? Vi söker en erfaren underhållsmekaniker till vår underhållsavdelning. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid.
Om verksamheten
INEOS Compounds Sweden AB ingår sedan 2008 i INEOS, en privatägd koncern med huvudkontor i London. Koncernen har 22000 anställda i 26 länder. Och fabriken i Helsingborg finns det ca 60 anställda.
Mer om tjänsten
Vi söker en erfaren mekaniker till vår underhållsavdelning i Helsingborg. Du kommer att vara en viktig del i vårt underhållsteam för att framför allt serva produktionen.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
· Felsökning, underhåll och reparationer av produktionsutrustning
· Nära samarbete med produktionspersonal och kollegorna på underhållsavdelningen
· Delta och medverka i moderniseringsprojekt i produktionen
Arbetet sker framför allt på våra 6 produktionslinjer. Produktionen sker kontinuerligt, sju dagar i veckan, dygnet runt. Det är viktigt att du har förståelse för sambandet mellan el, automation och mekanik för att snabbt kunna avhjälpa uppkomna situationer. Viss jour och övertid kan förekomma.
Din profil
Du ska ha dokumenterad utbildning som industritekniker eller motsvarande och några års erfarenhet inom området. Du har erfarenhet av underhållsverksamhet, tekniska installationer och felsökning. Du har fallenhet för teknik, är mekaniskt intresserad och har en vilja att utvecklas.
Som person är du trygg och metodisk i ditt arbete, du är kvalitetsmedveten, säkerhetsmedveten och noggrann. Du har god problemlösningsförmåga och kan tolka ritningar. Du är stabil och strukturerad, nyfiken och vill utvecklas, och du tycker om att arbeta tillsammans med andra människor. Det är meriterande med truck- eller liftkort, fallskyddsutbildning samt utbildning i heta arbeten. Du behärskar svenska språket i tal och skrift och det är en fördel om du även är duktig på engelska, även det både i tal och skrift.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande och tas emot via mejl.
Om anställningen
Lön
Månadslön
Anställningsvillkor
Heltid
Tillsvidare
3 månaders provanställning
Möjlighet till flextid
Övrigt
Företaget har kollektivavtal, ledande fackförbund IF Metall
Arbetsplatsen ligger i Helsingborg Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

UNDERHÅLLSMEKANIKER - INRIKTINING FÖRBÄTTRINGAR

Ansök    Sep 16    Elcowire AB    Underhållsmekaniker
Elcowire bidrar till den globala omställningen inom förnybar energi och levererar koppartråd, kopparlinor, profiler och ledarmaterial av koppar, kopparlegeringar och aluminium. Våra lösningar möjliggör effektiv överföring av energi och finns i allt från elfordon till kraftöverföring inom och mellan länder – ovan och under jord. Våra kunder finns över hela världen. Vi är ett svenskt bolag med verksamhet i Helsingborg och Hettstedt, Tyskland. Vi är ca 4... Visa mer
Elcowire bidrar
till den globala omställningen inom förnybar energi och levererar koppartråd, kopparlinor, profiler och ledarmaterial av koppar, kopparlegeringar och aluminium.

Våra lösningar möjliggör effektiv överföring av energi och finns i allt från elfordon till kraftöverföring inom och mellan länder – ovan och under jord. Våra kunder finns över hela världen.

Vi är ett svenskt bolag med verksamhet i Helsingborg och Hettstedt, Tyskland. Vi är ca 400 medarbetare och har en årlig produktion på ca 300,000 ton. Elcowire ingår i Liljedahl Group.


ARBETSUPPGIFTER
Som kollega hos oss kommer du märka att vi är en lösningsorienterad organisation.
Du kommer ingå i vårt underhållsteam där vi hjälps åt och tillsammans jobbar för att skapa en trevlig arbetsplats.
Vi värdesätter vår förmåga att förändras, anpassa oss och leverera.
Målet på underhållsavdelningen är att öka driftsäkerheten på företagetsavdelningar med fokus på saftey first.
Du kommer ha ett nära sammarbete med de olika avdelningarna samt kontakt med externa leverantörer.
Hos oss trivs du som motiveras av utveckling. Och med omtanke och handlingskraft tar du dig an de utmaningar du möter i dina arbetsuppgifter som bland annat är:

• Identifiering, planering och genomförande av förbättrande underhållsaktiviteter
• Jobba med ständiga förbättringar med fokus på att felsäkra produktionsutrustningen
• Delta i projekt eller aktiviteter som främjar säkerheten på produktionsutrustningen
• Förbättra underhållsvänligheten
• Support och utbildning till produktionspersonal gällande operatörsutfört underhåll
• Aktivt delta i 5S aktiviteter på avdelningen och jobba med ständiga förbättringar
• Aktivt delta i aktiviteter som främjar miljö, hälsa och säkerhet

Varför arbeta hos oss?
• Vi är på en utvecklingsresa för att hjälpa till med klimatomställningen och elektrifieringen av världen och din medverkan gör skillnad.
• Du kommer att uppmuntras att vara ambitiös och ta initiativ när du ser möjligheter att förbättra saker
• Du kommer att kunna njuta av ett utmanande och dynamiskt arbete där individuella bidrag är mycket uppskattade
• Du får möjlighet att använda dina kunskaper och erfarenheter för att lösa bransch utmaningar
• Din talang tas till vara och du ges möjligheter att utvecklas i din roll och att göra karriär
• Du kommer att erbjudas utbildningar och support på jobbet

Våra värderingar är Förtroende, Ansvar, Respekt och Passion och vi arbetar ständigt för att vara en trygg arbetsplats där vi tror på personlig utveckling och långsiktighet. Utöver kollektivavtal (IF Metall) och bra friskvårdsbidrag erbjuder vi hälsoinsatser genom vår företagshälsovård samt aktiviteter inom företaget som främjar laganda och välbefinnande.

KVALIFIKATIONER
• Minimum 3-5 års erfarenhet av arbete inom förebyggande och avhjälpande underhåll av maskiner och mekanisk utrustning inom industriproduktion.
• Kunskap och erfarenhet av Lean och att arbeta med ständiga förbättringar
• Goda kunskaper att hantera de vanliga IT-verktygen såsom Officepaket och förekommande affärssystem
• Goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska


Meriterande behörigheter:
• Kunskap inom CAD, konstruktion och ritningsteknik
• Mobilarbetsplattform
• Hantering av traverser
• Truckkörkort
• Heta arbeten


Du som person är:
Resultatorienterad och målmedvetenhet som sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt och ambitiöst för att nå dessa mål, gör vad som krävs för ett gott resultat.
Kreativ och öppen samt tänker utanför boxen och finner nya lösningar på gamla problem.
Samarbetar lätt och anpassar dig och hittar win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet.
Lösningsorienterad med hög problemlösningsförmåga och snabbt lösningar på uppkomna problem.ÖVRIGT
Obligatorisk hälsoundersökning som innefattar alkohol- och drogtest genomförs innan anställning.
Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Servicetekniker

Servicetekniker Vill Du vara del i ett framgångsrikt företag? Har Du hög energi och ett intresse av att skapa goda relationer samt utföra tjänster? Du välkomnas in i ett framgångsrikt bolag som har en fortsatt spännande förändringsresa framför sig och som erbjuder en professionell arbetsmiljö där engagemang, ansvar och samarbete är viktigt. Ett starkt team står redo för att ge just Dig bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i denna roll och få rolig... Visa mer
Servicetekniker
Vill Du vara del i ett framgångsrikt företag? Har Du hög energi och ett intresse av att skapa goda relationer samt utföra tjänster?
Du välkomnas in i ett framgångsrikt bolag som har en fortsatt spännande förändringsresa framför sig och som erbjuder en professionell arbetsmiljö där engagemang, ansvar och samarbete är viktigt. Ett starkt team står redo för att ge just Dig bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i denna roll och få roligt på jobbet.
Arbetsuppgifter
Ditt arbete är varierande och du kommer att arbeta med allt från förebyggande underhåll till akuta reparationer, förbättrings- och utvecklingsarbete samt felsökning av elmotorer, industriväxellådor, alla slags pumpar, samt övrigt förekommande elektromekanisk utrustning. Även arbete i kunds produktionsanläggningar förekommer.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har någon form av praktisk gymnasieutbildning, gärna mot verkstad eller liknande. Du har några års praktisk erfarenhet som reparatör, mekaniker och/eller servicetekniker. Du är van vid att arbeta utifrån ritningar och manualer och kan på ett pedagogiskt sätt upprätta nya om behov finns. Du har god kunskap om mekanik, mätteknik och pneumatik. Gärna också god el-kunskap. El-behörighet eller kunskap inom omlindning av elmotorer är högst meriterande men ej ett krav.
Personliga egenskaper
Som person är du driftig, engagerad och med en hög grad av servicetänk och flexibilitet. Du arbetar strukturerat med stor ansvarskänsla. Eftersom ditt arbete innefattar daglig kontakt med kunder och kollegor vill vi att du har hög social kompetens och gillar att skapa ett gott samarbetsklimat. Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Vi erbjuder i gengäld en professionell, engagerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling. Vi är ett starkt team med hög kompetens, stort kundfokus och en positiv energigivande stämning.
Övrigt
Uppstart: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Upplysningar lämnas av VD Maria Hidalgo. Email: [email protected]
Ansök snarast då urval sker löpande.
Skicka din ansökan med meritförteckning till: [email protected]
Märk din ansökan: ”Ansökan servicetekniker Carl A”
Välkommen med Din ansökan! Visa mindre

Teknikintresserad till tågindustrin

Alstom är en global koncern, med cirka 70 000 anställda i 70 länder. Här i Norden är vi ca 2000 personer. Vi har kontor och depåer bl.a. i Stockholm, Köpenhamn, Oslo, Älvsjö, Bro, Helsingborg, Gävle och Luleå. Alstom erbjuder allt inom spårtrafik – från själva tågen till underhåll, räls, tåg, signalsystem och annan infrastruktur. Det gör att våra kunder kan välja oss som leverantör för en eller flera tjänster och produkter. Samtidigt kan vi som helhetsleve... Visa mer
Alstom är en global koncern, med cirka 70 000 anställda i 70 länder. Här i Norden är vi ca 2000 personer. Vi har kontor och depåer bl.a. i Stockholm, Köpenhamn, Oslo, Älvsjö, Bro, Helsingborg, Gävle och Luleå. Alstom erbjuder allt inom spårtrafik – från själva tågen till underhåll, räls, tåg, signalsystem och annan infrastruktur. Det gör att våra kunder kan välja oss som leverantör för en eller flera tjänster och produkter. Samtidigt kan vi som helhetsleverantör bidra till samordningsvinster genom att kunden får en enda leverantör med kontroll över alla delar i kedjan.
Alstom söker dig med teknisk och praktisk bakgrund som är redo för nästa steg i din karriär. Vi är intresserade av både dig som är utbildad servicetekniker men även dig som har ett stort teknikintresse och vill lära dig på plats. Hos oss får du interna utbildningar beroende på vilken kompetensnivå du befinner dig på.
På depån i Helsingborg kommer du att arbeta med alla delar av löpande och förebyggande underhåll.
Beroende på din kompetens och intresse så kommer arbetet bestå av allt från att byta glödlampor till stora tunga mekaniska montage av boggies och hjulaxlar till felsökning och elschema-läsning. Jobbet utförs i ett team med servicetekniker där ni efter utfört arbete ansvarar för att registrera relevant information (avvikelser, utfört arbete, arbetstid, materialuttag, etc) i våra IT-system.
I rollen ingår det att utföra underhåll av fordonen och bedöma det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet. Du ska kunna följa instruktioner och genomföra underhåll och driftstättning enligt dem.
I arbetet kommer du även att utföra felsökning och reperationer av kända skador. Det ingår även att avrapportera utförda arbeten i avsedda system samt eventuella fel och brister i berörda system. Alstom vill även att du bidrar till förbättringar gällande säkerhet, miljö, arbetsmiljö genom att bl.a. rapportera upptäckta felaktigheter och/eller brister på fordon, lokaliteter och dokumentation. Vid behov delta i förebyggande riskarbete vid t.ex. förändringar i verksamheten. Vi har höga miljö och kvalitetskrav vilket innebär att du behöver vara disciplinerad och strukturerad för att klara av arbetet.
Vem söker vi?
För att passa in i rollen så är det viktigt med ett stort teknikintresse. Vi söker lagspelare som är kommunikativa, duktiga på att samarbetea med andra, följa instruktioner och har social kompetens. Du behöver ha en problemlösarattityd och gilla att ta dig an problem och lösa dem. Om du har en positiv attityd som sprider god stämning på arbetsplatsen och som har en ”det fixar vi” attityd så är det kanske dig vi letar efter.
Vi ser att du har:
Har en teknisk/el/mekanik utbildning eller motsvarande erfarenhet
Har lätt att ta dig an nya IT-system
Flytande svenska i både tal och skriftMeriterande är:
Utbildning Servicetekniker
B-körkort
Erfarenhet av underhåll av spårburna fordon
God kännedom av järnvägssäkerhet
Vana att hantera installation samt felsökning i mjukvara.
Kunskap från tågbranschen.


Arbete innebär skiftarbete med storhelgsdrift. Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja, detta ombesörjer Alstom. Ansökningarna behandlas löpande, därför kan platsen komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag
Alstom erbjuder
Att jobba för Alstom betyder att du blir en del av ett internationellt team med hög kompetens och att du kommer att få jobba med ett av de mest eftertraktade projekten inom järnvägssektorn i Sverige. Vår arbetsmiljö är dynamisk och positiv och vår svenska organisation växer snabbt. Vi erbjuder en innovationsdriven kultur med bra karriärmöjligheter. Du kommer att få marknadsmässiga villkor, pension och försäkringar. En agil, inkluderande och ansvarsfull kultur är grunden för vårt företag där alla erbjuds möjlighet att lära och utvecklas i sin karriär. Vi tror på att uppmuntra våra anställda att nå sin fulla potential alltmedan vi värderar och respekterar dem som individer. Har du den erfarenhet vi letar efter och vill du bidra till att utveckla en redan spännande arbetsplats?
Alstom strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten.
Är du rätt person att anta denna utmaning och vill vara med att bidra till vår fortsatta utveckling?
Då är du varmt välkommen med din ansökan.Vi tar gärna emot din ansökan redan idag, men vi påbörjar rekryteringen under vecka 32.
För mer information kontakta:
ALSTOM Sweden AB: 08-723 65 80
Albion Salmani, Produktionschef
Fackliga representanter:
Max Lilja, Seko Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Fastighets- och underhållsansvarig Tekniker till Faiveley i Landskrona

Faiveley Transport Nordic AB ingår i Wabtec Corporation, en systemleverantör till den internationella järnvägsindustrin. Företaget grundades för mer än 100 år sedan och är en av de ledande aktörerna på den nordiska järnvägsmarknaden där vi genomför olika typer av service- och förbättringsprojekt på många av de nordiska tågtyperna med fokus på bromssystem, dörrsystem, luftkonditioneringssystem, koppel samt elektronik. Vi är dessutom världsledande leverantör... Visa mer
Faiveley Transport Nordic AB ingår i Wabtec Corporation, en systemleverantör till den internationella järnvägsindustrin. Företaget grundades för mer än 100 år sedan och är en av de ledande aktörerna på den nordiska järnvägsmarknaden där vi genomför olika typer av service- och förbättringsprojekt på många av de nordiska tågtyperna med fokus på bromssystem, dörrsystem, luftkonditioneringssystem, koppel samt elektronik. Vi är dessutom världsledande leverantör av blockbromsar och bromsregulatorer, vilka exporteras till många olika typer av tågprojekt världen över. Företaget har idag ca 220 anställda verksamma inom försäljning, projektledning, konstruktion, utveckling, tillverkning, service och underhåll samt Supply Chain, inköp, ekonomi, HR och kvalitet. Företaget åtnjuter, sedan flera år, en fin tillväxt och omsätter idag ca 600 MSEK. Huvudkontor, med tillverkning, är beläget i Landskrona. Projekt- och försäljningskontor finns i Stockholm samt serviceverksamhet i Norge.

Faiveley Transport Nordic AB står inför en positiv, spännande och utmanande framtid. Vi behöver nu förstärka vår tekniska avdelning i Landskrona med en


Fastighets- och underhållsansvarig Tekniker

Vill du vara med och säkerställa problemfri drift för fastighet och maskiner i vår verksamhet för tillverkning av tågbromsar och underhåll av tågkomponenter?
Då kan vi erbjuda en spännande tjänst där du får arbeta med utveckling och underhåll av vår ca 10.000 m2 stora anläggning i Landskrona. I vår anläggning har det påbörjats en förnyelse med omfattande nyinvesteringar i moderna maskiner och teknik, som gör arbetet spännande och inspirerande. Genomförda investeringar är bland annat ny fräsgrupp, multisvarv, robotceller och renrum.
Du ingår tillsammans med produktionsledning, produktionsingenjörer, verkstadstekniker, underhållstekniker och produktionspersonal i teamet som utvecklar fabriksanläggningen i sin helhet. Du rapporterar till chefen för Operations.


I rollen har du följande ansvar och arbetsuppgifter:
Övergripande ansvar för fastighets- och maskinunderhåll på Landskronaenheten
Leder och fördelar arbetet inom egna gruppen (3 personer inkl. dig) och externa resurser
Genomförande av förebyggande och avhjälpande underhåll på fastigheten i Landskrona
Genomförande av förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsutrustning och maskiner
Installation av nya och förbättrade maskiner och utrustningar i fabrikslayouten


Dina kvalifikationer
Gedigen arbetslivserfarenhet från liknande roller inom industrin
Erfarenhet av förebyggande och avhjälpande underhållsarbete på maskiner
Hands-on och med fallenhet för fel-lokalisering
Baskunskaper inom styr- och övervakningssystem för fastigheter (vi jobbar med BASTEC)
Erfarenhet av systematiskt brandskyddsarbete
Erfarenhet från inköp av byggrelaterade reparations och underhållstjänster
El-behörighet enligt Begränsad Auktorisation B


Vem är du?
Som person är du öppen, kommunikativ och motiveras av tekniska utmaningar. Du är serviceorienterad och trivs i en organisation med ett högt tempo med många kontaktytor och högt ställda krav och förväntningar. Du kommer få chansen att utveckla våra arbetsmetoder och förmågor inom området samt sätta din prägel på våra processer.
Du är en självgående och driven person som är van att arbeta självständigt, leverera resultat och upprätthålla driften i en anläggning. Du är inte rädd att kavla upp ärmarna och skapa förändringar i din omgivning. Du trivs i en utåtriktad position där samarbete, initiativtagande, kvalitetsmedvetenhet samt prioriteringsförmåga är nyckelord. Du har flerårig arbetslivserfarenhet från drift och underhåll av maskiner och fastighetssystem

Om tjänsten
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med placering i Landskrona. Tillträde efter överenskommelse.
I denna rekrytering samarbetar Faiveley Transport med Standby Workteam. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer och du är därför välkommen att skicka in din ansökan omgående. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, tel. 0709–605372.

Välkommen med din ansökan!


? Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Servicetekniker till Skanska Rental Helsingborg

Gillar du att skruva och meka? Då är det kanske DU som är Skanska Rentals nästa kundcentermedarbetare! Om rollen I Helsingborg har Skanska Rental en mindre anläggning vilket innebär att du kommer få en bred roll där du både kommer arbeta med besiktning, underhåll och service av maskiner, samtidigt som du stundvis hjälper till och bemöter kunden i koncentrat.  Produktutbudet består av diverse bygg- och anläggningsmaskiner och kan innefatta allt från mindre... Visa mer
Gillar du att skruva och meka? Då är det kanske DU som är Skanska Rentals nästa kundcentermedarbetare!

Om rollen
I Helsingborg har Skanska Rental en mindre anläggning vilket innebär att du kommer få en bred roll där du både kommer arbeta med besiktning, underhåll och service av maskiner, samtidigt som du stundvis hjälper till och bemöter kunden i koncentrat.  Produktutbudet består av diverse bygg- och anläggningsmaskiner och kan innefatta allt från mindre handborrmaskiner till paddor eller elcentraler.

Hos Skanska Rental erbjuds du en säker arbetsplats med en gedigen arbetsplatsintroduktion. Du får vara en del av en spännande expansiv period tillsammans med härliga kollegor.

Arbetet är förlagt på heltid och arbetstiderna är 07.00-16.00 måndag till fredag. Det är en planerad hyrrekrytering där du de första sex månaderna går anställd som konsult via OnePartnerGroup för att sedan erbjudas fortsatt tjänst hos Skanska Rental. Både vi på OnePartnerGroup och Skanska Rental är kollektivavtalsanslutna och erbjuder en trygg anställning.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har maskintekniskakunskaper sedan tidigare, antingen via en utbildning och/eller arbetslivserfarenhet. Du ser snabbt vad som behövs göras och tvekar inte att ta egna initiativ för att skapa effektiva lösningar för Skanska Rentals kunder. Du är serviceinriktad och lämnar alltid kunden nöjd. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav: Teknisk bakgrund
B-körkort
Truckkort för motviktstruck
Meriterande utbildningar/licenser: Truckkort
Liftkort
Fallskydd
Heta arbeten
Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan
Vid frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare Elin Fröjd på [email protected] eller på 070-763 12 93. Vi tar inte emot ansökningar på mejl.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!


Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också. Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Fastighets- och underhållsansvarig Tekniker till Faiveley i Landskrona

Faiveley Transport Nordic AB ingår i Wabtec Corporation, en systemleverantör till den internationella järnvägsindustrin. Företaget grundades för mer än 100 år sedan och är en av de ledande aktörerna på den nordiska järnvägsmarknaden där vi genomför olika typer av service- och förbättringsprojekt på många av de nordiska tågtyperna med fokus på bromssystem, dörrsystem, luftkonditioneringssystem, koppel samt elektronik. Vi är dessutom världsledande leverantör... Visa mer
Faiveley Transport Nordic AB ingår i Wabtec Corporation, en systemleverantör till den internationella järnvägsindustrin. Företaget grundades för mer än 100 år sedan och är en av de ledande aktörerna på den nordiska järnvägsmarknaden där vi genomför olika typer av service- och förbättringsprojekt på många av de nordiska tågtyperna med fokus på bromssystem, dörrsystem, luftkonditioneringssystem, koppel samt elektronik. Vi är dessutom världsledande leverantör av blockbromsar och bromsregulatorer, vilka exporteras till många olika typer av tågprojekt världen över. Företaget har idag ca 220 anställda verksamma inom försäljning, projektledning, konstruktion, utveckling, tillverkning, service och underhåll samt Supply Chain, inköp, ekonomi, HR och kvalitet. Företaget åtnjuter, sedan flera år, en fin tillväxt och omsätter idag ca 600 MSEK. Huvudkontor, med tillverkning, är beläget i Landskrona. Projekt- och försäljningskontor finns i Stockholm samt serviceverksamhet i Norge.

Faiveley Transport Nordic AB står inför en positiv, spännande och utmanande framtid. Vi behöver nu förstärka vår tekniska avdelning i Landskrona med en


Fastighets- och underhållsansvarig Tekniker

Vill du vara med och säkerställa problemfri drift för fastighet och maskiner i vår verksamhet för tillverkning av tågbromsar och underhåll av tågkomponenter?
Då kan vi erbjuda en spännande tjänst där du får arbeta med utveckling och underhåll av vår ca 10.000 m2 stora anläggning i Landskrona. I vår anläggning har det påbörjats en förnyelse med omfattande nyinvesteringar i moderna maskiner och teknik, som gör arbetet spännande och inspirerande. Genomförda investeringar är bland annat ny fräsgrupp, multisvarv, robotceller och renrum.
Du ingår tillsammans med produktionsledning, produktionsingenjörer, verkstadstekniker, underhållstekniker och produktionspersonal i teamet som utvecklar fabriksanläggningen i sin helhet. Du rapporterar till chefen för Operations.


I rollen har du följande ansvar och arbetsuppgifter:
Övergripande ansvar för fastighets- och maskinunderhåll på Landskronaenheten
Leder och fördelar arbetet inom egna gruppen (3 personer inkl. dig) och externa resurser
Genomförande av förebyggande och avhjälpande underhåll på fastigheten i Landskrona
Genomförande av förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsutrustning och maskiner
Installation av nya och förbättrade maskiner och utrustningar i fabrikslayouten


Dina kvalifikationer
Gedigen arbetslivserfarenhet från liknande roller inom industrin
Erfarenhet av förebyggande och avhjälpande underhållsarbete på maskiner
Hands-on och med fallenhet för fel-lokalisering
Baskunskaper inom styr- och övervakningssystem för fastigheter (vi jobbar med BASTEC)
Erfarenhet av systematiskt brandskyddsarbete
Erfarenhet från inköp av byggrelaterade reparations och underhållstjänster
El-behörighet enligt Begränsad Auktorisation B


Vem är du?
Som person är du öppen, kommunikativ och motiveras av tekniska utmaningar. Du är serviceorienterad och trivs i en organisation med ett högt tempo med många kontaktytor och högt ställda krav och förväntningar. Du kommer få chansen att utveckla våra arbetsmetoder och förmågor inom området samt sätta din prägel på våra processer.
Du är en självgående och driven person som är van att arbeta självständigt, leverera resultat och upprätthålla driften i en anläggning. Du är inte rädd att kavla upp ärmarna och skapa förändringar i din omgivning. Du trivs i en utåtriktad position där samarbete, initiativtagande, kvalitetsmedvetenhet samt prioriteringsförmåga är nyckelord. Du har flerårig arbetslivserfarenhet från drift och underhåll av maskiner och fastighetssystem

Om tjänsten
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med placering i Landskrona. Tillträde efter överenskommelse.
I denna rekrytering samarbetar Faiveley Transport med Standby Workteam. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer och du är därför välkommen att skicka in din ansökan omgående. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, tel. 0709–605372.

Välkommen med din ansökan!


? Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Mekaniker till underhållsavdelningens nattskift

Ansök    Mar 15    Elcowire AB    Underhållsmekaniker
Elcowire Group bidrar till den globala omställningen till förnybar energi. Elektrifieringen av transporter, utbyggnaden av sol- och vindkraft samt tillväxten av mobil- och datanätverk kräver en modern och effektiv elförsörjning. Elcowire Group är en viktig leverantör av koppartråd, trådar, strandade ledare, profiler och överliggande ledningssystem tillverkade av aluminium, koppar och kopparlegeringar. Vi bedriver verksamhet i Helsingborg och Tyskland med c... Visa mer
Elcowire Group bidrar till den globala omställningen till förnybar energi. Elektrifieringen av transporter, utbyggnaden av sol- och vindkraft samt tillväxten av mobil- och datanätverk kräver en modern och effektiv elförsörjning. Elcowire Group är en viktig leverantör av koppartråd, trådar, strandade ledare, profiler och överliggande ledningssystem tillverkade av aluminium, koppar och kopparlegeringar. Vi bedriver verksamhet i Helsingborg och Tyskland med ca 400 medarbetare. Våra kunder finns över hela världen.

Från råmaterial till elektriska ledningar: Med en årlig produktion på 150 000 ton koppartråd är Elcowire en av de största tillverkarna i Europa. Vi tillverkar och förädlar valstråd och profiler av koppar, kopparlegeringar och aluminium som används till ledare för elektrisk ström. Produktionsanläggningen ligger nära hamnen, vilket också underlättar exporten. Vi drivs av kraften i permanent förbättring – alltid med kunden i fokus. Resultatet är högkvalitativa produkter, tillförlitlighet, uppmärksamhet på detaljer och ett starkt tekniskt partnerskap med våra kunder och leverantörer.

Vi bygger ut vår Underhållsavdelning och söker en engagerad och duktig mekaniker med hjärtat på rätta stället!

ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar i huvudsak med akut avhjälpande och förebyggande underhåll på maskinerna och utrustningar på anläggningen.
Arbetet kommer innebära problemlösning och felsökning, där du både arbetar självständigt och tillsammans med andra mekaniker och elektriker och har ett nära samarbete med både ledning och driftsoperatörer i arbetet med ständiga förbättringar.


KVALIFIKATIONER
Minst gymnasieexamen
Minst 1 års erfarenhet av arbete i verkstad eller likvärdigt arbete
Grundläggande datorkunskaper i Office
Behärskar svenska i tal och skrift

Det är även meriterande om du besitter kompetenser inom:
- Svetsning
- Hydraulik
- Förebyggande och avhjälpande underhåll
- Felsökning
- Grundläggande datorkunskaper i underhållssystem (Maintmaster)

För att trivas i rollen är du:
Samarbetsorienterad och anpassar dig och hittar win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet.
Strukturerad och arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines.
Lösningsorienterad och hittar snabbt lösningar på uppkomna problem. Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Erfaren Underhållsmekaniker med placering i Helsingborg

Kort om tjänsten Har du ett stort tekniskt intresse och trivs på en liten arbetsplats med högt tempo och varierande arbetsuppgifter? Vi söker en erfaren underhållsmekaniker till vår underhållsavdelning. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid. Om verksamheten INEOS Compounds Sweden AB ingår sedan 2008 i INEOS, en privatägd koncern med huvudkontor i London. Koncernen har 22000 anställda i 26 länder. Och fabriken i Helsingborg finns det... Visa mer
Kort om tjänsten
Har du ett stort tekniskt intresse och trivs på en liten arbetsplats med högt tempo och varierande arbetsuppgifter? Vi söker en erfaren underhållsmekaniker till vår underhållsavdelning. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid.
Om verksamheten
INEOS Compounds Sweden AB ingår sedan 2008 i INEOS, en privatägd koncern med huvudkontor i London. Koncernen har 22000 anställda i 26 länder. Och fabriken i Helsingborg finns det ca 60 anställda.
Mer om tjänsten
Vi söker en erfaren mekaniker till vår underhållsavdelning i Helsingborg. Du kommer att vara en viktig del i vårt underhållsteam för att framför allt serva produktionen.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
· Felsökning, underhåll och reparationer av produktionsutrustning
· Nära samarbete med produktionspersonal och kollegorna på underhållsavdelningen
· Delta och medverka i moderniseringsprojekt i produktionen
Arbetet sker framför allt på våra 6 produktionslinjer. Produktionen sker kontinuerligt, sju dagar i veckan, dygnet runt. Det är viktigt att du har förståelse för sambandet mellan el, automation och mekanik för att snabbt kunna avhjälpa uppkomna situationer. Viss jour och övertid kan förekomma.
Din profil
Du ska ha dokumenterad utbildning som industritekniker eller motsvarande och några års erfarenhet inom området. Du har erfarenhet av underhållsverksamhet, tekniska installationer och felsökning. Du har fallenhet för teknik, är mekaniskt intresserad och har en vilja att utvecklas.
Som person är du trygg och metodisk i ditt arbete, du är kvalitetsmedveten, säkerhetsmedveten och noggrann. Du har god problemlösningsförmåga och kan tolka ritningar. Du är stabil och strukturerad, nyfiken och vill utvecklas, och du tycker om att arbeta tillsammans med andra människor. Det är meriterande med truck- eller liftkort, fallskyddsutbildning samt utbildning i heta arbeten. Du behärskar svenska språket i tal och skrift och det är en fördel om du även är duktig på engelska, även det både i tal och skrift.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande och tas emot via mejl.
Om anställningen
Lön
Månadslön
Anställningsvillkor
Heltid
Tillsvidare
3 månaders provanställning
Möjlighet till flextid
Övrigt
Företaget har kollektivavtal, ledande fackförbund IF Metall
Arbetsplatsen ligger i Helsingborg Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Underhållstekniker till Salico Helsingborg

Salico förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 130 anställda och är en är en del av Greenfood-koncernen med en omsättning på knappt 4 mdr. Produktionen bedrivs primärt  på Långeberg... Visa mer
Salico förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 130 anställda och är en är en del av Greenfood-koncernen med en omsättning på knappt 4 mdr. Produktionen bedrivs primärt  på Långeberga i Helsingborg. Under 2023 kommer Salico flytta in i nytt livsmedels- och logistikcenter med delvis ny maskinpark, även detta beläget på Långeberga i Helsingborg.

Vi söker för rekrytering 1 st senior Underhållstekniker till Salico AB´s huvudkontor i Helsingborg 
 
Tjänstebeskrivning:
Som Underhållstekniker på Salico ingår du i underhållsavdelningen som idag består av 5 personer. Du arbetar med att säkerställa driftsäkerheten på vår produktionsutrustning genom att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll. Du erbjuds ett självständigt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas genom att arbeta i en produktion med stor variation av maskinutrustning.
Som Underhållstekniker/mekaniker utför du bland annat:
* Mekaniskt förebyggande underhåll enligt uppsatta rutiner.
* Avhjälpande underhåll i nära samarbete med kollegor inom underhåll och produktion.
* Felsökning på maskiner, vilket innebär att kunna arbeta analytiskt och hitta grundorsaken till problemet.
* Medverka vid nyinstallationer och ombyggnationer av produktionsutrustning.


Personliga egenskaper:
Som person har du ett stort intresse för teknik och problemlösning. Som underhållstekniker jobbar du nära produktionen och du bör därför vara bra på att samarbeta med andra. Arbetet kräver att du är både lugn och fokuserad även under lite pressande tidscheman. Du gillar att ha ordning och reda och säkerställer alltid kvaliteten på ditt arbete.
På Salico finns en stor familjär känsla som är viktig och värdesätts högt av alla. För att ta del av denna gemenskap krävs att du tar uttalat ansvar för dina uppgifter och är flexibel i ditt förhållningssätt mot både företaget och kollegor. I denna roll är det också viktigt att du är självgående och motiveras av tekniska utmaningar.

Utbildning och bakgrund:
Vi söker dig som har en teknisk utbildning alternativt tidigare erfarenhet som underhållstekniker/mekaniker. Du får gärna ha grundläggande svetskunskaper och god kunskap i industriautomation/el. Det är meriterande om du har arbetat inom livsmedels- eller processindustri tidigare, men inget krav. Vi ser gärna att du har god datorvana.

Krav:
* Verkstadsteknisk utbildning eller liknande erfarenhet
* Flera års erfarenhet av arbete med maskinunderhåll inom tillverkningsindustrin
* Kommunicera väl på svenska, både i tal och skrift
* B-körkort

Meriterande:
* Truck- och liftförarbevis
* Erfarenhet från livsmedels- eller processindustri
* Kunskap och intresse av industriautomation/el
* Erfarenhet från att svetsa
* God datorvana


Övrigt:
Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning. Arbetstiderna är primärt förlagda dagtid, med veckovis schemalagd start från 06, 07 eller 09. Man arbetar även var tredje lördag på roterande schema. Tillträde snarast enligt överenskommelse
 
Ansök:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Salico AB med Processbemanning och du för eventuella frågor når du oss lättast på 042-210 299.
Är detta en tjänst du finner intressant ber vi dig att söka omgående via länk nedan. Vi tillämpar löpande rekrytering och din ansökan behandlas självklart konfidentiellt. Visa mindre

Underhållstekniker till Salico Helsingborg

Salico förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 130 anställda och är en är en del av Greenfood-koncernen med en omsättning på knappt 4 mdr. Produktionen bedrivs primärt  på Långeberg... Visa mer
Salico förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 130 anställda och är en är en del av Greenfood-koncernen med en omsättning på knappt 4 mdr. Produktionen bedrivs primärt  på Långeberga i Helsingborg. Under 2023 kommer Salico flytta in i nytt livsmedels- och logistikcenter med delvis ny maskinpark, även detta beläget på Långeberga i Helsingborg.

Vi söker för rekrytering 1 st senior Underhållstekniker till Salico AB´s huvudkontor i Helsingborg 
 
Tjänstebeskrivning:
Som Underhållstekniker på Salico ingår du i underhållsavdelningen som idag består av 5 personer. Du arbetar med att säkerställa driftsäkerheten på vår produktionsutrustning genom att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll. Du erbjuds ett självständigt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas genom att arbeta i en produktion med stor variation av maskinutrustning.
Som Underhållstekniker/mekaniker utför du bland annat:
* Mekaniskt förebyggande underhåll enligt uppsatta rutiner.
* Avhjälpande underhåll i nära samarbete med kollegor inom underhåll och produktion.
* Felsökning på maskiner, vilket innebär att kunna arbeta analytiskt och hitta grundorsaken till problemet.
* Medverka vid nyinstallationer och ombyggnationer av produktionsutrustning.


Personliga egenskaper:
Som person har du ett stort intresse för teknik och problemlösning. Som underhållstekniker jobbar du nära produktionen och du bör därför vara bra på att samarbeta med andra. Arbetet kräver att du är både lugn och fokuserad även under lite pressande tidscheman. Du gillar att ha ordning och reda och säkerställer alltid kvaliteten på ditt arbete.
På Salico finns en stor familjär känsla som är viktig och värdesätts högt av alla. För att ta del av denna gemenskap krävs att du tar uttalat ansvar för dina uppgifter och är flexibel i ditt förhållningssätt mot både företaget och kollegor. I denna roll är det också viktigt att du är självgående och motiveras av tekniska utmaningar.

Utbildning och bakgrund:
Vi söker dig som har en teknisk utbildning alternativt tidigare erfarenhet som underhållstekniker/mekaniker. Du får gärna ha grundläggande svetskunskaper och god kunskap i industriautomation/el. Det är meriterande om du har arbetat inom livsmedels- eller processindustri tidigare, men inget krav. Vi ser gärna att du har god datorvana.

Krav:
* Verkstadsteknisk utbildning eller liknande erfarenhet
* Flera års erfarenhet av arbete med maskinunderhåll inom tillverkningsindustrin
* Kommunicera väl på svenska, både i tal och skrift
* B-körkort

Meriterande:
* Truck- och liftförarbevis
* Erfarenhet från livsmedels- eller processindustri
* Kunskap och intresse av industriautomation/el
* Erfarenhet från att svetsa
* God datorvana


Övrigt:
Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning. Arbetstiderna är primärt förlagda dagtid, med veckovis schemalagd start från 06, 07 eller 09. Man arbetar även var tredje lördag på roterande schema. Tillträde snarast enligt överenskommelse
 
Ansök:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Salico AB med Processbemanning och du för eventuella frågor når du oss lättast på 042-210 299.
Är detta en tjänst du finner intressant ber vi dig att söka omgående via länk nedan. Vi tillämpar löpande rekrytering och din ansökan behandlas självklart konfidentiellt. Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Underhållsmekaniker till Calderys Höganäs

. Underhållsmekaniker till Calderys Nordic AB Höganäs    Calderys, världsledande inom eldfasta lösningar och tjänster, erbjuder skräddarsydda och innovativa lösningar från våra 19 fabriker till alla industrier med extrema temperaturer och arbetsförhållanden. Som ett internationellt företag erbjuder vi våra anställda en värld av möjligheter på våra olika siter i 33 länder. Mer än 2300 anställda på Calderys omsätter 100 års eldfast expertis i arbete för ... Visa mer
.

Underhållsmekaniker till Calderys Nordic AB Höganäs   

Calderys, världsledande inom eldfasta lösningar och tjänster, erbjuder skräddarsydda och innovativa lösningar från våra 19 fabriker till alla industrier med extrema temperaturer och arbetsförhållanden. Som ett internationellt företag erbjuder vi våra anställda en värld av möjligheter på våra olika siter i 33 länder. Mer än 2300 anställda på Calderys omsätter 100 års eldfast expertis i arbete för att uppnå en positiv inverkan hos alla våra intressenter. Varje dag bygger de framtiden för vårt företag genom lagarbete, kundfokus och proaktiv inriktning.  Vi är ett företag där prestation erkänns och lärande främjas; en miljö där du kan växa och uppfylla din potential; en arbetsplats där varje dag är en ny dag och det är ALDRIG TRÅKIGT!  För mer information om oss? Gå till www.calderys.com och www.imerys.com.  Calderys är medlem i Imerys Group.

Vi söker en Underhållsmekaniker till Calderys
Calderys Nordic AB söker en underhållsmekaniker som trivs med ett varierat arbete. Arbetet spänner över olika utrustningar och drifter, där du framförallt kommer att jobba med allt från reaktivt till förebyggande underhåll, samt delta i förbättringsarbetet av deras processutrustning.

Calderys Nordic AB erbjuder dig ett varierande arbete som underhållsmekaniker, i ett stabilt framgångsrikt bolag med engagerade medarbetare. Arbetet är varierande där man arbetar tätt med sina kollegor och förväntas ta stort eget ansvar. Då det även förekommer uppgifter som rapportering samt planering av underhåll i rollen ser vi att du dessutom har en viss teknisk ådra med god datavana. 

I din roll som Underhållsmekaniker kommer dina arbetsuppgifter exempelvis innebära:

* Sköta förebyggande och avhjälpande underhåll på maskiner och utrustning
* Hantera kontakter med både interna uppdragsgivare och externa leverantörer
* Rapportering och planering av underhållsarbeten
* Riskinventering gällande miljö och säkerhet
* Driva förändringsarbete i syfte att skapa en säkrare och effektivare arbetsplats


Utbildning/erfarenhet:
 
Vi söker dig som har en teknisk utbildning med flerårig yrkesvana, god samarbets- och kommunikationsförmåga, då arbetet innefattar kontakter med både interna uppdragsgivare och externa leverantörer. Du har god vana av bearbetningsmaskiner samt sinne för ordning och reda. Arbetet ställer även krav på god datavana då arbetsuppgifterna består av rapportering samt planering av underhållsarbeten. Vidare ser du säkerhet som A och O och har ett intresse av att delta samt driva förändringsarbeten i syfte att skapa en säkrare och effektivare arbetsplats. Du besitter ett lugn där du hellre tar det säkra före det osäkra och jobbar aktivt för att upprätthålla så säker arbetsplats som möjligt.
 
Det är meriterande om du har:
* God kännedom om mekanik, hydraulik och pneumatik
* Brett tekniskt kunnande om industriella anläggningar
* Körkort för truck, mobila lyftredskap samt travers
* Kunskap i svetsning och bearbetningsmaskiner


Ansök:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Calderys Nordic AB med Processbemanning AB. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Sofia Eriksson på Processbemanning på tel. 070-224 98 47. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Ansök via länk nedan. Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Underhållsmekaniker

Om tjänsten Brinner du för teknik och älskar att lösa problem? Vi söker just nu två underhållsmekaniker till en av våra kunder i Helsingborg. Som underhållsmekaniker kommer du att arbeta med förebyggande underhåll, service och reparationer av packnings och beskärningslinjer inom livsmedelsproduktion i kyld miljö. Arbetstiderna är treskift där det ingår natt, eftermiddag och förmiddagsskift. Din profil För tjänsten krävs: Utbildning och erfarenhet av me... Visa mer
Om tjänsten
Brinner du för teknik och älskar att lösa problem?
Vi söker just nu två underhållsmekaniker till en av våra kunder i Helsingborg.

Som underhållsmekaniker kommer du att arbeta med förebyggande underhåll, service och reparationer av packnings och beskärningslinjer inom livsmedelsproduktion i kyld miljö.
Arbetstiderna är treskift där det ingår natt, eftermiddag och förmiddagsskift.

Din profil
För tjänsten krävs:
Utbildning och erfarenhet av mekaniska reparationer på maskiner.
Utbildning eller erfarenhet av el/automation.
En fördel är om du har kunskap inom automation och el samt kan utföra enklare svetsreperationer.
Merit är truckkort.
Inte vara känslig för att jobba i kyld miljö.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.   TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör ma... Visa mer
…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Underhållstekniker till Salico Helsingborg

Salico förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 130 anställda och är en är en del av Greenfood-koncernen med en omsättning på knappt 4 mdr. Produktionen bedrivs primärt  på Långeberg... Visa mer
Salico förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 130 anställda och är en är en del av Greenfood-koncernen med en omsättning på knappt 4 mdr. Produktionen bedrivs primärt  på Långeberga i Helsingborg. Under 2023 kommer Salico flytta in i nytt livsmedels- och logistikcenter med delvis ny maskinpark, även detta beläget på Långeberga i Helsingborg.

Vi söker för rekrytering 1 st senior Underhållstekniker till Salico AB´s huvudkontor i Helsingborg 
 
Tjänstebeskrivning:
Som Underhållstekniker på Salico ingår du i underhållsavdelningen som idag består av 5 personer. Du arbetar med att säkerställa driftsäkerheten på vår produktionsutrustning genom att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll. Du erbjuds ett självständigt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas genom att arbeta i en produktion med stor variation av maskinutrustning.
Som Underhållstekniker/mekaniker utför du bland annat:
* Mekaniskt förebyggande underhåll enligt uppsatta rutiner.
* Avhjälpande underhåll i nära samarbete med kollegor inom underhåll och produktion.
* Felsökning på maskiner, vilket innebär att kunna arbeta analytiskt och hitta grundorsaken till problemet.
* Medverka vid nyinstallationer och ombyggnationer av produktionsutrustning.


Personliga egenskaper:
Som person har du ett stort intresse för teknik och problemlösning. Som underhållstekniker jobbar du nära produktionen och du bör därför vara bra på att samarbeta med andra. Arbetet kräver att du är både lugn och fokuserad även under lite pressande tidscheman. Du gillar att ha ordning och reda och säkerställer alltid kvaliteten på ditt arbete.
På Salico finns en stor familjär känsla som är viktig och värdesätts högt av alla. För att ta del av denna gemenskap krävs att du tar uttalat ansvar för dina uppgifter och är flexibel i ditt förhållningssätt mot både företaget och kollegor. I denna roll är det också viktigt att du är självgående och motiveras av tekniska utmaningar.

Utbildning och bakgrund:
Vi söker dig som har en teknisk utbildning alternativt tidigare erfarenhet som underhållstekniker/mekaniker. Du får gärna ha grundläggande svetskunskaper och god kunskap i industriautomation/el. Det är meriterande om du har arbetat inom livsmedels- eller processindustri tidigare, men inget krav. Vi ser gärna att du har god datorvana.

Krav:
* Verkstadsteknisk utbildning eller liknande erfarenhet
* Flera års erfarenhet av arbete med maskinunderhåll inom tillverkningsindustrin
* Kommunicera väl på svenska, både i tal och skrift
* B-körkort

Meriterande:
* Truck- och liftförarbevis
* Erfarenhet från livsmedels- eller processindustri
* Kunskap och intresse av industriautomation/el
* Erfarenhet från att svetsa
* God datorvana


Övrigt:
Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning. Arbetstiderna är primärt förlagda dagtid, med veckovis schemalagd start från 06, 07 eller 09. Man arbetar även var tredje lördag på roterande schema. Tillträde snarast enligt överenskommelse
 
Ansök:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Salico AB med Processbemanning och du för eventuella frågor når du oss lättast på 042-210 299.
Är detta en tjänst du finner intressant ber vi dig att söka omgående via länk nedan. Vi tillämpar löpande rekrytering och din ansökan behandlas självklart konfidentiellt. Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. …till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.  ... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Underhållsmekaniker till Salico Helsingborg

Salico förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 130 anställda och är en är en del av Greenfood-koncernen med en omsättning på knappt 4 mdr. Produktionen bedrivs primärt  på Långeberg... Visa mer
Salico förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 130 anställda och är en är en del av Greenfood-koncernen med en omsättning på knappt 4 mdr. Produktionen bedrivs primärt  på Långeberga i Helsingborg. Under 2023 kommer Salico flytta in i nytt livsmedels- och logistikcenter med delvis ny maskinpark, även detta beläget på Långeberga i Helsingborg.

Vi söker för rekrytering 1 st senior Underhållstekniker till Salico AB´s huvudkontor i Helsingborg 
 
Tjänstebeskrivning:
Som Underhållstekniker på Salico ingår du i underhållsavdelningen som idag består av 5 personer. Du arbetar med att säkerställa driftsäkerheten på vår produktionsutrustning genom att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll. Du erbjuds ett självständigt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas genom att arbeta i en produktion med stor variation av maskinutrustning.
Som Underhållstekniker/mekaniker utför du bland annat:
* Mekaniskt förebyggande underhåll enligt uppsatta rutiner.
* Avhjälpande underhåll i nära samarbete med kollegor inom underhåll och produktion.
* Felsökning på maskiner, vilket innebär att kunna arbeta analytiskt och hitta grundorsaken till problemet.
* Medverka vid nyinstallationer och ombyggnationer av produktionsutrustning.


Personliga egenskaper:
Som person har du ett stort intresse för teknik och problemlösning. Som underhållstekniker jobbar du nära produktionen och du bör därför vara bra på att samarbeta med andra. Arbetet kräver att du är både lugn och fokuserad även under lite pressande tidscheman. Du gillar att ha ordning och reda och säkerställer alltid kvaliteten på ditt arbete.
På Salico finns en stor familjär känsla som är viktig och värdesätts högt av alla. För att ta del av denna gemenskap krävs att du tar uttalat ansvar för dina uppgifter och är flexibel i ditt förhållningssätt mot både företaget och kollegor. I denna roll är det också viktigt att du är självgående och motiveras av tekniska utmaningar.

Utbildning och bakgrund:
Vi söker dig som har en teknisk utbildning alternativt tidigare erfarenhet som underhållstekniker/mekaniker. Du får gärna ha grundläggande svetskunskaper och god kunskap i industriautomation/el. Det är meriterande om du har arbetat inom livsmedels- eller processindustri tidigare, men inget krav. Vi ser gärna att du har god datorvana.

Krav:
* Verkstadsteknisk utbildning eller liknande erfarenhet
* Flera års erfarenhet av arbete med maskinunderhåll inom tillverkningsindustrin
* Kommunicera väl på svenska, både i tal och skrift
* B-körkort

Meriterande:
* Truck- och liftförarbevis
* Erfarenhet från livsmedels- eller processindustri
* Kunskap och intresse av industriautomation/el
* Erfarenhet från att svetsa
* God datorvana


Övrigt:
Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning. Arbetstiderna är primärt förlagda dagtid, med veckovis schemalagd start från 06, 07 eller 09. Man arbetar även var tredje lördag på roterande schema. Tillträde snarast enligt överenskommelse
 
Ansök:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Salico AB med Processbemanning och du för eventuella frågor når du oss lättast på 042-210 299.
Är detta en tjänst du finner intressant ber vi dig att söka omgående via länk nedan. Vi tillämpar löpande rekrytering och din ansökan behandlas självklart konfidentiellt. Visa mindre

Underhållsmekaniker

Om tjänsten Brinner du för teknik och älskar att lösa problem? Vi söker just nu två underhållsmekaniker till en av våra kunder i Helsingborg. Som underhållsmekaniker kommer du att arbeta med förebyggande underhåll, service och reparationer av packnings och beskärningslinjer inom livsmedelsproduktion i kyld miljö. Arbetstiderna är treskift där det ingår natt, eftermiddag och förmiddagsskift. Din profil För tjänsten krävs: Utbildning och erfarenhet av me... Visa mer
Om tjänsten
Brinner du för teknik och älskar att lösa problem?
Vi söker just nu två underhållsmekaniker till en av våra kunder i Helsingborg.

Som underhållsmekaniker kommer du att arbeta med förebyggande underhåll, service och reparationer av packnings och beskärningslinjer inom livsmedelsproduktion i kyld miljö.
Arbetstiderna är treskift där det ingår natt, eftermiddag och förmiddagsskift.

Din profil
För tjänsten krävs:
Utbildning och erfarenhet av mekaniska reparationer på maskiner.
Utbildning eller erfarenhet av el/automation.
En fördel är om du har kunskap inom automation och el samt kan utföra enklare svetsreperationer.
Merit är truckkort.
Inte vara känslig för att jobba i kyld miljö.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Underhållstekniker till Salico Helsingborg

. Salico förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 130 anställda och är en är en del av Greenfood-koncernen med en omsättning på knappt 4 mdr. Produktionen bedrivs primärt  på Lång... Visa mer
.

Salico förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 130 anställda och är en är en del av Greenfood-koncernen med en omsättning på knappt 4 mdr. Produktionen bedrivs primärt  på Långeberga i Helsingborg. Under 2023 kommer Salico flytta in i nytt livsmedels- och logistikcenter med delvis ny maskinpark, även detta beläget på Långeberga i Helsingborg.
 
 
 
Vi söker för rekrytering 1 st senior Underhållstekniker till Salico AB´s huvudkontor i Helsingborg 
 
Tjänstebeskrivning:
Som Underhållstekniker på Salico ingår du i underhållsavdelningen som idag består av 5 personer. Du arbetar med att säkerställa driftsäkerheten på vår produktionsutrustning genom att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll. Du erbjuds ett självständigt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas genom att arbeta i en produktion med stor variation av maskinutrustning.
Som Underhållstekniker/mekaniker utför du bland annat:
* Mekaniskt förebyggande underhåll enligt uppsatta rutiner.
* Avhjälpande underhåll i nära samarbete med kollegor inom underhåll och produktion.
* Felsökning på maskiner, vilket innebär att kunna arbeta analytiskt och hitta grundorsaken till problemet.
* Medverka vid nyinstallationer och ombyggnationer av produktionsutrustning.


Personliga egenskaper:
Som person har du ett stort intresse för teknik och problemlösning. Som underhållstekniker jobbar du nära produktionen och du bör därför vara bra på att samarbeta med andra. Arbetet kräver att du är både lugn och fokuserad även under lite pressande tidscheman. Du gillar att ha ordning och reda och säkerställer alltid kvaliteten på ditt arbete.
På Salico finns en stor familjär känsla som är viktig och värdesätts högt av alla. För att ta del av denna gemenskap krävs att du tar uttalat ansvar för dina uppgifter och är flexibel i ditt förhållningssätt mot både företaget och kollegor. I denna roll är det också viktigt att du är självgående och motiveras av tekniska utmaningar.

Utbildning och bakgrund:
Vi söker dig som har en teknisk utbildning alternativt tidigare erfarenhet som underhållstekniker/mekaniker. Du får gärna ha grundläggande svetskunskaper och god kunskap i industriautomation/el. Det är meriterande om du har arbetat inom livsmedels- eller processindustri tidigare, men inget krav. Vi ser gärna att du har god datorvana.

Krav:
* Verkstadsteknisk utbildning eller liknande erfarenhet
* Flera års erfarenhet av arbete med maskinunderhåll inom tillverkningsindustrin
* Kommunicera väl på svenska, både i tal och skrift
* B-körkort

Meriterande:
* Truck- och liftförarbevis
* Erfarenhet från livsmedels- eller processindustri
* Kunskap och intresse av industriautomation/el
* Erfarenhet från att svetsa
* God datorvana


Övrigt:
Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning. Arbetstiderna är primärt förlagda dagtid, med veckovis schemalagd start från 06, 07 eller 09. Man arbetar även var tredje lördag på roterande schema. Tillträde snarast enligt överenskommelse
 
Ansök:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Salico AB med Processbemanning och du för eventuella frågor når du oss lättast på 042-210 299.
Är detta en tjänst du finner intressant ber vi dig att söka omgående via länk nedan. Vi tillämpar löpande rekrytering och din ansökan behandlas självklart konfidentiellt. Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. …till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.  ... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. …till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.  ... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Underhållsmekaniker

Om tjänsten Brinner du för teknik och älskar att lösa problem? Vi söker just nu två underhållsmekaniker till en av våra kunder i Helsingborg. Som underhållsmekaniker kommer du att arbeta med förebyggande underhåll, service och reparationer av packnings och beskärningslinjer inom livsmedelsproduktion i kyld miljö. Arbetstiderna är treskift där det ingår natt, eftermiddag och förmiddagsskift. Din profil För tjänsten krävs: Utbildning och erfarenhet av me... Visa mer
Om tjänsten
Brinner du för teknik och älskar att lösa problem?
Vi söker just nu två underhållsmekaniker till en av våra kunder i Helsingborg.

Som underhållsmekaniker kommer du att arbeta med förebyggande underhåll, service och reparationer av packnings och beskärningslinjer inom livsmedelsproduktion i kyld miljö.
Arbetstiderna är treskift där det ingår natt, eftermiddag och förmiddagsskift.

Din profil
För tjänsten krävs:
Utbildning och erfarenhet av mekaniska reparationer på maskiner.
Utbildning eller erfarenhet av el/automation.
En fördel är om du har kunskap inom automation och el samt kan utföra enklare svetsreperationer.
Merit är truckkort.
Inte vara känslig för att jobba i kyld miljö.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. …till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.  ... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. …till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.  ... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Underhållstekniker till Salico Helsingborg

. Salico förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 130 anställda och är en är en del av Greenfood-koncernen med en omsättning på knappt 4 mdr. Produktionen bedrivs primärt  på Lång... Visa mer
.

Salico förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 130 anställda och är en är en del av Greenfood-koncernen med en omsättning på knappt 4 mdr. Produktionen bedrivs primärt  på Långeberga i Helsingborg. Under 2023 kommer Salico flytta in i nytt livsmedels- och logistikcenter med delvis ny maskinpark, även detta beläget på Långeberga i Helsingborg.
 
 
 
Vi söker för rekrytering 1 st senior Underhållstekniker till Salico AB´s huvudkontor i Helsingborg 
 
Tjänstebeskrivning:
Som Underhållstekniker på Salico ingår du i underhållsavdelningen som idag består av 5 personer. Du arbetar med att säkerställa driftsäkerheten på vår produktionsutrustning genom att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll. Du erbjuds ett självständigt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas genom att arbeta i en produktion med stor variation av maskinutrustning.
Som Underhållstekniker/mekaniker utför du bland annat:
* Mekaniskt förebyggande underhåll enligt uppsatta rutiner.
* Avhjälpande underhåll i nära samarbete med kollegor inom underhåll och produktion.
* Felsökning på maskiner, vilket innebär att kunna arbeta analytiskt och hitta grundorsaken till problemet.
* Medverka vid nyinstallationer och ombyggnationer av produktionsutrustning.


Personliga egenskaper:
Som person har du ett stort intresse för teknik och problemlösning. Som underhållstekniker jobbar du nära produktionen och du bör därför vara bra på att samarbeta med andra. Arbetet kräver att du är både lugn och fokuserad även under lite pressande tidscheman. Du gillar att ha ordning och reda och säkerställer alltid kvaliteten på ditt arbete.
På Salico finns en stor familjär känsla som är viktig och värdesätts högt av alla. För att ta del av denna gemenskap krävs att du tar uttalat ansvar för dina uppgifter och är flexibel i ditt förhållningssätt mot både företaget och kollegor. I denna roll är det också viktigt att du är självgående och motiveras av tekniska utmaningar.

Utbildning och bakgrund:
Vi söker dig som har en teknisk utbildning alternativt tidigare erfarenhet som underhållstekniker/mekaniker. Du får gärna ha grundläggande svetskunskaper och god kunskap i industriautomation/el. Det är meriterande om du har arbetat inom livsmedels- eller processindustri tidigare, men inget krav. Vi ser gärna att du har god datorvana.

Krav:
* Verkstadsteknisk utbildning eller liknande erfarenhet
* Flera års erfarenhet av arbete med maskinunderhåll inom tillverkningsindustrin
* Kommunicera väl på svenska, både i tal och skrift
* B-körkort

Meriterande:
* Truck- och liftförarbevis
* Erfarenhet från livsmedels- eller processindustri
* Kunskap och intresse av industriautomation/el
* Erfarenhet från att svetsa
* God datorvana


Övrigt:
Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning. Arbetstiderna är primärt förlagda dagtid, med veckovis schemalagd start från 06, 07 eller 09. Man arbetar även var tredje lördag på roterande schema. Tillträde snarast enligt överenskommelse
 
Ansök:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Salico AB med Processbemanning och du för eventuella frågor når du oss lättast på 042-210 299.
Är detta en tjänst du finner intressant ber vi dig att söka omgående via länk nedan. Vi tillämpar löpande rekrytering och din ansökan behandlas självklart konfidentiellt. Visa mindre

Underhållstekniker till Salico Helsingborg

. Salico förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 130 anställda och är en är en del av Greenfood-koncernen med en omsättning på knappt 4 mdr. Produktionen bedrivs primärt  på Lång... Visa mer
.

Salico förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 130 anställda och är en är en del av Greenfood-koncernen med en omsättning på knappt 4 mdr. Produktionen bedrivs primärt  på Långeberga i Helsingborg. Under 2023 kommer Salico flytta in i nytt livsmedels- och logistikcenter med delvis ny maskinpark, även detta beläget på Långeberga i Helsingborg.
 
 
 
Vi söker för rekrytering 1 st senior Underhållstekniker till Salico AB´s huvudkontor i Helsingborg 
 
Tjänstebeskrivning:
Som Underhållstekniker på Salico ingår du i underhållsavdelningen som idag består av 5 personer. Du arbetar med att säkerställa driftsäkerheten på vår produktionsutrustning genom att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll. Du erbjuds ett självständigt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas genom att arbeta i en produktion med stor variation av maskinutrustning.
Som Underhållstekniker/mekaniker utför du bland annat:
* Mekaniskt förebyggande underhåll enligt uppsatta rutiner.
* Avhjälpande underhåll i nära samarbete med kollegor inom underhåll och produktion.
* Felsökning på maskiner, vilket innebär att kunna arbeta analytiskt och hitta grundorsaken till problemet.
* Medverka vid nyinstallationer och ombyggnationer av produktionsutrustning.


Personliga egenskaper:
Som person har du ett stort intresse för teknik och problemlösning. Som underhållstekniker jobbar du nära produktionen och du bör därför vara bra på att samarbeta med andra. Arbetet kräver att du är både lugn och fokuserad även under lite pressande tidscheman. Du gillar att ha ordning och reda och säkerställer alltid kvaliteten på ditt arbete.
På Salico finns en stor familjär känsla som är viktig och värdesätts högt av alla. För att ta del av denna gemenskap krävs att du tar uttalat ansvar för dina uppgifter och är flexibel i ditt förhållningssätt mot både företaget och kollegor. I denna roll är det också viktigt att du är självgående och motiveras av tekniska utmaningar.

Utbildning och bakgrund:
Vi söker dig som har en teknisk utbildning alternativt tidigare erfarenhet som underhållstekniker/mekaniker. Du får gärna ha grundläggande svetskunskaper och god kunskap i industriautomation/el. Det är meriterande om du har arbetat inom livsmedels- eller processindustri tidigare, men inget krav. Vi ser gärna att du har god datorvana.

Krav:
* Verkstadsteknisk utbildning eller liknande erfarenhet
* Flera års erfarenhet av arbete med maskinunderhåll inom tillverkningsindustrin
* Kommunicera väl på svenska, både i tal och skrift
* B-körkort

Meriterande:
* Truck- och liftförarbevis
* Erfarenhet från livsmedels- eller processindustri
* Kunskap och intresse av industriautomation/el
* Erfarenhet från att svetsa
* God datorvana


Övrigt:
Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning. Arbetstiderna är primärt förlagda dagtid, med veckovis schemalagd start från 06, 07 eller 09. Man arbetar även var tredje lördag på roterande schema. Tillträde snarast enligt överenskommelse
 
Ansök:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Salico AB med Processbemanning och eventuella frågor besvaras av Lina With på Processbemanning. Du når oss lättast på 042-210 299.
Är detta en tjänst du finner intressant ber vi dig att söka omgående via länk nedan. Vi tillämpar löpande rekrytering och din ansökan behandlas självklart konfidentiellt. Visa mindre

TopWork söker underhållsmekaniker…

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. …till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.  ... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

…till kund i Markaryd. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.
 
TopWork söker underhållsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift och man använder moderna rapporteringssystem för arbetsorders, reservdelar, mm. Underhållsavdelningen arbetar både dagtid och skift för att stötta produktionen.
 
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Hantverkare med truckerfarenhet till TITAN Containers

. TITAN Containers är en verksamhet med ca 150 anställda, 18 dotterbolag och ett omfattande partnernärverk fördelat över hela världen. De säljer och hyr ut containrar till internationellt placerade kunder och är därmed en solid internationell verksamhet med omsättning på ett tresiffrigt miljonbelopp. TITAN Containers säljer och hyr ut fraktcontainrar över hela världen för kyl/frys-, DNV-, offshore-, lagrings- och standardcontainers. Är du en driven, s... Visa mer
.

TITAN Containers är en verksamhet med ca 150 anställda, 18 dotterbolag och ett omfattande partnernärverk fördelat över hela världen. De säljer och hyr ut containrar till internationellt placerade kunder och är därmed en solid internationell verksamhet med omsättning på ett tresiffrigt miljonbelopp. TITAN Containers säljer och hyr ut fraktcontainrar över hela världen för kyl/frys-, DNV-, offshore-, lagrings- och standardcontainers.

Är du en driven, självgående och händig person som vill arbeta på ett internationellt bolag? Är du trygg i rollen som truckförare och har ett intresse för renovering och reparation? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Arbetsuppgifter:
Just nu söker vi för kunds räkning en truckförare/hantverkare till TITAN Containers i Åstorp. TITAN Containers i Åstorp reparerar och renoverar containrar till kunder för uthyrning och försäljning. Rollen innebär att vara ansvarig för företagets depå i Åstorp. I rollen inbegrips att hantera ankommande och avgående gods, lasta & lossa lastbilar. Utöver denna hantering ansvarar du även för reparation och underhåll av containrarna för att säkerställa att tidigare uthyrda containrar är i gott skick för att kunna hyras ut. Administration och planering är en del av det löpande arbetet.
I rollen som truckförare/hantverkare förväntas du delta på möten, avstämningar och bidra till utveckling av bolaget. Arbetstiden är förlagd till dagtid (08:00-17:00), viss inställelse kan förekomma.

Erfarenhet:
Vi vill att du som söker har tidigare erfarenhet från att utföra reparationsarbete i metall. Det är mycket meriterande med svetskunskaper. Det är viktigt att du som sökande har erfarenhet av dokumentation och är strukturerad i arbetet.

Vem är du?
Arbetsuppgifterna utförs i nära samarbete med övriga funktioner och som person är du serviceinriktad, kommunikativ och har en mycket god samarbetsförmåga med bred kompetens. Dessutom är du en självgående problemlösare som är öppen för nya idéer. Du trivs med att arbeta ensam och har ett genuint intresse av kvalitet. Viktigt att du är engagerad, arbetsvillig och lättlärd.  

Krav för tjänsten är:
- Praktisk erfarenhet av reparations- och underhållsarbete
- Praktisk erfarenhet av arbete med metall
- Truckkörning (motviktstruck)
- God inlärningsförmåga och har en vilja till att utvecklas i företaget
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten är:
- Svetserfarenhet

Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och uppmanar dg att söka omgående. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. Vid frågor och funderingar kontakt Linn Südow på Processbemanning, telefonnummer: 042-210 299.

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Underhållstekniker / Tekniker / Maskinställare till Råå S!

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Råå S.

Om företaget:

Från början agerade RÅÅ S AB som ett innovationscenter och utvecklade nya produkter som innehöll nikotin. Idag är de även produktionsanläggning för snuset On! nikotinpåsar. Det är ett helt tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. On! växer snabbt och finns idag tillgängligt i USA, Sverige, Japan och Österrike.

Efterfrågan på det tobaksfria snuset är väldigt hög. I slutet av 2018 flyttades tillverkningen till större lokaler på Berga i Helsingborg och produktionen gick från en till fyra linjer. Under 2019 växte företaget från 30 anställda till idag ca 100 anställda. Med denna kraftiga och snabba tillväxt finns ett behov av tydliga och effektiva strukturer och processer. Nu söker produktionen två underhållstekniker som vill bli en del av en härlig arbetsplats som präglas av öppenhet och möjligheter samt ett sammansvetsat team där ledarskapet ligger i fokus.

Arbetsuppgifter:

Det primära målet som underhållstekniker är att arbeta med akut underhåll av produktionsmaskinerna. Detta resulterar i att produktionen flyter på så optimerat och driftsäkert som möjligt för att leverera det den ska enligt tid, kvalitet och kostnad. Då Råå S har kraftiga tillväxtplaner framöver arbetar du med ständiga förbättringar, installationer/uppgraderingar av maskindelar och finjusteringar är en del av din vardag. Här arbetar du brett med mekanik, pneumatik eller el. Maskinparken är unik och specialanpassad för verksamheten och du har en viktig roll i olika projekt kopplade till tekniksidan av produktionen. Som alltid när ett företag växer kommer nya rutiner att behövas utvecklas. Detta kan vara alltifrån att vara med och utveckla underhållsplaner till att vara med och utbilda operatörerna.

Inledningsvis blir du till delad en mentor för att stötta dig under din första tid på företaget. Den här personen lär dig hur utrustningen fungerar och dess olika egenskaper samt sätter in dig i alla processer.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Gymnasial utbildning såsom underhållstekniker eller motsvarande
• Något års arbetserfarenhet som underhållstekniker
• Goda kunskaper inom mekanik och/eller pneumatik
• Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skift
• Erfarenheter och kunskaper inom arbetssättet TPM eller motsvarande arbetsmetoder (meriterande)

Vi ser att du är en nyfiken person som motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du är nytänkande genom att bidra med dina idéer och perspektiv samt har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. Vidare tycker du att det är stimulerande att ständigt vara med och bidra till förbättringar av processer och rutiner. Som person är du hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. Du är mån om organisationen och kan sätta din egen agenda åt sidan för att bidra till organisationens framgång. I och med tillväxtfasen som Råås S befinner sig i är det viktigt att du är du öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Du ser möjligheter i förändringar och räds inte av nya utmaningar.

Övrig information:

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Underhållstekniker, maskinsättare, Drifttekniker, Teknik, Mekanik, Pneumatik, El, Elektronik, PLC, Reperation, Maskin, Automation, FMCG, Helsingborg, Industri, Drift, Heltid Visa mindre

Porttekniker till Coor!

Ansök    Sep 9    Manpower AB    Underhållsmekaniker
Coor växer i Helsingborg och nu rekryterar vi dig som är eller vill bli en fena på portar! Om rollen Som porttekniker arbetar du fritt och självständigt med frihet under ansvar, arbetsuppgifterna kommer vara varierande och även tekniskt utmanande. I rollen kommer du att utföra felsökning samt mindre reparationer och åtgärder på befintliga portar! Vi letar efter dig som vill ha ett omväxlande arbete där du får möjligheten att arbeta kundorienterat med ... Visa mer
Coor växer i Helsingborg och nu rekryterar vi dig som är eller vill bli en fena på portar!

Om rollen
Som porttekniker arbetar du fritt och självständigt med frihet under ansvar, arbetsuppgifterna kommer vara varierande och även tekniskt utmanande. I rollen kommer du att utföra felsökning samt mindre reparationer och åtgärder på befintliga portar!

Vi letar efter dig som vill ha ett omväxlande arbete där du får möjligheten att arbeta kundorienterat med service och teknik. Du ges en möjlighet till goda utvecklingsmöjligheter och möjligheterna är goda till att driva sina egna kundprojekt inom sitt ansvarsområde.

I rollen kommer du huvudsakligen att arbeta med tillsyn, skötsel, reparationer, felsökning, felavhjälpande underhåll på kundens maskindrivna portar och grindar.

Utöver ovan kommer du även att arbeta med:

* Vara delaktig i framtagande av beställningar, offerter och kalkyler.
* Vara kundfokuserad och serviceinriktad.
* Vara en aktiv i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund.
* Hantera arbetsordrar och återrapportering digital.

Vi är ett team med bra sammanhållning, där vi värdesätter våra kollegor och motiveras av att göra vardagen lite enklare får vår kund.
Din arbetsplats är på ICA-lagret i Helsingborg!

Om dig vi söker
För att du som söker denna spännande roll ska få de bästa förutsättningarna så tror vi att du har en teknisk utbildning på gymnasial nivå med minst några års erfarenhet från portar, grindar eller hissar eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Det är förmånligt om du har tidigare erfarenhet av mekanik, svets eller elarbeten.

Som person är du driven och har en fallenhet för att identifiera avvikelser eller affärer, prissätta dem för kunden, få dem godkända och genomföra dem.
Du är flexibel i ditt tankesätt och hjälper gärna dina kollegor inom andra ansvarsområden om det behövs. Flexibilitet och god samarbetsförmåga är några av dina ledord och du agerar på eget initiativ om det behövs.

Du talar och skriver flytande svenska samt har körkort B.


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Hur söker jag denna roll?
I denna rekrytering samarbetar Coor med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup.
Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vill du ha mer information kan du kontakta rekryteringskonsult Patrik Nordberg på [email protected] eller rekryteringskonsult Magnus Aarenstrup [email protected] Visa mindre

Mekaniker/Tekniker till Coor!

Ansök    Sep 17    Manpower AB    Underhållsmekaniker
Coor växer i Helsingborg och nu rekryterar vi dig som är en mekaniker/tekniker som vill utvecklas och bli en expert på portar! Om rollen Som mekaniker/tekniker på Coor arbetar du fritt och självständigt med frihet under ansvar, arbetsuppgifterna kommer vara varierande och även tekniskt utmanande. I rollen kommer du att utföra felsökning samt mindre reparationer och åtgärder på befintliga portar! Vi letar efter dig som vill ha ett omväxlande arbete där... Visa mer
Coor växer i Helsingborg och nu rekryterar vi dig som är en mekaniker/tekniker som vill utvecklas och bli en expert på portar!

Om rollen
Som mekaniker/tekniker på Coor arbetar du fritt och självständigt med frihet under ansvar, arbetsuppgifterna kommer vara varierande och även tekniskt utmanande. I rollen kommer du att utföra felsökning samt mindre reparationer och åtgärder på befintliga portar!

Vi letar efter dig som vill ha ett omväxlande arbete där du får möjligheten att arbeta kundorienterat med service och teknik. Du ges en möjlighet till goda utvecklingsmöjligheter och möjligheterna är goda till att driva sina egna kundprojekt inom sitt ansvarsområde.

I rollen kommer du huvudsakligen att arbeta med tillsyn, skötsel, reparationer, felsökning, felavhjälpande underhåll på kundens maskindrivna portar och grindar.

Utöver ovan kommer du även att arbeta med:

* Vara delaktig i framtagande av beställningar, offerter och kalkyler.
* Vara kundfokuserad och serviceinriktad.
* Vara en aktiv i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund.
* Hantera arbetsordrar och återrapportering digital.

Vi är ett team med bra sammanhållning, där vi värdesätter våra kollegor och motiveras av att göra vardagen lite enklare får vår kund.
Din arbetsplats är på ICA-lagret i Helsingborg!

Om dig vi söker
För att du som söker denna spännande roll ska få de bästa förutsättningarna så tror vi att du har en teknisk utbildning på gymnasial nivå gärna med några års erfarenhet från portar, grindar eller hissar, alternativt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Det är förmånligt om du har tidigare erfarenhet av mekanik, svets eller elarbeten.

Som person är du driven och har en fallenhet för att identifiera avvikelser eller affärer, prissätta dem för kunden, få dem godkända och genomföra dem.
Du är flexibel i ditt tankesätt och hjälper gärna dina kollegor inom andra ansvarsområden om det behövs. Flexibilitet och god samarbetsförmåga är några av dina ledord och du agerar på eget initiativ om det behövs.

Du talar och skriver flytande svenska samt har körkort B.


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Hur söker jag denna roll?
I denna rekrytering samarbetar Coor med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup.
Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vill du ha mer information kan du kontakta rekryteringskonsult Patrik Nordberg på [email protected] eller rekryteringskonsult Magnus Aarenstrup [email protected] Visa mindre

Underhållstekniker till Helsingborg

Är du en underhållstekniker med erfarenhet av service och underhåll av maskiner? Då kan det var just dig vi söker till 3N produkter som nu söker en underhållstekniker till deras anläggning i Helsingborg.  Rollen Som underhållstekniker kommer du att säkerställa att kunden har hög teknisk tillgänglighet på deras maskinpark. Arbetet innebär service och underhåll av maskiner samt utveckling av metoder för att förbättra maskinernas leverans. Du kommer vara del... Visa mer
Är du en underhållstekniker med erfarenhet av service och underhåll av maskiner? Då kan det var just dig vi söker till 3N produkter som nu söker en underhållstekniker till deras anläggning i Helsingborg. 

Rollen
Som underhållstekniker kommer du att säkerställa att kunden har hög teknisk tillgänglighet på deras maskinpark. Arbetet innebär service och underhåll av maskiner samt utveckling av metoder för att förbättra maskinernas leverans. Du kommer vara delaktig i det dagliga arbetet på produktionsavdelningen då produktion och underhåll går hand i hand. Vidare kommer du även arbeta med förebyggande underhåll och förbättringar för att säkerställa produktionen. Du kommer även arbeta med reparation, nyinstallation och dokumentation i deras underhållssystem.

Din profil
• Lång erfarenhet från underhålls-arbete
• Gedigen teknisk utbildning
• God kunskap om arbetsmiljö och säkerhet
• Grundläggande förståelse för el
• Kunskap om underhållsprogram, gärna Dirigent.
• Arbetat inom livsmedelsindustrin är en stor fördel, då denna bransch kräver stor flexibilitet
• Van att arbeta i högt tempo, stresstålig
• Förmåga att arbeta enskilt och i grupp
• Social kompetens
• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Förmåga att förstå engelska

Intresserad? 
Är du underhållstekniker vi söker? Skicka in din ansökan snarast då vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterande konsultchef Stefan Thorup, 0708-583305 Visa mindre

Underhållsmekaniker

Om tjänsten Brinner du för teknik och älskar att lösa problem? Vi söker just nu två underhållsmekaniker till en av våra kunder i Helsingborg. Som underhållsmekaniker kommer du att arbeta med förebyggande underhåll, service och reparationer av packnings och beskärningslinjer inom livsmedelsproduktion i kyld miljö. Arbetstiderna är treskift där det ingår natt, eftermiddag och förmiddagsskift. Din profil För tjänsten krävs: Utbildning och erfarenhet av me... Visa mer
Om tjänsten
Brinner du för teknik och älskar att lösa problem?
Vi söker just nu två underhållsmekaniker till en av våra kunder i Helsingborg.

Som underhållsmekaniker kommer du att arbeta med förebyggande underhåll, service och reparationer av packnings och beskärningslinjer inom livsmedelsproduktion i kyld miljö.
Arbetstiderna är treskift där det ingår natt, eftermiddag och förmiddagsskift.

Din profil
För tjänsten krävs:
Utbildning och erfarenhet av mekaniska reparationer på maskiner.
Utbildning eller erfarenhet av el/automation.
En fördel är om du har kunskap inom automation och el samt kan utföra enklare svetsreperationer.
Merit är truckkort.
Inte vara känslig för att jobba i kyld miljö.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Tekniker inom Mekanik & Elektronik till MilDef!

Ansök    Aug 27    Experis AB    Underhållsmekaniker
På MilDef får du möjligheten till ett stimulerande arbete som bjuder på utmanande arbetsuppgifter inom mekanik och elektronik med hög precision av detaljer, ofta i komplexa system där du som person får en möjlighet att utvecklas och utmanas. Följ med på vår resa! Om tjänsten Rollen innebär att du självständigt, men även i samråd med dina avdelningskollegor utför service och support på våra produkter. Som Tekniker på MilDef ger du både interna och extern... Visa mer
På MilDef får du möjligheten till ett stimulerande arbete som bjuder på utmanande arbetsuppgifter inom mekanik och elektronik med hög precision av detaljer, ofta i komplexa system där du som person får en möjlighet att utvecklas och utmanas. Följ med på vår resa!

Om tjänsten
Rollen innebär att du självständigt, men även i samråd med dina avdelningskollegor utför service och support på våra produkter.
Som Tekniker på MilDef ger du både interna och externa kunder service och support på våra produkter.
Arbetet sker till största del på plats hos oss i Helsingborg, enstaka arbete förekommer dock ute hos våra kunder. Du kommer ha en stor variation av arbetsuppgifter där du får möjligheten att både arbeta tekniskt med uppgifter samt visst administrativt arbete.
MilDefs produktportfölj består av extremt tåliga datorer, specialelektronik samt nätverksprodukter för militärt bruk, och våra kunder återfinns därför uteslutande inom försvarssektorn.

Utöver ovan kommer du även arbeta med:

* Felsöka, reparera och analysera våra produkter
* Utföra tester och underhåll på våra produkter
* Ge teknisk support till externa kunder och andra avdelningar/säljkontor inom MilDef
* Administrativa uppgifter relaterade till avdelningens arbete
* Kontinuerligt förbättra kvaliteten på de tjänster som tillhandahålls

Om dig vi söker
För att få de bästa förutsättningarna i denna roll så tror vi att du har en utbildning inom Teknik/Datorteknik/IT, alternativt har du förvärvat den erfarenheten genom arbete.
Det absolut viktigaste är dock att du har ett brett tekniskt intresse och är serviceinriktad som person.
Du får gärna ha ett intresse för mekanik/finmekanik och viss kunskap kring elektronikkunskap. Du felsöker på ett effektivt och kvalitetsorienterat sätt och är van vid att läsa tekniska manualer och ritningar.

Som person är du positiv, självgående och duktig på att lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt. Du trivs med att ha många kontaktytor i ditt arbete och teamkänsla är viktigt för dig. Du kommer att medverka i spännande projekt med trevliga arbetskollegor.

Du kommunicerar tydligt både i tal och skrift med kunder, kollegor och andra avdelningar, du har även B-körkort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering Helsingborg. Tillträde snarast möjligt.

Om MilDef
MilDef erbjuder en utmanande roll i ett internationellt företag under stark utveckling och med tydliga mål och visioner. Vi är måna om vår personal, genomför en strukturerad introduktionsutbildning för alla nyanställda, samt satsar hårt på kompetensutveckling.
Med anledning av verksamhetens art ställer vi krav på svenskt medborgarskap. Vi strävar efter en balanserad ålders- och könsfördelning samt en etnisk och kulturell mångfald.

Det här är en möjlighet som du inte får missa!
Vi på MilDef flyttade nyligen in i vårt helt nya huvudkontor som markerar början på vår tillväxtresa. Spännande tider är på väg - välkommen att börja arbeta hos oss!

I denna roll arbetar vi med löpande urval, sök dock tjänsten senast 24e september!


Hur söker jag denna tjänst?
I denna rekrytering samarbetar MilDef med Experis, en del av ManpowerGroup.
Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vill du ha mer information kan du kontakta rekryteringskonsult Patrik Nordberg på [email protected] eller rekryteringskonsult Magnus Aarenstrup [email protected] Visa mindre

Underhållstekniker till Helsingborg

Är du en underhållstekniker med erfarenhet av service och underhåll av maskiner? Då kan det var just dig vi söker. En av våra kunder söker nu en underhållstekniker som kommer arbeta på kundens anläggning i Helsingborg.  Rollen Som underhållstekniker kommer du att säkerställa att kunden har hög teknisk tillgänglighet på deras maskinpark. Arbetet innebär service och underhåll av maskiner samt utveckling av metoder för att förbättra maskinernas leverans. Du ... Visa mer
Är du en underhållstekniker med erfarenhet av service och underhåll av maskiner? Då kan det var just dig vi söker. En av våra kunder söker nu en underhållstekniker som kommer arbeta på kundens anläggning i Helsingborg. 

Rollen
Som underhållstekniker kommer du att säkerställa att kunden har hög teknisk tillgänglighet på deras maskinpark. Arbetet innebär service och underhåll av maskiner samt utveckling av metoder för att förbättra maskinernas leverans. Du kommer vara delaktig i det dagliga arbetet på produktionsavdelningen då produktion och underhåll går hand i hand. Vidare kommer du även arbeta med förebyggande underhåll och förbättringar för att säkerställa produktionen. Du kommer även arbeta med reparation, nyinstallation och dokumentation i deras underhållssystem.

Din profil
• Lång erfarenhet från underhålls-arbete
• Gedigen teknisk utbildning
• God kunskap om arbetsmiljö och säkerhet
• Grundläggande förståelse för el
• Kunskap om underhållsprogram, gärna Dirigent.
• Arbetat inom livsmedelsindustrin är en stor fördel, då denna bransch kräver stor flexibilitet
• Van att arbeta i högt tempo, stresstålig
• Förmåga att arbeta enskilt och i grupp
• Social kompetens
• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Förmåga att förstå engelska

Intresserad? 
Är du underhållstekniker vi söker? Skicka in din ansökan snarast då vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterande konsultchef Stefan Thorup, 0708-583305 Visa mindre

Underhållssamordnare El & Instrument!

Ansök    Aug 3    Experis AB    Underhållsmekaniker
Jefferson Wells hjälper nu Öresundskraft med att rekrytera en Underhållssamordnare El & Instrument till Ängelholm! Om verksamheten Inom vårt Affärsområde Produktion ansvarar vi för drift och underhåll samt löpande utveckling och optimering av all energiproduktion inom Öresundskraft (Ängelholm och Helsingborg). På Underhållsavdelningen, där denna tjänst är placerad, är vi ca 25 underhållssamordnare och underhållsingenjörer som, inom våra olika specialområ... Visa mer
Jefferson Wells hjälper nu Öresundskraft med att rekrytera en Underhållssamordnare El & Instrument till Ängelholm!

Om verksamheten
Inom vårt Affärsområde Produktion ansvarar vi för drift och underhåll samt löpande utveckling och optimering av all energiproduktion inom Öresundskraft (Ängelholm och Helsingborg). På Underhållsavdelningen, där denna tjänst är placerad, är vi ca 25 underhållssamordnare och underhållsingenjörer som, inom våra olika specialområden, ansvarar för löpande och förebyggande underhåll vid Filbornaverket och Västhamnsverket, i Helsingborg samt vid Åkerslundsverket, i Ängelholm där du har din bas. Just nu genomför vi flera större investeringsprojekt inom styrning, automation- och anläggningsteknik, samtidigt som vi fortsätter att utveckla och förbättra våra arbetssätt.

Om tjänsten
Då vi på Öresundskraft valt att till största del använda oss av entreprenörer för det praktiskt tekniska arbetet, finns det ett team med Underhållssamordnare som planerar, bereder, fördelar arbetet för dessa entreprenörer samt i vissa fall utför arbeten själva. Felsökning är en viktig del i arbetsuppgifterna. Du har din bas på Åkerslundsverket Ängelholm men kommer vid behov att få arbeta på våra anläggningar i Ängelholm och Helsingborg med underhållsarbeten, både akuta, planerade, projekt, besiktningar och förebyggande underhållsarbeten rörande el och instrument i samråd med driften.
Som underhållsamordnare kommer även samordning inom andra yrkeskategorier förekomma, framför allt under planerade underhållsstopp.
Arbetet bedrivs via befintligt underhållsystem genom arbetsorderhantering, beställningar av utrustning & tjänster, fakturahantering och slutdokumentation.

Tjänsten kräver en hög förmåga att samarbeta och kommunicera. Du kommer att samarbeta såväl internt som externt med alltifrån medarbetare, entreprenörer till myndigheter.
Dina närmsta kontaktytor är övriga kollegor i teamet, anläggningsansvariga, driften, projektledare samt entreprenörer.

Underhållsteamets mål är att styra verksamheten från avhjälpande till förebyggande underhåll och på så sätt minimera produktionsstoppen. Här blir du en viktig spelare. I ditt arbete är du en förebild, att följa, vad gäller föreskrifter och regler inom miljö, arbetsmiljö, säkerhet, kvalitet och ekonomi. Utöver det dagliga arbetet kommer du också att ha ett nära samarbete med underhålls- och anläggningsansvariga i planeringen av återkommande revisionsstopp och projekt.
Tjänsten är dagtidsgående, med periodvis återkommande beredskap.

Om dig
För att trivas och vara framgångsrik i rollen som Underhållssamordnare ser vi att du är strukturerad, proaktiv, flexibel och tycker om att samarbeta både inom organisationen och med externa parter. Rätt person har en fallenhet för att se på underhållsarbetet från ett övergripandeperspektiv och ser lösningar, som förflyttar arbetet från avhjälpande till förebyggande. Du trivs med en varierande arbetsdag, där nya utmaningar och att prioritera om är mer regel än undantag.
Ett genuint tekniskt intresse, samt en god problemlösningsförmåga driver dig framåt i att kontinuerligt lära nytt inom såväl teknik som administration och system.

Du har troligtvis en teknisk utbildning, exempelvis som elektriker eller på en högre nivå som Sjö- eller Energiingenjör eller arbetslivserfarenhet som gett dig motsvarande kunskaper.
Du har goda el kunskaper under 1000 V. Vi ser även att du har goda kunskaper inom automation, -instrumentering, -reglering, -kalibrering. Det kommer ses som meriterande om du har kunskaper inom, AutoCAD och styrsystem från ABB 800xA.


Om Öresundskraft
Vi är 400 positiva klimataktivister som tillsammans med våra 125 000 kunder skapar smarta tjänster, resurseffektiv energianvändning och ett hållbart energisystem. Öresundskraft ägs av Helsingborgs stad. Med allt ifrån el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla, bredband och stadshubb för Internet of Things till energitjänster lever vi får vision. "För en bättre värld". www.oresundskraft.se. Våra kunder ska få en enkel och behaglig energitillvaro. Lika enkelt ska det vara att trivas och må bra som medarbetare! Nyrenoverade kontorslokaler i all ära - alla får dessutom både träna varje vecka och årligen volontärsarbeta 17 timmar på betald arbetstid. Vi har helt enkelt gett oss sjutton på att tillsammans med kunder och samarbetspartners lösa klimatutmaningarna för nordvästra Skåne. Kom och hjälp oss i detta viktiga arbete! #tillsammansför17. Se gärna filmen Stolta men inte nöjda.

Kontakt och Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Öresundskraft med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vill du ha mer information kan du kontakta rekryteringskonsult Magnus Aarenstrup, Mail: [email protected] eller Angela Ekelöf, Mail: [email protected]

Nu i semestertider kommer många precis som vi passa på att njuta av bad, glass och ledighet. Vi tar gärna emot din ansökan redan idag men kommer behandla den först när vi är tillbaka från semestern. Sista ansökningsdatum är söndagen 29e augusti!

Vi önskar alla en skön och solig sommar!

Facklig kontakt
Muris Lelic, Vision, 042-490 3854
Kristina Lassing, Akademikerna, 042-490 3823 Visa mindre

Mekaniker till livsmedelsindustrin

Ansök    Aug 19    JKS Sverige AB    Underhållsmekaniker
Till Finax produktionsanläggning i Helsingborg söker vi efter mekaniker med bakgrund och erfarenhet från industrin. Arbetsuppgifter - Utföra förebyggande- och avhjälpande underhåll och reparationer, felsökningar samt maskininstallationer i företagets maskinpark. - Utföra underhåll och service på fastigheterna. - Vid behov stötta upp underhållsavdelningarna på företagets anläggningar i Höganäs och Svalöv. - Medverka i projekt för att effektivisera och nyin... Visa mer
Till Finax produktionsanläggning i Helsingborg söker vi efter mekaniker med bakgrund och erfarenhet från industrin.

Arbetsuppgifter
- Utföra förebyggande- och avhjälpande underhåll och reparationer, felsökningar samt maskininstallationer i företagets maskinpark.
- Utföra underhåll och service på fastigheterna.
- Vid behov stötta upp underhållsavdelningarna på företagets anläggningar i Höganäs och Svalöv.
- Medverka i projekt för att effektivisera och nyinvestera i verksamheten.
- Ansvara för reservdelslager och inköp samt leverantörskontakter.

Arbetet sker på dagtid. Beredskap ingår i tjänsten. 

Kvalifikationer och erfarenheter
Vi söker dig med erfarenhet som tekniker eller mekaniker inom processindustrin, gärna inriktning på livsmedel. För att lyckas i rollen som mekaniker ser vi att du har en bred erfarenhet av arbete inom industrin och har arbetat med olika maskinparker. Meriterande om du har kunskaper i svetsning. Krav på körkort då arbetet ibland kräver körning mellan anläggningarna i företagets servicebil.
För att lyckas i rollen ser vi att du har ett brinnande intresse och känsla för teknik och maskinell utrustning. Förbättringsarbete är en motivationsfaktor för dig och du har god förståelse för industriell tillverkning.

Personliga egenskaper
Som person är du driven, självgående och ansvarstagande. Du är mån om att hålla en hög kvalité i ditt arbete. Du trivs i en föränderlig miljö och har förmågan att analysera och lösa problem både teoretiskt och praktiskt. Du har en positiv inställning och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.

Vi erbjuder dig 
Tjänsten som mekaniker är en tillsvidaretjänst och är en del av JKS Sveriges bemanningslösningar. Du kommer att arbeta i ett kompetent underhållsteam tillsammans med två andra mekaniker och två elektriker.

Ansökan
Finax har i detta uppdrag valt att samarbeta med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Elin Jonsson på JKS Sverige, telefonnummer 0709-68 30 20. 

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Helsingborg: Underhållsmekaniker

Vi rekryterar en underhållsmekaniker till Sundplast A rbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med löpande underhåll, kontrollera fortlöpande status på maskiner, inventarier och fastighet. Du kommer även bl.a. att hämta och fylla på råmaterial, additiv, förpackningsemballage etc. Kvalifikationer Vi söker du som arbetat som underhållsmekaniker inom tillverkningsindustri och gärna har kunskaper i formsprutning av plast. Du är analytisk och gillar problemlö... Visa mer
Vi rekryterar en underhållsmekaniker till Sundplast

A rbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med löpande underhåll, kontrollera fortlöpande status på maskiner, inventarier och fastighet. Du kommer även bl.a. att hämta och fylla på råmaterial, additiv, förpackningsemballage etc.

Kvalifikationer

Vi söker du som arbetat som underhållsmekaniker inom tillverkningsindustri och gärna har kunskaper i formsprutning av plast.

Du är analytisk och gillar problemlösning, vi ser att du har ett strukturerat arbetssätt. Vidare gillar du att arbeta med förändringar och förbättringar.

Om företaget

Sundplast är ett svenskt företag som är specialiserat på tillverkning av högkvalitativa formsprutade plastdetaljer.

Vi började arbeta med formsprutning på 1970-talet och har sedan dess byggt upp en gedigen kunskap inom teknik, material och design. Vi kan erbjuda kompletta lösningar från idé till färdig produkt, inklusive efterbehandling och förpackning.

Ansökan

Sök tjänsten via länken "Skicka ansökan"

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Underhållssamordnare El & Instrument!

Ansök    Jul 6    Experis AB    Underhållsmekaniker
Jefferson Wells hjälper nu Öresundskraft med att rekrytera en Underhållssamordnare El & Instrument till Ängelholm! Om verksamheten Inom vårt Affärsområde Produktion ansvarar vi för drift och underhåll samt löpande utveckling och optimering av all energiproduktion inom Öresundskraft (Ängelholm och Helsingborg). På Underhållsavdelningen, där denna tjänst är placerad, är vi ca 25 underhållssamordnare och underhållsingenjörer som, inom våra olika specialområ... Visa mer
Jefferson Wells hjälper nu Öresundskraft med att rekrytera en Underhållssamordnare El & Instrument till Ängelholm!

Om verksamheten
Inom vårt Affärsområde Produktion ansvarar vi för drift och underhåll samt löpande utveckling och optimering av all energiproduktion inom Öresundskraft (Ängelholm och Helsingborg). På Underhållsavdelningen, där denna tjänst är placerad, är vi ca 25 underhållssamordnare och underhållsingenjörer som, inom våra olika specialområden, ansvarar för löpande och förebyggande underhåll vid Filbornaverket och Västhamnsverket, i Helsingborg samt vid Åkerslundsverket, i Ängelholm där du har din bas. Just nu genomför vi flera större investeringsprojekt inom styrning, automation- och anläggningsteknik, samtidigt som vi fortsätter att utveckla och förbättra våra arbetssätt.

Om tjänsten
Då vi på Öresundskraft valt att till största del använda oss av entreprenörer för det praktiskt tekniska arbetet, finns det ett team med Underhållssamordnare som planerar, bereder, fördelar arbetet för dessa entreprenörer samt i vissa fall utför arbeten själva. Felsökning är en viktig del i arbetsuppgifterna. Du har din bas på Åkerslundsverket Ängelholm men kommer vid behov att få arbeta på våra anläggningar i Ängelholm och Helsingborg med underhållsarbeten, både akuta, planerade, projekt, besiktningar och förebyggande underhållsarbeten rörande el och instrument i samråd med driften.
Som underhållsamordnare kommer även samordning inom andra yrkeskategorier förekomma, framför allt under planerade underhållsstopp.
Arbetet bedrivs via befintligt underhållsystem genom arbetsorderhantering, beställningar av utrustning & tjänster, fakturahantering och slutdokumentation.

Tjänsten kräver en hög förmåga att samarbeta och kommunicera. Du kommer att samarbeta såväl internt som externt med alltifrån medarbetare, entreprenörer till myndigheter.
Dina närmsta kontaktytor är övriga kollegor i teamet, anläggningsansvariga, driften, projektledare samt entreprenörer.

Underhållsteamets mål är att styra verksamheten från avhjälpande till förebyggande underhåll och på så sätt minimera produktionsstoppen. Här blir du en viktig spelare. I ditt arbete är du en förebild, att följa, vad gäller föreskrifter och regler inom miljö, arbetsmiljö, säkerhet, kvalitet och ekonomi. Utöver det dagliga arbetet kommer du också att ha ett nära samarbete med underhålls- och anläggningsansvariga i planeringen av återkommande revisionsstopp och projekt.
Tjänsten är dagtidsgående, med periodvis återkommande beredskap.

Om dig
För att trivas och vara framgångsrik i rollen som Underhållssamordnare ser vi att du är strukturerad, proaktiv, flexibel och tycker om att samarbeta både inom organisationen och med externa parter. Rätt person har en fallenhet för att se på underhållsarbetet från ett övergripandeperspektiv och ser lösningar, som förflyttar arbetet från avhjälpande till förebyggande. Du trivs med en varierande arbetsdag, där nya utmaningar och att prioritera om är mer regel än undantag.
Ett genuint tekniskt intresse, samt en god problemlösningsförmåga driver dig framåt i att kontinuerligt lära nytt inom såväl teknik som administration och system.

Du har troligtvis en teknisk utbildning, exempelvis som elektriker eller på en högre nivå som Sjö- eller Energiingenjör eller arbetslivserfarenhet som gett dig motsvarande kunskaper.
Du har goda el kunskaper under 1000 V. Vi ser även att du har goda kunskaper inom automation, -instrumentering, -reglering, -kalibrering. Det kommer ses som meriterande om du har kunskaper inom, AutoCAD och styrsystem från ABB 800xA.


Om Öresundskraft
Vi är 400 positiva klimataktivister som tillsammans med våra 125 000 kunder skapar smarta tjänster, resurseffektiv energianvändning och ett hållbart energisystem. Öresundskraft ägs av Helsingborgs stad. Med allt ifrån el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla, bredband och stadshubb för Internet of Things till energitjänster lever vi får vision. "För en bättre värld". www.oresundskraft.se. Våra kunder ska få en enkel och behaglig energitillvaro. Lika enkelt ska det vara att trivas och må bra som medarbetare! Nyrenoverade kontorslokaler i all ära - alla får dessutom både träna varje vecka och årligen volontärsarbeta 17 timmar på betald arbetstid. Vi har helt enkelt gett oss sjutton på att tillsammans med kunder och samarbetspartners lösa klimatutmaningarna för nordvästra Skåne. Kom och hjälp oss i detta viktiga arbete! #tillsammansför17. Se gärna filmen Stolta men inte nöjda.

Kontakt och Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Öresundskraft med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vill du ha mer information kan du kontakta rekryteringskonsult Magnus Aarenstrup, Mail: [email protected] eller Angela Ekelöf, Mail: [email protected]

Nu i semestertider kommer många precis som vi passa på att njuta av bad, glass och ledighet. Vi tar gärna emot din ansökan redan idag men kommer behandla den först när vi är tillbaka från semestern. Sista ansökningsdatum blir 1e augusti.

Vi önskar alla en skön och solig sommar!

Facklig kontakt
Muris Lelic, Vision, 042-490 3854
Kristina Lassing, Akademikerna, 042-490 3823 Visa mindre

Vi söker en serviceorienterad och nyfiken Underhållsmekaniker

Som underhållsmekaniker erbjuds du ett varierande arbete på våra maskinutrustningar i hamnen. Exempel på arbetsuppgifter är: Utföra felsökning och genomföra reparationer på hamnens maskiner och utrustningar Arbeta med förebyggande underhålla samt förbättringsarbeten Använda underhållssystemet som grundpelare i det dagliga arbetet Delta i projekt och utvecklingsarbete inom Tekniska avdelningens ramar Du ingår i ett underhållsteam uppdelade i en grupp mekan... Visa mer
Som underhållsmekaniker erbjuds du ett varierande arbete på våra maskinutrustningar i hamnen. Exempel på arbetsuppgifter är:
Utföra felsökning och genomföra reparationer på hamnens maskiner och utrustningar
Arbeta med förebyggande underhålla samt förbättringsarbeten
Använda underhållssystemet som grundpelare i det dagliga arbetet
Delta i projekt och utvecklingsarbete inom Tekniska avdelningens ramar

Du ingår i ett underhållsteam uppdelade i en grupp mekaniker och en grupp elektriker. I hamnen finns även en grupp med truckmekaniker. Tillsammans arbetar mekanikerna för att serva och underhålla de maskiner och utrustningar som finns i hamnen. Teamet arbetar tillsammans för att snabbt kunna avhjälpa uppkomna fel. Det krävs en analytisk förmåga för att systematiskt kunna felsöka. En del av arbetet kommer att utföras på hög höjd.
Arbetet kan vara både löpande underhåll och mer akuta uppdrag. Utöver dina närmsta kollegor har du samarbete med kollegorna inom Operations, den del av vår verksamhet som arbetar med lastning och lossning av container samt hantering av logistik/lagring.
Som Underhållsmekaniker kommer du att ha beredskapstjänstgöring.
Din profil
Vi söker dig med lägst gymnasial utbildning med praktisk inriktning mot exempelvis teknik, industri eller fordon. Du har en flerårig relevant arbetserfarenhet och ett genuint intresse för teknik. Det ställs krav på att du har körkort med minst B-behörighet. Datorkunskap och erfarenhet av att arbeta administrativt i system är ett krav. Du behärskar svenska i tal och skrift.
För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara samarbetsorienterad med en stabil och positiv personlighet som bidrar till en bra dag på jobbet. Vi söker dig som är strukturerad, trygg i dig själv och som gillar ständiga förbättringar. Du är en engagerad problemlösare som är nyfiken och vill utvecklas i rollen som mekaniker.
Ansökan
Välkommen med ditt CV och din ansökan senast den 30 maj 2021. Vi tar endast emot ansökningar via e-post.
För Helsingborgs Hamn är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökanden och eftersträvar mångfald.
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till annonskanaler och vi avböjer vänligen kontakt från annonsförsäljare och liknande.
Om Helsingborgs Hamn
Du kan vara säker. Idag har du använt eller ätit någonting som har passerat Helsingborgs Hamn. Vi är en av Sveriges största färjehamnar, en containerspecialist och en av norra Europas ledande hamnar. Helsingborgs Hamn erbjuder rederier, transportörer och speditörer en attraktiv infrastruktur med effektiva tåg-, väg- och sjöförbindelser. Att vara expert på containerhantering innebär att ha viljan, kunnandet och erfarenheten att ta hand om allt från bananer till stål. Det är människorna i hamnen, lagarbetet, som har bidragit till vår framgång. Vi har moderna truckar och enorma containerkranar, men utan vår kompetenta personal kan vi inte utföra ett bra arbete. I Helsingborgs Hamn AB, som ägs av Helsingborgs stad, arbetar cirka 215 personer. Hos oss finns allt från ekonomer, tekniker, produktionspersonal, säljare, servicepersonal till IT-experter. Våra värdeord är Ansvarsfulla, Vänliga, Utvecklande och Ärliga.
Välkommen till Sveriges bästa och trevligaste hamn! Visa mindre

Helsingborg: Underhållsmekaniker

Vi rekryterar en underhållsmekaniker till Sundplast A rbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med löpande underhåll, kontrollera fortlöpande status på maskiner, inventarier och fastighet. Du kommer även bl.a. att hämta och fylla på råmaterial, additiv, förpackningsemballage etc. Kvalifikationer Vi söker du som arbetat som underhållsmekaniker inom tillverkningsindustri och gärna har kunskaper i formsprutning av plast. Du är analytisk och gillar problemlö... Visa mer
Vi rekryterar en underhållsmekaniker till Sundplast

A rbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med löpande underhåll, kontrollera fortlöpande status på maskiner, inventarier och fastighet. Du kommer även bl.a. att hämta och fylla på råmaterial, additiv, förpackningsemballage etc.

Kvalifikationer

Vi söker du som arbetat som underhållsmekaniker inom tillverkningsindustri och gärna har kunskaper i formsprutning av plast.

Du är analytisk och gillar problemlösning, vi ser att du har ett strukturerat arbetssätt. Vidare gillar du att arbeta med förändringar och förbättringar.

Om företaget

Sundplast är ett svenskt företag som är specialiserat på tillverkning av högkvalitativa formsprutade plastdetaljer.

Vi började arbeta med formsprutning på 1970-talet och har sedan dess byggt upp en gedigen kunskap inom teknik, material och design. Vi kan erbjuda kompletta lösningar från idé till färdig produkt, inklusive efterbehandling och förpackning.

Ansökan

Sök tjänsten via länken "Skicka ansökan"

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Underhållstekniker - installation & anläggning

Är underhåll, industri, teknik, maskin och produktion din hemmaplan? Vill du arbeta dagtid? Är det viktigt för dig att få vara med och påverka och bidra på riktigt? Vill du arbeta på ett tryggt bolag med bra stämning där långsiktigheten är en grundpelare? Fortsätt läs, detta kan vara jobbet för dig! Jag är nämligen i skrivande stund på jakt efter en ny kollega till min samarbetspartner i Helsingborg. RKW ser nämligen fram emot att kunna anställa en ny un... Visa mer
Är underhåll, industri, teknik, maskin och produktion din hemmaplan? Vill du arbeta dagtid? Är det viktigt för dig att få vara med och påverka och bidra på riktigt? Vill du arbeta på ett tryggt bolag med bra stämning där långsiktigheten är en grundpelare? Fortsätt läs, detta kan vara jobbet för dig!


Jag är nämligen i skrivande stund på jakt efter en ny kollega till min samarbetspartner i Helsingborg. RKW ser nämligen fram emot att kunna anställa en ny underhållstekniker med inriktning mot installationer och anläggningsarbete innan sommaren. Arbetet är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid måndag-fredag.


Om företaget:
RKW arbetar med produkter inom förpackningsmaterial, mer specifikt med plastfilm och har idag över 60 års erfarenhet i branschen. Företaget arbetar med allt från forskning och utveckling till tillverkning, vilket har gjort dem ledande på området. Visionen är att dem ska med hållbara filmlösningar gör vi det möjligt för våra kunder att förbättra konsumenternas vardag över hela världen.


RKW är ett internationellt företag, som ser vikten av att skapa en stark gemenskap på varje arbetsort. I Helsingborg arbetar totalt 70 personer. Företaget präglas av ett öppet klimat och strävar ständigt efter förbättring för dig som medarbetare. En balans mellan arbete och privatliv är centralt. Som anställd på RKW har du flera förmåner exempelvis friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, tjänstepension, ATF, extra semesterlön och där finns ett gym i källaren som alla anställda får träna på.


Arbetsuppgifter och din profil:
Du som söker tjänsten som underhållstekniker på RKW är trygg i dig själv och din kompetens och har några års erfarenhet från liknande roll. Du har ett stort tekniskt intresse, ser lösningar och har inga problem med att hugga i om det behövs. Du har en god analytisk och logisk förmåga, lätt att lära och med en stor portion nyfiken och ambition löser du uppkomna problem. Då dina blivande kollegor jobbat länge med varandra är det viktigt att du vill vara en i gänget och ser dig själv som en del av laget. Du vill framåt och ser detta som ett långsiktigt nästa steg i din professionella utveckling.
Arbetsuppgifter:
Utföra planerat underhåll, nyinstallationer och anläggningsarbeten
Svetsarbete med MIG, TIG och MMA i material som svartstål, rostfritt och aluminium
Plåtbearbetning
Ge synpunkter och komma med ideér kring förbättringsområden
Driva egna projekt

Skallkrav:
Verkstadsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenhet
Arbetslivserfarenhet av liknande roll från tillverkningsindustri
Kunskap i ritningsläsning
Kompetens inom svarv, fräs, svets och plåtbearbetning
God svenska och engelska i tal och skrift
Truckkort A+B?

Om oss:
Vi på Framtiden hjälper personer till deras första jobb och också nästa steg i karriären. Vi tror på människors energi och drivkraft. Genom möten med företag och talanger sammanför vi rätt person med rätt plats.


Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom de Talanger som vi förmedlar. För oss är Talang inte något du föds med eller kopplat till ålder. För oss är Talang att du ser din förmåga som utvecklingsbar och du är villig att jobba för att uppnå din fulla potential!


Övriga villkor:
Start: Helst innan sommaren, alternativt augusti 2021
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid, 07.00-16.00 måndag-fredag
Ersättning: Fast lön
Ort: Helsingborg


Både jag och RKW gillar mixen av tempo och kvalitet, vilket innebär att jag kommer kontakta kandidater under hela tiden som annonsen ligger ute. Ett tips, vänta inte med att ansöka. Visa mindre

Underhållsmekaniker

Om tjänsten Vi söker två underhållsmekaniker som brinner för teknik Arbetet sker hos en av våra kunder i Helsingborg. I rollen som underhållsmekaniker kommer du att arbeta i en livsmedelsproduktion med underhåll, service och reparationer av packnings och beskärningslinjer. Arbetstiderna är treskift med två vecckor natt, två veckor kväll och två veckor dagtid. Om företaget Din profil För tjänsten krävs: Utbildning och erfarenhet av mekaniska reparatio... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker två underhållsmekaniker som brinner för teknik

Arbetet sker hos en av våra kunder i Helsingborg. I rollen som underhållsmekaniker kommer du att arbeta i en livsmedelsproduktion med underhåll, service och reparationer av packnings och beskärningslinjer.
Arbetstiderna är treskift med två vecckor natt, två veckor kväll och två veckor dagtid.

Om företagetDin profil
För tjänsten krävs:
Utbildning och erfarenhet av mekaniska reparationer av maskiner.
Inte vara känslig för att arbeta i kyld miljö.
En fördel är om du har kunskap inom automation och enklare svetsning.
Merit är truckkort.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Underhållstekniker till Salico AB - Helsingborg

Salico förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 130 anställda och är en är en del av Greenfood-koncernen med en omsättning på knappt 4 mdr. Produktionen bedrivs primärt  på Långeberg... Visa mer
Salico förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 130 anställda och är en är en del av Greenfood-koncernen med en omsättning på knappt 4 mdr. Produktionen bedrivs primärt  på Långeberga i Helsingborg. 
Vi söker för direktrekrytering 1 st Underhållstekniker till Salico AB´s huvudkontor i Helsingborg 
 
Tjänstebeskrivning:
Som Underhållstekniker på Salico ingår du i underhållsavdelningen som består av ytterligare 4 personer. Du arbetar med att säkerställa driftsäkerheten på vår produktionsutrustning genom att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll. Vi erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas genom att arbeta i en produktion med stor variation av maskinutrustning.
Som Underhållstekniker/mekaniker utför du bland annat:
* Mekaniskt förebyggande underhåll enligt uppsatta rutiner.
* Avhjälpande underhåll i nära samarbete med kollegor inom underhåll och produktion.
* Felsökning på maskiner, vilket innebär att kunna arbeta analytiskt och hitta grundorsaken till problemet.
* Medverka vid nyinstallationer och ombyggnationer av produktionsutrustning.

Personliga egenskaper:
Som person har du ett stort intresse för teknik och problemlösning. Som underhållstekniker jobbar du nära produktionen och du bör därför vara bra på att samarbeta med andra. Arbetet kräver att du är både lugn och fokuserad även under lite pressande tidscheman. Du gillar att ha ordning och reda och säkerställer alltid kvalitéten på ditt arbete.

Utbildning och bakgrund:
Vi söker dig som har en teknisk utbildning alternativt tidigare erfarenhet som underhållstekniker/mekaniker. Du får gärna ha grundläggande svetskunskaper och god kunskap i industriautomation/el. Det är meriterande om du har arbetat inom livsmedels- eller processindustri tidigare, men inget krav. Vi ser gärna att du har god datorvana.

Krav:

* B-körkort
* Kommunicera väl på svenska, både i tal och skrift

Övrigt:
Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning. Tillträde snarast enligt överenskommelse
 
Ansök:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Salico AB med Processbemanning och eventuella frågor besvaras av Processbemanning. Du når oss lättast på 042-210 299.
Är detta en tjänst du finner intressant ber vi dig att söka omgående via länk nedan. Vi tillämpar löpande rekrytering och din ansökan behandlas självklart konfidentiellt. Visa mindre

Underhållstekniker till Salico AB - Helsingborg

Salico förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 130 anställda och är en är en del av Greenfood-koncernen med en omsättning på knappt 4 mdr. Produktionen bedrivs primärt  på Långeberg... Visa mer
Salico förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 130 anställda och är en är en del av Greenfood-koncernen med en omsättning på knappt 4 mdr. Produktionen bedrivs primärt  på Långeberga i Helsingborg. 
Vi söker för direktrekrytering 1 st Underhållstekniker till Salico AB´s huvudkontor i Helsingborg 
 
Tjänstebeskrivning:
Som Underhållstekniker på Salico ingår du i underhållsavdelningen som består av ytterligare 4 personer. Du arbetar med att säkerställa driftsäkerheten på vår produktionsutrustning genom att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll. Vi erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas genom att arbeta i en produktion med stor variation av maskinutrustning.
Som Underhållstekniker/mekaniker utför du bland annat:
* Mekaniskt förebyggande underhåll enligt uppsatta rutiner.
* Avhjälpande underhåll i nära samarbete med kollegor inom underhåll och produktion.
* Felsökning på maskiner, vilket innebär att kunna arbeta analytiskt och hitta grundorsaken till problemet.
* Medverka vid nyinstallationer och ombyggnationer av produktionsutrustning.

Personliga egenskaper:
Som person har du ett stort intresse för teknik och problemlösning. Som underhållstekniker jobbar du nära produktionen och du bör därför vara bra på att samarbeta med andra. Arbetet kräver att du är både lugn och fokuserad även under lite pressande tidscheman. Du gillar att ha ordning och reda och säkerställer alltid kvalitéten på ditt arbete.

Utbildning och bakgrund:
Vi söker dig som har en teknisk utbildning alternativt tidigare erfarenhet som underhållstekniker/mekaniker. Du får gärna ha grundläggande svetskunskaper och god kunskap i industriautomation/el. Det är meriterande om du har arbetat inom livsmedels- eller processindustri tidigare, men inget krav. Vi ser gärna att du har god datorvana.

Krav:

* B-körkort
* Kommunicera väl på svenska, både i tal och skrift

Övrigt:
Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning. Tillträde snarast enligt överenskommelse
 
Ansök:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Salico AB med Processbemanning och eventuella frågor besvaras av Processbemanning. Du når oss lättast på 042-210 299.
Är detta en tjänst du finner intressant ber vi dig att söka omgående via länk nedan. Vi tillämpar löpande rekrytering och din ansökan behandlas självklart konfidentiellt. Visa mindre

Underhållstekniker till Salico AB - Helsingborg

Salico förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 130 anställda och är en är en del av Greenfood-koncernen med en omsättning på knappt 4 mdr. Produktionen bedrivs primärt  på Långeberg... Visa mer
Salico förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 130 anställda och är en är en del av Greenfood-koncernen med en omsättning på knappt 4 mdr. Produktionen bedrivs primärt  på Långeberga i Helsingborg. 
Vi söker för direktrekrytering 1 st Underhållstekniker till Salico AB´s huvudkontor i Helsingborg 
 
Tjänstebeskrivning:
Som Underhållstekniker på Salico ingår du i underhållsavdelningen som består av ytterligare 4 personer. Du arbetar med att säkerställa driftsäkerheten på vår produktionsutrustning genom att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll. Vi erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas genom att arbeta i en produktion med stor variation av maskinutrustning.
Som Underhållstekniker/mekaniker utför du bland annat:
* Mekaniskt förebyggande underhåll enligt uppsatta rutiner.
* Avhjälpande underhåll i nära samarbete med kollegor inom underhåll och produktion.
* Felsökning på maskiner, vilket innebär att kunna arbeta analytiskt och hitta grundorsaken till problemet.
* Medverka vid nyinstallationer och ombyggnationer av produktionsutrustning.

Personliga egenskaper:
Som person har du ett stort intresse för teknik och problemlösning. Som underhållstekniker jobbar du nära produktionen och du bör därför vara bra på att samarbeta med andra. Arbetet kräver att du är både lugn och fokuserad även under lite pressande tidscheman. Du gillar att ha ordning och reda och säkerställer alltid kvalitéten på ditt arbete.

Utbildning och bakgrund:
Vi söker dig som har en teknisk utbildning alternativt tidigare erfarenhet som underhållstekniker/mekaniker. Du får gärna ha grundläggande svetskunskaper och god kunskap i industriautomation/el. Det är meriterande om du har arbetat inom livsmedels- eller processindustri tidigare, men inget krav. Vi ser gärna att du har god datorvana.

Krav:

* B-körkort
* Kommunicera väl på svenska, både i tal och skrift

Övrigt:
Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning. Tillträde snarast enligt överenskommelse
 
Ansök:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Salico AB med Processbemanning och eventuella frågor besvaras av Processbemanning. Du når oss lättast på 042-210 299.
Är detta en tjänst du finner intressant ber vi dig att söka omgående via länk nedan. Vi tillämpar löpande rekrytering och din ansökan behandlas självklart konfidentiellt. Visa mindre

Driven underhållsmekaniker till vår fabrik i Helsingborg

Upfield är global ledare inom växtbaserad näring med olika affärsenheter som verkar på 95 marknader och med ett tydligt syfte: Vi gör människor friskare och lyckligare med näringsrika och läckra, naturliga, växtbaserade produkter som är bra för dig, vår planet; och med förpackningar som är fria från plast. Vi har ikoniska varumärken som Lätta, Flora, Rama, Country Crock och Blue Band som människor över hela världen känner och älskar. I vår Helsingborgsfabr... Visa mer
Upfield är global ledare inom växtbaserad näring med olika affärsenheter som verkar på 95 marknader och med ett tydligt syfte: Vi gör människor friskare och lyckligare med näringsrika och läckra, naturliga, växtbaserade produkter som är bra för dig, vår planet; och med förpackningar som är fria från plast. Vi har ikoniska varumärken som Lätta, Flora, Rama, Country Crock och Blue Band som människor över hela världen känner och älskar. I vår Helsingborgsfabrik arbetar 80 personer dagligen varav 9 arbetar på underhållsavdelningen
Vi har stora ambitioner att utveckla vår verksamheten och vi vill attrahera rätt personer - de som älskar vad de gör, trivs med ansvar och som letar efter nya möjligheter. För mer information besök gärna vår hemsida www.upfield.com.


?Vi söker nu en driven Underhållsmekaniker till vår fabrik.
Som Underhållsmekaniker på Upfield ansvarar du för att driva, underhålla, förebygga, förbättra och reparera fabrikens utrustning i samtliga fabrikens områden samtidigt som du alltid arbetar för en säker och hållbar miljö. Du stödjer aktivt fabrikens operativa nyckeltal såsom produktivitet, kvalitet, svinn, säkerhet, hälsa & miljö. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Arbetstidens förläggning är treskift.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är en mycket driven person som utför sina arbetsuppgifter till 100% inklusive uppföljning. Du är en teamorienterad person som tar ansvar och kan hanterar många parallella arbetsuppgifter. Problemlösning utifrån kända processer & rutiner är en självklarhet liksom att arbeta med förebyggande åtgärder. Vidare är du en person med ett öga för detaljer och ett hjärta för ständiga förbättringar.
Vi söker dig med några års erfarenhet av underhåll, gärna av förpackningsmaskiner. Du har en teknisk utbildning, med inriktning mot maskinmekaniker eller motsvarande erfarenhet, och kunskaper inom el, teknik och hydraulik.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet, servicekänsla och samarbetsförmåga. Du pratar och skriver på flytande svenska, har baskunskaper i engelska samt grundläggande IT-kunskaper. Att ge god service är en självklarhet för dig och för att vara aktuell för tjänsten så måste du ha B-körkort.
För mer information: Bodil Gebert, telefon 070 147 89 78
Ansökan skickas till: [email protected]
Sista ansökningsdag : 2021-04-15.
Observera - Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Visa mindre

Underhållsmekaniker

Om tjänsten Vi söker två underhållsmekaniker som brinner för teknik Arbetet sker hos en av våra kunder i Helsingborg. I rollen som underhållsmekaniker kommer du att arbeta i en livsmedelsproduktion med underhåll, service och reparationer av packnings och beskärningslinjer. Arbetstiderna är treskift. Om företaget Din profil För tjänsten krävs: Utbildning och erfarenhet av mekaniska reparationer av maskiner. Inte vara känslig för att arbeta i kyld mil... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker två underhållsmekaniker som brinner för teknik

Arbetet sker hos en av våra kunder i Helsingborg. I rollen som underhållsmekaniker kommer du att arbeta i en livsmedelsproduktion med underhåll, service och reparationer av packnings och beskärningslinjer.
Arbetstiderna är treskift.

Om företagetDin profil
För tjänsten krävs:
Utbildning och erfarenhet av mekaniska reparationer av maskiner.
Inte vara känslig för att arbeta i kyld miljö.
En fördel är om du har kunskap inom automation och enklare svetsning.
Merit är truckkort.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Underhållstekniker till Salico AB - Helsingborg

Salico förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 130 anställda och är en är en del av Greenfood-koncernen med en omsättning på knappt 4 mdr. Produktionen bedrivs primärt  på Långeberg... Visa mer
Salico förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 130 anställda och är en är en del av Greenfood-koncernen med en omsättning på knappt 4 mdr. Produktionen bedrivs primärt  på Långeberga i Helsingborg. 
Vi söker för direktrekrytering 1 st Underhållstekniker till Salico AB´s huvudkontor i Helsingborg 
 
Tjänstebeskrivning:
Som Underhållstekniker på Salico ingår du i underhållsavdelningen som består av ytterligare 4 personer. Du arbetar med att säkerställa driftsäkerheten på vår produktionsutrustning genom att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll. Vi erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas genom att arbeta i en produktion med stor variation av maskinutrustning.
Som Underhållstekniker/mekaniker utför du bland annat:
* Mekaniskt förebyggande underhåll enligt uppsatta rutiner.
* Avhjälpande underhåll i nära samarbete med kollegor inom underhåll och produktion.
* Felsökning på maskiner, vilket innebär att kunna arbeta analytiskt och hitta grundorsaken till problemet.
* Medverka vid nyinstallationer och ombyggnationer av produktionsutrustning.

Personliga egenskaper:
Som person har du ett stort intresse för teknik och problemlösning. Som underhållstekniker jobbar du nära produktionen och du bör därför vara bra på att samarbeta med andra. Arbetet kräver att du är både lugn och fokuserad även under lite pressande tidscheman. Du gillar att ha ordning och reda och säkerställer alltid kvalitéten på ditt arbete.

Utbildning och bakgrund:
Vi söker dig som har en teknisk utbildning alternativt tidigare erfarenhet som underhållstekniker/mekaniker. Du får gärna ha grundläggande svetskunskaper och god kunskap i industriautomation/el. Det är meriterande om du har arbetat inom livsmedels- eller processindustri tidigare, men inget krav. Vi ser gärna att du har god datorvana.

Krav:

* B-körkort
* Kommunicera väl på svenska, både i tal och skrift

Övrigt:
Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning. Tillträde snarast enligt överenskommelse
 
Ansök:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Salico AB med Processbemanning och eventuella frågor besvaras av Processbemanning. Du når oss lättast på 042-210 299.
Är detta en tjänst du finner intressant ber vi dig att söka omgående via länk nedan. Vi tillämpar löpande rekrytering och din ansökan behandlas självklart konfidentiellt. Visa mindre

Underhållstekniker

Bakgrund Till vår kund Aviko Norden söker vi nu medarbetare till underhållsavdelningen. Aviko Norden har 90 anställda och omsätter ca SEK 450 miljoner. Företaget ingår i den holländska koncernen Aviko, grundad år 1962. Med 2000 anställda och en omsättning på € 730 miljoner, är Aviko en av världens ledande potatisförädlare. Aviko Nordens affärsidé är att med passion, innovation samt hög servicegrad förenklar och skapa mervärde för Nordens kök. Vi arbet... Visa mer
Bakgrund
Till vår kund Aviko Norden söker vi nu medarbetare till underhållsavdelningen.


Aviko Norden har 90 anställda och omsätter ca SEK 450 miljoner. Företaget ingår i den holländska koncernen Aviko, grundad år 1962. Med 2000 anställda och en omsättning på € 730 miljoner, är Aviko en av världens ledande potatisförädlare.

Aviko Nordens affärsidé är att med passion, innovation samt hög servicegrad förenklar och skapa mervärde för Nordens kök. Vi arbetar ständigt med innovation och produktutveckling. Våra anläggningar håller hög standard och vi har investerat i moderna maskiner. Eftersom Aviko Norden består av olika företag förekommer förstås skillnader, men bästa möjliga råvaror och noggrann kvalitetssäkring är genomgående i koncernen.

Verksamheten i Helsingborg expanderar under 2020 har mycket stora investeringar i nya lokaler och utrustning genomförts. Även organisationen förändras och vi söker nu mer personal till underhållsorganisationen i Helsingborg.


Rollen
Du arbetar med förebyggande underhåll, reparationer och utveckling på anläggningen i Helsingborg. All personal inom vår underhålls- och serviceorganisation ingår i ett team där mekaniker och elektriker arbetar gränsöverskridande med förekommande arbetsuppgifter. Du arbetar i nära samarbete med övriga funktioner inom företaget med mål att gemensamt skapa bästa möjliga produktionstillgänglighet. Du kommer även att medverka och ta aktivt ansvar för miljö- och förbättringsarbete.


Din profil
Du har en utbildning för rollen tillsammans med god erfarenhet från yrkesområdet. Du bör även ha kunskaper i felsökning, el och ha god förståelse för automatiserade processer. Du är också väl orienterad i de olika system som ingår i en modern livsmedelsindustri.


Som person är det viktigt att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och att du har en egen drivkraft som gör att du får saker och ting att hända. Dina personliga egenskaper kännetecknas av ansvarskänsla, social kompetens och kvalitetsmedvetenhet. Visa mindre

Underhållstekniker till Salico AB - Helsingborg

Underhållstekniker till Salico AB - Helsingborg   Vi söker för direktrekrytering 1 st Underhållstekniker till Salico AB´s huvudkontor i Helsingborg  Salico förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkun... Visa mer
Underhållstekniker till Salico AB - Helsingborg
 
Vi söker för direktrekrytering 1 st Underhållstekniker till Salico AB´s huvudkontor i Helsingborg 

Salico förser hela den skandinaviska marknaden - både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 130 anställda och är en är en del av Greenfood-koncernen med en omsättning på knappt 4 mdr. Produktionen bedrivs primärt  på Långeberga i Helsingborg.
 
Tjänstebeskrivning:
Som Underhållstekniker på Salico ingår du i underhållsavdelningen som består av ytterligare 4 personer. Du arbetar med att säkerställa driftsäkerheten på vår produktionsutrustning genom att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll. Vi erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas genom att arbeta i en produktion med stor variation av maskinutrustning.
Som Underhållstekniker/mekaniker utför du bland annat:
* Mekaniskt förebyggande underhåll enligt uppsatta rutiner.
* Avhjälpande underhåll i nära samarbete med kollegor inom underhåll och produktion.
* Felsökning på maskiner, vilket innebär att kunna arbeta analytiskt och hitta grundorsaken till problemet.
* Medverka vid nyinstallationer och ombyggnationer av produktionsutrustning.

Personliga egenskaper:
Som person har du ett stort intresse för teknik och problemlösning. Som underhållstekniker jobbar du nära produktionen och du bör därför vara bra på att samarbeta med andra. Arbetet kräver att du är både lugn och fokuserad även under lite pressande tidscheman. Du gillar att ha ordning och reda och säkerställer alltid kvalitéten på ditt arbete.

Utbildning och bakgrund:
Vi söker dig som har en teknisk utbildning alternativt tidigare erfarenhet som underhållstekniker/mekaniker. Du får gärna ha grundläggande svetskunskaper och god kunskap i industriautomation/el. Det är meriterande om du har arbetat inom livsmedels- eller processindustri tidigare, men inget krav. Vi ser gärna att du har god datorvana.

Krav:

* B-körkort
* Kommunicera väl på svenska, både i tal och skrift

Övrigt:
Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning. Tillträde snarast enligt överenskommelse
 
Ansök:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Salico AB med Processbemanning och eventuella frågor besvaras av Processbemanning. Du når oss lättast på 042-210 299.
Är detta en tjänst du finner intressant ber vi dig att söka omgående via länk nedan. Vi tillämpar löpande rekrytering och din ansökan behandlas självklart konfidentiellt. Visa mindre

Mekaniker inom tillverkningsindustrin

Today Consulting söker dig med tidigare erfarenhet som mekaniker åt kund inom tillverkningsindustrin. Företaget har två sighter, Hässleholm och Helsingborg. Din expertis behövs på båda! Dina arbetsuppgifter kommer bestå av: - Underhållsarbete där du arbetar med förebyggande och förbättrande underhåll av produktionen. - Felsökning - Reparation utav utrustning - Byta reservdelar Din profil: Du kommer ingå i ett underhållsteam där din främsta uppgift är a... Visa mer
Today Consulting söker dig med tidigare erfarenhet som mekaniker åt kund inom tillverkningsindustrin. Företaget har två sighter, Hässleholm och Helsingborg.
Din expertis behövs på båda!

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

- Underhållsarbete där du arbetar med förebyggande och förbättrande underhåll av produktionen.
- Felsökning
- Reparation utav utrustning
- Byta reservdelar

Din profil:

Du kommer ingå i ett underhållsteam där din främsta uppgift är att jobba med mekaniken. Det är viktigt att du är ansvarstagande och engagerad i ditt arbete.
Eftersom dina kunskaper kommer behövas i båda fabrikerna så ser vi att du är flexibel och lösningsorienterad.

Vi ser gärna att du har relevant teknisk gymnasieutbildning, samt erfarenhet som mekaniker inom liknande arbete. Grundläggande kunskap inom underhållsmetodik och felsökning krävs för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom självgående, serviceinriktad samt har en god samarbetsförmåga.
B-körkort är ett krav.

Villkor:

Start: Omgående.
Omfattning: Heltid.
Arbetstid: Dagtid.
Ort: Hässleholm och Helsingborg. Visa mindre

Underhållstekniker till Svenska Retursystem - Helsingborg

Svenska Retursystem hjälper livsmedelsbranschen att minska sitt klimatavtryck. Grundidén med deras system är att landets livsmedel ska levereras i returlådor och returpallar som hela tiden återanvänds- i stället för att levereras i engångsemballage. Svenska Retursystems returlådor och returpallar tillverkas av tålig, återvinningsbar plast och kan användas i 15 år utan att kvaliteten påverkas. När en returlåda eller en pall är trasig och inte längre går att... Visa mer
Svenska Retursystem hjälper livsmedelsbranschen att minska sitt klimatavtryck. Grundidén med deras system är att landets livsmedel ska levereras i returlådor och returpallar som hela tiden återanvänds- i stället för att levereras i engångsemballage. Svenska Retursystems returlådor och returpallar tillverkas av tålig, återvinningsbar plast och kan användas i 15 år utan att kvaliteten påverkas. När en returlåda eller en pall är trasig och inte längre går att laga mals plasten ned och återanvänds till tillverkning av nya returlådor och pallar eller blir till nya plastprodukter. Deras affärsmodell är cirkulär - på riktigt. Systemet har en snabb tillväxt och i dagsläget levererar och återtar Svenska Retursystem årligen över 140 miljoner returlådor i systemet, vilket motsvarar att över 500 000 enheter dagligen används som lastbärare i branschens varuflöden. I dagsläget används företagets produkter av omkring 1500 kunder inom den svenska dagligvaruhandeln och inom restaurang och storhushåll. Företaget har cirka 150 anställda och finns verksamt på fem orter i landet.  

Vi söker nu en erfaren underhållstekniker för direktrekrytering till Svenska Retursystem i Helsingborg.
Svenska Retursystems produktions- och logistikanläggning i Helsingborg söker nu ytterligare en underhållstekniker med inriktning Automation. Anläggningarna ingår i Svenska Retursystems Operations som har ansvaret för att säkra varuflödet till bolagets kunder men även samtliga processer kopplade till order och leverans. Idag består underhållsavdelningarna av underhållstekniker och maskinoperatörer. Vidare har anläggningarna en modern produktionsutrustning och detsamma gäller de styrsystem som används.

Din profil
Som person bör du vara en ordningsam och strukturerad lagspelare som är brinner för service. Du har även lätt för att arbeta självständigt samt att göra prioriteringar för företagets bästa. Det är viktigt genom ditt positiva förhållningssätt bidrar i det kontinuerliga arbetet med förbättringar i anläggningen. Vidare ser vi att du som kommer in vågar ta plats och gillar att komma med förslag.

* Teknisk gymnasieutbildning, helst med inriktning styr- och reglersystem, automation eller el (meriterande om du har en B-behörighet).
* Minst fem års yrkesvana samt erfarenhet av automationsbranschen.
* Erfarenhet från felsökning, programmering och automationssystem styrda av PLC med HMI.
* Du har arbetat med PLC/HMI-programmering.
* Du har en bakgrund inom mekanik.
* Meriterande med arbetserfarenhet från arbete med Allen/Bradly/Rockwell
* Goda kunskaper i engelska.
* Vana av att arbeta med systematiskt förbättringsarbete i en produktionsmiljö.
* Erfarenheter av att delta och driva mindre lokala projekt.
* El behörighet och/eller elkonstruktion är meriterande men inget krav.


Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Vid frågor gällande tjänsten kan du kontakta oss på Processbemanning AB på telefon 042-210 299. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Underhållstekniker

Ansök    Nov 9    Salico AB    Underhållsmekaniker
Salico förser hela den skandinaviska marknaden – både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 130 anställda och är en är en del av Greenfood-koncernen med en omsättning på knappt 4 mdr. Produktionen bedrivs på Långeberga i Helsi... Visa mer
Salico förser hela den skandinaviska marknaden – både inom retail, foodservice och industri med färska skurna grönsaker, frukter och måltidslösningar. Vi producerar koncept och produkter under våra egna varumärken Daily Greens och SallaCarte samt EMV-produktion för andra livsmedelsföretag och restaurangkunder. Salico har ca 130 anställda och är en är en del av Greenfood-koncernen med en omsättning på knappt 4 mdr. Produktionen bedrivs på Långeberga i Helsingborg.
Som Underhållstekniker på Salico arbetar du med att säkerställa driftsäkerheten på vår produktionsutrustning genom att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll. I uppgiften ingår även att genomföra ombyggnads- och förbättringsarbeten i produktionsutrustningen. Vi erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas genom att arbeta i en produktion med stor variation av maskinutrustning.
Arbetsuppgifter
Tjänsten som Underhållstekniker/mekaniker innebär bland annat att utföra:
Mekaniskt förebyggande underhåll enligt uppsatta rutiner.
Avhjälpande underhåll i nära samarbete med kollegor inom underhåll och produktion.
Felsökning på maskiner, vilket innebär att kunna arbeta analytiskt och hitta grundorsaken till problemet.
Medverka vid nyinstallationer och ombyggnationer av produktionsutrustning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en teknisk utbildning alternativt tidigare erfarenhet som underhållstekniker/ mekaniker. Du får gärna ha grundläggande svetskunskaper och god kunskap i industriautomation/el. Det är meriterande om du har arbetat inom livsmedels- eller processindustri tidigare, men inget krav. Du behöver kunna kommunicera väl på svenska, både i tal och skrift. B-körkort samt truck- o liftförarbevis är också meriterande.
Personliga egenskaper
Som person har du har intresse för teknik och problemlösning. Som underhållstekniker jobbar du nära produktionen och du bör därför vara bra på att samarbeta med andra. Arbetet kräver att du är både lugn och fokuserad under stressande och lite pressande tidscheman. Du gillar att ha ordning och reda och säkerställer alltid kvalitéten på ditt arbete. Då vi arbetar med MaintMaster som underhållsystem ser vi gärna att du har god datavana.
Det förekommer förskjuten arbetstid, det kan bli både tidiga mornar vissa veckor och lite senare eftermiddagar andra veckor.
Läs gärna mer om oss på www.salico.se Visa mindre

Underhållstekniker till Svenska Retursystem - Helsingborg

Svenska Retursystem hjälper livsmedelsbranschen att minska sitt klimatavtryck. Grundidén med deras system är att landets livsmedel ska levereras i returlådor och returpallar som hela tiden återanvänds- i stället för att levereras i engångsemballage. Svenska Retursystems returlådor och returpallar tillverkas av tålig, återvinningsbar plast och kan användas i 15 år utan att kvaliteten påverkas. När en returlåda eller en pall är trasig och inte längre går att... Visa mer
Svenska Retursystem hjälper livsmedelsbranschen att minska sitt klimatavtryck. Grundidén med deras system är att landets livsmedel ska levereras i returlådor och returpallar som hela tiden återanvänds- i stället för att levereras i engångsemballage. Svenska Retursystems returlådor och returpallar tillverkas av tålig, återvinningsbar plast och kan användas i 15 år utan att kvaliteten påverkas. När en returlåda eller en pall är trasig och inte längre går att laga mals plasten ned och återanvänds till tillverkning av nya returlådor och pallar eller blir till nya plastprodukter. Deras affärsmodell är cirkulär - på riktigt. Systemet har en snabb tillväxt och i dagsläget levererar och återtar Svenska Retursystem årligen över 140 miljoner returlådor i systemet, vilket motsvarar att över 500 000 enheter dagligen används som lastbärare i branschens varuflöden. I dagsläget används företagets produkter av omkring 1500 kunder inom den svenska dagligvaruhandeln och inom restaurang och storhushåll. Företaget har cirka 150 anställda och finns verksamt på fem orter i landet.  

Vi söker nu en erfaren underhållstekniker för direktrekrytering till Svenska Retursystem i Helsingborg.
Svenska Retursystems produktions- och logistikanläggning i Helsingborg söker nu ytterligare en underhållstekniker med inriktning Automation. Anläggningarna ingår i Svenska Retursystems Operations som har ansvaret för att säkra varuflödet till bolagets kunder men även samtliga processer kopplade till order och leverans. Idag består underhållsavdelningarna av underhållstekniker och maskinoperatörer. Vidare har anläggningarna en modern produktionsutrustning och detsamma gäller de styrsystem som används.

Din profil
Som person bör du vara en ordningsam och strukturerad lagspelare som är brinner för service. Du har även lätt för att arbeta självständigt samt att göra prioriteringar för företagets bästa. Det är viktigt genom ditt positiva förhållningssätt bidrar i det kontinuerliga arbetet med förbättringar i anläggningen. Vidare ser vi att du som kommer in vågar ta plats och gillar att komma med förslag.

* Teknisk gymnasieutbildning, helst med inriktning styr- och reglersystem, automation eller el (meriterande om du har en B-behörighet).
* Minst fem års yrkesvana samt erfarenhet av automationsbranschen.
* Erfarenhet från felsökning, programmering och automationssystem styrda av PLC med HMI.
* Du har arbetat med PLC/HMI-programmering.
* Du har en bakgrund inom mekanik.
* Meriterande med arbetserfarenhet från arbete med Allen/Bradly/Rockwell
* Goda kunskaper i engelska.
* Vana av att arbeta med systematiskt förbättringsarbete i en produktionsmiljö.
* Erfarenheter av att delta och driva mindre lokala projekt.
* El behörighet och/eller elkonstruktion är meriterande men inget krav.


Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Vid frågor gällande tjänsten kan du kontakta oss på Processbemanning AB på telefon 042-210 299. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Underhållstekniker / Tekniker / Maskintekniker till snabbväxande Råå S

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos
Råå S.

Om företaget:

RÅÅ S AB tillhör Altria och BS Group och grundades 2011. Från början agerade RÅÅ S AB som ett innovationscenter och utvecklade nya produkter som innehöll nikotin. Idag är det även produktionsanläggning för snuset Al Capone samt On! nikotinpåsar. Idag arbetar över 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter. Produkterna växer snabbt och finns idag tillgängliga i USA, Sverige, Japan och Österrike.

Efterfrågan på det tobaksfria snuset är väldigt hög. I slutet av 2018 flyttades tillverkningen till större lokaler på Berga i Helsingborg och produktionen gick från en till fyra linjer. Under 2019 växte företaget från 30 anställda till idag ca 110 anställda. Med kraftigt ökade volymer och inträde på nya marknader runtom i världen finns ett stort behov att utveckla och automatisera tillverkningen det närmaste åren. Med detta i fokus vill Råå S bygga en teknikorganisation som ansvarar för produktion och teknik.

Arbetsuppgifter:

Det primära målet som underhållstekniker är att arbeta med akut underhåll av produktionsmaskinerna. Detta resulterar i att produktionen flyter på så optimerat och driftsäkert som möjligt för att leverera det den ska enligt tid, kvalitet och kostnad. Då Råå S har kraftiga tillväxtplaner framöver arbetar du med ständiga förbättringar, installationer/uppgraderingar av maskindelar och finjusteringar är en del av din vardag. Här arbetar du brett med mekanik, pneumatik eller el. Maskinparken är unik och specialanpassad för verksamheten och du har en viktig roll i olika projekt kopplade till tekniksidan av produktionen. Som alltid när ett företag växer kommer nya rutiner att behövas utvecklas. Detta kan vara alltifrån att vara med och utveckla underhållsplaner till att vara med och utbilda operatörerna.

Inledningsvis blir du till delad en mentor för att stötta dig under din första tid på företaget. Den här personen lär dig hur utrustningen fungerar och dess olika egenskaper samt sätter in dig i alla processer.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Gymnasial utbildning såsom underhållstekniker eller motsvarande
• Tidigare arbetserfarenhet inom FMCG, läkemedels- eller fordonsbranschen
• Goda kunskaper inom mekanik och pneumatik
• B-körkort
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Erfarenheter och kunskaper inom arbetssättet TPM eller motsvarande arbetsmetoder (starkt meriterande)

Vi ser att du är en nyfiken person som motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du är nytänkande genom att bidra med dina idéer och perspektiv samt har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. Vidare tycker du att det är stimulerande att ständigt vara med och bidra till förbättringar av processer och rutiner. Som person är du hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. Du är mån om organisationen och kan sätta din egen agenda åt sidan för att bidra till organisationens framgång. I och med tillväxtfasen som Råås S befinner sig i är det viktigt att du är du öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Du ser möjligheter i förändringar och räds inte av nya utmaningar.

Övrig information:

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Placering: Helsingborg
Lön: Enligt Överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Underhållstekniker, Underhållsmekaniker, Drifttekniker, Teknik, Mekanik, Pneumatik, El, Elektronik, PLC, Reperation, Maskin, Automation, FMCG, Helsingborg, Industri, Drift, Heltid Visa mindre

Vi söker Nättekniker till Öresundskraft

Ansök    Nov 2    Experis AB    Underhållsmekaniker
Affärsområde Distribution behöver förstärkas, därför söker vi två Tekniker till Drift och underhåll/Fjärrvärme- och Fjärrkylanät! Du är teknikintresserad Du är en problemlösare och får saker att hända Du älskar att arbeta med service och underhåll Du arbetar för en bättre värld Är du Öresundskrafts nästa Tekniker? Om Öresundskraft Vi är 400 eldsjälar som genom kunddriven affärsutveckling erbjuder hållbara energi- och kommunikationslösningar. Tillsammans ... Visa mer
Affärsområde Distribution behöver förstärkas, därför söker vi två Tekniker till Drift och underhåll/Fjärrvärme- och Fjärrkylanät!

Du är teknikintresserad
Du är en problemlösare och får saker att hända
Du älskar att arbeta med service och underhåll
Du arbetar för en bättre värld
Är du Öresundskrafts nästa Tekniker?

Om Öresundskraft
Vi är 400 eldsjälar som genom kunddriven affärsutveckling erbjuder hållbara energi- och kommunikationslösningar. Tillsammans med våra 125 000 kunder skapar vi smarta tjänster och resurseffektiv energianvändning, varje dag. Vi ägs av Helsingborgs stad och med en produktpalett av el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla, bredband, stadshubb för Internet of Things samt energitjänster lever vi vår vision: "För en bättre värld www.oresundskraft.se


Om verksamheten
Vårt Affärsområde för Distribution ansvarar för utveckling samt drift och underhåll av våra samtliga distributionsnät (el, fjärrvärme, gas och fjärrkyla) och är uppdelat på 6 avdelningar Smart Mätning, Nätmarknad, Nätplanering, Fjärrvärme & Gas, Elnät samt Digital utveckling. Avdelning Fjärrvärme, fjärrkyla och gas är uppdelad i tre enheter. Projekt, Drift & Underhåll och Nättjänster. Enheten Drift&underh;åll där denna tjänst är placerad ansvarar för att förvalta, utveckla och underhålla fjärrvärme-, fjärrkyla och gasnäten.

Ansvarsområde
Driften på Öresundskraft ansvarar för att säkerställa tillgängligheten till nätet dygnet runt, där tillgänglighet med hjälp av övervakning och underhåll garanterar de avtalade leveranskraven mot våra kunder.

Som Tekniker på Öresundskraft kommer du arbeta med Drift & Underhåll på Fjärrvärme- och Fjärrkylanätet i Helsingborg samt Ängelholm med omnejd.
Rollen som Tekniker på Öresundskaft är en omväxlande roll där du får möjligheten till varierande arbetsuppgifter såsom ronderingar ute på "fältet" samt arbete inne på enheten.

Utöver ovan kommer du även att arbeta med:
* Daglig kontakt med interna och externa kontakter samt andra intressenter.
* Problemlösning, service och felsökning av fjärrvärme- och fjärrkylanätet.
* Drift & Övervakning av läckageövervakningssystem på fjärrvärme- och fjärrkylanätet
* Dokumentation av driftåtgärder.
* Planering och ekonomisk uppföljning av underhåll och projekt.

Om dig
För att ha de bästa förutsättningarna i rollen tror vi att du har ett brinnande tekniskt intresse och att du inte är rädd för att anta nya utmaningar. Som person är du lugn, stabil och en problemlösare ut i fingerspetsarna.

Du har en teknisk utbildning eller erfarenhet av Drift & Underhåll sedan tidigare. Kanske är det så att du är nyexaminerad och letar efter ditt första uppdrag?

Det är meriterande om du har erfarenhet från fjärrvärmedistribution eller bygg och anläggnings entreprenad men möjligheten finns att vi lär dig allt om Fjärrvärme och Fjärrkyla, Det viktigaste är ditt tekniska intresse och dina drivkrafter att hitta lösningar och ge bäst tänkbara service!

Flexibilitet och service är några av dina nyckelord och du har lätt för att anpassa dig efter situationer där du måste ställa om och hantera uppgifter omgående.
Du trivs med att ha kontaktytor över hela organisationen och har en fallenhet för att samarbeta med olika typer av människor och viljor. Du driver arbetet och projekt framåt och har lätt för att bedöma vilka vägar som ger bolaget mest värde.

Du hanterar det svenska språket flytande i tal och skrift, har B-körkort samt god vana från officepaketet.

Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss på Öresundskraft och vi vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Hur söker jag denna tjänst?
I denna rekrytering samarbetar vi med Experis, part of Manpowergroup. Kontakta rekryteringskonsult Magnus Aarenstrup på [email protected] om du har några frågor.
Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering. Skicka gärna in din ansökan snarast, dock senast 16e november.

Fackliga kontakter
Marjan Moradpoor, Akademikerna, 042-490 3296
Adam Matulaniec, Vision, 042-490 3579 Visa mindre

Underhållstekniker till Svenska Retursystem - Helsingborg

Svenska Retursystem hjälper livsmedelsbranschen att minska sitt klimatavtryck. Grundidén med deras system är att landets livsmedel ska levereras i returlådor och returpallar som hela tiden återanvänds- i stället för att levereras i engångsemballage. Svenska Retursystems returlådor och returpallar tillverkas av tålig, återvinningsbar plast och kan användas i 15 år utan att kvaliteten påverkas. När en returlåda eller en pall är trasig och inte längre går att... Visa mer
Svenska Retursystem hjälper livsmedelsbranschen att minska sitt klimatavtryck. Grundidén med deras system är att landets livsmedel ska levereras i returlådor och returpallar som hela tiden återanvänds- i stället för att levereras i engångsemballage. Svenska Retursystems returlådor och returpallar tillverkas av tålig, återvinningsbar plast och kan användas i 15 år utan att kvaliteten påverkas. När en returlåda eller en pall är trasig och inte längre går att laga mals plasten ned och återanvänds till tillverkning av nya returlådor och pallar eller blir till nya plastprodukter. Deras affärsmodell är cirkulär - på riktigt. Systemet har en snabb tillväxt och i dagsläget levererar och återtar Svenska Retursystem årligen över 140 miljoner returlådor i systemet, vilket motsvarar att över 500 000 enheter dagligen används som lastbärare i branschens varuflöden. I dagsläget används företagets produkter av omkring 1500 kunder inom den svenska dagligvaruhandeln och inom restaurang och storhushåll. Företaget har cirka 150 anställda och finns verksamt på fem orter i landet.  

Vi söker nu en erfaren underhållstekniker för direktrekrytering till Svenska Retursystem i Helsingborg.
Svenska Retursystems produktions- och logistikanläggning i Helsingborg söker nu ytterligare en underhållstekniker med inriktning Automation. Anläggningarna ingår i Svenska Retursystems Operations som har ansvaret för att säkra varuflödet till bolagets kunder men även samtliga processer kopplade till order och leverans. Idag består underhållsavdelningarna av underhållstekniker och maskinoperatörer.  Vidare har anläggningarna en modern produktionsutrustning och detsamma gäller de styrsystem som används.

Din profil
Som person bör du vara en ordningsam och strukturerad lagspelare som är brinner för service. Du har även lätt för att arbeta självständigt samt att göra prioriteringar för företagets bästa. Det är viktigt genom ditt positiva förhållningssätt bidrar i det kontinuerliga arbetet med förbättringar i anläggningen. Vidare ser vi att du som kommer in vågar ta plats och gillar att komma med förslag.

* Teknisk gymnasieutbildning, helst med inriktning styr- och reglersystem, automation eller el (meriterande om du har en B-behörighet).
* Minst fem års yrkesvana samt erfarenhet av automationsbranschen.
* Erfarenhet från felsökning, programmering och automationssystem styrda av PLC med HMI.
* Du har arbetat med PLC/HMI-programmering.
* Meriterande med arbetserfarenhet från arbete med Allen/Bradly/Rockwell
* Goda kunskaper i engelska.
* Vana av att arbeta med systematiskt förbättringsarbete i en produktionsmiljö.
* Erfarenheter av att delta och driva mindre lokala projekt.
* El behörighet och/eller elkonstruktion är meriterande men inget krav.


Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Vid frågor gällande tjänsten kan du kontakta oss på Processbemanning AB på telefon 042-210 299. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Visa mindre

Nu söker vi tekniker till Affärsområde Distribution!

Ansök    Okt 16    Experis AB    Underhållsmekaniker
Affärsområde Distribution behöver förstärkas, därför söker vi två Tekniker till Drift och underhåll/Fjärrvärme- och Fjärrkylanät! Du är teknikintresserad Du är en problemlösare och får saker att hända Du älskar att arbeta med service och underhåll Du arbetar för en bättre värld Är du Öresundskrafts nästa Tekniker? Om Öresundskraft Vi är 400 eldsjälar som genom kunddriven affärsutveckling erbjuder hållbara energi- och kommunikationslösningar. Tillsammans ... Visa mer
Affärsområde Distribution behöver förstärkas, därför söker vi två Tekniker till Drift och underhåll/Fjärrvärme- och Fjärrkylanät!

Du är teknikintresserad
Du är en problemlösare och får saker att hända
Du älskar att arbeta med service och underhåll
Du arbetar för en bättre värld
Är du Öresundskrafts nästa Tekniker?

Om Öresundskraft
Vi är 400 eldsjälar som genom kunddriven affärsutveckling erbjuder hållbara energi- och kommunikationslösningar. Tillsammans med våra 125 000 kunder skapar vi smarta tjänster och resurseffektiv energianvändning, varje dag. Vi ägs av Helsingborgs stad och med en produktpalett av el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla, bredband, stadshubb för Internet of Things samt energitjänster lever vi vår vision: "För en bättre värld www.oresundskraft.se


Om verksamheten
Vårt Affärsområde för Distribution ansvarar för utveckling samt drift och underhåll av våra samtliga distributionsnät (el, fjärrvärme, gas och fjärrkyla) och är uppdelat på 6 avdelningar Smart Mätning, Nätmarknad, Nätplanering, Fjärrvärme & Gas, Elnät samt Digital utveckling. Avdelning Fjärrvärme, fjärrkyla och gas är uppdelad i tre enheter. Projekt, Drift & Underhåll och Nättjänster. Enheten Drift&underh;åll där denna tjänst är placerad ansvarar för att förvalta, utveckla och underhålla fjärrvärme-, fjärrkyla och gasnäten.

Ansvarsområde
Driften på Öresundskraft ansvarar för att säkerställa tillgängligheten till nätet dygnet runt, där tillgänglighet med hjälp av övervakning och underhåll garanterar de avtalade leveranskraven mot våra kunder.

Som Tekniker på Öresundskraft kommer du arbeta med Drift & Underhåll på Fjärrvärme- och Fjärrkylanätet i Helsingborg samt Ängelholm med omnejd.
Rollen som Tekniker på Öresundskaft är en omväxlande roll där du får möjligheten till varierande arbetsuppgifter såsom ronderingar ute på "fältet" samt arbete inne på enheten.

Utöver ovan kommer du även att arbeta med:
* Daglig kontakt med interna och externa kontakter samt andra intressenter.
* Problemlösning, service och felsökning av fjärrvärme- och fjärrkylanätet.
* Drift & Övervakning av läckageövervakningssystem på fjärrvärme- och fjärrkylanätet
* Dokumentation av driftåtgärder.
* Planering och ekonomisk uppföljning av underhåll och projekt.

Om dig
För att ha de bästa förutsättningarna i rollen tror vi att du har ett brinnande tekniskt intresse och att du inte är rädd för att anta nya utmaningar. Som person är du lugn, stabil och en problemlösare ut i fingerspetsarna.

Du har en teknisk utbildning eller erfarenhet av Drift & Underhåll sedan tidigare. Kanske är det så att du är nyexaminerad och letar efter ditt första uppdrag?

Det är meriterande om du har erfarenhet från fjärrvärmedistribution eller bygg och anläggnings entreprenad men möjligheten finns att vi lär dig allt om Fjärrvärme och Fjärrkyla, Det viktigaste är ditt tekniska intresse och dina drivkrafter att hitta lösningar och ge bäst tänkbara service!

Flexibilitet och service är några av dina nyckelord och du har lätt för att anpassa dig efter situationer där du måste ställa om och hantera uppgifter omgående.
Du trivs med att ha kontaktytor över hela organisationen och har en fallenhet för att samarbeta med olika typer av människor och viljor. Du driver arbetet och projekt framåt och har lätt för att bedöma vilka vägar som ger bolaget mest värde.

Du hanterar det svenska språket flytande i tal och skrift, har B-körkort samt god vana från officepaketet.

Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss på Öresundskraft och vi vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Hur söker jag denna tjänst?
I denna rekrytering samarbetar vi med Experis, part of Manpowergroup. Kontakta rekryteringskonsult Magnus Aarenstrup på [email protected] om du har några frågor.
Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering. Skicka gärna in din ansökan snarast, dock senast 25e oktober.

Fackliga kontakter
Marjan Moradpoor, Akademikerna, 042-490 3296
Adam Matulaniec, Vision, 042-490 3579 Visa mindre