Lediga jobb Emploid AB i Helsingborg

Se alla lediga jobb från Emploid AB i Helsingborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Helsingborg som finns inom det yrket.

Maskinell Servicetekniker

Ansök    Apr 5    Emploid AB    Servicetekniker, maskin
Om bolaget som rekryterar Bolaget är verksamma över hela Europa men har ett stort fokus på den Skandinaviska marknaden. De har ett huvudkontor i Landskrona där även deras nordiska centrallager finns och där maskinella reservdelar skickar ut till områden i Norge, Finland, Danmark och Sverige. Bolaget är experter på materialhanteringsmaskiner och söker nu sin nästa tekniker. Mer information om bolaget ges vid kontakt med ansvarig rekryterare Robin Nordlund. ... Visa mer
Om bolaget som rekryterar
Bolaget är verksamma över hela Europa men har ett stort fokus på den Skandinaviska marknaden. De har ett huvudkontor i Landskrona där även deras nordiska centrallager finns och där maskinella reservdelar skickar ut till områden i Norge, Finland, Danmark och Sverige. Bolaget är experter på materialhanteringsmaskiner och söker nu sin nästa tekniker. Mer information om bolaget ges vid kontakt med ansvarig rekryterare Robin Nordlund.
Om tjänsten
I tjänsten som servicetekniker kommer du att arbeta fältbaserat med att hjälpa kunderna med deras stillastående maskiner. Ofta börjar dina besök med en felsökning och diagnosställning med hjälp av dator - därefter åtgärdar du kundens problem vare sig det rör sig om ett mekanisk fel, ett elfel eller ett hydraulisk problem. Då du arbetar i fältet utgår du hemifrån med en fullt utrustad servicebil och börjar dagen med att åka direkt ut till kunderna. Kunderna finns till stor del i Nordvästra Skåne, men tjänsten innefattar även resor till östra delarna av Skåne vid behov. Mer konkret arbetar du med:
-Service och reparation av tyngre maskiner som exempelvis krossar och kranar
-Teknisk dokumentation över utfört arbete hos kund
-Självständigt arbete i fält med chef på distans
Om dig
För att lycka i rollen som servicetekniker behöver du ha en bakgrund som mekaniker eller tekniker tillsammans med ett stort tekniskt intresse. Du behöver även ha en vana av att föra dialoger med kunder eftersom du representerar bolaget under tiden du är ute i fältet. Vi tror även att du har ett intresse för moderna felsökningar med datorer och att du kanske till och med gjort uppdateringar kring mjukvaruprogram? Utöver detta krävs att du:
-Har dokumenterad erfarenhet av maskinellt arbete i fält
-Förstår och kan tyda elscheman och har erfarenhet av fordonselektronik
-Är flytande i svenska språket
-Innehar körkort behörighet B
Övrig information
Start: Efter överenskommelse
Plats: Huvudkontor i Landskrona, men tjänsten utgår från hemmet.
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 07.00 – 16.00
Lön: Efter överenskommelse
Förmåner: Befintligt förmånspaket
Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Robin Nordlund på [email protected]. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Servicetekniker, mekaniker, fältmekaniker, resande tekniker, teknik, el, elarbeten, hydraulik, mekanik, felsökning, diagnostik, rekrytering, Landskrona, Helsingborg, Eslöv, Svalöv, Lund, Ängelholm. Visa mindre

Underhållstekniker

Ansök    Maj 14    Emploid AB    Maskinreparatör
Om företaget Bilfinger Engineering & Maintenance ingår i Bilfingerkoncernen som är en internationell leverantör av industri- och ingenjörstjänster som är verksam inom flertalet marknader och discipliner. Koncernen har 31 000 anställda globalt, med huvudkontoret i Tyskland. I deras nordiska verksamhet, som finns i Sverige, Norge och Finland, har dom 3 500 anställda i olika projekt hos spännande kunder, onshore och offshore. Bilfinger Maintenance Sverige,... Visa mer
Om företaget

Bilfinger Engineering & Maintenance ingår i Bilfingerkoncernen som är en internationell leverantör av industri- och ingenjörstjänster som är verksam inom flertalet marknader och discipliner. Koncernen har 31 000 anställda globalt, med huvudkontoret i Tyskland. I deras nordiska verksamhet, som finns i Sverige, Norge och Finland, har dom 3 500 anställda i olika projekt hos spännande kunder, onshore och offshore.

Bilfinger Maintenance Sverige, är ett av fem affärsområden i Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB, som arbetar med underhåll av industrianläggningar. Bilfinger Maintenance har idag över 300 anställda och finns från Helsingborg i syd, till Gävle i norr.

Om rollen

Som Underhållstekniker är du med i det team som ser till att Bilfingers kunders anläggningar fungerar som de skall, undviker oplanerade fabriksstopp och utför service, reparation och projektarbeten.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av förebyggande och avhjälpande underhåll hos Bilfingers kund i Helsingborg, Kemira AB samt att medverka vid ombyggnader och nyinstallationer. Arbetet bedrivs såväl ute i processanläggningen som inne i områdets verkstäder. Du kommer också identifiera fel, dokumentera och bereda uppdragen. Du medverkar till att arbetena utförs inom planerad tids- och kostnadsram. Att föreslå förbättringar gällande drift, HSEQ och underhållsverksamheten ingår i rollen.

Stor vikt ligger vid kund och leverantörskontakter där man förväntas ta stort ansvar vid såväl planering som leverans. Beredskapstjänstgöring kan ingå i befattningen och resor kan förekomma. För rätt person finns möjlighet för arbets- och projektledning.

Tjänsten är en hyrrekrytering där den inledande anställningsperioden om 6 månader kommer vara genom oss på Emploid därefter övergår anställningen till Bilfinger Maintenance Sverige.

Om dig

För att trivas i denna position behöver du vara initiativtagande och kunna jobba självständigt. I tjänsten ingår det mycket kundkontakt så det är viktigt att du har bra samarbetsförmåga och känner dig trygg i din kommunikation med andra. På grund av att arbetet är inom processindustrin är det också viktigt att du arbetar på ett analytiskt, noggrant och riskmedvetet sätt. Det är en fördel om du gillar utmaningar och tycker om problemlösning.

Utöver detta krävs det:

--       Erfarenhet av industriellt underhålls- och reparationsarbete

-        God datorvana

-        B-körkort

-        God svenska i tal och skrift

Samt att det är meriterande med

-        Erfarenhet inom svarv och fräs

-        Kunskap om lager och tätningar

-        Erfarenhet med reparation av pumpar, fläktar och motorer

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Helsingborg

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Dagtid

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Anders Romberg på [email protected]. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Underhållstekniker, Servicetekniker, Mekaniker, Industrielektriker, svarv, fräs, pump, fläkt, teknik, processindustri, tillverkningsindustri, mekanik, underhållsarbete, Helsingborg, Landskrona, Klippan, Bjuv, Visa mindre

Resande Kundkoordinator Inom Textil-, och Inredningsbranschen

Ansök    Jun 11    Emploid AB    Fältsäljare/Utesäljare
Om företaget Emploid har återigen fått förtroendet att hjälpa Örestads Gardin och Interiör i deras rekryteringsprocess! Till följd av en rask tillväxttakt behöver de nu förstärka sin organisation med en Kundkoordinator. Du kommer vara en central och viktig del för bolaget där du är ute hos kund och lägger grunden för verksamhetens fortsatta arbete. Örestads Gardin och Interiör startades 2000 och är specialister inom solskydd och gardiner, och erbjuder en ... Visa mer
Om företaget

Emploid har återigen fått förtroendet att hjälpa Örestads Gardin och Interiör i deras rekryteringsprocess! Till följd av en rask tillväxttakt behöver de nu förstärka sin organisation med en Kundkoordinator. Du kommer vara en central och viktig del för bolaget där du är ute hos kund och lägger grunden för verksamhetens fortsatta arbete. Örestads Gardin och Interiör startades 2000 och är specialister inom solskydd och gardiner, och erbjuder en helhetslösning från specifikation till produktion och montering.  Mer om företaget går att läsa på www.orestadsgardin.se

Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd som konsult hos Emploid, med mycket goda möjligheter att bli överrekryterad därefter.

Om rollen

I rollen som Kundkoordinator ansvarar du för att ta emot och följa upp kundförfrågningar på gardiner, markiser och solskydd från kunder inom både privat och offentlig sektor. Efter första kontakt med kund bokar du upp ett möte och åker ut till kund för att visa och ge förslag på tyger, ta mått och samla in offertunderlag. Du är i din roll en representant för Örestads Gardin och Interiör, där ditt mål är att agera rådgivande och tillgodose kundens behov.

Mer ingående innebär tjänsten:

- Ta emot och behandla kundförfrågningar

- Vid kundförfrågningar, boka och utföra kundmöten

- Ta mått och samla in offertunderlag

Då du kommer hantera ett geografiskt område som inkluderar södra-, och mellersta Sverige kommer du spendera tre dagar i veckan på resande fot, där övernattningar kan förekomma.

Om dig

För att trivas och lyckas i tjänsten som Kundkoordinator ser vi att ditt arbete präglas av en hög servicekänsla där du är inlyssnande och har lätt för att bemöta nya personer. Du trivs i en roll där du får ha flera kontaktytor, och uppskattar möjligheten att knyta relationer med kunder såväl som samarbetspartners. Noggrannhet löper som en röd tråd genom ditt arbete, där du har förståelse för att ditt arbete inte bara påverkar dig utan även dina kollegor. Du har en stor vilja och driv att lära dig det du inte redan vet, och är inte rädd för att fråga när du är osäker.

Därutöver är det för tjänsten viktigt med:

- Avslutad gymnasial utbildning

- Flytande i svenska och engelska

- Körkort B

- Ett stort intresse för färg, form och inredning

Följande är meriterande:

- Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med montering av solskydd, gardiner eller markiser, alternativt om du på annat sätt har erfarenhet från branschen

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Utgångspunkt Vallåkra, resor 3 dagar i veckan

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 8.00-16.30, måndag-fredag

Lön: Enligt överenskommelse

Övrigt: Bil ingår i tjänsten

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Anna Svensson på [email protected]. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundkoordinator, kundrådgivare, kundvård, kundrelationer, sälj, säljare, inredning, textil, montör, mättekniker, textilinredare, konsult, rekrytering, Helsingborg, Ängelholm Visa mindre

Konstruktör till konsultbolag - Maskin & Mekanik

Om tjänsten I rollen som konstruktör arbetar du som konsult ute hos kunden med allt ifrån optimering av befintliga ritningar till framtagning av nya produkter. Produktutbudet kan bestå av allt ifrån mindre komponenter och rör till större produktionsmaskiner och anläggningar. Tjänsten innefattar även dokumentation och administration i form av produktbeskrivningar och komponentunderlag. Mer konkret kommer din tjänst att innefatta: -Riskbedömningar och kostna... Visa mer
Om tjänsten
I rollen som konstruktör arbetar du som konsult ute hos kunden med allt ifrån optimering av befintliga ritningar till framtagning av nya produkter. Produktutbudet kan bestå av allt ifrån mindre komponenter och rör till större produktionsmaskiner och anläggningar. Tjänsten innefattar även dokumentation och administration i form av produktbeskrivningar och komponentunderlag.
Mer konkret kommer din tjänst att innefatta:
-Riskbedömningar och kostnadsberäkningar
-Kvalitetsuppföljning och produktdesign
-Granskning av produktritningar
-Samarbete med interna avdelningar och kunder
Bolaget som anställer
Emploid rekryterar nu en maskiningenjör till ett konsultbolag i region syd. Bolaget är väletablerade i Södra Sverige och specialiserar sig på att rekrytera in erfarna ingenjörer som har ett stort tekniskt intresse. Företagets kunder kan vara såväl mindre företag som de absolut största i regionen men uppdragen rör sig främst emot processindustri och verkstadsindustri. Kunden erbjuder dig som anställd förmånliga villkor med en fast månadslön. Mer information om företaget kommer senare i processen.
Om dig
Som person har du ett genuint och brett intresse av maskiner och ser även möjligheter tillsammans utmaningar som något positivt. Du har en hög analytisk förmåga och är van att fatta egna beslut. Du trivs när du utvecklar lösningar i ett nära samarbete med ditt team och du stimuleras av problemlösning. Vi ser även:
- Eftergymnasial utbildning som maskiningenjör, civilingenjör eller högskoleingenjör som ett krav
- Kunskap i Creo, Inventor eller Solidworks som ett krav
- Erfarenhet inom tillverkande industri, materialhanteringsprodukter, processindustri eller verkstadsindustri som starkt meriterande
- Att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet
- Att du innehar B-körkort
- Att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö / Lund / Helsingborg beroende på uppdrag
Arbetstider: 8–17
Lön: Enligt överenskommelse
Bakgrundkontroll kan komma att förekomma på kandidater i slutprocess
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Robin Nordlund på [email protected]. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Maskiningenjör, civilingenjör, konstruktör, maskinkonstruktion, teknik, produktutveckling, produktdesign, CAD, Inventor, Solidworks, Creo, Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg, Ängelholm. Visa mindre

HSEQ

Om tjänsten Vi söker dig kan axla ansvaret för kvalitet, miljö och säkerhetsfrågor för vår kunds verksamhet. Företaget är en platt organisation som karakteriseras av en familjekänsla där alla känner alla, snabba beslutsvägar och medarbetarnas inflytande. I din roll som HSEQ - kommer dina huvudsakliga arbetsområden vara; · Kontaktperson mot myndigheter och ansvara för administrativa register, certifieringar etc. är aktuella och uppdaterade · S... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker dig kan axla ansvaret för kvalitet, miljö och säkerhetsfrågor för vår kunds verksamhet. Företaget är en platt organisation som karakteriseras av en familjekänsla där alla känner alla, snabba beslutsvägar och medarbetarnas inflytande.
I din roll som HSEQ - kommer dina huvudsakliga arbetsområden vara;
· Kontaktperson mot myndigheter och ansvara för administrativa register, certifieringar etc. är aktuella och uppdaterade
· Säkerställa och självständigt aktivt driva HSEQ-arbetet framåt
· Ge support till operativa chefer för att säkerställa anläggningens efterlevnad kring processer kopplade till HSEQ
· Kontinuerligt bevaka ändringar inom HSEQ-området
· Ansvara för upprätthållande av kvalitetssystemet och obligatoriska certifieringar (BRCGS, EKO, ISO)
· Leda internrevisioner och samordna externa revisioner
· Genomföra riskanalyser och skapa handlingsplaner för att förebygga risker och olyckor
· Vara stöd för medarbetare i HSEQ-frågor
· Upprätthålla och förvalta de satta processerna i ledningssystemet
Om dig
Vi söker dig som har ett stort intresse för att arbeta med HSEQ-frågor och som har ett extra gott öga för kvalitetsbiten inom området. För att trivas i tjänsten behöver du vara strukturerad, kvalitets- och säkerhetsmedveten. Ditt arbete genomsyras av god kommunikation där du har förmågan att samarbeta såväl internt som externt. Vår kund är en del av ett globalt företag vilket innebär att det krävs kunskaper i såväl svenska som engelska. Utöver detta krävs:
- Akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom HSEQ-området
- Erfarenhet av internrevisioner
- Goda kunskaper i Microsoft 365, särskilt Word, PowerPoint och Excel
Det är meriterande om du:
- Har en bakgrund inom livsmedelsbranschen
Om företaget
Vår kund är verksamma inom lager och logistik på global nivå. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Helsingborg
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse
Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Lina Johansson på [email protected]. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: HSEQ, HSE, Health, Safety, Environment, Quality, lager, logistik, Supply Chain rekrytering, NewCold, Bjuv, Helsingborg, Landskrona Visa mindre

Maskinkonstruktör

Om företaget Fagerström Industrikonsult är ett ingenjörsföretag med lång erfarenhet från industri- och konsultbranschen. De är ett företag som är stort nog för att hantera omfattande komplexa internationella projekt men samtidigt inte så stora att det blir opersonligt. Hos dem är det korta beslutsvägar och varje medarbetare gör en skillnad både i projekten och i gruppen. De har ingen ambition om att vara Sveriges största konsultföretag, utan deras ambition... Visa mer
Om företaget
Fagerström Industrikonsult är ett ingenjörsföretag med lång erfarenhet från industri- och konsultbranschen. De är ett företag som är stort nog för att hantera omfattande komplexa internationella projekt men samtidigt inte så stora att det blir opersonligt. Hos dem är det korta beslutsvägar och varje medarbetare gör en skillnad både i projekten och i gruppen. De har ingen ambition om att vara Sveriges största konsultföretag, utan deras ambition är att driva utmanande projekt, ha små men effektiva team, ta sig an uppgifter som andra inte vågar och tillsammans utvecklas som företag och individer.
Deras affärskoncept innebär ett dynamiskt samspel mellan uppdragsverksamhet, egna produkter och turn-key projekt. Till skillnad från många andra konsultföretag har Fagerström dessutom en egen portfölj med produkter, system och maskiner riktade främst mot kärnkraftsindustrin & Big Science. Denna symbios mellan uppdragsverksamhet och produktutveckling skapar en miljö där medarbetarna får bred kunskapsbas och en stor kundkrets vilket ständigt genererar nya spännande projekt av olika karaktär inom hela industribranschen.
Om rollen
I rollen som konstruktör hos Fagerström Industrikonsult finns det olika nivåer baserat på erfarenhet och kompetens, men gemensamt för alla är att du arbetar i olika projekt från idé till färdig produkt. Du kommer att samarbeta i mindre team med andra ingenjörer och projektledare, där projekten sträcker sig från ett till flera år. I dialog med kunder hanterar du många varierande områden, såsom kravspecifikation och funktionalitet. Tillsammans med arbetsledningen får du möjlighet att ge din input kring vilka projekt du vill arbeta med, där dina intressen och kompetenser får komma till sin fulla rätt.
Mer konkret innefattar tjänsten:
- Konstruktion i CAD-system
- Konceptstudier och framtagning av koncept
- Analyser och kostnadskalkyl
- Upphandling av komponenter och system
- Tillverkningskontroll
- Leverans och driftsättning hos kund
Om dig
För att trivas i rollen tror vi att du har en passion för konstruktion men också ett stort intresse för teknisk problemlösning. Då du kommer att arbeta med olika projekt inom olika branscher är det viktigt att du är nyfiken och orädd för att kunna sätta dig in i hela kedjan. Du har ett driv och vilja att hela tiden utvecklas och komma framåt, samt har lätt för och trivs med att samarbeta både med interna och externa aktörer. För tjänsten behöver du även ha:
- Utbildning som maskiningenjör inom mekanik
- Några års erfarenhet av mekanik- och/eller maskinkonstruktion
- Goda kunskaper i CAD-system
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Helsingborg
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstider mån-fre, flextid och hybridarbete erbjuds
Lön: Enligt överenskommelse
Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Helena Lork på [email protected]. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: maskingenjör, mekanik, konstruktör, CAD, maskinkonstruktör, Helsingborg, Landskrona, Ängelholm Visa mindre

Mekaniker Diagnostik & Felsökning

Om företaget Emploid fortsätter sitt samarbete med OP System och har fått fortsatt förtroende i rekryteringsarbetet. Denna gång rekryterar vi en fältmekaniker som är kunnig inom diagnostik och felsökning. Läs mer om bolaget nedan: OP System är marknadsledande inom modern materialhantering, återvinning och avfallshantering. Företaget har idag omkring 55 anställda och omsätter drygt 300 miljoner kronor. OP System har en nybyggd anläggning i Landskrona där bå... Visa mer
Om företaget
Emploid fortsätter sitt samarbete med OP System och har fått fortsatt förtroende i rekryteringsarbetet. Denna gång rekryterar vi en fältmekaniker som är kunnig inom diagnostik och felsökning. Läs mer om bolaget nedan:
OP System är marknadsledande inom modern materialhantering, återvinning och avfallshantering. Företaget har idag omkring 55 anställda och omsätter drygt 300 miljoner kronor. OP System har en nybyggd anläggning i Landskrona där både kontor och verkstad är i toppskick, där 10 mekaniker är verksamma. Mer information om OP System och deras maskinsortiment kommer under rekryteringsprocessens gång.
Om rollen
I tjänsten som mekaniker kommer du att arbeta med diagnostik och felsökning av stillastående entreprenadmaskiner ute hos kunder. Majoriteten av jobben är geografiskt placerade runt nordvästra Skåne, men du kommer att ha större delen av Skåne som ditt officiella verksamhetsområde. I tjänsten kommer du självständigt att diagnostisera fel på materialhanterare, krossar och sorteringsmaskiner för att sedan genomföra service, reparation eller underhållsarbete. Du kommer till en början att få en gedigen introduktion, för att sedan arbeta självständigt i fält.
Då tjänsten är fältbaserad finns möjlighet att utgå från hemmet med en fullt utrustad servicebil.
Mer konkret innefattar tjänsten:
-Felsökning och programmering med dator
-Dialog med närmsta arbetsledare och kund
-Dokumentation av utfört arbete
-Samarbeten med övriga mekaniker
Om dig
OP System söker dig som är ansvarstagande och strukturerad, även när du ställs inför problem du inte tidigare varit med om. Du behöver kunna prioritera bland dina arbeten, samtidigt som du håller en god ton till både kollegor och kunder. Utöver detta söker OP System någon som har erfarenhet av felsökning och diagnostik – samt ett stort tekniskt intresse. Du behöver inte tidigare arbetat som fältmekaniker, men du ska veta hur man utför servicearbeten och reparationer. Det är även starkt meriterande om du har erfarenhet av elarbeten och elektrisk felsökning - och kanske ett bilintresse på fritiden?
Utöver detta är det krav på att du:
-Har B-körkort
-Är flytande i såväl engelska som svenska i tal och skrift
-Har erfarenhet av mekanik och hydraulik eller elarbeten
Övrig information
Start: Efter överenskommelse
Plats: Huvudkontor i Landskrona, men tjänsten utgår från hemmet.
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 07.00 – 16.00
Lön: Efter överenskommelse
Förmåner: Befintligt förmånspaket
Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Robin Nordlund på [email protected]. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Servicetekniker, mekaniker, fältmekaniker, resande tekniker, teknik, el, elarbeten, hydraulik, mekanik, felsökning, diagnostik, rekrytering, Landskrona, Helsingborg, Eslöv, Svalöv, Lund, Ängelholm. Visa mindre

Fältmekaniker - Tunga Fordon

Om företaget Emploid fortsätter sitt samarbete med OP System och har fått fortsatt förtroende i rekryteringsarbetet. Denna gång rekryterar vi en fältmekaniker som är kunnig inom diagnostik och felsökning. Läs mer om bolaget nedan: OP System är marknadsledande inom modern materialhantering, återvinning och avfallshantering. Företaget har idag omkring 55 anställda och omsätter drygt 300 miljoner kronor. OP System har en nybyggd anläggning i Landskrona där bå... Visa mer
Om företaget
Emploid fortsätter sitt samarbete med OP System och har fått fortsatt förtroende i rekryteringsarbetet. Denna gång rekryterar vi en fältmekaniker som är kunnig inom diagnostik och felsökning. Läs mer om bolaget nedan:
OP System är marknadsledande inom modern materialhantering, återvinning och avfallshantering. Företaget har idag omkring 55 anställda och omsätter drygt 300 miljoner kronor. OP System har en nybyggd anläggning i Landskrona där både kontor och verkstad är i toppskick, där 10 mekaniker är verksamma. Mer information om OP System och deras maskinsortiment kommer under rekryteringsprocessens gång.
Om rollen
I tjänsten som mekaniker kommer du att arbeta med diagnostik och felsökning av stillastående entreprenadmaskiner ute hos kunder. Majoriteten av jobben är geografiskt placerade runt nordvästra Skåne, men du kommer att ha större delen av Skåne som ditt officiella verksamhetsområde. I tjänsten kommer du självständigt att diagnostisera fel på materialhanterare, krossar och sorteringsmaskiner för att sedan genomföra service, reparation eller underhållsarbete. Du kommer till en början att få en gedigen introduktion, för att sedan arbeta självständigt i fält.
Då tjänsten är fältbaserad finns möjlighet att utgå från hemmet med en fullt utrustad servicebil.
Mer konkret innefattar tjänsten:
-Felsökning och programmering med dator
-Dialog med närmsta arbetsledare och kund
-Dokumentation av utfört arbete
-Samarbeten med övriga mekaniker
Om dig
OP System söker dig som är ansvarstagande och strukturerad, även när du ställs inför problem du inte tidigare varit med om. Du behöver kunna prioritera bland dina arbeten, samtidigt som du håller en god ton till både kollegor och kunder. Utöver detta söker OP System någon som har erfarenhet av felsökning och diagnostik – samt ett stort tekniskt intresse. Du behöver inte tidigare arbetat som fältmekaniker, men du ska veta hur man utför servicearbeten och reparationer. Det är även starkt meriterande om du har erfarenhet av elarbeten och elektrisk felsökning - och kanske ett bilintresse på fritiden?
Utöver detta är det krav på att du:
-Har B-körkort
-Är flytande i såväl engelska som svenska i tal och skrift
-Har erfarenhet av mekanik och hydraulik eller elarbeten
Övrig information
Start: Efter överenskommelse
Plats: Huvudkontor i Landskrona, men tjänsten utgår från hemmet.
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 07.00 – 16.00
Lön: Efter överenskommelse
Förmåner: Befintligt förmånspaket
Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Robin Nordlund på [email protected]. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Servicetekniker, mekaniker, fältmekaniker, resande tekniker, teknik, el, elarbeten, hydraulik, mekanik, felsökning, diagnostik, rekrytering, Landskrona, Helsingborg, Eslöv, Svalöv, Lund, Ängelholm. Visa mindre

Mekaniker Diagnostik & Felsökning

Om företaget Emploid fortsätter sitt samarbete med OP System och har fått fortsatt förtroende i rekryteringsarbetet. Denna gång rekryterar vi en fältmekaniker som är kunnig inom diagnostik och felsökning. Läs mer om bolaget nedan: OP System är marknadsledande inom modern materialhantering, återvinning och avfallshantering. Företaget har idag omkring 55 anställda och omsätter drygt 300 miljoner kronor. OP System har en nybyggd anläggning i Landskrona där bå... Visa mer
Om företaget
Emploid fortsätter sitt samarbete med OP System och har fått fortsatt förtroende i rekryteringsarbetet. Denna gång rekryterar vi en fältmekaniker som är kunnig inom diagnostik och felsökning. Läs mer om bolaget nedan:
OP System är marknadsledande inom modern materialhantering, återvinning och avfallshantering. Företaget har idag omkring 55 anställda och omsätter drygt 300 miljoner kronor. OP System har en nybyggd anläggning i Landskrona där både kontor och verkstad är i toppskick, där 10 mekaniker är verksamma. Mer information om OP System och deras maskinsortiment kommer under rekryteringsprocessens gång.
Om rollen
I tjänsten som mekaniker kommer du att arbeta med diagnostik och felsökning av stillastående entreprenadmaskiner ute hos kunder. Majoriteten av jobben är geografiskt placerade runt nordvästra Skåne, men du kommer att ha större delen av Skåne som ditt officiella verksamhetsområde. I tjänsten kommer du självständigt att diagnostisera fel på materialhanterare, krossar och sorteringsmaskiner för att sedan genomföra service, reparation eller underhållsarbete. Du kommer till en början att få en gedigen introduktion, för att sedan arbeta självständigt i fält.
Då tjänsten är fältbaserad finns möjlighet att utgå från hemmet med en fullt utrustad servicebil.
Mer konkret innefattar tjänsten:
-Felsökning och programmering med dator
-Dialog med närmsta arbetsledare och kund
-Dokumentation av utfört arbete
-Samarbeten med övriga mekaniker
Om dig
OP System söker dig som är ansvarstagande och strukturerad, även när du ställs inför problem du inte tidigare varit med om. Du behöver kunna prioritera bland dina arbeten, samtidigt som du håller en god ton till både kollegor och kunder. Utöver detta söker OP System någon som har erfarenhet av felsökning och diagnostik – samt ett stort tekniskt intresse. Du behöver inte tidigare arbetat som fältmekaniker, men du ska veta hur man utför servicearbeten och reparationer. Det är även starkt meriterande om du har erfarenhet av elarbeten och elektrisk felsökning - och kanske ett bilintresse på fritiden?
Utöver detta är det krav på att du:
-Har B-körkort
-Är flytande i såväl engelska som svenska i tal och skrift
-Har erfarenhet av mekanik och hydraulik eller elarbeten
Övrig information
Start: Efter överenskommelse
Plats: Huvudkontor i Landskrona, men tjänsten utgår från hemmet.
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 07.00 – 16.00
Lön: Efter överenskommelse
Förmåner: Befintligt förmånspaket
Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Robin Nordlund på [email protected]. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Servicetekniker, mekaniker, fältmekaniker, resande tekniker, teknik, el, elarbeten, hydraulik, mekanik, felsökning, diagnostik, rekrytering, Landskrona, Helsingborg, Eslöv, Svalöv, Lund, Ängelholm. Visa mindre

Elkonstruktör med praktisk bakgrund

Ansök    Jan 5    Emploid AB    Industrielektriker
Om företaget Företaget som anställer är aktiva inom kemisk industri och arbetar ständigt för att hjälpa sina kunder hitta hållbara lösningar för sina reningsprocesser inom bland annat energibranschen. Bolaget är världsledande inom sitt område och har sin processanläggning placerad i Helsingborg, där även din tjänst kommer vara förlagd. Mer information om företaget kommer senare under rekryteringsprocessen. Om rollen I tjänsten som elkonstruktör arbetar du ... Visa mer
Om företaget
Företaget som anställer är aktiva inom kemisk industri och arbetar ständigt för att hjälpa sina kunder hitta hållbara lösningar för sina reningsprocesser inom bland annat energibranschen. Bolaget är världsledande inom sitt område och har sin processanläggning placerad i Helsingborg, där även din tjänst kommer vara förlagd. Mer information om företaget kommer senare under rekryteringsprocessen.
Om rollen
I tjänsten som elkonstruktör arbetar du med upprättande av elscheman, kretsscheman, eltracing, apparatskåp och olika typer av elmotordrifter inom processindustrin. Du kommer även att arbeta operativt med att kontrollera och övervaka det du konstruerat, vilket gör att du hela tiden arbetar nära verksamheten. Arbetsuppgifterna som utförs är planerade utifrån projekt kopplade till underhållsarbete eller investeringar i företagets anläggningar. Du kommer i dessa projekt ta ett stort eget ansvar, och samtidigt ha möjlighet att följa dina konstruktioner från ritning till färdig produkt.
Mer konkret innefattar tjänsten:
-Beräkningar, kalkyler och dokumentation
-Samarbete med elektriker och övrig intern personal
-Konstruktion i Autocad
-Felsökningar och utvärderingar
Om dig
Vi söker dig som trivs med att arbeta operativt och verksamhetsnära där du får omvandla dina teoretiska bli verklighet. Vi tror därför att du trivs med variation i vardagen och att du har en förmåga att strukturera upp och planera din egen tid. I rollen som konstruktör kommer du att behöva kommunicera med allt ifrån produktionspersonal och elektriker till projektbeställare och VD, varför dina personliga egenskaper väger tungt i rollen. Övriga krav för tjänsten är följande:
-B körkort
-Tidigare erfarenhet av konstruktion
-Någon form av praktisk bakgrund inom el- och teknik
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Helsingborg
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse
Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Robin Nordlund på [email protected]. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Konstruktör, elkonstruktion, autocad, ritningsläsning, ritningsunderlag, projekt, elektriker, elingenjör, serviceelektriker, industrielektriker, spänning, mätning, maskinel Visa mindre

Tekniker - Mekanik och Service

Ansök    Dec 15    Emploid AB    Servicetekniker, maskin
Om tjänsten I rollen som servicetekniker arbetar du med reparation, underhåll och service inom en variation av portar, grindar och dörrar. Jobben utförs på allt ifrån elektroniska entrédörrar i kommersiella byggnader till stora industriportar. Tjänsten är fältbaserad och du ansvarar för att på egen hand planera dina dagar utifrån planerade servicejobb och inkommande reparationer. Ditt geografiska arbetsområde kommer bestå av Landskrona, Malmö och Helsingbo... Visa mer
Om tjänsten
I rollen som servicetekniker arbetar du med reparation, underhåll och service inom en variation av portar, grindar och dörrar. Jobben utförs på allt ifrån elektroniska entrédörrar i kommersiella byggnader till stora industriportar. Tjänsten är fältbaserad och du ansvarar för att på egen hand planera dina dagar utifrån planerade servicejobb och inkommande reparationer. Ditt geografiska arbetsområde kommer bestå av Landskrona, Malmö och Helsingborg med omnejd men din chef och företagets lokaler är placerade i Landskrona. Bolaget bistår med en fullt utrustad servicebil och dagen utgår från hemmet.
Mer konkret innebär rollen:
- Varierat arbete med service, underhåll och reparation inom el och mekanik på portar, dörrar och grindar.
- Löpande kunddialog där du tillsammans med kunden planerar dina arbeten
- Installationsarbete av dörrar och portar kan bli aktuellt efter en upplärningsperiod
Om dig
Vi söker dig som är lösningsorienterad, tekniskt kunnig och har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Du är även ödmjuk och mån om att ha ett gott samarbete med dina kollegor och kunder. I rollen som tekniker är du ansiktet utåt för företaget och därför lägger vi stor vikt vid din person och vid dina serviceegenskaper.
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ett stort tekniskt intresse och en vilja att lära dig mer.
Du behöver även ha:
- Erfarenhet från arbete som exempelvis som servicetekniker, mekaniker eller underhållstekniker
- Tidigare erfarenhet av installationer är meriterande
- Goda kunskaper i svenska
- B-Körkort
Vi ser det som väldigt meriterande ifall du har tidigare erfarenhet av arbete med elektroniska och automatiska portar, dörrar eller grindar
Om företaget
Bolaget är världsledande inom säkerhetsbranschen och har produkter inom flera olika områden som dörrar, låssystem och låsmekanik. Mer information om bolag kommer senare under processen.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Landskrona - men utgår hemifrån
Arbetstider: 7–16
Lön: Enligt kollektivavtal
Bakgrundkontroll kan komma att förekomma på kandidater i slutprocess
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila
[email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Servicetekniker, tekniker, reparation, installatör, underhållstekniker, mekaniker, mekanik, el, dörr, port, Landskrona, Malmö, Lund, Helsingborg, Svalöv, Eslöv. Visa mindre

CNC Maskinist

Ansök    Dec 12    Emploid AB    CNC-operatör/FMS-operatör
Om företaget Emploid har fått förtroendet att utöka personalstyrkan hos ett konsultföretag med kunder runt om i Skåne. Bolaget är etablerat i nordvästra Skåne och söker nu en CNC maskinist i området kring Helsingborg. Företaget riktar sig i första hand till kunder inom metallbearbetning men andra kunder kan komma att förekomma. EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega ingår i Svenskt Närings... Visa mer
Om företaget
Emploid har fått förtroendet att utöka personalstyrkan hos ett konsultföretag med kunder runt om i Skåne. Bolaget är etablerat i nordvästra Skåne och söker nu en CNC maskinist i området kring Helsingborg. Företaget riktar sig i första hand till kunder inom metallbearbetning men andra kunder kan komma att förekomma.
EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega ingår i Svenskt Näringsliv. För mer information se www.kompetensforetagen.se och www.almega.se
Om rollen
I rollen som CNC maskinist kommer du att arbeta med bearbetning av rostfritt stål, aluminium, plast och andra material. Du kommer att arbeta med mindre tillverkningsserier omkring 1 till 10 produkter samt framställning av prototyper, och ställer själv in maskinen med Heidenhain styrsystem. I tjänsten arbetar du främst med att programmera och köra fräsar och svarvar i bolagets mekaniska verkstad, men även manuellt arbete vid exempelvis svarven kan förekomma.
Mer konkret innefattar tjänsten:
-Självständigt arbete vid en CNC fräs/svarv
-Ritningsläsning
-Kvalitetsuppföljning och dokumentation
-Programmering av maskiner
Om dig
Bolaget söker nu en erfaren CNC maskinist som är van vid att arbeta självständigt. Vi tror därför att du som person är lösningsorienterad och ansvarstagande och vet vad det innebär att arbeta på egna projekt. Då bolaget tillverkar prototyper och mindre serier ser vi gärna att du har en flexibel och ödmjuk personlighet där du kan förse kunderna med goda råd kring exempelvis materialval och specialanpassningar.
Utöver detta kräver tjänsten att du:
-Har dokumenterad erfarenhet av CNC arbete
-Har arbetat med Heidenhain styrsystem
-Har körkort och tillgång till egen bil (körersättning finns att tillgå)
Övrig information
Start: Efter överenskommelse
Plats: Helsingborg
Omfattning: 100%
Arbetstider: Dagtid, måndag till fredag.
Lön: Enligt överenskommelse
Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Robin Nordlund på [email protected]. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: CNC, Computer aided Design, konstruktion, Heidenhain, bearbetning, metall, mekanik, mekanisk bearbetning, Landskrona, Helsingborg, Svalöv, Eslöv, Klippan, Perstorp Visa mindre

Konstruktör - El och drift

Ansök    Dec 11    Emploid AB    Industrielektriker
Om företaget Företaget som anställer är aktiva inom kemisk industri och arbetar ständigt för att hjälpa sina kunder hitta hållbara lösningar till sina reningsprocesser inom bland annat energibranschen. Bolaget är världsledande inom sitt område och har sin processanläggning placerad i Helsingborg, där även din tjänst kommer vara förlagd. Mer information om företaget kommer senare under rekryteringsprocessen. Om rollen I tjänsten som elkonstruktör är du dela... Visa mer
Om företaget
Företaget som anställer är aktiva inom kemisk industri och arbetar ständigt för att hjälpa sina kunder hitta hållbara lösningar till sina reningsprocesser inom bland annat energibranschen. Bolaget är världsledande inom sitt område och har sin processanläggning placerad i Helsingborg, där även din tjänst kommer vara förlagd. Mer information om företaget kommer senare under rekryteringsprocessen.
Om rollen
I tjänsten som elkonstruktör är du delaktig i arbetet både på kontoret och i produktionsanläggningen. Du arbetar till stor del med att förbereda ritningsunderlag till kommande installationer och förbättringsarbeten av maskiner i produktionen. De arbeten du utför är starkt kopplade till underhåll och service av produktionsanläggningens maskiner, vilket gör att erfarenhet av tekniskt arbete med maskiner efterfrågas i tjänsten. Du kommer på egen hand ansvara för projekt där du anförskaffar dig korrekt information kring strömförsörjning och elkraft. Du kommer sedermera även att inta en rådgivande roll mot kunden där ni tillsammans kan komma fram till lämplig åtgärd utifrån ditt underlag.
Mer konkret innefattar tjänsten:
-Beräkningar, kalkyler och dokumentation
-Konstruktion i Autocad
-Felsökningar och eltracing
Om dig
I tjänsten som elkonstruktör värderas dina tekniska kunskaper väldigt högt och vi ser det som starkt meriterande att du tidigare arbetat med maskiner i en produktion eller industri. Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet från elarbeten i industrimiljö. Utöver detta söker vi dig som vill ta nästa kliv i din karriär mot att utvecklas till en duktig konstruktör.
Krav för tjänsten är:
-B körkort
-Tidigare arbete i Autocad
-Någon form av praktisk bakgrund inom el- och teknik
-Eftergymnasial utbildning inom konstruktion
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Helsingborg
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse
Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Robin Nordlund på [email protected]. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Konstruktör, elkonstruktion, autocad, ritningsläsning, ritningsunderlag, projekt, elektriker, elingenjör, serviceelektriker, industrielektriker, spänning, mätning, maskinel Visa mindre

Projektledare Industri

Om företaget Företaget är aktiva inom kemisk industri och arbetar ständigt för att hjälpa sina kunder hitta hållbara lösningar till sina reningsprocesser inom bland annat energibranschen. Bolaget är världsledande inom sitt område och har sin processanläggning placerad i Helsingborg, där även din tjänst kommer vara förlagd. Mer information om företaget kommer senare under rekryteringsprocessen. Om rollen I rollen som projektledare kommer du arbeta med vari... Visa mer
Om företaget
Företaget är aktiva inom kemisk industri och arbetar ständigt för att hjälpa sina kunder hitta hållbara lösningar till sina reningsprocesser inom bland annat energibranschen. Bolaget är världsledande inom sitt område och har sin processanläggning placerad i Helsingborg, där även din tjänst kommer vara förlagd. Mer information om företaget kommer senare under rekryteringsprocessen.
Om rollen
I rollen som projektledare kommer du arbeta med varierade projekt kopplade till underhålls- och investeringsprojekt i produktionsmiljö. Under projekten agerar du i en rådgivande roll mot projektbeställaren. Du är sedermera ansvarig för implementationen av det planerade projektet samt den tillhörande kommunikationen med både externa och interna parter. I rollen fungerar du som en partner till din projektbeställaren och du förväntas göra löpande och regelbundna besök hos kunden för att ni tillsammans ska uppnå bästa möjliga resultat. Tjänsten passar därför dig som är intresserad av att arbeta på projekt nära kunden.
Mer konkret innefattar tjänsten:
-Arbete med ombyggnationer,
-Arbete med HSE
-Arbete utifrån fasta budgetar
-Parallellt arbete emellan olika projekt
Om dig
För att lyckas i rollen som projektledare behöver vara en flexibel person som är van vid att prioritera bland olika uppgifter. Då du på egen hand kommer att driva parallella projekt förutsätter vi att du är van vid att planera din egen arbetsdag och ansvara för förbättringsarbeten. Utöver detta söker vi dig som:
-Har en utbildning som ingenjör eller jämförbar arbetslivserfarenhet
-Har praktisk erfarenhet av arbete inom processindustri, tillverkningsindustri eller anläggningskonstruktion
- Erfarenhet inom projektledning, anläggningsflytt och maskinarbete?
-Har en god kommunikativ förmåga i såväl svenska som engelska
-Har körkort och tillgång till egen bil för att kunna utföra kundbesök
-Har god kännedom och systemvana kring Autodesks programvara
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Helsingborg
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse
Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Robin Nordlund på [email protected]. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Projektledare, projektingenjör, teknik, processindustri, tillverkningsindustri, maskiningenjör, mekanik, underhållsarbete, kunddialog, ingenjör, HSE, Health Safety Environment, budgetarbete, utveckling, utbildning. Visa mindre

Junior elkonstruktör

Ansök    Okt 26    Emploid AB    Elkonstruktör
Om företaget Företaget är aktiva inom kemisk industri och arbetar ständigt för att hjälpa sina kunder hitta hållbara lösningar till sina reningsprocesser inom bland annat energibranschen. Bolaget är världsledande inom sitt område och har sin processanläggning placerad i Helsingborg, där även din tjänst kommer vara förlagd. Mer information om företaget kommer senare under rekryteringsprocessen. Om rollen I tjänsten som elkonstruktör är du delaktig i arbetet... Visa mer
Om företaget
Företaget är aktiva inom kemisk industri och arbetar ständigt för att hjälpa sina kunder hitta hållbara lösningar till sina reningsprocesser inom bland annat energibranschen. Bolaget är världsledande inom sitt område och har sin processanläggning placerad i Helsingborg, där även din tjänst kommer vara förlagd. Mer information om företaget kommer senare under rekryteringsprocessen.
Om rollen
I tjänsten som elkonstruktör är du delaktig i arbetet både på kontoret och i produktionsanläggningen. Du arbetar till stor del med att förbereda ritningsunderlag till kommande installationer och förbättringsarbeten av maskiner i produktionen. De arbeten du utför är starkt kopplade till underhåll och service av produktionsanläggningens maskiner, vilket gör att erfarenhet av tekniskt arbete med maskiner efterfrågas i tjänsten. Du kommer på egen hand ansvara för projekt där du anförskaffar dig korrekt information kring strömförsörjning och elkraft. Du kommer sedermera även att inta en rådgivande roll mot kunden där ni tillsammans kan komma fram till lämplig åtgärd utifrån ditt underlag.
Mer konkret innefattar tjänsten:
-Beräkningar, kalkyler och dokumentation
-Konstruktion i Autocad
-Felsökningar och eltracing
Om dig
I tjänsten som elkonstruktör värderas dina tekniska kunskaper väldigt högt och vi ser det som starkt meriterande att du tidigare arbetat med maskiner i en produktion eller industri. Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet från elarbeten i industrimiljö. Utöver detta söker vi dig som vill ta nästa kliv i din karriär mot att utvecklas till en duktig konstruktör.
Krav för tjänsten är:
-B körkort
-Tidigare arbete i Autocad
-Någon form av praktisk bakgrund inom el- och teknik
-Eftergymnasial utbildning inom konstruktion
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Helsingborg
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse
Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Robin Nordlund på [email protected]. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Konstruktör, elkonstruktion, autocad, ritningsläsning, ritningsunderlag, projekt, elektriker, elingenjör, serviceelektriker, industrielektriker, spänning, mätning, maskinel Visa mindre

Maskiningenjör Tung Mekanik

Om företaget Företaget är ett konsultbolag som nu söker en erfaren maskiningenjör som vill arbeta inom tung industri. Företagets kunder kan vara såväl mindre företag som de absolut största i regionen men uppdragen rör sig främst emot processindustri och verkstadsindustri. Kunden erbjuder dig som anställd förmånliga villkor med en fast månadslön. Mer information om företaget kommer senare i processen. Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd ho... Visa mer
Om företaget
Företaget är ett konsultbolag som nu söker en erfaren maskiningenjör som vill arbeta inom tung industri. Företagets kunder kan vara såväl mindre företag som de absolut största i regionen men uppdragen rör sig främst emot processindustri och verkstadsindustri. Kunden erbjuder dig som anställd förmånliga villkor med en fast månadslön. Mer information om företaget kommer senare i processen. Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd hos konsultföretaget.
Om tjänsten
Som maskiningenjör kommer du att vara en viktig del av kundens maskinutveckling. Du kommer utveckla, konstruera och implementera produktförbättringar på nya samt befintliga maskiner och vara med i framtagandet av helt nya anläggningar. Maskinerna och produkterna varierar varpå du kommer arbeta med allt från detaljkonstruktion till grövre svetsade konstruktioner. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
-Maskin- och anläggningskonstruktion
-Ritningsgranskning
-Kvalitetsuppföljning
-Nära samarbete med produktion i ett kontinuerligt arbete att förbättra och förenkla processer.
I rollen kan du även komma att arbeta med riskbedömning, beräkning energiåtgång, kostnadsmedvetenhet, beräkning av konstruktionstid, relevanta lagar m.m.
Om dig
Som person har du ett genuint och brett intresse av maskin & mekanik och ser även möjligheter & utmaningar som något positivt. Du har en hög analytisk förmåga och är van att fatta egna beslut. Du trivs när du utvecklar lösningar i ett nära samarbete med ditt team och du stimuleras av problemlösning. Vi ser även:
- Eftergymnasial som maskiningenjör, civilingenjör eller högskoleingenjör som ett krav
- Kunskap i Creo, Inventor eller Solidworks som ett krav
- Erfarenhet inom tillverkande industri, materialhanteringsprodukter, processindustri eller verkstadsindustri som starkt meriterande
- Minst tre års arbetslivserfarenhet inom relevant bransch är ett krav för att lyckas i tjänsten.
- Att du innehar B-körkort
- Att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift
Övrig information
Start: Omgående
Plats: Helsingborg
Omfattning: Heltid
Lön: Fast månadslön enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att kontakta ansvarig rekryterare Robin Nordlund på [email protected].
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Sökord: Maskiningenjör, Mekanikingenjör, Underhållsingenjör, Produktionsingenjör, ingenjör, CAD, AutoCAD, Creo, Inventor, Solidworks, Landskrona, Helsingborg, konsultuppdrag, produktionsteknik, Industri, konsultbolag. Visa mindre

Projektledande Processingenjör

Ansök    Okt 23    Emploid AB    Processingenjör, maskin
Om tjänsten Som Processingenjör blir du en central figur i etableringen av en processavdelning i södra Sverige. Här är din chans att göra verklig skillnad och vara med från början i uppbyggandet av något stort. I det befintliga teamet hittar du en bred kompentens inom så väl el, mekanik, piping och projektledning. Du kommer att arbeta med att ta fram funktionsbeskrivningar och PID-diagram som utförs huvudsakligen inom projektform. Arbetet inkluderar förstu... Visa mer
Om tjänsten
Som Processingenjör blir du en central figur i etableringen av en processavdelning i södra Sverige. Här är din chans att göra verklig skillnad och vara med från början i uppbyggandet av något stort. I det befintliga teamet hittar du en bred kompentens inom så väl el, mekanik, piping och projektledning.
Du kommer att arbeta med att ta fram funktionsbeskrivningar och PID-diagram som utförs huvudsakligen inom projektform. Arbetet inkluderar förstudier, processberäkningar, projektering, processdesign och kalkyler. Dessutom ingår projektledning, där du medverkar vid montage, utför utcheckningar, tar hand om idrifttagning av anläggningar och genomför slutbesiktningar. Du kommer även driva HAZOP-undersökningar och utföra riskanalyser samt genomför riskbedömningar.
Din arbetsdag består till stor del av spännande problemlösning och förbättringsarbete baserat på kundens befintliga anläggning. Ibland krävs det även att du utvecklar helt nya och kreativa lösningar för att möta våra kunders behov.
Om dig
Som person är du den typ som inte bara tar jobbet på allvar, utan också tar det till nästa nivå genom att ständigt söka efter utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Du är prestigelös, ansvarsfull och ser till att ditt arbete utförs noggrant och effektivt. Det spelar ingen roll om det är en stor eller liten uppgift, du är lika dedikerad oavsett. Denna inställning skapar inte bara resultat, utan inspirerar även andra i din omgivning.
Din kommunikativa förmåga är en av dina största styrkor. Du inser vikten av att bygga och upprätthålla goda relationer och du är van att arbeta i en CAD miljö. Du förstår att framgång i arbetslivet inte bara handlar om att leverera resultat, utan också om att bygga och vårda långsiktiga relationer som kan vara till nytta både nu och i framtiden.
Utöver detta efterfrågas:
- Eftergymnasial utbildning inom relevant område
- Erfarenhet som processingenjör inom tillverkande industri och/eller processindustri
- Erfarenhet av arbete inom rör, tryckkärl, process, flöde, pumpar, ventiler, och PDI:s
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Körkort B
Om företaget
Företaget är en internationell leverantör av industri- och ingenjörstjänster. Dom levererar inte bara styckesuppdrag utan ingår långsiktiga kundsamarbeten som löper över flertalet år där hela värdekedjan täcks. Bland deras specialistkompetenser ryms industriell rådgivning, ingenjörskonst, produktion, montering, underhåll och revisioner. Genom sin nordiska organisation har dom ett stort steg för att växa inom ingenjörstjänster och anta ännu större projekt än tidigare. Därför befinner dom sig i stark tillväxt och söker efter individer som vill vara med på resan. Mer information om företaget kommer längre fram i rekryteringsprocessen.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Helsingborg
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse


Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!

Sökord: Process Engineer, Processingenjör, Kemiingenjör, ingenjör, Engineer, Processindustri, Projektledare, Project Manager, Helsingborg, Landskrona, Åstorp, Perstorp, Höganäs, Bjuv, rekrytering, heltid, tillsvidare Visa mindre

Teknisk Montör

Ansök    Jul 12    Emploid AB    Elektronikmontör
Om företaget Företaget är en global aktör som producerar och levererar drivsystem runt om i världen. En av deras produktionsanläggningar är placerade i Helsingborg - där de just nu vill förstärka sitt team. Mer information om företaget delges vid en inledande diskussion kring tjänsten. Om tjänsten I tjänsten arbetar du i företagets produktion med att montera olika industriella drivsystem. Dessa system används för att omvandla kraft och för att driva meka... Visa mer
Om företaget
Företaget är en global aktör som producerar och levererar drivsystem runt om i världen. En av deras produktionsanläggningar är placerade i Helsingborg - där de just nu vill förstärka sitt team. Mer information om företaget delges vid en inledande diskussion kring tjänsten.
Om tjänsten
I tjänsten arbetar du i företagets produktion med att montera olika industriella drivsystem. Dessa system används för att omvandla kraft och för att driva mekaniska processer samt industriella applikationer i exempelvis servomotorer och värmeväxlare. Som montör är du förutom att vara en viktig kugge i produktionen även med och tar fram nya produkter och prototyper, och ditt driv tillsammans med ditt engagemang kommer vara nyckeln för att lyckas i rollen. Mer konkret arbetar du med:
o Lödning, montage och sammansättning av olika komponenter
o Arbete med BOM-listor enligt artikelnummer i SAP
o Slutkontroll och eventuell testning av produkternas kapacitet
Om dig
För att trivas på arbetsplatsen behöver du kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ, men samtidigt samarbeta med dina kollegor. Utöver detta behöver du vara noggrann och lösningsorienterad samt ha en grundläggande teknisk förståelse för hur olika komponenter samspelar.
Utöver detta ser vi gärna att du:
- Har tidigare montörserfarenhet
- Har en grundläggande datorvana
- Har verktygsvana
Vi ser även att det är starkt meriterande ifall du innehar:
- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av arbete med elektronik
Övrig information
Start: Omgående
Plats: Helsingborg
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Robin Nordlund på [email protected]. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Montör, teknisk montör, teknik, elkraft, mekanik, elektronik, montage, Skåne, Helsingborg, Klippan, Ängelholm, Landskrona. Visa mindre

Logistikkoordinator Helsingborg

Ansök    Apr 13    Emploid AB    Transportadministratör
Om företaget Företaget är verksamma som en tredjeparts lösning för verksamheter som vill lagerhålla olika typer av kylgods. Företaget är verksamma i flera olika länder och erbjuder även möjligheten att arbeta utomlands på anläggningar i England, Australien och USA. Mer information om företaget delges senare i processen. Om tjänsten Som logistikkoordinator är du första kontaktperson gentemot företagets interna och externa kunder gällande planerade och pågåe... Visa mer
Om företaget
Företaget är verksamma som en tredjeparts lösning för verksamheter som vill lagerhålla olika typer av kylgods. Företaget är verksamma i flera olika länder och erbjuder även möjligheten att arbeta utomlands på anläggningar i England, Australien och USA. Mer information om företaget delges senare i processen.
Om tjänsten
Som logistikkoordinator är du första kontaktperson gentemot företagets interna och externa kunder gällande planerade och pågående orders och transporter. Du fungerar som länken mellan kunderna och den operativa verksamheten där du styr, planerar och prioriterar flöden i lagret för att förse kunderna med bästa möjliga service. Internt har du stora kontaktytor vilket kräver samarbete med dina kollegor såsom tekniker och operatörer för att styra driften i lagersystemet. Det är även du som håller ihop kommunikationen med kunder, intern IT samt extern systemleverantör vid system- och IT-störningar samt den dagliga planeringen. Kortfattat innebär tjänsten:
– Daglig och veckovis produktionsplanering samt uppföljning och uppdatering av planeringen utifrån avvikelser och utfall.
– Administrera och styra order- och transportflöden.
– Felhantera, optimera, planera och effektivisera det helautomatiserade lagersystemet.
– I automationssystemet förbereda, styra, verkställa, övervaka och prioritera in- och utflöden i lagret
– Mottagning och registrering av ingående och utgående transporter
– Säkerställa att in- och utlastningsplan följs, informera och planera åtgärder vid avvikelser
– Ta fram rapporter, sammanställa och göra analyser på nyckeltal och annan data i syfte att effektivisera och förbättra processer
– Tillsammans med din avdelning och andra avdelningar arbeta med kontinuerliga förbättringar för att effektivisera processer och flöden.
Om dig
Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom teknik, ekonomi eller logistik. För att trivas i rollen tror vi att du har en god teoretisk förståelse för produktionsflöden och processeffektivisering. Framförallt har du ett stort intresse för logistik och system!
Utöver det ser vi gärna att du har;
– Erfarenhet av service och administration
– God dator- och systemvana
– Flytande i svenska och engelska i tal såväl som skrift
– Goda kunskaper i Office-paketet
Företaget värdesätter även erfarenheter ifrån:
– Logistik, lager, produktionsplanering
– WMS (Warehouse Management System) och/eller WCS (Warehouse Control System)
– Automatiserade processflöden och/eller lagerstyrning
Du behöver vara duktig på att kommunicera tydligt, prioritera, planera och delegera när det behövs. Eftersom du har många kontakter med såväl interna som externa parter så behöver du en vidsynthet, stresstålighet och struktur i ditt arbete samtidigt som att kunden ska vara i fokus.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Varierande arbetstider då företaget vill kunna erbjuda bästa möjliga service åt sina kunder.
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Logistik, Logistics Management, Warehouse management, Warehouse Control, logistikkoordinator, produktionsplanering, WMS, WCS, Rekrytering, Heltid, Helsingborg, Landskrona, Ängelholm Visa mindre

Resande Kundkoordinator inom Textil-, och Inredningsbranschen

Ansök    Apr 26    Emploid AB    Utesäljare
Om företaget Emploid har återigen fått förtroendet att hjälpa Örestads Gardin och Interiör i deras rekryteringsprocess! Till följd av en rask tillväxttakt behöver de nu förstärka sin organisation med en Kundkoordinator. Du kommer vara en central och viktig del för bolaget där du är ute hos kund och lägger grunden för verksamhetens fortsatta arbete. Örestads Gardin och Interiör startades 2000 och är specialister inom solskydd och gardiner, och erbjuder en h... Visa mer
Om företaget
Emploid har återigen fått förtroendet att hjälpa Örestads Gardin och Interiör i deras rekryteringsprocess! Till följd av en rask tillväxttakt behöver de nu förstärka sin organisation med en Kundkoordinator. Du kommer vara en central och viktig del för bolaget där du är ute hos kund och lägger grunden för verksamhetens fortsatta arbete. Örestads Gardin och Interiör startades 2000 och är specialister inom solskydd och gardiner, och erbjuder en helhetslösning från specifikation till produktion och montering. Mer om företaget går att läsa på www.orestadsgardin.se.
Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd som konsult hos EMPLOID, med mycket goda möjligheter att bli överrekryterad därefter.
Om rollen
I rollen som Kundkoordinator ansvarar du för att ta emot och följa upp kundförfrågningar på gardiner, markiser och solskydd från kunder inom både privat och offentlig sektor. Efter första kontakt med kund bokar du upp ett möte och åker ut till kund för att visa och ge förslag på tyger, ta mått och samla in offertunderlag. Du är i din roll en representant för Örestads Gardin och Interiör, där ditt mål är att agera rådgivande och tillgodose kundens behov.
Mer ingående innebär tjänsten:
– Ta emot och behandla kundförfrågningar
– Vid kundförfrågningar, boka och utföra kundmöten
– Ta mått och samla in offertunderlag
Då du kommer hantera ett geografiskt område som inkluderar södra-, och mellersta Sverige kommer du spendera tre dagar i veckan på resande fot, där övernattningar kan förekomma.
Om dig
För att trivas och lyckas i tjänsten som Kundkoordinator ser vi att ditt arbete präglas av en hög servicekänsla där du är inlyssnande och har lätt för att bemöta nya personer. Du trivs i en roll där du får ha flera kontaktytor, och uppskattar möjligheten att knyta relationer med kunder såväl som samarbetspartners. Noggrannhet löper som en röd tråd genom ditt arbete, där du har förståelse för att ditt arbete inte bara påverkar dig utan även dina kollegor. Du har en stor vilja och driv att lära dig det du inte redan vet, och är inte rädd för att fråga när du är osäker.
Därutöver är det för tjänsten viktigt med:
– Avslutad gymnasial utbildning
– Flytande i svenska och engelska
– Körkort B
Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av montering av solskydd, gardiner eller markiser, alternativ erfarenhet eller intresse av färg, form och inredning.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Utgångspunkt Vallåkra, resor 3 dagar i veckan
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8.00-16.30, mån-fre
Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Anna Svensson på [email protected]. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundkoordinator, kundrådgivare, kundvård, kundrelationer, sälj, säljare, inredning, textil, montör, mättekniker, textilinredare, konsult, rekrytering, Helsingborg, Ängelholm Visa mindre

Resande Kundkoordinator inom Textil-, och Inredningsbranschen

Ansök    Maj 10    Emploid AB    Utesäljare
Om företaget Emploid har återigen fått förtroendet att hjälpa Örestads Gardin och Interiör i deras rekryteringsprocess! Till följd av en rask tillväxttakt behöver de nu förstärka sin organisation med en Kundkoordinator. Du kommer vara en central och viktig del för bolaget där du är ute hos kund och lägger grunden för verksamhetens fortsatta arbete. Örestads Gardin och Interiör startades 2000 och är specialister inom solskydd och gardiner, och erbjuder en h... Visa mer
Om företaget
Emploid har återigen fått förtroendet att hjälpa Örestads Gardin och Interiör i deras rekryteringsprocess! Till följd av en rask tillväxttakt behöver de nu förstärka sin organisation med en Kundkoordinator. Du kommer vara en central och viktig del för bolaget där du är ute hos kund och lägger grunden för verksamhetens fortsatta arbete. Örestads Gardin och Interiör startades 2000 och är specialister inom solskydd och gardiner, och erbjuder en helhetslösning från specifikation till produktion och montering. Mer om företaget går att läsa på www.orestadsgardin.se.
Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd som konsult hos EMPLOID, med mycket goda möjligheter att bli överrekryterad därefter.
Om rollen
I rollen som Kundkoordinator ansvarar du för att ta emot och följa upp kundförfrågningar på gardiner, markiser och solskydd från kunder inom både privat och offentlig sektor. Efter första kontakt med kund bokar du upp ett möte och åker ut till kund för att visa och ge förslag på tyger, ta mått och samla in offertunderlag. Du är i din roll en representant för Örestads Gardin och Interiör, där ditt mål är att agera rådgivande och tillgodose kundens behov.
Mer ingående innebär tjänsten:
- Ta emot och behandla kundförfrågningar
- Vid kundförfrågningar, boka och utföra kundmöten
- Ta mått och samla in offertunderlag
Då du kommer hantera ett geografiskt område som inkluderar södra-, och mellersta Sverige kommer du spendera tre dagar i veckan på resande fot, där övernattningar kan förekomma.
Om dig
För att trivas och lyckas i tjänsten som Kundkoordinator ser vi att ditt arbete präglas av en hög servicekänsla där du är inlyssnande och har lätt för att bemöta nya personer. Du trivs i en roll där du får ha flera kontaktytor, och uppskattar möjligheten att knyta relationer med kunder såväl som samarbetspartners. Noggrannhet löper som en röd tråd genom ditt arbete, där du har förståelse för att ditt arbete inte bara påverkar dig utan även dina kollegor. Du har en stor vilja och driv att lära dig det du inte redan vet, och är inte rädd för att fråga när du är osäker.
Därutöver är det för tjänsten viktigt med:
- Avslutad gymnasial utbildning
- Flytande i svenska och engelska
- Körkort B
Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av montering av solskydd, gardiner eller markiser, alternativ erfarenhet eller intresse av färg, form och inredning.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Utgångspunkt Vallåkra, resor 3 dagar i veckan
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8.00-16.30, mån-fre
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Anna Svensson på [email protected]. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: kundkoordinator, kundrådgivare, kundvård, kundrelationer, sälj, säljare, inredning, textil, montör, mättekniker, textilinredare, konsult, rekrytering, Helsingborg, Ängelholm Visa mindre

Montör - Solskydd

Ansök    Jan 16    Emploid AB    Persiennmontör
Om företaget Företaget är ett lokalt bolag som specialiserat sig på installationer och montage av gardiner och markiser. De erbjuder en helhetslösning från specifikation till produktion och montering. Genom sin egen maskinpark med den nyaste tekniken så har de möjlighet att vara flexibla och skräddarsy sitt erbjudande efter kundernas behov. Företaget har en lokal och familjär känsla, och söker nu efter sin nästa montör. Om tjänsten I rollen som montör så å... Visa mer
Om företaget
Företaget är ett lokalt bolag som specialiserat sig på installationer och montage av gardiner och markiser. De erbjuder en helhetslösning från specifikation till produktion och montering. Genom sin egen maskinpark med den nyaste tekniken så har de möjlighet att vara flexibla och skräddarsy sitt erbjudande efter kundernas behov. Företaget har en lokal och familjär känsla, och söker nu efter sin nästa montör.
Om tjänsten
I rollen som montör så åker du ut till företagets kunder och arbetar med montage och installation inom gardiner och markiser. Eftersom det erbjuds en skräddarsydd lösning för varje kund så har du ett nära samarbete med dina kollegor i produktionen. Du ansvarar även för mätning och eventuella kalibreringar för att säkerställa att det blir utifrån kundens önskemål. Då tjänsten kräver resor kommer du att utgå ifrån företagets lokaler där du hämtar din servicebil vid starten av dagen. Mer konkret innebär rollen:
-Montage och installation av en variation av markiser och gardiner
-Daglig kundkontakt och arbete i olika kundmiljöer
-Slutkontroll av montage och säkerställa ett gott slutresultat för kunden
Om dig
Vi söker dig som är driven och som inte är rädd för att ta sig an egna projekt och uppdrag. I rollen som montör kommer du få träffa kunder i ditt vardagliga arbete och vi tror därför att du är kommunikativ och har en stark servicekänsla. Du kommer även få möjlighet att arbeta med problemlösning vilket kräver att du är lugn samt samarbetsvillig. Du behöver även:
-Tidigare erfarenhet av montage/bygg eller jämförbar erfarenhet
-Tidigare erfarenheter av installationer i hemmet är meriterande
-Goda kunskaper i svenska
-Körkort och tillgång till egen bil
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Västra Skåne
Arbetstider: 8-16.30
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Montör, montage, installationer, installatör, gardin, service, Emploid, produktion, tillverkning, Helsingborg, Åstorp, Klippan, Landskrona Visa mindre

Maskiningenjör till konsultföretag

Om företaget Företaget är ett konsultbolag som både arbetar med produktutveckling och konsultuppdrag hos kund. Kunderna är såväl mindre företag som de absolut största i regionen men uppdragen rör sig främst emot processindustri och verkstadsindustri. Kunden erbjuder dig som anställd förmånliga villkor med en fast månadslön. Mer information om företaget kommer senare i processen. Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd hos vår kund. Om tjänste... Visa mer
Om företaget
Företaget är ett konsultbolag som både arbetar med produktutveckling och konsultuppdrag hos kund. Kunderna är såväl mindre företag som de absolut största i regionen men uppdragen rör sig främst emot processindustri och verkstadsindustri. Kunden erbjuder dig som anställd förmånliga villkor med en fast månadslön. Mer information om företaget kommer senare i processen. Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd hos vår kund.
Om tjänsten
Som maskiningenjör kommer du att vara en viktig del av kundens maskinutveckling. Du kommer utveckla, konstruera och implementera produktförbättringar på nya samt befintliga maskiner. Maskinerna spänner över en stor bredd varpå du kommer arbeta med allt från detaljkonstruktion till grövre svetsade konstruktioner. Mer detaljerat kommer du att arbeta med:
Maskinkonstruktion
Ritningsgranskning
Kvalitetsuppföljning
Nära samarbete med produktion i ett kontinuerligt arbete att förbättra och förenkla processer.

Om dig
Som person har du ett genuint och brett intresse av mekanik och ser möjligheter och utmaningar som något positivt. Du har en hög analytisk förmåga och är van att fatta egna beslut. Du trivs när du utvecklar lösningar i ett nära samarbete med ditt team och du stimuleras av problemlösning. Vi ser även:
– Eftergymnasial som maskiningenjör, civilingenjör eller högskoleingenjör som ett krav
– Kunskap i Creo, Inventor eller Solidworks som ett krav
– Erfarenhet inom tillverkande industri, materialhanteringsprodukter, processindustri eller verkstadsindustri som meriterande men inget krav
– Minst tre års arbetslivserfarenhet inom relevant bransch ses som starkt meriterande
– Du innehar körkort B – behörighet
– Att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift
Övrig information
Start: Omgående
Plats: Helsingborg/Lund
Omfattning: Heltid
Lön: Fast månadslön enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Sökord: Maskiningenjör, Mekanikingenjör, Underhållsingenjör, Produktionsingenjör, ingenjör, CAD, Auto CAD, Creo, Inventor, Solidworks, Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg, konsultuppdrag, produktionsteknik, Visa mindre

Underhållstekniker

Ansök    Feb 3    Emploid AB    Underhållsmekaniker
Vill du ta nästa steg som tekniker och lära dig mer om el, automation och mekanik? Har du vana av att utföra service, felsökningar och reparationer i verkstadsmiljö eller i produktionsanläggningar? Sök tjänsten som underhållstekniker i Helsingborgsområdet. Om företaget Ett globalt och innovativt företag vill nu förstärka sitt team med en drifttekniker. Företaget arbetar med lagerhållning och distribution av frysta livsmedel runt om i hela världen. Företage... Visa mer
Vill du ta nästa steg som tekniker och lära dig mer om el, automation och mekanik? Har du vana av att utföra service, felsökningar och reparationer i verkstadsmiljö eller i produktionsanläggningar? Sök tjänsten som underhållstekniker i Helsingborgsområdet.
Om företaget
Ett globalt och innovativt företag vill nu förstärka sitt team med en drifttekniker. Företaget arbetar med lagerhållning och distribution av frysta livsmedel runt om i hela världen. Företaget använder den senaste teknologin för att säkerställa kvalitén på de livsmedel som de tillhandahåller.
Om tjänsten
Tjänsten är placerad på ett helautomatiserat kyl- och fryslager där flera kunder samdistribuerar sina varor. Din roll kommer bland annat att innefatta felsökningar, service, underhåll och reparation av företagets tekniska produkter. I rollen som Drifttekniker kommer du arbeta med olika styrsystem samt mindre elfel. Då tjänsten är placerad i ett kyl- och fryslager kommer du att arbeta operativt i minusgrader vilket kräver att du som person har en god fysik.
Mer konkret arbetar du med:
-Service- och underhållsarbete
-El- och automationsteknik
-Problemlösning i utmanande miljöer
Om dig
Företaget söker dig som har ett stort tekniskt driv och som vill lära dig mer om mekanik, el och automation. Du bör ha erfarenhet av felsökning och korrigerande aktiviteter av maskiner eller automatiserade anläggningar. Som person tror vi att du är lösningsfokuserad och att du kan ta beslut samt prioritera bland komplexa ärenden. För att lyckas i rollen bör du även ha god datorvana och behärska både engelska och svenska.
Vi tror även att du har:
-Gymnasial utbildning inom automation eller teknik
-Ett stort tekniskt intresse
-Ett öga för detaljer och en känsla för service
-Körkort och tillgång till bil
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid + enstaka helg vid behov.
Plats: Helsingborgsområdet
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Tekniker, Mekaniker, Reparatör, Underhåll, Service, Felsökning, El, Automation, Underhållstekniker, Teknik, Helsingborg, Åstorp, Bjuv, Klippan. Visa mindre

Administratör med start omgående

Ansök    Maj 17    Emploid AB    Ekonomiassistent
Om företaget Örestads Gardin och Interiör AB startades 2000 och är specialister inom solskydd och gardiner. De erbjuder en helhetslösning från specifikation till produktion och montering. Genom sin egen maskinpark med den nyaste tekniken så har de möjlighet att vara flexibla och skräddarsy sitt erbjudande efter kundernas behov. Mer om företaget går att läsa på: https://orestadsgardin.se/. Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag där du kommer bli anstä... Visa mer
Om företaget
Örestads Gardin och Interiör AB startades 2000 och är specialister inom solskydd och gardiner. De erbjuder en helhetslösning från specifikation till produktion och montering. Genom sin egen maskinpark med den nyaste tekniken så har de möjlighet att vara flexibla och skräddarsy sitt erbjudande efter kundernas behov. Mer om företaget går att läsa på: https://orestadsgardin.se/.
Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd som konsult hos EMPLOID, med mycket goda möjligheter att bli överrekryterad därefter.
EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega ingår i Svenskt Näringsliv. För mer information se www.kompetensforetagen.se och www.almega.se.
Om rollen
I rollen så kommer du arbeta i högt tempo med att ansvara för att hantera beställningar från kunder, utbokning av montörer samt inköp av material. Du kommer ha nära kontakt med både säljare och kunder avseende leveranstider och offerter i affärssystemet Visma. Därutöver kommer du kontinuerligt hantera fakturor, bokföring samt löner. Mer ingående innebär tjänsten:
- Utbokning av montörer till kunder
- Beställning av material så som tyger och markiser, samt kontakt med leverantörer
- Telefonkontakt med kunder avseende offerter, beställningar och leveranstider
- Bokföring, samt faktura-, och lönehantering
- Nära samarbete med kollegor så som säljare
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet inom administration, samt haft nära kontakt med kunder. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Då kommunikationerna till kontoret är begränsade behöver du ha körkort och tillgång till egen bil. Därutöver är det för tjänsten viktigt med:
- Avslutad gymnasial utbildning
- Erfarenhet av ekonomi är meriterande
- Erfarenhet av affärssystem är ett krav, och arbete i Visma är meriterande
Du har ett strukturerat och ordnat arbetssätt, där du förstår vikten av att systematiskt ta dig igenom dina arbetsuppgifter för att inte missa några detaljer. Du har en stor vilja och driv att lära dig det du inte redan vet, och är inte rädd för att fråga när du är osäker. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, och har inga problem att hålla flera tankar i huvudet samtidigt.
Övrig information
Start: Omgående
Plats: Vallåkra
Arbetstider: 8.00-16.30
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!


Sökord: Administration, ekonomi, kundsupport, fakturering, bokföring, Helsingborg, Landskrona, Vallåkra Visa mindre

Drifttekniker - Produktion

Ansök    Jan 2    Emploid AB    Servicetekniker, maskin
Om företaget Ett globalt och innovativt företag vill nu förstärka sitt team med en drifttekniker. Företaget arbetar med lagerhållning och distribution av frysta livsmedel runt om i hela världen. Företaget använder den senaste teknologin för att säkerställa kvalitén på de livsmedel som de tillhandahåller. Om tjänsten Tjänsten är placerad på ett helautomatiserat kyl- och fryslager där flera kunder samdistribuerar sina varor. Din roll kommer bland annat att i... Visa mer
Om företaget
Ett globalt och innovativt företag vill nu förstärka sitt team med en drifttekniker. Företaget arbetar med lagerhållning och distribution av frysta livsmedel runt om i hela världen. Företaget använder den senaste teknologin för att säkerställa kvalitén på de livsmedel som de tillhandahåller.
Om tjänsten
Tjänsten är placerad på ett helautomatiserat kyl- och fryslager där flera kunder samdistribuerar sina varor. Din roll kommer bland annat att innefatta felsökningar, service, underhåll och reparation av företagets tekniska produkter. I rollen som Drifttekniker kommer du arbeta med olika styrsystem samt mindre elfel. Då tjänsten är placerad i ett kyl- och fryslager kommer du att arbeta operativt i minusgrader vilket kräver att du som person har en god fysik.
Mer konkret arbetar du med:
-Service- och underhållsarbete
-El- och automationsteknik
-Problemlösning i utmanande miljöer
Om dig
Företaget söker dig som har bred teknisk kunskap inom mekanik & el samt grundläggande kunskap inom automation. Du bör ha erfarenhet av felsökning och korrigerande aktiviteter i automatiserade produktionsanläggningar. Som person tror vi att du är lösningsfokuserad och att du kan ta beslut samt prioritera bland komplexa ärenden. För att lyckas i rollen bör du även ha god datorvana och behärska både engelska och svenska.
Vi tror även att du har:
-Begränsad elbehörighet
-Ett stort tekniskt intresse
-Ett öga för detaljer och en känsla för service
-Körkort och tillgång till bil
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid + enstaka helg vid behov.
Plats: Helsingborgsområdet
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Tekniker, Mekaniker, Underhåll, Service, Felsökning, El, Begränsad Elbehörighet, Automation, Teknik, Helsingborg, Åstorp, Bjuv, Klippan. Visa mindre

Montör med känsla för service

Ansök    Okt 15    Emploid AB    Solskyddsmontör
Om företaget Företaget är ett lokalt bolag som specialiserat sig på installationer och montage av gardiner och markiser. De erbjuder en helhetslösning från specifikation till produktion och montering. Genom sin egen maskinpark med den nyaste tekniken så har de möjlighet att vara flexibla och skräddarsy sitt erbjudande efter kundernas behov. Företaget har en lokal och familjär känsla, och söker nu efter sin nästa montör. Om tjänsten I rollen som montör så å... Visa mer
Om företaget
Företaget är ett lokalt bolag som specialiserat sig på installationer och montage av gardiner och markiser. De erbjuder en helhetslösning från specifikation till produktion och montering. Genom sin egen maskinpark med den nyaste tekniken så har de möjlighet att vara flexibla och skräddarsy sitt erbjudande efter kundernas behov. Företaget har en lokal och familjär känsla, och söker nu efter sin nästa montör.
Om tjänsten
I rollen som montör så åker du ut till företagets kunder och arbetar med montage och installation inom gardiner och markiser. Eftersom det erbjuds en skräddarsydd lösning för varje kund så har du ett nära samarbete med dina kollegor i produktionen. Du ansvarar även för mätning och eventuella kalibreringar för att säkerställa att det blir utifrån kundens önskemål. Då tjänsten kräver resor kommer du att utgå ifrån företagets lokaler där du hämtar din servicebil vid starten av dagen. Mer konkret innebär rollen:
-Montage och installation av en variation av markiser och gardiner
-Daglig kundkontakt och arbete i olika kundmiljöer
-Slutkontroll av montage och säkerställa ett gott slutresultat för kunden
Om dig
Vi söker dig som är driven och som inte är rädd för att ta sig an egna projekt och uppdrag. I rollen som montör kommer du få träffa kunder i ditt vardagliga arbete och vi tror därför att du är kommunikativ och har en stark servicekänsla. Du kommer även få möjlighet att arbeta med problemlösning vilket kräver att du är lugn samt samarbetsvillig. Du behöver även:
-Tidigare erfarenhet av montage/bygg eller jämförbar erfarenhet
-Tidigare erfarenheter av installationer i hemmet är meriterande
-Goda kunskaper i svenska
-Körkort och tillgång till egen bil
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Västra Skåne
Arbetstider: 08.00-16.30
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Montör, montage, installationer, installatör, gardin, service, Emploid, produktion, tillverkning, Helsingborg, Åstorp, Klippan, Landskrona Visa mindre

Säljare inom transport och logistik

Ansök    Mar 22    Emploid AB    Utesäljare
Om företaget Företaget ingår i en koncern som bedriver internationella transporter. Bolaget som nu söker en säljare till deras kontor i Helsingborg inriktar sig på shipping- och speditionsverksamhet. Tjänsten är ett konsultuppdrag med goda chanser till överrekrytering. Mer information om företaget kommer att ges längre fram i rekryteringsprocessen. EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega i... Visa mer
Om företaget
Företaget ingår i en koncern som bedriver internationella transporter. Bolaget som nu söker en säljare till deras kontor i Helsingborg inriktar sig på shipping- och speditionsverksamhet. Tjänsten är ett konsultuppdrag med goda chanser till överrekrytering. Mer information om företaget kommer att ges längre fram i rekryteringsprocessen.
EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega ingår i Svenskt Näringsliv. För mer information se www.kompetensforetagen.se och www.almega.se
Om tjänsten
Som säljare hos vår kund kommer du arbeta tillsammans med och rapportera till företagets Sales Manager. Du kommer arbeta gentemot den svenska marknaden och inledningsvis kommer du bli tilldelad en kundstock som du bearbetar och förvaltar. Du introduceras i arbetet av Sales Manager som har gedigen erfarenhet inom branschen. Din uppgift är att hitta bästa möjliga transportlösning för kunderna. Exempel på arbetsuppgifter är:
- Hantera inkommande förfrågningar och orders
- Offerthantering
- Bearbetning av såväl befintliga som nya kunder på den svenska marknaden
- Registrera data i ERP-systemet
- Planera, koordinera och delta i kundmöten
På sikt kommer tjänsten att innebära resor i tjänsten och du behöver därför vara beredd på att resa inom Sverige.
Om dig
Vi söker dig som har avslutad gymnasial utbildning samt erfarenhet av att ha arbetat inom försäljning. Vi ser gärna att du har läst en eftergymnasial utbildning inom transport och logistik. Mer specifikt krävs:
- Erfarenhet av försäljning alternativt erfarenhet av spedition med en vilja att arbeta inom försäljning
- God erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem, vår kund arbetar i SAP
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Körkort
För att trivas i rollen som säljare hos vår kund behöver du ha ett stort intresse för kundrelationer. Du har inga problem att ta kontakt med nya människor och kan lätt anpassa din kommunikation till mottagaren. Som person är du driven, nyfiken på att lära dig och tar gärna egna initiativ till att utvecklas.
Övrig information
Start: Omgående
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstider: mån-fre 8-16.30
Omfattning: Heltid
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Säljare, Account Manager, logistik, supply chain, transport, service, försäljning, rekrytering, konsultuppdrag, Helsingborg, Landskrona, Ängelholm Visa mindre

Logistikkoordinator/supervisor

Ansök    Mar 29    Emploid AB    Logistiker
Om företaget NewCold utvecklar och tillhandahåller innovativa och hållbara logistiklösningar för livsmedel genom hela kyl- och fryskedjan. NewCold eftersträvar att bli ett självklart alternativ för de ledande livsmedelsföretagen genom att erbjuda avancerade logistiklösningar världen över. NewCold är kända för att använda den senaste teknologin för att garantera en hållbar livsmedelssäkerhet. De utmanar industrin, tror på långsiktiga relationer och leverera... Visa mer
Om företaget
NewCold utvecklar och tillhandahåller innovativa och hållbara logistiklösningar för livsmedel genom hela kyl- och fryskedjan. NewCold eftersträvar att bli ett självklart alternativ för de ledande livsmedelsföretagen genom att erbjuda avancerade logistiklösningar världen över. NewCold är kända för att använda den senaste teknologin för att garantera en hållbar livsmedelssäkerhet. De utmanar industrin, tror på långsiktiga relationer och levererar gedigna möjligheter för nästa generations logistiklösningar. Fryslagret i Bjuv är ett modernt helautomatiserat lager och som är norra europas största och rymmer ca 440 000 kubikmeter frysta varor. Lagret är ett 3PL lösning som gör att flera kunder kan lagra och samdistrubuera sina varor genom lagret, vilket ger både miljömässiga och ekonomiska fördelar.
NewCold är dessutom ett av de snabbast växande bolagen inom kylkedjelogistik. Läs mer om NewCold på deras hemsida www.newcold.com eller på sociala medier:
· NewCold: Overview | LinkedIn
· NewCold – Startsida | Facebook
Nu behöver de stärka upp sitt team med ytterligare en logistikkoordinator!
Om tjänsten
Som logistikkoordinator på NewCold fungerar du som en supervisor. Du är första kontaktperson gentemot företagets interna och externa kunder gällande planerade och pågående orders och transporter. Du fungerar som länken mellan kunderna och den operativa verksamheten där du styr, planerar och prioriterar flöden i lagret för att förse kunderna med bästa möjliga service. Internt har du stora kontaktytor vilket kräver samarbete med dina kollegor såsom tekniker och operatörer för att styra driften i lagersystemet. Det är även du som håller ihop kommunikationen med kunder, intern IT samt extern systemleverantör vid system- och IT-störningar samt den dagliga planeringen. Kortfattat innebär tjänsten:
– Daglig och veckovis produktionsplanering samt uppföljning och uppdatering av planeringen utifrån avvikelser och utfall.
– Administrera och styra order- och transportflöden.
– Felhantera, optimera, planera och effektivisera det helautomatiserade lagersystemet.
– I automationssystemet förbereda, styra, verkställa, övervaka och prioritera in- och utflöden i lagret
– Mottagning och registrering av ingående och utgående transporter
– Säkerställa att in- och utlastningsplan följs, informera och planera åtgärder vid avvikelser
– Ta fram rapporter, sammanställa och göra analyser på nyckeltal och annan data i syfte att effektivisera och förbättra processer
– Tillsammans med din avdelning och andra avdelningar arbeta med kontinuerliga förbättringar för att effektivisera processer och flöden.
Branschen ligger i framkant av den tekniska utvecklingen och i takt med att den utvecklas kommer rollen också kunna utvecklas för att NewCold fortsatt ska vara konkurrenskraftiga och möta sina kunders förväntningar på bästa sätt.
Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom teknik, ekonomi eller logistik. För att trivas i rollen tror vi att du har en god teoretisk förståelse för produktionsflöden och processeffektivisering. Framförallt har du ett stort intresse för logistik och system!
Utöver det ser vi gärna att du har;
– Erfarenhet av service och administration
– God dator- och systemvana
– Flytande i svenska och engelska i tal såväl som skrift
– Goda kunskaper i Office-paketet
NewCold blir extra glada om du har erfarenhet av:
– Logistik, lager, produktionsplanering
– WMS (Warehouse Management System) och/eller WCS (Warehouse Control System)
– Automatiserade processflöden och/eller lagerstyrning
Du behöver vara duktig på att kommunicera tydligt, prioritera, planera och delegera när det behövs. Eftersom du har många kontakter med såväl interna som externa parter så behöver du en vidsynthet, stresstålighet och struktur i ditt arbete samtidigt som att kunden ska vara i fokus.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: NewCold ger bästa service till sina kunder och har därför öppet 05.40-21.00 mån-tors, 05.40-16.00 på fredagar samt 12.40-18.00 på söndagar. Du kommer därför ingå i ett rullande schema inom dessa öppettider, samt arbeta 2 söndagar under en 5-veckorsperiod.
Plats: Bjuv
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Logistik, Logistics Management, Warehouse management, Warehouse Control, logistikkoordinator, produktionsplanering, WMS, WCS, Rekrytering, Heltid, Helsingborg, Landskrona, Ängelholm Visa mindre

Transportkoordinator

Om Företaget EMPLOID söker en transportkoordinator för ett konsultuppdrag hos vår kund i Helsingborg. Företaget är verksamma på global nivå inom logistikbranschen. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen. EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega ingår i Svenskt Näringsliv. För mer information se www.kompetensforetagen.se och www.almega.se Om tjänsten I tjänsten ... Visa mer
Om Företaget
EMPLOID söker en transportkoordinator för ett konsultuppdrag hos vår kund i Helsingborg. Företaget är verksamma på global nivå inom logistikbranschen. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen.
EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega ingår i Svenskt Näringsliv. För mer information se www.kompetensforetagen.se och www.almega.se
Om tjänsten
I tjänsten som transportkoordinator tillhör du ett team som arbetar med trafik- och transportplanering. Du kommer ha ett stort fokus på utrikestransporter där din uppgift är att planera och koordinera intermodal transporter. Tjänsten är av administrativ karaktär och dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis:
- Bokning och ombokning av intermodala transporter
- Administrera transportflöden
- Registrera transporter i transportplaneringsystemet
- Kontakt med kunder och åkerier
Om dig
Vi söker dig som är i början av din karriär och som har ett stort intresse för logistikbranschen. Mer specifikt krävs:
- Eftergymnasial utbildning inom logistik/transport eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- Goda kunskaper i Office-paketet, framför allt Excel
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift
För att vara framgångsrik i rollen som transportkoordinator behöver du trivas med att ha ett nära samarbete med dina kollegor och förmåga att hantera kunder och åkerier. Du är nyfiken och vill visa framfötterna genom att ständigt vara på jakt efter att lära dig mer inom logistik- och transportbranschen. Arbetet genomsyras av ett högt arbetstempo där du behöver kunna hantera många arbetsuppgifter samtidigt, varpå du behöver vara flexibel och stresstålig.
Övrig information
Start: Omgående, senast början av maj (är du i sluttampen av dina studier finns det möjlighet att arbeta deltid fram till examen)
Plats: Helsingborg
Omfattning: Heltid
Arbetstider: mån-fre 8-16.30
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: transportkoordinator, logistikkoordinator, logistics service management, transport management, transport, logistik, Supply chain, dispatcher, trafikkoordinator, spedition, speditör, administration, koordinator, heltid, Skåne, Helsingborg, Ängelholm, Landskrona, Lund Visa mindre

Montör till Örestads Gardin och Interiör

Ansök    Mar 7    Emploid AB    Solskyddsmontör
Om företaget Örestads Gardin och Interiör AB startades 2000 och är specialister inom solskydd och gardiner. De erbjuder en helhetslösning från specifikation till produktion och montering. Genom sin egen maskinpark med den nyaste tekniken så har de möjlighet att vara flexibla och skräddarsy sitt erbjudande efter kundernas behov. Mer om företaget går att läsa på: https://orestadsgardin.se/ Om tjänsten I rollen som montör så åker du ut till företagets kunder ... Visa mer
Om företaget
Örestads Gardin och Interiör AB startades 2000 och är specialister inom solskydd och gardiner. De erbjuder en helhetslösning från specifikation till produktion och montering. Genom sin egen maskinpark med den nyaste tekniken så har de möjlighet att vara flexibla och skräddarsy sitt erbjudande efter kundernas behov. Mer om företaget går att läsa på: https://orestadsgardin.se/
Om tjänsten
I rollen som montör så åker du ut till företagets kunder och arbetar med montage och installation inom gardiner och markiser. Eftersom det erbjuds en skräddarsydd lösning för varje kund så har du ett nära samarbeta med dina kollegor i produktionen. Du ansvarar även för mätning och eventuella kalibreringar för att säkerställa att det blir utifrån kundens önskemål. Din chef och företagets lokaler är i Vallåkra och arbetet utgår ifrån lokalerna där du hämtar din servicebil vid starten av dagen. Mer konkret innebär rollen:
-Montage och installation av en variation av markiser och gardiner
-Daglig kundkontakt och arbete i olika kundmiljöer
-Slutkontroll av montage och säkerställa ett gott slutresultat för kunden
Kompetenskrav
För att vara aktuell för denna behöver du ha goda kunskaper och ett intresse för branschen. Du behöver även ha:
-Tidigare erfarenhet inom montage, exempelvis inom bygg
-Tidigare erfarenhet inom montage av markiser är meriterande
- Goda kunskaper i svenska
- B-Körkort
För att passa i rollen så behöver du vara serviceminded och kommunikativ då du kommer vara ute och träffa företagets kunder. Du behöver vara nyfiken och tycker om att lära dig nya saker. Som person är du självgående med förmågan att driva ditt arbete framåt och lösa problem. Det är även viktigt att du är en lagspelare med en god samarbetsförmåga då du har nära dialog med dina kollegor.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Vallåkra
Arbetstider: 8-16.30
Lön: Enligt kollektivavtal
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Montör, montage, Textil, tyg, gardin Örestads Gardin och Interiör, Emploid, sy, produktion, tillverkning, Helsingborg, Vallåkra, Landskrona Visa mindre

Logistikkoordinator/supervisor

Ansök    Mar 7    Emploid AB    Logistiker
Om företaget NewCold utvecklar och tillhandahåller innovativa och hållbara logistiklösningar för livsmedel genom hela kyl- och fryskedjan. NewCold eftersträvar att bli ett självklart alternativ för de ledande livsmedelsföretagen genom att erbjuda avancerade logistiklösningar världen över. NewCold är kända för att använda den senaste teknologin för att garantera en hållbar livsmedelssäkerhet. De utmanar industrin, tror på långsiktiga relationer och leverera... Visa mer
Om företaget
NewCold utvecklar och tillhandahåller innovativa och hållbara logistiklösningar för livsmedel genom hela kyl- och fryskedjan. NewCold eftersträvar att bli ett självklart alternativ för de ledande livsmedelsföretagen genom att erbjuda avancerade logistiklösningar världen över. NewCold är kända för att använda den senaste teknologin för att garantera en hållbar livsmedelssäkerhet. De utmanar industrin, tror på långsiktiga relationer och levererar gedigna möjligheter för nästa generations logistiklösningar. Fryslagret i Bjuv är ett modernt helautomatiserat lager och som är norra europas största och rymmer ca 440 000 kubikmeter frysta varor. Lagret är ett 3PL lösning som gör att flera kunder kan lagra och samdistrubuera sina varor genom lagret, vilket ger både miljömässiga och ekonomiska fördelar.
NewCold är dessutom ett av de snabbast växande bolagen inom kylkedjelogistik. Läs mer om NewCold på deras hemsida www.newcold.com eller på sociala medier:
· NewCold: Overview | LinkedIn
· NewCold – Startsida | Facebook
Nu behöver de stärka upp sitt team med ytterligare en logistikkoordinator!
Om tjänsten
Som logistikkoordinator på NewCold fungerar du som en supervisor. Du är första kontaktperson gentemot företagets interna och externa kunder gällande planerade och pågående orders och transporter. Du fungerar som länken mellan kunderna och den operativa verksamheten där du styr, planerar och prioriterar flöden i lagret för att förse kunderna med bästa möjliga service. Internt har du stora kontaktytor vilket kräver samarbete med dina kollegor såsom tekniker och operatörer för att styra driften i lagersystemet. Det är även du som håller ihop kommunikationen med kunder, intern IT samt extern systemleverantör vid system- och IT-störningar samt den dagliga planeringen. Kortfattat innebär tjänsten:
– Daglig och veckovis produktionsplanering samt uppföljning och uppdatering av planeringen utifrån avvikelser och utfall.
– Administrera och styra order- och transportflöden.
– Felhantera, optimera, planera och effektivisera det helautomatiserade lagersystemet.
– I automationssystemet förbereda, styra, verkställa, övervaka och prioritera in- och utflöden i lagret
– Mottagning och registrering av ingående och utgående transporter
– Säkerställa att in- och utlastningsplan följs, informera och planera åtgärder vid avvikelser
– Ta fram rapporter, sammanställa och göra analyser på nyckeltal och annan data i syfte att effektivisera och förbättra processer
– Tillsammans med din avdelning och andra avdelningar arbeta med kontinuerliga förbättringar för att effektivisera processer och flöden.
Branschen ligger i framkant av den tekniska utvecklingen och i takt med att den utvecklas kommer rollen också kunna utvecklas för att NewCold fortsatt ska vara konkurrenskraftiga och möta sina kunders förväntningar på bästa sätt.
Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom teknik, ekonomi eller logistik. För att trivas i rollen tror vi att du har en god teoretisk förståelse för produktionsflöden och processeffektivisering. Framförallt har du ett stort intresse för logistik och system!
Utöver det ser vi gärna att du har;
– Erfarenhet av service och administration
– God dator- och systemvana
– Flytande i svenska och engelska i tal såväl som skrift
– Goda kunskaper i Office-paketet
NewCold blir extra glada om du har erfarenhet av:
– Logistik, lager, produktionsplanering
– WMS (Warehouse Management System) och/eller WCS (Warehouse Control System)
– Automatiserade processflöden och/eller lagerstyrning
Du behöver vara duktig på att kommunicera tydligt, prioritera, planera och delegera när det behövs. Eftersom du har många kontakter med såväl interna som externa parter så behöver du en vidsynthet, stresstålighet och struktur i ditt arbete samtidigt som att kunden ska vara i fokus.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: NewCold ger bästa service till sina kunder och har därför öppet 05.40-21.00 mån-tors, 05.40-16.00 på fredagar samt 12.40-18.00 på söndagar. Du kommer därför ingå i ett rullande schema inom dessa öppettider, samt arbeta 2 söndagar under en 5-veckorsperiod.
Plats: Bjuv
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Logistik, Logistics Management, Warehouse management, Warehouse Control, logistikkoordinator, produktionsplanering, WMS, WCS, Rekrytering, Heltid, Helsingborg, Landskrona, Ängelholm Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Mar 2    Emploid AB    Ekonomiassistent
Om företaget Företaget ingår i en koncern som bedriver internationella transporter. Bolaget som nu söker en ekonom till deras kontor i Helsingborg inriktar sig på shipping- och speditionsverksamhet. Tjänsten är ett konsultuppdrag med goda chanser till överrekrytering. Mer information om företaget kommer att ges längre fram i rekryteringsprocessen. EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega in... Visa mer
Om företaget
Företaget ingår i en koncern som bedriver internationella transporter. Bolaget som nu söker en ekonom till deras kontor i Helsingborg inriktar sig på shipping- och speditionsverksamhet. Tjänsten är ett konsultuppdrag med goda chanser till överrekrytering. Mer information om företaget kommer att ges längre fram i rekryteringsprocessen.
EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega ingår i Svenskt Näringsliv. För mer information se www.kompetensforetagen.se och www.almega.se
Om tjänsten
Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du arbeta i ett mindre team som har gedigen erfarenhet av ekonomi. Organisationen är platt vilket innebär korta kommunikationsvägar där du kommer arbeta nära verksamheten. Mer konkret kommer dina arbetsuppgifter bestå av:
- Löpande redovisning
- Kund- och Leverantörreskontra
- Momsrapportering
- Kontakt med kunder och leverantörer
- Vara behjälplig till företagets controller
Du kommer ha stora kontaktytor inom företaget, så väl på internationell- som nationell nivå för att bedriva ett samarbete mellan bolagets kontor placerade utanför Sverige.
Om dig
Vi söker dig som har avslutad gymnasial utbildning samt erfarenhet av att ha arbetat i ekonomirelaterade roller. Vi ser gärna att du kommer från ett mindre bolag där du arbetat med löpande redovisning, men det viktigaste är att du har viljan att lära dig. Mer specifikt krävs:
- Erfarenhet av kund- och leverantörreskontra
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- Goda kunskaper i Excel
- Erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem, vår kund arbetar i SAP
För att trivas i rollen som ekonomiassistent hos vår kund tror vi att du har ett intresse för ekonomirelaterade frågor och trivs i att arbeta i en prestigelös miljö. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och hjälpa till där du ser att det finns ett behov, och drivs av att ha ett bra samarbete inom hela verksamheten. Som person ser vi även att du är trygg i dig själv och ödmjuk inför de processer du befinner dig i vilket innebär att du har förmåga att ta in information från olika personer och perspektiv.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstider: mån-fre 8-16.30
Omfattning: Heltid
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Ekonom, ekonomiassistent, leverantörreskontra, kundreskontra, redovisning, bokföring, momsrapportering, Excel, SAP, Helsingborg, Landskrona, Ängelholm, Lund Visa mindre

Ekonom till logistikföretag i Helsingborg

Ansök    Mar 1    Emploid AB    Redovisningsekonom
Om företaget Företaget ingår i en koncern som bedriver internationella transporter. Bolaget som nu söker en ekonom till deras kontor i Helsingborg inriktar sig på shipping- och speditionsverksamhet. Tjänsten är ett konsultuppdrag där anställning inleds med EMPLOID, med goda chanser till att bli överrekryterad och direkt anställd hos kundföretaget. Mer information om företaget kommer att ges längre fram i rekryteringsprocessen. EMPLOID är medlem i Kompetens... Visa mer
Om företaget
Företaget ingår i en koncern som bedriver internationella transporter. Bolaget som nu söker en ekonom till deras kontor i Helsingborg inriktar sig på shipping- och speditionsverksamhet. Tjänsten är ett konsultuppdrag där anställning inleds med EMPLOID, med goda chanser till att bli överrekryterad och direkt anställd hos kundföretaget. Mer information om företaget kommer att ges längre fram i rekryteringsprocessen.
EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega ingår i Svenskt Näringsliv. För mer information se www.kompetensforetagen.se och www.almega.se
Om tjänsten
Som ekonom hos vår kund kommer du arbeta i ett mindre team som har gedigen erfarenhet av ekonomi. Organisationen är platt vilket innebär korta kommunikationsvägar där du kommer arbeta nära verksamheten. Mer konkret kommer dina arbetsuppgifter bestå av:
- Löpande redovisning
- Kund- och Leverantörreskontra
- Momsrapportering
- Kontakt med kunder och leverantörer
- Vara behjälplig till företagets controller
En stor del av ditt arbete syftar till att se över de operativa arbetssätten där det är viktigt att du har en genuin nyfikenhet på verksamheten och en vilja att driva den framåt. Du kommer vara en del av utvecklingen kring processer som syftar till att digitalisera ekonomiarbetet för att driva verksamheten framåt. Du kommer ha stora kontaktytor inom företaget, så väl på internationell- som nationell nivå för att bedriva ett samarbete mellan bolagets kontor placerade utanför Sverige.
Om dig
Vi söker dig som har avslutad gymnasial utbildning samt erfarenhet av att ha arbetat i ekonomirelaterade roller. Vi ser gärna att du kommer från ett mindre bolag där du arbetat med helheten samt att du arbetat med implementering av nya arbetssätt. Mer specifikt krävs:
- Ett par års erfarenhet av ekonomi och redovisning
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- Erfarenhet av förbättringsarbete är meriterande
- Goda kunskaper i Excel
- Erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem, vår kund arbetar i SAP
För att trivas i rollen som ekonom hos vår kund tror vi att du har ett intresse för ekonomirelaterade frågor och trivs i att arbeta i en prestigelös miljö. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och hjälpa till där du ser att det finns ett behov, och drivs av att ha ett bra samarbete inom hela verksamheten. Som person ser vi även att du är trygg i dig själv och ödmjuk inför de processer du befinner dig i vilket innebär att du har förmåga att ta in information från olika personer och perspektiv.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstider: 8-16.30
Omfattning: Heltid
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Ekonom, ekonomiassistent, leverantörreskontra, kundreskontra, redovisning, bokföring, momsrapportering, Excel, SAP, Helsingborg, Landskrona, Ängelholm, Lund Visa mindre

Kvalitetskontrollant inom tillverkande industri

Om företaget Företaget utvecklar, konstruerar och tillverkar mekaniska produkter till kunder globalt. De är placerade i Landskrona där även din arbetsplats kommer ligga. Tjänsten är ett konsultuppdrag på initialt sex månader med chanser till förlängning/överrekrytering. Mer information om vår kund ges längre fram i rekryteringsprocessen. EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega ingår i Sven... Visa mer
Om företaget
Företaget utvecklar, konstruerar och tillverkar mekaniska produkter till kunder globalt. De är placerade i Landskrona där även din arbetsplats kommer ligga. Tjänsten är ett konsultuppdrag på initialt sex månader med chanser till förlängning/överrekrytering. Mer information om vår kund ges längre fram i rekryteringsprocessen.
EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega ingår i Svenskt Näringsliv. För mer information se www.kompetensforetagen.se och www.almega.se
Om tjänsten
Rollen som kvalitetskontrollant utgör en viktig funktion för företaget för att säkerställa att de produkter som tillverkas möter såväl interna kvalitetskrav som externa krav från kunder. Du kommer tillhöra ett team av erfarna personer där ni tillsammans samarbetar med övriga funktioner inom produktion och lager. Till er hjälp har ni ett antal olika verktyg och instrument för att säkerställa produkternas kvalitet. Tjänsten innebär därmed stora interna kontaktytor där du förutom det dagliga arbetet med kvalitetskontroller även kommer vara delaktig i projekt som bedrivs inom företaget. Mer konkret innebär tjänsten:
– Kontrollera inkommande gods
– Kontrollera internt tillverkade produkter
– Ritningsläsning
– Göra mindre justeringar när kvaliteten avviker för att möta uppställda toleranskrav
– Administrativa arbetsuppgifter såsom dokumentation, avvikelsehantering m.m.
Om dig
För att vara framgångsrik i rollen som kvalitetskontrollant har du ett stort intresse för kvalitet och teknik. Du kan ha arbetat på en kvalitetsavdelning, i produktion med bearbetande maskiner alternativt montagearbete, svarvning eller fräsning. Det är viktigt att du är praktiskt lagd, har ett tekniskt intresse samt god materialkunskap. Mer konkret krävs:
– Avslutad gymnasial utbildning
– Erfarenhet av att läsa tillverkningsritningar
– Erfarenhet av att använda mätverktyg är starkt meriterande
– Goda kunskaper i Office-paketet
– Erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem
– Svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du noggrann och har öga för detaljer. Du är van vid att arbeta enligt högt ställda kvalitetskrav från såväl interna som externa parter. Tjänsten innebär såväl självständigt arbete som samarbete inom företaget där det är viktigt att du oavsett situation tar ett stort ansvar och ägandeskap över ditt arbete.
Övrig information
Start: Omgående
Plats: Landskrona
Arbetstider: Dagtid, flextid
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt rådande GFL
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Mekanik, produktion, tillverkande industri, kvalitet, kvalitetsavdelning, kvalitetskontrollant, avsynare, rekrytering, konsultuppdrag, Landskrona, Helsingborg Visa mindre

Servicetekniker inom el och mekanik

Ansök    Feb 21    Emploid AB    Servicetekniker, maskin
Om företaget LB Tekniklyft fortsätter att växa och letar nu efter ytligare en servicetekniker. De är auktoriserade återförsäljare och servicepartner åt ABUS Kransystem som är Europas ledande tillverkare av serieproducerade lyftanordningar. I rollen så kommer dina kunskaper inom el och mekanik sättas på prov och företaget erbjuder dig utbildningar på ABUS produkter och system både internt och hos ABUS Kransystem. Läs mer på www.jjgruppen.se. Tjänsten är en ... Visa mer
Om företaget
LB Tekniklyft fortsätter att växa och letar nu efter ytligare en servicetekniker. De är auktoriserade återförsäljare och servicepartner åt ABUS Kransystem som är Europas ledande tillverkare av serieproducerade lyftanordningar. I rollen så kommer dina kunskaper inom el och mekanik sättas på prov och företaget erbjuder dig utbildningar på ABUS produkter och system både internt och hos ABUS Kransystem. Läs mer på www.jjgruppen.se. Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd hos LB Tekniklyft Service.
Om tjänsten
I rollen så arbetar du med service, reparation och montage av ny lyftutrustning. Du arbetar med en stor bredd av lyftanläggningar och det rör sig om allt ifrån mindre servicejobb till större montage. Företagets lokaler är i Helsingborg men då du har en fullt utrustad servicebil så utgår rollen ifrån hemmet. Du kommer i ditt dagliga arbete att besöka kunder i Skåne, Blekinge och södra Småland. Mer konkret så innebär rollen:
-Löpande service, reparation och underhållsarbete både inom el och mekanik
-Större och mindre montagearbete självständigt och tillsammans med andra tekniker
-Löpande kunddialog och rådgivning
Om dig
För att passa i rollen som servicetekniker så tror vi att du har ett stort intresse för teknik och en vilja att hela tiden lära dig nya saker. Du behöver även ha:
- Gymnasieutbildning inom el alternativt utbildning ifrån Lernia eller motsvarande kunskaper ifrån arbetslivserfarenhet
- Erfarenhet av elektriskt-/ mekaniskt underhåll och felsökning
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- Körkort B
För att vara rätt i rollen behöver du vara ansvarstagande med förmågan att självständigt driva och planera dina dagar. Som person är du serviceinriktad och duktig på att kommunicera med kunder. Du har även starkt engagemang och har en vilja att hela tiden utvecklas samt har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Västra Skåne, Huvudkontoret ligger Helsingborg, men då du utgår ifrån hemmet finns en stor flexibilitet kring ort
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: maskinel, el, mekanik, tekniker, servicetekniker, tekniklyft, elektriskt, service, reparation, underhåll, lyftutrustning, servicebil Visa mindre

Projektledare / Produktägare

Ansök    Jan 20    Emploid AB    Projektledare, IT
Om företaget Visste du att Sogeti många gånger rankats i topp i Universums branchöverskridande undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”, där medarbetare själva får utvärdera sina arbetsgivare inom alla branscher? Och i flera år utsetts till Karriärföretag? Att dom dessutom tog hem ”Guldnappen 2019”, priset som delas ut Sveriges mest föräldravänliga företag, är dom jättestolta över! Hos Sogeti kan du nyttja företagets SkillTree, ett klätterträd för din ut... Visa mer
Om företaget
Visste du att Sogeti många gånger rankats i topp i Universums branchöverskridande undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”, där medarbetare själva får utvärdera sina arbetsgivare inom alla branscher? Och i flera år utsetts till Karriärföretag? Att dom dessutom tog hem ”Guldnappen 2019”, priset som delas ut Sveriges mest föräldravänliga företag, är dom jättestolta över! Hos Sogeti kan du nyttja företagets SkillTree, ett klätterträd för din utveckling, oavsett om du är ny eller gammal i gamet, och med Pulse, deras digitala verktyg för medarbetarnöjdhet, ser dom till att ständigt utvecklas som arbetsgivare.
Att arbeta på Sogeti innebär att du blir en del i deras familj, där dom trots sin storlek fokuserar på att synliggöra varje individ och dess utveckling. Beslutskraften finns lokalt och kunskapsmässigt stöttas Sogeti av 16 000 kollegor, verksamma i 13 länder.
Om tjänsten
Sogeti söker efter fler konsulter som vill bli en del av Malmö/Helsingborgs Agila projekt- och produktteam. Sogetis kunder, som är inne i den digitala resan, efterfrågar flera konsulter inom roller som Projektledare och Product Owner.
I rollen som konsult leder du projekt eller har ägandeskap för produkter hos Sogetis kunder. Sogeti erbjuder en stor möjlighet att arbeta i omväxlande och utmanande uppdrag och branscher. Deras kunder är världsledande inom sina områden och i din roll kommer du vara en väsentlig del av kundernas utveckling. Du hjälper kunderna att lösa deras utmaningar, samtidigt som du får chans att utvecklas med hjälp av nya metodiker och verktyg. För dig som vill ligga i framkant erbjuds också möjlighet till både utbildning och certifieringar.
Exempel på projekt kan vara att leda implementationer, utvecklingsprojekt, analys och effektivisering av IT-processer, uppbyggnad av projektkontor med mera.
Om dig
För att vara aktuell för denna tjänst har du
– Dokumenterad erfarenhet av teknisk projektledning eller produktägarskap
– Ett engagerat, målmedvetet och drivet mindset
– Svenska och engelska i tal och skrift
– Kunna ta kommando och styra ett team eller en produkt till att gå framåt och föreslå förändring när du ser behovet
– Förmåga att förstå och konkretisera kundens behov
– Du brinner för och har ett Agilt mindset, troligen en eller flera certifieringar inom detta och är i grunden en dokumenterad erfaren Projektledare.
Vidare tror vi att du är strukturerad och har en förmåga att kunna både bryta ner arbete i mindre delar och att kunna se helheten genom detaljerna. Medarbetarna på Sogeti kännetecknas också av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar.
Övrig information
Start: Omgående
Plats: Malmö / Helsingborg
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi tillämpar ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Projektledare, Project Manager, Product Owner, Produktägare, IT, Webb, Data Science Systemutveckling, Rekrytering, Malmö, Lund, Helsingborg Visa mindre

Ekonom till logistikföretag i Helsingborg

Ansök    Feb 14    Emploid AB    Redovisningsekonom
Om företaget Företaget ingår i en koncern som bedriver internationella transporter. Bolaget som nu söker en ekonom till deras kontor i Helsingborg inriktar sig på shipping- och speditionsverksamhet. Tjänsten är ett konsultuppdrag där anställning inleds med EMPLOID, med goda chanser till att bli överrekryterad och direkt anställd hos kundföretaget. Mer information om företaget kommer att ges längre fram i rekryteringsprocessen. EMPLOID är medlem i Kompetens... Visa mer
Om företaget
Företaget ingår i en koncern som bedriver internationella transporter. Bolaget som nu söker en ekonom till deras kontor i Helsingborg inriktar sig på shipping- och speditionsverksamhet. Tjänsten är ett konsultuppdrag där anställning inleds med EMPLOID, med goda chanser till att bli överrekryterad och direkt anställd hos kundföretaget. Mer information om företaget kommer att ges längre fram i rekryteringsprocessen.
EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega ingår i Svenskt Näringsliv. För mer information se www.kompetensforetagen.se och www.almega.se
Om tjänsten
Som ekonom hos vår kund kommer du arbeta i ett mindre team som har gedigen erfarenhet av ekonomi. Organisationen är platt vilket innebär korta kommunikationsvägar där du kommer arbeta nära verksamheten. Mer konkret kommer dina arbetsuppgifter bestå av:
- Löpande redovisning
- Kund- och Leverantörreskontra
- Momsrapportering
- Kontakt med kunder och leverantörer
- Vara behjälplig till företagets controller
En stor del av ditt arbete syftar till att se över de operativa arbetssätten där det är viktigt att du har en genuin nyfikenhet på verksamheten och en vilja att driva den framåt. Du kommer vara en del av utvecklingen kring processer som syftar till att digitalisera ekonomiarbetet för att driva verksamheten framåt. Du kommer ha stora kontaktytor inom företaget, så väl på internationell- som nationell nivå för att bedriva ett samarbete mellan bolagets kontor placerade utanför Sverige.
Om dig
Vi söker dig som har avslutad gymnasial utbildning samt erfarenhet av att ha arbetat i ekonomirelaterade roller. Vi ser gärna att du kommer från ett mindre bolag där du arbetat med helheten samt att du arbetat med implementering av nya arbetssätt. Mer specifikt krävs:
- Ett par års erfarenhet av ekonomi och redovisning
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- Erfarenhet av förbättringsarbete är meriterande
- Goda kunskaper i Excel
- Erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem, vår kund arbetar i SAP
För att trivas i rollen som ekonom hos vår kund tror vi att du har ett intresse för ekonomirelaterade frågor och trivs i att arbeta i en prestigelös miljö. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och hjälpa till där du ser att det finns ett behov, och drivs av att ha ett bra samarbete inom hela verksamheten. Som person ser vi även att du är trygg i dig själv och ödmjuk inför de processer du befinner dig i vilket innebär att du har förmåga att ta in information från olika personer och perspektiv.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstider: 8-16.30
Omfattning: Heltid
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Ekonom, ekonomiassistent, leverantörreskontra, kundreskontra, redovisning, bokföring, momsrapportering, Excel, SAP, Helsingborg, Landskrona, Ängelholm, Lund Visa mindre

Logistikkoordinator

Ansök    Jan 21    Emploid AB    Logistiker
Om företaget NewCold utvecklar och tillhandahåller innovativa och hållbara logistiklösningar för livsmedel genom hela kyl- och fryskedjan. NewCold eftersträvar att bli ett självklart alternativ för de ledande livsmedelsföretagen genom att erbjuda avancerade logistiklösningar världen över. NewCold är kända för att använda den senaste teknologin för att garantera en hållbar livsmedelssäkerhet. De utmanar industrin, tror på långsiktiga relationer och leverera... Visa mer
Om företaget
NewCold utvecklar och tillhandahåller innovativa och hållbara logistiklösningar för livsmedel genom hela kyl- och fryskedjan. NewCold eftersträvar att bli ett självklart alternativ för de ledande livsmedelsföretagen genom att erbjuda avancerade logistiklösningar världen över. NewCold är kända för att använda den senaste teknologin för att garantera en hållbar livsmedelssäkerhet. De utmanar industrin, tror på långsiktiga relationer och levererar gedigna möjligheter för nästa generations logistiklösningar. Fryslagret i Bjuv är ett modernt helautomatiserat lager och som är norra europas största och rymmer ca 440 000 kubikmeter frysta varor. Lagret är ett 3PL lösning som gör att flera kunder kan lagra och samdistrubuera sina varor genom lagret, vilket ger både miljömässiga och ekonomiska fördelar.
NewCold är dessutom ett av de snabbast växande bolagen inom kylkedjelogistik. Läs mer om NewCold på deras hemsida www.newcold.com eller på sociala medier:
· NewCold: Overview | LinkedIn
· NewCold – Startsida | Facebook
Om tjänsten
Som logistikkoordinator på NewCold fungerar du som en supervisor. Du är första kontaktperson gentemot företagets interna och externa kunder gällande planerade och pågående orders och transporter. Du fungerar som länken mellan kunderna och den operativa verksamheten där du styr, planerar och prioriterar flöden i lagret för att förse kunderna med bästa möjliga service. Internt har du stora kontaktytor vilket kräver samarbete med dina kollegor såsom tekniker och operatörer för att styra driften i lagersystemet. Det är även du som håller ihop kommunikationen med kunder, intern IT samt extern systemleverantör vid system- och IT-störningar samt den dagliga planeringen. Kortfattat innebär tjänsten:
– Daglig och veckovis produktionsplanering samt uppföljning och uppdatering av planeringen utifrån avvikelser och utfall.
– Administrera och styra order- och transportflöden.
– Felhantera, optimera, planera och effektivisera det helautomatiserade lagersystemet.
– I automationssystemet förbereda, styra, verkställa, övervaka och prioritera in- och utflöden i lagret
– Mottagning och registrering av ingående och utgående transporter
– Säkerställa att in- och utlastningsplan följs, informera och planera åtgärder vid avvikelser
– Ta fram rapporter, sammanställa och göra analyser på nyckeltal och annan data i syfte att effektivisera och förbättra processer
– Tillsammans med din avdelning och andra avdelningar arbeta med kontinuerliga förbättringar för att effektivisera processer och flöden.
Branschen ligger i framkant av den tekniska utvecklingen och i takt med att den utvecklas kommer rollen också kunna utvecklas för att NewCold fortsatt ska vara konkurrenskraftiga och möta sina kunders förväntningar på bästa sätt.
Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom teknik, ekonomi eller logistik. För att trivas i rollen tror vi att du har en god teoretisk förståelse för produktionsflöden och processeffektivisering. Framförallt har du ett stort intresse för logistik och system!
Utöver det ser vi gärna att du har;
– Erfarenhet av service och administration
– God dator- och systemvana
– Flytande i svenska och engelska i tal såväl som skrift
– Goda kunskaper i Office-paketet
NewCold blir extra glada om du har erfarenhet av:
– Logistik, lager, produktionsplanering
– WMS (Warehouse Management System) och/eller WCS (Warehouse Control System)
– Automatiserade processflöden och/eller lagerstyrning
Du behöver vara duktig på att kommunicera tydligt, prioritera, planera och delegera när det behövs. Eftersom du har många kontakter med såväl interna som externa parter så behöver du en vidsynthet, stresstålighet och struktur i ditt arbete samtidigt som att kunden ska vara i fokus.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: NewCold ger bästa service till sina kunder och har därför öppet 05.40-21.00 mån-tors, 05.40-16.00 på fredagar samt 12.40-18.00 på söndagar. Du kommer därför ingå i ett rullande schema inom dessa öppettider, samt arbeta 2 söndagar under en 5-veckorsperiod.
Plats: Bjuv
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Logistik, Logistics Management, Warehouse management, Warehouse Control, logistikkoordinator, produktionsplanering, WMS, WCS, Rekrytering, Heltid, Helsingborg, Landskrona, Ängelholm Visa mindre

Logistikkoordinator

Ansök    Dec 22    Emploid AB    Logistiker
Om företaget NewCold utvecklar och tillhandahåller innovativa och hållbara logistiklösningar för livsmedel genom hela kyl- och fryskedjan. NewCold eftersträvar att bli ett självklart alternativ för de ledande livsmedelsföretagen genom att erbjuda avancerade logistiklösningar världen över. NewCold är kända för att använda den senaste teknologin för att garantera en hållbar livsmedelssäkerhet. De utmanar industrin, tror på långsiktiga relationer och leverera... Visa mer
Om företaget
NewCold utvecklar och tillhandahåller innovativa och hållbara logistiklösningar för livsmedel genom hela kyl- och fryskedjan. NewCold eftersträvar att bli ett självklart alternativ för de ledande livsmedelsföretagen genom att erbjuda avancerade logistiklösningar världen över. NewCold är kända för att använda den senaste teknologin för att garantera en hållbar livsmedelssäkerhet. De utmanar industrin, tror på långsiktiga relationer och levererar gedigna möjligheter för nästa generations logistiklösningar. Fryslagret i Bjuv är ett modernt helautomatiserat lager och som är norra europas största och rymmer ca 440 000 kubikmeter frysta varor. Lagret är ett 3PL lösning som gör att flera kunder kan lagra och samdistrubuera sina varor genom lagret, vilket ger både miljömässiga och ekonomiska fördelar.
NewCold är dessutom ett av de snabbast växande bolagen inom kylkedjelogistik. Läs mer om NewCold på deras hemsida www.newcold.com eller på sociala medier:
· NewCold: Overview | LinkedIn
· NewCold – Startsida | Facebook
Om tjänsten
Som logistikkoordinator på NewCold fungerar du som en supervisor. Du är första kontaktperson gentemot företagets interna och externa kunder gällande planerade och pågående orders och transporter. Du fungerar som länken mellan kunderna och den operativa verksamheten där du styr, planerar och prioriterar flöden i lagret för att förse kunderna med bästa möjliga service. Internt har du stora kontaktytor vilket kräver samarbete med dina kollegor såsom tekniker och operatörer för att styra driften i lagersystemet. Det är även du som håller ihop kommunikationen med kunder, intern IT samt extern systemleverantör vid system- och IT-störningar samt den dagliga planeringen. Kortfattat innebär tjänsten:
– Daglig och veckovis produktionsplanering samt uppföljning och uppdatering av planeringen utifrån avvikelser och utfall.
– Administrera och styra order- och transportflöden.
– Felhantera, optimera, planera och effektivisera det helautomatiserade lagersystemet.
– I automationssystemet förbereda, styra, verkställa, övervaka och prioritera in- och utflöden i lagret
– Mottagning och registrering av ingående och utgående transporter
– Säkerställa att in- och utlastningsplan följs, informera och planera åtgärder vid avvikelser
– Ta fram rapporter, sammanställa och göra analyser på nyckeltal och annan data i syfte att effektivisera och förbättra processer
– Tillsammans med din avdelning och andra avdelningar arbeta med kontinuerliga förbättringar för att effektivisera processer och flöden.
Branschen ligger i framkant av den tekniska utvecklingen och i takt med att den utvecklas kommer rollen också kunna utvecklas för att NewCold fortsatt ska vara konkurrenskraftiga och möta sina kunders förväntningar på bästa sätt.
Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom teknik, ekonomi eller logistik. För att trivas i rollen tror vi att du har en god teoretisk förståelse för produktionsflöden och processeffektivisering. Framförallt har du ett stort intresse för logistik och system!
Utöver det ser vi gärna att du har;
– Erfarenhet av service och administration
– God dator- och systemvana
– Flytande i svenska och engelska i tal såväl som skrift
– Goda kunskaper i Office-paketet
NewCold blir extra glada om du har erfarenhet av:
– Logistik, lager, produktionsplanering
– WMS (Warehouse Management System) och/eller WCS (Warehouse Control System)
– Automatiserade processflöden och/eller lagerstyrning
Du behöver vara duktig på att kommunicera tydligt, prioritera, planera och delegera när det behövs. Eftersom du har många kontakter med såväl interna som externa parter så behöver du en vidsynthet, stresstålighet och struktur i ditt arbete samtidigt som att kunden ska vara i fokus.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: NewCold ger bästa service till sina kunder och har därför öppet 05.40-21.00 mån-tors, 05.40-16.00 på fredagar samt 12.40-18.00 på söndagar. Du kommer därför ingå i ett rullande schema inom dessa öppettider, samt arbeta 2 söndagar under en 5-veckorsperiod.
Plats: Bjuv
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Logistik, Logistics Management, Warehouse management, Warehouse Control, logistikkoordinator, produktionsplanering, WMS, WCS, Rekrytering, Heltid, Helsingborg, Landskrona, Ängelholm Visa mindre

Servicetekniker inom el och mekanik

Ansök    Dec 29    Emploid AB    Servicetekniker, maskin
Om företaget Företaget är verksamt inom teknik och dina kunskaper inom både el och mekanik kommer sättas på på prov i rollen. Det är en direktrekrytering där du blir anställd hos vår kund. Mer information om företaget kommer längre fram i processen. Om tjänsten I rollen som servicetekniker arbetar du brett med service, underhålls- och reparationsarbeten inom både el och mekanik. Arbetet är fritt under ansvar och du lägger själv upp dina dagar uti... Visa mer
Om företaget
Företaget är verksamt inom teknik och dina kunskaper inom både el och mekanik kommer sättas på på prov i rollen. Det är en direktrekrytering där du blir anställd hos vår kund. Mer information om företaget kommer längre fram i processen.
Om tjänsten
I rollen som servicetekniker arbetar du brett med service, underhålls- och reparationsarbeten inom både el och mekanik. Arbetet är fritt under ansvar och du lägger själv upp dina dagar utifrån både planerade jobb och akuta ärenden och ditt geografiska område sträcker sig främst mellan Malmö och Helsingborg. Din chef och företagets lokaler är i Helsingborg men då du har en fullt utrustad servicebil så utgår rollen ifrån hemmet. Mer konkret innebär rollen:
-Löpande service, underhåll och reparationsarbete ute hos kund
-Varierat arbete inom el och mekanik
-Löpande kunddialog
Om dig
För att passa i rollen som servicetekniker så tror vi att du har ett stort intresse för teknik och en vilja att hela tiden lära dig nya saker. Du behöver även ha:
– Gymnasieutbildning inom el alternativt utbildning ifrån Lernia eller motsvarande kunskaper ifrån arbetslivserfarenhet
– Erfarenhet av elektriskt-/ mekaniskt underhåll och felsökning
– Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
– Körkort B
För att vara rätt i rollen behöver du vara ansvarstagande med förmågan att självständigt driva och planera dina dagar. Som person är du serviceinriktad och duktig på att kommunicera med kunder. Du har även starkt engagemang och har en vilja att hela tiden utvecklas samt har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Västra Skåne, Huvudkontoret ligger Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: maskinel, el, mekanik, tekniker, servicetekniker, elektriskt, service, reparation, underhåll , servicebil Visa mindre

Servicetekniker inom lyftanordningar

Ansök    Jan 10    Emploid AB    Servicetekniker, maskin
Om företaget LB Tekniklyft fortsätter att växa och letar nu efter ytligare en servicetekniker. De är auktoriserade återförsäljare och servicepartner åt ABUS Kransystem som är Europas ledande tillverkare av serieproducerade lyftanordningar. I rollen så kommer dina kunskaper inom el och mekanik sättas på prov och företaget erbjuder dig utbildningar på ABUS produkter och system både internt och hos ABUS Kransystem. Läs mer på www.jjgruppen.se. Tjänsten är en ... Visa mer
Om företaget
LB Tekniklyft fortsätter att växa och letar nu efter ytligare en servicetekniker. De är auktoriserade återförsäljare och servicepartner åt ABUS Kransystem som är Europas ledande tillverkare av serieproducerade lyftanordningar. I rollen så kommer dina kunskaper inom el och mekanik sättas på prov och företaget erbjuder dig utbildningar på ABUS produkter och system både internt och hos ABUS Kransystem. Läs mer på www.jjgruppen.se. Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd hos LB Tekniklyft Service.
Om tjänsten
I rollen så arbetar du med service, reparation och montage av ny lyftutrustning. Du arbetar med en stor bredd av lyftanläggningar och det rör sig om allt ifrån mindre servicejobb till större montage. Företagets lokaler är i Helsingborg men då du har en fullt utrustad servicebil så utgår rollen ifrån hemmet. Du kommer i ditt dagliga arbete att besöka kunder i Skåne, Blekinge och södra Småland. Mer konkret så innebär rollen:
-Löpande service, reparation och underhållsarbete både inom el och mekanik
-Större och mindre montagearbete självständigt och tillsammans med andra tekniker
-Löpande kunddialog och rådgivning
Om dig
För att passa i rollen som servicetekniker så tror vi att du har ett stort intresse för teknik och en vilja att hela tiden lära dig nya saker. Du behöver även ha:
- Gymnasieutbildning inom el alternativt utbildning ifrån Lernia eller motsvarande kunskaper ifrån arbetslivserfarenhet
- Erfarenhet av elektriskt-/ mekaniskt underhåll och felsökning
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- Körkort B
För att vara rätt i rollen behöver du vara ansvarstagande med förmågan att självständigt driva och planera dina dagar. Som person är du serviceinriktad och duktig på att kommunicera med kunder. Du har även starkt engagemang och har en vilja att hela tiden utvecklas samt har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Västra Skåne, Huvudkontoret ligger Helsingborg, men då du utgår ifrån hemmet finns en stor flexibilitet kring ort
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: maskinel, el, mekanik, tekniker, servicetekniker, tekniklyft, elektriskt, service, reparation, underhåll, lyftutrustning, servicebil Visa mindre

Servicetekniker inom lyftanordningar

Ansök    Dec 6    Emploid AB    Servicetekniker, maskin
Om företaget LB Tekniklyft är auktoriserade återförsäljare och servicepartner åt ABUS Kransystem som är Europas ledande tillverkare av serieproducerade lyftanordningar. I rollen så kommer dina kunskaper inom el och mekanik sättas på prov och företaget erbjuder dig utbildningar på ABUS produkter och system både internt och hos ABUS Kransystem. Läs mer på www.jjgruppen.se. Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd hos LB Tekniklyft Service. Om tj... Visa mer
Om företaget
LB Tekniklyft är auktoriserade återförsäljare och servicepartner åt ABUS Kransystem som är Europas ledande tillverkare av serieproducerade lyftanordningar. I rollen så kommer dina kunskaper inom el och mekanik sättas på prov och företaget erbjuder dig utbildningar på ABUS produkter och system både internt och hos ABUS Kransystem. Läs mer på www.jjgruppen.se. Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd hos LB Tekniklyft Service.
Om tjänsten
I rollen så arbetar du med service, reparation och montage av ny lyftutrustning. Du arbetar med en stor bredd av lyftanläggningar och det rör sig om allt ifrån mindre servicejobb till större montage. Företagets lokaler är i Helsingborg men då du har en fullt utrustad servicebil så utgår rollen ifrån hemmet. Du kommer i ditt dagliga arbete att besöka kunder i Skåne, Blekinge och södra Småland. Mer konkret så innebär rollen:
-Löpande service, reparation och underhållsarbete både inom el och mekanik
-Större och mindre montagearbete självständigt och tillsammans med andra tekniker
-Löpande kunddialog och rådgivning
Om dig
För att passa i rollen som servicetekniker så tror vi att du har ett stort intresse för teknik och en vilja att hela tiden lära dig nya saker. Du behöver även ha:
- Gymnasieutbildning inom el alternativt utbildning ifrån Lernia eller motsvarande kunskaper ifrån arbetslivserfarenhet
- Erfarenhet av elektriskt-/ mekaniskt underhåll och felsökning
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- Körkort B
För att vara rätt i rollen behöver du vara ansvarstagande med förmågan att självständigt driva och planera dina dagar. Som person är du serviceinriktad och duktig på att kommunicera med kunder. Du har även starkt engagemang och har en vilja att hela tiden utvecklas samt har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Västra Skåne, Huvudkontoret ligger Helsingborg, men då du utgår ifrån hemmet finns en stor flexibilitet kring ort
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: maskinel, el, mekanik, tekniker, servicetekniker, tekniklyft, elektriskt, service, reparation, underhåll, lyftutrustning, servicebil Visa mindre

Supporttekniker

Ansök    Dec 13    Emploid AB    IT-tekniker/Datatekniker
Om företaget Vår kund är ett företag som levererar IT-tjänster till företag i varierande storlek och omsättning. Det finns stora möjligheter till vidareutveckling inom företaget där du kan få samverka med dina kollegor i utbildningsseminarium och workshops. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen. Om tjänsten Rollen som tekniker innebär att du kommer ha kontakt med en variation av olika kunder och hjälpa till med drift, felsökn... Visa mer
Om företaget
Vår kund är ett företag som levererar IT-tjänster till företag i varierande storlek och omsättning. Det finns stora möjligheter till vidareutveckling inom företaget där du kan få samverka med dina kollegor i utbildningsseminarium och workshops. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen.
Om tjänsten
Rollen som tekniker innebär att du kommer ha kontakt med en variation av olika kunder och hjälpa till med drift, felsökning och underhåll i deras IT-miljöer. Det rör sig om hårdvara, mjukvara samt nätverk och du arbetar med allt ifrån löpande underhåll och akuta problem. Arbetet är till stor del remote ifrån kontoret men det finns även möjlighet att åka ut till kund vid behov. Du drar dig inte för att ha en stor variation i ditt arbete och drivs av att finna de bästa IT-lösningarna för kunderna som du har kontakt med. Mer konkret kommer du i kontakt med följande områden:
Windows server
Azure
Office365
Fjärrskrivbord (citrix/RDS)
VMWare
Intune

Om dig
Du intresserar dig för IT och teknik i allmänhet och har en känsla för vad som är bra service för kunden. Vi tror även att du har:
– Eftergymnasial utbildning inom IT
– 1-2 erfarenhet av arbete med nätverk och servrar, gärna ifrån olika IT-miljöer
– Erfarenhet av användarsupport
– Är flytande i tal och skrift på svenska och engelska
– B-körkort
Som person har du ett stort tekniskt driv och drivs av att ha många bollar i luften. Du tycker om att få jobba i grupp och få samarbeta likväl med dina kollegor som med kunder. Din kommunikation genomsyras av tydlighet och ödmjukhet och du har förmågan att anpassa dig till kunden och dennes behov. Du har ett lösningsfokuserat arbetssätt och är alltid mån om att leverera bästa service gentemot varje ärende du hanterar.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Helsingborg/Ängelholm
Omfattning: Heltid, kontorstider
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Taggar: IT, nätverk, active directory, Azure, citrix, support, helsingborg, ängelholm, office 365, Windows, Windoes server Visa mindre

Servicetekniker inom el och mekanik till LB Tekniklyft

Ansök    Nov 4    Emploid AB    Servicetekniker, elkraft
Om företaget LB Tekniklyft är auktoriserade återförsäljare och servicepartner åt ABUS Kransystem som är Europas ledande tillverkare av serieproducerade lyftanordningar. I rollen så kommer dina kunskaper inom el och mekanik sättas på prov och företaget erbjuder dig utbildningar på ABUS produkter och system både internt och hos ABUS Kransystem. Läs mer på www.jjgruppen.se. Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd hos LB Tekniklyft Service. Om tj... Visa mer
Om företaget
LB Tekniklyft är auktoriserade återförsäljare och servicepartner åt ABUS Kransystem som är Europas ledande tillverkare av serieproducerade lyftanordningar. I rollen så kommer dina kunskaper inom el och mekanik sättas på prov och företaget erbjuder dig utbildningar på ABUS produkter och system både internt och hos ABUS Kransystem. Läs mer på www.jjgruppen.se. Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd hos LB Tekniklyft Service.
Om tjänsten
I rollen så arbetar du med service, reparation och montage av ny lyftutrustning. Du arbetar med en stor bredd av lyftanläggningar och det rör sig om allt ifrån mindre servicejobb till större montage. Företagets lokaler är i Helsingborg men då du har en fullt utrustad servicebil så utgår rollen ifrån hemmet. Du kommer i ditt dagliga arbete att besöka kunder i Skåne, Blekinge och södra Småland. Mer konkret så innebär rollen:
-Löpande service, reparation och underhållsarbete både inom el och mekanik
-Större och mindre montagearbete självständigt och tillsammans med andra tekniker
-Löpande kunddialog och rådgivning
Om dig
För att passa i rollen som servicetekniker så tror vi att du har ett stort intresse för teknik och en vilja att hela tiden lära dig nya saker. Du behöver även ha:
- Gymnasieutbildning inom el alternativt utbildning ifrån Lernia eller motsvarande kunskaper ifrån arbetslivserfarenhet
- Erfarenhet av elektriskt-/ mekaniskt underhåll och felsökning
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- Körkort B
För att vara rätt i rollen behöver du vara ansvarstagande med förmågan att självständigt driva och planera dina dagar. Som person är du serviceinriktad och duktig på att kommunicera med kunder. Du har även starkt engagemang och har en vilja att hela tiden utvecklas samt har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Västra Skåne, Huvudkontoret ligger Helsingborg, men då du utgår ifrån hemmet finns en stor flexibilitet kring ort
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: maskinel, el, mekanik, tekniker, servicetekniker, tekniklyft, elektriskt, service, reparation, underhåll, lyftutrustning, servicebil Visa mindre

Fältsäljare inom lantbruk

Ansök    Okt 25    Emploid AB    Utesäljare
Om företaget Företaget verkar inom lantbruk och har som ambition att bli den marknadsledande aktören på den svenska marknaden. Tjänsten inleds med en introduktionsutbildning för att du ska få rätt förutsättningar att lyckas. Detta är en direktrekrytering där du blir anställd hos vår kund. Mer information om företaget kommer senare i processen. Om tjänsten Som fältsäljare tillhör du ett team av andra säljare och ansvarar för ditt eget geografiska område. ... Visa mer
Om företaget
Företaget verkar inom lantbruk och har som ambition att bli den marknadsledande aktören på den svenska marknaden. Tjänsten inleds med en introduktionsutbildning för att du ska få rätt förutsättningar att lyckas. Detta är en direktrekrytering där du blir anställd hos vår kund. Mer information om företaget kommer senare i processen.


Om tjänsten
Som fältsäljare tillhör du ett team av andra säljare och ansvarar för ditt eget geografiska område. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför besök hos lantbrukare. Du ansvarar därtill för löpande kontakt med lokala aktörer och relevanta affärspartners i branschen. Då tjänsten innebär resor på en daglig basis har du även tillgång till en företagsbil. Du kommer att ingå i en platt, entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med ett högt tempo. Mer konkret innebär dina arbetsuppgifter:
Nykundsbearbetning och prospektering
Uppsökande kontakt av potentiella kunder
Vidareutveckling av befintliga kundsammarbeten
Administration och uppföljning efter kundmöten
Försäljningsrelaterad administration
Om dig
För att passa i rollen så behöver du ha erfarenhet inom lantbruksområdet, exempelvis inom växtodling, maskiner, som agronom eller liknande erfarenhet. Du behöver inte vara säljare idag men du har ett driv och intresse för att göra affärer. Mer konkret behöver du ha:
Goda kunskaper inom lantbruksområdet, exempelvis genom utbildning eller arbetslivserfarenhet
Erfarenhet av försäljning inom relevant område är starkt meriterande
B-körkort
Svenska i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk. Som person ser vi att du är driven, affärsmässig, social och har en stark vilja att lyckas. Du bör även drivas av att skapa och upprätthålla goda relationer med kunder. I övrigt är har du en förtroendeingivande personlighet samt har en känsla god känsla för service och kundens behov.
Övrig information:


Start: Enligt överenskommelse
Plats: Du utgår från hemmet och verkar mot kunder inom Helsingborg eller Kristianstad och omnejd
Lön: Fast lön enligt överenskommelse samt provision


Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.Goda kunskaper inom landsbruksområdet, antingen genom utbildning eller arbetslivserfarenhet
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Account manager, säljare, utesäljare, fältsäljare, jordbruk, jordbruksbranschen, lantbruk, lantbruksbranschen, Skåne, Malmö, Helsingborg, Lund, Ystad, Kristianstad Visa mindre

Ekonomiassistent sökes omgående

Ansök    Sep 8    Emploid AB    Ekonomiassistent
Om Tjänsten Tjänsten är ett konsultuppdrag på ca 1 månad med start omgående där anställning sker via EMPLOID. Vår kund är placerad i Helsingborg och behöver hjälp med sin fakturering efter att ha implementerat ett nytt ekonomisystem. Du kommer fokusera på kundfakturering för att stötta ekonomiavdelningen. Mer information om vår kund ges längre fram i rekryteringsprocessen. Din bakgrund För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är tillgänglig... Visa mer
Om Tjänsten
Tjänsten är ett konsultuppdrag på ca 1 månad med start omgående där anställning sker via EMPLOID. Vår kund är placerad i Helsingborg och behöver hjälp med sin fakturering efter att ha implementerat ett nytt ekonomisystem. Du kommer fokusera på kundfakturering för att stötta ekonomiavdelningen.


Mer information om vår kund ges längre fram i rekryteringsprocessen.

Din bakgrund
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är tillgänglig omgående för anställning. Du har erfarenhet av att arbeta med fakturering och har god förståelse för faktureringsprocessen. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och trivs med att arbeta självständigt.


Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt YH/KY-utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av att arbeta i ekonomisystemet Agresso är ett krav.


Övrig information
Start: Omgående
Plats: Helsingborg
Arbetstider: Heltid, Kontorstider
Lön: Enligt överenskommelse


Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.


Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!


Sökord: ekonomi, ekonom, ekonomiassistent, kundreskontra, fakturering, redovisning, löpande redovisning, Helsingborg #jobbjustnu Visa mindre

Ekonom till logistikföretag

Ansök    Sep 13    Emploid AB    Redovisningsekonom
Om företaget Företaget ingår i en koncern som bedriver internationella transporter. Bolaget som nu söker en ekonom till deras kontor i Helsingborg inriktar sig på shipping- och speditionsverksamhet. Tjänsten är ett konsultuppdrag som inleds på 6 månader med goda chanser till överrekrytering. Mer information om företaget kommer att ges längre fram i rekryteringsprocessen. EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisati... Visa mer
Om företaget
Företaget ingår i en koncern som bedriver internationella transporter. Bolaget som nu söker en ekonom till deras kontor i Helsingborg inriktar sig på shipping- och speditionsverksamhet. Tjänsten är ett konsultuppdrag som inleds på 6 månader med goda chanser till överrekrytering. Mer information om företaget kommer att ges längre fram i rekryteringsprocessen.
EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega ingår i Svenskt Näringsliv. För mer information se www.kompetensforetagen.se och www.almega.se
Om tjänsten
Som ekonom hos vår kund kommer du arbeta i ett mindre team som har gedigen erfarenhet av ekonomi. Organisationen är platt vilket innebär korta kommunikationsvägar där du kommer arbeta nära verksamheten. Mer konkret kommer dina arbetsuppgifter bestå av:
- Löpande redovisning
- Kund- och Leverantörreskontra
- Momsrapportering
- Kontakt med kunder och leverantörer
- Vara behjälplig till företagets controller
En stor del av ditt arbete syftar till att se över de operativa arbetssätten där det är viktigt att du har en genuin nyfikenhet på verksamheten och en vilja att driva den framåt. Du kommer vara en del av utvecklingen kring processer som syftar till att digitalisera ekonomiarbetet för att driva verksamheten framåt. Du kommer ha stora kontaktytor inom företaget, så väl på internationell- som nationell nivå för att bedriva ett samarbete mellan bolagets kontor placerade utanför Sverige.
Om dig
Vi söker dig som har avslutad gymnasial utbildning samt erfarenhet av att ha arbetat i ekonomirelaterade roller. Vi ser gärna att du kommer från ett mindre bolag där du arbetat med helheten samt att du arbetat med implementering av nya arbetssätt. Mer specifikt krävs:
- Ett par års erfarenhet av ekonomi och redovisning
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- Erfarenhet av förbättringsarbete är meriterande
- Goda kunskaper i Excel
- Erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem, vår kund arbetar i SAP
För att trivas i rollen som ekonom hos vår kund tror vi att du har ett intresse för ekonomirelaterade frågor och trivs i att arbeta i en prestigelös miljö. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och hjälpa till där du ser att det finns ett behov, och drivs av att ha ett bra samarbete inom hela verksamheten. Som person ser vi även att du är trygg i dig själv och ödmjuk inför de processer du befinner dig i vilket innebär att du har förmåga att ta in information från olika personer och perspektiv.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstider: 8-16.30
Omfattning: Heltid
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Ekonom, ekonomiassistent, leverantörreskontra, kundreskontra, redovisning, bokföring, momsrapportering, Excel, SAP, Helsingborg, Landskrona, Ängelholm, Lund Visa mindre