Lediga jobb som Processingenjör, maskin i Helsingborg

Se lediga jobb som Processingenjör, maskin i Helsingborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Helsingborg som finns hos arbetsgivaren.

Mek-/rörkonstruktör till Helsingborg

Bilfinger är en internationell leverantör av industri- och ingenjörstjänster som är verksam inom flertalet marknader och discipliner. Koncernen har 31 000 anställda globalt, med huvudkontor i Tyskland. I vår nordiska verksamhet, som finns i Sverige, Norge, och Finland, har vi 3500 anställda med uppdrag hos spännande kunder både onshore och offshore. Vi täcker hela värdekedjan från rådgivning, projektering, produktion, montering, underhåll och revisioner, t... Visa mer
Bilfinger är en internationell leverantör av industri- och ingenjörstjänster som är verksam inom flertalet marknader och discipliner. Koncernen har 31 000 anställda globalt, med huvudkontor i Tyskland. I vår nordiska verksamhet, som finns i Sverige, Norge, och Finland, har vi 3500 anställda med uppdrag hos spännande kunder både onshore och offshore.
Vi täcker hela värdekedjan från rådgivning, projektering, produktion, montering, underhåll och revisioner, till miljötekniska och digitala lösningar. På Bilfinger skapar vi värde genom att jobba med ständiga förbättringar tillsammans med våra kunder. Vårt fokus på hälsa, säkerhet och miljö ingår naturligt i vårt arbetssätt och bidrar till vår konkurrenskraft.
Våra värderingar är We Create, We Care, We Can och vi söker kandidater som identifierar sig med dessa och vill vara med och bidra till Bilfingers fortsatta utveckling i Norden. Genom att ansluta dig till #TeamBilfinger får du chansen att jobba sida vid sida med kompetenta och engagerade kollegor och spännande kunder samtidigt som du utvecklar dig själv och din kompetens.

Inom affärsområdet Engineering & Projects är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta arbete är våra medarbetare. Vi tillhör ett hållbart företag med finansiell styrka och tillväxtambition, med stort intresse för att bidra till den gröna energiomställningen genom projekt inom hållbar energi och energieffektivisering. Vår vision är att vara en ledande, innovativ leverantör av service- och ingenjörstjänster för en hållbar framtid. Genom vår nya nordiska organisation har vi tagit ett viktigt steg för att kunna växa inom ingenjörstjänster och anta ännu större utmaningar än tidigare. Som ett led i vår expansion söker vi nu fler Mek- och rörkonstruktörer. 
Arbetsbeskrivning 
Som Mek-/rörkonstruktör inom Bilfinger kommer du arbeta med konstruktion av statisk och roterande utrustning, ofta är denna tryckbärande utrustning i industriell miljö. Du kommer huvudsakligen att arbeta med projekt men ibland även med underhållsuppdrag. Vanliga arbetsuppgifter är projektering, upprättande av konstruktionsritningar, förfrågningsunderlag, planering, montageledning samt leda projekt inom ditt område. 
Uppdrag utförs i våra lokaler eller på plats hos våra kunder i främst södra Sverige.

Kvalifikationer 
* Akademisk ingenjörsutbildning samt några års erfarenhet av mek-/rörkonstruktion inom processindustrin. 
* Erfarenhet av CAD-system 
* Intresse och erfarenhet av hälsa-, miljö- och säkerhetsfrågor 
* Företagsekonomisk förståelse 
* Goda kunskaper i svenska och engelska – både i tal och skrift  
* Förståelse och erfarenhet av hållfasthetsberäkning 
* Kunskap om gällande regler och föreskrifter för tryckbärande anordningar 
* Erfarenhet av SAP är meriterande 

Vem är du som person? 
Vi värdesätter både din tekniska och sociala kompetens samt din samarbetsförmåga och nyfikenhet för teknik. Vi söker dig med ett driv och engagemang som kan göra skillnad i vår verksamhet och som kan bidra till vår utveckling. Du ska kunna ta egna initiativ och brinna för innovativa lösningar. Vi vill att du är en lagspelare, har god kommunikationsförmåga och är lyhörd gentemot kollegor och kunder. Det är viktigt att du drivs av resultat, är affärsmässig, anpassningsbar och kan arbeta självständigt. 
Placeringsort 
Tjänsten är placerad i Helsingborg. Beroende på uppdrag, så kan resor i tjänsten förekomma. 
Bilfinger som arbetsgivare
Bilfinger har kollektivavtal med Unionen, Ledarna och Sveriges ingenjörer innehållandes arbetstidsförkortning, klämtimmar och flexibel arbetstid. Därutöver erbjuder Bilfinger friskvårdsbidrag samt möjlighet att teckna privat sjukvårdsförsäkring. 
Så söker du tjänsten 
Skicka in din ansökan via vår hemsida senast 2021-10-31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Tjänsten är heltid och tillsvidare  
Kontaktperson
Sandra Barjasic, Manager Piping Engineering Sweden, 072 548 57 33
Isak Karlsson, Project Manager Helsingborg, 072 238 65 27
Vi undanber oss kontakt från företag som vill sälja tjänster, exempelvis rekryteringsföretag, annonssäljare eller dylikt. Visa mindre

Projektledare till Alufluor i Helsingborg

Ansök    Aug 20    Randstad AB    Processingenjör, maskin
Projektledare till Alufluor i Helsingborg Vill du arbeta i en roll där du får utlopp för ditt tekniska intresse samtidigt som du har många kontaktytor både internt och externt? Till Alufluor i Helsingborg söker vi nu en Projektledare. I rollen som Projektledare får du möjligheten att dela med dig av både din tekniska kompetens och dina erfarenheter inom projektledning. Alufluor levererar till en global marknad och är kvalitetsledande inom sitt område. Bes... Visa mer
Projektledare till Alufluor i Helsingborg
Vill du arbeta i en roll där du får utlopp för ditt tekniska intresse samtidigt som du har många kontaktytor både internt och externt? Till Alufluor i Helsingborg söker vi nu en Projektledare. I rollen som Projektledare får du möjligheten att dela med dig av både din tekniska kompetens och dina erfarenheter inom projektledning. Alufluor levererar till en global marknad och är kvalitetsledande inom sitt område. Beslutsvägarna är korta vilket gör att det går snabbt från idé till genomförande.

ansvarsområden.

Alufluor driver många förändringar i projektform och har många investeringsprojekt på gång kopplade till produktionskapacitet, miljö och säkerhet. Det är här du kommer in i bilden. I rollen som Projektledare hos Alufluor kommer du att driva projekt med både interna och externa resurser. I projekten har du ansvar för allt från offert- och kalkylarbete, både i tidiga utredningsskeden och projektgenomförande, till att ta fram underlag för investeringsbeslut på egen hand eller i samarbete med kollegor. Du ansvarar även för kommunikation med entreprenörer som ingår projekt. Här får du en bred roll med stora möjligheter att påverka.kvalifikationer.

Vi söker dig med en ingenjörsutbildning inom mekanik, process eller liknande. För att lyckas i rollen behöver du ha åtminstone 3 års erfarenhet av projektledning, kunskaper om ständiga förbättringar och viss företagsekonomisk förståelse. Du behöver även ha erfarenhet av något eller några projektledarverktyg. Svenska behärskar du flytande i såväl tal som skrift och dina kunskaper i engelska är mycket goda. Har du kemikunskap är det meriterande.

Vi söker dig som har viljan och kunskapen att bygga upp en fungerande projektmetodik för företaget. Du ska tycka om att utveckla, förbättra och att vara delaktig i många olika projekt. Du är trygg i din projektledning och kommer in och delar med dig av din erfarenhet på ett prestigelöst sätt. Då rollen är varierande behöver du ha ett hands-on förhållningssätt. Du ser deltagandet i den operativa delen av fabriken som det bästa sättet att förstå och förbättra. Du är en säkerhetsmedveten person som är kommunikativ, lyhörd och som samtidigt har skinn på näsan och vågar tänka utanför boxen och utmana nuvarande processer på ett konstruktivt sätt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

Sista ansökningsdag är onsdagen den 11 september. Urval och intervjuer sker efter det.

För mer information: i den här processen samarbetar Alufluor med Randstad Engineering. För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Emelie Lanner på 072-9733382 eller [email protected] [ mailto:[email protected] ]om företaget.

Alufluor AB är en världsledande producent av aluminiumfluorid, en produkt som minskar energiförbrukningen vid aluminiumtillverkning. Vi finns i Helsingborg, med 50 anställda och omsätter över 300 mkr med god lönsamhet.För mer information om Alufluor, se https://www.alufluor.com/ [ https://www.alufluor.com/ ] Visa mindre

Process Engineer

For more than 130 years, diversity, equity & inclusion (DEI) have been part of our cultural fabric at Johnson & Johnson and woven into how we do business every day. Our commitment to respect the dignity and diversity of all is embedded in our Credo. We know that the success of our business depends on having the best talent in a workforce that reflects the diverse markets we serve around the world and an inclusive culture that values different perspectives ... Visa mer
For more than 130 years, diversity, equity & inclusion (DEI) have been part of our cultural fabric at Johnson & Johnson and woven into how we do business every day. Our commitment to respect the dignity and diversity of all is embedded in our Credo.
We know that the success of our business depends on having the best talent in a workforce that reflects the diverse markets we serve around the world and an inclusive culture that values different perspectives and life experiences
That is why we in Sweden are working to create an inclusive environment where diverse backgrounds, perspectives and experiences are valued and each and every one of our people feels that they belong and can reach their potential. No matter who they are.
Diversity, Equity & Inclusion at Johnson & Johnson means “You Belong”!

Johnson & Johnson Consumer Health in Helsingborg
In Helsingborg, we manufacture Nicorette and Rhinocort products for the global market. Our Nicorette products - found in over 80 countries - help people around the world to quit tobacco and live healthier lives. In addition to manufacturing, we also have a global research and development unit working in three areas: Smoking Cessation, Digestive Health and Cough & Cold. With around 700 employees we are one of the region's largest companies.

Process engineer
As a process engineer within production business units, you will lead, execute and support the site’s activities with continuous process improvement, complex problem solving and technical pre-studies. You will also be involved in new product introductions and investment projects.
Objectives of the Position
Lead/participate in root cause investigations, complex problem solving, and process improvement work to ensure a compliant and reliable pharmaceutical manufacturing process.


To lead and deliver projects/activities/pre-studies related to development and optimization of the manufacturing process including key drivers such as safety, quality and cost.
To participate in technical transfer of new products and take the operational lead for the scale-up activities and development of the production process.
To participate in investment projects as technical representative for production.
To participate in regulatory inspections as subject matter expert for manufacturing processes.

Qualifications
M.Sc degree within chemical engineering, pharmaceutical engineering or other relevant area (required)


5 years of experience within pharmaceutical, chemical or biochemical industry (required)
Experience of manufacturing process development, technical trials, and knowledge in process automation systems (merit)
Experience from coating processes (merit)
Professional level in both Swedish and English (required)
Good skills in technical documentation (required)


What you will need to succeed
We believe our candidate has good technical understanding as well as a solution-oriented mindset. It is essential that you have good communicative ability and understand the importance of creating effective collaborations with various functions internally and externally. To be successful in this position you should be able to independently plan, lead, and take responsibility for your work and have the ability to lead assignments and projects.

Application
If you are interested in this position, please apply with an updated CV and Cover letter. The selection process will start during the standard 14-days posting period, please send in your application as soon as possible. We reserve the rights to close the advert earlier. All applicants can expect feedback on the application.
If you have issues applying, please use Chrome Web Browser and reset your password. If that does not help you can get more guidance and contact us from this page: https://www.careers.jnj.com/contactus-faq.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre